Emploid AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Emploid AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Senior Mechanical Design Engineer

Civilingenjör, maskin
Läs mer Jul 1
Om företaget

Emploid har fått det stora nöjet att bistå Corebon med att rekrytera Mekanikingenjörer till deras utvecklingsavdelning! Corebon är bolaget vars teknik revolutionerar komposittillverkningen. Corebon drivs med engagemang för innovation och hållbarhet där det finns en stark tro på att deras teknik kan spela en nyckelroll i att forma framtiden för kompositproduktion vilket är väldigt efterfrågat inom industrier som flyg, fordon, sportmaterial mm. Om du vill bli en del av ett team som tänjer på gränserna för vad som är möjligt i kompositvärlden är detta den perfekta tjänsten för dig.

Mer information om bolaget kommer vid kontakt med ansvarig rekryterare längre fram i processen.

Om rollen

Som Sr Mechanical Engineer kommer du ha en drivande funktion i Corebons utvecklingsprojekt. Du kommer arbeta med maskinutveckling från inkommen kundorder till leverans. Du kommer ha ett nära samarbete med produktion och verkstad som också finns i deras lokaler i Malmö. Denna tjänst är för dig som gillar att jobba med alla delar såsom konstruktion, simulering, prototyp, toleransberäkningar och produktionsstyrning. Du kommer också förväntas ta ett projektledande ansvar i mindre projekt samt vara behjälplig med teknisk expertis vid kundfrågor.

För att vara extra tydlig kommer tjänsten fokusera på:

- Konstruktion, produktdesign, simulering och beräkningar  

- Projektledning och hantering av kunddialoger

- Teknisk support gentemot verkstad och produktion

Om dig

För trivas i denna produktutvecklande position behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande. Då du kommer ha en kund- och leverantörsnära position ställs krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i dina processer på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet och där beslutsvägarna är korta där du som senior ingenjör förväntas ta en drivande position gentemot både kollegor och projekt.

Utöver detta krävs:

- Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik

- Minst fem års dokumenterad erfarenhet av konstruktion och produktutveckling

- Kunskaper inom CAD med simuleringsverktyg

- Erfarenhet av att arbeta med produktdesign och utvecklingsprojekt

- Erfarenhet av att driva ditt och andras arbete framåt

- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Flytande i svenska och engelska

- Körkort B

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: maskiningenjör, Komposit, ingenjör, utvecklingsingenjör, projektingenjör, 3D, CAD, värmeväxlare, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

Underhållstekniker inom läkemedelsproduktion

Underhållsmekaniker
Läs mer Jul 16
Om företaget

Emploid har fått förnyat förtroende, och söker nu för kunds räkning underhållstekniker. Företaget är verksamma inom läkemedelsproduktion. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Om rollen

Vår kund befinner sig i en tillväxtfas och har gjort många investeringar i sin fabrik. Nu behöver de förstärka sin underhållsavdelning med produktionstekniker. Fokus i tjänsten är att utföra kvalitetssäkrat, förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionens maskiner i enlighet med GMP. Maskinerna du arbetar med är såväl äldre maskiner som nyare, högautomatiserade fyllinjer. Du kommer bland annat arbeta med att:

- Planera, dokumentera samt utföra förebyggande underhåll

- Lösa akuta driftproblem samt medverka vid extern service av linjerna

- Utföra formatomställning och kalibrering på produktionsutrustning

- Hjälpa till med avvikelse- och grundorsaksutredningar som rör linjerna

- Medverka vid kvalificering av utrustning

- Delta i förbättringsprojekt gällande underhålls och produktionsprocesser

- Medverka vid planering av inköp och igångkörning av nya maskiner och installationer

- Ansvara för beställning och inköp när det gäller tjänster, verktyg, reservdelar m.m.Tjänsten innebär ett nära samarbete med produktionspersonal, underhållsingenjör och avdelningens tekniker. Du rapporterar till underhållschefen.

Om dig

Vi söker dig som brinner för teknik, har ett kritiskt tänkande och som tilltalas av tekniska utmaningar. Du har en hög grad av personligt driv och engagemang, med en vilja att kontinuerligt förbättra ditt arbete. Då arbetet innefattar såväl planerat som akut underhållsarbete krävs det att du är flexibel och snabbt kan ställa om för att säkerställa produktionens tillgänglighet. Det kommer naturligt för dig att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, och är mån om att utföra arbetet noggrant utifrån gällande kvalitetskrav. Utöver detta krävs:

- Teknisk utbildning på minst gymnasial nivå

- 3-5 års arbetslivserfarenhet av tekniskt underhåll inom processindustri

- Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av maskinel och/eller automation

- Erfarenhet av GMP är meriterande

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 3-skift mån-fre 07.00-15.30, 08.30-17.00, 15.30-00.00

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Lina Johansson på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktion, läkemedelsproduktion, pharma, produktionstekniker, maskintekniker, underhållstekniker, industrielektriker, processtekniker, automation, mekanik, el, tekniskt underhåll, GMP, rekrytering, Malmö, Lund

Ansök nu

Business Operations Specialist

Affärsutvecklare
Läs mer Jul 10
Om företaget

Honda är ett japansk-ägt företag byggt på drömmar.

Dessa drömmar inspirerar oss att skapa spännande, innovativa och välgörande produkter. "The Power of Dreams" är vårt sätt att tänka och gör det möjligt att vara en global verksamhet.

Honda är världens största motortillverkare och verksamheten består av mer än 500 företag med 134 produktionsanläggningar i 28 länder, plus ytterligare 31 Forskning- och utvecklingscenter i 15 länder. 

Honda designar, utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer bilar, motorcyklar, båtmotorer, terränghjulingar, gräsklippare, jordfräsar och generatorer med mera.

Honda Nordic (Honda Motor Europé Ltd. Filial Sverige) är en filial till Honda Motor Europe med placering i Malmö. Honda Nordic har även kontor i Danmark och Norge.

Om rollen

Som Business Operations Specialist på Honda kommer du ha ett starkt fokus på DMS (Dealer Management System) och arbeta för att förbättra företagets finansiella resultat. Du kommer supportera ledningen, återförsäljare och andra intressenter för att säkerställa att kunderna får bästa möjliga service och vägledning i förhållande till Hondas verksamhet och tjänster. Vidare kommer du arbeta proaktivt för att maximera effektiviteten i system och processer för att hjälpa din avdelning att uppnå finansiella mål. Ditt övergripande syfte är därmed att maximera kundupplevelsen och uppnå lönsamhetsmål genom försäljning av Honda-produkter samt tjänster till återförsäljarnätverk och kunder inom Norden. För att kunna göra detta kommer du bland annat jobba med:

- Lösa tekniska och systemrelaterade frågor och eskalera vid behov

- Hantera projekt relaterade till affärs- och processoptimering

- Hantera och svara på specifika förfrågningar om data och tillhandahålla analys och rapporter för att lösa frågor från tredje part, andra interna avdelningar och återförsäljare

- Implementera, utveckla och förbättra kunddatabaser och CRM-aktiviteter

- Identifiera behovet av nya, förändrade och/eller förbättrade processer och kommunicera dessa till ledningen för att säkerställa fortsatt operationell effektivitet i enlighet med organisationens och marknadens behov

- Besöka återförsäljare och serviceverkstäder för att säkerställa efterlevnad av gällande kvalitetskrav, GDPR-processer m.m.

- Analys och uppföljning av KPI:er

Om dig

För att trivas i rollen krävs det att du är analytiskt lagd, har en god teknisk förståelse och är van vid att arbeta i system och databaser. Då tjänsten har ett fokus på återförsäljare som du kommer ha kontinuerlig kontakt med tror vi att du har ett kommersiellt tänk, är kommunikativ och har lätt för att etablera värdeskapande relationer såväl internt som externt. Du tar ett stort ägandeskap över ditt arbete och har förmågan att driva ditt arbete på ett självständigt sätt för att uppnå resultat genom förändring och förbättring. Utöver din personliga profil krävs:

- Relevant eftergymnasial utbildning

- Ett par års arbetslivserfarenhet inom Business Administration, verksamhetsutveckling, ekonomi, systemutveckling, administration eller motsvarande som bedöms relevant för tjänsten

- God finansiell förståelse

- Erfarenhet av att arbeta i affärssystem och databaser för att förstå hur dessa interagerar med varandra

- Utmärkta kunskaper i Excel samt goda presentationskunskaper i Power Point

- Flytande svenska samt förståelse för danska och norska

- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

- Körkort

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Resor: Förekommer regelbundet inom Norden, ca 3 gånger/månad

Arbetstider: Kontorstider, mån-fre, möjlighet att jobba hemifrån på 40 %

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Lina Johansson på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business Operations Specialist, Business Operations, Business Controller, Financial Controller, processoptimering, Excel, Malmö, Lund, Helsingborg

Ansök nu

Norsktalande kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 19
Om företaget

Emploid har fått förnyat förtroende, och hjälper nu Unilin Nordic AB i deras rekryteringsprocess! Unilin, med varumärken så som Pergo och Quikstep i ryggen, är ett av världens marknadsledande golvföretag. Det är över 30 år sedan Pergo uppfann laminatgolvet, där Unilin idag tillhandahåller allt från nya laminatprodukter och vinylgolv, till naturliga och vackra trägolv. Unilin har sitt nordiska huvudkontor placerat i Malmö, var de har avdelningar för finans, marknad, shipping och kundservice. Läs gärna mer om Unilin här: www.unilin.com och Pergo här: www.pergogolv.se.

Om rollen

I rollen som norsktalande kundservicemedarbetare kommer du tillsammans med dina kollegor vara ansiktet utåt och leverera förstklassig service till företagets kunder. Med telefon och mail som främsta arbetsredskap kommer du agera rådgivande mot kund, och med gedigen produktkännedom vara behjälplig i val av produkt, samt besvara frågor kring priser, leveranser och returer. Tjänsten är av administrativ karaktär, där du över mail kommer ta emot ordrar vilka du registrerar i affärssystemet SAP. Tjänsten innefattar ett nära samarbete med kundtjänstteamet såväl som med andra avdelningar internt så som sälj, marknad och skeppning för att säkerställa en kvalitativ och positiv upplevelse för kund. Därutöver kommer du arbeta löpande med kunduppföljningar avseende köp, leverans och retur. Mer ingående innebär tjänsten:

- Hantera inkommande kundförfrågningar över telefon och e-post

- Administrativt arbete så som orderläggning i SAP

- Kontinuerligt och nära samarbete med interna funktioner och avdelningar

Om dig

För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare har du en stor vilja att arbeta med kunder där du värderar en högkvalitativ service och ett gott bemötande. Du förstår vikten av att vara ansiktet utåt för företaget du representerar, och ger därför gärna det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Att ta egna initiativ för att utvecklas och lära dig nya saker är något du gör med enkelhet, samtidigt som du värdesätter och kan fokusera på de grundläggande arbetsuppgifterna. Ett nära och gott samarbete med dina kollegor är för dig en självklarhet, där du förstår-, och tar din roll i teamet, samtidigt som du självständigt kan ta dig an och slutföra dina arbetsuppgifter.

För tjänsten är det viktigt med:

- Gymnasial utbildning

- Erfarenhet inom kundtjänst

- Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem

- Flytande norska i tal såväl som skrift samt goda kunskaper i svenska

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Arbetstider: 8.00-16.30

Lön: Enligt överenskommelse 

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterar på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundservice, kundsupport, service, B2B, B2C, customer service, norska, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Sr Maskiningenjör till tjänst inom RnD

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Jun 28
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram och applicera etiketter för såväl stora som små förpackningar inom många olika branscher. På kontoret i Malmö bedriver Ettiketto både tryckeriverksamhet och utveckling av de egna etiketteringsmaskinerna – från idé eller förfrågan till färdigmonterad maskin som levereras och installeras hos kund. Därefter hålls en fortsatt kundrelation genom service och support.

 Ettiketto ägs av Volati, en stabil ägare med långsiktigt perspektiv, och befinner sig nu i en stark tillväxtfas med både nyutveckling och ett stort antal kundprojekt på maskinsidan.

För att kunna driva på tillväxten ytterligare behöver Ettiketto nu tillsätta en Mekanikingenjör till en roll inom RnD för att fortsätta utveckla sitt maskinutbud.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten

Ettiketto arbetar just nu med att starta upp en ny ingenjörsorganisation som ska arbeta med utvecklingen av deras maskinutbud ur ett strategiskt perspektiv. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att designa och konstruera inom Ettikettos maskinsortiment. Konstruktionsarbetet drivs i projektform och utvecklingsprojekten kommer att vara både inom nyutveckling samt vidareutveckling av befintliga maskiner. Parallellt med ditt konstruktionsarbete förväntas du också ta en drivande position i utvecklingsprojekt, ha dialog med interna intressenter och stötta andra konstruktörer i deras arbete. Du kommer också ha en stöttande funktion gentemot produktionen och kan komma vara med vid frågeställningar från kunder i försäljningsfasen. Du kommer ha ett nära samarbete med försäljning, marknad och tekniker för att driva utvecklingen så att Ettikettos maskinutbud är anpassat utifrån marknadens framtida behov. 

Om dig

För trivas i denna maskinutvecklande position behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande. Då du kommer ha en position med många kontaktytor ställs det krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i dina processer på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och där du som senior ingenjör förväntas ta en drivande position gentemot både kollegor och projekt.

Utöver detta krävs:

- Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik

- Minst fem års dokumenterad erfarenhet av konstruktion och produktutveckling

- Kunskaper inom CAD, gärna Inventor

- Erfarenhet av att driva ditt och andras arbete framåt inom maskinutveckling

- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: maskiningenjör, Merchanical Engineer, ingenjör, utvecklingsingenjör, projektingenjör, 3D, CAD, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

Beredare / Planerare inom maskintillverkning

Arbetsledare, maskintillverkning, verkstadsprodukter
Läs mer Jun 28
Om Ettiketto:

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram och applicera etiketter för såväl stora som små förpackningar inom många olika branscher. På kontoret i Malmö bedriver Ettiketto både tryckeriverksamhet och utveckling av de egna etiketteringsmaskinerna – från idé eller förfrågan till färdigmonterad maskin som levereras och installeras hos kund. Därefter hålls en fortsatt kundrelation genom service och support.

Ettiketto ägs av Volati, en stabil ägare med långsiktigt perspektiv, och befinner sig nu i en stark tillväxtfas med både nyutveckling och ett stort antal kundprojekt på maskinsidan.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten:

Som beredare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att följa upp tillgängliga resurser, prioritera samt planera montagearbetet inom Ettikettos maskintillverkning. Du kommer ha ett nära samarbete med hela Ettikettos tekniska organisation men ha ett tydligt ansvar för att montagearbetet blir välplanerat och effektivt. 

Mer konkret innebär tjänsten:

-        Skapa och ansvara för tillverkningsordrar i Ettikettos affärssystem Pyramid

-        Producera och leverera montageanvisningar i CAD

-        Hantera interna avvikelser och fel

-        Resursplanering och projektledning i montageprojekt

-        Testning, justering, montering och maskinövervakning vid behov

Om dig:

Företaget lägger stor vikt vid ditt intresse och kunskap kring mekanik och maskinmontage samt din vilja att lära dig mer om och bli specialist på etiketteringsmaskiner. Du kommer erbjudas de utbildningar som behövs när det gäller de olika produkterna för att kunna bistå kunderna med rätt kompetens. Då dina dagar inte alltid är planerade på förhand gäller det att du är flexibel och snabbt kan ställa om och ta tag i det som krävs för stunden. Du har hög arbetsmoral och förstår vikten av att visa din omgivning respekt genom att vara kommunikativ, noggrann, ta ansvar för att hålla tidsplaner och utföra det arbete som krävs för att arbetet ska flyta på så bra som möjligt.

Utöver detta krävs:

-        Goda kunskaper inom finmekanik, plåt, aluminium och rostfritt.

-        Kunskap och erfarenhet av beredning/planering inom maskintillverkning och montage

-        Ritningskunskap i CAD

-        B-körkort

-        God datorvana och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem

-        Flytande i svenska samt goda kunskaper i engelska

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Beredare, Planerare, Produktionsberedare, Produktionstekniker, Maskintillverkning, CAD, CAM, Kvalitetstekniker, Verkstad, Montage, Montageritning, Malmö, Lund, Trelleborg, rekrytering, tillsvidare, heltid

Ansök nu

Beredare / Planerare inom maskintillverkning

Arbetsledare, maskintillverkning, verkstadsprodukter
Läs mer Jun 24
Om Ettiketto:

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram etiketter för stora som små förpackningar! Ettiketto har den senaste utrustningen inom digitaltryck, flexotryck, efterbearbetning och ligger tekniskt i framkant vilket gör dom ledande i Norden. Deras etiketter hittar du i ett flertal branscher, såsom mat- och dryckesindustrin, kosmetik och kemiteknisk industri. Med sin stora erfarenhet av etikettproduktion vet dom vad som krävs när det gäller val av material, adhesive och korta leveranstider ut till sina kunder.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten:

Som beredare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att följa upp tillgängliga resurser, prioritera samt planera montagearbetet inom Ettikettos maskintillverkning. Du kommer ha ett nära samarbete med hela Ettikettos tekniska organisation men ha ett tydligt ansvar för att montagearbetet blir välplanerat och effektivt. 

Mer konkret innebär tjänsten:

-        Skapa och ansvara för tillverkningsordrar i Ettikettos affärssystem Pyramid

-        Producera och leverera montageanvisningar i CAD

-        Hantera interna avvikelser och fel

-        Resursplanering och projektledning i montageprojekt

-        Testning, justering, montering och maskinövervakning vid behov

Om dig:

Företaget lägger stor vikt vid ditt intresse och kunskap kring mekanik och maskinmontage samt din vilja att lära dig mer om och bli specialist på etiketteringsmaskiner. Du kommer erbjudas de utbildningar som behövs när det gäller de olika produkterna för att kunna bistå kunderna med rätt kompetens. Då dina dagar inte alltid är planerade på förhand gäller det att du är flexibel och snabbt kan ställa om och ta tag i det som krävs för stunden. Du har hög arbetsmoral och förstår vikten av att visa din omgivning respekt genom att vara kommunikativ, noggrann, ta ansvar för att hålla tidsplaner och utföra det arbete som krävs för att arbetet ska flyta på så bra som möjligt.

Utöver detta krävs:

-        Goda kunskaper inom finmekanik, plåt, aluminium och rostfritt.

-        Kunskap och erfarenhet av beredning/planering inom maskintillverkning och montage

-        Ritningskunskap i CAD

-        B-körkort

-        God datorvana och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem

-        Flytande i svenska samt goda kunskaper i engelska

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Beredare, Planerare, Produktionsberedare, Produktionstekniker, Maskintillverkning, CAD, CAM, Kvalitetstekniker, Verkstad, Montage, Montageritning, Malmö, Lund, Trelleborg, rekrytering, tillsvidare, heltid

Ansök nu

Beredare / Planerare inom maskintillverkning

Arbetsledare, maskintillverkning, verkstadsprodukter
Läs mer Jun 24
Om Ettiketto:

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram etiketter för stora som små förpackningar! Ettiketto har den senaste utrustningen inom digitaltryck, flexotryck, efterbearbetning och ligger tekniskt i framkant vilket gör dom ledande i Norden. Deras etiketter hittar du i ett flertal branscher, såsom mat- och dryckesindustrin, kosmetik och kemiteknisk industri. Med sin stora erfarenhet av etikettproduktion vet dom vad som krävs när det gäller val av material, adhesive och korta leveranstider ut till sina kunder.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten:

Som beredare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att följa upp tillgängliga resurser, prioritera samt planera montagearbetet inom Ettikettos maskintillverkning. Du kommer ha ett nära samarbete med hela Ettikettos tekniska organisation men ha ett tydligt ansvar för att montagearbetet blir välplanerat och effektivt.  

Mer konkret innebär tjänsten:

-        Skapa och ansvara för tillverkningsordrar i Ettikettos affärssystem Pyramid

-        Producera och leverera montageanvisningar i CAD

-        Hantera interna avvikelser och fel

-        Resursplanering och projektledning i montageprojekt

-        Testning, justering, montering och maskinövervakning vid behov

Om dig:

Företaget lägger stor vikt vid ditt intresse och kunskap kring mekanik och maskinmontage samt din vilja att lära dig mer om och bli specialist på etiketteringsmaskiner. Du kommer erbjudas de utbildningar som behövs när det gäller de olika produkterna för att kunna bistå kunderna med rätt kompetens. Då dina dagar inte alltid är planerade på förhand gäller det att du är flexibel och snabbt kan ställa om och ta tag i det som krävs för stunden. Du har hög arbetsmoral och förstår vikten av att visa din omgivning respekt genom att vara kommunikativ, noggrann, ta ansvar för att hålla tidsplaner och utföra det arbete som krävs för att arbetet ska flyta på så bra som möjligt.

Utöver detta krävs:

-        Goda kunskaper inom finmekanik, plåt, aluminium och rostfritt.

-        Kunskap och erfarenhet av beredning/planering inom maskintillverkning och montage

-        Ritningskunskap i CAD

-        B-körkort

-        God datorvana och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem

-

Ansök nu

Systemansvarig / Systemspecialist

Affärskonsult, IT
Läs mer Jul 5
Om företaget

EMPLOID söker för kunds räkning en Systemansvarig/Systemspecialist till ett framgångsrikt läkemedelsföretag i Malmö. Just nu befinner sig bolaget i en tillväxtfas och behöver stärka upp sin organisation inom system och verksamhetsutveckling.

Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Om tjänsten

I denna position kommer du tillsammans med en kollega vara ansvarig för att verksamhetens ERP-system (Jeeves) har den funktionalitet som verksamheten kräver. Du kommer att driva förändringsarbete, genomföra förbättringar och hantera supportärenden i systemet. Du kommer arbeta nära verksamheten samt systemleverantören för att översätta organisationens önskemål till kravspecifikationer gentemot systemleverantören. Du kommer ingå i företagets Systemorganisation och framförallt arbeta med ekonomi- och supply chain-funktionen.

Mer konkret innefattar dina arbetsuppgifter bland annat:

- Ansvar för systemdrift, support och underhåll av ERP-systemet Jeeves

- Ansvarig kontakt med systemleverantör

- Ledning av förbättrings- och implementationsprojekt 

- Omsätta verksamhetens önskemål till kravspecifikationer gentemot systemleverantör

- Säkerställa att ERP-system är validerat och följer myndigheternas krav för verksamheten

Om dig

Som person drivs du av att ha en central position i verksamheten och supportera användare och företaget som helhet med hjälp av din kompetens. Du gillar att driva projekt och drivs av att ständigt förbättra kapaciteten i system. Vidare har du ett långsiktigt arbetssätt samtidigt som du då och då genomför en quick fix för att tillgodose ett användarbehov. För att trivas inom Läkemedelsbranschen är det också viktigt att du har en struktur och kvalitetsmedvetenhet som genomsyrar ditt arbete.

Utöver detta krävs det:

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Dokumenterad erfarenhet av support, drift och förbättringsarbete av ERP- eller CRM-system

- Erfarenhet av projektorienterat arbete

- Viss förståelse för systemarkitektur, master data, intergrationer, validering och uppgradering är meriterande

- Förståelse för ekonomiska processer är meriterande

- Engelska och svenska i tal och skrift  

Övrig information

Start: Omgående enligt överenskommelse

Plats: Malmö, Stora Bernstorp

Omfattning: Heltid

Arbetstider: mån-fre, dagtid, flextid

Lön: Enligt överenskommelse 

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemadministratör, systemansvarig, systemsupport, applikationssupport, Application support, System Engineer, ERP, CRM, Jeeves, Movex, SAP, Microsoft Dynamics, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Mekanikingenjör inom produktion och utveckling av kundanpassade maskiner

Civilingenjör, maskin
Läs mer Jul 1
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram och applicera etiketter för såväl stora som små förpackningar inom många olika branscher. På kontoret i Malmö bedriver Ettiketto både tryckeriverksamhet och utveckling av de egna etiketteringsmaskinerna – från idé eller förfrågan till färdigmonterad maskin som levereras och installeras hos kund. Därefter hålls en fortsatt kundrelation genom service och support.

Ettiketto ägs av Volati, en stabil ägare med långsiktigt perspektiv, och befinner sig nu i en stark tillväxtfas med både nyutveckling och ett stort antal kundprojekt på maskinsidan.

För att kunna driva på tillväxten ytterligare behöver Ettiketto nu tillsätta en Mekanikingenjör till en roll inom produktion och utveckling av kundanpassade maskiner.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten

Som Mekanikingenjör inom produktion kommer du arbeta med utveckling och konstruktion av etiketteringsmaskiner. Du kommer vara involverad i hela processen från kundorder till FAT (Factory Acceptance Test) och leverans av färdiga maskiner. Teamet som du tillhör arbetar centralt i Ettikettos organisation vilket innebär ett nära samarbete med interna funktioner som sälj (offertsupport), marknad och du kommer även ha täta kontakter med kunder och leverantörer. Konstruktionsarbetet drivs i projektform och består till stor del av optimering och vidareutveckling av befintliga maskiner enligt kundens behov.

Parallellt med ditt operativa konstruktionsarbete förväntas du också stötta dina kollegor i deras arbete samt agera teknisk expert vid kundspecifika frågeställningar inom mekanik.

Om dig

För att trivas i denna roll behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande. I vårt team värdesätter vi samarbetsförmåga och uppskattar att du är engagerad och kommer med förbättringsförslag. Eftersom du kommer ha en roll med många kontaktytor ställs det krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i ditt arbete på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och där du som ingenjör förväntas ta en drivande position gentemot både kollegor och projekt. Då vi har roligt på jobbet hoppas vi att du också har lätt till skratt.

Utöver detta krävs:

- Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller liknande

- Minst tre års dokumenterad erfarenhet av konstruktion och maskintutveckling

- Erfarenhet av produktion av maskiner är meriterande

- Goda kunskaper inom konstruktion och CAD-design, gärna inom Inventor

- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Maskiningenjör, Mechanical Engineer, Maskinkonstruktör, civilingenjör, utvecklingsingenjör, Development Engineer, 3D, CAD, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, Lund, Skåne, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

Mekanikingenjör inom produktion och utveckling av kundanpassade maskiner

Civilingenjör, konstruktion, maskin
Läs mer Jul 1
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram och applicera etiketter för såväl stora som små förpackningar inom många olika branscher. På kontoret i Malmö bedriver Ettiketto både tryckeriverksamhet och utveckling av de egna etiketteringsmaskinerna – från idé eller förfrågan till färdigmonterad maskin som levereras och installeras hos kund. Därefter hålls en fortsatt kundrelation genom service och support.

Ettiketto ägs av Volati, en stabil ägare med långsiktigt perspektiv, och befinner sig nu i en stark tillväxtfas med både nyutveckling och ett stort antal kundprojekt på maskinsidan.

För att kunna driva på tillväxten ytterligare behöver Ettiketto nu tillsätta en Mekanikingenjör till en roll inom produktion och utveckling av kundanpassade maskiner.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten

Som Mekanikingenjör inom produktion kommer du arbeta med utveckling och konstruktion av etiketteringsmaskiner. Du kommer vara involverad i hela processen från kundorder till FAT (Factory Acceptance Test) och leverans av färdiga maskiner. Teamet som du tillhör arbetar centralt i Ettikettos organisation vilket innebär ett nära samarbete med interna funktioner som sälj (offertsupport), marknad och du kommer även ha täta kontakter med kunder och leverantörer. Konstruktionsarbetet drivs i projektform och består till stor del av optimering och vidareutveckling av befintliga maskiner enligt kundens behov.

Parallellt med ditt operativa konstruktionsarbete förväntas du också stötta dina kollegor i deras arbete samt agera teknisk expert vid kundspecifika frågeställningar inom mekanik.

Om dig

För att trivas i denna roll behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande.

I vårt team värdesätter vi samarbetsförmåga och uppskattar att du är engagerad och kommer med förbättringsförslag. Eftersom du kommer ha en roll med många kontaktytor ställs det krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i ditt arbete på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och där du som ingenjör förväntas ta en drivande position gentemot både kollegor och projekt. Då vi har roligt på jobbet hoppas vi att du också har lätt till skratt.

Utöver detta krävs:

- Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller liknande

- Minst tre års dokumenterad erfarenhet av konstruktion och maskintutveckling

- Erfarenhet av produktion av maskiner är meriterande

- Goda kunskaper inom konstruktion och CAD-design, gärna inom Inventor

- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Maskiningenjör, Mechanical Engineer, Maskinkonstruktör, civilingenjör, utvecklingsingenjör, Development Engineer, 3D, CAD, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, Lund, Skåne, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

Junior Mechanical Engineer

Civilingenjör, maskin
Läs mer Jul 1
Om företaget

Emploid har fått det stora nöjet att bistå Corebon med att rekrytera Mekanikingenjörer till deras utvecklingsavdelning! Corebon är bolaget vars teknik revolutionerar komposittillverkningen. Corebon drivs med engagemang för innovation och hållbarhet där det finns en stark tro på att deras teknik kan spela en nyckelroll i att forma framtiden för kompositproduktion vilket är väldigt efterfrågat inom industrier som flyg, fordon, sportmaterial mm. Om du vill bli en del av ett team som tänjer på gränserna för vad som är möjligt i kompositvärlden är detta den perfekta tjänsten för dig.

Mer information om bolaget kommer vid kontakt med ansvarig rekryterare längre fram i processen.

Om rollen

Som Mechanical Design Engineer kommer du ha en operativ funktion i Corebons maskinutvecklingsprojekt. Genom ett teambaserat arbete kommer du arbeta med maskinutveckling i kundprojekt från inkommen order till leverans. Du kommer ha ett nära samarbete med produktion och verkstad som också finns i Corebons lokaler i Malmö. Denna tjänst är för dig som vill arbeta med alla delar av utvecklingsprocessen som konstruktion, simulering, prototyp, toleransberäkningar och produktionssupport.

För att vara extra tydlig kommer tjänsten fokusera på:

- Konstruktion, produktdesign, simulering och beräkningar  

- Teknisk support gentemot verkstad och produktion

Om dig

För trivas i denna produktutvecklande position behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande. Då du kommer arbeta i kundprojekt ställs krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i dina processer på egen hand eller med hjälp av handledning. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet och där beslutsvägarna är korta.

Utöver detta krävs:

- Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik

- Kunskaper inom CAD

- Erfarenhet av att arbeta med produktdesign och utvecklingsprojekt är meriterande

- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Flytande i svenska och engelska

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: maskiningenjör, Komposit, ingenjör, utvecklingsingenjör, projektingenjör, 3D, CAD, värmeväxlare, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

Beredare / Planerare inom maskintillverkning

Arbetsledare, maskintillverkning, verkstadsprodukter
Läs mer Jul 1
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram och applicera etiketter för såväl stora som små förpackningar inom många olika branscher. På kontoret i Malmö bedriver Ettiketto både tryckeriverksamhet och utveckling av de egna etiketteringsmaskinerna – från idé eller förfrågan till färdigmonterad maskin som levereras och installeras hos kund. Därefter hålls en fortsatt kundrelation genom service och support.

Ettiketto ägs av Volati, en stabil ägare med långsiktigt perspektiv, och befinner sig nu i en stark tillväxtfas med både nyutveckling och ett stort antal kundprojekt på maskinsidan.

För att kunna driva på tillväxten ytterligare behöver Ettiketto nu tillsätta en Beredare / Planerare till en roll inom produktion och utveckling av kundanpassade maskiner.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten

Som beredare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att följa upp tillgängliga resurser, prioritera samt planera monteringsarbetet inom Ettikettos maskintillverkning. Det är av vikt att monteringsarbetet blir välplanerat och effektivt. 

Mer konkret innebär tjänsten:

- Skapa och ansvara för tillverkningsordrar i Ettikettos affärssystem Pyramid

- Resursplanering och ledning av monteringsarbete

- Producera och leverera monteringsanvisningar i CAD

- Hantera interna avvikelser och fel

Om dig

För att trivas i denna roll behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande. I vårt team värdesätter vi samarbetsförmåga och uppskattar att du är engagerad och kommer med förbättringsförslag på våra rutiner och processer. Eftersom du kommer ha en roll med många kontaktytor ställs det krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i ditt arbete på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och där du som person förväntas ta en drivande position gentemot både kollegor och projekt. Då vi har roligt på jobbet hoppas vi att du också har lätt till skratt.

Utöver detta krävs:

- Goda kunskaper inom mekanik, plåt, aluminium och rostfritt.

- Kunskap och erfarenhet av beredning/planering inom maskintillverkning och montering

- Ritningskunskap i CAD

- God datorvana och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem

- Flytande i svenska samt goda kunskaper i engelska

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Beredare, Planerare, Produktionsberedare, Produktionstekniker, Maskintillverkning, CAD, CAM, Kvalitetstekniker, Verkstad, Montage, Montageritning, Malmö, Lund, Trelleborg, rekrytering, tillsvidare, heltid

Ansök nu

Senior Automationsingenjör till tjänst inom R&D

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jul 1
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram och applicera etiketter för såväl stora som små förpackningar inom många olika branscher. På kontoret i Malmö bedriver Ettiketto både tryckeriverksamhet och utveckling av de egna etiketteringsmaskinerna – från idé eller förfrågan till färdigmonterad maskin som levereras och installeras hos kund. Därefter hålls en fortsatt kundrelation genom service och support.

Ettiketto ägs av Volati, en stabil ägare med långsiktigt perspektiv, och befinner sig nu i en stark tillväxtfas med både nyutveckling och ett stort antal kundprojekt på maskinsidan.

För att kunna driva på tillväxten ytterligare behöver Ettiketto nu tillsätta en Senior Automationsingenjör till en roll inom R&D.

Om tjänsten

I denna roll kommer du som automationsingenjör vara involverad i hela utvecklingsprocessen och bidra med din expertis. Parallellt med ditt programmeringsarbete förväntas du också ta en drivande position i utvecklingsprojekten, ha dialog med leverantörer, stötta dina kollegor i deras arbete, samt vara behjälplig vid kundprojekt och anpassningar. Du kommer även att arbeta nära marknad och försäljning genom att bidra med teknisk kunskap vid frågeställningar i försäljningsfasen. 

Om dig

Du inspireras av att upptäcka nya, kreativa lösningar och ser utmaningar som möjligheter. Du är prestigelös, kommunikativ och har förmåga att ta ansvar för ditt arbete. Det är viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och högt i tak.  

Utöver detta krävs:

- Eftergymnasial utbildning inom automation, elteknik eller maskinteknik

- Minst fem års dokumenterad erfarenhet som automationsingenjör och det är meriterande med erfarenhet av arbete inom maskinutveckling 

- Kunskap inom styrsystem Siemens, Bosch Rexroth eller Ever Elettronica

- Erfarenhet av att driva ditt och andras arbete framåt

- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan! 

Sökord: Automationsingenjör, Automation Engineer, ingenjör, Siemens TIA, Bosch Rexroth, utvecklingsingenjör, projektingenjör, produktutveckling, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

Senior Mekanikingenjör till tjänst inom R&D

Civilingenjör, maskin
Läs mer Jul 1
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram och applicera etiketter för såväl stora som små förpackningar inom många olika branscher. På kontoret i Malmö bedriver Ettiketto både tryckeriverksamhet och utveckling av de egna etiketteringsmaskinerna – från idé eller förfrågan till färdigmonterad maskin som levereras och installeras hos kund. Därefter hålls en fortsatt kundrelation genom service och support.

Ettiketto ägs av Volati, en stabil ägare med långsiktigt perspektiv, och befinner sig nu i en stark tillväxtfas med både nyutveckling och ett stort antal kundprojekt på maskinsidan.

För att kunna driva på tillväxten ytterligare behöver Ettiketto nu tillsätta en Senior Mekanikingenjör till en roll inom R&D.

Om tjänsten

I denna roll kommer du som mekanikingenjör vara involverad i hela utvecklingsprocessen och bidra med din expertis. Parallellt med ditt konstruktionsarbete förväntas du också ta en drivande position i utvecklingsprojekten, ha dialog med leverantörer, stötta dina kollegor i deras arbete, samt vara behjälplig vid kundprojekt och anpassningar. Du kommer även att arbeta nära marknad och försäljning genom att bidra med teknisk kunskap vid frågeställningar i försäljningsfasen. 

Om dig

Du inspireras av att upptäcka nya, kreativa lösningar och ser utmaningar som möjligheter. Du är prestigelös, kommunikativ och har förmåga att ta ansvar för ditt arbete. Det är viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och högt i tak.

Utöver detta krävs:

- Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik

- Minst fem års dokumenterad erfarenhet av konstruktion och produktutveckling

- Kunskaper inom CAD, gärna Inventor

- Erfarenhet av att driva ditt och andras arbete framåt inom maskinutveckling

- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: maskiningenjör, Mechanical Engineer, ingenjör, utvecklingsingenjör, projektingenjör, 3D, CAD, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

Sr Automationsingenjör till tjänst inom RnD

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jun 25
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram etiketter för stora som små förpackningar! Ettiketto har den senaste utrustningen inom digitaltryck, flexotryck, efterbearbetning och ligger tekniskt i framkant vilket gör dom ledande i Norden. Deras etiketter hittar du i ett flertal branscher, såsom mat- och dryckesindustrin, kosmetik och kemiteknisk industri. Med sin stora erfarenhet av etikettproduktion vet dom vad som krävs när det gäller val av material, adhesive och korta leveranstider ut till sina kunder.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten

Ettiketto arbetar just nu med att starta upp en ny ingenjörsorganisation som ska arbeta med utvecklingen av deras maskinkatalog. I denna roll kommer du att både vara operativ i samt driva utvecklingsprojekt framåt på egen hand. Du kommer vara involverad i hela utvecklingsprocessen och bidra med din automationsexpertis. Parallellt med ditt operativa arbete förväntas du också ta en ledande position i utvecklingsprojekt, ha dialog med interna intressenter och stötta andra ingenjörer i deras arbete. Du kommer också ha en stöttande funktion gentemot den organisation som arbetar med kundprojekt vid behov och agera teknisk expert vid kundspecifika frågeställningar i införsäljningsfasen. Du kommer ha ett nära samarbete med försäljning, marknad och tekniska organisationen för att driva utvecklingen så att Ettikettos maskinutbud är anpassat utifrån marknadens behov. 

Om dig

För trivas i denna maskinutvecklande position behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande. Då du kommer ha en position med många kontaktytor ställs det krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i dina processer på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och där du som senior ingenjör förväntas ta en drivande position gentemot både kollegor och projekt.

Utöver detta krävs:

- Eftergymnasial utbildning inom automation, elteknik eller maskinteknik

- Minst fem års dokumenterad erfarenhet som automationsingenjör och det är meriterande med erfarenhet av arbete inom maskinutveckling 

- Kunskap inom styrsystem Siemens, Bosch Rexroth eller Ever Elettronica

- Erfarenhet av att driva ditt och andras arbete framåt

- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan! 

Sökord: Automationsingenjör, Automation Engineer, ingenjör, Simens TIA, Bosch Rexrot, ABB, utvecklingsingenjör, projektingenjör, 3D, CAD, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

Sr Maskiningenjör till tjänst inom RnD

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Jun 25
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram etiketter för stora som små förpackningar! Ettiketto har den senaste utrustningen inom digitaltryck, flexotryck, efterbearbetning och ligger tekniskt i framkant vilket gör dom ledande i Norden. Deras etiketter hittar du i ett flertal branscher, såsom mat- och dryckesindustrin, kosmetik och kemiteknisk industri. Med sin stora erfarenhet av etikettproduktion vet dom vad som krävs när det gäller val av material, adhesive och korta leveranstider ut till sina kunder.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten

Ettiketto arbetar just nu med att starta upp en ny ingenjörsorganisation som ska arbeta med utvecklingen av deras maskinutbud ur ett strategiskt perspektiv. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att designa och konstruera inom Ettikettos maskinsortiment. Konstruktionsarbetet drivs i projektform och utvecklingsprojekten kommer att vara både inom nyutveckling samt vidareutveckling av befintliga maskiner. Parallellt med ditt konstruktionsarbete förväntas du också ta en drivande position i utvecklingsprojekt, ha dialog med interna intressenter och stötta andra konstruktörer i deras arbete. Du kommer också ha en stöttande funktion gentemot produktionen och kan komma vara med vid frågeställningar från kunder i försäljningsfasen. Du kommer ha ett nära samarbete med försäljning, marknad och tekniker för att driva utvecklingen så att Ettikettos maskinutbud är anpassat utifrån marknadens framtida behov. 

Om dig

För trivas i denna maskinutvecklande position behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande. Då du kommer ha en position med många kontaktytor ställs det krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i dina processer på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och där du som senior ingenjör förväntas ta en drivande position gentemot både kollegor och projekt.

Utöver detta krävs:

- Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik

- Minst fem års dokumenterad erfarenhet av konstruktion och produktutveckling

- Kunskaper inom CAD, gärna Inventor

- Erfarenhet av att driva ditt och andras arbete framåt inom maskinutveckling

- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: maskiningenjör, Merchanical Engineer, ingenjör, utvecklingsingenjör, projektingenjör, 3D, CAD, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

Sr Automationsingenjör till tjänst inom RnD

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jun 28
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram och applicera etiketter för såväl stora som små förpackningar inom många olika branscher. På kontoret i Malmö bedriver Ettiketto både tryckeriverksamhet och utveckling av de egna etiketteringsmaskinerna – från idé eller förfrågan till färdigmonterad maskin som levereras och installeras hos kund. Därefter hålls en fortsatt kundrelation genom service och support.

Ettiketto ägs av Volati, en stabil ägare med långsiktigt perspektiv, och befinner sig nu i en stark tillväxtfas med både nyutveckling och ett stort antal kundprojekt på maskinsidan.

För att kunna driva på tillväxten ytterligare behöver Ettiketto nu tillsätta en Automationsingenjör till en roll inom RnD för att fortsätta utveckla sitt maskinutbud.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten

Ettiketto arbetar just nu med att starta upp en ny ingenjörsorganisation som ska arbeta med utvecklingen av deras maskinkatalog. I denna roll kommer du att både vara operativ i samt driva utvecklingsprojekt framåt på egen hand. Du kommer vara involverad i hela utvecklingsprocessen och bidra med din automationsexpertis. Parallellt med ditt operativa arbete förväntas du också ta en ledande position i utvecklingsprojekt, ha dialog med interna intressenter och stötta andra ingenjörer i deras arbete. Du kommer också ha en stöttande funktion gentemot den organisation som arbetar med kundprojekt vid behov och agera teknisk expert vid kundspecifika frågeställningar i införsäljningsfasen. Du kommer ha ett nära samarbete med försäljning, marknad och tekniska organisationen för att driva utvecklingen så att Ettikettos maskinutbud är anpassat utifrån marknadens behov. 

Om dig

För trivas i denna maskinutvecklande position behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande. Då du kommer ha en position med många kontaktytor ställs det krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i dina processer på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och där du som senior ingenjör förväntas ta en drivande position gentemot både kollegor och projekt.

Utöver detta krävs:

- Eftergymnasial utbildning inom automation, elteknik eller maskinteknik

- Minst fem års dokumenterad erfarenhet som automationsingenjör och det är meriterande med erfarenhet av arbete inom maskinutveckling 

- Kunskap inom styrsystem Siemens, Bosch Rexroth eller Ever Elettronica

- Erfarenhet av att driva ditt och andras arbete framåt

- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan! 

Sökord: Automationsingenjör, Automation Engineer, ingenjör, Simens TIA, Bosch Rexrot, ABB, utvecklingsingenjör, projektingenjör, 3D, CAD, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

Sr Maskiningenjör till tjänst inom RnD

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Jun 19
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram etiketter för stora som små förpackningar! Ettiketto har den senaste utrustningen inom digitaltryck, flexotryck, efterbearbetning och ligger tekniskt i framkant vilket gör dom ledande i Norden. Deras etiketter hittar du i ett flertal branscher, såsom mat- och dryckesindustrin, kosmetik och kemiteknisk industri. Med sin stora erfarenhet av etikettproduktion vet dom vad som krävs när det gäller val av material, adhesive och korta leveranstider ut till sina kunder.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten

Ettiketto arbetar just nu med att starta upp en ny ingenjörsorganisation som ska arbeta med utvecklingen av deras maskinutbud ur ett strategiskt perspektiv I denna roll kommer du att både vara operativ i samt driva utvecklingsprojekt framåt på egen hand. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att designa och konstruera inom Ettikettos maskinsortiment. Konstruktionsarbetet drivs i projektform och utvecklingsprojekten kommer att vara både inom nyutveckling samt vidareutveckling av befintliga maskiner. Parallellt med ditt operativa konstruktionsarbete förväntas du också ta en ledande position i utvecklingsprojekt, ha dialog med interna intressenter och stötta andra konstruktörer i deras arbete. Du kommer också ha en stöttande funktion gentemot produktionen och i större kundprojekt agera teknisk expert vid kundspecifika frågeställningar i införsäljningsfasen. Du kommer ha ett nära samarbete med försäljning, marknad och tekniker för att driva utvecklingen så att Ettikettos maskinutbud är anpassat utifrån marknadens framtida behov. 

Om dig

För trivas i denna maskinutvecklande position behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande. Då du kommer ha en position med många kontaktytor ställs det krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i dina processer på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och där du som senior ingenjör förväntas ta en drivande position gentemot både kollegor och projekt.

Utöver detta krävs:

- Eftergymnasial utbildning inom maskinteknik

- Minst fem års dokumenterad erfarenhet av konstruktion och produktutveckling

- Kunskaper inom CAD, gärna Inventor

- Erfarenhet av att driva ditt och andras arbete framåt inom maskinutveckling

- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: maskiningenjör, Merchanical Engineer, ingenjör, utvecklingsingenjör, projektingenjör, 3D, CAD, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

Supply Chain Coordinator för konsultuppdrag med start omgående

Logistiker
Läs mer Jul 2
Om företaget

Emploid har fått det stora nöjet att hjälpa vår kund hitta en Supply Chain Coordinator för ett konsultuppdrag med start omgående. Företaget är en global distributör av kemikalier och polymerer, med en stark närvaro på marknader runt om i världen. De erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom olika branscher, inklusive livsmedel, läkemedel, jordbruk, och plast. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt nästa steg i rekryteringsprocessen som kommer vara en telefonintervju.

Om rollen

I rollen som Supply Chain Coordinator kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa smidiga och effektiva logistiska flöden i företaget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar planering och samordning av leveranser, där du kommer att arbeta nära tillsammans med försäljnings- och inköpsteamet för att säkerställa att kundorder hanteras smidigt och att varor levereras i tid. Organisering av logistiken kring import av varor är en central del av din roll, vilket innebär att du planerar och genomför importprocesser. Vidare kommer du att hantera administrativa uppgifter relaterade till planering, prognostisering och rapportering.

Mer konkret innefattar tjänsten:

- Planering och samordning av leveranser

- Inköp och materialhantering i mindre kvantitet

- Administration kring import av produkter

- Prognostisering och rapportering av leveranser

Om dig

För att trivas i rollen tror vi att du är en strukturerad och organiserad person som är van vid att arbeta i ett högt tempo. Vi söker dig som har en positiv inställning samt trivs i en mindre organisation där du samarbetar nära med dina kollegor. Du behöver ha en bakgrund inom inköp och logistik samt ha en förståelse för helhetsflödet inom supply chain. Det är för tjänsten ett krav med:

- Eftergymnasial utbildning inom inköp/logistik

- Flytande kunskaper i svenska och engelska

- Goda kunskaper i ERP-system, SAP är meriterande

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Kontoret finns i Malmö och arbetet utförs på kontoret 

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider mån-fre

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Helena Lork på helena.lork@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: supply chain coordinator, konsult, logistikplanering, prognostisering, leveransplanering, inköp, SAP, ERP, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Redovisningsekonom för konsultuppdrag med start omgående

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 2
Om företaget

Emploid har fått det stora nöjet att hjälpa vår kund hitta en redovisningsekonom för ett konsultuppdrag med start omgående. Företaget är en global distributör av kemikalier och polymerer, med en stark närvaro på marknader runt om i världen. De erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom olika branscher, inklusive livsmedel, läkemedel, jordbruk, och plast.. Mer information om företaget ges i nästa steg i rekryteringsprocessen som är en telefonintervju.

Om rollen

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ha en central funktion i företagets ekonomiska administration och bokföring. Du kommer att ansvara för löpande bokföring av inkomster och utgifter, hantera leverantörs- och kundreskontra samt utföra avstämningar av konton. Du kommer även att sammanställa och rapportera finansiell information, hantera månadsbokslut, samt förbereda underlag till revisioner.

Mer konkret innefattar tjänsten:

- Löpande redovisning

- Hantering av leverantörs- och kundreskontra

- Avstämningar av konton

- Hantering av månadsbokslut

Om dig

För att trivas i rollen tror vi att du har ett öga för detaljer samt ett noggrant och strukturerat tillvägagångssätt. Du trivs i en mindre organisation samt är flexibel och anpassningsbar i samarbetet med kollegor. Det är för tjänsten ett krav att du har:

- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning

- Dokumenterad erfarenhet av legalt redovisningsarbete

- Flytande kunskaper i svenska och engelska

- Goda kunskaper i ERP-system, SAP är meriterande

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Kontoret finns i Malmö och arbetet utförs på kontoret 

Omfattning: 75%-100%

Arbetstider: Kontorstid mån-fre

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Helena Lork på helena.lork@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, konsult, bokföring, redovisning, månadsbokslut, SAP, ERP, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Sr Automationsingenjör till tjänst inom RnD

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jun 19
Om Ettiketto

Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram etiketter för stora som små förpackningar! Ettiketto har den senaste utrustningen inom digitaltryck, flexotryck, efterbearbetning och ligger tekniskt i framkant vilket gör dom ledande i Norden. Deras etiketter hittar du i ett flertal branscher, såsom mat- och dryckesindustrin, kosmetik och kemiteknisk industri. Med sin stora erfarenhet av etikettproduktion vet dom vad som krävs när det gäller val av material, adhesive och korta leveranstider ut till sina kunder.

Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se

Om tjänsten

Ettiketto arbetar just nu med att starta upp en ny ingenjörsorganisation som ska arbeta med utvecklingen av deras maskinkatalog. I denna roll kommer du att både vara operativ i samt driva utvecklingsprojekt framåt på egen hand. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att designa och programmera maskiner inom Ettikettos allmänna maskinsortiment. Du kommer vara involverad i hela utvecklingsprocessen och bidra med din automationsexpertis. Parallellt med ditt operativa arbete förväntas du också ta en ledande position i utvecklingsprojekt, ha dialog med interna intressenter och stötta andra ingenjörer i deras arbete. Du kommer också ha en stöttande funktion gentemot den organisation som arbetar med kundprojekt vid behov och agera teknisk expert vid kundspecifika frågeställningar i införsäljningsfasen. Du kommer ha ett nära samarbete med försäljning, marknad och tekniska organisationen för att driva utvecklingen så att Ettikettos maskinutbud är anpassat utifrån marknadens behov. 

Om dig

För trivas i denna maskinutvecklande position behöver du ha ett stort tekniskt intresse, vara nyfiken och kunskapssökande. Då du kommer ha en position med många kontaktytor ställs det krav på din kommunikativa förmåga, möjlighet att prioritera, förmåga att ta ansvar för ditt arbete och komma framåt i dina processer på egen hand. Det är också viktigt att du trivs i en miljö med stor påverkansmöjlighet, korta beslutsvägarna och där du som senior ingenjör förväntas ta en drivande position gentemot både kollegor och projekt.

Utöver detta krävs:

- Eftergymnasial utbildning inom automation, elteknik eller maskinteknik

- Minst fem års dokumenterad erfarenhet som automationsingenjör och det är meriterande med erfarenhet av arbete inom maskinutveckling 

- Kunskap inom styrsystem Simens, Bosch Rexroth eller Ever Elettronica

- Kunskaper inom CAD, gärna Inventor

- Erfarenhet av att driva ditt och andras arbete framåt

- Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan! 

Sökord: Automationsingenjör, Automation Engineer, ingenjör, Simens TIA, Bosch Rexrot, ABB, utvecklingsingenjör, projektingenjör, 3D, CAD, produktutveckling, FE analys, maskinteknik, Malmö, rekrytering, tillsvidare

Ansök nu

First Line Support till stort IT-bolag i Malmö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jul 3
Är du i början på din karriär inom IT eller vill du skola om dig mot IT – branschen? Har du ett tekniskt intresse? Vi söker nu dig som vill arbeta som teknisk support/firstline support på ett stort företag i Malmö. Låter detta som något för dig så tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Om företaget

Företaget är ett av nordens största IT-företag och stärker nu upp med fler medarbetare till sitt kontor i Malmö. Mer information om företaget kommer senare i rekryteringsprocessen. Uppdraget inleds med en anställning hos EMPLOID där du kommer arbeta som konsult ute hos kunden.

Om tjänsten

Som teknisk support/firstline support tar du emot inkommande samtal ifrån olika användare. Det rör sig om en variation av människor och komplexitet i ärenden varav du snabbt behöver sätta dig in i användarens situation. Då du är första kontakten för användaren så är det viktigt att ge en förstklassig service samtidigt som snabbt identifierar problemet för att sedan hitta en lösning. Tjänsten inleds med en gedigen utbildningen för att du ska få rätt förutsättningar att lyckas.

Mer konkret så arbetar du med att:

- Ge service gällande användarnas IT-relaterade frågor

- Självständigt felsöka och hitta lösningar på tekniska problem kopplat till IT

- Felsökning av såväl hårdvara som mjukvara

- Registrera ärenden i företagets ärendehanteringssystem

- Active Directory

Om dig

För att lyckas och trivas i tjänsten behöver du ha ett stort intresse för IT och tekniska lösningar samt brinna för att hjälpa människor. Du behöver snabbt kunna sätta dig in i kundens situation och bedöma om du själv kan lösa ärendet eller skicka det vidare till rätt instans. För att vara framgångsrik i rollen bör du vara lösningsorienterad, analytisk och driftig. Även när det är mycket att göra hanterar du dina arbetsuppgifter med en positiv inställning och stressar inte upp dig i första taget. Personliga egenskaper kommer att väga tungt i denna rekryteringsprocess.

Det är för tjänsten ett krav att du har:

- Erfarenhet av teknisk support/helpdesk eller kundtjänst

- Flytande kunskaper i svenska och engelska

Har du följande så är det meriterande men inget krav:

- Gymnasial utbildning inom IT/teknik

- Erfarenhet av att ha arbetat enligt ITIL-modellen

Övrig information

Start: 1/9-2024

Plats: Arbetet utförs på plats på kontoret i centrala Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Helena Lork på helena.lork@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: firstline support, 1st line support, teknisk support, helpdesk, IT, ärenden, active directory, mjukvara, hårdvara, service, customer support

Ansök nu

Business Operations Specialist

Backofficepersonal
Läs mer Jun 4
Om företaget

Honda är ett japansk-ägt företag byggt på drömmar.

Dessa drömmar inspirerar oss att skapa spännande, innovativa och välgörande produkter. "The Power of Dreams" är vårt sätt att tänka och gör det möjligt att vara en global verksamhet.

Honda är världens största motortillverkare och verksamheten består av mer än 500 företag med 134 produktionsanläggningar i 28 länder, plus ytterligare 31 Forskning- och utvecklingscenter i 15 länder. 

Honda designar, utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer bilar, motorcyklar, båtmotorer, terränghjulingar, gräsklippare, jordfräsar och generatorer med mera.

Honda Nordic (Honda Motor Europé Ltd. Filial Sverige) är en filial till Honda Motor Europe med placering i Malmö. Honda Nordic har även kontor i Danmark och Norge.

Om rollen

Som Business Operations Specialist på Honda kommer du ha ett starkt fokus på DMS (Dealer Management System) och arbeta för att förbättra företagets finansiella resultat. Du kommer supportera ledningen, återförsäljare och andra intressenter för att säkerställa att kunderna får bästa möjliga service och vägledning i förhållande till Hondas verksamhet och tjänster. Vidare kommer du arbeta proaktivt för att maximera effektiviteten i system och processer för att hjälpa din avdelning att uppnå finansiella mål. Ditt övergripande syfte är därmed att maximera kundupplevelsen och uppnå lönsamhetsmål genom försäljning av Honda-produkter samt tjänster till återförsäljarnätverk och kunder inom Norden. För att kunna göra detta kommer du bland annat jobba med:

- Lösa tekniska och systemrelaterade frågor och eskalera vid behov

- Hantera projekt relaterade till affärs- och processoptimering

- Hantera och svara på specifika förfrågningar om data och tillhandahålla analys och rapporter för att lösa frågor från tredje part, andra interna avdelningar och återförsäljare

- Implementera, utveckla och förbättra kunddatabaser och CRM-aktiviteter

- Identifiera behovet av nya, förändrade och/eller förbättrade processer och kommunicera dessa till ledningen för att säkerställa fortsatt operationell effektivitet i enlighet med organisationens och marknadens behov

- Besöka återförsäljare och serviceverkstäder för att säkerställa efterlevnad av gällande kvalitetskrav, GDPR-processer m.m.

- Analys och uppföljning av KPI:er

Om dig

För att trivas i rollen krävs det att du är analytiskt lagd, har en god teknisk förståelse och är van vid att arbeta i system och databaser. Då tjänsten har ett fokus på återförsäljare som du kommer ha kontinuerlig kontakt med tror vi att du har ett kommersiellt tänk, är kommunikativ och har lätt för att etablera värdeskapande relationer såväl internt som externt. Du tar ett stort ägandeskap över ditt arbete och har förmågan att driva ditt arbete på ett självständigt sätt för att uppnå resultat genom förändring och förbättring. Utöver din personliga profil krävs:

- Relevant eftergymnasial utbildning

- Ett par års arbetslivserfarenhet inom Business Administration, verksamhetsutveckling, ekonomi, systemutveckling, administration eller motsvarande som bedöms relevant för tjänsten

- God finansiell förståelse

- Erfarenhet av att arbeta i affärssystem och databaser för att förstå hur dessa interagerar med varandra

- Utmärkta kunskaper i Excel samt goda presentationskunskaper i Power Point

- Flytande svenska samt förståelse för danska och norska

- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

- Körkort

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Resor: Förekommer regelbundet inom Norden, ca 3 gånger/månad

Arbetstider: Kontorstider, mån-fre, möjlighet att jobba hemifrån på 40 %

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Lina Johansson på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business Operations Specialist, Business Operations, Business Controller, Financial Controller, processoptimering, Excel, Malmö, Lund, Helsingborg

Ansök nu

QC-Analytiker

Analytisk kemist
Läs mer Jun 11
Om företaget

Emploid har fått förnyat förtroende, och vi söker nu för kunds räkning en duktig QC-Analytiker till ett läkemedelsbolag i Malmö. Företaget är i en tillväxtfas och behöver därför förstärka sin kvalitetsavdelning. Mer information ges vid en telefonintervju.

Om rollen

Som QC-Analytiker får du möjligheten att komma in i ett drivet team med en stark sammanhållning. Tyngdpunkten för tjänsten kommer ligga på att utföra kemiska analyser på produkter i både utvecklings- och kommersiell fas samt intermediat. Framförallt kommer du köra analyser så som HPLC/UPLC, GC, dissolution och olika farmakopé-tester. Du förväntas ta ett stort eget ansvar för ditt arbete där du självständigt planerar din tid. Medarbetarnas utveckling är viktig för kundföretaget där du kommer få möjligheten att bli expert inom ditt område.

Mer konkret innefattar tjänsten:

- Utföra kemiska analyser, framförallt HPLC

- Skriva och granska SOPar, rapporter och protokoll

- Utföra kemiska analyser på stabilitetsprover

Om dig

För att trivas i rollen som QC-Analytiker ser vi att du är en person vars arbete genomsyras av en hög grad av noggrannhet. Du lämnar inget åt slumpen och dubbelkontrollerar hellre en gång extra för att säkerställa att arbetet verkligen blivit rätt. I ett nära samarbete med dina kollegor trivs du som bäst där ni hjälper varandra och delar kunskap för att bästa sätt leverera goda resultat. Eftersom du arbetar på ett QC-labb har du en förståelse för att prioriteringar snabbt kan förändras varför du med lätthet ställer om enligt rådande förutsättningar. Slutligen har du en god förmåga att själv lägga upp ditt arbete enligt fastställda tidsramar.

Därutöver krävs:

- Universitets- eller högskoleexamen inom kemi, bioteknik, BMA eller annan motsvarande utbildning

- Tidigare erfarenhet av kemiska analyser av läkemedel enligt GMP

- Tidigare erfarenhet av HPLC, UPLC och GC analyser

- Goda kunskaper i Excel, gärna makro och VBA kodning

Det är meriterande om du har:

- Arbetat med Empower som mjukvara

- Erfarenhet av analyser enligt farmakopéer

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 08.00-16.25

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: QC-analytiker, analytisk kemist, analytical chemist, QC, kemi, läkemedel, pharma, HPLC, produktion, labb, GMP, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Business Operations Specialist

Backofficepersonal
Läs mer Jun 3
Om företaget

Honda är ett japansk-ägt företag byggt på drömmar.

Dessa drömmar inspirerar oss att skapa spännande, innovativa och välgörande produkter. "The Power of Dreams" är vårt sätt att tänka och gör det möjligt att vara en global verksamhet.

Honda är världens största motortillverkare och verksamheten består av mer än 500 företag med 134 produktionsanläggningar i 28 länder, plus ytterligare 31 Forskning- och utvecklingscenter i 15 länder. 

Honda designar, utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer bilar, motorcyklar, båtmotorer, terränghjulingar, gräsklippare, jordfräsar och generatorer med mera.

Honda Nordic (Honda Motor Europé Ltd. Filial Sverige) är en filial till Honda Motor Europe med placering i Malmö. Honda Nordic har även kontor i Danmark och Norge.

Om rollen

Som Business Operations Specialist på Honda kommer du ha ett starkt fokus på DMS (Dealer Management System) och arbeta för att förbättra företagets finansiella resultat. Du kommer supportera ledningen, återförsäljare och andra intressenter för att säkerställa att kunderna får bästa möjliga service och vägledning i förhållande till Hondas verksamhet och tjänster. Vidare kommer du arbeta proaktivt för att maximera effektiviteten i system och processer för att hjälpa din avdelning att uppnå finansiella mål. Ditt övergripande syfte är därmed att maximera kundupplevelsen och uppnå lönsamhetsmål genom försäljning av Honda-produkter samt tjänster till återförsäljarnätverk och kunder inom Norden. För att kunna göra detta kommer du bland annat jobba med:

- Lösa tekniska och systemrelaterade frågor och eskalera vid behov

- Hantera projekt relaterade till affärs- och processoptimering

- Hantera och svara på specifika förfrågningar om data och tillhandahålla analys och rapporter för att lösa frågor från tredje part, andra interna avdelningar och återförsäljare

- Implementera, utveckla och förbättra kunddatabaser och CRM-aktiviteter

- Identifiera behovet av nya, förändrade och/eller förbättrade processer och kommunicera dessa till ledningen för att säkerställa fortsatt operationell effektivitet i enlighet med organisationens och marknadens behov

- Besöka återförsäljare och serviceverkstäder för att säkerställa efterlevnad av gällande kvalitetskrav, GDPR-processer m.m.

- Analys och uppföljning av KPI:er

Om dig

För att trivas i rollen krävs det att du är analytiskt lagd, har en god teknisk förståelse och är van vid att arbeta i system och databaser. Då tjänsten har ett fokus på återförsäljare som du kommer ha kontinuerlig kontakt med tror vi att du har ett kommersiellt tänk, är kommunikativ och har lätt för att etablera värdeskapande relationer såväl internt som externt. Du tar ett stort ägandeskap över ditt arbete och har förmågan att driva ditt arbete på ett självständigt sätt för att uppnå resultat genom förändring och förbättring. Utöver din personliga profil krävs:

- Relevant eftergymnasial utbildning

- Ett par års arbetslivserfarenhet inom Business Administration, verksamhetsutveckling, ekonomi, systemutveckling, administration eller motsvarande som bedöms relevant för tjänsten

- God finansiell förståelse

- Erfarenhet av att arbeta i affärssystem och databaser för att förstå hur dessa interagerar med varandra

- Utmärkta kunskaper i Excel samt goda presentationskunskaper i Power Point

- Flytande svenska samt förståelse för danska och norska

- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

- Körkort

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Resor: Förekommer regelbundet inom Norden, ca 3 gånger/månad

Arbetstider: Kontorstider, mån-fre, möjlighet att jobba hemifrån på 40 %

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Lina Johansson på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business Operations Specialist, Business Operations, Business Controller, Financial Controller, processoptimering, Excel, Malmö, Lund, Helsingborg

Ansök nu

Norsktalande kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 11
Om företaget

Emploid har fått förnyat förtroende, och hjälper nu Unilin Nordic AB i deras rekryteringsprocess! Unilin, med varumärken så som Pergo och Quikstep i ryggen, är ett av världens marknadsledande golvföretag. Det är över 30 år sedan Pergo uppfann laminatgolvet, där Unilin idag tillhandahåller allt från nya laminatprodukter och vinylgolv, till naturliga och vackra trägolv. Unilin har sitt nordiska huvudkontor placerat i Malmö, var de har avdelningar för finans, marknad, shipping och kundservice. Läs gärna mer om Unilin här: www.unilin.com, och Pergo här: www.pergogolv.se.

Om rollen

I rollen som norsktalande kundservicemedarbetare kommer du tillsammans med dina kollegor vara ansiktet utåt och leverera förstklassig service till företagets kunder. Med telefon och mail som främsta arbetsredskap kommer du agera rådgivande mot kund, och med gedigen produktkännedom vara behjälplig i val av produkt, samt besvara frågor kring priser, leveranser och returer. Tjänsten är av administrativ karaktär, där du över mail kommer ta emot ordrar vilka du registrerar i affärssystemet SAP. Tjänsten innefattar ett nära samarbete med kundtjänstteamet såväl som med andra avdelningar internt så som sälj, marknad och skeppning för att säkerställa en kvalitativ och positiv upplevelse för kund. Därutöver kommer du arbeta löpande med kunduppföljningar avseende köp, leverans och retur. Mer ingående innebär tjänsten:

- Hantera inkommande kundförfrågningar över telefon och e-post

- Administrativt arbete så som orderläggning i SAP

- Kontinuerligt och nära samarbete med interna funktioner och avdelningar

Om dig

För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare har du en stor vilja att arbeta med kunder där du värderar en högkvalitativ service och ett gott bemötande. Du förstår vikten av att vara ansiktet utåt för företaget du representerar, och ger därför gärna det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Att ta egna initiativ för att utvecklas och lära dig nya saker är något du gör med enkelhet, samtidigt som du värdesätter och kan fokusera på de grundläggande arbetsuppgifterna. Ett nära och gott samarbete med dina kollegor är för dig en självklarhet, där du förstår-, och tar din roll i teamet, samtidigt som du självständigt kan ta dig an och slutföra dina arbetsuppgifter.

För tjänsten är det viktigt med:

- Gymnasial utbildning

- Erfarenhet inom kundtjänst

- Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem

- Flytande norska i tal såväl som skrift samt goda kunskaper i svenska

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Arbetstider: 8.00-16.30

Lön: Enligt överenskommelse 

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterar på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundservice, kundsupport, service, B2B, B2C, customer service, norska, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Dansktalande kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 11
Om företaget

Emploid har fått förnyat förtroende, och hjälper nu Unilin Nordic AB i deras rekryteringsprocess! Unilin, med varumärken så som Pergo och Quikstep i ryggen, är ett av världens marknadsledande golvföretag. Det är över 30 år sedan Pergo uppfann laminatgolvet, där Unilin idag tillhandahåller allt från nya laminatprodukter och vinylgolv, till naturliga och vackra trägolv. Unilin har sitt nordiska huvudkontor placerat i Malmö, var de har avdelningar för finans, marknad, shipping och kundservice. Läs gärna mer om Unilin här: www.unilin.com, och Pergo här: www.pergogolv.se.

Om rollen

I rollen som dansktalande kundservicemedarbetare kommer du tillsammans med dina kollegor vara ansiktet utåt och leverera förstklassig service till företagets kunder. Med telefon och mail som främsta arbetsredskap kommer du agera rådgivande mot kund, och med gedigen produktkännedom vara behjälplig i val av produkt, samt besvara frågor kring priser, leveranser och returer. Tjänsten är av administrativ karaktär, där du över mail kommer ta emot ordrar vilka du registrerar i affärssystemet SAP. Tjänsten innefattar ett nära samarbete med kundtjänstteamet såväl som med andra avdelningar internt så som sälj, marknad och skeppning för att säkerställa en kvalitativ och positiv upplevelse för kund. Därutöver kommer du arbeta löpande med kunduppföljningar avseende köp, leverans och retur. Mer ingående innebär tjänsten:

- Hantera inkommande kundförfrågningar över telefon och e-post

- Administrativt arbete så som orderläggning i SAP

- Kontinuerligt och nära samarbete med interna funktioner och avdelningar

Om dig

För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare har du en stor vilja att arbeta med kunder där du värderar en högkvalitativ service och ett gott bemötande. Du förstår vikten av att vara ansiktet utåt för företaget du representerar, och ger därför gärna det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Att ta egna initiativ för att utvecklas och lära dig nya saker är något du gör med enkelhet, samtidigt som du värdesätter och kan fokusera på de grundläggande arbetsuppgifterna. Ett nära och gott samarbete med dina kollegor är för dig en självklarhet, där du förstår-, och tar din roll i teamet, samtidigt som du självständigt kan ta dig an och slutföra dina arbetsuppgifter.

För tjänsten är det viktigt med:

- Gymnasial utbildning

- Erfarenhet inom kundtjänst

- Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem

- Flytande danska i tal såväl som skrift samt goda kunskaper i svenska

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Arbetstider: 8.00-16.30

Lön: Enligt överenskommelse 

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterar på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundservice, kundsupport, service, B2B, B2C, customer service, norska, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Ventilationstekniker / Servicetekniker Ventilation

Ventilationstekniker
Läs mer Maj 28
Om tjänsten

I tjänsten som ventilationstekniker kommer du ingå i ett team om andra teknikerkollegor och arbeta med service gentemot företagets fastighetskunder i Malmöregionen. Du kommer ha ett självständigt och engagerande arbete där tjänsten utgår hemifrån med fullt utrustad servicebil. Du kommer bli tilldelad ett eget kundområde där du sköter serviceplaneringen och hanterar relationen med kunderna på egen hand. Rent konkret kommer du sköta service, åtgärdsidentifiering och åtgärdshantering.  

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

Service av ventilationssystem i Kontorsbyggnader, kommunala fastigheter och industrianläggningar
Underhåll av aggregat, dra kablage, installera och koppla in fläktar och styrsystem samt arbeta med styr och reglerteknik.
Medverka vid OVK-besiktningar
Montage av diverse större serviceprojekt
Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
Daglig kontakt med kunder


Du kommer du att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag på ett kvalitativt och säkerhet sätt där teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer förekommer. Din placeringsort kommer vara Malmö och det är även där kunderna framförallt finns men du utgår hemifrån med egen fullt utrustad servicebil. 

Om dig

Vi söker dig som är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad och mån om ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper. I rollen som montör är du ansiktet utåt för företaget och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.

För att vara aktuell för denna tjänst har du

- Utbildning inom el, ventilationsteknik och energi eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Erfarenhet av rollen som ventilationstekniker eller montör i minst tre år

- Tillräckligt med kunskap att på egen hand kunna genomföra en service på ventilationssystem- Erfarenhet av felsökning och reparation inom svagström  

- Goda kunskaper i svenska

- B-Körkort

Om företaget

Mer information om företaget kommer senare under processen. Företaget är ett ledande bolag inom ventilationsbranschen. Din chef och dina närmaste kollegor kommer finnas lokalt i Malmö.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse 

Plats: Malmö

Arbetstider: 7–16

Lön: Enligt kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ventilation, VVS, Montör, Servicetekniker, tekniker, installatör, mekanik, el, Malmö, Lund, Trelleborg,

Ansök nu

Fyllningsoperatör

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Jun 5
Om företaget

EMPLOID har fått förnyat förtroende, och söker nu för kunds räkning fler fyllningsoperatörer till ett läkemedelsbolag i Malmö. Företaget växer, och behöver därför utöka sin produktionsavdelning med fler operatörer. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Om tjänsten

I rollen som fyllningsoperatör kommer du arbeta med fyllning och förslutning av aseptiska injektionspreparat. Då verksamheten är kvalitetsstyrd arbetar du i renrum i enlighet med rådande GMP-regler. Därtill läggs stor vikt vid kvalitet, noggrannhet och god produktionshygien. En stor del av ditt arbete kommer även innefatta löpande dokumentation av arbetet. Med tiden kommer du få möjlighet att vara en del av det löpande förbättringsarbetet. Mer ingående innebär tjänsten:

- Fyllning och förslutning av läkemedel

- Granskning av tillverkningsordrar och städning av fyllinjer

- Löpande dokumentation av arbetet

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta i en verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad och jobba med livsviktiga produkter. Kundföretagets verksamhet har högt ställda kvalitetskrav varför det förväntas att du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete. Du finner tydlighet i dina arbetsuppgifter när du får skriftliga instruktioner kring varje steg. Du har en öppen och positiv inställning till nya arbetsuppgifter där du med lätthet tar dig an de arbetsuppgifter och moment som kan förekomma under en produktion. För att försäkra dig om att ditt arbete blir korrekt värderar du ett nära samarbete med dina kollegor där ni har en öppen dialog och kommunikation. Du har ett stort personligt driv där du strävar efter att hela tiden bli bättre och har ett stort intresse för att lära dig nya saker varför du gärna ställer frågor vid behov.

Därutöver ser vi gärna att du har:

- Avslutad gymnasial utbildning

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift

- Tidigare erfarenhet av arbete i en produktionsmiljö som maskinoperatör, montör eller motsvarande

- Tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete i en produktionsmiljö är starkt meriterande

- Tidigare erfarenhet av att arbeta enligt GMP är starkt meriterande

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 3-skift mån-fre 06.00-14.30, 08.30-17.00, 15.30-00.00

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktion, läkemedel, industri, GMP, pharma, operatör, maskinoperatör, processoperatör, konsultuppdrag, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Underhållstekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Maj 24
Om företaget

Emploid har fått förnyat förtroende, och söker nu för kunds räkning underhållstekniker. Företaget är verksamma inom läkemedelsproduktion. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Om rollen

Vår kund befinner sig i en tillväxtfas och har gjort många investeringar i sin fabrik. Nu behöver de förstärka sin underhållsavdelning med produktionstekniker. Fokus i tjänsten är att utföra kvalitetssäkrat, förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionens maskiner i enlighet med GMP. Maskinerna du arbetar med är såväl äldre maskiner som nyare, högautomatiserade fyllinjer. Du kommer bland annat arbeta med att:

- Planera, dokumentera samt utföra förebyggande underhåll

- Lösa akuta driftproblem samt medverka vid extern service av linjerna

- Utföra formatomställning och kalibrering på produktionsutrustning

- Hjälpa till med avvikelse- och grundorsaksutredningar som rör linjerna

- Medverka vid kvalificering av utrustning

- Delta i förbättringsprojekt gällande underhålls och produktionsprocesser

- Medverka vid planering av inköp och igångkörning av nya maskiner och installationer

- Ansvara för beställning och inköp när det gäller tjänster, verktyg, reservdelar m.m.Tjänsten innebär ett nära samarbete med produktionspersonal, underhållsingenjör och avdelningens tekniker. Du rapporterar till underhållschefen.

Om dig

Vi söker dig som brinner för teknik, har ett kritiskt tänkande och som tilltalas av tekniska utmaningar. Du har en hög grad av personligt driv och engagemang, med en vilja att kontinuerligt förbättra ditt arbete. Då arbetet innefattar såväl planerat som akut underhållsarbete krävs det att du är flexibel och snabbt kan ställa om för att säkerställa produktionens tillgänglighet. Det kommer naturligt för dig att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, och är mån om att utföra arbetet noggrant utifrån gällande kvalitetskrav. Utöver detta krävs:

- Teknisk utbildning på minst gymnasial nivå

- 3-5 års arbetslivserfarenhet av tekniskt underhåll inom processindustri

- Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av maskinel och/eller automation

- Erfarenhet av GMP är meriterande

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 3-skift mån-fre 07.00-15.30, 08.30-17.00, 15.30-00.00

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Lina Johansson på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktion, läkemedelsproduktion, pharma, produktionstekniker, maskintekniker, underhållstekniker, industrielektriker, processtekniker, automation, mekanik, el, tekniskt underhåll, GMP, rekrytering, Malmö, Lund

Ansök nu

Logistikkoordinator

Transportplanerare
Läs mer Jun 14
Om företaget

Emploid har fått förnyat förtroende, och hjälper nu Unilin Nordic AB i deras rekryteringsprocess! Unilin, med varumärken så som Pergo och Quikstep i ryggen, är ett av världens marknadsledande golvföretag. Det är över 30 år sedan Pergo uppfann laminatgolvet, där Unilin idag tillhandahåller allt från nya laminatprodukter och vinylgolv, till naturliga och vackra trägolv. Unilin har sitt nordiska huvudkontor placerat i Malmö, var de har avdelningar för finans, marknad, shipping och kundservice. Läs gärna mer om Unilin här: www.unilin.com, och Pergo här: www.pergogolv.se.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig från den 15/8-24 t.o.m. 15/1-25

EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se

Om rollen

Nu har du chansen att prova på en spännande roll som logistikkoordinator där du kommer ha en viktig roll i att säkerställa leveranser och varuflöden till Unilins kunder på den nordiska marknaden. Tjänsten är ett konsultuppdrag för ett föräldravikariat som sträcker sig under perioden 15/8–24 - 15/1–25. Du kommer bli en del av ett team på fem personer och rapporterar till logistikchefen. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Godsplanering i SAP

- Kontakt med transportörer för bokning av transporter

- Intern kontakt med kundserviceavdelningen och transportavdelningen i Belgien gällande transporter

Om dig

För att trivas i rollen som logistikkoordinator har du en hög servicenivå och förmågan att arbeta strukturerat. Du har därmed god planeringsförmåga och har en arbetsmetodik som genomsyras av ordning och reda för att säkerställa att godsplaneringen utförs på ett så korrekt sätt som möjligt och i enlighet med de tidsplaner som finns uppställda. Som person är du även öppen och flexibel, och har därmed inga problem att snabbt ställa om när arbetsuppgifter kommer från sidan som kräver ditt fulla fokus. Ett nära och gott samarbete med dina kollegor är för dig en självklarhet, där du förstår-, och tar din roll i teamet, samtidigt som du självständigt kan ta dig an och slutföra dina arbetsuppgifter.

För tjänsten är det viktigt med:

- Gymnasial utbildning

- Erfarenhet inom kundtjänst, logistik eller transportplanering

- Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem samt kunskaper i Excel

- Flytande i svenska samt goda kunskaper i engelska

Övrig information

Start: 15/8–24 t.o.m. 15/1–25

Plats: Malmö, Hyllie

Arbetstider: 8.00-16.30

Lön: Enligt överenskommelse 

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterar på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: logistikkoordinator, logistik, supply chain, transportplanering, godsplanering, kundtjänst, kundservice, kundsupport, service, B2B, customer service, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Utvecklare inom PHP till konsultuppdrag

Backend-utvecklare
Läs mer Maj 20
Om företaget

International Motors Nordic bedriver främst fordonsimport av de välkända varumärkena Subaru och Izuzu i Sverige, Finland, Danmark och Baltikum. Märkena är kända för sin höga kvalitet, unika teknologi och extremt nöjda bilägare vilket bevisas genom branschens årliga kundundersökningar. International Motors arbetar ut mot alla återförsäljare och bistår dom med centrala funktioner för att märkena ska fortsätta genomsyras av en positiv anda som alltid sätter kunder och återförsäljare i första rummet. För mer information om märkena gå in på www.subaru.se eller www.isuzusverige.se

Om tjänsten

För att alla återförsäljare inom International Motors verksamhet ska kunna få rätt information och kommunikation har det utvecklats ett omfattande intranät och det är för det ändamålet som dom söker en konsult inom PHP. Uppdraget är på 6 månader initialt med god möjlighet till förlängning om ytterliga 6 månader. International Motors är i full gång med att implementera Somfonyramverket och behöver komplettera det befintliga teamet med en person som som arbetar med det operativa utvecklingsarbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

·      Objektorienterad utveckling främst inriktad mot backend PHP

·      Tekniskt beslutsfattande utifrån user stories från ansvarig arkitekt och användare

Om dig

Eftersom International Motors vill bygga ett team som jobbar bra tillsammans, är personkemin och viljan att utveckla något riktigt bra tillsammans nästan viktigare än formella meriter. Självklart behöver du kunna koda, men lika viktigt är att vara driven och att trivas med att jobba tillsammans mot ett gemensamt mål. Du är inte främmande för att ta en tekniskt drivande position och just ditt stora tekniska intresse är något som du kommer att dela med dina kollegor.

- Några års erfarenhet av objektorienterad utveckling i PHP

- Kunskap inom ett eller båda ramverken Symfony och Laravel

- Grundläggande kunskap inom HTML/CSS

- Kunskap i svenska och engelska

Övrig information

Start: September/Oktober

Uppdragslängd: 6 månader med stor möjlighet till förlängning med ytterligare 6 månader

Plats: Malmö

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: PHP, utvecklare, systemutvecklare, developer, backend, fullstack Symfony, Laravel, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg, tillsvidare, produktutveckling, CSS, HTML,

Ansök nu

Renrumsstädare

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Maj 20
Om företaget

Emploid har fått förnyat förtroende, och söker nu för kunds räkning en renrumsstädare till ett läkemedelsbolag i Malmö. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inledningsvis sker via oss på Emploid, med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget därefter.

Om rollen

Trivs du att arbeta strukturerat och metodiskt i en tjänst med varierade arbetsuppgifter där du gör skillnad? Då är detta tjänsten för dig!

I rollen som renrumsstädare tillhör du och dina kollegor produktionsavdelningen, där ni tillsammans ansvarar för daglig städning och rengöring av produktionslokalerna. Då verksamheten är kvalitetsstyrd arbetar du i renrum i enlighet med rådande GMP-regler. Därtill läggs stor vikt vid kvalitet, noggrannhet och god produktionshygien. Du samarbetar nära både med dina kollegor inom teamet och med produktionspersonalen, där ni säkerställer att det dagliga arbetet flyter på. Med tiden kan du även utöka dina arbetsuppgifter och hantera inköp och beställning av material.

Mer konkret innefattar tjänsten:

- Daglig städning av renrum och produktionslokaler

- Hantering av arbetskläder där du säkerställer att dessa finns tillgängliga för användning

- Att vid behov hjälpa till vid disk av material efter avslutad produktion

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta i en livsviktig verksamhet där du får möjlighet att göra skillnad. Kundföretagets verksamhet har högt ställda kvalitetskrav varför det förväntas att du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete. Du finner tydlighet i dina arbetsuppgifter när du får skriftliga instruktioner kring varje steg som ska utföras. Du har en öppen och positiv inställning till nya arbetsuppgifter där du med lätthet tar dig an de arbetsuppgifter och moment som kan förekomma under en produktion. För att försäkra dig om att ditt arbete blir korrekt utfört värderar du ett nära samarbete med dina kollegor där ni har en öppen dialog och kommunikation.

Därutöver är det för tjänsten viktigt med:

- Avslutad gymnasial utbildning

- Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Kunskaper i engelska är meriterande

- Tidigare erfarenhet av att arbeta i en renrumsmiljö är meriterande

- Arbetslivserfarenhet inom städ eller vård-, omsorg är meriterande

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: måndag – fredag, 06.00-14.30, alternativt 3-skift mån-fre 06.00-14.30, 08.30-17.00, 15.30-00.00

Lön: Enligt rådande kollektivavtal

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: operatör, renrumsoperatör, läkemedelsoperatör, renrumsstädare, städ, städare, produktion, läkemedel, industri, pharma, läkemedelsindustri, GMP, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Dansktalande kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 17
Om företaget

Emploid har nu fått det stora nöjet att hjälpa vår kund i deras rekrytering av en dansktalande kundservicemedarbetare! Vår kund är ett världsledande bolag inom sin bransch, och har sitt nordiska huvudkontor i Malmö. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Om rollen

I rollen som dansktalande kundservicemedarbetare kommer du tillsammans med dina kollegor vara ansiktet utåt och leverera förstklassig service till företagets kunder. Med telefon och mail som främsta arbetsredskap kommer du agera rådgivande mot kund, och med gedigen produktkännedom vara behjälplig i val av produkt, samt besvara frågor kring priser, leveranser och returer. Tjänsten är av administrativ karaktär, där du över mail kommer ta emot ordrar vilka du registrerar i affärssystemet SAP. Tjänsten innefattar ett nära samarbete med kundtjänstteamet såväl som med andra avdelningar internt så som sälj, marknad och skeppning för att säkerställa en kvalitativ och positiv upplevelse för kund. Därutöver kommer du arbeta löpande med kunduppföljningar avseende köp, leverans och retur. Mer ingående innebär tjänsten:

- Hantera inkommande kundförfrågningar över telefon och e-post

- Administrativt arbete så som orderläggning i SAP

- Kontinuerligt och nära samarbete med interna funktioner och avdelningar

Om dig

För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare har du en stor vilja att arbeta med kunder där du värderar en högkvalitativ service och ett gott bemötande. Du förstår vikten av att vara ansiktet utåt för företaget du representerar, och ger därför gärna det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Att ta egna initiativ för att utvecklas och lära dig nya saker är något du gör med enkelhet, samtidigt som du värdesätter och kan fokusera på de grundläggande arbetsuppgifterna. Ett nära och gott samarbete med dina kollegor är för dig en självklarhet, där du förstår-, och tar din roll i teamet, samtidigt som du självständigt kan ta dig an och slutföra dina arbetsuppgifter. Utöver detta krävs:

- Avslutad gymnasial utbildning

- Erfarenhet inom kundtjänst

- Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem

- Flytande danska i tal såväl som skrift samt goda kunskaper i svenska

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Arbetstider: 8.00-16.30

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterar på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundservice, kundsupport, service, B2B, B2C, customer service, norska, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Kvalitetsansvarig

Kvalitetschef
Läs mer Maj 2
Om företaget
Carbonia Composites är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade kolfiber- och glasfiberkomponenter. Deras kunder återfinns inom flertalet branscher där krav på hög teknisk kompetens tillsammans med hög kvalitet ställs. De levererar direkt till Audi, BMW och Volvo och är även godkänd leverantör till Mercedes AMG, och ser en kraftig tillväxt inom bilindustrin framför sig. De tillverkar även en rad andra kolfiberkomponenter som antennsystem för VSAT, röntgenbord för medicinteknik mm. Därför söker nu en innovativ kvalitetsansvarig som vill vara med och forma sin egen och Carbonia Composites gemensamma framtid.
Carbonia Composites har ca 35 anställda och beräknas i år omsätta ca 60 mkr. Läs gärna mer på www.carbonia.se
Om tjänsten
Har du ett stort intresse för kvalitetsarbete, dokumentation och vill förbättra arbetssätt och rutiner på ett företag som befinner sig i tillväxt? Vill du ta ansvar för och ha stor frihet i att arbeta med hela företagets kvalitetsstyrning från ax till limpa? Då är tjänsten som kvalitetsansvarig på Carbonia Composites tjänsten för dig!
Tjänsten som kvalitetsansvarig på Carbonia Composites är såväl operativ som strategisk där du erbjuds ett kvalificerat och självständigt arbete i ett företag som befinner sig i tillväxt. Du förväntas ta ett helhetsansvar över att driva det fortsatta arbetet med att vidareutveckla bolagets kvalitetsarbete med ett administrativt fokus. I dina ansvarsområden ingår bland annat:
- Upprätthålla och vidareutveckla företagets kvalitetsledningssystem (IATF 16949)
- Säkerställa efterlevnad av gällande certifikat inom ISO 9001 genom alla led i organisationen
- Praktiskt kvalitetssäkra och administrera projekt och produktion
- Medverka vid vidareutvecklandet av arbetssätt och processer tillsammans med produktionen
- Hantera interna och externa avvikelser och reklamationsärenden
- Ansvara för och genomföra interna och externa revisioner, mer specifikt underleverantörs-, kund- och tredjepartsrevisioner
- Skapa och uppdatera rutiner, mallar och instruktioner
- Följa upp mål och utfall, och med hjälp av data och statistik visa på, rekommendera och driva förbättringsarbete
Om dig
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för kvalitet och som vill ta ett helhetsgrepp om företagets kvalitetsarbete. Genom din erfarenhet inom området har du lätt att förstå standarder, kravspecifikationer och olika typer av föreskrifter, och kan genom detta sortera ut vad som är väsentligt för att driva kvalitetsarbetet och bolaget framåt. Utöver detta krävs:
- Minst 5 års erfarenhet av kvalitetsarbete i ett tillverkande företag
- Erfarenhet av ISO 9001
- Erfarenhet av IATF 16949, ISO 14001, VDA 6.3. APQP, FMEA är starkt meriterande
- Flytande i svenska och engelska
- Kunskaper i tyska är starkt meriterande
- Goda kunskaper i Microsoft 365, särskilt Word, PowerPoint och Excel
Vi söker dig som trivs i det mindre bolaget med korta beslutsvägar och som vill arbeta nära verksamheten. Vi tror att du är en person som är administrativt lagd, resultat- och utvecklingsinriktad, som trivs med förändring och har viljan att föra verksamheten framåt. Du har dessutom ett starkt självledarskap som genomsyras av en hög grad av struktur och ansvarstagande, och är därmed van vid att arbeta självständigt. Vidare är du kommunikativ och duktig på att skapa goda relationer, såväl internt som externt.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Arlöv/Malmö
Omfattning: Heltid
Möjlighet att jobba hemifrån: Nej, 100 % på plats
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Lina Johansson på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Kvalitetsansvarig, Kvalitetsingenjör, Kvalitet, Quality Engineer, ISO 9001, tillverkning, logistik, rekrytering, Malmö, Lund

Ansök nu

Läkemedelsoperatör

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Maj 10
Om företaget

Emploid har fått förnyat förtroende, och söker nu för kunds räkning fler Läkemedelsoperatörer till ett läkemedelsbolag i Malmö. Företaget växer, och behöver utöka sin produktionsavdelning med fler operatörer.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inledningsvis sker via oss på Emploid, med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget därefter. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.

Om rollen

Rollen som Läkemedelsoperatör är en möjlighet för dig som har en vilja och ambition att inleda din karriär inom läkemedelsindustrin! Rollen passar dig som är van att arbeta i ett högt tempo och i en omväxlande arbetsmiljö.

Du kommer ha en varierad arbetsdag där kvalitet, noggrannhet och produktionshygien står i fokus. Arbetet är framförallt maskinellt där du har både semi- och helautomatiserade maskiner till ditt förfogande, där även en del manuella moment ingår. En stor del av ditt arbete kommer innefatta löpande dokumentation av arbetet och du har skriftliga instruktioner att följa för varje arbetsmoment. Då verksamheten är kvalitetsstyrd arbetar du i renrum enligt rådande GMP-regler.

Mer konkret innefattar tjänsten:

- Förberedelse av material

- Manuella- såväl som maskinella moment

- Löpande dokumentation av arbetet

- Granskning av tillverkningsordrar och städning av tillverkningslinjer

Om dig

Vi söker dig som har en hög grad av personligt driv och engagemang, med en vilja att kontinuerligt förbättra ditt arbete. Du har en positiv inställning till nya arbetsuppgifter och ett intresse för att lära dig nya saker varför du gärna ställer frågor vid behov. Eftersom du arbetar i en verksamhet med högt ställda kvalitetskrav har du ett noggrant förhållningssätt till ditt arbete och kan med lätthet ta till dig och arbeta utifrån skriftliga instruktioner. För att försäkra dig om att ditt arbete blir korrekt värderar du ett nära samarbete med dina kollegor där ni har en öppen dialog och kommunikation. På så sätt kan du och dina kollegor hjälpa varandra och dubbelkontrollera att arbetet verkligen blivit rätt. Det kommer naturligt för dig att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och noterar kollegor därför om det är något som blir fel.

Därutöver är det för tjänsten viktigt med:

- Avslutad gymnasial utbildning

- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom en processindustri, alternativt i en läkemedelsproduktion är meriterande

- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom restaurang, livsmedelsbutik eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Körkort och tillgång till bil

Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 3-skift mån-fre 06.00-14.30, 08.30-17.00, 15.30-00.00

Lön: Enligt rådande kollektivavtal

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: operatör, maskinoperatör, processoperatör, förpackningsoperatör, läkemedelsoperatör, industri, tillverkning, produktion, läkemedelsproduktion, GMP, pharma, restaurang, butik, rekrytering, konsult, Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona

Ansök nu

Emploid söker LIA inom B2B-försäljning

Account manager
Läs mer Apr 19
Om oss
Emploid är ett rekryteringsföretag med bas i Malmö som erbjuder rekrytering och bemanning med individfokus, engagemang och kontinuitet – för både små och stora företag. Vårt sätt att arbeta är en dynamisk hybrid mellan traditionell rekrytering och headhunting som kombinerar traditionell annonsering, search och ett stort nätverk av både kandidater och företag för att hitta rätt för både arbetssökande och arbetsgivare.
Säljavdelningen på Emploid består idag av vår grundare, tillika Senior Account Manager, vår Head of Sales, en Senior Account Manager och en Account Manager. Som LIA hos oss kommer du att få stöttning och har alla förutsättningar att lära dig av personer med gedigen erfarenhet av försäljning.
Om tjänsten
Att göra din LIA hos oss på Emploid innebär att du kommer få en god inblick i hur det är att bedriva B2B-försäljning inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Du kommer introduceras i samtliga moment i säljprocessen där den största delen av ditt arbete kommer bestå av att boka möten samt fungera som support gentemot vår säljorganisation med tillhörande säljadministration. Mer specifikt kommer du komma i kontakt med:
- Identifiering och prospektering av kunder
- Mötesbokning via telefon och andra relevanta forum
- Introduktion i säljmötet
- Sambesök på säljmöten digitalt och fysiskt
- Löpande uppdatering och kategorisering av säljdata och dokument
- Arbeta i bolagets CRM-system
- Kundidentifiering och marknadsanalyser
Vi är ett företag som ständigt vill utvecklas och uppmuntrar därför dig att komma med färsk input till organisationen!
Om dig
Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning med inriktning försäljning och som är på jakt efter en LIA där du får arbeta hands-on med försäljning. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vilja att lära dig försäljning inom rekryterings- och bemanningsbranschen. För att trivas i rollen tror vi att du är resultatorienterad och mån om att göra allt i din makt för att leverera goda resultat. Du är kommunikativ och trivs som bäst när du får prata med människor, och är därmed inte rädd för att ta kontakt med kunder via telefon. Utöver detta behöver du:
- God dator- och systemvana
- Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
Har du rätt inställning och viljan att lära dig så kommer du att lyckas tillsammans med oss! Vi tror på effektiva, kommunikativa och rättvisa rekryteringsprocesser och värdesätter därför ett professionellt och affärsmässigt agerande gentemot personer i vår omgivning.
Övrig information
Start: Hösten 2024
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila jim.hansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: rekrytering, bemanning, personal, HR, försäljning, B2B-försäljning, Account Manager, rekrytering, service, talent aquisition, Malmö, Lund

Ansök nu

Läkemedelsoperatör Beredning

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Maj 3
Om företaget
Emploids samarbete fortsätter, och vi söker nu för kunds räkning Läkemedelsoperatör Beredning till ett läkemedelsbolag i Malmö. Företaget är i en tillväxtfas och behöver därför förstärka sin produktionsavdelning med fler operatörer. Mer information om företaget ges vid en telefonintervju.
Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inledningsvis sker via oss på Emploid med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget därefter.
Om rollen
I rollen som Läkemedelsoperatör kommer du in i ett engagerat team som tillsammans ansvarar för beredning och filtrering av läkemedelslösningar. Arbetet är varierat och sker i högt tempo där du kommer förbereda inför batchstart, bereda lösningar enligt fastställda recept och göra löpande provuttag. I alla moment arbetar du tillsammans med en kollega där ni till stöd har skriftliga instruktioner och fasta tidsramar att förhålla er till. Då du arbetar i en läkemedelsproduktion efterföljs rådande GMP-regler där det ställs höga krav på dig som medarbetare gällande noggrannhet, produktionshygien och kvalitetstänk.
Mer ingående innebär tjänsten:
- Montering av beredningskärl och filter
- Uppvägning av råvaror och API:er enligt recept
- Beredning av läkemedel
- Provuttag av lösningsberedningar och råvaror
- Löpande dokumentation samt avrapportering av API:er, råvaror och läkemedelslösningar
Om dig
Vi söker dig som med ett stort mått av ödmjukhet tar dig an ditt arbete, där du förstår att det är genom konstruktiv feedback du och dina kollegor blir bättre. Eftersom du förstår att det är livsviktiga produkter du arbetar med lyfter du gärna om något blivit fel och frågar hellre en gång extra om du är osäker. Du arbetar gärna efter- och kan med lätthet ta till dig skriftliga instruktioner. Tempot är högt och prioriteringar kan skifta varför du har förmågan att behålla lugnet, följa instruktionerna och förlita dig på dina goda förberedelser. I ett tight team där du och dina kollegor värderar era respektives styrkor, hjälps åt och arbetar mot samma mål trivs du som bäst.
Därutöver krävs:
- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska i framförallt skrift
- Erfarenhet av att arbeta i en tillverkande industri
Det är meriterande om du har:
- Tekniskt intresse kring maskiner och maskindelar
- Tidigare erfarenhet från läkemedelsindustrin
- Utbildning som läkemedels- och livsmedelstekniker
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Omfattning: Heltid
Arbetstider: måndag – fredag, 07.30-16.00. Förskjuten arbetstid kan förekomma
Lön: Enligt rådande kollektivavtal
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Maskinoperatör, processoperatör, läkemedelsoperatör, operatör, beredningsoperatör, beredning, beredare, läkemedel, GMP, industri, tillverkning, produktion, läkemedelsproduktion, pharma, rekrytering, konsult, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Kundservicemedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 2
Om företaget
Emploid har nu fått det stora nöjet att hjälpa vår kund i deras rekrytering av en kundservicemedarbetare! Vår kund är ett världsledande bolag inom sin bransch, och har sitt nordiska huvudkontor i Malmö. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.
Om rollen
I rollen som kundservicemedarbetare kommer du tillsammans med dina kollegor vara ansiktet utåt och leverera förstklassig service till företagets kunder.Med telefon och mail som främsta arbetsredskap kommer du agera rådgivande mot kund, och med gedigen produktkännedom vara behjälplig i val av produkt, samt besvara frågor kring priser, leveranser och returer. Tjänsten är av administrativ karaktär, där du över mail kommer ta emot ordrar vilka du registrerar i affärssystemet SAP. Tjänsten innefattar ett nära samarbete med kundtjänstteamet såväl som med andra avdelningar internt så som sälj, marknad och skeppning för att säkerställa en kvalitativ och positiv upplevelse för kund. Därutöver kommer du arbeta löpande med kunduppföljningar avseende köp, leverans och retur. Mer ingående innebär tjänsten:
- Hantera inkommande kundförfrågningar över telefon och e-post
- Administrativt arbete så som orderläggning i SAP
- Kontinuerligt och nära samarbete med interna funktioner och avdelningar
Om dig
För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare har du en stor vilja att arbeta med kunder där du värderar en högkvalitativ service och ett gott bemötande. Du förstår vikten av att vara ansiktet utåt för företaget du representerar, och ger därför gärna det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Att ta egna initiativ för att utvecklas och lära dig nya saker är något du gör med enkelhet, samtidigt som du värdesätter och kan fokusera på de grundläggande arbetsuppgifterna. Ett nära och gott samarbete med dina kollegor är för dig en självklarhet, där du förstår-, och tar din roll i teamet, samtidigt som du självständigt kan ta dig an och slutföra dina arbetsuppgifter.
För tjänsten är det viktigt med:
- Gymnasial utbildning
- Erfarenhet inom kundtjänst
- Erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem
- Flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift. Kunskaper i norska och/eller danska är starkt meriterande
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö, på plats på kontoret
Arbetstider: 8.00-16.30
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterar på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Kundtjänst, kundservice, kundsupport, service, B2B, B2C, customer service, norska, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Verksamhetssupport/Chefsstöd

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Apr 26
Om företaget
Mer information om företaget ges i ett senare skede.
Om rollen
I rollen kommer du att vara högra handen till företagets VD och ägare där du fångar upp de arbetsuppgifter och projekt som är prioriterade i verksamheten. Du kommer att få en gedigen förståelse och inblick i hela organisationen där syftet med rollen är att avlasta VD:n och säkerställa kvalitativa processer och leveranser ut mot kunder och för verksamheten. Du kommer även att agera mellanhand till kunder och lager/logistik internt på bolaget. Dina dagar kommer att variera och du behöver vara beredd på att hantera de arbetsuppgifter du blir tilldelad av VD:n på en daglig basis.
Mer konkret innefattar rollen allt från att:
- Hantera inkommande ordrar och reklamationer
- Artikelvård och uppdatering i kunders system
- Hantera frågor från kunder gällande avtal och leverans
- Avlasta och stötta VD:n med de arbetsuppgifter som krävs för dagen
- Vara behjälplig i beräkning av marginaler på produkter
- Allmänna kontorsgöromål
Om dig
För att passa i tjänsten tror vi att du är en ansvarstagande och prestigelös person som trivs i en mindre organisation. Du har ett eget driv och utför effektivt de arbetsuppgifter som du tilldelas där du ser till att inte missa några detaljer. Du har ett utpräglat affärsmässigt tänk samt en serviceinriktad och tillmötesgående inställning. Du kommer att samarbeta mycket med interna aktörer vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta effektivt.
Mer konkret för rollen krävs:
- Eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi, juridik eller liknande som arbetsgivaren bedömer lämpligt
- Goda datorkunskaper är ett krav, erfarenhet av system så som Visma eller NAV Dynamics 365 är meriterande
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstider, mån-fre
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Helena Lork på helena.lork@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: verksamhetssupport, VD-assistent, chefsstöd, administration, säljsupport, organisationssupport, utveckling, dokumentation, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Läkemedelsoperatör Förpackning

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Apr 9
Om företaget
Emploid har fått förnyat förtroende, och söker nu för kunds räkning fler Läkemedelsoperatörer Förpackning till ett läkemedelsbolag i Malmö. Företaget växer, och behöver utöka sin produktionsavdelning med fler operatörer.
Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inledningsvis sker via oss på Emploid, med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget därefter. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.
Om rollen
I rollen som Läkemedelsoperatör Förpackning får du möjligheten att komma in i ett team där snabb leverans och hög kvalitet står i fokus. Du kommer arbeta med såväl etikettering, packning och montering av läkemedel med hjälp av både semi-, och helautomatiserade maskiner som manuell-handpaketering. Då verksamheten är kvalitetsstyrd arbetar du i renrum enligt rådande GMP-regler och stor vikt kommer därför läggas noggrannhet och god produktionshygien. En stor del av ditt arbete kommer även innefatta löpande dokumentation av arbetet. För dig med ett stort personligt driv och engagemang erbjuds fina utvecklingsmöjligheter.
Mer konkret innefattar tjänsten:
- Förberedelse av material
- Manuell- såväl som maskinell paketering och etikettering av läkemedelsprodukter
- Löpande dokumentation av arbetet
- Granskning av tillverkningsordrar och städning av förpackningslinjer
Om dig
Vi söker dig som har en hög grad av personligt driv och engagemang, med en vilja att kontinuerligt förbättra ditt arbete. Du har en positiv inställning till nya arbetsuppgifter och ett intresse för att lära dig nya saker varför du gärna ställer frågor vid behov. Eftersom du arbetar i en verksamhet med högt ställda kvalitetskrav har du ett noggrant förhållningssätt till ditt arbete och kan med lätthet ta till dig och arbeta utifrån skriftliga instruktioner. För att försäkra dig om att ditt arbete blir korrekt värderar du ett nära samarbete med dina kollegor där ni har en öppen dialog och kommunikation. På så sätt kan du och dina kollegor hjälpa varandra och dubbelkontrollera att arbetet verkligen blivit rätt. Det kommer naturligt för dig att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och noterar kollegor därför om det är något som blir fel.
Därutöver är det för tjänsten viktigt med:
- Avslutad gymnasial utbildning
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i en produktionsmiljö
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Körkort och tillgång till bil
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 3-skift mån-fre 06.00-14.30, 08.30-17.00, 15.30-00.00
Lön: Enligt rådande kollektivavtal
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: operatör, maskinoperatör, processoperatör, förpackningsoperatör, läkemedelsoperatör, industri, tillverkning, produktion, läkemedelsproduktion, GMP, pharma, rekrytering, konsult, Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona

Ansök nu

Teknisk Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Apr 3
Om bolaget som rekryterar
Emploid hjälper nu ett internationellt bolag i Malmö att hitta sin nästa tekniska innesäljare. Bolaget är verksamma över hela världen men du kommer i tjänsten att ha fokus på den nordiska marknaden. Bolaget erbjuder dig som innesäljare möjlighet att bli produktexpert samt att fördjupa dig i specifika tekniska områden. Mer information om bolaget följer vid en första kontakt. Är du redan nu intresserad av att veta mer? Kontakta ansvarig rekryterare Robin Nordlund över telefon.
Om tjänsten
Du kommer ingå i ett team av erfarna ingenjörer och säljare som arbetar mot den nordiska marknaden med tekniska produkter och tjänster. Primärt innebär tjänsten teknisk och administrativ hantering av offerter/beställningar mot den svenska marknaden. Totalt är ni fem personer i din grupp som har ett nära samarbete för att kunna bemöta kundernas behov. Du kommer som innesäljare ha möjlighet till en personlig utveckling med erfarna och kompetenta seniora medarbetare på ditt kontor. Tjänsten är på heltid med placering på bolagets huvudkontor i Malmö och du rapporterar till Gruppledare för inside sales. Mer konkret arbetar du med:
-Framtagning av teknisk lösning/offert
-Registrering av beställningar från kunder och utesäljare
-Teknisk och kommersiell granskning av beställningar
-Sammanställa ordererkännande, teknisk specifikation och dokumentation
-Systemunderhåll i ERP- och CRM-system
-Daglig kontakt via telefon och mail med både kunder och kollegor nationellt och internationellt.
Om dig
För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna en eftergymnasial utbildning till ingenjör eller KY med inriktning teknik, el eller maskin alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Det viktiga är att man har rätt personlighet och inställning. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Det är en förutsättning att du är noggrann, strukturerad och förstår vikten av att samarbeta. Vi ser det som meriterande om du:
-Tidigare arbetat med innesälj
-Tidigare arbetat med tekniska lösningar och ritningar
-Har ett stort tekniskt intresse
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Omfattning: 100%
Arbetstider: Dagtid med möjlighet till flexibel start
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på robin.nordlund@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Teknik, mekanik, Engineering, ingenjör, applikation, innesäljare, säljare, försäljning, offert, offerberedning, affärssystem, kundkontakt, inside sales, applikationsingenjör, Malmö.

Ansök nu

Tekniker inom industriella skrivare

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Mar 20
Om Ettiketto:
Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram etiketter för stora som små förpackningar! Ettiketto har den senaste utrustningen inom digitaltryck, flexotryck, efterbearbetning och ligger tekniskt i framkant vilket gör dom ledande i Norden. Deras etiketter hittar du i ett flertal branscher, såsom mat- och dryckesindustrin, kosmetik och kemiteknisk industri. Med sin stora erfarenhet av etikettproduktion vet dom vad som krävs när det gäller val av material, adhesive och korta leveranstider ut till sina kunder.
Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se
Om tjänsten:
Som tekniker hos Ettiketto kommer du bli en del av ett kompetent Serviceteam. Tillsammans ansvarar ni för driftsättning, underhåll och service av deras egenutvecklade etiketteringsmaskiner samt termotransferskrivare. Arbetet är i hög grad praktiskt och självständigt där största delen av rollen innebär att du är ute hos Ettikettos kunder men även inskicksservice och fjärrsupport av Ettikettos skrivare förekommer. En viktig del av tjänsten är att Ettiketto agerar på den skandinaviska marknaden och du måste vara beredd på att det blir resor i Sverige, Norge och Danmark.
Mer konkret innebär tjänsten:
- Bistå kunder med maskinell service, underhåll, driftsättning och installation av Ettikettos egenutvecklade skrivare
- Hantera efterföljande teknisk administration
- Bistå med utbildande och supporterande insatser gentemot kundernas underhållstekniker som arbetar med maskinerna löpande
- Samarbete med intern konstruktions- och montageavdelning vid framtagning av maskiner
Tjänsten innebär resande i Sverige, Norge och Danmark. Det kan röra sig om planerade driftsättningsprojekt där du blir borta under sammanhängande resdagar.
Om dig:
Företaget lägger stor vikt vid ditt intresse och kunskap kring mekanik och maskinelektronik samt din vilja att lära dig mer om och bli specialist på etiketteringsmaskiner. Du kommer erbjudas de utbildningar som behövs när det gäller de olika produkterna för att kunna bistå kunderna med rätt kompetens. Då dina dagar inte alltid är planerade på förhand gäller det att du är flexibel och snabbt kan ställa om och ta tag i det som krävs för stunden. Du har hög arbetsmoral och förstår vikten av att visa dina kunder respekt genom att vara kommunikativ, noggrann, ta ansvar för att komma i tid och utföra det arbete som krävs för att kundernas arbete ska flyta på så bra som möjligt.
Utöver detta krävs:
- Goda kunskaper inom finmekanik och elektronik.
- Kunskap inom felsökning och ellära
- Kunskaper inom skrivarmodeller Zebra och CAB är meriterande
- B-körkort
- God datorvana
- Flytande i svenska samt goda kunskaper i engelska
Övrig information:
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse + förmånsbil och andra förmåner
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Servicetekniker, Srivare, Print Technician, Medical Device, Automationstekniker, Elektronik, Tekniker, Malmö, Lund, Trelleborg, rekrytering, tillsvidare, heltid

Ansök nu

Resande tekniker

Servicetekniker, maskin
Läs mer Mar 20
Om Ettiketto:
Ettiketto är en helhetsleverantör av självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringsmaskiner, med en passion för att ta fram etiketter för stora som små förpackningar!. Ettiketto har den senaste utrustningen inom digitaltryck, flexotryck, efterbearbetning och ligger tekniskt i framkant vilket gör dom ledande i Norden. Deras etiketter hittar du i ett flertal branscher, såsom mat- och dryckesindustrin, kosmetik och kemiteknisk industri. Med sin stora erfarenhet av etikettproduktion vet dom vad som krävs när det gäller val av material, adhesive och korta leveranstider ut till sina kunder.
Läs mer om Ettiketto på www.ettiketto.se
Om tjänsten:
Som tekniker hos Ettiketto kommer du bli en del av ett kompetent Serviceteam. Tillsammans ansvarar ni för driftsättning, underhåll och service av deras egenutvecklade termotransferskrivare. Arbetet är i hög grad praktiskt och självständigt där största delen av rollen innebär att du är ute hos Ettikettos kunder men även inskicksservice och fjärrsupport av Ettikettos maskiner förekommer. En viktig del av tjänsten är att Ettiketto agerar på den internationella marknaden och du måste vara beredd på att det blir resor i hela världen.
Mer konkret innebär tjänsten:
- Bistå kunder med maskinell service, underhåll, driftsättning och installation av Ettikettos egenutvecklade maskiner
- Hantera efterföljande teknisk administration
- Bistå med utbildande och supporterande insatser gentemot kundernas underhållstekniker som arbetar med maskinerna löpande
- Samarbete med intern konstruktions- och montageavdelning vid framtagning av maskiner
Tjänsten innebär internationellt resande i hela världen. Det kan röra sig om planerade driftsättningsprojekt där du blir borta under sammanhängande resdagar.
Om dig:
Företaget lägger stor vikt vid ditt intresse och kunskap kring mekanik och maskinelektronik samt din vilja att lära dig mer om och bli specialist på etiketteringsmaskiner. Du kommer erbjudas de utbildningar som behövs när det gäller de olika produkterna för att kunna bistå kunderna med rätt kompetens. Då dina dagar inte alltid är planerade på förhand gäller det att du är flexibel och snabbt kan ställa om och ta tag i det som krävs för stunden. Du har hög arbetsmoral och förstår vikten av att visa dina kunder respekt genom att vara kommunikativ, noggrann, ta ansvar för att komma i tid och utföra det arbete som krävs för att kundernas arbete ska flyta på så bra som möjligt.
Utöver detta krävs:
- Goda kunskaper inom mekaniskt och maskinelektriskt arbete.
- Kunskap inom felsökning och ellära
- B-körkort
- God datorvana
- Flytande i svenska samt goda kunskaper i engelska
- Det är också meriterande med kunskaper inom Styr- och reglerteknik samt automation
Övrig information:
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse + förmånsbil och andra förmåner
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Servicetekniker, Automationstekniker, underhållstekniker, Verkstadstekniker, Fordonsmekaniker, Bilmekaniker, Mekaniker, Tekniker, Malmö, Lund, Trelleborg, rekrytering, tillsvidare, heltid

Ansök nu

QC-Analytiker

Analytisk kemist
Läs mer Mar 28
Om företaget
Emploid har fått förnyat förtroende, och vi söker nu för kunds räkning en duktig QC-Analytiker till ett läkemedelsbolag i Malmö. Företaget är i en tillväxtfas och behöver därför förstärka sin kvalitetsavdelning. Mer information ges vid en telefonintervju.
Om rollen
Som QC-Analytiker får du möjligheten att komma in i ett drivet team med en stark sammanhållning. Tyngdpunkten för tjänsten kommer ligga på att utföra kemiska analyser på produkter i både utvecklings- och kommersiell fas samt intermediat. Framförallt kommer du köra analyser så som HPLC/UPLC, GC, dissolution och olika farmakopé-tester. Du förväntas ta ett stort eget ansvar för ditt arbete där du självständigt planerar din tid. Medarbetarnas utveckling är viktig för kundföretaget där du kommer få möjligheten att bli expert inom ditt område.
Mer konkret innefattar tjänsten:
- Utföra kemiska analyser, framförallt HPLC
- Skriva och granska SOPar, rapporter och protokoll
- Utföra kemiska analyser på stabilitetsprover
Om dig
För att trivas i rollen som QC-Analytiker ser vi att du är en person vars arbete genomsyras av en hög grad av noggrannhet. Du lämnar inget åt slumpen och dubbelkontrollerar hellre en gång extra för att säkerställa att arbetet verkligen blivit rätt. I ett nära samarbete med dina kollegor trivs du som bäst där ni hjälper varandra och delar kunskap för att bästa sätt leverera goda resultat. Eftersom du arbetar på ett QC-labb har du en förståelse för att prioriteringar snabbt kan förändras varför du med lätthet ställer om enligt rådande förutsättningar. Slutligen har du en god förmåga att själv lägga upp ditt arbete enligt fastställda tidsramar.
Därutöver krävs:
- Universitets- eller högskoleexamen inom kemi, bioteknik, BMA eller annan motsvarande utbildning
- Tidigare erfarenhet av kemiska analyser av läkemedel enligt GMP
- Tidigare erfarenhet av HPLC, UPLC och GC analyser
- Goda kunskaper i Excel, gärna makro och VBA kodning
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har:
- Arbetat med Empower som mjukvara
- Erfarenhet av analyser enligt farmakopéer
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 08.00-16.25
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: QC-analytiker, analytisk kemist, analytical chemist, QC, kemi, läkemedel, pharma, HPLC, produktion, labb, GMP, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare inom digitala tjänster

Projektledare, IT
Läs mer Mar 18
Om Boplats Syd:
Boplats Syd AB är ett helägt bolag inom kommunkoncern i Malmö stad. I samarbete med ett hundratal privata och kommunala hyresvärdar förmedlar de tillsammans över 10 000 bostäder årligen i Skåne.
Boplats Syd och Uppsala Bostadsförmedling har sedan 2020 ett nära samarbete där en effektiv digital förmedlingstjänst, processer och vissa resurser delas mellan förmedlingarna. Syftet är att tillsammans utveckla förmedlingsuppdraget, verksamheterna och servicen till i första hand bostadssökande och hyresvärdar men även till andra intressenter som behöver bostadsförmedlingarnas kunskap och statistik i planering och beslutsfattande. Verksamheternas roll är att göra det enkelt för bostadssökande och hyresvärdar att hitta varandra och förmedlingen sker på ett tydligt, transparent och icke diskriminerande sätt. Boplats Syd och Uppsala Bostadsförmedling är ungefär lika stora och tillsammans är vi cirka 60 medarbetare.
Läs gärna mer på boplatssyd.se
Om tjänsten:
Som verksamhetsutvecklare ansvarar du för Boplats Syd och Uppsala Bostadsförmedling digitala verksamhetsutveckling. För den som har kompetens och brinner för förbättrings- och utvecklingsarbete är möjligheterna i denna roll oändliga. Det är ditt ansvar att initiera och presentera utvecklingsområden för nyckelpersonerna i verksamheten och därefter är det du som ser till att förändringarna verkställs enligt plan. Som verksamhetsutvecklare har du en central position och genom ditt arbete identifierar, analyserar och föreslår du utvecklingsmöjligheter för att nå uppsatta mål för förmedlingstjänsten.
Mer konkret innebär tjänsten:
- Ansvara för struktur, metod och processer för utveckling inom det egenutvecklade bostadsförmedlingssystemet
- Kravställa förbättringsförslag från verksamheterna och slutanvändarna till digitalt utvecklingsteam
- Med stöd av marknadsanalytiker proaktivt fånga upp behov, utmaningar och möjligheter att konvertera dessa till genomförbara åtgärder som leder till uppfyllelse av effektmålen
- Följa upp de prioriterade målen och föreslå insatser för att nå dessa
- Samordna interna arbetsgrupper och ansvara för kommunikationen mellan verksamheten och arbetsgrupperna.
- Agera projektledare vid tilldelade projekt
- Följa upp, analysera och utvärdera genomförda förbättringsinsatser
Din arbetsplats kommer vara på Boplats Syds kontor i Malmö där du kommer ingå i teamet för Marknad och Digital utveckling men du kommer ha kontinuerlig kontakt med kollegorna i Uppsala. I tjänsten förekommer även enstaka resdagar under året.
Om dig:
För att trivas i denna roll behöver du såklart ha ett brinnande intresse för utveckling och förbättring. Men det är också en stor fördel att ha ett intresse för demografi och samhället i stort. Du kommer vara ”spindeln i nätet” och ha kontakt med flera olika intressenter. Därför behöver du vara relationsskapande, social och ha god samarbetsförmåga. Sist men absolut inte minst ställer tjänsten krav på din kvalitetsmedvetna sida och att du har ett driv att komma framåt i ditt arbete även om du inte har en chef som ”hänger över din axel”.
Utöver detta krävs:
- Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom IT-projektledning, verksamhetsutveckling, produktägarskap, mjukvaruutveckling eller affärsutveckling
- Eftergymnasial utbildning inom relevant område som systemvetenskap, projektledning IT, verksamhetsutveckling eller affärsutveckling
- God kunskap inom systemutvecklingsprocesser och agila systemutvecklingsmetoder
- Erfarenhet av att arbeta med komplexa IT-system
- Utmärkt kommunikation i skrift och tal på svenska och engelska
- Utmärkta kunskaper Officeprogrammet och specifikt Excel är av extra stor vikt
- Erfarenhet av att arbeta inom verksamhets- eller affärsutveckling
- Upprätthålla goda insikter om slutanvändaren och dess behov
Övrig information:
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Arbetstider: Kontorsarbetstider måndag-fredag
Anställningsform: Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se så besvarar han dina frågor. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Verksamhetsutvecklare, Affärsutvecklare, IT-projektledare, Systemvetare, Produktägare Malmö, Rekrytering, tillsvidare, Malmö

Ansök nu

Junior Application Engineer

Innesäljare
Läs mer Mar 25
Om företaget
Emploid har det stora nöjet att fortsätta sitt samarbete med AUMA som nu letar efter sin nästa medarbetare. AUMA är ett anrikt bolag som grundades i Tyskland 1964, där även en av deras tillverkande fabriker finns, som under lång tid etablerat sig på den skandinaviska marknaden. AUMA Scandinavia har 50 års erfarenhet som leverantörer och specialister på elektriska ställdon och servicetjänster till Vatten & Avlopp, Energi & Elkraft, Industri & Marin, Olja & Gas samt övrig industri i Skandinavien.
AUMAs service- och säljrepresentanter i Sverige, Danmark, Norge och Island är specialister på elektriska ställdon och hjälper sina kunder med kvalificerad teknisk rådgivning vid projektering, installation, driftsättning och teknisk support. AUMA erbjuder även service, underhåll och utbildning till sina kunder inom alla dessa områden.
Om rollen
I rollen som Application Engineer kommer du att vara en del av AUMAs innesäljarteam och hantera den skandinaviska marknaden. Här kommer du att ta emot och bearbeta förfrågningar från kunder gällande elektroniska ställdon till branscher som olja & gas, industri, vatten & avlopp, kärnkraft och andra kritiska industrier i vårt samhälle. Kundernas offerter skräddarsys sedan för att kunna appliceras efter behov och funktion, innan en beställning slutligen sammanställs.
Beställningar från kunder kan bestå av förfrågningar kring reservdelar och helt nya elektroniska ställdon. För att kunna tillgodose kundernas behov kommer du därför ha ett nära samarbete med dina säljkollegor i Skandinavien och Tyskland samt med serviceteknikerna ute i fältet. Mer konkret innefattar tjänsten:
-Offertberedning och administration av kundorder
-Teknisk och kommersiell granskning av beställningar
-Kundkontakt via telefon och mejl
-Beredning av order för produktion eller inköp hos AUMAs tyska moderbolag
-Deltagande i utvecklingsarbeten för säljavdelningen
I rollen som Application Engineer kommer du ges möjlighet att självständigt driva kunddialoger samt bygga långsiktiga och värdeskapande relationer. Mer information om tjänsten delges vid en första kontakt med Emploid.
Om dig
För tjänsten som Application Engineer söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och som vill bli specialist på AUMAs produkter och dess funktioner. Som person är du strukturerad och effektiv utan att för den delen kompromissa med kvalitet och noggrannhet. Det är viktigt att du tar stort ansvar och ägandeskap i ditt arbete för att säkerställa att det utförs korrekt och att kunden får rätt produkter, likväl som att dina offerter är korrekt administrerade. Utöver detta krävs:
-Utbildning som gymnasieingenjör eller övrig teknisk eftergymnasial utbildning
-Flytande kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
-Förståelse för tekniska ritningar eller elscheman
Vi ser det även som meriterande ifall du:
-Har erfarenhet av roller som innesäljare, offertberedare eller produktspecialist
-Har erfarenhet av affärssystem och dokumentation
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Omfattning: 100%
Arbetstider: Dagtid med möjlighet till flexibel start
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på robin.nordlund@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Teknik, mekanik, Engineering, ingenjör, applikation, innesäljare, säljare, försäljning, offert, offerberedning, affärssystem, kundkontakt, inside sales, applikationsingenjör, Malmö.

Ansök nu

Sales Support

Innesäljare
Läs mer Mar 20
Brinner du för att ge förstklassig service och lösa problem? Är du en prestigelös person som trivs med omväxlande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö? Då är det här en tjänst för dig!
Om företaget
Wienerberger producerar och säljer fasadtegel, taktegel, marktegel och skärmtegel. De har Sveriges bredaste sortiment, bestående av både dansktillverkade produkter samt produkter tillverkade i deras övriga europeiska fabriker. Wienerberger är Nordens största tegelföretag som förenar djup lokal förankring med internationell utblick och globalt perspektiv. Wienerberger ingår i en stor österrikisk koncern och den svenska organisationen drivs självständigt framåt med höga ambitioner om att växa ytterligare.
Om rollen
Du kommer att ingå i ett team av tre personer som arbetar mot den svenska marknaden där du kommer att jobba nära dina kollegor på sälj- och konstruktionsavdelningen. Du kommer att ha mycket daglig kontakt med både interna och externa aktörer med syfte att se till att kundresan hanteras på bästa möjliga sätt.
Följande arbetsuppgifter ingår i rollen som säljsupport:
- Supportera kunder via mejl och telefon
- Skapa offerter och ordar
- Hantera avrop och beställning av material
- Hantera transportbokningar och överse leveranser
- Diverse administrativa uppgifter och allmänna kontorsgöromål
Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Emploid med goda chanser att bli överrekryterad.
Om dig
För att vara framgångsrik i rollen är du en person som har en utpräglad serviceanda och en ambition att alltid sätta kunden i fokus. Vi tror du har en stor vilja att utvecklas, tar initiativ till att lära dig nya saker och vågar ta för dig i arbetet. Du har ett öga för detaljer och trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor för att gemensamt supportera Wienerbergers kunder på bästa sätt. Mer konkret behövs:
- God systemvana och erfarenhet av ERP-system, SAP är meriterande
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Erfarenhet av orderhantering/administrativt arbete
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Malmö
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Bakgrundskontroll kommer att genomföras på de kandidater som går vidare i processen.
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Helena Lork på helena.lork@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: sales support, säljsupport, administratör, logistik, SAP, avrop, orderhantering, offert, sälj, Malmö, Lund, Skåne, heltid

Ansök nu

Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 18
Om företaget
Emploid har nu fått det stora nöjet att hjälpa vår kund att hitta deras nästa kundtjänststjärna! Vår kund är ett världsledande bolag inom sin bransch, och har sitt nordiska huvudkontor i Malmö. Mer information om företaget ges vid en telefonintervju.
Om rollen
I rollen som norsktalande kundservicemedarbetare kommer du tillsammans med dina kollegor vara ansiktet utåt och leverera förstklassig service till företagets kunder på den norska och svenska marknaden. Med telefon och mail som främsta arbetsredskap kommer du agera rådgivande mot kund, och med gedigen produktkännedom vara behjälplig i val av produkt, samt besvara frågor kring priser, leveranser och returer. Tjänsten är av administrativ karaktär, där du över mail kommer ta emot ordrar vilka du registrerar i affärssystemet SAP. Tjänsten innefattar ett nära samarbete med kundtjänstteamet såväl som med andra avdelningar internt så som sälj, marknad och skeppning för att säkerställa en kvalitativ och positiv upplevelse för kund. Därutöver kommer du arbeta löpande med kunduppföljningar avseende köp, leverans och retur. Mer ingående innebär tjänsten:
- Hantera inkommande kundförfrågningar över telefon och e-post
- Administrativt arbete så som orderläggning i SAP
- Kontinuerligt och nära samarbete med interna funktioner och avdelningar
Om dig
För att trivas i rollen som norsktalande kundservicemedarbetare har du en stor vilja att arbeta med kunder där du värderar en högkvalitativ service och ett gott bemötande. Du förstår vikten av att vara ansiktet utåt för företaget du representerar, och ger därför gärna det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Att ta egna initiativ för att utvecklas och lära dig nya saker är något du gör med enkelhet, samtidigt som du värdesätter och kan fokusera på de grundläggande arbetsuppgifterna. Ett nära och gott samarbete med dina kollegor är för dig en självklarhet, där du förstår-, och tar din roll i teamet, samtidigt som du självständigt kan ta dig an och slutföra dina arbetsuppgifter. Utöver detta krävs:
- Gymnasial utbildning
- Flytande norska, svenska och engelska i tal såväl som skrift
- Goda datorkunskaper
- Erfarenhet av arbete i ett affärssystem, SAP är meriterande
- Tidigare erfarenhet av service och kundkontakt. Erfarenhet av kundtjänst är meriterande
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Arbetstider: 8.00-16.30
Lön: Enligt överenskommelse
Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!
Sökord: Kundtjänst, kundservice, kundsupport, service, B2B, B2C, customer service, norska, rekrytering, Malmö, Lund, Trelleborg

Ansök nu