A Hub AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos A Hub AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Inside Sales Representative till Ecomal

Innesäljare
Läs mer Maj 19
OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

A-hub rekryterar nu för en tjänst som Inside Sales Representative på en av Europas mest välkända distributörer av elektronikkomponenter, Ecomal. Som innesäljare arbetar du med företagets befintliga kunder, vilka tillverkar allt från elbilar och robotar till energisystem för en hållbar framtid.

Företaget, med säte i Tyskland, har försäljningskontor över hela Europa. Ecomal är en platt organisation med en sund företagskultur och hög tillit till individen. Utöver detta grundar sig framgången i ett specialiserat och omfattande utbud av komponenter mot tillverkande industri. Här kommer du att få ett varierande arbete där du har en viktig roll i att stötta kunderna och övriga säljare och ingenjörer i organisationen med rätt komponenter, i rätt tid, till rätt pris. Ecomal omsätter cirka 1,7 mdkr och är cirka 250 anställda.

DU ERBJUDS ATT:- Vara del av ett ungt och dynamiskt team och medverka i nya arbetssätt för den nordiska marknaden, med ett fokus på Danmark.
- Ansvara för vård och utveckling av befintliga kunder.
- Utvecklas i en väldigt spännande och kraftig växande bransch.
EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:

- Care & Grow-ansvar för de kunder som lämnats över från Account Manager.
- Prisförhandling, uppföljning och marginalansvar.
- Hantering och bevakning av lagda ordrar, vilket bland annat innefattar transistorer, dioder, motstånd och kondensatorer.
- Arbeta tillsammans med Account Manager för att utveckla kunder samt gemensamt framtagande av strategi för att möta och slå målsättningar.
- Bygga långsiktiga relationer med kunder med målsättning att vara deras förstaval när det kommer till elkraftskomponenter.
VI SÖKER DIG SOM:

- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, samt danska på enkel nivå.
- Har god förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer.
- Har erfarenhet inom elektronikbranschen från arbete som innesäljare, inköpare eller motsvarande.
- Goda kunskaper i Office-paketet, framför allt erfarenhet inom Excel.
SOM PERSON ÄR/HAR DU:

- Kommunikativ
- Ansvarstagande
- Uppskattar att arbeta i team
- God förmåga att organisera och skapa struktur
- Framåtanda


För den här tjänsten lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna, samt att du kan arbeta både självständigt och i team.

PRAKTISK INFORMATION

Start: Snarast, med respekt för eventuell uppsägningstid

Arbetstider: Kontorstider

Plats: Malmö

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos Ecomal. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.Hoppas vi har fångat ditt intresse. Vi ser fram emot din ansökan!

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Ecomals önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/).

Ansök nu

Processoperatör till Magle Chemoswed

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Maj 19
Magle Chemoswed är ett innovativt farmaceutiskt och medicintekniskt företag i Malmö. Företagets expertis ligger inom utveckling och tillverkning av aktiva läkemedelssubstanser såväl som formulering av system för läkemedelsdistribution i kroppen. Man arbetar innovativt för att föra sina innovationer från idé till produkt.

Produktionsteamet består av 10 erfarna operatörer som är ansvariga för produktionen av läkemedelssubstanser inom utvecklingsprojekt och kommersiell produktion.

Här kombinerar man lång erfarenhet med expertis för att ta innovationer från idé till färdig produkt. Du kommer att få arbeta i lag med storskalig läkemedelsproduktion men även med kontraktstillverkning tillsammans med kunder från klinisk fas till kommersialisering. Vid behov kommer du även att stötta upp i renrumsproduktionen. Uppdraget är på företagets huvudkontor och produktionsanläggning i Malmö.

Du kommer att arbeta med farmaceutiska samt medicintekniska produkter enligt GMP och ISO. Magle Chemosweds värderingar bygger på samarbete, kreativitet, kvalitet och ansvarstagande och arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Läs gärna mer om bolaget här (https://maglechemoswed.com/about/).

DU ERBJUDS:
- En möjlighet att arbeta på ett framgångsrikt företag som satsar för framtiden med goda möjligheter till personlig utveckling
- Möjlighet att arbeta mot gemensamma mål i ett sammansvetsat team
- Meningsfullt arbete där du är med och tar fram morgondagens läkemedel


VI SÖKER DIG SOM:
- Har en teknisk bakgrund från antingen utbildning eller erfarenhet
- Har erfarenhet av läkemedelsindustrin eller likande bransch såsom livsmedelsindustrin
- Talar och skriver obehindrat svenska
- Har god förmåga till dokumentation
- Har ett stort intresse av att arbeta enligt kvalitetssystem och noga beskrivna rutiner


MERITERANDE:
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i process och tillverkning av farmaceutiska preparat
- Erfarenhet från arbete med brandfarlig vara
- Kunskap och erfarenhet inom siktning
- Renrumserfarenhet


PERSONLIGA EGENSKAPER
Dina personliga kompetenser är av största vikt i urvalet för det här uppdraget:

- Noggrann
- Ansvarstagande
- God samarbetsförmåga
- Självmotiverande
- Kvalitets- och säkerhetsmedveten


Utöver detta ser vi att du kan arbeta både självständigt och i team, samt att du är tekniskt och praktiskt lagd.

PRAKTISK INFORMATION
Start: omgående

Arbetstider: heltid

Plats: Malmö

Anställningsform: konsultuppdrag

Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Recruitment Assistant till A-hub Malmö!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 29
Bakgrunden till annonsen du läser
I början av 2020 slöt vännerna Mattias och Carl upp och startade ett konsult- och rekryteringsbolag inom branschen de båda verkat inom. A-hub Malmö var fött och de båda vännerna såg fram emot att bygga ett bolag de kunde vara stolta över.

Sedan kom en global pandemi.

Mattias och Carl lät sig inte avskräckas (de hade inte så mycket val trots allt) och höll i stället blicken fortsatt framåt. Kunder knöts an, de första uppdragen tillsattes och det rekryterades snart även internt.

Idag utgör A-hubs lokalt ägda filial inte bara av Carl och Mattias, utan även Tobias, Therese och Samuel. Under sitt första helår har bolaget skapat en tillväxt på 390%, men gänget har på samma gång sett till att ha kul på vägen. Vi tror att detta har gjorts möjligt på grund av vårt fokus på välmående, balans och dem människorna som laget utgörs av. Resultaten vi uppnått har varit i topp, men vi samtidigt sett till att unna oss aktiva målresor med både mountainbike och längdskidor på agendan.

Vi har bara börjat och målen framåt för A-hub Syd är höga. För att nå dit och för att bygga ett starkt lag så söker vi nu efter en Recruitment Assistant!

Rivstarta din karriär på ett vinnande bolag med grymma värderingar
Som Recruitment Assistant kommer du omges av kompetenta kollegor och verktyg i framkant. Ditt primära ansvar kommer vara att stötta upp i olika steg av aktuella rekryteringsprocesser, men även att vara en support för konsultaffären.

Sett till det dagliga arbetet mynnar ansvaret ovan bland annat ut i följande:

- Hålla telefonavstämningar och kompetensbaserade intervjuer
- Search av kandidater
- Referenstagning
- Administration kring anställda konsulter och interna processer
- Uppföljning av kandidater och kunder


Du ska ha alla förutsättningar för att prestera väl och vi lägger vikt vid utvecklingen inom din roll. Vi kommer inte att ge dig två veckors onboarding på en kursgård, men däremot kommer du att få ta rygg på några av branschens vassaste rekryterare och säljare. Du kommer att ges tillgång till HR-verktyg i digital framkant, du kommer få ta del av ett stadigt utbyte av sakkunskap och du kommer löpande få chans att axla fler uppgifter och ansvarsområden.

Vi lägger även ett stort fokus på att du ska må bra som individ. Som anställd hos oss erbjuder vi bland annat årligt friskvårdsbidrag, kollektivavtal och tillgång till en ypperlig träningslokal. Vi ser till att stötta varandra vid arbetstoppar och ifall du vill dra på ett yogapass när din att-göra-lista är klar så är det fritt fram.

Vad du behöver ha med dig
För att lyckas väl som Recruitment Assistant vill vi se att du har en eftergymnasial utbildning kopplad till HR, ekonomi, IT eller liknande i grunden. Vi vill för den här tjänsten även att du har B-körkort, samt obehindrade språkkunskaper i svenska och engelska.

Vi lägger framför allt stor vikt vid dina personliga kompetenser. Specifikt söker vi dig som är:

- Relationsbyggande?med ett starkt intresse för att bygga långsiktiga relationer.
- Initiativtagande. Ifall något kan förbättras eller skall åstadkommas så ser du till att det händer.
- Målorienterad?med en riktig vinnarskalle och en vilja att tillhöra det bästa teamet!
- Självorganiserande?och?strukturerad.
- Ödmjuk. Du vet vad du kan, men också vad du ser dig själv utvecklas inom.


Detta låter som mig! Vad händer härnäst?
Ifall du är intresserad av rollen uppmanar vi dig att söka omgående då urvalet sker löpande. Ansökan sker via vår rekryteringsportal och ifall du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till oss.

Praktisk information:

- Omfattning:?heltid
- Placering:?Västra Hamnen, Malmö
- Lön:?fast månadslön
- Start: augusti/september


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Senior Business manager & Recruitment consultant till A-hub Malmö!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 22
Senior Business manager & Recruitment consultant till A-hub Malmö!

VARFÖR A-HUB?

A-hub öppnade portarna i Syd för ganska exakt två år sedan. Två oerhört spännande, utvecklande och utmanande år som möjliggjort att vi vuxit både som personer och som företag. Flertalet stora kundsamarbeten, snart ett 100-tal konsulter och lika många kandidater som fått möjlighet att ta sig an nya utmaningar och växa i karriären. Det är med närapå 50 års gemensam erfarenhet i branschen vi tillsammans har möjliggjort dessa kliv; haft modet att anta utmaningar med tilltro och samtidigt levererat med mycket goda resultat. År 2020 ritade Carl Andersson och Mattias Sjöstrand upp strategin och planerna för den branschförändrande resa vi är inne på, en resa som Tobias Johansson, Therese Stenson och Samuel Bengtsson Wadman även anslutit till. Vi är ett team som kantas av vår egen unika kultur av öppenhjärtig omtanke, gladlynthet och särskiljande kompetens. Vi är ett gäng som vågar och utmanar, både varandra samt valda sanningar. Vi tror också att det är just det som tilltalar dig - att våga det andra räds och se styrkan i respektive individs kraft!

På A-hub arbetar vi med långsiktiga relationer, gentemot kandidater, konsulter och kunder. Det är därför vi är så starka lokalt, med god marknadskännedom, relationer som går way back och som inte sällan började i ena änden av rekryteringsprocessen, för att i slutändan hamna på den andra. Ena dagen en kandidat - nästa dag en kund som önskar stöd inom kompetensförsörjning! Det är det som är så fantastiskt med vårt arbete, vi växer med varandra och många av våra största samarbeten har skett just så - vi har följt varandra genom åren. Precis som i de flesta relationer kantas våra samarbeten av ett intresse, en genuin vilja att förstå och finna ett utbyte i varandra. Vi utvecklas varje dag med våra kandidater, konsulter och kunder.

Vår framgång och vårt välmående är djupt förankrat i hur vi lyckas som bolag. Därför är Human First inte bara en av våra tre värderingar, det är den första av dessa tre. Vi vet att det inte är timmarna du spenderar på kontoret som gör skillnad. Det är vad vi gör med vår tid och att vi lämnar tid över till reflektion, avkoppling och återhämtning. Så växer man som människa, så vill vi växa.

Vi vet också att vi och vår bransch måste utvecklas, helt sonika för att världen förändras ständigt. Där kommer vår värdering nr 2 - Adapt to Change in. Vår omvärldsbevakning och vilja att ständigt hänga med (kanske springa först) är en stark drivkraft i vår verksamhet.

Challenge Everything - värdering Nr 3! Vi utmanar traditionella processer, tillvägagångssätt och metoder. Hur når vi optimalt resultat på kortast tid? Kasta upp dina idéer i luften, på ett eller annat sätt kommer vi att marinera dem. Våga och vinn!

Nu när du läst detta, känner du igen dig? Vill du också vara med och påverka, inte bara vårt företag utan en hel bransch? Att du brinner (ursäkta slaskordet) för människor, affärer, relationer och utveckling tar vi för givet!

VAD KOMMER DU ATT GÖRA?

I rollen som Senior Business Manager & Recruitment Consultant kommer du att arbeta med såväl rekryteringar som konsultlösningar. Med tanke på den erfarenhet och relationer du byggt under åren kommer du även att bearbeta befintliga och nya kunder. Det här är en fri roll med möjlighet att verka brett och göra det du är riktigt bra på - relationer!

Följande är en stor del av din vardag:

- Kandidatkontakt, både uppsökande (search) samt via annonseringskanaler. Kanske än mer via det nätverk du själv vårdar.
- Personalansvar för de konsulter du rekryterar till våra kunder.
- Rekrytering av nya medarbetare till både vår konsultverksamhet och till våra kunders verksamhet.
- Merförsäljning, på såväl befintliga som nya kunder


Till din hjälp har du några av de mest erfarna personerna i branschen och de mest innovativa och avancerade tekniska systemen för att underlätta och förstärka ditt arbete.

VEM ÄR DU OCH VAD HAR DU MED DIG?

Vi tror starkt på mänskliga drivkrafter och ambition. Vid sidan av det tror vi att du har:

- En akademisk utbildning som grund för vidare utveckling
- Tidigare branscherfarenhet, främst inom tjänstemän
- Vi pratar både engelska och svenska i vårt arbete, så det är viktigt att du känner dig bekväm i båda språken (verbalt och skriftligt)
- B-körkort


OCH TILL DET VIKTIGASTE, DU ÄR…

- Relationsbyggande med ett starkt intresse för att bygga långsiktiga relationer.
- Initiativtagande. Ifall något kan förbättras eller skall åstadkommas så ser du till att det händer!
- Målorienterad med en riktig vinnarskalle och vill tillhöra det bästa teamet!
- Självorganiserande och strukturerad.
- Sist men inte minst så är du ödmjuk. Du vet vad du kan, men också vad du både vill och behöver utvecklas inom!


Låter detta som en resa du vill vara med på och stämmer vårt tappra försök att beskriva en dag på A-hub in på vad du vill syssla med? Tveka inte att höra av dig eller ännu hellre, skicka in din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION OM TJÄNSTEN

Start: Augusti/September 2022

Omfattning: Heltid

Placering: Malmö

Lön: Fast månadslön samt provisionsbaserad lön.

Urvalsarbete: Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Om du är intresserad och känner dig träffad uppmanar vi dig att söka omgående.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår rekryteringsplattform.

Ansök nu

Kommunikativ person sökes till ledande bolag inom fiberlösningar!

Försäljningsassistent
Läs mer Apr 19
Vill du utvecklas inom koordinering och kontakt med kunder? Just nu söker A-hub efter en kommunikativ person för uppdrag som Markavtalsberedare hos en ledande operatör inom fiberlösningar. Start är så snart som möjligt!

Uppdragsbeskrivning
I den här rollen ansvarar du för att samla in godkännande för fibergrävning hos personer runtom Malmö och Skåne. Tillsammans med dina kollegor söker du upp och kontaktar markägare och fastighetsägare, vilket sätter stort prov på både service och proffsighet.

Kundbolaget är ledande inom sin bransch och det finns både utvecklingspotential och förmåner för dig som konsult.

Kvalifikationer:
- God kommunikativ förmåga
- Erfarenhet av arbete inom kundkontakt och service
- B-körkort och tillgång bil
- Obehindrad svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Kunskaper inom fibernät/elförsörjning/markentreprenad är meriterande

Praktisk information
Urval sker löpande och rekryteringsprocessen hanteras av A-hub.

- Anställningsform: Konsultuppdrag på visstid, med chans till förlängning
- Omfattning: Heltid
- Placering: Malmö
- Start: Omgående


Hoppas vi fångat ditt intresse - varmt välkommen in med din ansökan!

Har du en fråga eller fundering? Kontakta i så fall vänligen ansvarig rekryterare nedan.

Ansök nu

Markavtalsberedare till ledande bolag inom fiberlösningar

Försäljningsassistent
Läs mer Apr 19
Vill du utvecklas inom koordinering och kontakt med kunder? Just nu söker A-hub efter en kommunikativ person för uppdrag som Markavtalsberedare hos vår kund, som är en ledande operatör inom fiberlösningar. Start är så snart som möjligt!

Uppdragsbeskrivning
I den här rollen ansvarar du för att samla in godkännande för fibergrävning hos personer runtom Malmö och Skåne. Tillsammans med dina kollegor söker du upp och kontaktar markägare och fastighetsägare, vilket sätter stort prov på både service och proffsighet.

Kundbolaget är ledande inom sin bransch och det finns både utvecklingspotential och förmåner för dig som konsult.

Kvalifikationer:
- God kommunikativ förmåga
- Erfarenhet av arbete inom kundkontakt och service
- B-körkort och tillgång bil
- Obehindrad svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Kunskaper inom fibernät/elförsörjning/markentreprenad är meriterande

Praktisk information
Urval sker löpande och rekryteringsprocessen hanteras av A-hub.

- Anställningsform: Konsultuppdrag på visstid, med chans till förlängning
- Omfattning: Heltid
- Placering: Malmö
- Start: Omgående


Hoppas vi fångat ditt intresse - varmt välkommen in med din ansökan!

Har du en fråga eller fundering? Kontakta i så fall vänligen ansvarig rekryterare nedan.

Ansök nu

Biträdande Fältgeotekniker till WSP

Fälttekniker, geologi
Läs mer Apr 11
BITRÄDANDE FÄLTGEOTEKNIKER TILL WSP

Tänk att varje dag få starta dagen med att ta ett kliv ut i naturen, stanna upp och känna doften av daggen som lättar från gräset. Att dessutom få spendera den absoluta majoriteten av sin arbetsdag ute i det fria och att i detta arbete både få planera för och vara delaktig i till exempel framtida infrastrukturprojekt är något unikt. Du kommer i rollen som biträdande fältgeotekniker få möjligheten att se miljöer som väldigt få får se och samtidigt lära dig ett unikt och väldigt intressant yrke.OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 40 000 medarbetare världen över erbjuder man tjänster för en hållbar samhällsutveckling.

WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn, från vägar och järnvägar till kontor och industri i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning. Nyckeln till WSP’s framgång ligger i deras medarbetare, där man lägger stor vikt vid kompetens- och teknikutveckling och där medarbetarna bidrar med idéer och kompetens som skapar nya lösningar och affärsmöjligheter.

Fältteamet i södra Sverige består av cirka 25 medarbetare som i lag om minst två utför geoteknisk undersökning och borrning. Hit söker man nu dig som vill arbeta som biträdande fältgeotekniker och verka ute i naturen. Du brinner för att upptäcka och undersöka nya platser och vi kan lova dig att den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att bland annat göra inmätningar, sondera och göra provtagningar av mark i vått och torrt.

Läs gärna mer om WSP här (https://www.wsp.com/sv-SE/vilka-vi-ar)DU ERBJUDS

- Att arbeta för ett starkt varumärke och en arbetsgivare som står för en hållbar samhällsutveckling.
- Möjligheten att kombinera fysiskt arbete med administration.
- Ett gediget introduktionsprogram som ger dig grunderna i arbetet och som sträcker sig över 1 år.
EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Använda olika tekniska fältmetoder för att få fram de indata som behövs för det specifika projektet.
- Sondering och provtagning med hjälp av borrbandvagn, okulärbedömningar av jordarter.
- Installation av grundvattenrör för observation och provtagning.
- Hantering av insamlade data
- Utsättning och inmätning av undersökningspunkter med hjälp av GPS-utrustning.
- Röjning av terräng i natur för att underlätta framdrift.
KRAV

Rollen kräver inga direkta förkunskaper av liknande roller, vi ser dock gärna att du:

- Har ett stort intresse för rollen så som den är beskriven och vill arbeta praktiskt kombinerat med en mindre del administrativt arbete.
- Har B-körkort
- Har avslutad gymnasial utbildning med inriktning mot teknikorienterat område.
- Har möjlighet till övernattningar i tjänsten 25-30 dagar/år.
- Har vana av att arbeta i roller med högt tempo.
- God datorvana.
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska.
DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR:

- Kunskaper i GIS.
- Geologiskt intresse.
- BE- och/eller C-körkort.
SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR:

- Ett starkt teknikintresse.
- Nyfiken och arbetsvillig.
- Handlingskraftig.
- Prestigelös.
- Händig.
PRAKTISK INFORMATION

Start: Maj.

Arbetstider: Ordinarie arbetstider 7-16, med förekommande övertid efter behov.

Plats: Malmö, med resor i tjänsten i Skåne och södra Sverige.

Anställningsform: Konsultuppdrag, med möjlighet till överrekrytering hos WSP på sikt.Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Biträdande Fältgeotekniker till WSP

Fälttekniker, geologi
Läs mer Apr 11
BITRÄDANDE FÄLTGEOTEKNIKER TILL WSP

Tänk att varje dag få starta dagen med att ta ett kliv ut i naturen, stanna upp och känna doften av daggen som lättar från gräset. Att dessutom få spendera den absoluta majoriteten av sin arbetsdag ute i det fria och att i detta arbete både få planera för och vara delaktig i till exempel framtida infrastrukturprojekt är något unikt. Du kommer i rollen som biträdande fältgeotekniker få möjligheten att se miljöer som väldigt få får se och samtidigt lära dig ett unikt och väldigt intressant yrke.OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 40 000 medarbetare världen över erbjuder man tjänster för en hållbar samhällsutveckling.

WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn, från vägar och järnvägar till kontor och industri i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning. Nyckeln till WSP’s framgång ligger i deras medarbetare, där man lägger stor vikt vid kompetens- och teknikutveckling och där medarbetarna bidrar med idéer och kompetens som skapar nya lösningar och affärsmöjligheter.

Fältteamet i södra Sverige består av cirka 25 medarbetare som i lag om minst två utför geoteknisk undersökning och borrning. Hit söker man nu dig som vill arbeta som biträdande fältgeotekniker och verka ute i naturen. Du brinner för att upptäcka och undersöka nya platser och vi kan lova dig att den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att bland annat göra inmätningar, sondera och göra provtagningar av mark i vått och torrt.

Läs gärna mer om WSP här (https://www.wsp.com/sv-SE/vilka-vi-ar)DU ERBJUDS

- Att arbeta för ett starkt varumärke och en arbetsgivare som står för en hållbar samhällsutveckling.
- Möjligheten att kombinera fysiskt arbete med administration.
- Ett gediget introduktionsprogram som ger dig grunderna i arbetet och som sträcker sig över 1 år.
EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Använda olika tekniska fältmetoder för att få fram de indata som behövs för det specifika projektet.
- Sondering och provtagning med hjälp av borrbandvagn, okulärbedömningar av jordarter.
- Installation av grundvattenrör för observation och provtagning.
- Hantering av insamlade data
- Utsättning och inmätning av undersökningspunkter med hjälp av GPS-utrustning.
- Röjning av terräng i natur för att underlätta framdrift.
KRAV

Rollen kräver inga direkta förkunskaper av liknande roller, vi ser dock gärna att du:

- Har ett stort intresse för rollen så som den är beskriven och vill arbeta praktiskt kombinerat med en mindre del administrativt arbete.
- Har B-körkort
- Har avslutad gymnasial utbildning med inriktning mot teknikorienterat område.
- Har möjlighet till övernattningar i tjänsten 25-30 dagar/år.
- Har vana av att arbeta i roller med högt tempo.
- God datorvana.
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska.
DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR:

- Kunskaper i GIS.
- Geologiskt intresse.
- BE- och/eller C-körkort.
SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR:

- Ett starkt teknikintresse.
- Nyfiken och arbetsvillig.
- Handlingskraftig.
- Prestigelös.
- Händig.
PRAKTISK INFORMATION

Start: December.

Arbetstider: Ordinarie arbetstider 7-16, med förekommande övertid efter behov.

Plats: Malmö, med resor i tjänsten i Skåne och södra Sverige.

Anställningsform: Konsultuppdrag, med möjlighet till överrekrytering hos WSP på sikt.Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Mediplast AB

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 16
Varför borde du ta den här chansen?
Därför att du brinner för kundservice och att finna lösningar på problem som uppstår. Som Kundtjänstmedarbetare är du den länk som säkerställer att kundorders hanteras korrekt och att slutkunden blir rustad både med produkter och kunskap. Kunderna till Mediplast verkar direkt inom vården, vilket ger dig en chans att varje dag göra skillnad - på riktigt.

Gör en skillnad för kunder dagligen
Som anställd inom kundtjänst är du ansvarig för orderhantering och service i direkt kontakt med inköpare och vårdanställda. Detta innefattar bland annat leveransstatusar, fakturafrågor och andra löpande moment mot kunderna. Du är även en nyckelspelare internt hos (https://www.mediplast.com/se)då det ofta är dig som dina kollegor inom försäljning och supply chain rådfrågar kring olika ärenden.

Ditt arbete sköts framför allt med mejl, telefon och ett ERP-system som verktyg och du kommer att samarbeta tätt ihop med din kollega från kundtjänst. Er avdelning tillhör försäljningsorganisationen och du rapporterar till bolagets ansvariga för den svenska verksamheten.

Det du behöver ha med dig
För att axla den här rollen väl så vill vi se att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom kundtjänst och en gymnasieexamen i grunden. Ifall du kan navigera dig i Excel och affärssystemet Navision är det ett plus.

Som person är du ansvarstagande och du tar initiativ till förbättring. I kontakten med kollegor är du hjälpsam och du möter kunders behov med både servicekänsla och lösningstänk.

För den här tjänsten är måste du tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Mediplast förbättrar sjukvården
Att förbättra sjukvården ligger i hjärtat av arbetet som görs hos Mediplast, som är en svensk leverantör av medicintekniska produkter och innovativa lösningar. Både inrikes och utrikes är bolaget en nära partner till vårdgivare och regioner, vars vårdprocesser blir bättre och säkrare tack vare Mediplast produktutbud. Sortimentet som erbjuds innehåller ett brett spektrum av produkter, från engångsartiklar till mer avancerade instrument, och tillsammans med sina kunder utvecklar Mediplast kontinuerligt nya lösningar för att möta framtida behov inom medicinteknik.

Praktisk information
Omfattning: heltid.
Plats: Malmö.
Anställningsform: direktrekrytering.
Startdatum: omgående, med respekt för eventuell uppsägningstid.

Urvalet för tjänsten sker löpande, så sök med fördel tjänsten omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Dansktalande Sales Support Agent till KONE

Försäljningsassistent
Läs mer Mar 15
KONE
Smart och uppkopplad teknik finns överallt!

Genom digitalisering effektiviserar vi våra hem, vårt arbete och vår vardag. I takt med att nya ekosystem tar form, med smartare städer och byggnader, finns det även en enorm potential i att integrera byggnadsdesignen med hissar, rulltrappor och andra hjälpmedel på det mest hållbara sättet möjligt.

KONE har över 100 års erfarenhet inom hiss- och rulltrappsbranschen och är nu världens ledande företag inom området. Med sin innovativa teknologi erbjuder KONE nu sina kunder digitala tjänster som innebär smartare och mer intelligenta hissar.

För att stärka sin verksamhet söker KONE efter en dansktalande Sales Support Agent till deras supportteam.

Läs mer om KONE och vad de gör (https://www.kone.se/?utm_medium=search_paid&utm_source=google&utm_campaign=SE-SV-Brand-KONE&utm;_term=+kone&utm_content=439242815487&gclid=CjwKCAiAo4OQBhBBEiwA5KWu__gIJ0QS5HmavINIv1vPXbMDTziu8f-6uM2COSyhuhjJEqeTMGlLPhoCvhoQAvD_BwE).

ROLLEN
Funktionen Sales Support erbjuder support innan, under och efter avtalsperioden för både säljare och kunder. Slutkundsfrågor kommer i form av second line-support där du i den här rollen hanterar avtalsfrågor, fakturafrågor och den masterdata som KONE förvaltar i affärssystemet SAP.

Sales Support inom KONE är ett skandinaviskt team placerade i Malmö, Stockholm, Oslo och Köpenhamn.

Du kommer att ansvara för:

- Registrering och kvalitetssäkring av ingående data kring serviceavtal och kund-data (masterdata).
- 2nd line support där hårdknäckta fall behöver din expertis.
- Support och samarbete med dina kollegor i Sverige, Danmark & Norge.
- Administrativt arbete, bl.a ta emot frågor och analysera/utreda data inom affärssystemet (SAP).
DU ERBJUDS:

- Stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget - KONE arbetar strukturerat med utveckling!
- Ledarskap och organisation som värderar ditt välmående både på och utanför arbetet.
- Introduktionsutbildning och regelbunden uppföljning med coaching och support för att hjälpa dig utvecklas inom ditt arbete.
- En arbetsplats där du får arbeta i team med kunniga och erfarna kollegor.
- Få arbeta i ett bolag som strategisk arbetar med hållbarhets- och samhällsfrågor.


KVALIFIKATIONER:
- Några års arbetslivserfarenhet, gärna inom service/administration.
- Talar och skriver obehindrat i danska, svenska och engelska, då det används i det dagliga arbetet.
- Det är meriterande med erfarenhet inom service- och säljkoordinering eller kundservice i ett specialist-team.
- Du föredrar att arbeta i en serviceroll som kräver utredningstid per ärende och naturligt får längre ärendehanteringstider.
- Van att arbeta i olika databaser och CRM system.
- Detaljorienterad och gillar att använda Excel för problemlösning (eller vill lära dig).
PERSONLIGA KOMPETENSER FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN
Ansvarstagande. Du äger problem från ax till limpa och säkerställer att det löses på bästa sätt.

Serviceinriktad. Du är snabb från tanke till handling, samtidigt som du är noggrann och detaljorienterad.

Kommunikativ. Du har en mycket god kommunikativ förmåga på danska, svenska och engelska i såväl tal som skrift. Därtill anpassar du effektivt din kommunikation efter målgruppen.

Detaljorienterad. Du fokuserar på att vara noggrann och att uppnå resultat. Du ställer upp relevanta mål och strävar konsekvent efter att uppfylla eller överträffa förväntningarna.

PRAKTISK INFORMATION

Omfattning: Heltid.

Anställningsform: Det här är ett konsultuppdrag med potentiell överrekrytering till kunden på sikt.

Placering: Malmö.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Har du frågor gällande uppdraget eller rekryteringsprocessen?
Hör i så fall av dig nedan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Service Owner Identity and Access Management – Polypeptide Group

Infrastrukturarkitekt
Läs mer Mar 9
We are looking for a Service Owner I&AM; for Polypeptide Group with a special focus on Identity and Access Management.

Polypeptide Group is a one of the world’s largest and most successful companies specializing in the manufacturing of therapeutic peptides and related compounds for research and pharmaceutical applications. The peptides they produce are part of several different pharmaceutical products and through their work they are improving the quality of life for many people around the world. Polypeptide Group is constantly growing and as part of this process, they are also able to offer their employees a dynamic and stimulating workplace with great opportunities to grow.

The company has production facilities in Sweden, USA, Belgium, Switzerland, France and India with its head office located in Zug, Switzerland.

After have gone public in 2021, now listed on the SIX, Swiss Stock Exchange, they are seeking to strengthen their Global IS/IT capabilities with someone for the position as Service Owner in the global Services & Operations team with a special focus on I&AM;. This is a role where you will contribute with your expertise in securing an architectural overview and operational delivery to ensure global maintenance and development of the services and projects.

Global IS/IT is a global organization dedicated on supporting the business with everything from strategy execution to operational delivery. They are executing on a newly formed and approved IS/IT strategy lifting the company’s capabilities as well as contributing to the overall Strategy for Digitalization. As Service Owner I&AM; you will be an essential part in a team, building the foundation for Polypeptides services. This position involves having a special focus on and responsibility for Identity and Access Management, growing and managing the company’s I&AM; functions and securing integration with business and corporate functions.

This Service Owner I&AM; role includes: Active Directory, Azure Active Directory, GPO & Certificate management, Identity Governance (including Cloud services), Process owner - Identity & Access Management.

You will be “hands-on” in carrying out configurations and securing good execution by Servicedesk in the I&AM; processes.

The position is based in Malmö but your responsibility will be global. You report to the Manager of End User Services.

MAIN RESPONSIBILITIES

- Secure implementation and compliance across I&AM; related services.
- Driving change and development with your portfolio of service offerings. This includes defining roadmaps and aligning them with the overall global IS/IT roadmap.
- Responsible for managing I&AM; process & services throughout their entire lifecycle, this includes governance, driving and securing service maturity and service enhancements with partners, service providers and internal colleagues.
- Deliver a clear description and definition of the service and its added business value, ensuring compliance with both internal and external requirements.
- Optimize how business use I&AM; services.
- Developing and reporting on SLA metrics and KPI´s for services.
- Report on investment roadmap for the service, including deliverables over time, expected outcomes and business impact on above metrics.
- Stay current on developments within the I&AM; space, providing recommendations on ways to automate and deliver services more efficiently.
- Participate in projects to identify and design I&AM; solution/service based on business requirements.


PREVIOUS EXPERIENCES AND COMPETENCE THAT ARE MERITORIOUS

- An academic degree in any related field.
- At least 5 years professional experience from a similar role within I&AM;.
- Experience in designing and implementing global AD management, preferably within a hybrid environment and within manufacturing.
- Experience in working with outsourced IT service delivery from either side(customer/supplier).
- Experience with I&AM; related protocols such as SAML, SPML, XACML, SCIM, OpenID and OAuth.
- As this is a global role, previous experience working within an international matrix organization is an advantage.
- Fluent verbal and writing skills in Swedish and English.


TO BE SUCCESFULL IN THIS ROLE WE BELEIVE YOU TO HAVE THE FOLLOWING SKILLS

- Able to adapt to changing circumstances
- Strong collaborative skills
- A fast and eager learner
- Result oriented
- Self motivating


We hope that we have caught your curiosity and look forward to your application.

OTHER INFORMATION

Start: Per agreement

Location: Malmö, Sweden

This recruitment process is handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and on Polypeptide´s request, all enquires regarding this position will be handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and Carl Andersson.

Ansök nu

Service Owner Infrastructure Cloud & Server – Polypeptide Group

Driftledare, IT
Läs mer Mar 9
We are looking for a Service Owner Infrastructure for Polypeptide Group with a special focus on Cloud and Server.

Polypeptide Group is a one of the world’s largest and most successful companies specializing in the manufacturing of therapeutic peptides and related compounds for research and pharmaceutical applications. The peptides they produce are part of several different pharmaceutical products and through their work they are improving the quality of life for many people around the world. Polypeptide Group is constantly growing and as part of this process, they are also able to offer their employees a dynamic and stimulating workplace with great opportunities to grow.

The company has production facilities in Sweden, USA, Belgium, Switzerland, France and India with its head office located in Zug, Switzerland.

After have gone public in 2021, now listed on the SIX, Swiss Stock Exchange, they are seeking to strengthen their Global IS/IT capabilities with someone for the position as Service Owner in the global Services & Operations team with a special focus on Cloud & Server Infrastructure. This is a role where you will contribute with your expertise in securing an architectural overview and operational delivery to ensure global maintenance and development of the services and projects.

Global IS/IT is a global organization dedicated on supporting the business with everything from strategy execution to operational delivery. They are executing on a newly formed and approved IS/IT strategy lifting the company’s capabilities as well as contributing to the overall Strategy for Digitalization. As Service Owner Infrastructure you will be an essential part in a team, building the foundation for Polypeptides services. This position involves having a special focus on and responsibility for Cloud and Server, strengthening the company’s capabilities and transition to a cloud-first strategy.

The position is based in Malmö but your responsibility will be global. You report to the Manager of Infrastructure Services.

MAIN RESPONSIBILITIES

- Secure implementation and compliance across a set of core infrastructure and platforms.
- Participate in projects to find and design infrastructure solution/service based on business requirements.
- Responsible for managing one or more services throughout their entire lifecycle, this includes driving and securing service maturity and service enhancements with partners, service providers and internal colleagues.
- Deliver a clear description and definition of the service and its added business value, ensuring compliance with both internal and external requirements.
- Develop the roadmap for your service and securing its alignment with the global IS/IT roadmap.
- Report on investment roadmap for the service, including deliverables over time, expected outcomes and business impact on above metrics.
- Besides your focus on Cloud and Server, you support the business for changes and service requests for the service-portfolio within Global IS/IT.
- Follow up on service delivery from outsourced partner within the infrastructure delivery.


PREVIOUS EXPERIENCES AND COMPETENCE THAT ARE MERITORIOUS

- An academic degree in any related field.
- At least 5 years professional experience from a similar role within IT infrastructure, preferably with manufacturing(OT) infrastructure experience.
- Excellent stakeholder management and project management skills.
- Experience in working with outsourced IT service delivery from either side(customer/supplier).
- Previous experience in working with Microsoft Server and/or Azure. Certifications in this area is seen as meritorious.
- Experience from pharma/life science is seen as meritorious.
- Previous experience in architectural design.
- As this is a global role, previous experience working within an international matrix organization is an advantage.
- Fluent verbal and writing skills in Swedish and English.


TO BE SUCCESFULL IN THIS ROLE WE BELEIVE YOU TO HAVE THE FOLLOWING SKILLS

- Able to adapt to changing circumstances
- Strong collaborative skills
- A fast and eager learner
- Result oriented
- Self motivating


We hope that we have caught your curiosity and look forward to your application.

OTHER INFORMATION

Start: Per agreement

Location: Malmö, Sweden

This recruitment process is handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and on Polypeptide´s request, all enquires regarding this position will be handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and Carl Andersson.

Ansök nu

Solution Manager Plant Maintenance – Polypeptide Group

Systemansvarig
Läs mer Mar 9
We are looking for a Solution Manager Plant Maintenance for Polypeptide Group.

Polypeptide Group is a one of the world’s largest and most successful companies specializing in the manufacturing of therapeutic peptides and related compounds for research and pharmaceutical applications. The peptides they produce are part of several different pharmaceutical products and through their work they are improving the quality of life for many people around the world. Polypeptide Group is constantly growing and as part of this process, they are also able to offer their employees a dynamic and stimulating workplace with great opportunities to grow.

The company has production facilities in Sweden, USA, Belgium, Switzerland, France and India with its head office located in Zug, Switzerland.

After have gone public in 2021, now listed on the SIX, Swiss Stock Exchange, they are seeking to strengthen their Global IS/IT capabilities with someone for the position as Solution Manager for the global plant maintenance system(CMMS). This is a role where you will have the overall responsibility for the applications roadmap, release management and coordination of internal/external support for the Infor/Hexagon EAM solution that will be implemented for the sites in the coming year.

Global IS/IT is a global organization dedicated on supporting the business with everything from strategy execution to operational delivery. They are executing on a newly formed and approved IS/IT strategy lifting the company’s capabilities as well as contributing to the overall Strategy for Digitalization. With the new global CMMS that will be rolled out during 2022/2023 you will play a crucial role in the success of the implementation of this system.

The position is based in Malmö but your responsibility will be global. You report to the Manager for ERP and Application services.MAIN RESPONSIBILITIES

- Support the implementation, development and continuous improvement of the CMMS.
- Provide continuous oversight and monitoring of processes to maintain accuracy and compliance.
- Responsible for CMMS governance with stakeholders, Business Process Owners and Super Users.
- Maintain and update documentation related to the application/solution and regulatory requirements(GMP).
- Maintain and monitor key metrics within area of responsibility.
- Member of the Global Change Advisory Board.
PREVIOUS EXPERIENCES AND COMPETENCE THAT ARE MERITORIOUS

- An academic degree in any related field.
- At least 5 years professional experience from similar roles/responsibilities within manufacturing/maintenance as a SME or with IT support for maintenance system.
- Previous experience from working with Infor/Hexagon EAM is preferable.
- Experience from Life Science/pharma is seen as meritorious due to the GMP documentation requirements.
- As this is a global role, previous experience working within an international matrix organization is an advantage.
- Fluent verbal and writing skills in Swedish and English.
TO BE SUCCESFULL IN THIS ROLE WE BELEIVE YOU TO HAVE THE FOLLOWING SKILLS

- Able to adapt to changing circumstances
- Strong collaborative skills
- A fast and eager learner
- Result oriented
- Self motivating


We hope that we have caught your curiosity and look forward to your application.

OTHER INFORMATION

Start: Per agreement

Location: Malmö, Sweden

This recruitment process is handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and on Polypeptide´s request, all enquires regarding this position will be handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and Carl Andersson.

Ansök nu

Service Owner Infrastructure Remote Services – Polypeptide Group

Infrastrukturarkitekt
Läs mer Mar 9
We are looking for a Service Owner Infrastructure for Polypeptide Group with a special focus on Remote Services.

Polypeptide Group is a one of the world’s largest and most successful companies specializing in the manufacturing of therapeutic peptides and related compounds for research and pharmaceutical applications. The peptides they produce are part of several different pharmaceutical products and through their work they are improving the quality of life for many people around the world. Polypeptide Group is constantly growing and as part of this process, they are also able to offer their employees a dynamic and stimulating workplace with great opportunities to grow.

The company has production facilities in Sweden, USA, Belgium, Switzerland, France and India with its head office located in Zug, Switzerland.

After have gone public in 2021, now listed on the SIX, Swiss Stock Exchange, they are seeking to strengthen their Global IS/IT capabilities with someone for the position as Service Owner in the global Services & Operations team with a special focus on network. This is a role where you will contribute with your expertise in securing an architectural overview and operational delivery to ensure global maintenance and development of the services and projects.

Global IS/IT is a global organization dedicated on supporting the business with everything from strategy execution to operational delivery. They are executing on a newly formed and approved IS/IT strategy lifting the company’s capabilities as well as contributing to the overall Strategy for Digitalization. As Service Owner Infrastructure you will be an essential part in a team, building the foundation for Polypeptides services. This position involves having a special focus on and responsibility for Remote Services (Beyond Trust, Terminal Servers & Azure RDP and VPN), enabling and maintaining secure capabilities for remote connection and management of all infrastructure within Polypeptide Group.

The position is based in Malmö but your responsibility will be global. You report to the Manager of Infrastructure Services.MAIN RESPONSIBILITIES

- Secure implementation and compliance across a set of Remote Services like Beyond Trust, Terminal Servers, Azure RDP and VPN.
- Daily management of enterprise-scale Remote services and with other support resources secure the total support for the services.
- Participate in projects to find and design infrastructure solution/service based on business requirements.
- Responsible for managing the service throughout its entire lifecycle, this includes driving and securing service maturity and service enhancements with partners, service providers and internal colleagues.
- Deliver a clear description and definition of the service and its added business value, ensuring compliance with both internal and external requirements.
- Develop the roadmap for your service and securing its alignment with the global IS/IT roadmap.
- Report on investment roadmap for the service, including deliverables over time, expected outcomes and business impact on above metrics.
PREVIOUS EXPERIENCES AND COMPETENCE THAT ARE MERITORIOUS

- An academic degree in any related field.
- At least 5 years professional experience from a similar role within IT infrastructure, preferably with manufacturing(OT) infrastructure experience.
- Architectural experience from PAM-tools such as BeyondTrust.
- Excellent stakeholder management and project management skills.
- Experience in working with outsourced IT service delivery from either side(customer/supplier).
- Certifications for ISO 27001 or architectural certifications are seen as meritorious.
- As this is a global role, previous experience working within an international matrix organization is an advantage.
- Fluent verbal and writing skills in Swedish and English.
TO BE SUCCESFULL IN THIS ROLE WE BELEIVE YOU TO HAVE THE FOLLOWING SKILLS

- Able to adapt to changing circumstances
- Strong collaborative skills
- A fast and eager learner
- Result oriented
- Self motivating


We hope that we have caught your curiosity and look forward to your application.

OTHER INFORMATION

Start: Per agreement

Location: Malmö, Sweden

This recruitment process is handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and on Polypeptide´s request, all enquires regarding this position will be handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and Carl Andersson.

Ansök nu

Client Platform Specialist – Polypeptide Group

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Mar 9
We are looking for a Client Platform Specialist for Polypeptide Group!

Polypeptide Group is a one of the world’s largest and most successful companies specializing in the manufacturing of therapeutic peptides and related compounds for research and pharmaceutical applications. The peptides they produce are part of several different pharmaceutical products and through their work they are improving the quality of life for many people around the world. Polypeptide Group is constantly growing and as part of this process, they are also able to offer their employees a dynamic and stimulating workplace with great opportunities to grow.

The company has production facilities in Sweden, USA, Belgium, Switzerland, France and India with its head office located in Zug, Switzerland.

After have gone public in 2021, now listed on the SIX, Swiss Stock Exchange, they are seeking to strengthen their Global IS/IT capabilities and are looking for someone with a strong technical background in client platforms for the position as Client Platform Specialist.

Global IS/IT is a global organization dedicated on supporting the business with everything from strategy execution to operational delivery. They are executing on a newly formed and approved IS/IT strategy lifting the company’s capabilities as well as contributing to the overall Strategy for Digitalization. You will be an essential part of a team focusing on end user services, where your special focus on the client platform will contribute to standardization and digitalization throughout the manufacturing, laboratory and enterprise domains.

The position is based in Malmö but your responsibility will be global. You report to the Manager for End User Services.

MAIN RESPONSIBILITIES

- Secure technical success in implementation of client platform in Manufacturing domain to Digitalize the Shopfloor.
- Gather, evaluate and propose solutions with Service Owner/Owners.
- Work with application and system integration for all domains within the organization.
- Drive standardization of OS and application software across the organization.
- Maintain technical roadmap alignment to Client Platform Services roadmap.
- Secure software compatibility and alignment to OS.
- Be highly operational and hands-on regarding changes and configuration within Client Platform Services.
- Engage and secure deliveries from outsourced IT-service providers.


PREVIOUS EXPERIENCES AND COMPETENCE THAT ARE MERITORIOUS

- At least 3 years professional experience from a similar role within IT infrastructure as a Senior Client Technician, Client Platform architect or similar.
- Experience in standardization and Configuration of OS Platform.
- Hands-on experience and knowledge in scripting(Bash, Powershell, Python).
- Architectural experience from within Client Platform domain.
- Experience from Microsoft client platform technologies such as AutoPilot, Intune, Microsoft Endpoint Manager and Windows 365.
- Experience from pharma/life science is seen as meritorious.
- Fluent verbal and writing skills in Swedish and English.


TO BE SUCCESFULL IN THIS ROLE WE BELEIVE YOU TO HAVE THE FOLLOWING SKILLS

- A technical ninja that loves interaction with humans
- Able to adapt to changing circumstances
- Strong collaborative skills
- A fast and eager learner
- Result oriented
- Self motivating


We hope that we have caught your curiosity and look forward to your application.

OTHER INFORMATION

Start: Per agreement

Location: Malmö, Sweden

This recruitment process is handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and on Polypeptide´s request, all enquires regarding this position will be handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and Carl Andersson.

Ansök nu

Manager End User Services – Polypeptide Group

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Mar 9
We are looking for a Manager End User Services for Polypeptide Group!

Polypeptide Group is a one of the world’s largest and most successful companies specializing in the manufacturing of therapeutic peptides and related compounds for research and pharmaceutical applications. The peptides they produce are part of several different pharmaceutical products and through their work they are improving the quality of life for many people around the world. Polypeptide Group is constantly growing and as part of this process, they are also able to offer their employees a dynamic and stimulating workplace with great opportunities to grow.

The company has production facilities in Sweden, USA, Belgium, Switzerland, France and India with its head office located in Zug, Switzerland.

After have gone public in 2021, now listed on the SIX, Swiss Stock Exchange, they are seeking to strengthen their Global IS/IT capabilities with someone for the position as Manager End User Services, heading up a team consisting of 5 highly capable Service Owners and a total responsibility for the service area/domain. This is a role where you will secure both operational delivery through teamwork and strategic alignment with fellow co-workers and management.

Global IS/IT is a global organization dedicated on supporting the business with everything from strategy execution to operational delivery. They are executing on a newly formed and approved IS/IT strategy lifting the company’s capabilities as well as contributing to the overall Strategy for Digitalization.

You will be an essential part of an interesting and challenging digitalization journey for Polypeptide Group´s manufacturing. The upcoming years will consist of many exciting projects and implementations where your leadership and knowledge will play a crucial part in their success.

Included services in your team are, Servicedesk, Client Platform, Microsoft 365, Identity and Access Management, Telephony, Videoconferencing, CopyPrint and Software Asset Management.

The position is based in Malmö but your responsibility will be global. You report to the Manager of IT Services and Operations.

MAIN RESPONSIBILITIES

- Management and leadership for your team, ensuring operational delivery as well as work/project prioritization.
- Budget and Staff responsibility for your team and its included services.
- Responsible for Service Area / Domain including several IT services including services alignment, architecture overview and roadmap.
- Ensure communication and implementation of Global IS/IT standards and procedures within your team.
- Manage contract and 3rd party deliveries within your teams service area.
- Ensure documentation for services within your service area are up to date compliant with QMS, GMP and GAMP.


PREVIOUS EXPERIENCES AND COMPETENCE THAT ARE MERITORIOUS

- At least 3 years professional experience from a similar role as a line manager.
- Experience in managing teams or services within; Servicedesk, Client Platform, Microsoft 365, Identity and Access Management, Telephony, Videoconferencing, CopyPrint and Software Asset Management.
- Experience in working with outsourced IT service delivery from either side(customer/supplier).
- Experience from pharma/life science is seen as meritorious.
- As this is a global role, previous experience working within an international matrix organization is an advantage.
- Fluent verbal and writing skills in Swedish and English.


TO BE SUCCESFULL IN THIS ROLE WE BELEIVE YOU TO HAVE THE FOLLOWING SKILLS

- Able to adapt to changing circumstances
- Strong collaborative skills
- A fast and eager learner
- Result oriented
- Self motivating


We hope that we have caught your curiosity and look forward to your application.

OTHER INFORMATION

Start: Per agreement

Location: Malmö, Sweden

This recruitment process is handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and on Polypeptide´s request, all enquires regarding this position will be handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and Carl Andersson.

Ansök nu

Account Manager till Radinn Jetboards!

Account manager
Läs mer Feb 7
Varför borde du ta den här chansen?
Därför att du älskar att göra affärer och att jobba med sköna människor. Du trivs med att kommunicera, sälja och förhandla och du triggas av att jobba i ett sammansvetsat team som tillsammans jobbar mot offensiva mål.

Du som Account Manager spelar inte bara en nyckelroll internt hos Radinn - du är även en positiv kontaktyta för alla de kunder du kommer i kontakt med i ditt dagliga arbete. Radinn expanderar snabbt och just nu finns chansen att hoppa på en fartfylld och spännande resa inom bolaget.

Skapa vågor och bygg en unik karriär
Som Account Manager på Radinn kommer du att generera och hantera leads från hela världen och dina kommunikativa sidor kommer vara en betydande del av Radinns resa framåt. Din fingertoppskänsla och noggrannhet i det initiala kundsamtalet, till att du leder denne vidare till dina kollegor inom Customer Sucess, blir det första steget i ett lyckat samarbete. Du kommer att ha kontinuerligt stöd och bollplank i dina kompetenta kollegor för att maximera din potential kopplat till försäljning, logistik och affärsförståelse. Tillsammans bygger Team Radinn ett bolag att vara stolt över och du får en unik och fartfylld karriär på köpet.

Kompetenser och skills som du behöver
För att gå in i den här rollen som Account Manager ska du gärna ha något eller några års erfarenhet från B2B-försäljning eller motsvarande. Det är också viktigt att du ser service och relationer som A och O i en lyckad affär. För att stå stadigt på brädan behöver du kunna kommunicera obehindrat på engelska och svenska och om du har fler språkfärdigheter så är det en bonus. Det gör inget om du kan surfa, skejta eller hoppa fallskärm, men det är inget krav. Vad som däremot är ett krav är att du har en stark drivkraft att ta dig till nästa nivå, samt nyfikenhet och engagemang i överflöd.

Radinn och resan framåt
Radinn uppfyller drömmar och vill se så många som möjligt leva livet till fullo. I ett tight och kompetent team utvecklar Radinn de produkter som skapar häftiga upplevelser runtom hela världen - samt även ett positivt avtryck på vår planet.

Idag är bolaget en passionerad familj på totalt 50 personer, med HQ i Malmö och verksamhet i både USA och Polen. Radinn avser göra jetboarding möjligt för alla och vill gärna ha med dig på resan.

Läs gärna mer om Radinn här (https://www.radinn.com/SE/).

Praktisk information
Start: omgående

Plats: Malmö

Anställningsform: konsultuppdrag med möjlighet till överrekrytering på sikt

Hoppas vi har fångat ditt intresse!
Urvalet för uppdraget sker löpande, så ansök med fördel omgående.

Ansök nu

Processoperatör till produktionsteamet på Magle Chemoswed

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Apr 4
Magle Chemoswed är ett innovativt farmaceutiskt och medicintekniskt företag i Malmö. Företagets expertis ligger inom utveckling och tillverkning av aktiva läkemedelssubstanser såväl som formulering av system för läkemedelsdistribution i kroppen. Man arbetar innovativt för att föra sina innovationer från idé till produkt.

Produktionsteamet består av 10 erfarna operatörer som är ansvariga för produktionen av läkemedelssubstanser inom utvecklingsprojekt och kommersiell produktion.

Här kombinerar man lång erfarenhet med expertis för att ta innovationer från idé till färdig produkt. Du kommer att få arbeta i lag med storskalig läkemedelsproduktion men även med kontraktstillverkning tillsammans med kunder från klinisk fas till kommersialisering. Vid behov kommer du även att stötta upp i renrumsproduktionen. Uppdraget är på företagets huvudkontor och produktionsanläggning i Malmö.

Du kommer att arbeta med farmaceutiska samt medicintekniska produkter enligt GMP och ISO. Magle Chemosweds värderingar bygger på samarbete, kreativitet, kvalitet och ansvarstagande och arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Läs gärna mer om bolaget här (https://maglechemoswed.com/about/).

DU ERBJUDS:
- En möjlighet att arbeta på ett framgångsrikt företag som satsar för framtiden med goda möjligheter till personlig utveckling
- Möjlighet att arbeta mot gemensamma mål i ett sammansvetsat team
- Meningsfullt arbete där du är med och tar fram morgondagens läkemedel


VI SÖKER DIG SOM:
- Har en teknisk bakgrund från antingen utbildning eller erfarenhet
- Har erfarenhet av läkemedelsindustrin eller likande bransch såsom livsmedelsindustrin
- Talar och skriver obehindrat svenska
- Har god förmåga till dokumentation
- Har ett stort intresse av att arbeta enligt kvalitetssystem och noga beskrivna rutiner


MERITERANDE:
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i process och tillverkning av farmaceutiska preparat
- Erfarenhet från arbete med brandfarlig vara
- Kunskap och erfarenhet inom siktning
- Renrumserfarenhet


PERSONLIGA EGENSKAPER
Dina personliga kompetenser är av största vikt i urvalet för det här uppdraget:

- Noggrann
- Ansvarstagande
- God samarbetsförmåga
- Självmotiverande
- Kvalitets- och säkerhetsmedveten


Utöver detta ser vi att du kan arbeta både självständigt och i team, samt att du är tekniskt och praktiskt lagd.

PRAKTISK INFORMATION
Start: omgående

Arbetstider: heltid

Plats: Malmö

Anställningsform: konsultuppdrag

Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Processoperatör till produktionsteamet på Magle Chemoswed

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Feb 4
Magle Chemoswed är ett innovativt farmaceutiskt och medicintekniskt företag i Malmö. Företagets expertis ligger inom utveckling och tillverkning av aktiva läkemedelssubstanser såväl som formulering av system för läkemedelsdistribution i kroppen. Man arbetar innovativt för att föra sina innovationer från idé till produkt.

Produktionsteamet består av 10 erfarna operatörer som är ansvariga för produktionen av läkemedelssubstanser inom utvecklingsprojekt och kommersiell produktion.

Här kombinerar man lång erfarenhet med expertis för att ta innovationer från idé till färdig produkt. Du kommer att få arbeta i lag med storskalig läkemedelsproduktion men även med kontraktstillverkning tillsammans med kunder från klinisk fas till kommersialisering. Vid behov kommer du även att stötta upp i renrumsproduktionen. Uppdraget är på företagets huvudkontor och produktionsanläggning i Malmö.

Du kommer att arbeta med farmaceutiska samt medicintekniska produkter enligt GMP och ISO. Magle Chemosweds värderingar bygger på samarbete, kreativitet, kvalitet och ansvarstagande och arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Läs gärna mer om bolaget här (https://maglechemoswed.com/about/).

DU ERBJUDS:
- En möjlighet att arbeta på ett framgångsrikt företag som satsar för framtiden med goda möjligheter till personlig utveckling
- Möjlighet att arbeta mot gemensamma mål i ett sammansvetsat team
- Meningsfullt arbete där du är med och tar fram morgondagens läkemedel


VI SÖKER DIG SOM:
- Har en teknisk bakgrund från antingen utbildning eller erfarenhet
- Har erfarenhet av läkemedelsindustrin eller likande bransch såsom livsmedelsindustrin
- Talar och skriver obehindrat svenska
- Har god förmåga till dokumentation
- Har ett stort intresse av att arbeta enligt kvalitetssystem och noga beskrivna rutiner


MERITERANDE:
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i process och tillverkning av farmaceutiska preparat
- Erfarenhet från arbete med brandfarlig vara
- Kunskap och erfarenhet inom siktning
- Renrumserfarenhet


PERSONLIGA EGENSKAPER
Dina personliga kompetenser är av största vikt i urvalet för det här uppdraget:

- Noggrann
- Ansvarstagande
- God samarbetsförmåga
- Självmotiverande
- Kvalitets- och säkerhetsmedveten


Utöver detta ser vi att du kan arbeta både självständigt och i team, samt att du är tekniskt och praktiskt lagd.

PRAKTISK INFORMATION
Start: omgående

Arbetstider: heltid

Plats: Malmö

Anställningsform: konsultuppdrag

Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Manager ERP and Application services – Polypeptide Group

Systemansvarig
Läs mer Jan 26
We are looking for a Manager ERP and Application services for Polypeptide Group!

Polypeptide Group is a one of the world’s largest and most successful companies specializing in the manufacturing of therapeutic peptides and related compounds for research and pharmaceutical applications. The peptides they produce are part of several different pharmaceutical products and through their work they are improving the quality of life for many people around the world. Polypeptide Group is constantly growing and as part of this process, they are also able to offer their employees a dynamic and stimulating workplace with great opportunities to grow.

They have 1200 engaged employees located on production facilities in Sweden, USA, Belgium, Switzerland, France and India with head office located in Zug, Switzerland.

Polypeptide Group is seeking to strengthen their Global IS/IT department with someone for the position as Manager ERP and Application services, heading up a team consisting of 10 highly capable colleagues and consultants. You will manage a global team responsible for maintenance, support, release and delivery for their business applications consisting of ERP, CRM, SRM, MES, LIMS, CMMS, QMS and Chromatography system.

Global IS/IT is a global organization dedicated on supporting the business with everything from strategy execution to operational delivery. Global IS/IT is executing on a newly formed and approved IS/IT strategy lifting the company’s capabilities as well as contributing to the overall Strategy for Digitalization.

You will be an essential part of an interesting and challenging digitalization journey for Polypeptide Group´s manufacturing. The upcoming years will consist of many exciting application projects where your leadership and knowledge will play a crucial part in their success.

The position is based in Malmö but your responsibility will be global. You report to the Global Director for IS/IT.

MAIN RESPONSIBILITIES

- Head up, coach and strategically lead the global ERP and Application services team.
- Responsible to make sure that application management goals are implemented in the new IS/IT Strategy
- Responsible for the global application roadmap including demand/changes/release and securing its alignment with business needs and Global IS/IT roadmap.
- Responsible for global application supplier relationship and governance.
- Responsible for KPI´s and SLA´s with suppliers.
- Responsible to secure application documentation is delivered according to QA standards and policies.


PREVIOUS EXPERIENCES AND COMPETENCE THAT ARE MERITORIOUS

- At least 5-10 years experience in managing Applications Management unit/ERP team.
- Experience in leading steering groups for applications projects to secure planning, resource allocation and deliverables.
- Experience from working in manufacturing, pharma or life science industry.
- Experience in Microsoft AX and Dynamics 365.
- Experience in working with ERP, CRM, SRM, MES, LIMS, CMMS, QMS, Chromatography system.
- Experience in working with outsourced Application configuration management.
- Previous experience in managing KPI´s and SLA´s for suppliers/partners.
- As this is a global role, previous experience working within an international matrix organization is an advantage.
- Fluent verbal and writing skills in Swedish and English.


TO BE SUCCESFULL IN THIS ROLE WE BELEIVE YOU TO HAVE THE FOLLOWING SKILLS

- Developing & Coaching: You are a comfortable leader, providing support and enabling performance in others.
- Communication skills: You express information and thoughts in a clear and mindful way, packaged for the audience in mind.
- Strategic Thinking: You have a holistic and future oriented approach and you are able to break down the vision into actionable objectives.
- Decision making: You evaluate available information, consider different options and make appropriate decisions based on this.
- Result oriented: Once goals and objectives are set, you focus on meeting or exceeding these.
- Building relationships: You are an expert in stakeholder management and build long and stable relationships, both internally and externally.


We hope that we have caught your curiosity and look forward to your application.

OTHER INFORMATION

Start: Per agreement

Location: Malmö, Sweden

This recruitment process is handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and on Polypeptide´s request, all enquiries regarding this position will be handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and Carl Andersson.

Ansök nu

IT Compliance manager – Polypeptide Group

Valideringsingenjör
Läs mer Jan 20
We are looking for an IT Compliance Manager for Polypeptide Group!

Polypeptide Group is a one of the world’s largest and most successful companies specializing in the manufacturing of therapeutic peptides and related compounds for research and pharmaceutical applications. The peptides they produce are part of several different pharmaceutical products and through their work they are improving the quality of life for many people around the world. Polypeptide Group is constantly growing and as part of this process, they are also able to offer their employees a dynamic and stimulating workplace with great opportunities to grow.

They have 1200 engaged employees located on production facilities in Sweden, USA, Belgium, Switzerland, France and India with head office located in Zug, Switzerland.

After have gone public in 2021, now listed on the SIX, Swiss Stock Exchange, they are seeking to strengthen their Global IS/IT capabilities with someone for the position as IT Compliance Manager.

Global IS/IT is a global organization dedicated on supporting the business with everything from strategy execution to operational delivery. Global IS/IT is executing on a newly formed and approved IS/IT strategy lifting the company’s capabilities as well as contributing to the overall Strategy for Digitalization. As IT Compliance manager you will be responsible for providing quality and compliance expertise to projects and operations in support of a controlled environment and associated processes that meet both external (e.g. GAMP 5, 21 CFR part 11) and internal quality and compliance requirements of Polypeptide.

The position is based in Malmö but your responsibility will be global. You report to the CISO(Chief Information Security Officer).MAIN RESPONSIBILITIES

- Setup and maintain Global IS/IT compliance and quality framework.
- Secure that Global IS/IT GSOPs are up to date together with departments.
- Secure that our outsourced IT partners are working according to our framework and documentation routines.
- Assuring IT compliance throughout system implementation projects, system upgrades and retirement as well as other IT projects (e.g. infrastructure, IT services).
- Act as validation lead in IT projects.
- Assist in the preparation and maintenance of clear, detailed and accurate compliance documentation, including validation documentation.
- Execute computerized system validation tasks, such as change requests and periodic reviews.
- Participate in audits and manage internal and external auditor requirements and compliance adherence.
- Collaborate with stakeholders to ensure that new IT systems meet compliance requirements before they are made operational.
- Research and interpret regulatory standards, like FDAs 21 CFR Part 11 and GAMP 5, and guidelines and apply findings to the task at hand.
- Guide and train others.
- Interface and have close collaboration with Global QA department.
PREVIOUS EXPERIENCES AND COMPETENCE THAT ARE MERITORIOUS

- Bachelor’s degree in relevant IT related field and/or equivalent experience working with quality, IT compliance within the life science industry.
- Good understanding regarding validation of computerized systems within IS/IT and IT services like SAAS, PAAS and IAAS.
- Strong experience in working with Quality Management Systems(QMS).
- Good knowledge of working with compliance tools such as Microsoft 365 E5 Compliance.
- Strong documentation skills.
- Experience in working with pharmaceutical manufacturing practices, validation methods, inspection and testing methodologies.
- Possess excellent computer skills (MS office).
- Fluent writing and editing skills in Swedish and English.
- Experience in working in a global and multinational environment.


TO BE SUCCESFULL IN THIS ROLE WE BELEIVE YOU TO HAVE THE FOLLOWING SKILLS

- High aptitude for adaptability.
- Highly initiative.
- Performance oriented.
- Dependable.
- Detail oriented.
- Self organizing.


We hope that we have caught your curiosity and look forward to your application.

OTHER INFORMATION

Start: Per agreement

Location: Malmö, Sweden

This recruitment process is handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and on Polypeptide´s request, all enquiries regarding this position will be handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and Carl Andersson (carl@a-hub.se).

Ansök nu

Service Owner Infrastructure – Polypeptide Group

Systemansvarig
Läs mer Jan 5
We are looking for a Service Owner Infrastructure for Polypeptide Group with a special focus on network.

Polypeptide Group is a one of the world’s largest and most successful companies specializing in the manufacturing of therapeutic peptides and related compounds for research and pharmaceutical applications. The peptides they produce are part of several different pharmaceutical products and through their work they are improving the quality of life for many people around the world. Polypeptide Group is constantly growing and as part of this process, they are also able to offer their employees a dynamic and stimulating workplace with great opportunities to grow.

The company has production facilities in Sweden, USA, Belgium, Switzerland, France and India with its head office located in Zug, Switzerland.

After have gone public in 2021, now listed on the SIX, Swiss Stock Exchange, they are seeking to strengthen their Global IS/IT capabilities with someone for the position as Service Owner in the global Services & Operations team with a special focus on network. This is a role where you will contribute with your expertise in securing an architectural overview and operational delivery to ensure global maintenance and development of the services and projects.

Global IS/IT is a global organization dedicated on supporting the business with everything from strategy execution to operational delivery. Global IS/IT is executing on a newly formed and approved IS/IT strategy lifting the company’s capabilities as well as contributing to the overall Strategy for Digitalization. You will be an essential part in building the foundation for Polypeptides network services to manage the 24/7 production capabilities on various sites around the world. The position is based in Malmö but your responsibility will be global. You report to the Manager of Infrastructure Services.

MAIN RESPONSIBILITIES

- Find and design network solution/service based on business requirements. Test, document and implement preferred service.
- Deliver a clear description and definition of the service and its added business value, ensuring compliance with both internal and external requirements.
- Drive and secure service maturity and service enhancements with partners, service providers and internal colleagues.
- Develop the roadmap for your service and securing its alignment with the global IS/IT roadmap.
- Report on investment roadmap for the service, including deliverables over time, expected outcomes and business impact on above metrics.
- Besides your focus on Network, you support the business for incidents, changes and service requests for the services within Global IS/IT.


PREVIOUS EXPERIENCES AND COMPETENCE THAT ARE MERITORIOUS

- An academic degree in any related field.
- At least 5 years professional experience from a similar role within IT infrastructure. This means experience working with complex corporate networks, preferably within manufacturing.
- Excellent stakeholder management and project management skills.
- Experience in working with outsourced IT service delivery from either side(customer/supplier).
- Previous experience in managing network services, KPI´s and SLA´s preferably with suppliers/partners.
- As this is a global role, previous experience working within an international matrix organization is an advantage.
- Fluent verbal and writing skills in Swedish and English.


TO BE SUCCESFULL IN THIS ROLE WE BELEIVE YOU TO HAVE THE FOLLOWING SKILLS

- Able to adapt to changing circumstances
- Strong collaborative skills
- A fast and eager learner
- Result oriented
- Self motivating


We hope that we have caught your curiosity and look forward to your application.

OTHER INFORMATION

Start: Per agreement

Location: Malmö, Sweden

This recruitment process is handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and on Polypeptide´s request, all enquires regarding this position will be handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and Carl Andersson.

Ansök nu

Business Manager till A Society

Account manager
Läs mer Dec 27
Varför borde du ta den här chansen?
Därför att du har ett brinnande intresse för försäljning och relationer med konsulter och kunder. Du finner stor tillfredsställelse i att matcha kandidater och kunder och du älskar känslan av att följa upp en affär över förväntan. I det sammansvetsade teamet hos A Society är det du, i rollen som Business Manager, som ser till att kunduppdrag matchas med rätt specialister. Du följer upp affärer och du bygger relationer med egen-, småföretagare och partnerbolag. Bolaget har ambitiösa mål framåt och givetvis kompenseras ditt bidrag och prestation i rollen i linje med det du levererar till kunderna.

Du som Business Manager spelar inte bara en nyckelroll internt hos A Society - du är även en positiv kraft för alla de kunder och kandidater du kommer i kontakt med i ditt dagliga arbete.

Maximera din potential
Som Business Manager spelar du en vital roll för A Societys kunder och konsulter. Från det initiala kundsamtalet eller förfrågan är det du som lyssnar in företagets behov, tar kontakt med konsulter, bearbetar kandidater, tar fram avtal, samt ser till att konsultuppdraget flyter på sömlöst under hela projekttiden. Under resans gång får du kontinuerligt stöd från kompetenta kollegor för att maximera din potential kopplat till försäljning, konsultprocessen och allt däremellan.

Erfarenheterna och kompetenserna du behöver
För att gå in i den här rollen hos A Society så vill vi se att du har något års erfarenhet ifrån konsult- eller bemanningsbranschen. För att ha en grund att stå på bör du också ha eftergymnasial utbildning i ryggen.

Dig som vi söker har en stark drivkraft att ta dig till nästa nivå, samt nyfikenhet och engagemang i överflöd. Ifall du dessutom har erfarenhet av arbete relaterat till IT eller teknik är det ett plus i kanten.

För den här tjänsten är det även ett grundkrav med obehindrad svenska och engelska.´

A Society - den nya tidens konsultbolag
A Society matchar konsulter med attraktiva arbetsgivare runtom i hela världen. Från Indien och hela vägen hem till kontoret i Malmö, så levererar bolaget specialister till både globala och lokala kundföretag. Genom sina värderingar; Passion, Action & Freedom vill man uppmuntra till självledarskap och genom detta ge möjligheten att påverka både sin egen och företagets utveckling.

Praktisk information

Start: snarast möjligt, med beaktning för eventuell uppsägningstid.

Plats: Malmö för nu, men från och med april 2022 flyttar A Society till Lund.

Anställningsform: detta är en rekrytering där anställning sker direkt hos A Society.

Hoppas vi har fångat ditt intresse!

Urvalet för tjänsten sker löpande, så ansök gärna omgående.

Ansök nu

Operations Coordinator till snabbväxande YSDS

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 14
Kvalitet, kundservice och långsiktighet. Så beskrivs bäst YSDS och vad de vill tillföra till en annars traditionell bransch. Här får du möjlighet att arbeta i en ung och snabbfotad organisation med stor kompetens om hur man löser sina kunders transportbehov. Oavsett om det är frakt av läkemedel i viss temperatur till andra sidan jorden eller om det är medicinteknisk utrustning som måste vara hos en kund i Tyskland kl 08:00 dagen efter, gör man allt för att tillgodose sina kunders önskemål.

OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

YSDS är ett internationellt företag med fokus på specialtransporter inom specifika branscher. Företaget är grundat i Sverige, är privatägt och har kontor i Sverige, Danmark, Finland, Schweiz, Holland, England och USA. Medarbetarna är företagets viktigaste resurs och entreprenörskänslan är påtaglig. Man gör verkligen det lilla extra inte bara för att lösa kundernas behov, utan även för att säkerställa att allt går som planerat, hela vägen fram till destinationen.

I rollen som Operations Coordinator har du en centralt kommunikativ roll som är nära kopplad till övriga funktioner i organisationen. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med bland annat dina kollegor inom säljorganisationen där du kommer att säkerställa att kundernas behov inom transport- och logistiklösningar uppfylls. Detta innebär daglig kontakt med kunder via telefon och mejl där du genom att bryta ner kundernas önskemål, förtydligar vilka alternativ som är mest kostnadseffektiva. Du hjälper även till att samt guida kunden i de olika utmaningar som respektive transport ställer. Du kommer att arbeta mot flera olika branscher och kommer att vara en viktig pusselbit i dina kunders affärer. Detta ställer också höga krav på din förmåga att parallellt med övrigt arbete, hålla kunden uppdaterad och informerad under transportens gång.

Läs gärna mer om YSDS här (https://ysds.com/about-ysds/who-we-are/)

DU ERBJUDS

- Att arbeta på ett attraktivt och snabbrörligt företag där ditt arbete kommer att göra skillnad.
- Möjlighet att verka i ett företag med en ung kultur där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar.


EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Planera och administrera transporter
- Sammanställa offerter utifrån insamlade behov
- Hantera inkommande mejl och samtal från kunder
- Administrera transportdokument


VI SÖKER DIG SOM

- Har något års arbetslivserfarenhet inom till exempel koordinerande eller försäljningsinriktade roller med tydliga inslag av kundservice.
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta med telefon och mejl som främsta verktyg.
- Har en eftergymnasial utbildning inom relevanta områden.
- Behärskar Officepaketet.
- Har B-körkort.
- Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.
- Har förmågan att inge stort förtroende i kunddialoger. (ta bort/formulera om)


SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR

- Strukturerad. Du har lätt för att sätta en tydlig struktur i ditt arbete och arbetar sedan utifrån de prioriteringar som råder.
- Ansvarstagande. Du äger problemet från ax till limpa och säkerställer att det löses på bästa sätt.
- Orädd. Att ställas inför nya situationer är inget du räds, likaså är du bekväm med att skapa nya relationer både internt och externt.
- Kommunikativ. Du trivs i roller och situationer där du använder din kommunikativa förmåga att inleda och utveckla samarbete.
- En hög energinivå. Du ger mycket mer än du tar helt enkelt.


Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: 1/3 2022

Arbetstider: Vikariat 7 månader from 1/3 2022 på heltid, ordinarie kontorstider

Plats: Malmö

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. YSDS önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/).

Ansök nu

Förvaltningsassistent till Fastighetsbolaget Nyfosa

Administrativ assistent
Läs mer Mar 11
Är rollen som Förvaltningsassistent något för dig?
Absolut - för du har en gedigen erfarenhet av administration, lever efter devisen ”allt har sin plats” och beskrivs ofta som initiativtagande och lösningsorienterad. Dessutom vill du vara en del av ett jämställt företag med stimulerande arbetsmiljö och starkt affärsfokus!

Till Nyfosa i Malmö söker vi dig som vill bli en del av ett framåtlutat och framgångsrikt team om 7 personer. Rollen som Förvaltningsassistent ger dig mycket frihet att på daglig basis planera ditt arbete och ta stort eget ansvar. Du kommer att bli en del av ett erfaret och rutinerat team som på individnivå bidrar med olika styrkor inom teamet. Nu söker Nyfosa dig som verkligen trivs och kommer till din rätta i en administrativ roll, som kan bidra med struktur, initiativrikedom och ögon för detaljer!

Nyfosa är ett transaktionsintensivt och opportunistiskt fastighetsbolag vars affärsidé bygger på ett aktivt deltagande på den svenska transaktionsmarknaden, kombinerat med en investeringsstrategi som följer fastighetsmarknadens förändringar. Målet är att utveckla och förädla ett växande fastighetsbestånd med uthållig och hög avkastning. Nyfosa har för närvarande kommersiella fastigheter i Skåne om totalt 350 000 kvm fördelat främst i Malmö, Lund, Helsingborg, Landskrona och Kristianstad.

Hos Nyfosa erbjuds du:

På Nyfosa erbjuds du en kreativ, öppen och stimulerande arbetsmiljö med fokus på närhet till affärsbeslut och personlig utveckling för alla medarbetare. Här blir du en del av en platt och relativt liten organisation med korta beslutsvägar. På Nyfosa är du alltid nära affären, kunden och dina kollegor. Här älskar man att göra bra affärer och att ha roligt tillsammans!
Hos Nyfosa blir du också en del av ett jämställt företag som i Allbrightrapporten för 2020 återigen var i toppen bland börsnoterade bolag vad gäller jämställdhet. Denna gång toppade Nyfosa listan över samtliga bolag på börsen genom en delad förstaplats.
Utöver detta erbjuder Nyfosa goda förmåner inom såväl friskvård, sjukförsäkringar, pension och övriga bonusmöjligheter.

Läs gärna mer om Nyfosa och bekanta dig vidare här (https://nyfosa.se/sv/).

Vad innebär rollen?

Som Förvaltningsassistent kommer du till stor del arbeta med administrativa uppgifter kopplade till ekonomi och förvaltning. Där inkluderas uppföljning av ekonomisk redovisning, fördelning av fakturor och bevakning av osäkra fordringar. Du kommer att föra statistik på samt följa upp energiförbrukning på fastigheterna.

I rollen som Förvaltningsassistent hanterar du också certifieringsansökningarna tillsammans med Nyfosas konsult, bistår projektledare i deras arbete med energioptimering och miljöanpassning samt förhandlar med hyresgäster. Du arbetar nära ditt team av förvaltare, uthyrare, fastighetstekniker och rapporterar till Regionansvarig i Malmö, Mathias Cronqvist.

Utöver detta kommer du även att arbeta med:

- Kontering och hantering av vidarefakturering
- Löpande granskning av fakturaflödet
- Nyckelhantering, in- och utlämning av nycklar för fastighetsskötsel och förvaltning
- Mail och telefonkontakt med hyresgäster och myndigheter
- Administration av passersystem


Vad behöver du ha med dig?

Du har sannolikt en Universitets- eller Högskoleutbildning samt några års arbetslivserfarenhet med dig. Dessutom har du goda kunskaper i Officepaketet och är van vid att arbeta administrativt. Har du erfarenhet från fastighetsbranschen eller arbetat inom en ekonomifunktion tidigare är detta mycket meriterande.

Vem är du?

Sannolikt är en stor anledning till att du trivs så bra i administrativa roller din förmåga att organisera och strukturera ditt arbete; där kommer din prioriteringsförmåga och öga för tidsplanering väl till pass. Du är dessutom personen som driver på ditt arbete självständigt och hittar svar på frågor som uppstår - du har varken tid eller tålamod att vänta på att någon annan löser det åt dig. Du har dessutom lätt för att knyta kontakter internt och kommunicera med personer från olika avdelningar inom en verksamhet.Stämmer det här in på dig? Vi ser fram emot din ansökan till rollen som Förvaltningsassistent till Nyfosa.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Snarast, enligt överenskommelse

Arbetstider: Kontorstider med flex

Plats: Nyfosa har sitt kontor i Fosie, Malmö. De flyttar inom kort in i nybyggda kontorslokaler strax intill.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och du anställs direkt hos Nyfosa. Provanställning appliceras.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Nyfosas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Therese och A-Hub (https://www.a-hub.se/), therese@a-hub.se.

Ansök nu

Bli en del av Kundtjänstteamet på Elfa

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 15
Varför det här är något för dig?

Jo, för att du trivs verkligen i en serviceinriktad roll med varierande karaktär! Dessutom är det här med god förvaring, struktur och heminredning något som verkligen intresserar dig. Du är personen som går till jobbet varje dag för att du vill, trivs och värdesätter ett starkt utbyte med dina kollegor. Hos Elfa premieras dessutom initiativrikedom och drivkraften att ständigt utvecklas - i såväl det stora som lilla!
DU som person är viktig.. och kundtjänstteamet på Elfa har en stark samhörighet och trivsel, vilket du kommer att bidra till!Vilka är Elfa då?

Elfa erbjuder förvaringssystem som kan anpassas efter människors individuella behov genom hela livet. I Elfas produktportfölj ingår bland annat måttanpassade skjutdörrar och vägghängda eller fristående förvaringslösningar - allt i hållbar, funktionell design av högsta kvalitet. Kanske hänger
Företaget grundades 1948 och ägs sedan 1999 av The Container Store, USA:s största detaljhandelskedja för förvaringsprodukter. The Container Store är börsnoterat på New York-börsen. Elfa har tre fabriker och sju säljbolag i Europa. Huvudkontoret ligger centralt i Malmö.Läs mer om Elfa, deras hållbarhetsarbete och kärnvärderingar här (https://elfa.com/sv-se/om-oss).Utveckla din kompetens och erfarenhet hos Elfa

Som Kundtjänstmedarbetare på Elfa blir du en del av ett team om 11 personer som har en stark sammanhållning och arbetar mot gemensamma mål. Rollen är varierande och innefattar allt ifrån orderhantering, reklamationsärenden och allmän support gentemot Elfas kunder. Du verkar ”högt som lågt” i den här rollen och hanterar såväl enklare ärenden som mer avancerade och utmanade uppgifter och dialoger. Arbetet sker nästan uteslutande inom B2B, både via mail och telefon. Du är också en viktig pusselbit i det kontinuerliga arbetet att utveckla och förbättra processer, rutiner och verktyg. Tillsammans med ditt team jobbar du för att på ett effektivt och optimalt vis nå ert gemensamma försäljningsmål.

Elfa arbetar i affärssystemen Dynamics och M3.I din roll kommer du bland annat att:

- Sälja in och registrera orders mot kund
- Hantera inkommande frågor via telefon och mail
- Hantera reklamationer
- Kontakt med transportörer
- Kundvård och försäljningsarbete
- Bidra till kontinuerlig utveckling och förbättring av arbetsprocesser och rutiner inom avdelningen


Vad du behöver ha med dig in i rollen på Elfa

Först och främst - Du och dina personliga egenskaper är viktiga! Elfa lägger stor vikt vid att deras kunder har det bra. Därför är din serviceinriktade, lösningsfokuserade och kommunikativa förmåga mycket eftertraktad. Du är dessutom ansvarstagande och mån om att lämna ett gott avtryck i samtliga dialoger. Du trivs i en kontext där ärenden och frågor varierar i karaktär, vilket utmanar dig i din anpassningsförmåga och flexibilitet.. och att ständigt utvecklas - ja, det gillar du!

Du har med fördel arbetat i en liknande roll sedan tidigare med kundservice och kommunikation som främsta fokus, med fördel inom detaljhandel eller bygg. Du har en god systemvana och är van vid att arbeta med Excel. Du hanterar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift. Vi ser det också meriterande med goda kunskaper i det franska eller tyska språket.

Vi hoppas att vi fångat ditt intresse och ser fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Snarast, enligt överenskommelse

Plats: Centrala Malmö

Anställningsform: Detta uppdrag kommer att inledas som ett konsultuppdrag på 6 månader med avsikt att överrekryteras till Elfa (behovet är långsiktigt).

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Elfas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Therese och A-Hub (https://www.a-hub.se/), therese@a-hub.se.

Ansök nu

Kundansvariga Säljare inom elbilsladdning till Eways, Syd

Utesäljare
Läs mer Feb 17
Eways är en ledande laddoperatör som gör det lätt att köra elbil. De är rikstäckande genom sina 14 kontor runtom i landet, och dem växer snabbt!
Eways etablerar laddplatser och sköter därefter drift av ebilsladdning med innovativa digitala tjänster. De hjälper samhället med omställningen från fossila bilar till elbilar och har förmånen att samarbeta med många fina kunder över hela landet. Nu söker Eways 2 Kundansvariga säljare för region Syd med placering i Ängelholm och Malmö/Lund.


Eways är i en mycket expansiv fas och har för avsikt att börsnoteras inom ett år. Här arbetar man passionerat med elbilsladdning och ett högt tempo utlovas. I Team Eways får du möjlighet att vara med och bygga framtidens mobilitet och samtidigt göra en hållbar satsning för samhället. Eways har en unik scale-up miljö som de tillsammans bygger med stolthet.

Läs gärna mer om Eways och deras framgångsrika och hållbara arbete här (https://www.eways.se/).Eways erbjuder bland annat:

En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande greentech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.

I Team Eways arbetar man genom scale-up-modellen vilket är lärorikt och utvecklar kompetenser på många plan.

Du får en bra möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du aktivt är med och bygger framtidens mobilitet.

Eways har en positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.

Här ges du möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt. Eways växer snabbt, därmed är ledaregenskaper och ambitioner något vi ser mycket positivt på.

Fast och resultatbaserad lön tillsammans med sedvanliga förmåner.

Eways förmånsbilar är givetvis elbilar.

Varför rollen som Kundansvarig säljare på Eways är för dig:

Ja, det här är rollen för dig som vill vara med och tillsammans med dina kollegor lägga grunden för Eways fortsatta tillväxt. Idag finns det ett enormt behov av laddplatser runtom i Sverige och i den här rollen är du med och bidrar på resan mot"El åt alla bilar”.

För att skapa nya, långsiktiga kundsamarbeten så innebär rollen att identifiera och söka upp nya, samt befintliga kunder. Det här är en nätverkande och rådgivande roll där fokus är riktat mot B2B och din dialog primärt förs med bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Rollen ger dig ett helhetsgrepp över processen; att identifiera var behoven finns och att föreslå en genomtänkt laddlösning som gör att affären drivs i hamn. Därefter görs en noggrann överlämning till en teknisk projektledare som omsätter affären till verklighet.

Som kundansvarig hos Eways kommer du bland annat att:

- Etablera kontakt och teckna avtal med privata och offentliga kunder.

- Prospektering av nya kunder samt uppföljning av befintliga

- Nära samarbete med Teknisk Projektledare

- Hantera och bevaka orderunderlag

- Bidra och stötta inom teamet

- Utarbeta personliga mål och aktiviteter tillsammans med din regionchef

Vad du bör ha med dig in i rollen på Eways:

Är du fortfarande med oss? Då tycker du sannolikt också att hållbarhet, elektrifiering av fordon och försäljning är viktigt, intressant och tilltalande. Utöver det ser vi att du har framgångsrik erfarenhet inom försäljning, affärsutveckling eller motsvarande. Du har med fördel en bakgrund inom fastighetsbranschen, fordonsbranschen, fiber/nätverk eller annan lösningsbaserad försäljning. Det gör att du tar med dig ett kunnande inom projekt/entreprenad tillsammans med ett stort kontaktnät för just den typ av kundgrupp Eways hjälper.

Vi tror också att du:

- Har erfarenhet av att arbeta i liknande roller inom försäljning

- God vana att arbeta med dator som arbetsverktyg.

- Har ett tekniskt intresse (stort plus), gärna med det hållbara i fokus

- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

- Du har körkort och i din roll ingår planerade resor, ibland med övernattningPersonliga kompetenser

Det som utmärker dig som person kommer att ta stor plats i den här rekryteringen. Vi tror att du kommer att trivas hos Eways, samt ha goda förutsättningar att lyckas i rollen, om du känner igen dig i (och blir tilltalad av) följande egenskaper:

- Förtroendeingivande - Med din förmåga att lyssna in och bilda dig en förståelse för dina kunder, skapar du ett starkt förtroende i dina kundrelationer.

- Initiativtagande - Du är duktig på att identifiera en insats som kan ha stor påverkan för ditt arbete, som du samtidigt har förmågan att agera på.

- Serviceinriktad: Du är uppmärksam på andras behov, du håller en positiv attityd och levererar service på en hög nivå.

- Resultatorienterad: du vågar sätta upp utmanande mål och du arbetar aktivt mot att uppfylla eller överträffa dessa.

- Samarbetsförmåga: Du är uppmärksam, prestigelös och hjälpsam inom ditt team och utanför. Du motiveras av samhörighet och känslan av att sträva åt samma håll.

Praktisk information

Start: Snarast, enligt överenskommelse.

Arbetstider: Kontorstider, flexibelt

Plats: 1 roll för placering i Ängelholm och 1 roll för placering Lund/Malmö (båda rollerna har arbetsområde Syd)

Lön: Fast grundlönenivå + bonusbaserad, rörlig del.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos Eways.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Eways önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av (https://www.a-hub.se/).

Ansök nu

Är du Eways nästa Regionchef i Syd?

Utesäljare
Läs mer Feb 25
Eways är en ledande laddoperatör som gör det lätt att köra elbil. De är rikstäckande genom sina 14 kontor runtom i landet, och de växer snabbt!
Eways etablerar laddplatser och sköter därefter drift av ebilsladdning med innovativa digitala tjänster. De hjälper samhället med omställningen från fossila bilar till elbilar och har förmånen att samarbeta med många fina kunder över hela landet. Nu söker Eways en Regionchef för region Syd med placering i Ängelholm eller Lund.Eways är i en mycket expansiv fas och har för avsikt att börsnoteras inom ett år. Här arbetar man passionerat med elbilsladdning och ett högt tempo framåt utlovas. I Team Eways ges du möjlighet att vara med och bygga framtidens mobilitet och samtidigt göra en hållbar satsning för samhället. Du kommer att befinna dig i en unik scale-up miljö som vi tillsammans bygger med stolthet.

Eways erbjuder bland annat:

- En unik möjlighet att arbeta i ett snabbväxande greentech-företag som bidrar till ett hållbart samhälle.
- I Team Eways arbetar man genom scale-up-modellen vilket är lärorikt och utvecklar kompetenser på många plan.
- Du får en bra möjlighet att påverka din egen roll och framtid i en bransch där du aktivt är med och bygger framtidens mobilitet.
- Eways har en positiv och energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning.
- Här ges du möjlighet till en karriär i bolagets snabba tillväxt, såväl i Sverige som internationellt. Eways växer snabbt, därmed är ledaregenskaper och ambitioner något vi ser mycket positivt på.
- Fast och resultatbaserad lön tillsammans med sedvanliga förmåner.
- Eways förmånsbilar är givetvis elbilar.


Jörgen Synning om rollen som Regionchef:

I rollen som ansvarig för region syd finns mycket bra möjligheter att driva Eways affär för fossilfri mobilitet, att ligga i framkant och vara högst aktiv och bidragande till att minska CO2-utsläppen. Vi har ett växande nät av lokalkontor med kompetenta medarbetare som har ett stort driv och kunnande. Och våra kunder uppskattar vårt fokus och vill ta del av vår erfarenhet. Kort sagt - ett drömjobb att leda detta team! Vi arbetar dessutom enligt Scale Up-modellen som tar oss i snabb utveckling mot en planerad notering av bolaget, vilket är utvecklande för oss alla. Jag kommer arbeta vidare inom Eways med vår fortsatta expansion och vi söker därför en ersättare som driver oss till ytterligare framgångar i region syd. Välkommen!”

Läs gärna mer om Eways och deras framgångsrika och hållbara arbete här (https://www.eways.se/).

Hos Eways får du:

- Jobba med och utöka ett fantastiskt team av kundansvariga säljare, tekniska projektledare och drifttekniker.
- Coacha medarbetarna i regionen och tillsammans se till att projekten och driften sköts bra hos potentiella och nuvarande kunder.
- Stötta teamet med vägledning inom avtal, priser och samarbeten.
- Vara en kompetent och inspirerande ledare.
- Skaffa och utveckla spjutspetskompetens för att hålla presentationer kring framtidens mobilitet.
- Ansvar för utvalda nyckelkunder och utveckla deras laddstrategier genom att ta fram och följa upp offerter och kundavtal.
- Säkerställa måluppfyllnad, tillväxt och lönsamhet för regionen.
- I rollen som Regionchef ingår du i Ledningsgruppen och rapporterar till VD.


Vem söker vi till rollen som Regionchef?

Vi söker dig som älskar och har erfarenhet inom affärsutveckling, försäljning, och ledarskap. Här blir du delaktig i Eways utveckling på både regional och riksnivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet från E-mobility och/eller fastighetsbranschen med ett brett kontaktnät inom näringslivet från dina tidigare arbeten. Du arbetar med en hög och positiv energi, och har en passionerad inställning till ditt arbete.Vi tror också att du..

- Har lätt att se affärsmöjligheter och har ett imponerande ”track-record” och nätverk från tidigare roller

- Har en förmåga att leda och entusiasmera medarbetare. Eways team-känsla är unik, där vi tillsammans flyttar gränser och skapar framtiden laddinfrastruktur

- Har flera års erfarenhet av affärsutveckling och kundansvar, gärna lösningsbaserad försäljning gentemot fastighetsbranschen och/eller inom E-mobility

- Du har en bra IT- och teknikförståelse samt kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska

- Du är van att arbeta både strukturerat och självständigt, samtidigt som du är en lagspelare som lyfter dina medarbetare
- Du är tävlingsinriktad, proaktiv, uthållig och får ditt team att flyga
- Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom relevant område
- Du har körkort och i din roll ingår planerade resor, ibland med övernattning


PRAKTISK INFORMATION

Start: Snarast, enligt överenskommelse.

Arbetstider: Kontorstider, flexibelt

Plats: Ängelholm och Lund (med arbetsområde södra Sverige)
OBS, vi söker också en Regionchef till arbetsområde Öst (Stockholm). Se separat annons under område Stockholm på www.a-hub.se

Lön: Fast grundlönenivå + bonusbaserad, rörlig del.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos Eways.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Eways önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av (https://www.a-hub.se/).

Ansök nu

Sales representative till snabbväxande YSDS

Account manager
Läs mer Okt 27
Kvalitet, kundservice och långsiktighet. Så beskrivs bäst YSDS och vad de vill tillföra den annars traditionella logistikbranschen. Här får du möjlighet att arbeta i en ung och snabbfotad organisation med stor kompetens om hur man löser sina kunders transportbehov. Oavsett om det är frakt av läkemedel i viss temperatur till andra sidan jorden eller om det är medicinteknisk utrustning som måste vara hos en kund i Tyskland kl 08:00 dagen efter, gör man allt för att tillgodose sina kunders önskemål.OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

YSDS är ett internationellt företag med fokus på specialtransporter inom specifika branscher. Företaget är grundat i Sverige, är privatägt och har kontor i 8 länder. Medarbetarna är företagets viktigaste resurs och entreprenörskänslan är påtaglig. Man gör verkligen det lilla extra inte bara för att lösa kundernas behov, utan även för att säkerställa att allt går som planerat, hela vägen fram till leverans.

I rollen som Sales Representative arbetar du tätt tillsammans med övriga funktioner i organisationen. Du kommer att arbeta mot branscherna Life Science samt Specialty Logistics(IT/Industri) och dina tjänster kommer att vara en viktig pusselbit i dina kunders affärer, ibland till och med livsavgörande. Du kommer att rapportera till regionschef men ha nära samarbete med personer i ledande befattning inom bolaget för att säkerställa din och dina kunders framgång.

Läs gärna mer om YSDS (https://ysds.com/about-ysds/who-we-are/)DU ERBJUDS

- Att arbeta på ett attraktivt och snabbrörligt företag där bolagets värderingar genomsyrar kulturen på ett tydligt sätt.
- Möjlighet att vidareutveckla dina befintliga kunskaper inom försäljning, både transaktionell och strategisk.
- Äga kundsamarbeten genom hela kundresan, från lead till avtalskunder.
- Goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget på nationell såväl som internationell nivå.


EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Arbeta med nykundsbearbetning; prospektera, boka, träffa, vårda och utveckla samarbeten.
- Säkerställa en långsiktig kontakt och dialog med kunder i syfte att utveckla befintligt samarbete genom rådgivning och merförsäljning.
- Representera företaget på mässor och event.


VI SÖKER DIG SOM

- Har något eller några års erfarenhet av uppsökande tjänsteförsäljning inom B2B.
- Har en eftergymnasial utbildning.
- Behärskar Officepaketet och har god vana av att arbeta i CRM-system.
- Har B-körkort.
- Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.
- Har förmågan att inge stort förtroende genom konsultativt arbete i kundrelationer.
DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR

- Relevant erfarenhet av transport- och logistikbranschen sedan tidigare.
- Erfarenhet av försäljning mot IT- och läkemedelsbranschen sedan tidigare.
SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR

- Självgående. Du arbetar effektivt mot uppsatta mål och deadlines och tar stöd där det behövs.
- Problemlösande. Kan lyssna in de utmaningar som finns och arbeta lösningsorienterat mot uppkomna problem.
- Orädd. Att ställas inför nya situationer är inget du räds, likaså är du bekväm med att skapa nya relationer både internt och externt.
- En hög energinivå. Du ger mycket mer än du tar helt enkelt.
Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Januari 2021.

Arbetstider: Heltid, ordinarie kontorstider

Plats: Malmö

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. YSDS önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/).

Ansök nu

Ekonomikoordinator till A Society (Student)

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 28
A Society är samlingsplatsen för de skickligaste konsulterna världen över! Här följer man kund och konsult längs hela resan, en resa som kan börja i Södertälje men sluta i Palo Alto. För att möta kunders och konsulters behov måste varje medarbetares vilja och ambition att leverera bästa tänkbara service vara primär. Ekonomiavdelningen på A Society spelar en viktig roll i denna vision och därför behöver man nu förstärka laget med dig som brinner för att leverera god service, gillar siffror, administration ekonomi och vill spela i ett vinnande lag!OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET
A Society är den nya tidens konsultbolag som matchar de skickligaste konsulterna med de mest attraktiva arbetsgivarna. Bolaget bygger långsiktiga relationer med såväl kund som egen-, småföretagare och partnerbolag runt om i världen. Man har stora globala kunder som man dagligen levererar specialister till. Genom sina värderingar; Passion, Action & Freedom vill man uppmuntra till självledarskap och genom detta ge möjligheten att påverka både sin egen och företagets utveckling. Ekonomi och Service Management avdelningen på A Society behöver extra stöttning då arbetsbelastningen är som störst och vi söker därför efter dig som studerar och har minst 1 år kvar på dina studier. Du blir en viktig del på avdelningen och stöttar genom att leverera hög service och kvalitet i arbetet med företagets fakturering och löpande tidrapportering.

Läs gärna mer om A Society här (https://www.asociety.se/om-oss)EXEMPEL PÅ ANSVARSOMRÅDEN:
- administrera och kontrollera tidrapporter och matcha dessa mot kundfaktura.
- registrera kund- och konsultfaktura i företagets CRM-system.
- svara på mail och telefon angående frågor kring betalningar.
- administrera ärenden som rör betalningspåminnelser.
KVALIFIKATIONER:
- du studerar för närvarande en eftergymnasial utbildning inom ekonomirelaterat område och har minst ett år kvar av dina studier.
- intresse att arbeta med administrativa uppgifter.
- erfarenhet av att arbeta med kundservice, gärna via mail och telefon.
- god kunskap inom Office-paketet, främst Excel och Outlook.
- behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
- möjlighet att arbeta heltid över sommaren.
MERITERANDE:
- erfarenhet av Lime CRM.SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/HAR:
- hjälpsam. Du tvekar aldrig på att hjälpa en kollega eller göra det lilla extra för en kund.
- strukturerad. Du vet att en god effektivitet börjar med en bra struktur och solid planering.
- lösningsorienterad. Problem är till för att lösas.
- orädd. Nya arbetsuppgifter är bara saker du ännu ej lärt dig.
ÖVRIG INFORMATION
Start: omgående.

Arbetstider: deltid 20 tim/vecka de första två veckorna varje månad, ordinarie kontorstider.

Plats: centrala Malmö.

Anställningsform: konsultuppdrag - deltid.

Ansök nu

Ekonomikoordinator till A Society (Student)

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 26
A Society är samlingsplatsen för de skickligaste konsulterna världen över! Här följer man kund och konsult längs hela resan, en resa som kan börja i Södertälje men sluta i Palo Alto. För att möta kunders och konsulters behov måste varje medarbetares vilja och ambition att leverera bästa tänkbara service vara primär. Ekonomiavdelningen på A Society spelar en viktig roll i denna vision och därför behöver man nu förstärka laget med dig som brinner för att leverera god service, gillar siffror, administration ekonomi och vill spela i ett vinnande lag!OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET
A Society är den nya tidens konsultbolag som matchar de skickligaste konsulterna med de mest attraktiva arbetsgivarna. Bolaget bygger långsiktiga relationer med såväl kund som egen-, småföretagare och partnerbolag runt om i världen. Man har stora globala kunder som man dagligen levererar specialister till. Genom sina värderingar; Passion, Action & Freedom vill man uppmuntra till självledarskap och genom detta ge möjligheten att påverka både sin egen och företagets utveckling. Ekonomi och Service Management avdelningen på A Society behöver extra stöttning då arbetsbelastningen är som störst och vi söker därför efter dig som studerar och har minst 1 år kvar på dina studier. Du blir en viktig del på avdelningen och stöttar genom att leverera hög service och kvalitet i arbetet med företagets fakturering och löpande tidrapportering.

Läs gärna mer om A Society här (https://www.asociety.se/om-oss)EXEMPEL PÅ ANSVARSOMRÅDEN:
- administrera och kontrollera tidrapporter och matcha dessa mot kundfaktura.
- registrera kund- och konsultfaktura i företagets CRM-system.
- svara på mail och telefon angående frågor kring betalningar.
- administrera ärenden som rör betalningspåminnelser.
KVALIFIKATIONER:
- du studerar för närvarande en eftergymnasial utbildning inom ekonomirelaterat område och har minst ett år kvar av dina studier.
- intresse att arbeta med administrativa uppgifter.
- erfarenhet av att arbeta med kundservice, gärna via mail och telefon.
- god kunskap inom Office-paketet, främst Excel och Outlook.
- behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
- möjlighet att arbeta heltid över sommaren.
MERITERANDE:
- erfarenhet av Lime CRM.SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/HAR:
- hjälpsam. Du tvekar aldrig på att hjälpa en kollega eller göra det lilla extra för en kund.
- strukturerad. Du vet att en god effektivitet börjar med en bra struktur och solid planering.
- lösningsorienterad. Problem är till för att lösas.
- orädd. Nya arbetsuppgifter är bara saker du ännu ej lärt dig.
ÖVRIG INFORMATION
Start: omgående.

Arbetstider: deltid 20 tim/vecka de första två veckorna varje månad, ordinarie kontorstider.

Plats: centrala Malmö.

Anställningsform: konsultuppdrag - deltid.

Ansök nu

Innesäljare till framgångsrika Ecomal

Innesäljare
Läs mer Okt 18
OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

A-hub rekryterar nu för en tjänst som innesäljare på en av Europas mest välkända distributörer av elkraftskomponenter, Ecomal. Som innesäljare arbetar du med företagets befintliga kunder, vilka tillverkar allt från elbilar och robotar till energisystem för en hållbar framtid.

Företaget, med säte i Tyskland, har försäljningskontor över hela Europa. Ecomal är en platt organisation med en sund företagskultur och hög tillit till individen. Utöver detta grundar sig framgången i ett specialiserat och omfattande utbud av komponenter mot tillverkande industri. Här kommer du att få ett varierande arbete där du har en viktig roll i att stötta kunderna och övriga säljare och ingenjörer i organisationen med rätt komponenter, i rätt tid, till rätt pris. Ecomal omsätter cirka 1,7 mdkr och är cirka 250 anställda.

DU ERBJUDS ATT

- Vara del av ett ungt och dynamiskt team och medverka i nya arbetssätt för den nordiska marknaden.
- Ansvara för vård och utveckling av befintliga kunder.
- Utvecklas i en väldigt spännande och kraftig växande bransch.
EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Care & Grow-ansvar för de kunder som lämnats över från Account Manager.
- Prisförhandling, uppföljning och marginalansvar.
- Hantering och bevakning av lagda ordrar.
- Arbeta tillsammans med Account Manager för att utveckla kunder samt gemensamt framtagande av strategi för att möta och slå målsättningar.
- Bygga långsiktiga relationer med kunder med målsättning att vara deras förstaval när det kommer till elkraftskomponenter.
VI SÖKER DIG SOM

- Behärskar engelska flytande i tal och skrift.
- Har god förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer.
- Har erfarenhet av att arbeta i roller som innesäljare eller snarlikt.
- Goda kunskaper i Office-paketet, framför allt god vana och kunskap inom Excel.
MERITERANDE

- Flytande tal och skrift av finska.SOM PERSON ÄR/HAR DU

- Kommunikativ
- Ansvarstagande
- Uppskattar att arbeta i team
- God förmåga att organisera och skapa struktur
- Framåtanda


För den här tjänsten lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna, samt att du kan arbeta både självständigt och i team.PRAKTISK INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Kontorstider

Plats: Malmö

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Hoppas vi har fångat ditt intresse. Vi ser fram emot din ansökan!Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Ecomals önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/).

Ansök nu

QC Specialist med erfarenhet av HPLC till Polypeptide

Civilingenjör, kemi
Läs mer Feb 18
Är det här rollen för dig?
Ja, för du är ju en person som vill vara en del av ett företag som bidrar till att förbättra människors liv och hälsa! Du har ju dessutom goda kunskaper inom HPLC, god labbvana och har erfarenhet av att bygga upp och validera metoder. Nu har du dessutom möjlighet att bli en del av Polypeptide i Malmö och utveckla dina kunskaper ytterligare!

PolyPeptide är en av världens största kontraktstillverkare av terapeutiska peptider för läkemedel och kosmetika. Som medarbetare hos Polypeptide är du med och skapar aktiv substans till olika mediciner som gör skillnad för människors liv och hälsa. Du blir en del av ett företag med snabb tillväxt, höga ambitioner och många utvecklingsmöjligheter. PolyPeptide är representerade i Frankrike, Belgien, Indien, Sverige, Schweiz samt USA och sysselsätter mer än 1 000 medarbetare.

Läs gärna mer om Polypeptide här (https://www.polypeptide.com/).

Rollen som QC Specialist

Till gruppen som ansvarar för bland annat metodvalideringar, mjukvaruvalideringar samt instrument, söker vi nu en QC Specialist som ska hjälpa till med metodvalidering och metodtransfer. Vi ser gärna att du är med i hela processen, det vill säga; skriva protokoll, utföra analysaktiviteter samt skriva rapport. Arbetet bedrivs till stor del självständigt vilket gör att du får utlopp för din noggrannhet, ansvarstagande och din förmåga att planera arbetsuppgifter på ett optimalt sätt.
Huvudsakliga uppgifter innefattar:

- Validering av analysmetoder, främst HPLC-metoder och titreringar
- Utvärdera, rapportera och granska analysresultatVad behöver du ha med dig?

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med inriktning mot analytisk kemi. För att kunna arbeta självständigt i rollen ser vi att du har åtminstone 2 års laborativ arbetslivserfarenhet från API eller läkemedelsbranschen med dig. Av stor vikt för denna roll är även gedigen erfarenhet av HPLC.

Det är till stor fördel, men inget krav, om du har med dig:

- Erfarenhet av LIMS
- Erfarenhet av Chromeleon
- Utfört metodvalideringar enligt ICH guidelines


Bland dina personliga egenskaper framhäver du gärna:

Noggrann - Du vet vad som krävs för ett väl utfört arbete och har lätt för att fokusera.

Initiativtagande - Du är van vid att arbeta självständigt och hantera utmaningar som kommer i din väg. Du är personen som letar till du finner svaret som tar dig vidare.

Samarbetsförmåga - Du trivs bra med självständigt arbete, men värdesätter ett utbyte och stöttning kollegor emellan.

Praktisk Information

Start: Så snart som möjligt

Plats: Malmö, Limhamn

Anställningsform: Detta uppdrag är ett konsultuppdrag som sträcker sig året ut, med möjligheter till förlängning eller överrekrytering. Du blir anställd av A-hub och arbetar som konsult hos Polypeptide.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Polypeptides önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av (https://www.a-hub.se/).

Ansök nu

Ekonomikoordinator på deltid (student) till A Society

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 31
A Society är den nya tidens konsultbolag som matchar de skickligaste konsulterna med de mest attraktiva arbetsgivarna. Bolaget bygger långsiktiga relationer med såväl kunder som är i behov av kompetensförsörjning som frilansare och partnerbolag runt om i världen. A Society har stora och globala kunder som man dagligen levererar specialister till. Genom sina värderingar; Passion, Action & Freedom vill man uppmuntra till självledarskap, och genom detta ge möjligheten att påverka både sin egen och företagets utveckling.Med kontor i Sverige, Danmark, Norge, UK, USA, Kanada och Indien befinner sig A Society där de stora bolagen finns och bygger ständigt större nätverk för att kunna erbjuda de häftigaste uppdragen för vårt globala konsultnätverk. På A Society följer man kund och konsult längs hela resan. En resa som kan börja i Södertälje men sluta i Palo Alto. För att möta kunders och konsulters behov förutsätter det varje medarbetares vilja och ambition att leverera bästa tänkbara service.


Läs gärna mer om A Society och deras imponerande arbete här (https://www.asocietygroup.com/sv/).
VARFÖR DET HÄR ÄR ROLLEN FÖR DIG?

Att komma in på Ekonomifunktionen hos A Society ger dig ett perfekt komplement till dina studier. Dessutom kommer du in på en avdelning som spelar en viktig roll i bolagets långsiktiga vision. Till detta sammansvetsade team söker vi nu efter en Ekonomikoordinator (deltid) att vara med och bidra till deras framfart. Teamet består av 5 personer, varav 2 arbetar vid sidan av sina studier. I den här rollen är service ledstjärnan i samtliga led och du kommer att ha en stor variation av arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att få jobba med:

- Administration och kontroll av tidrapporter samt matchning av dessa mot kundfakturor
- Registrering av kund- och konsultfakturor i företagets CRM-system
- Vara behjälplig över mail och telefon angående frågor kring betalningar
- Administrera ärenden som rör betalningspåminnelser
VAD DU BÖR HA MED DIG IN I ROLLEN:

Du studerar för närvarande en eftergymnasial utbildning inom ekonomirelaterat område och har minst ett år kvar av dina studier. Till det önskar du arbeta administrativt och har med fördel erfarenhet av att arbeta med kundservice - gärna via mail och telefon. Utöver det har du:

- God kunskap inom Office-paketet, främst Excel och Outlook
- Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
- Möjlighet att arbeta 20 tim/vecka de första 2 veckorna av varje månad, samt heltid under delar av sommaren
- Meriterande är att ha erfarenhet av Lime CRM
BLAND DINA PERSONLIGA EGENSKAPER FINNER VI:

Hjälpsam - Du hjälper gärna en kollega och mår gott i magen av att göra det lilla extra för kunden.

Strukturerad - Du vet att en god effektivitet börjar med god planering, struktur och att vara väl förberedd.

Lösningsorienterad - Du är personen som fokuserar på den lämpligaste lösningen, inte vad som orsakat problemet.

Orädd - Du välkomnar nya och obekanta uppgifter eftersom du vill vara under ständig utveckling!ÖVRIG INFORMATION

Start: April 2022
Arbetstider: Deltid 20 tim/vecka (de första två veckorna varje månad), ordinarie kontorstider.
Plats: Centrala Malmö (men flyttar under våren till Ideon Lund).
Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag på deltid via A-hub. Det innebär att du blir anställd hos A-hub men arbetar hos vår kund A Society.

Ansök nu

Biträdande Fältgeotekniker till WSP

Mätningstekniker, bygg
Läs mer Sep 28
BITRÄDANDE FÄLTGEOTEKNIKER TILL WSP

Tänk att varje dag få starta dagen med att ta ett kliv ut i naturen, stanna upp och känna doften av daggen som lättar från gräset. Att dessutom få spendera den absoluta majoriteten av sin arbetsdag ute i det fria och att i detta arbete både få planera för och vara delaktig i till exempel framtida infrastrukturprojekt är något unikt. Du kommer i rollen som biträdande fältgeotekniker få möjligheten att se miljöer som väldigt få får se och samtidigt lära dig ett unikt och väldigt intressant yrke.OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 40 000 medarbetare världen över erbjuder man tjänster för en hållbar samhällsutveckling.

WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn, från vägar och järnvägar till kontor och industri i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning. Nyckeln till WSP’s framgång ligger i deras medarbetare, där man lägger stor vikt vid kompetens- och teknikutveckling och där medarbetarna bidrar med idéer och kompetens som skapar nya lösningar och affärsmöjligheter.

Fältteamet i södra Sverige består av cirka 25 medarbetare som i lag om minst två utför geoteknisk undersökning och borrning. Hit söker man nu dig som vill arbeta som biträdande fältgeotekniker och verka ute i naturen. Du brinner för att upptäcka och undersöka nya platser och vi kan lova dig att den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att bland annat göra inmätningar, sondera och göra provtagningar av mark i vått och torrt.

Läs gärna mer om WSP här (https://www.wsp.com/sv-SE/vilka-vi-ar)DU ERBJUDS

- Att arbeta för ett starkt varumärke och en arbetsgivare som står för en hållbar samhällsutveckling.
- Möjligheten att kombinera fysiskt arbete med administration.
- Ett gediget introduktionsprogram som ger dig grunderna i arbetet och som sträcker sig över 1 år.
EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Använda olika tekniska fältmetoder för att få fram de indata som behövs för det specifika projektet.
- Sondering och provtagning med hjälp av borrbandvagn, okulärbedömningar av jordarter.
- Installation av grundvattenrör för observation och provtagning.
- Hantering av insamlade data
- Utsättning och inmätning av undersökningspunkter med hjälp av GPS-utrustning.
- Röjning av terräng i natur för att underlätta framdrift.
KRAV

Rollen kräver inga direkta förkunskaper av liknande roller, vi ser dock gärna att du:

- Har ett stort intresse för rollen så som den är beskriven och vill arbeta praktiskt kombinerat med en mindre del administrativt arbete.
- Har B-körkort
- Har avslutad gymnasial utbildning med inriktning mot teknikorienterat område.
- Har möjlighet till övernattningar i tjänsten 25-30 dagar/år.
- Har vana av att arbeta i roller med högt tempo.
- God datorvana.
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska.
DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR:

- Kunskaper i GIS.
- Geologiskt intresse.
- BE- och/eller C-körkort.
SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR:

- Ett starkt teknikintresse.
- Nyfiken och arbetsvillig.
- Handlingskraftig.
- Prestigelös.
- Händig.
PRAKTISK INFORMATION

Start: December.

Arbetstider: Ordinarie arbetstider 7-16, med förekommande övertid efter behov.

Plats: Malmö, med resor i tjänsten i Skåne och södra Sverige.

Anställningsform: Konsultuppdrag, med möjlighet till överrekrytering hos WSP på sikt.Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Kundreskontra Norden till Elfa i Malmö

Ekonomiassistent
Läs mer Feb 4
Varför det här är något för dig!

För att du verkligen gillar (älskar?) det här jobbet och är sjukt duktig på det dessutom! Du går till jobbet varje dag för att du vill, trivs och har ett starkt utbyte med dina kollegor. Det är dessutom en komplex roll med fler parametrar än vid en första anblick, vilket sätter dig i förarsätet för både dina arbetsuppgifter och din egen utveckling. Du får även utlopp för din mycket kommunikativa sida, vilket ger dig en extra boost i vardagen. DU som person är viktig här, för teamet har en stark samhörighet och trivsel vilket du kommer att bidra till!Vilka är Elfa då?

Elfa erbjuder förvaringssystem som kan anpassas efter människors individuella behov genom hela livet. I Elfas produktportfölj ingår bland annat måttanpassade skjutdörrar och vägghängda eller fristående förvaringslösningar - allt i hållbar, funktionell design av högsta kvalitet.
Företaget grundades 1948 och ägs sedan 1999 av The Container Store, USA:s största detaljhandelskedja för förvaringsprodukter. The Container Store är börsnoterat på New York-börsen. Elfa har tre fabriker och sju säljbolag i Europa. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Läs mer om Elfa, deras hållbarhetsarbete och kärnvärderingar här (https://elfa.com/sv-se/om-oss).

Utveckla din kompetens och erfarenhet hos Elfa

Rollen som ansvarig för kundreskontra Norden innebär primärt att ansvara för de nordiska länderna. Den internationella kontakten och kontexten du befinner dig i gör att du möter på nya kulturer och får utveckla dig i det engelska språket. Dessutom arbetar Elfa utefter korta deadlines och rapporteringstider som stärker teamsamarbetet ytterligare. Du arbetar bland annat i M3 och här är rapporter uppdaterade varje dag! Din roll kommer bland annat att innefatta:

Kundreskontra

- Inbetalningar från kunder (dagligen automatiska och manuella)
- Påminnelsehantering
- HB-avstämning
- Kunddata uppdaterad (limiter och legal info från Syna)
- Ordersläpp
- Manuella och IC fakturering
Bankavstämning

- Bankavstämning löpande samt månadsavstämning (första arbetsdagen innan 12:00)Övrig Support

- Månads- kvartals- och årsbokslut
- Ta fram material vid SOX- och Revisionsgranskningar
- Behjälplig vid Budget och prognosarbete
- Vid behov vara delaktig i projekt för de nordiska länderna
Vad du behöver ha med dig in i rollen på Elfa

Först och främst - Du och dina personliga egenskaper är viktiga! Elfa lägger stor vikt vid att deras kunder har det bra. Därför kommer proaktiviteten, initiativförmågan samt ditt självledarskap mycket väl till pass i den här rollen. I en kontext där saker kan hända fort och deadlines avlöser varandra ger det en extra go känsla i magen över att kunna prioritera och hantera situationer som uppstår på ett lösningsorienterat vis - vilket ju är något du är expert på! Du är inte personen som sitter och väntar på svaret, du finner det på egen hand.

Du har några års erfarenhet av en liknande roll på kundreskontra sedan tidigare, med fördel från en internationell/nordisk kontext. Den här erfarenheten gör att du snabbt kan sätta dig in i Elfas organisation och kultur. Ett plus är att du har arbetat i M3 sedan tidigare samt har arbetat med löpande redovisning och därmed kan vara behjälplig även där.

Vi hoppas att vi fångat ditt intresse och ser fram emot din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

Start: Snarast, enligt överenskommelse

Plats: Centrala Malmö

Anställningsform: Detta uppdrag kommer att inledas som ett konsultuppdrag på 6 månader med avsikt att överrekryteras till Elfa (behovet är långsiktigt).

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Elfas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Therese och A-Hub (https://www.a-hub.se/), therese@a-hub.se.

Ansök nu

Biträdande Fältgeotekniker till WSP

Fälttekniker, geologi
Läs mer Okt 20
BITRÄDANDE FÄLTGEOTEKNIKER TILL WSP

Tänk att varje dag få starta dagen med att ta ett kliv ut i naturen, stanna upp och känna doften av daggen som lättar från gräset. Att dessutom få spendera den absoluta majoriteten av sin arbetsdag ute i det fria och att i detta arbete både få planera för och vara delaktig i till exempel framtida infrastrukturprojekt är något unikt. Du kommer i rollen som biträdande fältgeotekniker få möjligheten att se miljöer som väldigt få får se och samtidigt lära dig ett unikt och väldigt intressant yrke.OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Med över 40 000 medarbetare världen över erbjuder man tjänster för en hållbar samhällsutveckling.

WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn, från vägar och järnvägar till kontor och industri i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning. Nyckeln till WSP’s framgång ligger i deras medarbetare, där man lägger stor vikt vid kompetens- och teknikutveckling och där medarbetarna bidrar med idéer och kompetens som skapar nya lösningar och affärsmöjligheter.

Fältteamet i södra Sverige består av cirka 25 medarbetare som i lag om minst två utför geoteknisk undersökning och borrning. Hit söker man nu dig som vill arbeta som biträdande fältgeotekniker och verka ute i naturen. Du brinner för att upptäcka och undersöka nya platser och vi kan lova dig att den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att bland annat göra inmätningar, sondera och göra provtagningar av mark i vått och torrt.

Läs gärna mer om WSP här (https://www.wsp.com/sv-SE/vilka-vi-ar)DU ERBJUDS

- Att arbeta för ett starkt varumärke och en arbetsgivare som står för en hållbar samhällsutveckling.
- Möjligheten att kombinera fysiskt arbete med administration.
- Ett gediget introduktionsprogram som ger dig grunderna i arbetet och som sträcker sig över 1 år.
EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Använda olika tekniska fältmetoder för att få fram de indata som behövs för det specifika projektet.
- Sondering och provtagning med hjälp av borrbandvagn, okulärbedömningar av jordarter.
- Installation av grundvattenrör för observation och provtagning.
- Hantering av insamlade data
- Utsättning och inmätning av undersökningspunkter med hjälp av GPS-utrustning.
- Röjning av terräng i natur för att underlätta framdrift.
KRAV

Rollen kräver inga direkta förkunskaper av liknande roller, vi ser dock gärna att du:

- Har ett stort intresse för rollen så som den är beskriven och vill arbeta praktiskt kombinerat med en mindre del administrativt arbete.
- Har B-körkort
- Har avslutad gymnasial utbildning med inriktning mot teknikorienterat område.
- Har möjlighet till övernattningar i tjänsten 25-30 dagar/år.
- Har vana av att arbeta i roller med högt tempo.
- God datorvana.
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska.
DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR:

- Kunskaper i GIS.
- Geologiskt intresse.
- BE- och/eller C-körkort.
SOM PERSON TROR VI ATT DU HAR/ÄR:

- Ett starkt teknikintresse.
- Nyfiken och arbetsvillig.
- Handlingskraftig.
- Prestigelös.
- Händig.
PRAKTISK INFORMATION

Start: December.

Arbetstider: Ordinarie arbetstider 7-16, med förekommande övertid efter behov.

Plats: Malmö, med resor i tjänsten i Skåne och södra Sverige.

Anställningsform: Konsultuppdrag, med möjlighet till överrekrytering hos WSP på sikt.Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Chief Information Security Officer – Polypeptide Group

IT-säkerhetschef
Läs mer Sep 23
We are looking for a Chief Information Security Officer/CISO for Polypeptide Group.

Polypeptide Group is a one of the world’s largest companies specializing in the manufacturing of therapeutic peptides and related compounds for research and pharmaceutical applications.

The company has production facilities in Sweden, USA, Belgium, Switzerland, France and India with its head office located in Zug, Switzerland.

After recently have gone public, listed on the SIX, Swiss Stock Exchange, they are now seeking to strengthen their strategic work within information- and cybersecurity and is looking for someone for the position as CISO. You will be heading up a newly formed unit within Global IS/IT responsible for compliance and cyber security and reporting to Global Director IS/IT.

As CISO you will be responsible for both developing existing security and build an efficient security foundation that supports the strategic direction of the company. This involves, among other things, responsibility to equip the company with a fit-for-purpose Security Management Framework and Strategy. The position requires someone with a vision and the capability to question the norms, knowledge in how to manage enterprise risks and the ability to lead with assertiveness.MAIN RESPONSIBILITIES

- Develop and maintain an effective information security architectural approach, ensuring that the approach is implemented in accordance with appropriate standards.
- Lead information security and enterprise risk management activities that evaluate and prioritize business risks based on business capability exposure.
- Engage with partners in the industry, law enforcement and threat intelligence vendors to share and exchange standard methodologies and relevant information.
- Define metrics and KPI´s and set information security goals and objectives consistent with organization business need, objectives and strategy.
- Provide strategic leadership on the direction of our cybersecurity operations capability and business leadership during major security incidents and issues.
- Liaison with internal audits to maintain a balance between security control compliance and usability.
- Raise information security awareness among management, employees, contractors, and other stake holders.
- Evaluate effectiveness of training & awareness program and continuously upgrade it.
PREVIOUS EXPERIENCES AND COMPETENCE THAT ARE MERITORIOUS

- 5+ years of experience in Information Security field of work, preferable within a regulated industry.
- 3+ years of experience in managing position for Information Security teams.
- Master’s degree in Computer Science, Information Security, or related field.
- CCISO, CISSP, CISA, CISM, or other relevant Information Security certifications.
- Expert skills working with ISO/IEC 27001.
- Experience in working with risk assessments and have the capability to translate risk into business & technology terms, taking the language of risk and embed it into a groupwide culture of Security best practice.
- Strong experience in information security management, information management, information systems and/or enterprise risk management.
- Experience working with C-level executives on matters regarding security threats and incidents.
- Experience in working in a global and multinational environment, preferably within manufacturing.
- Fluent verbal and writing skills in Swedish and English.
- Language skills in German and/or French is considered meritorious.
TO BE SUCCESFULL IN THIS ROLE WE BELEIVE YOU TO HAVE THE FOLLOWING SKILLS

- Analytical ability
- Collaborative
- Communication
- Self organizing
- Strategic thinking
- Performance orientated
We hope that we have caught your curiosity and look forward to your application.

OTHER INFORMATION

Start: Per agreement

Location: Malmö, Sweden

Other: Some international travel will be required.

This recruitment process is handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and on Polypeptide´s request, all enquires regarding this position will be handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and Carl Andersson.

Ansök nu

Business manager & recruitment consultant till A-hub Malmö!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 16
VARFÖR A-HUB?

Ok, så vi är inte det mest välkända varumärket i branschen(än). Vad vi dock kan stoltsera med är att vi från att vi startade vår resa april 2020 är att vi skapat över 100 nya arbetstillfällen och idag är över 60 anställda medarbetare varav 4 internt. Engagemang, Balans och en stor portion fokus är formeln.

Vi som arbetar här har över 35 års samlad erfarenhet från att hjälpa företag lokalt och nationellt med kompetensförsörjning. Det är dock inte erfarenheten i sig som gör oss unika, utan snarare resan vi är på, vad vi ämnar åstadkomma och HUR!

Vi vet att det inte är timmarna vi spenderar på kontoret som gör skillnad. Det är VAD vi gör med vår tid och att vi ger oss tid och tanke över till reflektion och återhämtning. Så växer man som människa, så vill vi växa.

Din framgång och ditt välmående är djupt förankrat i hur vi lyckas som bolag!

Human First är inte bara en av våra tre värderingar, det är den första av dessa tre!

Vi vet också att vi och vår bransch måste utvecklas för att vara relevant, för att överleva. Ett varumärke idag är inte bara vad du säljer och till vilken kvalitet. Det är lika mycket det vi som anställda lämnar efter oss i alla dialoger och diskussioner, analoga såväl som digitala. Att ha det mest transparenta, effektiva och mest personliga sättet att kommunicera med alla våra stakeholders är vägen vi valt att vandra. Men vi är inte nöjda där, vi kommer att fortsätta, allt som inte är under utveckling är per definition under avveckling. Adapt to Change helt enkelt - värdering Nr 2!

Under våra första 18 månader har vi även slagit hål på en hel del valda sanningar, vissa har varit våra egna, andra har varit våra kunders. Kan det göras tydligare, ärligare, mer effektivt och till högre kvalitet då SKALL det göras! Challenge Everything - värdering Nr 3!

Nu när du läst detta, rimmar detta med en arbetsplats du vill vara en del av? Vill du också vara med och påverka, inte bara vårt företag utan en hel bransch? Att du brinner (ursäkta slaskordet) för människor, affärer, relationer och utveckling tar vi för givet!

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med framför allt uppgifter och ansvar relaterat till rekrytering. Detta innebär bland annat:

- Kundkontakt
- Kandidatkontakt
- Personalansvar
- Rekrytering av nya medarbetare till vår konsultverksamhet och till våra kunders verksamhet
- Search. Vi tror starkt på uppsökande rekryteringsarbete.
- Merförsäljning


Till din hjälp har du några av de mest erfarna personerna i branschen och de mest innovativa och avancerade tekniska systemen för att underlätta och förstärka ditt arbete.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi tror starkt på mänskliga drivkrafter och ambition. Med det sagt vill vi ändå att du har:

- En lämplig akademisk utbildning som grund för din vidare utveckling.
- Tidigare branscherfarenhet från bemanning/rekryteringsbranschen.


Vad du definitivt har är:

- Ett starkt intresse för att bygga långsiktiga relationer
- Ett stort intresse av att göra affärer
- En vinnarskalle
- Ett lösningsfokus som ser möjligheter snarare än problem och hinder
- Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska
- B-körkort


PERSONLIGA EGENSKAPER

För den här tjänsten så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För den här rollen söker vi dig som är:

- Relationsbyggande. Du skapar långvariga och uppriktiga relationer med människor på alla nivåer.
- Initiativtagande. Ifall något kan förbättras eller åstadkommas så gör du det!
- Målorienterad. Du vet vart du vill framåt!
- Självorganiserande. Du strukturerar naturligt upp ditt eget arbete.
- Ödmjuk. Du söker aktivt efter möjligheter att utvecklas och förbättras
ÖVRIG INFORMATION OM TJÄNSTEN

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Malmö

Lön: Månadslön med en fast del samt provision.

Sista ansökningsdag: 31/10 2021. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Om du är intresserad och känner dig träffad uppmanar vi dig att söka omgående.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår plattform och detta för att kunna göra en rättvis bedömning utifrån urvalet.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administrativ assistent med ekonomikunskap till A Society

Administrativ assistent
Läs mer Dec 17
A Society är den nya tidens konsultbolag som matchar de skickligaste konsulterna med de mest attraktiva arbetsgivarna. Bolaget bygger långsiktiga relationer med såväl kunder som är i behov av kompetensförsörjning som frilansare och partnerbolag runt om i världen. A Society har stora och globala kunder som man dagligen levererar specialister till. Genom sina värderingar; Passion, Action & Freedom vill man uppmuntra till självledarskap, och genom detta ge möjligheten att påverka både sin egen och företagets utveckling.

Med kontor i Sverige, Danmark, Norge, UK, USA, Kanada och Indien befinner sig A Society där de stora bolagen finns och bygger ständigt större nätverk för att kunna erbjuda de häftigaste uppdragen för sitt globala konsultnätverk. På A Society följer man kund och konsult längs hela resan. En resa som kan börja i Södertälje men sluta i Palo Alto. För att möta kunders och konsulters behov förutsätter det varje medarbetares vilja och ambition att leverera bästa tänkbara service.

Läs gärna mer om A Society och deras imponerande arbete här (https://www.asocietygroup.com/sv/om-oss).OM TJÄNSTEN

Ekonomifunktionen på A Society spelar en viktig roll i bolagets långsiktiga vision och söker nu efter en administrativ assistent att vara med och bidra till deras framfart. I den här rollen är service ledstjärnan i samtliga led. Du kommer att ha en stor variation av arbetsuppgifter, vilka bland annat innefattar fakturering, uppdatering av vårt CRM-system samt andra administrativa uppgifter.

Vi söker dig som trivs i en roll där man är ”spindeln i nätet”, som fångar upp saker som annars hamnar mellan stolarna, som tar initiativ och som vill arbeta i ett härligt team med gemensamma mål, men även med individuella ansvarsområden.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

- Fakturering och avstämning av tidrapporter
- Ekonomiassistans
- Administrativt arbete i vårt CRM-system
DU ERBJUDS

Hos A Society blir du en del av ett bolag som står in för en utvecklande tid i stark tillväxt. Du kommer att få verka i ett värderingsdrivet och entreprenöriellt bolag i en internationell och global kontext.VI SÖKER DIG SOM

Du som söker arbetar sannolikt i en liknande administrativ roll idag med fokus på ekonomiska uppgifter. Du har en god förmåga att planera och strukturera upp ditt arbete för att optimera det dagliga flödet.
Då flertalet dialoger sker på engelska kräver det en god kunskap i det engelska språket, såväl skriftligt som muntligt. Utöver det är det mycket meriterande om du har erfarenhet och kunskap av att arbeta i Lime och/eller Visma Administration.

Du som söker har alltså:

- Några års erfarenhet av kontorsadministration/service
- Erfarenhet av fakturering och annat förekommande arbete på en ekonomiavdelning
- Mycket god kunskap inom Office-paketet, främst Excel, Power Point och Outlook
- Goda kunskaper i det engelska språket (muntligt och skriftligt)


Vi ser det som mycket meriterande med kunskap i Lime och Visma Administration.

SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR:

Serviceminded - Du trivs i en social kontext med mycket kontakter och relationer och gör alltid ditt yttersta för att lämna positiva avtryck, oavsett det är internt eller externt.

Hjälpsam - Du är hjälpsam och stöttande för dina kollegor och värderar det dagliga utbytet högt. Samtidigt kan kunderna alltid räkna med att det som når dig alltid blir löst på bästa sätt!

Lösningsorienterad - När utmaningar uppstår är ditt förhållningssätt att finna en eller flera lösningar som tar dig eller teamet fram på bästa sätt. Du lägger mindre vikt vid vad som förorsakat ett eventuellt problem.

Orädd - Du vet att saker du inte gjort tidigare kommer att utveckla dig och har modet att sätta dig själv i obekväma/nya kontexter.

Prestigelös - Vissa uppgifter ligger dig varmare om hjärtat men du vet att det är slutresultatet som räknas, vilket gör att du alltid säkerställer att samtliga uppgifter blir utförda - högt som lågt!

Vi ser fram emot din ansökan till rollen som Administrativ assistent på A Society!ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Kontorstider. På A Society utgår arbetet från kontoret med en viss flexibilitet att arbeta hemifrån.

Plats: Centrala Malmö (kontoret flyttar till Lund Ideon, i april 2022)

Anställningsform: Detta uppdrag kommer att inledas som ett konsultuppdrag på 6 månader med avsikt att överrekryteras till A Society.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. A Societys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Therese och A-Hub (https://www.a-hub.se/), therese@a-hub.se.

Ansök nu

Projektledare med passion för hållbarhet till Kronetorp Park

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Dec 21
Kronetorp Park skapar Europas mest hållbara stadsdel i Burlövs kommun genom ett unikt hållbarhetstänk och innovation. Stadsdelen heter Kronetorpsstaden.
Med kreativa och drivna medarbetare har Kronetorp Park skapat den unika plattform som krävs för att kunna förverkliga sina mål och visioner.

Kronetorp Park strävar efter att kunna erbjuda ett liv med boende, service, arbete och rekreation - allt på samma plats, byggt med eftertanke och med låg miljöpåverkan. För Kronetorp Park är hållbarhet och innovation viktigt och avsikten är att bygga en stadsdel som genererar minsta möjliga negativa miljöpåverkan. Hur? Genom att använda energi från sol och vatten.
Kronetorp Park äger själva marken och byggrätterna, är byggherre och förser sig själva med betong och prefab genom deras upprättade betongfabrik som ligger på området.

Läs gärna mer om Kronetorp Park och deras hållbara och imponerande arbete här (https://www.kronetorppark.se/om-oss/hallbarhet/).

Daniel och Mathias är båda en del av den ledningsgrupp som det senaste halvåret varit avgörande för den nya riktning denna framgångssaga tagit.

Med mycket mod och massor av j*klaranamma så är inget omöjligt. Möjligtvis tar det omöjliga lite längre tid ibland”
- Daniel Lindbeck (t.h.), VD Kronetorp Park

Att bygga bostäder i en perfekt balans mellan vacker miljö och hållbara byggnader är inte så svårt som man ofta tror. Det handlar om att vara väl förberedd och att tänka mer på resan än på målet.”
- Mathias Persson (t.v.), vice VD, Kronetorp Park

OM TJÄNSTEN

Kronetorp Park kommer att ha totalentreprenad framåt, vilket mynnar ut i en tydlig beställarroll. Det är en roll med stor variation, i allt från stora frågor till mer ordinära projekteringsfrågor. Du kommer alltså att verka i helheten, med stor tyngdvikt på detaljplaner och exploateringsfrågor.
Som projektledare kommer du att arbeta nära Kronetorp Parks Projektchef och vice VD, Mathias. Mathias är en person med stort framåtlut och en utmärkande positivitet, något som är bra att ha när det emellanåt uppstår till synes omöjliga uppgifter. Det är just det som utmärker Kronetorp Park - här löser man saker, ibland tar det längre tid, ibland behöver uppgifterna en helt ny lösning. Här vill man mer än de flesta, och utrymme för kreativitet och egna initiativ uppmuntras.

Som projektledare kommer dina primära uppgifter innefatta att leda projekten, föra dialogen med entreprenörerna samt delta vid förhandlingar. I en bred och varierad roll som denna sker mycket oförutsett och med kort varsel att agera på. Det gör att den ena dagen aldrig är den andra lik.
Du kommer bland annat att arbeta med förfrågningsunderlag, allmänna juridiskafrågor och entreprenadjuridik.DU ERBJUDS

Hos Kronetorp Park erbjuds du att vara med på en häftig resa och se en helt ny stadsdel växa fram som tar utgångspunkt i ett hållbarhetstänk. Här premieras innovativa lösningar och en kreativitet som krävs för att ständigt ligga i framkant för projektens framfart.
Förutom att bli en del av ett positivt och kompetent gäng, erbjuds du hos Kronetorp Park goda förmåner och en flexibilitet i arbetet. Utmärkande för Kronetorp Park är deras inställning till ständiga förbättringar, i såväl sin bransch, som för sina medarbetare. Som ett led i detta ingår fritt medlemskap på gym samt tillåtelse att träna på arbetstid. Här anser man att välmående medarbetare och en god balans i livet är avgörande för att kunna vara sitt allra bästa jag, både på jobbet och hemma.

VI SÖKER DIG SOM

Du som söker tjänsten som Projektledare kommer in med en god erfarenhet från branschen. Sannolikt har du en lämplig utbildning i grunden, följt av några års arbetslivserfarenhet som tillgodogjort dig den kunskap du behöver för att kunna driva ovan uppgifter på ett självständigt vis. Du kan också komma från entreprenörshållet där du verkat under många år (som exempelvis arbetsledare eller dylikt) och är redo att ta klivet in i en beställarorganisation.

Vi söker alltså dig med:

- Erfarenhet från branschen. Du har sannolikt haft en motsvarande roll tidigare eller verkat utifrån entreprenörshållet där du haft en ledande roll

- Grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik

- Goda kunskaper och erfarenheter inom AMA och Allmänna bestämmelser (AB04, ABT06, mm)

- Goda kunskaper beträffande upprättande av förfrågningsunderlag med tillhörande administrativa föreskrifter (AF), samt entreprenadkontrakt

- Vana och kunskap inom förhandlingsteknik

- Vi ser det som meriterande med erfarenhet av ledande roller och ledarskapsutbildningar


SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR:

Initiativrik - Du har förmågan att se vad som behöver göras för att ta ett steg fram, oavsett uppgift. Din initiativförmåga mynnar alltid ut i ett agerande som säkerställer att saken blir gjord.

Ansvarstagande - Det du tar dig an, det löser du! För dig är det av yttersta vikt att alla drar sitt strå till stacken och du är först ut att leva som du lär.

Förtroendeingivande - Du vet vad som skapar tillit och är av inställningen att en god relation är avgörande för ett bra samarbete. Du lägger stor vikt vid att din motpart ska uppfatta dig förtroendeingivande och är duktig på att följa upp dina samarbeten och kontakter.

Förändringsbenägen - Du är en god organisatör, men är lika duktig på att skifta fokus när situationen kräver det. Faktum är att du tycker det är just variationen och de oförutsedda uppgifterna som ger din vardag lite extra ”krydda”.

Lösningsorienterad - Ibland händer saker som inte går att förutse och ofta behöver dem en snabb och lämplig lösning. När det sker lägger du all din energi på att komma vidare och är inte intresserad av att gräva i vad som föranledde det eventuella ”problemet”.Vi hoppas vi fångat ditt intresse och ser fram emot din ansökan! Passa på att fånga tillfället att bli en del av Kronetorp Parks härliga och familjära gäng på deras hållbara och innovativa resa!ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: 7-16, med flexibilitet

Plats: Burlöv (Stadsdelen Kronetorp växer fram i Burlöv)

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos Kronetorp Park. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Kronetorp Parks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Therese och A-Hub (https://www.a-hub.se/), therese@a-hub.se.

Ansök nu

Redovisningsekonom till A Society

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 16
A Society är den nya tidens konsultbolag som matchar de skickligaste konsulterna med de mest attraktiva arbetsgivarna. Bolaget bygger långsiktiga relationer med såväl kunder som är i behov av kompetensförsörjning som frilansare och partnerbolag runt om i världen. A Society har stora och globala kunder som man dagligen levererar specialister till. Genom sina värderingar; Passion, Action & Freedom vill man uppmuntra till självledarskap, och genom detta ge möjligheten att påverka både sin egen och företagets utveckling.

Med kontor i Sverige, Danmark, Norge, UK, USA, Kanada och Indien befinner sig A Society där de stora bolagen finns och bygger ständigt större nätverk för att kunna erbjuda de häftigaste uppdragen till sitt globala konsultnätverk. På A Society följer man kund och konsult längs hela resan. En resa som kan börja i Södertälje men sluta i Palo Alto. För att möta kunders och konsulters behov förutsätter det varje medarbetares vilja och ambition att leverera bästa tänkbara service.


Ekonomifunktionen på A Society spelar en viktig roll i denna vision och behöver nu förstärka sitt team med en redovisningsekonom. Med bolagets tillväxtplaner kommer funktionen förändras och gå från att ha arbetat brett över samtliga delar inom ekonomi, till att bli mer specialiserade inom tre huvudsakliga områden; Fakturering, Redovisning samt Controlling.

Läs gärna mer om A Society och deras imponerande arbete här (https://www.asocietygroup.com/sv/om-oss).OM TJÄNSTENSom Redovisningsekonom på A Society kommer du att ansvara för att redovisningen sköts enligt god redovisningssed samt följer gällande lagar och regler för utvalda bolag inom koncernen. Du kommer således att arbeta med den löpande redovisningen, genomföra månadsavstämningar samt upprätta månadsbokslut. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar innefattar:- Kontering och registrering av in- och utbetalningar från bankkonton och valutakonton.
- Avstämning av kund och leverantörsreskontra, likviditetsplanering och kassaflödesanalyser samt prognoser.
- Uppföljning av förfallna fakturor och påminnelsehantering i samarbete med fakturaavdelningen.
- Registrering och kontering av leverantörsfakturor med bokning mot resultatenheter och/eller projekt, samt ansvar för attesteringsprocessen.
- Löpande bokföring av ekonomiska transaktioner inklusive lönehändelser, moms och AGI. Momsdeklaration och avstämning av skattekonto.
- Månadsavstämningar, månadsbokslut och periodiseringar av kostnader och intäkter.
- Avstämning av företagsinterna transaktioner.
- Övrigt förekommande arbete inom en ekonomifunktion, exempelvis fakturering
DU ERBJUDS

Hos A Society blir du en del av ett bolag som står in för en utvecklande tid i stark tillväxt. Du kommer att få verka i ett värderingsdrivet och entreprenöriellt bolag i en internationell och global kontext.

VI SÖKER DIG SOM

Du som söker tjänsten som Redovisningsekonom trivs i en specialiserad roll där du har fokus på redovisningsarbetet. Du har en relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi och har tillgodogjort dig arbetslivserfarenhet som ger dig en stabil grund för rollen på A Society.
Då flertalet dialoger sker på engelska kräver det en god kunskap i det engelska språket, såväl skriftligt som muntligt. Utöver det är det mycket meriterande om du har erfarenhet och kunskap av att arbeta i Visma Administration.

Du som söker har alltså:

- En lämplig utbildningsbakgrund inom ekonomi
- Några års relevant erfarenhet av redovisning
- Goda kunskaper i det engelska språket (muntligt och skriftligt)
- Meriterande med kunskap i Visma Administration
SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR:

Serviceminded - Du trivs i en social kontext med mycket kontakter och relationer och gör alltid ditt yttersta för att lämna positiva avtryck, oavsett det är internt eller externt.

Hjälpsam - Du är hjälpsam och stöttande för dina kollegor och värderar det dagliga utbytet högt. Samtidigt kan kunderna alltid räkna med att det som når dig alltid blir löst på bästa sätt!

Strukturerad - Du har förmågan att prioritera och planera ditt arbete för en optimal effektivitet, något du ständigt utvecklar.

Lösningsorienterad - När utmaningar uppstår är ditt förhållningssätt att finna en eller flera lösningar som tar dig eller teamet fram på bästa sätt. Du lägger mindre vikt vid vad som förorsakat ett eventuellt problem.

Orädd - Du vet att saker du inte gjort tidigare kommer att utveckla dig och har modet att sätta dig själv i obekväma/nya kontexter.

Prestigelös - Vissa uppgifter ligger dig varmare om hjärtat men du vet att det är slutresultatet som räknas, vilket gör att du alltid säkerställer att samtliga uppgifter blir utförda - högt som lågt!

Stämmer det här in på dig? Vi ser fram emot din ansökan till rollen som Redovisningsekonom till A Society.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Kontorstider. På A Society utgår arbetet från kontoret med en viss flexibilitet att arbeta hemifrån.

Plats: Centrala Malmö (kontoret flyttar till Lund Ideon, i april 2022)

Anställningsform: Detta uppdrag kommer att inledas som ett konsultuppdrag på 6 månader med avsikt att överrekryteras till A Society.Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. A Societys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Therese och A-Hub (https://www.a-hub.se/), therese@a-hub.se.

Ansök nu

Affärsansvarig utesäljare till Prevex Malmö

Utesäljare
Läs mer Nov 11
Prevex vänder sig till talanger och proffs inom Bygg, VVS och Industrivaruhandeln. Deras inriktning är försäljning, låsverkstad, maskinservice samt utbildning inom säkerhet och arbetsmiljöfrämjande produkter och tjänster. Prevex lokala marknadskännedom, unika kompetens, stora flexibilitet och lokala lager hjälper företag till en effektivare försörjning av verktyg, maskiner, skydd, förnödenheter och mycket annat. Malmö är Prevex första filial i Skåne sedan verksamheten startade 2007. Här finns butik och lager med branschkunnig personal som välkomnar varje kund med en genuin servicekänsla.

Prevex tror på gemenskap och känslan av att tillhöra en familj. En kontext där man tar hand om varandra, skrattar tillsammans och skapar långsiktiga relationer. Gemensamt utvecklar de verksamheten, sig själva men även kundrelationer och säljkanaler. Hos Prevex får du möjlighet att arbeta i en nytänkande organisation med stor kompetens och glädje på jobbet. Till Prevex team i Malmö söker vi nu en driven säljare med stora ambitioner!Såhär beskriver Isabella rollen som affärsmässig utesäljare på Prevex:

Rollen är varierade, utmanande och framförallt rolig! Ingen dag är den andra lik och jag älskar att känna att jag utvecklas, vilket jag gör varje dag som utesäljare på Prevex."

Läs mer om vad Prevex medarbetare säger om att vara en del av Prevex här (https://www.shop.prevex.se/om-prevex/jobba-hos-oss/medarbetare/).OM TJÄNSTEN

Prevex är ett familjärt företag som utvecklar talanger! Så ligger din drivkraft i att bygga långsiktiga relationer, driva din egen business och detta i en flexibel kontext - då är det sannolikt dig vi söker! Här drivs man nämligen av en gemensam önskan att uppfylla kunders önskemål på bästa sätt och tror på att göra det lilla extra i varje kundmöte, oavsett om det är avtalsförhandling, butiksförsäljning, budbilsleverans eller ett sedvanligt telefonsamtal. För att arbeta på Prevex behöver du gilla försäljning och kundvård. Du behöver även trivas i, och vilja bidra till, en kontext där man bryr sig om varandra och hjälper varandra till framgång.

ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER

Som Affärsansvarig utesäljare till Prevex blir du en del av ett team om 7 personer som verkar över distriktet Skåne. Du har daglig kontakt och utbyte med dina kollegor och kulturen inom teamet präglas av en stark vinnaranda - att helt enkelt vara en del av det vinnande laget!
Som säljare på Prevex arbetar du nära kunden och spenderar majoriteten av din tid ute hos kunderna. Ditt primära fokus är således att vara ute på fältet för att driva och utveckla affären. Du har ett helhetsansvar för dina kunder med målsättning att medvetandegöra och skapa intresse kring Prevex stora produktsortiment. I det dagliga arbetet supporterar Prevex innesälj-avdelning kunderna, medan du står för den kontinuerliga affärsutvecklingen.

Rollen som säljare hos Prevex är självständig och ger dig frihet och utrymme att på egen hand planera dina dagar. Din målsättning är att säkerställa en långsiktig kontakt och dialog med kunder i syfte att utveckla befintligt samarbete genom rådgivning, uppföljning och merförsäljning. Exempel på arbetsuppgifter är:

- Kundprospektering
- Mötesbokning och kundmöten
- Vårda och utveckla nya samarbeten
- Medvetandegöra och skapa intresse kring Prevex produktsortiment
DU ERBJUDS

Hos Prevex får du möjligheten att arbeta på ett attraktivt och välmående företag där du och dina resultat kommer att göra skillnad och uppmärksammas. Här får du även möjlighet att vidareutveckla dina befintliga kunskaper inom försäljning och affärsmannaskap. Du kommer att få ett stort eget ansvar och en frihet i hur du lägger upp ditt arbete.
I Prevex erbjudande finner du förmånsbil, teknisk utrustning, god pension och försäkring via kollektivavtal samt friskvårdsbidrag och övriga förmåner via bl.a. Benifyportalen.

VI SÖKER DIG SOM

För att lyckas i rollen som utesäljare hos Prevex har du en bakgrund inom försäljning och har med fördel verkat inom branschen eller närliggande område. Din primära drivkraft sitter i att etablera goda kundrelationer och utveckla dem till dess fulla potential. Då rollen som utesäljare utgörs av ett självständigt arbete är en god förutsättning att ha verkat i en liknande roll tidigare. Att till det komma in med ett gediget kontaktnät är värdefullt för rollen och har du dessutom en god produktkunskap kommer du sannolikt att bli självgående i arbetet snabbt.

Vi söker alltså dig med:

- Bakgrund inom försäljning (med fördel utesälj)

- Erfarenhet från branschen eller närliggande område

- Förmågan och erfarenhet av att arbeta självständigt

SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR:

- Affärsmässig - Du agerar långsiktigt och säkerställer att du ger dig själv och kunden rätt förutsättningar att bygga en stark och långvarig relation.

- Resultatfokuserad - Du har ett framåtlut i allt du gör och motiveras av att arbeta gentemot individuellt satta mål.

- Analytisk - Du har förmågan att se ur ett helhetsperspektiv och agera därefter, vad i ditt kundsamarbete kan kompletteras och utvecklas? Vad ska fokus och tyngdpunkt ligga på i ditt nästa möte?

- Initiativtagande - Du har förmågan att identifiera ett behov/möjlighet och agerar på den utan vägledning eller uppmaning från andra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: 7-16 (med viss flexibilitet och eget ansvar)

Plats: Malmö

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos Prevex. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Prevex önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Therese och A-Hub (https://www.a-hub.se/), therese@a-hub.se.

Ansök nu

Ekonomiansvarig till Bredablickgruppen

Ekonomiledare
Läs mer Aug 13
OM FÖRETAGET OCH TJÄNSTEN

Bredablickgruppen levererar kvalitetslösningar inom förvaltning, projektledning samt facility services. Bredablick representeras av ca 600 anställda runt om i landet och är en organisation utan glastak: befordringar bestäms inte av ålder eller år i företaget, utan av vad just du bidrar med. Bredablickgruppen erbjuder dig en språngbräda till en häftig karriär och en möjlighet att påverka processer och strukturer ett tidigt stadium med ditt engagemang. Med en starkt tillväxtorienterad kultur är Bredablickgruppen en organisation som växer kraftigt år för år, med en arbetsmiljö präglad av entreprenörsanda och driv. Samtliga medarbetare, på alla nivåer i företaget, har engagemang i att bidra till nöjda kunder, hög lönsamhet och stark tillväxt.

Läs gärna mer om Bredablickgruppen här (https://bredablickgruppen.se/).ANSVARSOMRÅDEN OCH UPPGIFTER:

Som Ekonomiansvarig kommer du att driva teamets arbete och ansvara för all redovisning inom Bredablickgruppen. Denna organisation utgörs idag av de fem bolagen Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services, Sustend, Värmlands Fastighetsservice och Upplands Fastighetsservice i Uppsala. I din roll kommer det ingå personalansvar för Redovisningsansvarig samt Ekonomiassistenterna.

Utifrån ansvarsområdena ovan så kommer ditt dagliga arbete bland annat att innefatta:

- Månadsavstämningar, kvartalsbokslut inkl. rapportering samt årsbokslut.
- Årsredovisning samt deklarationer.
- Ytterst ansvar för den löpande redovisningen.
- Kontakt med leverantörer, kunder, myndigheter samt revisorer.
- Leda, coacha och utveckla teamet i sitt arbete.
- Rapportering till ekonomichef och VD.


KVALIFIKATIONER:

- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
- Något års arbetserfarenhet av revision, alternativt som ekonomiansvarig eller redovisningsekonom/konsult.
- Du är självgående i både redovisnings- och bokslutsarbete.
- Driv och flexibilitet inför att arbeta för ett bolag i en kraftig tillväxt- och förändringsfas.
- Obehindrad kommunikation i både svenska och engelska i tal och skrift.
SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/HAR:

Självorganiserande. Du planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt, du prioriterar resurser och du hanterar din tid effektivt.

Orädd. Du välkomnar arbetsuppgifter och situationer som du inte ställts inför tidigare.

Noggrann. Du har ett detaljfokus och ditt arbetssätt är grundligt och korrekt.

Initiativtagande. Du söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra.

Analytisk. Du hanterar effektivt problem genom att bryta ner dem, förstå de bakomliggande mekanismerna och utifrån tillgänglig information föreslå lämpliga lösningar.PRAKTISK INFORMATION

Start: Omgående.

Arbetstider: Ordinarie kontorstider.

Typ av uppdrag: Rekrytering.

Omfattning: Heltid.Varmt välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande, så ansök gärna omgående.Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Önskemålet från Bredablickgruppen är därför att alla frågor rörande tjänsten vänds till oss.

Ansök nu

IT Compliance manager – Polypeptide Group

Processansvarig, ITIL
Läs mer Jul 18
We are looking for an IT Compliance Manager for Polypeptide Group.

Polypeptide Group is a one of the world’s largest companies specializing in the manufacturing of therapeutic peptides and related compounds for research and pharmaceutical applications.

After recently have gone public, listed on the SIX, Swiss Stock Exchange, they are now seeking to strengthen their IT capabilities in recruiting someone for the role as IT Compliance manager. You will be part of a newly formed team within Global IS/IT responsible for compliance and cyber security and reporting to CISO (Chief Information Security Officer).

As IT Compliance manager you will be responsible for providing quality and compliance expertise to projects and operations in support of a controlled environment and associated processes that meet both external (e.g. GAMP 5, 21 CFR part 11) and internal quality and compliance requirements of Polypeptide.

MAIN RESPONSIBILITIES

- Setup and maintain Global IS/IT compliance and quality framework.
- Secure that Global IS/IT GSOPs are up to date together with departments.
- Secure that our outsourced IT partners are working according to our framework and documentation routines.
- Assuring IT compliance throughout system implementation projects, system upgrades and retirement as well as other IT projects (e.g. infrastructure, IT services).
- Act as validation lead in IT projects.
- Assist in the preparation and maintenance of clear, detailed and accurate compliance documentation, including validation documentation.
- Execute computerized system validation tasks, such as change requests and periodic reviews.
- Participate in audits and manage internal and external auditor requirements and compliance adherence.
- Collaborate with stakeholders to ensure that new IT systems meet compliance requirements before they are made operational.
- Research and interpret regulatory standards, like FDAs 21 CFR Part 11 and GAMP 5, and guidelines and apply findings to the task at hand.
- Guide and train others.
- Interface and have close collaboration with Global QA department.


PREVIOUS EXPERIENCES AND COMPETENCE THAT ARE MERITORIOUS

- Bachelor’s degree in relevant IT related field and/or equivalent experience working with quality, IT compliance within the life science industry.
- Good understanding regarding validation of computerized systems within IS/IT and IT services like SAAS, PAAS and IAAS.
- Strong experience in working with Quality Management Systems(QMS).
- Good knowledge of working with compliance tools such as Microsoft 365 E5 Compliance.
- Strong documentation skills.
- Experience in working with pharmaceutical manufacturing practices, validation methods, inspection and testing methodologies.
- Possess excellent computer skills (MS office).
- Fluent writing and editing skills in Swedish and English.
- Experience in working in a global and multinational environment.
TO BE SUCCESFULL IN THIS ROLE WE BELEIVE YOU TO HAVE THE FOLLOWING SKILLS

- High aptitude for adaptability.
- Highly initiative.
- Performance oriented.
- Dependable.
- Detail oriented.
- Self organizing.
We hope that we have caught your curiosity and look forward to your application.

OTHER INFORMATION

Start: Per agreement

Location: Malmö

Other: Some international travel will be required.

This recruitment process is handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and on Polypeptide´s request, all enquires regarding this position will be handled by A-hub (https://www.a-hub.se/) and Carl Andersson.

Ansök nu

Financial Assistant till A Society

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 9
A Society är samlingsplatsen för de skickligaste konsulterna världen över! Här följer man kund och konsult längs hela resan, en resa som kan börja i Södertälje men sluta i Palo Alto. För att möta kunders och konsulters behov måste varje medarbetares vilja och ambition att leverera bästa tänkbara service vara primär. Ekonomi- och service managementavdelningen på A Society spelar en viktig roll i denna vision och därför behöver man nu förstärka laget med dig som brinner för att leverera god service, gillar siffror, administration, ekonomi och vill spela i ett vinnande lag!

OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

A Society är den nya tidens konsultbolag som matchar de skickligaste konsulterna med de mest attraktiva arbetsgivarna. Bolaget bygger långsiktiga relationer med såväl kund som egen-, småföretagare och partnerbolag runt om i världen. Man har stora globala kunder som man dagligen levererar specialister till. Genom sina värderingar; Passion, Action & Freedom vill man uppmuntra till självledarskap och genom detta ge möjligheten att påverka både sin egen och företagets utveckling.

Ekonomi och Service Management-avdelningen på A Society önskar stärka upp sitt team med en person som vill ha en bred roll, där service är ledstjärnan i samtliga led och där du kommer att ha en stor variation av arbetsuppgifter. Detta innefattar bland annat fakturering, projektavstämning, betalningar, registrering av leverantörsfakturor och påminnelsehantering.

Vi söker dig som trivs i en roll där man är ”spindeln i nätet”, som fångar upp saker som annars hamnar mellan stolarna, som tar initiativ och som vill arbeta i ett härligt team med gemensamma mål, men även med individuella ansvarsområden.

Läs gärna mer om A Society här (https://www.asociety.se/om-oss)EXEMPEL PÅ ANSVARSOMRÅDEN OCH ARBETSUPPGIFTER:

- Fakturering och avstämning av tidrapporter.
- Löpande bokföring.
- Betalningar och påminnelsehantering samt reskontrauppföljning.
- Ekonomiassistans.
- Kontorsadministration.
- Utläggshantering.


KVALIFIKATIONER:

- Några års erfarenhet av arbete inom kontorsadministration/service.
- Erfarenhet av fakturering och annat förekommande arbete på en ekonomiavdelning eller redovisningsbyrå.
- Du älskar administrativt arbete och att ge god service i alla lägen.
- Du brinner för att leverera hög kvalitet och tycker om sociala kontakter.
- Mycket god kunskap inom Office-paketet, främst Excel, Power Point och Outlook.
- Examen från eftergymnasial utbildning kopplad till ekonomi.
- Obehindrad kommunikation i både svenska och engelska i tal och skrift.
MERITERANDE:

- Erfarenhet av Lime CRM.
- Erfarenhet av något ekonomisystem.
SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/HAR:

- Hjälpsam. Du tvekar aldrig på att hjälpa en kollega eller göra det lilla extra för en kund.
- Strukturerad. Du vet att en god effektivitet börjar med en bra struktur och solid planering.
- Lösningsorienterad. Problem är till för att lösas.
- Orädd. Nya arbetsuppgifter är bara saker du ännu ej lärt dig.
- Prestigelös. Du har inställningen att alla dina uppgifter är lika viktiga och värdeskapande.
PRAKTISK INFORMATION

Start: Omgående.

Arbetstider: Ordinarie kontorstider.

Plats: Malmö.

Anställningens omfattning: 75-100 % (enligt överenskommelse)Varmt välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande, så ansök gärna omgående!

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. Önskemålet från A Society är därför att alla frågor rörande tjänsten vänds till oss.

Ansök nu

Marknadskoordinator till A Society

Marknadskoordinator
Läs mer Jul 8
OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET

A Society är den nya tidens konsultbolag som matchar de skickligaste konsulterna med de mest attraktiva arbetsgivarna. Bolaget bygger långsiktiga relationer med såväl kunder som är i behov av kompetensförsörjning som frilansare och partnerbolag runt om i världen. Man har stora globala kunder som man dagligen levererar specialister till. Genom sina värderingar; Passion, Action & Freedom vill man uppmuntra till självledarskap och genom detta ge möjligheten att påverka både sin egen och företagets utveckling.

Allt det som ögat ser kopplat till A Society, vare sig det är ett inlägg på LinkedIn eller en trycksak, har Marknadsavdelningen med största sannolikhet legat bakom. Vare sig det är en säljare som vill marknadsföra ett nytt uppdrag genom A Society eller om det är en chef som vill marknadsföra ett evenemang, så är det just Marknadsavdelningen man vänder sig till internt för att göra idén till verklighet.

Marknadsavdelningen söker nu efter nästa nyckelperson som önskar arbeta med en bred palett av arbetsuppgifter, där du i tätt samarbete med din närmsta chef kommer att få kombinera det kreativa med det administrativa.

Läs gärna mer om A Society här (https://www.asociety.se/om-oss).ANSVARSOMRÅDEN OCH ARBETSUPPGIFTER:

- Uppdragsvideos till Linkedin: producera, översätta, publicera och annonsera.
- Underhålla och uppdatera A Societys sociala medier och interna kanaler.
- Interna nyhetsbrev: samla in underlag, skicka påminnelser och korrekturläsa.
- Grafisk produktion: skapa trycksaker, bilder till SoMe, eventinbjudningar, hemsideinlägg, PP-presentationer, videos m.m.
- Samarbeta med digital byrå som arbetar med SEM och SEO: kommunicera över mejl och telefon, delta i möten och implementera åtgärder som byrån rekommenderar.
- Leverantörskontakt: möten, förberedelser och implementation av förbättringsåtgärder.
- Kontakt med kollegor och support i olika projekt som behöver marknadsstöd, ex. pressmeddelanden, nyheter, blogginlägg, utskick, on/offboarding av kollegor, skapande av undersidor på hemsidan och administration av utskickslistor och CRM-system.
KVALIFIKATIONER:

- YH-utbildning kopplad till kommunikation och/eller marknadsföring.
- Nyexaminerad eller i början av din karriär.
- Fallenhet för att strukturera upp administrativa uppgifter.
- Erfarenhet och stort intresse för arbete i sociala medier.
- Erfarenhet och intresse för att fotografera och filma.
- God kunskap inom Photoshop, Indesign, Illustrator och Premiere.
- Obehindrade språkfärdigheter i både svenska och engelska.
SOM PERSON TROR VI ATT DU ÄR/HAR:

- God samarbetsförmåga. Du lyssnar aktivt på andras tankar och du samarbetar väl med andra team inom organisationen för att nå målet.
- Flexibel. Du är mottaglig och öppen för förändring. Du anpassar dig enkelt till nya situationer och du visar en vilja att vara flexibel i ditt förhållningssätt
- Initiativtagande. Söker upp och agerar på möjligheter utan uppmaning från andra.
- Resultatorienterad. Du fokuserar på att uppnå resultat och mål. Du ställer upp relevanta målsättningar och strävar efter att överträffa förväntningarna.
- Nyfiken. Du söker aktivt upp ny information, du utvärderar idéer självständigt och du är ivrig att ständigt lära dig mer.
ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, med respekt för eventuell uppsägningstid.

Plats: Malmö.

Anställningsform: Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av A-hub.

Omfattning: Heltid.

Ansök nu

Processkemist till Polypeptide

Processkemist
Läs mer Jul 1
Vi söker dig som vill arbeta som processkemist i producerande miljö hos Polypeptide Group (https://polypeptide.teamtailor.com/). Du kommer att få ett varierande arbete där du arbetar i team med storskalig produktion av läkemedelssubstanser hos en av världens ledande och största kontraktstillverkare av terapeutiska peptider. Faktum är att Polypeptide tillverkar över en tredjedel av alla godkända peptidläkemedel i världen. Tjänsten är på företagets svenska produktionsanläggning i Limhamn, Malmö. Polypeptide Group finns även representerade i USA, Belgien, Frankrike, Indien och har cirka 900 medarbetare.DU ERBJUDS

- En möjlighet att arbeta på ett välrenommerat företag med sunda värderingar.
- En möjlighet att genom din kompetens och erfarenhet bidra till att skapa den aktiva substans i olika mediciner som hjälper människor att må bättre.
- Möjlighet att arbeta mot gemensamma mål i team med andra och bidra till utvecklingen och framtagandet av nya processer på företaget.
EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER

- Syntesarbete med bland annat koppling, klyvning och cyklisering av peptider, filtrering, indunstning och hantering av lösningsmedel
- Reningsarbete med bland annat kromatografier, upplösningar, buffertberedningar och frystorkning.
VI SÖKER DIG SOM

- Har erfarenhet av och vill arbeta praktiskt i producerande miljö och storskalig process inom läkemedelstillverkning.
- Har en lämplig kemi- eller läkemedelsutbildning.
- Har erfarenhet av arbete enligt GMP.
- Har en god förmåga till dokumentation.
- Talar, läser och skriver svenska obehindrat.
- Arbetet är på dagtid, men detta kan komma att förändras framöver med förskjuten arbetstid på kvällar. Vi ser därför gärna att du har en viss flexibilitet i arbetstider.
SOM PERSON ÄR DU/HAR DU

- Noggrann
- Flexibel
- Ansvarstagande
- God samarbetsförmåga


Vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta självständigt och i team, samt att du är tekniskt och praktiskt lagd. Då Polypeptide är en organisation som strävar efter att hela tiden bli bättre är du självklart också positivt inställd till kontinuerligt förbättringsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande, så ansök gärna omgående!ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, med beaktning för eventuell uppsägningstid.

Arbetstider: Heltid dagtid med ATF

Plats: MalmöDenna process hanteras av A-hub. Polypeptide Groups önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-Hub (https://www.a-hub.se/).

Ansök nu

Business Manager & Recruitment Consultant till A-hub Malmö!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 21
VARFÖR A-HUB?

Ok, så vi är inte det mest välkända varumärket i branschen(än). Vi har heller inte den flottaste bilparken, ett prisbelönt designkontor eller de mest genomarbetade processerna internt. Ovanstående är dock saker som kommer att komma, believe it!

Vad vi har är 25 års samlad erfarenhet i branschen och ett enormt fokus på saker, stora som små, som gör skillnad för våra kunder, konsulter och kandidater. Vi ger oss inte förrän vi utrönt alla möjligheter till förbättring och att gå den där ”extra milen” är "business as usual" för oss.

Vi vet att det inte är timmarna du spenderar på kontoret som gör skillnad. Det är VAD du gör med din tid och att du får tid och tanke över till reflektion, avkoppling och återhämtning. Det är så man växer som människa och det är så som vi också vill växa.

Din framgång och ditt välmående är djupt förankrat i hur vi lyckas som bolag. Human First är inte bara en av våra tre värderingar, det är den första av dessa tre!

Vi vet också att vi och vår bransch måste utvecklas för att vara relevant, för att överleva. Ett varumärke idag är inte bara vad du säljer och till vilken kvalitet. Det är lika mycket det vi som anställda lämnar efter oss i alla dialoger och diskussioner, analoga såväl som digitala. Att ha det mest transparenta, effektiva och personligaste sättet att kommunicera med alla våra stakeholders är den vägen vi valt att vandra. Men vi är inte nöjda där, vi kommer att fortsätta, allt som inte är under utveckling är per definition under avveckling. Adapt to Change helt enkelt - värdering Nr 2!

Under våra första 6 månader har vi även slagit hål på en hel del valda sanningar, vissa har varit våra egna, andra har varit våra kunders. Kan det göras bättre, tydligare, ärligare, mer effektivt och till högre kvalitet då SKALL det göras! Challenge Everything - värdering Nr 3!

Nu när du läst detta, känner du igen dig? Vill du också vara med och påverka, inte bara vårt företag utan en hel bransch? Att du brinner(ursäkta slaskordet) för människor, affärer, relationer och utveckling tar vi för givet!ANSVAR OCH UPPGIFTER

Du kommer att arbeta med framförallt leveransrelaterade frågor och arbetsuppgifter. Detta innebär bland annat:

- Kundkontakt.
- Kandidatkontakt.
- Personalansvar.
- Rekrytering av nya medarbetare till vår konsultverksamhet och till våra kunders verksamhet.
- Search. Vi tror starkt på uppsökande rekryteringsarbete.
- Merförsäljning.


Till din hjälp har du några av de mest erfarna personerna i branschen och de mest innovativa och avancerade tekniska systemen för att underlätta och förstärka ditt arbete.KVALIFIKATIONER

Vi tror starkt på att mänskliga drivkrafter och ambition är en viktig grund att stå på. Med det sagt vill vi ändå att du har:

- En lämplig akademisk utbildning som grund för din vidare utveckling.
- Tidigare branscherfarenhet men är troligtvis i början på din karriär.


Vad du definitivt har är:

- Ett starkt intresse för att bygga långsiktiga relationer.
- Ett stort intresse av att göra affärer.
- En vinnarskalle av rang.
- Ett lösningsfokus och ser möjligheter snarare än problem och hinder.
- Obehindrad kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.
- B-körkort.


PERSONLIGA EGENSKAPER

För den här tjänsten så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För den här rollen söker vi dig som är:

- Relationsbyggande. Du skapar långvariga och uppriktiga relationer med människor på alla nivåer.
- Initiativtagande. Ifall något kan förbättras eller åstadkommas så gör du det!
- Målorienterad. Du vet vart du vill framåt!
- Självorganiserande. Du strukturerar naturligt upp ditt eget arbete.
- Ödmjuk. Du söker aktivt efter möjligheter att utvecklas och förbättras.
PRAKTISK INFORMATION

Start:?Enligt överenskommelse.

Omfattning:?Heltid, arbetstider enligt överenskommelse.

Placering:?Malmö, Västra Hamnen.

Lön:?Månadslön med en fast del samt provision.

Ansökningsprocessen: Urvalet för tjänsten sker löpande, så ifall du är intresserad och känner dig träffad av rollbeskrivningen uppmanar vi dig att söka omgående!Vi tar enbart emot ansökningar via vår plattform, men vi besvarar självklart gärna dina frågor via vår chatt eller på mejl.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Administratör till Magle Chemoswed

Administrativ assistent
Läs mer Maj 20
FÖRETAGET

Magle Chemoswed är en unik och internationell kontraktstillverkare inom Life Science, som både skapar produkter från idéstadiet åt kunder och även tar fram egna innovationer. Bolaget lägger ett stort fokus på att erbjuda hög kvalitet inom läkemedelsinnovation, oavsett vilket område det rör sig om.

Bolaget strävar efter att utnyttja sitt fulla humankapital genom sätta sina anställda i framkant och uppmana till innovation. Detta görs genom coachning, en tonvikt på utveckling, team med hög mångfald och ett pågående sökande efter inspirerade och motiverade personer som vill vara med på resan. För att stötta upp driften i sina olika team söker Magle Chemoswed nu efter en ambitiös, driven och entusiastisk talang till rollen som Administratör!TJÄNSTEN

I rollen som Administratör kommer du att ansvara för en bredd av administrativa och supporterande uppgifter. Du som Administratör kommer att stötta upp olika team och projekt. Detta innefattar bland annat att:

- ansvara för slutförandet av återkommande, administrativa uppgifter.
- koordinera och schemalägga möten.
- planlägga agendor och ta utförliga mötesanteckningar.
- skriva och distribuera mejl och PM till stakeholders.
- assistera vid förberedelse av rapporter som ska tas fram.
KVALIFIKATIONER:

- kandidatexamen, alternativt 2+ års arbetserfarenhet som administratör
- goda färdigheter inom MS Office - framför allt Excel.
- kommunicerar obehindrat på både engelska och svenska.


MERITERANDE:

- arbetserfarenhet från Life Science-sektorn.

PERSONLIGA EGENSKAPER:

- detaljorienterad.
- pålitlig.
- självorganiserande.
PRAKTISK INFO:

Start: omgående.

Omfattning: heltid.

Placering: Malmö.

Anställning: konsultuppdrag och du kommer vara anställd av A-hub.Hoppas vi har fångat ditt intresse. Välkommen med din ansökan!

Urvalet sker löpande, så ansök med fördel så snart som möjligt.

Ansök nu