Adecco Sweden AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Adecco Sweden AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Receptionist

Administrativ assistent
Läs mer Dec 8
Nytt
Om tjänsten
Vi söker just nu receptionister till kommande uppdrag i Malmö. Är du en utåtriktad och stresstålig person med känsla för service? Uppskattar du mötet med människor och ser värdet i ett första bemötande? Då kan du vara rätt person för oss!

Rollen som receptionist är bred, arbetsuppgifter som kan förekomma är besöksmottagning, posthantering, mötesbokningar, administrativt arbete som inköp, reseräkningar, fakturahantering m.m.

Du är van vid att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt, du kan prioritera och tycker att dagen blir roligare om du hela tiden har saker att göra. 

Om dig
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, god datavana samt erfarenheter från reception eller liknande arbete. Du får egergi av att träffa människor och gillar att ha många bollar i luften. I rollen som receptionist är du företagets ansikte utåt, du har en betydande roll i verksamheten där nogrannhet och struktur är av största vikt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare ser vi att du är positiv och prestigelös. Du brinner för service, och är mån om att ge ett gott bemötande även i stressade situationer. Du är flexibel samt en fena på att vända låsningar till lösningar. Du är en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor där det behövs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos många olika spännande företag och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se alt. 0736 84 72 01
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord
receptionist, reception, frontdesk, kundservice, kundtjänst, Malmö,Skåne, Adecco,

Ansök nu

HR-konsulter till kommande uppdrag

HR-assistent
Läs mer Dec 8
Nytt
Vill du växa karriärmässigt och drivs av att ta dig an nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av brett HR-arbete? Är du driven, kommunikativ och resultatorienterad? Nu söker Adecco nya HR-konsulter till framtida uppdrag. Tveka inte att ansöka redan idag om det låter intressant.

Om tjänsten
Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina arbetsuppgifter kan komma att innebära bland annat:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare erfarenhet av brett HR-arbete eller liknande arbetsuppgifter och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.
Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du trivs i en teambaserad roll och med ett nära samarbete till dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Viktigt för tjänsten är:

- Tidigare erfarenhet från HR-arbete
- Erfarenhet av att arbeta strukturerat i ett högt tempo, utan att göra avkall på leverans och kvalitet
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift. CV skall bifogas på både svenska och engelska.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Fatima Bekori 073 684 70 28 alt. Fatima.Bekori@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR-partner, HR-konsult, HR-administratör, HR-admin

Ansök nu

Rekryterare till framtida uppdrag

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 9
Om tjänsten

I rollen som rekryteringskonsult kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta med att tillsätta olika tjänster och profiler. Du kommer att stötta dina kollegor i hela rekryteringsprocessen med allt från search, annonsering, urval och intervjuer av kandidater. Du kan komma att ingå i ett team tillsammans med andra rekryterare men ska också kunna arbeta självständigt och driva egna ansvarsområden och uppgifter. Rollen ställer höga krav på kommunikation och social kompetens då du kommer ha tät kontakt med såväl kandidater som interna medarbetare.

I din roll som rekryterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Stötta dina kollegor under hela rekryteringsprocessen.
- Planering och koordinering av det dagliga arbetet.
- Löpande administration kopplat till rekryteringsprocessen.

Om dig

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom rekrytering och som har en relevant utbildning inom området. Som person är du resultatorienterad och brinner för att hitta rätt person till rätt plats. Ditt engagemang och driv samt din goda kommunikations- och samarbetsförmåga gör att du också får med dig andra framåt. Som rekryteringskonsult arbetar du i en dynamisk miljö där du behöver kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vi tror också att du inger ett stort förtroende, har en hög personlig integritet, ett affärsfokus samt att du är en relationsbyggande person med förmågan att hantera såväl kandidater som beställande chefer och andra intressenter på bästa sätt.

Om Adecco

Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Fatima Bekori via Fatima.bekori@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan

Sökord
Rekrytering, Rekryterare, HR, Human resources, Malmö, Skåne, Adecco

Ansök nu

Kommande uppdrag inom mjukvaruutveckling!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 3
Om tjänsten:

Vi söker erfarna mjukvaruutvecklare till kommande konsultuppdrag på heltid. Du kommer att arbeta med högkvalitativ mjukvaruutveckling för att säkerställa snabb, säker och kontinuerlig leverans av programvara. Rollerna varierar och kan innebära arbete inom både fullstackutveckling och fokusering på back-end- eller front-endarbete. Arbetsuppgifterna kan innebära att designa, utveckla, testa, distribuera, underhålla och förbättra programvara samt utveckla kod och mjukvaruarkitektur. Du arbetar i team tillsammans med andra mjukvaruutvecklare men ska också kunna arbeta självständigt och driva egna ansvarsområden och uppgifter. Ta chansen att utvecklas i en stimulerande och internationell miljö!

I rollen som mjukvaruutvecklare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innebära:
      - Säkerställa högkvalitativ leverans av programvara.
      - Underhålla och utveckla programvara.

Om dig:

Vi söker dig med ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling som vill stötta företag i en digital värld i ständig förändring. Vidare har du har eftergymnasial utbildning inom området. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av exempelvis mjukvaruutveckling, kodning, dataflödesanalys, molntjänster samt webbhanteringsprogram. Kompetens inom exempelvis Java, Node, Typescript och/eller andra programmeringsspråk är meriterande. Som person är du noggrann och strukturerad och har ett tydligt lösningsfokus och kvalitetstänk. Du trivs att arbeta i en internationell miljö där engelska delvis är arbetsspråk. Vi ber dig således skicka in ditt CV på engelska vid ansökan.

Viktigt för tjänsten är:
      - Eftergymnasial utbildning inom mjukvaruutveckling.
      - Tidigare erfarenhet inom området.
      - Flytande i svenska och engelska.

Om Adecco:

Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Kontaktuppgifter:

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Gabriella Bryngemark på gabriella.bryngemark@adecco.se 
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Vi ber dig bifoga CV på engelska. Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
Mjukvaruutveckling, mjukvaruutvecklare, software engineer, programutveckling, programmering, Adecco, Malmö

Ansök nu

Senior projektledare

Projektledare, IT
Läs mer Dec 6
Om tjänsten
Vi söker nu seniora projektledare för kommande uppdrag till kund i Malmö. Rollen som projektledare kan vara både strategisk och operativ, vi får löpande in förfrågningar och förutsättningarna varierar med uppdragen. Vi ser gärna att du har bred erfarenhet, men var noga med att ange just bransch och specifika ansvarsområden du har jobbat med i ditt CV.

I din roll som projektledare kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innebära:

• Driva interna förändringsarbeten
• Implementera strategiska planer i organisationen
• Leda och fördela arbete samt inspirera kollegor att prestera

Om dig
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av projektledning och har god förståelse för agil utvecklingsmetodik. Du ska på ett skickligt sätt kunna driva projekt i team, hantera intressenter och inspirera kollegor att prestera. Vidare är du van att ta ett stort eget ansvar för dina projekt och för de aktiviteter du driver. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad och van att arbeta i team.

Vi ser att du är strukturerad och engagerad i arbetet och drivs av att ta uppgiften från start till mål. Du är lyhörd och har en stark förmåga att kommunicera och navigera socialt inom organisationen. Du har ett genuint intresse av vad det är som får grupper att fungera och prestera. Det är meriterande om du har arbetserfarenheter från IT och har ett brinnande intresse av IT-utveckling.
Du trivs att arbeta i en internationell miljö då arbetsspråket i första hand är på engelska. Vi ber dig således skicka in ditt CV på engelska vid ansökan.

Viktigt för tjänsten är:

• Flerårig erfarenhet av projektledning
• Flytande i svenska och engelska
• Erfarenhet av förändringsarbete i organisationer

 Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ber dig bifoga ansökningshandlingar på engelska.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: 

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se alt. 0736 84 72 01

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektledare, Projektledning, förändringsarbete, arbetsledare, Malmö, Skåne, Adecco

Ansök nu

Bemannings- och rekryteringsassistent på deltid till Adecco

Researcher, rekrytering
Läs mer Nov 11
Om tjänsten
Som rekryterings- och bemanningsassistent kommer du tillhöra Adeccos kontor i Malmö och ingå i ett team som arbetar mot tjänstemannasektorn. Du kommer bli en viktigt del av vår affärsorienterade arbetsgrupp som präglas av positiv anda, lösningsfokus och teamkänsla.

Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler i centrala Malmö och du kommer garanterat trivas i vårt öppna kontorslandskap där en positiv atmosfär och arbetsglädje genomsyrar en tempofylld vardag.

Under din anställning, som till fördel kan kombineras med studier, kommer du att få följa och medverka i det vardagliga arbetet kring bemanning och rekrytering som innefattar bland annat:

• Administrativa arbetsuppgifter kring våra konsulters anställning
• Urval, telefonintervjuer och referenstagning av kandidater
• Medverkan vid intervjuer och kontraktsskrivningar

Arbetet är förlagt vid behov och arbetstiderna är vanligtvis måndag-fredag kl. 08.00-17.00. Vi ser gärna att du har möjlighet att jobba minst 15 h per vecka. Detta är en långsiktig satsning som ger dig en fot in i världens största HR-organisation och det finns goda möjlighet till fortsatt anställning efter dina studier.

Om dig
För att vara kvalificerad denna anställning hos oss så skall du studera på universitet/högskola och ha minst 2 år kvar av dina studier. Är praktik en del av dina studier är du såklart välkommen att genomföra den hos oss.

Det absolut viktigaste för oss är att du som person är en kreativ problemlösare precis som vi själva är. Vidare passar tjänsten dig som är prestigelös, noggrann och tycker det är roligt att ha kontakt med människor. Ditt positiva sätt och känsla för service gör att du kommer trivas. Du är nyfiken på kompetensbranschen och vill gärna lära dig mer om bemanning, rekrytering och personaladministration. Att du trivs med att arbeta med dator samt telefon som främsta arbetsredskap ser vi som en förutsättning.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Skåne, Malmö, rekryteringsassistent, bemanningsassistent, studentanställning, extraarbete, timanställning, personaladministration, rekrytering, HR

Ansök nu

Redovisningsekonom till framtida uppdrag

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 8
Nytt
Har du några års erfarenhet av redovisning och ekonomi och vill utvecklas inom området? Vill du arbeta på ett välkänt globalt bolag? Vi på Adecco söker nu drivna och noggranna redovisningsekonomer till framtida uppdrag. Genom att arbeta som konsult hos oss får du snabbt konkurrenskraftiga erfarenheter samtidigt som du får möjlighet till kontinuerlig utveckling inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du fortsätta att bygga upp ditt professionella nätverk av värdefulla kontakter.

Om tjänsten

Som Redovisningsekonom kan din vardag komma att variera något beroende på vilken avdelning ditt uppdrag utförs på men till stor del består dina arbetsuppgifter av löpande bokföring och bokslut.

I din roll som Redovisningsekonom kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Löpande redovisning och momsrapportering.
• Avstämningar och periodiseringar.
• Månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning.
• Kontinuerligt förbättringsarbete för att effektivisera processer.
• Förberedning, analys och underhåll av skattregister och inkomstdeklarationer.
• Kontinuerligt förbättringsarbete för att effektivisera processer.
• Framtagning och distribution av finansiella rapporter.
• Övriga arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning.

Observera att vi genom denna annons söker kandidater för framtida uppdrag. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi. Du bör ha tidigare erfarenhet av att självständigt arbeta med redovisning, dels med det löpande arbetet och dels med bokslut. Eftersom vår kunder har ett flertal uppdrag inom Accounting söker vi både dig som är relativt nyexaminerad och dig som har mångårig erfarenhet. Vidare ser vi att du har god erfarenhet av att arbeta i officepaketet, särskillt Excel. Eftersom du kommer arbeta i ett globalt bolag är det även väsentligt att du behärskar svenska så väl som engelska flytande i tal och skrift.

Som person ser vi att du trivs i en drivande roll där du får ta ansvar. Du värderar ett gott samarbete, besitter en god kommunikationsförmåga samt har lätt för att lära dig nya system och arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös, flexibel och brinner för att göra ett bra arbete.

Viktigt för tjänsten är att du:

• Besitter en god allmän datorvana, i synnerhet Excel och har erfarenhet från olika ekonomisystem.
• Har en högskoleutbildning inom ekonomi.
• Behärskar såväl engelska som svenska i både tal och skrift.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: liridona.brahimi via mail: liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Accounting | Redovisning | Bokföring | Moms | Skatt | Årsredovisning | Koncernredovisning

Ansök nu

Industri- och logistikmedarbetare för kommande uppdrag!

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Okt 8
Vill du arbeta som Operatör, Maskinoperatör, Lagermedarbetare eller kanske Truckförare? Nu söker vi personal till kommande uppdrag hos våra kunder i Malmö med omnejd! Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsterna
Just nu söker vi på Adecco industrimedarbetare för våra kommande uppdrag i Malmö med omnejd. Är du en rutinerad och erfaren Truckförare? Eller kanske en nyfiken och driven individ som är intresserad av rollen som Operatör? I så fall vill vi på Adecco att du blir en del av oss!

I Malmö med omnejd finns ett stort behov av drivna och engagerade industrimedarbetare. Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på uppdrag och tjänst, men vanligt förekommande arbetsuppgifter är exempelvis maskinstyrning, kvalitetskontroll, orderplock eller avsyning. Truckkörning kan förekomma, så truckkort är mycket meriterad. Uppdragets arbetstider och längd kommer att variera beroende på uppdrag. Gemensamt för alla tjänster är att du, tillsammans med dina kollegor, kommer att arbeta mot avdelningens och företagets uppsatta mål samt delta i förbättringsarbete.  

För rätt person finns möjligheten att tjänsten övergår till en tillsvidareanställning hos oss på Adecco eller hos kund.

Om dig
För just dessa kommande tjänster kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen. Det är viktigt att du som person är driven, ansvarsfull, flexibel och engagerad. Vidare ser vi att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Om du har tidigare erfarenhet av arbete inom industri eller logistik ser vi det som meriterande, då du snabbt kan komma in i rollen.

Övrig information
B-körkort och tillgång till bil är starkt meriterande. Tjänsterna innebär att du kommer att bli anställd av Adecco men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos någon av våra kunder runt om i Malmöområdet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete hos kundföretag och utifrån deras arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter, så det kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. 

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". 

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter:
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adrian Magnusson på telefonnummer: 073-684 71 87 eller via e-post: Adrian.Magnusson@Adecco.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör, Operatör, Servicetekniker, Montör, Malmö, Eslöv, Skåne, Trelleborg, Lomma, Fosie, Staffanstorp, Lunnarp, Tommelilla Adecco, Truck, Truckförare, Skift, Lagermedarbetare, Produktionspersonal, Industrimedarbetare

Ansök nu

Ekonomiassistenter till framtida uppdrag

Ekonomiassistent
Läs mer Dec 8
Nytt
Har du tidigare erfarenhet som ekonomiassistent och vill arbeta i en global miljö? Tycker du om att arbeta administrativt och har lätt för att lära dig nya system? Är du initiativtagande och värderar ett gott samarbete? Vi på Adecco söker nu flera ekonomiassistenter till framtida uppdrag!

Om tjänsten

Som ekonomiassistent ansvarar du över att assistera ekonomer och med det dagliga ekonomiarbetet. Dagliga arbetsuppgifter innefattar att sortera och ankomstregistrera leverantörsfakturor, matcha fakturor mot inköpsordrar, sortera in fakturor i pärmar och arkivera verifikationer. Du kommer även att skriva ut kundfakturor, matcha mot följesedlar fakturera via EDI samt bevaka förfallna fakturor.

Vid revisioner kan du få assistera och vid bokslut får du delta med exempelvis rapportering av kundfordringar och leverantörsskulder. Övriga avstämningar, hantering av reseräkningar samt beställning av varor är också arbetsuppgifter som du kan tänkas få ansvara över.

I din roll som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Hantering av kund- och leverantörsreskontra.
- Fakturahantering i form av sortering, ankomstregistrering och matchning mot inköpsordrar.
- Övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter som sker på en ekonomiavdelning.

Om dig

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att vara rätt person för rollen som ekonomiassistent. Har du erfarenhet från större internationella bolag är det meriterande och vi ser gärna att du har god datorvana!

Vidare tror vi att du som person är noggrann, har ett gott siffersinne och kan arbeta i ett högt tempo. Ditt sinne för detaljer i kombination med god samarbetsförmåga gör att du kommer att trivas bra i denna roll. Är du även serviceinriktad, prestigelös och tycker om att skapa goda relationer bör du inte tveka med att ansöka!

Viktigt för tjänsten är:

- Du har en examen inom ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- Att du är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ekonomiassistent | Financial Assistant | Ekonomiadministratör

Ansök nu

Praktik inom bemanning och rekrytering till Adecco Malmö!

HR-assistent
Läs mer Nov 10
Längtar du efter en möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiskt arbete tillsammans med en grupp inspirerande kollegor? Vill du bli del av ett team där glädje och laganda är de främsta ledorden? Då har vi, som världens största HR-partner, praktikplatsen för just dig!

Om din praktik hos oss
Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Vi gör skillnad varje dag eftersom vi alltid har individens utveckling och kundens behov i fokus. Som praktikant hos oss kommer du tillhöra ett team på Adeccos kontor i Malmö som arbetar mot flera spännande kunder. Här får du möjlighet att jobba tillsammans med ett affärsorienterat team som präglas av en positiv inställning, lösningsfokus och härlig laganda. Tillsammans med oss är tempot högt, skratten många och ingen dag den andre lik!

Under din praktik kommer du att få medverka i det dagliga arbetet kopplat till bemanning och rekrytering. Detta kan bland annat innebära:
• Administrativa arbetsuppgifter kring våra konsulters anställning
• Urval, telefonintervjuer och referenstagning av kandidater
• Medverkan vid intervjuer och kontraktsskrivning
• Aktivt deltagande i det löpande säljarbetet och delta på kundmöten

Om dig
Vi söker dig som är berättigad att göra praktik VT-22 genom din utbildning på Högskola/Universitet under minst 10 veckor. Vi ser gärna att du studerar till personalvetare, beteendevetare, ekonom eller något inom försäljning men det viktigaste är att du är redo att ta dig an nya utmaningar och utvecklas tillsammans med oss!   

Vidare ser vi att du som person är social, prestigelös och tycker om att ta dig an arbetsuppgifter från lågt till högt. Du är serviceinriktad, kommunikativ och uppskattar att arbeta i en fartfylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Du har en positiv inställning till utmaningar, är noggrann och strukturerad samt ansvarsfull i ditt eget arbete. Att du är en tävlingsfokuserad person som tycker om att engagera dig affärsmässigt kommer vara nyckeln till din framgång som praktikant hos Adecco! 

Notera gärna i din ansökan vilka veckor du önskar ha praktik. 

Vi ser framemot din ansökan!

Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Praktik, Praktikant, LIA, Personal, Beteendevetare, Ekonomi, Försäljning, B2B, Account manager, Adecco, Globalt, Bemanning, Rekrytering, Malmö, Skåne

Ansök nu

Titel till bransch alt. kundnamn

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 7
Om tjänsten
Brinner du för att ge det lilla extra och erbjuda kunden mer än vad som förväntas? Talar och skriver du obehindrat på norska och engelska? Då kan du vara rätt person för oss!
Som kundtjänstmedarbetare blir du ansiktet utåt när det gäller kundfrågor. Du kommer sköta kommunikationen med olika kunder genom telefon, mail, chatt och sociala medier.

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Vägleda kunder via telefon/mail/chatt/sociala medier.
• Ansvara för kundens löpande frågor och hjälpa på bästa sätt.
• Bidra till utveckling av arbetsrutiner samt kvalitetssäkra processer.

Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Arbetet bedrivs hemifrån och specifik bostadsort är därmed oviktig.

Om dig
Vi söker dig som drivs av att ge högklassig service och gillar ett högt tempo. Det är viktigt att du har god telefon- och datavana då dessa är dina främsta arbetsverktyg. Du har en förmåga att se helheten utifrån ett större perspektiv. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Vidare är du en person som är bra på att planera, prioritera och strukturera ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
• Du har en utmärkt förmåga att uttrycka dig på norska och engelska i tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet av service och kundkontakt.
• Du är en god kommunikatör och har känsla för detaljer som gör skillnad för kundens upplevelse.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänst, kuntjänstmedarbetare, sociala medier, kundservice, norsktalande, Adecco

Ansök nu

Teknisk Operatör till British American Tobacco!

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Nov 25
Om tjänsten
Som Teknisk Operatör kommer du att arbeta med problemlösning, service och underhåll i produktion hos British American Tobacco i Malmö. Har du tidigare erfarenhet som teknisk operatör, servicetekniker alternativt är en erfaren maskinoperatör eller operatör är detta tjänsten för dig!
Arbetstiderna är förlagda i 3-skift eller 5-skift och det är en heltidstjänst.

I din roll som Teknisk Operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Problemlösning/service vid stopp/fel i produktionen
- Proaktiv service av maskiner för att förebygga stopp
- Nära samarbete med maskinoperatörer och Line-leads

Tjänsten som Teknisk Operatör är en heltidsanställning där du får en anställning direkt hos British American Tobacco.

Om dig
Vi söker dig med ett genuint intresse för teknik, problemlösning och service. Som Teknisk Operatör är det viktigt att vara såväl tekniskt lagd som service-minded då man arbetar med både maskiner och dess operatörer.

Vi söker dig som är ute efter en långsiktig arbetsplats och vill vara med och utvecklas tillsammans med företaget. Vidare ser vi att du är flexibel, lösningsorienterad och noggrann.

Viktigt för tjänsten är:
- Tekniskt kunnig
- Körkort

Det är meriterande om du har arbetat med livsmedelsproduktion.

Vi på Adecco och British American Tobacco värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om British American Tobacco
We´ve been around a long time – since 1902 in fact – and have evolved into one of the world´s leading consumer goods companies. We are proud of our history and excited about our transformation journey to build A Better Tomorrow™ by reducing the health impact of our business.
We are a leading FTSE company with truly international credentials. Spread across six continents, our regions are the United States of America; Americas and Sub-Saharan Africa; Europe and North Africa; and Asia-Pacific and Middle East.

Few consumer goods companies can claim over 150 million consumer interactions every day and distribution to over 11 million points of sale across more than 180 markets.

There are more than 55,000 BAT people worldwide. Although we have had to adapt how and where we work from since the start of 2020, many of us are based in offices, factories, tech hubs and R&D centres, but lots of us also spend our time out on the road, helping and advising tobacco farmers, and the retailers who sell our products; both valued partners who have always played a major part in our success.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via 0736847270 alt. Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teknisk Operatör, Tekniker, Servicetekniker, Maskinoperatör, Operatör, Produktion, Industri, Livsmedel, Livsmedelsproduktion, British American Tobacco, BAT, Fiedler och Lundgre, Malmö, Adecco, Fosie

Ansök nu

Löneadministratör till Infranord

Löneadministratör
Läs mer Okt 27
Om tjänsten

I rollen som löneadministratör kommer du att arbeta med diverse lönerelaterade arbetsuppgifter. Du kommer att supportera lönefunktionen på kontoret med bl. a. manuella underlag i olika system, rapporter, hantering av reseräkningar samt posthantering. System som du kommer att arbeta i är Agresso, Agda och MobileXpense reseräkningssystem. Arbetsplatsen är belägen i Malmö.

Om dig

Vi söker dig som är examinerad lönespecialist och gärna har några års erfarenhet som löneadministratör eller att du har jobbat som löneadminstratör några år. Du har med fördel arbetat i Agda och/ eller Agresso några år och är administrativt lagd.

Som person är du prestigelös och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är noggrann och strukturerad med en vilja samt driv att alltid prestera ditt bästa. Rollen kräver att du har lätt för att organisera och planera ditt arbete. För att lyckas i rollen har du en god samarbetsförmåga och är en problemlösare.

Viktigt för tjänsten är:

- Erfarenhet inom löneadministration
- Meriterande är om du tidigare har arbetat i Agda/Agresso
- Meriterande är om du tidigare har arbetat med Excel

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Infranord

Infranord är ett modernt järnvägsföretag som erbjuder hållbara helhetslösningar till infrastrukturägare i framförallt Sverige och Norge. Med innovativt användande av bästa tillgängliga teknik, hög kompetens och egna maskiner, kan vi erbjuda säkra och pålitliga leveranser med god kvalitet. I samverkan med våra kunder och partners utvecklar vi framtidens spår.

Om anställningen

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående till slutet på februari 2022. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Löneadministratör, Administratör, Ekonomi, Ekonomiadministratör, Lön, Lönespecialist, Adecco, Infranord

Ansök nu

Rekryterare - Malmö

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 24
Adecco är en del av det multinationella företaget The Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partners har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats.Adecco Group är idag ett Fortune Global 500-bolag listat på SIX Swiss Exchange. Fortune Global är en lista över världens 500 största bolag. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra kontor spridda över landet. I Sverige ingår förutom Adecco, även Modis och LHH i The Adecco Group.
Vill du arbeta hos ett av världens största HR-partners i en miljö som präglas av energi och professionalism? Är du driven, vill arbeta med försäljning och att bygga långsiktiga relationer? Vi vill välkomna en ny kollega till vårt fantastiska team i Malmö och söker nu en Rekryterare som brinner för att bygga värdeskapande relationer där du har kund, kandidat och konsult i fokus. Tycker du att det ska vara roligt att gå till jobbet varje dag? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu efter ännu en kollega till vårt härliga gäng i Malmö.
Om tjänsten
Som Rekryterare kommer du att tillhöra vårt kontor Adecco Malmö BC och du kommer att arbeta med flera av våra största kunder inom kollektivsektorn. Vi är ett affärsorienterat team som arbetar med uthyrnings- och rekryteringstjänster. I din roll som Rekryterare kommer du att ha övergripande ansvar för dina rekryteringsprocesser och av leverans till våra kunder. För oss är det viktigt att du önskar ett nära samarbete med våra kunder och kandidater och att du är en relationsbyggare. Rollen är varierande, vilket kräver att du är lösningsorienterad och flexibel.
Ansvarsområden
Du kommer främst att fokusera på proaktiv rekrytering till vår uthyrningsverksamhet enligt vår leveransmodell. Ditt ansvar är att ständigt ligga steget före och alltid ha flera medarbetare i åtanke som är redo för sitt nästa steg i karriären. Arbetsuppgifterna innehåller också försäljning och merförsäljning. Du rapporterar direkt till vår Regional Branch Manager (Kontorschef). Välkommen till ett prestigelöst team med stark lagkänsla! Hos oss är vikten av samarbete högre än den individuella prestationen, viket medför att vi vid behov hjälper varandra med olika uppgifter inom bemanningen.
Kvalifikationer
- Kandidatexamen inom HR, ekonomi, försäljning eller liknande
Kommunikativ: du hanterar flera kontaktytor effektivt och drivs av att skapa nya kontakter och bygga relationer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
Serviceorienterad: du levererar efter kundernas, kandidaternas och konsulternas behov inom den förväntade tidsramen
Strukturerad: du trivs med att arbeta i ett högt tempo med förmågan att hantera flera uppgifter parallellt och kunna prioritera och agera
Lagspelare: du värderar ett nära samarbete högt och ser dig själv som en viktig kugge i hjulet för att driva verksamheten framåt
Tidigare erfarenhet från rekrytering ses som en fördel
B-körkort är ett krav.Om dig
Du brinner för affären och leverans där du har kund och kandidat i fokus. Du bygger upp förtroendeingivande relationer, är affärsmässig och innehar förmågan att kunna fånga upp kundens önskemål och du har alltid ett fokus på att hitta lösningar och utvecklingsområden. Som person är du ansvarstagande, arbetar strukturerat och när det krävs har du inte problem med att ta snabba beslut. Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och som mer än gärna sprider din positiva energi. Vill du ha en arbetsplats som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt plats för dig!
Vi erbjuder
Tjänsten innebär stor frihet under ansvar där du får stora möjligheter att påverka innehållet i din vardag, vi kan verkligen säga att ingen dag är den andra lik. Hos oss på Adecco står människan i fokus och likaså våra värderingar; Passion, Laganda, Kundfokus, Ansvar och Entreprenörsanda.
Vi vill att du ska må bra och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, träningstimme och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård. Men det viktigaste av allt – ett team med fantastiska kollegor som månar om varandra och ser till att alla mår bra. Du kan bland annat förvänta dig team-dagar, träning, middagar, kickoffer och mycket skratt!
Ansökan
Tjänsten som Rekryterare är en intern tjänst där du tillhör vårt kontor i Malmö. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.
Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med chans till förlängning. Start är enligt överenskommelser, men gärna så snart som möjligt.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden, senaste dag för ansökan är den 22e december. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Observera att vi inte accepterar ansökningar via epost. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vänligen notera att vi använder oss också av engelska i våra rekryteringsprocesser.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Teamleader Matilda Nilsson på 0736-847270 eller via email: Matilda.Nilsson@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker till Gräsvårdsmaskiner AB

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Nov 24
Om tjänsten
Som Servicetekniker hos branschledande Gräsvårdsmaskiner AB kommer du att vara en viktig del i företagets fortsatta framgång. Gräsvårdsmaskiner AB:s produktsortiment innehåller produkter inom grönytebranschen så som gräsklippare, golfbilar, mindre traktorer och så- och gödselmaskiner där dina arbetsuppgifter kommer att innefatta service, underhåll och montering av dessa. Dina dagar kommer vara varierande där du fördelar din arbetstid mellan verkstaden och arbete ute hos kunder runt om i Skåne. Du kommer att tillhöra ett team på 4 kollegor och arbetsplatsen genomsyras av gemenskap och samarbete där man hjälps åt över organisationen.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Service och underhåll samt montering av komponenter till maskinerna.
- Leverans och upphämtning av maskiner till kunder.

Tjänsten som Servicetekniker är en tillsvidareanställning med start omgående enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl. 07-16.

Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som servicetekniker alt. har arbetslivserfarenhet inom mekanik, maskinteknik eller liknande. Vidare ser vi att du är en positiv person som inte är rädd för att hugga tag där det behövs. Då Gräsvårdsmaskiner AB genomsyras av gemenskap är det viktigt att du trivs med att samarbete samt är flexibel och lösningsorienterad. Att vara serviceinriktad är självklart för dig och du har förmågan att ta ansvar för och prioritera dina arbetsuppgifter. Körkort B är krav.

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet inom mekanik, hydraulik och el.
- Körkort B
- Svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Gräsvårdsmaskiner AB med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Adecco 0736-847270 alt. Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Sökord
Servicetekniker, Gräsvårdsmaskiner, Mekanik, Teknik, Hydraulik, El, Tekniker, Mekaniker, Grönytebranschen, Malmö, Adecco,

Ansök nu

Servicetekniker till British American Tobacco i Malmö

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Okt 5
Är du en driven och engagerad person som vill få möjligheten att utvecklas som Servicetekniker hos ett företag som ser styrkan i mångfald? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Servicetekniker kommer du att arbeta med problemlösning, service och underhåll i produktion hos British American Tobacco i Malmö. Har du tidigare erfarenhet som servicetekniker alternativt är en erfaren maskinoperatör är detta tjänsten för dig!

Arbetstiderna är förlagda i 3-skift eller 5-skift och det är en heltidstjänst.

I din roll som Servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Problemlösning/service vid stopp/fel i produktionen
- Proaktiv service av maskiner för att förebygga stopp
- Nära samarbete med maskinoperatörer och Line-leads

Tjänsten som Servicetekniker är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. För rätt person övergår anställningen till British American Tobacco efter den perioden.

Om dig
Vi söker dig med ett genuint intresse för teknik, problemlösning och service. Som Servicetekniker är det viktigt att vara såväl tekniskt lagd som service-minded då man arbetar med både maskiner och dess operatörer.

Vi söker dig som är ute efter en långsiktig arbetsplats och vill vara med och utvecklas tillsammans med företaget.
Vidare ser vi att du är flexibel, lösningsorienterad och noggrann.

Viktigt för tjänsten är:
- Tekniskt kunnig
- Körkort

Det är meriterande om du har arbetat med livsmedelsproduktion.

Vi på Adecco och British American Tobacco värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om British American Tobacco
We´ve been around a long time – since 1902 in fact – and have evolved into one of the world´s leading consumer goods companies. We are proud of our history and excited about our transformation journey to build A Better Tomorrow™ by reducing the health impact of our business.

We are a leading FTSE company with truly international credentials. Spread across six continents, our regions are the United States of America; Americas and Sub-Saharan Africa; Europe and North Africa; and Asia-Pacific and Middle East.

Few consumer goods companies can claim over 150 million consumer interactions every day and distribution to over 11 million points of sale across more than 180 markets.

There are more than 55,000 BAT people worldwide. Although we have had to adapt how and where we work from since the start of 2020, many of us are based in offices, factories, tech hubs and R&D centres, but lots of us also spend our time out on the road, helping and advising tobacco farmers, and the retailers who sell our products; both valued partners who have always played a major part in our success.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Adrian Magnusson via Adrian.Magnusson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker, Montör, Tekniker, Maskinoperatör Industri, Produktion, Livsmedel, Malmö, Fosie, Adecco, Bristish American Tobacco, BAT, Fiedler och Lundgren

Ansök nu

Revisor till Ehrlinders Revisionsbyrå AB

Revisor
Läs mer Okt 22
Om tjänsten

Vi söker efter en erfaren och engagerad revisionsmedarbetare/revisor. Arbetsuppgifterna består av att självständigt revidera olika företags bokföring, årsredovisning och förvaltning. Som revisor planerar, genomför och rapporterar du revisionsarbetet i samråd med påskrivande revisor. Ehrlinders Revisionsbyrå arbetar huvudsakligen med ägarledda företag belägna i södra Sverige. Klientföretagen består av både små och stora företag inom varierande branscher. Tjänsten är en direktrekrytering på heltid med placering i Malmö. Start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda mån-fre kl. 8-16.30 med arbetstidsförkortning under sommaren. 

Om dig 

Ehrlinders Revisionsbyrå söker dig som är civilekonom med erfarenhet från arbete på revisionsbyrå. För att lyckas i rollen behöver du ha några års praktisk erfarenhet av revisionsarbete. Personliga egenskaper som vi värdesätter är pålitlighet, noggrannhet, engagemang samt att ha goda kunskaper i svenska språket.

I rollen som revisionsmedarbetare/revisor har vi krav på att det finns relevant högskoleutbildning inom ekonomi som uppfyller RIs krav för auktorisation. Hos oss kommer du följa en individuellt anpassad utbildningsplan som följer RIs rekommendationer inför revisorsexamen.

Om Ehrlinders Revisionsbyrå AB

Ehrlinders Revisionsbyrå AB startades 1966 och vi har sedan starten fokuserat på personlig service och kontinuitet i kontakten med våra kunder. Vi är en lokalt förankrad revisionsbyrå som är verksam i södra Sverige och våra kunder är främst små och medelstora företag inom olika branscher. Som organisation är vi effektiv och rättfram – vi krånglar inte till det. Vi har ett väl fungerande kontaktnät med specialister inom områden som exempelvis juridik, skatter och pensionsfrågor. 

Läs mer om oss och vad vi erbjuder på www.ehrlindersrev.se

Om rekryteringsprocessen

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Urvalsarbetet startar omgående, så vänta inte med ditt CV och personliga brev.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringspartner, Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord

Revisor, Revision, Civilekonom, Ekonomi, Adecco, Malmö

Ansök nu

Administratör med kommersiellt ansvar till kund i Malmö/Svedala

Marknadsplanerare
Läs mer Dec 2
Om tjänsten

Vi söker nu en administratör med kommersiellt ansvar för uppdrag hos vår kund i Malmö/Svedala. Som kommersiellt ansvarig kommer du att ansvara för all dialog med kund i kommersiella operativa frågor. Har du tidigare erfarenhet av att driva och arbeta med kommersiella frågor och har en gedigen erfarenhet av administration? Då kan det här vara tjänsten för dig! 

I din roll som administratör med kommersiellt ansvar kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Säkerställa att kundförfrågningar från Reklam effektivt omhändertas och behandlas
- Säkra att marknadsinsatser genomförs enligt framtaget koncept
- Säkra att RFB-material implementeras i butiker och restauranger
- Ansvarig för den kommersiella driften inom området Parkering och Angöring samt tillhörande kommersiella tjänster.
- Uppföljning av operativa parametrar i de kommersiella avtalen
- Löpande handläggning av avtal och frågor som rör parkering och angöring för buss, taxi, anställda och resenärer
- Dokumentera och systematisera kunskap och erfarenhet inför pensionsavgång

Om dig

För att lyckas i rollen som kommersiellt ansvarig har du minst 7 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. I tidigare rollen har du arbetat med avtalsuppföljning och du är van att hantera administrativa arbetsuppgifter. Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och lyhörd. Utöver det är du engagerad i ditt arbete och du drivs av att nå uppsatta mål.

Om anställningen

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och förväntas pågå i cirka 4 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Marknadschef, chef, kommunikation, PR, marknad, administration

Ansök nu

Operativ inköpare till Atria

Inköpare
Läs mer Nov 12
Om tjänsten
Som operativ inköpare hos Atria ges du möjlighet att påverka och vara en del av ett framgångsrikt team. Du kommer ingå i funktionen inköp mot livsmedel och rapporterar direkt till operativ chef. Kontoret är beläget i Malmö, Fosie och hit kan du enkelt ta dig både med bil eller kommunalt. Arbetstiderna är måndag till fredag, 08.00-17.00.

I din roll som operativ inköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

-Dagliga avrop från leverantör
-Säkerställa att varor köps in mot avtalat pris
-Sköta den dagliga kontakten med leverantörer
-Daglig kontakt/samarbete med övriga funktioner inom koncernen
-Leveransbevakning av beställda varor
-Samarbeta med befintliga leverantörer i samråd med ansvarig strategisk inköpare
-Säkerställa tillgänglighet av beställt material och att produkter är i enlighet med avtalad kvalitet och specifikationer
-Säkerställa att rätt lagernivåer uppnås
-Produktspecar tas in från leverantör enligt krav
-Reklamationsunderlag tas fram vid retur av skadat/gods till leverantör
-Fakturamatching

Tjänsten som operativ inköpare är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget fortgår under minst 4 månader.

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning på lägst gymnasienivå. Har du läst en utbildning med inriktning inköp eller Supply Management på universitet eller högskola är detta meriterande. För tjänsten krävs minst ett års erfarenhet av liknande arbete då du kommer arbeta självständigt i en koordinerade, operativ och utvecklande roll.

Vi ser gärna att du kommer med en härlig attityd som gynnar både team och verksamhet. Du har ett genuint intresse för att växa i en inköpsroll och trivs med ett varierat arbete i högt tempo.

Viktigt för tjänsten är:

God datorvana
Kommunicerar väl på svenska och engelska
Tidigare erfarenheter av M3 och SAP
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Atria
Atria Sweden är ett av Norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Sibylla, Ridderheims, Lithells, Pastejköket, Lönneberga, Lagerbergs kyckling och TZAY. På Atria älskar vi god mat och vi tror på "Good food – better mood".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Inköpare, Inköp, Supply, Adecco, Malmö, Skåne, Fosie, operativ inköpare, Atria

Ansök nu

Drifttekniker till expanderade Acrinova Fastighetsservice AB!

Elingenjör
Läs mer Nov 26
Vill du utvecklas som Drifttekniker i en bred roll i ett expanderade bolag? Då har Acrinova Fastighetsservice AB tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Drifttekniker kommer du att arbeta med driften hos Acrinova Fastighetsservice ABs kunder. Du kommer att ansvara för drift av ventilation, kyla och värme hos kunder inom industrier, kommersiella fastigheter, köpcentrum, skolor och bostäder. En del av rollen kommer också att innefatta projektledning där du ansvarar för beräkningar av olika projekt så som ombyggnationer. Acrinova Fastighetsservice AB förvaltar fastigheter i västra Skåne från Trelleborg i söder till Ängelholm i norr.

Du kommer att jobba i ett team med en annan drifttekniker och flertalet fastighetstekniker där ni tillsammans jobbar med underhåll och utveckling av Acrinovas Fastighetsservice AB kunder. Arbetstiden är förlagd månad till fredag 7–16 och du kommer att få tillgång till en fullt utrustad bil för att kunna ta dig runt till kunder. Det finns möjlighet att både utgå från hemmet eller deras kontor i Malmö.

Acrinova Fastighetsservice AB arbetar aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor.

I din roll som Drifttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ansvar för drift av ventilation, kyla och värme hos kunder
- Projektledning
- Kontakt med kunder

Tjänsten som Drifttekniker har start omgående enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning inom driftteknik eller utbildning inom ventilation och kyla/värme. Det är meriterande om du har utbildning inom el, styr- och reglerteknik eller innehar kylcertifikat 1. Du kanske är nyexaminerad eller så har du några års tidigare arbetslivserfarenhet, oavsett är det viktigaste att du vill utvecklas i din roll som Drifttekniker tillsammans med ett expanderande företag.

Vidare ser vi att du är serviceinriktad och mån om att leverera hög kundnöjdhet. Du är trygg med att arbeta självständigt och har en förmåga att planera och driva arbetet framåt samtidigt som du samarbetar med kollegor och externa parter. Du drivs av problemlösning och har ett analytiskt tänkande samt lätt för att kommunicera.

Viktigt för tjänsten är:
- Körkort B
- Goda kunskaper i svenska i tal och skift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta är en rekrytering där Acrinova Fastighetsservice AB samarbetar med Adecco. Tjänsten är en direktrekrytering till Acrinova Fastighetsservice AB som erbjuder en provanställning med övergång till tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid med start omgående efter överenskommelse.

Om Acrinova Fastighetsservice AB
Acrinova Fastighetsservice AB förvaltar främst de egna fastigheterna, men i viss mån även externa fastigheter.
Vi förvaltar fastigheter från Trelleborg i söder upp till Ängelholm. Vårt huvudkontor finns i Malmö med filialer i Landskrona, Helsingborg och Ängelholm.

Acrinova Fastighetsservice AB har en strategisk inriktning som innebär att vi identifierar, utvecklar och förvaltar fastigheter med hög potential och som ibland har förbisetts av andra aktörer. Förmågan att identifiera objekt med potential, i kombination med god marknadskännedom, är faktorer som bidrar positivt till värdeutvecklingen. Fastigheterna i beståndet har en sammansättning och exponering som ger en god motståndskraft mot att påverkas av oväntade eller plötsliga svängningar i samhällsekonomin.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via 0736-847270 alt. Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Drifttekniker, Drift, Tekniker, Ventilation, Värme, Kyla, El, Styr och reglerteknik, Fastighet, Fastigheter, Acrinova, Adecco, Malmö, Skåne

Ansök nu

Dansktalande Rekryterare till Workforce Logiq

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Okt 22
Om tjänsten

Som dansktalande Rekryterare/Resource Manager ansvarar du bland annat för konsulttillsättningar, leverantörshantering samt uppföljning av fakturering. Du ingår i ett kundteam som rapporterar till kundens Inköpsorganisation. Du förväntas bistå med din expertis genom att agera rådgivare till beställare vid konsulttillsättningar, utformning av kravprofilstagningar och utvärdering av kandidater/offerter samt bidra till att utöka affären mot kund. Du verkar för att tillgodose kundens behov av resurser, konsulttjänster och att bibehålla samt etablera nya leverantörssamarbeten för kunds räkning.
Rollen innebär stora kontaktytor både internt hos Workforce Logiq, kundens organisation och leverantörer vilket ställer krav på att du har ett stort intresse för och känner dig bekväm med att nätverka och bygga goda affärsrelationer. Din arbetsdag blir inte lik den andra. Du kommer att ha varierande och intressanta arbetsuppgifter/utmaningar som ger dig möjligheter att växa i din yrkesroll.

I din roll som Resource Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Ansvara för och hantera konsulttillsättningar och leveransuppdrag för kunds räkning
• Kontinuerligt jobba med att förvalta och utöka kundens leverantörsbas med syfte att säkerställa konkurrenskraftiga konsulttillsättningar
• Löpande uppföljning av leveranser, avtal, konsultpriser, fakturering m.m. i form av statistik, rapporter osv. till kund.
• Löpande kundkontakt med inköpsavdelning och beställare hos kund
• Bidra till att utveckla kundens affärer
• Hålla utbildningar av VMS och inköpsprocessen hos kund och leverantörer
• Supportera beställare och leverantörer inom VMS vid behov

Om dig

Vi söker dig som talar obehindrad danska och som har ett genuint intresse för att vara delaktig i att utveckla affären mot kund och ansvara för en kvalitativ leverans. För att trivas i rollen ser vi att du som person är en initiativtagare och har förmåga att tänka strategisk. Du är leveransfokuserad och kundmedveten. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom rekrytering, konsultanskaffning/bemanning, sälj/kundrelationer samt har förhandlingsvana. Du trivs i rollen där du förväntas att ta ett stort eget ansvar för dina åtaganden och driver ärenden från början till slut.

Viktigt för tjänsten är:

• Obehindrad danska, svenska och engelska i tal och skrift
• Relevant utbildning inom rekrytering, ekonomi eller teknik
• Minst 3 års erfarenhet från liknade verksamhet
• Förhandlingsvana
• Systemvana och förmåga att arbeta i olika VMS-lösningar eller likvärdigt
• Meriterande är att du är kunnig och/eller intresserad inom teknik-området
• God förståelse för konsultmarknaden

För att lyckas i rollen behöver du vara utåtriktad, engagerad och handlingskraftig. Du drivs av och tycker om att arbeta i team och ser förbättringsmöjligheter i den dagliga processen. Du är noggrann och detaljfokuserad men utan att göra avkall på leverans. Vidare är du trygg i din kompetens, förtroendeingivande och en duktig kommunikatör som har lätt för att skapa och underhålla goda relationer. Du kan arbeta under stress med ibland korta deadlines.

Om Workforce Logiq

Workforce Logiq erbjuder en varierad och spännande roll där du får möjlighet att arbeta med några av Sveriges mest välkända varumärken. Vi sätter upp en personlig utvecklingsplan. Vidare erbjuder vi en trevlig arbetsplats med ett glatt gäng glada kollegor. Vi erbjuder marknadsmässig lön och förmånspaket. Vårt huvudkontor ligger i centrala Stockholm. Workforce Logiq har kunder över hela världen och erfarenhet av en mängd olika branscher. Vårt globala huvudkontor är beläget i Orlando, USA och det europeiska huvudkontoret i Stockholm.
För mer information, besök oss på www.workforcelogiq.com

Om anställningen och ansökan

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse och löper till och med slutet av mars 2022 med goda chanser till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Arbetstiderna är förlagda till kontorstider, måndag-fredag och du jobbar på kontoret i Malmö. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

rekryterare, konsultchef, bemanning, recruiter, resource manager, hr, personal, danska, Adecco, Malmö, Workforce Logiq

Ansök nu

Rekryterare till Workforce Logiq

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 2
Om tjänsten

Som Rekryterare/Resource Manager ansvarar du bland annat för konsulttillsättningar, leverantörshantering samt uppföljning av fakturering. Du ingår i ett kundteam som rapporterar till kundens Inköpsorganisation. Du förväntas bistå med din expertis genom att agera rådgivare till beställare vid konsulttillsättningar, utformning av kravprofilstagningar och utvärdering av kandidater/offerter samt bidra till att utöka affären mot kund. Du verkar för att tillgodose kundens behov av resurser, konsulttjänster och att bibehålla samt etablera nya leverantörssamarbeten för kunds räkning.
Rollen innebär stora kontaktytor både internt hos Workforce Logiq, kundens organisation och leverantörer vilket ställer krav på att du har ett stort intresse för och känner dig bekväm med att nätverka och bygga goda affärsrelationer. Din arbetsdag blir inte lik den andra. Du kommer att ha varierande och intressanta arbetsuppgifter/utmaningar som ger dig möjligheter att växa i din yrkesroll.

I din roll som Resource Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Ansvara för och hantera konsulttillsättningar och leveransuppdrag för kunds räkning
• Kontinuerligt jobba med att förvalta och utöka kundens leverantörsbas med syfte att säkerställa konkurrenskraftiga konsulttillsättningar
• Löpande uppföljning av leveranser, avtal, konsultpriser, fakturering m.m. i form av statistik, rapporter osv. till kund.
• Löpande kundkontakt med inköpsavdelning och beställare hos kund
• Bidra till att utveckla kundens affärer
• Hålla utbildningar av VMS och inköpsprocessen hos kund och leverantörer
• Supportera beställare och leverantörer inom VMS vid behov

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vara delaktig i att utveckla affären mot kund och ansvara för en kvalitativ leverans. För att trivas i rollen ser vi att du som person är en initiativtagare och har förmåga att tänka strategisk. Du är leveransfokuserad och kundmedveten. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom rekrytering, konsultanskaffning/bemanning, sälj/kundrelationer samt har förhandlingsvana. Du trivs i rollen där du förväntas att ta ett stort eget ansvar för dina åtaganden och driver ärenden från början till slut.

Viktigt för tjänsten är:

• Relevant utbildning inom rekrytering, ekonomi eller teknik
• Minst 3 års erfarenhet från liknade verksamhet
• Förhandlingsvana
• Systemvana och förmåga att arbeta i olika VMS-lösningar eller likvärdigt
• Obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift
• Meriterande är att du är kunnig och/eller intresserad inom teknik-området
• God förståelse för konsultmarknaden

För att lyckas i rollen behöver du vara utåtriktad, engagerad och handlingskraftig. Du drivs av och tycker om att arbeta i team och ser förbättringsmöjligheter i den dagliga processen. Du är noggrann och detaljfokuserad men utan att göra avkall på leverans. Vidare är du trygg i din kompetens, förtroendeingivande och en duktig kommunikatör som har lätt för att skapa och underhålla goda relationer. Du kan arbeta under stress med ibland korta deadlines.

Om Workforce Logiq

Workforce Logiq erbjuder en varierad och spännande roll där du får möjlighet att arbeta med några av Sveriges mest välkända varumärken. Vi sätter upp en personlig utvecklingsplan. Vidare erbjuder vi en trevlig arbetsplats med ett glatt gäng glada kollegor. Vi erbjuder marknadsmässig lön och förmånspaket. Vårt huvudkontor ligger i centrala Stockholm. Workforce Logiq har kunder över hela världen och erfarenhet av en mängd olika branscher. Vårt globala huvudkontor är beläget i Orlando, USA och det europeiska huvudkontoret i Stockholm.
För mer information, besök oss på www.workforcelogiq.com

Om anställningen och ansökan

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse och löper till och med slutet av mars 2022 med goda chanser till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Arbetstiderna är förlagda till kontorstider, måndag-fredag och du jobbar på kontoret i Malmö. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

rekryterare, konsultchef, bemanning, recruiter, resource manager, hr, personal, Adecco, Malmö, Workforce Logiq

Ansök nu

Talent Agent-assistent till Adecco

Researcher, rekrytering
Läs mer Nov 1
Om tjänsten
Som Talent Agent-assistent kommer du att arbeta i nära samarbete med vår Talent Agent (rekryteringskonsult) på Adeccokontoret i Malmö, med det gemensamma målet att leverera en kund- och kandidatresa i världsklass. Här får du möjlighet att stötta upp under hela rekryteringsprocessen i allt från annonsering, search, urval och referenstagning.

Vår Talent Agent arbetar med rekrytering inom tjänstemannasektorn och besitter ett nätverk av flera spännande företag i Skåneregionen. Här får du vara med och bidra till deras fortsatta framgång genom att delta i arbetet att hitta rätt person till rätt plats och samtidigt vara med på resan där kandidat matchas med sitt nästa drömjobb.

I din roll som Talent Agent-assistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Stötta Talent Agent under hela rekryteringsprocessen
• Planering och koordinering av det dagliga arbetet
• Löpande administration kopplat till rekryteringsprocessen

Rollen innebär en heltidstjänst med placering på vårt kontor i Malmö, Neptunigatan, ett stenkast från Malmö Central. Här arbetar vi i fina lokaler och i en stimulerande miljö. Anställningen löper initialt på fram tills sommaren 2022 med goda utvecklingsmöjligheter därefter. Du kan med fördel starta omgående.

Om dig
Du trivs i en händelserik miljö där din flexibilitet, känsla för service och administrativa förmåga kommer väl till pass. Du är noggrann, strukturerad och besitter ett genuint intresse för människor. Vidare värdesätter vi prestigelöshet, lösningsfokus och ett tydligt kvalitetstänk.

För oss är det viktigt att ha kul på arbetet och här blir du en del av ett team som präglas av värderingarna: laganda, kundfokus, entreprenörskap, ansvar och passion. Här hjälps vi åt och brinner för att skapa en rolig, trivsam och utvecklande arbetsplats.

Viktigt för tjänsten är:

• Eftergymnasial utbildning inom Human Resources, Service Management eller försäljning
• Flytande svenska och engelska, i tal och skrift
• Besitter ett helhjärtat engagemang och vill utvecklas tillsammans med världens starkaste team

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra 20 kontor spridda över landet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta vår Talent Agent, Rekryteringskonsult, Ida-Maria Ryberg via ida-maria.ryberg@adecco.se alt. 0736 84 72 91. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden, vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Skåne, Malmö, Rekrytering, Rekryterare, Rekryteringsassistent

Ansök nu

Extrajobb för kommande uppdrag

Lagerarbetare
Läs mer Nov 11
Är du student eller har en annan sysselsättning på 50% och vill jobba extra inom lager och produktion?

Om tjänsten Som student i Adeccos uthyrningsverksamhet kommer du arbeta som ambulerande konsult hos våra kunder i Eslöv, Malmö, Lund och/eller Trelleborgsområdet.

Vi söker efter personer som lätt kan anpassa sig till olika typer av arbetsmiljöer och arbetstider och som tycker om att arbeta fysiskt och i ett högt tempo.
Vi ser gärna att du som person är flexibel, anpassningsbar och självgående med en positiv inställning till ditt arbete. Vidare ser vi att du trivs med att arbeta i team såväl som självständigt.
Arbetstiderna kan variera och är ofta förlagt veckodagar fm,em/kväll eller natt. Som ambulerande konsult i vår uthyrningsverksamhet bör man vara tillgänglig för jobb minst 3 dagar i veckan.

I din roll som behovsanställd hos Adecco kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Pakethantering och sortering
- Lager- och terminalarbete
- Arbete i produktionsmiljö

Om dig Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och som kan uppvisa intyg på detta.
Vi ser gärna att du har körkort B och tillgång till bil då det finns begränsade möjligheter att transportera sig med kollektivtrafik till vissa av våra kunder. Det är meriterande om du innehar truckkort.

Viktigt för tjänsten är: - Du har en sysselsättning på minst 50 % vilket innefattar studier eller annat arbete och kan uppvisa detta med intyg
- Hög arbetsmoral
- Flexibelt schema och möjlighet att jobba med kort varsel
- Kan hantera fysiskt krävande arbetsuppgifter

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ingrid Sönegård via Adecco Ingrid.sonegard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Sökord
Lager, Logistik, Pakethantering, Paketsortering, Terminal, Extrajobb, Student, Deltidsjobb, Truck, Truckkörning, Adecco, Malmö, Produktion, terminalmedarbetare, Eslöv, Lund

Ansök nu

Säljande Konsultchef till Adecco Malmö

Personalansvarig
Läs mer Nov 22
Vill du arbeta hos en av världens största HR-Partners i en miljö som präglas av energi och professionalism? Är du driven, vill arbeta med försäljning och att bygga långsiktiga relationer? Vi vill välkomna en ny kollega till vårt fantastiska team och söker nu en säljande Konsultchef som brinner för goda affärsrelationer och framgångsrika kundsamarbeten!
Om tjänsten
Som säljande Konsultchef (interntitel är Business Manager) på Adecco kommer du att tillhöra vårt kontor i Malmö. Vi är ett affärsorienterat team som arbetar med uthyrnings- och rekryteringstjänster av tjänstemän till våra kunder. Som Konsultchef har du det övergripande ansvaret för dina kunder där du jobbar med att vidareutveckla relationer samtidigt som du arbetar aktivt med att få i nya kunder som en del av din vardag. I rollen ansvarar du för att kartlägga dina kunder, göra affärs- och aktivitetsplaner samt skräddarsy säljinsatser för att nå uppsatta mål.
Du är ledare med personalansvar för ett antal konsulter som arbetar hos våra kunder. Då rollen och arbetsuppgifterna är varierande, kräver det att du är lösningsfokuserad och flexibel och gillar att ta ett stort eget ansvar. Tempot är högt och vi har ett stort fokus på försäljning och relationsskapande aktiviteter.
Du kommer ingå i Adecco Professionals vilket är ett nytt affärsområde inom Adecco där vi samlat bolagets tillväxtområden. En stor investering görs nu för att stärka vårt erbjudande inom bland annat rekrytering, inhyrning, outsourcing och utbildning inom våra fokussegment HR, Finans, Sälj & Marknadsföring, IT och Inköp
Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna är varierande med alltifrån rekrytering, merförsäljning, nykundsbearbetning, utvecklingssamtal samt en stor del planering och personalfrågor. Du rapporterar direkt till vår Head of Adecco Professionals i Malmö.
Välkommen till ett prestigelöst team med stark lagkänsla! Hos oss är vikten av samarbete högre än den individuella prestationen, vilket medför att vi vid behov hjälper varandra med olika uppgifter inom bemanningen. Vi arbetar dagligen med våra värderingar - Passion, Entrepreneurship, Responsibility, Customer Centricity and Team Spirit och vi brinner för det goda värdskapet i alla våra interna och externa touchpoints.
Kvalifikationer
Kommunikation: du hanterar flera kontaktytor effektivt och drivs av att skapa nya kontakter och bygga relationer. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
Säljerfarenhet: du har god erfarenhet av försäljning och har full koll på att värdeskapande försäljning inte kan göras efter ett manus eller rutin. Du behöver därför vara lösningsorienterad, affärsmässig och ha en stark entreprenörsanda.
Serviceorienterad: du levererar efter kundernas, kandidaternas och konsulternas behov inom den förväntade tidsramen.
Strukturerad: du trivs med att arbeta i ett högt tempo med en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt och kunna prioritera och agera.
Lagspelare: du värderar ett nära samarbete högt och ser dig själv som en viktig kugge i hjulet för att driva verksamheten framåt.
Tidigare erfarenhet med rekrytering ses som en fördel.
Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem.
B-körkort är ett krav.

Du drivs av att bygga förtroendeingivande relationer med både kandidater och kunder, är affärsmässig och innehar förmågan att fånga upp kunders önskemål och har alltid fokus på att hitta lösningar samt utvecklingsområden. Du är en god ledare och förebild som bidrar till en hög konsultnöjdhet. Du brinner för affären och leverans där du har kund, konsult och kandidat i fokus! Som person är du ansvarstagande, proaktiv, arbetar strukturerat och när det krävs så har du inga problem med att ta snabba beslut.
Vi söker dig som vill ha kul på jobbet och som mer än gärna sprider din positiva energi. Vill du ha en arbetsmiljö som präglas av laganda, energi och hög professionalism så är Adecco rätt plats för dig!
Vi erbjuder
Tjänsten innebär stor frihet under ansvar där du får stora möjligheter att påverka innehållet i din vardag, vi kan verkligen säga att ingen dag är den andra lik.
Vi vill att du ska må bra och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, träningstimme och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård.
Ansökan
Tjänsten som Konsultchef är en intern tjänst där du tillhör vårt kontor i Malmö. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård. Tjänsten är tillsvidare, vi tillämpar sex månaders provanställning. Start är enligt överenskommelser, men gärna så snart som möjligt.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden, senaste dag för ansökan är den 12e december. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Vänligen notera att vi använder oss också av engelska i våra rekryteringsprocesser.
Välkommen med din ansökan!
Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partner har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra 20 kontor spridda över landet.

Ansök nu

Områdesansvarig till HomeMaid

Administrativ chef
Läs mer Nov 18
Vill du bli en del av ett företag i tillväxtfas? Drivs du av att göra affärer och att träffa samt leda människor? Håller du en hög servicenivå som bidrar till att underlätta vardagen för dina kunder? Läs då mer om tjänsten!

Om tjänsten
I din roll som Områdesansvarig kommer du tillsammans med teamet se till att den dagliga verksamheten flyter på som den ska. Du ansvarar för områdets kunder och personal genom att aktivt arbeta med kund- och personalnöjdhet samt ha ett delegerat resultatansvar i enlighet med budget och förväntningar. I personalansvaret ingår det att rekrytera och introducera ny personal, ett moment som värderas och prioriteras högt hos HomeMaid. Du behöver vara bekväm med att kontakta nya kunder men även bearbetning av befintliga kunder då du i din roll är med och bidrar till kontorets och verksamhetens utveckling. Rollen innehåller också en administrativ sida där du hanterar offertskrivning, fakturering och tidrapportering.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:

- Planering och optimering av personalens arbetsscheman
- Rekrytering och introduktion av nya medarbetare
- Uppföljning och delaktighet i budgetarbete samt prissättning

Teamet består idag av flertalet serviceassistenter, säljare och interna tjänstemän. Ni alla utgår ifrån kontoret i Malmö. Arbetstiderna är främst 07.00-16.00 måndag-fredag. Trevliga kollegor och personalförmåner är en självklar del på HomeMaid.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt, kundorienterat och serviceinriktat. Du trivs med att arbeta med människor, att ta ansvar och att arbeta aktivt och engagerat för att uppnå goda resultat och ett välmående team.
För att nå framgång i denna tjänst är det viktigt att du är nyfiken, flexibel och är bra på att ha många parallella arbetsuppgifter igång samtidigt. Du är vass på att prioritera och får energi snarare än blir stressad av ett stundtals högt arbetstempo. Som person tvekar du inte att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs, trots att det ibland innebär att din planering kastas om. Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning men inget krav.

Viktigt för tjänsten:

- Erfarenhet av att leda och fördela arbete i team
- God samarbetes och kommunikationsförmåga
- God systemvana och en stark administrativ ådra
- B-körkort
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Om HomeMaid
Företaget har sedan 1997 hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnära tjänster och annan städhjälp, så att de får tid till det som är viktigt på riktigt. Rent magiskt, faktiskt! Företaget finns idag representerat på 18 orter och erbjuder hemservicetjänster till privatpersoner, företag och kommuner.

Kontaktuppgifter
HomeMaid har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten är tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteraringskonsult: Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se alt. 073-6847201

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Acrinova

Ekonomichef
Läs mer Nov 18
Om tjänsten
Som Ekonomiansvarig hos Acrinova kommer du blir ansvarig för att skapa en effektiv och affärsnära ekonomifunktion. Du får en bred och varierande roll där du säkerställa att det dagliga arbetet håller hög kvalitet och levereras enligt plan.

Som ekonomiansvarig tar du ett helhetsansvar för bolagets ekonomi och arbetar med samtliga ekonomiska processerna kopplat till leverantörsreskontra, kundreskontra, löpande redovisning, bokslut och skatter. Du håller dig uppdaterad om gällande regelverk och säkerställer att dessa efterlevs.

I din roll som ekonomiansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Kund- och leverantörsreskontra
• Fakturahantering, In- och utbetalningar
• Löpnade redovisning och kontoavstämningar
• Moms-, skatte-, arbetsgivar- och inkomstdeklaration
• Månads-, kvartals- och årsbokslut

Tjänsten som ekonomiansvarig är en direktrekrytering till Acrinova med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig med relevant ekonomiutbildning och flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomi- eller redovisningsarbete. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta i en bred och operativ roll, med hela den ekonomiska kedjan. Du trivs i en föränderlig miljö och vill engagera dig i att skapa rutiner, utveckla processer och hugga tag där det behövs.

Vidare ser vi att du är strukturerad, självständig och att du trivs i en roll där du helt ansvarar för området. Du är en prestigelös och mycket handlingskraftig lagspelare. En god stämning och gemenskap är viktigt på denna arbetsplats, du förväntas därför bidra till detta genom en positiv inställning och stöttande förhållningssätt gentemot kollegor.

Viktigt för tjänsten är:

• Relevant utbildning inom ekonomi/redovisning
• Gedigen arbetslivserfarenhet inom ekonomi/redovisning
• Svenska och engelska, i tal och skrift

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess samarbetar Acrinova med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteraringskonsult: Ida-Maria Ryberg via ida-maria.ryberg@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Acrinova, Skåne, Malmö, Ekonomi, Ekonomiansvarig

Ansök nu

Mekaniker till företag i Malmö!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 9
Om tjänsten
Som Mekaniker hos vår kund kommer du att arbeta med service och felsökning av fordon i verkstad. Du tillhör ett team i verkstaden som är utrustad med alla moderna hjälpmedel som du behöver. Utöver detta kommer du även att jobba med på byggnationer och service på efterfordon. I rollen finns det goda möjligheter till personlig utveckling både gällande kompetens och ansvarsområden. 

Tjänsten som Mekaniker är en fastanställning på heltid med start omgående efter överenskommelse. Arbetstiden är förlagd vardagar 07-16.  

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Mekaniker. Det är meriterande om du har gymnasial utbildning från fordonsprogrammet. Vidare är du som person drivande och positiv samt en problemlösare med god service och kunden i fokus. Du trivs med att ta ansvar och egna initiativ samtidigt som du trivs med att arbeta i team. 

Viktigt för tjänsten är:
- Tidigare erfarenhet som mekaniker
- B-körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Lastbilsmekaniker, Verkstad, Fordon, Teknik, Reperation, Malmö, Adecco

Ansök nu

Rekryteringskonsult - Talent Agent Malmö

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 15
Adecco är en del av det multinationella företaget The Adecco Group. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder och omkring 700 000 konsulter, är Adecco Group en av världens största arbetsgivare. Som en av världens största HR-partners har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra kontor spridda över landet. I Sverige ingår förutom Adecco, även Modis och Badenoch + Clark i The Adecco Group.


Tycker du som vi att det ska var roligt att gå till jobbet varje dag? Då ska du läsa vidare. Vi söker nu efter ännu en ny kollega till vårt härliga gäng i Malmö. Du kommer bli en viktig del av ett sammansvetsat team som dagligen arbetar för en träffsäker matchning mellan tjänstemän och företag/organisationer i Sydvästra Skåne.
Teamet består idag av 10 kompetenta medarbetare som brinner för att ge våra kunder och kandidater en högklassig upplevelse. Det finns inget bättre än att erbjuda en kandidat ett jobb som matchar med deras karriärsmål och att samtidigt få bidra till våra kunders utveckling. Varje dag gör vi skillnad och vi försöker leva för det djupt rotade Adecco begreppet ”People First”, där vi prioriterar välmående och engagemang högt.


Ansvarsområden
I rollen som Rekryteringskonsult får du möjlighet att dagligen arbeta med ditt brinnande intresse för organisationer och människor. Du kommer genom både egen försäljning och med ett starkt stöd av kontorets säljresurser initiera och självständigt genomföra direktrekryteringar/searchuppdrag för våra kunder. Arbetet innefattar prospektering och du arbetar fritt under ansvar men kan självklart förvänta dig stöttning och support från teamet. För vi är ett team! Adecco har idag redan rekryteringsavtal med många såväl stora som små företag, organisationer och myndigheter i Malmö med omnejd.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering i en försäljningsorienterad verksamhet eller kommunal/offentlig sektor. Du har arbetat med kompetensbaserad rekrytering och är troligtvis certifierad testanvändare. Då rollen ställer krav på din muntliga och skriftliga förmåga är det självklart för oss att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har vidare en kandidatexamen inom HR, ekonomi eller liknade.


Om dig
Här trivs du som är en sann lagspelare, har en positiv personlighet, vill lära och är tävlingsinriktad. Vi ser det som självklart att du kombinerar ett resultatfokus med omtanke för dina kollegor eftersom vi vill ha en professionell, trevlig och framåtsträvande arbetsmiljö. Du trivs med stor frihet under ansvar och att varje dag driva dig, dina kunder och kandidater framåt.


Vi erbjuder
Tjänsten som Rekryteringskonsult (Talent Agent, Adeccos titel) är en Provanställning/ Tillsvidareanställning. Adecco tillämpar en bonusmodell som är uppdelad mellan individuell, team och på Sverigenivå. Vi vill att du ska må bra och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, träningstimme och rabatt på träningskort. Vi har trygga anställningsvillkor och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård. Men det viktigaste av allt – ett team med fantastiska kollegor som månar om varandra och ser till att alla mår bra. Du kan bland annat förvänta dig teamdagar, träning, middagar, kickoffer och mycket skratt!


Ansökan
Du ansöker via länken nedan så snart som möjligt, dock senast den 5 december. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse. Observera att vi inte accepterar ansökningar via epost. I vår kvalitetssäkrade process kan du bli ombedd att genomföra en videointervju samt personlighetstester. Då vi samarbetar med ett globalt rekryteringsteam kan delar av processen ske på engelska.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Michaela Johansson på 0736-847410 eller via email: michaela.johansson@adecco.se


Om Adecco
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. I Sverige erbjuder Adecco såväl uthyrnings- och rekryteringstjänster som outsourcing på våra 20 kontor spridda över landet

Ansök nu

Kalkylator till Täta Tak

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 5
Om tjänsten
Som kalkylator på Täta Tak kommer du att medverka i processen från förfrågan till planering av projektstart. Rollen ställer krav på stor del självständigt arbete och ansvar samtidigt som arbetsplatsen är familjär, kommunikativ och nära till beslut. Tjänsten innebär på inläsning av förfrågningsunderlag, kalkylberäkningar, upprätta- samt uppföljning av offerter men också visst inköpsansvar. I denna tjänst kommer du utgå från Helsingborg och Malmö med arbetsområde över hela Skåne där tjänstebil ingår.

I din roll som kalkylator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Inläsning och genomgång av förfrågningsunderlag och ritningar
• Upprätta- och följa upp offerter med kunder och leverantörer
• Upprätta projektunderlag till projektledning

Om dig
Du har god kännedom av byggbranschen från några års erfarenhet som kalkylator eller eftergymnasial utbildning som entreprenadsingenjör eller liknande. Eftersom arbetet till stor del sker självständigt är du trygg, strukturerad och analytisk samtidigt som du har lätt för att kommunicera, samarbeta och prioritera. Du har ett öga för detaljer och motiveras av att arbeta i högt tempo med flera projekt samtidigt. Som person är du noggrann, tålmodig och trivs med att ha en övergripande koll över situationer.
Viktigt för tjänsten är:
• Tidigare kunskap från kalkylering i byggbranschen genom arbetslivserfarenhet eller likvärdig utbildning.
• Tidigare erfarenhet och kunskap kring offentlig upphandling är meriterande.
• Du har förmåga att arbeta ansvarsfullt, kundfokuserat och flexibelt
• Du har öga för detaljer, är noggrann och affärsmässig
• God data- och systemvana samt kring Office/Excel
• B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Täta Tak har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därmed av Adecco.

Täta Tak erbjuder dig:
• Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Start efter överenskommelse.
• Kollektivavtal
• Tjänstebil

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ronja Andersson via ronja.andersson@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kalkylator, Entreprenadingenjör, Täta Tak, Glumslövs Plåt AB, Bygg, Entreprenad, Material, kalkylering, inköp, Bygg, Karriär, Ansvar, Malmö, Lund, Helsingborg, Skåne

Ansök nu

Projektledare till Täta Tak

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 5
Om tjänsten
Som Projektledare hos Täta Tak ansvarar du operativt för att leda och fördela arbete, material och lagerhållning i dina projekt. Du upprättar tids- och arbetsmiljöplaner samt ser till att dessa följs och att arbetet drivs på ett effektivt och säkert sätt. Du driver fokussamtal och är ansvarig för att rätt kompetens finns på plats. Du ansvarar även för attestering och granskning av tidkort och arbetsorders i vårt projektsystem. I denna tjänst kommer du utgå från Helsingborg och Malmö men bedriva verksamhet över hela Skåne där tjänstebil ingår.

I din roll som Projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• Operativt leda och fördela arbete och projekt i Skåne
• Ansvara för projektens material och tidsåtgång samt rätt resursplanering i nära samarbete med övriga teamet
• Ansvarar för alla projektprocesser inom enheten samt rapportera projektens status internt och till beställare.
• Ansvarar för kundkontakten under projektets gång.
• Ansvarar för projekttillsyn och löpande rapportering

Om dig
Vi söker dig som har en förmåga att se hur den egna insatsen bidrar till helheten och företagets framgång. Du har erfarenhet och/eller utbildning inom projektledning och bakgrund inom byggbranschen är meriterande. Tjänsten passar dig som vill ta nästa kliv i karriären då vi tror att rätt driv och engagemang kan ta en individ långt.

Du kan anpassa dig och arbeta flexibelt utifrån kundbehov och varierande miljöer där du hanterar motgångar konstruktivt, reflekterar och drar lärdom. Du visar mod och lojalitet vid förändringar. Är du dessutom lyhörd för kundens önskemål och kan komma med enkla och smarta lösningar för att höja affärsmässigheten kommer du lyckas inspirera både våra kunder och oss.

Viktigt för tjänsten är:
• Tidigare erfarenhet/utbildning eller liknande inom projektledning
• Tidigare erfarenhet inom byggbranschen som projektledare alt arbetsledare är meriterande
• Du har förståelse för projektekonomi/redovisning
• Du har förmåga att prioriterera, vara kundfokuserad och flexibel
• God data- och systemvana samt kring Office/Excel
• B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Täta Tak
Vår målsättning är att kunna hjälpa dig som kund med hela fastighetens yttre skal, tak, plåtarbeten samt solceller utför vi med egen personal. När det gäller fasader, fönster och skorstenar samarbetar vi med de bästa i branschen för att du som kund ska få en helhetslösning som håller i många många år framöver. Givetvis tar våra skickliga projektledare hand om hela kedjan och har dig och era fastigheters bästa för ögonen hela tiden. Företaget har kontor i Helsingborg och Malmö men vi arbetar över hela Skåne.
Om anställningen
Täta Tak har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därmed av Adecco.

Täta Tak erbjuder dig:
• Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Start efter överenskommelse.
• Kollektivavtal
• Tjänstebil

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ronja Andersson via ronja.andersson@adecco.se.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Projektledare, Täta Tak, Glumslövs Plåt AB, Bygg, Entreprenad, Material, Projektledning, Lagerhållning, Karriär, Ansvar, Projekttillsyn, Malmö, Lund, Helsingborg, Skåne

Ansök nu

Redovisningsekonom till framtida uppdrag

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 3
Har du några års erfarenhet av redovisning och ekonomi och vill utvecklas inom området? Vill du arbeta på ett välkänt globalt bolag? Vi på Adecco söker nu drivna och noggranna redovisningsekonomer till framtida uppdrag. Genom att arbeta som konsult hos oss får du snabbt konkurrenskraftiga erfarenheter samtidigt som du får möjlighet till kontinuerlig utveckling inom ditt kompetensområde! Dessutom kan du fortsätta att bygga upp ditt professionella nätverk av värdefulla kontakter.

Om tjänsten

Som Redovisningsekonom kan din vardag komma att variera något beroende på vilken avdelning ditt uppdrag utförs på men till stor del består dina arbetsuppgifter av löpande bokföring och bokslut.

I din roll som Redovisningsekonom kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Löpande redovisning och momsrapportering.
• Avstämningar och periodiseringar.
• Månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning.
• Kontinuerligt förbättringsarbete för att effektivisera processer.
• Förberedning, analys och underhåll av skattregister och inkomstdeklarationer.
• Kontinuerligt förbättringsarbete för att effektivisera processer.
• Framtagning och distribution av finansiella rapporter.
• Övriga arbetsuppgifter som är vanligt förekommande på en ekonomiavdelning.

Observera att vi genom denna annons söker kandidater för framtida uppdrag. Vi får in en hel del uppdrag inom området och etablerar därför gärna kontakt med dig som skulle vara intresserad att ta dig an en ny utmaning.

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi. Du bör ha tidigare erfarenhet av att självständigt arbeta med redovisning, dels med det löpande arbetet och dels med bokslut. Eftersom vår kunder har ett flertal uppdrag inom Accounting söker vi både dig som är relativt nyexaminerad och dig som har mångårig erfarenhet. Vidare ser vi att du har god erfarenhet av att arbeta i officepaketet, särskillt Excel. Eftersom du kommer arbeta i ett globalt bolag är det även väsentligt att du behärskar svenska så väl som engelska flytande i tal och skrift.

Som person ser vi att du trivs i en drivande roll där du får ta ansvar. Du värderar ett gott samarbete, besitter en god kommunikationsförmåga samt har lätt för att lära dig nya system och arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös, flexibel och brinner för att göra ett bra arbete.

Viktigt för tjänsten är att du:

• Besitter en god allmän datorvana, i synnerhet Excel och har erfarenhet från olika ekonomisystem.
• Har en högskoleutbildning inom ekonomi.
• Behärskar såväl engelska som svenska i både tal och skrift.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: liridona.brahimi via mail: liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Accounting | Redovisning | Bokföring | Moms | Skatt | Årsredovisning | Koncernredovisning

Ansök nu

Ekonomiassistenter till framtida uppdrag

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 3
Har du tidigare erfarenhet som ekonomiassistent och vill arbeta i en global miljö? Tycker du om att arbeta administrativt och har lätt för att lära dig nya system? Är du initiativtagande och värderar ett gott samarbete? Vi på Adecco söker nu flera ekonomiassistenter till framtida uppdrag!

Om tjänsten

Som ekonomiassistent ansvarar du över att assistera ekonomer och med det dagliga ekonomiarbetet. Dagliga arbetsuppgifter innefattar att sortera och ankomstregistrera leverantörsfakturor, matcha fakturor mot inköpsordrar, sortera in fakturor i pärmar och arkivera verifikationer. Du kommer även att skriva ut kundfakturor, matcha mot följesedlar fakturera via EDI samt bevaka förfallna fakturor.

Vid revisioner kan du få assistera och vid bokslut får du delta med exempelvis rapportering av kundfordringar och leverantörsskulder. Övriga avstämningar, hantering av reseräkningar samt beställning av varor är också arbetsuppgifter som du kan tänkas få ansvara över.

I din roll som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Hantering av kund- och leverantörsreskontra.
- Fakturahantering i form av sortering, ankomstregistrering och matchning mot inköpsordrar.
- Övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter som sker på en ekonomiavdelning.

Om dig

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att vara rätt person för rollen som ekonomiassistent. Har du erfarenhet från större internationella bolag är det meriterande och vi ser gärna att du har god datorvana!

Vidare tror vi att du som person är noggrann, har ett gott siffersinne och kan arbeta i ett högt tempo. Ditt sinne för detaljer i kombination med god samarbetsförmåga gör att du kommer att trivas bra i denna roll. Är du även serviceinriktad, prestigelös och tycker om att skapa goda relationer bör du inte tveka med att ansöka!

Viktigt för tjänsten är:

- Du har en examen inom ekonomi.
- Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- Att du är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Ekonomiassistent | Financial Assistant | Ekonomiadministratör

Ansök nu

Extrajobba som testrekryterare för Vadis Research i Malmö!

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Nov 16
Vill du hjälpa livsmedelsföretag att ta fram bättre produkter? Är du utåtriktad och vågar ta initiativ att möta nya människor? I så fall är rollen som testrekryterare hos Vadis Research ett uppdrag för dig.

Om Vadis Research & Consulting
Vadis Reasearch & Consulting är en analysbyrå som hjälper företag att utveckla och kvalitetssäkra sina produkter, både helt nya och innovativa och befintliga produkter. Detta gör dem genom olika typer av marknadsundersökningar, som i många fall innebär att konsumenter bjuds in för att testa produkterna. Vadis kunder är både svenska och internationella företag som marknadsför såväl välkända som helt nya varumärken, från start-ups till etablerade företag.

Om tjänsten
Arbetsrollen som testrekryterare innebär i stort att du hjälper livsmedelsföretag att få fram bättre produkter på marknaden genom att låta konsumenter smaktesta dem. I praktiken innebär det att du rekryterar konsumenter som passerar testlokalen på gågatan i Malmö. De deltagande konsumenterna får alltid viss ersättning för sitt deltagande, som tar ca 15 minuter.

Produkterna är vanligtvis från välkända varumärken och omfattar både mat och dryck, t ex mejerivaror, pizza, kolsyrade drycker, choklad, bröd eller andra matvaror. Du utgör en viktig funktion genom att säkerställa att nya recept eller kommande lanseringar är omtyckta av konsumenterna.

Före arbetspasset kommer du att erbjudas en kort introduktion på kontoret och tilldelas en bricka som visar att du rekryterar inför ett smaktest. Arbetstiderna är förlagd under dagtid eftersom det rör sig mer människor i stadskärnan under den tidsperioden, vanligtvis mellan kl 10 och 17.

Din tillgänglighet för jobb förväntas vara 7-8 timmar per arbetspass och ett enskilt smaktest pågår under 2–3 dagar i rad. Dock behöver du inte arbeta alla dagar i ett smaktest.

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och som kan uppvisa intyg på detta. Du som söker tjänsten bör vara utåtriktad, social, glad och förväntas våga ta initiativ till att inleda en dialog med främmande människor - i strävan efter att nå ut till så många som möjligt i aktuell målgrupp.

Meriterande men inget krav är erfarenhet av kundkontakt, service eller försäljning i någon form.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Adrian Magnusson, via Adrian.Magnusson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Vadis, Testrekryterare, Provsmakare, Extrajobb, Malmö, Vadis Research & Consulting, Varuprover, Extrajobb, Deltid, Student

Ansök nu

Extrajobba som demopersonal för Vadis Research i Malmö!

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Nov 16
Vill du hjälpa livsmedelsföretag att ta fram bättre produkter? Är du utåtriktad och vågar ta initiativ att möta nya människor? I så fall är rollen som demopersonal hos Vadis Research ett uppdrag för dig.

Om Vadis Research & Consulting
Vadis Research & Consulting är en analysbyrå som hjälper företag att utveckla och kvalitetssäkra sina produkter, såväl helt nya och innovativa som befintliga produkter. Detta gör de genom olika typer av marknadsundersökningar, som i många fall innebär att konsumenter bjuds in för att testa produkterna. Vadis kunder är både svenska och internationella företag som marknadsför såväl välkända som helt nya varumärken, från start-ups till etablerade företag.

Om tjänsten
Arbetsrollen som demopersonal innebär i stort att du hjälper livsmedelsföretag att få fram bättre produkter på marknaden genom att låta konsumenter smaktesta dem. I praktiken innebär det att du rekryterar konsumenter som passerar testlokalen på gågatan i Malmö. De deltagande konsumenterna får alltid viss ersättning för sitt deltagande, som tar ca 15 minuter.

Produkterna är vanligtvis från välkända varumärken och omfattar både mat och dryck, t ex mejerivaror, pizza, kolsyrade drycker, choklad, bröd eller andra matvaror. Du utgör en viktig funktion genom att säkerställa att nya recept eller kommande lanseringar är omtyckta av konsumenterna.

Före arbetspasset kommer du att erbjudas en kort introduktion på kontoret och tilldelas en bricka som visar att du rekryterar inför ett smaktest. Arbetstiderna är förlagd under dagtid eftersom det rör sig mer människor i stadskärnan under den tidsperioden, vanligtvis mellan kl 10 och 17.

Din tillgänglighet för jobb förväntas vara 7-8 timmar per arbetspass och ett enskilt smaktest pågår under 2–3 dagar i rad. Dock behöver du inte arbeta alla dagar i ett smaktest.

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och som kan uppvisa intyg på detta. Du som söker tjänsten bör vara utåtriktad, social, glad och förväntas våga ta initiativ till att inleda en dialog med främmande människor - i strävan efter att nå ut till så många som möjligt i aktuell målgrupp.

Meriterande men inget krav är erfarenhet av kundkontakt, service eller försäljning i någon form.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Adrian Magnusson, via Adrian.Magnusson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Vadis, Testrekryterare, Provsmakare, Extrajobb, Malmö, Vadis Research & Consulting, Varuprover, Extrajobb, Deltid, Student

Ansök nu

Operatörer till livsmedelsindustri i Malmö

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Sep 3
Om tjänsten

Vår kund tillverkar konfektyr och tillhör en global livsmedelskoncern. Tjänsten är baserad i Malmö och vi letar nu efter engagerade operatörer! 

Arbetstiderna är förlagda i tvåskift med start omgående. 

I din roll som Operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Enklare maskinstyrningar
- Kontrollera kvalitet, märkning och processparametrar
- Av- och pålastning av material till producerande maskiner.

Tjänsten som Operatör är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning med start omgående.

Om dig 

För att trivas i arbetet bör du vara ordningsam och kvalitetsmedveten. Vidare ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och strukturerad i ditt arbete och trivs med att arbeta i team. Tunga lyft kommer att förekomma så viktigt att du trivs med fysiskt arbete. Du behöver kunna göra dig förstådd på svenska och kunna läsa och förstå instruktioner skrivna på svenska. Körkort är ett krav och tillgång till bil är en fördel.

Viktigt för tjänsten är:

- God fysik
- Kvalitetsmedveten
- Samarbetsvillig och strukturerad
- Du behöver ha fyllt 18 år

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Adrian Magnusson via Adrian.Magnusson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktion, Livsmedel, Livsmedeloperatör, Adecco, Industri, Livsmedelsproduktion, processoperatör, Malmö, Fosie

Ansök nu

Extrajobb som Eventpersonal till Malmö

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Nov 18
Vill du hjälpa livsmedelsföretag att ta fram bättre produkter? Är du utåtriktad och vågar ta initiativ att möta nya människor? Då har vi extrajobbet för dig!

Om tjänsten
Arbetsrollen som Eventpersonal innebär i stort att du hjälper livsmedelsföretag att få fram bättre produkter på marknaden genom att låta konsumenter smaktesta dem. I praktiken innebär det att du rekryterar konsumenter som passerar testlokalen på gågatan i Malmö. De deltagande konsumenterna får alltid viss ersättning för sitt deltagande, som tar ca 15 minuter.

Produkterna är vanligtvis från välkända varumärken och omfattar både mat och dryck, t ex mejerivaror, pizza, kolsyrade drycker, choklad, bröd eller andra matvaror. Du utgör en viktig funktion genom att säkerställa att nya recept eller kommande lanseringar är omtyckta av konsumenterna.

Före arbetspasset kommer du att erbjudas en kort introduktion på kontoret och tilldelas en bricka som visar att du rekryterar inför ett smaktest. Arbetstiderna är förlagd under dagtid eftersom det rör sig mer människor i stadskärnan under den tidsperioden, vanligtvis mellan kl 10 och 17.

Din tillgänglighet för jobb förväntas vara 7-8 timmar per arbetspass och ett enskilt smaktest pågår under 2–3 dagar i rad. Dock behöver du inte arbeta alla dagar i ett smaktest.

Tjänsten som Eventpersonal är ett konsultuppdrag med start omgående. 

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och som kan uppvisa intyg på detta. Du som söker tjänsten bör vara utåtriktad, social, glad och förväntas våga ta initiativ till att inleda en dialog med främmande människor - i strävan efter att nå ut till så många som möjligt i aktuell målgrupp.

Meriterande men inget krav är erfarenhet av kundkontakt, service eller försäljning i någon form.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Eventpersonal, Extrajobb, Student, Timanställning, Livsmedel, Malmö, Adecco

Ansök nu

HR-konsulter till kommande uppdrag

HR-assistent
Läs mer Nov 1
Vill du växa karriärmässigt och drivs av att ta dig an nya utmaningar? Har du tidigare erfarenhet av brett HR-arbete? Är du driven, kommunikativ och resultatorienterad? Nu söker Adecco nya HR-konsulter till framtida uppdrag. Tveka inte att ansöka redan idag om det låter intressant.

Om tjänsten
Som HR-konsult kan du bland annat arbeta i nära samarbete med HR Chef, HRBP´s och linjechefer. Din roll kan innebära ett brett spektrum av arbetsuppgifter inkluderat både strategiskt och operativt HR-arbete såväl som kvalificerat chefsstöd.

Dina arbetsuppgifter kan komma att innebära bland annat:

• Vara en central kontaktpunkt för HRBP´s
• Samordna och följa upp årliga HR roadmaps
• Ansvara för rapportering och prognoser kopplat till personalen samt utformning av olika typer av enkäter och medarbetarundersökningar
• Driva HR administrativa uppgifter
• Administrera personalfrågor, hålla reda på nyckeltal och samordna datainsamling och statistik
• Delta i HR-aktiviteter och processer t.ex. arbete med student relations, Talent Management och Employer Branding
• Administration av order, fakturor och kostnader och administration av HR budget
• Planera och organisera möten, seminarier och konferenser
• Förbereda dokument, presentationer och rapporter
• Hantera kontakter och nätverk internt och externt
• Driva kompetensförsörjningsarbete, t ex i form av att projektleda långsiktig rekrytering
• Genomföra och analysera avgångsintervjuer

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR, företagsekonomi eller annat närliggande område. Du har tidigare erfarenhet av brett HR-arbete eller liknande arbetsuppgifter och är van vid att arbeta i en internationell miljö där förändringar sker snabbt och arbetstempot är högt. Vidare är du van vid att supportera chefer på olika nivåer samt bekväm med att använda såväl svenska som engelska i ditt arbete.
Med driv, handlingskraft och en stark tilltro till din egen förmåga samtidigt som du har stor integritet och är van vid att hantera konfidentiell information kommer du långt på din nya arbetsplats. I rollen är det viktigt att du är proaktiv, lösningsinriktad samt har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du trivs i en teambaserad roll och med ett nära samarbete till dina kollegor och chefer. Du har även förmåga att strukturera, organisera och planera din arbetsdag samt lösa problem snabbt och effektivt. Du gillar nya spännande utmaningar och värnar om att bygga goda relationer både internt och externt.

Viktigt för tjänsten är:

- Tidigare erfarenhet från HR-arbete
- Erfarenhet av att arbeta strukturerat i ett högt tempo, utan att göra avkall på leverans och kvalitet
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift. CV skall bifogas på både svenska och engelska.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Fatima Bekori 073 684 70 28 alt. Fatima.Bekori@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR-partner, HR-konsult, HR-administratör, HR-admin

Ansök nu

Drifttekniker till expanderade Acrinova Fastighetsservice AB!

Elingenjör
Läs mer Okt 26
Vill du utvecklas som Drifttekniker i en bred roll i ett expanderade bolag? Då har Acrinova Fastighetsservice AB tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som Drifttekniker kommer du att arbeta med driften hos Acrinova Fastighetsservice ABs kunder. Du kommer att ansvara för drift av ventilation, kyla och värme hos kunder inom industrier, kommersiella fastigheter, köpcentrum, skolor och bostäder. En del av rollen kommer också att innefatta projektledning där du ansvarar för beräkningar av olika projekt så som ombyggnationer. Acrinova Fastighetsservice AB förvaltar fastigheter i västra Skåne från Trelleborg i söder till Ängelholm i norr.

Du kommer att jobba i ett team med en annan drifttekniker och flertalet fastighetstekniker där ni tillsammans jobbar med underhåll och utveckling av Acrinovas Fastighetsservice AB kunder. Arbetstiden är förlagd månad till fredag 7–16 och du kommer att få tillgång till en fullt utrustad bil för att kunna ta dig runt till kunder. Det finns möjlighet att både utgå från hemmet eller deras kontor i Malmö.

Acrinova Fastighetsservice AB arbetar aktivt med samverkan och inkludering, där alla tidigt får vara med och bidra med sin kompetens över verksamhetsgränserna och i olika projekt. Du blir del av en spännande organisation med trevliga och kompetenta kollegor.

I din roll som Drifttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Ansvar för drift av ventilation, kyla och värme hos kunder
- Projektledning
- Kontakt med kunder

Tjänsten som Drifttekniker har start omgående enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning inom driftteknik eller utbildning inom ventilation och kyla/värme. Det är meriterande om du har utbildning inom el, styr- och reglerteknik eller innehar kylcertifikat 1. Du kanske är nyexaminerad eller så har du några års tidigare arbetslivserfarenhet, oavsett är det viktigaste att du vill utvecklas i din roll som Drifttekniker tillsammans med ett expanderande företag.

Vidare ser vi att du är serviceinriktad och mån om att leverera hög kundnöjdhet. Du är trygg med att arbeta självständigt och har en förmåga att planera och driva arbetet framåt samtidigt som du samarbetar med kollegor och externa parter. Du drivs av problemlösning och har ett analytiskt tänkande samt lätt för att kommunicera.

Viktigt för tjänsten är:
- Körkort B
- Goda kunskaper i svenska i tal och skift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta är en rekrytering där Acrinova Fastighetsservice AB samarbetar med Adecco. Tjänsten är en direktrekrytering till Acrinova Fastighetsservice AB som erbjuder en provanställning med övergång till tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid med start omgående efter överenskommelse.

Om Acrinova Fastighetsservice AB
Acrinova Fastighetsservice AB förvaltar främst de egna fastigheterna, men i viss mån även externa fastigheter.
Vi förvaltar fastigheter från Trelleborg i söder upp till Ängelholm. Vårt huvudkontor finns i Malmö med filialer i Landskrona, Helsingborg och Ängelholm.

Acrinova Fastighetsservice AB har en strategisk inriktning som innebär att vi identifierar, utvecklar och förvaltar fastigheter med hög potential och som ibland har förbisetts av andra aktörer. Förmågan att identifiera objekt med potential, i kombination med god marknadskännedom, är faktorer som bidrar positivt till värdeutvecklingen. Fastigheterna i beståndet har en sammansättning och exponering som ger en god motståndskraft mot att påverkas av oväntade eller plötsliga svängningar i samhällsekonomin.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via 0736-847270 alt. Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Drifttekniker, Drift, Tekniker, Ventilation, Värme, Kyla, El, Styr och reglerteknik, Fastighet, Fastigheter, Acrinova, Adecco, Malmö, Skåne

Ansök nu

Revisionsadministratörer till PwC

Revisionsbiträde
Läs mer Nov 17
Om tjänsten

Tjänsten som revisonsadministratör innebär att du tillsammans med dina kollegor kommer att assistera PwC:s revisonsteam i Sverige med ett antal tjänsteerbjudanden. Du kommer arbeta på PwC:s Delivery Center i Lund.

Tjänsten passar dig som trivs med att få ditt eget och andras arbete att fungera så smidigt som möjligt och som gillar att ge utmärkt service. Du arbetar mot deadlines och tjänsterna består både av standardiserade arbetsmoment såsom insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna, mycket kundkontakt samt övrig administration. Då tjänsten till viss del är ekonomiskt inriktad så är det en fördel om du har ett intresse för ekonomi och siffror.

I rollen kommer du att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag. Ditt stöd kommer att ha stor betydelse för PwC:s revisionsteam.

Det är en heltidstjänst, huvudsakligen dagtid men kan variera något beroende på aktuell arbetsbelastning. Du sitter i ett modernt och öppet kontorslandskap med flexibla arbetsplatser på kontoret som ligger i Lund. Uppdraget inleds med en introduktionsutbildning under en vecka. Därefter får du en Buddie som stöttar och lär upp dig för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten!

Som revisionsadministratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Att utföra beställda tjänster från revisionsteam
• Att ge snabb och kvalitativ service till beställande revisorer
• Att stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning

 

Tjänsten som revisionsadministratör är ett konsultuppdrag med start 10 december. Efter introduktionsutbildningen följer ett uppehåll över jul/nyår mellan 20 december-7 januari. Uppdraget löper sedan på till 15 juni 2022. Det kan finnas möjlighet till förlängning när uppdraget löper ut och på sikt en anställning hos PwC.

Om dig
Vi söker dig som minst har en avklarad gymnasieutbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, företagsekonomi eller redovisning alternativt från servicebranschen såsom restaurang, hotell eller kundtjänst/helpdesk. Här krävs det att du som person är stresstålig och har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Inom PwC värderar man ett gott samarbete och det är viktigt att du är en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor när det behövs.

Viktigt för tjänsten är:

• Att du arbetar självständigt och ansvarsfullt
• Att du är strukturerad, analytisk och noggrann i sitt arbetssätt
• Att du är van PC användare och behärskar Officepaketet främst Excel
• Flytande svenska, i tal och skrift
• Du behärskar engelska i tal och skrift

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning, med 2 900 medarbetare runt om i landet.

Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i.

PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000 medarbetare i 155 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Mimmi Svedin via mimmi.svedin@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, PwC, Delivery Center, Revisionsadministratör, Administration, Administratör, Skåne, Lund

Ansök nu

Speditör till DHL

Logistiker
Läs mer Okt 25
Om tjänsten
Som Speditör kommer du att vara företagets ansikte mot kund och jobba med att utveckla och bibehålla relationer med dessa. Du arbetar med att verkställa bokningar och optimering av bokningar enligt gällande processer och rutiner, du säkerställer att samtliga transportsätt utförs i tid samt svarar på inkommande prisförfrågningar. Du kommer att jobba på ett internationellt företag med kontor och kunder över hela världen. Rollen som Speditör är varierande och du arbetar i team, både med dina kollegor och med personal hos kunder. I arbetsuppgifterna ingår Export & Import spedition för flygfrakt.

I din roll som speditör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Utveckla och bibehålla relationer med kunder
- Hantera bokningar från kund och andra kontor
- Uppdatera system med korrekt och relevant information
- Ta hand om kundförfrågningar
- Arbeta med daglig kundnöjdhet, genom regelbundna uppföljningar
- Fungera som första kontakt vid claims

Tjänsten som Speditör är ett konsultuppdrag i Malmö med start omgående och sträcker sig initialt 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Om dig
Vi söker dig med några års erfarenhet från branschen alternativt att du är relativt nyexaminerad från en högskola/yrkesutbildning med inriktning logistik. Du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter och samarbetar väl med kollegor för att lösa uppgifterna på bästa sätt. Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten, noggrann och har ett stort kundfokus. För att lyckas i rollen behöver du vara en utmärkt kommunikatör och du får gärna ha erfarenhet från AFR export och Import operations. Vidare ser vi att du har god social kompetens och arbetar obehindrat på både engelska och svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Fatima Bekori via fatima.bekori@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Speditör, Adecco, Spedition, Malmö, Logistik, Flygfrakt, DHL

Ansök nu

Rekryterare till Workforce Logiq

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Okt 22
Om tjänsten

Som Rekryterare/Resource Manager ansvarar du bland annat för konsulttillsättningar, leverantörshantering samt uppföljning av fakturering. Du ingår i ett kundteam som rapporterar till kundens Inköpsorganisation. Du förväntas bistå med din expertis genom att agera rådgivare till beställare vid konsulttillsättningar, utformning av kravprofilstagningar och utvärdering av kandidater/offerter samt bidra till att utöka affären mot kund. Du verkar för att tillgodose kundens behov av resurser, konsulttjänster och att bibehålla samt etablera nya leverantörssamarbeten för kunds räkning.
Rollen innebär stora kontaktytor både internt hos Workforce Logiq, kundens organisation och leverantörer vilket ställer krav på att du har ett stort intresse för och känner dig bekväm med att nätverka och bygga goda affärsrelationer. Din arbetsdag blir inte lik den andra. Du kommer att ha varierande och intressanta arbetsuppgifter/utmaningar som ger dig möjligheter att växa i din yrkesroll.

I din roll som Resource Manager kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Ansvara för och hantera konsulttillsättningar och leveransuppdrag för kunds räkning
• Kontinuerligt jobba med att förvalta och utöka kundens leverantörsbas med syfte att säkerställa konkurrenskraftiga konsulttillsättningar
• Löpande uppföljning av leveranser, avtal, konsultpriser, fakturering m.m. i form av statistik, rapporter osv. till kund.
• Löpande kundkontakt med inköpsavdelning och beställare hos kund
• Bidra till att utveckla kundens affärer
• Hålla utbildningar av VMS och inköpsprocessen hos kund och leverantörer
• Supportera beställare och leverantörer inom VMS vid behov

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vara delaktig i att utveckla affären mot kund och ansvara för en kvalitativ leverans. För att trivas i rollen ser vi att du som person är en initiativtagare och har förmåga att tänka strategisk. Du är leveransfokuserad och kundmedveten. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom rekrytering, konsultanskaffning/bemanning, sälj/kundrelationer samt har förhandlingsvana. Du trivs i rollen där du förväntas att ta ett stort eget ansvar för dina åtaganden och driver ärenden från början till slut.

Viktigt för tjänsten är:

• Relevant utbildning inom rekrytering, ekonomi eller teknik
• Minst 3 års erfarenhet från liknade verksamhet
• Förhandlingsvana
• Systemvana och förmåga att arbeta i olika VMS-lösningar eller likvärdigt
• Obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift
• Meriterande är att du är kunnig och/eller intresserad inom teknik-området
• God förståelse för konsultmarknaden

För att lyckas i rollen behöver du vara utåtriktad, engagerad och handlingskraftig. Du drivs av och tycker om att arbeta i team och ser förbättringsmöjligheter i den dagliga processen. Du är noggrann och detaljfokuserad men utan att göra avkall på leverans. Vidare är du trygg i din kompetens, förtroendeingivande och en duktig kommunikatör som har lätt för att skapa och underhålla goda relationer. Du kan arbeta under stress med ibland korta deadlines.

Om Workforce Logiq

Workforce Logiq erbjuder en varierad och spännande roll där du får möjlighet att arbeta med några av Sveriges mest välkända varumärken. Vi sätter upp en personlig utvecklingsplan. Vidare erbjuder vi en trevlig arbetsplats med ett glatt gäng glada kollegor. Vi erbjuder marknadsmässig lön och förmånspaket. Vårt huvudkontor ligger i centrala Stockholm. Workforce Logiq har kunder över hela världen och erfarenhet av en mängd olika branscher. Vårt globala huvudkontor är beläget i Orlando, USA och det europeiska huvudkontoret i Stockholm.
För mer information, besök oss på www.workforcelogiq.com

Om anställningen och ansökan

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start enligt överenskommelse och löper till och med slutet av mars 2022 med goda chanser till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Arbetstiderna är förlagda till kontorstider, måndag-fredag och du jobbar på kontoret i Malmö. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

rekryterare, konsultchef, bemanning, recruiter, resource manager, hr, personal, Adecco, Malmö, Workforce Logiq

Ansök nu

Administratör till VEAB AB

Administrativ assistent
Läs mer Okt 28
Om tjänsten
Som Administratör hos VEAB AB kommer du att arbeta i ett branschledande och familjärt företag. Här blir du en viktig nyckelperson mellan företagets olika avdelningar och jobbar i nära samarbete med företagets säljare/kalkylator.

Som administratör hos VEAB får du en bred och varierande roll där du huvudsakligen kommer att ansvara för företagets administrativa uppgifter såsom anbudsdokumentation, projektadministration och rapportering i olika portaler. Du kommer även ansvara för att administrera och uppdatera företagets hemsida och sociala medier.

Detta innebär således en varierande roll där du få möjlighet att utvecklas inom flera olika områden och bistå dina kollegor med din administrativa expertis.

I din roll som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Ta emot, hantera och ansvara för att anbud lämnas i tid
• Återkoppling till kunder
• Rapportering och bevakning av nya förfrågningar i portaler
• Utveckling av den digitala dokumenthanteringen
• Administrera och uppdatera hemsida

Tjänsten som administratör är en direktrekrytering till VEAB med start efter överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som gärna har något års erfarenhet av administrativt arbete. Du trivs i en föränderlig miljö och vill nu vidga dina kunskaper och ansvarsområden. Har du eftergymnasial utbildning inom administration eller kunskaper inom juridik så kan detta vara meriterande.

Vidare ser vi att du trivs i en flexibel roll där den ena arbetsdagen aldrig är den andra lik. Som person är du prestigelös och trivs med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Den breda rollen kräver att du har lätt för att organisera, planera och strukturera upp ditt arbete. Med ditt helikopterperspektiv skapar du med lätthet den ordning som krävs för ett effektivt arbete.

Du verkar i en dynamisk organisation och är därför en person som gärna hugger i där det behövs, både högt och lågt. En god stämning och gemenskap är viktigt på denna arbetsplats, du förväntas därför bidra till detta genom en positiv inställning och stöttande förhållningssätt gentemot kollegor.

Viktigt för tjänsten är:

• Goda kunskaper i Office-paketet
• Svenska och engelska, i tal och skrift
• Goda kunskaper i Sharepoint och Teams
• Körkort B

Om VEAB
VEAB i Malmö är ett av de ledande företagen inom ventilationsbranschen. Verksamheten består i huvudsak av att utföra ventilationsentreprenader och service på fastighetstekniska installationer. Vi arbetar över hela Skåne och med kontor i Malmö, Kristianstad och Helsingborg. Vi tar ett helhetsgrepp och utför alla typer av installationer inom klimatbranschens områden för att få ett optimalt inomhusklimat. Vår tekniska kompetens och servicetänkande ger alltid en behovsanpassad och energieffektiv lösning.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ida-Maria Ryberg via ida-maria.ryberg@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, VEAB, Skåne, Malmö, administratör, administration, Ventilation Entreprenad AB

Ansök nu

Ekonomistudenter till kommande uppdrag

Revisionsbiträde
Läs mer Okt 18
Om tjänsten

Är du student och i början av din administrativa karriär och är nyfiken på ekonomi och administration? Vi söker just nu administratörer med placering i Malmö/Lund med omnejd.

I tjänsten som administratör kommer du huvudsakligen att arbeta med enklare administrativa uppgifter och fungera som koordinerande stödfunktion för organisationen i stort. Exempel på arbetsuppgifter kan vara bearbetning och dokumentation av kundmaterial samt granskning av ekonomiska underlag. Utöver det administrativa arbetet kan tjänsten även innefatta kontakt med företagets kunder där din känsla för service kommer väl till pass. Tjänsten med start i november/december är ett konsultuppdrag.

Om dig

Vi söker dig som är student och som har minst tre terminer kvar på din utbildning. Du har tidigare arbetat med administration och serivce och förstår innebörden av noggrannhet och struktur. Vi söker dig som trivs med administrativa arbetsuppgifter samtidigt som du drivs av att arbeta serviceinriktat. 

Arbetet kräver att du som person är stresstålig samt har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Du är även en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor när det behövs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

administration, ekonomi, assistent, ekonomistudent, student, Adecco, Malmö, Helsingborg, Kristianstad

Ansök nu

Extrajobb på förmiddagar i Malmö

Truckförare
Läs mer Nov 2
Studerar du eller har en annan sysselsättning på 50% och vill jobba extra på förmiddagar? Har du truckkort och är serviceinriktad? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten

I tjänsten kommer du att arbeta med trucken A4 (låglyftare) och köra pallar med material från ett lager till ett annat. Vår kund är stationerad vid Kronprinsen i Malmö och för tjänsten krävs det att du är bekväm med att köra truck och är självgående. Att vara serviceminded och hantera pallar varsamt är även viktigt i tjänsten. Tiderna är förlagda dagtid ca. 09.00-12.15 mån-fre och för tjänsten behöver du vara tillgänglig 2-3 gånger i veckan. 

Om dig

Vi söker dig som som studerar eller har en annan sysselsättning på 50% och som är flexibel, kommunikativ, effektiv och nogrann. Vi ser gärna att du har någon tidigare erfarenhet av lager eller där A-truck varit en del av arbetet. Vidare ser vi att du är självgående och ansvarstagande. Du värdesätter noggrannhet och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du gillar att jobba mot uppsatta mål och att överträffa förväntan.

Viktigt för tjänsten är:
- Noggrannhet
- Ansvarstagande
- Gärna tidigare lagervana

- Truckkort A

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ingrid Sönegård via Ingrid.sonegard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lager, Lagerarbete, Lagermedarbetare, Extrajobb, Deltidsjobb, Student, Adecco, Malmö, Truckkort

Ansök nu

Category Support till Procurator

Administrativ assistent
Läs mer Nov 2
Är du är en driven och flexibel administratör som gillar att ha ansvar för egna projekt? Har du nyss tagit examen inom inköp, logistik eller liknande utbildning, alternativt har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter? Sök tjänsten som Category Support hos Procurator i Malmö!

Om tjänsten
Som Category Support bistår du Category Manager med att utveckla ett attraktivt och lönsamt sortiment. Du ansvarar för att rätt produktinformation finns tillgänglig samt det administrativa arbetet kring sortimentet. Tjänsten innebär daglig kontakt med leverantörer och Category managers i allt från artikeladministration till framtagning av marknadsmaterial. Du kommer även att medverka vid leverantörsbesök och mässor.

I din roll som Category Support kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Ansvara för att korrekt artikelinformation finns i affärssystem
• Uppdatering, utvärdering och avveckling av sortiment
• Underhålla webben genom att lyfta fram produkter och utforma säljtexter
• Ge viss rådgivning kring produkter och bistå med stöd till säljavdelningen

Tjänsten som Category Support är ett konsultuppdrag på heltid i 6 månader med chans till förlängning och start omgående.

Om dig
Vi söker dig som har minst 3-årig gymnasiekompetens. Eftergymnasial utbildning inom området är meriterande. Du har god datorvana och vi ser gärna att du har arbetat i affärssystemet SAP tidigare. Som person ser du till teamets insats, samtidigt som du arbetar självständigt och trivs med att driva arbetsuppgifter på egen hand. Vi söker dig som har god prioriteringsförmåga och trivs med att ta egna initiativ. Arbetet är varierande och ingen dag är den andra lik och passar dig som tycker om att det händer mycket. Tjänsten som Category Support kräver goda språkkunskaper i både svenska och engelska samt förståelse för de skandinaviska språken.

Viktigt för tjänsten är:

• Mycket god datorvana
• Snabblärd
• Gillar att arbeta i högt tempo och har förmåga att prioritera
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• En drivande och utåtriktad personlighet
• Administrativt lagd

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Procurator
Procurator har ett brett sortiment av produkter och tjänster från ledande leverantörer och egna varumärken som Worksafe, KBM. Vi förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar de vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Gabriella Bryngemark på gabriella.bryngemark@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Category Support, Procurator, Administratör, Inköp, Logistik, Supply Chain, Excel, SAP, Malmö, Adecco

Ansök nu

Kommersiellt ansvarig till kund i Malmö

Marknadsplanerare
Läs mer Nov 8
Om tjänsten

Vi söker nu en kommersiellt ansvarig person för uppdrag hos vår kund i Malmö/Svedala. Som kommersiellt ansvarig kommer du att ansvara för all dialog med kund i kommersiella operativa frågor. Har du tidigare erfarenhet av att driva och arbeta med kommersiella frågor? Då kan det här vara tjänsten för dig! 

I din roll som kommersiellt ansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Säkerställa att kundförfrågningar från Reklam effektivt omhändertas och behandlas
- Säkra att marknadsinsatser genomförs enligt framtaget koncept
- Säkra att RFB-material implementeras i butiker och restauranger
- Ansvarig för den kommersiella driften inom området Parkering och Angöring samt tillhörande kommersiella tjänster.
- Uppföljning av operativa parametrar i de kommersiella avtalen
- Löpande handläggning av avtal och frågor som rör parkering och angöring för buss, taxi, anställda och resenärer
- Dokumentera och systematisera kunskap och erfarenhet inför pensionsavgång

Om dig

För att lyckas i rollen som kommersiellt ansvarig har du minst 7 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. I tidigare rollen har du arbetat med avtalsuppföljning och du är van att hantera administrativa arbetsuppgifter. Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och lyhörd. Utöver det är du engagerad i ditt arbete och du drivs av att nå uppsatta mål.

Om anställningen

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och förväntas pågå i cirka 4 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Marknadschef, chef, kommunikation, PR, marknad

Ansök nu

Maskinförare med Teleskop- och hjullastarbehörighet

Beläggningsmaskinförare
Läs mer Nov 1
Om tjänsten Som maskinförare kommer du arbeta på en byggarbetsplats i Örtofta, utanför Eslöv, med att bland annat lasta och lossa gods utomhus och vara behjälplig med att förse bygget med material. Teleskop- och hjullastarbehörighet används dagligen och det krävs därför att du har behörighet och erfarenhet av detta. Arbetet ställer krav på att du är en flexibel och anpassningsbar person som kan vara behjälplig på olika delar av arbetsplatsen. 

Tjänsten som maskinförare är ett konsultuppdrag där vi nu letar proaktivt efter aktuella kandidater. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag kl. 7-16. Vi ser att du har körkort B och tillgång till bil då det inte finns några kollektiva förbindelser till arbetsplatsen.

I din roll som Maskinförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Lasta och lossa gods med hjälp av hjullastare, teleskoplastare och truck
- Vara behjälplig på olika delar av arbetsplatsen

Om dig Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att köra hjullastare och teleskoplastare och som trivs med att arbeta utomhus. Arbetsuppgifterna kan variera och det är därför viktigt att du är flexibel, självgående och anpassningsbar till arbetets olika uppgifter. Du tycker om att ta ansvar och ser det som en självklarhet att ständigt arbeta med ett högt säkerhetstänk och med kvalité i åtanke. Du är en person som har lätt för att kommunicera med andra och att i vissa fall använda engelska är även viktigt för rollen. Om du har erfarenhet eller intresse av byggsektorn är det meriterande. Att ha god förståelse för byggprocess är viktigt då arbetet innefattar varierande arbetsuppgifter på plats.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort för hjullastare och teleskoplastare (C2 & C7)
- Truckkort A & B
- Flexibel, självgående och ansvarstagande
- God kommunikativ förmåga
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Ingrid Sönegård via Adecco Ingrid.sonegard@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Hjullastare, Teleskoplastare, Maskinförare, Truckkort, Eslöv, Lund, Örtofta, byggarbetsplats, byggsektorn, godshantering, Adecco, Malmö

Ansök nu

PwC söker studenter till revision

Revisionsbiträde
Läs mer Okt 8
Adecco söker nu studenter som vill arbeta extra som revisorsassistent hos PwC. Är du ekonomistudent och skulle du vilja prova på att arbeta på ett företag som är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning? Är du en lagspelare som gillar att arbeta med siffror och vill du kickstarta din karriär? Då är ett extrajobb som revisorsassistent perfekt för dig!

Grunden i PwC:s verksamhet är att skapa trygghet i näringslivet genom att säkerställa tillförlitligheten i finansiell information. Vi identifierar också områden där det finns risker och utvecklingsmöjligheter. Ett jobb som revisor är ett samhällsuppdrag och PwC:s syfte är att bidra till ett väl fungerande och hållbart näringsliv och samhälle.

I tjänsten som revisorsassistent samarbetar du tätt med revisorerna och assisterar dem genom hela revisionsprocessen, från planering och genomförande till avslut. Här har du möjlighet till kontinuerlig utveckling och fördjupad kunskap, en unik möjlighet för dig som är i startgroparna på karriären! Exempel på arbetsuppgifter är kontroll och granskning, avstämningar och dokumentation samt projektadministration. Arbetet sker antingen på PwC:s moderna och flexibla kontor, eller ute hos våra kunder.

Du är timanställd och arbetar varierande dagar vid behov. Du bör vara tillgänglig ca 20 timmar per vecka för att få bra kontinuitet på arbetet. Arbetstiderna är kl. 8-17 men kan eventuellt delas upp och anpassas. Uppdraget innebär arbete på PwC:s olika kontor i Skåne men främst i Malmö. Andra städer som kan bli aktuella är Helsingborg och Kristianstad. Tjänsten är ett konsultuppdrag med planerad utbildningsstart i november/december.

Kvalifikationer

Vi tror att du är intresserad av företagande, och tycker det känns lockande att kunna vara med och bidra till ett hållbart och väl fungerande näringsliv och samhälle. För att trivas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta och gillar att skapa relationer och nätverk, både med kollegor och kunder. Du är nyfiken, har lätt för att anpassa dig och trivs med att lösa problem, gärna tillsammans i ett team. Vidare motiveras du av att ta ett eget ansvar och nå resultat, där möjligheterna till utveckling är stora. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta i skiftande miljöer, då en del av arbetet kan ske ute hos kund. Övriga kvalifikationer;

• Du studerar för närvarande på högskola eller universitet, gärna med inriktning mot ekonomi
• Du har ett intresse för redovisning och revision
• Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Om du har goda kunskaper i Excel är det en stor fördel
• Det är meriterande om du vid planerad examen uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation

Om ansökan

Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Ansvarig rekryterare granskar din ansökan kopplat till kvalifikationer och gör ett första urval.
2. Kvalificerar du dig för steg två får du en inbjudan via mail till ett problemlösnings- samt ett personlighetstest. Adecco använder tester tidigt i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
3. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar med testresultat kontinuerligt och gör ytterligare ett urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju.
4. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att träffa ansvarig rekryterare på Adecco för en personlig intervju som sker antingen på plats hos oss eller via video.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Om PwC

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 900 medarbetare och 22 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. Läs gärna mer om PwC på www.pwc.se.

Om anställningen

Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Adecco Student gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information finner du på www.adecco.se.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

revision, revisorsassistent, administration, ekonomi, assistent, ekonomistudent, student, PwC, Adecco, Malmö, Helsingborg, Kristianstad

Ansök nu

Säljkoordinator till Tegelmäster

Administrativ assistent
Läs mer Okt 4
Om tjänsten

I rollen som säljkoordinator på Tegelmäster kommer du att jobba nära företagets säljare kollegor på kontoret i Malmö. Du kommer att ansvara för koordinationen av leveranskedjan från beställning till leverans och är den som tar över från utesäljare när affären är i hamn. Du planerar projekt, skapar offerter, hanterar order och fungerar även som en stödfunktion till säljarna. Du arbetar dagligen i affärssystemet Navision och är en fena på administration. I rollen kommer du tillhöra en mindre grupp om fem personer som arbetar med liknande arbetsuppgifter.
I din roll som Säljkoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Ta emot och hantera order i affärssystemet Navision
• Planera, koordinera samt följa upp hela processen fram till produktleverans
• Säkra produktleveranser i tid
• Inköp av material
• Skapa offerter
• Planering av projekt framåt
• Stödfunktion mot säljare samt hjälpa dem i det proaktiva säljarbetet

Om dig

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbete men som nu vill vidga dina kunskaper och ansvarsområden. Du har med fördel arbetat i något affärssystem några år och är administrativt lagd. Vidare är det meriterande om du har arbetat i affärssystemet Navision. Har du eftergymnasial utbildning inom administration så är detta meriterande.

Som person är du prestigelös och trivs med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Du är nyfiken och med en vilja samt driv att alltid prestera ditt bästa. Den breda rollen kräver att du har lätt för att organisera, planera och strukturera upp ditt arbete. Med ditt helikopterperspektiv skapar du med lätthet den ordning som krävs för ett effektivt arbete. För att lyckas i rollen har du en god samarbetsförmåga, lätt för att kommunicera och är serviceorienterad. Du är tillmötesgående och framåt som person. Du verkar i en dynamisk organisation där det ofta sker förändringar och är därför en person som gärna hugger i där det behövs, både högt och lågt.

Viktigt för tjänsten är:

- Du trivs av att arbeta strukturerat i ett högt tempo, utan att göra avkall på leverans och kvalitet
- Goda kunskaper i Excel
- Flytande svenska i tal och skrift och du ska förstå engelska
- Tidigare erfarenhet av administrativt arbete
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Tegelmäster
Tegelmäster har en marknadsledande position inom fasadtegel, tegelbalkar, kramlor, armering, glidskikt, konsoler och murbruk. Företaget grundades 1999 och ägs av Petersen, Matzen och Ströjer tegl. Försäljningen sker i huvudsak i Sverige och företaget omsätter ca 270 miljoner per år med 22 medarbetare i dagsläget. Huvudkontor och utställning ligger i Malmö. Regionala kontor och showroom finns i Mölndal och Stockholm. Tegelmäster AB är en långsiktig aktör med stort kundfokus. Vår värdegrund SPEAK - Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet, ska prägla allt vi gör och finnas som en röd tråd i vårt dagliga arbete. Med SPEAK i blodet kan var och en av oss bli en riktig Tegelmäster!

Om anställningen och ansökan

Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 6 månader med goda chanser till anställning hos Tegelmäster vid uppdragets slut. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Arbetstiderna är förlagda till kontorstider, måndag-fredag och du jobbar på kontoret i Malmö. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Liridona Brahimi via liridona.brahimi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Säljkoordinator, koordination, backoffice, amdinistratör, administration, ordermottagning, Skåne, Malmö, Adecco, Tegelmäster

Ansök nu