Gigstr AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Gigstr AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Copy of Sales Representative till HELWIT Skåne

Utesäljare
Läs mer Maj 24
Nu har du chansen att komma in i ett expansivt bolag med högt tempo, inom en kategori som växer explosionsartat! Vi söker dig som vill ha en vardag där du skapar kundrelationer utöver det vanliga samtidigt som du vill bidra till en tobaksfri framtid. Du kommer att röra dig i en entreprenöriell miljö där du får vara med på HELWITs ambitiösa tillväxtresa och driva försäljningen mot deras kunder!

OM FÖRETAGET

YOIK tillverkar, distribuerar och säljer tobaksfritt snus till detaljister och konsumenter. Det hela började med att de saknade ett tobaksfritt snus med god och långvarig smak, så de bestämde sig för att skapa det själva. Idag finns YOIK på marknaden genom varumärket HELWIT och under kommande år planeras en rad olika produktinitiativ.

Teamet består i dagsläget av nio personer som arbetar över hela Sverige. De är i en tidig fas på en mycket intressant resa och de har och kommer fortsätta att anpassa sig snabbt efter trender på marknaden.

DU ERBJUDS

- Unik möjlighet att bli en del av HELWITs tillväxtresa i ett tidigt skede
- Utvecklingsmöjligheter att växa tillsammans med teamet
- Frihet under ansvar där du själv planerar dina arbetsdagar
- Tjänstebil


OM ROLLEN

Som Sales Representative blir du en del av säljteamet där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Du kommer att arbeta självständigt mot region Skåne och fokusera på att etablera och expandera försäljningen av HELWIT inom dagligvaruhandeln, tobakshandeln och servicehandeln. Du utgår hemifrån och planerar säljaktiviteter och kundbesök i butiker inom regionen för att nå uppsatta mål.

ANSVARSOMRÅDEN

- Regelbundet möta kunder och utveckla deras försäljning, kundnöjdhet och potential
- Bearbeta kunder i Skåne både via besök och via telefonsamtal

- Leverera säljperiodens målsättning och budget gällande volym och kostnader
- Säkerställa implementering av överenskomna kampanjplaner och kundstrategier enligt givna direktiv
- Samla in och rapportera relevant och väsentlig informationVI TROR ATT DU HAR

- Tidigare arbetslivserfarenhet inom kundservice eller försäljning

- B-körkort
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift


DET ÄR ETT EXTRA PLUS OM DU HAR

- Erfarenhet inom dagligvaruhandeln


SOM PERSON ÄR DU

Orädd, självständig och trivs med att äga ditt ansvarsområde. Du har en hunger efter att nå och överträffa uppsatta mål och har en god struktur i ditt sätt att göra det. Du tycker om att arbeta med människor och en snabb agil organisation motiverar dig och får dig inte att tappa fokus på dina arbetsuppgifter.

ÖVRIGT

- Start: Omgående
- Placering: Skåne
- Arbetstider: Måndag - fredag
- Omfattning: Heltid, tillsvidare
- Hemsida: helwit.se (https://helwit.se/)

Ansök nu

Brand Ambassadors till &Repeat Malmö

Utesäljare
Läs mer Nov 25
Ding Ding! Joina super-startupen &Repeat; som Brand Ambassador och var med och sprid deras smarta pant-lösning på restauranger - så att fler medvetna konsumenter ska kunna just eat &Repeat;!

OM &REPEAT;
Engångsförpackningar produceras i mängder och de flesta hamnar på fel ställe - som skräp i naturen eller i förbränningsanläggningar. För att minska utsläppen av koldioxid och belastningen på jordens resurser måste vi bli mycket bättre på återvinning. Därför skapades &Repeat; - världens första cirkulära pant-lösning för engångsförpackningar inom restaurangbranschen.

Idag är &Repeat; ett sammansvetsat team på 15 personer och har sitt huvudkontor på Norrsken House i Stockholm.

HÄNG PÅ OCH

- Bli en del av &Repeats; spännande expansionsresa och tillsammans med teamet bidra till ett mer hållbart samhälle
- Ett flexibelt och betydelsefullt extrajobb där du får inblick i både marknadsföring, försäljning, kundbemötande och hållbarhet - ovärderliga kunskaper i de flesta yrkesroller!
- Så kommer du förstås ha jättekul längs vägen tillsammans med alla &Repeaters;!


OM ROLLEN

Som Brand Ambassador kommer du att vara ansiktet utåt till &Repeats; partners. Du kommer att arbeta ute på Malmö universitets restauranger för att utbilda och informera om &Repeats; pant-lösning. Det gör du genom att visa både restaurangerna men framförallt gästerna hur det fungerar att panta engångsförpackningarna för att på så sätt öka aktiviteten och kännedomen kring &Repeats; smarta lösning. Du kommer även att arbeta för att stärka alla partners och &Repeats; närvaro på sociala medier genom olika aktiviteter. Dina idéer och förslag värderas högt under hela resan.

Detta är ett flexibelt extrajobb där du arbetar lunchtider både under vardagar och helger. Du har möjlighet att tacka ja/nej till jobbförfrågningar och det finns inget minsta krav på antal uppdrag du måste tacka ja till.

VI TROR ATT DU

- Är en flexibel egenföretagare, deltidsanställd eller student
- Kan arbeta både vardagar och helger vid behov - mestadels förlagt under lunchtid
- Har goda kunskaper i både svenska och engelska
- Har ett intresse för hållbarhet och kundkontakt
- Är social, kommunikativ och en riktig relationsbyggare som trivs att ta första steget till samtal med nya människor


DET ÄR OCKSÅ ETT PLUS OM DU HAR

- Arbetat inom restaurang, service eller utesälj

ÖVRIGT

- Start: Omgående
- Placering: Malmö
- Arbetstider: Lunchtider, ca kl 10-14 under vardagar och helger
- Omfattning: Deltid, ca 1-2 dagar/vecka
- Hemsida: andrepeat.io (https://www.andrepeat.io/)

Ansök nu

Extrajobb som Eventpersonal i Malmö

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Nov 10
Vi söker drivna och utåtriktade personer som vill arbeta extra under hösten och vintern på våra kommande event! Eventen kommer att variera från stora till små, allt från sampling av produkter och promoting i butiker i Malmö till roadshows och turnéer runt om i Sverige och Norden. Som Eventpersonal på Gigstr kommer du att få möjligheten till att arbeta för kända varumärken som Netflix, Swedish Match, Triumf Glass, Findus och WOLT. Du är välkommen att söka oavsett om du kan arbeta vid enstaka eller flera tillfällen!

OM GIGSTR

Gigstr (https://www.gigstr.com/) grundades 2016 och är en flexibel bemanningstjänst. Vi kombinerar professionella rekryterare och projektledare med ny teknik för att hjälpa företag att hitta talanger och driva projekt. Genom att göra det superenkelt för företag att bemanna och rekrytera vill vi få fler företag att våga växa mer. Då skapas fler jobb och alla vinner - talangerna, företagen, vi och världen. Vi är i dagsläget en del av Norrsken House och har kontor på Birger Jarlsgatan 57 i Stockholm.

OM ROLLEN

Som Eventpersonal kommer vi att kontakta dig när vi har behov av drivna och utåtriktade personer som ska stötta upp på våra event. Eventen kommer att skilja sig åt och kan röra sig allt från sampling av produkter och promoting i butiker i Malmö till roadshows och turnéer runt om i Sverige och Norden. Vi arbetar med varumärken som Netflix, Swedish Match, Triumf Glass, Findus och WOLT och har dessutom ett partnerskap med Norrsken House där vi genomför digitala och fysiska event åt kunder.

VI TROR ATT DU

- Har god social förmåga, är självgående och initiativtagande
- Är uppmärksam, lyhörd och kan ta eget ansvar för att säkerställa att eventen blir utfört på bästa möjliga sätt
- Är stresstålig och flexibel
- Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift


DET ÄR MERITERANDE OM DU

- Har B-körkort

ÖVRIGT

- Start: Vid behov
- Arbetstider: Våra event är förlagda både under dag, kväll- och helgtid
- Omfattning: Deltid
- Placering: Malmö
- Övrigt: Vi erbjuder kollektivavtal med timlön

Ansök nu

Fullstack Developer to Younium

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 12
Younium is looking for a Fullstack Developer who want's to become a core member of their tech team and take on a broad set of responsibilities. This is an unique opportunity to make a difference and see the impact of your contribution and expertise on Younium's platform that help B2B companies take control of their subscription-based business. As they are a small and agile organization, their processes are often fast-paced. The work you do while sipping your morning coffee may be seen by hundreds of users when it's time for your afternoon break!

ABOUT YOUNIUM

Younium was founded in 2017 and is a subscription management hub for B2B companies to streamline subscription management, invoicing/billing, financial reporting, and data insights. Using Younium's product means less time on manual administration and an opportunity to never miss secure revenue. They are currently a team of 28 Youniumers working in Stockholm, Malmö, Amsterdam and remotely.

YOU ARE OFFERED

- Working in a fast-growing and dynamic organization where your work will have a large impact on the company - no two days will be the same!
- Plenty of opportunities and room to grow
- Sustainable working conditions and work-life balance through the ability for remote work and flexible working hours
- Great team spirit and an ongoing quest to have fun in everything they do at work and outside!


ABOUT THE ROLE

The tech team involves eight developers where five of them are currently working fullstack. You will work with technologies as C# .NET and Angular and further develop the platform. As Younium are looking to expand, you will also eventually be able to take on more responsibility and grow with the team.

JOB REQUIREMENTS

- 1-2 years of experience within fullstack development
- Good knowledge of C# .NET and are familiar with Angular
- Good communication skills in English


AS A PERSON YOU ARE

- A great team player
- Ambitious and forward-thinking
- Enthusiastic and enjoy learning new things


OTHER INFORMATION

- Location: Malmö
- Work extent: Full-time
- Assignment: Permanent employment
- Website: younium.com (https://www.younium.com/)


ABOUT GIGSTR

Find gigs, hire talent and run projects with Gigstr - the network of professionals who love brands, growth and innovation.

Ansök nu

Extrajobb som Eventpersonal

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Aug 31
Vi söker drivna och utåtriktade personer som vill arbeta extra under hösten och vintern på våra kommande event! Eventen kommer att variera från stora till små, allt från sampling av produkter och promoting i butiker i Malmö till roadshows och turnéer runt om i Sverige och Norden. Som Eventpersonal på Gigstr kommer du att få möjligheten till att arbeta för kända varumärken som Netflix, Swedish Match, Triumf Glass, Findus och WOLT. Du är välkommen att söka oavsett om du kan arbeta vid enstaka eller flera tillfällen!
OM GIGSTR
Gigstr grundades 2016 och är en flexibel bemanningstjänst. Vi kombinerar professionella rekryterare och projektledare med ny teknik för att hjälpa företag att hitta talanger och driva projekt. Genom att göra det superenkelt för företag att bemanna och rekrytera vill vi få fler företag att våga växa mer. Då skapas fler jobb och alla vinner - talangerna, företagen, vi och världen. Vi är i dagsläget en del av Norrsken House och har kontor på Birger Jarlsgatan 57 i Stockholm.
OM ROLLEN
Som Eventpersonal kommer vi att kontakta dig när vi har behov av drivna och utåtriktade personer som ska stötta upp på våra event. Eventen kommer att skilja sig åt och kan röra sig allt från sampling av produkter och promoting i butiker i Malmö till roadshows och turnéer runt om i Sverige och Norden. Vi arbetar med varumärken som Netflix, Swedish Match, Triumf Glass, Findus och WOLT och har dessutom ett partnerskap med Norrsken House där vi genomför digitala och fysiska event åt kunder.
VI TROR ATT DU
Har god social förmåga, är självgående och initiativtagande
Är uppmärksam, lyhörd och kan ta eget ansvar för att säkerställa att eventen blir utfört på bästa möjliga sätt
Är stresstålig och flexibel
Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

DET ÄR MERITERANDE OM DU
Har B-körkort

ÖVRIGT
Start: Vid behov
Arbetstider: Våra event är förlagda både under dag, kväll- och helgtid
Omfattning: Deltid
Placering: Malmö
Övrigt: Vi erbjuder kollektivavtal med timlön

Ansök nu

Frontend Developer (Angular) to Younium

Frontend-utvecklare
Läs mer Jun 18
Younium is looking for a Frontend Developer who want's to become a core member of their tech team and take on a broad set of responsibilities. This is an unique opportunity to make a difference and see the impact of your contribution and expertise on Younium's platform that help B2B companies take control of their subscription-based business. As they are a small and agile organization, their processes are often fast-paced. The work you do while sipping your morning coffee may be seen by hundreds of users when it's time for your afternoon break!
ABOUT YOUNIUM
Younium was founded in 2017 and is a subscription management hub for B2B companies to streamline subscription management, invoicing/billing, financial reporting, and data insights. Using Younium's product means less time on manual administration and an opportunity to never miss secure revenue. They are currently a team of 28 Youniumers working in Stockholm, Malmö, Amsterdam and remotely.
YOU ARE OFFERED
Working in a fast-growing and dynamic organization where your work will have a large impact on the company - no two days will be the same!
Plenty of opportunities and room to grow
Sustainable working conditions and work-life balance through the ability for remote work and flexible working hours
Great team spirit and an ongoing quest to have fun in everything they do at work and outside!

ABOUT THE ROLE
The tech team involves five fulltstack developers and although they have been involved with frontend before, you will be their first dedicated Frontend Developer in this role and further develop the platform using Angular. You will get the opportunity to help shape your own role and will be an important part of their future work! As Younium are looking to expand, you will also eventually be able to take on more responsibility and manage the front-end activities.
JOB REQUIREMENTS
1-2 years of experience within frontend development
Good knowledge of Angular
Good communication skills in English

AS A PERSON YOU ARE
A great team player
Ambitious and forward-thinking
Enthusiastic and enjoy learning new things

OTHER INFORMATION
Location: Malmö
Work extent: Full-time
Assignment: Permanent employment
Website: younium.com

ABOUT GIGSTR
Find gigs, hire talent and run projects with Gigstr - the network of professionals who love brands, growth and innovation.

Ansök nu

Fullstack Developer (C# .NET) to Younium

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 18
Younium is looking for a Fullstack Developer who want's to become a core member of their tech team and take on a broad set of responsibilities. This is an unique opportunity to make a difference and see the impact of your contribution and expertise on Younium's platform that help B2B companies take control of their subscription-based business. As they are a small and agile organization, their processes are often fast-paced. The work you do while sipping your morning coffee may be seen by hundreds of users when it's time for your afternoon break!
ABOUT YOUNIUM
Younium was founded in 2017 and is a subscription management hub for B2B companies to streamline subscription management, invoicing/billing, financial reporting, and data insights. Using Younium's product means less time on manual administration and an opportunity to never miss secure revenue. They are currently a team of 28 Youniumers working in Stockholm, Malmö, Amsterdam and remotely.
YOU ARE OFFERED
Working in a fast-growing and dynamic organization where your work will have a large impact on the company - no two days will be the same!
Plenty of opportunities and room to grow
Sustainable working conditions and work-life balance through the ability for remote work and flexible working hours
Great team spirit and an ongoing quest to have fun in everything they do at work and outside!

ABOUT THE ROLE
The tech team involves eight developers where five of them are currently working fullstack. You will work with technologies as C# .NET and Angular and further develop the platform. As Younium are looking to expand, you will also eventually be able to take on more responsibility and grow with the team.
JOB REQUIREMENTS
1-2 years of experience within fullstack development
Good knowledge of C# .NET and are familiar with Angular
Good communication skills in English

AS A PERSON YOU ARE
A great team player
Ambitious and forward-thinking
Enthusiastic and enjoy learning new things

OTHER INFORMATION
Location: Malmö
Work extent: Full-time
Assignment: Permanent employment
Website: younium.com

ABOUT GIGSTR
Find gigs, hire talent and run projects with Gigstr - the network of professionals who love brands, growth and innovation.

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 1
Vi söker en självgående ekonomiassistent, till vår kund i Malmö, som kan vara med och stödja verksamheten och bidra till bolagets verksamhet.
Rollen som ekonomiassistent är en bred roll och innefattar både kund- och leverantöreskontra. Rollen innebär daglig kontakt med både kollegor från andra avdelningar samt leverantörer.
Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Kundfakturor och leverantörsfakturor
Löpande bokföring
Avstämningar med kollegor och leverantörer
Underhåll av kund- och leverantörsregister
Övrigt förekommande uppgifter inom redovisning

Din profil
Har en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi
Har minst ett års erfarenhet inom redovisning och bokföring
Har goda kunskaper inom Office-paketet
Är van att arbeta i affärssystem som t.ex Navision
Flytande i svenska och engelska
Behärskar de nordiska språken (meriterande om du kan tala finska)

Övrigt
Start: Omgående
Placering: Malmö
Omfattning: Heltid till 2021-03-31
Intervjuer: Sker löpande via Gigstr

Skicka in din ansökan till apply@gigstr.com.
Om Gigstr
Vi på Gigstr matchar företag med jobbsökare, frilansare och team. Med hjälp av Gigstr-appens smarta matchningsteknik, flexibla upplägg och kunniga rekryterare som kan young professionals har vi snabbt blivit en av marknadens mest uppmärksammade gigmatchningstjänster.

Ansök nu

Demopersonal inför jul

Butiksdemonstratör
Läs mer Nov 2
Ett av världens största ljud- och högtalarföretag lanserar en ny, exklusiv produkt och söker just nu efter ett gäng grymma personer som vill vara med och lansera produkten på den svenska marknaden genom att dema produkten i butik under v. 47 - v. 52.

Som Demopersonal kommer du att dema ljud- och högtalarprodukter med mål att öka försäljningen samtidigt som att du agerar ambassadör för varumärket. För att du ska kunna leverera en grym kundupplevelse kommer du få vara med på en utbildning i Stockholm den 15 november där du kommer lära dig mer om produkten och hur du bäst säljer in den. Uppdragsgivaren står för transport till/från Stockholm.

Plats: Malmö med omnejd. Körkort krävs!

För att trivas och göra ett bra jobb ser vi framför oss att du:
– Har tidigare demo-, eller säljerfarenhet
– Älskar att möta nya människor
– Är naturligt positiv och driven
– Har en grundförståelse för tech och musik
– Har körkort

Är du utåtriktad, glad och älskar att träffa nya människor? Har du möjlighet att jobba järnet inför jul? Då har vi det perfekta gigget för dig!

Ansök nu

Flexibelt extrajobb inom butik & field marketing

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Maj 29
Vi på Gigstr söker just nu dig som är student på högskola eller universitet som vill vara del av vårt community av drivna studenter. Just nu söker vi dig som vill arbeta extra inom butik och field marketing vid sidan av studierna. Gigstr har verksamhet i Stockholm, Malmö, Köpenhamn, Oslo, London och Manchester. Som gigstr är du anställd via oss, och du arbetar som konsult ute hos våra kunder. Ansök till vårt community redan idag genom att ladda ner appen på App store eller Google Play.

Gigstr-appen kan laddas ner direkt här: http://bit.ly/Gigstr

Vad erbjuder vi dig?
- Lön från 134 sek / h
- Ett enkelt och smidigt sätt att förbättra ditt CV och tjäna extra pengar
- Som gigstr blir du del av vårt globala Gigstr-community där man får ta del av spännande event, karriärsinspiration och workshops
- Ett gig kan variera i längd, svårighet och frekvens, från kortare eventjobb på några timmar till längre gig och projektanställningar över några månader
- Som gigstr kan du även söka extraarbete inom andra områden såsom: administration, event, marknadsföring och kundservice

Övrig info:
- Omfattning: 10-30 timmar/vecka. Du bestämmer själv när, var och hur du vill gigga
- Start: omgående
- Placering: Stockholm eller Malmö

Hur blir du en gigstr? Enkelt!
- Ladda ner vår app.
- Kom på intervju
- Ta jobb som passar med ditt schema

Pirrar det i magen? Känns detta som dig? Sök till oss redan idag!

Besök oss och läs mer på www.gigstr.com och ladda ner Gigstr redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på support@gigstr.com.

Vi söker dig som
- Är student inom marknadsföring, kommunikation, ekonomi, teknik eller liknande
- Vill arbeta extra inom marknadsföring/sociala medier
- Har ett stort driv, engagemang och professionalism; grundstenarna för att vara en del av vårt Gigstr-community
- Är bra på att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter då varje gig innebär nya utmaningar och uppgifter
- Är stark på att bygga relationer och nätverka då du för varje gig kommer träffa nya uppdragsgivare

Ta deltidsjobb och extrajobb med jobbappen för ambitiösa studenter och young professionals.

VARFÖR GIGGA MED GIGSTR
- Schysst lön & semestersättning.
- Skräddarsy jobb, skola & intressen.
- Utöka ditt CV & professionella nätverk.
- Jobba åt några av Sveriges coolaste företag.

www.gigstr.com

Ansök nu

Flexibelt extrajobb inom admin & ekonomi

Ekonomikontorist
Läs mer Maj 28
Vi på Gigstr söker just nu dig som är student på högskola eller universitet som vill vara del av vårt community av drivna studenter. Just nu söker vi dig som vill arbeta extra som ekonomiassistent eller administratör vid sidan av studierna. Gigstr har verksamhet i Stockholm, Malmö, Köpenhamn, Oslo, London och Manchester. Som gigstr är du anställd via oss, och du arbetar som konsult ute hos våra kunder. Ansök till vårt community redan idag genom att ladda ner appen på App store eller Google Play.

Gigstr-appen kan laddas ner direkt här: http://bit.ly/Gigstr

Vad erbjuder vi dig?
- Lön från 134 sek / h
- Ett enkelt och smidigt sätt att förbättra ditt CV och tjäna extra pengar
- Som gigstr blir du del av vårt globala Gigstr-community där man får ta del av spännande event, karriärsinspiration och workshops
- Ett gig kan variera i längd, svårighet och frekvens, från kortare eventjobb på några timmar till längre gig och projektanställningar över några månader
- Som gigstr kan du även söka extraarbete inom andra områden såsom: marknadsföring, event, butik och kundservice

Övrig info:
- Omfattning: 10-30 timmar/vecka. Du bestämmer själv när, var och hur du vill gigga
- Start: omgående
- Placering: Stockholm eller Malmö

Hur blir du en gigstr? Enkelt!
- Ladda ner vår app.
- Kom på intervju
- Ta jobb som passar med ditt schema

Pirrar det i magen? Känns detta som dig? Sök till oss redan idag!

Besök oss och läs mer på vår hemsida och ladda ner Gigstr redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på support(at)gigstr.com.


Vi söker dig som
- Är student inom marknadsföring, kommunikation, ekonomi, teknik eller liknande
- Vill arbeta extra inom marknadsföring/sociala medier
- Har ett stort driv, engagemang och professionalism; grundstenarna för att vara en del av vårt Gigstr-community
- Är bra på att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter då varje gig innebär nya utmaningar och uppgifter
- Är stark på att bygga relationer och nätverka då du för varje gig kommer träffa nya uppdragsgivare

Ta deltidsjobb och extrajobb med jobbappen för ambitiösa studenter och young professionals.

VARFÖR GIGGA MED GIGSTR
- Schysst lön & semestersättning.
- Skräddarsy jobb, skola & intressen.
- Utöka ditt CV & professionella nätverk.
- Jobba åt några av Sveriges coolaste företag.

www.gigstr.com

Ansök nu

Flexibelt extrajobb inom marknadsföring & sociala medier

Marknadsassistent
Läs mer Maj 28
Vi på Gigstr söker just nu dig som är student på högskola eller universitet som vill vara del av vårt community av drivna studenter. Just nu söker vi dig som vill arbeta extra som marknadsföring och sociala medier vid sidan av studierna. Gigstr har verksamhet i Stockholm, Malmö, Köpenhamn, Oslo, London och Manchester. Som gigstr är du anställd via oss, och du arbetar som konsult ute hos våra kunder. Ansök till vårt community redan idag genom att ladda ner appen på App store eller Google Play.

Gigstr-appen kan laddas ner direkt här: http://bit.ly/Gigstr

Vad erbjuder vi dig?
- Lön från 134 sek / h
- Ett enkelt och smidigt sätt att förbättra ditt CV och tjäna extra pengar
- Som gigstr blir du del av vårt globala Gigstr-community där man får ta del av spännande event, karriärsinspiration och workshops
- Ett gig kan variera i längd, svårighet och frekvens, från kortare eventjobb på några timmar till längre gig och projektanställningar över några månader
- Som gigstr kan du även söka extraarbete inom andra områden såsom: administration, event, butik och kundservice

Övrig info:
- Omfattning: 10-30 timmar/vecka. Du bestämmer själv när, var och hur du vill gigga
- Start: omgående
- Placering: Stockholm eller Malmö

Hur blir du en gigstr? Enkelt!
- Ladda ner vår app
- Kom på intervju
- Ta jobb som passar med ditt schema

Pirrar det i magen? Känns detta som dig? Sök till oss redan idag!

Besök oss och läs mer på www.gigstr.com och ladda ner Gigstr redan idag! Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på support@gigstr.com.

Vi söker dig som
- Är student inom marknadsföring, kommunikation, ekonomi, teknik eller liknande
- Vill arbeta extra inom marknadsföring/sociala medier
- Har ett stort driv, engagemang och professionalism; grundstenarna för att vara en del av vårt Gigstr-community
- Är bra på att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter då varje gig innebär nya utmaningar och uppgifter
- Är stark på att bygga relationer och nätverka då du för varje gig kommer träffa nya uppdragsgivare

Ta deltidsjobb och extrajobb med jobbappen för ambitiösa studenter och young professionals.

VARFÖR GIGGA MED GIGSTR
- Schysst lön & semestersättning.
- Skräddarsy jobb, skola & intressen.
- Utöka ditt CV & professionella nätverk.
- Jobba åt några av Sveriges coolaste företag.

www.gigstr.com

Ansök nu