Orango AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Orango AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Finanskonsult Dynamics 365FO

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 24
-I min roll som finanskonsult måste jag förstå kundens verksamhetsprocesser för att i affärssystemet designa finanslösningen på bästa möjliga sätt. Det är en utmanande och rolig roll där du förväntas ta eget ansvar och tillsammans med kollegor både inom och utanför finansområdet, driver projekt i mål. Vi lyssnar på varandras erfarenheter, kunskaper och idéer för att tillsammans göra ett bra jobb. Fellowmind har en öppen och vänlig kultur som bidrar till en stark teamkänsla och i det viljan att göra det bästa både för kollegor och kunder.” Så beskriver Ulrika (https://www.linkedin.com/in/ulrika-bergström-1a102860/) varför hon stormtrivs i rollen som finanskonsult hos oss på Fellowmind.

Om tjänsten
Den här tjänsten riktar sig till dig som idag arbetar som finanskonsult inom Dynamics 365FO eller sitter på det vi kallar ”kundsidan” dvs jobbar med finans- och systemprocesserna på ett företag som har Dynamics 365FO (eller Dynamics AX som det hette i tidigare versioner). Med andra ord känns en klassisk punktlista över arbetsuppgifter överflödig, för dessa har du koll på och känner dig bekväm i. Istället fokuserar vi på vad vi kan erbjuda dig, nämligen;

Branschens Vassaste Dynamicspartner!
Vi gissar på att du troligtvis känner till oss någotsånär i vårt tidigare namn Orango och därför vet att vi är en av de Dynamics-partners som vuxit allra mest de senaste åren. Idag är vi över 80 extremt kompetenta kollegor som arbetar med D365FO. Sedan en kort tid tillbaka heter vi Fellowmind då vi slog oss samman med våra systerbolag Endeavor och DQC. Det gör att vi idag sällan pratar enbart ERP med våra kunder utan snarare hela Microsofts plattform där vi bland annat har specialistgrupperingar inom Data & AI, Cloud & Security Infrastructure (med fokus på Azure), Customer Engagement och Modern Work som vi arbetar tillsammans med i projekten.

Utan att försöka att låta alltför skrytsamma så sitter vi nog med ett par av de mest spännande Dynamics 365-projekten som just nu pågår i Sverige. Här skulle vi ju vilja ”namedroppa” ett par av dessa, men sekretessavtal gör det omöjligt. Däremot så kanske du vet vilka det handlar om, ryktesvägen då. Utöver det har vi ett par riktigt spännande projekt i pipelinen!

Andra saker som gör att vi sticker ut näsan och kallar oss Branschens Vassaste Dynamics-partner är att vi:

- Har chefer som är chefer på heltid. Våra Team Managers har inget eget debiteringskrav likt många andra, vilket gör att de kan fokusera på medarbetarna fullt ut. För vi vet att med delade roller blir det varken hackat eller malet

- Har vertikaliserat oss. Vi vill vara specialister på vad vi gör och har därför specialiserat oss mot två branscher; Automotive (https://www.fellowmindcompany.com/sv-se/branscher/automotive/) och Waste & Recycling, (https://www.fellowmindcompany.com/sv-se/branscher/waste-och-recycling/) och inom dessa kan vi med säkerhet säga att ingen ”slår oss på fingrarna”

- Är en del av Fellowmind (https://fellowmindcompany.com/), för det var ju inte bara i Sverige vi blev ett, utan totalt var vi 12 europeiska bolag som tillsammans blivit ettFellowmind. Som en del av en av de största Dynamicspartnerna i Europa står vi starka på marknaden, med ett nära samarbete med Microsoft och kan erbjuda en hel del internationella projekt för den som lockas av det

Listan på exempel kan göras betydligt länge, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Men känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är Branschens Vassaste Dynamics-partner så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer.

Vem är du?
Som jag skrev tidigare så säker vi dig som antingen jobbar i en liknande roll hos någon av våra branschkollegor eller sitter på ”kundsidan, men som saknar något! Kanske har du hamnat i ett ”inte-lika-kul-projekt”? Eller så sitter du kanske med gamla lösningar (AX2009/2012) och inte får inte jobba med de där 365-projekten som du önskat dig? Kanske saknar du teamkänslan och att han en chef som är tillgänglig när du behöver det som mest? Eller…? Ja skälen kan vara många, men oavsett vilket så är vi övertygade om att vi kan erbjuda något som är bättre!

Det praktiska
Område: Affärssystem
Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
Omfattning: Heltid
Placering: På något av våra kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Växjö, Halmstad, Kristianstad eller Jönköping
Sista ansökningsdag: 16/12

Om Fellowmind
Fellowmind är ett Europeiskt marknadsledande företag som påskyndar sina kunders digitala transformation. Genom Microsofts molnbaserade lösningar för affärssystem, dataanalys, CRM, intranät och digitala samarbetsverktyg kan de erbjuda en komplett digitalisering av kundernas kärnverksamhet. Fellowmind lägger även fokus på slutanvändarna och hjälper dem att lära sig och anpassa sig till nya applikationer som förenklar deras arbete. Bolaget grundades 2005 och är nu aktivt i sex länder - Danmark, Finland, Nederländerna, Tyskland, Polen och Sverige.

Ansök nu

Digital B2B-Marknadsförare med fokus på säljdrivande aktiviteter (Vikari...

Marknadsförare
Läs mer Nov 24
3 blir 1! Nyligen re:brandade vi våra tre svenska varumärken Endeavor, DQC och Orango till ett gemensamt varumärke i Fellowmind. Spännande tycker vi! Men även utmanande, lite som att börja om på noll, med möjligheten att vara med på vår förändringsresa! Sedan tidigare fokuserar vår marknadsavdelning på säljdrivande aktiviteter och med fokus på den digitala kundresan, och det planerar vi att fortsätta med!

Om tjänsten
I rollen som Digital Marknadsförare kommer du att projektleda och arbeta operativt med att planera, utföra och följa upp regionala marknadsaktiviteter tillsammans med våra säljteam. Ditt huvudsakliga ansvar är att stötta säljteamen i syfte att skapa leads och affärer mot både nya och befintliga kunder genom digitala- och lojalitetsstärkande aktiviteter. Detta kräver förståelse och närhet till vår verksamhet, kundens köpprocess och kunskap om vilka aktiviteter och verktyg som ger bäst effekt.

Du har även en bred förståelse för den digitala köpresans olika faser och vad som krävs ur ett marknadsperspektiv för att tidigt i beslutsprocessen möta och fånga intresset hos potentiella kunder online. Du ansvarar för konvertering och leadsgenerering som du bland annat uppnår genom ett grundligt målgruppsarbete, SEO-analys, framtagning av content och genom att skapa mätbara kampanjer som driver trafik till vår webb.

Att planera och genomföra webinars och andra digitala event tillsammans med sälj är en del av ditt ansvar. Även om merparten av de aktiviteter du driver är digitala kan det även bli aktuellt för dig att planera och genomföra aktiviteter som till exempel mässdeltagande och kundevents.

Förutom ett tajt samarbete med våra olika säljavdelningar så kommer du även jobba tillsammans med lokala marknadsförare och en central in-houseavdelning som alla brinner för att stärka varumärket Fellowmind och skapa stöttande digitalt content till kunder i beslutsprocessen. Då Fellowmind är en europeisk koncern får du i rollen möjlighet att jobb och samarbeta med marknadskolleger inom olika roller och nationaliteter i en miljö som genomsyras av glädje, högt i tak och där nya idéer och initiativ välkomnas.

Vi söker dig som:
- Har examen inom marknadsföring och minst 2 års erfarenhet inom digital marknadsföring B2B
- Är en stark och orädd projektledare med erfarenhet av att självständigt driva olika typer av marknadsprojekt och säljdrivande aktiviteter mot flera olika målgrupper
- Har förståelse för hur digital marknadsföring kan användas vid komplex B2B-försäljning
- Har erfarenhet av målgruppsarbete och uppföljning av vilket content och aktiviteter som engagerar och konverterar bäst
- Har kunskap inom SEO och SEM för att driva trafik
- Har erfarenhet av annonsering och kampanjer för att nå specifika målgrupper
- Har erfarenhet av att jobba i ett Markering Automation-system med marknadslistor, e-postutskick och skapa lead nurturing-flöden som hjälper potentiella kunder i deras köpbeslut
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift


Som person har du en stor skopa driv och är en duktig nätverkare som har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och med en inställning att allt går att lösa. Vidare så har du en förmåga att analysera utfall av genomförda aktiviteter, dra slutsatser som du använder för att optimera och förbättra insatser framåt. Då vi är en organisation där det händer mycket, inte minst just nu så förväntar vi oss att du likt oss gillar förändringar och att jobba i en tempofylld miljö.

Har du dessutom erfarenhet från att arbeta med marknadsföring inom IT och/eller konsultbranschen ses det som mycket meriterande.

Det praktiska
Start: Senast 1 februari 2022, men gärna tidigare

Omfattning: Heltid, vikariat på ca 1 år

Placering: På något av våra kontor i Malmö, Helsingborg eller Göteborg

Sista ansökningsdag: 15/12, men gå inte och dra på din ansökan då vi tillämpar löpande urval.

Övrigt: Tjänsten kan innebära resande inom Sverige

Har du frågor om tjänsten så kontakta Head of Marketing Carolina Jarl på? carolina.jarl@fellowmind.se eller 0707-445797. Rör det specifikt rekryteringsprocessen så hör av dig till Anders Larsson på anders.bj.larsson@fellowmind.se eller 0736-448550

Om Fellowmind
Fellowmind är ett Europeiskt marknadsledande företag som påskyndar sina kunders digitala transformation. Genom Microsofts molnbaserade lösningar för affärssystem, dataanalys, CRM, intranät och digitala samarbetsverktyg kan de erbjuda en komplett digitalisering av kundernas kärnverksamhet. Fellowmind lägger även fokus på slutanvändarna och hjälper dem att lära sig och anpassa sig till nya applikationer som förenklar deras arbete. Bolaget grundades 2005 och är nu aktivt i sex länder - Danmark, Finland, Nederländerna, Tyskland, Polen och Sverige.

Ansök nu

System Manager Microsoft 365 till Orango

Systemadministratör
Läs mer Okt 20
I takt med att vi på Orango tillsammans med våra svenska systerbolag Endeavor (https://endeavor.se/) och DQC (https://www.dqc.se/) inom Fellowmind (https://fellowmindcompany.com/)växer ställs det allt högre krav på våra interna system, inte minst med tanke på vår verksamhet som en av de ledande leverantörerna av verksamhetsnära IT. Vi är ju trots allt 450 medarbetare där majoriteteten är IT-konsulter och där samtliga är beroende av att våra lösningar i Microsoft 365 fungerar. Vi är med andra ord tuffa kravställare! Men vi är också lite av ”skomakarens barn” för hos oss kommer kunden alltid först, vilket gör att tiden kanske inte alltid funnits fullt ut att fokusera på våra egna system i den utsträckning vi skulle önska.

Därför är det nu hög till att tillsätta denna nya tjänst som System Manager med fokus på Microsoft 365. Utöver det kan det bli ytterligare andra kringsystem som kommer ligga under ditt ansvar. Erfarenhet av Microsoft Azure, DevOps, systemförvaltning och projektledning ses som positivt. Rollen är ny i sig, men har tidigare sköts med delat ansvar inom organisationen.

I rollen som System Manager agerar du ledningsfunktion över förvaltningen av vår interna Microsoft 365-miljö och ansvarar för:

- systemen i dess helhet
- systemens förvaltning
- ekonomiska frågor kring systemen
- beslut om nyutveckling, vidareutveckling och avveckling av system (efter utredning)
- att supportfunktion finns kring system
- att systemen stöder verksamheten
- kontakter och samverkan med företrädare för närliggande system
- upprättande av systembeskrivning och instruktioner
- utbildning i systemen


Utöver det kommer du ansvara för att driva projekt kopplade till våra interna system vilket kan röra exempelvis uppgraderingar eller nya bolag där systemen ska implementeras. Rollen har en stor mix av både strategiskt och operativt arbete då du till stora delar är involverad i det dagliga arbetet.

I rollen kommer du ha kontakt med hela organisationen då Microsoft 365 utgör en viktig del i vår systemflora och används av samtliga medarbetare i regionen. Du ingår i ett team med vår IT Operations Manaager som sköter infrastruktur och drift samt vår System Manager ERP med focus på vårt interna ERP och kringliggande system. I rollen rapporterar du till vår CIO Lars Mantefors (https://www.linkedin.com/in/lars-mantefors-71a912b/)

Lite om vad du får hos oss:
- Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
- En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
- Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
- Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
- Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)


Vi söker dig som:
- Arbetar i en liknande roll som denna alternativt i en roll som konsult med fokus på implementering och förvaltning av administrativa system
- Djupgående kunskap inom Microsoft 365 och Azure. Kunskap inom DevOps och Projektledning är meriterande
- Har erfarenhet från en projektstyrd organisation
- Är strukturerad och har ett strategiskt förhållningssätt
- Har en hög servicegrad, är kommunikativ och en god problemlösningsförmåga


Det praktiska:
- Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
- Omfattning: Heltid, kontorstider, resor främst inom Sverige förekommer
- Placering: Vårt centralt placerade kontor i Malmö
- Sista ansökningsdag: 14/11, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Ansök nu

WMS-konsult inom Dynamics 365

Logistikingenjör
Läs mer Sep 22
”I min roll måste jag förstå hela sammanhanget hos kunden och i affärssystemet för att sy ihop bästa möjliga lösning. Att arbeta inom en specifik bransch, nämligen fordon och tunga maskiner, är utmanande och roligt där jag tillsammans med kollegor får lösa komplexa problem. Det är roligt att vara expert inom en specifik bransch och desto duktigare blir man ur ett verksamhetsperspektiv på att möta kunder och förstå deras behov. Det här är en bransch som ofta ligger nära ens egna liv, man ser maskiner och fordon överallt i sin vardag, vilket är väldigt roligt. Det har under åren skett stora förändringar med t.ex. tjänstefiering och det är en bransch i ständig utveckling vilket är väldigt roligt. ” Så beskriver Yuko Lindgren varför hon stormtrivs i rollen hos oss på Orango.
Den här tjänsten riktar sig till dig som idag arbetar med Warehouse Management i Dynamics365 Supply Chain Management. Med andra ord sitter du troligtvis hos någon av våra konkurrenter eller på kundsidan. Därför känns en klassisk punktlista över arbetsuppgifter överflödig, för dessa har du koll på och känner dig bekväm i. Istället så fokuserar vi vad vi kan erbjuda dig, nämligen;
Branschens Vassaste Dynamics-partner!
Vi gissar på att du troligtvis känner till oss någotsånär sedan tidigare och därför vet att vi är en av de Dynamics-partners som vuxit allra mest de senaste åren. Idag är vi över 80 extremt kompetenta kollegor som arbetar med D365FO. Vårt fokus ligger på implementering snarare än förvaltning och utan att försöka att låta alltför skrytsamma så sitter vi nog med ett par av de mest spännande projekten som just nu pågår i Sverige. Här skulle vi ju vilja ”namedroppa” ett par av dessa, men sekretessavtal gör det omöjligt. Däremot så kanske du vet vilka det handlar om. Utöver det har vi ett par riktigt spännande projekt i pipelinen! I rollen kommer du framförallt att arbeta i projekt mot kunder med verksamhet inom fordon och tunga maskiner, ett område där vi har spetskompetens och känner en stolthet i det kundvärde vi levererar. Hos oss kommer du få möjligheten att utveckla dig inom detta område för att bli riktigt vass och känna samma stolthet som vi gör.
Andra saker som gör att vi sticker ut näsan och kallar oss Branschens Vassaste Dynamics-partner är att vi:
Har chefer som är chefer på heltid. Våra Team Managers har inget eget debiteringskrav likt många andra, vilket gör att de kan fokusera på medarbetarna fullt ut. För vi vet att med delade roller blir det varken hackat eller malet
Har vertikaliserat oss. Vi vill vara specialister på vad vi gör och har därför specialiserat oss mot två branscher; Automotive & Equipment och Avfall & Återvinning, och inom dessa kan vi med säkerhet säga att ingen ”slår oss på fingrarna”
Är en del av Fellowmind. Som en del av en av de största Dynamicspartnerna i Europa står vi starka på marknaden, med ett nära samarbete med Microsoft och kan erbjuda en hel del internationella projekt för den som lockas av det

Listan på exempel kan göras betydligt länge, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Men känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschens vassaste Dynamics-partner så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer.
Vem söker vi då?
Som du säkerligen förstått så söker vi dig som idag jobbar i en likvärdig tjänst med fokus på WMS i D365 hos någon av våra konkurrenter eller på kundsidan, men som saknar något! Kanske har du hamnat i ett ”inte-lika-kul-projekt”? Eller så sitter du kanske med gammal teknik (AX2009/2012) och inte får in de där 365-projekten som du önskat dig? Kanske saknar du teamkänslan och att ha en chef som är tillgänglig när du behöver det som mest? Eller…? Ja skälen kan vara många, men oavsett vilket så är vi övertygade om att vi kan erbjuda något som är bättre!
Ja, och givetvis så är du nyfiken på att vässa din kompetens inom fordon och tunga maskiner och bli en del av ett riktigt kompetent team!
Det praktiska
Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här utan utgår från att det ska fungera för alla parter
Placering: På något av våra kontor i Stockholm (Södermalm), Göteborg, Malmö eller Halmstad
Då vi förespråkar en närhet till både kund och projektteam så kommer resor vara aktuella i rollen, om än att mycket kan skötas på distans (inte minst i dessa tider)
Sista ansökningsdag: 17/10, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Ansök nu

Logistikkonsult Dynamics 365 Business Central/NAV

Logistiker
Läs mer Aug 26
Något som utmärker oss på Orango, och Fellowmind som vi är en del av, är att vi numera sällan jobbar i rena ERP-projekt utan vi pratar snarare om plattformsprojekt där vi kan leverera på hela Microsoft plattform där vi förutom vår BC/NAV avdelning har specialistgrupperingar inom BI, Integration/Azure, CRM (CE) och Modern Workplace vilket gör att vi kan addera ett än större värde till våra kunder.

Nu fortsätter vi att växa och rekryterar ytterligare en (eller två, tre…) Logistikkonsult(er).

OM TJÄNSTEN

Din primära arbetsuppgift hos oss är att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina processer inom logistik, lager och orderflöden. Detta gör vi tillsammans i ett projektteam där vi med samlad kompetens förstår kundens hela verksamhet och hjälper dem i arbetet med att implementera ett nytt affärssystem, anpassa det och/eller uppgradera. Arbetsuppgifterna är varierande och inom ett brett spektrum och för att nämna några:

- Förstudiearbete för att identifiera kundens fulla behov och därefter ta fram lösningar. Det kan vara standardlösningar men också unika lösningar anpassade för just kundens behov
- Anordna workshops och utbilda kundens medarbetare i affärssystemet
- Hjälpa och coacha kunderna vidare med sina verksamhetsprocesser
- Hjälpa kunderna att få ut det mesta av sin Business Central-installation


Med utgångspunkt i vår värdegrund OPEN - Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande är vi ett stöd genom hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt.

Våra arbetsformer innebär att ditt projektteam kan vara både större och mindre karaktär samt att ditt arbete utförs på vårt kontor men också i perioder ute hos våra kunder när tiden tillåter (och i dessa tider är vi givetvis många som arbetar hemifrån, vilket funkar utmärkt det med, vilket vi tackar Teams för). Våra kunder är mindre till medelstora företag och inom flera branscher där majoriteten verkar inom handelsbranschen.

VI SÖKER DIG SOM:

Vi söker primärt dig som idag arbetar i en likande roll som konsult inom Dynamics 365 Business Central/NAV men som av någon anledning känner att något saknas. Kanske känner du inte att du utvecklas och jobbar inte med de senaste versionerna. Eller så saknar du sammanhållningen som är något vi lägger ett stort fokus på. Kanske känner du att ni inte är tillräckligt stora för att kunna erbjuda den bredd som vi nämnt ovan. Oavsett vad så är vi övertygade at vi har något att erbjuda dig!

En annan ingång till rollen kan vara att du sitter på det vi benämner som kundsidan som avancerad användare och har således god förståelse i Business Central/NAV och troligtvis fungerat som exempelvis kravställare/stake holder gentemot systemleverantör men nu har ett intresse av att ta steget till en konsultroll.

Som person tror vi att du har förmågan, intresset och kreativiteten som krävs för att utmana både Orangos och våra kunders processer. Vi söker dig som är driven, har ett affärsmässigt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Likaså är du en teamplayer som likt oss tror på laget före jaget. Då du ofta arbetar i mer än ett projekt samtidigt är det också viktigt att du har god erfarenhet av att prioritera och strukturera ditt arbete.

Till dig som går igenom nålsögat i vår rekryteringsprocess så erbjuder vi (förutom en fantastisk tillväxtresa) det som vi vill påstå är:

Branschens bästa arbetsplats!

Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Jag vill i alla fall påstå det och här är lite om vad som erbjuds hos oss;

- Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
- En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
- Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
- Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
- Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)


DET PRAKTISKA

Start: Förslagsvis under hösten, men vi har givetvis förståelse för om du sitter på en längre uppsägningstid än så

Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här utan utgår från att det ska fungera för alla parter

Placering: På något av våra kontor i Malmö, Helsingborg, Göteborg, Jönköping eller Stockholm

Sista ansökningsdag: 30/9, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Ansök nu

Ekonomikonsult inom Dynamics 365 Business Central/NAV

Redovisningskonsult
Läs mer Aug 26
Något som utmärker oss på Orango, och Fellowmind som vi är en del av, är att vi numera sällan jobbar i rena ERP-projekt utan vi pratar snarare om plattformsprojekt där vi kan leverera på hela Microsoft plattform där vi förutom vår BC/NAV avdelning har specialistgrupperingar inom BI, Integration/Azure, CRM (CE) och Modern Workplace vilket gör att vi kan addera ett än större värde till våra kunder.

Nu fortsätter vi att växa och rekryterar ytterligare en (eller två, tre…) Ekonomikonsult(er).

OM TJÄNSTEN
Din primära arbetsuppgift hos oss är att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina finansiella affärsprocesser. Detta gör vi tillsammans i ett projektteam där vi med samlad kompetens förstår kundens hela verksamhet och hjälper dem i arbetet med att implementera ett nytt affärssystem, anpassa det och/eller uppgradera. Arbetsuppgifterna är varierande och inom ett brett spektrum och för att nämna några:

- Förstudiearbete för att identifiera kundens fulla behov och därefter ta fram lösningar. Det kan vara standardlösningar men också unika lösningar anpassade för just kundens behov
- Anordna workshops och utbilda kundens medarbetare i affärssystemet
- Testning, parametersättning och migrering av data
- Hjälpa och coacha kunderna vidare med sina verksamhetsprocesser
- Hjälpa kunderna att få ut det mesta av sin Business Central-installation


Med utgångspunkt i vår värdegrund OPEN - Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande är vi ett stöd genom hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt.

Våra arbetsformer innebär att ditt projektteam kan vara både större och mindre karaktär samt att ditt arbete utförs på vårt kontor men också i perioder ute hos våra kunder när tiden tillåter (och i dessa tider är vi givetvis många som arbetar hemifrån, vilket funkar utmärkt det med, vilket vi tackar Teams för). Våra kunder är mindre till medelstora företag och inom flera branscher där majoriteten verkar inom handelsbranschen.

VI SÖKER DIG SOM:

Vi söker primärt dig som idag arbetar i en likande roll som ekonomikonsult inom Dynamics 365 Business Central/NAV men som av någon anledning känner att något saknas. Kanske känner du inte att du utvecklas och jobbar inte med de senaste versionerna. Eller så saknar du sammanhållningen som är något vi lägger ett stort fokus på. Kanske känner du att ni inte är tillräckligt stora för att kunna erbjuda den bredd som vi nämnt ovan. Oavsett vad så är vi övertygade at vi har något att erbjuda dig!

En annan ingång till rollen kan vara att du sitter på det vi benämner som kundsidan som avancerad användare och har således god förståelse i Business Central/NAV och troligtvis fungerat som exempelvis kravställare/stake holder gentemot systemleverantör men nu har ett intresse av att ta steget till en konsultroll.

Som person tror vi att du har förmågan, intresset och kreativiteten som krävs för att utmana både Orangos och våra kunders processer. Vi söker dig som är driven, har ett affärsmässigt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Likaså är du en teamplayer som likt oss tror på laget före jaget. Då du ofta arbetar i mer än ett projekt samtidigt är det också viktigt att du har god erfarenhet av att prioritera och strukturera ditt arbete.

Till dig som går igenom nålsögat i vår rekryteringsprocess så erbjuder vi (förutom en fantastisk tillväxtresa) det som vi vill påstå är:

Branschens bästa arbetsplats!

Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Jag vill i alla fall påstå det och här är lite om vad som erbjuds hos oss;

- Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
- En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
- Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
- Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
- Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)


DET PRAKTISKA

Start: Förslagsvis under hösten, men vi har givetvis förståelse för om du sitter på en längre uppsägningstid än så

Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här utan utgår från att det ska fungera för alla parter

Placering: På något av våra kontor i Malmö, Helsingborg, Göteborg, Jönköping eller Stockholm

Sista ansökningsdag: 30/9, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Ansök nu

Student som vill bli Orangos kontorsassistent a.k.a. Trivselminister

Administrativ assistent
Läs mer Jun 28
Självgående, roligt, ansvarsfullt, en allt-i-allo tjänst där det aldrig riktigt går att förutspå vad jag kommer göra under dagen. Det märks direkt när jag inte varit här en dag, vilket jag ser som ett kvitto på att det vi gör faktiskt gör skillnad - vilket känns fantastiskt! Har också blivit rätt fling på att ringa samtal och skriva mail! Innan jag började här hade jag ingen aning om hur en IT-konsult jobbar, eller ens vad en kan förvänta sig av en kontorsmiljö, och eftersom det är min soon-to-be bransch har jag fått många insikter genom min roll som trivelminister.” - Så beskriver Valentina sin roll hos oss. Nu när hon tar examen och efter sommaren börjar sin roll som Trainee inom BI hos oss så söker vi nu hennes efterträdare. Så är du student och suktar efter ett lukrativt och meriterande extrajobb 2-3 dagar i veckan då är detta jobbet för dig.

OM TJÄNSTEN
Mitt i centrala Malmö på bästa adress finner du Orangos kontor! Här har vi 1400 kvadratmeter till våra 90 konsulter (även om många kör hemifrån i dessa tider) så att de kan göra allt det där som man ska kunna göra på ett seriöst kontor: jobba, ha möten och köra workshops med kunder men även fika, spela biljard, och dricka kaffe. Det är här du kommer in i bilden! Orango behöver någon som har koll på allt det där och ser till att kontoret är i tipp-topp-skick och sköter om allting ”runt omkring” så att våra konsulter kan fokusera på att leverera värde till våra kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ta emot besökare och få dem att känna sig välkomna
- Se till att kontoret är representativt vilket innebär att titta till konferensrummen, fixa så att kaffemaskinerna alltid är laddade, sköta om köket och ta hand om disken
- Fixa med bokningar av möten/event
- Beställning och hämtning av fika/mat
- Kontakt med vaktmästare och fastighetsägare samt enklare kontorsfix
- Administration av exempelvis passerkort, parkering, kontorsutrustning
- Kontakt och uppföljning med leverantörer (ex. Städ, Frukt)
- Posthantering


Kort och gott: En allt-i-allo som ser till att alla trivs på jobbet, därav titeln: Trivselminister

DU ERBJUDS
- Ett flexibelt extrajobb där du till stor del kan påverka dina arbetstider
- Ett företag med ambition att bli branschens bästa arbetsplats med vår värdegrund OPEN - Omtänksamhet, proffsighet, Engagemang och Nytänkande
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att göra vilken bidragsfuskande politiker grön av avund
- 130 kr i timmen


VI SÖKER DIG SOM:
- Studerar på Malmö Universitetet eller Lunds universitet/LTH och har minst 1 år av studier kvar gärna med inriktning mot IT/systemvetenskap så att ligger du nära tillhands för en rekrytering hos oss när du examineras
- Har någon erfarenhet från att arbeta med service sedan tidigare och har ett utpräglat servicetänk
- Är initiativtagande och själv har lätt för att se vad som behöver göras här och nu
- Har ett öga för struktur och är duktig på att planera
- Inte är rädd för att ”hugga i” där det behövs oavsett om det är ett förråd som behöver tömmas eller kastas in i ett event och agera värd


DET PRAKTISKA
Start: Mitten av augusti

Omfattning: Ca 8.30-15.00, 2-3 dagar i veckan, men både tider och dagar kan variera efter både dina och Orangos önskemål.

Sista ansökningsdag: 31/7

Ansök nu

Ekonomikonsult inom Dynamics 365 Business Central/NAV

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 31
Det här låter kanske kaxigt att påtala, inte minst i dessa tider av pandemi, men; Vi fortsätter att få in nya projekt samtidigt som våra befintliga kunder vill utöka samarbetet ytterligare. Vi går som tåget för att använda en gammal kliché. Därför har vi nu behov av att stärka upp vår Business Central/NAV-organisation ytterligare. Redan idag är vi Sveriges största BC/NAV-partner med över 80 konsulter, och vi vill bli fler!

OM TJÄNSTEN
Din primära arbetsuppgift hos oss är att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina finansiella affärsprocesser. Detta gör vi tillsammans i ett projektteam där vi med samlad kompetens förstår kundens hela verksamhet och hjälper dem i arbetet med att implementera ett nytt affärssystem, anpassa det och/eller uppgradera. Arbetsuppgifterna är varierande och inom ett brett spektrum och för att nämna några:

- Förstudiearbete för att identifiera kundens fulla behov och därefter ta fram lösningar. Det kan vara standardlösningar men också unika lösningar anpassade för just kundens behov
- Anordna workshops och utbilda kundens medarbetare i affärssystemet
- Testning, parametersättning och migrering av data
- Hjälpa och coacha kunderna vidare med sina verksamhetsprocesser
- Hjälpa kunderna att få ut det mesta av sin Business Central-installation


Med utgångspunkt i vår värdegrund OPEN - Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande är vi ett stöd genom hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt.

Våra arbetsformer innebär att ditt projektteam kan vara både större och mindre karaktär samt att ditt arbete utförs på vårt kontor men också i perioder ute hos våra kunder när tiden tillåter (och i dessa tider är vi givetvis många som arbetar hemifrån, vilket funkar utmärkt det med, vilket vi tackar Teams för). Våra kunder är mindre till medelstora företag och inom flera branscher där majoriteten verkar inom handelsbranschen.

VI SÖKER DIG SOM:
- Har en akademisk examen inom ekonomiområdet
- Har arbetat ett par år inom redovisning/controlling
- Har djupgående kunskap inom de finansiella delarna i Business Central/NAV
- Har mycket god förståelse för affärsprocesser och verksamhetsförståelse för finansiella processer inom exempelvis redovisning
- Är proaktiv och initiativtagande i ditt handlande
- Du har ett intresse för dina kunder och deras verksamhet, du är med andra ord inte känd för att sitta och vänta på att det ska flyga in stekta sparvar i munnen på dig


Sannolikt arbetar du som konsult idag och har hjälpt kunder med liknande arbete i Business Central/NAV. Alternativt är du en avancerad användare från kundsidan och har således god förståelse i affärssystemet och troligtvis fungerat som exempelvis kravställare/stake holder gentemot systemleverantör men nu har ett intresse av att ta steget till en konsultroll.

Som person tror vi att du har förmågan, intresset och kreativiteten som krävs för att utmana både Orangos och våra kunders processer. Vi söker dig som är driven, har ett affärsmässigt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Likaså är du en teamplayer som likt oss tror på laget före jaget. Då du ofta arbetar i mer än ett projekt samtidigt är det också viktigt att du har god erfarenhet av att prioritera och strukturera ditt arbete.

Till dig som går igenom nålsögat i vår rekryteringsprocess så erbjuder vi (förutom en fantastisk tillväxtresa) det som vi vill påstå är:

Branschens bästa arbetsplats!
Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Hos oss är det verkligen så och jag kan rada upp en massa exempel på det;

- Som när vi istället för att ställa in förra årets sommarfest p.g.a. Covid-19 så hade vi en digital fest där det skickades hem en välfylld AW-påse med temat support your locals på innehållet, och sedan blev underhållna med ett galet filmquizz av Quizadillas (https://quizadillas.se/)och av Al Pitcher (https://www.alpitcher.com/) som körde StandUp från sitt vardagsrum (givetvis hade vi även en digital julfest, men då hade de flesta andra bolag hunnit ikapp och gjorde detsamma…)
- Hur vi kör Tuesday Boost Break (inspirationsföreläsningar) och Thriving Thursday (spännande utbildningar) för att ge den där extra energikicken som behövs i dessa utmanande tider
- Att vi har det vi kallar ”rundabordsluncher” där man kan luncha med vår nya VD Anna Kleine (https://www.linkedin.com/in/annakleine/) (just nu digitalt) och ställa vilka frågor som helst (har jag nämnt att vi tror på en stor transparens)


Listan på exempel kan göras betydligt längre, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Men känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschen bästa arbetsplats så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer. Eller varför inte chatta med mig här bredvid ????

Lite mer om vad du erbjuds hos oss:

- Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
- En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
- Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
- Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
- Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)


DET PRAKTISKA
Start: Förslagsvis efter sommaren, men vi har givetvis förståelse för om du sitter på en längre uppsägningstid än så

Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här utan utgår från att det ska fungera för alla parter

Placering: På något av våra kontor i Malmö, Helsingborg, Göteborg eller Stockholm

Sista ansökningsdag: 27/6, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Ansök nu

Junior Business Controller

Business controller
Läs mer Maj 31
Vi på Orango växer så det knakar! Så sent som i höstas rekryterade vi in Lena till rollen som Business Controller. En klockren rekrytering! Men vi ser ytterligare ökade behov och behöver mer stöd till vår verksamhet. Därför stärker vi upp ytterligare, och denna gång öppnar vi upp för en Junior Business Controller. Så har du 2-3 års erfarenhet inom ekonomiområdet efter din universitetsexamen och redo att ta nästa kliv i karriären så ska du definitivt läsa vidare.
Om tjänsten
En stor del i vår tillväxt ligger i att vi tar in större projekt än vad vi någonsin tidigare gjort, vilket vi givetvis är exalterade över, men det ökar samtidigt komplexiteten och kraven på controlling och uppföljning i projekten, varför du kommer vara efterlängtad när du börjar. Som du säkert redan förstått kommer du i denna roll vara en viktig del i vår fortsatta utveckling och rollens karaktär kommer med största sannolik förändras över tid i takt med att vi växer ytterligare. För att trivas i rollen triggas du av förändring, utveckling, effektivisering och har en förståelse för att all struktur inte kommer vara på plats när du börjar, utan snarare så att det är något du är med och skapar. Med andra ord är du förvaltaren som vill ha en tråkigt uppspecad arbetsbeskrivning som ska följas till punkt och pricka så är detta inte rollen för dig. Med det sagt så har vi ändå försökt lista dina huvudsakliga arbetsuppgifter;
Analys av resultat och controlling gentemot våra fyra affärsområden
Stödja affärsområdena med beräkningar och rapporter
Stötta våra affärsområdeschefer i att upprätta analyser till grund för förbättringsåtgärder inom respektive affärsområde
Stötta våra redovisningsekonomer med beräkningar och rapporter i mån av behov
Arbeta med och säkerställa KPI:er och underliggande data
Projektkalkylering
Projektuppföljning
Successiv vinstavräkning i fastprisprojekt
Delaktig i budget och prognosprocessen

Utöver ovan uppgifter så kommer du arbeta en hel del med att tillsammans med Business Controller och CFO driva arbetet att förbättra och effektivisera våra processer och rutiner.
Förresten, Orango ingår sedan 2019 i en internationell företagsgrupp som heter Fellowmind vars uttalande ambition är att bli en global topp-tio-partner hos Microsoft. Koncernens fokus ligger på Microsoft Business Applications och Digital Workplace, och finns i dagsläget representerad i sex länder. Bolagen Orango, Endeavor och DQC ingår i Fellowminds svenska region. Dessutom siktar Fellowmind på en framtida börsnotering vilket bidrar ytterligare till att du kommer få vara med på en häftig resa.
Vi söker dig som:
Har minst en kandidatexamen inom ekonomi och då med inriktning mot redovisning, revision eller controlling
Har 2-3 års erfarenhet inom ekonomiområdet exempelvis i rollen som redovisningsekonom eller financial controller och som varit inne och touchat området kring business controlling
Har ett stort affärsdriv och förståelsen för hur affärer driver intäkter
Har god förståelse och intresse för system

Har du dessutom erfarenhet från projektuppföljning eller en bransch som likt våran, där konsulttimmar driver intäkt, så är det meriterande.
Som person förväntar vi oss att du är resultatinriktad och har en tydlig affärsmässig approach. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga förtroende i relationsskapandet. Givetvis har vi höga förväntningar på din analytiska förmåga och att kunna förklara dina analyser på ett lättförståeligt sätt.
Till dig som går igenom nålsögat i vår rekryteringsprocess så erbjuder vi (förutom en fantastisk tillväxtresa) det som vi vill påstå är:
Branschens bästa arbetsplats!
Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Hos oss är det verkligen så och jag kan rada upp en massa exempel på det;
Som när vi istället för att ställa in förra årets sommarfest p.g.a. Covid-19 så hade vi en digital fest där det skickades hem en välfylld AW-påse med temat support your locals på innehållet, och sedan blev underhållna med ett galet filmquizz av Quizadillas och av Al Pitcher som körde StandUp från sitt vardagsrum (givetvis hade vi även en digital julfest, men då hade de flesta andra bolag hunnit ikapp och gjorde detsamma…)
Hur vi kör Tuesday Boost Break (inspirationsföreläsningar) och Thriving Thursday (spännande utbildningar) för att ge den där extra energikicken som behövs i dessa utmanande tider
Att vi har det vi kallar ”rundabordsluncher” där man kan luncha med vår nya VD Anna Kleine (just nu digitalt) och ställa vilka frågor som helst (har jag nämnt att vi tror på en stor transparens)
Vårt Youth Forum där våra mer juniora kolleger dels kan komma med sina frågeställningar men även för att ta tillvara på deras idéer som ofta kommer ur en annan vinkel än vad ledningsgruppen är van vid

Listan på exempel kan göras betydligt längre, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras.
Lite mer om vad du erbjuds hos oss:
Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

DET PRAKTISKA
Start: Omgående om möjligt, men sitter du på en längre uppsägningstid är det givetvis ok det med.
Omfattning: Heltid, kontorstider, men även här är vi flexibla och utgår för att det ska fungera för alla parter. I dessa tider av pandemi följer vi givetvis rådande rekommendationer och erbjuder jobb hemifrån
Placering: På vårt centrala kontor i Malmö
Sista ansökningsdag: 11/6

Ansök nu

Power Platform-Utvecklare med Dynamics365-kompetens

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Maj 17
Som en av Sveriges ledande Dynamics Partners (skulle vilja påstå att vi är Sveriges Dynamics Partner No1) ser vi en stor efterfrågan från våra kunder vad gäller Power Platform för att på ett snabbare, enklare och även mer kostnadseffektivt sätt hjälpa dem i deras digitaliseringsresa. För att kunna tillgodose detta behov söker vi inte bara 1, utan snarare 2 (kanske till och med 3 eller varför inte 4) Power Platform-Utvecklare att jobba med främst Power Apps och Power Automate och framförallt i hur de kopplas samman med Dynamics365 och Azure.

Om tjänsten
I rollen som Power Platform-utvecklare kommer ditt fokus vara att hjälpa kunder att få ut maximalt värde i sin investering i Dynamics 365 genom att skapa kundanpassade lösningar med tydligt fokus på affärslogik. För detta krävs en bra förståelse för affärsprocesser kombinerat med kunskaper inom utveckling och då främst gentemot ERP/affärssystem. Du kommer bygga lösningar där det ibland kan räcka helt och hållet med low-code, men ibland kan behöva skrivas några rader kod eller en komponent i Azure för att möta ett specifikt kundbehov. Du kopplas in tidigt i kunddialogen och jobbar ofta nära våra andra affärsområden inom ERP.

Viktigt att poängtera är att vi jobbar INTE i första hand jobbar resurskonsulting och kommer aldrig hyra ut dig att sitta i flera månader hos någon möbeljätte eller storbank i deras interna projekt utan vi är ett projektkonsultföretag som normalt sett plockar hem projekten och jobbar ALLTID i team. Däremot har vi en nära kontakt med våra kunder, besöker dem ganska frekvent, bygger relationer och ibland sitter vi på plats ute hos dem för att verkligen förstå deras utmaningar i syfte att bidra med och leverera affärsnytta. Initiativet till nya lösningar kan givetvis komma från kunden själva men lika bra direkt från dig eller någon annan avdelning inom Orango som sett möjligheterna när man kopplar på Power Platform till Dynamics365.

Vem söker vi?
I första hand söker vi dig som idag jobbar som utvecklare eller applikationskonsult (med tonvikt åt det tekniska hållet) inom Dynamics (AX, FO, NAV, BC) och som vill röra sig åt Power Platform-hållet, eller så har du kanske redan påbörjat denna resa. Med andra ord har du förståelsen för vad som går att customiza i ERPet, vilken funktionalitet som går att exponera samt tabellstrukturen och logiken i systemet i sig. Har du dessutom kompetens inom Azure är det givetvis meriterande

Dock ska sägas att då vi söker mer än en utvecklare så kan vi vara öppen för att ta in både seniora och juniora sökande. Likaså kan du komma från en annan ERP-bakgrund (tänk Jeeves, IFS, M3, Monitor, Pyramid osv.). Viktigt är att om du inte fullt ut matchar vad vi söker att du tydligt i din ansökan förklarar din bakgrund och hur du ser på din ”transformation” till att bli Power Platform-Utvecklare.

Till dig (er) som går igenom nålsögat i vår rekryteringsprocess så erbjuder vi det som vi vill påstå är:

Branschens bästa arbetsplats!
Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Hos oss är det verkligen så och jag kan rada upp en massa exempel på det;

- Som när vi istället för att ställa in förra årets sommarfest p.g.a. Covid-19 så hade vi en digital fest där det skickades hem en välfylld AW-påse med temat support your locals på innehållet, och sedan blev underhållna med ett galet filmquizz av Quizadillas (https://quizadillas.se/)och av Al Pitcher (https://www.alpitcher.com/) som körde StandUp från sitt vardagsrum (givetvis hade vi även en digital julfest, men då hade de flesta andra bolag hunnit ikapp och gjorde detsamma…)
- Hur vi kör Tuesday Boost Break (inspirationsföreläsningar) och Thriving Thursday (spännande utbildningar) för att ge den där extra energikicken som behövs i dessa utmanande tider
- Att vi har det vi kallar ”rundabordsluncher” där man kan luncha med vår nya VD Anna Kleine (https://www.linkedin.com/in/annakleine/) (just nu digitalt) och ställa vilka frågor som helst (har jag nämnt att vi tror på en stor transparens)
- Vårt Youth Forum där våra mer juniora kolleger dels kan komma med sina frågeställningar men även för att ta tillvara på deras idéer som ofta kommer ur en annan vinkel än vad ledningsgruppen är van vid


Listan på exempel kan göras betydligt längre, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Men känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschen bästa arbetsplats så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer. Eller varför inte chatta med mig här bredvid ????

Lite mer om vad du erbjuds hos oss:

- Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
- En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
- Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
- Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
- Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)


DET PRAKTISKA

Start: Omgående om möjligt, men sitter du på en längre uppsägningstid är det givetvis ok det med. Vi är flexibla helt enkelt!

Omfattning: Heltid, kontorstider, men även här är vi flexibla och utgår för att det ska fungera för alla parter. I dessa tider av pandemi följer vi givetvis rådande rekommendationer och erbjuder jobb hemifrån

Placering: På något av våra kontor i Jönköping, Göteborg, Malmö, Växjö eller Stockholm

Sista ansökningsdag: 6/6, men skicka gärna in din ansökan asap, då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Har du frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, via chatten här bredvid.

Ansök nu

Azure Cloud Engineer till vår specialistgruppering inom Cloud Strategy &...

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Maj 17
Tror inte det undgått någon i dessa tider hur digitaliseringsresan speedats upp och hur stort fokus ligger på att gå från on-prem till molnlösningar, inte minst under dessa pandemitider med hem- och distansarbete. Vi på Orango besitter redan idag rejält med kompetens inom området, men det räcker inte till då våra kunder skriker efter mer hjälp! Vi behöver helt enkelt bli fler!

Om tjänsten
Den här annonsen riktar sig till dig som brinner för Cloud i allmänhet och Azure i synnerhet!

Många av våra kunder har redan påbörjat sin resa till Azure och din roll kommer att vara med att hjälpa och guida dem på denna fortsatta resa. Dels handlar det om att flytta befintliga driftmiljöer men framförallt att hjälpa till med att synliggöra och nyttja de nya möjligheterna som ges i en modern molnplattform. Med andra ord hjälpa kunderna att få ut maximalt av sin investering i Azure!

Du kommer vara med och bygga vidare på vårat nya Cloud Center som hjälper kunderna att se och tänka på helheten i molnet och vilken kraft det ger. Tillsammans inom grupperingen tar ni fram övergripande strategi och arkitektur men tittar även på allt från säkerhet, övervakning till kostnader på ett väl genomtänkt sätt.

I många fall jobbar du med kunder där vi hjälper dem med så mycket mer än ”bara” molnlösningar och kommer därför samarbeta en hel del med våra områden inom Dynamics365, Microsoft365 och SharePoint för att nämna några. Du kopplas in tidigt i kunddialogen och kommer vara delaktig i hela processen från förstudie och hela vägen till implementation och vidareutveckling.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en likande roll idag, men som kanske saknar den helhet vi på Orango kan erbjuda och där du i rollen kommer ha en central nyckelroll för våra kunder. Tekniskt sätt förväntar vi oss att du har kompetens inom följande områden:

- Azure tjänster (IaaS, PaaS och SaaS)
- PowerShell / Azure CLI
- Active Directory och Azure AD
- Virtuallisering
- Nätverk


Har du dessutom erfarenhet inom något av följande ser vi det som en stor bonus:

- Microsoft Cloud Adoption Framework
- Infrastructure as Code (IaC)
- Azure DevOps (pipelines, YAML)
- Server
- Docker, Kubernetes


Till dig (er) som går igenom nålsögat i vår rekryteringsprocess så erbjuder vi det som vi vill påstå är:

Branschens bästa arbetsplats!
Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Hos oss är det verkligen så och jag kan rada upp en massa exempel på det;

- Som när vi istället för att ställa in förra årets sommarfest p.g.a. Covid-19 så hade vi en digital fest där det skickades hem en välfylld AW-påse med temat support your locals på innehållet, och sedan blev underhållna med ett galet filmquizz av Quizadillas (https://quizadillas.se/)och av Al Pitcher (https://www.alpitcher.com/) som körde StandUp från sitt vardagsrum (givetvis hade vi även en digital julfest, men då hade de flesta andra bolag hunnit ikapp och gjorde detsamma…)
- Hur vi kör Tuesday Boost Break (inspirationsföreläsningar) och Thriving Thursday (spännande utbildningar) för att ge den där extra energikicken som behövs i dessa utmanande tider
- Att vi har det vi kallar ”rundabordsluncher” där man kan luncha med vår nya VD Anna Kleine (https://www.linkedin.com/in/annakleine/) (just nu digitalt) och ställa vilka frågor som helst (har jag nämnt att vi tror på en stor transparens)
- Vårt Youth Forum där våra mer juniora kolleger dels kan komma med sina frågeställningar men även för att ta tillvara på deras idéer som ofta kommer ur en annan vinkel än vad ledningsgruppen är van vid


Listan på exempel kan göras betydligt längre, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Men känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschen bästa arbetsplats så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer. Eller varför inte chatta med mig här bredvid ????

Lite mer om vad du erbjuds hos oss:

- Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
- En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
- Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
- Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
- Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)


DET PRAKTISKA
Start: Omgående om möjligt, men sitter du på en längre uppsägningstid är det givetvis ok det med. Vi är flexibla helt enkelt!

Omfattning: Heltid, kontorstider, men även här är vi flexibla och utgår för att det ska fungera för alla parter. I dessa tider av pandemi följer vi givetvis rådande rekommendationer och erbjuder jobb hemifrån

Placering: På något av våra kontor i Jönköping, Göteborg, Malmö, Växjö eller Stockholm

Sista ansökningsdag: 6/6, men skicka gärna in din ansökan asap, då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Har du frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, via chatten här bredvid.

Ansök nu

OH NEJ! Inte ytterligare en C#-utvecklar-annons

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 3
Jag vet! Nätet överflödas med företag som är på jakt efter C#-utvecklare. Släng in lite Azure-kompetens också så finns det nog inte ett Techbolag i hela Sverige som inte kan erbjuda en anställning. Det är nästan tröttsamt att se!
Därför kommer denna annons inte bli en annons med en massa tekniska specifikationer med .net hit och DevOps dit, för det är saker som jag förutsätter att du har koll på. Istället fokuserar vi på vad vi kan erbjuda DIG! Nämligen:
Branschens bästa arbetsplats!
Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Hos oss är det verkligen så och jag kan rada upp en massa exempel på det;
Som när vi istället för att ställa in förra årets sommarfest p.g.a. Covid-19 så hade vi en digital fest där det skickades hem en välfylld AW-påse med temat support your locals på innehållet, och sedan blev underhållna med ett galet filmquizz av Quizadillas och av Al Pitcher som körde StandUp från sitt vardagsrum (givetvis hade vi även en digital julfest, men då hade de flesta andra bolag hunnit ikapp och gjorde detsamma…)
Hur vi kör Tuesday Boost Break (inspirationsföreläsningar) och Thriving Thursday (spännande utbildningar) för att ge den där extra energikicken som behövs i dessa utmanande tider
Att vi har det vi kallar ”rundabordsluncher” där man kan luncha med vår nya VD Anna Kleine (just nu digitalt) och ställa vilka frågor som helst (har jag nämnt att vi tror på en stor transparens)
Vårt Youth Forum där våra mer juniora kolleger dels kan komma med sina frågeställningar men även för att ta tillvara på deras idéer som ofta kommer ur en annan vinkel än vad ledningsgruppen är van vid

Listan på exempel kan göras betydligt länge, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Men känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschen bästa arbetsplats så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer.
Lite mer om vad du får hos oss:
Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

Om tjänsten
Har du läst så här långt så vill du nog ändå veta lite om själva tjänsten. I denna roll kommer du få möjligheten att arbeta på hela ”spelplanen” allt ifrån en enklare app till mer avancerade AI- och framförallt integrationslösningar som fungerar i Dynamics 365s ekosystem. Du kopplas in tidigt i kunddialogen och jobbar ofta nära våra andra affärsområden inom ERP. Huvudfokus är givetvis utveckling, men i många fall tar du även på dig hatten som arkitekt. Viktigt att poängtera är att vi INTE fokuserar på resurskonsulting i första hand och kommer inte hyra ut dig på flerårskontrakt till någon storbank eller möbeljätte i deras interna projekt utan vi är främst ett projektkonsultföretag som försöker plocka hem projekten och jobbar ALLTID i team. Däremot har vi en nära kontakt med våra kunder, besöker dem ganska frekvent, bygger relationer och ibland sitter vi på plats ute hos dem för att verkligen förstå deras utmaningar i syfte att bidra med och leverera affärsnytta.
Du blir en del av ett taight mindre team med hög kompetens. Erfarenhetsmässigt sträcker det sig från 10+are till vårt senaste tillskott som kom in nyexaminerad som trainee i höstas. Även om de i dagsläget jobbar på distans så lägger de ett stort fokus på det sociala och sammanhållningen!
Ok, jag lovade att det här inte skulle bli en teknisk annons, men vad vore en C#-utvecklar-annons utan lite tekniska buzz words så här kommer de; C# .net, Azure, Logic Apps, API Management, Functions, Service Bus, App services, Kubernetes, Azure AD, Dataverse för att nämna några.
Givetvis förväntar vi oss inte att du har kunskap inom samtliga ovan områden (men vissa i alla fall), och detta är vad teknikgänget jobbar med idag. Men vi vet också att med nyfikenhet och driv kommer man långt, så det du inte kan idag lär vi dig!
Vem söker vi?
Vi söker dig som ser på dig själv som en senior C#-utvecklare. Om det innebär att du har 3 års erfarenhet eller 10 spelar ingen egentlig roll. Även om du inte har kompetens inom alla av ovanstående buzz words så tror vi att du har jobbat med flertalet av dem tidigare.
Som person så tror vi att du är en utpräglad teamplayer med en stor portion vetgirighet och som tycker om att ligga i den tekniska framkanten när det kommer till utveckling. Initiativtagande och proaktiv är även det troligen ord som skulle beskriva dig.
Det praktiska
Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
Placering: Vårt något av våra kontor i Malmö, Helsingborg, Jönköping, Göteborg eller Stockholm
Sista ansökningsdag: 31/5, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Har du frågor om tjänsten så hör av dig så hör av dig till Talent Acquisition Manager Anders Larsson på 0736–448550.

Ansök nu

OH NEJ! Inte ytterligare en C#-utvecklar-annons

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 3
Jag vet! Nätet överflödas med företag som är på jakt efter C#-utvecklare. Släng in lite Azure-kompetens också så finns det nog inte ett Techbolag i hela Sverige som inte kan erbjuda en anställning. Det är nästan tröttsamt att se!

Därför kommer denna annons inte bli en annons med en massa tekniska specifikationer med .net hit och DevOps dit, för det är saker som jag förutsätter att du har koll på. Istället fokuserar vi på vad vi kan erbjuda DIG! Nämligen:

Branschens bästa arbetsplats!
Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Hos oss är det verkligen så och jag kan rada upp en massa exempel på det;

- Som när vi istället för att ställa in förra årets sommarfest p.g.a. Covid-19 så hade vi en digital fest där det skickades hem en välfylld AW-påse med temat support your locals på innehållet, och sedan blev underhållna med ett galet filmquizz av Quizadillas (https://quizadillas.se/)och av Al Pitcher (https://www.alpitcher.com/) som körde StandUp från sitt vardagsrum (givetvis hade vi även en digital julfest, men då hade de flesta andra bolag hunnit ikapp och gjorde detsamma…)
- Hur vi kör Tuesday Boost Break (inspirationsföreläsningar) och Thriving Thursday (spännande utbildningar) för att ge den där extra energikicken som behövs i dessa utmanande tider
- Att vi har det vi kallar ”rundabordsluncher” där man kan luncha med vår nya VD Anna Kleine (https://www.linkedin.com/in/annakleine/) (just nu digitalt) och ställa vilka frågor som helst (har jag nämnt att vi tror på en stor transparens)
- Vårt Youth Forum där våra mer juniora kolleger dels kan komma med sina frågeställningar men även för att ta tillvara på deras idéer som ofta kommer ur en annan vinkel än vad ledningsgruppen är van vid


Listan på exempel kan göras betydligt länge, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Men känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschen bästa arbetsplats så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer.Lite mer om vad du får hos oss:

- Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
- En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
- Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
- Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
- Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)


Om tjänsten
Har du läst så här långt så vill du nog ändå veta lite om själva tjänsten. I denna roll kommer du få möjligheten att arbeta på hela ”spelplanen” allt ifrån en enklare app till mer avancerade AI- och framförallt integrationslösningar som fungerar i Dynamics 365s ekosystem. Du kopplas in tidigt i kunddialogen och jobbar ofta nära våra andra affärsområden inom ERP. Huvudfokus är givetvis utveckling, men i många fall tar du även på dig hatten som arkitekt. Viktigt att poängtera är att vi INTE fokuserar på resurskonsulting i första hand och kommer inte hyra ut dig på flerårskontrakt till någon storbank eller möbeljätte i deras interna projekt utan vi är främst ett projektkonsultföretag som försöker plocka hem projekten och jobbar ALLTID i team. Däremot har vi en nära kontakt med våra kunder, besöker dem ganska frekvent, bygger relationer och ibland sitter vi på plats ute hos dem för att verkligen förstå deras utmaningar i syfte att bidra med och leverera affärsnytta.

Du blir en del av ett taight mindre team med hög kompetens. Erfarenhetsmässigt sträcker det sig från 10+are till vårt senaste tillskott som kom in nyexaminerad som trainee i höstas. Även om de i dagsläget jobbar på distans så lägger de ett stort fokus på det sociala och sammanhållningen!

Ok, jag lovade att det här inte skulle bli en teknisk annons, men vad vore en C#-utvecklar-annons utan lite tekniska buzz words så här kommer de; C# .net, Azure, Logic Apps, API Management, Functions, Service Bus, App services, Kubernetes, Azure AD, Dataverse för att nämna några.

Givetvis förväntar vi oss inte att du har kunskap inom samtliga ovan områden (men vissa i alla fall), och detta är vad teknikgänget jobbar med idag. Men vi vet också att med nyfikenhet och driv kommer man långt, så det du inte kan idag lär vi dig!

Vem söker vi?
Vi söker dig som ser på dig själv som en senior C#-utvecklare. Om det innebär att du har 3 års erfarenhet eller 10 spelar ingen egentlig roll. Även om du inte har kompetens inom alla av ovanstående buzz words så tror vi att du har jobbat med flertalet av dem tidigare.

Som person så tror vi att du är en utpräglad teamplayer med en stor portion vetgirighet och som tycker om att ligga i den tekniska framkanten när det kommer till utveckling. Initiativtagande och proaktiv är även det troligen ord som skulle beskriva dig.

Det praktiska
- Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
- Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
- Placering: Vårt något av våra kontor i Malmö, Helsingborg, Jönköping, Göteborg eller Stockholm
- Sista ansökningsdag: 31/5, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag


Har du frågor om tjänsten så hör av dig så hör av dig till Talent Acquisition Manager Anders Larsson (https://www.linkedin.com/in/larssonanders/) på 0736-448550.

Ansök nu

OH NEJ! Inte ytterligare en C#-utvecklar-annons

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 3
Jag vet! Nätet överflödas med företag som är på jakt efter C#-utvecklare. Släng in lite Azure-kompetens också så finns det nog inte ett Techbolag i hela Sverige som inte kan erbjuda en anställning. Det är nästan tröttsamt att se!
Därför kommer denna annons inte bli en annons med en massa tekniska specifikationer med .net hit och DevOps dit, för det är saker som jag förutsätter att du har koll på. Istället fokuserar vi på vad vi kan erbjuda DIG! Nämligen:
Branschens bästa arbetsplats!
Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Hos oss är det verkligen så och jag kan rada upp en massa exempel på det;
Som när vi istället för att ställa in förra årets sommarfest p.g.a. Covid-19 så hade vi en digital fest där det skickades hem en välfylld AW-påse med temat support your locals på innehållet, och sedan blev underhållna med ett galet filmquizz av Quizadillas och av Al Pitcher som körde StandUp från sitt vardagsrum (givetvis hade vi även en digital julfest, men då hade de flesta andra bolag hunnit ikapp och gjorde detsamma…)
Hur vi kör Tuesday Boost Break (inspirationsföreläsningar) och Thriving Thursday (spännande utbildningar) för att ge den där extra energikicken som behövs i dessa utmanande tider
Att vi har det vi kallar ”rundabordsluncher” där man kan luncha med vår nya VD Anna Kleine (just nu digitalt) och ställa vilka frågor som helst (har jag nämnt att vi tror på en stor transparens)
Vårt Youth Forum där våra mer juniora kolleger dels kan komma med sina frågeställningar men även för att ta tillvara på deras idéer som ofta kommer ur en annan vinkel än vad ledningsgruppen är van vid

Listan på exempel kan göras betydligt länge, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Men känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschen bästa arbetsplats så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer.
Lite mer om vad du får hos oss:
Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

Om tjänsten
Har du läst så här långt så vill du nog ändå veta lite om själva tjänsten. I denna roll kommer du få möjligheten att arbeta på hela ”spelplanen” allt ifrån en enklare app till mer avancerade AI- och framförallt integrationslösningar som fungerar i Dynamics 365s ekosystem. Du kopplas in tidigt i kunddialogen och jobbar ofta nära våra andra affärsområden inom ERP. Huvudfokus är givetvis utveckling, men i många fall tar du även på dig hatten som arkitekt. Viktigt att poängtera är att vi INTE fokuserar på resurskonsulting i första hand och kommer inte hyra ut dig på flerårskontrakt till någon storbank eller möbeljätte i deras interna projekt utan vi är främst ett projektkonsultföretag som försöker plocka hem projekten och jobbar ALLTID i team. Däremot har vi en nära kontakt med våra kunder, besöker dem ganska frekvent, bygger relationer och ibland sitter vi på plats ute hos dem för att verkligen förstå deras utmaningar i syfte att bidra med och leverera affärsnytta.
Du blir en del av ett taight mindre team med hög kompetens. Erfarenhetsmässigt sträcker det sig från 10+are till vårt senaste tillskott som kom in nyexaminerad som trainee i höstas. Även om de i dagsläget jobbar på distans så lägger de ett stort fokus på det sociala och sammanhållningen!
Ok, jag lovade att det här inte skulle bli en teknisk annons, men vad vore en C#-utvecklar-annons utan lite tekniska buzz words så här kommer de; C# .net, Azure, Logic Apps, API Management, Functions, Service Bus, App services, Kubernetes, Azure AD, Dataverse för att nämna några.
Givetvis förväntar vi oss inte att du har kunskap inom samtliga ovan områden (men vissa i alla fall), och detta är vad teknikgänget jobbar med idag. Men vi vet också att med nyfikenhet och driv kommer man långt, så det du inte kan idag lär vi dig!
Vem söker vi?
Vi söker dig som ser på dig själv som en senior C#-utvecklare. Om det innebär att du har 3 års erfarenhet eller 10 spelar ingen egentlig roll. Även om du inte har kompetens inom alla av ovanstående buzz words så tror vi att du har jobbat med flertalet av dem tidigare.
Som person så tror vi att du är en utpräglad teamplayer med en stor portion vetgirighet och som tycker om att ligga i den tekniska framkanten när det kommer till utveckling. Initiativtagande och proaktiv är även det troligen ord som skulle beskriva dig.
Det praktiska
Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
Placering: Vårt något av våra kontor i Malmö, Helsingborg, Jönköping, Växjö, Göteborg eller Stockholm
Sista ansökningsdag: 31/5, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Har du frågor om tjänsten så hör av dig så hör av dig till Talent Acquisition Manager Anders Larsson på 0736–448550.

Ansök nu

OH NEJ! Inte ytterligare en C#-utvecklar-annons

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 3
Jag vet! Nätet överflödas med företag som är på jakt efter C#-utvecklare. Släng in lite Azure-kompetens också så finns det nog inte ett Techbolag i hela Sverige som inte kan erbjuda en anställning. Det är nästan tröttsamt att se!
Därför kommer denna annons inte bli en annons med en massa tekniska specifikationer med .net hit och DevOps dit, för det är saker som jag förutsätter att du har koll på. Istället fokuserar vi på vad vi kan erbjuda DIG! Nämligen:
Branschens bästa arbetsplats!
Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Hos oss är det verkligen så och jag kan rada upp en massa exempel på det;
Som när vi istället för att ställa in förra årets sommarfest p.g.a. Covid-19 så hade vi en digital fest där det skickades hem en välfylld AW-påse med temat support your locals på innehållet, och sedan blev underhållna med ett galet filmquizz av Quizadillas och av Al Pitcher som körde StandUp från sitt vardagsrum (givetvis hade vi även en digital julfest, men då hade de flesta andra bolag hunnit ikapp och gjorde detsamma…)
Hur vi kör Tuesday Boost Break (inspirationsföreläsningar) och Thriving Thursday (spännande utbildningar) för att ge den där extra energikicken som behövs i dessa utmanande tider
Att vi har det vi kallar ”rundabordsluncher” där man kan luncha med vår nya VD Anna Kleine (just nu digitalt) och ställa vilka frågor som helst (har jag nämnt att vi tror på en stor transparens)
Vårt Youth Forum där våra mer juniora kolleger dels kan komma med sina frågeställningar men även för att ta tillvara på deras idéer som ofta kommer ur en annan vinkel än vad ledningsgruppen är van vid

Listan på exempel kan göras betydligt länge, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Men känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschen bästa arbetsplats så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer.
Lite mer om vad du får hos oss:
Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

Om tjänsten
Har du läst så här långt så vill du nog ändå veta lite om själva tjänsten. I denna roll kommer du få möjligheten att arbeta på hela ”spelplanen” allt ifrån en enklare app till mer avancerade AI- och framförallt integrationslösningar som fungerar i Dynamics 365s ekosystem. Du kopplas in tidigt i kunddialogen och jobbar ofta nära våra andra affärsområden inom ERP. Huvudfokus är givetvis utveckling, men i många fall tar du även på dig hatten som arkitekt. Viktigt att poängtera är att vi INTE fokuserar på resurskonsulting i första hand och kommer inte hyra ut dig på flerårskontrakt till någon storbank eller möbeljätte i deras interna projekt utan vi är främst ett projektkonsultföretag som försöker plocka hem projekten och jobbar ALLTID i team. Däremot har vi en nära kontakt med våra kunder, besöker dem ganska frekvent, bygger relationer och ibland sitter vi på plats ute hos dem för att verkligen förstå deras utmaningar i syfte att bidra med och leverera affärsnytta.
Du blir en del av ett taight mindre team med hög kompetens. Erfarenhetsmässigt sträcker det sig från 10+are till vårt senaste tillskott som kom in nyexaminerad som trainee i höstas. Även om de i dagsläget jobbar på distans så lägger de ett stort fokus på det sociala och sammanhållningen!
Ok, jag lovade att det här inte skulle bli en teknisk annons, men vad vore en C#-utvecklar-annons utan lite tekniska buzz words så här kommer de; C# .net, Azure, Logic Apps, API Management, Functions, Service Bus, App services, Kubernetes, Azure AD, Dataverse för att nämna några.
Givetvis förväntar vi oss inte att du har kunskap inom samtliga ovan områden (men vissa i alla fall), och detta är vad teknikgänget jobbar med idag. Men vi vet också att med nyfikenhet och driv kommer man långt, så det du inte kan idag lär vi dig!
Vem söker vi?
Vi söker dig som ser på dig själv som en senior C#-utvecklare. Om det innebär att du har 3 års erfarenhet eller 10 spelar ingen egentlig roll. Även om du inte har kompetens inom alla av ovanstående buzz words så tror vi att du har jobbat med flertalet av dem tidigare.
Som person så tror vi att du är en utpräglad teamplayer med en stor portion vetgirighet och som tycker om att ligga i den tekniska framkanten när det kommer till utveckling. Initiativtagande och proaktiv är även det troligen ord som skulle beskriva dig.
Det praktiska
Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
Placering: Vårt något av våra kontor i Malmö, Helsingborg, Jönköping, Göteborg eller Stockholm
Sista ansökningsdag: 31/5, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Har du frågor om tjänsten så hör av dig så hör av dig till Talent Acquisition Manager Anders Larsson på 0736–448550.

Ansök nu

Team Manager till ett av våra kompetenta Dynamics 365 F&O-team

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Mar 23
Det bästa i min roll som Team Manager har tveklöst varit att se medarbetare växa, ta mer ansvar i projekten och ha förmånen att få vara en del av teamets utveckling. Detta tillsammans med att vi hela tiden sett till att ha kul längs vägen och inte minst firat våra framgångar tillsammans!” Så beskriver Katarina (https://www.linkedin.com/in/katarina-pärsson-39440116/) vad som drivit henne de senaste åren! När hon nu går vidare internt i en helt ny roll hos oss så är väl ett Stort Grattis! på sin plats, och vi ska nu genom denna annons försöka hitta någon att fylla hennes stora skor.

OM TJÄNSTEN

Med utgång i vår värdegrund OPEN - Omtänksamhet, Professionalitet, Engagemang och Nytänkande kommer du att leda ett mycket kompetent team som levererar ERP i världsklass på Microsofts D365-plattform. Idag består teamet - som är ett av totalt fyra Team inom D365 F&O - av 18 konsulter, alla med sin nisch och spetskompetens som är allt ifrån lösningsarkitekter och utvecklare, till experter inom logistik- eller finansprocesser. Fokus i rollen är som du säkert förstått ledarskap; viljan att utveckla dina medarbetare både professionellt men även personligt. Vi tror stenhårt på att riktigt engagerade medarbetare både mår och presterar bättre, och faktiskt gör att vi får nöjdare och mer välmående kunder. Det är därför vi jobbar med medarbetarsamtal varje månad, där vi följer upp alla mål (nä, inte bara faktureringsgrad utan sådant som på riktigt utvecklar medarbetarna och skapar engagemang) - mål som är nedbrutna från Orangos övergripande, strategiska mål. Du vet, sånt där som alla andra företag säger att de gör, för att det ska låta bra.

I rollen kommer du äga din egen budget fullt ut med allt vad det innebär: prognostisering, uppföljning, resursplanering, lönesättning och personaladministration (men all den där tråkiga administrationen sköter såklart vi på HR åt dig). Likaså är rekrytering en viktig del av rollen då vi växer så det knakar på Orango. Inom det området är det jag som är drivande, men du blir såklart en viktig del under intervjufasen. Du kommer ha en hel del kundkontakt och involveras tidigt i affärerna ur ett resurssättningsperspektiv.

Viktigt att poängtera är att vi inom detta affärsområde inte jobbar med resurskonsulter, utan projektkonsulting vilket gör att dina medarbetare till största delen är på plats på vårt kontor (även om det i dessa tider präglas mer av hemmakontor). Det är också viktigt att framhålla att du kommer vara ledare på heltid och inte har något beläggningsansvar på dig själv, vilket är ganska ovanligt i denna bransch, men något vi tror är en förutsättning för att lyckas i rollen!

DET HÄR FÅR DU HOS OSS

- Ett företag med ambition att bli branschens bästa arbetsplats där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
- En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
- Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
- Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
- Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)


Vem vi söker?

Alltså, det bästa vore såklart om du redan idag har en roll som Teamledare hos Sveriges ledande leverantör av affärssystem inom D365, men det skulle ju innebära att du redan nu jobbar hos oss, så det där blir lite moment 22. Istället säger vi såhär:

Du har en bakgrund som ledare från konsultbranschen, företrädesvis en projektstyrd organisation, och allra helst inom ERP (och får vi drömma lite extra så har du en Dynamicsbakgrund)

Utöver det tror vi detta om dig:

- Brinner för att utveckla dina medarbetare och sätter dem i centrum. Du finns till för dem, och inte tvärtom
- Är nyfiken och tycker om att hänga med i utvecklingen. Inte så att det förväntas att du ska kunna det som dina medarbetare är specialister på, eller att du ska gå runt och slänga dig med alla mystiska, treställiga akronymer som finns i vår bransch, men en nyfikenhet att förstå dina medarbetares jobb och utmaningar
- Du har ett intresse för våra kunder och deras verksamhet, och du är inte känd för att sitta och vänta på att det ska flyga in stekta sparvar i munnen på dig.


SAKER DU FÖRMODLIGEN INTE HAR SAGT OM LEDARSKAP:

- “Jaja, det gäller ju att peka med hela armen och visa var skåpet ska stå.”
- ”Alltså, i vårt Team är det ”Up or Out” som gäller, det får ni bara hacka i er.”
- ”Lära känna sin anställda privat?! Pft…Nänänä, det gäller att hålla ordentligt avstånd och inte knyta personliga band med sina underställda…”
- ”Drivkraften för mig som chef har alltid varit att få en parkeringsplats med mitt namn på som bara jag får använda.”


DET PRAKTISKA

- Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
- Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
- Placering: Vårt huvudkontor i centrala Malmö
- Sista ansökningsdag: 25/4


Frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen: Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se

Ansök nu

Applikationskonsult med fokus på ekonomiprocesser till Orango

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Mar 22
”Den bredd som rollen innebär gör att ingen dag är den andre lik. Alltifrån brandkårsutryckningar när något gått fel till att långsiktigt säkra våra kunders investering i affärssystemet är en del av min vardag. Med min långa bakgrund inom både system och ekonomi hjälper jag kunderna på deras digitaliseringsresa och ser tydliga resultat av min insats.” Så beskriver Per sin roll. När han nu går i pension senare i år söker vi nu hans efterträdare. (Fast skulle vi hitta två så går det bra det också med tanke på hur mycket vi expanderar).
Om rollen som Applikationskonsult i Client Management-teamet
Som en del av vårt Client Management-team kommer du att jobba med våra befintliga kunder efter implementationsfasen av nya system. Vissa skulle kalla det förvaltning och support, men för oss är det så mycket mer än så. ”-This is where the magic happen” som Anders, Team Manager och kanske din framtida chef uttrycker det. För det är i denna fas som vi finjusterar processerna, kompetensutvecklar kunderna, hjälper kunderna när problem uppstår och ser till att de för ut det bästa ur sin Business Central/Nav-installation.
Ditt fokus blir givetvis att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina finansiella affärsprocesser och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
Stöd till kunder gällande problem i ekonomiflödena
Delaktig i projekt gällande exempelvis uppgradering och integration
Testning, parametersättning och migrering av data
Anordna workshops och utbilda kundens medarbetare i systemet
Fånga upp frågor och önskemål från kunden och ta action på dessa
Hjälpa och coacha kunderna vidare i sina verksamhetsprocesser
Dokumentation

Med utgångspunkt i vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande är vi ett stöd genom hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt.
Våra arbetsformer innebär arbete i både projektform och mer löpande arbete med kund, och arbetet utförs från vårt kontor men också i perioder ute hos våra kunder när tiden tillåter (och i dessa tider är vi givetvis många som arbetar hemifrån, vilket funkar utmärkt det med, vilket vi tackar Teams för). Våra kunder är mindre till medelstora företag och inom flera branscher där majoriteten verkar inom handelsbranschen.
Lite om vad du får hos oss:
Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

Vem vi söker?
Här ser vi att du kan komma från två olika håll; antingen så sitter du på en liknande roll idag med fokus på applikation och då främst ekonomiflöden alternativt sitter du som ekonom på det vi benämner som ”kundsidan” men som har ett stort systemintresse. Kanske har du då varit delaktig i en implementation eller fungerar som super user idag. Oavsett vilket så ska du vara kompetent inom ekonomi- och finansflödet i något affärssystem, och allra helst Business Central och NAV.
Utbildningsmässigt tror vi att du är antingen ekonom, systemvetare eller motsvarande
Som person ställer vi höga krav på att du är serviceminded och är proaktiv i ditt agerande där du kan leda kunden genom förändring. Du har ett stort intresse för verksamhet och affärsprocesser. Att du är affärsmässig i din kommunikation ser vi som en förutsättning och givetvis att du är en teamplayer.
Det praktiska
Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
Placering: På något av våra kontor i Malmö, Göteborg, Helsingborg, Jönköping eller Stockholm (även om mycket av jobbat just nu sker på distans från hemmakontor)
Sista ansökningsdag: 18/4, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Har du frågor om tjänsten, rekryteringsprocessen eller Orango som företag så hör av dig till Talent Acquisition Manager Anders Larsson på 0736–448550 eller Manager Client Management Anders Thunved på 0760-006671.

Ansök nu

Applikationskonsult med fokus på ekonomiprocesser till Orango

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Mar 22
”Den bredd som rollen innebär gör att ingen dag är den andre lik. Alltifrån brandkårsutryckningar när något gått fel till att långsiktigt säkra våra kunders investering i affärssystemet är en del av min vardag. Med min långa bakgrund inom både system och ekonomi hjälper jag kunderna på deras digitaliseringsresa och ser tydliga resultat av min insats.” Så beskriver Per sin roll. När han nu går i pension senare i år söker vi nu hans efterträdare. (Fast skulle vi hitta två så går det bra det också med tanke på hur mycket vi expanderar).
Om rollen som Applikationskonsult i Client Management-teamet
Som en del av vårt Client Management-team kommer du att jobba med våra befintliga kunder efter implementationsfasen av nya system. Vissa skulle kalla det förvaltning och support, men för oss är det så mycket mer än så. ”-This is where the magic happen” som Anders, Team Manager och kanske din framtida chef uttrycker det. För det är i denna fas som vi finjusterar processerna, kompetensutvecklar kunderna, hjälper kunderna när problem uppstår och ser till att de för ut det bästa ur sin Business Central/Nav-installation.
Ditt fokus blir givetvis att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina finansiella affärsprocesser och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
Stöd till kunder gällande problem i ekonomiflödena
Delaktig i projekt gällande exempelvis uppgradering och integration
Testning, parametersättning och migrering av data
Anordna workshops och utbilda kundens medarbetare i systemet
Fånga upp frågor och önskemål från kunden och ta action på dessa
Hjälpa och coacha kunderna vidare i sina verksamhetsprocesser
Dokumentation

Med utgångspunkt i vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande är vi ett stöd genom hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt.
Våra arbetsformer innebär arbete i både projektform och mer löpande arbete med kund, och arbetet utförs från vårt kontor men också i perioder ute hos våra kunder när tiden tillåter (och i dessa tider är vi givetvis många som arbetar hemifrån, vilket funkar utmärkt det med, vilket vi tackar Teams för). Våra kunder är mindre till medelstora företag och inom flera branscher där majoriteten verkar inom handelsbranschen.
Lite om vad du får hos oss:
Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

Vem vi söker?
Här ser vi att du kan komma från två olika håll; antingen så sitter du på en liknande roll idag med fokus på applikation och då främst ekonomiflöden alternativt sitter du som ekonom på det vi benämner som ”kundsidan” men som har ett stort systemintresse. Kanske har du då varit delaktig i en implementation eller fungerar som super user idag. Oavsett vilket så ska du vara kompetent inom ekonomi- och finansflödet i något affärssystem, och allra helst Business Central och NAV.
Utbildningsmässigt tror vi att du är antingen ekonom, systemvetare eller motsvarande
Som person ställer vi höga krav på att du är serviceminded och är proaktiv i ditt agerande där du kan leda kunden genom förändring. Du har ett stort intresse för verksamhet och affärsprocesser. Att du är affärsmässig i din kommunikation ser vi som en förutsättning och givetvis att du är en teamplayer.
Det praktiska
Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
Placering: På något av våra kontor i Malmö, Göteborg, Helsingborg, Jönköping eller Stockholm (även om mycket av jobbat just nu sker på distans från hemmakontor)
Sista ansökningsdag: 18/4, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Har du frågor om tjänsten, rekryteringsprocessen eller Orango som företag så hör av dig till Talent Acquisition Manager Anders Larsson på 0736–448550 eller Manager Client Management Anders Thunved på 0760-006671.

Ansök nu

Applikationskonsult med fokus på ekonomiprocesser till vårt Client Manag...

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Mar 22
Den bredd som rollen innebär gör att ingen dag är den andre lik. Alltifrån brandkårsutryckningar när något gått fel till att långsiktigt säkra våra kunders investering i affärssystemet är en del av min vardag. Med min långa bakgrund inom både system och ekonomi hjälper jag kunderna på deras digitaliseringsresa och ser tydliga resultat av min insats.” Så beskriver Per (https://www.linkedin.com/in/per-falck-19a8b34a/) sin roll. När han nu går i pension senare i år söker vi nu hans efterträdare. (Fast skulle vi hitta två så går det bra det också med tanke på hur mycket vi expanderar).

Om rollen som Applikationskonsult i Client Management-teamet

Som en del av vårt Client Management-team kommer du att jobba med våra befintliga kunder efter implementationsfasen av nya system. Vissa skulle kalla det förvaltning och support, men för oss är det så mycket mer än så. ”-This is where the magic happen” som Anders (https://www.linkedin.com/in/anders-thunved-159b96a/), Team Manager och kanske din framtida chef uttrycker det. För det är i denna fas som vi finjusterar processerna, kompetensutvecklar kunderna, hjälper kunderna när problem uppstår och ser till att de för ut det bästa ur sin Business Central/Nav-installation.

Ditt fokus blir givetvis att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina finansiella affärsprocesser och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

- Stöd till kunder gällande problem i ekonomiflödena
- Delaktig i projekt gällande exempelvis uppgradering och integration
- Testning, parametersättning och migrering av data
- Anordna workshops och utbilda kundens medarbetare i systemet
- Fånga upp frågor och önskemål från kunden och ta action på dessa
- Hjälpa och coacha kunderna vidare i sina verksamhetsprocesser
- Dokumentation


Med utgångspunkt i vår värdegrund OPEN - Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande är vi ett stöd genom hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt.

Våra arbetsformer innebär arbete i både projektform och mer löpande arbete med kund, och arbetet utförs från vårt kontor men också i perioder ute hos våra kunder när tiden tillåter (och i dessa tider är vi givetvis många som arbetar hemifrån, vilket funkar utmärkt det med, vilket vi tackar Teams för). Våra kunder är mindre till medelstora företag och inom flera branscher där majoriteten verkar inom handelsbranschen.

Lite om vad du får hos oss:

- Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
- En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
- Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
- Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
- Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)


Vem vi söker?

Här ser vi att du kan komma från två olika håll; antingen så sitter du på en liknande roll idag med fokus på applikation och då främst ekonomiflöden alternativt sitter du som ekonom på det vi benämner som ”kundsidan” men som har ett stort systemintresse. Kanske har du då varit delaktig i en implementation eller fungerar som super user idag. Oavsett vilket så ska du vara kompetent inom ekonomi- och finansflödet i något affärssystem, och allra helst Business Central och NAV.

Utbildningsmässigt tror vi att du är antingen ekonom, systemvetare eller motsvarande

Som person ställer vi höga krav på att du är serviceminded och är proaktiv i ditt agerande där du kan leda kunden genom förändring. Du har ett stort intresse för verksamhet och affärsprocesser. Att du är affärsmässig i din kommunikation ser vi som en förutsättning och givetvis att du är en teamplayer.

Det praktiska

- Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
- Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
- Placering: På något av våra kontor i Malmö, Göteborg, Helsingborg, Jönköping eller Stockholm (även om mycket av jobbat just nu sker på distans från hemmakontor)
- Sista ansökningsdag: 18/4, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdagHar du frågor om tjänsten, rekryteringsprocessen eller Orango som företag så hör av dig till Talent Acquisition Manager Anders Larsson (https://www.linkedin.com/in/larssonanders/) på 0736-448550 eller Manager Client Management Anders Thunved (https://www.linkedin.com/in/anders-thunved-159b96a/) på 0760-006671.

Ansök nu

IT/Teknikkonsult till vårt Client Management-team

Systemadministratör
Läs mer Mar 19
”Den stora tekniska bredd som min roll innebär är också det som driver mig i mitt arbete. Jag utmanas ständigt och får möjligheten att lära mig nya saker. Det, och givetvis mina kollegor i teamet som är oerhört kompetenta, delar med sig av sin kunskap och med en hög professionalism samtidigt som vi har riktigt kul tillsammans!” Så beskriver Olle, en av våra teknikkonsulter varför han trivs så bra på jobbet.
Om rollen som Teknikkonsult
I takt med att vi på Orango vuxit, vi är ju idag trots allt en av Sveriges största Dynamicspartner, så har även våra projekt och våra kunders tekniska miljöer blivit allt mer komplexa. Lägg där till den snabba teknikutvecklingen i stort och framförallt det höga utvecklingstempo som Microsoft håller så förstår du varför vi behöver bli fler på tekniksidan!
I rollen som teknikkonsult har du spännande och omväxlande arbetsuppgifter, där du genom dina insatser levererar mervärde i våra nyinstallationer eller uppgraderings- och utvecklingsprojekt samt förvaltandet och supporterandet av våra kunder.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära;
Stöd till kunder gällande tekniska problem
Sätta upp integrationer – direkt eller via webservice
Bistå med kompetens inom infrastruktur/databaser
Felsökning i kod och viss scriptning
Delaktig i projekt
Licenshantering/Användarhantering

Vad vore en annons för en teknikkonsult utan tekniska buzz words så här kommer dem; Azure Resource Manager API, Azure CLI , Azure AD, -server, PowerShell, SAAS, Telemetri, Web Services och Dynamics 365 Business Central och NAV som allt vi gör kretsar kring.
Givetvis förväntar vi oss inte att du har kunskap inom samtliga ovan områden (men vissa i alla fall), och detta är vad teknikgänget jobbar med idag. Men vi vet också att med nyfikenhet och driv kommer man långt, så det du inte kan idag lär vi dig!
Lite om vad du får hos oss:
Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

Vem vi söker?
Som du säkerligen förstått så gör ju bredden i tjänsten att vi nästintill söker en ”superman” kan det låta som, men så är inte fallet utan vi har full förståelse för du är proffs inom vissa områden medan mer novis inom andra. Med det sagt tror vi lite såhär om dig;
Du har en utbildningsbakgrund som inom systemvetenskap eller motsvarande alternativt en YH-utbildning som It-tekniker, Nätverksspecialist eller liknande
Du har jobbat minst ett par år i en tjänst som exempelvis Systemadministratör, Utvecklare, Applikationskonsult, IT-tekniker eller annan roll som innehåller delar av tidigare nämnda buzz words
Du har ett stort teknik- och systemintresse, god analytisk förmåga, är lösningsorienterad och trivs med att arbeta med kunder både i team och självständigt
Har ett holistiskt perspektiv på hur teknik och system hänger samman och hur olika delar påverkar varandra

Givetvis är det meriterande om du har erfarenhet från ERP-hållet och allra helst inom Business Central/NAV men inte avgörande.
Det praktiska
Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
Placering: Your pick! Vi kan erbjuda denna tjänst på något av våra kontor i Malmö, Helsingborg, Göteborg, Jönköping eller Stockholm.
Sista ansökningsdag: 4/4, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Har du frågor om tjänsten, rekryteringsprocessen eller Orango som företag så hör av dig till Talent Acquisition Manager Anders Larsson på 0736–448550 eller Manager Client Management Anders Thunved på 0760-006671.

Ansök nu

IT/Teknikkonsult till vårt Client Management-team

Systemadministratör
Läs mer Mar 19
”Den stora tekniska bredd som min roll innebär är också det som driver mig i mitt arbete. Jag utmanas ständigt och får möjligheten att lära mig nya saker. Det, och givetvis mina kollegor i teamet som är oerhört kompetenta, delar med sig av sin kunskap och med en hög professionalism samtidigt som vi har riktigt kul tillsammans!” Så beskriver Olle, en av våra teknikkonsulter varför han trivs så bra på jobbet.
Om rollen som Teknikkonsult
I takt med att vi på Orango vuxit, vi är ju idag trots allt en av Sveriges största Dynamicspartner, så har även våra projekt och våra kunders tekniska miljöer blivit allt mer komplexa. Lägg där till den snabba teknikutvecklingen i stort och framförallt det höga utvecklingstempo som Microsoft håller så förstår du varför vi behöver bli fler på tekniksidan!
I rollen som teknikkonsult har du spännande och omväxlande arbetsuppgifter, där du genom dina insatser levererar mervärde i våra nyinstallationer eller uppgraderings- och utvecklingsprojekt samt förvaltandet och supporterandet av våra kunder.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära;
Stöd till kunder gällande tekniska problem
Sätta upp integrationer – direkt eller via webservice
Bistå med kompetens inom infrastruktur/databaser
Felsökning i kod och viss scriptning
Delaktig i projekt
Licenshantering/Användarhantering

Vad vore en annons för en teknikkonsult utan tekniska buzz words så här kommer dem; Azure Resource Manager API, Azure CLI , Azure AD, -server, PowerShell, SAAS, Telemetri, Web Services och Dynamics 365 Business Central och NAV som allt vi gör kretsar kring.
Givetvis förväntar vi oss inte att du har kunskap inom samtliga ovan områden (men vissa i alla fall), och detta är vad teknikgänget jobbar med idag. Men vi vet också att med nyfikenhet och driv kommer man långt, så det du inte kan idag lär vi dig!
Lite om vad du får hos oss:
Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

Vem vi söker?
Som du säkerligen förstått så gör ju bredden i tjänsten att vi nästintill söker en ”superman” kan det låta som, men så är inte fallet utan vi har full förståelse för du är proffs inom vissa områden medan mer novis inom andra. Med det sagt tror vi lite såhär om dig;
Du har en utbildningsbakgrund som inom systemvetenskap eller motsvarande alternativt en YH-utbildning som It-tekniker, Nätverksspecialist eller liknande
Du har jobbat minst ett par år i en tjänst som exempelvis Systemadministratör, Utvecklare, Applikationskonsult, IT-tekniker eller annan roll som innehåller delar av tidigare nämnda buzz words
Du har ett stort teknik- och systemintresse, god analytisk förmåga, är lösningsorienterad och trivs med att arbeta med kunder både i team och självständigt
Har ett holistiskt perspektiv på hur teknik och system hänger samman och hur olika delar påverkar varandra

Givetvis är det meriterande om du har erfarenhet från ERP-hållet och allra helst inom Business Central/NAV men inte avgörande.
Det praktiska
Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
Placering: Your pick! Vi kan erbjuda denna tjänst på något av våra kontor i Malmö, Helsingborg, Göteborg, Jönköping eller Stockholm.
Sista ansökningsdag: 4/4, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Har du frågor om tjänsten, rekryteringsprocessen eller Orango som företag så hör av dig till Talent Acquisition Manager Anders Larsson på 0736–448550 eller Manager Client Management Anders Thunved på 0760-006671.

Ansök nu

Sökes: Trainees som är redo att bli verksamhetskonsulter och hjälpa våra...

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Feb 8
Vill du arbeta som verksamhetskonsult i en växande, dynamisk organisation som ser medarbetarna som sin viktigaste beståndsdel? Tycker du om att ta mycket ansvar och samtidigt hjälpa andra människor i sitt arbete? Gillar du ett modernt ledarskap med hög flexibilitet, som präglas av frihet under ansvar utan en chef som ständigt ska ha fingrarna i alla dina syltburkar?

- Om svaren är ja så läs genast vidare, nu söker nämligen vi dig som är nyexaminerad, eller som har arbetat ett par år, och som vill ansluta till oss genom vårt traineeprogram som drar igång efter sommaren!

Vilka är då Orango och vad arbetar vi med? Jo, vi på Orango kan verkligen det där med affärssystem och predikar gärna om nyttan med djup branschkunskap och tydlig planering vid införande av det. Numer har vi också förnyat oss själva, genom att addera viktig spets inom BI & Data Analytics, Integration och Software Development, med detta på plats kan vi erbjuda ännu bredare kompetens och erfarenhet, som täcker upp större delen av Microsoft Dynamics-plattformens möjligheter. Vi skulle kort sagt vilja kalla oss en av Sveriges främsta specialister på digitala affärsplattformar.

OM TJÄNSTEN OCH TRAINEEPROGRAMMET:

I ditt arbete som konsult hos Orango är din grundläggande arbetsuppgift att som rådgivare hjälpa våra kunder att förbättra och utveckla sina affärsprocesser. Detta gör du dels i samband med införande av nya affärssystem hos kunden samt dels som ett löpande förbättringsarbete. Vårt mål är alltid att hjälpa våra kunder att lyckas inom sitt område, och för oss blir affärssystemet ett medel för detta. Du använder dina kunskaper om kundens verksamhet och bransch tillsammans med möjligheterna i affärssystemet för att lösa kundens behov och önskemål. Våra affärssystem är så stora och komplexa att de allra flesta konsulter specialiserar sig inom ett eller ett par olika områden, Våra arbetsformer innebär att du ibland arbetar i ett större projektteam och ibland möter kunden själv. Viss del av arbetet görs på kontoret, och viss del av arbetet görs ute hos våra kunder (fast i dessa tider sköts det mesta hemifrån). Detta innebär att tjänsten innebär en del resor beroende på kund och projekt.

Traineeprogrammet börjar med en gedigen genomgång av Orango som företag, vår affärsmodell, våra kunder, de utmaningar vi möter och vad som krävs för att bli en framgångsrik konsult hos oss. Tillsammans med dina Traineekollegor får du redan från första veckan lösa aktuella utmaningar som finns hos våra kunder, och våra erfarna medarbetare ger personlig feedback på allt som görs. Vi har också utbildningspass kring affärssystem, projektmetodik, de branscher som våra kunder verkar inom, försäljning och ett antal andra spännande ämnesområden.

Vi är måna om att snabbt slussa ut dig i ett av våra pågående projekt, och det gör vi eftersom vi vet att det är det snabbaste och roligaste sättet att lära sig yrket som konsult. Du får en personlig mentor som stöttar dig och vi håller regelbundna avstämningar för att du ska känna dig trygg i din roll. Traineeprogrammet pågår i 6 månader men våra Trainees har börjar alltid arbeta i ett eller flera av våra kundprojekt långt innan dess. Mer om Traineeprogrammet kan du läsa här (https://orango.teamtailor.com/pages/att-vara-trainee-pa-orango).

Arbetet som affärssystemskonsult är otroligt spännande och omväxlande, och du kommer snabbt att se att det arbete du utför skapar resultat hos kunderna. Utmaningarna är många och det är viktigt att du som söker är driven och van vid självständigt arbete samtidigt som du kan fungera som en del i ett projekt tillsammans med andra. Under traineeperioden ger vi dig en gedigen grundkunskap och mycket ansvar redan från början, och det är bara du själv som sätter gränserna för din fortsatta karriär hos oss.

Lite mer om vad du erbjuds hos oss:

- Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar

- Vårt Youth Forum där våra mer juniora kolleger dels kan komma med sina frågeställningar men även för att ta tillvara på deras idéer som ofta kommer ur en annan vinkel än vad ledningsgruppen är van vid
- Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss


- Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
- Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)
VEM SÖKER VI?

- Du som är nyexaminerad, eller har arbetat ett par år, med en examen inom företagsekonomi, industriell ekonomi, maskinteknik, systemvetenskap, affärssystemsprogrammet eller motsvarande
- Du som har ett stort intresse hur IT och system kan stötta verksamheten
- Du som har en stor portion driv, som ständigt tar initiativ och verkligen ser till att saker händer vare sig det är i projektarbete i skolan eller privat i kompisgänget
- Du som anser att problem är till för att lösas, gärna tillsammans med trevliga kunder och kollegor


Vi tror även att du har viss arbetslivserfarenhet antingen vid sidan av dina studier eller från tidigare, gärna inom ekonomi, produktion eller lager (då det är här majoriteten av våra kunder finns).

DET PRAKTISKA

Start: 1/9 2021

Omfattning: Heltid, kontorstider, men även här är vi flexibla och utgår för att det ska fungera för alla parter. I dessa tider av pandemi följer vi givetvis rådande rekommendationer och erbjuder jobb hemifrån

Placering: Malmö eller Göteborg

Sista ansökningsdag: 31/3

Rekryteringsprocessen består av telefonintervju, djupintervjuer, tester och referenstagning.

Har du frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anders Larsson (https://www.linkedin.com/in/larssonanders/), Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se

Förresten, ett sista tillägg, sedan i december 2019 har vi välkomnats in i (http://www.fellowmindcompany.com/). Tillsammans med våra över 1600 europeiska kollegor kan vi nu leverera mer värde till våra kunder. Vi är dock inte nöjda här utan vi vill fortsätta växa under de kommande åren, både organiskt och genom förvärv. Inom fem år ska vi inom koncernen vara ca. 2500 anst...

Ansök nu

Sökes: Trainees som är redo att bli konsulter med fokus på systemutveckl...

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 8
Vill du arbeta som systemutvecklare i en växande, dynamisk organisation som ser medarbetarna som sin viktigaste beståndsdel? Tycker du om att ta mycket ansvar och samtidigt hjälpa andra människor i sitt arbete? Gillar du ett modernt ledarskap med hög flexibilitet, som präglas av frihet under ansvar utan en chef som ständigt ska ha fingrarna i alla dina syltburkar?

- Om svaren är ja så läs genast vidare, nu söker nämligen vi dig som är nyexaminerad, eller som har arbetat ett par år, och som vill ansluta till oss genom vårt traineeprogram som drar igång efter sommaren!

Vilka är då Orango och vad arbetar vi med? Jo, vi på Orango kan verkligen det där med affärssystem och predikar gärna om nyttan med djup branschkunskap och tydlig planering vid införande av det. Numer har vi också förnyat oss själva, genom att addera viktig spets inom BI & Data Analytics, Integration och Software Development, med detta på plats kan vi erbjuda ännu bredare kompetens och erfarenhet, som täcker upp större delen av Microsoft Dynamics-plattformens möjligheter. Vi skulle kort sagt vilja kalla oss en av Sveriges främsta specialister på digitala affärsplattformar.

OM TJÄNSTEN OCH TRAINEEPROGRAMMET:

I ditt arbete som systemutvecklare hos Orango är din grundläggande arbetsuppgift hjälpa våra kunder att förbättra och utveckla sina affärsprocesser. Detta gör du dels i samband med integrationer mellan olika system, funktionella anpassningar eller bygga helt nya kundunika lösningar. Vårt mål är alltid att hjälpa våra kunder att lyckas inom sitt område, och för oss blir affärssystemet ett medel för detta. Du använder dina kunskaper om kundens verksamhet och bransch tillsammans med möjligheterna i affärssystemet för att lösa kundens behov och önskemål. Som systemutvecklare har du alla möjligheter i världen att även få ha mycket kundkontakt, och vi vet av erfarenhet att våra utvecklare blir som vassast om de får vara med tidigt i alla projekt. Så att inte en massa verksamhetskonsulter och projektledare som "minsann kan ett flertal -operatorer" drar upp riktlinjerna för systemutvecklingen, som sedan blir lite som att försöka bygga en rymdraket av trolldeg och flörtkulor istället för att bygga den med...ja, vad man nu bygger rymdraketer med.

Traineeprogrammet börjar med en gedigen genomgång av Orango som företag, vår affärsmodell, våra kunder, de utmaningar vi möter och vad som krävs för att bli en framgångsrik systemutvecklare hos oss. Tillsammans med dina Traineekollegor får du redan från första veckan lösa aktuella utmaningar som finns hos våra kunder, och våra erfarna medarbetare ger personlig feedback på allt som görs. Vi ger utbildningspass kring affärssystem, projektmetodik och såklart skriva kod.

Vi är måna om att snabbt slussa ut dig i ett av våra pågående projekt, och det gör vi eftersom vi vet att det är det snabbaste och roligaste sättet att lära sig yrket som konsult. Du får en personlig mentor som stöttar dig och vi håller regelbundna avstämningar för att du ska känna dig trygg i din roll. Traineeprogrammet pågår i 6 månader men våra Trainees har börjar alltid arbeta i ett eller flera av våra kundprojekt långt innan dess. Mer om Traineeprogrammet kan du läsa här (https://orango.teamtailor.com/pages/att-vara-trainee-pa-orango).

Arbetet som systemutvecklare är otroligt spännande och omväxlande, och du kommer snabbt att se att det arbete du utför skapar resultat hos kunderna. Utmaningarna är många och det är viktigt att du som söker är driven och van vid självständigt arbete samtidigt som du kan fungera som en del i ett projekt tillsammans med andra. Under traineeperioden ger vi dig en gedigen grundkunskap och mycket ansvar redan från början, och det är bara du själv som sätter gränserna för din fortsatta karriär hos oss.

Viktigt att poängtera är att vi jobbar INTE med resurskonsulting och kommer aldrig hyra ut dig att sitta i flera månader hos någon möbeljätte i deras interna projekt utan vi är ett projektkonsultföretag som normalt sett plockar hem projekten och jobbar ALLTID i team.

Lite mer om vad du erbjuds hos oss:

- Möjlighet att arbeta med den senaste Microsofttekniken och med inslag av t.ex Machine learning och Al
- Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar


- Vårt Youth Forum där våra mer juniora kolleger dels kan komma med sina frågeställningar men även för att ta tillvara på deras idéer som ofta kommer ur en annan vinkel än vad ledningsgruppen är van vid
- Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss


- Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
- Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)
VEM SÖKER VI?

- Du som är nyexaminerad, eller har arbetat ett par år, med en examen inom teknisk fysik, datateknik eller motsvarande alternativt systemvetenskap eller affärssystemprogrammet och då inriktat dig mot programmeringshållet
- Du med ett stort intresse för programmering och gärna håller dig uppdaterad kring ny teknik och utveckling
- Du som har ett stort intresse hur IT och system kan stötta verksamheten
- Du med en analytisk förmåga och anser att problem är till för att lösas, gärna tillsammans med trevliga kunder och kollegor
- Du som har en stor portion driv, som ständigt tar initiativ och verkligen ser till att saker händer vare sig det är i projektarbete i skolan eller privat i kompisgänget


Vi förväntar oss inte att du ska vara en fullfjädrad systemutvecklare när du börjar men det är såklart meriterande om du pysslat med programmering i någon form tidigare. Antingen genom extrajobb alternativt på din fritid.

DET PRAKTISKA

Start: 1/9 2021

Omfattning: Heltid, kontorstider, men även här är vi flexibla och utgår för att det ska fungera för alla parter. I dessa tider av pandemi följer vi givetvis rådande rekommendationer och erbjuder jobb hemifrån

Placering: Malmö eller Göteborg

Sista ansökningsdag: 31/3

Rekryteringsprocessen består av telefonintervju, djupintervjuer, tester och referenstagning.

Har du frågor ...

Ansök nu

Business Developer Dynamics 365

Systemsäljare
Läs mer Mar 5
På Orango har vi målsättningen att i varje interaktion med våra kunder skapa värde och bidra till nya insikter som stärker våra kunders möjligheter att nå sina mål. Att åstadkomma detta handlar också om att leva vår vision att vara leda och förändra marknaden samt att få våra kunder och medarbetare att blomstra. Den målsättningen och den visionen grundläggs av oss på sälj och genomsyrar allt vi gör.

Med djup verksamhetsförståelse i våra vertikaler och med Dynamics 365 Finance & Operations som utgångspunkt utvecklar vi affärer tillsammans med våra kunder. Som Fellowmind spänner vi över hela affärsplattformen Dynamics 365 och det omgivande ekosystemet med Power Platform, Azure och Modern Workplace. Det ger oss ett unikt och komplett erbjudande som attraherar både marknaden och de bästa medarbetarna.

En egenskap vi högaktar är att vara disruptiv. Vi söker någon som vågar utmana och tänka i nya banor. Både när det gäller försäljning och affärsmodell, men ännu viktigare i kundrelationerna. Att inte bara göra det som kunden förväntar sig, utan våga ifrågasätta, föreslå nya tillvägagångssätt och på sikt förändra processer och beteenden hos våra kunder för att hjälpa dem få ut fullt värde av sina investeringar i sin digitala affärsplattform.

OM ORANGO I ALLMÄNHET OCH ENTERPRISE I SYNNERHET

I takt med att vi på Orango har vuxit (ganska rejält dessutom) och Microsofts investeringar och disruption på marknaden (genom bland annat Dynamics 365 som affärsplattform) så ser vi hur komplexiteten i våra affärer och kundsamarbeten kontinuerligt växer och hur kundernas förväntningar på oss ökar. Vi har gått från att vara leverantör till strategisk partner, vilket vi givetvis älskar och eftersträvar.

Detta ställer även högre krav på oss, och därför utökar vi nu vårt affärsutvecklingsteam inom affärsområdet Enterprise. Vår utgångspunkt är Dynamics 365, Power Platform och industrilösningarna Annata 365 och cc|environmental services. Merparten av våra kunder investerar i plattformen för att få tillgång inte bara till ett ERP utan även de andra komponenterna i form av Sales, Field Service etc, men givetvis också de entiter som Microsofts Power Platform bidrar med.

Vår vertikala inriktning utgår från idén om att inte vara allt för alla, men vi har en befintlig kundbas i med verksamhet i flera olika branscher. De flesta återfinns inom Automotive & Heavy Equipment (Annata 365), tillverkande industri, Global Trade och Recycling (cc|environmental services).

HUR TROR VI ATT DU KAN BIDRA?

I rollen som Business Developer kommer du att ansvara för hela säljprocessen och driva våra affärer från lead till accept, men även genom hela projektimplementationen med fokus på merförsäljning och in i eftermarknad och en ”hand over” till Customer Succes. Fokus ligger hela tiden på kundvärde i vad vi levererar och genom att vara disruptiv och utmana kunderna i deras digitala resa.

Viktigt att poängtera är att det inte rör sig om någon ”väsk-dängar-säljare” med en massa cold calls utan du kommer jobba med kvalificerade leads. Vår marknadsavdelning är experter på inbound marketing och driver otaliga initiativ i form av webinars, seminarier, blogg där de fångar potentiella kunders intresse och det är här du sedan tar vid. Vi har även ett väldigt nära samarbete med Microsoft som i många fall (inte minst inom våra vertikaler) pekar kunderna i vår riktning.

Som du säkert redan förstått så är där en stor komplexitet i affärerna, inte minst med tanke på att det i vissa fall rör sig om projekt med 30 000+ konsulttimmar och inte enbart involverar oss på Orango utan även våra systerbolag inom Fellowmind-koncernen (https://fellowmindcompany.com/) som vi är en del av. Men det är även denna komplexitet som är charmen i rollen skulle vi vilja påstå. På Orango är vi ett team och du kommer jobba nära inte bara dina kolleger inom affärsutvecklingsteamet utan även våra leveransteam och samarbeta tätt med våra seniorkonsulter som presale-stöd.

På många sätt kommer du även fungera som kundens förlängda arm in i Orangos verksamhet för att utveckla samarbetet ytterligare. Därför är ytterligare ett nyckelord för att lyckas i rollen kommunikation. Kommunikation med kund (på alla nivåer), kommunikation med kolleger (projektledare, verksamhetskonsulter, utvecklare), kommunikation med Microsoft och andra partners samt kommunikation med affärsområdets ledningsgrupp. Hela tiden med syftet att driva och utveckla affären till nästa steg.

Lite om vad du får hos oss:

- Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
- En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
- Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
- Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
- Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)


VEM VI SÖKER

Det här kan nog inte poängteras tillräckligt, rätt person för denna roll måste ha ett disruptivt förhållningssätt. Med det menar vi att du inteköper gamla sanningar, går i invanda fotspår och framför allt gör saker som du alltid gjort bara för att det funkar. Istället är du en person som ständigt fokuserar på utveckling och förbättring. Förändring är något du omfamnar! Du utmanar! Du är orädd! Kort och gott är du disruptiv!

Om din bakgrund tror vi att du:

- Har erfarenhet inom försäljning av IT-nära verksamhetslösningar med fokus på digitalisering och automatisering
- Har ett bra ”track record” och vanan att navigera större affärer med många intressenter och stake holders
- Är van vid att kunna ta ett helikopterperspektiv/360-vy för att verkligen förstå kundens verksamhet


Givetvis är det meriterande om du kommer från ERP-världen, och ännu bättre om du har en bakgrund inom Dynamics 365. Dock inte avgörande! Viktigare än så är du som person och de personliga egenskaper du besitter och som vi eftersöker:

- Ett stort inre driv och lägger vikt vid att skapa kundvärde och resultat
- Kommunikativ, med förmågan att anpassa dig efter mottagaren
- Proaktivitet och in...

Ansök nu

Utvecklare Dynamics 365 Business Central/NAV

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 9
Det här låter kanske kaxigt att påtala, inte minst i dessa tider med pandemi och permitteringar, men; Vi fortsätter att få in nya projekt och våra befintliga kunder vill utöka samarbetet ytterligare. Vi går som tåget för att använda en gammal kliché. Därför har vi nu behov av att stärka upp vår Business Central/NAV-organisation ytterligare. Redan idag är vi Sveriges största BC/NAV partner med över 80 konsulter, och vi vill bli fler!


OM TJÄNSTEN
I denna mångfacetterade utvecklarroll kommer du att arbeta brett med att hjälpa våra kunder att förbättra och utveckla sina affärsprocesser. Detta gör du genom integrationer mellan olika system, funktionella anpassningar eller genom att bygga kundunika lösningar både i implementationsprojekt och i den löpande kundutvecklingen. Du kommer spelas in tidigt i kunddialogerna, vara delaktig i kundmöte och bidra med din expertishjälp i analysfasen samt under hela projektets livscykel tillsammans med övriga kolleger. Att mycket av det vi jobbar med sker i molnet behöver vi nog inte påpeka.


För att klara av dina arbetsuppgifter har du en verktygslåda som består av olika utvecklingsverktyg som C/AL, .net, PowerShell, Visual Studio, Visual Studio Code samt versionshanteringsverktyg via DevOps och Git. Förhoppningsvis kan du verktygen idag (kanske inte alla men några).


Den stora utmaningen i denna roll är inte alltid det rent kodmässiga, utan snarare att översätta kundernas behov i verkliga lösningar. Det är också här det roliga ligger; att på ett effektivt sätt se hur du i ditt arbete bidrar till konkreta värden i våra kunders verksamhet vilket kan innebära allt ifrån ett minskat antal knapptryckningar för deras ekonomiavdelning till ett optimerat logistikflöde. Till det erbjuder vi vad vi vill kalla;


Branschens bästa arbetsplats!
Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Hos oss är det verkligen så och jag kan rada upp en massa exempel på det;


· Som när vi i maj förra året istället för att ställa in sommarfesten p.g.a. Covid-19 hade vi en digital fest där det skickades hem en välfylld AW-påse med temat ”support your locals” på innehållet, och sedan blev underhållna med ett galet filmquizz av Quizadillas och av Al Pitcher som körde StandUp från sitt vardagsrum. Givetvis hade vi en digital julfest också, men då hade en hel del andra bolag kommit ikapp (kopierat oss?) och gjorde likadant
· Vårt Youth Forum där våra mer juniora kolleger dels kan komma med sina frågeställningar men även för att ta tillvara på deras idéer som ofta kommer ur en annan vinkel än vad ledningsgruppen är van vid
· Att vi har det vi kallar ”rundabordsluncher” där man kan luncha med vår nya VD Anna Kleine (just nu digitalt) och ställa vilka frågor som helst (har jag nämnt att vi tror på en stor transparens)


Listan på exempel kan göras betydligt längre, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Men känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschen bästa arbetsplats så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer. Eller varför inte chatta med mig här bredvid ????


Lite mer om vad du erbjuds hos oss:
Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

VEM SÖKER VI?
Den här annonsen riktar sig till dig som har en stark analytisk förmåga, som är utvecklare idag och allra helst arbetet med utveckling i affärssystem med den förståelse för affärsprocesser och arbetsflöden som det innebär. Givetvis har du erfarenhet av i alla fall några av ovan nämnda verktyg. Du känner dig trygg i rollen som konsult och tycker om variationen av att arbeta självständigt ibland och i team vid andra tillfällen men alltid med kunden i fokus. Du talar och skriver flytande på svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska. Som person förväntar vi att du är initiativtagande, serviceinriktad och har en god problemlösningsförmåga.
Givetvis är det meriterande om du har utvecklingserfarenhet Business Central/NAV.
DET PRAKTISKA
Start: Omgående om möjligt, men sitter du på en längre uppsägningstid är det givetvis ok det med. Vi är flexibla helt enkelt
Omfattning: Heltid, kontorstider, men även här är vi flexibla och utgår för att det ska fungera för alla parter. I dessa tider av pandemi följer vi givetvis rådande rekommendationer och erbjuder jobb hemifrån
Placering: Framförallt vill stärka upp i Stockholm, Göteborg och Malmö men bor du på någon av våra andra orter (Helsingborg, Jönköping) kan det vara aktuellt det med.
Sista ansökningsdag: 8/3, men skicka gärna in din ansökan asap, då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Har du frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se

Ansök nu

Seniorkonsult Dynamics 365 Business Central/NAV med fokus på produktion ...

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Feb 9
Det här låter kanske kaxigt att påtala, inte minst i dessa tider med pandemi och permitteringar, men; Vi fortsätter att få in nya projekt och våra befintliga kunder vill utöka samarbetet ytterligare. Vi går som tåget för att använda en gammal kliché. Därför har vi nu behov av att stärka upp vår Business Central/NAV-organisation ytterligare. Redan idag är vi Sveriges största BC/NAV partner med över 80 konsulter, och vi vill bli fler!

OM TJÄNSTEN

Ok, dig som vi söker vet redan vad tjänsten handlar om; du hjälper våra kunder att utveckla och förbättra sina affärsprocesser vid implementering, anpassning, uppgradering och förvaltning av deras ERP, i detta fall BC/NAV. Så istället för att rabbla en lång lista med arbetsuppgifter som du redan är väl förtrogen med så fokuserar vi på vad vi kan erbjuda dig nämligen:

Branschens bästa arbetsplats!
Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Hos oss är det verkligen så och jag kan rada upp en massa exempel på det;

- Som när vi i maj förra året istället för att ställa in sommarfesten p.g.a. Covid-19 hade vi en digital fest där det skickades hem en välfylld AW-påse med temat ”support your locals” på innehållet, och sedan blev underhållna med ett galet filmquizz av Quizadillas (https://quizadillas.se/)och av Al Pitcher (https://www.alpitcher.com/) som körde StandUp från sitt vardagsrum. Givetvis hade vi en digital julfest också, men då hade en hel del andra bolag kommit ikapp (kopierat oss?) och gjorde likadant
- Att vi har det vi kallar ”rundabordsluncher” där man kan luncha med vår nya VD Anna Kleine (https://www.linkedin.com/in/annakleine/) (just nu digitalt) och ställa vilka frågor som helst (har jag nämnt att vi tror på en stor transparens)
- Vårt Youth Forum där våra mer juniora kolleger dels kan komma med sina frågeställningar men även för att ta tillvara på deras idéer som ofta kommer ur en annan vinkel än vad ledningsgruppen är van vid


Listan på exempel kan göras betydligt längre, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Men känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschen bästa arbetsplats så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer. Eller varför inte chatta med mig här bredvid ????

Lite mer om vad du erbjuds hos oss:

- Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
- En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
- Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
- Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
- Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
- Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)
VEM SÖKER VI?

Den här annonsen riktar sig till dig som sannolikt idag arbetar som applikations/verksamhetskonsult, troligen hos någon av våra konkurrenter, men som känner att något saknas. Du når helt enkelt inte din fulla potential och känner dig lockad av vad vi har att erbjuda! Alternativt kommer du från kundsidan som systemansvarig eller avancerad användare men är nyfiken på konsultrollen. Givetvis med fokus på produktions- och logistikflöden. Att du har en bakgrund inom Dynamics 365 Business Central/NAV ser vi som ett plus, men du kan likväl komma från annat håll (tänk AX, Jeeves, M3, Visma, IFS, SAP eller någon ISV-lösning)

Som person tror vi att du har förmågan, intresset och kreativiteten som krävs för att utmana både Orangos och våra kunders processer. Vi söker dig som är driven, har ett affärsmässigt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Likaså är du en teamplayer som likt oss tror på laget före jaget. Då du ofta arbetar i mer än ett projekt samtidigt är det också viktigt att du har god erfarenhet av att prioritera och strukturera ditt arbete.

DET PRAKTISKA

Start: Omgående om möjligt, men sitter du på en längre uppsägningstid är det givetvis ok det med. Vi är flexibla helt enkelt

Omfattning: Heltid, kontorstider, men även här är vi flexibla och utgår för att det ska fungera för alla parter. I dessa tider av pandemi följer vi givetvis rådande rekommendationer och erbjuder jobb hemifrån

Placering: Framförallt vill stärka upp i Stockholm och Malmö men bor du på någon av våra andra orter (Göteborg, Helsingborg, Jönköping) kan det vara aktuellt det med.

Sista ansökningsdag: 8/3, men skicka gärna in din ansökan asap, då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Har du frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anders Larsson (https://www.linkedin.com/in/larssonanders/), Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se

Ansök nu

Teknikkonsult till vårt Client Management-team inom MS Dynamics365 BC/NAV

Nätverkstekniker
Läs mer Jan 15
”Den stora tekniska bredd som min roll innebär är också det som driver mig i mitt arbete. Jag utmanas ständigt och får möjligheten att lära mig nya saker. Det, och givetvis mina kollegor i teamet som är oerhört kompetenta, delar med sig av sin kunskap och med en hög professionalism samtidigt som vi har riktigt kul tillsammans!” Så beskriver Olle, en av våra teknikkonsulter varför han trivs så bra på jobbet.  

Om rollen som Teknikkonsult

I takt med att vi på Orango vuxit, vi är ju idag trots allt en av Sveriges största Dynamicspartner, så har även våra projekt och våra kunders tekniska miljöer blivit allt mer komplexa. Lägg där till den snabba teknikutvecklingen i stort och framförallt det höga utvecklingstempo som Microsoft håller så förstår du varför vi behöver bli fler på tekniksidan!

I rollen som teknikkonsult har du spännande och omväxlande arbetsuppgifter, där du genom dina insatser levererar mervärde i våra nyinstallationer eller uppgraderings- och utvecklingsprojekt samt förvaltandet och supporterandet av våra kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära;


• Stöd till kunder gällande tekniska problem
• Sätta upp integrationer – direkt eller via webservice
• Bistå med kompetens inom infrastruktur/databaser
• Felsökning i kod och viss scriptning
• Delaktig i projekt
• Licenshantering/Användarhantering

Vad vore en annons för en teknikkonsult utan tekniska buzz words så här kommer dem; Azure Resource Manager API, Azure CLI , Azure AD, -server, PowerShell, SAAS, Telemetri, Web Services och Dynamics 365 Business Central och NAV som allt vi gör kretsar kring.

Givetvis förväntar vi oss inte att du har kunskap inom samtliga ovan områden (men vissa i alla fall), och detta är vad teknikgänget jobbar med idag. Men vi vet också att med nyfikenhet och driv kommer man långt, så det du inte kan idag lär vi dig!Lite om vad du får hos oss:


• Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
• Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
• Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

Vem vi söker?

Som du säkerligen förstått så gör ju bredden i tjänsten att vi nästintill söker en ”superman” kan det låta som, men så är inte fallet utan vi har full förståelse för du är proffs inom vissa områden medan mer novis inom andra. Med det sagt tror vi lite såhär om dig; 


• Du har en utbildningsbakgrund som inom systemvetenskap eller motsvarande alternativt en YH-utbildning som It-tekniker, Nätverksspecialist eller liknande
• Du har jobbat minst ett par år i en tjänst som exempelvis Systemadministratör, Nätverkstekniker, Servicetekniker eller annan roll som innehåller delar av tidigare nämnda buzz words
• Du har ett stort teknik- och systemintresse, god analytisk förmåga, är lösningsorienterad och trivs med att arbeta med kunder både i team och självständigt
• Har ett holistiskt perspektiv på hur teknik och system hänger samman och hur olika delar påverkar varandra

Givetvis är det meriterande om du har erfarenhet från ERP-hållet och allra helst inom Business Central/NAV men inte avgörande.

Det praktiska


• Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
• Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
• Placering: Vårt kontor i centrala Malmö eller Jönköping/Stockholm (även om mycket av jobbat just nu sker på distans från hemmakontor)
• Sista ansökningsdag: 24/1, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag


Har du frågor om tjänsten, rekryteringsprocessen eller Orango som företag så hör av dig till Talent Acquisition Manager Anders Larsson på 0736–448550 eller Manager Client Management Anders Thunved på 0760-006671.

Ansök nu

Systemutvecklare AX/D365 till Orango Enterprise Customer Success team

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 11
Vad gör egentligen ett Customer Success team tänker du säkert? Tankarna går säkerligen till att hantera våra befintliga kunder. Kanske tänker du på support. Och visst stämmer de till viss del, men vårt Customer Success team gör så mycket mer än så! De hjälper våra kunder att blomstra och få ut det bästa och mesta möjliga ur sitt affärssystem. Detta görs genom oplanerade konsultärenden som ofta är ganska hastigt uppkomna, men även genom att driva mindre uppdrag där du snabbt ser resultatet av ditt eget arbete. Det gör att dina dagar aldrig kommer vara sig lika! Variation är något vi kan utlova! Förändring är vårt ledord!

OM TJÄNSTEN

I denna mångfacetterade roll kommer du jobba brett med att hjälpa våra kunder att förbättra och utveckla sina affärsprocesser i sina ERP-system, främst AX2009-2012 och Microsoft Dynamics 365 för Finance and Operations. Oftast börjar det med att kunden har någon form av utvecklingsförslag där du tar fram lösningsförslag och estimat. Det kan vara allt ifrån att kunden önskar att deras fakturor ska ha nya fält, att kunden vill ha en integration mellan affärssystem och ett för dem nytt ”kringsystem” till att de vill vidareutveckla en befintlig kundanpassning. Gemensamt är att det är en uppgift som uppkommit i kundens löpande arbete, ofta ganska oförutsett, ibland inrapporterat från kunden sida men ibland är det initierat av oss. I nära kontakt med kunden driver du sedan uppdraget från ax till limpa. Givetvis arbetar du även med felsökning och korrigering av inkomna kritiska problem.

Utöver detta finns det även möjlighet att fungera som Support Lead mot ett par av våra kunder där du i kontinuerliga dialoger med kund säkerställer att de alltid är nöjda och att vi alltid levererar över deras förväntan.

Du kommer bli en del av ett mindre team där stämningen verkligen är på topp, vilket leds av Madeleine som har lång ledarerfarenhet inom Customer Success och support. Hennes ledarskap bygger på delaktighet samt att alla är med och tillsammans driver och utvecklar teamet.

För att klara av dina arbetsuppgifter har du en verktygslåda som består av olika utvecklingsverktyg som X++, C#, , .net, PowerShell, Visual Studio, Visual Studio Code, Azure DevOps samt versionshanteringsverktyg via TFS och Git. Förhoppningsvis kan du, kanske inte alla men några av verktygen idag.

VEM SÖKER VI?
Den här annonsen riktar sig till dig som idag arbetar som AX/D365-utvecklare, antingen som konsult eller från kundsidan, och med god kunskap inom ovan nämnda utvecklingsverktyg. Till dig som brinner för att hjälpa med en hög serviceförmåga. Till dig som är en sann problemlösare och vågar ta initiativen samt utmana våra kunder. Till dig som är kommunikativ och van att kommunicera på både svenska och engelska.

Är det dig vi beskrivit här ovan? Då ska du definitivt söka dig till oss och allt det vi har att erbjuda, nämligen:

Branschens bästa arbetsplats!
Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Hos oss är det verkligen så och jag kan rada upp en massa exempel på det; 


• Som när vi istället för att ställa in sommarfesten p.g.a. Covid-19 hade en digital fest där det skickades hem en välfylld AW-påse med temat ”Support your locals” på innehållet. Under kvällen blev vi sedan underhållna med ett galet filmquizz av Quizadillas, som för övrigt vanns av din framtida teamledare, och av Al Pitcher som körde stand-up från sitt vardagsrum.
• Att vi har det vi kallar ”rundabordsluncher”, just nu digitalt, där man kan luncha med vår nya VD Anna Kleine och ställa vilka frågor som helst (har jag nämnt att vi tror på en stor transparens)
• Vårt Youth Forum där våra mer juniora kolleger dels kan komma med sina frågeställningar, men även för att ta tillvara på deras idéer som ofta kommer ur en annan vinkel än vad ledningsgruppen är van vid

Listan på exempel kan göras betydligt länge, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschen bästa arbetsplats så slå mig, Anders, en signal på 0736–448550 så berättar jag gärna mer.Lite mer om vad du får hos oss:


• Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar.
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss.
• Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar.
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern, vilket är OK med Skatteverket sedan 2018.

DET PRAKTISKA
Start: Omgående om möjligt, men sitter du på en längre uppsägningstid är det givetvis ok det med. Vi är flexibla helt enkelt.
Omfattning: Heltid, kontorstider.
Placering: Vårt huvudkontor i Malmö.

Sista ansökningsdag: 10/1, men skicka gärna in din ansökan snarast, då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Madeleine Nydahl, Support Manager, på madeleine.nydahl@orango.se . Gäller dina frågor själva rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se

Ansök nu

Teknikkonsult till vårt Client Management-team inom MS Dynamics 365 BC/NAV

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Dec 11
”Den stora tekniska bredd som min roll innebär är också det som driver mig i mitt arbete. Jag utmanas ständigt och får möjligheten att lära mig nya saker. Det, och givetvis mina kollegor i teamet som är oerhört kompetenta, delar med sig av sin kunskap och med en hög professionalism samtidigt som vi har riktigt kul tillsammans!” Så beskriver Olle, en av våra teknikkonsulter varför han trivs så bra på jobbet.  

Om rollen som Teknikkonsult

I takt med att vi på Orango vuxit, vi är ju idag trots allt en av Sveriges största Dynamicspartner, så har även våra projekt och våra kunders tekniska miljöer blivit allt mer komplexa. Lägg där till den snabba teknikutvecklingen i stort och framförallt det höga utvecklingstempo som Microsoft håller så förstår du varför vi behöver bli fler på tekniksidan!

I rollen som teknikkonsult har du spännande och omväxlande arbetsuppgifter, där du genom dina insatser levererar mervärde i våra nyinstallationer eller uppgraderings- och utvecklingsprojekt samt förvaltandet och supporterandet av våra kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära;


• Stöd till kunder gällande tekniska problem
• Sätta upp integrationer – direkt eller via webservice
• Bistå med kompetens inom infrastruktur/databaser
• Felsökning i kod och viss scriptning
• Delaktig i projekt
• Licenshantering/Användarhantering

Vad vore en annons för en teknikkonsult utan tekniska buzz words så här kommer dem; Azure Resource Manager API, Azure CLI , Azure AD, -server, PowerShell, SAAS, Telemetri, Web Services och Dynamics 365 Business Central och NAV som allt vi gör kretsar kring.

Givetvis förväntar vi oss inte att du har kunskap inom samtliga ovan områden (men vissa i alla fall), och detta är vad teknikgänget jobbar med idag. Men vi vet också att med nyfikenhet och driv kommer man långt, så det du inte kan idag lär vi dig!Lite om vad du får hos oss:


• Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
• Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
• Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

Vem vi söker?

Som du säkerligen förstått så gör ju bredden i tjänsten att vi nästintill söker en ”superman” kan det låta som, men så är inte fallet utan vi har full förståelse för du är proffs inom vissa områden medan mer novis inom andra. Med det sagt tror vi lite såhär om dig; 


• Du har en utbildningsbakgrund som inom systemvetenskap eller motsvarande alternativt en YH-utbildning som It-tekniker, Nätverksspecialist eller liknande
• Du har jobbat minst ett par år i en tjänst som exempelvis Systemadministratör, Nätverkstekniker, Servicetekniker eller annan roll som innehåller delar av tidigare nämnda buzz words
• Du har ett stort teknik- och systemintresse, god analytisk förmåga, är lösningsorienterad och trivs med att arbeta med kunder både i team och självständigt
• Har ett holistiskt perspektiv på hur teknik och system hänger samman och hur olika delar påverkar varandra

Givetvis är det meriterande om du har erfarenhet från ERP-hållet och allra helst inom Business Central/NAV men inte avgörande.

Det praktiska


• Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
• Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
• Placering: Vårt kontor i centrala Malmö eller Jönköping/Stockholm (även om mycket av jobbat just nu sker på distans från hemmakontor)
• Sista ansökningsdag: 10/1, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag


Har du frågor om tjänsten, rekryteringsprocessen eller Orango som företag så hör av dig till Talent Acquisition Manager Anders Larsson på 0736–448550 eller Manager Client Management Anders Thunved på 0760-006671.

Ansök nu

Sökes: Malmös trevligaste Business Intelligence Konsult

Data Warehouse specialist
Läs mer Nov 19
Området inom Business Intelligence och Data Analytics är under stark tillväxt på Orango och nu söker dig; Malmös Trevligaste Business Intelligence Konsult som vill vara med på vår fortsatta resa. Idag är vi 25 BI-Specialister men har siktet inställt på 30+ inom ett år. Du blir en del av vårt sammansvetsade BI-team i Malmö som leds av Saif vars ledarskap kan beskrivas som coachande, engagerande och en stor portion humor. Till det erbjuder vi vad jag vill påstå är;

Branschens bästa arbetsplats!


Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Hos oss är det verkligen så och jag kan rada upp en massa exempel på det;


• Som när vi istället för att ställa in sommarfesten p.g.a. Covid-19 så hade vi en digital fest där det skickades hem en välfylld AW-påse med temat ”support your locals” på innehållet, och sedan blev underhållna med ett galet filmquizz av Quizadillas och av Al Pitcher som körde StandUp från sitt vardagsrum


• Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
• Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

Listan kan göras betydligt länge och vill du veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschen bästa arbetsplats så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer.

Om tjänsten

Vi på Orango är en helhetsleverantör inom Business Intelligence och Data Analytics. I rollen som BI-Konsult kommer du att få arbeta med både skräddarsydda och paketerade lösningar inom beslutsstöd, utifrån beprövade koncept. Datakällorna är alla möjliga (och omöjliga) men det är också? det som sporrar oss, att hela tiden hitta nya vägar framåt till grymma lösningar for vara kunder!

Din förmåga att applicera dina kunskaper till kundens verksamhet blir helt avgörande for att göra ändringar i befintliga delar eller skapa helt nya funktioner for vara kunder. Du kommer bli delaktig i ett tidigt skede av projekten vara delaktig i hela processen från ax till limpa;


• Kravhantering av affärslogik
• Översätta kravhantering till teknisk specifikation
• Utveckling av både kundunika lösningar och paketeringar och koncept
• Förvaltning av både våra paketeringar och koncept samt kundernas lösningar

Teknisk innebär det att du bl.a. kommer att jobba med;


• The modern Datawarehouse – Azure Data Factory/Data Lake/Analyses Services/ mfl)
• The traditional Datawarehouse - Server (inkl. SSIS/SSAS/SSRS) 
• Microsoft Power BI 
• Machine Learning/AI

Vem söker vi?
Vi söker dig som idag jobbar med Business Intelligence och gjort det i 3 år eller mer antingen som konsult eller internt, men då inte enbart som användare utan snarare med utveckling/förvaltning av BI. Givetvis är det meriterande om du har en bakgrund inom Microsoft-stacken (och delar av ovan nämnda teknikbitar) men du kan även ha en bakgrund inom exempelvis Qlik eller Hypergene.

Som person är du nyfiken, vill framåt och tar gärna eget ansvar. Då projekten kan innefatta alltifrån självständigt arbete till att bli en del av ett projektteam är det viktigt att du är van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att samarbeta. Du har en god analytisk förmåga, är detaljorienterad och gillar att jobba med problemlösning. Vi ser också? att du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsprocesser och system.

Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystem (ERP), särskilt från Microsoftfamiljen. Eftersom du hjälper våra kunder utefter deras behov söker vi dig som har obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska, i både skrift och tal.

Det praktiska


• Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
• Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
• Placering: Vårt huvudkontor i centrala Malmö
• Sista ansökningsdag: 13/12, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så hör av dig till Talent Acquisition Manager Anders Larsson på 0736–448550.

Ansök nu

Sökes: Sveriges vassaste Finanskonsult inom Dynamics 365FO

Verksamhetskonsult
Läs mer Nov 4
”-I min roll som finanskonsult måste jag förstå hela sammanhanget hos kunden och i affärssystemet för att sy ihop finanslösningen på bästa möjliga sätt. Det är en utmanande och rolig roll där jag tillsammans med kollegor både inom och utanför finansområdet, driver projekt i mål. Vi lyssnar på varandras erfarenheter, kunskaper och idéer för att tillsammans göra ett bra jobb. Orango har en öppen och vänlig kultur som bidrar till en stark teamkänsla och i det viljan att göra sitt yttersta för både kollegor och kunder.” Så beskriver Cecilie varför hon stormtrivs i rollen som finanskonsult hos oss på Orango.

Den här tjänsten riktar sig till dig som idag arbetar som konsult inom Dynamics 365FO eller Dynamics AX. Med andra ord sitter du troligtvis hos någon av våra konkurrenter på marknaden. Därför känns en klassisk punktlista över arbetsuppgifter överflödig, för dessa har du koll på och känner dig bekväm i. Istället så fokuserar vi vad vi kan erbjuda dig, nämligen;

Branschens Vassaste Dynamics-partner!


Vi gissar på att du troligtvis känner till oss någotsånär sedan tidigare och därför vet att vi är en av de Dynamics-partners som vuxit allra mest de senaste åren. Idag är vi över 60 extremt kompetenta kollegor som arbetar med D365FO. Vårt fokus ligger på implementering snarare än förvaltning och utan att försöka att låta alltför skrytsamma så sitter vi nog med ett par av de mest spännande projekten som just nu pågår i Sverige. Här skulle vi ju vilja ”namedroppa” ett par av dessa, men sekretessavtal gör det omöjligt. Däremot så gissar vi på att du vet vilka det handlar om. Utöver det har vi ett par riktigt spännande projekt i pipelinen!

Andra saker som gör att vi sticker ut näsan och kallar oss Branschens Vassaste Dynamics-partner är att vi:


• Har chefer som är chefer på heltid. Våra Team Managers har inget eget debiteringskrav likt många andra, vilket gör att de kan fokusera på medarbetarna fullt ut. För vi vet att med delade roller blir det varken hackat eller malet
• Har vertikaliserat oss. Vi vill vara specialister på vad vi gör och har därför specialiserat oss mot två branscher; Automotive & Equipment och Avfall & Återvinning, och inom dessa kan vi med säkerhet säga att ingen ”slår oss på fingrarna”
• Är en del av Fellowmind. Som en del av en av de största Dynamicspartnerna i Europa står vi starka på marknaden, med ett nära samarbete med Microsoft och kan erbjuda en hel del internationella projekt för den som lockas av det

Listan på exempel kan göras betydligt länge, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Men känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschens vassaste Dynamics-partner så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer.

Lite om vad vi erbjuder dig som medarbetare hos oss:


• Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
• Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
• Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

Vem söker vi då?

Som du säkerligen förstått så söker vi dig som idag jobbar i en likvärdig tjänst hos någon av våra konkurrenter, men som saknar något! Kanske har du hamnat i ett ”inte-lika-kul-projekt”? Eller så sitter du kanske med gammal teknik (AX2009/2012) och inte får in de där 365-projekten som du önskat dig? Kanske saknar du teamkänslan och att han en chef som är tillgänglig när du behöver det som mest? Eller…? Ja skälen kan vara många, men oavsett vilket så är vi övertygade om att vi kan erbjuda något som är bättre!

Det praktiska

Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till

Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här utan utgår från att det ska fungera för alla parter

Placering: På något av våra kontor i centrala Malmö, Stockholm (Södermalm) eller Göteborg (Mölndal). Då vi förespråkar en närhet till både kund och projektteam så kommer resor vara aktuella i rollen, om än att mycket kan skötas på distans (inte minst i dessa tider)

Sista ansökningsdag: 30/11, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Rekryteringsprocessen kommer bestå av telefonintervju, personlighet- och logiktest, djupintervju samt referenstagning

Frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen: Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se

Ansök nu

System Manager (NAV) till Orango

Systemansvarig
Läs mer Nov 20
I takt med att vi på Orango växer ställs det allt högre krav på våra interna system, inte minst med tanke på vår verksamhet som en av de ledande leverantörerna av verksamhetsnära IT. Vi är ju trots allt 250 medarbetare där majoriteteten är IT-konsulter och där nästan 70 hjälper våra kunder med just NAV som också är vårt interna affärssystem. Vi är med andra ord tuffa kravställare. Men vi är också lite av ”skomakarens barn” för hos oss kommer kunden alltid först, vilket gör att tiden kanske inte alltid funnits fullt ut att fokusera på våra egna system i den utsträckning vi skulle önska.

Därför är det nu hög till att tillsätta denna nya tjänst som System Manager för våra interna system med fokus på framförallt NAV men även kringsystem som ExFlow som hanterar elektronisk fakturahantering och PowerBI som är vårt BI. Utöver det kan det bli ytterligare andra kringsystem som kommer ligga under ditt ansvar. Rollen är ny i sig, men har tidigare sköts med delat ansvar inom organisationen.

I rollen som System Manager agerar du ledningsfunktion över förvaltningen av våra interna system och ansvarar för:


• systemen i dess helhet
• systemens förvaltning
• ekonomiska frågor kring systemen
• beslut om nyutveckling, vidareutveckling och avveckling av system (efter utredning)
• att supportfunktion finns kring system
• att systemen stöder verksamheten
• kontakter och samverkan med företrädare för närliggande system
• upprättande av systembeskrivning och instruktioner
• utbildning i systemen

Utöver det kommer du ansvara för att driva projekt kopplade till våra interna system vilket kan röra exempelvis uppgraderingar eller nya bolag där systemen ska implementeras. Rollen har en stor mix av både strategiskt och operativt arbete då du till stora delar är involverad i det dagliga arbetet.

I rollen kommer du ha en hel del kontakt med våran ekonomiavdelning som till stor del äger datan i systemen och vår IT Operations Coordinator som sköter driften. I rollen rapporterar du till vår COO Daniel Vesterberg.   

Du erbjuds:


• Ett företag med ambition att vara branschens bästa arbetsplats med vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst företag där alla verkligen delar med sig av sin kunskap och är måna om att du ska blomstra hos oss

Vi söker dig som:


• Arbetar i en liknande roll som denna alternativt i en roll som konsult med fokus på implementering och förvaltning av administrativa system
• Djupgående kunskap inom NAV. Kunskap inom ExFlow och PowerBI är meriterande
• Har erfarenhet från en projektstyrd organisation
• Är strukturerad och har ett strategiskt förhållningssätt
• Har en hög servicegrad, är kommunikativ och en god problemlösningsförmåga 

Det praktiska:


• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, kontorstider, resor främst inom Sverige förekommer
• Placering: Vårt huvudkontor i centrala Malmö
• Sista ansökningsdag: 30/11

 

Har du frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se

Ansök nu

Finanskonsult inom Dynamics 365 Business Central/NAV

Redovisningskonsult
Läs mer Okt 27
Det här låter kanske kaxigt att påtala, inte minst i dessa tider med pandemi och permitteringar, men; Vi fortsätter att få in nya projekt samtidigt som våra befintliga kunder vill utöka samarbetet ytterligare. Vi går som tåget för att använda en gammal kliché. Därför har vi nu behov av att stärka upp vår Business Central/NAV-organisation ytterligare. Redan idag är vi Sveriges största BC/NAV partner med över 80 konsulter, och vi vill bli fler!

OM TJÄNSTEN

Din primära arbetsuppgift hos oss är att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina finansiella affärsprocesser. Detta gör vi tillsammans i ett projektteam där vi med samlad kompetens förstår kundens hela verksamhet och hjälper dem i arbetet med att implementera ett nytt affärssystem, anpassa det och/eller uppgradera. Arbetsuppgifterna är varierande och inom ett brett spektrum och för att nämna några:


• Förstudiearbete för att identifiera kundens fulla behov och därefter ta fram lösningar. Det kan vara standardlösningar men också unika lösningar anpassade för just kundens behov
• Anordna workshops och utbilda kundens medarbetare i affärssystemet
• Testning, parametersättning och migrering av data
• Hjälpa och coacha kunderna vidare med sina verksamhetsprocesser
• Hjälpa kunderna att få ut det mesta av sin Business Central-installation

Med utgångspunkt i vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande är vi ett stöd genom hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt.

Våra arbetsformer innebär att ditt projektteam kan vara både större och mindre karaktär samt att ditt arbete utförs på vårt kontor men också i perioder ute hos våra kunder när tiden tillåter (och i dessa tider är vi givetvis många som arbetar hemifrån, vilket funkar utmärkt det med, vilket vi tackar Teams för). Våra kunder är mindre till medelstora företag och inom flera branscher där majoriteten verkar inom handelsbranschen.

 DET HÄR FÅR DU HOS OSS


• Ett företag med ambition att bli branschens bästa arbetsplats där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
• Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
• Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att göra vilken bidragsfuskande politiker grön av avund

VI SÖKER DIG SOM:


• Har en akademisk examen inom ekonomiområdet
• Har arbetat ett par år inom redovisning/controlling
• Har djupgående kunskap inom de finansiella delarna i NAV
• Har mycket god förståelse för affärsprocesser och verksamhetsförståelse för finansiella processer inom exempelvis redovisning
• Är proaktiv och initiativtagande i ditt handlande
• Du har ett intresse för dina kunder och deras verksamhet, du är med andra ord inte känd för att sitta och vänta på att det ska flyga in stekta sparvar i munnen på dig

Sannolikt arbetar du som konsult idag och har hjälpt kunder med liknande arbete i Business Central/NAV. Alternativt är du en avancerad användare från kundsidan och har således god förståelse i affärssystemet och troligtvis fungerat som exempelvis kravställare/stake holder gentemot systemleverantör men nu har ett intresse av att ta steget till en konsultroll.

Som person tror vi att du har förmågan, intresset och kreativiteten som krävs för att utmana både Orangos och våra kunders processer. Vi söker dig som är driven, har ett affärsmässigt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Likaså är du en teamplayer som likt oss tror på laget före jaget. Då du ofta arbetar i mer än ett projekt samtidigt är det också viktigt att du har god erfarenhet av att prioritera och strukturera ditt arbete.

DET PRAKTISKA

Start: Förslagsvis efter årsskiftet

Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här utan utgår från att det ska fungera för alla parter

Placering: Malmö eller Helsingborg. Då vi förespråkar en närhet till både kund och projektteam så kommer resor vara aktuella i rollen, om än att mycket kan skötas på distans (inte minst i dessa tider)

Sista ansökningsdag: 15/11, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Rekryteringsprocessen kommer bestå av telefonintervju, personlighet- och logiktest, djupintervju samt referenstagning

Frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen: Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se

Ansök nu

Projektledare Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV

Projektledare, IT
Läs mer Okt 27
”-Lite som en VD!” Så beskriver Pernilla sin roll som Projektledare. En väldigt kort och koncis beskrivning av projektledarrollen hos oss på Orango, men samtidigt klockren! För det är precis vad det är. Som Projektledare så har du fullt resultatansvar och ansvarar för planering, genomförande uppföljning för dina projekt. Men än viktigare, du coachar och leder du ditt team så att de ges rätt förutsättningar att leverera. Du inspirerar, kommunicerar och får andra att växa i sina roller! Du hjälper våra kunder att lyckas och utvecklar deras verksamhet! Så tänker vi på Orango kring rollen som Projektledare, eller kort och gott; ”-Lite som en VD”   

OM TJÄNSTEN

I takt med att vi på Orango vuxit, vi är ju trots allt Sveriges största BC/NAV-partner, så ser vi även att våra projekt vuxit på till antalet och i komplexitet de senaste åren. Det gör i sin tur att våra projektteam ofta blir större, involverar fler roller och personer från våra kontor runt om i Sverige. 

Nu utökar därför med ytterligare en Projektledare till vårt affärsområde BC/NAV som jobbar med Microsoft Dynamics 365 Business Central och dess föregångare Microsoft Dynamics NAV. Vi ser även hur vi i projekten gått från att inte enbart prata ERP utan snarare prata plattform och där Microsoft molnplattform Dynamics 365 möjliggör för att oss att leverera en större bredd (inom exempelvis BI, Integration och E-handel) och med det ytterligare kundvärde.

Med utgång i vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande kommer du i rollen som projektledare ha det huvudsakliga ansvaret för dina projekt från avtal och budget till planering, genomförande och uppföljning. Du leder och coachar en projektgrupp av specialister (alltifrån verksamhetskonsulter till utvecklare och lösningsarkitekter) och har ett kontinuerligt samarbete med olika parter och intressenter under projektets olika skeden. Ditt övergripande mål är att utveckla våra kunders affärsprocesser och dina kunskaper om kundens verksamhet blir avgörande för projektets effektivitet, kvalitet och inte minst - för ett fortsatt gott samarbete med kunden! I rollen som projektledare kommer du bland annat att driva kundmöten, leda och fördela arbetet samt planera och följa upp projektaktiviteter.

Ett nyckelord för att lyckas i rollen är kommunikation! Kommunikation med kund, kommunikation med projektgruppen, kommunikation med andra leverantörer och kommunikation med affärsområdets ledningsgrupp. Detta, inte minst då vi använder oss av agila metoder i våra projekt. 

DET HÄR FÅR DU HOS OSS


• Ett företag med ambition att bli branschens bästa arbetsplats där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
• Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
• Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att göra vilken bidragsfuskande politiker grön av avund

VEM VI SÖKER:


• Alltså, det bästa vore såklart om du redan idag har en roll som Projektledare hos Sveriges ledande leverantör av affärssystem inom D365, men det skulle ju innebära att du redan nu jobbar hos oss, så det där blir lite moment 22. Istället säger vi såhär: Du har en bakgrund som projektledare inom IT-konsultbranschen, företrädesvis en projektstyrd organisation, och allra helst inom ERP
• Har en god teknisk förståelse, men som samtidigt inte känner något behov av att gå in på detaljerna och pilla i det tekniska utan överlåter det till specialisterna
• Har erfarenhet av en agil projektmetodik
• Är proaktiv i ditt handlande
• Brinner för dina teammedlemmar, har en coachande ledarstil och är bra på att lyfta andras prestationer. Kort och gott; du finns till för dem och inte tvärtom
• Du har ett intresse för dina kunder och deras verksamhet, du är med andra ord inte känd för att sitta och vänta på att det ska flyga in stekta sparvar i munnen på dig
• Är en fena på det kommunikativa och i det lät för att anpassa dig efter mottagaren

Givetvis är det meriterande om du har en bakgrund inom Dynamics 365 Business Central/NAV, men du kan likväl komma från annat håll (tänk AX, Jeeves, M3, Visma, IFS, SAP eller någon ISV-lösning)

SAKER DU FÖRMODLIGEN INTE HAR SAGT OM PROJEKTLEDNING:


• “Jaja, det gäller ju att peka med hela armen och visa var skåpet ska stå.”
• ”Alltså, i mina projekt är det ”Up or Out” som gäller, det får ni bara hacka i er.”
• ”Lära känna sitt projektteam privat?! Pft…Nänänä, det gäller att hålla ordentligt avstånd och inte knyta personliga band med sina underställda…”
• ”Drivkraften för mig som Projektledare har alltid varit att få en parkeringsplats med mitt namn på som bara jag får använda.”

DET PRAKTISKA

Start: Förslagsvis efter årsskiftet

Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här utan utgår från att det ska fungera för alla parter

Placering: Malmö eller Helsingborg. Då vi förespråkar en närhet till både kund och projektteam så kommer resor vara aktuella i rollen, om än att mycket kan skötas på distans (inte minst i dessa tider)

Sista ansökningsdag: 15/11, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen: Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se

Ansök nu

Let´s integrate and automate!–Sökes: Sveriges hyggligaste Azure-Utvecklare

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 2
public static class NewRecruit
    {
        [FunctionName("NewRecruit")]
         public static async Task RunAsync([TimerTrigger("0 * * * * *")]TimerInfo instantly)
        {
           var builder = new ConfigurationBuilder();
          builder.AddAzureAppConfiguration(Environment.GetEnvironmentVariable("WeAreGrowing"));
           var config = builder.Build();
            var status = config["InNeedOf:AnAwesomeAzureDeveloper:Now"];
            bool happiness;
            NextEmployee employee = await broadcastRecruitmentAd(status);
            if (employee.status == "AWESOME")
            {
              Hire(employee);
              happiness = true;
           }
            return happiness;
        }
    } 

Ok! Jag erkänner! För mig som rekryterare är det där rena rappakaljan, men för DIG, du som är Sveriges hyggligaste Azure-Utvecklare är detta inget konstigt utan lika naturligt som vilken text som helst.

Därför kommer denna annonsen inte bli en annons med en massa tekniska specifikationer med C# hit och DevOps dit, för det är saker som jag förutsätter att du har koll på. Istället fokuserar vi på vad vi kan erbjuda DIG! Nämligen: 

Branschens bästa arbetsplats!


Jag vet! Varje bolag med ett uns självaktning säger samma sak; medarbetarna är det viktigaste i verksamheten, vi är ett värderingsstyrt bolag och så vidare… men är det så FOR REAL? Hos oss är det verkligen så och jag kan rada upp en massa exempel på det;


• Som när vi istället för att ställa in sommarfesten p.g.a. Covid-19 så hade vi en digital fest där det skickades hem en välfylld AW-påse med temat support your locals på innehållet, och sedan blev underhållna med ett galet filmquizz av Quizadillas och av Al Pitcher som körde StandUp från sitt vardagsrum
• Att vi har det vi kallar ”rundabordsluncher” där man kan luncha med vår nya VD Anna Kleine (just nu digitalt) och ställa vilka frågor som helst (har jag nämnt att vi tror på en stor transparens)
• Vårt Youth Forum där våra mer juniora kolleger dels kan komma med sina frågeställningar men även för att ta tillvara på deras idéer som ofta kommer ur en annan vinkel än vad ledningsgruppen är van vid

Listan på exempel kan göras betydligt länge, men då är risken att annonsen blir för lång för att publiceras. Men känner du att du vill veta mer om varför jag verkligen tycker att vi är branschen bästa arbetsplats så slå mig en signal på 0736-448550 så berättar jag gärna mer.

Lite mer om vad du får hos oss:


• Ett företag där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
• Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
• Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att räcka till både gymkort OCH liftkortet på skidsemestern (OK med Skatteverket sedan 2018)

Om tjänsten

Har du läst så här långt så vill du nog ändå veta lite om själva tjänsten. I rollen som Sveriges hyggligaste Azure-Utvecklare kommer du få möjligheten att arbeta på hela ”spelplanen” allt ifrån en enklare app till mer avancerade BI- och framförallt integrationslösningar som fungerar i Dynamics 365 ekosystem. Du kopplas in tidigt i kunddialogen och jobbar ofta nära våra andra affärsområden inom ERP. Viktigt att poängtera är att vi jobbar INTE med resurskonsulting och kommer aldrig hyra ut dig att sitta i flera månader hos någon möbeljätte i deras interna projekt utan vi är ett projektkonsultföretag som normalt sett plockar hem projekten och jobbar ALLTID i team. Däremot har vi en nära kontakt med våra kunder, besöker dem ganska frekvent, bygger relationer och ibland sitter vi på plats ute hos dem för att verkligen förstå deras utmaningar i syfte att bidra med och leverera affärsnytta.  

Vem söker vi?
Som titeln på annonsen säger så söker vi sig som är:


• Hygglig, och med det menar vi kamratlig, trevlig, hjälpsam, delar med sig av din kunskap och snappar upp andras kompetens
• Azure-Utvecklare, du jobbar idag som utvecklare med fokus på Azure- och molnlösningar och har gjort det i minst ett år men gärna längre

Förresten! Värt att nämna är också att vi faktiskt söker mer än en person, så har du Sveriges näst hyggligaste Azure-Utvecklare som din kollega och trivs att jobba ihop, varför inte söka tjänsten ihop.

Det praktiska


• Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
• Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
• Placering: Vårt huvudkontor i centrala Malmö
• Sista ansökningsdag: 1/11, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag


Har du frågor om tjänsten (och dess tekniska innehåll) så kontakta Business Unit Manager Mathias Rehnström på? 0702–603974 och rör det specifikt rekryteringsprocessen eller Orango som företag (och hur vi jobbar för att vara branschens bästa arbetsplats) så hör av dig till Talent Acquisition Manager Anders Larsson på 0736–448550.

Ansök nu

Sökes: Sveriges trevligaste Ekonomiassistent för vikariat på ca 1,5 år

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 1
”Det roligaste i min roll är den stora variationen och bredden på tjänsten! Även om arbetet följer vanliga ekonomicykler så är ingen dag den andra lik. På Orango är förändringstempot högt vilket gör att jag utvecklats enormt både yrkesmässigt och som person.” Så beskriver Emma varför hon trivs så bra i rollen som Sveriges trevligaste Ekonomiassistent. Glädjande nog ska Emma börja sin föräldraledighet i början av nästa år, och nu söker vi hennes ersättare för ett vikariat på ca 1,5 år. Här är möjligheten för dig som har en bakgrund som ekonomiassistent och som vill vara med på Orangos fortsatta tillväxresa och vara med på vår strävan att vara branschens bästa arbetsplats!       

 

OM TJÄNSTEN

Som ekonomiassistent kommer du att ansvara för kund- och leverantörsreskontra, sköta löpande bokföring och vara delaktig i bokslutsarbetet. Övriga arbetsuppgifter innefattar löneadministration, anläggningsregister, registervård, bankbokningar och agera faktureringsstöd till våra projektledare bara för att nämna några (listan skulle kunna göras betydligt längre). Det innebär att du kommer att ha många kontaktytor både inom- och utanför bolaget. Eftersom vi hela tiden växer kommer din roll troligtvis att förändras, vilket gör att du behöver ha ett intresse av att utvecklas. Det innebär också att du – tillsammans med oss andra – kommer att behöva arbeta med att både sätta upp nya rutiner och att förfina befintliga. 

Som chef får du vår supertrevliga redovisningschef Louise! Hon har den där unika förmågan att både brinna för att skapa mervärde för våra affärsområden och att vara uppslagsbok när det gäller redovisnings- och skattefrågor. Hon är väldigt duktig på att förklara "varför", men låter "huret" vara upp till dig att lösa så att du slipper en massa fingrar i dina syltburkar. Klassisk Orango style. 

Du kommer få en gedigen introduktion där du kommer arbeta parallellt med Emma under en månads tid, för även om du har erfarenheter med dig så kommer det vara mycket nytt för dig att lära.

 

 DU ERBJUDS


• Ett företag med ambition att vara branschens bästa arbetsplats med vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst företag där alla verkligen delar med sig av sin kunskap och är måna om att du ska blomstra hos oss

DIN BAKGRUND:


• Har minst 2 års erfarenhet som ekonomiassistent, gärna från ett större bolag
• Har en KY/YH-utbildning inom ekonomiområdet eller motsvarande
• Har erfarenhet från något av de större ekonomisystemen på marknaden, gärna Microsoft Dynamics NAV som vi själva kör.

Lite såhär tror vi att du är


• Du tycker att problem är till för att lösas, och inser att världen hela tiden förändras vilket gör att det ständigt dyker upp nya utmaningar som behöver hanteras.  
• Du är noggrann och förstår att administration är en konstart som kräver att alla papper alltid är i sin ordning
• Du är duktig på Excel och älskar pivot-tabeller!
• Du kan dina T-konton och vet att kombinera dem med ditt stora systemintresse

DET PRAKTISKA

Start: 1 december

Omfattning: Heltid, kontorstider, men även här är vi flexibla och utgår för att det ska fungera för alla parter. Vikariat på ca 1,5 år

Placering: Vårt huvudkontor i centrala Malmö  

Sista ansökningsdag: 14/10, men skicka gärna in din ansökan asap, då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Har du frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se

Ansök nu

Sökes: Sveriges trevligaste Team Manager!

Driftchef, data
Läs mer Sep 12
Team Manager till vårt affärsområde Enterprise

”Det bästa med rollen som Team Manager är definitivt att se hur våra konsulter växer i sina roller och inspirera dem till att ta mer ansvar i projekten, samtidigt som vi ser till att ha jä***gt kul tillsammans och firar våra framgångar!” Så beskriver Mattias vad som drivit honom de senaste åren! När han nu går vidare internt i en roll som Industry Manager så är väl ett ”stort grattis!” på sin plats! Samtidigt behöver vi hitta just dig som skulle kunna ta vid där Mattias lämnar, och utveckla detta fina Team vidare. 

OM TJÄNSTEN

Med utgång i vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Professionalitet, Engagemang och Nytänkande kommer du att leda ett mycket kompetent team som levererar ERP i världsklass på Microsofts D365-plattform. Idag består teamet – av totalt fyra Team inom D365 F&O – av 17 konsulter, alla med sin nisch och spetskompetens som är allt ifrån lösningsarkitekter och utvecklare, till experter inom logistik- eller finansprocesser. Fokus i rollen är som du säkert förstått ledarskap; viljan att utveckla dina medarbetare både professionellt men även personligt. Vi tror stenhårt på att riktigt engagerade medarbetare både mår och presterar bättre, och faktiskt gör att vi får nöjdare och mer välmående kunder. Det är därför vi jobbar med medarbetarsamtal varje månad, där vi följer upp alla mål (nä, inte bara faktureringsgrad utan sådant som på riktigt utvecklar medarbetarna och skapar engagemang) – mål som är nedbrutna från Orangos övergripande, strategiska mål. Du vet, sånt där som alla andra företag säger att de gör, för att det ska låta bra. Som bara finns på en sparad, pergamentartad PostIt-lapp från höstkonferensen 1999.

I rollen kommer du äga din egen budget fullt ut med allt vad det innebär: prognostisering, uppföljning, resursplanering, lönesättning och personaladministration (men all den där tråkiga administrationen sköter såklart vi på HR åt dig). Likaså är rekrytering en viktig del av rollen då vi växer så det knakar på Orango. Inom det området är det jag som är drivande, men du blir såklart en viktig del under intervjufasen. Du kommer ha en hel del kundkontakt och involveras tidigt i affärerna ur ett resurssättningsperspektiv.

Viktigt att poängtera är att vi inte jobbar med resurskonsulter, utan att vi är ett projektkonsultföretag vilket gör att dina medarbetare till största delen är på plats på vårt kontor (även om det i dessa tider präglas mer av hemmakontor). Med andra ord är detta inte en lömskt fulskriven annons där vi egentligen söker en CV-säljare. Det är också viktigt att framhålla att du kommer vara ledare på heltid och inte har något beläggningsansvar på dig själv, vilket är ganska ovanligt i denna bransch, men något vi tror är en förutsättning för att lyckas i rollen! 

Du kommer vara en del av affärsområdets ledningsgrupp, som kan beskrivas som en väldigt platt organisation med överlappning av ansvarområden och som karakteriseras av prestigelöshet, samarbete och öppen kommunikation.  

DET HÄR FÅR DU HOS OSS


• Ett företag med ambition att bli branschens bästa arbetsplats där vi skippat så många skrivna regler som möjligt. Hos oss utgår vi från att alla är vuxna människor, som är kloka och som fattar smarta beslut (gäller även ledare…) vilket gör att vi slipper en massa pekpinnar och förmaningar
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
• Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar
• Väldigt hög flexibilitet när det gäller arbetstider och arbetsplats
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog för att få Joakim Von Ankas bankvalv att blekna.

 VÅR FÖRDOMSPROFIL OM DIG


• Alltså, det bästa vore såklart om du redan idag har en roll som Teamledare hos Sveriges ledande leverantör av affärssystem inom D365, men det skulle ju innebära att du redan nu jobbar hos oss, så det där blir lite moment 22. Istället säger vi såhär: Du har en bakgrund som ledare från konsultbranschen, företrädesvis en projektstyrd organisation, och allra helst inom ERP.
• Brinner för att utveckla dina medarbetare och sätter dem i centrum. Du finns till för dem, och inte tvärtom
• Är nyfiken och tycker om att hänga med i utvecklingen. Inte så att det förväntas att du ska kunna det som dina medarbetare är specialister på, eller att du ska gå runt och slänga dig med alla mystiska, treställiga akronymer som finns i vår bransch, men en nyfikenhet att förstå dina medarbetares jobb och utmaningar
• Du har ett intresse för våra kunder och deras verksamhet, och du är inte känd för att sitta och vänta på att det ska flyga in stekta sparvar i munnen på dig.

 SAKER DU FÖRMODLIGEN INTE HAR SAGT OM LEDARSKAP:


• “Jaja, det gäller ju att peka med hela armen och visa var skåpet ska stå.”
• ”Alltså, i vårt Team är det ”Up or Out” som gäller, det får ni bara hacka i er.”
• ”Lära känna sin anställda privat?! Pft…Nänänä, det gäller att hålla ordentligt avstånd och inte knyta personliga band med sina underställda…”
• ”Drivkraften för mig som chef har alltid varit att få en parkeringsplats med mitt namn på som bara jag får använda.”

DET PRAKTISKA


• Start: Gärna så snabbt som möjligt, men vi har förståelse för att du har en uppsägningstid som behöver tas hänsyn till
• Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
• Placering: Vårt huvudkontor i centrala Malmö
• Sista ansökningsdag: 4/10, men gå inte och dra på det. Vi läser alla ansökningar löpande och försöker komma till skott redan innan sista ansökningsdag

Frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen: Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se

Ansök nu

Drivna konsulter inom Dynamics 365 Business Central/NAV

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Aug 25
Det här låter kanske kaxigt att påtala, inte minst i dessa tider med pandemi och permitteringar, men; Vi fortsätter att få in nya projekt, våra befintliga kunder vill utöka samarbetet ytterligare. Vi går som tåget för att använda en gammal kliché. Därför har vi nu behov av att stärka upp vår Business Central/NAV-organisation ytterligare. Redan idag är vi Sveriges största BC/NAV partner med över 80 konsulter, och vi vill bli fler!

OM TJÄNSTEN

Din primära arbetsuppgift hos oss är att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra sina affärsprocesser. Detta gör vi tillsammans i ett projektteam där vi med samlad kompetens förstår kundens verksamhet och hjälper dem i arbetet med att implementera ett nytt affärssystem, anpassa det och/eller uppgradera. Arbetsuppgifterna är varierande och inom ett brett spektrum och för att nämna några:


• Förstudiearbete för att identifiera kundens fulla behov och därefter ta fram lösningar. Det kan vara standardlösningar men också unika lösningar anpassade för just kundens behov
• Anordna workshops och utbilda kundens medarbetare i affärssystemet
• Testning, parametersättning och migrering av data
• Samt vara ett engagerat stöd under hela arbetets gång och kundens fortsatta tillväxt

Våra arbetsformer innebär att ditt projektteam kan vara både större och mindre karaktär samt att ditt arbete utförs på vårt kontor men också i perioder ute hos våra kunder när tiden tillåter. Våra kunder är mindre till medelstora företag och inom flera branscher där majoriteten verkar inom handelsbranschen.

DU ERBJUDS


• Ett företag med ambition att bli branschens bästa arbetsplats med vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst företag där alla verkligen delar med sig av sin kunskap och är måna om att du ska blomstra hos oss

VEM SÖKER VI?

Vi söker ett flertal medarbetare med varierad spetskompetens. För att passa hos oss ser vi att du har en akademisk examen eller motsvarande kunskaper i någon av inriktningarna ekonomi, produktion, lager och logistik samt några års erfarenhet av kvalificerat arbete inom något av nämnda område. Sannolikt arbetar du som konsult idag och har hjälpt kunder med liknande arbete i Business Central/NAV alternativt ett liknande affärssystem. Eller också är du en avancerad användare från kundsidan och har således god förståelse i affärssystemet och ett intresse av att ta steget till en konsultroll. Oavsett bakgrund så har du också god verksamhetsförståelse och ett brinnande intresse för att hjälpa andra.

Med andra ord vi ser det som särskilt meriterande om du har:


• Erfarenhet av implementationer av Business Central/NAV
• Erfarenhet som konsult, eller tidigare arbetat som avancerad användare i affärssystemet inom kvalificerad ekonomi-, produktion- eller order-, lagerstyrningsfunktioner

Som person tror vi att du har förmågan, intresset och kreativiteten som krävs för att utmana både Orangos och våra kunders processer. Vi söker dig som är driven, har ett affärsmässigt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Likaså är du en teamplayer som likt oss tror på laget före jaget. Då du ofta arbetar i mer än ett projekt samtidigt är det också viktigt att du har god erfarenhet av att prioritera och strukturera ditt arbete.

DET PRAKTISKA

Start: Omgående om möjligt, men sitter du på en längre uppsägningstid är det givetvis ok det med. Vi är flexibla helt enkelt

Omfattning: Heltid, kontorstider, men även här är vi flexibla och utgår för att det ska fungera för alla parter. I dessa tider av pandemi följer vi givetvis rådande rekommendationer och erbjuder jobb hemifrån

Placering: Framförallt vill stärka upp i Malmö, men bor du i Stockholm eller Helsingborg med omnejd kan det vara aktuellt också.  

Sista ansökningsdag: 13/9, men skicka gärna in din ansökan asap, då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Har du frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen vänligen kontakta Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se

Ansök nu

Marknadskommunikatör med fokus på Content Writing

Marknadskommunikatör
Läs mer Jul 3
Skulle du kunna skriva denna annonsen bättre? Tydligare? Mer intresseväckande? Roligare? Mer målgruppsanpassad? Är svaret JA! efter att du läst igenom den, så tycker vi att du ska ta dig en funderare och trycka på ansökningsknappen nedan!

OM TJÄNSTEN

Vi stuvar om lite på vår marknadsavdelning i syfte att vässa oss ytterligare för att bli mer av en specialistorganisation. Därför har vi nu gjort plats för en ny roll hos oss; Marknadskommunikatör med fokus på Content Writing!

Du kommer att bli en del av ett tight gäng som leds av vår Marknadschef, Carolina, som står för ett stöttande ledarskap och som tror på att delegera ansvar snarare än specifika arbetsuppgifter. Teamet genomsyras av glädje, de brinner verkligen för vad de gör vilket märks i hela organisationen. De anammar snabbt nya trender och är ständigt på tårna. Samtidigt är de extremt fokuserade och har en stor portion driv.

Ett av marknadsavdelningens mål, ja man skulle nästan kunna kalla det deras existensberättigande, är att driva leadsgenerering med hjälp av Inbound Marketing-metoden. Det är också i detta arbete som mycket av dina arbetsuppgifter och ansvar kommer kretsa kring:


• Övergripande uppgift att kreativt arbeta med vårt innehåll och vara med och utveckla vår kommunikation externt och till viss del även internt
• Tillsammans med ansvarig kollega, planera, producera och distribuera content mot våra olika målgrupper utifrån satta redaktionella planer
• Driva redaktionsråd inom våra olika affärsområden för att skapa och följa redaktionella planer med befintligt och nytt material som uppdateras kontinuerligt
• Skriva egna högkvalitativa texter till bl.a. hemsida, artiklar, blogginlägg, sociala medier, nyhetsbrev och guider
• Koordinera projekt tillsammans med interna och externa intressenter
• Publicering och spridning av trafikdrivande content på hemsidan och i våra sociala kanaler genom vårt publiceringsverktyg

DU ERBJUDS


• Ett företag med ambition att bli branschens bästa arbetsplats med vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst företag där alla verkligen delar med sig av sin kunskap och är måna om att du ska blomstra hos oss
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att göra vilken bidragsfuskande politiker grön av avund

VI SÖKER DIG SOM:


• Har en högskoleutbildning inom kommunikation, journalistik eller motsvarande
• Har minst fem års erfarenhet av liknande tjänst, meriterande om du har jobbat inom IT-branschen och B2B
• Är en duktig kommunikatör på både svenska och engelska där du skriver intresseväckande, tydligt, längd- och målgruppsanpassat
• Har kunskap av Inbound Marketing, och givetvis meriterande om du har gedigen erfarenhet inom området
• Erfarenhet av att jobba med kommunikation genom hela kundlivscykeln
• Du har en god förståelse för hur ett företag bör kommunicera för att nå ut till rätt målgrupp
• Har erfarenhet av kommunikationsarbete på sociala medier
• Erfarenhet av att leda projekt med många intressenter i olika grupperingar och mot olika målgrupper 

Som person förväntar vi oss att du har en stor portion ansvarstagande, noggrannhet och struktur samtidigt som du har en kreativ ådra och verkligen brinner för välskrivet innehåll. Givetvis är du en teamplayer som gärna delar med dig av dina kunskaper samtidigt som du aldrig skulle kunna komma på tanken med att säga att du är fullärd.

DET PRAKTISKA

Start: Förslagsvis 1 september, men vi är givetvis flexibla och anpassar oss efter eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, kontorstider, men även här är vi väldigt flexibla och utgår från att det ska fungera för alla parter

Placering: Vårt Malmökontor, tillika vårt huvudkontor

Sista ansökningsdag: 2/8

Frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen: Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se

Med tanke på att tjänstens innehåll till stor del kretsar kring det skriva ordet, så förväntar vi oss att du lägger vikt vid detta i din ansökan. Därför får du också gärna bifoga exempel på texter du producerat i nuvarande eller tidigare roller.

Ansök nu

Digital marknadsförare med fokus på grafisk design

Grafisk formgivare
Läs mer Jul 3
Ta en titt på Orango.se och surfa runt lite. Gå in på vår blogg! Kanske även kolla in oss på LinkedIn och Instagram! Givetvis med ett granskande öga på det grafiska. Vad är bra? Vad skulle du kunna göra bättre? Det är bland annat dessa frågeställningar och mer därtill som du kommer jobba med i denna nya och spännande roll hos Orango.

OM TJÄNSTEN

Vi stuvar om lite på vår marknadsavdelning i syfte att vässa oss ytterligare för att bli mer av en specialistorganisation. Därför har vi nu gjort plats för en ny roll hos oss; Digital marknadsförare med fokus på grafisk design!

Du kommer att bli en del av ett tight gäng som leds av vår Marknadschef, Carolina, som står för ett stöttande ledarskap och som tror på att delegera ansvar snarare än specifika arbetsuppgifter. Teamet genomsyras av glädje, de brinner verkligen för vad de gör vilket märks i hela organisationen. De anammar snabbt nya trender och är ständigt på tårna. Samtidigt är de extremt fokuserade och har en stor portion driv.

Ett av marknadsavdelningens mål, ja man skulle nästan kunna kalla det deras existensberättigande, är att driva leadsgenerering med hjälp av Inbound Marketing-metoden. Det är också i detta arbete med fokus på grafisk design och digitala kanaler som mycket av dina arbetsuppgifter och ansvar kommer kretsa kring:


• Upprätthålla och stärka Orangos grafiska identitet och varumärke
• Grafisk produktion mot Orangos olika målgrupper, externt och internt, och kanaler utifrån satt varumärkesplattform och grafiska riktlinjer. Fokus på det digitala men även tryckt marknadsmaterial
• Ibland får du även hoppa in som vår fotograf som tar bilder för användning i artiklar och nyheter och dokumenterar evenemang av olika slag. Du kommer även producera filmat material
• Du hanterar och redigerar bilder du själv har tagit men letar också bilder hos bildbyråer för användning på webben, i sociala medier, i annonser, i nyheter och i samband med evenemang. I arbetet ingår även att bygga upp och underhålla en bildbank utifrån satt grafisk profil.
• Layout och design för annonser, nyhetsbrev, bilder, illustrationer, animeringar, skyltar, presentationer mm.
• Du blir Orangos expert på digitala kanaler och ansvarar för utveckling och underhåll av tex. webben och våra sociala kanaler. Du föreslår förbättringar, hänger med i trender och lär dig nya funktioner.
• Tillsammans med ansvariga kollegor sköter du utskick och skapar design för löpande nyhetsbrev mot våra olika målgrupper. Du ansvarar också för utförande av webinars och andra evenemang.
• Koordinera projekt tillsammans med interna och externa intressenter

 DU ERBJUDS


• Ett företag med ambition att bli branschens bästa arbetsplats med vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst företag där alla verkligen delar med sig av sin kunskap och är måna om att du ska blomstra hos oss
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att göra vilken bidragsfuskande politiker grön av avund

VI SÖKER DIG SOM:


• Har en relevant utbildning inom grafisk design/digital formgivning
• Har några års erfarenhet av att jobba med grafisk design och bildhantering
• Arbetar obehindrat i Adobe CC (Photoshop, Indesign och Illustrator), PowerPoint, Adoce Premier Pro eller liknande
• Har erfarenhet av att arbeta med webb, sociala medier och nyhetsbrev
• Har erfarenhet av att driva digitala marknadsföringsprojekt som riktar sig till olika målgrupper
• Har en god förmåga att uttrycka dig skriftligt och muntligt på svenska och engelska
• Har ett intresse för att arbeta med foto, film och enklare redigering och animering

Har du dessutom lite erfarenhet inom html, CSS och enklare webbprogrammering är det meriterande.

Som person förväntar vi oss givetvis att du har en kreativ förmåga med känsla för färg och form. Du sprider energi till din omgivning och tar gärna nya initiativ. Givetvis har du ett öga för detaljer och lämnar inget åt slumpen. Nyfikenhet är ett ord som troligen beskriver dig bra, och du tycker om att hålla dig ajour kring vad som är på gång både inom det grafiska men även inom branschen. Tjänsten ställer krav på att du är ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt.   

DET PRAKTISKA

Start: Förslagsvis 1 september, men vi är givetvis flexibla och anpassar oss efter eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, kontorstider, men även här är vi väldigt flexibla och utgår från att det ska fungera för alla parter

Placering: Vårt Malmökontor, tillika vårt huvudkontor

Sista ansökningsdag: 2/8

Frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen: Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se 

Med tanke på att tjänstens innehåll till stor del kretsar kring grafisk design, så förväntar vi oss att du lägger vikt vid detta i din ansökan, exempelvis genom att bifoga din portfolio.

Ansök nu

Digital marknadsförare med fokus på grafisk design

Grafisk formgivare
Läs mer Jul 3
Ta en titt på Orango.se och surfa runt lite. Gå in på vår blogg! Kanske även kolla in oss på LinkedIn och Instagram! Givetvis med ett granskande öga på det grafiska. Vad är bra? Vad skulle du kunna göra bättre? Det är bland annat dessa frågeställningar och mer därtill som du kommer jobba med i denna nya och spännande roll hos Orango.

OM TJÄNSTEN

Vi stuvar om lite på vår marknadsavdelning i syfte att vässa oss ytterligare för att bli mer av en specialistorganisation. Därför har vi nu gjort plats för en ny roll hos oss; Digital marknadsförare med fokus på grafisk design!

Du kommer att bli en del av ett tight gäng som leds av vår Marknadschef, Carolina, som står för ett stöttande ledarskap och som tror på att delegera ansvar snarare än specifika arbetsuppgifter. Teamet genomsyras av glädje, de brinner verkligen för vad de gör vilket märks i hela organisationen. De anammar snabbt nya trender och är ständigt på tårna. Samtidigt är de extremt fokuserade och har en stor portion driv.

Ett av marknadsavdelningens mål, ja man skulle nästan kunna kalla det deras existensberättigande, är att driva leadsgenerering med hjälp av Inbound Marketing-metoden. Det är också i detta arbete med fokus på grafisk design och digitala kanaler som mycket av dina arbetsuppgifter och ansvar kommer kretsa kring:


• Upprätthålla och stärka Orangos grafiska identitet och varumärke
• Grafisk produktion mot Orangos olika målgrupper, externt och internt, och kanaler utifrån satt varumärkesplattform och grafiska riktlinjer. Fokus på det digitala men även tryckt marknadsmaterial
• Ibland får du även hoppa in som vår fotograf som tar bilder för användning i artiklar och nyheter och dokumenterar evenemang av olika slag. Du kommer även producera filmat material
• Du hanterar och redigerar bilder du själv har tagit men letar också bilder hos bildbyråer för användning på webben, i sociala medier, i annonser, i nyheter och i samband med evenemang. I arbetet ingår även att bygga upp och underhålla en bildbank utifrån satt grafisk profil.
• Layout och design för annonser, nyhetsbrev, bilder, illustrationer, animeringar, skyltar, presentationer mm.
• Du blir Orangos expert på digitala kanaler och ansvarar för utveckling och underhåll av tex. webben och våra sociala kanaler. Du föreslår förbättringar, hänger med i trender och lär dig nya funktioner.
• Tillsammans med ansvariga kollegor sköter du utskick och skapar design för löpande nyhetsbrev mot våra olika målgrupper. Du ansvarar också för utförande av webinars och andra evenemang.
• Koordinera projekt tillsammans med interna och externa intressenter

 DU ERBJUDS


• Ett företag med ambition att bli branschens bästa arbetsplats med vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst företag där alla verkligen delar med sig av sin kunskap och är måna om att du ska blomstra hos oss
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att göra vilken bidragsfuskande politiker grön av avund

VI SÖKER DIG SOM:


• Har en relevant utbildning inom grafisk design/digital formgivning
• Har några års erfarenhet av att jobba med grafisk design och bildhantering
• Arbetar obehindrat i Adobe CC (Photoshop, Indesign och Illustrator), PowerPoint, Adobe Premiere Pro eller liknande
• Har erfarenhet av att arbeta med webb, sociala medier och nyhetsbrev
• Har erfarenhet av att driva digitala marknadsföringsprojekt som riktar sig till olika målgrupper
• Har en god förmåga att uttrycka dig skriftligt och muntligt på svenska och engelska
• Har ett intresse för att arbeta med foto, film och enklare redigering och animering

Har du dessutom lite erfarenhet inom html, CSS och enklare webbprogrammering är det meriterande.

Som person förväntar vi oss givetvis att du har en kreativ förmåga med känsla för färg och form. Du sprider energi till din omgivning och tar gärna nya initiativ. Givetvis har du ett öga för detaljer och lämnar inget åt slumpen. Nyfikenhet är ett ord som troligen beskriver dig bra, och du tycker om att hålla dig ajour kring vad som är på gång både inom det grafiska men även inom branschen. Tjänsten ställer krav på att du är ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt.   

DET PRAKTISKA

Start: Förslagsvis 1 september, men vi är givetvis flexibla och anpassar oss efter eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, kontorstider, men även här är vi väldigt flexibla och utgår från att det ska fungera för alla parter

Placering: Vårt Malmökontor, tillika vårt huvudkontor

Sista ansökningsdag: 2/8

Frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen: Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se 

Med tanke på att tjänstens innehåll till stor del kretsar kring grafisk design, så förväntar vi oss att du lägger vikt vid detta i din ansökan, exempelvis genom att bifoga din portfolio.

Ansök nu

Integrationsutvecklare Azure med ambition att bli Teamledare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 3
Innan bilen uppfanns ville folk ha snabbare hästar. Utan internet hade du läst det här på? ett före detta träd. Tiderna förändras och världen med den.

På Orango har vi länge predikat nyttan med djup branschkunskap och tydlig planering vid införande av affärssystem. Men vi har också? förnyat oss själva, genom att addera viktig spets inom E-handel, Data Analytics, Integration och Software Development. Med detta på? plats kan vi nu erbjuda ännu bredare kompetens och erfarenhet, som täcker upp större delen av D-365-plattformens möjligheter.

Nu har vi dessutom vuxit ännu mer och välkomnats in i Fellowmind-familjen. Tillsammans med våra 1250 europeiska kollegor kan vi leverera mer värde till våra kunder.

Orango satsar på Integration i Malmö!

Vi fortsätter att växa och är nu redo att starta upp ett integrationsteam på? vårt huvudkontor i Malmö. Därför söker vi nu dig som är taggad för nya spännande utmaningar där en av dem blir att sätta sig i förarsätet och vara med i bygget av ett nytt integrationsteam.

I din roll kommer du kombinerat med att bygga ett team arbeta med att utveckla integrationslösningar i Azure till våra kunders affärskritiska system. Du kommer givetvis kopplas in tidigt i kunddialogen för att säkerställa rätt lösning tillsammans med våra övriga leveransområden. Till din hjälp har du ett erfaret team i Jönköping som backar upp dig till 100%.

Du kommer att utveckla lösningar baserade på? Azure-teknologin såsom Logic Apps, Event Grid, Service Bus och API Management. Vi ser därför gärna att du kommit i kontakt med några av dessa tidigare alternativt har tidigare utvecklat lösningar med Microsoft BizTalk Server (eller annan plattform för den delen).

Vem söker vi?
Vi söker dig som älskar moln! Har du humor? Bra, då kommer du att trivas hos oss.

Den här annonsen riktar sig till dig som är utvecklare idag och har arbetat minst något år med integrationsutveckling, gärna i Azure, men det kan likväl vara någon annan plattform. Kanske arbetar du som konsult idag alternativt som utvecklare på ett produktbolag. Oavsett vilket så brinner du för ny teknik och tycker att den mänskliga interaktionen är lika viktig som det tekniska när det gäller att skapa hållbara lösningar.

Som person tror vi att du är nytänkande och vågar utmana både våra och våra kunders processer. Att ta initiativ och engagera personer i din omgivning är en självklarhet för dig. Givetvis förväntar vi oss att du värdesätter god kommunikation och är lyhörd. Språkligt talar och skriver du flytande på svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska. Då du kommer arbeta som konsult i flera projekt och med många kunder samtidigt är det avgörande att du är bra på att prioritera och att sätta strukturer som både du och andra kan arbeta utifrån.  

Givetvis är du en teamplayer, och har goda ledaregenskaper då vi vill att du på sikt axlar rollen som teamledare, men vi förväntar oss inte att du idag haft en sådan roll.

Och du, glöm inte...

Hos oss är vi jäkligt bra på? att ha riktigt roligt tillsammans, att vara innovativa, att fira våra framgångar och att visa tacksamhet för varandra. Med "tacksamhet" menar vi för övrigt inte det faktum att du varje månad får lön, och att du får fri tillgång till Orango-loggade pennor. Nej, det vi menar är att vi genuint uppskattar varandra för den hjälp vi ger varandra, för att vi stöttar varandra och att vi alla gör det lilla extra för att vi ska nå? vårt mål: att hjälpa våra kunder att blomstra. För oss är "medarbetarengagemang" inte bara något som skrevs på? en sliten Post-it-lapp på? en konferens för sju år sedan, utan något vi verkligen prioriterar. Faktum är att det är ett av våra 4 strategiska mål för hela Orango. Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid och prestationsbaserade löner. Vi tror på? att alla är vuxna människor och det gör att vi slipper en massa regler och pekpinnar. Vuxna människor är smarta. Och när de mot förmodan inte är det, så lär de av sina misstag (OBS: gäller även chefer...).

Det praktiska
Placeringsort: Malmö
Tjänsten kan innebära inslag av resor.
Start: enligt överenskommelse men vi har en ledig plats redan idag så vänta inte för länge.
Förutom en tillsvidareanställning erbjuder vi också? bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, sommartid och kollektivavtal.

Hur du ansöker:
Klicka på? knappen nedan ”ansök”.
Vi gör urval löpnade så vår rekommendation är att söka redan idag.
Har du frågor om tjänsten så kontakta Mathias Rehnström på? 0702–603974 eller rör det specifikt rekryteringsprocessen så hör av dig till Anders Larsson på 0736–448550

Vi ser framemot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Customer Success Manager till Orango

Key account manager
Läs mer Jun 4
”KAM, Business Manager, Affärsutvecklare. Ja, kärt barn har många namn! Vi har valt att kalla denna roll för just Customer Success Manager, för det är precis vad det handlar om; Att hjälpa våra kunder att blomstra genom att tillföra värde i varje enskild kontakt!” Så beskriver Jonas, Head of Sales & Business Development D365, kortfattat rollen. En egenskap han ofta återkommer till är disruptiv, och med det menar han att vi söker någon som vågar utmana och tänker i nya banor. Både när det gäller försäljning och affärsmodell men ännu viktigare i kundrelationerna. Att inte bara göra det som kunden förväntar sig, utan våga ifrågasätta, föreslå nya tillvägagångssätt och på sikt förändra processer och beteenden hos våra kunder för att hjälpa dem få ut fullt värde av sina investeringar i sin digitala affärsplattform. Målsättningen för varje interaktion med våra kunder är att den skapar värde och att vi bidrar till nya insikter som bidrar till våra kunders framgång.


OM ORANGO I ALLMÄNHET OCH ENTERPRISE I SYNNERHET
I takt med att vi på Orango har vuxit (ganska rejält dessutom) och Microsofts investeringar och distruption på marknaden (genom bland annat Dynamics 365 som affärsplattform) så ser vi hur komplexiteten i våra kundsamarbeten kontinuerligt växer och hur kundernas förväntningar på oss ökar. Vi har gått från att vara leverantör till strategisk partner, vilket vi givetvis älskar och eftersträvar.
Detta ställer även högre krav på oss, och därför utökar vi nu vårt affärsutvecklingsteam inom affärsområdet Enterprise. Vår utgångspunkt är Dynamics 365, Power Platform och industrilösningarna Annata 365 och cc|environmental services. Merparten av våra kunder investerar i plattformen för att få tillgång inte bara till ett ERP utan även de andra komponenterna i form av Sales, Field Service etc, men givetvis också de entiter som Microsofts Power Platform bidrar med.
Vår vertikala inriktning utgår från idén om att inte vara allt för alla, men vi har en befintlig kundbas i med verksamhet i flera olika branscher. De flesta återfinns inom Automotive & Heavy Equipment (Annata 365), tillverkande industri, Global Trade och Recycling (cc|environmental services).
Orangos tydliga Microsoft-strategi med vertikalt fokus har starkt bidragit till vår positiva utveckling och förra året utsågs vi till årets Dynamicspartner i Sverige av Microsoft.


HUR TROR VI ATT DU KAN BIDRA?
I rollen som Customer Success Manager kommer du att ansvara för våra befintliga kundsamarbeten och se till att de blomstrar. Eftersom rollen är ny finns det stora möjligheter att påverka dess utformning. Rollen är tänkt att bidra till att utveckla och förädla Orangos strategiska partnerskap med våra kunder och dess primära uppgift är att skapa mervärde genom att ha ett fokus på att ge våra kunders avkastning på sin investering i Dynamics 365 och Orango. Det kan ske genom att hjälpa kunden att öka nyttjandegraden av plattformen, få fler användare att ta del av potentialen som finns, medverka till att se möjligheter att optimera processer och säkert 100 ytterligare sätt. Det handlar helt enkelt om att tillföra ytterliga kundvärde och skapa mer ”recurring revenue”. Hela tiden med ett fokus på att öka det upplevda värdet av det vi levererar. När kunden får sina fakturor från Orango ska de direkt tänka; Wow, vad mycket jag fått för pengarna!
På många sätt kommer du även fungera som kundens förlängda arm in i Orangos verksamhet för att utveckla samarbetet ytterligare. Eller, för att använda ett uttjatat uttryck (läs floskel), spindeln i nätet, men det är precis vad det handlar om. Därför är ytterligare ett nyckelord för att lyckas i rollen kommunikation. Kommunikation med kund (på alla nivåer), kommunikation med kolleger (projektledare, verksamhetskonsulter, utvecklare), kommunikation med Microsoft och andra partners samt kommunikation med affärsområdets ledningsgrupp.


DU ERBJUDS
Ett företag med ambition att bli branschens bästa arbetsplats med vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande
En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
Ett prestigelöst gäng entreprenörer som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att göra vilken bidragsfuskande politiker grön av avundVEM VI SÖKER
Det här kan nog inte poängteras tillräckligt, rätt person för denna roll måste ha ett disruptivt förhållningssätt. Med det menar vi att du inteköper gamla sanningar, går i invanda fotspår och framför allt gör saker som du alltid gjort bara för att det funkar. Istället är du en person som ständigt fokuserar på utveckling och förbättring. Förändring är något du omfamnar! Du utmanar! Du är orädd! Kort och gott är du disruptiv!
Om din bakgrund tror vi att du:
Har erfarenhet av en roll som verksamhetsutvecklare, managementkonsult, processägare eller liknande roll, och då gärna kopplat till digitalisering och system
Har en affärsmässig approach. Nödvändigtvis har du inte arbetat renodlat med försäljning utan kanske fungerat som presale eller på annat sätt haft ett affärsmässigt ansvar och paketerat olika tjänster
Är van vid att kunna ta ett helikopterperspektiv/360-vy för att verkligen förstå kundens verksamhet

Givetvis är det meriterande om du kommer från ERP-världen, och ännu bättre om du har en bakgrund inom Dynamics. Dock inte avgörande! Viktigare än så är du som person och de personliga egenskaper du besitter och som vi eftersöker:
Ett stort inre driv och lägger vikt vid att skapa kundvärde och resultat
Kommunikativ, med förmågan att anpassa dig efter mottagaren
Proaktivitet och initiativförmåga. Du sitter helt enkelt inte och väntar utan tar actionDET PRAKTISKA
Start: Förslagsvis efter sommaren
Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här och utgår från att det ska fungera för alla parter
Placering: Malmö eller Stockholm. Då vi förespråkar en närhet till både kund och projektteam så kommer resor vara aktuella i rollen, även om mycket kan skötas på distans (inte minst i dessa tider)
Sista ansökningsdag: 21/6, men gå inte och dra på det.
Frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen: Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se
Förresten, vi skippar det personliga brevet i denna rekryteringsprocess! Istället kommer du få 3 frågor att besvara när du söker så lägg krutet på dessa istället.

Ansök nu

Projektledare Microsoft Dynamics 365

Projektledare, IT
Läs mer Jun 3
”-Lite som en VD!” Så beskriver Pernilla sin roll som Projektledare. En väldigt kort och koncis beskrivning av projektledarrollen hos oss på Orango, men samtidigt klockren! För det är precis vad det är. Som Projektledare så har du fullt resultatansvar och ansvarar för planering, genomförande uppföljning för dina projekt. Men än viktigare, du coachar och leder du ditt team så att de ges rätt förutsättningar att leverera. Du inspirerar, kommunicerar och får andra att växa i sina roller! Du hjälper våra kunder att lyckas och utvecklar deras verksamhet! Så tänker vi på Orango kring rollen som Projektledare, eller kort och gott; ”-Lite som en VD”   

OM TJÄNSTEN

I takt med att vi på Orango vuxit ser vi även att våra projekt vuxit ordentligt de senaste åren. Det gör i sin tur att våra projektteam ofta blir större, involverar flera olika roller och personer från våra kontor runt om i Sverige. 

Nu utökar med ytterligare en (minst!) Projektledare till vårt affärsområde Enterprise som jobbar med Microsoft Dynamics 365 för Finance and Operations. Vi ser även hur vi i projekten gått från att inte enbart prata ERP utan snarare prata plattform och där Microsoft molnplattform Dynamics 365 möjliggör för att oss att leverera en större bredd och med det ytterligare kundvärde.

I rollen som projektledare kommer du ha det huvudsakliga ansvaret för dina projekt från avtal och budget till planering, genomförande och uppföljning. Du leder och coachar en projektgrupp av specialister (alltifrån verksamhetskonsulter till utvecklare och lösningsarkitekter) och har ett kontinuerligt samarbete med olika parter och intressenter under projektets olika skeden. Ditt övergripande mål är att utveckla våra kunders affärsprocesser och dina kunskaper om kundens verksamhet blir avgörande för projektets effektivitet, kvalitet och inte minst - för ett fortsatt gott samarbete med kunden! I rollen som projektledare kommer du bland annat att driva kundmöten, leda och fördela arbetet samt planera och följa upp projektaktiviteter.

Ett nyckelord för att lyckas i rollen är kommunikation! Kommunikation med kund, kommunikation med projektgruppen, kommunikation med andra leverantörer och kommunikation med affärsområdets ledningsgrupp. Detta, inte minst då vi använder oss av agila metoder i våra projekt.

DU ERBJUDS


• Ett företag med ambition att bli branschens bästa arbetsplats med vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att göra vilken bidragsfuskande politiker grön av avund

 VI SÖKER DIG SOM:


• Idag har en roll som projektledare eller delprojektledare, alternativt som lösningsarkitekt, applikationskonsult eller motsvarande och som är redo att ta klivet upp i en roll som denna
• Har en bakgrund inom ERP antingen från konsultbranschen eller från kundsidan och exempelvis drivit en större implementering
• Har en god teknisk förståelse, men som samtidigt inte känner något behov av att gå in på detaljerna och pilla i det tekniska utan överlåter det till specialisterna
• Har erfarenhet av en agil projektmetodik
• Är proaktiv i ditt handlande
• Har en coachande ledarstil och är bra på att lyfta andras prestationer
• Har ett tydligt processtänk med stort intresse för verksamhet, affärsprocesser och flöden
• Är en fena på det kommunikativa och lätt för att anpassa dig efter mottagaren

Givetvis är det meriterande om du har en bakgrund inom Dynamics 365 Finance and Operations eller AX som det hette förr, men du kan likväl komma från annat håll (tänk BC/NAV, Jeeves, M3, Visma, IFS, SAP eller någon ISV-lösning)

DET PRAKTISKA

Start: Förslagsvis efter sommaren

Omfattning: Kontorstider, men vi är väldigt flexibla här utan utgår från att det ska fungera för alla parter

Placering: Malmö eller Stockholm. Då vi förespråkar en närhet till både kund och projektteam så kommer resor vara aktuella i rollen

Sista ansökningsdag: 18/6, men gå inte och dra på det.

Frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen: Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se 

Och du, glöm inte...
Hos oss är vi jäkligt bra på att ha riktigt roligt tillsammans, att vara innovativa, att fira våra framgångar och att visa tacksamhet för varandra. Med "tacksamhet" menar vi för övrigt inte det faktum att du varje månad får lön, och att du får fri tillgång till Orango-loggade pennor. Nej, det vi menar är att vi genuint uppskattar varandra för den hjälp vi ger varandra, för att vi stöttar varandra och att vi alla gör det lilla extra för att vi ska nå vårt mål: att hjälpa våra kunder att blomstra. För oss är "medarbetarengagemang" inte bara något som skrevs på en sliten Post-it-lapp på en konferens för sju år sedan, utan något vi verkligen prioriterar. Faktum är att det är ett av våra 4 strategiska mål för hela Orango.

Ansök nu

Verksamhetsnära Systemutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 25
First things first! Är du en hardcore kodknackare med hackerdrömmar som bara beblandar sig med de där riktigt tuffa tankenötterna? I så fall kan du sluta läsa direkt, för då är du troligen inte den vi söker! Är du däremot den där utvecklaren som bryr sig om vad din kod faktiskt gör och vilket värde den tillför till verksamheten? Då ska du definitivt läsa vidare! 

OM TJÄNSTEN

Vi på Orango fortsätter att växa och behöver nu utöka med ytterligare en (minst!) utvecklare till vårt affärsområde Enterprise som jobbar med framförallt ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 för Finance and Operations. Som utvecklare hos oss kommer ditt fokus vara att hjälpa våra kunder att förbättra och utveckla sina affärsprocesser, bland annat genom integrationer mellan olika system, funktionella anpassningar eller byggas nya kundunika lösningar. Du kommer vara med tidigt i projekten, vara delaktig i kundmöte och bidra med din expertishjälp i analysfasen samt under hela projektets livscykel tillsammans med övriga kolleger. Att mycket av det vi jobbar med sker i molnet behöver vi nog inte påpeka.

Språkmässigt sker utvecklingen i X++, vilket du antagligen inte hört talas om (om du nu inte råkat jobbat med just ERP-utveckling tidigare). Men kort kan man säga att det är ett objektorienterat språk som har stora likheter med C# och utvecklingen sker i en modern .netmiljö. Då det handlar om ERP, vilket innebär en hel del transaktioner, så blir databaserna givetvis en central del i ditt arbete.

Den stora utmaningen i denna roll skulle vi inte säga är det rent kodmässiga, utan snarare att översätta kundernas behov i verkliga lösningar. Det är också här det roliga ligger; att på ett effektivt sätt se hur du i ditt arbete bidrar till konkreta värden i våra kunders verksamhet vilket kan innebära allt ifrån ett minskat antal knapptryckningar för deras ekonomiavdelning till ett optimerat logistikflöde.

Så här beskriver Johan (din framtida kollega) vad han tycker är roligast med rollen:

”Den speciella mixen mellan teknik och kundkontakt. Friheten att tillsammans med kunden utforma lösningen är det som får mig att verkligen älska mitt jobb!”

DU ERBJUDS


• Ett företag med ambition att bli branschens bästa arbetsplats med vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att göra vilken bidragsfuskande politiker grön av avund

 VI SÖKER DIG SOM:


• Idag arbetar som utvecklare, och kanske gjort det 1-2 år, men känner att det saknas något, kanske just det här att du inte riktigt ser nyttan av det som din kod gör eller att du saknar den där nära kundkontakten
• Har ett intresse för verksamhet, affärsprocesser och flöden
• Har en teknisk utbildning från universitet, kanske inom Datateknik, Informations- och kommunikationsteknik, Teknisk fysik eller motsvarande
• Är analytisk och lätt för att omsätta problem i konkreta lösningar
• Har ett stort engagemang och drivkraft för det du tar dig an
• Har en god samarbetsförmåga och är en teamplayer ut i fingerspetsarna

Att du inte tidigare arbetat med X++ ser vi inte som något hinder, så länge du är villig att lära, så kommer vi ge dig förutsättningarna att bli riktigt vass! Däremot tror vi att du har erfarenhet av något objektorienterat språk och har koll på databaser.

DET PRAKTISKA

Start: Förslagsvis efter sommaren

Omfattning: Heltid, kontorstider, men vi är väldigt flexibla här utan utgår från att det ska fungera för alla parter

Sista ansökningsdag: 30/4, men gå inte och dra på det

Frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen: Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se 

Och du, glöm inte...
Hos oss är vi jäkligt bra på att ha riktigt roligt tillsammans, att vara innovativa, att fira våra framgångar och att visa tacksamhet för varandra. Med "tacksamhet" menar vi för övrigt inte det faktum att du varje månad får lön, och att du får fri tillgång till Orango-loggade pennor. Nej, det vi menar är att vi genuint uppskattar varandra för den hjälp vi ger varandra, för att vi stöttar varandra och att vi alla gör det lilla extra för att vi ska nå vårt mål: att hjälpa våra kunder att blomstra. För oss är "medarbetarengagemang" inte bara något som skrevs på en sliten Post-it-lapp på en konferens för sju år sedan, utan något vi verkligen prioriterar. Faktum är att det är ett av våra 4 strategiska mål för hela Orango. Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid och prestationsbaserade löner. Vi tror på att alla är vuxna människor och det gör att vi slipper en massa regler och pekpinnar. Vuxna människor är smarta. Och när de mot förmodan inte är det, så lär de av sina misstag (OBS: gäller även chefer...).

Ansök nu

Projektledare Microsoft Dynamics 365

Projektledare, IT
Läs mer Mar 26
”-Lite som en VD!” Så beskriver Pernilla sin roll som Projektledare. En väldigt kort och koncis beskrivning av projektledarrollen hos oss på Orango, men samtidigt klockren! För det är precis vad det är. Som Projektledare så har du fullt resultatansvar och ansvarar för planering, genomförande uppföljning för dina projekt. Men än viktigare, du coachar och leder du ditt team så att de ges rätt förutsättningar att leverera. Du inspirerar, kommunicerar och får andra att växa i sina roller! Du hjälper våra kunder att lyckas och utvecklar deras verksamhet! Så tänker vi på Orango kring rollen som Projektledare, eller kort och gott; ”-Lite som en VD”   

OM TJÄNSTEN

I takt med att vi på Orango vuxit ser vi även att våra projekt vuxit ordentligt de senaste åren. Det gör i sin tur att våra projektteam ofta blir större, involverar flera olika roller och personer från våra kontor runt om i Sverige. 

Nu utökar med ytterligare en (minst!) Projektledare till vårt affärsområde Enterprise som jobbar med Microsoft Dynamics 365 för Finance and Operations. Vi ser även hur vi i projekten gått från att inte enbart prata ERP utan snarare prata plattform och där Microsoft molnplattform Dynamics 365 möjliggör för att oss att leverera en större bredd och med det ytterligare kundvärde.

I rollen som projektledare kommer du ha det huvudsakliga ansvaret för dina projekt från avtal och budget till planering, genomförande och uppföljning. Du leder och coachar en projektgrupp av specialister (alltifrån verksamhetskonsulter till utvecklare och lösningsarkitekter) och har ett kontinuerligt samarbete med olika parter och intressenter under projektets olika skeden. Ditt övergripande mål är att utveckla våra kunders affärsprocesser och dina kunskaper om kundens verksamhet blir avgörande för projektets effektivitet, kvalitet och inte minst - för ett fortsatt gott samarbete med kunden! I rollen som projektledare kommer du bland annat att driva kundmöten, leda och fördela arbetet samt planera och följa upp projektaktiviteter.

Ett nyckelord för att lyckas i rollen är kommunikation! Kommunikation med kund, kommunikation med projektgruppen, kommunikation med andra leverantörer och kommunikation med affärsområdets ledningsgrupp. Detta, inte minst då vi använder oss av agila metoder i våra projekt.

DU ERBJUDS


• Ett företag med ambition att bli branschens bästa arbetsplats med vår värdegrund OPEN – Omtänksamhet, Proffsighet, Engagemang och Nytänkande
• En roll där du är med och gör skillnad! På riktigt! Varje dag!
• Ett prestigelöst gäng som verkligen delar med sig av sin kunskap och är mån om att du ska blomstra hos oss
• Ett friskvårdsbidrag som är stort nog att göra vilken bidragsfuskande politiker grön av avund

 VI SÖKER DIG SOM:


• Idag har en roll som projektledare eller delprojektledare, alternativt som lösningsarkitekt, applikationskonsult eller motsvarande och som är redo att ta klivet upp i en roll som denna
• Har en bakgrund inom ERP antingen från konsultbranschen eller från kundsidan och exempelvis drivit en större implementering
• Har en god teknisk förståelse, men som samtidigt inte känner något behov av att gå in på detaljerna och pilla i det tekniska utan överlåter det till specialisterna
• Har erfarenhet av en agil projektmetodik
• Är proaktiv i ditt handlande
• Har en coachande ledarstil och är bra på att lyfta andras prestationer
• Har ett tydligt processtänk med stort intresse för verksamhet, affärsprocesser och flöden
• Är en fena på det kommunikativa och lätt för att anpassa dig efter mottagaren

Givetvis är det meriterande om du har en bakgrund inom Dynamics 365 Finance and Operations eller AX som det hette förr, men du kan likväl komma från annat håll (tänk BC/NAV, Jeeves, M3, Visma, IFS, SAP eller någon ISV-lösning)

DET PRAKTISKA

Start: Förslagsvis efter sommaren

Omfattning: Kontorstider, men vi är väldigt flexibla här utan utgår från att det ska fungera för alla parter

Placering: Malmö eller Stockholm. Då vi förespråkar en närhet till både kund och projektteam så kommer resor vara aktuella i rollen

Sista ansökningsdag: 30/4, men gå inte och dra på det.

Frågor kring tjänsten/rekryteringsprocessen: Anders Larsson, Talent Acquisition Manager, anders.bj.larsson@orango.se 

Och du, glöm inte...
Hos oss är vi jäkligt bra på att ha riktigt roligt tillsammans, att vara innovativa, att fira våra framgångar och att visa tacksamhet för varandra. Med "tacksamhet" menar vi för övrigt inte det faktum att du varje månad får lön, och att du får fri tillgång till Orango-loggade pennor. Nej, det vi menar är att vi genuint uppskattar varandra för den hjälp vi ger varandra, för att vi stöttar varandra och att vi alla gör det lilla extra för att vi ska nå vårt mål: att hjälpa våra kunder att blomstra. För oss är "medarbetarengagemang" inte bara något som skrevs på en sliten Post-it-lapp på en konferens för sju år sedan, utan något vi verkligen prioriterar. Faktum är att det är ett av våra 4 strategiska mål för hela Orango.

Ansök nu

Junior affärssystemkonsult inom ekonomi

Affärskonsult, IT
Läs mer Jun 17
Orango består av fyra affärsområden och ett av dessa är Bison. När det kommer till affärssystem så är Bison ett kraftfullt, intuitivt och flexibelt sådant för medelstora och stora företag inom parti- och detaljhandeln. Systemet innehåller moduler för försäljning, inköp, lagerhantering, tillverkning, ekonomi och BI. Bison är ett affärssystem som är till för företag som vill att affärssystemet ska anpassas efter verksamheten och inte tvärt om. Ett kvitto på detta är att Bison i våras vann priset som ”Sveriges bästa affärssystemsprojekt under föregående år” för deras implementation hos en kund inom branschen Frukt och Grönt. Just nu utökar vi teamet och söker en junior affärssystemkonsult som kommer att få utvecklas i en roll inom ekonomi.Motiveras du av att påverka, ha frihet under ansvar samt söker en arbetsplats med rejält högt i tak? Är du intresserad av affärssystem, en konsultativ roll, är en höjdare på kommunikation och är nyfiken på hur du genom din kompetens inom ekonomi kan få våra kunder att blomstra?  Orango är i en expansiv fas och behöver dig på den fortsatta resan. Vi är ett nytänkande företag som värdesätter professionella och engagerade medarbetare. Här finns verkligen utvecklingsmöjligheter för dig som trivs med ansvar och har ett gott självledarskap och ett genuint engagemang. Vi hoppas du vill bli en del av vårt team! Om tjänstenDu kommer i rollen som Junior affärssystemkonsult agera i en rådgivande roll hos våra kunder. Du kommer ingå i olika kundteam där vi tillsammans jobbar för att skapa optimala kundanpassade lösningar och där du kommer ansvara för den stödjande dialogen med våra kunder vad gäller ekonomisk specialistkompetens.I din roll arbetar du nära kunderna för att hitta lösningar som utvecklar och effektiviserar deras arbete i affärssystemen utifrån ett ekonomiskt perspektiv vad gäller processer, flöden och regelverk. På Orango har vi en hög närvaro på plats hos våra kunder, vilket innebär att du troligen befinner dig ute på plats hos kund några dagar per vecka och du kommer arbeta i ett par parallella projekt åt gången. Projekten kan vara av större karaktär men du kan även delta i flera mindre projekt parallellt. Du kommer att tillhöra vårt omtyckta Bison-team som finns representerade i Malmö. Teamet består idag av tjugotalet medarbetare med spridda kompetenser som projektledare, lösningsarkitekter och systemutvecklare samt två Team Leaders som du även kommer rapportera till.Som Junior affärssystemkonsult inom ekonomi kommer du bland annat att:Bistå våra kunder med ekonomisk specialistkompetens Delta i implementationsprojekt Arbeta i en konsultativ roll på plats ute hos våra kunder Din bakgrundFör att lyckas i rollen tror vi att du har en passion och ett genuint intresse för ekonomi, flöden, processer och ständigt förbättringsarbete. Du har en högskoleutbildning som civilekonom eller motsvarande och kanske något eller några års erfarenhet av arbete i ett affärssystem. Det absolut viktigaste är din drivkraft och ambition att utvecklas i en rådgivande roll med fokus på hur system kan påverka ekonomiska flöden i olika verksamheter. För att lyckas hos våra kunder behöver du ha en god generell förståelse för olika verksamheter och deras processer och flöden. För att kunna leverera en optimal lösning inom affärssystem krävs det att du är nyfiken, analytisk och har förmågan att snabbt sätta dig in i de olika förutsättningar som råder. Om du har erfarenhet av olika ERP-system eller programmering så är det meriterande, men inget krav. Problemlösning är något som utmanar dig och där du får nytta av ditt analytiska och logiska tänkande. Du trivs i en roll som ställer krav på dina förmågor att såväl analysera kundernas behov som att arbeta strukturerat. Eftersom du hjälper våra kunder utefter deras behov söker vi dig som har obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska, i både skrift och tal.Personliga egenskaperVi är ett nytänkande bolag som är under kontinuerlig utveckling och vi söker därför dig som har förmågan, intresset och kreativiteten för att utmana våra processer! Vi söker dig som är driven, har ett analytiskt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Tillsammans med dina kollegor driver du Orangos utveckling genom att ta initiativ, inspirera och engagera. Du bygger förtroende för vår verksamhet genom att vara lyhörd gentemot såväl kunder som kollegor. Du värdesätter god kommunikation samt har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsflöden och system. Du är en prestigelös lagspelare med stark teamkänsla. Med din expertis kommer du att ha en stor möjlighet att påverka och du trivs i en roll med stort eget ansvar och där du jobbar nära både kollegor och kunder. Vi erbjuderDu blir del av en mycket god arbetsmiljö där det sker en spännande och utmanande tillväxtresa! Vi tror på frihet under ansvar vilket gör att du har stor möjlighet att själv påverka. Teamet du kommer att ingå i har en intressant och framgångsrik mix av unga och äldre. Det är viktigt att vi har kul på jobbet och vi arbetar i roliga projekt- vårt hårda arbete och våra segrar firas alltid! Vi vill växa och expandera – vi vill framåt! Medarbetarna är det viktigaste vi har och de är dem som gör att vi lyckas. Vi har högt i tak, och ställer upp för varandra. Här gäller grupp och team-insatser! Förutom en tillsvidareanställning erbjuder vi bland annat sommartid, generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtal samt gemensam frukost en gång i veckan. Tjänsterna är placerade på Orangos kontor i Malmö. Tillträde sker enligt överenskommelse. AnsökanDu ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande varvid vi därför rekommenderar dig att söka snarast möjligt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.Vid frågor om rekryteringsprocessen eller annat vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Sebrén på 072-180 11 94 eller Linda Billstrand på 0732-00 57 56.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior affärssystemkonsult inom systemutveckling

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 17
Orango består av fyra affärsområden och ett av dessa är Bison. När det kommer till affärssystem så är Bison ett kraftfullt, intuitivt och flexibelt sådant för medelstora och stora företag inom parti- och detaljhandeln. Systemet innehåller moduler för försäljning, inköp, lagerhantering, tillverkning, ekonomi och BI. Bison är ett affärssystem som är till för företag som vill att affärssystemet ska anpassas efter verksamheten och inte tvärt om. Ett kvitto på detta är att Bison i våras vann priset som ”Sveriges bästa affärssystemsprojekt under föregående år” för deras implementation hos en kund inom branschen Frukt och Grönt. Just nu utökar vi teamet och söker en junior affärssystemkonsult som kommer att få utvecklas i en roll inom systemutveckling. Motiveras du av att påverka, ha frihet under ansvar samt söker en arbetsplats med rejält högt i tak? Är du tekniskt intresserad, en höjdare på kommunikation och är nyfiken på hur du genom din tekniska kompetens kan få våra kunder att blomstra? Orango är i en expansiv fas och behöver dig på den fortsatta resan. Vi är ett nytänkande företag som värdesätter professionella och engagerade medarbetare. Här finns verkligen utvecklingsmöjligheter för dig som trivs med ansvar och har ett gott självledarskap och ett genuint engagemang. Vi hoppas du vill bli en del av vårt team!Om tjänstenDu kommer i rollen som Junior affärssystemkonsult att successivt få mer och mer ansvar gällande lämpliga tekniska lösningar för våra kunder. Du ingår i olika kundteam och din vardag kommer präglas av både förvaltnings- och implementationsprojekt. I kundteamen jobbar vi tillsammans för att skapa optimala kundanpassade lösningar och du kommer ansvara för den tekniska utvecklingen och att skräddarsy denna i nära samarbete med kundföretaget, projektledare och övriga teammedlemmar. På Orango har vi en hög närvaro på plats hos våra kunder, vilket innebär att du troligen befinner dig ute på plats hos kund några dagar per vecka och du kommer arbeta i ett par parallella projekt åt gången. Projekten kan vara av större karaktär men du kan även delta i flera mindre projekt parallellt. Du kommer att tillhöra vårt omtyckta Bison-team som finns representerade i Malmö. Teamet består idag av tjugotalet medarbetare med spridda kompetenser som projektledare, lösningsarkitekter och systemutvecklare samt två Team Leaders som du även kommer rapportera till. Som Junior affärssystemkonsult inom systemutveckling kommer du bland annat att:Utveckla och ansvara för kundanpassade tekniska lösningarDelta i implementationsprojektArbeta i en konsultativ roll på plats ute hos våra kunder Din bakgrundFör att lyckas i rollen som Junior affärssystemkonsult tror vi att du har en passion och ett genuint intresse för teknik och programmering. Du har förmodligen en högskoleutbildning inom teknik/IT eller motsvarande men det absolut viktigaste är din drivkraft och ambition att utvecklas inom programmering och systemutveckling. Kanske har ditt intresse för programmering inneburit intressanta sidoprojekt/engagemang under studierna eller så har du något eller några års erfarenhet i rollen som utvecklare. För att lyckas hos våra kunder behöver du ha en god generell förståelse för olika verksamheter och deras processer och flöden. För att kunna leverera en optimal teknisk lösning inom affärssystem krävs det att du är nyfiken, analytisk och har förmågan att snabbt sätta dig in i de olika förutsättningar som råder. Om du har erfarenhet av olika ERP-system så är det meriterande, men inget krav. Eftersom du hjälper våra kunder utefter deras behov söker vi dig som har obehindrade språkkunskaper i såväl svenska som engelska, i både skrift och tal.Personliga egenskaperVi är ett nytänkande bolag som är under kontinuerlig utveckling och vi söker därför dig som har förmågan, intresset och kreativiteten för att utmana våra processer! Vi söker dig som är driven, har ett analytiskt förhållningssätt samt motiveras av tydliga mål och resultat. Tillsammans med dina kollegor driver du Orangos utveckling genom att ta initiativ, inspirera och engagera. Du bygger förtroende för vår verksamhet genom att vara lyhörd gentemot såväl kunder som kollegor. Du värdesätter god kommunikation samt har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsflöden och system. Du är en prestigelös lagspelare med stark teamkänsla. Med din tekniska expertis kommer du att ha en stor möjlighet att påverka och du trivs i en roll med stort eget ansvar och där du jobbar nära både kollegor och kunder. Vi erbjuderDu blir del av en mycket god arbetsmiljö där det sker en spännande och utmanande tillväxtresa! Vi tror på frihet under ansvar vilket gör att du har stor möjlighet att själv påverka. Teamet du kommer att ingå i har en intressant och framgångsrik mix av unga och äldre. Det är viktigt att vi har kul på jobbet och vi arbetar i roliga projekt- vårt hårda arbete och våra segrar firas alltid! Vi vill växa och expandera – vi vill framåt! Medarbetarna är det viktigaste vi har och de är dem som gör att vi lyckas. Vi har högt i tak, och ställer upp för varandra. Här gäller grupp och team-insatser! Förutom en tillsvidareanställning erbjuder vi bland annat sommartid, generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtal samt gemensam frukost en gång i veckan. Tjänsterna är placerade på Orangos kontor i Malmö. Tillträde sker enligt överenskommelse. AnsökanDu ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande varvid vi därför rekommenderar dig att söka snarast möjligt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.Vid frågor om rekryteringsprocessen eller annat vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Sebrén på 072-180 11 94 eller Linda Billstrand på 0732-00 57 56.Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sökes: Sveriges trevligaste ekonomiassistent!

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 22
En av många roliga saker med att vara en del av Orangos familj är att vi hela tiden växer, och förändras. För oss som jobbar här innebär det att vi hela tiden har förmånen att utvecklas och att lära oss nya saker. Men det innebär också att vi ständigt behöver fylla på med nya familjemedlemmar, och nu är det dags för vår ekonomiavdelning att ta emot en ekonomiassistent som blir ekonomiavdelningens sjätte medlem! Som ekonomiassistent kommer du att ansvara för kund- och leverantörsreskontra, sköta löpande bokföring och vara delaktig i bokslutsarbetet. Övriga arbetsuppgifter innefattar löneadministration, hantering av leasingbilar, skapa rapporter och registervård. Det innebär att du kommer att ha många kontaktytor både inom- och utanför bolaget. Eftersom vi hela tiden växer kommer även din roll att förändras framåt, vilket gör att du behöver känna ett intresse av att utvecklas. Det innebär också att du – tillsammans med oss andra – kommer att behöva arbeta med att både sätta upp nya rutiner och att förfina befintliga. Som chef får du vår supertrevliga redovisningschef Louise! Hon har den där unika förmågan att både brinna för att skapa mervärde till våra affärsområden och att vara uppslagsbok när det gäller redovisnings-och skattefrågor. Hon är jäkligt duktig på att förklara "varför", men låter "hur" vara upp till dig att lösa så du slipper en massa fingrar i dina syltburkar. Klassisk Orango style. Lite såhär tror vi att du ärDu tycker att problem är till för att lösas, och inser att världen hela tiden förändras vilket gör att det ständigt dyker upp nya utmaningar som behöver hanteras.  Du är noggrann och känner absolut ingen skam över att i all hemlighet sortera om vänners böcker i bokhyllan i bokstavsordning när alla andra samlas i köket efter middagen Du kan din redovisning på dina fem fingrar och har också ett intresse för uppföljning Du är en fena på Excel men använder inte det som pseudonym för "ekonomisystem" Du har ett systemintresse som är stort nog för att dina kollegor ser dig som arbetsplatsens egen hacker Detta får du hos ossVäldigt mycket flexibilitet och frihet, och inte en massa korkade policies En massa roliga, smarta, förlästa, skojiga, nördiga och glada kollegor i en salig blandning från 24 till 68 år Prestigelöshet där alla hjälps åt Bra förmåner, inklusive ett friskvårdsbidrag som gjort vilken bidragsfuskande politiker som helst grön av avund Din bakgrundDu har erfarenhet av någon form av motsvarande roll sedan tidigare Du har en grundläggande utbildning inom ekonomi, t.ex. från gymnasiet eller fräsig KY-utbildning eller något sådant. Det är meriterande om du har jobbat i något av de större ekonomisystemen som finns på marknaden, gärna Microsoft Dynamics NAV som vi själva kör Och du, glöm inte...Hos oss är vi jäkligt bra på att ha riktigt roligt tillsammans, att vara innovativa, att fira våra framgångar och att visa tacksamhet för varandra. Med "tacksamhet" menar jag för övrigt inte det faktum att du varje månad får lön, och att du får fri tillgång till Orango-loggade pennor. Nej, det jag menar är att vi genuint uppskattar varandra för den hjälp vi ger varandra, för att vi stöttar varandra och att vi alla gör det lilla extra för att vi ska nå vårt mål: att hjälpa våra kunder att blomstra. För oss är "medarbetarengagemang" inte bara något som skrevs på en sliten Post-it-lapp på en konferens för sju år sedan, utan något vi verkligen prioriterar. Faktum är att det är ett av våra 4 strategiska mål för hela Orango. Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid och prestationsbaserade löner. Vi tror på att alla är vuxna människor och det gör att vi slipper en massa regler och pekpinnar. Vuxna människor är smarta. Och när de mot förmodan inte är det, så lär de av sina misstag (OBS: gäller även chefer...). PlaceringsortKalendegatan 26 i MalmöStartdatumFrån 20/8 och framåt Din ansökanVi behandlar alla ansökningar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Observera att din ansökan måste skickas in via ansökningslänken i annonsen på vår hemsida. Har du frågor om tjänsten? Ring eller maila Louise på 076-0019888 eller louise.norrving@orango.se

Ansök nu

Sökes: student som vill bli vår Trivselminister

Kontorsreceptionist
Läs mer Dec 24
Har du alltid drömt om att bli chef över 4 stycken diskmaskiner och kunna beordra dem till vilket diskprogram som helst? Triggas du av att få folk runt omkring dig att le hela dagarna? Är du en student som suktar du efter ett lukrativt extrajobb där du kan läsa kurslitteratur i smyg? Då tycker jag att du ska söka jobbet som Trivselminister hos Orango!

 I januari 2019 flyttar vi in i våra nya lokaler mittemot Hansacompagniet i Malmö, och vi är superpeppade! Här får vi 1.400 kvadratmeter till våra 70 Malmö-konsulter, och JÄKLAR vad vi ska jobba, ha möten, dricka kaffe, ha Nerf-krig, dra slappa ordvitsar, high-fajva varandra i korridoren, ha workshops med kunder, fika, sitta och chilla på takterrassen och en massa annat. Men, det kommer aldrig att funka utan dig. HELT ärligt alltså. För vem sjutton ska hålla ordning på oss?! Vem ska sitta i receptionen och ta emot besök? Vem ska se till att konferensrummen inte ser ut som kom-och-hjälp-mig-att-dö? Vem ska likt en svartklädd ninja se runt hörnet hela tiden och vara där och fylla på kaffe i kaffemaskinerna och se till att det aldrig är slut på papper i skrivaren? Vem i hela världen ska fylla på kylen i loungen i entrén så att kunder på besök direkt kan serveras en kall dricka, kaffe eller en perfekt skakad (inte rörd) Dry Martini? Eller ja, det sistnämnde vetisjutton om Arbetsmiljöverket skulle godkänna, men tanken är god. RIKTIGT god. Och vem ska förresten agera roddare till våra konsulter, d.v.s. snabbt som en slipad IT-säljare i en på tok för tight kostym två dagar innan kvartalsbokslutet kunna springa ut på stan och hämta rykande färska kanelbullar till ett viktigt kundmöte, eller köpa en förlängningssladd till en förvirrad, sömndrucken kollega som inte hunnit själv p.g.a. skrikiga barn som varit svårlämnade på dagis? Jo, det är du :-)

Lite såhär tror vi att du är

Förmodligen är du student som pluggar till ekonom, ingenjör, HR, Service Management eller nåt sånt.

Du får en smygande känsla av panik och kraftiga tecken på migrän när mobilens batteri visar mindre än 80% laddning

I all hemlighet sorterar du om vänners böcker i bokhyllan i bokstavsordning när alla andra samlas i köket efter middagen

Du tycker att det enda som egentligen är coolt med filmen ”Under Siege 2”, förutom när Steven Seagal visar vilken jäkla king han är på kastkniv, är citatet ”Assumption is the mother of all f*ckups”.

Du får hjärtklappning, svimningskänslor och blodsmak i munnen så fort en av stolarna i ett konferensrum sticker ut lite för långt och bryter den övriga symmetrin av perfekt uppradade geometriska figurer

Du inser vikten av att varje dag raida Bossar i ”The Division” på vårt Playstation med motiveringen att ”Vi MÅSTE ju se till att allt funkar, tänk på kunderna!” 
Såhär lirar vi

Du vill vara hos oss 2-3 dagar per vecka mellan 9-15 ungefär, och du vill göra det 6-12 månader. Ja, alltså, om du är nån sorts wizkid som glider igenom studierna på en räkmacka i majonäshavet och känner att du vill vara hos oss 5 dagar i veckan är det såklart också helt OK.

Vi är superflexibla så vi pusslar med dina timmar när du har tentor, ex-jobb osv.

Du får 130 spänn i timmen.

Spelar du korten rätt och nästlar in dig hos HR-avdelningen kan du helt GRATIS printa PM och andra skolarbeten på vår skrivare.

Vi har takterrass!

Vi har en väldigt avslappnad inställning till vad du kallar den här tjänsten i ditt CV. Så länge du inte skriver ”VD” kan du kalla dig ”Head of Customer Experience”, ”Vice President Facility Management” eller nåt annat kreativt som faller dig i smaken. Fire away!
Dessutom är kontoret fullt av en massa förlästa akademiker, så du kan få gratis läxhjälp förutsatt att du står ut med timmeslånga, föreläsningslika utläggningar kring reporäntan, Gordons formel, Mintzbergs mossiga organisationsmetaforer, Monty Hall-problemet eller vad det nu är du behöver hjälp med.

Lite kring det praktiska

Datum för att tillträda tjänsten är ca. 1/3 2019. VI kan tyvärr inte ta emot dig tidigare, men är du rätt person kan vi vänta några veckor till.

Placeringsort är Malmö

Sista ansökningsdag är 30/1 2019, men du, gå inte och dra på det. Jag läser alla ansökningar löpande, och du vill väl inte bli omnämnd som ”Mr. Sista Dagen” på vårarekryteringsmöten?
Har du frågor om tjänsten? Maila hr@orango.se

Ansök nu