REGION SKÅNE jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos REGION SKÅNE i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Enhetschef inom fastighetsdigitalisering till Regionfastigheter i Malmö

Enhetschef, offentlig förvaltning
Läs mer Jul 8
Gör skillnad. Varje dag.

Är du intresserad av en ny utmaning och brinner för frågor gällande fastigheter och digitalisering? Drivs du dessutom av att vara först i ledet och fortsätta leda utvecklingen framåt? I så fall kan tjänsten som enhetschef hos oss vara något för dig!

Regionfastigheter utvecklar och förvaltar Region Skånes fastigheter. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne. Regionfastigheter projektleder, bygger och utvecklar stora komplexa projekt i känslig sjukhusmiljö.

Vi förvaltar fastigheter och avancerade tekniska system och måste kunna garantera hög driftsäkerhet årets alla dagar. Vårt arbete är en förutsättning för säker och trygg vård. Vi bygger också ut infrastrukturen för kollektivtrafiken i Skåne, med nya servicedepåer för buss, spårvagn och tåg.

Verksamhetsområde Fastighetsutveckling består av cirka 20 medarbetare och är indelad i två enheter Fastighetsplanering och Fastighetsdigitalisering.

Digitalisering är viktigt för oss på Regionfastigheter för att kunna bedriva en modern och effektiv fastighetsförvaltning och möjliggöra vår vision av det smarta sjukhuset. Ett sjukhus där vi tydligt kan optimera drift, energianvändning och skapa robusthet. Vi har en tydlig strategi och målbild med våra projekt som ska optimera vår väg framåt.

Här kan läsa mer om hur det är att arbeta som chef i Region Skåne: https://bit.ly/3S2t482

ARBETSUPPGIFTER
Inom Fastighetsdigitalisering arbetar vi med utveckling, upphandling, implementation och förvaltning av digitala system och verktyg kopplade till förvaltningens behov att genomföra sitt uppdrag.

I din roll som enhetschef för Fastighetsdigitalisering ansvarar du för att utveckla, implementera digitaliseringsbehov för Regions Skånes fastigheter. Allt från nya idéer till uppdatering av befintliga system efter den kravställning och regelverk som finns i Region Skåne. Du leder det löpande arbetet med ansvar för såväl strategiska vägval som dagliga prioriteringar tillsammans med enhetens i nuläget 5 medarbetare.

Du sätter upp, tydliggör och förankrar mål samt säkerställer att enheten bedrivs med en ekonomi i balans där medarbetarnas kompetens på bästa sätt tillvaratas och utvecklas.

Arbetet sker i nära samverkan internt inom Regionfastigheter och andra förvaltningar inom Region Skåne men även externt med andra Regioner och nationella nätverk.

Vi ser att du har en förståelse samt ett stort intresse för tekniska lösningar, säkerhet och kan ha dialog med både utvecklare och personer med olika erfarenheter inom IT/OT/Fastighetsdrift.

Din huvudsakliga placeringsort är Malmö men det förekommer resor i tjänsten inom stora delar av Skåne.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot digitalisering och it, alternativt likvärdig kompetens förvärvad genom fortbildning eller arbetslivserfarenhet. För att bli aktuell för tjänsten har du flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet som chef med personalansvar, gärna inom fastighetsbranschen. Därtill har du mycket goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vidare har du god förståelse för hur digitala system är uppbyggda samt hur informationsflöden och andra system kan integreras med varandra. Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.

Det anses fördelaktigt om du besitter tidigare erfarenheter kopplade till fastighetssektor både administrativa- och tekniska system. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i offentligverksamhet och har god förståelse för upphandling inom LOU.

Som person är du trygg och stabil och har förmågan att prioritera bland uppdragen samt gärna hittar nya angreppssätt. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en god och målinriktad kommunikation inför både stora och mindre grupper. Vidare är du även en god lyssnare och värdesätter goda samarbetskontakter, såväl internt som externt. Givetvis arbetar du efter Region Skånes värderingar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, förmåga att strukturera och dokumentera.

Region Skåne kan komma att genomföra säkerhetsprövning och i vissa fall registerkontroll i enlighet med bestämmelser i Säkerhetsskyddslagen, före beslut om anställning. Du kan även bli krigsplacerad i din befattning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionfastigheter utvecklar Region Skånes fastigheter. Vi förvaltar drygt 1 miljon m2 i egna fastigheter och ansvarar för fastighetsdrift och fastighetsunderhåll. Dessutom hyr vi cirka 500 000 m2 runt om i Skåne av andra fastighetsägare. Regionfastigheter ansvarar också för all om- och nybyggnation av Region Skånes lokaler. Vi har precis genomfört de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne, och bygger ut infrastrukturen med en servicedepå för Öresundstågen, spårvagnsdepå i Lund och planerar för flera nya bussdepåer. Vi är cirka 450 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne. skane.se/vibygger

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialistläkare till Vårdcentralen Arlöv

Specialistläkare
Läs mer Jun 24
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Arlöv ligger i en grönskande omgivning mellan Lund och Malmö med lättillgänglig parkering och goda buss- och tågförbindelser. Vi har cirka 9600 listade patienter som representerar ett tvärsnitt av det moderna svenska samhället. Vi har specialistmottagningar för bland annat diabetes, astma/KOL, hypertoni, äldrevård och hjärtsvikt.

Vår verksamhet består av läkare, sjuksköterskor, dietist, psykologer, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut samt medicinsk sekreterare. Barnavårdscentralen (BVC) är en del av familjecentralen Samovaren som har nära samarbete med förskolor och andra specialister inom barns utveckling och hälsa. Förutom BVC finns öppen förskola, social rådgivare och mödrahälsovård. Därtill har vi även en BVC-filial i Åkarp. Vi värnar om den nära vårdens utveckling i kommunen och har det medicinska ansvaret för cirka 220 vårdplatser på särskilt boende, fördelat på fyra boende, ett i Åkarp och tre i Arlöv.

Genom ett ständigt pågående utvecklings- och förbättringsarbete finns möjlighet att vara delaktig och driva verksamheten framåt. Vi arbetar utifrån ett teamperspektiv och att våra patienter ska ha en god tillgänglighet med hög medicinsk säkerhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en specialistläkare som önskar arbeta på vårdcentralen kombinerat med BVC.

Som specialistläkare hos oss erbjuds du ett varierande och utvecklande arbete. Tjänsten omfattar mottagningsarbete på vårdcentralen kombinerat BVC. Du har även möjlighet att vara med och påverka arbetet kring framtidens hälsosystem, tillsammans med dina kollegor.

Här på vårdcentralen i Arlöv har vi patientens behov i fokus. Vi värdesätter även våra medarbetares personliga utveckling och möjliggör interna karriärvägar hos oss. Vi har påbörjat vårt arbete med att arbeta mer teambaserat runt våra patienter, ett arbete som är viktigt både för oss som medarbetare och för våra patienter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har du specialistkompetens i allmänmedicin eller annan likvärdig specialitet. För tjänsten är även språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Arbetslivserfarenhet från primärvården och/eller BVC är meriterande.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du alltid har patientens behov i fokus. Som person är du lösningsfokuserad och har en god förmåga att fatta egna beslut. Du har ett flexibelt arbetssätt samtidigt som du är ansvarstagande och trygg i ditt yrkesutövande. Vidare har du en god kommunikationsförmåga och tillsammans med dina kollegor bidrar du till vårt goda arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor och Barnmorskor till Region Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 13
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Det är viktigt för oss i Region Skåne att våra medarbetare ska trivas, få möjlighet att växa i sin yrkesroll och kunna påverka sin arbetsvardag!

ARBETSUPPGIFTER
Som barnmorska eller sjuksköterska hos oss får du förutom kompetenta och engagerade kollegor ett omväxlande arbete. Med den här intresseanmälan söker vi medarbetare till många olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet eller resursteam och på vilken ort du skulle vilja arbeta. I denna annons använder vi ett centralt intresseformulär för hela Region Skåne.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska eller sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs med varierade arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ samt att du har en god samarbetsförmåga.

Vi ser fram emot att höra få kontakt med dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sektionschef/specialistläkare till Geriatrik på Skånes universitetssjukhus

Sektionschef, sjukhus
Läs mer Maj 24
Vill du vara med och leda den nya geriatriken på Sus?

Att ge våra sköra äldre en god och nära vård är en av sjukvårdens viktigaste utmaningar. Vi befinner oss nu i ett skede där den utvecklingen prioriteras på vårt universitetssjukhus och där du som chef verkligen kommer att kunna påverka. Genom ett nytt uppdrag från förvaltningsledningen har geriatriken fått en nyckelroll i att skapa sammanhållna vårdkedjor där mobila närsjukvårdsteam, direktinläggning på vår nystartade ortogeriatriska avdelning och kommunala sviktplatser är viktiga delar och där samarbete blir den viktigaste framgångsfaktorn för att nå våra mål.

Geriatrikverksamheten på Skånes universitetssjukhus är en del av verksamhetsområde neurologi, rehabiliteringsmedicin, minnessjukdomar och geriatrik (NRMG). Vi bedriver akutgeriatrisk vårdavdelning, rehabilitering i samarbete med Malmö Stad samt mottagning. Vi är en universitetssjukvårdsenhet med omfattande utbildning och forskning.

Anna Rosqvist arbetar som specialistläkare inom geriatriken på Skånes universitetssjukhus.
- Här arbetar jag med ökad livskvalitet i fokus. Varje patient är unik, ofta multisjuk, och jag som läkare behöver göra en samlad bedömning kring patientens förutsättningar medicinskt, socialt, men också utifrån individuella önskningar om livet. Vi ställs ofta inför etiska bedömningar där det inte är svart och vitt och där vi i tvärprofessionella team hittar lösningar för individen.

I maj 2024 flyttar vi in i nya lokaler i Nya sjukhuset Malmö - Sveriges modernaste vårdbyggnad!

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en driven och samarbetsorienterad sektionschef!

Som sektionschef har du ansvar för verksamhet, ekonomi och medarbetare och du blir närmaste chef för sektionens läkare. Du tydliggör och kommunicerar verksamhetens mål och strategier och bidrar genom ditt ledarskap till motiverade och engagerade medarbetare.

Du blir en representant för geriatriken både internt och externt. Detta är en verksamhet med många samarbetsytor inom exempelvis intermedicin, akutmedicin, ortopedi, primärvård och kommunal verksamhet där du som sektionschef har en betydande roll. Vidare bedrivs en stor utbildningsverksamhet med ST-läkare där du som sektionschef tillsammans med ST-studierektorn har ett ansvar för att tillsammans arbeta för återväxten av geriatriska specialister.

Du rapporterar till verksamhetschefen för verksamhetsområde NRMG och leder geriatrikens ledningsgrupp tillsammans med områdeschefen. Du ingår även i ledningsgruppen för hela verksamhetsområdet.

Tjänsten som sektionschef kombineras med kliniskt arbete som överläkare, biträdande överläkare eller specialistläkare inom vår geriatriska verksamhet. Tjänstgöring förekommer både i Malmö och Lund.

KVALIFIKATIONER
Som person är du utvecklingsorienterad med intresse för ledarskap och förmåga att entusiasmera, motivera och utveckla dina medarbetare. Arbetet kräver flexibilitet samt ett processorienterat arbetssätt. Din kommunikativa förmåga och ditt intresse för människor gör att du har lätt för att skapa goda relationer samt att samverka såväl inom som utom enheten. Vi fäster stor vikt vid samverkansförmåga och personlig lämplighet.

För tjänsten krävs att du är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård med specialistkompetens inom geriatrik, internmedicin, neurologi eller annan relevant specialitet. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala samt genomgången eller planerad kurs i klinisk handledning är krav.

För att kombinera sektionschefstjänsten med arbete som biträdande överläkare krävs förutom ovanstående även:
- heltidstjänstgöring om minst tre år (dokumenterad effektiv tid)
- klinisk skicklighet samt självständighet inom din specialitet
- genomgången eller planerad klinisk handledarutbildning
- dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter.

För anställning som överläkare vill vi även att du har heltidstjänstgöring om minst fem år (dokumenterad effektiv tid) samt disputation.

Vid en universitetssjukvårdsenhet krävs att läkare har pedagogisk erfarenhet och utbildning. Denna kan du ha förvärvat genom handledning av exempelvis sjuksköterske- och läkarstudenter samt läkare under utbildning och som bi- eller huvudhandledare av doktorander. Beskriv tydligt i ansökan genomgångna eller planerade pedagogiska kurser, erfarenhet av handledning och undervisning på olika nivåer.

Vi värdesätter tidigare erfarenhet som chef och ser det även som positivt om du har erfarenhet från andra sjukhus och verksamheter.

Vi kan tillämpa löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I samband med att du skickar in din ansökan ska du fylla i frågeformuläret som måste vara fullständigt och korrekt ifyllt.Du behöver även bifoga dina handlingar digitalt, och för att vi ska kunna bedöma din ansökan måste den vara komplett.

Förutom den elektroniska ansökan ska sökande till specialistläkartjänst bifoga läkarlegitimation och specialistkompetensbevis. Gällande tjänst som biträdande överläkare ska även tjänstgöringsintyg bifogas. För överläkartjänst kan även krävas examensbevis gällande disputation, intyg om docentur och publikationslista (uppdelat på originalpublikationer, översiktsartiklar och övriga publikationer). OBS! Dessa digitala handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning, därför ska de medfölja din ansökan. Utomnordiska avhandlingar ska bifogas ansökan och vara bedömda av Universitets- och högskolerådet samt uppfylla kraven för doktorsavhandling vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet. I förekommande fall kommer en bedömning göras av Forskarutbildningsnämnden vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet, på initiativ av Gemensamma Sakkunniggruppen. Vid eventuella frågor, mejla till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Ansök nu

Projektledare installation med inriktning VVS till VO basprojekt i Malmö

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 28
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bidra med dina ledaregenskaper, ditt tekniska kunnande och din goda prioriteringsförmåga till att planera och genomföra byggprojekt som påverkar en mängd människor? Har du kunskap från byggprojektens olika faser? Då kan du bli en viktig aktör hos oss på Regionfastigheter när vi nu förstärker vår enhet Projektledning i Malmö i basprojekt med ny projektledare installation med inriktning VVS med placering i Malmö.

VO basprojekt söker nu en driven, strukturerad och kompetent projektledare installation med inriktning VVS för att förstärka vår Projektledningsenhet i Malmö.

Regionfastigheter utvecklar och förvaltar Region Skånes fastigheter. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne. Regionfastigheter projektleder, bygger och utvecklar stora komplexa projekt i känslig sjukhusmiljö.

Vi förvaltar fastigheter och avancerade tekniska system och måste kunna garantera hög driftsäkerhet årets alla dagar. Vårt arbete är en förutsättning för säker och trygg vård. Vi bygger också ut infrastrukturen för kollektivtrafiken i Skåne, med nya servicedepåer för buss, spårvagn och tåg.

Verksamhetsområde (VO) basprojekt ansvarar för Region Skånes om- och tillbyggnationer och driver cirka 600 projekt årligen med projektbudgetar från cirka en miljon upp till en miljard kronor i hela Skåne.

Se gärna vår film om Regionfastigheter här: https://bit.ly/3S2t482


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som projektledare agerar du beställare av installationsprojektet. Som projektledare har du ett helhetsansvar för projektet avseende tid, kvalitet och ekonomi. I dina arbetsuppgifter ingår även att göra kostnadskalkyler, förstudier och utredning. Du upphandlar entreprenaden och ansvarar för att följa upp entreprenaden tills godkänd slutbesiktning och ansvarar för överlämningen till Region Skånes driftsorganisation.

Som projektledare ansvarar och tar ägarskap för installationsprojektets hela framdrift, säkerställer resurser och projektets omfattning så att rätt tid, kvalitet och ekonomi innehålls. Du ansvarar för att samtliga lagar, regler och styrande riktlinjer följs i byggprojektet i enlighet med Region Skånes Byggprocess, och att Region Skånes upphandlingsregler enligt LOU följs.

Du är nyckelperson i kontakten med verksamheten som bedriver vård i de och kringliggande lokaler där ombyggnaden ska ske. Då det oftast pågår sjukvårdsverksamhet stora delar av och/eller dygnet runt är det viktigt att du i nära samarbete med verksamheten planerar för hur ombyggnationen på bästa sätt kan genomföras.
Det förekommer resor i tjänsten inom delar av Skåne.

Tjänsten har placeringsort Malmö.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ingenjörsexamen inom VVS alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig eller att du har likvärdig kompetens förvärvad genom flera års arbetslivserfarenhet. B-körkort är ett krav då det förekommer en del resor inom Skåne.

Du har god kunskap och erfarenhet om tekniska installationer inom yrkesområdet VVS, samt även god förståelse för byggnadens samtliga tekniska system och installationer. Du ska ha flerårig vana att projektleda komplexa ombyggnadsprojekt. Goda datorkunskaper är en nödvändighet i rollen och det krävs att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Goda kunskaper inom AB, ABT, ABK, arbete med framtagande av administrativa föreskrifter och upphandling av konsulter och entreprenader är ett krav.

Har du dessutom arbetat med upphandling enligt LOU är det meriterande. Likaså om du har erfarenhet av arbete med projekteringsledning och produktionsledning.

Du som person är trygg, stabil och har god självinsikt. Du är självgående och strukturerad, vilket innebär att du planerar arbetet i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsplaner. Andra viktiga egenskaper är att du är flexibel, kommer med idéer samt är intresserad av att utveckla våra arbetssätt. För att nå framgång i arbetet ser vi att du är kommunikativ och relationskapande både inom och utanför den egna organisationen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionfastigheter utvecklar Region Skånes fastigheter. Vi förvaltar drygt 1 miljon m2 i egna fastigheter och ansvarar för fastighetsdrift och fastighetsunderhåll. Dessutom hyr vi cirka 500 000 m2 runt om i Skåne av andra fastighetsägare. Regionfastigheter ansvarar också för all om- och nybyggnation av Region Skånes lokaler. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne, och bygger ut infrastrukturen med en servicedepå för Öresundstågen, spårvagnsdepå i Lund och planerar för flera nya bussdepåer. Vi är cirka 450 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne. skane.se/vibygger

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare digitala tjänster till Koncernstab kommunikation

Användbarhetsexpert
Läs mer Jun 14
Gör skillnad. Varje dag.

Uppdraget för Koncernstab kommunikation är att med professionella kommunikationsinsatser bidra till att stärka Region Skånes varumärke och till att förverkliga beslutade verksamhetsmål, politiska beslut och verksamhetsvision. Tjänsten som verksamhetsutvecklare finns på Koncernstab kommunikation, enheten digitala tjänster. Enheten tillhör området digital kommunikation som består av ytterligare tre andra enheter och arbetar med att utveckla och förvalta Region Skånes digitala kanaler. Vi är drygt 45 kollegor på området som tycker det är viktigt att ge bästa upplevelsen och servicen till invånare och medarbetare i olika kanaler.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetsutvecklare ingår du i ett team som arbetar med att utveckla Regions Skånes digitala tjänster på 1177.se. Du fokuserar på att underlätta och förbättra invånares möjligheter till digitala kontakter med hälso- och sjukvården. Arbetet innebär att du jobbar både strategiskt och operativt. Det kräver nära samarbete med olika intressenter och professioner för att tillsammans skapa den bästa användarupplevelsen.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har högskoleutbildning med digital inriktning inom kommunikation eller annan relevant utbildning samt flerårig erfarenhet av att driva utveckling av digitala tjänster med fokus på användbarhet och tillgänglighet. Du är van vid att driva projekt och att arbeta i tvärfunktionella team. Arbetet innebär många interna och externa kontakter så det är viktigt att du kan kommunicera på ett förtroendeingivande och professionellt sätt. Vi ser det som meriterande om du har arbetat som koordinator eller projektledare inom området samt med digitala tjänster som är klassade som medicintekniska produkter. Därtill är det en fördel om du har erfarenhet av arbete i en större organisation. Du har god kunskap i att kommunicera både på svenska och engelska.

För att lyckas i rollen behöver du förstå slutanvändares behov samt hur vi möter organisationens behov. Du tar ansvar för att leverera med resultat, har en god analytisk förmåga och kan se hur delarna hänger ihop för användaren.

Vi använder varandras kompetenser, arbetar och lär oss tillsammans samtidigt som vi har väldigt kul på jobbet. Vi ser fram emot att jobba med dig!

Placeringsort för tjänsten är Malmö eller Kristianstad.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Koncernkontorets uppdrag är att stödja regionstyrelsen, som har ansvaret för den samlade förvaltningsorganisationen i Region Skåne. Koncernkontorets drygt 750 medarbetare arbetar bland annat med frågor som rör regional utveckling, folkhälsa och miljö, hälso- och sjukvårdsplanering, kommunikation, ekonomi och HR. Koncernkontorets arbetsplatser finns främst i Rådhuset i Kristianstad och på Dockplatsen i Västra Hamnen i Malmö.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Försörjningsfarmaceut till Barn- och ungdomspsykiatrin i Malmö

Apotekare
Läs mer Jul 18
Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi en relationsskapande försörjningsfarmaceut som brinner för läkemedelsarbete!

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes elva hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen, hjälpmedel och ungdomsmottagningar i hela Skåne med cirka 4 500 medarbetare. Flera verksamhetsområden i förvaltningen satsar nu på att utöka med fler farmaceuter för att bättre möta behovet av olika farmaceutiska tjänster, såväl befintliga som nya. Alla farmaceuttjänster kommer att ha en lokal placering nära vårdverksamheterna. Hos oss arbetar du som försörjningsfarmaceut i samverkan med övrig sjukvårdspersonal för ökad patientsäkerhet och mer ändamålsenlig läkemedelsanvändning.

Som försörjningsfarmaceut kan vi erbjuda dig ett stimulerande utvecklingsuppdrag inom läkemedelsarbete i vår vårdverksamhet inom barn- och ungdomspsykiatrin. I rollen stöttar du och dina kollegor främst sjuksköterskorna runt läkemedelshantering och läkemedelsanvändning. Vi har även ett nätverk för försörjningsfarmaceuter som leds av chefapotekaren i förvaltningen.

Barn- och ungdomspsykiatrin har ett stort geografiskt område med öppenvårdsmottagningar på olika orter runt om i Skåne och vår heldygnsvård som finns i Malmö. Trots det stora geografiska området karaktäriseras vi av närhet och korta beslutsvägar. Samarbete och samverkan internt i verksamhetsområdet liksom externt gentemot övriga vårdgrannar, kommuner och brukarorganisationer är välfungerande och prioriterade.


ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en försörjningsfarmaceut till vårt verksamhetsområde. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Malmö.

I rollen som försörjningsfarmaceut arbetar du med hantering av läkemedel på vårdavdelningar inom heldygnsvården och på mottagning, men även med förvaltningsgemensamt läkemedelsarbete. Du arbetar i nära samarbete med exempelvis läkemedelsansvariga sjuksköterskor och enhetschefer för att gemensamt utveckla och förbättra läkemedelsarbetet. Du blir också en viktig medlem i teamet av farmaceuter som tillsammans arbetar med kvalité och säkerhet inom området läkemedel.

Dina arbetsuppgifter är varierande, men består i huvudsak av stödjande tjänster runt läkemedelshantering till verksamheterna såsom arbete med struktur och skötsel av läkemedelsförråd. Du arbetar också med att utbilda sjuksköterskor i praktisk läkemedelshantering. Vidare kommer en del av läkemedelsarbetet vara kopplat till nya behov i samband med implementeringen av vårt nya journalsystem SDV (Skånes Digitala Vårdsystem). En annan uppgift är att kartlägga vilket stöd som behövs inom öppenvården och dess mottagningar som finns på olika orter. Resor inom tjänsten kommer att ske.

Just nu befinner sig farmaciverksamheten i en dynamisk och utvecklande period, där du som försörjningsfarmaceut har god möjlighet att vara med och påverka arbetssätt och delta i projekt eller uppdrag. Hos oss finns även god möjlighet till kompetensutveckling.

För att du som ny medarbetare ska trivas och komma in i arbetet erbjuder vi en introduktion där du få möta samtliga yrkeskategorier inom vårt verksamhetsområde för att skapa förståelse och ge dig en helhetssyn av vår verksamhet. Introduktionen hos oss anpassas efter dig och din erfarenhet. Vid introduktionen tar vi även hjälp av chefapotekaren i förvaltningen för att du ska känna dig trygg i din roll och det kommer att finnas möjlighet att följa andra farmaceuter som arbetar på vårdavdelning.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad receptarie eller apotekare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av tjänstgöring på sjukhusapotek, med läkemedelsservice till avdelningar och mottagningar och/eller arbete inom hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som farmaceut inom sjukvården. Därtill är det fördelaktigt om du har erfarenhet av att planera och genomföra utbildningsaktiviteter inom läkemedelsområdet.

Som person ser vi att du har ett gott bemötande och förmåga att självständigt organisera och strukturera ditt arbete. Du är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och är intresserad av verksamhetsutveckling. Förbättringsarbete pågår kontinuerligt för ökad läkemedelssäkerhet, vilket kräver nyfikenhet och ett flexibelt förhållningssätt i arbetet. För att trivas i rollen bör du även vara trygg i din yrkesroll och trivas med att arbeta såväl självständigt som i team. Arbetet ställer krav på ett stort engagemang och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Försörjningsfarmaceut till Barn- och ungdomspsykiatrin i Malmö

Receptarie
Läs mer Jul 18
Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi en relationsskapande försörjningsfarmaceut som brinner för läkemedelsarbete!

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes elva hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen, hjälpmedel och ungdomsmottagningar i hela Skåne med cirka 4 500 medarbetare. Flera verksamhetsområden i förvaltningen satsar nu på att utöka med fler farmaceuter för att bättre möta behovet av olika farmaceutiska tjänster, såväl befintliga som nya. Alla farmaceuttjänster kommer att ha en lokal placering nära vårdverksamheterna. Hos oss arbetar du som försörjningsfarmaceut i samverkan med övrig sjukvårdspersonal för ökad patientsäkerhet och mer ändamålsenlig läkemedelsanvändning.

Som försörjningsfarmaceut kan vi erbjuda dig ett stimulerande utvecklingsuppdrag inom läkemedelsarbete i vår vårdverksamhet inom barn- och ungdomspsykiatrin. I rollen stöttar du och dina kollegor främst sjuksköterskorna runt läkemedelshantering och läkemedelsanvändning. Vi har även ett nätverk för försörjningsfarmaceuter som leds av chefapotekaren i förvaltningen.

Barn- och ungdomspsykiatrin har ett stort geografiskt område med öppenvårdsmottagningar på olika orter runt om i Skåne och vår heldygnsvård som finns i Malmö. Trots det stora geografiska området karaktäriseras vi av närhet och korta beslutsvägar. Samarbete och samverkan internt i verksamhetsområdet liksom externt gentemot övriga vårdgrannar, kommuner och brukarorganisationer är välfungerande och prioriterade.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en försörjningsfarmaceut till vårt verksamhetsområde. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Malmö.

I rollen som försörjningsfarmaceut arbetar du med hantering av läkemedel på vårdavdelningar inom heldygnsvården och på mottagning, men även med förvaltningsgemensamt läkemedelsarbete. Du arbetar i nära samarbete med exempelvis läkemedelsansvariga sjuksköterskor och enhetschefer för att gemensamt utveckla och förbättra läkemedelsarbetet. Du blir också en viktig medlem i teamet av farmaceuter som tillsammans arbetar med kvalité och säkerhet inom området läkemedel.

Dina arbetsuppgifter är varierande, men består i huvudsak av stödjande tjänster runt läkemedelshantering till verksamheterna såsom arbete med struktur och skötsel av läkemedelsförråd. Du arbetar också med att utbilda sjuksköterskor i praktisk läkemedelshantering. Vidare kommer en del av läkemedelsarbetet vara kopplat till nya behov i samband med implementeringen av vårt nya journalsystem SDV (Skånes Digitala Vårdsystem). En annan uppgift är att kartlägga vilket stöd som behövs inom öppenvården och dess mottagningar som finns på olika orter. Resor inom tjänsten kommer att ske.

Just nu befinner sig farmaciverksamheten i en dynamisk och utvecklande period, där du som försörjningsfarmaceut har god möjlighet att vara med och påverka arbetssätt och delta i projekt eller uppdrag. Hos oss finns även god möjlighet till kompetensutveckling.

För att du som ny medarbetare ska trivas och komma in i arbetet erbjuder vi en introduktion där du få möta samtliga yrkeskategorier inom vårt verksamhetsområde för att skapa förståelse och ge dig en helhetssyn av vår verksamhet. Introduktionen hos oss anpassas efter dig och din erfarenhet. Vid introduktionen tar vi även hjälp av chefapotekaren i förvaltningen för att du ska känna dig trygg i din roll och det kommer att finnas möjlighet att följa andra farmaceuter som arbetar på vårdavdelning.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad receptarie eller apotekare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet av tjänstgöring på sjukhusapotek, med läkemedelsservice till avdelningar och mottagningar och/eller arbete inom hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som farmaceut inom sjukvården. Därtill är det fördelaktigt om du har erfarenhet av att planera och genomföra utbildningsaktiviteter inom läkemedelsområdet.

Som person ser vi att du har ett gott bemötande och förmåga att självständigt organisera och strukturera ditt arbete. Du är ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och är intresserad av verksamhetsutveckling. Förbättringsarbete pågår kontinuerligt för ökad läkemedelssäkerhet, vilket kräver nyfikenhet och ett flexibelt förhållningssätt i arbetet. För att trivas i rollen bör du även vara trygg i din yrkesroll och trivas med att arbeta såväl självständigt som i team. Arbetet ställer krav på ett stort engagemang och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Projektledare till Strategi och utveckling i Malmö

Projektledare, IT
Läs mer Jul 19
Gör skillnad. Varje dag.

Trivs du som bäst när du får inspirera andra? Gillar du att nätverka, lyssna in och tillsammans med andra hitta nya arbetssätt framåt? Är dessutom ett pragmatiskt förhållningssätt en självklarhet för dig? Då ska du söka hit!

Vi söker nu en projektledare som primärt ska leda införandeprojekt av DokIT som är den gemensamma lösningen för dokument- och ärendehantering i Region Skåne.

Enheten Strategi och utveckling tillhör Koncernkontoret och vi finns i Lund, Malmö och Kristianstad. Vi är ett tiotal medarbetare som arbetar med dokument- och ärendehantering, identitetshantering och behörighetstilldelning. På vår enhet brinner vi för att göra dokument- och ärendehantering smartare och effektivare för alla inom Region Skåne.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som projektledare arbetar du tillsammans med specialister inom verksamheten och IT. Din uppgift är att leda införandeprojekt och införande av funktionalitet i Region Skånes verksamheter och förvaltningar. Du arbetar även med att upprätta projektplaner och tidsplaner samt att planera utbildningar. Kontakt med externa leverantörer är en naturlig del i din roll som projektledare. Utöver projektarbete kan andra arbetsuppgifter förekomma som är en del av arbetet som genomförs inom gruppen, exempelvis behovsinsamling och att leda analysarbete.

För uppdraget verkar du inom program- och produktledningen för DokIT och rapporterar till programchef. DokIT-gruppen strävar efter kontinuerliga förbättringar. Det är därför viktigt att du som söker vill jobba tillsammans med dina teamkollegor och dela erfarenheter och bidra till vårt utvecklingsarbete.

Vi utgår från våra lokaler även om distansarbete har blivit en naturlig del av vår vardag. Placeringsorten är Malmö eller Lund. Har du frågor om denna spännande roll får du gärna kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Du har en relevant högskole-/universitetsutbildning alternativt annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig samt goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Därtill har du någon form av utbildning inom och erfarenhet av praktisk projektledning med stöd av projektmetodik. Du har erfarenhet av projektverktyg som Microsoft Project eller motsvarande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
• arbete med komplexa IT-lösningar
• IT-processer, exempelvis ITIL
• dokument- och ärendehantering
• offentlig verksamhet
• UX-frågor
• samarbete med externa leverantörer.

Vi utgår från att du har ett genuint intresse av att arbeta med våra användare och bidra med en positiv upplevelse av våra tjänster och produkter. Du kommunicerar på ett tydligt och inspirerande sätt och är en fena på att skapa och bevara relationer. I ditt arbetssätt är du självständig med en förmåga att strukturerat styra upp arbetet. Du har förmåga att lyssna in och nyttja olika metoder från din verktygslåda för att främja samarbetet, arbetet och flöden i olika möten och workshops. Därtill gillar du att ta egna initiativ och att utmana gamla strukturer och arbetssätt samtidigt som du har en acceptans för verksamhetens behov och en förståelse för hur du kan nå fram.

Självklart känner du dig hemma i våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt som bidrar till trivsel och utveckling. Vi är måna om att hitta rätt person för rollen och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser fram att lära känna dig.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Koncernkontorets uppdrag är att stödja regionstyrelsen, som har ansvaret för den samlade förvaltningsorganisationen i Region Skåne. Koncernkontorets drygt 750 medarbetare arbetar bland annat med frågor som rör regional utveckling, folkhälsa och miljö, hälso- och sjukvårdsplanering, kommunikation, ekonomi och HR. Koncernkontorets arbetsplatser finns främst i Rådhuset i Kristianstad och på Dockplatsen i Västra Hamnen i Malmö.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Specialistläkare till ACT-teamet inom område psykos i Malmö

Specialistläkare
Läs mer Jul 19
Gör skillnad. Varje dag.

Nu har du chansen att bli en del av Sveriges första programtrogna ACT-team – missa inte den!

ACT-teamet (Assertive Community Treatment) i Malmö drivs sedan 2012 i samverkan mellan Region Skåne och Malmö Stad. Målgruppen är personer med allvarlig psykiatrisk problematik i kombination med sociala svårigheter. Vi är stolta över teamet som vi har byggt upp tillsammans och vårt arbete som genomsyras av lyhördhet och flexibilitet inför patientens behov. En stor del av vårt arbete med patienten sker i miljöer utanför mottagningens lokaler, vilket vi upplever är viktigt för att ge dig som läkare möjlighet att upprätthålla en nära och god kontakt med dina patienter.

I teamet arbetar du tillsammans med sjuksköterskor, skötare, en psykolog och en arbetsterapeut. Dessutom arbetar två socialsekreterare från Malmö stad som en integrerad del i teamet samt en heltidsanställd brukarspecialist som också arbetar med samordnarskap. Teamet tillhör område psykos som i övrigt består av tre vårdavdelningar och sex öppenvårdsteam i Malmö och Trelleborg. En avdelning och en mottagning arbetar specifikt med nyinsjuknade och fem öppenvårdsteam arbetar enligt principerna för flexibel ACT (FACT).


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete i ett fantastiskt team. Som läkare hos oss arbetar du med bedömning och behandling, i första hand av psykosproblematik på mottagning, avdelning och vid hembesök. Ditt arbete innebär också bakjoursarbete på psykiatriska akutmottagningen i Malmö och handledning av ST-läkare.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba som läkare hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta chefsöverläkare Måns Gerle som har mångårig erfarenhet av att arbeta som läkare i teamet, kontaktuppgifter hittar du längre ner i annonsen.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som möter följande behörighetskrav:
- legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård
- specialistkompetens i psykiatri
- språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala
- genomgången eller planerad kurs i klinisk handledning
- god kännedom om hantering av aktuell lagstiftning, i synnerhet lag om psykiatrisk tvångsvård.

Vidare ser vi gärna att du som söker har erfarenhet av arbete inom psykosområdet och/eller har god vana av att arbeta i Melior. Då du genomför hembesök runt om i Malmö är det en fördel, men inget krav, om du har ett giltigt B-körkort.

Vi söker dig som är en engagerad specialist i psykiatri med intresse för teamarbete och utveckling. Du är också en flexibel och lojal kollega i specialistläkargruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid en universitetssjukvårdsenhet krävs att läkare har pedagogisk erfarenhet och utbildning. Denna kan du ha förvärvat genom handledning av exempelvis sjuksköterske- och läkarstudenter samt läkare under utbildning och som bi- eller huvudhandledare av doktorander. Beskriv tydligt i ansökan genomgångna eller planerade pedagogiska kurser, erfarenhet av handledning och undervisning på olika nivåer.

I samband med att du skickar in din ansökan ska du fylla i frågeformuläret som måste vara fullständigt och korrekt ifyllt. Du behöver även bifoga dina handlingar digitalt, se under Övrigt vilka handlingar du behöver skicka med. För att vi ska kunna bedöma din ansökan måste den vara komplett.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Förutom den elektroniska ansökan ska sökande till specialistläkartjänst bifoga läkarlegitimation och specialistkompetensbevis. Gällande tjänst som biträdande överläkare ska även tjänstgöringsintyg bifogas. För överläkartjänst kan även krävas examensbevis gällande disputation, intyg om docentur och publikationslista (uppdelat på originalpublikationer, översiktsartiklar och övriga publikationer). OBS! Dessa digitala handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning, därför ska de medfölja din ansökan. Utomnordiska avhandlingar ska bifogas ansökan och vara bedömda av Universitets- och högskolerådet samt uppfylla kraven för doktorsavhandling vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet. I förekommande fall kommer en bedömning göras av Forskarutbildningsnämnden vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet, på initiativ av Gemensamma Sakkunniggruppen. Vid eventuella frågor, mejla till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare till Strategi och utveckling i Malmö

Organisationsutvecklare
Läs mer Jul 19
Gör skillnad. Varje dag.

Brinner du för förändringsledning och utveckling? Har du dessutom erfarenhet av att utforma identitets- och behörighetsprocesser? Då kanske du är vår nya verksamhetsutvecklare.

Enheten Strategi och utveckling tillhör Koncernkontoret och vi finns i Lund, Malmö och Kristianstad. Vi är ett tiotal medarbetare som arbetar med dokument- och ärendehantering, identitetshantering och behörighetstilldelning.

Skånekatalogen, även kallad SKAT, är Region Skånes elektroniska organisationskatalog. Systemet förser Katalogtjänst HSA med information, därmed kan både invånare och personal enkelt hitta korrekta kontaktuppgifter och söka efter vård på nätet. Uppgifterna som finns i HSA används också för att ge rätt behörighet när användare loggar in i tjänster och system. Skånekatalogen är kopplad till IAM-plattformen som i sin tur styr behörigheter till många IT-system via integrationer med andra applikationer såsom e-post, fakturahantering och Skåneportalen.

Vi söker en verksamhetsutvecklare som ska arbeta inom området för identitets-och behörighetsstyrning med god erfarenhet av området.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar med identitets- och behörighetshantering samt med Skånekatalogen. Som en del av vårt team har du en nyckelroll i att leda utvecklingen och driva förändringsarbetet inom verksamhet, IT och leverantörer. Du leder förändringsarbetet inom behörighetshantering och säkerställer att våra system och processer är effektiva såväl som säkra.

I din roll som verksamhetsutvecklare stödjer du även projektet Skånes digitala vårdsystem (SDV) och andra digitaliseringsprojekt i frågor gällande identitets- och behörighetshantering. Du är involverad i framtagandet, utvecklingen och implementeringen av regelverk samt rutiner för kvalitetssäkring inom området. Detta innebär att du säkerställer att våra processer uppfyller höga standarder och att vi ständigt förbättrar vår verksamhet.

Du arbetar även med att:
• delta i utredningar och beslut om eventuella förändringar samt i förstudier inom området
• agera stöd till verksamhet och IT vid olika incidenter och ärenden
• omvärldsbevaka och dela med dig av nya insikter till teamet
• föra dialog och ha möten med andra landsting och regioner vid behov.

Som en del av ditt arbete stödjer du HSA-ansvariga i nationellt arbete, inklusive deltagande i HSA-innehållsgrupp, hantering av kommande förändringar i HSA-katalogen och genomförande av revisioner.

Vi utgår från våra lokaler även om distansarbete har blivit en naturlig del av vår vardag. Placeringsorten är Malmö eller Lund. Har du frågor om denna spännande roll får du gärna kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning som civilingenjör, systemvetare, högskoleingenjör alternativt dig som har förvärvat kunskap och erfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdiga. Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift är ett krav. Du har erfarenhet som projektledare och/eller erfarenhet där du arbetat samordnade i en ledande roll. Vidare har du erfarenhet av kvalitetssäkring av datamängder och riskanalys. Därtill ser vi att du har erfarenhet av IT- och informationssäkerhetsarbete inom offentlig verksamhet.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av:
• att utforma identitets- och behörighetsprocesser
• hantering och förvaltning av databaser och katalogtjänster såsom och Active Directory
• IT- och informationssäkerhetsarbete inom hälso- och sjukvård
• verksamhetsprocesser inom IT
• systemförvaltning
• katalogtjänst HSA.

Du har god förmåga till att se både till detaljnivå och helheten samt hur dessa inverkar på varandra. I din yrkesroll lockas och drivs du av utmaningar där du med ditt analytiska tankesätt ser konsekvenser och anpassar ditt arbete därefter. Då du i rollen samverkar med många olika aktörer såväl inom som utanför organisationen är din förmåga att bygga och underhålla relationer avgörande för att säkerställa ett framgångsrikt samarbete. Du driver ditt arbete framåt och har en god förståelse för såväl kortsiktiga som långsiktiga utmaningar inom området. Vidare kan du lätt framföra och anpassa ditt budskap så att du får med dig dina åhörare.

Självklart känner du dig hemma i våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt som bidrar till trivsel och utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att lära känna dig.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Koncernkontorets uppdrag är att stödja regionstyrelsen, som har ansvaret för den samlade förvaltningsorganisationen i Region Skåne. Koncernkontorets drygt 750 medarbetare arbetar bland annat med frågor som rör regional utveckling, folkhälsa och miljö, hälso- och sjukvårdsplanering, kommunikation, ekonomi och HR. Koncernkontorets arbetsplatser finns främst i Rådhuset i Kristianstad och på Dockplatsen i Västra Hamnen i Malmö.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

IAM-strateg till Strategi och utveckling i Malmö

IT-strateg
Läs mer Jul 22
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Gillar du att hitta nya vägar framåt utifrån ett helhetsperspektiv? Lockas du av att arbeta i en roll med många kontaktytor? Nu söker vi en IAM-strateg som ska bidra till Region Skånes arbete med identitets- och behörighetshantering!

Enheten Strategi och utveckling tillhör Koncernkontoret och finns i Lund, Malmö och Kristianstad. Vi är ett tiotal medarbetare som arbetar med dokument- och ärendehantering, identitetshantering och behörighetstilldelning.

Identitets- och behörighetshantering (IAM utifrån det engelska begreppet Identity and Access Management) syftar till att fastställa vilka användare som kan få åtkomst till en organisations informationstillgångar och till vilken grad de har behörighet att behandla informationen. Region Skåne inhämtar, lagrar, kommunicerar och bearbetar stora mängder information i olika former. Det är därför viktigt att ha en struktur över användares behörighet till informationstillgångar.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som IAM-strateg är du strategiskt ansvarig för hur vi bygger upp såväl struktur som organisation för identitets- och behörighetshantering. Detta innebär bland annat att du säkerställer att våra processer uppfyller höga standarder och att vi ständigt förbättrar vår verksamhet. Du är en lagspelare som initierar och medverkar aktivt i dialog och samspel med dina kollegor, samtidigt som du engagerar dig i dialog med områdets intressenter. Vidare kommunicerar du strategin till såväl koncernledning, din interna organisation samt övriga delar av Region Skåne.

Du arbetar även med att:
• delta i utredningar och beslut om eventuella förändringar samt i förstudier inom området
• agera stöd till verksamhet och IT vid olika incidenter och ärenden
• omvärldsbevaka och dela med dig av nya insikter till teamet
• föra dialog och ha möten med andra landsting och regioner vid behov.

Placeringsorten är Malmö eller Lund. Vi utgår från våra lokaler även om distansarbete har blivit en naturlig del av vår vardag. Har du frågor om denna spännande roll får du gärna kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning som civilingenjör, systemvetare, högskoleingenjör alternativt dig som har förvärvat kunskap och erfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdiga. Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift är ett krav. För att vara aktuell för tjänsten har du även följande erfarenhet inom:
• projektledning och/eller erfarenhet där du arbetat samordnade i en ledande roll
• kvalitetssäkring av datamängder och riskanalys
• IT- och informationssäkerhetsarbete inom offentlig verksamhet
• relevant lagstiftning och standarder inom området.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av:
• att utforma identitets- och behörighetsprocesser
• hantering och förvaltning av databaser och katalogtjänster såsom och Active Directory
• IT- och informationssäkerhetsarbete inom hälso- och sjukvård
• verksamhetsprocesser inom IT
• systemförvaltning
• SAFe
• ITIL
• katalogtjänst HSA.

Du har god förmåga att se både till detaljnivå och helheten samt hur dessa inverkar på varandra. Då du i din roll kommer samverka med många olika aktörer ser vi att du är en fena på att skapa och bevara relationer, både inom och utanför den egna organisationen. Vidare kan du lätt framföra och anpassa ditt budskap så att du får med dig dina åhörare. Du är ansvarstagande i ditt arbete och planerar, organiserar samt prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt och håller tidplaner. I din yrkesroll lockas och drivs du av utmaningar där du med ditt analytiska tankesätt ser konsekvenser och anpassar ditt arbete därefter.

Självklart känner du dig hemma i våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt som bidrar till trivsel och utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att lära känna dig.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Koncernkontorets uppdrag är att stödja regionstyrelsen, som har ansvaret för den samlade förvaltningsorganisationen i Region Skåne. Koncernkontorets drygt 750 medarbetare arbetar bland annat med frågor som rör regional utveckling, folkhälsa och miljö, hälso- och sjukvårdsplanering, kommunikation, ekonomi och HR. Koncernkontorets arbetsplatser finns främst i Rådhuset i Kristianstad och på Dockplatsen i Västra Hamnen i Malmö.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

HR-specialist till enhet HR arbetsvillkor i Malmö

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Jul 8
Gör skillnad. Varje dag.

Har du ett stort intresse för arbetsrätt och letar efter din nästa utmaning inom HR-området i en större och betydelsefull organisation innehållande varierande arbetsuppgifter tillsammans med engagerade och kunniga kollegor? Trivs du dessutom med att arbeta i en specialistroll där du får både stort ansvar och stor frihet att själv planera ditt arbete? Då kan det vara just dig vi söker!

Skånes universitetssjukhus (Sus) är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och vi erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Vi är en värderingsstyrd organisation, där våra drygt 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden, tillsammans med patienter och närstående.

HR-avdelningen består av flera enheter och vi ser nu fram emot att välkomna dig till enhet arbetsvillkor. Hos oss blir du en av nio specialister inom arbetsvillkor, arbetsrätt och arbetsmiljö som arbetar strategiskt och utgör ett viktigt stöd till övriga HR-medarbetare. Du kommer att vara placerad i Malmö men arbetar både i Malmö och Lund. HR-avdelningen är en viktig stödfunktion som arbetar både verksamhetsnära och strategiskt. Vi är upp till ca 55 engagerade medarbetare som med stolthet ger stöd till Sus 20 verksamhetsområden i Lund och Malmö.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som HR-specialist utgör du ett arbetsrättsligt expertstöd till verksamhetens HR-medarbetare i tolkning och tillämpning av arbetsrättsliga lagar och avtal. Du bidrar till att HR-organisationen på Sus har ett enhetligt och professionellt arbetssätt, bland annat genom att säkerställa att det finns användarvänliga processbeskrivningar inom arbetsvillkor. Genom ett coachande förhållningssätt möjliggör du för HR-medarbetare att självständigt driva arbetsrättsliga ärenden tillsammans med verksamhetens chefer.

Du deltar också i övergripande överläggningar och förhandlingar, där du bidrar till att utveckla och bevara goda fackliga relationer. Vidare medverkar du till kunskapsspridning inom området samt tar fram utbildningskoncept och genomför utbildningar. Genom att omvärldsbevaka, trendspana och analysera forskning identifierar du utvecklingsområden samt utvecklar arbetssätt och rutiner inom arbetsvillkor. Därtill företräder du Sus i regionala arbetsgrupper och nätverk inom området arbetsvillkor och arbetsrätt.

Du arbetar i en bred roll som sträcker sig över anställningens många komplexa villkorsfrågor. Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor och fin arbetsmiljö. Hos oss har du även möjlighet att arbeta hemifrån del av tiden.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har högskole-/universitetsutbildning inom HR-området, alternativt dig med annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. För tjänsten krävs även flerårig erfarenhet från liknande tjänst i en komplex organisation. Det är en förutsättning att du har goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt i Microsoft Office-paketet. Det anses meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. Därtill är det fördelaktigt med god kunskap om de avtal och lagar som styr offentlig verksamhet.

För att lyckas i rollen ser vi att du är bra på att etablera samt utveckla stabila och förtroendefulla relationer till kollegor och chefer såväl som till fackliga representanter. Därtill har du god förmåga att kommunicera på ett mottagarfokuserat sätt. Som person drivs du av att arbeta med komplexa frågor utifrån ett helhetsperspektiv. Du har en fallenhet för att strukturera ditt arbete, arbeta mot deadlines och skifta mellan detaljer och helikopterperspektiv. Du är noggrann och försäkrar dig om att allt är rätt och riktigt i det du levererar. Givetvis arbetar du efter Region Skånes värderingar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta som en spännande roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Vi planerar att genomföra första intervjuer i vecka 36.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Hematologimottagning i Malmö

Medicinsk sekreterare
Läs mer Jul 2
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta för att förbättra andra människors liv och samtidigt ha roligt på arbetet? Då kan du vara den vi söker! Vi välkomnar nu en engagerad medicinsk sekreterare till hematologimottagningen i Malmö.

Hematologimottagningen i Malmö är en del av VO hematologi, onkologi och strålningsfysik som är ett av Skånes universitetssjukhus (Sus) största med cirka 900 anställda. Vår enhet består av en hematologimottagning, en koagulationsmottagning och en antikoagulationsmottagning.

På hematologimottagningen omhändertar vi patienter med blod- och benmärgscancer. På koagulationsmottagningen ansvarar vi för personer med ärftliga blödningssjukdomar i alla åldrar och på antikoagulationsmottagningen behandlas patienter med blodförtunnande medel.

På vår enhet i Malmö arbetar fem medicinska sekreterare och en administratör i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi är ett härligt gäng kollegor som är trevliga, positiva och engagerade. Därtill har vi ett bra samarbete över yrkesgränserna och prioriterar en god arbetsmiljö och en ergonomisk arbetsplats.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som medicinsk sekreterare erbjuder vi dig ett ansvarsfullt, utvecklande och varierande arbete. Du arbetar med remisshantering, posthantering, telefonservice och skriver journalanteckningar. Vi har en mobil självincheckning men vid vissa tillfällen behöver vi bemanna vår reception.

Arbete i journalsystemet Melior, dikteringssystemet Medspeech samt hantering av registreringar och bokningar i Pasis förekommer också. Även ärendehantering i 1177, beställningar av prover i e-Lab, diagnosregistrering, bevakning och bokning till läkarmottagningarna.

På vår enhet ligger vi i framkant med taligenkänning (TIK) och dessutom står vi inför en spännande period med införande av det nya journalsystemet Millenium.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har en godkänd utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400 p YH eller motsvarande läkarsekreterarutbildning. Därtill har du mycket goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i medicinsk terminologi. Vi ser det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av Melior och Pasis.

Vi söker dig som är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad, har god initiativförmåga och gillar att organisera och strukturera arbetet. För dig är det naturligt att du företräder verksamheten och arbetsgivaren, vilket bland annat innebär att du delar Regions Skånes värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Du ser positivt på kompetensutveckling och vill vara med och utveckla verksamheten. Vi är måna om att hitta rätt person till tjänsten och lägger därav stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Limhamn i Malmö

Specialistläkare
Läs mer Jul 3
Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till Vårdcentralen Limhamn!

Har du ett stort intresse för primärvård och trivs med att arbeta självständigt för patienternas bästa? Vill du arbeta på en arbetsplats med möjligheter att utvecklas och utveckla? Då kan detta vara arbetet för dig.

Vårdcentralen Limhamn ligger i ett växande område i Limhamns sjöstad. Vi flyttade in i våra nya, fräscha lokaler 2019 tillsammans med BVC och MVC som numera ligger under samma tak. Vi är en enhet som arbetar för samarbete, högkvalitativ vård och god tillgänglighet för våra cirka 13500 listade patienter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna en specialistläkare i allmänmedicin till oss!

Som läkare hos oss erbjuds du ett stimulerande arbete som täcker hela det allmänmedicinska området. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanligt mottagningsarbete med planerade och akuta besök men det finns också möjlighet att arbeta på barnavårdscentralen och särskilt boende. Mödrahälsovården finns i samma hus och arbetet där gör att man får glädjen av att följa familjer över tid.

Då vårdcentralen är stor finns det möjlighet att fördjupa sig inom ett flertal olika specialområden, om intresse finns. Handledning ingår också i tjänsten, både av studenter och av dina framtida specialistkollegor som gör sin ST-tjänstgöring hos oss.

När du börjar hos oss får du en introduktion anpassad utifrån dina erfarenheter så att du kan komma in i verksamheten på ett bra sätt. För oss är det kollegiala samarbetet och möjligheten till fortbildning prioriterad för att möjliggöra en stimulerande arbetsmiljö. Vi är mycket positiva till utveckling vilket innebär att du får kontinuerlig utbildning och möjlighet till fördjupning inom olika områden. Vi ser också till att alla våra medarbetare bidrar till enhetens utveckling över tid, tillsammans skapar vi vår mottagning inom uppdragets ramar.

KVALIFIKATIONER
Nu söker vi dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt är specialist inom allmänmedicin. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets skala är ett krav för tjänsten. Utbildning inom geriatrik och/eller internmedicin är meriterande för tjänsten. Även erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande liksom erfarenhet av arbete med PMO.

Vi söker dig som har ett intresse för primärvård och som tillsammans med oss vill påverka och utveckla såväl ditt eget arbete som verksamheten i stort. Du som person är ansvarstagande och lyhörd gentemot patienter och kollegor. Det ställs också krav på ett flexibelt förhållningssätt och att kunna ta egna initiativ. Du arbetar självständigt samtidigt som du samverkar inom och över professionsgränserna. För oss är det en självklarhet att alltid utgå ifrån patientens behov och förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Över-/bitr. över-/specialistläkare till YMDA i Malmö

Specialistläkare
Läs mer Jul 22
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Yrkes- och miljödermatologiska avdelningen (YMDA) utreder främst hudproblem orsakade av faktorer i arbetsmiljön. Utöver patientutredningar bedriver avdelningen även omfattande utvecklingsarbete och forskningsverksamhet inom kontaktallergiområdet. Arbetet sker i nära samarbete med medicinsk-, epidemiologisk, kemisk/teknisk- och beteendevetenskaplig kompetens. Avdelningen bedriver informations- och utbildningsverksamhet.

Den omfattande forskningsverksamheten inom området är världsunik. Vårt laboratorium är välutrustat för att kunna detektera kända allergiframkallande ämnen och även identifiera initialt okända allergiframkallande ämnen.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna som specialistläkare/ biträdande överläkare ingår deltagande i den ordinarie mottagningsverksamheten med utredningar av hudsjukdomar med misstänkt relation till arbets- och miljöfaktorer. Du utför yrkes- och miljödermatologiska utredningar som inkluderar testning avseende kontaktallergi, fotokontaktallergi, snabballergi och ljustester. Därtill ger du information till och behandlar patienter med hudsjukdomar. Dessutom innebär tjänsten utåtriktat preventivt arbete och kvalitetsarbete.

Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 08.00 och 16.30 som normalarbetstid, avdelningen har inte jourarbete. Vid verksamhet på filialmottagningar eller inom större forskningsprojekt kan andra tider förekomma. Resor i tjänsten förekommer regelbundet då avdelningen också har filialmottagningar med testning av patienter i Halmstad, Växjö och Karlshamn. Det förekommer även verksamhet på andra orter i samband med forskningsprojekt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har specialistkompetens i dermatologi. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du ska ha genomgången eller planerad kurs i klinisk handledning.

För anställning som biträdande överläkare ska du också ha heltidstjänstgöring om minst tre år (dokumenterad effektiv tid) och klinisk skicklighet samt självständighet inom dermatologi. Disputation och/eller specialistexamen kan tillgodoräknas sammanlagt motsvarande sex månaders klinisk tjänstgöring. Det krävs även:
- genomgången eller planerad klinisk handledarutbildning
- dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter.
För anställning som överläkare krävs även heltidstjänstgöring om minst fem år (dokumenterad effektiv tid) samt disputation.
För att vara aktuell för tjänsten har du erfarenhet av arbete som specialistläkare på en yrkes- och miljödermatologisk avdelning. Har du forskningserfarenhet inom området är detta meriterande likaså om du har B-körkort då resor förekommer i tjänsten.

Du är intresserad av preventivt och utåtriktat arbete och har god pedagogisk förmåga. Vi arbetar i multiprofessionella team därför är god samarbetsförmåga och flexibilitet är ett krav och ett intresse för patientnära arbete är en förutsättning. Du har god planeringsförmåga, är noggrann och kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vid en universitetssjukvårdsenhet krävs att läkare har pedagogisk erfarenhet och utbildning. Denna kan du ha förvärvat genom handledning av exempelvis sjuksköterske- och läkarstudenter samt läkare under utbildning och som bi- eller huvudhandledare av doktorander. Beskriv tydligt i ansökan genomgångna eller planerade pedagogiska kurser, erfarenhet av handledning och undervisning på olika nivåer.
I samband med att du skickar in din ansökan ska du fylla i frågeformuläret som måste vara fullständigt och korrekt ifyllt.Du behöver även bifoga dina handlingar digitalt, se under Övrigt vilka handlingar du behöver skicka med. För att vi ska kunna bedöma din ansökan måste den vara komplett.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Förutom den elektroniska ansökan ska sökande till specialistläkartjänst bifoga läkarlegitimation och specialistkompetensbevis. Gällande tjänst som biträdande överläkare ska även tjänstgöringsintyg bifogas. För överläkartjänst kan även krävas examensbevis gällande disputation, intyg om docentur och publikationslista (uppdelat på originalpublikationer, översiktsartiklar och övriga publikationer). OBS! Dessa digitala handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning, därför ska de medfölja din ansökan. Utomnordiska avhandlingar ska bifogas ansökan och vara bedömda av Universitets- och högskolerådet samt uppfylla kraven för doktorsavhandling vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet. I förekommande fall kommer en bedömning göras av Forskarutbildningsnämnden vid Medicinska fakulteten, Lunds universitet, på initiativ av Gemensamma Sakkunniggruppen. Vid eventuella frågor, mejla till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Handkirurgisk operationsavdelning i Malmö

Operationssjuksköterska
Läs mer Jul 16
Gör skillnad. Varje dag.

Är du en engagerad, kunnig och positiv operationssjuksköterska med intresse för handkirurgi? I så fall ska du söka dig till oss!

Den handkirurgiska verksamheten på Skånes universitetssjukhus (Sus) bedriver högspecialiserad vård för barn och vuxna med handskador och handsjukdomar. Enheten är en utpräglad regionverksamhet med omfattande högspecialiserad klinisk verksamhet, utbildning och internationellt omtalad forskning. Vår verksamhets upptagningsområde omfattar Södra sjukvårdsregionen med drygt 1,8 miljoner invånare. Trauma utgör en stor och viktig del av den kliniska verksamheten. Under ett och samma tak har vi samlat operation, slutenvård, öppenvård, rehabilitering och sekretariat. Vi har ett nära och givande samarbete mellan enheterna och en ständig dialog kring hur vi kan erbjuda patienten den bästa vården.

Det som skiljer oss från andra operationsavdelningar är att vi har vår egen sterilenhet där vi diskar, packar och steriliserar våra handkirurgiska specialinstrument. Att vara på Sterilenheten ingår i operationssjuksköterskans arbetsuppgifter och upplevs som stimulerande och lärorikt.

Handkirurgens operation ingår i verksamhetsområde specialiserad kirurgi som tillhör Sus. Det är en mindre operationsavdelning belägen i trivsamma lokaler med fantastisk utsikt över Pildammsparken. Avdelningen består av fem operationssalar, egen sterilenhet samt postoperativ enhet. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö, möjlighet till kompetensutveckling inom handkirurgisk omvårdnad och dessutom möjlighet att delta i forskning och utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar en operationssjuksköterska till vårt team på Handkirurgens operationsavdelning i Malmö.

Handkirurgens operationsavdelning erbjuder dig ett spännande och varierande arbete. Hos oss kommer du att möta ett varierat patientklientel, från det lilla barnet till den äldre personen. Vi utför olika typer av elektiva och akuta operationer inom såväl mjukdel-, ben- och kärlkirurgi samt artroskopier på främst hand och arm. I rollen som operationssjuksköterska arbetar du i team tillsammans med andra yrkeskategorier för att erbjuda patienten bästa möjliga vård. Som operationssjuksköterska hos oss har du oftast hand om cirka två till fyra patienter per dag och alltid med möjlighet att sitta ner vid instrumentering.

Tack vare att vi tillämpar önskeschema med begränsad kväll- och helgtjänstgörning kan du i hög grad påverka ditt schema. När du lägger ditt schema så väljer du också arbetsuppgift för ditt pass, antingen arbetar du inne på operationssal, eller som löpare och stöttar dina kollegor i byten och raster, eller på vår sterilenhet. Med denna valmöjlighet kan du få ett varierande och stimulerande arbete vilket våra operationssjuksköterskor uppskattar.

Handkirurgiska verksamheten präglas av en stark forskningstradition och det finns goda möjligheter, att utifrån ditt eget intresse och verksamhetens behov utvecklas inom det handkirurgiska fältet.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt specialistutbildning inom operationssjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du erfarenhet av att dokumentera i Melior eller arbeta med Orbit ser vi detta som meriterande.

Vi önskar att du som söker har lätt för att kommunicera och samarbeta samt har ett intresse för att vilja utvecklas inom arbetsområdet. Därtill har du patienten i fokus och arbetar alltid för verksamhetens bästa. Du trivs med att arbeta i team, men har också förmågan att självständigt fatta beslut och att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Vi söker dig som efter bästa förmåga bidrar till en positiv arbetsmiljö. Att arbeta utifrån Region Skånes värderingar är för oss en självklarhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Fysioterapeut till Habiliteringsmottagning barn och unga enhet i Malmö

Fysioterapeut
Läs mer Jul 8
Gör skillnad. Varje dag.

Vi på Habiliteringsmottagning 1 i Malmö vänder oss till barn och ungdomar upp till 17 års ålder med varaktiga funktionsnedsättningar. Vi vänder oss även till patienternas familjer, närstående samt personal. Habiliteringen är till för att göra livet mer möjligt för personer med en varaktig funktionsnedsättning samt till deras anhöriga. Funktionsnedsättningen kan bero på rörelsenedsättning, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism.

Vår enhet är vi cirka 25 medarbetare inom yrkesgrupperna sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, psykolog, kurator, dietist, läkare, fritidskonsulent, specialpedagog, receptionist, medicinsk sekreterare och enhetschef. Vi som arbetar inom verksamheten har ett viktigt och utmanande uppdrag; att stärka individens kraft och frihet att forma sitt liv. Med stort engagemang och bred kompetens arbetar vi varje dag för att komma närmare vår målbild om att individer med funktionsnedsättningar ska kunna leva ett gott liv utifrån sina egna val.

Titta gärna på våra filmer där våra medarbetare berättar om hur det är att arbeta hos oss:

https://bit.ly/49nB5xb och https://bit.ly/46O5p2Y

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss på Habiliteringsmottagningen barn- och unga 1 Malmö får du möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats med hög kompetens. Vi välkomnar nu en fysioterapeutkollega att bli en del av vår enhet.

Dina arbetsuppgifter består av att bedöma och behandla barn och ungdomar med försenad och/eller avvikande motorisk utveckling. Du deltar i utbildningsinsatser samt ger information och handledning kring motorisk träning i vardagsaktiviteter såsom lek och annan fysisk aktivitet till barn, föräldrar och deras nätverk. Du bedömer även behov av, förskriver, provar ut och följer upp medicintekniska och ortopedtekniska hjälpmedel. Arbetet är utåtriktat och innebär samverkan med andra verksamheter såsom förskola/skola, barnklinik, hjälpmedelsverksamhet, ortopedteknisk verksamhet, socialtjänst med flera.

Utöver det direkta patientarbetet ingår administrativa uppgifter som bokning av patienter och journalhantering. I arbetsuppgifterna ingår också att på egen hand och tillsammans med övriga teamet strukturera och organisera arbetet. Vid anställning kommer du få introduktion och handledning av en erfaren fysioterapeutkollega som kommer ge dig stöd i det dagliga arbetet.

Din arbetstid är förlagd till vardagar på dagtid:

Måndagar, onsdagar och torsdagar: Klockan 08.00-16.30.
Tisdagar: Klockan 08.00-18.30.
Fredagar: Klockan 08.00-14.30.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser det som meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete med barn och unga och/eller arbetserfarenhet med personer med varaktig funktionsnedsättning. Därtill är det en fördel om du har kunskaper i systemen PMO och Pasis.

Du som person har lätt för att samarbeta och inleda kontakt med barn och unga. Därtill anser du precis som vi att det är viktigt att barn och unga blir hörda och att deras synpunkter beaktas och tas tillvara. I ditt arbete är du självständig/självgående, flexibel och har förmåga att hantera situationer när tempot stundtals är högt. Därutöver har du god förmåga att organisera och strukturera arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig!

De första intervjuerna hålls onsdag den 14 augusti under eftermiddagen och fredag den 16 augusti under förmiddagen.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Chefssekreterare till Regionservice, VO Syd i Malmö/Lund

Chefssekreterare
Läs mer Jun 26
Gör skillnad. Varje dag.

Service Syd är ett verksamhetsområde inom Regionservice med uppdrag att leverera tjänster till sjukhusen i Malmö, Lund Ystad Trelleborg och Landskrona. Service Syd är Regionservice största verksamhetsområde med cirka 950 medarbetare. Vår målbild är att vi ska vara en samarbetspartner som genom engagemang och nytänkande gör skillnad och frigör tid för Region Skånes kärnverksamhet och därmed göra nytta för medborgarna i Skåne. Vi ska vara den bästa och självklara partnern som levererar service i världsklass!

Staben har ett övergripande uppdrag att tillsammans med verksamhetschefen driva verksamhetsområdets vision och mål. Vi arbetar med fokus på service, förändringsarbete, effektivitet och att vara en attraktiv arbetsgivare. Idag är vi en grupp på åtta medarbetare som alla äger och driver olika verksamhetsövergripande områden och initiativ med stort engagemang och hjärta för varandra och våra uppdrag.

ARBETSUPPGIFTER
Drivs du av att arbeta brett med administrativa uppgifter och har ett intresse för utveckling och förbättring? Vi söker en erfaren chefssekreterare som är van vid och som trivs i en koordinerande roll där du arbetar med flera uppgifter samtidigt. Vi erbjuder en tjänst med stor variation av arbetsuppgifter och många kontaktytor.

Som chefssekreterare har du en betydelsefull roll för verksamhetsområdet gentemot den övriga organisationen. Du arbetar nära verksamhetschefen och avlastar huvudsakligen hen i det vardagliga arbetet. Du hjälper även vid behov de fyra områdescheferna inom verksamhetsområdet. Vidare har du en god överblick över verksamhetschefens agenda, planerar och bokar möten, hanterar arbetsflöden och gör prioriteringar samt säkerställer att rapportering och uppdrag levereras enligt tidplan. Som chefssekreterare bidrar du aktivt i ledningsgruppen för verksamhetsområdet. Du är också den som ansvarar för de administrativa arbetsuppgifterna såsom planering, mötesbokning, sammanställa material inför möten, mötesanteckningar samt uppföljning av ledningsgruppens arbete.

I det löpande arbetet ingår uppgifter som att skapa presentationer, sammanställa data, informationssökning samt planering och samordning av interna och externa mötesarrangemang. Även fakturahantering i vårt ekonomisystem Raindance är en del av dina arbetsuppgifter. Vid behov utför du andra arbetsuppgifter såväl inom det egna verksamhetsområdet som inom Regionservice.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig med god känsla för service, som är trygg i dig själv och brinner för samarbete och kommunikation. Du är van vid att koordinera och organisera andras arbete och för dig är det viktigt att ha ordning och reda för att kunna se vad som behöver göras och prioriterar därefter. För att lyckas i rollen behöver du vara en person som är prestigelös och lösningsorienterad, du tar egna initiativ och driver arbetsuppgifter självständigt. Vidare trivs du med tempofyllda arbetsdagar som kräver att du snabbt ställer om och enkelt sätter dig in i nya sammanhang. Att du är intresserad av förbättringsarbete, ser möjligheter att effektivisera arbetssätt och rutiner ser vi som självklart. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Gällande de formella kraven har du gymnasiekompetens och vi ser positivt på att du har eftergymnasial utbildning inom administration. Du har flera års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter samt några års erfarenhet som chefssekreterare eller motsvarande roll. Goda kunskaper i svenska och mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten, likaså mycket goda kunskaper i Office 365. För att lyckas i rollen har du lätt för att sätta dig in i nya digitala system. Vi ser även positivt på om du har en relevant eftergymnasial utbildning för kvalificerade assistent- och sekreterararbetsuppgifter samt att det är meriterande om du har erfarenhet från en politiskt styrd organisation.

Vi är en arbetsgivare som har ett tillitsbaserat ledarskap där vi lever våra värderingar: Välkomnande, drivande omtanke och respekt.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi planerar att hålla intervjuer i slutet av augusti.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Kommunikatör med film, animering och livesändningskompetens i Malmö

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jun 18
Gör skillnad. Varje dag.

Uppdraget för Koncernstab kommunikation är att med professionella kommunikationsinsatser bidra till att stärka Region Skånes varumärke och till att förverkliga beslutade verksamhetsmål, politiska beslut och vision. Tjänsten som kommunikatör finns på Koncernstab kommunikation, område för digital kommunikation som består av totalt fyra enheter som arbetar med att utveckla och förvalta Region Skånes digitala kanaler. Vi är drygt 45 kollegor på området som arbetar med att förbättra upplevelsen och servicen till invånare och medarbetare i olika digitala kanaler.

Enhet Medieproduktion arbetar med rörlig mediaproduktion i flertalet av Region Skånes digitala kanaler och utvecklar och förvaltar rörligt medieinnehåll om hälsa och vård på 1177.se.

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör arbetar du med att formge, producera samt underhålla, i första hand, animerade filmer om hälsa och vård med invånare och patienter som målgrupp. Medieproduktionerna kommer till största del vara visuell kommunikation i digitala behandlingsprogram, Stöd och behandlingsprogram, som du skapar tillsammans med projektledare och vårdpersonal.

Stöd och behandling är en webbaserad e-tjänst tillgänglig under 1177.se med säker interaktion. Stöd och behandlingsprogram erbjuds som ett komplement till den befintliga vården och ger en ökad flexibilitet för både behandlare och patient.

Produktionerna kan vara både egen produktion som du producerar i animeringsverktyg som Vyond och Adobe After Effects, men även filmat material och foto, beroende på vad som krävs i det digitala behandlingsprogrammet. Du kan komma, beroende på uppdrag, att ansvara för hela produktionsprocessen från att identifiera ett behov till uppstart, pedagogisk idé och utformning, bearbetning av innehållsmanus, produktion och paketering. Du samarbetar tätt med våra kommunikatörer som är specialiserade på film, animering och foto samt projektledare för framtagning av Stöd och behandlingsprogram. Samarbete sker även med andra personer inom organisationen, både kommunikatörer och personer i vårdprofessionen. Uppdrag inom livesändning är också en del av tjänsten där du stöttar kommunikation och ledningsfunktioner med livesändningar och förinspelade sändningar där målgrupperna kan vara både invånare och anställda.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning i kombination med yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av arbete inom digital kommunikation och gedigen erfarenhet av att arbeta med film, animering och livesändning som format. Vidare har du god kännedom om hur stora organisationer använder olika kanaler för att nå ut på bästa sätt till sina kunder och/eller invånare. Därtill har du mycket god kunskap gällande riktlinjer för rörlig bild och vet vad som krävs för att en film ska vara tillgänglig för så många människor som möjligt. Vi ser även att du kan omvandla ett komplext ämne till ett lättillgängligt och inspirerande digitalt material som får målgruppen trygg och motiverad. För att lyckas i rollen har du kunskap och vana vid att arbeta självständigt med författarverktyg som till exempel Vyond och produktionsverktyg inom Adobe CC suiten såsom Premiere Pro, Illustrator och After Effects. Du har även kunskap och vana att arbeta i livesändnings- och bildmixprogram vid flerkameraproduktioner.

Du är van vid att arbeta med beställare och ämnesexperter som kan ha olika förväntningar på projekt. Detta innebär att du behöver vara lyhörd och diplomatisk för att säkerställa att det du producerar och levererar blir av hög kvalitet ur ett kommunikativt perspektiv. Du arbetar proaktivt, målfokuserat och har en god strategisk samt taktisk förmåga. Det är av stor vikt att du är driven, kreativ och noggrann inte minst när arbete sker med livesändning. Därtill är din analytiska förmåga god och du kan se hur delarna hänger ihop för målgruppen.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Koncernkontorets uppdrag är att stödja regionstyrelsen, som har ansvaret för den samlade förvaltningsorganisationen i Region Skåne. Koncernkontorets drygt 750 medarbetare arbetar bland annat med frågor som rör regional utveckling, folkhälsa och miljö, hälso- och sjukvårdsplanering, kommunikation, ekonomi och HR. Koncernkontorets arbetsplatser finns främst i Rådhuset i Kristianstad och på Dockplatsen i Västra Hamnen i Malmö.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Sjuksköterskor till Njur- och transplantationsavdelning i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 14
Gör skillnad. Varje dag.

Är du nyfiken på att arbeta med transplantation och njursjukvård? Vill du vara med och utveckla nya njur- och transplantationsavdelningen efter inflyttningen i nya sjukhuset? Då är du den vi söker!

I maj 2024 flyttade vi in i det nya sjukhuset och en spännande resa ligger framför oss. Verksamheten behöver växa och utvecklas för att möta framtida njursjukvård. Vår avdelning har flyttat in i helt nya lokaler på våning 9 med fantastisk utsikt över Malmö. Här har alla våra patienter enkelrum. Allt är nytt och moderniserar både vad gäller lokaler, utrustning och arbetssätt vilket leder till nya möjligheter framöver att utveckla verksamheten. Som medarbetare är du med på resan och har en viktig roll då du får möjlighet att vara delaktig och påverka avdelningens rutiner och arbetssätt.

Njur- och transplantationsavdelningen ingår i verksamhetsområde (VO) njurmedicin, reumatologi och endokrin. Avdelningen är en hybridavdelning där vi vårdar patienter som ska eller är transplanterade samt patienter inom njurmedicin. En spännande mix som ger dig en bred kompetens.

Inom njurmedicin vårdar vi patienter både med akut sjukdom, och dem med kronisk sjukdom. Exempel på diagnoser är vaskulit, nefrotiskt syndrom, olika former av nefrit med flera. Vi hjälper patienter att få access (infart) inför dialysstart samt åtgärdar problem med befintliga accesser. Transplantationskirurgin består av både planerade och akuta njurtransplantationer. Ibland vårdar vi även patienter inför och efter pancreastransplantationer. En annan viktig del är avstötningsproblem efter transplantation som behöver behandling. Att få följa en svårt njursjuk patient som transplanterats och som sedan lämnar avdelningen med fungerande njure igen är väldigt givande.

ARBETSUPPGIFTER
Avdelningen har idag 16 vårdplatser och vi arbetar uppdelade i team bestående av en sjuksköterska och en undersköterska. Varje team ansvarar för fem till sju patienter tillsammans med ansvarigt läkarteam och tillsammans lägger ni upp passets arbetsuppgifter. Stödfunktioner såsom koordinator, drift, fysioterapeuter, arbetsterapeut och kurator ingår också i personalstaben. Patienterna kommer till oss både elektivt och akut, så tempo och arbetsbelastning kan därför variera under dygnets timmar.

Verksamheten erbjuder dig en varierande, stimulerande och lärorik arbetsplats där du ges möjlighet till personlig utveckling och utbildning. Då utveckling är viktigt för oss ser vi gärna att du är delaktig i avdelningens fortsatta utvecklingsarbete. Kompetensutveckling sker kontinuerligt såväl intern som externt. Som nyanställd hos oss får du en individuell introduktion utifrån din befintliga kompetens. Har du tidigare erfarenhet anpassar vi introduktionen efter dina förutsättningar. Du som är helt nyutexaminerad erbjuds en sju veckor lång introduktion innehållande både teori och praktik inom både njurmedicin och transplantationsvård.

Vi arbetar två helger av fem och har ett fast schema. Vi behöver i första hand sjuksköterskor för tjänstgöring dag/kväll.

KVALIFIKATIONER
Vi vänder oss till dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Erfarenhet av att arbete inom njurmedicin och/eller transplantationskirurgi är meriterande.

Du har ett ödmjukt förhållningssätt mot både patienter och kollegor, är positiv, engagerad, flexibel och vill utvecklas i din yrkesroll. Du tar eget ansvar och är en god lagspelare. Självklart är du en god ambassadör för Region Skånes värderingar: välkomnande, drivande, omtanke och respekt. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Intervjuer förväntas starta i slutet av juli. Välkommen med din ansökan redan idag!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Undersköterskor till Förlossningsavdelning i Malmö

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Jul 16
Gör skillnad. Varje dag.

Vi söker nu undersköterskor som vill utvecklas inom sitt yrkesområde och är intresserade av kvinnosjukvård!

Verksamhetsområde (VO) kvinnosjukvård på Skånes universitetssjukhus (Sus) har cirka 800 anställda och består av både gynekologisk och obstetrisk verksamhet i Lund och Malmö. Inom område obstetrik ingår förlossningsavdelningar, BB-avdelningar, specialistmödravård och ultraljud. Som universitetssjukhus har vi även uppdrag inom forskning, utveckling och utbildning. Vid verksamhetsområdet bedrivs framgångsrik forskning och flera barnmorskor är doktorander. Forskningsgrupper finns i ämnena sexuell, reproduktiv och perinatal hälsa.

VO kvinnosjukvård vid Sus är en av de tre största verksamheterna inom förlossningsvård i Sverige och det är av vikt att vi alltid ligger i framkant kring hur vi bedriver vår verksamhet. Vi vill öka valmöjligheterna utifrån vad kvinnorna, deras partner och barnen behöver samt arbeta med en ökad kontinuitet genom graviditet, förlossning och eftervård.

Inom Sus kvinnosjukvård föds cirka 9000 barn per år fördelade på drygt 5300 förlossningar i Malmö och 3700 i Lund. I Malmö arbetar vi med både normala och komplicerade förlossningar efter graviditetsvecka 28. Vår arbetsplats är såväl dynamisk som mångkulturell. Genom kompetensutbyte utvecklar vi kvinnosjukvården i Region Skåne till det bättre.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska hos oss vårdar du, tillsammans med barnmorska, patienten före, under och efter förlossningen samt ger vård till den nyblivna familjen. Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete på förlossningsavdelningen i Malmö, där vi har ett nära samarbete med neonatalavdelningen och BB.

Som nyanställd hos oss får du tillgång till ett individuellt anpassat introduktionsprogram som vi arbetar fram utifrån dina tidigare erfarenheter tillsammans med handledande kollega som har lång och bred kompetens. Du blir tilldelad en mentor under ditt första år hos oss. Vi utgår från att alla har en individuell inlärningsprocess och ser det som en självklarhet att du ska få stöttning av kollegor för att bli säker i din arbetsroll.

Tjänsterna avser anställning för både dag/kväll och natt. Du arbetar inte treskift.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård/sjukvård enligt tidigare programstruktur, eller är utbildad undersköterska inom den nya programstrukturen som har läst samtliga inriktningar. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Vidare ser vi det som en fördel om du har erfarenhet som undersköterska samt ett stort intresse för kvinnosjukvård och förlossningsvård. Tidigare erfarenhet av förlossningsvård, kvinnosjukvård, akutsjukvård och/eller barnsjukvård ses som meriterande.

Vi söker dig som är empatisk, intresserad av att stödja och trygga den födande kvinnan, partnern och deras barn i en av livets viktigaste stunder. Vidare har du lätt för att arbeta med olika personligheter och yrkeskategorier i så väl lugna som akuta situationer. Arbetet ställer krav på professionalitet, flexibilitet och stresstålighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Den 1 juli 2023 blev titeln undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Om du idag har en tillsvidareanställning som undersköterska och blir erbjuden en ny tjänst kan du behålla din titel undersköterska fram till 30/6 2033. Vid eventuell intervju/anställning behöver du kunna visa upp bevis om skyddad yrkestitel från Socialstyrelsen eller ett intyg att du var tillsvidareanställde den 1 juli 2023. Om du idag inte har ett yrkesbevis från Socialstyrelsen eller omfattas av övergångsbestämmelserna innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara omvårdnadsassistent och inte undersköterska. Läs mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor och övergångsbestämmelserna här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/skyddad-yrkestitel-for-underskoterska/information-om-skyddad-yrkestitel/

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Psykolog till Barn-och ungdomspsykiatri Velandergården i Malmö

Psykolog
Läs mer Jul 10
Gör skillnad. Varje dag.

Under hösten startar Bup i Skåne tillsammans med Malmö Stad en pilot i Malmö avseende FACT-ung (Flexible Assertive Community Treatment). Teamet kommer utgå från Velandergården och bemannas av personal från Region Skåne (läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, familjebehandlare, skötare och enhetschef) samt personal från socialtjänsten (ASF och FSF) där du med din kompetens kompletterar teamen.

Målgruppen är barn och unga i åldern 10–18 år samt deras familjer, där det finns en komplex problematik som kräver omfattande vård och stöd från både hälso- och sjukvård samt socialtjänst. Det omfattar unga med måttlig eller svår funktionssvikt inom områden såsom psykisk ohälsa, skola, nätverk, arbete, familj, eller som uppvisar riskfyllt beteende av olika slag. I många fall innefattar de tillstånd vi möter neuropsykiatriska diagnoser, förstämningssyndrom, posttraumatiserande svårigheter och autismspektrumstörning. Inte sällan handlar det om en sammansatt problematik med samsjuklighet och stor skolfrånvaro.

Syftet är att skapa en heltäckande struktur för ett behandlingsteam runt patienten där alla relevanta professioner och resurser, som bedöms nödvändiga för patientens aktuella behov, står i fokus och innefattas. Vi vill erbjuda flexibel vård på patientens egna villkor i nära samarbete mellan sjukvård och kommun.

Målet med FACT-ung är att garantera vårdens kontinuitet, förebygga inläggning inom heldygnsvård och att bryta ungdomens utanförskap i samhället genom att stimulera dem till ett aktivt deltagande. Teamet ska flexibelt kunna möta behov av olika intensitet i stöd och insatser. Fördelarna för ungdomen är att kunna få adekvat behandling och behovsinriktade åtgärder från ”samma organisation” oberoende av förändringar i sitt mående eller tillstånd.


ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver stärka upp vårt team med en duktig och trevlig psykologkollega. Är du intresserad av ett stimulerande och meningsfyllt arbete med ungdomar så är detta rätt tjänst för dig!

Inom ramen för kompetensområdet genomför vi bedömningar och observationer och har det övergripande helhetsansvaret för våra patienter. Utöver detta innefattar uppdraget kartläggning, behandling och utredning av ungdomar med komplexa barnpsykiatriska svårigheter, som ofta går hand i hand med samsjuklighet och sociala svårigheter. Komplexiteten i svårigheterna hos våra ungdomar och dess familjer kräver en skicklighet i att bedöma och utesluta olika symtom och diagnoser, vilket gör att det bör finnas intresse, erfarenhet och kunskap för differentialdiagnostisering. Vi arbetar nära ungdomen och dess sociala nätverk, vårdgrannar och övriga samarbetspartners för att uppnå klarhet i vad som behövs framåt för att höja ungdomens mående och funktionsnivå.

Arbetsuppgifterna innebär praktiska moment, systemiska såväl som teoretiska. Du som teammedlem bidrar, utöver din specialistkompetens, även till teamets kollektiva hållande av de ungdomar som är i behov av intensifierade insatser. Som psykolog har du stora möjlighet att utveckla psykologrollen tillsammans med dina kollegor samt vara med att implementera SVP och evidensbaserade metoder för stegvis vård.

Möjligheten för fortbildning och utbildning är stor då vi har regelbundna föreläsningar inom det barnpsykiatriska kunskapsområdet. Tillsammans med arbetsgruppen får du möjlighet till handledning en gång i månaden samt eventuell diagnosspecifik handledning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av psykiatrisk behandling och utredning. Har du utbildning och erfarenhet i KBT och neuropsykiatriska utredningar, exempelvis ADOS och ADI, ses det som en god merit för tjänsten. Därtill ska det finnas intresse, erfarenhet och kunskap för differentialdiagnostisering.
För att lyckas i din roll är du både strukturerad och flexibel samtidigt som du kan sätta egna ramar utifrån de rutiner och beslut som fattas. Du är ansvarsfull och trivs väl med att arbeta både individuellt och i team, på ungdomens hemarena såväl som på mottagning. Vidare har du förmågan att ha ett helhetsperspektiv kring våra patienter med ett öppet sinne. För att kunna erbjuda god vård till våra patienter och deras familjer samt upprätthålla god kontakt med övriga aktörer förutsätter vi att du har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation, både internt och externt. Vi är måna om att hitta rätt person för uppdraget och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till Ge Blod i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 20
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde klinisk immunologi och transfusionsmedicin (KIT) är ett område inom Medicinsk service som ansvarar för ackrediterad laboratorieverksamhet inom klinisk immunologi, transfusionsmedicin och transplantationsimmunologi, samt blodgivning i Skåne.

Verksamheten har i uppdrag att förse sjukvården i Region Skåne med blodkomponenter av hög kvalitet för att kunna bedriva modern sjukvård vad gäller akuta och kroniska tillstånd. Verksamheten bedrivs på alla sjukhus i Skåne och har ca 200 medarbetare med olika professionsinriktningar.

KIT har även uppdrag att tillvarata (afares) och hantera celler till stamcellstransplantation och avancerad cellterapi (ATMP) vid SUS Lund, för Södra sjukvårdsregionen. Detta är en verksamhet som är under stark utveckling i och med forskningssatsningar som görs inom område

På blodcentralen i Malmö och Lund arbetar cirka 23 personer. Vår arbetsplats ligger centralt placerad i fräscha lokaler med närhet till lunchrestauranger, affärer och flödet av människor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu två biomedicinska analytiker alternativt sjuksköterskor till oss någon av våra blodcentraler i Lund eller Malmö!

Som biomedicinsk analytiker/sjuksköterska hos oss är dina arbetsuppgifter varierade och utgörs bland annat av arbete med blodgivare, mottagningsarbete och godkännande av givare inför blodgivning. Du ansvarar även för blodgivning samt övervakning av givarens allmäntillstånd under och strax efter blodgivning. Placeringsort blir Lund eller Malmö men det ingår viss rotation mellan blodcentralerna. På Kattesund i Lund bedriver vi Skånes afares-givning för plasma och trombocyter vilket är en utvecklingsmöjlighet att lära sig efter vanlig blodgivning.

Rekrytering av nya blodgivare till vår verksamhet är av stor betydelse och vi ser självklart ett intresse från dig att delta i olika events/marknadsföringskampanjer och att se det personliga mötet med nya möjliga givare som en utmaning och positiv del av arbetet. Du deltar även i verksamhetsutveckling samt i handledning och utbildning av studenter och nya kolleger. Dina arbetstider är förlagda vardagar på dag-och kvällstid samt var 4:e lördag.

Vi har planerad regional utbildningsdag varje höst för övervägande personal samt skickar mindre grupp på utbildningsdagar två gånger per år till Linköping/Huddinge. Därtill har vi även andra utbildningar i bland annat blodgivningsbefrämjande arbete och samtalsteknik.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är biomedicinsk analytiker eller sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du är intresserad av att arbeta med blodgivare och vi ser det som är meriterande om du arbetat inom blodcentral eller liknande verksamhet.

Du som söker vill vara delaktig och bidra till ett gott socialt arbetsmiljöklimat. Feedback är viktigt för oss och något vi arbetar mycket med samt vikten av att vi alla tar ansvar för vår trivsel på jobbet. Vi utgår från våra teamlöfte/servicelöfte och vi skaffar oss en bra dag! Personlig lämplighet och den sociala kompetensen är av stor vikt för denna tjänst och vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet samt att du är serviceinriktad och kommunikativ. Stämmer detta in på dig så tveka inte att söka dig till oss.

Vi använder oss av löpande urval i denna rekrytering, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes elva hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Även smittskydd och vårdhygien tillhör förvaltningen. Inom förvaltningen bedriver vi även forskning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Ge Blod i Malmö

Biomedicinsk analytiker/BMA
Läs mer Jun 20
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde klinisk immunologi och transfusionsmedicin (KIT) är ett område inom Medicinsk service som ansvarar för ackrediterad laboratorieverksamhet inom klinisk immunologi, transfusionsmedicin och transplantationsimmunologi, samt blodgivning i Skåne.

Verksamheten har i uppdrag att förse sjukvården i Region Skåne med blodkomponenter av hög kvalitet för att kunna bedriva modern sjukvård vad gäller akuta och kroniska tillstånd. Verksamheten bedrivs på alla sjukhus i Skåne och har ca 200 medarbetare med olika professionsinriktningar.

KIT har även uppdrag att tillvarata (afares) och hantera celler till stamcellstransplantation och avancerad cellterapi (ATMP) vid SUS Lund, för Södra sjukvårdsregionen. Detta är en verksamhet som är under stark utveckling i och med forskningssatsningar som görs inom område

På blodcentralen i Malmö och Lund arbetar cirka 23 personer. Vår arbetsplats ligger centralt placerad i fräscha lokaler med närhet till lunchrestauranger, affärer och flödet av människor.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu två biomedicinska analytiker alternativt sjuksköterskor till oss någon av våra blodcentraler i Lund eller Malmö!

Som biomedicinsk analytiker/sjuksköterska hos oss är dina arbetsuppgifter varierade och utgörs bland annat av arbete med blodgivare, mottagningsarbete och godkännande av givare inför blodgivning. Du ansvarar även för blodgivning samt övervakning av givarens allmäntillstånd under och strax efter blodgivning. Placeringsort blir Lund eller Malmö men det ingår viss rotation mellan blodcentralerna. På Kattesund i Lund bedriver vi Skånes afares-givning för plasma och trombocyter vilket är en utvecklingsmöjlighet att lära sig efter vanlig blodgivning.

Rekrytering av nya blodgivare till vår verksamhet är av stor betydelse och vi ser självklart ett intresse från dig att delta i olika events/marknadsföringskampanjer och att se det personliga mötet med nya möjliga givare som en utmaning och positiv del av arbetet. Du deltar även i verksamhetsutveckling samt i handledning och utbildning av studenter och nya kolleger. Dina arbetstider är förlagda vardagar på dag-och kvällstid samt var 4:e lördag.

Vi har planerad regional utbildningsdag varje höst för övervägande personal samt skickar mindre grupp på utbildningsdagar två gånger per år till Linköping/Huddinge. Därtill har vi även andra utbildningar i bland annat blodgivningsbefrämjande arbete och samtalsteknik.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är biomedicinsk analytiker eller sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du är intresserad av att arbeta med blodgivare och vi ser det som är meriterande om du arbetat inom blodcentral eller liknande verksamhet.

Du som söker vill vara delaktig och bidra till ett gott socialt arbetsmiljöklimat. Feedback är viktigt för oss och något vi arbetar mycket med samt vikten av att vi alla tar ansvar för vår trivsel på jobbet. Vi utgår från våra teamlöfte/servicelöfte och vi skaffar oss en bra dag! Personlig lämplighet och den sociala kompetensen är av stor vikt för denna tjänst och vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet samt att du är serviceinriktad och kommunikativ. Stämmer detta in på dig så tveka inte att söka dig till oss.

Vi använder oss av löpande urval i denna rekrytering, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier alternativt orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes elva hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Även smittskydd och vårdhygien tillhör förvaltningen. Inom förvaltningen bedriver vi även forskning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till 1177 i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 16
Gör skillnad. Varje dag.

Vi på 1177 i Malmö söker nu en sjuksköterska för att stärka laget och ge invånarna en snabbare kontakt till vården.

På arbetsplatsen i Malmö är vi idag cirka 40 anställda, med olika specialistkompetenser och erfarenheter vilket skapar en unik bredd på arbetsplatsen. Enheten i Malmö är fördelad på två team med en enhetschef för varje team. Kontoret ligger i Malmö med en central placering, i fina och fräscha lokaler med närhet till allmänna kommunikationer. Här råder en lugn och trivsam miljö med möjlighet att arbeta i grupp- eller i enkelrum. Nu behöver vi förstärka arbetslaget med ytterligare en sjuksköterska!

1177 ingår i verksamhetsområde (VO) prioritering, råd och stöd vilket består av två verksamheter; Practicum Clinical Skills Centre (regionalt kliniskt träningscentra) och verksamhetsenhet (VE) 1177 på telefon (sjukvårdsrådgivningen). Practicum omfattar verksamhet på flera orter, vilka är Lund, Malmö, Kristianstad och Helsingborg. VE 1177 på telefon finns i Malmö och Kristianstad. Inom verksamhetsområdet är vi cirka 115 medarbetare.

Kika gärna på filmen från vår verksamhet: https://play.mediaflowpro.com/ovp/17/18CFFGEUQK


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är totalt patientfokuserade då vi arbetar med ett samtal i taget. Din dag är planerad med både raster och lunch och däremellan sitter du i telefonen. Här finns inte stressen av att inte hinna med, att inte räcka till eller att inte komma hem när ditt arbetspass slutar. Vi erbjuder även våra anställda möjligheten att arbeta hemifrån. Detta sker i samråd med närmsta chef samt att kraven för hemarbete uppnåtts.

Att arbeta med telefonbedömning ställer krav på dig som sjuksköterska och skiljer sig från den övriga vården. Här behövs en självständighet byggd på erfarenhet, en förmåga att använda din kliniska blick även om patienten inte finns fysiskt framför dig samt ett lugn och en trygghet i att lita på dina bedömningar. Som hjälp i arbetet finns ett välutformat rådgivningsstöd för att säkerställa korrekta bedömningar.

Som anställd på 1177 får du förutom egen schemalagd kompetensutveckling även möjligheten att gå på läkarledda föreläsningar som enbart hålls för 1177:s medarbetare.

Arbetstiden är förlagd både dag och kväll enligt önskeschema med tjänstgöring två helger av fem.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du som söker har språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Ett krav för tjänsten är också att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som sjuksköterska, där vi gärna ser att du har erfarenhet av att göra bedömningar. Eftersom stora delar av arbetet utförs digitalt är även god datorvana en förutsättning för tjänsten.

Som person söker vi dig som har god förmåga att arbeta självständigt, är en god lyssnare samt har lätt för att kommunicera. Du har ett stort intresse för att skapa goda relationer och är trygg i din yrkesroll. För att lyckas i rollen behöver du också ha lätt för att strukturera ditt arbete. Därtill har du en drivkraft att verka för att vår verksamhets insatser kommer våra medborgare till bästa nytta. För den här tjänsten kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes elva hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Även smittskydd och vårdhygien tillhör förvaltningen. Inom förvaltningen bedriver vi även forskning.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Hörselpedagog till Hörsel- och tinnitusmottagning vuxna i Malmö

Specialpedagog
Läs mer Jun 26
Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till oss på Hörsel- och tinnitusmottagning vuxna!

Inom förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel finns verksamhetsområde (VO) syn-, hörsel- och dövverksamheten som riktar sig till personer i alla åldrar med synnedsättning/blindhet, hörselnedsättning/dövhet, dövblindhet och tinnitus. För mer information: www.skane.se/horselochsyn

Hörsel- och tinnitusmottagning vuxna är en enhet inom syn-, hörsel- och dövverksamheten för vuxna personer med hörselnedsättning eller tinnitus samt deras nätverk Rehabiliteringsinsatser erbjuds såväl individuellt som i grupp och ges av audionomer, pedagoger, kuratorer samt psykologer. Enheten har ett Skåneövergripande ansvar med personal placerad i Malmö, Kristianstad och Helsingborg. Inom syn-, hörsel- och dövverksamheten arbetar omkring 170 anställda och inom hörsel- och tinnitusmottagningar tjänstgör cirka 25 medarbetare. Vi arbetar teambaserat och tvärprofessionellt med fokus på patientens kartlagda behov. Patienten formulerar och planerar, tillsammans med behandlaren, de mål och insatser som patienten önskar.

Vår verksamhet har grundprincipen om alla människors lika värde och respekten för den enskilda människans integritet och självbestämmande. Människor med funktionsnedsättning ska kunna ta del av samhällets verksamheter och utbud i samma utsträckning som andra. Med stort engagemang och bred kompetens arbetar vi varje dag för att komma närmare vår målbild om att personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv utifrån egna val.

ARBETSUPPGIFTER
Som hörselpedagog hos oss tillhör du ett team där vi har ett nära samarbete för att kunna erbjuda den enskilde bästa möjliga rehabilitering. I ditt arbete har du kontakt med patienten, anhöriga, närstående samt andra myndigheter och aktörer. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

- Motiverande samtal och pedagogisk handledning kring faktorer som påverkar kommunikation, hörselstrategier och olika kommunikationsmetoder för patient och anhöriga.
- Handledande samtal för att medvetandegöra hörselnedsättningen och dess konsekvenser.
- Handleda kring verktyg och strategier för att hantera besvär av tinnitus och ljudkänslighet.
- Informera och handleda i olika avspännings- och avslappningstekniker.
- Planera, organisera och leda olika typer av rehabilitering i grupp samt med övriga yrkeskategorier ta delat ansvar för grupprocesser.
- Genomföra utredningar med kommunikationsbedömning och förberedelser inför cochleaimplantat operation och efterföljande fördjupad rehabilitering och träning.
- Introducera och handleda i alternativa kommunikationssätt som Tecken som stöd för talet (TSS) /teckenspråk.

Vi välkomnar dig till en arbetsplats med god stämning och trevliga kollegor där vi arbetar tvärprofessionellt i team och tar vara på den gedigna kompetens som finns hos våra medarbetare. Vi är dessutom måna om vår enhets och våra medarbetares fortsatta utveckling, varvid vi kontinuerligt arbetar med kompetensutveckling. Tjänstens placering är i Malmö men arbetet är regionövergripande, vilket innebär att resor förekommer på arbetstid och efter behov kan arbete på olika orter någon/några dagar i veckan förekomma.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du är utbildad hörselpedagog, specialpedagog, logoped, audionom eller har annan för tjänsten adekvat utbildning. Tillhör du en legitimerad yrkesgrupp är språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. För icke legitimationsyrken krävs goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vidare har du erfarenhet inom ditt yrke, pedagogisk erfarenhet och god förmåga att arbeta utifrån individuella utvecklingsplaner. Det är starkt meriterande om du har arbetslivserfarenhet av hörsel. Vidare är det en fördel om du har kunskap i alternativa kommunikationssätt som Tecken som stöd för talet (TSS) eller teckenspråk och/eller kunskap i fonetik/språkvetenskap. En vilja och förmåga att arbeta med nya arbetssätt utifrån digitalisering är också en merit. Därutöver ser vi gärna att du har visst tekniskt intresse utifrån arbete med texttelefon och hörteknik.

Vi letar efter dig som är nyfiken och ser möjligheter i stället för hinder. För att kunna möta våra patienter på ett respektfullt och empatiskt sätt förutsätter vi att du har ett öppet sinne och är lyhörd. Vidare är du självständig, flexibel och vill bidra till vår verksamhets fortsatta utveckling. Då du kommer att arbeta i team med kollegor inom olika professioner är intresse för och förmåga till arbete i team en förutsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Vi planerar att hålla intervjuer förmiddag 14 och 15 augusti. Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Kurator, vikariat, till Hörsel- och tinnitusmottagning vuxna i Malmö

Kurator
Läs mer Jun 27
Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till oss på Hörsel- och tinnitusmottagning vuxna!

Inom förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel finns verksamhetsområde (VO) syn-, hörsel- och dövverksamheten som riktar sig till personer i alla åldrar med synnedsättning/blindhet, hörselnedsättning/dövhet, dövblindhet och tinnitus. För mer information: www.skane.se/horselochsyn

Hörsel- och tinnitusmottagning vuxna är en enhet inom syn-, hörsel- och dövverksamheten för vuxna personer med hörselnedsättning eller tinnitus samt deras nätverk. Rehabiliteringsinsatser erbjuds såväl individuellt som i grupp och ges av audionomer, pedagoger, kuratorer samt psykologer. Enheten har ett Skåneövergripande ansvar med personal placerad i Malmö, Kristianstad och Helsingborg. Inom syn-, hörsel- och dövverksamheten arbetar omkring 170 anställda och inom hörsel- och tinnitusmottagningar tjänstgör cirka 25 medarbetare. Vi arbetar teambaserat och tvärprofessionellt med fokus på patientens kartlagda behov. Patienten formulerar och planerar, tillsammans med behandlaren, de mål och insatser som patienten önskar.

Vår verksamhet har grundprincipen om alla människors lika värde och respekten för den enskilda människans integritet och självbestämmande. Människor med funktionsnedsättning ska kunna ta del av samhällets verksamheter och utbud i samma utsträckning som andra. Med stort engagemang och bred kompetens arbetar vi varje dag för att komma närmare vår målbild om att personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv utifrån egna val.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en kurator till oss för ett vikariat på cirka ett år.

Hos oss ingår du som kurator i ett team där vi har ett nära samarbete för att kunna erbjuda den enskilde bästa möjliga rehabilitering. I arbetet har du kontakt med både patienter och närstående samt samverkar med andra myndigheter och rehabiliteringsaktörer. Som kurator arbetar du bland annat med individuella samtal, ansvarar för och leder rehabilitering i grupp samt informerar om samhällets stödåtgärder. Arbete med hörselrelaterad stress och avspänning är också vanligt förekommande. En stor del av vår målgrupp är patienter med hörselnedsättning och tinnitus som befinner sig i yrkesverksam ålder.

Vi välkomnar dig till en arbetsplats med god stämning och trevliga kollegor där vi arbetar tvärprofessionellt i team och tar vara på den gedigna kompetens som finns hos våra medarbetare. Vi är dessutom måna om vår enhets och våra medarbetares fortsatta kompetensutveckling. När du börjar som ny medarbetare hos oss erbjuder vi dig introduktion samt utser en mentor som du kan vända dig till under en längre period för stöd och handledning.

Tjänstens placering är i Malmö men arbetet är regionövergripande, vilket innebär att resor förekommer. Arbetstiden är förlagd vardagar från klockan 08.00 till klockan 16.30.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen och goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Arbetslivserfarenhet som kurator eller annat behandlingsarbete är meriterande. Det är starkt meriterande om du är legitimerad hälso- och sjukvårdskurator. Om du har utbildning i KBT steg 1, mindfulness eller ACT ser vi det som meriterande. Erfarenhet av tidigare arbete inom hörselområdet är en stor fördel för den här tjänsten.

För att kunna möta våra patienter på ett respektfullt och empatiskt sätt förutsätter vi att du har ett öppet sinne och är lyhörd. Vi ser gärna att du är nyfiken och ser möjligheter i stället för hinder. Vidare är du självständig, flexibel och vill bidra till vår verksamhets fortsatta utveckling. Då du kommer att arbeta i team med kollegor inom olika professioner är intresse för och förmåga till arbete i team en förutsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Vi planerar att hålla intervjuer förmiddag 16 augusti. Varmt välkommen med din ansökan. vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Hörselpedagog till Hörsel- och tinnitusmottagning vuxna i Malmö

Logoped
Läs mer Jun 27
Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till oss på Hörsel- och tinnitusmottagning vuxna!

Inom förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel finns verksamhetsområde (VO) syn-, hörsel- och dövverksamheten som riktar sig till personer i alla åldrar med synnedsättning/blindhet, hörselnedsättning/dövhet, dövblindhet och tinnitus. För mer information: www.skane.se/horselochsyn

Hörsel- och tinnitusmottagning vuxna är en enhet inom syn-, hörsel- och dövverksamheten för vuxna personer med hörselnedsättning eller tinnitus samt deras nätverk Rehabiliteringsinsatser erbjuds såväl individuellt som i grupp och ges av audionomer, pedagoger, kuratorer samt psykologer. Enheten har ett Skåneövergripande ansvar med personal placerad i Malmö, Kristianstad och Helsingborg. Inom syn-, hörsel- och dövverksamheten arbetar omkring 170 anställda och inom hörsel- och tinnitusmottagningar tjänstgör cirka 25 medarbetare. Vi arbetar teambaserat och tvärprofessionellt med fokus på patientens kartlagda behov. Patienten formulerar och planerar, tillsammans med behandlaren, de mål och insatser som patienten önskar.

Vår verksamhet har grundprincipen om alla människors lika värde och respekten för den enskilda människans integritet och självbestämmande. Människor med funktionsnedsättning ska kunna ta del av samhällets verksamheter och utbud i samma utsträckning som andra. Med stort engagemang och bred kompetens arbetar vi varje dag för att komma närmare vår målbild om att personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv utifrån egna val.

ARBETSUPPGIFTER
Som hörselpedagog hos oss tillhör du ett team där vi har ett nära samarbete för att kunna erbjuda den enskilde bästa möjliga rehabilitering. I ditt arbete har du kontakt med patienten, anhöriga, närstående samt andra myndigheter och aktörer. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

- Motiverande samtal och pedagogisk handledning kring faktorer som påverkar kommunikation, hörselstrategier och olika kommunikationsmetoder för patient och anhöriga.
- Handledande samtal för att medvetandegöra hörselnedsättningen och dess konsekvenser.
- Handleda kring verktyg och strategier för att hantera besvär av tinnitus och ljudkänslighet.
- Informera och handleda i olika avspännings- och avslappningstekniker.
- Planera, organisera och leda olika typer av rehabilitering i grupp samt med övriga yrkeskategorier ta delat ansvar för grupprocesser.
- Genomföra utredningar med kommunikationsbedömning och förberedelser inför cochleaimplantat operation och efterföljande fördjupad rehabilitering och träning.
- Introducera och handleda i alternativa kommunikationssätt som Tecken som stöd för talet (TSS) /teckenspråk.

Vi välkomnar dig till en arbetsplats med god stämning och trevliga kollegor där vi arbetar tvärprofessionellt i team och tar vara på den gedigna kompetens som finns hos våra medarbetare. Vi är dessutom måna om vår enhets och våra medarbetares fortsatta utveckling, varvid vi kontinuerligt arbetar med kompetensutveckling. Tjänstens placering är i Malmö men arbetet är regionövergripande, vilket innebär att resor förekommer på arbetstid och efter behov kan arbete på olika orter någon/några dagar i veckan förekomma.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du är utbildad hörselpedagog, specialpedagog, logoped, audionom eller har annan för tjänsten adekvat utbildning. Tillhör du en legitimerad yrkesgrupp är språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. För icke legitimationsyrken krävs goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vidare har du erfarenhet inom ditt yrke, pedagogisk erfarenhet och god förmåga att arbeta utifrån individuella utvecklingsplaner. Det är starkt meriterande om du har arbetslivserfarenhet av hörsel. Vidare är det en fördel om du har kunskap i alternativa kommunikationssätt som Tecken som stöd för talet (TSS) eller teckenspråk och/eller kunskap i fonetik/språkvetenskap. En vilja och förmåga att arbeta med nya arbetssätt utifrån digitalisering är också en merit. Därutöver ser vi gärna att du har visst tekniskt intresse utifrån arbete med texttelefon och hörteknik.

Vi letar efter dig som är nyfiken och ser möjligheter i stället för hinder. För att kunna möta våra patienter på ett respektfullt och empatiskt sätt förutsätter vi att du har ett öppet sinne och är lyhörd. Vidare är du självständig, flexibel och vill bidra till vår verksamhets fortsatta utveckling. Då du kommer att arbeta i team med kollegor inom olika professioner är intresse för och förmåga till arbete i team en förutsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Vi planerar att hålla intervjuer förmiddag 14 och 15 augusti. Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Hörselpedagog till Hörsel- och tinnitusmottagning vuxna i Malmö

Audionom
Läs mer Jun 27
Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till oss på Hörsel- och tinnitusmottagning vuxna!

Inom förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel finns verksamhetsområde (VO) syn-, hörsel- och dövverksamheten som riktar sig till personer i alla åldrar med synnedsättning/blindhet, hörselnedsättning/dövhet, dövblindhet och tinnitus. För mer information: www.skane.se/horselochsyn

Hörsel- och tinnitusmottagning vuxna är en enhet inom syn-, hörsel- och dövverksamheten för vuxna personer med hörselnedsättning eller tinnitus samt deras nätverk Rehabiliteringsinsatser erbjuds såväl individuellt som i grupp och ges av audionomer, pedagoger, kuratorer samt psykologer. Enheten har ett Skåneövergripande ansvar med personal placerad i Malmö, Kristianstad och Helsingborg. Inom syn-, hörsel- och dövverksamheten arbetar omkring 170 anställda och inom hörsel- och tinnitusmottagningar tjänstgör cirka 25 medarbetare. Vi arbetar teambaserat och tvärprofessionellt med fokus på patientens kartlagda behov. Patienten formulerar och planerar, tillsammans med behandlaren, de mål och insatser som patienten önskar.

Vår verksamhet har grundprincipen om alla människors lika värde och respekten för den enskilda människans integritet och självbestämmande. Människor med funktionsnedsättning ska kunna ta del av samhällets verksamheter och utbud i samma utsträckning som andra. Med stort engagemang och bred kompetens arbetar vi varje dag för att komma närmare vår målbild om att personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv utifrån egna val.

ARBETSUPPGIFTER
Som hörselpedagog hos oss tillhör du ett team där vi har ett nära samarbete för att kunna erbjuda den enskilde bästa möjliga rehabilitering. I ditt arbete har du kontakt med patienten, anhöriga, närstående samt andra myndigheter och aktörer. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

- Motiverande samtal och pedagogisk handledning kring faktorer som påverkar kommunikation, hörselstrategier och olika kommunikationsmetoder för patient och anhöriga.
- Handledande samtal för att medvetandegöra hörselnedsättningen och dess konsekvenser.
- Handleda kring verktyg och strategier för att hantera besvär av tinnitus och ljudkänslighet.
- Informera och handleda i olika avspännings- och avslappningstekniker.
- Planera, organisera och leda olika typer av rehabilitering i grupp samt med övriga yrkeskategorier ta delat ansvar för grupprocesser.
- Genomföra utredningar med kommunikationsbedömning och förberedelser inför cochleaimplantat operation och efterföljande fördjupad rehabilitering och träning.
- Introducera och handleda i alternativa kommunikationssätt som Tecken som stöd för talet (TSS) /teckenspråk.

Vi välkomnar dig till en arbetsplats med god stämning och trevliga kollegor där vi arbetar tvärprofessionellt i team och tar vara på den gedigna kompetens som finns hos våra medarbetare. Vi är dessutom måna om vår enhets och våra medarbetares fortsatta utveckling, varvid vi kontinuerligt arbetar med kompetensutveckling. Tjänstens placering är i Malmö men arbetet är regionövergripande, vilket innebär att resor förekommer på arbetstid och efter behov kan arbete på olika orter någon/några dagar i veckan förekomma.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du är utbildad hörselpedagog, specialpedagog, logoped, audionom eller har annan för tjänsten adekvat utbildning. Tillhör du en legitimerad yrkesgrupp är språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. För icke legitimationsyrken krävs goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vidare har du erfarenhet inom ditt yrke, pedagogisk erfarenhet och god förmåga att arbeta utifrån individuella utvecklingsplaner. Det är starkt meriterande om du har arbetslivserfarenhet av hörsel. Vidare är det en fördel om du har kunskap i alternativa kommunikationssätt som Tecken som stöd för talet (TSS) eller teckenspråk och/eller kunskap i fonetik/språkvetenskap. En vilja och förmåga att arbeta med nya arbetssätt utifrån digitalisering är också en merit. Därutöver ser vi gärna att du har visst tekniskt intresse utifrån arbete med texttelefon och hörteknik.

Vi letar efter dig som är nyfiken och ser möjligheter i stället för hinder. För att kunna möta våra patienter på ett respektfullt och empatiskt sätt förutsätter vi att du har ett öppet sinne och är lyhörd. Vidare är du självständig, flexibel och vill bidra till vår verksamhets fortsatta utveckling. Då du kommer att arbeta i team med kollegor inom olika professioner är intresse för och förmåga till arbete i team en förutsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Vi planerar att hålla intervjuer förmiddag 14 och 15 augusti. Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Kirurgiavdelning 9 i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 23
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde kirurgi och gastroenterologi vid Skånes universitetssjukhus innefattar kirurgisk och gastroenterologisk verksamhet i Malmö och Lund samt kirurgisk verksamhet i Landskrona. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård.

Kirurgiavdelning 9 i Malmö är en elektiv avdelning som vårdar patienter som genomgår kirurgiska ingrepp i tarmen. Avdelningen har 20 vårdplatser och vi arbetar i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och rehabgruppen.

Vi strävar efter att arbeta evidensbaserat och med personcentrerad vård. Personalen arbetar aktivt i olika grupper med att utveckla och driva verksamheten framåt.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett trivsamt arbetsklimat. Du kommer att omges av trevliga och kompetenta kollegor med lång erfarenhet.

Som sjuksköterska arbetar du bland annat med preoperativa förberedelser och postoperativ vård av patienter som genomgått colorektal kirurgi. Stomiomvårdnad är en viktig del av behandlingen. Du kommer också att arbeta med avancerad smärtlindring och ansvara för medicinsk behandling. De som arbetar inom område smärta kommer flera gånger i veckan och följer upp smärtbehandling. ERACS standardvårdplan tillämpas för en säker och god vård av våra patienter som underlättar utveckling av din kliniska blick samt dokumentation.

Vi erbjuder ett gediget introduktionsprogram som vi följer upp regelbundet för att du ska känna dig trygg när du börjar arbeta självständigt med dina patienter. Dessutom har vi interna föreläsningar inom verksamheten som vi planerar tillsammans med våra medarbetare. Du har möjlighet att planera ditt schema själv då vi använder oss av TimeCare så att du redan från början kan (om du är nyutbildad) planera in det kliniska basåret.

Om du är nyfiken och intresserad av att veta mer om avdelningen eller sjuksköterskerollen hos oss får du gärna ta kontakt via telefon eller mejl med Aida Sarac som är enhetschef.

Annonsen avser en tillsvidareanställning och ett föräldravikariat på ett år.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en positiv och lyhörd sjuksköterska. Ditt arbete präglas av en hög ansvarskänsla samt av din flexibilitet. Därutöver önskar vi att du är strukturerad, pålitlig och noggrann. Du ser utmaningar som möjligheter, trivs med att samarbeta och ser alltid till patientens bästa.

Angående den formella kompetensen är du legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Du kommer att ges en individuell introduktion som är anpassad efter dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Undersköterska psykiatri till Beroendecentrum akutenhet i Malmö

Skötare (inom psykiatrisk vård)
Läs mer Jul 15
Gör skillnad. Varje dag.

Beroendecentrum är en del av verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg med egen akutmottagning, tre enheter för heldygnsvård och flera öppenvårdsmottagningar. Vi erbjuder psykiatriska hälso- och sjukvårdsinsatser för personer med beroendeproblematik av sådan dignitet att det krävs specialistutredning och specialistvård. Enhetens uppdrag omfattar bland annat diagnostik, vård samt behandling av beroendetillstånd gällande alkohol, läkemedel, narkotika och spel om pengar.

Beroendecentrum ingår i universitetssjukvården och bedriver aktivt forsknings- och utvecklingsarbete. Vi arbetar med ständig kvalitetssäkring och har en stabil personalpool med bred och lång erfarenhet av både psykiatri och beroendesyndrom. På enheten arbetar överläkare, läkare, sjuksköterskor, skötare och kurator i team för att uppnå bästa resultat för patienten. Vi värderar vårt teamarbete högt.

Vi ställer om till titeln undersköterska och kommer över tid fasa ut titeln skötare inom alla våra verksamheter inom psykiatrin. Ett arbete som startade den 1 november 2023. Att titeln förändras kommer inte förändra behovet av specialistkompetens inom psykiatri. Specialistkompetensen är fortsatt väldigt viktig och något som kommer att vidareutvecklas. Inom förvaltningen har ett arbete påbörjats med att se över vad som behövs för fortsatt kompetensutveckling, ökad yrkeskunskap och utvecklingsmöjligheter kopplat till patientarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar dig som har stort intresse för patienter med beroendeproblematik. Nu har du chansen att få arbeta med psykiatriskt omvårdnadsarbete hos oss!

I rollen som undersköterska/skötare får du ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. I ditt arbete kommer du bland annat att stödja våra patienter, göra bedömningar samt hantera olika situationer som uppstår. Du är viktig för att bidra till att skapa en fungerande verksamhet med god patientsäkerhet och arbetsmiljö. I arbetet ingår även kontakt med vårdgrannar.

Tjänsten avser dag, kväll och helg enligt schema.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller specialistundersköterska psykiatri. Det innebär att du har godkänd gymnasial vård- och omsorgsutbildning (2500 poäng), godkänd vård- och omsorgsutbildning via Komvux (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Då arbetet till stor del innefattar kommunikation och dokumentation är goda språkkunskaper i svenska både tal och skrift ett krav. Du behärskar även grundläggande medicintekniska moment på undersköterskenivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som skötare och/eller undersköterska inom psykiatri. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom psykiatri eller av att arbeta med patienter med psykisk ohälsa. Därutöver är goda datorkunskaper och grundläggande kunskaper i vårt journalsystem Melior fördelaktigt.

Bifoga undersköterskebevis från Socialstyrelsen om du har hunnit få det eller examensbevis till ansökan. Om du inte erhållit beviset ännu ges du en titel som omvårdnadsassistent i avvaktan. Om du var tillsvidareanställd som undersköterska den 1 juli 2023 eller om du önskar behålla yrkestitel skötare och var anställd som detta före 1 november 2023, inkom med intyg som styrker detta.

Du har ett genuint intresse för den psykiatriska omvårdnaden och du sätter alltid patienten i fokus. Vi tror att du som person är trygg och stabil, det är viktigt att du kan behålla lugnet och har ett lågaffektivt bemötande i stressiga situationer. Med hög service- och ansvarskänsla samt god samarbetsförmåga bemöter du ödmjukt den situation patienten och de anhöriga står inför. Du trivs med att handleda studenter och känner dig trygg i den rollen. Du har god prioriteringsförmåga och du bidrar också till en bra arbetsmiljö. Vi är måna om att hitta rätt person och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till Beroendecentrum akutenhet i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 15
Gör skillnad. Varje dag.

Beroendecentrum är en del av verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö-Trelleborg med egen akutmottagning, tre enheter för heldygnsvård och flera öppenvårdsmottagningar. Vi erbjuder psykiatriska hälso- och sjukvårdsinsatser för personer med beroendeproblematik av sådan dignitet att det krävs specialistutredning och specialistvård. Enhetens uppdrag omfattar bland annat diagnostik, vård samt behandling av beroendetillstånd gällande alkohol, läkemedel, narkotika och spel om pengar.

Beroendecentrum ingår i universitetssjukvården och bedriver aktivt forsknings- och utvecklingsarbete. Vi arbetar med ständig kvalitetssäkring och har en stabil personalpool med bred och lång erfarenhet av både psykiatri och beroendesyndrom. På enheten arbetar överläkare, läkare, sjuksköterskor, skötare och kurator i team för att uppnå bästa resultat för patienten. Vi värderar vårt teamarbete högt.

På Beroendeakuten och avdelning 1 påbörjar vi nu ett utvecklingsarbete som involverar sjuksköterskor i bedömning av patienter och triagearbete. Vi har inrättat nya sjukskötersketjänster för att komma i gång med detta arbete. Du kommer få möjlighet till regelbunden internutbildning och handledning samt vara delaktig i att utforma de nya rutinerna.


ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna en ny sjuksköterska till oss!

Vi tar emot människor som ofta befinner sig i mycket utsatta situationer och som sjuksköterska är ditt omvårdnadsarbete centralt i vårdprocessen. Du kommer bland annat att arbeta med läkemedelshantering, läkemedelsuppföljning, provtagning, hälsosamtal och upprättande av individuella vårdplaner. Du håller även motiverande och stödjande samtal med patienter. Hos oss står patienten i centrum och stor vikt läggs vid att göra patienterna delaktiga i sin vårdprocess. Vi har patientforum varje vecka där patienterna har möjlighet att gå igenom sin upplevelse av vården.

Som nyanställd erbjuds du ett individuellt anpassat introduktionsprogram utifrån dina erfarenheter där du bland annat har möjlighet att gå bredvid en mer erfaren kollega. I detta ingår noggrann genomgång av arbetsuppgifter. Tillsammans ser vi till att du får den kunskap du behöver för att lyckas i din roll.

Vi arbetar aktivt med att utveckla och förbättra vår verksamhet. Fokus i dagsläget ligger bland annat på:
• Teamarbete och samarbete mellan yrkesgrupper och inom den egna yrkesgruppen.
• Arbete med medicinskt säkra vårdprocesser/rutiner.
• Utveckling av yrkesspecifika ansvarsområden.
• Utveckling av psykiatriskt omvårdnadsarbete.

Vi är stolta över våra insatser inom dessa områden och ser såklart att du också vill vara med och bidra i vårt fortsatta utvecklingsarbete!.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom psykiatri, akutvård eller beroendevård. Likaså är specialistutbildning inom psykiatri meriterande. Vi arbetar i Melior, Våps och Pasis, det är därför önskvärt att du har erfarenhet av arbete i dessa system.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är en behandlingsinriktad person med patienten i fokus. Du har god samarbetsförmåga samt ett öga för struktur och effektiva prioriteringar i arbetet. Vi förutsätter att du är en ansvarsfull och mogen person med god kommunikativ förmåga, som fungerar väl i både självständigt och teamövergripande arbete. Vidare har du förmåga att agera professionellt och är trygg i din yrkesroll även i stressiga situationer. Vi ser det som en självklarhet att du har ett gott bemötande gentemot patienter såväl som kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att träffa dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Områdeschef för kundservice på Skånetrafiken

Affärsområdeschef
Läs mer Jul 3
Gör skillnad. Varje dag.

Varje dag reser cirka 465 000 personer med Skånetrafiken. Tillsammans med våra resenärer binder vi samman människor och platser varje dag. Vi bidrar till en välfungerande infrastruktur som möjliggör utvecklingen av städer och regioner där människor kan bo och leva med hög livskvalitet. På Skånetrafiken är vi cirka 500 anställda som arbetar mot visionen att skapa världens bästa resa.

Skånetrafikens område för Kundservice består i dagsläget av fem enheter placerade i Malmö, Lund, Kristianstad och Helsingborg. Vårt uppdrag är att svara, hjälpa och kommunicera med kunder inför, under och efter sin resa. Tillsammans med andra kollegor på Skånetrafiken registrerar, hanterar och besvarar vi kundernas synpunkter, frågor, idéer och anspråk. Vi är ca 70 medarbetare som dagligen möter Skånetrafikens kunder via telefon, chatt, sociala medier samt över disk i våra kundcenter.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag och bli en del av oss!

Här kan du läsa mer om att Arbeta som chef i Region Skåne:
https://tinyurl.com/yf64mykk

ARBETSUPPGIFTER
Som områdeschef för Kundservice har du helhetsansvar för de fem enheter som i huvudsak arbetar med FCR (first contact resolution) gentemot våra kunder inom den allmänna kollektivtrafiken. Ditt ledarskap bidrar till att de fem enhetscheferna utvecklas, tar ansvar och leder verksamheten utifrån våra mål och strategier för att skapa resultat. Därtill kommer du arbeta aktivt med kultur-, hälso- och arbetsmiljörelaterade frågor.

I ledningsgruppen för Kundservice och Trafikinformation förväntas du aktivt bidra i det fortsatta utvecklingsarbetet inom hela avdelningen, och du ansvarar för områdets totala budget, dess medarbetare och arbetsmiljö. Arbetet sker tätt med områdeschefen för Trafikinformation och Support, där du förväntas bidra till ett starkt teamarbete i arbetet framgent.

Som områdeschef utför du ett systematiskt arbete med riktlinjer och rutiner för att skapa ett enhetligt arbetssätt samtidigt som du hanterar snabba förändringar för att upprätthålla en fungerande verksamhet. Utvecklingsarbetet framåt inbegriper ökad digitalisering med hjälp av AI och du arbetar därför strategiskt och systematiskt med data i olika system.

Du rapporterar till verksamhetschefen och din placeringsort är Malmö, men frekventa resor inom Skåne förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en erfaren och prestigelös chef med erfarenhet av att både leda, styra och vidareutveckla i en komplex verksamhet. Du är modig och leder genom tydliga mål som du kopplar till konkret handling där din förmåga till kritiskt och kreativt tänkande kommer väl till pass. Att arbeta med ständiga förbättringar och processledning är en självklarhet för dig och du skapar team med hög kapacitet och ansvarskänsla. Vidare är du resultatfokuserad och ser analys och uppföljning som en viktig del av din vardag liksom att planera och skapa struktur.

Gällande de formella kraven ser vi att du har högskoleutbildning eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som bedöms relevant för tjänsten, och vi ser att du har mångårig dokumenterad erfarenhet av chefskap, gärna inom offentlig verksamhet. Därtill har du en god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Därutöver är det till din fördel om du har erfarenhet av att leda en såväl IT-beroende som processorienterad verksamhet. Slutligen ser vi det som meriterande on du har en flerårig erfarenhet som chef från en större, kundintensiv organisation.

Som person är du trygg i din roll som ledare, du är strukturerad och metodisk och kan genom ditt coachande förhållningsätt leda med omdöme och personlig mognad. Fokus på styrning och ledning inom verksamhet kommer naturligt för dig, likaså arbetet med ekonomi och personal. Därtill har du en stor vana av systematiskt arbetsmiljöarbete tillsammans med medarbetare och fackliga parter.

I alla våra relationer är det viktigt för oss att arbeta i enlighet med Region Skånes värdegrund. Vi är välkomnande, drivande och vi visar omtanke och respekt. För oss är det viktigt att du som ny kollega delar dessa värderingar. Stor vikt läggs vid ledarskapsförmåga och personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Vi gör det enkelt att resa hållbart. Varje dag gör människor cirka 465 000 resor med någon av våra dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Våra resor med bussar och tåg är märkta med Bra Miljöval och genom att resa kollektivt bidrar vi tillsammans till ett hållbart samhälle, en bättre miljö och ett levande landskap. Det ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Verksamhetschef till Vuxenpsykiatri i Malmö och Trelleborg

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jun 20
Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till verksamhetsområde Vuxenpsykiatri Malmö Trelleborg!

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Förvaltningen omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen, syn hörsel och döv, ungdomsmottagningarna och hjälpmedel i hela Skåne.

Verksamhetsområde (VO) vuxenpsykiatri Malmö Trelleborg delas in i fyra områden, vilka har inriktning vuxenpsykiatrisk heldygnsvård, vuxenpsykiatrisk öppenvård, beroende samt psykos. Verksamhetsområdet har drygt 850 medarbetare som tillsammans arbetar för att ge en god vård till våra patienter.

Verksamheten präglas av mångfald och hög kompetens med närhet till forskning och undervisning. VO vuxenpsykiatri Malmö Trelleborg är en universitetssjukvårdsenhet och arbetar för att forskning skall bli en del av vardagen på mottagningar och avdelningar inom psykiatrin.

För mer information om psykiatrin för vuxna kan du läsa här: https://vard.skane.se/psykiatri-skane/psykiatri-for-vuxna/

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta som chef i Region Skåne: https://www.skane.se/jobb-och-utbildning/jobba-hos-oss/utvecklas-med-region-skane/arbeta-som-chef-i-region-skane/

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en erfaren och engagerad chef som kan fortsätta driva utvecklingen inom verksamhetsområde Vuxenpsykiatri Malmö Trelleborg framåt.

Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal samt arbetsmiljö. Du blir närmsta chef för stab, områdeschefer och chefsöverläkare. I uppdraget som verksamhetschef representerar du verksamheten i regionala och nationella sammanhang och samverkar med flera olika intressenter, däribland fackliga organisationer och brukarorganisationer.

En viktig del i ditt uppdrag är att du engagerar och stödjer verksamhetens chefer och medarbetare samt skapar förutsättningar och ger dem de befogenheter som krävs för att effektivt uppnå gemensamma mål och tillsammans arbeta för fortsatt goda prestationer och resultat. Att arbeta för en god arbetsmiljö och initiera åtgärder för att säkra verksamhetens kvalitet och patientsäkerhet är centralt.

Du leder verksamhetens ledningsgrupp som består av områdeschefer, chefsöverläkare och delar av stab. Som verksamhetschef för Vuxenpsykiatri Malmö Trelleborg ingår du i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar direkt till förvaltningschefen.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i uppdraget behöver du vara en trygg, erfaren och engagerad chef som har förmåga att med hög integritet, trygghet och mod navigera i en stor organisation och i komplexa sammanhang.

Gällande de formella kraven ser vi att du har examen från högskola/universitet inom område som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du har tidigare erfarenhet av arbete som chef eller ledare inom hälso- och sjukvården. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av framgångsrikt förändrings- och utvecklingsarbete, men även inom området systematiskt arbetsmiljöarbete samt samverkansprocessen. Vi ser det som meriterande om du har chefs- och ledarskapsutbildning samt tidigare erfarenhet av att leda chefer. Meriterande är också erfarenhet från de områden som verksamheten organiserar.

Du har ett starkt intresse för och förmåga att skapa goda relationer och tjänsten ställer höga krav på kommunikativ förmåga, varför du behöver mycket goda kunskaper i svenska i så väl tal som i skrift. I rollen ställs vidare krav både på din förmåga att se olika perspektiv och på ditt intresse för framtids-, helhets- och omvärldsorientering. I vår förvaltning är delaktighet, inflytande, forskning och utveckling av stor betydelse för att vi ska kunna ge bästa möjliga vård till våra patienter. Vi ser därför att det är viktigt att du som sökande har stort intresse för dessa områden och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av forskning och/eller är disputerad.

Som ledare tar du dig an utmaningar samt entusiasmerar chefer och medarbetare till hög måluppfyllelse samtidigt som du har förmåga att skapa och behålla trygghet i verksamheten. Därutöver skapar du förutsättningar för en god arbetsmiljö genom att tillvarata medarbetarnas kompetens samt bjuda in till delaktighet och dialog. Du är trygg i ditt ledarskap och kan fatta beslut utifrån ett helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret sker innan en eventuell anställning. Likaså kan en eventuell säkerhetsprövning förekomma utifrån roll.

Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

För facklig kontakt
Läkarförbundet, Erik Dahlman, 070-939 08 12
Vårdförbundet, Alexander Holmstedt, 0725-95 10 62
Psykologförbundet, Jessica Grahn, 040-33 10 00
Vision, Anna Leufvenius, 046-77 09 01
Akademikerförbundet SSR, Jarko Bäckwall, 0411-89 70 05
Sveriges Arbetsterapeuter, Carin Ahlqvist, 0705-44 39 50
Kommunal, Seca Livadic, 0724-597781

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Ansök nu

Distriktssköterska till Vårdcentralen Limhamn

Distriktssköterska
Läs mer Jun 20
Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till Vårdcentralen Limhamn! Har du ett stort intresse för primärvård och trivs med att arbeta självständigt för patienternas bästa? Vill du arbeta på en arbetsplats med möjligheter att utvecklas och utveckla? Då kan detta vara arbetet för dig.

Vårdcentralen Limhamn ligger i ett växande område i Limhamns sjöstad. Vi flyttade in i våra nya, fräscha lokaler 2019 tillsammans med BVC och MVC som numera ligger under samma tak. Vi är en enhet som arbetar för samarbete, högkvalitativ vård och god tillgänglighet för våra cirka 13500 listade patienter.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som distriktsköterska kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på vårdcentral. Tjänsten innebär telefontriagering, triagering via digitalt verktyg samt självständigt arbete på distriktsköterskemottagning. Journalföring sker i systemet PMO.

På Vårdcentralen Limhamn arbetar 40 personer från olika professioner. Vi är ett trevligt och engagerat team där vi alla bidrar till enhetens utveckling över tid. Tillsammans skapar vi vår mottagning inom uppdragets ramar.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är distriktsköterska. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivå skala är ett krav. Har du erfarenhet från primärvården ser vi det som meriterande.

Vi söker dig som har ett intresse för primärvård och som tillsammans med oss vill påverka och utveckla såväl ditt eget arbete som verksamheten i stort. Du som person är ansvarstagande och lyhörd gentemot patienter och kollegor. Det ställs också krav på ett flexibelt förhållningssätt och att kunna ta egna initiativ. Du arbetar självständigt samtidigt som du samverkar inom och över professionsgränserna. För oss är det en självklarhet att alltid utgå ifrån patientens behov och förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till Vårdcentralen Limhamn

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 20
Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till Vårdcentralen Limhamn! Har du ett stort intresse för primärvård och trivs med att arbeta självständigt för patienternas bästa? Vill du arbeta på en arbetsplats med möjligheter att utvecklas och utveckla? Då kan detta vara arbetet för dig.

Vårdcentralen Limhamn ligger i ett växande område i Limhamns sjöstad. Vi flyttade in i våra nya, fräscha lokaler 2019 tillsammans med BVC och MVC som numera ligger under samma tak. Vi är en enhet som arbetar för samarbete, högkvalitativ vård och god tillgänglighet för våra cirka 14 000 listade patienter.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som sjuksköterska kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på vårdcentral. Tjänsten innebär telefontriagering, triagering via digitalt verktyg samt självständigt arbete på triagemottagning och infektionsmottagning. Det finns även möjlighet framöver för arbete med egen mottagning ex. äldre- KOL/Astma, hypertoni och infusionsmottagning, då vi behöver utöka de redan existerande teamen. Journalföring sker i systemet PMO.

På Vårdcentralen Limhamn arbetar 40 personer från olika professioner. Vi är ett trevligt och engagerat team där vi alla bidrar till enhetens utveckling över tid. Tillsammans skapar vi vår mottagning inom uppdragets ramar.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, gärna med påbyggnadsutbildning som äldre- diabetes-, KOL/astma- eller hjärtsjuksköterska. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du erfarenhet från primärvården ser vi det som meriterande.

Vi söker dig som har ett intresse för primärvård och som tillsammans med oss vill påverka och utveckla såväl ditt eget arbete som verksamheten i stort. Du som person är ansvarstagande och lyhörd gentemot patienter och kollegor. Det ställs också krav på ett flexibelt förhållningssätt och att kunna ta egna initiativ. Du arbetar självständigt samtidigt som du samverkar inom och över professionsgränserna. För oss är det en självklarhet att alltid utgå ifrån patientens behov och förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Ortopediavdelning 51 i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 17
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du efter nya utmaningar? Önskar du en arbetsplats där teamkänsla och patienterna är i fokus? Då kan du vara vår nya kollega!

I våras flyttade verksamheten in i Nya sjukhusområdet i Malmö (NSM). NSM innehåller intensivvård, mottagningar, operationssalar, postoperativa platser, ankomstavdelning, vårdavdelningar med 244 enkelrum (varav 22 är anpassade för intermediärvård) och en sterilteknisk enhet. Målet är att skapa bästa möjliga lokaler för vård nu och i framtiden.

Sedan hösten 2022 har verksamhetsområde (VO) ortopedi tre avdelningar som är piloter i projektet Magnet for Europe, där Skånes universitetssjukhus (Sus) är ett av fem sjukhus i Sverige som deltar. Ursprunget är hämtat från USA där Magnetsjukhusen kännetecknas av god arbetsmiljö och excellent omvårdnad, samt en förmåga att på ett ”magnetiskt” sätt rekrytera och behålla personal.

Inom VO ortopedi vid Sus arbetar drygt 500 medarbetare och vi är en av Sveriges största ortopediverksamheter. Vi har verksamhet som bedrivs i både Lund och Malmö. Varje år tar vi emot drygt 85 000 besök på våra mottagningar och har ungefär 6 700 inneliggande patienter. I vår patientgrupp ingår både barn och vuxna. Avdelningen har 24 vårdplatser där samtliga är enkelrum med dusch och toalett i varje rum.

På vår arbetsplats arbetar vi enligt Region Skånes Kompetens- och tjänstemodell, som ger en tydlig struktur för ditt lärande och dina karriärmöjligheter inom vår verksamhet. Ortopedavdelningen i Lund och Malmö var först i landet med att införa karriärtjänster för sjuksköterskor utifrån ett strukturerat utvecklingsprogram i fem faser där det ingår utbildningar och läraktiviteter i varje fas. Varje fas kopplas till en tydlig kompetensstege där det från och med fas tre ges möjlighet att söka tjänst som avancerad sjuksköterska inom ortopedi, kopplad till lönekriterier. Vi har flera sjuksköterskor på avancerad nivå samt en sjuksköterska på specialistnivå vilket innebär att du har stöd och hjälp av erfarna kolleger om du är ny i ditt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet på en ortopedisk vårdavdelning är omväxlande och givande där den ena dagen inte är den andra lik. Som sjuksköterska utmanas och utvecklas du av mångfacetterade arbetsuppgifter där, förutom sedvanliga arbetsuppgifter, både pre- och postoperativ omvårdnad samt rehabilitering ingår. I ett tvärprofessionellt team arbetar du tillsammans med läkare, undersköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut med ett gemensamt ansvar för patienterna i ert team. Nära teamet arbetar även kurator och receptarie för ett holistiskt perspektiv. Vi arbetar enligt det personcentrerade synsättet där patientens unika behov sätts i centrum och präglas av engagemang, lyhördhet och struktur. Vi vill att du precis som vi värdesätter ett arbete som utmärks av det egna ansvaret, delaktighet och ett gott samarbete mellan kollegor och närmsta chef. Vår avdelning präglas av ett varmt och positivt klimat med en god stämning, där alla tillsammans arbetar för en bra arbetsmiljö med patientens bästa i fokus.

Verksamheten erbjuder dig ett varierande, stimulerande och lärorikt arbete där du ges möjlighet till personlig utveckling och utbildning. Eftersom utveckling är viktigt för oss ser vi gärna att du är engagerad i avdelningens fortsatta utvecklingsarbete. Är du nyexaminerad sjuksköterska erbjuder vi dig ett särskilt introduktionsprogram, där du introduceras av erfaren kollega.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är också ett krav.

Vidare ser vi att du har ett intresse av ortopedi och trivs med ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du har också god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team, samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Därtill värdesätter vi att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter samt att du bidrar till vårt goda arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Vi vill att du ska trivas och vilja stanna kvar och utvecklas hos oss. Därför driver vi satsningar som vår kompetens och tjänstemodell med fokus på kontinuerligt och livslångt lärande. Kompetens och tjänstemodellen är indelad i olika faser som bygger på varandra, där varje fas innebär fördjupade kunskaper och förmågor. I de senare faserna blir du behörig att söka tjänster som innebär karriärmöjligheter och ett utökat ansvar.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Arbetsterapeut till Vårdcentralerna Kroksbäck och Gullviksborg i Malmö

Arbetsterapeut
Läs mer Jul 10
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett arbete med stimulerande arbetsuppgifter där din kompetens, dina kunskaper och önskemål tas tillvara på bästa möjliga sätt i en varierande arbetsmiljö? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en arbetsterapeut som vill vara med och driva vår verksamhet framåt.

Vårdcentralen Kroksbäck har funnits sedan 1986 och är en av Malmös äldsta vårdcentraler. Vi har cirka 6 800 listade patienter och är drygt 35 medarbetare med ett välfungerande internt samarbete både mellan och över yrkesgränserna. Vårdcentralen har en stabil läkarbemanning, god arbetsmiljö med flexibla arbetstider, där delaktighet och påverkansmöjligheter är självklart för oss. Vi har ett stort förbättringsfokus i vår verksamhet och ser fram emot din delaktighet i det arbetet.

I anslutning till vårdcentralen finns Rehab Kroksbäck och Barnavårdscentralen (BVC) Hyllie.

På Vårdcentralen Gullviksborg är vi cirka 40 engagerade och positiva medarbetare inom yrkeskategorierna läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, psykologer, medicinska sekreterare med flera. Vi har ett gott arbetsklimat med högt i tak. Hos oss är det viktigt med en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö där samarbetet fungerar och våra medarbetare mår bra och trivs. Vi använder kommunikationen som ett naturligt arbetsredskap för att säkerställa att vi jobbar mot samma mål.

Vårdcentralen har flera specialistmottagningar för exempelvis hjärtsvikt, hypertoni, astma/kol, diabetes samt barnavårdscentral (BVC), som finns i Familjehuset Nydala. Vi har dessutom en rehabiliteringskoordinator och schemalagda rehabiliteringsmöten varje vecka.

Vårdcentralen Gullviksborg ligger i stadsområde söder i Malmö med goda kollektiva bussförbindelser och nära yttre- och inre ringled om man är bilburen. Vårdcentralen har cirka 9 000 listade patienter och BVC har cirka 1 400 barn listade. Vi arbetar i fräscha och trivsamma lokaler, där både vi och våra patienter trivs.

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut på Vårdcentralerna Kroksbäck och Gullviksborg erbjuder vi dig varierande arbetsuppgifter med både mottagningsbesök, hembesök och gruppbehandlingar och du möter patienter i alla åldrar. Du styr mycket av din dag och ditt schema själv och har samarbete med andra yrkeskategorier såsom fysioterapeut, läkare och sjuksköterskor.

Hos oss är du första instans för diagnostisering och behandling av skador i hand, underarm och armbåge. Du arbetar dessutom med rehabilitering, med kognitiva utredningar, aktivitets- och funktionsbedömningar inför sjukskrivning samt problematik kring långvarig smärta och stress. I ditt arbete ingår även arbetsuppgifter som hjälpmedelsförskrivning och hembesök som planeras utifrån patientens behov.

KVALIFIKATIONER
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är en engagerad person som trivs med att samarbeta i grupp och aktivt bidrar till vårt goda arbetsklimat. Vidare är du en person som kan arbeta självständigt och hittar lösningar till olika utmaningar som dyker upp i arbetet. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

När det gäller de formella kraven för tjänsten välkomnar vi dig som är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är också ett krav. Vi ser det som meriterande om du har arbetat några år inom yrket och har erfarenhet inom primärvården och behärskar PMO.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Administratör med chefsstödsuppdrag till VE geriatrik i Malmö

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Jul 10
Gör skillnad varje dag.

Är du skicklig på administration och drivs av att leverera en hög service? Vill du vara med och bidra till ett betydelsefullt arbete i en miljö som präglas av ett positiv engagemang och teamförankring? Då tror vi att du har goda förutsättningar för att trivas hos oss.

Vårdenhet (VE) geriatrik vid Skånes universitetssjukhus (Sus) är en del av verksamhetsområde (VO) neurologi, rehabiliteringsmedicin, minnessjukdomar och geriatrik. Vi bedriver vård, forskning och utbildning för äldres hälsa. VE geriatrik omfattar en akutgeriatrisk vårdavdelning i Malmö samt mottagning med inriktning mot sårbehandling, trafikmedicin och allmängeriatrik, kommunens rehabiliteringsavdelning och korttidsboende i samarbete med Malmö stad. Vid enheten bedrivs även geriatrisk forsknings- och utvecklingsverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Då vårt chefsstöd ska gå på föräldraledighet välkomnar vi nu en engagerad och driven individ till vår personalgrupp! Denna tjänst avser ett vikariat som sträcker sig ett år från tillträde.

I rollen som administratör med chefsstödsuppdrag arbetar du huvudsakligen som sektionschefens högra hand, som du stödjer i olika administrativa och samordnande frågor gällande personal samt andra situationer som sektionschefen ansvarar för. Arbetsuppgifterna innebär bland annat administrativ personalhantering gällande flex-rapportering, sjukskrivning, semester, schemaläggning, HR-frågor och personalplanering. Du arbetar i vårt system HR-fönster samt med schemaadministration. Arbetet innebär direkt och nära kontakt med medarbetarna. För att lyckas i rollen behöver du se kontinuitet i medarbetarnas schema som en viktig del i verksamheten. Därtill ingår planering och schemaläggning av introduktion för nya medarbetare samt journalskrivning och vara protokollförare i ledningsgruppen.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du är med och driver verksamhetsförändringar, utvecklingsarbete och ständiga förbättringar på vår avdelning. Som nyanställd hos oss får du en individanpassad introduktion för att du ska känna dig trygg i din roll på avdelningen. Tjänsten är förlagd till dagtid, måndag till fredag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration på 80 KY-poäng eller 400 YH-poäng eller administration på eftergymnasial nivå alternativt annan utbildning/yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. För tjänsten är det ett krav att du har goda datorkunskaper och känner dig bekväm i att hantera Microsoft Office-paketet. Det ses som meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet som chefsstöd eller medicinsk sekreterare. Därtill är det meriterande om du har erfarenhet av arbete i Region Skånes HR-fönster, Medinet, Melior, PASIS, Skånekatalogen och AVIC.

Det krävs att du kan hålla ordning och struktur trots varierande arbetsuppgifter samt kan hantera ett högt tempo. Vi värdesätter att du har ett flexibelt förhållningssätt till att arbeta under föränderliga omständigheter samt medverkar till förbättring och utveckling av verksamheten. Som person arbetar du med en hög känsla för service och trivs med att ha en central och koordinerande roll. Du verkar för en god stämning i teamet och ditt sätt att samarbeta med kollegor och omgivning sker på ett prestigelöst sätt. I din arbetsvardag medverkar du till en lärande atmosfär där fel och misstag ses som en möjlighet till förbättring. Därtill har du lätt för att sätta dig in i en verksamhet samt processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till Vårdcentralen Gullviksborg i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 9
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Gullviksborg ligger i ett stadsområde söder om Malmö. Här det finns goda kollektiva bussförbindelser och nära till både yttre- och inre ringled om du kör bil. För dig som kör bil finns det parkeringsplats. Vårdcentralen har idag cirka 8300 listade patienter och vår barnavårdscentral (BVC) har drygt 1100 barn listade hos sig.

På vårdcentralen arbetar cirka 35 engagerade och positiva medarbetare inom yrkeskategorierna läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, psykolog, medicinska sekreterare, kurator, arbetsterapeut och dietist.

För oss är det väsentligt att vi arbetar mot samma mål, därför ser vi kommunikation som ett naturligt arbetsredskap. Vi arbetar i team enligt Alaskamodellen för att skapa goda förutsättningar för våra patienter. Vårdcentralen har flera specialistmottagningar för bland annat hjärtsvikt, hypertoni, astma/KOL, diabetes och BVC som finns placerad i Familjehuset Nydala. Vi arbetar i fräscha och trivsamma lokaler, där både vi och våra patienter trivs. Vi ett gott arbetsklimat och högt i tak.

ARBETSUPPGIFTER
Nu har vi möjligheten att välkomna en sjuksköterska och en distriktsköterska som vill tillhöra vårt härliga team på Gullviksborgs vårdcentral!

Som sjuksköterska kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta med bland annat triagering, telefonrådgivning och mottagning. Som distriktssköterska har du egen mottagning. Arbetet på vår vårdcentral är mycket varierande och roligt och den ena dagen är inte den andra lik.
Om det finns intresse så har du möjlighet till uppdraget som driftsansvarig. Till ditt stöd har du verksamhetschef och medicinsk rådgivare. I det uppdraget ingår du även i ledningsgruppen.

Hos oss arbetar vi hela tiden med patientsäkerhet och lägger stort fokus på en god arbetsmiljö. Du kommer få en introduktion som är anpassad efter just dina behov, då det är viktigt för oss, att du känner dig trygg och får en bra start i din nya roll! Vi har en mycket bra sammanhållning mellan professionerna och här finns alltid någon att fråga om man stöter på ett problem. Vår enhetschef, som är sjuksköterskornas närmsta chef och driftansvarig, är oftast på plats och kan bistå och underlätta i olika ärenden. Vidare erbjuder vi handledning i en miljö som kännetecknas av en positiv anda med ett gott och öppet arbetsklimat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en sjuksköterska och en distriktsköterska.

För tjänsten som sjuksköterska behöver du vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Är du utbildad inom astma/kol är detta meriterande.

För tjänsten som distriktsköterska behöver du vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt har vidareutbildning som distriktsköterska.

För båda tjänsterna är det ett krav att du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1, enligt Europarådets nivåskala. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral och/eller erfarenhet av telefonrådgivning samt triagering.

Som person trivs du med variation i ditt arbete och du sätter dina patienter i fokus samt har förmågan att snabbt ställa om när situationen kräver det. Detta för att arbetsbelastningen kan variera mycket. Vidare är det av stor vikt att du kan arbeta självständigt samtidigt som du värdesätter ett gott samarbete med dina kollegor på vårdcentralen. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för ett hälsofrämjande arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Distriktsköterska till Vårdcentralen Gullviksborg i Malmö

Distriktssköterska
Läs mer Jul 9
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Gullviksborg ligger i ett stadsområde söder om Malmö. Här det finns goda kollektiva bussförbindelser och nära till både yttre- och inre ringled om du kör bil. För dig som kör bil finns det parkeringsplats. Vårdcentralen har idag cirka 8300 listade patienter och vår barnavårdscentral (BVC) har drygt 1100 barn listade hos sig.

På vårdcentralen arbetar cirka 35 engagerade och positiva medarbetare inom yrkeskategorierna läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, psykolog, medicinska sekreterare, kurator, arbetsterapeut och dietist.

För oss är det väsentligt att vi arbetar mot samma mål, därför ser vi kommunikation som ett naturligt arbetsredskap. Vi arbetar i team enligt Alaskamodellen för att skapa goda förutsättningar för våra patienter. Vårdcentralen har flera specialistmottagningar för bland annat hjärtsvikt, hypertoni, astma/KOL, diabetes och BVC som finns placerad i Familjehuset Nydala. Vi arbetar i fräscha och trivsamma lokaler, där både vi och våra patienter trivs. Vi ett gott arbetsklimat och högt i tak.

ARBETSUPPGIFTER
Nu har vi möjligheten att välkomna en distriktsköterska och en sjuksköterska som vill tillhöra vårt härliga team på Gullviksborgs vårdcentral!

Som sjuksköterska kommer du, tillsammans med dina kollegor, att arbeta med bland annat triagering, telefonrådgivning och mottagning. Som distriktssköterska har du egen mottagning. Arbetet på vår vårdcentral är mycket varierande och roligt och den ena dagen är inte den andra lik.
Om det finns intresse så har du möjlighet till uppdraget som driftsansvarig. Till ditt stöd har du verksamhetschef och medicinsk rådgivare. I det uppdraget ingår du även i ledningsgruppen.

Hos oss arbetar vi hela tiden med patientsäkerhet och lägger stort fokus på en god arbetsmiljö. Du kommer få en introduktion som är anpassad efter just dina behov, då det är viktigt för oss, att du känner dig trygg och får en bra start i din nya roll! Vi har en mycket bra sammanhållning mellan professionerna och här finns alltid någon att fråga om man stöter på ett problem. Vår enhetschef, som är sjuksköterskornas närmsta chef och driftansvarig, är oftast på plats och kan bistå och underlätta i olika ärenden. Vidare erbjuder vi handledning i en miljö som kännetecknas av en positiv anda med ett gott och öppet arbetsklimat.

KVALIFIKATIONER
Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

Vi söker en distriktsköterska och en sjuksköterska!

För tjänsten som distriktsköterska behöver du vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt har vidareutbildning som distriktsköterska.

För tjänsten som sjuksköterska behöver du vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Är du utbildad inom astma/kol är detta meriterande.

För båda tjänsterna är det ett krav att du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1, enligt Europarådets nivåskala. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral och/eller erfarenhet av telefonrådgivning samt triagering.

Som person trivs du med variation i ditt arbete och du sätter dina patienter i fokus samt har förmågan att snabbt ställa om när situationen kräver det. Detta för att arbetsbelastningen kan variera mycket. Vidare är det av stor vikt att du kan arbeta självständigt samtidigt som du värdesätter ett gott samarbete med dina kollegor på vårdcentralen. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för ett hälsofrämjande arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Forskningssköterska till Forskningsenhet och VE minnessjukdomar i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 19
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av ett sammansvetsat och motiverat team som arbetar för patienternas bästa och verksamhetens utveckling? Vi söker dig som vill ha ett omväxlande, spännande och utmanande arbete med goda möjligheter till utveckling!

Vårdenhet (VE) minnessjukdomar är en specialistmottagning som erbjuder utredning och behandling av minnesstörningar samt misstänkta demenstillstånd och kognitiv svikt hos såväl äldre som yngre personer. Vår verksamhet bedrivs i helt nya lokaler centralt belägna vid Triangeln i Malmö. Vi har en väl utbyggd öppenvård med specialistmottagning, mobila öppenvårdsteam och enheten minneshälsan. Till vår verksamhet hör också ett regionalt kunskapscentrum inom demensområdet och en enhet för kliniska läkemedelsprövningar. Hos oss bedrivs forskning och undervisning med stark klinisk anknytning, vilket genomsyrar hela verksamheten. Vi arbetar i nära samarbete med primärvård, kommun och övriga verksamhetsområden inom Skånes universitetssjukhus.

Vid forskningsenheten och VE minnessjukdomar bedrivs forskning inom kognitiva sjukdomar. Forskningen är världsledande när det gäller Alzheimers sjukdom. Enheten leds av professor Oskar Hansson och består av både forskande och klinisk personal. Verksamheten är lokaliserad på minnesmottagningen vid Triangeln i centrala Malmö. På denna länk kan du läsa mer om vår spännande forskning: www.biofinder.se

Inom forskargruppen värnar vi om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer, med varandra och med våra studiedeltagare. Vi strävar efter en arbetsplats som upplevs som utvecklande, meningsfull och stimulerande för alla medarbetare. Här arbetar vi ständigt för att skapa förutsättningar för arbetsglädje, utveckling och delaktighet för alla medarbetare. Vi värnar både om den fysiska säkerheten och psykosociala arbetsmiljön.

ARBETSUPPGIFTER
Med anledning av pensionsavgång och en fortsatt växande forskningsverksamhet söker vi en forskningssköterska till våra studier där vi studerar och kartlägger såväl Alzheimers sjukdom som andra neurodegenerativa sjukdomar. Vi har nyligen visat i internationellt uppmärksammade studier att vi med ett enkelt blodprov kan diagnosticera Alzheimers sjukdom på ett träffsäkert sätt och även påvisa förekomst av Parkinsonrelaterad patologi genom analys av likvor. Framöver kommer vi att bygga vidare på dessa och andra forskningsframsteg för att fortsätta vara av de ledande forskningsklinikerna i världen.

I tjänsten finns det möjlighet att arbeta med flera av våra studier. Däribland studier med fokus på diagnostiska metoder i primärvården (ADetect), tidig diagnostik av Alzheimers sjukdom (SAIS), longitudinell kartläggning av sjukdomsmekanismer bakom neurodegenerativa tillstånd (BioFINDER-2), med flera. I första hand arbetar du på minnesmottagningen i Malmö. Förutom tätt samarbete med forskare, forskningssköterskor och administratörer på mottagningen, arbetar du även gentemot läkemedelsbolag som utvecklar nya diagnostiska tester.

Som forskningssköterska har du regelbunden kontakt via telefon med deltagare som deltar eller är intresserade av att delta i våra studier. Du tar blodprov, assisterar vid lumbalpunktion och tar hand om tagna prover inför analys eller förvaring i biobank. Därutöver har du egna deltagarbesök med kognitiv testning samt neurologiska och psykiatriska bedömningar. Du är delansvarig för att logistik inom studien fungerar, inkluderande samordning med vårdcentraler, administration kring forskningsblanketter med mera. Tillsammans med övrig forskningspersonal planerar du dina arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov och din kompetens. Här finns gott om plats för nytänkande och stora möjligheter till utveckling.

På enheten arbetar vi i grupper bestående av bland annat läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, undersköterskor, medicinska sekreterare och annan administrativ personal. Dina kollegor på enheten har alla, oavsett yrkeskategori, lång erfarenhet av att arbeta med och bred kunskap inom kognitiva sjukdomar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård alternativt utbildad undersköterska. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav alternativt goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift för undersköterska. Du har tidigare erfarenhet av arbete med kliniska forskningsstudier och av att bemöta patienter med kognitiv sjukdom. Erfarenhet av att administrera kognitiva tester på ett strukturerat sätt samt GCP-utbildning (Good Clinical Practice) ser vi som meriterande.

Vi söker dig som kan kommunicera med personer med kognitiv sjukdom på ett adekvat sätt. I ditt arbete är du noggrann och systematisk med förmåga att prioritera vid skiftande arbetstempo. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Den 1 juli 2023 blev titeln undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Om du idag har en tillsvidareanställning som undersköterska och blir erbjuden en ny tjänst kan du behålla din titel som undersköterska fram till 30/6 2033. Om du idag inte har ett yrkesbevis från Socialstyrelsen innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara omvårdnadsassistent och inte undersköterska.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Forskningssköterska till Forskningsenhet och VE minnessjukdomar i Malmö

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Jun 19
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av ett sammansvetsat och motiverat team som arbetar för patienternas bästa och verksamhetens utveckling? Vi söker dig som vill ha ett omväxlande, spännande och utmanande arbete med goda möjligheter till utveckling!

Vårdenhet (VE) minnessjukdomar är en specialistmottagning som erbjuder utredning och behandling av minnesstörningar samt misstänkta demenstillstånd och kognitiv svikt hos såväl äldre som yngre personer. Vår verksamhet bedrivs i helt nya lokaler centralt belägna vid Triangeln i Malmö. Vi har en väl utbyggd öppenvård med specialistmottagning, mobila öppenvårdsteam och enheten minneshälsan. Till vår verksamhet hör också ett regionalt kunskapscentrum inom demensområdet och en enhet för kliniska läkemedelsprövningar. Hos oss bedrivs forskning och undervisning med stark klinisk anknytning, vilket genomsyrar hela verksamheten. Vi arbetar i nära samarbete med primärvård, kommun och övriga verksamhetsområden inom Skånes universitetssjukhus.

Vid forskningsenheten och VE minnessjukdomar bedrivs forskning inom kognitiva sjukdomar. Forskningen är världsledande när det gäller Alzheimers sjukdom. Enheten leds av professor Oskar Hansson och består av både forskande och klinisk personal. Verksamheten är lokaliserad på minnesmottagningen vid Triangeln i centrala Malmö. På denna länk kan du läsa mer om vår spännande forskning: www.biofinder.se

Inom forskargruppen värnar vi om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer, med varandra och med våra studiedeltagare. Vi strävar efter en arbetsplats som upplevs som utvecklande, meningsfull och stimulerande för alla medarbetare. Här arbetar vi ständigt för att skapa förutsättningar för arbetsglädje, utveckling och delaktighet för alla medarbetare. Vi värnar både om den fysiska säkerheten och psykosociala arbetsmiljön.

ARBETSUPPGIFTER
Med anledning av pensionsavgång och en fortsatt växande forskningsverksamhet söker vi en forskningssköterska till våra studier där vi studerar och kartlägger såväl Alzheimers sjukdom som andra neurodegenerativa sjukdomar. Vi har nyligen visat i internationellt uppmärksammade studier att vi med ett enkelt blodprov kan diagnosticera Alzheimers sjukdom på ett träffsäkert sätt och även påvisa förekomst av Parkinsonrelaterad patologi genom analys av likvor. Framöver kommer vi att bygga vidare på dessa och andra forskningsframsteg för att fortsätta vara av de ledande forskningsklinikerna i världen.

I tjänsten finns det möjlighet att arbeta med flera av våra studier. Däribland studier med fokus på diagnostiska metoder i primärvården (ADetect), tidig diagnostik av Alzheimers sjukdom (SAIS), longitudinell kartläggning av sjukdomsmekanismer bakom neurodegenerativa tillstånd (BioFINDER-2), med flera. I första hand arbetar du på minnesmottagningen i Malmö. Förutom tätt samarbete med forskare, forskningssköterskor och administratörer på mottagningen, arbetar du även gentemot läkemedelsbolag som utvecklar nya diagnostiska tester.

Som forskningssköterska har du regelbunden kontakt via telefon med deltagare som deltar eller är intresserade av att delta i våra studier. Du tar blodprov, assisterar vid lumbalpunktion och tar hand om tagna prover inför analys eller förvaring i biobank. Därutöver har du egna deltagarbesök med kognitiv testning samt neurologiska och psykiatriska bedömningar. Du är delansvarig för att logistik inom studien fungerar, inkluderande samordning med vårdcentraler, administration kring forskningsblanketter med mera. Tillsammans med övrig forskningspersonal planerar du dina arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov och din kompetens. Här finns gott om plats för nytänkande och stora möjligheter till utveckling.

På enheten arbetar vi i grupper bestående av bland annat läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, undersköterskor, medicinska sekreterare och annan administrativ personal. Dina kollegor på enheten har alla, oavsett yrkeskategori, lång erfarenhet av att arbeta med och bred kunskap inom kognitiva sjukdomar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård alternativt utbildad undersköterska. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav alternativt goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift för undersköterska. Du har tidigare erfarenhet av arbete med kliniska forskningsstudier och av att bemöta patienter med kognitiv sjukdom. Erfarenhet av att administrera kognitiva tester på ett strukturerat sätt samt GCP-utbildning (Good Clinical Practice) ser vi som meriterande.

Vi söker dig som kan kommunicera med personer med kognitiv sjukdom på ett adekvat sätt. I ditt arbete är du noggrann och systematisk med förmåga att prioritera vid skiftande arbetstempo. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons är publicerad under flera yrkeskategorier, du kommer därmed att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Den 1 juli 2023 blev titeln undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Om du idag har en tillsvidareanställning som undersköterska och blir erbjuden en ny tjänst kan du behålla din titel som undersköterska fram till 30/6 2033. Om du idag inte har ett yrkesbevis från Socialstyrelsen innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara omvårdnadsassistent och inte undersköterska.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Ansök nu

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatriavdelning 88 psykos i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 12
Gör skillnad. Varje dag.

Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Letar du efter nästa utmaning där du utvecklas både i din profession och som person? Tveka inte att söka dig till oss på avdelning 88 redan idag!

Område psykos i Malmö/Trelleborg har som uppdrag att genom ett respektfullt bemötande ge en effektiv psykosvård för att möjliggöra ett bättre liv för människor med psykos. Inom öppen- och heldygnsvård bedömer, utreder, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar vi patienter med diagnoserna schizofreni, vanföreställningssymptom, schizoaffektiva syndrom samt andra tillstånd där psykosutveckling misstänks. Område psykos erbjuder psykiatriska insatser för personer med psykosproblematik. Vi utgår från en helhetssyn kring psykisk ohälsa som bygger på en kombination av medicinska, psykologiska och sociala insatser.

Område psykos består av fyra öppenvårdsmottagningar och tre enheter som bedriver heldygnsvård. Avdelning 88 är en slutenvårdsavdelning med 13 vårdplatser för patienter med psykossjukdom och funktionsnedsättningar samt förstagångsinsjuknade i psykos. Här vårdas patienter frivilligt men även enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT).


ARBETSUPPGIFTER
Är du utbildad sjuksköterska med intresse för psykiatri? Då kanske du är vår nya kollega!

Vi erbjuder ett engagerande och spännande arbete med arbetskamrater som har lång erfarenhet av psykosvård. Du får ett utvecklande arbete, såväl yrkesmässigt som personligt där utvecklingsmöjligheter och inriktning styrs utifrån de behov som finns hos våra patienter och deras anhöriga. Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av våra patienter och deltar i medicinering, bedömning och dokumentation i våra journalsystem. Vården sker i samarbete med enhetens öppenvårdsmottagningar, övriga enheter på sjukhuset samt kommunen. Omvårdnadsdokumentationen sker i datasystemet Melior, enligt VIPS-modellen.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyexaminerade finns ett kliniskt basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För de som vill specialistutbilda sig erbjuds utbildningsförmåner inom prioriterade områden. Målet för område psykos är att så många sjuksköterskor som möjligt har vidareutbildning i psykiatri. Genom att våra medarbetare utvecklas fortlöpande kan vi ge en bättre vård till våra patienter. Vi skapar kontinuerligt möjligheter att få tjänstledighet till studier. Därutöver är vi generösa med andra utbildningar, såväl internt som externt.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar såväl en nyexaminerad som erfaren legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har du språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det ses som meriterande om du har utbildning inom psykiatri samt om du har vana att arbeta i olika verksamhetssystem.

Gillar du att ta ansvar och fatta egna beslut samtidigt som du värdesätter samarbete i team? Då tror vi att du har goda förutsättningar att trivas hos oss. Genom ditt engagemang och positiva inställning skapar du ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor, där vi alla hjälps åt för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Därtill har du en hög handlingsberedskap, ett mycket gott bemötande och kan ändra din planering efter hur situationen ser ut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den tredje största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vård och omsorg. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatri. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Programchef till Strategi och utveckling i Malmö

Affärsutvecklare
Läs mer Jul 5
Gör skillnad. Varje dag.

Är du en trygg ledare som vill arbeta i en roll med många kontaktytor där ditt arbete blir en central del i hur Region Skånes dokument- och ärendehantering utformas och utvecklas? Då ska du söka dig till oss!

Enheten Strategi och utveckling tillhör Koncernkontoret och vi finns i Lund, Malmö och Kristianstad. Vi är ett tiotal medarbetare som arbetar med dokument- och ärendehantering, identitetshantering och behörighetstilldelning. Ett uppdrag är införandet av den gemensamma plattformen för dokument- och ärendehantering DokIT i Region Skåne.

Vi söker nu en programchef till oss. På vår enhet brinner vi för att göra dokument- och ärendehantering smartare och effektivare för alla inom Region Skåne.

ARBETSUPPGIFTER
Som programchef ansvar du för att leda arbetet och ett team bestående av specialister, projektledare och externa resurser. Du leder flera parallella införandeprojekt i arbetet med att utforma roadmap, backlogg och att säkerställa att dessa både genomförs och levereras i enlighet med Region Skånes processer.

Det är ditt uppdrag att kommunicera vision och roadmap till både ditt team och intressenter inom programmet, så att alla är informerade och engagerade i projektets mål och framsteg. Tillsammans med uppdragsledarna styr du programbackloggen och säkerställer att den är synlig och begriplig för alla inblandade. Därtill ansvarar du för att flödena inom programmet fungerar smidigt och effektivt.

I dina arbetsuppgifter ingår också att:
• godkänna programmets leveranser
• säkerställa att processer och KPI:er uppfylls i samarbete med uppdragsledarna
• arrangera och delta i demos och workshoppar.

Utöver ditt huvudsakliga fokus med att leda program, team och externa resurser leder du även upphandlingar vid behov. I alla delar av ditt arbete blir kommunikation och samverkan med såväl interna användarorganisationer som externa leverantörer centralt. Arbetet omfattar även informationssäkerhet och informationsstyrning.

Vi utgår från våra lokaler även om distansarbete har blivit en naturlig del av vår vardag. Placeringsorten är Malmö eller Lund. Har du frågor om denna spännande roll får du gärna kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Du har en relevant högskole-/universitetsutbildning alternativt annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig samt goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Därtill har du kunskap och erfarenhet inom risk- och beslutshantering, från akademisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Du har praktisk erfarenhet av att leda projekt med Open Text, då detta är själva kärnan i DokIT.

Det är en fördel med kunskap om migrering av dokument till Open Text-miljö och erfarenhet av SmartVy. Likaså ser vi det som positivt om du har tidigare erfarenhet av offentlig sektor.

Kunskap och certifieringar inom följande är meriterande:
• SAFe
• Product Owner/Product Manager
• Program management
• ITIL
• dataskydd och ISO27001.

Som person söker vi dig som har god förmåga att se till både detaljnivå och helheten samt hur dessa inverkar på varandra. I din yrkesroll lockas och drivs du av utmaningar där du får tillämpa din problemlösande analysförmåga för att se konsekvenser och anpassa ditt arbete därefter. Du driver ditt arbete framåt och har en god förståelse för såväl kortsiktiga som långsiktiga utmaningar inom området. Då du i din roll kommer samverka med många olika aktörer ser vi att du är en fena på att skapa och bevara relationer, både inom och utanför den egna organisationen. Vidare planerar du arbetet i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidplaner.

Självklart känner du dig hemma i våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt som bidrar till trivsel och utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att lära känna dig.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Koncernkontorets uppdrag är att stödja regionstyrelsen, som har ansvaret för den samlade förvaltningsorganisationen i Region Skåne. Koncernkontorets drygt 750 medarbetare arbetar bland annat med frågor som rör regional utveckling, folkhälsa och miljö, hälso- och sjukvårdsplanering, kommunikation, ekonomi och HR. Koncernkontorets arbetsplatser finns främst i Rådhuset i Kristianstad och på Dockplatsen i Västra Hamnen i Malmö.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Verksamhetsansvarig till Strategi och utveckling, Koncernkontoret

Verksamhetsanalytiker
Läs mer Jul 5
Gör skillnad. Varje dag.

Gillar du strategiska roller där du får lyfta blicken för att se helheten? Då kan detta vara rollen för dig!

Enheten Strategi och utveckling tillhör Koncernkontoret och vi finns i Lund, Malmö och Kristianstad. Vi är ett tiotal medarbetare som arbetar med dokument- och ärendehantering, identitetshantering och behörighetstilldelning. Ett uppdrag är införandet av den gemensamma plattformen för dokument- och ärendehantering DokIT i Region Skåne.

Vi söker nu en verksamhetsansvarig till oss. På vår enhet brinner vi för att göra dokument- och ärendehantering smartare och effektivare för alla inom Region Skåne.

ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetsansvarig är en nyckelroll i vår förvaltningsstruktur. Du är en viktig spelare för framdrift och förädling av både digitala stöd och nya processer. Du leder och administrerar förvaltningsgrupper inom dokument- och ärendehantering med representanter från stora delar av Region Skåne. Du arbetar även med att leda förstudier och samla in, analysera samt dokumentera behov.

I rollen ingår även att:
• göra ekonomiska bedömningar av projekt och behov
• utforma, modellera och dokumentera krav
• kommunicera verbalt och i text med användare och intressenter
• genomföra utbildningar och workshoppar
• omvärldsbevaka.

Hos oss eftersträvar vi ett agilt arbetssätt, engagemang, öppenhet och användarfokus. Vi jobbar också nära IT och våra leverantörer. Distansarbete är en naturlig del av vår vardag samtidigt som vi utgår från våra lokaler. Placeringsorten är Malmö eller Lund.

KVALIFIKATIONER
Du har en relevant högskole-/universitetsutbildning alternativt annan utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig samt goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du har erfarenhet av projektledning, förändringsarbete och att samverka med olika aktörer. Därtill har du en teknisk förståelse och erfarenhet av att arbeta med externa leverantörer av IT-produkter och tjänster.

Det är meriterande med erfarenhet av:
• tidigare roll som business analyst eller liknande
• informations-, ärende- och dokumenthantering
• offentlig verksamhet
• agila arbetsmetoder, såsom SAFe-metodik
• verktyg som Azure DevOps eller motsvarande
• förbättringsarbete
• UX-frågor.

I din kommunikation är du lyhörd med en förmåga att fånga upp verksamhetens behov genom att ställa rätt frågor och skapa förtroende. Med ett tydligt kundfokus är du bra på att skapa nya kontakter och använda ditt nätverk för att tillsammans hitta lösningar. Du inspirerar till nya tankesätt och kan lätt framföra ditt budskap så att du får med dig dina åhörare. Din analytiska förmåga gör att du kan lyfta blicken och se helheten för att tillsammans med kollegor nå framåt i arbetet. Du är stark inom det administrativa med ett sinne för affärer och ekonomi.

Självklart känner du dig hemma i våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt som bidrar till trivsel och utveckling. Vi är måna om att hitta rätt person för rollen och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att lära känna dig och du får gärna höra av dig vid frågor!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Koncernkontorets uppdrag är att stödja regionstyrelsen, som har ansvaret för den samlade förvaltningsorganisationen i Region Skåne. Koncernkontorets drygt 750 medarbetare arbetar bland annat med frågor som rör regional utveckling, folkhälsa och miljö, hälso- och sjukvårdsplanering, kommunikation, ekonomi och HR. Koncernkontorets arbetsplatser finns främst i Rådhuset i Kristianstad och på Dockplatsen i Västra Hamnen i Malmö.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Sjuksköterska till Mag- och tarmavdelning i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 1
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta i ett team som präglas av gemenskap och arbetsglädje? Då kan vi vara rätt arbetsplats för dig!

På Mag- och tarmavdelning har vi roligt på arbetet. Vi är en gastroenterologisk avdelning som behandlar patienter i behov av högspecialiserad medicinsk vård inom gastroenterologi. Patienterna har en varierande grad av vårdbehov, vilket skapar varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet till personlig utveckling. Vi känner våra patienter väl och strävar efter att ge den bästa möjliga vården någonsin. Vårt mål är att alla våra patienter ska trivas!

Vi är en familjär enhet med närhet mellan yrkesgrupperna och ett öppet, positivt arbetsklimat. Hos oss är alla välkomna som de är och ingen fråga anses vara dum. Hos oss har vi ett lärande klimat där vi stöttar våra kollegor och där vi har en härlig gemenskap. Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team bestående av en sjuksköterska, undersköterska, läkare, medicinsk sekreterare och rehabiliteringspersonal.

På avdelningen finns det en kurator som är ett stort stöd till vårdteamet och patienterna, samt en specialistsjuksköterska och två erfarna omvårdnadsledare som ger stöd åt övrig personal i komplexa omvårdnadssituationer samt ansvarar för förbättrings- och kvalitetsutveckling.

Under 2025 flyttar vi in i det nya sjukhuset Malmö och kommer då ha helt nya lokaler och tillgång till all ny teknik som det nya sjukhuset erbjuder. Vi ser väldigt mycket fram emot denna resa och hoppas du vill göra resan med oss.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att arbeta hos oss? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar en sjuksköterskekollega som vill komplettera vårt härliga team i Malmö!

Hos oss arbetar du tillsammans med det tvärprofessionella teamet med att planera, utföra, utveckla samt utvärdera omvårdnadsåtgärderna och patientens hälsotillstånd. Medicinsktekniska moment som att sätta v-sond, nasogastrisk sond samt att handha centrala infarter är vanligt förekommande arbetsuppgifter. På avdelningen lägger vi också PICC-lines och mid-lines. Du arbetar utifrån vårdens kärnkompetenser med teamsamverkan, patientsäkerhetsfrågor, evidensbaserad vård och förbättringsarbete i fokus för att på så sätt kunna driva vår verksamhet framåt. Vi håller regelbundna förbättringsmöten där allas förslag är välkomna och där vi tillsammans bestämmer hur vi ska arbeta för att förverkliga dessa. Vi önskar att du ska vara en del i utvecklingen av vården med metoder och arbetssätt.

Vi erbjuder dig:
- ett omväxlande och självständigt arbete med mycket ansvar
- en arbetsplats med stora möjligheter till utveckling och utbildning
- trevlig arbetsmiljö med mycket duktiga kollegor
- en spännande avdelning med nöjda patienter
- en arbetsplats där det ges möjlighet att påverka dina arbetstider.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, gärna med erfarenhet från gastroenterologisk vård och/eller från akutsjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Vi söker dig som sätter höga mål för dig själv och verksamheten samt arbetar hårt för att uppnå dem. Som person är du motiverad och fokuserad, samt aktivt söker utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska vikariat till Vuxenpsykiatrimottagning Psykos ACT i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 27
Gör skillnad. Varje dag.

Är du sjuksköterska med bred erfarenhet av psykiatri som söker din nästa utmaning? Har du dessutom ett intresse för socialpsykiatri och vill vara en del av ett engagerat team? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

ACT-teamet (Assertive Community Treatment) i Malmö drivs sedan 2012 i samverkan mellan Region Skåne och Malmö Stad. Teamet har som målgrupp personer med svår psykisk ohälsa och svår social situation, ofta med samsjuklighet. Arbetet bedrivs där det gör bäst nytta - oftast i hemmiljö eller ute i samhället. Modellen för arbetet är ursprungligen från USA och har en omfattande evidensgrund. Teamet startades som ett ambitiöst och för Sverige unikt projekt med målet att uppnå programtrohet och därmed goda effekter för medborgaren/patienten. Teamet permanentades i fortsatt samverkan mellan huvudmännen 2016.

Vårt team består av elva personer som präglas av flexibilitet, engagemang och uppfinningsrikedom. Vi som arbetar här är specialistsjuksköterskor, läkare, socionomer, psykolog, arbetsterapeut, brukarspecialist, skötare och medicinsk sekreterare. Vi strävar efter ett återhämtningsinriktat arbetssätt och har stärkts i denna ambition av att ha en heltidsanställd brukarspecialist som arbetar med samma ansvar som övriga teammedlemmar med utgångspunkt i den egna erfarenheten av återhämtningsprocessen.


ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en sjuksköterska till vårt ACT-team i Malmö.

I din roll som sjuksköterska ingår du i ett team bestående av olika professioner. Arbetet sker i samarbete med dina kollegor där du som sjuksköterska har en central roll i teamet och för våra deltagare. Att arbeta inom ACT passar dig som vill jobba på fältet och möta personer i deras vardag. Dina arbetsuppgifter omfattar medicinering, injektions-och provtagning samt dokumentation. Därtill arbetar du även som samordnare. I den rollen kartlägger du tillsammans med deltagaren vad hen behöver för sin återhämtning och arbetar tillsammans med de andra i teamet för att tillgodose det. Arbetet ställer krav på gott samarbete med andra aktörer, till exempel med socialtjänsten, Försäkringskassan, andra delar av vården, samt med personens närstående. Runt varje deltagare finns flera kontaktpersoner med olika specialistområden.

Som sjuksköterska är du ofta bollplank och handledare inom det medicinska området. I vårt arbete gör vi psykiatriska bedömningar medan vi rör oss i deltagarens vardagsmiljö och deltar i aktiviteter som gynnar deltagaren. Vi ser det som en förmån att få följa våra deltagare så nära och stötta dem inom flera livsområden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Att du har tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård är ett krav. Därtill är det meriterande om du är specialistsjuksköterska inom psykiatri och/eller har utbildning och erfarenhet inom beroendeområdet.

Som person är du nyfiken, engagerad och kan uppmärksamma människors styrkor och drömmar även om de befinner sig i en utsatt situation. Din styrka ligger i att hitta lösningar och fatta beslut. Vidare tror vi att du har ett intresse för socialpsykiatri och ser det som självklart att bemöta både deltagare och kollegor med intresse, öppenhet, omtanke och respekt. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter och bidrar genom ditt sätt att vara till en god arbetsmiljö. På vår mottagning arbetar vi kontinuerligt med att utveckla och utvärdera vår verksamhet. Vi välkomnar dig till en god arbetsmiljö där du får möjlighet att kompetensutveckla dig inom det psykiatriska området. Då vi är måna om att hitta rätt person kommer stor vikt att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan annonseringstiden har löpt ut. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är den näst största förvaltningen med verksamheter runt om i hela Skåne. Vi har ett brett uppdrag där många olika kompetenser tillsammans ger våra patienter den bästa vården och omsorgen. Med nyfikenhet och stort intresse satsar vi också på utveckling och forskning.

Uppdraget inom psykiatri är att bedriva specialiserad vård i den offentligt drivna barn-, vuxen- och rättspsykiatrin. Habiliteringen bedriver habilitering och rehabilitering inom den offentligt drivna barn-, ungdoms- och vuxenhabiliteringen. Hjälpmedel har i uppdrag att hantera hjälpmedel som föreskrivs till patienter i Skåne. Inom förvaltningen finns också syn-, hörsel och dövverksamhet och ungdomsmottagningarna i Skåne.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Enhetschef till VO ambulans Malmö

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 10
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområdet (VO) ambulans ansvarar för ambulansverksamhet i nordvästra och sydvästra Skåne med ambulansstationer på tretton orter. Ambulanssjukvården i Region Skåne har utvecklats till en regionalt likställd verksamhet, med samarbete över tidigare länsgränser, gränslös dirigering, gemensamma behandlingsriktlinjer och gemensam kompetensutveckling. Verksamhetsområdet omfattar cirka 360 medarbetare och vi expanderar ytterligare.

Nu söker vi en enhetschef med placering i Malmö. Hos oss blir du enhetschef för cirka 35 medarbetare i professionerna ambulanssjuksköterskor och ambulanssjukvårdare.

Här kan du läsa mer om att arbeta som chef i Region Skåne: https://bit.ly/4eUQt8a


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som enhetschef ansvarar du för enhetens medarbetare, verksamhet, arbetsmiljö, kvalitet, miljö och ekonomi. Du rapporterar till biträdande verksamhetschef och ingår i ledningsgruppen tillsammans med andra enhetschefer från Malmö, Landskrona, Helsingborg och Ängelholm. Alla enhetschefer har ett utvecklingsansvar för hela ambulansverksamheten. Din huvudsakliga arbetsuppgift är den dagliga operativa driften inom ambulansstationerna vilket i nuläget kräver stort fokus på arbetsmiljöarbete och att tillvarata och utveckla medarbetare.

En del av ditt uppdrag innefattar att du också är delaktig i utvecklingen av hela verksamheten i VO ambulans och samarbetar med ytterligare fyra enhetschefer. Du utgår från Malmö men ansvarar även för våra stationer i Trelleborg, Svedala och Höllviken som ingår i Malmös upptagningsområde.

Som chef i Region Skåne har du goda möjligheter att utvecklas i din chefsroll genom spännande förbättringsarbete, chefsutbildningar och mentorskap. I din roll har du även tillgång till administrativt stöd såsom HR och ekonomi.


KVALIFIKATIONER
För rollen vill vi att du har:
• relevant högskoleutbildning, alternativt annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig
• goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• giltigt B-körkort då resor förekommer i tjänsten
• erfarenhet från hälso- och sjukvårdsverksamhet, gärna från ambulans.

Vi ser det som meriterande om du har:
• relevant ledarskapsutbildning eller kurs som arbetsgivaren bedömer lämplig
• flerårig chefserfarenhet där du ansvarat för personal, ekonomi och drift.

I din roll som chef är du närvarande, kommunikativ och har förmåga att se möjligheterna med att driva en verksamhet som pågår dygnet. Därutöver är du tydlig och vågar driva förändringar och fatta beslut, ibland snabba sådana. Du har siktet inställt på resultat- och mål och kan prioritera utifrån de målsättningar som finns.

Du är en ledare som har lust, vilja och förmåga att leda och coacha medarbetarna samt skapa en hälsosam arbetsplats genom prestigelöshet, delaktighet och dialog. Vidare har du förmåga att skapa delaktighet och engagemang och har god samarbetsförmåga. Andra viktiga egenskaper i rollen som enhetschef är tillit, flexibilitet, lyhördhet och tålamod. Därtill är du omvärldsorienterad och har förmåga att reflektera över hur verksamheten kan vidareutvecklas. I arbetet agerar du som en förebild genom att leva efter våra värderingar välkomnande, drivande, omtanke och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter det som ett spännande uppdrag och en roll för dig? Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes elva hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Även smittskydd och vårdhygien tillhör förvaltningen. Inom förvaltningen bedriver vi även forskning.

På https://www.skane.se/ledigajobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu