Adecco Sweden AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Adecco Sweden AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Implementeringsadministratör för inköpssystem till Øresundsbron

Inköpsassistent
Läs mer Jul 16
Har du erfarenhet av inköp och inköpssystem? Vill du vara med i en systemimplementation där du får bidra med dina kunskaper och göra skillnad? Skulle du trivas i en organisation med ena benet i Sverige och andra i Danmark? Då kan vi ha jobbet för dig! 

Om tjänsten 
Øresundsbron söker en Implementeringsadministratör för att medverka vid införandet av ett nytt e-handelssystem för inköp och därefter förvaltning av systemet. Du blir en central medarbetare i att införa ett nytt system och kommer att arbeta med både processutveckling/förvaltning och operativt inköpsarbete. Rollen ingår i gruppen Inköp och du kommer rapportera till Inköpskoordinatorn.

I din roll som Implementeringsadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: 

• Delta i implementering av systemlösning och processförändringar
• Konfigurering av e-handelssystem – avtalsadministration
• Löpande förvaltning av e-handelssystemet
• Internsupport för genomförande av inköp och avrop
• Uppföljning och analys av inköp
• Ingå i processteamet för inköpsprocessen

Tjänsten som Implementeringsadministratör är ett konsultuppdrag på 6 månader, med möjlighet till förlängning. Du kommer arbeta på kontoret på Lernacken i Malmö och enstaka resor till kontoret i Örestad kan förekomma. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan kl. 08.00-17.00. Planerad start är i början av oktober. 

Om dig 
Vi söker dig som har erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter och ett intresse för digitalisering och nya system. Som person har du ett driv och är van vid att arbeta självständigt. Du har en god pedagogisk förmåga och motiveras av att stötta och hjälpa andra liksom att skapa en bra teamleverans och goda relationer. Du är strukturerad, har en god analytisk förmåga och kan se både detaljer och helhet. Dessutom är du kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende och att självständigt driva ditt arbete framåt. 

Viktigt för tjänsten är: 

• Eftergymnasial utbildning inom inköp eller motsvarande arbetslivserfarenhet 
• Erfarenhet av att arbeta med processutveckling/processförvaltning
• Erfarenhet av att arbeta med e-handelssystem för inköp (meriterande med Visma Proceedo)
• Flytande svenska i tal och skrift 
• God förståelse för danska
• Erfarenhet av att arbeta med ett upphandlingsverktyg är meriterande
• Erfarenhet av uppföljning och analys (SPEND-analyser) är meriterande 
• Erfarenhet av att implementera nya system eller arbetssätt i en organisation är meriterande 

Om Øresundsbron
Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vår vision är en dynamisk Öresundsregion där alla med bil har rabattavtal. Vi är 145 medarbetare som jobbar för att Øresundsbron ska vara den bästa vägen till upplevelser och möjligheter på andra sidan Öresund. Våra medarbetare skapar möjligheter till vår framgång. Vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet. Ett välfungerande samarbete är en förutsättning för att nå våra mål. Och därför är vi på Øresundsbron hjälpsamma brobyggare.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Øresundsbron med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: 

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetande teamleader/mekaniker till Ramboll

Arbetsledare, tillverkning, elektroniska produkter
Läs mer Jul 17
Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det området du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden.

Din roll:
Som arbetande Team Leader kommer till största del vara en del av det dagliga arbetet som mekaniker men även planera, leda och delta i den dagliga verksamheten. Praktisk kunskap såväl som tidigare ledande tjänst är därför meriterande. Att kunna konstruera och designa tekniska lösningar i Solidworks finns det också ett behov av.

Arbetsuppgifter:
· Arbete som mekaniker
· Ledning av verkstadspersonal.
· Planering och schemaläggning av arbetsuppgifter samt säkerställa effektivitet, punktlighet och kvalitet i utförda uppdrag.
· Ansvar för att upprätthålla en säker arbetsmiljö och följa företagets policyer.
· Budgetansvar och kostnadskontroll.
· Delta i produktionsmöten med övriga enheter.

Om dig:
· Erfarenhet av ledarskap inom verkstads- eller tillverkningssektorn
· Praktiska färdigheter och teknisk kompetens
· Förmåga att leda och motivera ett team
· God kommunikationsförmåga
· Ett bra affärssinne
· Är såväl lösningsorienterad som serviceinriktad, ett bra affärssinne
· Förmåga att arbeta under tryck och hantera flera uppgifter samtidigt
· Kunskap om arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter
· En stark vilja att driva förbättringar och optimera verksamheten
· God datorvana gällande Office och Solidworks
· Körkort B är ett krav, och gärna C eller CE

Högskoleutbildad ingenjör inom maskinteknik, elektroteknik, industriell design eller motsvarande är meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort Malmö, Vevaxelgatan 9

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.
Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - "The Partner for Sustainable Change" - och söker nu dig som vill vara med på denna resa och arbeta för en mer hållbar framtid.

Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Ramboll återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.

Enheten Systems ansvarar för och utvecklar alla mätsystem som används inom Ramboll RST samt externt av våra kunder. Arbetet kan tex omfatta integrering av komponenter, mjukvaruutveckling för systemstyrning eller databearbetning. Inom enheten finns även RST:s verkstad (workshop) där det för närvarande jobbar X medarbetare. I verkstan designas och byggs mätsystem av vitt skilda slag, ofta handlar det om unika kundanpassade lösningar. Verkstan är också de som ansvarar för service och underhåll av mätsystemen. Service sker normalt i vår lokal vid Toftanäs men kan också ske ute i Europa på plats hos våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via Alice.Persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

AML Process Specialist at Ikano Bank in Malmö

Finansanalytiker
Läs mer Jul 18
Do you want to be the AML Process Specialist in a caring, simple, and fully digital bank serving more of the many?  Do you enjoy working in an ever-changing environment, where finding new solutions and welcoming changes will be part of your everyday life? Welcome to Ikano Bank! You will be part of a team, where we create possibilities for a better living by providing banking and financial services for the many people. We do it with different perspectives, natural curiosity and long-term focus.

About the Position

You will be part of the AML Nordic team. The team is responsible for suspicious activity investigations, risk profiling (PEP/RCA and sanctions screening) and implementing enhanced customer due diligence measures in the onboarding and ongoing monitoring of customer relationships in the Nordic market. The process specialist has an overall view and responsibility for AML Nordic processes, lead improvements of the processes and make AML Nordic more effective and efficient. Work closely with Nordic MLROs to ensure SOP, WM & processes follows local legislations in the Nordic countries. You are responsible for communication and implementation of new and improved processes in the AML Nordic team and be part of conducting the quality controls.

As a processes specialist you will have close collaboration with colleagues and team managers in the AML Nordic team, MLROs, CFA, products and colleagues in the different Nordic markets to harmonize, develop and strengthen Ikano Bank’s AML investigation and KYC measures in the Nordic market.   

Background and experience:

• University degree in a Business, Legal, or related field, or equivalent practical experience
• Experience from working in the financial sector
• Experience from AML/KYC-related work would be beneficial
• Knowledge in the AML regulatory and knowledge about corporate structures
• Good understanding for a risk-based approach
• Experience in process mapping
• Good knowledge in the bank’s products
• Excellent Swedish and English communication skills, both verbally and written. Other nordic languages is a preference. 

About You

• Detail oriented and can see the bigger picture 
• Structured, analytical and methodical
• Solution oriented
• Strong collaboration skills 
• Ability to work in fast-paced environment
• Pedagogical
• Driven and proactive
• Good at creating and maintain relationships

Qualifications and Competencies:

• Experience working with and implementing new systems
• Self-driven, fast-paced, proactive, and structured
• Previous experience in similar work is meritorious

We Offer You

At Ikano Bank, you will have the opportunity to represent us to external partners and create a solid foundation for further development. You will get the chance to push boundaries and influence your daily work. All this as part of a caring and open culture where we live our values, work hard, have fun, and operate with a long-term perspective. At Ikano, opportunities arise, and growth follows.

About Ikano Bank

Ikano Bank offers simple and attractive savings and loan products for consumers, sales support services for retailers, and leasing and factoring solutions for businesses. We operate in Sweden, Denmark, Finland, Norway, the UK, Poland, Germany, and Austria. Ikano Bank is part of the Ikano Group, owned by the Kamprad family. Learn more about us at Ikano Group.

Contact Information

For this recruitment, Ikano Bank is collaborating with Adecco. If you have any questions about the position or the recruitment process, please feel free to contact the responsible recruitment consultant:

Annika Nessvold via annika.nessvold@adecco.se or +46 736-84 11 63.

Apply as soon as possible as selection is ongoing.  

Please apply before 2024-08-09.

Ansök nu

AML Investigator at Ikano Bank in Malmö

Finansanalytiker
Läs mer Jul 18
We are looking for a motivated and dedicated professional to join our AML Nordic team as an AML Investigator. In this role, you will play a crucial part in ensuring Ikano Bank´s products and services are safeguarded against money laundering and other criminal activities. If you thrive in dynamic environments and are eager to drive our ambitious AML and KYC goals, this is the opportunity for you!

About the Position

As an AML Investigator, your main responsibilities will include conducting risk-based investigations into suspected transactions and activities, supporting KYC analysts, and ensuring compliance with regulatory requirements. You will be responsible for documenting investigations, updating procedures, and contributing to the bank´s AML/CFT risk assessments. Ensuring all parts of the process function smoothly, from onboarding to quality control, will be a central part of your work.

Background and Responsibilities

• Conduct risk-based investigations of system-generated alerts and manually submitted Suspicious Activity Reports (internal SARs)

• Perform clear and traceable documentation of conducted investigations in relevant systems

• Submit reports to Financial Intelligence Units on time

• Support the KYC team in the review process

• Conduct AML checks for Ikano Bank´s procurement process

• Actively contribute to the bank´s AML/CFT risk assessments based on findings from investigations of suspicious transactions and activities

• Actively contribute to enhancing the bank´s procedures and processes to combat money laundering and terrorist financing

• Support the delivery of AML/CFT training and workshops for new hires and existing AML/KYC investigators, and disseminate knowledge to other parts of the business

• The AML investigator, together with AML Nordic, MLROs, and the AML Specialist team, is a center of expertise for AML at Ikano Bank and will provide advisory support to sales, customer service functions, and other stakeholders

• The role will collaborate closely with the KYC team, MLROs, and the AML Specialist team

About You

We believe that you have an academic background in business, law, or a similar field, or equivalent practical experience. You have a strong understanding of a risk-based approach to protecting the bank and conducting effective investigations, as well as experience working in the financial sector and with AML regulations in the Nordic market. You have a natural aptitude for understanding and using various systems, both internal and external, and you enjoy and are comfortable with change.

Qualifications and Competencies

• Understanding of a risk-based approach
• Knowledge of Ikano Bank´s products and services
• Experience in the financial sector
• Knowledge of AML regulations in the Nordic market
• Preferably university education in business, law, or a related field, or equivalent practical experience
• Fluency in Swedish, Danish, Norwegian, and/or Finnish
• Strong English skills
• Previous experience in the financial sector
• Previous experience in AML-related work
 

We Offer You

At Ikano Bank, you will have the opportunity to represent us to external partners and create a solid foundation for further development. You will get the chance to push boundaries and influence your daily work. All this as part of a caring and open culture where we live our values, work hard, have fun, and operate with a long-term perspective. At Ikano, opportunities arise, and growth follows.

About Ikano Bank

Ikano Bank offers simple and attractive savings and loan products for consumers, sales support services for retailers, and leasing and factoring solutions for businesses. We operate in Sweden, Denmark, Finland, Norway, the UK, Poland, Germany, and Austria. Ikano Bank is part of the Ikano Group, owned by the Kamprad family. Learn more about us at Ikano Group.

Contact Information

For this recruitment, Ikano Bank is collaborating with Adecco. If you have any questions about the position or the recruitment process, please feel free to contact the responsible recruitment consultant:

Annika Nessvold via annika.nessvold@adecco.se or +46 736-84 11 63.

Apply as soon as possible as selection is ongoing.

Please apply before 2024-08-09.

Ansök nu

Extrajobb för studenter inom industrin

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jul 3
Om tjänsten
Vi letar efter engagerade deltidsmedarbetare för roller som operatör och truckförare till vår kund inom industrin. Är du student och vill kombinera dina studier med nya givande arbetsupplevelser? Då kan det vara just dig vi söker!

I rollen som operatör övervakar du produktionsprocesser, producerar varor enligt schemalagda rutiner och justerar maskiner efter behov. Utöver detta ingår uppgifter som packning och paketering. 

Tjänsten har en flexibel start och kan påbörjas omgående. Beroende på vilken avdelning du hamnar på kan arbetstiderna vara 3-skift eller 4skift vilket innebär 12 timmarspass. Vi förväntar oss att du kan arbeta minst 2 dagar i veckan och avsätta cirka 2 veckor för fulltidsutbildning i början. Efter introduktionen har du möjlighet att ange din tillgänglighet och planera dina arbetspass.

För denna position krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50%, såsom studier, pension eller ett annat deltidsjobb.

Om dig
Vi söker efter en person som är redo för ett inspirerande och stimulerande extrajobb där ansvarstagande står i fokus. Om du redan har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, besitter körkort och har tillgång till egen bil, är detta definitivt en fördel. För att passa in i rollen bör du för närvarande vara engagerad i studier eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Flexibilitet är avgörande, eftersom kundens behov kan förändras med kort varsel!

Vi värdesätter att du kan kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift. Eftersom samarbete är kärnan i vårt arbete, är det viktigt att du trivs i ett team där alla jobbar tillsammans för att uppnå gemensamma mål.

Kvalifikationer:
- Studerar eller har annan huvudsysselsättning på minst 50% (detta ska intygas).
- Flexibilitet gällande arbetstider.
- Tillgänglig för 2 veckors upplärning samt jobb cirka 3 dagar i veckan.

Meriterande:
- Erfarenhet inom industrin. 
- Truckkort.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Alla slutkandidater kommer att genomgå en bakgrundskontroll.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig för tjänsten:

Tilde Fridholm via tilde.fridholm@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Line Lead to BAT Fiedler & Lundgren

Arbetsledare, tillverkning, elektroniska produkter
Läs mer Jul 15
About the role
As a Line Lead, you will play a crucial role in leading and developing our team to achieve optimal performance on our production lines. You will be responsible for driving performance improvements, resource planning, staff development, and providing administrative support within your shift team.

In your role you will have the overarching responsibility to enhance performance on the production lines through active engagement in IWS and process management. You will lead and allocate tasks, ensure precise resource planning, and optimize the line structure for maximum efficiency. By coaching individual team members and the team as a whole, and by ensuring compliance with EHS, quality, and hygiene policies, you will create a safe and productive work environment.

In collaboration with HR and the relevant manager, you will also be responsible for employee performance evaluations and salary reviews. Ensuring thorough onboarding for new employees, tracking action plans, and promoting effective use of IWS tools for continuous improvement will also be key aspects of your role.

Additionally, your responsibilities will include administrative tasks such as timekeeping and ordering workwear, along with leading daily line meetings to maintain standards and document improvements. By streamlining both scheduled and unscheduled downtime, you actively work towards achieving our production goals.

The role is a six-month consultancy assignment through Adecco with the intension of transferring into a permanent position. The start is in August and the position is located at our factory in Malmö. You will be working in shifts. 

About you  
We are looking for a skilled leader who takes significant responsibility and prioritizes safety and quality. Your service-oriented approach naturally builds strong relationships and facilitates effective communication at all levels. Your commitment to driving change within the organization is evident, and you have the ability to collaborate and inspire others. As a role model, you uphold the organization´s values and strategically think to achieve common goals. Supporting others´ development and adhering to defined timelines are integral parts of your daily work.

Important for the role:

• 1-3 years of experience in leading teams
• Knowledge/experience of Integrated Work Systems (IWS/Lean)
• Understands the purpose of IWS Pillars, and the methods to achieve desired results
• Good knowledge of Microsoft Office applications (Excel)
• Good knowledge in Swedish and English
• Knowledge of the Work Environment Act & labor law
• Good knowledge of the ANT system is meritorious
• Experience in the food industry is meritorious

About BAT Fiedler & Lundgren
At BAT Fiedler & Lundgren, we work for A Better Tomorrow. Welcome to join this exciting journey in transforming our business.

• Global Top Employer with 53,000 BAT people across more than 180 markets
• Brands sold in over 200 markets, made in 44 factories in 42 countries
• Newly established Tech Hubs building world-class capabilities for innovation in 4 strategic locations
• Diversity leader in the Financial Times and International Women´s Day Best Practice winner
• Seal Award winner – one of 50 most sustainable companies

BELONGING, ACHIEVING, TOGETHER

Collaboration, diversity, and teamwork underpin everything we do here at BAT Fiedler & Lundgren. We know that collaborating with colleagues from different backgrounds is what makes us stronger and best prepared to meet our business goals. Come bring your difference!

Contact details
If you have questions about the position or the recruitment process, you are most welcome to contact the responsible recruiter:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

If you have questions regarding registration, please contact support via info@adecco.se

Welcome with your application!

Ansök nu

Servicetekniker till BAT Fiedler & Lundgren

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jun 25
Om tjänsten
Som Servicetekniker hos BAT Fiedler & Lundgren har du en central roll, du hanterar inte bara tekniskt underhåll utan även viktiga operatörsuppgifter som inkluderar övervakning av maskiner, felsökningar och reparationer. Tillsammans med ditt team strävar du efter att ständigt förbättra och effektivisera BAT´s arbetsprocesser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Tekniskt underhåll.
Felsökning och reparationer.
Justering och övervakning av maskiner.

Tjänsten är på heltid och inleds med ett konsultuppdrag på 6 månader. För rätt kandidat finns det goda möjligheter till en fast anställning hos kund. BAT tillämpar skiftarbete som kan variera mellan 3 och 5-skift. BAT har semester stängt v.29-31. 

Viktigt för tjänsten:
Relevant arbetslivserfarenhet, exempelvis som tekniker, operatör eller mekaniker.
Flytande i svenska, tal och skrift 
God problemlösningsförmåga.
Initiativtagande.

Meriterande:
Erfarenhet från livsmedelsindustrin.
Truckkort.
Kunskap eller erfarenhet av hydrauliksystem.

Vi värdesätter personlig lämplighet högt i vårt urvalsarbete. Bakgrundskontroll kommer att genomföras för alla slutkandidater.

Om BAT
We´ve been around a long time – since 1902 in fact – and have evolved into one of the world´s leading consumer goods companies. We are proud of our history and excited about our transformation journey to build A Better Tomorrow™ by reducing the health impact of our business. We are a leading FTSE company with truly international credentials. Spread across six continents, our regions are the United States of America; Americas and Sub-Saharan Africa; Europe and North Africa; and Asia-Pacific and Middle East.

Few consumer goods companies can claim over 150 million consumer interactions every day and distribution to over 11 million points of sale across more than 180 markets.
There are more than 55,000 BAT people worldwide. By joining British American Tobacco, you will be a part of a company with clear ethos that underpins a future-fit culture to deliver our vision to build A Better Tomorrow™. Our ethos is about being Bold, Fast, Empowered, Diverse and Responsible.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tilde Fridholm via tilde.fridholm@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Web Editor to Perstorp Group in Malmö

Systemadministratör
Läs mer Jul 1
About the role
We are currently seeking a curious and dedicated Web Editor for Perstorp Group in Malmö. As a Web Editor, you will be part of the Corporate Communication team and play a central role in ensuring the company´s strong digital presence. 

In your role as Web Editor your main responsibilities will include:

• Ensuring the website is up-to-date, informative, and user-friendly
• Creating and managing content in the CMS (specifically in Sitecore, Umbraco and Wordpress), which includes copyediting, writing and image processing
• Engage in optimizing SEO 
• Analyzing data using analytics tools such as Google Analytics 4 
• Developing and enhancing the UX experience with a holistic view of the customer journey
• Leading and coordinating web projects in close collaboration with other departments and external suppliers

 

The position is a parental leave for 12 months. Desired start for the position is in the beginning of September. The head office is located in Malmö and there is a possibility of hybrid work. Working hours are Monday to Friday from 08.00 to 17.00.

About You 
We are seeking someone with experience in analyzing data and making data-driven decisions, as well as setting up goals and KPI’s to track and follow up on. You have knowledge or experience in digital marketing and a good technical understanding. You are curious, prestigeless and execute your tasks with precision. Furthermore, you are a team player who collaborates well with others, takes initiative to learn new things and are accustomed to quickly adapting to new contexts. 

Important for the role is: 

• Experience in project management
• Understanding of how to deliver towards strategic goals
• Ability to meet deadlines and prioritize tasks
• Knowledge and experience in digital marketing
• Experience of working in CMS (preferably Sitecore, Umbraco or Wordpress)
• Experience of handling analytics tools such as Google Analytics 4 
• SEO and copywriting skills
• UX knowledge and understanding of user flow on web
• Understanding of web accessibility and GDPR
• Experience in Office 365 suite 
• Fluent in English both spoken and written, since you will be writing in English
• Swedish is an advantage

Meritorious for the position is: 

• Knowledge in Google suite
• Knowledge in Salesforce Account Engagement (Pardot)
• Experience of supporting Marketing Automation activities and campaigns
• HTML/CSS knowledge

About Perstorp Group
We have been in business for 140 years and we have always strived to be in sync with the world around us and reinvented ourselves several times to anticipate and meet customer needs. By driving change, transforming our production, and enabling new solutions we will help industries and products everywhere to become more sustainable. We are fully committed to doing so and to always act respectfully with regard to people, environment, and society.

The Perstorp Group is a world leader in several sectors of the specialty chemicals market for a wide variety of industries and applications. Our products are added to a wide range of products used every day at home, work or leisure.

Contact details
If you have questions about the position or the recruitment process, you are most welcome to contact the responsible recruiter:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

If you have questions regarding registration, please contact support via info@adecco.se

Welcome with your application!

Ansök nu

Fitness & Member Host till Fitness24Seven

Account manager
Läs mer Jul 2
Om tjänsten
Som Fitness & Member Host på Fitness24Seven i Malmö kommer du arbeta i en dynamisk och hälsoinriktad miljö där du kombinerar din passion för träning med ditt intresse för kundkontakt. Du kommer vara en del av ett engagerat team som värdesätter hälsa och service.

I rollen som Fitness & Member Host kommer du att tillhöra anläggningen på Kronprinsen i Malmö.

I din roll som Fitness & Member Host kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Genomföra och delta i events och medlemskvällar 
• Bidra till en positiv kundupplevelse genom att ge utmärkt service och bygga relationer med medlemmar
• Dela ut flyers i marknadsföringssyfte

 
Tjänsten som Fitness & Member Host är en heltidstjänst med start i augusti. Arbetspassen är förlagda måndag - fredag, dag och kvällstid.

Om dig
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieexamen och med ett intresse för försäljning och marknadsföring. Du är serviceminded och trivs i en roll där du får ta egna initiativ. 

Vidare ser vi att du är utåtriktad, driven och har lätt att ta kontakt med nya människor. Du har även ett genuint intresse för träning och hälsa, samt ser en långsiktighet i ditt arbete på Fitness24Seven.

 

Viktigt för tjänsten är:

• Intresse för service och att arbeta med människor
• Intresse för försäljning och förmåga att ta kontakt med människor
• Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ

 

Tidigare erfarenhet från serviceinriktade jobb är meriterande men inget krav. Vi ser också att du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har en god förståelse för engelska. Eftersom rollen innefattar ensamarbete och hantering av betalningsmedel krävs det att du är minst 18 år.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Fitness24Seven
Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På 20 år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 250 anläggningar i 5 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Fitness24Seven med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Louise Ström via louise.strom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Inköpsadministratör till Øresundsbron

Inköpsassistent
Läs mer Jul 9
Har du erfarenhet av inköp och inköpssystem? Vill du vara med i en systemimplementation där du får bidra med dina kunskaper och göra skillnad? Skulle du trivas i en organisation med ena benet i Sverige och andra i Danmark? Då kan vi ha jobbet för dig! 

Om tjänsten 
Øresundsbron söker en Inköpsadministratör för att medverka vid införandet av ett nytt e-handelssystem för inköp och därefter förvaltning av systemet. Du blir en central medarbetare i att införa ett nytt system och kommer att arbeta med både processutveckling/förvaltning och operativt inköpsarbete. Rollen ingår i gruppen Inköp och du kommer rapportera till Inköpskoordinatorn.

I din roll som Inköpsadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: 

• Delta i implementering av systemlösning och processförändringar
• Konfigurering av e-handelssystem – avtalsadministration
• Löpande förvaltning av e-handelssystemet
• Internsupport för genomförande av inköp och avrop
• Uppföljning och analys av inköp
• Ingå i processteamet för inköpsprocessen

Tjänsten som Inköpsadministratör är ett konsultuppdrag på 6 månader, med möjlighet till förlängning. Du kommer arbeta på kontoret på Lernacken i Malmö och enstaka resor till kontoret i Örestad kan förekomma. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan kl. 08.00-17.00. Planerad start är i början av oktober. 

Om dig 
Vi söker dig som har erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter och ett intresse för digitalisering och nya system. Som person har du ett driv och är van vid att arbeta självständigt. Du har en god pedagogisk förmåga och motiveras av att stötta och hjälpa andra liksom att skapa en bra teamleverans och goda relationer. Du är strukturerad, har en god analytisk förmåga och kan se både detaljer och helhet. Dessutom är du kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende och att självständigt driva ditt arbete framåt. 

Viktigt för tjänsten är: 

• Eftergymnasial utbildning inom inköp eller motsvarande arbetslivserfarenhet 
• Erfarenhet av att arbeta med processutveckling/processförvaltning
• Erfarenhet av att arbeta med e-handelssystem för inköp (meriterande med Visma Proceedo)
• Flytande svenska i tal och skrift 
• God förståelse för danska
• Erfarenhet av att arbeta med ett upphandlingsverktyg är meriterande
• Erfarenhet av uppföljning och analys (SPEND-analyser) är meriterande 
• Erfarenhet av att implementera nya system eller arbetssätt i en organisation är meriterande 

Om Øresundsbron
Øresundsbro Konsortiet är ett svenskt-danskt företag som ägs till lika delar av den svenska och danska staten. Øresundsbro Konsortiet äger och driver Øresundsbron mellan Danmark och Sverige. Vår vision är en dynamisk Öresundsregion där alla med bil har rabattavtal. Vi är 145 medarbetare som jobbar för att Øresundsbron ska vara den bästa vägen till upplevelser och möjligheter på andra sidan Öresund. Våra medarbetare skapar möjligheter till vår framgång. Vår organisation är präglad av proaktivitet, förändringsvilja och öppenhet. Ett välfungerande samarbete är en förutsättning för att nå våra mål. Och därför är vi på Øresundsbron hjälpsamma brobyggare.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Øresundsbron med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: 

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör till Lund

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jul 15
Om tjänsten
Vi söker just nu administratörer till heltidstjänst på företag i Malmö/Lund området. Du kommer att arbeta med enklare administrativa uppgifter och fungera som stödfunktion för organisationen i stort. Du kommer arbeta med bearbetning och dokumentation av kundmaterial. Utöver det administrativa arbetet kommer tjänsten även innefatta mycket telefonkontakt med kunder där din känsla för service kommer väl till pass. Vissa ekonomirelaterade uppgifter kan också komma att ingå.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med som fortlöper under minst 6 månader. Det kan finnas möjlighet till förlängning när uppdraget löper ut och på sikt en anställning hos företaget. Arbetstiderna är måndag till fredag 8.00-17.00.

Om dig
Vi söker dig som minst har en avklarad gymnasieutbildning. I rollen som administratör kommer du ha en betydande roll för verksamheten där noggrannhet och struktur är av största vikt. Vi söker dig som trivs med administrativa arbetsuppgifter samtidigt som du drivs av att arbeta serviceinriktat. 

Arbetet kräver att du som person är stresstålig samt har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Du är även en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor när det behövs.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via accsverige@adecco.se. 

Har du frågor angående registrering eller tekniska problem, var god kontakta supporten via info@adecco.se. 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Skåne, Malmö, Lund, Administratör, administration, administrativ assistent, service

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till SEB 24|7 Service

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 1
Brinner du för service och vill jobba i en dynamisk och spännande bransch? Vi söker kundtjänstmedarbetare till SEB:s Telefonbank 24|7 Service i Malmö med planerad start under hösten 2024.   

Om tjänsten
Arbetet på 24|7 Service innebär att ta emot inkommande telefonsamtal från privatkunder gällande olika typer av bankärenden. Du kommer att hjälpa kunderna som kontaktar banken via telefon och vara SEB:s röst utåt. SEB strävar efter att ge sina kunder en service utöver det vanliga och i din roll som kundtjänstmedarbetare förväntas ett stort fokus på affärsmässig och professionell service. Du kommer att arbeta i ett vinnande team som alltid har kundens bästa som högsta prioritering.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du huvudsakligen arbeta med att:

• Hjälpa kunder att lösa olika bankärenden över telefon
• Guidning och utbildning för våra kunder i digitala miljöer och verktyg
• Vid behov slussa kunden vidare till annan kompetens inom SEB
• Ha ett stort fokus på att erbjuda en hög servicenivå och hjälpa kunden i livets olika händelser

Rollen som kundtjänstmedarbetare är en direktrekrytering till SEB med start i höst. Mer information om aktuellt startdatum ges senare under rekryteringsprocessen. Du kommer att vara placerad på SEB:s 24|7 Service i centrala Malmö. Tjänsten är på heltid. Arbetstiderna är huvudsakligen förlagda på dagtid måndag-fredag, där kvälls- och helgarbete förekommer. 

Se nedanstående länk för mer inspiration om hur det är att arbeta på 24|7:
https://www.youtube.com/embed/HT7cHydrJSU?rel=0&showinfo=0

Om dig
Vi söker dig som har ett starkt kundfokus och trivs med att arbeta i ett högt tempo med telefon och dator som främsta arbetsredskap. Du har en personlig mognad, brinner för service och har en god kommunikativ förmåga. Du är även engagerad, effektiv och kan prioritera när det behövs. Du är intresserad av vad som händer i finansbranschen och är nyfiken på den digitala utvecklingen. Tidigare erfarenhet av arbete inom bank, kundtjänst eller liknande är meriterande. 

Viktigt för tjänsten är:

• Tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete 
• Ett genuint intresse för bank och finans
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska
• Du trivs med telefon och dator som arbetsredskap
• Lägst gymnasieexamen, där högskoleförberedande gymnasieutbildning är meriterande 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

SEB erbjuder dig 
En karriär hos SEB innebär oändliga utvecklingsmöjligheter och interna karriärvägar för dig. SEB erbjuder dig som medarbetare en provanställning som förväntas övergå till en tillsvidareanställning. Du som anställd får tillgång till goda förmånserbjudanden och blir en del av ett framåtlutat team i en spännande utvecklingsfas. Rollen innebär en stor variation i ett roligt och utmanande arbete där utveckling och förändring står i fokus. Med ett högt engagemang kommer du tillsammans med dina kollegor bidra till telefonbankens fortsatta framgång.

SEB är övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. 

Läs mer om hur det är att jobba på SEB här: http://www.sebgroup.com/career

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar SEB med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Som en del i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess använder vi oss av logik- och personlighetstester. Det kommer i senare skede även genomföras bakgrundskontroller. Vi gör löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänst, Service, Telefonbanken 24|7, Bank, Finans, SEB banken, Adecco, Malmö

Ansök nu

Skiftledare till vår kund i Malmö

Arbetsledare, tillverkning, elektroniska produkter
Läs mer Jun 28
Är du en driven och engagerad person som vill få möjligheten att arbeta som Skiftledare med personalansvar hos ett företag som ser styrkan i mångfald? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Skiftledare kommer du att arbeta med att leda ett team av maskinoperatörer och servicetekniker i det dagliga arbetet och implementera struktur och rutiner på linjerna. Arbetstiden är förlagd till 5-skift och du kommer att ansvara för ett av skiftlagen. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Skiftledare kommer att innebära:
- Leda ett team med cirka 15 personer och att säkerställa att de följer uppsatta mål och rutiner.
- Rapportera till Cell Manager
- Utveckla, följa upp och coacha din personal
- Arbeta mot uppsatta mål
- Utföra administrativa arbetsuppgifter som t ex rapportering i affärssystemet.
- Arbeta aktivt med Miljö, Hälsa och Säkerhet.
- Utreda avvikelser och implementera förbättringsförslag
- Leda möten

Tjänsten som Skiftledare är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående och det finns goda möjligheter till övertag av kund.

Om dig
Vi söker dig med ett par års erfarenhet inom en ledande roll på ett livsmedelsbolag. Du är personen som ser till att saker blir gjort, effektivt utan att för den delen tumma på struktur och kvalitet. Vidare är du van att arbetsleda grupper och att få samarbete och kommunikation att fungera väl. När det krävs är du inte rädd för att själv stötta upp i det dagliga arbetet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med IWS.

Viktigt för tjänsten:
- Goda kunskaper i engelska
- Vana av att arbeta i skift
- Vana att arbetsleda personal

Det är meriterande om du har arbetat med livsmedelsproduktion.

Ansök nu

Teknisk Säljare till Samvolt AB

Maskinsäljare, entreprenad
Läs mer Jun 26
Samvolt Sweden AB är ett innovativt bolag inom batteriindustrin, med produkter och tekniska lösningar som ska hjälpa marknaden framåt. Samvolt söker nu en teknisk säljare som är redo att växa tillsammans med bolaget. 
 

Om tjänsten

Vi söker en driven och engagerad säljare till Samvolt. I rollen som teknisk säljare är det viktigt att man har ett stort intresse för tekniken, har ett stort självdriv och är prestigelös. Du kommer att arbeta med att hitta nya kunder till Samvolt men även bygga relationer med befintliga. Du kommer att ha en betydande roll i Samvolts fortsatta utveckling och tillväxt och du kommer vara med och driva Samvolt framåt genom nya samarbeten.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare till Samvolt kommer du att vara ansvarig för att aktivt driva försäljningen framåt genom att kontakta potentiella kunder och att använda olika kommunikationskanaler. Du kommer att arbeta med uppsökande försäljning och även bearbetning av befintliga. Ditt huvudsakliga mål kommer vara att bygga starka affärsrelationer, fronta Samvolt och få varumärket att växa.

Som teknisk säljare på Samvolt kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av: 

• Uppsökande försäljning
• Nykundsbearbetning
• Relationsbyggande
• Avtalsskrivning
• Projektledning
• Teknisk konsultation till kund
• Uppföljning under hela försäljningsarbete och leverans, externt mot kunder samt samarbetspartner men även internt mot ledningen
• Samarbete med ledningen//Närmaste chef

Din Bakgrund

Du skall ha bakgrund inom försäljning och ett högt stort driv. Vi ser gärna att du har kunskap eller ett intresse för energilagring och en stor vilja att lära sig. Du har även ha en bakgrund inom el och ha arbetat med detta i olika former, dels hands on men även inom ritning eller som ingenjör. Det är mycket meriterande om du har byggt upp samt skapat ditt eget nätverk inom branschen. Som person är du nyfiken, prestigelös, driven och motiveras av att nå framgång inom försäljning samtidigt som du värdesätter att bygga starka kundrelationer. Viktig för rollen är att du har en god förståelse för produkten och som ser möjligheter till affärer. Du kommer att ha frihet under ansvar och ges utrymme att driva och utveckla ditt arbete.

Erbjudandet

Du välkomnas in i ett företag i en bransch som växer otroligt snabbt där du får en viktig roll. Du kommer att få en gedigen upplärning och utbildning när du börjar på Samvolt och schyssta arbets- och anställningsvillkor. Tjänsten är på 100% och det kommer att ingå en del resande i tjänsten.

Om du vill veta mer

Låter detta intressant? Vänligen kontakta David Berg på tel. 0736-847408 eller david.berg@adecco.se

Ansökningsprocess

Låter detta som en spännande utmaning skall du ansöka så snart som möjligt genom att klicka på länken längst ner.
Vi tar inte emot några ansökningar via mail och din ansökan ska vara skriven på svenska.
Vänta inte med din ansökan, vi kommer att göra löpande urval.

Sista ansökningsdag 2024-07-28.

Om rekryteringsprocessen

Adecco använder sig av personlighetstester och videointervjuer. Dessa skickas till dig via mail. Det är viktigt att genomföra dessa så snart som möjligt för att komma vidare i processen.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Sökord

Ansök nu

Jobba deltid som maskinoperatör i Eslöv

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jun 28
Vi söker engagerade deltidsmedarbetare för att delta i vår kunds team i Eslöv. Arbetspassen kommer att fördelas över tre skift: förmiddag, eftermiddag och natt.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera manuell hantering av glas, lägga på och plocka av glas. Det krävs noggrannhet och stresstålighet och varje glas ska kontrolleras för kvalitet samt synas. Du kommer att räkna och packa glasen enligt specifika instruktioner. Glasen ska sedan packas manuellt. 

Viktigt för tjänsten:
• God förmåga att läsa och förstå förpackningsinstruktioner.
• Viktigt med datorvana
• Förmåga att följa upp och kvalitetssäkra arbete för att säkerställa hög kvalitet på produkterna.
• Det är meriterande om du innehar truckkort
• Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Om dig
För att trivas i arbetet bör du vara ordningsam och kvalitetsmedveten. Vidare ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och strukturerad i ditt arbete och trivs med att arbeta i team. Det är viktigt att du trivs med fysiskt arbete.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via Alice.Persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Quality Performance Coordinator to BAT Fiedler & Lundgren

Kvalitetsmätare, metallprodukter
Läs mer Jun 28
About the role
As a Quality Performance Coordinator, you will drive and coordinate quality activities to meet customer requirements and align with company goals. You will work closely with internal and external stakeholders to ensure the achievement of planned targets. You will support quality standards on the production floor, lab testing, and product release processes, ensuring compliance with inspection plans and quality protocols. You will be responsible for reporting complaints, both locally and globally and be driving continuous improvement initiatives for processes and products at the factory in Malmö.

In your role as Quality Performance Coordinator, your main responsibilities will include:

• Collaborate with Quality Assurance & Compliance, production, and other stakeholders to optimize quality performance in line with factory CBN and goals.
• Develop and execute plans to improve quality metrics and department KPIs.
• Drive continuous improvement initiatives for process and product quality.
• Analyze quality metrics meticulously and use data-driven insights to make improvements.
• Build factory workforce capabilities and support DRBU projects.
• Maintain strict quality standards on the production floor and oversee lab testing processes.
• Proactively seek and implement quality improvement strategies.
• Ensure accurate and timely global and factory quality reporting.

The role as Quality Performance Coordinator is a six-month consultancy assignment with the intension of transferring into a permanent position, starting as soon as possible. You will be employed as a consultant through Adecco.

About you
We are looking for someone with a comprehensive understanding of our manufacturing processes and quality principles, with at least 3-4 years of hands on experience. You have extensive knowledge of consumer-centric quality management and supply chain, as well as an understanding of product integrity and traceability. You have a successful track record in project management and have strong stakeholder management experience. You are careful in delivering high quality in your work, OTIF.

Furthermore, you possess strong skills in known quality standards e.g. ISO and continuous improvement (CI) tools in LEAN, Six Sigma and/or IWS. You are proficient in office programs, particularly Excel, and have robust abilities in influencing communication, presentations, and interpersonal interactions. Experience collaborating across various functions/projects is key and the ability to quickly adapt and self-improve are also essential. Fluency in Swedish and English at a professional level is required.

Important for the role:

• Bachelor/University Degree in science, applied science or engineering.
• Project management training is preferred
• Experience within the field
• Driven, independent and proactive
• Expert in office programmes, especially Excel
• Strong communication and relationship-building skills

We can offer you an exciting and vibrant work environment as you join the talented and ambitious quality team at BAT Fiedler & Lundgren. We will place significant emphasis on personal suitability and we are looking forward to receiving your application.

About BAT Fiedler & Lundgren
At BAT Fiedler & Lundgren, we work for A Better Tomorrow. Welcome to join this exciting journey in transforming our business.

• Global Top Employer with 53,000 BAT people across more than 180 markets
• Brands sold in over 200 markets, made in 44 factories in 42 countries
• Newly established Tech Hubs building world-class capabilities for innovation in 4 strategic locations
• Diversity leader in the Financial Times and International Women´s Day Best Practice winner
• Seal Award winner – one of 50 most sustainable companies

BELONGING, ACHIEVING, TOGETHER

Collaboration, diversity, and teamwork underpin everything we do here at BAT Fiedler & Lundgren. We know that collaborating with colleagues from different backgrounds is what makes us stronger and best prepared to meet our business goals. Come bring your difference!

 

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Marie Ekvall name via marie.ekvall@adecco.se

Welcome with your application!

Ansök nu

Truckförare för extraarbete på terminal

Truckförare
Läs mer Jun 18
Om tjänsten
Som Truckförare hos vår kund kommer du framförallt att arbeta med truckkörning samt data i terminal och lagermiljö. Arbetsuppgifterna kan även komma att innefatta paketering, sortering, lastning och lossning. Arbetet är förlagt på vardagar mellan ca kl. 07.00 - 11.00. Vi är ute efter någon som är tillgänglig flera dagar i veckan, är lättlärd och framför allt har goda kunskaper inom data. 

Tjänsten som Truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående och att du är tillgänglig att arbeta mellan den 1 juli till den 9 augusti. 

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning samt gärna har erfarenhet av att använda dig av en handdator. Det är meriterande om du har kört truck i terminalmiljö. Vidare ser vi att genom din prestiglöshet och servicekänsla kommer trivas bra i rollen. Du förstår vikten av ansvar och försiktigthet när du kör truck.

Viktigt för tjänsten är:

- Truckkort A+B
- Erfarenhet av att köra truck
- Goda kunskaper i svenska språket
- Att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Vi söker personal som kommer att arbeta deltid och därför krävs det att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för tjänsten. Du ska kunna uppvisa ett giltligt studieintyg eller intyg om annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josephine Lee via josephine.lee@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Truckförare för extraarbete på terminal

Truckförare
Läs mer Jun 18
Om tjänsten
Som Truckförare hos vår kund kommer du framförallt att arbeta med truckkörning samt data i terminal och lagermiljö. Arbetsuppgifterna kan även komma att innefatta paketering, sortering, lastning och lossning. Arbetet är förlagt på vardagar mellan ca kl. 15-20.15. Vi är ute efter någon som är tillgänglig flera dagar i veckan, är lättlärd och framför allt har goda kunskaper inom data.

Tjänsten som Truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har en bred erfarenhet av truckkörning. Det är meriterande om du har kört truck i terminalmiljö. Vidare ser vi att genom din prestiglöshet och servicekänsla kommer trivas bra i rollen. Du förstår vikten av ansvar och försiktigthet när du kör truck.

Viktigt för tjänsten är:

- Truckkort A+B
- Bred erfarenhet av att köra truck
- Goda kunskaper i svenska språket
- Att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Vi söker personal som kommer att arbeta deltid och därför krävs det att du är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för tjänsten. Du ska kunna uppvisa ett giltligt studieintyg eller intyg om annan huvudsaklig sysselsättning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josephine Lee via josephine.lee@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör till Lund

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jul 4
Om tjänsten
Vi söker just nu administratörer till heltidstjänst på företag i Malmö/Lund området. Du kommer att arbeta med enklare administrativa uppgifter och fungera som stödfunktion för organisationen i stort. Du kommer arbeta med bearbetning och dokumentation av kundmaterial. Utöver det administrativa arbetet kommer tjänsten även innefatta mycket telefonkontakt med kunder där din känsla för service kommer väl till pass. Vissa ekonomirelaterade uppgifter kan också komma att ingå.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med som fortlöper under minst 6 månader. Det kan finnas möjlighet till förlängning när uppdraget löper ut och på sikt en anställning hos företaget. Arbetstiderna är måndag till fredag 8.00-17.00.

Om dig
Vi söker dig som minst har en avklarad gymnasieutbildning. I rollen som administratör kommer du ha en betydande roll för verksamheten där noggrannhet och struktur är av största vikt. Vi söker dig som trivs med administrativa arbetsuppgifter samtidigt som du drivs av att arbeta serviceinriktat. 

Arbetet kräver att du som person är stresstålig samt har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Du är även en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor när det behövs.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare via accsverige@adecco.se. 

Har du frågor angående registrering eller tekniska problem, var god kontakta supporten via info@adecco.se. 

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Skåne, Malmö, Lund, Administratör, administration, administrativ assistent, service

Ansök nu

1st Line Support för framtida uppdrag

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jul 4
Vi på Adecco Tech söker 1st Line Support för framtida uppdrag hos våra kunder i Malmö. Detta är en proaktiv annons med målet att hjälpa dig hitta en tjänst som matchar din kompetens och önskade karriärväg. Drivs du av att hjälpa människor att hitta lösningar på deras utmaningar och problem? Då är du varmt välkommen hit!

Om tjänsten
Vi söker efter en självgående och engagerad 1st Line Support för att hjälpa oss att ge bästa möjliga kundservice till våra kunder och deras användare. Som 1st Line Support kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa att användarna hos våra kunder har en problemfri upplevelse med sina IT-system och hjälpa till att lösa tekniska frågor på ett effektivt sätt. Genom att skicka in din intresseanmälan ger du oss möjligheten att ha din profil i åtanke när vi letar efter kandidater för konsultuppdrag inom ditt specifika yrkesområde. Därefter kommer vi att kunna kontakta dig när vi får in ett uppdrag som matchar just din profil. Då vi samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du blir kontaktad angående tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Eftersom detta är en proaktiv annons, kan arbetsuppgifterna variera. I rollen som 1st Line Support kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter exempelvis bestå av:

• Felsökning och installation, främst i Windowsmiljö.
• Bistå med teknisk support till användare via telefon, e-post och chatt.
• Ta emot samt registrera ärenden i ärendehanteringssystem.
• Lösa tekniska problem på ett effektivt sätt och övervaka användares ärenden från start till slut.
• Hantera och lösa vanligt förekommande tekniska utmaningar.
• Samarbeta med andra teammedlemmar för att identifiera mönster i problem och bidra till långsiktiga lösningar.

Observera att du genom denna annons gör en intresseanmälan för framtida uppdrag. Vi får löpande in förfrågningar från kunder inom området, och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
Som person är du lyhörd för din omgivning, tydlig i din kommunikation och drivs av problemlösning. Beroende på uppdrag kan specifika krav variera, men generellt ser vi att du möter följande kvalifikationer:

• Erfarenhet av att arbeta med ärendehanteringssystem.
• Kunskap om operativsystem och programvara, inklusive Windows och Office.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
• Förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team.
• God kommunikationsförmåga samt en förmåga att förmedla tekniska frågor på ett lättförståeligt sätt.
• En proaktiv inställning och förmåga att hantera flera ärenden samtidigt.
• Du behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på Adecco Tech strävar efter att vara det självklara valet för våra konsulter och visa vägen till de bästa jobben.

Om ansökan
När vi tagit emot din ansökan kommer första steget i processen vara ett mail med ett eller flera tester, beroende på hur din ansökningsprocess har sett ut hos oss innan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Beatrice Arvidsson via Beatrice.Arvidsson@adecco.se

Om din fråga rör registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via info@adecco.se. 

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Vänligen använd ansökningsformuläret på vår webbplats för att skicka in din ansökan!

Välkommen med din intresseanmälan!

Sökord: Support, ServiceDesk, Felsökning, Windows server, Officeapplikationer (O365), Active Directory, 1st line,

Ansök nu

Arbetande teamleader/mekaniker till Ramboll

Arbetsledare, tillverkning, elektroniska produkter
Läs mer Jun 17
Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det området du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden.

Din roll:
Som arbetande Team Leader kommer till största del vara en del av det dagliga arbetet som mekaniker men även planera, leda och delta i den dagliga verksamheten. Praktisk kunskap såväl som tidigare ledande tjänst är därför meriterande. Att kunna konstruera och designa tekniska lösningar i Solidworks finns det också ett behov av.

Arbetsuppgifter:
· Arbete som mekaniker
· Ledning av verkstadspersonal.
· Planering och schemaläggning av arbetsuppgifter samt säkerställa effektivitet, punktlighet och kvalitet i utförda uppdrag.
· Ansvar för att upprätthålla en säker arbetsmiljö och följa företagets policyer.
· Budgetansvar och kostnadskontroll.
· Delta i produktionsmöten med övriga enheter.

Om dig:
· Erfarenhet av ledarskap inom verkstads- eller tillverkningssektorn
· Praktiska färdigheter och teknisk kompetens
· Förmåga att leda och motivera ett team
· God kommunikationsförmåga
· Ett bra affärssinne
· Är såväl lösningsorienterad som serviceinriktad, ett bra affärssinne
· Förmåga att arbeta under tryck och hantera flera uppgifter samtidigt
· Kunskap om arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter
· En stark vilja att driva förbättringar och optimera verksamheten
· God datorvana gällande Office och Solidworks
· Körkort B är ett krav, och gärna C eller CE

Högskoleutbildad ingenjör inom maskinteknik, elektroteknik, industriell design eller motsvarande är meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort Malmö, Vevaxelgatan 9

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.
Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - "The Partner for Sustainable Change" - och söker nu dig som vill vara med på denna resa och arbeta för en mer hållbar framtid.

Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Ramboll återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.

Enheten Systems ansvarar för och utvecklar alla mätsystem som används inom Ramboll RST samt externt av våra kunder. Arbetet kan tex omfatta integrering av komponenter, mjukvaruutveckling för systemstyrning eller databearbetning. Inom enheten finns även RST:s verkstad (workshop) där det för närvarande jobbar X medarbetare. I verkstan designas och byggs mätsystem av vitt skilda slag, ofta handlar det om unika kundanpassade lösningar. Verkstan är också de som ansvarar för service och underhåll av mätsystemen. Service sker normalt i vår lokal vid Toftanäs men kan också ske ute i Europa på plats hos våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via Alice.Persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior Finance Controller to BAT

Finansiell controller
Läs mer Jul 1
About the role
Are you a student eager to dive into the world of finance while balancing your studies? If so, then this position is suitable for you!

As a Junior Financial Controller for British American Tobacco you will be preparing financial data, managing / analyzing accounts payable and assisting with month/year-end closings. You will be a part of the Finance team where you will cooperate closely with all departments - not only to measure and control, but also to add value to the business.

As a Junior Financial Controller your major responsibilities includes:

• Assisting in managing entry SAP ERP system master data
• Supporting in the consolidation of accounts
• Supporting the company accounts payable management
• Contributing to monthly P&L views and financial statement preparation

The role as Junior Financial Controller is a part-time consultant assignment with starting date as soon as possible. The office is based in Malmö.

About you
We are seeking a student with a passion for finance and an eagerness to learn. You are studying economics and looking for a part-time position to gain experience.

To succeed in this role, you need to have strong thorough understanding of relevant finance tools and systems, specifically Excel. You have experience from working in a dynamic operating environment and experience of dealing with stakeholders.

Qualities we´re looking for in this role:

• Previous experience in Finance, Accounting or Business Administration
• Understanding of accounts payable process would be an advantage
• SAP experience is an advantage
• Ability to handle large volumes of information and present it in an accurate and relevant format
• Strong communication skills, both in Swedish and English

As a person you´re responsible, analytic and you have an ability to organize and prioritize. You can work under pressure, and you can deliver high quality with tight deadlines.

About British American Tobacco
We´ve been around a long time – since 1902 in fact – and have evolved into one of the world´s leading consumer goods companies. We are proud of our history and excited about our transformation journey to build A Better Tomorrow™ by reducing the health impact of our business.

We are a leading FTSE company with truly international credentials. Spread across six continents, our regions are the United States of America; Americas and Sub-Saharan Africa; Europe and North Africa; and Asia-Pacific and Middle East. Few consumer goods companies can claim over 150 million consumer interactions every day and distribution to over 11 million points of sale across more than 180 markets.

There are more than 55,000 BAT people worldwide. Although we have had to adapt how and where we work from since the start of 2020, many of us are based in offices, factories, tech hubs and R&D centers, but lots of us also spend our time out on the road, helping and advising tobacco farmers, and the retailers who sell our products; both valued partners who have always played a major part in our success.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

Welcome with your application!

We kindly ask you to write your application in English.

Keywords
Financial Controller, Controller, Economy, Student, Malmö, Adecco, British American Tobacco

Ansök nu

Rekryterare till globalt bolag i Malmö

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 18
Om tjänsten
I rollen som Rekryterare kommer du ansvara för rekryteringsprocessens olika delar och arbeta med att tillsätta olika tjänster och profiler inom Blue collar. Du kommer att driva hela rekryteringsprocessen med allt från kravprofilstagning, annonsering, urval och intervjuer av kandidater. Du ingår i ett team tillsammans med konsultchefer men du ska kunna arbeta självständigt och driva dina egna ansvarsområden och uppgifter. Rollen ställer höga krav på kommunikation och social kompetens då du kommer ha tät kontakt med såväl kandidater som våra kunder. Ett stort fokus i rollen kommer att ligga på att arbeta proaktivt med rekrytering.

I din roll som rekryterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kravprofilstagning hos kund
- Ansvar för hela rekryteringsprocessen samt proaktiv rekrytering
- Annonsering och kandidatavstämning
- Kandidaturval
- Intervjuer
- Presentation av slutkandidat
- Proaktivt arbete

Tjänsten som Rekryterare är en anställning på 100% med start i september och kommer till en början att vara på 6 månader med goda chanser till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som bygger förtroendeingivande relationer, är affärsmässig och innehar en förmåga att kunna fånga upp kunders önskemål. Som person är du ansvarstagande, flexibel, arbetar strukturerat och när det krävs så har du inga problem med att ta snabba beslut. Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och som mer än gärna sprider din positiva energi. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är det rätt plats för dig!

Vidare förstår du vikten av att arbeta efter uppsatta rutiner samt vara noggrann och effektiv, utan att göra avkall på service och leverans. Din positiva inställning och förmåga till självledarskap gör att du kommer passa in i gruppen och organisationen!

Viktigt för tjänsten är:
- B-körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Larmtekniker till Malmö

Installationstekniker
Läs mer Jun 12
Vi söker nu en larmtekniker som kan ansluta sig till vår kunds team för ett spännande uppdrag i Malmö!

Om tjänsten:

Som larmtekniker kommer du att arbeta med installation och underhåll av larmsystem hos kundens privatkunder. Tjänsten innebär en del resor, så det är viktigt att du är flexibel och redo att arbeta på olika platser.

Krav och Kvalifikationer:

B-körkort är ett krav.

Tidigare erfarenhet av installation är meriterande.

Vem är du? Social kompetens är avgörande då du kommer att interagera med privatkunder. Du är även praktiskt lagd och händig.

Arbetstider: Mån- fre kl 08:00 - 17:00.

Om processen
Kunden har valt att samarbeta med Adecco för denna uthyrningsuppdrag, du blir därför anställd primärt hos oss på Adecco som konsult och kommer att tillhöra konsultverksamhet, detta innebär att om detta uppdrag avslutas så har du möjlighet att testa andra uppdrag i din bransch.
Detta är en heltidsanställning på 100%, som startar med en 6 månaders provanställning med stor möjlighet att bli övertagen av kund.
Primärt utgår du ifrån kundens lokaler i Malmö.

Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Reem Amad nås via Adecco: 010-173 73 00
Frågor angående registrering: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Larmtekniker, Tekniker, Malmö, Adecco

Ansök nu

Lagermedarbetare till BAT Fiedler och Lundgren

Truckförare
Läs mer Jun 7
Om tjänsten
Vi söker en dedikerad individ som är redo att ta sig an rollen som Lagermedarbetare hos BAT Fiedler och Lundgren. Som Lagermedarbetare kommer du att spela en central roll i deras lager. Dina dagliga uppgifter kommer att inkludera att hantera inkommande och utgående varor, säkerställa en effektiv logistik och samarbeta nära teamet för att upprätthålla högsta standard. 

I din roll kommer du att:
- Hantera inkommande och utgående varor
- Säkerställa en effektiv logistik och lagerhållning
- Samarbeta nära teamet för att optimera arbetsflödet

Tjänsten är på heltid och inleds med ett konsultuppdrag på 6 månader. För rätt kandidat finns det goda möjligheter till en fast anställning hos kund. BAT tillämpar 5-skift. BAT har semester stängt v.29-31.

Om dig
Vi söker dig som är en nyfiken och pålitlig lagspelare. Du är öppen för att ta ansvar och är redo att lära dig och växa i din roll. Vi uppskattar hög integritet och moral i vårt team. Tidigare erfarenhet inom lager eller logistik är meriterande. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort
- Svenska i tal och skrift
- God problemlösningsförmåga
- Initiativtagande

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet som lagermedarbetare
- Tidigare erfarenhet inom logistik

Vi värdesätter personlig lämplighet högt i vårt urvalsarbete. För att säkerställa en noggrann bedömning använder vi personlighetstest samt videointervjuer i vår urvalsprocess. En bakgrundskontroll kommer att utföras på alla slutkandidater i rekryteringsprocessen.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare för tjänsten Tilde Fridholm via Tilde.Fridholm@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Maskinoperatör till BAT Fiedler och Lundgren

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jun 5
Om tjänsten
Som Operatör hos vår BAT består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att övervaka produktionen, framställa produkter enligt produktionsschema samt anpassa maskinerna efter behov. I rollen som Maskinoperatör kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att nå resultat och komma med förbättringsförslag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Övervaka produktionen
- Framställa produkter enligt produktionsschema och deadlines
- Anpassa maskinerna beroende på behov
- Tätt samarbete med andra Operatörer och Tekniker i produktionen

Tjänsten som Operatör är ett konsultuppdrag på 6 månader men rätt person kan anställningen senare övergå till en anställning hos kund. BAT tillämpar skiftarbete som kan variera mellan 3 och 5-skift. BAT har semester stängt v.29-31. 
 

Om dig
Vi söker dig som är en nyfiken och ansvarstagande lagspelare. För att lyckas i rollen är du lyhörd och öppen för att ta vara på kompetens och erfarenhet från de runt omkring dig. Vidare bidrar du med egna idéer och perspektiv samt har hög moral och integritet. Har du tidigare erfarenhet från livsmedelsindustrin är det meriterande. Du talar och skriver svenska utan hinder.

Kvalifikationer
- Driv och engagemang för att utvecklas i rollen
- Initiativtagande

Meriterande
- Tidigare erfarenhet som montör/operatör
- Tidigare erfarnenhet inom livsmedsindustrin
- Truckkort 

För att säkerställa en noggrann bedömning använder vi personlighetstest samt videointervjuer i vår urvalsprocess. En bakgrundskontroll kommer att utföras på alla slutkandidater i rekryteringsprocessen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig för tjänsten Tilde Fridholm via Tilde.Fridholm@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionspersonal till uppdrag i Malmö

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Jun 5
Är du en engagerad och arbetsvillig person som trivs med självständigt arbete såväl som att arbeta i team? Då kan vi ha uppdrag i Malmö till dig!

Om tjänsten
Vi söker dedikerade medarbetare som trivs med att utföra noggrant och pilligt arbete. I denna roll kommer du att vara en integrerad del av produktionslinjen och få möjligheten att delta i olika arbetsmoment, inklusive sortering, vägning och paketering av livsmedelsprodukter. Om du brinner för att vara med och skapa högkvalitativa produkter och samtidigt trivs med att vara en del av en dynamisk arbetsmiljö, är detta den perfekta möjligheten för dig!

Vem trivs här?
Vi kommer lägga stort fokus vid arbetsviljan, har du den kommer du komma långt! Har du erfarenhet från produktion, lager eller industri samt ett intresse för branschen är det meriterande. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Arbetet är förlagt till dagtid/ kväll, 2-skift kan därmed förekomma. 

Vi på Adecco och vår kund är för jämställdhet och mångfald, och ser gärna sökande oavsett kön, bakgrund och livserfarenhet. Vi letar efter positiva konsulter som arbetar noggrant, säkert och produktivt.

Är du intresserad?
Skicka in ditt CV och personliga brev genom att ansöka via annonsen. Vi är nyfikna på vad du har gjort tidigare och varför du är rätt person för jobbet. Vi tar inte emot CV via mail, utan ansök direkt genom systemet.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Alice Persson via Alice.Persson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Truckförare sökes till vår kund i staffanstorp

Truckförare
Läs mer Jun 7
Om tjänsten
Vi på Adecco söker nu en truckförare till vår kund i Staffanstorp. Arbetstiderna är förlagda till dagtid med start omgående. Detta är en heltidstjänst, och du kommer att bli anställd hos Adecco.

Arbetsuppgifter:
- Körning och hantering av truck
- Hantering av in- och utleveranser i affärssystem

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som truckförare (motviktstruck) med fokus på in- och utleveranser. Vi kräver ett giltigt truckkort då hantering av material och varor är en central del av arbetet. Det är också nödvändigt med ett B-körkort för att kunna pendla till och från arbetet då vi saknar allmänna kommunikationsmedel till vår plats. Utbildning samt erfarenhet av hantering och transport av farligt gods är en fördel, liksom kunskap om att sköta in- och utleveranser i affärssystem för att underlätta våra processer. Utöver leveranser kan arbetet innefatta lättare produktionsuppgifter vid behov. Vi värdesätter ordningsamhet och noggrannhet samt förmågan att hålla ordning på arbetsplatsen. Att vara samarbetsvillig och initiativrik är viktigt då vi är ett team som arbetar nära varandra.

Viktigt för tjänsten:
- Kunna arbeta dagtid.
- Flytande svenska i tal och skrift
- Truckkort och erfarenhet av truckkörning av motviktstruck.

Meriterande
- Farligt Gods utbilning för Litium Batterier

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Alice.Persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fraud Investigator at Ikano Bank

Finansanalytiker
Läs mer Jun 19
Are you ready for an exciting challenge? We are looking for a dedicated individual to join our Nordic Fraud team as a Fraud Investigator for our consumer products in the Nordic markets where Ikano Bank operates. You will be a key player in preventing and protecting the bank and our customers from fraud. If you thrive on change and want to lead us toward our ambitious goals in fraud prevention, this is the role for you!
 

About the Position
The main responsibilities of a Fraud Investigator will be to analyse, scrutinize, and investigate potential cases of Fraud and report to authorities when required, as well as take appropriate mitigating actions. The Fraud Investigator will constantly keep up to date on market trends and actively apply this knowledge to identify, investigate and prevent instances of fraud. During the process of investigating fraud cases, the investigator will interact with internal stakeholders, external partners, other financial institutions, collections agencies, and local authorities. 

The Fraud Investigator will assist management in the development and implementation of the antifraud control activities both preventive and detective controls. This includes to analyse complex situations and provide guidance, makes recommendations, and/or escalates arising issues timely.

Let’s make a difference in finance for the many people
The candidate is expected to have a personal profile of high working capacity, interest, and experience within this field. We will learn as we go, and a natural curiosity and personal drive will be highly appreciated. The role will interact with stakeholders in all markets, both internally and externally, hence strong stakeholder management is key.

Areas of background and responsibilities

• Sound knowledge and operational experience from fraud investigations
• A strong interest and commitment to fraud prevention and risk mitigation
• Join and participate in forums and drive best practice in fraud prevention
• Conduct thorough, unbiased, and timely investigations into allegations of fraud
• Secure and drive the requirements for the Nordic Fraud team in projects
• Ability to take on a holistic view as well as deep dive into details when needed
• A strong moral compass and a desire to combat fraud and illegal activities, contributing to a broader societal perspective and benefiting both the affected individuals, the bank, and society at large
• Actively support and search for ways to align the ways of working within the fraud area cross markets
• Analyse and identifying patterns and trends in local fraud cases.

 

We offer you
Operating at the centre of events, you will represent us to external partners and create a great foundation for further development. This position is more than what meets the eye. You will get the chance to push boundaries and influence your daily work. All as part of a caring and open culture where we live our values, work hard, have fun, and operate with a long-term perspective. Because here opportunities arise, and growth follows.

About You
We believe you have an academic background and in-depth knowledge of fraud and other banking regulations. Fluency in at least one of the Nordic languages and English. As a person you are open minded, used to work independently and possess great problem-solving skills. You have an ability to manage multiple high-priority issues/deliverables at the same time, take ownership and dare to make decisions.

About us
Ikano Bank offers simple and attractive savings and loan products for consumers, sales support services for retailers, and leasing and factoring solutions for corporate customers. Ikano Bank has a presence in Sweden, Denmark, Finland, Norway, the UK, Poland, Germany, and Austria. Ikano Bank is part of the Ikano Group, an international group of companies active within banking, real estate, production, insurance, data analytics and retail, who owns 51% of the Bank. Ingka Group, a strategic partner in the IKEA franchise system, operating 378 IKEA stores in 31 countries, owns the remaining 49% of Ikano Bank. At Ikano, our vision is to create possibilities for better living. We do this by working together to create simple and meaningful solutions based on fair terms that bring value to our customers. Ikano Group was established in 1988 and is owned by the Kamprad family. Find out more about us on Ikano Group – https://group.ikano

Contact Information
For this recruitment, Ikano Bank is collaborating with Adecco.
If you have any questions about the position or the recruitment process, please feel free to contact the responsible recruitment consultant:

Annika Nessvold via annika.nessvold@adecco.se or +46 736-84 11 63.

Apply as soon as possible as selection is ongoing.
Please apply before 2024-07-05.

Ansök nu

2nd/3rd line support för framtida uppdrag

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 3
Vi på Adecco Tech söker nu efter 2nd och 3rd line supporttekniker för framtida uppdrag hos våra kunder i Malmö. Detta är en proaktiv annons med målet att hjälpa dig hitta en tjänst som matchar din kompetens och önskade karriärväg. Har du en stark teknisk kompetens och förmågan att lösa problem snabbt och effektivt? Har du tidigare levererat högklassig support på 2nd och 3rd line-nivå? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Vi söker efter självgående och engagerade 2nd och 3rd line supporttekniker för att förse bästa möjliga kundservice till våra kunders användare. Du kommer att spela en nyckelroll i att säkerställa att användarna hos våra kunder har en problemfri upplevelse med sina IT-system och hjälpa till att lösa tekniska frågor på ett effektivt sätt. Genom att skicka in din intresseanmälan ger du oss möjligheten att ha din profil i åtanke när vi letar efter kandidater för konsultuppdrag inom ditt specifika yrkesområde. Därefter kommer vi att kunna kontakta dig när vi får in ett uppdrag som matchar just din profil. Då vi samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du blir kontaktad angående tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Eftersom detta är en proaktiv annons för framtida uppdrag kan arbetsuppgifterna variera. I rollen som 2nd och 3rd line supporttekniker kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter exempelvis bestå av:

• Bistå med teknisk support till användare via telefon, e-post och chatt.
• Hantera och lösa tekniska problem och frågor på 2nd eller 3rd line-nivå.
• Ta emot och registrera ärenden i ärendehanteringssystem.
• Arbeta i nära samarbeta med 1st line-support för att effektivt hantera eskalerade ärenden.
• Samarbeta tvärfunktionellt för att förbättra supportprocesser.
• Noggrann dokumentation och rapportering av tekniska problem.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat i en 2nd eller 3rd line supportroll. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Beroende på uppdrag kan specifika krav variera, men generellt ser vi att du möter följande kvalifikationer:

• Tidigare erfarenhet av teknisk support på 2nd eller 3rd line-nivå.
• God teknisk förståelse av operativsystem, nätverk och affärsapplikationer.
• Erfarenhet av att arbeta med ärendehanterings- och dokumentationssystem.
• Starka förmågor gällande felsökning och problemlösning.
• God kommunikationsförmåga anpassad efter användarens tekniska kompetens.
• Förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på Adecco Tech strävar efter att vara det självklara valet för våra konsulter och visa vägen till de bästa jobben.

Om ansökan
När vi tagit emot din ansökan kommer första steget i processen vara ett mail med ett eller flera tester, beroende på hur din ansökningsprocess har sett ut hos oss innan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Beatrice Arvidsson via Beatrice.Arvidsson@adecco.se 

Om din fråga rör registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via info@adecco.se 

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Vänligen använd ansökningsformuläret på vår webbplats för att skicka in din ansökan!

Välkommen med din intresseanmälan!

Sökord
Support, ServiceDesk, Felsökning, Windows server, Officeapplikationer (O365), Active Directory, 2nd line, 3rd line, Andra linjens support, Tredje linjens support, Ärendehantering, Adecco, Malmö

Ansök nu

Digital sälj- och kundtjänstspecialist till Ikano

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 10
Är du en driven säljare med erfarenhet av kundtjänst och digital kommunikation? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Digital sälj- och kundtjänstspecialist i vårt multi-channel team blir du första kontaktpunkten i våra digitala kanaler och på vår kundservicewebbplats. Du ser till att vi levererar en förstklassig kundupplevelse och överträffar våra mål inom försäljning, kundnöjdhet och tillgänglighet. Tillsammans med dina kollegor skapar du en prestations- och feedbackkultur som speglar Ikanos värderingar.

I din roll som Digital sälj- och kundtjänstspecialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Vara huvudkontaktpunkt för befintliga och nya kunder och ge exceptionell service i alla kanaler.
• Använda din expertis inom digital kommunikation för att driva försäljning och kundnöjdhet.
• Proaktivt utveckla och förbättra våra digitala kundmöten.
• Vara en cross-selling expert i våra digitala kanaler.
• Identifiera och implementera förbättringsområden
• Stötta vår kundservicewebbplats och säkerställa att ändringar implementeras baserat på kundfeedback.
• Träna kollegor i digital kommunikation och bidra till teamets utveckling.

Tjänsten är placerad i Malmö, Hyllie, startdatum i augusti.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Om dig
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av kundtjänst/försäljning via digitala kanaler. Som person älskar du att säkerställa att våra digitala kanaler når sin fulla potential och är driven av att leverera och uppnå mål. För dig är prestation och resultat viktigast, och du har en passion för att förbättra arbetssätt och vågar tänka utanför boxen. Du strävar efter självledarskap och tror att inget är omöjligt.

Viktigt för tjänsten är:

• Gedigen erfarenhet av kundservice och försäljning, med fokus på digital kommunikation.
• Bevisade framgångar i att sälja och kommunicera genom digitala kanaler.
• Stark kunskap om digital kundupplevelse, digitala plattformar och kundresor.
• Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och hålla fokus på resultat.
• Utmärkta kommunikationsfärdigheter i skrift.
• Förmåga att anpassa kundmöten efter kundens behov och feedback.
• Stark förmåga till självledarskap och att ta ägandeskap för din egen utveckling.
• Erfarenhet av att arbeta i en agil och snabbt föränderlig miljö.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Ikano
Ikano Bank startades i Sverige precis som IKEA för att ge de "många människorna" ett schysst alternativ i vardagen. Vi slog upp dörrarna 1995 och har idag verksamhet i åtta länder, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Polen, UK och Österrike. Ikano Bank är en del av Ikanogruppen, som äger 51 procent av banken. Ingka-koncernen, en strategisk partner i IKEAs franchisesystem äger resterande 49 procent av banken. Ikano Banks huvudkontor ligger i Malmö och företaget är registrerat i Älmhult där verksamheten en gång grundades.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Extrajobb för studenter inom industrin

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jun 17
Om tjänsten
Vi letar efter engagerade deltidsmedarbetare för roller som operatör och truckförare till vår kund inom industrin. Är du student och vill kombinera dina studier med nya givande arbetsupplevelser? Då kan det vara just dig vi söker!

I rollen som operatör övervakar du produktionsprocesser, producerar varor enligt schemalagda rutiner och justerar maskiner efter behov. Utöver detta ingår uppgifter som packning och paketering. 

Tjänsten har en flexibel start och kan påbörjas omgående. Beroende på vilken avdelning du hamnar på kan arbetstiderna vara 3-skift eller 4skift vilket innebär 12 timmarspass. Vi förväntar oss att du kan arbeta minst 2 dagar i veckan och avsätta cirka 2 veckor för fulltidsutbildning i början. Efter introduktionen har du möjlighet att ange din tillgänglighet och planera dina arbetspass.

För denna position krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50%, såsom studier, pension eller ett annat deltidsjobb.

Om dig
Vi söker efter en person som är redo för ett inspirerande och stimulerande extrajobb där ansvarstagande står i fokus. Om du redan har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, besitter körkort och har tillgång till egen bil, är detta definitivt en fördel. För att passa in i rollen bör du för närvarande vara engagerad i studier eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Flexibilitet är avgörande, eftersom kundens behov kan förändras med kort varsel!

Vi värdesätter att du kan kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift. Eftersom samarbete är kärnan i vårt arbete, är det viktigt att du trivs i ett team där alla jobbar tillsammans för att uppnå gemensamma mål.

Kvalifikationer:
- Studerar eller har annan huvudsysselsättning på minst 50% (detta ska intygas).
- Flexibilitet gällande arbetstider.
- Tillgänglig för 2 veckors upplärning samt jobb cirka 3 dagar i veckan.

Meriterande:
- Erfarenhet inom industrin. 
- Truckkort.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Alla slutkandidater kommer att genomgå en bakgrundskontroll.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig för tjänsten:

Tilde Fridholm via tilde.fridholm@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Underhållstekniker till TePe - dagtid

Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Läs mer Apr 30
Har du ett genuint teknikintresse och vill bli en del av ett företag som ligger i framkant där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Då kanske du är TePes nya underhållstekniker!

Om tjänsten
Vi söker nu en engagerad och driven underhållstekniker till TePe, en framstående aktör inom tillverkning och produktion av munhygienprodukter. Som underhållstekniker kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa driftens kontinuitet genom service, underhåll och reparation av våra maskiner.

Arbetsuppgifter
- Regelbunden service och underhåll av våra maskiner
- Felsökning och reparation vid haveri
- Kommunikation med leverantörer, boka in möten och säkerställa en smidig samarbetsprocess
- Ansvar för att säkerställa tillgängligheten av reservdelar internt
- Du kommer även att vara involverad i och stödja processen vid nyinstallationer av maskiner

I tjänsten som Underhållstekniker erbjuds du en provanställning direkt hos TePe och start sker omgående enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt till dagtid.

Om dig
Vi söker dig som har en bred teknisk förståelse och har tidigare erfarenhet av att arbeta med underhåll och felsökningar. Vidare ser vi att du är initiativtagande, lyhörd och har en mycket god problemlösningsförmåga. Du är flexibel och har lätt för att omprioritera vid plötsliga förändringar i arbetet. Utöver detta trivs du med att arbeta självständigt men har samtidigt enkelt för att samarbeta med andra.

Viktigt för tjänsten
- Bred teknisk förståelse och kunskap inom särskilt hydraulik och pneumatik
- Tidigare erfarenhet av underhållsarbete
- Systemvana
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet av arbete med formsprutor
- Körkort och tillgång till bil
- Elkompetens
- Relevant utbildning

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om TePe
TePe Munhygienprodukter AB, grundat av familjen Eklund 1965, är ett internationellt företag med huvudkontor i Malmö, Sverige. TePe har 460 anställda och en omsättning på 1084 MSEK (2022). Baserat på hållbar innovation och en vision om friska leenden för livet, erbjuder TePe ett komplett sortiment av produkter och lösningar för en god munhälsa, utvecklade i samarbete med tandvårdsexpertis. TePes munhälsoprodukter marknadsförs av dotterbolag och distributörer i 80 länder och säljs via tandläkarmottagningar, apotek, e-handel och detaljhandel.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via Alice.Persson@adecco.se

Vi ser fram emot att välkomna en passionerad och engagerad underhållsteknik till Tepe. Om du har rätt inställning och vill vara en del av vår framgångssaga, skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Undehållstekniker, Underhåll, Tekniker, Mekanik, Automatik, Pneumatik, TePe, Produktion, Adecco, Malmö

Ansök nu

Onsite-Tekniker till framtida uppdrag

Servicetekniker, data
Läs mer Apr 3
Vi på Adecco Tech söker efter Onsite-Tekniker för framtida uppdrag hos våra kunder. Detta är en proaktiv annons med målet att hjälpa dig hitta en tjänst som matchar din kompetens och önskade karriärväg. Är du en teknikentusiast med en passion för praktisk problemlösning? Drivs du av att utveckla dina tekniska färdigheter och hjälpa människor hitta lösningar på sina tekniska problem? Då kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
I rollen som Onsite-Tekniker kommer du att erbjuda teknisk support på plats hos våra kunder. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med kunder och interna kollegor för att säkerställa snabb och effektiv problemlösning. Genom att skicka in din intresseanmälan ger du oss möjligheten att ha din profil i åtanke när vi letar efter kandidater för konsultuppdrag inom ditt specifika yrkesområde. Därefter kommer vi att kunna kontakta dig när vi får in ett uppdrag som matchar just din profil. Då vi samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du blir kontaktad angående tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Då detta är en proaktiv annons, kan arbetsuppgifterna variera beroende på uppdrag. I rollen som Onsite-Tekniker kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter exempelvis bestå av:

• Felsökning av både hård- och mjukvara.
• Hantera och lösa serverrelaterade problem.
• Dokumentera och rapportera ditt arbete för att säkerställa spårbarhet.
• Förebyggande arbete med förbättringar och underhåll av organisationens drift av infrastruktur.
• Stödja den dagliga IT-verksamheten.
• Installera program.
• Utföra installationer av datorer, byte av hårddiskar och internminnen i laptops.

Observera att du genom denna annons gör en intresseanmälan för framtida uppdrag. Vi får löpande in förfrågningar från kunder inom området, och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
Vi söker dig som har en stark känsla för service och problemlösning. Du är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för ditt arbete. Du har tidigare bred erfarenhet av att bistå med IT-support och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Specifika krav kan variera beroende på uppdrag, men generellt ser vi att du möter följande kvalifikationer:

• Eftergymnasial utbildning med inriktning mot IT eller liknande tidigare erfarenhet.
• Goda kunskaper inom hård- och mjukvara.
• Goda kunskaper inom serverdrift, underhåll och felsökning.
• Du behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.
• B-körkort är ett krav.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på Adecco Tech strävar efter att vara det självklara valet för våra konsulter och visa vägen till de bästa jobben.

Om ansökan
När vi tagit emot din ansökan kommer första steget i processen vara ett mail med ett eller flera tester, beroende på hur din ansökningsprocess har sett ut hos oss innan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Beatrice Arvidsson via Beatrice.Arvidsson@adecco.se  

Om din fråga rör registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via info@adecco.se. 

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Vänligen använd ansökningsformuläret på vår webbplats för att skicka in din ansökan!

Välkommen med din intresseanmälan!

 

Sökord: Onsite Technician, Technical Support, IT Support, Server Operations, Hardware, Software, Troubleshooting, Infrastructure, IT Operations, Driving License. Malmö

Ansök nu

Junior Finance Controller to BAT

Finansiell controller
Läs mer Jun 10
About the role
Are you a student eager to dive into the world of finance while balancing your studies? If so, then this position is suitable for you!

As a Junior Financial Controller for British American Tobacco you will be preparing financial data, managing / analyzing accounts payable and assisting with month/year-end closings. You will be a part of the Finance team where you will cooperate closely with all departments - not only to measure and control, but also to add value to the business.

As a Junior Financial Controller your major responsibilities includes:

• Assisting in managing entry SAP ERP system master data
• Supporting in the consolidation of accounts
• Supporting the company accounts payable management
• Contributing to monthly P&L views and financial statement preparation

The role as Junior Financial Controller is a part-time consultant assignment with starting date as soon as possible. The office is based in Malmö.

About you
We are seeking a student with a passion for finance and an eagerness to learn. You are studying economics and looking for a part-time position to gain experience.

To succeed in this role, you need to have strong thorough understanding of relevant finance tools and systems, specifically Excel. You have experience from working in a dynamic operating environment and experience of dealing with stakeholders.

Qualities we´re looking for in this role:

• Previous experience in Finance, Accounting or Business Administration
• Understanding of accounts payable process would be an advantage
• SAP experience is an advantage
• Ability to handle large volumes of information and present it in an accurate and relevant format
• Strong communication skills, both in Swedish and English

As a person you´re responsible, analytic and you have an ability to organize and prioritize. You can work under pressure, and you can deliver high quality with tight deadlines.

About British American Tobacco
We´ve been around a long time – since 1902 in fact – and have evolved into one of the world´s leading consumer goods companies. We are proud of our history and excited about our transformation journey to build A Better Tomorrow™ by reducing the health impact of our business.

We are a leading FTSE company with truly international credentials. Spread across six continents, our regions are the United States of America; Americas and Sub-Saharan Africa; Europe and North Africa; and Asia-Pacific and Middle East. Few consumer goods companies can claim over 150 million consumer interactions every day and distribution to over 11 million points of sale across more than 180 markets.

There are more than 55,000 BAT people worldwide. Although we have had to adapt how and where we work from since the start of 2020, many of us are based in offices, factories, tech hubs and R&D centers, but lots of us also spend our time out on the road, helping and advising tobacco farmers, and the retailers who sell our products; both valued partners who have always played a major part in our success.

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

If you have questions about registration, please contact our support: info@adecco.se

Welcome with your application!

We kindly ask you to write your application in English.

Keywords
Financial Controller, Controller, Economy, Student, Malmö, Adecco, British American Tobacco

Ansök nu

Office Coordinator på deltid till 4C Strategies i Malmö

Administrativ chef
Läs mer Jun 13
Om tjänsten
Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad Office Coordinator till 4C Strategies i Malmö. I denna roll kommer du vara företagets ansikte utåt och förse både besökare och medarbetare med god service och ett professionellt bemötande.

Som Office Coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkludera att ta emot både interna och externa besökare, samt hantera beställningar till kontoret så som lunch, fika, kontorsmaterial och kontorsinredning. Du ansvarar också för kontakten med service- och leverantörsföretag som är kopplat till kontorsservice och underhåll.

Utöver detta kommer du att samarbeta med Office Coordinator i Stockholm för att hantera företagets Office Intranätssida, sköta posthantering och administrera telefonväxeln. Du säkerställer att gemensamma kontorsutrymmen alltid är representativa och deltar i koordineringen av interna och externa events. Dessutom kommer du att vara delaktig i det systematiska arbetsmiljöarbetet för Malmö-kontoret, driva förbättringar samt utveckla service, administrativa rutiner och lösningar inom kontoret.

I din roll kommer du även att supportera med personaladministration, hantera reseräkningar och administrera resor vid behov. Du kommer att stötta vid onboarding samt ge administrativt stöd till ledningspersoner i olika uppgifter enligt överenskommelse.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 60 % med start omgående fram till slutet av december, med möjlighet till förlängning. Du kommer att arbeta på kontoret i Malmö och arbetstiderna är måndag, tisdag och torsdag mellan kl. 08.00-17.00.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom reception, kontorsadministration eller liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du är en positiv och utåtriktad person som trivs i en serviceinriktad roll. Vidare är du organiserad, har en förmåga att kunna arbeta självständigt och trivs med att hantera varierande arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten är:

• Tidigare erfarenhet av receptionsarbete, kontorsadministration eller liknande arbetsuppgifter
• Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift
• Goda datorkunskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om 4C Strategies
4C Strategies is the leading provider of training readiness and organisational resilience solutions. With over 20 years of expertise, we support high-profile international institutions, global enterprises and armed forces across 100 countries. We help you to train effectively and be ready for the resilience challenges ahead.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Svensson via maja.svensson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Som en del i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess använder vi oss av logik- och personlighetstester. Det kommer i senare skede även genomföras bakgrundskontroller. Vi gör löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Office Coordinator, Kontorsadministration, Reception, Administration, Kundservice, Service, Malmö, Adecco

Ansök nu

Truckförare till vår kund i Eslöv (Heltid & Deltid)

Truckförare
Läs mer Apr 24
Om tjänsten
Som truckförare kommer du att arbeta med lagerhantering, truckkörning och godslastning hos vår kund i Eslöv. Arbetstiderna är antngen ständig dag, kväll eller natt, vilket ställer krav på att du kan arbeta samt ta dig till och från jobbet vid dessa tider på dygnet. 

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Lagerhantering
- Truckkörning
- Lasta gods

Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag hos Adecco. Detta är en heltidstjänst. 

Om dig
Vi söker dig som har truckkort B1, motviktstruck. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att köra truck eller liknande maskiner. Vidare ser vi att du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort B1, Motvikt
- B-körkort
- Kan jobba antingen dag,kväll elller natt
- Ta till dig och förstå instruktioner som krävs i arbetet.

Sommartjänst
- Vi har även öppningar till att jobba som truckförare enbart under sommaren. Det är då viktigt att du är tillgänglig under hela sommaren.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan
Tjänsterna tillsätts löpande och rekryteringsarbetet sker därför under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få två tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson på alice.persson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker till BAT Fiedler & Lundgren

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jun 7
Om tjänsten
Som Servicetekniker hos BAT Fiedler & Lundgren har du en central roll, du hanterar inte bara tekniskt underhåll utan även viktiga operatörsuppgifter som inkluderar övervakning av maskiner, felsökningar och reparationer. Tillsammans med ditt team strävar du efter att ständigt förbättra och effektivisera BAT´s arbetsprocesser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Tekniskt underhåll.
Felsökning och reparationer.
Justering och övervakning av maskiner.

Tjänsten är på heltid och inleds med ett konsultuppdrag på 6 månader. För rätt kandidat finns det goda möjligheter till en fast anställning hos kund. BAT tillämpar skiftarbete som kan variera mellan 3 och 5-skift. BAT har semester stängt v.29-31. 

Viktigt för tjänsten:
Relevant arbetslivserfarenhet, exempelvis som tekniker, operatör eller mekaniker.
Flytande i svenska, tal och skrift 
God problemlösningsförmåga.
Initiativtagande.

Meriterande:
Erfarenhet från livsmedelsindustrin.
Truckkort.
Kunskap eller erfarenhet av hydrauliksystem.

Vi värdesätter personlig lämplighet högt i vårt urvalsarbete. Bakgrundskontroll kommer att genomföras för alla slutkandidater.

Om BAT
We´ve been around a long time – since 1902 in fact – and have evolved into one of the world´s leading consumer goods companies. We are proud of our history and excited about our transformation journey to build A Better Tomorrow™ by reducing the health impact of our business. We are a leading FTSE company with truly international credentials. Spread across six continents, our regions are the United States of America; Americas and Sub-Saharan Africa; Europe and North Africa; and Asia-Pacific and Middle East.

Few consumer goods companies can claim over 150 million consumer interactions every day and distribution to over 11 million points of sale across more than 180 markets.
There are more than 55,000 BAT people worldwide. By joining British American Tobacco, you will be a part of a company with clear ethos that underpins a future-fit culture to deliver our vision to build A Better Tomorrow™. Our ethos is about being Bold, Fast, Empowered, Diverse and Responsible.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tilde Fridholm via tilde.fridholm@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Extrajobb som Terminalarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Maj 24
Om tjänsten
Just nu söker vi arbetsvilliga och stresståliga personer till vår kund i Arlöv där du kommer jobba som terminalmedarbetare. Som terminalarbetare arbetar du på en paketbana där du sorterar och hanterar paket. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan ca kl. 10.00-19.30 och vi ser gärna att du finns tillgänglig för att jobba två-tre pass varje vecka.

I din roll som terminalmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Pakethantering och sortering
- Lager- och terminalarbete

Tjänsten som Terminalarbetare är ett konsultuppdrag vid behov. Eftersom uppdraget är en behovsanställning är det ett krav att du har en annan sysselsättning på minst 50% som du kan uppvisa intyg på.

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Du är en flexibel person som tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet inom lager eller industri är detta meriterande.

Vidare är det viktigt att du som person är tillmötesgående, serviceminded och har en positiv inställning i ditt arbete. Du är prestigelös och har god arbetsmoral.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Hög arbetsmoral
- Flexibilitet
- Kan hantera fysiskt krävande arbetsuppgifter i stundtals högt tempo
- Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
- Tillgänglig 2-3 dagar i veckan mellan ca 10:00 - 19:30

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josephine Lee via josephine.lee@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Du är en flexibel person som tycker om att arbeta fysiskt och i högt tempo. Har du tidigare erfarenhet inom lager eller industri är detta meriterande.

Vidare är det viktigt att du som person är tillmötesgående, serviceminded och har en positiv inställning i ditt arbete. Du är prestigelös och har god arbetsmoral.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Hög arbetsmoral
- Flexibilitet
- Kan hantera fysiskt krävande arbetsuppgifter i stundtals högt tempo
- Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
- Tillgänglig 2-3 dagar i veckan mellan ca 10:00 - 19:30

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ellen Nilsson via ellen.nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Ansök nu

Produktionspersonal till framtida uppdrag i Södra Skåne

Lagerarbetare
Läs mer Maj 22
Är du intresserad av att arbeta inom produktionsbranschen? Då kan vi ha uppdrag till dig framöver!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta på heltid hos någon av våra kunder inom produktion i Södra Skåne. Våra kunders vanligt förekommande tjänster är: Maskinoperatör, Truckförare, Lagerpersonal och Servicetekniker. Vi har kunder baserade i Malmö med omnejd, bland annat Lund, Eslöv, Staffanstorp samt Arlöv och därför är körkort och tillgång till bil fördelaktigt. Många av våra kunders produktioner är aktiva dygnet runt vilket innebär att arbetet ofta är förlagt i skiftgångar på dygnets alla timmar.

Du kommer tillsammans med dina arbetskamrater att arbeta efter givna instruktioner samt uppsatta produktionsmål. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina kollegor där arbetsglädje och engagemang är viktiga faktorer. Du kommer att ha en arbetsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha kontakt med din konsultchef på Adecco. Vi gör regelbundna uppföljningar så att du trivs på din arbetsplats.

Vem trivs här?
Du som har erfarenhet från produktion, lager eller industri samt ett intresse för branschen kommer att trivas här. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenheter av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta av. Likaså din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag med 6 månaders visstidsantällning, vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. På lång sikt kan det även finnas möjlighet att bli direktanställd hos någon av våra kunder. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Skicka in ditt CV och personliga brev genom att ansöka via annonsen. Vi är nyfikna på vad du har gjort tidigare och varför du är rätt person för jobbet. Vi tar inte emot CV via mail, utan ansök direkt genom systemet.

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största Rekryterings- och Bemanningsföretag har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via Alice.Persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kvalitetskontrollanter till vår kund i Fosie

Lagerarbetare
Läs mer Maj 22
Vi söker nu noggranna och arbetsvilliga medarbetare för arbete inom returhantering. Arbetsuppgifterna är enkla men viktiga och består av att ta emot retursedlar, granska produkterna och sedan skicka iväg dem igen.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot och hantera retursedlar, granska och bedöma produkter samt skicka iväg godkända returer. Du kommer också att fylla i retursedlar i vårt system och använda Excel för vissa uppgifter. Arbetstiderna är initialt dagtid 08:00-17:00, men det kan bli aktuellt med 2-skift.

Om dig
För denna tjänst söker vi dig som har datorvana, särskilt med Excel, och som har hög arbetsmoral och är tålmodig. Du bör vara villig att utföra monotona arbetsuppgifter och det är meriterande om du har truckkort. Det är viktigt att du kan göra dig förstådd på engelska. Arbetsspråket är engelska.

Start för tjänsten är omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen tveka inte på att
kontakta ansvarig rekryterare för tjänsten: 

Alice Persson via alice.persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Quality Performance Coordinator to BAT Fiedler & Lundgren

Kvalitetsmätare, metallprodukter
Läs mer Jun 4
About the role
As a Quality Performance Coordinator, you will drive and coordinate quality activities to meet customer requirements and align with company goals. You will work closely with internal and external stakeholders to ensure the achievement of planned targets. You will support quality standards on the production floor, lab testing, and product release processes, ensuring compliance with inspection plans and quality protocols. You will be responsible for reporting complaints, both locally and globally and be driving continuous improvement initiatives for processes and products at the factory in Malmö.

In your role as Quality Performance Coordinator, your main responsibilities will include:

• Collaborate with Quality Assurance & Compliance, production, and other stakeholders to optimize quality performance in line with factory CBN and goals.
• Develop and execute plans to improve quality metrics and department KPIs.
• Drive continuous improvement initiatives for process and product quality.
• Analyze quality metrics meticulously and use data-driven insights to make improvements.
• Build factory workforce capabilities and support DRBU projects.
• Maintain strict quality standards on the production floor and oversee lab testing processes.
• Proactively seek and implement quality improvement strategies.
• Ensure accurate and timely global and factory quality reporting.

The role as Quality Performance Coordinator is a six-month consultancy assignment with the intension of transferring into a permanent position, starting as soon as possible. You will be employed as a consultant through Adecco.

About you
We are looking for someone with a comprehensive understanding of our manufacturing processes and quality principles, with at least 3-4 years of hands on experience. You have extensive knowledge of consumer-centric quality management and supply chain, as well as an understanding of product integrity and traceability. You have a successful track record in project management and have strong stakeholder management experience. You are careful in delivering high quality in your work, OTIF.

Furthermore, you possess strong skills in known quality standards e.g. ISO and continuous improvement (CI) tools in LEAN, Six Sigma and/or IWS. You are proficient in office programs, particularly Excel, and have robust abilities in influencing communication, presentations, and interpersonal interactions. Experience collaborating across various functions/projects is key and the ability to quickly adapt and self-improve are also essential. Fluency in Swedish and English at a professional level is required.

Important for the role:

• Bachelor/University Degree in science, applied science or engineering.
• Project management training is preferred
• Experience within the field
• Driven, independent and proactive
• Expert in office programmes, especially Excel
• Strong communication and relationship-building skills

We can offer you an exciting and vibrant work environment as you join the talented and ambitious quality team at BAT Fiedler & Lundgren. We will place significant emphasis on personal suitability and we are looking forward to receiving your application.

About BAT Fiedler & Lundgren
At BAT Fiedler & Lundgren, we work for A Better Tomorrow. Welcome to join this exciting journey in transforming our business.

• Global Top Employer with 53,000 BAT people across more than 180 markets
• Brands sold in over 200 markets, made in 44 factories in 42 countries
• Newly established Tech Hubs building world-class capabilities for innovation in 4 strategic locations
• Diversity leader in the Financial Times and International Women´s Day Best Practice winner
• Seal Award winner – one of 50 most sustainable companies

BELONGING, ACHIEVING, TOGETHER

Collaboration, diversity, and teamwork underpin everything we do here at BAT Fiedler & Lundgren. We know that collaborating with colleagues from different backgrounds is what makes us stronger and best prepared to meet our business goals. Come bring your difference!

 

Contact details
If you have questions about the assignment or the recruitment process, you are welcome to contact responsible recruiter:

Marie Ekvall name via marie.ekvall@adecco.se

Welcome with your application!

Ansök nu

Jobba deltid som maskinoperatör i Eslöv

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Maj 20
Vi söker engagerade deltidsmedarbetare för att delta i vår kunds team i Eslöv. Arbetspassen kommer att fördelas över tre skift: förmiddag, eftermiddag och natt.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera manuell hantering av glas, lägga på och plocka av glas. Det krävs noggrannhet och stresstålighet och varje glas ska kontrolleras för kvalitet samt synas. Du kommer att räkna och packa glasen enligt specifika instruktioner. Glasen ska sedan packas manuellt. 

Viktigt för tjänsten:
• God förmåga att läsa och förstå förpackningsinstruktioner.
• Viktigt med datorvana
• Förmåga att följa upp och kvalitetssäkra arbete för att säkerställa hög kvalitet på produkterna.
• Önskad start vecka 12.
• Det är meriterande om du innehar truckkort
• Du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Om dig
För att trivas i arbetet bör du vara ordningsam och kvalitetsmedveten. Vidare ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och strukturerad i ditt arbete och trivs med att arbeta i team. Det är viktigt att du trivs med fysiskt arbete.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via Alice.Persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Praktik HT24 inom HR på Adecco i Malmö

HR-assistent
Läs mer Maj 20
Studerar du HR, ekonomi eller likvärdigt? Då kan detta vara något för dig!

Adecco i Malmö söker nu dig som ska göra praktik höstterminen 2024 under minst 10 veckor. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom områden som rekrytering, personaladministration och andra HR-relaterade uppgifter. Vill du bli del av ett team där glädje och laganda är de främsta ledorden? Då har vi, som en av världens största HR-partner, praktikplatsen för just dig!

Om din praktik hos oss
Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Vi gör skillnad varje dag eftersom vi alltid har individens utveckling och kundens behov i fokus. Som praktikant hos oss kommer du tillhöra ett team på Adeccos kontor i Malmö som arbetar mot flera spännande kunder inom industri och produktion. Här får du möjlighet att jobba tillsammans med ett affärsorienterat team som präglas av en positiv inställning, lösningsfokus och härlig laganda. Tillsammans med oss är tempot högt, skratten många och ingen dag den andre lik!

Under din praktik kommer du att få medverka i det dagliga arbetet kopplat till bemanning och rekrytering. Detta kan bland annat innebära:

• Administrativa arbetsuppgifter kring våra konsulters anställning
• Urval, telefonintervjuer och referenstagning av kandidater
• Medverkan vid intervjuer och kontraktsskrivning

Om dig
Vi söker dig som är berättigad att göra praktik HT-24 genom din utbildning på Högskola/Universitet under minst 10 veckor. Vi ser gärna att du studerar till personalvetare, beteendevetare, ekonom eller något inom försäljning men det viktigaste är att du är redo att ta dig an nya utmaningar och utvecklas tillsammans med oss!

Vidare ser vi att du som person är social, prestigelös och tycker om att ta dig an arbetsuppgifter från lågt till högt. Du är serviceinriktad, kommunikativ och uppskattar att arbeta i en fartfylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Du har en positiv inställning till utmaningar, är noggrann och strukturerad samt ansvarsfull i ditt eget arbete. Att du är en tävlingsfokuserad person som tycker om att engagera dig affärsmässigt kommer vara nyckeln till din framgång som praktikant hos Adecco!

Notera gärna i din ansökan vilka veckor du önskar ha praktik.

Vi ser framemot din ansökan!

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via Alice.persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Tender Specialist till Orkla Foods

Offertchef
Läs mer Maj 27
Vill du arbeta i en nyckelroll i en marknadsledande organisation där din noggrannhet och analytiska förmåga gör skillnad? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med anbudsprocesser? Då kan rollen som Tender Specialist hos Orkla Foods vara tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Tender Specialist spelar du en avgörande roll i hanteringen av anbud och offerter inom FoodSolutions på Orkla Foods Sverige.

Rollen innebär att du driver hela anbudsprocessen, från det första förfrågningsunderlaget till att analysera kravspecifikationer, utvärdera kostnader och skapa konkurrenskraftiga anbud och offerter. Du hanterar kontering av anbudsfakturor och offerter till grossisterna.

En annan viktig del i rollen är att stödja kunderna genom hela anbudsprocessen och kommunicera effektivt med olika intressenter för att säkerställa en smidig och framgångsrik process. Du spelar en central roll i Orkla Foods anbudsförslag och du dokumenterar med lätthet anbudsprocessen noggrant för framtida referens och analys.

Du är i huvudsak en supportfunktion till våra Key Account Managers(KAM) för affärsområdet Skola/Vård/Omsorg, men det förekommer även support till KAM kedjekunder vid större upphandlingar för contract cater-kunder, restaurangkedjor och hotell.

Om dig
Vi söker dig som har en god förståelse och kunskap om Lagen om offentlig upphandling (LOU), goda kunskaper inom business intelligence (BI), CRM system och affärssystem, gärna SAP. Du är van vid att hantera Officepaketet, framför allt göra beräkningar i Excel. Du behöver behärska matematiska beräkningar, ha affärstänk och vara flytande i svenska, både i tal och skrift.

Det är meriterande med erfarenhet av offentliga upphandlingar i en roll som leverantör, grossist eller köpande myndighet. Det är ett extra plus om du har erfarenhet från matupphandlingar via grossist. Om du har eftergymnasial utbildning liksom tidigare erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning så kan detta hjälpa dig i rollen. Därtill är det till fördel om du har kunskap om foodservicemarknaden i Sverige.

Som person behöver du vara analytisk och noggrann. Du kommer ha flertalet kontaktytor och därmed är det viktigt att du är en person som vill hålla en hög servicenivå med snabb återkoppling till våra kunder. Du är också en van lagspelare som tycker om att samarbeta på flera nivåer, både externt och internt inom organisationen.

Om Orkla Foods Sverige
Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Vi är en lokal samhällsaktör som med våra 1500 medarbetare gör skillnad och bidrar till en mer hållbar och hälsosam vardag. Mer än 90 procent av det vi säljer i Sverige tillverkar vi lokalt på någon av våra 9 anläggningar. Vi går i täten för hållbar produktutveckling och innovation genom våra välkända varumärken Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns.

Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Orkla Foods Sverige med Adecco. Sista ansökningsdagen är 18 juni. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Cecilia Danlarén
cecilia.danlaren@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningskonsult till Outsource i Malmö

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 27
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och spela en central roll i en dynamisk organisation? Hos Outsource får du chansen att verkligen göra skillnad med din expertis och ditt entreprenörskap. Om du är en kvalitetsinriktad redovisningskonsult med erfarenhet, då kan rollen hos Outsource vara den utmaning du letar efter!

Om tjänsten
Som en del av Outsource kommer du att arbeta nära kunder och hantera alla aspekter av deras löpande behov av bokföring, bokslut, löner och rådgivning. Som redovisningskonsult hos oss kommer du att ha egna kunder, främst ägarledda mindre aktiebolag. Du kommer att vara en av våra ambassadörer och ett viktigt bollplank för våra klienter, samarbetandes nära med kunniga kollegor.

Vi arbetar alltid i kundteam eller par, där varje par består av en ansvarig och en stödjande medarbetare. Vårt interna administrativa stöd ger dig möjlighet att fokusera på det som är viktigast och mest utvecklande för dina kunder. I våra uppdrag är den rådgivande rollen alltid mycket uppskattad och en central del av vårt erbjudande till kunderna. Vårt kontor är centralt beläget på Skeppsbron 13B i Malmö, och vi sitter i nyrenoverade lokaler. Naturligtvis finns möjligheten att välja att arbeta från hemmakontoret de dagar som passar dig bättre.

Önskat startdatum för tjänsten är omgående och det kommer ske ett löpande urval av lämpliga kandidater.

Om dig
För att lyckas i rollen som redovisningskonsult hos oss bör du ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller flera års erfarenhet i en liknande position med eget kundansvar. Du är bekväm med att hantera en mängd olika arbetsuppgifter inom redovisningsområdet och uppskattar den variation som jobbet innebär. Även om vi värdesätter din erfarenhet och ditt intresse för bokslut, redovisning, samt lönehantering. Du är nyfiken på digitaliseringens möjligheter och ser det som en chans att effektivisera och förnya arbetssätten. Du är van vid att använda olika systemstöd, såsom Fortnox, Capego och behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift. Det är meritererande om du kan andra system såsom Visma.

Personlighetsmässigt har du en hög samarbetsförmåga, kvalitetsinriktad, strukturerad och självgående. Du har också ett genuint intresse för service och är medveten om ditt ansvar som konsult– du är bra på att prioritera och har en naturlig förmåga att se vad som effektiviserar och driver utvecklingen framåt.

Om Outsource
Outsource är en byrå med fokus på entreprenörskap och företagande med tjänster inom rådgivning och redovisning. Byrån startades för att vi har ett starkt intresse för ekonomi och för att vi såg ett stort behov av bättre lösningar för små och medelstora företag. Vi ser alltid till vår kunds hela affär och inte enbart till redovisningen. Vi är engagerade i våra klienters verksamheter och ser gärna att man vänder sig till oss för sina företagsrelaterade behov. Det är få saker som vi inte kan lösa inom våra etablerade nätverk. Vi möjliggör ett bekymmersfritt företagande!

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Outsource med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Annika Nessvold, annika.nessvold@adecco.se eller 0736 84 11 63.

Har du frågor angående registrering, vänligen kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Extrajobb för studenter inom industrin

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jun 4
Om tjänsten
Vi letar efter engagerade deltidsmedarbetare för roller som operatör och truckförare till vår kund inom industrin. Är du student och vill kombinera dina studier med nya givande arbetsupplevelser? Då kan det vara just dig vi söker!

I rollen som operatör övervakar du produktionsprocesser, producerar varor enligt schemalagda rutiner och justerar maskiner efter behov. Utöver detta ingår uppgifter som packning och paketering. 

Tjänsten har en flexibel start och kan påbörjas omgående. Beroende på vilken avdelning du hamnar på kan arbetstiderna vara 3-skift eller 4skift vilket innebär 12 timmarspass. Vi förväntar oss att du kan arbeta minst 2 dagar i veckan och avsätta cirka 2 veckor för fulltidsutbildning i början. Efter introduktionen har du möjlighet att ange din tillgänglighet och planera dina arbetspass.

För denna position krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50%, såsom studier, pension eller ett annat deltidsjobb.

Om dig
Vi söker efter en person som är redo för ett inspirerande och stimulerande extrajobb där ansvarstagande står i fokus. Om du redan har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, besitter körkort och har tillgång till egen bil, är detta definitivt en fördel. För att passa in i rollen bör du för närvarande vara engagerad i studier eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Flexibilitet är avgörande, eftersom kundens behov kan förändras med kort varsel!

Vi värdesätter att du kan kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift. Eftersom samarbete är kärnan i vårt arbete, är det viktigt att du trivs i ett team där alla jobbar tillsammans för att uppnå gemensamma mål.

Kvalifikationer:
- Studerar eller har annan huvudsysselsättning på minst 50% (detta ska intygas).
- Flexibilitet gällande arbetstider.
- Tillgänglig för 2 veckors upplärning samt jobb cirka 3 dagar i veckan.

Meriterande:
- Erfarenhet inom industrin. 
- Truckkort.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Alla slutkandidater kommer att genomgå en bakgrundskontroll.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig för tjänsten:

Tilde Fridholm via tilde.fridholm@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

1st Line Support för framtida uppdrag

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 22
Vi på Adecco Tech söker 1st Line Support för framtida uppdrag hos våra kunder i Malmö. Detta är en proaktiv annons med målet att hjälpa dig hitta en tjänst som matchar din kompetens och önskade karriärväg. Drivs du av att hjälpa människor att hitta lösningar på deras utmaningar och problem? Då är du varmt välkommen hit!

Om tjänsten
Vi söker efter en självgående och engagerad 1st Line Support för att hjälpa oss att ge bästa möjliga kundservice till våra kunder och deras användare. Som 1st Line Support kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa att användarna hos våra kunder har en problemfri upplevelse med sina IT-system och hjälpa till att lösa tekniska frågor på ett effektivt sätt. Genom att skicka in din intresseanmälan ger du oss möjligheten att ha din profil i åtanke när vi letar efter kandidater för konsultuppdrag inom ditt specifika yrkesområde. Därefter kommer vi att kunna kontakta dig när vi får in ett uppdrag som matchar just din profil. Då vi samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du blir kontaktad angående tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Eftersom detta är en proaktiv annons, kan arbetsuppgifterna variera. I rollen som 1st Line Support kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter exempelvis bestå av:

• Felsökning och installation, främst i Windowsmiljö.
• Bistå med teknisk support till användare via telefon, e-post och chatt.
• Ta emot samt registrera ärenden i ärendehanteringssystem.
• Lösa tekniska problem på ett effektivt sätt och övervaka användares ärenden från start till slut.
• Hantera och lösa vanligt förekommande tekniska utmaningar.
• Samarbeta med andra teammedlemmar för att identifiera mönster i problem och bidra till långsiktiga lösningar.

Observera att du genom denna annons gör en intresseanmälan för framtida uppdrag. Vi får löpande in förfrågningar från kunder inom området, och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig
Som person är du lyhörd för din omgivning, tydlig i din kommunikation och drivs av problemlösning. Beroende på uppdrag kan specifika krav variera, men generellt ser vi att du möter följande kvalifikationer:

• Erfarenhet av att arbeta med ärendehanteringssystem.
• Kunskap om operativsystem och programvara, inklusive Windows och Office.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
• Förmåga att arbeta självständigt och som en del av ett team.
• God kommunikationsförmåga samt en förmåga att förmedla tekniska frågor på ett lättförståeligt sätt.
• En proaktiv inställning och förmåga att hantera flera ärenden samtidigt.
• Du behärskar svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Vi på Adecco Tech strävar efter att vara det självklara valet för våra konsulter och visa vägen till de bästa jobben.

Om ansökan
När vi tagit emot din ansökan kommer första steget i processen vara ett mail med ett eller flera tester, beroende på hur din ansökningsprocess har sett ut hos oss innan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Beatrice Arvidsson via Beatrice.Arvidsson@adecco.se

Om din fråga rör registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport via info@adecco.se. 

Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Vänligen använd ansökningsformuläret på vår webbplats för att skicka in din ansökan!

Välkommen med din intresseanmälan!

Sökord: Support, ServiceDesk, Felsökning, Windows server, Officeapplikationer (O365), Active Directory, 1st line,

Ansök nu

Arbetande teamleader/mekaniker till Ramboll

Arbetsledare, tillverkning, elektroniska produkter
Läs mer Maj 16
Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det området du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden.

Din roll:
Som arbetande Team Leader kommer till största del vara en del av det dagliga arbetet som mekaniker men även planera, leda och delta i den dagliga verksamheten. Praktisk kunskap såväl som tidigare ledande tjänst är därför meriterande. Att kunna konstruera och designa tekniska lösningar i Solidworks finns det också ett behov av.

Arbetsuppgifter:
· Arbete som mekaniker
· Ledning av verkstadspersonal.
· Planering och schemaläggning av arbetsuppgifter samt säkerställa effektivitet, punktlighet och kvalitet i utförda uppdrag.
· Ansvar för att upprätthålla en säker arbetsmiljö och följa företagets policyer.
· Budgetansvar och kostnadskontroll.
· Delta i produktionsmöten med övriga enheter.

Om dig:
· Erfarenhet av ledarskap inom verkstads- eller tillverkningssektorn
· Praktiska färdigheter och teknisk kompetens
· Förmåga att leda och motivera ett team
· God kommunikationsförmåga
· Ett bra affärssinne
· Är såväl lösningsorienterad som serviceinriktad, ett bra affärssinne
· Förmåga att arbeta under tryck och hantera flera uppgifter samtidigt
· Kunskap om arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter
· En stark vilja att driva förbättringar och optimera verksamheten
· God datorvana gällande Office och Solidworks
· Körkort B är ett krav, och gärna C eller CE

Högskoleutbildad ingenjör inom maskinteknik, elektroteknik, industriell design eller motsvarande är meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort Malmö, Vevaxelgatan 9

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.
Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - "The Partner for Sustainable Change" - och söker nu dig som vill vara med på denna resa och arbeta för en mer hållbar framtid.

Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Ramboll återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.

Enheten Systems ansvarar för och utvecklar alla mätsystem som används inom Ramboll RST samt externt av våra kunder. Arbetet kan tex omfatta integrering av komponenter, mjukvaruutveckling för systemstyrning eller databearbetning. Inom enheten finns även RST:s verkstad (workshop) där det för närvarande jobbar X medarbetare. I verkstan designas och byggs mätsystem av vitt skilda slag, ofta handlar det om unika kundanpassade lösningar. Verkstan är också de som ansvarar för service och underhåll av mätsystemen. Service sker normalt i vår lokal vid Toftanäs men kan också ske ute i Europa på plats hos våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via Alice.Persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verkstadsmekaniker till Ramboll

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Maj 16
Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring och samtidigt få utvecklas vidare inom det området du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden.

Vi söker dig:
Som är framåtlutad och teknikintresserad verkstadstekniker, som gillar fordon, elektronik och den senaste tekniken. Som vill ha ett fritt arbete med stort egenansvar och som har en lösningsorienterad, då den ena dagens utmaningar sällan är likt den andra. Arbetet är förlagt till dagtid.

Om tjänsten:
I verkstan designas och byggs mätsystem av vitt skilda slag, ofta handlar det om unika kundanpassade lösningar. Verkstan är också de som ansvarar för service och underhåll av mätsystemen. Service sker normalt i vår lokal vid Toftanäs men kan också ske ute i Europa på plats hos våra kunder. I din roll som mekaniker/montör kommer du vara en del av teamet i verkstaden. Tjänsten som mekaniker är ett konsultuppdrag på 6 månader - 12 månader, och för rätt person kan anställningen övergå till en fast anställning hos kunden.

Om dig:
· Tidigare erfarenhet av arbete som montör/mekaniker
· Starka praktiska färdigheter och teknisk kompetens
· Kan du svetsa och svarva är det en stor fördel
· Har du erfarenhet elektroteknik samt CAD så är det också av stort värde
· God kommunikationsförmåga
· Är såväl lösningsorienterad som serviceinriktad
· Förmåga att arbeta under tryck och hantera flera uppgifter samtidigt
· Kunskap om arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter
· En stark vilja att driva förbättringar och bidra till att optimera verksamheten
· Körkort B är ett krav, och gärna CE

Meriterande:
Högskoleutbildad ingenjör inom maskinteknik, elektroteknik, industriell design eller motsvarande 

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Placeringsort Malmö, Vevaxelgatan 9

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.

Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - "The Partner for Sustainable Change" - och söker nu dig som vill vara med på denna resa och arbeta för en mer hållbar framtid.

Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Ramboll återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via Alice.Persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu