Rubino Rekrytering AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Rubino Rekrytering AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Försäljningsingenjör VVS, Gebwell Södra Sverige

Utesäljare
Läs mer Dec 14
Gebwell söker en Försäljningsingenjör VVS Värmepumpar/Fjärrvärme - Södra Sverige

t=6s
Gebwell växer och söker nu dig som vill driva och ansvara för det södra distriktet avseende område Värmepumpar och lösningar inom Fjärrvärme. Gebwell är en ledande och heltäckande leverantör som säljer och marknadsför värmeväxlare, värmepumpar och tankar, och är specialister på miljövänliga lösningar för uppvärmning och nedkylning. Läs mer på www.gebwell.se.

Tjänsten innebär i huvudsak att driva och utveckla försäljningen på distriktet Skåne, Blekinge och Halland. Rätt person kommer att få arbeta med produkter som ligger i framkant tekniskt samt genom ett hållbart miljötänk få vara med att påverka vår framtid positivt. Du förväntas driva försäljningen mot befintliga och nya kunder på distriktet och våra kunder är i första hand, vvs-installatörer, vvs-konsulter, fastighetsägare och återförsäljare. Vårt erbjudande är oftast skräddarsydda lösningar varför vi förväntar oss att du är van vid att sälja lösningar som är anpassade efter kundens krav och förväntningar med långsiktiga relationer som bas för samarbetet. Du kommer till en organisation med en stark support, en kommande digital plattform för att underlätta för våra kunder samt produkter i toppklass i ryggen och du rapporterar direkt till vår VD.Vi söker dig som har en liknande bakgrund inom området sedan tidigare med en bred förståelse tekniskt samt ett väl utvecklat nätverk på distriktet för att kunna få en bra start i rollen. Du är affärsmässigt driven och självgående i rollen och triggas av att få vara med att bygga och öka försäljningen på ditt distrikt. Du gillar att anta en utmaning och att utvecklas med dina resultat och företagets framgångar, du är en god lagspelare och vill ta en plats i teamet. Du har körkort och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och kan resa i tjänsten.

Din roll kommer att vara en viktig pusselbit i vår organisation och rätt person kommer att få vara med på en spännande resa där Gebwells ambitioner är höga och utmanande. Vi erbjuder en marknadsmässig fast månadslön och tjänstebil alt. milersättning.

Ansöker gör du genast om du känner att rollen är rätt för dig då vi behöver tillsätta tjänsten snarast, dock senast 15 jan 2022.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

(KEY) ACCOUNT MANAGER

Key account manager
Läs mer Maj 5
Forenom
Our purpose is to make your stay easy, so you can feel at home. We combine the ease of hotel services with the comfort and freedom that an apartment provides. We provide solutions for modern travelling that always bring value for your money.

We are Nordic regions leading serviced apartment provider with a strong focus on business customers. We offer over 6500 serviced apartments and aparthotel and hostel rooms in all major Scandinavian cities, accommodating over 100 000 travellers every year.

DESCRIPTION OF ROLE

Key) Account Manager is an end-to-end sales role, starting from prospecting to cash collection. You will be responsible of managing and growing Forenom’s existing clients as well as acquiring new clients. The Account Manager works towards and reaches or exceeds mutually agreed targets, is constantly in search of and closing new opportunities, takes care of client satisfaction and communicates clients’ needs and feedback internally at Forenom. (Key) Account Manager’s role is based in Malmö and you are expected to sell all areas in southern Sweden as well as across the borders.

The (Key) Account Manager will ensure:

- that Forenom is the clients’ preferred supplier through relationship management
- activity and pipeline targets are met or exceeded
- build and develop relationships with existing and new clients according to Forenom’s account management model(s) and individually set targets
- reach or exceed set goals in terms of activities and financials
- be self-directing and active in his/her own work
- follow, and whenever needed, to collect overdue account receivables
- positively contribute to healthy company culture and positive team spirit


We expect you to have/be:

- Experience from B2B sales
- have a strong work ethic with a drive to learn and make new connections with prospects
- demonstrated ability to work solo as well as being a productive team member
- love to build and nurture relations
- thrive in this position, we believe that you must be persistent and have an entrepreneurial mindset
- sustain success in acquiring new business or customer acquisition


We want to be #1 in the North European serviced apartments business

Forenom has always been ambitious, and still is. We want to be number one in our customer and guest satisfaction. We want to be number one place to work at. And we want to offer the most extensive offering of serviced apartments with outstanding value for money. We want to be #1 in the North European serviced apartments business.

Does this sound like you? We are looking forward to your application. If you have any questions regarding the role, do not hesitate to give Fred Bengtsson a call on 0737-817371 or send an email to fred.bengtsson@rubino.se

Ansök nu

Driven Säljare till iQ Fuel, placering Skåne

Utesäljare
Läs mer Jul 3
iQ fuel är ett svenskt bolag med fokus på att ta fram nästa generationens produkter inom sport och hälsa. Våra produkter är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten för att optimera upptaget av innehåll på bästa sätt. Dessutom är våra produkter fria från koffein, taurin och socker. Vilket gör att även detta är ett perfekt alternativ för alla sportande ungdomar. Vi har tagit fram två unika produkter; en vitaminberikad fokusdryck som ger dig rätt energi och optimerar ditt mentala fokus som heter FOCUS. Den andra är en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter som vi kallar HYDRATE. Vi har ett väl utvecklat samarbete med hockeyprofiler som bl a Niclas Bäckström och Jesper Bratt. Vi är dessutom ligasponsor för Hockeyallsvenskan. Läs mer på (http://www.iqfuel.se/) www.iqfuel.se (http://www.iqfuel.se)

Se filmen här: https://iqfuel.se/wp-content/t... (https://iqfuel.se/wp-content/themes/iqfuel/images/backstrom-webbvideo.mp4)

Vi växer och söker nu en driven och resultatorienterad Säljare till distrikt Skåne

I rollen som Säljare hos oss ansvarar du och driver du försäljningen av produkterna HYDRATE och FOCUS på ditt distrikt och utgår förslagsvis från Helsingborg/Malmö. Arbetet innebär i huvudsak införsäljning av kampanjer, utbildning, distribution och exponering av våra produkter. Vi har ett flertal listningar och du kommer därför att även arbeta med lönsamhetsanalyser av butiksdata. Företagets kunder återfinns både inom servicehandeln, sportvärlden och dagligvaruhandeln. Du ingår i ett drivet säljteam och rapporterar direkt till försäljningschefen.

För att lyckas måste du vara målmedveten och energisk, du har ett gott sinne för affärer och en god förmåga att skapa goda och utveckla dina affärsrelationer på lång sikt. Därför är det viktigt att du har förmåga att jobba både analytiskt och kreativt och du brinner för försäljning.
Du arbetar idag som säljare av liknande produkter eller har en god dokumenterad erfarenhet som säljare på fältet med snabbrörliga konsumtionsvaror eller liknande. Du har läst ekonomi på lägst gymnasienivå eller motsvarande och har en god vana av att arbeta och rapportera digitalt, meriterande är om du har erfarenhet av Genero CRM. Du måste ha en driven entreprenöriell ådra för att göra skillnad och vilja vara med på en spännande resa tillsammans med oss där du kommer att utvecklas. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt har körkort.

iQ fuel erbjuder fast lön samt rörligt så du har goda förtjänstmöjligheter, ett bra förmånspaket med tjänstebil, friskvårdsbidrag, Ipad, telefon och arbetskläder från Björn Borg. Det är också viktigt att du har en sund aktiv och hälsosam livsstil som överensstämmer med iQ fuels och vi ser gärna att du har en idrottslig bakgrund från hockeyn eller liknande.

Ansökan
Vi samarbetar med Rubino Rekrytering i denna rekrytering och kommer att tillsätta tjänsten senast 1 sept. Vi kommer att intervjua löpande och är du intresserad så skicka in din ansökan snarast. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

OLYMPUS Medical Systems söker en Territory Manager till södra Sverige

Key account manager
Läs mer Sep 6
Som global tillverkare av optisk och digital precisionsteknik
tillhandahåller Olympus innovativa lösningar för toppmoderna
medicinska system, digitalkameror och lösningar inom Life
Science. Produkter som gör människors liv både säkrare och
roligare. Olympus grundades den 12 oktober 1919 och firar
100år i år.

Olympus söker en Produktspecialist med ett stort engagemang
och vilja att bli en nära partner till sjukvården.

Olympus har en bred portfölj inom Flexibel Endoskopi och är
det enda företaget på marknaden som kan erbjuda Endoskopi-
enheter en totallösning för deras behov. Därför är det viktigt
för oss med ett starkt samarbete med övriga kollegor för att
hitta de bästa lösningarna för kunden.

I rollen som Produktspecialist kommer du att demonstrera samt
utbilda läkare och sjuksköterskor på våra endoskopiska tillbehör.
Utbildningen är både teoretiskt och praktiskt och sker oftast
vid undersökningar på patient. De terapier vi fokuserar på är
Polypektomi, ESD, EUS och ERCP.

För att lyckas i rollen ska du vara utbildad sjuksköterska och
ha erfarenhet av försäljning inom offentlig sjukvård. Du har
arbetat med offentliga upphandlingar och har förmågan att fånga
stressade läkares intresse. Affärssystem och CRM har du som
hjälpmedel för att utveckla ditt distrikt.

Som person vill du utveckla försäljningen inom ditt eget distrikt
men har också förmågan att hjälpa andra att lyckas. Du brinner
för strategisk försäljning och har vana att driva projekt inom
många olika instanser på ett sjukhus. Förmodligen gillar du att
demonstrera och utbilda sjukvårdspersonal både i fikarummet samt
som en del i ett större utbildningssammanhang. Du har stor
social kompetens, brinner för service, utbildning och support
samt gillar att driva affärer i mål. Svenska och Engelska
behärskar du mycket väl i både tal och skrift.

Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett distrikt med stor potential.
Produkter med hög kvalitet och professionella medarbetares stöd
för att lyckas. Olympus attraherar varma, professionella människor
med driv och målmedvetenhet. Vid anställning väntar en grundlig
utbildning i flera steg samt stort stöd vid de första kundkontakterna.
Du kommer att delta i mässor och kundmöten både i Sverige och övriga
Europa.

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Fredrik Englund på Rubino
Rekrytering 070-612 65 65. Skicka din ansökan via
https://www.rubino.se/sok-jobb... (https://www.rubino.se/sok-jobb/)

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Operativ säljchef

Försäljningschef
Läs mer Jan 8
Som operativ säljchefpå MAN ska du ansvara för MAN:s begagnataffär i Skåneregionen med utgångspunkt i vår nya anläggning i Malmö. Detta avser försäljning och inköp samt ett fullt PnL-ansvar för affärsområdet: Lastbilar Begagnat. Du skall interagera tillsammans med övriga delar i företaget, samt bygga både nationella och lokala leverantörsrelationer. Allt för att nå dina och företagets mål samt verka för kundens bästa. Rollen rapporterar till Top Used manager Sverige och Norge.


För att lyckas i rollensom operativ säljchef på MAN har en god kännedom om branschen eller liknande och en gedigen erfarenhet av försäljning. Drivs du av att ta fullt ansvar för begagnataffären i området: Södra Sverige, Skåne. Du är duktig på att skapa långsiktiga och positiva kundrelationer. Det är meriterande om du har en vana av och förståelse för att arbeta i en större koncern. Behärskar och har erfarenhet av att arbeta i Officepaketet. I tjänsten krävs att du har körkort med C-behörighet. Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift


Som person ärdu ambitiös och driven, du ser möjligheter som inte andra ser. Din grundsyn är positiv och du vill bidra i teamet. Du arbetar för att aktivt söka affären och mot lönsamma avslut. Du är envis och orädd och vill göra det lilla extra för kunden och företaget. Din personlighet är stark och du har stor affärsintegritet.


Vi erbjuderett spännande arbete med en stor möjlighet att påverka din roll i företaget. Du får en unik möjlighet att sätta din egen prägel på verksamheten och goda förutsättningar till att göra detta då anläggningen är helt ny. Du får en marknadsmässig fast grundlön och en provisionsdel baserad på din insats. Utöver detta får du även en tjänstebil samt de verktyg och det stöd du behöver för att lyckas i din roll.


Ansöker gör du snarastdå vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 073-376 39 30.


Välkommen med din ansökan!


MAN är en av världens ledande tillverkare av kommersiella lastfordon och en av de större lastbilstillverkarna i Europa. MAN Truck & Bus Sverige AB, som är ett helägt dotterbolag till MAN Truck & Bus, befinner sig nu i en intensiv utvecklingsfas på den svenska marknaden.MAN erbjuder ett komplett lastbilsprogram från 3,5 ton och uppåt samt mångsidiga lönsamma transportlösningar för att uppfylla kundernas alla önskemål.
Läs mer på: www.mantruckandbus.se (http://www.mantruckandbus.se/)

Ansök nu

KG Knutsson AB söker Key Account Manager i Malmö

Key account manager
Läs mer Mar 20
KG Knutsson AB söker KAM i Malmö
KG Knutsson AB söker en Key Account Manager med några års erfarenhet.Vi ser gärna att du som söker har djup teknisk inriktning och erfarenhet av teknisk försäljning. Ditt ansvarsområde kommer att vara försäljning av KGK’s produktprogram, exempelvis Hella, Webasto, Calix samt övriga produkter som passar in för våra Off Highway tillverkare, importörer och återförsäljare.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:- Att självständigt driva hela säljprocessen
- Att bearbeta nya och befintliga kunder för att skapa långvariga affärsrelationer
- Att ta in förfrågningar, skriva offerter, följa upp och avsluta affärer
- Att löpande hålla sig informerad om marknad, konkurrenter och kundprojekt

För att bli framgångsrik i jobbet måste du se affärsmöjligheter, vara drivande, idérik och utrustad med ett stort tålamod. Du har ett logiskt och analytiskt tankesätt, med stor social kompetens samt ett gott affärsmannaskap. Du arbetar alltid för att skapa den bästa lösningen utifrån kunden samtidigt som du hittar lönsamheten i affären. Du trivs med att vara på resande fot eftersom vi beräknar att mycket av arbetstiden innebär resor. Du har mycket goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Har Du erfarenhet av att arbeta med tillverkande företag eller inom entreprenadsidan så är det meriterande. Distriktet Du kommer att bearbeta är Skåne med omnejd.

Mer information

Placeringen: vårt mål är att man utgår från KGK’s kontor i Malmö.


Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande.
Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028.

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

För mer information om företaget, besök (http://www.kgk.se/) www.kgk.se (http://www.kgk.se).

Ansök nu

Operativ Säljchef MAN TopUsed , till vår nya anläggning i Malmö

Säljledare
Läs mer Feb 13
Säljare / Lastbilar / Begagnat / Försäljare / Bussar / Försäljning Entreprenad Maskiner / Försäljning Grävmaskiner

Rollen:
Du ska vara ansvarig för MAN:s begagnat-affär i regionen Skåne som avser försäljning och inköp samt ett fullt P&L-ansvar för affärsområdet: Begagnade Lastbilar, MAN TopUsed. Du kommer till en ny och toppmodern anläggning i regionen med ett av branschens starkaste varumärken, och ska bygga upp och utveckla verksamheten. Du skall interagera tillsammans med övriga delar i företaget, samt skapa både nationella och lokala leverantörsrelationer. Allt för att nå dina och företagets mål samt verka för kundens bästa. Du kommer att rapportera till TopUsed Manager Sverige och Norge.

Rätt person:


- Har en god kännedom om branschen eller liknande och en gedigen erfarenhet av försäljning

- Arbetar för att aktivt söka affären och mot lönsamma avslut

- Skapar långsiktiga och positiva kundrelationer

- Drivs av att ta fullt ansvar för begagnat-affären i regionen

- Har en stark personlighet och affärsintegritet

- Har vana av och förståelse för att arbeta i en större koncern

- Behärskar och har erfarenhet av att arbeta i Officepaketet

- Har körkort med C-behörighet

Din profil:

- Du är ambitiös och driven och ser möjligheter som inte andra ser

- Du har en positiv grundsyn i din personlighet och vill bidra i teamet

- Du är envis och orädd och vill göra det lilla extra för kunden och företaget

- Du har en adekvat bakgrund och utbildning

- Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skriftVi erbjuder:


Ett spännande arbete med en stor möjlighet att påverka din roll i företaget. Du får en unik möjlighet att sätta din egen prägel på verksamheten och goda förutsättningar till att göra detta då anläggningen är helt ny. Du får en marknadsmässig fast grundlön och en provisionsdel baserad på din insats. Utöver detta får du även en tjänstebil samt de verktyg och det stöd du behöver för att lyckas i din roll.


Ansökan till Rubino Rekrytering:


Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 073-376 39 30


Välkommen med din ansökan!MAN är en av världens ledande tillverkare av kommersiella lastfordon och en av de större lastbilstillverkarna i Europa. MAN Truck & Bus Sverige AB, som är ett helägt dotterbolag till MAN Truck & Bus, befinner sig nu i en intensiv utvecklingsfas på den svenska marknaden.
MAN erbjuder ett komplett lastbilsprogram från 3,5 ton och uppåt samt mångsidiga lönsamma transportlösningar för att uppfylla kundernas alla önskemål.
Läs mer på: www.mantruckandbus.se (http://www.mantruckandbus.se)

Ansök nu