Advisera AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Advisera AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Företagsrådgivare

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Apr 16
Letar du efter en möjlighet där din drivkraft och engagemang kommer i första hand? Har du börjat din karriär inom försäljning men letar efter nästa steg där du kan arbeta B2B, ta ansvar för hela säljprocessen och hantera en bredare portfölj där du på flera sätt kan skapa värde för dina kunder?
Enligt vår uppfattning är utveckling avgörande för framgång, därav tar vi våra medarbetares utveckling på allvar.Vill du vara med tidigt i en växande organisation med en stark kultur och korta beslutsvägar?Då bör du fortsätta läsa!
Din roll som Företagsrådgivare:I rollen som Företagsrådgivare arbetar du med både befintliga och nya kunder. Detta innebär att du arbetar med nykundsbearbetning samtidigt som du förvaltar befintlig kundstock. För att du ska trivas i rollen ser vi att du är en person som aldrig vill sluta utvecklas, vill vara med på Adviseras framgångsresa och tillsammans bygga ett engagerat och framgångsrikt sälj-team.
Du kommer att ansvara för rådgivning och försäljning mot företagskunder i regionen. Ditt jobb blir att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och teamets mål. Du har ansvar för dina kunder och att bygga långsiktiga kundrelationer och egen kundstock.
Kollegan Oliver berättar om hur en dag kan se ut:"En dag som rådgivare kan vara mycket varierande, men den inleds oftast med en kopp kaffe på kontoret och några minuters trevligt samtal och skratt med kollegorna. Första aktiviteten på dagen ägnas åt att bearbeta potentiella nya kunder, och efter att ha skapat nya kontakter ger du dig ut i bilen för att delta i ett kundmöte. Mötet kan vara med ett småskaligt familjeföretag med en jordnära atmosfär eller med ett stort börsnoterat företag – kontrasterna i denna roll är verkligen fantastiska!
När du återvänder till kontoret kan dagen inkludera ett teamsmöte och avslutas med att granska och analysera våra kunders avtal, förbereda presentationer och planera för morgondagens arbete."
Arbetsuppgifter:
Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer.Du hanterar hela försäljningskedjan, från att boka möten med kunder till att erbjuda den mest lämpliga lösningen för varje specifik kund. Du ger regelbundna uppdateringar om dina försäljningsaktiviteter, har kontinuerliga säljuppföljningar med din närmsta chef och dina kollegor för att stötta varandra i era processer.
Personliga egenskaper:
Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer.
Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten.
Är socialt kompetent med hög moral och etik.
Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk.
Tävlingsinriktad.

Vi ser gärna att du:
Har dokumenterat goda säljresultat eller inom kort kommer avsluta dina studier.
Innehar B-körkort.
Har utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning.

Varför Advisera:
Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade arbetsmetoder.
Här blir du en del av ett högpresterande säljteam med kompetenta kollegor.
Möjlighet till personlig utveckling och fortsattakarriärmöjligheter i ett expanderande bolag. Kanske är du rätt person somsäljchef på vårt nästkommande kontor?
Säljtävlingar, AW:s, utlandskonferenser och härlig gemenskap.
Generös lönemodell utan tak &bonusmodell; .Om Advisera:Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 30 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

På Advisera värderar vi personlighet och inställning högst. Vi tror att med rätt intresse, driv och engagemang har man potential att växa in i rollen. Tveka inte att söka, även om du inte uppfyller alla kriterium.
Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta Jenny@advisera.se. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar dig till att söka via vår karriärsida. (glöm heller inte att connecta med oss på linkedin)
Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: Säljare, Rådgivare, Företagsrådgivare, Försäljning, Account Manager, B2B, Business to Business

Ansök nu

Senior IT-Specialist

Nätverkstekniker
Läs mer Mar 5
Advisera fortsätter att växa!

Nu söker vi en driven Senior IT-Specialist till Advisera som är intresserad av att bli en del av ett växande team och leverera högklassig service till Adviseras kunder!

Som IT-Specialist på Advisera kommer du ansvara för tjänsteleveranser till våra kunder. Rollen innebär att du tar sig an uppdraget att drifta utveckla och förvalta våra kunders IT-miljöer. Främsta ansvarsområden kommer inkludera arbete med nätverk, klienthantering och licenshantering till Adviseras nya och befintliga kunder.

För att du ska trivas i rollen ser vi att du vill vara med på en resa att forma och utveckla Advisera IT. Är du också en person som är ansvarsfull, strukturerad och är den som ser till att slutföra arbetsuppgifter och uppsatta mål. Då ska du fortsätta läsa.

Din roll som Senior IT-Specialist

För att passa i rollen så har du ett starkt driv och trivs att arbeta i ett högt tempo och har en vilja att lära dig och utvecklas. Du ser struktur och uppföljning som ett givet verktyg för att gå i mål med dina projekt och uppsatta mål.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av leverans av IT-tjänster med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. För närvarande kommer du kliva in i ett team bestående av både juniora och mer erfarna IT-Specialister, totalt fem personer. Du kommer ha nära samarbete med en dedikerad säljare och rapportera till ansvarig projektledare.

Du är kundfokuserad, känner dig bekväm med att kommunicera med människor och kan förklara tekniska funktioner och problem på flera nivåer. Vi ser även att du är lösnings- och resultatorienterad och brinner för att ge kunder service i toppklass.

Tillsammans med teamet kommer du att erbjuda tjänster inom nätverk och nätverksutrustning så som Switchar, Routrar, Access-punkter, Brandväggar, Lastbalansering, Routingprotokoll och VPN-teknik. Support inom M365-tjänsterna och Exchange, men även mot andra områden som Digital Workplace, Azure samt MDM/Intune. Arbetet inkluderar att lösa IT relaterade problem till att strategiskt utveckla och förbättra kundens IT-miljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Tillsammans med teamet leverera projektlösningar inom angivna tidsramar och budgetar.

- Drifta, utveckla och förvalta IT-lösningar för Adviseras kunder.

- Arbeta med nätverk, klienthatering och licenshantering.

- Lösa IT relaterade problem och strategiskt utveckla och förbättra kundens IT-miljö.

Kvalifikationer:

- Relevant utbildningsbakgrund inom IT-området såsom nätverk, klient eller server. Troligen har du en högskoleutbildning eller KY-utbildning

- 8+ års arbetslivserfarenhet med god kunskap och förståelse kring arbetet som IT-Konsult/IT-specialist.

- Arbetslivserfarenhet av att utveckla och förbättra IT-miljö.

- Mycket god Windows-klient kunskap och gärna Mac-kunskap

- Mycket god erfarenhet av administration av Microsoft 365 med fokus på

Exchange, Teams, SharePoint, OneDrive, Intune och Azure/Entra.

- Mycket god kunskap om nätverk och nätverksutrustning så som Switchar, Routrar, Access-punkter, Brandväggar, Lastbalansering, Routingprotokoll och VPN-teknik.

- Innehar B-körkort

Vad kan Advisera erbjuda dig?

- En unik möjlighet att få komma in tidigt i ett expanderande bolag där du får stort utrymme för personlig utveckling.

- Vara en del av en platt oganisation med korta beslutsvägar.

- En arbetsmiljö som genomsyrs av högt engagemang, ambitioner och fokus på utveckling.

- Marknadskraftig lön & friskvårdsbidrag.

- Gemenskap är viktig för oss och vi arrangerar ofta konferenser, utbildningar och AWs.

Om Advisera:

Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 30 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta jenny@advisera.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar dig till att söka via vår karriärsida.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Försäkringsadministratör

Försäkringshandläggare
Läs mer Mar 4
Arbetar du i försäkringsbranschen och vill ta nästa steg i karriären som försäkringsadministratör?

Vi söker nu dig som trivs med administrativa uppgifter och vill utvecklas i ett affärsmässigt och trevligt team. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att vara med på en resa i ett ledande och expansivt bolag. Dessutom finns det goda möjligheter till kompetensutveckling där du kan växa in i en roll som försäkringsförmedlare.

Arbetet består av att hjälpa våra förmedlare med att förbereda, handlägga och följa upp kundernas försäkringsärenden. Vi söker dig som är noggrann och kundorienterad, samt har en vilja att självständigt lösa problem och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.



Din roll som Försäkringsadministratör:

Denna roll är en ny tjänst till följd av Advisera Försäkrings expansion. I rollen som försäkringsadministratör kommer du fokusera på att stödja våra befintliga försäkringsrådgivare i deras administrativa arbete. I den administrativa processen kommer du att arbeta nära våra rådgivare, våra kunder och försäkringsbolagen bakom produkterna. Du kommer att vara involverad i administration och support för en bred variation av försäkringslösningar för Adviseras kunder, både befintliga och nya. I rollen ingår att agera stöd för både externa och interna kontakter samt att ha en kontrollerande funktion för att upptäcka eventuella fel i processen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Insamling av offerter, skapa underlag och presentation av dessa.

- Kommunikation med försäkringsbolag, förmedlare och kunder.

- Hantering av inkommande samtal och ärenden från våra kunder.

- Uppföljning av försäkringsärenden.

- Erbjuda hjälp och stöd till kunder vid eventuella skador.



Kvalifikationer:

- Minst 2+ års erfarenhet i en administrativ roll i försäkringsbranschen inom SAK- försäkringar.

- Goda kunskaper i Officepaket.

- Lättlärd i olika datorsystem samt en god datavana.

- Van vid att arbeta i team och ha gemensamma mål.

- Strukturerad, målinriktad, noggrann och affärsdriven.

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.



Om Advisera:

Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 30 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.



Varför Advisera?

- Kliv in i en stimulerande miljö i ett växande företag med en vision om att etablera sig som en ledande partner inom flera affärsområden.

- Konkurrenskraftig lön & friskvårdsbidrag.

- Kontinuerligt kompetensutveckling.

- Gemenskap är viktig för oss och vi arrangerar ofta konferenser, utbildningar och AW:s.

På Advisera värderar vi personlighet och inställning högst. Vi tror att med rätt intresse, driv och engagemang har man potential att växa in i rollen. Tveka inte att söka, även om du inte uppfyller alla kriterium.

Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta Jenny@advisera.se. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar dig till att söka via vår karriärsida.

Varmt välkommen med din ansökan!



Sökord: Rådgivare, Försäkring, Försäkringsrådgivare, Försäkringsförmedlare, Försäkringsadministratör, Administratör

Ansök nu

Säljande Försäkringsförmedlare

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Apr 16
Arbetar du i försäkringsbranschen och vill ta nästa steg i karriären som förmedlare?
I rollen som försäkringsförmedlare på Advisera kommer du att vara ansiktet utåt för företaget, bygga långsiktiga relationer och erbjuda skräddarsydda lösningar som säkerställer våra kunders trygghet och välbefinnande. Du ansvarar för dina processer, kundstock och förvaltning av dessa. En roll där du får kliva in i ett familjärt team i tillväxtfas med utvecklingsmöjligheter!
Din roll som Försäkringsförmedlare - SAK
Som försäkringsrådgivare kommer du spela en nyckelroll i att möta våra kunders behov och förväntningar. Genom att tillhandahålla skräddarsydda försäkringslösningar och professionell rådgivning kommer du att vara ansiktet utåt för företaget och bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder.
Din uppgift är att inte bara identifiera och förstå våra kunders individuella behov och mål, utan också att kunna presentera lämpliga försäkringsalternativ på ett tydligt och begripligt sätt. Genom att vara en förtroendeingivande rådgivare och expert inom ditt område kommer du att bidra till att säkerställa våra kunders trygghet och välbefinnande.
Din förmåga att navigera i en komplex försäkringsmiljö och erbjuda skräddarsydda lösningar kommer att vara avgörande för att lyckas i denna roll. Du kommer också att ha möjlighet att arbeta självständigt och planera dina dagar, samtidigt som du samarbetar med andra teammedlemmar för att uppnå gemensamma mål. Idag består teamet av en teamleader, två förvaltande förmedlare, två säljande förmedlareoch två administratörer.
Vi söker en passionerad och engagerad individ som är redo att ta itu med utmaningarna som försäkringsbranschen erbjuder och som strävar efter att leverera överlägsen service och värde till våra kunder. Du trivs väl i en säljande roll och vill kliva in en en roll med ansvar för hela säljprocessen, från mötesbokning, kundmöte till avtal.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvara för förvaltning och utveckling av egen kundportfölj, med fokus på nykundsbearbetning, kundnöjdhet och affärsresultat.
Etablera långsiktiga relationer med kunder
Leverera behovsanpassad rådgivning till kunder.
Ansvarig för uppföljning av försäkringsärenden.
Organisera och genomföra kundbesök för att stärka relationer och identifiera affärsmöjligheter.
Kommunikation med försäkringsbolag och kunder.
Erbjuda hjälp och stöd till kunder vid eventuella skador.
Hantering av inkommande samtal och ärenden från våra kunder.



Kvalifikationer:
Minst 4+ års erfarenhet från försäkringsbranschen inom SAK- försäkringar.
Erfarenhet av uppsökande försäljning
Goda kunskaper i Officepaket.
Lättlärd i olika datorsystem samt en god datavana.
Van vid att arbeta i team och ha gemensamma mål.
Strukturerad, målinriktad, noggrann och affärsdriven.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
B-Körkort

Om Advisera:
Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 30 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.
Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.
Varför Advisera?
Kliv in i en stimulerande miljö i ett växande företag med en vision om att etablera sig som en ledande partner inom flera affärsområden.
Konkurrenskraftig lönemodell & friskvårdsbidrag.
Kontinuerligt kompetensutveckling.
Gemenskap är viktig för oss och vi arrangerar ofta konferenser, utbildningar och AW:s

På Advisera värderar vi personlighet och inställning högst. Vi tror att med rätt intresse, driv och engagemang har man potential att växa in i rollen. Tveka inte att söka, även om du inte uppfyller alla kriterium.
Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta Jenny@advisera.se. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar dig till att söka via vår karriärsida.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: Rådgivare, Försäkring, Försäkringsrådgivare, Försäkringsförmedlare, Försäkringsmäklare, Företagsrådgivning

Ansök nu

Försäkringsadministratör

Försäkringshandläggare
Läs mer Apr 16
Arbetar du i försäkringsbranschen och vill ta nästa steg i karriären som försäkringsadministratör?
Vi söker nu dig som trivs med administrativa uppgifter och vill utvecklas i ett affärsmässigt och trevligt team. Rollen erbjuder en spännande möjlighet att vara med på en resa i ett ledande och expansivt bolag. Dessutom finns det goda möjligheter till kompetensutveckling där du kan växa in i en roll som försäkringsförmedlare.
Arbetet består av att hjälpa våra förmedlare med att förbereda, handlägga och följa upp kundernas försäkringsärenden. Vi söker dig som är noggrann och kundorienterad, samt har en vilja att självständigt lösa problem och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Din roll som Försäkringsadministratör:
Denna roll är en ny tjänst till följd av Advisera Försäkrings expansion. I rollen som försäkringsadministratör kommer du fokusera på att stödja våra befintliga försäkringsrådgivare i deras administrativa arbete. I den administrativa processen kommer du att arbeta nära våra rådgivare, våra kunder och försäkringsbolagen bakom produkterna. Du kommer att vara involverad i administration och support för en bred variation av försäkringslösningar för Adviseras kunder, både befintliga och nya. I rollen ingår att agera stöd för både externa och interna kontakter samt att ha en kontrollerande funktion för att upptäcka eventuella fel i processen.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Insamling av offerter, skapa underlag och presentation av dessa.
Kommunikation med försäkringsbolag, förmedlare och kunder.
Hantering av inkommande samtal och ärenden från våra kunder.
Uppföljning av försäkringsärenden.
Erbjuda hjälp och stöd till kunder vid eventuella skador.


Kvalifikationer:
Minst 2+ års erfarenhet i en administrativ roll i försäkringsbranschen inom SAK- försäkringar.
Goda kunskaper i Officepaket.
Lättlärd i olika datorsystem samt en god datavana.
Van vid att arbeta i team och ha gemensamma mål.
Strukturerad, målinriktad, noggrann och affärsdriven.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Om Advisera:
Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 30 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.
Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Varför Advisera?
Kliv in i en stimulerande miljö i ett växande företag med en vision om att etablera sig som en ledande partner inom flera affärsområden.
Konkurrenskraftig lön& friskvårdsbidrag.
Kontinuerligt kompetensutveckling.
Gemenskap är viktig för oss och vi arrangerar ofta konferenser, utbildningar och AW:s.

På Advisera värderar vi personlighet och inställning högst. Vi tror att med rätt intresse, driv och engagemang har man potential att växa in i rollen. Tveka inte att söka, även om du inte uppfyller alla kriterium.
Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta Jenny@advisera.se. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar dig till att söka via vår karriärsida.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: Rådgivare, Försäkring, Försäkringsrådgivare, Försäkringsförmedlare, Försäkringsadministratör, Administratör

Ansök nu

Säljande Försäkringsförmedlare

Försäkringsrådgivare/Försäkringssäljare
Läs mer Mar 4
Arbetar du i försäkringsbranschen och vill ta nästa steg i karriären som förmedlare?

I rollen som försäkringsförmedlare på Advisera kommer du att vara ansiktet utåt för företaget, bygga långsiktiga relationer och erbjuda skräddarsydda lösningar som säkerställer våra kunders trygghet och välbefinnande. Du ansvarar för dina processer, kundstock och förvaltning av dessa. En roll där du får kliva in i ett familjärt team i tillväxtfas med utvecklingsmöjligheter!

Din roll som Försäkringsförmedlare - SAK

Som försäkringsrådgivare kommer du spela en nyckelroll i att möta våra kunders behov och förväntningar. Genom att tillhandahålla skräddarsydda försäkringslösningar och professionell rådgivning kommer du att vara ansiktet utåt för företaget och bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder.

Din uppgift är att inte bara identifiera och förstå våra kunders individuella behov och mål, utan också att kunna presentera lämpliga försäkringsalternativ på ett tydligt och begripligt sätt. Genom att vara en förtroendeingivande rådgivare och expert inom ditt område kommer du att bidra till att säkerställa våra kunders trygghet och välbefinnande.

Din förmåga att navigera i en komplex försäkringsmiljö och erbjuda skräddarsydda lösningar kommer att vara avgörande för att lyckas i denna roll. Du kommer också att ha möjlighet att arbeta självständigt och planera dina dagar, samtidigt som du samarbetar med andra teammedlemmar för att uppnå gemensamma mål. Idag består teamet av en teamleader, två förvaltande förmedlare, två säljande förmedlare och två administratörer.

Vi söker en passionerad och engagerad individ som är redo att ta itu med utmaningarna som försäkringsbranschen erbjuder och som strävar efter att leverera överlägsen service och värde till våra kunder. Du trivs väl i en säljande roll och vill kliva in en en roll med ansvar för hela säljprocessen, från mötesbokning, kundmöte till avtal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvara för förvaltning och utveckling av egen kundportfölj, med fokus på nykundsbearbetning, kundnöjdhet och affärsresultat.

- Etablera långsiktiga relationer med kunder

- Leverera behovsanpassad rådgivning till kunder.

- Ansvarig för uppföljning av försäkringsärenden.

- Organisera och genomföra kundbesök för att stärka relationer och identifiera affärsmöjligheter.

- Kommunikation med försäkringsbolag och kunder.

- Erbjuda hjälp och stöd till kunder vid eventuella skador.

- Hantering av inkommande samtal och ärenden från våra kunder.





Kvalifikationer:

- Minst 4+ års erfarenhet från försäkringsbranschen inom SAK- försäkringar.

- Erfarenhet av uppsökande försäljning

- Goda kunskaper i Officepaket.

- Lättlärd i olika datorsystem samt en god datavana.

- Van vid att arbeta i team och ha gemensamma mål.

- Strukturerad, målinriktad, noggrann och affärsdriven.

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

- B-Körkort

Om Advisera:

Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 30 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Varför Advisera?

- Kliv in i en stimulerande miljö i ett växande företag med en vision om att etablera sig som en ledande partner inom flera affärsområden.

- Konkurrenskraftig lönemodell & friskvårdsbidrag.

- Kontinuerligt kompetensutveckling.

- Gemenskap är viktig för oss och vi arrangerar ofta konferenser, utbildningar och AW:s

På Advisera värderar vi personlighet och inställning högst. Vi tror att med rätt intresse, driv och engagemang har man potential att växa in i rollen. Tveka inte att söka, även om du inte uppfyller alla kriterium.

Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta Jenny@advisera.se. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar dig till att söka via vår karriärsida.

Varmt välkommen med din ansökan!



Sökord: Rådgivare, Försäkring, Försäkringsrådgivare, Försäkringsförmedlare, Försäkringsmäklare, Företagsrådgivning

Ansök nu

Mötesbokare

Telefonförsäljare
Läs mer Feb 22
Jobbeskrivning

Är du student med en termin kvar av dina studier och ivrig att börja samla på dig erfarenhet redan nu? Drömmer du om att bli en del av ett framgångsrikt säljteam, lära dig grunderna i försäljning och efter dina studier kliva in i en rådgivarroll riktad mot företag? Om svaret är ja, är din plats hos Advisera, tillsammans med branschens toppsäljare!"

Vi värderar högt ansvarsfulla, drivna och serviceinriktade individer! För att du ska trivas i rollen ser vi att du är en person som aldrig vill sluta utvecklas, vill vara med på Adviseras framgångsresa och tillsammans bygga ett engagerat och framgångsrikt sälj-team.

Om Advisera:

Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 30 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Din roll som Mötesbokare / Junior Företagsrådgivare:

Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade arbetsmetoder. Det ger mycket goda förtjänstmöjligheter. Fokus ligger på prospektering och mötesbokning av både nya och befintliga kunder.

Tjänsten ger dig möjlighet vara med på en spännande resa. Du har stor möjlighet till personlig utveckling i ett ledande och expanderande bolag. Rollen innebär stort eget ansvar och du har frihet att påverka din egen vardag.

Arbetsuppgifter:

Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du successivt att börja boka möten åt våra Företagsrådgivare. Din huvudsakliga uppgift är mötesbokning, men du kommer också att lära dig om hela försäljningsprocessen; prospektering, mötesbokning, kundmöte, behovsanalys, analys, presentation av lämplig lösning för kunden, signering, implementering, drift och uppföljning.


Personliga egenskaper:

- Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer

- Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten

- Är socialt kompetent med hög moral och etik

- Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk

Vi ser gärna att du:

- Studerar relevant utbildning och har en temin kvar av dina studier

- Serviceinriktad och strävar efter att ständigt överträffa förväntningar

- Strukturerad, målinriktad och affärsdriven

- Innehar B-körkort

- Har utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning



På Advisera värderar vi personlighet och inställning högst. Vi tror att med rätt intresse, driv och engagemang har man potential att växa in i rollen. Tveka inte att söka, även om du inte uppfyller alla kriterium.

Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta Jenny@advisera.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: B2B, Account manager, rådgivning, företagsförsäljning, B2B säljare, sälj

Ansök nu

Företagsrådgivare

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Jan 17
Letar du efter en möjlighet där din drivkraft och engagemang kommer i första hand? Har du börjat din karriär inom försäljning men letar efter nästa steg där du kan arbeta B2B, ta ansvar för hela säljprocessen och hantera en bredare portfölj där du på flera sätt kan skapa värde för dina kunder?

Enligt vår uppfattning är utveckling avgörande för framgång, därav tar vi våra medarbetares utveckling på allvar. Vill du vara med tidigt i en växande organisation med en stark kultur och korta beslutsvägar? Då bör du fortsätta läsa!

Din roll som Företagsrådgivare:

I rollen som Företagsrådgivare arbetar du med både befintliga och nya kunder. Detta innebär att du arbetar med nykundsbearbetning samtidigt som du förvaltar befintlig kundstock. För att du ska trivas i rollen ser vi att du är en person som aldrig vill sluta utvecklas, vill vara med på Adviseras framgångsresa och tillsammans bygga ett engagerat och framgångsrikt sälj-team.

Du kommer att ansvara för rådgivning och försäljning mot företagskunder i regionen. Ditt jobb blir att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och teamets mål. Du har ansvar för dina kunder och att bygga långsiktiga kundrelationer och egen kundstock.

Kollegan Oliver berättar om hur en dag kan se ut:
En dag som rådgivare kan vara mycket varierande, men den inleds oftast med en kopp kaffe på kontoret och några minuters trevligt samtal och skratt med kollegorna. Första aktiviteten på dagen ägnas åt att bearbeta potentiella nya kunder, och efter att ha skapat nya kontakter ger du dig ut i bilen för att delta i ett kundmöte. Mötet kan vara med ett småskaligt familjeföretag med en jordnära atmosfär eller med ett stort börsnoterat företag - kontrasterna i denna roll är verkligen fantastiska!

När du återvänder till kontoret kan dagen inkludera ett teamsmöte och avslutas med att granska och analysera våra kunders avtal, förbereda presentationer och planera för morgondagens arbete."

Arbetsuppgifter:

Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Du hanterar hela försäljningskedjan, från att boka möten med kunder till att erbjuda den mest lämpliga lösningen för varje specifik kund. Du ger regelbundna uppdateringar om dina försäljningsaktiviteter, har kontinuerliga säljuppföljningar med din närmsta chef och dina kollegor för att stötta varandra i era processer.

Personliga egenskaper:

- Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer.

- Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten.

- Är socialt kompetent med hög moral och etik.

- Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk.

- Tävlingsinriktad.

Vi ser gärna att du:

- Har dokumenterat goda säljresultat eller inom kort kommer avsluta dina studier.

- Innehar B-körkort.

- Har utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning.

Varför Advisera:

- Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade arbetsmetoder.

- Här blir du en del av ett högpresterande säljteam med kompetenta kollegor.

- Möjlighet till personlig utveckling och fortsatta karriärmöjligheter i ett expanderande bolag. Kanske är du rätt person som säljchef på vårt nästkommande kontor?

- Säljtävlingar, AW:s, utlandskonferenser och härlig gemenskap.

- Generös lönemodell utan tak & bonusmodell .

Om Advisera:
Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 30 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.


På Advisera värderar vi personlighet och inställning högst. Vi tror att med rätt intresse, driv och engagemang har man potential att växa in i rollen. Tveka inte att söka, även om du inte uppfyller alla kriterium.

Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta Jenny@advisera.se. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar dig till att söka via vår karriärsida. (glöm heller inte att connecta med oss på linkedin)

Varmt välkommen med din ansökan!


Sökord: Säljare, Rådgivare, Företagsrådgivare, Försäljning, Account Manager, B2B, Business to Business

Ansök nu

Företagsrådgivare

Abonnemangsförsäljare
Läs mer Okt 17
Jobbeskrivning

Advisera fortsätter att växa!

Nu finns det möjlighet för en driven och ambitiös Företagsrådgivare till vårt team inom IT- & Telekomtjänster.

I rollen som Företagsrådgivare arbetar du med både befintliga och nya kunder. Detta innebär att du arbetar med nykundsbearbetning samtidigt som du förvaltar befintligt kundstock. Rollen ger stor variation i arbetet vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas!

Vi värderar högt ansvarsfulla, drivna och serviceinriktade individer! För att du ska trivas i rollen ser vi att du är en person som aldrig vill sluta utvecklas, vill vara med på Adviseras framgångsresa och tillsammans bygga ett engagerat och framgångsrikt sälj-team.

Om Advisera:

Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 30 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Din roll som Företagsrådgivare:

Hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot företagskunder i regionen. Det är viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål. Du har ansvar för dina kunder och att bygga långsiktiga kundrelationer och egen kundstock.

Några ord från chefen: "På Malmökontoret finner du branschens mest erfarna och drivna säljare. Vårt huvudkontor representerar kärnan av vår framgång. Om du har höga ambitioner och siktar på att arbeta med det bästa - välkommen till vår högsta liga."

Arbetsuppgifter:

Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Du hanterar hela försäljningskedjan, från att boka möten med kunder till att erbjuda den mest lämpliga lösningen för varje specifik kund. Du ger regelbundna uppdateringar om dina försäljningsaktiviteter, har kontinuerliga säljträffar med övriga teamet och följer upp säljarbetet. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.

Personliga egenskaper:

- Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer

- Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten

- Är socialt kompetent med hög moral och etik

- Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk

Vi ser gärna att du:

- Dokumenterat goda säljresultat eller inom kort kommer avsluta dina studier

- Serviceinriktad och strävar efter att ständigt överträffa förväntningar

- Strukturerad, målinriktad och affärsdriven

- Innehar B-körkort

- Har utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning

Varför Advisera:

- Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade arbetsmetoder.

- Här blir du en del av ett högpresterande säljteam med kompetenta kollegor och kontinuerligt lärande.

- Möjlighet till personlig utveckling i ett ledande och expanderande bolag.

- Säljtävlingar, AW:s, konferenser och härlig gemenskap.



På Advisera värderar vi personlighet och inställning högst. Vi tror att med rätt intresse, driv och engagemang har man potential att växa in i rollen. Tveka inte att söka, även om du inte uppfyller alla kriterium.

Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta Jenny@advisera.se.

Välkommen med din ansökan!



Sökord: Säljare, Rådgivare, Företagsrådgivare, Försäljning, Account Manager, B2B, Business to Business

Ansök nu

Advisera söker Junior IT-Tekniker

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Sep 6
Jobbeskrivning

Advisera fortsätter att växa!

Som Junior IT-tekniker på Advisera kommer du att arbeta kontinuerligt med Adviseras befintliga kunder. Du kommer också att vara delaktig i och stödja säljarna under införsäljningsprocessen av Adviseras IT- & Molntjänster.

Du kommer att erbjuda kunderna support, inte bara inom M365-tjänster och Exchange, utan även inom områden som Digital Workplace, Azure, och MDM/Intune. Rollen innefattar även arbete med nätverkslösningar, inklusive tjänsteleveranser inom trådlöst, switching och brandväggar.

Vi värderar högt ansvarsfulla, drivna och serviceinriktade individer! För att du ska trivas i rollen ser vi att du är prestigelös, vill vara med på resan och tillsammans med Advisera bygga ett engagerat och framgångsrikt IT-team.

Om Advisera:

Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 30 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Din roll som IT- & Nätverksspecialist:

Som Junior IT-Tekniker hos Advisera IT blir du en central del i leveransen av våra IT-tjänster. Din arbetsdag kommer att inkludera allt från implementering, drift och support av våra tjänster till att stödja vårt säljteam under införsäljningsprocessen av våra framstående IT- & Molntjänster.

Du bör vara kundfokuserad, känna dig bekväm med att kommunicera med olika människor och kunna förklara tekniska funktioner på olika nivåer. Vi ser också att du är lösnings och resultatinriktad samt passionerad för att erbjuda kunderna bästa service.

För att lyckas i rollen behöver du ett starkt driv, trivas med ett högt arbetstempo och vara angelägen om att utvecklas kontinuerligt. Med en varierande arbetsmiljö som innebär att du spenderar tid både ute hos våra kunder och på vårt kontor, är det viktigt att du har god social kompetens, är bra på att samarbeta, men också kan hantera självständigt arbete när det behövs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Installation, drift och förvaltning av IT-tjänster.

- Införsäljningsstöd.

- Ärendehantering och support.

- Implementering av hård- och mjukvarulösningar.

- Licenshantering.

Kvalifikationer:

- 1-3 års erfarenhet inom IT-sektorn.

- Intresse för IT & Teknik.

- Bakgrund inom kundservice, bemötande eller försäljning.

- Avslutad gymnasieutbildning.

- Grundläggande kunskap inom Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft Intune, Windows Server, och Windows infrastruktur.

- Grundläggande kunskap om nätverk och nätverksutrustning.

- B-körkort.

Meriterande:

- Eftergymnasial utbildning inom IT.

- Relevant Microsoft-certifiering.

På Advisera värderar vi personlighet och inställning högst. Vi tror att med rätt intresse, driv och engagemang har man potential att växa in i rollen. Tveka inte att söka, även om du inte uppfyller alla kriterium.

Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta Jenny@advisera.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Advisera söker Företagsrådgivare i Göteborg

Företagsrådgivare
Läs mer Mar 24
Jobbeskrivning
Vill du jobba med B2B försäljning? Då ska du jobba med branschens bästa säljare!
Nu utökar vi vårt team i Göteborg för dig som tycker om kundkontakt och högt uppsatta mål. I rollen som Företagsrådgivare kan du ta nästa steg i din utveckling inom försäljning och ta tillvara din starka drivkraft och arbetsglädje.


Om Advisera:
Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till ca 25 medarbetare med kontor i Malmö och Göteborg.
Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens attraktivaste portföljer inom Finansiella Tjänster, Företagsförsäkringar och IT & Telekomtjänster.
Vi är partner åt marknadsledande leverantörer.
Vår framgångsrika arbetsmodell Adviserametoden, har skapat en unik entreprenöriell försäljningskultur i bolaget. Målsättningen och visionen är att vara marknadsledande inom förmedling.
Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.


Din roll som Företagsrådgivare:
Vi söker rådgivare inriktade mot Företagsförsäkring, Finansiella produkter och IT & Telekomtjänster som delar vår vision.
Hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot företagskunder i regionen. Det är viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.
Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade arbetsmetoder. Det ger mycket goda förtjänstmöjligheter. Fokus ligger på prospektering och kundmötet. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål. Du har ansvar för dina kunder och att bygga långsiktiga kundrelationer och egen kundstock.
Tjänsten ger dig möjlighet vara med på en spännande resa. Du har stor möjlighet till personlig utveckling i ett ledande och expanderande bolag. Rollen innebär stort eget ansvar och du har frihet att påverka din egen vardag.
Vi har mycket låg personalomsättning och är måna om att hitta medarbetare som tänker långsiktigt.


Arbetsuppgifter:
Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.
Tjänsten innebär att du via telefon och därefter personliga möten, presenterar våra produkter och tjänster och bearbetar i huvudsak våra nya kunder. Dina egna inbokade kundmöten kompletteras av Adviseras mötesbokningsavdelning som successivt fyller upp din kalender med nya kundmöten.


Personliga egenskaper:
Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer
Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
Vi värdesätter en plikttrogen, engagerad och affärsmässig person med intresse för ekonomi och omvärld
Är socialt kompetent med hög moral och etik
Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet



Vi ser gärna att du:
Har utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning (dock inget krav)
Har erfarenhet från bank, finansinstitut, försäkringsbolag eller telekom (dock inget krav)
Du har dokumenterat goda säljresultat, eller är nyexaminerad och hungrig
Innehar B-körkort
Har datorvana (Word, Excel, PowerPoint)



Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Advisera söker Företagsrådgivare i Malmö

Företagsrådgivare
Läs mer Mar 24
Jobbeskrivning
Vill du jobba med B2B försäljning? Då ska du jobba med branschens bästa säljare!
Nu utökar vi vårt team i Malmö för dig som tycker om kundkontakt och högt uppsatta mål. I rollen som Företagsrådgivare kan du ta nästa steg i din utveckling inom försäljning och ta tillvara din starka drivkraft och arbetsglädje.


Om Advisera:
Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till ca 25 medarbetare med kontor i Malmö och Göteborg.
Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens attraktivaste portföljer inom Finansiella Tjänster, Företagsförsäkringar och IT & Telekomtjänster.
Vi är partner åt marknadsledande leverantörer.
Vår framgångsrika arbetsmodell Adviserametoden, har skapat en unik entreprenöriell försäljningskultur i bolaget. Målsättningen och visionen är att vara marknadsledande inom förmedling.
Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.


Din roll som Företagsrådgivare:
Vi söker rådgivare inriktade mot Företagsförsäkring, Finansiella produkter och IT & Telekomtjänster som delar vår vision.
Hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot företagskunder i regionen. Det är viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.
Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade arbetsmetoder. Det ger mycket goda förtjänstmöjligheter. Fokus ligger på prospektering och kundmötet. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål. Du har ansvar för dina kunder och att bygga långsiktiga kundrelationer och egen kundstock.
Tjänsten ger dig möjlighet vara med på en spännande resa. Du har stor möjlighet till personlig utveckling i ett ledande och expanderande bolag. Rollen innebär stort eget ansvar och du har frihet att påverka din egen vardag.
Vi har mycket låg personalomsättning och är måna om att hitta medarbetare som tänker långsiktigt.


Arbetsuppgifter:
Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.
Tjänsten innebär att du via telefon och därefter personliga möten, presenterar våra produkter och tjänster och bearbetar i huvudsak våra nya kunder. Dina egna inbokade kundmöten kompletteras av Adviseras mötesbokningsavdelning som successivt fyller upp din kalender med nya kundmöten.


Personliga egenskaper:
Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer
Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
Vi värdesätter en plikttrogen, engagerad och affärsmässig person med intresse för ekonomi och omvärld
Är socialt kompetent med hög moral och etik
Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet



Vi ser gärna att du:
Har utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning (dock inget krav)
Har erfarenhet från bank, finansinstitut, försäkringsbolag eller telekom (dock inget krav)
Du har dokumenterat goda säljresultat, eller är nyexaminerad och hungrig
Innehar B-körkort
Har datorvana (Word, Excel, PowerPoint)



Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Advisera söker mötesbokare i Malmö

Account manager
Läs mer Jan 9
Jobbeskrivning
Vill du jobba med B2B försäljning? Då ska du jobba med branschens bästa säljare!
Nu utökar vi vårt team i Malmö för dig som tycker om kundkontakt och högt uppsatta mål. I rollen som Företagsrådgivare kan du ta nästa steg i din utveckling inom försäljning och ta tillvara din starka drivkraft och arbetsglädje.


Om Advisera
Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till ca 25 medarbetare med kontor i Malmö och Göteborg.
Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens attraktivaste portföljer inom Finansiella Tjänster, Företagsförsäkringar och IT & Telekomtjänster.
Vi är partner åt marknadsledande leverantörer.
Vår framgångsrika arbetsmodell Adviserametoden, har skapat en unik entreprenöriell försäljningskultur i bolaget. Målsättningen och visionen är att vara marknadsledande inom förmedling.
Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.


Om tjänsten
Har du höga ambitioner och vill kunna påverka din egen lön?
Kanske pluggar du idag och vill ha det perfekta extrajobbet?
Som mötesbokare hos oss kommer du att ansvara för att boka in möten med våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att genom telefon identifiera kundens behov, och därefter boka in möten i dina Rådgivarkollergors kalender.


Arbetsuppgifter
• Tjänsten innebär att du via telefon bokar in möten åt företagets företagsrådgivare
• I din roll ansvarar du för att presentera våra tjänster och därefter boka in möten direkt in i dina kollegors kalendrar
Här erbjuds du att vara del av ett fantastiskt team som bokar möten åt våra företagsrådgivare. Vidare får du en god grund att stå på då du kommer få lära dig mycket om såväl ekonomi, företagande och försäljning vilket är oerhört meriterande för framtiden.
Vi sitter i öppet landskap och när du börjar hos oss erbjuder vi inte bara utbildning, kontinuerlig coaching och säljträning. Hos oss har vi dessutom härlig stämning bland kollegorna, gemensamma frukostar och afterwork. Trivsel är nyckelordet för framgång, tävlingar och teamaktiviteter tillhör vardagen.


Vi söker dig som
Värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.
• Har gymnasieutbildning
• Försäljningserfarenhet är meriterande, men inget krav


Du jobbar 20 - 40 timmar per vecka och dina arbetsdagar är dagtid, måndag - fredag. Du väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.
Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Ansök nu

Advisera söker Företagsrådgivare i Malmö

Företagsrådgivare
Läs mer Jan 9
Jobbeskrivning
Vill du jobba med B2B försäljning? Då ska du jobba med branschens bästa säljare!
Nu utökar vi vårt team i Malmö för dig som tycker om kundkontakt och högt uppsatta mål. I rollen som Företagsrådgivare kan du ta nästa steg i din utveckling inom försäljning och ta tillvara din starka drivkraft och arbetsglädje.


Om Advisera:
Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till ca 25 medarbetare med kontor i Malmö och Göteborg.
Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens attraktivaste portföljer inom Finansiella Tjänster, Företagsförsäkringar och IT & Telekomtjänster.
Vi är partner åt marknadsledande leverantörer.
Vår framgångsrika arbetsmodell Adviserametoden, har skapat en unik entreprenöriell försäljningskultur i bolaget. Målsättningen och visionen är att vara marknadsledande inom förmedling.
Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.


Din roll som Företagsrådgivare:
Vi söker rådgivare inriktade mot Företagsförsäkring, Finansiella produkter och IT & Telekomtjänster som delar vår vision.
Hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot företagskunder i regionen. Det är viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.
Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade arbetsmetoder. Det ger mycket goda förtjänstmöjligheter. Fokus ligger på prospektering och kundmötet. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål. Du har ansvar för dina kunder och att bygga långsiktiga kundrelationer och egen kundstock.
Tjänsten ger dig möjlighet vara med på en spännande resa. Du har stor möjlighet till personlig utveckling i ett ledande och expanderande bolag. Rollen innebär stort eget ansvar och du har frihet att påverka din egen vardag.
Vi har mycket låg personalomsättning och är måna om att hitta medarbetare som tänker långsiktigt.


Arbetsuppgifter:
Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.
Tjänsten innebär att du via telefon och därefter personliga möten, presenterar våra produkter och tjänster och bearbetar i huvudsak våra nya kunder. Dina egna inbokade kundmöten kompletteras av Adviseras mötesbokningsavdelning som successivt fyller upp din kalender med nya kundmöten.


Personliga egenskaper:
Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer
Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
Vi värdesätter en plikttrogen, engagerad och affärsmässig person med intresse för ekonomi och omvärld
Är socialt kompetent med hög moral och etik
Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet



Vi ser gärna att du:
Har utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning (dock inget krav)
Har erfarenhet från bank, finansinstitut, försäkringsbolag eller telekom (dock inget krav)
Du har dokumenterat goda säljresultat, eller är nyexaminerad och hungrig
Innehar B-körkort
Har datorvana (Word, Excel, PowerPoint)



Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Advisera söker Företagsrådgivare i Malmö

Företagsrådgivare
Läs mer Nov 5
Jobbeskrivning
Vill du jobba med B2B försäljning? Då ska du jobba med branschens bästa säljare!
Nu utökar vi vårt team i Göteborg för dig som tycker om kundkontakt och högt uppsatta mål. I rollen som Företagsrådgivare kan du ta nästa steg i din utveckling inom försäljning och ta tillvara din starka drivkraft och arbetsglädje.


Om Advisera:
Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till ca 30 medarbetare med kontor i Malmö och Göteborg.
Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens attraktivaste portföljer inom Finansiella Tjänster, Företagsförsäkringar och IT & Telekomtjänster.
Vi är partner åt marknadsledande leverantörer.
Vår framgångsrika arbetsmodell Adviserametoden, har skapat en unik entreprenöriell försäljningskultur i bolaget. Målsättningen och visionen är att vara marknadsledande inom förmedling.
Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.


Din roll som Företagsrådgivare:
Vi söker rådgivare inriktade mot Företagsförsäkring, Finansiella produkter och IT & Telekomtjänster som delar vår vision.
Hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot företagskunder i regionen. Det är viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.
Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade arbetsmetoder. Det ger mycket goda förtjänstmöjligheter. Fokus ligger på prospektering och kundmötet. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål. Du har ansvar för dina kunder och att bygga långsiktiga kundrelationer och egen kundstock.
Tjänsten ger dig möjlighet vara med på en spännande resa. Du har stor möjlighet till personlig utveckling i ett ledande och expanderande bolag. Rollen innebär stort eget ansvar och du har frihet att påverka din egen vardag.
Vi har mycket låg personalomsättning och är måna om att hitta medarbetare som tänker långsiktigt.


Arbetsuppgifter:
Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.
Tjänsten innebär att du via telefon och därefter personliga möten, presenterar våra produkter och tjänster och bearbetar i huvudsak våra nya kunder. Dina egna inbokade kundmöten kompletteras av Adviseras mötesbokningsavdelning som successivt fyller upp din kalender med nya kundmöten.


Personliga egenskaper:
Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer
Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
Vi värdesätter en plikttrogen, engagerad och affärsmässig person med intresse för ekonomi och omvärld
Är socialt kompetent med hög moral och etik
Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet



Vi ser gärna att du:
Har utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning (dock inget krav)
Har erfarenhet från bank, finansinstitut, försäkringsbolag eller telekom (dock inget krav)
Du har dokumenterat goda säljresultat, eller är nyexaminerad och hungrig
Innehar B-körkort
Har datorvana (Word, Excel, PowerPoint)



Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Advisera söker Företagsrådgivare i Malmö

Key account manager
Läs mer Okt 28
Advisera är en av marknadens mest innovativa företag inom de branscher vi verkar inom och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Advisera har kontor i Malmö och Göteborg och har ca 25 medarbetare. Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av företagsförsäkringar, finansiella produkter och IT- & Telekomtjänster. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.


Om rollen
Som företagsrådgivare hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål.
Efter en grundläggande utbildning kommer du successivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget, då vi har en tydlig karriärstrappa. Det här är den perfekta tjänsten för dig med ett starkt personligt driv och som vill vara med på Adviseras spännande resa!


Vårt erbjudande!
På Adviseras kontor i Malmö kommer du att sitta i fina lokaler nere i Västra Hamnen tillsammans med ett gäng härliga kollegor som representerar de olika affärsområdena inom Advisera. Vi erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer utveckling inom din befattning. Det råder en prestigelös kultur där vi lär av varandra och tillsammans strävar vi mot målet att ständigt utmana marknaden och bli bäst på det vi gör. Vi erbjuder bl.a. goda utvecklingsmöjligheter, en stark företagskultur, flexibilitet och fina förmåner.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är en trygg och karismatisk relationsskapare och har lätt för att ta kontakt med nya människor och anpassar ditt tillvägagångssätt efter rådande situation. Din målsättning är att alltid överträffa dina kunder, kandidater och kollegors förväntningar. För att trivas i vårt gäng är du en positiv och lyhörd lagspelare med ett tydligt affärsfokus som drivs av att nå resultat, vilket innebär att du alltid hittar en väg fram till målet. Du förstår vikten av struktur och detaljer men får samtidigt saker ur händerna. Du trivs i ett entreprenörsdrivet företag som befinner sig i tydlig tillväxt.
Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning alternativt att du idag jobbar med försäljning och vill testa något nytt! Du kan lätt formulera dig i tal och skrift, på både svenska och engelska.
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga kvalifikationer. På Advisera tror vi på att man kommer långt med rätt inställning, driv och engagemang!

Ansök nu

VD & Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 28
Advisera är en av marknadens mest innovativa företag inom de branscher vi verkar inom och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Advisera har kontor i Malmö och Göteborg och har ca 25 medarbetare. Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av företagsförsäkringar, finansiella produkter och IT- & Telekomtjänster. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.


Om rollen
I tjänsten som VD & ekonomiassistent kommer du att arbeta i en väldigt omväxlande roll. Dels med löpande uppgifter så som t.ex. Kund- och Leverantörskontra, Fakturering, och Provisionsavstämningar, men du kommer även att få möjlighet att arbeta med såväl analytiska arbetsuppgifter och även affärsutveckling som normalt inte igår i en traditionell tjänst som ekonomiassistent. Du rapporterar direkt till VD.


Vårt erbjudande!
På Adviseras kontor i Malmö kommer du att sitta i fina lokaler nere i Västra Hamnen tillsammans med ett gäng härliga kollegor som representerar de olika affärsområdena inom Advisera. Vi erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter vilket säkerställer utveckling inom din befattning. Det råder en prestigelös kultur där vi lär av varandra och tillsammans strävar vi mot målet att ständigt utmana marknaden och bli bäst på det vi gör. Vi erbjuder bl.a. goda utvecklingsmöjligheter, en stark företagskultur, flexibilitet och fina förmåner.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad och älskar att arbeta med siffror. Du skall trivas med att arbeta i både ekonomisystem, CRM-system och Excel. För att trivas i vårt gäng är du en positiv och lyhörd lagspelare med ett tydligt affärsfokus som drivs av att nå resultat, vilket innebär att du alltid hittar en väg fram till målet. Du förstår vikten av struktur och detaljer men får samtidigt saker ur händerna. Du trivs i ett entreprenörsdrivet företag som befinner sig i tydlig tillväxt.
Vi tror att du har en utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi eller juridik alternativt att du idag jobbar med administrativa tjänster och vill testa något nytt! Du kan lätt formulera dig i tal och skrift, på både svenska och engelska.
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga kvalifikationer. På Advisera tror vi på att man kommer långt med rätt inställning, driv och engagemang!

Ansök nu

Advisera söker Kundförvaltare till vårt kontor i Malmö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 15
OM ADVISERA
Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till ca 25 medarbetare och har kontor i Malmö och Göteborg. Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av företagsförsäkringar, finansiella produkter och IT & Telekomtjänster. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.
Vår framgångsrika arbetsmodell, som kännetecknas av Adviserametoden har skapat en unik försäljningskultur i bolaget som tillsammans det entreprenöriella drivet sätter tydliga strategier och mål för fortsatt tillväxt.
Hos Advisera får du snabbt ett stort eget ansvar och med din handlingskraft och initiativförmåga har du möjlighet utvecklas och förverkliga dina idéer. Vår kreativa och stimulerande arbetsmiljö får våra medarbetare att växa, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.
Söker du nya utmaningar?


Advisera söker Kundförvaltare till vårt kontor i Malmö
Är du noggrann, strukturerad och serviceminded?
Är du intresserad av att arbeta på ett av regionens snabbast växande företag?
Vi letar efter ytterligare en driven medarbetare som motiveras av att ta egna initiativ till vårt Förvaltningsteam. Vi värdesätter långsiktiga relationer och medarbetare som brinner för att leverera högsta möjliga service till våra företagskunder.
I din roll som Kundförvaltare kommer du löpande ha daglig kontakt med våra rådgivare, kunder och leverantörer.
Vi söker primärt en person som kommer att arbeta med att supporta telefoni- & växelösningar för våra kunder. Du arbetar i team och är en hjälpande hand till våra Rådgivare, Kunder och Leverantörer.
Dokumenterad erfarenhet av Telefoni- och IT-relaterade tjänster sedan tidigare är meriterande.
Arbetsuppgifter
· Löpande kontakt med kunder, leverantörer och Adviseras Rådgivare
· Löpande support av telefoni- & växellösningar
· Orderregistrering och avstämning i CRM-system
Du kommer ingå i Adviseras Förvaltningsteam men arbetet kräver en stor förmåga att arbeta självständigt då du kommer att ha ett stort eget ansvar för support med fokus på molnbaserade Telefoni- och Kommunikationstjänster till våra kunder. Utöver den löpande supporten består arbetsuppgifterna av kvalitetssäkring och avtals- och kundadministration. För att hantera det dagliga arbetet krävs det att du är lösningsorienterad och att du samtidigt presterar och trivs att arbeta i ett högt arbetstempo.
Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens mest attraktiva portföljer inom finansiella tjänster, telefoni och företagsförsäkringar där vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer.
Vi sitter i öppet landskap och när du börjar hos oss erbjuder vi inte bara utbildning och kontinuerlig coaching. Hos oss har vi dessutom härlig stämning bland kollegorna, gemensamma frukostar och afterwork samt årliga konferenser. Trivsel är nyckelordet för framgång där tävlingar och teamaktiviteter tillhör vardagen.
Du jobbar 40 timmar per vecka och dina arbetsdagar är dagtid, måndag - fredag.
Urval och tillsättning sker löpande.
Placering: Malmö
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Kontaktperson: Oliver Persson
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se
Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Ansök nu

Advisera söker företagsrådgivare i Göteborg

Key account manager
Läs mer Apr 13
OM ADVISERA
Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till ca 30 medarbetare och har kontor i Malmö och Göteborg. Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av företagsförsäkringar, finansiella produkter och IT & Telekomtjänster. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.
Vår framgångsrika arbetsmodell, som kännetecknas av Adviserametoden har skapat en unik försäljningskultur i bolaget som tillsammans det entreprenöriella drivet sätter tydliga strategier och mål för fortsatt tillväxt.
Hos Advisera får du snabbt ett stort eget ansvar och med din handlingskraft och initiativförmåga har du möjlighet utvecklas och förverkliga dina idéer. Vår kreativa och stimulerande arbetsmiljö får våra medarbetare att växa, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.
RÅDGIVARE
Vi söker rådgivare inriktade mot Företagsförsäkring, Finansiella produkter och IT & Telekomtjänster som delar vår vision.
Efter en grundläggande utbildning kommer du successivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.
Det här är den perfekta tjänsten för dig med ett starkt personligt driv och som vill vara med på Adviseras spännande resa.
Som företagsrådgivare hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål.
Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.
Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer utveckling inom din befattning.
Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.
ARBETSUPPGIFTER
• Tjänsten innebär att du via telefon och därefter personliga möten, presenterar våra produkter och tjänster och bearbetar i huvudsak våra nykunder
• Dina egna inbokade kundmöten kompletteras av Adviseras mötesbokningsavdelning som successivt fyller upp din kalender med nya kundmöten
• I din roll ansvarar du för att sälja, presentera och skapa förslag som matchar kundens behov och önskemål


VI SER GÄRNA ATT DU
• Har en utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning
• Har erfarenhet av att ha arbetat på bank, finansinstitut, försäkringsbolag eller telekombranschen tidigare, men det är inget krav
• Innehar B-körkort
• Är socialt kompetent med hög moral och etik
• Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
• Har datorvana (Word, Excel, PowerPoint)
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


PERSONLIGA EGENSKAPER
• Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer
• Du har dokumenterat goda säljresultat från en säljinriktad organisation
• Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
• Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
• Vi värdesätter en plikttrogen, engagerad och affärsmässig person med intresse för ekonomi och omvärld
Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!


Placering: Göteborg
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Kontaktperson: Björn Montnémery, 040 - 631 23 20
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se
Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.


Sökord: Advisera, företagsrådgivare, mötesbokare, säljare, utvecklas, personligt, driv, resa, utmanande, förmedlar, attraktiva, tjänster, telefoni, finansiella, försäkringar, rådgivning, försäljning, relationer, lösning, kunder, mål,metoder, utbildning

Ansök nu

Kundförvaltare / Kundtjänst till huvudkontoret i Malmö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 14
Är du noggrann, strukturerad och serviceminded?
Är du intresserad av att arbeta på ett av regionens snabbast växande företag?
Vi letar efter ytterligare en driven medarbetare som motiveras av att ta egna initiativ till vårt Förvaltningsteam. Vi värdesätter långsiktiga relationer och medarbetare som brinner för att leverera högsta möjliga service till våra företagskunder.
I din roll som Kundförvaltare kommer du löpande ha daglig kontakt med våra rådgivare, kunder och leverantörer.
Vi söker primärt en person som kommer att arbeta med att supporta telefoni- & växelösningar för våra kunder. Du arbetar i team och är en hjälpande hand till våra Rådgivare, Kunder och Leverantörer.
Dokumenterad erfarenhet av Telefoni- och IT-relaterade tjänster sedan tidigare är meriterande.


Arbetsuppgifter
· Löpande kontakt med kunder och leverantörer och Adviseras Rådgivare
· Löpande support av telefoni- & växellösningar
· Orderregistrering och avstämning i CRM-system


Du kommer ingå i Adviseras Förvaltningsteam men arbetet kräver en stor förmåga att arbeta självständigt då du kommer att ha ett stort eget ansvar för support med fokus på molnbaserade Telefoni- och Kommunikationstjänster till våra kunder.
Utöver den löpande supporten består arbetsuppgifterna av kvalitetssäkring och avtals- och kundadministration. För att hantera det dagliga arbetet krävs det att du är lösningsorienterad och att du samtidigt presterar och trivs att arbeta i ett högt arbetstempo.
Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens mest attraktiva portföljer inom finansiella tjänster, telefoni och företagsförsäkringar där vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer.


Vi söker dig som
Har minst gymnasieutbildning
Har erfarenhet av administrativt arbete
Dokumenterad erfarenhet av Telefoni- och kommunikationstjänster
Har väldigt goda kunskaper i Excel




Vi sitter i öppet landskap och när du börjar hos oss erbjuder vi inte bara utbildning och kontinuerlig coaching. Hos oss har vi dessutom härlig stämning bland kollegorna, gemensamma frukostar och afterwork samt årliga konferenser. Trivsel är nyckelordet för framgång där tävlingar och teamaktiviteter tillhör vardagen.
Du jobbar 40 timmar per vecka och dina arbetsdagar är dagtid, måndag - fredag.
Urval och tillsättning sker löpande.
Placering: Malmö
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-05-14
Kontaktperson: Daniel Bogojovski, 040 – 631 23 22
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
______________________________________________________________________________
OM ADVISERA
Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till ca 30 medarbetare och har kontor i Malmö och Göteborg. Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av företagsförsäkringar, finansiella produkter och IT & Telekomtjänster. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.
Vår framgångsrika arbetsmodell, som kännetecknas av Adviserametoden har skapat en unik försäljningskultur i bolaget som tillsammans det entreprenöriella drivet sätter tydliga strategier och mål för fortsatt tillväxt.
Hos Advisera får du snabbt ett stort eget ansvar och med din handlingskraft och initiativförmåga har du möjlighet utvecklas och förverkliga dina idéer. Vår kreativa och stimulerande arbetsmiljö får våra medarbetare att växa, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.
Söker du nya utmaningar?
Hör av dig till en av regionens snabbast växande aktörer!

Ansök nu

Advisera söker Företagsrådgivare i Malmö

Key account manager
Läs mer Feb 12
OM ADVISERA
Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till 15 medarbetare och har kontor i Malmö och Göteborg. Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av företagsförsäkringar, finansiella produkter och IT & Telekomtjänster. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.


Vår framgångsrika arbetsmodell, som kännetecknas av Adviserametoden har skapat en unik försäljningskultur i bolaget som tillsammans det entreprenöriella drivet sätter tydliga strategier och mål för fortsatt tillväxt.


Hos Advisera får du snabbt ett stort eget ansvar och med din handlingskraft och initiativförmåga har du möjlighet utvecklas och förverkliga dina idéer. Vår kreativa och stimulerande arbetsmiljö får våra medarbetare att växa, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.


RÅDGIVARE
Vi söker rådgivare inriktade mot Företagsförsäkring, Finansiella produkter och IT & Telekomtjänster som delar vår vision.


Efter en grundläggande utbildning kommer du successivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.


Det här är den perfekta tjänsten för dig med ett starkt personligt driv och som vill vara med på Adviseras spännande resa.


Som företagsrådgivare hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål.
Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.


Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer utveckling inom din befattning.
Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.


ARBETSUPPGIFTER
• Tjänsten innebär att du via telefon och därefter personliga möten, presenterar våra produkter och tjänster och bearbetar i huvudsak våra nykunder
• Dina egna inbokade kundmöten kompletteras av Adviseras mötesbokningsavdelning som successivt fyller upp din kalender med nya kundmöten
• I din roll ansvarar du för att sälja, presentera och skapa förslag som matchar kundens behov och önskemål


VI SER GÄRNA ATT DU
• Har en utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning
• Behärskar Svenska och Engelska Flytande såväl i tal som skrift.
• Har erfarenhet av att ha arbetat på bank, finansinstitut, försäkringsbolag eller telekombranschen tidigare, men det är inget krav
• Innehar B-körkort
• Är socialt kompetent med hög moral och etik
• Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
• Har datorvana (Word, Excel, PowerPoint)
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


PERSONLIGA EGENSKAPER
• Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer
• Du har dokumenterat goda säljresultat från en säljinriktad organisation
• Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
• Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
• Vi värdesätter en plikttrogen, engagerad och affärsmässig person med intresse för ekonomi och omvärld


Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.


OBS!
Besitter du inte ovan kompetenser, bespara oss din ansökan då du inte är kvalificerad för denna tjänst.


Välkommen med din ansökan!


Placering: Malmö
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Kontaktperson: Björn Montnémery
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se


Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.


Sökord: Advisera, företagsrådgivare, mötesbokare, säljare, utvecklas, personligt, driv, resa, utmanande, förmedlar, attraktiva, tjänster, telefoni, finansiella, försäkringar, rådgivning, försäljning, relationer, lösning, kunder, mål,metoder, utbildning

Ansök nu

Administratör

Administrativ assistent
Läs mer Feb 12
Är du noggrann, strukturerad och serviceminded?
Är du intresserad av att arbeta på ett av regionens snabbast växande företag?

Vi letar efter en driven Administratör som motiveras av att ta ansvar och stötta våra Rådgivare i deras dagliga arbete. Vi värdesätter långsiktiga relationer och medarbetare som brinner för att leverera högsta möjliga service till våra företagskunder.

I din roll som Administratör kommer du löpande ha daglig kontakt med våra Rådgivare, kunder och leverantörer.


Vi söker primärt en person som kommer att arbeta som ett löpande stöd till våra Rådgivare inom försäkringsdistribution. I arbetet ingår det att hjälpa våra Rådgivare med att förbereda, handlägga och följa upp våra kunders försäkringsärenden. Du blir en viktig länk mellan rådgivarna, försäkringsbolagen och kunderna. Arbetet är väldigt självständigt och även varierande.


I rollen som Administratör ingår även enklare ekonomiärenden såsom fakturering, bokföring samt hantering av inkommande fakturor.

Tidigare erfarenhet inom försäkringsadministration och/eller en roll som ekonomiassistent är meriterande.

Arbetsuppgifter

· Löpande kontakt med kunder, leverantörer och Adviseras Rådgivare
· Förbereda och handlägga försäkringsärenden
· Fakturering

Du kommer ingå i Adviseras Försäkringsteam men samtidigt även agera stöd till vår Ekonomiavdelning. Då arbetsuppgifterna är varierande samt att du kommer ha ett stort eget ansvar som stöd till Rådgivaren kommer arbetet kräva att du har en väldigt stor förmåga att arbeta självständigt.

För att hantera det dagliga arbetet krävs det att du är lösningsorienterad och att du samtidigt presterar och trivs att arbeta i ett högt arbetstempo.
Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens mest attraktiva portföljer inom finansiella tjänster, telefoni och företagsförsäkringar där vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer.





Vi söker dig som
Har minst gymnasieutbildning
Har erfarenhet av administrativt arbete
Dokumenterad erfarenhet från försäkringsbranschen



Vi sitter i öppet landskap och när du börjar hos oss erbjuder vi inte bara utbildning och kontinuerlig coaching. Hos oss har vi dessutom härlig stämning bland kollegorna, gemensamma frukostar och afterwork samt årliga konferenser. Trivsel är nyckelordet för framgång där tävlingar och teamaktiviteter tillhör vardagen.


Du jobbar 40 timmar per vecka och dina arbetsdagar är dagtid, måndag - fredag.


Urval och tillsättning sker löpande.


Placering: Malmö
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2021-03-12
Kontaktperson: Daniel Bogojovski, 040 – 631 23 22
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se (märk din ansökan med ”Administratör”)

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
______________________________________________________________________________
OM ADVISERA
Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till 25 medarbetare och har kontor i Malmö och Göteborg. Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av företagsförsäkringar, finansiella produkter och IT & Telekomtjänster. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.


Vår framgångsrika arbetsmodell, som kännetecknas av Adviserametoden har skapat en unik försäljningskultur i bolaget som tillsammans det entreprenöriella drivet sätter tydliga strategier och mål för fortsatt tillväxt.


Hos Advisera får du snabbt ett stort eget ansvar och med din handlingskraft och initiativförmåga har du möjlighet utvecklas och förverkliga dina idéer. Vår kreativa och stimulerande arbetsmiljö får våra medarbetare att växa, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.


Söker du nya utmaningar?


Hör av dig till en av regionens snabbast växande aktörer!

Ansök nu

Advisera söker mötesbokare i Malmö

Account manager
Läs mer Jan 12
OM ADVISERA:
Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till 15 medarbetare och har kontor i Malmö och Göteborg. Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av företagsförsäkringar, finansiella produkter och IT & Telekomtjänster.

Vår framgångsrika arbetsmodell, som kännetecknas av Adviserametoden har skapat en unik försäljningskultur i bolaget som tillsammans det entreprenöriella drivet sätter tydliga strategier och mål för fortsatt tillväxt.

Hos Advisera får du snabbt ett stort eget ansvar och med din handlingskraft och initiativförmåga har du möjlighet utvecklas och förverkliga dina idéer. Vår kreativa och stimulerande arbetsmiljö får våra medarbetare att växa, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.


OM TJÄNSTEN:
Har du höga ambitioner och vill kunna påverka din egen lön?
Kanske pluggar du idag och vill ha det perfekta extrajobbet?

Som mötesbokare hos oss kommer du att ansvara för att boka in möten med våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att genom telefon identifiera kundens behov, och därefter boka in möten i dina Rådgivarkollergors kalender.


ARBETSUPPGIFTER:
• Tjänsten innebär att du via telefon bokar in möten åt företagets företagsrådgivare
• I din roll ansvarar du för att presentera våra tjänster och därefter boka in möten direkt in i dina kollegors kalendrar


Här erbjuds du att vara del av ett fantastiskt team som bokar möten åt våra företagsrådgivare. Vidare får du en god grund att stå på då du kommer få lära dig mycket om såväl ekonomi, företagande och försäljning vilket är oerhört meriterande för framtiden.

Vi sitter i öppet landskap och när du börjar hos oss erbjuder vi inte bara utbildning, kontinuerlig coaching och säljträning. Hos oss har vi dessutom härlig stämning bland kollegorna, gemensamma frukostar och afterwork. Trivsel är nyckelordet för framgång, tävlingar och teamaktiviteter tillhör vardagen.


VI SÖKER DIG SOM:
Värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

• Har gymnasieutbildning
• Försäljningserfarenhet är meriterande, men inget krav

Du jobbar 20 - 40 timmar per vecka och dina arbetsdagar är dagtid, måndag - fredag. Du väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.


Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Ansök nu

Advisera söker företagsrådgivare i Malmö

Key account manager
Läs mer Jan 12
OM ADVISERA
Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till 15 medarbetare och har kontor i Malmö och Göteborg. Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av företagsförsäkringar, finansiella produkter och IT & Telekomtjänster. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Vår framgångsrika arbetsmodell, som kännetecknas av Adviserametoden har skapat en unik försäljningskultur i bolaget som tillsammans det entreprenöriella drivet sätter tydliga strategier och mål för fortsatt tillväxt.

Hos Advisera får du snabbt ett stort eget ansvar och med din handlingskraft och initiativförmåga har du möjlighet utvecklas och förverkliga dina idéer. Vår kreativa och stimulerande arbetsmiljö får våra medarbetare att växa, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.


RÅDGIVARE
Vi söker rådgivare inriktade mot Företagsförsäkring, Finansiella produkter och IT & Telekomtjänster som delar vår vision.

Efter en grundläggande utbildning kommer du successivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.

Det här är den perfekta tjänsten för dig med ett starkt personligt driv och som vill vara med på Adviseras spännande resa.

Som företagsrådgivare hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål.
Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer utveckling inom din befattning.
Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.

ARBETSUPPGIFTER
• Tjänsten innebär att du via telefon och därefter personliga möten, presenterar våra produkter och tjänster och bearbetar i huvudsak våra nykunder
• Dina egna inbokade kundmöten kompletteras av Adviseras mötesbokningsavdelning som successivt fyller upp din kalender med nya kundmöten
• I din roll ansvarar du för att sälja, presentera och skapa förslag som matchar kundens behov och önskemål

VI SER GÄRNA ATT DU
• Har en utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning
• Har erfarenhet av att ha arbetat på bank, finansinstitut, försäkringsbolag eller telekombranschen tidigare, men det är inget krav
• Innehar B-körkort
• Är socialt kompetent med hög moral och etik
• Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
• Har datorvana (Word, Excel, PowerPoint)
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

PERSONLIGA EGENSKAPER
• Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer
• Du har dokumenterat goda säljresultat från en säljinriktad organisation
• Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
• Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
• Vi värdesätter en plikttrogen, engagerad och affärsmässig person med intresse för ekonomi och omvärld


Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Placering: Malmö
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Kontaktperson: Björn Montnémery, 040 - 631 23 20
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Sökord: Advisera, företagsrådgivare, mötesbokare, säljare, utvecklas, personligt, driv, resa, utmanande, förmedlar, attraktiva, tjänster, telefoni, finansiella, försäkringar, rådgivning, försäljning, relationer, lösning, kunder, mål,metoder, utbildning

Ansök nu

Företagsrådgivare på Advisera

Företagsrådgivare
Läs mer Nov 10
Har du ett stort personligt driv och brinner för ekonomi och finans? Vill du utvecklas som företagsrådgivare i ett ledande bolag? Advisera fortsätter att expandera och söker en rådgivare till Malmö för att hjälpa våra kunder att optimera sina tjänster och sänka sina kostnader.
I din roll kommer du att arbeta med olika typer av företagskunder och du bör vara strukturerad och målinriktad med ett starkt personligt driv. Du arbetar självständigt men i nära samarbete med övriga kollegor. Vi letar efter dig som har hög moral och etik och ser värdet i att skapa optimala lösningar för kunden och att skapa långsiktiga och stabila kundrelationer.

Vi tror att du har en bakgrund som t.ex. säljare, privatrådgivare, eller försäkringsrådgivare, gärna från bank, försäkringsbolag eller liknande.

Vi tror att du:
Har stort eget driv och vill utvecklas tillsammans med oss
Har utbildning, gärna inom ekonomi, juridik eller liknande (dock inget krav)
Har något års erfarenhet av branschen
Har stor förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer
Är affärs- och kundfokuserad

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Vi letar efter medarbetare med ett stort driv som sporras av stort eget ansvar, men som också ser till helheten och hjälper sina kollegor. Då vi är ett snabbväxande bolag är vi alltid öppna för förändring och nya idéer vilket ger dig stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna dina uppgifter så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Advisera grundades 2016 av tidigare medarbetare i ledande positioner inom bank- och försäkringsbranschen. På kort tid har Advisera vuxit till 15 medarbetare och har kontor i Malmö och Göteborg. Målsättningen och visionen för verksamheten är att ta en position som en ledande aktör och förmedlare av företagsförsäkringar, finansiella produkter och IT & Telekomtjänster. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Vår framgångsrika arbetsmodell, som kännetecknas av Adviserametoden har skapat en unik försäljningskultur i bolaget som tillsammans det entreprenöriella drivet sätter tydliga strategier och mål för fortsatt tillväxt.

Hos Advisera får du snabbt ett stort eget ansvar och med din handlingskraft och initiativförmåga har du möjlighet utvecklas och förverkliga dina idéer. Vår kreativa och stimulerande arbetsmiljö får våra medarbetare att växa, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Ansök nu

Advisera söker mötesbokare i Malmö

Account manager
Läs mer Okt 16
Nu söker vi ytterligare 2 mötesbokare till vårt team i Malmö!

Har du höga ambitioner och vill kunna påverka din egen lön?
Kanske pluggar du idag och vill ha det perfekta extrajobbet?
Vill du kunna tjäna en snittlön på 250kr per timme?

Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Som mötesbokare hos oss kommer du att ansvara för att boka in möten med våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att genom telefon identifiera kundens behov, och därefter boka in möten i dina Rådgivarkollergors kalender.

Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens mest attraktiva portföljer inom finansiella tjänster, telefoni och företagsförsäkringar där vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer.

Här erbjuds du att vara del av ett fantastiskt team som bokar möten åt våra företagsrådgivare. Vidare får du en god grund att stå på då du kommer få lära dig mycket om såväl ekonomi, företagande och försäljning vilket är oerhört meriterande för framtiden.

Vi söker dig som
• Har gymnasieutbildning
• Försäljningserfarenhet är meriterande, men inget krav

Vi sitter i öppet landskap och när du börjar hos oss erbjuder vi inte bara utbildning, kontinuerlig coaching och säljträning. Hos oss har vi dessutom härlig stämning bland kollegorna, gemensamma frukostar och afterwork. Trivsel är nyckelordet för framgång, tävlingar och teamaktiviteter tillhör vardagen.

Du jobbar 20 - 40 timmar per vecka och dina arbetsdagar är dagtid, måndag - fredag.
Du väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.

Urval och tillsättning sker löpande.

Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer en personlig utveckling inom din befattning. Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att börja boka dina egna möten. Då vi är ett snabbväxande företag kommer det även finnas mycket goda möjligheter för att utvecklas vidare inom företaget.
Arbetsuppgifter
• Tjänsten innebär att du via telefon bokar in möten åt företagets företagsrådgivare
• I din roll ansvarar du för att presentera våra olika lösningar och därefter boka in möten direkt in i dina kollegors kalendrar

Heltid, Deltid, Tillsvidareanställning
Prestationsbaserad lön med en provisionsmodell som ger dig stor möjlighet att påverka din lön. Snittlön för mötesbokare idag är ca 250kr per timme.
Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Placering: Malmö
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-10-31
Kontaktperson: Björn Montnémery, 040 – 631 23 20
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Ansök nu

Advisera söker företagsrådgivare i Malmö

Key account manager
Läs mer Okt 16
Nu Söker vi ytterligare två Företagsrådgivare i Malmö!

Arbetar du som mötesbokare, säljare eller rådgivare idag och vill utvecklas i ett snabbväxande företag? Har du alltid känt att du skulle göra dig bra i kundmöten där du får skapa relation och hitta en bra lösning till våra företagskunder i regionen?

Det här är det perfekta jobbet för dig med ett starkt personligt driv och som vill vara med på Adviseras spännande resa.
Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens mest attraktiva portföljer inom finansiella tjänster, telefoni och företagsförsäkringar där vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer.

Som företagsrådgivare hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål.
Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer utveckling inom din befattning.
Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.

Arbetsuppgifter
• Tjänsten innebär att du via telefon och därefter personliga möten, presenterar våra produkter och tjänster och bearbetar i huvudsak våra nykunder
• Dina egna inbokade kundmöten kompletteras av Adviseras mötesbokningsavdelning som successivt fyller upp din kalender med nya kundmöten
• I din roll ansvarar du för att sälja, presentera och skapa förslag som matchar kundens behov och önskemål

Vi ser gärna att du:
• Har en utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning
• Har erfarenhet av att ha arbetat på bank, finansinstitut, försäkringsbolag eller telekombranschen tidigare, men det är inget krav
• Innehar B-körkort
• Är socialt kompetent med hög moral och etik
• Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
• Har datorvana (Word, Excel, PowerPoint)
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
• Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer
• Du har dokumenterat goda säljresultat från en säljinriktad organisation
• Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
• Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
• Vi värdesätter en plikttrogen, engagerad och affärsmässig person med intresse för ekonomi och omvärld


Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Placering: Malmö
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Kontaktperson: Björn Montnémery, 040 - 631 23 20
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Sökord: Advisera, företagsrådgivare, mötesbokare, säljare, utvecklas, personligt, driv, resa, utmanande, förmedlar, attraktiva, tjänster, telefoni, finansiella, försäkringar, rådgivning, försäljning, relationer, lösning, kunder, mål,metoder, utbildning

Ansök nu

Advisera söker mötesbokare i Malmö

Account manager
Läs mer Aug 27
Nu söker vi ytterligare 2 mötesbokare till vårt team i Malmö!

Har du höga ambitioner och vill kunna påverka din egen lön?
Kanske pluggar du idag och vill ha det perfekta extrajobbet?
Vill du kunna tjäna en snittlön på 250kr per timme?

Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Som mötesbokare hos oss kommer du att ansvara för att boka in möten med våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att genom telefon identifiera kundens behov, och därefter boka in möten i dina Rådgivarkollergors kalender.

Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens mest attraktiva portföljer inom finansiella tjänster, telefoni och företagsförsäkringar där vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer.

Här erbjuds du att vara del av ett fantastiskt team som bokar möten åt våra företagsrådgivare. Vidare får du en god grund att stå på då du kommer få lära dig mycket om såväl ekonomi, företagande och försäljning vilket är oerhört meriterande för framtiden.

Vi söker dig som
• Har gymnasieutbildning
• Försäljningserfarenhet är meriterande, men inget krav

Vi sitter i öppet landskap och när du börjar hos oss erbjuder vi inte bara utbildning, kontinuerlig coaching och säljträning. Hos oss har vi dessutom härlig stämning bland kollegorna, gemensamma frukostar och afterwork. Trivsel är nyckelordet för framgång, tävlingar och teamaktiviteter tillhör vardagen.

Du jobbar 20 - 40 timmar per vecka och dina arbetsdagar är dagtid, måndag - fredag.
Du väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.

Urval och tillsättning sker löpande.

Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer en personlig utveckling inom din befattning. Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att börja boka dina egna möten. Då vi är ett snabbväxande företag kommer det även finnas mycket goda möjligheter för att utvecklas vidare inom företaget.
Arbetsuppgifter
• Tjänsten innebär att du via telefon bokar in möten åt företagets företagsrådgivare
• I din roll ansvarar du för att presentera våra olika lösningar och därefter boka in möten direkt in i dina kollegors kalendrar

Heltid, Deltid, Tillsvidareanställning
Prestationsbaserad lön med en provisionsmodell som ger dig stor möjlighet att påverka din lön. Snittlön för mötesbokare idag är ca 250kr per timme.
Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Placering: Malmö
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-08-10
Kontaktperson: Björn Montnémery, 040 – 631 23 20
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Ansök nu

Advisera söker företagsrådgivare i Malmö

Key account manager
Läs mer Aug 21
Nu Söker vi ytterligare två Företagsrådgivare i Malmö!

Arbetar du som mötesbokare, säljare eller rådgivare idag och vill utvecklas i ett snabbväxande företag? Har du alltid känt att du skulle göra dig bra i kundmöten där du får skapa relation och hitta en bra lösning till våra företagskunder i regionen?

Det här är det perfekta jobbet för dig med ett starkt personligt driv och som vill vara med på Adviseras spännande resa.
Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens mest attraktiva portföljer inom finansiella tjänster, telefoni och företagsförsäkringar där vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer.

Som företagsrådgivare hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål.
Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer utveckling inom din befattning.
Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.

Arbetsuppgifter
• Tjänsten innebär att du via telefon och därefter personliga möten, presenterar våra produkter och tjänster och bearbetar i huvudsak våra nykunder
• Dina egna inbokade kundmöten kompletteras av Adviseras mötesbokningsavdelning som successivt fyller upp din kalender med nya kundmöten
• I din roll ansvarar du för att sälja, presentera och skapa förslag som matchar kundens behov och önskemål

Vi ser gärna att du:
• Har en utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning
• Har erfarenhet av att ha arbetat på bank, finansinstitut, försäkringsbolag eller telekombranschen tidigare, men det är inget krav
• Innehar B-körkort
• Är socialt kompetent med hög moral och etik
• Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
• Har datorvana (Word, Excel, PowerPoint)
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
• Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer
• Du har dokumenterat goda säljresultat från en säljinriktad organisation
• Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
• Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
• Vi värdesätter en plikttrogen, engagerad och affärsmässig person med intresse för ekonomi och omvärld


Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Placering: Malmö
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Kontaktperson: Björn Montnémery, 040 - 631 23 20
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Sökord: Advisera, företagsrådgivare, mötesbokare, säljare, utvecklas, personligt, driv, resa, utmanande, förmedlar, attraktiva, tjänster, telefoni, finansiella, försäkringar, rådgivning, försäljning, relationer, lösning, kunder, mål,metoder, utbildning

Ansök nu

Advisera söker mötesbokare i Malmö

Account manager
Läs mer Jul 17
Nu söker vi ytterligare 2 mötesbokare till vårt team i Malmö!

Har du höga ambitioner och vill kunna påverka din egen lön?
Kanske pluggar du idag och vill ha det perfekta extrajobbet?
Vill du kunna tjäna en snittlön på 250kr per timme?

Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Som mötesbokare hos oss kommer du att ansvara för att boka in möten med våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att genom telefon identifiera kundens behov, och därefter boka in möten i dina Rådgivarkollergors kalender.

Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens mest attraktiva portföljer inom finansiella tjänster, telefoni och företagsförsäkringar där vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer.

Här erbjuds du att vara del av ett fantastiskt team som bokar möten åt våra företagsrådgivare. Vidare får du en god grund att stå på då du kommer få lära dig mycket om såväl ekonomi, företagande och försäljning vilket är oerhört meriterande för framtiden.

Vi söker dig som
• Har gymnasieutbildning
• Försäljningserfarenhet är meriterande, men inget krav
• är 21 år eller äldre

Vi sitter i öppet landskap och när du börjar hos oss erbjuder vi inte bara utbildning, kontinuerlig coaching och säljträning. Hos oss har vi dessutom härlig stämning bland kollegorna, gemensamma frukostar och afterwork. Trivsel är nyckelordet för framgång, tävlingar och teamaktiviteter tillhör vardagen.

Du jobbar 20 - 40 timmar per vecka och dina arbetsdagar är dagtid, måndag - fredag.
Du väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.

Urval och tillsättning sker löpande.

Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer en personlig utveckling inom din befattning. Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att börja boka dina egna möten. Då vi är ett snabbväxande företag kommer det även finnas mycket goda möjligheter för att utvecklas vidare inom företaget.
Arbetsuppgifter
• Tjänsten innebär att du via telefon bokar in möten åt företagets företagsrådgivare
• I din roll ansvarar du för att presentera våra olika lösningar och därefter boka in möten direkt in i dina kollegors kalendrar

Heltid, Deltid, Tillsvidareanställning
Prestationsbaserad lön med en provisionsmodell som ger dig stor möjlighet att påverka din lön. Snittlön för mötesbokare idag är ca 250kr per timme.
Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Placering: Malmö
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-08-10
Kontaktperson: Björn Montnémery, 040 – 631 23 20
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Ansök nu

Advisera söker företagsrådgivare i Malmö

Key account manager
Läs mer Jul 16
Nu Söker vi ytterligare två Företagsrådgivare i Malmö!

Arbetar du som mötesbokare, säljare eller rådgivare idag och vill utvecklas i ett snabbväxande företag? Har du alltid känt att du skulle göra dig bra i kundmöten där du får skapa relation och hitta en bra lösning till våra företagskunder i regionen?

Det här är det perfekta jobbet för dig med ett starkt personligt driv och som vill vara med på Adviseras spännande resa.
Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens mest attraktiva portföljer inom finansiella tjänster, telefoni och företagsförsäkringar där vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer.

Som företagsrådgivare hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål.
Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer utveckling inom din befattning.
Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.

Arbetsuppgifter
• Tjänsten innebär att du via telefon och därefter personliga möten, presenterar våra produkter och tjänster och bearbetar i huvudsak våra nykunder
• Dina egna inbokade kundmöten kompletteras av Adviseras mötesbokningsavdelning som successivt fyller upp din kalender med nya kundmöten
• I din roll ansvarar du för att sälja, presentera och skapa förslag som matchar kundens behov och önskemål

Vi ser gärna att du:
• Har en utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning
• Har erfarenhet av att ha arbetat på bank, finansinstitut, försäkringsbolag eller telekombranschen tidigare, men det är inget krav
• Innehar B-körkort
• Är socialt kompetent med hög moral och etik
• Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
• Har datorvana (Word, Excel, PowerPoint)
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
• Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer
• Du har dokumenterat goda säljresultat från en säljinriktad organisation
• Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
• Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
• Vi värdesätter en plikttrogen, engagerad och affärsmässig person med intresse för ekonomi och omvärld


Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan och dina uppgifter så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Placering: Malmö
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Kontaktperson: Björn Montnémery, 040 - 631 23 20
Ansökan skickas till: jobb@advisera.se

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Sökord: Advisera, företagsrådgivare, mötesbokare, säljare, utvecklas, personligt, driv, resa, utmanande, förmedlar, attraktiva, tjänster, telefoni, finansiella, försäkringar, rådgivning, försäljning, relationer, lösning, kunder, mål,metoder, utbildning

Ansök nu

Advisera söker företagsrådgivare i Malmö

Account manager
Läs mer Apr 4
Som företagsrådgivare hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera och presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål.

Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Arbetsuppgifter 
• Tjänsten innebär att du via telefon och därefter personliga möten, presenterar våra produkter och tjänster och bearbetar i huvudsak våra nykunder
• Dina egna inbokade kundmöten kompletteras av Adviseras mötesbokningsavdelning som successivt fyller upp din kalender med nya kundmöten
• I din roll ansvarar du för att sälja, presentera och skapa förslag som matchar kundens behov och önskemål

Arbetar du som mötesbokare, säljare eller rådgivare idag och vill utvecklas i ett snabbväxande företag? Har du alltid känt att du skulle göra dig bra i kundmöten där du får skapa relation och hitta en bra lösning till våra företagskunder i regionen?

Det här är det perfekta jobbet för dig med ett starkt personligt driv och som vill vara med på Adviseras spännande resa.

Vi ser gärna att du:
• Har en utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning
• Har erfarenhet av att ha arbetat på bank, finansinstitut, försäkringsbolag eller telekombranschen tidigare, men det är inget krav
• Innehar B-körkort
• Är socialt kompetent med hög moral och etik
• Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
• Har datorvana (Word, Excel, PowerPoint)

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper:
• Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer
• Du har dokumenterat goda säljresultat från en säljinriktad organisation
• Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
• Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
• Vi värdesätter en plikttrogen, engagerad och affärsmässig person med intresse för ekonomi och omvärld

Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens mest attraktiva portföljer inom finansiella tjänster, telefoni och företagsförsäkringar där vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer.

Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer utveckling inom din befattning. Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.

Ansök nu

Advisera söker företagsrådgivare i Malmö

Företagsrådgivare
Läs mer Dec 12
Som företagsrådgivare hos oss kommer du att ansvara för rådgivning och försäljning mot våra företagskunder i regionen. Ditt jobb är att identifiera kundens behov, presentera och presentera rätt lösning till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål.

Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Arbetsuppgifter 
• Tjänsten innebär att du via telefon och därefter personliga möten, presenterar våra produkter och tjänster och bearbetar i huvudsak våra nykunder
• Dina egna inbokade kundmöten kompletteras av Adviseras mötesbokningsavdelning som successivt fyller upp din kalender med nya kundmöten
• I din roll ansvarar du för att sälja, presentera och skapa förslag som matchar kundens behov och önskemål

Arbetar du som mötesbokare, säljare eller rådgivare idag och vill utvecklas i ett av regionens snabbast växande företag? Har du alltid känt att du skulle göra dig bra i kundmöten där du får skapa relation och hitta en bra lösning till våra företagskunder i regionen?

Det här är det perfekta jobbet för dig med ett starkt personligt driv och som vill vara med på Adviseras spännande resa.

Vi ser gärna att du:
• Har en utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller försäljning
• Har erfarenhet av att ha arbetat på bank, finansinstitut, försäkringsbolag eller telekombranschen tidigare, men det är inget krav
• Innehar B-körkort
• Är socialt kompetent med hög moral och etik
• Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
• Har datorvana (Word, Excel, PowerPoint)

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper:
• Du brinner för försäljning och att lyckas med affärer
• Du har dokumenterat goda säljresultat från en säljinriktad organisation
• Du har god kommunikativ förmåga och känner dig bekväm med kundkontakt både över telefon och i personliga möten
• Som person är du strukturerad och snabblärd samtidigt som du hanterar pressade situationer på ett lugnt, effektivt och positivt sätt
• Vi värdesätter en plikttrogen, engagerad och affärsmässig person med intresse för ekonomi och omvärld

Advisera är en utmanande företagspartner som förmedlar branschens mest attraktiva portföljer inom finansiella tjänster, telefoni och företagskonsultation där vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer.

Advisera erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och utarbetade metoder att arbeta efter, vilket ger mycket goda förtjänstmöjligheter och säkerställer utveckling inom din befattning. Hos oss inleder du din anställning med en introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om våra olika produkter och tjänster. Efter utbildningen kommer du succesivt att ta dig an våra kunder och skapa egna affärer. Om du är rätt person så kommer du på sikt att få möjlighet att ansvara för våra större kunder och utvecklas inom bolaget.

Ansök nu