Mero Rekrytering AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Mero Rekrytering AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Cloud Developer till Festina Sweden i Malmö

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 7
Vi söker just nu en Cloud Developer till Festina Sweden (https://www.festinasweden.se/workspaces/) och som vill bli en viktig del i att utveckla framtiden för anslutna bärbara enheter - detta tillsammans med ett dedikerat team på ett härligt och kreativt kontor i centrala Malmö!

Festina Sweden är teamet bakom det internationella premiumklockmärket Kronaby som snabbt har blivit marknadsledande för anslutna hybridklockor. Företaget är specialiserade på designade smarta och anslutna produkter, där den senaste tekniken används för att göra livet enklare - lite mindre distraherat. ????

På kontoret i Malmö designas och utvecklas anslutna produkter för Festina Group och nu är det dags att utöka teamet ytterligare för att kunna öka produktutbudet av anslutna produkter för flera klockmärken inom Festina Group.

I rollen som Cloud Developer blir du en del av ett mindre och tvärfunktionellt team där du är med och levererar toppmoderna system. Du kommer att utforma och arbeta med implementeringen av app-backend, business intelligence-backend och den omgivande infrastrukturen. Du arbetar även nära apputvecklingsteamet för att utveckla bästa möjliga systemdesign - samtidigt som du är med i att definiera framtiden för anslutna enheter inom Festina Group!

https://kronaby.com/)

Vem är du?
Vi söker dig som bryr dig om detaljerna och vet vad som krävs för att leverera de bästa systemen. Du vågar ta ansvar och kan vara både kreativ och analytisk i ditt tänkande. Ödmjukhet och samarbetsförmåga är något som värderas högt eftersom du arbetar tight tillsammans med dina kollegor. Du är helt enkelt en kommunikativ och driven person som aldrig slutar vara nyfiken - du vill ta din egen och Festina Groups utveckling till nästa nivå! ????

Kompetensmässigt har du tidigare erfarenhet av JavaScript, Node.js eller Python samt god förståelse för och har erfarenhet av att arbeta i molnmiljöer som AWS och Googles molnplattform. Du har arbetat med dataanalysverktyg och plattformar som BigQuery och Googles datastudio. Vi ser gärna att du har en bred teknisk kompetens och gillar att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom ditt område. En extra stjärna i kanten är ifall du även har med dig erfarenhet av frontendutveckling i bagaget!

Vad kan Festina Sweden erbjuda dig?
- Roliga och ambitiösa kollegor i en liten organisation vilket ger dig många möjligheter att forma din roll - sätta din egen prägel ????
- Ett härligt och levande kontor i centrala Malmö
- En platt organisation där alla är lika viktiga för företagets utveckling och framgång - alla kan bidra!
- Flexibelt arbete (2 dagar hemifrån och 3 dagar på kontoret)
- Quarterly socials - om du går med nu kan du fortfarande ta dig till julfesten! ????
I denna rekrytering samarbetar Festina Sweden med Mero Rekrytering AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Malmö. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Ansök nu

Junior Service Desk Agent

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 6
Mero söker nu för kunds räkning en Service Desk Agent till sitt kontor i Malmö. Här får du med IT-intresse chansen att utvecklas att ta steget in i branschen och samtidigt arbeta på ett globalt företag. Är du en positiv och flexibel person som gillar att hjälpa människor?

Ta chansen, sök tjänsten redan idag då urvalet kommer ske löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Service Desk Agent sitter du inhouse och hjälper företagets externa kunder och deras anställda med olika IT-ärenden.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Hantera ärenden via mail och telefon
- Registrera och administrera ärenden i ärendesystemet
- Administrera IT-miljöer, exempelvis användarkonton, behörigheter och utskriftköer
- Instruera användare i hur de ska arbeta med olika program
- Ge stöd och service mot användare gällande hård- och mjukvara
- Hantering av beställningar

Du får en introduktion in i arbetet för att du på bästa möjliga vis få en så bra och trygg start som möjligt.

Din profil


Vi söker dig som har en positiv inställning och gillar att hjälpa människor. Du är en serviceinriktad person som gillar att arbeta i team. Du har inga problem med att prata och kommunicera med människor från olika avdelningar, både på plats och via telefon. Du har ett intresse för IT och vill ta steget in i branschen för att utvecklas vidare då det finns många steg att ta inom företaget och bransch.

Krav

- IT-intresse
- Datorvana
- Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande

- Tidigare arbetserfarenhet inom IT-support eller liknande
- Tidigare erfarenhet av ärrendesystem, exempelvis ServiceNow, Sm9 eller Easit BPS
- Goda kunskaper om kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
Om företaget

Vår kund har som mål att vara kundens förstahandsval gällande affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden. Företaget finns i flertalet länder runt om i världen. Idag hjälper företaget flera stora och små kunder, både myndigheter och företag, med bland annat teknisk support för att förenkla kunden och deras anställdas vardag så mycket som möjligt.

Villkor

Omfatting: Heltid (måndag-fredag, dagtid)
Anställningsform: Konsultuppdrag kvartalsvis via Mero, anställning kvartalsvis med förlänging
Lön: Timlön
Start: Omgående

OBS! Vår kund arbetar mot myndighet och region, därför är det krav på att du har ett prickfritt belastningsregister. Vi ser gärna att du beställer detta i samband med att du söker tjänsten, följ länken (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/) för att göra detta. När du får hem brevet från Polisen, håll det oöppnat.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum!

Ansök nu

Junior Konstruktör till Randers Tegel

Byggnadskonstruktör
Läs mer Dec 2
Har du tidigare, via utbildning, erfarenhet av byggnadskonstruktion? Har du intresse för arkitektur och gestaltning, samt ett öga för detaljer? Ta chansen att bli expert inom området tegel och bli arkitektens stöttepelare i diskussionen om möjligheter!

Mero hjälper just nu Randers Tegel (https://www.randerstegl.se/) att förstärka sitt team i Malmö med en junior Konstruktör!

Här blir du en viktig del i ett mindre, tryggt och härligt team där du har stor chans att påverka. Du blir experten och rådgivaren och har nära samarbete med dina kollegor och kunder. Vi söker dig som är positiv och vill lära dig mer och vill komma till ett mindre och stabilt bolag! ????

Hur ser dagarna som Konstruktör?

Som konstruktör på Randers Tegel ligger ditt fokus på byggnadskonstruktion och exempel på arbetsuppgifter är:

- Säkerhetsställa tegelmurens säkerhet
- Dimensionera tegellösningar
- Ta fram kostnadseffektiva lösningar
- Dokumentera tegelmängder
- Framställa ritningar för sålda tegelprodukter


Konstruktör på Randers Tegel ger dig en bred roll och förutom konstruktionsdelen så kommer du att behöva hantera utmaningar som dyker upp på arbetsplatsen och även ge support till både kunder och kollegor vid teknikrelaterade frågor. Du blir experten inom ditt område och har nära samarbete med kunden och arkitekten kring möjligheter.

Vem är du?

Du föredrar struktur och är noggrann i ditt arbete. Du trivs i en roll där du själv får ta initiativ och behöver ha en god prioriteringsförmåga. Du ser lösningar istället för problem och vill alltid utmana ditt team att göra sitt bästa. Vi söker dig som har viljan och drivet - du vill påbörja din karriär som konstruktör och bli grym på det du gör!

Vad behöver du ha med dig?

- Byggteknisk högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande
- Kunskaper i AutoCad
- Goda kunskaper i Excel och Officepaketet
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort


Ett extra plus i kanten:

- Tidigare arbetat med tegel som byggnadsmaterial

Vilka är Randers Tegel?

Randers Tegel tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Företagets tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och deras Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Randers Tegel erbjuder sina kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk.

Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Randers Tegel.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Erfaren Konstruktör till Randers Tegel

Byggnadskonstruktör
Läs mer Dec 2
Har du tidigare erfarenhet av byggnadskonstruktion? Har du intresse för arkitektur och gestaltning, samt ett öga för detaljer? Ta chansen att bli expert inom området tegel och bli arkitektens stöttepelare i diskussionen om möjligheter!

Mero hjälper just nu Randers Tegel (https://www.randerstegl.se/) att förstärka sitt team i Malmö med en erfaren Konstruktör!

Här blir du en viktig del i ett mindre, tryggt och härligt team där du har stor chans att påverka. Du blir experten och rådgivaren och har nära samarbete med dina kollegor och kunder. Vi söker dig som är positiv och vill lära dig mer och vill komma till ett mindre och stabilt bolag! ????

Hur ser dagarna som Konstruktör?

Som konstruktör på Randers Tegel ligger ditt fokus på byggnadskonstruktion och exempel på arbetsuppgifter är:

- Säkerhetsställa tegelmurens säkerhet
- Dimensionera tegellösningar
- Ta fram kostnadseffektiva lösningar
- Dokumentera tegelmängder
- Framställa ritningar för sålda tegelprodukter


Konstruktör på Randers Tegel ger dig en bred roll och förutom konstruktionsdelen så kommer du att behöva hantera utmaningar som dyker upp på arbetsplatsen och även ge support till både kunder och kollegor vid teknikrelaterade frågor. Du blir experten inom ditt område och har nära samarbete med kunden och arkitekten kring möjligheter.

Vem är du?

Du föredrar struktur och är noggrann i ditt arbete. Du trivs i en roll där du själv får ta initiativ och behöver ha en god prioriteringsförmåga. Du ser lösningar istället för problem och vill alltid utmana ditt team att göra sitt bästa.

Vad behöver du ha med dig?

- Arbetserfarenhet inom byggnadskonstruktion
- Goda kunskaper i AutoCad
- Goda kunskaper i Excel och Officepaketet
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort


Ett extra plus i kanten:

- Tidigare arbetat med tegel som byggnadsmaterial

Vilka är Randers Tegel?

Randers Tegel tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Företagets tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och deras Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Randers Tegel erbjuder sina kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk.

Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Randers Tegel.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Junior Android-utvecklare till Verisure Innovation

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Dec 7
Vi söker junior utvecklare med fokus på Android- och apputveckling till Verisure Innovation (https://www.verisure.com/innovation) i Malmö där du får chansen att vara en del av ett team som brinner för att göra världen till en tryggare och säkrare plats. Här erbjuds du en stor möjlighet till personlig utveckling i en agil och kreativ miljö.

Du kommer ingå i teamet MyMobile som ansvarar för utvecklingen av Verisures mobilapp (https://www.verisure.se/verisure-app) som dagligen används av hundratusentals kunder. Appen tillåter kunderna att själva hantera sitt larmsystem i en säker, enkel och stabil miljö - allt från att se status på sitt system i realtid till att kunna larma på/av, tända/släcka lampor och låsa/låsa upp dörrar.

Teamet ansvarar för hela kedjan från arkitektur/design, utveckling, test, monitorering och underhåll av sina tjänster. Teamet är uppdelat i både iOS och Android, detta innebär att det blir en del parallellutveckling då det finns mycket gemensam funktionalitet, men du kommer främst fokusera på Android och programmering i Kotlin och Java. I rollen som junior Android-utvecklare får du chansen att växa in i bolaget och lära dig Verisures applikation från grunden, detta med hjälp och stöd av din mentor och övriga i teamet.

Mer information om tjänsten ges under intervjutillfälle.

https://www.verisure.se/verisure-app)Vem söker vi?
Vi söker dig som är hungrig på nya utmaningar och som vill arbeta utifrån Scrum med komplexa lösningar i ett kompetent team. Då inställning och driv är minst lika viktigt som teknisk kompetens söker vi dig som är nyfiken, positiv, öppen och inte rädd för att fråga. Du är en lagspelare som drivs av att lösa problem och gillar att komma med förbättringsförslag. Verisure kännetecknas av en öppen och ödmjuk miljö och detta vill vi att du ska fortsätta bidra med.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning i ryggen och har kunskap inom androidutveckling. Vi ser gärna att du tar med dig programmeringskunskaper inom Kotlin och/eller Java samt även versionshantering som Git.

Meriterande om du har kunskap kring:

- Webbtekniker: React, JavaScript, HTML, CSS
- Kotlin Coroutines & Flows
- NodeJS & npm
- Jira, Confluence och Bitbucket
- GraphQL
- IT-säkerhet
- Nätverksprogrammering
- Scrum/Kanban
Om företaget


Verisure startade 1988 och finns idag i 16 länder, med huvudkontor i Genéve. Totalt har bolaget över 20.000 medarbetare och mer än 4 miljoner kunder. Med sin framtidssäkrade plattform kan de erbjuda sina kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Verisure bygger upp sin organisation genom att investera i sina anställda och erbjuder en stor möjlighet till personlig utveckling som kännetecknas av ödmjukhet och kunskapsdelning.

Villkor


Ort: Malmö

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: HeltidI den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss på Mero för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar. Urvalet sker löpande, glöm inte att skicka in din ansökan redan idag! ????

Ansök nu

Junior Android-utvecklare till Verisure Innovation

Applikationsutvecklare/Apputvecklare
Läs mer Nov 25
Vi söker junior utvecklare med fokus på Android- och apputveckling till Verisure Innovation (https://www.verisure.com/innovation) i Malmö där du får chansen att vara en del av ett team som brinner för att göra världen till en tryggare och säkrare plats. Här erbjuds du en stor möjlighet till personlig utveckling i en agil och kreativ miljö.

Du kommer ingå i teamet MyMobile som ansvarar för utvecklingen av Verisures mobilapp (https://www.verisure.se/verisure-app) som dagligen används av hundratusentals kunder. Appen tillåter kunderna att själva hantera sitt larmsystem i en säker, enkel och stabil miljö - allt från att se status på sitt system i realtid till att kunna larma på/av, tända/släcka lampor och låsa/låsa upp dörrar.

Teamet ansvarar för hela kedjan från arkitektur/design, utveckling, test, monitorering och underhåll av sina tjänster. Teamet är uppdelat i både iOS och Android, detta innebär att det blir en del parallellutveckling då det finns mycket gemensam funktionalitet, men du kommer främst fokusera på Android och programmering i Kotlin och Java. I rollen som junior Android-utvecklare får du chansen att växa in i bolaget och lära dig Verisures applikation från grunden, detta med hjälp och stöd av din mentor och övriga i teamet.

Mer information om tjänsten ges under intervjutillfälle.

https://www.verisure.se/verisure-app)Vem söker vi?
Vi söker dig som är hungrig på nya utmaningar och som vill arbeta utifrån Scrum med komplexa lösningar i ett kompetent team. Då inställning och driv är minst lika viktigt som teknisk kompetens söker vi dig som är nyfiken, positiv, öppen och inte rädd för att fråga. Du är en lagspelare som drivs av att lösa problem och gillar att komma med förbättringsförslag. Verisure kännetecknas av en öppen och ödmjuk miljö och detta vill vi att du ska fortsätta bidra med.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning i ryggen och har kunskap inom androidutveckling. Vi ser gärna att du tar med dig programmeringskunskaper inom Kotlin och/eller Java samt även versionshantering som Git.

Meriterande om du har kunskap kring:

- Webbtekniker: React, JavaScript, HTML, CSS
- Kotlin Coroutines & Flows
- NodeJS & npm
- Jira, Confluence och Bitbucket
- GraphQL
- IT-säkerhet
- Nätverksprogrammering
- Scrum/Kanban
Om företaget


Verisure startade 1988 och finns idag i 16 länder, med huvudkontor i Genéve. Totalt har bolaget över 20.000 medarbetare och mer än 4 miljoner kunder. Med sin framtidssäkrade plattform kan de erbjuda sina kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Verisure bygger upp sin organisation genom att investera i sina anställda och erbjuder en stor möjlighet till personlig utveckling som kännetecknas av ödmjukhet och kunskapsdelning.

Villkor


Ort: Malmö

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: HeltidI den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss på Mero för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar. Urvalet sker löpande, glöm inte att skicka in din ansökan redan idag! ????

Ansök nu

Inbound Marketing Manager to Upptec

Marknadsförare
Läs mer Nov 24
Are you a shining star in marketing and passionate about lead generation? Do you want a company where you can build your own strategies and processes for inbound marketing? If you get curious - read on!

Upptec (https://upptec.com/) is a SaaS company that helps insurance companies to digitize and automate their processes to give the customer the best possible help - directly. Upptec is on an expansion journey, and we are expanding our marketing department as the next step in our upscaling journey. Therefore, we are now looking for a flexible marketer who will build the next generation of our inbound marketing.

The role as Inbound Marketing Manager is largely covered by marketing automation activities and ensuring qualitative lead generation. Your responsibility will be to build strategies that will help building and maintaining a strong and consistent brand through a wide range of marketing channels.Always expect the unexpected from Upptec. We don’t do ordinary, rather we love to surprise with solutions on problems people didn’t know existed yet. We are equally inspiring and enjoyable. With the confidence in what we have to offer, we can afford to go outside the box and be exciting."

More examples of what responsibilities you will have in your role as Inbound Marketing Manager:

Produce content and assets with the goal of driving traffic and creating leads.

Create and establish lead generation processes.

Work close to sales and act as a link between the marketing & the sales funnel.

Create and implement advertising and campaign management.

Build the roadmap for marketing automation.

You will develop strategies and work from ideation, creation, and implementation to drive qualified traffic to Upptecs front door!

Who are we looking for?


We are looking for you who is driven and want to take responsibility for your area and at the same time unpretentious and have a good ability to collaborate closely with other functions within the company. You can keep a high pace and still have attention to details. To succeed well in the role, we are happy to see that you have practical experience of lead generation and have worked at a SaaS company before, preferably in B2B towards large enterprises. You are awesome at turning ideas into effective lead projects and secure leads and prospects that can be used by the sales team.

Skills we would like you to bring with you:

- Experience of working with Hubspot CRM.
- Experience of working with campaigns and ads; mainly Google Ads, LinkedIn.
- Be able to handle different tools such as: Wordpress/CMS, Analytics and SEO / SEM.
- Experience of working in international companies is an advantage.
- English as a mother tongue is a big plus!
To us, nothing is impossible. We are not afraid to take on challenges and we dare to question old conceptions. Uncertain grounds is our homeland, and if things turns out to not go as expected, we see it as newfound learnings that will make our next project even better."

About Upptec


Upptec (https://upptec.com/about-upptec/) is one of the world's leading insurtech company. We offer digital solutions for contents claims that enable automated and instant journeys for insurers and their policyholders 24/7. With 4 business areas; inventory, valuation, settlement and analytics we offer the most sustainable digital customer experience. We have 3 office locations in Malmö, Stockholm and New York. We act as partners with our customers - our mission is to simplify claims automation.

We pave the way into the future, constantly on the lookout for improvement and innovative solutions to cater to our client’s needs. We thrive in developing new and pioneering digital experiences and sees any challenge as a great start to a new invention."

In this recruitment, Upptec collaborates with Mero Rekrytering AB. The position is a permanent full-time employment, based in Malmö. Access to the job is by agreement. Apply today, the selection is ongoing!

Ansök nu

Konstruktör till Randers Tegel

Byggnadskonstruktör
Läs mer Nov 16
Har du tidigare erfarenhet av byggnadskonstruktion och vill ta nästa kliv i din roll? Har du intresse för arkitektur och gestaltning, samt ett öga för detaljer? Ta chansen att bli expert inom området tegel och bli arkitektens stöttepelare i diskussionen om möjligheter!

Mero hjälper just nu Randers Tegel (https://www.randerstegl.se/) att förstärka sitt team i Malmö med en Konstruktör!

Här blir du en viktig del i ett mindre, tryggt och härligt team där du har stor chans att påverka. Du blir experten och rådgivaren och har nära samarbete med dina kollegor och kunder. Vi söker dig som är positiv och vill lära dig mer och vill komma till ett mindre och stabilt bolag! ????

Hur ser dagarna som Konstruktör?

Som konstruktör på Randers Tegel ligger ditt fokus på byggnadskonstruktion och exempel på arbetsuppgifter är:

- Säkerhetsställa tegelmurens säkerhet
- Dimensionera tegellösningar
- Ta fram kostnadseffektiva lösningar
- Dokumentera tegelmängder
- Framställa ritningar för sålda tegelprodukter


Konstruktör på Randers Tegel ger dig en bred roll och förutom konstruktionsdelen så kommer du att behöva hantera utmaningar som dyker upp på arbetsplatsen och även ge support till både kunder och kollegor vid teknikrelaterade frågor. Du blir experten inom ditt område och har nära samarbete med kunden och arkitekten kring möjligheter.

Vem är du?

Du föredrar struktur och är noggrann i ditt arbete. Du trivs i en roll där du själv får ta initiativ och behöver ha en god prioriteringsförmåga. Du ser lösningar istället för problem och vill alltid utmana ditt team att göra sitt bästa.

Vad behöver du ha med dig?

- Erfarenhet inom byggnadskonstruktion
- Goda kunskaper i AutoCad
- Goda kunskaper i Excel och Officepaketet
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort


Ett extra plus i kanten:

- Tidigare arbetat med tegel som byggnadsmaterial

Vilka är Randers Tegel?

Randers Tegel tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Företagets tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och deras Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Randers Tegel erbjuder sina kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk.

Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Randers Tegel.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Konstruktör till Randers Tegel

Byggnadskonstruktör
Läs mer Dec 1
Har du tidigare erfarenhet av byggnadskonstruktion, via utbildning eller arbete, och vill ta nästa kliv i din roll? Har du intresse för arkitektur och gestaltning, samt ett öga för detaljer? Ta chansen att bli expert inom området tegel och bli arkitektens stöttepelare i diskussionen om möjligheter!

Mero hjälper just nu Randers Tegel (https://www.randerstegl.se/) att förstärka sitt team i Malmö med en Konstruktör!

Här blir du en viktig del i ett mindre, tryggt och härligt team där du har stor chans att påverka. Du blir experten och rådgivaren och har nära samarbete med dina kollegor och kunder. Vi söker dig som är positiv och vill lära dig mer och vill komma till ett mindre och stabilt bolag! ????

Hur ser dagarna som Konstruktör?

Som konstruktör på Randers Tegel ligger ditt fokus på byggnadskonstruktion och exempel på arbetsuppgifter är:

- Säkerhetsställa tegelmurens säkerhet
- Dimensionera tegellösningar
- Ta fram kostnadseffektiva lösningar
- Dokumentera tegelmängder
- Framställa ritningar för sålda tegelprodukter


Konstruktör på Randers Tegel ger dig en bred roll och förutom konstruktionsdelen så kommer du att behöva hantera utmaningar som dyker upp på arbetsplatsen och även ge support till både kunder och kollegor vid teknikrelaterade frågor. Du blir experten inom ditt område och har nära samarbete med kunden och arkitekten kring möjligheter.

Vem är du?

Du föredrar struktur och är noggrann i ditt arbete. Du trivs i en roll där du själv får ta initiativ och behöver ha en god prioriteringsförmåga. Du ser lösningar istället för problem och vill alltid utmana ditt team att göra sitt bästa.

Vad behöver du ha med dig?

- Erfarenhet inom byggnadskonstruktion
- Goda kunskaper i AutoCad
- Goda kunskaper i Excel och Officepaketet
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort


Ett extra plus i kanten:

- Tidigare arbetat med tegel som byggnadsmaterial

Vilka är Randers Tegel?

Randers Tegel tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Företagets tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och deras Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Randers Tegel erbjuder sina kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk.

Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Randers Tegel.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Junior Service Desk Agent

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 27
Mero söker nu för kunds räkning en Service Desk Agent till sitt kontor i Malmö. Här får du med IT-intresse chansen att utvecklas att ta steget in i branschen och samtidigt arbeta på ett globalt företag. Är du en positiv och flexibel person som gillar att hjälpa människor?

Ta chansen, sök tjänsten redan idag då urvalet kommer ske löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Service Desk Agent sitter du inhouse och hjälper företagets externa kunder och deras anställda med olika IT-ärenden.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Hantera ärenden via mail och telefon
- Registrera och administrera ärenden i ärendesystemet
- Administrera IT-miljöer, exempelvis användarkonton, behörigheter och utskriftköer
- Instruera användare i hur de ska arbeta med olika program
- Ge stöd och service mot användare gällande hård- och mjukvara
- Hantering av beställningar

Du får en introduktion in i arbetet för att du på bästa möjliga vis få en så bra och trygg start som möjligt.

Din profil


Vi söker dig som har en positiv inställning och gillar att hjälpa människor. Du är en serviceinriktad person som gillar att arbeta i team. Du har inga problem med att prata och kommunicera med människor från olika avdelningar, både på plats och via telefon. Du har ett intresse för IT och vill ta steget in i branschen för att utvecklas vidare då det finns många steg att ta inom företaget och bransch.

Krav

- IT-intresse
- Datorvana
- Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande

- Tidigare arbetserfarenhet inom IT-support eller liknande
- Tidigare erfarenhet av ärrendesystem, exempelvis ServiceNow, Sm9 eller Easit BPS
- Goda kunskaper om kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
Om företaget

Vår kund har som mål att vara kundens förstahandsval gällande affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden. Företaget finns i flertalet länder runt om i världen. Idag hjälper företaget flera stora och små kunder, både myndigheter och företag, med bland annat teknisk support för att förenkla kunden och deras anställdas vardag så mycket som möjligt.

Villkor

Omfatting: Heltid (måndag-fredag, dagtid)
Anställningsform: Konsultuppdrag kvartalsvis via Mero, anställning kvartalsvis med förlänging
Lön: Timlön
Start: Omgående

OBS! Vår kund arbetar mot myndighet och region, därför är det krav på att du har ett prickfritt belastningsregister. Vi ser gärna att du beställer detta i samband med att du söker tjänsten, följ länken (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/) för att göra detta. När du får hem brevet från Polisen, håll det oöppnat.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum!

Ansök nu

Projektingenjör till RRC Rail AB

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 27
Till vår kund (https://rrcrail.se/) som är verksam inom ban- och järnvägsbranschen söker vi nu en engagerad person med rätt inställning som vill in i rollen som projektingenjör och vill vara med på deras fortsatta resa framåt.

Vi söker dig som är organiserad, strukturerad och är ute efter en bred och varierande roll!

Hur ser en dag som projektingenjör ut hos RRC Rail AB?

I rollen som projektingenjör kommer du att både utföra arbete och stödja organisationen i samband med kalkylering, anbudsinlämningar, planering, projektgenomförande, ekonomi och projektet uppföljning samt projektavslut.

Exempel på några av dessa uppgifter:

- Dokumenthantering
- Förfrågningar och inköp
- Ekonomiuppföljning
- Produktionuppföljning
- Sammankalla och protokollföra möten
- Kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet
- Hjälpa till med utveckling av verksamhetssystemet
- Slutdokumentation
Vem är du?

Utöver att du som person är både organiserad och strukturerad, är det viktigt att du har lätt för siffror och har ett ekonomiskt sinne. Att du har lätt för att samarbeta är A och O för att lyckas i denna roll, och ditt behov av ordning och reda är starkt och smittar av sig på din omgivning. Du har rätt inställning och vilja för att ta dig an bred roll i en spännande bransch!

Vad behöver du ha med dig:

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område, behöver nödvändigtvis inte vara inom bygg/järnväg utan har du läst ekonomi/projektledning eller liknande är det minst lika välkommet alt. arbetserfarenhet av liknande arbete
- Rätt inställning och driv
- God datorvana och god erfarenhet av att arbeta med Office-paketet
- Svenska i tal och skrift
- Körkort


Ett extra plus i kanten:

- Erfarenhet av järnvägs- och anläggningsentreprenader
- Kännedom om AMA, MER, AB och ABT
- Utbildning i järnvägsteknik
- Utbildning i AMA, MER och entreprenadjuridik


Om RRC Rail

Vår kund är ett företag som arbetar med ban- och järnvägsarbete. På kontoret i Malmö/Arlöv sitter dem 12 personer idag, som en del av en större koncern med sammanlagt ca 45 anställda. Bolaget befinner sig i en expansiv fas med stora mål att växa under kommande åren!

Om Mero

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framförallt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Bra att veta

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Arlöv
Arbetstider: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag för att inte missa din plats!

Ansök nu

Junior Service Desk Agent

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 3
Mero söker nu för kunds räkning en Service Desk Agent till sitt kontor i Malmö. Här får du med IT-intresse chansen att utvecklas att ta steget in i branschen och samtidigt arbeta på ett globalt företag. Är du en positiv och flexibel person som gillar att hjälpa människor?

Ta chansen, sök tjänsten redan idag då urvalet kommer ske löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Service Desk Agent sitter du inhouse och hjälper företagets externa kunder och deras anställda med olika IT-ärenden.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Hantera ärenden via mail och telefon
- Registrera och administrera ärenden i ärendesystemet
- Administrera IT-miljöer, exempelvis användarkonton, behörigheter och utskriftköer
- Instruera användare i hur de ska arbeta med olika program
- Ge stöd och service mot användare gällande hård- och mjukvara
- Hantering av beställningar

Du får en introduktion in i arbetet för att du på bästa möjliga vis få en så bra och trygg start som möjligt.

Din profil


Vi söker dig som har en positiv inställning och gillar att hjälpa människor. Du är en serviceinriktad person som gillar att arbeta i team. Du har inga problem med att prata och kommunicera med människor från olika avdelningar, både på plats och via telefon. Du har ett intresse för IT och vill ta steget in i branschen för att utvecklas vidare då det finns många steg att ta inom företaget och bransch.

Krav

- IT-intresse
- Datorvana
- Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande

- Tidigare arbetserfarenhet inom IT-support eller liknande
- Tidigare erfarenhet av ärrendesystem, exempelvis ServiceNow, Sm9 eller Easit BPS
- Goda kunskaper om kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
Om företaget

Vår kund har som mål att vara kundens förstahandsval gällande affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden. Företaget finns i flertalet länder runt om i världen. Idag hjälper företaget flera stora och små kunder, både myndigheter och företag, med bland annat teknisk support för att förenkla kunden och deras anställdas vardag så mycket som möjligt.

Villkor

Omfatting: Heltid (måndag-fredag, dagtid)
Anställningsform: Konsultuppdrag kvartalsvis via Mero, anställning kvartalsvis med förlänging
Lön: Timlön
Start: Omgående

OBS! Vår kund arbetar mot myndighet och region, därför är det krav på att du har ett prickfritt belastningsregister. Vi ser gärna att du beställer detta i samband med att du söker tjänsten, följ länken (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/) för att göra detta. När du får hem brevet från Polisen, håll det oöppnat.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum!

Ansök nu

Projektingenjör till RRC Rail AB

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 25
Till vår kund (https://rrcrail.se/) som är verksam inom ban- och järnvägsbranschen söker vi nu en engagerad person med rätt inställning som vill in i rollen som projektingenjör och vill vara med på deras fortsatta resa framåt.

Vi söker dig som är organiserad, strukturerad och är ute efter en bred och varierande roll!

Hur ser en dag som projektingenjör ut hos RRC Rail AB?

I rollen som projektingenjör kommer du att både utföra arbete och stödja organisationen i samband med kalkylering, anbudsinlämningar, planering, projektgenomförande, ekonomi och projektet uppföljning samt projektavslut.

Exempel på några av dessa uppgifter:

- Dokumenthantering
- Förfrågningar och inköp
- Ekonomiuppföljning
- Produktionuppföljning
- Sammankalla och protokollföra möten
- Kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet
- Hjälpa till med utveckling av verksamhetssystemet
- Slutdokumentation
Vem är du?

Utöver att du som person är både organiserad och strukturerad, är det viktigt att du har lätt för siffror och har ett ekonomiskt sinne. Att du har lätt för att samarbeta är A och O för att lyckas i denna roll, och ditt behov av ordning och reda är starkt och smittar av sig på din omgivning. Du har rätt inställning och vilja för att ta dig an bred roll i en spännande bransch!

Vad behöver du ha med dig:

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område, behöver nödvändigtvis inte vara inom bygg/järnväg utan har du läst ekonomi/projektledning eller liknande är det minst lika välkommet alt. arbetserfarenhet av liknande arbete
- Rätt inställning och driv
- God datorvana och god erfarenhet av att arbeta med Office-paketet
- Svenska i tal och skrift
- Körkort


Ett extra plus i kanten:

- Erfarenhet av järnvägs- och anläggningsentreprenader
- Kännedom om AMA, MER, AB och ABT
- Utbildning i järnvägsteknik
- Utbildning i AMA, MER och entreprenadjuridik


Om RRC Rail

Vår kund är ett företag som arbetar med ban- och järnvägsarbete. På kontoret i Malmö/Arlöv sitter dem 12 personer idag, som en del av en större koncern med sammanlagt ca 45 anställda. Bolaget befinner sig i en expansiv fas med stora mål att växa under kommande åren!

Om Mero

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framförallt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Bra att veta

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Arlöv
Arbetstider: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag för att inte missa din plats!

Ansök nu

Konstruktör till Randers Tegel

Byggnadskonstruktör
Läs mer Nov 8
Har du tidigare erfarenhet av byggnadskonstruktion och vill ta nästa kliv i din roll? Har du intresse för arkitektur och gestaltning, samt ett öga för detaljer? Ta chansen att bli expert inom området tegel och bli arkitektens stöttepelare i diskussionen om möjligheter!

Mero hjälper just nu Randers Tegel (https://www.randerstegl.se/) att förstärka sitt team i Malmö med en Konstruktör!

Här blir du en viktig del i ett mindre, tryggt och härligt team där du har stor chans att påverka. Du blir experten och rådgivaren och har nära samarbete med dina kollegor och kunder. Vi söker dig som är positiv och vill lära dig mer och vill komma till ett mindre och stabilt bolag! ????

Hur ser dagarna som Konstruktör?

Som konstruktör på Randers Tegel ligger ditt fokus på byggnadskonstruktion och exempel på arbetsuppgifter är:

- Säkerhetsställa tegelmurens säkerhet
- Dimensionera tegellösningar
- Ta fram kostnadseffektiva lösningar
- Dokumentera tegelmängder
- Framställa ritningar för sålda tegelprodukter


Det är som sagt en bred roll och förutom konstruktionsdelen så kommer du att behöva hantera utmaningar som dyker upp på arbetsplatsen och även ge support till både kunder och kollegor vid teknikrelaterade frågor. Du blir experten inom ditt område och har nära samarbete med kunden och arkitekten kring möjligheter.

Vem är du?

Du föredrar struktur och är noggrann i ditt arbete. Du trivs i en roll där du själv får ta initiativ och behöver ha en god prioriteringsförmåga. Du ser lösningar istället för problem och vill alltid utmana ditt team att göra sitt bästa.

Vad behöver du ha med dig?

- Erfarenhet inom byggnadskonstruktion
- Goda kunskaper i AutoCad
- Goda kunskaper i Excel och Officepaketet
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort


Ett extra plus i kanten:

- Tidigare arbetat med tegel som byggnadsmaterial

Vilka är Randers Tegel?

Randers Tegel tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Företagets tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och deras Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Randers Tegel erbjuder sina kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk.

Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Randers Tegel.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Konstruktör till Randers Tegel

Byggnadskonstruktör
Läs mer Okt 25
Har du tidigare erfarenhet av byggnadskonstruktion och vill ta nästa kliv i din roll?

Mero hjälper just nu Randers Tegel (https://www.randerstegl.se/) att förstärka sitt team i Malmö med en Konstruktör!

Hur ser dagarna som Konstruktör?

Som konstruktör på Randers Tegel ligger ditt fokus på byggnadskonstruktion och exempel på arbetsuppgifter är:

- Säkerhetsställa tegelmurens säkerhet
- Dimensionera tegellösningar
- Ta fram kostnadseffektiva lösningar
- Dokumentera tegelmängder
- Framställa ritningar för sålda tegelprodukter


Det är som sagt en bred roll och förutom konstruktionsdelen så kommer du att behöva hantera utmaningar som dyker upp på arbetsplatsen och även ge support till både kunder och kollegor vid teknikrelaterade frågor.

Vem är du?

Du föredrar struktur och är noggrann i ditt arbete. Du trivs i en roll där du själv får ta initiativ och behöver ha en god prioriteringsförmåga. Du ser lösningar istället för problem och vill alltid utmana ditt team att göra sitt bästa.

Vad behöver du ha med dig?

- Några års erfarenhet inom byggnadskonstruktion
- Goda kunskaper i AutoCad
- Goda kunskaper i Excel och Officepaketet
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort


Ett extra plus i kanten:

- Tidigare arbetat med tegel som byggnadsmaterial

Vilka är Randers Tegel?

Randers Tegel tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Företagets tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och deras Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Randers Tegel erbjuder sina kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk.

Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Randers Tegel.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Administratör/studentarbetare på deltid till spännande företag!

Inköpsassistent
Läs mer Okt 18
Vi söker en administratör på deltid hos vår kund i centrala Malmö som arbetar inom innovation och utveckling. Rollen innebär administrativa uppgifter som rör inköp för företagets R&D-avdelning och du kommer hjälpa till att lägga in requests för inköp och sedan lägga in godkännanden när varorna kommit så att fakturan kan betalas.

Du kan jobba remote/hemifrån och tiderna är relativt flexibla men då man ofta behöver kompletterande information så behöver man generellt jobba under normala arbetstider men man kan själv välja när under den tiden man väljer att jobba. Belastningen går lite upp och ner beroende på tid i månaden men ligger i snitt mellan 25%-50%. Det går även upp lite inför årsskifte och halvårsskifte då många nya requests läggs in.

Detta är en perfekt chans för dig som är student idag och vill ha extrajobb vid sidan av studierna. ????

Start är omgående och behovet är kontinuerligt framöver, inte endast tillfälligt.

I den här tjänsten kommer du arbeta som konsult genom oss på Mero. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar. Urvalet sker löpande, glöm inte att skicka in din ansökan redan idag! ????

Ansök nu

Cloud Developer till Festina Sweden i Malmö

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 15
Vi söker just nu en Cloud Developer till Festina Sweden (https://www.festinasweden.se/workspaces/) och som vill bli en viktig del i att utveckla framtiden för anslutna bärbara enheter - detta tillsammans med ett dedikerat team på ett härligt och kreativt kontor i centrala Malmö!

Festina Sweden är teamet bakom det internationella premiumklockmärket Kronaby som snabbt har blivit marknadsledande för anslutna hybridklockor. Företaget är specialiserade på designade smarta och anslutna produkter, där den senaste tekniken används för att göra livet enklare - lite mindre distraherat. ????

På kontoret i Malmö designas och utvecklas anslutna produkter för Festina Group och nu är det dags att utöka teamet ytterligare för att kunna öka produktutbudet av anslutna produkter för flera klockmärken inom Festina Group.

I rollen som Cloud Developer blir du en del av ett mindre och tvärfunktionellt team där du är med och levererar toppmoderna system. Du kommer att utforma och arbeta med implementeringen av app-backend, business intelligence-backend och den omgivande infrastrukturen. Du arbetar även nära apputvecklingsteamet för att utveckla bästa möjliga systemdesign - samtidigt som du är med i att definiera framtiden för anslutna enheter inom Festina Group!

https://kronaby.com/)

Vem är du?
Vi söker dig som bryr dig om detaljerna och vet vad som krävs för att leverera de bästa systemen. Du vågar ta ansvar och kan vara både kreativ och analytisk i ditt tänkande. Ödmjukhet och samarbetsförmåga är något som värderas högt eftersom du arbetar tight tillsammans med dina kollegor. Du är helt enkelt en kommunikativ och driven person som aldrig slutar vara nyfiken - du vill ta din egen och Festina Groups utveckling till nästa nivå! ????

Kompetensmässigt har du tidigare erfarenhet av JavaScript, Node.js eller Python samt god förståelse för och har erfarenhet av att arbeta i molnmiljöer som AWS och Googles molnplattform. Du har arbetat med dataanalysverktyg och plattformar som BigQuery och Googles datastudio. Vi ser gärna att du har en bred teknisk kompetens och gillar att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom ditt område. En extra stjärna i kanten är ifall du även har med dig erfarenhet av frontendutveckling i bagaget!

Vad kan Festina Sweden erbjuda dig?
- Roliga och ambitiösa kollegor i en liten organisation vilket ger dig många möjligheter att forma din roll - sätta din egen prägel ????
- Ett härligt och levande kontor i centrala Malmö
- En platt organisation där alla är lika viktiga för företagets utveckling och framgång - alla kan bidra!
- Flexibelt arbete (2 dagar hemifrån och 3 dagar på kontoret)
- Quarterly socials - om du går med nu kan du fortfarande ta dig till julfesten! ????
I denna rekrytering samarbetar Festina Sweden med Mero Rekrytering AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Malmö. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Ansök nu

Cloud Developer till Festina Sweden i Malmö

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 15
Vi söker just nu en Cloud Developer till Festina Sweden (https://www.festinasweden.se/workspaces/) och som vill bli en viktig del i att utveckla framtiden för anslutna bärbara enheter - detta tillsammans med ett dedikerat team på ett härligt och kreativt kontor i centrala Malmö!

Festina Sweden är teamet bakom det internationella premiumklockmärket Kronaby som snabbt har blivit marknadsledande för anslutna hybridklockor. Företaget är specialiserade på designade smarta och anslutna produkter, där den senaste tekniken används för att göra livet enklare - lite mindre distraherat. ????

På kontoret i Malmö designas och utvecklas anslutna produkter för Festina Group och nu är det dags att utöka teamet ytterligare för att kunna öka produktutbudet av anslutna produkter för flera klockmärken inom Festina Group.

I rollen som Cloud Developer blir du en del av ett mindre och tvärfunktionellt team där du är med och levererar toppmoderna system. Du kommer att utforma och arbeta med implementeringen av app-backend, business intelligence-backend och den omgivande infrastrukturen. Du arbetar även nära apputvecklingsteamet för att utveckla bästa möjliga systemdesign - samtidigt som du är med i att definiera framtiden för anslutna enheter inom Festina Group!

https://kronaby.com/)

Vem är du?
Vi söker dig som bryr dig om detaljerna och vet vad som krävs för att leverera de bästa systemen. Du vågar ta ansvar och kan vara både kreativ och analytisk i ditt tänkande. Ödmjukhet och samarbetsförmåga är något som värderas högt eftersom du arbetar tight tillsammans med dina kollegor. Du är helt enkelt en kommunikativ och driven person som aldrig slutar vara nyfiken - du vill ta din egen och Festina Groups utveckling till nästa nivå! ????

Kompetensmässigt har du tidigare erfarenhet av JavaScript, Node.js eller Python samt god förståelse för och har erfarenhet av att arbeta i molnmiljöer som AWS och Googles molnplattform. Du har arbetat med dataanalysverktyg och plattformar som BigQuery och Googles datastudio. Vi ser gärna att du har en bred teknisk kompetens och gillar att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom ditt område. En extra stjärna i kanten är ifall du även har med dig erfarenhet av frontendutveckling i bagaget!

Vad kan Festina Sweden erbjuda dig?
- Roliga och ambitiösa kollegor i en liten organisation vilket ger dig många möjligheter att forma din roll - sätta din egen prägel ????
- Ett härligt och levande kontor i centrala Malmö
- En platt organisation där alla är lika viktiga för företagets utveckling och framgång - alla kan bidra!
- Flexibelt arbete (2 dagar hemifrån och 3 dagar på kontoret)
- Quarterly socials - om du går med nu kan du fortfarande ta dig till julfesten! ????
I denna rekrytering samarbetar Festina Sweden med Mero Rekrytering AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Malmö. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Ansök nu

Embedded Software Engineer till Festina Sweden AB

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 15
Vi söker just nu en Embedded Software Engineer till Festina Sweden och som vill bli en viktig del i att utveckla framtiden för anslutna bärbara enheter - detta tillsammans med ett dedikerat team på ett härligt och kreativt kontor i centrala Malmö!

Festina Sweden är teamet bakom det internationella premiumklockmärket Kronaby som snabbt har blivit marknadsledande för anslutna hybridklockor. Företaget är specialiserade på designade smarta och anslutna produkter, där den senaste tekniken används för att göra livet enklare - lite mindre distraherat.

På kontoret i Malmö designas och utvecklas anslutna produkter för Festina Group och nu är det dags att utöka teamet ytterligare för att kunna öka produktutbudet av anslutna produkter för flera klockmärken inom Festina Group.

I rollen som Embedded Software Engineer arbetar du nära teamen inom UX, hårdvara och app för att tillsammans utveckla produkter med bästa möjliga användarupplevelse. Du kommer utveckla och optimera de appar som körs på klockorna för att hela tiden flytten gränserna för vad som är möjligt att göra med hårdvaran. Du kommer även vara en viktig del i researchen kring växande teknik och framtiden inom det.

Vem är du?
Vi söker dig som älskar en teknisk utmaning och bryr dig om detaljerna. Du vågar ta ansvar och kan vara både kreativ och analytisk i ditt tänkande. Ödmjukhet och samarbetsförmåga är något som värderas högt eftersom du arbetar tight tillsammans med dina kollegor. Du är helt enkelt en kommunikativ och driven person som aldrig slutar vara nyfiken - du vill ta din egen och Festina Groups utveckling till nästa nivå! ????

Vi ser att du har med dig:

- Examen i datavetenskap eller liknande relevant utbildning
- Erfarenhet av mjukvaruutveckling och inbyggda system
- Du har helst erfarenhet av FreeRTOS och UI-utveckling på resursbegränsade inbäddade enheter


Vi är imponerade om har du med dig:

- Arbetserfarenhet av Bluetooth-anslutna konsumentprodukter
- Arbetserfarenhet inom integration av skärmar och pekstöd i enheter med inbyggda system
- Erfarenhet från andra produktutvecklingsområden
- Tidigare erfarenhet av arbete i snabbt växande och produktfokuserad miljö


Vad kan Festina Sweden erbjuda dig?
- Roliga och ambitiösa kollegor i en liten organisation vilket ger dig många möjligheter att forma din roll - sätta din egen prägel
- Ett härligt och levande kontor i centrala Malmö
- En platt organisation där alla är lika viktiga för företagets utveckling och framgång - alla kan bidra!
- Flexibelt arbete (2 dagar hemifrån och 3 dagar på kontoret)
- Quarterly socials - om du går med nu kan du fortfarande ta dig till julfesten! ????


I denna rekrytering samarbetar Festina Sweden med Mero Rekrytering AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Malmö. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Ansök nu

Projektingenjör till RRC Rail AB

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 13
Till vår kund (https://rrcrail.se/) som är verksam inom ban- och järnvägsbranschen söker vi nu en engagerad person med rätt inställning som vill in i rollen som projektingenjör och vill vara med på deras fortsatta resa framåt.

Vi söker dig som är organiserad, strukturerad och är ute efter en bred och varierande roll!

Hur ser en dag som projektingenjör ut hos RRC Rail AB?

I rollen som projektingenjör kommer du att både utföra arbete och stödja organisationen i samband med kalkylering, anbudsinlämningar, planering, projektgenomförande, ekonomi och projektet uppföljning samt projektavslut.

Exempel på några av dessa uppgifter:

- Dokumenthantering
- Förfrågningar och inköp
- Ekonomiuppföljning
- Produktionuppföljning
- Sammankalla och protokollföra möten
- Kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet
- Hjälpa till med utveckling av verksamhetssystemet
- Slutdokumentation
Vem är du?

Utöver att du som person är både organiserad och strukturerad, är det viktigt att du har lätt för siffror och har ett ekonomiskt sinne. Att du har lätt för att samarbeta är A och O för att lyckas i denna roll, och ditt behov av ordning och reda är starkt och smittar av sig på din omgivning. Du har rätt inställning och vilja för att ta dig an bred roll i en spännande bransch!

Vad behöver du ha med dig:

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område, behöver nödvändigtvis inte vara inom bygg/järnväg utan har du läst ekonomi/projektledning eller liknande är det minst lika välkommet alt. arbetserfarenhet av liknande arbete
- Rätt inställning och driv
- God datorvana och god erfarenhet av att arbeta med Office-paketet
- Svenska i tal och skrift
- Körkort


Ett extra plus i kanten:

- Erfarenhet av järnvägs- och anläggningsentreprenader
- Kännedom om AMA, MER, AB och ABT
- Utbildning i järnvägsteknik
- Utbildning i AMA, MER och entreprenadjuridik


Om RRC Rail

Vår kund är ett företag som arbetar med ban- och järnvägsarbete. På kontoret i Malmö/Arlöv sitter dem 12 personer idag, som en del av en större koncern med sammanlagt ca 45 anställda. Bolaget befinner sig i en expansiv fas med stora mål att växa under kommande åren!

Om Mero

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framförallt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Bra att veta

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Arlöv
Arbetstider: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag för att inte missa din plats!

Ansök nu

Junior Fullstackutvecklare till Verisure Innovation

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 29
Vi söker utvecklare med fokus på fullstack till Verisure Innovation (https://www.verisure.se/) i Malmö där du får chansen att vara en del av ett team som brinner för att göra världen till en tryggare och säkrare plats. Här erbjuds du en stor möjlighet till personlig utveckling i en agil och kreativ miljö.

Du kommer ingå i avdelningen Consumer Applications som ansvarar för utvecklingen av Verisures webbportal och mobilapp som slutanvändaren/kunden använder sig av. Ditt specifika team jobbar främst med webbportalen Mina Sidor som är en modern och användarvänlig applikation som tillåter kunderna att själva hantera sitt larmsystem i en säker, enkel och stabil miljö. Det är därför mycket fokus på frontend och användarbarhet, men till viss del även på backend.

Teamet ansvarar för hela kedjan från arkitektur/design, utveckling, test, monitorering och underhåll av sina tjänster. Här får du som utvecklare möjlighet att växa i din roll och arbeta med komplexa lösningar med de senaste teknikerna.

Mer information om tjänsten ges under intervjutillfälle.

Din profil
Vi söker dig som är hungrig på nya utmaningar och som vill arbeta utifrån Scrum med komplexa lösningar i ett kompetent team. Då inställning och driv är minst lika viktigt som teknisk kompetens söker vi dig som är nyfiken, positiv, öppen och inte rädd för att fråga. Du är en lagspelare som drivs av att lösa problem och gillar att komma med förbättringsförslag. Verisure kännetecknas av en öppen och ödmjuk miljö och detta vill vi att du ska fortsätta bidra med.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning i ryggen och har kompetens inom fullstackutveckling med kunskap av JavaScript, React, HTML, CSS samt Java. Stark fördel är ifall du även har med dig erfarenhet och kompetens inom GraphQL.

Om företaget
Verisure startade 1988 och finns idag i 16 länder, med huvudkontor i Genéve. Totalt har bolaget över 20.000 medarbetare och mer än 4 miljoner kunder. Med sin framtidssäkrade plattform kan de erbjuda sina kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Verisure bygger upp sin organisation genom att investera i sina anställda och erbjuder en stor möjlighet till personlig utveckling som kännetecknas av ödmjukhet och kunskapsdelning.

Villkor
Ort: Malmö

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss på Mero för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar. Urvalet sker löpande, glöm inte att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Projektingenjör till RRC Rail AB

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 7
Till vår kund (https://rrcrail.se/) som är verksam inom ban- och järnvägsbranschen söker vi nu en engagerad och driven projektingenjör som vill vara med på deras fortsatta resa framåt.

Vi söker dig som är driven, organiserad, strukturerad och är ute efter en bred och varierande roll!

Hur ser en dag som projektingenjör ut hos RRC Rail AB?

I rollen som projektingenjör kommer du att både utföra arbete och stödja organisationen i samband med kalkylering, anbudsinlämningar, planering, projektgenomförande, ekonomi och projektet uppföljning samt projektavslut.

Exempel på några av dessa uppgifter:

- Dokumenthantering
- Förfrågningar och inköp
- Ekonomiuppföljning
- Produktionuppföljning
- Sammankalla och protokollföra möten
- Kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet
- Hjälpa till med utveckling av verksamhetssystemet
- Slutdokumentation
Vem är du?

Utöver att du som person är både organiserad och strukturerad, är det viktigt att du har lätt för siffror och har ett ekonomiskt sinne. Att du har lätt för att samarbeta är A och O för att lyckas i denna roll, och ditt behov av ordning och reda är starkt och smittar av sig på din omgivning. Du har rätt inställning och vilja för att ta dig an bred roll i en spännande bransch!

Vad behöver du ha med dig:

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område, behöver nödvändigtvis inte vara inom bygg/järnväg utan har du läst ekonomi/projektledning eller liknande är det minst lika välkommet alt. arbetserfarenhet av liknande arbete
- God datorvana och god erfarenhet av att arbeta med Office-paketet
- Svenska i tal och skrift
- Körkort


Ett extra plus i kanten:

- Erfarenhet av järnvägs- och anläggningsentreprenader
- Kännedom om AMA, MER, AB och ABT
- Utbildning i järnvägsteknik
- Utbildning i AMA, MER och entreprenadjuridik


Om RRC Rail

Vår kund är ett företag som arbetar med ban- och järnvägsarbete. På kontoret i Malmö/Arlöv sitter dem 12 personer idag, som en del av en större koncern med sammanlagt ca 45 anställda. Bolaget befinner sig i en expansiv fas med stora mål att växa under kommande åren!

Om Mero

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framförallt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Bra att veta

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Arlöv
Arbetstider: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag för att inte missa din plats!

Ansök nu

Projektingenjör till RRC Rail AB

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Sep 29
Till vår kund (https://rrcrail.se/) som är verksam inom ban- och järnvägsbranschen söker vi nu en engagerad och driven projektingenjör som vill vara med på deras fortsatta resa framåt.

Vi söker dig som är driven, organiserad, strukturerad och är ute efter en bred och varierande roll!

Hur ser en dag som projektingenjör ut hos RRC Rail AB?

I rollen som projektingenjör kommer du att både utföra arbete och stödja organisationen i samband med kalkylering, anbudsinlämningar, planering, projektgenomförande, ekonomi och projektet uppföljning samt projektavslut.

Exempel på några av dessa uppgifter:

- Dokumenthantering
- Förfrågningar och inköp
- Ekonomiuppföljning
- Produktionuppföljning
- Sammankalla och protokollföra möten
- Kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet
- Hjälpa till med utveckling av verksamhetssystemet
- Slutdokumentation
Vem är du?

Utöver att du som person är både organiserad och strukturerad, är det viktigt att du har lätt för siffror och har ett ekonomiskt sinne. Att du har lätt för att samarbeta är A och O för att lyckas i denna roll, och ditt behov av ordning och reda är starkt och smittar av sig på din omgivning. Du har rätt inställning och vilja för att ta dig an bred roll i en spännande bransch!

Vad behöver du ha med dig:

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område, behöver nödvändigtvis inte vara inom bygg/järnväg utan har du läst ekonomi/projektledning eller liknande är det minst lika välkommet.
- God datorvana och god erfarenhet av att arbeta med Office-paketet
- Svenska i tal och skrift
- Körkort


Ett extra plus i kanten:

- Erfarenhet av järnvägs- och anläggningsentreprenader
- Kännedom om AMA, MER, AB och ABT
- Utbildning i järnvägsteknik
- Utbildning i AMA, MER och entreprenadjuridik


Om RRC Rail

Vår kund är ett företag som arbetar med ban- och järnvägsarbete. På kontoret i Malmö/Arlöv sitter dem 12 personer idag, som en del av en större koncern med sammanlagt ca 45 anställda. Bolaget befinner sig i en expansiv fas med stora mål att växa under kommande åren!

Om Mero

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framförallt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Bra att veta

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Arlöv
Arbetstider: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag för att inte missa din plats!

Ansök nu

Junior produktadministratör till Foxway

Administrativ assistent
Läs mer Aug 31
Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet?
Då är Foxway en perfekt match.
Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål.

Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder. Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att Foxway vuxit kraftigt de senaste åren.

Är du deras nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans?

Hur ser dina dagar ut som produktadministratör på Foxway?

Mero hjälper just nu Foxway att hitta en Produktadministratör. I rollen kommer du primärt att fokusera på produkt och data administration samt E-Commerce där du aktivt jobbar i olika system med att underhålla/uppdatera produktinformation/produkt data mot kundernas beställningsportaler för att upprätthålla samt säkerställa kvalitet i det som presenteras för kunderna. Produkterna du kommer att arbeta med avser allt som ingår i den digitala arbetsplatsen så som mobiltelefoner, skrivare, datorer etc.

Rollen handlar även om att snabbt försöka hitta lösningar på frågor eller problem som kan uppstå som rör kundens produktinformation. Här får du arbeta i en snabb och händelserik miljö med flera pågående projekt åt gången men där samarbetet är viktigt för att på bästa möjliga sätt nå lösningen, utan att behöva tumma på kundnöjdheten.

Vem är du?

Vi söker dig med drivet och inställningen, som trivs när det händer mycket och när det exempelvis uppstår situationer & problem som du måste lösa på ett effektivt sätt men fortfarande ha kundnöjdheten i fokus. Du behöver vara väldigt kommunikativ men samtidigt ha en analyserande förmåga och uppmärksamma detaljer i projekten.

Krav

- Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
- Bred kännedom om olika typer av IT-produkter
- God muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

- Erfarenhet av liknande arbete
- Erfarenhet av arbete i affärssystemet Jeeves eller Service Now

Om Foxway

Foxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.

För Foxway är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla!

Är det dig vi söker?

I denna rekryteringsprocess tar Foxway hjälp av Mero så hör av dig för att presentera dig eller om du har frågor om rollen. Urvalet sker löpande så se till att connecta så snabbt som möjligt för att inte missa din chans!

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående


För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Foxway.

Ansök nu

Junior First Line Support till Foxway

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 23
https://www.foxway.com/)
Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet?
Då är Foxway en perfekt match.

Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål. Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder. Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att Foxway vuxit kraftigt de senaste åren.

Foxway fortsätter att växa och behöver nu förstärka sitt helpdesk-team i Malmö. Här får du chansen att arbeta med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du blir en del av ett härligt team.

Hur ser en arbetsdag som Service Desk Agent ut?

I rollen arbetar du som Service Desk Agent och hjälper Foxways kunder runt om i Sverige med deras hantering av IT. Ditt arbete sker självständigt och du arbetar mot deadlines men du har alltid dina kollegor nära till hands om problem uppstår.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Besvara inkommande samtal och mejl från kunder och partners
- Analysera, filtrera och dispatcha inkommande ärenden
- Enklare felsökning av nätverk, skrivarköer, skrivare, Klient, Office365, multimedia och telefonitjänster
- Administrera ärenden i ärendehanteringssystem
- Enklare administration och beställningsflöden
- Koordinering och uppföljning av ärenden med underleverantör
- Upprätthålla SLA gentemot kunder och partners
- Identifiering och rapportering av felaktiga ärenderegistreringVem är du?

Vi söker dig som gillar service och vill ge dina kunder bästa möjliga hjälp. Du är social och kommunikativ - du kan ge kunden ett bra och trevligt bemötande på både telefon och mejl.

Då det ibland kan bli många inkommande ärenden under en kort tid ser vi gärna att du gillar effektivitet men samtidigt kan hålla en hög grad av noggrannhet. Slutligen tror vi att du som söker tycker om att arbeta, ser lösningar i stället för problem och vill ha en tjänst som du får utvecklas vidare i.

Krav:

- Tekniskt intresse
- Erfarenhet av Office 365
- Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande:

- Tidigare erfarenhet via praktik eller arbete med liknande uppgifter (gärna med arbete i ärendesystem)
- Erfarenhet av ServiceNow
- Erfarenhet av print, Windows server, molntjänster


Om Foxway

Foxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.

För Foxway är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla.

Mero, övriga villkor & kontaktperson

Vi på Mero är här för att hjälpa Foxway att hitta sin nästa kollega och tveka inte på att skriva i chatten eller ringa mig (+46 70 938 33 32), Filippa Cederlund om du har frågor om tjänsten eller helt enkelt tror att rollen passar dig perfekt!

För den här tjänsten så kommer du att bli anställd direkt hos Foxway.

Ort: Malmö
Start: 13/9 eller enligt överenskommelse.

Urvalet sker löpande så se till att höra av dig redan idag om du har några frågor eller skicka in din ansökan på en gång för att inte missa din chans!

Ansök nu

Projektingenjör till RRC Rail AB

Entreprenadingenjör
Läs mer Aug 20
Till vår kund (https://rrcrail.se/) som är verksam inom ban- och järnvägsbranschen söker vi nu en engagerad och driven projektingenjör som vill vara med på deras fortsatta resa framåt.

Vi söker dig som är organiserad, strukturerad och är ute efter en bred och varierande roll!

Hur ser en dag som projektingenjör ut hos RRC Rail AB?

I rollen som projektingenjör kommer du att både utföra arbete och stödja organisationen i samband med kalkylering, anbudsinlämningar, planering, projektgenomförande, ekonomi och projektet uppföljning samt projektavslut.

Exempel på några av dessa uppgifter:

- Dokumenthantering
- Förfrågningar och inköp
- Ekonomiuppföljning
- Produktionuppföljning
- Sammankalla och protokollföra möten
- Kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet
- Hjälpa till med utveckling av verksamhetssystemet
- Slutdokumentation
Vem är du?

Utöver att du som person är både organiserad och strukturerad, är det viktigt att du har lätt för siffror och har ett ekonomiskt sinne. Att du har lätt för att samarbeta är A och O för att lyckas i denna roll, och ditt behov av ordning och reda är starkt och smittar av sig på din omgivning.

Vad behöver du ha med dig:

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område alt. erfarenhet från entreprenadbranschen eller motsvarande (antingen från beställarsida eller entreprenörsidan)
- Kännedom om AMA, MER, AB och ABT
- God datorvana och god erfarenhet av att arbeta med Office-paketet
- Svenska i tal och skrift
- Körkort


Ett extra plus i kanten:

- Erfarenhet av järnvägs- och anläggningsentreprenader
- Utbildning i järnvägsteknik
- Utbildning i AMA, MER och entreprenadjuridik


Om RRC Rail

Vår kund är ett företag som arbetar med ban- och järnvägsarbete. På kontoret i Malmö/Arlöv sitter dem 12 personer idag, som en del av en större koncern med sammanlagt ca 45 anställda. Bolaget befinner sig i en expansiv fas med stora mål att växa under kommande åren!

Om Mero

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framförallt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Bra att veta

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Arlöv
Arbetstider: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag för att inte missa din plats!

Ansök nu

Konstruktör & Teamledare till Randers Tegel

Byggnadskonstruktör
Läs mer Aug 20
Har du tidigare erfarenhet av byggnadskonstruktion och vill ta nästa kliv i din roll?

Mero hjälper just nu Randers Tegel (https://www.randerstegl.se/) att förstärka sitt team i Malmö med en Konstruktör/Teamledare!

Hur ser dagarna som Konstruktör/Teamledare ut?

Som konstruktör & teamledare på Randers Tegel så har du en varierande roll med extra ansvar. Ditt fokus ligger på byggnadskonstruktion och exempel på arbetsuppgifter är:

- Säkerhetsställa tegelmurens säkerhet
- Dimensionera tegellösningar
- Ta fram kostnadseffektiva lösningar
- Dokumentera tegelmängder
- Framställa ritningar för sålda tegelprodukter


Det är som sagt en bred roll och förutom konstruktionsdelen så kommer du att behöva hantera utmaningar som dyker upp på arbetsplatsen och även ge support till både kunder och kollegor vid teknikrelaterade frågor. Som teamledare förväntas du att samordna, motivera och utveckla ditt team som i dagsläget består utav två andra konstruktörer.

Vem är du?

Du föredrar struktur och är noggrann i ditt arbete. Du trivs i en roll där du själv får ta initiativ och behöver ha en god prioriteringsförmåga. Som teamledare men även som kollega så uppskattar du att ta extra ansvar och kan hantera pressade situationer på ett optimalt sätt. Du ser lösningar istället för problem och vill alltid utmana ditt team att göra sitt bästa.

Vad behöver du ha med dig?

- Tidigare erfarenhet inom byggnadskonstruktion
- Goda kunskaper i AutoCad
- Goda kunskaper i Excel och Officepaketet
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort


Ett extra plus i kanten:

- Tidigare arbetat med tegel som byggnadsmaterial

Vilka är Randers Tegel?

Randers Tegel tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Företagets tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och deras Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Randers Tegel erbjuder sina kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk.

Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Randers Tegel.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Projektingenjör till RRC Rail AB

Entreprenadingenjör
Läs mer Aug 31
Till vår kund (https://rrcrail.se/) som är verksam inom ban- och järnvägsbranschen söker vi nu en engagerad och driven projektingenjör som vill vara med på deras fortsatta resa framåt.

Vi söker dig som är organiserad, strukturerad och är ute efter en bred och varierande roll!

Hur ser en dag som projektingenjör ut hos RRC Rail AB?

I rollen som projektingenjör kommer du att både utföra arbete och stödja organisationen i samband med kalkylering, anbudsinlämningar, planering, projektgenomförande, ekonomi och projektet uppföljning samt projektavslut.

Exempel på några av dessa uppgifter:

- Dokumenthantering
- Förfrågningar och inköp
- Ekonomiuppföljning
- Produktionuppföljning
- Sammankalla och protokollföra möten
- Kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet
- Hjälpa till med utveckling av verksamhetssystemet
- Slutdokumentation
Vem är du?

Utöver att du som person är både organiserad och strukturerad, är det viktigt att du har lätt för siffror och har ett ekonomiskt sinne. Att du har lätt för att samarbeta är A och O för att lyckas i denna roll, och ditt behov av ordning och reda är starkt och smittar av sig på din omgivning.

Vad behöver du ha med dig:

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område alt. erfarenhet från entreprenadbranschen eller motsvarande (antingen från beställarsida eller entreprenörsidan)
- Kännedom om AMA, MER, AB och ABT
- God datorvana och god erfarenhet av att arbeta med Office-paketet
- Svenska i tal och skrift
- Körkort


Ett extra plus i kanten:

- Erfarenhet av järnvägs- och anläggningsentreprenader
- Utbildning i järnvägsteknik
- Utbildning i AMA, MER och entreprenadjuridik


Om RRC Rail

Vår kund är ett företag som arbetar med ban- och järnvägsarbete. På kontoret i Malmö/Arlöv sitter dem 12 personer idag, som en del av en större koncern med sammanlagt ca 45 anställda. Bolaget befinner sig i en expansiv fas med stora mål att växa under kommande åren!

Om Mero

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framförallt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Bra att veta

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Arlöv
Arbetstider: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag för att inte missa din plats!

Ansök nu

Offertberedare & Teamledare till Randers Tegel

Offertberedare
Läs mer Aug 12
Mero hjälper just nu Randers Tegel (https://www.randerstegl.se/) att förstärka sitt team i Malmö med en Offertberedare/Teamledare!

Har du tidigare erfarenhet av offertberedning men vill exempelvis in i en ny bransch eller ta nästa kliv i din roll med extra ansvar?

Vi söker dig som älskar att sprida positiv energi på kontoret, du som verkligen uppskattar en administrativ roll med stort fokus på service samt du som vill hjälpa dina kollegor och se till att ni som team hela tiden utvecklas. Låter det som något för dig? Fortsätt läs!

Hur ser dagarna som Offertberedare/Teamledare ut?

Den administrativa delen är helt klart fokuset i denna tjänst, du kommer att få en supporterande roll där service är otroligt viktigt. Som offertberedare jobbar du tillsammans med projektsäljarna på tegelfasader och det innebär förutom att ta fram offerter bland annat:

- Avrops- och följesedelshantering
- Orderläggning och kontroll av beställningar mot orderbekräftelser
- Kundsupport
- Ansvar för prislistor samt hantering av prover och provtavlor


En annan spännande aspekt i denna roll är att du kommer få möjlighet att påverka systemet du arbetar i genom att vara en "Super User" i Microsoft Dynamics. Det betyder att du är en länk till Randers IT-avdelning i Danmark och återkopplar förbättringsmöjligheter samt utbildar dina kollegor för att på ett effektivt sätt arbeta i systemet.

Det är som sagt en bred roll även om fokuset på offertberedning är tydligt så finns det många varierande arbetsuppgifter vilket vi hoppas du uppskattar och tycker är spännande. Ditt team består av två kollegor och ditt fokus som Teamledare blir att samordna och motivera dina kollegor samt se till att teamet hela tiden utvecklas och förbättras.

Vem är du?

Vi söker dig som först och främst är administrativ men det är helt klart lika viktigt att du bidrar med en positiv och härlig energi till dina kollegor. Du föredrar struktur och ordning för att kunna utföra ditt arbete på ett noggrant sätt och att alltid vara serviceinriktad är en självklarhet.

Du tar egna initiativ och har en god förmåga att prioritera samt uppskattar att få ta eget ansvar, både gällande ditt egna arbete men också i att leda andra.

Krav

- Tidigare erfarenhet inom offertberedning
- Mycket goda kunskaper i Excel och övrigt
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort


Meriterande

- Kunskap i Microsoft Dynamics 365
- Erfarenhet från byggbranschen


Vilka är Randers Tegel?

Randers Tegel tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Företagets tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och deras Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Randers Tegel erbjuder sina kunder en helhetslösning innefattande rådgivning, murverksprojektering samt ett komplett produktpaket för murverk.

Bolaget har försäljningsorganisationer i Sverige, Danmark, Norge samt Tyskland. Det svenska huvudkontoret ligger i Bara, strax utanför Malmö.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos Randers Tegel.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Junior First Line Support till Foxway

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Aug 5
Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet?
Då är Foxway en perfekt match.

Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål. Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder. Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att Foxway vuxit kraftigt de senaste åren.

Hur ser en arbetsdag ut?

Foxway behöver under hösten förstärka sin Servicedesk i Malmö. Här får du chansen att arbeta med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du blir en del av ett härligt team. För ett stort projekt behöver de stötta upp teamet med ytterligare en kollega under en tre månaders period.

I rollen arbetar du som Service Desk Agent och hjälper Foxways kunder runt om i Sverige med deras hantering av IT. Ditt arbete sker självständigt och du arbetar mot deadlines men du har alltid dina kollegor nära till hands om problem uppstår. Projektet kommer pågå från och med 1/9 till och med 30/11.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Fjärrinstallation av skrivare och skrivarmjukvaror
- Administrera ärenden i ärendehanteringssystem
- Enklare administration och beställningsflöden


Mer information ges under eventuell intervju.

Vem är du?

Vi söker dig som gillar service och vill ge dina kunder bästa möjliga hjälp. Du är social och kommunikativ och kan ge kunden ett bra och trevligt bemötande på både telefon och mejl. Vi lägger vikt vid personlighet snarare än erfarenhet, ett stort tekniskt intresse räcker långt för denna tjänst men erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är såklart alltid ett plus.

Då det ibland kan bli många inkommande ärenden under en kort tid ser vi gärna att du gillar effektivitet men samtidigt kan hålla en hög grad av noggrannhet. Slutligen tror vi att du som söker tycker om att arbeta och ser lösningar i stället för problem.

Krav:

- Tekniskt intresse
- Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande:

- Tidigare erfarenhet via praktik eller arbete med likande uppgifter, gärna med arbete i ärendesystem
- Erfarenhet av ServiceNow
- Erfarenhet av print, Windows server, molntjänster


Om företaget

Foxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.

För Foxway är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla.

Mero, övriga villkor & kontaktperson

Vi på Mero är här för att hjälpa Foxway att hitta sin nästa kollega och tveka inte på att skriva i chatten eller ringa mig (+46 70 938 33 32), Filippa Cederlund om du har frågor om tjänsten eller helt enkelt tror att rollen passar dig perfekt!

För den här tjänsten så kommer du vara anställd via oss på Mero Rekrytering under projektperioden som är mellan 2021-09-01 till och med 2021-11-30.

Ort: Malmö
Start: 1/9

Eftersom tjänsten ska tillsättas redan 1/9 så sker urvalet löpande så se till att höra av dig redan idag om du har några frågor eller skicka in din ansökan på en gång för att inte missa din chans!

Ansök nu

Junior Service Desk Agent

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 29
Mero söker nu för kunds räkning en Service Desk Agent till sitt kontor i Malmö. Här får du med IT-intresse chansen att utvecklas att ta steget in i branschen och samtidigt arbeta på ett globalt företag. Är du en positiv och flexibel person som gillar att hjälpa människor?

Ta chansen, sök tjänsten redan idag då urvalet kommer ske löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Service Desk Agent sitter du inhouse och hjälper företagets externa kunder och deras anställda med olika IT-ärenden.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Hantera ärenden via mail och telefon
- Registrera och administrera ärenden i ärendesystemet
- Administrera IT-miljöer, exempelvis användarkonton, behörigheter och utskriftköer
- Instruera användare i hur de ska arbeta med olika program
- Ge stöd och service mot användare gällande hård- och mjukvara
- Hantering av beställningar

Du får en introduktion in i arbetet för att du på bästa möjliga vis få en så bra och trygg start som möjligt.

Din profil


Vi söker dig som har en positiv inställning och gillar att hjälpa människor. Du är en serviceinriktad person som gillar att arbeta i team. Du har inga problem med att prata och kommunicera med människor från olika avdelningar, både på plats och via telefon. Du har ett intresse för IT och vill ta steget in i branschen för att utvecklas vidare då det finns många steg att ta inom företaget och bransch.

Krav

- IT-intresse
- Datorvana
- Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande

- Tidigare arbetserfarenhet inom IT-support eller liknande
- Tidigare erfarenhet av ärrendesystem, exempelvis ServiceNow, Sm9 eller Easit BPS
- Goda kunskaper om kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
Om företaget

Vår kund har som mål att vara kundens förstahandsval gällande affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden. Företaget finns i flertalet länder runt om i världen. Idag hjälper företaget flera stora och små kunder, både myndigheter och företag, med bland annat teknisk support för att förenkla kunden och deras anställdas vardag så mycket som möjligt.

Villkor

Tjänstgöringsort: Malmö
Omfatting: Heltid
Anställningsform: Konsultuppdrag kvartalsvis via Mero
Lön: Timlön
Start: Omgående

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum!

Ansök nu

Junior Frontendutvecklare till Spendency

Frontend-utvecklare
Läs mer Maj 26
Spendency (https://spendency.com/sv/) är ett bolag som levererar en högteknologisk lösning där fokus ligger på att hjälpa deras kunder. Du får nu möjlighet att komma in i en väloljad maskin, där processer och verktyg redan finns vilket gör att ditt fokus kommer ligga på att bygga ny och rolig kod - inte att kämpa för att få saker att fungera.

Låter det som något för dig? Läs vidare! ????

Hur ser dina dagar ut på Spendency?

Ditt närmsta team består av utvecklarkollegor som har gedigen erfarenhet och ser fram emot att lära dig allt de kan men såklart också att få nya perspektiv och idéer från dig, att lära sig av varandra är något som alltid varit viktigt och något de tror stenhårt på.

Ni jobbar givetvis agilt och dina kollegor kan bli, ibland lite väl kanske, uppslukade av ny teknik - men vem gillar inte det? Och finns det bättre sätt att göra saker på, varför inte köra på det?

Dina utvecklarkollegor har alla en bakgrund inom Open Source-projekt (till exempel Spring Framework) så de uppskattar alla nya inspel och idéer på hur ni kan använda nya och spännande tekniker.

Ni kommer också att jobba i korta sprintar vilket innebär att det du bygger faktiskt kommer direkt i händerna på användarna och är det något som Spendency är stolta över så är det hur mycket deras användare uppskattar det ni gör.

Vem är du?

Erfarenheten finns i bolaget så det är inte det viktigaste men något man inte kan lära sig är nyfikenhet, driv och vilja och det är där du kommer in i bilden.

Givetvis finns det vissa plus i kanten men dina kollegor vill att du ska kunna växa i den här rollen. Kanske är du en kod-spruta som bara äter dig genom buggfixar? Eller så är du strategen, som ser möjligheter att förenkla och återanvända kod? Kanske är du den som ser hur webbsidorna ska designas, så de blir både snygga och lätta att använda?

Så länge du vill framåt så kommer ditt team hjälpa dig att få en roll med mycket ansvar där ni tillsammans bygger något användbart!

Du får gärna ha detta med dig på något sätt (extrajobb vid sidan om studierna eller något du arbetat med under somrarna?):

- [removed] EcmaScript 6 (TypeScript är ett plus)
- React (Redux är ett plus)
- Vana av att arbeta komponentbaserat i one-page apps
- Visual Studio Code eller WebStorm


Detta är ett stort plus och kommer vara intressant framåt:

- Gatsby.js, Next.js eller Hugo
- Web Components
- Jest, Mocha, Nightwatch eller andra test-ramverk för JavaScript


Vilka är Spendency?

Du kommer självklart få mycket mer information om Spendency vid eventuella nästa steg men kort sammanfattat så hjälper Spendency deras kunder att dra nytta av den senaste teknologin för att ta kontroll över sina inköp och jobba för att ha både sänka kostnader och förbättra hållbarheten i sina inköp.

Sedan de startade för 6 år sedan så har de vuxit kontinuerligt och fokuserat på att bygga en produkt i världsklass. De är ett relativt litet team men går nu in i en fas av accelererande expansion och med mer än 100 kunder (inklusive många av Sveriges största) behöver de därför anställa drivna personer som kan växa ihop med bolaget och på sikt vara redo att ta ett stort ansvar i deras fortsatta tillväxtresa.

Mero, övriga villkor & kontaktperson

Vi på Mero är här för att hjälpa Spendency att hitta sin nästa kollega och tveka in på att skriva i chatten eller ringa mig (+46 70 938 33 32), Filippa Cederlund om du har frågor om tjänsten eller är superintresserad av rollen!

Det är en heltidstjänst vi söker och var du jobbar är faktiskt inte det viktigaste men självklart fördelaktigt om ni veckovis kan mötas upp i Landskrona, Lund eller Malmö för att skapa en härlig teamkänsla - men som sagt, de möjligheterna kan vi diskutera vidare vid ett samtal.

För den här tjänsten så kommer du under en inledande period vara anställd via oss på Mero Rekrytering men målet och förväntan är såklart att du blir anställd direkt på Spendency efter den perioden.

Missa inte din chans i urvalet, sök direkt!

Ansök nu

Rekryteringskonsult till SalesOnly

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 21
SalesOnly söker en rekryteringskonsult till sitt Malmöteam och det är inte vilken rekryteringsroll som helst. Du blir med hjälp av deras utbildningar, certifiering och kompetens inom bolaget en specialist inom ditt område.. och det är få som kommer kunna erbjuda den rådgivning som du kan ge när det kommer till rekrytering inom försäljning.

Låter det spännande? Jag lovar att det blir bättre, läs vidare!

Vi på Mero har ännu en gång fått äran att hjälpa Wise Group, där SalesOnly också ingår som ett unikt bolag med deras nisch mot säljprofiler. Vi söker nu dig som verkligen vill göra en skillnad hos dina kunder, som vill bidra med din expertis och ditt engagemang för att hitta rätt kollega.Hur ser dina dagar ut som rekryteringskonsult på SalesOnly?

Det viktigaste av allt är hur roligt du har på jobbet, dina kollegor kan verkligen rekommendera sin arbetsplats vilket syns i SalesOnlys utvärderingar och är något som de såklart är väldigt stolta över. Det är otroligt mycket teamwork vilket blir tydligt i deras arbetssätt. SalesOnly finns på flera orter i Sverige men i den här tjänsten sitter du tillsammans med alla dina Wisekollegor mitt i centrala Malmö.

Dina kollegor gillar att diskutera, dela erfarenheter och jobba hårt för att uppnå sina mål och du kommer garanterat att utvecklas, få möjligheten att göra ditt yttersta och verkligen göra skillnad med din kompetens. Kvalitet är nyckeln i alla SalesOnlys processer, allt från kandidatupplevelse till kundupplevelse och att ständigt eftersträva lyckade och fördomsfria rekryteringar.

Vem är du?

Det är värt att nämna igen, vi tror att du älskar försäljning.

SalesOnly står för passion, hårt jobb, långsiktighet samt kunskap och det innebär att du som person behöver ha en affärsmannamässighet och vara otroligt nyfiken på människor.

- Du har sedan tidigare en säljbakgrund där du haft en konsultativ roll
- Kommunikation är A och O (så flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav)
- SalesOnly är ett digitalt företag vilket innebär att IT- & systemvana är nödvändigt


Ditt driv blir tydligt genom din vilja att aldrig ge upp, du är en person som vågar, som både är och visar att du är passionerad i det du gör och förstår vikten av eget ansvar.

Det finns många delar som såklart kan vara ett extra plus i kanten men all typ av rekryteringserfarenhet är intressant och har du ett stort nätverk är det helt klart väldigt spännande.

Är det dig vi söker?

I denna rekryteringsprocess tar SalesOnly (https://www.salesonly.se/) hjälp av Mero så hör av er till mig, Filippa Cederlund för att presentera dig eller om du har frågor om rollen.

Urvalet sker löpande så se till att connecta så snabbt som möjligt för att inte missa din chans!

Ansök nu

Researcher & Recruitment Assistant till oss på Mero

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 12
Vi söker förstärkning till vårt lilla team här på Mero i form av en Researcher & Recruitment Assistant - härligt lång titel får du på köpet!

Vi är ett litet rekryteringsföretag som startade 2017 och har sen dess erbjudit våra kunder rekrytering och konsultuthyrning av profiler inom IT, teknik och administration. Vårt fokus har alltid varit hållbara relationer byggda på personligt engagemang och att det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi är idag två personer som arbetar på Mero och vi söker nu en tredje som vill vara med att utvecklas och arbeta tillsammans med oss!

I rollen som Researcher & Recruitment Assistant är ditt största fokus att fortsätta hitta nya kandidater och matchningar till våra kunder via befintliga, exempelvis LinkedIn, och nya sökkanaler. Under sökningens gång tar du kontakt med profiler, kontaktar tips och håller nätverket i rullning.

Du kommer fungera som ett viktigt stöd för rekryteringsansvarig och inte bara vara behjälplig vid att hitta kandidater, utan även att hjälpa till vid referenstagningar, granska ansökningar och utföra telefonintervjuer. Fördelen med att vi är ett litet företaget är bland annat att vi snabbt kan göra förändringar och vi testar gärna nya vägar för att hitta de bästa kandidaterna.

Samtidigt som fokuset i din roll kommer vara search så finns det goda möjligheter till att få ta dig an egna rekryteringsprocesser allt efter som. För oss är det viktigt att alla känner att dem bidrar och att vi tillsammans når våra mål vi har internt och firar ordentligt därefter när vi uppnår dem.

Vi förväntar oss inte att du ska vara helt självgående från första dagen, utan vi kommer finnas som stöd och ge dig en så bra start som möjligt - vi tror att så länge du har inställningen och drivet (vi vet, de klassiskt efterfrågade attributen) kommer det gå som en dans på rosor!

Vem är du?
För att trivas i denna roll ska du tycka det är roligt att söka efter nya kandidater och sökningen kan ibland ta längre tid än vad du först trodde och därför är tålamod och kreativitet bra egenskaper att ta med sig. Du är en ödmjuk och social person som gillar att arbeta nära dina kollegor ihop som ett team för att uppnå gemensamma mål. Du har inga problem med att prata med nya människor, speciellt inte över telefon. Då vi är ett litet företag så tror vi mycket på frihet under ansvar och vi förväntar oss att du kan arbeta självgående och vara drivande i ditt eget arbete.

Datorn kommer att vara din bästa vän i arbetet och vi ser att du har en god datorvana. Kan du även en del om IT och utveckling är det en stjärna i kanten då vi söker mycket profiler inom detta område och det är en fördel att veta vad som är skillnaden på backend och frontend, men som sagt, har du inställningen så lär du dig sådana typer av buzzwords på en handvändning.

Villkor
Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön

Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders provanställning

Start: 1/9-2021

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vill du jobba inom rekrytering? Kom till oss på Mero!

Researcher, rekrytering
Läs mer Jun 3
Vi söker förstärkning till vårt lilla team här på Mero i form av en Researcher & Recruitment Assistant - härligt lång titel får du på köpet!

Vi är ett litet rekryteringsföretag som startade 2017 och har sen dess erbjudit våra kunder rekrytering och konsultuthyrning av profiler inom IT, teknik och administration. Vårt fokus har alltid varit hållbara relationer byggda på personligt engagemang och att det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi är idag två personer som arbetar på Mero och vi söker nu en tredje som vill vara med att utvecklas och arbeta tillsammans med oss!

I rollen som Researcher & Recruitment Assistant är ditt största fokus att fortsätta hitta nya kandidater och matchningar till våra kunder via befintliga, exempelvis LinkedIn, och nya sökkanaler. Under sökningens gång tar du kontakt med profiler, kontaktar tips och håller nätverket i rullning.

Du kommer fungera som ett viktigt stöd för rekryteringsansvarig och inte bara vara behjälplig vid att hitta kandidater, utan även att hjälpa till vid referenstagningar, granska ansökningar och utföra telefonintervjuer. Fördelen med att vi är ett litet företaget är bland annat att vi snabbt kan göra förändringar och vi testar gärna nya vägar för att hitta de bästa kandidaterna.

Samtidigt som fokuset i din roll kommer vara search så finns det goda möjligheter till att få ta dig an egna rekryteringsprocesser allt efter som. För oss är det viktigt att alla känner att dem bidrar och att vi tillsammans når våra mål vi har internt och firar ordentligt därefter när vi uppnår dem.

Vi förväntar oss inte att du ska vara helt självgående från första dagen, utan vi kommer finnas som stöd och ge dig en så bra start som möjligt - vi tror att så länge du har inställningen och drivet (vi vet, de klassiskt efterfrågade attributen) kommer det gå som en dans på rosor!

Vem är du?
För att trivas i denna roll ska du tycka det är roligt att söka efter nya kandidater och sökningen kan ibland ta längre tid än vad du först trodde och därför är tålamod och kreativitet bra egenskaper att ta med sig. Du är en ödmjuk och social person som gillar att arbeta nära dina kollegor ihop som ett team för att uppnå gemensamma mål. Du har inga problem med att prata med nya människor, speciellt inte över telefon. Då vi är ett litet företag så tror vi mycket på frihet under ansvar och vi förväntar oss att du kan arbeta självgående och vara drivande i ditt eget arbete.

Datorn kommer att vara din bästa vän i arbetet och vi ser att du har en god datorvana. Kan du även en del om IT och utveckling är det en stjärna i kanten då vi söker mycket profiler inom detta område och det är en fördel att veta vad som är skillnaden på backend och frontend, men som sagt, har du inställningen så lär du dig sådana typer av buzzwords på en handvändning.

Villkor
Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön

Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders provanställning

Start: 1/9-2021

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Rekryteringskonsult till Wise Professionals

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 5
Vi på Mero har återigen fått förtroendet att hjälpa Wise koncernen att hitta deras nästa kollega till Malmö. Wise Professionals som är en del av Wise Group är ett otroligt härligt bolag och vi är väldigt glada över möjligheten att få hjälpa vår branschkollega att hitta sin nya medarbetare.

Att bli en ”wisare” innebär att jobba med ett gäng proffsiga, nyfikna och modiga kollegor. Wise varumärke och marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att deras kollegor valt att börja arbeta hos dem. Vi söker dig som uppskattar långsiktiga relationer och är duktig på människor, både att få kandidater att känna sig trygga i en rekryteringsprocess och att få kunder att känna att du gör allt och lite till för ett lyckat samarbete.

Hur ser dina dagar ut som rekryteringskonsult på Wise Professionals?

I din roll som rekryteringskonsult kommer du att tillsammans med dina kollegor bygga upp Wise Professionals rekryteringsaffär i region Syd och även hjälpa dina kunder inom alla affärsområden som Wise Professionals verkar inom: HR-lön, EQonomy, The Pace och KIMM. Läs gärna mer om de olika affärsområdena på Wise egna hemsida: https://www.wise.se/vara-tjans... (https://www.wise.se/vara-tjanster/)Förutom att driva dina egna processer och ha ett helhetsansvar så finns också möjligheten att utbilda dina kunder, företag, som själva väljer att hantera vissa delar av sin rekryteringsprocess. Utbildningarna kan exempelvis vara föreläsningar eller workshops men även digitala såsom webinars. Wise brinner för rekrytering och det märks, allt från att du varje dag möts av engagerande kollegor, skratt varvat med givande diskussioner och samarbeten där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat.

Wise ger dig friheten att anpassa din roll på ditt sätt, att skapa en vardag där du trivs som bäst. Kvalitet är nyckeln i alla processer, allt från kandidatupplevelse till kundupplevelse och att ständigt eftersträva lyckade och fördomsfria rekryteringar. Denna roll kräver att ligga i framkant inom evidensbaserad metodik och att vara uppdaterad kring vad som krävs för att rekrytera på dagens talangmarknad.

Vem är du?

Vi tror att du stormtrivs i rekryteringsrollen men att du vill ta nästa steg, få mer ansvar, kunna påverka ditt eget arbete, din roll och samarbeten samt det viktigaste av allt, bli en del av ett härligt gäng i Malmö med en fantastisk koncern som stöttar dig och vill att du ska utvecklas!

Eftersom du har ett helhetsansvar så generar och driver du dina egna affärer och därför ser vi gärna dig som har en vilja att verka affärsorienterat och entusiasmeras av försäljningens alla delar. Att vara rådgivande är en självklar del för dig och du tycker både det är roligt och berikande att få ta mer ansvar för dina egna affärer.

I din konsultroll så har du en god kommunikativ förmåga i tal, skrift, svenska och engelska och eftersom Wise ligger i framkant så behöver de dig som är orädd och en drivkraft att komma framåt och inspirera andra på vägen.

Vilka är dina kollegor?

Wise Professionals är passionerade, nyfikna individer som utmanar båda gamla sanningar och nya tekniker och som driver positiv och värdeskapande förändring. Du kommer att sitta i moderna lokaler mitt i centrala Malmö tillsammans med flertalet bolag inom Wise Group med nära till centralstationen och många trevliga lunchställen att välja bland men det är ändå inte det som står ut, utan det är dina omhändertagande kollegor som alla strävar efter att ha en skön atmosfär där det finns utrymme att utvecklas i din roll men även som person.

Är det dig vi söker?

I denna rekryteringsprocess tar Wise Professionals hjälp av Mero så hör av er till mig, Filippa Cederlund (070-938 33 32) för att presentera dig eller om du har frågor om rollen. Urvalet sker löpande så se till att connecta så snabbt som möjligt för att inte missa din chans!

Ansök nu

Junior Service Desk Agent

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Apr 21
Mero söker nu för kunds räkning en Service Desk Agent till sitt kontor i Malmö. Här får du med IT-intresse chansen att utvecklas att ta steget in i branschen och samtidigt arbeta på ett globalt företag. Är du en positiv och flexibel person som gillar att hjälpa människor?

Ta chansen, sök tjänsten redan idag då urvalet kommer ske löpande!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Service Desk Agent sitter du inhouse och hjälper företagets externa kunder och deras anställda med olika IT-ärenden.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Hantera ärenden via mail och telefon
- Registrera och administrera ärenden i ärendesystemet
- Administrera IT-miljöer, exempelvis användarkonton, behörigheter och utskriftköer
- Instruera användare i hur de ska arbeta med olika program
- Ge stöd och service mot användare gällande hård- och mjukvara
- Hantering av beställningar

Du får en introduktion in i arbetet för att du på bästa möjliga vis få en så bra och trygg start som möjligt.

Din profil


Vi söker dig som har en positiv inställning och gillar att hjälpa människor. Du är en serviceinriktad person som gillar att arbeta i team. Du har inga problem med att prata och kommunicera med människor från olika avdelningar, både på plats och via telefon. Du har ett intresse för IT och vill ta steget in i branschen för att utvecklas vidare då det finns många steg att ta inom företaget och bransch.

Krav

- IT-intresse
- Datorvana
- Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande

- Tidigare arbetserfarenhet inom IT-support eller liknande
- Tidigare erfarenhet av ärrendesystem, exempelvis ServiceNow, Sm9 eller Easit BPS
- Goda kunskaper om kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
Om företaget

Vår kund har som mål att vara kundens förstahandsval gällande affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden. Företaget finns i flertalet länder runt om i världen. Idag hjälper företaget flera stora och små kunder, både myndigheter och företag, med bland annat teknisk support för att förenkla kunden och deras anställdas vardag så mycket som möjligt.

Villkor

Tjänstgöringsort: Malmö
Omfatting: Heltid
Anställningsform: Konsultuppdrag kvartalsvis via Mero
Lön: Timlön
Start: Omgående

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum!

Ansök nu

Administratör till Foxway i Malmö

Administrativ assistent
Läs mer Apr 20
Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet? Då är Foxway en perfekt match. Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål.

Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder.

Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att Foxway vuxit kraftigt de senaste åren. Är du deras nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans?Dina arbetsuppgifterMero hjälper just nu Foxway att hitta en Administratör till deras Malmökontor. Din roll handlar huvudsakligen om administration och dokumentation men ditt primära fokus är att effektivisera det nuvarande tillvägagångssättet av dokumentation i deras ITSM system, helt enkelt förbättra och förenkla det administrativa arbetet i systemet.

Tjänsten vi söker är en intern position hos Foxway men för en av deras största kunder och de administrativa uppgifterna kan vara exempelvis att hantera nya beställningar och uppsägningar av multimediaprodukter mot kunden.

Mer information om tjänsten ges under eventuell intervju.Din profilVi söker dig som har drivet att förbättra processer, se lösningar i stället för problem och du som uppskattar att effektivisera ditt arbete. Du är kommunikativ som person men du har också lätt för att analysera och uppmärksamma detaljer. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från en administrativ roll där du tidigare jobbat i ITSM system för att du enklare ska komma in i arbetet och ha insikt kring vilka möjligheter som finns för att effektivisera det administrativa arbetet och framförallt söker vi dig som är positiv!

Krav:

- Arbetslivserfarenhet av liknande arbete inom administration
- Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av ITSM system
- Goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av ITIL
- Goda kunskaper i Office


Om företagetFoxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.

För Foxway är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla.

VillkorOmfattning: Visstidsanställning, 6 månader (heltid)
Start: OmgåendeUrvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Rekryterare till Wise IT

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 8
Wise IT är ett otroligt spännande bolag och vi på Mero är väldigt glada över möjligheten att få hjälpa vår branschkollega att hitta sin nya medarbetare till deras specialistteam. Vill du tillämpa din IT-bakgrund genom att hitta rätt matchning mellan företag och kandidat?

Vi söker dig som uppskattar långsiktiga relationer och är duktig på människor, både att få kandidater att känna sig trygga i en rekryteringsprocess och att få kunder att känna att du gör allt och lite till för ett lyckat samarbete.Hur ser dina dagar ut som rekryteringskonsult på Wise IT?

För att trivas i rollen som rekryterare så är det viktigt att du uppskattar att ta ett helhetsansvar i rekryteringsprocessen, från start när du tillsammans med kunden går igenom kravprofilen och lyfter funderingar utifrån dina egna erfarenhet av branschen, eller när du anser att det behövs andra tillvägagångssätt för att hitta relevanta kandidater till att du får uppleva känslan av hitta din kandidats drömjobb och din kunds nya stjärna.

Wise tror starkt på att med rätt förutsättningar, på rätt ställe och med din egen superkraft så uppstår magi och varje kollega på kontoret har sina speciella egenskaper för att lyckas. Wise ger dig friheten att anpassa din roll på ditt sätt, att skapa en vardag där du trivs som bäst. Gillar du att connecta med människor på LinkedIn, skriva inspirerande inlägg för att hjälpa kandidater i sitt jobbsökande, grotta ner dig i IT-forum eller använda din egen IT-erfarenhet för att få kontakt? Vilka metoder du använder helst, det är upp till dig!

Vem är du?

Vi tror att förutom att du har en härlig humor och har lätt för att skratta med dina kollegor så har du en bakgrund, på något sätt, från IT-branschen och har insikt kring utmaningar som finns med att söka kandidater inom tech. När du exempelvis ska söka den där extra nischade IT-profilen så ser du möjligheter och funderar ut nya metoder för att komma i mål. Du kanske har jobbat som rekryterande linjechef sedan tidigare eller helt enkelt vill kombinera din erfarenhet inom IT med rekrytering? Det är viktigt att du ser styrkor i att ha kollegor med andra expertisområden än du och ta hjälp när det behövs. Du är en person som vågar, som både är och visar att du är passionerad i det du gör och förstår vikten av eget ansvar.Vilka är dina kollegor?

Wise IT är en del av Wise Group, en koncern med många spännande kunder, lång branscherfarenhet och breda kunskaper. Du kommer att sitta i moderna lokaler mitt i centrala Malmö tillsammans med flertalet bolag inom Wise med nära till centralstationen och många trevliga lunchställen att välja bland men det är ändå inte det som står ut, utan det är dina omhändertagande kollegor som alla strävar efter att ha en skön atmosfär där det finns utrymme att utvecklas i din roll men även som person.

Är det dig vi söker?

I denna rekryteringsprocess tar Wise IT hjälp av Mero så hör av er till mig, Filippa Cederlund för att presentera dig eller om du har frågor om rollen. Urvalet sker löpande så se till att connecta så snabbt som möjligt för att inte missa din chans!

Ansök nu

Senior beredare till bolag i Malmö

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Mar 31
Vi söker en beredare till vår kund i Malmö, företaget finns i 32 länder, på fem kontinenter och i alla typer av miljöer och de har visionen att kunna leverera rimlig energi till alla i hela världen. De befinner sig ständigt i en expansiv fas och behöver nu utöka sitt team med en beredare som vill vara med på resan framåt.

Som beredare kommer du att arbeta i kundens projektavtal mot deras kunder inom eldistribution. Projektavtalen rör ny- och ombyggnation av eldistributionsanläggningar. Företagets kunder är stora elnätsbolag, industrier, kommuner och kraftproducenter som har behov av anslutning eller förändring av sina befintliga anläggningar.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utförande av elutredningar, fältmätningar och markundersökningar
- Ansvar för sammanställning av materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver
- Kostnadsanalyser samt framtagning av underlag
- Framtagning av materialåtgång och beräkna antal arbetstimmar för projekt
- Sammanställning av underlag och dokumentation samt uppdatering av dessa under uppdragets gång
Din profil

Rollen som beredare innebär mycket personlig kontakt med markägare, kunder och myndigheter ute på fält men också mycket dokumentation och administration. Vi tror därför att du som söker har en god kommunikationsförmåga och trivs i en social roll, samtidigt som att du är både noggrann och strukturerad med en administrativ ådra i dig.

Krav

- Erfarenhet av liknande arbete
- Obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift
- Körkort


Meriterande

- Erfarenhet av arbete i CAD
- Erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete
- Kännedom om EBR
- EBR-utbildning i beredning
Om företagetVår kund verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. De bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning.

Vår kund använder sin expertis inom stora kraftsystem för att förutse effekten av förnybar energi. Detta innebär också att utveckla lösningar för att lagra energi, utveckla smartare infrastruktur och möta nya konsumentmönster. De finns på flera orter i Sverige och är på Malmökontoret idag ca 15 personer.

I denna roll hjälper vi på Mero till med rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd hos vår kund.

Ansök nu

Senior beredare till bolag i Malmö

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Mar 31
Vi söker en beredare till vår kund i Malmö, företaget finns i 32 länder, på fem kontinenter och i alla typer av miljöer och de har visionen att kunna leverera rimlig energi till alla i hela världen. De befinner sig ständigt i en expansiv fas och behöver nu utöka sitt team med en beredare som vill vara med på resan framåt.

Som beredare kommer du att arbeta i kundens projektavtal mot deras kunder inom eldistribution. Projektavtalen rör ny- och ombyggnation av eldistributionsanläggningar. Företagets kunder är stora elnätsbolag, industrier, kommuner och kraftproducenter som har behov av anslutning eller förändring av sina befintliga anläggningar.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utförande av elutredningar, fältmätningar och markundersökningar
- Ansvar för sammanställning av materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver
- Kostnadsanalyser samt framtagning av underlag
- Framtagning av materialåtgång och beräkna antal arbetstimmar för projekt
- Sammanställning av underlag och dokumentation samt uppdatering av dessa under uppdragets gång
Din profil

Rollen som beredare innebär mycket personlig kontakt med markägare, kunder och myndigheter ute på fält men också mycket dokumentation och administration. Vi tror därför att du som söker har en god kommunikationsförmåga och trivs i en social roll, samtidigt som att du är både noggrann och strukturerad med en administrativ ådra i dig.

Krav

- Erfarenhet av liknande arbete
- Obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift
- Körkort


Meriterande

- Erfarenhet av arbete i CAD
- Erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete
- Kännedom om EBR
- EBR-utbildning i beredning
Om företagetVår kund verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. De bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning.

Vår kund använder sin expertis inom stora kraftsystem för att förutse effekten av förnybar energi. Detta innebär också att utveckla lösningar för att lagra energi, utveckla smartare infrastruktur och möta nya konsumentmönster. De finns på flera orter i Sverige och är på Malmökontoret idag ca 15 personer.

I denna roll hjälper vi på Mero till med rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd hos vår kund.

Ansök nu

Administratör till Foxway i Malmö

Systemadministratör
Läs mer Mar 31
Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet? Då är Foxway en perfekt match. Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål.

Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder.

Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att Foxway vuxit kraftigt de senaste åren. Är du deras nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans?Dina arbetsuppgifterMero hjälper just nu Foxway att hitta en Administratör till deras Malmökontor. Din roll handlar huvudsakligen om administration och dokumentation men ditt primära fokus är att effektivisera det nuvarande tillvägagångssättet av dokumentation i deras ITSM system, helt enkelt förbättra och förenkla det administrativa arbetet i systemet. Tjänsten vi söker är en intern position hos Foxway men för en av deras största kunder och de administrativa uppgifterna kan vara exempelvis att hantera nya beställningar och uppsägningar av multimediaprodukter mot kunden.

Mer information om tjänsten ges under eventuell intervju.Din profilVi söker dig som har drivet att förbättra processer, se lösningar i stället för problem och du som uppskattar att effektivisera ditt arbete. Du är kommunikativ som person men du har också lätt för att analysera och uppmärksamma detaljer. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från en administrativ roll där du tidigare jobbat i ITSM system för att du enklare ska komma in i arbetet och ha insikt kring vilka möjligheter som finns för att effektivisera det administrativa arbetet och framförallt söker vi dig som är positiv!

Krav:

- Tidigare erfarenhet av ITSM system
- Minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande arbete
- Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande:

- Goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av ITIL
- Goda kunskaper i Office


Om företagetFoxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.

För Foxway är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla.

VillkorOmfattning: Visstidsanställning, 6 månader.
Start: OmgåendeUrvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Administratör till Foxway i Malmö

Systemadministratör
Läs mer Mar 31
Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet? Då är Foxway en perfekt match. Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål.

Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder.

Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att Foxway vuxit kraftigt de senaste åren. Är du deras nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans?Dina arbetsuppgifterMero hjälper just nu Foxway att hitta en Administratör till deras Malmökontor. Din roll handlar huvudsakligen om administration och dokumentation men ditt primära fokus är att effektivisera det nuvarande tillvägagångssättet av dokumentation i deras ITSM system, helt enkelt förbättra och förenkla det administrativa arbetet i systemet. Tjänsten vi söker är en intern position hos Foxway men för en av deras största kunder och de administrativa uppgifterna kan vara exempelvis att hantera nya beställningar och uppsägningar av multimediaprodukter mot kunden.

Mer information om tjänsten ges under eventuell intervju.Din profilVi söker dig som har drivet att förbättra processer, se lösningar i stället för problem och du som uppskattar att effektivisera ditt arbete. Du är kommunikativ som person men du har också lätt för att analysera och uppmärksamma detaljer. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från en administrativ roll där du tidigare jobbat i ITSM system för att du enklare ska komma in i arbetet och ha insikt kring vilka möjligheter som finns för att effektivisera det administrativa arbetet och framförallt söker vi dig som är positiv!

Krav:

- Tidigare erfarenhet av ITSM system
- Minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande arbete
- Svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande:

- Goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av ITIL
- Goda kunskaper i Office


Om företagetFoxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.

För Foxway är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla.

VillkorOmfattning: Visstidsanställning, 6 månader.
Start: OmgåendeUrvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Junior Linux Engineer till Verisure Innovation

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 26
Nu söker vi till Verisure Innovation dig som har kompetens inom Linux och vill fortsätta att utvecklas för att bli en riktig stjärna på operativsystemet. Här erbjuds du en stor möjlighet till personlig utveckling i en agil och kreativ miljö.

Du kommer bli en del av ett team som ansvarar för att stödja Verisure Innovations organisation med kompetens från källkodshantering till att bygga automatiseringar och kontinuerliga flöden – göra hela kedjan flytande, från utvecklingsstadiet till färdig produkt till slutkund.

Ditt huvudansvar och roll kommer vara att ha kärnkunskapen inom Linux. Allt från hur man konfigurerar den perfekta servern och automatiseringar till rådgivning kring operativsystemet internt. Du stöttar även teamet med hur ni kan arbeta med byggkedjan på bästa möjliga sätt.

Teamet har stort fokus på att hela tiden öka upplevelsen och drivkraften i gruppen genom att använda rätt verktyg och den senaste tekniken och arbetar mycket med Cloud lösningar, så som Azure och AWS. Här får du arbeta med människor som alltid gillar att förbättra och driva sätten att arbeta till en högre nivå, tillsammans men även med andra avdelningar inom organisationen.

Mer information om tjänsten ges under en eventuell intervju.

Din profil

Vi söker dig som är hungrig på nya utmaningar och som vill arbeta i ett kompetent team. Då inställning och driv är minst lika viktigt som teknisk kompetens söker vi dig som är nyfiken, positiv, öppen och inte rädd för att fråga. Du är en lagspelare som drivs av att lösa problem och gillar att komma med förbättringsförslag. Verisure kännetecknas av en öppen och ödmjuk miljö och detta vill vi att du ska fortsätta bidra med.

Krav

- Eftergymnasial utbildning inom Data/IT/Teknik
- Linux
- Scripnings och/eller programmeringskompetens

Meriterande

- AWS
- Microsoft Azure
- Docker/Kubernetes
- Ansible
- Terraform

Om företaget

Verisure startade 1988 och finns idag i 16 länder, med huvudkontor i Genéve. Totalt har bolaget över 20.000 medarbetare och mer än 3 miljoner kunder. Med sin framtidssäkrade plattform kan de erbjuda sina kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Verisure bygger upp sin organisation genom att investera i sina anställda och erbjuder en stor möjlighet till personlig utveckling som kännetecknas av ödmjukhet och kunskapsdelning.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du under en inledande period arbeta som konsult genom oss för att sedan gå över och bli direkt anställd hos kundföretaget. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.

Villkor

Ort: Malmö/Linköping (går även bra att sitta på annan ort distans)
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Urvalet sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mejl på grund av GDPR.

Ansök nu

Junior systemadministratör till Foxway i Malmö

Systemadministratör
Läs mer Mar 29
Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet? Då är Foxway en perfekt match. Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål.
Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder.

Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att Foxway vuxit kraftigt de senaste åren. Är du deras nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans?


Dina arbetsuppgifter

Mero hjälper just nu Foxway att hitta en Administratör till deras Malmökontor. Din roll handlar huvudsakligen om administration och dokumentation men ditt primära fokus är att effektivisera det nuvarande tillvägagångssättet av dokumentation i deras ITSM system, helt enkelt förbättra och förenkla det administrativa arbetet i systemet. Tjänsten vi söker är en intern position hos Foxway men för en av deras största kunder och de administrativa uppgifterna kan vara exempelvis att hantera nya beställningar och uppsägningar av multimediaprodukter mot kunden.

Mer information om tjänsten ges under eventuell intervju.


Din profil

Vi söker dig som har drivet att förbättra processer, se lösningar i stället för problem och du som uppskattar att effektivisera ditt arbete. Du är kommunikativ som person men du har också lätt för att analysera och uppmärksamma detaljer. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från en administrativ roll där du tidigare jobbat i ITSM system för att du enklare ska komma in i arbetet och ha insikt kring vilka möjligheter som finns för att effektivisera det administrativa arbetet och framförallt söker vi dig som är positiv!

Krav:

- Tidigare erfarenhet av ITSM system
- Minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande arbete
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

- Goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av ITIL
- Goda kunskaper i Office


Om företaget

Foxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.

För Foxway är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla.


Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du arbeta som konsult via Mero. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.


Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Visstidsanställning, 6 månader.
Start: 1/4 eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Administratör till Foxway i Malmö

Systemadministratör
Läs mer Mar 29
Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet? Då är Foxway en perfekt match. Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål.
Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder.

Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att Foxway vuxit kraftigt de senaste åren. Är du deras nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans?


Dina arbetsuppgifter

Mero hjälper just nu Foxway att hitta en Administratör till deras Malmökontor. Din roll handlar huvudsakligen om administration och dokumentation men ditt primära fokus är att effektivisera det nuvarande tillvägagångssättet av dokumentation i deras ITSM system, helt enkelt förbättra och förenkla det administrativa arbetet i systemet. Tjänsten vi söker är en intern position hos Foxway men för en av deras största kunder och de administrativa uppgifterna kan vara exempelvis att hantera nya beställningar och uppsägningar av multimediaprodukter mot kunden.

Mer information om tjänsten ges under eventuell intervju.


Din profil

Vi söker dig som har drivet att förbättra processer, se lösningar i stället för problem och du som uppskattar att effektivisera ditt arbete. Du är kommunikativ som person men du har också lätt för att analysera och uppmärksamma detaljer. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från en administrativ roll där du tidigare jobbat i ITSM system för att du enklare ska komma in i arbetet och ha insikt kring vilka möjligheter som finns för att effektivisera det administrativa arbetet och framförallt söker vi dig som är positiv!

Krav:

- Tidigare erfarenhet av ITSM system
- Minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande arbete
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

- Goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av ITIL
- Goda kunskaper i Office


Om företaget

Foxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.

För Foxway är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla.


Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du arbeta som konsult via Mero. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.


Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Visstidsanställning, 6 månader.
Start: 1/4 eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Systemadministratör till Foxway i Malmö

Systemadministratör
Läs mer Mar 29
Drivs du av att skapa kundvärde och arbeta med digitalisering och hållbarhet? Då är Foxway en perfekt match. Är du dessutom en fena på relationsbyggande, är vi snart i mål.
Foxway är ett globalt företag med över 600 kollegor i fem länder.

Tillsammans gör dem det digitala livet enkelt för deras kunder. Det gör dem genom att jobba hållbart i alla dimensioner. Miljömedvetet, socialt och ekonomiskt. Win-win-win för kunden, företaget och miljön. Organisk tillväxt i kombination med strategiska förvärv har gjort att Foxway vuxit kraftigt de senaste åren. Är du deras nästa kollega som vill göra skillnad och fortsätta växa tillsammans?


Dina arbetsuppgifter

Mero hjälper just nu Foxway att hitta en Administratör till deras Malmökontor. Din roll handlar huvudsakligen om administration och dokumentation men ditt primära fokus är att effektivisera det nuvarande tillvägagångssättet av dokumentation i deras ITSM system, helt enkelt förbättra och förenkla det administrativa arbetet i systemet. Tjänsten vi söker är en intern position hos Foxway men för en av deras största kunder och de administrativa uppgifterna kan vara exempelvis att hantera nya beställningar och uppsägningar av multimediaprodukter mot kunden.

Mer information om tjänsten ges under eventuell intervju.


Din profil

Vi söker dig som har drivet att förbättra processer, se lösningar i stället för problem och du som uppskattar att effektivisera ditt arbete. Du är kommunikativ som person men du har också lätt för att analysera och uppmärksamma detaljer. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från en administrativ roll där du tidigare jobbat i ITSM system för att du enklare ska komma in i arbetet och ha insikt kring vilka möjligheter som finns för att effektivisera det administrativa arbetet och framförallt söker vi dig som är positiv!

Krav:

- Tidigare erfarenhet av ITSM system
- Minst ett års arbetslivserfarenhet av liknande arbete
- Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

- Goda kunskaper i Excel
- Erfarenhet av ITIL
- Goda kunskaper i Office


Om företaget

Foxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.

För Foxway är det viktigt med en arbetsplats som värdesätter mångfald och inkludering och ger lika möjligheter för alla.


Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I den här tjänsten kommer du arbeta som konsult via Mero. Som anställd hos Mero blir du erbjuden en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Under tiden du arbetar via oss kommer du även att ha en konsultchef som finns till hands vid eventuella frågor och funderingar.


Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Visstidsanställning, 6 månader.
Start: 1/4 eller enligt överenskommelse

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Teknisk projektledare till ledande bolag inom el- och energibranschen

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Mar 1
Vi söker en senior teknisk projektledare till en av våra kunder som är en stor aktör inom el & energi!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund finns i 32 länder, på fem kontinenter och i alla typer av miljöer och de har visionen att kunna leverera rimlig energi till alla i hela världen. De befinner sig ständigt i en expansiv fas och behöver nu utöka sitt team med en teknisk projektledare som vill vara med på resan framåt.

I rollen kommer du arbeta i kundens projektavtal mot deras kunder inom eldistribution. Projektavtalen rör ny- och ombyggnation av eldistributionsanläggningar. Företagets kunder är stora elnätsbolag, industrier, kommuner och kraftproducenter som har behov av anslutning eller förändring av sina befintliga anläggningar.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Utförande av elutredningar, fältmätningar och markundersökningar
• Ansvar för sammanställning av materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver
• Kostnadsanalyser samt framtagning av underlag
• Framtagning av materialåtgång och beräkna antal arbetstimmar för projekt
• Sammanställning av underlag och dokumentation samt uppdatering av dessa under uppdragets gång


Din profil

Rollen som teknisk projektledare innebär mycket personlig kontakt med markägare, kunder och myndigheter ute på fält men också mycket dokumentation och administration. Vi tror därför att du som söker har en god kommunikationsförmåga och trivs i en social roll, samtidigt som att du är både noggrann och strukturerad med en administrativ ådra i dig.

Krav:

• Erfarenhet av liknande arbete
• Obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift
• Körkort

Meriterande

• Erfarenhet av arbete i CAD
• Erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete
• Kännedom om EBR
• EBR-utbildning i beredning


Om företaget

Vår kund verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. De bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning.
Vår kund använder sin expertis inom stora kraftsystem för att förutse effekten av förnybar energi. Detta innebär också att utveckla lösningar för att lagra energi, utveckla smartare infrastruktur och möta nya konsumentmönster. De finns på flera orter i Sverige och är på Malmökontoret idag ca 15 personer.


Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Senior beredare till bolag i Malmö

Eltekniker
Läs mer Mar 1
Har du el-bakgrund och vill arbeta som beredare hos en stor aktör inom el&energi;?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en beredare till vår kund i Malmö, företaget finns i 32 länder, på fem kontinenter och i alla typer av miljöer och de har visionen att kunna leverera rimlig energi till alla i hela världen. De befinner sig ständigt i en expansiv fas och behöver nu utöka sitt team med en beredare som vill vara med på resan framåt.

Som beredare kommer du att arbeta i kundens projektavtal mot deras kunder inom eldistribution. Projektavtalen rör ny- och ombyggnation av eldistributionsanläggningar. Företagets kunder är stora elnätsbolag, industrier, kommuner och kraftproducenter som har behov av anslutning eller förändring av sina befintliga anläggningar.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Utförande av elutredningar, fältmätningar och markundersökningar
• Ansvar för sammanställning av materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver
• Kostnadsanalyser samt framtagning av underlag
• Framtagning av materialåtgång och beräkna antal arbetstimmar för projekt
• Sammanställning av underlag och dokumentation samt uppdatering av dessa under uppdragets gångDin profil

Rollen som beredare innebär mycket personlig kontakt med markägare, kunder och myndigheter ute på fält men också mycket dokumentation och administration. Vi tror därför att du som söker har en god kommunikationsförmåga och trivs i en social roll, samtidigt som att du är både noggrann och strukturerad med en administrativ ådra i dig.

Krav

• Erfarenhet av liknande arbete
• Obehindrad svenska och engelska i både tal och skrift
• Körkort

Meriterande

• Erfarenhet av arbete i CAD
• Erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete
• Kännedom om EBR
• EBR-utbildning i beredning


Om företaget

Vår kund verkar för att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. De bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning.
Vår kund använder sin expertis inom stora kraftsystem för att förutse effekten av förnybar energi. Detta innebär också att utveckla lösningar för att lagra energi, utveckla smartare infrastruktur och möta nya konsumentmönster. De finns på flera orter i Sverige och är på Malmökontoret idag ca 15 personer.


Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

I denna roll hjälper vi på Mero till med rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd hos vår kund.

Villkor

Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Ansök nu

Backendutvecklare till innovativt bolag

Backend-utvecklare
Läs mer Mar 2
Till innovativt bolag i centrala Malmö söker vi nu Backend-utvecklare som vill vara en del av bolagets spännande resa framåt. Här får Du arbeta med intressanta konsultuppdrag ute hos kund, men även få möjligheten att arbeta med bolagets egen produkt och dess utveckling.

I din roll kan du förvänta dig att arbeta med agil utveckling kring att digitalisera processer och produkter så att människor, maskiner och olika sidosystem kan samarbeta smartare. För att uppnå detta behövs drivers, logik, databaser, microservices, plugins, API:er och SDK:n, containers för virtualisering och mycket annat. Flertalet av dessa lösningar ska fungera både lokalt och i molnet, därtill både för Windows och Linux. Med hjälp av rätt verktyg bygger du dessa delar och med hjälp av din förståelse för arkitekturen är du alltid några steg före när du utformar en stabil och flexibel lösning.

Du arbetar med varierande projekt hos välkända företag i Malmö/Lund med omnejd. Det finns möjlighet att arbeta både ute hos kund och inhouse på kontoret i centrala Malmö, beroende på projektet och vad som är avtalat med kunden.

Ta chansen att arbeta tillsammans med hjälpsamma och kunniga kollegor på ett företag som präglas av gedigen IT-kompetens, innovationskultur och domänkunskap inom Industriell Automation, Machine Learning och Industrial Internet of Things. Här tar alla hand om varandra och det är en härlig Vi känsla där målet är att utveckla företaget tillsammans.

Din profil

Vi söker dig som arbetat med spännande uppdrag och projekt sedan tidigare och är bekväm med att sitta ute hos kund. Du gillar att arbeta i team i kombination med självständigt arbete.
Du är kommunikativ och kan diskutera fram lösningar med dina kollegor samt kunna presentera ditt resultat. En ständig hunger efter nya tekniker är en given del av ditt arbete som utvecklare.

För att passa i rollen som Backend-utvecklare så ser vi att du har några års erfarenhet av C# och .Net utveckling. Du är öppen för att koda mot olika typer av hårdvara och har ett intresse a att jobba med Machine Learning.

En bonus är ifall du även har med dig kompetens eller erfarenhet kring industriell automation.

Om företaget

Bolaget sitter i öppna och härliga lokaler i centrala Malmö. De har både konsulter ute på plats hos kund men även en egen produkt som de satsar mycket på framöver. Fokus är att arbeta med roliga och intressanta tekniker i tighta team som löser problem tillsammans.

Mer information om företaget ges under en eventuell intervju.

Om oss

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Ort: Malmö
Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansök nu