Performiq AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Performiq AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Noggrann servicetekniker till internationell produktion!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Nov 29
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta i en producerande verksamhet? Läs då vidare om rollen som servicetekniker inom produktion till vår kund i Malmö!

Vi söker nu en servicetekniker till vår kund i Malmö för arbete i deras produktion. Vår kund är ett större företag verksamma inom livsmedelsbranschen. I rollen kommer du att arbeta skift och ingå i en grupp om 18 personer där 13 är maskinoperatörer och 5 är servicetekniker. Blir det något avbrott på någon av maskinerna på linjen du arbetar på så är det ditt ansvar i rollen som servicetekniker att ta tag i och lösa. Du ska också i din roll vara behjälplig för maskinoperatörerna och hjälpa till att köra maskinerna vid raster.

Tjänsten passar dig som trivs i en roll med mycket dagligt samarbete med dina kollegor på ditt skift och du kommer få möjligheten att vara en del av ett innovativt företag med en platt organisation och goda utvecklingsmöjligheter.

Personprofil
För rollen så söker vi dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. För att bli aktuell för rollen ser vi även att du:

• Har en teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av tekniskt arbete, gärna inom service, samt god verktygskunskap
• Har lätt för att arbeta i grupp och samarbeta med dina kollegor
• Meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom producerande verksamhet.

Som person är du lyhörd och vill lära dig dina arbetsuppgifter och utvecklas. Vår kund ser gärna att du är en person som vågar komma med förbättringsförslag och vill vara med och utveckla verksamheten.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som servicetekniker. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ: s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 3-skift men kan bli aktuellt med andra skift framöver
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, service, tekniker, produktion, producerande företag, livsmedel

Ansök nu

Arbetsmiljösamordnare

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Dec 8
Nytt
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Tycker du det är intressant med viktiga framtidsfrågor som hållbarhet/återvinning och vill bidra till att skapa världens mest hållbara region? Då delar du vår vision som gör oss till ett av världens ledande företag inom avfallshantering. Vi är såklart stolta över detta men jobbet är inte på långa vägar avslutat.

Har du ett brinnande intresse och erfarenhet av arbete med arbetsmiljöfrågor och triggas du av förändrings- och utvecklingsarbete?

Nu söker Sysav en arbetsmiljösamordnare som vill vara med och driva, stärka samt utveckla Sysavs arbetsmiljöarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Stimulera initiativ och föreslå förbättringar inom arbetsmiljöområdet
• Utveckla och förbättra interna rutiner
• Bevaka lagstiftningen inom arbetsmiljöområdet
• Bemöta, uppmuntra och motivera till arbetsmiljöarbete ute i verksamheten
• Stödja chefer och arbetsledare vid riskhantering och framtagande av arbetsmiljöplaner
• Deltaga i skyddsrondsarbetet
• Medverka i bedömning av arbetsmiljökonsekvenser
• Följa upp avvikelser på både lokal och övergripande nivå
• Genomföra interna revisioner

Arbetsmiljöområdet är centralt inom bolaget. Framför oss har vi ett arbete med att stärka vår säkerhetskultur och bygga en ännu bättre grund för att möta framtida utmaningar. Du kommer att bli tilldelad en avdelningar där du tillsammans med en kollega kommer stödja de lokala frågorna. Men du kommer också arbeta med mer övergripande och centrala frågor.

Personprofil
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Rollen som arbetsmiljösamordnare innebär många kontakter både internt och externt så du måste ha en god förmåga att samarbeta och vara lyhörd. Du är öppen och uppriktig i ditt sätt att bemöta andra samt är positiv och konstruktiv i ditt sätt att skapa engagemang för frågorna inom ditt område.
Det är också viktigt att du är strukturerad i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Att driva förändrings- och utvecklingsprocesser samt förbättra arbetsrutiner är någonting som faller sig naturligt för dig. Du är handlingskraftig, söker möjligheter att påverka andra och tydliggör olika lösningar och vägar framåt genom en tydlig och rak kommunikation.

Krav:
• fullständig gymnasieutbildning
• relevant högskole-/YH-utbildning alt motsvarande arbetslivserfarenhet
• minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
• mycket goda kunskaper kring arbetsmiljölagstiftning
• kunskaper om kemikalielagstiftningen samt dokumenterad kompetens inom kemiområdet eller andra specialistområden är det meriterande
• goda kunskaper inom Office-paketet
• svenska flytande i tal och skrift
• B-körkort
• tidigare erfarenhet från bygg-, process-, kemi- industri är ett starkt önskemål


Övrigt
Låter den här tjänsten som din nästa utmaning?
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Vi arbetar löpande med tillsättningen så tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan redan idag!

För information:
I denna rekrytering samarbetar Sysav med PerformIQ. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson på pernilla.ingemansson@performiq.se

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-16.30


Företagspresentation
Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. Så lyder Sysavs vision. Fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är ledande inom hållbar avfallshantering i världen. Detta är något Sysav är stolta över och arbetet kräver engagemang i alla led. Sysav ser varje enskild medarbetare som en viktig del i denna strävan. Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar på våra olika anläggningar och företaget omsätter cirka 850 miljoner kronor. Sysav är certifierade inom arbetsmiljö enligt OHSAS 180001 och ISO 9001.

Ansök nu

Är du tekniskt intresserad? Se hit!

Servicetekniker, data
Läs mer Dec 8
Nytt
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu nästa tekniskt lysande stjärna till Conmodo i Malmö.
Gillar du en trygg, hälsosam arbetsmiljö där du får chans att utveckla ditt tekniska intresse och växa inom ämnet? För dig som är nyfiken, vill lära dig mer om teknik och har en stor positiv energi finns det goda möjligheter att trivas i rollen som tekniker hos Conmodo.

Beroende på vilken avdelning du passar bäst på finns här många olika funktioner och områden att trivas i. Conmodo är branshledande i service och återförsäljning av diverse elektroniska produkter så som telefoner, datorer och andra hushållsprodukter. Du kommer vara en del av ett team där ni tillsammans arbetar för att serva, kontrollera och gradera inkommande produkter.

Arbetsuppgifter i korthet:
* Hantera inkommande produkter
* Gradera och kvalitetskontrollera dessa
* Vid möjlighet även ge teknisk service
* Packetera och distribuera


Personprofil
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är tekniskt nyfiken och vill lära dig nya saker, är engagerad och som inte är rädd för att försöka. Det är viktigt i rollen att du är mottaglig för instruktioner och har ett driv att bli bättre och lära.

Rollen kräver att du som person har en god problemlösningsförmåga, är initiativtagande och kommunikativ, samt att du har en god förmåga att planera och på ett strukturerat sätt utföra ditt arbete. Det är viktigt att du vågar ta initiativ och har en god kommunikativ förmåga.

Lämpliga personliga egenskaper:
* Driven
* Tekniskt intresserad
* Lösningsorienterad
* Inte rädd för att ta för dig och lära dig nya saker

Övrigt
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:30-17 alternativt 11:00-19:00
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu

Noggrann CNC-operatör sökes!

CNC-operatör, trä
Läs mer Nov 24
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du findetaljerat arbete och njuter av att skapa helt perfekta produkter?
Om du trivs bra i produktionsmiljö och är redo för en ny utmaning - då har vi tjänsten för dig!

Vi på PerformIQ söker nu för kunds räkning en CNC-operatör för ett spännande uppdrag, där du kommer vara med och producera högkvalitativa produkter i kolfiber. Din kompetens inom CNC-fräsning kommer vara en viktig del av produktionen, och det är meriterande om du även har kunskaper inom CAD-ritning.
Du kommer att vara del av ett större team och här finns alla möjligheter att utveckla dina kunskaper.

Personprofil
Tjänsten passar dig som har ett öga för detaljer och tycker om att arbeta finmotoriskt.
Du stimuleras av att skapa de finaste produkterna och att stolt se tillbaka på det du skapat.

Vi söker dig som har:
* Utbildning och erfarenhet av CNC-fräsning
* Kunskaper i ritningsläsning och mätteknik
* Erfarenhet av att arbeta i produktion

Det är väldigt meriterande om du även har kunskaper inom CAD-ritning, tidigare har arbetat med detaljhantverk, eller har andra relevanta erfarenheter i sammanhanget.
Vidare ser vi även att du arbetar bra i ett lag och har en driven personlighet som vill uppnå resultat.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i rollen som CNC-operatör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ: s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00-16:00 måndag-fredag
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Extraarbete på lager i Malmö!

Lagerarbetare
Läs mer Nov 25
Tjänstebeskrivning & erbjudande
För vår kunds räkning söker vi drivna och prestigelösa lagkamrater som kommer ingå i en bemanningspool genom PerformIQ. Du kommer arbeta tillsammans med andra idrottare och studenter på ett lager i Arlöv där arbetet är fysiskt och kräver noggrannhet och effektivitet. Du är en prestigelös person som inte är rädd för att hugga i där det behövs samt trivs med att samarbeta.

Personprofil
Du som söker har en annan sysselsättning såsom kontrakt med en förening eller är studerande och flexibel med dina tider. Vidare är ett krav att du har möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan. Som person är du lojal, kommer alltid i tid, positiv, tar initiativ, noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel. För att passa in i rollen som lagkamrat hos oss trivs du med att arbeta effektivt, har en god fysik och samtidigt en insikt om betydelsen av ett bra resultat i arbetet. Arbetet utförs efter behov där du både jobbar efter schemalagda tider, samt blir inringd med kort varsel.

Meriterande:
• Körkort och tillgång till bil, för att vara flexibel vid olika arbetstider.
• Truckkort
• Prestigelös och flexibel person

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en arbetsroll. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid
Plats: Arlöv

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Produktionsarbetare för kortare uppdrag till större företag i Vellinge

Plåtriktare
Läs mer Okt 25
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du manuellt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du med att arbeta i en produktionsmiljö?

Vi söker dig som tidigare arbetat inom produktion eller med montering/plåtslageri och nu är på jakt efter en trygg arbetsplats med härliga kollegor. Din roll kommer i huvudsak vara att producera diverse produkter från grunden, med allt från formgivning till montering.

Tjänsten passar dig som gillar att lära, drivs av att få jobbet gjort effektivt, men också har en härlig personlighet, är pigg, aktiv och social.

Personprofil
För att lyckas i rollen som produktionsarbetare känner du igen dig på följande punkter:

• Erfarenhet av produktion, samt viss lagervana
• God samarbetsförmåga
• Gillar att utmana dig själv

Har du arbetat med plåt, svetsning, formgivning, eller montering är det meriterande, men vi värdesätter personliga egenskaper högt.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagermedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Vellinge
Längd: Två veckor med god möjlighet till förlängning

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas Nilsson via email nicklas.nilsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till detaljerat arbete sökes!

Slipare, finbearbetning
Läs mer Nov 23
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du findetaljerat arbete och njuter av att skapa helt perfekta produkter?
Trivs du bra i produktionsmiljö och är redo för en ny utmaning - då har vi tjänsten för dig!

Vi på PerformIQ söker nu för kunds räkning flera produktionsmedarbetare till en av våra ledande kunder inom produktion av kolfiberprodukter.
Vi söker dig som exempelvis tidigare arbetat med:
* detaljsnickeri/möbelsnickeri
* billackering
* findetaljerat verkstadsarbete
* eller har likvärdig erfarenhet där du lärt dig att ta hänsyn till detaljer

Vi ser att du har ett extra öga för kvalitet och månar om ett perfekt slutresultat.
Du kommer att vara del av ett större team och här finns alla möjligheter att utveckla dina kunskaper. Främst handlar det om att producera och finslipa olika produkter som tillverkas i kolfiber.

Personprofil
Tjänsten passar dig som har ett öga för detaljer och tycker om att arbeta finmotoriskt.
Du stimuleras av att skapa de finaste produkterna och att stolt se tillbaka på produkterna du skapat.

För att lyckas i rollen känner du igen dig på följande punkter:
* Erfarenhet inom någon form av detaljerat hantverk
* Talar både svenska och engelska flytande
* Trivs bra att arbeta i team
* Är driven och engagerad

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00-16:00 måndag-fredag
Plats: Malmö

Uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av PerformIQ med god chans till anställning direkt hos kunden.
Vid frågor angående tjänsten kontakta ansvarig konsultchef Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se.


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Plockare på 75% sökes för korttidsuppdrag

Lagerarbetare
Läs mer Nov 19
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerfomIQ söker nu flera personer för ett kortare uppdrag hos en av våra kunder i Malmö. Arbetet innebär orderplockning på lager samt packetering av varor till kunderna. Vår kund arbetar inom livsmedelsbranschen och du kommer att arbeta med att plocka ordrar. Till din hjälp använder du en pick-by-voice som tydligt meddelar till vilken gång på lagret samt vilken lagerplats du ska hämta produkten ifrån. Du kommer att vara en viktig del av kedjan för att kunderna ska få sina varor i tid.
Arbetstiden är varierad, men vi söker flera personer som vill jobba 75% i 3-4 veckor med start vecka 49. Det finns även chans till förlängning/eller timanställning efter denna period

Personprofil
Vi söker dig som vill arbeta 75% och har ett flexibelt schema där du har möjlighet att arbeta olika tider mellan 06-22 under veckan. Då det kan tillkomma att bilarna behöver förflyttas vid påfyllning av varor, är det för tjänsten krav med B-körkort. För att lyckas i rollen som orderplockare krävs vidare att:

• Du är en arbetsam person som gärna ställer upp för dina lagkamrater
• I arbetet är du ansvarsfull och initiativtagande
• Du arbetar noggrant och strukturerat samt är mån om att dina arbetsuppgifter utförs på ett korrekt sätt
• Har en social förmåga och är kommunikativ, både mot oss och våra kunder

Du förstår vikten av din prestation för att nå gruppens gemensamma mål. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: 3-4 veckor med chans till förlängning
Arbetstid: Varierande arbetstider mellan kl 06-22.33.
Plats: Arlöv

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och arbeta hos vår kund.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: lager, lagerarbetare, lagermedarbetare, extraarbete, deltid, pick-by-voice

Ansök nu

Arbetsam person sökes för fysiskt arbete

Brunnsborrare
Läs mer Okt 20
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en utåtriktad och arbetsvillig person som söker ett fysiskt utmanande arbete? Då kan du vara den vi söker!

PerformIQ söker för kunds räkning en hantlangare för fysiskt arbete på byggnadsarbetsplatser runt om i Skåne där det borras hål för brunnar. Arbetet kan även komma att förläggas i andra delar av Sverige så du måste vara beredd på att vara på resande fot under vissa perioder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bära säckar, stänger, staket samt andra föremål på arbetsplatsen för att underlätta borroperatörens arbete. Tjänsten passar därför dig som är fysiskt stark och trivs med att arbeta praktiskt utomhus. Då det innebär en hel del pendling så krävs körkort och bil.

Personprofil
Vi söker dig som är samarbetsvillig med social förmåga och hög arbetsmoral. I din roll som hantlangare kommer du att bära tunga föremål. Därför är det av stor vikt att du har god hälsa och är fysiskt stark.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som hantlangare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag-Torsdag ca 07-17
Plats: Skåne

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på mailadress anna.lindberg@performiq.se.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Account Executive till Codescene!

Key account manager
Läs mer Nov 3
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du vara med på en häftig resa på ett företag i absolut framkant?
Vi söker just nu en Account Executive som vill bli en del av vårt härliga team och samtidigt arbeta med nästa generations programmeringsanalys-verktyg.
Detta är en fantastisk möjlighet att arbeta för ett framgångsrikt och snabbväxande internationellt företag - med en unik affärsidé.

Du kommer bland annat att:
• Genom olika säljfrämjande åtgärder ansvara för försäljning till befintliga och potentiella nya kundrelationer samt vara en del av leveranserna till dessa kunder
• Prospektering, Mötesbokning, Säljmöte, Omvärldsbevakning och Implementation av affärer
• Vara kundens naturliga kontaktperson
• Kommunicera kundens röst internt
• Hjälpa nya kunder att på ett så smidigt sätt som möjligt komma igång med sitt användande av företagets produkter och tjänster samt lösa eventuella problem
• I kontakten med marknaden och kunderna vara lyhörd för möjligheter att utöka vårt program/tjänste-paket samt att bistå i utvecklingen
• Övervaka onboardingen av nya konton och se till att det blir framgångsriktPersonprofil
Du ska trivas med att arbeta i team, men du ska också ha förmågan att driva egna projekt från början till slut. Rollen erbjuder dig att sätta din egen prägel på arbetet. Vi är ett gäng som har väldigt trevlig tillsammans och värdesätter en hög trivsel hos vår personal. Vi har ett positivt mindset som vi gärna ser att du delar med oss!

Vi ser att du:
' är driven som person
' har ett stort intresse och förståelse för IT
' har en förståelse för hur IT påverkar affärer och hela företaget
' vågar testa och vågar misslyckas
' är relationsskapande och kundvårdande

Tjänsten finns på vårt huvudkontor i Malmö - högst upp i ‘The Point’ Hyllie, med fantastisk utsikt över Malmö och Öresund

Övrigt
Detta är en rekrytering där PerformIQ är vår samarbetspartner. Eventuella frågor hänvisar vi till Pernilla Ingemansson, Senior Rekryteringskonsult, pernilla.ingemansson@performiq.se.

Ansök redan idag då urvalet sker löpande!

Företagspresentation
CodeScene är ett SaaS startup som bland annat löser problemet med teknisk skuld, vilket idag kostar samhället mer än 3 triljoner dollar globalt. Teknisk skuld påverkar företags potential i alla branscher negativt genom att deras mjukvara blir dyr och riskfylld att vidareutveckla. CodeScene’s SaaS tjänst bygger på innovativa visuella insikter som även icke tekniska medarbetare kan förstå, där vi automatiskt genom våra patenterade algoritmer identifierar, prioriterar och predikterar teknisk skuld. Läs mer om företaget här: www.codescene.com

Ansök nu

Business Controller till SYSAV!

Business controller
Läs mer Nov 12
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en erfaren Business Controller som nu är redo för nästa utmaning? SYSAV är ett miljö- och återvinningsföretag som verkar för ett samhälle med cirkulära flöden, hållbar produktion och konsumtion, där onödigt avfall inte uppstår! Är du nyfiken på att ta del av processerna och vara med på resan?

Vi söker nu en Business Controller som tillsammans med vårt team på plats är redo att anta utmaningen att göra oss ännu bättre. Många delar är på plats, men vi vill att du hjälper oss att hitta det vi inte visste att vi behövde. Vi satsar nu extra på verksamhetsstyrning och stärker därför upp vår business controlling. Det finns stora möjligheter för dig att komma in och påverka din roll, samtidigt som du får göra det du är bäst på!

Du kommer att arbeta inom 3 huvudområden som i stora drag kommer innehålla;
Finansiell plan och utfall
- sales/cost control och inköpscontrolling
- stöd vid bokslutsanalyser, budget och prognos
- målstyrning och KPI:er
- stöd vid framtagande av kvalitetssäkring av investeringsunderlag

Process, system och risk
- processägare investerings, budget och prognosprocessen
- superuser för budget- och prognossystem

Verksamhetsutveckling
- stor del förbättringsprojekt
- investeringskalkyler för större projekt
- finansiell utveckling på 3-5 år
- utredningar/effektivisering/kostnadsuppföljning

Personprofil
Vi ser att du som söker är analytisk, målinriktad och har ett starkt affärsmannaskap. Vi behöver dig som är driven och med positiv nyfikenhet kavlar upp ärmarna för att hitta konkreta lösningar och har en vilja att sätta dig in i, och förstå, olika frågeställningar. Du ska både gilla att arbeta ur ett helhetsperspektiv, men ändå ha förmågan och intresset att dyka ner i detaljer. Som person ser vi att du är självgående, nyfiken och positiv. För oss är det viktigt att du gillar att arbeta med problemlösning i team!

För att trivas och lyckas i tjänsten ser vi att du;
- är utbildad inom ekonomi och har relevant vidareutbildning för tjänsten
- har minst 5 års erfarenhet som controller
- har erfarenhet av komplexa verksamheter (sannolikt produktion)
- erfarenhet att arbeta i budget- och prognossystem, gärna som SuperUser, och BI-verktyg, t ex Qlik

Övrigt
Välkommen till en arbetsplats där du kan göra skillnad på riktigt, där ett tillitsfullt och lyhört ledar- och medarbetarskap premieras och där värdegrunden är starkt förankrad – "Tillsammans med ansvar och engagemang!"

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Urval kommer att ske löpande, därför ber vi intresserade kandidater att inkomma med ansökan redan idag!

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med PerformIQ. Vid eventuella frågor - vänligen kontakta Pernilla Ingemansson på pernilla.ingemansson@performiq.se.

Företagspresentation
Sysav är ett miljö- och återvinningsföretag som tar hand om avfall från hushåll och industrier och återvinner det, så långt det går, till en resurs som går att använda igen. Vi verkar för ett samhälle med cirkulära flöden, hållbar produktion och konsumtion, där onödigt avfall inte uppstår. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.

Ansök nu

Extrajobb över julen till lager i Malmö

Lagerarbetare
Läs mer Nov 12
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerfomIQ söker nu flera personer för extraarbete hos en av våra kunder i Malmö. Arbetet innebär orderplockning på lager samt packetering av varor till kunderna. Vår kund arbetar inom livsmedelsbranschen och du kommer att arbeta med att plocka ordrar. Till din hjälp använder du en pick-by-voice som tydligt meddelar till vilken gång på lagret samt vilken lagerplats du ska hämta produkten ifrån. Du kommer att vara en viktig del av kedjan för att kunderna ska få sina varor i tid.
Arbetstiden varierad, men vi söker främst personer som kan arbeta fast varje Söndag till i alla fall slutet på Januari. Utöver detta finns där såklart extra dagar att plocka under veckans gång, så det är bra om du vill arbeta 2-4 dagar i veckan!

Personprofil
Vi söker dig som har kontrakt med en förening, arbetar deltid eller är student med en idrottsbakgrund. Du har ett flexibelt schema där du har möjlighet att arbeta extra ett par till flera dagar i veckan, samt varje söndag. Arbetet utförs efter behov där du både blir inringd med kort varsel och jobbar efter schemalagda tider. Då det kan tillkomma att bilarna behöver förflyttas vid påfyllning av varor, är det för tjänsten krav med B-körkort och tillgång till bil. För att lyckas i rollen som orderplockare krävs vidare att:

• Du är en arbetsam person som gärna ställer upp för dina lagkamrater
• I arbetet är du ansvarsfull och initiativtagande
• Du arbetar noggrant och strukturerat samt är mån om att dina arbetsuppgifter utförs på ett korrekt sätt
• Har en social förmåga och är kommunikativ, både mot oss och våra kunder

Du förstår vikten av din prestation för att nå gruppens gemensamma mål. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Varierande arbetstider mellan kl 06-22.30, samt varje söndag
Plats: Arlöv

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och arbeta hos vår kund.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: lager, lagerarbetare, lagermedarbetare, extraarbete, deltid, pick-by-voice

Ansök nu

Teknisk säljare Malmö till Preconal

Utesäljare
Läs mer Okt 7
Tjänstebeskrivning & erbjudande
TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Har du ett genuint byggintresse och älskar att göra mål? Vill du arbeta med att utöka försäljningen med ett starkt varumärke i ryggen? I så fall kan det här vara rätt tjänst för dig!

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att utveckla försäljningen, bearbeta och besöka slutkunder för att marknadsföra och presentera Preconals. Du kalkylerar, prissätter och lämnar offerter på våra produkter.

I dina arbetsuppgifter ingår det att:

• Utföra kundbesök
• Projektera, kalkylera och lämna offerter
• Utveckla affärer och samarbeten med nya som befintliga kunder
• Utveckla vårt distrikt i Malmö med omnejd


PERSONPROFIL

För att passa i den här rollen är det allra viktigaste ditt byggintresse. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kunder och affärsutveckling, samt brinner för att få utveckla ett distrikt med mycket stor potential. Kanske har du tidigare varit ledande montör, projektledare eller platschef. Vidare ser vi även att du som söker är resultatorienterad och beslutsam samt värderar ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Du har med fördel en god insikt i säljprocessen till återförsäljare samt slutkunder. Vidare är du en självgående person som är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Som person är du kommunikativ och inger förtroende i mötet med såväl en beslutsfattare som slutkund. Vidare visar du på stor förståelse för hur din egen prestation och målfokusering bidrar till ett bra slutresultat. Du visar stort engagemang i ditt arbete och brinner för att skapa nöjda kunder. Vi söker dig som kan kommunicera på svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten och att du känner dig trygg med att använda CRM-system och Office-paketet.

ÖVRIGT

Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM PRECONAL

Preconal designar, tillverkar och utför entreprenader av aluminiumfasader, glastak, entréer, fönster- och dörrsystem samt en rad andra unika och tekniskt avancerade byggprodukter. Produkter som skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har etablerat en stark position på marknaden med över 50 års erfarenhet i branschen, hög kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage.

Preconals huvudkontor ligger i Halmstad med säljkontor i Falkenberg, Göteborg, Malmö, Arboga och Karlstad. Vår produktionsanläggning är belägen i Falkenberg. Preconal ingår i HansenGroup med ca 900 anställda och en omsättning på 900 miljoner kronor. HansenGroup är Nordeuropas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland och Polen.

Läs gärna mer på hemsidan: https://www.preconal.se/

Ansök nu

Mobilreparatör till Conmodo

Servicetekniker, data
Läs mer Okt 29
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu nästa tekniskt lysande stjärna till Conmodo i Malmö.
Gillar du en trygg, hälsosam arbetsmiljö där du får chans att utveckla ditt tekniska intresse och växa inom ämnet? För dig som är nyfiken, vill lära dig mer om teknik och har en stor positiv energi finns det goda möjligheter att trivas i rollen som tekniker hos Conmodo.

Beroende på vilken avdelning du passar bäst på finns här många olika funktioner och områden att trivas i. Conmodo är branshledande i service och återförsäljning av diverse elektroniska produkter så som telefoner, datorer och andra hushållsprodukter. Du kommer vara en del av ett team där ni tillsammans arbetar för att serva, kontrollera och gradera inkommande produkter.

Arbetsuppgifter i korthet:
* Hantera inkommande produkter
* Gradera och kvalitetskontrollera dessa
* Vid möjlighet även ge teknisk service
* Packetera och distribuera


Personprofil
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är tekniskt nyfiken och vill lära dig nya saker, är engagerad och som inte är rädd för att försöka. Det är viktigt i rollen att du är mottaglig för instruktioner och har ett driv att bli bättre och lära.

Rollen kräver att du som person har en god problemlösningsförmåga, är initiativtagande och kommunikativ, samt att du har en god förmåga att planera och på ett strukturerat sätt utföra ditt arbete. Det är viktigt att du vågar ta initiativ och har en god kommunikativ förmåga.

Lämpliga personliga egenskaper:
* Driven
* Tekniskt intresserad
* Lösningsorienterad
* Inte rädd för att ta för dig och lära dig nya saker

Övrigt
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:30-17 alternativt 11:00-19:00
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök nu

Ekonomiassistent till kund i Malmö

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 1
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en självgående, proaktiv och noggrann person? Är du strukturerad, administrativ och initiativtagande, på jakt efter en spännande utmaning? Då kan tjänsten som ekonomiassistent hos vår kund i Malmö vara något för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Som ekonomiassistent kommer du arbeta som stöd för den ekonomiska avdelningen och ansvara för administrering och allmänt assistentarbete. Det är bra om du har grundläggande kunskaper inom eknomi, och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs.

Personprofil
Vi söker dig som är strukturerad och gillar ordning och reda. Vidare är det bra om du passar in på följande punkter:

* Har kompetens inom ekonomi/redovisning
* Är välorganiserad
* Driven och kommunikativ
* Hjälpsam

Det är meriterande om du tidigare arbetat som administratör med fokus på ekonomiska aspekter, eller har utbildning inom ekonomi.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltidstjänst i ca 6 månader med chans till förlängning.
Arbetstid: KontorstiderPlats: Malmö

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som receptionist. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.
Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Däckmontör på heltid till verkstad i Staffanstorp!

Lagerarbetare
Läs mer Okt 26
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av däckskifte och trivs att arbeta i högt tempo? Då kan du vara rätt person för arbete som däckskiftare.
Nu söker vi efter dig som vill arbeta på heltid och hjälpa vår kund att skifta däck under högsäsong. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att skifta däck med noggranhet. Du kommer att jobba i ett högt tempo och du behöver kunna jobba fysiskt och effektivt.

Personprofil
Vi söker dig som har skiftat däck sedan tidigare, kanske har du arbetat med liknande uppgifter eller så har du ett genuint bilintresse. Det är meriterande om du har jobbat en däckskiftarsäsong innan. Du har god fysik, är positiv, flexibel, arbetsam och en serviceminded person som trivs med att jobba i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

För att arbeta som konsult på PerformIQ är det meriterande om du har tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet/idrott du har utövat och hur du tror detta har påverkat dig.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid 6 veckor, med god möjlighet till förlängning
Arbetstid: 7.00-16:00
Arbetsplats: Staffanstorp

Sökord: heltidsarbete, visstidsanställning, däckskiftare, däck, skift

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Däckmontör på heltid till verkstad!

Lagerarbetare
Läs mer Okt 26
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av däckskifte och trivs att arbeta i högt tempo? Då kan du vara rätt person för arbete som däckskiftare.
Nu söker vi efter dig som vill arbeta på heltid och hjälpa vår kund att skifta däck under högsäsong. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att skifta däck med noggranhet. Du kommer att jobba i ett högt tempo och du behöver kunna jobba fysiskt och effektivt.

Personprofil
Vi söker dig som har skiftat däck sedan tidigare, kanske har du arbetat med liknande uppgifter eller så har du ett genuint bilintresse. Det är meriterande om du har jobbat en däckskiftarsäsong innan. Du har god fysik, är positiv, flexibel, arbetsam och en serviceminded person som trivs med att jobba i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

För att arbeta som konsult på PerformIQ är det meriterande om du har tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet/idrott du har utövat och hur du tror detta har påverkat dig.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid 6 veckor, med god möjlighet till förlängning
Arbetstid: 7.00-16:00
Arbetsplats: Staffanstorp

Sökord: heltidsarbete, visstidsanställning, däckskiftare, däck, skift

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Ekonomiassistent till kund i Malmö

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 29
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en självgående, proaktiv och noggrann person? Är du strukturerad, administrativ och initiativtagande, på jakt efter en spännande utmaning? Då kan tjänsten som ekonomiassistent hos vår kund i Malmö vara något för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Som ekonomiassistent kommer du arbeta som stöd för den ekonomiska avdelningen och ansvara för administrering och allmänt assistentarbete. Det är bra om du har grundläggande kunskaper inom eknomi, och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs.

Personprofil
Vi söker dig som är strukturerad och gillar ordning och reda. Vidare är det bra om du passar in på följande punkter:

* Har kompetens inom ekonomi/redovisning
* Är välorganiserad
* Driven och kommunikativ
* Hjälpsam

Det är meriterande om du tidigare arbetat som administratör med fokus på ekonomiska aspekter, eller har utbildning inom ekonomi.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltidstjänst i ca 6 månader med chans till förlängning.
Arbetstid: KontorstiderPlats: Malmö

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som receptionist. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.
Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Däckmontör på heltid till verkstad!

Lagerarbetare
Läs mer Okt 26
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du tidigare erfarenhet av däckskifte och trivs att arbeta i högt tempo? Då kan du vara rätt person för arbete som däckskiftare.

Nu söker vi efter dig som vill arbeta på heltid och hjälpa vår kund att skifta däck under högsäsong. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att skifta däck med noggrannhet. Du kommer att jobba i ett högt tempo och du behöver kunna jobba fysiskt och effektivt.

Personprofil
Vi söker dig som har skiftat däck sedan tidigare, kanske har du arbetat med liknande uppgifter eller så har du ett genuint bilintresse. Det är meriterande om du har jobbat en däckskiftarsäsong innan. Du har god fysik, är positiv, flexibel, arbetsam och en serviceminded person som trivs med att jobba i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

För att arbeta som konsult på PerformIQ är det meriterande om du har tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet/idrott du har utövat och hur du tror detta har påverkat dig.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid 6 veckor, med god möjlighet till förlängning
Arbetstid: 7.00-16:00
Arbetsplats: Staffanstorp

Sökord: heltidsarbete, visstidsanställning, däckskiftare, däck, skift

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Truckförare till produktion på större företag i Malmö!

Truckförare
Läs mer Okt 28
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en tekniskt intresserad person med tidigare erfarenhet av motviktstruck? Är du en lagspelare som ser förbättringsmöjligheter och vill utvecklas? Läs vidare om rollen som truckförare och produktionsmedarbetare till vår kund!

Till vår kund söker vi nu truckförare/produktionsmedarbetare. Vår kund är ett större företag som är belägna i Malmö. I rollen kommer du att arbeta dagtid. Du kommer i rollen framförallt att köra motviktstruck ute i produktionen för att förflytta material. Du kommer även att få hjälpa till med andra arbetsuppgifter kopplat till produktionen så som att styra och/eller övervaka maskiner.

Tjänsten passar dig som trivs i en roll med eget ansvar i kombination med mycket samarbete med dina kollegor. Du kommer få möjligheten att vara en del av ett större företag där det finns möjlighet att växa in i mer tekniska roller om du visar intresse för detta.

Personprofil
För rollen så söker vi dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. Du har ett stort tekniskt intresse och utvecklas gärna från din roll som truckförare/produktionsmedarbetare in i roller med mer tekniskt ansvar. För att bli aktuell för rollen ser vi även att du:

• God erfarenhet av motviktstruck
• Har truckkort A1-A4, B1-B6
• Har lätt för att arbeta i grupp och samarbeta med dina kollegor
Det är meriterande om du har erfarenhet av producerande verksamheter sedan tidigare, exempelvis i en roll som montör/operatör/processoperatör.

Som person är du lyhörd och vill lära dig dina arbetsuppgifter och utvecklas. Vår kund ser gärna att du är en person som vågar komma med förbättringsförslag och vill vara med och utveckla verksamheten.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som truckförare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, 7.00-16.00
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson på pernilla.ingemansson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: lager, lagermedarbetare, logistik, produktion, livsmedel, truck, truckförare, motviktstruck, B1, malmö

Ansök nu

Drifttekniker till SYSAV

Drifttekniker, förbränningsstation
Läs mer Okt 22
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu vår nästa drifttekniker till SYSAVs enhet Siptex.
Gillar du att ha en omväxlande och spännande roll där miljö, hållbarhet och innovation står i centrum? För dig med stor nyfikenhet, tekniskt intresse, vilja att lära och har positiv energi kommer det finnas goda utvecklingsmöjligheter hos oss!

Siptex är världens första storskaliga anläggning i sitt slag. Den sorterar textil efter färg och fibersammansättning med hjälp av nära-infrarött ljus, vilket gör det möjligt att hantera stora flöden och producera textilfraktioner som är anpassade för olika återvinningsprocesser.
Du kommer du bli en del av ett team som tillsammans säkerställer säker drift och underhåll av anläggningen. Du kommer att se till att flödet av textilier ständigt är konstant och du kommer att hantera materialet med hjälp av truck.

Arbetsuppgifter i korthet:
- Logistik - hantera material
- Processövervakning
- Kontroll och felsökning, samt åtgärdshantering vid driftstörning
- Truck-körning
- Underhållsarbete

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer.

Personprofil
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är tekniskt nyfiken och vill lära dig nya saker, är engagerad och som inte är rädd för att försöka. Det är viktigt i rollen att du har en god förmåga att samarbeta och vill bli en i teamet som arbetar tillsammans för gemensamma mål.

Rollen kräver att du som person har en god problemlösningsförmåga, att du har en god förmåga att planera och på ett strukturerat sätt utföra ditt arbete. Det är viktigt att du vågar ta initiativ och har en god kommunikativ förmåga.

Lämpliga kompetenser:
* gymnasiekompetens
* tekniskt intresse
* intresserad av förändringsarbete
* ett par års arbetslivserfarenhet, med stor fördel från processindustrin och processövervakning
* arbetat aktivt med säkert arbete
* datorvana, Office-paketet
* truckkort är meriterande


Övrigt
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 7-15.45
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
På Sysav blir du en del av ett företag där visionen är en viktig ledstjärna: ”Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer”. Du får en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras, samt goda förutsättningar att må så bra som möjligt - bland annat genom förmånlig sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och en attraktiv förmånsportal.

Sysav är ett miljö- och återvinningsföretag som tar hand om avfall från hushåll och industrier och återvinner det, så långt det går, till en resurs som går att använda igen. Vi verkar för ett samhälle med cirkulära flöden, hållbar produktion och konsumtion, där onödigt avfall inte uppstår. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.

https://www.sysav.se

Ansök nu

Junior säljare med idrottens egenskaper till PerformIQ

Account manager
Läs mer Okt 5
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har idrotten format din vinnarinstinkt och driv i arbetslivet? Är du intresserad av en karriär som säljare och letar efter en möjlighet att leverera och utvecklas? Vi på Malmökontoret har nu öppnat transferfönstret och söker en ny säljare till vårt framgångsrika lagbygge. Är du vårt nästa nyförvärv?

PerformIQ kombinerar det bästa från två världar – idrotten med näringslivet – genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och konsultuthyrning.

Som junior säljare på PerformIQ ansvarar du för hela försäljningsprocessen och arbetar upp din egen kundstock utifrån en uppsatt budget. Vidare ansvarar du för att löpande utveckla samarbetet med kunderna som du etablerar nya samarbeten med. I rollen arbetar du nära både rekryteringskonsulter och konsultchefer – då dessa står för leveransen av tjänsterna du säljer in. Du kommer utgå från vårt Hylliekontor där du omges av ett inspirerande och sammansvetsat gäng med höga målsättningar. Du kommer löpande att coachas av seniora säljare på säljavdelningen i Malmö och få möjlighet att ta del av deras kunskap via exempelvis interna utbildningar och sambesök.

Vi är i en kraftig tillväxt där företaget genomsyras av en stark entreprenörsanda med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Utöver detta är vi ett gäng med ett stort idrottsintresse på vårt kontor och vår kultur präglas av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga!

Personprofil
Vi söker dig med stort intresse för försäljning och idrott. För att passa in i rollen som junior säljare stämmer du in på följande:

• Du trivs med en hög aktivitetsnivå, är resultatfokuserad och affärsmässig
• Du är nyfiken och har en stark drivkraft att vilja utvecklas
• Som person är du kommunikativ och räds inte att använda telefonen
• Som säljare motiveras av att vara ute i möte, träffa nya människor och skapa affärer

Du har med fördel tidigare erfarenhet av försäljning, gärna B2B, men din personlighet och vilja att lyckas som säljare är av största vikt.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som junior säljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8.00-17.00 med möjlighet till flex
Plats: Malmö – Hyllie

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson på 073-353 75 04. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Projektledare till OBOS!

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 22
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du utvecklas i ett starkt växande företag? Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i projektform och trivs med det. Vi ser att du är van att koordinera och arbeta systematiskt, samtidigt som du är kommunikativ som person. OBOS söker sin nästa Projektledare - är DU redo?

I rollen som Projektledare kommer du få fullt ansvar för flera parallella projekt; från husförsäljning till inflyttningsfest, där du redan i säljprocessen stöttar säljaren med priser och önskemål från kund. Du balanserar skickligt våra kunders önskemål och koncernens produktionsvillkor samt säkerhetsföreskrifter – alltid utifrån satta kostnads-, tids- och kvalitetsmål. Med hjälp av din affärsmässighet och fingertoppskänsla drivs projekten framåt där du koordinerar och håller kontakten med så väl underentreprenör som fabrik, huvudkontoret och kund. Det här är en roll för dig som trivs att varva tiden på kontoret med att vara ute på fältet och följa utvecklingen på de olika byggarbetsplatserna.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att av leda byggprojekt och dess process genom hela kedjan. Du har vana av att sköta den ekonomiska uppföljningen och rapporteringen av totalentreprenader och du har förmågan att öppna dörrar, var du än går!

Personprofil
Vi tror att din grund består av förtroende, affärsmässighet och struktur. Din kommunikativa och handlingskraftiga förmåga får kontrakt att signas, maskiner att starta och projekt att rulla. Vidare tror vi att du uppskattar en fin teamkänsla men motiveras av att styra dina egna arbetsuppgifter. Ditt strukturerade ordningssinne är till din hjälp i denna roll. Allmänna datorkunskaper är inga problem för dig och du kan snabbt sätta dig in i nya affärssystem. B-körkort är krav för tjänsten.

Krav:
• Någon form utav teknisk-/bygg-/projektledarutbildning
• Erfarenhet från bygge
• Att du har goda erfarenheter av att jobba i projektform och ansvara för projekt från start till mål
• Att du har förståelse för plan- och bygglagstiftning samt lagar och regler inom upphandling


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön

Är du vår nästa kollega? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.
I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ och vi ser att all kontakt sker via Pernilla Ingemansson, pernilla.ingemansson@performiq.se.


Företagspresentation
OBOS grundandes i Oslo 1929, ägs av dess drygt 420 000 medlemmar och är en av Nordens främsta leverantörer av bostäder. OBOS Sverige AB, är Sveriges största huskoncern där varumärkena OBOS PU, Myresjöhus, SmålandsVillan och OBOS Mark ingår. Som en del av OBOS-familjen och den finansiella styrka det ger oss så stärker vi vår position som en stabil och långsiktig partner inom bostadsbyggandet och samhällsutvecklingen på den svenska marknaden. Det innebär bland annat att vi kan leverera större volymer och ta oss an mer mark och större projekt att utveckla till nya områden.

Ansök nu

Drifttekniker till SYSAV

Drifttekniker, förbränningsstation
Läs mer Okt 13
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du drifttekniker eller drömmer om att bli? Vi söker nu någon som vill ha en omväxlande och spännande roll där miljö, hållbarhet och innovation står i centrum. För dig med stor nyfikenhet, tekniskt intresse, vilja att lära och har positiv energi kommer det finnas goda utvecklingsmöjligheter hos oss!

I denna roll kommer du att arbeta på enheten matavfall. Där kommer du bli en del av ett team som tillsammans säkerställer säker drift och underhåll av anläggningen. Löpande arbete av driftoptimering och processövervakning både ute i anläggningen och från kontrollrum kommer att ske, i rena och fräscha miljöer.

Arbetsuppgifter i korthet:
- Driftoptimering
- Processövervakning
- Kontrollrumsarbete
- Kontroll och felsökning, samt åtgärdshantering vid driftstörning
- Planera och utföra driftstopp
- Planering av transporter
- Traverskörning i förekommande fall
- Underhållsarbete

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer.

Personprofil
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och letar efter dig som är tekniskt nyfiken och vill lära dig nya saker, är engagerad och som inte är rädd för att försöka. Det är viktigt i rollen att du har en god förmåga att samarbeta och vill bli en i teamet som arbetar tillsammans för gemensamma mål.

Rollen kräver att du som person har en god problemlösningsförmåga, att du har en god förmåga att planera och på ett strukturerat sätt utföra ditt arbete. Det är viktigt att du vågar ta initiativ och har en god kommunikativ förmåga.

Lämpliga kompetenser:
* gymnasiekompetens, gärna teknisk
* ett par års arbetslivserfarenhet, med stor fördel från processindustrin och processövervakning
* utbildning inom driftteknik
* arbetat aktivt med säkert arbete
* datorvana, Office-paketet
* truckkort är meriterande
* kunskap och erfarenhet av hur man styr och övervakar processer från kontrollrum


Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 06.30-15.00 eller 8.30.17.00
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande och intervjuer efter sommaren. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Sysav är ett miljö- och återvinningsföretag som tar hand om avfall från hushåll och industrier och återvinner det, så långt det går, till en resurs som går att använda igen. Vi verkar för ett samhälle med cirkulära flöden, hållbar produktion och konsumtion, där onödigt avfall inte uppstår. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.

https://www.sysav.se

Ansök nu

Kvalificerad Redovisningsekonom till SYSAV!

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 15
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en fena på ekonomi och söker nya utmaningar eller kanske ta nästa steg i karriären? Då kan vi ha arbetet för dig!

Vi söker nu en kvalificerad redovisningsekonom till vårt team i Malmö. Du kommer att arbeta nära verksamheten och ha ett tight samarbete med dina kollegor från olika avdelningar. Vi ser att du har erfarenhet av redovisning sedan tidigare för att klara av jobbet - men vi söker dig som är hungrig och inte anser dig vara fullärd! För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Krav på utbildning:
- Gymnasieutbildning
- Eftergymnasial utbildning som redovisningsekonom eller motsvarande

Krav på erfarenhet:
- Mer än 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
- Gärna erfarenhet som ekonomiansvarig/redovisningsansvarig på mindre bolag
- Erfarenhet av bokslutsarbete och erfarenhet av att driva bokslutsprocessen
- Ha arbetat i ett större/medelstort affärssystem. Gärna i Microsoft D365
- Erfarenhet av arbete med anläggningstillgångar i anläggningsregister
- Erfarenhet av avstämning och redovisning av skatter till Skatteverket (moms, arbetsgivaravgifter, punktskatter mm)
- Gärna varit med i förändringsarbete i redovisningsprocesser
- Har du erfarenhet av löneadministration är det meriterande


Personprofil
Som person vill vi att du:
- Är positiv, tydlig och ödmjuk och tycker om dialogen både internt och externt (bank, revisor mfl)
- Är nyfiken och försöker hitta mest effektiva sättet att arbeta.
- Gillar teamarbete men också att arbeta och planera det egna arbetet
- Är ordningsam och strukturerad
- Intresse för att utforska affärssystemets möjligheter utifrån våra arbetssätt, hur våra system på bästa sätt kan stödja oss


Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson. Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande och intervjuer efter sommaren. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
På Sysav blir du en del av ett företag där visionen är en viktig ledstjärna: ”Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer”. Du får en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras, samt goda förutsättningar att må så bra som möjligt - bland annat genom förmånlig sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Sysav är ett miljö- och återvinningsföretag som tar hand om avfall från hushåll och industrier och återvinner det, så långt det går, till en resurs som går att använda igen. Vi verkar för ett samhälle med cirkulära flöden, hållbar produktion och konsumtion, där onödigt avfall inte uppstår. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.

Ansök nu

Säljare med idrottens egenskaper till PerformIQ

Account manager
Läs mer Okt 19
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har idrotten format din vinnarinstinkt och driv i arbetslivet? Är du intresserad av en karriär som säljare och letar efter en möjlighet att leverera och utvecklas? Vi på Malmökontoret har nu öppnat transferfönstret och söker en ny säljare till vårt framgångsrika lagbygge. Är du vårt nästa nyförvärv?

PerformIQ kombinerar det bästa från två världar – idrotten med näringslivet – genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och konsultuthyrning.

Som säljare på PerformIQ ansvarar du för hela försäljningsprocessen och arbetar upp din egen kundstock utifrån en uppsatt budget. Vidare ansvarar du för att löpande utveckla samarbetet med kunderna som du etablerar nya samarbeten med. I rollen arbetar du nära både rekryteringskonsulter och konsultchefer – då dessa står för leveransen av tjänsterna du säljer in. Du kommer utgå från vårt Hylliekontor där du omges av ett inspirerande och sammansvetsat gäng med höga målsättningar. Du kommer löpande att coachas av seniora säljare på säljavdelningen i Malmö och få möjlighet att ta del av deras kunskap via exempelvis interna utbildningar och sambesök.

Vi är i en kraftig tillväxt där företaget genomsyras av en stark entreprenörsanda med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Utöver detta är vi ett gäng med ett stort idrottsintresse på vårt kontor och vår kultur präglas av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga!

Personprofil
Vi söker dig med stort intresse för försäljning och idrott. För att passa in i rollen som säljare stämmer du in på följande:

• Du trivs med en hög aktivitetsnivå, är resultatfokuserad och affärsmässig
• Du är nyfiken och har en stark drivkraft att vilja utvecklas
• Som person är du kommunikativ och räds inte att använda telefonen
• Som säljare motiveras av att vara ute i möte, träffa nya människor och skapa affärer

Du har med fördel tidigare erfarenhet av försäljning, gärna B2B, men din personlighet och vilja att lyckas som säljare är av största vikt.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som junior säljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8.00-17.00 med möjlighet till flex
Plats: Malmö – Hyllie

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson på 073-353 75 04. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, Account Manager, Key Account Manager, fältsäljare, kundansvarig, innesäljare, idrott, manager, b2b, försäljning, affärer, Malmö, Hyllie, PerformIQ

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Säljare till Invoice Finance AB!

Key account manager
Läs mer Okt 14
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Nu söker vi vår nästa stjärnsäljare!
Vi letar efter dig som utmärker dig genom ditt driv, din sociala kompetens och din förmåga att skapa affärsmöjligheter och stänga dem. Passar detta in på dig kan du vara vår nästa säljare på Invoice Finance AB!

På Invoice Finance AB kommer du att arbeta som säljande företagsrådgivare från första kontakt till avtalsskrivning och efterföljande långsiktig kundvård. Dina dagar kommer att vara varierande med allt från att prospektera och ringa kalla samtal, till att vara ute på fysiska möten och stänga affärer. Du kommer att arbeta både utifrån ett strategiskt och operativt säljfokus där ditt arbete kommer att mätas i KPIer både kort och långsiktigt.

Personprofil
För att lyckas i din karriär hos oss ser vi att du är målmedveten och ser saker utanför boxen. Har inte kunden ett behov vill vi att du har nyfikenheten och kompetensen att hitta en ingång från ett annat håll. Vi behöver en social och utåtriktad medarbetare som ser vinningen i ett bra samarbete mellan interna avdelningar.

Viktiga egenskaper för rollen:
* social
* vara strukturerad
* vara tävlingsinriktad med högt driv
* flexibel

Krav för tjänsten:
* erfarenhet av B2B försäljning (gärna uppsökande mot företag)
* erfarenhet av Officepaketet
* ett par års arbetslivserfarenhet
* svenska i tal och skrift

Meriterande:
* arbetat med finansiella produkter
* utbildning inom någon form av ekonomi

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Vilken aktivitet har du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Säljare?

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

I denna process samarbetar Invoice Finance AB med PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson.
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Invoice Group består av Invoice Finance AB, Billmate och Invoice Inkasso. Alla tre bolagen arbetar under samma tak vilket gör att vi kan ge finansiella råd av högsta kvalitet hela vägen från betalningar till fakturaköp och inkassohantering. Vi strävar efter att skapa förutsättningar för företag att växa genom att erbjuda flexibla och enkla tjänster med marknadens bästa kundsupport.

Ansök nu

Extrajobb på lager till spännande företag i Malmö!

Lagerarbetare
Läs mer Okt 11
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerfomIQ söker nu flera personer för extraarbete hos en av våra kunder i Malmö. Arbetet innebär orderplockning på lager samt packetering av varor till kunderna. Vår kund arbetar inom livsmedelsbranschen och du kommer att arbeta med att plocka ordrar. Till din hjälp använder du en pick-by-voice som tydligt meddelar till vilken gång på lagret samt vilken lagerplats du ska hämta produkten ifrån. Du kommer att vara en viktig del av kedjan för att kunderna ska få sina varor i tid. Arbetstiderna varierar då personalen arbetar i olika skift vilket innebär att det kan bli tidiga morgnar, som tidigast 05.00 och även kvällar.

Personprofil
Vi söker dig som har kontrakt med en förening, arbetar deltid eller är student med en idrottsbakgrund. Du har ett flexibelt schema där du har möjlighet att arbeta extra ett par till flera dagar i veckan. Arbetet utförs efter behov där du både blir inringd med kort varsel och jobbar efter schemalagda tider. Då det kan tillkomma att bilarna behöver förflyttas vid påfyllning av varor, är det för tjänsten krav med B-körkort och tillgång till bil. För att lyckas i rollen som orderplockare krävs vidare att:

• Du är en arbetsam person som gärna ställer upp för dina lagkamrater
• I arbetet är du ansvarsfull och initiativtagande
• Du arbetar noggrant och strukturerat samt är mån om att dina arbetsuppgifter utförs på ett korrekt sätt
• Har en social förmåga och är kommunikativ, både mot oss och våra kunder

Du förstår vikten av din prestation för att nå gruppens gemensamma mål. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid, vid behov
Arbetstid: Varierande arbetstider mellan kl 05-22.30
Plats: Arlöv

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och arbeta hos vår kund.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Sökord: lager, lagerarbetare, lagermedarbetare, extraarbete, deltid, pick-by-voice

Ansök nu

Utesäljare Malmö till Preconal

Utesäljare
Läs mer Sep 9
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett genuint byggintresse och älskar att göra mål? Vill du arbeta med att utöka försäljningen med ett starkt varumärke i ryggen? I så fall kan det här vara rätt tjänst för dig!

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att utveckla försäljningen, bearbeta och besöka slutkunder för att marknadsföra och presentera Preconals sortiment.

I dina arbetsuppgifter ingår det att:
• Utföra kundbesök samt kundaktiviteter
• Utveckla samarbeten och affären med nya som befintliga kunder
• Presentera produktnyheter och ge teknisk rådgivning
• Utföra produktdemonstrationer och genomföra utbildningar

PERSONPROFIL

För att passa i den här rollen är det allra viktigaste ditt byggintresse. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kunder och affärsutveckling, samt brinner för att få utveckla ett distrikt med mycket stor potential. Kanske har du tidigare varit ledande montör, projektledare eller platschef. Vidare ser vi även att du som söker är resultatorienterad och beslutsam samt värderar ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Du har med fördel en god insikt i säljprocessen till återförsäljare samt slutkunder. Vidare är du en självgående person som är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Som person är du kommunikativ och inger förtroende i mötet med såväl en beslutsfattare som slutkund. Vidare visar du på stor förståelse för hur din egen prestation och målfokusering bidrar till ett bra slutresultat. Du visar stort engagemang i ditt arbete och brinner för att skapa nöjda kunder. Vi söker dig som kan kommunicera på svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten och att du känner dig trygg med att använda CRM-system och Office-paketet.

ÖVRIGT

Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM PRECONAL

Preconal designar, tillverkar och utför entreprenader av aluminiumfasader, glastak, entréer, fönster- och dörrsystem samt en rad andra unika och tekniskt avancerade byggprodukter. Produkter som skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har etablerat en stark position på marknaden med över 50 års erfarenhet i branschen, hög kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage.

Preconals huvudkontor ligger i Halmstad med säljkontor i Falkenberg, Göteborg, Malmö, Arboga och Karlstad. Vår produktionsanläggning är belägen i Falkenberg. Preconal ingår i HansenGroup med ca 900 anställda och en omsättning på 900 miljoner kronor. HansenGroup är Nordeuropas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland och Polen.

Läs gärna mer på hemsidan: https://www.preconal.se/

Ansök nu

Innesäljare till Preconal

Innesäljare
Läs mer Sep 9
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du byggintresserad och drivs av att leverera förstklassig service? Genom goda kundrelationer och resultatfokus blir du framgångsrik i rollen som innesäljare hos Preconal.

Preconal söker en driven innesäljare. Vi letar efter en framåt person som kan vara med och utveckla befintliga och nya affärs- och leverantörsrelationer. Det kommer bland annat innebära att du arbetar med rådgivning kring Preconals produkter. Du arbetar med försäljning, ordermottagning, offerthantering och support. Du kommer ha ett tätt samarbete med utesäljarna och erbjuds en tjänst där ditt byggintresse kommer väl till hands. Hos Preconal får du ta ett stort ansvar för offert och orderhanteringen gentemot kund.

PERSONPROFIL

För att passa i den här rollen är det allra viktigaste ditt byggintresse. Du vill få möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt företag och i ett engagerat team. Dina vänner beskriver dig som driven och framåt. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra.

Det är meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet som innefattar administration, service eller försäljning. Du har god social förmåga och trivs med att fokusera på relationsbyggande i dina arbetsprocesser. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en lagspelare som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö vilket ställer krav på att du är lösningsorienterad, har god förmåga att strukturera ditt arbete samt är initiativrik och nyfiken.

ÖVRIGT

Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM PRECONAL

Preconal designar, tillverkar och utför entreprenader av aluminiumfasader, glastak, entréer, fönster- och dörrsystem samt en rad andra unika och tekniskt avancerade byggprodukter. Produkter som skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har etablerat en stark position på marknaden med över 50 års erfarenhet i branschen, hög kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage.

Preconals huvudkontor ligger i Halmstad med säljkontor i Falkenberg, Göteborg, Malmö, Arboga och Karlstad. Vår produktionsanläggning är belägen i Falkenberg. Preconal ingår i HansenGroup med ca 900 anställda och en omsättning på 900 miljoner kronor. HansenGroup är Nordeuropas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland och Polen.

Läs gärna mer på hemsidan: https://www.preconal.se/

Ansök nu

Innesäljare till Preconal

Innesäljare
Läs mer Okt 1
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du byggintresserad och drivs av att leverera förstklassig service? Genom goda kundrelationer och resultatfokus blir du framgångsrik i rollen som innesäljare hos Preconal.

Preconal söker en driven innesäljare. Vi letar efter en framåt person som kan vara med och utveckla befintliga och nya affärs- och leverantörsrelationer. Det kommer bland annat innebära att du arbetar med rådgivning kring Preconals produkter. Du arbetar med försäljning, ordermottagning, offerthantering och support. Du kommer ha ett tätt samarbete med utesäljarna och erbjuds en tjänst där ditt byggintresse kommer väl till hands. Hos Preconal får du ta ett stort ansvar för offert och orderhanteringen gentemot kund.

PERSONPROFIL

För att passa i den här rollen är det allra viktigaste ditt byggintresse. Du vill få möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt företag och i ett engagerat team. Dina vänner beskriver dig som driven och framåt. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra.

Det är meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet som innefattar administration, service eller försäljning. Du har god social förmåga och trivs med att fokusera på relationsbyggande i dina arbetsprocesser. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en lagspelare som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö vilket ställer krav på att du är lösningsorienterad, har god förmåga att strukturera ditt arbete samt är initiativrik och nyfiken.

ÖVRIGT

Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM PRECONAL

Preconal designar, tillverkar och utför entreprenader av aluminiumfasader, glastak, entréer, fönster- och dörrsystem samt en rad andra unika och tekniskt avancerade byggprodukter. Produkter som skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har etablerat en stark position på marknaden med över 50 års erfarenhet i branschen, hög kompetens, flexibilitet, rationella tillverkningsmetoder och effektiva montage.

Preconals huvudkontor ligger i Halmstad med säljkontor i Falkenberg, Göteborg, Malmö, Arboga och Karlstad. Vår produktionsanläggning är belägen i Falkenberg. Preconal ingår i HansenGroup med ca 900 anställda och en omsättning på 900 miljoner kronor. HansenGroup är Nordeuropas ledande dörr, fönster- och fasadentreprenör med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland och Polen.

Läs gärna mer på hemsidan: https://www.preconal.se/

Ansök nu

Tycker du om att mecka och reparera maskiner? Se hit!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Okt 11
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett tekniskt intresse och tycker om att reparera maskiner? Vill du arbeta i en produktion och hjälpa till med att laga och serva deras maskiner? Läs då vidare om rollen som servicetekniker inom produktion till vår kund i Malmö!

Vi söker nu en servicetekniker till vår kund i Malmö för arbete i deras produktion. Vår kund är ett större företag verksamma inom livsmedelsbranschen. I rollen kommer du att arbeta skift och ingå i en grupp om 18 personer där 13 är maskinoperatörer och 5 är servicetekniker. Blir det något avbrott på någon av maskinerna på linjen du arbetar på så är det ditt ansvar i rollen som servicetekniker att ta tag i och lösa. Du ska också i din roll vara behjälplig för maskinoperatörerna och hjälpa till att köra maskinerna vid raster.

Tjänsten passar dig som trivs i en social roll med mycket dagligt samarbete med dina kollegor på ditt skift och du kommer få möjligheten att vara en del av ett innovativt företag med en platt organisation och goda utvecklingsmöjligheter.

Personprofil
För att passa i rollen så är det viktigaste att du har ett genuint intresse för teknik och att mecka med maskiner. Har du till exempel gått fordon eller industri på gymnasiet och/eller arbetat med att reparera till exempel fordon sedan tidigare så kan det fungera. Man behöver alltså inte nödvändigtvis ha erfarenhet av att ha arbetat som servicetekniker i en producerande verksamhet, men såklart är detta meriterande. Vi söker dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. För att bli aktuell för rollen ser vi även att du:

• Har en teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av tekniskt arbete, gärna inom service, samt god verktygskunskap
• Har lätt för att arbeta i grupp och samarbeta med dina kollegor
• Meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom producerande verksamhet.

Som person är du lyhörd och vill lära dig dina arbetsuppgifter och utvecklas. Vår kund ser gärna att du är en person som vågar komma med förbättringsförslag och vill vara med och utveckla verksamheten.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som servicetekniker. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ: s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 5-skift men kan bli aktuellt med andra skift framöver
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på sara.lindmark@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, service, tekniker, produktion, producerande företag, livsmedel, fordon

Ansök nu

Butiksmedarbetare för extraarbete i Malmö och Lund

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 4
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Studerar du eller håller på med idrott på hög nivå och letar efter ett bra extraarbete? Är du serviceinriktad och vill arbeta i en social roll? Läs då vidare om rollen som kassapersonal till vår kund!

PerformIQ söker för kunds räkning en arbetsam person för arbete som kassamedarbetare på deltid. Vår kund är en välkänd aktör inom byggprodukter. I rollen som kassaarbetare kommer du att stå i kassan och ta emot och serva fakturakunder och jobba vid behov på olika butiker i Skåne. Främst är det butiker i Malmö och Lund men även andra orter kan komma att vilja ha hjälp.

Personprofil

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är snabblärd, positiv och har en vilja att lära dig. Vidare har du en god initiativförmåga och räds inte för att hjälpa till där det behövs. Det är viktigt att du är flexibel och utåtriktad i ditt kundbemötande. I övrigt ser vi att du:

• Har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50 % (studier eller idrott på hög nivå)
• Gärna har körkort och tillgång till bil (ej ett krav)
• Har tidigare erfarenhet från serviceyrke och kassa

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid i varierad utsträckning men vi önskar att du är tillgänglig 1-3 pass i veckan
Arbetstid: 7.00-16.00
Plats: Malmö eller Lund eller Trelleborg

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Wilhelm Green på wilhelm.green@performiq.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Orderkonstruktör till branschledande företag

Konstruktör, textil, trä, glas, förpackningar
Läs mer Sep 14
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett intresse av teknik och brinner för CAD-ritning? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i Auto-CAD? I så fall kan det här vara rätt tjänst för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker nu för kunds räkning en ny driven medarbetare till teamet i Malmö. Som orderkonstruktör kommer du att inneha en viktig position inom organisationen där du arbetar med orderkonstruktion efter kundens önskemål och i nära samarbete med andra konstruktörer och produktionsarbetare. Din primära arbetsuppgift är att använda dig av befintliga konstruktioner för att rita i Auto-CAD utefter kunds önskemål.

Arbetsplatsen värnar om och värderar dig som medarbetare högt och företagskulturen präglas av stor öppenhet, högt i tak där varje medarbetare är en viktig spelare i organisationen. Till ditt förfogande kommer effektiva arbetsredskap samt fortlöpande utbildning och goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Inledningsvis kommer du att få en introduktion gällande såväl processerna som i regler och standards kring arbetsområdet.

Personprofil
För att lyckas i rollen som orderkonstruktör krävs vidare:

• Tidigare erfarenhet av att rita i Auto-CAD (2D)
• Tidigare erfarenhet av att rita i Inventor 3D
• Gymnasial utbildning
• Intresse för teknik
• Grundläggande kunskaper i Office-paketet

Som person är du strukturerad, noggrann och fokuserad. Du är en ödmjuk lagspelare med en god kommunikationsförmåga som har lätt för att samarbeta. För att passa i rollen som orderkonstruktör är det även viktigt att du är målmedveten med en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vidare värnar vår kund om din förmåga av prestigelöshet, och du vågar ställa frågor för att utvecklas.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som orderkonstruktör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

sökord: CAD, konstruktion, ritningar, produktion

Ansök nu

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till internationellt företag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 23
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av kundservice och vill du arbeta i en organisation som erbjuder stora möjligheter till varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som kundtjänstmedarbetare till en av våra kunder i Malmö!

PerformIQ söker för kunds räkning en finsktalande kundtjänstmedarbetare för arbete på kontoret i Malmö. Vår kund är ett internationellt företag verksamma inom medicinteknik. I rollen kommer du att vara del av en grupp som erbjuder service såväl internt som externt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:

• Via telefon och email vara behjälplig med exempelvis uppdatering om orderstatus
• Bemöta eventuella kundklagomål
• Registrera och bevaka orders i företagets datasystem
• Bevaka lagerstatus och lägga beställningar vid behov
• Bistå säljare och övrig intern personal med information kring produkter

Personprofil
Du bör sedan tidigare ha erfarenhet av kundservice, exempelvis från butiksarbete, reception eller liknande. För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare krävs vidare:

• God ansvarskänsla där du förstår din stora betydelse i företagets verksamhet
• Att du är energifull och har en känsla för service
• Du är initiativtagande och du ser till att alltid hålla dig sysselsatt
• I ditt arbete är du noggrann och har ett strukturerat förhållningssätt

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du att kommunicera på både svenska, engelska och finska. Därför är det av stor vikt att du är kommunikativ och har goda kunskaper inom alla dessa språk. Finska i tal och skrift är ett krav. Har du erfarenhet av EDI-lösningar och särskilt Omprompt är detta meriterande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundtjänstmedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Maskinoperatörer till starkt växande företag

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Sep 17
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är det dags att testa något nytt och vara en viktig del i en nyuppstartad produktionslinje? Läs då vidare för att få mer information om den spännande tjänsten som operatör inom läkemedelsbranschen!

PerformIQ söker för kunds räkning flera operatörer för ett längre uppdrag i Malmö. Vår kund är verksam inom utveckling, tillverkning och distribution av läkemedel. I tjänsten som operatör kommer du att arbeta i ett nytt projekt i produktionen. Här har du goda chanser att bli en av de som får möjlighet att växa med företaget i detta, men även kommande projekt. I rollen som operatör ges du möjlighet att arbeta i glatt och positivt arbetslag där alla strävar efter att nå de mål som företaget har och där din goda förmåga till samarbete gör dig till en likasinnad kollega.

Som operatör är du en del av produktionslinjen och ska på ett noggrant men effektivt sätt följa de instruktioner som finns där kvalitet är ett nyckelord i hela processen. Det kan förekomma vissa manuella arbetsmoment i produktionen då hela kedjan inte ännu är helt automatiserad. I rollen som operatör ingår även mycket dokumentation och du behöver därför känna dig trygg i att läsa och förstå instruktioner på svenska.

Personprofil
Vi söker dig som har en positiv inställning till arbete och trivs med att arbeta praktiskt. Det är du själv som avgör din utvecklingskurva då det finns möjligheter att få utökade, mer avancerade, arbetsuppgifter om du visar intresse och driv.

För att lyckas i rollen känner du igen dig på följande punkter:

• Goda språkkunskaper i svenska
• Har ett effektivt och kvalitativt arbetssätt
• Är lojal och arbetsam
• Har en god samarbetsförmåga

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom läkemedelsbranschen men det är meriterande med tidigare arbete utifrån GMP-standard. Dina personliga egenskaper väger tungt i denna process. Arbetet sker i skift och du måste därför kunna arbeta 3-skift vilket innebär rullande schema med varierande arbetstider på dygnets alla timmar.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, goda möjligheter till överrekrytering
Arbetstid: 3-skift

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Konsultchef Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Information om kundföretaget uppges vid intervju. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Maskinoperatör till internationellt företag i Malmö

Maskinoperatör, tobaksindustri
Läs mer Sep 22
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Till vår kund söker vi nu operatörer för arbete i deras produktion. Vår kund är ett större företag inom livsmedelsbranschen och är belägna i Malmö. I rollen som maskinoperatör kommer du att arbeta på skift och ni kommer vara 4 personer på varje linje där tre är maskinoperatörer och en är servicetekniker. Du kommer i rollen framförallt att ansvara för:

• Drift och övervakning av din maskin
• Påfyllning av material
• Att dokumentera ditt arbete enligt uppsatta rutiner

Tjänsten passar dig som trivs i en roll med eget ansvar i kombination med mycket samarbete med dina kollegor. Du kommer få möjligheten att vara en del av ett innovativt företag med en platt organisation och goda utvecklingsmöjligheter.


Personprofil
För rollen så söker vi dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. För att bli aktuell för rollen ser vi även att du:

• Har minst något års erfarenhet av tidigare arbete som maskinoperatör i en produktionsmiljö
• Har arbetat exempelvis i en livsmedelsproduktion eller i annan produktion med kvalitetskontroll och förstår vikten av noggrant arbete och tydliga rutiner
• Har lätt för att arbeta i grupp och samarbeta med dina kollegor

Som person är du lyhörd och vill lära dig dina arbetsuppgifter och utvecklas. Vår kund ser gärna att du är en person som vågar komma med förbättringsförslag och vill vara med och utveckla verksamheten.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som maskinoperatör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 3-skift men kan bli aktuellt med andra skift så som 5-skift
Plats: Malmö

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drivna och initiativtagande lagkamrater för deltidsarbete

Lagerarbetare
Läs mer Sep 20
Tjänstebeskrivning & erbjudande
För vår kunds räkning söker vi drivna och prestigelösa lagkamrater som kommer ingå i en bemanningspool genom PerformIQ. Du kommer arbeta tillsammans med andra idrottare och studenter på ett lager i Arlöv där arbetet är fysiskt och kräver noggrannhet och effektivitet. Du är en prestigelös person som inte är rädd för att hugga i där det behövs samt trivs med att samarbeta.

Personprofil
Du som söker har en annan sysselsättning såsom kontrakt med en förening eller är studerande och flexibel med dina tider. Vidare är ett krav att du har möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan. Som person är du lojal, kommer alltid i tid, positiv, tar initiativ, noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel. För att passa in i rollen som lagkamrat hos oss trivs du med att arbeta effektivt, har en god fysik och samtidigt en insikt om betydelsen av ett bra resultat i arbetet. Arbetet utförs efter behov där du både jobbar efter schemalagda tider, samt blir inringd med kort varsel.

Meriterande:
• Körkort och tillgång till bil, för att vara flexibel vid olika arbetstider.
• Truckkort
• Prestigelös och flexibel person

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en arbetsroll. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Extraarbete på lager i Malmö!

Lagerarbetare
Läs mer Sep 20
Tjänstebeskrivning & erbjudande
För vår kunds räkning söker vi drivna och prestigelösa lagkamrater som kommer ingå i en bemanningspool genom PerformIQ. Du kommer arbeta tillsammans med andra idrottare och studenter på ett lager i Arlöv där arbetet är fysiskt och kräver noggrannhet och effektivitet. Du är en prestigelös person som inte är rädd för att hugga i där det behövs samt trivs med att samarbeta.

Personprofil
Du som söker har en annan sysselsättning såsom kontrakt med en förening eller är studerande och flexibel med dina tider. Vidare är ett krav att du har möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan. Som person är du lojal, kommer alltid i tid, positiv, tar initiativ, noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel. För att passa in i rollen som lagkamrat hos oss trivs du med att arbeta effektivt, har en god fysik och samtidigt en insikt om betydelsen av ett bra resultat i arbetet. Arbetet utförs efter behov där du både jobbar efter schemalagda tider, samt blir inringd med kort varsel.

Meriterande:
• Körkort och tillgång till bil, för att vara flexibel vid olika arbetstider.
• Truckkort
• Prestigelös och flexibel person

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en arbetsroll. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid
Plats: Arlöv

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Lagermedarbetare med start omgående till kortare uppdrag

Lagerarbetare
Läs mer Sep 20
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker för kunds räkning en lagermedarbetare med erfarenhet av truckkörning. Kundföretaget hanterar dagligen ordrar av kontorsmaterial som ska plockas ihop och levereras till kunder. Din huvudsakliga arbetsuppgift som lagermedarbetare kommer framför allt vara att plocka ihop dessa ordrar till kund. Arbetet består både av att manuellt plocka för hand och att plocka varor med hjälp av din truck. Där av passar tjänsten dig som gillar att arbeta fysiskt och varierat både med truck och för hand.

Personprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och har erfarenhet av truckkörning. Den huvudsakliga kategorin av truck du kommer att använda är A1-A4 och det är krav på kort för dessa. Vidare ser vi det som meriterande att du har kört motviktstruck och har truckkort B1-B4 och D1. Tjänsten passar dig med god fysik då materialet du plockar ihop bitvis kan vara tungt.
Som person är du lojal, kommer alltid i tid och är positiv. Du tar egna initiativ samt är noggrann, ansvarsfull, framåt och flexibel. Det är även viktigt att du trivs tillsammans med andra och inte är rädd för att hugga i där det behövs.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som terminalarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid 2-4 veckor, kan förlängas
Arbetstider: 07:00-16:00 Måndag-Fredag
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd via PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kund.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Wilhelm Green på mail wilhelm.green@performiq.se Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Försäljningschef till OBOS!

Försäljningschef
Läs mer Okt 1
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Försäljningschefer - se hit!
Vi söker nu vår nästa stjärna som är redo att ta OBOS till nya nivåer på nya marker. Har du tidigare erfarenhet av försäljning och ledarskap, eller har kanske varit mäklare och vill testa angripa marknaden från ett annat håll?

Koncernen befinner sig i ett expansivt skede och tar sig an framtidens utmaningar genom att utveckla och stärka våra affärsområden. Vi ska fortsätta att forma Sverige som samhällsutvecklare och öka vår närvaro på bostadsmarknaden. Satsningen innebär att vi behöver förstärka organisationen i Region Malmö med en Försäljningschef som är redo att tillsammans med säljteamet göra Styckeshusverksamheten till svenskarnas självklara val!

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
- Försäljnings- och marknadsansvar för Styckehusverksamheten (Myresjöhus och SmålandsVillan) för regionen
- Att vidmakthålla och utveckla OBOS – Myresjöhus och SmålandsVillans goda renommé genom ett seriös och långsiktigt affärsmannaskap
- Personalansvar för anställda säljare och funktionsansvar för agenter

Hos oss kommer du att ha en varierad vardag. Du kommer att stiga rakt in i Regionens ledningsgrupp och din röst kommer därför i ett tidigt stadie få stor betydelse för OBOS. Hos oss uppmuntrar vi kreativitet och vi ser fram emot dina tankar och idéer för att få verksamheten att växa framöver.

Prioriteringen för arbetet kommer att se följande ut:
* säljuppföljning samt tight coaching med säljteamet
* se till att marknadsförsörjningen går bra (göra prognoser, bearbeta kontakter/mäklare, besöka potentiella marker)
* budgetuppföljning och prognoser


Personprofil
Vi söker dig som är redo att vända upp och ner på saker. Ifrågasätta och tänka nytt. Vi behöver dig som är en driven superentreprenör men också är coachande och inspirerande.
Du kommer att arbeta nära Regionchefen och vi behöver någon som kan plocka ner hans uppkastade bollar - och vice versa, såklart.
Vårt huvudfokus är nöjda kunder. Den filosofin vill vi att du delar med oss!

Vi ser att du önskvärt har följande med dig:
- Lämplig bakgrund exempelvis som säljledare, försäljningschef, affärschef troligen från byggbranschen gärna med inriktning på styckehus, mäkleri eller uthyrningsverksamhet
- Ledarskapserfarenhet
- Erfarenhet av att driva byggentreprenader som utförs av underentreprenörer
- Ha erfarenhet av att hantera en säljorganisation, agentsäljare
- God vana av ekonomisk styrning och rapportering
- Erfarenhet av budgetansvar (P&L)
- FörhandlingsvanaÖvrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö, Hyllie

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Medlemsägda OBOS är en av Sveriges största bostadsutvecklare och ägs av sina 500 000 medlemmar i Norge och Sverige. OBOS erbjuder bostäder för alla livets faser i form av villor, kedjehus och flerbostadshus, i städer och på landsbygden. OBOS verkar i Sverige genom varumärkena OBOS, Smålandsvillan och Myresjöhus. Koncernen har omkring 2 500 anställda, varav knappt 1 000 i Sverige i dotterbolagen OBOS Sverige, OBOS Kärnhem och OBOS Nya Hem.

Ansök nu

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till internationellt företag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 2
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av kundservice och vill du arbeta i en organisation som erbjuder stora möjligheter till varierande arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som kundtjänstmedarbetare till en av våra kunder i Malmö!

PerformIQ söker för kunds räkning en finsktalande kundtjänstmedarbetare för arbete på kontoret i Malmö. Vår kund är ett internationellt företag verksamma inom medicinteknik. I rollen kommer du att vara del av en grupp som erbjuder service såväl internt som externt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:

• Via telefon och email vara behjälplig med exempelvis uppdatering om orderstatus
• Bemöta eventuella kundklagomål
• Registrera och bevaka orders i företagets datasystem
• Bevaka lagerstatus och lägga beställningar vid behov
• Bistå säljare och övrig intern personal med information kring produkter

Personprofil
Du bör sedan tidigare ha erfarenhet av kundservice, exempelvis från butiksarbete, reception eller liknande. För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare krävs vidare:

• God ansvarskänsla där du förstår din stora betydelse i företagets verksamhet
• Att du är energifull och har en känsla för service
• Du är initiativtagande och du ser till att alltid hålla dig sysselsatt
• I ditt arbete är du noggrann och har ett strukturerat förhållningssätt

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du att kommunicera på både svenska, engelska och finska. Därför är det av stor vikt att du är kommunikativ och har goda kunskaper inom alla dessa språk. Finska i tal och skrift är ett krav. Har du erfarenhet av EDI-lösningar och särskilt Omprompt är detta meriterande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundtjänstmedarbetare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Säljare till Invoice Finance AB!

Key account manager
Läs mer Sep 27
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Nu söker vi vår nästa stjärnsäljare!
Vi letar efter dig som utmärker dig genom ditt driv, din sociala kompetens och din förmåga att skapa affärsmöjligheter och stänga dem. Passar detta in på dig kan du vara vår nästa säljare på Invoice Finance AB!

På Invoice Finance AB kommer du att arbeta som säljande företagsrådgivare från första kontakt till avtalsskrivning och efterföljande långsiktig kundvård. Dina dagar kommer att vara varierande med allt från att prospektera och ringa kalla samtal, till att vara ute på fysiska möten och stänga affärer. Du kommer att arbeta både utifrån ett strategiskt och operativt säljfokus där ditt arbete kommer att mätas i KPIer både kort och långsiktigt.

Personprofil
För att lyckas i din karriär hos oss ser vi att du är målmedveten och ser saker utanför boxen. Har inte kunden ett behov vill vi att du har nyfikenheten och kompetensen att hitta en ingång från ett annat håll. Vi behöver en social och utåtriktad medarbetare som ser vinningen i ett bra samarbete mellan interna avdelningar.

Viktiga egenskaper för rollen:
* social
* vara strukturerad
* vara tävlingsinriktad med högt driv
* flexibel

Krav för tjänsten:
* erfarenhet av B2B försäljning (gärna uppsökande mot företag)
* erfarenhet av Officepaketet
* ett par års arbetslivserfarenhet
* svenska i tal och skrift

Meriterande:
* arbetat med finansiella produkter
* utbildning inom någon form av ekonomi

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Vilken aktivitet har du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Säljare?

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

I denna process samarbetar Invoice Finance AB med PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson.
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Invoice Group består av Invoice Finance AB, Billmate och Invoice Inkasso. Alla tre bolagen arbetar under samma tak vilket gör att vi kan ge finansiella råd av högsta kvalitet hela vägen från betalningar till fakturaköp och inkassohantering. Vi strävar efter att skapa förutsättningar för företag att växa genom att erbjuda flexibla och enkla tjänster med marknadens bästa kundsupport.

Ansök nu

Säljare till Invioce Finance AB!

Key account manager
Läs mer Sep 24
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Nu söker vi vår nästa stjärnsäljare!
Vi letar efter dig som utmärker dig genom ditt driv, din sociala kompetens och din förmåga att skapa affärsmöjligheter och stänga dem. Passar detta in på dig kan du vara vår nästa säljare på Invoice Finance AB!

På Invoice Finance AB kommer du att arbeta som säljande företagsrådgivare från första kontakt till avtalsskrivning och efterföljande långsiktig kundvård. Dina dagar kommer att vara varierande med allt från att prospektera och ringa kalla samtal, till att vara ute på fysiska möten och stänga affärer. Du kommer att arbeta både utifrån ett strategiskt och operativt säljfokus där ditt arbete kommer att mätas i KPIer både kort och långsiktigt.

Personprofil
För att lyckas i din karriär hos oss ser vi att du är målmedveten och ser saker utanför boxen. Har inte kunden ett behov vill vi att du har nyfikenheten och kompetensen att hitta en ingång från ett annat håll. Vi behöver en social och utåtriktad medarbetare som ser vinningen i ett bra samarbete mellan interna avdelningar.

Viktiga egenskaper för rollen:
* social
* vara strukturerad
* vara tävlingsinriktad med högt driv
* flexibel

Krav för tjänsten:
* erfarenhet av B2B försäljning (gärna uppsökande mot företag)
* erfarenhet av Officepaketet
* ett par års arbetslivserfarenhet
* svenska i tal och skrift

Meriterande:
* arbetat med finansiella produkter
* utbildning inom någon form av ekonomi

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Vilken aktivitet har du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Säljare?

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

I denna process samarbetar Invoice Finance AB med PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson.
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Invoice Group består av Invoice Finance AB, Billmate och Invoice Inkasso. Alla tre bolagen arbetar under samma tak vilket gör att vi kan ge finansiella råd av högsta kvalitet hela vägen från betalningar till fakturaköp och inkassohantering. Vi strävar efter att skapa förutsättningar för företag att växa genom att erbjuda flexibla och enkla tjänster med marknadens bästa kundsupport.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Invoice Inkasso!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 27
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en stjärna på kundtjänst och söker din nästa utmaning? Se hit!
Invoice Inkasso söker nu ytterligare en medarbetare till sitt team i Malmö. Gillar du att kommunicera både via mail och telefon, samt har en hög effektivitet i ditt arbete kan du vara den vi söker.

På Invoice Inkasso kommer du både att arbeta med inkommande och utringande samtal samt en gemensam mailkorg. Du kommer bland annat arbeta med att:
- kontakta gäldenärer
- hjälpa gäldenären att bli skuldfri genom att skapa amorteringsplaner
- följa upp amorteringsplaner
- administrera register i affärssystem

Personprofil
För att passa in och trivas ser vi att du är strukturerad som person och tycker om en rak och öppen dialog. Varje dag kommer du att möta personer med olika livssituationer och det kommer att krävas att du kan möta dessa, och anpassa dig efter situationen.
Viktiga egenskaper för rollen:
- ansvarsfull
- teamspelare
- ha tempo och ett personligt driv

Krav för tjänsten:
- svenska i tal och skrift
- telefonvana
- erfarenhet av serviceyrken
- erfarenhet av Officepaketet

Meriterande:
- någon form utav ekonomisk bakgrund/intresse

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Vilken aktivitet har du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundservicemedarbetare?

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

I denna processen samarbetar Invoice Inkasso med PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson.
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Invoice Group består av Invoice Finance, Billmate och Invoice Inkasso. Alla tre bolagen arbetar under samma tak vilket gör att vi kan ge finansiella råd av högsta kvalitet hela vägen från betalningar till fakturaköp och inkassohantering. Vi strävar efter att skapa förutsättningar för företag att växa genom att erbjuda flexibla och enkla tjänster med marknadens bästa kundsupport.

Ansök nu

KAM-säljare med driv och intresse för teknik

Key account manager
Läs mer Sep 24
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta med försäljning i ett företag inom logistik som ständigt utvecklas? Zetes söker nu en lösningsfokuserad KAM med ansvar för stora kunder.

I den här rollen kommer du att ha fokus på nykundsbearbetning men även vårda befintliga kunder på hårdvarusidan inom lager och logistik. Du bokar och genomför möten ute hos kund där du skräddarsyr heltäckande lösningar utifrån kundens behov. Målet är att få kunden att se vilka möjliga lösningar som kan användas för att genomföra en förändring i kundens process, som leder till effektivisering. Dina kunder finns från Skåne upp till Mälardalen, vilket innebär att resor kommer att förekomma.

Du erbjuds en spännande tjänst på ett företag som ligger i framkant inom sitt område och ständigt tar marknadsandelar. Vidare får du chansen att sälja lösningar som gör stor skillnad för kundens verksamhet och produktivitet. Genom kontinuerlig kontakt med kunder och leverantörer får du ständigt ny input vilket ger dig goda möjligheter till personlig utveckling.


Personprofil
Vi ser att du har några års erfarenhet av försäljning ute hos kund alternativt via telefon, och känner dig stolt över din titel som säljare. Har du dessutom kunskaper från branschen är det meriterande. Vi ser gärna att du är proaktiv och lösningsorienterad som säljare, vilket innebär att du i tanke och aktion ligger steget före samt har förmågan att se potentiella möjligheter.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du stämmer in på följande:

• Innehar B-körkort
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Driven
• Nyfiken
• Tålmodig

Vidare tar du gärna initiativ och kommer med nya idéer. Du är en god lyssnare som utifrån det du hör och ser kan analysera och hitta den lösning som passar kunden allra bäst.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Vilken aktivitet har du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Säljare? Vi söker dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider med flex samt resor
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson.
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Företagspresentation
Över 80% av Topp 500 företagen i Europa räknar med oss som sin betrodda rådgivare för att optimera sina affärs- och leveransprocesser. Sedan 1984 har våra metoder, lösningar och expertis gjort det möjligt för tillverkare, tredjeparts logistiker och återförsäljare att snabbt anpassa sig och stå i framkant på en marknad i en ständig förändring.
Zetes är ett innovativt företag med fokus på försörjningskedjan. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder för att förbättra deras processer genom bland annat en ökad spårbarhet och visibilitet i varuflödet. I mer än 30 år har vi varit en betrodd rådgivare till ledande organisationer inom Europa


Sökord: försäljning, säljare, account manager, logistik, B2B, kundansvarig, accountmanager, utesäljare, fältsäljare

Ansök nu

Regionssäljare till Bioteria södra Sverige

Utesäljare
Läs mer Sep 16
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av relationsbyggande försäljning? Vill du arbeta i en växande organisation inom en expansiv marknad? Vill du dessutom arbeta med produkter med stark miljöprofil och som ligger i absolut framkant? Då kan tjänsten som Regionssäljare på Bioteria vara rätt tjänst för dig!

Bioteria är ett miljöteknikföretag som varje dag arbetar för att göra världen lite bättre. Genom att ersätta traditionella miljöbelastande lösningar med modern bioteknik har Bioteria infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för sina kunder, miljön och för samhället. Bioteria är övertygade om att bioteknikens visioner, möjligheter och konkreta framsteg kommer att möjliggöra fullständigt miljövänliga och hållbara samhällen. Om du delar denna framtidstro – och dessutom vill vara en aktiv del av den pågående Biorevolutionen så är du rätt person för jobbet.

Som Regionssäljare på Bioteria kommer du att sälja biotekniska systemlösningar med stark miljöprofil inom fettavskiljning, storköksventilation och avfallshantering. Du ansvarar för försäljning mot nya kunder men även för att utveckla befintliga affärer. Dina kunder kommer vara allt från mindre aktörer till större kommuner och fastighetsbolag. Tjänsten kommer att innebära mycket egenansvar men du kommer aldrig att känna dig ensam, på Bioteria arbetar vi nära varandra och sätter laget före jaget. Du har ett tätt samarbete med Försäljningschef och Regionens tekniker där ni har ett gemensamt ansvar att vårda befintliga kundrelationer.


Personprofil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning på fältet och det är meriterande om du har arbetat inom fastigheter, VVS, bygg eller industrisektorn men det är absolut inget krav. Det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper och därför ser vi att du är:

• Kund- och affärsfokuserad.
• Ambitiös och driven.
• Hjälpsam och samarbetsvillig.
• Entusiasmerande och resultatinriktad.
• Kommunikativ och relationsbyggande.

Du har goda kunskaper i Officepaketet. och är van vid att arbeta med och registrera affärsinformation i CRM system.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Kontorstider – flexibelt.
Distrikt: Södra Sverige.


Företagspresentation
Bioteria är just nu inne i en spännande tillväxtfas vilket skapar stora möjligheter för personalen att utvecklas. På Bioteria sätts medarbetaren i fokus. Personalen är Bioterias viktigaste tillgång vilket gör att det investeras i personalens välbefinnande med många olika förmåner. Hos Bioteria blir du en del av ett företag som värnar om goda kulturbeteenden. Du erbjuds ett arbete som varje dag får dig att känna dig viktig. För Bioteria, för samhället och vår planet.Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Oscar Dahl på 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

sökord: distriktsäljare, account manager, key account manager, bioteria, vvs, bygg, miljö, bioteknik, miljöteknik, fettavskiljare, storkök, avfallshantering

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Invioce Inkasso!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 24
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en stjärna på kundtjänst och söker din nästa utmaning? Se hit!
Invoice Inkasso söker nu ytterligare en medarbetare till sitt team i Malmö. Gillar du att kommunicera både via mail och telefon, samt har en hög effektivitet i ditt arbete kan du vara den vi söker.

På Invoice Inkasso kommer du både att arbeta med inkommande och utringande samtal samt en gemensam mailkorg. Du kommer bland annat arbeta med att:
- kontakta gäldenärer
- hjälpa gäldenären att bli skuldfri genom att skapa amorteringsplaner
- följa upp amorteringsplaner
- administrera register i affärssystem

Personprofil
För att passa in och trivas ser vi att du är strukturerad som person och tycker om en rak och öppen dialog. Varje dag kommer du att möta personer med olika livssituationer och det kommer att krävas att du kan möta dessa, och anpassa dig efter situationen.
Viktiga egenskaper för rollen:
- ansvarsfull
- teamspelare
- ha tempo och ett personligt driv

Krav för tjänsten:
- svenska i tal och skrift
- telefonvana
- erfarenhet av serviceyrken
- erfarenhet av Officepaketet

Meriterande:
- någon form utav ekonomisk bakgrund/intresse

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Vilken aktivitet har du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som kundservicemedarbetare?

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

I denna processen samarbetar Invoice Inkasso med PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Pernilla Ingemansson.
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Invoice Group består av Invoice Finance, Billmate och Invoice Inkasso. Alla tre bolagen arbetar under samma tak vilket gör att vi kan ge finansiella råd av högsta kvalitet hela vägen från betalningar till fakturaköp och inkassohantering. Vi strävar efter att skapa förutsättningar för företag att växa genom att erbjuda flexibla och enkla tjänster med marknadens bästa kundsupport.

Ansök nu

Administratör till internationellt företag i Malmö!

Systemadministratör
Läs mer Sep 8
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker för kunds räkning administratörer till Asset Management-avdelningen för arbete på kontoret i Malmö. Vår kund är ett internationellt företag verksamma inom medicinteknik. I rollen kommer du att vara del av en grupp på fyra administratörer som kontrollerar, administrerar och uppdaterar saldon av olika produkter internt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära att:

• Via telefon och email kontakta säljare internt och kontrollera saldon av produkter
• Registrera aktuella saldon i företagets datorsystem
• Kontinuerligt följa upp att korrekta saldon är registrerade i det interna affärssystemet

Personprofil
Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från tjänster med kundkontakt som kundservice, exempelvis från reception eller liknande. Viss tidigare erfarenhet och vana av affärssystem ses vidare som ett krav. För att lyckas i rollen som administratör krävs vidare:

• Att du jobbar strukturerat, har en stor ansvarskänsla och är noggrann
• Att du är trygg i dig själv och kan kommunicera på ett tydligt sätt
• Du är initiativtagande och du ser till att alltid hålla dig sysselsatt

I din roll som administratör kommer du att kommunicera internt med allt från medarbetare till chefsnivå. Du kommer framför allt att kommunicera på engelska, men även svenska. Därför är det av stor vikt att du är kommunikativ och har goda kunskaper inom dessa språk. Engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som administratör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid t.o.m December med möjlighet till förlängning
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Tycker du om att mecka och reparera maskiner? Se hit!

Servicetekniker, maskin
Läs mer Sep 14
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett tekniskt intresse och tycker om att reparera maskiner? Vill du arbeta i en produktion och hjälpa till med att laga och serva deras maskiner? Läs då vidare om rollen som servicetekniker inom produktion till vår kund i Malmö!

Vi söker nu en servicetekniker till vår kund i Malmö för arbete i deras produktion. Vår kund är ett större företag verksamma inom livsmedelsbranschen. I rollen kommer du att arbeta skift och ingå i en grupp om 18 personer där 13 är maskinoperatörer och 5 är servicetekniker. Blir det något avbrott på någon av maskinerna på linjen du arbetar på så är det ditt ansvar i rollen som servicetekniker att ta tag i och lösa. Du ska också i din roll vara behjälplig för maskinoperatörerna och hjälpa till att köra maskinerna vid raster.

Tjänsten passar dig som trivs i en social roll med mycket dagligt samarbete med dina kollegor på ditt skift och du kommer få möjligheten att vara en del av ett innovativt företag med en platt organisation och goda utvecklingsmöjligheter.

Personprofil
För att passa i rollen så är det viktigaste att du har ett genuint intresse för teknik och att mecka med maskiner. Har du till exempel gått fordon eller industri på gymnasiet och/eller arbetat med att reparera till exempel fordon sedan tidigare så kan det fungera. Man behöver alltså inte nödvändigtvis ha erfarenhet av att ha arbetat som servicetekniker i en producerande verksamhet, men såklart är detta meriterande. Vi söker dig som arbetar noggrant, strukturerat och med ett genomgående kvalitetstänk. För att bli aktuell för rollen ser vi även att du:

• Har en teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av tekniskt arbete, gärna inom service, samt god verktygskunskap
• Har lätt för att arbeta i grupp och samarbeta med dina kollegor
• Meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom producerande verksamhet.

Som person är du lyhörd och vill lära dig dina arbetsuppgifter och utvecklas. Vår kund ser gärna att du är en person som vågar komma med förbättringsförslag och vill vara med och utveckla verksamheten.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som servicetekniker. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ: s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 5-skift men kan bli aktuellt med andra skift framöver
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på sara.lindmark@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, service, tekniker, produktion, producerande företag, livsmedel, fordon

Ansök nu