Hitta lediga jobb i Malmö

Sjuksköterskor till Psykiatri Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare i Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Vi arbetar för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö.

Psykiatri Skåne erbjuder ett samlat specialistpsykiatriskt vårdutbud inom allmänpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri och rättspsykiatri inom Region Skåne. Vi finns på 140 mottagningar och avdelningar över hela Skåne, och strävar efter att tillhandahålla en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Skåne. Vi har en gedigen anknytning till Lunds universitet och andra lärosäten i regionen. Heldygnsvård bedrivs i Helsingborg, Malmö, Trelleborg, Lund, Hässleholm och Kristianstad. Öppenvård bedrivs i många fler orter i Skåne.

Här hittar du information om Psykiatri Skåne: vard.skane.se/psykiatri-skane/.
Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan, facebook.com/jobbairegionskane eller instagram.com/psykiatriskane
Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos oss får du förutom kompetenta och engagerade kollegor ett omväxlande arbete. Du som är ny tillsvidareanställd sjuksköterska får delta i ett introduktionsprogram som ger dig en trygg övergång till yrkeslivet, med både föreläsningar och klinisk träning.

Med den här annonsen söker vi medarbetare till många olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle vilja arbeta. Det finns även flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar, exempelvis som sommarvikarie.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Här finns tjänster både för dig som är nyutexaminerad och dig som vill ta nästa steg i karriären.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs med varierade arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ samt att du har en god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Underläkare till rättspsykiatrimottagning öppenvård i Malmö

Läkare
Läs mer Dec 2
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde rättspsykiatri ingår som en del av förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel och består av rättspsykiatriska enheter i Malmö, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad. Vi har idag cirka 300 medarbetare och vårdar personer som av domstol dömts till rättspsykiatrisk vård. Många har psykossjukdom, multifunktionshinder med funktionsnedsättning och missbruk. Det är vanligt med sekundära komplikationer såsom bristande formell utbildning, social isolering och utstötthet. Målsättningen med den rättspsykiatriska vården är att habilitera och rehabilitera personer som lider av en allvarlig psykisk störning till ett vardagsliv i samhället med ökad psykosocial funktion och minskad risk för återfall i brott.

Öppenvården i Malmö svarar för rehabilitering och habilitering av patienter dömda till rättspsykiatrisk vård då slutenvård inte längre anses nödvändig. Här arbetar vi i team bestående av sjuksköterskor och skötare där läkare, psykolog, arbetsterapeut och kurator finns knutna till teamet. I vårt arbete eftersträvar vi ett nära samarbete med Socialtjänsten och övrig psykiatri i nätverksarbetet kring våra patienter. Vi arbetar även uppsökande med hembesök för att kunna följa upp våra patienter. För närvarande utbildas samtlig personal inom öppenvården i behandlingsmodellen Flexibel Assertive Community (F-ACT).


ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av att följa ett långsiktigt vårdförlopp med komplexa diagnostiska överväganden och behandlingsmässiga utmaningar i nära samarbete med kompetenta medarbetare och våra vårdgrannar? Vill du också få möjlighet till varierande arbetsuppgifter i både sluten- och öppenvård, konsultation, utbildning eller handledning? Då är du troligtvis rätt person för vår verksamhet! Vi söker nu en underläkare för en tidsbegränsad anställning om sex månader med möjlighet till förlängning.

I din roll som underläkare ingår att vara delaktig i utvecklingen av rättspsykiatrin i Skåne och verka för att vi fortsatt är en attraktiv arbetsplats. Teamsamverkan, där olika kompetenser och erfarenheter berikar och kompletterar varandra, är grundläggande för vårt arbetssätt. Våra underläkare fyller en viktig funktion på avdelningen och det förväntas därför också att du är redo att, under handledning, ha en aktiv roll i den vård som bedrivs. Vår verksamhet präglas av mångfald och hög kompetens.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig med läkarexamen, gärna legitimerad läkare, med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Som person är du nyfiken, tar egna initiativ och har en god samarbetsförmåga. Du ser det som en självklarhet att bemöta både patienter och kollegor på bästa sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Personliga assistenter till en livsglad kvinna i Malmö

Personlig assistent
Läs mer Dec 2
Vi söker engagerade erfarna personliga assistenter med god tillgänglighet och flexibilitet, till en kvinna i Malmö. Du bör ha en deltidssysselsättning eller studera. Körkort är meriterande. 

Vår kund bor tillsammans med sin make i Malmö (södra Malmö). Vår kund har en hjärnskada och behöver stöttning i vardagen (från att boka läkartid till att gå promenader). Vår kund har rullstol, så en god fysik krävs. Viktigt för kunden är att det hon inte kan göra själv ska förstärkas genom träning. Du ska kunna följa med på aktiviteter som Bassängträning. Gillar du te, promenader, hästar, mc, trädgårdsarbete, matlagning och musik från 70-80 tal, är det ett plus.

Arbetet är förlagt till dagtid 11-14.15 och kvällstid 18.15-22.30 (dubbelassistans 20.30-22.30) samt 22.30-7 (journatt). Vi ser helst att du kan arbeta kvällar och journätter. Arbete på helger och storhelger förekommer.  

Du behöver vara social, glad och framåt men ändå veta när du behöver ta ett steg tillbaka då assistansen till stor del utförs i hemmet. Det är viktigt att du är trygg i dig själv och stabil men samtidigt ha glimten i ögat. Du bör ha förståelse att vår kund ibland har svårt att komma ihåg saker, ge en ledtråd så brukar det lossna. Meriterande om du har erfarenhet av stroke, EP-anfall och omvårdnad. Även följa med på aktiviteter utanför hemmet. Besök hos arbetsterapeut, sjukgymnast följer du med till. Förflyttning sker med lift och turner.

Startdatum är omgående och du erbjuds en timanställning. Du får introduktion. Personkemi mellan dig och kunden är det som spelar mest roll. Arbetsgruppen har löpande APT och handledning. Vi har kollektivavtal genom Vårdföretagarna och följer fastställda ob-tillägg och semesterersättningsnivåer. Utöver detta har också all personal möjlighet till friskvårdsbidrag.

Belastningsutdrag kommer efterfrågas, beställ redan nu via www.polisen.se

Välkommen med din ansökan!


Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.

Ansök nu

Sjuksköterskor till akutmottagning i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Gör skillnad. Varje dag.

Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Trivs du i en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö? Då ska du inte tveka att söka rollen som sjuksköterska hos oss på akutmottagningen i Malmö redan idag!

Malmö akutmottagning är en av Skånes universitetssjukhus (Sus) största verksamheter. Vi tar hand om cirka 80 000 patienter per år varav cirka 8000 av dem är barn. Idag räknas vi även som en av Sveriges största akutmottagningar.

Vår vision är att vara Sveriges bästa akutmottagning där vårt arbete präglas av fokus på bemötande, tillgänglighet och kompetens. För att våra medarbetare ska få bästa möjliga förutsättningar att tillsammans arbeta mot vår vision satsar vi mycket på utbildningar för att kontinuerligt höja kompetensen på vår arbetsplats.

Vi är cirka 190 anställda som tillsammans ansvarar för det första, akuta omhändertagandet av svårt akut sjuka och skadade patienter inom medicin, infektion, kirurgi, urologi och ortopedi. Under jourtid har vi även öronverksamhet. Här arbetar flera akutläkarspecialister och många läkare är under specialistutbildning till akutläkare. Här finns också flera specialistutbildade akutsjuksköterskor och fler som läser sin utbildning till specialistsjuksköterska inom akutsjukvård.

Vi är en värdestyrd organisation vilket syns både det dagliga arbetet och de beslut vi tar. Vi vill vara en välkomnande arbetsplats som visar omtanke och respekt för andra människor samtidigt som vi vill vara drivande i utvecklingen av vårt arbetssätt för att kunna möta upp framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu nya sjuksköterskekollegor till oss på akutmottagningen i Malmö. Vi har flera olika stationer där du kan arbeta, där team blir din första anhalt.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med omvårdnad och behandling vid omhändertagande av den akut sjuka patienten i en spännande och aktiv omgivning. Du erbjuds även möjlighet till utveckling i form av utbildningar i kompetenshöjande syfte, samt annan intern och extern kompetensutveckling som behövs för att arbeta på akutmottagning.

I Malmö erbjuder vi dig en bred grund med en sex veckor lång klinisk introduktion på våra team som baseras på block där vi arbetar linjelöst avseende medicin/neurologi, kirurgi och ortopedi, där progressionen sker genom successivt ökat ansvar, hospiteringar på larmrummet och triage.
Utöver detta kommer även blockspecifika föreläsningar inom bland annat neurologi, syra-bas och EKG, utbildningar i till exempel medicinsk teknik och vårt triageringsverktyg RETTS, samt regelbunden schemalagd reflektionstid med vår kliniska lärare och utbildningsansvariga sjuksköterska. Din första dag hos oss hälsas du välkommen av din kommande enhetschef, som visar dig runt på akutmottagningen.

Du arbetar 38,25 timmar/ vecka och anställs på kombinerad dag och nattjänstgöring. Du arbetar två av fem helger. Vi erbjuder ett schema med kvotavtal, vilket innebär att det finns möjlighet att minska veckoarbetstiden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Om du har minst ett års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska anses detta meriterande, men även du som är nyexaminerad är varmt välkommen att söka.

Om du ser värdet av ett gott samarbete och som själv bidrar till detta genom flexibilitet och engagemang kommer du att trivas bra hos oss. För oss är det viktigt att du har ett genuint intresse för akutsjukvård och att du vill utvecklas tillsammans med oss. För att trivas hos oss känner dig trygg i din roll och med att prioritera dina arbetsuppgifter i de skarpa lägen som kan uppstå på en mottagning som vår. Är nyfiken och ser värdet av ett gott samarbete till vilket du själv bidrar genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter kommer du trivas bra hos oss. Ditt engagemang och positiv inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Eftersom vi är mycket måna om ett bra arbetsklimat lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer kan komma att påbörja innan ansökningstiden löpt ut. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Biträdande rektor till Kroksbäcksskolan

Biträdande rektor
Läs mer Dec 2
Ref: 20213124

Arbetsuppgifter
En av Kroksbäcksskolans biträdande rektorer går nu vidare till annan verksamhet och vi söker därför en ersättare. Tjänsten är inriktad mot förskoleklass samt låg- och mellanstadium.

Du kommer att ingå i skolans ledningsgrupp, som förutom dig består av rektor, två biträdande rektorer och en administrativ chef.

Som biträdande rektor är du underställd rektor och har lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar. Tillsammans med övriga chefer och ledare i Malmö stad ingår det i ditt uppdrag att verka för ett socialt hållbart Malmö där varje elev ges likvärdiga möjligheter att nå uppställda mål. Organisationen ska präglas av lärande, där erfarenheter och kunskaper sprids och utvecklas mellan medarbetare, ledare och verksamhet. Du leder resultat- och kvalitetsarbetet i dialog med dina medarbetare. Som pedagogisk ledare är du med och driver skolans värdegrund och uppsatta mål. Samtidigt som du är pedagogernas stöd är du deras utmanare när det gäller att utveckla undervisningens kvalitet i relation till elevernas resultat och progression.

Tillsammans med rektor och övriga ledningsgruppen leder och utvecklar du skolans verksamhet i förskoleklass samt på låg- och mellanstadiet.

Du har personalansvar för lärare och övrig personal i din enhet. Tillsammans med förstelärarna ansvarar du för att genomföra skolutvecklingsarbete i din enhet. Vi söker en biträdande rektor som har erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell miljö samt också gärna har kunskaper i genrepedagogik och/eller annat språkutvecklande arbete.   

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk utbildning minst motsvarande kandidatnivå, med pedagogisk inriktning.

Meriterande är:


• Skolledarerfarenhet som biträdande rektor, eller från annat chefs-/ledaruppdrag.
• Erfarenhet av arbete som pedagog.
• Rektorsutbildning.
• Utbildning i genrepedagogik.

Som chef är du mån om dina medarbetare och skapar och upprätthåller framgångsrika relationer på arbetsplatsen. Du är en handlingskraftig och driven ledare som arbetar metodiskt och välorganiserat. Du anpassar dig snabbt till nya utmaningar.

 

Om arbetsplatsen
Kroksbäcksskolan är en F-9 skola i ett mångkulturellt område. På skolan bedrivs ett aktivt skolutvecklingsarbete, utifrån genrepedagogiken, som genomsyrar all verksamhet. Kroksbäcksskolan är en av sex skolor i landet som blivit uttagna till att ingå i Skolverkets projekt för modellskolor.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Servicetekniker sökes till Supplies Direct i Malmö

Robotoperatör
Läs mer Dec 2
Servicetekniker sökes till Supplies Direct i Malmö
Trivs du med att arbeta praktiskt och leverera en högklassig service? Uppskattar du utveckling problemlösning och effektivitet? Vill du ingå i ett kompetent team på ett bolag som befinner sig i en tillväxtfas? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Servicetekniker är din huvudsakliga arbetsuppgift att utföra service av städmaskiner, städrobotar och professionella tvättmaskiner. Du agerar som ett bollplank till kunden när det gäller val av tillbehör till maskinerna samt utbildar i daglig skötsel och hantering. Vidare arbetar du i nära samarbete med säljare, kunder och leverantörer gällande produktkunskap och support. Du ansvarar på ett effektivt sätt för varje uppdrag och ser till att kunderna får ett professionellt bemötande.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Utföra service på städmaskiner och professionella tvättmaskiner.
Supporterar kunder i val av tillbehör.
Utbildning i daglig skötsel och hantering.
Samarbeta med säljare, kunder och leverantörer gällande produktkunskap och support.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Servicetekniker har du ett par års erfarenhet av en liknande roll. Du har ett intresse för att ta till dig ny kunskap och omsätta den i ditt arbete samt en god administrativ förmåga. Att arbeta strukturerat och noggrant ser du som en självklarhet samt att du uppskattar att arbeta i ett högt tempo. Du drivs av att leverera en god service och har en prestigelöshet som hjälper dig framåt. I relation till kunder och kollegor är du lyhörd och anpassningsbar i din kommunikation. Du ingår i ett team som uppskattar ett gott samarbete och därför är du en lagspelare som prioriterar att finnas där för dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:
  Praktisk och/eller teknisk gymnasieutbildning.
Vana av att serva och reparera tekniska maskiner och konstruktioner.
Meriterande med erfarenhet av att arbeta i en miljö som utför reparationer.
Svenska i tal och skrift.
God dator- och systemvana, framför allt i Officepaketet.
B-körkort.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Servicetekniker är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Supplies Direct i Malmö. Arbetstiderna är främst 07.00-16.00 och generösa förmåner ingår i tjänsten.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Financial Controller med aktieintresse till Spotlight Group

Financial controller
Läs mer Dec 2
Vi söker dig som är Financial controller och som vill arbeta med rapportering inom koncernen, kvalitetssäkring av redovisningen, framtagning av nyckeltal och sammanställningar över den finansiella utvecklingen för Spotlight Group.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med bokslut, koncernredovisning samt konsolidering, kvartals- och årsrapportering i enlighet med IFRS/K3/K2 regelverk. Du kommer även att vara behjälplig vid budgetarbete, revision samt bistå med varierande ad hoc arbetsuppgifter. Som Financial controller får du en djup insikt om Spotlight Groups verksamhet samt en möjlighet att vara med i tillväxtresan vilken koncernen befinner sig idag. Du kommer att ingå i och samarbeta med vårt ekonomiteam på fyra medarbetare och rapportera till vår CFO.

Profilen vi söker

Du har ca 2-3 års arbetslivserfarenhet av liknade arbete och goda kunskaper inom koncernredovisning enl. IFRS samt redovisning enl. K2/K3. Erfarenhet från en revisionsbyrå är en plus. Vi tror också att du har ett stort intresse för aktiemarknaden. En ekonomiutbildning på eftergymnasial nivå t.ex. högskola eller universitet är meriterande samt att du har mycket goda kunskaper i Excel och ha erfarenhet att arbeta i olika ekonomisystem.

Rätt person för den här rollen trivs med att jobba i grupp men kan även vara drivande inom sitt eget område. Du behöver ett analytiskt sinne och genuint intresse för siffror, och sätter dig snabbt in i och lär dig om verksamheten och deras processer. Med fokus på lösning och leverans når du dina deadlines och kan samtidigt vara kreativ kring utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Spotlight Group

Spotlight Group, är en koncern bestående av 12 bolag som är fristående verksamheter med ett gemensamt syfte - att förenkla för bolag att växa. Spotlight Group etablerades 1997 och de största verksamheterna inom koncernen är Spotlight Stock Market, som har idag över 160 noterade bolag med flera hundratusen aktiva investerare, samt Sedermera Fondkommission och MCL, som har expertis inom kapitalanskaffning för tillväxtbolag respektive börs- och aktiemarknadsjuridik.

Övrigt

Förutom din lön så erbjuder vi dig mycket bra förmåner samt en arbetsplats i fantastiska lokaler i centrala Malmö.

Start: Omgående eller efter överenskommelse, urval och intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag.

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning.

Ansök nu

Forskningsingenjör vid experimentell infektionsmedicin

Forskningsingenjör, kemi
Läs mer Dec 2
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns cirka 44 000 studenter och mer än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Om forskargruppen
Experimentell infektionsmedicin är en forskargrupp inom institutionen för translationell medicin i Malmö ledd av professor Anders P Håkansson.

Gruppen är verksam inom forskning som gäller experimentell och medicinsk mikrobiologi och immunologi med fokus på förståelse för och utveckling av alternativa strategier mot infektioner i luftvägarna, men arbetar även med cell- och molekylärbiologi.

Inom forskargruppen värnar vi om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer med varandra, och strävar efter en arbetsplats som upplevs som utvecklande och stimulerande för alla medarbetare. Vi arbetar ständigt för att skapa förutsättningar för arbetsglädje, utveckling och delaktighet för alla medarbetare. Vi värnar både om den fysiska säkerheten och psykosociala arbetsmiljön.

Sökanden inbjuds att ansöka om tjänsten som forskningsingenjör. Anställningen är tidsbegränsad under perioden 2022-02-01 till och med 2022-03-31. Omfattning 100 %.

Arbetsuppgifter
Anställningen avser arbete som syftar till att färdigställa experiment inom två projekt avseende antibakteriella komponenter i mjölk samt rollen av bakteriemetabolism vid infektioner med luftvägspatogenen Streptococcus pneumoniae. I första projektet kommer experiment kring den antimikrobiella mekanismen av HAMLET, ett proteinkomplex från bröstmjölk, utföras i olika bakteriefysiologiska modellsystem. I andra projektet kommer rollen av olika kolhydrater för biofilmformation, metabolism och bakterievirulens utvärderas i olika modellsystem in vitro och in vivo.

Kvalifikationer
För anställningen krävs:

- Mastersexamen inom mikrobiologi, molekylärbiologi eller närliggande områden.
- Relevanta bakgrundskunskaper och erfarenhet av bakterie- och cellodling, mätningar av tillväxt, metabolisk aktivitet, och genuttryck i bakterier.
- Erfarenhet av molekylärbiologiska metoder såsom kloning, uttryck och rening av rekombinanta proteiner samt även rening av proteiner från komplexa lösningar via olika kromatografisystem.
- Erfarenhet av cellodling av cellinjer samt hantering och differentiering av primära immunceller.
- Erfarenhet av metodologi för biofilmformation och strukturella studier (fluorescens- och elektronmikroskopi) av biofilmer.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Arbetsuppgifterna kräver att du är ambitiös, noggrann och självständig.

Meriterande för anställningen är:

- Erfarenhet av arbete med luftvägspatogenen Streptococcus pneumoniae och deras metabolism och genetik.
- Relevanta bakgrundskunskaper av infektionsförsök in vivo.

Villkor
Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Institutionen för translationell medicin är en av de sex institutionerna vid Lunds universitets medicinska fakultet. Vi bedriver grundforskning i laboratoriemiljö, patientnära och klinisk forskning, och genomför även epidemiologiska studier.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Junior Konstruktör till Randers Tegel

Byggnadskonstruktör
Läs mer Dec 2
Har du tidigare, via utbildning, erfarenhet av byggnadskonstruktion? Har du intresse för arkitektur och gestaltning, samt ett öga för detaljer? Ta chansen att bli expert inom området tegel och bli arkitektens stöttepelare i diskussionen om möjligheter!

Mero hjälper just nu Randers Tegel (https://www.randerstegl.se/) att förstärka sitt team i Malmö med en junior Konstruktör!

Här blir du en viktig del i ett mindre, tryggt och härligt team där du har stor chans att påverka. Du blir experten och rådgivaren och har nära samarbete med dina kollegor och kunder. Vi söker dig som är positiv och vill lära dig mer och vill komma till ett mindre och stabilt bolag! ????

Hur ser dagarna som Konstruktör?

Som konstruktör på Randers Tegel ligger ditt fokus på byggnadskonstruktion och exempel på arbetsuppgifter är:

- Säkerhetsställa tegelmurens säkerhet
- Dimensionera tegellösningar
- Ta fram kostnadseffektiva lösningar
- Dokumentera tegelmängder
- Framställa ritningar för sålda tegelprodukter


Konstruktör på Randers Tegel ger dig en bred roll och förutom konstruktionsdelen så kommer du att behöva hantera utmaningar som dyker upp på arbetsplatsen och även ge support till både kunder och kollegor vid teknikrelaterade frågor. Du blir experten inom ditt område och har nära samarbete med kunden och arkitekten kring möjligheter.

Vem är du?

Du föredrar struktur och är noggrann i ditt arbete. Du trivs i en roll där du själv får ta initiativ och behöver ha en god prioriteringsförmåga. Du ser lösningar istället för problem och vill alltid utmana ditt team att göra sitt bästa. Vi söker dig som har viljan och drivet - du vill påbörja din karriär som konstruktör och bli grym på det du gör!

Vad behöver du ha med dig?

- Byggteknisk högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande
- Kunskaper i AutoCad
- Goda kunskaper i Excel och Officepaketet
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort


Ett extra plus i kanten:

- Tidigare arbetat med tegel som byggnadsmaterial

Vilka är Randers Tegel?

Randers Tegel tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Företagets tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och deras Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Randers Tegel erbjuder sina kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk.

Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Randers Tegel.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Erfaren Konstruktör till Randers Tegel

Byggnadskonstruktör
Läs mer Dec 2
Har du tidigare erfarenhet av byggnadskonstruktion? Har du intresse för arkitektur och gestaltning, samt ett öga för detaljer? Ta chansen att bli expert inom området tegel och bli arkitektens stöttepelare i diskussionen om möjligheter!

Mero hjälper just nu Randers Tegel (https://www.randerstegl.se/) att förstärka sitt team i Malmö med en erfaren Konstruktör!

Här blir du en viktig del i ett mindre, tryggt och härligt team där du har stor chans att påverka. Du blir experten och rådgivaren och har nära samarbete med dina kollegor och kunder. Vi söker dig som är positiv och vill lära dig mer och vill komma till ett mindre och stabilt bolag! ????

Hur ser dagarna som Konstruktör?

Som konstruktör på Randers Tegel ligger ditt fokus på byggnadskonstruktion och exempel på arbetsuppgifter är:

- Säkerhetsställa tegelmurens säkerhet
- Dimensionera tegellösningar
- Ta fram kostnadseffektiva lösningar
- Dokumentera tegelmängder
- Framställa ritningar för sålda tegelprodukter


Konstruktör på Randers Tegel ger dig en bred roll och förutom konstruktionsdelen så kommer du att behöva hantera utmaningar som dyker upp på arbetsplatsen och även ge support till både kunder och kollegor vid teknikrelaterade frågor. Du blir experten inom ditt område och har nära samarbete med kunden och arkitekten kring möjligheter.

Vem är du?

Du föredrar struktur och är noggrann i ditt arbete. Du trivs i en roll där du själv får ta initiativ och behöver ha en god prioriteringsförmåga. Du ser lösningar istället för problem och vill alltid utmana ditt team att göra sitt bästa.

Vad behöver du ha med dig?

- Arbetserfarenhet inom byggnadskonstruktion
- Goda kunskaper i AutoCad
- Goda kunskaper i Excel och Officepaketet
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort


Ett extra plus i kanten:

- Tidigare arbetat med tegel som byggnadsmaterial

Vilka är Randers Tegel?

Randers Tegel tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Företagets tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och deras Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Randers Tegel erbjuder sina kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk.

Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Randers Tegel.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Jobba Hemifrån med fastlön

Innesäljare
Läs mer Dec 2
.

Vilka är vi?
Webieo är en uppstickare på den Svenska marknaden, och vi växer i rasande fart. Därför söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Jobbet sker hemifrån ! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster. 
 
Vi söker dig som:
- Kan flytande svenska i tal och skrift.
- Har en positiv inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Brinner för att jobba med människor
- Har egen dator och headset
 
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål. 
 
Vi erbjuder: 
 
- Produkt- & säljutbildning
- Personlig coachning
- Start omgående
- Tävlingar och roliga aktiviteter
- Arbetstider 09.00-17.00
- Hög ersättning

Ansök nu

Postdoctoral researcher: Carbohydrate polymers - proteins interactions

Forskarassistent
Läs mer Dec 2
Malmö universitet

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

För att se annonsen i sin helhet samt ansöka, vänligen gå till Malmö universitets hemsida för lediga jobb

 

Malmö University

Malmö University is an innovative, urban and international institute of higher education, located in the centre of Malmö. We have around 1,800 employees and 24,000 students. Our research and education are characterised by the role we believe a university should play in an open society — to contribute to sustainability and equality in a scientifically grounded way with external partners and stakeholders. Identifying and addressing the challenges of the future are of highest priority. Our researchers and students work collaboratively to create, share and spread knowledge in order to understand, explain and develop society — both locally and globally.

To see the advertisement and apply, please visit Malmö University’s website for job opportunities

Ansök nu

Kassa & leverans personal

Restaurangbiträde
Läs mer Dec 2
German Döner Kebab är världens första internationella franchisekedja inom kebab.


Döner Kebab är en dynamisk snabbmatskedja som har en helt sund inställning till den traditionella kebaben.


Döner Kebab öppnade sin första restaurang i Berlin 1989 och spenderade nästa årtionden med att förbättra konceptet.
Vår strävan att alltid ge kunden den bästa smakupplevelsen i vår produkt, har idag tagit oss till en kebab med kvalitativa ingredienser som du bara hittar i våra egna Döner Kebab restauranger.
Med vår långa erfarenhet i branschen har vi lyckats skapa våra egna fantastiska såser som vi exklusivt förbereder för bästa möjliga smakupplevelse.


Vi söker dig som brinner för service, är flexibel och tycker om att arbeta i team, samt tar eget ansvar.


Som regel arbetar ett köksbiträde inne i köket, medan ett restaurangbiträde har mer kontakt med kunderna.


Vanliga arbetsuppgifter för ett restaurangbiträde kan till exempel vara att portionera upp mat, att ta emot betalning i kassa, servera gäster och att plocka bort disk från borden. I arbetsuppgifterna ingår också att diska och städa. Det kan ingå att plocka in varor som levereras.


Köksbiträdet plockar fram och förbereder maten innan den tillagas i köket.
Till exempel genom att skölja, skala och hacka grönsaker.


På snabbmatsrestaurangerna handlar arbetet om att tillaga hela måltiden.
Att städa och diska ingår också i arbetsuppgifterna.


Vi på Döner Kebab vill att man lär sig båda delarna, så alla kan hjälpas åt, även så att alla medarbetare får rotation, så man inte fastnar på samma ställe under hela arbetspasset.

Ansök nu

Jobba extra som receptionist!

Receptionist, telefonist
Läs mer Dec 2
Jobbeskrivning
Är du utåtriktad och strukturerad? Letar du efter en möjlighet att få in foten i arbetslivet och bygga på dina erfarenheter vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig.

Vi letar nu efter studenter till vår timpool som vill jobba på kontor som receptionist och office support. Dina primära arbetsuppgifter kommer bestå av att ta emot företagets besökande, svara i telefon och sköta telefonväxel. Det ingår även en del postsortering. En klassisk receptionisttjänst med övervägande administrativt arbete och mycket social kontakt.


Personliga egenskaper
Vi letar efter någon som är
- Social och strukturerad i arbetet
- Kan arbeta vardagar dagtig
- Erfarenhet av telefonväxel är meriterande men inte ett måste
- Har stor flexibilitet och möjlighet att hoppa in med kort varsel
- Har studier eller annat jobb vid sidan av

Arbetet är förlagt i Malmö och Lund och det är klassiska kontorstider. Man kommer främst att hjälpa till vid behov samt sjukdomar och över helgdagar. Därför ser vi gärna att man är flexibel med sin tillgänglighet och har möjlighet att hoppa in med kort varsel.

För att vara aktuell för tjänsten måste man ha studier eller ett deltidsjobb vid sidan av. Bifoga detta i ansökan.Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Kock - extrajobb!

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 2
Vi söker nu dig som vill jobba extra hos oss i köket på Slagthuset!
Här erbjuder vi en fartfylld miljö där alla dagar ser olika ut. Du kommer att arbeta både dag,- och kvällstid med allt ifrån att förbereda konferensluncher men framförallt till att hjälpa till vid större bankettmiddagar.
Kvälls,- och helgarbete förekommer en hel del.
Köksvana och tidigare erfarenhet som kock är ett krav, men vi lär upp och hjälper dig längs med vägen så du behöver inte ha flera års erfarenhet.
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Redovisningsekonom för uppdrag till Danir Group i Malmö!

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 2
Om tjänsten
Vi söker nu en erfaren redovisningsekonom för uppdrag till Danir Group i Malmö. Uppdraget är med start i mitten av februari 2022 och förväntas pågå i minst 3 månader. Är du en självgående redovisningsekonom som kan hantera allt från ax till limpa? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att ingå i ett team på 6 personer och hantera redovisningen för ett dotterbolag inom Danir Group. Dina arbetsuppgifter innefattar att självständigt hantera hela redovisningen från ax till limpa vilket innebär följande:

o Löpande bokföring
o Avstämningar
o Momsdeklarationer
o Inkomstdeklarationer
o Skatteberäkningar
o Månadsbokslut
o Årsbokslut

Arbetet är förlagt måndag till fredag under kontorstider 8-17 med möjlighet till flex. Du kommer att vara placerad på deras kontor (Dockplatsen 1) som ligger högst upp i byggnaden med fantastisk utsikt över Dockan i Malmö.


Vem är du?
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och hanterar ovan skrivna arbetsuppgifter helt självständigt. Du har tidigare hanterat årsbokslut och känner dig trygg i detta. Det är mycket meriterande om du arbetat i Visma Control, Visma PX och Cognos. Som person ser vi att du har lätt för att lära dig nytt, strukturerad, noggrann samt uppskattar ett gott samarbete och bidrar självklart också till det själv.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Scrum Master to NEXER Malmö

Projektledare, IT
Läs mer Dec 2
Are you a Scrum Master with solid technical knowledge and interest? Do you want to take the next step as a consultant together with committed and competent colleagues who are passionate about digitization, technology and communication? We are looking for you who have a great passion for agile leadership and love to coach, facilitate, lead and drive development and think that the consulting role is exciting and developing.

What does the role look like?

In the role of Scrum Master, you will work on very interesting assignments at Malmö's leading companies and organizations. You will be responsible for:
- Lead one or more Scrum teams
- Ensure that Scrum is applied and followed by the team
- Continuously evaluate the team's work to find ways to increase productivity
- Remove obstacles that hinder the team's progress
- Coach the team and implement and support agile principles, rules and methods
- Build a well-functioning team by focusing on the team's dynamics and performance
- Escalate all risks and obstacles that may prevent the team from achieving its goals
- Work with continuous improvements in the team
- Select and manage tools, frameworks and methods that support the team's activities

Your background

For this role, we are looking for you who have a few years of experience from the role of Scrum Master, someone who has extensive technical competence and who may have worked as a developer before. You are good at managing conflicts, drive commitment, build effective teams and optimize work processes.

You have a passion for what you do and are good at inspiring even from a distance. You drive things forward and are good at delivering and getting things done by being energetic, fearless and supportive while you do not take everything very seriously and can bid on yourself.

We are looking for you who have

- Passion for agile working methods
- A few years of documented experience as a Scrum Master
- Deep and broad technical competence and interest
- Good leadership and communication skills
- Great habit of meeting and workshop management, preparation and documentation
- Good language skills in Swedish and English in both speech and writing

Meritorious

- Agile certifications (eg SAFe)
- Background as a developer or other technical role
- Experience from Azure DevOps, Jira or similar systems
- Experience from the consulting industry

Why Nexer?

Within Nexer, there is a pronounced challenge that permeates all assignments and the company as a whole: if there is a smarter solution, we will find it. An endeavour that challenges us every day and allows us to think outside the given framework and together with our customers make the brave decisions required to create development.

We offer problem-solving, everything from developing a new system to designing an online shop or something else where our broad and pointed expertise in technology comes into its own. Our assignments often have an international character, therefore fluent Swedish and English in speech and writing is a natural part of the work. The consulting assignments are partly in our office and usually with our customers, therefore travel in the local area is part of everyday life.

Application

You are very welcome to send in your registration of interest below. Unfortunately, we can not handle applications sent via email, but if you have questions you are very welcome to contact responsible recruiter Maira Jaern Ekengren at maria.jaern.ekengren@nexergroup.com. We handle applications on an ongoing basis, so do not wait to apply!

Ansök nu

Servicehandläggare (tidsbegränsad) till Statens servicecenter, Malmö

Servicehandläggare
Läs mer Dec 2
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1500 anställda.
Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Vårt huvudkontor finns i Gävle.

Hos oss får du bidra med din kompetens i arbetet för en effektivare statsförvaltning nära medborgaren.

I Skåne finns flera servicekontor och nu söker vi nya medarbetare till kontoren i Malmö. Vi arbetar serviceinriktat där du och dina kollegor tar ett gemensamt ansvar för ert uppdrag och lärande. Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringar och det ingår i rollen att vara med och bidra till verksamhetens utveckling.
Även om du har en grundplacering på ett av servicekontoren i Malmö så händer det ibland att du får tjänstgöra vid något av de andra kontoren i regionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicehandläggare ger du snabb och professionell service genom att svara på frågor från privatpersoner och företag. En stor del av ditt arbete är att vägleda kunder till att använda samverkansmyndigheternas e-tjänster och att hitta information på webbplatser. I din roll är det viktigt att du lyssnar aktivt, anpassar ditt bemötande efter kund samt har ett pedagogiskt förhållningssätt.

I dina kundmöten har du stöd av de olika myndigheternas IT-system. Förutom introduktion och utbildning finns tid avsatt varje dag för att läsa in dig på den information du behöver för att hålla dig uppdaterad om nyheter och förändringar som berör servicekontorets verksamhet.

Kvalifikationer
Du drivs av att ge våra kunder god service, genom att du tar reda på varje kunds behov och ger svar eller vägledning. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med kunder med olika bakgrund och funktionsförmåga. Kort sagt söker vi dig som både har ett positivt bemötande och har lätt för att ta till dig ny kunskap.

Vi söker dig som har:
• Högskoleutbildning om minst 80 p/120 hp alternativt motsvarande kunskap erhållen genom arbetserfarenhet
• Arbetat minst två år under de senaste fem åren inom ett serviceyrke där du har informerat och väglett kunder vid personliga möten.

Vidare ska du ha följande förmågor:
• Snabbt kunna skapa kontakt med andra på ett objektivt och professionellt sätt
• Kartlägga kundens behov genom att ställa frågor och lyssna aktivt
• Kommunicera muntligt och skriftligt på svenska
• Kommunicera muntligt på engelska
• Anpassa ditt arbetssätt efter kundernas varierande behov
• Hantera flera kunder samtidigt
• Bidra positivt till arbetsgruppens resultat och samarbete

Vidare är det meriterande om du:
• Har erfarenhet av arbete med fysiskt kundmöte inom någon av våra samarbetsmyndigheter
• Har erfarenhet av arbete vid Statens servicecenters servicekontor
• B-körkort

Övrigt
Vi har ett antal lediga tjänster där samtliga är tidsbegränsade t.o.m. 31/12 2022 och på 100%.
Startdatum efter överenskommelse.
Säkerhetsintervju kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev senast 16 december 2021. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna. Motivera i din ansökan hur du uppfyller kvalifikationerna för tjänsten samt ange gärna till vilket/vilka kontor du önska söka.

Intervjuer planeras att hållas under vecka 1-2.


Statens servicecenter verkar för en diskrimineringsfri arbetsplats med ökad mångfald och jämställdhet.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Redovisningsekonom till Mekonomen Company AB i Malmö

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 2
Mekonomen Group är en internationell koncern som driver och utvecklar affärer på fordonseftermarknaden. Koncernen fokuserar på tillväxt, samverkan, synergiutvinning och på att driva en hållbar och digital utveckling inom branschen. Affärsidén är tidlös och bygger på att möjliggöra mobilitet- idag, imorgon och i framtiden, i takt med att tekniken utvecklas och fordon används på nya sätt. Koncernen tillgodoser behovet av tjänster och produkter till fordonsverkstäder och andra företag genom marknadsledande koncept, distributionsnätverk och effektiv logistikkedja. Koncepten riktar sig även till privata och kommersiella fordonsägare där koncernen tillgodoser behovet av service och reparation av fordon.

Mekonomen Group består av norra Europas ledande bilservicekedjor; FTZ, Inter-Team, MECA, Mekonomen och Sørensen og Balchen. Koncernen har egen grossistverksamhet, över 470 butiker och över 3600 verkstäder som verkar under koncernens varumärken.

Tillsammans med ett härligt gäng tar du dig an dagens uppgifter och problemställningar, och ni gör det med en energi som bara redovisningsteamet på Mekonomen kan erbjuda. ”Vi har en tillåtande atmosfär, där den ena dagen inte är den andra lik och där vi uppmuntrar att prova nya saker. För här är det ok att göra fel. ” Så säger redovisningschef Frida Perche. En modern ledare som drivs av att utveckla sin personal och är mån om att alla ska känna en balans i livet.

Nu söker vi en redovisningsekonom till Mekonomen Detaljist AB. Ett bolag där du ansvarar för ca 80 butiker. Här erbjuds du en roll med många kontaktytor runt om i Sverige, i en dynamisk miljö, med många spännande projekt. Du rapporterar till redovisningschefen och tjänsten är belägen på huvudkontoret i Malmö. Konsolideringen sker i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Löpande redovisning och avstämningar
• Delaktig i månads-samt årsbokslut och rapportering
• Delaktig i årsredovisning samt skattedeklarationer
• Effektivisera processer och rutiner
• Nära samarbete med affärschefer och delägare
• Framtagande av material till revisorerna
• Hålla dig uppdaterad på regler inom redovisningsområdet

Se detta som en chans att utvecklas i snabb takt inom ditt område. Du är efterlängtad!

Har vi fångat ditt intresse?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har ett driv av att lära, förbättra och effektivisera. För att trivas i rollen ser vi att du jobbat som redovisningsekonom i ett par år och känner dig bekväm i rollen. Du är prestigelös och flexibel samtidigt som du trivs med att ha många kontaktytor. För att trivas i rollen ser vi att du är kommunikativ och har skinn på näsan. Kanske sitter du på byrå idag och vill ta nästa steg?

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Mekonomen Company med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Cathrine Wiberg på telefon 0707383247 cathrine.wiberg@mpya.se

Ansök nu

Ansvarstagande snickare/montör med känsla för kvalitet och kundservice

Träarbetare/Snickare
Läs mer Dec 2
Jobbeskrivning
Moelven Modus AB skapar flexibla rum för kontor. Vårt arbetssätt grundar sig på prefabricerade väggsystem där väggdelarna levereras klara för montage som våra egna montörer utför. På så sätt kan vi säkerställa både hög kvalitet och hög kundnöjdhet. Vi växer och söker nu fler montörer till vårt produktionsteam.

Om tjänsten
I Sverige har vi idag en produktionsavdelning med ca 65 montörer som jobbar med att montera våra väggar och skapa rum i kontorsfastigheter hos våra kunder. Våra projekt kan vara både nyproduktion av kontor och ombyggnation av en befintlig kontorsfastighet. Som montör är du vårt ansikte utåt och därför är det viktigt att du gillar att ge kunden bra service och är mån om att ditt arbete håller en hög kvalitet. Som montör jobbar du i ett team med andra montörer som leds av en montageledare på projektet. Vi jobbar enligt LEAN och vill att alla medarbetare bidrar till att vi ständigt effektiviserar och förbättrar våra produkter och vårt arbetssätt. Vi jobbar aktivt med säkerhetsfrågor och arbetsmiljö. I ett projekt genomför du ett antal olika arbetsuppgifter som montör på Moelven Modus AB. Projektet startar med att du utför mottagningskontroll och sköter intransport av material.Tillsammans med din montageledare planerar och startar du upp arbetet på projektet. Du genomför utsättning från ritning och monterar därefter våra väggsystem med tillhörande tillval. Under projektets gång upprättar du underlag för eventuella ÄTO:r och reklamationer av material, rapporterar eventuella hinder och störning samt utför egenkontroller och avsyningar.

Du blir anställd av oss på Uniflex och uthyrd till Moelven Modus och du kan på sikt bli direktanställd av dem.
Uppdraget startar i mitten av januari enligt överenskommelse.

Personliga egenskaper
Erfarenhet/ Kompetens
- Dokumenterad erfarenhet från arbete som snickare eller inredningsmontör med gott resultat.
- God ritningsförståelse
- Kunna svenska i tal och skrift flytande
- B-körkort samt tillgång till egen bil är ett krav

Personlighet
- Hög ansvarskänsla, det är viktigt för dig att lämna ifrån dig ett arbete med gott resultat.
- God kundförståelse och serviceorienterad
- Lösningsorienterad och flexibel
- Kan jobba självständigt och driva montaget själv
- God samarbetsförmåga
- God planeringsförmåga
- Engagemang, driv och viljan att utveckla sig själv för företaget

Hur är det att jobba på Moelven Modus?
Moelven Modus lever enligt mottot att det ska vara roligt på jobbet! Vi fokuserar på medarbetaren och värdesätter arbetsglädje, motivation och trivsel. Vi ser montörer och tjänstemän på kontoret som ETT team och gör löpande gemensamma aktiviteter som tex kick off, sommarfest, julfest och after works. Varje medarbetare förväntas jobba aktivt med sitt medarbetarskap, vilket innebär att du förväntas ta eget ansvar, utveckla verksamheten, dig själv och andra samt bidra med engagemang.Vi erbjuder konkurrenskraftiga anställningsvillkor med förmånliga försäkringsvillkor. Lönen är dels baserad på en fast timersättning och dels finns möjlighet till ackord efter 6 månader om du gör ett bra jobb.

Placering och ytterligare info
- Placering i Malmö. Resor till annan ort ingår i tjänsten ide fall vi har projekt på annan ort. I dessa fall står vi för kostnaderna för boende.
-Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
-100% sysselsättningsgrad
-Vi är anslutna till kollektivavtal, anställning sker enligt Byggavtalet.

Intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansök nu

Personlig assistent sökes till humoristisk man i Malmö.

Personlig assistent
Läs mer Dec 2
Vi söker både dig som vill arbeta extra vid behov samt varannan helg 8-18 lördag och söndag.

Vem är jag?

Jag är en 40 årig man som bor i Malmö. Jag behöver hjälp med mina förflyttningar samt omvårdnad.

Jag tycker om att vara utanför hemmet och hitta på olika saker såsom gå på stan eller köpcentrum. Då är det bra ifall du delar samma intressen som mig.

Vem är du?

Du som söker bör vara ansvarstagande och empatiskt.

Du kommer att fungera som ett stöd för mig i min vardag. Arbetet består av allt från hjälp med personlig hygien, påklädning till hjälp att utföra fritidsaktiviteter. Du är en person som är lugn och trygg i dig själv.

Du är lyhörd för mina behov, ha en stor social förmåga samt ha nära till skratt. Du bör ha god fysik då det ibland förekommer en del fysiska arbetsmoment. Du kan svenska flytande både i tal och skrift.

Du bör vara rökfri under arbetstid. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som personlig assistent men det är inget krav. Du bör ha stort tålamod samt vara stresstålig. Körkort är ett stort plusTycker du att det låter intressant? Skriv några rader om dig själv och varför du tror att du skulle passa som min assistent, och skicka in det ihop med ditt cv via länken nedan. Rekrytering behöver ske omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team!

Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning. Vi följer kollektivavtal mellan Kommunal/Vårdföretagarna.

Du hittar mer information på (https://www.nordstromassistans.se/) https://www.nordstromassistans... (https://www.nordstromassistans.se/)

Ansök nu

Redovisningsansvarig till Mekonomen Company AB i Malmö

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 2
Mekonomen Group är en internationell koncern som driver och utvecklar affärer på fordonseftermarknaden. Koncernen fokuserar på tillväxt, samverkan, synergiutvinning och på att driva en hållbar och digital utveckling inom branschen. Affärsidén är tidlös och bygger på att möjliggöra mobilitet- idag, imorgon och i framtiden, i takt med att tekniken utvecklas och fordon används på nya sätt. Koncernen tillgodoser behovet av tjänster och produkter till fordonsverkstäder och andra företag genom marknadsledande koncept, distributionsnätverk och effektiv logistikkedja. Koncepten riktar sig även till privata och kommersiella fordonsägare där koncernen tillgodoser behovet av service och reparation av fordon.

Mekonomen Group består av norra Europas ledande bilservicekedjor; FTZ, Inter-Team, MECA, Mekonomen och Sørensen og Balchen. Koncernen har egen grossistverksamhet, över 470 butiker och över 3600 verkstäder som verkar under koncernens varumärken.

Vilket härligt gäng! Som tar sig an dagens uppgifter och problemställningar tillsammans, som ett team och gör det med glädje. Så är känslan när man träffar teamet på Mekonomen. ”Vi har en tillåtande atmosfär, där den ena dagen inte är den andra lik och där vi uppmuntrar att prova. För här är det ok att göra fel. ” Så säger redovisningschef Frida Perche. En modern ledare som drivs av att utveckla sin personal och är mån om att alla ska känna en balans i livet.

Nu söker vi en redovisningsansvarig till teamet på Mekonomen. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö och du rapporterar till redovisningschef. Teamet består av 4 personer idag. Ta chansen och bli den femte! Detta är en ny tjänst, som du utvecklar tillsammans med gruppen och redovisningschefen och där du blir totalansvarig för mellan 5-10 bolag.

Huvudsakliga ansvarsområden:

• Månads- och årsbokslut samt rapportering
• Säkerställa den löpande redovisningen och dess kvalitet, både vad gäller interna rutiner och gällande regelverk
• Betalningar, kontoavstämningar
• Stöd till controller och ledningsgrupp
• Back-up funktion till redovisningsgruppen
• Förbättringsarbete av rutiner och processer

Här erbjuds du en fin möjlighet att ta dig an uppgifter i en framgångsrik och lönsam koncern. Som redovisningsansvarig blir du en viktig resurs i redovisningsteamet. Du är efterlängtad!

Har vi fångat ditt intresse?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har ett driv av att lära, förbättra och effektivisera. För att trivas i rollen ser vi att du jobbat som redovisningsekonom i ett par år och känner dig bekväm i rollen. Du är prestigelös och flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du har dina egna ansvarsområden innefattande allt från ax till limpa. Kanske sitter du på byrå idag och vill ta nästa steg?

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Mekonomen Group med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Cathrine Wiberg på telefon 0707-383247 cathrine.wiberg@mpya.se

Ansök nu

Studerande budbilschaufför kvällstid sökes!

Budbilsförare
Läs mer Dec 2
Älskar du att köra bil och vill arbeta med paket som budbilschaufför? Trivs du i en roll med mycket kundkontakt och många nya ansikten? Vill du jobba extra på kvällarna utanför dina studier? Låter detta som en tjänst för dig? Ansök då redan idag!

Ett arbete som i sin natur är självständigt där du ansvarar för dig själv och ständigt är ute på äventyr i Malmöregionen. Ett arbete där det finns chans till att utveckla dina egna färdigheter och skaffa dig nya erfarenheter i såväl arbete som i ansvar. Ett meriterande jobb för vidareutveckling och vi söker dig som ständigt är villig att visa framfötterna och ständigt är hungrig på ny kunskap.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
- Sortera, packa, lossa och lasta gods.
- Ge transportservice gentemot kunder, dvs. hämta/leverera gods.

Arbetet är förlagt måndag-fredag och tiderna är på kvällstid. Vi ser gärna att du kan arbeta minst 2-3 pass i veckan. Tjänsten planerar att starta om några veckor och du ska kunna arbeta både under jul- och nyårsveckorna, sommaren samt terminerna.

Du kommer i tjänsten att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du är student till minst januari 2023 på högskola, komvux eller universitet. Det är även krav på att du har B-körkort och att du gärna haft körkortet i minst 1 år samt har god körvana. Om du har erfarenhet av distribution sedan innan ses det som meriterande, men inget krav.

Det är även meriterande om du kört större skåpbil. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är bra på att prestera under stress. Arbetet innehåller en hel del tunga moment, fysisk styrka är därför en fördel. Vi ser gärna att du är serviceminded, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet.

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan omgående!

Vi jobbar med löpande urval för tjänsten så sök redan idag! Ansöker gör du via www.studentconsulting.se

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Jobb: Senior Programmerare med Experis

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 2
Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som Programmerare hos flera av våra kunder både distans men kanske också onsite på kundens lokala ort om det intresserar dig. Förutom det faktum att du får jobba med spännande aktörer inom IT-branschen är det bästa med det här jobbet möjligheten att utvecklas och att ingen dag är den andra lik. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos våra kunder.

Om Experis
Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tillsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen.

Läs mer på: www.experis.se

Är du programmerare med goda kunskaper i ett antal varierande antal programmeringsspråk, både inom Webb och System (exempel. C#, JAVA, C++, C, Python och samt olika frontendramverk och databaser både och no)

Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som Programmerare hos flera av våra kunder remote eller onsite!

Om tjänsten
Som Programmerare kommer du att ha stor frihet i ditt dagliga arbete så länge du levererar enligt uppsatta mål och deadlines. Du kommer att jobba i versionshantering och utvecklingsmiljöer som kan variera och det dagliga arbetet går huvudsakligen ut på att implementera och konfigurera system och verktyg, göra lokala anpassningar och integrationer, arbeta fram metoder och verktyg och processer för mjukvaruplattformar. Du kommer ha ett nära samarbete med andra medarbetare via Experis och våra kunders utvecklingsteam.

Till exempel kommer du att
* identifiera kundbehov och implementera lösningar
* ha daglig kontakt med beställare och leverantörer
* kombinera dina programmerings kunskaper för att leverera ett högt affärsvärde för våra kunder

Din profil
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med utveckling, programmering och teknisk problemlösning med variation av flertal programmeringsspråk, både inom Webb och System (exempel. C#, JAVA, C++, C, Python och samt olika frontendramverk och databaser både och no). Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av programmering, mjukvaruutveckling och agilt arbete.

Mer specifikt söker vi dig som
* har universitetsexamen inom IT-området, gärna i data- eller systemvetenskap
* har arbetat med programmering i en tidigare roll
* har mycket goda programmeringskunskaper
* är mycket bra på att samarbeta och skapa mervärde för dina kollegor
* har goda kunskaper i både engelska och svenska i såväl tal som skrift
* har en enorm passion för programmering

Det är även meriterande om du
* har erfarenhet av databashantering
* har goda kunskaper om molntjänster
* har god förståelse för datakommunikation
* har erfarenhet av integrationsverktyg
* har erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt med andra områden.

Erbjudande
Vi är en del av ManpowerGroup som är ansedd till ett av de mest etiska bolagen i världen, vilka vi också vunnit priser på flera år i rad. Vi erbjuder självklart både kollektivavtal, konsultträffar och under det senaste året har vi satt ihop ett team som kommer jobba för att stärka företagskulturen ytterligare och skapa ett större mervärde för dig som anställd. Vi vill att du ska känna dig utmanad i ditt dagliga arbete och få möjligheten att utvecklas därför jobbar vi tillsammans med coachning, utbildning och samverkan.

Vi har flera olika partners och kunder på Global nivå inom olika områden, allt från små till stora bolag men också specialistbolag och andra konsultbolag samt frilansande konsulter. Vi har flera karriärvägar som kommer hålla dig på framkanten. Experis tror på ett livslångt lärande.

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!
Samarbete är nyckel till framgång och det är viktigt att man har kul tillsammans.
Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emil Rudvi på telefonnummer: 0761 35 96 13 eller via e-post: emil.rudvi@se.experis.com. Sök tjänsten omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Personalassistent på heltid till framgångsrika StudentConsulting!

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Dec 2
Nu söker vi en superkollega som vill anta rollen som personalassistent till teamet som arbetar med lager/produktion. Är du redo för en spännande utmaning och möjlighet att starta omgående? Då har vi chansen för dig!

I tjänsten kommer du att assistera och stötta våra rekryterare i deras arbete. Du kommer arbeta inom vår enhet som fokuserar på tjänster inom lager och produktion. I tjänsten kommer du jobba mot flera olika kunder, och därmed också flera olika tjänster

I tjänsten kommer du jobba med stora delar av rekryteringsprocessen. Du kommer bland annat arbeta med:
- Annonsutformning
- Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
- Administration kring kandidater
- Ansvar för arbetskläder, både inventering, beställning och utlämning
- Övrig personaladministration

Arbetstiderna är mån-fre kl 8-17, du kommer i tjänsten jobba från StudentConsultings kontor i centrala Malmö.

Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga kundrelationer. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar.

Din profil
Du kommer till ett företag som verkligen vill och kan ännu mer, vi kommer bli ett dreamteam om du också gillar att arbeta hårt för att nå dina mål.
Vi söker dig som är i början av din karriär och vill ha ett roligt, utmanande och utvecklade jobb.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad.
Att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra inom teamet är väldigt viktigt. Det vill vi att du också tycker är viktigt när du väljer oss.

Vi arbetar löpande med både urval och intervjuer och tjänsten startar så fort vi hittat rätt kandidat. Du kommer anställas i en behovsanställning i 4-6 månader men chans till förlängning.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Rekryterare sökes till StudentConsulting i Malmö!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 2
Nu söker StudentConsulting i Malmö en superkollega som vill axla rollen som rekryterare och arbeta med några av enhetens största kunder inom kundservice och administration!

Vi ska nu förstärka vårt team i Malmö och söker en person som kommer arbeta i rollen som rekryterare. Du kommer arbeta i det teamet som fokuserar mot tjänster inom kundservice och administration.

I rollen arbetar du med;
- Ansvar för kandidatinflöde till olika tjänster, såsom search, mässor, sociala medier etc.
- Rekrytering av nya konsulter. Från annonsutformning till urval, intervjuer, referenstagning och sedan anställning.
- Schemaläggning och sjukfrånvarohantering.
- Daglig kontakt med konsulter och kunder, främst kring beställning och schemaläggning.
- Administrativa uppgifter rörande både kandidater och konsulter

Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga relationer med kandidater, konsulter och kunder. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar.

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna inom personal och arbetsliv eller liknande utbildning. Du är i början av karriären och har 1–2 års erfarenhet från rekryteringsarbete/personal eller inom service och administration.

Som person är du resultatorienterad, självgående, initiativtagande och handlingskraftig. Du brinner för affärer och mötet med människor. Du är strukturerad med en god förmåga att prioritera ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och du formulerar lätt och snabbt texter för exempelvis platsannonser samt presentationer mot kund.

Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad och professionell i ditt bemötande mot kandidater, konsulter och kunder. Ditt arbete genomsyras av hög servicenivå och kvalité, såväl internt som externt då det är viktigt för dig att både kund, kandidat och konsult får en positiv upplevelse av rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du som söker har B-körkort.

Tjänsten kommer tillsättas så snart som möjligt, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi vill också att du gör de 3 tester som finns tillgängliga på din profil i samband med att du skickar in din ansökan.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Agila söker arbetsterapeut till uppdrag v49- v8, Malmö

Arbetsterapeut
Läs mer Dec 2
AGILA SÖKER ARBETSTERAPEUTER TILL SKÅNE
Agila söker en arbetsterapeut som är intresserad av arbete inom äldreomsorg v49-v8 med chans till förlängning. Omfattning 100% dagtid.
För vidare information om uppdragen kontakta oss på mejl: terapeut@agila.se, bifoga gärna ditt CV. Tjänsten tillsätts löpande.
Skicka in en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad kring uppdrag som passar just dig och dina önskemål.
VI ERBJUDER DIG
Som arbetsterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en hög lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hittar en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla.
Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vår ambition är att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som t.ex. resor och i vissa fall boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.


OM AGILA
Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Ansök nu

Bemanningskoordinator sökes till framgångsrika StudentConsulting!

Personaladministratör/Personalassistent
Läs mer Dec 2
Har du gått ut gymnasiet och söker ett fartfyllt och lärorikt arbete att starta din karriär med? Är du en driven person som tycker om att arbeta med kunder och service?
Vi söker nu en engagerad bemanningsassistent till vårt kontor i Malmö!

Tjänsten som bemanningsassistent innebär att främst arbeta med schemaläggning samt att hjälpa våra kunder med deras akuta behov. Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra konsulter och kunder.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat,
- Schemaläggning
- Telefonkontakt med kunder och konsulter
- Hjälpa kunderna med deras behov av personal, både med längre- och kort varsel
- Personaladministration i form av kontroll av intyg, samt uppföljning av nyanställda
- Ansvar för beställning och lagersaldo av arbetskläder
- Även andra kontorsuppgifter kan förekomma

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna kan variera mellan 07.00-16.00 och 08.00-17.00 måndag-fredag.
Du kommer arbeta på StudentConsultings kontor i centrala Malmö. Tjänsten är ett visstidsanställning på 4-6 månader. Det finns goda möjligheter till förlängning.

Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär och har en avslutad gymnasieutbildning, du vill nu ta dig an en administrativ och serviceinriktad roll. Du ska trivas i en fartfylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i en serviceinriktad roll, förslagsvis har du erfarenhet av restaurangbranschen eller kundtjänst. Det är en fördel om du har B-körkort.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med både urval och intervjuer och tjänsten startar så fort vi hittat rätt kandidat. Du kommer anställas i en behovsanställning i 4-6 månader men chans till förlängning.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Hudterapeut sökes

Hudterapeut
Läs mer Dec 2
Hos os Suela utför vi bland annat ansigtsbehandling, kemisk Milk Peel Dermaceutic, lashlift, browlift, frans- och brynfärg, fransförlängning, permanent makeup, microblading och naglar.
Brinner du för yrket inom skönhetsbranschen och har en gedigen kunskap inom området? Då kan detta var något för dig! Nu söker vi efter dig som älskar skönhet och alltid ger kunden det bästa!


Du är glad, positiv, driftig, rökfri, ordningsam, noggrann och tycker om att ta ansvar. Du har stor social kompetens och förstår att service och samarbete skapar värde för kunderna, dina kollegor och dig själv. Du sätter alltid kunden i fokus och har en god känsla för service och kvalité. Vi söker en person som kan möta våra kunder på ett professionellt och engagerat sätt och du har viljan att lära dig mer och utvecklas hos oss.
Du är intresserad av resultatinriktad hudvård och effektiva produkter då vi både informerar om och rekommenderar passande produkter till kunden. Försäljning sker sedan både i salong och online.


Om arbetsuppgifterna

Dina arbetsuppgifter som hudterapeut hos oss innebär olika typer av hudvårdsbehandlingar inom problemhy och skönhetsvård samt ge personlig rådgivning om behandlingar och produkter. Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongerna genom att hålla ordning och se till att det ser snyggt ut.

Ansök nu

Grafisk designer till ITB Media!

Frontend-utvecklare
Läs mer Dec 2
Har du ett stort intresse och ett öga för grafisk design? Vill du komma in i ett företag i expansionsfas med stora utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

ITB Media är ett heltäckande it-företag som erbjuder systemutveckling, apputveckling och problemfria IT-miljöer. De är specialiserade på att utveckla skräddarsydda system anpassat efter sina kunders behov som gör det möjligt att effektivisera kundens verksamhet. Deras motto är enkelt, de vill alltid följa branschens utveckling för att kunna garantera hög standard på sina produkter och de slutför aldrig sina uppdrag förrän kund är 100% nöjd.

Just nu letar vi efter en grafisk designer för att utöka teamet hos ITB Media. I denna tjänst kommer du ansvara för att sköta företagets hemsida och för att driva in trafik, attrahera kunder och visa upp era produkter. Du kommer också arbeta med system- och app-design, marknadsföring och annonsering. Tidigare erfarenhet av detta är meriterande. Att utveckla hemsida åt kund kan bli aktuellt i tjänsten.

Detta är en heltidstjänst med start omgående eller så snart vi hittar rätt person. Tjänsten är förlagd till sedvanliga kontorstider måndag till fredag där du utgår från företagets kontor i Malmö. Viss möjlighet till flexibilitet finns. Rekryteringsprocessen sker genom oss på StudentConsulting, men du kommer bli direkt anställd av ITB Media.

Din profil
För att lyckas i denna roll ser vi att du:
- Har god erfarenhet av att arbeta med HTML och CSS. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Wordpress eller annat CMS-system.
- Vi tror att du kan visa upp tidigare genomförda projekt som till exempel utvecklade hemsidor, banners eller liknande.
- Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i After Effects eller liknande program.
- Du är driven och taggad på att ta dig an en ny utmaning, där det finns stora utvecklingsmöjligheter.
- Du är flytande i svenska och engelska.

Som person är du jordnära, social och driven. Du kommer bli en del av ett team som fokuserar på arbetsglädje och teamarbete, det är därför viktigt att du delar dessa värderingar.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Erfaren B2B-säljare till marknadsledande mjukvarubolag

Account manager
Läs mer Dec 2
Har du några års erfarenhet av komplex B2B försäljning och drivs av långsiktiga relationer? Hos oss på Barkfors har du nu möjligheten att få vara med och ta vår nyförsäljning till nya höjder.

Vi är marknadsledande och erbjuder en modern transportplaneringslösning för företag inom transport- och logistikbranschen. Vi arbetar med den senaste tekniken och våra kunder får genom vår kärnprodukt, mjukvaruprogrammet T5, ett förbättrat stöd, ökad kontroll och effektivare administration av sin kärnverksamhet.

Idag är Barkfors över 20 anställda som tillsammans jobbar för att utveckla och erbjuda marknaden ett ledande system och starka kundrelationer.

Om rollen

I rollen kommer du att vara ansvarig för nyförsäljningen hos oss och vara drivande i att proaktivt bearbeta marknaden utifrån Barkfors erbjudande. Våra kunder representerar bland annat åkerier, lastbilscentraler, internationell trafik, miljö/renhållning och specialtransporter. Våra största kunder omsätter upp till 2 miljarder och hanterar tiotusentals bokningar per dag.

Vi är ett växande bolag med en bred och stor kundbas kombinerat med ett ökat antal nya kunder. Du kommer att ha ett helhetsansvar för säljprocessen, från prospektering till att stänga dina affärer. Det är viktigt att du drivs av att jobba långsiktigt med dina potentiella kunder. Som stöd i kunddialogen och säljprocessen så arbetar du i ett erfaret team med våra implementationsprojektledare och produktexperter som alltid finns nära till hands.

Våra kunder finns över hela Sverige och när du är varm i kläderna kommer rollen därmed innebära en del resande. Du bör därför vara en person som trivs med kombinationen av kontorsjobb och att vara på resande fot.

Om dig

För att trivas och bli framgångsrik i rollen är din inställning lika viktig som din erfarenhet. Du har en stark inre motor, ser möjligheter och är kreativ i hur du agerar för att nå uppsatta mål och försäljningsbudget - du gillar helt enkelt att göra affärer.

I din portfölj är det viktigt att du har med dig följande:

- Erfarenhet av komplex B2B-försäljning, med fördel inom mjukvara
- Förmåga att driva försäljning på ledningsnivå
- Kunskap från transport- eller logistikbranschen
- Intresse/kunskap/förståelse kring företagens verksamhet och processer
- Erfarenhet av Change management
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, svenska och engelska
- B-körkort


Utöver detta så är det viktigt att du är trygg i att skapa relationer och att lyssna in och förstå kundens behov, samtidigt som du är lyhörd för idéer till nya affärsmöjligheter.

Låter det intressant - kontakta oss

Låter det här som en roll och ett team som du skulle kunna trivas i - då vill vi gärna höra mer från dig! Sök jobbet, connecta med oss eller dela detta med någon du tror skulle passa in.

Har du frågor om tjänsten, teamet eller företaget hör du av dig till Linnea Olsson, Tech Talent Acquisition Specialist.

En del av Progrits

Barkfors är en del av Progrits - en nordisk mjukvarukoncern med ett tiotal entreprenörsdrivna bolag inom branscherna fordon, e-handel/logistik och resor. Vi drivs av teknisk innovation, med kravet att kundnyttan alltid står i centrum.

Att vara en del av Progrits innebär ökade möjligheter för utveckling både för oss som företag och för dig som anställd, och samtidigt större trygghet.

Är du som oss, tror vi att du vill känna meningsfullhet på jobbet - och vara med om att göra Barkfors till ett ännu bättre och roligare ställe att jobba på. För roligt är viktigt - jobbet är en för stor del av livet för att inte ha kul.

Ansök nu

Biträdande rektor till Elinelundsskolan

Biträdande rektor
Läs mer Dec 2
Ref: 20213205

Arbetsuppgifter
Till nya Elinelundsskolan söker vi biträdande rektor.

Vi erbjuder en ny och vacker byggnad med luftiga moderna lokaler. På skolan finns arbetsrum för personalen och grupprum till alla hemklassrum. Skolan ligger i de vackra omgivningarna vid randen av Limhamns kalkbrott med en vacker vy över Öresundsbron och Elinelundsgården och dess park precis bakom. Elinelundsskolan kommer så småningom att omfatta en verksamhet för 630 elever i årskurserna F-9. Målsättningen för verksamheten är Varje elevs bästa skola som vi arbetar med genom att hitta strategier för varje elev och stärka denna i såväl kunskapsutveckling som personlig utveckling, i skolan och på fritidshemmet.

Vi behöver dig som är intresserad av att tillsammans med oss utveckla vår nya fina skola.

Läsåret 2021/2022 kommer Elinelundsskolan att ansvara för årskurserna F-7 och kommer successivt att byggas ut.

Till skolan söker vi nu en biträdande rektor. Du kommer att ingå i skolans ledningsgrupp, som förutom dig kommer att bestå av rektor, en administrativ chef och en biträdande rektor. Som biträdande rektor är du underställd rektor och verkar inom ramen för den delegation du får. Du har lednings-, utvecklings-, uppföljnings- och samverkansansvar.

Tillsammans med övriga chefer och ledare i Malmö stad ingår det i ditt uppdrag att verka för ett socialt hållbart Malmö där varje elev ges likvärdiga möjligheter att nå uppställda mål. Organisationen ska präglas av lärande, där erfarenheter och kunskaper sprids och utvecklas mellan medarbetare, ledare och verksamhet. Du leder resultat- och kvalitetsarbetet i dialog med dina medarbetare. Som pedagogisk ledare är du med och driver skolans värdegrund och uppsatta mål. Samtidigt som du är pedagogernas stöd är du deras utmanare när det gäller att utveckla undervisningens kvalitet i relation till elevernas resultat och progression.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk utbildning, om minst 180 hp med en pedagogisk inriktning. Du har ledarerfarenhet, gärna som biträdande rektor eller från annat chefs-/ledaruppdrag i skola.

Vi söker en chef som kommunicerar och har goda relationer med såväl elever, föräldrar som med sina medarbetare. Du är analytisk, arbetar metodiskt och välorganiserat och är socialt säker. Är du dessutom en person som ser positivt på tillvaron och snabbt anpassar dig till nya utmaningar ser vi det som meriterande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om arbetsplatsen
Den nybyggda skolan ligger mitt i en framväxande ny stadsdel i Malmös södra område belägen mellan Limhamn och Hyllie. Elinelundsskolan har en spännande placering med ett naturnära läge intill det stora kalkbrottet och lärmiljöerna skapar mycket goda förutsättningar för undervisning och lärande. Skolan planeras växa till en F-9 skola. Redan detta läsår har skolan 3 förskoleklasser och två årskurs 1 knutna till enheten.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

 


Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse 

 

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Innesäljare sökes (Hemifrån)

Telefonförsäljare
Läs mer Dec 2
Vilka är vi?

Webieo är en uppstickare på den Svenska marknaden, och vi växer i rasande fart. Därför söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Jobbet sker hemifrån ! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster. 
 
Vi söker dig som:
- Kan flytande svenska i tal och skrift.
- Har en positiv inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Brinner för att jobba med människor
- Har egen dator och headset
 
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål. 
 
Vi erbjuder: 
 
- Produkt- & säljutbildning (Via Skype)
- Personlig coachning (Via Skype)
- Start omgående
- Tävlingar och roliga aktiviteter
- Arbetstider 09.00-17.00
- Hög ersättning

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 2
Spira Blommor AB söker Ekonomiassistent
Spira Blommor är en av Sveriges största leverantörer av blommor till bland annat dagligvaruhandeln, och erbjuder ett brett sortiment av blommor från hela världen. Största delen av sortimentet är svenskodlat. I samarbete med lokala odlare runt om i hela Sverige så säljer vi såväl buketter som krukväxter mestadels från Sverige, men självklart även andra delar av världen för att kunna erbjuda alla våra kunder ett komplett sortiment. Vi ansvarar för shop-in-shop hos våra större kunder, där våra säljare/merchandisers hanterar hela flödet från beställning till plock i butik. Vi har funnits på marknaden sedan 1972, och ingår idag i Holländska Groenland-koncernen som är en ledande blomsteraktör i Europa. Vi är mitt uppe i en spännande tillväxtresa med många roliga utmaningar framför oss.
Är du intresserad av ekonomi och tidigare arbetat med kund- och leverantörsreskontra har du nu möjlighet att fortsätta utvecklas med oss.
Vi är ett positivt och engagerat gäng som tillsammans skapar en välmående värld genom grön glädje varje dag.
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!
Om tjänsten
Till vår ekonomiavdelning i Malmö söker vi nu en medarbetare med ett par års erfarenhet som ekonomiassistent. Du kommer bli en del av ett prestigelöst team på en arbetsplats där det är högt i tak och där gemenskap i kombination med möjlighet att påverka präglar atmosfären.
En del av dina arbetsuppgifter blir:
- Leverantörsfakturahantering – tidigare erfarenhet av Medius är meriterande
- Kundfaktura hantering
- Påminnelsehantering
- Betalningar
- Posthantering
- Avstämning och arkivering av reseräkningar
- Delaktig i månadsbokslut
- Diverse avstämningar
- Övrigt förekommande administrativa uppgifter

Din profil
Kvalifikationer för att passa in i rollen som ekonomiassistent hos oss:
Ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller YH
Noggrann, strukturerad, ödmjuk, ansvarsfull och prestigelös
2-5 års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent
Trivs med att arbeta i team men även har förmågan att arbeta självständigt i en föränderlig miljö
Trivs med en blandning av fasta och varierande arbetsuppgifter, samt kan hugga tag i högt som lågt
Har driv och nyfikenhet av att ständigt lära dig nya saker
Har erfarenhet av Office-paketet samt gärna erfarenhet av att arbeta i affärssystem M3/Movex och Medius
Pratar och skriver obehindrat på engelska och svenska


Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en intressant roll i ett företag som befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Här erbjuds rätt person ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner och engagemang. Hos oss får du jobba tillsammans med härliga kollegor i en trevlig arbetsmiljö.
Ansökan
Vi ser fram emot ditt CV, löneanspråk samt personliga brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen.
Urval kommer att ske löpande, vilket innebär att anställning kan ske innan annonsens slutdatum. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan omgående, dock senast den 31 december 2021.
Ansökan skickar du till hr@spirablommor.se

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Viveka Bredhe, Redovisningsansvarig 076-8927401
Har du några övriga frågor gällande Spira eller anställningen är du välkommen att kontakta Charlotte Fridälv, HR-chef 0706-179444
Vi har valt annonseringskanaler och undanber oss försäljare av rekryteringstjänster och annonser.

Ansök nu

Operativ serviceman

Kontorsvaktmästare
Läs mer Dec 2
Operativ serviceman
Scapa Företagsservice AB befinner sig i en spännande fas och söker nu ytterligare en person som vill jobba brett inom servicemanagement med mycket eget ansvar.
Om Scapa Företagsservice AB är ett innovativt serviceföretag som inriktar sig mot företagsmarknaden i Skåne.
Vi brinner för att leverera trendiga, funktionella och kostnadseffektiva arbetsmiljöer till alla våra kunder och samarbetspartners. Vi lyckas med detta genom vårt unika sätt att synkronisera och anpassa våra servicetjänster med tillhörande produkter.
Servicetjänsterna byggs upp av våra fyra affärsområden:
- Vaktmästeriservice
- Kaffeservice
- Städ- och Hygiensservice
- Inredning och Teknik
Våra kunder är allt från ägarledda fåmansbolag till börsnoterade. Vi gör ingen skillnad. Vår prestigelösa företagskultur kommer från vår platta organisation. Stämningen är familjär och beslutsvägarna korta - oberoende roll inom företaget så jobbar vi alla för att säkerställa högsta upplevda kundnöjdhet.
Arbetsuppgifter
I rollen som serviceman hos oss så kommer du att genomföra olika typer av serviceuppdrag åt våra kunder, både återkommande på veckobasis men även avhjälpa uppdrag efter behov. Uppdragen är allt från sedvanliga vaktmästare-göromål, bud, enklare monteringar till inköp och leverans av varor. Du kommer även att vara aktiv i de säljande relationer som underbygger utökandet av vårt tjänsteutbud hos främst befintliga kunder.
Vi söker dig som
För dig är det lika självklart att ge bästa service till våra kunder, som att vara positiv och lyhörd. Du är lösningsorienterad och räds inte att hugga i där det behövs. Du behöver även vara ”hobby-händig” och ha grundläggande kunskaper om infästning. Att vara flexibel och snabbt kunna ställa om planer och prioriteringar är nyckelegenskaper för att trivas och verka väl i denna roll. Då stor del av arbetet innebär kommunikation så är det ett krav att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift.
Övrig information:
Placering: Malmö
Krav: Körkort B
Omfattning: Heltid
Lön: efter överenskommelse
Tillträde: efter överenskommelse
Ansökan: Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev senast 2021-12-10. Märk mailet ”Serviceman” i ämnesraden. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Frågor om tjänsten besvaras av Kenneth Reynolds på 0735-12 15 28.
www.scapa.nu
Vi välkomnar sökande som kompletterar företaget avseende erfarenhet, jämställdhet och mångfald och vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och hur de kompletterar vårt härliga gäng.
Vi undanbeder oss all kontakt av annonsförsäljare, rekryterings och bemanningsbolag.
Sökord: Service Management, kundservice, vaktmästare, serviceman

Ansök nu

Sjuksköterskor till hemsjukvården kväll

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Ref: 20200194Välkommen till Hemsjukvården i Malmö stad! Vi består av åtta sektioner, Folkets park, Arenan, Kungsparken, Katrinetorp 1, Katrinetorp 2, Kalkbrottet, Bulltofta 1 och Bulltofta 2.

Vi söker nu efter nya kollegor till kvällen till ett par sektioner. Är du den engagerade och nytänkande sjuksköterskan vi söker för att hjälpa oss att utveckla hemsjukvården? Då ska du fortsätta läsa!

Arbetsuppgifter
Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten.

Tjänsterna avser kvällsarbete med helgtjänstgöring var fjärde eller var femte helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner sig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kommunal hemsjukvård eller är specialistutbildad distriktssköterska. Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

Som sjuksköterska inom hemsjukvården krävs det att du har B-körkort och att du kan cykla.Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag


Om arbetsplatsen
Hemsjukvården i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen står inför spännande förändringar och utmaningar. För att möta det framtida behovet rekryterar vi nu flera sjuksköterskor som vill möta patienten i det egna hemmet. Vi är en sammanhållen hemsjukvård med engagerade chefer och medarbetare. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där du dagligen kommer ut i friska luften från och till patienternas hem. Är du nyfiken på hur en dag kan se ut för en sjuksköterska i hemsjukvården är du hjärtligt välkommen att boka in besök eller bredvidgång på någon av våra arbetsplatser.

Vi erbjuder en individuell introduktion där upplägget och tiden anpassas utifrån dina förutsättning och tidigare erfarenheter. Vi arbetar för en trygg arbetsmiljö där arbetsglädje och flexibilitet är i fokus. Du deltar aktivt i verksamhetsutveckling och utformningen av individuell livskvalitet för den enskilde. Vi erbjuder dig kompetensutveckling där alla våra medarbetare erbjuds utbildning inom olika område.

Vi erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och aktiviteter som subventioneras via personalklubben

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Kontakt


Fackliga företrädareJacqueline Mkada Vårdförbundet jacqueline.mkada@malmo.se

Ingalill Andersson Vårdförbundet 0709-109624 ingalill.andersson@malmo.se

Ewa Jansson Vårdförbundet 040-344784 ewa.x.jansson@malmo.se

Ansök nu

Receptionist/Kundvärd

Receptionist, telefonist
Läs mer Dec 2
Dina arbetsuppgifter
Till vår uppdragsgivare i Malmö med omnejd söker Bemanningskontoret efter en Receptionist/Kundvärd där du tillsammans med andra duktiga och drivna kollegor skall bidra till att skapa den bästa kundupplevelse som möjligt. Du kommer att vara receptionist/kundvärd ute hos våra kunder.

Tänkt start för denna heltidstjänst är under december, men vi ser gärna att du kommer att ha möjlighet till att börja omgående för upplärning.

I denna roll ingår följande arbetsuppgifter:

- Receptionistarbete, besöksmottagning
- Rengöring och påfyllning av kaffemaskiner
- Posthantering och arbetsplatsservice
- Rondering utav lokaler
- Ansvara för passerkort samt nyckelkvittenser
- Administrativt arbete som t.ex. inköp, reseräkningar m.m.
- Bokning utav hyrbilar, catering m.m.


Du är van att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt, samt kan prioritera och tycker dagen blir roligare om det hela tiden finns att göra.

Din profil
För att lyckas i rollen som receptionist/kundvärd hos vår uppdragsgivare så tror vi att du har följande erfarnehet sedan tidigare:

-Erfarenhet utav liknande arbetsuppgifter
-Får energi av att träffa människor
-Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
-Prestigelös, ordningsam och gillar att ha många bollar i luften.

B-körkort är ett krav.

Om företaget
Tjänsten är på heltid och vi applicerar 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse.
Om du anser att detta är en roll för dig så skicka ditt CV och Personliga brev till info@bemanningskontoret.se

Vi tar ENDAST emot din ansökan till ovan mejladress och använder oss ej av länken

Vi spara inga ansökningar efter avslutad rekryteringsprocess.

Om oss
BemanningsKontoret är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag verksmam i Göteborg, Malmö och Stockholm och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal. Läs gärna mer på vår hemsida www.bemanningskontoret.se
DI Gasellföretag 2019 samt 2020

Ansök nu

Projektledare - Support och Förvaltning

Projektledare, IT
Läs mer Dec 2
Gillar du kombinationen webb och människor? Då kan du mycket väl vara vår nya produktionsledare för support och förvaltningsavdelningen.
Till något av våra tre kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö söker vi nu en duktig produktionsledare. Kanske arbetar du redan som produktionsledare inom webb eller så arbetar du idag som webbutvecklare men vill ta ytterligare ett steg i karriären och arbeta i närmre relation till kund??
Är du den vi söker?
Som produktionsledare på vår support och förvaltningsavdelning kommer du vara en del av många av Milds armar. Du kommer vara länken mellan kund, projekt och utvecklare. Du tar dig an mindre och många projekt och arbetar nära kund hela tiden. Du kommer också ibland hjälpa kunder med viss affärsutvecklande arbete rörande deras webb. ??På det stora hela kommer du att ha stort ansvar över kundnöjdhet, planering av det dagliga arbetet inom ditt team och säkerställa kvaliteten av leveranser. Du kommer även ansvara för att budget och tidsram hålls. För att lyckas med detta har du ett team med utvecklare till ditt förfogande. Det är viktigt att du som person är lösningsorienterad och har ett driv att lära. ?
* Viktigt är flytande i engelska och svenska. Både tal och skrift då du dagligen kommer att behöva kommunicera på engelska.
* Vi vill att du även ska vara social, lättsam och uppskattad av kollegor och kunder.
* Du ska vara produktiv och flexibel och förstå hur din arbetsinsats påverkar Mild på ett förhoppningsvis positivt sätt.?
Har du erfarenhet från WordPress, Drupal, Joomla eller andra plattformar är det meriterande men inte ett krav.
Tjänsten är på heltid på vårt kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö .
Vi ser verkligen fram emot att du hör av dig och hoppas att du vill komma hit för att prata mer om tjänsten och vad vi kan erbjuda varandra.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Extrapersonal - Coop Forum Jägersro

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Dec 2
Coop Forum Jägersro söker nu dig som vill vara med på resan mot att bli den goda kraften i mat-Sverige! Är du redo?

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

När du arbetar som säljare hos oss har du varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

- Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
- Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
- Skylta om i butiken
- Hantera reklamationer och klagomål enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
- Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsterna är visstidsanställningar på deltid. Arbetstiderna är främst på kvällar och helger men även på dagtid vid behov

Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll & helg.

- Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande
- Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande
- Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande

Vi ser att du brinner för mat, service och försäljning och att ditt genuina intresse för dessa områden smittar av sig till både kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare besitter du hög problemlösningsförmåga även under situationer med högt tempo. Arbetet i teamplocket är fysiskt mycket utmanande och det krävs att du är i god fysisk form. Vi ser därför att du tränar regelbundet för att hålla dig i god form.

Kontaktpersoner

Ninni Brodin | Säljchef
cfjagersroscfood@coop.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansök nu

Sjuksköterska till Vårdcentralen Limhamn i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Gör skillnad. Varje dag.

Drivs du av att arbeta med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik? Vill du dessutom ges möjlighet att utvecklas både i din yrkesroll och som person tillsammans med engagerade kollegor? Då kan detta vara det perfekta arbetet för dig!

Under 2019 flyttade Vårdcentralen och Barnavårdscentralen Limhamn till nya fräscha lokaler. Vi har nu en samlad kompetens under ett tak där även våra barnmorskor har förlagt sin verksamhet. Nu söker vi en sjuksköterska som vill vara med att göra vår verksamhet ännu bättre i en modern miljö.

Du kommer till en välfungerande enhet med ett gott internt samarbete där vi alla arbetar för att ge en tillgänglig vård av hög kvalitet. Vi har cirka 13 700 listade patienter och är ständigt växande. Vår barnavårdscentral är en av Malmös största med cirka 1 500 inskrivna barn.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på vårdcentral. I arbetsuppgifterna ingår bland annat laboratoriearbete, telefonrådgivning, triagering, bokning och eventuellt egen mottagning.

Hos oss erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter så att du kan växa inom din yrkesroll. Utifrån ditt eget intresse och verksamhetens behov finns möjlighet att fördjupa dig inom olika områden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill har du språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Språkkunskaper i engelska är meriterande för tjänsten. Vidare har du vana av att arbeta med datajournaler och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i systemet PMO. Har du även tidigare arbetat på vårdcentral så ses det som fördelaktigt för tjänsten, men är inget krav.

Som person trivs du med att arbeta tvärprofessionellt och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll och har även förmågan att arbeta självständigt och kan skapa förtroende hos såväl patienter som närstående. Därtill bidrar du aktivt till utvecklingen av vår verksamhet utifrån de behov som finns samt är positiv, lyhörd och tydlig i din kommunikation. Stor vikt kommer läggas vid erfarenhet och personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Risk-och sårbarhetsanalytiker Regionnät

Civilingenjör, anläggning, elkraft
Läs mer Dec 2
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Malmö | Tillsvidare
Om tjänsten
Samhället står på randen till en energirevolution. E.ONs roll är att hjälpa konsumenter, företag och städer att distribuera och använda energi på smartast möjliga sätt. Det gör vi genom innovation, engagemang och ansvarskänsla. Och framför allt – vi gör det tillsammans!  
Avdelningen Anläggningsoptimering ansvarar för utvecklingen av våra anläggningar inom regionnätet. Detta gör vi genom att göra analyser av vilka reinvesteringar som ska prioriteras och hur de ska utformas för att skapa största möjliga nytta. Elnätet är en viktig möjliggörare för ett hållbart samhälle och för att möta ett ökat elbehov i Sverige. 
I rollen som Risk-och Sårbarhetsanalytiker kommer du att ingå i ledningsteamet för Anläggningsoptimering. Du kommer vara en viktig nyckelspelare för att styra i rätt strategisk riktning, utveckla samarbeten och se till att vi prioriterar rätt när vi bygger ut vårt elnät.
Rollen innebär:
* ansvarar för utvecklingen av våra verktyg för risk- och sårbarhetsanalyser
* implementera metodik och verktyg i verksamheten
* ansvara för rapportering till Energimarknadsinspektionen
* samverka inom enheten kring investeringsplaner

Rollens placering är i första hand Malmö, men för rätt kandidat är vi öppna för andra alternativ.
Vi söker
Vi tror att du har kunskap och stor passion för digitalisering och utveckling och har stort intresse för energiomställningen. Du har med dig en gedigen teknisk bakgrund, gärna inom elkraftsområdet. Vi kommer lägga stor vikt vid dina sociala kompetenser och ditt sätt att bygga förtroende och skapa framgångsrika samarbeten. Vidare hopas vi på att du har mod att testa nya saker och ständigt utveckla dig själv och dina kollegor. Du innovativ och nyfiken person som har förmåga att se helheten, tänka långsiktigt och trivs med att jobba i agila metoder nära verksamheten.
Din närmsta chef, Daniel, har ett inkluderande och coachande ledarskap och kommer ge dig stort förtroende i att hitta dina tillvägagångssätt och lösningar. Han värdesätter initiativförmåga och ser fram emot nya infallsvinklar och idéer. Teamet jobbar i nära samarbeta med varandra här sker kunskapsutbyte dagligen. Vi hoppas på att du, precis som vi, brinner för att möjliggöra energiomställning och säkerställa energiförsörjning för våra kunder både nu och i framtiden.
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.
Välkommen med din ansökan redan idag, men senast 15e december!
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:
Daniel Salomonsson, +46 702 501 649
För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Per Carlsson, Unionen, +46 70 603 5425 
Tony Rexepi, Akademikerna, +46 730 871 638 
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Ansök nu

Teamlead till kundserviceavdelningen

Kundtjänstchef
Läs mer Dec 2
På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser vi till att våra medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Låter det spännande?

Arbetsuppgifter
Som Teamlead ansvarar du för att leda och kvalitetssäkra arbetet för ditt team på kundserviceavdelningen. Du har personal- och resultatansvar för teamet och ett visst utbildningsansvar. Just nu är de 9 medarbetare i teamet vars huvudsakliga uppgift är att svara på kunders frågor per telefon, mail, chatt och sociala medier. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av teamet.

Tjänsten passar dig som trivs i en ledande roll och som är bra på att skapa resultat tillsammans med andra människor. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Här får du möjligheten att verka i en organisation där ditt ledarskap och resultat gör stor skillnad i det dagliga arbetet samt vara med på den spännande resan som bolaget står inför. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget.

Om dig
Till vårt team söker vi dig som är eller vill bli ledare. Vi tror att du har ett coachande förhållningssätt, brinner för att skapa resultat men framför allt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för vår personal.
- Anders Ohlin, Head of service

Vi söker dig som:
- Har en förankring i personalfrågor och har erfarenhet av att leda andra i en chefsroll, gärna från en liknande roll
- Älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
- Är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
- Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
- Är kommunikativ och kan förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt
- Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
- Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift


Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.

Vi erbjuder
Du kommer att tillhöra Service center som erbjuder ett spännande och fartfyllt arbete i en inkluderande miljö där högklassig service är en självklarhet. Våra medarbetare är vårt varumärke. Därför erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap.

För denna tjänsten har vi valt att ta hjälp av vår rekryteringspartner Barona (https://baronase.recman.no/job.php?job_id=242553). Ansökan görs via deras system genom att klicka på länken nedan. Tjänsten är på heltid och inleds med provanställning på sex månader via Barona. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Placeringen är i Malmö.

Ansök genom att klicka på denna länk (https://baronase.recman.no/job.php?job_id=242553), observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på Barona sofie.eriksson@barona.se.

via GIPHY (https://giphy.com/gifs/S77o8b1ftPhryGkzTf)

Ansök nu

DIGTAL MARKNADSKOMMUNIKATÖR TILL RSA-GRUPPEN

Marknadskommunikatör
Läs mer Dec 2
RSA-gruppen befinner sig i en mycket dynamisk fas med ett tydligt fokus på expansion. Som digital marknadskommunikatör har du en central position. Du är expert på de digitala kanalerna och van att ta fram strategier och kommunikationsplaner för att nå ut till olika målgrupper.

Har du förmågan att både kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift? Älskar du att nätverka? Har du ett stort driv och en analytisk ådra? Då kan du vara rätt person!

OM FÖRETAGET

I RSA-gruppen ingår åtta bolag som sysselsätter drygt 200 medarbetare. Koncernen arbetar för att vara bäst inom el- och datainstallationer, säkerhetslösningar, brandskydd, VVS, solceller, elbilsladdare och fastigheter. Huvudkontoret ligger i Malmö och med filialer i Lund, Ystad, Trelleborg utförs arbete över hela sydvästra Skåne. RSA- gruppen är inne i en expansiv fas med flera spännande projekt på gång. Vi-känslan inom koncernen är hög och arbetsplatserna kännetecknas av trivsel och gemenskap.

OM TJÄNSTEN

Den digitala marknadskommunikatören arbetar med RSA-gruppens övergripande strategi och mål, värdegrund och plan framåt. Det är en central och fri roll där ledningsmöten, projektmöten och säljmöten är naturliga inslag.

Den digitala marknadskommunikatören tar fram kommunikationsplaner för digitala kanaler, hemsida, sociala medier, online annonseringar och nyhetsbrev.

Utöver detta ingår arbete med att

- stärka varumärket i koncernens åtta bolag,
- kommunicera med kunder och andra målgrupper i sociala medier,
- mäta, analysera och optimera resultat,
- hålla sig uppdaterad på trender och utveckling,
- skriva pressreleaser, texter till hemsida, redigera/uppdatera innehåll på hemsida, utforma tryckt material och layouter,
- arbeta med events, nätverka samt ha kundkontakter,
- vara kontaktperson med webb-byrå.


EGENSKAPER OCH KOMPETENSER

- effektiv och träffsäker skribent,
- lyhörd för målgrupper och kundbeteenden,
- nyfiken på trender och nyheter,
- kreativ och analytisk,
- nätverkande, affärsorienterad, social, öppen,
- drivande, proaktiv, självgående,
- god förmåga att inhämta information och prioritera,
- flytande svenska och engelska i tal och skrift.


UTBILDNING OCH ERFARENHET

För tjänsten krävs 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt relevant utbildning inom kommunikation, journalistik, marknadsföring och/eller digitala kanaler från högskola eller universitet. Stor vikt kommer att läggas vid kunskaper inom digital kommunikation, sociala medier och att bygga varumärken.ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Amarelle & Partners. För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringspartnern Martin Amarelle på martin@amarelle.se

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Malmö

Omfattning: Heltid

Sökord: RSA-gruppen, RSA, marknadskommunikatör, marknadskoordinator, socialmedia, skribent, journalist, web manager, copywriter

Ansök nu

Extraknäck hemifrån (kväll och helg)

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Dec 2
Vilka är vi?

Webieo är en uppstickare på den Svenska marknaden, och vi växer i rasande fart. Därför söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt team. Jobbet sker hemifrån ! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster. 
 
Vi söker dig som:
- Kan flytande svenska i tal och skrift.
- Har en positiv inställning.
- Har höga ambitioner.
- Älskar utmaningar.
- Brinner för att jobba med människor
- Har egen dator och headset
 
Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare samt uppnå dina personliga mål. 
 
Vi erbjuder: 
 
- Produkt- & säljutbildning (Via Skype)
- Personlig coachning (Via Skype)
- Start omgående
- Tävlingar och roliga aktiviteter
- Arbetstider 17.00-21.00 Mån-Fre  11.00-18.00 Lör-Sön
- Hög ersättning

Ansök nu

IKEA Företag Origination

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Detta är ett 6 månaders vikariat.

Som en handläggare hos IKEA Företag Origination arbetar du i ett team med 4 kollegor och rapporterar direkt till din Team Manager.

Med telefon som arbetsredskap kommer du att svara på inkommande samtal från Ikano Banks företagskunder med frågor som kan röra mestadels ansökningar, kundkännedom, fakturaärenden och EDI men även andra mer komplexa ärenden kopplad till IKEA företagskonto.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Onboarding av IKEA Företagskunder
• Hantering av EDI ärende
• Hantering av ärenden via foretag@ikano.se
• Kundtjänst via telefon och e-post

Vad erbjuder vi dig?

På en dynamisk arbetsplats i Hyllie kan vi erbjuda dig en tjänst som kombinerar självständigt arbete med teamarbete. Detta är en tillsvidaretjänst med start omgående.

Är du rätt för rollen?

Du har erfarenhet från att arbeta med IKEA Företag och Business to business. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Med din positiva attityd vill du vara med och bidra till teamets och företagets fortsatta arbete. Du värdesätter och förstår vikten av att arbeta noggrant. Vidare är du en skicklig kommunikatör och känner dig bekväm i att föra kunddialoger. Du har förmåga att hantera flera uppgifter parallellt och att driva ditt arbete framåt.

• Erfarenhet av att arbeta med kundkontakt
• Du är serviceinriktad och trivs med att prata med kunder.
• Meriterande med erfarenhet av B2B kontakt eller utbildning inom ekonomi
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Är du intresserad?

Vi tillämpar ett löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast, dock senast 15/12. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan (vi har ingen möjlighet att ta emot ansökan via e-post)

Har du några frågor om rollen kontakta rekryterandechef Brynhildur Kristjansdottir på Brynhildur.Kristjansdottir@ikano.se

Ansök nu

Intresseanmälan - IT-jobb i Skåne!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 2
Vi på Gigstep håller ständigt ögonen öppna för att hitta grymma IT-intresserade personer till IT-jobb på olika nivåer till häftiga företag runt om i Skåne.

Har du läst en IT-inriktad utbildning, på allt från gymnasienivå till universitetsnivå? Har du ett stort IT-intresse? Har du jobbat med IT tidigare? Är du personen folk vänder sig till med IT-frågor?

Om du svarade ja på en eller flera av de frågorna så vill vi på Gigstep gärna komma i kontakt med dig.

Skicka in ditt CV och besvara våra frågor så hörs vi om det dyker upp något coolt jobb som passar dig!

Ansök nu

Hemstäd/Trappstäd

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Dec 2
Vi söker lokalvårdare/städare i Malmö.
Vi välkomnar dig som har erfarenhet av arbete inom serviceyrken och städ/lokalvård.
Det är viktigt att du är flexibel och kund/servicefokuserad.
Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
Du ska ha goda kunskaper i svenska alternativt engelska.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Körkort är ett plus men inte ett krav.
Vi ser fram emot att höra av dig.

Ansök nu

Sjuksköterska till Matildenborgs korttidsboende

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Ref: 20213213

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och spännande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetet som sjuksköterska på korttidsenhet innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser.

Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten.

Schemat är förlagt mestadels dagtid. Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du är specialistutbildad inom relevant område. Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang och nytänkande kan hjälpa oss att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom den kommunala hälso- och sjukvården.

Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund Respekt, engagemang och kreativitet.

Vi utformar introduktion och bredvidgång utifrån din individuella kompetens och dina behov.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen
På Mathildenborg korttidsenhet vistas malmöbor under ett par veckor för att möjliggöra en optimal mobilisering efter sjukdom. Våra vårdplatser är specifikt inriktade för såväl rehabilitering som återhämtning. Vi har även en avdelning där personer med demenssjukdom kan få rehabilitering och återhämta sig utifrån sina specifika behov.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.  ?


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Apple Specialist

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Om jobbet
Sammanfattning
I din roll som Specialist bidrar du till att skapa passion och intresse för våra produkter genom att erbjuda kunderna rätt lösningar och sätta produkterna i deras händer. Du förstår att Apple Store strävar efter att ge besökarna en unik kundupplevelse. Du börjar med att ta reda på kundernas behov, för att sedan tillsammans med dina medarbetare presentera de produkter som matchar behoven. Varje dag har du chansen att omvandla någon av besökarna i butiken till en stamkund.


Viktiga kvalifikationer
Förmåga att erbjuda en fantastisk kundupplevelse i en väldigt aktiv miljö och att stimuleras av mötet med kunderna.
Stort teknikintresse, särskilt i fråga om Apples produkter, och förmåga att snabbt ta in ny kunskap om produkter och funktioner.
God kommunikationsförmåga – du pratar ledigt och avslappnat både med enskilda kunder och inför mindre grupper.

Beskrivning
Som Specialist har du fantastisk förmåga att upptäcka kundernas behov och hitta de bästa lösningarna. Du är inte bara den första personen kunderna möter i butiken – du är också den som vägleder dem, säljer produkter och tjänster och hjälper dem att komma igång med sina nya produkter. Du utför också andra uppgifter i butiken, som att underhålla visuellt marknadsföringsmaterial och hjälpa dina kollegor. Du är nyfiken, har koll på de senaste nyheterna om olika produkter och initiativ och är redo att omsätta dina kunskaper i praktiken i dina möten med kunderna. Din framgång mäts i dina prestationer, såväl enskilda som i samarbete med andra, samt utifrån butikens övergripande resultat. Du är stolt över att få vara Apples ansikte utåt och tycker om att hjälpa kunderna att utveckla långvariga relationer till Apple.


Ytterligare krav
Du brinner för Apple och vill gärna dela med dig av din passion till andra.
Du är redo att lära dig allt om och erbjuda Apples unika kundservice.
Du har stor social förmåga, är tillmötesgående, förstående och bra på att lyssna.
Du kan jobba med ett flexibelt schema. Dina arbetstider baseras på affärsbehoven.Jobbtyp: Deltid
Arbeta på distans: Nej
Hos oss på Apple värdesätter vi jämställdhet, mångfald och inkludering och dessa värderingar är också kärnan i hur Apple främjar sin organisationsutveckling.
Ansökan: Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida; klicka på länken uppe till höger och klicka på “Sök”. Har du problem med att söka så skicka ett mejl på retailstaffingSE@apple.com
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Handledare / Jobbcoach till vår kontor i Malmö

Studie- och yrkesvägledare
Läs mer Dec 2
Om jobbet
Vi söker nu dig som vill vara med och arbeta med jobbcoachning som handledare inom ramen för rusta och matcha, på vår kontor i Malmö .
Du kommer att arbeta med arbetssökande och stötta dessa, med individuellt och anpassat stöd i jobb och studiesökandet. I dina arbetsuppgifter tillkommer även administration och hela tiden skapa kontakt med nya och befintliga arbetsgivare. Du kommer att arbeta både individuellt med deltagarna men också i grupp genom tex seminarier och företagsbesök.
Du ska tro på varje individs möjlighet och lyfta de egenskaper varje människa har, vi söker dig som tror på att alla människor har har en potential.
Vi söker dig som är en driven person, ansvarsfull och målinriktad. Vi vill att du förstår dig på varje individs olika behov och hittar de bästa vägarna för att varje människa ska bli en del av det samhälle vi lever i.
Krav:
Minst 120 högskolepoäng, eller motsvarande från Yrkeshögskola inom Beteendevetenskap, Organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledare, företagsekonomi, arbetsterapeut eller socionomutbildning. Samt minst 2 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid de senaste 5 åren.
Alternativt
Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.
Arbetslivserfarenhet: Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:
– Arbetsledning med personalansvar
– Rekrytering
– Omställningsarbete för arbetssökande
– Studie- och yrkesvägledning
– Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
– Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
– Arbete med social- och gruppsykologi
– Karriärvägledning
Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren räknat från den dag du tillträdde anställningen som handledare i den upphandlade tjänsten. Även deltid kan godkännas om arbetstiden sammanräknat under de senaste fem åren motsvarar heltid under tre år.
Meriterande att du som söker talar flera språk, ange gärna vilka i din ansökan samt bosatt i Malmö ha bra lokalkännedom.
Övrigt
Tjänsten är provanställning. Vi söker handledare på deltid med startdatum löpande under hösten.
Välkommen med din ansökan via mail nedan tillsammans med CV och personligt brev.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden löpt ut därför ber vi dig skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

MEDCURA SÖKER LEG.SSK TILL KIRURGIAVDELNING AKUT I MALMÖ

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Vi söker
Erfaren sjuksköterska till kirurgiavdelning akut till Malmö sjukhus, för perioden Januari till Juni.
För detta uppdrag arbetar man med patienter som har en sjukdom eller besvär och behöver vård under en kort period. Man tar även hand om patienter före och efter en operation.
Arbetstiderna är förlagda natt-pass, där du har möjlighet att påverka ditt egna schema.

Varmt välkommen in med din ansökan så kontaktar vi dig för mer information gällande uppdragen.


Vad erbjuder Medcura
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vill du bli dagbarnvårdare/ dagmamma/ familjedaghem

Dagbarnvårdare
Läs mer Dec 2
Det kan vara något för dig som tycker om att jobba med barn och uppskattar en lugn arbetsmiljö med mycket frihet.


Som dagbarnvårdare arbetar du med 5 fem barn i åldern 1-5 i ditt eget hem.
Du driver en pedagogisk verksamhet utifrån Läroplanen för förskolan. Du lagar själv barnens måltider, du är ute med barnen på lekplats eller innergård varje dag och planerar din verksamhet med pedagogiska aktiviteter, tema och utflykter.
Du kan om du vill arbeta med egna barn i gruppen.


Du ingår i ett arbetslag med andra dagmammor. Vi har gemensamma planeringsdagar, regelbundna personalmöten och pedagogisk handledning varje vecka. Vi träffas varje vecka utomhus med våra barngrupper och även regelbundet hemma hos varandra. Vi har ett vikariesystem där vi täcker upp för varandra vid sjukdom och vab.


Ditt hem ska vara lämpligt och kunna anpassas till verksamheten. Helst ska ett rum kunna användas som lekrum, och det ska finnas tillräcklig yta för barnen att leka och röra sig. Hemmet ska barnsäkras. Företaget utrustar ditt hem med leksaker, material och annat som tillhör verksamheten.


Du arbetar heltid och dina arbetstider anpassas efter barnens behov av vistelsetid.


Kontakta oss gärna för mer information!

Ansök nu

B2b innesäljare

Innesäljare
Läs mer Dec 2
Om oss:
ELON Knut Pers är ett fullserviceföretag inom vitvaror och kök med 10 butiker i Malmö och södra Skåne. Vi omsätter ca 200Mkr och har ett 70-tal anställda. Förutom B2C-försäljning av vitvaror och kök har vi en betydande B2B-verksamhet mot bygg och fastighetsförvaltning i ett stort expansionsskede. Företaget är privatägt, startade 1955 i Skurup och är delägare i ELON Group.
Om tjänsten:
Vår B2B verksamhet är inne i ett expansivt läge och vi söker nu förstärkning av en ny innesäljare till vårt team i Malmö. Vi erbjuder dig ett spännande och varierat arbete på en dynamisk arbetsplats med mycket frihet under ansvar. Du kommer att arbeta som B2B-säljare mot bygg och fastighetsbranschen med eftermarknadsansvar vilket bland annat innebär att du hanterar inköp, orderläggning, fakturering, bokning av leveranser och service samt har daglig kontakt med förvaltare, följer upp besiktningsanmärkningar och regelbundet stämmer av med entreprenörer.
Vem är du?
Meriterande om du har erfarenhet av innesälj och/eller vitvaror. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och möjligheterna att växa i din yrkesroll över tid.
Det är ett krav att du har körkort B och behärskar svenska och engelska obehindrat.
Vi ser gärna att du trivs i en dynamisk miljö med stundtals högt tempo och att du har förmåga att prioritera och strukturera. Vidare tror vi att din sociala kompetens är hög och att du har en förmåga att driva dig själv och arbeta mot uppsatta mål samtidigt som du har roligt på vägen dit.
Vi tillämpar löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Ansökan mailas till nicole.areskoug@elon.se och ska innehålla CV och personligt brev. Om vi inte har kontaktat dig inom två månader har vi gått vidare med andra kandidater.

Ansök nu

Projektledare inom bygg med inriktning på ROT och service

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 2
Har du erfarenhet av att driva och leda byggprojekt inom ROT och service? Då kanske detta är rollen för dig, sök redan idag!

Vi söker för kunds räkning en projektledare inom ROT-entreprenader och service till Malmö!

Kund är ett bolag som sedan 1980 bedriver byggverksamhet med inriktning på ROT-entreprenader, service, reparationer samt underhålls- och renoveringsarbeten i Öresundsregionen. De jobbar med både stora och mindre fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar och många av deras kunder har samarbetat med bolaget under många år. I dagsläget består bolaget av 55 medarbetare och de har sitt kontor i Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du leda, planera och koordinera ett flertal byggprojekt i alla dess skeden, från anbud till utfört projekt. Du kommer att:

- Arbeta med projektekonomi, kalkyler, tids- och leveransplaner.
- Arbeta med uppföljning och riskhantering inom projektet.
- Ha kontinuerlig kontakt med kunder, entreprenörer och medarbetare.


Vi söker dig som

- Har erfarenhet från en likande roll inom bygg antigen som projektledare, platschef eller arbetsledare och är van att driva, leda samt koordinera projekt.
- Har erfarenhet av byggprojekt med inriktning på ROT och service samt har jobbat mot fastighetsägare och/eller bostadsrättsföreningar.
- Som person är du noggrann och lösningsorienterad. Du har god ekonomisk förståelse och har bred kunskap inom entreprenadjuridik.
- Talar och skriver flytande svenska samt innehar B-körkort.


Du erbjuds

- Ett spännande och utmanade arbete i ett företag med högt i tak och korta beslutsvägar.
- Möjlighet att komma in på ett företag där det är lätta att trivas och i en företagskultur som präglas av långsiktighet, utveckling och stark laganda.
- Goda anställningsvillkor och förmåner.


Futuria People är rekryteringsföretaget som hjälper individer att nästa steg i sin karriär och företag att attrahera nya medarbetare. Genom uppsökande rekrytering och kvalitativ annonsering har vi hjälpt hundratals kandidater till ett nytt jobb och en mer stimulerande vardag.

Övrig information

- Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
- Omfattning: Heltid
- Placering: Malmö
- Eventuella frågor besvaras av Senior Rekryterare Ebba Hedin Hedvall:
076 395 78 94 / ebba@futuriapeople.se


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Futuria People men du kommer anställas direkt hos kund.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Ansök nu

Hemsjukvården söker sjuksköterskor

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Ref: 20200168Arbetsuppgifter
Välkommen till Hemsjukvården i Malmö stad som består av åtta sektioner, Folkets park, Arenan, Kungsparken, Katrinetorp 1, Katrinetorp 2, Kalkbrottet, Bulltofta 1 och Bulltofta 2.

Vi söker nu efter nya kollegor till någon av sektionerna. Är du den engagerade och nytänkande sjuksköterskan vi söker för att hjälpa oss att utveckla hemsjukvården? Då ska du fortsätta läsa!

Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten.

Tjänsterna avser dagtjänstgöring med helgtjänstgöring var fjärde eller var femte helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner sig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kommunal hemsjukvård eller är specialistutbildad distriktssköterska. Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

Som sjuksköterska inom hemsjukvården krävs det att du har B-körkort och att du kan cykla.

Om arbetsplatsen
Hemsjukvården i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen står inför spännande förändringar och utmaningar. För att möta det framtida behovet rekryterar vi nu flera sjuksköterskor som vill möta patienten i det egna hemmet. Vi är en sammanhållen hemsjukvård med engagerade chefer och medarbetare. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där du dagligen kommer ut i friska luften från och till patienternas hem. Är du nyfiken på hur en dag kan se ut för en sjuksköterska i hemsjukvården är du hjärtligt välkommen att boka in besök eller bredvidgång på någon av våra arbetsplatser.

Vi erbjuder en individuell introduktion där upplägget och tiden anpassas utifrån dina förutsättning och tidigare erfarenheter. Vi arbetar för en trygg arbetsmiljö där arbetsglädje och flexibilitet är i fokus. Du deltar aktivt i verksamhetsutveckling och utformningen av individuell livskvalitet för den enskilde. Vi erbjuder dig kompetensutveckling där alla våra medarbetare erbjuds utbildning inom olika områden.

Vi erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och aktiviteter som subventioneras via personalklubben.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelseViktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

 

Kontakt


Fackliga företrädareJacqueline Mkada Vårdförbundet jacqueline.mkada@malmo.se

Ingalill Andersson Vårdförbundet 0709-109624 ingalill.andersson@malmo.se

Ewa Jansson Vårdförbundet 040-344784 ewa.x.jansson@malmo.se

Ansök nu

Vikarie inom personlig assistans i Malmö

Personlig assistent
Läs mer Dec 2
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu   

Nu söker vi drivna timvikarier till våra härliga assistansteam i Kalmar vid ordinarie assistenters frånvaro. Studerar du och vill jobba extra? Arbetar du deltid och vill komplettera med extraarbete? Då kanske detta är något för dig? 

Vi söker dig som vill vara långvarig hos oss, därför ser vi gärna att du studerar eller har annat arbete att kombinera detta med. Du som söker är en flexibel person som kan hoppa in med kort varsel såsom vid ordinarie assistenters sjukfrånvaro.

Som personlig assistent arbetar du med att skapa förutsättningar för våra kunder att leva sitt liv så som de önskar. Det handlar vanligtvis om att vara behjälplig med de mest grundläggande behoven så som personlig hygien eller med kommunikation, men du kan också vara ett stöd på arbetet, i skolan och på aktiviteter utanför hemmet. Om du har ett stort hjärta, ett flexibelt förhållningssätt och brinner för människor är du en person för oss! Erfarenhet är ibland ett krav men ofta inte. Personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund väger ofta tyngre än erfarenhet så vi välkomnar alla typer av sökande. Det är viktigare att du har en sund och trygg inställning till livet i stort men till arbetet som assistent i synnerhet. Du ska vara intresserad av att arbeta nära andra människor och förstå betydelsen och värdet av att vara personlig assistent. 

Om du har körkort och tillgång till bil så ange gärna det i din ansökan då det kan öppna upp för fler typer av uppdrag. En god förståelse för svenska språket i både tal och skrift är ett krav i samtliga av våra assistanser.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna tillsätts löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag!

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER 
Vi söker dig som kan jobba varierade arbetstider hela dygnet, alla dagar i veckan, tillträde enligt överenskommelse. Timvikarie.

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ GOD ASSISTANS
God Assistans vill att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Vi följer kollektivavtal, ger en marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, avtalsenliga semestervillkor och ett branschens bästa och högsta friskvårdsbidrag på 4000 kr. 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
På God Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Förbered dig gärna genom att beställa ett i god tid redan när du söker tjänsten om du inte har ett sedan tidigare. Det tar ca 14 dagar att få utdraget.
Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen, blankett finner du här:  https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

LÖN
På God Assistans får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns. 

NÄR KAN DU BÖRJA?
Tillträde omgående eller efter överenskommelse, så sök omgående! Urval och intervjuer sker löpande. 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Projektledare till Newsec i Malmö/Helsingborg

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 2
Vill du arbeta på Sveriges bästa projektavdelning?

Vi söker nu en driven Projektledare till vårt team i Malmö/Helsingborg. Har du 2-5 års erfarenhet av byggprojektledning, gillar ordning och reda, är flexibel med fokus på nöjda kunder? Vill du ha ett flexibelt och roligt arbete där du, tillsammans med ett 30 tal projektkollegor, är delaktig och bidrar till ett framgångsrikt team.
Kom och jobba med oss!

Newsec - The Full Service Property House in Northern Europe - erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 2000 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare.

Din roll
Som Projektledare arbetar du med att skapa en stark, framgångsrik och lönsam projektverksamhet inom våra kunduppdrag. Du initierar och driver bygg och utvecklingsprojekt, för fastighetsägarens räkning, inom förvaltningsuppdraget i samråd med förvaltningsorganisationen samt till externa kunder. Exempel på andra ansvarsuppgifter:

- Styra projekt mot uppsatta mål, avseende ekonomi, tid och teknik, med fortlöpande rapportering.

- Vara projektledare för delprojekt i mindre och större utvecklings och ombyggnationsprojekt.

- Medverka i fastighetsutvecklingsprojekt.

- Genomföra stora och mindre underhållsprojekt

- Stötta förvaltningsorganisationen avseende projekt och projektrelaterade frågor.

- Stötta förvaltningsorganisationen genom att tillföra specialistkunskap vad gäller fel och brister i befintliga fastigheter liksom hanterande av garantifrågeställningar.

- Ta fram beslutsunderlag, göra inventeringar och utredningar inför projekt.

- Ansvara för framtagande av produktions- och investeringskalkyler.

- Ansvara för upphandling och inköp av entreprenader och övriga leverantörer.

- Koordinera, leda och följa upp pågående projekt med ägare, förvaltning, ekonomifunktion och leverantörer.

Din profil

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom bygg eller motsvarande eller har god praktisk kunskap och erfarenhet till exempel genom att vara projektingenjör, platschef, produktionschef eller ha erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter. Dokumenterad god erfarenhet av att leda och styra byggprojekt från tidig programfas till idrifttagande. Vi ser gärna att du är ”generalist” och att du har erfarenhet från bostads- och underhållsprojekt.

- Goda kunskaper om gällande lagar och förordningar som styr och reglerar byggverksamhet

- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper vi söker är ett starkt affärsdriv, integritet och omdöme, god problemlösningsförmåga, självständighet, prestigelöshet och handlingskraftighet. Vi söker medarbetare som välkomnar förändring, är lösningsorienterade och gillar att dagen inte alltid är förutsägbar.Din värdegrund
Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt Newsec

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter det här som någonting för dig?

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i Malmö/Helsingborg. Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta, Regionchef för Projekt i Syd, rikard.thornsater@newsec.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

På grund av GDPR tar vi inte emot några ansökningar via mail.

Ansök nu

Skötselarbetare

Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Läs mer Dec 2
DITT NYA ARBETE
Vi söker skötselarbetare med tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete. Du kommer att arbeta i Malmö eller Vellinge. I arbetsuppgifterna ingår t.ex. ogräsrensning, häckklippning, gräsklippning och planteringsarbete.

Anställningen är på heltid, säsongsanställning huvudsak under april-oktober. Lön enligt kollektivavtal.

VEM ÄR DU
Som person är du ansvarstagande, positiv och drivande. Vi lägger stor vikt på personligt engagemang och samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav.

KONTAKT OCH ANSÖKAN
Skicka din ansökan senast den 2022-01-30, men gärna så snart som möjligt då tillsättning sker löpande.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Account Manager - Small Medium Enterprise i Malmö

Account manager
Läs mer Dec 2
Nyfiken och hungrig Account Manager sökes till Small Medium Enterprise (SME) i Malmö.

PostNord är ett företag i ständig utveckling. Detta gör att några kollegor i teamet har gått vidare till nya roller inom företaget och därför söker vi nu efter nya stjärnor till att axla rollen som säljare inom SME. I kontakten med dina befintliga och nya kunder definierar du behov och lösningar för PostNords tjänster inom Logistik, E-handel, Marknadsföring och Affärskommunikation. Genom att vara proaktiv och lyhörd följer du utvecklingen av kundens affär med PostNord.


Bli en del av vårt team
Vi söker även efter någon med viljan att vara en vinnare i ett team med både egna och gemensamma mål. I ditt arbete kommer du att ansvara för din egen kundbas av befintliga och potentiella kunder. Tillsammans med dina kollegor strävar ni efter att göra lönsamma och långsiktiga affärer. I teamet är vi 15st Account Managers med kunder i hela Sverige och inom alla branscher. Några av dina kollegor som du kommer jobba tight tillsammans med är bland annat Jonas, Tina och Matilda.

Om rollen
Som Account Manager kommer telefonen att vara ditt främsta verktyg i kombination med våra digitala hjälpmedel såsom mail och teams. Löpande dokumenterar du aktiviteter och säljresultat i vårt sälj/CRM-system (SalesForce). I ditt arbete kommer du att ansvara för din egen kundbas av befintliga och potentiella kunder. Tillsammans med dina kollegor strävar ni efter att göra lönsamma och långsiktiga affärer. Du följer upp, vårdar och förädlar kundrelationen under hela affärslivscykeln. I kontakten med kunder är du effektiv, lyhörd för kundens behov och affärsmässigt övertygande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav

Om dig
Vi söker även efter någon med viljan att vara en vinnare i ett team med både egna och gemensamma mål. Tålamod, nyfikenhet och proaktivitet är egenskaper vi värderar högt hos dig som Account Manager. Du motiveras av att ta fullt ansvar för bearbetning av dina kunder, skapa goda kundrelationer och leverera affärsavslut. Du har ett intresse för- och en potential i att utvecklas inom PostNords organisation. Slutligen värderar vi dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
PostNord erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter. PostNords ABC-ledarskap är vår ledstjärna; Accountable, Brave and Committed.

Vi gör vardagen enklare
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.se

Ansök
Skulle detta kunna vara rätt steg för dig? Skicka då in din ansökan till oss. Ansökningar hanteras löpande och sista ansökningsdag 10 januari 2022.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start efter överenskommelse och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vill du veta mer om tjänsten och rekryteringsprocessen så kontakta Patrik Nilsson – Försäljningschef på 010-436 06 54.

För fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt.

Ansök nu

Säljare

Utesäljare
Läs mer Dec 2
Svenska Fog & Brand är ett av Sveriges ledande fog och brand företag. Vi håller på att expandera kraftigt på den Skånska marknaden och behöver förstärka vår säljavdelning. Vi har startat en resa som ska ta oss till en börsintroduktion 2027
Som säljare/projektledare på Svenska Fog är du en viktig kugge i vårt företag och ingår i teamet som dels säljer och dels leder de projekt man har sålt in. Våra kunder är alla byggföretag i Sverige så som Skanska, PEAB, JSB ditt jobb blir att sälja in fogning och brandtätning till byggena.
Stor del av din arbetsdag kommer du att styra över själv. Men i stora drag kommer några av dina spännande arbetsuppgifter att vara:
Prospektera nytt och bygga upp en egen kundstock
Växa på befintliga kunder genom merförsäljning på nya marknader
Lyfta luren och se till att relationer skapas och underhålls
Ha fysiska möten, skapa relationer och presentera lösningar
Ta fram priser, förhandla och sluta avtal
Göra de rätta sakerna som leder fram till affär, dock behövs tålamod då säljcykler kan vara långa
Se till att de projekt som du tidigare sålt in jobb på löper på som det ska
Du har ett personalansvar för ett antal mycket duktiga fogare & brandtätareVem är du?
För att ta dig an denna roll så vill vi att du har jobbat med försäljning och nykundsbearbetning sedan tidigare. Dock kan du vara relativt ny på det men ha den rätta personligheten, då vi mer än gärna lär upp dig och ger dig den kunskap som behövs.
Vi tror att du har tidigare jobbat mot byggföretagen, kanske haft kontakt med platschefer på byggen. Du har lätt för att få kontakt med människor och är mycket bekväm i din roll som säljare.
Du är också flytande i svenska.
Du utgår från hemmet och spenderar ed del tid på vårt kontor i Sösdala. Vi står för tjänstebil och som ett miljötänkande företag som vi är blir det en elbil som erbjuds.
Skriv dina löneanspråk i din ansökan.

Ansök nu

MEDCURA SÖKER LEG.SSK TILL MEDICINAVDELNING PÅ SJUKHUS I SKÅNE

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Vi söker
Erfarna legitimerade sjuksköterskor till medicinavdelning på sjukhus i Malmö, Lund, Kristianstad, Ystad.
Arbetstiderna är förlagda till dag/kväll/natt, där du även har möjlighet att påverka ditt egna schema.

Varmt välkommen in med din ansökan så kontaktar vi dig för mer information gällande uppdragen.


Vad erbjuder Medcura
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Säljare Malmö

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Dec 2
Är du vår nästa kollega?0735 sitter i ljusa fräscha lokaler mitt i centrala Malmö på Södra Förstadsgatan bara ett stenkast från Triangeln.

Vi är en oberoende återförsäljare inom mobil telekommunikation som arbetar med direktförsäljning mot konsumenter på svenska marknaden.

Service, Trygghet & Engagemang är våra tre ledord och något som genomlyser hela vårt bolag. Vi är en del av en koncern med flera olika bolag i och vi jobbar i marknadens absolut bästa sälj/CRM-system "Retailer". Systemet ägs av vårt systerbolag Businesspartner och är egenutvecklat och unikt för oss.Vi söker dig som:

- Är nyfiken och engagerad som person
- Tävlingsinriktad
- Brinner för försäljning
- Har en enastående hög arbetsmoral
- Har god kommunikativ förmåga och är van att göra affärer via telefon
- Kan hantera olika typer av människor och förstår vikten av ett gott bemötande


Vi erbjuder:

- En heltidstjänst på en stabil och rolig arbetsplats
- Moderna lokaler i centrala Malmö
- Generös lönemodell utan lönetak
- Möjlighet att utvecklas både personligen och i din yrkesroll


Vi tror att du som säljare trivs allra bäst när du kan skapa ditt eget resultat, är fri från administrativt jobb samt har möjlighet att påverka din egen lön. Därför har du som säljare tillgång till 8st duktiga agenter som jobbar heltid med att supportera dig med all administration som kan uppstå.

Vi bistår även med en gedigen sälj och produktutbildning.

Ansök nu

Säljande distributör Malmö 75%

Distributionsförare
Läs mer Dec 2
Vi startade Loviseberg presseri AB med ambitionen att pressa världens bästa juicer. Produkten blev det som vi kallar RÅSAFT!
Idag är vi ca. 70 personer inom allt ifrån inköp, produktion, distribution till försäljning och fortsätter att växa kraftigt, så nu behöver vi fler kollegor som kan hjälpa oss att nå ut till våra kunder.
RÅSAFT är i särklass den godaste och lyxigaste juicen på marknaden och vi gör allt själva från grunden av färska frukter och grönsaker. Vår råsaft är kallpressad och helt obehandlad vilket är i det närmaste helt unikt och något vi är väldigt stolta över! Vårt presseri ligger strax utanför Tumba i Stockholm och vi är därmed en unik juice, som dessutom pressas i Sverige.
Se www.RÅSAFT.se för mer information om oss.
Som säljande distributör på Loviseberg kommer du ingå i ett team av flera säljinriktade distributörer. Arbetet utförs i lätt lastbil (B-kort). Arbetets vardagliga rutiner är att packa distributionsbilen på morgonen samt leverera Råsaft till kunderna på din zon.
Du är morgonpigg av naturen då distributionspassen börjar klockan 05.
Du ansvarar för att driva försäljningen hos ”dina kunder” i form av bättre och större försäljningsplats.
Vi sköter även varuplock hos våra kunder och reglering av returer samt planerar kommande ordervolymer.
Vi ser det som om att vi ”lånat” en försäljningsyta hos våra kunder som vi driver försäljningen på. Vi gör allt!
Du bedöms bland annat på din förmåga att generera kundnöjdhet, effektivitet i själva distributionen, försäljningsutveckling, förbättringar och svinn.
Det är en fördel att ha tillgång till egen bil, för att enkelt kunna ta sig till vår depå, för hämtning/avlämning av den distributionsbil som används under arbetet.
Viktigaste är att du är en genuint trevlig, ansvarstagande samt driven person.
Du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift!
*Vi ser även att du bifogar bild med din ansökan*
Vill du vara en del av vårt växande team?

Ansök nu

PMO Manager RWE Renewables

Advokat
Läs mer Dec 2
Reporting to the Senior Project Manager, the PMO (Project Management Office) Manager shall have the capability and experience to manage a team, processes and systems for a large multi-million-pound project.

Your future plans:

The PMO (Project Management Office) Manager will be deployed primarily on an Offshore project. He/she will play a key part in the project team and the successful candidate will manage the projects governance and procedural processes. The successful candidate will initially be involved in the development of the project governance and control structures and will then implement and maintain their use through the duration of the project. Within the project the candidate will manage functional teams which include document controllers and planners and will also be expected to manage some other functional areas e.g. change control. In addition the PMO Manager will support the line function in the further development and implementation of processes and governance activities required across the project portfolio.

The role includes a wide range of responsibilities, some of which are listed below:

* Promote Health, Safety, Wellbeing & Environmental good practices
* In alignment with the RWE standard processes establish a controls framework to meet the specific project requirements
* Support the development of the project governance and establish the necessary project specific processes to accomplish these. The PMO Manager will lead the internal quality assurance, monitoring and audit of the governance processes and systems
* Roll out the processes and systems to the wider team and ensure that adequate training and awareness sessions are provided
* Support and manage the PMO Team in their day to day activities
* Co-ordinate and align with control functions which are not included within the PMO Team e.g. risk, cost, etc.
* Coordinate and manage the development of project delivery schedules, the reporting tools incl. project progress and project management interfaces
* Work with the Document Controls team to ensure that the document management needs of the project are satisfied
* Manage, implement and maintain the change control process across all functions on the project
* Manage the project resource recruitment and tracking process for the project and take an active role in the status and reporting of project resources
* Prepare weekly, monthly and adhoc reporting according to the project needs
* Work with other offshore wind projects across the RWE portfolio to ensure that the controls framework is consistent and where applicable is continually being improved
* Support and challenge the PMO team members to establish themselves and their roles in the team and be an ambassador for the PMO in the wider project organisation

Your profile:

* Successful completion of a degree in engineering or similar
* Previous experience as being a PMO Manager with experience in cost management, planning & scheduling, cost and schedule risk analysis, change control and information management
* Experience in working in the offshore wind industry or large construction projects is an advantage
* Experience using tools such as Primavera P6, Primavera Risk Analysis and an EDMS is of advantage
* Good IT skills and familiarity with Microsoft Office, like excel, word, powerpoint
* Ability to manage time and workload effectively which includes planning, organising, and prioritising tasks
* Ability to identify a problem or conflict, identify potential solutions and analyse the solutions leading to a recommendation for the optimum solution
* Proactive and self-driven approach with good leadership and interpersonal skills
* Demonstrable competency in leading and/or working within high performing, diverse, mixed discipline teams
* Willingness to travel for specific tasks

We want you who are applying for this role to be able to speak and write fluent English and Swedish.
Please apply for this role no later than 9th January 2022, feel free to attach your application documents in English.
We look forward to meeting you!

We value diversity and therefore welcome all applications, irrespective of gender, disability, nationality, ethnic and social background, religion and beliefs, age or sexual orientation and identity.
Of course, you can find us on LinkedIn, Twitter and Xing, too.

RWE represents change, innovation and sustainability. As one of the world's leading generators of electricity from renewable energy sources, we aim to be carbon-neutral by 2040 and to enable a sustainable life for people around the world. To achieve this, we are looking for dynamic and motivated people to join us in creating a sustainable and secure energy future.

RWE Renewables is RWE's youngest subsidiary and one of the world's leading companies in the field of renewable energies. With an international team of around 3,500 employees, we are drivers of the energy transition - and provide electricity for a sustainable life. Our total capacity of more than 9 gigawatts results from onshore and offshore wind parks, photovoltaic plants and battery storage. We focus on growth: on the American continent, on the European core markets and on new markets in the Asia-Pacific region

Ansök nu

Arkivarie, vikariat, till regionarkivet i Malmö

Arkivarie
Läs mer Dec 2
Gör skillnad. Varje dag.

Drivs du av ett strukturerat arbetssätt och att ge god service? Då är detta tjänsten för dig!

Regionarkivets grunduppdrag regleras i det av fullmäktige beslutade arkivreglementet och är verkställande arkivmyndighet under Regionstyrelsen. Vi vårdar och tillhandahåller överlämnade arkiv samt utövar tillsyn. Området har ett samordningsansvar för skanningsverksamheten, är central servicepunkt för utlämnande av journalinformation samt ansvarar för Region Skånes dokumentstyrning och diarium.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en ny kollega som registrator alternativt arkivarie för ett vikariat!

I din roll som registrator arbetar du med hantering av allmänna handlingar och diarieföring av dessa. I dina arbetsuppgifter ingår även utlämnande av allmänna handlingar och sekretessbedömningar. Vidare arbetar du också med råd och stöd gällande dokumenthantering i offentlig förvaltning.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har eftergymnasial utbildning inom arkivkunskap eller registratorkunskap. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Därtill har du erfarenhet av dokumenthantering samt registratorserfarenhet. Det är meriterande om du har utbildning inom offentlig förvaltning och allmänna handlingar och/eller sekretessutbildning. Arbetslivserfarenhet inom offentlig förvaltning är meriterande för tjänsten.

Som person är du självgående och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga samt är lojal och serviceinriktad. Att arbeta noggrant är en självklarhet och du har förmågan att både arbeta självständigt och vara del av ett arbetslag. Du har gott omdöme, är strukturerad och kvalitetsmedveten. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi använder oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Koncernkontorets uppdrag är att stödja regionstyrelsen, som har ansvaret för den samlade förvaltningsorganisationen i Region Skåne. Koncernkontorets drygt 750 medarbetare arbetar bland annat med frågor som rör regional utveckling, folkhälsa och miljö, hälso- och sjukvårdsplanering, kommunikation, ekonomi och HR. Koncernkontorets arbetsplatser finns främst i Rådhuset i Kristianstad och på Dockplatsen i Västra Hamnen i Malmö.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

kassapersonal

Kassapersonal
Läs mer Dec 2
Söker kassapersonal
Vi på Orient food söker två nya arbetskamrater
Vi ser gärna att du har kassavana och erfarenhet utav att jobba inom livsmedelsbutik
Svenska språket är krav och att ni kan jobba eftermiddagar och helger
Maila ditt CV till faktura@orientfood.se

Ansök nu

Platschef nyproduktion Malmö

Platschef, bygg
Läs mer Dec 2
Treano är verksamma i hela Skåne och fortsätter kontinuerligt att växa inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Tillsammans är vi idag ca 200 drivna medarbetare med en årlig omsättning på ca 900 mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Lund, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå denna position så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Vi är stolta över vad vi uppnått och vill fortsätta utvecklas bland annat genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att utvecklas. 

Som Platschef erbjuds du en central roll i entreprenadprojektens utförande. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten. Rollen ingår i produktionsledningsteamet för affärsområdet Entreprenad/Bostadsutveckling Malmö som är placerat på vårt kontor i Malmö.

Du som söker har minst tre års erfarenhet som platschef i byggbranschen inom entreprenad. Du har en adekvat eftergymnasial utbildning. Vi utgår från att du har gedigen kunskap och erfarenhet inom produktion, planering och arbetsledning. Erfarenhet av entreprenader >50 Mkr och prefabricering är meriterande. Kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet. Erfarenhet av Hogia ekonomi och Byggsamordnaren är en fördel men inget krav.

Vidare är du bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. 
Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det. 

Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité- och miljömedvetenhet. Hos Treano Bygg får du möjligheten att jobba i ett medelstort bolag och affärsområde som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande. 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Ansök senast den 22 december. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 
För frågor om tjänsten kontakta affärsområdeschef Andreas Malmberg - andreas.malmberg@treano.se. 

Besök gärna vår hemsida: www.treano.se för mer information om oss

Ansök nu

Vacant söker SSK i Malmö 400kr/tim Jul/Nyår

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Om jobbet
Vill du jobba under jul och nyår som sjuksköterska för ett av nordens mest snabbväxande och "deilige" bemanningsföretag med möjligheter att arbeta i hela Sverige och Norge under 2022?

Vi söker "hyggelige" sjuksköterskor som kan matchas mot ett flertal uppdrag i olika verksamheter inom bl.a. hemsjukvården, SÄBO, LSS, i Malmö med omnejd under Jul/Nyår.

Vi erbjuder minst 400:-/tim plus OB-tillägg. Vänligen ange löneanspråk samt vilka dagar du är tillgänglig för arbete i din ansökan.

Period : 2021-12-20 – 2022-01-09
Pass: dag/kväll/natt

Du blir anställd av Vacant Vårdbemanning AB och sedan uthyrd som konsult till våra kunder.


#jobbjustnu

Kvalifikationer
Vi söker dig som:

- är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet.
- är van vid självständigt arbete.
- är flexibel.
- har god kommunikativ förmåga, ett gott bemötande, en positiv grundinställning samt god samarbetsförmåga.

Företagsbeskrivning

Vacant Vårdbemanning AB är ett svenskt bemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi levererar vårdpersonal till sjukhus, kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige.

Vi etablerades i Sverige 2019, och vi ingår i den norska koncernen Vacant Holdings AS som funnits i branschen i Norge sedan 2008. Företagets ledning har arbetat med bemanningslösningar till vårdbranschen sedan år 2000.

Om företaget

Vi erbjuder dig spännande uppdrag över hela Sverige och vårt fokus ligger alltid på att matcha uppdrag med din kompetens.
Du har alltid en fast kontaktperson före, under och efter ditt uppdrag. Din kontaktperson har lång erfarenhet från bemanningsbranschen inom vård och omsorg och är själv vårdutbildad.
Vi är behjälpliga med boende och resor om du arbetar på annan ort.
Vi erbjuder dig en marknadsmässig ersättning för din insats.
För oss är hälsan viktig – generös friskvårdsersättning. Max 3000:-/år.
Vill du arbeta några enstaka pass, del- eller heltid? Du bestämmer!

Ansök nu

Redovisningsansvarig till tillväxtkoncern

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 2
Limhamnshusgruppen är en privatägd företagsgrupp med rötterna i fastighetsbranschen som idag har verksamheter inom fastigheter, industri, IT, reklam, finans och e-handel. Limhamnshus grundades i början av sjuttiotalet och sitter idag i moderna lokaler på Saltimporten i Malmö. Företagsgruppen består idag av verksamheter inom bland annat fastighetsbranschen och färgtillverkning. Tillväxt är ett ledord och det märks tydligt genom hur snabbt vi växer både organiskt och genom nya förvärv! Hos oss finns möjligheterna - häng med på vår resa!Om tjänsten
Som redovisningsansvarig får du en betydelsefull roll på vår ekonomiavdelning där du bidrar till Limhamshusgruppens framtida expansion. Du kommer främst arbeta med följande uppgifter:

- Månads- kvartals- och årsbokslut
- Upprätta årsredovisning samt inkomstdeklaration
- Rapportering av skatter & avgifter
- Löpande bokföring
- Kontakt med leverantörer, kunder, myndigheter samt revisorer


Utöver ovan så kommer du även vara delaktig i implementering av nya förvärvade bolag i ekonomiavdelningens löpande verksamhet. Det handlar om att se över nya bolags befintliga processer och strukturer för att se synergieffekter och lösningar utifrån vårt befintliga arbetssätt.

Rapportering sker till ekonomiansvarig, som i sin tur rapporterar till vår ekonomichef. I teamet finns även ekonomiassistenter som ansvarar för delar av den löpande redovisningen.

Vi söker dig som
- Har eftergymnasial examen inom ekonomi
- Har minst 2 års erfarenhet av löpande redovisning och bokslutsarbete, från ekonomiavdelning eller redovisningsbyrå
- Du är flytande i svenska i både tal och skrift


Som person ser vi att du är

- Noggrann
- Självgående: Du har förmågan att självständigt planera, prioritera och strukturera ditt arbete
- Strategisk: Du ser på långsiktiga betydelsen och konsekvenser av situationer/ arbetssätt och kan anpassa dina handlingar utifrån det. Du har förmågan att identifiera aktiviteter för att nå uppsatt mål
- Samarbetsförmåga: Du kommer utföra en stor del av uppgifterna i team och kommer ha nära samarbete med flera olika funktioner inom koncernen

Övrig information
Placering: Malmö
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt

Ansök nu

Säljare till familjärt kontor vid Mobilia

Telefonförsäljare
Läs mer Dec 2
Prisbelönt företag växer och söker resursförstärkning!
Vi erbjuder en rad olika tjänster inom såväl outbound som inbound marknadsföring, och bland våra uppdragsgivare finns bl. a finans- och försäkringsbolag, telekomföretag, tidningsförlag och postorderföretag.
Vi är medlemmar i branschföreningen Kontakta och arbetar tillsammans med föreningen för att främja utvecklingen av seriös och kvalitativ försäljning på distans.
Vi söker dig som:
- Är flytande i tal och skrift i det svenska språket.
- Gillar ett högt tempo och spännande utmaningar
- Har höga ambitioner och vill utvecklas!
- Älskar utmaningar och möjligheten att påverka din lönenivå.
- Brinner för att jobba med människor och kundkontakt!
- Är tävlings- och målinriktad!

Om tjänsten:
Arbetet består av att erbjuda prenumerationsprodukter till kunder som sedan tidigare har en koppling till produkten. Du representerar alltid väldigt stora varumärken inom respektive segment.
Vi erbjuder alla anställda en fast lön - men vi jobbar även med prestationsbaserad provision, och det finns inget lönetak!
Hos Uniq Dialog får du en gedigen utbildning om produkterna/tjänsterna vi säljer samt i säljteknik. Vi arbetar med daglig coachning för att du som säljare skall få de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll. Anställningen påbörjas alltid med 3 heldagsutbildningar. Vi erbjuder alla anställda en fast lön - men vi jobbar även med prestationsbaserad provision, och det finns inget lönetak!
Vi erbjuder:
- Produkt- & säljutbildning
- Daglig coaching så att du utvecklas på bästa möjliga sätt som säljare!
- Möjligheter att jobba långsiktigt och klättra i organisationen.
- En av branschens konkurrenskraftigaste löner.
- Frukost varje fredag
- Kollektivavtal
Arbetstiderna är måndag-fredag 8:00-17:00
Lön: Fastlön + provision. Notera att den fasta lönen inte är villkorad till något resultat.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader.
Om du vill bli vår nästa stjärna i vår sammansvetsade trivsamma grupp och om du bara någon gång tänkt tanken att försäljning kanske kunde vara din grej, skicka in din ansökan via vår hemsida eller ring oss och berätta lite om dig själv och varför du vill bli vår nästa medarbetare.
Vi hörs.

Ansök nu

Försäkringshandläggare inom EU-familjeförmåner i Malmö

Försäkringshandläggare, försäkringskassa
Läs mer Dec 2
Varje år fattar Försäkringskassan 21 miljoner beslut och betalar ut cirka 230 miljarder kronor, som påverkar människors liv och hela samhället.
Det är allas skattepengar vi har hand om. Det är ett stort ansvar. Därför sätter vi oss in i varje ärende, följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke. Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som försäkringshandläggare har du ett viktigt uppdrag: att hjälpa medborgarna så att rätt person får rätt ersättning i rätt tid. Du ger individen förutsättningar att ha överblick och känna trygghet i alla kontakter med Försäkringskassan. Varje individ har en situation som är unik och behöver mötas utifrån sina specifika behov. I arbetet ansvarar du för att göra utredningar utifrån gällande regelverk. Du beräknar och fattar i förekommande fall beslut om ersättning. Du har kontakt med sökande och försäkrade skriftligt och via telefon.

När du arbetar med EU-familjeförmåner handlägger du ärenden som rör familjer där minst en av föräldrarna arbetar och/eller bor i ett annat EU-land. Inom EU finns det ett regelsystem för samordning av medlemsstaternas regler om social trygghet, vilket underlättar den fria rörligheten för personer. Du handlägger EU-familjeförmåner såsom barnbidrag och bostadsbidrag. Eftersom du arbetar med både EG-lagstiftning och nationell lagstiftning måste du veta vilket regelverk som har företräde i persons specifika fall. En stor del av arbetet är att administrera utbetalningsunderlag varje månad så att rätt ersättning går ut i rätt tid. Du kommer också göra inledande kontroller i ärenden innan dessa lämnas vidare för fortsatt utredning. I ditt arbete kan kontakt med bland annat arbetsgivare samt svenska och utländska myndigheter förekomma.

Vi söker dig som


• har slutbetyg från gymnasiet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• är serviceorienterad
• har ett systematiskt och noggrant arbetssätt
• är stabil och kan behålla energin även i belastade situationer
• har god kommunikativ förmåga
• har datorvana

 

Det är meriterande om du


• har erfarenhet av administrativt arbete av kvantitativ karaktär
• har erfarenhet av att arbeta i team med gemensamt ansvar för uppdrag och arbetsuppgifter
• har kunskaper i annat EU-språk
• har goda kunskaper i engelska eftersom många underlag är skrivna på engelska

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Övrigt

Ett antal tjänster, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse eller 1 mars 2022. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning. I denna rekrytering kan arbetspsykologiska test komma att användas som en del i urvalsarbetet.

 

Kontaktpersoner

Chef: Martin Wideklint, 010-111 23 82 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Lisa Lindqvist, 010-111 94 16 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Christel Lind, 010-114 01 67. Saco-S: Mattias Bolin, 010-112 05 93. Seko: Fredrik Bruhn, 010-111 86 29.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 15 december 2021. Ladda gärna upp dina examensbevis, betyg och intyg i samband med din ansökan.

Har du skyddad identitet kontaktar du den HR-specialist som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Du kan även kontakta HR Helpdesk 0771-52 44 40.

Ansök nu

Undersköterskor till Dagverksamhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Dec 2
Ref: 20213168

Våra dagverksamheter finns till för personer med kognitiv sjukdom. Vi arbetar för att kunna bryta ensamhet och isolering, samt ge stöd i att upprätthålla individens psykiska och fysiska förmågor genom att skapa en meningsfull tillvaro.

Då vi har en stundande pensionsavgång och en föräldraledighet söker vi nu nya kollegor som vill vara med och bidra till vårt viktiga arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
På dagverksamheten arbetar du tillsammans med kolleger med att planera och genomföra lämpliga och anpassade aktiviteter för personer på dagverksamheten. Den huvudsakliga uppgiften är social samvaro tillsammans med gästerna men du ger också omvårdnad och service, allt med utgångspunkt i gästens individuella behov och önskemål utifrån ett salutogent synsätt/personcentrerat synsätt.

I uppdraget ingår dokumentation samt för yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar i nära samarbete med demenssjuksköterska, demens- och hemtjänstgrupper, sektionschef, andra dagverksamheter samt övriga professioner.

Kvalifikationer

• Utbildad undersköterska med godkända betyg.
• Erfarenhet och kompetens av att arbeta med personer med kognitiv sjukdom. 
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• Kunna använda datorn som ett verktyg i ditt dagliga arbete.
• Mycket god erfarenhet av att dokumentera och upprätta genomförandeplaner.

Du har ett professionellt förhållningssätt och med ett kreativt synsätt ser du möjliga lösningar i arbetet med verksamhetens utveckling. Du tar ett stort eget ansvar i planeringen och genomförandet av aktiviteter för målgruppen. Med intresse och engagemang uppmuntrar och stödjer du gästernas egna förmåga. Vi tror att du precis som vi ser arbetsglädje och samarbete som en viktig ingrediens i det dagliga arbetet.

Då vissa av dagverksamheterna har tillgång till en egen utflyktsbuss för våra gäster, är det önskvärt om du har B-körkort. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen
Avdelningen för hälsa och förebyggande ansvarar för insatser inom områdena hälsofrämjande och förebyggande arbete. Viktiga hörnstenar i avdelningens arbete är att utveckla nya former för social gemenskap och delaktighet i samhället. Avdelningen verkställer beslutade insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och utför insatser enligt hälso- och sjukvårdslagen samt har ett särskilt angeläget uppdrag med fokus på att öka livskvaliteten och motverka ofrivillig ensamhet hos våra äldre samt utveckla nya former för detta arbete.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 3, 2 tillsvidare och 1 vikariat på ca.1 år.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

3 månader långt uppdrag som redovisningsansvarig i Malmö

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 2
Vår kund har ett akut behov av stöttning över årsskiftet och fram till och med mitten av mars 2022 (då deras nya redovisningschef tillträder 1 mars 2022)

Bolaget arbetar inom detaljhandeln och omsätter ca 65 milj.

I denna tjänst som redovisningsansvarig kommer du att vara anställd hos oss på Jefferson Wells men tillbringa dina dagar ute hos vår trevliga kund på deras huvudkontor i Malmö.

Önskad start: så snart som möjligt då årsskiftet närmar sig

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar självständigt för den löpande redovisning från "ax till limpa". Du rapporterar till bolagets VD som du även stöttar med diverse analyser av verksamheten.

I dina arbetsuppgifter ingår:

* Löpande bokföring (kund- och leverantörsreskontra)
* Månads- och årsbokslut
* In- och utbetalningar
* Kontoavstämningar
* Redovisning av moms och skatter
* Business controlling

Löner är outsourcat under denna period och ingenting du behöver hantera.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom redovisning och flera års erfarenhet av en liknande roll/ arbetsuppgifter.

Du är en genuint duktig redovisningsekonom och gillar att arbeta "hands on" med hela flödet. Som person är du självgående, strukturerad och noggrann med ett driv och intresse av att analysera, effektivisera och förbättra processer och verksamheter. Du ser inga problem med att komma in i ett nytt bolag såhär nära inpå årsbokslutet.

Ansök gärna redan idag!

Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till särskilt boende

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Ref: 20210187

Välkommen till särskilt boende Malmö stad! Vi består av 40 särskilda boenden som är uppdelade i fyra geografiska områden i staden. Vi söker nu fler sjuksköterskor som vill vara med och skapa en organisation i framkant.

Vi erbjuder dig:


• Ett omväxlande och spännande arbete
• En individuell introduktion
• Två dagars demensutbildning för nyanställda sjuksköterskor
• Kontinuitet i form av långa vårdkontakter
• Tjänstgöring dagtid med arbete var sjätte helg
• Möjlighet till önskad tjänstgöringsgrad

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på särskilda boenden ansvarar du för omvårdnaden av patienterna. Det innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar medicinska insatser och omvårdnadsinsatser. Du ansvarar för att handleda, utbilda och delegera omvårdnadspersonal. Du arbetar personcentrerat med att involvera patienten i beslut och samarbetar nära anhöriga och teamet kring patienten.

Du samverkar regelbundet med primärvård genom rond utifrån ett patientfokus. Du har anhörigkontakt. Du kommer att samverka med flera aktörer enligt hälso- och sjukvårdavtalet där landsting, kommun och primärvård ingår för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. På våra särskilda boenden arbetar vi med kvalitetssäkringssystemen BPSD, Senior Alert och palliativa register.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Det är meriterande om du har erfarenhet eller specialistutbildning inom relevant område.

För att du ska trivas med uppdraget är du självständig, ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett självklart engagemang och intresse för den äldre patientens bästa. Vi välkomnar nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Du är flexibel, öppen för nya utmaningar samt har viljan och förmågan att arbeta i team. Du har ett gott bemötande och bidrar till en god arbetsmiljö. För oss är det viktigt att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska har vi möjlighet att erbjuda en förlängd och individuellt anpassad introduktion.

 
Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag.

Om du har något särskilt önskemål om var i Malmö du vill arbeta är du välkommen att skriva det i ansökan eller kontakta oss för mer information. Är du nyfiken på hur en arbetsdag ser ut hos så är du välkommen att boka bredvidgång eller ett arbetsplatsbesök.

 
Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

 
Om arbetsplatsen
Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/


I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

 
Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.  ?


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Sjuksköterskor till hemsjukvården

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Ref: 20200168Välkommen till hemsjukvården i Malmö stad! Vi består av åtta sektioner, Folkets park, Arenan, Kungsparken, Katrinetorp 1, Katrinetorp 2, Kalkbrottet, Bulltofta 1 och Bulltofta 2.

Vi söker nu efter nya kollegor till någon av sektionerna. Är du den engagerade och nytänkande sjuksköterskan vi söker för att hjälpa oss att utveckla hemsjukvården? Då ska du fortsätta läsa!

Arbetsuppgifter
Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten.

Tjänsterna avser dagtjänstgöring med helgtjänstgöring var fjärde eller var femte helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner sig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kommunal hemsjukvård eller är specialistutbildad distriktssköterska. Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

Som sjuksköterska inom hemsjukvården krävs det att du har B-körkort och att du kan cykla.

Om arbetsplatsen
Hemsjukvården i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen står inför spännande förändringar och utmaningar. För att möta det framtida behovet rekryterar vi nu flera sjuksköterskor som vill möta patienten i det egna hemmet. Vi är en sammanhållen hemsjukvård med engagerade chefer och medarbetare. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där du dagligen kommer ut i friska luften från och till patienternas hem. Är du nyfiken på hur en dag kan se ut för en sjuksköterska i hemsjukvården är du hjärtligt välkommen att boka in besök eller bredvidgång på någon av våra arbetsplatser.

Vi erbjuder en individuell introduktion där upplägget och tiden anpassas utifrån dina förutsättning och tidigare erfarenheter. Vi arbetar för en trygg arbetsmiljö där arbetsglädje och flexibilitet är i fokus. Du deltar aktivt i verksamhetsutveckling och utformningen av individuell livskvalitet för den enskilde. Vi erbjuder dig kompetensutveckling där alla våra medarbetare erbjuds utbildning inom olika områden.

Vi erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och aktiviteter som subventioneras via personalklubben.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelseViktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

 

Kontakt


Fackliga företrädareJacqueline Mkada Vårdförbundet jacqueline.mkada@malmo.se

Ingalill Andersson Vårdförbundet 0709-109624 ingalill.andersson@malmo.se

Ewa Jansson Vårdförbundet 040-344784 ewa.x.jansson@malmo.se

Ansök nu

Kvinnlig personlig assistent till 32-årig kvinna i Malmö. Behovsanställning

Personlig assistent
Läs mer Dec 2
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 32- årig kvinna med Retts Syndrom, boende i Malmö. Hon är rullstolsburen och det förkommer lyft i arbetet, det är därför viktigt att du som söker har god fysik. Till denna tjänst önskas endast kvinnliga sökande.
Brukaren har assistans dygnet runt, med vaken natt. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs utifrån brukarens individuella behov, och arbetet är väldigt aktivt. Som personlig assistent till kvinnan kan dina arbetsuppgifter vara allt från hushållssysslor och personlig omvårdnad till att följa med till daglig verksamhet och diverse aktiviteter utanför hemmet.
Som person är du empatisk, lyhörd och ansvarsfull. Du har ett glädjefyllt humör, kan ta initiativ samt bjuda på dig själv. Du är icke rökare och behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Dokumentation ingår i arbetet.
Brukaren har intresse av kommunikation och kommunicerar med bilder och ögonpekning. Du har en vilja att lära dig mer om alternativa sätt att kommunicera och har ett stort intresse av att arbeta med människor.
Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av personlig assistans och/eller pedagogiskt arbete.
För att ansöka till tjänsten maila ditt cv och ett personligt brev. Ange referensnummer "36" i din ansökan.

Ansök nu

IT Specialist

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 2
Vi söker nu dig som jobbat som IT-support tidigare och har ett stort intresse av problemlösning och IT. Du har några års erfarenhet från att ha jobbat med nätverk, klient, virtuella miljöer, drift och underhåll och Windows server med mera innan. Du kanske till och med har en utbildning inom IT och nätverksteknik.

Du kommer att arbeta i ett nördigt team med ett genuint IT-intresse. För att passa där bör rollen bör du ha en god kommunikativ förmåga, flexibilitet samt ha möjlighet att arbeta dygnets alla timmar då obekväma arbetstider förekommer.

Det krävs att du har en god kompetens i AD, Exchange, Molnbaserade databastjänster (exv Azure), säkerhetshantering, System- och serverhantering samt Linux, Databaser () och O365.

Det är även meriterande om du har erfarenhet från Powershell, Sharepoint, Ubuntu, Safecom och Mobilitet.

Flytande svenska samt engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Stämmer detta in på dig? Skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Vill du extrajobba som säljare och få lön varje fredag?

Telefonförsäljare
Läs mer Dec 2
Söker du ett extrajobb som du kan kombinera med skola eller liknande? Då har du hittat rätt! Vi på Uniq Dialog söker nu nya stjärnskott till vårt sälj-team.
Du väljer själv ditt schema och får dessutom lön varje fredag!


För att söka till oss behöver du nödvändigtvis inte ha erfarenhet från försäljning sedan tidigare men givetvis är det meriterande! Det absolut viktigaste för oss är att du som söker är social, motiverad, trevlig och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Skulle det vara så att du tidigare jobbat med försäljning så är det viktigt att förstå att försäljning bygger på relationer, inte på att en säljare argumenterar ner en kund.


Våra arbetspass är måndag-torsdag 16:45-21:00 samt söndag 12:30-16:45. Du bokar själv ditt schema med vilka kvällar och helger du vill jobba och du får jobba hur mycket du vill utifrån de pass som vi erbjuder men minst två pass i veckan


Har du drivet, hungern och snacket för att kunna bli en av våra nya toppsäljare? Hör då av dig genom att skicka en ansökan till oss via vår hemsida. Där kan du även hitta ytterligare info om Malmös bästa arbetsplats för gymnasieelever!


______________________________________________________________________


Arbetet består av att erbjuda prenumerationsprodukter till kunder som sedan tidigare har en koppling till produkten, men kan även omfatta försäljning av tjänster, marknadsundersökningar eller mötesbokning. Du representerar alltid väldigt stora varumärken inom respektive segment. Kunderna som kontaktas har som sagt i de flesta fall använt produkten tidigare vilket gör att försäljningen bygger på en befintlig relation med kunden.


De första dagarna kombinerar vi teori med praktik och du kommer att få lära dig allt du behöver för att sälja på alla typer av kundunderlag. ALLA som jobbar här är måna om att du som börjar hos oss ska trivas och få den hjälp som just du behöver för att lyckas riktigt bra! Vi erbjuder alla verktyg som du behöver i form av utbildning, kontinuerlig coachning och säljtävlingar.

Ansök nu

Specialistsjuksköterska sökes

Sjuksköterska, barnavårdscentral
Läs mer Dec 2
Nu väntar vi en egen liten Bambinobebis och behöver dig som är intresserad av att arbeta på BVC Bambino, graviditetsvikariat med möjlighet till förlängning finnes hos BVC Bambino i Slottstaden!
BVC Bambino söker sjuksköterska med specialistutbildning för att arbeta på vår mottagning i Slottsstaden. Vi söker dig som precis som vi tycker att möten med barn och föräldrar är det roligaste man kan göra. Våra ledord är hög kvalitet, service, tillgänglighet och äkta omtanke. BVC Bambino har sex mottagningar i Malmö och vi är ett glatt gäng med stark sammanhållning. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och följer det nationella barnhälsovårdsprogrammet men vi försöker erbjuda det där lilla extra till våra familjer. Vi har ett stort utbud av aktiviteter utöver basprogrammet.
Personlig lämplighet är viktigt för oss och erfarenhet av BVC-arbete är meriterande.

Ansök nu

Administratör

Administrativ assistent
Läs mer Dec 2
Vi söker åt kund en administratör

Talent ME söker nu dig som är intresserad av jobb inom administration hos vår kund. Trivs du att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer, att arbeta strukturerat och noggrant? Då är det här jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att assistera projektledare och övriga chefer med administrativa arbetsuppgifter samt övriga administrativa uppgifter. Du kommer jobba mycket i excel, så kunskaper i excel är ett måste.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med administrativa arbetsuppgifter. Du är en van datoranvändare och behärskar Office-paketet samt duktig på excel och Masterdata.
Som person är du noggrann och uppmärksam på detaljer. Du är en problemlösare och bra på att ta initiativ. Det är en fördel om du är van vid en internationell miljö och behärskar engelska i tal och skrift.

Vi tror att du självständigt kan driva ditt arbete framåt men har också en god samarbetsförmåga och hjälper till där det behövs.Övrig information

Uppdraget sträcker sig 1 år och du blir anställd som konsult hos Talent Me bemanning AB och uthyrd till vår kund.
Urval kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Mari Möllerberg, mari@talentme.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Deltids säljare till nyöppnat kontor i Lund

Telefonförsäljare
Läs mer Dec 2
Telefonförsäljare
Uniq Dialog är ett callcenter med mångårig erfarenhet inom branschen och vi har varit aktiva i Malmö sedan 2007. Inom kort öppnar vi dörrarna till vårt nya kontor i Lund då vi växer tillsammans med våra kunder och därför söker vi nu förstärkning till vårt fantastiska försäljningsteam. Vi garanterar att du kommer trivas tillsammans med oss på kontoret och att du alltid kommer arbeta med välkända svenska varumärken.
Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med försäljning via telefon mot nya och befintliga kunder.


Vad vi kan erbjuda dig:
- Bra och varierande arbetstider.
- Centralt belägen och fräsch arbetsplats
- Stöd, feedback och coachning
- Garantilön, provision och lön varje fredag
- En trivsam och professionell arbetsmiljö
- Möjligheter till fortsatt utveckling inom företaget


Vi söker dig som:
- Tycker att försäljning är kul
- Orädd för att ta kontakt med nya kunder
- Ser utmaningar som något positivt
- Värdesätter kvalité
- Trivs med att jobba mot uppsatta mål


Tidigare service- eller försäljningserfarenhet är meriterande men absolut inget krav. Vi ser det däremot som en självklarhet att du är punktlig, ordningsam och tycker om att arbeta med försäljning.
Våra arbetspass är måndag-torsdag 12:30-17:00 och 16:45-21:00 samt söndag 12:30-16:45.
Du bokar själv ditt schema enkelt på vår hemsida med vilka kvällar och helger du vill jobba. Du får jobba hur mycket du vill utifrån de pass som vi erbjuder men minst två pass i veckan, och hos oss får du även lön varje fredag.
Som anställd hos oss påbörjar du din anställning med tre introduktionsdagar där vi kombinerar teori med praktik och du kommer att få lära dig allt du behöver för att sälja på alla typer av kundunderlag. Vi som arbetar här är måna om att nya kollegor som börjar hos oss ska trivas och få den hjälp som behövs för att lyckas riktigt bra! Vi erbjuder alla verktyg som du behöver i form av utbildning, kontinuerlig coachning och säljtävlingar.


Passar du in på ovan så vill vi gärna träffa dig! Skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande rekrytering.


Varaktighet
Tillsvidare
Lön
Fast garantilön + provision
Besöksadress
Lund
Telefon
040 – 608 58 00

Ansök nu

Klara söker sjuksköterska till uppdrag i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.
Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Klara söker sjuksköterska till medicinavdelning i Malmö från 2021-12-23 till 2022-01-01.

I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla.

Ort
Skåne, Malmö

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på medicinavdelning.

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.

Ansök nu

Vill du vara mitt stöd i vardagen?

Personlig assistent
Läs mer Dec 2
Personlig assistent till kvinna i Malmö

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN
Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen?
Då kanske du är den vi söker!
Syftet med personlig assistans är att den som har omfattande funktionsnedsättning ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt,
med hjälp av personliga assistenter som är med delar av dagen eller hela dygnet.

ARBETSUPPGIFTER
Jag som är i behov av assistans är en kvinna på 60 år med MS sedan 30 år. Jag sitter i rullstol och har behov av hjälp med div. praktiska utföranden under dagen.
En del saker vill och kan jag utföra själv, men det varierar väldigt mycket beroende på dagsform då jag plötsligt och ofta drabbas av fatigue.
Det innebär att min ork tar slut både fysiskt och psykiskt och då behöver jag hjälp med ADL såsom planering, städning, påklädning, matlagning mm.
Jag söker dig, kvinna kring 30-40 år (om du pratar danska är det en merit) som kan vara mina armar och ben när min kraft tar slut, och de egenskaper du har är:
Att du är lugn och har tålamod, speciellt i stressiga situationer eller när jag blir stressad
Att du är tolerant och lyhörd dvs känner av mitt sinnestillstånd och anpassar dig till det.
Ej är rastlös och kan sysselsätta dig med lugna aktiviteter vissa stunder under dagen
Har integritet och respekterar mig genom att förhålla dig professionellt till det som är privat/personligt
Sätter mina behov först genom att vara mitt stöd i att ha överblick på min vardag
Har körkort och kan cykla

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov,
är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

KRAV
Du måste behärska svenska i tal och skrift.
Körkort är önskvärt.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
1 st tjänst på ca 80 - 100 %.
Arbetstiderna kan variera mellan dag-, kväll och helgtjänstgöring.

LÖN
Avtalsenlig lön. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
Verksamhetschef Karolina Lindqvist
Telefon: 0739- 015 518
E-post: karolinal@forenadecare.com

Ansök nu

Ekonomiassistent till ett längre vikariat

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 2
Du kommer att arbeta hos vår kund på en mellanstor ekonomiavdelning hos ett trevligt företag i centrala Malmö. I rollen som ekonomiassistent kommer du tillhöra ett härligt team med gott samarbete. Uppdraget är ett längre föräldravikariat med start i början på Mars 2022.

Dina huvudsaklinga arbetsuppgifter

- Hantering av leverantörsfakturor
- Bokföring av kundrelaterade in- och utbetalningar
- Delaktig i bokslutsarbete såsom avstämningar av reskontrakonton
- Löpande bokföring såsom bokföring av reseräkningar, kostnadsutlägg, bankavgifter, utbetalningar från Skatteverket osv
- Stödfunktion till Call Center i ekonomiska frågor främst kundinbetalningar
- Kontorsövergripande arbetsuppgifter såsom inköp av kontorsmaterial, posthantering, kontakt med städfirma samt kaffe- och fruktleverantör.


Din Bakgrund

För att bli lyckosam i denna tjänst är du van att hantera större flöden av fakturor och har ett metodiskt och lugnt arbetssätt. Tempot i arbetet är stundtals högt vilket kräver att du kan planera och prioritera vad som är viktigast här och nu. Betalningsfiler körs i VISMA och du arbetar i flera system parallellt vilket kräver att du har en god systemförståelse och inte är rädd för att lösa problem som kan uppstå. Kommunikation sker både på svenska och engelska i tal och skrift vilket förutsätter att du är bekväm i detta.

Varmt välkommen till ett roligt och givande arbete där du kommer få möjlighet att lära känna nya kollegor och ett nytt företag i rollen som SJR-konsult!

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carin Forsén på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-12-29.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet... (https://sjr.se/gdpr/integritetspolicy/)

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Ansök nu

Software Engineer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 2
Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.
At ABB, we have the clear goal of driving diversity and inclusion across all dimensions: gender, LGBTQ+, abilities, ethnicity and generations. Together, we are embarking on a journey where each and every one of us, individually and collectively, welcomes and celebrates individual differences.
We are looking for a creative and ambitious Software Engineer to one of our highly productive development teams. We hope that you like to work in a modern, efficient, and integrated environment with the latest tools and techniques within the digitalized industrial automation sector.
You will be an important resource in the team and contribute to the deliveries with your effort and knowledge. As a team member you will participate in both architectural discussions, feature development, development of automatic tests as well as in team planning.
The team is an essential contributor to the ABB’s next generation control products based on a newly developed platform, supporting the latest industry communication protocols with demands from both security and safety standards.
The team’s main responsibilities are application compilation and download, embedded execution environment, alarm and event handling, security architecture, 1131 libraries, controller loop and auto-tuning implementation and application distribution.
The role reports to R&D Team Manager.
Your responsibilities
Solving complex industrial problems, and reviewing current technologies to choose effective applications, equipment and methods for new products or software
Performing a variety of complex technology/engineering assignments, typically utilizing advanced, innovative techniques
Training junior team members when needed, and heading up or participating in projects
Keeping up to date with technologies, tools and methods, and implementing initiatives to improve operations and customer satisfaction
Providing expert assistance for projects and colleagues, acting as a mentor and disseminating lessons learned
Providing consulting services to business operations and customers, and representing the group/team in engineering
Developing project IP strategies, as well as identifying and managing risks in R&D projects

Your background
B.Sc or M.Sc in Electrical Engineering, Data Science or similar
2-5 years of experience in software development
Sound knowledge of agile development and continuous integration
Experience in software design and design of automatic tests
Knowledge of industrial automation, OPC UA, 1131 language and embedded development is meritorious
A solution-focused approach and strong written and spoken communication skills

More about us
The ABB Process Automation PCP is responsible for developing and delivering the most capable DCS products on the market, 800xA, which is the leading product suite within the Industrial Automation DCS market. We have development sites in Sweden, Germany, India, Poland, China and United States.
Recruiting Manager Marten Svensson, +4640-55 00 21, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Kenneth Hultman, +4640-35 00 96; Ledarna: Leif Öhrberg, +4621-34 23 25; Unionen: Mikael Hammar, +4640-55 05 30. All other questions can be directed to Recruitment Consultant Emelie Wijk, +46 733 51 27 28.
We look forward to receiving your application (documents submitted in English are appreciated). If you want to discover more about ABB, take another look at our website www.abb.com.

Ansök nu

Projektledare inom affärs- och verksamhetsutveckling till Malmö, Stockholm,

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 2
Är du en driven, affärsmässig projektledare som tycker om att göra skillnad, utveckla verksamheter och leda ditt team? Vill du vara med på vår spännande resa och med din kompetens och erfarenhet bidra för att bli bäst i klassen i en bransch som ständigt utvecklas! Då kan detta vara jobbet för dig!Just nu söker vi erfarna projektledare till södra och mellersta Sverige som vill arbeta i nyckelpositioner för strategiskt viktiga uppdrag inom koncernens verksamhetsområden. I och med Din placering på vårt konsultbolag får du möjlighet att arbeta i en mängd olika utmanande och högprofilerade projekt i olika delar av verksamheten som kommer ge dig värdefulla erfarenheter för din karriär och samtidigt bidra till samhällsinsatser som har en positiv och hållbar inverkan på de platser där vi bor och lever våra liv.

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”. Vi hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att bygga, underhålla, uppgradera, modernisera och optimera sina anläggningar. Du blir en för koncernen viktig nyckelspelare för att vi ska kunna utveckla en redan hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Fungerande energiinfrastruktur och energianläggningar är en samhällsviktig verksamhet. Hos oss gör du skillnad!
 
Arbetsbeskrivning
I denna projektledarroll kommer du få i uppdrag att förändra, utveckla och optimera olika verksamhetsområden inom koncernen.  Detta kan innebära projektuppdrag inom det mättekniska området såväl inom energiproduktion och -distribution som t.ex entreprenader, service och underhållsprojekt. Du arbetar ofta med problemlösning, utarbeta förbättringsprogram och tillser att åtgärder implementeras i den aktuella verksamheten/organisationen på ett effektivt sätt för att nå resultat på högsta vad gäller affärsmässigt och lönsamhet. Det ligger stort fokus på att förstå våra slutkunders nuvarande och framtida behov. Detta för att kunna agera som en proaktiv och framgångsrik aktör på marknaden. I rollen ingår att skapa en god avtalskännedom för att kunna göra nödvändiga analyser och åtgärdsprogram för att optimera vår verksamhet ur ett kvalitets-, ekonomiskt- och arbetsmiljöperspektiv. En viktig del är också att vara involverad i anbudsarbete för nya avtal samt att utveckla nya affärsrelationer.

Du arbetar ofta med uppdrag som baseras på direktiv från koncernledningen varför det även ligger stor vikt på återrapportering av uppdragens framdrift och utfall. Du arbetar med företagets chefer men även med andra projektledare, montörer, tekniker och underentreprenörer beroende på uppdrag.

Vem är du?
Du har lång arbetslivserfarenhet som projektledare eller motsvarande inom för ONE Nordic, relevanta verksamhetsområden inom energisektorn. Som denna projektledare hos oss har du ett stort intresse av affärer- och verksamhetsutveckling, god teknisk förståelse inom elkraftsområdet eller markentreprenader och en stark vilja att göra skillnad.

Kunskaper inom affärs- & entreprenadjuridik är viktiga och för att lyckas i rollen behöver du ha en ekonomisk förståelse samt ha ett öga för nya affärsmöjligheter. Du är bra på att skapa förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer.

Du trivs med, och har erfarenhet av, att leda och organisera personal och brinner för att utveckla och motivera den personal du arbetar med. Du tar initiativ, har ett stort eget driv men också ett stort hjärta och engagemang i det du tar dig för. Du är en god kommunikatör som skapar din plats och trivs i en entreprenöriell organisation med stort lokalt ansvar.

I denna konsultroll innebär det att vara flexibel och det kommer innebära uppdrag där du under en längre tid måste vara på resande fot.

Har du erfarenhet av digitaliseringsprojekt är det en merit då både One Nordic och våra kunder är på en spännande resa inom detta området.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:* Attraktiva medarbetarförmåner
* Frihet under ansvar
* Stimulerande arbetsmiljö
* Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
* Stora utvecklingsmöjligheter och tillgång till ett gediget internt utbildningsprogram

 
Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten kontakta Stefan Sandström på tel. 0701-981171. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 21 januari 2022. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Fackliga kontakter
Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705-925110 (Ledarna)
Adnan Puzic 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer)

Ansök nu

Serkon söker ekonom med kommunal erfarenhet

Ekonomikonsult
Läs mer Dec 2
Serkon är det ledande konsultföretaget inom kommunal ekonomi med konsultuppdrag av varierande art, längd och omfattning. Våra tjänster är mycket efterfrågade av kommuner och vi behöver fler kollegor för att kunna möta kundernas behov.
?Vill du prova på att arbeta som ekonomikonsult hos oss? På Serkon får du en unik möjlighet att som privatanställd arbeta med ekonomi mot kommunens alla verksamhetsområden i en utvecklande och varierande miljö med placering på vårt nya, kanonfina kontor i Hyllie. Samtidigt får du en trygg anställning med kollektivavtal, marknadsmässig lön m.m. Frihet med ansvar att själv planera och utföra sitt arbete så att det passar både kunden och dig bäst är något vi värderar högt.
Arbetsuppgifter?
Beroende på uppdragens karaktär kan du som ekonomikonsult komma att arbeta med redovisning, analys, budget- och prognosarbete, bokslut, verksamhetsplanering m.m. I arbetet ingår också att stötta kundorganisationerna med löpande rapporter och nyckeltal. Rollen innefattar extern rapportering och framtagning av andra beslutsunderlag där omvärldsbevakning en viktig del i arbetet.
?För att passa in i konsultrollen behöver du ha god social kompetens, vara lyhörd, flexibel och kunna arbeta mot givna deadlines. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Kvalifikationer
Du har högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi (civilekonom eller liknande) eller motsvarande och relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från arbete med kommunal ekonomi är ett krav.
?Tjänsten kräver ett tätt samarbete med företrädare för kundernas organisationer t.ex. ekonomi- och HR-avdelningar, chefer och andra relevanta funktioner. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är lyhörd samt har lätt för att bygga förtroende och knyta kontakter. Du har god IT-vana och har gärna arbetat i verksamhetsstyrnings- och ekonomisystem. Meriterande, men inget krav, är om du har erfarenhet av något eller några av affärssystemen UBW (Agresso), Raindance, RoR, QlikView samt verksamhetsstyrnings-system som t.ex. Stratsys och Hypergene.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid med placering i Malmö (Hyllie). Naturligtvis erbjuder vi marknadsmässig fast månadslön och är också anslutna till kollektivavtal. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.
Ansökan
Välkommen med din ansökan till: rekrytering@serkon.se.
(Märk din ansökan med referensen ”Ekonomikonsult Malmö”)

Ansök nu

Administrativ Backofficemedarbetare till Bredband2!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Tycker du om att arbeta administrativt och ta eget ansvar över att på ett effektivt sätt lösa ärenden och problem? Vill du ingå i ett team där det är lika viktigt att ha roligt på jobbet som att visa framfötterna och utvecklas? Då är rollen som Backofficemedarbetare till Bredband2 perfekt för dig!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en medarbetare till backoffice-avdelningen Operations Desk hos Bredband2. Du kommer att arbeta administrativt och själv ta ett stort ansvar över att dina ärenden blir gjorda. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att hantera återbetalningar, fakturafrågor, bestridningar, felanmälningar, felsökning etc. Det är viktigt att du inte är rädd för att ta beslut och själv komma med lösningar på olika problem. Dina arbetsuppgifter är administrativa men i vissa ärenden krävs det att du ringer upp kunden för att komma till ett avslut.

Ta chansen att få vara del av ett team som värdesätter att ha roligt på jobbet! Det är högt till tak och den goda stämningen präglar till arbetsmotivation och skapar en stor trivsel i gruppen.

Bredband2 står inför en spännande resa framåt och vardagen präglas av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser Bredband2 till att deras medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan.

Vi söker dig som Har en fallenhet för att arbeta med administration och ekonomiska frågor
Är serviceinriktad och kundorienterad
Hittar lösningar på problem och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter
Är proaktiv och ansvarstagande i ditt arbetssätt
Är driven och inte rädd att fatta beslut
Är positiv och nyfiken
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen!


Om Bredband 2
Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att 500 000 kunder kan ta del av internets möjligheter. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden.

Våra medarbetare är vårt varumärke. Därför erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla en inspirerande kultur som gör det roligt att komma till jobbet, oavsett om det är för en kickoff, AW, eller en vanlig dag på jobbet tillsammans med kollegorna.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 8-17. Du blir anställd som konsult via Barona de första 6 månaderna för att sedan bli direkt anställd av Bredband2. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Linn Ståhl på linn.stahl@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

User Experience (UX) Designer | IKEA Home Smart

Designer
Läs mer Dec 2
At Business Area (BA) IKEA Home Smart you will join an amazing group of talented, passionate people with an entrepreneurial mindset who are set on democratising the smart home. 

We develop smart products to enable a smarter life at home for people all over the world. We are curious and passionate about creating solutions that solve real-life problems, helping people realise their dreams, all on their terms, because we believe everyone deserves a smart home. 

To succeed, we look for new ways of integrating technology and digital solutions into furniture and life at home. We explore opportunities throughout the home, and we work closely with other Business Areas to both drive transformation of the existing range and develop new smart products to attract new customers to IKEA. We’re still at the beginning, there’s lots more to come.? 

In the UX Team, we would like to work with people that are passionate about creating innovative solutions and great user experiences. This is a team built upon energetic and friendly team players, who are driven and committed to delivering great results in a dynamic environment. We have a high entrepreneurial drive, always stretching boundaries, challenging what already exists, and always striving to develop better products and solutions. We love the diversity of human nature and we hope that you do, too.

Right now, we are looking for a mid-to-senior level User Experience Designer for IKEA Home Smart.

As a User Experience Designer, you will create compelling experiences for smart home products and our eco-system that can reach a wide variety of people. For this, you will define and control user flows and interaction paradigms for IKEA Home smart products and systems. You will occasionally lead external agencies for project-based UX design assignments and drive insight-based decisions through data and evidence as well as empathy. Furthermore, you will connect the needs of design, engineering and business in a great balance. You will do this by ensuring a clear synergy between user behavior, technology and IKEA needs and by challenging existing solutions by driving meaningful creativity throughout the development process.

Moreover, you will:
Support UX Manager in creating future UX Strategies and create aspirational concepts for the future of smart home
Use early prototyping and research as everyday tools to refine the experiences
Challenge existing solutions by driving meaningful innovation and creativity throughout the development.
Encourage stakeholders to prioritize solutions that are beneficial for the user, the society and the planet


If you are having questions regarding the process contact Recruitment Specialist aorui.pu1@inter.ikea.com.

Please submit a portfolio of your work either as a link or as a PDF, so that we can get to know your work. Applications with a portfolio is mandatory.

GROWING TOGETHER IKEA of Sweden is a vibrant culture where ideas are heard, where there is opportunity to learn new skills and where the goal always is "to create a better everyday life for the many people". We give down-to-earth, straightforward people the possibility to grow, both as individuals and in their professional roles. We offer this position in a fast paced, truly global environment with an endless supply of challenges and development opportunities.

Ansök nu

Electrical Integration Supervisor

Kontrollingenjör, elektronik
Läs mer Dec 2
Responsibilities:
Liaise and co-ordinate site activities alongside other trades.
Carry out weekly reports and issue to line manager.
Carry out weekly toolbox talks.
Prepare two weeks look ahead for upcoming works.
Attending daily/weekly meetings.
Manage labour requirements are in line as per project program requirements.
Maintain Quality of the works to a high level.
Ensure Sub Contractors are working as efficiently as possible.
Notify line manager of all variations and delays.
Ensure all plant materials onsite are as per agreed specifications.
Coordinate and store all delivered materials in a safe and secure manner.
Review all Sub Contractors Plant and access equipment is certified and in good working condition.


Ensuring that all matters of compliance and governance are identified and adhered to, including:
Health & Safety issues on site and ensuring that all Sub Contractors are working in a safe manner.
Review ways of working and where possible implement changes to improve safety.
Ensuring housekeeping is kept to a high standard by all Sub Contactors.
Complete weekly ‘don’t walk by’ cards.


Skills, qualification & experience:
Relevant electrical trade certificate
Previous experience in a similar role, within a mechanical and electrical contracting environment is essential
Data Centre experience is advantageous
Excellent organisational, communication and time management skills
Proficiency in the use of MS Word & Excel is required

Ansök nu

butiks medarbetare

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Dec 2
Söker medarbetare till vårt team på Orient food
Vi söker dig som
- Gillar högt tempo och fysiskt utmanande arbetsuppgifter
- Gillar ordning och reda
- Har god samarbetsförmåga och samtidigt är bra på att arbeta självständigt,prioritera och ta egna initiativ
Hyll ansvarig
- Har stort kundfokus,är kommunikativ
-Varumottagning
-Varuplock
-Plocka fram varor från lager, sortera
-Datum kontroll
-Att bemöta våra kunder på ett professionellt och serviceinriktat sätt

Ansök nu

Scrum Master till NEXER Helsingborg

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 2
Are you a Scrum Master with solid technical knowledge and interest? Do you want to take the next step as a consultant together with committed and competent colleagues who are passionate about digitization, technology and communication? We are looking for you who have a great passion for agile leadership and love to coach, facilitate, lead and drive development and think that the consulting role is exciting and developing.

What does the role look like?

In the role of Scrum Master, you will work on very interesting assignments at Malmö's leading companies and organizations. You will be responsible for:

- Lead one or more Scrum teams

- Ensure that Scrum is applied and followed by the team

- Continuously evaluate the team's work to find ways to increase productivity

- Remove obstacles that hinder the team's progress

- Coach the team and implement and support agile principles, rules and methods

- Build a well-functioning team by focusing on the team's dynamics and performance

- Escalate all risks and obstacles that may prevent the team from achieving its goals

- Work with continuous improvements in the team

- Select and manage tools, frameworks and methods that support the team's activities

Your background

For this role, we are looking for you who have a few years of experience from the role of Scrum Master, someone who has extensive technical competence and who may have worked as a developer before. You are good at managing conflicts, drive commitment, build effective teams and optimize work processes.

You have a passion for what you do and are good at inspiring even from a distance. You drive things forward and are good at delivering and getting things done by being energetic, fearless and supportive while you do not take everything very seriously and can bid on yourself.

We are looking for you who have

- Passion for agile working methods

- A few years of documented experience as a Scrum Master

- Deep and broad technical competence and interest

- Good leadership and communication skills

- Great habit of meeting and workshop management, preparation and documentation

- Good language skills in Swedish and English in both speech and writing

Meritorious

- Agile certifications (eg SAFe)

- Background as a developer or other technical role

Experience from Azure DevOps, Jira or similar systems

- Experience from the consulting industry

Why Nexer?

Within Nexer, there is a pronounced challenge that permeates all assignments and the company as a whole: if there is a smarter solution, we will find it. An endeavour that challenges us every day and allows us to think outside the given framework and together with our customers make the brave decisions required to create development.

We offer problem-solving, everything from developing a new system to designing an online shop or something else where our broad and pointed expertise in technology comes into its own. Our assignments often have an international character, therefore fluent Swedish and English in speech and writing is a natural part of the work. The consulting assignments are partly in our office and usually with our customers, therefore travel in the local area is part of everyday life.

Application

You are very welcome to send in your registration of interest below. Unfortunately, we can not handle applications sent via email, but if you have questions you are very welcome to contact responsible recruiter Susann Nilsson at susann.nilsson@nexergroup.com. We handle applications on an ongoing basis, so do not wait to apply!

Ansök nu

Integrationskonsult till växande affärsområde

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 2
Vill du arbeta som arkitekt inom systemintegration och lösa tekniska utmaningar i spännande projekt? Drivs du av att få arbeta och utvecklas tillsammans i team? Då kan du vara vår nya integrationskonsult, välkommen till Columbus! ????

Kvalifikationer
Vi söker dig som är självgående, tar egna initativ och kommer med förslag för att driva vårt arbete framåt. På Columbus tror vi på att teamwork is dream-work och du är därför kommunikativ och uppskattar att jobba tillsammans i team.

- Erfarenhet av Spring Boot och Spring Framework
- Erfarenhet av Java 11 eller senare version
- Kunskap och förståelse för Git
- Meriterande om du har du har grundläggande kunskap inom Azure Devops och/eller AWS


För tjänsten är flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift ett krav, likaså körkort.

Arbetsbeskrivning
Som integrationskonsult jobbar du i en varierad arbetsmiljö med applikationsutveckling och integrationsfärdighet inom tre huvudområden: kundprojekt, driftsäkerhet och vidareutveckling. Där är du dels ansvarig för att säkerställa prestanda och stabilitet i integrationer, att vidareutveckla funktioner och den produkt vi erbjuder, samt arbeta för att skapa skalbara plattformar. Du kommer vara en viktig resurs i våra kundprojekt där du kommer vara med och påverka hur vi ska arbeta på bästa sätt när det gäller val av metodik, verktyg och processer samt dokumentation.

Hur ser en vanlig dag som integrationskonsult ut?

En vanlig dag kan bestå av arbete med uppsättning av nya kunder, att sätta igång processer för att testa kunders integrationer och ladda in nödvändig data, samt vidareutveckling och förvaltning av existerande och nya funktioner. Du har även ett finger med i problemlösning inom produktion och funktioner, där du analyserar och identifierar problem från grunden för att kunna komma fram till rätt lösning. Veckovis möts teamet för att stämma av status inom de olika huvudområdena. Det är varierande arbetsuppgifter dina dagar består av och du får vara med i flera olika skeden av projekt, med andra ord - aldrig en tråkig stund! ????

Såhär beskriver dina framtida kollegor Petri och Richard hur det är att jobba på Columbus:

Petri - "Det är en rolig roll där man får ett stort ansvar och möjlighet att jobba fritt i teknikval, man får testa på mycket ny teknik. Sedan är det ett ständigt lagarbete, man ingår i ett sammansvetsat team och jobbar nära tillsammans, speciellt med affärskonsulterna. Vi löser problem, jobbar mot lösningar tillsammans och det finns alltid ett bollplank att vända sig mot."

Richard - "Förutom sammanhållningen är det även ett stort plus att vi jobbar med stora, globala och spännande kundprojekt där vårt gemensamma arbete skapar värde i deras verksamhet."

Vi erbjuder
Som integrationskonsult på Columbus kommer du i din roll ha möjligheten att själv vara med och styra över teknikval, och bredda din kompetens inom olika typer av integrationer och applikationer. Du kommer jobba med integration mellan Medius och M3 Cloud som vi ser är en integration med stor tillväxtpotential, där du kommer få vara med och utforma lösningar och integrationer. Du kommer även få jobba i spännande projekt med stora globala kunder tillsammans med ett kompetent och sammansvetsat team. Förutom stimulerande arbetsuppgifter kommer du komma till en organisation som värdesätter work-life-balance, personlig utveckling och innovativt tänkande. Spana gärna in vårt Instagram-konto (https://www.instagram.com/columbussverige/) för en inblick "behind the scenes", och se vilka dina framtida kollegor är.

Ansökan & Startdatum
Intervjuer sker löpande och du kan ansöka via mobil, Linkedin, Facebook och utan att behöva ladda upp ett CV. Bra eller hur? Vi ser fram emot din ansökan!

Om Columbus
Columbus är ett IT-konsultbolag med 1800 medarbetare runt om i världen. Det vi gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar. Vår uppgift är att guida kunder i deras digitala transformation så att deras företag kan fortsätta att vara framgångsrikt en lång tid framöver. De senaste dryga 30 åren har över 5000 kunder anlitat oss. Det går bra, helt enkelt ????. Om du frågar oss är hemligheten att vi sitter på ett stort utbud av tekniska lösningar, djup branschkunskap, omfattande teknisk expertis och en rejäl dos kundförståelse.

Våra medarbetare är engagerade i sitt arbete och företaget präglas av en stark entreprenörsanda. Detta tack vare de möjligheter som faktiskt finns att vara med och påverka både vår egen och våra kunders verksamhet. Nu behöver vi bli fler inom Sveriges mest intressanta M3-organisation!

Jobba på Columbus
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden eller länken för att komma till Instagram-kontot (https://www.instagram.com/columbussverige/). (https://www.instagram.com/columbussverige/)

https://www.instagram.com/columbussverige/)Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Rekryteringsassistent till Bravura / HR / extrajobb / student

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 2
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Bravura är ett rekryterings- och bemanningsföretag som utsetts till Gasellföretag sex gånger och vi fortsätter nu vår expansiva tillväxt. Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.


Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på vår >> karriärsida! <<

Om företaget:

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad.

Vi verkar på en högt konkurrensutsatt marknad där vår främsta konkurrensfördel är att vi fullt ut drivs av högt engagemang och smarta arbetssätt. Nyckeln är att vara en pålitlig partner som förenklar och förbättrar rekryteringsprocessen och varje enskilt uppdrag innebär ett tillfälle att leverera det vi lovar. Den här inställningen genomsyrar allt vi gör och står för och våra nöjda kunder och kandidater är kvittot på att vi lyckas.

Bravura är en attraktiv arbetsgivare för dig som är målinriktad, tycker om att göra affärer samt trivs i en inspirerande och entreprenöriell miljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på vår karriärsida!

Vår nuvarande HR-chef, flera av våra rekryteringschefer och rekryterare började sin karriär på Bravura som rekryteringsassistenter.

Arbetsuppgifter:

Som assistent på vår rekryteringsavdelning är din huvudsakliga uppgift att stötta Bravuras rekryterare i det dagliga arbetet. Vad som är mest prioriterat kan skifta från dag till dag, ibland även från timme till timme. I arbetsuppgifterna ingår att granska ansökningar, göra CV-urval, genomföra telefonintervjuer och referenstagningar samt viss administration. Mycket tid kommer också läggas på att söka potentiella kandidater i våra egna samt externa rekryteringskanaler. Vi arbetar enligt kompetensbaserad rekryteringsmetodik.

Du får en gedigen introduktion till rollen samt om Bravura och branschen. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Bravuras utveckling. Arbetet är på deltid, cirka 8-16h per vecka och du kombinerar tjänsten med heltidsstudier under terminerna.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Pågående universitetsutbildning på heltid, med minst ett år kvar till examen
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska
• Arbetslivserfarenhet inom service/försäljning (meriterande)

Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå. Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig erfarenhet från branschen. I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas!

Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad, vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Övrig information:

Start: Januari eller enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: 120:-/h

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Extrajobb, deltidsjobb, student, rekrytering, rekryteringsassistent, bemanning, HR, personal, ekonomi, Malmö, HR-assistent, Talent Acquisition, rekryterare, researcher, #joinbravura

Ansök nu

Säljare vik - Emporia

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 2
Scorett-gruppen är en av Sveriges ledande skokedjor inom detaljhandeln. Vi arbetar med att till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med mycket hög kvalitet, trendfaktor och god komfort för både herr och dam. Vi ger alla medarbetare god produktkompetens och chans till utveckling och karriär – vilket är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar också för en hållbar utveckling!
Din nästa utmaning?
Som säljare är du vårt ansikte utåt, den som ska ge varje kund en förstklassig service och shoppingupplevelse. Våra kunder ska alltid kunna förvänta sig att få kunskap, produktinformation, inspiration, tips och idéer – det blir din uppgift att kunna leverera detta med ett leende på läpparna.
Andra arbetsuppgifter som du som säljare jobbar med är kassahantering, exponering, lagerhantering samt att hålla butiken ren och snygg.
Passar du ihop med oss?
Det absolut viktigaste är din personlighet. Vi tror att du är social och utåtriktad, du har massvis med positiv energi, du tycker det känns fantastiskt att få göra kunder nöjda och överträffa deras förväntningar. Att småprata kommer naturligt för dig och din lyhördhet bidrar till att du servar kunden efter dennes personlighet och specifika behov. Du är en teamplayer, du är tävlingsinriktad och du triggas av att jaga mål som både lyfter dig och din butik.
Det är toppen om du har erfarenhet av att arbeta som säljare, gärna inom detaljhandeln. Erfarenhet av kassaarbete, butiksexponering och in- och utleveranser är också meriterande. Det är viktigt att du är flexibel och att du har möjlighet att jobba kvällar såväl som helger och vardagar.
Älskar du dessutom mode och har en ”inga-problem-inställning” så är du helt rätt för oss!
Vad kan vi erbjuda dig?
Löpande utbildningar i produktkunskap, produktvård och skoproduktion.
Möjlighet att göra karriär, exempelvis som biträdande butikschef och vidare till butikschef eller till tjänster på vårt huvudkontor. Vi letar alltid efter talanger bland våra säljare!
Goda personalvillkor, avtalsmässig lön och spännande säljtävlingar.
Att bli delaktig i ett expansivt modeföretag med positiv tillväxt med massa trevliga kollegor där vi har kul på jobbet tillsammans.

Intresserad?
Tjänsten är ett vikariat på 50% från 1 januari tom 31 augusti med chans till förlängning. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare av processer och andra utvecklingsområden

Organisationsutvecklare
Läs mer Dec 2
Ref: 20213128

Arbetsuppgifter
Stadsfastigheter söker nu en projektledare för processer. Stadsfastigheter är i en stark förändringsresa där stadens behov påverkar vårt arbete. Vi är också mitt i en upphandlingsfas av ett nytt fastighetssystem som kommer att skapas utifrån de behov staden har och det styr vårt arbetssätt. I rollen som projektledare kommer du att balansera stadens och verksamhetens behov.

Du kommer att arbeta tvärfunktionellt och samordna Stadsfastigheters processer samt rita och förmedla. Projekten kring processarbetet kan involvera medarbetare på enheter, sektioner, externa leverantörer samt andra avdelningar inom förvaltningen. Du är med i verksamhetens planering för processimplementering, följer upp, stöttar och bidrar i implementeringsarbetet. Du har också en säkerställande roll där du följer upp hur processarbetet drivs i organisationen. Du kan också komma att projektleda andra delar som inte är direkt processarbete, men som blir viktiga i vårt utvecklingsarbete. Du kommer att rapportera till ledningsgruppen, din enhet och processägarna. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning motsvarande 180 hp, där minst 15 hp är inom projektledning. För att vara aktuell för rollen har du också minst 2 års erfarenhet av processarbete där värdet till slutanvändaren är det som styrt processarbetet. Du har arbetat agilt och i en organisation/verksamhet som genomgått en stark förändrings- och utvecklingsresa där överblick, behov, analys, kommunikation och implementering har varit viktiga delar av ditt arbetet. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i Visio eller motsvarande är krav för tjänsten. Vi ser det som en fördel om du har arbetat tvärfunktionellt mot olika intressenter och är van att ha en övergripande roll. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom lean. Även erfarenhet av arbete i en kommunal verksamhet och/ eller erfarenhet från arbete i en IT-miljö, produktionsmiljö eller byggmiljö ser vi som ett stort plus.

Hur vi arbetar med våra processer är viktigt för oss och en process är bara livsduglig så länge den ger värde, därför behöver du ha en hög förmåga att kunna anpassa dig till förändrade omständigheter med ett lugnt och metodiskt arbetssätt. Du ser problem, analyserar dem och har ett starkt lösningsfokus. Du har en hög kommunikativ förmåga och har inga problem med att skapa nätverk och etablera goda relationer inom organisationen. Du har en god analytisk förmåga och kan på ett enkelt sätt definiera olika gränssnitt och behov. Du har ledaregenskaper där driv och involvering är två viktiga delar. Du har pedagogisk erfarenhet där du har fått förklara komplexa problem och lösningar på ett enkelt och förståeligt sätt. Det är ett stort plus om du har förmåga att se system och mönster och kan strukturera ditt arbete på ett enkelt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen
Stadsfastigheters 150 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,8 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen ca 2 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra lokalnyttjares behov av väl fungerande lokaler.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast möjligt enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Auktoriserad Revisor till Attraktiv Redovisnings- & Revisionsbyrå i Malmö

Revisor
Läs mer Dec 2
Vi på Delta Consulting har fått i uppdrag att rekrytera en Auktoriserad Revisor till en redovisnings- & revisionsbyrå i centrala Malmö.

Start: När rätt person kan börja

Vår kund

Vår kund erbjuder en spännande tjänst där arbetsuppgifterna är stimulerande. De har en varierande erfarenhet av branscher och företag, alltifrån enmanskonsulter, byggföretag, utvecklingsföretag till bostadsrättsföreningar. En förutsättning till att utföra en bra revision är att ha en bra relation till kunden. Bra relationer skapar de genom att tydliggöra revisionsprocessen så att kunden förstår vad, hur och när det ska göras. De har inga revisorer som sitter på kammaren utan de arbetar helst ute i verkligheten hos kunden. Som anställd hos vår kund blir du del av ett personligt kontor med god sammanhållning och bra förmåner. När du tar in egna kunder får du provision, du får extra avsättningar till din pension och du får följa med på en extravagant utlandskickoff varje år.

Din profil

Till den här rollen söker vi en Auktoriserad Revisor som har jobbat som revisor. Rollen innebär direktkontakt med kund och du arbetar proaktivt med våra kunder. Du är självgående i din roll och är granskningsansvarig på uppdrag och utvecklar kunduppdrag och kundrelationen samtidigt som du ger enastående service genom professionell rådgivning och konsultation. Du är van att leda och stötta revisionsteamet och tidigare haft assistenter under dig. Du är prestigelös, lyhörd och är bra på att kommunicera. Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och trivs i en social miljö. Vi ser gärna att du jobbat med medelstora och ägarledda företag.


Skallkrav:

- Auktoriserad Revisor

Meriterande

- Erfarenhet av affärsrådgivning
- Tidigare arbetat på en stor redovisnings- & revisionsbyrå
- Arbetat med medelstora och ägarledda företag


Låter det intressant?

Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut.
Titta även på andra tjänster som vi har på vår karriärsida!

careers.deltaconsulting.se (https://careers.deltaconsulting.se/)

Vid frågor, kontakta Christoffer Rozenbachs på Christoffer@deltaconsulting.se eller 073-928 59 86.
Välkommen med din ansökan!

Om Delta Consulting
Vi på Delta Consulting är specialister på ekonomipersonal. Vår vision är att skapa en helt ny standard.

Vi jobbar dagligen med att skapa möten mellan ekonomer och företag där ekonomer jobbar. I vårt arbete hjälper vi våra kandidater att ta nästa steg i karriären samtidigt som vi hjälper våra kunder att hitta rätt person. Vi förmedlar både permanenta anställningar och temporära anställningar i form av uthyrning och interim.

Vår verksamhet styrs av våra tre ledord: noggrannhet, långsiktighet och positiv förändring. Oavsett om du är i början av din karriär eller en erfaren CFO är vi din självklara samarbetspartner när det är dags för en ny utmaning.

www.deltaconsulting.se (http://www.deltaconsulting.se)

Ansök nu

Ekonomi och löneadministratör

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 2
Talent ME bemanning AB växer och behöver stärka upp sin interna avdelning med en ny ekonomiassistent på 50%

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonom och löneadministratör arbetar du självständigt med delar av ekonomiflödet och hanterar löner för medarbetare hos Talent ME. I ekonomiarbetet ingår bland annat fakturering, leverantörs- och kundreskontra, momsavstämning, betalningar m.m. Du ansvarar även på egen hand för lön- och personalhantering där du i helhet kör hela lönekörningen. Detta inkluderar löneuppgifter, frånvaro, utlägg, avdrag, semester och arbetsgivardeklarationer.

Vidare ansvarar du även för andra administrativa delar som tillkommer, exempelvis beställning av kontorsmaterial och andra HR relaterade arbetsuppgifter. I rollen är du självständig med stöttning av en ytterligare medarbetare som agerar ekonomiansvarig.

Utbildning

Gymnasial utbildning och gärna eftergymnasial utbildning inom ekonomi/lön

Minst 1 års erfarenhet av en liknande roll som ekonomiassistent och löneadministratör

Flytande i svenska och engelska, tal och skrift

Kunskap i Officepaketet, framförallt Excel

Gärna kunskaper i FortnoxDin bakgrund

Vi söker dig som tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa samt säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är självständig och kan på egen hand hitta information som du saknar, detta då du tar egna initiativ och driver ditt eget arbete framåt. Det är viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Därtill är du uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Då du i rollen har många olika kontaktytor förstår du vikten av god kommunikation. Slutligen är du som person hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Övrig information

Hos Talent ME är det högt i tak, med mycket glädje och teamkänsla. Vi är ett företag som växer där du kan utvecklas i din karriär

Placeringsort: Malmö

Tjänstgöringsgrad: 50% som kan bli mer under tid- då Talent ME växer

Start omgående. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig kontorschef Mari Möllerberg, mari@talentme.se

Ansök nu

Information Systems Security Engineer

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Dec 2
Do you want to make a true difference? Working as an information systems security engineer at Saab Kockums means taking responsibility and having real impact on us creating safe Submarines and Surface ships! We are looking for an engineer committed to information security to join our cross functional team, Onboard Security & IT Architecture.

Your role

As an Information Systems Security Engineer on Kockums you will be working with information systems security in our submarine and surface ship projects. You will be part of the product development process and work closely with our IT Architects and system engineering teams, to make sure information onboard our submarines and surface ships are secure from unauthorized access, manipulation, destruction etc. Our products consist of many systems, both developed in house and procured and integrated in a complex distributed environment. The product architecture includes e.g. operation, information, systems, integration, infrastructure and networks.

Main tasks are:

* Information systems security requirement identification, analysis and verification
* Supporting IT architects and system engineers in the product development process
* Review and analysis of technical security solutions
* Information security analysis e.g. vulnerability analysis and risk management
* Create security documentation e.g. descriptions, instructions and policies


The main part of the work is performed from our office in Malmö however the role include some business travels to Karlskrona, since some work needs to be done at our shipyard.

Your profile

We are looking for a person who can convert requirements and analysis into technical solutions. You need to enjoy working independently and seek necessary contacts and information when needed. However you also need great communicative skills to collaborate with many different stakeholders in our cross functional environment. We are looking for a great colleague that will fit into our group of open minded individuals constantly sharing our knowledge and experience!

Required skills:

* Masters degree in engineering or equivalent experiences
* Good knowledge and experience in information security
* Good communication skills in Swedish and English, verbal and written


Desired skills:

* Good knowledge and experience in;

* product development
* IT, both in general and in detail
* actualizing information security requirements
* information security standards and processes e.g. ISD and SS-ISO/IEC 27000


This position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.

What you will be a part of

We offer a role in a dedicated team who take pride our work in this very important area! This is a role where you get to take a lot of responsibility for your performance and really have an important role in the company. You will collaborate with experienced engineers and professionals in an environment that fosters career development and personal growth. You will be part of the Onboard Security & IT Architecture (OBSITA) department whose purpose, in addition to information security is to shape the IT system onboard in accordance to the operational needs. The team you will join consists primarily of Information System Security Engineers, IT Architects and IT Systems Engineers working closely together. OBSITA is based in Malmö and Karlskrona and part of the area Specialty Engineering within Research and Development.

Business Area Kockums
Inside our leading naval factory
Meet our people

If you are interested in what benefits you can take part of as an employee at Saab in Sweden, you can read more about them here.

Your application may be in Swedish or English.

If you have any questions about the job, don´t hesitate to contact Mattias Bruzelius, recruiting manager +46 734 18 87 49

Kindly observe that this is an ongoing recruitment process and that the position might be filled before the closing date of the advertisement.

Last application date 2022-01-03.

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal - to help protect people.

Ansök nu

Jobba som montör via Lernia Bemanning i Malmö

Möbelmontör/Inredningsmontör
Läs mer Dec 2
Är du en noggrann, serviceinriktad och händig person som drivs av att leverera hög kvalité? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Montör hos Lernia Bemanning vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Tjänsten som Montör är på heltid och du kommer bland annat att arbeta med montering av såväl stort som smått inom kontorsmiljö.

Vem söker vi?

Den här tjänsten passar dig som tycker om att arbeta med händerna, lösa problem som uppstår under arbetets gång och ge kunden en professionell serviceupplevelse. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

Du klarar både att jobba självständigt och tillsammans med andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av montage och det är meriterande om du har sysslat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Vi önskar att du

* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

* har god verktygsvana

* har ett positivt och professionellt uppförande

* har förståelse för ritningsläsning

* har B-körkort.

Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ Tillträde/Lön

Anställning: visstidsanställning

Omfattning: heltid.

Start: omgående

Tjänstgöringsort: Malmö.

Arbetstid: Dagtid 07.30-16.30

Lön: enligt gällande kollektivavtal.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olivia Gunnarsson via e-post: olivia.gunnarsson@lernia.se eller Sara Thörn Möller på sara.thorn.moller@lernia.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Sista ansökningsdag är 2021-12-19. Vi tillsätter tjänsterna löpande.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

Ansök nu