Randstad AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Randstad AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Analytisk kemist

Analytisk kemist
Läs mer Jul 23
Nytt
Arbetsbeskrivning
Nu utökar vi vårt härliga konsultteam och vi letar efter dig som är en analytisk kemist som vill testa på rollen som konsult. Vi ser ständigt en stor efterfrågan på duktiga analytiska kemister och därför vill vi nu komma i kontakt med dig som är nyfiken på att arbeta som konsult hos oss. I rollen som senior analytisk kemist får du arbeta hos våra läkemedelskunder framför allt i Malmö, Lund och Helsingborg. 
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
När du är konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare, men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vår breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit anställd hos oss en tid. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet från olika arbetsplatser.

Ansvarsområden
Till detta första uppdrag ingår att arbeta laborativt med HPLC. I övrigt ingår tillhörande arbetsuppgifter såsom att blanda lösningar, diska, analysera resultat. All databehandling utförs i excel.


Som konsult hos oss får du varierande uppdrag hos våra läkemedelskunder i Skåne. I rollen som analytisk kemist kan uppdragen variera mellan att stötta våra kunder i att exempelvis:
• Utföra kemiska och fysikaliska analyser av läkemedel eller råvaror, med tekniker som exempelvis HPLC/UPLC, LC-MS, GC, ICP, FTIR, frisättning och titrering enligt GMP/GLP. 
• Utreda avvikande analysresultat.
• Granska/bedöma analysresultat.
• Delta i förbättringsarbete.
• Utföra metodutveckling och metodvalidering.
• Utföra validering/kvalificering av instrument.


Du ansöker på www.randstad.se, innan den 2024-08-31.


För Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen behöver du ha följande erfarenheter och kompetenser med dig:
• Naturvetenskaplig/teknisk högskole- eller universitetsutbildning inom analytisk kemi. 
• Några års erfarenhet av analytiskt arbete på ett QC-labb i läkemedelsindustrin, något års erfarenhet av HPLCsom analytisk kemist eller ett exjobb inom HPLC.
• Mycket goda kunskaper i analystekniken HPLC/UPLC, kunskaper i analysteknikerna, LC-MS, GC, ICP, FTIR, frisättning och titrering är meriterande.
• Goda kunskaper i mjukvaror såsom Empower, Chromeleon och/eller LIMS. 
• Erfarenhet av att hantera avvikelser samt granska och bedöma analysresultat.
• Erfarenhet av att skriva dokument och utföra kvalificering/validering (IQ/OQ/PQ) av analysinstrument eller analysmetoder.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. 


Rollen som konsult ställer höga krav på din personlighet eftersom du kommer att vara på olika uppdrag hos olika kunder. Du behöver därför vara flexibel, inkännande, tycka om att träffa nya människor och ha lätt för att skapa relationer. I rollen som senior analytisk kemist är det väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver också en god förmåga att kunna arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförande av dina arbetsuppgifter.Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

QA Specialist

Kvalitetskoordinator
Läs mer Maj 31
Arbetsbeskrivning
Nu utökar vi vårt härliga konsultteam och vi letar efter dig som är en erfaren QA-specialist som vill testa på rollen som konsult. Vi ser ständigt en stor efterfrågan på erfarna QA-specialister och därför vill vi nu komma i kontakt med dig som är nyfiken på att arbeta som konsult hos oss. I rollen som QA specialist får du arbeta hos våra life sciencekunder framför allt i Malmö, Lund och Helsingborg. Vi söker dig med flera års erfarenhet av klassiska QA-arbetsuppgifter inom läkemedelsindustrin och/eller medicinteknisk industri. Som QA Specialist hos oss får du möjligheten att hjälpa både våra större och mindre Life Science kunder i regionen och därmed bredda din erfarenhet och utvecklas inom QA-området. 
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
Hos Randstad Life Sciences står din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. När du är konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare, men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda för dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vår breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och karriärmål. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit anställd hos oss en tid. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet ifrån olika arbetsplatser. 

Ansvarsområden
I rollen som QA specialist kommer dina arbetsuppgifter inkludera bland annat;
Granska och frisläppa läkemedel eller råvaror.
Stödja kvalitetsprocesser såsom hantering av avvikelser, CAPA, ändringshantering och riskbedömningar. 
Genomföra interna audits.
Delta vid externa audits.
Skriva, granska, revidera, godkänna och implementera kvalitetsdokument, såsom SOP-ar, policys m.m. 
Agera rådgivande i kvalitetsrelaterade frågor. 
Aktivt delta i utveckling, förbättring och implementation av QMS.
Kontakt med leverantörer rörande kvalitetsfrågor.


Kvalifikationer
För att trivas i och prestera väl i rollen ser vi att du behöver ha:
Naturvetenskaplig/teknisk utbildning på högskole-/universitetsnivå.
Flera års erfarenhet av granskning och frisläppning av råvaror och läkemedel. 
Flera års erfarenhet av hantering av avvikelsr, CAPA, ändringshantering och riskbedömningar. 
Flera års erfarenhet av att skriva, granska, revidera, godkänna och implementera kvalitetsdokument, såsom SOP-ar, policys m.m. 
Erfarenhet av att genomföra interna audits samt delta i externa audits. 
Goda kunskaper i GMP och/eller ISO 13485.
Förmågan att utrycka dig obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

För att trivas som konsult hos oss spelar din personlighet en stor roll. Då du kommer att täcka upp för tillfälliga behov hos våra kunder kommer du att byta uppdrag med jämna mellanrum och därför är din flexibilitet viktig och att du med enkelhet kommer in i nya grupper. Som person är du även självgående och du har ett stort eget driv. Du är strukturerad och noggrann och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi och våra kunder värdesätter även att du tar egna initiativ och att du känner dig bekväm med att fatta beslut. Då du i rollen som konsult ofta har många kontakter, behöver du ha lätt för att samarbeta med många olika typer av människor. Din kommunikativa förmåga är därför också av stor vikt.  
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad AB
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu

Process transfer specialist

Produktionskoordinator
Läs mer Maj 15
Arbetsbeskrivning
Polypeptide söker nu dig som vill bli vår nästa Process Transfer Specialist!?Gruppen expanderar och därför söker vi nu två Process Transfer Specialists. I den här rollen får du möjlighet att jobba med nya spännande projekt samt med många olika kunder. Det är en roll där du hela tiden kommer att utvecklas och utmanas positivt, då inget projekt är det andra likt.


Du blir en del av ett team som idag består av 7 professionella och engagerade kollegor med hög kompetens och stark samarbetsförmåga. Som avdelning är vi ansvariga för technology transfer av olika projekt från preklinisk fas fram till processvalidering har utförts. Som Process Transfer Specialist kommer du att vara produktionsrepresentant i nya kundprojekt, samt driva och koordinera produktionsrelaterade uppgifter. Du fungerar som spindeln i nätet och har en avgörande roll för produktionens framgång. Rollen omfattar även en del kundkontakt där du får möjlighet att bygga starka och professionella relationer.
 
Du får en gedigen ingång i bolaget och startar med en tid i produktionen för att lära dig produktionsprocessen från grunden så att du får en stabil kunskapsgrund i din roll som Production Specialist.
 
Kulturen du möts av präglas av trevliga människor, stor hjälpsamhet och en miljö där alla pratar med alla. Tempot är högt och syftet gott.
 
Vi kommer att arbeta med löpande urval och du är välkommen att söka via www.randstad.se, senast 2024-04-22. Vill uppmärksamma dig på att du endast kan ladda upp ett dokument, så önskar du både CV och personligt brev, ber vi dig sammanfoga det till ett dokument.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson på karolina.andersson@randstad.se.

Ansvarsområden
Ansvarsområden i tjänsten, i breda drag:
Arbeta med samtliga steg vad gäller processöverföring (technology transfer) från kund till Polypeptide eller inom Polypeptide Group
Arbeta i nära samarbete med Process Development, för en lyckad processöverföring
Skriva/driva/granska kvalitetsdokument så som MBPR, SOP, ändringsbegäran, CAPA, riskbedömningar, avvikelseutredningar
Representera produktionen i projektteam både internt och externt
Vara ansvarig för ett specifikt steg i peptidtillverkning (syntes, klyvning eller rening och isolering) och få möjlighet att utöka ansvaret och följa hela tillverkningen i framtiden
I samarbete med chef, ansvara för den övergripande produktionsplaneringen, detaljplanering och beläggningsplaner för utrustning gällande tilldelade projekt, samt vara kontaktperson till planeraren
Planering/initiering av rengöringsdokument av utrustningar
Jobba med vårt ERP system (AX) för att bland annat beställa råvaror till produktionen
Supportera och utbilda produktionspersonal när det gäller process- och kvalitetsrelaterade händelser
Delta vid kundmöten, audits och inspektioner


Kvalifikationer
För att trivas och prestera väl i denna roll, ser vi att du har följande erfarenhet och kunskap med dig:


Högskoleutbildning inom för tjänsten relevant område, exempelvis kemi eller bioteknik
Arbetslivserfarenhet inom produktion i Life Science-industrin
Processförståelse för läkemedelstillverkning
Erfarenhet av GMP
Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift, samt goda kunskaper i svenska
Intresse för skrivande

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av kvalitetsdokumentation, så som riskbedömningar, ändringsbegäran och/eller tillverkningsprotokoll.
I ditt arbete är du driven, strukturerad och initiativtagande. Du är orädd och nyfiken, vilket gör att du tycker om att lära nytt. Du trivs i samarbete med andra och är prestigelös, samt har ett gott sinne för planering av ditt arbete.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Polypeptide Laboratories (Sweden) AB
PolyPeptide är en av världens största oberoende kontraktstillverkare av terapeutiska peptider för läkemedel och kosmetika. PolyPeptide är representerade i Frankrike, Belgien, Indien, Sverige samt USA och sysselsätter ca 1 200 medarbetare. Koncernen är börsnoterad i Schweiz och tillverkar mer än en tredjedel av alla godkända peptidläkemedel globalt.

Ansök nu

.NET Developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 27
Job description
Looking to continue or kick-start your career as a consultant and getting to thrive in different assignments at different companies?


Randstad Digital is helping leading brands to accelerate their digital enablement, and this presents exciting opportunities for tech talents. Currently, we have highly attractive assignments for .Net Developers in the Malmö, Lund and Helsingborg area. Randstad Digital collaborates with companies within automotive, banking & finance, customer & retail, and several other industries.  


Being part of Randstad Digital, is being part of a major global organization and of a hugely talented global team. Our value comes from our people and that is why we put them first. We are proud of our learning culture and we believe that talent grows when presented with opportunity, which is why we encourage our people to think beyond their role.

Responsibilities
Your responsibilities might differ depending on your assignment, but can and probably will include:
Writing high-quality code and do code-review
Using your understanding of the businesses goals and needs to create solid solutions inline with the companies strategy
Continuously work for improvement and take active part in discussions regarding technical decisions 
Share your expertise with your colleagues and when needed, mentor more junior developers


Qualifications
+2 years of experience of working as a software developer
Great skills in C# /.Net
Fluent skills in English Many of our current assignments require Swedish, hence fluency in Swedish will be seen as meritorious. 


In this recruitment we will attach great importance to your personality traits. Of course your technical skills and experiences are important, but we believe that being a team player, having a passion for development, willingness to learn and being flexible is even more important. We are looking for talents who have a positive and a can-do attitude. You will need to be responsible, thorough and as passionate about delivering top-tier technical solutions as we are.

About the company

Randstad
At Randstad, we see the possible in people. With business all over Sweden and in all areas of expertise, we help people find work that feels good, where they get the opportunity to develop and realize their true potential. With close to 600 000 employees in 38 countries, Randstad is the global leader in the HR services industry. Our mission is to become the world’s most valued working life partner. By combining our passion for people with the power of today’s technology, we support people and organizations in realizing their true potential. We call it Human Forward.

Ansök nu

Production Project Leader

Produktionskoordinator
Läs mer Jul 8
Arbetsbeskrivning
Polypeptide söker nu dig som vill bli vår nästa nyckelperson vid införandet av nya produkter i produktionen i rollen som Production Project Leader! Bolaget expanderar på alla plan, så om du vill du vara med på en stark och snabb tillväxtresa de närmsta åren, där det kommer att finnas ändlösa möjligheter att påverka, lära, utvecklas och ta nya kliv i din karriär, då är detta rollen för dig! Var är du om två år, om du blir en del av resan nu?
I din roll som Production Project Leader får du möjlighet att driva och följa kundprojekt från preklinisk fas fram till processvalidering. Du kommer att få optimera produktionsprocesser genom framgångsrika tech transfers som inte bara bidrar till en grundlig processförståelse för alla i teamet utan också till exempel säkrare eller mer effektiv peptidtillverkning. Du fungerar som spindeln i nätet och har en avgörande roll för produktionens framgång. Hos oss får du möjlighet att bygga starka och professionella relationer såväl inom som utanför Polypeptide. Oavsett vilka erfarenheter du tar med dig in i rollen, så är Polypeptide öppna och generösa med att främja dina intressen och kunskaper. Du kanske har en passion för förbättringsarbete, för analytisk processutveckling, för digitalisering eller vill vara den som arbetar mer mot andra siter inom bolaget – vad du än brinner för, så kommer möjligheter att ges!
Det är inget krav att ha jobbat med peptidtillverkning innan eftersom du utöver att få en gedigen genomgång av bolaget, även kommer att starta din resa hos oss med en tid i produktionen för att lära dig produktionsprocessen från grunden och på så sätt skapa en stabil kunskapsgrund i din roll som Production Project Leader.
Välkomnad blir du av ett team som idag består av sju professionella och engagerade kollegor med hög kompetens och stark samarbetsförmåga. Kulturen du möts av präglas av trevliga människor, stor hjälpsamhet och en miljö där alla pratar med alla. Tempot är högt och syftet gott. Ett gott betyg för bolaget är att det finns många medarbetare som är återvändare till bolaget, vilket vittnar om att de längtat tillbaka då de inte hittat samma härliga bolagskultur någon annanstans.
Vi kommer att arbeta med löpande urval och du är välkommen att söka via www.randstad.se, senast 2024-08-19. Vill uppmärksamma dig på att du endast kan ladda upp ett dokument, så önskar du både CV och personligt brev, ber vi dig sammanfoga det till ett dokument. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson på karolina.andersson@randstad.se.

Ansvarsområden
Ansvarsområden i tjänsten, i breda drag:
Arbeta med samtliga steg vad gäller processöverföring (technology transfer) från kund till Polypeptide eller inom Polypeptide Group
Arbeta i nära samarbete med Process Development, för en lyckad processöverföring till produktionen
I samarbete med managers, sätta detaljplanen för produktionen
Skriva/driva/granska kvalitetsdokument så som batch-dokumentation, SOP, ändringsbegäran, CAPA, riskbedömningar, avvikelseutredningar
Representera produktionen i projektteam både internt och externt
Vara ansvarig för ett specifikt steg i peptidtillverkning (syntes, klyvning eller rening och isolering) och få möjlighet att utöka ansvaret och följa hela tillverkningen i framtiden
Planering/initiering av rengöringsdokument av utrustningar
Jobba med vårt ERP system (AX) för att bland annat beställa råvaror till produktionen
Supportera och utbilda produktionspersonal när det gäller process- och kvalitetsrelaterade händelser
Delta vid kundmöten, audits och inspektioner


Kvalifikationer
För att trivas och prestera väl i denna roll, ser vi att du har följande erfarenhet och kunskap med dig:
Högskoleutbildning inom för tjänsten relevant område, exempelvis kemi eller bioteknik
Arbetslivserfarenhet inom produktion i Life Science-industrin, eller annan starkt reglerad verksamhet
Processförståelse för läkemedelstillverkning, eller annan tillverkning
Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift, samt goda kunskaper i svenska
Intresse för skrivande

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av kvalitetsdokumentation, så som riskbedömningar, ändringsbegäran och/eller tillverkningsprotokoll. Även om du har kunskap och/eller erfarenhet av GMP.
I ditt arbete är du driven, strukturerad och initiativtagande. Du är orädd och nyfiken, vilket gör att du tycker om att lära nytt. Du trivs i samarbete med andra och är prestigelös, samt har ett gott sinne för planering av ditt arbete.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Polypeptide Laboratories (Sweden) AB
PolyPeptide är en av världens största oberoende kontraktstillverkare av terapeutiska peptider för läkemedel och kosmetika. PolyPeptide är representerade i Frankrike, Belgien, Indien, Sverige samt USA och sysselsätter ca 1 200 medarbetare. Koncernen är börsnoterad i Schweiz och tillverkar mer än en tredjedel av alla godkända peptidläkemedel globalt.

Ansök nu

Uppdragsledare – mobila mätningar

Utvecklingsingenjör, tillverkningsindustri
Läs mer Jul 16
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och forma morgondagens infrastruktur? Som en del av vårt dynamiska team inom Road Survey Technology (RST) får du chansen att arbeta med banbrytande mätteknik och datainsamling på en internationell marknad. Här väntar varierande uppdrag och en arbetsmiljö som inspirerar till utveckling och innovation. 
Som uppdragsledare hos oss på Ramboll blir du en nyckelspelare i vår strävan att leverera förstklassiga lösningar inom Vägytemätning och Mobile Mapping. Du kommer att ansvara för att marknadsföra och sälja våra tjänster, delta i affärs- och anbudsarbete samt leda och koordinera mätuppdrag från start till mål. Din roll innebär också att du får möjligheten att arbeta både strategiskt och praktiskt, med uppgifter som sträcker sig från planering och inmätning till kundkontakt och ekonomi.
Hos oss på Ramboll får du inte bara ett jobb – du får en karriär med möjligheter att växa både personligt och professionellt. Vi erbjuder:
En hybrid arbetsmiljö med stor flexibilitet och placering i Malmö.
Ett engagerat team bestående av ingenjörer och mätoperatörer.
Tillgång till avancerade mätsystem och ett omfattande kontrakt i Sverige som sträcker sig över flera år.
Möjligheten att arbeta internationellt och med varierande uppdrag.

Som en del av vårt team får du ständigt utvecklas genom utbildningar inom både våra mätsystem och Rambolls kvalitets- och ekonomisystem. Vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och ser till att du får det stöd och de verktyg du behöver för att lyckas.
Gör skillnad och utveckla din karriär med oss på Ramboll. Ansök idag och bli en del av framtidens vägledning inom mätteknik! Varmt välkommen med din ansökan, senast den 18 augusti. (dvs före den 19 augusti).
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Nadia Milotti på tel. 076-8554059 eller via mail Nadia.Milotti@randstad.se alt. Kristin Svensson på 070-7932204 eller kristin.svensson@randstad.se. (Semesterperioder kan innebära att vi svarar med fördröjning).
För Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du bifoga ditt CV i din ansökan. Önskar du även skicka med ett personligt brev eller annan kompletterande information kring din ansökan ber vi dig lägga med det i samma dokument, t.ex. som en inledning på ditt CV. 

Ansvarsområden
Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Road Survey Technology (RST) som omfattar cirka 100 personer och en stor flotta av mätsystem för datainsamling.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som uppdragsledare omfattar att:
Marknadsföra våra tjänster internt samt sälja oss externt.
Delta i affärs- och anbudsarbete.
Ansvara för genomförandet av mätuppdrag, såväl praktiskt (planering, inmätning, bearbetning och leverans) som affärsmässigt (kundkontakt, administration och ekonomi). 
Kunna utföra och delta vid inmätning, dvs. ha möjlighet och vilja att arbeta i fält långt hemifrån.
I samarbete med övriga i teamet utveckla och effektivisera våra arbetsprocesser.
Att vid problem, driftsättning eller utveckling av mätsystemen arbeta med vår verkstad i Toftanäs

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. Att utbildas inom Rambolls kvalitets- och ekonomisystem kommer att bli lika nödvändigt som utbildningen av våra mätsystem. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
En ingenjörsutbildning och flerårig erfarenhet inom samhällsbyggnadssektorn, gärna med inriktning på mätningsteknik eller geodesi.
Erfarenhet som uppdrags- eller projektledare och trivs i en samordnande roll.
God kommunikationsförmåga på svenska och engelska, både i tal och skrift.
Arbetat med entreprenörer inom anläggning eller väg.
En analytisk förmåga och ett proaktivt arbetssätt.

Som person och uppdragsledare hos oss är du en som trivs med att ta initiativ, är kvalitetsorienterad och strukturerad. Du har en naturlig förmåga att se helheten samtidigt som du inte missar detaljerna. Din förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt med både kunder och kollegor gör dig till en ovärderlig tillgång i vårt team. 

Om företaget

Ramboll Sweden AB
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Läs mer på www.ramboll.com/sv-se

Ansök nu

Senior analytisk kemist

Analytisk kemist
Läs mer Maj 23
Arbetsbeskrivning
Nu utökar vi vårt härliga konsultteam och vi letar efter dig som är en erfaren analytisk kemist som vill testa på rollen som konsult. Vi ser ständigt en stor efterfrågan på duktiga analytiska kemister och därför vill vi nu komma i kontakt med dig som är nyfiken på att arbeta som konsult hos oss. I rollen som senior analytisk kemist får du arbeta hos våra läkemedelskunder framför allt i Malmö, Lund och Helsingborg. 
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
När du är konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare, men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vår breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit anställd hos oss en tid. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet ifrån olika arbetsplatser.
Vi kommer att arbeta med löpande urval och du är välkommen att söka via www.randstad.se, senast 2024-08-18. Vill uppmärksamma dig på att du endast kan ladda upp ett dokument, så önskar du både CV och personligt brev, ber vi dig sammanfoga det till ett dokument.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Emelie Lanner på emelie.lanner@randstad.se.

Ansvarsområden
Som konsult hos oss får du varierande uppdrag hos våra läkemedelskunder i Skåne. I rollen som senior analytisk kemist kan uppdragen variera mellan att stötta våra kunder i att exempelvis:
• Utföra kemiska och fysikaliska analyser av läkemedel eller råvaror, med tekniker som exempelvis HPLC/UPLC, LC-MS, GC, ICP, FTIR, frisättning och titrering enligt GMP/GLP. 
• Utreda avvikande analysresultat.
• Granska/bedöma analysresultat.
• Delta i förbättringsarbete.
• Utföra metodutveckling och metodvalidering.
• Utföra validering/kvalificering av instrument.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen behöver du ha följande erfarenheter och kompetenser med dig:
• Naturvetenskaplig/teknisk högskole- eller universitetsutbildning inom analytisk kemi. 
• Flera års erfarenhet av analytiskt arbete på ett QC-labb i läkemedelsindustrin.
• Mycket goda kunskaper i analystekniker så som exempelvis HPLC/UPLC, LC-MS, GC, ICP, FTIR, frisättning och titrering.
• Goda kunskaper i mjukvaror såsom Empower, Chromeleon och eller LIMS. 
• Erfarenhet av att hantera avvikelser samt granska och bedöma analysresultat.
• Erfarenhet av att skriva dokument och utföra kvalificering/validering (IQ/OQ/PQ) av analysinstrument eller analysmetoder.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. 
Rollen som konsult ställer höga krav på din personlighet eftersom du kommer att vara på olika uppdrag hos olika kunder. Du behöver därför vara flexibel, inkännande, tycka om att träffa nya människor och ha lätt för att skapa relationer. I rollen som senior analytisk kemist är det väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver också en god förmåga att kunna arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförande av dina arbetsuppgifter. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad AB
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu

Teknisk Specialist

Teknisk chef, kommun
Läs mer Jul 9
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och påverka? Som Teknisk Specialist får du en varierande och utvecklande roll och stora möjligheter att påverka verksamhetens framtid. Vi har spännande projekt som kan bli din nästa utmaning.
Teknisk Specialist asfaltsproduktion till avdelning syd.
Om rollen
NCC är en av de ledande aktörerna inom asfaltsproduktion. Vi är starka inom områden som teknik, miljö, asfaltsåtervinning, utveckling och arbetsmiljö. I rollen som Teknisk Specialist hanterar du tekniska frågor inom dessa områden. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor som Area Manager, andra verksamhetsansvariga och specialister i avdelning syd. Avdelning syd omfattar Skåne, Blekinge, Småland, Halland, Västra Götaland och Bohuslän. Du rapporterar till Business Support Manager för asfalt syd och du ingår i avdelningens ledningsgrupp där du får en strategiskt viktig roll.
Övrig information
Placeringsort enligt överenskommelse. Tjänsten innebär resor, främst i avdelningen, övernattning kan förekomma. Vi strävar efter jämställdhet och mångfald, och vi är fast beslutna att skapa en inkluderande arbetsplats där alla har möjlighet att växa. Vi uppmuntrar och välkomnar sökande från olika bakgrunder och kön, för vi tror på att en diversifierad arbetsstyrka är nyckeln till innovation och framgång.
I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll samt alkohol- och drogtester på våra slutkandidater. 
Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag: 2024-08-16. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Rekryteringen sker i samband med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Hansson på telefon 072 988 9405 eller via e-post: anne.hansson@randstad.se

Ansvarsområden
I rollen som Teknisk Specialist kommer dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av:
Bistå linjeorganisationen i tekniska frågor kring asfaltproduktionen
Delta som avdelningen representant i nordiska tekniska grupper
Aktivt kalkylera kostnader för underhåll
Stötta och hålla ihop tillverkningsgruppen inom avdelning syd
Vara kontaktperson inom avdelningen mot tekniska leverantörer som vi har avtal med
Stötta linjeorganisationen vid ny- och avetablering av fasta och mobila asfaltsverk. 


Kvalifikationer
För att trivas i rollen som Teknisk Specialist bör du vara affärsinriktad, självständig och ha hög social kompetens med stor kunskap inom asfaltsproduktion och teknisk utrustning. Vi ser att du har ett engagemang för miljöfrågor för att driva en hållbar utveckling.  Du är trygg i dig själv, kommunicerar tydligt och har en stark vilja att lyckas tillsammans samt alltid verka för en god arbetsmiljö. Vidare är du duktig på att skapa relationer och förvalta långsiktiga samarbeten.
Vi söker dig som:
Har minst 5 års erfarenhet av asfaltsproduktion och produktkunskap i ledande befattning, gärna som arbetschef eller liknande
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Värderingar som ärlighet, tillit och respekt går i linje med dina egna värderingar.

Om företaget

NCC Industry AB
NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. NCC:s verksamhet inom asfalt är uppbyggd kring produktion av asfalt samt asfaltbeläggning. Asfalts verksamhet bildar en naturlig förädlingskedja som är väl integrerad med NCC:s bygg- och anläggningsverksamhet. I en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och asfalt till allt från garageuppfarter och mindre vägar till komplexa infrastrukturprojekt. NCC Industry och asfaltsverksamheten har en stark marknadsposition där vi vill växa ytterligare.

Ansök nu

Enhetschef RST Systems

Verkstadschef
Läs mer Jul 15
Arbetsbeskrivning
Är du redo för en spännande utmaning? Kom och jobba på vår RST Division som Enhetschef för RST Systems och hjälp oss i vårt arbete mot en hållbar framtid. Vi på Ramboll är övertygade om att hållbara förändringar ska gynna både människor och miljö. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur.
Enheten Systems utvecklar och bygger alla mätsystem som används inom Ramboll RST (Road Survey Technology) samt externt av våra kunder. Systems ansvarar för all mjukvara som används i mätsystemen samt för alla tillhörande applikationer. 
Vi är en enhet i Malmö med ”startup”-känsla, det vill säga vi jobbar brett med frågor och är inte rädda för att prova på nya och otestade sätt att lösa problem. Vi har ett mycket tätt samarbete med de andra enheterna inom Ramboll RST och stöttar dem i deras behov av nya mätsystem och applikationer.
Vi erbjuder
En dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter att påverka och utvecklas.
En inkluderande kultur som främjar mångfald och innovation.
Samarbete med experter inom olika teknikområden.

Visst låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan senast den 14 augusti (före den 15 augusti).
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Kristin Svensson på 070-7932204 eller kristin.svensson@randstad.se alt. Nadia Milotti på tel. 076-8554059 eller via mail Nadia.Milotti@randstad.se. (Semesterperioder kan innebära att vi svarar med fördröjning).
För Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du bifoga ditt CV i din ansökan. Önskar du även skicka med ett personligt brev eller annan kompletterande information kring din ansökan ber vi dig lägga med det i samma dokument, t.ex. som en inledning på ditt CV. 

Ansvarsområden
Inom enheten finns RST:s verkstad (workshop) där det för närvarande jobbar cirka 10 trevliga medarbetare med en samlad kompetens. 
Som Enhetschef ansvarar du för:
Den dagliga driften i verkstan.
Samordning mellan teknikområdena.
Design och byggnation av mätsystem, ofta unika kundanpassade lösningar.
Service och underhåll av mätsystemen, både på plats i vår lokal i Malmö och ute i Europa hos våra kunder.


Kvalifikationer
Högskoleutbildad ingenjör inom maskinteknik, industriell design, datateknik eller motsvarande.
Arbetslivserfarenhet från fordonsombyggnad eller annan verksamhet med systemintegration.
God kommunikationsförmåga på både engelska (bolagsspråk) och svenska.
Erfarenhet av att leda och utveckla ett team.
Körkort B.
Kompetens inom projektledningssystem och kvalitetsledningssystem är meriterande.
Praktisk erfarenhet av arbete i en verkstad är meriterande.

Vi söker dig som är:
Lösningsorienterad
Serviceinriktad
Affärsmässig

För att lyckas i rollen som Enhetschef tror vi att du drivs av att leda och utveckla verksamheter och dess medarbetare med fokus på affärsmässighet. Du har en ledarstil som bygger på delaktighet och kan se att mål måste nås genom bra planering och samarbete.
Du kan skapa nätverk såväl inom som utanför företaget. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av programmering är meriterande. 

Om företaget

Ramboll Sweden AB
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.
Läs mer på www.ramboll.com/sv-se
Ramboll RST är ledande inom rationell och ekonomisk drift- och underhållsplanering av trafikanläggningar. Läs mer på www.ramboll.com/rst

Ansök nu

Automationstekniker

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jul 2
Arbetsbeskrivning
Vi behöver nu förstärka vårt team med en Automationstekniker i Köpenhamnsregionen, med fokus inom vårt affärsområde AI och digitala lösningar, inspektion och kamerateknik. Vi erbjuder dig en bred roll med mycket frihet under ansvar, där du får goda möjligheter att utvecklas tekniskt som en del av vårt team för digitala lösningar inom serialisering och spårbarhet, vanligen benämnt som ”track and trace”. Läkemedelsbranschen är i stort fokus, där Uhlmanns produkter säkerställer att stora volymer av världens läkemedel förpackas och blir spårbara på ett mycket kvalitetssäkert sätt. 
Som Automationstekniker hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder i Norden primärt. Du kommer få möjlighet att självständigt planera och ansvara för driftsättning, underhåll och service av utrustningen som har fokus på kamerateknik och mjukvaran. Du arbetar både på plats hos kund och på distans och i ditt arbete har du alltid möjlighet att få tekniskt och organisatoriskt stöd av dina kollegor i Göteborg eller från vårt moderbolag i Tyskland.
Väljer du denna tjänst som din nästa utmaning ansluter du till ett bolag där många stannar länge och man har en hög trivsel och god sammanhållning. Alla får möjlighet att ha en hög variation i sitt arbete och ta stort ansvar. Det finns en bolagskultur som ser vikten av att ha roligt på jobbet och man får möjlighet att bidra i en stabil och meningsfull bransch som genom sina produkter kan förändra liv.
Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-08-12. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson på karolina.andersson@randstad.se.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Supportera kunder på plats och via digitala lösningar
Akut problemlösning
Nyinstallationer, reparationer och uppdateringar av system samt test och validering av systemen efter dessa moment
Utbildning av operatörer hos kund
Dokumentation av utfört arbete
Kvalifikationer
För att trivas och prestera väl i den här tjänsten, ser vi att du har följande erfarenhet och kunskap med dig:
Teknisk förståelse
Arbetslivserfarenhet inom automation, teknisk service och/eller underhåll
Kunskap inom automation och el
Förståelse för programmering/mjukvara
Goda kunskaper i engelska
Körkort
Positiv syn på att resa i tjänsten och gärna erfarenhet av det

Vi ser det som meriterande om du även har kunskap om styrsystem. Även om du har kunskap i något nordiskt språk och/eller tyska.
I ditt arbete ser du det som en självklarhet att vara serviceinriktad och ha ett fokus på att göra ett gott arbete och att vara en representant för ditt bolag i sin helhet gentemot kund. Du arbetar strukturerat, noggrant och har en god uthållighet. Som person är du trygg, ansvarstagande, lugn och pragmatisk. 

Erfarenhet
Automation

Om företaget

Uhlmann Nordiska AB
Redan 1999 tillkom Uhlmann Nordiska som ett helägt dotterbolag till familjeägda tyska Uhlmann Group, nu i tredje generationen, idag med mer än 2800 anställda och omsättning på ca 3.5 miljarder SEK. Uhlmann grundades 1948 och är marknadsledande tillverkare av förpackningsmaskiner till läkemedelsindustrin globalt i fortsatt stark och lönsam tillväxt. Inom Uhlmann Group finns också bolagen Cremer, Koch och Wonder. Tillsammans med koncernbolag erbjuder vi våra kunder bästa möjliga digitala förpackningslösningar. Uhlmann Nordiska ansvarar för försäljning och service i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island och de Baltiska länderna.
Läs mer om bolaget på www.uhlmann-nordiska.se.

Ansök nu

Business Controller

Business controller
Läs mer Maj 24
Arbetsbeskrivning
Är du en analytisk stjärna med en passion för att driva affärsresultat? Vi söker en Business Controller som vill vara med och forma framtiden för vår växande organisation!
PLM Group har under en längre tid vuxit organiskt och genom förvärv inom tre huvudområden: mjukvara, konsultation och 3D-printers. För att förstärka vårt arbete med analys och uppföljning inom vår mjukvaru- och konsultverksamhet rekryterar vi nu en Business Controller till Malmö, Värnamo eller Västerås.
Vi erbjuder dig
Ett omväxlande arbete i ett expanderande bolag med stora möjligheter att forma rollen och ta egna initiativ.
Vi ingår i IT-kollektivavtalet och erbjuder även många andra förmåner; arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, personalaktiviteter med mera. Vi erbjuder även möjlighet till hybridarbete där det finns möjlighet att arbeta delar av arbetsveckan på distans.
Business Controller rapporterar till CFO för moderbolaget Pronect.
I denna rekrytering samarbetar PLM Group Sverige AB med Randstad. För mer information om tjänsten kontakta Senior Rekryteringskonsult Elin Bjursten på elin.bjursten@randstad.se.
Vi gör löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Om du vill bifoga både CV och personligt brev; gör det i ett samlat dokument eftersom man endast kan bifoga ett dokument. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.
På grund av kommande semesterperiod så blir det en paus i kontakten med kandidater. Får du inte svar före semesterperioden, så kommer vi såklart återkomma i augusti.

Ansvarsområden
Som Business Controller kommer du bland annat ha uppgifter och ansvar för:
Löpande försäljnings- och lönsamhetsanalys
Leda arbetet med budget och prognoser
Månatlig finansiell rapportering
Uppföljning och utveckling av KPI:er med användande av koncernens ERP/BI-system

Det är ett varierat och utvecklande arbete och du kommer att vara involverad i princip alla delar i bolaget där du kommer att vara länken mellan Finance och koncernens övriga funktioner

Kvalifikationer
Din bakgrund
Vi söker dig som har:
Minst fyra års erfarenhet inom controlling
Minst tre års arbetslivserfarenhet på revisionsbyrå 
Minst en kandidatexamen i redovisning, ekonomistyrning eller motsvarande
Erfarenhet av större ERP-system och god kompetens i Excel
Flytande på svenska och engelska
B-körkort
Ett generellt IT-intresse

Meriterande om du har:
Arbetat internationellt
Erfarenhet av Power BI/Dynamics 365 eller motsvarande system

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Business Controller tror vi att du behöver vara:
Engagerad
Ha lätt för att samarbeta med olika människor samt vara
Kommunikativ
Proaktiv, självgående och prestigelös
Driven av en vilja att det ska gå bra för organisationen


Om företaget

PLM Group Sverige AB
För mer än 25 år sedan skapades PLM Group ur behovet av Design i 3D.
Genom vårt samarbete med den ledande leverantören inom 3D mjukvara: Dassault Systèmes SolidWorks, tillhandahåller vi löpande den senaste och bästa teknologin för att våra kunder ska uppnå imponerande resultat och bli framgångsrika i sina innovationsprocesser.
PLM Group är Nordens största återförsäljare av SolidWorks med cirka 6 000 kunder inom produktutveckling och tillverkning i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland och Island.
Sedan 2014 är vi dessutom återförsäljare av 3D skrivare från flera av de ledande tillverkarna.
Sedan 2018 är PLM Group en del av Pronect, en företagsgrupp som tillsammans tjänar över 7 000 branschkunder och har en årlig omsättning på 1,5 miljarder kronor. Pronect har sitt huvudkontor i Värnamo och finns i sju länder i Norden och Baltikum.
Läs mer på https://plmgroup.se/ samt https://pronect.eu/

Ansök nu

Nätverkstekniker

Nätverkstekniker
Läs mer Jun 26
Arbetsbeskrivning
Randstad Digital söker en erfaren nätverkstekniker som är redo att ta nästa steg och anta en ny, spännande utmaning. Om du är ansvarstagande, trivs i en bred roll och gillar att arbeta tillsammans med andra, då är detta rätt jobb för dig.
Som en del av vårt ambitiösa konsultteam kommer du att arbeta som senior nätverkstekniker hos vår kund. Vi letar efter någon som brinner för att bygga och optimera robusta nätverkslösningar och har djup erfarenhet av avancerade nätverksteknologier.
I denna nyckelroll kommer du att designa, implementera och underhålla komplexa nätverksinfrastrukturer. Tillsammans med ett erfaret team av teknikspecialister kommer du att säkerställa att våra kunders nätverkslösningar är säkra, skalbara och högpresterande.
Om du är redo att ta din karriär till nästa nivå och arbeta i en dynamisk miljö, då är detta möjligheten för dig!


Uppdraget är som konsult via Randstad digital och hos oss blir du del av en kompetent konsultstyrka. Randstad digital är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad digital står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


Urval kommer att ske löpande och därför kan uppdraget komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor eller funderingar om tjänsten vänligen kontakta konsultchef Elin på elin.karstensson@randstad.se
Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansvarsområden
I denna roll kommer du bland annat:
Dokumentera
arbeta i omfattande och komplexa nätverksmiljöer.
Utveckla och förbättra nätverkslösningar.
Lösning av tekniska problem.
Medverkan i olika projekt.


Kvalifikationer
Minst fem års erfarenhet som nätverkstekniker, samlad under de senaste tre åren.
Flytande i svenska, både muntligt och skriftligt.
Djupgående kunskaper inom routing, BGP, Palo Alto, ACI, datacenternätverk och WAN.
Relevant utbildning inom nätverksteknik eller liknande fält.
B-körkort 

Vi söker dig med ett starkt tekniskt intresse som gillar att bidra med anpassad teknisk kompetens efter olika behov. Du lär dig snabbt och kan enkelt sätta dig in i nya system och tekniker. Som person är du social och trivs med att arbeta i team. Du är drivande, strategisk och metodisk, och kan hantera flera ärenden och processer samtidigt i en miljö med många intressenter. Dessutom är du en ansvarsfull lagspelare som arbetar mot uppsatta mål.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

IT supporttekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jul 4
Arbetsbeskrivning
Är du i början av din karriär och brinner för service och IT? Tycker du om att ha kontakt med människor och lösa tekniska problem? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker nu supporttekniker till en välkänd verksamhet i centrala Malmö.


Som supporttekniker i 1st line kommer du att vara företagets ansikte utåt och ha daglig kontakt med verksamhetens användare. Ditt huvudansvar blir att ge teknisk support i världsklass genom att lösa problem via telefon, genom vägledning eller fjärrstyrning. Vid mer komplexa ärenden lämnar du ärendet vidare till verksamhetens 2nd line-team för fortsatt hantering. 


OBS! Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att behövas innan anställning kan påbörjas. Därför kan det vara bra om man har det klart i förväg!


Uppdraget är som konsult via Randstad Digital, som är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Digital står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


Vi ser fram emot din ansökan! 


Uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor eller funderingar om tjänsten vänligen kontakta Talent Manager Sally Hansen på sally.hansen@randstad.se.

Ansvarsområden
Som 1st line supporttekniker ansvarar du för att ge snabb och effektiv hjälp till användare vid tekniska problem, samt för att säkerställa att alla ärenden hanteras professionellt och i enlighet med företagets riktlinjer. Din roll är kritisk för att säkerställa en smidig användarupplevelse och underhålla en hög kvalitet på den tekniska supporttjänsten.

Kvalifikationer
Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom IT-support
Kunskaper inom Windows, Office & datorer
Allmän kännedom kring PC/skrivare/tillbehör
Du behärskar svenska & engelska obehindrat i tal och skrift

Ett stort plus om du har erfarenhet av Active Directory/Office 365/Exchange/Citrix.


I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi letar efter dig som har ett starkt kundfokus och som gillar att ge professionell service anpassad efter användarens specifika behov. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Som person är du lugn och kan arbeta metodiskt i en miljö med högt tempo, där du kan hantera flera ärenden och processer parallellt. Du är även en ansvarsfull lagspelare som trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

El konstruktör till Svensk Fordonsladdning

Civilingenjör, elkraft
Läs mer Apr 9
Arbetsbeskrivning
För att vi ska kunna fortsätta vår roliga och spännande tillväxtresa mot en grönare framtid och samtidigt göra våra kunder lika nöjda behöver vi på Svensk Fordonsladdning rekrytera en El konstruktör. I den här tjänsten finns stora möjligheter att få vara med och forma den. Vi är ett team som alltid strävar efter att göra varandra bättre och nå nya målsättningar tillsammans. Låter detta intressant? Tveka inte då att skicka in din ansökan redan idag! I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Randstad. Urval och ansökningar hanteras löpande.


Din profil
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Du har god samarbetsförmåga samt en naturlig fallenhet för att skapa trygga och förtroendefulla relationer i mötet med människor. Tjänsten innebär en perfekt mix av både samarbete och självständigt arbete. Förutom ovan nämna styrkor ser vi framför oss att dina sociala kompetenser blir viktiga då du kommer ha kontaktytor både inom och utanför organisationen. Din samlade erfarenhet kommer också göra att du kan fungera som stöd och specialist inom bolaget. Hos oss finns möjligheten att följa projektens gång från idé till driftsatt anläggning och projekten sker både inhouse på våra kontor samt ute hos kunder.

Ansvarsområden
Som El konstruktör hos oss kommer ditt fokus vara att:
Konstruera elanläggningar, främst för elfordonsladdning.
Arbeta med kabeldimensionering, design av inre förbindningar, skåpdesign, layout, apparater samt maskinsäkerhet.
Uppdragen drivs antingen på plats hos våra kunder eller inhouse i våra egna lokaler. Vi finns idag i Rättvik och Örebro.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola.
Minst 10 års erfarenhet av arbete som elkonstruktör.
Goda kunskaper i något/några av CAD-verktygen; Auto-CAD, Eplan, Elprocad och Elmaster samt goda kunskaper i Office-paketet.
Meriterande men kunskaper i ett av de traditionella beräkningsprogram för ledningsdimensionering El-vis, Netkoll eller Febdok.
Har du erfarenhet av maskinsäkerhet är det meriterande.
B-körkort, vi ser även att du är bekväm med att resa i tjänsten.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du:
En genuin lagspelare med förmågan att kunna ta emot och ge återkoppling samt bidra till en bra stämning på arbetsplatsen.
Driven och har hög ansvarskänsla för laget och kundleveransen.
Lyhörd och nyfiken och kan snabbt ta till dig ny kunskap och lär gärna av dina kollegor.


Om företaget

Svensk Fordonsladdning AB
Svensk Fordonsladdning är en ledande leverantör av helhetslösningar inom DC-laddning och energilagring över hela landet. Vi är specialister inom fordonsladdning och energilagring som levererar högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Vår vision är att erbjuda högkvalitativa helhetslösningar inom fordonsladdning och energilagring för att främja övergången från fossila bränslen till eldrift och utvecklingen av den svenska laddinfrastrukturen.

Ansök nu

Fullstack Developer

Interaktionsdesigner
Läs mer Apr 4
Job description
Are you a skilled Full Stack Developer looking for an exciting opportunity where you can contribute to the development of cutting-edge business simulation software? Come join our team at Celemi in Malmö, where you can make meaningful contributions to creating high-quality interactive digital learning experiences for our global clientele.
This role offers the opportunity to work on challenging projects and significantly impacts the digital learning landscape.
You will be part of a collaborative team dedicated to delivering high-quality solutions to clients worldwide.
Celemi offers a supportive and inclusive work environment where your skills and contributions are valued.
You report to our CTO. You will be in close collaboration with our Tech Lead. Your input and experience help manage project priorities, deadlines and deliverables.
This role is based in Celemi’s office in Malmö, and offers a hybrid work solution. We do see work from our office as an important part of remaining innovative, nurture our Celemi culture and to keep a good relation with colleagues. 

Please apply at www.randstad.se. If you have questions, please contact Senior Recruitment & Executive Search Consultant Elin Bjursten: elin.bjursten@randstad.se.
You are welcome to submit your application with your CV as soon as possible since we contact and interview candidates continuously during the process. NOTE! You can only attach one document, so if you wish to include both your CV and cover letter, you need to do this in one document.
You need to have a work permit for Sweden / have a citizenship within in EU in order to be eligible for this position.
Due to the upcoming holiday season, there will be a pause in communication with candidates. If you do not receive a response before the holiday period, we will of course get back to you in August.

Responsibilities
Collaborate with internal teams, designers, concept developers, and third-party software consulting companies to implement application designs and ensure technical architecture, development, testing, and deployment of software solutions.
Contribute to the strategic technical direction of projects, ensuring scalability, robustness, and quality of software solutions.
Work within an agile environment, specifically utilizing Scrum methodology.
Embrace DevOps practices and principles to enhance collaboration and improve software delivery efficiency. 


Qualifications
Requirements
5+ years of experience as a Fullstack Developer or a similar role
Strong skills in JavaScript, including React, Node.js, and experience with Socket.io for real-time communication.
Proficiency in database management, including MongoDB, My, and Redis.
Fluent in professional English, with the ability to communicate effectively.

Preferred Experience
Experience with technologies and tools utilized by our team is highly desirable, including familiarity with GitHub Actions, AWS cloud services, Docker for containerization, Terraform for Infrastructure as Code, and Redux for state management.
You should possess personal qualities such as being driven, cooperative, creative, curious, and adept at multitasking with several projects simultaneously.
Our stack
JavaScript, React, Redux, Node.js, Socket.io, MongoDB, My, Redis, AWS, Docker, Terraform, GitHub

About the company

CELEMI Celemiab International AB
Celemi is a renowned developer of business simulations with a global presence, delivering standard and custom-built solutions for learning for nearly 40 years. Join us in our mission to lead change through innovative digital learning solutions.
https://celemi.com/

Ansök nu

sales consultant till randstad i malmö

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Maj 27
Varför ska man fortsätta jobba som säljare, och vad är egentligen poängen med att börja på ett nytt ställe? Sitta och ringa mer eller mindre intresserade kunder dagarna i ända i syfte att uppnå några dammiga försäljningsmål som en säljchef någonstans trixat fram? “Hurra”, jublar du kanske? Vad bra, då finns det hur många andra jobb som helst där ute för dig att söka. Vill du istället jobba med att sälja tjänster som betyder något på riktigt - att hjälpa människor och företag att utvecklas och nå sin fulla potential? Då kan du vara den perfekta matchningen för oss.I rollen som Sales Consultant blir du en efterlängtad nyckelperson hos oss på Randstad. Du kommer genom nykundsbearbetning och försäljning driva och utveckla vår verksamhet i regionen för att säkerställa att Randstad är den främsta leverantören av bemanningslösningar på marknaden. Du blir Randstads ansikte ut mot potentiella och befintliga kunder, framförallt inom SME-segmenten (små och medelstora verksamheter) i regionen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och marknadsföra Randstads bemannings- och rekryteringskoncept. Detta gör du genom nykundsbearbetning, kundbesök och uppföljning liksom i ett nära samarbete med dina kollegor inom bemanning och rekrytering. Rollen innebär alltså utöver stort fokus på nykundbearbetning att du är, eller blir, specialist på den svenska arbetsmarknaden och på kundernas olika branscher - allt för att skapa givande och inspirerande möten för våra kunder och prospekt.
varför ska du jobba hos oss?På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt.
För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.
vem är du och vad har du gjort innan?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare, gärna inom B2B men du kan också ha någon typ av bakgrund inom service på ett eller annat sätt vara van vid att jobba i en utåtriktad roll med stort eget ansvar. Det kan vara ansvar för personal, budget (kanske både och?) eller ansvar för en liten verksamhet som du har drivit.
Det är också meriterande med någon typ av eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, försäljning, ledarskap eller motsvarande.
Eftersomdu kommer arbeta med kunder i hela regionen är det ett krav att du har körkort.
Du behöver också ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, då vi jobbar i en global koncern och möter många människor med olika typer av bakgrund.

vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som:
Är kommunikativ och drivs av att etablera och upprätthålla fina relationer med kunder och kollegor. Framförallt tycker du att försäljning är det absolut roligaste man kan ägna sin arbetsvecka åt!
Har en stark drivkraft och stimuleras av att jobba mot uppsatta mål. Vi tror att du får energi av att se resultat av arbetet du gör och att du inte tappar modet när du då och då stöter på en utmaning.
Är nyfiken och tycker att det är stimulerande att sätta dig in i, och verkligen förstå olika kunders verksamheter, behov och utmaningar.
Är trygg i dig själv och vågar utmana kunder och kollegor utifrån din kunskap och expertis. Utmanar och ifrågasätter gör du naturligtvis alltid med kunden- och kandidatens bästa i intresse och vi tror att du är en person som kan utöva inflytande över din omgivning på ett positivt och varmt sätt.

placering och omfattningTjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Malmömen vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersonerNågot för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2024-06-19 Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.
För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Joacim Brattvia: joacim.bratt@randstad.se
Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 24
Arbetsbeskrivning
Svensk Fordonsladdning fortsätter att växa och söker nu en servicetekniker som vill göra karriär i en av framtidens hetaste branscher.
Som servicetekniker kommer du att arbeta med utbyggnad och underhåll av laddinfrastruktur, och du kommer att vara bidragande till att stärka den framtida infrastrukturen. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team för att säkerställa att alla laddstationer fungerar och håller en hög och säker nivå. Du utgår från ett av kontoret och hemmet för att främst täcka området Syd och Mellan Sverige. Om du idag jobbar i elbranschen och vill ta klivet in i en ny, utvecklande och bred teknik– så kan det här vara en riktigt spännande möjlighet för dig!
Vad Svensk Fordonsladdning erbjuder dig
Ett mindre företag där du får ta brett ansvar och vara en betydande del i utvecklingen.
Goda möjligheter till personlig utveckling och specialistkunskaper i en växande bransch.
Goda förmåner såsom förmånsbil, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner

I denna rekrytering samarbetar Fordonsladdning med Randstad. För mer information kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper Linda Cooper Linda.Cooper randstad.se eller Hanna Wide hanna.wide@randstad.se.

Ansvarsområden
I rollen kommer du att:
Serva och underhålla anläggningar för laddning av elektriska fordon.
Arbeta i nyproduktion/byggnation av anläggningar för laddning av elektriska fordon.
Agera Elsäkerhetsledare för Drift & Underhållsarbeten.
Agera Elsäkerhetsledare för Projekt.
Följa det av företaget beslutade egenkontrollprogrammet.

Som servicetekniker arbetar du med både planerade och akuta underhållsärenden. Du är även delaktig i nyinstallationer och stöttar i uppstartsprojekt vid behov. Du ansvarar för att säkerställa att en hög kvalitet hålls i arbetet och är noggrann med att dokumentera det du utför. Då du arbetar i hela region Syd och Mellan Sverige innebär din roll resor i tjänsten, både kortare resor över dagen och längre resor som innebär övernattning på annan ort.

Kvalifikationer
Vem letar vi efter?
Vi letar efter dig som har några års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med elinstallation och vill ta klivet in i en senior serviceteknikerroll, i en spännande bransch på frammarsch.
Kanske har du tidigare erfarenhet inom elnät och energi och söker en ny plats att utveckla dina kunskaper inom?
I tillägg ser vi gärna att du har:Utbildning inom el eller elkraft, minst gymnasieexamen och gärna kompletterande utbildning inom högskola eller universitet.
B-körkort.
Möjlighet att resa i tjänsten.

Kompetenser
För att trivas i den här tjänsten så tror vi att du är:
Flexibel
Lagspelare
Strukturerad
Noggrann


Om företaget

Svensk Fordonsladdning AB
Svensk Fordonsladdning är en ledande leverantör av helhetslösningar inom DC-laddning och energilagring över hela landet. Vi är specialister inom fordonsladdning och energilagring som levererar högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Vår vision är att erbjuda högkvalitativa helhetslösningar inom fordonsladdning och energilagring för att främja övergången från fossila bränslen till eldrift och utvecklingen av den svenska laddinfrastrukturen.

Ansök nu

Säljare

Innesäljare
Läs mer Maj 13
Arbetsbeskrivning
Vår ambition är att ta Celsius till nya höjder! För att lyckas med vårt mål att öka marknadsandelarna måste Celsius stärka upp säljkåren genom att rekrytera fler säljare. 
I din roll som säljare kommer du att vara Celsius ansikte utåt och arbeta för att stärka och bygga upp dess varumärke. Du kommer att ansvara för Malmö och dagligen skapa och vårda relationer, presentera kampanjer och föreslå nya sätt att synas. Förutom försäljning kommer dina arbetsdagar att inkludera behovsanalyser, budgetarbete och genomförande av olika kampanjer. För att kunna uppnå våra mål behöver du utmana dig själv och dina kunder.
Vi söker dig som inte bara delar vår passion för framgång, utan också våra gemensamma värderingar. Hos oss är positivitet, stöttning och inkludering inte bara ord utan hjärtat i vår företagskultur. Vi har en arbetsmiljö där varje individ kan växa både som person och i sin roll.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Celsius Sverige AB med Randstad, där de ansvariga rekryterare Hanna Wide (hanna.wide@randstad.se) och Jeanette Walters (jeanette.walters@randstad.se) gärna svarar på dina frågor. Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Grund för anställning hos Celsius kräver en godkänd bakgrundskontroll och vi använder oss av verifieras kontrollverktyg.
Vi arbetar med ett kompetensbaserat urval. Om du uppfyller kriterierna ovan blir första steget i processen att genomföra två tester; ett problemlösningstest (Matrigma) och ett personlighetstest (MAP). Därefter gör vi ett första urval för att gå vidare till intervju. Välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Besöka butiker och bygga starka relationer med butikspersonal och chefer
Ansvara för att presentera och sälja in Celsius
Förstå kundernas behov och erbjuda lämpliga produkter baserat på deras sortiment och målgrupp.
Hantera distribution av produkterna, exponering, kampanjer i butik, aktivera lokalkampanjer
Följa upp försäljningsresultat och rapportera till ledingen


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som säljare krävs det att du har
Gymnasieutbildning
B-körkort
Erfarenhet av försäljning mot dagligvaruhandel eller servicehandel
Förhandlingsvana i butiksmiljö
Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
Meriterande försäljning av dryck alternativt konfektyr

Som person är det viktigt att du är
Prestigelös
Actionorienterad ”Can do mentalitet ”
Självgående med stark drivkraft
Stark social förmåga att kunna jobba med olika personligheter
Tävlingsinriktad


Om företaget

Celsius Sweden AB
Celsius grundades i USA 2004
Celsius är den ursprungliga funktionella energidrycken för aktiva människor i Norden och världen. Den lanserades för första gången i Sverige 2009 – vilket blev en enorm framgång som förvandlade den svenska kategorin funktionella drycker och energidrycker. med stor framgång på dagligvaru-, service-, fackhandeln samt gym.
Celsius är, och har alltid varit helt vegansk och innehåller bara naturliga smak-och färgämnen. Celsius innehåller sju olika vitaminer och därtill grönt te, ingefära, guarana och koffein.
• Verksamma i 20 år
• 15 länder
• ca 500 medarbetare (Cirka 60 i Sverige)
• 10 Miljarder i omsättning globalt per år

Ansök nu

rekryteringskonsult till randstad digital i malmö

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 16
I rollen som Rekryteringskonsult hos oss får du ett mångfacetterat uppdrag som går ut på att matcha tillgång och efterfrågan på den lokala tech/IT-marknaden i egenskap av rekryteringsspecialist, med andra ord att hitta den perfekta matchningen mellan kandidat och kund, för att båda parter ska kunna växa och nå sin fulla potential. Som Rekryteringskonsult hos oss jobbar du i en nära dialog med kunder som du både identifierar, bearbetar, säljer in rekryteringsuppdrag hos, och utvecklar men också med kandidater som du matchar mot drömjobbet för just dem. Världens absolut roligaste jobb enligt oss!
Här får du alltså en unik möjlighet att komma nära och lära känna många olika typer av verksamheter inom tech samt möjligheten att bygga din egen kundportfölj med de verksamheter som inspirerar dig mest. Till dina kunder rekryterar du nya specialiserade medarbetare som du identifierar, kompetensutvärderar och presenterar. Stort fokus ligger alltså på försäljning, matchning och inte minst engagemang för individ och verksamhet.
Det är självklart meriterande om du jobbat med rekrytering och bemanning inom tech/IT tidigare men vi söker inte nödvändigtvis dig som kommer från branschen, det gör nämligen så många av våra duktiga kollegor redan. Vi vet av erfarenhet att du också kan ha utvecklat de förmågor som krävs för att bli framgångsrik i vår bransch på helt andra håll. Vad vi söker är framförallt en person som har någon typ av tech-bakgrund och som är van att lyckas med det man företar sig, som har stark drivkraft och som brinner extra mycket för försäljning och att göra andra människor nöjda - oavsett om det rör sig om en kund, en kollega eller en helt ny kontakt.
ansvarsområdenSom rekryteringskonsult kommer du övergripande ha ansvar för:
Försäljning: Att initiera kontakt med nya kunder och fördjupa relationen med befintliga med utgångspunkt i deras unika behov.
Rekrytering: Annonsering, urval, intervjuer och testning av kandidater bland annat. Utöver detta kommer du arbeta proaktivt med att bygga spännande kontaktnät av kandidater genom search och och andra nätverksaktiviteter.
Administration: Fakturering, avtalshantering, annonsering e.t.c

varför ska du jobba hos oss?På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt.
För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.
vem är du och vad har du gjort innan?Vi sa att det var världens roligaste jobb, men det är inte alltid världens enklaste. Därför söker vi dig som:
Är van vid att lyckas med det du företar dig och har gedigen bakgrund inom tech/it och service och tjänsteförsäljning på ett eller annat sätt. Skulle du redan sedan tidigare ha erfarenhet inom rekrytering är det mycket meriterande. Du kan också ha tidigare ledarskapserfarenhet och på den vägen har rekryteringserfarenhet.
Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift då vi jobbar i en global koncern och möter många människor med olika typer av bakgrund.
Examen från universitet eller högskola är meriterande, helst inom tech/IT.

vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som
Är relationsbyggande, konsultativ och kommunikativ till din läggning. Framför allt älskar du att arbeta med andra och ge förstklassig service och stöd till alla, oavsett roll, relation eller bakgrund. Vi ser potentialen i individer och verksamheter och det tror vi att du också gör
Oavsett vad du gjort tidigare är en person som har nått dina mål och inte givit upp när det har varit motigt utan fortsatt arbeta engagerat, resultatorienterat och alltid med fokus på kunden. Vi söker helt enkelt dig som har en stark drivkraft och som trivs med frihet under ansvar.
Är affärsmässig och agerar utifrån ett helhetsperspektiv med kunskap om egna organisationen, konkurrenter och marknad.
Är flexibel och trivs i en dynamisk och mångfacetterad miljö där den ena dagen sällan är den andra lik - för det är charmen i våra job.

placering och omfattningTjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Malmömen vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersonerNågot för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2014-05-30. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.
För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Ercan Bahar, Head of Permanent RecruitmentDigital via: ercan.bahar@randstad.se.
Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

rekryteringskonsult till randstad digital i malmö

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 30
I rollen som Rekryteringskonsult hos oss får du ett mångfacetterat uppdrag som går ut på att matcha tillgång och efterfrågan på den lokala tech/IT-marknaden i egenskap av rekryteringsspecialist, med andra ord att hitta den perfekta matchningen mellan kandidat och kund, för att båda parter ska kunna växa och nå sin fulla potential. Som Rekryteringskonsult hos oss jobbar du i en nära dialog med kunder som du både identifierar, bearbetar, säljer in rekryteringsuppdrag hos, och utvecklar men också med kandidater som du matchar mot drömjobbet för just dem. Världens absolut roligaste jobb enligt oss!
Här får du alltså en unik möjlighet att komma nära och lära känna många olika typer av verksamheter inom tech samt möjligheten att bygga din egen kundportfölj med de verksamheter som inspirerar dig mest. Till dina kunder rekryterar du nya specialiserade medarbetare som du identifierar, kompetensutvärderar och presenterar. Stort fokus ligger alltså på försäljning, matchning och inte minst engagemang för individ och verksamhet.
Det är självklart meriterande om du jobbat med rekrytering och bemanning inom tech/IT tidigare men vi söker inte nödvändigtvis dig som kommer från branschen, det gör nämligen så många av våra duktiga kollegor redan. Vi vet av erfarenhet att du också kan ha utvecklat de förmågor som krävs för att bli framgångsrik i vår bransch på helt andra håll. Vad vi söker är framförallt en person som har någon typ av tech-bakgrund och som är van att lyckas med det man företar sig, som har stark drivkraft och som brinner extra mycket för försäljning och att göra andra människor nöjda - oavsett om det rör sig om en kund, en kollega eller en helt ny kontakt.
ansvarsområdenSom rekryteringskonsult kommer du övergripande ha ansvar för:
Försäljning: Att initiera kontakt med nya kunder och fördjupa relationen med befintliga med utgångspunkt i deras unika behov.
Rekrytering: Annonsering, urval, intervjuer och testning av kandidater bland annat. Utöver detta kommer du arbeta proaktivt med att bygga spännande kontaktnät av kandidater genom search och och andra nätverksaktiviteter.
Administration: Fakturering, avtalshantering, annonsering e.t.c

varför ska du jobba hos oss?På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt.
För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.
vem är du och vad har du gjort innan?Vi sa att det var världens roligaste jobb, men det är inte alltid världens enklaste. Därför söker vi dig som:
Är van vid att lyckas med det du företar dig och har gedigen bakgrund inom tech/it och service och tjänsteförsäljning på ett eller annat sätt. Skulle du redan sedan tidigare ha erfarenhet inom rekrytering är det mycket meriterande. Du kan också ha tidigare ledarskapserfarenhet och på den vägen har rekryteringserfarenhet.
Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift då vi jobbar i en global koncern och möter många människor med olika typer av bakgrund.
Examen från universitet eller högskola är meriterande, helst inom tech/IT.

vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som
Är relationsbyggande, konsultativ och kommunikativ till din läggning. Framför allt älskar du att arbeta med andra och ge förstklassig service och stöd till alla, oavsett roll, relation eller bakgrund. Vi ser potentialen i individer och verksamheter och det tror vi att du också gör
Oavsett vad du gjort tidigare är en person som har nått dina mål och inte givit upp när det har varit motigt utan fortsatt arbeta engagerat, resultatorienterat och alltid med fokus på kunden. Vi söker helt enkelt dig som har en stark drivkraft och som trivs med frihet under ansvar.
Är affärsmässig och agerar utifrån ett helhetsperspektiv med kunskap om egna organisationen, konkurrenter och marknad.
Är flexibel och trivs i en dynamisk och mångfacetterad miljö där den ena dagen sällan är den andra lik - för det är charmen i våra job.

placering och omfattningTjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Malmömen vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersonerNågot för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2014-05-30. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.
För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Ercan Bahar, Director National Recruitment Digital via: ercan.bahar@randstad.se.
Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

talent manager/konsultchef till randstad operational i malmö

Personalansvarig
Läs mer Apr 26
Vårt operational team växer och nu söker vi ytterligare en duktig kollega som vill jobba med våra konsultaffärer inom lager, logistik och industri.
Rollen som konsultchef hos oss är mångfacetterad men består sammanfattningsvis av att du har ansvar för ett par kunder där några av våra duktiga konsulter arbetar. Konsulterna är anställda av oss så din roll omfattar rekrytering av konsulter och det fulla arbetsgivaransvaret för dessa liksom försäljning hos såväl befintliga kunder som hos helt nya. Plus allt däremellan som administration, skriva annonser, gå på nätverksträffar, träffa kandidater & medarbetare med mera. Kort och gott kan man beskriva det som att du tar ansvar för hela konsultaffären från ax till limpa. Det gör att det är världens roligaste jobb, väldigt varierande och att du hela tiden får möjlighet att lära dig nya saker och fortsätta utvecklas i din roll.Varje dag arbetar du för att dina kunder ska ha de bästa konsulterna på plats och att dina konsulter ska vara hos den bästa tänkbara arbetsplatsen för just dem. Rollen handlar mycket om att vara kreativ och ihärdig. Att kunna coacha, skruva och våga sälja till och utmana kunderna i vad de vill ha. Vi bollar, föreslår och konsulterar med våra värderingar som ledstjärna; to know, to serve, to trust och simultaneous promotion of all interest.
Ansvarsområden:Försäljning: Att initiera kontakt med nya kunder och fördjupa relationen med befintliga med utgångspunkt i deras unika behov.
Rekrytering: Annonsering, urval, intervjuer och testning av kandidater bland annat. Utöver detta kommer du arbeta proaktivt med att bygga spännande kontaktnät av kandidater genom search och andra nätverksaktiviteter.
Personalansvar: Fullt personalansvar för en grupp duktiga konsulter på uppdrag där du jobbar med alla typer av personalrelaterade ärenden som kan dyka upp i vardagen i form av bland annat; utvecklingssamtal, rehab, karriärcoachning, arbetsmiljö m.m.
Administration: Fakturering, avtalshantering, annonsering e.t.c
varför ska du jobba hos oss?På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt.
vem är du och vad har du gjort innan?Vi sa att det var världens roligaste jobb, men inte alltid världens enklaste, därför söker vi dig som trivs i en dynamisk miljö och har stark drivkraft att lyckas med det du företar dig.
Vi söker i första hand dig som har jobbat med bemanning i något år och som nu är sugen på att ta nästa kliv i din karriär. Annars kan du ha bakgrund från service, ledarskap eller försäljning och vara van vid att ta ett stort eget ansvar. Du kan tidigare ha haft ansvar för uppsökande försäljning, personal, budget (kanske alla delar?) eller ansvar för en hel liten verksamhet som du har drivit. Kanske har du en eftergymnasial utbildning eller haft ett eget bolag men vill nu påbörja en ny karriär?
Oavsett vad du har gjort sedan tidigare så är du en person som drivs av att samarbeta nära med andra och du har nått dina mål och inte givit upp när det har varit motigt utan fortsatt arbeta engagerat, målinriktat och alltid med fokus på målet. För det är det som behövs för att lyckas hos oss i rollen som konsultchef!
Du är kommunikativ och säljande som person och framför allt älskar du att ge förstklassig service. Du har också mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då vi jobbar i en global koncern och möter mycket människor med olika typer av bakgrund.

Du står eventuellt inför att byta riktning på din karriär eller vill fortsätta på inslagen bana men hos en ny arbetsgivare och tycker, precis som vi, att jobbet som konsultchef är drömjobbet. Vi ger dig möjlighet till en karriär på världens största HR-serviceföretag. Du kommer, å din sida, att bidra med din vinnande attityd, ditt stora engagemang i det du företar dig och inte minst din positiva inställning. placering och omfattning:Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Malmö men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersonerNågot för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2024-05-26. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.
För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Sven Thylén, manager operationalvia:sven.thylen@randstad.se eller på nummer:+46761427184

Ansök nu

sales consultant till randstad i malmö

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Apr 29
Varför ska man fortsätta jobba som säljare, och vad är egentligen poängen med att börja på ett nytt ställe? Sitta och ringa mer eller mindre intresserade kunder dagarna i ända i syfte att uppnå några dammiga försäljningsmål som en säljchef någonstans trixat fram? “Hurra”, jublar du kanske? Vad bra, då finns det hur många andra jobb som helst där ute för dig att söka. Vill du istället jobba med att sälja tjänster som betyder något på riktigt - att hjälpa människor och företag att utvecklas och nå sin fulla potential? Då kan du vara den perfekta matchningen för oss.I rollen som Sales Consultant blir du en efterlängtad nyckelperson hos oss på Randstad. Du kommer genom nykundsbearbetning och försäljning driva och utveckla vår verksamhet i regionen för att säkerställa att Randstad är den främsta leverantören av bemanningslösningar på marknaden. Du blir Randstads ansikte ut mot potentiella och befintliga kunder, framförallt inom SME-segmenten (små och medelstora verksamheter) i regionen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och marknadsföra Randstads bemannings- och rekryteringskoncept. Detta gör du genom nykundsbearbetning, kundbesök och uppföljning liksom i ett nära samarbete med dina kollegor inom bemanning och rekrytering. Rollen innebär alltså utöver stort fokus på nykundbearbetning att du är, eller blir, specialist på den svenska arbetsmarknaden och på kundernas olika branscher - allt för att skapa givande och inspirerande möten för våra kunder och prospekt.
varför ska du jobba hos oss?På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt.
För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.
vem är du och vad har du gjort innan?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare, gärna inom B2B men du kan också ha någon typ av bakgrund inom service på ett eller annat sätt vara van vid att jobba i en utåtriktad roll med stort eget ansvar. Det kan vara ansvar för personal, budget (kanske både och?) eller ansvar för en liten verksamhet som du har drivit.
Det är också meriterande med någon typ av eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, försäljning, ledarskap eller motsvarande.
Eftersomdu kommer arbeta med kunder i hela regionen är det ett krav att du har körkort.
Du behöver också ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, då vi jobbar i en global koncern och möter många människor med olika typer av bakgrund.

vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som:
Är kommunikativ och drivs av att etablera och upprätthålla fina relationer med kunder och kollegor. Framförallt tycker du att försäljning är det absolut roligaste man kan ägna sin arbetsvecka åt!
Har en stark drivkraft och stimuleras av att jobba mot uppsatta mål. Vi tror att du får energi av att se resultat av arbetet du gör och att du inte tappar modet när du då och då stöter på en utmaning.
Är nyfiken och tycker att det är stimulerande att sätta dig in i, och verkligen förstå olika kunders verksamheter, behov och utmaningar.
Är trygg i dig själv och vågar utmana kunder och kollegor utifrån din kunskap och expertis. Utmanar och ifrågasätter gör du naturligtvis alltid med kunden- och kandidatens bästa i intresse och vi tror att du är en person som kan utöva inflytande över din omgivning på ett positivt och varmt sätt.

placering och omfattningTjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Malmömen vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.
information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersonerNågot för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2024-05-19 Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.
För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Joacim Brattvia: joacim.bratt@randstad.se
Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 29
Arbetsbeskrivning
Svensk Fordonsladdning fortsätter att växa och söker nu en servicetekniker som vill göra karriär i en av framtidens hetaste branscher.
Som servicetekniker kommer du att arbeta med utbyggnad och underhåll av laddinfrastruktur, och du kommer att vara bidragande till att stärka den framtida infrastrukturen. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team för att säkerställa att alla laddstationer fungerar och håller en hög och säker nivå. Du utgår från ett av kontoret och hemmet för att främst täcka området Syd och Mellan Sverige. Om du idag jobbar i elbranschen och vill ta klivet in i en ny, utvecklande och bred teknik– så kan det här vara en riktigt spännande möjlighet för dig!
I denna rekrytering samarbetar Fordonsladdning med Randstad. För mer information kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper Linda.Cooper randstad.se eller Hanna Wide hanna.wide@randstad.se.

Ansvarsområden
Som servicetekniker arbetar du med både planerade och akuta underhållsärenden. Du är även delaktig i nyinstallationer och stöttar i uppstartsprojekt vid behov. Du ansvarar för att säkerställa att en hög kvalitet hålls i arbetet och är noggrann med att dokumentera det du utför. Då du arbetar i hela region Syd och Mellan Sverige innebär din roll resor i tjänsten, både kortare resor över dagen och längre resor som innebär övernattning på annan ort.
Vad Svensk Fordonsladdning erbjuder dig
Ett mindre företag där du får ta brett ansvar och vara en betydande del i utvecklingen.
Goda möjligheter till personlig utveckling och specialistkunskaper i en växande bransch.
Goda förmåner såsom förmånsbil, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner.


Kvalifikationer
I rollen kommer du att:
Serva och underhålla anläggningar för laddning av elektriska fordon.
Arbeta i nyproduktion/byggnation av anläggningar för laddning av elektriska fordon.
Agera Elsäkerhetsledare för Drift & Underhållsarbeten.
Agera Elsäkerhetsledare för Projekt.
Följa det av företaget beslutade egenkontrollprogrammet.

Vem letar vi efter?
Vi letar efter dig som har några års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med elinstallation och vill ta klivet in i en senior serviceteknikerroll, i en spännande bransch på frammarsch.
Kanske har du tidigare erfarenhet inom elnät och energi och söker en ny plats att utveckla dina kunskaper inom?
I tillägg ser vi gärna att du har:Utbildning inom el eller elkraft, minst gymnasieexamen och gärna kompletterande utbildning inom högskola eller universitet.
B-körkort.
Möjlighet att resa i tjänsten.

Kompetenser
För att trivas i den här tjänsten så tror vi att du är:
Flexibel
Lagspelare
Strukturerad
Noggrann


Om företaget

Svensk Fordonsladdning AB
Svensk Fordonsladdning är en ledande leverantör av helhetslösningar inom DC-laddning och energilagring över hela landet. Vi är specialister inom fordonsladdning och energilagring som levererar högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Vår vision är att erbjuda högkvalitativa helhetslösningar inom fordonsladdning och energilagring för att främja övergången från fossila bränslen till eldrift och utvecklingen av den svenska laddinfrastrukturen.

Ansök nu

Process transfer specialist

Produktionskoordinator
Läs mer Apr 22
Arbetsbeskrivning
Polypeptide söker nu dig som vill bli vår nästa Process Transfer Specialist!?Gruppen expanderar och därför söker vi nu två Process Transfer Specialists. I den här rollen får du möjlighet att jobba med nya spännande projekt samt med många olika kunder. Det är en roll där du hela tiden kommer att utvecklas och utmanas positivt, då inget projekt är det andra likt.


Du blir en del av ett team som idag består av 7 professionella och engagerade kollegor med hög kompetens och stark samarbetsförmåga. Som avdelning är vi ansvariga för technology transfer av olika projekt från preklinisk fas fram till processvalidering har utförts. Som Process Transfer Specialist kommer du att vara produktionsrepresentant i nya kundprojekt, samt driva och koordinera produktionsrelaterade uppgifter. Du fungerar som spindeln i nätet och har en avgörande roll för produktionens framgång. Rollen omfattar även en del kundkontakt där du får möjlighet att bygga starka och professionella relationer.
 
Du får en gedigen ingång i bolaget och startar med en tid i produktionen för att lära dig produktionsprocessen från grunden så att du får en stabil kunskapsgrund i din roll som Production Specialist.
 
Kulturen du möts av präglas av trevliga människor, stor hjälpsamhet och en miljö där alla pratar med alla. Tempot är högt och syftet gott.
 
Vi kommer att arbeta med löpande urval och du är välkommen att söka via www.randstad.se, senast 2024-04-22. Vill uppmärksamma dig på att du endast kan ladda upp ett dokument, så önskar du både CV och personligt brev, ber vi dig sammanfoga det till ett dokument.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson på karolina.andersson@randstad.se.

Ansvarsområden
Ansvarsområden i tjänsten, i breda drag:
Arbeta med samtliga steg vad gäller processöverföring (technology transfer) från kund till Polypeptide eller inom Polypeptide Group
Arbeta i nära samarbete med Process Development, för en lyckad processöverföring
Skriva/driva/granska kvalitetsdokument så som MBPR, SOP, ändringsbegäran, CAPA, riskbedömningar, avvikelseutredningar
Representera produktionen i projektteam både internt och externt
Vara ansvarig för ett specifikt steg i peptidtillverkning (syntes, klyvning eller rening och isolering) och få möjlighet att utöka ansvaret och följa hela tillverkningen i framtiden
I samarbete med chef, ansvara för den övergripande produktionsplaneringen, detaljplanering och beläggningsplaner för utrustning gällande tilldelade projekt, samt vara kontaktperson till planeraren
Planering/initiering av rengöringsdokument av utrustningar
Jobba med vårt ERP system (AX) för att bland annat beställa råvaror till produktionen
Supportera och utbilda produktionspersonal när det gäller process- och kvalitetsrelaterade händelser
Delta vid kundmöten, audits och inspektioner


Kvalifikationer
För att trivas och prestera väl i denna roll, ser vi att du har följande erfarenhet och kunskap med dig:


Högskoleutbildning inom för tjänsten relevant område, exempelvis kemi eller bioteknik
Arbetslivserfarenhet inom produktion i Life Science-industrin
Processförståelse för läkemedelstillverkning
Erfarenhet av GMP
Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift, samt goda kunskaper i svenska
Intresse för skrivande

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av kvalitetsdokumentation, så som riskbedömningar, ändringsbegäran och/eller tillverkningsprotokoll.
I ditt arbete är du driven, strukturerad och initiativtagande. Du är orädd och nyfiken, vilket gör att du tycker om att lära nytt. Du trivs i samarbete med andra och är prestigelös, samt har ett gott sinne för planering av ditt arbete.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Polypeptide Laboratories (Sweden) AB
PolyPeptide är en av världens största oberoende kontraktstillverkare av terapeutiska peptider för läkemedel och kosmetika. PolyPeptide är representerade i Frankrike, Belgien, Indien, Sverige samt USA och sysselsätter ca 1 200 medarbetare. Koncernen är börsnoterad i Schweiz och tillverkar mer än en tredjedel av alla godkända peptidläkemedel globalt.

Ansök nu

underkonsult till randstad risesmart i skåne

Personalutvecklare
Läs mer Nov 24
Blev du Coach för mysiga morgonmöten eller spännande titlar? Inte vi heller!

Vi gjorde det för att vi brinner för att ge människor stöttning i val av nytt jobb eller studier, eller fortsättning på den karriär de har. Vi gjorde det för att vi vill arbeta med modern HR-service, människor och utveckling hos och tillsammans med våra kunder. Vi gjorde det för att vi vill hjälpa organisationer, team och chefer att bli en ännu bättre version av sig själva.

Randstad RiseSmart stödjer organisationer och individer att se nya möjligheter, utvecklas och genomföra förändringar. Vi skräddarsyr projekt, program och workshops på grupp- och individnivå för våra kunder. Vi stödjer ledning, HR och chefer vid verksamhetsförändringar, att rätt kompetens stannar kvar i verksamheten och att förändringarna går så smidigt som möjligt. Vi hjälper medarbetare att utvecklas och planera sin karriär samt stöttar varje individs behov och mål.

Nu söker vi erfarna omställningscoacher som vill arbeta som underkonsulter med jobbcoachning runt om i Skåne.

Som coach hos Randstad RiseSmart coachar och möter du individer främst inom vårt tjänsteområde; omställning. Du arbetar med hela processen från att kartlägga kompetens, motivation och utmaningar, till att sätta upp kortsiktiga och långsiktiga mål för hur en individ skall nå en lösning som de är nöjda med. Kort sagt får du ett mångfacetterat uppdrag med stort ansvar, där den ena dagen sällan är den andra lik.

vem är du och vad har du gjort tidigare?

- Till de här uppdragen söker vi dig som har minst sju års arbetslivserfarenhet och minst tre års dokumenterad erfarenhet av en liknande roll med fokus på individuell jobbcoaching och/eller team- och ledarutveckling motsvarande heltid.

- Du har avslutad universitets- eller högskoleutbildning inom arbetsliv, organisation och personalarbete, studie-och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut-eller socionomutbildning alternativt en utbildning i jobbcoachning.

- Personliga egenskaper vi värdesätter är ett målinriktat, drivande och positivt förhållningssätt i både med- och motgång. Vi tror dessutom att du har god självkännedom och är trygg i dig själv och din kunskap, kunskap som du gärna delar med dig av.

- Vi ser också att du är uthållig, resultatinriktad och modig.

- Det är viktigt att du har en god kunskap om den lokala arbetsmarknaden samt goda kunskaper och utvecklade nätverk med olika företag i området.

- Du skall också ha god kunskap och erfarenhet av andra system i samhället som kan vara relevanta för individer i omställning, exempelvis arbetslöshetsförsäkringen, olika former av vuxenutbildning, studiestöd etc.

- Digitalisering präglar i hög grad vårt dagliga arbete därför är du digitalt och tekniskt mogen, och känner dig hemma med att både arbeta och tänka digitalt.

Då tjänsten omfattar visst resande så är körkort ett krav samt tillgång till egen bil.

Som underkonsult kommer du att arbeta i varierande omfattning under begränsad tid, omfattning styrs av efterfrågan och vi ser därför att du har någon annan typ av sysselsättning vid sidan av uppdraget hos oss.

Du kommer att utgå från det Randstadkontor som finns närmast dig men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten. Vänligen observera att vi gör ett löpande urval i denna process, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt givet det.

Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och bakgrundskontroller. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Anneli Giocondi, via: anneli.giocondi@randstadrisesmart.se

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobb IT supporttekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Apr 26
Arbetsbeskrivning
Randstad Digital söker dig som är ute efter sommarjobb på 4 veckor över sommaren, utspritt över juni, juli och augusti. Om du trivs med att arbeta med service och support, samt har ett genuint intresse för IT - då kan denna roll vara för dig! 


Rollen utförs på plats på företagets kontor i Malmö. Du kommer att få hjälpa dina kollegor med olika IT-relaterade ärenden och ha en varierande vardag. Arbetstiderna är kontorstider. 


Randstad Digital är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 
Vi ser fram emot din ansökan! I denna rekrytering kommer vi att tillämpa löpande urval och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor, kontakta gärna talent manager sally.hansen@randstad.se. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Ansvarsområden
Supportera användare med IT-relaterade problem
Arbeta för en god struktur gällande supporten som säkerställer att alla användare får den hjälp som de behöver 
Agera first-point-of-contact för IT-frågor, och ta vid behov ärendet vidare till aktuella kollegor


Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst så behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis att vara studerande eller ha ett annat arbete. Vi söker dig med följande erfarenheter:


Flytande på svenska och engelska i tal och skrift
Grundläggande IT-kunskaper och en stor vilja om att lära dig mer
Tidigare erfarenhet av att arbeta med service och support Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-support så ser vi det som mycket meriterande. 


I denna rekrytering så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är hjälpsam, ansvarstagande och kommunikativ. Då du kommer att stötta dina kollegor med IT-relaterade problem, så är det av största vikt att du är pedagogisk och lugn. Du behöver kunna samarbeta väl med dina kollegor och vara en lagspelare. Naturligtvis är du driven och noggrann. 

Erfarenhet
Lösning av problem
Kommunikation


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

senior software engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 2
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren mjukvaruutvecklare som är redo att ta ditt nästa kliv i karriären? Vill du dessutom arbeta för ett företag vars syfte är att hjälpa alla att kunna förstå och bli förstådda? Nu finns möjligheten att bli en del av Oribi Texthelp i Malmö!


Under de senaste 30 åren har Oribi Texthelp haft som mål att skapa IT-lösningar som kan hjälpa människor att läsa, skriva och utforska med självsäkerhet. Vare sig det är i skolan eller på jobbet, så ska alla kunna nå sin fulla potential. 


Som senior utvecklare hos Oribi Texthelp kommer du vara ansvarig för att utveckla mjukvarulösningar av hög kvalitet som möter Oribi Texthelp kunders behov. Du kommer ha nära samarbete med kollegorna i ditt team men även med avdelningen i Köpenhamn, så resor till det danska kontoret sker minst en gång per månad. Du kommer även att arbeta sida vid sida med lingvister för att fortsätta utveckla produkterna.


Om du är en person som trivs med att arbeta i krossfunktionella team och vill arbeta med att leverera innovativa mjukvarulösningar, då är detta för dig. 


Oribi Texthelp samarbetar med Randstad Technologies i denna rekrytering. Kontakta Sally Hansen på sally.hansen@randstad.se. 070-148 35 81 för frågor. Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Designa och utveckla mjukvarulösningar av hög kvalitét som möter kundernas behov
Delta i att utveckla den tekniska dokumentationen
Arbeta tillsammans med UX-designers för att säkerställa implementeringen av det bästa möjliga UI och UX
Arbeta tillsammans med infrastruktur-teamet för att säkerställa att all mjukvara uppfyller högsta standard gällande säkerhet
Arbeta nära QA-teamet för att säkerställa att mjukvaran uppfyller högt uppsatta standarder
Arbeta sida vid sida med lingvister
Delta i alla aktiviteter kopplat till agil utveckling, exempelvis sprint planering och daily stand-up 
Kontinuerligt arbeta för att förbättra utvecklingsprocesserna 
Vara en mentor för mer juniora utvecklare i teamet
Hålla dig uppdaterad gällande trender och praxis inom mjukvaruutveckling
Kvalifikationer
5+ års erfarenhet som mjukvaruutvecklare
Mycket goda kunskaper i C
Kunskap och/eller erfarenhet av Javascript
Erfarenhet av versionshanteringsverktyg
Flytande på svenska och engelska i tal och skrift Det är meriterande ifall du har:
Kunskap och/ eller erfarenhet av RUST
Kunskap inom LUA
Erfarenhet av , My eller liknande
Erfarenhet av mjukvaruutveckling på molnbaserade plattformar 
Erfarenhet med Docker, Kubernetes och/eller Proxmox
Erfarenhet av att arbeta agilt
Kunskap inom DevOps
Erfarenhet inom machine learning och AI
Kunskap inom mobila operativsystem
Kunskap om webbläsartillägg I denna rekrytering så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som kan samarbeta väl tillsammans med andra, är kommunikativ och har ett stort eget driv. Du tycker om att lära dig nya saker och anammar ny teknologi snabbt. Naturligtvis så är du också en problemlösare som är noggrann och du är ansvarstagande.

Om företaget

Oribi Texthelp AB
Oribi Texthelp har som syfte att hjälpa alla människor att kunna förstå och bli förstådda. Tillgänglighet är hjärtat av organisationen och genomsyrar allt de gör och deras produkter. Hitintills har över 200 miljoner människor använt Oribi Texthelps produkter och tekniska lösningar.

Ansök nu

Sales coordinator

Systemsäljare
Läs mer Apr 16
Arbetsbeskrivning
Vi söker en serviceinriktad och utvecklingsorienterad Sales coordinator till KROHNE Inor i Malmö. 
På siten som ligger i utkanten av Malmö finns både kontor och produktion. Med 80 års erfarenhet av att utveckla och producera temperaturgivare och signalomvandlare har KROHNE Inor gradvis byggt upp sitt rykte som en internationell ledare och specialistföretag. Dessutom utmärks KROHNE Inor av en varm atmosfär med utpräglad teamkänsla, där man samarbetar mellan avdelningar och hjälper varandra att lösa kundernas unika behov. 
Tillsammans med dina två närmaste kollegor ansvarar du för offert- och orderhantering. Du arbetar mot både svenska och internationella kunder inom industrisegment som papper & massa, stål, kemi, energi samt olja & gas. 
Din roll och vardag är varierande i både innehåll, kontaktytor och tempo, vilket också gör jobbet extra roligt och händelserikt!
Du har daglig kontakt med flertalet interna och externa personer för att få all den information du behöver för att skapa dina offerter och registrera dina order. Din tekniska förståelse kommer att utvecklas tillsammans med teamet. Det finns goda möjligheter till att variera kontorsarbete med distansarbete. KROHNE Inor månar om sina anställdas trivsel och välmående och värdesätter samtidigt medarbetarnas bidrag till en lärande, samarbetande och serviceinriktad kultur.
Varmt välkommen med din ansökan på www.randstad.se, före den 2024-05-08. 
Rekryteringen är ett samarbete mellan KROHNE Inor och Randstad. Du blir anställd av Inor Process AB. Har du frågor om rekryteringsprocessen och tjänsten är du välkommen att kontakta nadia.milotti@randstad.se eller på 0768554059.
Genom att rekrytera personal med olika yrkeskompetenser och olika bakgrunder kan vi möta de förväntningar våra globala kunder ställer på oss. Som medarbetare på KROHNE Inor får du en möjlighet att vara med i ett dynamiskt företag med spännande utveckling där kvalitet och miljö är givna begrepp för alla.

Ansvarsområden
Du kommer bland annat ansvara för att:
Samla in teknisk information från kollegor på andra avdelningar och externa leverantörer inför sammanställning av offerter
Läsa förfrågningsunderlag och därifrån guida kunder till rätt val av teknik
Beräkna priser och kombinera kunders behov med rätt applikation
Skapa offerter (M3)
Registrera kundorder och skicka bekräftelser till kunder
Ta hand om inkommande e-post (teamet delar en gemensam inkorg), kundsamtal och förfrågningar från svenska och internationella kunder
Följa upp och stämma av leveransen på kundbehoven 

Kundbesök tillsammans med regionsäljare förekommer. 

Kvalifikationer
För att du ska trivas och lyckas i rollen som Sales coordinator ser vi gärna att du har:
erfarenhet som innesäljare/ offertberedare för tekniska produkter till industrin, gärna processindustrin.
erfarenhet från instrumentsidan är meriterande.
vana vid att kontakta kunder via e-post och telefon.
mycket god förmåga att kommunicera och anpassa ditt budskap både i e-post och via telefon.
vana av att arbeta i en internationell miljö (engelska).
en teknisk utbildningsbakgrund (gärna inom elektronik eller mekanik, antingen som gymnasieingenjör eller en KY-utbildning), är en fördel.
erfarenhet av arbete i orderhanteringssystem och CRM system 
(INFOR M3 och Microsoft Dynamics är meriterande).
goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Övriga språk är meriterande.

Som Sales coordinator på KROHNE Inor tror vi att du är en person som:
har ambitioner - det syns genom att du tar ansvar och drivs av att lära dig nya saker.
kan arbeta i ett team där man hjälper varandra och tar hjälp av varandra.
är social, framåt och har förmåga att ta både egna beslut och initiativ till att hitta den information du behöver för att sätta samman underlagen. 
har öga för att se både helheter och detaljer som gör skillnad. 


Om företaget

Inor Process AB
KROHNE Inor är ett bolag som utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för temperaturmätning för den globala processindustrin. Sedan INOR förvärvades av KROHNE koncernen 2006, har KROHNE Inor rollen som kompetenscenter för temperatur inom KROHNE.
Tillsammans med KROHNE koncernen, våra två dotterbolag i Tyskland och Finland samt globala partners kan vi erbjuda produkter, lösningar och service över hela världen. Läs mer om vårt företag på www.krohne-inor.se.

Ansök nu

Terminalarbetare

Terminalarbetare
Läs mer Feb 19
Arbetsbeskrivning
Är du student/pensionär (eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%) och söker extrajobb? Vi söker nu arbetsglada och stresståliga personer till att jobba som Terminalarbetare hos vår kund i Fosie. Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet och rekryterar löpande med start omgående, så sök redan idag!


Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna som terminalarbetare är i grunden pakethantering och sortering, där du arbetar fysiskt med kroppen samt kör truck om du innehar truckkort.
Arbetet är förlagt under både dag, kväll och natt under såväl heldagar som kortare pass. Vi ser gärna att du har möjlighet att ta flera pass i veckan och vill vara kvar långsiktigt.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du:
är stresstålig och klarar av arbete i högt tempo
är initiativtagande
är ansvarstagande
har positiv attityd
har god social förmåga
är flexibel

Krav för anställning:
annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
mycket goda kunskaper i svenska språket, både tal och läsförståelse
truckkort TLP-10 är högst meriterande
Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Office coordinator 50%

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Apr 22
Arbetsbeskrivning
Är du en driven och initiativtagande student som vill ha ett arbete under sommaren och vidare bredvid studierna i höst? Vi söker en konsult till vår internationella kund i Malmö som har omgående behov av en medarbetare på 50% som kommer bli vår kunds primära interna kontaktpunkt. Du kommer vara ansvarig för kontakt med leverantörer, kontorsinköp, generell administration och resebokningar.


Deltidsuppdrag året ut, stor chans till förlängning under 2025 också.
Arbetstid: Mån - fre, halvdagar.
På plats på kunds kontor i centrala Malmö.
Uppdrag på 50% med start omgående och löpande hela 2024. Behovet kan komma att modifieras till hösten till under 50% men med en minsta sysselsättningsgrad på 20%.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024.04.30. Löpande urval tillämpas. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I rollen kommer du vara en central person på ett internationellt kontor där drygt 50 personer utgår ifrån.
Du kommer bl.a boka resor, sköta generell administration, ha kontakt med leverantörer och bistå intern personal med hjälp vid behov.


Personen du kommer ersätta är fortsatt kvar på bolaget men inom en annan roll, vilket innebär att stöttning och guidning alltid finns nära tillhands.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för för den här rollen behöver du:


Vara student på minst 50% och kommer fortsätta att studera minst ett år till framöver
Vara flytande i engelska (vardagsspråk i företaget) men också kunna svenska för dialog med leverantörer
Arbetslivserfarenhet från kundtjänst/administration eller liknande sedan tidigare

Du är initiativtagande, drivande och social. Du gillar att lösa problem och arbeta med frihet under ansvar.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Transportadministratör

Account manager
Läs mer Apr 15
Arbetsbeskrivning
Är du en mångsidig och detaljfokuserad administratör med erfarenhet inom transport- och logistikbranschen? Vi söker en konsult till vår globala kund i Malmö som har omgående behov av en medarbetare som kommer bli vår kunds primära kontaktpunkt för kundförfrågningar och se till att effektivt hantera dessa. Du kommer primärt hantera administration i form av orderhantering och diverse kundlösningar.


Heltidsuppdrag till och med september.
Arbetstid: Mån-fre 08.00-17.00.
På plats på kunds kontor i Malmö. 


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024.04.30. Löpande urval tillämpas. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Du kommer i rollen bli vår kunds primära kontaktpunkt för förfrågningar, sitta med orderhanteringar och transportadministration. Du kommer identifiera avvikelser och implementera nödvändiga åtgärder vid dessa. Likaså kommer du koordinera försändelser och säkerställa rätt leverans i rätt tid tillsammans med ditt team. 


Du kommer tillhöra ett trevligt, lite mindre, sammansvetsat team på arbetsplatsen som jobbar mycket tillsammans i det dagliga arbetet. Här hjälper man varandra, på plats och på annan ort, för att tillsammans skapa rätt förutsättningar och fortsätta leverera bra resultat. 

Kvalifikationer
Vi ser att du är en analytisk, snabbtänkt och problemlösande person. Du är en lagspelare som självständigt och tillsammans med ditt team ser till att med glädje nå gemensamma mål. Du trivs i en varierande roll där mycket händer samtidigt och där multitasking blir ditt mellannamn.


Du har: 
• Minst två års erfarenhet av liknande roll i transportbranschen alt. en utbildning inom transport och haft LIA-perioder inom området
• Erfarenhet av analytiskt arbete 
• Bra kommunikativa egenskaper, på både svenska och engelska – tal & skrift 
• Kunskaper i MS-Office, Excel främst 


Mycket meriterande med erfarenhet av biltransport sedan tidigare.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Sales Specialist - Praktikplats Höst 2024

Account manager
Läs mer Apr 11
Arbetsbeskrivning
Brinner du för att bygga starka kundrelationer och tycker dessutom att IT är ett fantastiskt roligt område? Studerar du för närvarande inom försäljning på högskola eller universitet? Då välkomnar vi dig gärna för en praktikplats hos Randstad Technologies under hösten 2024. 


På Randstad Technologies är vi specialiserade inom IT. I vårt team arbetar vi både med rekrytering och konsulter, där vi samarbetar med många spännande kunder och välkända varumärken i regionen. 


Som praktikant hos oss kommer du att få lära dig mycket om olika branscher och organisationer. Du kommer att få insyn i alla delar i hur vi samarbetar med våra kunder och erbjudas möjligheter att följa med erfarna kundansvariga, samtidigt som du också ska få testa dina egna vingar. 


Teamet som du välkomnas till består av två konsultchefer, två kundansvariga och en senior rekryteringskonsult - alla med sina egna upparbetade kundnätverk. Vi skulle själva beskriva oss som prestigelösa, drivna och vi har väldigt roligt ihop.

Ansvarsområden
Under din praktikplats kommer du att ha en ansvarig mentor som kommer att introducera dig för hur vi arbetar med våra kunder. Efter praktikplatsen så kommer du att få med dig en bred grund inom försäljning. Du kommer att få inblick i en otroligt spännande bransch på ett av världens största konsult- och rekryteringsföretag med möjlighet till goda referenser och erfarenheter inför framtiden. För rätt person finns det också chans att söka sig vidare inom koncernen efter examen.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna praktikplats så behöver du följande:
Nuvarande studerande på en eftergymnasial utbildning med fokus på försäljning och kundhantering
Flytande på svenska och engelska i tal och skrift Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av att arbeta inom IT-området. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta med kunder och relationsbyggande. 


Det viktigaste för oss är dock vem du är som person. Vi söker dig som har ett högt driv, är ambitiös och inte är rädd för att ta egna initiativ. Då vi arbetar tätt ihop i teamet, så behöver du vara duktig på att samarbeta och kommunicera. Som person bör du också vara ansvarstagande och noggrann. Vi arbetar med kollegor och kunder runt om i hela Sverige, och världen - därav är det av största vikt att du trivs med att upprätthålla relationer samt är en god lagspelare.

Erfarenhet
IT-försäljning
Kommunikation
Försäljning
IT-rekrytering


Om företaget

Randstad AB

Ansök nu

underhållstekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Mar 20
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetat med daglig drift och skötsel av produktionsutrustning och vill arbeta på södra Sveriges ledande mejeriföretag?
Nu söker vi på Skånemejerier flera tekniker till underhållsteamet där du antingen kommer tillhöra media- eller förpackningsavdelningen.
Att arbeta på underhållsavdelningen hos oss är ett fritt, varierande och ansvarsfullt arbete, du kommer att arbeta både självständigt och i team samt ta egna initiativ. Vi är ca 40 st medarbetare som är fördelade på våra tre olika avdelningar förpackning, process/media och kyl/lager. Vi arbetar i 2- eller 3-skift och tjänsten är en tillsvidare anställning.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot antingen verkstad eller maskinreparation.
För att vara aktuell för mediaavdelningen så behöver du ha tidigare erfarenhet av drift och skötsel mot mediautrustning. Främst ventilation, ångcentraler, vattenförsörjning, tryckluft och reningsverk
Om du inte har erfarenhet mot media men däremot har erfarenhet av att jobba med service och underhåll av maskiner inom tillverkning så kan du vara aktuell för vår förpackningsavdelning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
daglig drift och skötsel av utrustning
planera och utföra service/servicestopp
planera och utföra förebyggande underhåll
driva underhållsfrågor i nyinstallationsprojekt
agera teknisk expert för att utveckla den avdelning du tillhör

Varför Skånemejerier?
Skånemejerier är en del av Lactalis Group som har produktion i ett femtiotal länder på fyra kontinenter. Det ger våra medarbetare tillgång till en stor bredd av kompetensutveckling och möjligheten att bygga internationella kontaktnätverk. Bredden i vår verksamhet gör också att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter inom allt från produktion till ekonomi och marknadsföring, på både lokal och internationell nivå.


Vänligen notera att vi på Skånemejerier arbetar för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester.
I den här rekryteringen samarbetar Skånemejerier med Randstad, du blir anställd hos Skånemejerier. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Svensson på 0707932204 eller på kristin.svensson@randstad.se. Sista ansökningsdag är 2024-04-24 och vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansvarsområden
Daglig drift och skötsel av mediautrustning eller förpackningsmaskiner
Planera servicestopp och utföra service
Planera och utföra förebyggande underhåll
Felsökning och driftsättning av utrustning, avhjälpande underhåll
Driva underhållsfrågor i nyinstallationsprojekt
Medverka vid nyinstallation av utrustning
Driva förbättringsaktiviteter inom ditt området
Beställa material och komponenter för den dagliga driften
Säkerställa att livsmedelssäkerhetskrav följs
Säkerställa att lagstadgade krav följs
Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö enligt våra policys


Kvalifikationer
avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot antingen media, verkstad eller maskinreparation.
för rollen på mediaavdelningen så krävs det relevant arbetslivserfarenhet med inriktning mot media (ventilation, ångcentraler, vattenförsörjning, tryckluft och reningsverk)
för rollen på förpackning så behöver du ha tidigare erfarenhet av att jobba med service och underhåll av maskiner
datakunskaper
b körkort 
svenska och engelska i tal och skrift
förmåga att utifrån ritningar och eller flödesscheman förstå hur systemet eller delsystemet fungerar (meriterande)
livsmedelsbakgrund (meriterande)

Då du har många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan samarbeta med kollegor i olika delar av organisationen. Du är ansvarstagande och mån om att utföra ett gott arbete. Arbetet är väldigt varierande med ett högt tempo så det ställer även krav på att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ samt att du drivs av att lösa problem och utveckla din tekniska kompetens.

Om företaget

Skånemejerier AB
Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis. Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott. Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö, utan också om att vara en hållbar arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och påverka vår gemensamma väg framåt.

Ansök nu

Production Specialist

Produktionskoordinator
Läs mer Mar 26
Arbetsbeskrivning
Polypeptide söker nu dig som vill bli vår nästa Production Specialist i Process Transfer!?Gruppen expanderar därför söker vi nu två Production Specialists. Du blir en del av ett team som idag består av 7 professionella och engagerade kollegor med hög kompetens och stark samarbetsförmåga.
 
Inom Process Transfer jobbar vi med nya spännande projekt samt med många olika kunder. Som avdelning är vi ansvariga för technology transfer av olika projekt från preklinisk fas fram till processvalidering har utförts. Som Production Specialist i Process Transfer kommer du att vara produktionsrepresentant i nya kundprojekt, samt driva och koordinera produktionsrelaterade uppgifter. Du fungerar som spindeln i nätet och har en avgörande roll för produktionens framgång. Rollen omfattar även en del kundkontakt där du får möjlighet att bygga starka och professionella relationer.
 
Du får en gedigen ingång i bolaget och startar med en tid i produktionen för att lära dig produktionsprocessen från grunden så att du får en stabil kunskapsgrund i din roll som Production Specialist.
 
Kulturen du möts av präglas av trevliga människor, stor hjälpsamhet och en miljö där alla pratar med alla. Tempot är högt och syftet gott.
 
Vi kommer att arbeta med löpande urval och du är välkommen att söka via www.randstad.se, senast 2024-04-22. Vill uppmärksamma dig på att du endast kan ladda upp ett dokument, så önskar du både CV och personligt brev, ber vi dig sammanfoga det till ett dokument.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson på karolina.andersson@randstad.se.

Ansvarsområden
Ansvarsområden i tjänsten, i breda drag:


Arbeta med samtliga steg vad gäller processöverföring (technology transfer) från kund till Polypeptide eller inom Polypeptide Group
Arbeta i nära samarbete med Process Development, för en lyckad processöverföring
Skriva/driva/granska kvalitetsdokument så som MBPR, SOP, ändringsbegäran, CAPA, riskbedömningar, avvikelseutredningar
Representera produktionen i projektteam både internt och externt
Vara ansvarig för ett specifikt steg i peptidtillverkning (syntes, klyvning eller rening och isolering) och få möjlighet att utöka ansvaret och följa hela tillverkningen i framtiden
I samarbete med chef, ansvara för den övergripande produktionsplaneringen, detaljplanering och beläggningsplaner för utrustning gällande tilldelade projekt, samt vara kontaktperson till planeraren
Planering/initiering av rengöringsdokument av utrustningar
Jobba med vårt ERP system (AX) för att bland annat beställa råvaror till produktionen
Supportera och utbilda produktionspersonal när det gäller process- och kvalitetsrelaterade händelser
Delta vid kundmöten, audits och inspektioner


Kvalifikationer
För att trivas och prestera väl i denna roll, ser vi att du har följande erfarenhet och kunskap med dig:


Högskoleutbildning inom för tjänsten relevant område, exempelvis kemi eller bioteknik
Arbetslivserfarenhet inom produktion i Life Science-industrin
Processförståelse för läkemedelstillverkning
Erfarenhet av GMP
Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift, samt goda kunskaper i svenska
Intresse för skrivande

Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet av kvalitetsdokumentation, så som riskbedömningar, ändringsbegäran och/eller tillverkningsprotokoll.


I ditt arbete är du driven, strukturerad och initiativtagande. Du är orädd och nyfiken, vilket gör att du tycker om att lära nytt. Du trivs i samarbete med andra och är prestigelös, samt har ett gott sinne för planering av ditt arbete.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Polypeptide Laboratories (Sweden) AB
PolyPeptide är en av världens största oberoende kontraktstillverkare av terapeutiska peptider för läkemedel och kosmetika. PolyPeptide är representerade i Frankrike, Belgien, Indien, Sverige samt USA och sysselsätter ca 1 200 medarbetare. Koncernen är börsnoterad i Schweiz och tillverkar mer än en tredjedel av alla godkända peptidläkemedel globalt.

Ansök nu

Servicetekniker

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 3
Arbetsbeskrivning
Svensk Fordonsladdning fortsätter att växa och söker nu en servicetekniker som vill göra karriär i en av framtidens hetaste branscher.
Som servicetekniker kommer du att arbeta med utbyggnad och underhåll av laddinfrastruktur, och du kommer att vara bidragande till att stärka den framtida infrastrukturen. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team för att säkerställa att alla laddstationer fungerar och håller en hög och säker nivå. Du utgår från ett av kontoret och hemmet för att främst täcka området Syd och Mellan Sverige. Om du idag jobbar i elbranschen och vill ta klivet in i en ny, utvecklande och bred teknik– så kan det här vara en riktigt spännande möjlighet för dig!
I denna rekrytering samarbetar Fordonsladdning med Randstad. För mer information kontakta rekryteringskonsult Linda Cooper Linda.Cooper randstad.se eller Hanna Wide hanna.wide@randstad.se.

Ansvarsområden
Som servicetekniker arbetar du med både planerade och akuta underhållsärenden. Du är även delaktig i nyinstallationer och stöttar i uppstartsprojekt vid behov. Du ansvarar för att säkerställa att en hög kvalitet hålls i arbetet och är noggrann med att dokumentera det du utför. Då du arbetar i hela region Syd och Mellan Sverige innebär din roll resor i tjänsten, både kortare resor över dagen och längre resor som innebär övernattning på annan ort.
Vad Svensk Fordonsladdning erbjuder digEtt mindre företag där du får ta brett ansvar och vara en betydande del i utvecklingen.
Goda möjligheter till personlig utveckling och specialistkunskaper i en växande bransch.
Goda förmåner såsom förmånsbil, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner.


Kvalifikationer
I rollen kommer du att:
Serva och underhålla anläggningar för laddning av elektriska fordon.
Arbeta i nyproduktion/byggnation av anläggningar för laddning av elektriska fordon.
Agera Elsäkerhetsledare för Drift & Underhållsarbeten.
Agera Elsäkerhetsledare för Projekt.
Följa det av företaget beslutade egenkontrollprogrammet.

Vem letar vi efter?
Vi letar efter dig som har några års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med elinstallation och vill ta klivet in i en senior serviceteknikerroll, i en spännande bransch på frammarsch.
Kanske har du tidigare erfarenhet inom elnät och energi och söker en ny plats att utveckla dina kunskaper inom?
I tillägg ser vi gärna att du har:Utbildning inom el eller elkraft, minst gymnasieexamen och gärna kompletterande utbildning inom högskola eller universitet.
B-körkort.
Möjlighet att resa i tjänsten.

Kompetenser
För att trivas i den här tjänsten så tror vi att du är:
Flexibel
Lagspelare
Strukturerad
Noggrann


Om företaget

Svensk Fordonsladdning AB
Svensk Fordonsladdning är en ledande leverantör av helhetslösningar inom DC-laddning och energilagring över hela landet. Vi är specialister inom fordonsladdning och energilagring som levererar högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Vår vision är att erbjuda högkvalitativa helhetslösningar inom fordonsladdning och energilagring för att främja övergången från fossila bränslen till eldrift och utvecklingen av den svenska laddinfrastrukturen.

Ansök nu

client manager malmö

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Mar 19
Varför ska man fortsätta jobba som säljare, och vad är egentligen poängen med att börja på ett nytt ställe? Sitta och ringa mer eller mindre intresserade kunder dagarna i ända i syfte att uppnå några dammiga försäljningsmål som en säljchef någonstans trixat fram? “Hurra”, jublar du kanske? Vad bra, då finns det hur många andra jobb som helst där ute för dig att söka. Vill du istället jobba med att sälja tjänster som betyder något på riktigt - att hjälpa människor och företag att utvecklas och nå sin fulla potential?
Då kan du vara den perfekta matchningen för oss.

I rollen som Client Manager blir du en efterlängtad nyckelperson hos oss på Randstad. Du kommer genom nykundsbearbetning och försäljning driva och utveckla vår verksamhet i regionen för att säkerställa att Randstad är den främsta leverantören av bemanningslösningar på marknaden. Du blir Randstads ansikte ut mot potentiella och befintliga kunder, framförallt inom SME-segmenten (små och medelstora verksamheter) i regionen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och marknadsföra Randstads bemannings- och rekryteringskoncept. Detta gör du genom nykundsbearbetning, kundbesök och uppföljning liksom i ett nära samarbete med dina kollegor inom bemanning och rekrytering. Rollen innebär alltså utöver stort fokus på nykundbearbetning att du är, eller blir, specialist på den svenska arbetsmarknaden och på kundernas olika branscher - allt för att skapa givande och inspirerande möten för våra kunder och prospekt.

varför ska du jobba hos oss?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt.

För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.

vem är du och vad har du gjort innan?

- Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare, gärna inom B2B men du kan också ha någon typ av bakgrund inom service på ett eller annat sätt vara van vid att jobba i en utåtriktad roll med stort eget ansvar. Det kan vara ansvar för personal, budget (kanske både och?) eller ansvar för en liten verksamhet som du har drivit.

- Det är också meriterande med någon typ av eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, försäljning, ledarskap eller motsvarande.

- Eftersom du kommer arbeta med kunder i hela regionen är det ett krav att du har körkort.

- Du behöver också ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, då vi jobbar i en global koncern och möter många människor med olika typer av bakgrund.

vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som:

- Är kommunikativ och drivs av att etablera och upprätthålla fina relationer med kunder och kollegor. Framförallt tycker du att försäljning är det absolut roligaste man kan ägna sin arbetsvecka åt!

- Har en stark drivkraft och stimuleras av att jobba mot uppsatta mål. Vi tror att du får energi av att se resultat av arbetet du gör och att du inte tappar modet när du då och då stöter på en utmaning.

- Är nyfiken och tycker att det är stimulerande att sätta dig in i, och verkligen förstå olika kunders verksamheter, behov och utmaningar.

- Är trygg i dig själv och vågar utmana kunder och kollegor utifrån din kunskap och expertis. Utmanar och ifrågasätter gör du naturligtvis alltid med kunden- och kandidatens bästa i intresse och vi tror att du är en person som kan utöva inflytande över din omgivning på ett positivt och varmt sätt.

placering och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Malmö men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2024-04-19 Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Joacim Bratt via: joacim.bratt@randstad.se

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare
Läs mer Mar 18
Arbetsbeskrivning
Till Trafikverket söker vi en fastighetsförvaltare som kommer utgå från Malmö eller Kristianstad och förstärka upp byggnadsförvaltningen inom organisationen. Som konsult företräder du Trafikverket som ägare av organisationens bebyggda fastigheter och kommer i din roll förvalta dessa i form av att bibehålla och skapa nya kundrelationer med kommuner, fastighetsägare m.fl.
Låter detta som din nästa utmaning? Sök redan idag!


Behovet är på heltid med start omgående och kommer till en början att pågå under 6 månaders tid. Det finns efter detta chans till förlängning.  


Kontorstider tillämpas med arbete från kontoret minst tre dagar per vecka. Resterande dagar kan arbetas på distans. Resor i tjänsten kan förekomma.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Om ansökan:
Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024.03.31. Löpande urval tillämpas. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Rollen som fastighetsförvaltare hos Trafikverket är till stor del administrativ och man kommer i rollen utgå från kontoret, antingen i Malmö eller i Kristianstad. Du kommer i rollen att förvalta ett antal byggnader och ha ansvar för ditt specifika område.


I arbetsuppgifterna ingår bland annat:


·       Ekonomisk uppföljning och budgetering
·       Löpande förvaltning av byggnader
·       Uthyrning av lokaler och hyresförhandlingar
·       Företräda Trafikverket som fastighetsägare vid förhandlingar
·       Projektsamordning vid byggprojekt
·       Säkerställa att driftleverantören leverera i enlighet med ingånget avtal 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för uppdraget behöver du ha:


·       Utbildning inom fastighetsförvaltning eller annan utbildning i kombination med erfarenhet inom fastighetsförvaltning
·       Minst tre (3) års samlad erfarenhet av liknande uppdrag inom fastighetsförvaltning (senast relevant erfarenhet ska inte vara äldre än tio år gammal för att vara aktuell)
·       Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
·       Flytande kunskaper inom svenska och engelska, tal och skrift 

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

QA Coordinator

Kvalitetskoordinator
Läs mer Mar 5
Arbetsbeskrivning
Nu utökar vi vårt härliga konsultteam och vi letar efter dig som är erfaren QA inom livsmedelsindustrin och som vill testa på rollen som konsult. Just nu söker vi dig som är tillgänglig omgående för ett uppdrag hos en av våra livsmedelskunder i nordvästra Skåne. 
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
När du är konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare, men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vår breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit anställd hos oss en tid. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet ifrån olika arbetsplatser.

Ansvarsområden
Fokus i detta uppdraget är att delta i flera olika förbättringsprojekt av anläggningen och dess kvalitetssystem. Vid införandet av nya produkter eller processer får du var delaktig i att säkerställa produktsäkerheten. Det innebär att tjänsten delvis är operativ och du kommer därför tillbringa en del av tiden i produktionen där du kommer att vara både kravställare, uppföljare och stöd till produktionen, inköp, underhåll och teknik.
I rollen kan även följande arbetsuppgifter bli aktuella:
Kvalitetsprocesser - granskning, provtagningar, uppföljning och utvärdering av kvalitetsprocesser samt framtagande av åtgärder, instruktioner och rutiner.
Reklamationshantering – sammanställningar av reklamationer samt besvara frågor från kunder från hela världen.
Avvikelserapportering – sammanställningar av avvikelser samt uppföljningar och åtgärdsprogram. 
Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen behöver du ha följande erfarenheter och kompetenser med dig:
·       Högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot livsmedel.
·       Några års erfarenhet av QA inom livsmedelsindustrin.
·       Goda kunskaper inom kvalitetssystem FSSC 22000 samt ISO 22000.
·       Förmågan att utrycka dig obehindrat på svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Rollen som konsult ställer höga krav på din personlighet eftersom du kommer att vara på olika uppdrag hos olika kunder. Du behöver därför vara flexibel, inkännande, tycka om att träffa nya människor och ha lätt för att skapa relationer. I rollen som QA coordinator är det väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver också en god förmåga att kunna arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförande av dina arbetsuppgifter. Du är trygg i dig själv, flexibel, en god kommunikatör och kan samarbeta med olika funktioner och personer på olika nivåer.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad AB
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!

Ansök nu

manager operational till randstad i malmö

Personalansvarig
Läs mer Mar 11
Har du engagemanget, kunskapen och drivkraften som krävs för att utveckla vår rekrytering- och bemanningsaffär för att både möta och överträffa morgondagens behov och förväntningar? Vill du vara med i en otroligt spännande och expansiv fas för Randstad och bli en nyckelspelare för vårt lokala kontor? Då tror vi att rollen som manager operational är något för dig.

Aldrig förr har det hänt så mycket i omvärlden som nu. Konkurrensen om kompetensen och affärerna skärps, nya trender dyker ständigt upp och människors inställning till arbetets roll förändras. I denna föränderliga värld är vårt uppdrag som specialister och kompetensförsörjningspartners både svårare och viktigare än någonsin förr, men ändå världens absolut roligaste uppdrag enligt oss!
Därför har vi ambitiösa mål och söker dig som vill axla rollen som manager operations och ta vårt team och våra affärer till nya höjder!
Som manager operations ansvarar du för vårt team som arbetar med kollektivarbetare (alltså kompetenser inom framförallt lager, logistik och produktion). Tillsammans med dem kommer ditt fokus bli att växa och utveckla vår bemanningsaffär på kollektivarbetarsidan, med ständigt fokus på kommersiell hållbarhet, kund- och kandidatupplevelse och tillväxt.

ansvarsområden

-
personalansvar: Du kommer leda och fördela arbetet för dina medarbetare och coacha och utveckla dem i både affären och det egna arbetet. Du ansvarar också för aktiv personal- och successionsplanering för det egna teamet men självklart också för att ditt team ska trivas och ha det bra hos oss, i både med- och motgång.

-
kommersiellt ansvar: Tillsammans med ditt team kommer du att jobba mycket med att skapa affärsaktiviteter genom bland annat kundkontakt och säljaktiviteter och du har det övergripande ansvaret för marknadsbearbetning och försäljningsplanering.

-
omsättnings och resultatansvar: Du ansvarar för att upprätta affärsplan, budget och prognos liksom för uppföljning och utförande av dessa. Du mäts på resultat i förhållande till budget, NKI/NMI, kundbearbetning och produktutveckling.

-
lednings- och utvecklingsansvar: Du kommer ingå i en regional ledningsgrupp och därigenom driva vår övergripande utveckling framåt tillsammans med dina kollegor.

varför ska du jobba hos oss?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.

vem är du och vad har du gjort innan?
Vi sa att det var världens roligaste jobb, men det är inte alltid världens enklaste, därför söker vi dig som trivs i en dynamisk miljö och har stark drivkraft att lyckas med det du företar dig. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från en roll som säljande konsultchef/affärschef/områdeschef/B2B-säljare eller motsvarande och gedigen kunskap om rekryterings- och bemanningsbranschen och den typen av affärer vi jobbar med. Tidigare erfarenhet av att leda intern personal är mycket starkt meriterande och vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller personal & arbetsliv.
Då vi är ett internationellt bolag med många kontaktytor behärskar du både engelska och svenska på hög nivå i tal och skrift. Vi värderar personliga egenskaper högt och söker dig som är:

-
Kommersiellt orienterad, som har ett affärsmässig och strategiskt tänk och som ser till hela verksamhetens bästa. Du trivs med att ha örat mot marken, bevaka marknaden och förutse trender och tendenser som kan komma påverka oss.

-
Kvalitetsmedveten och som ständigt strävar efter nöjda kunder, nöjda kandidater och nöjda medarbetare och som har fokus på hur vi hela tiden kan förbättra affären och det arbete vi gör utifrån det.

-
Utåtriktad och målmedveten, som älskar av att etablera nya kontakter och identifiera nya affärsmöjligheter i mötet med våra kunder. Vi ser att du både etablerar och ingår i externa nätverk och har ett brinnande intresse för att positionera oss och vår affär på marknaden.

-
En trygg ledare. Vi söker dig som både kan agera varmhjärtat och empatisk med bibehållen integritet. Du behöver kunna känna in gruppen och individens behov men samtidigt ha förmågan att agera och driva igenom beslut.

-
Analytiskt- & strategiskt lagd och som har ett holistiskt perspektiv på affären och som hela tiden ser till affärens alla delar och aspekter när du fattar beslut. Du har ett strategiskt långsiktigt perspektiv, men också förmåga att bryta ner de långsiktiga målen till mätbara delmål för dig och dina medarbetare att agera på och mäta framgång igenom.

placering och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Malmö men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2024-03-29. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Joacim Bratt, regional director operational via: joacim.bratt@randstad.se alternativt på nummer +46729889907

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

manager professional till randstad i malmö

Personalansvarig
Läs mer Mar 11
Har du engagemanget, kunskapen och drivkraften som krävs för att utveckla vår rekrytering- och bemanningsaffär för att både möta och överträffa morgondagens behov och förväntningar? Vill du vara med i en otroligt spännande och expansiv fas för Randstad och bli en nyckelspelare för vårt lokala kontor? Då tror vi att rollen som manager operational är något för dig.

Aldrig förr har det hänt så mycket i omvärlden som nu. Konkurrensen om kompetensen och affärerna skärps, nya trender dyker ständigt upp och människors inställning till arbetets roll förändras. I denna föränderliga värld är vårt uppdrag som specialister och kompetensförsörjningspartners både svårare och viktigare än någonsin förr, men ändå världens absolut roligaste uppdrag enligt oss!
Därför har vi ambitiösa mål och söker dig som vill axla rollen som manager operations och ta vårt team och våra affärer till nya höjder!
Som manager professional ansvarar du för vårt bemanningsteam som arbetar med tjänstemannakompetenser. Tillsammans med dem kommer ditt fokus bli att växa och utveckla vår bemanningsaffär på tjänstemannasidan, med ständigt fokus på kommersiell hållbarhet, kund- och kandidatupplevelse och tillväxt.

ansvarsområden

-
personalansvar: Du kommer leda och fördela arbetet för dina medarbetare och coacha och utveckla dem i både affären och det egna arbetet. Du ansvarar också för aktiv personal- och successionsplanering för det egna teamet men självklart också för att ditt team ska trivas och ha det bra hos oss, i både med- och motgång.

-
kommersiellt ansvar: Tillsammans med ditt team kommer du att jobba mycket med att skapa affärsaktiviteter genom bland annat kundkontakt och säljaktiviteter och du har det övergripande ansvaret för marknadsbearbetning och försäljningsplanering.

-
omsättnings och resultatansvar: Du ansvarar för att upprätta affärsplan, budget och prognos liksom för uppföljning och utförande av dessa. Du mäts på resultat i förhållande till budget, NKI/NMI, kundbearbetning och produktutveckling.

-
lednings- och utvecklingsansvar: Du kommer ingå i en regional ledningsgrupp och därigenom driva vår övergripande utveckling framåt tillsammans med dina kollegor.

varför ska du jobba hos oss?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid.

vem är du och vad har du gjort innan?
Vi sa att det var världens roligaste jobb, men det är inte alltid världens enklaste, därför söker vi dig som trivs i en dynamisk miljö och har stark drivkraft att lyckas med det du företar dig. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från en roll som säljande konsultchef/affärschef/områdeschef/B2B-säljare eller motsvarande och gedigen kunskap om rekryterings- och bemanningsbranschen och den typen av affärer vi jobbar med. Tidigare erfarenhet av att leda intern personal är mycket starkt meriterande och vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller personal & arbetsliv.
Då vi är ett internationellt bolag med många kontaktytor behärskar du både engelska och svenska på hög nivå i tal och skrift. Vi värderar personliga egenskaper högt och söker dig som är:

-
Kommersiellt orienterad, som har ett affärsmässig och strategiskt tänk och som ser till hela verksamhetens bästa. Du trivs med att ha örat mot marken, bevaka marknaden och förutse trender och tendenser som kan komma påverka oss.

-
Kvalitetsmedveten och som ständigt strävar efter nöjda kunder, nöjda kandidater och nöjda medarbetare och som har fokus på hur vi hela tiden kan förbättra affären och det arbete vi gör utifrån det.

-
Utåtriktad och målmedveten, som älskar av att etablera nya kontakter och identifiera nya affärsmöjligheter i mötet med våra kunder. Vi ser att du både etablerar och ingår i externa nätverk och har ett brinnande intresse för att positionera oss och vår affär på marknaden.

-
En trygg ledare. Vi söker dig som både kan agera varmhjärtat och empatisk med bibehållen integritet. Du behöver kunna känna in gruppen och individens behov men samtidigt ha förmågan att agera och driva igenom beslut.

-
Analytiskt- & strategiskt lagd och som har ett holistiskt perspektiv på affären och som hela tiden ser till affärens alla delar och aspekter när du fattar beslut. Du har ett strategiskt långsiktigt perspektiv, men också förmåga att bryta ner de långsiktiga målen till mätbara delmål för dig och dina medarbetare att agera på och mäta framgång igenom.

placering och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Malmö men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2024-03-29. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Cecilia von der Lancken, regional director professional via: cecilia.vonderlancken@randstad.se alternativt på nummer +46707930087

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

underhållstekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Feb 21
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetat med daglig drift och skötsel av produktionsutrustning och vill arbeta på södra Sveriges ledande mejeriföretag?
Nu söker vi på Skånemejerier flera tekniker till underhållsteamet där du antingen kommer tillhöra media- eller förpackningsavdelningen.
Att arbeta på underhållsavdelningen hos oss är ett fritt, varierande och ansvarsfullt arbete, du kommer att arbeta både självständigt och i team samt ta egna initiativ. Vi är ca 40 st medarbetare som är fördelade på våra tre olika avdelningar förpackning, process/media och kyl/lager. Vi arbetar i 2- eller 3-skift och tjänsten är en tillsvidare anställning.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot antingen verkstad eller maskinreparation.
För att vara aktuell för mediaavdelningen så behöver du ha tidigare erfarenhet av drift och skötsel mot mediautrustning. Främst ventilation, ångcentraler, vattenförsörjning, tryckluft och reningsverk
Om du inte har erfarenhet mot media men däremot har erfarenhet av att jobba med service och underhåll av maskiner inom tillverkning så kan du vara aktuell för vår förpackningsavdelning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
daglig drift och skötsel av utrustning
planera och utföra service/servicestopp
planera och utföra förebyggande underhåll
driva underhållsfrågor i nyinstallationsprojekt
agera teknisk expert för att utveckla den avdelning du tillhör

Varför Skånemejerier?
Skånemejerier är en del av Lactalis Group som har produktion i ett femtiotal länder på fyra kontinenter. Det ger våra medarbetare tillgång till en stor bredd av kompetensutveckling och möjligheten att bygga internationella kontaktnätverk. Bredden i vår verksamhet gör också att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter inom allt från produktion till ekonomi och marknadsföring, på både lokal och internationell nivå.
På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester.
I den här rekryteringen samarbetar Skånemejerier med Randstad, du blir anställd hos Skånemejerier. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Svensson på 0707932204 eller på kristin.svensson@randstad.se. Sista ansökningsdag är 2024-03-20 och vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansvarsområden
Daglig drift och skötsel av mediautrustning eller förpackningsmaskiner
Planera servicestopp och utföra service
Planera och utföra förebyggande underhåll
Felsökning och driftsättning av utrustning, avhjälpande underhåll
Driva underhållsfrågor i nyinstallationsprojekt
Medverka vid nyinstallation av utrustning
Driva förbättringsaktiviteter inom ditt området
Beställa material och komponenter för den dagliga driften
Säkerställa att livsmedelssäkerhetskrav följs
Säkerställa att lagstadgade krav följs
Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö enligt våra policys


Kvalifikationer
avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot antingen media, verkstad eller maskinreparation.
för rollen på mediaavdelningen så krävs det relevant arbetslivserfarenhet med inriktning mot media (ventilation, ångcentraler, vattenförsörjning, tryckluft och reningsverk)
för rollen på förpackning så behöver du ha tidigare erfarenhet av att jobba med service och underhåll av maskiner
datakunskaper
b körkort 
svenska och engelska i tal och skrift
förmåga att utifrån ritningar och eller flödesscheman förstå hur systemet eller delsystemet fungerar (meriterande)
livsmedelsbakgrund (meriterande)

Då du har många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan samarbeta med kollegor i olika delar av organisationen. Du är ansvarstagande och mån om att utföra ett gott arbete. Arbetet är väldigt varierande med ett högt tempo så det ställer även krav på att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ samt att du drivs av att lösa problem och utveckla din tekniska kompetens.

Om företaget

Skånemejerier AB
Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis. Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott. Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö, utan också om att vara en hållbar arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och påverka vår gemensamma väg framåt.

Ansök nu

senior software engineer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 21
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren mjukvaruutvecklare som är redo att ta ditt nästa kliv i karriären? Vill du dessutom arbeta för ett företag vars syfte är att hjälpa alla att kunna förstå och bli förstådda? Nu finns möjligheten att bli en del av Oribi Texthelp i Malmö!


Under de senaste 30 åren har Oribi Texthelp haft som mål att skapa IT-lösningar som kan hjälpa människor att läsa, skriva och utforska med självsäkerhet. Vare sig det är i skolan eller på jobbet, så ska alla kunna nå sin fulla potential. 


Som senior utvecklare hos Oribi Texthelp kommer du vara ansvarig för att utveckla mjukvarulösningar av hög kvalitet som möter Oribi Texthelp kunders behov. Du kommer ha nära samarbete med kollegorna i ditt team men även med avdelningen i Köpenhamn, så resor till det danska kontoret sker minst en gång per månad. Du kommer även att arbeta sida vid sida med lingvister för att fortsätta utveckla produkterna.


Om du är en person som trivs med att arbeta i krossfunktionella team och vill arbeta med att leverera innovativa mjukvarulösningar, då är detta för dig. 


Oribi Texthelp samarbetar med Randstad Technologies i denna rekrytering. Kontakta Sally Hansen på sally.hansen@randstad.se. 070-148 35 81 för frågor. Ansök via vår hemsida: https://www.randstad.se/technologies


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Designa och utveckla mjukvarulösningar av hög kvalitét som möter kundernas behov
Delta i att utveckla den tekniska dokumentationen
Arbeta tillsammans med UX-designers för att säkerställa implementeringen av det bästa möjliga UI och UX
Arbeta tillsammans med infrastruktur-teamet för att säkerställa att all mjukvara uppfyller högsta standard gällande säkerhet
Arbeta nära QA-teamet för att säkerställa att mjukvaran uppfyller högt uppsatta standarder
Arbeta sida vid sida med lingvister
Delta i alla aktiviteter kopplat till agil utveckling, exempelvis sprint planering och daily stand-up 
Kontinuerligt arbeta för att förbättra utvecklingsprocesserna 
Vara en mentor för mer juniora utvecklare i teamet
Hålla dig uppdaterad gällande trender och praxis inom mjukvaruutveckling


Kvalifikationer
5+ års erfarenhet som mjukvaruutvecklare
Mycket goda kunskaper i C
Kunskap och/eller erfarenhet av Javascript
Erfarenhet av versionshanteringsverktyg
Flytande på svenska och engelska i tal och skrift Det är meriterande ifall du har:
Kunskap och/ eller erfarenhet av RUST
Kunskap inom LUA
Erfarenhet av , My eller liknande
Erfarenhet av mjukvaruutveckling på molnbaserade plattformar 
Erfarenhet med Docker, Kubernetes och/eller Proxmox
Erfarenhet av att arbeta agilt
Kunskap inom DevOps
Erfarenhet inom machine learning och AI
Kunskap inom mobila operativsystem
Kunskap om webbläsartillägg I denna rekrytering så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som kan samarbeta väl tillsammans med andra, är kommunikativ och har ett stort eget driv. Du tycker om att lära dig nya saker och anammar ny teknologi snabbt. Naturligtvis så är du också en problemlösare som är noggrann och du är ansvarstagande.

Om företaget

Oribi Texthelp AB
Oribi Texthelp har som syfte att hjälpa alla människor att kunna förstå och bli förstådda. Tillgänglighet är hjärtat av organisationen och genomsyrar allt de gör och deras produkter. Hitintills har över 200 miljoner människor använt Oribi Texthelps produkter och tekniska lösningar.

Ansök nu

Senior QC kemist

Analytisk kemist
Läs mer Jan 19
Arbetsbeskrivning
Nu utökar vi vårt härliga konsultteam och vi letar efter dig som är en erfaren QC kemist som vill testa på rollen som konsult. Vi ser ständigt en stor efterfrågan på duktiga kemister och därför vill vi nu komma i kontakt med dig som är nyfiken på att arbeta som konsult hos oss. I rollen som senior QC kemist får du arbeta hos våra läkemedels- och livsmedelskunder kunder framför allt i Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg.
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
När du är konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare, men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vår breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit anställd hos oss en tid. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet ifrån olika arbetsplatser.
Tjänsten är på heltid och du blir anställd av Randstad Life Sciences. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som inleds med en 6-månaders provanställning. 
Är det här din nästa roll? Då vill vi att du skickar in din ansökan via www.randstad.se. Intervjuer sker löpande så ansök omgående, men allra senast 2024-02-25. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Consultant Manager Emelie Lanner på emelie.lanner@randstad.se. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansvarsområden
Som konsult hos oss får du varierande uppdrag både hos våra läkemedels-, medicinteknik och livsmedelskunder i Skåne. I rollen som senior QC kemist kan uppdragen variera mellan att stötta våra kunder i exempelvis att:
Utföra kemiska och fysikaliska analyser av läkemedel eller råvaror, med tekniker som exempelvis HPLC, GC, ICP, FTIR och titrering enligt GMP/GLP.
Utreda avvikande analysresultat.
Granska/bedöma analysresultat.
Delta i förbättringsarbete.
Utföra metodutveckling och metodvalidering.
Utföra validering/kvalificering av instrument.


Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen behöver du ha följande erfarenheter och kompetenser med dig:
Naturvetenskaplig/teknisk högskole- eller universitetsutbildning inom kemi.
Flera års erfarenhet av analytiskt kontrollarbete inom en GMP/GLP/ISO-styrd verksamhet.
Goda kunskaper i analystekniker så som HPLC/UPLC, GC, ICP, FTIR, frisättning och titrering.
Erfarenhet av att hantera avvikelser samt granska och bedöma analysresultat.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Erfarenhet av att skriva dokument och utföra kvalificering/validering (IQ/OQ/PQ) av analysinstrument eller analysmetoder ser vi som starkt meriterande. Har du även goda kunskaper i mjukvaror såsom Empower, Chromeleon eller motsvarande är det ett plus.
Rollen som konsult ställer höga krav på din personlighet eftersom du kommer att vara på olika uppdrag hos olika kunder. Du behöver därför vara flexibel, inkännande, tycka om att träffa nya människor och ha lätt för att skapa relationer. I rollen som Senior QC kemist är det väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver också en god förmåga på att kunna arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförande av dina arbetsuppgifter.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad AB
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential! https://www.randstad.se/lifesciences

Ansök nu

Sortimentsadministratör

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jan 22
Arbetsbeskrivning
Vad sägs om att ta ett uppdrag som sortimensadministratör i 6 månader, med chans till förlängning? Du kommer utgå från ett fräscht kontor ett stenkast från Hyllie station i Malmö. Rollen innebär att du, precis som det låter, ska administrera sortimentet hos vår kund. Grotta ner dig i data och se till att allt stämmer och göra uppdateringar. Förutom att sitta med data och analys får du även nyttja din kommunikativa sida och ha daglig dialog med intressenter, både i och utanför organisationen. Spännande roll som kombinerar både administration och kommunikation, sök redan idag!


Kontorstid, måndag till fredag.
Utgå från kontoret i Hyllie.
6 månaders konsultuppdrag med chans till förlängning alt. övertag hos kund.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-02-04. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I den här rollen kommer du få arbeta brett. Du kommer å ena sidan grotta ner dig i data, information och artikelvård. Administrativt hantera kundens artiklar och information för att se till att allt stämmer och bli uppdaterat löpande. Du kommer å andra sidan sitta i en koordinerande roll och ha daglig kommunikation med diverse intressenter, från leverantörer till närmsta kollegan så projekt kommer i hamn enligt deadline och all information är rätt inför detta.


Du kommer bl.a:
Ansvara för artikelregistrering och prisjustering
Skapa underlag, filer koder för artiklar
Bygga artiklar och hantera både administration och leveransinformation löpande
Projektleda kampanjplaner och genomföra dessa
Samt ha daglig kontakt med leverantörer för artikelinformationsuppdateringar

Du kommer sitta tillsammans med ett team på drygt tio personer och arbeta tillsammans med dessa dagligen.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för det här uppdraget krävs det att du är en person som är självständig och flexibel. Du vågar kasta dig ut och med ett starkt team bakom dig ta dig an arbetsuppgifter löpande. Du är van vid att hantera flera saker samtidigt och även arbeta mot deadline. Du ser lösningar och inte problem.


Du har:
Minst tre års erfarenhet av liknande administrativ roll sedan tidigare
Vana av och är duktig i Excel
Vana eller intresse av att lära dig produktinformation av ett brett sortiment för att supportera kollegor
Svenska och engelska, tal och skrift

Mycket meriterande om du har erfarenhet av Pyramid samt suttit med sortiments- och/eller artikeladministration tidigare.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

rekryteringskonsult till randstad finance i skåne

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 18
Randstad Finance i Sydväst är ett härligt gäng på en tillväxtresa, och nu söker vi dig som framgångsrikt har arbetat med rekrytering inom ekonomiområdet och som vill vara med och accelerera vår tillväxt och bidra till vår framgång.

I rollen som Rekryteringskonsult hos oss får du ett mångfacetterat uppdrag som går ut på att matcha tillgång och efterfrågan på den lokala finansmarknaden i egenskap av rekryteringsspecialist, med andra ord att hitta den perfekta matchningen mellan kandidat och kund, för att båda parter ska kunna växa och nå sin fulla potential. Som Rekryteringskonsult hos oss jobbar du i en nära dialog med kunder som du både identifierar, bearbetar, säljer in rekryteringsuppdrag hos, och utvecklar men också med kandidater som du matchar mot drömjobbet för just dem. Världens absolut roligaste jobb enligt oss!

Här får du alltså en unik möjlighet att komma nära och lära känna många olika typer av verksamheter inom vårdområdet samt möjligheten att bygga din egen kundportfölj med de verksamheter som inspirerar dig mest. Till dina kunder rekryterar du nya specialiserade medarbetare som du identifierar, kompetensutvärderar och presenterar. Stort fokus ligger alltså på försäljning, matchning och inte minst engagemang för individ och verksamhet. Ständig förändring präglar även de ekonomiavdelningar och organisationer du arbetar med. Mot bakgrund av det kan du komma att rekrytera alla roller inom ekonomi, från erfarna ekonomichefer/CFO till ekonomiassistenter. Vi tror att du drivs av att hjälpa ekonomer och ekonomiavdelningar att utvecklas.

På Randstad Finance vet vi att nyckeln till vår framgång är våra medarbetare. Det är därför otroligt viktigt för oss att alla trivs, utvecklas och känner sig engagerade. Vi som jobbar på Randstad Finance är ett kompetent och prestigelöst team som tillsammans driver vår affär framåt. Vi präglas av samarbete och gemensam marknads- och kandidatbearbetning.

vem är du och vad har du gjort innan?
Du har gedigen erfarenhet och starkt track-record av rekrytering inom ekonomiområdet. Du har ett stort nätverk i vår region, gillar sälj och värdesätter kontakter och nätverkande i din roll. Du är van vid att vara konsultativ, våga utmana och driva affärer till avslut. Du har erfarenhet av tjänsteförsäljning och kundbearbetning i tidigare roller. Svenska och engelska på en professionell nivå är ett krav för rollen då vi möter både kunder och kandidater med olika bakgrunder. B-körkort är även ett krav för rollen.

vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som

- Är relationsbyggande, konsultativ och kommunikativ till din läggning. Framför allt älskar du att arbeta med andra och ge förstklassig service och stöd till alla, oavsett roll, relation eller bakgrund. Vi ser potentialen i individer och verksamheter och det tror vi att du också gör.

- Oavsett vad du gjort tidigare är en person som har nått dina mål och inte givit upp när det har varit motigt utan fortsatt arbeta engagerat, resultatorienterat och alltid med fokus på kunden. Vi söker helt enkelt dig som har en stark drivkraft och som trivs med frihet under ansvar.

- Är affärsmässig och agerar utifrån ett helhetsperspektiv med kunskap om egna organisationen, konkurrenter och marknad.

- Är flexibel och trivs i en dynamisk och mångfacetterad miljö där den ena dagen sällan är den andra lik - för det är charmen i våra jobb.

placering och omfattning
Tjänsten omfattar heltid och löper tillsvidare. Våra anställningar inleds med sex månaders provanställning. Du kommer utgå från Randstads kontor i Malmö eller Helsingborg men vi värnar om flexibilitet i arbetslivet, därför finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån.

information om ansökan, rekryteringsprocessen och kontaktpersoner
Något för dig? Då är du varmt välkommen att visa intresse för tjänsten senast 2024-01-31. Notera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vår rekryteringsprocess består av ett par olika moment i form av intervjuer och tester och vi genomför kontroll av straffrättsligt register på samtliga slutkandidater. En del kommunikation i processen kommer ske via mail, vi ber dig därför ha uppsikt på din inkorg efter att du skickat in din ansökan.

För frågor som rör tjänsten och dess innehåll är du varmt välkommen att vända dig till Business Unit Manager Emeli Trygg Olson via: emeli.trygg.olson@randstad.se

Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Ansök nu

Timanställd receptionist

Kontorsreceptionist
Läs mer Jan 12
Arbetsbeskrivning
Har du precis börjat studera eller har studerat under en tid och har minst ett år kvar på dina studier? Studerar du dessutom på distans? Perfekt! Då är det dig vi letar efter.
Om du är på jakt efter ett extraarbete det vill säga, där du kommer få arbeta på ett företag centralt beläget i Malmö som receptionist/kontorsassistent.
Du kommer här få arbeta med service där du får möjlighet att knyta många nya kontakter.


Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50 %. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är
viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024.01.26. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Lindell, amelie.lindell@randstad.se.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Som receptionist/kontorsassistent hos vår kund kommer du vara både ansiktet inåt och utåt. Personen på företaget som servar kontoret. Det kan handla om att ta emot besökare, hantera bokningar och ha kontakt med leverantörer och samarbetspartners. Likaså vara den som ser till att lunchrummet är i ordning, kaffemaskinen är påfylld och att konferenslokalerna är preppade inför möten och sammankomster. När någon på kontoret inte vet vem man ska vända sig till, då kommer man till dig.


Du kommer vara en viktig flexibel spelare i teamet, hoppa in vid sjukdom/frånvaro på både lång och kort varsel.

Kvalifikationer
Vi söker dig som beskriver dig själv som social, glad och positiv. Du trivs i att vara i en koordinerande och administrativ roll med många kontaktytor. Du är flexibel och kan hoppa in på kort varsel utefter kunds behov.


Du har:
Pågående studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på distans på minst 50%
Erfarenhet av arbete inom service
Flytande tal och skrift i både det svenska och engelska språket
God systemvana och kunskaper i Office-paketet


Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

QC Kemist

Keramiker
Läs mer Dec 27
Arbetsbeskrivning
Nu utökar vi vårt härliga konsultteam och vi letar efter dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom naturvetenskap och erfarenhet av laborativt arbete inom läkemedels- och/eller livsmedelsindustrin. Vi ser ständigt en stor efterfrågan på duktiga kemister och därför vill vi nu komma i kontakt med dig som är nyfiken på att arbeta som konsult hos oss. I rollen som QC kemist får du arbeta laborativt hos våra läkemedels- och livsmedelskunder kunder framför allt i Malmö, Lund, Landskrona och Helsingborg. 
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som konsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
När du är konsult hos Randstad Life Sciences är det vi som är din arbetsgivare, men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att hjälpa dig att utveckla din karriär i den riktning du drömmer om. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter och i och med vår breda kundportfölj kommer vi tillsammans att anpassa din fortsatta karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition. På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit anställd hos oss en tid. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet ifrån olika arbetsplatser.
Tjänsten är på heltid och du blir anställd av Randstad Life Sciences. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning som inleds med en 6-månaders provanställning. 
Är det här din nästa roll? Då vill vi att du skickar in din ansökan via www.randstad.se. Intervjuer sker löpande så ansök omgående, men allra senast 2024-01-25. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Consultant Manager Emelie Lanner på emelie.lanner@randstad.se.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansvarsområden
I rollen som QC kemist är följande arbetsuppgifter vanligt förekommande:
• Utföra kemiska och fysikaliska analyser av läkemedel eller råvaror, med tekniker som exempelvis HPLC, GC, ICP, FTIR och titrering enligt GMP/GLP. 
• Utreda avvikande analysresultat.
• Granskning/bedömning av analysresultat.
• Delta i förbättringsarbete.
• Metodutveckling och metodvalidering.
• Validering/kvalificering av instrument.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen som konsult inom QC på Randstad Life Sciences behöver du ha följande erfarenheter och kompetenser med dig:
• Naturvetenskaplig/teknisk högskole- eller universitetsutbildning inom kemi. 
• Något eller flera års erfarenhet av analytiskt kontrollarbete inom en GMP/GLP/ISO-styrd verksamhet. 
• Goda kunskaper i analystekniker så som HPLC/UPLC, GC, ICP, FTIR, frisättning och titrering.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. 
Erfarenhet av att skriva dokument och utföra kvalificering/validering (IQ/OQ/PQ) av analysinstrument eller analysmetoder ser vi som starkt meriterande. Har du även goda kunskaper i mjukvaror såsom Empower, Chromeleon eller motsvarande är det ett plus, liksom erfarenhet av att hantera avvikelser samt granska och bedöma analysresultat.
Rollen som konsult ställer höga krav på din personlighet eftersom du kommer att vara på olika uppdrag hos olika kunder. Du behöver därför vara flexibel, inkännande, tycka om att träffa nya människor och ha lätt för att skapa relationer. I rollen som QC kemist är det väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver också en god förmåga på att kunna arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförande av dina arbetsuppgifter. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad AB
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential! Läs mer om oss här https://www.randstad.se/lifesciences.

Ansök nu

Systemutvecklare C#/.NET

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Dec 5
Arbetsbeskrivning
Just nu söker Randstad Technologies efter en systemutvecklare som är redo att ta nästa steg i karriären. Som person brinner du för att skapa välskriven och elegant kod och har en analytiskt lagd natur. Ditt starka engagemang och öga för detaljer och kvalitet gör dig till en perfekt kandidat för rollen. För att trivas i denna position är det viktigt att du är självgående, har förmågan att se helheten och strävar efter att vara en betydande del av ett framgångsrikt företag. Vi letar efter en person till denna roll som besitter stark känsla för ansvar, en förmåga att hitta lösningar och en inre drivkraft för att främja samhällets utveckling genom användningen av IT-lösningar.
I denna roll kommer du att sitta i moderna lokaler i Malmö tillsammans med ett proaktivt utvecklingsteam. Du kommer att vara anställd av Randstad Technologies och arbeta som konsult i denna roll hos vår kund. Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
I rollen som systemutvecklare hos oss kommer du bland annat att;
Utveckla nya system och applikationer för att stödja verksamheten, inklusive programmering i C# och andra relevanta språk
Förvalta och underhålla system för att säkerställa deras effektiva funktion.
Samarbeta med teamet för att identifiera och implementera förbättringar i systemen.
Analysera användarbehov för att skapa skräddarsydda IT-lösningar.
Testa och felsöka för att säkerställa systemens tillförlitlighet och prestanda.


Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har följande:
Avslutad 2-årig YH-utbildning relaterad till systemutveckling eller motsvarande inriktning mot systemutveckling/programmering.
Grundläggande förståelse för nätverk, portar, och brandväggskonfigurationer.
Praktisk erfarenhet med Microsoft C#/.NET, Java, Angular, JavaScript och jQuery.
Tidigare arbete med integrering av olika system.
God språkkunskap i både svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

För att bli framgångsrik i denna roll bör du vara kommunikativ och tycka om att dela din kunskap med andra. Du ska ha en stark vilja att vidareutveckla dig själv och trivs med utmaningar. Vi tror att du är flexibel och att du definitivt är en lagspelare.

Om företaget

Randstad
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Frilansare/underkonsulter inom Life Sciences i Skåne

Kvalitetssamordnare/Kvalitetskoordinator
Läs mer Dec 28
Arbetsbeskrivning
Vår ambition är att vidareutveckla vårt nischade nätverk av frilansare/underkonsulter för att därigenom kunna bistå våra kunder med rätt kompetens, kvalité och pris. Vi söker därför fler duktiga och erfarna konsulter som idag har eget bolag och innehar F-skattsedel och som vill hjälpa oss att stötta våra kunder inom läkemedels-/livsmedels- och/eller medicinteknisk industri. 
Vi ser ständigt en stor efterfrågan på kompetens inom QA, RA och validering och därför vill vi nu komma i kontakt med dig som är nyfiken på att arbeta som frilansare/underkonsult hos oss, både på heltid och deltid. Som frilansare/underkonsult hos oss erbjuds du trygghet, utan att behöva göra avkall på din frihet. Låt oss ansvara för att hitta spännande uppdrag så kan du fokusera på att utföra dem över förväntan. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till ett stort nätverk av kollegor och kunder. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet ifrån olika arbetsplatser.
Varför bli frilansare/underkonsult genom Randstad Life Sciences?
• Du blir en del av ett stort nätverk.
• Du behöver inte lägga tid på att sälja in dig till kunder. Det jobbet gör vi. 
• Du slipper en massa tidsödande administration kopplat till ditt uppdrag.
• Vi jobbar även med rekrytering och traditionell konsultverksamhet om du vill gå över i en anställning.
Randstad Life Sciences är specialister inom naturvetenskap. Som expert inom området och med en attityd att alltid vilja överträffa förväntningar är det för oss en självklarhet att behandla alla på ett respektfullt sätt. Vi strävar alltid efter att på ett innovativt sätt förbättra och utveckla oss. Som underkonsult hos oss är din personlighet viktig och att du delar vår inställning.
Vill du jobba som frilansare/underkonsult hos Randstad Life Sciences? Då vill vi att du skickar in din ansökan via www.randstad.se. Intervjuer sker löpande så ansök omgående, men allra senast 2024-01-25. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Consultant Manager Emelie Lanner på emelie.lanner@randstad.se.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansvarsområden
I rollen som frilansare/konsult inom QA, RA och validering är bland annat följande arbetsuppgifter vanligt förekommande:
• Aktivt delta i utveckling och förbättring av kvalitetssystem. 
• Granska och frisläppa produkter.
• Hantera och bedöma avvikelser och OOS.
• Skriva, granska, revidera och implementera kvalitetsdokument, så som SOP-ar, policys m.m 
• Agera rådgivande i kvalitetsrelaterade frågor samt deltaga vid internrevision.
• Projektleda eller delta vid produktregistrering i olika länder.
• Hantera myndighetskontakter i regulatoriska frågor.
• Arbete med registrering av produkter på olika marknader.
• Agera rådgivande i regulatoriska frågor.
• Utreda avvikande analysresultat.
• Granskning/bedömning av analysresultat.
• Delta i förbättringsarbete.
• Metodutveckling och metodvalidering.
• Validering/kvalificering av instrument.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för rollen som frilansare/underkonsult på Randstad Life Sciences behöver du ha följande erfarenheter och kompetenser med dig:
• Naturvetenskaplig/teknisk högskole- eller universitetsutbildning inom exempelvis kemi. 
• Flera års erfarenhet av arbete inom QA, RA eller validering inom läkemedels-/livsmedels- och/eller medicinteknisk industri.
• Eget registrerat bolag.
• Innehav av F-skattsedel. 
Genom att vara frilansare/underkonsult hos oss är du vårt ansikte ut mot våra kunder. Vi ställer därför höga krav på din personlighet eftersom du kommer att vara på olika uppdrag hos våra kunder. Du behöver vara flexibel, inkännande, tycka om att träffa nya människor och ha lätt för att skapa relationer. Du agerar också vår ambassadör ute på dina uppdrag. I rollen är det även väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver också en god förmåga att kunna arbeta självständigt, både när det gäller planering och genomförande av dina arbetsuppgifter. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad AB
Randstad Life Sciences är specialiserade inom kompetensområdet naturvetenskap och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är specialist inom life science. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential.

Ansök nu

Underhållstekniker

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 29
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare arbetat med daglig drift och skötsel av mediautrustning och vill arbeta på södra Sveriges ledande mejeriföretag?
Nu söker vi på Skånemejerier flera tekniker till underhållsteamet där du antingen kommer tillhöra media- eller förpackningsavdelningen.
Att arbeta på underhållsavdelningen hos oss är ett fritt, varierande och ansvarsfullt arbete, du kommer att arbeta både självständigt och i team samt ta egna initiativ. Vi är ca 40 st medarbetare som är fördelade på våra tre olika avdelningar förpackning, process/media och kyl/lager. Vi arbetar i 2- eller 3-skift och tjänsten är en tillsvidare anställning.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot antingen verkstad eller maskinreparation.
För att vara aktuell för mediaavdelningen så behöver du ha tidigare erfarenhet av drift och skötsel mot mediautrustning. Främst ventilation, ångcentraler, vattenförsörjning och reningsverk
Om du inte har erfarenhet mot media men däremot har erfarenhet av att jobba med service och underhåll av maskiner så kan du vara aktuell för vår förpackningsavdelning.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
daglig drift och skötsel av utrustning
planera och utföra service/servicestopp
planera och utföra förebyggande underhåll
driva underhållsfrågor i nyinstallationsprojekt
agera teknisk expert för att utveckla den avdelning du tillhör

Varför Skånemejerier?
Skånemejerier är en del av Lactalis Group som har produktion i ett femtiotal länder på fyra kontinenter. Det ger våra medarbetare tillgång till en stor bredd av kompetensutveckling och möjligheten att bygga internationella kontaktnätverk. Bredden i vår verksamhet gör också att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter inom allt från produktion till ekonomi och marknadsföring, på både lokal och internationell nivå.
På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester.
I den här rekryteringen samarbetar Skånemejerier med Randstad, du blir anställd hos Skånemejerier. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Svensson på 0707932204 eller på kristin.svensson@randstad.se. Sista ansökningsdag är 2024-01-23 och vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansvarsområden
Daglig drift och skötsel av mediautrustning eller förpackningsmaskiner
Planera servicestopp och utföra service
Planera och utföra förebyggande underhåll
Felsökning och driftsättning av utrustning, avhjälpande underhåll
Driva underhållsfrågor i nyinstallationsprojekt
Medverka vid nyinstallation av utrustning
Agera teknisk expert för att utveckla mediaområdet
Driva förbättringsaktiviteter inom ditt området
Beställa material och komponenter för den dagliga driften
Säkerställa att livsmedelssäkerhetskrav följs
Säkerställa att lagstadgade krav följs
Upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö enligt våra policys


Kvalifikationer
avslutad gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot antingen media, verkstad eller maskinreparation.
för rollen på mediaavdelningen så krävs det relevant arbetslivserfarenhet med inriktning mot media (ventilation, ångcentraler, vattenförsörjning och reningsverk)
för rollen på förpackning så ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med service och underhåll av maskiner
datakunskaper
b körkort 
svenska och engelska i tal och skrift
förmåga att utifrån ritningar och eller flödesscheman förstå hur systemet eller delsystemet fungerar (meriterande)
livsmedelsbakgrund (meriterande)

Då du har många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan samarbeta med kollegor i olika delar av organisationen. Du är ansvarstagande och mån om att utföra ett gott arbete. Arbetet är väldigt varierande med ett högt tempo så det ställer även krav på att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ samt att du drivs av att lösa problem och utveckla din tekniska kompetens.

Om företaget

Skånemejerier AB
Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis. Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott. Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö, utan också om att vara en hållbar arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och påverka vår gemensamma väg framåt.

Ansök nu