Hitta lediga jobb i Malmö

DANSKTALANDE SÄLJARE TILL VÄLKÄNT VARUMÄRKE MED TIMLÖN +...

Innesäljare
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/dansktalande-saljare-till-valkant-varumarke-med-timlon-provision-1. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

REGIONCONTROLLER

Controller
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/regioncontroller. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

MJUKVARUINGENJÖR TILL ENVIDAN I MALMÖ

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/mjukvaruingenjor-till-envidan-i-malmo. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

KEY ACCOUNT MANAGER - PHARMA NORDIC

Account manager
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/key-account-manager-pharma-nordic. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

AFTER SALES MANAGER TO ENERCON MALMÖ/FINLAND

Försäljningschef
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/after-sales-manager-to-enercon-malmofinland. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

EKONOMIANSVARIG - TILL VÄRDEGRUNDSSTYRT BYGGBOLAG!

Ekonomichef
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/ekonomiansvarig-till-vardegrundsstyrt-byggbolag. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

SOS-operatörer till SOS Alarm i Malmö!

SOS-operatör
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/sos-operatorer-till-sos-alarm-i-malmo. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till Vård- och omsorgsboende på Ön, Limhamn!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/sjukskoterska-till-vard-och-omsorgsboende-pa-on-limhamn. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

HR-Administratör sökes

HR-assistent
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/hr-administrator-sokes. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterskor till Vård- och omsorgsboende i Bunkeflostrand!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/sjukskoterskor-till-vard-och-omsorgsboende-i-bunkeflostrand. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska till Fosieborg

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/underskoterska-till-fosieborg. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sektionschef till Hälsa och förbyggande

Administrativ chef
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/sektionschef-till-halsa-och-forbyggande. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Health och Safety Specialist

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/health-safety-specialist-1. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

CFO till Setterwalls Advokatbyrå i Malmö

Ekonomichef
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/cfo-till-setterwalls-advokatbyra-i-malmo. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Digital Content Creator till Finnlines i Malmö

Kommunikationsstrateg
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/digital-content-creator-till-finnlines-i-malmo. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Affärsorienterad Sales Representative B2B till Finnlines (Malmö)

Innesäljare
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/affarsorienterad-sales-representative-b2b-till-finnlines-malmo. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Team Manager/Gruppledare/Gruppchef

Teamledare
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/team-managergruppledaregruppchef-1. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Finance Manager to ASSA ABLOY Entrance Systems AB

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/finance-manager-to-assa-abloy-entrance-systems-ab. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Senior redovisningsekonom till Camurus i Lund

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/senior-redovisningsekonom-till-camurus-i-lund. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Tillväxtorienterad General Manager - Poolia

Civilingenjör, elkraft
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/tillvaxtorienterad-general-manager-poolia-1. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Conmodo i Malmö söker nya medarbetare! - Poolia

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/conmodo-i-malmo-soker-nya-medarbetare-poolia-3. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Underhållstekniker sökes till företag under tillväxt i Malmö!

Underhållsarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/underhallstekniker-sokes-till-foretag-under-tillvaxt-i-malmo. Vi ser fram emot din ansökan!


Om företaget
Till vår kund som i huvudsak utvecklar och tillverkar läkemedel och medicintekniska produkter samt kosttillskott och kosmetika, söker vi nu en erfaren Underhållstekniker som har arbetat i enlighet med GMP i läkemedelsproduktion. Här får du arbeta i ett härligt gäng på ett företag under stark tillväxt!

Tjänstebeskrivning
Som Underhållstekniker hos vår kund kommer du att arbeta på en ny produktionslinje samt tillhörande system för renrumsproduktion. I detta uppdrag kommer du att bistå med teknisk support till produktionen och de andra avdelningarna. Du kommer även att ansvara för att byggnader, teknik, maskiner och produktionsutrustning är i GMP-mässigt skick samt anpassat för produktionsbehoven. I rollen ingår både internt och externt samarbete, varför det är viktigt att du är en person som trivs med att ha breda kontaktytor. Exempel på ansvarsområden kopplade till tjänsten: • Åtgärda akuta haverier eller produktionsstopp. • Utföra schemalagda underhåll. • Utföra rondering på fabriken. • Medverka vid felsökning och problemlösning. • Initiera och medverka vid framtagning av nya tekniska lösningar. • Uppdatera avdelningsspecifika SOPar. • Verka för att driva ständiga förbättringar. Arbetstiden är förlagd vardagar dagtid, med beredskap på rullande schema inom underhållsteamet.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som Underhållstekniker ser vi att du som söker har ett stort tekniskt intresse och är service minded! Du har stor kunskap inom både underhåll och teknik. Vi tror också att du är en ansvarstagande och strukturerad person som inser vikten av ett gott samarbete oavsett vem du är i kontakt med. Efter upplärning förväntas du kunna arbeta självständigt, men lika viktigt är det att du uppskattar att vara del av ett team och ser dig själv som en lagspelare! Utöver detta ser vi att du har: • Erfarenhet av underhåll och teknisk utrustning i läkemedelsproduktion. • Kunskap om cGMP. • Obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska. • Goda kunskaper i MS Office. Det är meriterande om du också har: • Tidigare erfarenhet från liknande tjänst. • Tidigare erfarenhet av utrustning med serialisering. • Erfarenhet från läkemedelsproduktion/pharma/medicinteknisk utrustning. • Utbildning som tekniker eller likvärdigt.

Låter det intressant?
Sista ansökningsdag är 2024-06-15, men urval sker löpande så sök tjänsten så snart som möjligt! Du söker tjänsten via vår hemsida: www.nearyou.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller vanlig post. Varmt välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi vill vara en trygghet i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Ansök nu

Sjuksköterskor till våra särskilda boenden, Husiegård och...

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/sjukskoterskor-till-vara-sarskilda-boenden-husiegard-och-trevnaden. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

TELEFONFÖRSÄLJARE TILL TRIVSAMT KONTOR VID MOBILIA

Telefonförsäljare
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/telefonforsaljare-till-trivsamt-kontor-vid-mobilia-1. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

INTRESSEANMÄLAN - Kundtjänst och Reception - Poolia

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/intresseanmalan-kundtjanst-reception-poolia-2. Vi ser fram emot din ansökan!


/ Malmö / INTRESSEANMÄLAN – Kundtjänst och Reception
Kundtjänst
INTRESSEANMÄLAN – Kundtjänst och Reception
Är du på jakt efter en ny tjänst eller ett nytt uppdrag inom kundtjänst eller reception i Skåne?
Vi söker ständigt nya talanger som vill se sig om efter nya utmaningar i arbetslivet. Är du intresserad av att arbeta hos oss som uthyrd konsult inom kundtjänst eller reception får du gärna bifoga ditt CV och personliga brev här. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder finns i hela Skåne och du får gärna specificera i din ansökan vilket geografiskt område du är intresserad av att arbeta i.
Vanligt förekommande tjänster:
– Kundtjänstmedarbetare
– Receptionist
– Kontorskoordinator
– Servicespecialist
Notera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag.
Vi kommer att kontakta dig när vi har ett aktuellt uppdrag som matchar din profil.
Välkommen med din ansökan!
Om verksamheten
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Stad
Malmö
Publicerad
22 april
Sista ansökningsdag
24 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69083
Petra Öhman

Dela

Ansök nu

Servicetekniker till Malmö-Sturup – Radio (VHF/UHF) och...

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/servicetekniker-till-malmo-sturup-radio-vhfuhf-och-telekommunikationssystem. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

TechSverige söker förhandlare/arbetsrättsjurist till region syd

Jurist, allmän domstol
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/techsverige-soker-forhandlarearbetsrattsjurist-till-region-syd. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Grundskollärare åk 1-9 till Dammfriskolans SU-grupp

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jul 5
Ref: 20241512

Arbetsuppgifter
Senior lärarvikarie 1-9 Som senior lärarvikarie på Dammfriskolan är du en stabil resurs och ett känt ansikte bland alla våra elever och kollegor. Du placeras/arbetar inte bara på Åk 1-9 utan också i våra SU grupper på 4-6 och 7-9 och Anpassad grundskola där behov uppstår. En viktig del i ditt arbete är återkopplingen till ordinarie lärare när hen är åter på arbetet. Detta för att skapa kontinuitet för elevernas bästa. Du utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Som senior lärarvikarie är du legitimerad lärare med bred behörighet för undervisning i årskurserna 1-9 främst i ämnena Bild, Biologi, Engelska, Geografi, Historia, Religionskunskap, Samhällskunskap och Svenska. Det är meriterande om du legitimerad i ytterligare ämnen i årskurserna 1-3. God insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet God didaktisk och pedagogisk förmåga Kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen Kan utveckla sitt arbete utifrån evidensbaserad forskning.

God vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg Erfarenhet krävs God insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet God didaktisk och pedagogisk förmåga Kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen Kan utveckla sitt arbete utifrån evidensbaserad forskning God vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg.

Vi ser framemot din ansökan!

Om arbetsplatsen
Dammfriskolan är en F-9 skola med cirka 700 elever. För att utveckla undervisningen och främja våra elevers lärande arbetar vi med strategier och tekniker kopplade till bedömning för lärande. Sedan hösten 2014 har Dammfriskolan spetsutbildning i matematik för årskurs 7-9. Utbildningen ger eleverna möjlighet att läsa matematik på en avancerad nivå med högre studietakt. Skolan har också anpassad grundskola och en särskild undervisningsgrupp för elever med autism. Vi har engagerad och kunnig personal som tycker det är roligt att utvecklas och arbeta tillsammans. Kollegorna är hjälpsamma och stöttande i ditt arbete. Vi tycker att vårt arbete är roligt, utmanande och omväxlande. Våra åtaganden på Dammfriskolan är språkutveckling, lärmiljö, bedömning för lärande och matematik. IKT är ett viktigt stöd för våra elever och personal för att göra undervisning mer varierad och nyskapande. Vi har kontinuerlig kompetensutveckling där vi använder varandras eller andras kompetenser. Skolans ledning vill att all personal och alla elever ges möjlighet till individuell utveckling som bidrar till att stärka både jaget och laget. Vill du tillhöra ett starkt gäng och ha roligt på jobbet där utveckling är en av hörnstenarna är Dammfriskolan arbetsplatsen för dig.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Visstid t.om. 2024-12-20
Omfattning: Deltid 60%
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-08-08

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Redovisningsansvarig till LF Affärsservice Sydost AB i Kristianstad

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/redovisningsansvarig-till-lf-affarsservice-sydost-ab-i-kristianstad. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Senior Accountant till BHG Group

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/senior-accountant-till-bhg-group. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Skolbibliotekarie till Kulladalsskolan

Skolbibliotekarie
Läs mer Jul 5
Ref: 20241510

Arbetsuppgifter
Vi söker skolbibliotekarie till Kulladalsskolan! I uppdraget som skolbibliotekarie arbetar du mot högre måluppfyllelse för våra elever. Det gör du genom att leda och delta i pedagogiska aktiviteter i såväl bibliotek som i undervisning och annan verksamhet. Genom att tillämpa din kunskap om läsning, språkutveckling, informationssökning och källkritik, så kompletterar du våra lärares ämneskunskaper och ämnesdidaktiska kompetens. I denna tjänst lägger vi stor vikt vid frågor som rör digitalisering, och som skolbibliotekarie är du självskriven drivkraft i vår Digimik-grupp (digitalisering och medie- och informationskunnighet).


I övrigt ingår följande arbetsuppgifter i ditt uppdrag:


• Förvärv, gallring, medieplanering och klassificeringsarbete.
• Stärka elevernas språkliga förmåga och digitala kompetens.
• Deltagande/drivande av läsfrämjande projekt.
• Undervisning i informationssökning/-hantering och källkritik.
• Fortbilda och handleda skolledning och pedagogisk personal.
• Organisera kulturella aktiviteter.
• Arbeta för digital och traditionell läsförståelse.
• Undervisning i MIK (medie- och informationskunnighet).

• Samplanering med pedagogisk personal och deltagande som pedagogisk resurs i undervisning.

• Omvärldsbevakning i de frågor som rör skolbiblioteksverksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleexamen som bibliotekarie 180hp, eller kandidatexamen 180hp varav 90hp i huvudämnet biblioteks- och informationsvetenskap. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som skolbibliotekarie eller likvärdigt pedagogiskt arbete inom skola. Du har en god kännedom och vana av skolans styrdokument samt om pedagogik och lärande. Du har en god digital kompetens och samtidigt en hög media- och informationskunnighet. Vidare har du kännedom om kompensatoriska hjälpmedel och deras funktion sett till att förvärva och bibehålla kunskap.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Kulladalsskolan är en f-6-skola med ca 540 elever och på fritidshemmet går drygt 350 elever. På Kulladalsskolan arbetar du i ett nära samarbete med dina kollegor för att skapa en helhet för eleverna. Hos oss är det viktigt med relationer och att se varje elevs behov och möjligheter, att varje elev känner delaktighet i en lärande gemenskap. På Kulladalsskolan får du en mycket hög andel behöriga kollegor inom alla yrkeskategorier. Arbete i arbetslag och ämneslag är Kulladalsskolans grundidé för hög kvalitet, likvärdighet och ett delat ansvar.

På Kulladalsskolan finns ett skolbibliotek med bibliotekarie och ett elevhälsoteam med skolsköterska, kurator, elevkoordinator, skolpsykolog, specialpedagoger och förstelärare i specialpedagogik som tillsammans med dig strävar efter att skapa en undervisning som är tillgänglig för alla elever. På skolan prioriteras de praktiskestetiska ämnena genom en undervisning som bedrivs av ämneslärare redan från förskoleklass. Skolan prioriterade fokusområden under läsåret 24/25 är att utveckla undervisningen i språk och matematik, allas känsla av trygghet och studiero och en undervisning som är tillgänglig för alla elever. Som medarbetare på Kulladalsskolan får och förväntas du vara med och bidra till utveckling för att skapa varje elevs bästa skola. Vi lär och utvecklas tillsammans.


Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-09-16

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Skrivande biblioteksassistent 50% (vikariat)

Biblioteksassistent
Läs mer Jul 5
Vi söker dig som vill bidra till allas rätt att läsa på sina villkor, genom hela livet. Du utgår från läsarens behov och ser till helheten. Du är samarbetsinriktad, generös med din kunskap, prestigelös och nyfiken på nya utmaningar. För dig är ett positivt och inkluderande arbetsklimat viktigt. Med hänsyn till en förändrad omvärld och användarnas behov är det viktigt att du välkomnar utveckling, förändring och ett flexibelt förhållningssätt.

MTM:s vision är ett samhälle där all läsning är tillgänglig. Som ett nationellt kunskapscentrum för tillgängliga medier arbetar vi för allas tillgång till nyheter, litteratur och samhällsinformation. Utifrån var och ens förutsättningar, oavsett läsförmåga eller funktionsnedsättning. Vill du vara en del av vårt viktiga, demokratiska uppdrag?

Om befattningen
Som biblioteksassistent blir du en del av enheten Användarstöd där ditt uppdrag är att skriva annotationer (korta sammanfattningar) till de böcker som visas i vårt digitala bibliotek Legimus.

Annotationsarbetet är en del av produktionsprocessen av att tillgängliggöra litteratur och för att kunna erbjuda en god service till vår målgrupp är det därför nödvändigt att denna hanteras effektivt och ger en god helhetssyn.

Du kommer också att få göra annat redaktionellt arbete i Legimus, till exempel att skriva boktips. I rollen kommer du att arbeta nära myndighetens katalogisatör och bibliotekarier.

Om dig
Vi söker dig som har


• gymnasieexamen med eftergymnasial påbyggnad inom området litteratur eller kultur alternativt annan utbildning tillsammans med relevant erfarenhet som vi bedömer likvärdig,
• mycket god förmåga att uttrycka dig i skriven text på svenska.

Det är meriterande om du har


• erfarenhet av arbete inom bibliotekssektorn,
• mycket god kännedom om den svenska bokutgivningen,
• erfarenhet av läsfrämjande arbete.

För att trivas i rollen som biblioteksassistent planerar, organiserar och prioriterar du ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann, tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt. Vidare trivs du att arbeta i grupp där ni hjälps åt att nå de gemensamma målen.

Om arbetsgivaren
MTM erbjuder en attraktiv arbetsplats som strävar efter att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Som arbetstagare vid MTM och i staten arbetar du på medborgarnas uppdrag – ett viktigt och ansvarsfullt åtagande. Som anställd på MTM känner du till och följer de lagar och regler som gäller i verksamheten, agerar sakligt och opartiskt, respekterar öppenhet och yttrandefrihet, behandlar alla lika och med respekt samt förenar service med effektivitet. Som medarbetare på MTM förväntas att du är öppen för nya idéer och välkomnar samverkan med andra. 

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö och värnar varje medarbetares möjlighet att kombinera arbete och privatliv. Vi erbjuder till exempel förmånliga semesteravtal, förtroendearbetstid, friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag.

Tjänsten är placerad vid kontoret i Malmö med möjlighet till visst distansarbete. 

Om anställningen
Tjänsten är ett vikariat på 50 % under sex månader. Tillträde under september eller enligt överenskommelse. MTM tillämpar individuell lönesättning.

Kontaktpersoner
Rekryterande chef: Emma Kindblom, emma.kindblom@mtm.se

Fackliga representanter;

Maria O’Donnell, SACO, maria.odonnell@mtm.se (ledig t o m v. 31)
Erik Johansson, ST, erik.johansson@mtm.se (ledig t o m v. 32)

Ansökan
Du är välkommen att registrera din ansökan senast 2024-08-18. Ange diarienummer MTM 2024/302 i din ansökan.

Besök gärna www.mtm.se för mer information om myndighetens verksamhet.

Ansök nu

Ledningssystemutvecklare och dokumentansvarig

Administrativ utvecklare
Läs mer Jul 5
Företagspresentation

Det är vi som är Uniper, ett internationellt energiföretag som driver utvecklingen mot fossilfri elproduktion. Vi är stolta över att vi två år i rad har blivit utsedda till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i Nyckeltalsinstitutets mätning. Vår framgång bygger på en arbetsplats där människor med olika perspektiv, tankesätt, kompetenser och erfarenheter möts. Vi tror på en arbetsplats där varje människa kan bidra med något värdefullt. Där alla känner sig lika uppskattade och respekterade, oavsett om man arbetar vid våra produktionsanläggningar, kontoret eller hemma. I vårt arbete för en hållbar framtid är en stark och integrerad säkerhetskultur grundläggande, vilket speglar vår företagskultur och engagemang i allt vi gör. Det är så vi utvecklas som företag och skapar en framtid tillsammans. Vi kallar det för Uniper Way, vår företagskultur. Vi tror att vägen till en hållbar framtid går genom att steg för steg utveckla och förändra, genom att sätta upp mätbara mål som vi uppnår tillsammans.
Tror du också på en fossilfri framtid? Följ med oss på vår resa. The beating heart of Energy!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Ledningssystemutvecklare & Dokumentansvarig kommer du att spela en central roll i att leda och utveckla vårt verksamhetslednings- och dokumenthanteringssystem för GT Nordics. Du kommer att ansvara för att implementera och förbättra arbetsprocesser, säkerställa efterlevnad av interna och externa krav, samt organisera dokumentationen som stödjer dessa system. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden inkluderar:
· Vidareutveckla och underhålla verksamhetsledningssystem för att säkerställa att de uppfyller interna och externa krav. · Kartlägga och förbättra arbetsprocesser, identifiera förbättringsområden och implementera effektivare metoder. · Samarbeta med olika avdelningar för att säkerställa att ledningssystem och processer förstås och följs. · Ansvara för dokumenthantering, inklusive att skapa, organisera och uppdatera dokumentation. · Säkerställa verksamhetens efterlevnad av lagar och standarder genom att implementera och övervaka kvalitetskontroller. · Koordinera och genomföra utbildningar relaterade till ledningssystem och processförbättringar. · Driva initiativ och projekt för att förbättra verksamhetens effektivitet och regelefterlevnad.
Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att integrera och koordinera aktiviteter inom dokumenthantering och processutveckling, och du förväntas vara en aktiv del av verksamheten genom att vara synlig och engagerad i dagliga aktiviteter. Din roll är avgörande för att säkerställa att vår dokumentation och våra processer stödjer företagets mål och strategier på bästa möjliga sätt.

Din profil

Vi söker dig som har en förmåga att skapa struktur ur ett helhetsperspektiv, vilket bidrar till organisationens framgång. Kommunikation är en av dina styrkor; du förmedlar information klart och effektivt till både kollegor, chefer och externa parter. Genom din initiativförmåga ser du till att saker blir gjorda och du planerar, prioriterar och strukturerar ditt arbete självständigt. Relationsbyggande är en naturlig del av dig, och du utvecklar starka och effektiva nätverk inom organisationen på olika nivåer. Samarbete är en självklarhet, och du skapar lätt förtroendefulla relationer. Din trygghet som person gör att du trivs med stora kontaktytor både internt och externt.
För att lyckas i rollen behöver du: · Erfarenhet av ledningssystem, inklusive användning och förståelse för de kravställningar som systemen innebär. · Erfarenhet av dokumenthanteringssystem som SharePoint, M-Files eller liknande dokumenthanteringsplattformar. · Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. · B-körkort.
Meriterande: · Erfarenhet av att arbeta med implementering och underhåll av ledningssystem. · Erfarenhet av processutveckling inom industrin. · Bidragit till förbättringsinitiativ och implementering av nya arbetsmetoder. · Erfarenhet från tillverkande industri eller processindustri. · Erfarenhet från energibranschen. · Kunskap inom ISO 9001, säkerhetsledning, energiledningssystem eller liknande. · YH- eller högskoleutbildning inom ett relevant område, exempelvis IT, kvalitet, miljö, kommunikation, ingenjörsutbildning eller ekonomi.

Uniper är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bl.a. av regler kring säkerhetsskydd, exportkontroll och nukleär icke-spridning. Vi kommer därför att genomföra säkerhetsprövning av alla våra tjänster och komplettera med registerkontroll för säkerhetsklassade befattningar, i enlighet med Säkerhetsskyddslagen. Uniper är en del av samhällskritisk verksamhet i Sverige varför den här befattningen kan omfattas av krigsplacering. Eventuell hälsoundersökning inklusive drogtest kan också vara aktuellt innan anställning.

Ansök redan idag!
Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Jessica Sjösteen och nås på 073-5781507 eller på jessica.sjosteen@unikresurs.se

Sarah Johansson och nås på 073-7098972 eller på sarah.johansson@unikresurs.se

Alice Hacker och nås på 070-106393 eller på alice.hacker@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Relaterade taggar: #LI-Onsite

Ansök nu

System Engineer

Backend-utvecklare
Läs mer Jul 5
Our story
Exonaut® is 4C Strategies’ market-leading readiness management software platform, comprising fully integrated solutions for Risk, Business Continuity, Crisis Management, Compliance, Training, and Exercises. To meet the security demands of governments, critical infrastructure providers, and the armed forces, Exonaut is accredited to NATO Secret level, Cyber Essentials Plus, and the highest international standards.
As both a software company and management consultancy, 4C Strategies has a proven track record of delivering readiness solutions for mission-critical environments. 4C’s software developers work closely with our subject matter experts to ensure that Exonaut drives innovation to meet customer needs and industry best practices. Exonaut is available on-premise, as a cloud-hosted solution, or with a hybrid option.
About the Job
We offer you the opportunity to join our growing tight-knit software development team creating advanced web solutions for our risk and crisis management platform. We use both commonly used technology as well as brand new, which gives you the opportunity to develop your skills and try new ideas and methods. We develop our own products as well as client-specific solutions. Our work is agile using Scrum and the majority of our development is in Java and JavaScript. We believe teamwork and communication are essential to succeed! The work is mostly done in-house, but some travel may occur.
Your responsibilities include:
- Participation in delivering solutions including architecture and design
- Participation in process development
- Implementation of solutions in a variety of frameworks and languages
- Testability of the solutions
- Leadership depending on seniority level
- Develop vital societal solutions in a team and have fun doing it!
Read more about what it is like to work at 4C Strategies in our interview with your potential new colleagues!
Who you are
You most likely have a university degree and are looking for a challenge in complicated and technically advanced solutions. You are skilled in organizing and prioritizing your work in an efficient manner and have a high level of quality consciousness in your work. We hope that you have excellent collaboration skills.
We expect you to have:
- Good knowledge of the fundamental principles of software development
- Good knowledge of software design
- Excellent skills in Java
- General knowledge of programming and system development
- Experience in agile development in a team
- Excellent communication skills, written and oral.
- As a minimum a Bachelor of Science Degree in Computer Science or related field
As our customers operate within fields that require security clearances, all employees of 4C Strategies need to be able to obtain a security clearance if required.
Why 4C Strategies
4C Strategies is made up of a passionate global team of resilience professionals, software engineers, and training experts. We are both a technology and management consulting company, with a mission to build a safer society through digital innovation and industry expertise.
Our people make a difference. Our teams have the experience, dedication, and know-how to tackle the resilience and security challenges of today and tomorrow. We operate with agile, cross-functional teams in Sweden, the UK, and US, bringing together the best tech and consulting talent. 4C is a flat and open organisation; we reward entrepreneurial thinking, support individual growth and encourage our people to influence the development of our software solutions and services.
Our work makes a difference. With 4C, you will support clients working in mission-critical sectors around the globe, ranging from the world’s leading armed forces, national and international organisations, Fortune 500 companies, and critical infrastructure providers.

Ansök nu

Spontanansökan - Lager- och truckförare

Truckförare
Läs mer Jul 5
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning!
Är du en ambitiös och noggrann individ som söker nya möjligheter inom lager- och logistikbranschen?
Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Apphire Recruitment Agency hanterar vi rekryteringsprocessen för att säkerställa att du får en eftertraktad tjänst som lagerarbetare eller truckförare. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!
Om oss
Vi är representant för ett logistikföretag som arbetar med effektiv lagerhantering och distribution. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder högsta möjliga service och kvalitet. Du får möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter.
Jobb beskrivning
Som lagerarbetare och truckförare hos oss kommer du att ha en varierad och dynamisk roll. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera, men är inte begränsade till:
Truckkörning: Hantering av inkommande och utgående varor med hjälp av truck. Det kan innebära lastning och lossning av lastbilar samt transport av varor inom lagret.
Plockning och packning: Samla ihop och packa order enligt kundernas beställningar, säkerställa att rätt produkter skickas ut och att de är korrekt förpackade.
Inventering: Utföra regelbundna inventeringar för att hålla koll på lagersaldon, rapportera eventuella avvikelser och hjälpa till att hålla lagret organiserat.
Mottagning och inspektion: Ta emot inkommande leveranser, kontrollera att varorna stämmer överens med följesedlar och inspektera för eventuella skador.
Ordning och reda: Se till att lagret alltid är rent, organiserat och säkert. Detta inkluderar att följa säkerhetsföreskrifter och rutiner för att förebygga olyckor.
Samarbete: Arbeta nära kollegor och andra avdelningar för att säkerställa en smidig och effektiv lagerverksamhet.Arbetsuppgifter
Truckkörning och hantering av inkommande och utgående varor.
Plockning och packning av order.
Inventering och lagerhållning.
Hålla ordning och reda på lagret.
Samarbeta med kollegor för att säkerställa en smidig och effektiv lagerverksamhet.

Kvalifikationer
Har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning.
Innehar truckkort.
Är noggrann, ansvarsfull och har god arbetsmoral.
Har god fysisk förmåga och kan hantera tunga lyft.
Är flexibel och kan arbeta både självständigt och i team.

Vi erbjuder
Möjlighet att arbeta på olika platser i Sverige.
Möjlighet till både hel- och deltidsanställningar.
En säker och trivsam arbetsmiljö.
Kompetensutveckling och vidareutbildning.

Ansökan
Skicka din ansökan och CV till info@apphire.se och ange din stad i ämnesraden.


Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna dig till vårt team!


Rekryteringen sker i aktivt samarbete med Apphire Recruitment Agency
Rekrytering med egenutvecklad AI. Apphire Recruitment Agency är en ledande aktör inom AI-rekrytering och den största inom vårt område. Vårt arbetsklimat präglas av teamwork och en gemensam strävan efter att uppnå stora resultat.
Är du redo att revolutionera din rekryteringsprocess och få tillgång till de bästa talangerna på marknaden? Vår avancerade AI-drivna rekryteringsplattform är designad för att effektivisera och förbättra varje steg i din rekrytering. Genom att använda sofistikerade algoritmer och maskininlärning hittar vi de kandidater som passar din organisation perfekt. Upplev kraften i precision och effektivitet med vår toppmoderna lösning.
Förvandla rekrytering till en strategisk fördel.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Grudskollärare åk 7-9 i Spanska och Sv/SvA till Elinelundsskolan

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jul 5
Ref: 20241476

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som är lärare för årskurs?6–9?med?behörighet?i Spanska och Sv/SvA till?Elinelundsskolan.?

Du kommer att ingå i ett team av lärare där ni tillsammans planerar och ansvarar för elevernas utbildning och utveckling samt beslutar om eventuella behov av till exempel ämnesintegrering eller projektstudier i era klasser. Ert fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev i en trygg och tillitsfull miljö. Du kommer att undervisa elever i grundskolans åk 7-9 i ämnena spanska och svenska/svenska som andraspråk där du utbildar och stöttar eleverna i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du utmanar elever att ta egna initiativ, utveckla sina intressen och ta ansvar för sig själv och andra. 

Hos oss på Elinelundsskolan erbjuds du ett utvecklande uppdrag där du är del i processen att skapa en välfungerande F-9-skola tillsammans med skolledningen och elevhälsoteamet.

I ditt uppdrag kan det även komma att bli aktuellt med ett mentorskap mot några av våra elever. I din roll som mentor har du ett specifikt ansvar över en grupp elever som du därigenom får möjligheten att följa närmre i deras?studieutveckling?och personliga mognad. Som mentor informerar och håller du elevens vårdnadshavare underrättade om elevens?studieutveckling?genom regelbundna utvecklingssamtal.?

 

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk?7-9?i spanska i kombination med svenska eller SvA. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande.?Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en?studiero?och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.? 

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.?Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.?

Vi söker dig som är en skicklig ledare i arbetet med elever och har förmåga att skapa en god lärmiljö. Du är självständig och leder dig själv till utveckling genom att analysera och reflektera över din egen undervisning. Du utgår alltid ifrån elevens behov och strävar mot ökad måluppfyllelse. I ditt arbete använder du beprövad erfarenhet och ett vetenskapligt förhållningssätt.

På Elinelundsskolan värdesätter vi att du kan skapa goda och hållbara relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Hos oss är det viktigt att du uppskattar att vara med och utveckla verksamheten.

Välkommen med din ansökan!?Om arbetsplatsen
Elinelundsskolan ligger mitt i en framväxande stadsdel i Malmös södra delar. Vi har nära till en spännande natur intill kalkbrottet och våra lärmiljöer skapar goda förutsättningar för undervisning och lärande. Skolan är nybyggt med moderna lokaler med arbetsrum till personal och grupprum till alla hemklassrum. Skolan är en F-9 skola med ca 720 elever. För att skapa helhet för våra elever är det viktigt att våra team är effektiva och att vi utvecklas tillsammans. Därför är det också viktigt för oss att du trivs och har det bra tillsammans med dina kollegor.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Visstidsanställning
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 1
Tillträde: omgående
Anställningens slutdatum: 2024-12-20

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Digital Social Media Communication Specialist

Marknadskommunikatör
Läs mer Jul 5
Why we will love you
Are you passionate about the power of digital communication and leading through communication? Are you staying in touch with trends and best practices within technology, media and online behavior? Are you good at creating content? Turning complex messaging into engaging social concepts and content? Then this job might be the right one for you!
You should have knowledge of using insights to formulate social media strategies, plans and activities to meet IKEA business and receiver needs. Furthermore, you have knowledge of how to utilize the digital ecosystem to create impact and reach across owned, earned and paid channels using an audience centric approach. You know which social media platforms and content formats to use to reach different objectives. You have a big interest in following trends and developments within the social media platforms, both from a business and a features/functionality perspective.
You have the ability to understand the complexity of the IKEA business and the role of communication as an integrated part of the business. Additionally, you are able to communicate complex issues and concepts in a simple, clear, engaging and inspirational way with IKEA tone of voice. Of course, you are excellent in stakeholder management, keeping them and our co-workers well informed, engaged and empowered.
Furthermore you have:
Proven advanced training in (digital) communications, marketing or equivalent
Minimum of 5 years of social media communication, business or marketing
Experience from integrated campaign planning as part of a creative team, leading the social media area
Experience from managing/advising on digital communications in a stakeholder/ customer-centric business, preferably from an advertising/PR agency or similar
A day in your life with us
As a Digital Communication Specialist – Social Media, you will be contributing to an accelerated digital delivery and a world-class experience of IKEA in our social media channels. It's also important that you recognize yourself in the IKEA values.?They are the compass that guides us in everything we do. Our culture is formed when we put these values into action. We’re constantly trying to find better ways to get things done and to bring out the best in ourselves and others.
This means that some of your tasks will be:
Participating in integrated communication planning, leading the social media area
Leading social plans for our spokespeople and content for the @IKEA accounts
Working with our creative studio team in creating social media content
Following up on communication activities using content performance and social media listening tools
Coach and support leaders and co-workers in strategic digital communication
This role is a permanent contract and will be located in Malmö, Sweden.
Together as a Team
About Group Communication
Our team is the voice of IKEA. We use words, pictures and videos to tell the story about IKEA, to build our brand and inspire people with our offer. We bounce ideas back and forth, we challenge each other and we are crazy passionate about communication. Of course we’re also the ones who make sure to keep all our fellow co-workers informed, engaged and connected in a constantly changing business environment.
About The Content Factory
The Content Factory is where we will come together across Ingka Group to create low-cost and high-quality content and experiences, and innovate in ways that benefit more of the many and create engagement with the IKEA brand. The Content Factory focus on end to end content creation and deployment across Ingka, and we aim to make sure we have the best possible setup to deliver value and meet brand and customer new demands in an omnichannel reality. This is a place where you can focus on doing your best work. There are no dress codes or closed offices. No day is ever the same. All ideas are welcome. Everyone tries to pitch in when needed, and failures are seen as a way of learning. When you enter the building, we want you to feel that you can inspire billions of people all over the world.
Apply now!
We look forward to receiving your application in English and we will review candidates continuously, so please submit your application as soon as possible but no later than 19th of July 2024.
Please make sure to share portfolio in your application.

Ansök nu

Hemstädare vid behov - Malmö/Lund

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jul 5
Städpulsen är ett företag som specialiserat sig på främst Svanenmärkt hemstädning, kontorsstädning samt andra hushållsnära tjänster. Företaget eftersträvar att minska klimatpåverkan, därmed transporterar sig de anställda i största möjliga mån med kommunaltrafik. I det dagliga arbetet används miljömärkta rengöringsmedel och material för att minska på förbrukningen av kemikalier och vatten.Företaget har kring 200 medarbetare som dagligen levererar service till organisationer och privatpersoner i hela Sverige, från Uppsala till Skåne.Beskrivning
Har du tidigare erfarenhet av hemstädning? Har du kanske ingen tidigare erfarenhet men en stor passion för att hålla omgivningen skinande ren och fin? Då kan du vara den vi söker!
Vi på Städpulsen söker nu nya kollegor i Malmö/Lund som kan hoppa in och arbeta vid behov.

Då vi eftersöker personal som kan arbeta vid behov söker vi främst dig som är flexibel och som kan ställa upp med kort varsel.  Vi söker även främst dig som har möjlighet att arbeta både i Malmö och i Lund.

För att arbeta hos oss är det viktigt att du har sinne för detaljer, är självgående, vågar ta initiativ och brinner för kvalitet. Vi värderar positiv attityd och god service, detta eftersom du som anställd hos oss kommer att bli en del av våra kunders vardag.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med hemstädning hos våra privatkunder i Malmö och/eller Lund. Vissa  dagar kommer du att arbeta hos flera kunder, och andra dagar hos en och samma kund. Arbetet kan komma att utföras både individuellt och i grupp 

 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du:

* Kan arbeta ensam och i grupp

* Kan arbeta i hem där det kan finnas husdjur så som hund och katt

* Talar svenska eller engelska för att kunna kommunicera med kunderna och läsa instruktioner

* Har dator/telefonvana för att kunna läsa digitala scheman och instruktioner

Meriterande

* Tidigare erfarenhet av hemstädning eller fönsterputs

* Tidigare erfarenhet av lokalvård eller flyttstädning

* B körkort 

* Kan arbeta i både Malmö och Lund

* Kan arbeta under sommaren

Stämmer detta in på dig? Inkom med din ansökan snarast då intervjuer och rekrytering sker löpande!

Villkor
* Varierande arbetstider på vardagar mellan klockan 06-18

* Vid anställning får du ta del av vår digitala utbildning

* Friskvårdsbidrag

* Lön enligt kollektivavtal

* Start omgående eller enligt överenskommelse

Ansök nu

Drifttekniker till VA SYDs Sjölunda reningsverk

Processtekniker, vattenrening
Läs mer Jul 5
Vill du ha ett jobb med varierade arbetsuppgifter och stort eget ansvar, där du tillsammans med dina kollegor bidrar till en viktig samhällsfunktion? Vi söker dig som vill jobba som drifttekniker på Sjölunda reningsverk i Malmö och vill vara med och driva på miljösmarta lösningar i samhällsbygget!

Din kommande roll
I rollen som drifttekniker är arbetet fokuserat på reningsprocesser och drift med placering på ett av Sveriges största reningsverk, reningsverket Sjölunda, som står inför flera stora investeringar inom de närmaste åren. Arbetsuppgifterna som drifttekniker innebär: 

driftövervakning av anläggningarnas olika funktioner och processer, ett arbete som sker både genom övervakning via vårt styrsystem och ute på anläggningen 
ansvar för att se till att fel och problem som uppstår i driften blir åtgärdade
rapportering i underhållssystemet IDUS
arbete med VA SYDs program för kontinuerliga förbättringar, kvalitetsförbättringar och instruktioner
processoptimering och uppföljning
att bidra till utveckling av enhetens arbetssätt
att du jobbar tillsammans med dina kollegor, men även individuellt arbete förekommer
beredskap kan förekomma, med inställelsetid på max en timme
Våra arbetstider är normalt kl. 7.00-15.30 men du kommer i viss mån kunna anpassa dina arbetstider inom flextidsramen.  I tjänsten som drifttekniker kommer du att få möjlighet att delta i utveckling och införande av ny teknik tillsammans med kollegor. Du kommer att kunna påverka både arbetet och din egen kompetensutveckling. Om behov finns kommer kompetensutveckling hos vår branschorganisation Svenskt Vatten att erbjudas. Andra möjligheter som projektarbeten kommer också att erbjudas för att kunna växa i rollen.    

Gruppen medarbetare på Sjölunda reningsverk består av nio drifttekniker, två driftingenjörer, en anläggningsingenjör och en processtekniker, och gruppen  är en del av VA SYDs Produktionsavdelning. Avdelningen har ansvar för våra produktionsanläggningar för avloppsrening och biogas och totalt är vi ca 125 medarbetare som organiseras i enheterna; Avloppsrening, Underhåll, Process & utveckling, Mottagning samt Laboratoriet.

Vi erbjuder

Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över våra mål och samhällsviktiga uppdrag där du ges mycket eget ansvar och möjlighet att påverka både arbetet och din egen kompetensutveckling. Vi värnar om våra medarbetare och satsar på delaktighet och utveckling samt balans mellan arbete och fritid och erbjuder bland annat friskvårdstid, friskvårdsbidrag och möjlighet till semesterdagsväxling. Vi arbetar aktivt för att VA SYD ska upplevas som en mycket bra arbetsplats av våra medarbetare. VA SYD är stolt mottagare av utmärkelsen  "Excellent Arbetsgivare 2024"  för Attraktiv Arbetsgivarindex hos Nyckeltalsinstitutet, som visar att våra satsningar på ett hållbart arbetsliv ger resultat.

Vem är du?
Vi söker vi dig som står bakom vår miljöidentitet och  våra kärnvärden kvalitet, engagemang och lyhördhet.  Du motiveras av att göra ett bra jobb, vara lösningsfokuserad och tar initiativ till aktiviteter som bidrar till förbättringar. Vi söker dig som bidrar till gott samarbete och en positiv stämning tillsammans med dina kollegor. Rollen innefattar såväl självständigt arbete som tillsammans med kollegor och förmågan att vara både  lyhörd och en god kommunikatör värderas i rollen.  För att trivas i rollen har du lätt för att hantera, och agera vid, oförutsedda händelser i driften. Då arbetet är av såväl praktisk karaktär som med datorer och system, behöver du både tycka om att arbeta med kroppen och vid skrivbordet.

Din erfarenhet
Vi söker vi dig som har: 

Driftteknikerutbildning på eftergymnasial nivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet från antingen VA-verksamhet, processindustri eller likvärdigt
B-körkort
God dator- och systemvana
Erfarenhet av att arbeta med processtyrsystem och underhållssystem
  Vill du vara med och driva på miljösmarta lösningar i samhällsbygget?  Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Maxima och framtidens reningsverk på Sjölunda:  https://maxima.vasyd.se/sjolunda-avloppsreningsverk

Vilka är VA SYD?

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Vår verksamhet är igång dygnet runt, har över en halv miljon kunder och omsätter en och en halv miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval.

Övrig information På VA SYD arbetar vi med en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att alla sökande bedöms utifrån samma kriterier och prioriterade kompetenser. Våra intervjuer fokuserar på de kompetenser som är viktiga för rollen, vilka inkluderar yrkesmässig erfarenhet, kunskap och beteenden. Vi har tagit bort det personliga brevet från vår process och ber dig istället att kortfattat motivera varför du söker jobbet och besvara några urvalsfrågor som utgår från kraven i rollen. På så sätt sparar vi både din och vår tid genom att det blir tydligt för dig vad du ska fokusera på, och vi kan matcha rätt kandidat för rollen och göra ett effektivt och rättvist urval. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

VA SYD bedriver samhällsviktig verksamhet och ställer därför höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande hos våra medarbetare. En del av våra tjänster är säkerhetsklassade, det innebär att du som sökande eventuellt behöver gå igenom en säkerhetsprövning innan anställning enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585). Vissa av våra anställningar kan även innebära en krigsplacering.

Ansök nu

Innesäljare till kund i Malmö!

Innesäljare
Läs mer Jul 5
TopWork söker erfaren säljare till ett växande företag i Malmö!

Är du redo att bli en del av ett härligt gäng i en fantastisk företagskultur? Då har du hittat rätt!

Om tjänsten
Vi söker en passionerad säljare som vill växa tillsammans med vår kund, ett företag inom transport och emballage. Erfarenhet inom dessa områden är meriterande, men din säljförmåga och personlighet är det viktigaste för oss!
 
Dina arbetsuppgifter:
Bearbeta nya och befintliga kunder via telefon och dator.
Samarbeta nära med andra funktioner inom företaget för att driva försäljningen framåt.
Periodvis besöka kunder vid behov.
Arbeta främst från kontoret i Malmö.
 
Vad vi erbjuder:
En dynamisk och utvecklande arbetsmiljö.
Möjligheter till personlig och professionell utveckling.
En heltidsanställning med placering på vår kunds kontor i Malmö.
 
Vi söker dig som:
Har erfarenhet av att arbeta som säljare och brinner för att nå resultat.
Arbetar strukturerat och kan snabbt anpassa dig efter nya förutsättningar.
Behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

Meriterande om du:
Har erfarenhet som innesäljare.
Har arbetat inom transport och/eller emballage.
Har goda kunskaper i Office-paketet.

Tjänsten är planerad att starta efter sommaren, med rekryteringsprocessen som börjar i början av augusti.
 
Låter detta som din nästa karriärmöjlighet? Välkommen med din ansökan idag!
 
Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en anställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ansök nu

Delikatessmedarbetare sökes till butik i Lund

Charkuteriarbetare, butik
Läs mer Jul 5
Vi söker dig som vill arbeta som delikatessmedarbetare på en Icabutik i Lund!
Då efterfrågan är stor hos våra Ica kunder söker vi dig som brinner för mat och service! Du kan börja arbeta snarast på ett schema med provanställning för att gå över till en tillsvidareanställning. Tjänsten är ca 30 timmar/ vecka, varannan helg.
ArbetsuppgifterDu kommer att arbeta i en manuell delikatess. I ditt dagligare arbete kommer du serva butikens kunder. Du tillsammans med teamet kommer att arbeta för att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga, inom ost, chark och fisk.
Öppning och stängning ingår i tjänsten.
Vi söker dig som
Vi söker dig som trivs att arbeta i en manuell avdelning och dagliga möten med kunden i fokus. Du strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.För tjänsten behöver du kunna kombinera ett högt tempo med stor noggrannhet. Tjänsten kräver att man har en god samarbetsförmåga då man tillsammans med butikens medarbetare ska skapa en säljande och inspirerande avdelning. Butiken har ett noga utvalt sortiment inom delikatess och chark samt att alla regler kring livsmedelshygien och egenkontrollprogram efterlevs.
Rosénssons bemannar och rekryterar personal inom dagligvaruhandeln. Vi löser varje dag organisatoriska problem för våra kunder, ofta med kort varsel. Vi har vårt kontor på Sundskajen 10, på Ön, Limhamn.
Rekrytering
Tjänsten avser en anställning direkt hos vår kund där Rosénssons Bemanning & Rekrytering AB ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Rosénssons är företaget som bemannar och rekryterar utan att tumma på kvaliteten, service utan gränser. Vi gör våra kunders vardag lite enklare!
EJ ansökningar via mail eller samtal, endast via länken.
Vid frågor kontakta ann-charlott@rosenssons.com

Vi ser framemot din ansökan!

Vid frågor maila: ann-charlott@rosenssons.com
Vi ser framemot din ansökan!

Ansök nu

Senior utvecklare inom automation av telekom- och företagsnätverk

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/senior-utvecklare-inom-automation-av-telekom-och-foretagsnatverk. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Yrkeslärare inom försäljning och service till Universitetsholmens gymnasium

Yrkeslärare
Läs mer Jul 5
Ref: 20241506

Vi på Universitetsholmens gymnasium söker en yrkeslärare för undervisning på försäljning- och serviceprogrammet. Jobba med oss och var med och bidra till Malmöbornas och samhällets framtid. Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2024 med en omfattning på 75%. 

Arbetsuppgifter
Som yrkeslärare arbetar du för att eleverna ska utveckla sin fulla potential – både kunskapsmässigt och socialt. Du stödjer, motiverar och stimulerar varje elev till att uppfylla kunskapskraven utifrån sina förutsättningar, för att bli redo inför sin kommande yrkesroll. I ditt arbete ingår planering, undervisning och bedömning samt utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten, i enlighet med skolans styrdokument. 

Vi är en lärande organisation som främjar kunskapsutbyte, där du befinner dig i en miljö som genomsyras av kollegialt lärande och utveckling. Tillsammans med kollegor arbetar du för att skapa en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal. Du är även med och bidrar till kvalitets- och utvecklingsarbetet på skolan.

Kvalifikationer
Krav: 


• yrkeslärarutbildning, behörig inom försäljning och service, alternativt högskoleutbildning (minst 180 hp) som arbetsgivaren bedömer relevant
• erfarenhet av undervisning på gymnasieprogram
• flerårig yrkeserfarenhet och mycket goda ämneskunskaper
• vana att använda digitala verktyg för kommunikation och pedagogik
• mycket god svenska i tal och skrift.

Meriterande:


• erfarenhet av lärlingprogram.

Vi söker dig som är trygg i yrkeslärarrollen och som skapar goda förutsättningar för elevernas lärande och utveckling. Du anpassar undervisningen efter elevens och gruppens förutsättningar och förkunskaper genom ett kreativt förhållningsätt och en mycket god pedagogisk förmåga. Ditt arbetssätt präglas av god struktur och du prioriterar och organiserar uppgifter effektivt. Därtill bidrar du till goda samarbeten och du kommunicerar öppet, tydligt och lyhört med din omgivning.

Om arbetsplatsen
Skolan har ca 820 elever inom El och Energi-, VVS och Fastighets- och Vård och Omsorgsprogrammet samt lärlingsutbildning inom flertalet gymnasieprogram. Här är avstånden korta. Med det menar vi att det är lätt att lära känna folk, alla känner alla och vi bryr oss om varandra. Våra lärare har hög kompetens, mycket stort elevengagemang, är duktiga på att stödja elevers lärande, och sätter alltid eleven i centrum. 

Vill du veta mer om oss? Besök: malmo.se/universitetsholmen 

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi utvecklar och driver stadens gymnasie- och vuxenutbildning. Hos oss får unga och vuxna Malmöbor möjlighet att växa och nå sina mål genom livslångt lärande. Men vårt uppdrag sträcker sig även bortom klassrummens väggar. Vi är runt 1600 medarbetare som tillsammans skapar möjligheter för Malmöborna att leva ett aktivt, meningsfullt liv – och få en trygg och hållbar framtid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. 


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning under HT 24
Omfattning: 75%
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-08-09 eller enligt överenskommelse

Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom gymnasieskola och anpassad gymnasieskola. Du beställer utdraget via Polisens hemsida på https://polisen.se/belastningsregistret?mtm_campaign=utdrag&mtm_kwd=post0623

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Group Controller

Finansiell controller
Läs mer Jul 5
Group Controller på Danir AB.
Här får du möjlighet att vara en del av en växande och entreprenöriell koncern där det alltid händer något.

Om tjänsten
På Danir AB blir du en del av en entreprenörsdriven koncern som äger och utvecklar företag. Du kommer att jobba tillsammans med Group Accounting Director med att konsolidera gruppens alla bolag men också agera stöd och support till övriga organisationen. Placering är på Danir AB:s huvudkontor på Dockplatsen 1 i Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll som Group Controller kommer du att vara delaktig i arbete med

• konsolidering och inrapportering från dotterbolag
• analys och uppföljning av inrapportering från dotterbolag
• vara stöd till dotterbolagen vid inrapportering i koncernsystemen
• underhåll och utveckling av rapportmallar och analysverktyg
• framtagande av årsredovisningar


Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi/redovisning.
Vi ser gärna att du därefter har arbetat med bolagsredovisning och rapportering i ett antal år inom en koncern alternativ har en bakgrund inom revision. Har du även arbetat med koncernredovisning är det meriterande. För att lyckas och trivas i rollen som Group Controller är du en driven, analytisk och målmedveten person som är trygg i din redovisningskunskap och har ett genuint intresse för koncernredovisning. Att du är en kommunikativ och hjälpsam person som trivs i dialogen med dotterbolagen ser vi som en självklarhet för att du ska passa in i Danirs kultur.


Personliga egenskaper
Som person är du nyfiken och vill förstå helheten i verksamheten och vill vara med på företagets utvecklingsresa. Du arbetar med ett stort driv samtidigt som du är ansvarstagande och har en hög problemlösningsförmåga. Du utmanar och ifrågasätter och har lätt för att kommunicera med övriga i teamet. Du är trygg, prestigelös och tycker om att jobba nära dina kollegor.

Vad erbjuder vi
Här får du möjlighet att vara en del av en växande och entreprenöriell koncern där det alltid händer något. Vi värdesätter din potential och din vilja att utvecklas och belönar ditt engagemang. På Danir AB har vi en utpräglat decentraliserad kultur med hög delaktighet i förändring och utveckling.

Om företaget
Danir AB är ett entreprenörsdrivet företag ägt av familjen Dan Olofsson. Vår roll är att äga och utveckla våra bolag samtidigt som vi bidrar till ett bättre samhälle. Vi gör det genom entreprenörskap, långsiktighet och samhällsengagemang. Danirkoncernen har 11 000 anställda och verksamhet i 29 länder.
Inom Danir finns det åtskilliga exempel på socialt engagemang där vi och våra koncernkollegor visar omsorg och tar ansvar för mer än bara de i den närmaste omgivningen. Vi uppmuntrar allt arbete som gör livet lättare och bättre för andra. Vi välkomnar alla som vill vara med och bidra i någon form till de samhällsprojekt som vi startat eller engagerat oss i under åren. Vårt engagemang i denna form växer i samma tempo som våra övriga verksamheter. Och det tycker vi är högst rimligt då vi anser att ju större vi blir desto större socialt ansvar vill och ska vi ta.


Ansökan
I denna rekrytering har Danir AB valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman på annie.hojman@sjr.se eller Malin Hjort på malin.hjort@sjr.se.
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt men med tanke på stundande semestrar så kommer återkoppling och intervjuer att ske först i augusti.
Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan och vi ser fram emot att välkomna dig som en viktig del av vårt framgångsrika team!

Ansök nu

Underhållstekniker sökes till företag under tillväxt i Malmö!

Underhållsmekaniker
Läs mer Jul 5
Om företaget
Till vår kund som i huvudsak utvecklar och tillverkar läkemedel och medicintekniska produkter samt kosttillskott och kosmetika, söker vi nu en erfaren Underhållstekniker som har arbetat i enlighet med GMP i läkemedelsproduktion. Här får du arbeta i ett härligt gäng på ett företag under stark tillväxt!

Tjänstebeskrivning
Som Underhållstekniker hos vår kund kommer du att arbeta på en ny produktionslinje samt tillhörande system för renrumsproduktion.
I detta uppdrag kommer du att bistå med teknisk support till produktionen och de andra avdelningarna. Du kommer även att ansvara för att byggnader, teknik, maskiner och produktionsutrustning är i GMP-mässigt skick samt anpassat för produktionsbehoven.
I rollen ingår både internt och externt samarbete, varför det är viktigt att du är en person som trivs med att ha breda kontaktytor.

Exempel på ansvarsområden kopplade till tjänsten:

• Åtgärda akuta haverier eller produktionsstopp.
• Utföra schemalagda underhåll.
• Utföra rondering på fabriken.
• Medverka vid felsökning och problemlösning.
• Initiera och medverka vid framtagning av nya tekniska lösningar.
• Uppdatera avdelningsspecifika SOPar.
• Verka för att driva ständiga förbättringar.

Arbetstiden är förlagd vardagar dagtid, med beredskap på rullande schema inom underhållsteamet.

Kvalifikationer
För att trivas i rollen som Underhållstekniker ser vi att du som söker har ett stort tekniskt intresse och är service minded! Du har stor kunskap inom både underhåll och teknik.
Vi tror också att du är en ansvarstagande och strukturerad person som inser vikten av ett gott samarbete oavsett vem du är i kontakt med. Efter upplärning förväntas du kunna arbeta självständigt, men lika viktigt är det att du uppskattar att vara del av ett team och ser dig själv som en lagspelare!

Utöver detta ser vi att du har:
• Erfarenhet av underhåll och teknisk utrustning i läkemedelsproduktion.
• Kunskap om cGMP.
• Obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska.
• Goda kunskaper i MS Office.

Det är meriterande om du också har:
• Tidigare erfarenhet från liknande tjänst.
• Tidigare erfarenhet av utrustning med serialisering.
• Erfarenhet från läkemedelsproduktion/pharma/medicinteknisk utrustning.
• Utbildning som tekniker eller likvärdigt.

Låter det intressant?
Sista ansökningsdag är 2024-06-15, men urval sker löpande så sök tjänsten så snart som möjligt!
Du söker tjänsten via vår hemsida: www.nearyou.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller vanlig post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.
Vi vill vara en trygghet i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Ansök nu

Systemansvarig / Systemspecialist

Affärskonsult, IT
Läs mer Jul 5
Om företaget

EMPLOID söker för kunds räkning en Systemansvarig/Systemspecialist till ett framgångsrikt läkemedelsföretag i Malmö. Just nu befinner sig bolaget i en tillväxtfas och behöver stärka upp sin organisation inom system och verksamhetsutveckling.

Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Om tjänsten

I denna position kommer du tillsammans med en kollega vara ansvarig för att verksamhetens ERP-system (Jeeves) har den funktionalitet som verksamheten kräver. Du kommer att driva förändringsarbete, genomföra förbättringar och hantera supportärenden i systemet. Du kommer arbeta nära verksamheten samt systemleverantören för att översätta organisationens önskemål till kravspecifikationer gentemot systemleverantören. Du kommer ingå i företagets Systemorganisation och framförallt arbeta med ekonomi- och supply chain-funktionen.

Mer konkret innefattar dina arbetsuppgifter bland annat:

- Ansvar för systemdrift, support och underhåll av ERP-systemet Jeeves

- Ansvarig kontakt med systemleverantör

- Ledning av förbättrings- och implementationsprojekt 

- Omsätta verksamhetens önskemål till kravspecifikationer gentemot systemleverantör

- Säkerställa att ERP-system är validerat och följer myndigheternas krav för verksamheten

Om dig

Som person drivs du av att ha en central position i verksamheten och supportera användare och företaget som helhet med hjälp av din kompetens. Du gillar att driva projekt och drivs av att ständigt förbättra kapaciteten i system. Vidare har du ett långsiktigt arbetssätt samtidigt som du då och då genomför en quick fix för att tillgodose ett användarbehov. För att trivas inom Läkemedelsbranschen är det också viktigt att du har en struktur och kvalitetsmedvetenhet som genomsyrar ditt arbete.

Utöver detta krävs det:

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Dokumenterad erfarenhet av support, drift och förbättringsarbete av ERP- eller CRM-system

- Erfarenhet av projektorienterat arbete

- Viss förståelse för systemarkitektur, master data, intergrationer, validering och uppgradering är meriterande

- Förståelse för ekonomiska processer är meriterande

- Engelska och svenska i tal och skrift  

Övrig information

Start: Omgående enligt överenskommelse

Plats: Malmö, Stora Bernstorp

Omfattning: Heltid

Arbetstider: mån-fre, dagtid, flextid

Lön: Enligt överenskommelse 

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemadministratör, systemansvarig, systemsupport, applikationssupport, Application support, System Engineer, ERP, CRM, Jeeves, Movex, SAP, Microsoft Dynamics, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Financial Controller

Finansiell controller
Läs mer Jul 5
Om tjänsten
På Danir AB blir du en del av en entreprenörsdriven koncern som äger och utvecklar företag. Du kommer att jobba tillsammans med Group Accounting Director med att konsolidera gruppens alla bolag men också agera stöd och support till övriga organisationen. Placering är på Danir AB:s huvudkontor på Dockplatsen 1 i Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll som Group Controller kommer du att vara delaktig i arbete med

• konsolidering och inrapportering från dotterbolag
• analys och uppföljning av inrapportering från dotterbolag
• vara stöd till dotterbolagen vid inrapportering i koncernsystemen
• underhåll och utveckling av rapportmallar och analysverktyg
• framtagande av årsredovisningar


Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi/redovisning. Vi ser gärna att du därefter har arbetat med
bolagsredovisning och rapportering i ett antal år inom en koncern alternativ har en bakgrund inom revision. Har du även arbetat med koncernredovisning är det meriterande.
För att lyckas och trivas i rollen som Group Controller är du en driven, analytisk och målmedveten person som är trygg i din redovisningskunskap och har ett genuint intresse för koncernredovisning. Att du är en kommunikativ och hjälpsam person som trivs i dialogen med dotterbolagen ser vi som en självklarhet för att du ska passa in i Danirs kultur.


Personliga egenskaper
Som person är du nyfiken och vill förstå helheten i verksamheten och vill vara med på företagets utvecklingsresa. Du arbetar med ett stort driv samtidigt som du är ansvarstagande och har en hög problemlösningsförmåga. Du utmanar och ifrågasätter och har lätt för att kommunicera med övriga i teamet. Du är trygg, prestigelös och tycker om att jobba nära dina kollegor.

Vad erbjuder vi
Här får du möjlighet att vara en del av en växande och entreprenöriell koncern där det alltid händer något. Vi värdesätter din potential och din vilja att utvecklas och belönar ditt engagemang. På Danir AB har vi en utpräglat decentraliserad kultur med hög delaktighet i förändring och utveckling.

Om företaget
Danir AB är ett entreprenörsdrivet företag ägt av familjen Dan Olofsson. Vår roll är att äga och utveckla våra bolag samtidigt som vi bidrar till ett bättre samhälle. Vi gör det genom entreprenörskap, långsiktighet och samhällsengagemang. Danirkoncernen har 11 000 anställda och verksamhet i 29 länder.
Inom Danir finns det åtskilliga exempel på socialt engagemang där vi och våra koncernkollegor visar omsorg och tar ansvar för mer än bara de i den närmaste omgivningen. Vi uppmuntrar allt arbete som gör livet lättare och bättre för andra. Vi välkomnar alla som vill vara med och bidra i någon form till de samhällsprojekt som vi startat eller engagerat oss i under åren. Vårt engagemang i denna form växer i samma tempo som våra övriga verksamheter. Och det tycker vi är högst rimligt då vi anser att ju större vi blir desto större socialt ansvar vill och ska vi ta.


Ansökan
I denna rekrytering har Danir AB valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman på annie.hojman@sjr.se eller Malin Hjort på malin.hjort@sjr.se
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt men med tanke på stundande semestrar så kommer återkoppling och intervjuer att ske först i augusti.
Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan och vi ser fram emot att välkomna dig som en viktig del av vårt framgångsrika team!

Ansök nu

Grundskollärare åk 6-9 i Tyska till Bäckagårdsskolan

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jul 5
Ref: 20241500

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som är lärare för årskurs?6-9?med?behörighet?i tyska till?Bäckagårdsskolan!

Inför läsåret 24/25 har vi på Bäckagårdsskolan behov av en grundskollärare med ämnesbehörighet i tyska för åk 6-9 (55%). I samarbete med övriga pedagoger kommer du att planera, genomföra och följa upp undervisningen utifrån läroplanen. Ert fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev i en utvecklande, trygg och tillitsfull miljö. Undervisningen bygger på aktuell forskning och anpassas till varje elevs förutsättningar. Vidare arbetar du också löpande med utvecklingsarbetet på skolan. Du deltar med engagemang i skolans utvecklingsarbete där du tillsammans med övrig skolpersonal aktivt jobbar för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola.

 

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad grundskollärare med ämnesbehörighet i tyska för årskurs 6-9. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som grundskollärare ser vi det som meriterande. Du har god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en god lärandemiljö åt eleverna. Utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet är du med och utvecklar verksamheteten. Samtidigt har du en god vana av, och arbetar därför effektivt och med god kännedom med relevanta, digitala verktyg. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

För att passa som grundskollärare hos oss tror vi att du är kreativ, strukturerad, kommunikativ och en tydlig ledare med ett relationellt perspektiv. Vi tror också att du kan inspirera andra och är trygg, både i dig själv och i rollen som lärare. Du har en god samarbetsförmåga och en tro på dina elever och kollegor.   

Välkommen med din ansökan!? 

Om arbetsplatsen
Bäckagårdsskolan är en F-9 skola, inklusive anpassad grundskola med ca 575 elever och ca 90 medarbetare. Skolan ligger i östra Malmö intill grönområdena Gyllins trädgård och Husie mosse. Den omgivande naturen och skolans lokaler erbjuder en kreativ och hälsosam inlärningsmiljö. Bäckagårdsskolan arbetar med helhetstänk gällande elevens fysiska, psykiska och sociala hälsa samt för att eleven ska känna och förstå sitt sammanhang. Arbetet görs utifrån skolans hälsofrämjande plan, vilken genomsyrar allt vi gör. Den hälsofrämjande planen inkluderar inte bara elevernas hälsa, utan även medarbetarnas. Vi har god gemenskap på skolan och har en stark tro på medledarskap och delaktighet där alla är med och bidrar till utveckling. Under läsåret ligger vårt fokus på språk- & kunskapsutvecklande arbetssätt samt ett åtagande för elevhälsan som handlar om närvarokultur.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 55%
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-08-12 eller enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Biträdande rektor till Lorensborgsskolan

Biträdande rektor
Läs mer Jul 5
Ref: 20241505

Arbetsuppgifter
Nu har Lorensborgsskolan en möjlighet för dig som har tidigare ledarerfarenhet. Vi söker en biträdande rektor som förväntas ta ett stort eget ansvar och jobba nära sina medarbetare ute i verksamheten. Du leder fritidshemmet på skolan tillsammans med dina medarbetare och i samsyn med ledningsgruppen på skolan. Till ditt förfogande finns en stabil elevhälsa, förstelärare och grundlärare i fritidshem som är medansvariga för systematiskt kvalitetsarbete och uppföljning i verksamheten.

Huvudansvaret i tjänsten är det pedagogiska utvecklingsarbetet och systematiska kvalitetsarbetet i fritidshemmet. Utöver det pedagogiska handlar uppdraget att leda, utveckla och organisera hela arbetet på skolan. Uppdraget kommer även att formas utifrån din kompetens och erfarenheter för att skapa effektivitet i ledningsgruppen och på skolan.

Du blir del av Lorensborgskolans ledningsgrupp som utgörs av skolans rektor och två biträdande rektorer och en administrativ chef.

I uppdraget ingår även samverkan med andra förvaltningar, myndigheter, vårdnadshavare, närsamhället och andra skolenheter.

Kvalifikationer
Du som söker har en akademisk utbildning minst motsvarande fil. kand 180 hp med pedagogisk inriktning på dina studier. Har du en avslutad eller pågående studier för rektorsutbildningen/andra ledarutvecklingsprogram eller utbildningar är meriterande för tjänsten. Examen som grundlärare i fritidshemmet är också meriterande.

Du har tidigare ledarerfarenhet. Du har också minst tre års erfarenhet av att arbete elevnära inom skolverksamhet samt 30hp pedagogik. Pedagogisk insikt är ett krav för tjänsten. Erfarenhet av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete på skolnivå samt att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete är krav för tjänsten.

Erfarenhet av att driva digitaliseringsfrågor och skolledare erfarenhet från fritidshemmet eller erfarenhet av att arbeta som grundlärare i fritidshem är mertiderande. Erfarenhet av att organisera pedagogisk verksamhet, tex. resursfördelning, schemaläggning, vikariehantering är också meriterande

För att passa i tjänsten har du en kommunikativ förmåga genom att lyssna in och tillåta andra att leda men vid behov gå in och styra över situationer. Du styr upp genom ett starkt ledarskap och vågar informera om tuffa beslut som du fattat. Utifrån rollen så behöver du vara systematisk och strukturerad. Ytterligare behöver du vara flexibel i din roll och anpassningsbar i ditt samarbete

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen
På Lorensborgsskolan arbetar vi för att varje enskild elev utvecklar sitt personliga ledarskap så att de med framgång och utifrån sitt bästa jag får en positiv och utvecklande skolgång och i framtiden ett positivt och utvecklande yrkesliv. Vi arbetar för ett starkt ledarskap på vår skola, i varje klassrum, i varje medarbetare och i varje elev. Våra förväntningar bygger på en tro att varje enskild individ kan påverka sitt liv i en positiv riktning genom enkla handlingar i vardagen. Vi utövar ledarskap genom att ha höga förväntningar på varandra, genom att visa omtanke om och respekt för alla vi möter under skoldagen och genom att ta ansvar för vår gemensamma arbetsmiljö. Vi känner tillit till varandra och till att vår läroplan kommer att vägleda oss i vårt arbete.

Lorensborgsskolan är en grundskola för elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger i centrala Malmö med närhet till Stadion och Pildammsparken. Vi har också Anpassad grundskola,   förberedelseklass, synverksamhet och SU för elever med autism.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Visstid 1 år
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-08-08 eller enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Category Manager till Orkla Foods

Kategorichef/Kategoriansvarig
Läs mer Jul 5
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Orkla Foods är välkänt för sina förstklassiga varumärken. Orkla är dessutom en plats där medarbetare trivs, stannar kvar och utvecklas under många år.

Nuvarande Category Manager går nu vidare i sin karriär och vi söker hennes efterträdare. Inom kategorin ingår produkter som sill, ansjovis, kaviar och rom och de väletablerade varumärkena Abba och Kalles Kaviar.

Rollen är placerad på huvudkontoret i Malmö, där du möts av hög puls och dynamik samt kompetenta kollegor och chefer. Rollen ingår i organisationen som ansvarar för Category & Net Revenue Management och rapporterar till Category Leader Sara Zetterström.

Orkla Foods mål är att skapa Sveriges bästa kategoriorganisation! Vill du vara med på resan?

 
Om rollen

Rollen som Category Manager innebär att du är ansvarig för att driva och utveckla dina kategorier, i nära samarbete med sälj, marknad och våra kunder.

Våra varumärken i de kategorier du kommer ansvara för har en stark ställning, vilket gör att du kommer jobba i tätt samarbete med dagligvaruhandelns centrala inköpsorganisationer för att skapa gemensamma kategoriplaner.

Du kommer i denna roll arbeta med kategori, shopper och kund i fokus för att utveckla vårt kommersiella erbjudande. Fokus kommer att ligga på "4P-planen": Product, Price, Place och Promotion.Arbetsuppgifter Kartlägga och analysera kategoriernas dynamik över tid och dess drivkrafter

Använda dessa insikter för att skapa en Kategoristrategi tillsammans med marknadsteamet

Ansvara för den taktiska 4P-planen samt säkra implementering genom starkt tvärfunktionellt samarbete med både kundteam och Orkla Foods säljkår

Identifiera och prioritera säljkårsdrivna tillväxtmöjligheter samt kategori- och kundsamarbete.

Löpande genomföra kategoriuppföljningar och 4P analyser

Vara nyfiken och hålla dig uppdaterad vad gäller marknadsdata, trender, shopperinsikter och omvärldsdata

Förmedla och argumentera utifrån kategori-, shopper- och kundperspektiv i innovationsprojekt

 
Vem är du?

Som person är du driven, engagerad och vill uppnå resultat. Du är duktig på att samarbeta såväl som att jobba självständigt och vågar ta initiativ inom dina ansvarsområden. Du tycker om att arbeta med analys och insikter och omvandla dem till actions och möjligheter.

Eftersom du kommer att arbeta med snabbrörliga varor ser vi gärna att du har ett agilt mindset. Vi tror att du är nyfiken och har inställningen att du vill bli bäst på just dina kategorier och kund- och konsumentinsikter inom dem.

Arbetsuppgifterna utförs i nära samarbete med övriga funktioner, vilket kräver god struktur, samarbetsförmåga samt en förståelse för hela affären. Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Självklart har du även ett stort intresse för mat och dryck!

 
 
Formella krav:

Civilekonom med marknadsföringsinriktning eller liknande

Minst 2-3 års arbete av Category Management inom DVH (alternativt närliggande roller som KAM) och behärska analysverktyg som t.ex. Nielsen och ICA Self-Serve

Erfarenhet av att driva projekt

God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift

Stor affärsförståelse och är van vid att omvandla analys till actions


 


Ansökan


Vi påbörjar den här rekryteringen direkt med urval, search och teamsintervjuer och kommer sedan att genomföra de sista stegen med fysiska intervjuer i augusti. Ansök gärna direkt, då vi går igenom ansökningarna allt eftersom de kommer in, men räkna med återkoppling först i augusti. Sista ansökningsdagen är 18/8.

Orkla Foods samarbetar i denna rekrytering med EQuality Rekrytering & Interim AB. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Friman på jennifer.friman@equality.nu eller 0703-20 12 12.


Om Orkla Foods

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land.

Vi är en lokal samhällsaktör som med våra 1500 medarbetare gör skillnad och bidrar till en mer hållbar och hälsosam vardag. Ca 90 procent av den mat och dryck vi säljer i Sverige tillagar vi lokalt på någon av våra 7 anläggningar i Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Vansbro och Örebro.

Vi går i täten för hållbar produktutveckling och innovation genom våra välkända varumärken som Felix, Grandiosa, Abba, Kalles, BOB, Ekströms, Risifrutti, Önos, FUN Light, Anamma, Krögarklass och Paulúns.

Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och vårt huvudkontor i Malmö. Vår vision är att vi vill skapa ”En bättre vardag” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande.


 
Om EQuality Rekrytering & Interim

Med EQuality får du kvalitet i rekryteringen. Vi får verksamheter framgångsrika genom rätt person på rätt plats. EQuality arbetar branschöverskridande och fokuserar på exekutiva befattningar och nyckelfunktioner. Vi arbetar med executive search, rekrytering & interim samt med tester och kandidatutvärdering.

Vi drivs av värderingarna professionellt, transparens och engagemang och har valt företagsnamnet EQuality då vi tror på:

EQ - Emotionell intelligens är lika viktigt som IQ

Equality - Mångfald och jämlikhet är en självklarhet för oss

Quality - Vi säkerställer kvalitet genom hela processen, för både kund och kandidat

Ansök nu

Head of Sales Dynamics 365 Sweden – Malmö

Systemsäljare
Läs mer Jul 5
Vill du utveckla och driva våra säljförmågor till nästa nivå? Gillar du att hitta nya sätt att jobba på? Är du redo att leda och coacha ett motiverat säljteam som arbetar med några av Sveriges mest spännande digitaliseringsprojekt i stora privata företag? Om ditt svar är ja, läs vidare!
Möjligheter i rollen och arbetsuppgifter
Vi är idag Sveriges ledande konsultbolag för digital transformation med Microsofts affärssystem Dynamics 365 som verktyg och har fortsatt en ambition att växa. För att lyckas krävs det att vi ständigt utmanar och utvecklas, inte minst inom sälj och kundutveckling, där du i denna roll är ansvarig för att säkra kontinuerlig utveckling.
Du kommer att jobba med att utveckla våra förmågor inom hela sälj- och kundområdet. Våra säljcykler är långa och affärerna stora och komplexa, där långsiktiga relationer med våra kunder är centrala för framgång. Du behöver inte vara expert på alla delar av säljprocessen eller tekniken bakom affärssystemet, men du behöver ha ett genuint intresse för hela säljresan – omfattande såväl marknadsföring som varumärkesbyggande, samarbeten med våra partners och framtagande av kund- och säljstrategier. Det är viktigt att du har förmågan att driva kontinuerliga, nära och konstruktiva säljdialoger med både potentiella nya och befintliga kunder.Vi är en verksamhet med flera år av stark tillväxt i och utanför Sverige bakom oss. Vi har trots den senaste tidens ekonomiska utveckling i Sverige en välfylld pipe. Idag är vi Microsofts ledande och största partner i Skandinavien. Det ger oss, och dig, ett starkt utgångsläge och tyngd i dialog med kund – något du kommer bygga vidare på. Du kommer ta plats i affärsområdet Dynamics svenska ledningsgrupp och få möjlighet att vara med och utveckla såväl affärsområdet som Columbus i stort, då Dynamics är bolagets största verksamhet. Kulturen är skandinavisk och öppen, vilket innebär att du får vara med och fatta beslut, påverka affären och driva vår utveckling även utanför säljområdet.Rollen innebär en hög grad av komplex försäljning och oftast längre säljcykler där vi på djupet behöver förstå kunden och dennes bransch och utmaningar. Du kommer att bygga den relation som behövs för att få kundens förtroende att leda deras största digitaliseringsprojekt. Du trivs med ansvaret att driva detta arbete dagligen och strategiskt, och du gillar att coacha, utveckla och utmana ditt säljteam.Du kommer att arbeta med en attraktiv produkt med bred funktionalitet och stora sälj- och merförsäljningsmöjligheter. Fokus är på ERP men våra affärer omfattar även Customer Engagement, Analytics & BI, Power Apps, Management Consulting och Evolve (förvaltning och vidareutveckling). Det finns möjlighet att ingå i ett globalt säljcommunity inom Columbus då Dynamics Sverige är en del av det globala affärsområdet och ofta driver affärer över nationsgränser. Rollen involverar:
Driva enhetens tillväxt genom att öka intäkter på befintliga strategiska kunder ochsäkra tillväxt genom nya kunder
Utveckling av strategier, processer och verktyg för sälj
Leda och utveckla säljteamet i riktning mot satta mål och strategie
Driva och utveckla partnerskapet med Microsoft
Utifrån affärsplan och säljstrategier planera kampanjer och andra marknadsföringsaktiviteter tillsammans med marknadsansvariga
Koordinera och prioritera försäljning över flera affärsenheter

Du kommer att rapportera till Business Unit Executive Jon Nilsson
Din bakgrund
Vi tror att du har flerårig erfarenhet av komplex lösningsförsäljning av mjukvara och tjänsteförsäljning, sannolikt inom ERP alternativt motsvarande större affärslösningar. Du har arbetat med ett flertal olika branscher med fokus på privat näringsliv.
Det är viktigt att du motiveras av att förbättra och utveckla säljprocessen samt att du förstår och är nyfiken på teknologin och konsultbranschen vi verkar inom. Du behöver vara flytande i både svenska och engelska då vi verkar såväl lokalt som globalt.
Erfarenhet som ledare (rollen innebär personalansvar)
Du har jobbat med att utveckla säljprocesser
Förmåga att sälja och skapa värde för C-level

Vi ser att du trivs i rollen som rådgivare, skapar förtroende hos kund och hjälper dem att transformera sin verksamhet för att nå uppsatta mål.
Ansökan och nästa stegHos oss kan du ansöka med din LinkedIn och/eller CV och du behöver inte fylla i några långa frågeformulär. Har du frågor vänd dig till ansvarig rekryterare Miriam Fidler. Intervjuer kommer hållas löpande. Logik-och personlighetstest samt bakgrundskontroll tillämpas under rekryteringsprocessen.
Jobba på Columbus Columbus är ett värderingsdrivet bolag med engagerade medarbetare som stöttar varandra i både framgång och motgång. Att ha en god balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det kan innebära allt från hämtning och lämning på förskola till att vänta på det där paketet som ska levereras hem ”någon gång mellan 10-19”. Dessutom är vi riktigt bra på att fira framgångar, och det är inte ovanligt med fika, lyxfrukost och AW på kontoret.På Columbus har vi även trevliga förmåner för att stötta våra medarbetare i livets olika stadier
Spana in vårt Insta-flöde för att få en bild av hur det är att jobba hos oss genom våra kollegor. Klicka på bilden för att komma till Instagram-kontot.

Helt ofiltrerat har vi samlat in omdömen från nuvarande och tidigare kollegor. Klicka nedan för att läsa mer.

Ansök nu

Lastväxlarförare till uppdrag i Malmö

Liftdumper- och lastväxlarförare
Läs mer Jul 5
Uppdraget pågår från och med nu till slutet av augusti hos vår kund i Malmö. Som lastväxlarförare kommer du tillhöra ett stort engagerat team som arbetar tillsammans för att föra verksamheten framåt och samtidigt ha en rolig dag på jobbet. Du kommer tillhöra ett familjärt företag som är mån att ta hand om sina anställda.

Arbetsuppgifter: Tömningar med lästväxlare
Bidra med god kundservice
Dokumentation
Tjänsten kräver en viss flexibilitet men arbetstiderna är förlagda under dagtid.

Kompetens och erfarenhet: Erfarenhet av att köra lastväxlare
C-körkort
Giltigt YKB
Förarkort
Goda språkkunskaper i svenska

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull, pålitlig och innehar en god körvana. Arbetet är fysiskt krävande och därför ser vi att du uppskattar att arbeta med kroppen. Vi ser även att du är bekväm med att träffa nya människor samt är mån om att bibehålla en god relation med kunder.
 
Vi erbjuder dig
Som konsult hos oss arbetar du i ett spännande uppdrag hos vår kund och får erfarenhet som utvecklar din kompetens och ditt nätverk. Du har en konsultchef som du har en tät och nära dialog med, som säkerställer att du är nöjd i din anställning samt i uppdraget hos vår kund. Vi har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss. Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Julia Werngren på 0791435389 eller julia.werngen@jksgroup.se.

Ansök nu

Driven Produktionschef

Produktionschef, anläggning
Läs mer Jul 5
Produktionschef

Wiridis AB är en naturkunnig förvaltare som brinner för att ta hand om och utveckla hållbara och trivsamma utemiljöer. Wiridis verksamhet består av grönyteskötsel, finplanering, snöröjning, trädvård och andra specialisttjänster inom drift och underhåll av gröna ytor. Kunderna utgörs av både offentlig sektor, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Om tjänsten
Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för planering, produktion, personalansvar samt kvalitet- och ekonomisk uppföljning av projekt samt kalkylering. Med frihet under eget ansvar kommer du att leda och utveckla verksamhetens affärer och medarbetare.

Vi erbjuder en arbetsplats med låg personalomsättning, högt i tak och stort engagemang kring människor och natur. Du kommer att var en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Vem är du
Vi söker dig som har utbildning och kompetens och mångårig erfarenhet inom grönyte-och trädgårdsnäringen. Du har god datorvana och körkort.
Som person är du driven och har förmåga att inspirera och leda andra - du skapar engagemang och delaktighet i ditt team. Du är affärsmässig och har ett stort kundfokus. Du säkerställer att verksamheten är välplanerad och har god kontroll på såväl produktion som dokumentation och ekonomi.

Din lyhördhet och arbetsglädje är högt värderad och bidrar till ett trevligt arbetsklimat och givande samarbeten. Du är ansvarstagande, har lätt att prioritera och drivs av att effektivisera samt driva igenom förbättringar på arbetsplatsen. Vidare är du en utåtriktad och anpassningsbar person som trivs att jobba i team och arbeta för att få alla att dra åt samma håll.

Krav:
- Avslutad trädgårdsutbildning.
- 3-5 års erfarenhet inom grönyte-och trädgårdsnäringen i liknande eller närliggande roll.
- Känna till och förstå innebörden av ABFF, ABT04, ABT06.
- Grundläggande kompetens inom arbetsmiljöområdet.
- Erfarenhet av ledarskap och personalledning.

Meriterande:
- Erfarenhet från entreprenadjuridik så som ABT, AB, AMA. MER
- Kompetens inom BAS-U & BAS-P
- Produktionsstyrning
- Erfarenhet från Drift & underhåll och anläggningsbranschen.
- Heta arbeten.

Tjänsten ska tillträdas snarast och är på heltid.
Frågor om rollen besvaras av vår VD
Nicklas Ferhm
nicklas.ferhm@wiridis.se

Ansök nu

Projektingenjör

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Jul 5
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker en ny kollega till sektionen Cost Management inom vårt marknadsområde Building & Project Solutions.
Marknadsområdet Building & Project Solutions fokus är att finnas vid våra kunders sida och hjälpa dem med deras största utmaningar i byggprocessens olika skeden. Det gör vi inom våra specialistområden Information-Excellence, Projects Solutions, Project Management, Construction Management och Cost Management.
AFRY Cost & Construction Management är marknadsledande i Sverige inom kostnadsberäkningar och ekonomistyrning av projekt, inom såväl anläggning, bygg och installation. Vi utför årligen ca 500 uppdrag bestående av rådgivning, kostnadsbedömningar, kalkyler, kostnadsstyrning, kostnadsuppföljning, kostnadskontroll och kostnadseffektivisering. Vårt arbete möjliggör kostnadsoptimering samt skapar förutsägbarhet för våra kunder och deras ekonomi.
Vill du vara med på vår resa framåt?
Nu söker vi en Projektingenjör till sektionen Cost Management med placering på något av våra kontor i Skåne.
Du kommer tillsammans med oss att vara med och utveckla organisationen och möjliggöra nya positioneringar på marknaden. Inom vårt marknadsområde är vi alla passionerade inom våra områden och delar med oss av vår kunskap för att växa och lära oss mer.
I rollen som Projektingenjör kommer du att driva uppdrag inom ditt kompetensområde. Genom analyser och beräkningar är du en trygg rådgivare för våra kunder, såsom byggherrar, investerare och entreprenörer så att välgrundade beslut kan fattas. I din roll arbetar du med allt från kostnadsbedömningar i tidiga skeden, kostnadsstyrning i designskede, ekonomisk uppföljning i projekt, projektinköp till att identifiera och hantera risker och möjligheter.
Kravspecifikation
Vi söker dig som vill ta nästa steg i din personliga utveckling och har erfarenhet från byggbranschen. Du kommer sannolikt från beställar-, konsult- eller entreprenadsidan och har arbetat som projektledare, platschef, entreprenadingenjör eller kalkylingenjör. Du har tidigare erfarenhet från något kalkylverktyg samt mängdavtagningsprogram, till exmepel BidCon och Bluebeam. Du har också kunskap och ett stor intresse för hållbarhet då vi med våra verktyg arbetar med styrning och reducering av klimatpåverkan som en självklar del i de projekt vi arbetar med.
Som person har du god social förmåga och stimuleras av att ha ett stort kontaktnät där du skapar långvariga och hållbara relationer. Vidare ser vi att du är noggrann och har förmågan att se såväl detaljer som helhet. Du trivs med att arbeta i team men har även förmågan att arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift, då det efterfrågas av våra beställare samt B-körkort.
Ytterligare information
Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Sista ansökningsdag 2024-08-18. På grund av semestertider kan svar dröja längre än vanligt.


Kontaktperson för frågor:
Emil Johansson, Rekryterande chef
emil.johansson@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Kalkylingenjör

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Jul 5
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning.
Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker en ny kollega till sektionen Cost Management inom vårt marknadsområde Building & Project Solutions.
Marknadsområdet Building & Project Solutions fokus är att finnas vid våra kunders sida och hjälpa dem med deras största utmaningar i byggprocessens olika skeden. Det gör vi inom våra specialistområden Information-Excellence, Projects Solutions, Project Management, Construction Management och Cost Management.
AFRY Cost & Construction Management är marknadsledande i Sverige inom kostnadsberäkningar och ekonomistyrning av projekt, inom såväl anläggning, bygg och installation. Vi utför årligen ca 500 uppdrag bestående av rådgivning, kostnadsbedömningar, kalkyler, kostnadsstyrning, kostnadsuppföljning, kostnadskontroll och kostnadseffektivisering. Vårt arbete möjliggör kostnadsoptimering samt skapar förutsägbarhet för våra kunder och deras ekonomi.
Vill du vara med på vår resa framåt?
Nu söker vi en Kalkylingenjör till sektionen Cost Management med placering på något av våra kontor i Skåne.
Du kommer tillsammans med oss att vara med och utveckla organisationen och möjliggöra nya positioneringar på marknaden. Inom vårt marknadsområde är vi alla passionerade inom våra områden och delar med oss av vår kunskap för att växa och lära oss mer.
I rollen som Kalkylingenjör kommer du att driva uppdrag inom ditt kompetensområde. Genom analyser och beräkningar är du en trygg rådgivare för våra kunder, såsom byggherrar, investerare och entreprenörer så att välgrundade beslut kan fattas. I din roll arbetar du med kalkyler i ett byggprojekts alla skeden samt identifiera och hantera risker och möjligheter.
Kravspecifikation
Vi söker dig som vill ta nästa steg i din personliga utveckling och har erfarenhet från byggbranschen. Du arbetar i dag som kalkylingenjör. Du har tidigare erfarenhet från något kalkylverktyg samt mängdavtagningsprogram, till exmepel BidCon och Bluebeam. Du är van att hantera 3D-/BIM-modeller som ett hjälpmedel i ditt dagliga arbete med till exempel Solibri eller Navisworks. Du har också kunskap och ett stor intresse för hållbarhet då vi med våra verktyg arbetar med styrning och reducering av klimatpåverkan som en självklar del i de projekt vi arbetar med.
Som person har du god social förmåga och stimuleras av att ha ett stort kontaktnät där du skapar långvariga och hållbara relationer. Vidare ser vi att du är noggrann och har förmågan att se såväl detaljer som helhet. Du trivs med att arbeta i team men har även förmågan att arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift, då det efterfrågas av våra beställare samt B-körkort.
Ytterligare information
Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Sista ansökningsdag 2024-08-18. På grund av semestertider kan svar dröja längre än vanligt.
Kontaktperson för frågor:
Emil Johansson, Rekryterande chef
emil.johansson@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Account Manager

Account manager
Läs mer Jul 5
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare.
LÅT OSS HITTA JOBBET ÅT DIG!
Vi letar aktivt jobb åt dig utifrån dina krav och erfarenheter. Över 80% av de som registrerar sig får ett jobberbjudande inom 1 vecka. Registrera dig snabbt och enkelt på RecNet.se

Vi söker nu en ny Account Manager till vår kund inom skrivare och kontorstillbehör.

Vår kund arbetar med försäljning av kontors tillbehör så som skrivare, toner, telefoni och andra nödvändigheter.

Vill du arbeta med roliga och bra produkter med utmärkt kvalite, och samtidigt vara en del av ett växande team med stora möjligheter? Då har vi arbetet för dig!

Arbetsuppgiften går ut på att besöka företag via förbokade besök för att erbjud lösningar inom huvudsak skrivare och toner. Det kan vara nya företag såväl som gamla kunder.
Företaget köper helhetslösningar för hantering av skrivare och toner.

Du kommer att besöka kunder på förbokade besök, vilket betyder att kunden redan har ett intresse för produkten. Majoriteten av besöken är förbokade men det kan även förekomma tid då du behöver boka möten själv till en början.

Arbetstider 8:00 – 17:00.

Lön 27 000 + Provision.
Mål lön 40 000.

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på en personlig nivå och som vill utvecklas till en bra säljare med nöjda kunder.

Vi ser att du har minst 6 månaders erfarenhet av försäljning sedan tidigare.

Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Erfarna truckförare till kund i Malmö

Truckförare
Läs mer Jul 5
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna och erfarna truckförare för uppdrag hos kund i Malmö. Det krävs en del fysiskt arbete. Du skall ha erfarenhet av truckkörning och främst motviktstruck (1,5 - 3T), ibland är det komplicerade omlastningar. Har du erfarenhet av cross-docking eller omlastning av järnvägsvagnar är det ett plus. Du är en trygg person som är kreativ i att lösa din uppgift på ett säkert och kvalitativt sätt.

Lön: Enligt kollektivavtal
Omfattning: Heltid (Initialt 3 månader med möjlighet till fortsättning)
Arbetstid: Mån - Fre, 07:00 - 16:00Din profil
Vi ser gärna att du har en hög arbetsmoral, gillar att samarbeta och en positiv energi att tillföra. Vi söker dig som är ambitiös, kunnig och inte rädd för att ta i när det behövs. Du har lagervana sedan tidigare och är en riktigt skicklig truckförare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För att vara aktuell för rollen behöver du:
- Behärska svenska i både tal och skrift
- Ha truckkort samt god erfarenhet av truckkörning B1,motvikt 1,5 - 3T) på minst 6 månader.
- Ha erfarenhet av lagerarbete, terminal eller dylikt
- Ha god fysik och klara av tunga lyft

Meriterande:
- Körkort och tillgång till bil

Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Category Manager till Orkla Foods

Marknadsanalytiker
Läs mer Jul 5
Orkla Foods är välkänt för sina förstklassiga varumärken. Orkla är dessutom en plats där medarbetare trivs, stannar kvar och utvecklas under många år.
Nuvarande Category Manager går nu vidare i sin karriär och vi söker hennes efterträdare. Inom kategorin ingår produkter som sill, ansjovis, kaviar och rom och de väletablerade varumärkena Abba och Kalles Kaviar.
Rollen är placerad på huvudkontoret i Malmö, där du möts av hög puls och dynamik samt kompetenta kollegor och chefer. Rollen ingår i organisationen som ansvarar för Category & Net Revenue Management och rapporterar till Category Leader Sara Zetterström.
Orkla Foods mål är att skapa Sveriges bästa kategoriorganisation! Vill du vara med på resan?Om rollen
Rollen som Category Manager innebär att du är ansvarig för att driva och utveckla dina kategorier, i nära samarbete med sälj, marknad och våra kunder.
Våra varumärken i de kategorier du kommer ansvara för har en stark ställning, vilket gör att du kommer jobba i tätt samarbete med dagligvaruhandelns centrala inköpsorganisationer för att skapa gemensamma kategoriplaner.
Du kommer i denna roll arbeta med kategori, shopper och kund i fokus för att utveckla vårt kommersiella erbjudande. Fokus kommer att ligga på "4P-planen":Product, Price, Place och Promotion.
Arbetsuppgifter
Kartlägga och analysera kategoriernas dynamik över tid och dess drivkrafter
Använda dessa insikter för att skapa en Kategoristrategi tillsammans med marknadsteamet
Ansvara för den taktiska 4P-planen samt säkra implementering genom starkt tvärfunktionellt samarbete med både kundteam och Orkla Foods säljkår
Identifiera och prioritera säljkårsdrivna tillväxtmöjligheter samt kategori- och kundsamarbete.
Löpande genomföra kategoriuppföljningar och 4P analyser
Vara nyfiken och hålla dig uppdaterad vad gäller marknadsdata, trender, shopperinsikter och omvärldsdata
Förmedla och argumentera utifrån kategori-, shopper- och kundperspektiv i innovationsprojektVem är du?
Som person är du driven, engagerad och vill uppnå resultat. Du är duktig på att samarbeta såväl som att jobba självständigt och vågar ta initiativ inom dina ansvarsområden. Du tycker om att arbeta med analys och insikter och omvandla dem till actions och möjligheter.
Eftersom du kommer att arbeta med snabbrörliga varor ser vi gärna att du har ett agilt mindset. Vi tror att du är nyfiken och har inställningen att du vill bli bäst på just dina kategorier och kund- och konsumentinsikter inom dem.Arbetsuppgifterna utförs i nära samarbete med övriga funktioner, vilket kräver god struktur, samarbetsförmåga samt en förståelse för hela affären. Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!
Självklart har du även ett stort intresse för mat och dryck!


Formella krav:
Civilekonom med marknadsföringsinriktning eller liknande
Minst 2-3 års arbete av Category Management inom DVH (alternativt närliggande roller som KAM) och behärska analysverktyg som t.ex. Nielsen och ICA Self-Serve
Erfarenhet av att driva projekt
God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift
Stor affärsförståelse och är van vid att omvandla analys till actions


Ansökan
Vi påbörjar den här rekryteringen direkt med urval, search och teamsintervjuer och kommer sedan att genomföra de sista stegen med fysiska intervjuer i augusti. Ansök gärna direkt, då vi går igenom ansökningarna allt eftersom de kommer in, men räkna med återkoppling först i augusti. Sista ansökningsdagen är 18/8.
Orkla Foods samarbetar i denna rekrytering med EQuality Rekrytering & Interim AB. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Friman på jennifer.friman@equality.nu eller 0703-20 12 12.
Om Orkla Foods
Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land.
Vi är en lokal samhällsaktör som med våra 1500 medarbetare gör skillnad och bidrar till en mer hållbar och hälsosam vardag. Ca 90 procent av den mat och dryck vi säljer i Sverige tillagar vi lokalt på någon av våra 7 anläggningar i Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Vansbro och Örebro.
Vi går i täten för hållbar produktutveckling och innovation genom våra välkända varumärken som Felix, Grandiosa, Abba, Kalles, BOB, Ekströms, Risifrutti, Önos, FUN Light, Anamma, Krögarklass och Paulúns.
Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och vårt huvudkontor i Malmö. Vår vision är att vi vill skapa ”En bättre vardag” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande.

Om EQuality Rekrytering & Interim
Med EQuality får du kvalitet i rekryteringen. Vi får verksamheter framgångsrika genom rätt person på rätt plats. EQuality arbetar branschöverskridande och fokuserar på exekutiva befattningar och nyckelfunktioner. Vi arbetar med executive search, rekrytering & interim samt med tester och kandidatutvärdering.
Vi drivs av värderingarna professionellt, transparens och engagemang och har valt företagsnamnet EQuality då vi tror på:
EQ - Emotionell intelligens är lika viktigt som IQ
Equality - Mångfald och jämlikhet är en självklarhet för oss
Quality - Vi säkerställer kvalitet genom hela processen, för både kund och kandidat

Ansök nu

Deltidspersonal till Malmö

Lagerarbetare
Läs mer Jul 5
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi deltidspersonal för att utöka vår behovspool hos våra kunder i Malmö. Arbetet innebär containerlossning där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att lasta av gods på pallar. Arbetet passar för dig som studerar på minst 50 % alternativt har ett annat deltidsjobb på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd mån-fre, varierade tider och du lägger dig själv tillgänglig de dagar du kan arbeta. Arbetet kan bitvis vara tungt och innefatta tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik och kan arbeta ergonomiskt samt med tempo. Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Lasta av gods manuellt på pall
- Sortering
- Övrigt förekommande uppgifter.

OMFATTNING: Deltid
PLACERING: Malmö
ARBETSTID: mån - fre
LÖN: Enligt kollektivavtal
START: OmgåendeDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % i form av studier eller annan deltidstjänst på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Då tempot kan vara mycket högt är det viktigt att du har en förmåga att arbeta effektivt och noggrant. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv och flexibel attityd samt trivs med ett fysiskt arbete.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning godkänns ej) -
För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det meriterande om du:
- Har truckkort
- B-körkort och tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Dataskyddshandläggare till internationellt bolag i Malmö

Organisationsjurist
Läs mer Jul 5
Är du en kommunikativ, strukturerad och analytisk person med juristexamen som vill bli en del av ett internationellt bolag i energibranschen? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Vi söker nu för kunds räkning en dataskyddshandläggare för ett spännande uppdrag på ett av regionens ledande bolag. Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vår kund arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre och mer hållbar miljö. I rollen som dataskyddshandläggar erbjuds du möjligheten att ingå i ett dynamiskt team där du genom samverkan med kollegor inom olika delar av organisationen bidrar till en effektiv och säker hantering av information och personuppgifter.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Stödja verksamheter med dokumentation av personuppgiftsbehandlingar inklusive risk- och konsekvensbedömningar vid behandling av personuppgifter
* Samverka med verksamheten och kollegor inom olika delar av organisationen i arbetet med effektiv, säker och systematisk hantering av information och personuppgifter
* Delta i arbetet med begäran om registerutdrag och övriga rättigheter
* Hantera registerförteckning för personuppgifter
* Utredning av personuppgiftsincidenter
* Delta i implementeringen av framtagna rutiner och processer gällande dataskyddslagstiftning


VI SÖKER DIG SOM
- Har en juridisk kandidatexamen
- Har tidigare erfarenhet av juridiskt arbete
- Har goda kunskaper inom personuppgiftslagen
- Arbetslivserfarenhet inom dataskyddsområdet som ger dig en trygghet i att navigera i de komplexa frågorna
- Erfarenhet av arbete med behandlings- och riskanalyser
- God förmåga att uttrycka sig både tal och skrift samt att inhämta kunskap på svenska och engelska

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i energibranschen

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Analytisk
- Självgående
- Kommunikativ
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Besiktningsingenjör tryck till Malmö!

Besiktningsingenjör
Läs mer Jul 4
Besiktningsingenjör tryck till Malmö!
Global partner for a safe, secure and sustainable world”. En ganska mäktig vision om vi får säga det själva. Bakom dessa ord ligger flera generationers? ingenjörskompetens, kombinerat med nytänkande där vi tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en säker och hållbar framtid.
Vi erbjuder tjänster inom person- och driftsäkerhet, där vi genom vår innovationsförmåga skapar trygghet på vägarna, i våra hem och våra arbetsplatser. Nyfiken på att lära känna oss bättre? Spana in vår hemsida eller hör av dig!
OM TJÄNSTEN
Välkommen till DEKRA! Vi är det ledande företaget i Sverige inom området ”trycksatta anordningar” och söker nu en medarbetare till vårt kontor i Malmö.
Som besiktningsingenjör genomför du besiktning av trycksatta anordningar såsom, kylanläggningar, pannor, cisterner med mera och du hjälper våra kunder att upprätthålla en hög säkerhetsnivå.
Det bästa med att arbeta inom kontroll av trycksatta anordningar är variationen, utmaningen och de många kundkontakterna! Vi tror på frihet under ansvar och du kommer ha möjlighet att självständigt planera dina dagar.
Vår kundflora är bred och du kommer arbeta mot ett flertal olika branscher, bl.a.
tillverkande industri
papper & massa
kraft & värme
kemisk industri
fastighet

VEM ÄR DU?
Vill du var med och skapa en tryggare omvärld och göra samhällsnytta på riktigt? Då har du hittat rätt! Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, ansvarstagande och serviceanda. Teamwork står högt upp på agendan hos oss, men för rollen krävs även att du trivs med självständigt arbete där du tar stort ansvar för egen planering och rapportering. Ett genuint intresse för teknik och att träffa nya människor är A och O för att trivas i rollen hos oss.
På din meritlista hoppas vi kunna hitta en teknisk utbildning till exempelvis gymnasieingenjör som grund samt relevant arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från kylbranschen så är det mycket meriterande. Vidare vill vi att du har goda kunskaper i både svenska och engelska, samt att du innehar B-körkort.
VI ERBJUDER DIG
En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling inom våra olika affärsområden
Fortlöpande intern utbildning
En teamkänsla, stöd av kollegor där vi hjälper varandra i vardagen
Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
Engagerat ledarskap
Balans mellan arbete och fritid
Tjänstepension, friskvårdsbidrag och förmånspaket från Benify

OM OSS
Välkommen till DEKRA i Malmö och vårt team! Vi är en sammansvetsad grupp kollegor som arbetar inom affärsområde tryck. Tillsammans brinner vi för att upprätthålla säkerheten för våra kunder. Jag, Klas Lennstam har privilegiet att arbeta med detta gäng och jag är en sammanhållande och coachande ledare. Jag hjälper och stöttar medarbetaren med att finna svaren och tillsammans skapar vi en hållbar utveckling för dig. Du arbetar med stort ansvar för din egen planering och har daglig kundkontakt med stöd av mig såklart!
Sedan start 1925 har vi gjort världen lite säkrare. Idag är DEKRA ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom vår bransch och på sikt det finns det stora möjligheter att jobba utomlands i internationella projekt och uppdrag om man önskar. Du kommer till ett av Sveriges största kontrollföretag i tillväxt, med god lönsamhet och en spännande framtid!

Ansök nu

Utvecklingsintresserad Arbetsmiljöingenjör sökes till DEKRA Malmö

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jul 4
Vill du vara del av ett fantastiskt team som jobbar tillsammans i spännande kunduppdrag?
Vill du arbeta i ett företag i medvind med stort fokus på HSE, Arbetsmiljö, Miljö & Hållbarhet?
Vill du ha kul på jobbet och utvecklas i en spännande/utvecklande roll? Då kan du vara den vi söker!
OM DEKRA
DEKRA med fler än 48 000 medarbetare är ett av världens ledande företag inom säkerhet, hållbarhet, test, inspektion och certifiering och betjänar kunder på alla kontinenter i 60 länder. Vi på DEKRA erbjuder innovativa tjänster som bidrar till ökad säkerhet på vägen, på jobbet och i hemmet.
DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i en kundfokuserad verksamhet med ett tydligt fokus på utveckling. Du kommer att tillhöra en global koncern med stora resurser och möjligheter till personlig utveckling samt möjligheter till deltagande i internationella projekt.
Affärsområde Safety & Sustainability Services Nordic har specialister inom olika områden där vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom Arbetsmiljö, Säkerhet, Hållbarhet & Kvalitet till våra kunder.
OM ROLLEN
Vi söker dig som vill jobba brett med arbetsmiljöfrågor i rollen som arbetsmiljöingenjör åt våra företagskunder inom Malmöregionen med omnejd. Det är positivt om du har god erfarenhet som arbetsmiljöingenjör sedan tidigare, men vi ser också gärna drivna mer juniora sökanden som vill utvecklas i rollen.
Arbetsmiljötjänsterna som DEKRA erbjuder spänner brett inom hela Arbetsmiljöområdet & Hållbarhetsområdet och du får möjlighet att utvecklas & utveckla en bred och gedigen kompetens. Vi bedriver många spännande kunduppdrag, korta som längre och vi stöttar dig samt kompetensutvecklar dig genom mentorskap och coachande samarbete i kunduppdrag.
Exempel på arbetsuppgifter: Riskbedömningar, mätningar av yrkeshygieniska gränsvärden, Systematisk Arbetsmiljöarbete (SAM), Arbetsmiljö- & Skyddskommittéer, arbetsmiljöronder, interimsroller inom arbetsmiljö, stöttning till kunder med att utveckla/implementera åtgärder – som svar mot Arbetsmiljöverkets Inspektionsmeddelanden, utbildningar och mycket mer…
DEKRA har ett stort team med duktiga/erfarna arbetsmiljöingenjörer i olika delar av landet, som alla kommer att stötta dig i ditt arbete och i din fortsatta utveckling.
Välkommen till ett proffsigt och engagerat team, som stöttar varandra & har kul på jobbet!
KVALIFIKATIONER, KOMPETENS & ERFARENHET
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från rollen som arbetsmiljöingenjör, gärna från en tjänst inom någon företagshälsovård, där du har arbetat med AMI-tjänster mot olika företagskunder inom arbetsmiljöområdet eller från någon liknande tjänst.
Vi ser gärna även mer juniora sökanden med drivkraft och positiv energi som vill utvecklas i rollen som Arbetsmiljöingenjör.
Erfarenheter av andra närliggande roller inom arbetsmiljöområdet till exempel som EHS-specialist/-ingenjör, arbetsmiljö- eller miljöinspektör (AV) är meriterande.
Om du har intresse för eller erfarenhet av eller vill lära dig mer om (ej något krav) hållbarhetsrelaterade tjänster som t ex ESG-tjänster (CSRD/ESRS), Hållbarhetsrapportering, arbete med energideklarationer, energirelaterade utvärderingar och audits, så ses det som positivt.
Vi ser gärna att du har någon lämplig högskoleutbildning i botten inom arbetsmiljö, miljö, hållbarhet, kemiteknik, medicinteknik, maskinteknik eller liknande utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som väger upp på motsvarande sätt.
OM DIG
Som person är du initiativtagande, driven och relationsskapande samt har förmåga att inge förtroende. Då du kommer vara en viktig del i arbetet med att utveckla konsultverksamheten inom Arbetsmiljö är det centralt att du också trivs ute hos kunder. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande och vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat.
Det är viktigt att du har ett positivt mindset samt brinner för att utvecklas och utveckla andra inom arbetsmiljöområdet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Krav på B-körkort och du skall ha tillgång till egen bil.
VÅRT ERBJUDANDE & ANSÖKAN
DEKRA erbjuder förmåner avseende sjukvårdsförsäkring, kompetensutveckling, personlig utveckling, hälsokontroller, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, löneväxling, reseförsäkring, Club DEKRA och mycket mer.
Placeringsort: Malmö med omnejd
Stämmer ovanstående in på dig? Vi tar emot ansökningar löpande, så skicka in din ansökan till oss redan nu!
Välkommen med ansökan i form av personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2024-08-25
Om du har frågor kring tjänsten, så är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Tobias Pier tobias.pier@dekra.com 010-455 1580 eller Affärsområdeschef Jari Salo jari.salo@dekra.com 010-455 1222

Ansök nu

Stadsbostäder söker reparatör

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 4
Vi söker dig som är driven och vill utveckla fastighetsservice tillsammans med oss. Hos Stadsbostäder erbjuds du att arbeta i ett företag där stabilitet och långsiktighet kombineras med framåtanda och nytänkande. Vi befinner oss i en expansiv fas och det finns goda möjligheter för vidareutveckling inom företaget.
Dina arbetsuppgifter är varierande och kommer att bestå av att ta emot felanmälan, samt planera och utföra reparationer i fastigheter och lägenheter inom VVS, fastighetsteknik, snickeri och andra vanligt förekommande reparationsarbeten.
Du ansvarar för dina reparationer från planering till färdigställande och blir en integrerad del av vårt serviceteam på fältet. I ditt dagliga jobb åker du runt och reparerar i lägenheter och fastigheter och har mycket kontakt med hyresgäster. Du arbetar dessutom i nära samarbete med vår kundtjänst och våra egna fastighetsskötare, förvaltare, byggprojektledare, plattsättare, snickare, målare och fastighetstekniker såväl som våra externa entreprenörer.
Arbetet innebär stor frihet under ansvar och goda möjligheter till vidareutveckling inom reparationer och fastighetsteknik. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla servicen gentemot våra hyresgäster och uppdragsgivare.
Som person har du en stark arbetsmoral och kan arbeta i ett högt tempo. I din yrkesroll drivs du av att hålla en hög servicenivå och kan bemöta människor i olika situationer. Du arbetar effektivt och har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.
Vi söker dig som har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter och/eller närliggande hantverkaryrken och vill utvecklas i din yrkesroll. Det är en merit om du har spetskompetens inom VVS eller snickeri men även vill utvecklas inom andra fastighetsrelaterade reparationsarbeten.
Låter detta intressant, skicka ansökan till rekrytering@stadsbostad.se. Eftersom urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar ansökan snarast, dock senast 15 augusti.
Stadsbostäder är ett familjeföretag i andra generationen som i över 35 år har förvaltat bostäder och kommersiella fastigheter på uppdrag av fastighetsföretag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder våra uppdragsgivare en totalförvaltning där vi tar hand om ekonomi, administration, teknik, skötsel och byggservice.
Vi befinner oss i en expansiv fas och för närvarande förvaltar vi drygt ett 130-tal fastigheter, huvudsakligen i Malmö och Lund, med ca 3500 lägenheter och 350 lokaler. I företaget finns idag 42 medarbetare. Stadsbostäders vision är ”Det självklara valet för att bo, verka och äga”. Vi strävar efter att vara den mest respekterade och väletablerade leverantören av fastighetstjänster i Malmö med omnejd. Hos oss kombineras stabilitet och långsiktighet med framåtanda och förnyelse.

Ansök nu

Vi söker Städare/Lokalvårdare i Safe Property Service i Malmö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jul 4
Har körkort och tillgång till bil? Söker du jobb på deltid som lokalvådare? Vi har den perfekta möjligheten för dig!
Jobbpunkten bemaning, rekrytering och matchning samarbetar med flera arbetsgivare inom olika branscher och hjälper dem att hitta kvalificerad personal.
För närvarande söker vi, på uppdrag av Safe Property Service, en Städare/lokalvårdare i Malmö.
Kvalifikationer:
Har körkort, B
God servicekänsla
Ansvarsfull, noggrann och punktlig

Arbetsuppgifterna innebär följande:
Dammsuga och damma.
Moppa golv.
Rengöra ytor och desinficera.
Noggrann rengöring av kök.
Städa toaletter/badrum.
Sophantering, diskning, återvinning, rengöring av glaspartier.

Omfattning av tjänsten är på 50%
Om Safe Property Service:
Vi gör det enkelt för dig att hålla ditt kontor eller dina fastigheter rena och fräscha.
Om oss
Jobbpunkten AB arbetar med bemanning, rekrytering och matchning.
Vi intervjuar löpande och rätt kandidat kan tillsättas innan sista dag för ansökan.
Välkomna med era ansökningar

Ansök nu

Jobba Som Festsäljare

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jul 4
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad

Ansök nu

1st Line Support för framtida uppdrag

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 4
Vi på Adecco Tech söker 1st Line Support för framtida uppdrag hos våra kunder i Malmö. Detta är en proaktiv annons med målet att hjälpa dig hitta en tjänst som matchar din kompetens och önskade karriärväg. Drivs du av att hjälpa människor att hitta lösningar på deras utmaningar och problem? Då är du varmt välkommen hit!

Om tjänsten
Vi söker efter en självgående och engagerad 1st Line Support för att hjälpa oss att ge bästa möjliga kundservice till våra kunder och deras användare. Som 1st Line Support kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa att användarna hos våra kunder har en problemfri upplevelse med sina IT-system och hjälpa till att lösa tekniska frågor på ett effektivt sätt. Genom att skicka in din intresseanmälan ger du oss möjligheten att ha din profil i åtanke när vi letar efter kandidater för konsultuppdrag inom ditt specifika yrkesområde. Därefter kommer vi att kunna kontakta dig när vi får in ett uppdrag som matchar just din profil. Då vi samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du blir kontaktad angående tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Eftersom detta är en proaktiv annons, kan arbetsuppgifterna variera. I rollen som 1st Line Support kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter exempelvis bestå av:

• Felsökning och installation, främst i Windowsmiljö.
• Bistå med teknisk support till användare via telefon, e-post och chatt.
• Ta emot samt registrera ärenden i ärendehanteringssystem.
• Lösa tekniska problem på ett effektivt sätt och övervaka användares ärenden från start till slut.
• Hantera och lösa vanligt förekommande tekniska utmaningar.
• Samarbeta med andra teammedlemmar för att identifiera mönster i problem och bidra till långsiktiga lösningar.

Observera att du genom denna annons gör en intresseanmälan för framtida uppdrag. Vi får löpande in förfrågningar från kunder inom området, och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
Som person är du lyhörd för din omgivning, tydlig i din kommunikation och drivs av problemlösning. Beroende på uppdrag kan specifika krav variera, men generellt ser vi att du möter följande kvalifikationer:

• Erfarenhet av att arbeta med ärendehanteringssystem.
• Kunskap om operativsystem och programvara, inklusive Windows och Office.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
• Förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team.
• God kommunikationsförmåga samt en förmåga att förmedla tekniska frågor på ett lättförståeligt sätt.
• En proaktiv inställning och förmåga att hantera flera ärenden samtidigt.
• Du behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på Adecco Tech strävar efter att vara det självklara valet för våra konsulter och visa vägen till de bästa jobben.

Om ansökan
När vi tagit emot din ansökan kommer första steget i processen vara ett mail med ett eller flera tester, beroende på hur din ansökningsprocess har sett ut hos oss innan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Beatrice Arvidsson via Beatrice.Arvidsson@adecco.se

Om din fråga rör registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via info@adecco.se. 

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Vänligen använd ansökningsformuläret på vår webbplats för att skicka in din ansökan!

Välkommen med din intresseanmälan!

Sökord: Support, ServiceDesk, Felsökning, Windows server, Officeapplikationer (O365), Active Directory, 1st line,

Ansök nu

LAKRITSROTEN MALMÖ SÖKER DIG SOM VILL JOBBA DELTID

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 4
Har du stor kärlek för sötsaker och gillar lakrits?
Då har vi jobbet för dig!
Vi är en ledande specialist butik inom konfektyr med över 700 artiklar lakrits från jordens alla hörn, uppdelade i Söt, Salt, Choklad, Mat & Bak, Skönhet och Litteratur, samlade på ett och samma ställe.
Jobbet innebär att möta våra kunder och sprida din nördighet om hantverket kring lakrits, hålla butiken i ordning och se till att senaste nyheterna presenteras för våra kunder. Utöver det, deltar du i att följa de uppsatta målen, rutinerna för; hygien, kassahantering och den dagliga driften.
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom hotell, restaurang eller butik och vill arbeta deltid 50 % dvs ca 20h/v.
Du talar flytande svenska och engelska.
Schemat är förlagt på dagtid, kvällar och helg.
Tjänsten beräknas att påbörjas 1a september eller enligt överenskommelse.
Det är viktigt att er ansökan skickas in i PDF-format, och inkluderar ditt CV med bild och Personligt brev.
Skicka din ansökan till:
jobb@lakritsroten.se
I ämnes raden i din email ansökan ange referens: DELTID Malmö

Ansök nu

TYSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL ELFA

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 4
TYSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL ELFA
Vill du vara en del av ett engagerat kundtjänstteam? Drivs du av att agera professionellt och innovativt? Har du erfarenhet av service och att ha kunden i fokus. Är du intresserad av smarta förvaringslösningar? Då ska du söka denna tjänst idag!
 
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att sälja in och registrera order mot kund. Du kommer framför allt att arbeta med våra tysk- och svensktalande kunder. Du ansvarar för att besvara inkommande frågor från Elfas kunder via e-post och telefon, samt hjälper konsumenter med planering av förvaringslösningar. Därutöver administrerar du ärenden i olika affärssystem, så som Microsoft Dynamics CRM samt M3, men även Excel.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hjälpa konsumenter med planering och inköp av förvaringslösningar.
Sälja in och registrera orders mot svenska och internationella kunder.
Utforma och sammanställa offerter.
Besvara inkommande frågor via samtal och e-post.
Planeringsservice, till framför allt för den tyska marknaden.

 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Kundtjänstmedarbetare har du ett intresse för försäljning. Du är en prestigelös lagspelare som uppskattar att aktivt arbeta med processer. Att arbeta lösningsorienterat och kvalitetsmedvetet ser du som en självklarhet samt att du värderar en god kundservice. Vidare trivs du med att ta dig an nya utmaningar och är en god kommunikatör.
 
Viktigt för tjänsten:
Flytande i tyska, svenska och engelska, i både tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av kundservice, förslagsvis i detaljhandeln inom bygg.
Tidigare erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem samt Excel.
Meriterande med goda kunskaper i danska.
God samarbets- och kommunikationsförmåga.

 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid. I en förlängning kan det finnas möjlighet till anställning hos kunden.
Du arbetar i ett härligt team på Elfas huvudkontor i Malmö. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag.
 
ÖVRIG INFORMATION 
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.  
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Inköpare

Inköpare
Läs mer Jul 4
Nu söker vi en inköpare till Peab, region Bygg Syd. Har du en gedigen branscherfarenhet och vana av att arbeta med projektinköp så kan vi erbjuda dig en variation av spännande projekt i en positiv och utvecklande miljö.
 
Vi är cirka 250 medarbetare och driver många intressanta byggprojekt i Skåne och Blekinge. Uppdragen varierar mellan nyproduktion, renovering samt om- och tillbyggnad. Placeringsort är företrädelsevis Malmö, alternativt Helsingborg. 
 
Om tjänsten
Som inköpare hos oss utför du inköpsarbete och upphandlingar i kalkyl-/anbudskedet, i produktionsförberedelseskedet samt under pågående produktion. Du ansvarar för och driver inköpen i ett komplext eller flera mindre komplexa projekt. Vidare ansvarar du för att projektspecifika miljökrav tas omhand i inköpsavtal samt att dessa efterlevs. 
 
Du ingår i regionens inköpsgrupp och rapporterar till regioninköpschef i inköpsfrågor och i projektet rapporterar du till projektets platschef. 
 
I din befattning ingår bland annat:
•    I kalkylskedet: Bistå med marknadspriser, utföra offertförfrågningar samt utvärdera dessa
•    I inköpsskedet: Ingå inköpsavtal både nationella och internationella i nära samarbete med Peabs produktionspersonal och hålla en god dialog med marknaden
•    Aktivt medverka till erfarenhetsåterföring mellan inköp/projekt, samt inköp/kalkyl
 
Kravprofil
Du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning, alternativt en kvalificerad inköpsutbildning på högskolenivå eller från yrkeshögskola. Vidare ser vi att du har flerårig erfarenhet av inköpsarbete i byggbranschen. Goda kunskaper i ABT, AB, ABK och ABM.
 
Du är affärsmässig, drivande och målinriktad med god förhandlingsförmåga. Är kommunikativ och social och tycker om de administrativa delarna av arbetet. 
 
Du talar och skriver svenska obehindrat. Körkort B är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma.
 
Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till: Anna Sjöstrand, inköpschef Bygg Syd, 0725 337918, anna.sjostrand@peab.se alternativt Olle Olsson, regionchef Bygg Syd, 0733 374390, olle.olsson@peab.se. Då det är semestertider kan svarstiden vara längre.
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Ansök nu

Kalkylingenjör

Civilingenjör, byggnadskonstruktion
Läs mer Jul 4
Drivs du av att tillsammans med teamet, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan du vara den kalkylingenjör vi söker!

Vi är cirka 250 medarbetare och driver många intressanta byggprojekt i Skåne och Blekinge. Uppdragen varierar mellan nyproduktion, renovering samt om- och tillbyggnad.

Om tjänsten
Som kalkylingenjör hos oss arbetar du med framtagande av anbudsunderlag utifrån förfrågningsunderlag. Du genomför offertförfrågningar på material och UE-kostnader samt utvärderar offerterna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva anbudsarbetet till färdigt anbud och att ansvara för att skapa ett komplett anbudsunderlag. Du kommer att arbeta med allt från budgetkalkyler i tidiga skeden till traditionella anbud.
 
I rollen som kalkylingenjör kommer du att vara en viktig medarbetare för att lägga grunden för våra framtida projekt. Ditt ansvarsområde är att säkerställa att vi har konkurrenskraftiga och affärsmässigt säkra anbud.
 
I din befattning ingår bland annat:
Genomgång av förfrågningsunderlag och handlingar
Definiera resursbehov för anbudsarbetet
Undersöka och föreslå tekniska lösningar och alternativa metoder och material
Upprätta nettokalkyl
Utvärdera offerter
Upprätta klimatkalkyler
Upprätta omkostnads- och tjänstemannakalkyl

 
Du ingår i regionens kalkylgrupp och rapporterar till kalkylchefen i regionen men arbetar nära våra arbetschefer i våra anbud och projekt.
Placeringsort är Malmö alternativt Helsingborg.

Kravprofil
Du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt motsvarande kunskaper som tillgodogjorts genom erfarenhet och kompetensutveckling samt minst 2-3 års erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete i byggbranschen. Du ska på egen hand ha ansvarat för framtagande av kalkyler och anbud under denna tid och har en hög byggteknisk kompetens.
 
Som person är du stresstålig, tydlig och van att arbeta mot deadlines. Du är kostnadsmedveten och har förmåga att skapa goda relationer med människor runtomkring dig. Din naturliga fallenhet för lagspel och samarbete är ett faktum då du är en nyckelspelare i teamet.
 
Du talar och skriver svenska obehindrat. Körkort B är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma.
 
Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Mats Svensson, kalkylchef i region Bygg Syd, 0725 337 583, mats.svensson@peab.se alternativt Olle Olsson, regionchef Bygg Syd, 0733 374390, olle.olsson@peab.se. Då det är semestertider kan svarstiden vara längre.
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
 
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Ansök nu

TYSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL ELFA

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 4
TYSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL ELFA
Vill du vara en del av ett engagerat kundtjänstteam? Drivs du av att agera professionellt och innovativt? Har du erfarenhet av service och att ha kunden i fokus. Är du intresserad av smarta förvaringslösningar? Då ska du söka denna tjänst idag!
 
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du med att sälja in och registrera order mot kund. Du kommer framför allt att arbeta med våra tysk- och svensktalande kunder. Du ansvarar för att besvara inkommande frågor från Elfas kunder via e-post och telefon, samt hjälper konsumenter med planering av förvaringslösningar. Därutöver administrerar du ärenden i olika affärssystem, så som Microsoft Dynamics CRM samt M3, men även Excel.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hjälpa konsumenter med planering och inköp av förvaringslösningar.
Sälja in och registrera orders mot svenska och internationella kunder.
Utforma och sammanställa offerter.
Besvara inkommande frågor via samtal och e-post.
Planeringsservice, till framför allt för den tyska marknaden.

 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Kundtjänstmedarbetare har du ett intresse för försäljning. Du är en prestigelös lagspelare som uppskattar att aktivt arbeta med processer. Att arbeta lösningsorienterat och kvalitetsmedvetet ser du som en självklarhet samt att du värderar en god kundservice. Vidare trivs du med att ta dig an nya utmaningar och är en god kommunikatör.
 
Viktigt för tjänsten:
Flytande i tyska, svenska och engelska, i både tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av kundservice, förslagsvis i detaljhandeln inom bygg.
Tidigare erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem samt Excel.
Meriterande med goda kunskaper i danska.
God samarbets- och kommunikationsförmåga.

 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid. I en förlängning kan det finnas möjlighet till anställning hos kunden.
Du arbetar i ett härligt team på Elfas huvudkontor i Malmö. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag.
 
ÖVRIG INFORMATION 
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.  
VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Riskkoordinator

Riskingenjör, risk management
Läs mer Jul 4
Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.Din roll

Som riskkoordinator på BU Submarines kommer du spela en nyckelroll i affärsenhetens riskhanteringsarbete. Du kommer ansvara för att identifiera, bedöma och prioritera risker samt utveckla strategier för att minimera, övervaka och kontrollera sannolikheten eller påverkan av oväntade händelser. Du kommer arbeta tvärfunktionellt för att säkerställa att risker hanteras effektivt och i enlighet med företagets riktlinjer. Du kommer även arbeta med de möjligheter som identifieras och att dessa tillvaratas på bästa sätt.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

*Ansvar för affärsenhetens kontinuitetshantering

*Ansvar för riskhantering för Saab Kockums site i Malmö.

*Stödja platschefen i Malmö i riskhanteringsfrågor

*Upprätta och uppföljning av riskhanteringsplaner för produkter och projekt

*Utbilda och sprida kunskap om effektivt risk- och möjlighetsarbete.

*Delta i metod och processutvecklingsarbeteDin profil

Du är analytisk, strukturerad och strategisk i ditt sätt att agera och tänka. Vår verksamhet är teknisk avancerad och du behöver snabbt kunna sätta dig in i nya områden och sätta detaljer i större sammanhang. Du behärskar principer och riktlinjer enligt SS-ISO 31000:2009. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet och kunskaper inom kvalitetssäkring och feleffekts- och kriticitetsanalys. Vidare ser vi en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av marina produkter eller utveckling av komplexa produkter.För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du:

* Har en eftergymnasial utbildning inom Teknik, ekonomi eller juridik, alternativt likvärdig erfarenhet

* Har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom risk och möjlighetsområdet.

* Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

* Har erfarenhet av att framgångsrikt leda tvärfunktionella arbets-/projektgrupper.Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Ansök nu

Pojke i Helsingborg

Personlig assistent
Läs mer Jul 4
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Kille i Helsingborg söker assistent . Positiv, engagerad, självgående är kvaliteter som uppskattas. Ser gärna att man är bosatt i Helsingborg, 

Skulle du vilja veta mer kontakta oss på Särnmark.

Ansök nu

Regulatory Affairs Expansion Lead (Maternity cover)!

Nutritionist/Näringsfysiolog
Läs mer Jul 4
WHAT’S IN IT FOR YOU?
More and more people choose to switch to a plant-based diet for the sake of their health and the planet. We offer you a great opportunity to take an active part in the expansion of a great company with great products. If you’re getting a tingly feeling reading this, thinking you want to be part of making sure Oatly can actively keep making the world a better place, we are happy to tell you that we are looking for a Regulatory Affairs Expansion Lead! The role is placed in Malmö HQ.


WHAT YOU WILL DO
You will secure sustainable business growth of Oatlys brand by ensuring the legal/regulatory compliance of Oatly products in new expansion markets. Support expansion team with regulatory expertise, securing that regulatory requirements and risks are captured and addressed. This isa temporary position of one year for a maternity cover, starting from October 2024.
More fun things you will do:
Support the expansion team by providing regulatory insights when assessing and accessing new markets.
Be on top of the latest regulatory developments by monitoring legislation and cascade it into the organization by structuring complex content.
Map and document the regulatory requirements of new markets in a structured and organized way.
Coordinate the contact with external consultants when needed.
Perform regulatory risk assessments for new product categories which will be launched within the specific market and advise on solutions.
Ensure product and labelling/stickering compliance.
Carrying out regulatory tasks related to placing the Oatly products on new markets, including authority registration/notification if applicable.
Provide active support to the Expansion team with the handling and validation of all kinds of back office regulatory documentation, including, the coordination between all involved internal and external stakeholders.
Provide local regulatory expertise to create guidance and clarity within the organization.
Be responsible for setting processes and documentation related to new market entries.
Be the point of contact for the local authorities, certification bodies and distributors regarding regulatory questions.
Collaborate extensively with Commercial team and Customs specialist securing new market entries.
Work closely with Regulatory Affairs & Market lead securing business continuity and handover of new markets when these are entered


WHO YOU ARE:
Besides being passionate about food safety, quality and sustainability we believe that you have a roll-up-your-sleeves attitude and great self-leadership. Most of all you enjoy a collaborative environment of change, are solution driven and have an ability to have focus both in current situation and in long term perspective.
We hope to see that you check the following boxes:
B.S./MSc or corresponding with focus on quality or food safety or law school with food as master
Advance knowledge of food legislation
Basic knowledge of trade and customs regulations
Interest in applying and embedding sustainability into the area of influence
IT competence: MS Office (Word, Excel, Power Point), SharePoint, ERP

You have at least 5 years of experience working with legal & regulatory requirements in the Food industry from an international organization & global context. You have experience working with product management, artwork and labelling as well as working with authorities.
You are fluent in English, other languages is as an advantage.

YOUR APPLICATION
We value diversity and inclusion and welcome people from all backgrounds who see sustainability and health as important values. Even if your experience doesn’t align perfectly with every qualification in the job description, we encourage you to apply anyway. If you have the curiosity, passion, and collaborative spirit, let’s do this together! It will be fun!
Apply no later than 24th of July.
We treat all candidates equally: If you are interested, please apply through our application system - any correspondence should come from there. This will ensure that the candidate experience is smooth and fair to everyone!

THE OATLY WAY
Oatly is a company built on the idea of change. Our mission is to make it easy for people to eat better and live healthier lives without recklessly taxing the planet’s resources. It's why we come to work every day. With head office in Malmö and production in Sweden, Netherlands, China, Singapore, and the US, our products are available in almost 30 countries across Europe, North America, and Asia.
Love Oatly xxx


#LI-TA1

Ansök nu

Teamlead Sales Development Representative till itm8

Account manager
Läs mer Jul 4
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos itm8

Om företaget:

itm8 är en ledande global IT-leverantör med verksamhet i Sverige, Danmark, Tyskland, Tjeckien och Filippinerna. De erbjuder ett brett utbud av tjänster inom IT-drift och molntjänster, Digital Transformation, Applikation Tjänster och Cyber Security. itm8 har en stark vision om att skapa värde genom sina tjänsteerbjudanden inom IT och digital transformation och siktar på att bli sina kunders bästa affärspartner och öka deras konkurrenskraft.
De söker nu deras första person in i SDR-teamet som kommer få möjlighet att bygga upp och sätta strukturer för teamet. Tillsammans med övriga säljavdelningen sitter du i fräscha och öppna miljöer på kontoret i Hyllie Vattenparksgata i Malmö.

Arbetsuppgifter:

Som Sales Development Representative hos itm8 kommer du att spela en nyckelroll i att hantera och kvalificera leads från olika marknadsaktiviteter. Huvuduppgiften är att kontakta leads och boka möten till säljteamet. Då du blir den första personen i rollen som SDR kommer du att rekrytera, bygga upp och leda SDR- teamet framåt. Detta innebär att du även har ansvar för att skapa samt implementera processer, system och rutiner för effektiv leadshantering. Som ansvarig för att generera och följa upp leads, samt boka in möten har du nära samarbete med såväl säljteamet som marknadsteamet för att optimera arbetsflödet.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
• Bearbeta och ringa leads från webbinarier, seminarier och andra marknadsaktiviteter
• Samverka med marknads- och säljteamet för att säkerställa högkvalitativ leadshantering
• Rekrytera nya förmågor inom SDR-området
• Leda & Coacha SDR-teammedlemmar
• Utveckla processer & systemstöd för att stötta och utveckla förmågan att generera, underhålla och driva SDR funktionen framåt mot en högeffektiv leads genererade verksamhet som stöttar den övriga säljorganisationen

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Minst två års arbetserfarenhet som SDR eller säljare. Meriterande med erfarenhet av en ledarroll
• Intresse för IT- och Tech branschen
• Mycket god dator- och systemvana, meriterande att ha arbetat i något CRM-system
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att lyckas i rollen ser vi att du är en social och relationsskapande person som trivs med att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer. Du har ett starkt driv med intresse för försäljning och vill utvecklas inom ditt yrkeskunnande. Vidare ser vi att du är en lagspelare som trivs med att såväl hjälpa som att samarbeta med andra kollegor. Denna position erbjuder stora möjligheter inom bolaget för dig att utvecklas som säljare.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Hyllie Vattenparksgata i Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Teamlead Sales Development Representative till itm8

Account manager
Läs mer Jul 4
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos itm8.

Om företaget:

itm8 är en ledande global IT-leverantör med verksamhet i Sverige, Danmark, Tyskland, Tjeckien och Filippinerna. De erbjuder ett brett utbud av tjänster inom IT-drift och molntjänster, Digital Transformation, Applikation Tjänster och Cyber Security. itm8 har en stark vision om att skapa värde genom sina tjänsteerbjudanden inom IT och digital transformation och siktar på att bli sina kunders bästa affärspartner och öka deras konkurrenskraft.
De söker nu deras första person in i SDR-teamet som kommer få möjlighet att bygga upp och sätta strukturer för teamet. Tillsammans med övriga säljavdelningen sitter du i fräscha och öppna miljöer på kontoret i Alvik strand i Stockholm.

Arbetsuppgifter:

Som Sales Development Representative hos itm8 kommer du att spela en nyckelroll i att hantera och kvalificera leads från olika marknadsaktiviteter. Huvuduppgiften är att kontakta leads och boka möten till säljteamet. Då du blir den första personen i rollen som SDR kommer du att rekrytera, bygga upp och leda SDR- teamet framåt. Detta innebär att du även har ansvar för att skapa samt implementera processer, system och rutiner för effektiv leadshantering. Som ansvarig för att generera och följa upp leads, samt boka in möten har du nära samarbete med såväl säljteamet som marknadsteamet för att optimera arbetsflödet.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
• Bearbeta och ringa leads från webbinarier, seminarier och andra marknadsaktiviteter
• Samverka med marknads- och säljteamet för att säkerställa högkvalitativ leadshantering
• Rekrytera nya förmågor inom SDR-området
• Leda & Coacha SDR-teammedlemmar
• Utveckla processer & systemstöd för att stötta och utveckla förmågan att generera, underhålla och driva SDR funktionen framåt mot en högeffektiv leads genererade verksamhet som stöttar den övriga säljorganisationen

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Minst två års arbetserfarenhet som SDR eller säljare. Meriterande med erfarenhet av en ledarroll
• Intresse för IT- och Tech branschen
• Mycket god dator- och systemvana, meriterande att ha arbetat i något CRM-system
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att lyckas i rollen ser vi att du är en social och relationsskapande person som trivs med att skapa och upprätthålla långsiktiga kundrelationer. Du har ett starkt driv med intresse för försäljning och vill utvecklas inom ditt yrkeskunnande. Vidare ser vi att du är en lagspelare som trivs med att såväl hjälpa som att samarbeta med andra kollegor. Denna position erbjuder stora möjligheter inom bolaget för dig att utvecklas som säljare.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Alvik Strand, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Business Development Manager/KAM till Santander Leasing i Malmö

Key account manager
Läs mer Jul 4
Under de senaste 5 åren har vi varit ett av Sveriges mest snabbväxande leasingbolag. Sedan den 1 mars 2024 är vi en del av Santander Consumer Finance, Nordens största autofinance leverantör. Santander Leasing kombinerar lokal expertis med Santanders globala styrka för att erbjuda skräddarsydda mobilitetslösningar som främjar våra kunder, samhället och miljön. Med vår position inom den globala finansgruppen Banco Santander drar vi nytta av omfattande resurser för att leverera innovativa lösningar i Norden.
Om tjänsten
Som Business Development Manager/KAM på Santander Leasing kommer du på en senior nivå att fokusera på nykundsbearbetning och tillväxt, främst med inriktning mot medelstora och stora bolag på den svenska marknaden. Du har även ansvar för ett antal befintliga kunder, samtidigt som du fokuserar på att utveckla befintlig portfölj.
Du gillar att skapa nya, långsiktiga affärsrelationer och är van vid att själv driva, underhålla och strategiskt utveckla dina kunder.
Det viktigaste för oss är att vi finner dig som har ett naturligt starkt inre driv och att du med kunden i fokus skapar och utvecklar nya och befintliga affärsrelationer.
Som en del av vårt försäljningsteam kommer du att ha ett nära samarbete med övriga interna avdelningar och relevanta externa intressenter. Du kommer att arbeta i en intressant, expansiv nationell, såväl som internationell kommersiell miljö.
Dina huvudarbetsuppgifter kommer att vara:
Driva bolagets nykundstillväxt och utveckla din egen kundportfölj.
Identifiera nya affärsmöjligheter, boka och genomföra möten med potentiella nya kunder
Budgetansvar
Strategiskt strukturera och driva försäljningsprocessen
Ansvara för befintliga kunder
Som rådgivare vägleda och förstå kundens krav och uppfylla dem

Motivation
Att bli den bästa versionen av dig själv är centralt på Santander Leasing. Med glädje och humor skapar vi en kultur som genomsyras av eget driv, engagemang, ansvar och en hälsosam dos ambition.
Du har energin att vara resultatorienterad, förmågan att stötta både internt och externt och ta ansvar för förbättringar du tycker är lämpliga. Ditt moderna och positiva tankesätt är avgörande. Du är bekväm med att arbeta i en dynamisk, snabb och föränderlig miljö där du skapar struktur och ordning, samt är bekväm med att leverera oberoende och med korta tidsfrister. Du är fokuserad och uthållig. Dessutom har du:
Dokumenterad nykundsförsäljning
Dokumenterad erfarenhet av komplex försäljning, B2B, med goda resultat från tidigare tjänster inom försäljningsbranschen, samt strategisk och långsiktig försäljning
En dynamisk och proaktiv personlighet med villighet att ta ansvar för och kunna samordna flera aktiviteter samtidigt
En välorganiserad tillgång till dina arbetsuppgifter och du är bra på att prioritera ditt arbete
Ett resultatorienterat tillvägagångssätt och förmågan att balansera strategiska, resultatfokuserade och relationsintressen
Erfarenhet av att arbeta i team från olika branscher och trivs i en miljö där du måste arbeta med olika människor

Du kommunicerar obehindrat på alla nivåer, både externt och internt. God affärsengelska och flytande svenska, både skriftligt och muntligt är en nödvändighet. Kvalificerad affärsförståelse i allmänhet och du förstår ekonomisk komplexitet, har grundläggande bilkunskaper och ett giltigt B-körkort. Om du har relevant erfarenhet av Fleet Management och Leasing ses det som ett plus. Utöver detta har du hög integritet och ett gott omdöme.
Vi lägger stor vikt att skapa de rätta förutsättningarna för våra kollegor att lyckas, både vad gäller coachning, stöd och utbildning.
Vilka är vi
Santander Leasing är ett dedikerat team på 30 specialister och en del av Santander Consumer Finance med över 1,100 medarbetare. Vårt syfte är att hjälpa människor och företag att blomstra, samt möjliggöra kunders och partners förutsättningar att förverkliga sina idéer. Vi lever vårt varumärke genom att ha en kultur som genomsyras av våra värdeord – Simple, Personal and Fair.
Vi ger dig möjligheten att arbeta i en expansiv bransch, med möjlighet att vara en del av en spännande och ambitiös tillväxtresa . Vårt huvudkontor är beläget i Malmö, men vi har även kontor i Stockholm, Solna.
Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Susanna Haglund på 076 221 67 07. Intervjuer kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

SUBWAY - Sandwich Artists - Restaurangbiträde

Restaurangbiträde
Läs mer Jul 4
Vi behöver nu förstärka vårt team och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo.
Vi söker både de som vill arbeta heltid och vill starta en karriär hos oss och de som vill arbeta deltid.
Du behöver kunna prata och förstå svenska bra.
Vad du har gjort är inte lika viktigt som hur du är, när vi bygger vårt lag, men erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
På världens största snabbmatskedja handlar det inte bara om att göra Subs. Det handlar om att varje kund ska känna sig välkommen och vilja komma tillbaka till vår restaurang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt att hålla rent och snyggt i restaurangen. Vi jobbar ständigt med att hålla hög produktkvalitet, god hygien och genuin kundservice. Nyckeln till detta tror vi är teamkänsla och söker därför dig som gillar att vara en del av en grupp.
Hos oss avgör alltid dina ambitioner hur långt du vill utvecklas.
För rätt person finns det stora chanser till att inom vår organisation utvecklas och få mer ansvar.
Vår restaurang har öppet både dag, kväll och helg då söker vi dig som kan arbeta alla tider på dygnet.
Givetvis har vi kollektivavtal med avtalsenliga villkor.
Vi kommer tillsätta tjänsterna så snart som möjligt och kommer löpande hålla intervjuer, så vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Senior Power BI Developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 4
This is us At Qinshift we’re committed to making real impact. With us you’re working with teams of tech focused peers who thrive with creative thinking and dedication to learning and improvement. Here, you’ll be an important part of our community, where we actively encourage you to bring thoughts and ideas to the table. If this resonates with you and you're interested in this Power BI position, we would be delighted to talk to you. This is the job As a Senior Power BI Developer at Qinshift, you'll join our Business Intelligence Discipline, transforming data into business insights while also contributing to the development of our client relationships. Your daily tasks will involve gathering and integrating data from various complex sources, designing and implementing data models and creating sleek business critical reports and dashboards for our costumers. You will analyse data to spot trends and patterns, optimize solutions for performance and scalability and ensure robust data governance. Furthermore, you will provide technical support and training to users, guiding them to effective use of Power BI features. Collaboration and knowledge sharing with teams across the organization and clear communication with stakeholders are part of the role, alongside staying updated with the latest developments in Power BI and data analytics. This is you We believe you are a detail-oriented and analytical person with strong leadership capabilities. You excel in a collaborative environment and have experience working with large-scale BI solutions in complex organizations. Your ability to translate business needs into technical requirements and insights is key. You should be comfortable working in both Swedish and English, spoken and written. Skills: • Visualization and Dashboard Design • DAX/M/Power Query • Data Modelling • Data integration • Performance Optimization • BI SecurityNice-to-have skills: • Experience with Azure Data Factory or SSIS • Familiarity with Microsoft Fabric • Experience with Data Warehouse and/or Snowflake development • Proficiency with GITWhat awaits you at Qinshift? Through our values, Better Minds, Bolder Ideas and Bigger Hearts, we strive to provide you with the tools, the autonomy, the trust, and assistance you need to excel. Enjoy benefits like private health insurance, well-being programs, flexible and hybrid work models, laptops and gear, trainings, language classes, social events, great offices, and more. We take pride in the diverse skills and character of our teams, welcoming everyone to apply and contribute to our collective strength. We process the applications on an ongoing basis, which could mean that the process ends before the final application date, so don't wait to apply.

Ansök nu

Ditt första steg mot att bli en företagsrådgivare!

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Jul 4
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Vad går jobbet ut på?

Som möteskoordsinator hos oss kommer du att:

Ta kontakt med företagskunder i hela Sverige

Boka in möten där våra fantastiska företagsrådgivare hjälper kunder med deras avtal hos Telia, Telenor och Tele2

Delta i hela processen från start till slut, vilket innebär att du får en riktigt bra insyn och förståelse för kundens behov och hur vi bäst kan hjälpa dem

Lära dig allt du behöver för att så småningom bli en företagsrådgivare självVad behöver du ha?


Nyfikenhet: Du vill veta allt om våra kunder och hur vi kan hjälpa dem på bästa sätt

Relationsbyggande: Du älskar att prata med människor och skapa varaktiga relationer

Tålamod: Du förstår att goda saker tar tid

Målinriktad attityd: Du ger inte upp förrän målen är nåddaVad vi erbjuder:


Provisionsbaserad lönesättning med generös ersättning och utan maxtak – din insats sätter gränserna!

En härlig arbetsplats där vi värdesätter både hårt arbete och skratt. Vi tror att man presterar bäst när man trivs!

Ingen tidigare erfarenhet krävs – vi lär upp dig från grunden och ser till att du har allt du behöver för att lyckasVarför Cloudo?

Vi på Cloudo strävar alltid efter att ha roligt medan vi jobbar mot våra mål. Här får du chansen att växa i en dynamisk miljö och bli en del av ett team som stöttar och inspirerar varandra.

Är du redo att ta ditt första steg mot en spännande karriär inom företagsrådgivning? Skicka in din ansökan idag och bli en del av Cloudo-familjen!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Personlig assistent till kvinna utanför Malmö

Personlig assistent
Läs mer Jul 4
Vi söker dig som vill ha ett jobb där du gör skillnad - varje dag.
På Tindra försöker vi alltid matcha rätt person till rätt team för bästa möjliga assistans hos våra uppdragsgivare.
Här söker vi en kvinna i 40-60-års åldern med körkort. Du pratar och förstår svenska perfekt (uppdragsgivaren har en hörselskada och behöver hjälp att tolka sin omgivning).
Här finns en hund, så du är varken rädd eller har pälsallergi.
Du är en lugn och trygg kvinna med humor och skinn på näsan.
Det är en fördel om du arbetat som personlig assistent eller liknande. Kvinnan behöver hjälp med olika moment under dagen som förflyttningar, på- och avklädning, viss hygien och matlagning.
Arbetspassen är varierande ca 6-21:00 eller 9-18:30. Vi söker dig som vill hoppa in vid behov och täcka upp vid frånvaro - det finns möjlighet till en tjänst längre fram.
Skicka din ansökan redan nu, anette@tindra-ab.se.
Kort om Tindra
Vår policy är att ge en bra och personlig service till våra uppdragsgivare med utgångspunkten att alla människor har rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsnedsättning.
Hos Tindra börjar din anställning med en tät dialog under introduktionen. Vi vill säkerställa att du trivs och utvecklas i ditt arbete. De månatliga arbetsplatsträffarna fyller en viktig funktion i din och arbetslagets fortsatta utveckling.
Din anställning omfattas av Fremias kollektivavtal för personliga assistenter. Tindra är mån om sin personal och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag till samtliga anställda. Vi vill att du stortrivs, utvecklas och stannar länge hos oss.
Vill du veta mer? Läs gärna vidare på www.tindraassistans.se, ta en titt på vår Facebook, Tindra personlig assistans eller slå oss en signal.

Ansök nu

Socialpedagog till Malmö latinskola, läsåret 24/25

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Läs mer Jul 4
Ref: 20241502

Vi på Malmö latinskola söker en socialpedagog till det förstärkta programmet. Tjänsten är en projektanställning under läsåret 24/25. 

Arbetsuppgifter
Som socialpedagog hos oss får du en central roll i att skapa en holistisk syn där samhälle, grupp och individ samverkar för att främja elevers välbefinnande och utveckling. Du kommer att vara en viktig del i skolans värdegrundsarbete och bidrar med dina kunskaper och erfarenheter för att stärka skolans verksamhet.

I ditt arbete kommer du att ha möjlighet att arbeta nära eleverna, både individuellt och i grupp. Ditt fokus kommer att ligga på att möta eleverna där de befinner sig, förstå deras unika behov och ge dem stöd och motivation för att nå sina mål. Genom att skapa trygga och stimulerande lärmiljöer bidrar du till att varje elev kan känna sig sedd och inkluderad.

Du kommer att samarbeta tätt med lärare och övriga kollegor för att tillsammans utforma och utveckla skolans lärmiljö. Detta samarbete syftar till att skapa en verksamhet där alla elever får möjlighet att växa och utvecklas på bästa möjliga sätt. Din roll som socialpedagog innebär att du är med och bygger en skola där elevernas lärande och personliga utveckling står i centrum, och där de får verktyg för att bli självständiga och ansvarstagande individer.

Kvalifikationer
Krav:


• en för tjänsten relevant eftergymnasial examen (minst 120hp eller 2-årig yrkesutbildning)
• tidigare erfarenhet av liknande arbete
• god insikt i skolans mål och kvalitetsarbete
• mycket god svenska i tal och skrift

Meriterande: 


• erfarenhet av att arbeta med elever på introduktionsprogram
• vana av att driva projekt 

Som person är du relationsinriktad, har ett gott bemötande och förmågan att vägleda elever i sociala kontakter. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och uttrycker dig tydligt och anpassat utifrån situation och mottagare. Vidare är det viktigt att du är pedagogisk och bra på att samarbeta. Du behöver även vara flexibel då schema och stödbehov kan ändras under året. 

Om arbetsplatsen
"Det är våra ungdomar som ska ta över världen och vi får bidra till deras utveckling"   

Malmö latinskola kännetecknas av nyfikenhet, respekt, lust att lära och lust att utmanas. Vi är en skola med ca. 1200 elever som rustar varje elev mer än för stunden och där eleven får verktyg för att söka sig vidare i ett komplext kunskapssamhälle. Vi tycker därför att det är viktigt med djupa ämneskunskaper för att eleven ska få en stabil grund att stå på. Malmö latinskola är en skola där man vågar prestera, vågar misslyckas och vill försöka igen. Fantasi och kreativitet ges ett stort och självklart utrymme. På Malmö latinskola är ny teknik naturligt integrerad i verksamheten. Examensmålen ska styra skolan i hög utsträckning och påverka undervisningen inom ämnena och kurserna. Programarbetslagen är grunden för samarbete över ämnesgränserna och ett viktigt inslag för att man som elev på Latinskolan skall känna en hög grad av identifikation med det program man går på. Vill du veta mer om oss? Besök vår hemsida malmo.se/latin   

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi cirka 1600 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. 


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Projektanställning under läsåret 24/25
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt


Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom gymnasieskola och anpassad gymnasieskola. Du beställer utdraget via Polisens hemsida på https://polisen.se/belastningsregistret?mtm_campaign=utdrag&mtm_kwd=post0623


Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Ledare för Djungelgympa - barn 2-6 år i Malmö HT24

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jul 4
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Kom med i Sveriges bästa ledarteam inom idrott för barn! Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team?

Världens roligaste extrajobb!

Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten att inspirera och motivera barn till idrottsaktiviteter samt ger erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.

Leka, busa och sprida glädje till barnen. Det kan knappast bli roligare! Jobbet är dessutom perfekt att kombinera med studier eller andra jobb

Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

Arbeta som barngymnastiksledare.

Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.


Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Malmö består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger.

 Du som ledare får då chansen att lägga allt ditt fokus på att sprida härlig rörelseglädje!

Du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning  från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

Timanställning med start vecka 35, 2024

Vi erbjuder 4 kurser per år. Under hösten är det totalt 14 veckor och på våren är det ytterligare 14 veckor.

Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.


Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som ledare är du  ansvarig för alla dina  barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité  dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor  och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på  huvudkontoret.

 

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

 
Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Inköpsassistent till Saab Kockums AB i Malmö

Inköpsassistent
Läs mer Jul 4
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag med uppdraget att hjälpa nationer att skydda sina medborgare och bidra till ökad trygghet. Nu erbjuder vi en kreativ och utvecklande arbetsmiljö där varje medarbetares insats är en viktig del av helheten.

Är du en erfaren inköpsassistent och letar efter nästa spännande utmaning? Vill du vara en del av en dynamisk och innovativ arbetsmiljö? Då kan detta vara din nästa karriärutmaning!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (100%) och sträcker sig över 6 månader via Poolia, med möjlighet till förlängning. Tillträde beräknas till början av september.

Som inköpsassistent hos Saab kommer du att bistå vår inköpsorganisation med diverse administrativa uppgifter. Vi söker dig som är erfaren inom inköp och som har hög kompetens och ett stort engagemang för att stödja vårt team.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
· Administrativ support inklusive arkivering, bokning av konferenser och sammanställning av dokumentation.
· Hantering av större utskick till leverantörer.
· Sköta enklare ordrar och uppföljning.
· Assistera i andra förekommande administrativa uppgifter inom inköp.

Vem är du?
Vi ser att du är en noggrann och strukturerad person med god organisatorisk förmåga. Du är självständig och tar initiativ samtidigt som du är flexibel och lösningsorienterad med ett positivt förhållningssätt.

För att bli framgångsrik inom denna roll tror vi att du har:
· 4-8 års erfarenhet inom inköpsområdet.
· Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
· God kännedom om Microsoft Office-paketet.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu

Underhållsingenjör till kraftvärmeverket på SYSAV

Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Läs mer Jul 4
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Arbetar du på energibolag eller inom process- /tillverkningsindustrin och brinner för mekanik och teknik? Vill du arbeta med ett drivet gäng med starkt engagemang som ställer upp för varandra? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Sysav bidrar till en hållbar värld där så mycket som möjligt tas tillvara. Vi omhändertar avfall, avgiftar, förädlar och för tillbaka resurser till samhället. Vi skapar också insikt kring hållbar konsumtion och visar vägen för branschen genom innovativa lösningar. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region – tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.

Arbetsuppgifterna består av att leda och utveckla underhållet samt supportera teknikerna i det förebyggande och avhjälpande underhållet med fokus på problemlösning och rotorsaksanalys. Du kommer att medverka och driva utredningar som syftar till att minska antalet störningar, stopp och haverier i den operativa verksamheten. Arbetet är fritt och självständigt med intressanta uppgifter i olika sammanhang där dina insatser blir en viktig del av verksamhetens framgång.

Du kommer framför allt att:
• Driva och medverka i olika utredningar
• Ge support till mekaniker och elektriker
• Ta fram arbetsinstruktioner, KPI:er och prestandakontroller, då vi ska gå från att vara avhjälpande till att bli mer förebyggande i vårt underhållsarbete
• Tillsammans med andra enheter bevaka den tekniska utvecklingen och arbeta med uppgraderingar, modernisering och ständiga förbättringar av maskinparken
• Medverka till utveckling och förbättring av arbetssätt, rutiner och metoder
• Vara delaktig i planering, utveckling av revisionen (den stora årliga underhållet av kraftvärmepannorna). Även kunna ta rollen som revisionsledare vid behov.

På Sysav bidrar du till en hållbar värld där så mycket som möjligt tas tillvara. Hos oss får du en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras. En hybrid arbetsplats, när det är möjligt, samt balans mellan arbete och fritid, är viktigt för många av våra medarbetare och därför även för oss. Förutom friskvårdsbidrag, erbjuder vi en förmånlig sjukvårdsförsäkring och tillgång till vår Förmånsportal samt gratis pensionsrådgivning.


Personprofil
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom det tekniska området samt några års arbetserfarenhet från kraftvärmeanläggning, process- eller tillverkningsindustrin.
Du har arbetat med löpande underhåll och förbättringsarbeten och har god förståelse för mekanik och teknik.

I ditt arbete med förbättringar är det meriterande om du har erfarenhet av 6 Sigma och TPM.

För att trivas i rollen ser vi att du är prestigelös med en rak och tydlig kommunikation. Du samarbetar och kommunicerar med både tekniker och ledning och tar egna initiativ för att nå verksamhetens mål. Som person ser vi att du är en analytisk och en strukturerad problemlösare och självklart är du serviceinriktad. Tjänsten innebär mycket kontakter såväl internt som externt med leverantörer och entreprenörer.

I den här rollen får du vara i verkligheten där majoriteten av Malmö/Burlövs fjärrvärme produceras. Rollen har möjlighet att ge dig ett bra helhetsperspektiv på energiavdelningen och Sysavs organisation.


Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Ansökningstiden är fram till och med den 5 augusti och du kommer att få återkoppling därefter.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till Mathildenborgs korttidsboende!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 4
Ref: 20241499

Vi söker efter en ny sjuksköterska till Mathildenborgs korttidsboende!
Korttidsboendet är beläget ett stenkast från Limhamns centrum. Korttidsboendet består av 57 platser, varav 18 platser för personer med kognitiv svikt. Personer som blir beviljade korttidsplats har ofta ett omfattande omvårdnadsbehov under stora delar av dygnet som inte går att tillgodose i det ordinära boendet.

Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och spännande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetet som sjuksköterska på korttidsenhet innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser.

Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten. Som sjuksköterska är du en viktig del av teamet tillsammans med undersköterskor, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sektionschef. Arbetet genomsyras av en helhetssyn, där fokus ligger på patienternas egna förutsättningar. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års yrkeserfarenhet. Du känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du är specialistutbildad inom relevant område. Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang och nytänkande kan hjälpa oss att utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom den kommunala hälso- och sjukvården.

Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Det ses som meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård. Det ses också som meriterande om du har  arbetserfarenhet från patienter med demenssjukdom och kognitiv svikt. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund respekt, engagemang och kreativitet.

Vi utformar introduktion och bredvidgång utifrån din individuella kompetens och dina behov. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen
På Mathildenborg korttid vistas malmöbor under ett par veckor för att möjliggöra en optimal mobilisering efter sjukdom. Våra vårdplatser är specifikt inriktade för såväl rehabilitering som återhämtning. Vi har även en avdelning där personer med kognitiv svikt/demenssjukdom kan få rehabilitering och återhämta sig utifrån sina specifika behov.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid 

Antal tjänster: 1

Arbetstid: Arbetstiden är förlagd dag- och kvällstid med helgtjänstgöring.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och kan därför komma att kalla till intervju under annonseringstiden, så vänta inte med din ansökan, sök nu! 

Tjänsten kan komma att tas i anspråk.

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.  ?

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Malmö stad är sedan 2015 finskt förvaltningsområde. Det innebär att kommunen ska informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda äldreomsorg helt eller till väsentlig del på finska samt främja det finska språket och finsk kultur. 

Det innebär också en rättighet att använda finska i kontakten med oss i kommunen. Eftersom Malmö stad är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du kan tala finska. Varmt välkommen med din ansökan! / Tervetuloa hakemuksesi kanssa!  

Läs mer om finskt förvaltningsområde här:  Finskt förvaltningsområde - Malmö stad (malmo.se)

Ansök nu

Sjuksköterska till Kommunens rehabiliteringsavdelning!

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 4
Ref: 20241498

Välkommen till Kommunens rehabiliteringsavdelning (KRA). Vi finns på Öresundsgården på Limhamn. På KRA har vi 28 vårdplatser fördelat på våningsplan två och tre. Personalen består av sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare och chefer. 

Öresundsgården hittar du ett stenkast från Limhamns centrum med närhet till flera matbutiker som Lidl, Willys och Ica, samt café och restauranger med stor variation. Till Öresundsgården tar du dig lätt med buss 4, 33 eller 34 och kör du bil så finns parkering på gatan utanför. 

Som ny sjuksköterska hos oss erbjuder vi dig en individuell introduktion och god möjlighet till kompetensutveckling. Vi är måna om att du ska må bra och erbjuder därför friskvårdsbidrag på 2000 kronor per år. Hos oss har du tillgång till förmånscykel och även möjligheten till en förmånlig semesterväxling.

Välkommen till oss! 

Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter en sjuksköterskska som kan arbeta dag, kväll och två av sju helger. Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra patienter och utvecklas i din profession på kommunens rehabiliteringsavdelning, KRA. Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i en välfungerande verksamhet med erfarna kollegor. 

På avdelningen vårdas och rehabiliteras patienter efter bland annat frakturer, stroke eller andra trauman. I vår unika verksamhet arbetar läkare alla vardagar som en del av vårt kvalificerade team. Som sjuksköterska är du en viktig del av teamet tillsammans med undersköterskor, sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sektionschef. Arbetet genomsyras av en helhetssyn, där fokus ligger på patienternas egna förutsättningar. Vi jobbar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt och erbjuder våra patienter träning i väl utrustade lokaler. 

I uppdraget som sjuksköterska ansvarar du för kvalificerade hälso- och sjukvårdsinsatser samt att utföra rondarbete, läkemedelshantering och medicinska bedömningar. Du ger rådgivning och handledning till omvårdnadspersonal samt driver utvecklingsarbete och kvalitetssäkring, främst inom HSL-området. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har en god förmåga att bedöma och fatta beslut i vårdsituationer. Vi ser gärna att du har minst 1 års yrkeserfarenhet som sjuksköterska. Det är meriterande om du har arbetat tvärprofessionellt i team och handlett omvårdnadspersonal. Vidare är det meriterande om du har arbetserfarenhet från korttiden. 

Vi ser det också som positivt om du har erfarenhet av IT-stöden Procapita och Pascal. 

Du sätter patientens behov i centrum och har förmåga att skapa trygghet och kontinuitet i vården. Du har ett rehabiliterande synsätt, ett gott bemötande och skapar goda och trygga relationer. Du vågar pröva nytt och engagerar dig i din egen och verksamhetens utveckling. 

Du är serviceinriktad och tycker om att handleda och utbilda både patienter och omvårdnadspersonal. Du är samarbetsorienterad, kan samverka både internt och externt och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö. 

Du har goda datorkunskaper och är van att använda dig av datorn som verktyg och har god svenska i tal och skrift. 

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer och kan därför komma att kalla till intervju under annonseringstiden, så vänta inte med din ansökan, sök nu! 

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det oöppnade brevet för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen
Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/ 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö stad är sedan 2015 finskt förvaltningsområde. Det innebär att kommunen ska informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda äldreomsorg helt eller till väsentlig del på finska samt främja det finska språket och finsk kultur. 

Det innebär också en rättighet att använda finska i kontakten med oss i kommunen. Eftersom Malmö stad är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du kan tala finska. Varmt välkommen med din ansökan! / Tervetuloa hakemuksesi kanssa!  

Läs mer om finskt förvaltningsområde här:  Finskt förvaltningsområde - Malmö stad (malmo.se)

Ansök nu

Site Engineer / Drifttekniker Data Center & Critical Facilities

Drifttekniker, data
Läs mer Jul 4
Vill du vara med och säkra kundens kritiska verksamhet? Vill du dessutom ha ett utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Som Site Engineer på Coromatic ligger fokus på förebyggande arbete och riskbedömningar i syfte att säkra kundens dagliga drift.

Om rollen

Inom Operations arbetar vi med drift av kunders kritiska verksamheter, primärt datacenter. Våra uppdrag är skräddarsydda efter kundens behov och varierar från deltid till full 24/7/365 närvaro. Som Site Engineer har du ett varierande arbete med fokus främst på förebyggande underhåll, riskbedömningar, metodbeskrivningar och andra aktiviteter som säkrar anläggningens drift. Du ansvarar för flera anläggningar som du ronderar, tolkar värden från och övervakar.

Flera av våra kunder har engelska som dagligt språk i skriftlig kommunikation och arbete inom kritisk verksamhet innebär en hel del administrativa arbetsuppgifter, t.ex. händelserapporter, rotorsaksanalyser, osv – så du behöver vara van vid rapportering och hålla en hög nivå på kvalitet i rapporteringen, både på engelska och svenska.

Vi erbjuder en möjlighet att arbeta tillsammans med fantastiska kollegor i ett spännande företag med bra anställningsvillkor och karriärmöjligheter. Hos Coromatic blir du del av ett starkt team med mycket engagemang som ställer upp för varandra 24/7. Att supportera kollegor från andra verksamhetsområden och vara en god arbetskamrat är för oss en självklarhet.

Rollen ställer krav på:

• Utbildning/erfarenhet inom något tekniskt område, exempelvis el, ventilation, kyla, automation, brandskydd eller drift
• Erfarenhet av arbete med larm är meriterande
• Svenska och engelska, flytande i tal och skrift
• B-körkort

Vem är du?

För att vara framgångsrik i rollen som Site Engineer behöver du:

• Vara lösningsorienterad och kunna hantera operativ stress när till exempel driftstörning uppstår
• Noggrann och metodisk i ditt arbete och fungera väl i en processdriven verksamhet
• God analytisk förmåga
• Duktig på rapportering och uppföljning av arbete, inklusive rotorsaksanalyser
• Integritet och att tycka om att ha ansvar
• Vara duktig på att vårda kundrelationer samt samarbetsförmåga
• Ödmjuk och lyhörd

Operations är verksamma inom kritiska miljöer som är tekniskt avancerade och ställer högsta krav på säkerhet, noggrannhet, och integritet. På Coromatic står utveckling i fokus – grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos oss.

Tjänsten innebär resor inom större delen av Skåne och enstaka övernattningar kan bli aktuellt.

Alla roller inom kritisk verksamhet kan vara föremål för utökad säkerhetsprövning, bakgrundskontroll utförs av samtliga medarbetare.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan. När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats. Coromatic har mer än 700 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Site Engineer hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan!

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna rekryterande chef Thomas Marmin på 0702 - 93 60 70.

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler.

Ansök nu

Fusion Sushi i Limhamn söker sushikock med erfarenhet

Restaurangbiträde
Läs mer Jul 4
Fusion Sushi söker en sushikock för omgående anställning.


Arbetsuppgifter:
förbereda och tillaga sushi


Kvalifikationer:
minst 1-2 års erfarenhet krävs


Välkommen med din ansökan via mail: yarkworld30@hotmail.com
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Undersköterska till växelvården Mathildenborg

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Jul 4
Ref: 20241495

Nu söker vi en undersköterska till växelvården i Malmö stad. Växelvård innebär att avlasta anhöriga genom att brukarna vistas på växelvården 1 eller 2 veckor och är 3 eller 4 veckor i hemmet. Denna verksamhet ställer höga krav på flexibilitet eftersom brukare växlar varje dag. Verksamheten ligger i villakvarter i Limhamn med närhet till bussar och affärer.

Nu söker vi en undersköterska för dagtjänst. För tjänsten innebär det även kvällstjänstgöring.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I vårt Team är vi ca 20 undersköterskor varav 15 dagtid och 5 på natten som arbetar utifrån ett rehabiliterande arbetssätt. I arbetet ingår personlig omvårdnad, matlagning, städning, tvätt, social samvaro samt medicinska insatser som utförs på delegation av sjuksköterska. Varje dag är viktigast för oss och våra brukare, och därför fokuserar vi tillsammans på att sätta guldkant i vardagen.

Du har ett genuint intresse av att skapa en meningsfull dag för våra brukare genom aktiviteter. Det här kan vara fritidsaktiviteter såsom sittgymnastik och promenader eller kulturaktiviteter såsom musik, sång och läsning.

Kvalifikationer

• Utbildad undersköterska med godkända betyg
• Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• God datorvana
• Kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom växelvården.

Som undersköterska hos oss har du ett stort engagemang för arbete med människor och god förmåga att samarbeta. Du är trygg i din arbetsroll och har ett gott bemötande med positiv inställning till förändring och utmaningar.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten. Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Malmö stad har varit finskt förvaltningsområde sedan 2015. Det betyder att kommunen har en speciell skyldighet enligt minoritetslagen att informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda tjänster på deras modersmål och skydda och främja deras språk och kultur.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobbInformation om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-10-01 eller enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Butikschef foodora market - Malmö

Butiksansvarig
Läs mer Jul 4
Är du en ansvarstagande person som letar efter en ny utmaning inom ett av Sveriges största bolag inom q-handel? foodora market är foodoras egna matvarubutiker med leverans inom 30 minuter. På foodora market erbjuder vi ett brett sortiment av produkter man kan hitta i en vanlig livsmedelsbutik. Nu letar vi efter en Butikschef till Malmö som kommer ansvara för såväl daglig drift, personal och resultat. Är du hungrig för att utvecklas inom ledarskap? Skicka in din ansökan redan idag!
Your mission
Ansvara för daglig verksamhet vilket inkluderar att lägga beställningar, ta emot leveranser, plocka ordrar och följa upp lagerhållning.
Leda och planera det löpande arbetet med personal, bemanning, schemaläggning samt coacha teamet att trivas och prestera så bra som möjligt!
Effektivisera arbetssätt och rutiner, se till att regler efterföljs så att butiken hålls i gott skick!
Ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet, leda personalmöten samt hålla i medarbetar- och lönesamtal.

Vi letar efter dig som tycker om att ta ägandeskap för din butik och ditt team med stöttning från din närmaste chef. Du är prestigelös och arbetsuppgifterna kan variera, både högt och lågt precis som när du fyller på butikshyllorna! Du har en god samarbetsförmåga - laget före jaget! En ledares ansvar är att skapa de bästa förutsättningarna för sitt team, vilket vi tror att du drivs av! Sist men inte minst så är du flexibel - vi är ett snabbrörligt företag, så vi hoppas att du trivs i en (extremt) snabbt föränderlig miljö!
Vår urvalsprocess är löpande och annonsen kan plockas ner innan rekryteringsprocessen är klar, om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen.
Vår rekryteringsprocess kommer innehålla följande:
Psykometriska tester via Alva Labs - Vi använder vetenskapsbaserad metod.
Digital HR-intervju - Låt oss lära känna varandra lite bättre!
Case-intervju - Gör din magi och träffa oss ansikte mot ansikte.
Referenskontroll - Nästan där!
Bakgrundskontroll - Sista steget innan vi blir kollegor.
Startdatum: Omgående
VEM DU ÄR:
Vi tror att du har tidigare erfarenhet som butikschef, biträdande butikschef, lageransvarig eller arbetsledare.
Du är en mästare när det kommer till att arbeta effektivt, vilket du också gärna lär ut till dina kollegor.
Har du en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning ses det som en merit.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med livsmedel.
Du förstår svenska och engelska obehindrat, och kan tala antingen svenska eller engelska flytande.

Ansök nu

Senior Technical Artist

3D artist/3D-grafiker
Läs mer Jul 4
Do you have that creative spark that allows you to create tools that save countless artists' lives (or maybe save them a few seconds every time they click that one button)? Then you might be the person we are looking for!
The roleIn this role, you will work closely with artists, designers, programmers, and many otherdisciplines on our recently announced title Exoborne! We are looking for a hands-on candidate with extensive experience working in editor for prototyping, support, and performance. Someone who can build strong connections between teams and facilitate the world we are trying to build while providing good feedback to colleagues and mentoring other technical artists.
You will play a crucial role in focusing on the craft development aspect within the team, ensuring expertise and guidance in the specific craft area of technical art. This role reports to the Development Manager, who has the people management responsibility for the team.
Your essentials Ability and willingness to mentor other technical artists
Experience in setting up processes for different kinds of code reviews
Competence in identifying and driving performance goals and optimizations for open-world development on consoles and PCs
Extensive production experience with Unreal Engine Experience with scripting or programming (Python, C++, blueprints)
Shipped at least one previous AAA title
Strong understanding of streaming systems and setups for open-world games
Strong problem-solving and prototyping abilities
What we offer Competitive salaries aligned with industry and regional levels
30 days annual leave, in addition to all public holidays
Hybrid work-from-home policy
Bonus and profit sharing
Pension plans and insurance
Private Healthcare 5000 SEK yearly preventative healthcare allowance
1' wellness hour' to be used per week
VISA sponsorship and relocation assistance
Happy for you to have side projects outside of work
Who we are
Sharkmob was founded in 2017 and has offices in Malmö, Sweden, and London, UK. The studio develops AAA-quality games for PC and console, using the Unreal Engine to power its ambitions of taking multiplayer games to new heights.
Currently, we are working on two major projects: Exoborne – a Sharkmob original game created in Malmö, is a tactical, open-world extraction shooter set in a United States torn apart by apocalyptic forces of nature. The second project, developed in London, is another Sharkmob original IP yet to be announced. Our first game, Bloodhunt - a battle royale set in the Vampire: The Masquerade universe, was released on 27 April 2022.
At Sharkmob, we are committed to building an inclusive team that represents diverse backgrounds, perspectives, and skillsets – because we believe that helps us create great games. We welcome all candidates who are aligned with our core values of shared ownership, smart decisions, and, last but not least – having fun! We hope you want to join us on our adventure and become a part of our crew. You can find more great perks of being a crew member. If you want to know more about Sharkmob and our projects, visit our homepage.

Ansök nu

IT Architect

Projektledare, IT
Läs mer Jul 4
Want to influence the bigger picture? At Saab, you can realise amazing innovations that keep people and societies safe. Together, we can truly make an impact - and your part matters.Your role

We are looking for an engineer committed to IT Architecture to join our cross functional team, Onboard Security & IT Architecture. As an IT Architect on Kockums you will be working with onboard IT systems in our submarine and surface ship projects. You will work closely with our system engineering teams, to make sure that the IT infrastructure onboard is well designed in accordance to the operational needs.Our products consist of many systems, both developed in house and procured and integrated in a complex distributed environment.The main tasks are:* IT architecture design, development and verification
* Supporting system engineers in the product development process
* Review and analysis of technical IT solutions
* Create IT architectural documentation e.g. descriptions, instructions and policiesYou will work from our centrally located and coastal office in Malmö. The work may involve some business travel, both within Sweden and abroad.Your profile

We are looking for a person with great communicative skills to collaborate with many different stakeholders in our cross functional environment. You have the knowledge to convert requirements and analysis into technical solutions. We are looking for a great colleague that will fit into our group of open minded individuals constantly sharing our knowledge and experience!Who you are is of great value for us in our selection process. So straight out of school or with experience, you might be the one for us.Required skills:

* A university degree or equivalent experiences in IT, engineering, software or similar areas
* Knowledge and experience in IT architecture
* Excellent communication skills in Swedish and English, verbal and writtenDesired skills:

* Knowledge and experience from working with IT architecture or IT infrastructure
* Experience from working with product developmentThis position requires that you pass a security vetting based on the current regulations around/of security protection. For positions requiring security clearance additional obligations on citizenship may apply.What you will be a part of

Behind our innovations stand the people who make them possible. Brave pioneers and curious minds. Everyday heroes and inventive troubleshooters. Those who share deep knowledge and those who explore sky-high. And everyone in between. ?Joining us means making an impact together, contributing in our own unique ways. From crafting complex code and building impressive defence and security solutions to simply sharing a coffee with a colleague, every action counts. We encourage you to take on challenges, to create smart inventions and grow in our friendly and tech-savvy workspace. We have a solid mission to keep people and society safe.Saab is a leading defence and security company with an enduring mission, to help nations keep their people and society safe. Empowered by its 22,000 talented people, Saab constantly pushes the boundaries of technology to create a safer and more sustainable world.Saab designs, manufactures and maintains advanced systems in aeronautics, weapons, command and control, sensors and underwater systems. Saab is headquartered in Sweden. It has major operations all over the world and is part of the domestic defence capability of several nations. Read more about us hereIf you have any questions about the job, don´t hesitate to contact

Mattias Bruzelius, recruiting manager +46 734 18 87 49Kindly observe that this is an ongoing recruitment process and that the position might be filled before the closing date of the advertisement. You can send us your application in either Swedish or English.

Ansök nu

Gymnasielärare i Historia 15% läsåret 2024/25

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Jul 4
Folkuniversitetet är ett studieförbund med en såväl nationell som internationell verksamhet omfattande folkbildning, skolor samt uppdragsutbildning för organisationer, myndigheter och företag. Vi är en idéburen organisation, fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi utvecklar vår verksamhet i nära samarbete med universiteten.  
Vi söker till Folkuniversitetets gymnasieskola Einar Hansengymnasiet  
Gymnasielärare i Historia 15% läsåret 2024/25 med placering i Malmö  
Folkuniversitetet präglas av idén om att ge människor förutsättningar för ett rikare liv genom kunskap och skapande. Nu söker vi dig som brinner lika mycket som vi för denna uppgift, och som med engagemang, kompetens och intresse för ungdomar tar dig an uppgiften som lärare vår skola mitt i centrala Malmö.  
På skolan finns en anda som är viktig att förvalta. Den handlar om vikten av att få vara den man är, att synas, att bli lyssnad till. Det ska helt enkelt vara roligt att komma till skolan, oavsett om man jobbar där som elev eller som anställd.  
Vi har kommande läsår behov av en lärare som kan undervisa i historia på SA-programmet i åk 1. Undervisningen bedrivs med två lektioner i veckan. Tisdag eftermiddag 14.20 - 15.40 och torsdagar 08.30 - 09.50. I tjänsten igår även ämnesmöte med ämneskollega 1 h i månaden.
 
Vi erbjuder dig  
Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med engagerade människor. Du får också jobba på en fristående skola vars huvudman inte har några särintressen - vare sig politiska, religiösa, fackliga eller ekonomiska. I arbetet ingår att planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan samt inom yrket förekommande arbetsuppgifter.  
 
Vår förväntan på dig:  
-Du är gärna behörig, legitimerad lärare i historia för gymnasiet eller under utbildning.
-Du har erfarenhet av att undervisa i historia på gymnasiet   
-Du är engagerad, flexibel och har ett modernt tänk kring undervisning  
-Du har tydligt elevfokus och drivs av att se ungdomar utvecklas  
-Du kommer att arbeta i ett arbetslag varför god samarbetsförmåga är viktig.  
Inte minst så vill vi att du bidrar till vår Folkuniversitetsanda med entusiasm och positivt tänkande! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För tjänsten gäller:  
Tjänsten är en visstidsanställning läsåret 2024/25 med tillträde 13 aug 2024. Visstidsanställningen avslutas den 17 juni 2025. 
Arbetstid tisdagar och torsdagar, 2 lektioner i veckan. Ferietjänst. Placeringsort är Malmö.
 
Frågor om tjänsten
Kontakta rektor Johan Holgersson via mejl, johan.holgersson@folkuniversitetet.se.  
 
Välkommen med din ansökan!  
Sista dag för ansökan är den 4 augusti 2024. Intervjuer sker den 7-9 augusti via Teams eller på plats. Ansökningar tas endast emot via vårt e-rekryteringsverktyg.

Ansök nu

Lokalvårdare sökes med start omgående

Fastighetsstädare
Läs mer Jul 4
Hej,
Vi på Vissa flytt och städ AB söker 2 lokalvårdare med anställning omgående.
Vi söker dig som har ett glatt humör och är flexibel.
Hos oss städar man allt från lokaler, flyttstädningar, hemstädningar och kontor.
Krav:
Körkort
Svenska
Tidigare erfarenheter är en merit

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Ramppersonal/flyttpersonal

Bohags- och flyttbilsförare
Läs mer Jul 4
Hej,
Vi på Vissa flytt och städ AB söker nu efter en ny medarbetare.
Vi söker efter två medarbetare som klarar av och gillar fysiskt arbete. Viktigt är att man har en socialförmåga och att man har lätt att samarbeta. Som flyttpersonal är det väldigt viktigt att kunden och kundens behov är i fokus. Det vi gör idag är: Flytt, bärhjälp, packning, montering m.m. för privatpersoner och företag. Tjänsten avser arbetsledarroll i ny grupp då expandering är aktuellt.
Kvalifikationer:
Hög arbetsmoral
Fysiskt aktiv
B-körkort (krav)

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Betongarbetare Malmö

Betongarbetare
Läs mer Jul 4
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg - och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.


Betongarbetare till vår kund i Malmö

Just nu söker vi betongarbetare till vår kund i Malmö. Du kommer att arbeta på ett nybyggnadsprojekt tillsammans med andra yrkesarbetare. Här finns det goda utvecklingsmöjligheter och en stor uppskattning för väl utfört arbete!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal till Sveriges ledande företag inom bygg- och anläggning. Du kommer bli anställd hos Isaksson Byggbemanning och uthyrd till våra kunder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Som anställd hos oss kommer vi kunna erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom bygg och anläggning. Du omfattas av kollektivavtal anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning.

På Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra värdeord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda

Arbetsuppgifter

Som betongarbetare kommer du arbeta med att formgivning, armering och gjutning betongkonstruktioner och plattor till nyproduktionsprojekt. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med andra betongarbetare och träarbetare.

Vem söker vi?

- Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av arbete som betongarbetare. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan läsa ritningar, arbeta självständigt och duktig på armering och gjutning.

- Goda svenska språkkunskaper och B-körkort är krav.

- Vi ser det som starkt meriterande om du har yrkesbevis.

Kontaktuppgifter och ansökan

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emila Olsson på telefonnummer  0709- 35 00 40 eller via e-mail   emila@isakssonrekrytering.se
Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar inte emot ansökningar över e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Senior Konsult Fastighetsautomation

Automationselektriker
Läs mer Jul 4
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


?Jobbeskrivning
Vårt affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, byggnadsrelaterade teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri. Med utgångspunkt i våra kvalitativa erbjudanden och produkter tillsammans med fokus på tillväxt, hållbarhet och digitalisering, ser vi många möjligheter och ljust på framtiden.
Är du passionerad och engagerad som brinner för teknik, energi och utveckling? Har du en stark vilja att utvecklas och bygga en framgångsrik karriär inom området? Då kan vi erbjuda dig en spännande möjlighet att bli en del av vårt team inom fastighetsautomation!
På sektionen för fastighetsautomation arbetar vi i alla skeden av byggprocessen samt kontroll/besiktning. Vi verkar som ett nav och har en samordnande roll mellan de olika tekniska disciplinerna.
Våra uppdrag omfattar allt ifrån idé och förstudie till projektering, projektledning, besiktning/kontroll/samordnad provning, rådgivning samt förvaltningstjänster. Uppdragen varierar från att vara enstaka dagar till att sträcka sig över flera år och innefattar från små till de stora aktörerna.
Vi ser ett ökat behov av våra tjänster och söker dig som är redo att anta utmaningen och bli en i vårt team!
Som Senior Konsult erbjuds du möjligheten att växa och utvecklas inom fastighetsautomation samtidigt som du arbetar med spännande projekt och håller dig uppdaterad om den senaste tekniken.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dra nytta av din entusiasm och tekniska expertis!
Kravspecifikation
Vi sticker ut hakan och säger att vi idag är ett team med stor bredd och hög kompetens, därför vill vi fortsätta att välja ut de bästa!
Som person har du höga ambitioner och vill utveckla både dig själv och tekniken i ett varmt engagerat gäng. Du har högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot automation, installationsteknik och/eller VVS-teknik.
Du har minst 10 års erfarenhet inom fastighetsautomation alternativt konsult- eller entreprenadverksamhet.
Kanske har du bakgrund som projektingenjör inom Styr- och regler övervakning där du både verkat som projektledare och har erfarenhet av att programmera DUC/PLC och överordnade system ute på fältet i små och stora projekt.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt innehar körkort (B).
Du har en god systemförståelse inom VVS-, el- och övriga fastighetstekniska system.
Utöver systemförståelse är det meriterande med erfarenhet inom:
Projektering av Styr- och regleringssystem
Multidisciplinära uppdrag/projekt
Samordnad funktionsprovning av installationssystem
Besiktning av styr- och regler övervakningssystem.
SCADA/BMS/ÖS-system
Tidigare upparbetade kundrelationer
Entreprenörsanda
CAD och/eller Revit

Vi ser att du är en driven och utåtriktad som person och att du arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du har lätt att knyta och behålla kontakter samt att vara affärsmässig.
Slutligen, en passion för att ständigt utvecklas inom fastighetsautomation. Detta visar att du är motiverad att fortsätta lära dig och hålla dig uppdaterad om det senaste trenderna och teknikerna inom området.


Ytterligare information
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar för just dig.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter och vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-08-15. På grund av semestertider kan återkoppling dröja längre än vanligt.


Kontaktperson för frågor:
Anders Hansen, Section Manager Buildings Automation South
anders.hansen@afry.com


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Ekonomiansvarig

Ekonomichef
Läs mer Jul 4
Treano är verksamma i hela Skåne och fortsätter kontinuerligt att växa. Vår ambition är att bygga Skåne hållbart inom byggservice, entreprenad, projektutveckling och Sawi Exclusive Homes, med vår vision om att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. Sawi Exclusive Homes by Treano är ett koncept inom Treano som fokuserar på att bygga exklusiva och unika hem. Tillsammans är vi idag ca 200 drivna medarbetare med en årlig omsättning på ca en miljard kronor, vilket gör oss till en av de större och mer snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Lund, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

I rollen som Ekonomiansvarig har du det övergripande ansvaret för bokföring, rapportering och redovisning för Treano Bygg samt övriga koncernbolag. Du rapporterar till vVD/CFO och leder en grupp med fyra ekonomiassistenter. Placering i Malmö på vårt huvudkontor.


Dina huvudsakliga dina arbetsuppgifter:
* Säkerställa bokföring, rapportering och redovisning enligt gällande regler och standarder.
* Arbeta nära vVD/CFO för att ge ekonomisk analys och strategisk rådgivning.
* Ledning och utveckling av ekonomiteamet
* Hantera revisioner och säkerställa fullständig efterlevnad av lagar och föreskrifter.
* Du arbetar proaktivt med förbättringar som bidrar till framåtdrift, utveckling och positiva resultat.


Du är en utvecklingsinriktad doer och för oss är din personlighet det viktigaste. Du är kommunikativ och tar personligt ansvar för att driva ditt och din grupps arbete framåt. Treano Byggs kultur präglas av att alla drar sitt strå till stacken och hjälper till där det behövs, stort som smått. Det är därför viktigt att du är prestigelös och tycker om att samarbeta med andra.

Det här krävs för rollen:
* Minst 5 års erfarenhet av redovisningsarbete och djupgående kunskap om bokföring, redovisning och skatteregler.
* Relevant utbildning inom ekonomi eller redovisning.
* Systemkunnig - vi står inför ett byte av ekonomisystem och du blir en nyckelspelare i detta arbete.
* Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.


Hos oss på Treano Bygg är det utveckling som gäller. Därför tror vi att du också är utvecklingsinriktad och förändringsbenägen samtidigt som du bidrar med din analytiska och kommunikativa förmåga.
 
Välkommen med din ansökan!
Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande, dock senast den 31 augusti.

Läs mer om oss här - https://www.treano.se/

Ansök nu

Lärare i textilslöjd åk 3-6 till Söderkullaskolan

Grundlärare, 4-6
Läs mer Jul 4
Ref: 20241494

Arbetsuppgifter
Söderkullaskolan söker nu en engagerad lärare i textilslöjd och som gillar att vara med och påverka och förändra i en dynamisk verksamhet. Hos oss kan du göra skillnad!

Du kommer att undervisa i textilslöjd i åk 3-6 och ansvara för planeringen och undervisningen samt göra bedömningar av dina elevers förvärvade kunskaper. Här får du möjlighet att samarbeta med dina kollegor i en öppen och tillåtande miljö där kollegialt utbyte och lärande är en självklarhet. Din undervisning är förankrad i styrdokument och aktuell forskning. Du utvecklar och driver ditt ämne framåt med hög ambition till inkluderande undervisning för alla elever. Din undervisning är också modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.

Hos oss på Söderkullaskolan ingår lärarna i arbets- och ämneslag som tillsammans planerar, bedömer och ansvarar för elevernas utbildning och utveckling. Hos oss ska du aldrig känna dig ensam i ditt uppdrag. Ditt ämneslag består av 3 andra behöriga slöjdlärare och ni har ett nära samarbetar med övriga PREST-lärare på skolan. Ni ingår även i ett slöjdlärarnätverk i grundskoleförvaltningen. På vår skola leds du av chefer som tror på skolan som en lärande organisation där fortbildning och personlig utveckling värdesätts. Tillsammans med dina arbetslagskollegor arbetar du för att eleverna ska få en välfungerande skolgång. Planering, utvärdering, elevvård och kontinuerlig kontakt med vårdnadshavare är exempel på uppgifter som ingår i uppdraget. Tillsammans skapar vi en verksamhet som möter skolans elever och vårdnadshavare på bästa sätt utifrån deras behov!

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet att undervisa åk 3-6 i textilslöjd. Det är meriterande att du har erfarenhet av ämnesövergripande och/eller språkutvecklande arbete samt har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skift. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero?och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.?Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.?

Du har ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.?För att passa som grundskollärare hos oss är det viktigt att du har ett självklart pedagogiskt ledarskap i klassrummet, ser mångfald som en styrka samt trivs med att samarbeta med dina kollegor.

Vi påbörjar urvalsarbetet efter annonens utgångsdatum på grund av semesterperiod. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Söderkullaskolan är en F-9 skola i södra Malmö där våra ca 900 elever står i centrum. Vi arbetar för ett gott arbetsklimat som stimulerar elevernas motivation, ansvarstagande och lust att lära. Pedagogerna arbetar i arbetslag där mentorskap, planering, genomförande, bedömning och analys av data är centrala delar. Vi vill att Söderkullaskolan ska vara varje elevs bästa skola där alla elever får ett lärande, känner trygghet och får en god framtidstro. I årskurs 7-9 har vi spetsklass i engelska med nationell intagning.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-08-08

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu