REGION SKÅNE jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos REGION SKÅNE i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Sjuksköterskor för ambulansbedömning till Region Skånes Larmcentral

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 1
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara delaktig i att utveckla Region Skånes Larmcentral? Letar du efter din nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas både i din yrkesroll och på ett personligt plan? Då ska du inte tveka att söka till oss!

Region Skånes Larmcentrals huvudfokus är att bedöma alla de patienter som varje dag är i väntan på ambulans inom regionen. Vårt motto är rätt resurs till rätt patient i rätt tid. Vi tar även emot Region Skånes alla ambulansbeställningar, oavsett om det är en beställning från en avdelning, en vårdcentral eller en distriktssköterska ute i hemsjukvården. Vår verksamhet pågår dygnet runt och vi har både sjuksköterskor och undersköterskor i verksamheten. Vårt uppdrag utförs i partnerskap med SOS Alarm som svarar för larmmottagning, teknik, lokaler och dirigering av resurser till respektive sjukvårdsärende. Vår verksamhet pågår dygnet runt och året runt.

Hos oss arbetar engagerade och kunniga medarbetare tillsammans med utgångspunkt i vårt motto om att få rätt resurs till rätt patient i rätt tid. Vi har ett öppet och inbjudande arbetsklimat, där vi alla hjälps åt. Då vi är en relativt nystartad verksamhet, som bildades för bara drygt fem år sedan, har vi ett kontinuerligt pågående förbättrings- och utvecklingsarbete där vi gärna ser att du som medarbetare bidrar till att utveckla vår verksamhet framåt.

Är du nyfiken på att höra mer om vår verksamhet? Då får du gärna se gärna vår film: https://bit.ly/3zzPXX8


ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna sjuksköterskor! Tjänsterna omfattas av både dag-, kväll- och nattjänstgöring i varierande grad utifrån dina önskemål. Vi erbjuder flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med prehospital akutsjukvård där du samtalar med patienter som har ringt 112 på grund av akut sjukdom eller skada. Din uppgift är att bedöma vårdnivå och ge medicinskt underlag till ambulanssjukvård, hembesöksbil, sjukvårdsrådgivning, primärvård och psykiatriskt team med flera. Fokus ligger på god omvårdnad och medmänsklighet i patientmötet. Arbetet sker i team och till hjälp för konsultation har du andra sjuksköterskor och undersköterskor omkring dig samt omedelbar tillgång till läkarstöd dygnet runt.

- Vi som jobbar här på Larmcentralen har kompetens och erfarenhet från sjukvårdens alla arenor. Vi har bland annat medarbetare som jobbat på vårdavdelningar, SOS Alarm, ambulans, IVA, BIVA och så vidare. Det är nog det som är lite unikt. Undersköterskor och sjuksköterskor samarbetar tillsammans, vi får kompetensutbyte av varandra och kan även få hjälp av läkare vid behov, säger Pamela som jobbar på Region Skånes Larmcentral.

Som ny medarbetare erbjuds du heltäckande introduktion anpassad utifrån just din kompetens och erfarenhet för att du ska komma in i rollen på ett så bra sätt som möjligt. Därtill blir du tilldelad en handlare som följer dig under hela din introduktion. Hos oss erbjuds du också möjlighet till rotationstjänst med annan verksamhet om du har intresse för detta. Vi värdesätter kompetensutveckling och erbjuder därför alla våra medarbetare regelbundna utbildnings- och hospiteringsdagar. Din arbetsplats är på Hyllie i Malmö, där det finns god tillgång till kollektivtrafik och bra parkeringsmöjligheter.

Låter detta intressant för dig och är du nyfiken på att höra mer om vår verksamhet? Hör gärna av dig så berättar vi mer!


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, därtill har du minst tre års arbetslivserfarenhet inom sjukvården och är trygg i din yrkesroll. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift krävs för tjänsten. Har du ytterligare språkkunskaper och/eller erfarenhet av att arbeta med Microsoft Office-paketet är det meriterande. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård och telefonkonsultation är fördelaktigt, likaså ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i SOS Alarms CoordCom-system.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har god samarbetsförmåga samt förmåga att behålla ditt lugn och prioritera bland dina arbetsuppgifter även när det är ett högt arbetstempo. Vi ser också att du, precis som vi, värdesätter ett tvärprofessionellt samarbete och ser ett gott bemötande gentemot både patienter och kollegor som en självklarhet. Därtill har du god förmåga att ställa om när förutsättningarna förändras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Psykiatri Skåne

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare i Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession. Vi arbetar för mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö.

Psykiatri Skåne erbjuder ett samlat specialistpsykiatriskt vårdutbud inom allmänpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri och rättspsykiatri inom Region Skåne. Vi finns på 140 mottagningar och avdelningar över hela Skåne, och strävar efter att tillhandahålla en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Skåne. Vi har en gedigen anknytning till Lunds universitet och andra lärosäten i regionen. Heldygnsvård bedrivs i Helsingborg, Malmö, Trelleborg, Lund, Hässleholm och Kristianstad. Öppenvård bedrivs i många fler orter i Skåne.

Här hittar du information om Psykiatri Skåne: vard.skane.se/psykiatri-skane/.
Är du nyfiken på vad dina blivande kollegor tycker om sin arbetsplats tipsar vi om att kika under jobba hos oss på hemsidan, facebook.com/jobbairegionskane eller instagram.com/psykiatriskane
Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare hos oss får du förutom kompetenta och engagerade kollegor ett omväxlande arbete. Du som är ny tillsvidareanställd sjuksköterska får delta i ett introduktionsprogram som ger dig en trygg övergång till yrkeslivet, med både föreläsningar och klinisk träning.

Med den här annonsen söker vi medarbetare till många olika områden inom vår organisation och du kan därför ange inom vilken verksamhet och på vilken ort du skulle vilja arbeta. Det finns även flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar, exempelvis som sommarvikarie.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Här finns tjänster både för dig som är nyutexaminerad och dig som vill ta nästa steg i karriären.

För oss är det viktigt att du sätter patientens bästa i fokus och att du trivs med varierade arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ samt att du har en god samarbetsförmåga.

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till Vårdguiden 1177 i Malmö och Kristianstad

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 1
Kom och jobba med oss! Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi nya kollegor som vill jobba hos oss! Som medarbetare Region Skåne är du med och bidrar till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden. Vi erbjuder dig trygghet, många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter, både som person och i din profession.

Är du erfaren och gillar att arbeta självständigt? Har du en bred kompetens, gillar utmaningar och vill arbeta i en ständigt utvecklande miljö? Då är 1177 vårdguiden på telefon rätt arbetsplats för dig!

1177 Vårdguiden på telefon är en nationell tjänst som bedrivs dygnet runt i alla regioner i Sverige. Vi betjänar i första hand medborgarna i Skåne, men besvarar även samtal från andra regioner. Vi är ett team bestående av sjuksköterskor med specialistkompetenser inom flera olika områden och ansvarar för telefonrådgivning dygnet runt, veckans alla dagar i en modern kontaktcentermiljö.

Kika gärna på filmer från vår verksamhet:

https://bcove.video/3b9VuHV
https://bcove.video/2W7CBB1

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med telefonrådgivning i ett av våra team. Du kommer att göra kvalificerade medicinska bedömningar, ge egenvårdsråd och hänvisa de inringande till rätt vårdnivå. Till din hjälp i arbetet har du ett symtombaserat beslutsstöd och följer en strukturerad samtalsprocess.

Som nyanställd kommer du att genomgå ett gediget introduktionsprogram med både teoretisk och praktisk utbildning och få en personlig handledare som stöd och bollplank. Vi är måna om att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att våra sjuksköterskor ska känna sig trygga i sin roll. Du erbjuds också kontinuerlig fortbildning med läkarföreläsningar varannan vecka.

Vi erbjuder flera olika anställningsformer, både tillsvidareanställningar och tidsbegränsade anställningar, exempelvis som sommarvikarie.

På skane.se/rekryteringsstatus kan du se hur många som har sökt tjänsterna och i vilket skede rekryteringen är. I denna annons använder vi ett centralt ansökningsformulär för hela Region Skåne och annonsen har därför har publicerats för flera orter. För att se antalet sökande behöver du då titta på huvudannonsen. Den hittar du genom att titta på referensnumret som syns i annonsrubriken för ansökningsformuläret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård och som är trygg i din arbetsroll. För tjänsten krävs det även att du har arbetslivserfarenhet som sjuksköterska.

Du har språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är bra om du behärskar engelska i tal. Då stora delar av arbetet utförs i datormiljö är god datorvana en förutsättning för tjänsten.

Du har lätt för att strukturera ditt arbete och har en drivkraft att verka för att vår verksamhets insatser kommer våra medborgare till bästa nytta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar för att göra Skåne till en ännu bättre plats att leva på. Hos oss samlas över 100 yrkesgrupper som tillsammans ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Mångfald, jämställdhet och en god arbetsmiljö anser vi ska vara självklart på våra arbetsplatser. Välkommen att bli vår kollega! Läs mer om oss på skane.se.

Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Löpande urval tillämpas i denna rekrytering. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att få lära känna dig!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor till VO intensiv- och perioperativ vård i Malmö

Anestesisjuksköterska
Läs mer Dec 1
Gör skillnad. Varje dag.

Nu har du möjlighet att söka arbete hos oss på operationsservice kirurgi (OK) då vi har anestesisjuksköterskor som går i pension. Utmanas du av avancerad sjukvård, skarpa lägen och akuta situationer? Drivs du av att förbättra verksamheten tillsammans med dina kollegor? Då är det här hos oss du ska arbeta.

Hos oss får du både fatta snabba beslut i hanteringen av plötsliga, oförutsägbara händelser men även arbeta metodiskt med avancerade ingrepp unika för vår verksamhet. Du får djup kunskap, bred erfarenhet och en chans att vara med och utveckla verksamheten.

Verksamhetsområdet intensiv- och perioperativ vård (IPV) ansvarar för anestesi-och operationssjukvård vid Skånes universitetssjukhus (Sus) i Malmö och Lund och omfattar operationsservice kirurgi (OK), operationsservice kvinnokirurgi (OKK), operationsservice ortopedi (OO), operationsservice rekonstruktiv kirurgi (ORK) samt anestesiservice vid handkirurgiska ingrepp.

Operationsservice kirurgi (OK) är en spännande operationsavdelning mitt i händelsernas centrum. Vi ger anestesi och operationsservice åt elektiv nedre gastrokirurgi, endovaskulär-/kärlkirurgi, urologi, transplantationskirurgi, akutkirurgi samt anestesi vid röntgenundersökningar. Till enheten hör också en preoperativ avdelning. Enheten ansvarar för akuta larm inom sjukhuset och bemanning vid transporter mellan sjukhus.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker operationsservice kirurgi två anestesisjuksköterskor. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom en spännande och starkt utvecklande verksamhet. Ditt arbete följer funktionsbeskrivning för anestesisjuksköterskor i Sverige.

Du kommer att arbeta integrerat i team tillsammans med andra yrkeskategorier för att erbjuda patienten bästa möjliga vård. Därtill bidrar du till god stämning i teamet genom din kommunikationsförmåga och ditt sätt att samarbeta med kollegor och omgivning på ett prestigelöst sätt. Vi önskar även att du precis som vi värdesätter ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet och förtroende/samarbete mellan arbetskamrater och närmaste chef.

Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling för vår personal och erbjuder dig ett individuellt introduktionsprogram anpassat efter din kompetens med handledande anestesisjuksköterskor med lång och bred erfarenhet som vi är otroligt stolta över. Stora möjligheter kommer att ges till att vara med och vidareutveckla enhetens arbete. Vi arbetar i team med möjlighet till fördjupning inom våra specialiteter.

Tycker du om att driva utveckling och ser möjligheter för förändrings och förbättringsarbete är vår operationsavdelning rätt plats Vill du vara med där det händer? Då är det hit du ska söka dig

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har vidareutbildning inom anestesi. Kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Du är trygg i din roll som sjuksköterska och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. Du är bekväm med att arbeta självständigt, gillar att samarbeta och har god kommunikativ förmåga i kontakt med både patienter, arbetskamrater och chefer.

I denna process använder vi oss av löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor, natt, till medicinavdelning i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 25
Gör skillnad. Varje dag.

Medicinavdelning 2 flyttade in i helt nybyggda lokaler 2016 med utsikt över Pildammsparken. Här har vi 21 vårdplatser, varav åtta platser drivs som klinisk utbildningsavdelning (KUA). Avdelningen arbetar efter ett personcentrerat arbetssätt och arbetar i team för att ge bästa möjliga vård till patienten. Ledord för avdelningen är: i teamet, för individen, genom kunskap och med känsla. Internmedicinsk slutenvård i Malmö bedrivs inom verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin.

Patienterna kommer främst från akutmottagningen och akutvårdsavdelningen (AVA), men även direkt från hemmet, för vidare utredning och behandling. Patienterna är alla vuxna, men med fokus på den multisjuka äldre patienten. Vi tar hand om alla diagnoser inom den internmedicinska familjen.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två sjuksköterskor för nattjänstgöring hos oss. Vi välkomnar såväl dig som är nyexaminerad sjuksköterska som dig med erfarenhet i yrkesrollen.

I din roll som sjuksköterska kommer du att utföra vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter med fokus på omvårdnad, riskbedömning och förebyggande åtgärder.

Hos oss är möjligheten till kompetensutveckling stor. Avdelningen arbetar med nätbaserade utbildningsprogram, samt internutbildningar/föreläsningar varje vecka som personalen själva är med och planerar. Vi har även en klinisk specialistsjuksköterska som arbetar patientnära tillsammans med övrig personal och som utgör ett stöd i komplexa omvårdnadssituationer samt för medarbetarnas kompetensutveckling.


KVALIFIKATIONER
Vi värdesätter att du har ett ödmjukt förhållningssätt gentemot både patienter och kollegor. Därtill är du flexibel, har god prioriteringsförmåga och kan fatta självständiga beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Gällande de formella kraven är du legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har du språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till kolorektalteam, kirurgimottagning i Malmö

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Dec 8
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Är du på jakt efter din nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas i din roll som medicinsk sekreterare tillsammans med glada och engagerade kollegor? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig! Just nu söker vi en medicinsk sekreterare till vårt kolorektalteam (NGE) inom verksamhetsområdet kirurgi!

Hos oss finner du en samlad kompetens av olika yrkeskategorier. Vi har förutom medicinska sekreterare bland annat läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, administratör, kurator, fysioterapeuter och receptionist. Med dessa kollegor blir du en del av en stor gemenskap där arbetsmiljön präglas av en öppen miljö med ett välkomnande klimat.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en medicinsk sekreterare till kirurgimottagningen i Malmö med placering på kolorektalteamet.

Som medicinsk sekreterare hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att organisera och strukturera det administrativa arbetet i ditt team där det också ingår journalskrivning samt bokning av patienter. Utöver detta förekommer bland annat bevakningar, remisshantering och mycket mer.

Rollen som medicinsk sekreterare håller på att förändras och Region Skåne står inför införandet av den heltäckande digitala plattformen Skånes Digitala Vårdsystem (SDV) som kommer att ersätta flera av dagens journalsystem. Vi är öppna och ödmjuka inför den fortsatta utveckling som det innebär och ser gärna att du bidrar med dina kompetenser och egenskaper i förändringsarbetet. Besök gärna SDV-podden om du är nyfiken på att få veta mer om införandet: https://soundcloud.com/regionskane/sets/sdv-podden

KVALIFIKATIONER
Gillar du att planera och organisera ditt arbete med fokus på att hålla en hög leveranskvalitet? Då tror vi att du har goda förutsättningar för att trivas hos oss. Vidare ser du värdet av ett välfungerande samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Genom ditt engagemang och positiva inställning skapar du ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor, där vi alla hjälps åt för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Därtill är du trygg som person, noggrann i din yrkesroll och har hög ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi välkomnar dig som har en utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration på 80 KY-poäng eller 400 YH-poäng, alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt i medicinsk terminologi. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom yrket och erfarenhet av att hantera något av våra journalsystem Melior, PMO eller web-Pasis.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kontakta och intervjua sökande redan innan annonsens sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till kirurgimottagning i Malmö

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Dec 6
Gör skillnad. Varje dag.

Är du på jakt efter din nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas i din roll som medicinsk sekreterare tillsammans med glada och engagerade kollegor? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig!

Kirurgimottagningen i Malmö är en del av verksamhetsområde (VO) kirurgi och gastroenterologi som innefattar kirurgisk och gastroenterologisk verksamhet i Malmö och Lund samt kirurgisk verksamhet i Landskrona. Inom VO bedrivs akut, basal och högspecialiserad vård med vårdavdelningar och mottagningar i Malmö och Lund. Hit kommer patienter med remiss från hela Södra sjukvårdsregionen och även från övriga delar av Sverige.

Hos oss på kirurgmottagningen i Malmö finner du en samlad kompetens av olika yrkeskategorier. Vi har förutom medicinska sekreterare bland annat läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, administratör, kurator, fysioterapeuter och receptionist. Med dessa kollegor blir du en del av en stor gemenskap där arbetsmiljön präglas av en öppen miljö och ett välkomnande klimat.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en medicinsk sekreterare till vårt team remisscentralen!

Gillar du att planera och organisera ditt arbete med fokus på att hålla en hög leveranskvalitet? Då tror vi att du har goda förutsättningar för att trivas hos oss.

Som medicinsk sekreterare hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att organisera och strukturera det administrativa arbetet i ditt team där det också ingår remisshantering, bevakningar, tidsbokning för nybesök, patienttelefon samt journalskrivning. Utöver detta förekommer bland annat hantering av vårdgaranti. Det är viktigt att du trivs med att prata i telefon då vi har mycket telefonkontakt med våra patienter.

Rollen som medicinsk sekreterare håller på att förändras och Region Skåne står inför införandet av den heltäckande digitala plattformen Skånes Digitala Vårdsystem (SDV) som kommer att ersätta flera av dagens journalsystem. Vi är öppna och ödmjuka inför den fortsatta utveckling som det innebär och ser gärna att du bidrar med dina kompetenser och egenskaper i förändringsarbetet.

När du är van vid ditt arbete på remisscentralen finns det möjlighet att arbeta hemifrån en dag i veckan.

Besök gärna SDV-podden om du är nyfiken på att få veta mer om införandet: https://soundcloud.com/regionskane/sets/sdv-podden

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har en utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration på 80 KY-poäng eller 400 YH-poäng, alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom yrket och erfarenhet av att hantera något av våra journalsystem Melior, schemasystemet Medinet, PMO eller web-Pasis.

Vi söker dig som ser värdet av ett välfungerande samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Genom ditt engagemang och din positiva inställning skapar du ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor, där vi alla hjälps åt för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Därtill är du trygg som person, noggrann i din yrkesroll och har hög ansvarskänsla. Vi ser även att du är flexibel, lösningsfokuserad och har förmåga att hantera perioder med stundvis högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kontakta och intervjua sökande redan innan annonsens sista ansökningsdag. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Teknikförvaltare till teknisk förvaltning i Malmö

Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Läs mer Dec 8
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Regionfastigheter utvecklar och förvaltar Region Skånes fastigheter. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne. Regionfastigheter projektleder, bygger och utvecklar stora komplexa projekt i känslig sjukhusmiljö.

Vi förvaltar fastigheter och avancerade tekniska system och måste kunna garantera hög driftsäkerhet årets alla dagar. Vårt arbete är en förutsättning för säker och trygg vård.

Vi bygger också ut infrastrukturen för kollektivtrafiken i Skåne, med nya servicedepåer för buss, spårvagn och tåg.

Vårt uppdrag är att inom Regionfastigheter ansvara för den tekniska fastighetsförvaltningen av Region Skånes fastighetsbestånd. På vår enhet är vi 15 som arbetar. I den tekniska fastighetsförvaltningen åligger det att bibehålla eller förbättra fastigheternas värde och funktion samt tillhandahålla ändamålsenliga lokaler för våra hyresgäster. Vi har ett region- och förvaltningsövergripande perspektiv och samverka och samordna med andra förvaltningar inom Region Skåne och externa aktörer.

Nu välkomnar vi två teknikförvaltare för fastigheterna inom Ystad och Trelleborg samt fastigheter i Lund och Helsingborg med ansvar för teknisk förvaltning.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som teknikförvaltare har du det tekniska förvaltningsansvaret för en eller flera fastigheter inom Regionfastigheters fastighetsbestånd. Respektive teknikförvaltare har ett övergripande ansvar inom område drift, energi eller bygg. Med ett övergripande ansvar innebär att du ska leda, driva, utveckla, samordna och sammanhålla det området och över tilldelat fastighetsområde. Därtill upprätthåller du god kontakt med hyresgäster, myndigheter och kommun.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att se över att fastighetsdriften drivs enligt driftavtal samt att leda, planera och följa upp energiarbetet samt vara delaktig i miljöarbetet. Du driver energiarbetet enligt mål och upprättar handlings- och investeringsplaner samt följer upp dessa. Därtill utför du energianalyser utifrån mätvärden och statistik samt rapporterar energiuppföljningen. Du medverkar även vid kundmöten och driftmöten. Som teknisk förvaltare ansvarar du även för att fastighetsägaransvaret myndighetskontroller så som energideklarationer och energikartläggningar uppfylls. Vidare medverkar du i projekt vid behov och säkerställer kravställning av tekniska installationer i förvaltningsskedet gällande energi, robusthet (driftsäkerhet) och systemuppbyggnad.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har en högskole- eller universitetsutbildning med energiinriktning alternativt likvärdig kompetens genom fortbildning och arbetslivserfarenhet. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. Vidare har du god datorkunskap och hanterar Office 365 inom Outlook, Word och Powerpoint samt MS projekt väl. Därtill har du B-körkort eftersom resor i tjänsten förekommer. Det är en fördel för tjänsten att du tidigare har arbetat inom fastighets-, bygg- eller industribranschen. Det är meriterande om du har god kunskap och erfarenhet av arbete med fastigheter och energi samt bygg- och installationsteknik. Kunskap i Share Point är också meriterande.

Du som person är trygg, stabil och har självinsikt. Vidare är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du planerar arbetet i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller deadlines. Andra viktiga egenskaper är att du har lätt för att hitta nya angreppssätt, kommer med idéer och utvecklar traditionella angreppssätt. Du är också duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på ett engagerat vis. Vi förutsätter även att du har förmågan att kunna samarbeta bra med andra människor samt att du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Därtill har du förmåga att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Din servicenivå är hög och du har förmåga att prioritera och lösa problem.

För att lyckas i denna roll är det en förutsättning att du arbetar strukturerat med dokumentation samt har ett bra samarbete med dina kollegor och upprätthåller god kontakt med hyresgäster, kommun och myndigheter.

Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionfastigheter utvecklar Region Skånes fastigheter. Vi förvaltar drygt 1 miljon m2 i egna fastigheter och ansvarar för fastighetsdrift och fastighetsunderhåll. Dessutom hyr vi cirka 500 000 m2 runt om i Skåne av andra fastighetsägare. Regionfastigheter ansvarar också för all om- och nybyggnation av Region Skånes lokaler. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne, och bygger ut infrastrukturen med en servicedepå för Öresundstågen, spårvagnsdepå i Lund och planerar för flera nya bussdepåer. Vi är cirka 350 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne. skane.se/vibygger

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till yrkes- och miljödermatologisk avdelning i Malmö

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Dec 6
Gör skillnad. Varje dag.

Nu när en kollega efter 16 år går vidare till annan bransch söker vi en ny arbetskamrat till oss på yrkes- och miljödermatologiska avdelningen (YMDA) i Malmö.

YMDA är en del av vårdenhet (VE) hudsjukvård inom Skånes universitetssjukhus (Sus). Vi är en mottagningsverksamhet som utreder främst hudproblem orsakade av faktorer i arbetsmiljön genom kontaktallergitestning. Vi är regionansvariga inom området. Utöver patientutredningar bedriver avdelningen forskning och omfattande informations- och utbildningsverksamhet.

YMDA är ett team med drygt 20 anställda. Här finns förutsättningar för ett gott och nära samarbete mellan alla yrkeskategorier.

Mer information finns på www.ymda.se

ARBETSUPPGIFTER
Trivs du med att arbeta i team och gillar samarbete mellan yrkeskategorier? Gillar du att planera och organisera ditt arbete med fokus på att hålla en hög leveranskvalitet? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Som medicinsk sekreterare arbetar vi med frihet under ansvar. Vi har god överblick av våra varierande arbetsuppgifter och detaljplanerar vecka för vecka. Arbetstiderna är förlagda till dagtid på vardagar med möjlighet till flextid. Vi är en liten arbetsgrupp på tre medicinska sekreterare och en enhetschef.

Dina arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare innebär bland annat utskrift av diktat från mottagning och forskningsstudier, förberedelser inför mottagningar, bokning av läkarbesök, remisshantering, registrering, hantering av förfrågningar via telefon och 1177.se. Utöver detta finns det möjlighet till personliga ansvarsområden.

KVALIFIKATIONER
Genom ditt engagemang och positiva inställning skapar du ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor. Du är trygg som person, noggrann i din yrkesroll och har hög ansvarskänsla. Eftersom vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Vi välkomnar dig som har en utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration på 80 KY-poäng eller 400 YH-poäng, alternativt motsvarande läkarsekreterarutbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom yrket och erfarenhet av att hantera journalsystemen Melior, MedSpeech och web-PASiS.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Distriktssköterska till Vårdcentralen Kryddgården i Malmö

Distriktssköterska
Läs mer Nov 25
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Kryddgården är en stor vårdcentral med bred kompetens och kan erbjuda våra patienter ett brett vårdutbud. Vi är belägna i ett mångkulturellt område där du dagligen möter människor från alla världens hörn i olika åldrar och med olika sjukdomsbilder. Hos oss erbjuds du ett varierande och givande arbete med ett gott arbetsklimat och glada kollegor. Vi är en arbetsplats som har högt i tak och ett lärande arbete, här har vi både roligt och tar hand om varandra.

Vår verksamhet utgörs av läkarmottagning, laboratorium, fysioterapeut och arbetsterapeut. Det finns även olika sjuksköterskeledda mottagningar så som rökavvänjning, astma/KOL, diabetes, inkontinensmottagning med flera. Vi har även en rehabkoordinator, psykolog och kurator på enheten. Vårdcentralens administrativa grupp består av medicinska sekreterare, receptionist, administratör och chefsstöd. Då vår vårdcentral är belägen i ett mångkulturellt område föreligger det ett stort tolkbehov, därför har vi utvecklat ett system där tolkar i flertalet språk finns på plats i väntrummet under veckan.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till oss på Vårdcentralen Kryddgården, en trivsam arbetsplats med hög kompetens och välvilja!

Som sjuksköterska hos oss kommer ditt huvudsakliga fokus att innebära bedömning och triagering av patienter antingen på plats via drop in-mottagning eller via telefon. Patienterna kan på så sätt ges egenvårdsråd eller hänvisas vidare till olika vårdgivare såsom läkare, arbetsterapeut, dietist, kurator/psykolog och fysioterapeut. Även akut omhändertagande av patienter är en del av tjänsten.

I arbetet som distriktssköterska kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral, såsom telefonrådgivning och egen mottagning. Du kommer att arbeta tillsammans med andra yrkesgrupper som läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Arbetet är till stor del självständigt, vilket innebär att du kommer att göra bedömningar och fatta egna beslut.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För tjänsten som distriktssköterska krävs även vidareutbildning till distriktssköterska. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Erfarenhet av arbete inom primärvården ses som meriterande för tjänsten.

Vi söker dig som värdesätter ett gott samarbete med olika yrkeskategorier och ser ett trevligt bemötande som en självklarhet. Att arbeta med människor ställer höga krav på flexibilitet, ansvarskänsla och lösningsfokusering. Vidare ser vi gärna att du har ett starkt intresse för primärvård och gärna vill vara med och utveckla vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till Vårdcentralen Kryddgården i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 25
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Kryddgården är en stor vårdcentral med bred kompetens och kan erbjuda våra patienter ett brett vårdutbud. Vi är belägna i ett mångkulturellt område där du dagligen möter människor från alla världens hörn i olika åldrar och med olika sjukdomsbilder. Hos oss erbjuds du ett varierande och givande arbete med ett gott arbetsklimat och glada kollegor. Vi är en arbetsplats som har högt i tak och ett lärande arbete, här har vi både roligt och tar hand om varandra.

Vår verksamhet utgörs av läkarmottagning, laboratorium, fysioterapeut och arbetsterapeut. Det finns även olika sjuksköterskeledda mottagningar så som rökavvänjning, astma/KOL, diabetes, inkontinensmottagning med flera. Vi har även en rehabkoordinator, psykolog och kurator på enheten. Vårdcentralens administrativa grupp består av medicinska sekreterare, receptionist, administratör och chefsstöd. Då vår vårdcentral är belägen i ett mångkulturellt område föreligger det ett stort tolkbehov, därför har vi utvecklat ett system där tolkar i flertalet språk finns på plats i väntrummet under veckan.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till oss på Vårdcentralen Kryddgården, en trivsam arbetsplats med hög kompetens och välvilja!

Som sjuksköterska hos oss kommer ditt huvudsakliga fokus att innebära bedömning och triagering av patienter antingen på plats via drop in-mottagning eller via telefon. Patienterna kan på så sätt ges egenvårdsråd eller hänvisas vidare till olika vårdgivare såsom läkare, arbetsterapeut, dietist, kurator/psykolog och fysioterapeut. Även akut omhändertagande av patienter är en del av tjänsten.

I arbetet som distriktssköterska kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral, såsom telefonrådgivning och egen mottagning. Du kommer att arbeta tillsammans med andra yrkesgrupper som läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Arbetet är till stor del självständigt, vilket innebär att du kommer att göra bedömningar och fatta egna beslut.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För tjänsten som distriktssköterska krävs även vidareutbildning till distriktssköterska. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Erfarenhet av arbete inom primärvården ses som meriterande för tjänsten.

Vi söker dig som värdesätter ett gott samarbete med olika yrkeskategorier och ser ett trevligt bemötande som en självklarhet. Att arbeta med människor ställer höga krav på flexibilitet, ansvarskänsla och lösningsfokusering. Vidare ser vi gärna att du har ett starkt intresse för primärvård och gärna vill vara med och utveckla vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till fotmottagning i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 8
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Endokrinologen har en stor öppenvårds- och dagvårdsverksamhet både i Malmö och Lund samt slutenvårdsplatser i Malmö. Specialiteten endokrinologi och diabetologi utgör ett av Skånes universitetssjukhus profilområden. Verksamhetsområdet har ett välutvecklat multidisciplinärt samarbete med andra discipliner såsom kirurgi, onkologi, njurmedicin, oftalmologi, patologi, neurokirurgi och barnsjukvård.

Fotmottagningen tillhör endokrinmottagningen och här behandlar vi patienter med diabetes som har fått allvarliga problem med sina fötter. Vi behandlar sår, deformiteter (förändringar på fötterna) och skelettsjukdom.

På mottagningen arbetar diabetesläkare, sjuksköterskor och fotvårdsspecialister. Vi är ett multidisciplinärt team som har ett nära samarbete med bland annat ortopedi och kärlkirurgi. Alla som arbetar hos oss har utbildning och kunskap om fotkomplikationer.

ARBETSUPPGIFTER
En av våra kollegor ska gå i pension och därför välkomnar vi en ny sjuksköterska till vårt härliga team.

I rollen som sjuksköterska hos oss arbetar du tillsammans med två fotvårdsterapeuter i nära samarbete. Arbetet på mottagningen handlar mycket om samordning av verksamheten inom fotteamet. Du arbetar med varierande arbetsuppgifter som till exempel telefonrådgivning, 1177 för patienter och primärvård.

Vi har en egen teammottagning där vi arbetar med avancerad sårvård där du som sjuksköterska kommer arbeta med sårbehandling med negativt tryck (NPWT), diagnostiska undersökningar och provtagning. I ditt arbete ingår även egen sårmottagning, deltagande i studier, hantering av remisser för ortopedtekniska hjälpmedel, bistå med information till patienter samt undervisning.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är också ett krav med språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Då vi arbetar i team behövs en positiv inställning till detta arbetssätt. Det är viktigt att du kan skapa förtroende hos patienter och närstående. Som person är du positiv, lyhörd och tydlig i din kommunikation. För att lyckas och trivas i rollen som sjuksköterska hos oss krävs det även att du kan arbeta självständigt, har god samarbets- och organisationsförmåga och är flexibel. Du är trygg i din yrkesroll, är van vid att göra egna bedömningar och fatta egna beslut samt har en vilja att bidra till förändring. Du har även förmåga att hantera stressade situationer.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till vuxenpsykiatriavdelning PIVA i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 7
Gör skillnad. Varje dag.

Har du ett stort intresse för psykiatrisk omvårdnad och söker en arbetsplats med härlig stämning och positiv kultur? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Psykiatrisk intensivvårdsavdelning (PIVA) är en högspecialiserad enhet som bemöter patienter inom psykiatrisk tvångsvård. Hos oss får du möjligheten att ge psykiatrisk omvårdnad inom psykiatrins breda spektrum. Här möter du allt från affektiva syndrom, psykoser, personlighetsstörningar, neuropsykiatrisk problematik, missbruk och beroende, ångestproblematik samt ätstörningar till dissociativa tillstånd. Till oss kommer patienter med stort vårdbehov.

Vi strävar efter att alla ska känna sig välkomna till vår avdelning och bemöter alltid våra patienter med respekt. Trots vårdformen tvångsvård vill vi att patienter och anhöriga ska vara delaktiga i vården. Vi erbjuder våra patienter en trygg och säker vårdmiljö med hög personaltäthet. Hos oss arbetar sjuksköterskorna aldrig ensamma utan vi arbetar alltid i grupp på minst fem medarbetare bestående av sjuksköterskor och skötare. Våra medarbetare är engagerade, lyhörda, kompetenta och initiativtagande och arbetar alltid för att ge våra patienter bästa möjliga vård.

PIVA har valt att satsa på att arbeta utifrån evidensbaserad psykiatri. Våra arbetsplatsträffar har därför ständiga inslag av kompetensutveckling och vi håller oss uppdaterade inom såväl forskning som nya riktlinjer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu två nya sjuksköterskekollegor till oss på PIVA.

I din roll som sjuksköterska hos oss får du oftast en uppgift att ta hand om dagligen så som medicindelning, arbetsledning eller rondarbete. Arbetsuppgifterna fördelas på daglig basis och när du fullgjort din dagliga uppgift lägger du resterande tid på dina patienter. Det gör att du som sjuksköterska till stor utsträckning själv väljer hur du ska fördela din arbetstid.

På PIVA arbetar vi med tydligt patientfokus och med ett koncentrerat kontaktmannaskap. Vår höga bemanning ger dig möjlighet att arbeta bredvid din patient och ger dig tid till längre samtal. Du kommer bli ansvarig sjuksköterska för en till två patienter.

Hos oss erbjuds du en unik möjlighet att utvecklas och bli trygg i din arbetsledande roll. När du arbetar på PIVA är du aldrig ensam. Vi är sammanlagt 14 sjuksköterskor på enheten med ett gott samarbete och trivsam arbetsmiljö. Här får du kollegor med stor erfarenhet samt god förmåga att välkomna och slussa in nya medarbetare i arbetsgruppen.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av arbete inom det psykiatriska området, likaså om du har kunskaper i journalsystem Melior.

För att lyckas i tjänsten ser du god samarbetsförmåga som en förutsättning för att göra ett bra arbete och du bidrar till att arbetsgruppen fortsätter att vara entusiasmerande och positiv. Som person är du engagerad, drivande och ser positivt på förbättrings- och utvecklingsarbete. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontroll av misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

Vid denna rekrytering tillämpas löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Anestesisjuksköterskor med särskilt uppdrag till VO IPV i Malmö

Anestesisjuksköterska
Läs mer Dec 6
Gör skillnad. Varje dag.

Nu har du chansen att bli en av oss! Vi ser nu fram emot att lära känna två nya anestesisjuksköterskor med särskilt uppdrag som blodtvättare till vårt härliga team. Välkommen till verksamhetsområde intensiv och perioperativ vård (IPV)!

Operationsservice ortopedi (OO) ger service avseende anestesi och postoperativ vård till verksamhetsområde IPV. OO har cirka 30 procent planerad och 70 procent akut verksamhet där flertalet ortopediska ingrepp utförs, alltifrån rutinoperationer till avancerad rygg- och traumakirurgi. Verksamheten följer funktionsbeskrivning för anestesisjuksköterskor i Sverige utarbetad av Riksföreningen för Anestesi och Intensivvård.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom en spännande och starkt utvecklande verksamhet.

Anestesisjuksköterskearbetet innebär att integrerat i team tillsammans med det tvärprofessionella teamet erbjuda patienten bästa möjliga vård. I uppdraget som blodtvättare får du möjlighet till fördjupande kunskaper inom vätskebalans och blodersättning. Intresse av ortopedisk ryggkirurgi och alternativa sätt att ersätta blodförluster är viktigt, då det oftast är vid denna typ av kirurgi som vi blodtvättar.

För oss är det viktigt att erbjuda vår personal adekvat utbildning. Hos oss får du ett introduktionsprogram anpassat efter dina tidigare erfarenheter. Stora möjligheter kommer att ges till att vara med och vidareutveckla avdelningens arbete. Det finns även möjlighet, efter introduktion, att rotera till operationsservice kirurgi (OK) och operationsservice kvinnokirurgi (OKK). Vi tror på teamarbete med möjlighet till fördjupning inom våra specialiteter.


KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har specialistutbildning i anestesi. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med anestesi och/eller blodtvätt.

Du har ett stort engagemang, kan samarbeta och är flexibel. Vi önskar att du precis som vi värdesätter ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet och förtroende mellan arbetskamrater och närmsta chef. Den bästa lösningen för oss är där båda parter ger och tar.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare till VO barnmedicin i Lund och Malmö

Organisationsutvecklare
Läs mer Dec 8
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara en del av vår ledningsgrupp och inspirera, utbilda och ge metodstöd i vårdens utvecklingsarbete inom verksamhetsområde (VO) barnmedicin? Då kan tjänsten som verksamhetsutvecklare vara intressant för dig!

Inom VO barnmedicin på Skånes universitetssjukhus (Sus) vårdas barn i åldrarna 018 år med olika sjukdomsbilder. Barnsjukvården kan beskrivas som ett litet sjukhus i det stora. Hos oss finns allt från den breda basen, de vanliga sjukdomstillstånden som drabbar många, till den högspecialiserade vården av barn och ungdomar med ovanliga och svåra diagnoser. Vi vårdar akut och planerat och har vårdtider som varierar mellan några timmar upp till ibland flera månader. Vi har verksamhet i Malmö och Lund. Inom VO barnmedicin arbetar ett flertal tvärvetenskapliga kompetenser i teamarbete. Vi arbetar enligt FNs barnkonvention och NOBAB standard. VO barnmedicin består av ca 650 medarbetare, varav 22 är chefer inom verksamhetsområdet.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss kommer du att arbeta med att stödja chefer och medarbetare att implementera nya metoder, arbetssätt och att driva utveckling på olika sätt som främjar verksamheten. Du kommer fungera som en länk mellan verksamhetsledning och verksamhet när det gäller uppföljning och tillgänglighet samt driva verksamhetsområdets vårdproduktions- och kvalitetsarbete. Du kommer även att arbeta nära patientsäkerhetssamordnaren för att främja patientsäkerhet.

Det centrala i ditt arbete är att bidra till att hitta nycklarna för att förändra arbetssätt, vilket innebär att du kommer ha många kontaktytor på olika nivåer och här ser du dialog och samarbete som en nödvändighet för att nå framgång. Du kommer vara en del av det förvaltningsövergripande nätverket för verksamhetsutveckling, som hanterar uppgifter i syfte att förbättra på Sus-övergripande nivå. Vi i Region Skåne står inför en enorm uppgift att gå från flera äldre digitala verktyg till ett och samma digitala vårdsystem (Skånes Digitala Vårdsystem) där du kommer ha en viktig del.

I dina arbetsuppgifter ingår vidare att tillsammans med verksamheten ta fram underlag för uppföljning liksom att analysera produktionsutfall och tillgänglighet, exempelvis genom att ta fram och följa upp nya nyckeltal. Du kommer också att driva arbetet med verksamhetsplan och målbeskrivning samt koordinera hel- och delårsrapporter och miljöuppföljning. Projektledning utifrån behov av såväl stora, övergripande projekt, som mindre utvecklingsprojekt är självklara delar i din roll.

Du kommer att arbeta nära, och på uppdrag av verksamhetschefen. Tillsammans med verksamhetsområdets ledning är du en avgörande kugge i det nav som gör att verksamheten utvecklas. Verksamhetsområdet har verksamhet i både Malmö och Lund och arbetet är förlagt till båda orter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en medarbetare med stort engagemang, och som med glädje och energi tar sig an varierade uppdrag! Du är trygg och tydlig i din verksamhetsutvecklarroll, bra på att skapa goda relationer och motiveras av att arbeta i barnsjukvården med förändringsprocesser. Vidare är du handlingskraftig, resultatinriktad och vågar fatta beslut, samtidigt som du är flexibel och beredd att prioritera utifrån ett helhetsperspektiv. Kommunikation och pedagogisk förmåga är starka sidor hos dig, och du arbetar lösningsfokuserat för att nå uppsatta mål. Med ditt engagemang och delaktighet motiverar du till förändring och skapar goda förutsättningar för en utvecklande verksamhet. Du är analytisk och har ett starkt driv samt ett proaktivt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta självständigt och har också förmåga att lyssna in behov, engagera andra och samarbeta.

Vi söker dig som har lämplig examen från universitet eller högskola. Det är meriterade att ha tidigare erfarenhet av att leda utvecklingsarbete samt ha en god förståelse för arbete inom en stor och komplex verksamhet. Goda generella systemkunskaper samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är en nödvändighet liksom att du har en god kunskap vad gäller användande av digitala verktyg.

Vårdutbildning på universitetsnivå och erfarenhet av kliniskt arbete inom sjukvård är meriterande, liksom erfarenhet av processutveckling, förändringsledning eller projektledning Ett intresse av patientsäkerhet samt barnrättsfrågor är också meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister görs innan eventuell anställning.

I denna process tillämpar vi löpande urval och välkomnar därför din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor för ambulansbedömning till Region Skånes Larmcentral

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 29
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara delaktig i att utveckla Region Skånes Larmcentral? Letar du efter din nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas både i din yrkesroll och på ett personligt plan? Då ska du inte tveka att söka till oss!

Region Skånes Larmcentrals huvudfokus är att bedöma alla de patienter som varje dag är i väntan på ambulans inom regionen. Vårt motto är ”rätt resurs till rätt patient i rätt tid”. Vi tar även emot Region Skånes alla ambulansbeställningar, oavsett om det är en beställning från en avdelning, en vårdcentral eller en distriktssköterska ute i hemsjukvården. Vår verksamhet pågår dygnet runt och vi har både sjuksköterskor och undersköterskor i verksamheten. Vårt uppdrag utförs i partnerskap med SOS Alarm som svarar för larmmottagning, teknik, lokaler och dirigering av resurser till respektive sjukvårdsärende.

Hos oss arbetar engagerade och kunniga medarbetare tillsammans med utgångspunkt i vårt motto om att få rätt resurs till rätt patient i rätt tid. Vi har ett öppet och inbjudande arbetsklimat, där vi alla hjälps åt. Då vi är en relativt nystartad verksamhet, som bildades för bara drygt fem år sedan, har vi ett kontinuerligt pågående förbättrings- och utvecklingsarbete där vi gärna ser att du som medarbetare bidrar till att utveckla vår verksamhet framåt.

Är du nyfiken på att höra mer om vår verksamhet? Då får du gärna se gärna vår film: https://bit.ly/3zzPXX8

ARBETSUPPGIFTER
Vi har nu möjlighet att välkomna tre sjuksköterskor för tillsvidareanställningar till oss! Tjänsterna omfattas av både dag-, kväll- och nattjänstgöring i varierande grad utifrån dina önskemål.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med prehospital akutsjukvård där du samtalar med patienter som har ringt 112 på grund av akut sjukdom eller skada. Din uppgift är att bedöma vårdnivå och ge medicinskt underlag till ambulanssjukvård, hembesöksbil, sjukvårdsrådgivning, primärvård och psykiatriskt team med flera. Fokus ligger på god omvårdnad och medmänsklighet i patientmötet. Arbetet sker i team och till hjälp för konsultation har du andra sjuksköterskor och undersköterskor omkring dig samt omedelbar tillgång till läkarstöd dygnet runt.

- Vi som jobbar här på Larmcentralen har kompetens och erfarenhet från sjukvårdens alla arenor. Vi har bland annat medarbetare som jobbat på vårdavdelningar, SOS Alarm, ambulans, IVA, BIVA och så vidare. Det är nog det som är lite unikt. Undersköterskor och sjuksköterskor samarbetar tillsammans, vi får kompetensutbyte av varandra och kan även få hjälp av läkare vid behov, säger Pamela som jobbar på Region Skånes Larmcentral.

Som ny medarbetare erbjuds du heltäckande introduktion anpassad utifrån just din kompetens och erfarenhet för att du ska komma in i rollen på ett så bra sätt som möjligt. Hos oss erbjuds du också möjlighet till rotationstjänst med annan verksamhet om du har intresse för detta. Vi värdesätter kompetensutveckling och erbjuder därför alla våra medarbetare regelbundna utbildnings- och hospiteringsdagar. Din arbetsplats är på Hyllie i Malmö, där det finns god tillgång till kollektivtrafik och bra parkeringsmöjligheter.

Låter detta intressant för dig och är du nyfiken på att höra mer om vår verksamhet? Hör gärna av dig så berättar vi mer!

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, därtill har du minst tre års arbetslivserfarenhet inom sjukvården och är trygg i din yrkesroll. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala och goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift krävs för tjänsten. Har du ytterligare språkkunskaper och/eller erfarenhet av att arbeta med Microsoft Office-paketet är det meriterande. Erfarenhet av arbete inom akutsjukvård och telefonkonsultation är fördelaktigt, likaså ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i SOS Alarms CoordCom-system.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har god samarbetsförmåga samt förmåga att behålla ditt lugn och prioritera bland dina arbetsuppgifter även när det är ett högt arbetstempo. Vi ser också att du, precis som vi, värdesätter ett tvärprofessionellt samarbete och ser ett gott bemötande gentemot både patienter och kollegor som en självklarhet. Därtill har du god förmåga att ställa om när förutsättningarna förändras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till projekt akut sjukhusvård i hemmet, Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 6
Gör skillnad. Varje dag.

Är du sjuksköterska som vill arbeta annorlunda? Nu utökar vi verksamheten och söker dig som vill vara med på vår resa!

Projektet Akut sjukhusvård i hemmet eller Mobilt sjukhusteam (MST) som vi heter till vardags, har fått anslag från hälso- och sjukvårdsnämnden och drivs av verksamhetsområde akutsjukvård och intermedicin tillsammans med verksamhetsområde infektionssjukdomar, primärvården och Malmö stad. Projektet innebär att patienter som själva önskar och som är i behov av akut specialistvård kommer erbjudas vård i det egna hemmet. Vi startade verksamheten i juni 2021 i mindre skala, och vill nu utöka verksamheten.

Inspiration till projektet som kallas akut sjukhusvård i hemmet kommer från andra länder där konceptet "Hospital at home" används framgångsrikt. Studier visar på flera positiva effekter för patienten som vårdas i det egna hemmet, såsom att patienten äter och sover bättre, är mer aktiv och risken för akut förvirring eller fallolyckor minskar.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi dig sjuksköterska som vill vara med och vidareutveckla projektet akut sjukhusvård i hemmet. Projektet ska pågå under två års tid med målet att det ska implementeras i ordinarie verksamhet.

I stället för att patienten är inlagd på en vårdplats så kommer du som sjuksköterska hem till patienten för att genomföra bedömningar och ge vård som idag utförs på vårdavdelning. Patienterna övervakas på distans via digitala hjälpmedel för att snabbt kunna komma i kontakt med vården och läggas in om läget skulle försämras.

Du ingår i ett kompetent team med sjuksköterskor och läkare, men tjänsten innebär självständigt arbete hos patienterna i deras hem inom Malmö Stad. Förutom omvårdnadsbedömningar och åtgärder kommer du även stötta patienten med hur digitala hjälpmedel fungerar.

Tjänsten kan innebära att du har en delad tjänst mellan akut sjukhusvård i hemmet och inom slutenvårdsavdelning. Arbetstiderna kommer vara förlagda till dag- och kvällspass, både vardagar och helger, utan nattjänstgöring.

Klicka gärna på länken nedan för att få en inblick i hur "Hospital at home" kan fungera:
https://www.johnshopkinssolutions.com/solution/hospital-at-home/


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du har tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska och för den här tjänsten är det ett krav att du har B-körkort.

Om du har specialistutbildning inom infektion, medicin eller vård av äldre är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom något av följande: internmedicin, infektionssjukvård, slutenvård, kommunal hälso- och sjukvård eller primärvård. Eftersom ett av dina främsta arbetsverktyg kommer vara digitala hjälpmedel ser vi det som positivt om detta är något som du är van vid att arbeta med och att du kan förklara tekniska hjälpmedel på ett pedagogiskt sätt.

Som person är du trygg i din yrkesroll och har en förmåga att självständigt fatta beslut. Du är en person som ser möjligheter istället för hinder. Du drivs av nya utmaningar, har lätt för att snabbt ställa om och har ett öppet sinne för att lära dig nytt. Vidare så värdesätter vi att du har ett respektfullt och ödmjukt förhållningssätt gentemot patienter och kollegor och att du är en teamspelare som bidrar till ett givande samarbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Då arbetet kommer att ske i patienternas egna hem så kan eventuella allergier eller överkänslighet mot pälsdjur, rök eller liknande inte vara ett hinder för dig att arbeta.

Låter detta som en spännande tjänst? Välkommen att söka dig till vårt härliga gäng!

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag, vi ser framemot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Undersköterska till Vårdcentralen Södervärn i Malmö

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Dec 1
Gör skillnad. Varje dag.

Söker du ett arbete med omväxling där den ena dagen inte är den andra lik? Då är detta tjänsten för dig!

Vårdcentralen Södervärn ligger beläget på sjukhusområdet i Malmö. Vi delar lokaler med Kvälls- och helgmottagningen och har nära till parkeringshus samt tåg och- och bussförbindelser. Till vårdcentralen är Barnavårdscentralen Familjens hus, Hälsoenheten samt mottagningen Unga Vuxna Malmö knutna. Vi har specialistmottagningar för diabetes, astma/KOL, minnesmottagning, inkontinensmottagning, rökavvänjning och ett psykosocialt team där vi bland annat använder oss av integrerad beteendehälsa (IBH) som arbetsmetod.

Vi arbetar ständigt med ett pågående utvecklings- och förbättringsarbete och det finns därför möjlighet för dig som medarbetare att vara med och driva verksamheten framåt. Genom regelbundna personalmöten och yrkesträffar utvecklar vi tillsammans gemensamma mål. För att våra patienter ska ha god tillgänglighet arbetar vi utifrån ett teamperspektiv.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska hos oss kommer du att arbeta i ett team tillsammans med tre kollegor på vårt laboratorium. Arbetsuppgifterna innebär provtagning på både barn och vuxna, Holter-EKG, blodtryckskontroller/långtidsblodtryck samt att assistera vid undersökningar och lättare operationer. Enklare omläggningar och suturtagningar är också en del av arbetet.

Vi har även en triagemottagning där våra patienter kan söka för akuta besvär på drop-in. Triagemottagningen sköts av ett team där undersköterskekompetensen ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har godkänd utbildning som undersköterska, gärna med inriktning akutsjukvård. Vi förutsätter också att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Erfarenhet av arbete på vårdcentral och i journalsystemet PMO är meriterande.

Som person har ett positivt förhållningssätt med förmåga att se helheten kring såväl patienten som verksamheten. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tvärprofessionellt tillsammans med andra yrkeskategorier. Egenskaper som vi värdesätter är att du är ordningsam, noggrann samt har ett lösningsorienterat förhållningssätt när det emellanåt är hög arbetsbelastning. Du kan planera ditt arbete så att du alltid ligger steget före. Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därmed stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till vuxenpsykiatrimottagning Drottninggatan i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 3
Gör skillnad. Varje dag.

Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Letar du efter din nästa utmaning där du kan få utvecklas både i din profession och som person? Då ska du inte tveka att söka dig till oss på vuxenpsykiatrimottagning Drottninggatan redan idag!

Vårt uppdrag är att utreda, bedöma och behandla patienter med psykisk ohälsa såsom depression och ångestsjukdomar, tvång, svåra kriser, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska funktionshinder samt posttraumatiskt stressyndrom. Mottagningen samverkar med andra instanser såsom Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Socialtjänst och Företagshälsovården.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny sjuksköterskekollega med ett genuint människointresse. Hos oss möter du ofta komplexa och spännande vårdförlopp i en föränderlig verksamhet där du med din kompetens har stora möjligheter att göra skillnad för patienten. Vårt mål är alltid att utgå från patienternas behov, där omvårdnaden utformas individuellt och präglas av ett professionellt bemötande. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med möjlighet till utveckling inom din yrkesroll som sjuksköterska såväl som i arbetet med att förbättra vården på enheten.

I din roll som sjuksköterska hos oss utför du självständigt behandlingsarbete, motiverande samtal, krisbearbetning och bedömningar såsom exempelvis suicidriskbedömningar och läkemedelsuppföljningar. Du kan komma att arbeta både individuellt och i grupp. Vi har även en dispensär verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska, helst med vidareutbildning inom psykiatri och som är behörig att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav för tjänsten. Meriterande är om du har erfarenhet av psykiatrisk öppenvård och det är en fördel om du har kunskaper i Melior.

Du som person har god självkännedom och en god förmåga att arbeta självständigt. Därtill är du en strukturerad person som tar ditt ansvar inom ramen för dina arbetsuppgifter, ditt uppdrag och din profession. Vi ser det som en självklarhet att du är öppen och har ett trevligt patient- och medarbetarbemötande. Då vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med och bidrar till ett gott samarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till Vårdcentralen Bunkeflo i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 29
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Bunkeflo ligger i sydvästra Malmö. Här finner du omväxlande miljöer - allt från närheten till havet som till stadens puls. Närheten till Öresundsbron och bra förbindelser gör att du enkelt kan ta dig vidare ut i världen.

Välkommen till oss! Här möts du av ett positivt och glatt gäng som tillsammans skapar vår välbemannade och stabila enhet. Vi söker nu en ny sjuksköterska, gärna med erfarenhet av vårdcentralsarbete. Vårdcentralen Bunkeflo är en enhet med gott internt samarbete och vi arbetar för att ge tillgänglig vård av hög kvalitet till våra patienter. Vi drygt 9 000 listade patienter och är ständigt växande. Vår barnavårdscentral (BVC) har cirka 1 000 inskrivna barn.

Vi står inför planeringen av en Familjecentral som ska byggas inom kort. Nu finns möjlighet att vara med och göra vår verksamhet ännu bättre i nya fräscha lokaler!

ARBETSUPPGIFTER
Väljer du att se möjligheter istället för problem och vill arbeta på en vårdcentral som präglas av driv och engagemang? Då har vi tjänsten för dig! Hos oss erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter så att du kan växa inom din yrkesroll. Utifrån ditt eget intresse och verksamhetens behov finns möjlighet att fördjupa dig inom olika områden.

I rollen som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på vårdcentral. I arbetsuppgifterna ingår bland annat provtagning, telefonrådgivning, triagering och bokning av patienter.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill har du språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Språkkunskaper i engelska är meriterande för tjänsten. Vidare har du vana av att arbeta med datajournaler och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i systemet PMO. Har du även tidigare arbetat på vårdcentral så ses det som fördelaktigt för tjänsten, men är inget krav.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team med andra yrkeskategorier. Därtill har du förmåga att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du skapar förtroende hos patienter, närstående och medarbetare samt har en förmåga att bemöta alla människor med respekt. Därtill är du positiv, lyhörd och tydlig i din kommunikation och sätter alltid patienten i första rummet. För oss på Vårdcentralen Bunkeflo är flexibilitet, ett positivt förhållningssätt och en känsla för service viktiga egenskaper samt att du arbetar aktivt för verksamhetens utveckling och resultat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Bitr. över-/specialistläkare (LUS), sektion för benign gynekologi i Malmö

Specialistläkare
Läs mer Dec 7
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) kvinnosjukvård har cirka 650 anställda och består av både gynekologisk och obstetrisk verksamhet. Benign gynekologisk slutenvård inklusive kirurgi bedrivs huvudsakligen i Malmö medan gynekologisk tumörkirurgi bedrivs i Lund. Forskning, utbildning och utvecklingsarbete är viktiga delar i vår verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en biträdande överläkare alternativt specialistläkare till VO kvinnosjukvård med placering inom sektionen för benign gynekologi i Malmö. Du förväntas självständigt kunna arbeta inom benign gynekologisk kirurgi och vara intresserad av utveckling av verksamheten.

Förutom att arbeta kliniskt har du även en viktig roll i fortbildningen av mindre erfarna kollegor och i utvecklingen av den kliniska verksamheten. Huvudplaceringsort är Malmö men tjänstgöring kan intermittent förläggas till Lund i de fall viss operativ verksamhet förläggs dit. I tjänsten ingår jourtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
För specialistläkartjänst krävs svensk läkarlegitimation samt:

- Specialistkompetens inom obstetrik och gynekologi
- Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

För biträdande överläkartjänst krävs förutom ovanstående krav för specialistläkare även:
- Flerårig tjänstgöring, klinisk skicklighet och självständighet inom huvudspecialitet utöver erhållen specialistkompetens
- Definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde
- Dokumenterade undervisnings- och/eller handledarmeriter
- God erfarenhet av gynekologisk kirurgi.

Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga, initiativförmåga, och förmåga att bidra till ett välfungerande samarbete med såväl kollegor som patienter.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förutom den elektroniska ansökan ska du scanna in vidimerad kopia på legitimation, specialistkompetensbevis, disputation, docentur, publikationslista samt övriga handlingar som du önskar åberopa. OBS! Dessa handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning därför ska de medfölja din ansökan (annars kan din ansökan ej bedömas). Vid eventuella frågor maila till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska, natt, till endokrinavdelning i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 8
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Är du en driven sjuksköterska som vill vara med och påverka och utveckla din arbetsplats? Då är du sjuksköterskan vi söker!

Vårt verksamhetsområde består av fyra sektioner; endokrin, hud, reproduktion och ögon.
Inom verksamheten endokrinologi finns det diabetes- och endokrinmottagningar i både Malmö och Lund samt särskilda dagvårds- och fotmottagningar. I Malmö finns även vår obesitasmottagning. Endokrinologisk slutenvård bedrivs på endokrinavdelning 21. Vi ansvarar för södra sjukvårdsregionen och bedriver högspecialiserad universitets- och länssjukvård.

På endokrinavdelning 21 vårdas och utreds patienter med olika hormonsjukdomar. De vanligaste diagnoserna är typ 1-diabetes, komplicerad typ-2 och endokrina sjukdomar där thyroidea- och hypofyssjukdom dominerar. Vi arbetar i team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, dietister, kurator, diabetessköterskor och medicinska sekreterare. Tillsammans arbetar vi för en god vård där patientens välbefinnande alltid står i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en engagerad sjuksköterska med intresse för endokrinpatienter till en nattjänst för att utöka vårt härliga avdelningsgäng. Dagtid arbetar vi i två team bestående av sjuksköterska, undersköterskor, fysioterapeut och läkare. Andra viktiga stödfunktioner på avdelningen är medicinska sekreterare, dietist, diabetessköterska och fotvårdsterapeut och tillsammans strävar vi efter att tillgodose en patientcentrerad vård.

På natten har du en betydelsefull roll i din arbetsledande funktion genom att tillsammans med undersköterskor gemensamt bidra till patientens vård. En viktig del av sjuksköterskans arbete på natten är att skapa en trygg vistelse på avdelningen där smärtlindring av nyopererade patienter, lugnande samtal och god omvårdnad ingår.

Vi är en specialiserad enhet och kan erbjuda en skräddarsydd introduktion där vi utgår efter dina tidigare kunskaper och aktuella behov. Den vanligaste förekommande diagnosen är diabetes med följdkomplikationer såsom diabetsfotsår, även patienter med endokrina sjukdomar samt multipelsjuka äldre ingår i vårt uppdrag. Arbetet på avdelningen ger därför dig möjligheten att bygga din kompetens både på bredden samt med möjlighet att specialisera dig inom området endokrinologi. För att kunna behandla våra patienter på bästa sätt finns en diabetessköterska som stöttar i avdelningsarbetet på vardagarna. Då vi stävar efter fördjupad kompetens erbjuder vi årligen deltagande i Diabetskurs A 15 Hp där studietiden bekostas av verksamhetsområdet.

Endokrinologi är ett spännande område men samtidigt mycket komplext, därför har vi tillsammans påbörjat arbetet med att höja vår kompetens på avdelningen. Vi har startat upp ett strukturerat sätt för lärande där vi bjuder in läkare, diabetessköterskor, fysioterapeut, endokrinsköterskor, kuratorer och dietister från mottagningen som föreläser. Vi arbetar även kontinuerligt med att finna och lyfta kunskapsluckor och hålla utbildningar internt. Här ser vi gärna att du är med och bidrar med dina kunskaper. Du som kommer till oss erbjuds möjlighet att utveckla och påverka detta arbete, vi vill att utbildningarna ska anpassas efter behov och därför lägger vi stor vikt vid att vi tillsammans kartlägger vårt lärandebehov.

KVALIFIKATIONER
Nu söker vi dig som är trygg i din yrkesroll, flexibel samt har en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Vi söker dig som vill vara med och tillsammans utveckla vår arbetsplats och göra den ännu bättre. För att trivas i tjänsten har du lätt för att samarbeta samt besitter en god planerings- och prioriteringsförmåga. Vi ser gärna att du delar med dig av dina kunskaper, ditt engagemang och din positiva inställning. På endokrinavdelning 21 lägger vi stor vikt vid och arbetar med Region Skånes värdegrund Välkomnande Drivande Omtanke och Respekt.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Servicevärdar till Bemanningspoolen Malmö

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Okt 28
Gör skillnad. Varje dag.

Bemanningspoolen är en intern bemanningsorganisation inom Regionservice som i sin tur är indelat i Syd (Malmö/Lund), Väst (Helsingborg/Landskrona/Trelleborg) och Öst (Kristianstad/Hässleholm/Ystad). Vårt uppdrag är att bistå serviceverksamheterna med upplärda vikarier som kan täcka vakanser vid både kortare och längre frånvaro hos ordinarie personal.

Nu välkomnar vi dig som vill arbeta som servicevärd hos oss i Malmö och som vill bidra med ditt engagemang och arbetsglädje till vårt team. Tjänsten innebär att du arbetar som timvikarie inom Regionservice vilket betyder att du stöttar de olika verksamheterna med din kompetens i det dagliga arbetet. Det är ett arbete som erbjuder stor variation och omväxling.

Tjänstens placeringsort är Malmö med start enligt överenskommelse.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder timanställning i grunden. Detta innebär att antal arbetstimmar i veckan kan variera. Som servicevärd blir din uppgift att avlasta vården med de arbetsuppgifter som inte kräver en vårdutbildning.

Tjänsten innehåller bland annat arbete i köket, där servicevärden bland annat förbereder mat/fika till patienter, kokar kaffe, sköter disk och beställer mat. Även lokalvård på avdelningar, vilket kan innebära städning i allt från kontor, patientrum, hemgångsstädningar, toaletter med mera samt påfyllnad av olika varor, ingår också i servicevärdens arbetsuppgifter.

Arbetet sker i sjukhusmiljö och du jobbar sida vid sida med bland annat sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, vaktmästare. I ditt dagliga arbete har du även kontakt med de patienter som vistas i lokalerna.

Då vi har verksamhet måndag till söndag kan arbetstiden innehålla både helg- och kvällstjänstgöring. Arbetstiderna kan variera från tidigast 06.45 till senast 19.15.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är minst 18 år och som har en god datorvana. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. SRY, dansk hygienstandard och/eller INSTA800 är meriterande. För tjänsten som servicevärd är det också meriterande med arbetslivserfarenhet inom livsmedelshantering. Det är också positivt om du har övrig utbildning/arbetslivserfarenhet inom lokalvård/kök, samt inom övriga serviceyrken. Vidare är B-körkort starkt meriterande för tjänsten eftersom det öppnar upp möjligheter att tjänstgöra inom fler yrkeskategorier på fler orter.

Arbetet är självständigt och ställer därför höga krav på initiativ- och ansvarstagande. Att arbeta i sjukhusmiljö ställer även stora krav på noggrannhet och ödmjukhet, då du kommer befinna dig i en miljö där människor är särskilt utsatta. Ett gott bemötande och en god servicenivå har en avgörande betydelse för patientens sjukhusvistelse, därför ser vi att du är positiv och tillmötesgående. Du brinner för att leverera en hög service och vill vara med och skapa en bra och trevlig vårdmiljö för Skånes patienter. Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta som en spännande roll för dig?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Optiker till ögonmottagning i Malmö

Optiker
Läs mer Dec 6
Gör skillnad. Varje dag.

Är du den vi söker till vårt härliga team på ögonmottagningen i Malmö?

Hos oss på ögonmottagningen i Malmö arbetar mycket kompetenta och erfarna medarbetare, undersköterskor, sjuksköterskor, ögonsjuksköterskor, optiker samt ortoptister. Vardagen genomsyras av god sammanhållning, humor och optimism. Utmaningar finns det många men dem bemästrar vi tillsammans och med öppenhet för förändring och förbättring.

På vårdenhet ögonsjukvård och vid avdelningarna för oftalmologi inom Lunds universitet bedrivs ett omfattande forskningsarbete både i Malmö och Lund. Här ligger vi i frontlinjen vad gäller såväl grundutbildning som specialistutbildning för läkare. Förutom att tillgodose Malmö- och Lundabornas behov av ögonsjukvård bedriver vi även regionsjukvård för Halland, Kronoberg och Blekinge. På ögonmottagningen i Malmö behandlar vi bland annat patienter som har grå starr, grön starr, diabetesförändringar och åldersförändringar i gula fläcken. Vi utför laserbehandlingar, intravitreala injektioner vid olika sjukdomstillstånd i ögat samt tårvägs- och ögonlocksproblem. Vi tar emot patienter i alla åldrar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en optiker/ögonsjuksköterska till ögonmottagningen i Malmö. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- telefonrådgivning
- triagering
- visusprövning
- refraktionering
- topografimätning
- fotograferingar av olika slag
- synfältsundersökning
- tryckmätning.

Du kommer även att göra andra mätningar och behandlingsrelaterade arbetsuppgifter. Hos oss kommer du arbeta i ett glatt team tillsammans med ögonsjuksköterska, undersköterska och ögonläkare.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs det att du är legitimerad kontaktlinsoptiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård alternativt legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård med vidareutbildning som ögonsjuksköterska. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har en magister i klinisk optometri samt erfarenhet av arbete på en ögonmottagning.

Som person är du flexibel med ett positivt förhållningssätt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du god förmåga att organisera dina arbetsuppgifter och är van vid både självständigt och teambaserat arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till Vårdcentralen Limhamn i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Gör skillnad. Varje dag.

Drivs du av att arbeta med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik? Vill du dessutom ges möjlighet att utvecklas både i din yrkesroll och som person tillsammans med engagerade kollegor? Då kan detta vara det perfekta arbetet för dig!

Under 2019 flyttade Vårdcentralen och Barnavårdscentralen Limhamn till nya fräscha lokaler. Vi har nu en samlad kompetens under ett tak där även våra barnmorskor har förlagt sin verksamhet. Nu söker vi en sjuksköterska som vill vara med att göra vår verksamhet ännu bättre i en modern miljö.

Du kommer till en välfungerande enhet med ett gott internt samarbete där vi alla arbetar för att ge en tillgänglig vård av hög kvalitet. Vi har cirka 13 700 listade patienter och är ständigt växande. Vår barnavårdscentral är en av Malmös största med cirka 1 500 inskrivna barn.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på vårdcentral. I arbetsuppgifterna ingår bland annat laboratoriearbete, telefonrådgivning, triagering, bokning och eventuellt egen mottagning.

Hos oss erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter så att du kan växa inom din yrkesroll. Utifrån ditt eget intresse och verksamhetens behov finns möjlighet att fördjupa dig inom olika områden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill har du språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Språkkunskaper i engelska är meriterande för tjänsten. Vidare har du vana av att arbeta med datajournaler och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i systemet PMO. Har du även tidigare arbetat på vårdcentral så ses det som fördelaktigt för tjänsten, men är inget krav.

Som person trivs du med att arbeta tvärprofessionellt och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll och har även förmågan att arbeta självständigt och kan skapa förtroende hos såväl patienter som närstående. Därtill bidrar du aktivt till utvecklingen av vår verksamhet utifrån de behov som finns samt är positiv, lyhörd och tydlig i din kommunikation. Stor vikt kommer läggas vid erfarenhet och personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Barnmorska till ambulatoriet och specialistmödravårdsmottagning i Malmö

Barnmorska
Läs mer Nov 19
Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) kvinnosjukvård har cirka 800 anställda och består av både gynekologisk och obstetrisk verksamhet i både Lund och Malmö. Som universitetssjukhus har vi även uppdrag inom utveckling och utbildning. Inom verksamhetsområdet bedrivs även framgångsrik forskning. Till specialistmödravårdsmottagningen kommer gravida kvinnor som remitteras från sin barnmorskemottagning eller annan vårdgivare och behöver kontrolleras utöver sedvanlig mödrahälsovård.

Specialistmödravården består av flera specialistmottagningar såsom tidsbeställd och akut obstetrisk mottagning, ultraljud, blodflöde och kuratorer. Den största delen av vår verksamhet är barnmorskeultraljudsmottagningen där vi har cirka 10 000 besök per år.

ARBETSUPPGIFTER
Inom ambulatorieverksamheten arbetar vi framförallt med gravida kvinnor och deras partner som befinner sig eller har befunnit sig i ett beroende. Vi bedriver även uppsökandeverksamhet där prevention och information är en viktig del av arbetet. I ditt arbete hos oss kommer du att samverka med andra samhällsinstanser för och kring patientgruppen samt vara en länk och stödkontakt för andra vårdinrättningar och myndigheter.

Som barnmorska hos oss på ambulatoriet är ditt arbete självständigt, ansvarsfullt och omväxlande. Vi ser det som en självklarhet att du arbetar för ett bra och effektivt omhändertagande av våra patienter. Arbetet som barnmorska på specialistmödravårdsmottagningen och ambulatoriet är ansvarsfullt och omväxlande. Här eftersträvar vi att ständigt utvecklas och du får en viktig roll genom att inspirera och ta initiativ till förbättringsarbeten. Vi arbetar alla tillsammans mot verksamhetsmålen och för ett gott omhändertagande av våra patienter.

Tjänsten kombineras med placering på annan del av enheten, till exempel akutobstetrisk mottagning eller inom slutenvården.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad barnmorska med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt med förskrivningsrätt och som har erfarenhet av mödrahälsovård. Kunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Vi söker dig med ett genuint intresse för denna patientgrupp och en bred kompetens inom området. Personlig lämplighet så som engagemang, samarbete och ett gott bemötande lägger vi stor vikt vid. Du ska ha lätt för att kommunicera, knyta kontakter samt rör dig fritt i olika miljöer. I din yrkesroll är du trygg, flexibel och kan sätta gränser. Du förväntas trivas i en liten personalgrupp samtidigt som du har förmågan att samarbeta i team över gränser och arbeta självständigt. Vi ser att du inspirerar till och deltar i utvecklingsarbete samt är medveten om och driver mot verksamhetens mål genom ett effektivt och högkvalitativt arbete. Ett gott medarbetarskap samt ett skickligt och professionellt bemötande där patienten alltid står i centrum är egenskaper som vi värdesätter högt.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Barnsjuksköterskor till barnakutmottagning i Malmö

Barnsjuksköterska
Läs mer Okt 13
Gör skillnad. Varje dag.

Tycker du om att arbeta med barn och gillar arbete på en akutmottagning? Då är du välkommen till oss på barnakutmottagningen! Här arbetar du i en lärorik och omväxlande miljö med högt i tak och familjär stämning där alla hjälps åt.

På barnakutmottagningen i Malmö har vi närmare 20 000 besök per år och tar emot akuta sjukdomsfall hos barn och ungdomar dygnet runt. Barnakuten behandlar barn och ungdomar upp till 18 år med medicinska, ortopediska och kirurgiska besvär utifrån en humanistisk helhetssyn, såväl medicinskt, omvårdnadsmässigt, psykologiskt och socialpedagogiskt. Vi arbetar med barnens och familjens bästa i centrum och efter Nordisk Förening för Sjuka Barns Behovs (NOBAB) riktlinjer.

Just nu befinner vi oss i ett spännande förändringsarbete med ombyggnad av avdelningen samt uppstart av olika arbetsgrupper. Drivkraften är att arbeta efter nya förutsättningar med en ständig strävan att bli bättre. Vi gör det tillsammans är mottot!

Vi arbetar efter Triage, RETTS och PM och har ett nära samarbete med bland annat primärvården, vuxenakuten, barnavdelningarna på Skånes universitetssjukhus (Sus) samt barn- och ungdomspsykiatrin (BUP). Tillsammans med barnsköterskor, undersköterskor, läkare, sekreterare och kuratorer arbetar vi för att ge bästa möjliga vård till varje individuellt barn.
- Jag älskar mitt arbete på barnakuten då ingen dag är den andra lik. Arbetspasset går alltid väldigt snabbt och jag blir aldrig uttråkad. Vi har en fantastisk god atmosfär mellan varandra och mycket skratt. Alla har vi varit nya och vi hjälps åt för att alla ska känna sig bekväma i sin roll. Vi jobbar som bäst i team, säger Linda, sjuksköterska.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi nya kollegor till vårt härliga team på barnakutmottagningen!

I rollen som barnsjuksköterska alternativt sjuksköterska kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en barnakutmottagning, såsom triagering till rätt vårdnivå, omhändertagande och behandling av akut sjuka barn. Förutom det direkta arbetet med patienten är alla medarbetare delaktiga i att utveckla och förbättra vården på vår enhet.

- På barnakuten kommer allt från mindre åkommor till livshotande tillstånd. Triagering är en stor del av vårt arbete så de barnen som kräver akut sjukvård får den bästa vården. Barnen står alltid i fokus och vi lägger stor tyngd med samtal och information till föräldrar och barn. Vi söker just dig som älskar att arbeta med barn och som vill bli en del av oss på barnakuten, fortsätter Linda.

Våra funktionsanställda specialistsjuksköterskor ansvarar för att du som nyanställd får ett individuellt anpassat introduktionsprogram med bredvidgång och tillgång till en mentor. Vi arbetar med kontinuerlig kompetensutveckling och alla medarbetare genomgår fortlöpande HLR- och akutövningar, internutbildning, workshops samt hospitering på andra enheter.

Vi arbetar med verksamhetsanpassat schema och du lägger själv ditt schema som sedan anpassas efter verksamhetens och dina önskemål. Helgtjänstgöring två av fem helger.
Är du nyfiken på oss och vår mottagning? Kanske vill du till och med komma och hospitera här? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare arbetslivserfarenhet som sjuksköterska är ett krav. Likaså språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. För tjänst som barnsjuksköterska krävs specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Annan passande vidareutbildning för akutsjukvård ses som meriterande för tjänsten. Även tidigare erfarenhet av arbete med vård av barn är en merit.

Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av barn och akutsjukvård samt som vill vara med i vårt härliga gäng. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö där din förmåga att ta ansvar och snabbt kunna ställa om och anpassa arbetet efter varierande situationer är centralt. Vidare är du engagerad, har ett gott hjärta och vill vara med att bidra och utveckla vår mottagning. Du är professionell, tycker om att arbeta efter tydliga strukturer och rutiner samt har ett gott bemötande till patienter, anhöriga och kollegor. Gillar du utmaningar, tempoväxlingar och är flexibel kommer du att trivas hos oss.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Barnsjuksköterskor, natt, till barnakutmottagning i Malmö

Barnsjuksköterska
Läs mer Nov 11
Gör skillnad. Varje dag.

Tycker du om att arbeta med barn och gillar arbete på en akutmottagning? Då är du välkommen till oss på barnakutmottagningen! Här arbetar du i en lärorik och omväxlande miljö med högt i tak och familjär stämning där alla hjälps åt.

På barnakutmottagningen i Malmö har vi närmare 20 000 besök per år och tar emot akuta sjukdomsfall hos barn och ungdomar dygnet runt. Barnakuten behandlar barn och ungdomar upp till 18 år med medicinska, ortopediska och kirurgiska besvär utifrån en humanistisk helhetssyn, såväl medicinskt, omvårdnadsmässigt, psykologiskt och socialpedagogiskt. Vi arbetar med barnens och familjens bästa i centrum och efter Nordisk Förening för Sjuka Barns Behovs (NOBAB) riktlinjer.

Just nu befinner vi oss i ett spännande förändringsarbete med ombyggnad av avdelningen samt uppstart av olika arbetsgrupper. Drivkraften är att arbeta efter nya förutsättningar med en ständig strävan att bli bättre. Vi gör det tillsammans är mottot!

Vi arbetar efter Triage, RETTS och PM och har ett nära samarbete med bland annat primärvården, vuxenakuten, barnavdelningarna på Skånes universitetssjukhus (Sus) samt barn- och ungdomspsykiatrin (BUP). Tillsammans med barnsköterskor, undersköterskor, läkare, sekreterare och kuratorer arbetar vi för att ge bästa möjliga vård till varje individuellt barn.

- Jag älskar mitt arbete på barnakuten då ingen dag är den andra lik. Arbetspasset går alltid väldigt snabbt och jag blir aldrig uttråkad. Vi har en fantastisk god atmosfär mellan varandra och mycket skratt. Alla har vi varit nya och vi hjälps åt för att alla ska känna sig bekväma i sin roll. Vi jobbar som bäst i team, säger Linda, sjuksköterska.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi nya kollegor till vårt härliga team som arbetar natt på barnakutmottagningen!

I rollen som barnsjuksköterska alternativt sjuksköterska kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en barnakutmottagning, såsom triagering till rätt vårdnivå, omhändertagande och behandling av akut sjuka barn. Förutom det direkta arbetet med patienten är alla medarbetare delaktiga i att utveckla och förbättra vården på vår enhet.

-På barnakuten kommer allt från mindre åkommor till livshotande tillstånd. Triagering är en stor del av vårt arbete så de barnen som kräver akut sjukvård får den bästa vården. Barnen står alltid i fokus och vi lägger stor tyngd med samtal och information till föräldrar och barn. Vi söker just dig som älskar att arbeta med barn och som vill bli en del av oss på barnakuten, fortsätter Linda.

Våra funktionsanställda specialistsjuksköterskor ansvarar för att du som nyanställd får ett individuellt anpassat introduktionsprogram med bredvidgång och tillgång till en mentor. Vi arbetar med kontinuerlig kompetensutveckling och alla medarbetare genomgår fortlöpande HLR- och akutövningar, internutbildning, workshops samt hospitering på andra enheter.

Vi arbetar med verksamhetsanpassat schema och du lägger själv ditt schema som sedan anpassas efter verksamhetens och dina önskemål. Detta ger en medelarbetstid som understiger 32 timmar/vecka vid ren nattjänstgöring.
Är du nyfiken på oss och vår mottagning? Kanske vill du till och med komma och hospitera här? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare arbetslivserfarenhet som sjuksköterska är ett krav. Likaså språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. För tjänst som barnsjuksköterska krävs specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Annan passande vidareutbildning för akutsjukvård ses som meriterande för tjänsten. Även tidigare erfarenhet av arbete med vård av barn är en merit.

Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av barn och akutsjukvård samt som vill vara med i vårt härliga gäng. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö där din förmåga att ta ansvar och snabbt kunna ställa om och anpassa arbetet efter varierande situationer är centralt. Vidare är du engagerad, har ett gott hjärta och vill vara med att bidra och utveckla vår mottagning. Du är professionell, tycker om att arbeta efter tydliga strukturer och rutiner samt har ett gott bemötande till patienter, anhöriga och kollegor. Gillar du utmaningar, tempoväxlingar och är flexibel kommer du att trivas hos oss.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor, natt, till barnakutmottagning i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 11
Gör skillnad. Varje dag.

Tycker du om att arbeta med barn och gillar arbete på en akutmottagning? Då är du välkommen till oss på barnakutmottagningen! Här arbetar du i en lärorik och omväxlande miljö med högt i tak och familjär stämning där alla hjälps åt.

På barnakutmottagningen i Malmö har vi närmare 20 000 besök per år och tar emot akuta sjukdomsfall hos barn och ungdomar dygnet runt. Barnakuten behandlar barn och ungdomar upp till 18 år med medicinska, ortopediska och kirurgiska besvär utifrån en humanistisk helhetssyn, såväl medicinskt, omvårdnadsmässigt, psykologiskt och socialpedagogiskt. Vi arbetar med barnens och familjens bästa i centrum och efter Nordisk Förening för Sjuka Barns Behovs (NOBAB) riktlinjer.

Just nu befinner vi oss i ett spännande förändringsarbete med ombyggnad av avdelningen samt uppstart av olika arbetsgrupper. Drivkraften är att arbeta efter nya förutsättningar med en ständig strävan att bli bättre. Vi gör det tillsammans är mottot!

Vi arbetar efter Triage, RETTS och PM och har ett nära samarbete med bland annat primärvården, vuxenakuten, barnavdelningarna på Skånes universitetssjukhus (Sus) samt barn- och ungdomspsykiatrin (BUP). Tillsammans med barnsköterskor, undersköterskor, läkare, sekreterare och kuratorer arbetar vi för att ge bästa möjliga vård till varje individuellt barn.

- Jag älskar mitt arbete på barnakuten då ingen dag är den andra lik. Arbetspasset går alltid väldigt snabbt och jag blir aldrig uttråkad. Vi har en fantastisk god atmosfär mellan varandra och mycket skratt. Alla har vi varit nya och vi hjälps åt för att alla ska känna sig bekväma i sin roll. Vi jobbar som bäst i team, säger Linda, sjuksköterska.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi nya kollegor till vårt härliga team som arbetar natt på barnakutmottagningen!

I rollen som barnsjuksköterska alternativt sjuksköterska kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en barnakutmottagning, såsom triagering till rätt vårdnivå, omhändertagande och behandling av akut sjuka barn. Förutom det direkta arbetet med patienten är alla medarbetare delaktiga i att utveckla och förbättra vården på vår enhet.

- På barnakuten kommer allt från mindre åkommor till livshotande tillstånd. Triagering är en stor del av vårt arbete så de barnen som kräver akut sjukvård får den bästa vården. Barnen står alltid i fokus och vi lägger stor tyngd med samtal och information till föräldrar och barn. Vi söker just dig som älskar att arbeta med barn och som vill bli en del av oss på barnakuten, fortsätter Linda.

Våra funktionsanställda specialistsjuksköterskor ansvarar för att du som nyanställd får ett individuellt anpassat introduktionsprogram med bredvidgång och tillgång till en mentor. Vi arbetar med kontinuerlig kompetensutveckling och alla medarbetare genomgår fortlöpande HLR- och akutövningar, internutbildning, workshops samt hospitering på andra enheter.

Vi arbetar med verksamhetsanpassat schema och du lägger själv ditt schema som sedan anpassas efter verksamhetens och dina önskemål. Detta ger en medelarbetstid som understiger 32 timmar/vecka vid ren nattjänstgöring.

Är du nyfiken på oss och vår mottagning? Kanske vill du till och med komma och hospitera här? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare arbetslivserfarenhet som sjuksköterska är ett krav. Likaså språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. För tjänst som barnsjuksköterska krävs specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Annan passande vidareutbildning för akutsjukvård ses som meriterande för tjänsten. Även tidigare erfarenhet av arbete med vård av barn är en merit.

Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av barn och akutsjukvård samt som vill vara med i vårt härliga gäng. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö där din förmåga att ta ansvar och snabbt kunna ställa om och anpassa arbetet efter varierande situationer är centralt. Vidare är du engagerad, har ett gott hjärta och vill vara med att bidra och utveckla vår mottagning. Du är professionell, tycker om att arbeta efter tydliga strukturer och rutiner samt har ett gott bemötande till patienter, anhöriga och kollegor. Gillar du utmaningar, tempoväxlingar och är flexibel kommer du att trivas hos oss.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Ögonsjuksköterska till ögonmottagning i Malmö

Ögonsjuksköterska/Oftamologassistent
Läs mer Dec 6
Gör skillnad. Varje dag.

Är du den vi söker till vårt härliga team på ögonmottagningen i Malmö?

Hos oss på ögonmottagningen i Malmö arbetar mycket kompetenta och erfarna medarbetare, undersköterskor, sjuksköterskor, ögonsjuksköterskor, optiker samt ortoptister. Vardagen genomsyras av god sammanhållning, humor och optimism. Utmaningar finns det många men dem bemästrar vi tillsammans och med öppenhet för förändring och förbättring.

På vårdenhet ögonsjukvård och vid avdelningarna för oftalmologi inom Lunds universitet bedrivs ett omfattande forskningsarbete både i Malmö och Lund. Här ligger vi i frontlinjen vad gäller såväl grundutbildning som specialistutbildning för läkare. Förutom att tillgodose Malmö- och Lundabornas behov av ögonsjukvård bedriver vi även regionsjukvård för Halland, Kronoberg och Blekinge. På ögonmottagningen i Malmö behandlar vi bland annat patienter som har grå starr, grön starr, diabetesförändringar och åldersförändringar i gula fläcken. Vi utför laserbehandlingar, intravitreala injektioner vid olika sjukdomstillstånd i ögat samt tårvägs- och ögonlocksproblem. Vi tar emot patienter i alla åldrar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en optiker/ögonsjuksköterska till ögonmottagningen i Malmö. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- telefonrådgivning
- triagering
- visusprövning
- refraktionering
- topografimätning
- fotograferingar av olika slag
- synfältsundersökning
- tryckmätning.

Du kommer även att göra andra mätningar och behandlingsrelaterade arbetsuppgifter. Hos oss kommer du arbeta i ett glatt team tillsammans med ögonsjuksköterska, undersköterska och ögonläkare.

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs det att du är legitimerad kontaktlinsoptiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård alternativt legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård med vidareutbildning som ögonsjuksköterska. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har en magister i klinisk optometri samt erfarenhet av arbete på en ögonmottagning.

Som person är du flexibel med ett positivt förhållningssätt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du god förmåga att organisera dina arbetsuppgifter och är van vid både självständigt och teambaserat arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till barnakutmottagning i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 11
Gör skillnad. Varje dag.

Tycker du om att arbeta med barn och gillar arbete på en akutmottagning? Då är du välkommen till oss på barnakutmottagningen! Här arbetar du i en lärorik och omväxlande miljö med högt i tak och familjär stämning där alla hjälps åt.

På barnakutmottagningen i Malmö har vi närmare 20 000 besök per år och tar emot akuta sjukdomsfall hos barn och ungdomar dygnet runt. Barnakuten behandlar barn och ungdomar upp till 18 år med medicinska, ortopediska och kirurgiska besvär utifrån en humanistisk helhetssyn, såväl medicinskt, omvårdnadsmässigt, psykologiskt och socialpedagogiskt. Vi arbetar med barnens och familjens bästa i centrum och efter Nordisk Förening för Sjuka Barns Behovs (NOBAB) riktlinjer.

Just nu befinner vi oss i ett spännande förändringsarbete med ombyggnad av avdelningen samt uppstart av olika arbetsgrupper. Drivkraften är att arbeta efter nya förutsättningar med en ständig strävan att bli bättre. Vi gör det tillsammans är mottot!

Vi arbetar efter Triage, RETTS och PM och har ett nära samarbete med bland annat primärvården, vuxenakuten, barnavdelningarna på Skånes universitetssjukhus (Sus) samt barn- och ungdomspsykiatrin (BUP). Tillsammans med barnsköterskor, undersköterskor, läkare, sekreterare och kuratorer arbetar vi för att ge bästa möjliga vård till varje individuellt barn.

- Jag älskar mitt arbete på barnakuten då ingen dag är den andra lik. Arbetspasset går alltid väldigt snabbt och jag blir aldrig uttråkad. Vi har en fantastisk god atmosfär mellan varandra och mycket skratt. Alla har vi varit nya och vi hjälps åt för att alla ska känna sig bekväma i sin roll. Vi jobbar som bäst i team, säger Linda, sjuksköterska.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi nya kollegor till vårt härliga team på barnakutmottagningen!

I rollen som barnsjuksköterska alternativt sjuksköterska kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en barnakutmottagning, såsom triagering till rätt vårdnivå, omhändertagande och behandling av akut sjuka barn. Förutom det direkta arbetet med patienten är alla medarbetare delaktiga i att utveckla och förbättra vården på vår enhet.

- På barnakuten kommer allt från mindre åkommor till livshotande tillstånd. Triagering är en stor del av vårt arbete så de barnen som kräver akut sjukvård får den bästa vården. Barnen står alltid i fokus och vi lägger stor tyngd med samtal och information till föräldrar och barn. Vi söker just dig som älskar att arbeta med barn och som vill bli en del av oss på barnakuten, fortsätter Linda.

Våra funktionsanställda specialistsjuksköterskor ansvarar för att du som nyanställd får ett individuellt anpassat introduktionsprogram med bredvidgång och tillgång till en mentor. Vi arbetar med kontinuerlig kompetensutveckling och alla medarbetare genomgår fortlöpande HLR- och akutövningar, internutbildning, workshops samt hospitering på andra enheter.

Vi arbetar med verksamhetsanpassat schema och du lägger själv ditt schema som sedan anpassas efter verksamhetens och dina önskemål. Helgtjänstgöring två av fem helger.
Är du nyfiken på oss och vår mottagning? Kanske vill du till och med komma och hospitera här? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Tidigare arbetslivserfarenhet som sjuksköterska är ett krav. Likaså språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. För tjänst som barnsjuksköterska krävs specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Annan passande vidareutbildning för akutsjukvård ses som meriterande för tjänsten. Även tidigare erfarenhet av arbete med vård av barn är en merit.

Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av barn och akutsjukvård samt som vill vara med i vårt härliga gäng. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö där din förmåga att ta ansvar och snabbt kunna ställa om och anpassa arbetet efter varierande situationer är centralt. Vidare är du engagerad, har ett gott hjärta och vill vara med att bidra och utveckla vår mottagning. Du är professionell, tycker om att arbeta efter tydliga strukturer och rutiner samt har ett gott bemötande till patienter, anhöriga och kollegor. Gillar du utmaningar, tempoväxlingar och är flexibel kommer du att trivas hos oss.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Servicevärdar till Bemanningspoolen Malmö

Köksbiträde
Läs mer Okt 28
Gör skillnad. Varje dag.

Bemanningspoolen är en intern bemanningsorganisation inom Regionservice som i sin tur är indelat i Syd (Malmö/Lund), Väst (Helsingborg/Landskrona/Trelleborg) och Öst (Kristianstad/Hässleholm/Ystad). Vårt uppdrag är att bistå serviceverksamheterna med upplärda vikarier som kan täcka vakanser vid både kortare och längre frånvaro hos ordinarie personal.

Nu välkomnar vi dig som vill arbeta som servicevärd hos oss i Malmö och som vill bidra med ditt engagemang och arbetsglädje till vårt team. Tjänsten innebär att du arbetar som timvikarie inom Regionservice vilket betyder att du stöttar de olika verksamheterna med din kompetens i det dagliga arbetet. Det är ett arbete som erbjuder stor variation och omväxling.

Tjänstens placeringsort är Malmö med start enligt överenskommelse.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder timanställning i grunden. Detta innebär att antal arbetstimmar i veckan kan variera. Som servicevärd blir din uppgift att avlasta vården med de arbetsuppgifter som inte kräver en vårdutbildning.

Tjänsten innehåller bland annat arbete i köket, där servicevärden bland annat förbereder mat/fika till patienter, kokar kaffe, sköter disk och beställer mat. Även lokalvård på avdelningar, vilket kan innebära städning i allt från kontor, patientrum, hemgångsstädningar, toaletter med mera samt påfyllnad av olika varor, ingår också i servicevärdens arbetsuppgifter.

Arbetet sker i sjukhusmiljö och du jobbar sida vid sida med bland annat sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, vaktmästare. I ditt dagliga arbete har du även kontakt med de patienter som vistas i lokalerna.

Då vi har verksamhet måndag till söndag kan arbetstiden innehålla både helg- och kvällstjänstgöring. Arbetstiderna kan variera från tidigast 06.45 till senast 19.15.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är minst 18 år och som har en god datorvana. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. SRY, dansk hygienstandard och/eller INSTA800 är meriterande. För tjänsten som servicevärd är det också meriterande med arbetslivserfarenhet inom livsmedelshantering. Det är också positivt om du har övrig utbildning/arbetslivserfarenhet inom lokalvård/kök, samt inom övriga serviceyrken. Vidare är B-körkort starkt meriterande för tjänsten eftersom det öppnar upp möjligheter att tjänstgöra inom fler yrkeskategorier på fler orter.

Arbetet är självständigt och ställer därför höga krav på initiativ- och ansvarstagande. Att arbeta i sjukhusmiljö ställer även stora krav på noggrannhet och ödmjukhet, då du kommer befinna dig i en miljö där människor är särskilt utsatta. Ett gott bemötande och en god servicenivå har en avgörande betydelse för patientens sjukhusvistelse, därför ser vi att du är positiv och tillmötesgående. Du brinner för att leverera en hög service och vill vara med och skapa en bra och trevlig vårdmiljö för Skånes patienter. Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta som en spännande roll för dig?
Varmt välkommen med din ansökan redan idag. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför även patienttransporter inom sjukhusområdet samt transporterar av olika sorters gods i hela Skåne.
Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Vi är 2 200 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Vårt viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att patienterna ska få en god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Arbetsterapeut, vikariat, till handkirurgimottagning rehabilitering i Malmö

Arbetsterapeut
Läs mer Nov 19
Gör skillnad. Varje dag.

Den handkirurgiska verksamheten på Skånes universitetssjukhus (Sus) bedriver högspecialiserad vård för personer med handskador och handsjukdomar. Under ett och samma tak har vi samlat öppenvård, slutenvård, rehabilitering, operation och sekretariat. Vi har ett nära och givande samarbete mellan enheterna och en ständig dialog kring hur vi kan erbjuda patienten den bästa vården.

Rehabilitering efter en handskada är ett teamarbete i nära samarbete mellan arbetsterapeut, kirurg, fysioterapeut och kurator. Vår rehabilitering omfattar såväl sluten- som öppenvård. Vi har en mottagningsverksamhet med hög patientgenomströmning, patientgruppen är varierad och vi erbjuder bedömningar och behandlingar för både vuxna och barn. Många av våra patienter är unga och arbetsföra och oftast mycket motiverade till träning.

Som medarbetare hos oss blir du en del av ett stort och sammansvetsat rehabiliteringsteam. Vi som arbetar här har gedigen erfarenhet och kunskap och bedriver kontinuerligt utvecklings- och förbättringsarbete utifrån beprövad erfarenhet och evidens. Vi eftersträvar ett medarbetarskap där du är aktiv i ditt eget lärande och har en vilja att bidra till att driva verksamheten framåt. Vidare värdesätter vi initiativ och att du vågar tänka nytt. Akademiska studier uppmuntras och ett flertal medarbetare deltar i olika forskningsprojekt. Flera medarbetare är disputerade och det bedrivs avancerad forskning som gör att du får ta del av det senaste inom området.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu dig som är arbetsterapeut och som vill arbeta hos oss. Annonsen avser ett vikariat på ett år.

Som arbetsterapeut hos oss arbetar du med bedömning och behandling av patienter med handkirurgiska skador och sjukdomar. En viktig faktor för ett gott slutresultat efter en handkirurgisk operation är tidig kontrollerad mobilisering. Kunskaper om handens anatomi, strukturers läkningsförlopp och kirurgiska åtgärder är viktigt för analys och val av åtgärd. Handkirurgisk rehabilitering syftar till att göra det möjligt för personer att fungera i sin vardag under alla faser av rehabiliteringen. Att medvetet inkludera patientens egna dagliga aktiviteter i träningen har betydelse för att patienten ska känna meningsfullhet i sin träning.

Din roll som arbetsterapeut är framförallt pedagogisk där hänsyn tas till patientens individuella förutsättningar och delaktighet i rehabiliteringsprocessen. Tillverkning av individuellt utformade ortoser är vanligt förekommande i den postoperativa behandlingen och ett praktiskt handlag är därför nödvändigt.

-Vi är en verksamhet där medarbetarna har en stor yrkesstolthet. Att arbeta med rehabilitering av handen är väldigt intressant och komplext och vi kan verkligen göra skillnad i patientens dagliga liv. Tack vara gedigen forskning inom vårt område har vi mycket kunskap om hur en god rehabilitering kan göras. Personer som börjar hos oss brukar stanna länge och jag tror att de spännande arbetsuppgifterna som rehabilitering av handen erbjuder samt samarbetet och lärandet kollegor emellan bidrar till detta säger Elisabeth Ekstrand, som arbetar som enhetschef på rehabiliteringsmottagningen.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med handkirurgiska patienter inom akutsjukvård. Har du även erfarenhet av handkirurgisk rehabilitering och vidareutbildning inom ämnesområdet är det meriterande för tjänsten. Vi välkomnar även dig som är i början av din karriär och ser en framtid inom handkirurgisk rehabilitering. Alla medarbetare som börjar hos oss får en gedigen introduktion och handledning.

För oss är det av vikt att hitta en kollega som har driv och trivs i en organisation med mycket energi och framåtanda. Tempot är tidvis högt och du behöver vara flexibel och ha god förmåga att prioritera samt ha ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att inspirera patienten till att driva sin egen rehabilitering framåt. Vi värdesätter också egenskaper som initiativförmåga och god samarbetsförmåga då det dagliga arbetet präglas av teamarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot att lära känna just dig! Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor, natt, till barn- och ungdomsmedicinavdelning i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 8
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Önskar du arbeta på en arbetsplats med barnet i centrum, där du hela tiden lär dig nya saker? Vill du hjälpa det sjuka barnet i en omväxlande miljö där delaktighet och utveckling är ledord. Vidare bidrar du med glädje, energi och engagemang? Då är du välkommen till vår härliga arbetsgrupp på barn- och ungdomsmedicinavdelning 2 i Malmö!

Vi är ett stort gäng som trivs med att arbeta tillsammans. Här arbetar i team, där varje sjuksköterska och undersköterska tillsammans ansvarar för en grupp patienter. Vi har mycket samarbete över professionsgränserna. Tillsammans arbetar vi för barnen och familjens bästa utifrån FNs Barnkonvention och NOBAB-standard.

Barn- och ungdomsmedicinavdelning 2 ingår i område akut/infektion. Avdelningen har 13 vårdplatser varav två är intermediärvårdsplatser. Vårt primära fokus ligger på infektionssjukdomar, men vi vårdar även barn och ungdomar med flera andra akuta tillstånd. Hos oss är vårdtiderna korta, vanligtvis några dygn och vi har en mycket tydlig säsongsvariation.

Intermediärvården hos oss innefattar sjuka barn vars medicinska och omvårdnadsmässiga behov inte kan tillgodoses på vanlig vårdavdelning, men för vilka medicinsk indikation för intensivvård inte föreligger. På intermediärvården finns det ständigt närvarande personal på salen som övervakar och kontinuerligt utför kontroller av vitala funktioner. Vi har ett tätt samarbete med såväl neonatal som intensivvårdsavdelningen (IVA).

Totalt är vi cirka 65 medarbetare på avdelningen bestående av barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, barnsköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och läkare.

Vi som arbetar på barn och ungdomsmedicinavdelning 2 strävar och arbetar efter vår gemensamma värdegrund som är att vara ett team som ser, hjälper och har förståelse för varandra. Vi är välkomnande mot alla samt har ett öppet och tillåtande klimat. Enheten präglas av en positiv attityd där vi ger beröm, har en rak kommunikation och utgår från att alla gör sitt bästa.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu två nya kollegor till vårt härliga team!

Hos oss arbetar du i en stimulerande miljö där barnet och familjen alltid står i centrum. Arbetet med akut sjuka barn skiljer sig från vanlig vård eftersom hela familjen är involverad. Att ha förmågan att samarbeta med föräldrar och göra dem delaktiga i vården är därför en viktig och spännande del av vårt arbete. Hos oss bedömer och utför du pediatriskt omvårdnadsarbete där du har ett tätt samarbete med dina kollegor på avdelningen.

För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs och får möjlighet att växa i din yrkesroll. Därför satsar vi mycket på kompetensutveckling med exempelvis schemalagda utbildningsdagar samt att utifrån intresse och verksamhetens behov fördjupa sig i ett ansvarsområde som man får avsatt tid att utveckla på enheten. Tobias Berg, enhetschef på enheten tycker att det är fantastiskt att se hur medarbetare kommer med förslag på förbättringar i vården som de sedan arbetar med, implementerar och utvecklar i vården. Dessa gemensamma förbättringar gör att vi ständigt tar kliv framåt och utvecklas tillsammans på avdelningen.

Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter. Vi välkomnar både dig som är ny i din sjuksköterskeroll samt dig med många års erfarenhet. Tillsammans gör vi skillnad för barn och familjer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har även språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Har du specialistkompetens inom relevant område och/eller tidigare erfarenhet inom barnsjukvård är det meriterande för tjänsten.

För att lyckas i tjänsten krävs att du har förmåga att anpassa dig till nya situationer, har en vilja att arbeta teambaserat samt stresstålighet. Du är förtroendeingivande och empatisk i dina kontakter med barnen och deras familjer. Som person är du initiativtagande, flexibel och noggrann. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, då arbetet hos oss ställer stora krav på bland annat samarbetsförmåga, empati och lyhördhet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras vid eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan och att få lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso- och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till Vårdcentralen Sorgenfrimottagningen i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 15
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Sorgenfrimottagningen är centralt belägen i Malmö och har en god teamanda. Här arbetar vi för en bättre hälsa och livskvalitet för våra patienter i ett mångkulturellt område genom god tillgänglighet och hög kompetens.

Hos oss finns specialistläkare i allmänmedicin och ST-läkare som arbetar med stöd av undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har också distriktssköterskor, specialistsjuksköterskor och barnsjuksköterskor med egna specialistmottagningar inklusive barnavårdscentral (BVC). Hos oss arbetar även psykologer och en kurator. Därtill finns en dietist knuten till verksamheten och vi har tillgång till arbetsterapeut och fysioterapeuter lokaliserade på Abels Rehab vid Möllevångstorget.

Här på Vårdcentralen Sorgenfrimottagningen strävar vi efter ett professionellt bemötande med patienten i fokus, där vi alla tar ansvar och ställer upp för varandra och hjälps åt i ett varmt arbetsklimat. Här möts du av en verksamhet där medarbetarna trivs, är delaktiga och stolta över sin arbetsplats.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna dig som vill vikariera som sjuksköterska hos oss! Vikariatet löper fram till 2022-05-31, med god möjlighet till förlängning.

Som sjuksköterska arbetar du bland annat med triagemottagning, både via telefon och inbokade besök på plats, samt egen sjuksköterskeledd mottagning beroende på din erfarenhet och utbildning. I dina arbetsuppgifter ingår också telefonrådgivning, provtagning och assistans av läkare vid olika undersökningar.

Hos oss arbetar vi aktivt för verksamhetens utveckling och resultat, där vi ser att du är en viktig del i det. Som ny medarbetare erbjuds du introduktion utifrån din just din kompetens och erfarenhet samt kontinuerlig kompetensutveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård.

Som person ser vi att du har ett gott patientbemötande, stort patientfokus och en positiv inställning där du ser möjligheter istället för hinder. Då den ena dagen inte är den andra lik värdesätter vi också att du är flexibel inför de varierande arbetsuppgifter som kan uppkomma under en dag på vårdcentralen samt att du har god samarbetsförmåga. Du bidrar också till vårt goda arbetsklimat med ditt engagemang och positiva inställning, med fokus på att erbjuda bästa vårdkvalitet för våra patienter. Vi ser också att du har ett gott bemötande gentemot såväl patienter som kollegor och att du arbetar aktivt för verksamhetens utveckling och resultat. Därtill är du trygg som person och noggrann i din yrkesroll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekryteringsprocess tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska till mag- och tarmavdelning i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 7
Gör skillnad. Varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Nu har vi möjlighet att välkomna en ny kollega!

Som sjuksköterska på mag- och tarmavdelningen erbjuds du ett varierande arbete med hög trivsel. Du, tillsammans med det tvärprofessionella teamet, kommer att ansvara för, planera, utföra, utveckla samt utvärdera omvårdnadsåtgärder och medicinska behandlingar. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att bemöta och kommunicera med patienter och närstående, administrera läkemedel och ombesörja god, specialiserad omvårdnad. Medicinsktekniska moment som att sätta v-sond, nasogastrisk sond samt att handha centrala infarter ingår i det dagliga arbetet och sedan 2015 lägger vi PICC-lines på avdelningen. Som sjuksköterska hos oss kommer du arbeta utifrån vårdens kärnkompetenser med teamsamverkan, patientsäkerhetsfrågor, evidensbaserad vård och förbättringsarbete i fokus för att på så sätt kunna driva vår verksamhet framåt. Vi har ett nära samarbete med vår mottagning och känner många av våra patienter väl.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med positivt arbetsklimat med stora möjligheter till utveckling och utbildning. Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyfärdiga sjuksköterskor finns ett Kliniskt Basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbilda sig erbjuds, förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden, ett antal sökbara utbildningsanställningar där utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, gärna med erfarenhet från gastroenterologisk vård och/eller från akutsjukvård. Dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Som person är du noggrann, flexibel, initiativrik och har en god organisations- och samarbetsförmåga. Det är av stor vikt att du är utåtriktad och har god servicekänsla då arbetet innebär mycket patientkontakt, samt att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. För tjänsten krävs att du är engagerad och tar ansvar, vi lägger därmed stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till medicinavdelning i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 6
Gör skillnad. Varje dag.

Vi välkomnar nu nya medarbetare till medicinavdelning 3 som vill delta i vår gemenskap, vara aktiv i sin egen kompetensutveckling, bidra till avdelningens vidareutveckling, samt våra patienters välmående.

Internmedicinsk slutenvård i Malmö bedrivs inom verksamhetsområde (VO) akutsjukvård och internmedicin tillsammans med Skånes universitetssjukhus (Sus) Lund.

Medicinavdelning 3 flyttade 2016 till nybyggda, moderna lokaler med utsikt över Pildammarna. Vi har bott in oss under några år, samt utvecklat och förändrat vårt vårdarbete till ett ökat patientnära arbetssätt. Vi trivs väldigt bra och är en välfungerande avdelning, som ständigt har beredskap för att möta omvärlden på bästa sätt, så att både patienter och medarbetare kan känna sig trygga i organisationsförändringarnas tidevarv.

Teamet runt våra patienter består av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare samt arbetsterapeut och fysioterapeut. Som stöd och resurspersoner finns även dietist, kurator och farmaceut kopplade till avdelningen.

Omvårdnadsarbetet utgår från våra medarbetares yrkeskompetens, vår gemensamma värdegrund och patientsäkerhetsarbetet. Samarbete i teamet och mellan vårdteamen är en förutsättning för att skapa ett gott arbetsklimat och en god och säker vård. Att göra rätt från början, ha en god planering, att ständigt försöka förbättra och skapa tydliga rutiner gör att avdelningen är trivsam och det blir lätt att anamma avdelningens arbetssätt och tillsammans finna arbetsglädje och trygghet. Vårt mål är att våra patienter, anhöriga samt medarbetare skall gå ut från vår avdelning med en bra känsla efter sin sjukhusvistelse eller efter en dag på jobbet. Vi arbetar med bedside-rond och bedside-rapport, detta skapar möjlighet för en mer delaktig patient och som aktivt kan medverka i planeringen av sin vård.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som sjuksköterska ansvarar du för basal- och medicinsk omvårdnad, riskbedömning och förebyggande åtgärder. Patienterna kommer främst från akutmottagningen och akutvårdsavdelningen (Ava). Diagnoser som hjärtsvikt, kronisk obstruktiv lungsjukdom (Kol), anemier, infektioner och diabetes är vanligt förekommande på vår avdelning.

Individuell- och gruppkompetensutveckling är grunden för utbildningsaktiviteter på avdelningen. Avdelningen arbetar med Sus nätbaserade utbildningsprogram, samt terminsplanerade internutbildningar/föreläsningar. Det kan vara temaveckor, specifika föreläsningar, case, samt individuella utbildningar utefter avdelningens behov. Under hösten påbörjar vi även planerade tillfällen med reflexion.

Att vara ny medarbetare på medicinen 3 ska kännas tryggt och säkert. Tillsammans med vår nya medarbetare, så planerar vi introduktionen utefter behov/erfarenhet och avdelningen har ett positivt arbetsklimat. Det är väldigt tillåtande att vara ny och att fråga, det gör vi alla väldigt mycket under en arbetsdag på medicinavdelning 3.

Sedan några år tillbaka tjänstgör en klinisk specialistsjuksköterska på medicinavdelning 3 som arbetar patientnära tillsammans med övrig personal och utgör ett unikt stöd i komplexa omvårdnadssituationer. Utöver enhetschef så finns även en enhetsansvarig sjuksköterska som tillsammans med enhetschefen arbetar med att säkerställa verksamhetens mål, utveckla avdelningens organisation och är även ett stöd för medarbetarna/teamen i det kliniska arbetet. De finns här alla veckans vardagar.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. Nya sjuksköterskor erbjuds ett introduktionsprogram som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbildad sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka i svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Vidare har du förmåga att ta eget ansvar och fatta egna beslut, men värdesätter också att arbeta i team. Du har handlingsberedskap och kan ändra din planering efter hur situationen ser ut, eftersom vi arbetar inom en akut verksamhet. I din patientkontakt såväl som mot kollegor förväntar vi oss att du är lyhörd och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Vidare har du god självkännedom, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet och att det finns ett gediget intresse för att arbeta inom internmedicin.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och du är varmt välkommen att söka!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Diabetessjuksköterska till Vårdcentralen Husie i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 30
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Husie är belägen i östra Malmö med närhet till bra kollektiva förbindelser. Husie är ett lugnt område med blandad befolkning, med en liten högre andel äldre patienter. Hos oss arbetar idag cirka 45 engagerade och positiva medarbetare fördelat över flera olika yrkeskategorier med mångfacetterad kompetens. Vi är stolta över vårt trevliga arbetsklimat där samarbetet fungerar bra och våra medarbetare trivs. Kommunikation är för oss ett naturligt arbetsredskap då vi tycker det är viktigt att vi arbetar mot samma mål.

Vi erbjuder våra drygt 12 500 listade patienter ett brett vårdutbud med specialistmottagningar inom bland annat astma/KOL, hypertoni, diabetes och äldrevård. Vi har även provtagning, dietist, arbets- och fysioterapeuter, kurator och psykosocialt team på vårdcentralen. Till vårdcentralen hör också barnavårdscentralerna (BVC) Granbacken och Nallen samt äldreboende och LSS-boenden.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du bli en del av vårt härliga team där samarbete är en viktig hörnsten? Då ska du söka tjänsten som vår nya diabetessjuksköterska!

I rollen som diabetessjuksköterska hos oss blir du en del av diabetesteamet där du kommer ha egen mottagning med självständigt arbete. Du kommer även arbeta med andra sedvanliga uppgifter som sjuksköterska såsom telefonrådgivning och triagering.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, därtill har du specialistutbildning inom diabetesvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det är fördelaktigt om du även har goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift. Därtill är det meriterande om du har erfarenhet av arbete på vårdcentral och/eller arbete med diabetespatienter på mottagning. Likaså om du har erfarenhet av arbete i journalsystemet PMO.

För att trivas hos oss ser vi att du har god samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta tvärprofessionellt med andra. Därtill arbetar du självständigt och är trygg i din yrkesroll, kan skapa förtroende hos patienter och närstående samt är positiv, lyssnande och tydlig i din kommunikation. Vidare ska du kunna och vilja bidra aktivt till utveckling av verksamheten utifrån de behov som finns samt se möjligheter istället för problem. Stor vikt kommer att läggas vid erfarenhet och personliga egenskaper.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterska, natt, till medicinavdelning i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 16
Gör skillnad. Varje dag.

Nu välkomnar vi en sjuksköterska till en nattjänst.

Internmedicinsk slutenvård i Malmö bedrivs inom verksamhetsområde (VO) akutsjukvård och internmedicin tillsammans med Skånes universitetssjukhus (Sus) Lund.

Medicinavdelning 3 flyttade till nybyggda, moderna lokaler september 2016 med utsikt över Pildammarna och har idag 21 vårdplatser. Avdelningen är uppdelad i tre vårdteam dagtid. På natten delas avdelningen i två team och då arbetar man i parvård. Teamet runt våra patienter består dagtid av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare samt arbetsterapeut och fysioterapeut. Som stöd från andra professioner finns även dietist, kurator och apotekare kopplade till avdelningen. Omvårdnadsarbetet utgår från våra medarbetares gruppkompetens, vår gemensamma värdegrund och patientsäkerhetsarbetet. Samarbete i teamet och mellan vårdteamen både dag- och nattetid är en förutsättning för att skapa ett gott arbetsklimat och en god och säker vård. Att göra rätt från början, ha en god planering och en ständig förmåga att förbättra och skapa tydliga rutiner, gör att avdelningen är trivsam och det blir lätt att anamma avdelningens arbetssätt och fina arbetsglädje. Vårt mål är att medarbetare, patienter och anhöriga ska gå ut från vår avdelning med en bra känsla efter en dag på jobbet eller efter en sjukhusvistelse. Vi har olika aktiviteter bedside som ger möjlighet för en mer delaktig patient, som då aktivt kan medverka i planeringen av vården.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som sjuksköterska ansvarar du för basal- och medicinsk omvårdnad, riskbedömning och förebyggande åtgärder. Patienterna kommer främst från akutmottagningen och akutvårdsavdelningen (Ava). Diagnoser som hjärtsvikt, kronisk obstruktiv lungsjukdom (Kol), anemier, infektioner och diabetes är vanligt förekommande på vår avdelning.

Individuell- och gruppkompetensutveckling är grunden för utbildningsaktiviteter på avdelningen. Avdelningen arbetar med Sus nätbaserade utbildningsprogram, samt terminsplanerade internutbildningar/föreläsningar varannan vecka. Det kan vara temaveckor, specifika föreläsningar samt individuella utbildningar utefter avdelningens behov.

Sedan några år tillbaka tjänstgör en klinisk specialistsjuksköterska på medicinavdelning 3, som arbetar patientnära tillsammans med övrig personal och utgör ett unikt stöd i komplexa omvårdnadssituationer. Utöver enhetschef så finns även en enhetsansvarig sjuksköterska som tillsammans med enhetschefen arbetar med att säkerställa verksamhetens mål, utveckla avdelningens organisation och även vara ett avdelningsnära stöd. De finns här alla veckans vardagar nära medarbetarna.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. Nya sjuksköterskor erbjuds ett introduktionsprogram som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbilda sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka i svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Du har förmåga att ta eget ansvar och fatta egna beslut, men värdesätter också att arbeta i team. Du har handlingsberedskap och kan ändra din planering efter hur situationen ser ut, eftersom vi arbetar inom en akut verksamhet. I din patientkontakt såväl som mot kollegor förväntar vi oss att du är lyhörd och att du har ett ödmjukt förhållningssätt. Vidare har du god självkännedom, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet och att det finns ett gediget intresse för att arbeta inom internmedicin.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och du är varmt välkommen att söka!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Sjuksköterskor till postoperativ avdelning i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 7
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du arbeta på en avdelning som präglas av laganda, god kommunikation och hög kompetens? Vill du dessutom vara med och utveckla den nya postoperativa intermediärvårdsavdelningen? Då har du kommit rätt! Vi har nu möjlighet att välkomna dig som vill vara en del av teamet på uppvakningsavdelningen i Malmö.

Intensivvårdsavdelningen (Iva) vid Skånes universitetssjukvård (Sus) i Malmö består av en allmän intensivvårdsavdelning och en postoperativ avdelning (Uva). Uva består av 16 vårdplatser som erbjuder postoperativ vård dagtid främst till bukkirurgiska, kärlkirurgiska och urologiska patienter. Under jourtid är Uva sjukhusets enda öppna postoperativa avdelning och servar alla opererande specialiteter på Sus i Malmö.

Vi är cirka 140 medarbetare som består av läkare, specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, medicinska sekreterare och kuratorer. Utmärkande nyckelord för verksamheten är utveckling och ett kontinuerligt lärande som syftar till goda behandlingsresultat med bestående värde för patienten. 10-12 personal arbetar på Uva som fast placering och resterande personal roterar kontinuerligt från Iva.

Till våren öppnar postoperativa intermediärvårdsavdelningen vilken kommer vara integrerad med Uva. Där kommer vi kunna erbjuda avancerad postoperativ vård för de patienter som behöver längre övervakning upp till två dygn.

ARBETSUPPGIFTER
Vi förutsätter att du, liksom vi, drivs av vilja och intresse av att utveckla den postoperativa vården och intermediärvården samt att du känner dig motiverad till att aktivt delta i den ständiga förbättringsprocess vi befinner oss i.

I rollen som sjuksköterska hos oss erbjuds du ett arbete som präglas av förtroende, delaktighet och eget ansvar. Vi arbetar i team och du arbetar tillsammans med kompetenta och erfarna undersköterskor och det finns alltid en specialistsjuksköterska nära till hands att konsultera. Vården på Uva och den nya postoperativa vården, intermediärvården bedrivs också med hög närvaro av läkare. Patientomhändertagandet hos oss kännetecknas av evidensbaserad och vetenskapligt förankrade behandlingsmetoder. Här arbetar vi utifrån personcentrerat bemötande med respekt och empati.

Hos oss erbjuds du en flexibel arbetstidsmodell och ett gediget introduktionspaket samt en bredvidgång som anpassas efter dig och dina behov. Vi hoppas att vi väckt din nyfikenhet och ser fram emot din ansökan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har erfarenhet av vård inom akutsjukvården. Vidare har du språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Specialistutbildning, gärna kirurgisk, är meriterande. Har du dessutom erfarenhet av akutsjukvård, pre/postoperativ vård, kirurgisk- eller intensivvård, ser vi även det som fördelaktigt för tjänsten.

När det kommer till dig som person är du ansvarsfull och strukturerad samt har förmåga att prioritera i det självständiga arbetet. Du har förmåga att bemöta patienter, anhöriga, medarbetare och studenter med omtanke och respekt. Därtill trivs du med att arbeta i team och även i ett omväxlande tempo. Vi kommer att lägga stor vikt vid din kompetens och personliga egenskaper.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Enhetschef till Vårdcentralen Kroksbäck i Malmö

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 3
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Kroksbäck har funnits sedan år 1986 och är en av Malmös äldsta vårdcentraler. Vi har cirka 9000 listade patienter och är drygt 45 medarbetare. Vårdcentralen har en välfungerande och stabil läkarbemanning, god arbetsmiljö med flexibla arbetstider, gott samarbete, delaktighet och påverkansmöjligheter. Hos oss har vi ett stort förbättringsfokus och vi ser fram emot din delaktighet i detta. I anslutning till vårdcentralen finns Rehab Kroksbäck och Barnavårdscentralen Hyllie. Vårdcentralen är ackrediterad inom Hälsovalet, BVC och vi är även certifierade inom diabetes. Vår astma/kol mottagning är under uppstart. Astma/KOL-teamet består av astma/KOL sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och kurator.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu en engagerad chef som med lust och vilja kan driva och leda vår verksamhet framåt.

Som enhetschef ansvarar du för den operativa dagliga styrningen för samtliga yrkeskategorier på vårdcentralen. Våra sjuksköterskor, distriktssköterskor, medicinska sekreterare, receptionist och undersköterskor rapporter till dig. Övriga yrkeskategorier, där läkare, psykolog, kurator, fysioterapeuter och arbetsterapeuter ingår, rapporterar till vår verksamhetschef.

Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Tillsammans med medarbetarna och verksamhetschefen driver du ett aktivt utvecklingsarbete med sikte mot ett professionellt bemötande och hög medicinsk kvalitet. Som närmaste chef har du ansvar för verksamhet, personal och ekonomi. I övrigt ingår ansvar för kompetensutveckling och arbetsmiljö, medarbetarsamtal, lönesättning och rekrytering. Vi erbjuder dig ledarskapsutbildning, mentorstöd och annan kompetensutveckling. Stödfunktioner som finns till ditt förfogande dessa är administratörer, HR, ekonom, kommunikatör och patientsäkerhetssamordnare, vilka ger ett nära och personligt stöd till dig som chef.

I chefsuppdraget ingår att aktivt arbeta för att bibehålla en god arbetsmiljö som präglas av arbetsglädje och teamarbete. Vi tillsammans svarar för att enhetens uppdrag genomförs med hög kvalitet och goda resultat.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har högskole-/universitetsutbildning inom aktuellt kunskapsområde, alternativt dig som har annan erfarenhet och/eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är också ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som chef, gärna inom hälso- och sjukvården, samt om du har chefs-/ledarskapsutbildning.

Det här är en tjänst för dig som har förmåga att leda, driva och utveckla såväl verksamhet som medarbetare framåt. Du kan med enkelhet planera, delegera och följa upp verksamhetens arbete. Genom att visa personlig omtanke har du lätt för att skapa delaktighet, goda relationer och kan bygga samarbete både inom och utanför verksamheten.

Du ser det positiva i förbättringsprocesser och vågar ta ställning i viktiga frågor, tar tag i eventuella problem och konflikter samt arbetar aktivt för att lösa dessa situationer. Du sprider engagemang och entusiasm, därtill arbetar du aktivt med våra värderingar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om vi har väckt din nyfikenhet och du är intresserad av att arbeta hos oss kan vi erbjuda dig ett stimulerande arbete i en organisation med hög kompetens och stora utvecklingsmöjligheter!

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Familjebehandlare till barn- och ungdomspsykiatrisk akutavdelning i Malmö

Familjebehandlare
Läs mer Dec 3
Gör skillnad. Varje dag.

Är du intresserad av ett stimulerande och meningsfyllt arbete med barn/ungdomar och deras familjer? Varmt välkommen till barn- och ungdomspsykiatriska akutavdelningen!

Inom barn- och ungdomspsykiatrins (Bup) verksamhetsområde heldygnsvård Malmö finns det en vårdavdelning och en akutavdelning. Båda avdelningarna är regionövergripande med målgruppen barn och ungdomar upp till 18 år. Verksamhetsområdet innefattar även Velandergården, som är ett behandlingshem med integrerad sjukhusskola samt de regionala teamen: Bup trauma, teamet för psykos och bipolära tillstånd samt könsidentitetsmottagningen. Akutavdelningen har elva heldygnsplatser och arbetar med akut mottagning, som innefattar telefonrådgivning, triagering och bedömning av patienter som söker akut vård. Inneliggande vård ges till patienter där behov av akut sluten barnpsykiatrisk hjälp föreligger.

På akutavdelningen arbetar vi tvärprofessionellt, med patientens och familjens behov i fokus. Vår verksamhet utmärks av en bred kompetens, med ett nära samarbete både internt och externt. Hos oss möter vi olika barnpsykiatriska tillstånd såsom ätstörningsproblematik, förstämningssyndrom, posttraumatiserande svårigheter och autismspektrumstörning. Inte sällan har de ungdomar som söker sig till oss en sammansatt problematik med samsjuklighet.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu befinner vi oss i en utvecklingsfas i vår heldygnsvård. Vill du vara med och påverka?

Vi söker nu en driven familjebehandlare till vår akutavdelning. Att arbeta med familjer i akut kris förutsätter ett terapeutiskt förhållningssätt och god samarbetsförmåga med alla yrkeskategorier.

På akutavdelningen arbetar vi med akut mottagande och omhändertagande av barn/ungdomar, via telefon eller på plats. Inom ramen för kompetensområdet genomför vi bedömningar och observationer. I vårt bedömnings- och behandlingsarbete har vi på jourtid ett samarbete med bland annat polis och sociala jouren.

Att arbeta som familjebehandlare på vår akutavdelning är ett varierande uppdrag där du i huvudsak arbetar med omvårdnad och omhändertagande av barn och ungdomar med akut psykiatrisk problematik. Det innefattar även individuella- och familjesamtal, samverkan både internt och externt, upprätthållande av aktiviteter i dagliga livet (ADL) samt att observera, stödja, stabilisera och behandla. Utöver det deltar du i ronder och behandlingskonferenser tillsammans med hela teamet.

Vi är måna om att nya medarbetare ska trivas och känna sig välkomna och trygga i sin vardag, varför man tilldelas en mentor samt får tillgång till handledning. Verksamheten har regelbundna föreläsningar inom det barnpsykiatriska kunskapsområdet och introduktionsutbildning för nyanställda inom regionen.

Arbetstiden är schemalagd och innefattar arbetspass dag, kväll och helg. Journaldokumentation sker i datorsystemet Melior.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen och goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Erfarenhet av barnpsykiatri och/eller familjearbete med ett psykosocialt perspektiv samt erfarenhet av arbete inom olika delar av psykiatrin- och socialtjänstens verksamhetsområden är meriterande. Därtill ser vi även erfarenhet av datasystemet Melior som meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är en behandlingsinriktad person som har patienten i fokus. Du har en god samarbetsförmåga, flexibilitet i ditt arbetssätt och bred kulturell kompetens. Därtill har du ett genuint intresse för psykiatri. Vi förutsätter att du är en ansvarsfull och mogen person med god kommunikativ förmåga, som fungerar väl i både självständigt som teamövergripande arbete. Då vi är måna om att hitta rätt person för uppdraget kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Innan eventuell anställning görs kontroll mot misstanke- och belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Granen i Malmö

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Dec 2
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Granen är en spännande, utvecklande och mångkulturell arbetsplats. Vi har patienten i fokus och eftersträvar att alltid ha en god tillgänglighet. Vårdcentralen har många patienter som har valt att komma till oss och vi arbetar ständigt för att bli ännu bättre på att ge god vård. Vår personalstyrka består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, psykolog, fysioterapeuter samt medicinska sekreterare. Vi har mottagningar inom diabetes, astma/KOL, blodtryck, psykiatri samt äldremottagning.

På vårdcentralen Granen är vi måna om att våra medarbetare är delaktiga i verksamheten och ska trivas på arbetet och känna sig sedda.
I samma hus har vi även Familjecentralen Värnhem, där vi har barnhälsovård, mödravård, socialtjänst och en öppen förskola.

ARBETSUPPGIFTER
På grund av kommande pensionsavgångar söker vi nu en kollega till vårt team.

I rollen som medicinsk sekreterare hos oss blir dina arbetsuppgifter främst att ansvara för journalhantering, där utskrift av diktat, brev och intyg, remisshantering samt arkivering ingår. Utöver detta kommer du vissa dagar att vara med i vårt akutteam och fungera som spindeln i nätet.

Vi ser gärna att du har intresse att gå på utbildningar och föreläsningar som är utvecklande för dig i din roll som medicinsk sekreterare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med godkänd utbildning inom Hälso-och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH eller motsvarande läkarsekreterarutbildning. Du har god datorvana och kunskap i medicinsk terminologi samt goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Har du arbetslivserfarenhet som medicinsk sekreterare på en vårdcentral, ser vi det som meriterande. Vi använder PMO som journalsystem och bokningssystem och erfarenhet i detta är en fördel men inget krav.

För att lyckas och trivas i denna roll behöver du vara positiv, ansvarstagande och noggrann. Personen vi söker har ett flexibelt och serviceinriktat förhållningssätt samt har förmågan att behålla lugnet även i stressiga situationer. Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och samtidigt har förmåga till självständigt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Arkivarie, vikariat, till regionarkivet i Malmö

Arkivarie
Läs mer Dec 2
Gör skillnad. Varje dag.

Drivs du av ett strukturerat arbetssätt och att ge god service? Då är detta tjänsten för dig!

Regionarkivets grunduppdrag regleras i det av fullmäktige beslutade arkivreglementet och är verkställande arkivmyndighet under Regionstyrelsen. Vi vårdar och tillhandahåller överlämnade arkiv samt utövar tillsyn. Området har ett samordningsansvar för skanningsverksamheten, är central servicepunkt för utlämnande av journalinformation samt ansvarar för Region Skånes dokumentstyrning och diarium.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi en ny kollega som registrator alternativt arkivarie för ett vikariat!

I din roll som registrator arbetar du med hantering av allmänna handlingar och diarieföring av dessa. I dina arbetsuppgifter ingår även utlämnande av allmänna handlingar och sekretessbedömningar. Vidare arbetar du också med råd och stöd gällande dokumenthantering i offentlig förvaltning.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har eftergymnasial utbildning inom arkivkunskap eller registratorkunskap. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Därtill har du erfarenhet av dokumenthantering samt registratorserfarenhet. Det är meriterande om du har utbildning inom offentlig förvaltning och allmänna handlingar och/eller sekretessutbildning. Arbetslivserfarenhet inom offentlig förvaltning är meriterande för tjänsten.

Som person är du självgående och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga samt är lojal och serviceinriktad. Att arbeta noggrant är en självklarhet och du har förmågan att både arbeta självständigt och vara del av ett arbetslag. Du har gott omdöme, är strukturerad och kvalitetsmedveten. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi använder oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Koncernkontorets uppdrag är att stödja regionstyrelsen, som har ansvaret för den samlade förvaltningsorganisationen i Region Skåne. Koncernkontorets drygt 750 medarbetare arbetar bland annat med frågor som rör regional utveckling, folkhälsa och miljö, hälso- och sjukvårdsplanering, kommunikation, ekonomi och HR. Koncernkontorets arbetsplatser finns främst i Rådhuset i Kristianstad och på Dockplatsen i Västra Hamnen i Malmö.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Sjuksköterskor till urologimottagning i Malmö/Lund

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 8
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter ett arbete där samarbete mellan professioner är en självklarhet och ses som en förutsättning för att ge förtroende, trygghet och god vård till patienterna? Då är du den vi söker!

Verksamhetsområde (VO) urologi består av två vårdavdelningar och mottagning varav fyra mottagningslinjer i Malmö och en i Lund. Vi bedriver högspecialiserad urologisk verksamhet. Vidare använder vi oss bland annat av robotassisterade ingrepp som medför kortare vårdtider för våra patienter. På mottagningen har även kontaktsjuksköterskor mottagning inom prostata-, blås-, njur- och penis-/testiscancer.

Vi utför vi också urodynamiska undersökningar, har uroterapeutsbesök och mikrovågsbehandling av benign prostataförstoring (TUMT-behandlingar). Detta gör att vi har ett stort patientflöde dagligen och en mycket varierande arbetsdag.

ARBETSUPPGIFTER
Nu välkomnar vi tre nya medarbetare till urologimottagningarna i Malmö/Lund. Två tjänster är tillsvidare och en tjänst är ett vikariat på ett år.

I dina arbetsuppgifter ingår att assistera vid cystoskopering, biopseringar, ultraljudsundersökning och mindre operativa ingrepp på läkarmottagningarna. Du kommer även att ha en egen mottagning med bland annat instillationer i urinblåsan. Vidare arbetar du med telefonrådgivning och medverkar i kontinuerligt förbättringsarbete inom verksamheten.

Då vi har mottagning i Malmö och Lund måste du kunna arbeta på båda orterna. Vi erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling och är öppna för flexibla lösningar med till exempel rotation vårdavdelning och mottagning, men även öppna för andra lösningar. Det finns goda möjligheter till personlig utveckling och utbildning såsom urologisk omvårdnad, kontaktsjuksköterske-uroterapeut- och cystoskopiutbildning.

Din introduktion utarbetar vi ihop med dig och utifrån dina önskemål men brukar vanligtvis vara fyra till sex veckor. Våra arbetstider är måndag-torsdag 07.00-16.00 och fredag 07.00-13.00.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi vill att du har några år erfarenhet som sjuksköterska och det är mycket meriterande om du har urologisk erfarenhet. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Du som person är flexibel och van vid att tempot skiftar. Vidare är du trygg i din yrkesroll och i mötet med patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Underläkare, vikariat, till Vårdcentralen Eden i Malmö

Läkare
Läs mer Dec 8
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara del av en arbetsgrupp med både nya och erfarna kollegor som tillsammans har stor primärvårdserfarenhet samt är måna om samarbete och att allas röster blir hörda? Tycker du om utvecklingsarbete och vill vara med och forma framtidens primärvård? Då kommer du att trivas hos oss!

Vårdcentralen Eden är en etablerad hälsovalsenhet mitt i hjärtat av det mångkulturella Malmö. I området finns gott om trevliga lunchrestauranger och bra kommunikationsmöjligheter om du pendlar. Hos oss är många patienter relativt unga och med vitt skilda socioekonomiska förutsättningar, vilket gör arbetet spännande och varierande. Vi ser samarbete som en viktig faktor för att lyckas lösa dagen även när det oförutsedda inträffar för att säkerställa en god patientsäkerhet och arbetsmiljö. För att ytterligare stärka det tvärprofessionella samarbetet har vi sedan ett par månader börjat arbeta teambaserat. Tanken med det är att patienten, i de fall då deras patientansvariga läkare inte är på plats, kan få träffa någon i teamet för att göra överrapporteringar enklare och patienten tryggare.

Vi arbetar i tre team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykolog/kurator och administrativ personal. Varje team har hand om cirka 4 000 listade patienter. För ortopedmedicinska diagnoser har vi ett nära samarbete med Abels Rehab.

Våra öppettider är måndag till fredag klockan 08.00 till 16.00 och i din arbetstid ingår tid för efterarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Som underläkare hos oss arbetar du främst med att ta emot primärvårdsakuta patienter och det är därför viktigt att du finner det intressant samt hanterbart för att du ska trivas i rollen. Du träffar spontansökare till vårdcentralen där en första triagering behöver göras för antingen akut åtgärd eller för bokning till vidare utredning. Viss tid är också avsatt för att träffa patienter som varit svåra att bedöma i telefonen men uppgiften för dig blir densamma förutom att viss anamnestagning är klar. Vidare träffar du infektionspatienter som behöver bedömas på vårt infektionsrum utan kontakt med övriga patienter.

Du ingår även i vårt akutspår där tre till fem läkare arbetar samtidigt med telefonbedömda inbokade patienter. Eftersom vi arbetar tillsammans innebär det en möjlighet för våra mer oerfarna läkare att successivt möta och bedöma patienter med frågeställningar utifrån den egna kompetensen. Det kan röra sig om allt från enklare hudutslag till akuta bukar och bröstsmärtor. I arbetsuppgifterna ingår också kliniska undersökningar såsom dermatoskopering, öronsugning, rektoskopier, gynundersökningar och användning av ögonmikroskop för främmande kropp i öga.

Det finns alltid en erfaren läkare som är sekundärjour tillgänglig på plats. Hen kan både konsulteras och vid behov kan patienten också tas över direkt. Sjuksköterska finns också tillgänglig vid behov av till exempel omläggning vid sårskador eller liknande. Vidare har du möjlighet att ta tillbaka patienter för uppföljning eller vidare utredning.

Som ny hos oss erbjuds du en introduktion där du får möjlighet att både gå bredvid både för dina egna arbetsuppgifter och att hospitera hos andra professioner för en fördjupad inblick i vad vi på Vårdcentralen Eden har att erbjuda. Du får även handledning varje vecka samt deltar på våra möten där patientfall är en viktig del.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare eller med läkarexamen med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har språkkunskap i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Som person är du ansvarstagande, lösningsfokuserad och har en god organisationsförmåga. I din roll drivs du av att arbeta med människor och strävar efter att alltid ha ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor. Rollen är relativt ny så vi söker dig som gillar utveckling och som uppskattar det dagliga förbättringsarbetet. Du har således stor möjlighet att påverka din roll och upplägget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval. Välkommen att ansöka redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Överläkare (LUS) till Bup område heldygnsvård i Malmö

Specialistläkare
Läs mer Nov 29
Gör skillnad. Varje dag.

Är fokus på patienten och ett empatiskt förhållningssätt en självklarhet för dig? Har du dessutom ett stort intresse för psykiatri och letar efter din nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas både i din yrkesroll och på ett personligt plan? Då ska du inte tveka att söka till oss!

Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) område heldygnsvård och specialteam består av akutavdelningen, akutmottagningen, vårdavdelningen och Velandergården som är en integrerad högstadieskola. Därtill ingår Bup Skånes regionala team för bipolär- och psykos, trauma samt könsidentitet. Bup i Skåne är en ackrediterad universitetssjukvårdsenhet, vilket innebär att vi har ett dokumenterat nära samarbete med Medicinska fakulteten vid Lunds universitet, både vad gäller forskning och utbildning. Evidensbaserad praktik genomsyrar vår verksamhet med stort fokus på utvecklingsfrågor.

Precis som verksamheten överlag utmärks området för heldygnsvård av en bred barn- och ungdomspsykiatrisk kompetens samt ett tydligt utvecklingsfokus, där ett gott tvärprofessionellt samarbete tydligt sätter sin prägel på arbetet. Vi ser fortbildning och tid för medicinskt resonemang tillsammans med dina kollegor som en självklarhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi ser nu fram emot att välkomna två överläkare till Bup heldygnsvård! Tjänsterna avser en heltidstjänst på vår traumamottagning och en delad heltidstjänst mellan Velandergården och vår könsidentitetsmottagning.

Som överläkare hos oss arbetar du med bedömningar, diagnostik och behandlingar tillsammans med ett engagerat tvärprofessionellt team. I tjänsten ingår arbete som bakjour i den samlade barnpsykiatrins bakjourslinje i Region Skåne samt handledning av ST-läkare och underläkare. Som överläkare har du en mycket viktig roll i att medverka på olika interna konferenser samt på ett mer övergripande sätt bidra till och verka för en god och patientsäker vård på våra enheter.

Hos oss erbjuds du goda möjligheter till personlig kompetensutveckling och forskningsmöjligheter i överenskommelse med närmaste chef. Bup har ett dokumenterat nära samarbete vid institutionerna vid Lunds universitet och vår verksamhet har flera forskarutbildade medarbetare, vilket ger möjlighet till handledning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med svensk läkarlegitimation samt:
• Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.
• Specialistkompetens inom barn- och ungdomspsykiatri.
• Flerårig tjänstgöring, klinisk skicklighet och självständighet. inom huvudspecialitet utöver erhållen specialistkompetens.
• Definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde.
• Dokumenterade undervisnings- och/eller handledarmeriter.
• Att du är disputerad.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Melior och/eller WebPasis.

Som person ser vi att du har god kommunikationsförmåga, där du på ett tydligt och pedagogiskt sätt kan förmedla kunskap och budskap, samt god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter när situationen kräver det. Tillsammans med enhetschefen ansvarar du för att vården bedrivs med hög patientsäkerhet och i överensstämmelse med rådande riktlinjer. Vidare är du en prestigelös lagspelare med ett stort engagemang och intresse för vår verksamhet samt en flexibel och lojal kollega i specialistläkargruppen. Du arbetar noggrant och strukturerat i en arbetsmiljö där tempot stundtals är högt och är van vid att fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Förutom den elektroniska ansökan ska du scanna in vidimerad kopia på legitimation, specialistkompetensbevis, disputation, docentur, publikationslista samt övriga handlingar som du önskar åberopa. OBS! Dessa handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning därför ska de medfölja din ansökan (annars kan din ansökan ej bedömas). Vid eventuella frågor maila till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri, habilitering och hjälpmedel är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Skötare, natt, vikariat, till vuxenpsykiatriavdelning PIVA i Malmö

Skötare
Läs mer Dec 8
Nytt
Gör skillnad. Varje dag.

Har du ett stort intresse för psykiatrisk omvårdnad och söker en arbetsplats med härlig stämning och positiv kultur? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Psykiatrisk intensivvårdsavdelning (PIVA) är en högspecialiserad enhet som bemöter patienter inom psykiatrisk tvångsvård. Hos oss får du möjligheten att ge psykiatrisk omvårdnad inom psykiatrins breda spektrum. Här möter du allt från affektiva syndrom, psykoser, personlighetsstörningar, neuropsykiatrisk problematik, missbruk och beroende, ångestproblematik samt ätstörningar till dissociativa tillstånd. Vi får in patienter med stort vårdbehov.

Vi strävar efter att alla ska känna sig välkomna till vår avdelning och möter alltid våra patienter med respekt. Trots vårdformen tvångsvård vill vi att patienter och anhöriga ska vara delaktiga i vården. Vi erbjuder våra patienter en trygg och säker vårdmiljö med hög personaltäthet. Hos oss är du aldrig ensam utan vi är alltid en grupp på minst fem medarbetare bestående av både sjuksköterskor och skötare som arbetar för att göra det bästa möjliga för våra patienter. Våra medarbetare är engagerade, lyhörda, kompetenta och initiativtagande.

PIVA har valt att satsa på att arbeta utefter evidensbaserad psykiatri. Våra arbetsplatsträffar har därför ständiga inslag av kompetensutveckling och vi håller oss uppdaterade inom såväl forskning som nya riktlinjer. Vi diskuterar även kliniska bevis och delar kliniska erfarenheter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar en skötare för vikariat med möjlighet till förlängning till oss på PIVA i Malmö.

På PIVA arbetar vi med tydligt patientfokus och med ett koncentrerat kontaktmannaskap. Du som skötare väljer i stor utsträckning själv hur du vill fördela din arbetstid. Vår höga bemanning ger dig möjlighet att arbeta bredvid din patient och ger dig tid till längre samtal. Här får du en unik möjlighet att utvecklas och bli trygg i din roll som skötare. Du tilldelas ett ansvarsområde utefter behov och eget intresse.

När du arbetar på PIVA är du aldrig ensam då du är en del av ett team med ett unikt samarbete. Våra medarbetare har stor erfarenhet och en god förmåga att välkomna och slussa in nya kollegor i arbetsgruppen. Vi har en god stämning och kulturen är positiv.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten har du en skötarutbildning alternativt är utbildad undersköterska med inriktning psykiatri. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom det psykiatriska området. Därutöver ser vi det som fördelaktigt om du har kunskaper i vårt journalsystem Melior.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som brinner för ditt arbete och som har ett stort intresse för psykiatrisk omvårdnad. För dig är samarbete en förutsättning för ett gott arbete och du bidrar till att arbetsgruppen fortsätter att vara entusiasmerande och positiv. Som person är du drivande, engagerad och ser positivt på förbättrings- och utvecklingsarbete.

Kontroll av misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes sex hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Operationskoordinator till gynekologisk enhet i Malmö

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 25
Gör skillnad. Varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två operationskoordinatorer till den gynekologiska enheten i Malmö. Tjänsterna är rotationstjänster och innebär arbete som operationskoordinator på 50% och 50% som sjuksköterska. Som sjuksköterska kan man arbeta på gynekologiska avdelningen, gynekologiska akutmottagningen eller på operationsavdelningen.

Våra patienter remitteras från en rad instanser såväl från öppen- som slutenvård. När patientens diagnos är verifierad gör läkaren en operationsanmälan. Du har ansvar för preoperativ planering samt operationsplanering av elektiv gynekologisk benign kirurgi.

Arbetet innefattar många kontakter med olika involverade yrkeskategorier och specialiteter både i och utanför verksamheten. Din kontakt med patienterna sker i samband med kallelser då du även informerar om kommande vårdförlopp. Ditt arbete är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande.

Vår förhoppning är att du vill vara med och bidra till vår goda vårdkvalitet och utveckling av verksamheten. Utbildning och kompetensutveckling erbjuds på arbetsplatsen utifrån dina erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Erfarenhet från arbete med operationsplanering, anestesi eller som sjuksköterska inom gynekologi, onkologi eller kirurgi är meriterande för tjänsten. Du har även ett genuint intresse för kvinnosjukvård och trivs med att arbeta i team.

Som person är du initiativtagande, har ett flexibelt förhållningssätt och gott bemötande. Du bidrar till ett bra samarbete och gott arbetsklimat tillsammans med de andra medarbetarna på enheten. Rollen ställer krav på stor logistisk förmåga. Det gäller att kunna planera, organisera samt ha god förmåga att anpassa sig till nyuppkomna situationer och kunna se möjligheter i hur man löser dem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i form av samarbets- och initiativförmåga.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Medicinska sekreterare till bröst- och melanommottagning i Malmö

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Dec 6
Gör skillnad. Varje dag.

Gillar du att planera och organisera ditt arbete med fokus på att hålla en hög leveranskvalitet? Letar du efter din nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas i din roll som medicinsk sekreterare tillsammans med glada och engagerade kollegor? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig!

Just nu söker vi en medicinsk sekreterare till bröst- och melanommottagningen i Malmö inom verksamhetsområdet kirurgi. Hos oss finner du en samlad kompetens av olika yrkeskategorier. Vi har förutom medicinska sekreterare bland annat läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, administratör, kurator, fysioterapeuter och receptionist. Med dessa kollegor blir du en del av en stor gemenskap där arbetsmiljön präglas av en öppen miljö med ett välkomnande klimat.

ARBETSUPPGIFTER
Vi välkomnar nu två nya kollegor, en för ett vikariat och en för en tillsvidaretjänst.

I din roll som medicinsk sekreterare hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att organisera och strukturera det administrativa arbetet i ditt team. Du arbetar även med journalskrivning och bokning av patienter. Utöver detta förekommer bland annat bevakningar, remisshantering och mycket mer.

Rollen som medicinsk sekreterare håller på att förändras och Region Skåne står inför införandet av den heltäckande digitala plattformen Skånes Digitala Vårdsystem (SDV) som kommer att ersätta flera av dagens journalsystem. Vi är öppna och ödmjuka inför den fortsatta utveckling som det innebär och ser gärna att du bidrar med dina kompetenser och egenskaper i förändringsarbetet. Besök gärna SDV-podden om du vill veta mer om införandet: https://soundcloud.com/regionskane/sets/sdv-podden

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att arbeta här på bröst- och melanommottagningen? Då är du varmt välkommen att kontakta oss, se kontaktuppgifterna nedanför.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har utbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration på 80 KY-poäng eller 400 YH-poäng, alternativt motsvarande medicinsk sekreterarutbildning. Goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift är krav för tjänsten. Tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare och erfarenhet av att hantera något av våra journalsystem Melior eller Pasis är meriterande för tjänsten.

Vi söker dig som ser värdet av ett välfungerande samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Genom ditt engagemang och din positiva inställning skapar du ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor, där vi alla hjälps åt för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Därtill är du trygg som person, noggrann i din yrkesroll och har hög ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kontakta och intervjua sökande redan innan annonsens sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att lära känna dig! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu