Malmö kommun jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Malmö kommun i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Kockar till kostenheten inom hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen!

Kock, storhushåll
Läs mer Nov 9
Ref: 20212900

Välkommen till Kostenheten!

Nu söker vi kockar som vill arbeta i vår vikariebank som timavlönad vikarie och/eller månadsvikarie.

God, vällagad och näringsriktig mat är en viktig del av omvårdnaden och välbefinnandet hos matgäster inom hälsa- vård och omsorgsförvaltningen. Varje dag är viktigast och mat är både höjdpunkter och guldstunder. Som kock i kostenheten har du matgäster som behöver riktigt bra mat varje dag, året om. Vi i Malmö stad har ett kaxigt mål – att bli bäst i Sverige på mat till äldre.  

För att nå dit söker vi dig som vill vara med att bidra till detta mål!

Arbetsuppgifter
Kostenheten har ca 55 medarbetare som i 9 kök dagligen lagar och serverar mat till äldre. Det är både till dem som har sitt hem i särskilt boende eller dem som besöker någon av våra restauranger på mötesplatserna. Även matlådor till matgäster inom hemtjänsten tillhandahålls från kostenheten. Som kock i vikariebanken får du möjlighet att arbeta i alla kostenhetens kök, både i större tillagningskök och ensamkök. 

Du är underställd sektionschefen som ansvarar för flera kök. Vårt mål är nöjda matgäster vilket kräver en ständig dialog och öppenhet mot alla våra gäster. Våra menyer består huvudsakligen av husmanskost men även modernare rätter erbjuds.

Som kock hos oss har du varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Du jobbar dagtid och tillagar en bred variation av mat och specialkost. I arbetsuppgifterna ingår egenkontroller, beställningar, att ta emot varuleveranser med mera. Även städning och renhållning av kökets utrymmen ingår i arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder ett meningsfullt och viktigt arbete i köket inom äldreomsorgen!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock med avslutad 3-årig (alt.2-årig äldre) gymnasieutbildning med inriktning restaurang och livsmedelsprogrammet eller eftergymnasial utbildning till kock som bedöms likvärdig. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av yrket sedan tidigare.

Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden med kunden i fokus. Du gillar förändring och utveckling, du är kreativ, flexibel, lösningsfokuserad och tycker om att arbeta i team. Du har god kunskap om såväl råvaror som vikten av hygienrutiner och specialkost. Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och förstår betydelsen av ett gott bemötande. Genom god förmåga att samarbeta och anpassa dig till förändringar blir du en bra lagspelare. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Datorvana krävs för att du ska kunna arbeta i våra digitala systemstöd. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag


Om arbetsplatsen
Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, timvikariat eller månadsvikairat
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 5
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Ansök nu

Funktionsstödsförvaltningen söker fler engagerade personliga assistenter

Personlig assistent
Läs mer Nov 22
Ref: 20213069

Arbetsuppgifter
Nu söker funktionsstödsförvaltningen och verksamheten för Personlig assistans nya medarbetare som vill få möjligheten att göra skillnad för Malmöbor med behov av stöd och service. 

Som personlig assistent ger du stöd och omvårdnad till våra brukare enligt föreliggande beslut om insatsen. Utförandet sker efter brukarnas behov och önskemål så arbetsuppgifterna hos olika brukare kan därför variera.

I uppdraget ingår omvårdnad, stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Insatserna syftar till att främja brukarens integritet, självbestämmande och delaktighet i samhället enligt LSS-lagens intentioner. Du samverkar med brukarens nätverk, övrig personal och andra samarbetspartners.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieexamen och vi ser gärna att du har genomgått omvårdnadsprogrammet och/eller har en pågående högskoleutbildning inom beteendevetenskap, pedagogik, socialt arbete, psykiatri eller omvårdnad. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionshinder och av att arbeta med utmanande beteende utifrån ett lågaffektivt bemötande.

Vi söker dig som har ett professionellt bemötande, är lyhörd och utför ditt uppdrag med brukaren i fokus. Du behöver också ha god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande och kunna ta egna initiativ. Hänsyn kommer också tas till brukarnas speciella önskemål och behov.

Om arbetsplatsen
Vi erbjuder ett varierande arbete med olika arbetstider och du kommer arbeta i personlig assistans-grupp. På din arbetsplats arbetar du för allas rätt att fungera olika. Genom stöd, service och omvårdnad möjliggör vi tillsammans att Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning kan leva ett självständigt och gott liv. 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Timanställning eller vikariat
Omfattning: Månads- eller timanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse Vi tillämpar fortlöpande urval. Arbetstid enligt schema. Varierar mellan dag-, kvälls-, helg- och nattjänstgöring

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Ansök nu

Förskollärare sökes till Vildrosens förskola

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Nov 29
Ref: 20213145

Om arbetsplatsen
Nu har du chansen! Det är mycket ovanligt med lediga tjänster på Vildrosens förskola, men nu har vi en plats ledig eftersom barnantalet på förskolan ökat efter en ventilationsrenovering.

Har du ett stort samhällsengagemang? Då är Vildrosens förskola arbetsplatsen för dig! Vildrosen ligger i ett socioekonomiskt utmanande område där förskolan är extra betydelsefull. Som förskollärare här har du möjlighet att göra stor skillnad för barnens framtid och för Malmö.

Vildrosens förskola ligger precis vid Rosengårds station och Zlatan Court. Utbildningen på hos oss kännetecknas av att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet med barnens nyfikenhet, förundran och tidigare erfarenheter i fokus.

På förskolan finns en språkavdelning där 6 platser är avsedda för barn med språkstörning. Hela förskolans utbildning och undervisning genomsyras av en hög medvetenhet kring barns språkutveckling.

Under läsåret 21/22 ligger ett extra fokus på Agenda 2030 kopplat till normer och värden och barns lek samt digitalt meningsskapande, vilket lett till spännande projekt bland barngrupperna.

I vårt förskoleområde sker ett nära samarbete och förskollärare ges möjlighet att reflektera med såväl förskollärare på sin egen förskola som med förskollärare från de tre andra förskolorna i området.

För att trivas hos oss bör du vara nyfiken på barn och barns utforskande och öppen för att projekten tar nya vägar som vi vuxna inte kunnat förutse. Ledningen för förskolan är influerade av Reggio Emilias pedagogik och människosyn och jobbar gärna med pedagogiska frågor genom filosofi och 100 språklighet.

Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på malmo.se/förskolekarriär


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Arbetsuppgifter
Som förskollärare hos oss arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du leder och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du har ett särskilt ansvar för undervisningen, och arbetar med läroplanen som bas utifrån varje barns kunskaper, erfarenheter och specifika förutsättningar. Alla förskollärare i Malmö stad har schemalagd tid (5 tim/vecka) för reflektion, dokumentation och lärande med kollegor.

Som förskollärare på Vildrosen förväntas du ta ett stort ansvar för det pedagogiska ledarskapet i undervisningen. Du kommer att arbeta i en engagerad personalgrupp där barnens bästa är i fokus och där utförandet av utbildningen sker både strukturerat och oplanerat.

Du kommer att samarbeta både med förskollärare på enheten men du kommer även att möta förskollärare från andra förskolor i rektorns område. Bland annat har vi Förskollärarforum en till två gånger per termin med fokus på förskollärares ledarskap. Under vårterminen kommer du att delta i en bokcirkel utifrån valbara böcker med inriktning på Agenda 2030 och social hållbarhet.

De nära ledningsfunktionerna samt rektor har en hög tillit till varje medarbetare och inflytande är prioriterat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarexamen. Vi vill gärna att du bidrar med engagemang, kreativitet och ett driv att utveckla verksamheten. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

För att tillsvidareanställas som förskollärare krävs förskollärarlegitimation, enligt Skollagen. Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på Skola eller förskola | Polismyndigheten (polisen.se)

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Projektledare inom digitalisering sökes till förskoleförvaltningen

Projektledare, IT
Läs mer Dec 7
Ref: 20212659

Nu söker vi två projektledare till flera spännande projekt för digitalisering i Malmö stads förskoleförvaltning där vi just nu bygger en helt ny enhet för kommunikation och digitalisering.

Du blir en nyckelperson i förvaltningens digitaliseringssatsning och får i den här rollen bra förutsättningar att påverka hur vi jobbar i Malmö de närmsta åren. En del av dina områden kan även ge möjligheter att arbeta på nationell nivå i frågor som vi har gemensamt med andra storstäder. Vi har ett uppdrag där resultatet spelar roll för tusentals människor och deras vardag och det är en stark drivkraft för oss alla. Gärna också för dig.

Arbetsuppgifter
Förskoleförvaltningen i Malmö kommer under de närmaste åren att driva ett antal större och mindre projekt kring digitalisering. Det kan handla om allt från behovsinventeringar, till upphandlingar av komplexa lösningar som skall integreras i stadens infrastruktur. Din roll blir att driva projekt från idé till uppnådd nytta. Tillsammans med intressenter från både den pedagogiska och administrativa verksamheten i förvaltningen ser du till att vi fångar upp behov och levererar lösningar som verkligen gör nytta. 

Du får räkna med att alla processer kring styrning och planering ännu inte är på plats. För rätt person finns det därmed möjlighet att vara med och bygga upp något bra från grunden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att jobba med större projekt inom IT/digitalisering och en relevant utbildning eller certifiering inom projektledning.

För att klara uppdraget har du sannolikt arbetat några år med flera av följande områden:


• Projektledning
• Styrning och dokumentation
• Kravhantering
• Upphandling
• Implementeringar och utrullningar
• Komplexa IT-miljöer med många olika lösningar

Du måste kunna leda ditt eget arbete och vara självgående i dina uppdrag, men du behöver även vara en god kommunikatör och bygga egna nätverk, både inom förvaltningen och Malmö stad. Många av dina uppdrag drivs tillsammans med kollegor på enheten och vi söker därför dig som trivs i samarbete med andra, som är lyhörd för verksamhetens behov och som är strukturerad i ditt arbete. 

Om arbetsplatsen
Just nu rekryterar vi flera spännande roller till vår nya enhet för kommunikation och digitalisering. Enheten består i dag av ett IT-team och ett kommunikatörsteam, och nu bygger vi ett nytt team med strateger och projektledare för att driva digitaliseringen inom förvaltningen. Vi har en ny chef på plats med många idéer, och totalt är vi ca 15 personer på enheten. Vi jobbar gärna digitalt men trivs också tillsammans på kontoret mitt i Malmö på Lugna gatan 82.

Förskoleförvaltningen är en av Malmös största förvaltningar. Vi har cirka 4700 medarbetare som varje dag möter cirka 17 000 barn och deras vårdnadshavare på någon av våra 200 förskolor. Som medarbetare hos oss blir du del av en organisation där många spännande initiativ och idéer tar fart. När det gäller förskola vänds många blickar mot förskoleförvaltningen i Malmö stad. Det gillar vi.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

I den här rekryteringen använder vi urvalsfrågor istället för personligt brev. Frågorna ser du när du loggar in för att ansöka. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Vi söker två projektledare, en tjänst är tillsvidare och den andra är en projektanställning på 12 månader. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Lärare åk. 4-6 i SV/SO/Eng till Bulltoftaskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Dec 7
Ref: 20213249

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som är lärare för årskurs 4-6 till?Bulltoftaskolan!? Du kommer att ingå i ett team av lärare där ni tillsammans planerar och ansvarar för elevernas utbildning och utveckling. Ert fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev i en trygg och tillitsfull miljö. Du kommer att undervisa elever i åk 4-6 där du utbildar och stöttar eleverna i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling.

Du utmanar elever att ta egna initiativ, utveckla sina intressen och ta ansvar för sig själv och andra. I ditt uppdrag kan det även komma att bli aktuellt med ett mentorskap mot några av våra elever. I din roll som mentor har du ett specifikt ansvar över en grupp elever som du därigenom får möjligheten att följa närmre i deras?studieutveckling?och personliga mognad. Som mentor informerar och håller du elevens vårdnadshavare underrättade om elevens?studieutveckling?genom regelbundna utvecklingssamtal.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare med bred behörighet eller behörig i flera ämnen. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa?studiero?och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.?

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.?Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.??? Välkommen med din ansökan!?

Om arbetsplatsen
Bulltoftaskolan ingår tillsammans med Karlshögskolan och Mölletoftaskolan i Bulltofta rektorsområde som är beläget i nordöstra Malmö i närheten av Bejers park. Inom rektorsområdet finns det cirka 500 elever fördelat mellan de tre skolorna. På Bulltoftaskolan går cirka 300 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Det finns en klass i varje årskurs i åk F–3 på Bulltoftaskolan och från årskurs 4 bildas tre paralleller då elever från Bulltoftaskolan, Karlshögskolan och Mölletoftaskolan slåss ihop. På Bulltofta rektorsområde kommer du vara med och bidra till vårt utvecklingsarbete. Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! 

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare.
Omfattning: Heltid.
Antal tjänster: 1.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg – Belastningsregistret. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.

Ansök nu

Digitaliseringsstrateg sökes till förskoleförvaltningen

Enterprise Architect
Läs mer Dec 7
Ref: 20212658

Är du trygg i din kunskap och har jobbat ett tag, men känner att du saknar möjlighet att spela roll för andra människor på riktigt? Bra. Då har vi ett jobb till dig.

Malmö stads förskoleförvaltning bygger just nu en helt ny enhet för kommunikation och digitalisering där du har stora möjligheter att ta plats och forma framtiden för 200 förskolor och 17 000 barn i Malmö. Här får du bygga upp processer, kunskap och organisation nästan från grunden inom ett område som är både viktigt och prioriterat.

Du blir en nyckelperson i förvaltningens digitaliseringssatsning och har i den här rollen mycket bra förutsättningar för att påverka hur vi jobbar i Malmö de närmsta åren. En del av dina områden ger även möjligheter att jobba på nationell nivå i frågor som vi har gemensamt med andra storstäder.

Vi är en av Malmös största förvaltningar. Här finns massor av möjligheter, kunskap och en miljö där vi tillsammans alltid strävar efter att sätta barnet i centrum. Vi har ett uppdrag där resultatet spelar roll för tusentals människor och deras vardag och det är en stark drivkraft för oss alla. Gärna också för dig.

Arbetsuppgifter
Enheten är under uppbyggnad och det finns därför möjligheter att forma rollen till viss del, men ditt huvuduppdrag är att som specialist stödja och leda det övergripande digitaliseringsarbetet ur ett tekniskt perspektiv.

I den här rollen jobbar du huvudsakligen med arkitekturfrågor, men du har även ansvar för  att kartlägga verksamheten, göra behovsanalyser, arbeta fram vår roadmap, bereda beslutsunderlag, vara förvaltningens representant i flera stadsövergripande forum och vid behov även arbeta på nationell nivå. Du rapporterar till enhetschefen för Kommunikation & Digitalisering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ett relevant område för tjänsten - eller utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För att klara uppdraget har du sannolikt arbetat några år med flera av följande områden:


• IT-arkitektur. Gärna enterprisearkitektur.
• Projektarbete och några olika modeller för projektstyrning.
• Verksamhetsutveckling.
• SAFe 5.
• Integration.
• Tjänstedesign.
• Implementeringar och utrullningar.
• Framtagning av analyser, rapporter och beslutsunderlag till chefer och ledningsgrupper.

Erfarenhet från att ha arbetat i offentlig förvaltning är naturligtvis meriterande, men inget krav. Det är dock bra om du har jobbat i större organisationer och gärna en miljö som är delvis styrd av juridiska krav.

Du måste kunna leda ditt eget arbete och vara självgående i dina uppdrag, men du behöver även vara en god kommunikatör och bygga egna nätverk, både inom Malmö och nationellt. Många av dina uppdrag drivs tillsammans med kollegor på enheten och vi söker därför dig som trivs i samarbete med andra, som är lyhörd för verksamhetens behov och som är bra på att se nya kreativa lösningar. 

Om arbetsplatsen
Just nu rekryterar vi flera spännande roller till vår nya enhet för kommunikation och digitalisering. Enheten består i dag av ett IT-team och ett kommunikatörsteam, och nu bygger vi ett nytt team med strateger och projektledare för att driva digitaliseringen inom förvaltningen. Vi har en ny chef på plats med många idéer, och totalt är vi ca 15 personer på enheten. Vi jobbar gärna digitalt men trivs också tillsammans på kontoret mitt i Malmö på Lugna gatan 82.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

I den här rekryteringen använder vi urvalsfrågor istället för personligt brev. Frågorna ser du när du loggar in för att ansöka. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Sjuksköterska till natten

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 7
Ref: 20202144

Vi söker nu en nattsjuksköterska till ett team med några av Malmö stads mest erfarna sjuksköterskor. Vi söker dig som delar vårt synsätt att varje dag är viktigast! I mötet med våra medmänniskor är hänsyn och respekt lika viktigt som rutiner och yrkeskunskaper. För oss är varje individ viktigast. Vi kommer många nära inpå livet. Och när varje dag är viktigast gör vi skillnad för varje individ.

Vill du jobba med ett härligt gäng kollegor med möjlighet att utvecklas och kunna vara kreativ i din yrkesutövning? Vill du att din kompetens och erfarenhet värderas och trivs du med att arbeta självständigt där du ibland möter utmanade situationer som du behöver finna en lösning på? Då är den här tjänsten passande för dig. Vi sitter i fina lokaler, på Olof Palmes plats 1, nära kollektivtrafik och stadens puls.

Arbetsuppgifter
Arbetet består både av planerade samt akuta insatser. Som sjuksköterska på natten bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. I arbetet ingår även att handleda och delegera övrig omvårdnadspersonal som är anställda av staden och som behöver stöd under natten. 

Malmö stads nattsjuksköterskor tillhör en central organisation bestående av kvalificerade sjuksköterskor och distriktssköterskor som tillsammans arbetar mot hela Malmö stad. På varje arbetspass tjänstgör normalt sju sjuksköterskor. Roterande ansvarar två utav dessa för telefonrådgivning till omvårdnadspersonal vid stadens särskilda och ordinära boenden och planerar och fördelar även arbetet för de övriga sjuksköterskorna under nattens gång.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Tjänsten passar dig som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete.

Vi välkomnar förmåga till nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Tjänsten passar dig som är lugn, metodisk och har god samarbetsförmåga i alla led, även när utmanande situationer uppstår. För oss är det även viktigt att du tycker det är spännande med ny teknik då vi ständigt strävar mot att utveckla och underlätta verksamheten.

Vi kör bil i tjänsten, så du behöver ha B-körkort.

Om arbetsplatsen
Arbetstiden är förlagd mellan 21:30 och 07:30 och du har arbetstidsförkortning så att du arbetar 34,33 på en heltidstjänst.

Vi som arbetar i förvaltningen tycker att vi har ett av Sveriges viktigaste jobb: att ta hand om dem som behöver stöd. Vi ska hjälpa till med det som är svårt på grund av sjukdom och ålderdom. Vårda det sjuka, ta tillvara det friska och göra människors vardag enklare och bättre. I någons hem eller på ett boende. Kopiera länken för att få en liten inblick i hur en natt hos oss kan se ut: https://www.facebook.com/watch/?v=372433230772284

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelseViktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Sjuksköterskor till BUMS

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 7
Ref: 20200430

Är du nyfiken på hur det är att jobba i bemanning, men vill ha tryggheten i en fast anställning? Vill du ha utmaningar, träffa nya människor och älskar arbete som sjuksköterska? Då är BUMS något för dig!

Vi erbjuder dig:


• En individuell introduktion
• Stort inflytande över din arbetstid, i form av önskeschema
• Garanterad arbetstid på din basplacering
• Extra administrativ tid
• Både intern och extern kompetensutveckling
• Goda möjligheter att vidareutvecklasArbetsuppgifter
BUMS – "Bemanning Uthyrning Malmö Sjuksköterskor" – har funnits sedan 2003 och är Malmö stads eget resursteam bestående av sjuksköterskor och distriktssköterskor.

Nu utökar vi verksamheten och söker nya medarbetare. BUMS består av välutbildade och engagerade sjuksköterskor med hög kompetens och god kännedom om samtliga verksamheter inom vård och omsorg. BUMS bidrar till att vård - och omsorgsarbetet fungerar professionellt även när ordinarie sjuksköterskor är frånvarande eller när resursförstärkning krävs.

BUMS arbetar mot både Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen och Funktionsstödsförvaltningen.

Din uppgift är att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på den arbetsplats som du för tillfället bemannar. Som BUMS-sjuksköterska jobbar du dagar, kvällar och helger. Utifrån medarbetarnas egna önskemål kan nätter bli aktuella, men det är inget krav.Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med några års erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.

Tjänsten passar dig som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Du tycker att det är roligt och stimulerande att röra dig mellan olika verksamheter och arbetsplatser samt trivs med att arbeta självständigt.

Som person är du lugn, metodisk och har god samarbetsförmåga i alla led, även när kluriga situationer uppstår. Du är utåtriktad, har förmåga att samarbeta och, inte minst, har en hög servicekänsla. Vi välkomnar förmåga till nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten.Om arbetsplatsen
BUMS är ett bemanningsteam för alla Malmö stads verksamheter inom vård- och omsorgssektorn. Teamet består av sjuk- och distriktsköterskor med bred kompetens och lång erfarenhet. Deras uppdrag är att utföra insatser och bedömningar enligt hälso- och sjukvårdslagen och författningar samt att handleda omvårdnadspersonal.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta i BUMS: https://bit.ly/300r4pG

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Fritidsförvaltningens driftsektion södra söker ny lokalvårdare

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Dec 7
Ref: 20213247

Arbetsuppgifter
Till sektion Södra på Fritidsförvaltningens driftavdelning söker vi nu en lokalvårdare som vill vara med och se till att våra anläggningar är i sådant skick att idrottsföreningar får bästa möjliga förutsättningar att bedriva sin verksamhet och att utöva sin idrott.

Som lokalvårdare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att stadionområdets inre miljö hålls ren, fräsch och trivsam. Du har med din yrkeskunskap inom städ och ergonomi god kännedom om hur lokaler och material hanteras på bästa sätt. Du tar själv ansvar för ditt arbete och kan organisera dig väl tillsammans med dina arbetskamrater. I tjänsten ingår även att hålla en god kontakt med föreningarna som utnyttjar våra anläggningar.

Kvalifikationer
Du som söker har B-körkort. Du har gymnasieexamen och/eller god erfarenhet av lokalvård eller av fastighetsskötsel, alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver ha tidigare arbetslivserfarenhet inom lokalvård, fastighetsskötsel eller annat servicearbete är för att vara aktuell för tjänsten.

Har du utbildning inom städ/lokalvård, fönsterputsning, golvvård, städmedel, städmaterial, ergonomi eller hållbart miljöarbete inom städområdet är det meriterande för tjänsten. Det är också ett plus om du har gått utbildningarna SRY, PRYL och insta-800.

Som person trivs du med att ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Du är välorganiserad, har ett öga för detaljer och bidrar till ett gott samarbete i arbetsgruppen. Då du dagligen arbetar med idrottsföreningar behöver du ha en hög grad av servicenivå, kommunikation och flexibilitet. Sist men inte minst är du säkerhetsmedveten, ansvarskännande och står för värderingar som respekt, engagemang och kreativitet.

Goda kunskaper i det svenska språket, både muntligt och skriftligt, är en förutsättning för tjänsten. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning inom våra verksamheter ser vi gärna kvinnliga sökande. I övrigt beaktas personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen
Arbetsplatsen – Enhet Malmö
Enhet Malmö tillhör fritidsförvaltningens driftavdelning och arbetar i nära samarbete med andra avdelningar inom förvaltningen. Målet är att leverera service av hög kvalitet till alla som använder eller besöker fritidsförvaltningens anläggningar. Enheten består av fem geografiska sektioner vars gemensamma uppdrag är att sköta in- och utvändig skötsel av kommunens idrottsanläggningar. Inom idrottsanläggningarna består arbetet bland annat av planskötsel, lokalvård, öppning och låsning, uppföljning av bokade tider samt iordningställande av verksamhetsytor inför arrangemang/evenemang. Några av de anläggningar som ingår i sektion södra är bland annat Lindängens IP, Gullviksborgs IP, Lindeborgs IP, Kulladals IP och Heleneholms IP.

Fritidsförvaltningen – en aktiv förvaltning
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall – välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Projektledare av processer och andra utvecklingsområden

Organisationsutvecklare
Läs mer Dec 2
Ref: 20213128

Arbetsuppgifter
Stadsfastigheter söker nu en projektledare för processer. Stadsfastigheter är i en stark förändringsresa där stadens behov påverkar vårt arbete. Vi är också mitt i en upphandlingsfas av ett nytt fastighetssystem som kommer att skapas utifrån de behov staden har och det styr vårt arbetssätt. I rollen som projektledare kommer du att balansera stadens och verksamhetens behov.

Du kommer att arbeta tvärfunktionellt och samordna Stadsfastigheters processer samt rita och förmedla. Projekten kring processarbetet kan involvera medarbetare på enheter, sektioner, externa leverantörer samt andra avdelningar inom förvaltningen. Du är med i verksamhetens planering för processimplementering, följer upp, stöttar och bidrar i implementeringsarbetet. Du har också en säkerställande roll där du följer upp hur processarbetet drivs i organisationen. Du kan också komma att projektleda andra delar som inte är direkt processarbete, men som blir viktiga i vårt utvecklingsarbete. Du kommer att rapportera till ledningsgruppen, din enhet och processägarna. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning motsvarande 180 hp, där minst 15 hp är inom projektledning. För att vara aktuell för rollen har du också minst 2 års erfarenhet av processarbete där värdet till slutanvändaren är det som styrt processarbetet. Du har arbetat agilt och i en organisation/verksamhet som genomgått en stark förändrings- och utvecklingsresa där överblick, behov, analys, kommunikation och implementering har varit viktiga delar av ditt arbetet. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i Visio eller motsvarande är krav för tjänsten. Vi ser det som en fördel om du har arbetat tvärfunktionellt mot olika intressenter och är van att ha en övergripande roll. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom lean. Även erfarenhet av arbete i en kommunal verksamhet och/ eller erfarenhet från arbete i en IT-miljö, produktionsmiljö eller byggmiljö ser vi som ett stort plus.

Hur vi arbetar med våra processer är viktigt för oss och en process är bara livsduglig så länge den ger värde, därför behöver du ha en hög förmåga att kunna anpassa dig till förändrade omständigheter med ett lugnt och metodiskt arbetssätt. Du ser problem, analyserar dem och har ett starkt lösningsfokus. Du har en hög kommunikativ förmåga och har inga problem med att skapa nätverk och etablera goda relationer inom organisationen. Du har en god analytisk förmåga och kan på ett enkelt sätt definiera olika gränssnitt och behov. Du har ledaregenskaper där driv och involvering är två viktiga delar. Du har pedagogisk erfarenhet där du har fått förklara komplexa problem och lösningar på ett enkelt och förståeligt sätt. Det är ett stort plus om du har förmåga att se system och mönster och kan strukturera ditt arbete på ett enkelt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen
Stadsfastigheters 150 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,8 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen ca 2 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra lokalnyttjares behov av väl fungerande lokaler.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast möjligt enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Elevassistent till Hermodsdalsskolans grundsärskola

Elevassistent
Läs mer Nov 18
Ref: 20213061

Arbetsuppgifter
På vår Grundsärskola finns fyra klasser. Som elevassistent på Hermodsdalsskolans grundsärskola kan du komma att arbeta både i våra ämnesområdesklasser och i vår ämnesklass. Eleverna går i årskurs 1-3. Vi har fyra klasser på skolan. 3 ämnesområdesklasser där det går 2, 5 och 6 elever i de olika klasserna och en ämnesklass med 10 elever. I varje klass arbetar en pedagog tillsammans med elevassistenter.

Som elevassistent hjälper du till både i undervisningssituationer och i sociala situationer, vid toalettbesök, vid matsituationer . Ibland är du kopplad till en elev och ibland till en elevgrupp. Efter skolan är slut ingår du i fritidsverksamheten där du, tillsammans med dina kollegor, planera, genomför och följer upp fritidsaktiviteter. På fritidshemmet är det, just nu, 14 elever inskrivna.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har en utbildning som exempelvis barnskötare, assistent eller liknande.  

Du måste ha erfarenhet av att ha arbetat med barn i behov av särskilt stöd. Vi ser det som en stor fördel om du har arbetat med barn med diagnos IF, Autism och ADHD. Du ska ha god vana vid att arbeta med utåtagerande barn. Det är meriterande om du känner till och kunna använda alternativa kommunikationssätt.  

Som person behöver du vara lösningsfokuserad, flexibel och van vid att handskas med ”ögonblickssituationer”. Du behöver ha ett lågaffektiv bemötande, kunna hantera stressiga siutationer och ha lätt för att samarbeta och ställa om. Du måste ha mycket god svenska i tal och skrift och gärna en utbildning i TAKK.


Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering tar vi inte emot personligt brev. Dina svar på urvalsfrågorna blir därför viktiga för vår bedömning. 

Om arbetsplatsen
Hermodsdalsskolan är en F-9-skola med 525 elever. Fritidsverksamheten har 145 elever och präglas av en god pedagogisk miljö som låter elevernas intresse och nyfikenhet stå i centrum. På Hermodsdalsskolan ser vi varje elev! Vi arbetar med nära relationer till såväl elever som vårdnadshavare och genom regelbundna resultatdialoger anpassar vi undervisningen till varje elev. Vi står för ett elevnära skolledarskap som bland annat blir synligt genom de verksamhetsrundor vi går varje vecka och i de elevintervjuer vi genomför med varje årskurs. Hermodsdalsskolans grundsärskola är en nystartad verksamhet som öppnade upp aug-20. På skolan finns fyra klasser, tre ämnesområdesklasser och en ämnesklass. Skolan har 23 elever och efter skolans slut tar fritidsverksamheten över i samma lokaler.


Här vill vi att alla elever ska lyckas och arbetar därför för en ökad behörighet till gymnasieskolan. Aktiviteter vi arbetar med är en främjande skolmiljö, bedömning samt en läsande skola. Hermodsdalsskolan skapar varje elevs bästa skola!

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare.
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Grundlärare i fritidshem till Bäckagårdsskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Nov 17
Ref: 20213041

Arbetsuppgifter
Nu söker vi på Bäckagårdsskolan en grundlärare i fritidshem!

Som grundlärare i fritidshem ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att driva ett av våra fritidshem med planering, genomförande och utvärdering. Detta görs givetvis i enlighet med mål och centrala innehåll i läroplanen för fritidshemmet.

Du samverkar med grundskollärare och förskollärare under skoldagen och arbetar för att skapa en röd tråd mellan skolverksamhet och fritidsverksamhet.

Hos oss på Bäckagårdsskolan erbjuds du:

• Stor möjlighet att tillsammans med dina kollegor utveckla det pedagogiska arbetet på skolan.

• En närvarande chef som leder med tillit och brinner för både elevernas och personalens bästa.

• Möjligheten att arbeta i fina lokaler och fantastisk utemiljö. 

Du kommer att ingå i ett team där ni tillsammans planerar och ansvarar för elevernas utbildning och utveckling. Ert fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev i en trygg och tillitsfull miljö. Du blir en del av ett arbetslag som ställer upp för varandra och som har roligt tillsammans. I arbetslaget har vi ett gemensamt fokus på elevernas bästa och tillsammans stöttar vi eleverna i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad grundlärare med inriktning mot fritidshem.

Du är insatt i skolans och fritidshemmets uppdrag och kan driva verksamheten med utgångspunkt i läroplanen. Vi vill att du har förmågan att anpassa undervisningen och aktiviteterna för att eleverna ska lyckas och du uppmuntrar dem till att fortsätta vara kreativa och nyfikna.

Du ska trivas i ett högt tempo och ser arbetet som en härlig utmaning. Viktigt för oss är att man ser barnen i ett heldagsperspektiv. Självklart är du en positiv person som tar ansvar för både din del och helheten med det du arbetar med. Detsamma gäller för kontakt med vårdnadshavare och andra du kommer i kontakt med i ditt arbete.

För att passa som grundlärare hos oss tror vi att du har förmågan att ta initiativ och driva framåt. Vi tror också att du kan inspirera andra och är trygg, både i dig själv och i yrkesrollen. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Bäckagårdsskolan är en F-9 skola, inklusive grundsärskola, i Husie med ca 560 elever och ca 90 medarbetare. Bäckagårdsskolan arbetar med helhetstänk gällande elevens fysiska, psykiska och sociala hälsa, samt för att eleven ska känna och förstå sitt sammanhang. Arbetet görs utifrån skolans hälsofrämjande plan vilken genomsyrar allt vi gör. Vi har god gemenskap på skolan och har en starkt tro på medledarskap och delaktighet där alla är med och bidrar till utveckling. Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 80 skolor, 6200 medarbetare och 33 900 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans– varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola! I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Praktik, examensarbete eller spontanansökan till stadsfastigheter

Civilingenjör, bygg
Läs mer Aug 30
Ref: 20210222

Arbetsuppgifter
Praktik, examensarbete eller spontanansökan till stadsfastigheter.

Skriv ett personligt brev och berätta vad du är intresserad av. Ange tydligt i rubriken om det gäller en spontanansökan, om du är intresserad av praktikplats eller ska skriva ett examensarbete.

När det gäller examensarbete har vi endast möjlighet att ta emot studenter från universitet och högskola. Det är därför viktigt att du själv har förslag och idéer på vad du vill göra eller skriva om.

Vi arbetar med löpande urval.

Ansökan gäller ingen befintlig tjänst, utan gäller enbart den som är intresserad av praktik, examensarbete eller tillfälligt jobb.

Kvalifikationer
Pågående eller avslutade studier på högskolenivå.

Ingen erfarenhet krävs.

Om arbetsplatsen
Stadsfastigheter ansvarar för byggnation och förvaltning av Malmö stads fastigheter för skola, barn-, äldre- och socialomsorg, kultur och fritid samt ansvarar för den operativa samordningen av Malmö stads lokalförsörjning. Stadsfastigheter ansvarar också för att stödja Malmö stads omställning till förnybar energianvändning genom förvärv, byggproduktion och förvaltning av anläggningar för produktion av förnybar energi. Stadsfastigheter förvaltar cirka 1,9 miljoner kvadratmeter byggnad och 4,9 miljoner kvadratmeter markyta. 

Serviceförvaltningen - Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat. 

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform:Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Enligt överenskommelse
Antal tjänster: 1-10
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Kreativ och engagerad? Välkommen att söka jobb inom LSS

Stödassistent
Läs mer Sep 15
Ref: 20212436

Arbetsuppgifter
Nu söker vi fler engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla funktionsstödsförvaltningens verksamheter i Malmö! Hos oss finns det möjligheter att arbeta och göra skillnad inom LSS-bostäder, daglig verksamhet samt korttidsbostäder för barn, unga och vuxna. ?  

Oavsett vilken verksamhet du arbetar i så har du varje dag det viktiga uppdraget att möta varje brukare utifrån hens förutsättningar så att varje brukare får individuellt utformat stöd och service. I det dagliga arbetet ansvarar du för att hjälpa och stödja de boende med vardags-, fritids- och kulturaktiviteter så att brukarna kan vara så självständiga som möjligt och leva det liv de önskar.  

Tillsammans med dina kollegor motiverar, stödjer och assisterar du brukarna i det dagliga livet, samt tolkar och förtydligar kommunikationen. Du samverkar med brukarens nätverk, övrig personal och andra samarbetspartners. Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara personlig omvårdnad, förberedelse av eller stöd vid måltider, delegerade sjukvårdsuppgifter och social dokumentation.  

Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, natt och helger.

Som medarbetare i funktionsstödsförvaltningen är det din uppgift att uppfylla målen i LSS-lagen kring självbestämmande, delaktighet och integritet för den enskilde brukaren. Du utför vardagsnära och planerade stödinsatser som utgår från brukarens individuella behov och önskemål i enlighet med LSS. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutade och godkända gymnasiestudier från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller för arbetsgivaren annan likvärdig fullgjord gymnasieutbildning.

Studerar du eller har examen från universitet/högskola eller YH med inriktning mot funktionshinderområde, pedagogik, socialt arbete eller beteendevetenskap ser vi det som meriterande.  

Har du erfarenhet av att arbeta med omvårdnad och/eller LSS är det en fördel. Det är även önskvärt om du har erfarenhet av psykiatri och olika pedagogiska metoder. 

Du behöver god datorvana samt kunna behärska svenska i både tal och skrift. 

Hos oss är det viktigt att du har en god människosyn, är lyhörd och har ett respektfullt bemötande och en god pedagogisk förmåga. Eftersom begreppet ”tillsammans” genomsyrar vårt arbete behöver du kunna samarbeta bra med andra. Du ska även som person känna dig bekväm med att arbete både i grupp och ensam då båda delar förekommer. Vidare är det viktigt att du arbetar lösningsorienterat och pedagogiskt. 

Är du redan registrerad i funktionsstödsförvaltningens vikariebank och vill utöka din tjänstgöringsgrad går det bra att kontakta din närmsta chef istället för att söka via annonsen. 

Rekrytering sker löpande under annonstiden.

Om arbetsplatsen
Våra verksamheter är belägna i hela Malmöregionen. På din arbetsplats arbetar du för allas rätt att fungera olika. Genom stöd, service och omvårdnad möjliggör vi tillsammans att Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning kan leva ett självständigt och gott liv. 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning! 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Timanställning/Månadsanställning

Omfattning: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: Flera

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Ansök nu

Beredskapssamordnare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Dec 8
Nytt
Ref: 20213137

Arbetsuppgifter
Som beredskapssamordnare med stadsövergripande uppdrag arbetar du tillsammans med stadens övriga verksamheter med att utveckla det systematiska arbetet, främja en kultur och ett arbetssätt där beredskapsperspektiven införlivas i det dagliga arbetet i verksamheterna och   att rusta Malmö stad i att hantera konsekvenser av oönskade händelser så bra som möjligt. Fokus ligger både på Malmö stad som organisation och på staden Malmö. Arbetet innebär bred samverkan och nätverksbyggande med olika samhällsaktörer på lokal, regional, nationell och internationell nivå.

I ditt uppdrag bidrar du även i stadens strategiska arbete med risk- och sårbarhetsanalys, kontinuitetsplanering samt effektiv ledning vid oönskade händelser. Arbetet innefattar även utveckling av civilt försvar och att vara delaktig i övergripande samhällsplaneringsprocesser.  Arbetet sker både självständigt och i olika arbetsgrupper. 

Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk utbildning på kandidatnivå inom relevant område för uppdraget. Du har hunnit skaffa dig några års erfarenhet av arbete med beredskapsfrågor och har insikt och kunskap om det kommunala perspektivet. Du har också erfarenhet och vana av att bereda ärende, ta fram beslutsunderlag och skriva rapporter.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga kompetenser, där vi värderar att du har ett gediget intresse för och kunskap om samhällsfrågor i ett brett perspektiv och kan se helhet och sammanhang. Du är kommunikativ och nyfiken på andras perspektiv och du delar också med dig av egna erfarenheter och kunskaper. Eftersom arbetet innebär samverkan med olika aktörer såväl internt som externt, är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och förmåga att bygga och bibehålla nätverk. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är att du har en självständig drivkraft inom dina ansvarsområden och förmåga att skapa och bibehålla god struktur och planering. 

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs. Du behöver också ha svenskt medborgarskap.

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Om arbetsplatsen
På stadskontoret arbetar du nära stadens ledning med frågor som är viktiga för vår organisation, vår stad och vår samhällsutveckling. Som kommunstyrelsens förvaltning är vårt uppdrag att leda, samordna och följa upp stadens arbete. Det gör vi genom att arbeta strategiskt inom flera olika områden. Tillsammans med kollegor i staden, Malmöbor och aktörer i vår omvärld bidrar vi gemensamt till att skapa en trygg och hållbar stad präglad av vilja, öppenhet och mänsklig värme.

Enheten Säkerhet och beredskap, har idag åtta medarbetare och ingår i avdelningen Omvärld och Näringsliv. Enheten har i uppdrag att leda, samordna och följa upp arbetet med säkerhet och beredskap i Malmö stad. Uppdraget omfattar övergripande arbete med krisberedskap och civilt försvar, säkerhetsskydd, personsäkerhet och informationssäkerhet. Enhetens uppdrag omfattar även övergripande arbete med stadens försäkringar, skadeprevention och evenemangssäkerhet.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här: malmo.se/jobb

 
 
Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Sjuksköterskor till hemsjukvården kväll

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Ref: 20200194Välkommen till Hemsjukvården i Malmö stad! Vi består av åtta sektioner, Folkets park, Arenan, Kungsparken, Katrinetorp 1, Katrinetorp 2, Kalkbrottet, Bulltofta 1 och Bulltofta 2.

Vi söker nu efter nya kollegor till kvällen till ett par sektioner. Är du den engagerade och nytänkande sjuksköterskan vi söker för att hjälpa oss att utveckla hemsjukvården? Då ska du fortsätta läsa!

Arbetsuppgifter
Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten.

Tjänsterna avser kvällsarbete med helgtjänstgöring var fjärde eller var femte helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner sig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kommunal hemsjukvård eller är specialistutbildad distriktssköterska. Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

Som sjuksköterska inom hemsjukvården krävs det att du har B-körkort och att du kan cykla.Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag


Om arbetsplatsen
Hemsjukvården i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen står inför spännande förändringar och utmaningar. För att möta det framtida behovet rekryterar vi nu flera sjuksköterskor som vill möta patienten i det egna hemmet. Vi är en sammanhållen hemsjukvård med engagerade chefer och medarbetare. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där du dagligen kommer ut i friska luften från och till patienternas hem. Är du nyfiken på hur en dag kan se ut för en sjuksköterska i hemsjukvården är du hjärtligt välkommen att boka in besök eller bredvidgång på någon av våra arbetsplatser.

Vi erbjuder en individuell introduktion där upplägget och tiden anpassas utifrån dina förutsättning och tidigare erfarenheter. Vi arbetar för en trygg arbetsmiljö där arbetsglädje och flexibilitet är i fokus. Du deltar aktivt i verksamhetsutveckling och utformningen av individuell livskvalitet för den enskilde. Vi erbjuder dig kompetensutveckling där alla våra medarbetare erbjuds utbildning inom olika område.

Vi erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och aktiviteter som subventioneras via personalklubben

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Kontakt


Fackliga företrädareJacqueline Mkada Vårdförbundet jacqueline.mkada@malmo.se

Ingalill Andersson Vårdförbundet 0709-109624 ingalill.andersson@malmo.se

Ewa Jansson Vårdförbundet 040-344784 ewa.x.jansson@malmo.se

Ansök nu

Sjuksköterska till särskilt boende

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 8
Ref: 20210187

Välkommen till särskilt boende Malmö stad! Vi består av 40 särskilda boenden som är uppdelade i fyra geografiska områden i staden. Vi söker nu fler sjuksköterskor som vill vara med och skapa en organisation i framkant.

Vi erbjuder dig:


• Ett omväxlande och spännande arbete
• En individuell introduktion
• Två dagars demensutbildning för nyanställda sjuksköterskor
• Kontinuitet i form av långa vårdkontakter
• Tjänstgöring dagtid med arbete var sjätte helg
• Möjlighet till önskad tjänstgöringsgrad

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på särskilda boenden ansvarar du för omvårdnaden av patienterna. Det innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar medicinska insatser och omvårdnadsinsatser. Du ansvarar för att handleda, utbilda och delegera omvårdnadspersonal. Du arbetar personcentrerat med att involvera patienten i beslut och samarbetar nära anhöriga och teamet kring patienten.

Du samverkar regelbundet med primärvård genom rond utifrån ett patientfokus. Du har anhörigkontakt. Du kommer att samverka med flera aktörer enligt hälso- och sjukvårdavtalet där landsting, kommun och primärvård ingår för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. På våra särskilda boenden arbetar vi med kvalitetssäkringssystemen BPSD, Senior Alert och palliativa register.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Det är meriterande om du har erfarenhet eller specialistutbildning inom relevant område.

För att du ska trivas med uppdraget är du självständig, ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett självklart engagemang och intresse för den äldre patientens bästa. Vi välkomnar nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Du är flexibel, öppen för nya utmaningar samt har viljan och förmågan att arbeta i team. Du har ett gott bemötande och bidrar till en god arbetsmiljö. För oss är det viktigt att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska har vi möjlighet att erbjuda en förlängd och individuellt anpassad introduktion.

 
Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag.

Om du har något särskilt önskemål om var i Malmö du vill arbeta är du välkommen att skriva det i ansökan eller kontakta oss för mer information. Är du nyfiken på hur en arbetsdag ser ut hos så är du välkommen att boka bredvidgång eller ett arbetsplatsbesök.

 
Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

 
Om arbetsplatsen
Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/


I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

 
Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.  ?


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Hemsjukvården söker sjuksköterskor

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Ref: 20200168Arbetsuppgifter
Välkommen till Hemsjukvården i Malmö stad som består av åtta sektioner, Folkets park, Arenan, Kungsparken, Katrinetorp 1, Katrinetorp 2, Kalkbrottet, Bulltofta 1 och Bulltofta 2.

Vi söker nu efter nya kollegor till någon av sektionerna. Är du den engagerade och nytänkande sjuksköterskan vi söker för att hjälpa oss att utveckla hemsjukvården? Då ska du fortsätta läsa!

Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten.

Tjänsterna avser dagtjänstgöring med helgtjänstgöring var fjärde eller var femte helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner sig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kommunal hemsjukvård eller är specialistutbildad distriktssköterska. Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

Som sjuksköterska inom hemsjukvården krävs det att du har B-körkort och att du kan cykla.

Om arbetsplatsen
Hemsjukvården i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen står inför spännande förändringar och utmaningar. För att möta det framtida behovet rekryterar vi nu flera sjuksköterskor som vill möta patienten i det egna hemmet. Vi är en sammanhållen hemsjukvård med engagerade chefer och medarbetare. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där du dagligen kommer ut i friska luften från och till patienternas hem. Är du nyfiken på hur en dag kan se ut för en sjuksköterska i hemsjukvården är du hjärtligt välkommen att boka in besök eller bredvidgång på någon av våra arbetsplatser.

Vi erbjuder en individuell introduktion där upplägget och tiden anpassas utifrån dina förutsättning och tidigare erfarenheter. Vi arbetar för en trygg arbetsmiljö där arbetsglädje och flexibilitet är i fokus. Du deltar aktivt i verksamhetsutveckling och utformningen av individuell livskvalitet för den enskilde. Vi erbjuder dig kompetensutveckling där alla våra medarbetare erbjuds utbildning inom olika områden.

Vi erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och aktiviteter som subventioneras via personalklubben.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelseViktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

 

Kontakt


Fackliga företrädareJacqueline Mkada Vårdförbundet jacqueline.mkada@malmo.se

Ingalill Andersson Vårdförbundet 0709-109624 ingalill.andersson@malmo.se

Ewa Jansson Vårdförbundet 040-344784 ewa.x.jansson@malmo.se

Ansök nu

Sjuksköterska till särskilt boende

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Ref: 20210187

Välkommen till särskilt boende Malmö stad! Vi består av 40 särskilda boenden som är uppdelade i fyra geografiska områden i staden. Vi söker nu fler sjuksköterskor som vill vara med och skapa en organisation i framkant.

Vi erbjuder dig:


• Ett omväxlande och spännande arbete
• En individuell introduktion
• Två dagars demensutbildning för nyanställda sjuksköterskor
• Kontinuitet i form av långa vårdkontakter
• Tjänstgöring dagtid med arbete var sjätte helg
• Möjlighet till önskad tjänstgöringsgrad

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på särskilda boenden ansvarar du för omvårdnaden av patienterna. Det innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar medicinska insatser och omvårdnadsinsatser. Du ansvarar för att handleda, utbilda och delegera omvårdnadspersonal. Du arbetar personcentrerat med att involvera patienten i beslut och samarbetar nära anhöriga och teamet kring patienten.

Du samverkar regelbundet med primärvård genom rond utifrån ett patientfokus. Du har anhörigkontakt. Du kommer att samverka med flera aktörer enligt hälso- och sjukvårdavtalet där landsting, kommun och primärvård ingår för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. På våra särskilda boenden arbetar vi med kvalitetssäkringssystemen BPSD, Senior Alert och palliativa register.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Det är meriterande om du har erfarenhet eller specialistutbildning inom relevant område.

För att du ska trivas med uppdraget är du självständig, ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett självklart engagemang och intresse för den äldre patientens bästa. Vi välkomnar nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Du är flexibel, öppen för nya utmaningar samt har viljan och förmågan att arbeta i team. Du har ett gott bemötande och bidrar till en god arbetsmiljö. För oss är det viktigt att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska har vi möjlighet att erbjuda en förlängd och individuellt anpassad introduktion.

 
Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag.

Om du har något särskilt önskemål om var i Malmö du vill arbeta är du välkommen att skriva det i ansökan eller kontakta oss för mer information. Är du nyfiken på hur en arbetsdag ser ut hos så är du välkommen att boka bredvidgång eller ett arbetsplatsbesök.

 
Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

 
Om arbetsplatsen
Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/


I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

 
Övrigt
Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så märker du kanske att du söker till denna tjänst på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.  ?


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Hemsjukvården söker sjuksköterskor

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 19
Ref: 20200168Arbetsuppgifter
Välkommen till Hemsjukvården i Malmö Stad som består av åtta sektioner, Folkets park, Arenan, Kungsparken, Katrinetorp 1, Katrinetorp 2, Kalkbrottet, Bulltofta 1 och Bulltofta 2.

Vi söker nu efter nya kollegor till någon av sektionerna. Är du den engagerade och nytänkande sjuksköterskan vi söker för att hjälpa oss att utveckla hemsjukvården? Då ska du fortsätta läsa...

Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten.

Tjänsterna avser dagtjänstgöring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner sig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kommunal hemsjukvård eller är specialistutbildad distriktssköterska. Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund Respekt, engagemang och kreativitet.

Som sjuksköterska inom hemsjukvården krävs det att du har B-körkort och att du kan cykla.

Om arbetsplatsen
Hemsjukvården i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen står inför spännande förändringar och utmaningar. För att möta det framtida behovet rekryterar vi nu flera sjuksköterskor som vill möta patienten i det egna hemmet. Vi är en sammanhållen hemsjukvård med engagerade chefer och medarbetare. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där du dagligen kommer ut i friska luften från och till patienternas hem. Är du nyfiken på hur en dag kan se ut för en sjuksköterska i hemsjukvården är du hjärtligt välkommen att boka in besök eller bredvidgång på någon av våra arbetsplatser.

Vi erbjuder en individuell introduktion där upplägget och tiden anpassas utifrån dina förutsättning och tidigare erfarenheter. Vi arbetar för en trygg arbetsmiljö där arbetsglädje och flexibilitet är i fokus. Du deltar aktivt i verksamhetsutveckling och utformningen av individuell livskvalitet för den enskilde. Vi erbjuder dig kompetensutveckling där alla våra medarbetare erbjuds utbildning inom olika område.

Vi erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och aktiviteter som subventioneras via personalklubben.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelseViktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

 

Kontakt


Fackliga företrädareJacqueline Mkada Vårdförbundet jacqueline.mkada@malmo.se

Ingalill Andersson Vårdförbundet 0709-109624 ingalill.andersson@malmo.se

Ewa Jansson Vårdförbundet 040-344784 ewa.x.jansson@malmo.se

Ansök nu

Hemsjukvården söker sjuksköterskor till kvällen

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Aug 19
Ref: 20200194Arbetsuppgifter
Välkommen till Hemsjukvården i Malmö Stad som består av åtta sektioner, Folkets park, Arenan, Kungsparken, Katrinetorp 1, Katrinetorp 2, Kalkbrottet, Bulltofta 1 och Bulltofta 2.

Vi söker nu efter nya kollegor till kvällen till ett par sektioner. Är du den engagerade och nytänkande sjuksköterskan vi söker för att hjälpa oss att utveckla hemsjukvården? Då ska du fortsätta läsa...

Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten.

Tjänsterna avser kvällsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner sig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kommunal hemsjukvård eller är specialistutbildad distriktssköterska. Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund Respekt, engagemang och kreativitet.

Som sjuksköterska inom hemsjukvården krävs det att du har B-körkort och att du kan cykla.Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag


Om arbetsplatsen
Hemsjukvården i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen står inför spännande förändringar och utmaningar. För att möta det framtida behovet rekryterar vi nu flera sjuksköterskor som vill möta patienten i det egna hemmet. Vi är en sammanhållen hemsjukvård med engagerade chefer och medarbetare. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där du dagligen kommer ut i friska luften från och till patienternas hem. Är du nyfiken på hur en dag kan se ut för en sjuksköterska i hemsjukvården är du hjärtligt välkommen att boka in besök eller bredvidgång på någon av våra arbetsplatser.

Vi erbjuder en individuell introduktion där upplägget och tiden anpassas utifrån dina förutsättning och tidigare erfarenheter. Vi arbetar för en trygg arbetsmiljö där arbetsglädje och flexibilitet är i fokus. Du deltar aktivt i verksamhetsutveckling och utformningen av individuell livskvalitet för den enskilde. Vi erbjuder dig kompetensutveckling där alla våra medarbetare erbjuds utbildning inom olika område.

Vi erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och aktiviteter som subventioneras via personalklubben

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Kontakt


Fackliga företrädareJacqueline Mkada Vårdförbundet jacqueline.mkada@malmo.se

Ingalill Andersson Vårdförbundet 0709-109624 ingalill.andersson@malmo.se

Ewa Jansson Vårdförbundet 040-344784 ewa.x.jansson@malmo.se

Ansök nu

Sjuksköterskor till hemsjukvården

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 2
Ref: 20200168Välkommen till hemsjukvården i Malmö stad! Vi består av åtta sektioner, Folkets park, Arenan, Kungsparken, Katrinetorp 1, Katrinetorp 2, Kalkbrottet, Bulltofta 1 och Bulltofta 2.

Vi söker nu efter nya kollegor till någon av sektionerna. Är du den engagerade och nytänkande sjuksköterskan vi söker för att hjälpa oss att utveckla hemsjukvården? Då ska du fortsätta läsa!

Arbetsuppgifter
Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten.

Tjänsterna avser dagtjänstgöring med helgtjänstgöring var fjärde eller var femte helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner sig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom kommunal hemsjukvård eller är specialistutbildad distriktssköterska. Du är en drivande och lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

Som sjuksköterska inom hemsjukvården krävs det att du har B-körkort och att du kan cykla.

Om arbetsplatsen
Hemsjukvården i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen står inför spännande förändringar och utmaningar. För att möta det framtida behovet rekryterar vi nu flera sjuksköterskor som vill möta patienten i det egna hemmet. Vi är en sammanhållen hemsjukvård med engagerade chefer och medarbetare. Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete där du dagligen kommer ut i friska luften från och till patienternas hem. Är du nyfiken på hur en dag kan se ut för en sjuksköterska i hemsjukvården är du hjärtligt välkommen att boka in besök eller bredvidgång på någon av våra arbetsplatser.

Vi erbjuder en individuell introduktion där upplägget och tiden anpassas utifrån dina förutsättning och tidigare erfarenheter. Vi arbetar för en trygg arbetsmiljö där arbetsglädje och flexibilitet är i fokus. Du deltar aktivt i verksamhetsutveckling och utformningen av individuell livskvalitet för den enskilde. Vi erbjuder dig kompetensutveckling där alla våra medarbetare erbjuds utbildning inom olika områden.

Vi erbjuder olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och aktiviteter som subventioneras via personalklubben.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelseViktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

 

Kontakt


Fackliga företrädareJacqueline Mkada Vårdförbundet jacqueline.mkada@malmo.se

Ingalill Andersson Vårdförbundet 0709-109624 ingalill.andersson@malmo.se

Ewa Jansson Vårdförbundet 040-344784 ewa.x.jansson@malmo.se

Ansök nu

Vill du jobba som fritidsledare i Malmö? Läs då vidare!

Fritidsledare
Läs mer Dec 6
Ref: 20213244

Arbetsuppgifter
Nu söker vi tre nya fritidsledare till våra verksamheter, är du en av dom? Tillsammans med ungdomar och arbetslag planerar och genomför du fritidsverksamhet med ett speciellt fokus på öppen verksamhet, gruppverksamhet och uppsökande verksamhet. Du möter ungdomar utifrån ett coachande förhållningsätt i syfte att stötta deras idéer och projekt samt guida dem till en meningsfull fritid och ett rikt kulturliv.

Ditt schema innefattar regelbunden dag-, kvälls- och helgtjänstgöring där vissa tider sker arbete utanför din ordinarie arbetsplats. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en folkhögskoleexamen till fritidsledare, alternativt annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig då kombinerat med erfarenhet av arbete med fritidsgårdens målgrupp.

Vidare ser vi gärna att du har förmågan att:


• Vara positiv, kreativ och lösningsfokuserad
• Engagera dig i frågor som rör målgruppen
• Skapa goda relationer
• Samarbeta och samverka med olika aktörer Är du dessutom bra på att strukturera och organisera olika typer av aktiviteter ser på detta som ett plus. Har du kunskaper inom normkritik, jämställdhet och delaktighet är detta meriterande. Även utbildning i coachande förhållningssätt är något som vi värdesätter.

Om arbetsplatsen
Om verksamheterna
Sofielund Fritidsgårds profil och prioriterade arbete är den öppna verksamheten, lägerverksamhet, idrott och språkbruk. Genom starka sidor hos personal och besökare skapas en trygg arbetsmiljö, god stämning och öppet klimat för besökaren på fritidsgården.

Rosengård Fritidsgård - Tegelhuset är en av Malmös mest besökta fritidsgårdar med många ungdomar i rörelse varje kväll, därför är det viktigt att du är stresstålig och har förmågan att behandla de ungdomar som besöker gården på ett situationsanpassat sätt.  

Rörsjö Fritidsgård finner du i hjärtat av Värnhem. Februari 2020 slog vi upp portarna i vår helt nyrenoverade lokal som lockar ungdomar från Malmös alla hörn. Rörsjö fritidsgård har många besökare – som ökar dagligen – därför ser vi gärna att du är kommunikativ och flexibel i ditt ledarskap.

Arbetsplatsen - Fritidsgårdsenheten 
Under fritidsförvaltningens fritidsgårdsenhet drivs ett 20-tal fritidsgårdar runt om i staden med verksamhet riktad till målgruppen 12–18 år. Fritidsgårdarna ska erbjuda en meningsfull fritid för unga i området och bidra till att ge barn och unga förutsättningar att vara inkluderade och delaktiga i sin fritid.

Fritidsförvaltningen  
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 3
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt
Då medarbetare på fritidsgårdsenheten kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Stödassistent

Stödassistent
Läs mer Dec 6
Ref: 20213107

Arbetsuppgifter
Din uppgift är att stödja, aktivera och handleda personerna i deras vardag och hemmiljö. Tillsammans med övrig personal ansvara för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten.

Övergripande mål är att ha brukarens behov i centrum och att kontinuerligt anpassa innehållet så att det är meningsfullt för brukaren. Du är med och skapar förutsättningar för brukarnas vistelse i form av aktiviteter och möjligheter till sociala kontakter. 

Som stödassistent är det din uppgift att uppfylla målen i LSS-planen kring självbestämmande, delaktighet och integritet för den enskilde brukaren. Du utför vardagsnära och planerade stödinsatser som utgår från brukarens individuella behov och önskemål i enlighet med LSS. Exempel på verktyg för detta är upprättande av genomförandeplaner, annan dokumentation och evidensbaserade metoder.

Du ska bidra med att skapa en meningsfull och trygg vistelse där verksamheten formas efter brukarnas specifika styrkor, intressen och behov. Omvårdnadsarbete förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig med yrkesexamen från vård och omsorgsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Erfarenhet av arbete med personer med funktionshinder/varaktigt psykiskt funktionshinder är meriterande. Även erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik är önskvärt.

Vi söker dig som har ett pedagogiskt synssätt, är kvalitetsmedveten, noggrann och mån om att leva upp till mål och intentioner enligt LSS-lagen. För att trivas i din yrkesroll bör du ha god självinsikt och ett positivt förhållningssätt.

Du har yrkesmässig mognad och är ansvarstagande, kreativ och vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du har förmåga att arbeta såväl i grupp som självständigt och tar egna initiativ.

Du ska ha en stark vilja och drivkraft att främja människors utveckling utifrån deras förutsättningar. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.  

Om arbetsplatsen
Ängmarksvägens och Sjövägens gruppbostäder riktar sig till brukare som tillhör PK 1, dvs personer med intellektuell funktionsnedsättning, autism eller autismliknande tillstånd. Arbetsgrupperna består av medarbetare med lång erfarenhet och kompetens samt höga ambitioner som värnar om brukarna, en god arbetsmiljö och utvecklingsarbete. Brukarfokus är vår ledstjärna i det dagliga arbetet. Vi finns i natursköna Bunkeflo med närhet till strand och fantastiska utemiljöer samt goda allmänna kommunikationsmöjligheter. 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 2 tjänster
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Ansök nu

IT-pedagog till Oxievångsskolan

Datapedagog/IT-pedagog/Datautbildare
Läs mer Dec 3
Ref: 20213220

Arbetsuppgifter
Nu söker Oxievångsskolan en IT-pedagog!

Du är en nyckelspelare i vårt team DigiMIK där samarbete och utveckling sker. I teamet ingår digitaliseringspedagog, rektor och skolbibliotekarier vilket leder till att skolan ligger i framkant när det gäller digitalisering och lärande.

I ditt uppdrag som IT-pedagog på Oxievångsskolan ingår att ansvara för att stödja och driva utvecklingen av skolans pedagogiska arbete kopplat till adekvat digital kompetens utifrån rådande styrdokument och digitaliseringsstrategin samt att utveckla och stödja digitaliseringsprocesser på skolan. I uppdraget ingår även att stödja, utbilda och handleda skolans samarbetande ämneslärarteam, enskilda lärare och elever samt andra medarbetare.

Ditt fokus handlar om fortsätta ansvara för att stödja i processer i planeringen av undervisningen där digitala lärresurser, programmering och assisterande teknik är en naturlig del. I ditt uppdrag kommer du driva tillsammans med rektor skolans pågående certifieringsprocess Digital certifiering i grundskoleförvaltningen. I ditt uppdrag ansvarar du för skolans IT-budget och ansvarar för planering och inköp. Du tillsammans med skolans IT-vaktmästare samordnar support, service, underhåll samt administration av system och teknisk utrustning.

I Malmö stad finns goda möjligheter att delta i IKT-nätverk och samverka med olika partners vilket gör att du snabbt ökar ditt lärande, kompetens och ditt kontaktnät. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning minst 180 hp med inriktning IT och/eller pedagogik och det är meriterande om du har olika kompletterande utbildningar med inriktning IT och/eller pedagogik.

Vi ser gärna att du har erfarenhet sen tidigare som IT- eller digitaliseringspedagog med utvecklingsansvar på skol- eller förvaltningsnivå. Vi kräver att du har goda IT-kunskaper i aktuella verktyg för Malmö stad såsom Infomentor Google workspace for education osv samt God kunskap kring skolans digitalisering. God kunskap om skolans styrdokument och kunskap i att tillämpa dem i den dagliga verksamheten.

Vi har valt att ta bort personligt brev för att kunna bedöma alla likvärdigt, var därför noga i dina svar på urvalsfrågorna samt ha ett uppdaterat CV.

Välkommen med din ansökan till Team DigiMIK och Oxievångsskolan!  

Om arbetsplatsen
Oxievångsskolan är en grundskola med årskurs F-9. Vi har cirka 800 elever och 100 medarbetare. Skolan ligger i en vacker miljö, omgiven av naturen i Oxie, strax utanför Malmö Skolan består av två separata fastigheter med kort promenadavstånd mellan. Högstadiet har en musikprofil i varje årskurs med separat antagning i åk 7. Skolan är organiserad i arbetslag som följer ett stadie. Vår vision är att alla våra elever ska minnas sin skoltid som meningsfull och glädjerik. På Oxievångsskolan sätter vi varje elev i fokus och bygger vårt ledarskap på goda relationer. Vi stöttar varandra och kompletterar varandras kompetenser. Vi lär tillsammans och våra samarbetandeämneslag, SÄL, bygger sina åtaganden gemensamt utifrån var de befinner sig i sin analys. Våra utvecklande eller undersökande åtaganden byggs på våra analyser och vi sätter vår riktning tillsammans mot att våra elever ska nå ett högre resultat. Genom vårt samarbete mellan digitaliseringspedagog, och skolbibliotek (DigiMIK) ligger skolan i framkant när det gäller digitalisering och lärande. Kollegiet på skolan är ett engagerat kollegium som driver skolans utveckling framåt, tillsammans med skolans ledningsgrupp. Förstelärare finns i varje arbetslag och har som uppdrag att tillsammans med ledning, DigiMIK och elevhälsoteam planera, driva, följa upp och utveckla skolan med elevernas lärande och utveckling i fokus. Skolan är certifierad som Skolbibliotek i världsklass och Skola för hållbar utveckling.Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Socialsekreterare till Barn och familj, inriktning miljö

Socialsekreterare
Läs mer Dec 8
Nytt
Ref: 20213266

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta i Sveriges största socialförvaltning och få möjlighet att göra skillnad för Malmös barn och unga? Då är du varmt välkommen med din ansökan när vi nu söker fler socialsekreterare!

Som utredande socialsekreterare för Barn och familj (miljöärenden, 0–18 år) inom socialtjänsten arbetar du med att utreda barn och ungas behov av insatser, enligt SoL och LVU. Ditt huvudsakliga uppdrag är att bedriva utredningar samt att genomföra uppföljningar och omprövningar av bistånd enligt Barns behov i centrum (BBIC). I utrednings- och uppföljningsarbetet ingår motivationsarbete, möten och samtal med barn, unga och deras familjer samt samverkan med barnets/den ungas nätverk, så som förskola och skola, hälso- och sjukvård, BUP, polis och andra myndigheter. I arbetet använder vi oss, utöver BBIC, även av metoder så som MI och Signs of Safety.

Arbetet innebär ett kvalificerat utrednings- och uppföljningsarbete som präglas av ett gott bemötande, välgrundade beslut och hög rättssäkerhet samt innebär stor variation och omväxling. Vi värdesätter barn och föräldrars synpunkter och åsikter och vi arbetar för att barnen ska vara delaktiga i sina utredningar och uppföljningar.

Kvalifikationer
För denna tjänst ställs krav på socionomexamen, och vi ser även att du bör ha minst 3 års erfarenhet av socialt arbete efter din examen. Då arbetet innefattar mycket kommunikation och dokumentation, är det även ett krav att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som skrift. Följande är meriterande för tjänsten:


• Erfarenhet av arbete med myndighetsutövning inom området Barn och familj enligt SoL och LVU
• Erfarenhet av myndighetsutövning inom andra områden inom socialtjänsten
• Annan erfarenhet av socialt arbete rörande barn och unga
• Dokumenterad fortbildning inom området Barn och familj
• Utbildning och/eller erfarenhet av BBIC, MI samt Signs of Safety
• Erfarenhet av arbete i Lifecare och/eller Procapita
• B-körkort för manuellt växlad bil 
• Kunskaper i andra språk än svenska och engelska

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och som trivs i en arbetsroll som innebär mycket samarbeten såvål inom den egna arbetsgruppen som med andra verksamheter och myndigheter. Du har god förmåga att skapa och underhålla relationer till barn, unga och deras familjer, och är mån om att vara lyhörd och lyssna in personen du möter för att skapa en god kontakt.

Som person är du även ansvarstagande och har en god förmåga till struktur som gör att du effektivt kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Samtidigt behöver du även ha ett lösningsfokuserat förhållningssätt och lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. För att trivas i tjänsten ser vi även att du är trygg och stabil i dig själv, samt att du har förmågan att bibehålla ett realistiskt perspektiv och fokusera på rätt saker även i pressade situationer.

Om arbetsplatsen
Verksamhetsområde Individ och familj är indelad i två avdelningar med olika uppdrag och fokusområden: Insats och Utredning. Inom avdelning Utredning arbetar idag ca 500 medarbetare med myndighetsutövning inom området Barn, unga och deras familjer, och våra medarbetare har en hög kompetens och stort engagemang för socialt arbete.

Inom avdelning Utredning finns idag 13 sektioner som arbetar med utredning inom Barn och familj med fokus på miljöärenden (0-18 år). Varje sektion består av en sektionschef, en förste socialsekreterare och ca 10–14 utredande socialsekreterare. Vi rekryterar just nu socialsekreterare till två av våra sektioner inom enhet Väster/Innerstaden och enhet Öster/Norr.

Vi arbetar aktivt med att skapa en god arbetsmiljö och en kultur som tillåter våra medarbetare att utvecklas, bland annat erbjuds introduktionsprogram och möjlighet till kompetensutveckling även för de erfarna. Vi arbetar med att utveckla ett nära ledarskap för att möta framtidens utmaningar och skapa en attraktiv arbetsplats. Närhet och engagemang i arbetet med Malmöborna är vår ledstjärna i detta arbete. Tillsammans med kollegorna i sektionen har du både intern och extern handledning. Du har också flexibel arbetstid och friskvårdsbidrag.

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal tjänster: 2

Fackliga företrädare
Akademikerförbundet SSR, Malmökansliet
akademssr@malmo.se
040-34 51 14

Vision Malmöavdelningen
visionavdelningen@malmo.se
040-304 830

Övrigt
Urval inför intervjuer kommer att ske i slutet av december/början av januari. Intervjuer är sedan preliminärt planerat till vecka 2.

Sökande som kallas på intervju skall vid intervjutillfället visa upp examensbevis från efterfrågad utbildning. Sökande som erbjuds anställning är skyldig att lämna utdrag ur belastningsregister och id-handling (pass eller nationellt id-kort).

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Administrativ chef till Oxievångsskolan

Administrativ chef
Läs mer Nov 30
Ref: 20213185

Arbetsuppgifter
När vår administrativa chef nu går vidare i sin karriär söker vi hennes efterträdare! 

I rollen som administrativ chef kommer du ingå i vår ledningsgrupp tillsammans med rektor och fyra biträdande rektorer. Vårt gemensamma WHY är att sätta en gemensam riktning för organisationen, där kunskap, trygghet och hög måluppfyllelse står i fokus. Genom att leda och skapa förutsättningar till en lärande kultur lär vi av varandra, utvecklas och trivs. Tillsammans skapar vi Varje elevs bästa skola.

Som administrativ chef hos oss på Oxievångsskolan leder, utvecklar och organiserar du arbetet på skolenheten inom ramen för ditt uppdrag från rektor. Du har ett nära ledaransvar för ett tjugotal av våra medarbetare; elevkoordinatorer, administratörer, vaktmästare, några av våra elevassistenter/pedagoger samt arbetsmiljöansvar för skolbibliotekarier/IKT-pedagog.  Du har ett mycket nära samarbete med skolans rektor vad gäller utveckling och digitalisering och tillsammans ansvarar vi för att koordinera skolan.

I ditt uppdrag som administrativ chef ansvarar du för bland annat administrativt arbete, fastighetsfrågor/lokaler, myndighets- och skoljuridiska frågor, inköp och upphandlingar, systematiskt arbetsmiljöarbete, systematiskt brandskyddsarbete samt bidrar till vårt gemensamma lärande i utvecklandet av skolans systematiska kvalitetsarbete. I uppdraget ingår det också att samverka med andra förvaltningar, myndigheter, vårdnadshavare, närsamhället och andra skolenheter.

Kvalifikationer
Du som söker har en akademisk utbildning med minst 180hp med relevant inriktning. Eftersom tjänsten innefattar ett omfattande personalansvar behöver du ha tidigare erfarenhet av att vara ledare och chef. Har du gått något ledarutvecklingsprogram eller någon ledarutbildning är det meriterande. Då du kommer hantera stora textmassor i ditt uppdrag har vi ett krav på obehindrad svenska i tal och skrift.

Du behöver ha erfarenhet av kvalificerade administrativa uppdrag och ha en god vana av att hantera komplexa IT-system. Har du erfarenhet av tidigare arbete i skolan är detta meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet sen tidigare av att ha jobbat med systematiskt kvalitetsarbete samt att du har en erfarenhet av juridiskt arbete.

Om arbetsplatsen
Oxievångsskolan är en grundskola med årskurs F-9.  Vi har cirka 800 elever och 100 medarbetare. Skolan ligger i en vacker miljö, omgiven av naturen i Oxie, strax utanför Malmö Skolan består av två separata fastigheter med kort promenadavstånd mellan. Högstadiet har en musikprofil i varje årskurs med separat antagning i åk 7. Skolan är organiserad i arbetslag som följer ett stadie. Vår vision är att alla våra elever ska minnas sin skoltid som meningsfull och glädjerik.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse 

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Biståndshandläggare med utökat verksamhetsuppdrag

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Läs mer Nov 23
Ref: 20213106

Välkommen till avdelning för Myndighet och enhet Ordinärt boende! Sen Januari 2020 finns vi i fina lokaler i centrala Malmö med närhet till butiker och restauranger, samt goda kollektiva förbindelser. 

Vår enhet är under ständig utveckling och satsar nu på att utöka med ytterligare en tjänst som Biståndshandläggare med utökat verksamhetsuppdrag. Vi erbjuder ett unikt uppdrag för dig som brinner för utveckling, förbättringsarbete och handledning. 

Arbetsuppgifter
Som biståndshandläggare med utökat verksamhetsansvar ger du daglig handledning till sektionens biståndshandläggare. Det innebär att du kommer leda och hjälpa dina medarbetare i olika ärenden. Det innefattar även kontakt och samverkan inom förvaltningen och med Malmös övriga förvaltningar samt externa samarbetspartners.

Rollen innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med både sektionschef och biståndshandläggare. Tillsammans med medarbetare och sektionschef utvecklar ni en gemensam standard i arbetsprocesser och bedömningar samt stöttar medarbetarna i att arbeta efter dessa. 

Att kvalitetssäkra dokumentation och hålla sig uppdaterad på aktuell rättspraxis och lagstiftning ingår också i uppdraget. Tjänsten innebär en aktiv roll i enhetens förbättringsarbete samt i introduktionen av nya medarbetare. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad socionom eller har annan likvärdig utbildning. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av myndighetsutövning och har goda kunskaper om målgruppen. Har du dessutom MI-utbildning eller utbildning i annan samtalsmetodik samt fördjupade studier inom äldre-och eller funktionshinderområdet ser vi det som meriterande.

För rollen som Biståndshandläggare med utökat verksamhetsansvar ser vi att du har goda kunskaper om aktuell lagstiftning och rättspraxis inom området. Du har erfarenhet av att arbeta i Procapita, Mina planer samt enligt socialstyrelsens utredningsmodell IBIC. 

Vi söker dig som är modig och driven i ditt uppdrag och som har erfarenhet av handledning, projektledning och samordning. Du har god förmåga att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra. Vi ser att du självständigt kan följa upp resultat av sektionens mål och redovisa detta i olika sammanhang. För tjänsten krävs god kunskap i svenska, både i tal och skrift. 

Som person är du kommunikativ, flexibel och stresstålig. Du är en problemlösare och kan enkelt samarbeta med både med nära kollegor på enheten men också med externa parter. 

Låter detta som ett intressant uppdrag för dig? Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning.  Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig! Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/ 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer. 

I denna rekrytering har vi valt att utesluta det personliga brevet i ansökningsförfarandet för att än mer säkerställa en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Vi ber dig därför att endast bifoga CV i din ansökan.

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Socialsekreterare till Kriscentrum Boende Heder

Socialsekreterare
Läs mer Dec 7
Ref: 20213214

Arbetsuppgifter
Vi söker nu två medarbetare, en dagtjänst och en nattjänst, till Kriscentrum Boende Heder. Kriscentrum Boende Heder är ett HVB (hem för vård eller boende) för flickor och unga kvinnor i åldern 14–22 år som är utsatta för hedersvåld och har ett skyddsbehov. Vid undantagsfall kan boendet även ta emot kvinnor utan barn (upp till 30 år) som är utsatta för våld i nära relation. Alla placeringar föregås av kontakt med socialtjänsten och kan ske såväl planerat som akut, dygnet runt.

Personal är behjälpliga i bedömningen kring skyddsbehovet. Dagpersonalen ansvarar för skyddsbedömningar efter genomgången nätverkskarta, samt Patriark. Dagpersonalen ägnar stor del av sin arbetstid åt samtal med de placerade, kontakt med placerande socialsekreterare, vårdkontakter samt övriga samarbetspartners.

Som socialsekreterare på natten arbetar du ensam men har alltid en kollega i beredskap som kan kontaktas via telefon under nattens alla timmar, och vid behov infinna sig på plats. Vidare har du chef i beredskap som också är tillgänglig. På natten arbetar du främst med informativa och framför allt stödjande samtal, joursamtal via telefon, dokumentation samt samverkan med Social Jour. Arbetet består också av praktiska arbetsuppgifter i boendet samt lugna aktiviteter för barn och unga vuxna kvällstid. Det är viktigt att nattpersonalen motiverar de placerade flickorna att lägga sig i rimlig tid då sömn många gånger är avgörande för måendet. Det är även viktigt att ha god förståelse för kris och trauma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en socionomexamen samt minst två års aktuell erfarenhet av relevant socialt arbete. Vi vill även att du tidigare kommit i kontakt med ärenden som rör heder och våld i nära relationer genom ditt arbete. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av arbete inom nedan angivna områden:


• Skyddat boende
• HVB
• Patriark
• FREDA
• MI
• Utredning inom Barn och Familj

Som person ser vi att du som söker har en god samarbetsförmåga som gör att du kan lyssna in samt visa intresse och förståelse för andra människor. Du har ett gott bemötande och förmågan att snabbt skapa goda relationer med andra. Vidare ska du kunna planera arbetet självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har stor drivkraft, är lyhörd och har lätt för att förhålla dig till förändrade omständigheter. Med tanke på verksamheternas utformning är det av stor vikt att du kommunicerar tydligt, samt att du är trygg i dig själv och har förmåga att skapa förtroende.

Du ska kunna fatta snabba och tydliga beslut som kan innebära svåra val. Du ska kunna ta egna initiativ, agera med självförtroende och arbeta självständigt. Det är viktigt att du bidrar till arbetsgruppen och ser vikten av att vara en lagspelare. Du ska ha förmåga att lyssna, rådfråga kollegor/chef och kommunicera proaktivt.

Du kommer att arbeta med ungdomar och unga vuxna i ett kollektiv där du som medarbetare förväntas hantera de placerade individuellt men även i grupp. Meriterande om du har kunskap i konflikthantering. Det är av stor vikt att du visar respekt för andra gruppmedlemmars (både kollegor och placerade) åsikter och bidrag.

Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift. Om du behärskar andra språk är detta meriterande. B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav för dagtjänsten och önskvärt men inget krav för nattjänsten.

Om arbetsplatsen
Arbetsgruppen på Boende Heder består av 8 medarbetare, varav 6 arbetar dagtid och 2 alternerar på natten. Verksamheten är en av flera verksamheter inom enheten Kriscentrum, som tillhör Arbetsmarknads- och socialförvaltningen.

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Som anställd hos oss erbjuds du friskvårdsbidrag, flexibel arbetstid och möjlighet till semesterväxling.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: 2022-03-01 eller enligt överenskommelse

Övrigt
Endast kvinnor kan komma att anställas då tjänstens placering är vid ett skyddat boende.

I denna rekrytering har vi för att än mer säkerställa ett kompetensbaserat urval valt att rekrytera utan personligt brev och ber dig därför att inte bifoga något sådant, utan endast bifoga din CV.

Utdrag ur Polisens misstanke- och belastningsregister, HVB (hem för vård eller boende) begärs av den som erbjuds anställning, samt uppvisande av socionomexamensbevis och id-handling.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Vaktmästare till Örtagårdsskolan

Skolvaktmästare
Läs mer Dec 8
Nytt
Ref: 20213172

Arbetsuppgifter
Nu har just du chansen att bli en viktig del i ett fantastiskt kollegium som arbetar hårt för att ge våra elever de allra bästa förutsättningar att lyckas. Du kommer som vaktmästare hos oss på Örtagårdsskolan att ingå i skolans administrativa team som bl a innefattar IT-tekniker och skoladministratör.

Vi söker dig som kan axla rollen som en viktig vuxen på skolan, som gärna svarar på frågor från nyfikna elever och som vill ta stort ansvar för skolans lokaler och utemiljö.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl a


• att åtgärda fel och brister alternativt göra felanmälan enligt ansvarsfördelning mellan skola och hyresvärd
• att handha skolans digitala larm- och nyckelsystem
• att möblera och iordningställa lokaler vid behov samt att hålla skolans förråd i ordning
• att vara brandskyddskontrollant och delta i skolans SBA
• att ta emot leveranser och dela ut paket inom skolan
• att ha kontakter med hantverkare och leverantörer
• att beställa förbrukningsmaterial inom området vaktmästeri

samt övrig service som bedöms ligga inom ramen för uppdraget

 

Kvalifikationer
- Yrkestekniskt inriktad gymnasieutbildning.

- Förmåga att arbeta självständigt och kunna planera din tid

- Förmåga att på ett positivt sätt bemöta elever, personal och vårdnadshavare

- Goda IT-kunskaper

- Körkort.

 

Meriterande:

- Erfarenhet av arbete som vaktmästare på skola.

- Kännedom om fastighetsfrågor och brandskyddsarbete.

 

Om arbetsplatsen
Örtagårdsskolan är en F-9 grundskola och en 1-9 grundsärskola. Vi vill att alla elever ska lyckas i skolan genom att vara delaktiga i sitt eget lärande, Vi vill att alla elever ska utveckla en tilltro till sin egen förmåga för att kunna nå sin fulla potential. Skolans inriktning i 7-9 är “Kultur och media” Det bidrar till en lustfylld, kreativ och meningsfull undervisning där eleverna ges möjlighet att utveckla förmågor för en stark framtidstro. Vår mångkulturella lärmiljö präglas av en språkutvecklande undervisning på hela skolan i alla verksamheter. Ett nära samarbete mellan personal och skolledning gör att det blir tydligt för alla att vi arbetar i en gemensam och målmedveten riktning. Vår ledstjärna är att Örtagårdsskolan ska vara och är varje elevs bästa skola.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare.
Omfattning: Heltid.
Antal tjänster: 1.
Tillträde: 14/2 2022 eller enligt överenskommelse.

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Grundskollärare i MA/NO till Fågelbacksskolan åk 7-9

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Dec 7
Ref: 20213256

Arbetsuppgifter
Vill du bidra i utvecklingen av såväl våra elever, verksamheten som dig själv och dina kollegor? Då hoppas vi att vi kan få möjligheten att hälsa dig välkommen till Fågelbacksskolan!

Eftersom en av våra kollegor går vidare till ett nytt uppdrag i annan kommun söker vi en ny kollega till Fågelbacksskolan som vill vara med och utveckla undervisningen i matematik och naturvetenskapliga ämnen och bygga upp vår profil i matematik och naturvetenskap, tillsammans med behöriga kollegor. Du delar mentorskap med en kollega i en klass i årskurs 7, där du har kontinuerlig kontakt med dina mentorselever och deras vårdnadshavare. Du är en del av ett arbetslag där ni tillsammans arbetar för att utveckla varje elev och undervisningen. Du är även delaktig i en lärgrupp där du utvecklar undervisningen med dina ämneskollegor.

Vi ser fram emot att välkomna just dig till teamet av utbildade, legitimerade, engagerade, kunniga och lösningsfokuserade medarbetare. På Fågelbacksskolan har vi lärandet i fokus och tillsammans med våra elever tränar vi förmågor på ett lustfyllt och varierat sätt.

På Fågelbacksskolan strävar vi efter att vara varje elevs bästa skola men också varje medarbetares bästa arbetsplats.

Kvalifikationer
För att platsa i kollegiet ser du mentorsuppdraget som en självklarhet. Som person ser du bara möjligheter om det så handlar om relationerna med kollegor, elever och vårdnadshavare eller om att våga utmana sig själv i undervisningen och prova nya vägar för att eleverna ska lyckas så bra som möjligt. Du är en självklar ledare i klassrummet men glömmer heller aldrig bort hur viktigt ledarskapet även är i korridorerna.

Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i matematik och naturvetenskapliga ämnen för åk 7–9 och som ser tekniken som en naturlig del av dessa ämnen. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta styrdokumenten i praktiken samt har ett undersökande förhållningssätt till din praktik. Du har lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Är det dig vi har beskrivit? Tveka då inte att söka när vi nu har en ledig tjänst och kanske är det just dig som vi hälsar välkommen till Fågelbacksskolan!

Om arbetsplatsen
I centrala Malmö finns Fågelbacksskolan – en nybyggd 7–9 skola där du i en fräsch och ändamålsenlig miljö får en påtaglig chans att göra skillnad! Som medarbetare på Fågelbacksskolan går du en spännande framtid till mötes då vi är i processen att bygga upp vår profil med inriktning matematik och naturvetenskapliga ämnen. Vi har lärandet i fokus och tillsammans stödjer och utmanar vi våra elever till att bli goda samhällsmedborgare och framtida världsmedborgare med valmöjligheter och framtidstro. På Fågelbacksskolan vågar vi mer, vill mer, utvecklas och lär tillsammans.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 220228 eller enligt överenskommelse.

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Elevkoordinator till Nydalaskolan!

Lärarassistent
Läs mer Dec 7
Ref: 20213255

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en elevkoordinator som ska arbeta med trygghet- och studiero på skolan, samt arbeta med elevers sociala relationer och beteende. Du arbetar som samordnare i vår särskilda (lilla) undervisningsgrupp på mellanstadiet tillsammans med elevassistent, där fokus ligger på kommunikation med undervisande lärare samt vårdnadshavare och elever.  Vår särskilda undervisningsgrupp består idag av tre elever som undervisas i teoretiska ämnen av klasslärare i gruppen och i praktiskt estetiska ämnen sker undervisningen tillsammans med övriga klasskamrater i ordinarie undervisningsgrupp. Vi har god struktur och välfungerande rutiner på arbetet i den särskilda undervisningsgruppen.

I arbetsuppgifterna ingår även att  närvara på lektioner där det finns behov samt att vara en del av skolans rastvärdar där lilla gruppens elever berörs. Du har ett nära samarbete och god dialog med din närmsta chef samt biträdande rektor för mellanstadiet. Du ingår i skolans Elevhälsoteam och deltar i verksamhetens möten såsom APT, EHT möten och reflektionssamtal med närmsta chef.

I uppdraget som elevkoordinator kan ingå följande:


• Leda mentorstid med klasser
• Arbeta med läroplanens värdegrundsuppdrag
• Ansvara för att frånvarotrappan följs och verkställs
• Kontaktperson för föräldrar/ vårdnadshavare
• I samtal motivera, stödja och skapa trygghet för eleven på skolan och i studiesituationen
• Vid behov; medverka till och stödja läraren i framtagande och uppföljning av individuella utvecklingsplaner.
• Arbeta med elevens ansvar och inflytande samt medvetenheten om den egna studiesituationen
• Vid behov kunna bistå med strukturstöd för att underlätta studiesituationen för eleverna
• Tillsammans med lärare kunna hålla i möten för elevernas vårdnadshavare.
• Övriga arbetsuppgifter kopplade till skolans verksamhet kan tillkomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har adekvat högskoleexamen inom till exempel pedagogik, hälsa eller beteendevetenskap.

Du har god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och kommunikativ. Det krävs en självständighet i uppdraget, både vad gäller planering och genomförande. Du värnar om goda relationer både med elever, kollegor och ledning. Du är flexibel och kan ställa om utifrån elevernas/verksamhetens  behov. Du är lyhörd och är tydlig i kommunikationen. För uppdraget krävs också en god dokumentationsförmåga.

Erfarenhet från arbete med barn och unga i grundskoleålder är meriterande.

Om arbetsplatsen
Nydalaskolan är en f-6 skola med 420 elever och 80 medarbetare där vi arbetar hårt för att göra skillnad för våra elever och för att eleverna ska få en stark anknytning till vår skola. Vår vision är att varje elev känner stark tro på sin person, sin förmåga och på sin framtid. Skolledningen leder genom exempel och sprider en stor arbetsglädje och engagemang som vi återser i våra arbetslag. Vi lägger just nu extra stor vikt vid vårt språkutvecklande arbetssätt, kooperativa lärarande och vårt mål om en skola där alla funktioner och personer arbetar tillsammans mot samma mål.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: 100%
Omfattning: Tillsvidare
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Elevkoordinator åk 4-6 till Lorensborgsskolan!

Lärarassistent
Läs mer Dec 7
Ref: 20213250

Arbetsuppgifter
Som elevkoordinator på Lorensborgsskolan bidrar du till att skapa miljöer som främjar elevernas närvaro, lärande och sociala utveckling. I ditt uppdrag som elevkoordinator samverkar du med övriga elevkoordinatorer, ledning, lärare, elevhälsan och vårdnadshavare

Som elevkoordinator riktad mot elever i åk 4-6 arbetar du med:

• Läroplanens värdegrundsuppdrag

• Ansvara för att frånvarotrappan följs och verkställs x

• Kontaktperson för föräldrar/ vårdnadshavare

• I samtal motivera, stödja och skapa trygghet för eleven på skolan och i studiesituationen

• Elevens ansvar och inflytande samt medvetenheten om den egna studiesituationen

• Vid behov kunna bistå med strukturstöd för att underlätta studiesituationen för eleverna

• Tillsammans med lärare kunna hålla i möten för elevernas vårdnadshavare.

• Arbete med att stärka elevinflytandet i alla skolans verksamheter

• Bistå med framtagande av schema både skola och fritids

• Samordna skolskjuts tillsammans med annan elevkoordinator

• Externa samarbete med bland annat MKB och Grundskolefotboll mot rasism

• Även övriga arbetsuppgifter kopplade till skolans verksamhet kan tillkomma.

Kvalifikationer
För uppdraget krävs adekvat högskoleexamen inom till exempel pedagogik, hälsa eller beteendevetenskap. Det krävs även kunskap kring dokumentation. För att lyckas i rollen som elevkoordinator på Lorensborgsskolan behöver du vara en person som har lätt för att bygga förtroendefulla och professionella relationer med dem du möter i arbetet. Du tycker om att arbeta med andra människor, är kommunikativ, lyhörd och kan snabbt förhålla dig till förändrade omständigheter. Självklart använder du dig av ett lågaffektivt bemötande när stunden kräver detta. Då du som elevkoordinator självständigt kommer att ansvara för omfattande skriftlig dokumentation samt kommunikation med både vårdnadshavare och externa aktörer krävs mycket goda färdigheter i det svenska språket.Det är meriterande med erfarenhet av arbete med barn och unga i grundskoleålder. Välkommen in med din ansökan! 

Om arbetsplatsen
På Lorensborgsskolan arbetar vi för att varje enskild elev utvecklar sitt personliga ledarskap så att de med framgång och utifrån sitt bästa jag får en positiv och utvecklande skolgång och i framtiden ett positivt och utvecklande yrkesliv. Vi arbetar för ett starkt ledarskap på vår skola, i varje klassrum, i varje medarbetare och i varje elev. Våra förväntningar bygger på en tro att varje enskild individ kan påverka sitt liv i en positiv riktning genom enkla handlingar i vardagen. Vi utövar ledarskap genom att ha höga förväntningar på varandra, genom att visa omtanke om och respekt för alla vi möter under skoldagen och genom att ta ansvar för vår gemensamma arbetsmiljö. Vi känner tillit till varandra och till att vår läroplan kommer att vägleda oss i vårt arbete. Lorensborgsskolan är en grundskola för elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger i centrala Malmö med närhet till Stadion och Pildammsparken. Vi har specialverksamheter; förberedelseklass, synverksamhet och SU autism.Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse

 

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Lärare åk 3-9 träslöjd till Videdalsskolan

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Dec 7
Ref: 20213253

Arbetsuppgifter
Videdalsskolan söker lärare åk 3-9 i träslöjd!

Videdalskolan är en skola som har ett fokus på värdegrundsfrågor och vårt mål är att genrepedagogik och språkutveckling ska genomsyra all undervisning. Vi arbetar för ett kollektivt lärande där våra medarbetare samplanerar och sambedömer.

Du kommer att ingå i ett team av lärare där ni tillsammans planerar och ansvarar för elevernas utbildning och utveckling  Ert fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev i en trygg och tillitsfull miljö. Du kommer att undervisa elever i åk 3-9 i träslöjd, där du utbildar och stöttar eleverna i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du utmanar elever att ta egna initiativ, utveckla sina intressen och ta ansvar för sig själv och andra. 

I ditt uppdrag kan det även komma att bli aktuellt med ett mentorskap mot några av våra elever. I din roll som mentor har du ett specifikt ansvar över en grupp elever som du därigenom får möjligheten att följa närmre i deras?studieutveckling?och personliga mognad. Som mentor informerar och håller du elevens vårdnadshavare underrättade om elevens?studieutveckling?genom regelbundna utvecklingssamtal.? 

 

 

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning ?i åk 3-9 i ämnet träslöjd. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa?studiero?och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.? 

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.?Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.???

Välkommen med din ansökan!? 

 

Om arbetsplatsen
Videdalsskolan är en F-9 skola med tillhörande fritidshem, grundsärskola, synverksamhet och autismgrupp.
På Videdalsskolan arbetar vi med trygghet, respektfulla relationer och undervisningens kvalité i fokus. På så sätt får vi en effektfull organisation för att nå varje elevs bästa skola.
På Videdalsskolan är vår mångfald vår styrka. Vi är som ett Malmö i miniformat.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-01-07 eller enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Skoladministratör till Malmö International School

Studieadministratör
Läs mer Dec 7
Ref: 20213226

Arbetsuppgifter
Skoladministratören utgör ett nära chefstöd till rektorn inom områden som elev-, personal-, ekonomi-, informations- och myndighetsadministration.

Skoladministratören är ansiktet utåt i skolans expedition och har många kontakter med besökare, elever, föräldrar, myndighetspersoner osv.

Skoladministratören ansvarar för den interna servicen på skolan och genomför allmänt förekommande kontorsgöromål. Administration i förekommande IT-system ingår i uppdraget. Exempel på arbetsuppgifter är vikariehantering, registrering av elever och föräldrar i Skola24, hantering av fakturor, registrering i HRutan etc.

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning eller motsvarande. Tjänsten kräver att du har en hög grad av engelska. 

Vi ser gärna att du har utbildning inom det administrativa området, gärna kopplat till ekonomi eller IKT. För tjänsten krävs erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna på skola eller i kommunal verksamhet. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system. Du har god svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i något eller några av våra vanligt förekommande IT-system som H-rutan, Ekot (ekonomi), Extens (betyg och elevregistrering), Platina (diarieföring), Vikariebanken (vikariesystem) och Novaschem (schemaläggning).

Om arbetsplatsen
Malmö International School – MIS – provides IB education in English for students aged 5–16. MIS is a place where our aim is that each and every student feels successful, appreciated and involved.

The school is an international school where different cultures meet in unity, mutual respect and understanding. MIS strives to create an atmosphere where intellectual growth, personal reflection and international mindedness are the main concerns of everyone. Our primary goal is to prepare our students for lifelong learning.

MIS Vision We are a community of globally minded citizens. Together we take positive action to make a difference in the world. Mission statement Malmö International School celebrates diversity and fosters holistic learning. All are encouraged to become open minded, life-long learners. We are responsible for ourselves, each other and our environments.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare anställning med initial provanställning.
Omfattning: 75%, 
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Specialpedagog till Mellanhedsskolan!

Specialpedagog
Läs mer Dec 7
Ref: 20213257

Arbetsuppgifter

Mellanhedsskolan växer och vi söker nu inför vårterminen 2022 en specialpedagog med inriktning åk 4-9. Som specialpedagog kommer du att vara en del av skolans elevhälsoteam. I teamet utgår vi från våra olika kompetenser och låter dem tillsammans bli en styrka som gör att vi kan möta alla elevers olika behov.

I ditt uppdrag arbetar du på organisations-, grupp- och individnivå med kartläggning, utredning, handledning och observation av enskilda elever eller grupper. Du arbetar förebyggande för att undanröja hinder i olika lärmiljöer samt med att utveckla arbetet kopplat till stödinsatser och anpassningar för våra elever i behov av särskilt stöd. Handledning och utbildning av skolans medarbetare kan ingå i uppdraget. I ditt uppdrag ingår till viss del undervisning varför du behöver vara behörig grundskollärare för årskurs 4-9 i svenska som andraspråk och/eller svenska. Det är meriterande med ämneskompetens/behörighet i matematik.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad specialpedagog och legitimerad grundskollärare med erfarenhet av arbete med elever på mellan- och högstadiet. Du är behörig i matematik. Det är vidare meriterande om du har behörighet i svenska/svenska som andraspråk. Du har en god insikt i och kunskap om grundskolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa studiero och en god lärandemiljö för våra elever under hela deras skoldag. I ditt arbete hittar du strategier för att nå varje elev och stärka denne i den personliga utvecklingen. Du har förmåga att vara en kvalificerad samtalspartner i pedagogiska frågor för kolleger, föräldrar och andra berörda. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och ser värdet i att lära av och tillsammans med andra. På Mellanhedsskolan är samarbete en förutsättning för en framgångsrik utveckling. Man är aldrig ensam i sitt arbete.

Om arbetsplatsen

På Mellanhedsskolan vill vi att alla våra elever ska möta välutbildad personal med ett lågaffektivt förhållningssätt som arbetar i en målstyrd organisation. Skolledningen följer upp detta i regelbundna individuella kvalitetsdialoger en gång i månaden. Vi har höga förväntningar på varandra och bidrar alla till en god arbetsmiljö för både elever och personal. 

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. I Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med respekt, engagemang och kreativitet skapar vår grundskoleförvaltning de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Tillsammans skapar vi varje elevs bästa skola. Tillsammans med 6000 kollegor gör vi skillnad och utgör en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! På Mellanhedsskolan studerar ca 600 elever. PÅ fritidshemmet finns ca 380 barn inskrivna fördelade på fem avdelningar med egna lokaler. På skolan finns även en grundsärskola med en ämnesavdelning samt en avdelning för ämnesområde. Skolan ligger nära hav och parker i de västra delarna av Malmö. Från att ha varit en etnisk/språklig segregerad skola har vi nu ca 35% elever med annan språklig bakgrund. Detta bidrar till gynnsamma möten mellan elever med olika bakgrund.

Tillsammans skapar vi varje elevs bästa skola!

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 1 februari 2022 eller enligt överenskommelse

 

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Speciallärare till Pilbäcksskolan

Speciallärare
Läs mer Dec 7
Ref: 20213229

Arbetsuppgifter
Pilbäcksskolan söker nu en speciallärare som vill vara en del av ett kompetent och lösningsfokuserat resursteam. Som speciallärare arbetar du med att planera- och genomföra undervisning, kartläggningar, handledning och observation av både enskilda barn, elever och grupper. Du som speciallärare medverkar också i verksamhets- och metodutveckling samt blir ett stöd för ledningen i arbetet med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att arbeta med elever i åk 4-9.  

Du kommer även att vara en viktig del av vårt elevhälsoteam. Tillsammans med pedagoger och övrig skolpersonal skapar vi bästa möjliga förutsättningar för varje elevs bästa skola. I ditt uppdrag på Pilbäcksskolan kommer du tillsammans med pedagoger och övriga i elevhälsoteamet att arbeta för att utveckla goda lärmiljöer främst genom förebyggande arbete. Som speciallärare är du även en viktigt profession i lärarnas ämnesteam för att tillsammans med dem vara ett bollplank gällande planering av en  differentierad undervisning och en tillgänglig lärmiljö.

 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare och har en speciallärarexamen. Vi ser gärna att du har en bred grundbehörighet och att du kompletterar vårt nuvarande team som består av två speciallärare, en med språklig inriktning och en med inriktning matematik. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som speciallärare är det meriterande. Du behöver ha god kunskap i skolans styrdokument och förmågan att tillämpa det i ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du har god didaktisk- och pedagogisk förmåga samt att du har kunskap kring relevanta digitala verktyg. För att passa som speciallärare hos oss är det viktigt att du är positiv, lösningsfokuserad och flexibel. Du ska ha en god förmåga att samarbeta med såväl elever, personal som vårdnadshavare.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Om arbetsplatsen
Pilbäckskolan ligger i det natursköna Tygelsjö ca 10 minuters väg med buss från Hyllie station. Tygelsjö är ett villaområde som består av ett äldre centrum med omgivande nybyggda områden. Pilbäckskolan är byggd 2013 och är en 4-9 skola med 550 elever. Alla skolans lärare är behöriga och våra elever har mycket hög gymnasiebehörighet. Enligt eleverna präglas skolan av stor trygghet och trivsel samt god gemenskap mellan lärare och elever. Skolanväxer ständigt i elevantal och vi välkomnar därför nya medarbetare. På Pilbäckskolan får du en trivsam arbetsmiljö, studiemotiverade elever och engagerade arbetskollegor!

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka ch vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Lundavägen söker dig som vill göra skillnad för brukare med Covid-19!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Dec 7
Ref: 20213240

Arbetsuppgifter
På plan 4 på Lundavägens korttidsboende bedriver vi i dagsläget kohortvård av Covid-19 smittade brukare. 

På Lundavägens korttidsboende tränar, stödjer och hjälper du våra brukare i omvårdnadssituationen utifrån deras individuella behov och önskemål enligt beviljat bistånd samt utför medicinska insatser på delegation av sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut. I arbetet ingår också att dokumentera händelser kring de boende. 

I brukarnära arbete ska alltid rutinen för basal hygien tillämpas, särskilt viktigt i dagsläget. Vi använder oss av kvalificerad skyddsutrustning vid omhändertagande av konstaterad eller misstänkt covid-smitta. Vi ser till att du har goda förutsättningar för ditt arbete och du kommer att få introduktion och checklistor för hur du ska arbeta. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från omvårdnad och har ett genuint intresse för människor, är lyhörd och har lätt för att samarbeta. I mötet med våra medmänniskor är hänsyn och respekt lika viktigt som rutiner och yrkeskunskaper. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande, respekt och likabehandling är självklart både i kontakt med de personer du hjälper och dina kollegor. Flexibilitet och en förmåga att anpassa dig till nya miljöer och nya människor är en förutsättning för arbetet. 

För att instruktioner och dokumentation ska ske på ett säkert och förståeligt sätt måste du kunna behärska det svenska språket i både tal och skrift. Har du dessutom utbildning till undersköterska eller annan vårdrelaterad utbildning samt om du har du tidigare erfarenhet av basal hygien rutin och skyddsutrustning ser vi det som meriterande. 

Vi söker dig som tycker att detta är en lärorik erfarenhet och en utvecklande arbetsuppgift i denna annorlunda tid. Din insats kommer att göra skillnad!

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Utdraget vi efterfrågar är "kontroll av egna uppgifter"och du behöver själv begära ut utdraget via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten. Det snabbaste sättet för att få sitt utdrag är att använda e-tjänsten och beställa det online med BankId. 

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen
Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/ 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tidsbegränsad tom. 28/2 - 2022 med möjlighet till förlängning. 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 4
Tillträde: Omgående. Dina arbetstider kommer vara förlagda under dag och kväll, schemalagda måndag - söndag. 

Vi kommer att göra löpande urval och intervjua under ansökningstiden så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.
 
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Sektionschef till Sigtunaboendet, uppsökarverksamhet & socialkurativt stöd

Sektionschef, offentlig förvaltning
Läs mer Dec 7
Ref: 20213241

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta i Sveriges största socialförvaltning och få möjlighet att göra skillnad för Malmös hemlösa och personer med behov av stöd i sin boendesituation? Då är du varmt välkommen med din ansökan när vi nu söker en sektionschef!

Du ingår i enheten boende och stöd, vars uppdrag är att erbjuda olika typer av boendeformer för personer i hemlöshet. Enheten är en del i det avdelningsöverskridande samarbete som finns för att tillsammans ge rätt insatser till hemlösa i Malmö stad. Vi arbetar ständigt med utveckling för att kunna möta stadens behov av boendeplatser och för att erbjuda kvalitativa boenden med rätt form av stöd till den enskilde.

Sektionen består av tre verksamheter; Sigtunaboendet, uppsökarverksamhet och socialkurativa insatser på Rönnbacken. De tre verksamheterna finns på olika placeringar i staden och består totalt av 14 medarbetare.

I uppdraget som sektionschef ingår att:


• Ansvara för mål, ekonomi, personal, kvalitet och resultat
• Kommunicera verksamhetsinriktning och mål samt att säkerställa att verksamheten arbetar mot dessa
• Leda och fördela arbetet
• Samverka med interna och externa aktörer såsom socialtjänsten, samt vara aktiv i forum, nätverk och arbetsgrupper inom ditt område

Enhetens ledningsgrupp består av enhetschef och fyra sektionschefskollegor. Som sektionschef har du flertalet stödfunktioner kopplade till ditt uppdrag såsom administrativt chefsstöd, ekonomi- och HR-avdelning. Du erbjuds friskvårdsbidrag, utbildningar riktade till dig som chef och flexibel arbetstid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan högskoleexamen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med personer med aktivt missbruk och/eller psykisk ohälsa. Du har även erfarenhet av myndighetsutövning inom området samt gällande lagstiftning eller annan för uppdraget relevant kunskap som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Det är meriterande om du har:


• Tidigare erfarenhet som chef med personal-, budget och verksamhetsansvar
• Utbildning inom ett eller flera områden såsom; ledarskap, MI samt återfallsprevention
• Erfarenhet inom området boende för hemlösa
• Erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation

Som chef för de tre verksamheterna leder du delvis på distans vilket innebär att ett coachande förhållningssätt, tillit och delegering är tre viktiga delar för att lyckas i ditt uppdrag. Genom att sätta upp tydliga mål skapar du delaktighet, engagemang och motivation i dina arbetsgrupper. Som ledare är du lyhörd och arbetar för att utveckla såväl samarbeten som relationer för att tillsammans nå gemensamma mål. Du kommunicerar tydligt genom att säkerställa förväntningar och budskap och tar nitiativ till förbättring och utveckling i ditt arbete och uppdrag. Du har en god vana att planera och prioritera ditt arbete och skapar självständigt en struktur för att nå ett gott resultat och hålla uppsatta deadlines och tidsramar.

Du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift, samt har god datorvana och förmåga att sätta dig in i olika verksamhets-, ekonomi- och HR-system.

Om arbetsplatsen
Sigtuna är ett boende för hemlösa personer med aktivt alkohol- och narkotikaberoende, vilket även kan vara kombinerat med psykisk ohälsa. Boendet har 50 platser där flertalet är biståndsplatser vilket innebär att det är ett tillfälligt boende. På Sigtuna arbetar sex socialsekreterare, en lokalvårdare och en vaktmästare. Boendet är bemannat av vaktbolag dygnet runt och personalgruppen ska under året att utökas då boendet ska bemannas även på kvällar och helger. Boendet står även inför en flytt till nya lokaler under 2022.

På Sigtuna arbetar man nära de boende i syfte att ge stöd i att förbättra den enskildes livssituation. Detta görs genom rådgivning, motivation och stöd utifrån en genomförandeplan. En viktig del i klientarbetet är att kartlägga behov för att möjliggöra för vidareflytt till en mer permanent och individanpassad boendelösning. Genom Harm reduction och lågaffektivt bemötande skapar Sigtuna en lugn och trygg boende- och arbetsmiljö. Verksamheten har ett nära uppbyggt samarbete med Region Skåne, i form av Sprutbytet, vårdcentral och polis.

Socialkurativa stöd består idag av två medarbetare som har i uppdrag att ge stöd till personer i våra upphandlade boende. Målgruppen är hemlösa personer med aktivt missbruk eller psykisk ohälsa. En stor del av arbetet innebär att stötta och motivera till en bättre livssituation, vara behjälplig i myndighetskontakter och möjliggöra vidareflytt till en mer permanent och individanpassad boendelösning.

Uppsökarverksamheten för vuxna består av idag av fyra medarbetare och finns ute i offentliga miljöer. Deras uppdrag är att skapa kontakt med de som är hemlösa i syfte att stödja och motivera individen i kontakten med sociala myndigheter. Stödet sker genom samtal för att eventuellt länka vidare till andra insatser men kan även innebära att följa med som stöd vid möten med socialtjänsten.

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tidsbegränsat, t.o.m. 2023-01-31
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Omgående eller enl. överenskommelse

Övrigt
Den första intervjuomgången är 21 och 22 december. 

I denna rekrytering har vi valt att utesluta det personliga brevet i ansökningsförfarandet för att än mer säkerställa en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Vi ber dig därför att endast bifoga CV.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Stödassistenter till LSS-bostad i Oxie (Svedalavägen 161)

Stödassistent
Läs mer Dec 6
Ref: 20213163

Arbetsuppgifter
Vi söker nu stödassistenter till en av våra gruppbostäder i Oxie. Boendet är vackert beläget i det skånska landskapet med närhet till naturen. Kanske har du det som krävs för att trivas och göra ett gott arbete hos oss?

Svedalavägen 161 med tillhörande satellitverksamhet erbjuder ett spännande och givande uppdrag med brukare som tillhör PK1 enligt LSS. I vår verksamhet innebär det omfattande intellektuell funktionsnedsättning, autism eller autismliknande tillstånd, ibland i kombination med psykisk funktionsnedsättning. Brukarna kan ha svårt att förstå och lära sig vissa saker. Diagnosen påverkar hela ens liv, men med bra rutiner och ibland även hjälpmedel kan vi göra vardagen lättare.

I rollen som stödassistent förväntas du arbeta efter en tydligt framtagen pedagogisk struktur genom ett teambaserat arbetssätt. Strukturen bygger på definierade roller för varje medarbetare inom LSS-boendet, där du tillsammans med stödpedagoger och omsorgspedagog har en viktig roll.

Som stödassistent hos oss arbetar du med att stödja, aktivera och handleda brukarna i deras vardagsliv. Eftersom brukarna vistas en stor del av sin tid på boendet, ägnar vi en stor del av dagarna åt att planera och utföra aktiviteter som är meningsfulla för brukarna. Tillsammans med övriga medarbetare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av insatserna.

Hos oss är brukarens behov alltid i centrum, vilket ställer krav på att vara lyhörd inför brukaren och ständigt anpassa innehållet utifrån brukarens självbestämmande. Vårt uppdrag är att se till att brukarens vardagsliv blir givande genom att tillsammans med brukaren erbjuda möjlighet till aktiviteter och sociala kontakter. 

Som stödassistent är det din uppgift att uppfylla målen i LSS-planen kring självbestämmande, delaktighet och integritet för den enskilde brukaren. Du utför vardagsnära och planerade stödinsatser som utgår från brukarens individuella behov och önskemål i enlighet med LSS. Du arbetar med utgångspunkt från genomförandeplaner som beskriver hur insatserna ska utföras för varje brukare, och dokumenterar löpande vad som händer kring brukaren.

Några av våra brukare behöver hjälp och stöd i sin personliga omvårdnad, vilket innebär att du utför en del omvårdnadsarbete för att se till att brukarna mår bra och får en trygg vardag. Vi ser brukarens förmågor och hjälper hen att förstärka dem. 

Det finns brukare som behöver mycket stöd i att göra sig förstådda, och detta ställer krav på oss att vi är lyhörda och förstår varje brukares sätt att kommunicera. En stor del av arbetet hos oss handlar om att hjälpa brukaren att hitta sätt och strategier för att utveckla sin förmåga att kommunicera, och att vi utvecklar vår egen kommunikation med brukarna. Vi strävar efter att arbeta med TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation).

Kvalifikationer
Vi söker dig med yrkesexamen från vård- och omsorgsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Erfarenhet av arbete inom LSS och med personer som har intellektuell funktionsnedsättning är ett krav. Du behöver ha erfarenhet av utmanande beteende och lågaffektivt bemötande. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med TAKK är detta meriterande.

Vi söker dig som har ett pedagogiskt synsätt, är kvalitetsmedveten, noggrann och mån om att leva upp till mål och intentioner enligt LSS-lagen. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper: Du har yrkesmässig mognad, tar egna initiativ och är ansvarstagande, kreativ samt vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du har förmåga att arbeta såväl i grupp som självständigt. Din självinsikt är god, och du bidrar till ett positivt förhållningssätt i arbetet.

Du kan självklart uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Körkort är ett krav.

Har du en stark vilja och drivkraft att främja människors utveckling utifrån deras förutsättningar? Låter detta uppdrag som rätt för dig? Tveka inte att söka!

Om arbetsplatsen
Svedalavägen 161 är en verksamhet med 6 lägenheter och fr.om januari 2022 kommer även en satellitverksamhet att ingå.     

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: 5 tillsvidaretjänster
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 5
Tillträde: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att urval och intervjuer påbörjas innan ansökningstiden är slut. Vänta därför inte med din ansökan! 

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Ansök nu

Stödpedagog

Stödpedagog
Läs mer Nov 29
Ref: 20213105

Arbetsuppgifter
Som stödpedagog ska du implementera arbetssätt och metoder i verksamheten. Du kommer att ha en roll som teamledare enligt den pedagogiska strukturen, det vill säga att arbetsgruppen jobbar teambaserat kring brukarna.

I arbetsuppgifterna ingår det att skapa relationer, stötta, handleda och vara brukarna behjälplig i olika vardagssituationer, upprätthålla sociala kontakter och relationer.

Alla stödinsatser, ex. aktiviteter, städ, tvätt, mat, personligt stöd och fysisk omvårdnad, utgår ifrån brukarens individuella behov och önskemål i enlighet med LSS-lagstiftning samt Malmö stads LSS-plan och värdegrund.

Arbetet ska främja självständighet, delaktighet och utföras med respekt för brukarens integritet och självbestämmande. Du arbetar systematiskt med social dokumentation.

Du samarbetar med dina kollegor och andra aktörer samt arbetar med brukarna utifrån deras genomförandeplaner och handlingsplaner som ni utformar tillsammans med brukarna.

Deltar i att hitta lösningar och metoder som utvecklar arbetet. Arbetar för att öka det pedagogiska förhållningssättet som stödjer varje enskild individs delaktighet och självbestämmande.

I uppdraget ingår även hantering av mediciner. 

I tjänsten ingår dag och kvälls samt helgtjänstgöring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning som omfattar minst 200 YH- poäng eller 60 högskolepoäng. Utbildningen ska ha en tydlig inriktning mot funktionshinderområdet och/eller det beteendevetenskapliga området.   

Erfarenhet av att arbeta inom LSS minst 1 år är ett krav. Erfarenhet av missbruksproblematik samt psykiatriska diagnoser är meriterande. 

Kunskap om MI, motiverande samtal, är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen
Lantmannagatan 21 är ett serviceboende enligt LSS för personer inom PK1, det vill säga boende för personer med intellektuell funktionsnedsättning, autism eller autismliknande tillstånd. Boendet består av 12 lägenheter. Verksamheten är ett serviceboende som är i en förändringsprocess med syfte att bättre möta brukarnas individuella behov.

Verksamheten riktar sig till Malmöbor som har beviljats boende enligt LSS. Brukarna har varierande behov, intressen och önskemål. Insatsen och aktiviteter styrs av behovet och utförs individuellt med den enskilde brukaren eller tillsammans med andra brukare i grupp.

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse, löpande urval sker.

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till SVU/Korttid

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 29
Ref: 20213140

Välkommen till avdelning Myndighet, enhet SVU/Korttid! Nu söker vi en ny kollega till vårt tvärprofessionella team.

Vi är ett team som trivs mycket bra med varandra. Vi sätter laget före jaget och vi alla hjälper varandra i våra ärenden för att få en helhetssyn över brukaren. Teamet som du kommer att arbeta i består av 10 biståndshandläggare, 5 sjuksköterskor, 3 arbetsterapeuter och 3 fysioterapeuter som alla besitter olika erfarenheter som berikar gruppen. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska i vårdplaneringsteamet ansvarar du för en trygg och säker hemtagning av patienter från slutenvården och uppföljning på korttidsvistelse. Du skapar förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån ett individcentrerat förhållningssätt. Tillsammans med dina kollegor planerar ni för hemtagning vilket kan innebära digitalplanering, personliga möten på sjukhuset eller telefon/ Skypeplaneringar.

Arbetet innebär också att du ska göra bedömningar och överrapportering utifrån HSL till andra verksamheter i samband med hemgång från sjukhus och korttidsboende.

Du kommer att behöva samverka i team med andra yrkesgrupper både internt och externt. Det krävs att du har en god närståendekontakt och gott teamarbete med arbetsterapeuter/fysioterapeuter och biståndshandläggare som skapar förutsättning för att patienter och närstående trygghet och god service.

Kvalifikationer
Vi söker nu efter en legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet inom kommunal hemsjukvård eller inom slutenvård/primärvård till vårt fantastiska team!

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom kommunal verksamhet och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med SVU processen. Det är meriterande om du även har erfarenhet av Procapita dokumentationssystem.

Som person är du positiv, engagerad och är öppen för nya utmaningar. Du är flexibel och har god förmåga att arbeta både självständigt och i team. I ditt dagliga arbete bemöter du patienter, anhöriga och kollegor på ett respektfullt och professionellt sätt. Du har god servicekänsla och kommunikationsförmåga samt är lyhörd för patienternas individuella behov.

Du har datorvana och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. Arbetet kräver att du har god insikt om gällande lagstiftning, fastställda mål och riktlinjer.

Du kommer att erbjudas en gedigen introduktion som vi anpassar utifrån dig som person samt din kunskap och erfarenhetsnivå. Vi är måna om att ha rätt person på rätt plats och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag


Om arbetsplatsen
Myndighetsavdelningen i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är organiserad i tre enheter varav en ansvarar för samverkan och planering vid utskrivning från slutenvården samt uppföljning av korttidsbeslut. I dagligt tal kallar vi oss SVU, en förkortning av samverkan vid utskrivning från sjukhus'.

Enheten består av tre sektioner med tvärprofessionella team innefattande biståndshandläggare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/ sjukgymnaster och assistent. Professionerna i teamet beslutar utifrån sina uppdrag om behov av bistånd enligt Socialtjänstlagen (SoL) och insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: 1 februari 2022 eller enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Ledsagare/Avlösare intresseanmälan

Ledsagare
Läs mer Sep 20
Ref: 20212476

Arbetsuppgifter
Har du tid några timmar över i månaden och kan tänka dig ett uppdrag som ledsagare eller avlösare?
Vi letar efter dig som vill arbeta några timmar i veckan eller månaden med att stötta en person med funktionsvariation till en aktiv, social och meningsfull fritid.

Arbetstiderna är förlagda vardagar, kvällar och helger utifrån brukarens behov och uppdragen kan förekomma i alla Malmös stadsdelar inklusive ytterområden. Som ledsagare eller avlösare innebär det att man har en uppdragsanställning inom funktionsstödsförvaltningen och får arvodesersättning.

Information om ledsagning 
Som ledsagare stöttar man en person med funktionsvariation till en aktiv, social och meningsfull fritid. Ledsagarservice är en individuellt utformad insats och anpassas efter brukarens behov. Ledsagaren ger stöd med de insatser som brukaren behöver stöd och hjälp med. Ledsagarservice sker alltid utanför hemmet.

Information om avlösning 
Som avlösare arbetar du i brukarens hem och insatsen har som syfte att avlasta anhöriga och ge stöd och omvårdnad till brukaren i dennes hem efter behov. Avlösarservice innebär att den person som får uppdraget som avlösare tillfälligt övertar omvårdnaden från anhöriga eller vårdnadstagare.

Kvalifikationer
Lägsta utbildningsnivå är avslutad gymnasieutbildning. Ev. speciell inriktning på utbildning kan komma att krävas beroende på uppdragets innehåll och brukarens behov.

Du behöver kunna behärska svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper som vi värdesätter högt är att du har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och lyhörd. Du är även serviceinriktad och har god förmåga till empati och att skapa goda relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra personliga egenskaper eller färdigheter kan efterfrågas utifrån brukarens behov och önskemål. Matchning sker utifrån uppdrag och behov.

Meriterande är om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård och omsorg, pedagogik eller beteendevetenskapliga ämnen. Kunskap eller erfarenhet inom autism. Erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning/funktionshinder.

Om arbetsplatsen
I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Uppdragsanställning
Omfattning: Varierande, utgår från brukarens behov/beviljade timmar 
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Ansök nu

Stödpedagoger till LSS-bostad i Oxie (Svedalavägen 161)

Stödpedagog
Läs mer Dec 6
Ref: 20212183

Arbetsuppgifter
Svedalavägen 161 erbjuder ett spännande och givande uppdrag för dig som stödpedagog. 

Som stödpedagog skall du implementera arbetssätt och metoder i verksamheten.

Du förväntas arbeta efter en tydligt framtagen pedagogisk struktur genom ett teambaserat arbetssätt. Strukturen bygger på definierade roller för varje medarbetare inom LSS-boendet, där du tillsammans med stödassistenter och omsorgspedagog har en viktig roll.  

I arbetsuppgifterna ingår det att skapa relationer, stötta, handleda och vara brukarna behjälplig i olika vardagssituationer, upprätthålla sociala kontakter och relationer.

Alla stödinsatser, ex. aktiviteter, städ, tvätt, mat, personligt stöd och fysisk omvårdnad, utgår ifrån brukarens individuella behov och önskemål i enlighet med LSS-lagstiftning samt Malmö stads LSS-plan och värdegrund.

Arbetet ska främja självständighet, delaktighet och utföras med respekt för brukarens integritet och självbestämmande. Du arbetar systematiskt med social dokumentation.

Du samarbetar med dina kollegor och andra aktörer samt arbetar med brukarna utifrån deras genomförandeplaner och handlingsplaner som ni utformar tillsammans med brukarna.

Deltar i att hitta lösningar och metoder som utvecklar arbetet. Arbetar för att öka det pedagogiska förhållningssättet som stödjer varje enskild individs delaktighet och självbestämmande.

I uppdraget ingår även hantering av mediciner. 

I tjänsten ingår dag och kvälls samt helgtjänstgöring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning som omfattar minst 200 YH- poäng eller 60 högskolepoäng. Utbildningen ska ha en tydlig inriktning mot funktionshinderområdet och/eller det beteendevetenskapliga området.   

Erfarenhet av att arbeta inom LSS och med personer som har intellektuell funktionsnedsättning är ett krav. Du behöver ha erfarenhet av utmanande beteende och lågaffektivt bemötande. 

Körkort är ett krav.

Erfarenhet av TAKK är meriterande. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen
Svedalavägen 161 är en LSS-bostad med 6 lägenheter och fr.om januari 2022 ingår det även en satellitverksamhet.  

Verksamheten riktar sig till Malmöbor som har beviljats boende enligt LSS. Brukarna har varierande behov, intressen och önskemål. Insatsen och aktiviteter styrs av behovet och utförs individuellt med den enskilde brukaren eller tillsammans med andra brukare i grupp.

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare 
Omfattning: 100% 
Antal tjänster: 3 
Tillträde: Enligt överenskommelse 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer påbörjas innan ansökningstiden är slut. Vänta därför inte med din ansökan!

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Ansök nu

2 undersköterskor sökes till kvällstjänstgöring på Fågelbacken

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Dec 7
Ref: 20213252

Välkommen till oss på Fågelbackens hemtjänstgrupp! Vi utgår från lokaler på Erikslustvägen och arbetar i området kring västra innerstaden.

Nu söker vi efter 2 undersköterskor som vill arbeta kvällstid. Tjänsterna avser 75 % med möjlighet till ökad sysselsättningsgrad. Kvällsgruppen består av 6 personer som har ett välfungerande samarbete. Vårt arbetssätt genomsyras av respekt gentemot både brukare och kollegor, samt massa skratt.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hjälper, motiverar och stödjer du brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål. I arbetet ingår bland annat den personliga omvårdnaden och medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal. Men även matlagning, städning, inköp och tvätt. Du dokumenterar händelser kring brukarna och har kontakt med deras anhöriga. I det dagliga arbetet samarbetar du tvärprofessionellt med andra yrkesgrupper

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du ska ha ett intresse och erfarenhet av att arbeta med en personcentrerad omvårdnad för att skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Du deltar aktivt i omvårdnadsarbetet, har ett professionellt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och tar ett stort eget ansvar. Du har förutsättningar och är villig att få de delegeringar som förekommer inom hemtjänsten.

För tjänsten krävs även att du har god datorvana. Som person är du lugn och trygg samt har ett stort tålamod. Du har en förmåga att snabbt ställa om när förutsättningarna förändras. Du har även ett gott bemötande samt ett gott samarbete med dina kollegor samt övriga personer som är involverade kring brukaren. För arbetet krävs det att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

När du arbetar hos oss transporterar du dig med cykel och därför är det viktigt att du kan cykla.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/deltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.

Om arbetsplatsen

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Ansök nu

Två skolsköterskor sökes till Kroksbäcksskolan

Skolsköterska
Läs mer Dec 6
Ref: 20212814

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla elevhälsan på Kroksbäcksskolan i rollen som skolsköterska.

I skolsköterskans uppdrag ingår att följa elevernas utveckling mot kunskapsmålen, arbeta hälsofrämjande, förebyggande, genomföra vaccinationsprogram, organisera skolläkarmottagning, följa basprogrammet samt utföra enklare sjukvårdsinsatser.

Du är intresserad av att arbeta såväl med förebyggande hälsoarbete som att sköta de övrigt förekommande arbetsuppgifterna för en väl fungerande medicinsk elevhälsa. Du har en vilja att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag tillsammans med elevhälsoteam, pedagoger och övriga kollegor i Malmös Stads medicinska elevhälsa.

Du arbetar tillsammans med skolans elevhälsoteam och personal och har ett genuint intresse för skolans elever samt en vilja att stödja eleverna att nå målen i skolan.

Som skolsköterska kommer du även att samarbeta med vårdnadshavare samt andra verksamheter och myndigheter utanför skolan.

Du arbetar för en trygg skolmiljö som främjar hälsa, lärande och trygghet. Uppdraget innebär även dokumentation i digitala verktyg.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som redan arbetar som skolsköterska eller som vill utvecklas vidare i din profession som sjuksköterska. Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska.

Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska och det är meriterande om du redan har erfarenhet av arbete som skolsköterska. Det är också meriterande om du har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga.

Som person är du strukturerad och organiserad i ditt arbete samt ansvarstagande och trygg i din roll.

Om arbetsplatsen
Som skolsköterska lyder du under ett dubbelt ledarskap. Du är dels anställd av rektor ute på skolan men har också en central verksamhetschef enligt HSL som är Medicinskt ledningsansvarig. Du har ett tätt samarbete mot båda cheferna, vilka svarar för att du får en bra introduktion och fortlöpande stöd för dig i din tjänst. Som skolsköterska hos oss i Malmö stad ingår du i nätverk tillsammans med övriga skolsköterskor på våra skolor runtom i stan. I nätverket ses ni regelbundet och har årligen gemensam fortbildning kring aktuella ämnen.

Kroksbäcksskolan är en skola med ca. 550 elever från förskoleklass till årskurs 9 samt en grundsärskola med knappt 40 elever. Skolan arbetar övergripande utifrån en språkutvecklande pedagogisk modell. Värdegrunds- och elevhälsoarbetet är prioriterade. Skolan är utsedd av Skolverket att, som en av sex skolor i Sverige, medverka i ett projekt där framgångsrika skolor skall fungera som modellskolor. Under senare år har det funnits ett fokus på att öka elevernas närvaro. I detta arbete har skolsköterskan och skolans elevkoordinatorer varit nyckelpersoner. Vår nuvarande skolsköterska går nu vidare till annan tjänst. Vi söker därför ny skolsköterska och i samband med detta kommer vi att utöka bemanningen till två tjänster.

 

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: 2022-01-22 eller efter överenskommelse

 

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Undersköterskor till Vittlingen särskilda boende

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Dec 3
Ref: 20213210

Vittlingen är ett gruppboende för brukare med demenssjukdom. Vittlingen ligger väldigt vackert nere vid havet, med en fantastisk utsikt. Boendet har en trädgård mot gatan där vi tillbringar mycket tid. På boendet finns tre våningar, med totalt 35 lägenheter. På varje våning finns öppna gemensamhetsutrymmen och kök där vi tillagar frukost bl.a. Övriga måltider får vi från Matildenborg.

Vittlingen är under pågående arbete att bli ett stjärnmärkt boende. Stjärnmärkt är en utbildningsmodell som tagits fram av Svenskt Demenscentrum, som intygar att medarbetarna fått grundläggande kunskap om demenssjukdomar och verktyg för att arbeta personcentrerat. Läs mer på www.stjarnmarkt.se.

Vi söker nu två undersköterskor till dag/kvällstjänst 100% på en avdelning där det finns stora möjligheter att utvecklas.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska hjälper, motiverar och stödjer du brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål. I detta ingår bland annat den personliga omvårdnaden, medicinska insatser som utförs på delegation av legitimerad personal, matlagning, städning, inköp och tvätt.

Du dokumenterar händelser kring brukarna och har kontakt med deras anhöriga.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med tidigare erfarenhet inom demensvård. Du har ett positivt förhållningssätt till utveckling och förändring och har en god förmåga att arbeta självständigt. Samarbete är viktigt för dig och du kan bemöta brukare, anhöriga och dina kollegor på ett bra sätt. För dig är det viktigt att se och arbeta utifrån brukarens behov och du har en förmåga att anpassa dig till nya situationer.

Du har god datorvana och dessutom tidigare erfarenhet i olika system såsom Life Care, vilket är meriterande. Eftersom det förekommer dokumentation behöver du behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag


Om arbetsplatsen
Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: 2022-04-01

Övrigt
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Fysioterapeut till HSL-enheten Rehab!

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Dec 2
Ref: 20212910

Som legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast inom avdelningen Särskilt boende (SÄBO) tillhör du HSL-enheten Rehab. Inom enheten arbetar arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter gemensamt med förebyggande och rehabiliterande åtgärder för personer med nedsatta funktions- och aktivitetsförmågor. Förbättringsarbete och utveckling är ett stort fokus inom vår enhet. Det finns en kvalitetsutvecklare knuten till enheten vilken är ett stöd vid utvecklings- och förbättringsarbeten. Kontinuerlig utbildning efter kompetensbehov erbjuds.

Nu söker vi 3 nya Fysioterapeut/sjukgymnast kollegor som vill bli en del av vårt team!

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss är du med och skapar viktiga förutsättningar för patienten att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt.

Du utför bland annat funktionsbedömningar av aktivitetsförmågan och stödbehov. Utifrån patientens behov sker sedan planering, genomförande samt uppföljning av insatser såsom förskrivning av hjälpmedel, behandlingar och träning. Även delegering av medicintekniska produkter ingår.

Arbetet sker i team kring patienten tillsammans med arbetsterapeut, omvårdnadspersonal, sjuksköterska och sektionschef. Teamets samarbete är en förutsättning för en god och patientsäker vård. I arbetet ingår även handledning av omvårdnadspersonal.

Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete där du träffar patienter med olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer. Det handlar om att ge möjligheter till ett bättre, tryggare och friskare liv för patienter inom särskilda boenden i Malmö stad.

Dokumentationen sker i journalsystemet Procapita.

Vi tillämpar flextidsavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig, leg fysioterapeut/sjukgymnast, som har intresse av att arbeta med patienter inom särskilda boenden i Malmö stad och som vill vara med att utveckla och forma det framtida arbetet med rehabilitering inom boendena.

Erfarenhet av arbete på särskilt boende, inom yrkesområdet och kommunal verksamhet är meriterande. En fördel är också om du har erfarenheter av handledning av omvårdnadspersonal samt av hjälpmedelsförskrivning.

Du har en helhetssyn och en god förmåga att analysera och reflektera utifrån olika perspektiv samt hitta lösningar beroende på behov och situation. Du bemöter patienter, anhöriga och kollegor på ett respektfullt och professionellt sätt. Ditt samarbete med kollegor, patienten och teamet runt patienten är i fokus. Du har ett lyhört, coachande och stödjande förhållningssätt.

Du har förmåga att planera och prioritera både självständigt, med stöd av kollegor och närmaste chef på ett effektivt sätt. Du har en positiv inställning och bidrar till ett gott arbetsklimat för att främja ett gott samarbete. Mycket goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift.

Du är varmt välkommen till oss och du kommer att som ny fysioterapeut/sjukgymnast få en introduktion som är anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.
När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag


Om arbetsplatsen
Avdelningen för särskilt boende ingår i Hälsa, vård- och omsorgsförvaltningen i Malmö stad. Huvudfokus för avdelningen är att bedriva vård och omsorg med kvalitet och därigenom skapa trygghet för patienter/brukare och anhöriga. I Malmö stad finns det 40 särskilda boenden.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 3
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval och intervjuar under rekryteringsprocessens gång, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt
Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Förskollärare sökes till Södertorps förskola

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Nov 30
Ref: 20213144

Om arbetsplatsen
Vi vill med tydliga mål och visioner se våra förskolor som möjligheternas och mångfaldens plats för utveckling och undervisning. För att nå våra mål och komma så nära vår vision som möjligt rekryterar vi nu förskollärare till en av förskolorna i området; Södertorps förskola.

Vi är ett förskoleområde med fyra förskolor på Kulladal som har en ledning bestående av tre förste förskollärare, två biträdande rektorer samt rektor. Våra utbildningsmiljöer ligger som grund till vårt visionsarbete då vi ser detta som det främsta utvecklingsområdet på våra tre enheter. Vikten av närvarande medvetna pedagoger som möter barn i tilltalande och utvecklande miljöer, samt att vi ska hålla ett högt bemötande som matchar vår läroplan arbetar vi väldigt aktivt med idag. Betydelsen av en sjyst och genuin och gemensam arbetsmiljö på våra fyra förskolor är även det ett högt prioriterat område vi arbetar med. Detta tar stor plats på våra gemensamma arbetsplatsträffar och utvecklingsdagar.

Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på malmo.se/förskolekarriär


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Arbetsuppgifter
Som förskollärare hos oss arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du leder och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du har ett särskilt ansvar för undervisningen, och arbetar med läroplanen som bas utifrån varje barns kunskaper, erfarenheter och specifika förutsättningar. Alla förskollärare i Malmö stad har schemalagd tid (5 tim/vecka) för reflektion, dokumentation och lärande med kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarexamen. Vi vill gärna att du bidrar med engagemang, kreativitet och ett driv att utveckla verksamheten. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi söker dig som gillar och kan organisera och strukturera upp samt se möjligheter och skapa förutsättningar i ditt arbetslag. Vidare ser vi av vikt att du med glädje skapar mötesplatser på förskolan och designar lärmiljöer utifrån barnens intresse och nyfikenhet. Att förstå samt implementera material och digitala verktyg i olika miljöer ser du som en utmaning och vill hålla miljöer under förändring. Att förmedla din kunskap samt kompetens till barn, vårdnadshavare och kollegor ser du som en naturlig del av ditt uppdrag. Samarbete och att vara en god förebild i bemötande och förhållningssätt är en självklarhet för dig. Vi söker dig som ser förskolan som den självklara arbetsplatsen där barnen är i ditt fokus under dagen.

För att tillsvidareanställas som förskollärare krävs förskollärarlegitimation, enligt Skollagen. Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på Skola eller förskola | Polismyndigheten (polisen.se)

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Vikarierande stödassistent dag/natt till Barnenheten LSS

Stödassistent
Läs mer Nov 10
Ref: 20212782

Arbetsuppgifter
Din uppgift är att stödja, aktivera och handleda personerna under deras vistelsetid. Tillsammans med övrig personal ansvara för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten.

Övergripande mål är att ha brukarens behov i centrum och att kontinuerligt anpassa innehållet så att det är meningsfullt för brukaren. Du är med och skapar förutsättningar för brukarnas vistelse i form av aktiviteter och möjligheter till sociala kontakter. 

Som stödassistent är det din uppgift att uppfylla målen i LSS-planen kring självbestämmande, delaktighet och integritet för den enskilde brukaren. Du utför vardagsnära och planerade stödinsatser som utgår från brukarens individuella behov och önskemål i enlighet med LSS. Exempel på verktyg för detta är upprättande av genomförandeplaner, annan dokumentation och evidensbaserade metoder.

Du ska bidra med att skapa en meningsfull och trygg vistelse där verksamheten formas efter brukarnas specifika styrkor, intressen och behov. Omvårdnadsarbete förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig med yrkesexamen från vård och omsorgsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Erfarenhet av att arbeta med personer med autism och/eller tydliggörande pedagogik minst 1 år är krav. Erfarenhet av att arbeta inom LSS minst 1 år är krav.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav om du blir placerad på Barnboende

Erfarenhet av Social dokumentation och Marte Meo är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kommer i tjänsten att stödja ungdomar med funktionsnedsättning som visar hög känslighet och därför ställer höga krav på din lyhördhet för sina behov för att må bra. Du bör således ha ett lågaffektivt bemötande, och förstå utmanande beteende. 

Om arbetsplatsen
Barnboende riktar sig till barn och ungdomar som beviljats varaktigt boende enligt LSS §9:8 och Korttidsboende riktar sig till barn och ungdomar som beviljats insatsen korttidsboende enligt LSS §9:6. Samtliga brukare har diagnosen autism, och utmanande beteende förekommer i det dagliga arbetet.

Brukarna har varierande behov, intressen och önskemål. Insatsen och aktiviteter styrs av behovet och utförs individuellt med den enskilde brukaren eller tillsammans med andra brukare i grupp.

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare och hälso- och sjukvård. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten
Anställningsform: Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning
Omfattning: Heltid, tjänstgöring på schema varannan helg
Antal tjänster: 1
Tillträde: 1/1 2022 eller enligt överrenskommelse

Löpande urval

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Ansök nu