Randstad AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Randstad AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

El konstruktör till Svensk Fordonsladdning

Civilingenjör, elkraft
Läs mer Apr 9
Arbetsbeskrivning
För att vi ska kunna fortsätta vår roliga och spännande tillväxtresa mot en grönare framtid och samtidigt göra våra kunder lika nöjda behöver vi på Svensk Fordonsladdning rekrytera en El konstruktör. I den här tjänsten finns stora möjligheter att få vara med och forma den. Vi är ett team som alltid strävar efter att göra varandra bättre och nå nya målsättningar tillsammans. Låter detta intressant? Tveka inte då att skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Randstad. Urval och ansökningar hanteras löpande.


Din profil
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Du har god samarbetsförmåga samt en naturlig fallenhet för att skapa trygga och förtroendefulla relationer i mötet med människor. Tjänsten innebär en perfekt mix av både samarbete och självständigt arbete. Förutom ovan nämna styrkor ser vi framför oss att dina sociala kompetenser blir viktiga då du kommer ha kontaktytor både inom och utanför organisationen. Din samlade erfarenhet kommer också göra att du kan fungera som stöd och specialist inom bolaget. Hos oss finns möjligheten att följa projektens gång från idé till driftsatt anläggning och projekten sker både inhouse på våra kontor samt ute hos kunder.

Ansvarsområden
Som El konstruktör hos oss kommer ditt fokus vara att:
Konstruera elanläggningar, främst för elfordonsladdning.
Arbeta med kabeldimensionering, design av inre förbindningar, skåpdesign, layout, apparater samt maskinsäkerhet.
Uppdragen drivs antingen på plats hos våra kunder eller inhouse i våra egna lokaler. Vi finns idag i Rättvik och Örebro.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola.
Minst 10 års erfarenhet av arbete som elkonstruktör.
Goda kunskaper i något/några av CAD-verktygen; Auto-CAD, Eplan, Elprocad och Elmaster samt goda kunskaper i Office-paketet.
Meriterande men kunskaper i ett av de traditionella beräkningsprogram för ledningsdimensionering El-vis, Netkoll eller Febdok.
Har du erfarenhet av maskinsäkerhet är det meriterande.
B-körkort, vi ser även att du är bekväm med att resa i tjänsten.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du:
En genuin lagspelare med förmågan att kunna ta emot och ge återkoppling samt bidra till en bra stämning på arbetsplatsen.
Driven och har hög ansvarskänsla för laget och kundleveransen.
Lyhörd och nyfiken och kan snabbt ta till dig ny kunskap och lär gärna av dina kollegor.


Om företaget

Svensk Fordonsladdning AB
Svensk Fordonsladdning är en ledande leverantör av helhetslösningar inom DC-laddning och energilagring över hela landet. Vi är specialister inom fordonsladdning och energilagring som levererar högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Vår vision är att erbjuda högkvalitativa helhetslösningar inom fordonsladdning och energilagring för att främja övergången från fossila bränslen till eldrift och utvecklingen av den svenska laddinfrastrukturen.

Ansök nu

Process transfer specialist

Produktionskoordinator
Läs mer Apr 22
Arbetsbeskrivning
Polypeptide söker nu dig som vill bli vår nästa Process Transfer Specialist!?Gruppen expanderar och därför söker vi nu två Process Transfer Specialists. I den här rollen får du möjlighet att jobba med nya spännande projekt samt med många olika kunder. Det är en roll där du hela tiden kommer att utvecklas och utmanas positivt, då inget projekt är det andra likt.


Du blir en del av ett team som idag består av 7 professionella och engagerade kollegor med hög kompetens och stark samarbetsförmåga. Som avdelning är vi ansvariga för technology transfer av olika projekt från preklinisk fas fram till processvalidering har utförts. Som Process Transfer Specialist kommer du att vara produktionsrepresentant i nya kundprojekt, samt driva och koordinera produktionsrelaterade uppgifter. Du fungerar som spindeln i nätet och har en avgörande roll för produktionens framgång. Rollen omfattar även en del kundkontakt där du får möjlighet att bygga starka och professionella relationer.
 
Du får en gedigen ingång i bolaget och startar med en tid i produktionen för att lära dig produktionsprocessen från grunden så att du får en stabil kunskapsgrund i din roll som Production Specialist.
 
Kulturen du möts av präglas av trevliga människor, stor hjälpsamhet och en miljö där alla pratar med alla. Tempot är högt och syftet gott.
 
Vi kommer att arbeta med löpande urval och du är välkommen att söka via www.randstad.se, senast 2024-04-22. Vill uppmärksamma dig på att du endast kan ladda upp ett dokument, så önskar du både CV och personligt brev, ber vi dig sammanfoga det till ett dokument.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson på karolina.andersson@randstad.se.

Ansvarsområden
Ansvarsområden i tjänsten, i breda drag:
Arbeta med samtliga steg vad gäller processöverföring (technology transfer) från kund till Polypeptide eller inom Polypeptide Group
Arbeta i nära samarbete med Process Development, för en lyckad processöverföring
Skriva/driva/granska kvalitetsdokument så som MBPR, SOP, ändringsbegäran, CAPA, riskbedömningar, avvikelseutredningar
Representera produktionen i projektteam både internt och externt
Vara ansvarig för ett specifikt steg i peptidtillverkning (syntes, klyvning eller rening och isolering) och få möjlighet att utöka ansvaret och följa hela tillverkningen i framtiden
I samarbete med chef, ansvara för den övergripande produktionsplaneringen, detaljplanering och beläggningsplaner för utrustning gällande tilldelade projekt, samt vara kontaktperson till planeraren
Planering/initiering av rengöringsdokument av utrustningar
Jobba med vårt ERP system (AX) för att bland annat beställa råvaror till produktionen
Supportera och utbilda produktionspersonal när det gäller process- och kvalitetsrelaterade händelser
Delta vid kundmöten, audits och inspektioner


Kvalifikationer
För att trivas och prestera väl i denna roll, ser vi att du har följande erfarenhet och kunskap med dig:


Högskoleutbildning inom för tjänsten relevant område, exempelvis kemi eller bioteknik
Arbetslivserfarenhet inom produktion i Life Science-industrin
Processförståelse för läkemedelstillverkning
Erfarenhet av GMP
Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift, samt goda kunskaper i svenska
Intresse för skrivande

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av kvalitetsdokumentation, så som riskbedömningar, ändringsbegäran och/eller tillverkningsprotokoll.
I ditt arbete är du driven, strukturerad och initiativtagande. Du är orädd och nyfiken, vilket gör att du tycker om att lära nytt. Du trivs i samarbete med andra och är prestigelös, samt har ett gott sinne för planering av ditt arbete.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Polypeptide Laboratories (Sweden) AB
PolyPeptide är en av världens största oberoende kontraktstillverkare av terapeutiska peptider för läkemedel och kosmetika. PolyPeptide är representerade i Frankrike, Belgien, Indien, Sverige samt USA och sysselsätter ca 1 200 medarbetare. Koncernen är börsnoterad i Schweiz och tillverkar mer än en tredjedel av alla godkända peptidläkemedel globalt.

Ansök nu

underkonsult till randstad risesmart i skåne

Personalutvecklare
Läs mer Nov 24
Blev du Coach för mysiga morgonmöten eller spännande titlar? Inte vi heller!

Vi gjorde det för att vi brinner för att ge människor stöttning i val av nytt jobb eller studier, eller fortsättning på den karriär de har. Vi gjorde det för att vi vill arbeta med modern HR-service, människor och utveckling hos och tillsammans med våra kunder. Vi gjorde det för att vi vill hjälpa organisationer, team och chefer att bli en ännu bättre version av sig själva.

Randstad RiseSmart stödjer organisationer och individer att se nya möjligheter, utvecklas och genomföra förändringar. Vi skräddarsyr projekt, program och workshops på grupp- och individnivå för våra kunder. Vi stödjer ledning, HR och chefer vid verksamhetsförändringar, att rätt kompetens stannar kvar i verksamheten och att förändringarna går så smidigt som möjligt. Vi hjälper medarbetare att utvecklas och planera sin karriär samt stöttar varje individs behov och mål.

Nu söker vi erfarna omställningscoacher som vill arbeta som underkonsulter med jobbcoachning runt om i Skåne.

Som coach hos Randstad RiseSmart coachar och möter du individer främst inom vårt tjänsteområde; omställning. Du arbetar med hela processen från att kartlägga kompetens, motivation och utmaningar, till att sätta upp kortsiktiga och långsiktiga mål för hur en individ skall nå en lösning som de är nöjda med. Kort sagt får du ett mångfacetterat uppdrag med stort ansvar, där den ena dagen sällan är den andra lik.

vem är du och vad har du gjort tidigare?

- Till de här uppdragen söker vi dig som har minst sju års arbetslivserfarenhet och minst tre års dokumenterad erfarenhet av en liknande roll med fokus på individuell jobbcoaching och/eller team- och ledarutveckling motsvarande heltid.

- Du har avslutad universitets- eller högskoleutbildning inom arbetsliv, organisation och personalarbete, studie-och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut-eller socionomutbildning alternativt en utbildning i jobbcoachning.

- Personliga egenskaper vi värdesätter är ett målinriktat, drivande och positivt förhållningssätt i både med- och motgång. Vi tror dessutom att du har god självkännedom och är trygg i dig själv och din kunskap, kunskap som du gärna delar med dig av.

- Vi ser också att du är uthållig, resultatinriktad och modig.

- Det är viktigt att du har en god kunskap om den lokala arbetsmarknaden samt goda kunskaper och utvecklade nätverk med olika företag i området.

- Du skall också ha god kunskap och erfarenhet av andra system i samhället som kan vara relevanta för individer i omställning, exempelvis arbetslöshetsförsäkringen, olika former av vuxenutbildning, studiestöd etc.

- Digitalisering präglar i hög grad vårt dagliga arbete därför är du digitalt och tekniskt mogen, och känner dig hemma med att både arbeta och tänka digitalt.

Då tjänsten omfattar visst resande så är körkort ett krav samt tillgång till egen bil.

Som underkonsult kommer du att arbeta i varierande omfattning under begränsad tid, omfattning styrs av efterfrågan och vi ser därför att du har någon annan typ av sysselsättning vid sidan av uppdraget hos oss.

Du kommer att utgå från det Randstadkontor som finns närmast dig men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten. Vänligen observera att vi gör ett löpande urval i denna process, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt givet det.

Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och bakgrundskontroller. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Anneli Giocondi, via: anneli.giocondi@randstadrisesmart.se

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sales coordinator

Systemsäljare
Läs mer Apr 16
Arbetsbeskrivning
Vi söker en serviceinriktad och utvecklingsorienterad Sales coordinator till KROHNE Inor i Malmö. 
På siten som ligger i utkanten av Malmö finns både kontor och produktion. Med 80 års erfarenhet av att utveckla och producera temperaturgivare och signalomvandlare har KROHNE Inor gradvis byggt upp sitt rykte som en internationell ledare och specialistföretag. Dessutom utmärks KROHNE Inor av en varm atmosfär med utpräglad teamkänsla, där man samarbetar mellan avdelningar och hjälper varandra att lösa kundernas unika behov. 
Tillsammans med dina två närmaste kollegor ansvarar du för offert- och orderhantering. Du arbetar mot både svenska och internationella kunder inom industrisegment som papper & massa, stål, kemi, energi samt olja & gas. 
Din roll och vardag är varierande i både innehåll, kontaktytor och tempo, vilket också gör jobbet extra roligt och händelserikt!
Du har daglig kontakt med flertalet interna och externa personer för att få all den information du behöver för att skapa dina offerter och registrera dina order. Din tekniska förståelse kommer att utvecklas tillsammans med teamet. Det finns goda möjligheter till att variera kontorsarbete med distansarbete. KROHNE Inor månar om sina anställdas trivsel och välmående och värdesätter samtidigt medarbetarnas bidrag till en lärande, samarbetande och serviceinriktad kultur.
Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se, före den 2024-05-08. 
Rekryteringen är ett samarbete mellan KROHNE Inor och Randstad. Du blir anställd av Inor Process AB. Har du frågor om rekryteringsprocessen och tjänsten är du välkommen att kontakta nadia.milotti@randstad.se eller på 0768554059.
Genom att rekrytera personal med olika yrkeskompetenser och olika bakgrunder kan vi möta de förväntningar våra globala kunder ställer på oss. Som medarbetare på KROHNE Inor får du en möjlighet att vara med i ett dynamiskt företag med spännande utveckling där kvalitet och miljö är givna begrepp för alla.

Ansvarsområden
Du kommer bland annat ansvara för att:
Samla in teknisk information från kollegor på andra avdelningar och externa leverantörer inför sammanställning av offerter
Läsa förfrågningsunderlag och därifrån guida kunder till rätt val av teknik
Beräkna priser och kombinera kunders behov med rätt applikation
Skapa offerter (M3)
Registrera kundorder och skicka bekräftelser till kunder
Ta hand om inkommande e-post (teamet delar en gemensam inkorg), kundsamtal och förfrågningar från svenska och internationella kunder
Följa upp och stämma av leveransen på kundbehoven 

Kundbesök tillsammans med regionsäljare förekommer. 

Kvalifikationer
För att du ska trivas och lyckas i rollen som Sales coordinator ser vi gärna att du har:
erfarenhet som innesäljare/ offertberedare för tekniska produkter till industrin, gärna processindustrin.
erfarenhet från instrumentsidan är meriterande.
vana vid att kontakta kunder via e-post och telefon.
mycket god förmåga att kommunicera och anpassa ditt budskap både i e-post och via telefon.
vana av att arbeta i en internationell miljö (engelska).
en teknisk utbildningsbakgrund (gärna inom elektronik eller mekanik, antingen som gymnasieingenjör eller en KY-utbildning), är en fördel.
erfarenhet av arbete i orderhanteringssystem och CRM system 
(INFOR M3 och Microsoft Dynamics är meriterande).
goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Övriga språk är meriterande.

Som Sales coordinator på KROHNE Inor tror vi att du är en person som:
har ambitioner - det syns genom att du tar ansvar och drivs av att lära dig nya saker.
kan arbeta i ett team där man hjälper varandra och tar hjälp av varandra.
är social, framåt och har förmåga att ta både egna beslut och initiativ till att hitta den information du behöver för att sätta samman underlagen. 
har öga för att se både helheter och detaljer som gör skillnad. 


Om företaget

Inor Process AB
KROHNE Inor är ett bolag som utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för temperaturmätning för den globala processindustrin. Sedan INOR förvärvades av KROHNE koncernen 2006, har KROHNE Inor rollen som kompetenscenter för temperatur inom KROHNE.
Tillsammans med KROHNE koncernen, våra två dotterbolag i Tyskland och Finland samt globala partners kan vi erbjuda produkter, lösningar och service över hela världen. Läs mer om vårt företag på www.krohne-inor.se.

Ansök nu

Terminalarbetare

Terminalarbetare
Läs mer Feb 19
Arbetsbeskrivning
Är du student/pensionär (eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%) och söker extrajobb? Vi söker nu arbetsglada och stresståliga personer till att jobba som Terminalarbetare hos vår kund i Fosie. Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet och rekryterar löpande med start omgående, så sök redan idag!


Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna som terminalarbetare är i grunden pakethantering och sortering, där du arbetar fysiskt med kroppen samt kör truck om du innehar truckkort.
Arbetet är förlagt under både dag, kväll och natt under såväl heldagar som kortare pass. Vi ser gärna att du har möjlighet att ta flera pass i veckan och vill vara kvar långsiktigt.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du:
är stresstålig och klarar av arbete i högt tempo
är initiativtagande
är ansvarstagande
har positiv attityd
har god social förmåga
är flexibel

Krav för anställning:
annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
mycket goda kunskaper i svenska språket, både tal och läsförståelse
truckkort TLP-10 är högst meriterande




Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Office coordinator 50%

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Apr 22
Arbetsbeskrivning
Är du en driven och initiativtagande student som vill ha ett arbete under sommaren och vidare bredvid studierna i höst? Vi söker en konsult till vår internationella kund i Malmö som har omgående behov av en medarbetare på 50% som kommer bli vår kunds primära interna kontaktpunkt. Du kommer vara ansvarig för kontakt med leverantörer, kontorsinköp, generell administration och resebokningar.


Deltidsuppdrag året ut, stor chans till förlängning under 2025 också.
Arbetstid: Mån - fre, halvdagar.
På plats på kunds kontor i centrala Malmö.
Uppdrag på 50% med start omgående och löpande hela 2024. Behovet kan komma att modifieras till hösten till under 50% men med en minsta sysselsättningsgrad på 20%.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024.04.30. Löpande urval tillämpas. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I rollen kommer du vara en central person på ett internationellt kontor där drygt 50 personer utgår ifrån.
Du kommer bl.a boka resor, sköta generell administration, ha kontakt med leverantörer och bistå intern personal med hjälp vid behov.


Personen du kommer ersätta är fortsatt kvar på bolaget men inom en annan roll, vilket innebär att stöttning och guidning alltid finns nära tillhands.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för för den här rollen behöver du:


Vara student på minst 50% och kommer fortsätta att studera minst ett år till framöver
Vara flytande i engelska (vardagsspråk i företaget) men också kunna svenska för dialog med leverantörer
Arbetslivserfarenhet från kundtjänst/administration eller liknande sedan tidigare

Du är initiativtagande, drivande och social. Du gillar att lösa problem och arbeta med frihet under ansvar.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Transportadministratör

Account manager
Läs mer Apr 15
Arbetsbeskrivning
Är du en mångsidig och detaljfokuserad administratör med erfarenhet inom transport- och logistikbranschen? Vi söker en konsult till vår globala kund i Malmö som har omgående behov av en medarbetare som kommer bli vår kunds primära kontaktpunkt för kundförfrågningar och se till att effektivt hantera dessa. Du kommer primärt hantera administration i form av orderhantering och diverse kundlösningar.


Heltidsuppdrag till och med september.
Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00.
På plats på kunds kontor i Malmö. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024.04.30. Löpande urval tillämpas. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Du kommer i rollen bli vår kunds primära kontaktpunkt för förfrågningar, sitta med orderhanteringar och transportadministration. Du kommer identifiera avvikelser och implementera nödvändiga åtgärder vid dessa. Likaså kommer du koordinera försändelser och säkerställa rätt leverans i rätt tid tillsammans med ditt team. 


Du kommer tillhöra ett trevligt, lite mindre, sammansvetsat team på arbetsplatsen som jobbar mycket tillsammans i det dagliga arbetet. Här hjälper man varandra, på plats och på annan ort, för att tillsammans skapa rätt förutsättningar och fortsätta leverera bra resultat. 

Kvalifikationer
Vi ser att du är en analytisk, snabbtänkt och problemlösande person. Du är en lagspelare som självständigt och tillsammans med ditt team ser till att med glädje nå gemensamma mål. Du trivs i en varierande roll där mycket händer samtidigt och där multitasking blir ditt mellannamn.


Du har: 
• Minst två års erfarenhet av liknande roll i transportbranschen alt. en utbildning inom transport och haft LIA-perioder inom området
• Erfarenhet av analytiskt arbete 
• Bra kommunikativa egenskaper, på både svenska och engelska – tal & skrift 
• Kunskaper i MS-Office, Excel främst 


Mycket meriterande med erfarenhet av biltransport sedan tidigare.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Sales Specialist - Praktikplats Höst 2024

Account manager
Läs mer Apr 11
Arbetsbeskrivning
Brinner du för att bygga starka kundrelationer och tycker dessutom att IT är ett fantastiskt roligt område? Studerar du för närvarande inom försäljning på högskola eller universitet? Då välkomnar vi dig gärna för en praktikplats hos Randstad Technologies under hösten 2024. 


På Randstad Technologies är vi specialiserade inom IT. I vårt team arbetar vi både med rekrytering och konsulter, där vi samarbetar med många spännande kunder och välkända varumärken i regionen. 


Som praktikant hos oss kommer du att få lära dig mycket om olika branscher och organisationer. Du kommer att få insyn i alla delar i hur vi samarbetar med våra kunder och erbjudas möjligheter att följa med erfarna kundansvariga, samtidigt som du också ska få testa dina egna vingar. 


Teamet som du välkomnas till består av två konsultchefer, två kundansvariga och en senior rekryteringskonsult - alla med sina egna upparbetade kundnätverk. Vi skulle själva beskriva oss som prestigelösa, drivna och vi har väldigt roligt ihop.

Ansvarsområden
Under din praktikplats kommer du att ha en ansvarig mentor som kommer att introducera dig för hur vi arbetar med våra kunder. Efter praktikplatsen så kommer du att få med dig en bred grund inom försäljning. Du kommer att få inblick i en otroligt spännande bransch på ett av världens största konsult- och rekryteringsföretag med möjlighet till goda referenser och erfarenheter inför framtiden. För rätt person finns det också chans att söka sig vidare inom koncernen efter examen.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna praktikplats så behöver du följande:
Nuvarande studerande på en eftergymnasial utbildning med fokus på försäljning och kundhantering
Flytande på svenska och engelska i tal och skrift 



Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av att arbeta inom IT-området. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med kunder och relationsbyggande. 


Det viktigaste för oss är dock vem du är som person. Vi söker dig som har ett högt driv, är ambitiös och inte är rädd för att ta egna initiativ. Då vi arbetar tätt ihop i teamet, så behöver du vara duktig på att samarbeta och kommunicera. Som person bör du också vara ansvarstagande och noggrann. Vi arbetar med kollegor och kunder runt om i hela Sverige, och världen - därav är det av största vikt att du trivs med att upprätthålla relationer samt är en god lagspelare.

Erfarenhet
IT-försäljning
Kommunikation
Försäljning
IT-rekrytering


Om företaget

Randstad AB

Ansök nu

underhållstekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Mar 20
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetat med daglig drift och skötsel av produktionsutrustning och vill arbeta på södra Sveriges ledande mejeriföretag?
Nu söker vi på Skånemejerier flera tekniker till underhållsteamet där du antingen kommer tillhöra media- eller förpackningsavdelningen.
Att arbeta på underhållsavdelningen hos oss är ett fritt, varierande och ansvarsfullt arbete, du kommer att arbeta både självständigt och i team samt ta egna initiativ. Vi är ca 40 st medarbetare som är fördelade på våra tre olika avdelningar förpackning, process/media och kyl/lager. Vi arbetar i 2- eller 3-skift och tjänsten är en tillsvidare anställning.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot antingen verkstad eller maskinreparation.
För att vara aktuell för mediaavdelningen så behöver du ha tidigare erfarenhet av drift och skötsel mot mediautrustning. Främst ventilation, ångcentraler, vattenförsörjning, tryckluft och reningsverk
Om du inte har erfarenhet mot media men däremot har erfarenhet av att jobba med service och underhåll av maskiner inom tillverkning så kan du vara aktuell för vår förpackningsavdelning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
daglig drift och skötsel av utrustning
planera och utföra service/servicestopp
planera och utföra förebyggande underhåll
driva underhållsfrågor i nyinstallationsprojekt
agera teknisk expert för att utveckla den avdelning du tillhör

Varför Skånemejerier?
Skånemejerier är en del av Lactalis Group som har produktion i ett femtiotal länder på fyra kontinenter. Det ger våra medarbetare tillgång till en stor bredd av kompetensutveckling och möjligheten att bygga internationella kontaktnätverk. Bredden i vår verksamhet gör också att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter inom allt från produktion till ekonomi och marknadsföring, på både lokal och internationell nivå.


Vänligen notera att vi på Skånemejerier arbetar för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester.
I den här rekryteringen samarbetar Skånemejerier med Randstad, du blir anställd hos Skånemejerier. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Svensson på 0707932204 eller på kristin.svensson@randstad.se. Sista ansökningsdag är 2024-04-24 och vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansvarsområden
Daglig drift och skötsel av mediautrustning eller förpackningsmaskiner
Planera servicestopp och utföra service
Planera och utföra förebyggande underhåll
Felsökning och driftsättning av utrustning, avhjälpande underhåll
Driva underhållsfrågor i nyinstallationsprojekt
Medverka vid nyinstallation av utrustning
Driva förbättringsaktiviteter inom ditt området
Beställa material och komponenter för den dagliga driften
Säkerställa att livsmedelssäkerhetskrav följs
Säkerställa att lagstadgade krav följs
Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö enligt våra policys


Kvalifikationer
avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot antingen media, verkstad eller maskinreparation.
för rollen på mediaavdelningen så krävs det relevant arbetslivserfarenhet med inriktning mot media (ventilation, ångcentraler, vattenförsörjning, tryckluft och reningsverk)
för rollen på förpackning så behöver du ha tidigare erfarenhet av att jobba med service och underhåll av maskiner
datakunskaper
b körkort 
svenska och engelska i tal och skrift
förmåga att utifrån ritningar och eller flödesscheman förstå hur systemet eller delsystemet fungerar (meriterande)
livsmedelsbakgrund (meriterande)

Då du har många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan samarbeta med kollegor i olika delar av organisationen. Du är ansvarstagande och mån om att utföra ett gott arbete. Arbetet är väldigt varierande med ett högt tempo så det ställer även krav på att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ samt att du drivs av att lösa problem och utveckla din tekniska kompetens.

Om företaget

Skånemejerier AB
Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis. Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott. Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö, utan också om att vara en hållbar arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och påverka vår gemensamma väg framåt.

Ansök nu

Production Specialist

Produktionskoordinator
Läs mer Mar 26
Arbetsbeskrivning
Polypeptide söker nu dig som vill bli vår nästa Production Specialist i Process Transfer!?Gruppen expanderar därför söker vi nu två Production Specialists. Du blir en del av ett team som idag består av 7 professionella och engagerade kollegor med hög kompetens och stark samarbetsförmåga.
 
Inom Process Transfer jobbar vi med nya spännande projekt samt med många olika kunder. Som avdelning är vi ansvariga för technology transfer av olika projekt från preklinisk fas fram till processvalidering har utförts. Som Production Specialist i Process Transfer kommer du att vara produktionsrepresentant i nya kundprojekt, samt driva och koordinera produktionsrelaterade uppgifter. Du fungerar som spindeln i nätet och har en avgörande roll för produktionens framgång. Rollen omfattar även en del kundkontakt där du får möjlighet att bygga starka och professionella relationer.
 
Du får en gedigen ingång i bolaget och startar med en tid i produktionen för att lära dig produktionsprocessen från grunden så att du får en stabil kunskapsgrund i din roll som Production Specialist.
 
Kulturen du möts av präglas av trevliga människor, stor hjälpsamhet och en miljö där alla pratar med alla. Tempot är högt och syftet gott.
 
Vi kommer att arbeta med löpande urval och du är välkommen att söka via www.randstad.se, senast 2024-04-22. Vill uppmärksamma dig på att du endast kan ladda upp ett dokument, så önskar du både CV och personligt brev, ber vi dig sammanfoga det till ett dokument.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson på karolina.andersson@randstad.se.

Ansvarsområden
Ansvarsområden i tjänsten, i breda drag:


Arbeta med samtliga steg vad gäller processöverföring (technology transfer) från kund till Polypeptide eller inom Polypeptide Group
Arbeta i nära samarbete med Process Development, för en lyckad processöverföring
Skriva/driva/granska kvalitetsdokument så som MBPR, SOP, ändringsbegäran, CAPA, riskbedömningar, avvikelseutredningar
Representera produktionen i projektteam både internt och externt
Vara ansvarig för ett specifikt steg i peptidtillverkning (syntes, klyvning eller rening och isolering) och få möjlighet att utöka ansvaret och följa hela tillverkningen i framtiden
I samarbete med chef, ansvara för den övergripande produktionsplaneringen, detaljplanering och beläggningsplaner för utrustning gällande tilldelade projekt, samt vara kontaktperson till planeraren
Planering/initiering av rengöringsdokument av utrustningar
Jobba med vårt ERP system (AX) för att bland annat beställa råvaror till produktionen
Supportera och utbilda produktionspersonal när det gäller process- och kvalitetsrelaterade händelser
Delta vid kundmöten, audits och inspektioner


Kvalifikationer
För att trivas och prestera väl i denna roll, ser vi att du har följande erfarenhet och kunskap med dig:


Högskoleutbildning inom för tjänsten relevant område, exempelvis kemi eller bioteknik
Arbetslivserfarenhet inom produktion i Life Science-industrin
Processförståelse för läkemedelstillverkning
Erfarenhet av GMP
Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift, samt goda kunskaper i svenska
Intresse för skrivande

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av kvalitetsdokumentation, så som riskbedömningar, ändringsbegäran och/eller tillverkningsprotokoll.


I ditt arbete är du driven, strukturerad och initiativtagande. Du är orädd och nyfiken, vilket gör att du tycker om att lära nytt. Du trivs i samarbete med andra och är prestigelös, samt har ett gott sinne för planering av ditt arbete.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Polypeptide Laboratories (Sweden) AB
PolyPeptide är en av världens största oberoende kontraktstillverkare av terapeutiska peptider för läkemedel och kosmetika. PolyPeptide är representerade i Frankrike, Belgien, Indien, Sverige samt USA och sysselsätter ca 1 200 medarbetare. Koncernen är börsnoterad i Schweiz och tillverkar mer än en tredjedel av alla godkända peptidläkemedel globalt.

Ansök nu

Servicetekniker

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 3
Arbetsbeskrivning
Svensk Fordonsladdning fortsätter att växa och söker nu en servicetekniker som vill göra karriär i en av framtidens hetaste branscher.
Som servicetekniker kommer du att arbeta med utbyggnad och underhåll av laddinfrastruktur, och du kommer att vara bidragande till att stärka den framtida infrastrukturen. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team för att säkerställa att alla laddstationer fungerar och håller en hög och säker nivå. Du utgår från ett av kontoret och hemmet för att främst täcka området Syd och Mellan Sverige. Om du idag jobbar i elbranschen och vill ta klivet in i en ny, utvecklande och bred teknik– så kan det här vara en riktigt spännande möjlighet för dig!
I denna rekrytering samarbetar Fordonsladdning med Randstad. För mer information kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper Linda.Cooper randstad.se eller Hanna Wide hanna.wide@randstad.se.

Ansvarsområden
Som servicetekniker arbetar du med både planerade och akuta underhållsärenden. Du är även delaktig i nyinstallationer och stöttar i uppstartsprojekt vid behov. Du ansvarar för att säkerställa att en hög kvalitet hålls i arbetet och är noggrann med att dokumentera det du utför. Då du arbetar i hela region Syd och Mellan Sverige innebär din roll resor i tjänsten, både kortare resor över dagen och längre resor som innebär övernattning på annan ort.
Vad Svensk Fordonsladdning erbjuder digEtt mindre företag där du får ta brett ansvar och vara en betydande del i utvecklingen.
Goda möjligheter till personlig utveckling och specialistkunskaper i en växande bransch.
Goda förmåner såsom förmånsbil, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner.


Kvalifikationer
I rollen kommer du att:
Serva och underhålla anläggningar för laddning av elektriska fordon.
Arbeta i nyproduktion/byggnation av anläggningar för laddning av elektriska fordon.
Agera Elsäkerhetsledare för Drift & Underhållsarbeten.
Agera Elsäkerhetsledare för Projekt.
Följa det av företaget beslutade egenkontrollprogrammet.

Vem letar vi efter?
Vi letar efter dig som har några års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med elinstallation och vill ta klivet in i en senior serviceteknikerroll, i en spännande bransch på frammarsch.
Kanske har du tidigare erfarenhet inom elnät och energi och söker en ny plats att utveckla dina kunskaper inom?
I tillägg ser vi gärna att du har:Utbildning inom el eller elkraft, minst gymnasieexamen och gärna kompletterande utbildning inom högskola eller universitet.
B-körkort.
Möjlighet att resa i tjänsten.

Kompetenser
För att trivas i den här tjänsten så tror vi att du är:
Flexibel
Lagspelare
Strukturerad
Noggrann


Om företaget

Svensk Fordonsladdning AB
Svensk Fordonsladdning är en ledande leverantör av helhetslösningar inom DC-laddning och energilagring över hela landet. Vi är specialister inom fordonsladdning och energilagring som levererar högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Vår vision är att erbjuda högkvalitativa helhetslösningar inom fordonsladdning och energilagring för att främja övergången från fossila bränslen till eldrift och utvecklingen av den svenska laddinfrastrukturen.

Ansök nu

client manager malmö

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Mar 19
Varför ska man fortsätta jobba som säljare, och vad är egentligen poängen med att börja på ett nytt ställe? Sitta och ringa mer eller mindre intresserade kunder dagarna i ända i syfte att uppnå några dammiga försäljningsmål som en säljchef någonstans trixat fram? “Hurra”, jublar du kanske? Vad bra, då finns det hur många andra jobb som helst där ute för dig att söka. Vill du istället jobba med att sälja tjänster som betyder något på riktigt - att hjälpa människor och företag att utvecklas och nå sin fulla potential?
Då kan du vara den perfekta matchningen för oss.

I rollen som Client Manager blir du en efterlängtad nyckelperson hos oss på Randstad. Du kommer genom nykundsbearbetning och försäljning driva och utveckla vår verksamhet i regionen för att säkerställa att Randstad är den främsta leverantören av bemanningslösningar på marknaden. Du blir Randstads ansikte ut mot potentiella och befintliga kunder, framförallt inom SME-segmenten (små och medelstora verksamheter) i regionen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och marknadsföra Randstads bemannings- och rekryteringskoncept. Detta gör du genom nykundsbearbetning, kundbesök och uppföljning liksom i ett nära samarbete med dina kollegor inom bemanning och rekrytering. Rollen innebär alltså utöver stort fokus på nykundbearbetning att du är, eller blir, specialist på den svenska arbetsmarknaden och på kundernas olika branscher - allt för att skapa givande och inspirerande möten för våra kunder och prospekt.

varför ska du jobba hos oss?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt.

För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.

vem är du och vad har du gjort innan?

- Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare, gärna inom B2B men du kan också ha någon typ av bakgrund inom service på ett eller annat sätt vara van vid att jobba i en utåtriktad roll med stort eget ansvar. Det kan vara ansvar för personal, budget (kanske både och?) eller ansvar för en liten verksamhet som du har drivit.

- Det är också meriterande med någon typ av eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, försäljning, ledarskap eller motsvarande.

- Eftersom du kommer arbeta med kunder i hela regionen är det ett krav att du har körkort.

- Du behöver också ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, då vi jobbar i en global koncern och möter många människor med olika typer av bakgrund.

vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som:

- Är kommunikativ och drivs av att etablera och upprätthålla fina relationer med kunder och kollegor. Framförallt tycker du att försäljning är det absolut roligaste man kan ägna sin arbetsvecka åt!

- Har en stark drivkraft och stimuleras av att jobba mot uppsatta mål. Vi tror att du får energi av att se resultat av arbetet du gör och att du inte tappar modet när du då och då stöter på en utmaning.

- Är nyfiken och tycker att det är stimulerande att sätta dig in i, och verkligen förstå olika kunders verksamheter, behov och utmaningar.

- Är trygg i dig själv och vågar utmana kunder och kollegor utifrån din kunskap och expertis. Utmanar och ifrågasätter gör du naturligtvis alltid med kunden- och kandidatens bästa i intresse och vi tror att du är en person som kan utöva inflytande över din omgivning på ett positivt och varmt sätt.

placering och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Malmö men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2024-04-19 Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Joacim Bratt via: joacim.bratt@randstad.se

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare
Läs mer Mar 18
Arbetsbeskrivning
Till Trafikverket söker vi en fastighetsförvaltare som kommer utgå från Malmö eller Kristianstad och förstärka upp byggnadsförvaltningen inom organisationen. Som konsult företräder du Trafikverket som ägare av organisationens bebyggda fastigheter och kommer i din roll förvalta dessa i form av att bibehålla och skapa nya kundrelationer med kommuner, fastighetsägare m.fl.
Låter detta som din nästa utmaning? Sök redan idag!


Behovet är på heltid med start omgående och kommer till en början att pågå under 6 månaders tid. Det finns efter detta chans till förlängning.  


Kontorstider tillämpas med arbete från kontoret minst tre dagar per vecka. Resterande dagar kan arbetas på distans. Resor i tjänsten kan förekomma.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Om ansökan:
Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024.03.31. Löpande urval tillämpas. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Rollen som fastighetsförvaltare hos Trafikverket är till stor del administrativ och man kommer i rollen utgå från kontoret, antingen i Malmö eller i Kristianstad. Du kommer i rollen att förvalta ett antal byggnader och ha ansvar för ditt specifika område.


I arbetsuppgifterna ingår bland annat:


·       Ekonomisk uppföljning och budgetering
·       Löpande förvaltning av byggnader
·       Uthyrning av lokaler och hyresförhandlingar
·       Företräda Trafikverket som fastighetsägare vid förhandlingar
·       Projektsamordning vid byggprojekt
·       Säkerställa att driftleverantören leverera i enlighet med ingånget avtal 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för uppdraget behöver du ha:


·       Utbildning inom fastighetsförvaltning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet inom fastighetsförvaltning
·       Minst tre (3) års samlad erfarenhet av liknande uppdrag inom fastighetsförvaltning (senast relevant erfarenhet ska inte vara äldre än tio år gammal för att vara aktuell)
·       Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
·       Flytande kunskaper inom svenska och engelska, tal och skrift 

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

QA Coordinator

Kvalitetskoordinator
Läs mer Mar 5
Arbetsbeskrivning
Nu utökar vi vårt härliga konsultteam och vi letar efter dig som är erfaren QA inom livsmedelsindustrin och som vill testa på rollen som konsult. Just nu söker vi dig som är tillgänglig omgående för ett uppdrag hos en av våra livsmedelskunder i nordvästra Skåne. 
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
När du är konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare, men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vår breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit anställd hos oss en tid. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet ifrån olika arbetsplatser.

Ansvarsområden
Fokus i detta uppdraget är att delta i flera olika förbättringsprojekt av anläggningen och dess kvalitetssystem. Vid införandet av nya produkter eller processer får du var delaktig i att säkerställa produktsäkerheten. Det innebär att tjänsten delvis är operativ och du kommer därför tillbringa en del av tiden i produktionen där du kommer att vara både kravställare, uppföljare och stöd till produktionen, inköp, underhåll och teknik.
I rollen kan även följande arbetsuppgifter bli aktuella:
Kvalitetsprocesser - granskning, provtagningar, uppföljning och utvärdering av kvalitetsprocesser samt framtagande av åtgärder, instruktioner och rutiner.
Reklamationshantering – sammanställningar av reklamationer samt besvara frågor från kunder från hela världen.
Avvikelserapportering – sammanställningar av avvikelser samt uppföljningar och åtgärdsprogram. 




Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen behöver du ha följande erfarenheter och kompetenser med dig:
·       Högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot livsmedel.
·       Några års erfarenhet av QA inom livsmedelsindustrin.
·       Goda kunskaper inom kvalitetssystem FSSC 22000 samt ISO 22000.
·       Förmågan att utrycka dig obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Rollen som konsult ställer höga krav på din personlighet eftersom du kommer att vara på olika uppdrag hos olika kunder. Du behöver därför vara flexibel, inkännande, tycka om att träffa nya människor och ha lätt för att skapa relationer. I rollen som QA coordinator är det väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver också en god förmåga att kunna arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförande av dina arbetsuppgifter. Du är trygg i dig själv, flexibel, en god kommunikatör och kan samarbeta med olika funktioner och personer på olika nivåer.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad AB
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu

manager operational till randstad i malmö

Personalansvarig
Läs mer Mar 11
Har du engagemanget, kunskapen och drivkraften som krävs för att utveckla vår rekrytering- och bemanningsaffär för att både möta och överträffa morgondagens behov och förväntningar? Vill du vara med i en otroligt spännande och expansiv fas för Randstad och bli en nyckelspelare för vårt lokala kontor? Då tror vi att rollen som manager operational är något för dig.

Aldrig förr har det hänt så mycket i omvärlden som nu. Konkurrensen om kompetensen och affärerna skärps, nya trender dyker ständigt upp och människors inställning till arbetets roll förändras. I denna föränderliga värld är vårt uppdrag som specialister och kompetensförsörjningspartners både svårare och viktigare än någonsin förr, men ändå världens absolut roligaste uppdrag enligt oss!
Därför har vi ambitiösa mål och söker dig som vill axla rollen som manager operations och ta vårt team och våra affärer till nya höjder!
Som manager operations ansvarar du för vårt team som arbetar med kollektivarbetare (alltså kompetenser inom framförallt lager, logistik och produktion). Tillsammans med dem kommer ditt fokus bli att växa och utveckla vår bemanningsaffär på kollektivarbetarsidan, med ständigt fokus på kommersiell hållbarhet, kund- och kandidatupplevelse och tillväxt.

ansvarsområden

-
personalansvar: Du kommer leda och fördela arbetet för dina medarbetare och coacha och utveckla dem i både affären och det egna arbetet. Du ansvarar också för aktiv personal- och successionsplanering för det egna teamet men självklart också för att ditt team ska trivas och ha det bra hos oss, i både med- och motgång.

-
kommersiellt ansvar: Tillsammans med ditt team kommer du att jobba mycket med att skapa affärsaktiviteter genom bland annat kundkontakt och säljaktiviteter och du har det övergripande ansvaret för marknadsbearbetning och försäljningsplanering.

-
omsättnings och resultatansvar: Du ansvarar för att upprätta affärsplan, budget och prognos liksom för uppföljning och utförande av dessa. Du mäts på resultat i förhållande till budget, NKI/NMI, kundbearbetning och produktutveckling.

-
lednings- och utvecklingsansvar: Du kommer ingå i en regional ledningsgrupp och därigenom driva vår övergripande utveckling framåt tillsammans med dina kollegor.

varför ska du jobba hos oss?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.

vem är du och vad har du gjort innan?
Vi sa att det var världens roligaste jobb, men det är inte alltid världens enklaste, därför söker vi dig som trivs i en dynamisk miljö och har stark drivkraft att lyckas med det du företar dig. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från en roll som säljande konsultchef/affärschef/områdeschef/B2B-säljare eller motsvarande och gedigen kunskap om rekryterings- och bemanningsbranschen och den typen av affärer vi jobbar med. Tidigare erfarenhet av att leda intern personal är mycket starkt meriterande och vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller personal & arbetsliv.
Då vi är ett internationellt bolag med många kontaktytor behärskar du både engelska och svenska på hög nivå i tal och skrift. Vi värderar personliga egenskaper högt och söker dig som är:

-
Kommersiellt orienterad, som har ett affärsmässig och strategiskt tänk och som ser till hela verksamhetens bästa. Du trivs med att ha örat mot marken, bevaka marknaden och förutse trender och tendenser som kan komma påverka oss.

-
Kvalitetsmedveten och som ständigt strävar efter nöjda kunder, nöjda kandidater och nöjda medarbetare och som har fokus på hur vi hela tiden kan förbättra affären och det arbete vi gör utifrån det.

-
Utåtriktad och målmedveten, som älskar av att etablera nya kontakter och identifiera nya affärsmöjligheter i mötet med våra kunder. Vi ser att du både etablerar och ingår i externa nätverk och har ett brinnande intresse för att positionera oss och vår affär på marknaden.

-
En trygg ledare. Vi söker dig som både kan agera varmhjärtat och empatisk med bibehållen integritet. Du behöver kunna känna in gruppen och individens behov men samtidigt ha förmågan att agera och driva igenom beslut.

-
Analytiskt- & strategiskt lagd och som har ett holistiskt perspektiv på affären och som hela tiden ser till affärens alla delar och aspekter när du fattar beslut. Du har ett strategiskt långsiktigt perspektiv, men också förmåga att bryta ner de långsiktiga målen till mätbara delmål för dig och dina medarbetare att agera på och mäta framgång igenom.

placering och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Malmö men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2024-03-29. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Joacim Bratt, regional director operational via: joacim.bratt@randstad.se alternativt på nummer +46729889907

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

manager professional till randstad i malmö

Personalansvarig
Läs mer Mar 11
Har du engagemanget, kunskapen och drivkraften som krävs för att utveckla vår rekrytering- och bemanningsaffär för att både möta och överträffa morgondagens behov och förväntningar? Vill du vara med i en otroligt spännande och expansiv fas för Randstad och bli en nyckelspelare för vårt lokala kontor? Då tror vi att rollen som manager operational är något för dig.

Aldrig förr har det hänt så mycket i omvärlden som nu. Konkurrensen om kompetensen och affärerna skärps, nya trender dyker ständigt upp och människors inställning till arbetets roll förändras. I denna föränderliga värld är vårt uppdrag som specialister och kompetensförsörjningspartners både svårare och viktigare än någonsin förr, men ändå världens absolut roligaste uppdrag enligt oss!
Därför har vi ambitiösa mål och söker dig som vill axla rollen som manager operations och ta vårt team och våra affärer till nya höjder!
Som manager professional ansvarar du för vårt bemanningsteam som arbetar med tjänstemannakompetenser. Tillsammans med dem kommer ditt fokus bli att växa och utveckla vår bemanningsaffär på tjänstemannasidan, med ständigt fokus på kommersiell hållbarhet, kund- och kandidatupplevelse och tillväxt.

ansvarsområden

-
personalansvar: Du kommer leda och fördela arbetet för dina medarbetare och coacha och utveckla dem i både affären och det egna arbetet. Du ansvarar också för aktiv personal- och successionsplanering för det egna teamet men självklart också för att ditt team ska trivas och ha det bra hos oss, i både med- och motgång.

-
kommersiellt ansvar: Tillsammans med ditt team kommer du att jobba mycket med att skapa affärsaktiviteter genom bland annat kundkontakt och säljaktiviteter och du har det övergripande ansvaret för marknadsbearbetning och försäljningsplanering.

-
omsättnings och resultatansvar: Du ansvarar för att upprätta affärsplan, budget och prognos liksom för uppföljning och utförande av dessa. Du mäts på resultat i förhållande till budget, NKI/NMI, kundbearbetning och produktutveckling.

-
lednings- och utvecklingsansvar: Du kommer ingå i en regional ledningsgrupp och därigenom driva vår övergripande utveckling framåt tillsammans med dina kollegor.

varför ska du jobba hos oss?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.

vem är du och vad har du gjort innan?
Vi sa att det var världens roligaste jobb, men det är inte alltid världens enklaste, därför söker vi dig som trivs i en dynamisk miljö och har stark drivkraft att lyckas med det du företar dig. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från en roll som säljande konsultchef/affärschef/områdeschef/B2B-säljare eller motsvarande och gedigen kunskap om rekryterings- och bemanningsbranschen och den typen av affärer vi jobbar med. Tidigare erfarenhet av att leda intern personal är mycket starkt meriterande och vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller personal & arbetsliv.
Då vi är ett internationellt bolag med många kontaktytor behärskar du både engelska och svenska på hög nivå i tal och skrift. Vi värderar personliga egenskaper högt och söker dig som är:

-
Kommersiellt orienterad, som har ett affärsmässig och strategiskt tänk och som ser till hela verksamhetens bästa. Du trivs med att ha örat mot marken, bevaka marknaden och förutse trender och tendenser som kan komma påverka oss.

-
Kvalitetsmedveten och som ständigt strävar efter nöjda kunder, nöjda kandidater och nöjda medarbetare och som har fokus på hur vi hela tiden kan förbättra affären och det arbete vi gör utifrån det.

-
Utåtriktad och målmedveten, som älskar av att etablera nya kontakter och identifiera nya affärsmöjligheter i mötet med våra kunder. Vi ser att du både etablerar och ingår i externa nätverk och har ett brinnande intresse för att positionera oss och vår affär på marknaden.

-
En trygg ledare. Vi söker dig som både kan agera varmhjärtat och empatisk med bibehållen integritet. Du behöver kunna känna in gruppen och individens behov men samtidigt ha förmågan att agera och driva igenom beslut.

-
Analytiskt- & strategiskt lagd och som har ett holistiskt perspektiv på affären och som hela tiden ser till affärens alla delar och aspekter när du fattar beslut. Du har ett strategiskt långsiktigt perspektiv, men också förmåga att bryta ner de långsiktiga målen till mätbara delmål för dig och dina medarbetare att agera på och mäta framgång igenom.

placering och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Malmö men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2024-03-29. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Cecilia von der Lancken, regional director professional via: cecilia.vonderlancken@randstad.se alternativt på nummer +46707930087

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

underhållstekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 21
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetat med daglig drift och skötsel av produktionsutrustning och vill arbeta på södra Sveriges ledande mejeriföretag?
Nu söker vi på Skånemejerier flera tekniker till underhållsteamet där du antingen kommer tillhöra media- eller förpackningsavdelningen.
Att arbeta på underhållsavdelningen hos oss är ett fritt, varierande och ansvarsfullt arbete, du kommer att arbeta både självständigt och i team samt ta egna initiativ. Vi är ca 40 st medarbetare som är fördelade på våra tre olika avdelningar förpackning, process/media och kyl/lager. Vi arbetar i 2- eller 3-skift och tjänsten är en tillsvidare anställning.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot antingen verkstad eller maskinreparation.
För att vara aktuell för mediaavdelningen så behöver du ha tidigare erfarenhet av drift och skötsel mot mediautrustning. Främst ventilation, ångcentraler, vattenförsörjning, tryckluft och reningsverk
Om du inte har erfarenhet mot media men däremot har erfarenhet av att jobba med service och underhåll av maskiner inom tillverkning så kan du vara aktuell för vår förpackningsavdelning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
daglig drift och skötsel av utrustning
planera och utföra service/servicestopp
planera och utföra förebyggande underhåll
driva underhållsfrågor i nyinstallationsprojekt
agera teknisk expert för att utveckla den avdelning du tillhör

Varför Skånemejerier?
Skånemejerier är en del av Lactalis Group som har produktion i ett femtiotal länder på fyra kontinenter. Det ger våra medarbetare tillgång till en stor bredd av kompetensutveckling och möjligheten att bygga internationella kontaktnätverk. Bredden i vår verksamhet gör också att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter inom allt från produktion till ekonomi och marknadsföring, på både lokal och internationell nivå.
På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester.
I den här rekryteringen samarbetar Skånemejerier med Randstad, du blir anställd hos Skånemejerier. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Svensson på 0707932204 eller på kristin.svensson@randstad.se. Sista ansökningsdag är 2024-03-20 och vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansvarsområden
Daglig drift och skötsel av mediautrustning eller förpackningsmaskiner
Planera servicestopp och utföra service
Planera och utföra förebyggande underhåll
Felsökning och driftsättning av utrustning, avhjälpande underhåll
Driva underhållsfrågor i nyinstallationsprojekt
Medverka vid nyinstallation av utrustning
Driva förbättringsaktiviteter inom ditt området
Beställa material och komponenter för den dagliga driften
Säkerställa att livsmedelssäkerhetskrav följs
Säkerställa att lagstadgade krav följs
Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö enligt våra policys


Kvalifikationer
avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot antingen media, verkstad eller maskinreparation.
för rollen på mediaavdelningen så krävs det relevant arbetslivserfarenhet med inriktning mot media (ventilation, ångcentraler, vattenförsörjning, tryckluft och reningsverk)
för rollen på förpackning så behöver du ha tidigare erfarenhet av att jobba med service och underhåll av maskiner
datakunskaper
b körkort 
svenska och engelska i tal och skrift
förmåga att utifrån ritningar och eller flödesscheman förstå hur systemet eller delsystemet fungerar (meriterande)
livsmedelsbakgrund (meriterande)

Då du har många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan samarbeta med kollegor i olika delar av organisationen. Du är ansvarstagande och mån om att utföra ett gott arbete. Arbetet är väldigt varierande med ett högt tempo så det ställer även krav på att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ samt att du drivs av att lösa problem och utveckla din tekniska kompetens.

Om företaget

Skånemejerier AB
Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis. Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott. Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö, utan också om att vara en hållbar arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och påverka vår gemensamma väg framåt.

Ansök nu

senior software engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 21
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren mjukvaruutvecklare som är redo att ta ditt nästa kliv i karriären? Vill du dessutom arbeta för ett företag vars syfte är att hjälpa alla att kunna förstå och bli förstådda? Nu finns möjligheten att bli en del av Oribi Texthelp i Malmö!


Under de senaste 30 åren har Oribi Texthelp haft som mål att skapa IT-lösningar som kan hjälpa människor att läsa, skriva och utforska med självsäkerhet. Vare sig det är i skolan eller på jobbet, så ska alla kunna nå sin fulla potential. 


Som senior utvecklare hos Oribi Texthelp kommer du vara ansvarig för att utveckla mjukvarulösningar av hög kvalitet som möter Oribi Texthelp kunders behov. Du kommer ha nära samarbete med kollegorna i ditt team men även med avdelningen i Köpenhamn, så resor till det danska kontoret sker minst en gång per månad. Du kommer även att arbeta sida vid sida med lingvister för att fortsätta utveckla produkterna.


Om du är en person som trivs med att arbeta i krossfunktionella team och vill arbeta med att leverera innovativa mjukvarulösningar, då är detta för dig. 


Oribi Texthelp samarbetar med Randstad Technologies i denna rekrytering. Kontakta Sally Hansen på sally.hansen@randstad.se. 070-148 35 81 för frågor. Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Designa och utveckla mjukvarulösningar av hög kvalitét som möter kundernas behov
Delta i att utveckla den tekniska dokumentationen
Arbeta tillsammans med UX-designers för att säkerställa implementeringen av det bästa möjliga UI och UX
Arbeta tillsammans med infrastruktur-teamet för att säkerställa att all mjukvara uppfyller högsta standard gällande säkerhet
Arbeta nära QA-teamet för att säkerställa att mjukvaran uppfyller högt uppsatta standarder
Arbeta sida vid sida med lingvister
Delta i alla aktiviteter kopplat till agil utveckling, exempelvis sprint planering och daily stand-up 
Kontinuerligt arbeta för att förbättra utvecklingsprocesserna 
Vara en mentor för mer juniora utvecklare i teamet
Hålla dig uppdaterad gällande trender och praxis inom mjukvaruutveckling


Kvalifikationer
5+ års erfarenhet som mjukvaruutvecklare
Mycket goda kunskaper i C
Kunskap och/eller erfarenhet av Javascript
Erfarenhet av versionshanteringsverktyg
Flytande på svenska och engelska i tal och skrift 



Det är meriterande ifall du har:
Kunskap och/ eller erfarenhet av RUST
Kunskap inom LUA
Erfarenhet av , My eller liknande
Erfarenhet av mjukvaruutveckling på molnbaserade plattformar 
Erfarenhet med Docker, Kubernetes och/eller Proxmox
Erfarenhet av att arbeta agilt
Kunskap inom DevOps
Erfarenhet inom machine learning och AI
Kunskap inom mobila operativsystem
Kunskap om webbläsartillägg 



I denna rekrytering så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som kan samarbeta väl tillsammans med andra, är kommunikativ och har ett stort eget driv. Du tycker om att lära dig nya saker och anammar ny teknologi snabbt. Naturligtvis så är du också en problemlösare som är noggrann och du är ansvarstagande.

Om företaget

Oribi Texthelp AB
Oribi Texthelp har som syfte att hjälpa alla människor att kunna förstå och bli förstådda. Tillgänglighet är hjärtat av organisationen och genomsyrar allt de gör och deras produkter. Hitintills har över 200 miljoner människor använt Oribi Texthelps produkter och tekniska lösningar.

Ansök nu

Senior QC kemist

Analytisk kemist
Läs mer Jan 19
Arbetsbeskrivning
Nu utökar vi vårt härliga konsultteam och vi letar efter dig som är en erfaren QC kemist som vill testa på rollen som konsult. Vi ser ständigt en stor efterfrågan på duktiga kemister och därför vill vi nu komma i kontakt med dig som är nyfiken på att arbeta som konsult hos oss. I rollen som senior QC kemist får du arbeta hos våra läkemedels- och livsmedelskunder kunder framför allt i Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg.
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
När du är konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare, men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vår breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit anställd hos oss en tid. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet ifrån olika arbetsplatser.
Tjänsten är på heltid och du blir anställd av Randstad Life Sciences. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som inleds med en 6-månaders provanställning. 
Är det här din nästa roll? Då vill vi att du skickar in din ansökan via www.randstad.se. Intervjuer sker löpande så ansök omgående, men allra senast 2024-02-25. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Consultant Manager Emelie Lanner på emelie.lanner@randstad.se. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansvarsområden
Som konsult hos oss får du varierande uppdrag både hos våra läkemedels-, medicinteknik och livsmedelskunder i Skåne. I rollen som senior QC kemist kan uppdragen variera mellan att stötta våra kunder i exempelvis att:
Utföra kemiska och fysikaliska analyser av läkemedel eller råvaror, med tekniker som exempelvis HPLC, GC, ICP, FTIR och titrering enligt GMP/GLP.
Utreda avvikande analysresultat.
Granska/bedöma analysresultat.
Delta i förbättringsarbete.
Utföra metodutveckling och metodvalidering.
Utföra validering/kvalificering av instrument.


Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen behöver du ha följande erfarenheter och kompetenser med dig:
Naturvetenskaplig/teknisk högskole- eller universitetsutbildning inom kemi.
Flera års erfarenhet av analytiskt kontrollarbete inom en GMP/GLP/ISO-styrd verksamhet.
Goda kunskaper i analystekniker så som HPLC/UPLC, GC, ICP, FTIR, frisättning och titrering.
Erfarenhet av att hantera avvikelser samt granska och bedöma analysresultat.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Erfarenhet av att skriva dokument och utföra kvalificering/validering (IQ/OQ/PQ) av analysinstrument eller analysmetoder ser vi som starkt meriterande. Har du även goda kunskaper i mjukvaror såsom Empower, Chromeleon eller motsvarande är det ett plus.
Rollen som konsult ställer höga krav på din personlighet eftersom du kommer att vara på olika uppdrag hos olika kunder. Du behöver därför vara flexibel, inkännande, tycka om att träffa nya människor och ha lätt för att skapa relationer. I rollen som Senior QC kemist är det väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver också en god förmåga på att kunna arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförande av dina arbetsuppgifter.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad AB
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential! https://www.randstad.se/lifesciences

Ansök nu

Sortimentsadministratör

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jan 22
Arbetsbeskrivning
Vad sägs om att ta ett uppdrag som sortimensadministratör i 6 månader, med chans till förlängning? Du kommer utgå från ett fräscht kontor ett stenkast från Hyllie station i Malmö. Rollen innebär att du, precis som det låter, ska administrera sortimentet hos vår kund. Grotta ner dig i data och se till att allt stämmer och göra uppdateringar. Förutom att sitta med data och analys får du även nyttja din kommunikativa sida och ha daglig dialog med intressenter, både i och utanför organisationen. Spännande roll som kombinerar både administration och kommunikation, sök redan idag!


Kontorstid, måndag till fredag.
Utgå från kontoret i Hyllie.
6 månaders konsultuppdrag med chans till förlängning alt. övertag hos kund.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-02-04. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I den här rollen kommer du få arbeta brett. Du kommer å ena sidan grotta ner dig i data, information och artikelvård. Administrativt hantera kundens artiklar och information för att se till att allt stämmer och bli uppdaterat löpande. Du kommer å andra sidan sitta i en koordinerande roll och ha daglig kommunikation med diverse intressenter, från leverantörer till närmsta kollegan så projekt kommer i hamn enligt deadline och all information är rätt inför detta.


Du kommer bl.a:
Ansvara för artikelregistrering och prisjustering
Skapa underlag, filer koder för artiklar
Bygga artiklar och hantera både administration och leveransinformation löpande
Projektleda kampanjplaner och genomföra dessa
Samt ha daglig kontakt med leverantörer för artikelinformationsuppdateringar

Du kommer sitta tillsammans med ett team på drygt tio personer och arbeta tillsammans med dessa dagligen.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för det här uppdraget krävs det att du är en person som är självständig och flexibel. Du vågar kasta dig ut och med ett starkt team bakom dig ta dig an arbetsuppgifter löpande. Du är van vid att hantera flera saker samtidigt och även arbeta mot deadline. Du ser lösningar och inte problem.


Du har:
Minst tre års erfarenhet av liknande administrativ roll sedan tidigare
Vana av och är duktig i Excel
Vana eller intresse av att lära dig produktinformation av ett brett sortiment för att supportera kollegor
Svenska och engelska, tal och skrift

Mycket meriterande om du har erfarenhet av Pyramid samt suttit med sortiments- och/eller artikeladministration tidigare.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

rekryteringskonsult till randstad finance i skåne

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 18
Randstad Finance i Sydväst är ett härligt gäng på en tillväxtresa, och nu söker vi dig som framgångsrikt har arbetat med rekrytering inom ekonomiområdet och som vill vara med och accelerera vår tillväxt och bidra till vår framgång.

I rollen som Rekryteringskonsult hos oss får du ett mångfacetterat uppdrag som går ut på att matcha tillgång och efterfrågan på den lokala finansmarknaden i egenskap av rekryteringsspecialist, med andra ord att hitta den perfekta matchningen mellan kandidat och kund, för att båda parter ska kunna växa och nå sin fulla potential. Som Rekryteringskonsult hos oss jobbar du i en nära dialog med kunder som du både identifierar, bearbetar, säljer in rekryteringsuppdrag hos, och utvecklar men också med kandidater som du matchar mot drömjobbet för just dem. Världens absolut roligaste jobb enligt oss!

Här får du alltså en unik möjlighet att komma nära och lära känna många olika typer av verksamheter inom vårdområdet samt möjligheten att bygga din egen kundportfölj med de verksamheter som inspirerar dig mest. Till dina kunder rekryterar du nya specialiserade medarbetare som du identifierar, kompetensutvärderar och presenterar. Stort fokus ligger alltså på försäljning, matchning och inte minst engagemang för individ och verksamhet. Ständig förändring präglar även de ekonomiavdelningar och organisationer du arbetar med. Mot bakgrund av det kan du komma att rekrytera alla roller inom ekonomi, från erfarna ekonomichefer/CFO till ekonomiassistenter. Vi tror att du drivs av att hjälpa ekonomer och ekonomiavdelningar att utvecklas.

På Randstad Finance vet vi att nyckeln till vår framgång är våra medarbetare. Det är därför otroligt viktigt för oss att alla trivs, utvecklas och känner sig engagerade. Vi som jobbar på Randstad Finance är ett kompetent och prestigelöst team som tillsammans driver vår affär framåt. Vi präglas av samarbete och gemensam marknads- och kandidatbearbetning.

vem är du och vad har du gjort innan?
Du har gedigen erfarenhet och starkt track-record av rekrytering inom ekonomiområdet. Du har ett stort nätverk i vår region, gillar sälj och värdesätter kontakter och nätverkande i din roll. Du är van vid att vara konsultativ, våga utmana och driva affärer till avslut. Du har erfarenhet av tjänsteförsäljning och kundbearbetning i tidigare roller. Svenska och engelska på en professionell nivå är ett krav för rollen då vi möter både kunder och kandidater med olika bakgrunder. B-körkort är även ett krav för rollen.

vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som

- Är relationsbyggande, konsultativ och kommunikativ till din läggning. Framför allt älskar du att arbeta med andra och ge förstklassig service och stöd till alla, oavsett roll, relation eller bakgrund. Vi ser potentialen i individer och verksamheter och det tror vi att du också gör.

- Oavsett vad du gjort tidigare är en person som har nått dina mål och inte givit upp när det har varit motigt utan fortsatt arbeta engagerat, resultatorienterat och alltid med fokus på kunden. Vi söker helt enkelt dig som har en stark drivkraft och som trivs med frihet under ansvar.

- Är affärsmässig och agerar utifrån ett helhetsperspektiv med kunskap om egna organisationen, konkurrenter och marknad.

- Är flexibel och trivs i en dynamisk och mångfacetterad miljö där den ena dagen sällan är den andra lik - för det är charmen i våra jobb.

placering och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Malmö eller Helsingborg men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2024-01-31. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Business Unit Manager Emeli Trygg Olson via: emeli.trygg.olson@randstad.se

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Timanställd receptionist

Kontorsreceptionist
Läs mer Jan 12
Arbetsbeskrivning
Har du precis börjat studera eller har studerat under en tid och har minst ett år kvar på dina studier? Studerar du dessutom på distans? Perfekt! Då är det dig vi letar efter.
Om du är på jakt efter ett extraarbete det vill säga, där du kommer få arbeta på ett företag centralt beläget i Malmö som receptionist/kontorsassistent.
Du kommer här få arbeta med service där du får möjlighet att knyta många nya kontakter.


Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är
viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024.01.26. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som receptionist/kontorsassistent hos vår kund kommer du vara både ansiktet inåt och utåt. Personen på företaget som servar kontoret. Det kan handla om att ta emot besökare, hantera bokningar och ha kontakt med leverantörer och samarbetspartners. Likaså vara den som ser till att lunchrummet är i ordning, kaffemaskinen är påfylld och att konferenslokalerna är preppade inför möten och sammankomster. När någon på kontoret inte vet vem man ska vända sig till, då kommer man till dig.


Du kommer vara en viktig flexibel spelare i teamet, hoppa in vid sjukdom/frånvaro på både lång och kort varsel.

Kvalifikationer
Vi söker dig som beskriver dig själv som social, glad och positiv. Du trivs i att vara i en koordinerande och administrativ roll med många kontaktytor. Du är flexibel och kan hoppa in på kort varsel utefter kunds behov.


Du har:
Pågående studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på distans på minst 50%
Erfarenhet av arbete inom service
Flytande tal och skrift i både det svenska och engelska språket
God systemvana och kunskaper i Office-paketet


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

QC Kemist

Keramiker
Läs mer Dec 27
Arbetsbeskrivning
Nu utökar vi vårt härliga konsultteam och vi letar efter dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom naturvetenskap och erfarenhet av laborativt arbete inom läkemedels- och/eller livsmedelsindustrin. Vi ser ständigt en stor efterfrågan på duktiga kemister och därför vill vi nu komma i kontakt med dig som är nyfiken på att arbeta som konsult hos oss. I rollen som QC kemist får du arbeta laborativt hos våra läkemedels- och livsmedelskunder kunder framför allt i Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg. 
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
När du är konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare, men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vår breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit anställd hos oss en tid. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet ifrån olika arbetsplatser.
Tjänsten är på heltid och du blir anställd av Randstad Life Sciences. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som inleds med en 6-månaders provanställning. 
Är det här din nästa roll? Då vill vi att du skickar in din ansökan via www.randstad.se. Intervjuer sker löpande så ansök omgående, men allra senast 2024-01-25. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Consultant Manager Emelie Lanner på emelie.lanner@randstad.se.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansvarsområden
I rollen som QC kemist är följande arbetsuppgifter vanligt förekommande:
• Utföra kemiska och fysikaliska analyser av läkemedel eller råvaror, med tekniker som exempelvis HPLC, GC, ICP, FTIR och titrering enligt GMP/GLP. 
• Utreda avvikande analysresultat.
• Granskning/bedömning av analysresultat.
• Delta i förbättringsarbete.
• Metodutveckling och metodvalidering.
• Validering/kvalificering av instrument.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen som konsult inom QC på Randstad Life Sciences behöver du ha följande erfarenheter och kompetenser med dig:
• Naturvetenskaplig/teknisk högskole- eller universitetsutbildning inom kemi. 
• Något eller flera års erfarenhet av analytiskt kontrollarbete inom en GMP/GLP/ISO-styrd verksamhet. 
• Goda kunskaper i analystekniker så som HPLC/UPLC, GC, ICP, FTIR, frisättning och titrering.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. 
Erfarenhet av att skriva dokument och utföra kvalificering/validering (IQ/OQ/PQ) av analysinstrument eller analysmetoder ser vi som starkt meriterande. Har du även goda kunskaper i mjukvaror såsom Empower, Chromeleon eller motsvarande är det ett plus, liksom erfarenhet av att hantera avvikelser samt granska och bedöma analysresultat.
Rollen som konsult ställer höga krav på din personlighet eftersom du kommer att vara på olika uppdrag hos olika kunder. Du behöver därför vara flexibel, inkännande, tycka om att träffa nya människor och ha lätt för att skapa relationer. I rollen som QC kemist är det väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver också en god förmåga på att kunna arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförande av dina arbetsuppgifter. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad AB
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential! Läs mer om oss här https://www.randstad.se/lifesciences.

Ansök nu

Systemutvecklare C#/.NET

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 5
Arbetsbeskrivning
Just nu söker Randstad Technologies efter en systemutvecklare som är redo att ta nästa steg i karriären. Som person brinner du för att skapa välskriven och elegant kod och har en analytiskt lagd natur. Ditt starka engagemang och öga för detaljer och kvalitet gör dig till en perfekt kandidat för rollen. För att trivas i denna position är det viktigt att du är självgående, har förmågan att se helheten och strävar efter att vara en betydande del av ett framgångsrikt företag. Vi letar efter en person till denna roll som besitter stark känsla för ansvar, en förmåga att hitta lösningar och en inre drivkraft för att främja samhällets utveckling genom användningen av IT-lösningar.
I denna roll kommer du att sitta i moderna lokaler i Malmö tillsammans med ett proaktivt utvecklingsteam. Du kommer att vara anställd av Randstad Technologies och arbeta som konsult i denna roll hos vår kund. Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I rollen som systemutvecklare hos oss kommer du bland annat att;
Utveckla nya system och applikationer för att stödja verksamheten, inklusive programmering i C# och andra relevanta språk
Förvalta och underhålla system för att säkerställa deras effektiva funktion.
Samarbeta med teamet för att identifiera och implementera förbättringar i systemen.
Analysera användarbehov för att skapa skräddarsydda IT-lösningar.
Testa och felsöka för att säkerställa systemens tillförlitlighet och prestanda.


Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har följande:
Avslutad 2-årig YH-utbildning relaterad till systemutveckling eller motsvarande inriktning mot systemutveckling/programmering.
Grundläggande förståelse för nätverk, portar, och brandväggskonfigurationer.
Praktisk erfarenhet med Microsoft C#/.NET, Java, Angular, JavaScript och jQuery.
Tidigare arbete med integrering av olika system.
God språkkunskap i både svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

För att bli framgångsrik i denna roll bör du vara kommunikativ och tycka om att dela din kunskap med andra. Du ska ha en stark vilja att vidareutveckla dig själv och trivs med utmaningar. Vi tror att du är flexibel och att du definitivt är en lagspelare.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Frilansare/underkonsulter inom Life Sciences i Skåne

Kvalitetssamordnare/Kvalitetskoordinator
Läs mer Dec 28
Arbetsbeskrivning
Vår ambition är att vidareutveckla vårt nischade nätverk av frilansare/underkonsulter för att därigenom kunna bistå våra kunder med rätt kompetens, kvalité och pris. Vi söker därför fler duktiga och erfarna konsulter som idag har eget bolag och innehar F-skattsedel och som vill hjälpa oss att stötta våra kunder inom läkemedels-/livsmedels- och/eller medicinteknisk industri. 
Vi ser ständigt en stor efterfrågan på kompetens inom QA, RA och validering och därför vill vi nu komma i kontakt med dig som är nyfiken på att arbeta som frilansare/underkonsult hos oss, både på heltid och deltid. Som frilansare/underkonsult hos oss erbjuds du trygghet, utan att behöva göra avkall på din frihet. Låt oss ansvara för att hitta spännande uppdrag så kan du fokusera på att utföra dem över förväntan. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till ett stort nätverk av kollegor och kunder. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet ifrån olika arbetsplatser.
Varför bli frilansare/underkonsult genom Randstad Life Sciences?
• Du blir en del av ett stort nätverk.
• Du behöver inte lägga tid på att sälja in dig till kunder. Det jobbet gör vi. 
• Du slipper en massa tidsödande administration kopplat till ditt uppdrag.
• Vi jobbar även med rekrytering och traditionell konsultverksamhet om du vill gå över i en anställning.
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som underkonsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
Vill du jobba som frilansare/underkonsult hos Randstad Life Sciences? Då vill vi att du skickar in din ansökan via www.randstad.se. Intervjuer sker löpande så ansök omgående, men allra senast 2024-01-25. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Consultant Manager Emelie Lanner på emelie.lanner@randstad.se.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansvarsområden
I rollen som frilansare/konsult inom QA, RA och validering är bland annat följande arbetsuppgifter vanligt förekommande:
• Aktivt delta i utveckling och förbättring av kvalitetssystem. 
• Granska och frisläppa produkter.
• Hantera och bedöma avvikelser och OOS.
• Skriva, granska, revidera och implementera kvalitetsdokument, så som SOP-ar, policys m.m 
• Agera rådgivande i kvalitetsrelaterade frågor samt deltaga vid internrevision.
• Projektleda eller delta vid produktregistrering i olika länder.
• Hantera myndighetskontakter i regulatoriska frågor.
• Arbete med registrering av produkter på olika marknader.
• Agera rådgivande i regulatoriska frågor.
• Utreda avvikande analysresultat.
• Granskning/bedömning av analysresultat.
• Delta i förbättringsarbete.
• Metodutveckling och metodvalidering.
• Validering/kvalificering av instrument.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen som frilansare/underkonsult på Randstad Life Sciences behöver du ha följande erfarenheter och kompetenser med dig:
• Naturvetenskaplig/teknisk högskole- eller universitetsutbildning inom exempelvis kemi. 
• Flera års erfarenhet av arbete inom QA, RA eller validering inom läkemedels-/livsmedels- och/eller medicinteknisk industri.
• Eget registrerat bolag.
• Innehav av F-skattsedel. 
Genom att vara frilansare/underkonsult hos oss är du vårt ansikte ut mot våra kunder. Vi ställer därför höga krav på din personlighet eftersom du kommer att vara på olika uppdrag hos våra kunder. Du behöver vara flexibel, inkännande, tycka om att träffa nya människor och ha lätt för att skapa relationer. Du agerar också vår ambassadör ute på dina uppdrag. I rollen är det även väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver också en god förmåga att kunna arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförande av dina arbetsuppgifter. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad AB
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential.

Ansök nu

Underhållstekniker

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 29
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetat med daglig drift och skötsel av mediautrustning och vill arbeta på södra Sveriges ledande mejeriföretag?
Nu söker vi på Skånemejerier flera tekniker till underhållsteamet där du antingen kommer tillhöra media- eller förpackningsavdelningen.
Att arbeta på underhållsavdelningen hos oss är ett fritt, varierande och ansvarsfullt arbete, du kommer att arbeta både självständigt och i team samt ta egna initiativ. Vi är ca 40 st medarbetare som är fördelade på våra tre olika avdelningar förpackning, process/media och kyl/lager. Vi arbetar i 2- eller 3-skift och tjänsten är en tillsvidare anställning.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot antingen verkstad eller maskinreparation.
För att vara aktuell för mediaavdelningen så behöver du ha tidigare erfarenhet av drift och skötsel mot mediautrustning. Främst ventilation, ångcentraler, vattenförsörjning och reningsverk
Om du inte har erfarenhet mot media men däremot har erfarenhet av att jobba med service och underhåll av maskiner så kan du vara aktuell för vår förpackningsavdelning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
daglig drift och skötsel av utrustning
planera och utföra service/servicestopp
planera och utföra förebyggande underhåll
driva underhållsfrågor i nyinstallationsprojekt
agera teknisk expert för att utveckla den avdelning du tillhör

Varför Skånemejerier?
Skånemejerier är en del av Lactalis Group som har produktion i ett femtiotal länder på fyra kontinenter. Det ger våra medarbetare tillgång till en stor bredd av kompetensutveckling och möjligheten att bygga internationella kontaktnätverk. Bredden i vår verksamhet gör också att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter inom allt från produktion till ekonomi och marknadsföring, på både lokal och internationell nivå.
På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester.
I den här rekryteringen samarbetar Skånemejerier med Randstad, du blir anställd hos Skånemejerier. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Svensson på 0707932204 eller på kristin.svensson@randstad.se. Sista ansökningsdag är 2024-01-23 och vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansvarsområden
Daglig drift och skötsel av mediautrustning eller förpackningsmaskiner
Planera servicestopp och utföra service
Planera och utföra förebyggande underhåll
Felsökning och driftsättning av utrustning, avhjälpande underhåll
Driva underhållsfrågor i nyinstallationsprojekt
Medverka vid nyinstallation av utrustning
Agera teknisk expert för att utveckla mediaområdet
Driva förbättringsaktiviteter inom ditt området
Beställa material och komponenter för den dagliga driften
Säkerställa att livsmedelssäkerhetskrav följs
Säkerställa att lagstadgade krav följs
Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö enligt våra policys


Kvalifikationer
avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot antingen media, verkstad eller maskinreparation.
för rollen på mediaavdelningen så krävs det relevant arbetslivserfarenhet med inriktning mot media (ventilation, ångcentraler, vattenförsörjning och reningsverk)
för rollen på förpackning så ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med service och underhåll av maskiner
datakunskaper
b körkort 
svenska och engelska i tal och skrift
förmåga att utifrån ritningar och eller flödesscheman förstå hur systemet eller delsystemet fungerar (meriterande)
livsmedelsbakgrund (meriterande)

Då du har många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan samarbeta med kollegor i olika delar av organisationen. Du är ansvarstagande och mån om att utföra ett gott arbete. Arbetet är väldigt varierande med ett högt tempo så det ställer även krav på att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ samt att du drivs av att lösa problem och utveckla din tekniska kompetens.

Om företaget

Skånemejerier AB
Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis. Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott. Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö, utan också om att vara en hållbar arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och påverka vår gemensamma väg framåt.

Ansök nu

HR-konsult

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Dec 21
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av rollen som HRBP eller HR-chef? Vi söker nu för vår kunds räkning en erfaren HR-profil som kan bli en del av ett mindre team av HRBP på plats hos ett företag i Malmö under 6 månaders tid.


I rollen som som HR-konsult kommer du få möjligheten att arbeta brett inom HR samt rekrytering och därmed vidareutveckla dina tidigare kunskaper. Tjänsten utgår från kontoret i Malmö, möjlighet till arbete remote 2-3 dagar i veckan.
Uppdraget är med start senast första februari och är tänkt att till en början pågå sex månader.


För uppdraget blir du anställd av Randstad och uthyrd som konsult. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Skicka din ansökan så snart som möjligt på www.randstad.se. Urval görs löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta amelie.lindell@randstad.se


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansvarsområden
• Stötta och arbeta tillsammans med en mindre grupp HRBP:s
• Brett HR-arbete och administration 
• Samarbeta med chefer för att förstå deras behov och frågeställningar för att kunna stötta på bästa vis 
• Säkerställa att rekryteringsprocesser följer företagets policys och riktlinjer.
• Kommunicera med interna och externa intressenter för att säkerställa att företaget arbetar enlighet med arbetsmiljö- och arbetsrättsliga regler samt processer och regelverk 
• Hantera dagligt arbete i Workday 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen behöver du:


• Tidigare erfarenhet av rollen som HRBP alt. HR-chef 
• Kunskap och erfarenhet av att använda systemet Workday
• Kunskap och erfarenhet av den svenska arbetsrätten
• Erfarenhet/kompetens inom Change Management
• Förmåga att ta helhetsansvar för rekryteringsprocesser och vara en stöttande part till chefer inom breda HR-frågor 
• Vara strukturerad och proaktiv i arbetet med förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt
• God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika intressenter
• Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Automationsingenjör - vision & inspection

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Nov 29
Arbetsbeskrivning
Vi behöver nu förstärka vårt team med en Automationsingenjör i Köpenhamnsregionen, med fokus inom vårt affärsområde AI och digitala lösningar, inspektion och kamerateknik. Vi erbjuder dig en bred roll med mycket frihet under ansvar, där du får goda möjligheter att utvecklas tekniskt som en del av vårt team för digitala lösningar inom serialisering och spårbarhet, vanligen benämnt som ”track and trace”. Läkemedelsbranschen är i stort fokus, där Uhlmanns produkter säkerställer att stora volymer av världens läkemedel förpackas och blir spårbara på ett mycket kvalitativt sätt. 


Som Automationsingenjör hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder i Norden primärt. Du kommer få möjlighet att självständigt planera och ansvara för driftsättning, underhåll och service av utrustningen som har fokus på kamerateknik och mjukvaran. Du arbetar både på plats hos kund och på distans och i ditt arbete har du alltid möjlighet att få tekniskt och organisatoriskt stöd av dina kollegor i Göteborg eller från vårt moderbolag i Tyskland.


Väljer du denna tjänst som din nästa utmaning ansluter du till ett bolag där många stannar länge och man har en hög trivsel och god sammanhållning. Alla får möjlighet att ha en hög variation i sitt arbete och ta stort ansvar. Det finns en bolagskultur som ser vikten av att ha roligt på jobbet och man får möjlighet att bidra i en stabil och meningsfull bransch som genom sina produkter kan förändra liv.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-01-07. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson på karolina.andersson@randstad.se.

Ansvarsområden
Supportera kunder på plats och via digitala lösningar
Akut problemlösning
Nyinstallationer, reparationer och uppdateringar av system samt test och validering av systemen efter dessa moment
Utbildning av operatörer hos kund
Dokumentation av utfört arbete


Kvalifikationer
För att trivas och prestera väl i den här tjänsten, ser vi att du har följande erfarenhet och kunskap med dig:


Teknisk vidareutbildning
Arbetslivserfarenhet som exempelvis automationsingenjör, serviceingenjör eller underhållsingenjör
God kunskap inom automation och el
Förståelse för programmering/mjukvara
Goda kunskaper i engelska
Körkort
Positiv syn på att resa i tjänsten och gärna erfarenhet av det

Vi ser det som meriterande om du även har kunskap om styrsystem och om du har erfarenhet av att arbeta inom läkemedelsindustrin. Även om du har kunskap i något nordiskt språk och/eller tyska.


I ditt arbete ser du det som en självklarhet att vara serviceinriktad och ha ett fokus på att göra ett gott arbete och att vara en representant för ditt bolag i sin helhet gentemot kund. Du arbetar strukturerat, noggrant och har en god uthållighet. Som person är du trygg, ansvarstagande, lugn och pragmatisk. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Uhlmann Nordiska AB
Redan 1999 tillkom Uhlmann Nordiska som ett helägt dotterbolag till familjeägda tyska Uhlmann Group, nu i tredje generationen, idag med mer än 2800 anställda och omsättning på ca 3.5 miljarder SEK. I år firar vi 75 år och är marknadsledande tillverkare av förpackningsmaskiner till läkemedelsindustrin globalt i fortsatt stark och lönsam tillväxt. Inom Uhlmann Group finns också bolagen Cremer, Koch och Wonder. Tillsammans med våra andra samarbetspartners inom alliansen Excellence United, www.excellence-united.com, erbjuder vi våra kunder bästa möjliga process- och förpackningslösningar. Uhlmann Nordiska ansvarar för försäljning och service i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island och de Baltiska länderna.
Läs mer om bolaget på www.uhlmann-nordiska.se eller www.uhlmann.de.

Ansök nu

Junior java developer

Backend-utvecklare
Läs mer Jan 9
Arbetsbeskrivning
Nu söker Randstad Technologies efter dig som är i början av din karriär som javautvecklare och vill ta dig an en givande karriärmöjlighet hos en av Sveriges mest välkända banker. 


I detta uppdrag välkomnas du som medarbetare i ett team som arbetar med system för utlandsbetalningar. Atmosfären på företaget kännetecknas av högt driv, engagemang och öppenhet. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter i rollen och på företaget i stort. Uppdraget är initialt som konsult via Randstad Technologies men kan efter en tid övergå till en anställning på banken i fråga.


Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 
Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därav komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta konsultchef Sally Hansen på sally.hansen@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Sätta dig in i ett av systemen för utlandsbetalningar vid teknisk support, uppdateringar med mera. 
Javautveckling via testautomation 
Vara en aktiv del i den tekniska förflyttning som pågår mot en molnbaserad plattform och container-teknologi


Kvalifikationer
Goda kunskaper i Java EE
Kunskaper om Git
Erfarenhet av Teamcity/ Jenkins eller motsvarande 
Erfarenhet av scripting
Kunskaper i Linux
Erfarenhet av CI/CD
Kunskap inom testautomation 
Fullständiga professionella kunskaper i svenska och engelska
Eftergymnasial utbildning inom IT



I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är driven, ambitiös och som inte är rädd för att ta dig an nya utmaningar. Du kommer att arbeta i team vilket ställer krav på din kommunikations- och samarbetsförmåga. Det är dock viktigt att du också kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Utöver detta så söker vi dig som har ett engagemang för livslångt lärande och ständig förbättring.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Serviceingenjör mekatronik

Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Läs mer Nov 29
Arbetsbeskrivning
Vi behöver nu förstärka vårt team med en Serviceingenjör med fokus mekatronik. Vi erbjuder dig en bred roll med mycket frihet under ansvar där du kommer att utvecklas brett inom avancerad förpackningsteknik. Läkemedelsbranschen är i stort fokus, där Uhlmann är ett maskintillverkande bolag som säkerställer att stora volymer av världens läkemedel förpackas på ett mycket kvalitativt sätt. 


Som Serviceingenjör hos oss kommer du att arbeta med våra kunder i Norden och Baltikum primärt, med en trolig bas i Köpenhamnsområdet. Vi söker dig som trivs med att arbeta nära kunden ute på fältet och som har din bakgrund från att ha arbetat med service/underhåll inom automation och mekatronik. För att lyckas och trivas i den här rollen behöver du gilla och drivas av teknik och problemlösning där kunden står i fokus. Du får möjlighet att kontinuerligt bygga på med kunskap genom utbildningar och stegvis utbildas på olika maskiner, för att certifieras i dessa.


Väljer du denna tjänst som din nästa utmaning ansluter du till ett bolag där många stannar länge och man har en hög trivsel och god sammanhållning. Alla får möjlighet att ha en hög variation i sitt arbete och ta stort ansvar. Det finns en bolagskultur som ser vikten av att ha roligt på jobbet och man får möjlighet att bidra i en stabil och meningsfull bransch som genom sina produkter kan förändra liv.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-01-07. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson på karolina.andersson@randstad.se.

Ansvarsområden
Nyinstallation och driftsättning av maskiner
Service, inspektion och felsökning
Uppgradera och optimera befintlig utrustning
Supportera och utbilda kunderna kring maskiner och underhåll
Dokumentation av utfört arbete


Kvalifikationer
För att trivas och prestera väl i den här tjänsten, ser vi att du tar med dig följande erfarenhet och kunskap:


Teknisk vidareutbildning, inom exempelvis elektronik eller mekatronik
Några års erfarenhet i liknande roll, som gett dig god teknisk förståelse
Mycket god kunskap om mekanik och elektronik
Intresse för problemlösning och för att lära nytt
Goda kunskaper i engelska
Körkort
Positiv syn på att resa i tjänsten och erfarenhet av det

Vi ser det som meriterande om du även har kunskap om styrsystem och om du har erfarenhet av att arbeta inom läkemedelsindustrin. Även om du har kunskap i något nordiskt språk och/eller tyska.


I ditt arbete ser du det som en självklarhet att vara serviceinriktad och ha ett fokus på att göra ett gott arbete och att vara en representant för ditt bolag i sin helhet gentemot kund. Du arbetar strukturerat, noggrant och har en god uthållighet. Som person är du trygg, ansvarstagande, lugn och pragmatisk. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Uhlmann Nordiska AB

Ansök nu

QA Specialist

Kvalitetskoordinator
Läs mer Nov 29
Arbetsbeskrivning
Randstad Life Sciences vill hela tiden utöka vårt konsultteam och just nu vill vi anställa fler QA Specialister. Vi söker dig vars hjärta klappar för att förbättra kvalitén på läkemedel och medicintekniska produkter hos våra kunder. Har du ett starkt driv och en framåtanda och känner dig redo att ta dig an kommande uppdrag hos våra Life Science-kunder i Skåne - läs då vidare! Vi vill komma i kontakt med dig som har några eller många års erfarenhet av QA inom läkemedelsindustrin och/eller medicinteknisk industri. Som QA Specialist hos oss får du möjligheten att hjälpa både våra större och mindre Life Science-kunder i regionen och därmed bredda dina erfarenheter och utvecklas inom QA-området.


Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som konsult hos oss blir du tillsvidareanställd, du får en konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika spännande företag i regionen. Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter med dina Randstadkollegor.

Ansvarsområden
I rollen som QA specialist kommer dina arbetsuppgifter inkludera bland annat;
Granska och frisläppa läkemedel eller råvaror.
Hantera och bedöma avvikelser och OOS.
Skriva, granska, revidera och implementera kvalitetsdokument, så som SOP-ar, Policys m.m.
Agera rådgivande i kvalitetsrelaterade frågor samt delta vid revision.
Aktivt delta i utveckling och förbättring av kvalitetssystem.
Kontakt med leverantörer rörande kvalitetsfrågor.
Hantera ändringsärenden.
Stötta vid implementering eller förbättringar av QMS.




Kvalifikationer
För att trivas i och prestera väl i rollen ser vi att du har:
Naturvetenskaplig/teknisk utbildning på högskole-/universitetsnivå.
Några års erfarenhet av QA inom läkemedel och/eller medicinteknik.
Goda kunskaper i GMP och/eller ISO 13485.
Förmågan att utrycka dig obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

För att trivas som konsult spelar även din personlighet en stor roll. Då du kommer att täcka upp för tillfälliga behov hos våra kunder kommer du att byta uppdrag med jämna mellanrum och därför är din flexibilitet viktig. Det är även viktigt att du med enkelhet kommer in i nya grupper. Som person är du självgående och du har ett stort eget driv. Du är strukturerad och noggrann och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi och våra kunder värdesätter även att du tar egna initiativ och att du känner dig bekväm med att fatta beslut. Då du i rollen som konsult ofta har många kontakter, behöver du ha lätt för att samarbeta med många olika typer av människor. Din kommunikativa förmåga är därför också av stor vikt. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad AB
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential! Läs mer om oss här https://www.randstad.se/lifesciences.

Ansök nu

Applications & Digital Transformation Director

Chief Information Officer/CIO/IT-chef
Läs mer Nov 20
Job description
We are looking for an experienced IT professional to help implement our applications & digital strategy, and to manage the existing applications landscape. The role is in the Business Segment Pedestrian (BSP) within Entrance Systems Division of ASSA ABLOY. Applications & digital transformation Director will lead the BSP applications team and will work with Divisional teams to implement digital transformation and applications strategy for BSP. The role will proactively engage with local business units and key stakeholders to understand business needs in order to deliver effective business solutions in line with the business strategy. The position will require the ability to lead diverse teams, work with matrix structure and have a track-record of excellence in managing successful projects and systems implementations. The position will report to the CIO, ASSA ABLOY Entrance Systems Division with a dotted line to the CFO, Business Segment Pedestrian.


This is an office-based position in Landskrona and you will be in the office around three days per week.
 
What we offer you:
Competitive compensation and benefits with flexible working arrangements
Diverse challenges with extensive opportunities for development and training in a global context.
We value difference and diversity

Please apply with your CV and if you prefer also with you personal letter in one document at www.randstad.se, no later than December 15th. If you have questions, please contact Senior Recruitment Consultant Elin Bjursten on elin.bjursten@randstad.se.


You are welcome to submit your application as soon as possible since we contact and interview candidates continuously during the process.

Responsibilities
Implement the IT applications strategy in line with the Segment and Divisional business strategy, and in alignment with the AA Group IT guidelines
Play an active role in the development of future IT applications strategies in relation to the business strategy, including setting of short and long-term implementation goals
Manage the implementation and upgrades of business systems, overall responsibility for the application operations for ERPs, Field service management systems, configurators and other systems used within the Segment
Manage BSP applications team, work with Divisional and regional teams to deliver digital transformation
Lead the upgrade and modernization of the segment’s M3 ERP landscape
Manage stakeholder management and develop strong working relationships with businesses in a matrix setup
Ensure IT compliance in general, but speci?cally in the terms of software licenses, subscriptions, policies, standards and management of budgets
Drive digital transformation projects with business defined used cases on Generative AI, ML, RPA, etc.
Conduct and facilitate regular business application councils and steering committees
Ensure information security IT Policies are followed, and support any local statutory requirements
Responsible for managing IT budget and local vendor relationships
Have continuous local/regional dialogue with the business management on topics related to IT applications
Understand the customer (management) needs in relation to the companies actual and future strategy


Qualifications
We are looking for a person who thrives in a global, result focused and fast-changing environment with high ambitions. You are self-motivated and driven person with an ability to in?uence, motivate and enthuse others. You have a can-do attitude; you enjoy interacting and working with people in a highly diverse and matrix environment. To keep up with the pace and complexity of our organization, you need to possess superior analytical, evaluative, and problem-solving abilities. You are highly driven with strong communication skills and business acumen. Extensive experience in IT with 8+ years’ experience of managing an IT applications department in a multinational company. Proven track record of managing systems implementations, upgrades and application operations in multiple countries.


You are used to driving change and have sound experience of implementing digital transformation in growth driven organizations. You have extensive experience managing ERP, CRM, FSM, e-commerce systems and product configurators. Experience with Infor M3 ERP and Astea / IFS FSM is highly desirable. You are well versed in managing geographically dispersed teams and sites. You have a proven track record of leading and managing a cost-efficient application support and maintenance organization. Your educational background consists of a university bachelor’s degree in computer science, information technology, or business administration. Master's degree in either of these ?elds or Master of business administration with technology is preferred and you are fluent in English.

About the company

ASSA ABLOY Entrance Systems IDDS AB
About ASSA ABLOY Group
Our people have made us the global leader in access solutions. In return, we open doors for them wherever they go. With nearly 50,000 colleagues in more than 70 different countries, we help billions of people experience a more open world. Our innovations make all sorts of spaces – physical and virtual – safer, more secure, and easier to access.

As an employer, we value results – not titles, or backgrounds. We empower our people to build their career around their aspirations and our ambitions – supporting them with regular feedback, training, and development opportunities. Our colleagues think broadly about where they can make the most impact, and we encourage them to grow their role locally, regionally, or even internationally.

As we welcome new people on board, it’s important to us to have diverse, inclusive teams, and we value different perspectives and experiences.

https://www.assaabloy.com/group/en

Ansök nu

IT tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Okt 23
Arbetsbeskrivning
Randstad Technologies söker nu efter en erfaren IT tekniker som vill ta nästa steg och påbörja ett spännande uppdrag inom en myndighet med start i December. Trivs du i en bred roll, är ansvarstagande och tycker om att arbeta tillsammans med andra? Läs då gärna vidare.

I din roll som IT tekniker kommer du att utföra support för myndighetens användare gällande exempelvis skrivare, datorer och telefoner. Att du är framåt, pedagogisk och hjälpsam är av största vikt. 

Uppdraget är som konsult via Randstad Technologies och hos oss blir du del av en kompetent konsultstyrka. Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Urval kommer att ske löpande och därför kan uppdraget komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor eller funderingar om tjänsten vänligen kontakta konsultchef Elin Karstensson, Elin.Karstensson@randstad.se. 



Ansvarsområden
På detta uppdrag så välkomnas du till en bred tjänst där dina ansvarsområde bland annat kommer att innefatta:
Utföra support för användare gällande skrivare, datorer, skärmar, mobiltelefoner och all övrig hårdvara som finns i verksamheten. 
Ta emot leveranser av ny teknik som ska implementeras i verksamheten
Vara behjälplig mot användare som behöver teknisk rådgivning och hjälp 
Vara en del i att ständigt arbeta mot förbättringar inom dina ansvarsområden 


Kvalifikationer
Vi söker dig som har följande:
Minst 1 års erfarenhet av att arbeta som 2nd line tekniker. Erfarenheterna måste vara införskaffade under de senaste 2 åren. 
B-körkort och god vana av att köra bil 
Svenska flytande i tal och skrift 
Svensk medborgare 
Meriterande ifall du har erfarenhet av nätverk

I denna rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i detta uppdrag krävs det att du är mycket serviceinriktad, hjälpsam och pedagogisk. Du bör vara stresstålig och vara duktig på att prioritera. Att samarbeta med andra kommer naturligt för dig. Du bör också kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Sist men inte minst så är du både kommunikativ och flexibel. 

För detta uppdrag så kommer det att ställas mycket höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetskontroll med registerkontroll kan komma att genomföras. 

Om företaget
Som konsult hos Randstad Technologies blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med spännande och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling. Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Ansök nu

teamchef

Försäljningschef
Läs mer Nov 22
Arbetsbeskrivning
Vi på Boplats Syd utökar vår verksamhet och söker en relationsdriven teamchef till vårt kontor i Malmö! Teamet som arbetar med våra hyresvärdsrelationer är en länk mellan hyresvärdar och Boplats Syd, i synnerhet bostadsförmedlare. Vi arbetar aktivt med att vårda och värna våra befintliga hyresvärdssamarbeten och deras trygghet i förmedlingsprocessen. Vi gör regelbunden uppföljning och underhåller kundrelationer med befintliga hyresvärdar på olika sätt. Under året anordnar vi även träffar för alla våra hyresvärdar som brukar vara mycket uppskattade tillställningar!


Som teamchef blir du ansvarig för våra samarbeten mellan Boplats Syds befintliga såväl som potentiella hyresvärdar. Tillsammans med teamet arbetar du med omvärldsbevakning och bearbetar nya hyresvärdar med syfte att de ansluter sig till Boplats Syd. Du stöttar och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete för att ni på bästa sätt ska kunna nå uppsatta mål. Vi tror att du har god förmåga att uppmärksamma olika typer av förbättringspotentialer för att vi ska kunna driva och utveckla Boplats Syd tillsammans. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är en person som bidrar med högt engagemang, positiv attityd och är lösningsfokuserad. Du har en god förmåga att kunna skapa förtroende hos dina kunder och på så sätt komma till avslut och driva försäljningen framåt samt bygga långsiktiga relationer.


Arbetet är på heltid med flexibla arbetstider. Kontoret är beläget i det historiska Teschska palatset i Malmö City vid Stortorget, har en härlig takterrass och en välkomnande och positiv energi! Som anställd av Boplats Syd omfattas du av friskvårdsbidrag, friskvårdstimme samt andra förmåner.


I denna rekrytering samarbetar Boplats Syd med Randstad. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta sofie.berg@randstad.se. Du ansöker på www.randstad.se , senast 2023-11-22.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter som teamchef:
Etablera kontakt med nya hyresvärdar samt vårda befintliga hyresvärdssamarbeten
Vara en del i ledningsgruppen
Personalansvar (inkl. arbetsmiljö och lönesättning) för anställda inom teamet samt arbetsledning för konsult
Operativt ansvar i att coacha, leda och fördela det dagliga arbetet
Arbeta med hållbarhetsnyckeltal, statistik, anpassade mål och effektiviseringsarbete
Tillsammans med teamet kvalitetssäkra att vi enbart samarbetar med seriösa hyresvärdar och teamet har som uppgift att säkerställa deras preboarding, onboarding och offboarding i samband med att hyresvärdar ansluter sig eller avslutar vårt samarbete
Organisera olika hyressegment som tex studenter/seniorer
Driva utvecklingsarbete som tex nytt CRM-system riktat mot hyresvärdar samt hyresvärdsportalen
Utöka etablering inom vår geografi
Samt andra i övrigt förekommande arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Erfarenheter vi anser vara grundläggande för tjänsten:
Någon form av akademisk eller eftergymnasial utbildning
Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av att föra kunddialoger
Körkort och tillgång till egen bil (ersättning enligt skatteverkets riktlinjer för milersättning)
Svenska och engelska i tal och skrift



Vi ser det som positivt om du har:
Erfarenhet från fastighetsbranschen
Arbetat med långsiktiga affärsrelationer
Befintligt kontaktnät bland hyresvärdar
Goda ledarskapserfarenheter
Vana av att skapa och genomföra presentationer


Om företaget
Boplats Syd ägs av Malmö Stad och vi förmedlar hyresrätter åt både kommunala och privata hyresvärdar i stora delar av Skåne. Boplats Syd arbetar för en jämlik bostadsmarknad där alla har samma möjligheter att hitta ett hem att trivas i. Vår raka och transparanta kö säkerställer att alla lägenheter förmedlas på samma sätt, till den person som har stått längst i kö, utan diskriminering. Våra kärnvärden; omtänksamma, rättrådiga, transparanta och engagerade möjliggörare, genomsyrar hela verksamheten. Det handlar om hur vi bemöter bostadssökande och hyresvärdar men också om hur vi är mot varandra som kollegor både i kafferummet och under möten.

Söker du en arbetsplats med mycket skratt i korridoren, gott kaffe och en och annan Nintendo switch-turnering på fikarasten? Då kanske du är personen för oss. En god samarbetskultur och prestigelös inställning gör Boplats Syd till en arbetsplats att trivas på!

Ansök nu

teamchef

Teamledare
Läs mer Nov 1
Arbetsbeskrivning
Vi på Boplats Syd utökar vår verksamhet och söker en relationsdriven teamchef till vårt kontor i Malmö!

Teamet som arbetar med våra hyresvärdsrelationer är en länk mellan hyresvärdar och Boplats Syd, i synnerhet bostadsförmedlare. Vi arbetar aktivt med att vårda och värna våra befintliga hyresvärdssamarbeten och deras trygghet i förmedlingsprocessen. Vi gör regelbunden uppföljning och underhåller kundrelationer med befintliga hyresvärdar på olika sätt. Under året anordnar vi även träffar för alla våra hyresvärdar som brukar vara mycket uppskattade tillställningar! 

Som teamchef blir du ansvarig för våra samarbeten mellan Boplats Syds befintliga såväl som potentiella hyresvärdar.  Tillsammans med teamet arbetar du med omvärldsbevakning och bearbetar nya hyresvärdar med syfte att de ansluter sig till Boplats Syd. Du stöttar och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete för att ni på bästa sätt ska kunna nå uppsatta mål. Vi tror att du har god förmåga att uppmärksamma olika typer av förbättringspotentialer för att vi ska kunna driva och utveckla Boplats Syd tillsammans. 


För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är en person som bidrar med högt engagemang,  positiv attityd och är lösningsfokuserad. Du har en god förmåga att kunna skapa förtroende hos dina kunder och på så sätt komma till avslut och driva försäljningen framåt samt bygga långsiktiga relationer. 


Arbetet är på heltid med flexibla arbetstider. Kontoret är beläget i det historiska Teschska palatset i Malmö City vid Stortorget, har en härlig takterrass och en välkomnande och positiv energi! Som anställd av Boplats Syd omfattas du av friskvårdsbidrag, friskvårdstimme samt andra förmåner.


I denna rekrytering samarbetar Boplats Syd med Randstad. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta sofie.berg@randstad.se. Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-11-22.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter som teamchef:
 Etablera kontakt med nya hyresvärdar samt vårda befintliga hyresvärdssamarbeten
 Vara en del i ledningsgruppen
 Personalansvar (inkl. arbetsmiljö och lönesättning) för anställda inom teamet samt arbetsledning för konsult
 Operativt ansvar i att coacha, leda och fördela det dagliga arbetet
 Arbeta med hållbarhetsnyckeltal, statistik, anpassade mål och effektiviseringsarbete
Tillsammans med teamet kvalitetssäkra att vi enbart samarbetar med seriösa hyresvärdar och teamet har som uppgift att säkerställa deras preboarding, onboarding och offboarding i samband med att hyresvärdar ansluter sig eller avslutar vårt samarbete
 Organisera olika hyressegment som tex studenter/seniorer 
 Driva utvecklingsarbete som tex nytt CRM-system riktat mot hyresvärdar samt hyresvärdsportalen
 Utöka etablering inom vår geografi
 Samt andra i övrigt förekommande arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Erfarenheter vi anser vara grundläggande för tjänsten:
 Någon form av akademisk eller eftergymnasial utbildning
 Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
 Erfarenhet av att föra kunddialoger
 Körkort och tillgång till egen bil (ersättning enligt skatteverkets riktlinjer för milersättning) 
 Svenska och engelska i tal och skrift



Vi ser det som positivt om du har:
 Erfarenhet från fastighetsbranschen
 Arbetat med långsiktiga affärsrelationer
 Befintligt kontaktnät bland hyresvärdar
 Goda ledarskapserfarenheter
 Vana av att skapa och genomföra presentationer


Om företaget
Boplats Syd ägs av Malmö Stad och vi förmedlar hyresrätter åt både kommunala och privata hyresvärdar i stora delar av Skåne. Boplats Syd arbetar för en jämlik bostadsmarknad där alla har samma möjligheter att hitta ett hem att trivas i. Vår raka och transparanta kö säkerställer att alla lägenheter förmedlas på samma sätt, till den person som har stått längst i kö, utan diskriminering. Våra kärnvärden; omtänksamma, rättrådiga, transparanta och engagerade möjliggörare, genomsyrar hela verksamheten. Det handlar om hur vi bemöter bostadssökande och hyresvärdar men också om hur vi är mot varandra som kollegor både i kafferummet och under möten.

Söker du en arbetsplats med mycket skratt i korridoren, gott kaffe och en och annan Nintendo switch-turnering på fikarasten? Då kanske du är personen för oss. En god samarbetskultur och prestigelös inställning gör Boplats Syd till en arbetsplats att trivas på!

Ansök nu

Azure DevOps specialist

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 11
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av att ansluta dig till ett dedikerat team som brinner för att leverera högkvalitativa resultat och som präglas av en enastående företagskultur? Då har du kommit till rätt ställe. Just nu söker Randstad Technologies en driven Azure DevOps-specialist som vill vara en del av ett engagerat team. Hos oss håller vi oss kontinuerligt uppdaterade med de senaste teknikerna och verktygen på marknaden.

För att trivas och lyckas i denna roll är det en fördel om du tidigare har arbetat som DevOps-ingenjör och har en stark förkärlek för Azure. Som Azure DevOps-ingenjör kommer du att vara en del av ett team som är specialiserat inom mjukvaruutveckling. I denna roll kommer du att hantera allt från skriptning och konfiguration till utveckling inom Azure. Erfarenhet av felsökning inom Azures plattformar kommer att vara en extra fördel.

Denna position erbjuds som en konsulttjänst genom Randstad Technologies, med förmånlig lön och tillgång till kollektivavtal. Din dedikerade konsultchef kommer att vara där för att erbjuda stöd och se till att du får varierande och utmanande uppdrag inom olika företag och branscher. Hos Randstad Technologies prioriterar vi din personliga utveckling och erbjuder ett omfattande nätverk av yrkesmänniskor samt många sociala aktiviteter. Vi tror på att dra nytta av mångfalden av kompetenser och färdigheter på arbetsmarknaden och uppmuntrar alla intresserade att ansöka. Urvalsprocessen och intervjuerna pågår löpande, och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. Därför rekommenderar vi att du ansöker så snart som möjlig

Ansvarsområden
Samarbeta med mjukvaruingenjörer och plattform/DevOps-ingenjörer.
Assistera teamet i att bygga automatisering och verktyg med hjälp av DevOps-processer och bästa praxis.
Driv förbättringar av processer och omstruktureringar för att öka effektiviteten inom ingenjörskap.
Arbeta med allt från script, konfiguration och utveckling inom Azure.
Vi ser gärna att du i denna roll är van vid att arbeta självständigt och att du är strukturerad. Du trivs att arbeta i ett team och är rak och tydlig i din kommunikation.


Kvalifikationer
Ett CV med mer än två års erfarenhet av Azure DevOps.
Tidigare erfarenhet av ledarskap
En akademisk bakgrund inom datavetenskap eller motsvarande examen från universitet eller högskola.
Praktisk erfarenhet av att arbeta med utveckling inom Azures molnplattform.
Kompetens att automatisera miljöer.
Färdigheter i både svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som den rätta kandidaten för denna roll bör du besitta utmärkta kommunikations-, samarbets- och problemlösningsfärdigheter. Du trivs med att ta itu med nya utmaningar, ta ansvar och vara noggrann i ditt arbete. Din kreativa inställning gör det möjligt för dig att utforska innovativa tillvägagångssätt.

Om företaget
Som konsult hos Randstad Technologies blir du del av vår kompetenta IT-konsultstyrka där vi arbetar med spännande och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och coachar dig i din utveckling.

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även möjlighet till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult!

Ansök nu

teamchef

Försäljningschef
Läs mer Nov 14
Arbetsbeskrivning
Vi på Boplats Syd utökar vår verksamhet och söker en relationsdriven teamchef till vårt kontor i Malmö! Teamet som arbetar med våra hyresvärdsrelationer är en länk mellan hyresvärdar och Boplats Syd, i synnerhet bostadsförmedlare. Vi arbetar aktivt med att vårda och värna våra befintliga hyresvärdssamarbeten och deras trygghet i förmedlingsprocessen. Vi gör regelbunden uppföljning och underhåller kundrelationer med befintliga hyresvärdar på olika sätt. Under året anordnar vi även träffar för alla våra hyresvärdar som brukar vara mycket uppskattade tillställningar!


Som teamchef blir du ansvarig för våra samarbeten mellan Boplats Syds befintliga såväl som potentiella hyresvärdar. Tillsammans med teamet arbetar du med omvärldsbevakning och bearbetar nya hyresvärdar med syfte att de ansluter sig till Boplats Syd. Du stöttar och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete för att ni på bästa sätt ska kunna nå uppsatta mål. Vi tror att du har god förmåga att uppmärksamma olika typer av förbättringspotentialer för att vi ska kunna driva och utveckla Boplats Syd tillsammans. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är en person som bidrar med högt engagemang, positiv attityd och är lösningsfokuserad. Du har en god förmåga att kunna skapa förtroende hos dina kunder och på så sätt komma till avslut och driva försäljningen framåt samt bygga långsiktiga relationer.


Arbetet är på heltid med förtroendearbetstid. Kontoret är beläget i det historiska Teschska palatset i Malmö City vid Stortorget, har en härlig takterrass och en välkomnande och positiv energi! Som anställd av Boplats Syd omfattas du av friskvårdsbidrag, friskvårdstimme samt andra förmåner.


I denna rekrytering samarbetar Boplats Syd med Randstad. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta sofie.berg@randstad.se. Du ansöker på www.randstad.se , senast 2023-11-22 endast med ett dokument. Vill du bifoga personligt brev ber jag dig slå ihop dem till ett dokument.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter som teamchef:
Etablera kontakt med nya hyresvärdar samt vårda befintliga hyresvärdssamarbeten
Vara en del i ledningsgruppen
Personalansvar (inkl. arbetsmiljö och lönesättning) för anställda inom teamet samt arbetsledning för konsult
Operativt ansvar i att coacha, leda och fördela det dagliga arbetet
Arbeta med hållbarhetsnyckeltal, statistik, anpassade mål och effektiviseringsarbete
Tillsammans med teamet kvalitetssäkra att vi enbart samarbetar med seriösa hyresvärdar och teamet har som uppgift att säkerställa deras preboarding, onboarding och offboarding i samband med att hyresvärdar ansluter sig eller avslutar vårt samarbete
Organisera olika hyressegment som tex studenter/seniorer
Driva utvecklingsarbete som tex nytt CRM-system riktat mot hyresvärdar samt hyresvärdsportalen
Utöka etablering inom vår geografi
Samt andra i övrigt förekommande arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Erfarenheter vi anser vara grundläggande för tjänsten:
Någon form av akademisk eller eftergymnasial utbildning
Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av att föra kunddialoger
Körkort och tillgång till egen bil (ersättning enligt skatteverkets riktlinjer för milersättning)
Svenska och engelska i tal och skrift



Vi ser det som positivt om du har:
Erfarenhet från fastighetsbranschen
Arbetat med långsiktiga affärsrelationer
Befintligt kontaktnät bland hyresvärdar
Goda ledarskapserfarenheter
Vana av att skapa och genomföra presentationer


Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

teamchef

Teamledare
Läs mer Nov 13
Job description
Vi på Boplats Syd utökar vår verksamhet och söker en relationsdriven teamchef till vårt kontor i Malmö! Teamet som arbetar med våra hyresvärdsrelationer är en länk mellan hyresvärdar och Boplats Syd, i synnerhet bostadsförmedlare. Vi arbetar aktivt med att vårda och värna våra befintliga hyresvärdssamarbeten och deras trygghet i förmedlingsprocessen. Vi gör regelbunden uppföljning och underhåller kundrelationer med befintliga hyresvärdar på olika sätt. Under året anordnar vi även träffar för alla våra hyresvärdar som brukar vara mycket uppskattade tillställningar! Som teamchef blir du ansvarig för våra samarbeten mellan Boplats Syds befintliga såväl som potentiella hyresvärdar.


Tillsammans med teamet arbetar du med omvärldsbevakning och bearbetar nya hyresvärdar med syfte att de ansluter sig till Boplats Syd. Du stöttar och coachar dina medarbetare i deras dagliga arbete för att ni på bästa sätt ska kunna nå uppsatta mål. Vi tror att du har god förmåga att uppmärksamma olika typer av förbättringspotentialer för att vi ska kunna driva och utveckla Boplats Syd tillsammans. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är en person som bidrar med högt engagemang, positiv attityd och är lösningsfokuserad. Du har en god förmåga att kunna skapa förtroende hos dina kunder och på så sätt komma till avslut och driva försäljningen framåt samt bygga långsiktiga relationer.


Arbetet är på heltid med flexibla arbetstider. Kontoret är beläget i det historiska Teschska palatset i Malmö City vid Stortorget, har en härlig takterrass och en välkomnande och positiv energi! Som anställd av Boplats Syd omfattas du av friskvårdsbidrag, friskvårdstimme samt andra förmåner. I denna rekrytering samarbetar Boplats Syd med Randstad.


Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta sofie.berg@randstad.se. Du ansöker på www.randstad.se , senast 2023-11-22. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Responsibilities
Dina arbetsuppgifter som teamchef:
Etablera kontakt med nya hyresvärdar samt vårda befintliga hyresvärdssamarbeten
Vara en del i ledningsgruppen
Personalansvar (inkl. arbetsmiljö och lönesättning) för anställda inom teamet samt arbetsledning för konsult
Operativt ansvar i att coacha, leda och fördela det dagliga arbetet
Arbeta med hållbarhetsnyckeltal, statistik, anpassade mål och effektiviseringsarbete
Tillsammans med teamet kvalitetssäkra att vi enbart samarbetar med seriösa hyresvärdar och teamet har som uppgift att säkerställa deras preboarding, onboarding och offboarding i samband med att hyresvärdar ansluter sig eller avslutar vårt samarbete
Organisera olika hyressegment som tex studenter/seniorer
Driva utvecklingsarbete som tex nytt CRM-system riktat mot hyresvärdar samt hyresvärdsportalen
Utöka etablering inom vår geografi Samt andra i övrigt förekommande arbetsuppgifter


Working hours
06:59:59-23:59:59


Qualifications
Erfarenheter vi anser vara grundläggande för tjänsten:
Någon form av akademisk eller eftergymnasial utbildning
Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av att föra kunddialoger
Körkort och tillgång till egen bil (ersättning enligt skatteverkets riktlinjer för milersättning)
Svenska och engelska i tal och skrift



Vi ser det som positivt om du har:
Erfarenhet från fastighetsbranschen
Arbetat med långsiktiga affärsrelationer
Befintligt kontaktnät bland hyresvärdar
Goda ledarskapserfarenheter
Vana av att skapa och genomföra presentationer


About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Verkstadschef

Verkstadschef
Läs mer Okt 18
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av ledarskap samt grundläggande kunskaper inom tillverkande industri?
Vill du jobba på en modern mekanisk verkstad i Malmö som arbetar med skärande bearbetning och har specialkompetens inom kvalificerad svarvning och fräsning?
Nu söker NOA Mekaniska i Malmö en Verkstadschef  och du är varmt välkommen med din ansökan.

I rollen som Verkstadschef kommer du ha det övergripande ansvaret för verksamheten i en modern och välutvecklad maskinverkstad. Samtidigt som du har stort fokus på det operativa arbetet kommer du också arbeta strategiskt med ständiga förbättringar och ansvar för uppföljningen av kvalitetsarbetet. 
Rollen innefattar ett stort ansvar inom vår organisation där man arbetar tätt tillsammans med övriga kollegor, kunder och leverantörer.  En vanlig arbetsdag innefattar planering och ledning av den dagliga verksamheten, underhåll, fakturaattestering, efterarbete som innebär ekonomiska uppföljningar och lönsamhet, säkerställa en god arbetsmiljö samt  se till så att verkstaden uppnår sina resultatmål. 

Du kommer också sitta med i företagets ledningsgrupp.
Arbetstider: måndag-fredag 7.00 -16.00

Vi söker dig som brinner för ledarskap och som även har  stort intresse för både maskiner och människor. Du har ett coachande och kommunikativt ledarskap där du strävar efter att utveckla medarbetarna du leder.

Är du nyfiken och vill veta mer om företaget? Varmt välkommen med din ansökan!
I det här rekryteringen samarbetar NOA Mekaniska med Randstad AB. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Claudia Baronescu, +46708296830, claudia.baronescu@randstad.se

Ansvarsområden
I rollen som verkstadschef så kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara: 
Säkerställa att verkstadsprocessen efterlevs på ett ekonomiskt, effektivt och miljömässigt sätt. 
Planera och leda den dagliga verksamheten i verkstaden 
Efterarbete som innebär ekonomiska uppföljningar och lönsamhet
Säkerställa en god arbetsmiljö 
Administrativ hantering av inrapporterade avvikelser


Kvalifikationer
För att lyckas i arbetet tror vi att du:
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Tidigare erfarenhet av ledarskap och goda kunskaper i verkstadsteknik
Erfarenhet av att leda förändring och förbättringsarbete
Goda datakunskaper

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du som person är nyfiken med ett stort intresse för teknik och ledarskap.  I rollen som verkstadschef krävs det även att du har en god kommunikativ förmåga mot både interna och externa kontakter samt att du inte ska vara rädd för att ta beslut. Du kommer bland annat erhålla ett strategiskt och finansiellt ansvar, därför är det en fördel om du är både strukturerad och ordningsam som person.

Om företaget
NOA är en legotillverkande mekanisk verkstad som arbetar med skärande bearbetning med specialkompetens inom kvalificerad svarvning, fräsning, 3D-fräsning och simultan 5-axlig fräsning, med hög precision och ytfinhet. Vi monterar taktade flöden av komplexa maskiner eller styrda volymmontage, men även stora och små prototypmontage där vi ombesörjer hela projekt oavsett produkternas komplexitet.

Ansök nu

HR-konsult

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Nov 6
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom HR och rekrytering? Vi söker nu för vår kunds räkning en erfaren HR-konsult som ska stötta cheferna i deras arbete, ansvara för rekryteringsprocesser och arbeta administrativt inom HR. Du kommer att driva dina egna rekryteringsprocesser mot profiler inom produktion och kundtjänst, upprätta anställningsavtal samt kommunicera med interna och externa intressenter. Kunden arbetar i HR-systemet Workday och behöver för den här tjänsten få in en person med erfarenhet i detta system. 


I rollen som som HR- konsult kommer du få möjligheten att arbeta brett inom HR samt rekrytering och därmed vidareutveckla dina tidigare kunskaper. Tjänsten utgår från kontoret i Malmö, och det ingår även att kunna resa till kontoret i Danmark vid något enstaka tillfälle. Uppdraget är med start omgående och är tänkt att till en början pågå tom maj 2024. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Skicka din ansökan så snart som möjligt på www.randstad.se. Urval görs löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta amelie.lindell@randstad.se


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansvarsområden
• Hantera administrativa arbetsuppgifter i samband med rekrytering, inklusive registrering av nyanställningar och skrivande av anställningsavtal.


• Ta helhetsansvar för rekryteringsprocessen, från att annonsera lediga tjänster till att hantera intervjuer och utvärdera kandidater.


• Samarbeta med chefer för att förstå deras rekryteringsbehov och bistå med att formulera tydliga och attraktiva tjänstebeskrivningar.


• Säkerställa att rekryteringsprocessen följer företagets policys och riktlinjer.


• Kommunicera med interna och externa intressenter för att säkerställa en smidig och effektiv rekryteringsprocess.


• Hantera Workday-systemet för att registrera och uppdatera anställningsinformation.

Kvalifikationer
• Universitetsutbildning inom HR eller vad som kan bedömas likvärdigt


• Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och rekrytering.


• Kunskap och erfarenhet av att använda Workday.


• Förmåga att ta helhetsansvar för rekryteringsprocessen och hålla cheferna informerade om framsteg och kandidater.


• Strukturerad och proaktiv i arbetet med förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt.


• God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika intressenter.


• Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.


• Mycket meriterande med flytande danska, tal och skrift. 

Erfarenhet
HR-arbete i HR-systemet Workday.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Onsite IT-tekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 27
Arbetsbeskrivning
Randstad Technologies söker en onsite IT-tekniker som vill ta sig an ett uppdrag på 50% i centrala Malmö. 

Om du har tidigare erfarenhet som IT-tekniker, är van vid att arbeta självständigt och är en serviceminded person, så kan detta uppdraget vara för dig! Dina arbetstider kommer att vara mellan 08 - 12, måndag till fredag. 

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får coachning och varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer för denna tjänst kommer att ske löpande och därför uppmanar vi dig till att söka så snart som möjligt då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I rollen som onsite IT-tekniker kommer du självständigt att driva den dagliga supporten. 
Du kommer främst att arbeta med:
PC-installationer
Felsökningar
IT-support


Kvalifikationer
Erfarenhet av liknande roll som IT-tekniker och/eller supporttekniker
Flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift 
Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% 


Det är meriterande ifall du tidigare arbetat i ServiceNow. 

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som utmärker dig genom din starka drivkraft och förmåga att självständigt ta initiativ och ansvar. Ditt engagemang att leverera god support är av yttersta vikt. 

Din kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta kommer att vara värdefulla egenskaper. Vi ser gärna att du har hög grad av empati och förmåga att sätta dig in i dina kollegors ställe, då vi ser detta som nyckeln till att upprätthålla hög standard av support.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Lead Engineer

Civilingenjör, teknisk fysik
Läs mer Sep 29
Job description
Are you a curious and driven innovator, eager to understand and solve our user needs? Our client is now looking for a Lead Engineer in the automation area. Welcome to this truly exciting role, where your open mind, structure and passion for problem solving builds our common success!

This role is for employment with our client.

Responsibilities
In a team of electrical designers, PLC, HMI, embedded and test engineers, you lead the research and development activities. You’re technically responsible for our Automation and Connectivity system lifecycle, and together with the team you gradually improve our systems with user centric innovations to keep our market leading position.

Your tasks include:
Working closely together with product management to understand the user and stakeholder needs.
Identifying and leading required research & technology studies.
Exploring and defining technical requirements.
Coordinating the team development activities with packaging work tasks, defining competence requirements, estimating tasks and assure the overall quality to fulfill the defined requirements.
Supporting in documenting and industrializing the solutions.
Engaging the team and contributing to solving complex challenges together with our experienced service engineers.

On top of this, you represent our department in common technical development activities across the company. You’re motivated by listening to and breaking down users’ needs into technical solutions in our global industry and you see some travel as a natural channel for that success.

This role is for employment with our client.

Qualifications
We’re looking for an innovative engineer with strong technical understanding. You hold an engineering degree, or equivalent practical experience to show for and have several years of experience in product development – preferably in a global manufacturing company. You also have a strong understanding of the Electrical and Automation domain and you’re proficient in project management. As we’re a global organization, excellent English skills, both written and verbal, is required.

Your personality contributes to our success! You’re goal-oriented and lead people proactively and confidently through inclusive communication and an inspiring manner. You establish networks that lead to successful collaborations and thrive in a setting where you get to share both knowledge and team spirit. Your passion for technology and innovation is something we take for granted, and we believe you enjoy both solving complex problems and explaining your findings to others.

About the company
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

HR-konsult

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Okt 27
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom HR och rekrytering? Vi söker nu för vår kunds räkning en erfaren HR-konsult som ska stötta cheferna i deras arbete, ansvara för rekryteringsprocesser och arbeta administrativt inom HR. Du kommer att driva dina egna rekryteringsprocesser mot profiler inom produktion och kundtjänst, upprätta anställningsavtal samt kommunicera med interna och externa intressenter. Kunden arbetar i HR-systemet Workday och behöver för den här tjänsten få in en person med erfarenhet i detta system. 


I rollen som som HR- konsult kommer du få möjligheten att arbeta brett inom HR samt rekrytering och därmed vidareutveckla dina tidigare kunskaper. Tjänsten utgår från kontoret i Malmö, och det ingår även att kunna resa till kontoret i Danmark vid något enstaka tillfälle. Uppdraget är med start omgående och är tänkt att till en början pågå tom maj 2024. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Skicka din ansökan så snart som möjligt på www.randstad.se. Urval görs löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta amelie.lindell@randstad.se


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansvarsområden
• Hantera administrativa arbetsuppgifter i samband med rekrytering, inklusive registrering av nyanställningar och skrivande av anställningsavtal.


• Ta helhetsansvar för rekryteringsprocessen, från att annonsera lediga tjänster till att hantera intervjuer och utvärdera kandidater.


• Samarbeta med chefer för att förstå deras rekryteringsbehov och bistå med att formulera tydliga och attraktiva tjänstebeskrivningar.


• Säkerställa att rekryteringsprocessen följer företagets policys och riktlinjer.


• Kommunicera med interna och externa intressenter för att säkerställa en smidig och effektiv rekryteringsprocess.


• Hantera Workday-systemet för att registrera och uppdatera anställningsinformation.

Kvalifikationer
• Universitetsutbildning inom HR eller vad som kan bedömas likvärdigt


• Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och rekrytering.


• Kunskap och erfarenhet av att använda Workday.


• Förmåga att ta helhetsansvar för rekryteringsprocessen och hålla cheferna informerade om framsteg och kandidater.


• Strukturerad och proaktiv i arbetet med förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt.


• God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika intressenter.


• Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.


• Mycket meriterande med flytande danska, tal och skrift. 

Erfarenhet
HR-arbete i HR-systemet Workday.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Kundtjänsmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 18
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare som är passionerad om att ge god service och vill arbeta med eftermarknadstjänster för vår kunds produkter. Du kommer att vara en viktig del av ett team som ansvarar för att hantera kundförfrågningar, reklamationer och garantifrågor. Låter detta som en spännande roll för just dig så är du varmt välkommen med din ansökan. 


Arbetstiderna är heltid mån-fre under kontorstider. Uppdraget sträcker sig till en början 1 år med goda chanser till förlängning då det är ett permanent behov. 


I slutskedet av denna processen kommer det genomföras drogtest samt ett utdrag ur belastningsregistret. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-11-05. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
- Ge högkvalitativ service till kunder lokalt och globalt genom att svara på frågor och lösa problem på ett professionellt sätt.
- Hantera reklamationer och garantifrågor och arbeta för att hitta bästa möjliga lösning för kunden.
- Skapa inköp av tjänster samt uppföljning mot våra leverantörer. 
- Samarbeta med våra tekniska team för att lösa tekniska problem och svara på tekniska frågor från kunderna.
- Dokumentera och rapportera kundinteraktioner och feedback till relevanta avdelningar för att säkerställa ständig förbättring av våra produkter och tjänster.
- Kontinuerligt arbeta med verksamhetsutveckling inom ansvarsområdet. 

Kvalifikationer
- Erfarenhet av kundservice och gärna ha arbetat med reklamationer/garantier tidigare.
- Utbildning på gymnasie- eller högskolenivå.
- Utmärkta kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska, både i tal och skrift.
- En positiv inställning och förmåga att arbeta effektivt i team.
- Lösningsorienterad och kunna tänka ”tänka utanför boxen”
- Goda färdigheter för att kunna använda datasystem och andra systemverktyg (Office 365).

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Androidutvecklare

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Aug 8
Arbetsbeskrivning
Vill du koda tillsammans med andra duktiga utvecklare i en familjär kultur och i riktigt coola projekt? Då är jobbet som Androidutvecklare hos Tactel helt rätt för dig!

Tactel är en digital interaktionsbyrå. Med design, teknik och insikter som utgår från vad människor vill ha i sina liv, levererar vi lösningar som skapar kvalitetstid i våra kunders digitala relationer. 

Ansvarsområden
Vad du kommer att få göra
Du kommer att ingå i ett team och arbeta agilt tillsammans med både utvecklare och designers. Våra kunder finns över hela världen och i en rad olika branscher. Från finans, handel, flyg och Internet of Things. Du kan läsa mer om våra projekt på vår hemsida. Exakt vilket projekt du kan passa i bestäms när vi fått träffa dig och fått veta mer om dina kompetenser och ditt intresseområde.

När vi rekryterar utvecklare till vårt team så rekryterar vi för att vi tror på dig; alltså på din personlighet och potential att bli en ännu bättre utvecklare. Har du redan hunnit jobba några år lägger vi också lite extra vikt vid att du kan ta en ledande roll och hjälpa de som inte jobbat lika länge som du.

Detta får du av oss
Förutom trevliga och duktiga kollegor, utmanande och varierande arbetsuppgifter och inspirerande miljö erbjuder vi dig:


Flexibel arbetstid 
30 dagars semester, utöver övertids- och restidsersättning
Attraktivt kontor i centrala Malmö
Frukost och frukt, varje dag!
Generöst friskvårdsbidrag
Dator & mobiltelefon efter dina önskemål samt betalt företagsabonnemang 
Årlig konferensresa 
Personalrabatt på Panasonic elektronik
Tjänstepension & försäkringar
Utökad ersättning vid föräldraledighet
Events så som teamaktivteter, AWs, friskvårdsaktiviteter mm.


Kvalifikationer
Det vi söker hos dig
Du älskar Android-utveckling och det senaste inom teknik!
Du är en lagspelare som uppskattar och förstår värdet av att lära av varandra
Du har minst fyra års erfarenhet av utveckling i Java eller Kotlin och har kunskaper inom Android SDK och Android OS arkitektur
Din utbildningsnivå kan variera, men du har en relevant utbildning inom datateknik eller liknande
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av programmering även inom andra språk.

Du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska.

Bifoga gärna ditt CV i din ansökan.

Om företaget
Tactel är en digital interaktionsbyrå. Med design, teknik och insikter som utgår från vad människor vill ha i sina liv, levererar vi lösningar som skapar kvalitetstid i våra kunders digitala relationer. Vi startade 1995 och sedan 2015 är vi en del av Panasonic Avionics. Idag har vi 100 medarbetare och kontor i Malmö, Stockholm och Umeå.

Här kan du läsa om Tactels olika projekt: https://tactel.se/sv/case/

Ansök nu

Strategisk Inköpare

Inköpare
Läs mer Okt 17
Arbetsbeskrivning
Har du en utbildning och erfarenhet inom Supply Chain och vill genom Randstad få chans att både utvecklas och utveckla arbetet hos en av våra attraktiva kunder i centrala Malmö? Läs då vidare! Vår kund söker en strategisk inköpare till deras inköpsteam som bl.a kommer arbeta med leverantörshantering, underhåll av avtal och priser samt analys- och strategiarbete.  Du kommer få vara med och bygga upp inköpsavdelningen och både påverka och bygga upp processer för Supply Chain inom bolaget. 


Heltid, mån-fre 08.00-17.00 med möjlighet till flex. 
Inhyrningsuppdrag på 6 månader med stor chans till övertag hos kund efter inhyrningsperioden. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-10-31. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.



Ansvarsområden
Som inköpare kommer du arbeta på strategisk såväl som operativ nivå,  en omväxlande tjänst med ansvar för ett antal kategorier. Du kommer arbeta nära leverantörerna och ha ett tätt samarbete med de interna avdelningarna. Det är därför viktigt att du är kommunikativ och initiativtagande för att driva ditt ansvarsområde framåt.


Du tillsammans med inköpsteamet jobbar med att kvalificera, säkerställa och leda en strategiskt anpassad leverantörsbas avseende långsiktighet och stabilitet gällande kostnad, leveransduglighet och kvalitetsutfall.


Du kommer även att leda/delta i tvärfunktionella team med syfte att utveckla företagets köpspecifikationer, ramavtal och standarder för att uppnå kostnadsbesparingar och värdeförbättringar och tillse att dessa levereras enligt tidplan.


Exempel på arbetsuppgifter: 


Utveckla din kategori och leverantörsbas med avseende på kostnad, ledtid & kvalitet
Koordinera/följa upp årliga avtals-/prisförhandlingar/prestanda och säkerställa uppfyllnad av inköpspolicyer, processer och rutiner
Samarbete med avdelningar för att säkerställa tidplan och kostnadskrav i utvecklingsprojekt
Ansvara för inköps ERP-parametrar och säkerställa att rätt master data finns i systemet
Verkställa inköpsorder i samband med projekt, ramordrar och prototyper


Kvalifikationer


Eftergymnasial utbildning inom Supply Chain, inköp eller liknande område
Minst tre års erfarenhet av kvalificerat inköpserfarenhet
Erfarenhet av avtal- och prishantering 
Flytande engelska och svenska, både i tal och skrift
Goda kunskaper i Excel

Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Jeeves. 


Som person tror vi att du har en god förhandlingsvana, driv och besitter en vilja att ständigt förbättra och utveckla, med noggrannhet samt ordning och reda. Du är en god kommunikatör och prestigelös med en affärsmässig helhetssyn. Du är förtroendeingivande och duktig på att bygga och utveckla relationer. Du gillar ett högt tempo och är stresstålig och att leverera i tid till rätt kvalitet ser du som en självklarhet.

Mycket meriterande med erfarenhet inom branschen för medicinsk teknik. 

Erfarenhet
Minst tre års erfarenhet.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

System Engineer ADB Safegate

Systemtestare
Läs mer Sep 11
Job description
 Is this something you really would like to do?

Join a company that is an industry leader in what they do?
Change the future of aviation by supporting airports to handle more aircrafts, safely and efficiently?
Work in an international environment, close to colleagues and customers all around the world?
Work with interesting and new technology on a daily basis?
If yes, please continue reading!

At ADB SAFEGATE we want to bring success to our customers which will give you an amazing opportunity to work with people around the world to deliver great technology experience to our customers. Reporting to the System Engineering Manager of our Gate Business, the Systems Engineer will be focused on the delivery of Gate solutions into customer environments. This role involves international travel as our solutions are used at hundreds of airports across the globe, including the top 10 busiest airports.

The ideal candidate is a self-driven and problem-solving System Engineer who bring success to the team and customer by leveraging your experience in JavaScript and knowledge of High-availability systems. Together in a team of System Engineers, you’ll support the Project Engineer in technical deliveries of customer projects.

You will make an impact by...

Deliver training for customers on the GATE Solution.
Support the dedicated Service Team in cut over post go live.
Configuration, testing and commissioning of the SW products towards the customer requirements
Document the implementation and design of solutions.
Support best practice processes: ITIL knowledge, DevOps environments a plus.
Targeting in quality, in time and in budget execution.
Follow the DevOps principles, interfacing with internal and external stakeholders.
Providing key input to the agile development processes and product design. 

Responsibilities
 How will we inspire you..

To work in the aviation industry can be new for the many but that is also what makes it interesting! Airports operates very differently, and we give you the opportunity to take a closer look at some of the biggest airport in the world, how it works and the technology behind it.

Beside working with new technology in an interesting industry, we are international “for real”. You will meet and greet with colleagues and customers all around the world and explore different cultures. You will also get the best of two worlds – you will work in a global cooperation and at the same time in a team of 50 people, focusing on the same thing – our GATE products.

We of course offer an attractive salary packet and want to see our people develop and grow together with the organization.

Do you want to hear more or interested to join the journey? Check-in now!

Qualifications
The talent we want to inspire has..


A Bachelor’s degree or equivalent in IT or Computer Science related subject
Advanced Linux/Windows server system administration
Basic network knowledge
Experience in JavaScript
Understanding of High-availability systems
Great English proficiency (additional language is an asset)
Ability to pass a Criminal Records Check for an airport airside pass.

 This would be a plus but not a must..
DB administration
Virtualization
Experience with system integration into existing external systems
Experience with Identity Access Management systems (e.g. Keycloak)
Experience of international working
Experience in Software development
Experience in Python
Experience in Postgre
Experience in Powershell/BASH
Certification Management


About the company
 At ADB SAFEGATE, our diverse team, spanning 45+ nationalities across 37 offices, shares one purpose: helping airports achieve new levels of safety, sustainability and efficiency in airside operations. If you are people-centric, and a team player who’s driven and passionate about developing and delivering products, solutions and projects that improve apron operations and make air travel safer and better, come join our crew.

Ansök nu

Administratör

Administrativ assistent
Läs mer Okt 6
Arbetsbeskrivning
Administrativ ut i fingerspetsarna? Intresserad av att få chansen att arbeta i och stötta en av Sveriges viktigaste myndigheter? Då kan det här vara din chans! Till vår kund söker vi nu en administratör som administrativt ska stötta organisationen med dokumentation, ärendeunderlag och arkivering. I rollen kommer även HR- och sekretessbelagd administration att ingå. Uppdragsperiod sträcker sig med start omgående och förväntas pågå under ett års tid. Sök redan idag! 

Heltid.  
Arbetstid: Mån-fre kontorstid. 
Arbete kommer utgå från myndighetens kontor i Malmö.

För den här rollen blir du anställd av Randstad och uthyrd som konsult. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-10-22. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta amelie.lindell@randstad.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
För den här tjänsten kommer du som konsult att vara uthyrd till en statlig myndighet och i rollen administrativt hantera ärendeunderlag och diverse dokumentation. Du kommer hantera sekretessbelagda dokument och administrera dessa, samt arbeta med arkivering av dokument. Du kommer även få chansen att hjälpa till att administrera i myndighetens rekryteringsprocesser. Utöver det administrativa ansvaret i rollen kommer du även via telefon, mejl och sms internt hantera kommunikation med diverse intressenter. 

Du kommer tillhöra och arbeta med ett nationellt team inom myndigheten och ha dina kollegor utspridda runt om i landet. 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för uppdraget behöver du: 
• Gymnasium eller likvärdig utbildning
• Mycket goda kunskaper i MS Office alt. annat IT-system
• Minst två (2) års arbetslivserfarenhet som administratör/administrativ assistent

Mycket meriterande om du har erfarenhet av personaladministration, sekretesshantering samt kunskap i arkivlagstiftningen. 

Erfarenhet
Minst två års erfarenhet som administratör.

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Junior Frontend Developer

Frontend-utvecklare
Läs mer Okt 16
Job description
Randstad Technologies are on the hunt for a frontend code maestro that wants to kick-start their career as a consultant at one of Sweden's most well-renowned companies. Are you up to the challenge to create web experiences that will make the digital world stand in awe? Then join our consulting team here in Malmö. 

Picture this: You, part of a team that is not just competent but also ridiculously talented and filled with ambition. The assignment is in Malmö but here is the twist - we get it, sometimes you need a change of scenery to stay inspired. So, it is alright to sometimes work from home or another suitable place. With us, your future is flexible, fun and filled with development opportunities. 

Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.

For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Selection and interviews will take place continuously. The position may be filled before the application deadline, so apply as soon as possible.

Responsibilities
Create visually appealing and responsive web interfaces that engage users and deliver seamless experiences
Develop clean, efficient and well-structured code to bring design concepts to life.
Keep up-to-date with the latest frontend technologies and best practices to maintain modern and innovative web development. 
Approach coding challenges with a problem-solving mindset to overcome obstacles and improve website functionality .


Qualifications
Bachelor’s or a higher degree within computer science or equivalent 
Good knowledge of working with Typescript for desktop and mobile, interactive web applications with analytics and accessibility 
Fluent skills in English, both written and spoken
+1 years of experience working as a frontend developer 



In this recruitment process we place great importance on who you are as an individual. We are searching for candidates who possess strong communication skills, a team-oriented mindset, ambition, attention to detail and a genuine passion for their work. Self-motivation is key for success in this role. If you align with these qualities, we would love to hear from you! Your character and approach to work is crucial for the team’s success.

About the company
Randstad Technologies specializes in the field of IT and is part of Randstad, the world leader in recruitment and consulting with operations in 38 countries. With this global network, in combination with our strong local foundation, we can offer a wide range of varied and developing assignments and jobs for you who are a specialist in IT. Our mission is to help you reach your true potential with your career in focus!

Ansök nu

Sökes operatörer till kund i Landskrona

Lagerarbetare
Läs mer Sep 25
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av industriarbete och är sugen på nya utmaningar? Har du ett intresse för teknik?  Vill du vara med på en framtidsresa hos ett storsatsande företag? Då är detta jobbet för dig! Är du dessutom en driven, noggrann och lojal person som gillar att jobba i en tillverkande industri där företaget hela tiden strävar framåt? Då kan du vara den vi söker! 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
• Provare som kvalitetssäkrar färdig produkt 
• Presslinjeoperatörer 
• Operatörer inom automationscell. 

Då behovet på de olika stationerna kan variera ser vi gärna att du har kompetens och vilja att arbeta med samtliga uppgifter.

Kvalifikationer
• Har intresse av modern teknik 
• Har erfarenhet av tekniska arbetsuppgifter, till exempel som operatör eller liknande 
• Har en fullständig gymnasieutbildning, gärna inriktad mot industri eller teknik 
• Är kommunikativ i det svenska språket, både i tal och skrift 
• Kan arbeta 5-skift

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu