Östra Skolan AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Östra Skolan AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

No-lärare

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jul 3
Om dig
Du delar Dibbers pedagogiska förhållningssätt som handlar om att arbeta med omsorg för att utveckla egenvärde, empati och inkludering.
Du uppmärksammar, sätter ord på och stärker situationer som bygger förtroendefulla relationer och arbetar för att bygga en positiv gemenskap såväl kring eleverna i undervisningen och i mötet med vårdnadshavare, som i ditt arbetslag.
Du bidrar med kunskap och kreativitet, engagemang för lärande och visar tålamod. Du firar dina elevers och kollegors framgångar, stora som små och glädjs med deras nya lärdomar och upptäckter.


Om rollen
Som lärare på Dibber Östra skolan ansvarar du för att vårt pedagogiska förhållningssätt genomsyrar ditt arbete. Detta är en helt ny tjänst där du kommer få möjlighet att forma den själv utifrån dina erfarenheter. Du kommer att undervisa alla våra 150 elever i alla No-ämnena. Här på Östra är vi ett stort arbetslag och vi samverkar utifrån våra respektive erfarenheter. Vi är ett team som består av lärare, specialpedagog och rektor. Förutom detta har vi även tillgång till SYV, kurator och skolsköterska på deltid. Från hösten kommer vi få en ny kollega som är en tränande terapihund. Han kommer att finnas i skolan utvalda dagar och träna för sitt kommande yrke.
Du ansvarar för att genomföra planering, undervisning, dokumentation och utvärdering av undervisningen tillsammans med ditt arbetslag.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och behörig i alla NO-ämnena för årskurs 7-9 .
Tydlig ledare
Förmåga att bygga förtroendefulla relationer
Erfarenhet och intresse för digitala verktyg och system
Samarbetsförmåga och förhållningssätt att dela med sig av kunskap och erfarenhet för kollegialt lärande
Förmåga att planera och organisera sitt arbete

Ansök nu

Musiklärare 40%

Musikpedagog/Musiklärare
Läs mer Jul 9
Vi vet att vi har en viktig roll att spela, och vi vill att du ska vara en del av det!


På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.

Vår Hjärtekultur är kärnan i hela verksamheten, och präglar relationerna med barn och elever, vårdnadshavare, och mellan kollegor. Hjärtekulturen ska vara en vägledare i varje situation. Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsplats där varje medarbetare känner sig sedd och kan vara med och bidra. Vi erbjuder en arbetsplats med fokus på trivsel och arbetsmiljö, utveckling och tillitsfulla relationer.
Dibber har kollektivavtal genom Almega med Sveriges lärare, Kommunal och Vision (Friskoleavtalet) och erbjuder friskvårdsbidrag, föräldralön, personalstöd, företagshälsovård samt regelbundna medarbetarundersökningar för att mäta våra medarbetares trivsel och hälsa. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs hos och känner trygghet. Vi vet att ledarskapet är avgörande för att vår verksamhet och våra medarbetare ska må bra och lyckas, därför jobbar vi aktivt med att utveckla våra ledare och säkerställa att de har det stöd de behöver.
.
Om dig
Du delar Dibbers pedagogiska förhållningssätt som handlar om att arbeta med omsorg för att utveckla egenvärde, empati och inkludering.
Du uppmärksammar, sätter ord på och stärker situationer som bygger förtroendefulla relationer och arbetar för att bygga en positiv gemenskap såväl kring eleverna i undervisningen och i mötet med vårdnadshavare, som i ditt arbetslag.
Du bidrar med kunskap och kreativitet, engagemang för lärande och visar tålamod. Du firar dina elevers och kollegors framgångar, stora som små och glädjs med deras nya lärdomar och upptäckter.


Om rollen
Som musiklärare på Dibber Östra skolan ansvarar du för att vårt pedagogiska förhållningssätt genomsyrar ditt arbete.
Du ansvarar för att genomföra planering, undervisning, dokumentation och utvärdering av undervisningen tillsammans med ditt arbetslag.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och behörig i Mu för årskurs 7-9 .
Tydlig ledare
Förmåga att bygga förtroendefulla relationer
Erfarenhet och intresse för digitala verktyg och system
Samarbetsförmåga och förhållningssätt att dela med sig av kunskap och erfarenhet för kollegialt lärande
Förmåga att planera och organisera sitt arbeteDibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag förskolor, grundskolor, anpassade grundskolor och öppna förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna, verksamhet finns i stora delar av Sverige. Dibber i Sverige är en del av den norska friskolekoncernen Dibber som startades och ägs av två engagerade pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby. Den första förskolan startas 2003 i den lilla stad där Randi växt upp. Idag driver Dibber mer än 600 förskolor i tio länder över hela världen.
Vi står upp för livslångt lärande och att hålla oss i framkant inom våra professioner. Vi strävar efter att bygga ett professionellt nätverk där vi lär av varandra och som kan stötta och inspirera. Oavsett vilken del av verksamheten som du arbetar inom, blir du en del av ett team som vill göra en skillnad för barn och elever, och deras framtid. Tillsammans skapar vi en inkluderande arbetsplats präglad av hjärtekultur, lärande och utveckling.

Välkommen till Dibber – med hjärta för lärande!
Ort: Malmö
Plats: Malmö, Skåne, SE, 21216
Typ av jobb: Tillsvidare


Ansök nu »

Ansök nu

Lärare Slöjd åk 7-9, Dibber Östra Skolan.

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 9
Dibber - Östra Skolan söker inför hösten behörig och legitimerad lärare i slöjd.Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50%.
___________________________________________________________________________________________
Vill du bidra till att få alla elever att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och utvecklande arbetsdagar? Vi får världens viktigaste värden att växa!
Dibber - Östra Skolan ligger vid Värnhem och våra lokaler är belägna i bottenplan på MKB:s studentboende Rönnen. Vi är en liten familjär skola med ca 140 elever från åk 7-9 och där vi är ca 20 anställda. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i våra studieresultat som är mycket goda. Våra elever kommer från hela staden, vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga bärande relationer. Vår vision lyder; Trygg, kompetent och redo för framtiden!
Om jobbet.
Östra Skolan - Dibber söker en legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot Slöjd
Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Du har även en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en varierad och kvalitativ undervisning. Vi lägger stor vikt vid att din undervisning bygger på evidens och beprövade erfarenheter. Du är en tydlig ledare som skapar studiero?och en trygg lärandemiljö för alla våra elever under hela deras skoldag.?Du är flexibel och har förmågan att erbjuda en tillgänglig lärmiljö för alla våra elever. Vi ser även att du har förmågan och viljan att arbeta för helheten på skolan. I tjänsten ingår också ett mentorskap för en grupp elever. Vi ser därför att ditt mentorskap bygger på ett dynamiskt engagemang som får dina elever att känna sig trygga och kompetenta. Vi arbetar för en hälsofrämjande skola; Lärande för hälsa - Hälsa för lärande.
Dibber är en fristående utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.
På sikt vill Dibber bli en ledande aktör i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag. Mer info om Dibber: www.dibber.se
Kvalifikationer
Lärarlegitimation och behörighet är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare på högstadiet (åk 7-9) är meriterande.


Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både med kollegor, föräldrar och elever.


Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.


Du har god kunskap i dina undervisande ämnen,


Du har god teoretisk kunskap som du kan använda i skolans praktik med gott resultat.


Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.


Du är väl förtrogen med att använda tekniska hjälpmedel och andra hjälpmedel för elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd.Vi erbjuder
Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care
Information om tjänsten
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Ansökan
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen.
Vi får världens viktigaste värden att växa.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lärare åk 7-9 Bild, Dibber Östra Skolan

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 9
Dibber - Östra Skolan söker inför hösten behörig och legitimerad lärare i Bild.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 30%.
___________________________________________________________________________________________
Vill du bidra till att få alla elever att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och utvecklande arbetsdagar? Vi får världens viktigaste värden att växa!
Dibber - Östra Skolan ligger vid Värnhem och våra lokaler är belägna i bottenplan på MKB:s studentboende Rönnen. Vi är en liten familjär skola med ca 140 elever från åk 7-9 och där vi är ca 20 anställda. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i våra studieresultat som är mycket goda. Våra elever kommer från hela staden, vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga bärande relationer. Vår vision lyder; Trygg, kompetent och redo för framtiden!
Om jobbet.
Östra Skolan - Dibber söker en legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot Bild
Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Du har även en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en varierad och kvalitativ undervisning. Vi lägger stor vikt vid att din undervisning bygger på evidens och beprövade erfarenheter. Du är en tydlig ledare som skapar studiero?och en trygg lärandemiljö för alla våra elever under hela deras skoldag.?Du är flexibel och har förmågan att erbjuda en tillgänglig lärmiljö för alla våra elever. Vi ser även att du har förmågan och viljan att arbeta för helheten på skolan. I tjänsten ingår också ett mentorskap för en grupp elever. Vi ser därför att ditt mentorskap bygger på ett dynamiskt engagemang som får dina elever att känna sig trygga och kompetenta. Vi arbetar för en hälsofrämjande skola; Lärande för hälsa - Hälsa för lärande.
Dibber är en fristående utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.
På sikt vill Dibber bli en ledande aktör i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag. Mer info om Dibber: www.dibber.se
Kvalifikationer
Lärarlegitimation och behörighet är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare på högstadiet (åk 7-9) är meriterande.


Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både med kollegor, föräldrar och elever.


Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.


Du har god kunskap i dina undervisande ämnen,


Du har god teoretisk kunskap som du kan använda i skolans praktik med gott resultat.


Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.


Du är väl förtrogen med att använda tekniska hjälpmedel och andra hjälpmedel för elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd.Vi erbjuder
Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care
Information om tjänsten
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Ansökan
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen.
Vi får världens viktigaste värden att växa.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Dibber - Östra Skolan: Idrott & Hälsa / Hem & konsumentkunskap

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 6
Dibber - Östra Skolan söker inför hösten behörig och legitimerad lärare i Idrott & Hälsa / Hem- och konsumentkunskap
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.
__________________________________________________________________________________________
Vill du bidra till att få alla elever att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och utvecklande arbetsdagar? Vi får världens viktigaste värden att växa!
Då är det dig vi söker!
Dibber - Östra Skolan ligger vid Värnhem och våra lokaler är belägna i bottenplan på MKB:s studentboende Rönnen. Vi är en liten familjär skola med ca 140 elever från åk 7-9 och där vi är ca 20 anställda. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i våra studieresultat som är mycket goda. Våra elever kommer från hela staden, vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga bärande relationer. Vår vision lyder; Trygg, kompetent och redo för framtiden!
Om jobbet.
Östra Skolan - Dibber söker en legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot idrott & Hälsa / Hem- och konsumentkunskap
Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Du har även en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en varierad och kvalitativ undervisning. Vi lägger stor vikt vid att din undervisning bygger på evidens och beprövade erfarenheter. Du är en tydlig ledare som skapar studiero?och en trygg lärandemiljö för alla våra elever under hela deras skoldag.?Du är flexibel och har förmågan att erbjuda en tillgänglig lärmiljö för alla våra elever. Vi ser även att du har förmågan och viljan att arbeta för helheten på skolan. I tjänsten ingår också ett mentorskap för en grupp elever. Vi ser därför att ditt mentorskap bygger på ett dynamiskt engagemang som får dina elever att känna sig trygga och kompetenta. Vi arbetar för en hälsofrämjande skola; Lärande för hälsa - Hälsa för lärande.
Dibber är en fristående utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.
På sikt vill Dibber bli en ledande aktör i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag. Mer info om Dibber: www.dibber.se
Kvalifikationer
Lärarlegitimation och behörighet är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare på högstadiet (åk 7-9) är meriterande.


Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både med kollegor, föräldrar och elever.


Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.


Du har god kunskap i dina undervisande ämnen,


Du har god teoretisk kunskap som du kan använda i skolans praktik med gott resultat.


Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.


Du är väl förtrogen med att använda tekniska hjälpmedel och andra hjälpmedel för elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd.

Vi erbjuder
Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care
Mer information om tjänsten
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Ansökan
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Vikarie i att undervisa i Slöjd - Östra Skolan.

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Mar 8
Östra Skolan är en liten fristående och nytänkande 7-9 skola i centrala Malmö. Idag har vi två klasser i varje årskurs, totalt har vi 139 elever på vår skola. Våra elever kommer från hela staden vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga hållbara relationer. Vi har höga förväntningar på oss själva och våra elever, vilket visar sig i goda resultat och att vi lyckats utjämna skillnader i skolbakgrund. Vår lärarkår är engagerad och erfaren. Tillsammans arbetar vi målmedvetet med att utveckla undervisningen.
Östra skolan strävar efter att vara en modern skola där personalen tillsammans arbetar för att alla elever ska vara välkomna och mötas av vänlighet, respekt och tolerans. En skola som visar att det är möjligt att människor från olika delar av Malmö möts och förenas. En skola som ger alla elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt. Tillsammans med eleverna skapar vi en miljö där eleverna trivs, känner sig trygga och som stimulerar deras intresse och engagemang för skolan och skolarbetet. Vi arbetar medvetet för att skapa nära och goda relationer mellan vuxna och elever.Tillsammans skapar vi förutsättningar för att våra elever ska vara trygga, kompetenta och redo att möta framtiden.
Arbetsuppgifter
Det är meriterande om du som söker är legitimerad och ämnesbehörig i ämnet slöjd. Har du tidigare erfarenhet som slöjdlärare är det meriterande. Du skall undervisa, inspirera och utveckla elever i åk 7-9. I uppdraget ingår att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån deras individuella förutsättningar. Du ska dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med elever och vårdnadshavare. Du ska ha förmåga att se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande.
I läraruppdraget ingår även att förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Vi erbjuder ett spännande arbete med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Du kommer att ha stor pedagogisk frihet och mötas av tilltro till din yrkesskicklighet.
Du är flexibel och van vid att självständigt planera ditt arbete. Du är lösningsorienterad, positiv och har en god förmåga att se helheter. Du har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar så att alla elever ges goda möjligheter att nå läroplanens mål. Du är insatt i styrdokumenten och kan förklara målen för eleverna. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med digitala verktyg i din undervisning.
Som person är du tydlig, lugn och trygg. Du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Ett positivt förhållningssätt och flexibilitet värderas högt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tillträde: Omgående/Snarast möjligt.
Tjänstegrad: Deltid 50%, Måndag - Onsdag.
Välkommen med din ansökan!
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Lärare åk 7-9 Bild, Östra Skolan

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Dec 5
Östra Skolan - Dibber söker inför våren behörig och legitimerad lärare i Bild, Deltid 30%.
__________________________________________________________________________________________
Vill du bidra till att få alla elever att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och utvecklande arbetsdagar? Vi får världens viktigaste värden att växa!
Då är det dig vi söker!
Östra Skolan ligger vid Värnhem och våra lokaler är belägna i bottenplan på MKB:s studentboende Rönnen. Vi är en liten familjär skola med ca 140 elever från åk 7-9 och där vi är ca 20 anställda. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i våra studieresultat som är mycket goda. Våra elever kommer från hela staden, vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga bärande relationer. Vår vision lyder; Trygg, kompetent och redo för framtiden!
Östra Skolan söker en legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot årskurs 7-9 i Bild. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Du har även en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en varierad och kvalitativ undervisning. Vi lägger stor vikt vid att din undervisning bygger på evidens och beprövade erfarenheter. Du är en tydlig ledare som skapar studiero?och en trygg lärandemiljö för alla våra elever under hela deras skoldag.?Du är flexibel och har förmågan att erbjuda en tillgänglig lärmiljö för alla våra elever. Vi ser även att du har förmågan och viljan att arbeta för helheten på skolan.
Kvalifikation
Lärarlegitimation och behörighet är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare på högstadiet (åk 7-9) är meriterande.
Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både med kollegor, föräldrar och elever.
Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.
Du har god kunskap i dina undervisande ämnen,
Du har god teoretisk kunskap som du kan använda i skolans praktik med gott resultat.
Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.
Du är väl förtrogen med att använda tekniska hjälpmedel och andra hjälpmedel för elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd.Vi erbjuder
Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi åberopar löpande urval, vänligen skicka in din ansökan omgående.
OBS! Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss. Sök NU!
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Skolsköterska till Östra Skolan i Malmö

Skolsköterska
Läs mer Okt 13
Skolsköterska till Östra Skolan. Tjänstgöringsgrad: 50% - 100%
Till Östra Skolan söker vi en skolsköterska som vill arbeta på en skola där vi har en positiv elevsyn och tydlig vi-känsla. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat som skolsköterska.
Arbetsplatsen
Östra Skolan en del av Dibber är en småskalig och nytänkande 7-9 skola i centrala Malmö. Idag har vi två klasser i varje årskurs, totalt har vi 144 elever på vår skola. Våra elever kommer från hela staden vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga hållbara relationer. Vi har höga förväntningar på oss själva och våra elever, vilket visar sig i goda resultat och att vi lyckats utjämna skillnader i skolbakgrund. Vår lärarkår är engagerad och erfaren. Tillsammans arbetar vi målmedvetet med att utveckla undervisningen och den sociala kompetens för varje enskilda elev.
Östra Skolan erbjuder en lugn arbetsmiljö där alla ges möjlighet att utvecklas, både personligt och kunskapsmässigt. Våra medarbetare samarbetar kring såväl kompetensutveckling som planering och bedömning när det gäller elevernas kunskapsutveckling och sociala färdigheter.


På Östra skolan arbetar vi efter vår vision och verksamhetsidé där vi möter alla med positiva förväntningar och bejakar våra elevers drömmar. Vi har en samarbetsinriktad, inkluderande och positiv kultur i alla delar av vår verksamhet. Vi levererar hög kvalité i varje enskilt möte. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att våra elever ska vara trygga, kompetenta och redo att möta framtiden.
Kvalifikationer och arbetsuppgifter
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning med inriktning barnsjuksköterske-, distriktssköterske- eller skolsköterskeutbildning. Du har erfarenhet av att ha arbetat som skolsköterska/sjuklsköterska.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande egenskaper, social och utåtriktad, flexibel och samarbetsvillig, Du ska även brinna för elevhälsa. Arbetet som skolsköterska innebär att du ska samverka med skolans pedagogiska personal i det övergripande hälsofrämjande och förbyggande arbetet. Du kommer att vara delaktig i uppgiften att stötta eleverna i deras lärande, utveckling och hälsa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är medicinska bedömningar och enklare sjukvård. Du kommer även ingå i skolans elevhälsoteam. Tjänstgöringsgraden anpassas efter överenskommelse mellan sökande och huvudmannen Dibber.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi åberopar löpande urval, vänligen skicka in din ansökan omgående.
OBS! Vi undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Välkommen med din ansökan!
Christina Svensson
Rektor

Ansök nu

Lärare åk 7-9 Bild, Östra Skolan

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Aug 22
Östra Skolan - Dibber söker inför hösten behörig och legitimerad lärare i Bild, 30%.
__________________________________________________________________________________________
Vill du bidra till att få alla elever att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och utvecklande arbetsdagar? Vi får världens viktigaste värden att växa!
Då är det dig vi söker!
Östra Skolan ligger vid Värnhem och våra lokaler är belägna i bottenplan på MKB:s studentboende Rönnen. Vi är en liten familjär skola med ca 140 elever från åk 7-9 och där vi är ca 20 anställda. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i våra studieresultat som är mycket goda. Våra elever kommer från hela staden, vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga bärande relationer. Vår vision lyder; Trygg, kompetent och redo för framtiden!
Östra Skolan söker en legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot årskurs 7-9 i Bild. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Du har även en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en varierad och kvalitativ undervisning. Vi lägger stor vikt vid att din undervisning bygger på evidens och beprövade erfarenheter. Du är en tydlig ledare som skapar studiero?och en trygg lärandemiljö för alla våra elever under hela deras skoldag.?Du är flexibel och har förmågan att erbjuda en tillgänglig lärmiljö för alla våra elever. Vi ser även att du har förmågan och viljan att arbeta för helheten på skolan.
Kvalifikation
Lärarlegitimation och behörighet är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare på högstadiet (åk 7-9) är meriterande.
Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både med kollegor, föräldrar och elever.
Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.
Du har god kunskap i dina undervisande ämnen,
Du har god teoretisk kunskap som du kan använda i skolans praktik med gott resultat.
Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.
Du är väl förtrogen med att använda tekniska hjälpmedel och andra hjälpmedel för elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd.

Vi erbjuder
Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care
Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss. Sök NU!

Ansök nu

Lärare åk 7-9 SV/SVA/SO - Östra Skolan

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 28
Östra Skolan - Dibber söker inför hösten behörig och legitimerad lärare i Sv/Sva och SO. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.
__________________________________________________________________________________________
Vill du bidra till att få alla elever att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och utvecklande arbetsdagar? Vi får världens viktigaste värden att växa!
Då är det dig vi söker!
Östra Skolan ligger vid Värnhem och våra lokaler är belägna i bottenplan på MKB:s studentboende Rönnen. Vi är en liten familjär skola med ca 140 elever från åk 7-9 och där vi är ca 20 anställda. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i våra studieresultat som är mycket goda. Våra elever kommer från hela staden, vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga bärande relationer. Vår vision lyder; Trygg, kompetent och redo för framtiden!
Östra Skolan söker en legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot årskurs 7-9 i Sv/Sva samt So. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Du har även en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en varierad och kvalitativ undervisning. Vi lägger stor vikt vid att din undervisning bygger på evidens och beprövade erfarenheter. Du är en tydlig ledare som skapar studiero?och en trygg lärandemiljö för alla våra elever under hela deras skoldag.?Du är flexibel och har förmågan att erbjuda en tillgänglig lärmiljö för alla våra elever. Vi ser även att du har förmågan och viljan att arbeta för helheten på skolan. I tjänsten ingår också ett mentorskap för en grupp elever. Vi ser därför att ditt mentorskap bygger på ett dynamiskt engagemang som får dina elever att känna sig trygga och kompetenta.
Kvalifikation
Lärarlegitimation och behörighet är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare på högstadiet (åk 7-9) är meriterande.
Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både med kollegor, föräldrar och elever.
Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.
Du har god kunskap i dina undervisande ämnen,
Du har god teoretisk kunskap som du kan använda i skolans praktik med gott resultat.
Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.
Du är väl förtrogen med att använda tekniska hjälpmedel och andra hjälpmedel för elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd.

Vi erbjuder
Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care
Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss. Sök NU!

Ansök nu

Östra Skolan söker Specialpedagog.

Specialpedagog
Läs mer Maj 23
Dibber söker specialpedagog till Östra skolan i Malmö
Vill du bidra till att få alla elever att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och utvecklande arbetsdagar? Då är det dig vi söker!
Du kommer ingå i skolans elevhälsoteam där du bistår med den specialpedagogiska kompetensen. Tillsammans med rektor har du ansvar för att utveckla det förebyggande och främjande arbetet för våra elevers utveckling och lärande. Som specialpedagog deltar du aktivt i skolans systematiska kvalitetsarbete och utvecklande av verksamheten med särskilt fokus på specialpedagogik och lärande. Du arbetar även aktivt med att främja elevers utveckling och hälsa, förebygga ohälsa och inlärningssvårigheter samt bidra till en tillgänglig lärmiljö för alla våra elever. Vi får världens viktigaste värden att växa!
Östra skolan ligger vid Värnhem och våra lokaler är belägna i bottenplan på MKB:s studentboende Rönnen. Vi är en liten familjär skola med ca 140 elever från åk 7-9 och där vi är ca 20 anställda. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i våra studieresultat som är mycket goda. Våra elever kommer från hela staden, vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga bärande relationer. Vår vision lyder; Trygg, kompetent och redo för framtiden!
Arbetsuppgifter
Tillföra specialpedagogisk kompetens som ett stöd i det pedagogiska arbetet och i den övergripande planeringen av elevhälsans arbete.
Kartlägga hinder och möjligheter i skolmiljön och elevers behov av särskilt stöd, genomföra pedagogiska utredningar samt utforma, genomföra och följa upp åtgärdsprogram.
Ge handledning och konsultation till pedagogisk personal.
Följa upp, utvärdera och stödja utvecklingen av verksamhetens lärandemiljöer.

Kvalifikationer
Specialpedagogutbildning samt lärarlegitimation är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta som specialpedagog på högstadiet (åk 7-9) är meriterande.
Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både med kollegor, föräldrar och elever.
Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.
Du har god kunskap om anpassningar och det särskilda stödet.
Du har god teoretisk kunskap som du kan använda i skolans praktik med gott resultat.
Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.
Du är bekväm med att handleda, utbilda och hålla föredrag.
Du är väl förtrogen med att använda tekniska hjälpmedel och andra hjälpmedel för elever i behov av särskilt stöd.
Du är flexibel och beredd på att utföra arbetsuppgifter för helheten på skolan.

Vi erbjuder
Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care
Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!
Information om tjänsten
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Semesteranställning.
Tjänstegrad 50-100%, enligt överenskommelse. Det finns möjlighet för önskemål gällande tjänstegrad.
Ansökan
Sista ansökningsdag: 220610
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Östra Skolan söker Specialpedagog, 50 - 100%.

Specialpedagog
Läs mer Apr 25
Dibber söker specialpedagog till Östra skolan i Malmö
Vill du bidra till att få alla elever att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och utvecklande arbetsdagar? Då är det dig vi söker!
Du kommer ingå i skolans elevhälsoteam där du bistår med den specialpedagogiska kompetensen. Tillsammans med rektor har du ansvar för att utveckla det förebyggande och främjande arbetet för våra elevers utveckling och lärande. Som specialpedagog deltar du aktivt i skolans systematiska kvalitetsarbete och utvecklande av verksamheten med särskilt fokus på specialpedagogik och lärande. Du arbetar även aktivt med att främja elevers utveckling och hälsa, förebygga ohälsa och inlärningssvårigheter samt bidra till en tillgänglig lärmiljö för alla våra elever. Vi får världens viktigaste värden att växa!
Östra skolan ligger vid Värnhem och våra lokaler är belägna i bottenplan på MKB:s studentboende Rönnen. Vi är en liten familjär skola med ca 140 elever från åk 7-9 och där vi är ca 20 anställda. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i våra studieresultat som är mycket goda. Våra elever kommer från hela staden, vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga bärande relationer. Vår vision lyder; Trygg, kompetent och redo för framtiden!
Arbetsuppgifter
Tillföra specialpedagogisk kompetens som ett stöd i det pedagogiska arbetet och i den övergripande planeringen av elevhälsans arbete.
Kartlägga hinder och möjligheter i skolmiljön och elevers behov av särskilt stöd, genomföra pedagogiska utredningar samt utforma, genomföra och följa upp åtgärdsprogram.
Ge handledning och konsultation till pedagogisk personal.
Följa upp, utvärdera och stödja utvecklingen av verksamhetens lärandemiljöer.

Kvalifikationer
Specialpedagogutbildning samt lärarlegitimation är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta som specialpedagog på högstadiet (åk 7-9) är meriterande.
Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både med kollegor, föräldrar och elever.
Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner.
Du har god kunskap om anpassningar och det särskilda stödet.
Du har god teoretisk kunskap som du kan använda i skolans praktik med gott resultat.
Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.
Du är bekväm med att handleda, utbilda och hålla föredrag.
Du är väl förtrogen med att använda tekniska hjälpmedel och andra hjälpmedel för elever i behov av särskilt stöd.
Du är flexibel och beredd på att utföra arbetsuppgifter för helheten på skolan.

Vi erbjuder
Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care
Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!
Information om tjänsten
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Semesteranställning 50-100%, enligt överenskommelse.
Ansökan
Sista ansökningsdag: 220610
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lärare med behörighet att undervisa i slöjd - Östra Skolan.

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 3
Östra Skolan är en liten fristående och nytänkande 7-9 skola i centrala Malmö. Idag har vi två klasser i varje årskurs, totalt har vi 144 elever på vår skola. Våra elever kommer från hela staden vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga hållbara relationer. Vi har höga förväntningar på oss själva och våra elever, vilket visar sig i goda resultat och att vi lyckats utjämna skillnader i skolbakgrund. Vår lärarkår är engagerad och erfaren. Tillsammans arbetar vi målmedvetet med att utveckla undervisningen.
Östra skolan strävar efter att vara en modern skola där personalen tillsammans arbetar för att alla elever ska vara välkomna och mötas av vänlighet, respekt och tolerans. En skola som visar att det är möjligt att människor från olika delar av Malmö möts och förenas. En skola som ger alla elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt. Tillsammans med eleverna skapar vi en miljö där eleverna trivs, känner sig trygga och som stimulerar deras intresse och engagemang för skolan och skolarbetet. Vi arbetar medvetet för att skapa nära och goda relationer mellan vuxna och elever.Tillsammans skapar vi förutsättningar för att våra elever ska vara trygga, kompetenta och redo att möta framtiden.
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är legitimerad och ämnesbehörig i ämnet slöjd. Har du tidigare erfarenhet som slöjdlärare är det meriterande. Du skall undervisa, inspirera och utveckla elever i åk 7-9. I uppdraget ingår att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån deras individuella förutsättningar. Du ska dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med elever och vårdnadshavare. Du ska ha förmåga att se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande.
I läraruppdraget ingår även att förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Du kommer att vara mentor för en elevgrupp, samt ingå i ett arbetslag.
Vi erbjuder ett spännande arbete med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Du kommer att ha stor pedagogisk frihet och mötas av tilltro till din yrkesskicklighet.
Du är flexibel och van vid att självständigt planera ditt arbete. Du är lösningsorienterad, positiv och har en god förmåga att se helheter. Du har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar så att alla elever ges goda möjligheter att nå läroplanens mål. Du är insatt i styrdokumenten och kan förklara målen för eleverna. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med digitala verktyg i din undervisning.
Som person är du tydlig, lugn och trygg. Du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Ett positivt förhållningssätt och flexibilitet värderas högt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Provanställning i 6 månader åberopas innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. Vi åberopar även löpande urval, vänligen skicka in din ansökan omgående
Tillträde: 2021-08-10
Välkommen med din ansökan!
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Lärare med behörighet att undervisa i slöjd - Östra Skolan.

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 2
Östra Skolan är en liten fristående och nytänkande 7-9 skola i centrala Malmö. Idag har vi två klasser i varje årskurs, totalt har vi 144 elever på vår skola. Våra elever kommer från hela staden vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga hållbara relationer. Vi har höga förväntningar på oss själva och våra elever, vilket visar sig i goda resultat och att vi lyckats utjämna skillnader i skolbakgrund. Vår lärarkår är engagerad och erfaren. Tillsammans arbetar vi målmedvetet med att utveckla undervisningen.
Östra skolan strävar efter att vara en modern skola där personalen tillsammans arbetar för att alla elever ska vara välkomna och mötas av vänlighet, respekt och tolerans. En skola som visar att det är möjligt att människor från olika delar av Malmö möts och förenas. En skola som ger alla elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt. Tillsammans med eleverna skapar vi en miljö där eleverna trivs, känner sig trygga och som stimulerar deras intresse och engagemang för skolan och skolarbetet. Vi arbetar medvetet för att skapa nära och goda relationer mellan vuxna och elever.Tillsammans skapar vi förutsättningar för att våra elever ska vara trygga, kompetenta och redo att möta framtiden.
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är legitimerad och ämnesbehörig i ämnet slöjd. Har du tidigare erfarenhet som slöjdlärare är det meriterande. Du skall undervisa, inspirera och utveckla elever i åk 7-9. I uppdraget ingår att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån deras individuella förutsättningar. Du ska dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med elever och vårdnadshavare. Du ska ha förmåga att se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande.
I läraruppdraget ingår även att förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Du kommer att vara mentor för en elevgrupp, samt ingå i ett arbetslag.
Vi erbjuder ett spännande arbete med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Du kommer att ha stor pedagogisk frihet och mötas av tilltro till din yrkesskicklighet.
Du är flexibel och van vid att självständigt planera ditt arbete. Du är lösningsorienterad, positiv och har en god förmåga att se helheter. Du har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar så att alla elever ges goda möjligheter att nå läroplanens mål. Du är insatt i styrdokumenten och kan förklara målen för eleverna. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med digitala verktyg i din undervisning.
Som person är du tydlig, lugn och trygg. Du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Ett positivt förhållningssätt och flexibilitet värderas högt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Provanställning i 6 månader åberopas innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning. Vi åberopar även löpande urval, vänligen skicka in din ansökan omgående
Tillträde: 2021-08-10
Välkommen med din ansökan!
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Lärare med behörighet att undervisa i slöjd

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 17
Östra Skolan är en fristående och nytänkande 7-9 skola i centrala Malmö. Idag har vi två klasser i varje årskurs, totalt har vi 144 elever på vår skola. Våra elever kommer från hela staden vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga hållbara relationer. Vi har höga förväntningar på oss själva och våra elever, vilket visar sig i goda resultat och att vi lyckats utjämna skillnader i skolbakgrund. Vår lärarkår är engagerad och erfaren. Tillsammans arbetar vi målmedvetet med att utveckla undervisningen.
Östra skolan strävar efter att vara en modern skola där personalen tillsammans arbetar för att alla elever ska vara välkomna och mötas av vänlighet, respekt och tolerans. En skola som visar att det är möjligt att människor från olika delar av Malmö möts och förenas. En skola som ger alla elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt. Tillsammans med eleverna skapar vi en miljö där eleverna trivs, känner sig trygga och som stimulerar deras intresse och engagemang för skolan och skolarbetet. Vi arbetar medvetet för att skapa nära och goda relationer mellan vuxna och elever.Tillsammans skapar vi förutsättningar för att våra elever ska vara trygga, kompetenta och redo att möta framtiden.
Arbetsuppgifter
Du skall undervisa, inspirera och utveckla elever i åk 7-9. I första hand söker vi dig som har slöjd som huvudämne men gärna med ämnesbehörighet i fler ämnen.
I uppdraget ingår att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån deras individuella förutsättningar. Du ska dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med elever och vårdnadshavare. Du ska ha förmåga att se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande.
I läraruppdraget ingår även att förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Du kommer att vara mentor för en elevgrupp, samt ingå i ett arbetslag.
Vi erbjuder ett spännande arbete med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Du kommer att ha stor pedagogisk frihet och mötas av tilltro till din yrkesskicklighet.
Vi söker dig som är behörig lärare i slöjd men gärna i flera olika ämnen. Vilka ämnen du kommer att undervisa i beror på hur dina ämnen kan kombineras med övriga lärare i arbetslaget.
Du är flexibel och van vid att självständigt planera ditt arbete. Du är lösningsorienterad, positiv och har en god förmåga att se helheter. Du har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar så att alla elever ges goda möjligheter att nå läroplanens mål. Du är insatt i styrdokumenten och kan förklara målen för eleverna. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med digitala verktyg i din undervisning.
Som person är du tydlig, lugn och trygg. Du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Ett positivt förhållningssätt och flexibilitet värderas högt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi åberopar löpande urval, vänligen skicka in din ansökan omgående.


Välkommen med din ansökan!
Wail Rabi

Ansök nu

Lärare med behörighet att undervisa i spanska

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 1
Östra Skolan är en fristående och nytänkande 7-9 skola i centrala Malmö. Idag har vi två klasser i varje årskurs, totalt har vi 144 elever på vår skola. Våra elever kommer från hela staden vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga hållbara relationer. Vi har höga förväntningar på oss själva och våra elever, vilket visar sig i goda resultat och att vi lyckats utjämna skillnader i skolbakgrund. Vår lärarkår är engagerad och erfaren. Tillsammans arbetar vi målmedvetet med att utveckla undervisningen.


Östra skolan strävar efter att vara en modern skola där personalen tillsammans arbetar för att alla elever ska vara välkomna och mötas av vänlighet, respekt och tolerans. En skola som visar att det är möjligt att människor från olika delar av Malmö möts och förenas. En skola som ger alla elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt. Tillsammans med eleverna skapar vi en miljö där eleverna trivs, känner sig trygga och som stimulerar deras intresse och engagemang för skolan och skolarbetet. Vi arbetar medvetet för att skapa nära och goda relationer mellan vuxna och elever. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att våra elever ska vara trygga, kompetenta och redo att möta framtiden.


Arbetsuppgifter
Du skall undervisa, inspirera och utveckla elever i åk 7-9. I första hand söker vi dig som har spanska som huvudämne men gärna med ämnesbehörighet i fler ämnen.
I uppdraget ingår att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån deras individuella förutsättningar. Du ska dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med elever och vårdnadshavare. Du ska ha förmåga att se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande.
I läraruppdraget ingår även att förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle. Du kommer att vara mentor för en elevgrupp, samt ingå i ett arbetslag.
Vi erbjuder ett spännande arbete med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Du kommer att ha stor pedagogisk frihet och mötas av tilltro till din yrkesskicklighet.
Vi söker dig som är behörig lärare i spanska men gärna i flera olika ämnen. Vilka ämnen du kommer att undervisa i beror på hur dina ämnen kan kombineras med övriga lärare i arbetslaget. Tjänstgöringsgrad: 80-100%, beroende på ämneskompetens
Du är flexibel och van vid att självständigt planera ditt arbete. Du är lösningsorienterad, positiv och har en god förmåga att se helheter. Du har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar så att alla elever ges goda möjligheter att nå läroplanens mål. Du är insatt i styrdokumenten och kan förklara målen för eleverna. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med digitala verktyg i din undervisning.
Som person är du tydlig, lugn och trygg. Du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Ett positivt förhållningssätt och flexibilitet värderas högt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi åberopar löpande urval, vänligen skicka in din ansökan omgående.
Tillträde: 10 aug

Ansök nu