Experis AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Experis AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Chefsjurist till MKB

Bolagsjurist
Läs mer Maj 8
Vi erbjuder

MKB är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Vi har drygt 26.000 lägenheter och cirka 60 000 Malmöbor har sitt hem hos oss. Vi arbetar enligt sex strategier: Miljömässig hållbarhet, Attraktiv hyresvärd, Nyproduktion med rimliga hyror, Flexibilitet i arbetstid och arbetsställe samt Karriärutveckling och mångfald bland medarbetarna.

Varje strategi har dels kortsiktiga mål för varje år, dels långsiktiga mål för 2030.

Vi lägger stor vikt vid att tillsammans skapa kundnytta, affärsnytta och samhällsnytta och har tre kärnvärden: modiga, enkla, tillsammans som ligger till grund för vårt arbete i vardagen.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ-certifierade fastighetsbolaget, numera HBTQI.

Vill du vara med och hjälpa MKB att bidra till Malmös utveckling? Som chef för en ny juridisk enhet har du goda möjligheter att bidra till en rättssäker utveckling av våra affärsrelationer med både kunder och leverantörer och därigenom bidra till att Malmö blir en bra stad att leva och verka i.

Som chefsjurist på MKB

Som chefsjurist i ett av Sveriges största bostadsföretag har du central roll att bidra till att på ett effektivt sätt skapa hem till 60 000 Malmöbor. Detta innebär spännande och omväxlande utmaningar inom ett brett spektrum av rättsområden med stort egeninflytande och ansvar. Du leder den juridiska avdelningen som innehåller två bolagsjurister (en med inriktning på hyresjuridik, vållande- och försäkringsskador och en med inriktning på upphandlings- och entreprenadrätt) och två arkivarier.

Den juridiska enheten ingår i bolagets stab tillsammans med ledningsstöd, intern kontroll, och kommunikation. Du rapporterar till stabschef som sitter i företagsledningen.



Vem söker vi?

En av dina viktigaste uppgifter är att skapa goda förutsättningar för en välfungerande verksamhet där arbetsglädje, förtroende och utveckling står i fokus. Ditt ledarskap präglas av tillit, delaktighet och tydlighet. I rollen ingår personal- och budgetansvar samt att utveckla metoder och arbetssätt för att kunna möta nya krav och förväntningar avseende fastighetsrelaterad juridik och arkivhantering.

Du är tillsammans med bolagsjuristerna kontaktperson till myndigheter, branschorganisationer och tar in expertis vid behov i juridiska frågeställningar. Du frontar frågor i olika situationer, både internt och externt. Du har förmåga att ta ett helhetsperspektiv och förstår hur olika beslut och aktiviteter påverkar verksamheten. Du gilla när det händer mycket och kan samtidigt hålla god struktur, vara noggrann och kunna prioritera effektivt. Du är en teamspelare som vill vara med och göra skillnad och som både bidrar proaktivt och tar ansvar för egna leveranser. Du är nyfiken, och besitter ett genuint intresse för att sätta dig in i andras roller.

Dina primära arbetsuppgifter blir:

* Bidra till en rättssäker och effektiv verksamhet
* Coachar kollegor runt om i bolaget med både konsultativt och operativt juridiskt stöd i vardagen.
* Bistå verksamheten i kontakter med externa advokatbyråer
* Bistå ledningsgruppen med juridiska möjligheter/konsekvenser i samband med beslutprocesser.



Din bakgrund

Vi ser att du har:

* Juristexamen med minst 7 års arbetserfarenhet inom yrket.
* Fastighetsrelaterad juridik, gärna både i rollen som advokat eller som bolagsjurist på ett fastighetsbolag.
* Gärna erfarenhet av arbetsledning
* Förmåga att förstå rollen som ett allmännyttigt bostadsföretag har.



Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar MKB med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast 4 juni.

Om du vill ha ytterligare information, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Angela Ekelöf, på angela.ekelof@jeffersonwells.se

Vi ser fram emot Din ansökan!

Ansök nu

Bredband2 söker Account Manager till Malmö

Account manager
Läs mer Maj 3
Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att 500 000 kunder kan ta del av internets möjligheter. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden.

Gillar du att tävla, vinna och ha kul på ditt jobb? Är du drivande och resultatorienterad som person? Då kan rollen som Account Manager vara ett spännande jobb för dig!

Hos Bredband2 kommer du till ett väldigt dynamiskt bolag i stark tillväxt. Egna tankar och idéer till förändringar eller förbättringar tas varmt emot i denna platta organisation och det är aldrig långt till beslut. Vårt affärsfokus är starkt, vi älskar att tävla, vinna och samtidigt har vi väldigt kul på jobbet. Här sätter vi dessutom "laget för jaget" och gläds med våra kollegors framgångar.

Om jobbet

Nu behöver vi förstärka oss ytterligare och söker därför en driven och affärsinriktad Account Manager till Malmö.

Rollen som Account Manager på Bredband2 innebär att synliggöra bolaget genom en starkt ökad marknadsnärvaro främst hos våra befintliga kunder, där din roll blir att erbjuda våra företagskunder bästa möjliga lösningen inom datakommunikation och säkerhetslösningar. Ditt främsta arbetsredskap blir telefonen och du utgår från våra moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Som stöd i din affärsprocess kommer du att jobba i vårt unika egenutvecklade IT-system som möjliggör en mer effektiv och strukturerad arbetsdag.

Vem är du?

För att bli framgångsrik hos oss på Bredband2 brinner du för värdebaserad försäljning. Du har ett par års erfarenhet av B2B försäljning, gärna från Telecom, IT eller närliggande bransch och behärskar säljcykelns olika steg. Du är en affärsmässig och nätverks- och relationsbyggande person med hög social kompetens, som trivs i mötet med andra människor.

I ditt arbete är du prestigelös, professionell och trygg i dig själv och dina förmågor. Du drivs av att lyckas; av att utmana dig själv med högt satta mål, och sedan uppnå dem. Du ser möjligheter då de dyker upp, och har den retoriska förmågan att få kunden att vilja ta sig an dem. Du är en tävlingsmänniska, såväl som en lagspelare med respekt för både kollegor och kunder. Vi söker dig som brinner för att arbeta som säljare. Vi sätter i denna tjänst stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Våra medarbetare är vårt varumärke. Därför erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla en inspirerande kultur som gör det roligt att komma till jobbet, oavsett om det är för en kickoff, AW, eller en vanlig dag på jobbet tillsammans med kollegorna.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Bredband2 med Jefferson Wells. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69 alternativt på sofia.huhta@jeffersonwells.se.

Ansök nu

Spännande möjlighet som Projektinköpare i Malmö!

Inköpare
Läs mer Apr 25
Via oss på Jefferson Wells har du nu chansen att bli en del av vår internationella kunds stora, dynamiska och framgångsrika teamUppdraget som Projektinköpare hos vår kund är initialt ett konsultuppdrag men om tycke uppstår mellan dig och vår kund är det vår kunds intention att framöver kunna ta över din anställning. Placeringsort för uppdraget är på vår kunds kontor i Malmö men om du önskar är det möjligt att arbeta på distans upp till 50%.

Avdelningsbeskrivning:

Inköpsavdelningen hos vår kund består idag av ett team dedikerade och professionella medarbetare, strategiskt placerade i Malmö. Teamet strävar ständigt efter förbättring och effektivitet genom ett samlat inköpsarbete, och nu befinner de sig mitt i en spännande förändringsresa där de behöver förstärkning.

Din roll:

Som projektinköpare på detta uppdrag kommer du att ta en ledande roll i att genomföra upphandlingar och säkerställa att vår kunds nationella kategoristrategier implementeras framgångsrikt. Du blir en kommersiell spindel i nätet gentemot leverantörer och bidrar till att utveckla avtals- och leverantörsportföljen inom ditt ansvarsområde.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att ansvara för behovs- och marknadsanalyser, delta i projektteam för komplexa upphandlingar och säkerställa leverantörsuppföljning genom noggranna KPI-mätningar. Dessutom ingår regelbundna leverantörskontroller för att garantera leveranssäkerhet och kvalitet.

Vem är du?

För att passa in i rollen har du en högre utbildning inom teknik eller ekonomi samt mer än 3 års erfarenhet av inköpsarbete eller liknande. Vi ser positivt på goda förhandlingsfärdigheter och erfarenhet av olika entreprenadformer. Vi ser gärna att du arbetat enligt LOU tidigare och har du dessutom erfarenhet av LUF är det ett plus. Vår kund arbetar idag i SAP så har du gjort det tidigare är även det en merit.

Din personlighet:

Vi värdesätter din affärsmässighet och analytiska förmåga samt din förmåga att arbeta strukturerat och kvalitetsfokuserat. Du är en problemlösare som ser helheten och drivs av att hitta innovativa och effektiva lösningar.
Vår kund uppmuntrar till öppen kommunikation där din utveckling som medarbetare är i fokus.

Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och ambitiös projektinköpare till oss och vår kunds framgångsrika team!

Ansök nu

Dynapac söker en Drivande Maskiningenjör

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Apr 29
Vill du vara en nyckelfigur i att forma framtidens förarplatser för Dynapacs vältar, som används i vägbyggen världen över? Då är det här din chans att göra verklig skillnad!
Om Oss: Dynapac är ledande inom branschen för vägbyggnadsmaskiner, kända för sin oöverträffade säkerhet, tillförlitlighet och produktivitet. Nu expanderar vi vårt team och söker en passionerad maskiningenjör som är redo att anta utmaningen.

Dina Uppgifter: Som maskiningenjör hos oss kommer du att vara en nyckelperson i avdelningen för Heavy Compaction Design & Development. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
* Utveckla toppmoderna designlösningar för förarplatser.
* Skapa dokumentation och ritningar för produktion och inköp.
* Fastställa kravspecifikationer och utföra riskbedömningar.
* Delta i dimensionering och verifiering av lösningar.
* Ansvara för internstandard.
* Fungera som teknisk representant vid interaktion med leverantörer.
* Koordinera och konfigurera våra modulariserade maskiner mellan olika produktionsbolag.
* Driva standardisering och konfiguration av specialmaskiner.
Dina Egenskaper: Vi söker en passionerad individ som älskar att utforska nya tekniska lösningar och omsätta sina idéer till verklighet. Om du har erfarenhet av 3D-design, mekanisk konstruktion och Creo är det en stor fördel.
Personlighet: Du är driven och resultatinriktad, trivs både i teammiljöer och med att ta egna initiativ. Att arbeta både lokalt och internationellt är något du ser fram emot.
Din Profil: Vi letar efter någon med en kandidatexamen eller civilingenjörsexamen i maskinteknik, samt erfarenhet från tillverkningsindustrin. Konstruktionserfarenhet och god förmåga att planera och organisera arbete är avgörande.
Plats och Resor: Tjänsten är placerad på vårt kontor i Malmö, med frekventa resor till Karlskrona och möjlighet till affärsresor.
Kontakt och ansökan
Dynapac samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vid frågor, eller för mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Carina Berg på 0703-770747 alternativt carna.berg@jeffersonwells.se Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Integrationstekniker inom Linux och nätverk

Nätverkstekniker
Läs mer Apr 19
Som IT-konsult på detta specifika uppdrag kommer du representera en av våra kunder som är ett globalt telekomföretag. På uppdraget som integrationstekniker inom Linux och nätverk, kommer du ansvara för att utvärdera deras kunders befintliga komponenter och se till att de slutliga lösningarna uppfyller organisationernas behov. Arbetet utförs i team och individuellt med hjälp av avancerade utvecklingsplattformar.

I rollen kommer du att ansvara för att förstå och översätta kundernas krav till tekniska lösningar, skapa och hantera dataflöden och se till att alla system är korrekt och säkert integrerade.



Roll & ansvar

* Installation och uppgradering, konfiguration, administration av SA-produktlinjer
* Support och felsökning av produktens moduler och systemdrift under driftsättnings- och supportfaserna
* Arkitekturens livscykel, från planering via utveckling och testning till produktion. Arbeta i fullt samarbete med utvecklings- och leveransteam för att leverera värdet till kunderna
* Förbättra procedurer och automatisera processer (DevOps)



Kvalifikationer & egenskaper

* Utbildad på examensnivå eller motsvarande (datavetenskap eller motsvarande)
* Flytande svenska och engelska - skriftligt och muntligt
* Förmåga att förstå komplexa dataflöden och felsöka system med flera moduler
* Energisk, flexibel, lagspelare, kan ta egna initiativ och ta ledningen när det behövs
* Har en fallenhet för att lära sig
* Var bekväm med att arbeta med snäva deadlines
* Kunna uppvisa ett metodiskt och konsekvent förhållningssätt till sitt arbete
* Kunna "multitaska"
* Villig att resa 2 - 3 gånger/år om det behövs



Skallkrav

* Praktisk erfarenhet på Linux-servrar
* Nätverk - SNMP, Telnet, IP, Corba, SSH, HTTP/S, REST
* Systemintegrationer
* Maskinvaruförståelse och storleksdesign
* Erfarenhet av att köra frågor på DB: oracle, Hadoop osv. Sys Admin av alla typer.
* Systemoptimering/systeminställning
* All erfarenhet av Big Data (Cloudera, Hortonworks), RDBMS (någon), J2EE, webbapplikationer - fördel
* HA- och DR-designer
* DevOps-färdigheter
* WebLogic, Apache, Kafka, Zookeeper, containrar, Kubernetes.
* Unix Scripting - Annie (Buss/X/TCS)



Mertiterande egenskaper

* Fördel: AWS, Azure, Oracle Cloud
* Fördel att ha med sig något av följande: Python, Ansible, Grafana, Telegraph, Prometheus, Git Hub, Jenkins, Docker, Jira, containeriseringsarkitekturer
* Klustring: Veritas, Rhel Cluster, HP Service Guard



Då detta är en säkerhetsklassad roll krävs svensk eller europeiskt medborgarskap. Bakgrundskontroll kommer utföras.

Ansök nu

DevOps | Lösningsarkitekt | Malmö | Experis

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Mar 19
Vi söker en erfaren och engagerad lösningsarkitekt inom DevOps som ska ansluta sig till vårt IT-konsultteam. Som lösningsarkitekt kommer du att spela en central roll i utvecklingen och implementeringen av molnbaserade lösningar som integrerar utveckling och drift.

Som lösningsarkitekt hos Experis kommer du få arbeta med att skapa och underhålla infrastruktur och utvecklingsflöden. Genom moderna verktyg och tekniker är du med och automatiserar processer och hanterar resurser effektivt i molnplattformar som Azure. Du får vara med och skapa en automatiserad och integrerad utvecklings- och driftmiljö som möjliggör snabbare leveranser av högkvalitativ mjukvara med ökad stabilitet och säkerhet.

Din profil
Vi söker dig som har en bred uppsättning färdigheter och ansvarsområden som rör främst infrastruktur och mjukvaruutveckling. För att lyckas i rollen har du minst 3 års erfarenhet av att arbeta som lösningsarkitekt inom molnbaserade miljöer. Vi ser att du är en problemlösare som gillar utmaningar och har förmågan att hitta innovativa lösningar på komplexa problem. Du är en teamspelare som kan samarbeta för att nå gemensamma mål och tar ansvar för att driva projekt framåt.

Kvalifikationer

* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Har relevant högskoleutbildning inom IT eller relaterat område
* Erfarenhet av att konfigurera verktyg som GitHub Enterprise, Artifactory/Nexus, något säkerhetshanteringverktyg som t.ex. Vault.
* Erfarenhet av att konfigurera något av ovanstående verktyg från grunden.
* Erfarenhet av "infrastructure as code"
* Konfigurera och underhålla resurser på någon molnplattformarna, t.ex. Azure
* Kunskap om hur nätverksanslutningar fungerar generellt, t.ex. anslutning mellan on-prem och SaaS eller vice versa
* Arbetskunskap med CI/CD-verktyg
* Konfigurera och underhålla CI/CD-pipelines
* Erfarenhet av ArgoCD

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 600 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Vi på Experis är ett värderingsstyrt bolag, och allt vi gör genomsyras av våra värderingar People, Knowledge och Innovation.

People | Vi inkluderar och välkomnar alla oavsett roll, funktion eller ansvar. Vi värderar kompetens och har förtroende för att individen tar eget ansvar och levererar inom ramen för sin rollbeskrivning. Vi är prestigelösa och vårt arbetsklimat bygger på öppenhet och trygghet.

Knowledge | Vi har ett "growth mindset" och håller oss relevanta på marknaden genom att ständigt förflytta och höja vår egen kompetens, våra konsulters samt våra lösningar/erbjudanden.

Innovation | Vi vågar testa nytt och misslyckas. Det kräver mod. Vi har ett utifrån och in-fokus och arbetar hela tiden med värdeskapande aktiviteter för våra målgrupper.

Vad kan vi erbjuda dig?
På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Förutom möjligheten att utveckla dina kunskaper ute på spännande uppdrag erbjuds du provanställning enligt kollektivavtal, marknadsmässig månadslön, reglerad semester och semestersättning, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring, samt många andra förmåner - precis som det alltid ska vara.

Ansökan
Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Lovisa Åsgården på Lovisa.asgarden@se.experis.com.

Ansök nu

Business Process Management Leader to Inter IKEA Technology

IT-strateg
Läs mer Apr 17
Join Us and Redefine the Future! It's a great opportunity for people who love to lead, innovate, and inspire - people like you!

At IKEA, we're on a never-ending journey to create a better everyday life for the many people. As times change and new generations build families, we continuously re-invent ourselves to meet and exceed our customers' needs. Our end-to-end processes play a key role to ensure we deliver value in an efficient and scalable way. As a critical part of our operating model, they connect different capabilities across the value chain - streamlining operations, eliminating bottlenecks, and ensuring consistency in our deliverables. All to deliver övertag - the IKEA competitive advantage. To be successful in our journey, we need passionate people who embrace change, dare to question, and want to make a difference. If that sounds like you, come and join us. Together we can do great things!







About the job

As the Business Process Management Leader, your main assignment is to develop and put into action a common framework for managing business processes across IKEA, focusing on process, people, data, and technology. This includes creating the framework, setting standards, and making sure processes match up with business goals. You'll indirectly lead business process management throughout the organization and you will have dedicated competence in the business to enable this. One of your main assignments will be to implementing a new digital product for business process management. You'll also handle the life cycle of business process management and operating principles, oversee yearly cycles, and ensure governance in the process management area.

This is a full-time position based in Malmö or Älmhult, Sweden, or Delft, the Netherlands. You'll be part of the Process & Capability Team in the Operations Management department and report to the Process & Capability manager

About you

We are looking for a Business Process Management Leader (BPM) to join our team. You'll utilize your extensive knowledge of BPM practices, standards, and trends to enhance operations. Your role is to ensure a common business process management implementation, in a digital product and to engaging stakeholders at all levels. Your expertise in managing change, balancing short and long-term needs, and building strong relationships is vital. Understanding integrating data and technology, is essential for success.

You should have in-depth knowledge of BPM practices, including leading industry standards, methods, and trends. Experience in implementing a business process management tool with supporting methodologies for improving current processes is crucial. You have a talent for turning theories into actionable learnings, enabling effective communication with stakeholders at various BPM understanding levels.

To be successful in this role, the following knowledge, skills and experiences would be valuable:

* Extensive knowledge of Business process management and industry leading practices
* Deep knowledge and understanding of a retail/manufacturing value chain, the process landscape and the organization
* Strong ability to enable change, motivate, directly and indirectly lead and inspire people
* Strong ability to handle complexity, solve problems with several dimensions, and make it understandable for the many
* Capability to build trustful networks and sustainable relationships with stakeholders, business partners and colleagues



About Operations management

Operations Management works together with operations teams across Inter IKEA to lead and develop the overall IKEA operating model, and to enable strategic movements towards IKEA goals. It includes teams for business insights, capability and process development, strategy and roadmap, data, and technology.



How to apply

In this recruitment IKEA is collaborating with Experis IT, with long and extensive experience in recruiting IT managers and specialists. If you have any questions regarding the position, please contact Recruitment Consultant Jenny Flygare by phone to 070 - 255 71 43, jenny.flygare@se.experis.com or Recruitment Consultant Magnus Carlhielm 070-854 67 40 or magnus.carlhielm@jeffersonwells.se.

To apply for the position, please use www.experis.se you should click on the "Ansök" link provided, found in the job listing. Remember, since the selection and interview process is ongoing throughout the application period, it's advisable to submit your application promptly to increase your chances of being considered. If you have any more questions or need assistance with the application process, feel free to ask.



We look forward to receiving your application!

Ansök nu

Digital Product Specialist SAP Signavio, Inter IKEA Group

IT-strateg
Läs mer Apr 19
We are on the journey to transform our digital capabilities, bringing core business processes, people, data & technology together - an enabler for IKEA to become an even better home furnishing retailer in the future. A journey that needs passionate people who embrace change, dare to question, and want to make a difference. If that sounds like you, come and join us. Together we can do wonderful things!

Join Us and Redefine the Future! It's a great opportunity for people who love to lead, innovate, and inspire - people like you



About the job

It is time to transform our approach to Business Process Management (BPM) across our Global Operations. To support this inspiring change, we are seeking a Product Specialist with SAP Signavio expertise! Your goal will be to unleash the power of process mining, management, and automation through innovative BPM methodologies with this new solution for Inter IKEA Group. You will be working in close collaboration with technology and business partners at IKEA, together we will implement new ways of working for agile and transparent solutions for the many people. This is a fulltime role based in Malmö, Sweden reporting to the digital product manager for the area of Communication and Content Management.

Join us and contribute to refining our operational efficiencies and strategic initiatives through your expertise in business process management and SAP Signavio.

About you

We are looking for a Business Process Management Specialist with expertise in SAP Signavio to join our team. We think you have a strong background in business process modeling, as well as experience in tool integration and enterprise-wide implementations. We are seeking for a proactive individual who likes making the complex simple and enjoys working as part of a team. If you get energy from working in a product orientated organization with agile principles, this could be a great place for you to be! Your passion for creating a better everyday life' is what will power our digital innovation. Most importantly your proven expertise with SAP Signavio preferably within a complex and global business, will provide a brilliant foundation for success.

To be successful in this role, the following knowledge, skills, and experiences would be valuable:

* Experience of how to use, structure and configure SAP Signavio for Business Process Modelling
* Knowledge of SAP Signavio license model and deployment options
* Knowledge and proven experience of how to build and maintain integrations to SAP Signavio
* Understanding of Business Process modelling techniques and standards
* Knowledge and experience of enterprise-wide tool implementation and support
* Experience in defining and working with Service Level Agreements
* Experience with ticket and requirement management in ServiceNow and Jira

To be thrive in this role you have excellent interpersonal and collaboration skills. You have capability to build trustful networks and long-term relationships with stakeholders, business partners and colleagues. Additionally, you are skilled in analysis and proactive problem-solving. You are strategic, with the ability to prioritize tasks to meet organizational goals efficiently. Also, you are fluent in English, both written and spoken.

About Operations management

Operations Management works together with operations teams across Inter IKEA to lead and develop the overall IKEA operating model, and to enable strategic movements towards IKEA goals. It includes teams for business insights, capability and process development, strategy, roadmap, data, and technology. The product area Digital Workplace within Operations Management is vital- we run, improve, and innovate business solutions, ensuring high performance and prioritized business development. Our team provides a digital workplace to all Inter IKEA Group, with the right digital tools to help colleagues make a difference. We want colleagues to provide our users with an enjoyable, effective and secure experience using their everyday digital toolset.

How to apply

In this recruitment IKEA is collaborating with Experis IT, with long and extensive experience in recruiting IT managers and specialists. If you have any questions regarding the position, please contact Recruitment Consultant Jenny Flygare by phone to 070 - 255 71 43, jenny.flygare@se.experis.com.

To apply for the position, please use www.experis.se you should click on the "Ansök" link provided, found in the job listing. Remember, since the selection and interview process are ongoing throughout the application period, it's advisable to submit your application promptly to increase your chances of being considered. 15th of May is the closing date to apply for this role. If you have any more questions or need assistance with the application process, feel free to ask.

We look forward to receiving your application!

Ansök nu

Kredit- och reskontrahandläggare till E.ON i Malmö

Ekonomiassistent
Läs mer Apr 22
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Kredit- och reskontrahandläggare på E.ON i Malmö. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och att det blir tydliga resultat. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader men för rätt person finns möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos E.ON.

Att jobba som Kredit- och reskontrahandläggare

Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. Arbetet innebär administration av kreditärenden och kundreskontra där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

* Administration av kundreskontra och betalningsbokningar
* Kundkontakt, både inkommande och utgående via telefon och mail
* Krav och kredithantering
* Kreditprövningar
* Kontakt med inkassobolag
* Övrig administration

Den vi söker

Till den här rollen söker vi dig som är trivs i en rörlig miljö, är driven och empatisk. För att lyckas med arbetet krävs det att du är ansvarsfull i ditt sätt att jobba. Du har ett tydligt affärstänk och en god analytisk förmåga och du har lätt för att kommunicera på olika nivåer. Du har lätt för att lära dig, uppskattar ett gott samarbete och har empatisk förmåga samtidigt som du kan fatta beslut och kommunicera dessa. I övrigt behöver du ha en kandidatexamen i ekonomi eller liknande.

Vidare ska du:

* ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* ha god vana av Office-paketet
* ha god datorvana

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår elearningportal PowerYOU. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Teknisk Projektplanerare

Inköpsplanerare
Läs mer Apr 3
Vi står i innovationens framkant och är dedikerade till att frambringa banbrytande lösningar inom en rad olika industrier. Våra projektteam är ryggraden i vår framgång, ansvariga för den noggranna planeringen och genomförandet av vår mångsidiga portfölj av projekt. Vi söker nu en högt kvalificerad Teknisk Projektplanerare för att ansluta till vårt dynamiska team och bidra till vår strävan efter excellens.

Rollbeskrivning:
Den Tekniska Projektplaneraren spelar en avgörande roll i vårt projekts framgång, vilket i stor utsträckning bestämmer vår effektivitet i förberedelser, säkring av resurser, hantering och övervakning av framsteg. Denna position kräver en proaktiv individ som kan integrera olika aspekter av tids- och resursplaner till en sammanhängande strategi, och säkerställa klarhet och precision i presentation och genomförande.

Viktiga Ansvarsområden:
Leda utvecklingen av omfattande tids- och resursplaner, säkerställa integration och sammanhang.
Analysera planer för att tillhandahålla projektledare och ledningsteam med kritisk information för strategiskt beslutsfattande.
Fungera som den primära kontaktpunkten för alla planeringsrelaterade frågor, främja ett samarbetsvilligt klimat över alla företagsdiscipliner.
Aktivt bidra till förfiningen och förbättringen av våra planeringsprocesser och metoder, säkerställa att de förblir i framkant av branschstandarder.

Krav:
Bevisad erfarenhet av projektplanering inom en teknisk eller ingenjörsmiljö.
Starka analytiska färdigheter med förmågan att integrera komplex information i genomförbara planer.
Exceptionella kommunikations- och presentationsförmågor, kapabla att förmedla invecklade planer på ett tydligt och effektivt sätt.
Påvisad förmåga att arbeta nära och samarbetsvilligt med mångsidiga team, upprätthålla en prestige-lös inställning till teamwork.
Innovativ tänkare med ett engagemang för processförbättring och excellens.
Projektplanering är ett hantverk och om du har arbetat med det industriellt och lärt dig hantera utmaningarna där, då är du en kandidat som är intressant för oss. Troligen har du även en bakgrund i att arbeta med analysverktyg som Power BI eller liknande. Datahantering i Excel är av stor vikt.

Vilket planeringsverktyg du har arbetat med är inte av betydelse. Vi utbildar i det. Det är erfarenheten vi värdesätter.

Vad Vi Erbjuder:
En utmanande och givande roll i en dynamisk och internationell miljö.
Möjligheten att vara en del av banbrytande projekt med betydande inverkan på industrin.
En kultur av kontinuerligt lärande och utveckling.



Anställningen startar som en konsultanställning genom Jeffersonwells med ett slutmål om en anställning hos kunden efter 12-18 månader.

Ansök nu

IT-Samordnare inom cybersäkerhet till Sysav i Malmö

Säkerhetsadministratör, IT
Läs mer Mar 28
Är du intresserad av att bidra till utvecklingen av världens mest hållbara region, och vill du vara med och skapa en bättre miljö samt framtid? Har du ett passionerat intresse för cybersäkerhet samt för att hantera hot och risker? Som IT-samordnare hos oss på Sysav har du en nyckelroll i att upprätthålla en stabil, tillgänglig och säker IT-miljö, med fokus på cybersäkerhet, tillsammans med resten av organisationen och i nära samarbete med våra leverantörer.





Dina Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker en IT-samordnare med passion för Cybersäkerhet. Här får du möjlighet att stärka organisationens skydd mot digitala hot genom att utveckla riskhanteringsstrategier och interna kontroller. Arbetsuppgifterna omfattar ledning av cybersäkerhetsprojekt och regelbundna säkerhetsutvärderingar. Du rapporterar direkt till IT-chefen och du har ett nära samarbete med resten av IT-organisationen och externa leverantörer i arbetet med att stärka cybersäkerheten. I denna roll kommer du att spela en avgörande roll i att utveckla och implementera effektiva cybersäkerhetsåtgärder.

* Samordna och utveckla cybersäkerhetsleveranser från externa leverantörer samt följa upp dessa.
* Koordinera och förbättra det interna cybersäkerhetsarbetet, inkluderande IT- och OT-säkerhet, incidenthantering, myndighetsrapportering, samt uppdatering av cybersäkerhetsrelaterade dokument och processer.
* Utföra operationellt riskhanteringsarbete relaterat till IT, genomföra kontroller som till exempel, årliga CIS-kontroller, och leda redundanstester.
* Erbjuda stöd vid införskaffning av nya digitala lösningar för att säkerställa att de möter både lagkrav och verksamhetskrav inom cybersäkerhet.
* Säkerställa kontinuerlig utveckling av medarbetarnas cybersäkerhetsmedvetenhet, genom information och utbildning.
* Ge stöd i cybersäkerhetsfrågor kopplat till informationssäkerhetsarbetet.
* Omvärldsbevakning och hålla sig uppdaterad kring lagstiftning och branschstandarder.



Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker en engagerad och tekniskt intresserad IT-samordnare som brinner för att ligga i framkant när det gäller att identifiera och bekämpa nya säkerhetshot. Du är strukturerad, ansvarstagande och flexibel med ett intresse för cybersäkerhet och teknik. Rollen innebär samarbete med externa konsulter och innefattar teknisk kommunikation samt genomförande av förändringar och konfigurationer i IT-system. Kunskap om Microsoft säkerhetslösningar är meriterande, då vi använder oss av dessa lösningar. För att lyckas i rollen, tror vi att du kontinuerligt strävar efter att utvecklas både personligt och professionellt inom säkerhetsområdet.



Viktiga kvalifikationer

* Högskoleutbildning inom Data/IT, eller motsvarande relevant utbildning som bedöms likvärdig för tjänsten.
* Bred erfarenhet av IT och ett starkt intresse för säkerhet, särskilt inom områdena nya hot och hacking.
* Rätt mindset för att arbeta med säkerhetsrisker, inklusive en välbalanserad riskmedvetenhet.
* En vilja att kontinuerligt lära sig och hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken, särskilt Microsofts säkerhetstekniker.
* Förmåga att arbeta både självständigt och i team, samt att hålla en öppen dialog med kollegor och leverantörer.
* Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav.
* Innehav av körkort ses som en fördel.



Om Sysav

Sysav bidrar till en hållbar värld där så mycket som möjligt tas tillvara. Vi omhändertar avfall, avgiftar, förädlar och för tillbaka resurser till samhället. Vi skapar också insikt kring hållbar konsumtion och visar vägen för branschen genom innovativa lösningar. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.



Varför arbeta på Sysav?

På Sysav bidrar du till en hållbar värld där så mycket som möjligt tas tillvara. Hos oss får du en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras. En hybrid arbetsplats, när det är möjligt, samt balans mellan arbete och fritid, är viktigt för många av våra medarbetare och därför även för oss. Förutom friskvårdsbidrag, erbjuder vi en förmånlig sjukvårdsförsäkring och tillgång till vår Förmånsportal samt gratis pensionsrådgivning. Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med ett ambitiöst, positivt team som stöttar varandra och drivs av utveckling och erfarenhetsutbyte. Arbetsmiljön präglas av ett genuint intresse för arbetet, en vänlig stämning och ett starkt teamarbete. Du erbjuds en utvecklande roll med mycket ansvar, variation och nya utmaningar. Ledarskapet är coachande och präglas av tillit, frihet och stort eget ansvar.



Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort i Malmö.



Om ansökan

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis IT, som har lång erfarenhet av rekrytering av IT-chefer och specialister. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, jenny.flygare@se.experis.com. Du söker tjänsten via ansökningslänken på www.experis.se. Sista ansökningsdag är 30 april. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.



Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR Business Partner till Coop Syd i Malmö

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Apr 2
Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Coop Syd Ek förening och Jefferson Wells (ManpowerGroup). Du kommer att bli anställd hos Coop Syd Ek förening.

Om jobbet
Som en del av HR teamet kommer du att vara stationerad i hjärtat av Malmö, med möjlighet till arbete från Kristianstad-kontoret vid behov. Du rapporterar till HR-chefen som tillsammans med dina andra HR-kollegor finns på kontoren i Kristianstad och Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Bidra med affärsmässigt HR-stöd utifrån organisationens behov till cheferna
* Kollektivavtalsfrågor, arbetsrätt och facklig samverkan.
* Internkommunikation (t.ex. information om uppdateringar och nyheter via intranät, mail etc.)
* Vara involverad i utvecklingen, implementeringen och uppföljningen av gemensamma HR-frågor och rutiner.



Vem söker vi?
Vi söker dig som vill arbeta i en bred operativ roll och som är trygg i din HR-kompetens. Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning inom HR och flera års erfarenhet från självständigt och brett HR-arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat med HR i en verksamhet som har både tjänstemän och kollektivanställda.
För att lyckas i rollen krävs gedigen kunskap inom arbetsrätt och förhandlingar, samt erfarenhet av att arbeta med HR-relaterade system och processer. Du behöver ha förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt med chefer och medarbetare, samt vara trygg och självständig i hanteringen av utmanande HR-frågor. Mod och vilja att utmana status quo och driva förändring är också viktiga egenskaper, liksom förmåga att förstå och integrera HR med verksamhetens affärsbehov. Struktur och förmåga att hålla deadlines är avgörande i denna roll.
Det är viktigt att du är intresserad av och har god kompetens inom det arbetsrättsliga området samt en vilja och förståelse av att arbeta affärsnära och lösa problemen som uppstår i vardagen på ett effektivt sätt.
Som person behöver du ha fallenhet för samarbete och lätt för att bygga relationer inom organisationen samtidigt som du bidrar med energi och har en motiverande approach. Vidare är du affärs- och målinriktad och har förmåga att se helheten. Du måste vara prestigelös, lösningsorienterad, våga ta initiativ och ha en stark genomförandekraft. Du behöver även vara en god kommunikatör som har lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du har B-körkort. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet
Vi erbjuder bl. a. förmånsbil (tjänsteresor förekommer i mindre omfattning), flexibel arbetsplats, men såklart merparten av veckans dagar- på plats på kontoret, friskvårdsbidrag, personalrabatt m.m.
Du omfattas av kollektivavtal för tjänstemän
Din viktigaste uppgift är att finnas nära cheferna inom Coop och bidra med affärsmässigt HR- stöd utifrån organisationens behov. Vi kan utlova att ingen dag blir den andra lik och att du kommer att få användning för din samlade HR-kompetens!
Vi erbjuder en bred operativ roll med många kontaktytor och möjlighet att arbeta med hela spektrat av HR-frågor.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Coop med Jefferson Wells. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Patrik Nordberg (040-6606355, patrik.nordberg@jeffersonwells.se).
Sista ansökningsdag är 28 april

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Coop Syd Ek förening är en kooperativ ekonomisk förening som tillsammans med dotterbolag har över 500.000 medlemmar och ca 2.000 anställda medarbetare. Föreningen bedriver butiksverksamhet över hela Skåne och Blekinge län. Våra värderingar Välkomnande, Inspirerande, Ansvarstagande och Modiga och vår vision "Vi är Sveriges viktigaste konsumentkraft" syftar till att ge var medlem, mer för pengarna, mer hållbar matupplevelse och en mer inspirerande butiksupplevelse.

Ansök nu

Ekonom leverantörsreskontra och inköp till Øresundsbron

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 21
Är du en Ekonom med systemintresse och erfarenhet av leverantörsreskontra och e-handelssystem för inköp? Vill du vara med i en systemimplementation där du får bidra med dina kunskaper? Då kan vi ha jobbet för dig? Skicka in din ansökan redan i dag!

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Øresundsbron och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd hos Øresundsbron.

Jobbet

Under 2024 kommer Øresundsbron att implementera ett nytt e-handelssystem för inköp. Vi söker nu en Ekonom för att hantera det nya e-handelssystemet, e-fakturahantering, leverantörsreskontra, leverantörsfakturor och betalningar.

Ekonomen kommer under året att delta som resurs i systemprojektet och efter implementationen vara en del av processteamet och bidra i processutveckling och processförvaltning.

Rollen ingår i gruppen Redovisning och rapportering (3-4 personer) och rapporterar till Redovisningschefen. Arbetsplatsen är huvudsakligen i Øresundsbrons kontor på Lernacken alternativt Örestad efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter

* Arbete med leverantörsreskontra, leverantörsfakturor och utbetalningar
* Uppdatering av data i reskontra och e-handelssystem - t.ex. nya leverantörer
* Delta i projektet för systemimplementation 2024
* Uppföljning av inköpskostnader
* Utveckling och förbättring av processer kopplat till inköp och reskontra



Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, och har

* erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och utbetalningar
* erfarenhet av e-handelssystem för inköp (t.ex. Visma Proceedo)
* erfarenhet av uppföljning av inköpskostnader



Det är meriterande om du har:

* erfarenhet av implementation av nya system eller arbetssätt
* kunskap om systemet NAVISION/BC14
* arbetat med momsfrågor



Som person har du ett driv och är van att arbeta självständigt. Du har en god pedagogisk förmåga och motiveras av att stötta och hjälpa andra liksom att skapa en bra teamleverans och goda relationer. Du är strukturerad, har en god analytisk förmåga och kan se både detaljer och helhet. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende och att självständigt driva ditt arbete framåt. Goda kunskaper i svenska och/eller danska i tal och skrift är ett krav. Du har intresse av digitalisering och nya system.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar Øresundsbron med Jefferson Wells. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rikard Karlsson, +46 709-316318, rikard.karlsson@jeffersonwells.se.

Då vi tillämpar löpande urval vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via länken i annonsen på www.jeffersonwells.se.

Välkommen med din ansökan!



Om Øresundsbron

Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vår vision är en sammanhållen mångsidig region där alla människor rör sig enkelt, säkert, snabbt och klimatvänligt över Öresund. Vi är 150 medarbetare som driver och utvecklar en fast och säker förbindelse för väg- och tågtrafik över Öresund och skapar förutsättningar för ett socialt, kulturellt, ekonomiskt och miljömässigt värde för våra kunder, ägare och vår omvärld. Våra medarbetare bidrar till vår framgång. Vår organisation är präglad av proaktivitet och flexibilitet. Vi är stolta och hjälpsamma brobyggare och ett välfungerande samarbete är en förutsättning för att vi ska nå våra mål.

Ansök nu

Procurement Controller | Jefferson Wells | Malmö

Controller
Läs mer Apr 5
Är du en strukturerad och självgående ekonom med passion för teknik? Då är detta uppdrag för dig! Som Procurement Controller hos vår kund i Malmö får du chansen att skapa och följa upp materialbudgetar för projekt, samt hantera indexberäkningar och valutaförändringar. Välkommen att ansöka!

Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Uppdragslängd: Initialt konsultuppdrag med långsiktiga möjligheter
Övrigt: Säkerhetsprövning kan förekomma enligt gällande bestämmelser.

Om arbetet som Procurement Controller

För kunds räkning, ett välkänt bolag i Malmö, söker vi nu en dutig controller som kommer arbeta med fokus på inköp och stötta företaget i deras strategiska beslut.

Som Procurement Controller kommer du att vara ansvarig för att skapa materialbudgetar för nya projekt samt följa upp materialbudgetar för pågående projekt. Du kommer även att utföra earned value management och genomföra indexberäkningar för större komplexa avtal. Detta är en spännande möjlighet att vara en del av en dynamisk arbetsmiljö där du får arbeta med teknik och ekonomi i harmoni.

Arbetsuppgifter inkluderar:

* Skapa och följa upp materialbudgetar för projekt.
* Utföra earned value management för att säkerställa projektets framsteg.
* Genomföra indexberäkningar för komplexa avtal.
* Hantera valutaförändringar och räkna på dess påverkan för inköp.
* Samarbeta nära med interna och externa parter för att säkerställa effektiv materialhantering.

Den vi söker:

Vi söker dig som är en självgående, strukturerad och noggrann ekonom med ett brinnande intresse för teknik. Du är en avancerad användare av Excel och har erfarenhet av att utföra indexberäkningar samt hantera valutaförändringar för inköp. Din vilja och attityd är avgörande och kan kompensera för bristande erfarenhet.

Vi ser att du:

* Har ekonomisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet.
* Är en avancerad användare av Excel.
* Har erfarenhet av indexberäkningar och hantering av valutaförändringar för inköp.
* Har förmåga att skapa och underhålla interna och externa relationer.



Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Genom att vi har några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken som kunder har vi stora möjligheter att erbjuda utvecklande uppdrag över tid. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område, som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas.

Hur du ansöker:

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonom leverantörsreskontra och inköp till Öresundsbron

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 20
Är du en Ekonom med systemintresse och erfarenhet av leverantörsreskontra och e-handelssystem för inköp? Vill du vara med i en systemimplementation där du får bidra med dina kunskaper? Då kan vi ha jobbet för dig? Skicka in din ansökan redan i dag!

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Öresundsbron och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd hos Öresundsbron.

Jobbet

Under 2024 kommer Öresundsbron att implementera ett nytt e-handelssystem för inköp. Vi söker nu en Ekonom för att hantera det nya e-handelssystemet, e-fakturahantering, leverantörsreskontra, leverantörsfakturor och betalningar.

Ekonomen kommer under året att delta som resurs i systemprojektet och efter implementationen vara en del av processteamet och bidra i processutveckling och processförvaltning.

Rollen ingår i gruppen Redovisning och rapportering (3-4 personer) och rapporterar till Redovisningschefen. Arbetsplatsen är huvudsakligen i Öresundsbrons kontor på Lernacken alternativt Örestad efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter

* Arbete med leverantörsreskontra, leverantörsfakturor och utbetalningar
* Uppdatering av data i reskontra och e-handelssystem - t.ex. nya leverantörer
* Delta i projektet för systemimplementation 2024
* Uppföljning av inköpskostnader
* Utveckling och förbättring av processer kopplat till inköp och reskontra



Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, och har

* erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och utbetalningar
* erfarenhet av e-handelssystem för inköp (t.ex. Visma Proceedo)
* erfarenhet av uppföljning av inköpskostnader



Det är meriterande om du har:

* erfarenhet av implementation av nya system eller arbetssätt
* kunskap om systemet NAVISION/BC14
* arbetat med momsfrågor



Som person har du ett driv och är van att arbeta självständigt. Du har en god pedagogisk förmåga och motiveras av att stötta och hjälpa andra liksom att skapa en bra teamleverans och goda relationer. Du är strukturerad, har en god analytisk förmåga och kan se både detaljer och helhet. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende och att självständigt driva ditt arbete framåt. Goda kunskaper i svenska och/eller danska i tal och skrift är ett krav. Du har intresse av digitalisering och nya system.

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar Öresundsbron med Jefferson Wells. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rikard Karlsson, +46 709-316318, rikard.karlsson@jeffersonwells.se.

Då vi tillämpar löpande urval vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via länken i annonsen på www.jeffersonwells.se.

Välkommen med din ansökan!



Om Öresundsbron

Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vår vision är en sammanhållen mångsidig region där alla människor rör sig enkelt, säkert, snabbt och klimatvänligt över Öresund. Vi är 150 medarbetare som driver och utvecklar en fast och säker förbindelse för väg- och tågtrafik över Öresund och skapar förutsättningar för ett socialt, kulturellt, ekonomiskt och miljömässigt värde för våra kunder, ägare och vår omvärld. Våra medarbetare bidrar till vår framgång. Vår organisation är präglad av proaktivitet och flexibilitet. Vi är stolta och hjälpsamma brobyggare och ett välfungerande samarbete är en förutsättning för att vi ska nå våra mål.

Ansök nu

Mechanical Engineer inom konstruktion/CAD | SAAB | Malmö

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Apr 2
Är du en nyligen utbildad civilingenjör med inriktning mot maskinteknik och söker efter en spännande möjlighet att växa inom konstruktionsområdet? Jefferson Wells söker nu en mekanisk ingenjör för ett konsultuppdrag hos vår kund SAAB i Malmö. Ta chansen att arbeta med konstruktion för marina fartyg hos en av de ledande aktörerna inom försvarsindustrin!

Ort: Malmö
Start: Snarast möjligt
Uppdragslängd: 6 månader med möjlighet till anställning hos SAAB efter uppdragsperioden.

Jobbet som Mechanical Engineer

Som konstruktionsingenjör hos oss på Jefferson Wells kommer du att arbeta hos vår kund SAAB med konstruktion av system och mekanik för marina fartyg. Dina uppgifter kommer att variera men kan inkludera arrangemang av komponenter, analys och konstruktion av bäddar, fundament, rör och röranslutningar. Du kommer att ha en nyckelroll i att säkerställa att konstruktionerna uppfyller höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter inkluderar:

* Konstruktion av system och detaljer för marina fartyg.
* Installation och produktionssupport.
* Arrangemang av komponenter.
* Analys och konstruktion av bäddar, fundament, rör och röranslutningar.

Den vi söker

Vi söker dig som nyligen har avslutat en utbildning som civilingenjör eller högskoleingenjör inom maskinteknik. Arbetslivserfarenhet är inget krav, men förmågan att självständigt utföra enklare uppgifter är viktigt.

Du bör ha grundläggande kunskaper i 3D-modellering och produktadministration i Creo och Windchill eller motsvarande programvara. Erfarenhet av konstruktion av plåtartiklar, rörkonstruktion och ritteknik är meriterande. Branscherfarenhet från marin, offshore eller övrig mekanisk industri är också ett plus.

Övriga krav inkluderar:

* Grundläggande kunskaper i produktionsteknik.
* Förmåga att behärska svenska och engelska i tal och skrift.
* Intresse för marina fartyg och försvarsindustrin.
* Förmåga att arbeta metodiskt, ansvarsfullt och noggrant.
* Positiv, ambitiös och flexibel inställning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Genom att vi har några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken som kunder har vi stora möjligheter att erbjuda utvecklande uppdrag över tid. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område, som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas.

Hur du ansöker:

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

ServiceNow | Malmö | Experis Academy

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Feb 26
Vill du jobba med digital transformation och automatisering av processer? Är du nyaxaminerad inom IT och vill driva digitala förändringar hos marknadsledande bolag? Ge liv åt innovation och effektivitet med ServiceNow hos Experis Academy! Under nio veckors ServiceNow-utbildning på Experis Academy får du inte bara tillägna dig unik och efterfrågad kompetens, utan också en biljett till framtidens IT!

Vad är ServiceNow?

Upptäck den mångsidiga världen av ServiceNow - en ledande molnbaserad lösning som tar verksamheter verksamhet till nya höjder! Från sina ursprung som ett kraftfullt ITSM-verktyg (IT Service Management-verktyg) har ServiceNow växt till en omfattande plattform som driver innovation och effektivitet över hela branschen. ServiceNow erbjuder en mångfald av lösningar inom finans, försäljning, HR, FSM, CRM och mer, vilket ger verktyg för att anpassa och förbättra arbetsflöden enligt unika behov. Med sina högt konfigurerbara funktioner och smidiga integrationer kan ServiceNow stödja befintliga system och hantera olika arbetsflöden, vilket gör det till den ultimata lösningen för att digitalisera och förbättra verksamheter världen över.

Varför ska du arbeta med ServiceNow?

ServiceNow är inte bara en plattform, utan kan också vara din biljett till framgång! Med dess banbrytande teknologi och enorma efterfrågan på marknaden är det inte konstigt att det anses vara ett av de hetaste karriärvalen. Som ServiceNow-utvecklare får du möjlighet att arbeta med en mångfald av tekniker och verktyg, från konfiguration av applikationer till integration med andra system och verktyg. Denna mångsidighet ger dig chansen att bredda och fördjupa din tekniska kompetens. Dessutom erbjuder karriärutveckling inom ServiceNow-ekosystemet en mängd olika möjligheter, från utvecklare till arkitekt eller projektledare.

Vad får du av att gå Experis ServiceNow Academy Program?

? Nio veckors betald ServiceNow-utbildning i högt tempo.

????? Fokus på den kompetens som arbetsmarknaden efterfrågar.

????? Lätt att avancera och bygga karriär!

???? Hög efterfrågan och bra lön.

???? Låg tröskel för dig som vill börja jobba med ServiceNow.

???? ServiceNow CSA-certifiering!

Du får en unik möjlighet att skaffa dig kompetens inom den nya teknologi som IT-branschen efterfrågar. Under nio intensiva veckor får du praktisk vidareutbildning som är anpassad efter arbetsmarknadens behov, och du får dessutom en trygg anställning efter programmet. Vårt gemensamma mål är att du ska kunna vidareutvecklas och bygga en långsiktig karriär tillsammans med oss och företaget du är hos. Vi tror på att ge dig som deltagare en unik upplevelse genom att förse dig med de verktyg och kunskaper som krävs för att lyckas.

Ett urval av teknologier du kommer att lära dig och få möjlighet till att börja jobba med under programmet är:

ITIL/ITSM-grunder och Javascript, ServiceNow Administration Fundamentals, implementering av ServiceNow-plattformen, IT Service Management (ITSM), script i ServiceNow Fundamentals, grundläggande applikationsutveckling, alla grunderna i tjänsteportalen.

Vem är vi på Experis Academy?

Experis Academy är en del av IT-konsultbolaget Experis, som i sin tur ingår i den internationella Manpower Group-koncernen. Vi som arbetar med detta koncept har omfattande erfarenhet av både HR och IT. Vårt Academy-program har vuxit och utvecklats genom åren, både i Sverige, Norden och i hela Europa. Vi har stor erfarenhet av att utbilda nyutexaminerade talanger inom branschen, och vi är duktiga på att matcha profiler med spännande uppdrag. Vi arbetar även mycket med coachning för att ge dig möjlighet att komplettera dina tekniska färdigheter med andra mjuka färdigheter som passar inom IT-branschen.

Vilka tidigare erfarenheter behöver du?

* Du behöver ha kandidatexamen inom datavetenskap, informationsteknik eller relaterat område.
* Du behöver vara bekant med Agile/Scrum-metodik.
* Du behöver ha flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

* Bekant med JavaScript, Angular JS eller andra programmeringsspråk.
* Bekant med integrationer med REST/SOAP API:er eller andra integrationsmetoder.
* Bekant med ITIL-processer eller IT-tjänsthanteringskoncept.
* Bekant med ServiceNow-plattformen som användare eller ITSM-modul.

Vad behöver jag veta och göra för att söka?

Kursstart: Augusti 2024

Arbetstid: Heltid

Plats för utbildning och uppdrag: Malmö

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande. För att öka dina möjligheter ser vi därför fram emot din ansökan så snart som möjligt! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, men du är välkommen att kontakta oss på dara.tysani@se.experis.com om du har några frågor.

Ansök nu

Bredband2 söker Account Manager till Malmö

Account manager
Läs mer Mar 15
Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att 500 000 kunder kan ta del av internets möjligheter. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden.

Gillar du att tävla, vinna och ha kul på ditt jobb? Är du drivande och resultatorienterad som person? Då kan rollen som Account Manager vara ett spännande jobb för dig!

Hos Bredband2 kommer du till ett väldigt dynamiskt bolag i stark tillväxt. Egna tankar och idéer till förändringar eller förbättringar tas varmt emot i denna platta organisation och det är aldrig långt till beslut. Vårt affärsfokus är starkt, vi älskar att tävla, vinna och samtidigt har vi väldigt kul på jobbet. Här sätter vi dessutom "laget för jaget" och gläds med våra kollegors framgångar.

Om jobbet

Nu behöver vi förstärka oss ytterligare och söker därför en driven och affärsinriktad Account Manager till Malmö.

Rollen som Account Manager på Bredband2 innebär att synliggöra bolaget genom en starkt ökad marknadsnärvaro främst hos våra befintliga kunder, där din roll blir att erbjuda våra företagskunder bästa möjliga lösningen inom datakommunikation och säkerhetslösningar. Ditt främsta arbetsredskap blir telefonen och du utgår från våra moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Som stöd i din affärsprocess kommer du att jobba i vårt unika egenutvecklade IT-system som möjliggör en mer effektiv och strukturerad arbetsdag.

Vem är du?

För att bli framgångsrik hos oss på Bredband2 brinner du för värdebaserad försäljning. Du har ett par års erfarenhet av B2B försäljning, gärna från Telecom, IT eller närliggande bransch och behärskar säljcykelns olika steg. Du är en affärsmässig och nätverks- och relationsbyggande person med hög social kompetens, som trivs i mötet med andra människor.

I ditt arbete är du prestigelös, professionell och trygg i dig själv och dina förmågor. Du drivs av att lyckas; av att utmana dig själv med högt satta mål, och sedan uppnå dem. Du ser möjligheter då de dyker upp, och har den retoriska förmågan att få kunden att vilja ta sig an dem. Du är en tävlingsmänniska, såväl som en lagspelare med respekt för både kollegor och kunder. Vi söker dig som brinner för att arbeta som säljare. Vi sätter i denna tjänst stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Våra medarbetare är vårt varumärke. Därför erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla en inspirerande kultur som gör det roligt att komma till jobbet, oavsett om det är för en kickoff, AW, eller en vanlig dag på jobbet tillsammans med kollegorna.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Bredband2 med Jefferson Wells. Tjänsten söker du via länken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sofia Huhta på 08-452 33 69 alternativt på sofia.huhta@jeffersonwells.se.

Ansök nu

IT-tekniker | Malmö | Experis

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 15
Är du go-to personen när teknikstrul blir vardag? Drivs du av att dyka djupt in i teknisk problemlösning? Som IT-tekniker på Experis skapar du din framtid i en kultur där du är med och formar IT-landskapet. Sätt dig bekvämt, för här kommer din biljett till Experis-resan!

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att dyka djupt in i problemlösning och erbjuda förstklassig service? Som IT-tekniker på Experis kommer du inte bara lösa dina kollegors IT-relaterade problem utan också utvecklas och utmanas dagligen. Ditt uppdrag innefattar allt från att säkerställa den dagliga driften till felsökning, systemadministration, nätverkshantering, IT-säkerhet, anpassningar och installationer. Du är nyckeln till ett smidigt IT-landskap och din insats kommer vara lösningen på andras tekniska huvudvärk! Hos oss får du inte bara möjligheten att arbeta självständigt utan också att skapa starka band med dina kollegor, vilket ger dig inte bara ett brett nätverk utan också nya kunskaper. Här kommer du möta du varierade arbetsuppgifter som gör att ingen dag är den andra lik!

Att jobba som konsult via Experis är inte bara spännande utan också lärorikt. För oss är det viktigt att du som konsult blir och känner dig som en del av Experis-teamet redan från dag ett. Du kommer att vara anställd hos oss på Experis och jobba ute hos någon av våra kunder.

Nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med Ellen Egnell eller Dara Tysani, så berättar vi mer än gärna mer!

Vi söker dig som har:

* Högre utbildning inom IT och minst 1 års erfarenhet som IT-tekniker eller likvärdigt
* Kunskaper om ärendehanteringssystem
* Övergripande kunskap om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk och informationssäkerhet
* Kunskaper i Microsoft Office och Mac
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Saknar du högre utbildning? Längre relevant arbetslivserfarenhet (minimum 3 år) som IT-tekniker kan kompensera för detta.

Vem är du?

Vi tror att du är en flexibel och ansvarstagande person med tekniskt intresse. Noggrannhet, serviceinriktning och förmågan att kommunicera med olika typer av människor är viktigt för oss. Men framför allt ser vi att du har en positiv inställning, är driven och vill utvecklas!

Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Ellen Egnell på mailadress ellen.egnell@se.experis.com eller Dara Tysani på mailadress dara.tysani@se.experis.com.

Ansök nu

Senior investeringscontroller till Malmö

Controller
Läs mer Mar 28
Välkommen till en spännande möjlighet hos vår kund i centrala Malmö.
Vi letar efter en Senior investeringscontroller för ett konsultuppdrag hos vår kund, ett ledande internationellt företag inom energibranschen. Med moderna och inspirerande lokaler nära Malmö centralstation, erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där din kompetens och entusiasm kommer att trivas.

Om uppdraget:

Position: Senior investeringscontroller
Omfattning: Heltid, med önskad start så snart som möjligt till sista september
Arbetsplats: Flexibilitet att arbeta delvis på kontoret och delvis remote
Placering: Centrala Malmö

Som senior investeringscontroller blir du en viktig affärspartner och stöttepelare för vår kund och deras affärsinvesteringar. Du kommer att ansvara för att säkerställa hållbara prognoser och genomföra finansiella utvärderingar av projekt. Ditt arbete kommer att vara nyckeln till att säkerställa att vår kunds investeringar följer deras strategier och hållbarhetsmål.

Dina ansvarsområden inkluderar:

* Ledning av investeringsprocessen för bolagets investeringar i Norden.
* Utveckling och uppföljning av viktiga KPI:er.
* Rådgivning vid större enskillda investeringsbeslut.
* Nära samarbete med kollegor inom olika supportfunktioner som redovisning, skatt, juridik m. fl.

Vi tror att du:

* Har en universitetsexamen inom ekonomi och/ eller teknik.
* Har erfarenhet från liknande roller, helst inom större företag.
* Är bekant med IFRS och har mycket goda kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska.
* Besitter starka analytiska färdigheter och förmåga att tolka och presentera data på ett tydligt och logiskt sätt.

För dig som älskar utmaningar:

Om du är nyfiken, positivt inställd till innovationer och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö, är detta en fantastisk möjlighet för dig att växa och utvecklas i din karriär.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt och vår kunds team och att få se er tillsammans driva framgångsrika investeringar för framtiden!

Varmt välkommen att ansöka via ansökningslänken här bredvid!

Då vi arbetar med löpande urväl kan tjänsten komma att tillsättas före ansökningstidens slut så ansök gärna snarast om du finner uppdraget intresant.

Ansök nu

Projektledare Strategiskt inköp | Jefferson Wells | Malmö

Inköpare
Läs mer Mar 6
Ett spännande uppdrag som strategisk inköpare väntar hos vår kund i Malmö. Bli en del av ett kompetent team med fokus på inköp för modifierings- och uppgraderingsprojekt samt nya utvecklingsprojekt för marina produkter. Tveka inte, ansök redan idag för att ta nästa steg i din karriär som konsult hos Jefferson Wells!

Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Uppdragslängd: Du kommer att bli anställd som konsult via Jeffersonwells där samtliga parters målsättning är att du ska bli anställd direkt hos kunden efter cirka 12 månaders konsultuppdrag.
Övrigt: Säkerhetsprövning kan förekomma enligt gällande bestämmelser.

Arbetsbeskrivning:

Som strategisk inköpare hos vår kund kommer du att leda inköpsprojekt för olika system och komponenter för användning i marinmiljö. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Organisera och leda projektteam bestående av olika funktioner inom Sourcing & Supply organisationen, såsom Strategiska Inköpare, Kvalitetsingenjörer för Leverantörer och Materialplanerare.
* Planera och följa upp projektaktiviteter för att säkerställa att de utförs inom angivna tidsramar och budgetar.
* Kontinuerligt rapportera projektstatus både muntligt och skriftligt till berörda parter.
* Ansvara för resursplanering för att säkerställa att projektteamet har nödvändiga resurser för att utföra sina uppgifter effektivt.
* Hantera inköp av systemkomponenter, inklusive maskinsystem som framdrivningsmotorer och kylsystem samt combat- och sensor-system som combat management systems, sonarer och antenner.
* Genomföra komponentinköp enligt tecknade ramavtal för exempelvis plåt och ventiler.
* Följa upp materialbudget för att säkerställa att projektet håller sig inom budgetramen.

Den vi söker

Vi söker kandidater med en akademisk examen, exempelvis civilingenjör eller ekonomexamen. Du har erfarenhet av arbete med strategiskt inköp samt minst 5 års erfarenhet inköpsarbete. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektledning. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du bör ha förmågan att arbeta självständigt, strukturerat och noggrant, samt visa på en starkt driv och målmedvetenhet. Vidare är det viktigt att du är en person som är duktig på att skapa och upprätthålla både interna och externa relationer samt nätverk.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Genom att vi har några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken som kunder har vi stora möjligheter att erbjuda utvecklande uppdrag över tid. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område, som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas.

Hur du ansöker:

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren Löneadministratör till härligt löneteam

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 5
Vill du vara en del av ett dynamiskt och internationellt bolag inom energibranschen? Är du en erfaren löneadministratör som trivs i en stimulerande miljö? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Vi söker nu en löneadministratör med minst 2-3 års arbetslivserfarenhet för ett spännande, minst 1 år långt, konsultuppdrag hos vår kund.

Vår kund sitter i ett väldigt fint, nybyggt kontor nära centralstationen i Malmö. Du kommer att bli en del av deras dedikerade HR-supportteam som tillsammans hanterar över 2000 löner, såväl tjänsteman som arbetare. Inom Hr-support kommer ni att vara 5 personer som arbetar didikerat med lönerna. I teamet råder en positiv sammanhållning och en trivsam arbetsmiljö och man har gått från att ha backlogg och tvingas "släcka bränder" till att ligga i fas och ha tid att arbeta med processförbättringar. De är ett glatt gäng som tycker att det är viktigt att de har roligt på arbetet samtidigt som de levererar som ett team.

Arbetsuppgifter:

Som löneadministratör hos vår kund kommer du att arbeta med en mängd spännande och varierande uppgifter men dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara att:

* Hantera administrativa uppgifter i deras lönesystem, SAP.
* Besvara frågor och ge stöd till anställda, chefer och HR-kollegor angående lönerelaterade ärenden.
* Hantera skatteavdrag och rapportering för att säkerställa efterlevnad av skatteregler.
* Administrera nyanställdas data i lönesystemet, skapa avtal och uppdatera förändringar i anställningsinformation.
* Genomföra fakturering och kontroller, hantera semester och ATF-kompensation samt utföra relaterade interna kontroller.
* Rapportera till externa parter inom relaterade områden (t.ex. Försäkringskassan, Skatteverket).
* Driv kontinuerliga förbättringar av asbetssätt och arbetsprocesser tillsammans med kollegor.

Erfarenhet och Personlighet:

För att vara framgångsrik i rollen som löneadministratör hos vår kund bör du ha:

* Minst 2-3 års erfarenhet av självständigt lönearbete i en större organisation.
* Erfarenhet av något större lönesystem. (Hos vår kund arbetar man i SAP lön)
* Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i så väl tal som i skrift.

Vi uppskattar personer med egenskaper som nyfikenhet, noggrannhet, öppenhet och en positiv inställning till att skapa en trivsam arbetsmiljö. Att ta egna initiativ och sträva efter ständiga förbättringar är något vi värdesätter högt.

Vi erbjuder:

* Ett konsultuppdrag som lönespecialist under minst ett år med möjlighet till förlängning.
* En plats i ett härligt HR-team i centrala Malmö.
* Flexibelt arbetssätt med möjlighet att arbeta upp till 50% på distans.
* En inspirerande arbetsmiljö i ett nybyggt kontor vid centralstationen i Malmö.

Om du är redo för nästa steg i din karriär och vill vara en del av vårt engagerade team är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut så ansök gärna redan idag!

Ansök nu

Mechanical Engineer inom konstruktion/CAD | SAAB | Malmö

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Mar 18
Är du en nyligen utbildad civilingenjör med inriktning mot maskinteknik och söker efter en spännande möjlighet att växa inom konstruktionsområdet? Jefferson Wells söker nu en mekanisk ingenjör för ett konsultuppdrag hos vår kund SAAB i Malmö. Ta chansen att arbeta med konstruktion för marina fartyg hos en av de ledande aktörerna inom försvarsindustrin!

Ort: Malmö
Start: Snarast möjligt
Uppdragslängd: 6 månader med möjlighet till anställning hos SAAB efter uppdragsperioden.

Jobbet som Mechanical Engineer

Som konstruktionsingenjör hos oss på Jefferson Wells kommer du att arbeta hos vår kund SAAB med konstruktion av system och mekanik för marina fartyg. Dina uppgifter kommer att variera men kan inkludera arrangemang av komponenter, analys och konstruktion av bäddar, fundament, rör och röranslutningar. Du kommer att ha en nyckelroll i att säkerställa att konstruktionerna uppfyller höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter inkluderar:

* Konstruktion av system och detaljer för marina fartyg.
* Installation och produktionssupport.
* Arrangemang av komponenter.
* Analys och konstruktion av bäddar, fundament, rör och röranslutningar.

Den vi söker

Vi söker dig som nyligen har avslutat en utbildning som civilingenjör eller högskoleingenjör inom maskinteknik. Arbetslivserfarenhet är inget krav, men förmågan att självständigt utföra enklare uppgifter är viktigt.

Du bör ha grundläggande kunskaper i 3D-modellering och produktadministration i Creo och Windchill eller motsvarande programvara. Erfarenhet av konstruktion av plåtartiklar, rörkonstruktion och ritteknik är meriterande. Branscherfarenhet från marin, offshore eller övrig mekanisk industri är också ett plus.

Övriga krav inkluderar:

* Grundläggande kunskaper i produktionsteknik.
* Förmåga att behärska svenska och engelska i tal och skrift.
* Intresse för marina fartyg och försvarsindustrin.
* Förmåga att arbeta metodiskt, ansvarsfullt och noggrant.
* Positiv, ambitiös och flexibel inställning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Genom att vi har några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken som kunder har vi stora möjligheter att erbjuda utvecklande uppdrag över tid. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område, som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas.

Hur du ansöker:

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Procurement Controller

Controller
Läs mer Feb 28
Är du vår nästa stjärnspelare inom ekonomistyrning? Bli en del av vårt dynamiska team som Procurement Controller!

Vår kund är en ledande aktör inom försvarsindustrin, med ett starkt fokus på innovation och teknik. Deras projekt inkluderar avancerade ubåts- och ytfartygsprojekt som skyddar vår nations gränser och bidrar till global säkerhet. Dom värdesätter teamarbete, integritet och strävar efter excellens i allt som dom gör.

Din Roll som Procurement Controller:

Som en nyckelspelare i vår kunds team kommer du att ha en avgörande roll i att säkerställa den ekonomiska framgången för våra mest kritiska projekt.

Du kommer att:

Strategiskt Skapa och Hantera Materialbudgeter: Utveckla detaljerade budgetar för nya banbrytande projekt och säkerställa att verka inom ekonomiska ramar.
Proaktiv Uppföljning och Optimering: Ta ansvar för ekonomisk uppföljning och kontinuerlig optimering av pågående projekt, med en skarp blick för detaljer och möjligheter till förbättring.
Avancerad Analys med Earned Value Management (EVM): Använda EVM för att noggrant analysera och rapportera projektens framsteg och ekonomiska prestanda, vilket möjliggör välgrundade beslut.
Innovativ Indexberäkning: Arbeta med komplexa indexberäkningar för stora avtal, vilket kräver en djup förståelse för både ekonomi och de tekniska aspekterna av projekt.

Vem Är Du?

Du har en passion för både ekonomi och teknik, och är ivrig att använda din expertis där de möts.
Du är en Excel-mästare som trivs med att dyka ner i data och analyser.
Flexibel arbetsplats: Vi erbjuder möjligheten att arbeta från våra kontor i Malmö eller Karlskrona.
Du är självgående, strukturerad och noggrann - en person som ständigt strävar efter att överträffa målen.

Varför oss?

Företagskultur: Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö där varje röst värderas och alla har möjlighet att växa.
Karriärmöjligheter: Vi är engagerade i din professionella utveckling och erbjuder kontinuerliga utbildningsmöjligheter och karriärvägar.
Konkurrenskraftiga Förmåner: Attraktiva löneförhållanden, flexibla arbetstider, och wellness-bidrag.
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och göra en verklig skillnad? Ansök nu för att bli en del av vårt team och bidra till vår framgångsresa!

Din resa startar som konsult genom Jeffersonwells där vi har ett gemensamt mål med kunden om att din anställning ska bli intern hos kunden på sikt!

Ansök nu

Systemansvarig Hr Björkmans Entrémattor i Malmö

Systemansvarig
Läs mer Feb 26
Är du intresserad av att arbeta i en bred roll med IT-systemlösningar, dataanalys, inklusive hantering av IT-policyer, dataskydd, och ISO-standarder? I rollen som Systemansvarig hos oss på Hr Björkmans Entrémattor i Malmö, kan vi erbjuda just det! Här få du möjlighet att arbeta med engagerade kollegor i en prestigelös miljö som präglas av entreprenörskap, frihet och laganda!

För att kunna möjliggöra en fortsatt tillväxtresa vill vi därför stärka vår organisation med den nyinrättade rollen som systemansvarig. Som systemansvarig ansvarar du för utveckling av befintliga och framtida system. Hos oss kommer du vara del av en platt och familjär organisation som består av 60 medarbetare med placering på vårt huvudkontor i Malmö.



Om rollen

Vi söker en skicklig Systemansvarig till Hr Björkmans entrémattor för att samordna våra informationstekniska system, lösningar och nätverk. I denna roll kommer du att ha en avgörande roll i att säkerställa funktionaliteten och effektiviteten i våra system. Du jobbar nära ledningen och rapporterar till företagets VD.



Huvudsakliga arbetsuppgifter

* Ansvarig för drift, utveckling, förvaltning och utbildning av företagets affärssystem
* Ansvarig för kontakten med våra externa IT leverantörer både beträffande system och hårdvara
* Utvärdera nya system och lösningar
* Ansvara för integrationer som (ex Pagero) och kunskap kring API:er.
* Samordning av IT System
* Digitalisering av arbetsprocesser
* Integration av data vid förvärv
* Övergripande dokumentation på olika nivåer (handbok, ritning etc) om de olika IT Systemen
* Utbilda och samordna internt så att våra system och arbetsprocesser används på rätt sätt
* Miljö och Kvalitetssamordnare. Delta vid våra ISO revisioner och uppdatera våra ledningssystem



Om Dig

Om du drivs av variation i ditt arbete, ansvar och samarbete, då kommer du att trivas hos oss. Vi ser gärna att du är flexibel, trivs med förändring och att driva förbättringar. Kritiskt tänkande, detaljfokus och god problemlösningsförmåga är viktigt för rollen. Som person är du nyfiken och lösningsorienterad, med ett stort intresse för teknik, databaser, dataanalys och systemintegrationer. Struktur, god planering och prioritering av arbete ses som naturliga egenskaper. För att lyckas krävs god kommunikativ förmåga, trygghet och initiativförmåga i arbetet med leverantörer och Stakeholders, samt flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Kvalitetstänk och säkerhetsmedvetenhet är viktiga aspekter, liksom förmågan att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.



Vi söker dig som har:

* Eftergymnasial utbildning inom IT, ekonomi, civilingenjör eller motsvarande likvärdig arbetslivserfarenhet
* Förståelse för integrationer, och hur systemen håller ihop företaget
* Erfarenhet av Datavisualisering och PowerBI
* Kunskap om databashantering och
* God kunskap om verktyg, processer och metoder



Det är meriterande:

* om du har erfarenhet av design och arkitektur av integrationslösningar



Om Hr Björkmans Entrémattor

Hr Björkmans Entrémattor har haft en stark utveckling sedan starten 1993 och en dubblering av verksamheten de senaste fyra åren både genom förvärv och organisk tillväxt. Då verksamheten till stor del är volym- och logistikbaserad hanterar vi stora mängder data. Våra 60 medarbetare försörjer drygt 7000 kunder med över 100 000 leveranser per år.



Vill du veta mer om oss, läs gärna mer här: https://www.hrbjorkman.se/entremattor/



Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder en roll i ett företag med stor möjlighet att påverka, där passion och prestigelöshet står i centrum. Vi tror på att motiverade och engagerade medarbetare är nyckeln till vår framgång. Hos oss får du stort förtroende och möjlighet att ta egna initiativ. Vi är engagerade i hållbarhetsarbete och känner stolthet i vårt arbete för att skydda miljön. Vi värdesätter mångfald och inkludering, och ser det som grundläggande för utveckling och kreativitet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Malmö.



Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis IT, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, jenny.flygare@se.experis eller rekryteringskonsult Rikard Karlsson på 070-9316318 rikard.karlsson@jeffersonwells.se. Notera att urval kommer att ske löpande, varför du bör söka tjänsten så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inköpsprojektledare i Malmö

Mättekniker, metallprodukter
Läs mer Feb 26
Inköpsprojektledare

Huvudansvar och mål:
Den aktuella rollen innebär ett övergripande ansvar för att leda projektteam bestående av flera olika funktioner inom inköpsområdet. Inköpsprojektledaren ska planera, strukturera, samordna, verkställa och följa upp arbetsuppgifter inom sina projekt. Arbetet ska utföras på ett produktivt och effektivt sätt i linje med gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer för de tilldelade projekten.

Dessutom förväntas inköpsprojektledaren bidra till det kontinuerliga förbättringsarbetet som gynnar organisationen både på kort och lång sikt.

I rollen som inköpsprojektledare är det viktigt att hantera och bygga långsiktiga relationer med olika kontaktytor och gränssnitt, både internt och externt, med tanke på att projekten sträcker sig över flera år.
De olika relationerna inkluderar följande:

* Internt: Samarbetar med kollegor inom PMO och övriga inköpsavdelningen, samt projektmedlemmar och andra delprojekt inom de aktuella projekten.
* Kund: Exempelvis Försvarets Materielverk (FMV) eller internationella kunder.
* Leverantörer: Både nationella och internationella.

Ansvarsområden och befogenheter:
I rollen som inköpsprojektledare ansvarar man för att följande arbetsuppgifter utförs i enlighet med interna och externa krav som du kan läsa mer om nedan.

Materialanskaffning:

* Utifrån projektets huvudtidplan utarbeta en upphandlingsplan och en upphandlingsstrategi för de identifierade materialen/tjänsterna.

* Fortlöpande följa upp och vid behov revidera planen/strategin.
* Följa organisationens inköpsprocess.

* Koordinera make/buy-beslut i samråd med relevant linjeorganisation.

Projektresurser:

* Utarbeta, kontinuerligt revidera och följa upp resursplanen samt förankra den med respektive resursägare.
* Leda, följa upp och fördela arbetet med tilldelade resurser.

Budget och utfall - Material:

* Budgetera, kontinuerligt följa upp och prognostisera kostnader för material och tjänster.
* Vid behov vidta och driva korrigerande åtgärder för ovannämnda punkter.

Samordning och koordinering:

* Samordna och koordinera med övriga delar av projektet både planerings- och uppföljningsmässigt.

Följa gällande processer, rutiner och instruktioner:

* Säkerställa att nödvändig anpassning av mallar, kommersiella villkor och liknande görs av berörd funktion.
* Driva framtagning, godkännande och implementering av projektspecifika motsvarigheter om så erfordras.

Avrapportering och informationsdelning:

* Kontinuerlig avrapportering till huvudprojektledaren enligt gällande projektdirektiv.
* Kontinuerlig avrapportering till berörda linjefunktioner inom inköpsorganisationen.
* Kontinuerlig informationsspridning till projektresurserna.

Kundkontakt:

* Vara insatt i de kommersiella delarna av kundkontraktet samt de leverabler som rör materialanskaffningen.

Du kommer att bli anställd som konsult via Jeffersonwells där samtliga parters målsättning är att du ska bli anställd direkt hos kunden efter cirka 12 månaders konsultuppdrag.

Ansök nu

Rekryterare till statlig myndighet i Malmö

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 4
Vill du arbeta som rekryteringskonsult inom en myndighet och självständigt driva egna rekryteringsprocesser? Du kommer att tillhöra regionens huvudkontor i Malmö och behöver kunna arbeta därifrån minst 1 dag per vecka men du kommer också att sitta ute hos beställande chefer i regionen.

Start: Omgående
Uppdragslängd: Konsultuppdraget kommer pågå i minst 6 månader
Ort: Malmö med omnejd
Antal tjänster: 1

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att ha din anställning hos oss på Jefferson Wells men tillbringa dina arbetsdagar på plats ute hos vår kund och i deras verksamhet.

Om tjänsten:

Som rekryteringskonsult kommer du självständigt driva rekryteringar från start till mål. En viktig del av rollen innebär att arbeta konsultativt och serviceinriktat mot dina uppdragsgivare, framför allt andra linjens chefer i kärnverksamheten.

Kompetensbaserad rekrytering, genomföra säkerhetsintervjuer och säkerhetsprövningar samt vara en ambassadör för arbetsgivarvarumärket när du kommunicerar med externa och interna kontakter kommer vara en del av dina arbetsuppgifter.

Du kommer tillhöra en nationell rekryteringsorganisation med placering regionalt, i region syd. Det finns idag 6 rekryteringsteam placerade runt om i Sverige: De olika teamen stättar varandra vid behov och resor inom Sverige kan därför förekomma.

För att passa i tjänsten behöver du ha:

* Utbildning i personal- och arbetsvetenskap/likvärdigt från högskola eller universitet
* Minst 1-2 års arbetserfarenhet från liknande arbete
* Erfarenhet från kompetensbaserade intervjuer
* Erfarenhet av personaladministrativa system
* Goda kunskaper i MS Office eller liknande
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetserfarenhet från statlig arbetsgivare.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och som är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. I ditt arbete tar du stort eget ansvar för att driva dina rekryteringsprocesser och i dialog med rekryterande chefer planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. I din roll som rekryteringskonsult är du noggrann, väl medveten om din organisations mål och strävar alltid efter att bibehålla en hög kvalitet.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område.

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och ansöka via ansökningslänken.

Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Ansök nu

Mechanical Designer Malmö

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Feb 22
Vår kund expanderar! Är du Mechanical Designer i Malmö?

Är du en driven och erfaren ingenjör inom mekanikkonstruktion med en passion för marina fartyg?
Vi söker nu för vår kunds räkning en skicklig ingenjör som kan bidra till konstruktion, installation och produktionssupport för avancerade marina projekt.

Ditt uppdrag: Som en del av vårt team kommer du att arbeta med varierande och utmanande uppgifter inom konstruktion av system och detaljer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera arrangemang av komponenter, analys och konstruktion av bäddar, fundament, rör och röranslutningar.

Kompetenskrav:

* Utbildning som civilingenjör eller högskoleingenjör inom maskinteknik. Arbetslivserfarenhet på mellannivå (minst 3-7 års erfarenhet).
* Förmåga att självständigt utföra uppgifter och agera som förebild.
* Goda kunskaper i 3D-modellering och produktadministration, företrädesvis i Creo och Windchill. Erfarenhet av konstruktion av plåtartiklar, rörkonstruktion och ritteknik.
* Kunskap om klassningsregler (DNV, RMS etc.) och arbetsmiljöföreskrifter är meriterande.

Personliga egenskaper: För att trivas och lyckas i rollen bör du vara metodisk, ansvarsfull, noggrann, effektiv, hjälpsam och ha en positiv inställning.
?Du ska vara intresserad av våra produkter och samtidigt vara ambitiös, flexibel och ha god förmåga till samarbete.
Vi erbjuder: En unik möjlighet att arbeta med spännande projekt inom marina fartyg.
Om konsultuppdraget fungerar väl finns mycket goda möjligheter för anställning direkt hos kunden.

Lokaliserad i Malmö eller Karlskrona.
Språkkunskaper: Svenska och engelska.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt framåtsträvande team!

Ansök nu

Rekryterare till internationell kund

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 3
Vill du vara med och forma framtidens energibransch? Vi söker en erfaren rekryterare till vår kund i Malmö. Har du erfarenhet av att stötta chefer genom rekryteringsprocesser och kan navigera mellan olika arbetsuppgifter? Ansök nu och ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt bolag!

Om tjänsten:

Vi söker dig som är passionerad för att stötta ledningen i vår kunds verksamhet genom rekryteringsprocessen. I rollen som rekryterare kommer du att vara en nyckelspelare i att säkerställa att vår kund attraherar och väljer de bästa talangerna. Du kommer arbeta nära chefer för att driva hela rekryteringsprocessen, från att skapa engagerande annonser till att identifiera och presentera de mest kvalificerade kandidaterna.

Huvudsakliga ansvarsområden:

* Framtagning av engagerande annonstexter
* Publicering av annonser på relevanta plattformar
* Genomförande av telefonintervjuer
* Skriva kandidatpresentationer
* Administrativa uppgifter kopplade till rekryteringsprocessen

Kvalifikationer:

* Eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande
* Erfarenhet av självständigt arbete inom rekrytering
* Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)
* Serviceinriktad och strukturerad
* Förmåga att hantera flera uppgifter parallellt
* Kommunikativ med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer
* Digital kompetens, förmåga att snabbt lära sig nya system
* Meriterande: Erfarenhet av Success Factors (SAP)

Personliga egenskaper:

Vi letar efter en positiv och proaktiv lagspelare med ett genuint intresse för människor. Du trivs i en dynamisk miljö och är redo att bidra till framgången hos i vår kunds HR-team.
Om företaget: Vår kund är en global organisation med internationella gränssnitt, och du kommer att bli en del av ett dedikerat HR-team. Kunden är placerad i moderna lokaler i Malmö och uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader med möjlighet till förlängning.

Din ansökan behöver vara på engelska och delar av rekryteringsprocessen kan komma att hållas på engelska.
Då vår kund är en stor aktör i energibranschen kommer vi att göra bakgrundskontroll på kandidat innan anställning påbörjas.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Ida Oskarsson via e-post: ida.oskarsson@manpower.se.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Säkerhetshandläggare till internationell kund i Malmö

Personaladministratör
Läs mer Mar 3
Om vår kund
Corporate Security är en stödfunktion som hjälper organisationen i Norden att skydda sina tillgångar från oönskade händelser. Avdelningen arbetar med säkerhetsskydd, fysisk säkerhet, informationssäkerhet, IT-säkerhet samt krishantering. Corporate Security ansvarar även för funktionen Tjänsteman i Beredskap (TiB) som är en säkerhetsrelaterad dygnet runt jour för egen personal, externa intressenter eller myndigheter.

Nu söker vi på Jefferson Wells en Säkerhetshandläggare till vår internationella kund i Malmö! Har du högt rättspatos, är administrativ och har en eftergymnasial utbildning inom t ex säkerhet eller liknande? Är du serviceminded, noggrann och flexibel? Välkommen med din ansökan!

Om rollen
De senaste årens omvärldsläge har ställt nya och än högre krav på samhällets och företagens säkerhetsarbete. Som säkerhetshandläggare hos oss arbetar du med administrativa uppgifter kopplat till säkerhets- och verksamhetsskydd samt bolagets kris- och kontinuitetshantering. Tjänsten är placerad i Malmö. Du kommer att arbeta i en administrativ och supporterande roll, där utvecklingsmöjligheterna på sikt är många. Som handläggare kommer du att ha en nyckelroll i det administrativa arbetet att säkerhetsställa smidiga arbetsflöden och bidra till den övergripande effektiviteten i företaget.

Som säkerhetshandläggare kommer du bland annat:
* Hantera den dagliga administrationen, vilket bland annat inkluderar hantering och uppdatering av dokument, blanketter, intranätet och översättning av dokumenterat material.
* Hantera det dagliga inflödet i våra funktionsbrevlådor.
* Ha daglig kontakt med både den egna avdelningen och övriga kollegor inom koncernen.
* Hantera telefonsamtal och e-post på ett professionellt sätt.

Kvalifikationer
* Erfarenhet från administrativt arbete med många kontaktytor.
* Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
* Mycket god datorvana och erfarenhet från att arbeta i olika system.
* Mycket goda kunskaper i Office.

Det är meriterande om du även har:
* Utbildning/erfarenhet av säkerhet, administration eller område som arbetsgivaren bedömer relevant för funktionen.
* Kunskap i de lagar och förordningar som reglerar säkerhetsskyddsområdet.
* Dokumenterad erfarenhet av att hantera information och handlingar inom säkerhetsområdet.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen behöver du vara prestigelös och kunna hantera flera saker samtidigt då arbetstempot periodvis är högt. Det är viktigt att du är en flexibel lagspelare som har lätt för att samverka med andra på ett smidigt sätt. Samtidigt behöver du kunna arbeta självständigt och ha en god förmåga att tolka och hantera information och utifrån det kunna göra prioriteringar. Som person är du hjälpsam och har ett positivt förhållningssätt. Vidare är du noggrann med hög integritet och trygg i dig själv. Då rollen innebär många kontaktytor ser vi det som en självklarhet att du har en mycket god kommunikativ förmåga.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer genomföras innan anställning.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Ida Oskarsson via e-post: ida.oskarsson@manpower.se.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Rekryteringsassistent till internationell kund i Malmö

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Feb 29
Vill du vara med och forma framtidens energibransch? Vi söker en erfaren rekryteringsassistent till vår kund i Malmö. Har du erfarenhet av att stötta chefer genom rekryteringsprocesser och kan navigera mellan olika arbetsuppgifter? Ansök nu och ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt bolag!

Om tjänsten:

Vi söker dig som är passionerad för att stötta ledningen i vår kunds verksamhet genom rekryteringsprocessen. I rollen som rekryteringsassistent kommer du att vara en nyckelspelare i att säkerställa att vår kund attraherar och väljer de bästa talangerna. Du kommer arbeta nära chefer för att driva hela rekryteringsprocessen, från att skapa engagerande annonser till att identifiera och presentera de mest kvalificerade kandidaterna.

Huvudsakliga ansvarsområden:

* Framtagning av engagerande annonstexter
* Publicering av annonser på relevanta plattformar
* Genomförande av telefonintervjuer
* Skriva kandidatpresentationer
* Administrativa uppgifter kopplade till rekryteringsprocessen

Kvalifikationer:
* Eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande
* Erfarenhet av självständigt arbete inom rekrytering
* Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)
* Serviceinriktad och strukturerad
* Förmåga att hantera flera uppgifter parallellt
* Kommunikativ med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer
* Digital kompetens, förmåga att snabbt lära sig nya system
* Meriterande: Erfarenhet av Success Factors (SAP)

Personliga egenskaper:

Vi letar efter en positiv och proaktiv lagspelare med ett genuint intresse för människor. Du trivs i en dynamisk miljö och är redo att bidra till framgången hos i vår kunds HR-team.
Om företaget: Vår kund är en global organisation med internationella gränssnitt, och du kommer att bli en del av ett dedikerat HR-team. Kunden är placerad i moderna lokaler i Malmö, och uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader med möjlighet till förlängning.

Din ansökan behöver vara på engelska och delar av rekryteringsprocessen kan komma att hållas på engelska.
Då vår kund är en stor aktör i energibranschen kommer vi att göra bakgrundskontroll på kandidat innan anställning påbörjas.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Ida Oskarsson via e-post: ida.oskarsson@manpower.se.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher

Ansök nu

Project Development Manager

Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Läs mer Feb 26
Shape the future of energy! We are looking for a passionate engineer with business acumen to lead our clients innovative projects. As a Project Developer, you`ll be a key player in creating new solutions for the energy market. Seize the opportunity to grow with our client and be part of an outstanding team driving sustainability and technological innovation in the energy industry!

Location: Malmö
Duration: February 2024 to December 2024
Job Type: Full-time

About our client:

Our client is a leading global energy company committed to driving the transition towards a sustainable, low-carbon future. With multiple projects and sites currently under development, they are at the forefront of innovation in the energy sector. Join us in the mission to develop new, H2-ready gas turbine power plants, deploy battery solutions, and pave the way for holistic decarbonization.

Position Overview:

As a Project Developer, you will play a key role in driving and coordinating site asset development and transition projects. This includes working on greenfield and brownfield projects, strategically utilizing innovative technologies, and fostering stakeholder relationships. We are seeking experienced engineers with a solid commercial background, preferably from the utility, power, or infrastructure industry.c

Key Responsibilities:
* Drive and coordinate the client's site asset development and transition projects for specific power station sites, incorporating strategically relevant technologies.
* Support development projects, with a focus on innovative technologies aligned with our clients strategy, such as H2-ready power plants, batteries, and other relevant products.
* Collect and analyze competitor, supplier, and market intelligence in the clients core markets from a project development perspective.
* Prepare, participate in, and lead regular project meetings; prepare regular status documents and reports.
* Work on innovative business and operating models, such as partnering, contracting, and financing (project finance, strategic equity investment, etc.).
* Engage in stakeholder management to ensure successful project outcomes.

Qualifications:
* Minimum 6++ years of professional experience within a similar role.
* Strong engineering background with a solid commercial understanding.
* Flexibility in thinking to develop and maintain options, improve, and accelerate development.
* Excellent communication skills, both written and verbal, with fluency in English for leading discussions and workshops.

Additional Requirements:
* Experience in technologies related to power plants, batteries, and other innovative solutions.
* Knowledge of project finance, strategic equity investment, and other financing models.
* Demonstrated ability to analyze market intelligence and adapt strategies accordingly.
* Proven stakeholder management skills.

All CVs should be submitted in English language, and part of the recruitment process will be held in English.

As part of the recruitment process, we will also do a security check on the candidate.

What can Jefferson Wells offer you?
As a consultant at Jefferson Wells, you get the opportunity to develop on various assignments within various industries. The consulting company Jefferson Wells is part of the large group ManpowerGroup and we constantly receive new, exciting assignments, which creates opportunities for your personal development and career. As a consultant, you become part of our wonderful team! We are keen that everyone should feel involved, and regularly organize consultant and network meetings as well as AW`s.

How to apply
To apply for the position, click the "Apply now" button. For other questions about the position, please contact Ida Oskarsson at ida.oskarsson@manpower.se. We work with ongoing selection and may fill the assignment as soon as we find the right person. Therefore, submit your application as soon as possible!

About Jefferson Wells
Jefferson Wells is a value-driven company with the consultants` career goals in focus. We have a long-term commitment in our consultants to create a balance between private life and work life. As a consultant at Jefferson Wells, you develop a specific career plan together with your consultant manager based on your wishes and your skills. Through us, you get the opportunity to work at large international groups and smaller companies in many different industries.

Ansök nu

Development Manager Architecture IKEA Supply in Malmö, Älmhult

Enterprise Architect
Läs mer Feb 15
At IKEA Supply, we're not just doing things; we're revolutionizing them. And for this, we need not just people, but visionaries. This is where you come in. Imagine yourself as the Development Manager for Architecture in Data and Technology at IKEA Supply. Here, you're not just a part of the process; you're at the heart of it, ensuring our diverse product range reaches our customers seamlessly.

You'll have the unique opportunity to lead, shape, and innovate within the architectural landscape of IKEA Supply. This isn't just a job; it's a chance to make a substantial difference and enhance daily life for countless individuals. Are you ready to join us on this exhilarating journey?



Job Description

We are recruiting an Architecture Development Manager to bolster architecture leadership at IKEA by introducing a team level. Your role involves collaborating with the manager and peers to enhance architecture strategy and roadmaps at IKEA. You'll lead and develop the IKEA Supply Architecture team within the Supply Data & Technology department, reporting to the Core Business Supply Architecture Manager.

Your responsibilities include constantly refining IKEA's architecture strategy and roadmaps and guiding the Supply Architecture team. In this position you will design technology landscapes aligning with IKEA's business goals, leveraging existing platforms for transformation, and developing roadmaps, conceptual solutions, guidelines, and standards. Implementing these plans is also part of my duties.

A key aspect of the role is identifying new technologies crucial for IKEA's expansion and future-proofing. I will focus on digital solutions vital to IKEA's evolution into an omni-channel retailer. Your role is central in ensuring IKEA's architecture strategy is progressive and aligned with the company's transformation.

Specifically, you will:

* Lead and collaborate across IKEA to strengthen the franchise offer.
* Frame architecture for IKEA Supply initiatives.
* Define and align architecture vision, principles, and guidelines for IKEA Supply with stakeholders.
* Maintain up-to-date architecture artifacts.
* Manage the IKEA Supply Enterprise Architects team, focusing on competence and performance.
* Develop the Enterprise Architecture discipline, integrating architecture into development teams and supporting digital transformation.
* Share responsibility for the Inter IKEA Architecture Roadmap and cross-domain architecture scrums to address strategic questions and improve business and technology blueprints.



Qualifications

This transformative initiative at IKEA is about enhancing your digital expertise and integrating business operations, people, data, and technology. You will be part of IKEA's evolution into a more accomplished home furnishing retailer. IKEA seeks passionate individuals like you who are adaptable, challenge norms, and are eager to make an impact.

In this leadership role, you should be an influential, visionary, practical, and flexible leader with a strong determination. You need a deep understanding of information and business technologies, especially in enterprise architecture, and experience in managing global application landscapes in supply chain contexts. Your background should include agile project methodologies and modern IT operations like DevOps. Your enthusiasm for home furnishing and commitment to building a purpose-driven business is essential. You should excel in forming engaging relationships and be able to influence and inspire beyond formal hierarchies. Embracing IKEA's culture and values is crucial for your success and growth within the company.



Company Description

Inter IKEA Group brings together: Retail Concept, Range and Supply. Together we work constantly to improve the IKEA home furnishing offer and make it more accessible for the many people. You will be part of IKEA Supply and the Supply Chain Development organization. IKEA Supply is responsible for securing that the product offer is produced and delivered to our customers. We lead the supply agenda across many functions and work together with all business areas, different business units, but also retail markets to secure customer availability in all markets and sales channels at lowest total cost.

Together, we create a workplace where everyone feels free to be themselves - to experiment, try new ways, and dare to ask, "What if…?" We believe in everyday personal growth and offer the opportunity to develop your career globally. At IKEA we have a vibrant culture where ideas are heard, where there is opportunity to learn new skills and where the goal always is "to create a better everyday life for the many people". We give down-to-earth, straightforward people the possibility to grow, both as individuals and in their professional roles. We offer this position in a fast paced, truly global environment with an endless supply of challenges and development opportunities.

Additional information

This position is located in Älmhult or Malmö, Sweden.



How to apply

In this recruitment IKEA is collaborating with Experis IT, with long and extensive experience in recruiting IT managers and specialists. If you have any questions regarding the position, please contact Recruitment Consultant Jenny Flygare by phone to 070 - 255 71 43, or e-mail, at jenny.flygare@se.experis.com.

To apply for the position, please use www.experis.se you should click on the "Ansök" link provided, found in the job listing. Remember, since the selection and interview process is ongoing throughout the application period, it's advisable to submit your application promptly to increase your chances of being considered. If you have any more questions or need assistance with the application process, feel free to ask.



We look forward to receiving your application!

Ansök nu

Kredithandläggare E.ON

Ekonomiassistent
Läs mer Feb 20
Vi på Jefferson Wells söker just nu dig som vill jobba som Kredit- och reskontrahandläggare på E.ON i Malmö. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och att det blir tydliga resultat. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader men för rätt person finns möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos E.ON.

Att jobba som Kredit- och reskontrahandläggare
Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. Arbetet innebär administration av kreditärenden och kundreskontra där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
- Administration av kundreskontra och betalningsbokningar
- Kundkontakt, både inkommande och utgående via telefon och mail
- Krav och kredithantering
- Kreditprövningar
- Kontakt med inkassobolag
- Övrig administration

Den vi söker
Till den här rollen söker vi dig som är trivs i en rörlig miljö, är driven och empatisk. För att lyckas med arbetet krävs det att du är ansvarsfull i ditt sätt att jobba. Du har ett tydligt affärstänk och en god analytisk förmåga och du har lätt för att kommunicera på olika nivåer. Du har lätt för att lära dig, uppskattar ett gott samarbete och har empatisk förmåga samtidigt som du kan fatta beslut och kommunicera dessa. I övrigt behöver du ha en kandidatexamen i ekonomi eller liknande.

Vidare ska du:
* ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* ha god vana av Office-paketet
* ha god datorvana

Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen att ansöka via "ansök nu" länken här bredvid.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Ida Oskarsson via e-post: ida.oskarsson@manpower.se.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Technical Planner in Renewable Energy and Wind Power

Produktutvecklare
Läs mer Feb 7
Are you passionate about renewable energy and eager to shape the future of the energy landscape? We are currently looking for a Technical Planner, specializing in wind power, to join our team. This role offers a unique opportunity to contribute to the development of sustainable energy solutions.

Technical Planner in Renewable Energy and Wind Power

About the Role:
As a Technical Planner, you will work on interpreting and improving technical solutions for our range of wind turbines. Your task will be to analyze existing electrical diagrams and other technical documentation to propose innovative solutions that optimize our operations.

Who You Are:

Educated as a Turbine Engineer, Marine Engineer, Mechanical or Electrical Engineer, or a Technician with experience in technical documentation.
Recent graduates with the right attitude and motivation are also welcome to apply.
You are curious, driven, and independent with an ability to envision the possibilities of the future.
You possess a good ability to interpret technical information and come up with creative solutions.
Experience in wind power is an advantage but not a requirement.

We Offer:

A role in a dynamic team of 5 people, spread across the country.
An introduction period that includes training in relevant areas as well as hands-on learning alongside a colleague.
Opportunities for further training, including in Denmark.
A flexible working environment where you have the freedom to work remotely.
Are you the one we're looking for? Apply today and join us on our journey towards a more sustainable future!

Location: Malmö, Sweden (2-3 days a week with the option for flexible remote work)
Working Hours: 40 hours per week with high flexibility

Application Process:
To apply, please submit your CV and a cover letter explaining why you are the right person for this role. Also, include references that can attest to your suitability for the position.

We look forward to hearing from you!

Ansök nu

Team Manager Solution Architecture to IKEA in Malmö

IT-strateg
Läs mer Feb 1
Team Manager - Digital Engineering Solution Architecture!



Are you ready to put in the next gear of moving IKEA and making us better together?

We are looking for two Team Managers for Digital Engineering in Malmö or Älmhult!







Job Description

We are looking for two Team Managers in Digital Engineering for the Function area - Solution Architecture. As a Team Manager for this domain, it's important to know that the area you'll be overseeing is still being built. But here's the cool part: you'll get to build a great team that's super focused on developing awesome Solution Architecture. It's going to be a lot of fun, and as the manager, you'll get to bring together a group of high-performing individuals to work on this exciting area. Here you have the opportunity, to work in Solution Architecture area, where digital tools are developed to support the creation of IKEA. The goal is to establish a foundation for IKEA's product information to be utilized across the entire value chain. You oversee the domain of Solution Architecture and a team, focusing on their development, operations, and delivery. This role includes setting strategic direction for the area and managing both vendors and employees.

Your main focus is to;

* Secure a competent and high-performing team.
* Provide thought leadership and innovation to address business challenges.
* Lead and support DevOps and agile culture
* Establish and implement common ways of working.
* Collaborate with stakeholders, including governance, process, operations, shared service counterparts, suppliers, and other digital units.
* Coach and guide the team with up-to-date technology expertise.



Qualifications

For the job as a Team Manager, you:

* Have 3-5 years of experience in leadership, focusing on delivering results by involving and engaging people effectively.
* Maintain a balance between delivering business value and ensuring business agility.
* Have experience in working with technology as a business tool, along with the ability to translate requirements into solutions.
* Have good interpersonal and communication skills, including active listening, coaching, and facilitating. Clear, structured, and honest communication is emphasized.



Additionally, you should have a background in software engineering, with the following qualifications:

* Experience as a software developer and Team Manager.
* Interest in software engineering.
* Knowledge of different programming languages.
* Familiarity with cloud technology.
* Understanding of IT and solution architecture.

Your drive, and strong motivation, pushes you towards achieving results. In our dynamic landscape, you have the flexibility of adapting to shifting scenarios and change strategies as needed.

Company Description

In Core Business Range, we are ready to put in the next gear of moving IKEA and making us better together. We have decided that we will focus, simplify and concentrate going forward by putting the product in the center - with a full focus on the core of our assignments.

Our business is about developing products, it's at the center of all that we do, our daily job. We are looking for you, who love working with the IKEA range, is passionate about Home furnishing and the business we're in and enthusiastic about solving real needs in people's homes. You will be important on our journey where we have decided to dare to be IKEA, optimize for relevance and have the best possible products at lowest possible price. Read more about us here: https://www.inter.ikea.com/



Additional information

The position is a permanent role in IKEA of Sweden AB. You will be based in Malmö or Älmhult. We understand the importance of balance between work and personal life and are therefore able to offer you flexibility. The Team Manager's presence with the team is considered crucial for the development of a successful team and business.

How to apply

In this recruitment IKEA is collaborating with Experis IT, with long and extensive experience in recruiting IT managers and specialists. If you have any questions regarding the position, please contact Recruitment Consultant Jenny Flygare by phone to 070 - 255 71 43, or e-mail, at jenny.flygare@se.experis.com.

To apply for the position, please use www.experis.se you should click on the "Ansök" link provided, found in the job listing. Remember, since the selection and interview process are ongoing throughout the application period, it's advisable to submit your application promptly to increase your chances of being considered. If you have any more questions or need assistance with the application process, feel free to ask.



We look forward to receiving your application!

Ansök nu

Software Engineering Manager to IKEA in Malmö

IT-strateg
Läs mer Feb 1
Software Engineering Manager - Digital Engineering!







Are you ready to put in the next gear of moving IKEA and making us better together?

We are looking for Software Engineering Manager for Digital Engineering to Malmö!







Join Us and Redefine the Future! It's a great opportunity for you who loves to lead, innovate, and inspire.



Job Description

As a Software Engineering Manager, you'll have technical expertise and leadership skills to guide several teams towards shaping the future of our products or services. You'll foster growth in technology, skills, and people by leading and empowering teams of talented individuals chosen for their unique skills. You'll collaborate with suppliers and consultants to ensure efficient, timely, and cost-effective delivery of products or services.

* Develop and implement area strategic plans.
* Contribute to development and operations of digital products on daily basis.
* Accountable to lead the development of the right capabilities, principles, standards, and frameworks.
* Work together with Digital Product Leaders and Project Leaders to ensure the right competence is assigned and developed in the right context.

Qualifications

* At least Bachelor's degree within the areas of Business, Engineering, Computer Science, Information Systems, Mathematics, or related fields
* Preferred 3?year experience in equal/comparable position.
* Solid knowledge in Software development within (e.g., data, Engineering and science, Solution Architecture, frontend, backend, embedded or middleware).
* Extensive knowledge of leading and developing people, with experience in leading other leaders.
* Stakeholder Management, balancing needs, resources and expectations to ensure that projects and strategies are more successful.
* End2end digital product development and good knowledge of digital technology, digital infrastructure, IT services and digital steering frameworks.
* Experience in agile frameworks and practices, together with a DevOps mindset.

Your drive, and strong motivation, pushes you towards achieving results. In our dynamic landscape, you have the flexibility of adapting to shifting scenarios and change strategies as needed. To succeed in this role, you need to be autonomous, possess a holistic perspective, and have the ability to let go of the details. You should trust in your own abilities, be capable of making decisions, and delegate when necessary.



Company Description

Inter IKEA Group brings together: Retail Concept, Range and Supply. Together we work constantly to improve the IKEA home furnishing offer and make it more accessible for the many people. You will be part of IKEA Supply and the Supply Chain Development organization. IKEA Supply is responsible for securing that the product offer is produced and delivered to our customers. We lead the supply agenda across many functions and work together with all business areas, different business units, but also retail markets to secure customer availability in all markets and sales channels at lowest total cost. Read more about us here: https://www.inter.ikea.com/



Additional information

The position is a permanent role based in Malmö or Älmhult. We understand the importance of balance between work and personal life and are therefore able to offer you flexibility. The SW Engineering Managers presence with the team is considered crucial for the development of a successful team and business.

How to apply

In this recruitment IKEA is collaborating with Experis IT, with long and extensive experience in recruiting IT managers and specialists. If you have any questions regarding the position, please contact Recruitment Consultant Jenny Flygare by phone to 070 - 255 71 43, or e-mail, at jenny.flygare@se.experis.com.

To apply for the position, please use www.experis.se you should click on the "Ansök" link provided, found in the job listing. Remember, since the selection and interview process is ongoing throughout the application period, it's advisable to submit your application promptly to increase your chances of being considered. If you have any more questions or need assistance with the application process, feel free to ask.



We look forward to receiving your application!

Ansök nu

Senior inköpare

Upphandlare
Läs mer Feb 1
Vi söker en erfaren och engagerad senior inköpare att bli en nyckelspelare i vår kunds team inom energibranschen. Som en ledande aktör inom hållbar energi strävar vår kund efter att förändra spelreglerna och forma framtidens energilandskap. Om du delar denna passion och har den kompetens som krävs för att driva inköpsprocessen till framgång, då kan du vara den person vi letar efter!

Ansvarsområden:

Inköpsstrategi: Utveckla och implementera effektiva inköpsstrategier för att säkerställa kostnadseffektivitet och leverantörskvalitet.
Leverantörsförhandlingar: Ansvara för förhandlingar med leverantörer för att säkerställa förmånliga avtal och villkor.
Riskhantering: Identifiera och hantera potentiella risker inom leverantörskedjan för att säkerställa en smidig och hållbar försörjningskedja.
Leverantörsrelationer: Bygga och underhålla starka relationer med befintliga och potentiella leverantörer för att säkerställa en pålitlig och hållbar leveranskedja.

Kvalifikationer:

Erfarenhet: Minst 5 års erfarenhet av inköp, med dokumenterad framgång inom förhandlingar och leverantörsrelationer.
Utbildning: Relevant högskoleutbildning inom inköp, logistik eller liknande område.
Färdigheter: Starka förhandlingsfärdigheter, analytiskt tänkande och förmåga att arbeta strategiskt.
Initiativtagande: Självständig och proaktiv med förmåga att ta initiativ och driva projekt framåt.

Vad vi erbjuder:

En dynamisk och innovativ arbetsmiljö inom en växande sektor i en internationell miljö.
Möjlighet att vara en del av ett dedikerat och erfaret team.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och bli en nyckelspelare inom energibranschen, skicka in ditt CV och ett personligt brev där du beskriver hur din erfarenhet och kompetens matchar våra krav. Vi ser fram emot att välkomna en passionerad och skicklig senior inköpare till vår kunds team.

Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen att ansöka via "ansök nu" länken här bredvid.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Ida Oskarsson via e-post: ida.oskarsson@manpower.se.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Team Manager 3D to IKEA in Malmö!

IT-strateg
Läs mer Feb 1
Team Manager - Digital Engineering Range & Product Management!



Are you ready to put in the next gear of moving IKEA and making us better together?

We are looking for a Team Manager to Digital Engineering to IKEA in Malmö!







Job Description

We are looking for a Team Manager in Digital Engineering. As a Team Manager for this domain, it's important to know that the area you'll be overseeing is still being built. But here's the cool part: you'll get to build a great team that's super focused on developing awesome 3D stuff. It's going to be a lot of fun, and as the manager, you'll get to bring together a group of high-performing individuals to work on this exciting area. Here you have the opportunity, to work in the Range & Product Management Area, where digital tools are developed to support the creation of IKEA products and range. The goal is to establish a foundation for IKEA's product information to be utilized across the entire value chain. You oversee the domain of 3D and a team, focusing on their development, operations, and delivery. This role includes setting strategic direction for the area and managing both vendors and employees.

Your main focus is to;

* Secure a competent and high-performing team.
* Provide thought leadership and innovation to address business challenges.
* Lead and support DevOps and agile culture
* Establish and implement common ways of working.
* Collaborate with stakeholders, including governance, process, operations, shared service counterparts, suppliers, and other digital units.
* Coach and guide the team with up-to-date technology expertise.

Qualifications

For the job as a Team Manager, you:

* Have 3-5 years of experience in leadership, focusing on delivering results by involving and engaging people effectively.
* Maintain a balance between delivering business value and ensuring business agility.
* Have experience in working with technology as a business tool, along with the ability to translate requirements into solutions.
* Have good interpersonal and communication skills, including active listening, coaching, and facilitating. Clear, structured, and honest communication is emphasized.

Additionally, you have a background in software engineering, with the following qualifications:

* Experience as a software developer and Team Manager.
* Interest in software engineering.
* Knowledge of different programming languages.
* Familiarity with cloud technology.
* Understanding of IT and solution architecture.

Your drive, and strong motivation, pushes you towards achieving results. In our dynamic landscape, you have the flexibility of adapting to shifting scenarios and change strategies as needed.

Company Description

In Core Business Range, we are ready to put in the next gear of moving IKEA and making us better together. We have decided that we will focus, simplify and concentrate going forward by putting the product in the center - with a full focus on the core of our assignments.

Our business is about developing products, it's at the center of all that we do, our daily job. We are looking for you, who love working with the IKEA range, is passionate about Home furnishing and the business we're in and enthusiastic about solving real needs in people's homes. You will be important on our journey where we have decided to dare to be IKEA, optimize for relevance and have the best possible products at lowest possible price. Read more about us here: https://www.inter.ikea.com/



Additional information

The position is a permanent role in IKEA of Sweden AB. You will be based in Malmö or Älmhult. We understand the importance of balance between work and personal life and are therefore able to offer you flexibility. The Team Manager's presence with the team is considered crucial for the development of a successful team and business.

How to apply

In this recruitment IKEA is collaborating with Experis IT, with long and extensive experience in recruiting IT managers and specialists. If you have any questions regarding the position, please contact Recruitment Consultant Jenny Flygare by phone to 070 - 255 71 43, or e-mail, at jenny.flygare@se.experis.com.

To apply for the position, please use www.experis.se you should click on the "Ansök" link provided, found in the job listing. Remember, since the selection and interview process is ongoing throughout the application period, it's advisable to submit your application promptly to increase your chances of being considered. If you have any more questions or need assistance with the application process, feel free to ask.



We look forward to receiving your application!

Ansök nu

Uppdrag inom ekonomi

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 31
Vill du utmana dig själv som ekonom och arbeta med varierande uppdrag inom olika branscher? Jefferson Wells söker nu ekonomer för konsultuppdrag i Malmö till uppdrag hos våra kunder. Ta chansen att utvecklas och bredda din kompetens i samarbete med oss.

Ort: Malmö

Uppdragsstart: Enligt överenskommelse

Uppdragslängd: Varierande beroende på uppdrag

Arbetsbeskrivning:

Som konsult hos Jefferson Wells kommer du arbeta inom olika ekonomirelaterade roller, såsom AML-utredare, kredithandläggare, compliance analyst och ekonomiassistent. Uppdragen varierar i erfarenhetsnivå och utförs i samarbete med våra många kunder i Malmö. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

· Utföra arbetsuppgifter inom det ekonomiska området, anpassat efter uppdragets karaktär.

· Samarbeta med olika branscher och företag för att bidra till deras ekonomiska framgång.

· Flexibilitet och anpassning till olika arbetsmiljöer och krav.

Den vi söker

Vi letar efter en individ som utmärker sig genom sin analytiska förmåga och förmågan att hantera arbetsuppgifter med noggrannhet och precision. Vår ideala kandidat är djupt engagerad i att leverera högklassig service och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Vidare är det viktigt för oss att hitta någon som drivs av en passion för kontinuerlig utveckling och ständigt strävar efter att förbättra och fördjupa sina färdigheter inom sitt expertområde. Om du känner att dessa egenskaper beskriver dig, då är du kanske den vi söker för våra spännande konsultuppdrag inom ekonomi.

Kvalifikationer:

· Har utbildning från universitet/högskola inom ekonomi.

· Har du tidigare erfarenhet från arbete inom ekonomi ser vi detta som meriterande.

· Har mycket goda språkkunskaper i Svenska och engelska.

· Har du också arbetat i SAP, MS Dynamics, IFS eller liknande är detta meriterande.

Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen att ansöka via "ansök nu" länken här bredvid.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Ida Oskarsson via e-post: ida.oskarsson@manpower.se.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Projektledare Publik laddinfrastruktur till EDRI i Malmö

Byggledare
Läs mer Feb 6
Söker du en framtid inom e-mobility? Vill du bidra till att bygga laddinfrastruktur i Sverige? Ansök här för att bli Projektledare Publik laddinfrastruktur/Deployment Manager hos E.ON Drive Infrastructure Sweden.

E.ON Drive Infrastructure Sweden investerar i, bygger och driver publik laddinfrastruktur i Sverige. Tillsammans med våra europeiska kollegor inom E.ON Drive Infrastructure GmbH ska vi i snabb takt bygga tusentals laddplatser i Europa. Inom vårt ansvar ligger att identifiera, kontraktera, bygga, projektleda, driva och utveckla laddplatser runtom i landet. Nu söker vi dig som vill bidra till den pågående elektrifieringen.OM TJÄNSTEN

Vi söker en Deployment Manager som arbetar med att projektleda de etableringar av publika laddplatser som nu ska byggas i Sverige. I rollen som Beställare driver du flera projekt parallellt, i olika storlek, och arbetar i tät dialog med olika underleverantörer genom Totalentreprenad. I jobbet ingår kontakt med nätägare, leverantörer/installatörer, planering och budgetering. Tjänsten utgår från kontoret i Malmö och resor förekommer någon gång i månaden, främst Stockholm och söderut, och det finns poolbil att tillgå.

Vi lägger stor vikt på processer och dokumentation, för exempelvis driftssättning och slutbesiktning, allt för att kunna överlämna projekt till operations med högsta kvalitet och med säkerhet i fokus. Rollen kräver att man gillar att arbeta framåtriktat i en dynamisk miljö med nytänk och lösningsfokus som ledord. Vår framgång bygger på bra systemstöd, struktur, tydlig dialog och gemensamma mål. Teamet kännetecknas av entreprenörskap och nyfikenhet, framåtanda och passion.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en tidigare bakgrund av att driva projekt och/eller leda totalentreprenader. Att vara tekniskt intresserad är en fördel, liksom erfarenhet av laddinfrastruktur eller anläggningsarbete. Du är noggrann, ansvarstagande och trivs i en snabbrörlig och föränderlig miljö. Du har antingen akademiska meriter eller en relevant yrkeserfarenhet som motsvarar med några års arbetslivserfarenhet.

Erfarenhet inom energi, elfordon, laddinfrastruktur är ett plus - men viktigast är din inställning och vilja att göra skillnad inom omställningen till en fossilfri framtid tillsammans med oss!

Vi arbetar i ett internationellt team där engelska är det gemensamma arbetsspråket. EDRI är just nu ca 100 medarbetare i Europa. Vårt team i Sverige startades hösten 2022 och består nu av 8 kollegor som utgår från kontor i Malmö.

KONTAKTPERSON

Frågor om tjänsten kan ställas till VD Marie Feuk, marie.feuk@edri.com eller på 0722-161729. Sista ansökningsdag är den 27 februari 2024.

OM OSS

E.ON Drive Infrastructure (EDRI) is a pan-European market leading charge point operator owned by the E.ON group. EDRI builds, owns, and operates public charging infrastructure for all types of electric vehicles. The company purpose is to build a sustainable world, by providing charging for everyone, everywhere. The team currently employs 95 people and operates more than 3.700 public charging points across 7 European countries: Sweden, Denmark, Germany, Poland, United Kingdom, Czech Republic and Norway. Together with location partners EDRI will expand its network by installing 1,000 additional ultra-fast charging points per year.

Ansök nu

Administrativ koordinator till internationell kund

Chefssekreterare
Läs mer Jan 26
Vill du få möjlighet att planera och koordinera möten, skapa presentationer och vara ansiktet utåt gentemot vår kunds administrativa funktioner? Ta chansen att bli en viktig del av en större, internationell organisation.

Vi söker nu en administrativ koordinator som vill bli en värdefull del av hos vår kunds supportteam i Barsebäck. Som administratör kommer du att spela en central roll inom företagsfunktionerna och stödja organisationen inom områden som kommunikation, IT, dokumentation och HR. Ditt uppdrag som administratör innebär att ge administrativt stöd till VD:n, ledningsteamet och hela organisationen.

Arbetsuppgifter:
Planera, koordinera och genomföra interna och externa möten och aktiviteter
Skriva presentationsmaterial, protokoll och liknande.
Ge inköpsstöd (i SAP) inklusive hantering av inköpsorder och varumottagning.
Hantera fakturor (i SAP).
Fungera som företagets kontaktperson gentemot vår kunds administrativa funktioner såsom HR, IT, inköp och gemensamma tjänster.
Organisera material för styrelsemöten samt fysisk planering av möten

Vi söker dig som:
* Har minst en gymnasieexamen, men gärna en universitetsexamen inom ekonomi eller administration
* Har minst 4 års erfarenhet av liknande arbete
* Har erfarenhet av SAP-processen för inköp och betalning
* Besitter god kunskap om MS Office.

Vi letar efter dig som är självständig och trivs med att koordinera mellan lika uppgifter samtidigt. Du har förmågan att planera och prioritera och är kommunikativ. Du är serviceinriktad, positiv och kan stödja organisationen med både rutinmässiga- och ad hoc-uppgifter. Din roll är central inom service och support och din samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas i rollen.

Observera: Vår kund utgör en viktig del av Sveriges kritiska infrastruktur, vilket innebär att en säkerhetsgranskning och drogtest kommer att genomföras före uppdraget.

Uppdragslängd: 6-12 månader

Plats: Barsebäck men med viss möjlighet att arbeta remote någon dag/vecka

Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen att ansöka via "ansök nu" länken här bredvid.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Ida Oskarsson via e-post: ida.oskarsson@manpower.se.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Malmö | Lösningsarkitekt inom Microsoft Azure

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Jan 5
Vi söker en erfaren och engagerad lösningsarkitekt inom Microsoft Azure för att ansluta sig till vårt It-konsultteam. Som lösningsarkitekt kommer du att spela en central roll i utvecklingen och implementeringen av avancerade lösningar inom molnbaserade miljöer, med fokus på Microsoft Azure-plattformen ute på olika uppdrag hos våra kunder.

Som lösningsarkitekt hos Experis kommer du troligen ha några av följande ansvarsområden ute hos våra kunder:

* Utveckla och designa högpresterande och skalbara lösningar inom Microsoft Azure.
* Ge teknisk rådgivning till på dina uppdrag och stödja dom genom hela molnimplementeringsprocessen.
* Ansvara för implementering och optimering av lösningar, övervaka prestanda och tillhandahålla kontinuerlig support och underhåll.
* Arbeta med utvecklingsteam och infrastrukturteam för att säkerhetsställa en effektiv och smidig integrering av lösningar.
* Skapa och underhålla teknisk dokumentation för att säkerställa att lösningar är fullt dokumenterade och lätta att förstå för alla berörda parter.

Kvalifikationer:

* Djupgående erfarenhet av lösningsspecifikation och design inom Microsoft Azure.
* Erfarenhet av implementering och optimering av molnlösningar.
* Starka kunskaper inom Azure-tjänster som Azure App Services, Azure Database, Azure Functions, och Azure Logic Apps.
* Förmåga att arbeta självständigt och i team.
* Kommunikationsförmåga och förmåga att förklara tekniska koncept för icke-tekniska intressenter.

Krav:

* Relevant högskoleutbildning inom IT eller relaterat område.
* Certifieringar inom Microsoft Azure är meriterande.
* Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som lösningsarkitekt inom molnbaserade miljöer.



Om Experis

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.



Ansökan

Låter detta intressant? Sök jobbet redan idag, urval sker löpande! Vi tar inte emot ansökningar via mail, men om du har frågor är du välkommen att kontakta Anna-Maria Ädel på mailadress anna.maria.adel@se.experis.com.

Ansök nu

Operativ lagerchef till Tradebanco i Malmö/ Fosie

Lagerchef
Läs mer Feb 2
Tradebanco AB är ett väletablerat distributörsföretag på den svenska skönhetsmarknaden med en bred produktportfölj innehållande ledande och nischade varumärken från nationella och internationella partners. Deras sortiment innehåller ett brett spann av produkter med allt från dofter till hud- och kroppsvård, hårvårdsprodukter och solskydd med kända varumärken som bl.a. Hawaiian Tropic, Babyliss och OGX.

Tradebanco är ett familjeföretag med över 75 års erfarenhet av branschen. Bolaget grundades 1946 och drivs idag av grundarens barnbarn, Jonas Delbanco. Kontor och distribution finns i Malmö medan deras säljare är verksamma runt om i landet.

Då bolaget just nu är på väg in i sin högsäsong vad gäller in och utleveranser samtidigt som en i personalen blivit sjukskriven så behöver man vår hjälp att hitta en operativ och driven Lagerchef för ett uppdrag på initialt 3 månader, men eventuellt för en längre period än så.

Detta är alltså ett konsultuppdrag där du kommer att ha din anställnig hos oss på Jefferson Wells men tillbringa dina arbetsdagar på plats ute hos familjära Tradebanco. Läs gärna mer om Tradebanco.



Start: asap
Uppdragslängd: minst 3 månader, troligtvis längre
Placering: Mamö/ Fosie och uppdraget kräver att du är på plats under arbetsdagen.

Om rollen:

Vi söker en erfaren och kompetent lagerchef som gillar att varva det operativa arbetet på lagret med ansvaret för personalen och det logistiska flödet. Som lagerchef kommer du att ha ansvaret för att effektivt styra Tradebancos lager och säkerställa att deras kunder får en förstklassig upplevelse.

Du kommer bland annat att arbeta med:

* Flödesoptimering: Planera och optimera det logistiska flödet från inleverans till kundleverans.
* Kundrelationer: Hantera kundkontakter och ansvara för en smidig hantering av reklamationer.
* Miljö och Säkerhet: Delansvar för arbetsskydd, miljöskydd och brandskydd.
* Rapportering och Inköp: Ansvarig för rapportering (intrastat) samt delaktig i vissa inköpsprocesser.
* Administration: Sköta artikeladministration inklusive INCI samt skapandet av miljöprofiler för nya produkter.

Största utmaningen i rollen är nog främst den säsongsvariation man nu står inför där det gäller att effektivt kunna hantera högtryckssituationer och säkerställa kontinuiteten under den intensiva vår och sommarperioden.

Vem är det vi söker:

På Tradebanco strävar man efter att skapa en familjär, öppen och inkluderande arbetsmiljö med högt i tak och såklart vill vi att du också strävar efter detta. Vi förutsätter att du har flera års erfarenhet av lager- och logistikarbete varav minst två år som lagerchef eller i motsvarande roll. Goda kunskaper i svenska är ett krav, lika så B-körkort och truckkort med A o B behörighet. På Tradebanco arbetar man i Pyramid och har du erfarenhet av det systemet är det ett plus men huvudsaken är att du har erfarenhet av något affärssystem sedan tidigare och inte räds eller drar dig för att lära dig ett nytt system.

Låter det som att det är dig de på Tradebanco väntar på? - Då är du varmt välkommen att ansöka via länken här bredvid.

Observera att då vi arbetar med löpande urval till våra tjänster kan tjänsten komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Ansök nu

Projektledare inom supply chain | Jefferson Wells | Malmö

Logistikingenjör
Läs mer Feb 7
Är du en erfaren projektledare inom supply chain som söker nästa utmaning? Jefferson Wells söker nu en driven projektledare för ett spännande konsultuppdrag hos vår kund i Malmö. Ta chansen att vara en del av ett globalt projekt och bidra till effektiviseringen av företagets logistik- och försörjningskedjeprocesser!

Ort: Malmö
Start: April 2024
Uppdragslängd: 12 månader (med möjlighet till förlängning)

Jobbet som projektledare

Vår kund, en stor global organisation Söker nu efter en erfaren projektledare för ett längre konsultuppdrag. Rollen innebär att leda ett omfattande globalt projekt som fokuserar på implementeringen av en avancerad Warehouse Management Solution (WMS) för företagets distributionscentraler och lageranläggningar.

Arbetsuppgifter:

* Identifiera och planera övergången från dagens WMS till det nya systemet, med fokus på tidsramar, resurser och riskhantering.
* Utveckla och fördela uppgifter för projektets olika faser.
* Leda genomförandet av varje steg i planen och säkerställa att alla uppgifter slutförs enligt planen och inom angivna tidsramar.
* Samordna och övervaka aktiviteter såsom datakonvertering, testning och användarutbildning.
* Säkerställa en smidig och effektiv övergång med minimal störning för organisationens verksamhet.

Vi söker dig som:

* Har tidigare erfarenhet av att arbeta med projektledning mot projekt inom teknik/IT
* Har stark teknisk förståelse och gärna expertis inom lager- och logistikhantering med fokus på butiks- och lagerlogistik.
* Har erfarenhet av att arbeta i större internationella projekt inom komplexa organisationer.
* Har goda engelska kunskaper och kan tala och skriva obehindrat.
* Flytande tal och skrift på svenska är meriterande.

Om Jefferson Wells

Jefferson Wells är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat kompetensförsörjning av chefer och specialister. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater. Jefferson Wells finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Med vårt omfattande nätverk kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Assistant Plant Controller till internationell kund

Controller
Läs mer Jan 29
Vi söker en engagerad och erfaren individ för rollen som Plant Assistant Controller. I denna position kommer du att spela en nyckelroll i att stödja och aktivt delta i finansfunktionen på vår anläggning. Utöver att hantera specifika ansvarsområden kommer du också att vara en drivande kraft i att förbättra kvaliteten och effektiviteten av våra rapporterings- och kontrollprocesser. Är du en driven ekonom så kan detta vara din chans!

Huvudsakliga ansvarsområden:

Sammanställning och inlämning av regelbundna vecko- och månadsrapporter
Kontroll av anläggningstillgångar
Övervakning av anläggningens tillgångssystem och register
Assistera vid månadsbokslut för anläggningen och Nordic Sales region
Försäljningsprisanalys för stöd vid förberedelse av Flash- och Bridge-rapporter
Bidra till prognos- och årlig driftsplan (AOP)-processen.

Erfarenhet och färdigheter:

Tidigare erfarenhet inom finans/redovisning, helst inom en multinationell tillverkningsmiljö.
Kompetens inom datahantering och analys.
Förmåga att bygga och underhålla starka arbetsrelationer över avdelningsgränser.
Lagorienterad med fokus på intressenter, öppen för feedback.
Förmåga att utmana resultat och antaganden på ett professionellt sätt.
Passionerad om att uppnå mål och ständigt söka förbättringsmöjligheter.
Flytande i svenska och engelska.

Om du är en målinriktad individ med erfarenhet av finans- och produktionskontroll inom tillverkningssektorn, ser vi fram emot din ansökan för att bli en viktig del av vår kunds team.

Start: asap

Uppdragstillängd: juli 2023

Ort: utkanten av Malmö

Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen att ansöka via "ansök nu" länken här bredvid.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Ida Oskarsson via e-post: ida.oskarsson@manpower.se.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Dynapac söker Maskiningenjör i Malmö

Maskinkonstruktör
Läs mer Jan 23
Vill du vara med och forma framtidens teknik?

TKC Dynapac söker seniora Maskiningenjörer som kommer att sitta i nya, fräscha lokaler mitt i Malmö - Triangeln!

Dynapacvältar (både jord och asfalt) används i arbetsområden för vägbyggen över hela världen, normalt i mycket tuffa miljöer med höga krav på säkerhet, tillförlitlighet och produktivitet. Vi söker nu maskiningenjörer för att stärka vårt team.
Du kommer att arbeta på avdelningen Heavy Compaction Design & Development med Produktutveckling från kravspecifikation till verifierad lösning. Vi arbetar i nära samarbete med de andra avdelningarna inom produktbolaget, men kommer också att arbeta tillsammans med de andra produktbolagen för att skapa synergi och standardisering i vårt produktutbud världen över.

Här är chansen att inte bara utveckla banbrytande maskiner för vägbyggnad utan även göra det i en inspirerande miljö mitt i Malmö city! TKC Dynapac expanderar och söker nu kreativa och seniora maskiningenjörer för att vara en del av vårt innovativa team.

Jobb beskrivning
Vår avdelning Heavy Compaction Design & Development ger dig möjligheten att leda Produktutveckling från idé till verklighet. I våra nya, moderna lokaler vid Triangeln i Malmö kommer du att:

* Skapa effektiva och toppmoderna designlösningar inom mekanisk design.
* Upprätta detaljerad dokumentation och ritningar för produktion och inköp.
* Tillsammans med ditt team fastställa kravspecifikationer och genomföra dimensionering.
* Fungera som en teknisk representant i spännande leverantörsinteraktioner.

Vi söker passionerade ingenjörer som älskar teknik och vill vara med och skapa innovativa lösningar. Om du har erfarenhet inom mekanisk konstruktion och behärskar 3D CAD är du den vi letar efter!

Personliga egenskaper
På TKC Dynapac uppmuntrar vi samarbete och självständigt arbete. Du kommer att ha möjligheten att driva dina egna frågor och idéer samtidigt som du bidrar till målen i teamet. Med vår närvaro mitt i Malmö city har du också chansen att vara en del av ett brett nätverk och samarbeta med likasinnade experter.
Din profil
För att passa in i rollen ser vi att du har en kandidatexamen eller civilingenjörsexamen i maskinteknik eller motsvarande. Erfarenhet från tillverkningsindustrin, särskilt inom konstruktion, är meriterande.
Goda kunskaper i både skriftlig och muntlig engelska är viktigt för att trivas och lyckas i denna internationella miljö.
Placeringsort
Våra nya lokaler är belägna mitt i Malmö, Triangeln, vilket ger dig inte bara en inspirerande arbetsplats utan också möjligheten att ta del av ett brett nätverk av experter och innovation.
Kontakt och ansökan
Dynapac samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vid frågor, eller för mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Carina Berg på 0703-770747 alternativt carna.berg@jeffersonwells.se Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Accounting Controller Nordics to AkzoNobel in Malmö

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 10
Are you looking for your next job as Accounting Controller in a multinational environment? Do you have previous experience from accounting in an international organization? Do you want to be the linking pin within the global financial operations This could be the job for you. We are now recruiting an Accounting Controller to AkzoNobel Nordic AC team in Malmo.

What you will do?

AkzoNobel Nordics has 3 different production sites located in Sweden, being the key Supply Chain player in the Europe and also having sales outside EU countries such as US and Asia. . Malmo site is a multi-BU, multi-functional site containing both the Performance Coatings and Decorative Paints businesses.

As Accounting Controller Nordics you will belong to the Accounting Controller team of five , and be responsible for the accounting in two legal entities within the group. You will act as a local finance leader, , monitoring and coordinating the accounting activities performed by the accounting teams in Poland, India and China.

You have a pivotal role to ensure consistent high quality and timely group / business and statutory reporting for your legal entities. The job requires many international contacts with relevant stakeholders within AkzoNobel such as business controllers / Navigators, ISC, accountants and auditors.

Your responsibilities include:

* Pro-actively monitor the quality of the balance sheet and statement of income in collaboration with Business controllers / Navigators and other stakeholders
* Accountable for the periodic month reporting to ensure quality of reporting
* Responisble for statutory reporting and filing
* Contact with experts (tax, internal and external auditors)
* Sign off / review of the internal control related processes
* Ensure compliance with IFRS, local and statutory and fiscal requirements for the respective legal entities
* Coordinate meetings with accounting teams to ensure quality in reporting
* Initiate and implement cross departmental improvements in the accounting processes

This is a fulltime permanent position, and you will be hired by AkzoNobel. You will report to Team Lead Accounting Controller Nordics and will be placed at our site just outside Malmö.



Who you are?

To be successful as Accounting Controller you have at least 2-3 years relevant job experience within a finance function, accounting, and reporting. You have a bachelor´s degree in Finance or Accounting, or similar. You are fluent in one of the Nordic languages and English. If you have previous experience from SAP and HFM it will be considered highly meritable.

You are proactive, able to work in a fast-paced matrix organization, multitasking, easily connect with people of various cultures and background. You have proven track record in being resourceful, capable of analysing complex processes and issues under severe time pressure and bring solutions and suggestions to business teams for finance, accounting and the underlying processes and principles.


Why should you work at AkzoNobel?

With us at AkzoNobel you are met by a warm and welcoming atmosphere, where we work together with a focus on innovation and sustainability, to achieve the goal of being a world leader in the colour industry. Diversity enriches our workplaces, and we work actively together with our employees to make them feel comfortable and develop. We work strategically to become a better employer. This result, among other things, in that we are appointed to one of Sweden's Career Companies and have received Top Employer certification 2022. We offer you an international working environment where you get to take on rewarding and challenging tasks that broaden your horizons and develop you in your role. You will work with competent and like-minded colleagues who share your attitude and enthusiasm. Welcome to us!



Your application

We welcome people from all different backgrounds who see sustainability, safety and innovation as important principles. If you have a passion for paint, take the plunge and submit your application already today for your chance to work together with us!

In this recruitment process Akzo Nobel is assisted by Jefferson Wells, a ManpowerGroup company. For further information about the position please contact recruitment consultant Rikard Karlsson at 0709-316318, rikard.karlsson@jeffersonwells.se.

Selection of candidates will be done continuously, so please send your application as soon as possible. Application is done through the advertisement on www.jeffersonwells.se.





About AkzoNobel

AkzoNobel supply the sustainable and innovative paints and coatings that our customers, communities - and the environment - are increasingly relying on. That's why everything we do starts with People. Planet. Paint. Our world class portfolio of brands - including International, Interpon, Nordsjö and Sikkens - are trusted by customers around the globe. We're active in more than 150 countries and have set our sights on becoming the global industry leader. It's what you'd expect from a pioneering paints company that's committed to science-based targets and is taking genuine action to address globally relevant challenges and protect future generations.

Ansök nu

Löneadministratör till nationell kund

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 23
Vi söker en erfaren och engagerad löneadministratör för ett spännande konsultuppdrag i utkanten av Malmö. Som löneadministratör kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa en smidig och korrekt lönehantering för vår kund. Det här är en fantastisk möjlighet att bidra till en framgångsrik verksamhet och samtidigt utveckla dina egna kompetenser inom löneadministration.

I den här rollen kommer du att få sköta hela löneprocessen - från ax till limpa! Kunden, som är välkänd i sin bransch, hanterar utöver moderbolaget, drygt 15 bolag i samma koncern. Du kommer att få ansvar för ett antal av dessa bolag för att kunna styra hela arbetet kring löneprocessen. Vår kund har nyligen genomfört ett lönesystembyte och har under en period ett större behov av extra support i form av ytterligare en kollega till sitt team.

Arbetsuppgifter:

* Löneberäkning och -hantering: Ansvar för att beräkna och behandla löner, inklusive grundlön, övertid och bonusar.
* Skatteavdrag och deduktioner: Hantera olika skatteavdrag och försäkra att alla deduktioner följer gällande lagstiftning.
* Registrering och rapportering: Underhålla noggranna register över anställdas löner och leverera rapporter enligt behov.
* Förmåner och personalpolitik: Hantera och administrera förmåner som semester, sjukfrånvaro och pension i enlighet med företagets riktlinjer.
* Personalkommunikation: Fungera som kontaktperson för lönerelaterade frågor och skapa positiva relationer med de anställda.

Vem vi söker:

Du bör ha relevant utbildning inom lön/personaladministration samt ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en förståelse för löneprocessen. Erfarenhet av att arbeta i SD Worx är meriterande men inget krav.

Det är en stor fördel om du är van att tolka olika kollektivavtal och om du har erfarenhet av arbetsrätt och lagar som styr lönearbetet, samt förmåga att arbeta utifrån och hålla deadlines. Du har god kommunikativ förmåga. Vi ser också att du har goda kunskaper i Office-paketet och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du kommer att få support av både chef och kollegor men du behöver kunna arbeta självständigt och noggrannt.

Konsultuppdraget sträcker sig inledningsvis över 3 månader med möjlighet till förlängning/anställning av kund.

Vår kund sitter i utkanten av Malmö och det finns goda bussförbindelser till och från Malmö C.

Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen att ansöka via "ansök nu" länken här bredvid.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Ida Oskarsson via e-post: ida.oskarsson@manpower.se.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu

Redovisningsekonom

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 17
Vår kund är en framstående aktör inom sin bransch och söker nu en erfaren redovisningsekonom för att förstärka sitt dedikerade team. Kunden är kända för sitt engagemang för kvalitet och professionalism, och deras framgång är starkt kopplad till våra kompetenta medarbetare.

Vill du vara en nyckelfigur i ekonomihanteringen hos vår spännande kund? Här har du chansen att forma din karriär i en miljö där din expertis spelar en central roll. Vi söker en redovisningsekonom som delar vår passion för noggrannhet och effektivitet. Ta steget in i en organisation där ditt arbete gör verklig skillnad!

Arbetsuppgifter:

Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att ansvara för företagets ekonomiska processer och säkerställa korrekt redovisning. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera:

* Löpande bokföring av företagets ekonomiska transaktioner
* Upprättande och analys av månads- och årsbokslut
* Förberedelse av skattedeklarationer och hantering av skattefrågor
* Rapportering
* Medverkan i budgetprocessen och uppföljning av budgetutfall
* Lönerapportering

Vem vi söker
För att lyckas i rollen som redovisningsekonom hos oss bör du ha:

* Relevant utbildning inom ekonomi eller redovisning
* Minst 3 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom
* Goda kunskaper i bokföring, skatteregler och ekonomisk rapportering
* Erfarenhet av att arbeta i komplexa IT system

Vi tror att du har en förmåga att arbeta självständigt men med support av chef och kollegor. Vi ser gärna att du är nyfiken, noggrann, lyhörd och snabblärd. Du gillar att navigera i mer komplexa IT system och har en stor fördel om du tidigare arbetat i SAP.

Vår kund sitter i fina och moderna lokaler i utkanten av Malmö. Uppdraget är 12-18 månader med möjlighet till förlängning.

Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen att ansöka via "ansök nu" länken här bredvid.

Vad kan Jefferson Wells erbjuda dig?
Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas på olika uppdrag inom olika branscher. Konsultföretaget Jefferson Wells ingår i den stora koncernen ManpowerGroup och vi får ständigt in nya, spännande uppdrag, vilket skapar möjligheter för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team! Vi är måna om att alla ska känna sig delaktiga, och anordnar regelbundet konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Kontaktuppgifter och ansökan
För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Ida Oskarsson via e-post: ida.oskarsson@manpower.se.
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärsmål i fokus. Vi har ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Som konsult hos Jefferson Wells utvecklar du tillsammans med din konsultchef en specifik karriärplan utifrån dina önskemål och din kompetens. Genom oss får du möjlighet att arbeta på stora internationella koncerner och mindre bolag inom många olika branscher.

Ansök nu