Be Group Sverige AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Be Group Sverige AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Vårt inköpsteam söker en direktinköpare!

Inköpare
Läs mer Maj 25
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2,5 mdr SEK under 2021 och har cirka 250 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.
Arbetsuppgifter
Som direktinköpare på BE kommer du att tillhöra vår produkt- och inköpsavdelning, där du exempelvis kommer arbeta med att:
bistå vid affärer för produkter vi inte lagerför samt större objekt.
i samråd med produktchef och deras strategier ta fram bästa förutsättningar för att vi ska kunna göra så många och bra affärer som möjligt utifrån såväl lönsamhet- och hållbarhetsperspektiv.
sammanställa bästa offert till säljorganisationen genom att antingen använda befintliga avtal alternativt skicka ut förfrågan till leverantörer för att komma fram till bästa alternativ utifrån den affär som ska göras.
utföra operativt inköpsarbete som innefattar förhandling, lägga inköpsorder, kontrollera orderbekräftelser, leveransbevaka, boka transporter, informera interna parter om förändringar i förutsättningar (såväl sälj som produktion och lager), och i förekommande fall hantera fakturor och reklamationer.
i tät kontakt med övriga operativa inköpare säkerställa gemensamma leveransflöden
hantera och sköta veckovisa leveranser ifrån samarbetspartners

Vi söker dig som
har en eftergymnasial utbildning inom inköp/logistik
har 1-5 års erfarenhet av inköp
har erfarenhet och intresse av att arbeta med IT-styrda inköpssystem, gärna Dynamics AX
behärskar Excel
kan förstå och uttrycka dig väl på engelska och svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med behovsplanering/prognoshantering och lagerstyrning.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi värdesätter ditt engagemang och din drivkraft. Som person är du strukturerad och du lägger stor vikt vid att ha ett välorganiserat arbete. Du är också analytisk och har en förmåga att hantera stora mängder information, se mönster och förstå konsekvenser. När du ser en möjlig konsekvens är du ansvarstagande och ser vikten av att se till både företagets och kundens bästa. Arbetet som inköpare är utåtriktat i många kontakter, såväl internt som externt, vilket ställer stora krav på din kommunikativa skicklighet och din förmåga att skapa goda relationer. Du har en förmåga att förmedla ett budskap på ett tydligt men samtidigt trevligt sätt. I rollen som direktinköpare uppskattar du när det händer mycket och är van vid att ha många bollar i luften samtidigt.
Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område. Arbetsplatsen präglas av en öppen och positiv arbetsmiljö. Du blir för oss en viktig BE-ambassadör och tillsammans bevarar vi styrkan i vårt varumärke. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Praktisk information
Placeringsort: På vårt kontor i antingen Malmö, Göteborg eller Norrköping. Uppge vilken ort du är intresserad av i din ansökan.
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Resor: resor i tjänsten förekommer
Start: Omgående

Vill Du veta mer?
För ytterligare upplysningar om tjänsten kontaktar du Simon Welander, Chef Operativt Inköp på simon.welander@begroup.se. Facklig representant för Unionen, Rosa Kovacs, kan nås på 040 – 38 41 68.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Ansök”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 19 juni 2022, rekryteringsprocessen kan komma att stängas ner tidigare om vi hittar rätt kandidat i det löpande urvalet.

Ansök nu

Är du vår nya Innesäljare i Malmö?

Innesäljare
Läs mer Apr 20
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2,5 mdr SEK under 2021 och har cirka 250 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.
Är du en person som drivs av att arbeta resultatorienterat och trivs bäst när du agerar spindeln i nätet? Har du ett genuint intresse för försäljning och brinner för att göra bra affärer? Då har vi en spännande möjlighet för dig i rollen som Innesäljare!
Som Innesäljare på BE Group erbjuds du ett spännande och omväxlande arbete där du som en del i ett dynamiskt säljteam ansvarar för försäljningen av våra produkter och tjänster till kunder inom byggsegmentet. Du hanterar både nya och etablerade kunder, tar emot förfrågningar, offererar och behandlar order samt bistår med annan kundservice. Du arbetar dessutom proaktivt exempelvis med att kontakta nya kunder och följa upp offerter.
Vi söker dig som
har erfarenhet av försäljning mot företag
är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
har erfarenhet av att arbeta med någon form av affärssystem som hjälpmedel i ditt arbete

Som person är du driven och engagerad, samtidigt som du är ansvarstagande och självgående i det dagliga arbetet. Du har vidare en hög servicekänsla, är strukturerad, noggrann och har en god analytisk förmåga. Att arbeta resultatorienterat är naturligt för dig och du arbetar proaktivt i dina säljkontakter.
Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område samt möjlighet att ta del av de förmåner som erbjuds. Du blir för oss en viktig BE-ambassadör och med gemensamma ansträngningar bevarar vi styrkan i vårt varumärke. Vi uppmuntrar möjligheterna till att göra ytterligare karriär inom företaget varför vi gärna ser att du har ambitioner att utvecklas hos oss. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Praktisk information
Placeringsort: Malmö
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: enligt överenskommelse

Vill du veta mer?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Paul Johansson på 031-742 28 27. Facklig representant för Unionen Rosa Kovacs nås på 040-38 41 68.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Ansök”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 8 maj 2022.

Ansök nu

Säljsupport, Malmö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 4
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 1,7 mdr SEK under 2020 och har cirka 240 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.


Är du en fena på administration och tycker om stor variation i ditt arbete? Har du lätt för att förstå helheten och tycker om att arbeta supporterande? I så fall har vi en spännande möjlighet i rollen som säljsupport!
Som medarbetare på vår säljsupportavdelning erbjuds du varierade arbetsuppgifter där du i huvudsak stöttar säljavdelningen med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i ett team om fyra personer som tillsammans ansvarar för den interna servicen till vår försäljningsorganisation. På sikt finns det även möjlighet för rätt person att bli super user i vårt nya affärssystem.
Exempel på arbetsuppgifter:
Krediteringar
Godkännande och matchning av direktaffärer
Underhålla prislistor
Administrera information i fakturahanteringssystemet (Medius)
Säljstöd med fokus på utbildning av säljprocesser i affärssystemet (Dynamics AX 2009)
Dagligt stöd i orderskrivning

Vi söker dig som
Har eftergymnasial utbildning inom exempelvis administration, försäljning eller ekonomi
Har 1-2 års erfarenhet av liknande administrativt arbete
Har erfarenhet av att arbeta i någon form av affärssystem (gärna Dynamics AX 2009)

Som person är det viktigt att du enkelt kan sätta dig in i organisationens olika flöden och förstå helheten. För att trivas i rollen tror vi att du är en strukturerad person som är självgående i dina dagliga arbetsuppgifter. Du tycker om att ta initiativ och driva ditt arbete framåt samtidigt som du inte är rädd för att lösa problem som uppstår. Vidare är social kompetens och en hög nivå av servicegrad centralt för den här rollen.
Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område. Arbetsplatsen präglas av en öppen, familjär och positiv arbetsmiljö. Du blir för oss en viktig BE-ambassadör och tillsammans bevarar vi styrkan i vårt varumärke. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Praktisk information
Anställningsform: Projektanställning 2 år under implementationen av vårt nya affärssystem.
Placeringsort: Malmö
Antal tjänster: 1
Omfattning: Heltid
Resor i tjänsten: Nej
Tillträde: enligt överenskommelse

Vill du veta mer?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Aleksandra Käll på aleksandra.kall@begroup.se. Facklig representant för Unionen Kristina Vågfors nås på kristina.vagfors@begroup.se.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Ansök”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 20/2 2022.

Ansök nu

Vårt operativa inköpsteam söker en ny erfaren kollega!

Inköpare
Läs mer Jan 19
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 1,7 mdr SEK under 2020 och har cirka 240 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.
Arbetsuppgifter
Som operativ inköpare inom lagerinköp erbjuder vi dig ett självständigt och utvecklande arbete där det är din uppgift att säkerställa tillgänglighet och materialförsörjning till våra lager genom planerat och målstyrt inköp. Arbetet utförs i en inköpsmodul integrerad i vårt affärssystem.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
ansvar för inköpsplanering
orderläggning
lagerstyrning
leveransbevakning och registerunderhåll

Vidare bidrar du också till utveckling av våra inköpsprocesser.
Vi söker dig som
har 1-5 års erfarenhet av inköp, behovsplanering/prognoshantering och lagerstyrning
har erfarenhet och intresse av att arbeta med IT-styrda inköpssystem, gärna Dynamics AX
behärskar Excel
kan förstå och uttrycka dig väl på engelska och svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom inköp/logistik och/eller erfarenhet av grossistverksamhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi värdesätter ditt engagemang och din drivkraft. Detta är en tjänst för dig som är självgående i ditt arbete och känner dig trygg i rollen som inköpare. Arbetet som inköpare är utåtriktat i många kontakter, såväl internt som externt, vilket ställer stora krav på din kommunikativa skicklighet och din förmåga att skapa goda relationer. Du har en förmåga att förmedla ett budskap på ett tydligt men samtidigt trevligt sätt. I rollen som inköpare uppskattar du när det händer mycket och är van vid att ha många bollar i luften. Att växla mellan olika arbetsuppgifter under dagen är inget nytt för dig och du kan hantera detta på ett bra sätt.
Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område. Arbetsplatsen präglas av en öppen och positiv arbetsmiljö. Du blir för oss en viktig BE-ambassadör och tillsammans bevarar vi styrkan i vårt varumärke. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Praktisk information
Placeringsort: Malmö
Omfattning: Heltid, vikariat tom april 2023
Resor: kan förekomma
Start: Omgående

Vill du veta mer?
För ytterligare upplysningar om tjänsten kontaktar du Simon Welander, Chef Operativt Inköp, simon.welander@begroup.se. Facklig representant för Unionen, Mats Kennryd, kan nås på 011-415 35 59.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Ansök”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 6/2 2022, rekryteringsprocessen kan komma att stängas ner tidigare om vi hittar rätt kandidat i det löpande urvalet.

Ansök nu

Redovisningschef

Redovisningschef
Läs mer Nov 25
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 1,7 mdr SEK under 2020 och har cirka 240 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.
Som redovisningschef ansvarar du för hela redovisningsprocessen från start till mål samt intern och extern rapportering för BE Group Sverige samt moderbolaget. Du arbetar med kvalificerad redovisning och har ansvar för att driva, utveckla och kvalitetssäkra processer inom redovisningsfunktionen. Du arbetar självständigt med att tolka och implementera redovisningsstandarder K3 när det uppstår nya frågeställningar inom redovisningsarbetet. Du ansvarar även för att driva redovisnings- och skatterelaterade projekt. Du har ett genuint intresse för systemstöd och är nyckelanvändare av redovisningsmodulen i vårt affärssystem. I rollen ingår personalansvar för en ekonomiassistent.
Exempel på arbetsuppgifter:
Månads-, kvartals-, och årsbokslut
Intern och extern rapportering
Granska kontoavstämningar för att säkerställa korrekt redovisning av tillgångar och skulder i bolagets finansiella rapporter
Årsredovisning
Organisera, planera och leda utvecklingsprocesser inom internkontroll och redovisning K3
Kontakt med revisorer, Skatteverket, Bolagsverket och andra myndigheter
Säkerställa korrekt rapportering av moms och skatter

Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen som idag består av 9 personer. Vi är en internationell koncern där du även kommer att ha kontakt med andra bolag och samarbete med vår koncernredovisningschefen i samband med rapportering och andra redovisningsfrågor. Du rapporterar till Ekonomichef Sverige.
Vi söker dig som
är utbildad civilekonom eller motsvarande
har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och goda kunskaper inom aktuella redovisningsregler (K3).
har erfarenhet av att arbeta med rapportering, bokslut och revision
förstår och uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift
har ett genuint systemintresse (erfarenhet av systemimplementering meriterande)
har mycket goda kunskaper i Excel

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du tar stort ägandeskap för hela redovisningsprocessen och är analytisk i ditt tillvägagångssätt för att skapa en god processförståelse och för att på bästa sätt kunna utvärdera och optimera processen framåt. Du lämnar inget åt slumpen och är noga med att hålla deadlines. Du är en kvalitetsmedveten person som gärna säkerställer att arbetet blir korrekt. Vidare är du pålitlig och social med ett sinne för ordning och reda.
Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område. Arbetsplatsen präglas av en öppen och positiv arbetsmiljö.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.
Praktisk information:
Placeringsort: Malmö
Antal tjänster: 1
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: omgående, enligt överenskommelse

Vill du veta mer?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ekonomichef André Frodlund på andre.frodlund@begroup.se. Facklig representant för Unionen Mats Kennryd nås på 011-415 35 59.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Ansök”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 16/12 2021.

Ansök nu

Vi söker en engagerad innesäljare till vårt team i Malmö!

Innesäljare
Läs mer Nov 9
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 1,7 mdr SEK under 2020 och har cirka 240 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.
Är du en person som motiveras av att arbeta resultatorienterat och trivs bäst när du agerar spindeln i nätet? Har du ett genuint intresse för försäljning och brinner för att göra bra affärer? Då har vi en spännande möjlighet för dig i rollen som Innesäljare, då en av våra duktiga kollegor går i pension!
Som Innesäljare på BE Group erbjuds du ett spännande och omväxlande arbete där du som en del i ett säljteam ansvarar för försäljningen av våra produkter och tjänster till kunder inom industrisegmentet. Du hanterar både nya och etablerade kunder, tar emot förfrågningar, offererar och behandlar order samt bistår med annan kundservice. Du arbetar dessutom proaktivt exempelvis med att kontakta nya kunder och följa upp offerter.
Vi söker dig som
har några års erfarenhet av försäljning mot företag
är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
har erfarenhet av att arbeta med någon form av affärssystem som hjälpmedel i ditt arbete

Som person är du fokuserad och engagerad, samtidigt som du är ansvarstagande och självgående i det dagliga arbetet. Du har vidare en hög servicekänsla, är strukturerad, noggrann och har en god analytisk förmåga. Att arbeta resultatorienterat är naturligt för dig och du arbetar proaktivt i dina säljkontakter.
Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område samt möjlighet att ta del av de förmåner som erbjuds. Du blir för oss en viktig BE-ambassadör och tillsammans bevarar vi styrkan i vårt varumärke. Vi uppmuntrar möjligheterna till att göra ytterligare karriär inom företaget varför vi gärna ser att du har ambitioner att utvecklas hos oss. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Praktisk information:
Placeringsort: Malmö
Antal tjänster: 1
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: enligt överenskommelse

Vill du veta mer?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Greger Rosdahl på 040-384344. Facklig representant för Unionen Mats Kennryd nås på 011-415 35 59.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Ansök”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 24 november 2021.

Ansök nu

Vi söker en driven Innesäljare till Malmö!

Innesäljare
Läs mer Sep 7
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 1,7 mdr SEK under 2020 och har cirka 240 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.
Är du en person som drivs av att arbeta resultatorienterat och trivs bäst när du agerar spindeln i nätet? Har du ett genuint intresse för försäljning och brinner för att göra bra affärer? Då har vi en spännande möjlighet för dig i rollen som Innesäljare!
Som Innesäljare på BE Group erbjuds du ett spännande och omväxlande arbete där du som en del i ett säljteam ansvarar för försäljningen av våra produkter och tjänster till kunder inom industrisegmentet. Du hanterar både nya och etablerade kunder, tar emot förfrågningar, offererar och behandlar order samt bistår med annan kundservice. Du arbetar dessutom proaktivt exempelvis med att kontakta nya kunder och följa upp offerter.
Vi söker dig som
har några års erfarenhet av försäljning mot företag
är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
har erfarenhet av att arbeta med någon form av affärssystem som hjälpmedel i ditt arbete

Som person är du driven och engagerad, samtidigt som du är ansvarstagande och självgående i det dagliga arbetet. Du har vidare en hög servicekänsla, är strukturerad, noggrann och har en god analytisk förmåga. Att arbeta resultatorienterat är naturligt för dig och du arbetar proaktivt i dina säljkontakter.
Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område samt möjlighet att ta del av de förmåner som erbjuds. Du blir för oss en viktig BE-ambassadör och med gemensamma ansträngningar bevarar vi styrkan i vårt varumärke. Vi uppmuntrar möjligheterna till att göra ytterligare karriär inom företaget varför vi gärna ser att du har ambitioner att utvecklas hos oss. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Praktisk information:
Placeringsort: Malmö
Antal tjänster: 1
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: enligt överenskommelse

Vill du veta mer?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Greger Rosdahl på 040-384344. Facklig representant för Unionen Mats Kennryd nås på 011-415 35 59.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Ansök”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 21 september 2021.

Ansök nu

Vi söker kundansvariga utesäljare till både Malmö och Göteborg!

Utesäljare
Läs mer Jun 10
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 1,7 mdr SEK under 2020 och har cirka 240 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.


Är du en person som drivs av att bygga långsiktiga kundrelationer och brinner för att göra affärer? I så fall har vi en spännande utmaning för dig i rollen som kundansvarig utesäljare!
Som kundansvarig utesäljare på BE Group erbjuds du ett spännande och omväxlande arbete där du som en del i ett säljteam ansvarar för försäljningen av våra produkter och tjänster till kunder inom Byggsegmentet. Denna tjänst kommer att innebära en kombination av att utveckla befintliga kundrelationer samt att bearbeta nya kunder. Du har eget kund- och budgetansvar och verkar även som tekniskt stöd. Du ansvarar för hela säljprocessen från planering och bearbetning till offertarbete, avtalsförhandling och uppföljning.
Vi söker dig som
har några års erfarenhet av försäljning mot företag
kan förstå och uttrycka dig väl på engelska och svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet från stålbranschen sedan tidigare, gärna inom armering samt vana av ritningsläsning, men det är inget krav. Vi välkomnar även sökanden som har ett tekniskt intresse och en vilja att lära sig.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi värdesätter ditt engagemang och din drivkraft. Detta är en tjänst för dig som trivs att vara ute på fältet, har ett genuint intresse att göra affärer, triggas av utmaningar och att arbeta mot uppsatta mål. När du är ute och träffar våra kunder är detta personer med olika bakgrunder och olika typer av roller, det är därför viktigt att du har en god social kompetens för att kunna anpassa dig efter de olika situationerna du hamnar i. Trots att arbetet som kundansvarig utesäljare många gånger är självständigt tillhör du ett team på BE med både innesäljare och andra utesäljare samt stöttas av andra avdelningar som exempelvis inköp och teknisk försäljning. Det är därför viktigt att du också trivs med att tillhöra en grupp, har god kommersiell förståelse och vill bidra till att vi som bolag jobbar mot samma mål.
Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område. Arbetsplatsen präglas av en öppen och positiv arbetsmiljö. Du blir för oss en viktig BE-ambassadör och tillsammans bevarar vi styrkan i vårt varumärke. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Praktisk information:
Placeringsort: Just nu söker vi utesäljare till både Malmö och Göteborg. Ange i ansökan vilken ort du söker till.
Antal tjänster: 2
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Resor: resor i tjänsten ingår, både över dagen men även med övernattning. Du erbjuds därför tjänstebil.
Start: enligt överenskommelse

Vill du veta mer?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Bygg Paul Johansson på paul.johansson@begroup.se. Facklig representant för Unionen Mats Kennryd nås på 011-415 35 59.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Ansök”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 24/6 2021.

Ansök nu

Vårt operativa inköpsteam söker en ny erfaren kollega!

Inköpare
Läs mer Maj 21
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2,1 mdr SEK under 2019 och har cirka 260 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.
Arbetsuppgifter
Som operativ inköpare erbjuder vi dig ett självständigt och utvecklande arbete där det är din uppgift att säkerställa tillgänglighet och materialförsörjning till våra lager genom planerat och målstyrt inköp. Arbetet utförs i en inköpsmodul integrerad i vårt affärssystem. Arbetsuppgifterna innebär ansvar för inköpsplanering, orderläggning, lagerstyrning, leveransbevakning och registerunderhåll. Du bistår även våra produktchefer med inköp för leverans direkt till kund. Vidare bidrar du också till utveckling av våra inköpsprocesser.
Vi söker dig som
har en eftergymnasial utbildning inom inköp/logistik
har 1-5 års erfarenhet av inköp, behovsplanering/prognoshantering och lagerstyrning
har erfarenhet och intresse av att arbeta med IT-styrda inköpssystem, gärna Dynamics AX
behärskar Excel
kan förstå och uttrycka dig väl på engelska och svenska i tal och skriftVi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi värdesätter ditt engagemang och din drivkraft. Detta är en tjänst för dig som är nyfiken och tycker det är kul att lära sig nya saker. Du är en person som ofta ställer frågor om hur saker fungerar och vill gärna förstå helheten om hur allt hänger ihop. Som person är du också analytisk och har en förmåga att hantera stora mängder information, se mönster och förstå konsekvenser. När du ser en möjlig konsekvens är du ansvarstagande och ser vikten av att se till både företagets och kundens bästa. Arbetet som inköpare är utåtriktat i många kontakter, såväl internt som externt, vilket ställer stora krav på din kommunikativa skicklighet och din förmåga att skapa goda relationer. Du har en förmåga att förmedla ett budskap på ett tydligt men samtidigt trevligt sätt.
Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område. Arbetsplatsen präglas av en öppen och positiv arbetsmiljö. Du blir för oss en viktig BE-ambassadör och tillsammans bevarar vi styrkan i vårt varumärke. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Praktisk information
Placeringsort: Malmö
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Resor: regelbundna resor till vår site i Norrköping och övriga delar av landet ingår i tjänsten
Start: Omgående

Vill Du veta mer?
För ytterligare upplysningar om tjänsten kontaktar du Rosmarie Lundström, produkt- och inköpschef, rosmarie.lundstrom@begroup.se. Facklig representant för Unionen, Mats Kennryd, kan nås på 011-415 35 59.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Ansök”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 6 juni 2021, rekryteringsprocessen kan komma att stängas ner tidigare om vi hittar rätt kandidat i det löpande urvalet.

Ansök nu

Vi söker en driven ledare till vår operativa inköpsavdelning!

Inköpsledare
Läs mer Maj 10
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2,1 mdr SEK under 2019 och har cirka 260 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.

Är du en person som gillar att driva utveckling och bygga starka team över tid? Har du erfarenhet av lagerstyrning och personalansvar? I så fall har vi en spännande utmaning för dig i rollen som chef för vårt operativa inköp!
Som chef för operativt inköp ansvarar du för att arbeta med företagets lagerstyrning och lageroptimering samt att driva det operativa inköpet tillsammans med ditt team. Du arbetar både med det operativa inköpet ända ner på detaljnivå och olika typer av förbättringsprojekt inom området. I rollen ansvarar du också för att se till att hålla uppdaterad och aktuell masterdata i ERP-systemet. Ditt team består av 7 operativa inköpare och en behovsplanerare, varpå ledarskapet och arbetsstyrning blir en viktig del i ditt dagliga arbete. Rollen rapporterar till Inköpschef Sverige.
Vi söker dig som
har eftergymnasial utbildning inom lagerstyrning/logistik eller motsvarande
har erfarenhet av lagerstyrning och personalansvar
har erfarenhet av att arbeta i någon form av ERP-system (Dynamics AX är meriterande)
har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Meriterande är om du också
har erfarenhet av prognossystem, gärna SO99
har erfarenhet av operativt inköp
har erfarenhet från grossist och/eller producerande verksamhet

Det här är en tjänst för dig som motiveras av att driva förändringsprocesser och som trivs i en miljö där man arbetar med många kontaktytor. Som chef för operativt inköp arbetar du gränsöverskridande med andra avdelningar, varpå det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga och hög personlig mognad. Som person är du analytisk och har en god processförståelse. Du kan lyfta blicken och förstå flödet i hela organisationen. Samtidigt är du en handlingskraftig ledare med förmåga att fatta beslut och genomföra initiativ. Som ledare är det också viktigt att du kan identifiera kunskapsluckor och arbeta kompetenshöjande med ditt team.
Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område. Arbetsplatsen präglas av en öppen och positiv arbetsmiljö. Du blir för oss en viktig BE-ambassadör och tillsammans bevarar vi styrkan i vårt varumärke. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Praktisk information
Placeringsort: Malmö
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: enligt överenskommelse
Övrigt: resor i tjänsten kan förekomma

Vill Du veta mer?
För ytterligare upplysningar om tjänsten kontaktar du Rosmarie Lundström, rosmarie.lundstrom@begroup.se. Facklig representant för Unionen, Mats Kennryd, kan nås på 011-415 35 59.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Ansök”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 30 maj 2021.

Ansök nu

Vikarierande HR-specialist

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 28
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2 mdr SEK under 2019 och har ca 275 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.
Vår HR-specialist i Malmö går på föräldraledighet i september och därför söker vi en vikarie under cirka 1,5 års tid. Dina närmaste kollegor är VD, också placerad i Malmö, samt en HR-specialist placerad på vårt kontor i Norrköping. Avdelningen kännetecknas av ett nära samarbete där vi tillsammans arbetar för att utveckla HR-arbetet och göra det till en integrerad del i organisationen.
Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar bredd och variation där du arbetar med både operativa och strategiska HR-frågor för att bidra till företagets utveckling. Huvudfokus i tjänsten kommer vara att stötta och coacha chefer i HR-relaterade frågor, ex. arbetsrättsliga frågor, fackliga förhandlingar, arbetsmiljö, rehabprocesser och rekrytering.
Du kommer också att ha en aktiv del i HR-relaterade projekt och aktiviteter, ex. den årliga koncerngemensamma medarbetarundersökningen samt övriga återkommande uppgifter under året så som lönekartläggning och lönerevisionsarbete.
I rollen ingår också utveckling och förbättring av processer, policys och riktlinjer inom HR-området och implementation av dessa i organisationen. Dessutom förekommer löpande arbete på en HR-avdelning, så som introduktion av nyanställda, personalstatistik och personaladministration.
För att lyckas i rollen tror vi att du:
har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom kvalificerat HR-arbete med liknande arbetsuppgifter
har erfarenhet av en verksamhetsnära roll och att coacha chefer
har akademisk utbildning inom HR eller liknande
har ett intresse för olika systemstöd för HR-processer

Vi söker dig som är en positiv och lyhörd person med hög integritet och som snabbt sätter dig in i våra HR-processer. Du är en kommunikativ relationsskapare som har förmågan att inge förtroende. Du är van vid att arbeta och driva dina ärenden självständigt med integritet och pondus samtidigt som god samarbetsförmåga för dig är en självklarhet. Naturligtvis är du även engagerad och effektiv i ditt arbete.
Praktisk information
Placeringsort: Malmö
Omfattning: Heltid, augusti 2020 - januari 2022
Start: 3 augusti 2020
Resor: då våra ledare och kontor finns utspridda på flera orter i landet förekommer det resor i tjänsten
Vill du veta mer?
För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-specialist Sofie Lövdahl på sofie.lovdahl@begroup.se. Facklig representant för Unionen, Mikael Törnros, kan nås på 040-38 41 53.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Ansök” nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 21 juni 2020.

Ansök nu

Vårt operativa inköpsteam söker en ny erfaren kollega!

Inköpare
Läs mer Nov 28
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2,5 mdr SEK under 2018 och har cirka 280 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.
 
Arbetsuppgifter
Som operativ inköpare erbjuder vi dig ett självständigt och utvecklande arbete där det är din uppgift att säkerställa tillgänglighet och materialförsörjning till våra lager genom planerat och målstyrt inköp. Arbetet utförs i en inköpsmodul integrerad i vårt affärssystem. Arbetsuppgifterna innebär ansvar för inköpsplanering, orderläggning, lagerstyrning, leveransbevakning och registerunderhåll. Du bistår även våra produktchefer med inköp för leverans direkt till kund. Vidare bidrar du också till utveckling av våra inköpsprocesser.


För att lyckas i rollen tror vi att du
har en eftergymnasial utbildning inom inköp/logistik
har 1-5 års erfarenhet av inköp, behovsplanering/prognoshantering och lagerstyrning
har erfarenhet och intresse av att arbeta med IT-styrda inköpssystem, gärna Microsoft AX
behärskar Excel
kan förstå och uttrycka dig väl på engelska och svenska i tal och skrift.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi värdesätter ditt engagemang och din drivkraft. Detta är en tjänst för dig som är nyfiken och tycker det är kul att lära sig nya saker. Du är en person som ofta ställer frågor om hur saker fungerar och vill gärna förstå helheten om hur allt hänger ihop. Som person är du också analytisk och har en förmåga att hantera stora mängder information, se mönster och förstå konsekvenser. När du ser en möjlig konsekvens är du ansvarstagande och ser vikten av att se till både företagets och kundens bästa. Arbetet som inköpare är utåtriktat i många kontakter, såväl internt som externt, vilket ställer stora krav på din kommunikativa skicklighet och din förmåga att skapa goda relationer. Du har en förmåga att förmedla ett budskap på ett tydligt men samtidigt trevligt sätt.


Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område. Du blir en viktig BE-ambassadör och med gemensamma ansträngningar bevarar och utvecklar vi styrkan i vårt varumärke. Vi uppmuntrar möjligheten att göra ytterligare karriär inom företaget varför vi gärna ser att du har ambitioner att utvecklas hos oss.
 
Praktisk information
Resor: regelbundna resor till vår site i Norrköping och övriga delar av landet ingår i tjänsten
Start: Omgående

 
Vill du veta mer?
För ytterligare upplysningar om tjänsten kontaktar du Rosmarie Lundström, produkt- och inköpschef, rosmarie.lundstrom@begroup.se. Facklig representant för Unionen, Mikael Törnros, kan nås på 040-38 41 53.


Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Ansök”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 2 januari 2020, rekryteringsprocessen kan komma att stängas ner tidigare om vi hittar rätt kandidat i det löpande urvalet.

Ansök nu

Vikarierande säljsupportmedarbetare

Kontorsreceptionist
Läs mer Sep 10
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2,5 mdr SEK under 2018 och har cirka 280 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se. Vi söker en vikarierande medarbetare som ska stötta vår Säljsupport i deras dagliga arbetsuppgifter på vårt huvudkontor i Malmö. Vikariatet sträcker sig på sex månader på heltid, alternativt 75% om detta är en önskan från vår nya medarbetare, med möjlighet till eventuell förlängning. Du kommer att arbeta i ett team om sju personer. Avdelningen ansvarar för den interna servicen till vår försäljningsorganisation. Du kommer att arbeta med attavlasta vår växel och reception i deras dagliga arbete ankomstregistrera inkommande leverantörsfakturorAndra förekommande uppgifter i Säljsupport ärfakturering genom matchning av fakturor mot inköpsorder certifikatshantering kreditering administrering av webborderArbetsplatsen präglas av en öppen och positiv arbetsmiljö. Du blir för oss en viktig BE-ambassadör och med gemensamma ansträngningar bevarar vi styrkan i vårt varumärke. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. För att lyckas i rollen tror vi att du:har erfarenhet av kundservice och administrativa arbetsuppgifter har god datorvana och gärna erfarenhet av affärssystem, Dynamics AX är meriterandebesitter goda kunskaper i Office-paketetpratar svenska och engelska då arbetet utförs på dessa två språkSom person är du självgående, tar gärna egna initiativ och har lätt för att lära. Du har en god samarbetsförmåga där bra kommunikation och hög service är viktigt för dig. Att vara noggrann är en självklarhet för dig och du har en förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter samtidigt som du är flexibel och kan anpassa dig efter hur arbetet utvecklar sig. Du har ett naturligt ekonomiskt och affärsmässigt tänkande. Det är viktigt att du tycker om att vara involverad i många arbetsuppgifter, inklusive allmänna kontorsgöromål.Vill Du veta mer? För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljsupportcef Aleksandra Käll på 040-38 40 32. Facklig representant för Unionen, Mikael Törnros, kan nås på 040-38 41 53. Ansökan Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på ”Ansök”. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 29 september, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Vår produkt - & inköpsavdelning söker en dynamisk och driven ledare!

Inköpschef
Läs mer Aug 31
Är du en affärsmässig person som gillar att skapa resultat och vet hur man bygger starka relationer och starka team över tid? Då har vi en spännande utmaning för dig som chef för produkt & inköp!

Ditt ansvar blir att i enlighet med koncernens övergripande strategier säkerställa möjlighet till försörjning av material och tjänster på ett kostnadseffektivt, kvalitetssäkrat och hållbart sätt till verksamhetens alla delar. Befattningen ingår i ledningsgruppen för Business Unit Distribution Sverige. Direktrapporterande är fyra produktchefer och chefen för operativt inköp som i sin tur har sju direktrapporterande inköpare. I ansvaret ingår, förutom att ta en aktiv roll i ledningsgruppen, att koordinera och utveckla produkt- och inköpsarbetet med koncernen och övriga BU i Sverige och utomlands.

Som nyanställd på BE Group genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område. Du blir en viktig BE-ambassadör och med gemensamma ansträngningar bevarar och utvecklar vi styrkan i vårt varumärke. Vi uppmuntrar möjligheten att göra ytterligare karriär inom företaget varför vi gärna ser att du har ambitioner att utvecklas hos oss. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vill Du veta mer?
För ytterligare upplysningar om tjänsten kontaktar du Magnus Olofsson, BU Manager Distribution Sweden, 072-600 60 71 eller Sandra Eriksson, Group Sourcing Director 070-5672014. Facklig representant för Unionen, Mikael Törnros, kan nås på 040-38 41 53.

För att lyckas i rollen tror vi att du:
• har erfarenhet av att leda ett modernt och målstyrt inköp i internationell miljö
• har högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
• har dokumenterat goda ledaregenskaper med flera års praktisk erfarenhet
• har erfarenhet av att driva framgångsrika förhandlingar
• har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift, Excel och affärsjuridik
• ser hållbarhet som en naturlig del av ditt ansvarsområde

Det här är en tjänst för dig som är affärsmässig och en god kommunikatör. Du gillar att som ledare genomföra förändringar på ett coachande sätt. Du är en handlingskraftig ledare med förmåga att ta beslut och genomföra initiativ. Du arbetar på ett analytiskt och strukturerat sätt samtidigt som du är proaktiv mot kollegor och medarbetare. Arbetet som chef produkt och inköp är utåtriktat med många kontakter så en viktig egenskap är att du kan etablera konstruktiva interna och externa relationer.

BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2 mdr SEK under 2017 och har ca 280 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.

Ansök nu

Vikarierande HR - specialist till Malmö

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jun 15
Vår HR-specialist i Malmö går på föräldraledighet i november och därför söker vi en vikarie under cirka ett års tid. Dina närmaste kollegor är HR-chefen, också placerad i Malmö, samt en HR-specialist, placerad på vårt kontor i Norrköping. Avdelningen kännetecknas av ett nära samarbete där vi tillsammans arbetar för att utveckla HR-arbetet och göra det till en integrerad del i organisationen.

Tjänsten innefattar bredd och variation där du arbetar med både operativa och strategiska HR-frågor för att bidra till företagets utveckling. Huvudfokus i tjänsten kommer vara att stötta och coacha chefer i HR-relaterade frågor, ex. arbetsrättsliga frågor, fackliga förhandlingar, arbetsmiljö, rehabprocesser och rekrytering. Då våra ledare finns utspridda på flera av våra verksamhetsorter förekommer resor i tjänsten.

Du kommer också att ha en aktiv del i HR-relaterade projekt och aktiviteter, ex. den årliga koncerngemensamma medarbetarundersökningen samt övriga återkommande uppgifter under året så som lönekartläggning och lönerevisionsarbete. Du kommer dessutom att fylla en viktig funktion i den pågående implementationen av ett koncerngemensamt HR-system. En sådan implementation kräver nya sätt att arbeta för alla inom organisationen och du kommer att stödja den här förändringen framför allt genom utbildning och kommunikation med chefer och medarbetare.

I rollen ingår också utveckling och förbättring av processer, policys och riktlinjer inom HR-området och implementation av dessa i organisationen. Dessutom förekommer löpande arbete på en HR-avdelning, så som introduktion av nyanställda, personalstatistik och personaladministration.

Vill Du veta mer?
För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Petra Fransson på 040-38 41 39 eller HR-specialist Sandra Håkansson på 040-38 41 38. Facklig representant för Unionen, Mikael Törnros, kan nås på 040-38 41 53.

För att lyckas i rollen tror vi att Du:
- har arbetslivserfarenhet inom kvalificerat HR-arbete. Det är meriterande om du har minst
3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- har erfarenhet av en verksamhetsnära roll och att coacha chefer.
- har akademisk utbildning inom HR eller liknande.
- det är meriterande om du har ett intresse för olika systemstöd för HR-processer.

Vi söker dig som är en positiv och lyhörd person med hög integritet och som snabbt sätter dig in i våra HR-processer. Du är en kommunikativ relationsskapare som har förmågan att inge förtroende. Du är van vid att arbeta och driva dina ärenden självständigt samtidigt som god samarbetsförmåga för dig är en självklarhet. Naturligtvis är du även engagerad och effektiv i ditt arbete.

BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2 mdr SEK under 2017 och har ca 275 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.

Ansök nu

Innesäljare till BE Group , Malmö

Innesäljare
Läs mer Jun 4
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete där du som en del i ett säljteam ansvarar för försäljningen av hela BE:s produktsortiment till kunder inom bygg- och verkstadsindustrin i region syd. Du hanterar både nya och etablerade kunder, tar emot förfrågningar, offererar och behandlar order samt bistår med annan kundservice. Du arbetar dessutom proaktivt exempelvis med att kontakta nya kunder och följa upp offerter. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Malmö där du samarbetar med dina övriga kollegor för bästa resultat och kundnytta. Du rapporterar till vår regionala säljchef.

Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram. Du blir för oss en viktig BE-ambassadör och med gemensamma ansträngningar bevarar vi styrkan i vårt varumärke. Som anställd hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område samt möjlighet att ta del av de förmåner som erbjuds. Vi uppmuntrar möjligheterna till att göra ytterligare karriär inom företaget varför vi gärna ser att du har ambitioner att utvecklas hos oss. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vill du veta mer?
Vid frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta säljchef Greger Rosdahl på 040-384344. Facklig representant för Unionen Mikael Törnros nås på 040-384153.


För att lyckas i rollen tror vi att Du:
• har ett genuint intresse och erfarenhet av försäljning mot företag. Det är meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av bygg- och/eller verkstadsindustrin,
• är driven och engagerad samtidigt som du är ansvarstagande och självgående,
• har en hög servicekänsla, är strukturerad, noggrann och har en analytisk förmåga,
• är mål- och resultatorienterad, brinner för att göra bra affärer och arbetar proaktivt i dina säljkontakter.
• är van vid att använda affärssystem och andra IT-system som hjälpmedel i ditt arbete,
• behärskar engelska i tal och skrift.

BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2 mdr SEK under 2017 och har ca 275 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.

Ansök nu

Business controller till vår svenska verksamhet

Business controller
Läs mer Maj 3
Som Business Controller ansvarar du främst för analyser och uppföljning av företagets svenska verksamhet inom distribution och produktion. I detta ingår också budgetarbete och prognoser, men även rapportering till koncernen. Vidare kommer du att arbeta med att ta fram underlag i ekonomiska frågor, göra ekonomiska utredningar samt utföra olika lönsamhetsanalyser. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig miljö och stimuleras av att driva förändringsprocesser. Detta sker dels genom egna självständiga initiativ såväl som arbete i projektform. Du bör också efterhand vara bekväm i att förvalta och driva frågor för utveckling av våra beslutsstödsverktyg.

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö. Norrköping är vår största enhet inom vår lager- och produktionsverksamhet. Resor till Norrköping kommer därför att förekomma. Du blir en viktig lagspelare inom vår ekonomiavdelning som idag består av 10 personer som framför allt är placerade på huvudkontoret i Malmö. Du rapporterar till vår ekonomichef.

Vill Du veta mer?
För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomichef Tatiana Palamarchuk på 070-845 85 25. Facklig representant för Unionen, Mikael Törnros, kan nås på 040-38 41 53.


För att lyckas i tjänsten tror vi att Du:
- har universitetsutbildning inom ekonomi.
- har minst 5 års erfarenhet av financial/business controlling. Har du erfarenhet att arbeta i tillverkande företag så är det meriterande.
- har erfarenhet av ERP, BI-verktyg samt har mycket goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av Dynamics AX och arbete med att programmera i Qlikview är meriterande.
- kan kommunicera på engelska i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad, analytisk, bra på att prioritera och möta deadlines. Du är en problemlösare, vet hur du angriper ett problem och löser det självständigt. Andra viktiga egenskaper är att du är drivande, proaktiv och flexibel. Du arbetar ständigt med att utveckla processer inom ditt ansvarsområde samt bidrar till att utveckla affärer i din roll som Business Controller. Vi utvecklar bolaget och du kan räkna med att aktivt delta i spännande projekt som ger dig goda möjligheter att utvecklas professionellt.

BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2 mdr SEK under 2017 och har ca 275 anställda. Läs mer oss på vår hemsida www.begroup.se.

Ansök nu

Vårt operativa inköpsteam söker en ny kollega!

Inköpare
Läs mer Apr 27
Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete som inköpare där det är din uppgift att säkerställa tillgänglighet i och materialförsörjning till våra lager genom planerat och målstyrt inköp. Arbetet utförs i en inköpsmodul integrerad i vårt affärssystem. Arbetsuppgifterna innebär ansvar för inköpsplanering, orderläggning, lagerstyrning, leveransbevakning och registerunderhåll. Du bistår även våra produktchefer med inköp för leverans direkt till kund. Vidare bidrar du också till utveckling av våra inköpsprocesser. Placeringsort är Malmö eller Norrköping. Tjänsten är på heltid och du rapporterar till vår chef för operativt inköp.

Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område. Du blir en viktig BE-ambassadör och med gemensamma ansträngningar bevarar och utvecklar vi styrkan i vårt varumärke. Vi uppmuntrar möjligheten att göra ytterligare karriär inom företaget varför vi gärna ser att du har ambitioner att utvecklas hos oss.

Vill Du veta mer?
För ytterligare upplysningar om tjänsten kontaktar du Katri Rautio, chef för operativt inköp, 040-38 41 59. Facklig representant för Unionen, Mikael Törnros, kan nås på 040-38 41 53.

För att lyckas i rollen tror vi att du:
• har minst gymnasiekompetens och gärna högskoleutbildning eller motsvarande utbildning inom inköp/logistik
• har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• har erfarenhet och intresse av att arbeta med IT styrda inköpssystem
• behärskar Excel, bevisad avancerad nivå är meriterande
• kan förstå och uttrycka sig väl på engelska i tal och skrift.

Det här är en tjänst för dig som har en god förmåga att arbeta självständigt, är flexibel och känner dig trygg med att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta under tidspress och mot fastställda mål. Du är noggrann samt har en förmåga att strukturera och analysera stora mängder information. Arbetet som inköpare är utåtriktat i många kontakter, såväl internt som externt, vilket ställer stora krav på din kommunikativa förmåga och din förmåga att skapa goda relationer.

Som person är du drivande, initiativtagande och lösningsorienterad. Du tycker om att driva processer framåt och utmana existerande strukturer med fokus på förbättringar och hanterar gärna förändrade omständigheter. Du tycker också om att arbeta under eget ansvar samtidigt som du trivs med att vara en del i ett team som hjälps åt för att nå avdelningens och företagets mål. Då inköp har huvudansvaret för företagets varuförsörjning har du en förståelse för hela sälj- och supply-kedjan.

BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 2 mdr SEK under 2017 och har ca 275 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.

Ansök nu