Merresor AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Merresor AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Krögare till Snälltåget med stationering i Malmö

Tågvärd/Tågvärdinna
Läs mer Apr 18
Snälltåget söker Krögare som brinner för att arbeta med människor och som vill ge god service till våra kunder. Är du student eller söker ett meriterande extrajobb? Vi ser gärna att du som sökande har annan bisyssla och kan jobba 2-3 helger i månaden men även är tillgänglig på vardagar. 
 
Året om bemannar vi sträckan Stockholm-Malmö-Stockholm. Nu söker vi dig som vill jobba på våra tåg. Som Krögare på Snälltåget arbetar du i team om 3-4 pers, där du bär huvudansvaret för tågets restaurangverksamhet ”Krogen”– Snälltågets hjärta. Som Krögare på Snälltåget förväntas du leda och fördela arbetet, vara en lagspelare, positiv och trygg person med ett genuint engagemang för våra kunder. Vi ställer höga krav på att alla som arbetar hos oss sätter kunden i fokus och gör det lilla extra. 
 
Placeringsort:Malmö
Arbetstider: Oregelbunden arbetstider och övernattning på annan ort förekommer frekvent.
Anställningsform: Behovsanställning 

 
Arbetsuppgifter:  
- Varumottagning  
- Plocka fram varor för försäljning  
- Kassahantering
- Försäljning av mat och dryck  
- Matberedning och servering  
- Diskhantering och städning  
- Beställning av varor  
- Serveringsansvarig (Snälltåget har fullständiga rättigheter för alkoholservering) 
 
Personliga egenskaper och färdigheter  
Vi ser att du har en mycket god serviceanda och kommunikativ som person. Vidare för att vara framgångsrik i rollen ska du vara stresstålig och ha en förmåga att hantera flera saker samtidigt. Att du är självgående och beredd att jobba brett även med andra arbetsuppgifter för att bland annat stötta dina kollegor. 
 
Inga förkunskaper krävs utan Snälltåget utbildar dig inom livsmedelshantering, spårsäkerhet, hjärt- och lungräddning, brandsäkerhet mm. för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i rollen. Tjänsten är fysisk krävande 
 
Din bakgrund  
Gymnasiekompetens. Krav på goda kunskaper i svenska och engelska samt meriterande med ytterligare språkkunskaper. Erfarenhet från service, hotell, vård och omsorg samt försäljning ser vi som meriterande.  
 
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 
 
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta:  
Jennifer Luong, Rekryterare, Jennifer.Luong@merresor.se 
Mait Kullman-Darnell, Facklig representant (SEKO), Mait.Kullman-Darnell@snalltaget.se 
 
OBS! Vi tar ej emot ansökningar per mail.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Snälltåget

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 11
Nu söker vi två behovsanställda medarbetare till vår Kundtjänst i Malmö 
Vi på Snälltåget drivs av att ge våra resenärer en trevlig och prisvärd resa! Snälltåget tar dig mellan Malmö och Stockholm året runt. Under hösten och vintern går Snälltåget hela vägen från Malmö via Stockholm till Jämtlandsfjällen och på våren och sommaren kan du åka med oss till Berlin. Till Växjö och Blekinge tar du dig vidare med våra egna anslutningsbussar – Snälltåget på väg. Vi har vårt huvudkontor i Malmö och är idag cirka 70 anställda. Snälltåget är mindre än de flesta aktörer i tågbranschen och därmed har vi förmånen att vara mer personliga, där kunden ligger i fokus. Varje år reser ca 650 000 resenärer med oss.  
Är du den vi söker? 
Vi söker dig som brinner för att arbeta med kundservice och har ett genuint intresse av att hjälpa våra kunder. Vidare är du lösningsorienterad, positiv och förtroendeingivande. Du trivs även att arbeta självständigt och ta egna initiativ i det dagliga arbetet. Kontakten med våra kunder sker via telefon, mail och chatt vilket ställer krav på att du har en mycket god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.  
 
Krav på kompetens 
Som sökande ska du ha gymnasiekompetens och tidigare erfarenheter inom service. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper, såsom danska och tyska, är meriterande.  
 
Arbetsbeskrivning 
Som Kundtjänstmedarbetare arbetar du med att hitta bästa resealternativ åt kund samtidigt som du hanterar övriga kundärenden och reklamationer. Vi på Snälltåget säljer även andra tåg- och bussföretags resor samt tågbiljetter till utlandet, vilket kundtjänst ansvarar för. Du ska även vara beredd att arbeta med andra arbetsuppgifter inom Snälltåget. Som medarbetare på kundtjänst är du stationerad i huvudkontorets fina ljusa lokaler i centrala Malmö.

Ansökan 
Urvalsprocessen sker löpande och tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta  
Marco Andersson, Marknad- och försäljningschef marco.andersson@snalltaget.se eller Jennifer Luong, Rekryterare jennifer.luong@merresor.se  
 
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Flygbussarna söker förare i Malmö

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 24
Kundfokuserade och serviceinriktade förare till Flygbussarna i Malmö 
Just nu söker vi serviceinriktade bussförare som kan arbeta vid behov fram till och under sommaren och finnas tillgänglig på heltid/deltid under sommaren. Vi söker dig som kan bemöta våra kunders olika behov på ett professionellt sätt och med glädje ta dig an ambassadörsrollen som förare på Flygbussarna.  
 
Om tjänsten  
Som anställd på Flygbussarna representerar du företaget och är vårt ansikte ut mot kunderna.  
Du kommer att trafikera Flygbussarnas linje till Malmö Airport, med utgångspunkt vid depån på Kabingatan 2. Innan du börjar arbeta hos oss kommer du att få en 4-5 dagars intern utbildning för att bli redo för att köra Flygbussarnas linjetrafik i Malmö. 
 
Start: En 4-5 dagars utbildning på heltid som kommer att ske i början av juni. 
Plats: Malmö, Kabingatan 2 
Omfattning: Efter behov under sommaren. 
Anställningsform: Behovsanställning – Behov av extra arbetskraft  
Arbetstider: Varierade arbetstider  
Urval: Sker löpande 
Sista ansökningsdag:  
Antal platser: 2 
 
Vi söker dig som  
För att passa i rollen som förare hos Flygbussarna ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Du ser det som en självklarhet att leverera god service och gör detta med ett leende. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd att prata inför nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden. Ofta är du det första intrycket för turister som kommer till Sverige eller början på resan för utresande kunder. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de tidvis stressiga arbetssituationerna. 
Det är viktigt att du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt, men även att du kan samarbeta med dina kollegor. Du är lösningsinriktad och har lätt för att kunna hantera nya utmanande situationer. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider kommer att variera. Detta kräver att du är flexibel vad gäller arbete tidiga morgnar och sena kvällar.   
 
Krav på utbildning och färdigheter: 
D-körkort  
Godkänt YKB för buss 
Digitalt färdskrivarkort 
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift 
Goda kunskaper i engelska i tal då utrop sker på engelska 
Möjlighet att gå en 4-5 dagars utbildning på heltid 
Kunna vara tillgänglig under juli-augusti Meriterande 
Tidigare erfarenhet av persontrafik med buss 
Tidigare serviceerfarenhet  
Egen bil (för att kunna ta dig till depån alla tider på dygnet) 
Ytterligare språkkunskaper 

Om Flygbussarna 
Flygbussarna Airport Coaches erbjuder smarta och bekväma busstransporter till och från alla de stora flygplatserna i Sverige. Vi trafikerar totalt 7 flygplatser till och från 8 städer. Det ska vara lätt att åka Flygbuss och därför erbjuder vi en prisvärd och behaglig resa med fräscha och säkra bussar. Flygbussarna arbetar aktivt för att minska klimatpåverkan genom bland annat miljövänlig körning och bussar som går på biobränslet RME. Flygbussarnas inställning är att ett gott arbete ska löna sig, varför alla förare har möjlighet att påverka sin ersättning genom en incitamentsstruktur som omfattar kollektiva och individuella delar. Flygbussarna Airport Coaches ingår i Transdev Sveriges koncern.  
Mer information om Flygbussarna och om hur vi arbetar finner du på vår hemsida www.flygbussarna.se.

Ansök nu