Performiq AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Performiq AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Erfaren sanerare sökes till företag i Malmö

Saneringsarbetare
Läs mer Maj 6
Tjänstebeskrivning & erbjudande
För kunds räkning söker PerformIQ en driven och samarbetsvillig person för arbete som saneringstekniker i Malmö. Vår kund är verksam inom saneringsbranschen och erbjuder ett flertal olika tjänster med fokus på brandsanering och förebyggande underhåll.

I rollen som saneringstekniker så kommer du att ha varierande arbetsuppgifter och tanken är att du långsiktigt ska kunna arbeta med samtliga av företagets erbjudna tjänster. En av de vanligaste tjänsterna företaget erbjuder är brandsanering men även röjning efter vattenskador och rengöring av rör och ventilationssystem samt fasader erbjuds. Det förekommer även en del rivningar av golv och liknande som saneringsteknikern är delaktig i.

Personprofil
För att passa i rollen som saneringstekniker har du lätt för att lära och ta egna initiativ. Du är en lagkamrat som har lätt för att samarbeta och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är positiv, stresstålig och trivs med att arbeta i en varierande arbetsmiljö. Du som söker har B-körkort. Du kommer att åka runt med tjänstebil på olika uppdrag runt om i Skåne. Det är inget krav på utbildning men meriterande om du har liftkort eller erfarenhet och utbildning i arbete med PCB, ställningsbyggande och heta arbeten. Erfarenhet av klottersanering och högtryckstvättning är också meriterande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som produktionsplanerare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.30-16.15
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Operatör till läkemedelsproduktion sökes

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Maj 9
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är det dags att testa något nytt och vara en viktig del i en produktionslinje? Läs då vidare för mer information om den spännande tjänsten som operatör inom läkemedelsbranschen!

PerformIQ söker för kunds räkning flera operatörer för ett längre uppdrag i Malmö. Vår kund är verksam inom utveckling, tillverkning och distribution av läkemedel. I tjänsten som operatör kommer du att arbeta i glatt och positivt arbetslag där alla strävar efter att nå de mål som företaget har och där din goda förmåga till samarbete gör dig till en likasinnad kollega.

Som operatör är du en del av produktionslinjen och ska på ett noggrant men effektivt sätt följa de instruktioner som finns där kvalitet är ett nyckelord i hela processen. Det kan förekomma vissa manuella arbetsmoment i produktionen då hela kedjan inte ännu är helt automatiserad. I rollen som operatör ingår även mycket dokumentation och du behöver därför känna dig trygg i att läsa och förstå instruktioner på svenska.

Personprofil
Vi söker dig som har en positiv inställning till arbete och trivs med att arbeta praktiskt. Det är du själv som avgör din utvecklingskurva då det finns möjligheter att få utökade, mer avancerade, arbetsuppgifter om du visar intresse och driv.

För att lyckas i rollen känner du igen dig på följande punkter:

• Goda språkkunskaper i svenska
• Har ett effektivt och kvalitativt arbetssätt
• Är lojal och arbetsam
• Har en god samarbetsförmåga

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom läkemedelsbranschen men det är meriterande med tidigare arbete utifrån GMP-standard. Dina personliga egenskaper väger tungt i denna process. Arbetet sker i skift och du måste därför kunna arbeta 2-skift vilket innebär rullande schema med varierande arbetstider kväll, och dagtid. Det finns även möjlighet till konstant natt-arbete!

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, goda möjligheter till överrekrytering
Arbetstid: 2-skift, samt även natt beroende på avdelning

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Konsultchef Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Information om kundföretaget uppges vid intervju. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Utbildningsansvarig till Svenska Cheerleadingförbundet

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Maj 20
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta i en organisation som präglas av teamwork, glädje och entusiasm? Vill du bidra till att utveckla Svenska Cheerleadingförbundets utbildningsverksamhet?
Då kan tjänsten som utbildningsansvarig hos Svenska Cheerleadingförbundet vara helt rätt för dig!

Svenska Cheerleadingförbundet gör vår livs resa. Vi växer, och sedan 2019 då vi blev en del av Riksidrottsförbundet, finns det stora möjligheter att utveckla och vidga denna fantastiska sport! För rätt person är detta en helt ny roll där du är med och skapar kompetensutveckling inom svensk cheerleading.


I rollen som utbildningsansvarig kommer du att ha ansvar för det långsiktiga arbetet att säkerställa kompetensutvecklingen inom vår idrott. Ditt primära fokus är att säkerställa att vi levererar kvalitativ utbildning till våra föreningar, men även att vår interna organisation utvecklas kompetensmässigt. Du kommer att vara med och rekrytera utbildare, som du kommer att ha personalansvar för. Förutom tät kontakt och uppföljning med ditt eget team av utbildare, kommer du även att arbeta med externa partner, bland annat Riksidrottsförbundet (RF) och SISU och handleda andra inom området utbildningsadministration. Du håller dig uppdaterad gällande RF och nya riktlinjer.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:

• Planera och följa upp årshjulet för våra utbildningar och andra kompetenshöjande insatser inom förbundet
• Organisera, samordna och utveckla utbildningsverksamheten, bla genom att delta på och arrangera mötesplatser
• Kvalitetssäkra utbud och utbildare genom att analysera statistikunderlag och utvärderingar
• Ansvara för att innehåll, kvalitet, struktur och metodik upprätthålls inom området utbildning
• Ansvara för utbildningskrav och utbildningsmaterial
• Stödja föreningar i utbildningsfrågor
• Handleda övrig kanslipersonal i utbildningsadministration

Tjänsten passar dig som är systematisk och strukturerad. Utöver det älskar du att utveckla och förmedla kunskap. Du får arbeta i ett team med gemenskap och stor passion för att utveckla och driva cheersverige framåt.


Personprofil
Vi söker dig som precis som oss älskar att utvecklas och samtidigt säkerställa goda resultat inom utveckling. Du har förmågan att identifiera behov och skapa struktur på ett tydliggörande sätt, och innehar kombinationen av strategisk blick och administrativ förmåga. Det är viktigt att du har pedagogisk kompetens.
Du besitter en hög ansvarskänsla och en passion för idrott. Du som söker tror vi gillar att arbeta strategiskt och målinriktat. Du har en tydlig bild av vad som behöver göras, både på kort- och lång sikt, för att nå uppsatta mål som finns inom rollen för ditt arbete.
Eftersom vi arbetar spritt över hela landet, behöver du vara självgående utifrån beslutad inriktning, och se fördelar av samt motiveras av att styra din egen tid. Området innebär förändring, och du är van vid att arbeta med förändring och skapa delaktighet genom att ha långsiktiga mål kombinerat med att vara anpassningsbar.

Vår största drivkraft är att skapa bästa förutsättningarna för alla våra föreningar och utövare. Vi liksom du står för ömsesidig respekt, tillit och sammanhållning.

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av utbildningsverksamhet, och gärna har god kunskap om idrottsrörelsen. Du får gärna ha arbetat som ledare i en idrottsförening. Det är också av intresse om du har en eftergymnasial utbildning inom pedagogik. Du besitter god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, god ekonomisk förståelse och gärna vana att hantera budget. Du har även god IT-vana inom främst Office-paketet och Teams.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som utbildningsansvarig. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och Svenska Cheerleadingförbundets värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald. Svenska Cheerleadingförbundet tillämpar och arbetar utifrån kollektivavtalet Unionens idrottsavtal.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: 8-17
Plats: Efter överenskommelse, SCF finns över hela landet

Tjänsten är på dagtid, kontorstider, men innefattar visst arbete på kvällar och helger då en del av dina kontaktytor jobbar ideellt. Du kommer även att ha regelbundna resor i tjänsten. Du kommer att rapportera till generalsekreterare för Svenska Cheerleadingförbundet.
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Cheerleading kom till Sverige i mitten på 80-talet och 1989 arrangerades Sveriges första nationella mästerskap i Cheerleading. Svenska Cheerleadingförbundet (SCF) bildades den 11 juni 1995. Innan dess bedrevs cheerleading som en del av Svenska Amerikanska Fotbollförbundets verksamhet. SCF är medlemmar i RF sedan 26 maj 2019, och i SOK som recognized förbund sedan 26 april 2022.
Cheerleading är en starkt växande sport i Europa och övriga världen. SCF har idag dryga 14 000 utövare i 55 föreningar. SCF är medlem i International Cheer Union (ICU) som är ett internationellt förbund med 117 medlemsländer som verkar för globalt samarbete och utveckling av sporten samt årligen arrangerar VM. På europisk nivå är SCF medlem i European Cheer Union (ECU) som årligen arrangerar EM. SCF har även ett nära samarbete med övriga nordiska länder inom bl a utbildningsinsatser.
Vår internationellt gemensamma ambition är att verka för idrottens utveckling och sportens erkännande med OS-deltagande som yttersta mål. Den 31 maj 2013 i Sankt Petersburg antogs ICU som medlem av SportAccord, och 20 juli 2021 gav IOK ett permanent erkännande efter att ha erkänt idrotten cheerleading provisoriskt redan 24 juni 2016.

Ansök nu

Projektadministratör till svenska skolidrottsförbundet

Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Läs mer Maj 20
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en handlingskraftig projektadministratör som vill vara med och bidra till att barn och unga ska inkluderas och få ta plats i förbundets olika maktutrymmen?
Då kan tjänsten som projektadministratör hos svenska skolidrottsförbundet vara helt rätt för dig!


Alla barn och unga vill röra på sig, men det är inte alla barn som gör det. Skälen till det är så klart många, men bristande ekonomi, kulturella skillnader och otillgänglighet är de vanligaste orsakerna. Vi på Skolidrottsförbundet har kämpat för att barn och unga ska få röra sig sedan 1916.


Din huvudsakliga arbetsuppgift i rollen som projektadministratör är att driva ett demokratiprojekt. Projektet ’Ett ännu mer demokratiskt Skolidrottsförbund’ syftar till att göra det mer tillgängligt och intressant för unga att ta plats i förbundets olika maktutrymmen både i sin förening och på förbundsnivå.
Vi vill med detta projekt säkerställa att våra medlemsföreningar styrs och fungerar på ett så hållbart och kvalitativt sätt som möjligt. Bland annat genom att underlätta generationsskiften, medlemsrekryteringen och introduktioner för nya medlemmar, styrelseledamöter och vuxenstöd.

Stor del av arbetet går ut på att skapa olika typer av material som är anpassade till barn och unga. Du kommer att sprida framtaget material till föreningar samt barn och unga.

Du kommer att samarbeta med engagerade kollegor runt om i Sverige för att tillsammans skapa bästa resultat.
Exempel på arbetsuppgifter är:
• Ansvara för att driva projektet ’Ett ännu mer demokratiskt Skolidrottsförbund’
• Producera material inom ämnet som riktar sig till rätt målgrupp
• Kommunicera framtaget material till berörda parter
• Uppföljning av pågående projekt
• Stötta kollegor i det dagliga administrativa arbetet


Personprofil
Som person är du ansvarstagande, självgående, noggrann och strukturerad.
Du är ödmjuk och har ett positivt synsätt där du ser lösningar i stället för problem och ställer upp där det behövs.

Du liksom vi brinner för och är engagerad i demokratiska frågor som inkluderar barns rätt till påverkan av beslut inom olika maktutrymmen.
Du får arbeta i ett team med stor gemenskap och passion för att få fler barn i rörelse på deras villkor.

Du trivs med att arbeta administrativt och har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Hos oss finns personalförmåner så som friskvårdstimme och friskvårdsbidrag.
Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning inom idrott och hälsa.
Vidare är det meriterande om du besitter relevant arbetslivserfarenhet alternativt kunskap inom ämnet.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som projektadministratör.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, projektanställning augusti 2022 till och med juni 2023
Arbetstid: 8–17 med möjlighet till flex
Plats: Valbart, vi har kontor i Umeå, Stockholm, Göteborg eller Malmö.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Skolidrottsförbundet är riksorganisationen för landets samtliga skolidrottsföreningar och alla deras medlemmar som har kämpat för barn och ungas rätt till rörelse sedan 1916. Verksamheten bedrivs i syfte till att få fler barn och ungdomar att vara fysisk aktiva genom skolidrottsföreningar. Skolidrottsföreningen är barn och ungas egen förening. Här idrottar de på sina egna villkor i anslutning till skoldagen. Målet är att finns på skolor runt om i Sverige och idag har förbundet runt 620 föreningar och 85 000 medlemmar.

Ansök nu

Erfaren rekryteringskonsult till PerformIQ Malmö

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 11
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta hos ett företag där idrotten står högt i fokus och där dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Då kan du vara just den lagspelaren vi söker till vårt framgångsrika team i Malmö!

ERBJUDANDE

PerformIQs Malmökontor har nu möjlighet för en senior rekryterare att visa framfötterna. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning.
Du erbjuds en tjänst där du får möjlighet att tillsammans med våra kunder inom olika branscher utveckla deras organisationer genom personal med idrottsbakgrund! Vi söker dig som har hög energinivå, är nyfiken på omvärlden och har ett starkt resultatfokus. Du drivs av att göra affärer, är duktigt på att koordinera och kommunicera. För att lyckas i rollen, är du orädd och motiveras av att utvecklas i din professionella roll och som person.

Tjänsten passar dig som vill jobba på ett företag som karaktäriseras av stor entreprenörsanda och idrottskultur. Vi är ett tajt sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och vi strävar alltid efter att vinna alla matcher. Här trivs du som har en stark vinnarmentalitet men samtidigt en hög prestigelöshet.

Personprofil
Vi söker dig med ett starkt intresse för organisationer och idrott. Vi jobbar med ett brett spann av både branscher och tjänster vilket gör att du kommer ställas inför nya spännande scenarion och möten varje dag. Vi söker därför efter dig som är framåt, nyfiken och orädd men samtidigt trygg i dig själv för att tackla dessa situationer. I den här tjänsten jobbar du med flera processer parallellt och bör därför ha en god prioriteringsförmåga för att driva rätt projekt framåt.

Vidare är du en person som har en utmärkt social förmåga och har lätt för att skapa relationer. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av rekryteringsprocesser inom olika branscher och kompetensområden, gärna med erfarenhet av att arbeta med upphandlingar. Det är meriterande om du är certifierad i personlighetstestverktyget MPA, OPTO och/eller ACE.

Hos oss på PerformIQ har alla medarbetare någon form av idrottsbakgrund där vår kultur präglas av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga. Ange i din ansökan vilken idrott du har erfarenhet från och på vilket sätt du ser att den bakgrunden påverkar dig i en roll som rekryteringskonsult

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: The Point i Hyllie

Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Kontorschef Kristoffer Sandström på 0733 537 505. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: senior rekryterare, rekrytering, konsult, projektledning, koordinera, bemanning, administration

Ansök nu

Föreningsansvarig till PerformIQ

Föreningskonsulent
Läs mer Maj 19
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta hos ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Brinner du för att utveckla organisationer och vill komma till en tjänst där du får möjlighet att knyta nya föreningskontakter, då kan du vara den vi söker!

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

PerformIQ erbjuder bemanning och rekrytering av personal med idrottsbakgrund. Vi skiljer oss från marknaden genom kombinationen av rätt erfarenhet tillsammans med egenskaper från idrotten. Idrott kan utövas på många vis, både på elitnivå och hobbybasis och oavsett är vi övertygade om att dedikationen till sporten gör något med människan. Vi kallar det för den tysta skolan, där svett, slit och ändlösa timmar resulterar i kvalitéer som våra samarbetspartners uppskattar. Det kan handla om att hålla en hög motivation, ha en stark vilja att vinna och att sätta laget före jaget.

Vi söker dig som är nyfiken och ihärdig att knyta nya föreningskontakter. I denna tjänst kontaktar du personer som är involverade och engagerade i föreningslivet. Du kommer ha en nyckelroll i vårt arbete att utveckla och förbättra vår databas med profiler som har idrottens egenskaper.

I tjänsten som Föreningsansvarig kommer exempelvis att:

• Kontakta personer med föreningstillhörighet för att hjälpa dem ut i arbete.
• Träffa föreningar för att stärka PerformIQs samarbete med idrotten.

Tjänsten passar dig som vill jobba på ett företag som andas stor entreprenörsanda och idrottskultur. Vi är ett tajt sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och vi strävar alltid efter att vinna alla matcher. Här trivs du som har en stark vinnarmentalitet men samtidigt en hög prestigelöshet.

PERSONPROFIL

Vi söker dig med ett starkt intresse för organisationer och idrott. För att trivas i tjänsten bör du vara resultatdriven och självgående. Du är en lagspelare som är engagerad och strukturerad. Du är utåtriktad, har lätt för att skapa relationer och trivs med att prata inför människor. Det är meriterande om du är eller har varit aktiv inom föreningslivet. Det förekommer arbete på obekväma tider och det ingår resor i tjänsten.

Det som kommer vara mest avgörande är hur du som person, med din idrottsbakgrund, matchar in som vår nästa lagspelare. Hos oss på PerformIQ har alla medarbetare någon form av idrottsbakgrund där vår kultur präglas av en stark laganda och en vinnarinstinkt utöver det vanliga. Ange i din ansökan vilken idrott du har erfarenhet från och på vilket sätt du ser att den bakgrunden påverkar dig i rollen som Föreningsansvarig.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Du kommer att utgå från något av våra kontor: Malmö, Stockholm eller Örebro

PerformIQ – Eventuella frågor om tjänsten hänvisas till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se eller 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: förening, föreningar, klubbar, samarbeten, samarbetspartner, konsultchef, rekrytering, konsult, projektledning, koordinera, bemanning, administration, sälj, säljare, account manager, partners, sport, idrott

Ansök nu

Mötesbokare till Köpenhamn

Besöksbokare/Kundbokare
Läs mer Maj 20
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Trivs du med att ha kontakt med människor och jobbar alltid med en hög servicemedvetenhet? Är du trygg med att ta kontakt med potentiella kunder över telefon? Kan du flytande norska eller danska? Då kan det här vara tjänsten för dig!

PerformIQ söker nu för kunds räkning säljkoordinator/mötesbokare på deltid till kundens kontor i centrala Örebro. Här får du med en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier, idrottskarriär eller annat deltidsjobb, möjlighet att arbeta extra vid behov och samla värdefull arbetslivserfarenhet.

Arbetsuppgifterna innebär att du kommer att boka in säljmöten och deltagare till webinar, samt seminarier. I uppdragen hjälper du kunder inom IT-branschen att bland annat hitta nya affärsmöjligheter och komma ut på fler säljmöten. Ett krav är att du kan danska flytande alternativt norska flytande.

Tjänsten innebär:
- Bokning av säljmöten och webinar
- Telefon och dator som arbetsverktyg
- God servicekänsla

Personprofil
Du är en ambitiös person med hög social kompetens, du ska trivas med att skapa kontakter via telefon. Du är en god lyssnare och kan ta in andras argument. Har du vana att arbeta med mötesbokning eller försäljning, och därmed har förmåga att skapa affärsmässiga relationer så är det meriterande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som mötesbokare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid/Heltid
Lön: Fast
Arbetstid: Vardagar
Plats: Köpenhamn

Om PerformIQ
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som mötesbokare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Helena Bergström via helena.bergstrom@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bemanningsassistent vid sidan av studier

HR-assistent
Läs mer Maj 18
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi fortsätter att växa och söker ytterligare en assistent till vår bemanningsavdelning!

Vill du arbeta i en koordinerande och serviceinriktad roll vid sidan av studierna? Vill du till ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Då kan du vara just den lagspelaren vi saknar till vårt team i Stockholm.

PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning.

I rollen som bemanningsassistent får du möjlighet att vara behjälplig i flera av rekryteringsprocessens olika delar. Du samarbetar nära våra konsultchefer med såväl administrativa uppgifter och att ha kontakt med konsulter, kandidater och kunder.

En arbetsdag kan innebära ett brett spann av arbetsuppgifter som bland annat innefattar:
• Ansvara över inkommande samtal till vår jourtelefon tiderna 06-08:15
• Schemaläggning för våra konsulter som jobbar ute hos våra kunder
• Upprätta anställningsavtal
• Göra urval av ansökningar
• Genomföra telefonintervjuer och boka intervjuer
• Referenstagningar

Rollen är varierande och innebär stort eget ansvar som kommer att ge dig goda kunskaper inom rekryteringsprocessen och andra personalrelaterade arbetsuppgifter. Vi är ett tajt sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och som alltid ställer upp för varandra. Här trivs du som har en stark vinnaranda men samtidigt en hög prestigelöshet.

Du kommer att arbeta cirka tre dagar i veckan tiderna 06-08:15 eller 06-09 måndag – fredag och varannan söndagar kl. 8-16. Vid arbetstoppar kommer arbetstimmarna att öka och du kommer även att arbeta mer under semestertider.
Så fort du är varm i kläderna kommer du att jobba hemifrån men arbetar du halvdagar eller längre pass arbetar du med kollegorna på kontoret i våra nya lokaler i Hammarby sjöstad.

Du erbjuds en roll där du får lära dig mycket om rekryteringsprocessen och om HR i bemanningsbranschen. Du får arbeta under flexibla förhållanden med jobb både hemifrån och från kontoret i en miljö som växlar mellan affärsmässighet och ett omklädningsrum med lagkamraterna!

Personprofil
Vi söker dig som läser ett akademiskt program på högskola eller universitet och har minst två år kvar på dina studier.

För att lyckas i rollen krävs:
• Att du har god datorvana och trivs med att arbeta med telefonen som verktyg
• Har erfarenhet av serviceinriktade arbeten
• Har en hög ambitionsnivå, är självständig i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
• Att du har en stark servicekänsla och är tydlig i din kommunikation

Tjänsten passar dig som är flexibel och trivs med en varierad arbetsdag som kan innehålla en hel del tvära kast. Du är en problemlösare som är stabil och van vid att hålla huvudet kallt och prioritera rätt bland flera arbetsuppgifter. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som bemanningsassistent.


Övrigt
Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Extra, någonstans mellan 7 – 15h i veckan. Fler timmar vid arbetstoppar och under semestertider.
Arbetstid: måndagar kl. 06-09, tisdag – fredag kl. 06-08:15 samt varannan söndag kl. 8-16
Plats: Örebro

Eventuella frågor om tjänsten eller PerformIQ besvaras av rekrytering- och bemanningschef Mattias Söderberg på 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post.


Om PerformIQ
PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Hos oss får du en stimulerande och ansvarsfull tjänst i ett företag med unik inriktning. Vi har högt i tak och värderar alla lagkamrater lika högt.

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

CNC-operatör sökes!

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Maj 13
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du findetaljerat arbete och njuter av att skapa helt perfekta produkter?
Om du trivs bra i produktionsmiljö och är redo för en ny utmaning - då har vi tjänsten för dig!

Vi på PerformIQ söker nu för kunds räkning en CNC-operatör för ett spännande uppdrag, där du kommer vara med och producera högkvalitativa produkter i kolfiber. Din kompetens inom CNC-fräsning kommer vara en viktig del av produktionen, och det är meriterande om du även har kunskaper inom CAD-ritning.
Du kommer att vara del av ett större team och här finns alla möjligheter att utveckla dina kunskaper.

Personprofil
Tjänsten passar dig som har ett öga för detaljer och tycker om att arbeta finmotoriskt.
Du stimuleras av att skapa de finaste produkterna och att stolt se tillbaka på det du skapat.

Vi söker dig som har:
* Utbildning och erfarenhet av CNC-fräsning
* Kunskaper i ritningsläsning och mätteknik
* Erfarenhet av att arbeta i produktion

Det är väldigt meriterande om du även har kunskaper inom CAD-ritning, tidigare har arbetat med detaljhantverk, eller har andra relevanta erfarenheter i sammanhanget.
Vidare ser vi även att du arbetar bra i ett lag och har en driven personlighet som vill uppnå resultat.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i rollen som CNC-operatör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ: s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00-16:00 måndag-fredag
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Föreningskonsulent till Svenska Cheerleadingförbundet

Föreningskonsulent
Läs mer Maj 18
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta i en organisation som präglas av teamwork, glädje och entusiasm? Trivs du i rollen som spindeln i nätet med många kontaktytor?
Då kan tjänsten som föreningskonsulent hos Svenska Cheerleadingförbundet vara helt rätt för dig!


Svenska Cheerleadingförbundet gör sin livs resa. Vi växer, och sedan 2019 då vi blev en del av Riksidrottsförbundet, finns det stora möjligheter att utveckla och vidga denna fantastiska sport! För rätt person är detta en helt ny roll där du är med och arbetar konsultativt gentemot föreningarna bland annat med handläggning av bidrag och rådgivning.

I rollen som föreningskonsulent är du den som stöttar våra föreningar gällande administrativa delar av deras verksamhet. Du är även kontaktperson för föreningarna gällande ekonomiskt stöd. Förutom tät kontakt med föreningarna och uppföljning av deras verksamhet kommer du även att arbeta med externa partner, bland annat Riksidrottsförbundet (RF).

Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:

• Kontakt med RFs distrikt för att söka ekonomiskt stöd
• Delge RFs distrikt våra årsmöteshandlingar och annan information om vår verksamhet
• Administration av SCFs Projektstöd till förening (hantera ansökningar, återrapporter, underlag)
• Regelbundet stötta och följa upp våra föreningar, till exempel årsrapport till SCF och LOK-stöd
• Framtagning av underlag för rapportering av statligt stöd
• Uppföljning gällande trygg idrott, till exempel krav gällande belastningsregisterutdrag, referenstagning samt sanktioner för utländska tränare

Tjänsten passar dig som är analytiskt lagd och gillar att arbeta metodiskt. Du får arbeta i ett team med gemenskap och stor passion för att utveckla och driva cheersverige framåt.


Personprofil
Vi söker dig som precis som oss älskar att förbättra och utveckla. Du kommer att kommunicera med många olika människor därav är det av stor vikt att du är bekväm i en roll där du leder möten.
Eftersom vi arbetar spritt över hela landet, behöver du vara självgående och se fördelar av samt motiveras av att styra din egen tid.
Du besitter en hög ansvarskänsla och gillar att arbeta noggrant, systematiskt och målinriktat. Det är även av stor vikt att du som söker har en passion för idrott och besitter bred kunskap inom administration.

Vår största drivkraft är att skapa bästa förutsättningarna för alla våra föreningar och utövare. Vi liksom du står för ömsesidig respekt, tillit och sammanhållning.

Vi ser att du har relevant universitet-/högskole-/YH-utbildning eller att du besitter relevant erfarenhet från liknande tjänster. Det är meriterande om du har arbetat med verksamhetsutveckling inom föreningslivet.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som föreningskonsulent. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och Svenska Cheerleadingförbundets värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald. Svenska Cheerleadingförbundet tillämpar och arbetar utifrån kollektivavtalet Unionens idrottsavtal.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, projektanställning till 30 juni 2023, med möjlighet till förlängning.
Arbetstid: 8–17
Plats: Efter överenskommelse, SCF finns över hela landet

Tjänsten är på dagtid, kontorstider men innefattar visst arbete på kvällar och helger då en del av dina kontaktytor jobbar ideellt. Du kommer även att ha regelbundna resor i tjänsten. Du kommer att rapportera till projektchef för Svenska Cheerleadingförbundet.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Cheerleading kom till Sverige i mitten på 80-talet och 1989 arrangerades Sveriges första nationella mästerskap i Cheerleading. Svenska Cheerleadingförbundet (SCF) bildades den 11 juni 1995. Innan dess bedrevs cheerleading som en del av Svenska Amerikanska Fotbollförbundets verksamhet. SCF är medlemmar i RF sedan 26 maj 2019, och i SOK som recognized förbund sedan 26 april 2022.

Nuläge – internationellt och i Sverige
Cheerleading är en starkt växande sport i Europa och övriga världen. SCF har idag dryga 14 000 utövare i 55 föreningar. SCF är medlem i International Cheer Union (ICU) som är ett internationellt förbund med 117 medlemsländer som verkar för globalt samarbete och utveckling av sporten samt årligen arrangerar VM. På europisk nivå är SCF medlem i European Cheer Union (ECU) som årligen arrangerar EM. SCF har även ett nära samarbete med övriga nordiska länder inom bl a utbildningsinsatser.
Vår internationellt gemensamma ambition är att verka för idrottens utveckling och sportens erkännande med OS-deltagande som yttersta mål. Den 31 maj 2013 i Sankt Petersburg antogs ICU som medlem av SportAccord, och 20 juli 2021 gav IOK ett permanent erkännande efter att ha erkänt idrotten cheerleading provisoriskt redan 24 juni 2016.

Ansök nu

Föreningskonsulent till Svenska Cheerleadingförbundet

Föreningskonsulent
Läs mer Maj 13
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta i en organisation som präglas av teamwork, glädje och entusiasm? Trivs du i rollen som spindeln i nätet med många kontaktytor?
Då kan tjänsten som föreningskonsulent hos Svenska Cheerleadingförbundet vara helt rätt för dig!


Svenska Cheerleadingförbundet gör sin livs resa. Vi växer, och sedan 2019 då vi blev en del av Riksidrottsförbundet, finns det stora möjligheter att utveckla och vidga denna fantastiska sport! För rätt person är detta en helt ny roll där du är med och arbetar konsultativt gentemot föreningarna bland annat med handläggning av bidrag och rådgivning.

I rollen som föreningskonsulent är du den som stöttar våra föreningar gällande administrativa delar av deras verksamhet. Du är även kontaktperson för föreningarna gällande ekonomiskt stöd. Förutom tät kontakt med föreningarna och uppföljning av deras verksamhet kommer du även att arbeta med externa partner, bland annat Riksidrottsförbundet (RF).

Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:

• Kontakt med RFs distrikt för att söka ekonomiskt stöd
• Delge RFs distrikt våra årsmöteshandlingar och annan information om vår verksamhet
• Administration av SCFs Projektstöd till förening (hantera ansökningar, återrapporter, underlag)
• Regelbundet stötta och följa upp våra föreningar, till exempel årsrapport till SCF och LOK-stöd
• Framtagning av underlag för rapportering av statligt stöd
• Uppföljning gällande trygg idrott, till exempel krav gällande belastningsregisterutdrag, referenstagning samt sanktioner för utländska tränare

Tjänsten passar dig som är analytiskt lagd och gillar att arbeta metodiskt. Du får arbeta i ett team med gemenskap och stor passion för att utveckla och driva cheersverige framåt.


Personprofil
Vi söker dig som precis som oss älskar att förbättra och utveckla. Du kommer att kommunicera med många olika människor därav är det av stor vikt att du är bekväm i en roll där du leder möten.
Eftersom vi arbetar spritt över hela landet, behöver du vara självgående och se fördelar av samt motiveras av att styra din egen tid.
Du besitter en hög ansvarskänsla och gillar att arbeta noggrant, systematiskt och målinriktat. Det är även av stor vikt att du som söker har en passion för idrott och besitter bred kunskap inom administration.

Vår största drivkraft är att skapa bästa förutsättningarna för alla våra föreningar och utövare. Vi liksom du står för ömsesidig respekt, tillit och sammanhållning.

Vi ser att du har relevant universitet-/högskole-/YH-utbildning eller att du besitter relevant erfarenhet från liknande tjänster. Det är meriterande om du har arbetat med verksamhetsutveckling inom föreningslivet.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som föreningskonsulent. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och Svenska Cheerleadingförbundets värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald. Svenska Cheerleadingförbundet tillämpar och arbetar utifrån kollektivavtalet Unionens idrottsavtal.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, projektanställning till 30 juni 2023, med möjlighet till förlängning.
Arbetstid: 8–17
Plats: Efter överenskommelse, SCF finns över hela landet

Tjänsten är på dagtid, kontorstider men innefattar visst arbete på kvällar och helger då en del av dina kontaktytor jobbar ideellt. Du kommer även att ha regelbundna resor i tjänsten. Du kommer att rapportera till projektchef för Svenska Cheerleadingförbundet.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Svenska Cheerleadingförbundet (SCF) bildades den 11 juni 1995 och har idag cirka 13 000 licensierade utövare i 58 föreningar. Cheerleading är en starkt växande sport i Europa och övriga världen. Cheerleading kom till Sverige i mitten på 80-talet och 1989 arrangerades Sveriges första nationella mästerskap i Cheerleading. SCF bildades 1995 och är medlemmar i RF sedan maj 2019.

SCF är medlem i International Cheer Union (ICU) som är ett internationellt förbund med 110 medlemsländer som verkar för global samverkan. På europeisk nivå är SCF medlem i European Cheer Union (ECU). Vår internationellt gemensamma ambition är att verka för idrottens utveckling och sportens erkännande med OS-deltagande som yttersta mål. Den 31 maj 2013 antogs ICU som medlem av SportAccord, och därefter har även ett erkännande av IOK kommit.

Ansök nu

Truckförare till företag i Malmö sökes

Truckförare
Läs mer Maj 11
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet från truckarbete? Är du en noggrann och arbetsam person som vill arbeta fysiskt i en varierande roll med goda möjligheter till ett långt samarbete? Då ska du läsa vidare i denna annons!

PerformIQ söker för kunds räkning en truckförare till ett etablerat företag i Malmö. Arbetet består av varierande lagerarbete så som:

- Truckkörning
- Tömning av containers
- Lastning samt lossning av lastbilar

Personprofil
Vi söker dig som har truckkort och erfarenhet av truckkörning sedan innan. Att ha arbetat mycket med motviktstruck är ett plus.

Som person känner du igen dig i nedanstående:

- Du är initiativtagande och effektiv i ditt arbete
- Du trivs med att arbeta fysiskt
- Du har en god samarbetsförmåga
- Du är stresstålig

Vidare trivs du med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som truckförare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: kl 08:00-17:00
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Engagerad lagerarbetare till Marabu Scandinavia AB

Lagerarbetare
Läs mer Apr 28
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du intresserad av en utvecklande tjänst på lager? Vill du arbeta med varierande arbetsuppgifter på ett företag med härliga kollegor? Då kan du vara den vi söker för rollen som lagerarbetare till Marabu Scandinavia AB!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för Marabus räkning en lagerarbetare som kommer att ingå i ett litet team av talangfulla kollegor. Marabu säljer helhetslösningar till tryckerier inom olika tryckmetoder. Produktportföljen består av allt från förbrukning i form av färger, bläck och kemikalier till stora tryckmaskiner.

Tjänsten som lagerarbetare innebär att du främst arbetar med att ta emot leveranser, packar upp artiklar, placerar dessa på rätt plats samt orderplockning. Det innebär även att registrera in- och utleveranser i systemet Navision. Arbetet utförs både självständigt och i grupp vilket innebär att du måste kunna ta egna beslut samt ha en god samarbetsförmåga. God fysik behövs då det kan förekomma vissa lyft.

Tjänsten passar dig som är prestigelös, gillar omväxlande arbetsuppgifter och trivs med att hjälpa till där det behövs. På företagets lager kommer det ingå truckkörning och det är meriterande om du har truckkort och erfarenhet av att köra.

Arbetsuppgifterna består av:
• Orderplockning
• Daglig hantering av in- och utleveranser
• Underhåll av lager
• Daglig kontakt med kunder
• Hantering av logistikfrågor
• Vara behjälplig på andra avdelningar

Personprofil
Vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad. Du är noggrann och strukturerad samt kan arbeta på ett effektivt sätt tillsammans med dina kollegor, både från ditt eget team och andra avdelningar.

För att lyckas i rollen som lagerarbetare på Marabu krävs vidare:
• Gymnasieutbildning
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Datorvana

Vi ser att du som söker är en person som är initiativtagande och duktig på att se förbättringar och lösningar. Du är social och trivs med att arbeta på en arbetsplats med högt i tak där alla hjälper varandra.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och Marabus värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag till torsdag 07:30-16:30. Fredagar 07:30-14:00.
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till övertag av kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Om Marabu
Marabu Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Marabu GmbH & Co som är en av världens ledande tillverkare av tryckfärger för digital-, screen- och tampongtryck. Vår filosofi är att finnas nära kunden för att kunna erbjuda marknadens bästa service och kompetens. Flertalet av våra kunder finns inom industrin där kvalitet, kompetens och tillförlitlighet är självklara ingredienser i en relation mellan kund och leverantör. Marabu Scandinavia lägger också stor vikt vid att ha en plattform med ledande varumärken från erfarna leverantörer som ligger i framkant när det gäller kvalitet, produktivitet och miljö. Marabu Scandinavia har idag 35 anställda och 130 MSEK i omsättning med huvudkontor i Malmö. Läs gärna mer om Marabu Scandinavia på www.marabu.se.

Ansök nu

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Stryker AB

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 28
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av kundservice och vill arbeta i en organisation som erbjuder stora möjligheter till varierande arbetsuppgifter och utvecklingsmöjlighet? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Stryker AB!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för Stryker ABs räkning en norsktalande teknisk kundtjänstmedarbetare för arbete på kontoret i Malmö. Företaget är verksamma inom medicinteknik och i rollen kommer du att vara del av en grupp som erbjuder service såväl internt som externt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:

• Hantering av reparationsorders som inkommer direkt från kund eller tekniker
• Uppföljningar av reparationsorders
• Aktivera servicekontrakt
• Ta emot kundklagomål och lösa dessa

Tjänsten innebär ett nära samarbete med olika avdelningar inom Stryker, men även kontinuerliga uppföljningar med kunder.

Personprofil
Du har sedan tidigare erfarenhet av kundservice, gärna inom medicinteknik. Ett driv och en känsla för kvalitet är viktigt i denna roll och för den som vill utvecklas i framtiden finns stora möjligheter till detta.

För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare krävs vidare:

• God ansvarskänsla där du förstår din betydelse i företagets verksamhet
• Att du är energifull och har en känsla för service
• Du är initiativtagande och du ser till att alltid hålla dig sysselsatt
• I ditt arbete är du noggrann och har ett strukturerat förhållningssätt

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du att kommunicera på både norska och engelska. Därför är det av stor vikt att du är kommunikativ och har goda kunskaper inom dessa språk.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundtjänstmedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid
Plats: Malmö

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Om Stryker
Stryker is one of the world’s leading medical technology companies and, together with our customers, we are driven to make healthcare better. We offer innovative products and services in Medical and Surgical, Neurotechnology, Orthopaedics and Spine that help improve patient and hospital outcomes.

Ansök nu

First line-support och second-line support sökes för kommande uppdrag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 21
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker efter duktiga konsulter inom first line-support och second-line support för kommande uppdrag i Malmö och Lund med omnejd. Konsultuppdragen varierar och styrs av våra kunders behov, därför kan arbetsuppgifterna variera sett till det aktuella uppdraget.

Du kommer fungera som användarstöd och support inom IT. Arbetsuppgifterna varierar sett till det unika uppdraget men den gemensamma nämnaren är att du ger service inom IT med utgångspunkten att hjälpa användaren med teknisk support. Beroende på uppdrag kan tjänsten variera från breda till mer specialiserade arbetsuppgifter. Vi ser därför gärna att du i din ansökan preciserar dina kompetensområden, vilka datasystem du behärskar samt dina ambitioner.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
• First line-support via telefon, mail och chatt
• Administrera konton och behörigheter till olika system
• Dokumentera ärenden
• Identifiera mjukvaruproblem

Personprofil
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av supportarbete inom IT sedan tidigare i liknande roller. Vidare är du service-minded och förstår vikten av att skapa och bibehålla en god kundrelation. Du är även en lösningsorienterad problemlösare som gillar att hjälpa människor efter bästa förmåga.
Vidare söker vi dig som stämmer in på följande:
• Service-minded
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Har tidigare arbetslivserfarenhet inom IT- och kundsupport
• Relevant utbildning med inriktning IT är meriterande

Vidare bör du ha en god kommunikativ förmåga, ha en naturlig känsla för service samt vara självgående.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid. Längden på uppdragen kan variera
Plats: Malmö och Lund med omnejd

Uppdrag kan vara både ett konsultuppdrag med möjlighet till rekrytering, eller en direktrekrytering till kunden.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Ekonom sökes för kommande uppdrag!

Ekonomikonsult
Läs mer Feb 21
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker efter duktiga ekonomer för kommande uppdrag i Malmö och Lund med omnejd. Konsultuppdragen varierar efter kundens behov och rör de flesta områden kopplat till redovisning och ekonomi. Därför kan exakta arbetsuppgifter se olika ut sett till det aktuella uppdraget.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
• Kund- och leverantörsreskontra
• Avstämningar
• Deklarationer
• Löpande bokföring
• Diverse ekonomiska rapporter
• Projektredovisning
• Bokslut

Personprofil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi i form av yrkeshögskola, högskola eller universitet. Vi får uppdrag med olika typer av erfarenhetskrav. Allt från uppdrag som passar dig som nyligen har påbörjat din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens, till uppdrag för dig som har längre erfarenhet av liknande tjänster sedan tidigare.
I och med att uppdragen kan variera kopplat till erfarenhet och specialisering ser vi gärna att du preciserar dina kompetensområden och ambitioner i din ansökan.
Generellt är det meriterande om du har:
• Väldigt goda kunskaper i Excel
• God erfarenhet av flera ekonomisystem

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid. Längden på uppdragen kan variera
Plats: Malmö och Lund med omnejd

Uppdraget kan vara både ett konsultuppdrag med möjlighet till rekrytering, eller en direktrekrytering till kunden.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Administratör sökes för kommande uppdrag!

Administrativ assistent
Läs mer Feb 21
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker duktiga administratörer för kommande uppdrag i Malmö och Lund med omnejd. Konsultuppdragen kopplat till administration varierar och styrs av våra kunders behov, därför kan arbetsuppgifter variera sett till det aktuella uppdraget. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
• Administration av orders, produktinformation och liknande.
• Support via mail och telefon.
• Hantering av fakturor samt inkommande mail och samtal.
• Agera stöd kring information och underlag. Exempelvis genom sammanställning av rapporter, vara med och skapa presentationer m.m.
• Koordinera bokningar gällande utbildningar, resor, konferenser m.m.

Personprofil
Vi söker dig som har utbildning inom administration och kundservice alternativt erfarenhet av liknande roller sedan tidigare. Stor vikt läggs på personliga egenskaper och vi ser därför gärna att du är väldigt service-minded.
Vi får uppdrag med olika typer av erfarenhetskrav. Allt från uppdrag som passar dig som nyligen har påbörjat din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens, till uppdrag för dig som har längre erfarenhet av liknande tjänster sedan tidigare.
Vi söker dig som stämmer in på följande:
• Noggrann
• Service-minded
• Erfarenhet av affärssystemet SAP eller andra liknande system
Vidare bör du ha en god kommunikativ förmåga, ha en naturlig känsla för service samt vara självgående. I och med att uppdragen kan variera kopplat till erfarenhet och specialisering ser vi gärna att du preciserar dina kompetensområden och ambitioner i din ansökan.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid. Längden på uppdragen kan variera
Plats: Malmö och Lund med omnejd

Uppdragen kan vara både ett konsultuppdrag med möjlighet till rekrytering, eller en direktrekrytering till kund.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Truckförare sökes för sommarjobb i Malmö!

Truckförare
Läs mer Mar 15
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du truckkort och erfarenhet av höglyftande plocktruck och låglyftande plocktruck? Söker du ett spännande sommarjobb? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som truckförare!

PerformIQ söker för kunds räkning en truckförare för arbete under sommarens mest intensiva veckor. Som truckförare är du en viktig del av logistikflödet. Du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager och dina dagliga arbetsuppgifter är till största del orderplock och truckkörning.

Personprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning sedan tidigare. Du har en annan sysselsättning, så som student eller idrottare på hög nivå för att kunna arbeta deltid även efter sommarperioden. Truckkort med behörighet för B4 (höglyftande plocktruck) samt erfarenhet är ett krav. Har du dessutom erfarenhet av Pick-by-voice och A1 (låglyftande plocktruck) är detta meriterande. Det är en stor fördel om du har möjlighet att arbeta deltid omgående för att på så sätt får en naturlig övergång till heltid under sommarmånaderna. Vi ser vidare att du som person är driven, social och noggrann.

För att lyckas i rollen som truckförare krävs:

• Truckkort och erfarenhet av truckkörning
• Tillgänglighet sommar
• Strukturerat arbetssätt
• Hög arbetsmoral

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som truckförare.

Övrigt
Start: Sommarjobb, gärna deltid omgående
Omfattning: sommarjobb 9-12 veckor måndag-fredag.
Arbetstid: Kl. 7-16
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare deltidsarbete efter sommaren.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: Truckförare, Truckkörning, lagerarbetare, sommajobb, extraarbete

Ansök nu

Marknadscontroller till SYSAV

Business controller
Läs mer Maj 12
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Marknadsavdelningen på Sysav befinner sig i en spännande utvecklingsfas och som ett led i detta söker vi nu en affärsorienterad controller som brinner för struktur, siffor och vill vara med och utveckla våra affärer. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka, utvecklas och vara drivande inom dina ansvarsområden. Låter detta som ett spännande steg för dig?

På Sysav blir du en del av ett företag där visionen är en viktig ledstjärna: ”Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer”. Du kommer att tillhöra marknadsavdelningen som är Sysavs länk till kunden och vi arbetar för att säkerställa att Sysav har rätt kompetens och erbjudande på en konkurrensutsatt såväl lokal som global marknad, med skarpa lagkrav och globala miljömål.

Ditt team
Välkommen till ett team med positiva och engagerade medarbetare! Marknadsavdelningen ansvarar för kundtjänst, försäljning och affärsutveckling. I rollen som marknadscontroller har du det holistiska greppet kring affärernas lönsamhet och kommer att ha många kontaktytor både inom avdelningen och inom hela Sysav. Du rapporterar till marknadschefen.

I rollen som marknadscontroller kommer du framför allt att:
- Stötta marknadsavdelningen med att ta fram finansiella beslutsunderlag kopplade till våra pågående affärer och utvecklingsprojekt
- Förbättra rapportstöd till affärsutvecklare och säljare
- Ta fram underlag till verksamhetsrapport
- Vara en nyckelroll för att kunna driva verksamhetsutvecklingsprojekt i flöden internt inom marknadsavdelningen, men även mot andra avdelningar inom Sysav
- Vara delaktig i målstyrning genom att ta fram KPI:er och följa upp på dem
- Vara processägare och utveckla strukturen kring vårt artikelregister
- Koordinera och säkerställa prisjusteringar i D365 på artikelnivå
- Samarbeta med business controller på Sysavs ekonomiavdelning exempelvis kring bokslut och prognoser.

Det här är en nyckelroll för att vi ska kunna fortsätta att driva frågor / samarbeten i våra flöden internt inom avdelningen men även ut mot andra avdelningar på Sysav. Du blir en nyckelperson i arbetet med att säkerställa vår utveckling och fortsätta vara ett ledande företag inom modern avfallshantering.

Fler anledningar till att arbeta på Sysav
Här får du en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras, samt goda förutsättningar att må så bra som möjligt. Du får även en förmånlig sjukvårdsförsäkring och tillgång till vår Förmånsportal där du förutom förmånliga erbjudanden hittar såväl friskvårdbidrag som gratis pensionsrådgivning.


Personprofil
Du är affärsmässig, analytisk, lyhörd och har lätt för att förklara siffror i sitt sammanhang. Arbetet kväver att du är bra på att planera och organisera ditt arbete och att du känner dig bekväm med att driva dina projekt/arbetsuppgifter framåt på ett tydligt och resultatorienterat sätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du har en god förmåga att sätta dig in i och förstå våra affärer och produkter. Du är trygg i din roll och gillar att både samarbeta och utmana våra affärsutvecklare i arbetet att utveckla lönsamheten i befintliga och nya affärer.
Viktiga erfarenheter

- Relevant högskoleutbildning inom ekonomi
- Erfarenhet av liknande arbete, exempelvis i en roll som business controller
(men du behöver inte komma från samma bransch)
- Vana av Hypergene, Qlik, D365 (eller annat affärssystem) är meriterande


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Plats: Malmö

PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Sysav tar hand om avfall från hushåll och industrier och återvinner det, så långt det går, till en resurs som går att använda igen. Vi verkar för ett samhälle med cirkulära flöden, hållbar produktion och konsumtion, där onödigt avfall inte uppstår. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.

Ansök nu

Key Account Manager till Bioteria

Key account manager
Läs mer Maj 11
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta i en växande organisation inom en expansiv marknad? Vill du dessutom arbeta med produkter med stark miljöprofil och som ligger i absolut framkant? Då kan tjänsten som Key Account Manager på Bioteria vara rätt tjänst för dig!

Bioteria är just nu inne i en spännande tillväxtfas vilket skapar stora möjligheter för personalen att utvecklas. På Bioteria sätts medarbetaren i fokus. Personalen är Bioterias viktigaste tillgång vilket gör att det investeras i personalens välbefinnande med många olika förmåner. Hos Bioteria blir du en del av ett företag som värnar om goda kulturbeteenden. Du erbjuds ett arbete som varje dag får dig att känna dig viktig. För Bioteria, för samhället och vår planet.

Bioteria är ett miljöteknikföretag som infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för sina kunder, miljön och för samhället. Bioteria är övertygade om att bioteknikens visioner, möjligheter och konkreta framsteg kommer att möjliggöra fullständigt miljövänliga och hållbara samhällen. Om du delar denna framtidstro – och dessutom vill vara en aktiv del av den pågående Biorevolutionen så är du rätt person för jobbet.

I din roll som Key Account Manager kommer du att sälja biotekniska systemlösningar med stark miljöprofil inom fettavskiljning, storköksventilation och avfallshantering. Du kommer att bearbeta kunder inom hotell, snabbmatskedjor, restauranger samt privata och statliga fastighetsbolag. Du kommer att ha ett stort eget ansvar men känner dig aldrig ensam då vi på Bioteria arbetar nära varandra och sätter laget före jaget. Du har ett tätt samarbete med Försäljningschef och övriga i säljteamet där ni har ett gemensamt ansvar att vårda och utveckla våra kundrelationer.

Personprofil
I den här rollen söker vi en duktig säljare som är van att jobba självständigt ute på fältet. Har du erfarenhet från branscher inom fastighet, VVS, bygg eller industrisektorn är detta meriterande men inget krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där det är viktigt att du är en lagspelare som dessutom är en utåtriktad och positiv person med ett starkt eget driv samt viljan att utvecklas och lyckas i din roll Vi ser även till egenskaper såsom:

• Du har ett stort affärsfokus, är förtroendeingivande och har förmågan att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer med dina kunder.
• Som person är du både nyfiken, ambitiös, ödmjuk och prestigelös.
• Du är noggrann, strukturerad och planerar dina dagar på ett både smart och tidseffektivt sätt.

Lämplig bostadsort är i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Övrigt
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Företagspresentation
Fett framstår mer och mer som en av västvärlden största utmaningar, dels som samhällsproblem, dels som miljöproblem. Bioteria Technologies AB är ett modernt bioteknikföretag som ägnat de senaste 20 åren åt att söka miljövänliga lösningar på fettproblemet – lösningar som samtidigt eliminerar hela den kedja av samhälls- och miljöproblem som följer i fettets spår. Läs mer på https://bioteria.com/

Sökord: bioteria, miljöteknik, bioteknik, avfall, systemlösningar, miljöhus, biobod, bygg, vvs, fastigheter, fettavskiljare, ventilation, storkök, regionssäljare, specialistsäljare, key account manager, befintliga kunder, account manager.

Ansök nu

Ekonomiadministratörer till företag i Malmö

Ekonomikonsult
Läs mer Apr 27
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du siffror, är analytisk och vill arbeta processinriktat med ekonomi? Läs då vidare för mer information om tjänsten som ekonomiadministratörer och lägg in en ansökan redan idag.

PerformIQ söker nu för kunds räkning ekonomiadministratörer med bakgrund inom administration och ekonomi. Du kommer att arbeta i en administrativ roll mot ekonomi inom den operativa verksamheten. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan innebära att:

• Sköta löpande ekonomiuppgifter – granskning av fakturor, fakturering, kvitton m.m.
• Hantera kund- och leverantörsreskontra
• Läsa in betafiler
• Hantera post och mejl, både internt och med leverantörer


Personprofil
Vi söker dig som är strukturerad, analytisk och är självgående. Du har en god förmåga att strukturera din egen dag och effektivt utföra dina arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du har:
• Har en utbildning inom ekonomi/administration
• Har arbetat med bokförings- och redovisningsfrågor/arbetat administrativt
• God vana av SAP och/eller Pyramid
• Har goda kunskaper inom Office och god datorvana
• Erfarenhet av att arbeta med systemförändringar

Som person är du driven och självgående där du tar ett eget stort ansvar i att uppnå mål och själv hitta förbättringar. Du har en positiv inställning och energi som hjälper dig i ditt arbete att förändra och förbättra verksamheten. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i rollen. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ: s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Omgående
Uppdragets längd: 6 månader, med god möjlighet till överrekrytering direkt till kund
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Vardagar, kontorstider
Plats: Malmö

Ansök nu

Butiksmedarbetare på deltid till Malmö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Apr 22
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Studerar du eller håller på med idrott på hög nivå och letar efter ett bra extraarbete? Är du serviceinriktad och vill arbeta i en social roll? Läs då vidare om rollen som kassapersonal till vår kund!

PerformIQ söker för kunds räkning en arbetsam person för arbete som kassamedarbetare på deltid. Vår kund är en välkänd aktör inom byggprodukter. I rollen som kassaarbetare kommer du att stå i kassan och ta emot och serva fakturakunder och jobba vid behov på olika butiker i Skåne. Främst är det butiker i Malmö och Lund men även andra orter kan komma att vilja ha hjälp.

Personprofil

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är snabblärd, positiv och har en vilja att lära dig. Vidare har du en god initiativförmåga och räds inte för att hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du är flexibel och utåtriktad i ditt kundbemötande. I övrigt ser vi att du:

• Har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50 % (studier eller idrott på hög nivå)
• Gärna har körkort och tillgång till bil (ej ett krav)
• Har tidigare erfarenhet från serviceyrke och kassa

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid
Arbetstid: 7-16
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Wilhelm Green på wilhelm.green@performiq.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Marknadsundersökare på deltid till hösten!

Marknadsundersökare
Läs mer Apr 25
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en idrottare som vill jobba extra eller en student och letar efter ett meriterande extrajobb bredvid studierna? Är du ansvarsfull, serviceinriktad och vill jobba 2-3 dagar i veckan 3 timmar per pass? Då är detta tjänsten för dig!

PerformIQ söker just nu kundundersökare till vår kund som finns på flera orter i Sverige och även är ett internationellt företag. I tjänsten kommer du att kontakta företagets nuvarande kunder och vårda relationerna med dessa och stämma av hur de har upplevt servicenivån och kvaliteten på kundens tjänster. Där av kommer du som marknadsundersökare vara en nyckelspelare i steget att utveckla och vårda vår kunds befintliga tjänster. Du kommer att arbeta från kontoret som finns i Malmö och rapporterar undersökningens svar via dator i ett framtaget system. Du kommer att få en gedigen introduktion til arbetet så att du själv känner dig trygg innan du själv ringer din första kund. Vidare kommer du att ingå i en bemanningspool genom PerformIQ och arbeta ute hos vår kund tillsammans med kollegor som alla har idrottens egenskaper i en kultur som genomsyras av gemenskap och teamwork.Personprofil
För att söka tjänsten har du annan sysselsättning såsom kontrakt med en idrottsförening eller är studerande och du är flexibel med dina tider. Vi ser gärna att du är tillgänglig under en längre period. Arbetet kommer till viss del bokas in enligt schema men du kan också ringas in med kort varsel. Därmed behöver du vara flexibel och tillgänglig för deltidsarbete med 3-timmar/ dag.

Som person är du social, tar stort ansvar för ditt arbete och du har en god kommunikativ förmåga via telefon, gärna erfarenhet av telefonförsäljning. Du är lugn och trygg som person med god serviceförmåga. Vidare är du driven, positiv och noggrann, då tjänsten består av både gedigen kundkontakt och administrativt arbete.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Ange gärna vilken idrott du har utövat.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 3-timmar/dag, 2-3 dagar/vecka,
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos en av våra kunder. Eventuella frågor besvaras kontorstid av konsultchef Wilhelm Green, wilhelm.green@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundundersökare, Administration, Extraarbete, Administrativt, deltidsarbete, service, medarbetare, extrajobb, kundservice, marknad

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Packare på heltid till lager i Malmö

Packare
Läs mer Apr 25
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett intresse för teknik och letar efter en möjlighet till att arbeta i ett roligt och utvecklande team? Läs då vidare om tjänsten som packare och lägg in en ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
PerformIQ söker för kunds räkning en packare med intresse för teknik. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo utan att ge avkall på kvalitet. Vår kund är verksam inom produktion av badrumsinredning och tillverkar skräddarsydda duschlösningar.

I tjänsten kommer du att arbeta i produktionen, framförallt med att paketera duschväggar och kvalitetskontrollera dessa. Detta enligt instruktioner som finns utformade beroende på produkt. Tjänsten passar dig som letar efter möjlighet att komma in på ett spännande och välstrukturerat företag med goda framtidsmöjligheter. Chans finns att bli övertagen av kunden vid väl utfört arbete och du erbjuds en utvecklande miljö med högt i tak.

Personprofil
Du har gärna tidigare erfarenhet av arbete inom industri/lager och har en positiv inställning till att prestera och alltid göra sitt bästa. För att lyckas i rollen som packare känner du igen dig på följande punkter:

• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Hög samarbetsförmåga samtidigt som du trivs med eget arbete
• Meriterande med arbetslivserfarenhet inom tillverkningsindustri
• Meriterande med truckkort för ledstaplare och skjutstativ

Vi ser att du som söker är en person som är noggrann och har en god förmåga att prioritera och ta initiativ. Du är vidare en social person som gärna hjälper till där det behövs som mest.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som packare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 6 månader. Goda möjligheter till förlängning eller övertag av kund.
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Wilhelm Green på wilhelm.green@performiq.se

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Parkering Malmö söker nu en Nyproduktionschef

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Apr 22
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Drivs du av att arbeta med hållbar stadsutveckling där miljö och mobilitet är i fokus? Vill du ha en ledande roll i ett bolag som befinner sig i en spännande utvecklingsfas? Har du ett utpräglat affärstänk samt erfarenhet av att leda byggprojekt? Då kan detta vara en tjänst för dig!
Fram till 2050 förväntas Malmö växa från ca 350 000 invånare till 500 000 invånare. Många ska leva, bo, verka och förflytta sig i staden. För att tillmötesgå framtidens behov på ett hållbart sätt pågår en förtätning av Malmö. Tillväxten och förtätningen ställer höga krav på parkerings- och mobilitetslösningar. Som del av Malmö stad och dess intensiva tillväxt, befinner sig Parkering Malmö därför i en spännande utvecklingsfas. Vi har redan startat vår resa mot en vision där bolaget tar aktiv roll i stadsutvecklingen genom att utveckla innovativa tjänster och lösningar – med fokus på hållbar parkering, trygg parkering och digital parkering. Dessutom kommer vi de närmast åren att bygga ytterligare parkeringshus där hållbarhet och mobilitet står på agendan. Som ett led i detta har Parkering Malmö har skrivit under LFM30 (Lokal färdplan för en klimatneutral bygg- och anläggningssektor i Malmö 2030)

Din roll
I din roll som nyproduktionschef har du personalansvar för din avdelning och ett övergripande ansvar för bolagets byggnation av nya parkeringshus samt större ombyggnadsprojekt av befintliga parkeringshus. Du kommer att arbeta operativt som byggprojektledare-/beställarombud samt upprätta och följa upp investeringskalkyler. Du kommer också att upphandla entreprenader och konsulter och vara delaktig i juridiska processer kopplat till olika byggprojekt. I rollen förväntas du också arbeta strategiskt kopplat till markanvisningar och hållbar stadsutveckling. Som nyproduktionschef ingår du i bolagets ledningsgrupp och är underställd VD.

Personprofil
I din roll som nyproduktionschef har du personalansvar för din avdelning och ett övergripande ansvar för bolagets byggnation av nya parkeringshus samt större ombyggnadsprojekt av befintliga parkeringshus. Du kommer att arbeta operativt som byggprojektledare-/beställarombud samt upprätta och följa upp investeringskalkyler. Du kommer också att upphandla entreprenader och konsulter och vara delaktig i juridiska processer kopplat till olika byggprojekt. I rollen förväntas du också arbeta strategiskt kopplat till markanvisningar och hållbar stadsutveckling. Som nyproduktionschef ingår du i bolagets ledningsgrupp och är underställd VD.

Din kompetens
Till den här rollen söker vi dig som har en högskoleutbildning som byggingenjör, arkitekt, fastighetsekonom eller liknande. Du ska ha minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är ett krav att du har erfarenhet av arbete med investeringskalkyler, att du har haft budgetansvar i tidigare byggprojekt samt att du har varit delaktig i juridiska processer kopplat till byggprojekt. Du har även flera års erfarenhet i en ledande roll med personalansvar. Det är meriterande om du har erfarenhet av LOU.

Du som person
Som person är du strukturerad och besitter en problemlösande, analytisk förmåga. Du har förmågan att tänka strategiskt och att ha ett övergripande perspektiv på frågor. Du är trygg i dig själv, har en positiv inställning och en mycket god samarbetsförmåga. Som ledare/chef är du stabil, modig och empatisk. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är tydlig, målinriktad och förtroendeingivande samtidigt som det är viktigt att du skapar delaktighet och kan engagera dina medarbetare.

Övrigt
Ansökan och kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta
Rekryteringskonsult Anette Bergman på mobil 073-353 75 14
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Företagspresentation
Om Parkering Malmö

Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 80 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 9 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 35 000 parkeringsplatser.
På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad persongrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund – Kompetent, Öppen och Positiv – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.
www.pmalmo.se

Ansök nu

Orderplockare på deltid till välkänt företag!

Lagerarbetare
Läs mer Apr 13
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerfomIQ söker nu drivna orderplockare till en spännande kund i Malmö. Vår kund arbetar inom hemelektronik och du kommer att arbeta på lagret. Din arbetsuppgifter kan innebära att:

• plocka orders både till privatkunder och företagskunder, med hjälp av pick-by-voice
• packa ihop order till kund
• ta emot inleveranser och arbeta med truck


Orderplockning görs med hjälp av ett modernt röststyrt system - pick-by-voice som tydligt meddelar till vilken gång på lagret samt vilken hylla du ska hämta produkten ifrån. Ditt arbete på lagret är en förutsättning för att kunderna ska få sina beställda varor i tid.


Personprofil
Ett grundläggande krav för att du ska vara aktuell för tjänsten är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel att:

• Du har ett kontrakt med en förening
• Du arbetar deltid (minst 50%)
• Du är en student (studietakt minst 50%).

Arbetet utförs efter behov där du både kan bli inringd med kort varsel samt jobbar efter schemalagda tider som bokas en vecka i förväg. I ditt arbete kommer att använda dig av D1 truck är det en förutsättning att du har vana från denna truck.

Vidare för att lyckas i rollen som orderplockare krävs att:

• Du är en arbetsam person som drivs av att jobba i högt tempo
• Du är ansvarsfull, flexibel samt engagerad
• Du arbetar noggrant och strukturerat samt är mån om att dina arbetsuppgifter utförs på ett korrekt sätt så att rätt kund får rätt vara
• Har en social förmåga och är kommunikativ


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid, vid behov
Lön: Fast, med möjlighet till bonus
Arbetstid: Mellan 06:00-17:00 Arbetstiderna varierar då personalen har olika arbetsgrupper vilket innebär att det kan bli tidiga morgnar, som tidigast 06:00 och senast 17:00.

Plats: Malmö, centralt

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och arbeta hos vår kund.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Wilhelm Green på wilhelm.green@performiq.se

Ansök nu

Händig lagermedarbetare på heltid till spännande företag i Malmö!

Lagerarbetare
Läs mer Apr 13
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker för kunds räkning en erfaren hantverkare. Tjänsten passar dig som gillar att arbeta praktiskt, fysiskt och varierat.

Personprofil
Vi söker dig som har erfarenhet inom bygg eller industri, samt tidigare arbetat praktiskt. En grundläggande förutsättning är att du är händig och utvecklat en verktygsvana. Här gynnas du av tidigare erfarenhet av att ha tidigare arbetat som t.ex. servicesnickare.

Vidare innefattar delar av rollen truckkörning och vi ser det som meriterande att du har kört motviktstruck och har truckkort A1-A4, övriga B kategorier samt D1.

Tjänsten passar dig med god fysik då arbetet bitvis innefattar tunga lyft. Som person söker vi dig som tar egna initiativ, är noggrann och trivs med att arbeta i högt tempo. Vidare är det viktigt att du är en lagspelare och trivs med att arbeta i team och har lätt för att samarbeta.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagermedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid 6 månader, med möjlighet till förlängning
Arbetstider: 07:00-16:00, måndag-fredag
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd via PerformIQ men med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kund.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Wilhelm Green på mail wilhelm.green@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Maskinoperatörer till SWEP International AB

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Apr 13
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en strukturerad och effektiv person som är på jakt efter en ny utmaning eller en hemmameckare med ett stort teknik- eller fordonsintresse? Då är detta tjänsten för dig!

Just nu söker vi produktionsmedarbetare till vår kund SWEP International AB. SWEP är en världsledande leverantör av värmeväxlare och finns representerat i över 50 länder. Som produktionsmedarbetare så kommer du arbeta på en av totalt tre avdelningar i produktionen och du kommer att få en grundlig introduktion av avdelningens olika stationer initialt innan ditt arbete börjar. Du ansvarar sedan för en station innan du sedan succesivt få lära dig företagets andra arbetsstationer på avdelningen. De flesta maskiner du hanterar är automatiserade och det ställs då krav på en grundläggande kompetens inom programmering och felsökning. Du kommer också att kvalitetssäkra produkterna som tillverkas för att de ska hålla den kvalité som företagets kunder kräver. Vissa arbetsmoment innebär tunga lyft och kräver därför en god fysik. Arbetet sker vanligtvis i tvåskift men det finns även nattskift och helgskift. SWEP har en utvecklingsinriktad miljö med högt till tak och präglas av en kultur med teamtänk och gemenskap.


Personprofil
För att söka tjänsten har du en fullständig gymnasieutbildning gärna inom teknik eller industri. Du har även en grundläggande förståelse för tillverkande industri och det är meriterande med tidigare arbete som operatör eller liknande. Vi ser även gärna att du har körkort B samt truckkort A+B. Har du tidigare erfarenhet av att läsa och förstå enklare ritningar är detta meriterande.

För att passa in i gruppen stämmer du in på nedanstående punkter:

• Du är en driven person som inte är rädd att hugga i där det behövs
• Du är självgående och arbetar lika bra individuellt som i grupp
• Du är social och ödmjuk
• Du motiveras av att nå de dagliga målen som finns i produktionen med högsta kvalité och noggrannhet
• Du har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt
• Har en god vilja av att lära och lär dig snabbt

Vi ser det som meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i denna roll.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 6 månader med möjlighet till förlängning.
Arbetstid: Skiftarbete, tvåskift men även helgskift samt natt kan förekomma
Plats: Landskrona

Om PerformIQ
PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Affärscontroller till Sysav

Business controller
Läs mer Apr 12
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Marknadsavdelningen på Sysav befinner sig i en spännande utvecklingsfas och som ett led i detta söker vi nu en affärsorienterad controller som brinner för struktur, siffor och vill vara med och utveckla våra affärer. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka, utvecklas och vara drivande inom dina ansvarsområden. Låter detta som ett spännande steg för dig?

På Sysav blir du en del av ett företag där visionen är en viktig ledstjärna: ”Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer”. Du kommer att tillhöra marknadsavdelningen som är Sysavs länk till kunden och vi arbetar för att säkerställa att Sysav har rätt kompetens och erbjudande på en konkurrensutsatt såväl lokal som global marknad, med skarpa lagkrav och globala miljömål.

Ditt team
Välkommen till ett team med positiva och engagerade medarbetare! Marknadsavdelningen ansvarar för kundtjänst, försäljning och affärsutveckling. I rollen som marknadscontroller har du det holistiska greppet kring affärernas lönsamhet och kommer att ha många kontaktytor både inom avdelningen och inom hela Sysav. Du rapporterar till marknadschefen.

I rollen som marknadscontroller kommer du framför allt att:
- Stötta marknadsavdelningen med att ta fram finansiella beslutsunderlag kopplade till våra pågående affärer och utvecklingsprojekt
- Förbättra rapportstöd till affärsutvecklare och säljare
- Ta fram underlag till verksamhetsrapport
- Vara en nyckelroll för att kunna driva verksamhetsutvecklingsprojekt i flöden internt inom marknadsavdelningen, men även mot andra avdelningar inom Sysav
- Vara delaktig i målstyrning genom att ta fram KPI:er och följa upp på dem
- Vara processägare och utveckla strukturen kring vårt artikelregister
- Koordinera och säkerställa prisjusteringar i D365 på artikelnivå
- Samarbeta med business controller på Sysavs ekonomiavdelning exempelvis kring bokslut och prognoser.

Det här är en nyckelroll för att vi ska kunna fortsätta att driva frågor / samarbeten i våra flöden internt inom avdelningen men även ut mot andra avdelningar på Sysav. Du blir en nyckelperson i arbetet med att säkerställa vår utveckling och fortsätta vara ett ledande företag inom modern avfallshantering.

Fler anledningar till att arbeta på Sysav
Här får du en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras, samt goda förutsättningar att må så bra som möjligt. Du får även en förmånlig sjukvårdsförsäkring och tillgång till vår Förmånsportal där du förutom förmånliga erbjudanden hittar såväl friskvårdbidrag som gratis pensionsrådgivning.


Personprofil
Du är affärsmässig, analytisk, lyhörd och har lätt för att förklara siffror i sitt sammanhang. Arbetet kväver att du är bra på att planera och organisera ditt arbete och att du känner dig bekväm med att driva dina projekt/arbetsuppgifter framåt på ett tydligt och resultatorienterat sätt. För att trivas i rollen är det viktigt att du har en god förmåga att sätta dig in i och förstå våra affärer och produkter. Du är trygg i din roll och gillar att både samarbeta och utmana våra affärsutvecklare i arbetet att utveckla lönsamheten i befintliga och nya affärer.
Viktiga erfarenheter

- Relevant högskoleutbildning inom ekonomi
- Erfarenhet av liknande arbete, exempelvis i en roll som business controller
(men du behöver inte komma från samma bransch)
- Vana av Hypergene, Qlik, D365 (eller annat affärssystem) är meriterande


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Plats: Malmö

PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Sysav tar hand om avfall från hushåll och industrier och återvinner det, så långt det går, till en resurs som går att använda igen. Vi verkar för ett samhälle med cirkulära flöden, hållbar produktion och konsumtion, där onödigt avfall inte uppstår. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.

Ansök nu

Konsultchef till PerformIQ

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Apr 12
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQs Malmökontor har nu möjlighet för en ny konsultchef att visa framfötterna. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning.

I rollen som Konsultchef arbetar du med bemanningslösningar för både nya och befintliga samarbetspartners. I tjänsten ingår konsultansvar där du bär stort ansvar för att ta hand om stora personalgrupper dagligen. Du sköter även allt som innefattar en rekryteringsprocess till våra bemanningskunder. Du är alltså den som lär känna nya och befintliga kunder, skriver annonser, intervjuer och referenstagning på egen hand. Vidare arbetar du nära dina kollegor på leveransavdelningen och dina säljkollegor.

Du erbjuds en tjänst där du får möjlighet att stötta företag med personal inom olika branscher. Varje dag får du möjlighet att utveckla organisationer genom personal med idrottsbakgrund där du hjälper kunden anpassa rätt personallösning för dem. Sedan 2010 har vi byggt framgångsrika team i näringslivet genom att se till att idrottens egenskaper är en naturlig del av en organisation.
Du kommer till exempel att:

• Dagligen ansvara för konsulter samt hitta ersättare vid sjukdom
• Genomföra annonsskrivning, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning
• Sköta schemaläggning, lönehantering, arbetsgivarintyg och övriga administrativa arbetsuppgifter
• Utveckla befintliga kundrelationer genom täta samarbeten

Tjänsten passar dig som vill jobba på ett företag som andas stor entreprenörsanda och idrottskultur. Vi är ett tajt sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och vi strävar alltid efter att vinna alla matcher tillsammans. Här trivs du som har en stark vinnarmentalitet men samtidigt en hög prestigelöshet.

Personprofil

Vi söker dig med ett starkt intresse för organisationer och idrott. Vi jobbar med ett brett spann av både branscher och tjänster vilket gör att du kommer ställas inför nya spännande scenarion och möten varje dag. Vi söker därför efter dig som är framåt, nyfiken och orädd men samtidigt trygg i dig själv för att trivas med att tackla alla situationer.

I den här tjänsten jobbar du med flera processer parallellt varav du bör ha en god prioriteringsförmåga för att driva rätt projekt framåt. Vidare är du en person som har en utmärkt social förmåga och har lätt för att skapa relationer. Det är meriterande om du är utbildad personalvetare, har arbetat som konsultchef, med personalledning eller inom projektledning tidigare. Det mest avgörande är hur du som person, med din idrottsbakgrund, matchar in som vår nästa lagspelare.

Hos oss på PerformIQ har alla medarbetare någon form av idrottsbakgrund där vår kultur präglas av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga. Ange i din ansökan vilken idrott du har erfarenhet från och på vilket sätt du ser att den bakgrunden påverkar dig i en roll som Konsultchef.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: konsultchef, rekrytering, konsult, projektledning, koordinera, bemanning, administration

Ansök nu

Truckförare för heltid sökes

Truckförare
Läs mer Apr 4
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet från truckarbete? Är du en noggrann och arbetsam person som vill arbeta fysiskt i en varierande roll med goda möjligheter till ett långt samarbete? Då ska du läsa vidare i denna annons!

PerformIQ söker för kunds räkning en truckförare till ett etablerat företag i Malmö. Arbetet består av varierande lagerarbete så som:

- Truckkörning
- Tömning av containers
- Lastning samt lossning av lastbilar

Personprofil
Vi söker dig som har truckkort och erfarenhet av truckkörning sedan innan. Att ha arbetat mycket med motviktstruck är ett plus.

Som person känner du igen dig i nedanstående:

- Du är initiativtagande och effektiv i ditt arbete
- Du trivs med att arbeta fysiskt
- Du har en god samarbetsförmåga
- Du är stresstålig

Vidare trivs du med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som truckförare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Arbetstid: kl 08:00-17:00
Plats: Lund

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Operatör till aseptisk arbetsmiljö sökes!

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Apr 4
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är det dags att testa något nytt och vara en viktig del i en nyuppstartad produktionslinje? Läs då vidare för att få mer information om den spännande tjänsten som operatör inom läkemedelsbranschen!

PerformIQ söker för kunds räkning flera operatörer för ett längre uppdrag i Malmö. Vår kund är verksam inom utveckling, tillverkning och distribution av läkemedel. Du kommer att arbeta med läkemedel som tillverkas i en aseptisk miljö med hög renlighetsklass och med maskiner som har de senaste tekniska funktionerna inom läkemedelsindustrin. Du kommer att arbeta i en produktionsmiljö som präglas av teamkänsla och hög ambitionsnivå. Att arbeta med läkemedel ställer höga krav på dig som medarbetare när det kommer till säkerhet, noggrannhet och förmåga att utföra dokumentering i ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

* Underhåll av maskiner
* Teknisk hantering av maskinutrustning
* Påfyllning av material
* Problemlösning
* Kvalitetskontroller
* Provtagning
* Dokumentation

Personprofil
Vi söker dig som är tekniskt lagt och som kan prestera i att utföra ett noggrant arbete både med praktiska uppgifter och dokumenthantering. Då arbetet innefattar fysiska arbetsuppgifter bör du kunna hantera rörliga arbetsmoment och samtidigt prestera genom att arbeta i ett engagerat och högt tempo. Din personlighet grundar sig i ett kunskapshungrande förhållningssätt.
Det är meriterande om du har arbetat inom aseptisk tillverkning eller annan GMP-produktion (Good Manufacturing Practice).
Har du exempelvis arbetat inom städ och vet vikten av renlighet, som operatör och vill ta nästa steg i din utveckling, eller nyligen examinerats inom relevant fält för tjänsten kan detta vara något för dig.

Vidare känner du igen dig på följande punkter:


* Flexibel

* Självgående

* Strukturerad

* Arbetsam


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid, men potentiellt 3-skift vid hög porduktionsgång
Plats: Malmö

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Konsultchef Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Information om kundföretaget uppges vid intervju. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Erfaren sanerare sökes till företag i Malmö

Saneringsarbetare
Läs mer Mar 3
Tjänstebeskrivning & erbjudande
För kunds räkning söker PerformIQ en driven och samarbetsvillig person för arbete som saneringstekniker i Malmö. Vår kund är verksam inom saneringsbranschen och erbjuder ett flertal olika tjänster med fokus på brandsanering och förebyggande underhåll.

I rollen som saneringstekniker så kommer du att ha varierande arbetsuppgifter och tanken är att du långsiktigt ska kunna arbeta med samtliga av företagets erbjudna tjänster. En av de vanligaste tjänsterna företaget erbjuder är brandsanering men även röjning efter vattenskador och rengöring av rör och ventilationssystem samt fasader erbjuds. Det förekommer även en del rivningar av golv och liknande som saneringsteknikern är delaktig i.

Personprofil
För att passa i rollen som saneringstekniker har du lätt för att lära och ta egna initiativ. Du är en lagkamrat som har lätt för att samarbeta och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är positiv, stresstålig och trivs med att arbeta i en varierande arbetsmiljö. Du som söker har B-körkort. Du kommer att åka runt med tjänstebil på olika uppdrag runt om i Skåne. Det är inget krav på utbildning men meriterande om du har liftkort eller erfarenhet och utbildning i arbete med PCB, ställningsbyggande och heta arbeten. Erfarenhet av klottersanering och högtryckstvättning är också meriterande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som produktionsplanerare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07.30-16.15
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Maskinoperatör till internationellt företag i Malmö

Maskinoperatör, tobaksindustri
Läs mer Mar 14
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Till vår kund söker vi nu operatörer för arbete i deras produktion. Vår kund är ett större företag inom livsmedelsbranschen och är belägna i Malmö. I rollen som maskinoperatör kommer du att arbeta på skift och ni kommer vara 4 personer på varje linje där tre är maskinoperatörer och en är servicetekniker. Du kommer i rollen framförallt att ansvara för:

• Drift och övervakning av din maskin
• Påfyllning av material
• Att dokumentera ditt arbete enligt uppsatta rutiner

Tjänsten passar dig som trivs i en roll med eget ansvar i kombination med mycket samarbete med dina kollegor. Du kommer få möjligheten att vara en del av ett innovativt företag med en platt organisation och goda utvecklingsmöjligheter.


Personprofil
För rollen så söker vi dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. För att bli aktuell för rollen ser vi även att du:

• Har minst något års erfarenhet av tidigare arbete som maskinoperatör i en produktionsmiljö
• Har arbetat exempelvis i en livsmedelsproduktion eller i annan produktion med kvalitetskontroll och förstår vikten av noggrant arbete och tydliga rutiner
• Har lätt för att arbeta i grupp och samarbeta med dina kollegor

Som person är du lyhörd och vill lära dig dina arbetsuppgifter och utvecklas. Vår kund ser gärna att du är en person som vågar komma med förbättringsförslag och vill vara med och utveckla verksamheten.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som maskinoperatör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Skiftarbete (2-skift, 3-skift och 5-skift förekommer hos kunden - där vi gärna ser att du som söker har möjlighet att arbeta samtliga skiftgångar)
Plats: Malmö

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktadministratör för heltidsuppdrag

Orderadministratör
Läs mer Mar 7
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker nu för kunds räkning en pris- och produktadministratör för heltidsarbete i Malmö. Vår kund är verksam inom byggbranschen och är en av Sveriges ledande aktörer inom bygghandelskedjor. De söker nu nästa pusselbit i sin expansion och om du söker ett utvecklande och viktigt arbete med fokus på produktinformation, struktur och prissättning, då kan detta vara något för dig!

Du arbetar i huvudsak med ett säkerställande av av pris, kampanj- och artikeluppgifter i affärssystemet Trygg 2000. I förlängningen kommer du även att arbeta med bearbetning och förädling av produktdata i affärssystemet. Detta i tät dialog med inköpare och kollegor.

Personprofil
För att lyckas i rollen som produktadministratör ser vi gärna att du har en komplett gymnasieutbildning, gärna inom databasarbete eller logistik. Det är av stor vikt att du känner dig bekväm med att arbeta i Excell och har god IT-vana överlag.

Det är väldigt meriterande om du arbetat med bygg- och järnhandelsprodukter tidigare och känner dig bekant med termerna som används där. Det är såklart även väldigt meriterande om du arbetat med liknande uppgifter inom pris- och produktadministration, eller har arbetat i systemet Trygg2000.

Som person känner du igen dig på följande punkter:
• Strukturerad med förståelse för fältbaserad informationshantering
• Logisk förmåga
• Noggrann och ansvarstagande/självständig
• Kommunikativ i tal och skrift

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6-månaders provanställning
Arbetstid: Kontorstid
Plats: Malmö

Eventuella frågor besvaras av Konsultchef Nicklas Nilsson, på nicklas.nilsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare på heltid till företag i Malmö!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 21
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en serviceminded och en kundorienterad person? Har du tidigare erfarenhet från kundserviceyrket, eller vill du utvecklas i en ny roll? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som kundtjänstmedarbetare!

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta administrativt och kundorienterat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta daglig kontakt med kunder via telefon och mail samt administration i det interna affärssystemet på företaget.

Personprofil
I denna roll kommer du att gynnas av tidigare erfarenhet med arbete inom kundservice, dock är detta inte ett krav. Tidigare arbete inom t.ex. Navision eller BC är meriterande, men systemvana från tidigare ger dig goda förutsättningar att lyckas i denna roll. Som person arbetar du strukturerat och noggrant och tar ansvar för de uppgifter som är på ditt bord.

För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi vidare att du känner igen dig på följande punkter:

· Duktig administratör
· Bekväm användare av Office-paketet, särskilt Excel

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundtjänstmedarbetare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 2-3 månader med möjlighet till förlängning
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö, Arlöv

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Sommarjobbare inom produktion och lager sökes!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Mar 15
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker sommarjobbare till roller som maskinoperatör och lagermedarbetare. Arbetet utförs både självständigt och i grupp vilket innebär att du måste kunna ta egna beslut samt ha en god samarbetsförmåga med övriga kollegor. Vissa arbetsmoment innebär även tunga lyft och kräver därför av dig en god fysik.

Personprofil
Tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller lagermedarbetare på lager eller i produktionsmiljö är meriterande, men inget krav. Här söker vi dig som gärna tar mycket ansvar, är noggrann, strukturerad och har en hög kvalitetsmedvetenhet. Du är engagerad och motiverad att göra ett bra jobb och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Vidare är följande punkter meriterande för rollerna som operatör/lagermedarbetare:
• Truckkort A1-A4 & B1-B4 samt D1
• B-körkort och bil

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Sommarsäsong med möjlighet till förlängning
Arbetstid: Varierande, både skift och dagtid
Plats: Helsingborg, Landskrona, Lund och Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Konceptsäljare till dryckesbranschen!

Account manager
Läs mer Mar 24
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Med mer än 20 års erfarenhet som vin- och spritimportör förenar Hermansson & Co ett professionellt bemötande med stort engagemang och en gedigen branschkunskap. Vi söker nu en säljare att utöka vårt team med. Är du hungrig både som säljare och i ditt intresse för livets goda - då är detta den perfekta möjligheten för dig att kombinera ditt jobb och passion!
Välkommen till oss.

Som medarbetare är du med och skapar Hermansson & Co. Hos oss förväntas du ta mycket ansvar och får stor frihet att utforma din egen arbetssituation. Vi tar aktivt tillvara på dina personliga styrkor och kombinerar teamwork med individuella prestationer. Hos oss gör personlig spetskompetens skillnad, samtidigt som det är laginsatsen som tar oss hela vägen i mål.

Som säljare hos oss kommer du;
• att arbeta utifrån egen prospektering, befintligt CRM-system
• vårda upparbetade kundrelationer
• att göra affärer varje dag vilket gör vardagen händelserik och dynamisk
• ansvara för allt från ett första möte till att stänga affärer och vårda din kundbank

Som person behöver du vara handlingskraftig och driven för att lyckas. Spontana besök hos potentiella kunder är vanligt, samt att närvara på mässor och andra tillställningar för att skapa starkare band med dina kunder förekommer.

Detta är en unik chans för dig som älskar vin och mat! Du kommer att få medverka på producentresor, få en gedigen produktutbildning i dryck och arbeta i föränderlig bransch som aldrig sover!


Personprofil
Vi tar hand om våra medarbetare och vi agerar, arbetar, lyckas och firar som ett lag. Hos oss blir du del i ett team bestående av handplockade, unika individer som alla bidrar både genom sin kompetens och person. Därför är det viktigt för oss att hitta, attrahera, behålla och utveckla medarbetare som är rätt för just oss och som brinner för branschen!

Vi ser att du;
• minst har gymnasieexamen
• arbetslivserfarenhet inom försäljning
• kommunicerar bra på svenska och engelska
• har körkort
• är självgående och disciplinerat kan styra din egen vardag
• är prestigelös och orädd
• har ett driv och en vilja att utvecklas
• är social kompetent

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider, samt vissa kvällar och helger
Plats: Öresundsregionen

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ - rekrytering och bemanning av personer med idrottsbakgrund. Vid eventuella frågor kontakta Rekryteringsansvariga Pernilla Ingemansson på pernilla.ingemansson@performiq.se.
Urval kommer att ske löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Företagspresentation
Hermansson & Co är en ledande marknadsförings- och säljdriven vin- och spritimportör på den svenska marknaden. Tillsammans med våra leverantörer lanserar vi attraktiva produkter genom innovativ marknadsföring och säljstrategi. Vårt sätt att skapa gemensamma affärsframgångar tillsammans med våra partners leder till ett meriterande antal starka varumärkesbyggen, både på Systembolaget och inom Horeca. Vår säljkår har 56 års erfarenhet i branschen och med vårt visionära och tillgängliga synsätt engagerar vi oss djupt i alla våra relationer och tar ansvar från start till mål.

Ansök nu

Butiksmedarbetare på deltid till Malmö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 15
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Studerar du eller håller på med idrott på hög nivå och letar efter ett bra extraarbete? Är du serviceinriktad och vill arbeta i en social roll? Läs då vidare om rollen som kassapersonal till vår kund!

PerformIQ söker för kunds räkning en arbetsam person för arbete som kassamedarbetare på deltid. Vår kund är en välkänd aktör inom byggprodukter. I rollen som kassaarbetare kommer du att stå i kassan och ta emot och serva fakturakunder och jobba vid behov på olika butiker i Skåne. Främst är det butiker i Malmö och Lund men även andra orter kan komma att vilja ha hjälp.

Personprofil

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är snabblärd, positiv och har en vilja att lära dig. Vidare har du en god initiativförmåga och räds inte för att hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du är flexibel och utåtriktad i ditt kundbemötande. I övrigt ser vi att du:

• Har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50 % (studier eller idrott på hög nivå)
• Gärna har körkort och tillgång till bil (ej ett krav)
• Har tidigare erfarenhet från serviceyrke och kassa

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid
Arbetstid: 7-16
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Wilhelm Green på wilhelm.green@performiq.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Noggrann servicetekniker till internationell produktion!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Mar 1
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta i en producerande verksamhet? Läs då vidare om rollen som servicetekniker inom produktion till vår kund i Malmö!

Vi söker nu en servicetekniker till vår kund i Malmö för arbete i deras produktion. Vår kund är ett större företag verksamma inom livsmedelsbranschen. I rollen kommer du att arbeta skift och ingå i en grupp om 18 personer där 13 är maskinoperatörer och 5 är servicetekniker. Blir det något avbrott på någon av maskinerna på linjen du arbetar på så är det ditt ansvar i rollen som servicetekniker att ta tag i och lösa. Du ska också i din roll vara behjälplig för maskinoperatörerna och hjälpa till att köra maskinerna vid raster.

Tjänsten passar dig som trivs i en roll med mycket dagligt samarbete med dina kollegor på ditt skift och du kommer få möjligheten att vara en del av ett innovativt företag med en platt organisation och goda utvecklingsmöjligheter.

Personprofil
För rollen så söker vi dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. För att bli aktuell för rollen ser vi även att du:

• Har en teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av tekniskt arbete, gärna inom service, samt god verktygskunskap
• Har lätt för att arbeta i grupp och samarbeta med dina kollegor
• Meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom producerande verksamhet.

Som person är du lyhörd och vill lära dig dina arbetsuppgifter och utvecklas. Vår kund ser gärna att du är en person som vågar komma med förbättringsförslag och vill vara med och utveckla verksamheten.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som servicetekniker. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ: s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 3-skift men kan bli aktuellt med andra skift framöver
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, service, tekniker, produktion, producerande företag, livsmedel

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Platschef nyproduktion Malmö

Platschef, bygg
Läs mer Mar 8
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Treano är verksamma i hela Skåne och fortsätter kontinuerligt att växa inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Tillsammans är vi idag ca 200 drivna medarbetare med en årlig omsättning på ca 900 mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Lund, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad.

Vi erbjuder dig att få vara med och fortsätta bygga mot vår vision: Att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. För att nå denna position så arbetar vi aktivt med att utveckla och implementera våra värdegrunder Personlig, Laganda och Ansvarsfull. Vi är stolta över vad vi uppnått och vill fortsätta utvecklas bland annat genom yrkeskunniga medarbetare, öppen kommunikation, positivt arbetsklimat med god teamkänsla och möjligheter att utvecklas.

Som Platschef erbjuds du en central roll i entreprenadprojektens utförande. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten. Rollen ingår i produktionsledningsteamet för affärsområdet Entreprenad/Bostadsutveckling Malmö som är placerat på vårt kontor i Malmö.

Personprofil
Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som har goda värderingar och en hög kvalité- och miljömedvetenhet. Hos Treano Bygg får du möjligheten att jobba i ett medelstort bolag och affärsområde som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande.

Du som söker har:
- minst tre års erfarenhet som platschef i byggbranschen inom entreprenad, alternativt att du arbetat som arbetsledare i några år och vill ta nästa steg i karriären
- en relevant eftergymnasial utbildning.
- gedigen kunskap och erfarenhet inom produktion, planering och arbetsledning
- erfarenhet av entreprenader >50 Mkr och prefabricering är meriterande.
- kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet
- efarenhet av Hogia ekonomi och Byggsamordnaren är en fördel men inget krav

Vidare är du bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar.
Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det.

Övrigt
Start: enligt överenskommelse
Placering: Malmö

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Ingemansson på pernilla.ingemansson@performiq.se.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval kommer att ske löpande!

Ansök nu

Tysktalande Internationell säljare!

Key account manager
Läs mer Mar 4
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Nu söker vi en tysktalande Internationell säljare till vårt team i Malmö.
Detta är en unik chans för dig som vill arbeta med strategisk försäljning och tycker att det är kul att sälja in den stora nyttan av förändringen med Paxxos produkter till partners/kunder.

Som Area Sales Manager hos Paxxo har du en av företagets nyckelpositioner. Du kommer att ansvara för partners i Skandinavien och centrala Europa. (de tysktalande länderna) Du blir produktansvarig för Longopac Bin, våra sorteringslösningar. Du rapporterar till Försäljnings och Marknadschefen.

Du ansvar för:
- uppsökande av nya partners och kunder
- marknadsutvecklingen inom dina regioner/nya partners i området
- försäljningsbudget på kundnivå samt att nå budgeterat resultat för ditt område

Personprofil
Försäljningsutvecklingen för Paxxo har de senaste åren varit mycket gynnsam. Du kommer genom din kunskap och ditt operativa arbete att bli delaktig i en fortsatt positiv resa, tillsammans med ett framåt företag i medvind. Paxxo erbjuder ett öppet arbetsklimat i ett trevligt och säljorienterat team.

Vi söker dig som är drivande och brinner för att göra affärer och utveckla relationer i en internationell miljö.

Följande ser vi att du uppfyller för att lyckas i rollen;
- Svenska, Engelska och Tyska i tal och skrift (Vi säljer över hela Europa så alla språk utöver tyska är meriterande)
- Du har minst fem års erfarenhet av liknande arbete, varav minst tre med exportförsäljning
- Du är van användare av MS Office.
- Du har erfarenhet från B2B försäljning inom HORECA, detaljhandel eller livsmedelsindustrin
- Har du kunskaper om systemförsäljning eller solution based selling är det meriterande


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider (ca 60-80 resdagar)

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Pernilla Ingemansson, Senior Rekryteringskonsult, på pernilla.ingemansson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
PAXXO är ett familjeägt företag som grundades 1980 i Malmö. Syftet var och är att utveckla ett hållbart säcksystem för effektiv avfallshantering – Longopac. Det innovativa säcksystemet, som idag finns över hela världen, är baserat på ett extremt tunt och starkt 3-skikts material i polyeten. Longopac med tillhörande utrustning har förbättrat arbetsmiljö och sparat tid i många branscher. Huvudkontor med produktion, försäljning och utveckling ligger i Malmö. Försäljningsbolag med lager finns i Atlanta, USA. PAXXO är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001 och arbetar ständigt med att miljöanpassa företaget och produkterna. Materialet består av 50% återvunnen plast och systemet sparar 80% CO2 jämfört med traditionella säckar. Tillverkning är till stora delar automatiserad med egenutvecklad teknik i företagets lokaler i Östra Hamnen, Malmö. Läs mer om oss på www.paxxo.se

Ansök nu

Rekryteringsassistent med idrottsintresse till PerformIQ

Administrativ assistent
Läs mer Feb 18
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du universitets- eller högskolestuderande med idrottsintresse? Vill du arbeta på ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Då har vi tjänsten för dig! PerformIQ i Malmö expanderar och vi söker nu dig som har inriktning mot personal eller administration och söker ett utvecklande extrajobb som rekryteringsassistent hos oss på PerformIQ.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att vara behjälplig i rekryteringsprocesserna med arbetsuppgifter såsom att skriva annonser utifrån kravprofil, göra urval av ansökningar och att utföra search i olika databaser. Du kommer att genomföra telefonintervjuer, boka intervjuer och göra referenstagningar. Vidare är du behjälplig med administration såsom att upprätta anställningsavtal, schemaläggning för våra konsulter samt vid behov arbeta konsultativt kring våra kunders och konsulters olika behov. Rollen är varierande och innebär stort eget ansvar som kommer att ge dig goda kunskaper inom rekryteringsprocessen och andra personalrelaterade arbetsuppgifter. PerformIQ erbjuder dig ett stimulerande och roligt extraarbete med goda möjligheter att utvecklas och växa vidare inom företaget.

Personprofil
Vi söker dig med genuint engagemang, kreativitet och en stark servicekänsla. Vi önskar att du studerar personal-, beteendevetenskap eller liknande och att du har minst två år kvar av dina studier. Du har erfarenhet av serviceinriktade arbeten. För att lyckas i arbetet har du en hög ambitionsnivå och en god förmåga att leverera service till våra kunder, konsulter och kandidater. För att passa in på vårt kontor i Malmö är du prestigelös, beredd på att hugga i där det behövs samt trivs i ett mindre team. Vi förutsätter att du har lätt för att samarbeta, kommunicera samt att du är en teamplayer som tycker om att ha roligt på arbetet! Vidare har du en stark vilja att utvecklas med oss.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Ange gärna vilken idrott du har utövat samt hur det har påverkat dig som person.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov, cirka 2 dagar/vecka
Arbetstid: Kontorstid
Plats: Malmö

Eventuella frågor om tjänsten eller PerformIQ besvaras av rekryteringskonsult Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Projektledare till Preconal i Malmö

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 7
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en initiativtagande person som trivs i en ledande roll med fokus på samarbete och kommunikation? Har du tidigare erfarenhet av projektledning och drivs av att se utveckling och förbättring? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som projektledare till Preconal i Malmö.

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Som projektledare på Preconal kommer du ha en omfattande och kombinerande roll inom Bygg och glas, som både innefattar operativt och strategiskt arbete. Du kommer till en tjänst med fokus på att utveckla och följa projektplanering gällande ekonomi, tidsplanering och måluppfyllelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att leda och fördela arbeten till dina medarbetare samt driva på utvecklings- och förbättringsarbete. Vidare kommer du ansvara för säkerheten och övergripande rapportering till platskontoret gällande projektarbeten.

I tjänsten kommer du bland annat att:

• Ansvara för att leda och fördela arbete till montörerna
• Vara ledande i planering, genomförande och uppföljning gällande projektets budget, kvalitet, inköp, tidsramar och mål
• Hantera intern och extern dokumentering och överlämning
• Strategiskt arbeta med rapporter mot platskontoret gällande utfall och säkerhetsfrågor
• Vara drivande i förändrings- och utvecklingsarbete

PERSONPROFIL

Tjänsten som projektledare hos Preconal passar dig som besitter en god kommunikativ förmåga och har en god struktur. Vi ser att du som söker är en lösningsfokuserad och självgående person som sätter laget före jaget.

För att lyckas i rollen stämmer du in på följande:

• Kunskap och erfarenhet inom byggbranschen
• Goda datorkunskaper och kan hantera Officepaketet
• Är relationskapande och coachande samt kan bitvis hantera hög arbetsbelastning
• B-körkort och flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser att du har branscherfarenhet inom bygg och entreprenad samt tidigare meriter av att leda byggprocesser från start till slut. Du har tidigare varit ledande montör eller platschef exempelvis. Vidare ser vi även att du som söker är resultatorienterad och beslutsam samt värderar ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som projektledare.

ÖVRIGT

Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM PRECONAL

Preconal designar, tillverkar och utför entreprenader av aluminiumfasader, glastak, entréer, fönster- och dörrsystem samt en rad andra unika och tekniskt avancerade byggprodukter. Produkter som skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har etablerat en stark position på marknaden med över 50 års erfarenhet i branschen, hög kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage.

Preconals huvudkontor ligger i Halmstad med säljkontor i Falkenberg, Göteborg, Malmö, Arboga, Ljungby och Karlstad. Preconal ingår i HansenGroup med ca 900 anställda och en omsättning på 900 miljoner kronor. HansenGroup är Nordeuropas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland och Polen.

Läs gärna mer på hemsidan: https://www.preconal.se/

Ansök nu

Operatör till läkemedelsproduktion sökes

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Feb 28
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är det dags att testa något nytt och vara en viktig del i en produktionslinje? Läs då vidare för mer information om den spännande tjänsten som operatör inom läkemedelsbranschen!

PerformIQ söker för kunds räkning flera operatörer för ett längre uppdrag i Malmö. Vår kund är verksam inom utveckling, tillverkning och distribution av läkemedel. I tjänsten som operatör kommer du att arbeta i glatt och positivt arbetslag där alla strävar efter att nå de mål som företaget har och där din goda förmåga till samarbete gör dig till en likasinnad kollega.

Som operatör är du en del av produktionslinjen och ska på ett noggrant men effektivt sätt följa de instruktioner som finns där kvalitet är ett nyckelord i hela processen. Det kan förekomma vissa manuella arbetsmoment i produktionen då hela kedjan inte ännu är helt automatiserad. I rollen som operatör ingår även mycket dokumentation och du behöver därför känna dig trygg i att läsa och förstå instruktioner på svenska.

Personprofil
Vi söker dig som har en positiv inställning till arbete och trivs med att arbeta praktiskt. Det är du själv som avgör din utvecklingskurva då det finns möjligheter att få utökade, mer avancerade, arbetsuppgifter om du visar intresse och driv.

För att lyckas i rollen känner du igen dig på följande punkter:

• Goda språkkunskaper i svenska
• Har ett effektivt och kvalitativt arbetssätt
• Är lojal och arbetsam
• Har en god samarbetsförmåga

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom läkemedelsbranschen men det är meriterande med tidigare arbete utifrån GMP-standard. Dina personliga egenskaper väger tungt i denna process. Arbetet sker i skift och du måste därför kunna arbeta 3-skift vilket innebär rullande schema med varierande arbetstider på dygnets alla timmar.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, goda möjligheter till överrekrytering
Arbetstid: 2- och 3-skift, samt även natt beroende på avdelning

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Konsultchef Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Information om kundföretaget uppges vid intervju. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Butiksmedarbetare på deltid till Malmö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Feb 25
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Studerar du eller håller på med idrott på hög nivå och letar efter ett bra extraarbete? Är du serviceinriktad och vill arbeta i en social roll? Läs då vidare om rollen som kassapersonal till vår kund!

PerformIQ söker för kunds räkning en arbetsam person för arbete som kassamedarbetare på deltid. Vår kund är en välkänd aktör inom byggprodukter. I rollen som kassaarbetare kommer du att stå i kassan och ta emot och serva fakturakunder och jobba vid behov på olika butiker i Skåne. Främst är det butiker i Malmö och Lund men även andra orter kan komma att vilja ha hjälp.

Personprofil

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är snabblärd, positiv och har en vilja att lära dig. Vidare har du en god initiativförmåga och räds inte för att hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du är flexibel och utåtriktad i ditt kundbemötande. I övrigt ser vi att du:

• Har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50 % (studier eller idrott på hög nivå)
• Gärna har körkort och tillgång till bil (ej ett krav)
• Har tidigare erfarenhet från serviceyrke och kassa

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid
Arbetstid: 7-16
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Wilhelm Green på wilhelm.green@performiq.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butiksmedarbetare på heltid till kortare uppdrag i Malmö!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Feb 22
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av kassystem och arbete inom service? Är du själv serviceinriktad och vill arbeta i en social roll? Läs då vidare om rollen som butiksmedarbetare till vår väletablerade kund i Malmö!

PerformIQ söker för kunds räkning en arbetsam person för arbete som kassamedarbetare på heltid för ett kortare uppdrag. Vår kund är en välkänd aktör inom byggprodukter. I rollen som kassaarbetare kommer du att stå i kassan och ta emot och serva fakturakunder, men även vara behjälplig i butiken.

Personprofil

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är snabblärd, positiv och har en vilja att lära dig. Vidare har du en god initiativförmåga och räds inte för att hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du är flexibel och utåtriktad i ditt kundbemötande och att du värdesätter att ge varje kund service i världsklass. I övrigt ser vi att du:

• Gärna har arbetat i butik tidigare
• Gärna har körkort och tillgång till bil (ej ett krav)
• Har tidigare erfarenhet från serviceyrke och kassasystem

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, måndag-fredag,till och med slutet av v.11 med möjlighet till förlängning
Arbetstid: 07:00-16:00
Plats: Malmö, Fosie

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Wilhelm Green på wilhelm.green@performiq.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare till Momentum

Projektledare, IT
Läs mer Mar 1
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Momentum söker en driven och lösningsorienterad projektledare! Här får du möjlighet att göra en punktinsats och förenkla kundernas och medarbetarnas vardag avseende produkttillgängligheten. Är du den vi söker som projektledare? Läs gärna mer och ansök redan idag!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Tjänsten som projektledare passar dig som är driven, flexibel och trivs med att vara expert på ditt område. Du trivs med att arbeta självständigt och här får du möjlighet att initiera och driva projektet från start till mål.

Momentum befinner sig i en utvecklingsresa mot en mer digitaliserad produktkatalog. Du kommer att vara involverad i uppstart, genomförandet och utforma den strategiska planen för hela projektet. Tjänsten är framtagen utifrån att Momentum utvecklas och alltid vill ligga i framkant. Du kommer att arbeta med den digitala produktkatalogen och projektleda genomförandet av denna. Det är en projektanställning där du driver igenom förändringar och förbättringar.

PERSONPROFIL

Vi söker en erfaren projektledare med minst tre års erfarenhet av strategisk projektledning och marknadsföring av produkter. Du är affärsdriven och har ett naturligt servicetänk. Vidare är du lösningsfokuserad och trivs med att vara expert på ditt område. Du vill komma till en tjänst där du utvecklar innehållet i e-handelsplattformen och där du får möjlighet att utvecklas.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, projektanställning
Plats: Du utgår hemifrån eller från något av Momentums kontor i Sverige

Tjänsten är en projektanställning där du blir anställd hos PerformIQ. Vi hoppas att du påbörjar anställningen under våren och tänker oss att du arbetar heltid i 12 till 18 månader. Det finns möjlighet till förlängning. Du kan arbeta på distans eller utgå från något av Momentums kontor i Sverige. Det spelar alltså ingen roll var i Sverige du bor, så länge du är rätt person för uppdraget.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se eller 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

OM MOMENTUM

Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter och tjänster till den svenska och norska industrin. Vår mission är tillsammans för en hållbar industri, vilket för oss innebär att vi finns till för att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,1 miljarder SEK och har 300 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.

http://www.momentum-industrial.com/

Sökord: industri, produkt, produktkatalog, it, projektledare, system, systemvetare, data, excel, produkt, produktägare, product, productowner, produktspecialist, admin, administratör, support, backoffice, service

Ansök nu

Truckförare sökes för deltidsjobb + sommarjobb!

Truckförare
Läs mer Feb 15
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du truckkort och erfarenhet av höglyftande- och låglyftande plocktruck? Har du möjlighet att arbeta några dagar i veckan och eventuellt heltid i sommar? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som truckförare!


PerformIQ söker för kunds räkning en truckförare. Som truckförare är du en viktig del av logistikflödet. Du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager och dina dagliga arbetsuppgifter är till största del orderplock och truckkörning.

Personprofil
Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning sedan tidigare. Du måste ha en annan sysselsättning, kontrakt med en förening, arbetar deltid eller är student med idrottsbakgrund. Truckkort med behörighet för B4 (höglyftande plocktruck) samt erfarenhet är ett krav. Har du dessutom erfarenhet av Pick-by-voice och A1 (låglyftande plocktruck) är detta meriterande. Vi ser vidare att du som person är driven, social och noggrann. Är du även intresserad av att arbeta heltid under sommaren passar du perfekt i rollen!

För att lyckas i rollen som truckförare krävs:

• Truckkort och erfarenhet av truckkörning
• Strukturerat arbetssätt
• Hög arbetsmoral

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som truckförare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.
Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas Nilsson via email nicklas.nilsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Redovisningsekonom till ASK!

Redovisningsekonom
Läs mer Feb 16
Tjänstebeskrivning & erbjudande
ASK Outsourcing Group är ett dynamiskt outsourcinghus som hanterar och utvecklar valda delar av företags verksamheter. Genom att kombinera vår seniora kompetens och innovativa digitala system bidrar vi till ökad lönsamhet.
Vi söker nu ännu en redovisningsekonom till vårt team - är du sugen?

ASK specialområde är att förändra företags ekonomiprocesser till det bättre, med ökad lönsamhet som resultat, hjälper vi företag att arbeta smartare. Vi arbetar efter mottot att det alltid går att göra saker och ting bättre än vad det görs idag! Vi söker dig som instämmer med detta och är redo att göra nytta i ekonomivärlden.

I huvudsak kommer du att:
-ha hand om redovisningen i olika företag
-arbeta löpande med bokslut, avstämningar & redovisning
-ansvara för att deklarationer betalas samt deklareras i tid
-rapportering för våra kunder månadsvis

Ingen dag kommer att vara den andra lik och du kommer att gå mellan det lilla företaget i tillväxtfas, till det stora väletablerade. För dig som vill är möjligheterna stora att utvecklas , det är bara du själv som sätter dina gränser!
Vi är en del av ECIT Services, vilket möjliggör en spännande resa med en stor bredd utav kunder, system och personlig utveckling.

Personprofil
Detta är en tjänst med mycket eget ansvar. Du kommer att gå in och "konsulta" på olika företags ekonomiavdelningar och ha hand om redovisningen. Det krävs att du gillar utmaningar och att hoppa in och lära dig/lösa nya situationer. Vi ser att du är driven, ansvarsfull och självgående. Vi är ett familjärt gäng som brinner för våra kunder och vårt jobb!

Krav:
• Erfarenhet som redovisningsekonom
• Relevant ekonomisk utbildning samt erfarenhet
• Självständigt arbetat med löpande redovisning och rapportering
• God systemvana, gärna BC
• Meriterande att komma från konsultroll
• Svenska och Engelska flytande i tal och skrift

Eftersom vi arbetar med många olika kunder ser vi att du har en öppen personlighet som enkelt kommer in på nya arbetsplatser.
Vi ser att du som söker är en dynamisk, driven person som vill växa med oss!


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ - rekrytering och bemanning av personer med idrottsbakgrund. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson på pernilla.ingemansson@performiq.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Företagspresentation
ASK Outsourcing Group är ett dynamiskt outsourcinghus som vänder sig till företag som vill fokusera på sin kärnverksamhet och låta delar av företagets verksamhet skötas av extern part.
Genom att kombinera vår seniora kompetens med innovativa digitala system som effektiviserar och utvecklar företagets verksamhet, kan vi bidra till ökad lönsamhet hos våra uppdragsgivare.

Vi är bra på det vi gör. Vi har inte bara kunskap, erfarenhet, färdighet, förmåga och viljan att göra skillnad, vi har även stort personligt engagemang och massor av energi.

ASK är kvalitet och vi håller vad vi lovar. Till skillnad från många andra inom branschen tar vi alltid ett totalansvar för implementering och uppföljning tills uppsatta mål är nådda. Utan undantag. Med ASK får du en trygg och kompetent partner.

Ansök nu