Isaksson Rekrytering & Bemanning AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Isaksson Rekrytering & Bemanning AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Projektledare Bygg till Adapteo AB

Produktionsingenjör, bygg
Läs mer Dec 8
Nytt
Nu förstärker vi vårt projektteam med fyra projektledare inom distrikt Öst, Mitt, Syd och Nord!

Adapteo är ett nyskapat varumärke som snabbt blivit en ledande aktör inom anpassningsbara byggnader. Vi skapar flexibla byggnader för ett mer modernt, hållbart och tillgängligt samhälle.
Som Projektyledare hos Adapteo blir du en del i denna snabbrörlig värld med intressanta projekt för förskolor, skolor, kontor, vård och boende.
Tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Denna position gäller för placeringsort Lund, distrikt Syd, direktrapporterar till Head of Project.

VI ERBJUDER
En utvecklande roll i ett framtidsinriktat företag. Eftersom byggnaderna är flyttbara arbetar du där kundens projekt finns, vilket innebär en del resor inom distriktet. På Adapteo kommer du att tillhöra ett team med stor entusiasm och hög kompetens med målsättningen att växa och utvecklas tillsammans. Du kommer till en varm och generös miljö där det är viktigt att vi har roligt tillsammans.

På Adapteo är medarbetarna företagets viktigaste tillgångar och förvaltas med största omsorg. Hos oss ges medarbetare möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och har stor inflytande vid beslut som påverkar. Vidare erbjuder företaget bl. a bonus, friskvårdsbidrag, tjänstepension, företagshälsovård och generösa arbetsverktyg när arbetet så kräver.

OM TJÄNSTEN
Som projektledare ansvarar du i huvudsak för projektets framdrift vad gäller, ekonomi, tidplaner, mål, kommunikation och kvalitet. Dina kontaktytor är många och du blir en viktig nyckelperson som leder samarbetet mellan både kunden, det interna teamet och utvalda underentreprenörer.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas inom rollen som projektledare tror vi att du har:

· Byggteknisk utbildning eller motsvarande
· Några års erfarenhet av byggledning
· BAS P/U
· Kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift
· Minst B körkort

Som person är du nyfiken och lyhörd vilket bidrar till dina goda kommunikativa egenskaper och förmågan att engagera och leda samarbeten. Hos oss passar du bäst som är prestigelös och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du arbetar lika bra ensam som i grupp och det faller sig naturligt för dig att arbeta organiserat och strukturerat.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Adapteo med Isaksson Rekrytering Bemanning. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Peter Zethraeus 073-310 36 08.

Med anledning av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail.

OM ADAPTEO
Adapteo är den ledande partnern inom anpassningsbara byggnader i norra Europa. Vi bygger, utvecklar, hyr ut och säljer anpassningsbara lokaler för förskolor, skolor, kontor, vård och boende. Med Adapteos cirkulära byggnadslösningar kan kunderna transformera, skala upp, skala ner och återanvända, allt eftersom behoven förändras. Det är så vi bygger anpassningsbara och hållbara samhällen. Adapteos hyresbestånd omfattar 1,3 miljoner kvadratmeter och verksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Belgien, Nederländerna och Litauen. En majoritet av Adapteos intäkter genereras av hyreskontrakt från offentlig sektor. Vi är idag ca 500 anställda, och har vårt huvudkontor i Stockholm och Vanda.

Adapteo AB har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Västerås, Umeå och Lund samt lager- och underhållsverksamhet i Enköping och Jönköping. Vi är ett 70-tal anställda runt om i Sverige som är engagerade och arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi har en bra sammanhållning och drivs av att göra det lilla extra för Adapteo.

Adapteos kärnvärden ligger till grund för vår verksamhet och vår kultur. Som medarbetare, kund eller annan intressent ska mötet med Adapteo genomsyras av Proaktivitet, Samarbete och Engagemang. www.adapteogroup.com

Ansök nu

Sök tjänsten som Servicetekniker Kyla hos Menerga

Kyl- och värmepumpstekniker
Läs mer Sep 8
Erfaren Servicetekniker / Kyltekniker, Södra Sverige 

Är du en driven servicetekniker på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom kylteknik och styr regler? Menerga söker just nu en professionell Servicetekniker/ Kyltekniker, en självsäker och kvalitetsmedveten person med spetskompetens som kan sin verksamhet. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten som Servicetekniker Kyla

Vi erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och vardaglig trivsel som en självklarhet när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som servicetekniker utgår du hemifrån och jobbar i din region.
Resor över hela Sverige kan förekomma.
Självständigt utföra löpande service på Menerga samt Systemair produkter
Genomföra driftsättningar av Menerga samt Systemair produkter
Utföra avhjälpande reparationer och förebyggande underhåll av teknisk utrustning

Är du Menergas nya Servicetekniker inom Kyla?

Vi söker framför allt dig som är serviceinriktad, självgående och kvalitetsmedveten i de arbetsuppgifter du tar dig an. Vi på Menerga söker dig som alltid vill ge kunden bästa möjliga service. Du bör ha erfarenhet från servicearbeten inom kyla till branscherna inom ventilation, kyla och styr och regler. Viktigt för rollen är att du motiveras av att få lära dig nya saker och få jobba med den senaste tekniken.
  Du har gymnasial utbildning inom ventilationsteknik, styr- och reglerteknik, automation eller industri el.
Du har minst 4 års arbetslivserfarenhet har kylcertifikat
Du har goda datakunskaper.
Du har ett stort intresse för teknik och vilja att både vilja lära sig och dela med sig av nya kunskaper
Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska
Du har B-körkort
Du har gärna kunskap om kommunikationsprotokollen som tex MODBUS, BACNET.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Menerga räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Menerga. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: josefin@isakssonrekrytering.se eller Rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefonnummer 0733-103608 eller e-post peter.z@isakssonrekrytering.se 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Menerga
FÖRSTKLASSIG KLIMATISERING OCH LUFTBEHANDLING
Menerga har utvecklat och tillverkat innovativ ventilations- och luftbehandlingsteknik för olika användningsområden sedan 1980. Med ambitionen att vara teknikledande inom alla områden och sätta standarden för effektivitet och verkningsgrad. Vår filosofi “Vi skapar bra klimat - med Minimal ENERGiAnvändning“ lever vi upp till varje dag sedan företaget grundades för mer än 30 år sedan. Vi är stolta över att Menerga var ett av de första företagen i branschen som fokuserade på energieffektivitet redan från början.

Menerga ingår i den internationellt framgångsrika Systemair-koncernen.

“Made in Germany”, sedan företaget grundades har vår utveckling och tillverkning funnits i Mülheim an der Ruhr, en plats som har en lång historia som hör nära samman med vatten och klimat. På tre anläggningar hanterar vår personal på runt 400 personer förutsättningar för att skapa ett bra klimat. Kompletterad av över 300 försäljnings- och servicemedarbetare i Tyskland och Europa. Vår personalstyrka växer konstant – för att vi konsekvent utvecklar våra koncept och aggregat. Efterfrågan på miljövänlig och resurssparande luftbehandling ökar ständigt och med en mycket snabb ökningstakt. Vår målsättning och vårt löfte är att anta den utmaning som den ökande efterfrågan betyder. Vi konstruerar och bygger de bästa och mest energieffektiva lösningarna!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).

Ansök nu

Snickare Malmö

Träarbetare/Snickare
Läs mer Nov 24
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.
KVALIFIKATIONER
Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage etc.
Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar till yrkesbevis kan du också vara rätt person för jobbet.
Du bör ha liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten. 
Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Ansök nu

Betongarbetare Malmö

Betonghåltagare
Läs mer Nov 24
Betongarbetare till vår kund i Malmö

Just nu söker vi betongarbetare till vår kund i Malmö. Du kommer att arbeta på ett nybyggnadsprojekt tillsammans med andra yrkesarbetare. Här finns det goda utvecklingsmöjligheter och en stor uppskattning för väl utfört arbete!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal till Sveriges ledande företag inom bygg- och anläggning. Du kommer bli anställd hos Isaksson Rekrytering och uthyrd till våra kunder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Som anställd hos oss kommer vi kunna erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom bygg och anläggning. Du omfattas av kollektivavtal anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning.

På Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra värdeord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda

Arbetsuppgifter

Som betongarbetare kommer du arbeta med att formgivning, armering och gjutning betongkonstruktioner och plattor till nyproduktionsprojekt. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med andra betongarbetare och träarbetare.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av arbete som betongarbetare. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan läsa ritningar, arbeta självständigt och duktig på armering och gjutning.

Goda svenska språkkunskaper och B-körkort är krav.

Vi ser det som starkt meriterande om du har yrkesbevis.

Kontaktuppgifter och ansökan

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emila Olsson på telefonnummer 0709- 35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar inte emot ansökningar över e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker till Victoria Park i Malmö/Kristianstad

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Dec 6
Drifttekniker till Victoria Park i Malmö/Kristianstad

Är du en person som har siktet inställt på målet och ser till att lösa eventuella problem som uppstår på vägen? Vill du utveckla dina kunskaper inom fastighetsdrift och underhåll och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som drifttekniker på Victoria Park redan idag! Välkommen med din ansökan!

I januari 2022 förenas Victoria Park och Hembla under ett gemensamt varumärke, Victoriahem. Victoria Park och Hembla är två av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit – tack vare våra medarbetare. Idag äger och förvaltar vi drygt 38,000 lägenheter från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Fram till sammanslagningen drivs vi som två separata varumärken, men med en gemensam ägare i ryggen. Med hyresgästen i fokus ska Victoriahem skapa attraktiva stadsdelar där människor trivs och känner sig trygga, och dit ännu fler vill flytta.

Vi erbjuder

En tjänst med korta beslutsvägar och frihet under ansvar. Som drifttekniker hos oss kommer du att tillåtas arbeta självständigt och bidra till vår framgång med din erfarenhet, kompetens och ambition. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Victoriahem har stora tillväxtplaner och ambitionen att utvecklas, både på individnivå och som bolag. Victoria Park är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och förmåner.

Vad går arbetet ut på?
                                                                                                                                                       
Det dagliga arbetet går främst ut på att bedriva fastighets ronderingar och att arbeta med tekniskt underhåll, tekniska analyser och felsökningar. Du genomför förebyggande och avhjälpande underhåll och kan identifiera energi- och vattenbesparande åtgärder samt driftoptimera befintliga installationer. Tjänsten är heltid och du rapporterat till områdeschefen.

Kundkontakt med Victoria Park hyresgäster är en viktig del i arbetet och ditt huvudområde kommer att vara teknisk drift och underhåll i Victoria Park fastigheter i Malmö, Trelleborg och Kristianstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  Rondering, drift, underhåll och felavhjälpande åtgärder av ventilations-, värme- och elsystem i våra fastigheter
Genomföra mätningar av inomhusklimat i lägenheter med stora avvikelser.
Ansvara för att fastigheterna drivs på ett energieffektivt sätt, fokusera på avvikande trender, vana att arbeta i uppkopplade system BAS såsom Webport.
Teknisk support/mentor till fastighetstekniker inom arbetsområdet, och då främst inom inomhusklimat.
Vara delaktig i att komma med förslag på förebyggande åtgärder och underhåll för att sänka energikostnaden i fastigheterna
Driva mindre energiprojekt, exempelvis fläktbyte, pumpbyte mm
Medverka vid myndighetsbesiktningar inom ansvarsområdet (OVK, energideklaration mm)

Är du den vi söker?

Som drifttekniker är det viktigt att man som person är självgående, organiserad och kommunikativ. Du har en stark drivkraft att leverera i enlighet med hyresgästernas förväntningar eller kanske till och med lite mer. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vi förutsätter att du är trygg i din kompetens och är ansvarstagande.

Vi önskar även att du har:
  Flera års arbetslivserfarenhet från fastighetsteknikbranschen med liknande arbetsuppgifter
Utbildning med driftteknisk inriktning 
Kunskaper inom styr- och reglerteknik, värme och ventilation
Erfarenhet av att, direkt eller indirekt, leda andra
Kunskap inom värmepumpsteknik
Goda kunskaper i Officepaketet
Körkort B
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt god kommunikativ förmåga i tal på engelska

Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss. Victoria Park är en arbetsplats som värdesätter mångfald och jämn könsfördelning och uppmuntrar därför sökanden med olika bakgrund.
                  
Kontaktuppgifter och ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig seniora rekryteringskonsult Ira Isaksson, 0704-85 75 59. Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos Victoria Park.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI).

Ansök nu

Gruppchef Kundservice till Victoria Park och Hembla i Malmö

Kundtjänstchef
Läs mer Nov 11
Gruppchef Kundservice till Victoria Park och Hembla i Malmö

På uppdrag av Victoria Park och Hembla söker Isaksson Rekrytering Bemanning en Gruppchef Kundservice till ett internt servicecenter beläget i centrala Malmö. Vi söker en driven person med förmågan att leda och utveckla verksamheten. Låter det som något för dig? Välkommen med din ansökan!

I januari 2022 förenas Victoria Park och Hembla under ett gemensamt varumärke, Victoriahem. Victoria Park och Hembla är två av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit – tack vare våra medarbetare. Idag äger och förvaltar vi drygt 38,000 lägenheter från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Fram till sammanslagningen drivs vi som två separata varumärken, men med en gemensam ägare i ryggen. Med hyresgästen i fokus ska Victoriahem skapa attraktiva stadsdelar där människor trivs och känner sig trygga, och dit ännu fler vill flytta.

Vi erbjuder

En tjänst med korta beslutsvägar och frihet under ansvar. Som gruppchef hos oss kommer du att tillåtas arbeta självständigt som ledare och bidra till vår framgång med din erfarenhet, kompetens och ambition. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Victoriahem har stora tillväxtplaner och ambitionen att utvecklas, både på individnivå och som bolag.

Om tjänsten

Du kommer att leda och planera arbetet av vårt växande kundserviceteam, som servar hela vår förvaltningsorganisation. Som gruppchef ansvarar du för personalplanering och schemaläggning. Du är även ansvarig för den löpande kontakten med myndigheter, hyresgäster samt kollegor. Du kommer att ha det fulla personalansvaret och coacha och leda kundserviceteamet med målsättningen att säkerställa en redan förstklassig kundservice till våra hyresgäster. Det är därför av stor vikt att du är en lyhörd person som alltid strävar efter att skapa mervärden för våra hyresgäster samt att förväntningar och löften infrias, gärna överträffas, på ett kundorienterad och affärsmässigt sätt. 

Kvalifikationer 

Du har minst tre års gymnasieutbildning i grunden och gärna en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning fastighet, kundservice eller annat relevant område. Du har en erfarenhet av tidigare tjänster inom kundservice. Då tjänsten innebär ett personalansvar ser vi det som krav att du har stor erfarenhet och dokumenterad kunskap av att leda och motivera personal. Utbildning från högskola och/eller erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en organiserad person som har god ordning och struktur i ditt arbete. Du är en social och naturlig ledare med ett affärsmässigt synsätt. Du är van att skapa och följa upp rutiner och processer, och vi ser gärna att du har erfarenhet av utvecklingsarbete på tidigare arbetsplatser. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig seniora rekryteringskonsult Ira Isaksson, 0704-85 75 59. Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos Victoria Park och Hembla.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök nu

Bo social konceptutvecklare till MKB Fastighets AB i Malmö

Organisationsutvecklare
Läs mer Okt 28
Bo social konceptutvecklare till MKB Fastighets AB i Malmö

MKB i Malmö står inför en spännande framtid och söker nu en ansvarsfull och framåtsträvande Bo social konceptutvecklare. Det här är ett marknadsledande och framgångsrikt företag med en arbetsmiljö som kännetecknas av bra samarbete mellan olika avdelningar. Här får du dessutom möjlighet att jobba tillsammans med härliga kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!   

Om tjänsten som Bo social konceptutvecklare

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig ett roligt jobb med möjlighet att göra skillnad och att utvecklas.

Avdelningen MKB Senior arbetar med att utveckla MKB:s seniorhus. Avdelningen består av en bo social konceptutvecklare och skall med denna rekryteringen utökas med en till. Tillsammans ansvarar avdelningen för driva boende-styrelser i samtliga seniorhus, med aktiviteter men också ett aktivitetsprogram för samtliga senior kunder hos MKB " efter jobbet". Med ytterligare en till person till i avdelningen öppnar sig möjligheter att forma framtiden, dels tillsammans med befintlig bo social konceptutvecklare, men också i de kommande nyproducerade seniorhusen.

I den här rollen kommer du att arbeta med utvecklingen av vårt seniorkoncept. Du kommer att bli kontaktperson och samarbetspart med Malmö Stad och olika föreningar och organisationer.
                          
Huvudsakliga arbetsuppgifter
  Planera, arrangera och genomföra aktiviteter för MKB senior kunder
Styrelsearbete som MKB representant
Utveckla seniorhusen och vara en aktiv kontaktperson till våra seniora kunder

Är du rätt person för tjänsten?

Som bo social konceptutvecklare är det viktigt att du som person är engagerad, samarbetsvillig och ordningsam. Du motiveras av möjligheten att utveckla vårt seniorkoncept och att ha diversifierade arbetsuppgifter samt att samarbeta med både självständigt och med andra kollegor.

Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss. MKB är en arbetsplats som värdesätter mångfald och jämn könsfördelning och uppmuntrar därför sökanden med olika bakgrund.

För tjänsten söker vi dig med: har arbetslivserfarenhet av att arbeta med människor
har universitets- eller högskoleutbildning inom beteende, social eller annat relevant område
har erfarenhet av styrelsearbete i föreningsform
har god datorvana och administrativ förmåga
B-körkort

Det är även meriterande för tjänsten om du har erfarenhet från fastighetsbranschen
har stort nätverk inom området

Vad kan MKB erbjuda dig?

MKB är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och förmåner. Hos MKB kännetecknas arbetsmiljön av bra samarbete mellan olika avdelningar. På MKB erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Om MKB Fastighets AB

Vi arbetar utifrån sex strategier; Social hållbarhet, Miljömässig hållbarhet, Attraktiv hyresvärd, Nyproduktion med rimliga hyror, Flexibilitet i arbetstid och arbetsställe samt Karriärutveckling och mångfald bland medarbetarna. Varje strategi har dels kortsiktiga mål för varje år, dels långsiktiga mål för 2030.Vi lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och har tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, som ligger till grund för vårt arbete i vardagen.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget. Vi är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda. Med drygt 25 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av mer än 40 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är vi det största fastighetsbolaget i Malmö.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och MKBs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Projektledare Nyproduktion till Heimstaden i Malmö

Fastighetsförvaltare
Läs mer Nov 30
Projektledare Nyproduktion till Heimstaden i Malmö

Är du en ambitiös person med ett stort intresse för nyproduktion och projektledning? Vill du vara en del av ett framgångsrikt bolag med hög tillväxt? I rollen som Projektledare Nyproduktion hos Heimstaden får du möjligheten att vara just det, samtidigt som du erbjuds en spännande och utvecklande roll. Sök redan idag!

Heimstaden storsatsar på nyproduktion och bygger nu en organisation för att bli en av Sveriges största fastighetsutvecklare av bostäder. Vi skapar omtänksamma boendemiljöer med stort fokus på hållbarhet och långsiktigt ägande med egen förvaltning. Organisationen är i starkt tillväxt och projektvariationen stor. Tillsammans skapar vi projektledare den stabila plattform som behövs för att skapa förutsägbarhet i projektportföljen. För våra egenutvecklade projekt kommer du att representera Heimstaden i upphandlade avtal och pågående entreprenader.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en varierande och flexibel roll samtidigt som du får möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa i ett bolag och team som alltid strävar framåt med en målsättning att allt alltid kan bli lite bättre. Hos Heimstaden finns ovärderlig och omfattande intern kompetens och beslutsvägarna inom organisationen är korta. För dig som är engagerad och brinner för ditt arbete finns stora möjligheter att påverka ditt arbete och Heimstaden som helhet.

Om tjänsten som projektledare nyproduktion

Vi söker dig som drivs av den långsiktiga affären och trivs med variation och komplexitet i olika affärsupplägg. Du kommer att arbeta med såväl våra egenutvecklade projekt som projekt där vi samarbetar med andra aktörer (forward funding, joint ventures m.m.). Oavsett affärsupplägg är du huvudansvarig för att leda och driva de projekt du ansvarar för från idé/projektering till inflytt. Rollen omfattar ansvar för budget, tidplan och funktion. Våra projekt är spridda över hela landet och tjänsten förutsätter resor inom Sverige, företrädesvis dagsresor men övernattningar förekommer. Du kommer ingå i Nyproduktionsteamet, som har ett nära samarbete med Fastighets- och Projektutvecklingsteamet samt vår Marknads- och Förvaltningsorganisation. Du rapporterar till vår chef för nyproduktion.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
  Vara stöd och bollplank till Projektutvecklingsteamet i deras framtagning av detaljplaner
Ansvara för genomförandet av nyproduktionsprojekt från projektering till slut och garantibesiktning med ett helhetsansvar för hela projektprocessen innefattande uthyrning och överlämning till förvaltning
Ta fram beslutsunderlag som krävs för att interna beslut att driva projektet framåt in enlighet med besluten, upprätta förfrågningsunderlag
Upphandla och skriva avtal för entreprenader och konsulttjänster
Ha kontakt med olika myndigheter
Kvartalsvis göra ekonomiska prognoser av projekten innehållande byggkostnader, investeringar och hyror och betalningsflöden
Arbeta nära vår förvaltningsorganisation och säkerställa överlämningen av det färdiga projektet
Koordinera och samordna information till organisationen

För att lyckas i rollen som projektledare behöver du ha följande kvalifikationer:  
  Högskoleutbildning med inriktning mot bygg eller fastighet
Minst 5 års erfarenhet från byggprojektledning i nyproduktion
Kunskaper i entreprenadjuridik, AMA, AB, ABT, BBR och arbetsmiljösamordning
Kunskap i bygglagstiftningen
Erfarenhet från kundkontakter och relationsskapande arbete
B-körkort

Vem är du som person?

Vi är ett sammansvetsat team med stort engagemang och därför är det viktigt för oss att du är en lagspelare. Du har ett stort eget driv och kan strukturera och planera ditt arbete väl – alltid med affären och kunden i fokus. Du brinner för samhällsutveckling och den goda hållbara bostaden.

I din roll som projektledare är du självgående, ödmjuk och lösningsorienterad. Du har ett genuint intresse och förståelse för affären och gillar utmaningen i att finna lönsamma och hållbara projekt där våra kunder kommer att trivas. Det är viktigt för dig att arbetet du gör kommer att bidra till och sätta avtryck i bostäder där våra kunder ska bo i många generationer framöver. För att trivas i rollen som projektledare hos oss behöver du även vara en god kommunikatör med en förmåga att bygga och förvalta relationer, såväl internt som externt. Du är även administrativt lagd och kan uttrycka dig professionellt och tydligt i både skrift och tal.

Med en organisation i stark tillväxt behöver du trivas i en kreativ arbetsmiljö med högt tempo. Som lagspelare är du även flexibel och finner det utvecklande att bidra med din kompetens till dina kollegor och teamet. Vi ser det som en självklarhet att du lever upp till Heimstadens kärnvärden Care, Dare och Share. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Heimstadens räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Heimstaden. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson på telefonnummer: 070-485 75 59 eller via e-post: ira@isakssonrekrytering.se

Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller: https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Projektingenjör fastighetsautomation till Bastec i Malmö

Automationstekniker, elektronik
Läs mer Nov 23
På uppdrag av Bastec söker Isaksson Rekrytering Bemanning en serviceinriktad och lyhörd projektingenjör med specialistkunskaper inom konfiguration och driftsättning av PLC/ DUC system. Vi söker Dig som brinner för komplexa tekniska installationer och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

Om Bastec
Bastec AB är ett innovativt svenskt företag som utvecklar och marknadsför system för fastighetsautomation, det vill säga styrning, reglering, mätning, övervakning, larmhantering och energiuppföljning i fastigheter. Vårt system BAS2 styr inomhusklimatet och minskar energianvändningen i alla typer av byggnader. BAS2 säljs via ett 100-tal samarbetspartners och återförsäljare i Sverige. I Malmöregionen driver vi även egna slutkundprojekt och BAS2-entreprenader eller arbetar tillsammans med våra samarbetspartners. I övriga delar av Sverige ska vi finnas representerade via samarbetspartners, men inte driva egna projekt och entreprenader.

Om tjänsten
Ditt uppdrag blir primärt att hjälpa våra återförsäljare med konfiguration eller andra uppdrag i samband med kunders projekt, samt att supporta våra Bas2 användare med tekniska frågor på våra produkter. Du ansvarar även för att utveckla våra befintliga kundrelationer och skapa långsiktiga samarbeten.

Erbjudande
Vi erbjuder Dig en plats i ett riktigt tekniskvasst team på vårt kontor i Malmö där du bjuds möjligheten till ett omväxlande och utvecklande arbete som projektingenjör på vår produktsida.Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp positiva medarbetare i blandade åldrar med bra sammanhållning, där prestigelöshet och att man hjälps åt är en självklarhet. Engagemang och ansvarstagande hos våra medarbetare är tydliga kännetecken för organisationen och vi är övertygade om att detta är viktiga framgångsfaktorer. Du kommer att arbeta med mycket konkurrenskraftiga produkter på en marknad med stor potential vilket ger Dig möjlighet att utvecklas både inom din arbetsgrupp och i din roll.
Vi på Bastec tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer
Vi söker Dig vars största intresse är teknik i kombination med problemlösning och service. Vi tror att Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av styr och reglerteknik, programmering och driftsättning av PLC/ DUC system.
Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer: Gymnasial utbildning gärna inom el och automation eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Erfarenhet från fastighetsautomation av olika typer av anläggningar
Erfarenhet av energieffektivisering
Erfarenhet eller kunskap av el-scheman och driftkort
Erfarenhet av projektledning och att bygga långsiktiga kundrelationer
Erfarenhet av Schneider, e-matic eller Siemens fastighetsautomationssystem är meriterande
B-körkort är ett krav

För att trivas som Projektingenjör hos oss tror vi att Du är öppen, lyhörd och prestigelös till din läggning. Du gillar att planera och leverera och är bra på att hantera stressande situationer är angelägen av att göra ett bra jobb. Vi tror att Du är en positiv lagspelare som värdesätter affärsmannaskap. Framför allt har Du har passion för tekniken samt att alltid vara serviceinriktad.
Om Du tycker detta låter intressant och vill bli en del av ett team där glädje och passion är ledorden så vänta inte. Skicka din ansökan idag!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bastec med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072-300 08 92

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier (före detta Sveriges Byggindustrier BI).

Ansök nu

Teknisk säljare till Leviat (Halfen AB) i Skåne

Account manager
Läs mer Okt 29
Är du en teknisk, driven och relationsskapande person som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom nykundsbearbetning och försäljning? Då kanske den här spännande rollen är för dig!
Leviat är under tillväxt och söker just nu en lösningsfokuserad Teknisk säljare till sin verksamhet i Skåne. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete. Låter det intressant?

OM HALFEN
HALFEN är ett av världens ledande varumärken inom betong, fasader och industriteknik och har stått för kvalitet och säkerhet i över 90 år. Halfen ingår i Leviat och har sitt svenska huvudkontor i Göteborg.
Vi på Leviat förenar CRH:s expertis, färdigheter och resurser i en enda global organisation och är världsledande inom lyft, anslutning och förankringsteknik till byggbranschen. Vi tillverkar konstruerade produkter och innovativa konstruktionslösningar för en dynamisk industri. Genom att stödja våra byggpartners får de möjligheten att bygga smartare, snabbare och säkrare.

OM TJÄNSTEN
I den här rollen kommer du att ha försäljningsansvar över din egen kundportfölj och ansvara över ett geografiskt område med tyngdpunkten i Skåne.
Mer specifikt innefattar det att du kommer att etablera nya kontakter hos medelstora och stora byggare samt utveckla relationen och portföljen till våra kunder inom Prefab industrin. Du kommer att bearbeta det föreskrivande ledet både direkt kopplade till projekt och generellt för att få våra produkter inritade i ett tidigt skede.
Du kommer självständigt att planera, strukturera, genomföra och följa upp din försäljning.
Det ligger även i rollen att hålla våra kunder uppdaterade om relevant och intressant information samt att agera teknisk support och ge produktrekommendationer i designfasen samt under hela projektfasen hos kund när den efterfrågas.
Du kommer att ingå i ett team av totalt fem engagerade och drivna säljare i Sverige. Tjänsten har arbetsområde södra Sverige.

VEM SÖKER VI?
Vi söker Dig som har ett stort tekniskt intresse och förstår byggets beståndsdelar. Du är nyfiken och uppmärksam på den tekniska utvecklingen inom branschen, varför omvärldsbevakning för dig är en självklarhet.
För att lyckas i rollen tror vi att du som person är driftig och handlingskraftig samt har förmågan att komma till avslut.  Du är organiserad och förstår värdet av struktur och planering för att kunna leverera och nå dina mål.
Då du blir ansiktet utåt för Leviat mot våra kunder är det viktigt att du är affärsmässig, lyhörd och genuint intresserad av våra kunders behov och önskemål.

Du har fullständig gymnasieexamen samt dokumenterad erfarenhet av teknisk försäljning gärna mot byggbranschen

Vi tror också att du har följande förmågor: vana att kunna ta människor på olika nivåer inom tex industri och bygg
vana att presentera framför grupp (kunna föra dig i en ledningsgrupp)
vana att föra förhandlingar
har goda kunskaper i Office-paketet/ datorvana
Det är meriterande för tjänsten om du har: byggteknisk utbildning eller kunskap gärna Betongklass 1 2
arbetat med teknisk support
vana av att dema produkter ute hos kund
nätverk av kontakter på olika byggföretag, beställandefunktion
B-körkort är ett krav!

VI ERBJUDER
På Leviat erbjuder vi tryggheten och stabiliteten hos det stora företaget men med det mindre företagets korta beslutsvägar. Du ges i rollen stor frihet under ansvar och har en stor möjlighet att utvecklas och växa i rollen, även internationellt.
Leviat erbjuder en företagskultur som präglas av öppenhet, transparens och delaktighet. Här finns också en atmosfär som andas driv, engagemang och nytänkande. Vill du bli en del av oss?

ANSÖKAN
Om du känner att den här rollen stämmer in på dig och om du vill vara med på vår spännande tillväxtresa! Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sophie Åhlander på telefonnummer: 072-300 08 92 eller via e-post: sophie@isakssonrekrytering.se. Ansöker gör du direkt via annonsen!

Välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).

Ansök nu

Betongarbetare Malmö

Betongarbetare
Läs mer Okt 14
Betongarbetare till vår kund i Malmö

Just nu söker vi betongarbetare till vår kund i Malmö. Du kommer att arbeta på ett nybyggnadsprojekt tillsammans med andra yrkesarbetare. Här finns det goda utvecklingsmöjligheter och en stor uppskattning för väl utfört arbete!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av personal till Sveriges ledande företag inom bygg- och anläggning. Du kommer bli anställd hos Isaksson Rekrytering och uthyrd till våra kunder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Som anställd hos oss kommer vi kunna erbjuda dig omväxlande och spännande arbetsplatser hos Sveriges ledande företag inom bygg och anläggning. Du omfattas av kollektivavtal anställningsvillkor gällande lön, semester, försäkringar och pension. För oss är det viktigt att du känner av vår närvaro och stöd under din anställning.

På Isaksson brinner vi även för våra medarbetares välmående och vi är ett företag som styrs av våra värdeord: Glädje, Engagemang, Kvalitet och Framåtanda

Arbetsuppgifter

Som betongarbetare kommer du arbeta med att formgivning, armering och gjutning betongkonstruktioner och plattor till nyproduktionsprojekt. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med andra betongarbetare och träarbetare.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av arbete som betongarbetare. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan läsa ritningar, arbeta självständigt och duktig på armering och gjutning.

Goda svenska språkkunskaper och B-körkort är krav.

Vi ser det som starkt meriterande om du har yrkesbevis.

Kontaktuppgifter och ansökan

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emila Olsson på telefonnummer 0709- 35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan på vår hemsida redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande. Vi tar inte emot ansökningar över e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Snickare Malmö

Träarbetare/Snickare
Läs mer Okt 13
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.
KVALIFIKATIONER
Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage etc.
Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar till yrkesbevis kan du också vara rätt person för jobbet.
Du bör ha liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten. 
Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Ansök nu

Projektingenjör fastighetsautomation till Bastec i Malmö

Automationstekniker, elektronik
Läs mer Nov 15
På uppdrag av Bastec söker Isaksson Rekrytering Bemanning en serviceinriktad och lyhörd projektingenjör med specialistkunskaper inom konfiguration och driftsättning av PLC/ DUC system. Vi söker Dig som brinner för komplexa tekniska installationer och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

Om Bastec
Bastec AB är ett innovativt svenskt företag som utvecklar och marknadsför system för fastighetsautomation, det vill säga styrning, reglering, mätning, övervakning, larmhantering och energiuppföljning i fastigheter. Vårt system BAS2 styr inomhusklimatet och minskar energianvändningen i alla typer av byggnader. BAS2 säljs via ett 100-tal samarbetspartners och återförsäljare i Sverige. I Malmöregionen driver vi även egna slutkundprojekt och BAS2-entreprenader eller arbetar tillsammans med våra samarbetspartners. I övriga delar av Sverige ska vi finnas representerade via samarbetspartners, men inte driva egna projekt och entreprenader.

Om tjänsten
Ditt uppdrag blir primärt att hjälpa våra återförsäljare med konfiguration eller andra uppdrag i samband med kunders projekt, samt att supporta våra Bas2 användare med tekniska frågor på våra produkter. Du ansvarar även för att utveckla våra befintliga kundrelationer och skapa långsiktiga samarbeten.

Erbjudande
Vi erbjuder Dig en plats i ett riktigt tekniskvasst team på vårt kontor i Malmö där du bjuds möjligheten till ett omväxlande och utvecklande arbete som projektingenjör på vår produktsida.Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp positiva medarbetare i blandade åldrar med bra sammanhållning, där prestigelöshet och att man hjälps åt är en självklarhet. Engagemang och ansvarstagande hos våra medarbetare är tydliga kännetecken för organisationen och vi är övertygade om att detta är viktiga framgångsfaktorer. Du kommer att arbeta med mycket konkurrenskraftiga produkter på en marknad med stor potential vilket ger Dig möjlighet att utvecklas både inom din arbetsgrupp och i din roll.
Vi på Bastec tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer
Vi söker Dig vars största intresse är teknik i kombination med problemlösning och service. Vi tror att Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av styr och reglerteknik, programmering och driftsättning av PLC/ DUC system.
Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer: Gymnasial utbildning gärna inom el och automation eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Erfarenhet från fastighetsautomation av olika typer av anläggningar
Erfarenhet av energieffektivisering
Erfarenhet eller kunskap av el-scheman och driftkort
Erfarenhet av projektledning och att bygga långsiktiga kundrelationer
Erfarenhet av Schneider, e-matic eller Siemens fastighetsautomationssystem är meriterande
B-körkort är ett krav

För att trivas som Projektingenjör hos oss tror vi att Du är öppen, lyhörd och prestigelös till din läggning. Du gillar att planera och leverera och är bra på att hantera stressande situationer är angelägen av att göra ett bra jobb. Vi tror att Du är en positiv lagspelare som värdesätter affärsmannaskap. Framför allt har Du har passion för tekniken samt att alltid vara serviceinriktad.
Om Du tycker detta låter intressant och vill bli en del av ett team där glädje och passion är ledorden så vänta inte. Skicka din ansökan idag!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bastec med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072-300 08 92

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier (före detta Sveriges Byggindustrier BI).

Ansök nu

Projektledare Nyproduktion till MKB i Malmö

Fastighetsingenjör
Läs mer Aug 16
MKB Fastighets AB är till för Malmö och Malmöborna.

Vi arbetar utifrån sex strategier; Social hållbarhet, Miljömässig hållbarhet, Attraktiv hyresvärd, Nyproduktion med rimliga hyror, Flexibilitet i arbetstid och arbetsställe samt Karriärutveckling och mångfald bland medarbetarna. Varje strategi har dels kortsiktiga mål för varje år, dels långsiktiga mål för 2030.Vi lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och har tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, som ligger till grund för vårt arbete i vardagen.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget. Vi är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda. Med drygt 25 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av mer än 40 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är vi det största fastighetsbolaget i Malmö.

Arbetsuppgifter

Som projektledare på MKB är du drivande och ledande i hela byggprocessen och arbetar långsiktigt från den tidiga idéskissen fram till inflyttning.
Du kommer att ha ansvar för att leda uppdrag i nyproduktionsprojekt för hyresbostäder och du arbetar i processen från början till slut vilket innefattar att leda projektering, upprätta förfrågningsunderlag, handla upp entreprenörer och driva projektet till en slutprodukt. Du är ansvarig för projekt- och byggledning och för att projekten genomförs i enlighet med ställda förväntningar och budget för uppdraget. I ditt arbete har du löpande kontakter bland annat med entreprenörer och stadsbyggandskontoret. Genom nära samarbete med MKB:s förvaltning får du insikt i och förståelse för slutkundens önskemål och behov.

Kompetensprofil

Vi söker dig som har för arbetet relevant utbildning på högskolenivå inom civilingenjör/lantmäteri eller liknande, samt erfarenheter från byggbranschen. Du har minst sju års dokumenterad erfarenhet av rollen som projektledare inom nyproduktion, upphandling och projektutveckling och du har erfarenhet av att arbeta med stora nyproduktionsprojekt. Just goda projektutvecklingserfarenheter och vana vid att komma in i det tidiga skedet med intresse för detaljplanering, ses som meriterande för tjänsten. Vi ser det som en självklarhet att du har god IT-vana.
B – körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och MKB söker en person som har intresse för både projektledning och människor. Du är målfokuserad, kommunikativ, tycker om att bygga relationer och har ett utpräglat affärstänk. Du gillar ordning och reda, har stort eget driv, samt besitter följsamhet och flexibilitet. Vidare äger du förmågan att arbeta med stor självständighet och eget ansvar i projekten.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och MKBs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se. Sök tjänsten på vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Projektingenjör fastighetsautomation till Bastec i Malmö

Automationstekniker, elektronik
Läs mer Nov 2
På uppdrag av Bastec söker Isaksson Rekrytering Bemanning en serviceinriktad och lyhörd projektingenjör med specialistkunskaper inom konfiguration och driftsättning av PLC/ DUC system. Vi söker Dig som brinner för komplexa tekniska installationer och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

Om Bastec
Bastec AB är ett innovativt svenskt företag som utvecklar och marknadsför system för fastighetsautomation, det vill säga styrning, reglering, mätning, övervakning, larmhantering och energiuppföljning i fastigheter. Vårt system BAS2 styr inomhusklimatet och minskar energianvändningen i alla typer av byggnader. BAS2 säljs via ett 100-tal samarbetspartners och återförsäljare i Sverige. I Malmöregionen driver vi även egna slutkundprojekt och BAS2-entreprenader eller arbetar tillsammans med våra samarbetspartners. I övriga delar av Sverige ska vi finnas representerade via samarbetspartners, men inte driva egna projekt och entreprenader.

Om tjänsten
Ditt uppdrag blir primärt att hjälpa våra återförsäljare med konfiguration eller andra uppdrag i samband med kunders projekt, samt att supporta våra Bas2 användare med tekniska frågor på våra produkter. Du ansvarar även för att utveckla våra befintliga kundrelationer och skapa långsiktiga samarbeten.

Erbjudande
Vi erbjuder Dig en plats i ett riktigt tekniskvasst team på vårt kontor i Malmö där du bjuds möjligheten till ett omväxlande och utvecklande arbete som projektingenjör på vår produktsida.Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp positiva medarbetare i blandade åldrar med bra sammanhållning, där prestigelöshet och att man hjälps åt är en självklarhet. Engagemang och ansvarstagande hos våra medarbetare är tydliga kännetecken för organisationen och vi är övertygade om att detta är viktiga framgångsfaktorer. Du kommer att arbeta med mycket konkurrenskraftiga produkter på en marknad med stor potential vilket ger Dig möjlighet att utvecklas både inom din arbetsgrupp och i din roll.
Vi på Bastec tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer
Vi söker Dig vars största intresse är teknik i kombination med problemlösning och service. Vi tror att Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av styr och reglerteknik, programmering och driftsättning av PLC/ DUC system.
Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer: Gymnasial utbildning gärna inom el och automation eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Erfarenhet från fastighetsautomation av olika typer av anläggningar
Erfarenhet av energieffektivisering
Erfarenhet eller kunskap av el-scheman och driftkort
Erfarenhet av projektledning och att bygga långsiktiga kundrelationer
Erfarenhet av Schneider, e-matic eller Siemens fastighetsautomationssystem är meriterande
B-körkort är ett krav

För att trivas som Projektingenjör hos oss tror vi att Du är öppen, lyhörd och prestigelös till din läggning. Du gillar att planera och leverera och är bra på att hantera stressande situationer är angelägen av att göra ett bra jobb. Vi tror att Du är en positiv lagspelare som värdesätter affärsmannaskap. Framför allt har Du har passion för tekniken samt att alltid vara serviceinriktad.
Om Du tycker detta låter intressant och vill bli en del av ett team där glädje och passion är ledorden så vänta inte. Skicka din ansökan idag!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bastec med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072-300 08 92

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier (före detta Sveriges Byggindustrier BI).

Ansök nu

Projektingenjör fastighetsautomation till Bastec i Malmö

Automationstekniker, elektronik
Läs mer Sep 16
På uppdrag av Bastec söker Isaksson Rekrytering Bemanning en serviceinriktad och lyhörd projektingenjör med specialistkunskaper inom konfiguration och driftsättning av PLC/ DUC system. Vi söker Dig som brinner för komplexa tekniska installationer och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

Om Bastec
Bastec AB är ett innovativt svenskt företag som utvecklar och marknadsför system för fastighetsautomation, det vill säga styrning, reglering, mätning, övervakning, larmhantering och energiuppföljning i fastigheter. Vårt system BAS2 styr inomhusklimatet och minskar energianvändningen i alla typer av byggnader. BAS2 säljs via ett 100-tal samarbetspartners och återförsäljare i Sverige. I Malmöregionen driver vi även egna slutkundprojekt och BAS2-entreprenader eller arbetar tillsammans med våra samarbetspartners. I övriga delar av Sverige ska vi finnas representerade via samarbetspartners, men inte driva egna projekt och entreprenader.

Om tjänsten
Ditt uppdrag blir primärt att hjälpa våra återförsäljare med konfiguration eller andra uppdrag i samband med kunders projekt, samt att supporta våra Bas2 användare med tekniska frågor på våra produkter. Du ansvarar även för att utveckla våra befintliga kundrelationer och skapa långsiktiga samarbeten.

Erbjudande
Vi erbjuder Dig en plats i ett riktigt tekniskvasst team på vårt kontor i Malmö där du bjuds möjligheten till ett omväxlande och utvecklande arbete som projektingenjör på vår produktsida.Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp positiva medarbetare i blandade åldrar med bra sammanhållning, där prestigelöshet och att man hjälps åt är en självklarhet. Engagemang och ansvarstagande hos våra medarbetare är tydliga kännetecken för organisationen och vi är övertygade om att detta är viktiga framgångsfaktorer. Du kommer att arbeta med mycket konkurrenskraftiga produkter på en marknad med stor potential vilket ger Dig möjlighet att utvecklas både inom din arbetsgrupp och i din roll.
Vi på Bastec tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer
Vi söker Dig vars största intresse är teknik i kombination med problemlösning och service. Vi tror att Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av styr och reglerteknik, programmering och driftsättning av PLC/ DUC system.
Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer: Gymnasial utbildning gärna inom el och automation eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Erfarenhet från fastighetsautomation av olika typer av anläggningar
Erfarenhet av energieffektivisering
Erfarenhet eller kunskap av el-scheman och driftkort
Erfarenhet av projektledning och att bygga långsiktiga kundrelationer
B-körkort är ett krav

För att trivas som Projektingenjör hos oss tror vi att Du är öppen, lyhörd och prestigelös till din läggning. Du gillar att planera och leverera och är bra på att hantera stressande situationer är angelägen av att göra ett bra jobb. Vi tror att Du är en positiv lagspelare som värdesätter affärsmannaskap. Framför allt har Du har passion för tekniken samt att alltid vara serviceinriktad.
Om Du tycker detta låter intressant och vill bli en del av ett team där glädje och passion är ledorden så vänta inte. Skicka din ansökan idag!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bastec med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072-300 08 92

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier (före detta Sveriges Byggindustrier BI).

Ansök nu

Uthyrare kommersiella lokaler till MKB Fastighets I Malmö

Uthyrare
Läs mer Sep 3
Sök tjänsten som uthyrare kommersiella lokaler till MKB Fastighets I Malmö

Är du en person som håller ögonen öppna för vad som behöver göras och utifrån det tar egna initiativ? Vill du bidra med dina kunskaper inom kommersiell uthyrning, försäljning, fastighetsjuridiska frågor och samtidigt ha ett givande och roligt jobb? Då har du hittat rätt. Sök rollen som Uthyrare hos MKB Fastighets AB redan idag! Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten som Uthyrare kommersiella lokaler:

Du blir en del av att team som idag består av nio personer som ansvarar för att utveckla, förädla och förhandla över hela vårt lokalbestånd. Fastighetsbeståndet består av ca 200 000 kvm lokalyta fördelat på drygt 1000 lokaler.

Som uthyrare ansvarar du för uthyrningen av lokaler. Du driver uthyrningsarbetet med stöd av lokalförvaltare och projektledare och jobbar proaktivt och uppsökande för att hitta rätt kund till rätt lokal. Visa och hyra ut vakanta lokaler liksom hyra ut lokaler i kommande nyproduktionsprojekt
Aktivt söka drömkunder till vår kundstock, inte vänta på att kunden kontaktar oss.
Marknadsföra MKBs lokaler och lokalavdelning, marknadsbearbetning och marknadsaktiviteter
Nätverka
Vi söker dig som har: Erfarenhet från tidigare arbete med kundbemötande och uthyrning/försäljning eller förvaltning från fastighetsbranschen.
Vi ser gärna att du har arbetat som mäklare, uthyrare eller säljare men det är inget krav.
Relevant eftergymnasial utbildning.
Grundläggande kunskaper inom hyresjuridik och kontraktsskrivning
Goda kunskaper i Officepaketet
Kunskaper av att arbeta med Vitec, Pm5 eller annat Fastighetssystem är meriterande
Ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap.
Brinner för resultat, nätverkande och att bygga en hållbar stad

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och MKB söker en person som har intresse för både resultat och affärer. Du är målfokuserad, kommunikativ och tycker om att bygga relationer och har ett utpräglat affärstänk. Du gillar ordning och reda, har stort eget driv, samt besitter följsamhet och flexibilitet. Vidare äger du förmågan att arbeta med stor självständighet och eget ansvar i dina uthyrningar.

MKB Fastighets AB är till för Malmö och Malmöborna.

Vi arbetar utifrån sex strategier; Social hållbarhet, Miljömässig hållbarhet, Attraktiv hyresvärd, Nyproduktion med rimliga hyror, Flexibilitet i arbetstid och arbetsställe samt Karriärutveckling och mångfald bland medarbetarna. Varje strategi har dels kortsiktiga mål för varje år, dels långsiktiga mål för 2030.Vi lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och har tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, som ligger till grund för vårt arbete i vardagen.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget. Vi är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda. Med drygt 25 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av mer än 40 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är vi det största fastighetsbolaget i Malmö.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och MKB:s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se. Sök tjänsten på vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Formsnickare sökes omgående

Träarbetare/Snickare
Läs mer Sep 15
Är du en erfaren Formsnickare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker en formsnickare till ett projekt i Malmöområdet.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.

KVALIFIKATIONER
 
Du ska ha mycket god erfarenhet av formarbete och jobbat som formsnickare i flera projekt förut. Det är viktigt att du är van vid att jobba med formsättning av väggar med hjälp av DOKA form då denna systemform kommer att användas för projektet. Hög kvalité genom hela arbetsprocessen är centralt för att lyckas med detta jobb.
Det är meriterande om du är duktig på armering då armering kan förekomma bland arbetsuppgifterna. Har du jobbat med motgjutning är detta också ett plus för tjänsten. Det är optimalt om du har säkra lyft-utbildning men det är inte ett krav. Det är starkt meriterande om du har yrkesbevis som snickare och flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet från branschen. Du har tidigare arbetat brett inom bygg.
Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.

ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Ansök nu

Teknisk Säljare ventilation till Komfovent AB, Malmö

Utesäljare
Läs mer Sep 17
Till Komfovent AB söker vi en relationsorienterad teknisk säljare ventilation till Malmö
Är du en duktig relationsorienterad teknisk försäljare? Har du kunskap om ventilationsteknik? Då är det här jobbet för dig.
Vi erbjuder
Ett fritt och utmanade jobb för dig som vill kombinera din säljkompetens och ditt kunnande om ventilationsteknik. Du kommer att arbeta under ett starkt varumärke, och med ett konkurrenskraftig erbjudande. Komfovent befinner sig i en positiv spiral och uppdraget är att öka företagets marknadsandelar.
Om tjänsten
Du blir en viktig medarbetare på Malmökontoret. Tillsammans sätter ni säljmålen och säljstrategin. Ni bearbetar entreprenörer, installatörer, byggare och grossister. Komfovent har ett starkt erbjudande och ni växer tillsammans företagets marknadsandel.

Du rapporterar direkt till regionchefen. Säljprocessen bygger på långsiktiga relationer och du kommer återkommande att besöka fabriken i Vilnius och huvudkontoret tillsammans med både kunder och kollegor från andra regioner.

Kvalifikationer
För att lyckas tror vi att du arbetat med ventilationsaggregat eller närliggande branscher i något eller några år.
Du trivs att arbeta med människor och du har en naturlig fallenhet för relationsorienterad försäljning.
Kanske har du t o m hunnit skaffa dig säljerfarenhet, annars kanske du känner att det är dags att ta steget över till försäljning.
Du är service-minded, noggrann och entusiastisk.
Du jobbar bra både ensam och med kollegor.
Du måste älska att sälja, du är duktig på att sätta mål och säkerställa att de uppfylls.


Du har körkort och behärskar både teknisk svenska och engelska i både tal och skrift. Koncernspråket är engelska.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Komfovent AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Zethraeus på 0733-103608, eller mail peter.z@isakssonrekrytering. OBS att vi av GDPR-skäl inte kan ta emot ansökningshandlingar via mail.

Om Komfovent AB
Komfovent AB är ett säljbolag i Sverige vars moderbolag tillverkar ventilationsprodukter med tonvikt på ventilationsaggregat i Vilnius, Litauen. Vi har funnits på marknaden i Sverige i över 15 år och genom eget säljbolag i 6 år. Vi har ett brett utbud av ventilationsaggregat anpassade till små lägenheter, villor, stora kontor, anläggningar och industri. Vi utvecklas ständigt och vårt senaste aggregathölje är ett av de bättre på marknaden.

Ansök nu

Produktionschef/Montagechef/Montageledare Malmö

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 13
Isaksson rekrytering bemanning söker för kunds räkning en Produktionschef/Montagechef/Montageledare med ansvarsområde Malmö /Göteborg.
Inledningsvis är det ett konsultuppdrag på minst 6 månader - med möjlighet till anställning hos kund framåt.


 Om tjänsten:
  Att arbeta som Produktionschef/Montagechef/montageledare hos vår kund innebär att arbeta värderingsstyrt med utpräglat kundfokus. Vi jobbar med hög servicegrad och kvalité och att infria vad vi lovar till våra kunder är en självklarhet!
Din roll blir att samverka med projektingenjören och leda teamet av montörer på ett tydligt sätt, så att kvalité parat med effektivitet uppnås och tidplaner upprätthålls
Du har god framförhållning och säkerställer en optimal montageprocess genom en god dialog med kunden i god tid före start
Du kommunicerar och stämmer av med kunden under projekts genomförande avseende exempelvis ekonomi och tidplan
Du deltar vid byggmöten och besiktningar och följer upp så att våra kunder är nöjda med leveransen
Du medverkar till att vi utvecklas, planerar och arbetar efter Lean-principen
Du har personalansvar för alla montörer, för projektingenjörer samt projektledare inom avdelning och tillser så att personalen har goda förutsättningar att genomföra sitt arbete och att hälsa, miljö och säkerhet har en hög prioritet i verksamheten
Hands-on bemanningsplanering är en viktig del i ditt arbete
Rollen kräver att du är flexibel och kan resa ca 3 dagar i veckan – detta för att det är viktigt att vara närvarande på projekten som är igång

 Personliga egenskaper/kvalifikationer
  Du är en ärlig, engagerad och ansvarstagande lagbyggare och har en ledarstil där du gör medarbetarna delaktiga och involverade
Du är handlingskraftig och beslutsam, men innehar samtidigt lyhördhet och ödmjukhet
Du är strukturerad och organiserad och har en god planeringsförmåga och flexibilitet
Du är proaktiv och lösningsorienterad, jobbar förebyggande och har en förmåga att snabbt kunna planera om vid behov
Du är kommunikativ och duktig på återkoppling och samordning
Du är kundmedveten och mån om kvalité i leveransen
Du har en bakgrund inom byggsektorn, produktionsverksamhet och har haft personalansvar

Vår kund erbjuder:

Ett roligt, stimulerande och varierande jobb med attraktiva villkor i ett dynamiskt och framåtsträvande bolag, som är marknadsledande, och som utvecklat mycket väl fungerande rutiner för sälj och leveransgenomförande.
Du kommer fylla en synnerligen viktig roll hos oss som Produktionsledare/Montagechef/Montageledare, och kommer ha mycket eget ansvar och får vara med på en resa, där vi kontinuerligt förnyar byggbranschen!


Ansökan

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. 
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se.

Ansök nu

På uppdrag av ENACO söker vi en kyltekniker med placering i Malmö!

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Sep 9
På Uppdrag av ENACO söker vi en kyltekniker med placering i Malmö!
Har du en teknisk bakgrund och är en erfaren servicetekniker som trivs med varierande arbetsuppgifter och eget ansvar? Hos ENACO erbjuds du en tjänst i ett bolag med starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel prioriteras. Välkommen med din ansökan redan idag!

VI ERBJUDER
Vi söker nu en kyltekniker till kontoret i Malmö. Du erbjuds en tjänst i ett marknadsledande företag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på ENACOs tjänster är stor och kunderna är både privata och offentliga aktörer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och som är redo för nya utmaningar. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär ansvar för såväl förebyggande som akut service hos våra kunder. Du kommer att ingå i en grupp med 7–8 kyltekniker. Som tekniker har du en spännande och fri roll där du förväntas ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och dina resultat. Hos oss får du ett utvecklande arbete med brett tekniskt innehåll och möjlighet utvecklas i tekniskt avancerade och känsliga miljöer.

Resdagar kan förekomma och du kommer även att ingå i en jourgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kyltekniker med Gymnasiekompetens och har minst 3–5 års erfarenhet av arbete inom området. Du har giltigt kylcertifikat kategori 1, B-körkort och goda referenser från tidigare anställningar. Erfarenhet av arbete inom reservkraft, UPS, el eller styr- och reglerteknik är meriterande.
Som person är du serviceinriktad och förtroendeingivande, trygg i din roll som kyltekniker. Du är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra men även duktig på att driva ditt eget arbete framåt och gå i mål med dina arbetsuppgifter.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering Bemanning. 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryterare Josefin Chapovalova, mobilnr: 0760001197. Vi tar inte emot ansökningar på mail.
Välkommen med din ansökan redan idag!

OM ISAKSSON REKRYTERING
Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI.

OM ENACO
Ända sedan ENACO etablerades för mer än 40 år sedan har engagemang, nyfikenhet, lagspel och den kontinuerliga jakten efter kunskap varit viktiga drivkrafter för oss. Genom personligt engagemang och djupgående kunskap kring säker och kostnadseffektiv design har ENACO fått förtroendet av många kunder i vitt skilda branscher att både bygga och serva datacenter och verksamhetskritisk IT-infrastruktur. ENACO kan genom sitt tjänsteerbjudande ta fullt ansvar, från strategi och design till installation, service, underhåll och drift av kundernas datacenter och verksamhetskritiska IT-infrastruktur. ENACOs spetskompetens inkluderar bland annat kyla, kraft, nätverk, säkerhet samt kostnadseffektiv och erfaren projektledning.

Ansök nu

Produktionschef/Montagechef/Montageledare Malmö

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 9
Isaksson rekrytering bemanning söker för kunds räkning en Produktionschef/Montagechef/Montageledare med ansvarsområde Malmö /Göteborg.
Inledningsvis är det ett konsultuppdrag på minst 6 månader - med möjlighet till anställning hos kund framåt.


 Om tjänsten:
  Att arbeta som Produktionschef/Montagechef/montageledare hos vår kund innebär att arbeta värderingsstyrt med utpräglat kundfokus. Vi jobbar med hög servicegrad och kvalité och att infria vad vi lovar till våra kunder är en självklarhet!
Din roll blir att samverka med projektingenjören och leda teamet av montörer på ett tydligt sätt, så att kvalité parat med effektivitet uppnås och tidplaner upprätthålls
Du har god framförhållning och säkerställer en optimal montageprocess genom en god dialog med kunden i god tid före start
Du kommunicerar och stämmer av med kunden under projekts genomförande avseende exempelvis ekonomi och tidplan
Du deltar vid byggmöten och besiktningar och följer upp så att våra kunder är nöjda med leveransen
Du medverkar till att vi utvecklas, planerar och arbetar efter Lean-principen
Du har personalansvar för alla montörer, för projektingenjörer samt projektledare inom avdelning och tillser så att personalen har goda förutsättningar att genomföra sitt arbete och att hälsa, miljö och säkerhet har en hög prioritet i verksamheten
Hands-on bemanningsplanering är en viktig del i ditt arbete
Rollen kräver att du är flexibel och kan resa ca 3 dagar i veckan – detta för att det är viktigt att vara närvarande på projekten som är igång

 Personliga egenskaper/kvalifikationer
  Du är en ärlig, engagerad och ansvarstagande lagbyggare och har en ledarstil där du gör medarbetarna delaktiga och involverade
Du är handlingskraftig och beslutsam, men innehar samtidigt lyhördhet och ödmjukhet
Du är strukturerad och organiserad och har en god planeringsförmåga och flexibilitet
Du är proaktiv och lösningsorienterad, jobbar förebyggande och har en förmåga att snabbt kunna planera om vid behov
Du är kommunikativ och duktig på återkoppling och samordning
Du är kundmedveten och mån om kvalité i leveransen
Du har en bakgrund inom byggsektorn, produktionsverksamhet och har haft personalansvar

Vår kund erbjuder:

Ett roligt, stimulerande och varierande jobb med attraktiva villkor i ett dynamiskt och framåtsträvande bolag, som är marknadsledande, och som utvecklat mycket väl fungerande rutiner för sälj och leveransgenomförande.
Du kommer fylla en synnerligen viktig roll hos oss som Produktionsledare/Montagechef/Montageledare, och kommer ha mycket eget ansvar och får vara med på en resa, där vi kontinuerligt förnyar byggbranschen!


Ansökan

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. 
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se.

Ansök nu

Snickare Malmö

Träarbetare/Snickare
Läs mer Aug 31
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.
KVALIFIKATIONER
Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage etc.
Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar till yrkesbevis kan du också vara rätt person för jobbet.
Du bör ha liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten. 
Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Ansök nu

Vikariat - Erfaren Förvaltare Bostad i Malmö

Bostadsförvaltare
Läs mer Sep 10
På uppdrag av Victoria Park söker Isaksson Rekrytering Bemanning, till vårt Malmö kontor en Vikarie Förvaltare med goda ledaregenskaper som arbetar proaktivt och initiativrikt för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi söker Dig som är ansvarstagande med god samarbetsförmåga, är strukturerad och har förmåga att prioritera i pressade situationer. Är Du den vi söker?
Victoria Park AB är en av Sveriges största och mest betydande privata bostadsaktörer som utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande skapar vi värden för kunder, medarbetare, aktieägare och samhället. Idag äger och förvaltar vi 16800 lägenheter i 14 städer. Och vi växer.

Vi erbjuder
Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner.

Om tjänsten
Som Vikarie Förvaltare hos Victoria Park har Du ett övergripande ansvar för att aktivt ansvara för fastighetsbeståndet ur ett tekniskt, affärsmässigt och ekonomiskt perspektiv. Det dagliga arbetet med drift och underhåll är något som Du leder, fördelar och utvecklar. Du ansvarar för att detta görs utifrån Victoria Parks förvaltningsfilosofi vilket innebär att arbeta med att förbättra fastighetens driftsnetto och förbättringar av bostadsområdena.

Dagliga förekommande arbetsuppgifter för Dig som Vikarie Förvaltare hos Victoria Park: Huvudansvar för planerat underhåll, löpande förvaltning samt att driftoptimera fastighetens värme, ventilation och tekniska system
Upprätta och följa upp drift- och underhållsplaner genom att driva förändrings- och förbättringsarbete
Projektledning av hyresgästanpassning
Arbeta fram investeringsbeslut
Driva och följa upp energieffektiviseringsprojekt
Arbetsledaransvar för driftorganisationen
Handla upp och beställa åtgärder av entreprenörer i samråd med områdeschef
Kontakt med hyresgäster
Besiktning av lägenheter
Tillsammans med medarbetarna utveckla bostadsområdet
Agera som förebild och representera Victoria Park lokalt
Ansvara för att driva ROT projekt
Ansvara för investeringskalkyler
Du är en person som är ansvarstagande och trygg i din kompetens. Detta arbete innebär många skiftande arbetsuppgifter som kräver att Du är strukturerad och kan smidigt prioritera vad som är viktigast. Att ha många kontakter i ditt arbete är något Du trivs med. Du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
Du har ett par års erfarenhet av arbete med förvaltning av bostadsfastigheter och har möjligtvis arbetat tidigare som förvaltare, teknisk förvaltare drift- eller projektledare i fastighetsbranschen. Gärna att Du har arbetat i en affärsdriven organisation.
Vi ser gärna att Du har god beställarkompetens, har tidigare haft ledaransvar i någon form och erfarenhet av att driva projekt och upphandlingar.
Du är en person som skall kunna skifta mellan högt och lågt i arbetsuppgifter. Du ska dagligen ta hand om allt gällande hyresgäster till att driva projekt samt enklare entreprenadsbesiktningar. Du kommer att ha god kontakt med entreprenörer och hantera diskussioner på ett affärsmässigt och professionellt sätt.
Utbildningsmässigt har du en högskole- eller KY-utbildning eller motsvarande, alternativt gymnasiekompetens i kombination med relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning.

Skallkrav Relevant utbildning inom fastighetsföretagande
Kunskaper inom Juridik / Hyresjuridik
Teknisk fastighetskompetens
Erfarenhet av arbetsledning
Budgetförståelse - följa budget och ansvara för det löpande underlaget
Flytande svenska i både tal och skrift
Körkort B, tillgång till egen bil
Meriterande Goda kunskaper i Officepaketet, Excel och Word
Vitec, alternativ systemkompetens
Fastighetsföretagande utbildningar
Energioptimering
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Victoria Park i Malmö med Isaksson Rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson 0704-85 75 59
Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Aug 25
Självgående Fastighetstekniker till en väletablerad Bostadsrättsförening i Malmö

På uppdrag av vår kund söker Isaksson Rekrytering Bemanning en fastighetstekniker med goda kunskaper inom VVS, el, ventilation och värme.
Vi söker Dig som brinner för montering och reparationer och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

Om tjänsten
Vår kund är en stor väletablerad bostadsrättsförening i Malmö. Vi erbjuder Dig en plats i ett riktigt rutinerat team bestående av spetskompetens inom olika områden för att tillsammans kunna utföra ett fantastiskt arbete. Du har minst tio års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Dagliga förekommande arbetsuppgifter för Dig som fastighetsreparatör hos oss: Ta emot felanmälningar
Beställning av lagervaror, service av externa partners
Orderfördelning till kollegor
Reparationer VVS i allmänna utrymmen
Nödig el kännedom
Reparationer i lägenheter                    
Gemensamma utrymmen – Underhålla tvättstugor
Värmeinstallationsutrustning – Tillsyn
Ventilationsinstallationer- Inspektion och kontroll
Tillsyner av lägenheter vid överlåtelse
Smörjning och justering av gångjärn, lås och dörrstängare

Personliga egenskaper
En av dina viktigaste egenskaper är att du har ett stort driv och och trivs när arbetet är tempofyllt. Du har öga för detaljer och är duktig på att se vad som behövs göras och prioriterar i ditt arbete. Du har ett stort engagemang i din yrkesroll och är en strukturerad person. Vidare ser vi att du är en person som är serviceinriktad, förtroendeingivande och trygg i din roll som fastighetstekniker. Vi är övertygade om att du är en händig person med stor social kompetens. Du kommer att arbeta i en miljö där du träffar våra boende varje dag i sina hem -vilket kräver av dig att du är framåt och har ett trevligt bemötande.
Du är en kreativ person med stort lösningsfokus. Vidare har du ett genuint intresse för ditt yrke och värderar lojalitet och ärlighet.
Du trivs i en arbetsmiljö som erbjuder omväxling och som person behöver du vara flexibel då ingen dag är den andra lik. Ordning och reda är något vi ser som en självklarhet för dig i din roll som fastighetstekniker

Kvalifikationer
Vi söker Dig som hanterar det praktiska och det administrativa arbetet i rollen som fastighetsreparatör. Du är självgående, ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer: Dokumenterad erfarenhet från fastighetsbranschen
VVS
Systemkunskap inom styr och övervakning, ventilation, värme
Reparation- och monteringsvana
B-körkort
Svenska i tal och skrift är ett krav

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson 0709350040 alternativt emila@isakssonrekrytering.se

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök nu

Projektledare till HSB ProjektPartner, Region Syd

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 8
Nu söker vi på HSB ProjektPartner en projektledare till vårt nyproduktionsteam inom Region Syd.

Som projektledare hos oss kommer du vara med och driva bostadsutvecklingsprojekt från ax till limpa, se dina idéer formas, utvecklas och växa fram till ett färdigt bostadshus. Detta kommer du att göra tillsammans med ditt team av drivna kollegor inom sälj, marknad och inredning.  

Inom HSB ProjektPartner råder en informell, rak och öppen kultur med högt i tak där kompetens, jämställdhet och samverkan värderas högt. Precis som HSB i stort, bedriver HSB ProjektPartner en väl fungerande verksamhet med tydliga mål, god kommunikation och goda utvecklingsmöjligheter. Som projektledare kommer du att samarbeta med engagerade kollegor inom såväl HSB ProjektPartner som övriga delar av HSB:s organisationen. Du får stor frihet under ansvar och vi arbetar aktivt med att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Med den rätta ambitionen är en anställning hos oss en bra investering i dig själv och din karriär.

Hos HSB ProjektPartner är det du som påverkar din utveckling. Vi förväntar oss att du bidrar till företagets framgång och lovar i gengäld att dina insatser kommer att värdesättas. Möjligheterna finns hos oss!

Verksamheten inom Region Syd
Region Syd verkar inom det geografiska området Halland, Småland, Skåne och Blekinge med tyngdpunkt  i Skåne.

Som medarbetare i Region Syd kommer ditt arbete att utgå från vårt kontor i Turning Torso i Malmö, tillsammans med övriga sju i regionteamet samt  andra HSB-medarbetare inomHSB Malmö och HSB Affärsstöd.

Inom Region Syd bedriver HSB för närvarande tidiga projekt från detaljplaneprocess till bygglov och pågående nyproduktion i Malmö, Lund, Ystad, Vellinge, Trelleborg, Burlöv, Landskrona, Kristianstad, Växjö, Karlskrona och Halmstad. Byggproduktion pågår även just nu i Malmö, Vellinge, Trelleborg, Lund, Landskrona och Karlskrona.

I Region Syds affärsplan ska nyproduktionsvolymen öka förhållandevis kraftigt under innevarande 3-årsperiod, med en långsiktig plan att fortsätta öka nyproduktionsvolymen över hela regionen. Utöver bostadsrättsprojekt, så bistår Region Syd de regionala föreningarna inom regionen med projektledning av regionföreningarnas nyproduktion av hyresrättsprojekt.

Arbetsuppgifter/Ansvar
Rollen som projektledare innebär att självständigt leda och ansvara för aktuella byggprojekt, från tidigt idéskede till överlämning till förvaltningen, allt i enlighet med HSB ProjektPartners nyproduktionsprocess. Projektledarrollen innebär därmed ett helhetsansvar för respektive byggprojekt inom verksamhetsområdet, där det bland annat åvilar projektledaren att leda ingående aktörer, förhandla om markköp, driva detaljplanearbete, upphandla konsulter och entreprenörer, upprätta och stämma av produktionsbudget samt tillse att interna resurser tillsätts enligt framtagen process, i syfte att uppnå överenskommen målsättning.

Projektledaren har ett uttalat resultatansvar med utgångspunkt i HSB ProjektPartners operativa målsättningar som kvantifierats på föreningsnivå. Projektledaren är beställar- och byggherreombud och agerar för HSB ProjektPartners räkning samt för den HSB föreningen som är byggherre i det aktuella projektet vid byggmöten, projekteringsmöten, exploateringsmöten, möten med myndigheter m.m.

Arbetet sker i mycket nära samarbete med aktuell regionförening, entreprenörer, kommuner m.m. och ställer därför krav på en god kommunikation och förmåga att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med samtliga aktörer som är involverade i ett nyproduktionsprojekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 % tjänstgöringsgrad, med tilltänkt tillträde i september.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en affärsmässig, resultatinriktad och marknadsorienterad projektledare med flerårig yrkeserfarenhet inom fastighetsbranschen. Vi ser en fördel i om du har en akademisk examen, gärna med inriktning mot bygg eller motsvarande.

Du har erfarenhet från entreprenadsidan där du har arbetat med egenutvecklade projekt, företrädesvis bostadsproduktion, och förstår hela kedjan i ett nybyggnationsprojekt, från idé och markköp till överlämning. Vi ser också gärna att du har erfarenhet från köp- och säljprocesser vad gäller mark och fastigheter.

Rollen kräver goda kunskaper inom planering, projektering och projektledning, innefattande med lednings- och projektstyrning, kostnadsuppföljning, produktion, budgetansvar och prognosarbete. Kunskaper i entreprenadjuridik är starkt meriterande.

För att nå framgång i rollen som projektledare ser vi dig som är väletablerad inom branschen med ett upparbetat kontaktnät, du är mycket kund- och marknadsorienterad med en stark drivkraft. Vidare förutsätts du vara en utpräglad lagspelare, initiativrik med förmågan att affärsmässigt genomföra och avsluta påbörjade projekt. Du behöver även vara strukturerad, ansvarstagande, analytisk och duktig på att prioritera för att trivas och lyckas i denna tjänst.

HSB ProjektPartner – en av Sveriges ledande bostadsutvecklare
HSB är Sveriges största bostadskooperation, en medlemsägd organisation som arbetar med bosparande, bostadsutveckling och förvaltning. HSB ProjektPartner är HSB:s nationella nyproduktionsbolag och en av Sveriges ledande bostadsutvecklare. Vi är HSB-föreningarnas partner vid nyproduktion och tillsammans utvecklar vi nya bostäder till HSB:s medlemmar och bosparare runt om i Sverige. HSB ProjektPartner är också med och skapar nya bostadskoncept för den yngre generationen genom projekt som HSB Living Lab. Vår nyproduktionsverksamhet är uppdelad i produktionsteam som omfattar de tre regionerna Nord, Mitt och Syd.

Ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering och HSB:s önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan enbart genom annonsen.

Ansök nu

Fastighetsvärdar till Stena Fastigheter i Malmö- Centrum

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Aug 16
Fastighetsvärdar till Stena Fastigheter i Malmö- Centrum 

Har du ett teknikintresse och ett sinne för kundservice?

Som fastighetsvärd på Stena Fastigheter Malmö AB har du en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val och att ständigt vilja utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt. Du erbjuds ett självständigt arbete med stor utvecklingspotential. Vi söker nu flera fastighetsvärdar till våra team i Malmö; Centrum Västra innerstaden, Södervärn, samt Centrum – Kommersiellt.

I din roll som fastighetsvärd är du ansvarig för den dagliga driften av dina fastigheter.  Du har stort kundfokus, trivs att hantera alla typer av frågor från kunden och du är duktig på att bedöma tekniska problem som uppstår. Vid avflyttningsbesiktningar är du den som tar beslut om fakturering och gör en bedömning och beställer inre underhåll i våra bostäder. I kontakt med lokalhyresgäster ingår att vara lyhörd för kundernas önskemål komma med förslag till utveckling. Stena Fastigheter arbetar digitalt och du sköter serviceanmälningar och beställningar via handenheter eller dator i vårt fastighetssystem Xpand. 

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  Hantering av serviceanmälningar (felanmälningar), åtgärda och återkoppla till kunderna
Ronderingar inkl. åtgärder t.ex. i undercentraler
Allmän kundservice och delaktig i våra kundaktiviteter
Ansvara för och utföra besiktningar
Planerar och koordinerar underhåll och enklare reparationer med kund och/eller hantverkare
Utföra reparationer och löpande underhåll
Fakturahantering
Vara delaktig i budgetprocessen och den ekonomiska uppföljningen avseende berörda fastigheter
Stötta projektledaren ute på fältet i pågående projekt
Vara tillgänglig för entreprenörer vid deras arbete i fastigheterna
Beställning av löpande underhåll i samråd med förvaltaren
Skötsel, daglig tillsyn och rondering

För att lyckas i rollen ska du uppskatta frihet under ansvar och en arbetsdag med omväxlande uppdrag.
Du behöver ha förmågan att bedöma tekniska problem, vara kommunikativ, positiv och självgående. I dina beslut förväntas du agera kostnadseffektivt.
Det är viktigt att du är noggrann i ditt utförande och du förväntas vara handlingskraftig, flexibel och ha ett öga för det extra.
Vi lägger stor vikt vid personlighet då den är avgörande för framgång i rollen.

Vi söker dig som Har tidigare arbetslivserfarenheter ifrån kundrelationer
Har lätt för att arbeta med digitala verktyg/god datorvana
Är praktisk lagd
Innehar B-körkort
Hanterar svenska och engelska obehindrat. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.
Start: omgående eller enligt överenskommelse

Ansök idag!

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personliga brev via länk här på hemsidan. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering och Stenas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Sophie Åhlander via telefon: 072 300 08 92 eller e-post: sophie@isakssonrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Fastighetsskötare till Executive Property i Malmö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jul 30
Executive Property söker en engagerad fastighetsskötare till Malmö

På uppdrag av Executive Property söker Isaksson Rekrytering Bemanning en engagerad fastighetsskötare med en problemlösande inställning samt en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor i olika situationer.
Vi söker Dig som brinner för ditt jobb som fastighetsskötare och som strävar efter att få nöjda och glada hyresgäster. Är du den vi söker?

Vi erbjuder
Executive Property är ett väletablerat, familjeägt fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter på de bästa lägena främst i Öresundsregionen. I vår portfölj finns även fastigheter i Västervik, Köpenhamn och Amsterdam samt fjällanläggningarna Storlien och Trillevallen.
Vår vision är att investera för att behålla, inte för att spekulera – något vi tror skapar långsiktiga relationer.

På vårt lokala kontor i fastigheten Ångbåtsbron finns en företagsbil för fastighetsskötaren som används i tjänsten och som parkeras på arbetsplatsen. Kontoret blir också en naturlig och mycket trevlig mötesplats med kollegor.
Vi på Executive Property tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare.
Vi erbjuder Dig en plats i ett sammansvetsat team där glada toner, engagemang och samarbete är grundstenarna samt där entreprenörskraften inte går att ta miste på.

Om tjänsten
Vårt huvudkontor ligger i Viken, norr om Helsingborg men du utgår från vårt Malmökontor i vår fastighet på Ångbåtsbron. Du har ett nära samarbete med förvaltaren. Ni är ansiktet utåt mot våra hyresgäster och ansvarar gemensamt för att vårda våra fastigheter och skapa en atmosfär som gör att hyresgästerna trivs, stannar och rekommenderar oss.
Exempel på dina arbetsuppgifter:
• Ta emot och hantera felanmälan
• Reparationer
• Kontakt med entreprenörer
• Daglig kontakt med kunder
• Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll
• Rondering
• Inre och yttre renhållning av bl.a. soputrymmen och entréytor

Kvalifikationer
Vi tror att du har gymnasieutbildning och minst tre års erfarenhet av rollen som fastighetsskötare eller liknande roll. Dator och andra digitala hjälpmedel ser du som naturliga tillgångar i arbetet.
I jobbet som fastighetsskötare är det viktigt att du har en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor i olika situationer. Du är tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer.
För att trivas som fastighetsskötare hos oss tror vi att Du tycker det är roligt att ge bra service, ser nyfiket på att lösa problem och är händig. Du är orädd och kan agera lugnt även i stressade situationer. Du sätter laget framför jaget och är bra på att skapa positiva kontakter både internt och externt.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
I tjänsten förekommer bilresor så det är ett krav att du har giltigt B-körkort.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Executive Property med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Aug 5
Självgående Fastighetstekniker till en väletablerad Bostadsrättsförening i Malmö

På uppdrag av vår kund söker Isaksson Rekrytering Bemanning en fastighetstekniker med goda kunskaper inom VVS, el, ventilation och värme.
Vi söker Dig som brinner för montering och reparationer och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

Om tjänsten
Vår kund är en stor väletablerad bostadsrättsförening i Malmö. Vi erbjuder Dig en plats i ett riktigt rutinerat team bestående av spetskompetens inom olika områden för att tillsammans kunna utföra ett fantastiskt arbete. Du har minst tio års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Dagliga förekommande arbetsuppgifter för Dig som fastighetsreparatör hos oss: Ta emot felanmälningar
Beställning av lagervaror, service av externa partners
Orderfördelning till kollegor
Reparationer VVS i allmänna utrymmen
Nödig el kännedom
Reparationer i lägenheter                    
Gemensamma utrymmen – Underhålla tvättstugor
Värmeinstallationsutrustning – Tillsyn
Ventilationsinstallationer- Inspektion och kontroll
Tillsyner av lägenheter vid överlåtelse
Smörjning och justering av gångjärn, lås och dörrstängare

Personliga egenskaper
En av dina viktigaste egenskaper är att du har ett stort driv och och trivs när arbetet är tempofyllt. Du har öga för detaljer och är duktig på att se vad som behövs göras och prioriterar i ditt arbete. Du har ett stort engagemang i din yrkesroll och är en strukturerad person. Vidare ser vi att du är en person som är serviceinriktad, förtroendeingivande och trygg i din roll som fastighetstekniker. Vi är övertygade om att du är en händig person med stor social kompetens. Du kommer att arbeta i en miljö där du träffar våra boende varje dag i sina hem -vilket kräver av dig att du är framåt och har ett trevligt bemötande.
Du är en kreativ person med stort lösningsfokus. Vidare har du ett genuint intresse för ditt yrke och värderar lojalitet och ärlighet.
Du trivs i en arbetsmiljö som erbjuder omväxling och som person behöver du vara flexibel då ingen dag är den andra lik. Ordning och reda är något vi ser som en självklarhet för dig i din roll som fastighetstekniker

Kvalifikationer
Vi söker Dig som hanterar det praktiska och det administrativa arbetet i rollen som fastighetsreparatör. Du är självgående, ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer: Dokumenterad erfarenhet från fastighetsbranschen
VVS
Systemkunskap inom styr och övervakning, ventilation, värme
Reparation- och monteringsvana
B-körkort
Svenska i tal och skrift är ett krav

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson 0709350040 alternativt emila@isakssonrekrytering.se

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök nu

Snickare Malmö

Träarbetare/Snickare
Läs mer Aug 5
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.
KVALIFIKATIONER
Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage etc.
Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar till yrkesbevis kan du också vara rätt person för jobbet.
Du bör ha liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten. 
Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Ansök nu

Erfaren Förvaltare Bostad i Malmö

Bostadsförvaltare
Läs mer Jul 19
På uppdrag av Victoria Park söker Isaksson Rekrytering Bemanning, till vårt Malmö kontor en erfaren Förvaltare med goda ledaregenskaper som arbetar proaktivt och initiativrikt för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi söker Dig som är ansvarstagande med god samarbetsförmåga, är strukturerad och har förmåga att prioritera i pressade situationer. Är Du den vi söker?
Victoria Park AB är en av Sveriges största och mest betydande privata bostadsaktörer som utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande skapar vi värden för kunder, medarbetare, aktieägare och samhället. Idag äger och förvaltar vi 16800 lägenheter i 14 städer. Och vi växer.

Vi erbjuder
Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner.

Om tjänsten
Som Erfaren Förvaltare hos Victoria Park har Du ett övergripande ansvar för att aktivt ansvara för fastighetsbeståndet ur ett tekniskt, affärsmässigt och ekonomiskt perspektiv. Det dagliga arbetet med drift och underhåll är något som Du leder, fördelar och utvecklar. Du ansvarar för att detta görs utifrån Victoria Parks förvaltningsfilosofi vilket innebär att arbeta med att förbättra fastighetens driftsnetto och förbättringar av bostadsområdena.

Dagliga förekommande arbetsuppgifter för Dig som Erfaren Förvaltare hos Victoria Park: Huvudansvar för planerat underhåll, löpande förvaltning samt att driftoptimera fastighetens värme, ventilation och tekniska system
Upprätta och följa upp drift- och underhållsplaner genom att driva förändrings- och förbättringsarbete
Projektledning av hyresgästanpassning
Arbeta fram investeringsbeslut
Driva och följa upp energieffektiviseringsprojekt
Arbetsledaransvar för driftorganisationen
Handla upp och beställa åtgärder av entreprenörer i samråd med områdeschef
Kontakt med hyresgäster
Besiktning av lägenheter
Tillsammans med medarbetarna utveckla bostadsområdet
Agera som förebild och representera Victoria Park lokalt
Ansvara för att driva ROT projekt
Ansvara för investeringskalkyler
Du är en person som är ansvarstagande och trygg i din kompetens. Detta arbete innebär många skiftande arbetsuppgifter som kräver att Du är strukturerad och kan smidigt prioritera vad som är viktigast. Att ha många kontakter i ditt arbete är något Du trivs med. Du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer
Du har ett par års erfarenhet av arbete med förvaltning av bostadsfastigheter och har möjligtvis arbetat tidigare som förvaltare, teknisk förvaltare drift- eller projektledare i fastighetsbranschen. Gärna att Du har arbetat i en affärsdriven organisation.
Vi ser gärna att Du har god beställarkompetens, har tidigare haft ledaransvar i någon form och erfarenhet av att driva projekt och upphandlingar.
Du är en person som skall kunna skifta mellan högt och lågt i arbetsuppgifter. Du ska dagligen ta hand om allt gällande hyresgäster till att driva projekt samt enklare entreprenadsbesiktningar. Du kommer att ha god kontakt med entreprenörer och hantera diskussioner på ett affärsmässigt och professionellt sätt.
Utbildningsmässigt har du en högskole- eller KY-utbildning eller motsvarande, alternativt gymnasiekompetens i kombination med relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning.

Skallkrav Relevant utbildning inom fastighetsföretagande
Kunskaper inom Juridik / Hyresjuridik
Teknisk fastighetskompetens
Erfarenhet av arbetsledning
Budgetförståelse - följa budget och ansvara för det löpande underlaget
Flytande svenska i både tal och skrift
Körkort B, tillgång till egen bil
Meriterande Goda kunskaper i Officepaketet, Excel och Word
Vitec, alternativ systemkompetens
Fastighetsföretagande utbildningar
Energioptimering
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Victoria Park i Malmö med Isaksson Rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson 0704-85 75 59
Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök nu

Driven & engagerad förvaltare sökes till HSB Malmö

Driftchef, fastighet
Läs mer Jul 21
På uppdrag av HSB Malmö söker Isaksson Rekrytering Bemanning en driven senior Förvaltare. Vi söker Dig som brinner för att utveckla och underhålla fastigheter och som drivs av att verkligen göra skillnad för sina hyresgäster. Är du den vi söker?

Om tjänsten
Vi erbjuder Dig en plats i ett härligt team bestående av 4 förvaltare (varav 1 är den person vi nu söker), 1 projektledare, 2 uthyrare samt AO chefen.
Som Förvaltare inom våra hyresfastigheter har du ett ansvarsfullt och spännande uppdrag att förvalta och utveckla våra väl underhållna Fastigheter.

Det innebär att du har; Tekniskt och ekonomiskt ansvar för tilldelat bestånd.
Personalansvar för områdets Kundvärdar (lönesättande chef)
Att vara Förvaltare på HSB innebär ett varierat arbete med administrativa, analyserande, tekniska och kommunikativa arbetsuppgifter med stor möjlighet att göra verklig skillnad för våra boende.

Dagligt förekommande arbetsuppgifter för dig som förvaltare är bl a; Underhållsplanering och hållbarhetsinitiativ 
Följa upp fastighetsdriften och verka för energieffektivisering
Verka för boende med hög trygghet och trivsel, inkluderat löpande hantering av bosociala frågor
Aktivt ledarskap
Budget, prognos och ekonomisk uppföljning samt löpande ekonomisk rapportering
Kvalifikationer
Vi söker Dig vars största intresse är att utveckla fastigheter och som drivs av att verkligen göra skillnad för sina hyresgäster.
Du har ett närvarande ledarskap och besitter förmågan att skapa engagemang i gruppen. Vi tror att du är prestigelös, bjuder in till samtal och delar gärna med dig av dina kunskaper.
Vi tror också att du är strukturerad och har förmågan att prioritera. Du är handlingskraftig, tar initiativ och gillar att driva förändring till förbättring.
Du är senior i rollen som Förvaltare/lägenhetsutvecklare/fastighetsutvecklare och har därmed minst fem års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du är självgående, ansvarsfull och har kunskap och erfarenhet av följande: Underhållsplanering och hållbarhetsinitiativ 
Energioptimering
Bosociala frågor
Uppföljning av fastighetsägarens ansvar  och att myndighetskrav efterlevs.
Fastighetsekonomi - Budget, prognos, kalkylering och ekonomisk uppföljning samt löpande ekonomisk rapportering
För att trivas som förvaltare hos oss tror du att Du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt och externt.

Vi erbjuder
HSB Malmö som bildades 1925 och HSB Landskrona som bildades 1933, är två av Sveriges 26 självständiga HSB-föreningar. Sedan november 2020 samarbetar vi som en gemensam organisation för att skapa det goda boendet och tillsammans har vi drygt 55 000 medlemmar i Malmö, Landskrona, Burlöv, Svalöv, Svedala, Kävlinge, Trelleborg och Vellinge. HSB Malmö äger omkring 2 300 hyresrätter och förvaltar över 30 000 bostadsrätter, HSB Landskrona äger drygt 570 hyresrätter och förvaltar fler än 3 000 bostadsrätter. Vi erbjuder också administrativa och tekniska konsulttjänster till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar.

HSB Malmö har vunnit utmärkelse som excellent arbetsgivare 2021då vi uppnått mycket fina resultat i Nyckeltalsinstitutets jämställdhetsindex JÄMIX 2020. Vi värdesätter olika perspektiv och strävar åt att spegla den mångfald som finns i samhället.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete på vårt moderna kontor i Turning Torso med trevligt arbetsklimat. Vi har ett stort utbyte kollegor emellan och samarbetar och utvecklas tillsammans.  

Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska även omfatta våra medlemmar och kunder.

Vi på HSB tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och en hälsosam livsstil är förutsättningar för glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag samt tillgång till Benify förmånsportal.

Är du redo för nästa steg och känner att detta är tjänsten för dig, är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar HSB Malmö med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Är du redo för nästa steg och känner att detta är tjänsten för dig, är du varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök nu

Fastighetstekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 7
Självgående Fastighetstekniker till en väletablerad Bostadsrättsförening i Malmö

På uppdrag av vår kund söker Isaksson Rekrytering Bemanning en fastighetstekniker med goda kunskaper inom VVS, el, ventilation och värme.
Vi söker Dig som brinner för montering och reparationer och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

Om tjänsten
Vår kund är en stor väletablerad bostadsrättsförening i Malmö. Vi erbjuder Dig en plats i ett riktigt rutinerat team bestående av spetskompetens inom olika områden för att tillsammans kunna utföra ett fantastiskt arbete. Du har minst tio års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Dagliga förekommande arbetsuppgifter för Dig som fastighetsreparatör hos oss: Ta emot felanmälningar
Beställning av lagervaror, service av externa partners
Orderfördelning till kollegor
Reparationer VVS i allmänna utrymmen
Nödig el kännedom
Reparationer i lägenheter                    
Gemensamma utrymmen – Underhålla tvättstugor
Värmeinstallationsutrustning – Tillsyn
Ventilationsinstallationer- Inspektion och kontroll
Tillsyner av lägenheter vid överlåtelse
Smörjning och justering av gångjärn, lås och dörrstängare

Personliga egenskaper
En av dina viktigaste egenskaper är att du har ett stort driv och och trivs när arbetet är tempofyllt. Du har öga för detaljer och är duktig på att se vad som behövs göras och prioriterar i ditt arbete. Du har ett stort engagemang i din yrkesroll och är en strukturerad person. Vidare ser vi att du är en person som är serviceinriktad, förtroendeingivande och trygg i din roll som fastighetstekniker. Vi är övertygade om att du är en händig person med stor social kompetens. Du kommer att arbeta i en miljö där du träffar våra boende varje dag i sina hem -vilket kräver av dig att du är framåt och har ett trevligt bemötande.
Du är en kreativ person med stort lösningsfokus. Vidare har du ett genuint intresse för ditt yrke och värderar lojalitet och ärlighet.
Du trivs i en arbetsmiljö som erbjuder omväxling och som person behöver du vara flexibel då ingen dag är den andra lik. Ordning och reda är något vi ser som en självklarhet för dig i din roll som fastighetstekniker

Kvalifikationer
Vi söker Dig som hanterar det praktiska och det administrativa arbetet i rollen som fastighetsreparatör. Du är självgående, ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer: Dokumenterad erfarenhet från fastighetsbranschen
VVS
Systemkunskap inom styr och övervakning, ventilation, värme
Reparation- och monteringsvana
B-körkort
Svenska i tal och skrift är ett krav

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson 0709350040 alternativt emila@isakssonrekrytering.se

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök nu

Snickare Malmö

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jul 7
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.
KVALIFIKATIONER
Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage etc.
Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar till yrkesbevis kan du också vara rätt person för jobbet.
Du bör ha liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten. 
Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Ansök nu

Teknisk förvaltare till Novi Real Estate i Malmö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 22
Novi Real Estate söker en driven och engagerad teknisk förvaltare till Malmö

För dig som brinner för teknik, fastigheter, människor och utveckling – här är en unik möjlighet att få vara med i ett entreprenörsdrivet förvaltningsbolag och bygga upp vår verksamhet i Skåne.
På uppdrag av Novi Real Estate söker Isaksson Rekrytering Bemanning en driven och engagerad teknisk förvaltare med uppgiften att förvalta våra fastigheter men även bygga förvaltningsorganisation i Skåne med placering i Malmö.

Arbetsuppgifter
Som teknisk förvaltare arbetar du tillsammans med teamet i Göteborg och har fokus på samtliga teknik- och projektfrågeställningar rörande fastigheterna i aktuell fastighetsportfölj som initialt främst består av bostäder.

Du ansvarar för upprättande av budget, prognos och affärsplaner avseende teknik och underhållsprojekt samt ansvarar för uppföljning av hela kostnadssidan. Ansvaret omfattar även att löpande tillse att gällande myndighetskrav efterlevs. Du har daglig kontakt med hyresgäster och du har ansvar för upphandling och styrning av underentreprenörer.

Erfarenhet
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknisk förvaltning, har goda kunskaper inom fastighetsdrift och har arbetat med underhållsprojekt, energifrågor, upphandlingar samt har förhandlingsvana. Vi ser gärna att du har en relevant teknisk högskoleutbildning eller KY-utbildning.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående och har ett personligt driv. Din roll innebär både ett självständigt arbete samt att du har många olika kontaktytor, både internt och externt, och det är därför viktigt att du har god social förmåga och lätt för att samarbeta. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Då resor förekommer är körkort ett krav.

Vi erbjuder
På Novi brinner vi för förvaltning och utveckling av både människor, bolag och fastigheter. Vi vill utveckla en bransch som behöver utvecklas, vilket kräver entreprenörskap, engagemang, affärsmässighet och nyfikenhet, något som både Novis ägare, ledning och medarbetare präglas av.
Hos oss på Novi kommer du vara en del av ett högpresterande team med ett nära och prestigelöst samarbete både internt och med våra kunder. Du kommer vara del av ett växande, nytänkande bolag där alla medarbetare gör skillnad. Novi karaktäriseras av ett stort engagemang och öppet klimat där alla får vara med och bidra och där idéer och kompetenser tas tillvara. Vi tar ansvar för våra kunder, affärer och varandra och har ett starkt affärsmässigt fokus, hög kvalitetsmedvetenhet och integritet. Vi ser värdet av att hela tiden lära nytt.

Om Novi Real Estate
Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter med huvudkontor på Blasieholmen i centrala Stockholm och regionkontor i centrala Göteborg. Vi är fastighetsförvaltaren som gör saker lite annorlunda, på ett nytänkande sätt - genom att skapa nya lösningar, formade efter det våra uppdragsgivare och hyresgästkunder behöver. Vi är lokala, snabbfotade och personliga. Vi bejakar och experimenterar med ny teknik. Med smarta lösningar kan vi optimera de hus vi förvaltar och ge våra kunder den allra bästa servicen.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Novi med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök nu

Fastighetsvärdar till Stena Fastigheter i Malmö- Centrum

Fastighetsförvaltare
Läs mer Jul 8
Fastighetsvärdar till Stena Fastigheter i Malmö- Centrum 

Har du ett teknikintresse och ett sinne för kundservice?

Som fastighetsvärd på Stena Fastigheter Malmö AB har du en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val och att ständigt vilja utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt. Du erbjuds ett självständigt arbete med stor utvecklingspotential. Vi söker nu flera fastighetsvärdar till våra team i Malmö; Centrum Västra innerstaden, Södervärn, samt Centrum – Kommersiellt.

I din roll som fastighetsvärd är du ansvarig för den dagliga driften av dina fastigheter.  Du har stort kundfokus, trivs att hantera alla typer av frågor från kunden och du är duktig på att bedöma tekniska problem som uppstår. Vid avflyttningsbesiktningar är du den som tar beslut om fakturering och gör en bedömning och beställer inre underhåll i våra bostäder. I kontakt med lokalhyresgäster ingår att vara lyhörd för kundernas önskemål komma med förslag till utveckling. Stena Fastigheter arbetar digitalt och du sköter serviceanmälningar och beställningar via handenheter eller dator i vårt fastighetssystem Xpand. 

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  Hantering av serviceanmälningar (felanmälningar), åtgärda och återkoppla till kunderna
Ronderingar inkl. åtgärder t.ex. i undercentraler
Allmän kundservice och delaktig i våra kundaktiviteter
Ansvara för och utföra besiktningar
Planerar och koordinerar underhåll och enklare reparationer med kund och/eller hantverkare
Utföra reparationer och löpande underhåll
Fakturahantering
Vara delaktig i budgetprocessen och den ekonomiska uppföljningen avseende berörda fastigheter
Stötta projektledaren ute på fältet i pågående projekt
Vara tillgänglig för entreprenörer vid deras arbete i fastigheterna
Beställning av löpande underhåll i samråd med förvaltaren
Skötsel, daglig tillsyn och rondering

För att lyckas i rollen ska du uppskatta frihet under ansvar och en arbetsdag med omväxlande uppdrag.
Du behöver ha förmågan att bedöma tekniska problem, vara kommunikativ, positiv och självgående. I dina beslut förväntas du agera kostnadseffektivt.
Det är viktigt att du är noggrann i ditt utförande och du förväntas vara handlingskraftig, flexibel och ha ett öga för det extra.
Vi lägger stor vikt vid personlighet då den är avgörande för framgång i rollen.

Vi söker dig som Har tidigare arbetslivserfarenheter ifrån kundrelationer
Har lätt för att arbeta med digitala verktyg/god datorvana
Är praktisk lagd
Innehar B-körkort
Hanterar svenska och engelska obehindrat. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.
Start: omgående eller enligt överenskommelse

Ansök idag!

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personliga brev via länk här på hemsidan. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering och Stenas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Sophie Åhlander via telefon: 072 300 08 92 eller e-post: sophie@isakssonrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Förvaltningsassistent

Förvaltningsassistent
Läs mer Jun 29
För kunds räkning söker vi nu en driven Förvaltningsassistent till Malmö. Det är ett konsultuppdrag med start omgående. Om allt fungerar bra så finns goda möjligheter till vidare anställning.

Som förvaltningsassistent är du en viktig person i mellan kundtjänst och förvaltning. Denna roll passar dig som är driven och har en hög servicekänsla. Du bör vara administrativt lagd och gilla att ha varierande arbetsuppgifter. För att trivas i rollen tycker du om att ha många bollar i luften. 


Arbetsuppgifter:
 
Administrera och stötta upp förvaltarna
KontorsansvarigVem söker vi?

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom service och administration gärna inom fastighetsbranschen. Du bör ha ett stort intresse för fastighetsbranschen.
Du ska kunna svenska flytande både tal och skrift. Vi vill att du har Universitets eller högskoleutbildning med inriktning mot fastighet/förvaltning eller motsvarande YH-utbildning - Alt. arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen (hyresrätter/kommersiellt)

Som person är du driven, problemlösande och ansvarstagande. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och har en  hög social kompetens då du har mycket kontakt med kunder och hyresgäster och fungerar som spindeln i nätet.

Start: Omgående
Anställningsform: Heltid
Placering: Malmö

Datorkunskaper
Krav: PM
Fler fastighetsrelaterade program är meriterande

Körkort B

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson 0709350040 alternativt emila@isakssonrekrytering.se

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök nu

Fastighetstekniker

Läs mer Jun 29
Självgående Fastighetstekniker till en väletablerad Bostadsrättsförening i Malmö

På uppdrag av vår kund söker Isaksson Rekrytering Bemanning en fastighetstekniker med goda kunskaper inom VVS, el, ventilation och värme.
Vi söker Dig som brinner för montering och reparationer och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

Om tjänsten
Vår kund är en stor väletablerad bostadsrättsförening i Malmö. Vi erbjuder Dig en plats i ett riktigt rutinerat team bestående av spetskompetens inom olika områden för att tillsammans kunna utföra ett fantastiskt arbete. Du har minst tio års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Dagliga förekommande arbetsuppgifter för Dig som fastighetsreparatör hos oss: Ta emot felanmälningar
Beställning av lagervaror, service av externa partners
Orderfördelning till kollegor
Reparationer VVS i allmänna utrymmen
Nödig el kännedom
Reparationer i lägenheter                    
Gemensamma utrymmen – Underhålla tvättstugor
Värmeinstallationsutrustning – Tillsyn
Ventilationsinstallationer- Inspektion och kontroll
Tillsyner av lägenheter vid överlåtelse
Smörjning och justering av gångjärn, lås och dörrstängare

Personliga egenskaper
En av dina viktigaste egenskaper är att du har ett stort driv och och trivs när arbetet är tempofyllt. Du har öga för detaljer och är duktig på att se vad som behövs göras och prioriterar i ditt arbete. Du har ett stort engagemang i din yrkesroll och är en strukturerad person. Vidare ser vi att du är en person som är serviceinriktad, förtroendeingivande och trygg i din roll som fastighetstekniker. Vi är övertygade om att du är en händig person med stor social kompetens. Du kommer att arbeta i en miljö där du träffar våra boende varje dag i sina hem -vilket kräver av dig att du är framåt och har ett trevligt bemötande.
Du är en kreativ person med stort lösningsfokus. Vidare har du ett genuint intresse för ditt yrke och värderar lojalitet och ärlighet.
Du trivs i en arbetsmiljö som erbjuder omväxling och som person behöver du vara flexibel då ingen dag är den andra lik. Ordning och reda är något vi ser som en självklarhet för dig i din roll som fastighetstekniker

Kvalifikationer
Vi söker Dig som hanterar det praktiska och det administrativa arbetet i rollen som fastighetsreparatör. Du är självgående, ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer: Dokumenterad erfarenhet från fastighetsbranschen
VVS
Systemkunskap inom styr och övervakning, ventilation, värme
Reparation- och monteringsvana
B-körkort
Svenska i tal och skrift är ett krav

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson 0709350040 alternativt emila@isakssonrekrytering.se

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök nu

Fastighetsvärdar till Stena Fastigheter i Malmö- Centrum

Fastighetsförvaltare
Läs mer Jul 5
Fastighetsvärdar till Stena Fastigheter i Malmö- Centrum 

Har du ett teknikintresse och ett sinne för kundservice?

Som fastighetsvärd på Stena Fastigheter Malmö AB har du en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val och att ständigt vilja utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt. Du erbjuds ett självständigt arbete med stor utvecklingspotential. Vi söker nu flera fastighetsvärdar till våra team i Malmö; Centrum Västra innerstaden, Södervärn, samt Centrum – Kommersiellt.

I din roll som fastighetsvärd är du ansvarig för den dagliga driften av dina fastigheter.  Du har stort kundfokus, trivs att hantera alla typer av frågor från kunden och du är duktig på att bedöma tekniska problem som uppstår. Vid avflyttningsbesiktningar är du den som tar beslut om fakturering och gör en bedömning och beställer inre underhåll i våra bostäder. I kontakt med lokalhyresgäster ingår att vara lyhörd för kundernas önskemål komma med förslag till utveckling. Stena Fastigheter arbetar digitalt och du sköter serviceanmälningar och beställningar via handenheter eller dator i vårt fastighetssystem Xpand. 

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  Hantering av serviceanmälningar (felanmälningar), åtgärda och återkoppla till kunderna
Ronderingar inkl. åtgärder t.ex. i undercentraler
Allmän kundservice och delaktig i våra kundaktiviteter
Ansvara för och utföra besiktningar
Planerar och koordinerar underhåll och enklare reparationer med kund och/eller hantverkare
Utföra reparationer och löpande underhåll
Fakturahantering
Vara delaktig i budgetprocessen och den ekonomiska uppföljningen avseende berörda fastigheter
Stötta projektledaren ute på fältet i pågående projekt
Vara tillgänglig för entreprenörer vid deras arbete i fastigheterna
Beställning av löpande underhåll i samråd med förvaltaren
Skötsel, daglig tillsyn och rondering

För att lyckas i rollen ska du uppskatta frihet under ansvar och en arbetsdag med omväxlande uppdrag.
Du behöver ha förmågan att bedöma tekniska problem, vara kommunikativ, positiv och självgående. I dina beslut förväntas du agera kostnadseffektivt.
Det är viktigt att du är noggrann i ditt utförande och du förväntas vara handlingskraftig, flexibel och ha ett öga för det extra.
Vi lägger stor vikt vid personlighet då den är avgörande för framgång i rollen.

Vi söker dig som Har tidigare arbetslivserfarenheter ifrån kundrelationer
Har lätt för att arbeta med digitala verktyg/god datorvana
Är praktisk lagd
Innehar B-körkort
Hanterar svenska och engelska obehindrat. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.
Start: omgående eller enligt överenskommelse

Ansök idag!

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personliga brev via länk här på hemsidan. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering och Stenas önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Fastighetstekniker Elbehörighet

Driftelektriker
Läs mer Maj 18
Vi söker nu en fastighetstekniker med elbehörighet med stationering i Malmö 

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se.

Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med ca 740 medarbetare och 200 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för att underhålla anläggningarnas tekniska verksamhetskomponenter samt fordonsrampernas tekniska system. På våra depåer kommer vi att ha laddinfrastruktur för våra elbussar som du kommer att ansvara för. Det är viktigt att arbeta proaktivt för att anläggningen och den tekniska utrustningen bibehåller samma standard eller högre under hela avtalsperioden.

Utöver Detta Ingår i Tjänsten Att:
  Ta emot felanmälningar, åtgärda, återkoppla och dokumentera.
Vara delaktig i att planera och genomföra underhållsåtgärder som leder till att bibehålla önskat skick samt öka energieffektiviteten samtidigt som miljöpåverkan minskar.
Systematiskt genomföra daglig, veckovis och månatliga egenkontroller av anläggningarna.
Arbeta löpande, analysera och genomföra förbättringar för driftsoptimering.
Säkerhetssystem samt brand- och miljöskydd fungerar och dokumenteras enligt lagar och interna föreskrifter.
Agera kontaktperson till huvudman, entreprenörer samt projekt inom våra depåområden.
Aktivt arbeta för att hitta ekonomiska lösningar för avtalets energimål.
 
Personliga egenskaper och utbildning

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från rollen som fastighetstekniker i fastighetsbolag eller liknande verksamhet. Du är utbildad fastighetstekniker eller motsvarande och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet från el- och VVS-arbeten samt från överordnade styr- och övervakningssystem. Erfarenhet av energi-, säkerhets-, brandskydds- och miljösystem är meriterande. Även kunskap om AFF-kodsystem och C-körkort är meriterande. El-behörighet AL eller B är liksom B-körkort ett krav.

Vi ser gärna att du är serviceinriktad, social, driven och att du är öppen för nya arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga, kan ta egna initiativ och har ett strukturerat arbetssätt.

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid. Individuell lönesättning tillämpas. Stationering i Malmö för våra två depåer.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Nobinas räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Nobina Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Johan Pfeifer på telefonnummer: 073-526 33 29 eller via e-post: johan@isakssonrekrytering.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Betongarbetare

Betongarbetare
Läs mer Jun 9
Just nu söker vi betongarbetare till vår kund i Malmöområdet.
Även betongarbetarteam är välkomna att söka tillsammans. 
 
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består bland annat av armering, gjutning och formning.
Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av arbete som betongare/armerare. Meriterande är om du har yrkesbevis.
Kompetensprofil
Vi söker dig med yrkesbevis och flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet från branschen.
Du ska kunna läsa ritningar, vara självgående och duktig på armering och gjutning av plattor i nyproduktionsprojekt. 
Svenska i tal skrift
Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp.
Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser till verksamhetens bästa.

Är du den vi söker? 
Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709 35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.seIsaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Ansök nu

Snickare till Malmö omgående

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jun 8
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.
KVALIFIKATIONER
Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage etc.
Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar till yrkesbevis kan du också vara rätt person för jobbet.
Du bör ha liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten. 
Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Ansök nu

Formsnickare sökes omgående

Träarbetare/Snickare
Läs mer Jun 8
Är du en erfaren Formsnickare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker en formsnickare till ett projekt i Malmöområdet.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.

KVALIFIKATIONER
 
Du ska ha mycket god erfarenhet av formarbete och jobbat som formsnickare i flera projekt förut. Det är viktigt att du är van vid att jobba med formsättning av väggar med hjälp av DOKA form då denna systemform kommer att användas för projektet. Hög kvalité genom hela arbetsprocessen är centralt för att lyckas med detta jobb.
Det är meriterande om du är duktig på armering då armering kan förekomma bland arbetsuppgifterna. Har du jobbat med motgjutning är detta också ett plus för tjänsten. Det är optimalt om du har säkra lyft-utbildning men det är inte ett krav. Det är starkt meriterande om du har yrkesbevis som snickare och flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet från branschen. Du har tidigare arbetat brett inom bygg.
Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.

ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Ansök nu

Engagerad & driven produktionsledare sökes till KP Betong i Burlöv

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Maj 17
På uppdrag av KP Betong söker Isaksson Rekrytering Bemanning en engagerad och driven Produktionsledare gärna med erfarenhet inom byggbranschen eller industri.
Vi söker Dig som är självgående inom produktionsplanering och samordning samt brinner för att skapa starka engagerade team. Är du den vi söker?

Vi erbjuder
KP Betong är leverantör av betong och betongprodukter till byggföretag stora som små men tillverkar även betongelementen till de egna projekten i Kronetorp Park. Fabriken ligger i Burlövs kommun mellan Malmö och Lund och startade sin tillverkning 2016.
Med personligt engagemang och lokal närvaro levererar betongstationen med hög kapacitet, stora mängder fabriksbetong, med eller utan stålfiber. I vår egen produktion ingår, skalväggar, plattbärlag, isolerade väggar, massiva väggar, trappor, balkonger och flexiblock. Betongelementen har ett högre U-värde än t.ex. träväggar, vilket även sörjer för lägre energiåtgång. Betongelement, fabriksbetong och armering är certifierade av Nordcert.
KP Betong ingår i en koncern vilken är aktiv i bygg och fastighetsbranschen. På ägorna i Kronetorps Park (Burlövs Kommun) bygger man en ny stadsdel i lantlig miljö med bostäder för Brf:er och hyresrätter. Det är planerat för 5000 bostäder som kommer att vara helt självförsörjande när det gäller uppvärmning och varmvattenproduktion.
Vi är innovativa och gillar att ligga i framkant. För oss är det viktigt att tillvarata personalens kunskap och erfarenhet och lyssna in på idéer och förbättringsförslag. Det handlar mycket om mod och nyfikenhet, vilket stöds av en förlåtande miljö där vi tar varje misstag som en lärdom för att göra ännu bättre nästa gång.
Respekt och allas lika värde är något vi sätter stor vikt vid. Vi jobbar alltid för en stark och inkluderande teamanda. Med genuint engagemang, driv och vilja kommer du att lyckas i denna roll.

Om tjänsten
Vi står i en tillväxtfas och behöver nu stärka upp med en Produktionsledare till vårt em/kvällsskift. Dina främsta uppgifter kommer att bli att säkerställa kvalitet och därmed löpande arbeta med förbättringsförslag. Det handlar även om att tillvarata och samordna gruppens kompetenser samt att optimera produktionen steg för steg.
Du kommer att ansvara för tillverkningen, logistiken och för fabrikspersonalen i ditt skift.
Dagliga förkommande arbetsuppgifter för Dig som Produktionsledare hos KP Betong: Produktionsplanering,
Säkerställa flöde/ Processoptimering
Samordning och att leda befintlig personal

Kvalifikationer
Du har troligen erfarenhet från rollen som produktionsledare inom industri eller arbetsledare inom byggbranschen. Du är en van ledare som prestigelöst lyfter fram din personal för att skapa vinnande team. Du brinner för nytänk och har förmågan att samordna och driva igenom förbättringsförslag för en ökad effektivitet och kvalitet.
Starkt meriterande är om du har kunskap och erfarenhet inom Byggprocessen
Betong klass 2
Ledarskap
Vi ser gärna att du även har kunskap inom Processoptimering
Produktionsplanering
Ritningsläsning-armering
Vi söker Dig som har ett naturligt inre driv och som gillar problemlösning. Du är strukturerad, planerar och framför allt levererar. Du är en uppskattad ledare och känner dig trygg i rollen att leda och skapa starka team. Du är självgående och ansvarsfull och skapar positiva kontakter både internt och externt. Vi kommer att lägga stor vikt vid hur väl du presterat i tidigare roller.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar KP Betong med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Ansök nu

Ledigt jobb som Bemannings- och rekryteringsassistent i Malmö

Researcher, rekrytering
Läs mer Jun 15
Ledigt jobb som Bemannings- och rekryteringsassistent hos Isaksson Rekrytering i Malmö

Just nu söker Isaksson Rekrytering i Malmö en ny talang till rollen som Bemannings- och rekryteringsassistent. Här får du både ett roligt jobb och ovärderlig arbetslivserfarenhet inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll tillsammans med engagerade och härliga kollegor. Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett marknadsledande företag!

Om tjänsten

I rollen som Bemannings- och rekryteringsassistent kommer du att lära dig mycket om Isaksson Rekryterings verksamhet och hur bemannings- och rekryteringsbranschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att vara ett administrativt stöd till våra konsultchefer och kunder inom bygg och fastighet.

Tjänsten är en visstidsanställning mellan juli och augusti med möjlighet till förlängning och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. Du kommer att arbeta i vackra lokaler i trevliga kvarter mitt i Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  Hantera administrativa uppgifter i vårt bemanningssystem Recman
Bistå Konsultchefer med administrativa uppgifter
Telefonkontakt med kunder och konsulter inom bygg och fastighet
Hjälpa kunder med deras behov av personal, både med kort- och längre varsel
Search och headhunting av kandidater inom bygg och fastighet
Inledande första telefonkontakt med kandidater
Boka in intervjuer
Kundbesök med kollegor
Skriva och publicera platsannonser
Kontorsansvarig under sommarperioden

Vem söker vi?

Till rollen som Bemannings- och rekryteringsassistent söker vi framförallt dig som är en social och organiserad person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få var en del av ett framgångsrikt team. Det här jobbet passar dig som är lösningsfokuserad, proaktiv och ansvarsfull i de arbetsuppgifter du tar dig an.

Vi önskar även att du
  Har gått ut gymnasiet med fullständiga betyg
Har arbetat med administration, service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
Har arbetat med telefon och dator som arbetsverktyg
Körkort B och vana av att köra bil, gärna runt Skåne
Goda datakunskaper och lätt för att sätta dig in i nya system
Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Dessutom är det meriterande om du
  Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller pågående studier
Tidigare erfarenhet inom operativt HR-arbete och administration
Arbetat inom bygg eller rekryterings- och bemanningsbranschen
Arbetat i ett rekryterings- och bemanningssystem
Språkkunskaper i polska

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekryterings konsultchef Emila Olsson via telefon: 070-935 00 40 eller e-post: emila@isakssonrekrytering.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna annons.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Snickare till Malmö omgående

Träarbetare/Snickare
Läs mer Maj 7
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.
KVALIFIKATIONER
Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage etc.
Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar till yrkesbevis kan du också vara rätt person för jobbet.
Du bör ha liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten. 
Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Ansök nu

Betongare/armerare till fabrik

Betongarbetare
Läs mer Maj 7
Betongarbetare/ armerare
Just nu söker vi betongarbetare/armerare till vår kund i Malmö området.Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består bland annat av armering, gjutning och formning i fabrik.
Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av arbete som betongare/armerare. Meriterande är om du har yrkesbevis.

Kompetensprofil
Du ska kunna läsa ritningar, vara självgående och duktig på armering och formning. Meritande: erfarenhet ifrån bygg/industri.

B körkort

Svenska i tal skrift
Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser till verksamhetens bästa.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Ansök nu

Snickare till Malmö

Träarbetare/Snickare
Läs mer Mar 15
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt,  på flera orter i Skåne.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.
KVALIFIKATIONER
Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage etc.
Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar till yrkesbevis kan du också vara rätt person för jobbet.
Du bör ha liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten. 
Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail emila@isakssonrekrytering.se. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen.

Ansök nu

Projektledare ROT till en av Sveriges största fastighetsägare i Malmö

Civilingenjör, bygg
Läs mer Mar 10
Jobba som Projektledare ROT till en av Sveriges största fastighetsägare i Malmö

Vi erbjuder
Vill du vara en del av en internationell och marknadsledande fastighetsägare i Malmö som erbjuder sina anställda fina förmåner och med fokus på god arbetsmiljö? Är du en organiserad och engagerad person som drivs av att få jobba med människor och att få bli en viktig medlem i teamet? Då är jobbet som Projektledare ROT något för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som Projektledare ROT kommer du att lära dig mycket om hur fastighetsbranschen fungerar i stort. Ditt huvudområde kommer att vara operativt arbete inom underhåll och investeringsprojekt.  Du ansvarar för ett brett spektrum av projekt på fastigheter från förra sekelskiftet till 1980-talet.  
Du kommer att leda medarbetare och underentreprenörer i projekt från start till mål. Du blir en del av en trevlig avdelning och ingår i ett team bestående av arkitekt, energispecialist samt andra Projektledare som gillar att ha kul på jobbet. I rollen ingår det även ekonomiskt arbete, kalkylering och att göra utvärderingar efter avslutat projekt.

Vem söker vi?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med utvecklingsprojekt och operativt arbete. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är ansvarsfull och ser till att leverera i tid och med hög kvalitet. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Som person är du handlingskraftig och gillar att arbeta i entreprenörsdrivna bolag med korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

Skallkrav Högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område som t.ex. bygg
Minst fyra års erfarenhet som byggprojektledare eller liknande roll

Meriterande Erfarenhet från beställarsidan likt fastighetsbolag

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering Bemanning AB alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekrytering Bemanning AB:s rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se.

Ansök nu

Strategisk Projektledare Hållbarhet till MKB i Malmö

Organisationsutvecklare
Läs mer Apr 28
Strategisk Projektledare Hållbarhet till MKB Fastighets AB i Malmö
MKB i Malmö står inför en spännande framtid och söker nu en ansvarsfull och strategisk Projektledare inom social hållbarhet. Det här är ett marknadsledande och framgångsrikt företag med en arbetsmiljö som kännetecknas av bra samarbete mellan olika avdelningar. Här får du dessutom möjlighet att jobba tillsammans med härliga kollegor. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!   

Om tjänsten som Strategisk Projektledare Hållbarhet
Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig ett roligt jobb med möjlighet att göra skillnad och att utvecklas.

Avdelningen Social hållbarhet utvecklar MKBs bosociala arbete i bolagets lokala förvaltningsområden. Trygghetsfrågor, sysselsättningsinsatser, delaktighet, integration, fokus på barn och unga är några av MKBs sociala investeringar. Avdelningen är knuten till MKBs Affärsutveckling.Avdelningen Social Hållbarhet består av sju medarbetare, varav två är strategiska projektledare Hållbarhet, nu söker vi den tredje.I den här rollen kommer du att arbeta med att ta fram lokala områdesstrategier för MKBs bostadsområden. Du kommer att samarbeta nära kollegorna inom fastighetsförvaltningen och verka som ett strategiskt stöd.
                          
Huvudsakliga arbetsuppgifter sätta upp projektplaner för lokala områdesstrategier
driva flera projekt parallellt
bevaka, söka och redovisa externa projektmedel
hålla regelbundna avstämningar med kollegor
analysera utfall och resultat
samverka med externa aktörer
Är du rätt person för tjänsten?
Som Strategisk Projektledare Hållbarhet är det viktigt att du som person är driven, kommunikativ och organiserad. Du motiveras av möjligheten att utvecklas och att ha diversifierade arbetsuppgifter samt att samarbeta med kollegor. Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss. MKB är en arbetsplats som värdesätter mångfald och jämn könsfördelning och uppmuntrar därför sökanden med olika bakgrund.

För tjänsten krävs har minst tre års relevant erfarenhet inom området
universitets- eller högskoleutbildning i hållbar stadsutveckling, stadsplanering eller liknande. 
har erfarenhet av projektledning
har god datorvana och administrativ förmåga
Det är även meriterande för tjänsten om du har erfarenhet från fastighetsbranschen
har stort nätverk inom området

Vad kan MKB erbjuda dig?
Vill du arbeta i ett framgångsrikt och kundorienterat bolag med en hållbarhetsprofil som vill göra skillnad för Malmö och Malmöborna? Vill du ha ett självständigt ansvar samtidigt som du jobbar nära tillsammans med förvaltningen? Då kan detta vara tjänsten som du söker.Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst i MKB:s hållbarhetsgrupp med inriktning mot social hållbarhet och områdesutveckling.MKB är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och förmåner. Hos MKB kännetecknas arbetsmiljön av bra samarbete mellan olika avdelningar. På MKB erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Om MKB Fastighets AB
Vi arbetar utifrån sex strategier; Social hållbarhet, Miljömässig hållbarhet, Attraktiv hyresvärd, Nyproduktion med rimliga hyror, Flexibilitet i arbetstid och arbetsställe samt Karriärutveckling och mångfald bland medarbetarna. Varje strategi har dels kortsiktiga mål för varje år, dels långsiktiga mål för 2030.Vi lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och har tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, som ligger till grund för vårt arbete i vardagen.
Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget. Vi är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 300 anställda. Med drygt 25 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av mer än 40 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är vi det största fastighetsbolaget i Malmö.

Ansök idag!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och MKBs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu