Academic Work Sweden AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Ramirent i Malmö söker en byggreceptionist!

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Dec 7
Älskar du service och att vara spindeln i nätet på arbetsplatsen? Vi söker just nu dig till ett av Ramirent's byggnadsprojekt i centrala Malmö. I rollen som byggreceptionist kommer du att ha en nyckelroll på arbetsplatsen. Du kommer både att vara ansiktet utåt för medarbetare och besökare och även utföra arbetsuppgifter som är mycket centrala för att allt på arbetsplatsen ska löpa på så smidigt som möjligt. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Ramirent är ett rikstäckande företag inom byggsektorn som främst fokuserar på maskinuthyrning. Bolaget har även ett framgångsrikt affärskoncept som kallas för den temporära fabirken, dit tjänsten som byggreceptionist tillhör.

I tjänsten som byggreceptionist för Ramirent kommer du vara ansiktet utåt på arbetsplatsen. Du har en viktig roll i att välkomna och registrera medarbetare samt tillhandahålla dem utrustning. I tjänsten ingår såväl administrativa som serviceorienterade uppgifter, exempelvis samordning av vissa inköp, kontakt med platschefer och arbetsledare i diverse frågor samt ordna frukostar, möten och se till att lokalerna är trevliga. Du ska ha bra koll på Office-paketet samt vara social, serviceinriktad och bidra med en god stämning på arbetsplatsen. Det är därmed viktigt att du som person är lyhörd, inkännande och har förmågan att få medarbetare samt besökare att känna sig sedda och välkomna.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och jobba som konsult för Ramirent. Tjänsten sträcker sig från 3 januari till 17 april 2022.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Besöksinskrivning, tillhandahållande av utrustning samt hänvisning till rätt område på projektet
* Materialhantering avsedda leveransytor för att förhindra krockar med gods till och från projektet
* Koll på säkerhetsinformation, samordning av larm, låssystem och byggnycklar
* Samordna inköp av förnödenheter och ansvara för lager och debiteringsunderlag
* Kontakta platschefer och arbetsledare vid problem i rutiner, arbetsmiljö eller IT, samt ta emot synpunkter från personal och rapportera vidare
* Ordna frukost dagligen och uppdatera informationstavlor med nödvändig information

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av en likvärdig tjänst sedan innan, inom service, reception och administration
* Har goda kunskaper i MS Office
* Är obehindrad i svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift

I rekryteringsprocessen kommer en stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, samt din motivation och intresse för tjänsten.

Som person ser vi att du är


* Serviceinriktad
* Kommunikativ
* Strukturerad


Övrig information


* Start: 3 januari, 2022. Du bör vara tillgänglig för upplärning två-tre dagar i december.
* Omfattning: Heltid, måndag-fredag, 07:00-16:00. 3 januari - 17 april.
* Placering: Centrala Malmö.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ramirent är ett företag med fokus på att öka så väl säkerheten som effektiviteten hos sina kunder. Det gör dem genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. De är en helhetsleverantör som utöver maskinuthyrning erbjuder tjänster så som etablering av byggström, bodar och fallskydd även utbildningar inom lift, arbetsmiljö och heta arbeten med flera. De har ett flertal digitala lösningar som underlättar våra kunders vardag.
Här kan du läsa mer om Ramirent.

Ansök nu

Talangprogram - junior SAP utvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 8
Nytt
E.ON är övertygade om att du som är junior, nyfiken och vill arbeta för ett mer hållbart samhälle har mycket att bidra med i deras verksamhet! Vi erbjuder dig nu en plats på ett unikt talangprogram tillsammans med E.ON där du under tolv månader boostas med spännande utbildningar och introduceras till dina kollegor och din nya roll som junior SAP utvecklare. Vill du vara med och bygga framtidens E.ON? Tveka då inte att söka direkt då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
E.ONs mål är att senast 2025 erbjuda sina kunder 100 procent förnybar och återvunnen energi. Fantastiskt, eller hur!? Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle arbetar E.ON även för att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen. En viktig del i detta arbete är att satsa på dig som är junior - det är ju du som är framtiden!

Under tolv månader kommer du tillsammans med fyra andra juniora personer gå SAP Talangprogram ett samarbete mellan Academic Work och E.ON. Under programmets gång kommer du att introduceras till E.ONs företagskultur, affärsystemet SAP, interna processer samt teamet du kommer bli en del av. Talangprogrammet syftar till att utveckla dig både personligt samt yrkesmässigt och du kommer utbilda dig inom bl.a. självledarskap till mer tekniska delar som ABAP programmering. Allt för att du ska få en riktig kanonstart på din karriär hos E.ON.Du erbjuds


* Att vara med på en spännande transformations resa där din roll är viktig för E.ON:s framtida modernisering av IT-miljön
* Arbeta inom en framtidsbransch
* En dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter, där du är med och bygger framtidens E.ON
* En gedigen introduktion där en mentor stöttar dig i din utveckling för att du ska komma in bra i rollen och teamet
* Tillsammans med din konsultchef kommer ni följa en coachningsplan för att säkerställa att du utvecklas och trivs på bästa möjliga sätt
* Stora utvecklingsmöjligheter framåt där ambitionen är att du efter programmet får en anställning hos E.ON förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer tillhöra en avdelning på 30 medarbetare uppdelade i tre olika utvecklingsteam som arbetar med förvaltning och utveckling av IT-system. Huvuduppgiften består av att leverera säkra och moderna IT-lösningar men även supportera E.ON:s verksamhet att bli mer digital.
Här kommer du spela en viktig roll i SAP transformationen till den nya S4Hana versionen och en modernare IT-miljö.

Som junior SAP utvecklare kommer du:


* Utveckla , testa och designa lösningar i SAP
* Lösa supportärenden
* Ansvara för både förvaltnings-och projektaktiviteter tillsammans med ditt team


VI SÖKER DIG SOM
* Innehar en eftergymnasial utbildning inom IT exempelvis datateknik, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande
* En grundläggande bredd av kunskaper och principer inom objektorienterad mjukvaruutveckling
* Kan kommunicera obehindrat i både svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du:


* Strukturerad
* Problemlösande
* Har god samarbetsförmåga
* Ansvarstagande


Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras vid anställning

Övrig information


* Start: Februari 2022
* Omfattning: Heltid, Tillsvidare
* Placering: Malmö


Rekryteringsprocessen


* För att komma till testerna klickar du på ”Ansök här” längst upp till höger i annonsen
* Registrera din mailadress och påbörja ett personlighets- och problemlösningstest
* Du blir därefter informerad om hur det gick för dig
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Sales Representative till YSDS

Utesäljare
Läs mer Dec 8
Nytt
Vill du ta chansen att arbeta på ett företag som säljer logistiska premiumlösningar med fokus på hög kvalitet? Som Sales Representative på YSDS kommer du arbeta konsultativt med kunder för hitta den bästa och säkraste transportlösningen för dem. I rollen kommer du vara den som driver in nya kunder samtidigt som du håller en god relation med existerande kunder för framtida affärer. Är detta en roll som är skriven just till dig? Sök nu!

OM TJÄNSTEN
Sedan 2006 har vårt uppdrag på YSDS varit att erbjuda unik service och kompetens till logistikbranschen. Idag är vi en modern och fartfylld global organisation i ett tillväxtskede. Vi hjälper våra kunder med prioriterade, express- och specialförsändelser, både inrikes och internationellt.
Genom proaktiv och noggrann riskbedömning samordnar vi den bästa rutten samt transportsättet utifrån försändelsens behov.

I din roll kommer du få tydliga mål att jobba mot för att nå goda resultat – och det är upp till dig hur du använder din kreativitet, ambition och andra verktyg i din verktygslåda för att uppnå dem. Du kommer ha ett tätt samarbete med övriga delar i organisationen för att på bästa sätt nå uppsatta mål. I just din roll kommer du specialisera dig mot affärsområdena Life Science och Specialty Logistics.

Du erbjuds:


* En generös provisionsmodell
* En positiv säljkultur där laget går före jaget
* Möjligheten att växa i företaget


ARBETSUPPGIFTER
Som Sales Representative hos oss bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. En vanlig dag för dig i rollen som Sales Representative innebär:


* Prospektering: Sökandet efter nya kundkontakter både bland kunder i vårt befintliga nätverk, men också mot nya potentiella bolag som inte samarbetat med oss tidigare.
* Säljmöten: Här sker införsäljningen av tjänsterna. Syftet med ett säljmöte kan vara att bygga en relation, göra en behovsanalys eller bara lämna ett avtryck. Detta inkluderar även ”cold calls” där du får visa upp dina säljkunskaper och etablera nya relationer med potentiella kunder.
* Omvärldsbevakning: En strategisk roll där du ser över framtida behov hos kund. Vi kan erbjuda som mest värde när vi förutser kundernas behov och arbetar proaktivt i våra kundrelationer.


VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av B2B försäljning
* Är relationsbyggande
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
* Har B-körkort

Det är meriterande om:


* Du har en eftergymnasial utbildning
* Du har arbetat med tjänsteförsäljning tidigare


Som person är du/har du:


* Uthållig
* Orädd
* Kommunikativ
* Relationsskapande
* Samarbetsförmåga


Övrig information:


* Start: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning
* Placering: Malmö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och YSDSs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Koordinerande Backofficemedarbetare till E.ON

Administrativ assistent
Läs mer Dec 2
E.ON är övertygade om att du som är serviceinriktad, energisk och vill arbeta för ett mer hållbart samhälle har mycket att bidra med i deras verksamhet! Den här rollen passar dig som har erfarenhet från en koordinerande roll med problemlösning och kund i fokus och vill lära sig mer om energibranschen. Trivs du dessutom på en arbetsplats där det ställs krav på din problemlösningsförmåga och din goda samarbetsförmåga kan detta vara tjänsten för dig! Vill du vara med och bygga framtidens E.ON?

OM TJÄNSTEN
E.ONs mål är att senast 2025 erbjuda sina kunder 100 procent förnybar och återvunnen energi. Fantastiskt, eller hur!? Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle arbetar E.ON även för att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen.Du kommer att ingå i ett BackOffice-team som idag består av en teamleader samt 5 andra Backofficemedarbetare och nu behöver E.ON expandera teamet ytterligare. Som BackOfficemedarbetare kommer du med ett starkt kundfokus hantera mätarbytesuppdrag av komplicerad karaktär. Rollen innefattar arbetsuppgifter som sköts parallellt. Du samarbetar också med flera funktioner inom verksamheten både internt och externt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos E.ON, inledningsvis 6 månader med god chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

ARBETSUPPGIFTER
* Hantera de ärenden som inkommer av problemlösande karaktär främst genom system, mail och telefon
* Boka besiktningar
* Bygga relationer med projektets interna och externa intressenter

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av en Backoffice roll eller liknande
* Har god vana av att arbeta i affärssystem
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du...
* Erfarenhet av affärssystemet SAP

Som person är du:


* serviceinriktad
* har god samarbetsförmåga
* ansvarstagande
* problemlösande


INFORMATION OM FÖRETAGET

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid med god chans till förlängning
* Placering: Centrala Malmö, Carl Gustafs väg 1


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Ansök nu

Serviceinriktad Avgift- och Hyresförvaltare till Nabo i Malmö

Administrativ assistent
Läs mer Dec 6
Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och siktet inställt på att förändra en hel bransch? Då är Nabo stället för dig. Just nu söker vi dig som vill bredda din erfarenhet inom förvaltning och arbeta med administration, service och ekonomi. Som person är du nyfiken och lägger ett stort engagemang i ditt arbete. Sök idag då start är omgående!

OM TJÄNSTEN
Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist eller fastighetsingenjör. Varje dag förenklar Nabo för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat. Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och deras egna experter inom förvaltning.

Vi söker nu en serviceinriktad avgift- och hyresförvaltare till Nabos nyöppnade kontor i Malmö. På Nabo jobbar mer än 250 experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för sina kunder. Nabo har idag nio kontor och omsätter ca 120 msek med god tillväxt och lönsamhet.

Du erbjuds

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader. Det finns goda chanser till överrekrytering om alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som avgift- och hyresförvaltare har du kundansvar för flera bostadsrättsföreningar och stöttar styrelser och medlemmar i frågor som rör ekonomi och administration. Du kommer till exempel att:


* Hantera kundärenden gällande lägenhetsregister, parkeringsköer, lokalhyresgäster och avtal
* Supportera kunder i Nabos portal och digitala arbetssätt
* Supportera kunder över telefon och mail
* Ansvara för avisering och fakturering
* Arbeta med kundnöjdhet och vara ansiktet utåt för Nabos tjänster
* Administrativa uppgifter kopplat till dina ansvarsområden
* Vid behov deltar du på styrelsemöten och stöttar styrelsemedlemmars arbete


VI SÖKER DIG SOM
* Tidigare arbetat med service och administration
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Har en god systemvana och intresse för digitala arbetssätt

Meriterande erfarenheter:


* Erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar
* Tidigare erfarenhet av att arbeta med avisering och/eller fakturering


I den här rekryteringen lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper och vilja att utvecklas. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga och ett intresse av att bygga relationer både inom organisationen och med externa kunder. Som person är du även:


* Serviceinriktad
* Noggrann
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nabos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. De ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar – och det har de börjat förändra. Vill du vara med på resan?
Nabo jobbar mot tydliga mål och driver sin egen utveckling med stöd av engagerade ledare. Utöver den personliga utvecklingen hoppas Nabo att dagarna tillsammans består av hög trivsel och många skratt. Deras mål är att tiden på Nabo ska vara medarbetarens höjdpunkt i karriären.

Ansök nu

Daglig teamleader/Teknisk säljsupport

Säljassistent
Läs mer Dec 3
Är du en driven och serviceinriktad person som gärna tar egna initiativ? Du kommer i denna rollen vara säljchefens högra hand och vara en nyckelperson för försäljningsavdelningen. Du kommer vara delaktig i planering och fördelning av uppgifterna som ditt team har framför sig. Samtidigt kommer du agera som support mot kunder och leverantörer där du får hjälpa dem med olika tekniska frågor. Är detta rollen för dig? Sök nu!

OM TJÄNSTEN
Indutrade är en internationell industrikoncern som utvecklar och förvärvar bolag som kännetecknas av högt teknikkunnande och förmågan att bygga långvariga, nära relationer med kunder och leverantörer.

Sedan 1913 har Bengtssons Maskin AB tillhandahållit mekaniska transmissioner och kunskap för att möjliggöra en driftsäker och ekonomisk produktion inom svensk industri där vi jobbar utifrån sina ledord utbildning, säkerhet och långsiktighet. Vi har idag ett grundmurat gott rykte att leva upp till och vara stolta över.
Teamet du kommer in i består av fyra kollegor som arbetar nära bolagets nordiska kunder.

Du erbjuds


* Möjligheten att utvecklas hos Bengtssons Maskin AB
* Frihet under ansvar
* Personalansvar
* En arbetsplats där gemenskapen är viktig


ARBETSUPPGIFTER
* Du är den tekniska supporten till säljare, kunder och leverantörer
* Deligering och fördelning av arbetsuppgifter inom teamet
* Ansvarig för planering av serviceverkstaden så att allt flyter som det ska gällande beställning av till exempel reservdelar
* Ansvara för att hela tiden förbättra relationerna med kunder och leverantörer så du alltid är top-of-mind hos dem
* Arbeta aktivt med att identifiera nya affärsmöjligheter

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av att jobba som support
* Är driven med en hunger att lära dig mer inom området
* Har en vana av kund och leverantörskontakt
* Kan svenska och engelska, tal och skrift
* Är serviceminded och initiativtagande

Det är meriterande om du:


* Har arbetat i Jeeves
* Arbetat i en serviceverkstad
* Har tidigare erfarenhet av försäljning av industriella produkter som lyft- och hydralikprodukter


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Problemlösande
* Flexibel
* Initiativtagande


Övrig information:


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Malmö, Arlöv
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bengtssons Maskin ABs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior developers in C++ to a revolutionary project at AVEVA

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 3
Are you a programmer that enjoys working in C++? Here comes a unique opportunity to kick-start your career at an international company with senior colleagues! Do yourself a favor and be part of this success story as AVEVA is looking for two junior C++ developers for their revolutionary project to develop the next generation of their software!

OM TJÄNSTEN
Be part of shaping the future! AVEVAs software and solutions power industries across the world, from water and energy to food and infrastructure. AVEVA is in the midst of digital transformation, working on the next generation SaaS that will revolutionize the market. With long lasted customers and over 40 years of experience in the market, AVEVA is looking for their next two team members that can help them evolve even further!

At AVEVAs office in Malmö there are three teams consisting of 8 developers with a true passion for innovation. Their market leading CAD software facilitates industrial companies designing 3D models with endless functionalities. Take the opportunity to grow together with the project as you work beside senior and international colleagues and create your own solid ground for your developer career!

You are offered


* A unique opportunity to kick-start your career through a solid on-boarding process in an international world-wide organisation together with senior colleagues.
* Develop code on a software project that will revolutionize the market.
* A mentor who will follow and take part of your career at Academic Work.


As a consultant for Academic Work, we offer great opportunities for you to grow professionally, build your network and create valuable contacts for the future. Read more about our consulting offer

ARBETSUPPGIFTER
In this role, you will join one of AVEVAs teams in Malmö and develop code with the latest technologies on their revolutionary next generation software. Your daily work will be independent as you develop new code, but always in close contact with senior colleagues. AVEVA works in cycles lasting 3 months with sprints of 2 week intervals. There are daily scrum meetings where you cover your progress and plan your work ahead. You enter the team as a junior developer and will get your code reviewed by colleagues as you take on different parts of the project.

Your main objectives will be:


* Participation in daily Scrum meetings, sprints and cycles of the project
* Independent development of code in a innovative and international project
* Receive feedback from senior colleagues as you get your code reviewed


VI SÖKER DIG SOM
* A university / college education in relevant subject areas
* Good knowledge in C++
* Interest in mathematical calculations and algebra since it will be part of daily work
* Fluently speaking and writing in English

It's meritorious if you have


* Experience or interest in construction, plate/machine workshop or similar areas
* Worked agile with experience from Scrum


As a person, you:


* Are solution-oriented
* Take Initiative
* Build relationships


We highly value your interest of the organisation and the role itself and we expect you to revise and motivate these interests during the recruitment process.

Other information


* Start: ASAP
* Work extent: Full-time, consultant at AVEVA for Academic Work
* Working hours: 8 hour days, 9-15 mandatory with 2 hours flex
* Location: Malmö


INFORMATION OM FÖRETAGET
Here you can read more about AVEVA as a company!

Ansök nu

Account Manager till Consid i Malmö!

Utesäljare
Läs mer Dec 1
Nu har du chansen att representera ett av Sveriges snabbast växande IT- och kommunikationsbolag! I rollen som Account Manager arbetar du med tjänsteförsäljning och din främsta uppgift är att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter. Du är även ansvarig för att vidareutveckla redan befintliga samarbeten och affärsrelationer.

OM TJÄNSTEN
Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag 1,300 anställda på 26 kontor.

Consid har fått en rad utmärkelser under åren; Dagens Industris Gasellföretag nio år i rad, Veckans Affärers Superföretag åtta år i rad och Universums Sveriges Bästa Arbetsgivare två år i rad.

Du erbjuds


* En high performing kultur med ambitiösa och välkomnande kollegor
* En platt organisation där beslutsvägarna är korta
* En gedigen introduktionsplan samt löpande kompetensutveckling inom såväl försäljning som IT


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Consid.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Account Manager på Consid är din främsta uppgift att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationer och samarbeten inom befintliga kundbas.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut men arbetar tätt tillsammans med övrig säljkår, regionsansvariga samt rekryteringsansvariga.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på en egen säljbudget såväl som att aktivt söka nya kundrelationer, formulera och utforma modernt offert- och marknadsmaterial.

Exempel på arbetsuppgifter:


* Prospektering av nya kunder
* Säljmöten
* Omvärldsbevakning och stratagisk behovsanalys av kundens framtida behov


För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, du får ett stabilt och starkt bolag i ryggen men får samtidigt använda ditt eget driv, din entreprenörsanda för att forma och skapa dina affärer samt din egen utveckling.

VI SÖKER DIG SOM
* Har 1-3 års arbetslivserfarenhet av försäljning
* Talar svenska såväl som engelska obehindrat då kontakter internt såväl som med kunder sker på båda dessa språk
* Har B-körkort

Följande är meriterande:


* Arbetslivserfarenhet av försäljning B2B
* Tidigare idrottslig bakgrund där du fått erfarenhet av att arbeta ihärdigt mot högt uppsatta mål.


De kompetenser vi kommer lägga extra stort fokus på i rekryterinsprocessen är:


* Resultatinriktad
* Uthållig
* Samarbetsvillig
* Självgående
* Affärsmässig


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning
* Placering: Malmö, Lund
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consids önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Consid har samlat landets främsta konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för er verksamhet. Tillsammans tar de fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Consid har över 1 100 anställda, på 24 orter i Sverige, och omsatte 1,25 miljarder under 2020.

Ansök nu

3D-utvecklare till världsledande möbeljätte!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 24
Har du någonsin köpt en heminredningsprodukt och vid hemkomst insett att den inte alls passar tillsammans med din Billy-bokhylla eller Strandmon-fotölj? Alltfler konsumenter efterfrågar möjligheten att se inredningsprodukter i sina hem innan ett köpbeslut. Det har vår kund i Malmö förstått och de söker nu en 3D-utvecklare till sitt utvecklingsteam. Vill du bli en vardagshjälte och hjälpa deras kunder att ta beslut baserat på visuell fakta? Då vill vi ha din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
För kunds räkning söker vi en 3D utvecklare med ett extra stort intresse för Javascript. Som konsult hos Academic Work arbetar du för vår kund som är ett internationellt och ledande företag inom sin bransch.

I rollen som 3D utvecklare, kan tempot vara högt emellanåt, men det finns alltid utrymme för problemlösning och nyskapande. Du kommer att arbeta tillsammans med ett högkompetent 3D-team med stor erfarenhet inom 3D-programvara. Du kommer att vara med och skapa, underhålla och utveckla lösningar för företagets olika planeringsverktyg inom inredning. Du kommer även få möjlighet att samarbeta över avdelningsgränser för att jobba så effektivt som möjligt och utveckla marknadens bästa produkter, vilket innebär att du borde ha goda kunskaper och ett genuint intresse för ny teknik samt tekniska lösningar.

Du erbjuds


* En chans att arbeta i en världsledande global organisation med goda utvecklingsmöjligheter både tekniskt som ledarskapsmässigt
* En dynamisk miljö med väldigt varierande arbetsuppgifter. Eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer
* En kultur där alla kan vara sig själva, vara kreativa och innovativa varje dag


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Arbeta med att designa, utveckla och implementera produktspecifika lösningar med hjälp av 3D teknik i bl.a. babylon.js
* Vara med i hela utvecklingsprocessen från start till slut och du uppmanas starkt att komma med egna idéer, vara kreativ och innovativ
* Arbeta tillsammans med andra utvecklare för att se till att digitala lösningar fungerar och uppfyller affärsnyttan

Tjänsten passar dig som brinner för 3D-utveckling och vill fortsätta din resa på ett företag som värdesätter nya idéer och mångfald. Du ska gilla att driva din egen utveckling framåt och trivs att arbeta självständigt där du inte är rädd för att ta egna initiativ till lösningar.

VI SÖKER DIG SOM
* Har examen inom relevant eftergymnasial IT-utbildning, gärna högskole-eller civilingenjör
* Minst 1 års erfarenhet i av frontendutveckling i arbetslivet
* Mycket starka kunskaper inom Javascript
* Besitter grundläggande kunskaper inom 3D program såsom Blender, Maya, Unity, GreenSock, PlayCanvas, Godot, Unity, eller Three. js
* Obehindrad i engelska

Extra meriterande med erfarenhet av:


* Erfarenhet av Babylon JS
* Obehindrad i svenska


Som person besitter du egenskaper såsom:


* God samarbetsförmåga
* Initiativtagande
* Problemlösande


I denna process kommer vi lägga stor vikt vid ovan personliga kompetenser, där vi gärna ser dig berätta mer varför just du är rätt person för tjänsten!

Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centralt, Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Läkemedelstekniker till APL i Malmö!

Drifttekniker, förbränningsstation
Läs mer Dec 1
Vi letar efter dig som trivs med att arbeta inom tillverkning och som har ett intresse för läkemedelsbranschen. Har du tidigare arbetat i tillverkning får du här möjlighet att lära dig en ny roll från grunden! Om du drivs av att jobba mot mål och gärna tar ansvar kan du vara helt rätt person för oss, skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
APL är ett av Europas ledande företag inom utveckling, analys och tillverkning av extempore, lagerberedningar och kontraktstillverkning. Du kommer här in i en grupp med 17 läkemedelstekniker som har god sammanhållning och har roligt på jobbet.

Du erbjuds


* Att bli en del av ett företag med ett viktigt samhällsuppdrag – i förlängningen räddar du liv.
* Hjälpsamma kollegor, en familjär stämning samt en varierad och bred roll.
* I denna tjänst blir du anställd av Academic Work och jobbar hos APL, uppdraget är initialt på 6 månader, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet finns möjlighet till en eventuell överrekrytering.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Innan anställning kommer du att få göra ett alkohol-/drogtest och du ska även lämna in ett utdrag ur belastningsregistret.


ARBETSUPPGIFTER
Som läkemedelstekniker kommer du arbeta med att bereda, blanda, fylla, etikettera och packa läkemedel i renhetsklass D. Arbetsuppgifterna utförs både manuellt och med olika fyllningsmaskiner. Du deltar även i dagliga möten samt veckomöten.

Du kommer till exempel att:
* Hantera kemikalier, väga, mäta och blanda
* Jobba på tillverkningslinje och hantera maskiner
* Hantera förpackningsmaterialet och förpackning
* Utföra dokumentation och beräkningar

VI SÖKER DIG SOM
* Har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom naturvetenskap eller teknik
* Är flytande i det svenska och engelska språket då dokumentation utförs på båda dessa språk
* Har ett intresse för teknik
* Har erfarenhet av att arbeta i inom tillverkning, gärna i en operatörsroll

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom läkemedelsbranschen och har erfarenhet att ha jobbat med LEAN (förbättringsarbete och effektiviseringsarbete).

Som person är du:
* Noggrann
* Ansvarstagande
* Måldriven

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Arbetstider: Initialt 07:00-16:00, men det kommer att kunna innefatta vissa pass som infaller under andra arbetstider efter att upplärning är klar
* Placering: Malmö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och APLs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APLs ca 500 medarbetare är verksamma vid fem tillverkningsenheter runt om i Sverige samt vid beredningsenheter i anslutning till sjukhus. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs gärna mer på www.apl.se

Ansök nu

Redovisningekonom till Malmö Universitet i 3 månader

Redovisningskonsult
Läs mer Dec 1
Har du koll på redovisning och vill jobba med ekonomi på en statlig myndighet? Då är denna tjänst något för dig. Sök redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
Vi söker för Malmö Universitets räkning en noggrann och prestigelös redovisningsekonom initialt i 3 månader, med chans till förlängning. I rollen kommer du bland annat få hjälpa till med moms- och personalredovisning samt arbetsgivaravgifter. Därför är det bra om du förstår och kan tolka de regelverk som finns kring ekonomiadministration.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Malmö Universitet.

Du erbjuds


* Möjligheten att få in foten på en stor statlig myndighet i centrala Malmö
* Ett 3 månaders kontrakt med chans till förlängning
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
Som redovisningsekonom/ekonomiadministratör på Malmö Universitet kommer du att arbeta på redovisningsenheten tillsammans med andra redovisningsekonomer, ekonomiadministratörer och systemförvaltare.

Vanliga arbetsuppgifter i rollen är bland annat:


* Hjälpa till med ekonomiadministration
* Bokslut
* Redovisning
* Rapportering
* Ombokningar i samband med månadsbokslut
* Fördelningar och påslag


VI SÖKER DIG SOM
* Har en akademisk avslutad utbildning inom ekonomi
* Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med redovisning och ekonomiadministration
* Har god systemvana och arbetar lätt i excel
* Du kommunicerar obehindrat på svenska, såväl tal som skrift

Meriterande är om tidigare arbetat med:
* Systemet Raindance
* Bokföringsordrar och reskonta

Då du kommer jobba med siffror är det viktigt att du som person är noggrann. Du är prestigelös i din roll och kan hugga tag i de uppgifter som kommer till dig. Det är också viktigt att du är flexibel då du behöver kunna prioritera eftersom arbetet har arbetstoppar och du kommer att arbeta mot tidsgränser.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 3 månader med chans till förlängning
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Malmö Universitets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. De har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Deras forskning och utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle.

Ansök nu

Snabb löneadministratör till ledande företag i Malmö

Löneadministratör
Läs mer Nov 30
Är du snabb i fingrarna, har god data- och systemvana och vill kickstarta din karriär inom lön? Här erbjuds en tjänst där du får möjlighet till många karriärsvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som präglas av samarbete och resultatfokus. Ta tillfället och sök rollen redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning en effektiv och snabb lönekonsult med start omgående till företagets kontor i Malmö. Företaget är Nordens ledande leverantör av ekonomi- och HR/tjänster. De har 2 500 medarbetare som stöttar och förenklar verksamheten för 22 000 kunder. De är specialister på att lösa kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Du erbjuds


* Att vara en del av Nordens ledande aktör inom HR/lönetjänster med flera utvecklingsmöjligheter och karriärsvägar.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
Som lönekonsult kommer du arbeta med att säkerställa lönehanteringen och operativt utföra lönekörningar för företagets kunder. Du är delaktig vid implementering av nya processer och strategier. Du kommer i rollen arbeta med ett team som präglas av högt kundfokus där man hjälps åt för att leverera i tid.

Du kommer till exempel att:
* Ha löpande dialog och kontakt med dina kunder och dess anställda.
* Ansvara och operativt genomföra hela lönekörningen för de kunder du ansvara för. Du kommer arbeta med tolkning av kollektivavtal, hantera reseräkningar, friskvårdsbidrag samt genomföra månatliga lönekörningar till dina kunder.
* Lösa uppkomna problem och frågeställningar som kommer från kund samt deras anställda.

Tjänsten passar dig som är snabb i fingrarna, har lätt för att komma in i system och tycker om att ge god service!

VI SÖKER DIG SOM
* Har avslutad relevant eftergymnasial utbildning
* Har mycket god dator och systemvana och är snabb i fingrarna
* Kan kommunicera obehindrat i svenska och engelska såväl tal som skrift
* Har god erfarenhet av service och framförallt trivs du i kontakt med kunder

Det är meriterande om du:
* Tidigare har arbetat med lön
* Har erfarenhet av Visma eller Hogia
* Har arbetat som konsult tidigare
* Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med kollektivavtal

Som person är du en riktig doer, är snabb i fingrarna och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta och kan lätt ställa om inför förändrade förutsättningar. Du är även självgående och ser vad som behöver göras. Viktigt är även att du har kundfokus och är noggrann i ditt jobb då det är ytterst viktigt att siffror blir rätt.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månaders konsultuppdrag, med goda möjligheter till förlängning
* Placering: Malmö
* Arbetstid: Mån-fre, kl 8.00-17.00. Övertid kommer att infalla under lönekörningsperioder vilket kompenseras med kortare arbetsdagar under övriga veckor.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Administratör till stort globalt företag i Älmhult

Administrativ assistent
Läs mer Nov 30
Är du noggrann, prestigelös och gillar när saker blir rätt? Vi söker efter en administratör till ett team som hanterar företagets avtal. Du kommer att bli en viktig spelare i att säkerställa att de digitala avtalen blir korrekta. Du får utveckla dina administrativa förmågor i affärssystem och växa inom det globala företaget. Sök tjänsten idag då vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu för vår kunds räkning efter en administratör som kommer in i ett team på åtta personer som hanterar företagets olika avtal. En digital resa har påbörjats och fler avtal skickas numera genom digital signering. Ditt fokus kommer därför att bli på dessa digitala avtal. Genom granskning av avtalen kommer du säkerställa att exempelvis tider och belopp är riktiga. Du kommer ha kommunikation med diverse chefer inom organisationen för att säkerställa att avtalen sedan korrigeras. Rollen kräver noggrannhet, prestigelöshet men samtidigt stor integritet och att du tar ansvar och står upp för att de avtal som signeras inte innehåller felaktigheter.

Du erbjuds


* Initialt ett kontrakt som sträcker sig på sex månader. Så länge alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till förlängning.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av administrativt arbete
* Har erfarenhet av att jobba i affärssystem det är meriterande om du har varit superuser
* Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av arbetsuppgifterna

Stor vikt i processen kommer läggas på din motivation för tjänsten samt dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Har god sammarbetsförmåga


Övrig information


* Start: 3 jan
* Omfattning: Uppdraget sträcker sig initialt till 31 augusti. Kontrakt kommer att skrivas på 6 månader och sedan förlängas inom uppdragets omfattning så länge alla parter är nöjda med samarbetet.
* Placering: Älmhult med möjlighet till flexibilitet att jobba hemifrån.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Två Tekniska Designers till E.ON inom solkraft

Industridesigner
Läs mer Nov 29
Är du en fena på teknisk konstruktion och har ett starkt intresse för förnyelsebar energi? Som Teknisk Designer hos vår kund E.ON tillhör du en avdelning som går att likna vid en start-up, men i ett stort företag. Låter det här som något för dig ska du fortsätta läsa!

OM TJÄNSTEN
Du kommer tillhöra ett team med fantastisk teamkänsla och ett framåtlutat synsätt. Teamet består av ca 15 personer där flera olika ansvarsområden för hela processen ”order to cash” finns representerad. Som teknisk designer ansvarar du för solcellsinstallationens utformning i grunden, men du är en naturlig spelare i helheten av solcellsaffären – både internt och externt.

Du erbjuds


* En effektiv och föränderlig avdelning där det händer saker hela tiden samt där du blir en del av ett större sammanhang, i ett ledande företag inom branschen!
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
* Utföra teknisk design för fastighetsbaserade solcellslösningar
* Göra snö- och vindlastberäkningar för solcellsinstallation
* Kontinuerliga avstämningar med installatörer
* Agera teknisk support till pågående installationer
* Utveckla affären genom att påverka val av underkonstruktion och deltaga i utvecklingsprojekt
* Effektivisera och automatisera arbetsprocesser

VI SÖKER DIG SOM
* Besitter en teknisk och eftergymnasial utbildning
* Kan realisera data och har goda kunskaper i excel samt officepaketet
* Är obehindrad i svenska samt engelska, både i tal och skrift
* Meriterande för tjänsten är kunskap inom energiteknik och/eller solceller

I rekryteringsprocessen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi söker dig som är:


* Initiativtagande
* Samarbetsvillig
* Flexibel


Övrig information


* Start: 10 januari, 2022
* Omfattning: Initialt 6-12 månader med chans till förlängning
* Plats: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work där önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras och besvaras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Administratör till enheten för kontorsservice på Länsförsäkringar Skåne

Administrativ assistent
Läs mer Nov 29
Länsförsäkringar Skåne är lite annorlunda. De ägs nämligen av sina kunder. Varje gång de har kontakt med en kund så pratar de också med en av sina ägare. Detta ställer lite högre krav än vanligt, men det är också det som gör det så roligt. Nu söker Länsförsäkringar Skåne en administratör på deltid till enheten för kontorsservice. Vi söker dig som har ett sinne för service och fallenhet för administration samt uppskattar ett rörligt arbete!

OM TJÄNSTEN
Enheten kontorsservice ger service och stöd inom internservice och enklare vaktmästeritjänster till Länsförsäkringar Skåne, dess dotterbolag samt franchisetagare. Som administratör förser du dina beställare med kvalitetsleveranser präglade av hög servicegrad. Arbetet är dels rent administrativt men en stor del av arbetstiden ägnas åt att hantera ärenden eller beställningar på olika avdelningar eller på någon av våra 6 kundmötesplatser i Skåne.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos Länsförsäkringar Skåne. Uppdraget löper med start omgående fram till 30 april 2022, med chans till förlängning under främst sommarsemestrar 2022.

Start och upplärning sker enligt överenskommelse. Detta är en deltidstjänst om 50%, arbetstiden är förlagd måndag till fredag 08.00-12:00 på Länsförsäkringar Skånes huvudkontor i Malmö.

ARBETSUPPGIFTER
* Post- och pakethantering
* Tömning av miljökärl
* Administration av säkerhets- och inpasseringssystem
* Administration kopplat till hantering av brev som återkommit och ska skickas till försäkringstagare
* Konferensservice samt att vara behjälplig vid interna omflyttningar eller liknande
* Du kommer att vara kontaktpersonen för olika leverantörer och interna kontakter, och uppgifterna kan skifta från dag till dag

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service och administration
* Har god vana av att arbeta i Office-paketet
* Behärskar svenska mycket väl, både i tal- och skrift
* Har B-körkort

I rekryteringsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, samt motivation och intresse för tjänsten.
Vi söker dig som är:


* Serviceinriktad
* Noggrann
* Ansvarsfull


Vi lägger även stor vikt vid att du är initiativrik och kan arbeta självständigt. Arbetet ställer krav på att du har en flexibel och prestigelös personlighet och tycker om att sprida en god stämning på arbetsplatsen.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Deltid 50%, 08:00-12:00 måndag till fredag.

Placering: Malmö


* Information gällande din ansökan: Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten samt genomföra alkohol- och drogtest. Om du tycker tjänsten låter intressant och som något för dig får du gärna beställa hem ett belastningsregister (det utan specifikt ändamål) på polisens hemsida då det kan ta två till tre veckor att få hem det i brevlådan.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
På Länsförsäkringar Skåne sätter de höga mål och ger sina medarbetare fullt stöd för att lyckas. De har en varm och kamratlig atmosfär där samarbete och att ställa upp för varandra är självklart. Läs mer om Länsförsäkringar Skåne här.

Ansök nu

Allocation Specialist till stort internationellt bolag!

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 25
Är du på jakt efter en roll där du arbetar proaktivt och ansvarstagande med fokus på att leverera goda resultat? Som Allocation Specialist så spelar du en viktig roll genom att matcha och allokera både interna och externa kompetenser inom marketing och communication. Detta för att skapa bästa möjliga förutsättningar för high performing teams i verksamhetens olika uppdrag och projekt. Du blir del av ett stort internationellt bolag där du får möjlighet att utvecklas. Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
För kunds räkning söker vi nu en person som kommer att ingå i ett team på sju personer där arbetsuppgifterna huvudsakligen består av att allokera interna och externa kompetenser inom bolagets communication development organisation. Det dagliga ansvaret kommer bestå av samarbete med bland annat kompetenschefer där man tar emot resursförfrågningar för att matcha och allokera resurser och skapa bästa möjliga förutsättningar för high performing teams. I rollen arbetar du effektivt och säkerställer förväntningar på den kompetensnivå som krävs för att leverera och möta uppdragens krav. Du har även en förmåga att identifiera och utvärdera kompetensbehov för att förbättra och hitta alternativa lösningar till inkommande uppdrag. I rollen arbetar man även på taktisk nivå tillsammans med bland annat kompetenschefer och affärsområdesansvariga för att bland annat ta fram forecasts av framtida resursbehov och nya kompetensbehov för att säkerställa kapacitet av de olika kompetenserna för affärsåret.

Du erbjuds


* Ett konsultkontrakt via Academic Work som initialt sträcker sig på 6 månader. Så länge alla parter är nöjda med samarbetet finns det goda möjligheter till att bli förlängd på uppdraget.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


VI SÖKER DIG SOM
* Har en utbildning eller erfarenhet av att arbeta med bemanning/HR alternativt som projektledare eller liknande på en creative agency eller i en communination development organisation
* Har ett intresse för grafisk design och kreativt skapande
* Är obehindrad i engelska i tal och skrift
* Har en ledarskapsförmåga att driva interna processer framåt

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll som Allocation Specialist
* Har erfarenhet av att ha arbetat i ett snabbväxande bolag i en internationell miljö


Stor vikt i denna processen kommer att läggas på din motivation för tjänsten samt dina personliga egenskaper. Du tar dig an ledarrollen och är initiativtagande samt arbetar proaktivt för att nå gemensamma mål på ett effektivt sätt. Du kommer till stor del hantera känslig och konfidentiell information vilket kräver att du har en hög integritet. Som person ser vi även att du är:
* Självgående
* Ansvarstagande
* Samarbetsförmåga

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid 40h/veckan. initialt ett konsultkontrakt på 6 månader. Så länge alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till förlängning på uppdraget.
* Placering: Möjlighet till att arbeta på distans finns men du ska kunna ta dig in till huvudkontoret i Älmhult vid behov.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Registrator till myndighet i Malmö

Skadereglerare
Läs mer Nov 18
Brinner du för struktur och har erfarenhet av diarieföring och administrativt arbete? Vill du ha chansen att bidra till ett viktigt samhällsuppdrag? Nu söker vi en registrator till Myndigheten för tillgängliga medier i 3 månader. Sök redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en registrator till Myndigheten för tillgängliga medier i Malmö. Som registrator kommer du bland annat hantera och diarieföra inkommande och upprättade handlingar. Samt hantera post och vara behjälplig med andra ärenden och frågor vid registratorsfunktionen. Tjänsten är på heltid i tre månader med chans till förlängning. Starten för uppdraget är omgående.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Daglig postöppning, registrering, diarieföring och expediering
* Arkivering
* Ta fram statistik och information om pågående och avslutande ärenden
* Hjälpa till med andra administrativa uppgifter och ärenden som kan uppkomma

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning som registrator eller liknande, alternativt ett års erfarenhet av registratorrollen
* Kan kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
* Har goda kunskaper inom MS Office

Det är meriterande om du:
* Har arbetat i en liknande roll tidigare
* Har kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registratorsfunktionen
* Har erfarenhet av system som W3D3, Public360 eller Visual Arkiv

Som person är du noggrann och strukturerad. Eftersom du arbetar mot den interna personalen så är det viktigt med ett serviceinriktat arbetssätt samt att du har god samarbetsförmåga.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, i 3 månader med chans till förlängning
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Myndigheten för tillgängliga mediers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work, mal10@academicwork.se


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
MTM är ett nationellt kunskapscentrum för tillgängliga medier och arbetar för att alla ska ha tillgång till nyheter, litteratur och samhällsinformation. Deras vision är ett samhälle där all läsning är tillgänglig. Detta utifrån var och ens förutsättningar, oavsett läsförmåga eller funktionsnedsättning. Vill du vara en del av vårt viktiga, demokratiska uppdrag?

Uppdraget är placerat vid enheten Lednings- och verksamhetsstöd som har i uppdrag att driva strategisk utveckling, svara för rådgivning, ge administrativt stöd och service samt svara för kontroll och uppföljning inom bl.a. HR, ekonomi, arkiv och registratur samt juridik

Ansök nu

Systemutvecklare till Atea Digital Services!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 26
Atea “The place to be”! Atea ska vara The place to be, för sina medarbetare, kunder och partners. Om du letar efter en internationell och dynamisk arbetsplats där du kan utveckla dig själv i varje steg, då är Atea rätt för dig. Atea är den ledande leverantören av it-infrastrukturlösningar i Norden och Baltikum. Här kommer du in på ett bolag där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. Välkommen in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Ateas räkning en fullstack-utvecklare till Ateas egen IT-avdelning. Atea är den ledande leverantören av IT och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden. På deras kontor hittar du ett gäng härliga individer med en rad olika kompetenser. Gemensamt hos medarbetarna på Atea är att de brinner för det de gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. För dig innebär detta att du har en arbetsplats som ser till att du har de verktyg du behöver och att du verkligen får tid för din egen personliga utveckling. I rollen systemutvecklare kommer du att arbeta med att utveckla Ateas Interna IT-System och vara med på deras utvecklingsresa.

Du erbjuds


* Atea arbetar med en målmedveten satsning på coachande ledarskap och deras medarbetares personliga utveckling och hälsa
* Ett företag som engagerar sig och gör skillnad på riktigt genom målmedvetna hållbarhetssatsningar för medarbetare, kunder och samhället i stort
* Individanpassad utveckling där du får möjligheten att fördjupa dina befintliga kunskaper genom att lära dig den senaste tekniken


ARBETSUPPGIFTER
Vi letar efter utvecklare som är lika duktiga på back-end som front-end-utveckling som kan komma in ett med team med hög kompetens och arbeta med ett brett utbud av digitala lösningar hos sina i Norden och Baltikum.


* Fullstack-utveckling i Microsoft .NET-teknikplattformar (Microsoft .NET, .NET Core / Web API / Server)
* Vara med i utvecklingen av deras befintliga IT-plattform
* Arbeta med utveckling med hjälp av de senaste front-end webbteknologierna inklusive React och AngularJS
* Upprätthålla hög kodkvalitét mha code reviews, automatiserad statisk kodanalys och testning samt continous integration/delivery/deployment
* I nära samarbete med produktägare översätta user stories till funktionalitet


VI SÖKER DIG SOM
* Har eftergymnasial utbildning inom exempelvis datateknik, systemvetenskap eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig
* Minst två års arbetslivserfarenhet i C#.NET och Server. Meriterande om du arbetar med någon av följande tekniker: HTML / CSS / SASS, JavaScript / jQuery, AngularJS / React, Front-end & Back-end testning
* Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
* Meriterande om du kan visa upp egna projekt från arbete eller fritid i GitHub eller motsvarande

Som person är du:


* Problemlösare som arbetar för att hitta den mest effektiva lösningen och analyserar och agerar för att förekomma långsiktiga problem.
* Självgående och kan självständigt välja arbetsmetod samt fatta nödvändiga beslut
* Är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Då dina kollegor inom Atea Digital Services är geografiskt utspridda kommer det att kräva mycket dialog via digitala verktyg.
* Noggrann och uppmärksam på detaljer i arbetet


Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Valfritt Ateakontor
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ateas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Fältsäljare inom jordbruk

Utesäljare
Läs mer Nov 16
Älskar du den skånska landsbygden och dess vackra natur? Önskar du att du hade detta landskap som utsikt i ditt arbete? Uppskattar du ditt eget sällskap och har försäljning som drivkraft? Då har vi jobbet för dig! Tveka inte en sekund utan känn dig varmt välkommen att ansöka tjänsten nu då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work har fått förtroende att rekrytera en fältsäljare för kunds räkning inom lantbruksbranschen. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att bli anställd direkt hos kund.

Arbetet som fältsäljare innebär ett flexibelt arbete där tjänstebilen är ditt kontor. Möjligheten att påverka din egen inkomst och starta arbetsdagen hemifrån är en del av upplägget för tjänsten. Frihet under ansvar är nyckeln för att lyckas i denna roll då en själv styr upp sina dagar. Kontakten med kollegorna sker dagligen genom telefonsamtal och företaget annordnar kick-offer flertalet gånger under året.

Tjänsten är uppbyggd på resor till gårdar. Ditt arbete sker ute hos lantbrukarna vilket med andra ord innebär att du utgår från hemmet och har din arbetsdag i bilen. Du kommer att vara både säljare och rådgivare ute på gården till de lantbrukare du träffar och därigenom skapa långsiktiga relationer. Längst vägarna stöter du på kollegor som du träffar över exempelvis en lunch.

Din onboardingprocess är på cirka 4 veckor och består av utbildningar av olika chefer som arbetar på olika platser runt om i Sverige. I onboardingprocessen ingår utbildning inom CRM-systemet samt gedigen utbildning inom bland annat växtodling och säljteknik, samt även andra system som är relevanta för rollen. Utöver detta förekommer samåkning med erfarna kollegor innan onboardingen är avslutad.

Du erbjuds av kund


* Att vara del av en stor internationell koncern som har din rygg
* Att arbeta med produkter som är helt nya i Sverige
* En spännande resa i ett entreprenörsdrivet företag med snabba beslutsvägar
* En konkurrenskraftig fast lön med provision
* Tjänstepension
* Förmånsbil


ARBETSUPPGIFTER
* Tillhandahålla innovativa produkter till kunden
* Besöka kunderna på deras arbetsplatser
* Skapa ett långsiktigt samarbete med lantbrukarna
* Nykundsbearbetning

Kulturen på företaget präglas av att skapa goda relationer och av att de anställda har ett driv och vilja att utveckla lantbrukarnas skörd

VI SÖKER DIG SOM
* Har gedigen erfarenhet av jordbruk
* Har någon form av sälj- eller serviceerfarenhet mot lantbruk
* Har stort eget driv och viljan att lyckas

Meriterande:


* Fältsäljare inom jordbruk
* Erfarenhet av jordbruksbranschen
* Utbildning inom agronomi eller lantmästare


Krav:


* B-körkort
* Kan tala och skriva flytande Svenska


Som person är du:


* Självgående
* Orädd
* Resultatinriktad
* Affärsmässig


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kund önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Business Area Manager till Lietpak!

Utesäljare
Läs mer Nov 24
Lockas du av möjligheten att forma och skapa dina egna affärer och att skapa långsiktiga kundrelationer? Vi söker nu en skicklig affärsutvecklare som brinner för att hjälpa kunder med deras utmaningar. Hos Lietpak kommer du ha en nyckelroll i att bygga relationer till och skapa värde för deras kunder. Detta genom fokus på kundupplevelse och kundnöjdhet. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Lietpak har varit verksamma i förpackningsbranschen sedan 1991. Sedan starten har de utvecklats till att idag vara en av Europas mest moderna och effektiva produktionsanläggningar för polymera förpackningsmaterial. Lietpak tillverkar förpackningsmaterial av polymera filmer. De flesta av deras produkter används i livsmedelsindustrin, men de levererar också för tekniska och medicinska tillämpningar. Företaget präglas av kreativt tänkande och framåtanda, där en familjär teamkänsla och god samarbetsförmåga är viktigt och två absoluta framgångsfaktorer.

Din viktigaste uppgift blir att fortsätta öka tillväxten på befintliga kunder men också hitta nya målgrupper där kundens lösningar är relevanta. Hos Lietpak får du vara med på en verklig tillväxtresa i en föränderlig bransch. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, du får ett stabilt och starkt bolag i ryggen men får samtidigt använda ditt eget driv, din entreprenörsanda för att forma och skapa dina affärer samt din egen utveckling. Du kommer att ansvara för att få befintliga och nya kunder att växa och vi söker därmed dig som har ett entreprenöriellt mindset och en tidigare lyckad bakgrund inom kundrelationer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lietpak.

Du erbjuds


* Möjligheten att få arbeta i ett bolag som har en stark marknadsposition i branschen och dessutom få arbeta med en bred kundstock
* En platt organisation där beslutsvägarna är korta
* Frihet under ansvar


ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på budget såväl som att aktivt söka nya kundrelationer. Vidare kommer du att formulera och utforma offert- och marknadsmaterial.


* Skapa starka affärsrelationer vilket bidrar till ett effektivt och mervärdesskapande samarbete
* Utveckla och aktivt genomföra kundspecifika affärsplaner
* Verkställa planer i enlighet med företagets taktiska plan för året
* Hantera inkommande ärenden från kunder gällande exempelvis avtal


VI SÖKER DIG SOM
* Gedigen erfarenhet från B2B-försäljning, helst från förpackningsindustrin
* Talar svenska såväl som engelska obehindrat då kontakter internt såväl som med kunder sker på båda dessa språk
* Har B-körkort
* Van vid lösningsorienterad försäljning i större projekt med skräddarsydda lösningar och långa säljcykler
* Kan påvisa tidigare starka resultat från att bearbeta nya kunder
* Erfarenhet från förpacknings- eller livsmedelsindustrin och förstår värdekedjan, processer och produkter i den världen

För att lyckas i rollen behöver du också ha teknisk erfarenhet eller tekniskt intresse och förståelse för teknik.

Meriterande om du tidigare erfarenhet inom förpackningsindustrin, livsmedelsindustrin, kött eller charkindustrin.

I denna process kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker dig som är:


* Uthållig och har förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete
* Orädd och agerar med säkerhet och trygghet i nya situationer trots begränsad kunskap och erfarenhet
* Serviceinriktad och har förmåga att utläsa andras behov och uppvisar en vilja och förmåga att hjälpa andra
* Självgående och van att driva säljprocesser på egen hand från start till mål
* Ansvarstagande, trygg och stabil och skapar förtroende genom ditt sätt att agera samtidigt som du har förmåga att anpassa dig när situationen kräver det. Du tar ansvar för och driver sina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Södra Sverige arbetat kommer att utgå hemifrån


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Recruitment Coordinator till Academic Work, Malmö

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 23
Vill du skaffa dig värdefulla erfarenheter inom rekrytering i en koordinerande roll med stort eget ansvar? Då är rollen Recruitment Coordinator något för dig!

OM TJÄNSTEN
Som Recruitment Coordinator jobbar du med alla delar i rekryteringsprocessen i ett tätt samarbete med dina teamkollegor. Ditt största fokus är att koordinera och prioritera teamets arbete på bästa sätt samt att ge våra kandidater bästa service genom hela rekryteringsprocessen. Här jobbar du i en fartfylld, ansvarsfull och affärsorienterad miljö där ditt arbete är en viktig del för vår fortsatta framgång inom rekryteringsområdet.

Du kommer stötta två av våra Recruitment Consultants där ert goda samarbete kommer att vara en förutsättning för att våra rekryteringsuppdrag ska kunna tillsättas. Din uppgift är att stötta dem i deras rekryteringsprocesser samt att ge våra kandidater och kunder bästa tänkbara service. Du jobbar proaktivt för att driva rekryteringsprocesserna framåt mot tillsättning och ansvarar för att delegera arbetsuppgifter till teamets deltidsanställda Staffing and Recruitment Assistants.

”Rollen som Recruitment Coordinator är otroligt bred där du får möjligheten att utforma ett framgångsrikt samarbete tillsammans med dina kollegor. Rekryteringsteamet präglas verkligen av glädje, omtanke och goda samarbeten mellan samtliga roller där vi tillsammans arbetar för att nå våra mål. Men det absolut roligaste med min roll är att jag har fått möjlighet att agera karriärpartner till personer som söker sin nästa utmaning i karriären.”

Såhär beskriver en av våra tidigare Recruitment Coordinators rollen och varför hon trivts så bra i den.

ARBETSUPPGIFTER
* Koordinera och prioritera arbetet i rekryteringsprocesserna för att skapa en god struktur
* Ansvara för och vidareutveckla arbetet med kandidatnöjdhet i teamet
* Selektera ansökningar, genomföra telefonintervjuer och referenstagning samt på sikt genomföra egna fysiska intervjuer
* Administrera, exempelvis skriva annonser, kandidatpresentationer och registrera underlag i vårt affärssystem

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill skaffa dig värdefulla erfarenheter inom rekrytering i en resultat- och servicefokuserad vardag. Dina arbetsuppgifter kommer att utvecklas och utökas i takt med att du bygger på din kompetens.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en akademisk examen inom exempelvis Human Resources, beteendevetenskap service management eller ekonomi
* Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
* Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift

Du har en god samarbetsförmåga och bygger och utvecklar goda relationer med både kollegor, kandidater och kunder. Då arbetsuppgifterna är av varierande karaktär ställs det krav på ett strukturerat arbetssätt för att bli framgångsrik i din roll. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel, orädd och att du har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Vidare är du pålitlig och tar ansvar för din uppgift. Du ser möjligheter där du stöter på hinder och driver ditt eget arbete framåt för att nå önskat resultat.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Januari

Omfattning: Heltid

Placering: Centrala Malmö

Lön: Fast lön samt provision

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants
tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Ansök nu

Anslutningstekniker till E.ON

Elingenjör
Läs mer Nov 22
Har du ett stort intresse för energibranschen och vill ta chansen att bli en del av E.ON Anslutning? Tycker du det är kul att ha kontakt med mycket människor? Har du en utbildning kopplat mot el, eller en bakgrund som elektriker? Ta då chansen och skicka in en ansökan för att påbörja resan mot en spännande tjänst nu i vinter.

OM TJÄNSTEN
E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver ”Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.”Du erbjuds


* En fot in på ett företag som vill satsa på dig och din utveckling.
* En anställning på sex månader med goda chanser till förlängning.
* Goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller anställd direkt av E.ON, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
* Personlig coachning från din konsultchef på Academic Work likväl som från din närmsta kontaktperson på E.ON


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som Anslutningstekniker kommer du tillhöra back office-supporten i teamet Anslutning. Du kommer att hantera webbföranmälnningar som kommer in till er på Anslutning med fokus mot Permanenta anslutningar, Solceller samt Tillfälliga byggströmmar. Du räds inte att prata i telefon med installatörer, entreprenörer och E.ONs kunder.

Tjänsten passar dig som har en elbakgrund, och vill utvecklas vidare inom energibranschen. Ambition och driv är två nycklar för att du ska lyckas i din roll på E.ON. Här är en chans för dig som vill få en stor inblick i E.ON och lära dig mycket inom anslutning.

VI SÖKER DIG SOM
* Är flytande i det svenska språket
* Har ett stort tekniskt intresse för att förstå elnätet, hur det är uppbyggt och fungerar
* En praktisk utbildning mot el, drifttekink eller arbetslivserfarenhet som elektriker alternativt annan likvärdig erfarenhet

Det är också meriterande om du


* Tidigare arbetat i SAP
* Besitter kunskaper om distributionsteknik


Som person är du strukturerad och noggrann, för dig är det viktigt att detaljerna blir rätt. Detta är en stor del i rollen då det är viktigt att all information i systemen är korrekt. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika personer är din kommunikativa förmåga väldigt hög och du tycker det är kul att ha kontakt och samarbeta med människor i arbetet. Du tar också initiativ, och sitter inte och "inväntar" nya arbetsuppgifter. Service är något som E.ON värderar högt och du arbetar alltid för att hålla en hög servicenivå på ditt arbete både internt och externa genom att arbeta för de bästa lösningarna och samarbeta med dina kollegor för att uppnå ett bra resultat.

Other information


* Start: Omgående eller efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid 6 månader med god chans till förlängning
* Placering: Malmö
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära
energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.

Ansök nu

Integration/AI utvecklare till Paf! - Remote

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 18
Vill du vara med och göra skillnad? Paf skiljer sig från andra spelbolag. Vi grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Vi strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr oss om våra anställda, kunder och samhället i stort. All vår vinst går till samhällsnyttiga ändamål och ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i vår verksamhet.

OM TJÄNSTEN
Vi söker Integration/AI utvecklare som är tekniskt nyfikna och brinner för programmering. Du är prestigelös, tar gärna egna initiativ och har lätt för att samarbeta samt kommunicera med kollegor. Dessutom är du en person som är driven i det du tar dig an och tvekar aldrig för att fråga om hjälp när du kört fast. Teamen idag präglas av en arbetsmiljö med högt i tak och en attityd där alla är välkomna.Vi bryr oss om våra anställda:


* Vi har flexibla arbetstider för att jobbet ska gå ihop med din fritid
* Vi har generösa villkor vad gäller pension, friskvård, fri sjukvård etc
* Vi undviker övertid till det yttersta. Att du är kvar hos oss om 10 år är viktigare än kortsiktiga affärsmål
* Vi anpassar oss till dig vart du vill arbeta:
* 100% från kontoret
* 100% på distans.
* Mix där du är på plats några dagar i veckan.


Väljer du 100% remote får du skrivbord, stol, skärmar, dockningsstation etc hemskickat till dig. Väljer du mix så kommer du få dubbla uppsättningar så du har samma förutsättningar hemma och på kontoret.

3 månader per år kan du jobba utomlands. Enda kravet är att du jobbar ungefär samma arbetstider som dina övriga kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Du är med i hela utvecklingsprocessen från kravspecifikation, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. Det finns en tydlig arbetsfördelning där alla vet vad som förväntas av dem. Som Integration/AI utvecklare förväntas du ge förslag på framtida utveckling och förbättringar och ha en omfattande kunskap om plattformen till den nivå att du kan bidra till bedömningen av förändringar i arkitekturen och förstå dess effekt på lång sikt. Det är ett högt tempo med snabba beslutsprocesser där du agerar i en mentorroll för mindre erfarna utvecklare i varierande projekt.

Du kommer jobba med följande områden:
* Integrationer: integrera spelleverantörer, bonussystem, utveckla vår plattform etc.
* AI: anpassa sajtens innehåll för att ge relevanta rekommendationer till spelarna vad gäller spel, erbjudanden och utseende i bettingklienten etc.

Spana gärna in vår tech radar för att se vilka tekniker som är påväg in, används och fasas ut!

VI SÖKER DIG SOM
Är grym Java utvecklare där erfarenheter av Spring Boot och AWS är en fördel. Vi bryr oss inte om utbildning och erfarenheter, utan premierar istället:


* Hur duktig du är som utvecklare
* God kommunikationsförmåga i svenska
* Samarbetsförmåga
* Självgående
* Ansvarstagande


ÖVRIG INFORMATION


* I rekryteringsprocessen kommer det ingå ett programmeringstest. Om du vill visa upp projekt som du gjort i tidigare arbeten eller på fritiden välkomnas även detta i din ansökan.
* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, med flexibla arbetstider
* Placering: Norrköping eller Stockholm, men är flexibla vad gäller placeringsort. Bor du hellre kvar på annan plats i Sverige så ordnar vi det också.
* Det finns goda möjligheter att arbeta utomlands 3 månader per år i tjänsten.
* Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Paf. Vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Paf är ett nordiskt spelbolag som grundades 1966 på Åland för att generera vinst till samha?llsnyttiga a?ndama?l. Vi blev ett av de första spelbolagen online när vi 1999 tog verksamheten till nätet. Många av Paf.coms spel har skapats av vår egen Games Studio och finns därmed bara hos oss. Vi är prisbelönta och branschledande inom ansvarsfullt spelande. Paf bedriver ocksa? fysisk spelverksamhet ombord på över 30 kryssningsfartyg på O?stersjo?n och Nordsjön.

Paf har cirka 400 anställda från över 30 olika länder och vi har kontor på Åland samt i Helsingfors, Stockholm, Riga, Tallinn, Oslo, Norrköping och Madrid och Gzira. Paf (Ålands Penningautomatförening) licensieras och kontrolleras av Ålands landskapsregering.

Under 2019 omsatte Paf-koncernen sammanlagt 114,2 miljoner euro och gjorde en vinst på 25,6 miljoner euro. Mer information finns på aboutpaf.com.

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 19
Nu har du möjlighet att bli en del av vår kunds reskontra- och redovisningssteam i Malmö. För tjänsten som ekonomiassistent söker vi en person som är noggrann med god kommunikation-och samarbetsförmåga. Rollen erbjuder stort ansvar, på en avdelning där värdeorden öppenhet, helhetssyn och handlingskraft står i fokus. Har du erfarenhet av ekonomirelaterade arbeten och vill utveckla dina färdigheter inom ekonomi kan du vara den vi söker. Sök tjänsten idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för vår kunds räkning en ekonomiassistent. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Tjänsten är på heltid och sträcker sig initialt 6 månader med chans till förlängning.

Vår kund är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Företaget ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, med verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis.

ARBETSUPPGIFTER
* Leverantörsreskontra
* Beställning av fakturor
* Hantering av inkomna fakturor
* Administrera bokföringsordrar
* Hantering och support av inkommande mail

Andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter kan tillkomma allt eftersom arbetet fortskrider och desto mer varm i kläderna du blir.

VI SÖKER DIG SOM
* Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande
* Har erfarenhet av leverantörsreskontra och ekonomisk administration
* Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet M3/Movex och Palette samt om du har arbetat med reskontra sedan tidigare.

Som person är du:


* Noggrann
* Flexibel
* Har god kommunikation- och samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Anslutningstekniker till E.ON

Elingenjör
Läs mer Okt 25
Har du ett stort intresse för energibranschen och vill ta chansen att bli en del av E.ON Anslutning? Tycker du det är kul att ha kontakt med mycket människor? Har du en utbildning kopplat mot el, eller en bakgrund som elektriker? Ta då chansen och skicka in en ansökan för att påbörja resan mot en spännande tjänst nu i vinter.

OM TJÄNSTEN
E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver ”Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.”Du erbjuds


* En fot in på ett företag som vill satsa på dig och din utveckling.
* En anställning på sex månader med goda chanser till förlängning.
* Goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller anställd direkt av E.ON, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
* Personlig coachning från din konsultchef på Academic Work likväl som från din närmsta kontaktperson på E.ON


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som Anslutningstekniker kommer du tillhöra back office-supporten i teamet Anslutning. Du kommer att hantera webbföranmälnningar som kommer in till er på Anslutning med fokus mot Permanenta anslutningar, Solceller samt Tillfälliga byggströmmar. Du räds inte att prata i telefon med installatörer, entreprenörer och E.ONs kunder.

Tjänsten passar dig som har en elbakgrund, och vill utvecklas vidare inom energibranschen. Ambition och driv är två nycklar för att du ska lyckas i din roll på E.ON. Här är en chans för dig som vill få en stor inblick i E.ON och lära dig mycket inom anslutning.

VI SÖKER DIG SOM
* Är flytande i det svenska språket
* Har ett stort tekniskt intresse för att förstå elnätet, hur det är uppbyggt och fungerar
* En praktisk utbildning mot el, drifttekink eller arbetslivserfarenhet som elektriker alternativt annan likvärdig erfarenhet

Det är också meriterande om du


* Tidigare arbetat i SAP
* Besitter kunskaper om distributionsteknik


Som person är du strukturerad och noggrann, för dig är det viktigt att detaljerna blir rätt. Detta är en stor del i rollen då det är viktigt att all information i systemen är korrekt. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med olika personer är din kommunikativa förmåga väldigt hög och du tycker det är kul att ha kontakt och samarbeta med människor i arbetet. Du tar också initiativ, och sitter inte och "inväntar" nya arbetsuppgifter. Service är något som E.ON värderar högt och du arbetar alltid för att hålla en hög servicenivå på ditt arbete både internt och externa genom att arbeta för de bästa lösningarna och samarbeta med dina kollegor för att uppnå ett bra resultat.

Other information


* Start: Omgående eller efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid 6 månader med god chans till förlängning
* Placering: Malmö
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära
energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.

Ansök nu

Operativ inköpare till en internationell kontraktstillverkare

Inköpare
Läs mer Nov 20
För dig som har en bakgrund inom inköp eller är ny i karriären inom området kan det vara dig vi söker! Hos vår kund är du en del av ett team operativa inköpare som tillsammans arbetar för att säkerställa att anskaffningsprocesserna fungerar felfritt. Trivs du i en internationell miljö där det krävs att du är flexibel? Då kan det vara dig vi söker. Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Företaget är en kontraktstillverkare och systemleverantör tillelektronikindustrin och har stor erfarenhet inom området. Du kommer tillhöra ett team som har högt i tak, är drivna och motiverade och som är vana vid snabba förändringar. Som operativ inköpare arbetar du dagligen med att säkerställa och ansvara för att alla produkter, komponenter och annat material som behövs finns på plats. Du kommer få ett eget ansvarsområde och självständigt driva dina egna processer.

Detta ett konsultuppdrag på initialt 6 månader, förutsatt att alla partner är nöjda och behovet finns, kommer det föreligga möjlighet till förlängning.

Du erbjuds


* Anpassningsbar nivå av rollen utifrån dina tidigare erfarenheter
* En fot in på ett internationellt företag inom elektronikindustrin


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Materialavrop enligt inköpsförslag och uppföljning av orderbekräftelse
* Kontrollera, prioritera och ändra inköpsorder i linje med ändrade behov
* Övervaka leveranser och se till att material anländer i tid
* Analysera behov som överstiger prognoser

VI SÖKER DIG SOM
* Har en YH-utbildning inom inköp eller motsvarande arbetslivserfarenhet
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken används dagligen

Det är meriterande om du har en högskoleexamen, tidigare erfarenhet av inköp och en god komponentkännedom. Det är även meriterande om du har en god vana av Excel och affärsystem.

Som person är du:


* Flexibel
* Självgående
* Problemlösande

Ansök nu

Staffing Service Manager till Academic Work Malmö

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 20
Är du en energisk person som får energi av att lösa problem och har ett servicetänk i världsklass? Då är rollen som Staffing Service Manager något för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en Staffing Service Manager på heltid till vårt kontor i centrala Malmö. Som Staffing Service Manager ansvarar du för kontorets bemanningsservice. Vår Bemanningsservice har till uppgift att säkerställa bemanning hos några av våra största beställande kunder, främst inom vår deltidsaffär, med högt fokus på service.

I rollen som Staffing Service Manager arbetar du fokuserat med bokning, bemanning och implementation av nya uppdrag i vår Bemanningsservice. Du är en viktig del när det kommer till dialog med Account Managers och Consultant Managers kring att utveckla och och förbättra såväl service som effektivitet i bemanningsprocessen. Du har även en tät dialog med våra konsulter som arbetar på respektive uppdrag ute hos våra kunder, där din förmåga att bygga och upprätthålla relationer är avgörande.

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Staffing Service Manager kommer du att tillhöra vår leveransavdelning och ansvara för ett team med deltidsmedarbetare som arbetar med bemanning av uppdrag inom främst kontor, service och logistik. Mycket arbete sker självständigt men du samarbetar självklart med teamet för att nå gemensamma mål, resultat och säkerställa affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

ARBETSUPPGIFTER
Som Staffing Service Manager arbetar du både operativt och med strategiska frågor gällande bemanning och servicefrågor till våra kunder. Mycket av jobbet är problemlösande och för att trivas i rollen ser vi att du har en bra förmåga till service samt tycker om att koordinera och strukturera. I dina vardagliga arbetsuppgifter ingår:


* Bemanningsansvar : Ha driftansvar för kontorets samtliga pooluppdrag samt följa upp att pooluppdrag förvaltas optimalt enligt överenskomna kriterier med kund.
* Relationer : I nära dialog med kunder samt konsulter etablerar och vårdar du viktiga relationer, främst över telefon och email men även vid personliga möten.
* Strategiskt arbete : Löpande analys och återkoppling av resultat internt för att utveckla bemanningsservicen.
* Ledarskap : I rollen är du närmsta chef till ett par Staffing Service Assistants och har som uppdrag att leda dem i deras dagliga arbete samt coacha och utveckla dem individuellt och säkerställa att ni som team når gemensamma mål.


VI SÖKER DIG SOM
… har följande kompetenser:


* Strukturerad
* Problemlösande
* Uthållig
* Resultatinriktad
* Initiativtagande


Vad tar du med dig i rollen som Staffing Service Manager?


* Relevant akademisk utbildning inom personalvetenskap/HR, beteendevetenskap, ekonomi, service management eller liknande.
* Erfarenhet av att arbeta kundorienterat och med service som en självklar del i arbetet.
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken.
* Tjänsten passar dig som drivs av att lösa problem och alltid vill hitta bästa lösningen för kunden, där service alltid kommer i första rummet.


Vår kultur #weareacademicwork


* Vår kultur & våra värderingar
* Vår mission – We make people grow
* Instagram@academicwork
* Facebook


ÖVRIG INFORMATION

Start: December/januari

Omfattning: Heltid

Placering: Centrala Malmö

Lön: Fast lön samt provision

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants
tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Ansök nu

Ordermottagare till INR i Malmö

Orderadministratör
Läs mer Nov 20
Vill du arbeta med premium nordisk badrumsdesign på ett spännande företag som präglas av en vinnarmentalitet? Vi söker dig med ett starkt driv som arbetar målfokuserat och tar ett självständigt ansvar för ditt arbete. Du ska även vara strukturerad och trivas med administrativa arbetsuppgifter. Vänta inte med din ansökan då start är omgående!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu för INRs räkning en ordermottagare som kommer arbeta på heltid från kontoret i Malmö. INR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida - skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. INR designar, producerar och säljer badrumsmöbler, blandare samt handdukstorkar och är svensk marknadsledare på duschlösningar.

I rollen som ordermottagare blir du del av ett team om 15 personer. Dina primära arbetsuppgifter är orderläggning av beställningar som inkommer via ett ärendehanteringssystem. Du kommer även upprätthålla en god dialog med INRs kunder kring orderläggning via telefon och mejl. För att trivas i rollen behöver du vara affärsorienterad, orädd för att ta initiativ och ha en fallenhet för struktur och ordning.

Du erbjuds


* En arbetsplats som präglas av drivna och engagerade medarbetare som alla strävar mot samma mål
* Ett konsultuppdrag på initialt 6 månader, med god chans till förlängning


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Handlägga, planera och administrera inkommande order
* Löpande kontakt med kunder via telefon och mejl
* Besvara eventuella frågetecken i samband med orderläggning
* Vårda kundrelationer, delvis genom snabb och korrekt orderhantering

VI SÖKER DIG SOM
* Talar och skriver svenska obehindrat
* Har en god datorvana
* Har ett genuint intresse för INR som företag

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administration och kundkontakt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivation för tjänsten. Glöm därför inte att motivera i ditt personliga brev varför vi ska gå vidare med just dig!

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och INRs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
INR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida - skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. INR designar, producerar och säljer badrumsmöbler, blandare samt handdukstorkar och är svensk marknadsledare på duschlösningar. INR grundades 1988 i Skåne och har sitt huvudkontor i Malmö samt produktion i Jönköping och Malmö. Bolaget ägs sedan 2020 av danska badrumsmöbeltillverkaren Dansani. Huvudmarknader för INR är Sverige, Norge och Finland.

Ansök nu

Studerande receptionist till IHM Business School i Malmö

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 4
Är du på jakt efter ett meriterande arbete vid sidan av dina studier är det här jobbet för dig! Vi söker nu en receptionist på deltid till vår kund IHM Business School i Malmö. Du ska som person ha erfarenhet och älska att arbeta med service och kundbemötande. Är du dessutom en kommunikativ och social person som inte tvekar för att ta egna initiativ samtidigt som du också uppskattar att samarbeta med andra människor? Då är det här jobbet något för dig!

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi en stjärna till IHM Business School i Malmö som ska hjälpa till vid sidan av studier med administration och service i olika former. Denna tjänst ger dig bra möjligheter och bred erfarenhet inom service och administration. IHM Business School är dessutom ett intressant ställe att arbeta på då du kommer ha mycket kontakt med trevliga människor, arbeta i en social miljö och även få möjligheten att bygga ett bra nätverk. Det är viktigt att du som person har en förmåga att skapa goda relationer, håller en hög servicenivå och bidrar till en förbättrad kundupplevelse.

Vi söker en person som ser långsiktigt på rollen. Tjänsten sträcker sig över deltid två-tre dagar i veckan. Arbetstiderna varierar utifrån behov men förläggs vanligtvis måndag-fredag kl.14.15-19.15 - perfekt om du är student som har studier på förmiddagarna!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ge ett trevligt och professionellt bemötande till kunder och besökare
* Ha kontakt med leverantörer
* Ansvara för externuthyrningen (konferenser etc.) av IHMs lokaler
* Hålla rent och snyggt i receptionen och i gemensamma ytor
* Övriga administrativa arbetsuppgifter t.ex. posthantering, inköp av kontorsmaterial, sortering, kopiering, upprätta parkeringstillstånd etc.
* Arrangera eventuell lunch och fika till konsulter och deltagare vid företagsutbildningar

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar minst 50% på högskola eller universitet
* Har intresse och erfarenhet av service och kundbemötande
* Har goda kunskaper i Office-paketet
* Är obehindrad i svenska i tal och skrift

Som person är du:


* Kommunikativ
* Initiativtagande
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, 2-3 dagar i veckan
* Placering: Malmö
* Information gällande din ansökan: Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten. Om du tycker tjänsten låter intressant och som något för dig får du gärna beställa hem ett belastningsregister (det utan specifikt ändamål) på polisens hemsida då det kan ta två till tre veckor att få hem det i brevlådan.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IHMs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Lager- och butiksmedarbetare till Alcadon Malmö

Lagerarbetare
Läs mer Nov 16
Är du student och letar efter ett lärorikt extrajobb med start omgående? Hos Alcadon är du en del av ett företag som ligger rätt i tiden och som är en ledande nordisk leverantör av produkter och system för data- och telekommunikation. Du kommer att ingå i ett mindre team i Malmö och stötta upp verksamheten några dagar i veckan. Är du dessutom en person som gillar att ha en varierande roll med både arbete på lager och i butik? Då kan det vara dig vi söker. Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Alcadon är leverantör av infrastruktur för nätverk och de letar nu efter en student som kan hjälpa till på deras lager och butik. Detta är en roll som är varierande och du erbjuds en plats i ett litet team med stor laganda. Många som är på ledande positioner idag började själva sin resa inom företaget på lagret eller i butik för att lära sig sortimentet. Alcadon erbjuder möjligheter till utveckling på sikt beroende på vad du är intresserad av och förutsatt att det känns bra för båda parter.

Detta ett konsultuppdrag på deltid där du kommer att anställas av Academic Work. Du kommer att arbeta vid behov ca 3 halvdagar i veckan, perfekt för en student som kan vara flexibel!

Du erbjuds


* Inkörsport för dig som vill jobba med teknik
* Möjlighet till truckkörkort


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Leverera in och ut material
* Hjälpa till i butiken
* Ta emot och packa ordrar
* Lasta på och av från lastbilar med truck

VI SÖKER DIG SOM
* Är student på minst 50% och har minst ett år kvar av dina studier
* Är obehindrad i tal och skrift på svenska och engelska då båda språken används inom företaget

Det är meriterande om du har truckkörkort och har tidigare erfarenhet av kundkontakt och arbete på lager.

Som person är du:


* Självgående
* Serviceinriktad
* Problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, 2-3 ggr/veckan 07-12
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Alcadons önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om Alcadon kan du göra det här!

Ansök nu

Javautvecklare för backend till Accessy i Malmö

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 16
Accessy söker dig som har ett intresse för IoT och vill vara delaktig i att bygga kärnan för framtidens digitala nycklar. Längtar du efter en arbetsplats där du förväntas vara delaktig och ta ansvar för hur både tjänst och bolag utvecklas över tid så är Accessy bolaget för dig!

OM TJÄNSTEN
Accessy är ett litet företag med en stark “can do attitude” där alla är en kamratlig armslängd bort. Som utvecklare finns det utrymme att jobba högt och lågt och passar den som gillar att utmana sig själv. Hos Accessy får du göra detta tillsammans med erfarna utvecklare som sätter stort värde på att stötta och hjälpa varandra. Varje medarbetare är lika betydelsefull och ges möjlighet att bidra med det man brinner för, hela vägen från idé till förverkligande.

Systemet är baserat på en micro-tjänst arkitektur och använder sig av följande tekniker: Java / Spring bootKafka, Neo4j, Postgresql, Redis, K8s, Elastic, Azure

VI SÖKER DIG SOM
* har minst ett års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling
* har goda kunskaper inom Java eller motsvarande teknik (C#, Node, Python etc)
* är obehindrad i svenska eller engelska, tal och skrift

Övriga meriterande tekniker är Microservices, Event-driven architecture, Spring Boot, Kafka, PostgreSql, Neo4j, Kubernetes, Docker

Som person är du:


* Samarbetsvillig
* Flexibel
* Initiativtagande
* Problemlösande


Övrig information


* Start: så snart som möjligt
* Omfattning: heltid
* Placering: kontor i centrala Malmö. Möjlighet till distansarbete, dock önskar Accessy att huvuddelen av arbetet utförs på kontoret.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Accesys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Accessy är en tjänst som smidigt och säkert öppnar alla typer av dörrar med mobilen. Produkten för samman hård- och mjukvara för att i slutändan skapa den digitala nyckeln i din mobil.
Accessy är i början av sin resa men kan redan nu se hur produkten används på riktigt och är en del av det uppkopplade samhället. Läs mer om Accessy här

Ansök nu

Projektingenjör sökes till Trafikverket i Malmö

Vägingenjör
Läs mer Nov 16
Har du en högskoleutbildning om minst 180hp inom samhällsbyggnadssektorn och har ett brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att skapa dig värdefull erfarenhet inom branschen!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar seniora projektledare i komplexa vägprojekt. Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om anläggningsbranschen och därför krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet för att komma in i tjänsten.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds


* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
?Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.

Du kommer till exempel att:


* Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
* Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader
* Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av kostnader
* Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare med flera
* Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar
* Arbeta med underrättelsehanteringen


Utvecklingsmöjligheter

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskoleutbildning om minst 180 hp inom sektor samhällsbyggnad alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget (examensbevis behöver uppvisas)


* Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
* Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
* Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
* Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
* Innehar B-körkort


Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet från projektledning och teknik samt från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.


?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

Som person är du:

Beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
?Resor och transporter är en stor del av ?Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

Ansök nu

Consultant Manager till Academic Work, Malmö

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 13
We make people grow! Våra Consultant Managers har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa goda relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. Du kommer att rekrytera konsulter till Academic Works kunder och vara deras närmsta chef. Här får du möjligheten att växa tillsammans med oss på Academic Work – och vi vågar lova att du kommer ha riktigt kul på vägen!

OM TJÄNSTEN
Så här beskriver en av våra Consultant Managers sin roll:

"Det bästa med mitt jobb är kombinationen av arbetsuppgifter och kollegor. Jag arbetar nära kandidater, konsulter och kunder varje dag. Att vara en karriärpartner ger mig inspiration och möjlighet att se konsulters utveckling på nära håll. Motivation och energi hämtar jag från mina kollegor, kulturen på Academic Work handlar för mig mycket om att lyfta kollegor och att glädjas med varandras prestationer!"

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Consultant Manager kommer du att tillhöra ett team som arbetar med affärsområdet Finance samt Office, Service and Logistics. Teamen arbetar med kunder, konsulter och kandidater inom sin specifika bransch. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

Din chef och din utveckling

Din teamledare arbetar också som Consultant Manager med egna kunder och konsulter. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Consultant Manager har en tydlig utvecklingsplan på årsbasis för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Career Steps och programmet följs upp löpande av din chef.

ARBETSUPPGIFTER
* Rekrytering: Kravprofil, annons, urval, intervju, presentation till kund och anställningsprocess
* Skapa kundrelationer: Bygga upp och underhålla affärsmässig relation till dina kunder
* Personalansvar för konsulter: Uppföljning av trivsel, utveckling, arbetsmiljö, utveckla ditt ledarskap, arbetsrätt etc.

VI SÖKER DIG SOM
… har följande kompetenser:
* Resultatinriktad
* Uthållig
* Personlig mognad
* Affärsmässig
* Flexibel

Vad tar du med dig i rollen som Consultant Manager?


* Relevant akademisk utbildning inom personalvetenskap/HR, beteendevetenskap, service management eller liknande
* Arbetslivserfarenhet av servicerelaterat arbete och kundkontakt
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken
* Körkort B


Vad är önskvärd erfarenhet?


* Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen
* Erfarenhet av ett säljinriktat arbete


Vår kultur #weareacademicwork


* HR och rekrytering hos oss
* Vår kultur & våra värderingar
* Vår mission – We make people grow
* Instagram@academicwork
* Facebook


Dina förmånerWe reward ambition. Det betyder att i din roll som Consultant Manager kommer du att utvecklas genom vårt utbildningsprogram Career Steps. Dina karriärvägar hos oss styr du själv och vi ger dig förutsättningarna.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Januari
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Malmö
* Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


INFORMATION OM FÖRETAGET
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart.

Ansök nu

Account Manager till Consid!

Utesäljare
Läs mer Nov 12
Nu har du chansen att representera ett av Sveriges snabbast växande IT- och kommunikationsbolag! I rollen som Account Manager arbetar du med tjänsteförsäljning och din främsta uppgift är att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter. Du är även ansvarig för att vidareutveckla redan befintliga samarbeten och affärsrelationer.

OM TJÄNSTEN
Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag 1,300 anställda på 26 kontor.

Consid har fått en rad utmärkelser under åren; Dagens Industris Gasellföretag nio år i rad, Veckans Affärers Superföretag åtta år i rad och Universums Sveriges Bästa Arbetsgivare två år i rad.

Du erbjuds


* En high performing kultur med ambitiösa och välkomnande kollegor
* En platt organisation där beslutsvägarna är korta
* En gedigen introduktionsplan samt löpande kompetensutveckling inom såväl försäljning som IT


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Consid.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Account Manager på Consid är din främsta uppgift att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter samt vidareutveckla affärsrelationer och samarbeten inom befintliga kundbas.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut men arbetar tätt tillsammans med övrig säljkår, regionsansvariga samt rekryteringsansvariga.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling baserat på en egen säljbudget såväl som att aktivt söka nya kundrelationer, formulera och utforma modernt offert- och marknadsmaterial.

Exempel på arbetsuppgifter:


* Prospektering av nya kunder
* Säljmöten
* Omvärldsbevakning och stratagisk behovsanalys av kundens framtida behov


För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, du får ett stabilt och starkt bolag i ryggen men får samtidigt använda ditt eget driv, din entreprenörsanda för att forma och skapa dina affärer samt din egen utveckling.

VI SÖKER DIG SOM
* Har 1-3 års arbetslivserfarenhet av försäljning
* Talar svenska såväl som engelska obehindrat då kontakter internt såväl som med kunder sker på båda dessa språk
* Har B-körkort

Följande är meriterande:


* Arbetslivserfarenhet av försäljning B2B
* Tidigare idrottslig bakgrund där du fått erfarenhet av att arbeta ihärdigt mot högt uppsatta mål.


De kompetenser vi kommer lägga extra stort fokus på i rekryterinsprocessen är:


* Resultatinriktad
* Uthållig
* Samarbetsvillig
* Självgående
* Affärsmässig


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning
* Placering: Malmö, Lund
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consids önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och erbjuder helhetslösningar inom IT, affärsutveckling och kommunikation. Consid har samlat landets främsta konsulter för att skapa långsiktigt och hållbart värde för er verksamhet. Tillsammans tar de fram innovativa lösningar som sätter människan i centrum. Consid har över 1 100 anställda, på 24 orter i Sverige, och omsatte 1,25 miljarder under 2020.

Ansök nu

Speditör till Natus Transport

Speditör
Läs mer Nov 13
Är du en fena på att lägga pussel? Trivs du i en entrepröneriell arbetsmiljö med högt tempo och många kontaktytor där du är spindeln i nätet? Då tror vi att du kan vara Natus Transports nästa speditör!

OM TJÄNSTEN
Natus Transport transporterar gods över hela världen! Via lastbil, båt eller flyg hjälper företaget sina kunder att förflytta gods från A till B. Natus Transport skräddarsyr kundanpassade speditionslösningar för att alltid säkerställa hög effektivitet och kundnöjdhet. Natus Transport är ett litet, ambitiöst och framgångsrikt företag som växer. Företaget har idag kontor i Göteborg och Malmö samt i Makedonien och Litauen. Kulturen kännetecknas av en öppenhet, nära samarbete och ett utvecklingsdriv. Förbättringsförslag, nya idéer och utvecklingsförslag välkomnas varmt och realiseras om det finns förutsättningar.

Natus Transport växer och söker nu nästa medarbetare inom spedition! Som speditör tar du emot förfrågningar från kunder, planerar och bokar transporter, kostnadsberäknar och har sedan ansvar för att säkerställa att godset når slutdestination vid avtalad tidpunkt.

Verksamheten präglas av ständigt förändrade förutsättningar och du behöver därför vara flexibel och drivas av att hitta nya lösningar på utmaningar som kan uppstå längs vägen. Ingen dag är den andra lik, du jobbar nära dina kunder och i ett högt tempo, ditt arbetssätt behöver vara proaktivt och du som gillar problemlösning kommer trivas bra. Kunden står i centrum och vi söker därför dig som sätter en stolthet i att alltid leverera en hög servicenivå.

Du erbjuds


* Ett kvalificerat jobb i en dynamisk och entrepröneriell arbetsmiljö
* Möjlighet att påverka och utveckla verksamheten
* För rätt person erbjuds möjligheten att bli chef, specialist eller annan utveckling


ARBETSUPPGIFTER
* Daglig kundkontakt där du erbjuder hög service och support för att tillgodose kundernas behov
* Kontroll av inkommande order
* Bokning av transporter, kostnadsberäkning och uppföljning av godset från start till mål

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av nära kundkontakt, koordinering och/eller planering inom logistik-, spedition-, åkeri- eller liknande verksamhet
* Har avslutad gymnasieutbildning
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i skrift och tal

Som person är du:


* Flexibel och har lätt att ställa om när förutsättningarna förändras
* Serviceinriktad då du har daglig kontakt med kunder, kollegor och andra parter
* Självgående för att du självständigt driver ditt arbete framåt i målets riktning
* Ansvarstagande då du ansvarar för att säkerställa att kunden blir fullständigt nöjd med leveransen


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Malmö alternativt Göteborg
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Natus Transports önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Natus Transport

Ansök nu

Serviceinriktad Avgift- och Hyresförvaltare till Nabo i Malmö

Administrativ assistent
Läs mer Nov 10
Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och siktet inställt på att förändra en hel bransch? Då är Nabo stället för dig. Just nu söker vi dig som vill bredda din erfarenhet inom förvaltning och arbeta med administration, service och ekonomi. Som person är du nyfiken och lägger ett stort engagemang i ditt arbete. Sök idag då start är omgående!

OM TJÄNSTEN
Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist eller fastighetsingenjör. Varje dag förenklar Nabo för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat. Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och deras egna experter inom förvaltning.

Vi söker nu en serviceinriktad avgift- och hyresförvaltare till Nabos nyöppnade kontor i Malmö. På Nabo jobbar mer än 250 experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för sina kunder. Nabo har idag nio kontor och omsätter ca 120 msek med god tillväxt och lönsamhet.

Du erbjuds

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader. Det finns goda chanser till överrekrytering om alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som avgift- och hyresförvaltare har du kundansvar för flera bostadsrättsföreningar och stöttar styrelser och medlemmar i frågor som rör ekonomi och administration. Du kommer till exempel att:


* Hantera kundärenden gällande lägenhetsregister, parkeringsköer, lokalhyresgäster och avtal
* Supportera kunder i Nabos portal och digitala arbetssätt
* Supportera kunder över telefon och mail
* Ansvara för avisering och fakturering
* Arbeta med kundnöjdhet och vara ansiktet utåt för Nabos tjänster
* Administrativa uppgifter kopplat till dina ansvarsområden
* Vid behov deltar du på styrelsemöten och stöttar styrelsemedlemmars arbete


VI SÖKER DIG SOM
* Tidigare arbetat med service och administration
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Har en god systemvana och intresse för digitala arbetssätt

Meriterande erfarenheter:


* Erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar
* Tidigare erfarenhet av att arbeta med avisering och/eller fakturering


I den här rekryteringen lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper och vilja att utvecklas. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga och ett intresse av att bygga relationer både inom organisationen och med externa kunder. Som person är du även:


* Serviceinriktad
* Noggrann
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nabos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. De ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar – och det har de börjat förändra. Vill du vara med på resan?
Nabo jobbar mot tydliga mål och driver sin egen utveckling med stöd av engagerade ledare. Utöver den personliga utvecklingen hoppas Nabo att dagarna tillsammans består av hög trivsel och många skratt. Deras mål är att tiden på Nabo ska vara medarbetarens höjdpunkt i karriären.

Ansök nu

Junior video anoterare till framgångsrika Axis Communications i Lund!

Dataregistrerare
Läs mer Nov 12
Vill du bli en del av ett internationellt snabbväxande bolag? För Axis Communications räkning söker vi efter en person som är självgående och som har en fallenhet för detaljer och kvalitet i arbetet. Sök tjänsten idag då vi jobbar med löpande urval till denna roll som har omgående start!

OM TJÄNSTEN
I rollen som video anoterare är du självständig och noggrann med ett stort fokus på detaljerna i arbetet. Arbetsuppgifterna består av att lära diverse kameror att identifiera objekt för att skapa bättre algortimer. Här får du möjligheten att förena nytta med nöje och varför inte lyssna på en ljudbok eller musik under tiden? Du ser även chansen att ingå i något större och intressant i organisationen som helhet.


* Att bli del av ett företag vars framgång beror i stor utsträckning på högkvalificerad personal och deras starka, öppna och tillåtande företagskultur – en företagskultur som bäddar för framgång och medför möjligheter att ständigt bryta ny mark. På Axis finner du innovativa, dedikerade och engagerade medarbetare som är kärnan i verksamheten och den framgång som Axis taktar mot. Som världsledande företag inom nätverksvideo erbjuder Axis olika övervakningssystem och andra pålitliga säkerhetslösningar. Samtliga är produkter som baseras på en öppen plattform av att ständigt leverera kvalité och högt värde till sina kunder.
* Ett konsultkontrakt via Academic Work som sträcker sig till årsskiftet.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


VI SÖKER DIG SOM
* Har ett administrativt och tekniskt intresse
* Har en god datorvana
* Är obehindrad i tal och skrift på svenska
* Det är starkt fördelaktigt om du har arbetat i ett snabbväxande bolag i en internationell miljö

Stor vikt i denna processen kommer att läggas för din motivation för tjänsten samt hur du är som person. Som person ser vi att du är:
* Noggrann
* Uthållig
* Självständig

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid 40h/veckan. Ett konsultkontrakt till årsskiftet.
* Placering: Lund
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

INFORMATION OM FÖRETAGETOm du vill veta mer om Axis. Läs mer på deras hemsida HÄR!

Ansök nu

Student till service desk

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 5
Är du studerande och har en fallenhet för problemlösning och god service? Kanske vill du smygstarta karriären genom att få in en fot på ett av nordens största IT-företag? Vi söker nu en ansvarstagande och driven student som ska arbeta deltid i Tietos Service Desk.

OM TJÄNSTEN
I service desken är det en självklarhet att hjälpa varandra att utvecklas och att alla bidrar till en härlig stämning. Det viktigaste är inte att du har bra koll på IT utan att du är nyfiken och vill lära dig! Initialt kommer du att gå bredvid en kollega i 3 dagar för att lära dig grunderna. Därefter kommer du få sitta och bemanna upp två dagar till innan du är på fötterna.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Du har som uppgift att på ett professionellt och pedagogiskt sätt hjälpa kunden med sitt problem, främst via telefon.


* Ditt jobb innebär även att du kommer att följa upp ärenden som du tagit dig an för att säkerställa att en lösning uppnås och att kunden får bästa möjliga service.
* Du förväntas vara tillgänglig 2 dagar i veckan mellan måndag - fredag.


VI SÖKER DIG SOM
Om du är serviceminded, gillar att lösa problem och har ett tekniskt intresse kommer du att trivas här! Kraven för tjänsten är att du:


* Kan jobba 2 dagar/vecka. Det finns flest pass måndagar 06:50-15:20 och tisdagar 07:30-16:00.
* Studerar minst 50% och har minst 1 år kvar av dina studier.
* Talar flytande svenska eftersom kunderna pratar svenska.


Som person är du hjälpsam och glad. Du trivs med att ha många bollar i luften och drivs av att lösa kluriga problem. Då arbetspass ibland kan uppkomma med kort notis ser vi att du är flexibel och ställer upp när det behövs.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-support eller kundservice.

Som person är du


* Serviceminded
* Ansvarstagande
* Flexibel


ÖVRIG INFORMATION


* Start: September
* Omfattning: 2 pass/vecka
* Placering: Centrala Malmö
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

För denna tjänst kommer vi begära ett utdrag ur belastningsregister från dig.

Ansök nu

Redovisningskonsult till Jonzon revision

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 11
Är du en person som har ditt största fokus på ekonomisk rådgivning och förstår hur central den personliga relationen till kunder och kollegor är?
Sedan många år tillbaka har vi servat små och medelstora företag runt om i Skåne med ekonomisk rådgivning, revision, bokslut, redovisning och annan finansiell kunskap.

OM TJÄNSTEN
Jonzon revision har funnits i Malmö sedan 1954 och har idag 8 anställda med en härlig gemenskap. Våra kunder består av små och medelstora fåmansföretag, ofta familjeägda, primärt belägna i Skåne. Kunderna representerar en stor mängd olika branscher.
Redovisning är ett väldigt stort område och innefattar uppgifter som ska skötas dagligen eller löpande. Några exempel är bokföring, leverantörs- och kundreskontrahantering, löneadministration, webbaserad redovisning, statistik samt uthyrning av personal för avstämningsarbeten. Varje månad ska skatter och avgifter deklareras till Skatteverket.

Du erbjuds:


* Skräddarsydd intern utbildning för att öka din kompetens
* Betalt gymkort eller liknande aktivitet
* En trevlig arbetsmiljö med härliga arbetskamrater
* Fredagsfrukost med kontoret


ARBETSUPPGIFTER
Som redovisningskonsult kommer du att arbeta projektbaserat gentemot Jonzon revisions kunder med bankavstämningar, månads- och kvartalsavstämningar, momsavstämningar, löner, bokslut, årsredovisningar med mera. Rollen innebär varierade arbetsuppgifter och ett stort eget ansvar. För att trivas här bör du ha ett naturligt driv och engagemang att alltid förse kunderna med en hög service.

Variation av arbetsuppgifterna är bred, alltifrån att du får agera som kundbolagets egen ekonomiavdelning till att arbeta med kunder där du enbart upprättar bokslut och deklaration en gång per år. Leveransmodellen anpassas efter varje kund och Jonzon revision arbetar i ett par olika system.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna en YH-utbildning
* Har minst 2 års erfarenhet som redovisningskonsult eller motsvarande där du har erfarenhet av löpande redovisning, månadsbokslut, årsredovisning, moms, deklaration och löner
* Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska
* Har körkort B

Det är även meriterande om du har vana att jobba i 1-2 bokföringsprogram

Som person är du:


* Noggrann
* Självgående
* Serviceinriktad
* Samarbetsförmåga
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Januari
* Omfattning: Heltid, direkt rekrytering med anställning hos Jonzon revision
* Placering: John Ericssons väg, nära Pildammsparken
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Jonzon revisions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Junior ingenjör till Nordion Energi

Miljöingenjör
Läs mer Nov 8
Vill du bli en del av ett energibolag vars mål är att driva omställningen mot 100% grön energi? Är du utbildad civilingenjör och vill skaffa dig värdefulla erfarenheter? Här finns möjligheten för dig att ta dig an ett uppdrag på 12 månader och skaffa dig en god inblick i branschen. Har du intresse av analys, datahantering och systemutveckling? Läs då vidare!

OM TJÄNSTEN
Tack vare satsningar på förnyelsebara energikällor är Nordion Energi i en spännande förändringsfas. Detta kräver ständig utveckling av verksamheten där du kommer att ha en central roll och jobba både strategiskt och operativt. Du kommer även att leda eget utvecklings-/analysarbete som innebär många kontaktytor, både internt och externt.Vi söker nu dig som vill arbeta analytiskt och operativt i en bred roll, med möjligheter att ta dig an mer avancerade arbetsuppgifter och projekt när du kommit in i rollen. Du kommer att bli en del av Market Operations. Gruppen ansvarar tillsammans för avräkning, mätvärdeshantering, kommersiell drift av lager och marknadsanalys samt systembalansering. De arbetar dagligen med att säkra driften av den västsvenska gasmarknaden och tillser att alla aktörer har korrekt information. Arbetsuppgifterna är i huvudsak operativa men även utvecklingsorienterade.

Du erbjuds


* Ett uppdrag på 12 månader via Academic Work
* Ett uppdrag där du får driva mycket på egen hand
* Möjlighet till att bygga erfarenheter i ett energibolag med målet 100% grön energi


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Kontinuerlig uppföljning och analys av volymer och mätvärden
* Bokning/optimering av kapacitet
* Systembalansansvar
* Kommersiell drift av lager
* Utveckling och kravställning på system, verktyg och processer

När du kommit in i rollen kommer du även att få ta del av projekt som gruppen sitter med, delvis utifrån dina intressen och din kompetens.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en relevant civilingenjörsutbildning, exempelvis inom energi, industriell ekonomi
* Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då dokumentationen i rollen kräver det
* Har en vilja att utvecklas och lära dig nya saker

Som person är du:
* Självgående
* Noggrann
* Nyfiken


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 12 månader
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om Nordion Energi? Klicka dig vidare här

Ansök nu

Projektledare till VEAB!

Projektledare, IT
Läs mer Nov 10
För dig med en bakgrund inom byggbranschen finns nu en möjlighet att ta nästa kliv i karriären - som projektledare inom ventilation. Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
VEAB är ett av Sveriges ledande företag inom ventilationsbranschen. Verksamheten består i huvudsak av att utföra ventilationsentreprenader och service på fastighetstekniska installationer. VEAB arbetar över hela Skåne med kontor i Malmö, Kristianstad och Helsingborg och har idag 85 anställda på olika positioner.

Som Projektledare hos VEAB kommer du att arbeta i Entreprenad-teamet som består av 7 projektörer, 2 säljare och 4 projektledare. Du kommer att stötta upp montörerna på plats, ansvara för ekonomiska beslut och inköpsfrågor kopplat till projekten men också ha ett nära samarbete med övriga projektledare för att driva projekten framåt.

Du erbjuds


* Att få vara en del av ett företag som arbetar hårt med miljö- och hållbarhetsfrågor
* En tjänst där frihet under ansvar råder
* Nya fräscha lokaler i Elisedal
* Tillgång till tjänstebil


ARBETSUPPGIFTER
Som Projektledare kommer du att driva och ansvara för affärsstrategiska projekt. Du får ett helhetsansvar för att driva komplexa och affärskritiska projekt från projektplanering till slutfas. Du ansvarar för att säkerställa att projekten genomförs i enlighet med de tekniska specifikationerna som är överenskomna.


* Leda och planera projekt parallellt och av varierande storlek
* Sköta daglig kontakt med kunder och beställare
* Ansvara för inköpsfrågor
* Aktivt bidra med sin yrkeskompetens så att såväl anställda som företagets tjänster tillgodoses med denna
* Ansvara för merförsäljning för att uppnå budgeterade mål


VI SÖKER DIG SOM
* Har en utbildning på minst gymnasial nivå inom relevant sakområde
* Några års erfarenhet från bygg/produktbranschen
* God datorvana
* B-körkort
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då båda språken förekommer i den dagliga verksamheten
* Besitter starka projektledaregenskaper
* Tidigare haft någon form av ekonomiskt ansvar

Det anses som meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektledning samt om du tidigare arbetat som projektör/montör. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser.

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Problemlösande
* Kommunikativ
* Resultatinriktad


Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Tillsvidare
* Placering: Malmö, Elisedal
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om VEAB.

Ansök nu

Junior Configuration Support till Luftfartsverket

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 10
Har du ett intresse för teknik och flyg? Tycker du dessutom att det verkar spännande att arbeta i en miljö där du kan vara med och påverka en viktig del av samhället? Då har du nu möjligheten till en spännande öppning i karriären som junior configuration support där din huvuduppgift blir att arbeta mot ett av världens modernaste flygtrafikledningssystem TopSky på Sturup!

OM TJÄNSTEN
LFV är ett statligt affärsverk som har som huvuduppgift att tillhandahålla en säker, effektiv och miljöanpassad flygtrafiktjänst för civil och militär luftfart. LFV erbjuder smarta lösningar för framtidens flyg, där det är fokus på teknisk utveckling och forskning, både nationellt och globalt. Genom samarbeten internationellt i olika former utvecklar LFV det Europeiska luftrummet och med sin ledande position bidrar de med avancerade lösningar i de olika projekten de deltar i. Bland annat var LFV först i världen med att lansera och operativt driva fjärrstyrd flygtrafikledning (Remote Tower Services) som innebär flygtrafikledning på distans. Häftigt, eller hur?

Du kommer att vara en del av ett team bestående av 13 personer med varierande kompetenser och övergripande ansvar för olika delar av TopSky. Inom just ditt område konfigurationshantering kommer du få stöttning och support av två kollegor inom området. Tillsammans ansvarar ni för drift, underhåll och vidareutveckling av systemet TopSky både i nationella och internationella projekt.

Du erbjuds


* Varierade drift, underhåll och utvecklingsuppgifter inom ramen för TopSky-projektet
* Du kommer i huvudsak att arbeta i ett agilt team i nära sammarbete med dina kollegor
* Få jobba i både i nationell och internationell miljö inom ett spännande bransch


Vi frågade din framtida chef Bengt på avdelningen vad som var det bästa med jobbet:

”Möjligheten att få arbeta ihop med kompetenta kollegor samtidigt som man får chansen att ta stort eget ansvar med varierande arbetsuppgifter. Detta tillsammans med en stor flexibilitet gör att ingen dag är den andra lik!”

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Arbeta inom konfigurationshantering av media och leverans av dokumentation
samt medverka vid utformningen av konfigurationshanteringen av nya system
* Hantera inleveranser och skapa leveranspaket
* Stödja och bidra till verksamheten i frågor rörande hantering av dokument, mjukvara samt arkivering för konfigurationer
* Uppdatera och vidareutveckla relevanta rutiner, dokumentation och processer
* Framställa och kvalitetssäkra media så som DVD eller USB för nya mjukvarureleaser

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, noggrann och metodisk med ett stort intresse för flyg och teknik. Du har en relevant examen inom IT - systemutveckling, systemvetare eller support.

Vi ser att du har:


* Grundläggande Linuxkompetens
* Grundläggande erfarenhet av shell script-programmering från utbildning eller arbetsliv
* Goda kunskaper i Microsoft Office paketet (Word, Excel och Windows)
* Är obehindrad i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift


Det är meriterande om du har:


* Tidigare erfarenhet av felsökning
* Kunskaper i C++ eller C
* Erfarenhet Git eller liknade versionhanteringssystem
* Erfarenhet av dokumenthanteringssystem
* Vana av att arbeta i internationella miljöer
* Tidigare erfarenhet inom konfigurationshantering


Som person är du:


* Analytisk
* Noggrann
* Strukturerad
* Problemlösande


Då du kommer att säkerhetsklassas på LFV krävs det att du är svensk medborgare

Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sturup
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LFVs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Vi söker en IT-support till ISS Facility Services!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 10
"We are going to be the world's greatest service organisation". Med denna vision strävar ISS Facility Services alltid mot att bli bättre. Vill du hjälpa dem att nå sina mål? Just nu söker vi en IT-support för ett uppdrag på deras kontor i Malmö med hög flexibilitet!

OM TJÄNSTEN
IT avdelningen på ISS Facility Services är under uppbyggnad av sin egna IT support som internt stöttar sina medarbetare i Sverige. De har som ambition att jobba nära verksamheten med proaktivitet och hög servicekänsla som ledord. Teamet bygger gemensamt upp rutiner, dokumentation och arbetssätt. ISS söker nu dig som vill vara med och göra rätt från början, eliminera onödiga steg och göra vardagen för deras medarbetare så smidig som möjligt. Som konsult hos oss blir du en viktig spelare i ett litet team med stor flexibilitet med placeringsort i Malmö. Ordinarie arbetstider är helgfria vardagar med kontorstider med goda möjligheter att påverka både din arbetstid samt flexibiliteten att jobba hemifrån.

Du erbjuds


* Ett varierat supportuppdrag.
* Nära samarbete i ett mindre team.
* Delaktighet i förbättringar av processer och rutiner.
* En arbetsplats där du flexibelt kan arbeta hemifrån.
* En tjänst som inleds som ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till anställning internt på ISS.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsultarbete här.

ARBETSUPPGIFTER
* Ta emot ärenden från användare på ISS och arbeta för att lösa dom effektivt och med hög kvalité. Mest reaktivt men även identifiera förbättringsmöjligheter för att proaktivt förhindra framtida problem.
* Primärt arbeta med ärendehantering genom den interna supportfunktionen men självklart även supportera via mail och telefon när det krävs.
* Arbeta tätt i ett mindre team med en närvarande och engagerad chef på plats.
* Vara med och bygga avdelningen och göra rätt från början.

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 2 års erfarenhet av teknisk supportfunktion och ärendehanteringssytem.
* Har en god IT kompetens och kan snabbt sätta sig in i nya system.
* Obehindrad i svenska och engelska i både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet och certifiering inom ITIL.

Som person är du:


* Initiativtagande
* Problemlösande
* Har en god samarbetsförmåga


Övrig information:


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Hög flexibilitet med valet att arbeta hemifrån med kontor i Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISS önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
ISS Facility Services är ett av Sveriges största tjänsteföretag med 7 500 medarbetare i Sverige och 500 000 medarbetare globalt. ISS Facility Services arbetar inom ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Läs mer om ISS här

Ansök nu

Teamleader inom IT-infrastruktur till Securitas Operation Center!

Infrastrukturarkitekt
Läs mer Nov 9
Varje dag, över hela världen, får Securitas vardagshjältar andra människor att känna sig trygga – och nu kan du ta chansen att bli en av dem. Vi söker nu en Teamleader till Securitas Operation Centers IT-driftsorganisation!

OM TJÄNSTEN
Securitas kombinerar framgångsrik teknik, människor och kunskap för att kunna erbjuda säkerhetslösningar till kunder över hela världen. Avdelningen är en specialiserad enhet som bedriver IT-drift, systemutveckling och systemförvaltning av system inom larmhantering, jourtjänster och dispatching och supporterar Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Som Teamleader för infrastruktur-teamet kommer du dagligen att arbetsleda SOC-IT's driftsorganisation, där du kommer att ha befogenhet att fatta beslut som är nödvändiga för att upprätthålla den dagliga driften av Securitas IT-infrastruktur. Vid större strategiska beslut sker förankring innan beslut med IT-chef. I rollen ingår också drift av servrar, nätverk och klienter samt support till interna kunder såväl som externa kunder och partners. I rollen ingår även personalansvar för 5-6 medarbetare. Hos Securitas får du möjligheten att arbeta teknikintensivt i en stor miljö och blir en del av ett gäng som har högt i tak och en hjärtlig atmosfär. Resor i tjänsten kan förekomma.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvara för den löpande tekniska driften av IT-infrastrukturen samt nödsystem
* Ansvara för helpdesk
* Skapa och upprätthålla rutiner för förvaltning av den löpande driften
* Leda utvecklingsarbetet av processer och flöden i förvaltningen av IT-systemen
* Underhålla, uppdatera och förbättra administrationssystem
* Support, installation, felsökning samt dokumentation
* Tillse efterlevnad och uppföljning av verksamheten enligt gällande regler och normer

VI SÖKER DIG SOM
* Har en utbildning på minst gymnasial nivå inom relevant sakområde
* Erfarenhet av operativt arbete inom IT-infrastruktur
* Några års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom servrar och nätverk
* Förmågan att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom uppdrag med kontaktytor såväl internt som externt
* Kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska, då detta förekommer i den dagliga verksamheten

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av ITIL
* Erfarenhet av Powershell
* Erfarenhet av DevOps
* Erfarenhet av att leda ett team
* Erfarenhet av projektledning


Som person är du:


* Problemlösande
* Flexibel
* Noggrann
* Har en hög samarbetsförmåga


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Malmö, Jägersro
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Rekryteringsprocessen kommer att innefatta bakgrundskontroller samt ett personlighets- och logiktest som administreras av Securitas.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal09@academicwork.se under kontorstid.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Utifrån deras breda utbud av tjänster av specialiserad bevakning, tekniska lösningar och konsult- och utredningstjänster utformar de skräddarsydda och effektiva säkerhetslösningar som passar den enskilda kundens behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör deras närmare 350 000 medarbetare skillnad.

Ansök nu

Teamleader till Securitas Operation Centers applikationsförvaltning!

Affärskonsult, IT
Läs mer Nov 9
Varje dag, över hela världen, får Securitas vardagshjältar andra människor att känna sig trygga – och nu kan du ta chansen att bli en av dem. Vi söker nu en Teamleader inom applikationsförvaltning!

OM TJÄNSTEN
Securitas kombinerar framgångsrik teknik, människor och kunskap för att kunna erbjuda säkerhetslösningar till kunder över hela världen. Avdelningen är en specialiserad enhet som bedriver IT-drift, systemutveckling och systemförvaltning av system inom larmhantering, jourtjänster och dispatching och supporterar Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Som Teamleader för applikationsförvaltnings-teamet kommer du dagligen att arbetsleda ett team på 7 personer och ha befogenhet att fatta beslut som är nödvändiga för att upprätthålla den dagliga driften. Du kommer att arbeta i projektform och ha ett nära samarbete med övriga teamleaders, verksamheten och avdelningens chef. Du kommer att leda förvaltningen av en bred flora applikationer. Hos Securitas får du möjligheten att arbeta i en spännande och föränderlig miljö och blir en del av ett gäng som har högt i tak och en hjärtlig atmosfär. Resor i tjänsten förekommer.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvara för den löpande tekniska driften inom applikationsförvaltningen
* Ansvara för supportverksamheten till installatörer och tredjepartstekniker
* Skapa och upprätthålla rutiner för förvaltning av den löpande driften
* Leda utvecklingsarbetet av processer och flöden
* Underhålla, uppdatera och förbättra administrationssystem
* Tillse efterlevnad och uppföljning av verksamheten enligt gällande regler och normer

VI SÖKER DIG SOM
* Har en utbildning på minst gymnasial nivå inom relevant sakområde
* Erfarenhet av operativt arbete inom IT-infrastruktur
* Erfarenhet av att leda ett team
* Ett stort intresse för applikationsförvaltning
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då detta förekommer i den dagliga verksamheten

Meriterande är om du tidigare har arbetat med projektledning samt om du tidigare arbetat inom larmbranschen.

Som person är du:


* Problemlösande
* Flexibel
* Noggrann
* Har en hög samarbetsförmåga


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Malmö/Stockholm
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Rekryteringsprocessen kommer att innefatta bakgrundskontroller samt personlighets- och logiktest som administreras av Securitas.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal09@academicwork.se under kontorstid.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Utifrån deras breda utbud av tjänster av specialiserad bevakning, tekniska lösningar och konsult- och utredningstjänster utformar de skräddarsydda och effektiva säkerhetslösningar som passar den enskilda kundens behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör deras närmare 350 000 medarbetare skillnad.

Ansök nu

Front-end developer to a world leading furniture company!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 9
If you have previous experience from front-end development and knowledge in Javascript and React, then you might be the one we are searching for! Our customer is knowned for their strong culture and you will get exciting challenges in this role. You will develop your expertize within modern technologies and frameworks as well as contribute to the company´s future success.

OM TJÄNSTEN
We are looking for a front-end developer with knowledge and passion for Javascript and React. As a consultant from Academic Work, you will get the opporunity to sharpen your skills at our world known customer.

You will create, maintain and develop solutions for the company´s different planning applications within home furnishings. You will get the opportunity to work across teams constellations in order to optimise efficiency. Further, you will develop market leading products, which means that you should have a genuine interest for within web, new technologies and technical solutions.

You are offered:


* A chance to work at a global organisation with great personal development opportunities
* A dynamic environment with various work tasks. You will rarely encounter the same type of problems, whereas you will continue develop your expertize.
* A culture where everyone is included and accepted for who they are


ARBETSUPPGIFTER

You will:


* Design, develop and implement product specifik solutions with Javasricpt, React, JS
* Develop the process and you are encouraged to come up with ideas about improvements
* Work together with other software designers and test engineers in order to make sure the solutions and applications fulfill their purpose


VI SÖKER DIG SOM
For this position, we are looking for a person with the following experience and qualifications:


* You have a Bachelor or Master of Science degree within IT
* At least 1 year experience of Javascript, HTML & CSS from working life
* At least 1 year experience of the following JS library - React from working lif
* Good knowledge of English in both speech and writing


It is an advantage if you have experience of:


* UI/UX
* Node.js
* Svelte
* AWS/Azure


As a person you are:


* Cooperative
* Solutions-oriented
* Takes initiative


Other information


* Start: Upon agreement
* Work extent: Full time, 40h/week
* Location: Malmö/Sweden
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from our client that all questions regarding the position is handled by
Academic Work{target="_blank"}.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Ansök nu

Junior HR-administratör till lärosäte i Malmö

HR-assistent
Läs mer Nov 9
Är du nyutexaminerad och vill få värdefull erfarenhet av HR-yrket? Academic Work söker nu för kunds räkning en HR-administratör som kan hjälpa till i rekryteringsprocesser under 3 månader. Vi söker dig som gillar administration och värderar noggrannhet i ditt arbete. Du erbjuds en möjlighet att utveckla din HR-kunskap och knyta värdefulla kontakter på en stor institution i Malmö. Låter detta som någonting för dig? Sök redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
På grund av en föräldraledighet söker nu Academic Work för kunds räkning en junior HR-administratör som ska hjälpa till med administrativa uppgifter i deras rekryteringsprocesser.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kudden.

Du erbjuds


* Möjligheten att komma in på en stor institution och knyta värdefulla kontakter för framtiden
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
Som HR-administratör kommer du bland annat få hjälpa till med att:
* Koordinera rekryteringsprocesser
* Hålla dialog med rekryterande chefer
* Ge administrativt stöd och lägga in uppgifter i personalsystem
* Diarieföring
* Skriva beslutsunderlag

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning inom HR, Service Management eller liknande
* Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete där du arbetat utifrån en tydlig struktur
* Har god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i tal och skrift, detta då de ansökningar du kommer att administrera är skrivna på antingen svenska eller engelska

Som person är du noggrann, strukturerad och van att ta mycket ansvar. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är en social och prestigelös person som sprider mycket energi till dina kollegor och som alltid tar dig an nya utmaningar med ett leende.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid i 3 månader
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Office Support till Oatly i Malmö

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 9
Är du en service-minded person som har ett öga för detaljer, är prestigelös och gillar ett jobb med varierande arbetsuppgifter? I tjänsten som Office Support får du möjligheten att arbeta flexibelt, ta egna intiativ och stötta upp där det behövs samtidigt som du blir en del av framgångsrika Oatly. Låter detta som tjänsten för dig? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Oatly har idag 1100 anställda. Med huvudkontor i Malmö och produkter tillgängliga i mer än 20 länder globalt är Oatly väldens största tillverkare av havredryck. Din roll kommer att vara belägen på deras nya kontor i Dockan där du kommer jobba nära Facility Manager och ge service till medarbetare på kontoret samt externa besökare. I rollen som Office support kommer du att ha en varierande roll där du ansvarar för kontorslandskapet på daglig basis. Detta är en nyskapad roll som du kommer att få vara med och bygga upp.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att:
* Se efter kontorslandskapet och ansvara för att miljön samt ytor är representabla för såväl de anställda som besökare.
* Ansvara för felanmälningar
* Anvara för inköp och ordrar till kontoret samt inventering av kontorsmaterial
* Planera och ansvara för kontorsevent
* Vara behjälplig kring bokningar och diverse administrativa uppgifter
* Bistå med service och material vid möten m.m.

Du erbjuds


* Ett kontrakt som initialt sträcker sig på sex månader. Så länge alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till förlängning på uppdraget.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av service och administration i en liknande roll sen tidigare
* Goda kunskaper i Officepaketet (Word, Excel, Outlook)
* Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då stor del av kommunikationen sker på engelska

Stor vikt i denna process kommer att läggas vid din motivation för tjänsten samt dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är:


* Service minded
* Självgående
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, initialt en konsultkontrakt på 6 månader.
* Placering: Malmö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Oatlys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Oatly här!

Ansök nu

Project Manager till framgångsrikt globalt bolag i Malmö!

Projektledare, IT
Läs mer Nov 5
Är du en erfaren projektledare som brinner för att hitta nya lösningar och utveckla nya arbetssätt? Trivs du dessutom att arbeta strukturerat och ansvarstagande samt har god förmåga att driva samt leda förändring – då har du nu möjligheten att bli en del av ett spännande globalt bolag. Ta chansen och sök tjänsten idag! Vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
För kunds räkning söker vi en Project Manager som kommer att arbeta med implementering av ett HR Master Datasystem. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:


* Ansvara och leda implementeringsprojekt globalt
* Arbeta resultatorienterat genom att prioritera projektaktiviteter samt leveranser
* Identlifiera och säkerställa projektleveranser och kommunicera med nödvändiga stakeholders.
* Samarbeta med alla delar av organisationen och bygga relationer


I rollen förekommer resor runt om i världen, som en del av ditt dagliga arbete.

Du erbjuds


* Ett konsultkontrakt via Academic Work som initialt sträcker sig på 6 månader. Uppdraget som Project Manager löper under 13 månader. Så länge båda parter är nöjda med samarbetet finns goda chanser till förlängning.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet och god förståelse för projektledningsprocesser och har arbetat i en liknande roll som Project Manager.
* Har erfarenhet av att arbeta inom HR och personaladministration
* Har en god teknisk kunskap och erfarenhet av att arbeta i affärssystem
* Är obehindrad på svenska och engelska i såväl tal och skrift.

Det är även meriterande om du:
* Har ett stort intresse för HR-digitalisering, att leda nya arbetssätt.
* Har erfarenhet av att arbeta i en global organisation

Stor vikt i denna process kommer att läggas på din motivation för tjänsten samt hur du är som person. Du är prestigelös och har en stark projektledningsförmåga och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö. Du har även en vilja och passion att agera proaktivt och resultatorienterat. Som person ser vi att du är:
* Strukturerad
* Självgående
* Ansvarstagande

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid. Ett konsultkontrakt som initialt sträcker sig på 6 månader med goda chanser till förlängning.
* Placering: Möjlighet till distansarbete finns men du ska ha kunna att arbeta från kontoret i Malmö.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Studerande receptionist till myndighet i Malmö

Administrativ assistent
Läs mer Nov 4
Är du student och vill jobba extra som receptionist? Skulle du beskriva dig själv som serviceminded och en "can-do" person? Då är det dig vi söker! Sök redan idag då vi går igenom urvalet löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker receptionister till vår kund, en statlig myndighet i Malmö. Detta är ett extrajobb för att täcka upp för ordinarie receptionister vid sjukdom, semester osv. Denna tjänst kräver ett utdrag ur belastningsregistret.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos en statligmyndighet inom säkerhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ha hand om ut- och inskrivningar i besökssystem, sekretessblanketter osv
* Ha ansvar för receptionstelefonen
* Löpande koll på ärendehanteringssystemet samt mejlkorgen från leverantörer
* Ansvara för eventuella informationsutskick
* Ansvara för hantering av post och REK
* Ansvara för konferensavdelningen
* Hantering av tillfälliga tjänstekort
* Hantera bokning och utlämning av bilar

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 1 år kvar på dina studier


* Kan hoppa in med kort varsel
* Har goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift, då majoriteten av din kommunikation sker på svenska
* Har tidigare erfarenhet från servicebranschen
* Har B-körkort


Som person är du serviceinriktad och har en "Can-do"-attityd. Du gillar att ta tag i saker och ser när saker behöver göras.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Information gällande din ansökan: Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten, samt göra ett säkerhetssamtal. Om du tycker tjänsten låter intressant och vill ansöka, får du gärna beställa hem ett belastningsregister (det utan specifikt ändamål) direkt då det kan ta två till tre veckor att få hem det i brevlådan.

Ansök nu