KFX HR-partner Skandinavien AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos KFX HR-partner Skandinavien AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Receptionist på 50% till centrala Malmö

Kontorsreceptionist
Läs mer Nov 24
Om tjänsten
Nu söker vi dig som vill arbeta halvtid som Receptionist hos en av våra kunder i centrala Malmö. Vi söker dig som vill arbeta i en social roll och som trivs med att ge den bästa servicen. Start är omgående eller efter överenskommelse. Arbetstider är kl. 12:00-16:00.

Om oss
KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter
I rollen som receptionist hos vår kund kommer du vara ansiktet utåt och ha ansvar för att ge företagets besökare och medarbetare förstklassig service.

I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat att:
? Välkomna besökare och hänvisa dem till rätt person
? Ta emot inkommande samtal och meddelanden
? Löpande hantering av mail
? Posthantering, mottagning och beställningar av bland annat luncher och fika, bud och taxi
? Kontinuerligt underhåll av receptionen, konferensrum och övriga lokaler

Mer information om uppdraget och kundföretaget lämnas vid en intervju.

Kvalifikationer
För att passa i rollen behöver du trivas i en roll med olika arbetsuppgifter. Eftersom att arbetet innebär en daglig kontakt med intern personal och besökare söker vi en glad och serviceinriktad person med god kommunikativ förmåga. Vidare är du van att arbeta självständigt, är ansvarstagande och har lätt för att lösa problem. Du har goda datakunskaper, ett gott bemötande samt goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Övrigt
Låter detta intressant? Då är du välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Hanna Säreskog på 031-711 98 00.

Ansök nu

Receptionister på deltid

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 24
Om tjänsten
Nu söker vi dig som vill arbeta extra i reception. Det här är ett perfekt extrajobb för dig som trivs i en serviceroll. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning, som till exempel studier, arbete eller är pensionär. Du som söker finns tillgänglig för arbete 2-3 dagar/veckan. Arbetstiderna är kontorstider, måndag-fredag. Vi värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder och konsulter, därför önskar vi att du ser dig själv i denna roll i minst 1-2 år

Om oss
KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter
På uppdrag ute hos våra kunder kommer du få chansen att arbeta som receptionist, växeltelefonist och internservice. Anställningen börjar med att du får upplärning ute på plats hos kunderna. Att arbeta som konsult ute hos våra kundföretag innebär ett roligt och varierande arbete med många nya utmaningar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare och vara behjälplig via telefonen. Andra arbetsuppgifter är posthantering, inköp av kontorsmaterial samt enklare administration.

Kvalifikationer
För att passa i rollen behöver du vara flexibel och trivas med att vara på olika arbetsplatser. Eftersom arbetet innebär en daglig kundkontakt söker vi glada och serviceinriktade personer med god kommunikativ förmåga. Vidare är du van att arbeta självständigt, är ansvarstagande och har lätt för att lösa problem. Du har goda datakunskaper, samt goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Övrigt
Låter detta intressant? Då är du välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Hanna Säreskog på 031-711 98 00.

Ansök nu

Konsultchef till KFX HR-partner i Malmö

Personalansvarig
Läs mer Nov 2
Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll med ansvar över konsulter, kunder och rekryteringsprocesser. Vill du dessutom vara en del av ett familjärt team som är redo att ta KFX Malmö till nya höjder?

Hos oss på KFX har vi ett högt arbetstempo som varvas med mycket skratt. Du kommer att arbeta på en arbetsplats som präglas av driv, engagemang, mål och med stort fokus på kund, konsult och kandidat. Vi gör nu en nysatsning på vårt Malmökontor på Stora Nygatan och vi vill ha med just dig på vår resa!


Om företaget
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 450 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
I denna roll arbetar du dagligen med att boka ut vår personal på uppdrag, planerar utbildning samt schemaläggning. Du kommer ha personalansvar för dina konsulter där du löpande arbetar med uppföljningssamtal, utvecklingssamtal samt coachar dina konsulter. Du har vidare daglig kontakt med våra befintliga och blivande kunder. Du kommer självständig boka in och genomföra kundmöten/kundevent samt fördjupa och utveckla våra leveranser som HR-partner.

Utöver konsultansvaret kommer du tillsammans med teamet i Malmö sköta rekryteringsprocesser genom att arbeta med annonsering, urval, telefonintervjuer, intervjuer, referenstagning samt HR-administration. Allt för att leverera träffsäkra rekryteringsprocesser som präglas av kvalité, omsorg och engagemang! Vill du också leverera gedigna och träffsäkra rekryteringsprocesser? Då har du hamnat rätt!


Kvalifikationer
Har du studerat personalvetenskap, beteendevetenskap eller motsvarande utbildning? Vi söker dig som har några års erfarenhet inom rekrytering- och bemanningsbranschen, gärna i en motsvarande roll.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är utåtriktad, prestigelös och handlingskraftig. Du brinner för att skapa långsiktiga relationer med både kunder, konsulter och kandidater. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att ta snabba beslut och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad, effektiv och är en kreativ problemlösare. Arbetet ställer stora krav på att du är självgående, målinriktad och har en naturlig känsla för service. Du har god datorvana och körkort.

”Frihet under ansvar” präglar vårt arbetsklimat och hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och stöttar varandra.Övrigt

Vi genomför personlighetstester och bakgrundkontroller på alla slutkandidater.

Start för tjänsten, Enligt överenskommelse
Anställning, heltid & tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson eller Martin Cederdahl på 031-711 98 00.

Ansök nu

Receptionist till Malmö

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 9
Om tjänsten
Är du i början av din karriär och vill arbeta i en varierande roll där det gäller att leverera bra service? Är du en person som gillar att vara ansiktet utåt och där det ställs höga krav på din flexibilitet, din känsla för service samt att du kan hantera dagar som kan kantas av snabba beslut? Du får chans att se olika branscher och växa i din roll. Vi på KFX HR-partner söker just dig, så sök tjänsten redan idag!

Start är omgående. Arbetstiderna är kontorstider, måndag-fredag.

Om oss
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som receptionist fungerar du som spindeln i nätet på arbetsplatsen. På ett professionellt och tillmötesgående sätt tar du emot besökare och kunder, svarar i telefon och på mail. Du kommer ha ett stort kontaktnät såväl internt som externt och där kommer din goda förmåga att kommunicera och koordinera väl till användning. Vanligt förekommande arbetsuppgifter som receptionist är:

- Ta emot besökare, växelservice och mailhantering
- Ansvara för att kontorets lokaler är representativa
- Kontakt med servicefunktioner och leverantörer
- Beställning av kontorsmaterial, mat och fika
- Posthantering, resebokningar och annan administration
- Springa ärenden, planera interna konferenser och event

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Erfarenhet av service
- Kunskaper i Microsoft Office
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Meriterande om du har erfarenhet av administration och växelsystem

Som person är du utåtriktad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.


Övrigt
Låter detta som någonting för dig? Då är du välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.
Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Hanna Säreskog på 070-6637372

Ansök nu

Receptionister på deltid

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 3
Om tjänsten
Nu söker vi dig som vill arbeta extra i reception. Det här är ett perfekt extrajobb för dig som trivs i en serviceroll. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning, som till exempel studier, arbete eller är pensionär. Du som söker finns tillgänglig för arbete 1-3 dagar/veckan. Arbetstiderna är kontorstider, måndag-fredag.

Om oss
KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter
På uppdrag ute hos våra kunder kommer du få chansen att arbeta som receptionist, växeltelefonist och internservice. Anställningen börjar med att du får upplärning ute på plats hos kunderna. Att arbeta som konsult ute hos våra kundföretag innebär ett roligt och varierande arbete med många nya utmaningar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare och vara behjälplig via telefonen. Andra arbetsuppgifter är posthantering, inköp av kontorsmaterial samt enklare administration.

Kvalifikationer
För att passa i rollen behöver du vara flexibel och trivas med att vara på olika arbetsplatser. Eftersom arbetet innebär en daglig kundkontakt söker vi glada och serviceinriktade personer med god kommunikativ förmåga. Vidare är du van att arbeta självständigt, är ansvarstagande och har lätt för att lösa problem. Du har goda datakunskaper, samt goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Övrigt
Låter detta intressant? Då är du välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Hanna Säreskog på 031-711 98 00.

Ansök nu

Auktoriserad redovisningskonsult / Redovisningskonsult

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 1
Om tjänsten
Vi på KFX HR-partner Syd söker nu för kunds räkning en redovisningskonsult. Kunden sitter i centrala Malmö i trevliga och fräscha lokaler.

Om arbetet
Omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för en redovisningskonsult som kan utföras självständigt, som exempelvis:
- Löpande bokföring
- Löner
- Deklarationer
- Avstämningar
- Månads- och årsbokslut
- M.m.

Vem är du?
Auktoriserad eller inte, så ser vi gärna att du är helt självgående i ditt dagliga arbete som redovisningskonsult. Du är strukturerad och social, och därmed också kommunikativ och möter snabbt dina kunders förväntningar. Vidare så trivs du på en arbetsplats med en härlig gruppkänsla där du med din erfarenhet känner dig trygg i att hjälpa och stötta andra kollegor vid behov. Du uppskattar att arbeta med blandade kunder, stora som små, och på en byrå där du får känna dig som en del av tillväxten.


Om oss
KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet

Övrigt
Intresserad? Sök då tjänsten via denna annons, urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan slutdatum för annons. Skulle du bli intressant för tjänsten så kan du komma att få genomföra olika personlighets- och kunskapstest. Har du några frågor eller funderingar så kontakta Rekryterare Elise Ahlbertz på 0706 63 09 49 eller elise.ahlbertz@kfx.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Serviceinriktade studenter till Malmö

Receptionist, telefonist
Läs mer Sep 22
Om tjänsten
Vi söker nu ambitiösa och positiva studenter som har möjlighet att arbeta minst två vardagar i veckan! Är du intresserad av ett omväxlande och stimulerande arbete samtidigt som du får chans att etablera värdefulla kontakter så tveka inte att söka redan idag!

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Arbetsuppgifter
Är du intresserad av arbete inom kontorsbranschen och vill arbeta med administration eller service tar vi nu gärna emot din ansökan. Vi arbetar med företagskunder i Malmö/Lund med omnejd.

Att arbeta som konsult ute hos våra kundföretag innebär ett roligt och varierande arbete med många nya utmaningar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare och vara behjälplig via telefonen. Andra arbetsuppgifter är posthantering, inköp av kontorsmaterial samt administration.

Dina arbetsuppgifter och arbetsplatser varierar vilket sätter prov på din flexibilitet. Du får utbildning på många företag och möjligheten att lära dig flera roller på flera olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

Då vi har olika typer av extrajobb vill vi att du i din ansökan berättar när du är tillgänglig för start och vilken bransch samt roll du är intresserad av.


Kvalifikationer
Som person är du utåtriktad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.

- Erfarenhet av service
- Kunskaper i Microsoft Office
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Meriterande om du har erfarenhet av administration och något större växelsystem, affärssystem eller liknande.

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och tidigare erfarenheter i din ansökan och så ska vi se till att hitta rätt match för just dig!

Arbetspassen kan variera från vecka till vecka och du kommer behöva vara flexibel med arbetstider.
Du måste vara tillgänglig 2-3 heldagar i veckan, arbetstiderna är mellan 8-17.Övrigt
Vi arbetar med löpande urval.

Bifoga ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför just du är rätt person för uppgiften.
Dina studier måste kunna styrkas med studieintyg.
Intervjuer sker löpande.
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa någon av KFX HR-partners rekryterare på 040-12 02 00.
Vi tar ej emot ansökan via e-post.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Kontorsassistent till kreativt, globalt företag i Malmö

Kontorsreceptionist
Läs mer Sep 25
Om tjänsten
Vi på KFX HR-partner söker alltid nya talanger med rätt kompetens till uppdrag hos våra kunder. Just nu letar vi efter en service-minded person till rollen som Kontorsassistent för att genomföra uppdrag hos vår kund i mediebranschen. Är du flexibel och lösningsorienterad och känner att tiden är inne för nästa steg i karriären? Sök tjänsten som Kontorsassistent redan idag!

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemanningsföretag som funnits i branschen i 30 år. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Arbetsuppgifter
Som Kontorsassistent kommer du att arbeta hos vår kund som är verksam inom en spännande bransch. Ditt uppdrag kommer att pågå tillsvidare. Är du en positiv och arbetsam person som älskar att ge service? Vi söker en person som ska vara del av Officeteamet på ett stort företag där anställda har mycket höga krav på service och underhåll. Lokalerna skall ständigt vara i toppskick och tillsammans med Officeteamet skall du vara en nyckelperson som gillar att vara i ständig rörelse. Här sitter man inte ner på stolen många minuter per dag. Det finns alltid något att göra. Nyckelorden för dig kommer att vara förstklassig service, tillgänglighet, proaktivitet och problemlösning.

I övrigt kommer du att:
- Förbereda frukostar, luncher och eventkvällar
- Driva, planera och genomföra olika projekt, event och möten på kontoret
- Ansvara för att mötes- och konferensrum är i snyggt skick för kommande möten
- Beställa in kontorsmaterial och vara första kontakt mot leverantörer
- Hålla snyggt och rent på allmänna utrymmen på kontoret
- Ansvara för godsmottagningen (post, paket etc).

Kvalifikationer
Till rollen som Kontorsassistent söker vi framförallt dig som är en ansvarstagande och social person som brinner för service, triggas av att hjälpa andra samt drivs av att leverera på topp. Du behöver kunna ta egna initiativ och ansvara för dina arbetsuppgifter. De dagliga rutinerna är en del av arbetsuppgifterna under dagen men ingen dag är den andra lik. Det kommer nya uppgifter att lösa och det gäller att man kan hitta lösningar och vara ett steg före för att inte behöva bli påmind om dina arbetsuppgifter. Då företaget har engelska som koncernspråk är det viktigt att kunna hantera både svenska och engelska bra.
Att du dessutom har en positiv inställning, är social, framåt, kan hantera stress väl, kavlar upp ärmarna och hugger i där det behövs gör att du kommer att passa bra in i teamet. Här har du möjlighet att arbeta i en modern miljö med mycket förändringar och nytänkande! Utöver det är det en stor fördel om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Ansök nu

Konsultchef till KFX HR-partner i Malmö

Personalansvarig
Läs mer Sep 23
Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll med ansvar över konsulter, kunder och rekryteringsprocesser. Vill du dessutom vara en del av ett familjärt team som är redo att ta KFX Malmö till nya höjder?

Hos oss på KFX har vi ett högt arbetstempo som varvas med mycket skratt. Du kommer att arbeta på en arbetsplats som präglas av driv, engagemang, mål och med stort fokus på kund, konsult och kandidat. Vi gör nu en nysatsning på vårt Malmökontor på Stora Nygatan och vi vill ha med just dig på vår resa!


Om företaget
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 450 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
I denna roll arbetar du dagligen med att boka ut vår personal på uppdrag, planerar utbildning samt schemaläggning. Du kommer ha personalansvar för dina konsulter där du löpande arbetar med uppföljningssamtal, utvecklingssamtal samt coachar dina konsulter. Du har vidare daglig kontakt med våra befintliga och blivande kunder. Du kommer självständig boka in och genomföra kundmöten/kundevent samt fördjupa och utveckla våra leveranser som HR-partner.

Utöver konsultansvaret kommer du tillsammans med teamet i Malmö sköta rekryteringsprocesser genom att arbeta med annonsering, urval, telefonintervjuer, intervjuer, referenstagning samt HR-administration. Allt för att leverera träffsäkra rekryteringsprocesser som präglas av kvalité, omsorg och engagemang! Vill du också leverera gedigna och träffsäkra rekryteringsprocesser? Då har du hamnat rätt!


Kvalifikationer
Har du studerat personalvetenskap, beteendevetenskap eller motsvarande utbildning? Vi söker dig som har några års erfarenhet inom rekrytering- och bemanningsbranschen, gärna i en motsvarande roll.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är utåtriktad, prestigelös och handlingskraftig. Du brinner för att skapa långsiktiga relationer med både kunder, konsulter och kandidater. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att ta snabba beslut och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad, effektiv och är en kreativ problemlösare. Arbetet ställer stora krav på att du är självgående, målinriktad och har en naturlig känsla för service. Du har god datorvana och körkort.

”Frihet under ansvar” präglar vårt arbetsklimat och hos oss kommer du att ingå i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och stöttar varandra.Övrigt

Vi genomför personlighetstester och bakgrundkontroller på alla slutkandidater.

Start för tjänsten, Enligt överenskommelse
Anställning, heltid & tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson eller Martin Cederdahl på 031-711 98 00.

Ansök nu

Bemanning- och rekryteringsassistent till KFX HR-partner Malmö

Researcher, rekrytering
Läs mer Sep 7
Om tjänsten
Studerar du HR eller motsvarande och söker ett värdefullt extrajobb? Är du flexibel och vill lära dig mer om vad konsult- och rekryteringsbranschen har att erbjuda? Vi söker dig som vill bli en del av vårt familjära team och stötta med HR-administration ca 1-3 dagar/vecka.

Hos oss på KFX har vi ett högt arbetstempo som varvas med mycket skratt. Du kommer att arbeta på en arbetsplats som präglas av driv, engagemang, mål och med stort fokus på kund, konsult och kandidat. Vi söker just nu en bemanning- och rekryteringsassistent till vårt härliga team på Stora Nygatan 40 i Malmö.


Om oss
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 300 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Du kommer i första hand ansvara för KFX Malmös jourtelefon kl. 06-08 måndag-fredag. Det innebär att ta emot, schemalägga och koordinera konsulter vid sjukdom.

I rollen som bemanning- och rekryteringsassistent kommer du i förlängningen stötta rekryteringsansvarig med annonsskrivning, urval, telefonintervjuer, referenstagning samt HR-administration. Du kommer få en stor inblick i vad rollen som rekryteringsansvarig och konsultchef innebär.

KFX är en HR-partner till våra kunder och rekryterar tjänstemän åt alla branscher, vi erbjuder ett HR stöd med allt från rekrytering till karriärvägledning. Vi är mycket stolta över vår rekryteringsprocess som vi arbetat fram, den präglas av kvalité, omsorg och engagemang.


Kvalifikationer
Vi söker dig som studerar på en eftergymnasial utbildning inom HR eller motsvarande och har minst ett år kvar av dina studier. Vi ser att du tidigare arbetat med någon form av service och administration. Det är meriterande om du har arbetat med personalrelaterade frågor tidigare eller har ett brinnande intresse för att lära dig mer om konsult- och rekryteringsbranschen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är prestigelös och handlingskraftig. Hos oss kan det gå snabbt- det vill vi att du ska trivas i. Vi genar inte när det kommer till kvalitén, som person är det därför viktigt att du är strukturerad och noggrann. För att trivas i vårt team tror vi att du är utåtriktad, positiv och effektiv. Arbetet ställer stora krav på att du är självgående, målinriktad och har en naturlig känsla för service. Du har god datorvana, talar och skriver svenska obehindrat.


Övrigt
Start för tjänsten: Enligt överenskommelse
Arbetstid jour : Måndag-fredag kl. 06-08.
Möjlighet att ersätta på heltid under semestertider kommer finnas.
Lön: Fast lön.

Intervjuer sker löpande. Vid frågor eller funderingar kontakta Regionchef Helena Möller på 040-120200. Vi genomför personlighetstester och bakgrundkontroller på alla slutkandidater.

Ansök nu

Serviceinriktade studenter till Malmö

Receptionist, telefonist
Läs mer Aug 10
Om tjänsten
Vi söker nu ambitiösa och positiva studenter som har möjlighet att arbeta minst två vardagar i veckan! Är du intresserad av ett omväxlande och stimulerande arbete samtidigt som du får chans att etablera värdefulla kontakter så tveka inte att söka redan idag!

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Arbetsuppgifter
Är du intresserad av arbete inom kontorsbranschen och vill arbeta med administration eller service tar vi nu gärna emot din ansökan. Vi arbetar med företagskunder i Malmö/Lund med omnejd.

Att arbeta som konsult ute hos våra kundföretag innebär ett roligt och varierande arbete med många nya utmaningar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare och vara behjälplig via telefonen. Andra arbetsuppgifter är posthantering, inköp av kontorsmaterial samt administration.

Dina arbetsuppgifter och arbetsplatser varierar vilket sätter prov på din flexibilitet. Du får utbildning på många företag och möjligheten att lära dig flera roller på flera olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

Då vi har olika typer av extrajobb vill vi att du i din ansökan berättar när du är tillgänglig för start och vilken bransch samt roll du är intresserad av.


Kvalifikationer
Som person är du utåtriktad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.

- Erfarenhet av service
- Kunskaper i Microsoft Office
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Meriterande om du har erfarenhet av administration och något större växelsystem, affärssystem eller liknande.

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och tidigare erfarenheter i din ansökan och så ska vi se till att hitta rätt match för just dig!

Arbetspassen kan variera från vecka till vecka och du kommer behöva vara flexibel med arbetstider.
Du måste vara tillgänglig 2-3 heldagar i veckan, arbetstiderna är mellan 8-17.Övrigt
Vi arbetar med löpande urval.

Bifoga ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför just du är rätt person för uppgiften.
Dina studier måste kunna styrkas med studieintyg.
Intervjuer sker löpande.
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa någon av KFX HR-partners rekryterare på 040-12 02 00.
Vi tar ej emot ansökan via e-post.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Receptionist till huvudkontor i centrala Malmö

Receptionist, telefonist
Läs mer Aug 2
Om tjänsten
Till vår kund i centrala Malmö söker vi nu en duktig och servicedriven receptionist på deltid. Du blir en del av KFX HR-partners entreprenadverksamhet vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar ute hos vårt kundföretag. Tjänsten är en klassisk receptionistroll med stort ansvar för företagets växel och diverse administration.

Vår kund ingår i en internationell verksamhet inom textilier, hygientillbehör och Facility service som är ledande i majoriteten av de 28 länderna i Europa och Latinamerika där de är verksamma

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Som receptionist är dina främsta uppgifter att ta emot besökare och medarbetare på ett trevligt sätt och upprätthålla en trivsam och professionell miljö. Växeln är en central del av din roll och det kommer ca 600-800 samtal per dag. Din utmaning blir att förstå vem kunden behöver kopplas till för att få hjälp. För att lyckas med den uppgiften gäller det att man snabbt kan skapa sig en god förståelse för organisationen.

Du kommer exempelvis att:

Ansvara för beställning av kontorets förnödenheter, kundluncher m.m.
Kontinuerligt inventera kontorsmaterial
Ansvara för post- och budhantering
Supportera kontoret med administrativa uppgifter

Kvalifikationer
Du har några års arbetserfarenhet av serviceinriktade tjänster, även om det viktigaste är att du har rätt inställning och en personlighet som passar in för rollen
Ett brinnande intresse för service och kan leva ut det i allt du gör, både i interna och externa kontakter
Ett professionellt bemötande och förmåga att få personer att känna sig välkomna och omhändertagna
Lätt för att hålla flera arbetsuppgifter igång samtidigt
En bra förmåga att prioritera uppgifter och anpassa dig till oplanerade situationer, samtidigt som du inte tummar på din noggrannhet
Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska
Du är van vid att arbeta i Officepaketet, har mycket goda kunskaper i svenska och har som minst grundläggande kunskap i engelska.

Övrigt
Tjänsten är deltid 88% och ett vikariat med start omgående till och med augusti 2022
Fast timlön
Huvudkontoret ligger vid Triangeln och det finns goda kollektivtrafiksförbindelser.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen in med din ansökan redan idag!

Eventuella frågor svaras på av ansvarig rekryterare Helena Möller, 040-120200.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Skadespecialist till globalt bolag i Malmö

Skadereglerare
Läs mer Jun 2
Om tjänsten
Vi söker dig, Skadespecialist som vill jobba inom ett världsledande globalt företag inom fordonsindustrin!

Är du en stjärna på fordon, har erfarenhet av besiktning eller försäkring? Har du erfarenhet av att jobba med kunder och trivs med att ge personlig service och lösa kunders problem. Då kan detta vara något för dig!Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Arbetsuppgifter
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
• Skadebesiktiga inkomna fordon
• Beräkna kostnad och tid för inkomna fordon
• Ta emot och bemöta kunder professionellt
• Fakturering och dokumentering av ärenden
• Fördela fordon till verkstad och tekniker

Som Skadespecialist kommer du att ta emot kunder och deras skadade fordon. Bemötandet för skadekunder är extra viktigt och du spelar en stor roll i deras kundupplevelse. Det är därför av stor vikt att du är van vid att arbeta med kunder och naturligt anpassar dig efter deras behov. Du kommer som skadespecialist ha ett tätt samarbete med vår plåt- och lackverkstad. Du kommer också att ansvara för kommunikationen mellan verkstad, kund och försäkringsbolag.


Kvalifikationer
Du har sannolikt tidigare erfarenhet av ett serviceyrke och vi ser gärna att du har arbetet som skadereparatör, lackerare eller mekaniker tidigare. Eftersom reparationsinformationen är datoriserad är det viktigt att du har god datavana och vi vill även att du har goda kunskaper i Office-paketet. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift samt innehar minst B-körkort. Kunskaper i Elsa och Cabas är meriterande.

Vi tror att du är en person som har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Du är effektiv och strukturerad i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Kreativitet och känsla för kvalitet är andra viktiga förutsättningar för denna tjänst.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Övrigt
Rekryteringen är ett samarbete mellan KFX HR-partner och kund. Samtliga frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare. Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag!

Ansök nu

Serviceinriktade studenter till Malmö

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 17
Om tjänsten
Vi söker nu ambitiösa och positiva studenter som har möjlighet att arbeta minst två vardagar i veckan! Är du intresserad av ett omväxlande och stimulerande arbete samtidigt som du får chans att etablera värdefulla kontakter så tveka inte att söka redan idag!

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Arbetsuppgifter
Är du intresserad av arbete inom kontorsbranschen och vill arbeta med administration eller service tar vi nu gärna emot din ansökan. Vi arbetar med företagskunder i Malmö/Lund med omnejd.

Att arbeta som konsult ute hos våra kundföretag innebär ett roligt och varierande arbete med många nya utmaningar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare och vara behjälplig via telefonen. Andra arbetsuppgifter är posthantering, inköp av kontorsmaterial samt administration.

Dina arbetsuppgifter och arbetsplatser varierar vilket sätter prov på din flexibilitet. Du får utbildning på många företag och möjligheten att lära dig flera roller på flera olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

Då vi har olika typer av extrajobb vill vi att du i din ansökan berättar när du är tillgänglig för start och vilken bransch samt roll du är intresserad av.


Kvalifikationer
Som person är du utåtriktad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.

- Erfarenhet av service
- Kunskaper i Microsoft Office
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Meriterande om du har erfarenhet av administration och något större växelsystem, affärssystem eller liknande.

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och tidigare erfarenheter i din ansökan och så ska vi se till att hitta rätt match för just dig!

Arbetspassen kan variera från vecka till vecka och du kommer behöva vara flexibel med arbetstider.
Du måste vara tillgänglig 2-3 heldagar i veckan, arbetstiderna är mellan 8-17.Övrigt
Vi arbetar med löpande urval.

Bifoga ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför just du är rätt person för uppgiften.
Dina studier måste kunna styrkas med studieintyg.
Intervjuer sker löpande.
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa någon av KFX HR-partners rekryterare på 040-12 02 00.
Vi tar ej emot ansökan via e-post.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Affärsdriven rekryterare till KFX HR-partner i Malmö

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 21
Om tjänsten
Vill du arbeta i ett familjärt bolag där du får ansvar över dina egna kunder och affärer? Ser du dig själv som en problemlösare som alltid vill leverera den bästa lösningen? Drivs du av att arbeta med försäljning och vill leverera rekryteringsprocesser med hög kvalité? Då är du varmt välkommen till oss på KFX HR-partner!
Hos oss på KFX har vi ett högt arbetstempo som varvas med mycket skratt. Du kommer att arbeta på en arbetsplats som präglas av driv, engagemang, tydliga mål och med stort fokus på kund, konsult och kandidat. Vi gör nu en nysatsning på vårt Malmökontor på Stora Nygatan och vi vill ha med just dig på vår resa!


Om företaget
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.
KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 450 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som Affärsinriktad Rekryterare får du arbeta med B2B försäljning av KFX fem affärsområden – Rekrytering, Bemanning, Entreprenad, Karriärvägledning & Management. Du blir en del av ett team med en god sammanhållning och en familjär organisationen som erbjuder högt i tak och stor frihet i arbetet. I denna roll arbetar du dagligen med våra befintliga och blivande kunder. Du kommer självständig boka in och genomföra kundmöten/kundevent samt fördjupa och utveckla våra leveranser som HR-partner.

Utöver detta kommer en del av din roll bestå av rekrytering, där du har eget ansvar över hela rekryteringsprocessen från början till slut. KFX är en HR-partner till våra kunder och rekryterar tjänstemän åt alla branscher, vi erbjuder ett HR stöd med allt från rekrytering till karriärvägledning. Vi är mycket stolta över vår rekryteringsprocess som vi arbetat fram, den präglas av kvalité, omsorg och engagemang.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna inom rekrytering- och bemanningsbranschen. Det är meriterande om du tidigare har studerat inom Management, HR, försäljning eller liknande utbildning.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är utåtriktad, flexibel, prestigelös och handlingskraftig. Du brinner för att skapa långsiktiga relationer med både kunder, konsulter och kandidater. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att ta snabba beslut och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du strukturerad, effektiv, noggrann och är en kreativ problemlösare. Arbetet ställer stora krav på att du är självgående, målinriktad och har en naturlig känsla för service.


Övrigt
ÖVRIGT
Vi genomför personlighetstester och bakgrundkontroller på alla slutkandidater.

Start för tjänsten, Enligt överenskommelse
Anställning, heltid & tillsvidare
Sista ansökningsdag, 21 juni 2021
Lön: Enligt överenskommelse

Vid frågor eller funderingar kontakta Regionchef Helena Möller på 070-6632101

Ansök nu

Medarbetare till internservice i bilbranschen

Kontorsvaktmästare
Läs mer Maj 14
Om tjänsten
Till vår entreprenad på Dockan i Malmö söker vi nu en internservice. Du kommer att arbeta i en miljö med högt tempo och som ställer höga krav på din servicekänsla och din roll som problemlösare.

Om oss
KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet

Arbetsuppgifter
Arbetet som internservice innefattar ansvar för in- och utgående post samt att packa upp material och försändelser. Du tar emot alla felanmälningar och sköter kontakten med fastighetsskötaren. Vidare ansvarar du för företagets kontorsmaskiner, enklare fel rättar du till själv och vid svårare fall kontaktar du leverantören. Det är ditt ansvar att det är rent och snyggt i huset och du är kontaktperson till städbolaget. Du ansvarar även för beställning av kontorsmaterial och byter glödlampor/lysrör samt sätter upp hyllor/tavlor eller annat som kan tänkas behövas i huset. Du är helt enkelt den som blir kontaktad då de anställda behöver hjälp med diverse uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutade gymnasiestudier och några års arbetslivserfarenhet.
Du har goda kunskaper i svenska, danska och engelska i både tal och skrift. Vidare vill vi att du har goda kunskaper i Microsoft Office.

Vi söker dig som är mycket serviceinriktad, flexibel och har praktiskt handlag. Tjänsten innefattar en hel del administrativt arbete som ställer höga krav på noggrannhet.

Du ska trivas med ett utåtriktat arbete och tycker om att arbeta självständigt . Vidare söker vi dig som är effektiv och snabbt tar tag i och utför det som önskas.


Övrigt
Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Malmö. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med start i Augusti. Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan till oss redan idag, för att inte gå miste om denna möjlighet.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare; Helena Möller helena.moller@kfx.se

Ansök nu

Servicekoordinator till spännande Fastighetsutvecklingsföretag i Malmö

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 4
Om tjänsten
Vill du bli en del av ett sammansvetsat team, med möjlighet att tillsammans förbättras och utvecklas? Är du strukturerad och ambitiös och vill jobba på ett företag som lyfter sina medarbetare? KFX HR-partner söker nu en servicekoordinator till vår kund i centrala Malmö. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start omgående med förståelse för ev. uppsägning.
Arbetstiderna är måndag – fredag, 8.00-16:30 med 30 min lunch.
Vi söker dig som tidigare har arbetat som servicekoordinator och har kunskaper inom konferens, reception eller service. Då tjänsten både innebär att arbeta i team och självständigt är det viktigt att du känner dig trygg och uppdaterad i din yrkesroll. Trivs du med att arbeta i en roll där du får användning av dina sociala färdigheter och att leverera service på hög nivå med fingertoppskänsla? Då borde vi träffas!

Om oss
KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är idag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Om företaget
Vår kund tillhör en svensk ägd koncern och utvecklar alltifrån bostäder, kontor och lokaler, hotell och kongresscenter till förskolor och andra samhällsfastigheter. Huvudkontoret ligger i Malmö och dom bedriver verksamhet i hela Skåne, Småland, Uppsala och Stockholm. Totalt är dom ca 115 engagerade medarbetare. Dom utvecklar inspirerande stadsdelar och bidrar till en mer hållbar fastighetsbransch.

Arbetsuppgifter
I rollen som servicekoordinator arbetar du i en professionell kontorsmiljö med många kontakter, både externt och internt. Du är kundens ansikte utåt och därmed en mycket viktig del av dina medarbetares, kunders och besökares upplevelse av företaget.
Som servicekoordinator består dina arbetsuppgifter bl.a. av:

- Drift och administration av konferens, administration kring konferens-bokningsapp
- Fakturering för konferenser, skrivare, porto, nycklar/taggar och andra tilläggstjänster
- Administration kring uthyrning av lägenheter, kundkontakt, offertarbete och visst driftsansvar
- Driva proaktiv försäljning i form av delaktighet på mingelarrangemang och nätverksträffar
- Administration och ärendehantering


Kvalifikationer
Då vår kund har krav på en hög servicenivå och professionalitet söker vi dig som brinner för service och drivs av att leda och hjälpa andra människor. Du är en fena på att leverera ett gott kundbemötande, är glad och social med båda fötterna på jorden och skinn på näsan.
Du är en ansvarstagande individ som är flexibel och prestigelös. Vi ser att du har lätt för att få med dig andra och kan leda dina medmänniskor med tydlighet och närvaro. Du ska vara duktig på att se helheten och arbeta med en god verksamhetsinsikt. Vi ser att du kan leverera resultat med engagemang och professionalism med en strävan efter att ständigt förbättras. Du ska även kunna tala och skriva obehindrat på såväl svenska som engelska.Övrigt
Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Malmö. Vi arbetar med löpande urval, skicka därför in din ansökan till oss redan idag, för att inte gå miste om denna möjlighet.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare; Helena Möller helena.moller@kfx.se

Ansök nu

Vi söker däckskiftare till Bilia i Malmö

Lagerarbetare
Läs mer Apr 7
Om tjänsten
Vill du arbeta på en stor bilverkstad? KFX HR- partner söker nu en person som ska arbeta hos vår kund under däcksäsongen.
Vi söker dig som vill arbeta hos en attraktiv arbetsgivare med tvätt, sortering och truckkörning av däck på kundens däckhotell.
Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i högt arbetstempo? Då kan detta vara något för dig!

Om oss
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är både vårt och kundens ansikte utåt så därför är det viktigt att du förstår vårt och kundföretagets organisation.

Arbetsuppgifter
Som däckpersonal arbetar du med tvättning av däck samt sortering på lagret. Truckkort är ett krav.
Det är viktigt att du är noggrann och effektiv i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet inom området är det meriterande men inget krav.

Viktigt för tjänsten är att förstår vikten av ett noggrant arbete. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivitet är i fokus samt tunga lyft.


Övrigt
Uppdragetslängd: 12/4-7/5
Arbetstid: 100%
Arbetsplats: Malmö

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor eller funderingar kontakta Malmökontoret 040 - 12 02 00

Ansök nu

Receptionist till huvudkontor i centrala Malmö

Receptionist, telefonist
Läs mer Mar 1
Om tjänsten
Till vår kund i centrala Malmö söker vi nu en duktig och servicedriven receptionist på deltid. Du blir en del av KFX HR-partners entreprenadverksamhet vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar ute hos vårt kundföretag. Tjänsten är en klassisk receptionistroll med stort ansvar för företagets växel och diverse administration.

Vår kund ingår i en internationell verksamhet inom textilier, hygientillbehör och Facility service som är ledande i majoriteten av de 28 länderna i Europa och Latinamerika där de är verksamma

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Som receptionist är dina främsta uppgifter att ta emot besökare och medarbetare på ett trevligt sätt och upprätthålla en trivsam och professionell miljö. Växeln är en central del av din roll och det kommer ca 600-800 samtal per dag. Din utmaning blir att förstå vem kunden behöver kopplas till för att få hjälp. För att lyckas med den uppgiften gäller det att man snabbt kan skapa sig en god förståelse för organisationen.

Du kommer exempelvis att:

Ansvara för beställning av kontorets förnödenheter, kundluncher m.m.
Kontinuerligt inventera kontorsmaterial
Ansvara för post- och budhantering
Supportera kontoret med administrativa uppgifter

Kvalifikationer
Du har några års arbetserfarenhet av serviceinriktade tjänster, även om det viktigaste är att du har rätt inställning och en personlighet som passar in för rollen
Ett brinnande intresse för service och kan leva ut det i allt du gör, både i interna och externa kontakter
Ett professionellt bemötande och förmåga att få personer att känna sig välkomna och omhändertagna
Lätt för att hålla flera arbetsuppgifter igång samtidigt
En bra förmåga att prioritera uppgifter och anpassa dig till oplanerade situationer, samtidigt som du inte tummar på din noggrannhet
Har mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska
Du är van vid att arbeta i Officepaketet, har mycket goda kunskaper i svenska och har som minst grundläggande kunskap i engelska.

Övrigt
Tjänsten är på 88%, tillsvidareanställning hos KFX HR-partner och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Fast månadslön.
Huvudkontoret ligger vid Triangeln och det finns goda kollektivtrafiksförbindelser.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen in med din ansökan redan idag!

Eventuella frågor svaras på av ansvarig rekryterare Helena Möller, 040-120200.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Business Coordinator & Receptionist till Alumni Malmö

Kontorsreceptionist
Läs mer Feb 4
Om företaget
Alumni är en marknadsledande och innovativ konsultfirma med tjänster inom ledarutveckling, rekrytering och Executive Search (chefsrekrytering) med kontor i Norden, Storbritannien, USA och Australien. Sverige är Alumnis största marknad och Alumni har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Alumni har funnits på marknaden i drygt 30 år och har ett väletablerat nätverk i toppen av Sveriges näringsliv där vi arbetar med klienter inom olika branscher, såväl i den privata som den offentliga sektorn. För Alumnis klienter är det viktigt att alltid hålla en hög standard genom hela processen och ställer därför krav på noggrannhet, professionalitet och kvalitet.

Arbetsuppgifter
Vi söker en ny medarbetare som kommer att fördela sin roll mellan administrativa arbetsuppgifter (Business Support) och att vara receptionist (Office Support) för Alumnis kontor i Malmö. Initialt kommer rollen att vara helt fokuserad på Business Support, för att över tid även innefatta receptionsansvar, detta då Alumnis kontor i Sverige för närvarande är stängda p.g.a. Coronapandemin.

I rollen ingår du i Alumnis Business & Office Support team, som består av sju medlemmar med sin bas i Stockholm och Göteborg. Du rapporterar till Head of Business Support, men kommer även att ha ett nära samarbete med Alumni Malmös kontorschef. På kontoret i Malmö arbetar ca 10 personer som du kommer att ha en nära interaktion med, även om du i din Business Support-roll även kommer att stötta kollegor från andra kontor. Business Support är en viktig funktion på Alumni som bl.a. arbetar med administrativa uppgifter kopplade till våra rekryteringsprocesser, t.ex. att förbereda dokument och presentationer, uppdatera och lägga in uppgifter i affärssystem, hantera bakgrundskontroller, boka kund- och kandidatmöten och att hantera annonsering.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

Business Support:
? Hantera och svara upp på förfrågningar som kommer in via mail
? Skapa och hantera dokument och presentationer enligt mallar
? Boka intervjuer, möten och samtal via telefon och mail
? Utföra bakgrundskontroller på kandidater
? Övriga administrativa uppgifter kan tillkomma efter behov

Office Support:
? Mottagande av besökare och leveranser
? Förbereda kontoret för dagen
? Mötesbokningar/rumsbokningar i Outlook
? Hjälpa till med back Office uppgifter såsom printa dokument och binda ihop presentationer
? Eventplanering/utförande av Alumnis event i Öresundsområdet
? Viss IT-support
? Inköp till kontoret
? Kontakt med hyresvärden
? Introduktion för nyanställda om kontorets rutiner
? Översyn av lokaler
? Svara i växelnKvalifikationer

Vi söker dig som älskar att hålla många bollar i luften och brinner för att ge service. Du har minst ett par års erfarenhet från liknande uppgifter. Flexibilitet, ordning och reda är en förutsättning för att lyckas i rollen, liksom förmåga att uttrycka sig på professionell nivå i tal och skrift på svenska och engelska. Du är positiv och nytänkande och trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ samt jobba i team. Tjänsten kräver dessutom att du är noggrann, strukturerad, flexibel och stresstålig. Det är viktigt att du är van vid ett högt tempo och att arbeta mot deadlines – struktur och god prioriteringsförmåga är viktiga egenskaper. I din roll som Office Support är det viktigt att du ”tar ägarskap” för kontoret och att det ser representativt ut för både besökare och kollegor.

För att trivas i rollen är det viktigt att du trivs med att jobba med flexibilitet i arbetstider, människor samt har ett intresse för näringslivet. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i miljöer där konfidentialitet är av stor vikt som t.ex. advokatbyråer är det ett plus.

Hos Alumni kommer du att vara en viktig del i ett framgångsrikt konsultföretag med höga målsättningar och en stark företagskultur.


Övrigt
Uppdraget är ett samarbete mellan KFX HR-partner och Alumni. Samtliga frågor kring tjänsten hänvisas till KFX och ansvarig rekryterare.

Ansök nu

HR och lönekoordinator på 50 %

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Feb 4
Om tjänsten
Har du några års erfarenhet av kvalificerat HR arbete och är redo för en ny utmaning på 50 %? Vi söker dig som trivs i ett högt arbetstempo med mycket förändringar och som drivs av att ta egna initiativ och driva processer självständigt. Hos vår kund kommer du få möjlighet att påverka, effektivisera och vara en del av ett härligt HR-team på Malmökontoret!
Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Som HR och lönekoordinator blir du en del av ett härligt team på kontoret i Malmö. I dina arbetsuppgifter ingår:

• Kontakt med vår lönesamarbetspartner
• Sammanställa och rapportera statistik
• Superuser för HR system, viket inkluderar löpande uppdatering och ansvar för utbildning av användarna.
• Ta fram underlag och rapportera till statliga myndigheter (såsom SCB, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Tillväxtverket etc,)
• Kontaktperson till Collectum och PP-pension och säkerställa att pensions- och försäkringsrapportering är korrekta
• Administrera rikskort, friskvårdsbidrag och andra förmåner
• Avtalsadministration
• Hantera interna arrangemang /event
• Rekryteringsadministration
• Administrera lönerevideringsprocessen
• Uppdatera företagets intranät
• Ta fram intyg på förfrågan
• Hålla i introduktion av nyanställda
• Utbildningsadministration
• Driva egna utvecklingsprojekt
• Kontering av fakturor inom HR/lön området


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR-området eller motsvarande utbildning. Med flera års erfarenhet av HR-arbete känner du dig trygg och redo att ta dig an nya utmaningar.

För att trivas i rollen tror vi att du är en ansvarsfull och pålitlig person som gillar att ta egna initiativ och driva processer självständigt. Du trivs i ett högt arbetstempo med mycket förändringar och har förmågan att ständigt effektivisera och förbättra administrativa rutiner och processer. Du prioriterar, arbetar noggrant och strukturerat. Med en god samarbets- och kommunikationsförmåga tar du dig gärna an nya arbetsuppgifter.


Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande, detta betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi genomför personlighetstester och bakgrundkontroller på alla slutkandidater.

Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Helena Möller.

Ansök nu

Vi söker nya HR-konsulter till framtida uppdrag i Malmö

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jan 19
Om tjänsten
Som konsultföretag behöver vi alltid ha örat mot rälsen och ligga steget före våra kunder när det gäller nya talanger. Inför framtida uppdrag söker vi därför nu serviceinriktade och strukturerade HR-konsulter till vår uthyrningsverksamhet för kortare och längre uppdrag.Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.
Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god struktur och planeringsförmåga. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Inom HR har du ofta en bred roll där du ansvarar för flertalet administrativa uppgifter i bolaget. Du behöver ha driv och vara strukturerad. Trivs du med att effektivisera och strukturera rutiner och processer likväl som att vara med och bidra till det löpande HR-arbetet kanske en konsultroll inom HR är någonting för dig?’
KFX uppdrag inom HR kan skilja sig mycket åt. Vissa kräver lång erfarenhet och vissa passar dig med som är nyutexaminerad. Examen från högskola eller universitet inom HR-området eller likvärdig utbildning med HR inriktning är dock ett måste. Beroende på uppdrag matchar vi alltid dig som kandidat med rätt uppdrag baserat på dina önskemål, kunskaper och erfarenhet.


Övrigt
Kanske är du tillgänglig direkt eller så är du öppen för nya uppdrag om rätt uppdrag dyker upp?
Då det kan svänga snabbt i konsultbranschen är det bra om du specificerar i din ansökan när du är tillgänglig för arbete.

Annonsen är allmän och leder inte till direkt uppdrag, intervjuer kommer således ske löpande med fokus att bygga upp vår kandidatbank inför kommande uppdrag.

Ansök nu

Serviceinriktade stundeter till Malmö

Receptionist, telefonist
Läs mer Jan 20
Om tjänsten
Vi söker nu ambitiösa och positiva studenter som har möjlighet att arbeta minst två vardagar i veckan! Är du intresserad av ett omväxlande och stimulerande arbete samtidigt som du får chans att etablera värdefulla kontakter så tveka inte att söka redan idag!

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Arbetsuppgifter
Är du intresserad av arbete inom kontorsbranschen och vill arbeta med administration eller service tar vi nu gärna emot din ansökan. Vi arbetar med företagskunder i Malmö/Lund med omnejd.

Att arbeta som konsult ute hos våra kundföretag innebär ett roligt och varierande arbete med många nya utmaningar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare och vara behjälplig via telefonen. Andra arbetsuppgifter är posthantering, inköp av kontorsmaterial samt administration.

Dina arbetsuppgifter och arbetsplatser varierar vilket sätter prov på din flexibilitet. Du får utbildning på många företag och möjligheten att lära dig flera roller på flera olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

Då vi har olika typer av extrajobb vill vi att du i din ansökan berättar när du är tillgänglig för start och vilken bransch samt roll du är intresserad av.


Kvalifikationer
Som person är du utåtriktad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.

- Erfarenhet av service
- Kunskaper i Microsoft Office
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Meriterande om du har erfarenhet av administration och något större växelsystem, affärssystem eller liknande.

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och tidigare erfarenheter i din ansökan och så ska vi se till att hitta rätt match för just dig!

Arbetspassen kan variera från vecka till vecka och du kommer behöva vara flexibel med arbetstider.
Du måste vara tillgänglig 2-3 heldagar i veckan, arbetstiderna är mellan 8-17.Övrigt
Vi arbetar med löpande urval.

Bifoga ditt CV samt ett personligt brev där du motiverar varför just du är rätt person för uppgiften.
Dina studier måste kunna styrkas med studieintyg.
Intervjuer sker löpande.
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa någon av KFX HR-partners rekryterare på 040-12 02 00.
Vi tar ej emot ansökan via e-post.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Skadespecialist till globalt bolag i Malmö

Skadereglerare
Läs mer Jan 21
Om tjänsten
Vi söker dig, Skadespecialist som vill jobba inom ett världsledande globalt företag inom fordonsindustrin!

Är du en stjärna på fordon, har erfarenhet av besiktning eller försäkring? Har du erfarenhet av att jobba med kunder och trivs med att ge personlig service och lösa kunders problem. Då kan detta vara något för dig!Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Arbetsuppgifter
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
• Skadebesiktiga inkomna fordon
• Beräkna kostnad och tid för inkomna fordon
• Ta emot och bemöta kunder professionellt
• Fakturering och dokumentering av ärenden
• Fördela fordon till verkstad och tekniker

Som Skadespecialist kommer du att ta emot kunder och deras skadade fordon. Bemötandet för skadekunder är extra viktigt och du spelar en stor roll i deras kundupplevelse. Det är därför av stor vikt att du är van vid att arbeta med kunder och naturligt anpassar dig efter deras behov. Du kommer som skadespecialist ha ett tätt samarbete med vår plåt- och lackverkstad. Du kommer också att ansvara för kommunikationen mellan verkstad, kund och försäkringsbolag.


Kvalifikationer
Du har sannolikt tidigare erfarenhet av ett serviceyrke och vi ser gärna att du har arbetet som skadereparatör, lackerare eller mekaniker tidigare. Eftersom reparationsinformationen är datoriserad är det viktigt att du har god datavana och vi vill även att du har goda kunskaper i Office-paketet. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift samt innehar minst B-körkort. Kunskaper i Elsa och Cabas är meriterande.

Vi tror att du är en person som har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Du är effektiv och strukturerad i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Kreativitet och känsla för kvalitet är andra viktiga förutsättningar för denna tjänst.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Övrigt
Rekryteringen är ett samarbete mellan KFX HR-partner och kund. Samtliga frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare. Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 7
Om tjänsten
Är du på jakt efter ett nytt uppdrag och är tillgänglig omgående? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Movex/M3.Trivs du dessutom med problemlösning och gillar att ha många kontaktytor? Då ska du definitivt söka tjänsten som Kundtjänstmedarbetare och bli en av vår kunds viktigaste resurser.

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare ska du huvudsakligen ge optimal service och support till externa/interna kunder i framförallt Danmark varför det är nödvändigt att du känner dig bekväm med det danska språket. Funktionen bidrar till hög leveranssäkerhet genom bevakning och optimering av order, leveranser och fakturering, och har kontaktytor inom hela koncernen. Arbetet omfattar även andra administrativa uppgifter så som avvikelsehantering, returhantering, reklamationer, krediteringar och att registrera masterdata m.m.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från administrativt kundservicearbete B2B, har god kommunikationsförmåga och lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska, samt har god förståelse för danska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av M3 eller något större affärssystem samt goda kunskaper i Office-paketet.
Tjänsten kräver att du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta. För att du ska trivas i rollen ska du vara drivande, inte vara rädd för att ta tag i saker och ha en vilja att hitta/se lösningar och förbättringar. Då det är viktigt att våra kunder får bra och snabb service ska du vara lösningsorienterad och snabb på att registrera och skriva/besvara mail till våra kunder, kollegor och samarbetspartners. Som person är du serviceinriktad, stresstålig samt har god social kompetens och är en genuin teamplayer.

Ansök nu

För kundsräkning söker vi en lönespecialist med placering i Malmö

Löneadministratör
Läs mer Nov 3
Om tjänsten
Vi söker nu en lönespecialist som tillsammans med vår kund vill vara med att utveckla deras löneprocesser framåt!Om oss
KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
I tjänsten som lönespecialist ingår:

- Löneberäkningar och lönekörning
- Månadsavstämning av lönerelaterade konton, inrapportering av skatt och sociala avgifter
- Administration av pensioner och andra förmåner
- Assistera de anställda med olika frågor gällande avtal, tidrapportering, löneutbetalning mm
- Lättare ekonomiuppgifter
- Generella HR-frågor som arbetsgivarintyg
- Systemadministration, Agda
- Agera support mot leverantörsteam
- Rapportering och statistik
- Andra administrativa arbetsuppgifter


Kvalifikationer
För att passa i rollen så brinner du för service och sätter stor prestige i att underlätta vardagen för dina kollegor. Ditt driv, noggrannhet och stora passion för löneområdet gör att du kommer trivas och vidareutvecklas i den här rollen. Vi tror också att du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat i en miljö där förändringar ibland sker snabbt. I anslutning till detta är det viktigt att du själv också kan anpassa dig efter hur företaget fungerar. Med din nyfikenhet tvekar du inte för att dra igång egna projekt och initiativ. Du är teknisk och gillar att förenkla processer.

Meriterande för den här rollen är om du har tre eller fler års arbetslivserfarenhet samt god kännedom i lönesystemet Agda.

Övrigt
Den här tjänsten är ett bemanningsuppdrag med möjlighet till övergång i en tillsvidareanställning. Tillträde kommer vara efter årsskiftet.

Intervjuer sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du några frågor eller funderingar gällande ovanstående är du välkommen att kontakta oss på 040-12 02 00.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Vi söker nya HR-konsulter till framtida uppdrag

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Okt 16
Om tjänsten
Som konsultföretag behöver vi alltid ha örat mot rälsen och ligga steget före våra kunder när det gäller nya talanger. Inför framtida uppdrag söker vi därför nu serviceinriktade och strukturerade HR-konsulter till vår uthyrningsverksamhet för kortare och längre uppdrag.Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.
Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god struktur och planeringsförmåga. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Inom HR har du ofta en bred roll där du ansvarar för flertalet administrativa uppgifter i bolaget. Du behöver ha driv och vara strukturerad. Trivs du med att effektivisera och strukturera rutiner och processer likväl som att vara med och bidra till det löpande HR-arbetet kanske en konsultroll inom HR är någonting för dig?’
KFX uppdrag inom HR kan skilja sig mycket åt. Vissa kräver lång erfarenhet och vissa passar dig med som är nyutexaminerad. Examen från högskola eller universitet inom HR-området eller likvärdig utbildning med HR inriktning är dock ett måste. Beroende på uppdrag matchar vi alltid dig som kandidat med rätt uppdrag baserat på dina önskemål, kunskaper och erfarenhet.


Övrigt
Kanske är du tillgänglig direkt eller så är du öppen för nya uppdrag om rätt uppdrag dyker upp?
Då det kan svänga snabbt i konsultbranschen är det bra om du specificerar i din ansökan när du är tillgänglig för arbete.

Annonsen är allmän och leder inte till direkt uppdrag, intervjuer kommer således ske löpande med fokus att bygga upp vår kandidatbank inför kommande uppdrag.

Ansök nu

Däckpersonal till däcksäsongen

Lagerarbetare
Läs mer Okt 23
Om tjänsten
Vill du arbeta på en stor bilverkstad? KFX HR- partner söker nu en person som ska arbeta hos vår kund under däcksäsongen.
Vi söker dig som vill arbeta hos en attraktiv arbetsgivare med tvätt, sortering och truckkörning av däck på kundens däckhotell.
Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i högt arbetstempo? Då kan detta vara något för dig!

Om oss
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är både vårt och kundens ansikte utåt så därför är det viktigt att du förstår vårt och kundföretagets organisation.

Arbetsuppgifter
Som däckpersonal arbetar du med tvättning av däck samt sortering på lagret. Truckkort är ett krav.
Det är viktigt att du är noggrann och effektiv i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet inom området är det meriterande men inget krav.

Viktigt för tjänsten är att förstår vikten av ett noggrant arbete. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivitet är i fokus samt tunga lyft.


Övrigt
Uppdragetslängd: Heltid under däcksäsong november 2020
Arbetstid: 100%
Arbetsplats: Malmö

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor eller fungeringar kontakta Malmökontoret 040 - 12 02 00

Ansök nu

Vi söker drivna ekonomiassistenter till framtida uppdrag

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 15
Om tjänsten
Som konsultföretag behöver vi alltid ha örat mot rälsen och ligga steget före våra kunder när det gäller nya talanger. Inför framtida uppdrag söker vi därför nu serviceinriktade och flexibla ekonomiassistenter till vår uthyrningsverksamhet för kortare och längre uppdrag.

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Om företaget
Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande och erfarenhet av liknande arbete. Du har mycket god datorvana, främst i MS Office-paketet och en god språkbehandling. Det är meriterande med erfarenhet av diverse affärs- och ekonomisystem.
Du har stort driv och förmåga att ta egna initiativ. Du trivs med att möta olika människor och har lätt för att skapa förtroenden. Vidare är du flexibel, strukturerad och har stor ansvarskänsla samt ett glatt humör.Övrigt
Kanske är du tillgänglig direkt eller så är du öppen för nya uppdrag om rätt uppdrag dyker upp?
Då det kan svänga snabbt i konsultbranschen är det bra om du specificerar i din ansökan när du är tillgänglig för arbete.

Annonsen är allmän och leder inte till direkt uppdrag, intervjuer kommer således ske löpande med fokus att bygga upp vår kandidatbank inför kommande uppdrag.

Ansök nu

Extrajobb som Receptionist

Receptionist, telefonist
Läs mer Sep 4
Om tjänsten
Just nu söker vi en Receptionist som vill jobba extra hos våra kunder i Malmö/Lund. Vi söker dig som gillar att ha ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter och kundkontakter. Är du engagerad, ordningsam och professionell? Brinner du för att hjälpa kunder och kollegor? Då ser vi fram emot din ansökan!

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner och arbeta extra hos våra kunder.


Om företaget
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Som receptionist är du spindeln i nätet och ska kunna ha många bollar i luften samtidigt som du ger service med ett leende på läpparna. Några av de dagliga arbetsuppgifterna är att hjälpa besökare/gäster, svara i telefon och på mail, sortera post, översyn av lokaler samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter.

Som receptionist är du både vår kund och KFXs ansikte utåt. Vi ställer därför höga krav på social kompetens, noggrannhet och service.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och som förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda datorkunskaper, främst i Officepaketet. Meriterande om du kan danska.

Vidare är det viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och att du som person är självständig, ödmjuk, ordningsam och prestigelös.
Vi genomför personlighets- och kunskapstester samt bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater.


Övrigt
Placering: Malmö och Lund
Anställning: Timanställning

Urval och Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag på kfx.se
Vid frågor kontakta Malmökontoret på 040-12 02 00

Ansök nu

Däckrullare till däcksäsongen

Fordonsmontör
Läs mer Sep 1
Om tjänsten
Vill du arbeta på en stor bilverkstad? KFX HR- partner Malmö söker nu personal som ska arbeta hos vår kund under däcksäsongen i okt-dec i Malmö och Lund. Vi söker dig som vill arbeta hos en attraktiv arbetsgivare med tvätt och sortering av däck på företagets däckhotell. Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i högt arbetstempo? Då kan detta vara något för dig!
Om företaget
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är både vårt och kundens ansikte utåt så därför är det viktigt att du förstår vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som däckpersonal arbetar du med tvättning av däck samt sortering. Truckkort är meriterande och körkort ett krav.

Det är viktigt att du är noggrann och effektiv i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet inom området kommer du snabbt in i arbetet och vet vad som förväntas av dig.

Viktigt för tjänsten är att du har ett stort intresse för bilar och förstår vikten av ett noggrant arbete. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivitet är i fokus samt tunga lyft.


Övrigt
Uppdragetslängd: Under däcksäsong hösten 2020
Arbetsplats: Malmö och Lund
Anställning: Heltid, visstid

Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor eller fungeringar kontakta ansvarig rekryterare Maria Karlsson; 070-521 84 71

Ansök nu

Extrajobb som Receptionist

Receptionist, telefonist
Läs mer Sep 7
Om tjänsten
Just nu söker vi en Receptionist som vill jobba extra hos våra kunder i Malmö/Lund. Vi söker dig som gillar att ha ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter och kundkontakter. Är du engagerad, ordningsam och professionell? Brinner du för att hjälpa kunder och kollegor? Då ser vi fram emot din ansökan!

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner och arbeta extra hos våra kunder.


Om företaget
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare och kunder. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vi har en gedigen kompetens inom vårt område och många nöjda kunder som varit med oss från start 1986.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Som receptionist är du spindeln i nätet och ska kunna ha många bollar i luften samtidigt som du ger service med ett leende på läpparna. Några av de dagliga arbetsuppgifterna är att hjälpa besökare/gäster, svara i telefon och på mail, sortera post, översyn av lokaler samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter.

Som receptionist är du både vår kund och KFXs ansikte utåt. Vi ställer därför höga krav på social kompetens, noggrannhet och service.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och som förstår betydelsen av ett flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda datorkunskaper, främst i Officepaketet. Meriterande om du kan danska.

Vidare är det viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och att du som person är självständig, ödmjuk, ordningsam och prestigelös.
Vi genomför personlighets- och kunskapstester samt bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater.


Övrigt
Placering: Malmö och Lund
Anställning: Timanställning

Urval och Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag på kfx.se
Vid frågor kontakta Malmökontoret på 040-12 02 00

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 15
Om tjänsten
Sökord: Leverantörsreskontra, Kundreskontra, Ekonomiassistent, Ekonomi

Just nu söker vi ekonomiassistent till kommande uppdrag

Denna tjänst är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du har din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos någon av våra kunder. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vårt fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.Det finns stor chans till att tj'nsten övergår i anställning direkt hos kund.

Om företaget
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Arbetsuppgifter
I tjänsterna ingår olika arbetsuppgifter men vi vill att du tidigare har jobbat med något av följande;
- Leverantörsreskontra
- Kundreskontra
- Avstämningar
- Fakturering
- In och utbetalningar
- Periodiseringar
I dessa tjänster ställer det stora krav på att du har en stor systemförståelse samtidigt som du är en serviceinriktad medarbetare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieexamen eller annan ekonomisk utbildning. Du har lätt för att komma in i nya system och är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift. Du bör ha jobbat med något av ovanstående i minst ett år men kan likväl ha jobbat med det i en längre tid och ha erfarenhet inom alla områden. Du bör ha lätt för att sätta dig in i olika system och även ha god kunskap i Excel.

Du ska ha lätt för att samarbeta och även jobbat prestigelöst och flexibelt. Du har ett eget driv och kan jobba självständigt samtidigt som du gillar att vara en i gruppen. Du är van att hålla dealines och är orädd för att kavla upp ärmarna och köra om det behövs. Du har en positiv inställning och är en problemlösare.

Vi värdesätter din personlighet och det du bidrar med till arbetsplatsen. Hos våra kunder uppskattas engagemang, initiativ och en positiv inställning. Vi tror att du som söker dig till ekonomitjänster också är en person som drivs av att arbeta mot deadlines, är duktig på att prioritera och tycker om att skapa struktur i ditt arbete. Du kan även med enkelhet sätta dig in i nya system och program samt bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Övrigt
Uppdragen är huvudsakligen lokaliserade i Malmö med omnejd.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 15
Om tjänsten
Sökord: Leverantörsreskontra, Kundreskontra, Ekonomiassistent, Ekonomi

Just nu söker vi ekonomiassistent till kommande uppdrag

Denna tjänst är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du har din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos någon av våra kunder. KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vårt fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.Det finns stor chans till att tj'nsten övergår i anställning direkt hos kund.

Om företaget
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Arbetsuppgifter
I tjänsterna ingår olika arbetsuppgifter men vi vill att du tidigare har jobbat med något av följande;
- Leverantörsreskontra
- Kundreskontra
- Avstämningar
- Fakturering
- In och utbetalningar
- Periodiseringar
I dessa tjänster ställer det stora krav på att du har en stor systemförståelse samtidigt som du är en serviceinriktad medarbetare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieexamen eller annan ekonomisk utbildning. Du har lätt för att komma in i nya system och är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift. Du bör ha jobbat med något av ovanstående i minst ett år men kan likväl ha jobbat med det i en längre tid och ha erfarenhet inom alla områden. Du bör ha lätt för att sätta dig in i olika system och även ha god kunskap i Excel.

Du ska ha lätt för att samarbeta och även jobbat prestigelöst och flexibelt. Du har ett eget driv och kan jobba självständigt samtidigt som du gillar att vara en i gruppen. Du är van att hålla dealines och är orädd för att kavla upp ärmarna och köra om det behövs. Du har en positiv inställning och är en problemlösare.

Vi värdesätter din personlighet och det du bidrar med till arbetsplatsen. Hos våra kunder uppskattas engagemang, initiativ och en positiv inställning. Vi tror att du som söker dig till ekonomitjänster också är en person som drivs av att arbeta mot deadlines, är duktig på att prioritera och tycker om att skapa struktur i ditt arbete. Du kan även med enkelhet sätta dig in i nya system och program samt bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Övrigt
Uppdragen är huvudsakligen lokaliserade i Malmö med omnejd.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Student och talar danska?

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 9
Om tjänsten
Vad innebär det att jobba som konsult?

Vi söker dig som talar god danska och är intresserad av att jobba extra som receptionist.
Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. I ditt uppdrag kommer du att vara första kontakt och ansiktet utåt både vad gäller egna anställda och externa besökare. Ta emot besök och visa dem tillrätta. Hantera telefonväxeln. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult kombinationen av mötet med nya människor och chansen att få lära sig nya saker varje dag!

Om företaget
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter
* Ansvara för att ta emot och checka ut besökare
* Ta emot och svara på inkommande samtal och mail
* Ta hand om viss administration som post- och budhantering
* Hålla rent och snyggt på de allmänna utrymmena på kontoret

Kvalifikationer
Är du rätt för rollen som dansktalande receptionist?

Avslutad gymnasieutbildning
Flytande danska och svenska i tal och skrift samt mycket goda kunskaper i engelska
Du har annan sysselsättning på minst 50 %
Om du är student har du minst 1,5 år kvar av dina studier
Tillgänglig 2-3 heldagar i veckan, endast vardagar
Du har god datorvana

Vi söker dig som har hög kompetens inom service, administration och kundsupport och erfarenhet av att ha jobbat med service i någon form tidigare eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Övrigt

Fast timlön enligt kollektivavtalet.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!
Kunskap-, språktest och personlighetstester samt bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Ansök nu