KFX HR-partner Skandinavien AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos KFX HR-partner Skandinavien AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Deltids ekonomiassistent till familjärt företag i Malmö

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 20
Just nu söker vi dig som vill arbeta deltid i en assisterande ekonomiroll på ett mindre företag. Tjänsten passar dig som har erfarenhet eller som studerar redovisning och vill lära dig mer om en ekonomiavdelnings samtliga moment. Det viktigaste är att du vill arbeta deltid och är tillgänglig 1-2 dagar varje vecka. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Vår kunds ekonomiavdelning består idag av en ekonomiansvarig. Avdelningen har en stor bredd i sitt arbete och hanterar ekonomins alla delar. Därmed är detta en roll som passar dig som vill lära dig mer om ekonomi!

Arbetsuppgifter

Arbeta löpande med bokföring och assistera ekonomiansvarig med olika områden inom lön, fakturering, avihantering och kontering. Arbetsuppgifterna kan variera efter intresse och kunskap men det är viktigt att du som söker är öppen för att arbeta inom varierande områden inom ekonomi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar ekonomi på eftergymnasial nivå men har tillräckligt med kunskap om ekonomiska processer för att kunna arbeta självständigt. Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från en ekonomiassistent-roll. Du som söker måste inte vara student men notera att detta är en deltidsanställning på en dag i veckan.

Fullständiga språkkunskaper i svenska och engelska krävs. Du behöver också vara en erfaren användare av Excel. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av arbete i Visma och Fortnox.

Som person är du noggrann i ditt arbetssätt och har en positiv attityd. Du trivs med samarbete och är duktig på att kommunicera, prioritera och skapa struktur i ditt arbete. Du kan med enkelhet sätta dig in i nya system och program. Med nyfikenhet, entusiasm och lättlärd förmåga kommer du långt!

Övrigt

Om detta låter som något för dig uppmuntrar vi dig att skicka in ansökan redan nu! Vi jobbar med löpande urval under sommaren.

Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta rekryteringsteamet på 040-12 02 00.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Fältsäljare till solcellsföretag i Malmö

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Jun 20
Vi söker nu dig som brinner för försäljning och har lätt att bygga relation men nya kunder! Är du en social person som med din personlighet kan leverera trygga affärer? Drivs du av försäljning och att arbeta fältnära? Läs då mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som fältsäljare hos vår kund kommer du främst att arbeta med nykundsförsäljning via telefon och dörrknackning. Tillsmannas med kollegor kommer du få hjälp att kartlägga kundprospekt för försäljning av solceller till privatpersoner. I rollen kommer du självständigt bearbeta, relationsbygga och driva kundkontakten från första till sista mötet. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas i rollen.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har erfarenhet av försäljning, gärna via kalla samtal och dörrknackning. Du trivs i en säljande roll och har tidigare visat på goda resultat. För att passa i rollen behöver du vara driven, orädd och social. Du är också positiv och tävlingsinriktad och motiveras av försäljning och siffror. Du vet vad som krävs för att uppnå en god affär och en bra kundkontakt.

Övrigt

Vi arbetar löpande med urval och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten? Kontakta rekryteringsteamet på 040120200

Ansök nu

Ekonomiassistent till uppdrag i centrala Malmö

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 7
Är du en noggrann och engagerad person som söker ett spännande steg i karriären. Har du tidigare erfarenhet av rollen som ekonomiassistent eller likande och en god förståelse för de ekonomiska flödena?

Du kan detta vara rollen för dig! På KFX har vi flera kunder med omgående behov av ekonomiassistenter för att säkerställa smidiga verksamhetsprocesser under semestertider samt till hösten.

Om oss:

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta nära våra kund och bidra till att hantera deras ekonomiska processer. Uppgifterna kan inkludera bokföring, fakturahantering, och andra relaterade arbetsuppgifter såsom leverantörs- reskontra. Du förväntas vara självgående och ha erfarenhet av att arbeta med olika ekonomisystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent samt en utbildnignsbakgrund inom ekonomi från gymnasie-yrkes- eller högskola. För att klara av rollen bör du vara en person som brinner för siffror och har ett service-tänk. Med stort engagemang vill du förstå och driva verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor. Du är noggrann samt strukturerad och har förmågan att arbeta effektivt.

Då du kommer arbeta tight ihop med dina kollegor är det viktigt att du prioriterar ett gott samarbete högt. Vi söker dig som kan svenska flytande och känner dig trygg med det engelska språket. Självklart är du en god användare av Officepaketet och har arbetat med ekonomi-eller affärssystem tidigare.

Övrigt

Start: Juni 2024

Omfattning: Heltid, kontorstider måndag -fredag.

Plats: Centrala Malmö

Detta är ett konsultuppdrag där du är anställd av KFX och arbetar ute hos kund. Vi gör en bakgrundkontroll i samtliga rekryteringsprocesser. Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på nora.almkvist@kfx.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ta därför chansen och sök redan idag!

Vi ser fram emot att välkomna en nyfiken och driven ekonomiassistent till vårt team!

Ansök nu

Rekryteringsassistent till vårt kontor i Malmö

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 7
Är du student och är intresserad av konsult – och rekryteringsbranschen? Brinner du för service och är flexibel? Vi på KFX HR-partner söker dig som vill bli en del av vårt familjära team och stötta med rekrytering, bemanningsplanering och personaladministration. Vi söker dig som är studerande och som kan arbeta deltid (ca 1-3 dagar i veckan) vid sidan av studierna.

Hos oss på KFX har vi ett högt arbetstempo som varvas med mycket skratt. Du kommer att arbeta på en arbetsplats som präglas av driv, engagemang, mål och med stort fokus på kund, konsult och kandidat. Vi söker just nu en rekryteringsassistent till vårt härliga team på Stora Nygatan 40 i Malmö!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en allt mer digital värd. KFX fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.

Med inte mindre än 35 år i branschen har vi idag regionala kontor runt om i hela landet. Vår målsättning är att kommunikationen, både internt och mot våra kunder, alltid ska präglas av respekt, lyhördhet och tydlighet. Hos oss kan du alltid komma med idéer, input och förslag – oavsett roll eller år inom bolaget.

Vårt arbetsklimat präglas av affärsfokus, teamkänsla och en positiv anda. På KFX stöttar vi varandra i motgångar och gläds åt varandras och vår gemensamma framgång.

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryteringsassistent kommer du stötta rekryteringsansvarig med annonsskrivning, urval, telefonintervjuer och referenstagning. Du arbetar även med bemanningskoordinering, schemaläggning och vanligt förekommande personaladministration. Du och kollegorna arbetar verksamhetsnära och har mycket kundkontakt, oavsett vilken roll man besitter. Vid behov kommer du också få stötta upp i våra kunders receptioner där du bland annat kommer arbeta med växeltelefoni och internservice – därmed något för dig som gillar att agera spindeln i nätet och vara flexibel.

Du kommer även ansvara för KFX HR-partner Syds jourtelefon varannan vecka kl. 06-08 måndag-fredag. Det innebär att ta emot, schemalägga och koordinera konsulter vid sjukdom. Denna behöver vi funder på.

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning inom HR och har minst ett år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med någon form av service och administration. Vi ser det starkt meriterande om du har erfarenhet av arbete med rekrytering och/eller schemaläggning från tidigare yrkesroll. Du behöver finnas tillgänglig 1-3 dagar per vecka samt vara öppen för att hantera vår jourtelefon kl. 06-08 varannan vecka. Jourtelefonen kan hanteras hemifrån.

Som person tror vi att du gillar att ta ansvar, är prestigelös och handlingskraftig. Hos oss kan det gå snabbt- och det vill vi att du ska trivas i. Vi genar inte när det kommer till kvalitén och som person är det därför viktigt att du är strukturerad och noggrann. För att trivas i vårt team tror vi att du är utåtriktad, positiv och effektiv. Du har god datorvana, talar och skriver svenska obehindrat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Start för tjänsten: Enligt överenskommelse
Arbetstid jour : Måndag-fredag kl. 06-08.

Intervjuer sker löpande. Vid frågor eller funderingar kontakta Regionchef Joakim Felldin på joakim.felldin@kfx.se

Ansök nu

Sommarjobb som HR-administratör

HR-assistent
Läs mer Maj 15
Om tjänsten

Vi söker nu dig som är student på ett HR/personalrelaterat program och vill arbeta i sommar! Trivs du i en administrativ miljö där du får ha många bollar i luften? Vill du lära dig mer av personalplanering och hr-administration? Ta då chansen till att bli en del av vår kunds HR-avdelning i sommar.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter i tjänsten är att koordinera bemanningen av företagets säsongsanställda. Tillsammans med kollegor hanterar du schemats vakanser och ser till att lösa samtliga personalbehov. I rollen har du kontakt med arbetsledare och anställda och har en spindeln i nätet funktion. Du avlastar även HR-teamet med administrativa arbetsuppgifter så som reseräkningshantering, lönekörning etc.

Det finns också goda möjligheter att ta del av andra delar av HR-teamets arbetsuppgifter. Vi tror därför att du som söker är studerande eller i början av din HR-karriär och vill samla på sig kunskap inom området.

Kvalifikationer

Vi ser som sagt att du som söker är studerande eller är i början av din karriär men vi välkomnar också sökanden som har erfarenhet av administrativa och koordinerande roller som är intresserade av sommarjobb.

Som person är du strukturerad och kommunikativ i ditt arbetssätt. Du lämnar inget åt slumpen och ser till att återkoppla i tid. Du behöver kunna kommunicera på ett rakt men trevligt sätt samt ha förmåga att ta självständiga beslut. För att hantera rollen behöver du ha grundläggande förståelse i arbetsrätt och vana av att arbeta administrativt. Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Sist men inte minst är det viktigt att du har flytande språkkunskaper i både svenska och engelska.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning över sommaren med start den 17:e juni till och med mitten av augusti. Arbetsplatsen ligger i hamnen och kräver att du kan vara på plats på kontoret. Viss möjlighet till hemarbete kan erbjudas under perioder.

Vi arbetar löpande med urvalsarbetet och intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på 040 12 02 00.

Ansök nu

Kvalificerad kundservicemedarbetare sökes till kund i Malmö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 7
Vi söker nu dig som har erfarenhet av service och administration och som är på jakt efter en ny spännande utmaning! Trivs du i en administrativ med många kontaktytor? Är du självständig och ansvarstagande i ditt arbetssätt? Då kan du vara rätt match för oss. Vår kund har ett omgående behov av förstärkning på deras kundserviceavdelning. Läs mer om tjänsten nedan och ansök redan idag!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Vår kund är verksamma inom fjärde-partslogistik och hjälper sina kunder att leda och administrera logistiklösningar effektivt. Kundnätverket är globalt och komplext och vår kund är inne i en spännande och expansiv fas.

Arbetsuppgifter

Rollen på kundserviceavdelningen omfattas av följande arbetsuppgifter:

• Bokningshantering
• Granskning av tulldokument
• Upprättande av tullhandlingar för export och importklarering
• Svara på frågor från kunder och leverantörer
• Arbeta aktivt för att säkerställa en hög kundnöjdhet
• Tillsammans med närmsta chef genomföra processförbättringar

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har erfarenhet från en liknande roll, gärna inom ett transport- eller logistikbolag. Som person är du positiv och ansvarstagande och trivs i en arbetsmiljö med ett högt tempo. Du behöver vara flytande i både det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Fler språk är meriterande

Övrigt

Uppdragslängd: Start omgående och löper sedan sex månader framåt med chans till förlängning.

Arbetstider: Vardagar 8-17 från vår kunds kontor i Malmö.

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in en ansökan till tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på nora.almkvist@kfx.se

Ansök nu

Studerande receptionister till vår vikariepool

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 4
Om tjänsten

Har du inte hittat ett sommarjobb ännu? Är du flexibel i ditt schema över sommaren och är sugen på att jobba extra till hösten? du utåtriktad som person och vill arbeta i en varierande roll med servicefokus? Om du känner igen dig så kanske du är vår nästa resurs till vår vikariepool för receptioner hos våra kunder i Malmö.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om uppdraget

Som deltidsreceptionist är du en del av KFX HR-partners back-up pool där du arbetar med att täcka upp för våra receptionister vid sjukdom, ledighet och annan frånvaro. Omfattningen kan variera månad för månad och vi söker därför dig som kan vara flexibel i ditt schema och kan hoppa in med kort varsel. Arbetspassen är belagda på vardagar mellan 8-17, tiderna kan variera något. Just nu söker vi dig som är intresserad av att jobba extra hos oss i sommar och till hösten och har möjlighet att var flexibel i ditt schema.

I vår back-up pool kommer vi inte kunna garantera dig några pass i sommar utan du jobbar för att täcka upp för vakanser och sjukdom. Vi berättar gärna mer om vårt upplägg över en intervju.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera men vanligt förekommande uppgifter i rollen är:

• Ta emot besökare
• Växelservice och mailhantering
• Kontakt med servicefunktioner och leverantörer
• Beställning av kontorsmaterial, mat och fika
• Koordinera konferenser
• Servera frukost till hyresgäster och kontorskollegor

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker är student och har möjlighet att vara kvar i vår vikariepool även till hösten. Vi söker dig som har:

• Erfarenhet av service och kundbemötande
• Är flexibel i ditt schema och kan hoppa in med kort varsel
• Ser lösningar och tar egna initiativ på en ny arbetsplats
• Kunskaper i Microsoft Office
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Meriterande om du har erfarenhet av administration och något större växelsystem

Som person är du utåtriktad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.

Övrigt

På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på 040 12 02 00

Ansök nu

Receptionister till vår vikariepool

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 30
Om tjänsten

Har du inte hittat ett sommarjobb ännu? Är du flexibel i ditt schema över sommaren och är sugen på att jobba extra till hösten? du utåtriktad som person och vill arbeta i en varierande roll med servicefokus? Om du känner igen dig så kanske du är vår nästa resurs till vår vikariepool för receptioner hos våra kunder i Malmö.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om uppdraget

Som deltidsreceptionist är du en del av KFX HR-partners back-up pool där du arbetar med att täcka upp för våra receptionister vid sjukdom, ledighet och annan frånvaro. Omfattningen kan variera månad för månad och vi söker därför dig som kan vara flexibel i ditt schema och kan hoppa in med kort varsel. Arbetspassen är belagda på vardagar mellan 8-17, tiderna kan variera något. Just nu söker vi dig som är intresserad av att jobba extra hos oss i sommar och till hösten och har möjlighet att var flexibel i ditt schema.

I vår back-up pool kommer vi inte kunna garantera dig några pass i sommar utan du jobbar för att täcka upp för vakanser och sjukdom. Vi berättar gärna mer om vårt upplägg över en intervju.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera men vanligt förekommande uppgifter i rollen är:

• Ta emot besökare
• Växelservice och mailhantering
• Kontakt med servicefunktioner och leverantörer
• Beställning av kontorsmaterial, mat och fika
• Koordinera konferenser
• Servera frukost till hyresgäster och kontorskollegor

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker är student och har möjlighet att vara kvar i vår vikariepool även till hösten. Vi söker dig som har:

• Erfarenhet av service och kundbemötande
• Är flexibel i ditt schema och kan hoppa in med kort varsel
• Ser lösningar och tar egna initiativ på en ny arbetsplats
• Kunskaper i Microsoft Office
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Meriterande om du har erfarenhet av administration och något större växelsystem

Som person är du utåtriktad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.

Övrigt

På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på 040 12 02 00

Ansök nu

Deltidspersonal till biltvätt i Malmö

Tvätteriarbetare/Tvättbiträde
Läs mer Apr 19
Om tjänsten

Är du en positiv person som gillar att vara aktiv på jobbet? Har du körkort och trivs i en miljö med bilar? Vi söker nu dig som vill arbeta eftermiddagar hos vår kund i Jägersro. Arbetet är på deltid och sträcker sig till och med Juni med chans till förlängning.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att ta emot kundernas bilar, köra ner dem till tvättstationen och därefter tvätta dem både in- och utvändigt. Du arbetar självständigt och i ett effektivt tempo.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv och trivs på en social arbetsplats men som inte heller har svårigheter för att arbeta självständigt. Du är noggrann i ditt arbetssätt och kan arbeta effektivt. Vi ser det starkt meriterande om du har erfarenhet av att tvätta bilar eller har övrig bilkunskap.

Krav på manuellt B-körkort.

Övrigt

Arbetstider: 13-18 måndag till fredag.

Lön: Timlön enligt kollektivavtal.

Tjänsten skall tillsättas snarast och vi arbetar löpande med urval. Skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten tveka inte med att kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på 040 12 02 00

Ansök nu

Servicetekniker till exklusivt bilföretag i Malmö

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 11
Om tjänsten

Gillar du exklusiva bilar? Har du erfarenhet av att arbeta som servicetekniker inom bilbranschen? Är du tekniskt intresserad, nyfiken, noggrann och har kunskap inom el, högvolt och diagnostik? Då söker vi dig för ett kommande uppdrag hos en bilkoncern i Malmö!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan bland annat vara att utföra felsökningar, reparera och installera företagets bilar. Även arbete i olika interna system kan förekomma. Det viktiga är att du är noggrann, teknisk och arbetar för att ge bästa service och högsta kvalité i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi ser att du:

• Är utbildad servicetekniker med några års erfarenhet
• Har god kunskap om högvolt, el och diagnostik
• Har god datorvana
• Har B-körkort
• Talar flytande och skriver obehindrat på svenska och engelska

Du är/har:

• AC certifikat
• Ett intresse av teknik och mekanik
• Service-minded och sätter alltid kunden i fokus
• Noggrann och kvalitetsmedveten
• Ett professionellt och trevligt förhållningssätt mot kunder och arbetskollegor
• En lagspelare
• Stresstålig och flexibel
• Minst 3 års erfarenhet

Övrigt

Omfattning: Rekrytering, Heltid tillsvidare.

Urval kommer att ske löpande för matchning av uppdrag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mejl. Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på Nora.Almkvist@kfx.se

Ansök nu

Administrativ kundservicemedarbetare till uppdrag i Malmö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 2
Om tjänsten

Vi söker nu dig som har erfarenhet av service och/eller administration och som är på jakt efter en ny spännande utmaning! Vår kund har omgående behov av förstärkning på deras kundserviceavdelning fram tills i sommar. Läs mer om tjänsten nedan och ansök redan idag!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Vår kund är verksamma inom fjärde-partslogistik och hjälper sina kunder att leda och administrera logistiklösningar effektivt. Kundnätverket är globalt och komplext och vår kund är inne i en spännande och expansiv fas.

Arbetsuppgifter

Rollen på kundserviceavdelningen omfattas av följande arbetsuppgifter:

• Bokningshantering
• Granskning av tulldokument
• Upprättande av tullhandlingar för export och importklarering
• Svara på frågor från kunder och leverantörer
• Arbeta aktivt för att säkerställa en hög kundnöjdhet
• Tillsammans med närmsta chef genomföra processförbättringar

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har erfarenhet från en liknande roll, gärna inom ett transport- eller logistikbolag. Som person är du positiv och ansvarstagande och trivs i en arbetsmiljö med ett högt tempo. Du behöver vara flytande i både det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Fler språk är meriterande

Övrigt

Uppdragslängd: Start omgående och löper sedan sex månader framåt med chans till förlängning.

Arbetstider: Vardagar 8-17 från vår kunds kontor i Malmö.

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in en ansökan till tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på nora.almkvist@kfx.se

Ansök nu

Löneadministratör till löneföretag i Arlöv

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Feb 8
Om tjänsten

Vi söker nu dig som är intresserad av att fortsätta ditt arbete inom lön i en miljö med goda möjligheter till egen utveckling. För vår kunds räkning söker vi nu en löneadministratör till deras team i Arlöv. Har du erfarenhet inom området och är redo för nästa steg i karriären? Skicka då in din ansökan redan idag!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Vår kund är en internationell möbelåterförsäljare med skandinaviska rötter. I världen har dem över 3000 butiker och de erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för hemmet. Till löneavdelningen söker nu vår kund en medarbetare till deras team som består av 3 kollegor. På plats erbjuds du en positiv och inkluderande arbetsmiljö med en kultur som präglas av samarbete, öppenhet och möjlighet att växa inom företaget.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med löneadministrativa arbetsuppgifter som hantering av löneberäkning och lönekörning, registrering av anställningar och kontrakt, hantering av löneunderlag, reseräkningar och frånvaro av personal. Rollen innebär också att vara behjälplig för chefer och medarbetares frågor kring lön, anställningskontrakt, schemaläggning och intygshantering. Du kommer också att arbeta med kvalitetskontroller och rättningar av tidrapportering.

I rollen har man kontakt med myndigheter och arbeta kollektivavtalsnära.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:

• Minst tre års erfarenhet av att arbeta med samtliga delar inom löneområdet.
• Utbildning inom lön/personaladministration.
• Har kunskaper av att tolka kollektivavtal och de lagar som styr lönearbetet.
• God förståelse för hela löneprocessen.
• Har ett serviceinriktat arbetssätt och är öppen och positiv som person.
• Är självsäker inom löneadministration samt är noggrann och ansvarstagande i ditt arbetssätt.
• Har goda kunskaper i både svenska och engelska språket i tal och skrift.

Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i lönesystemet Agda PS, SAP ellerTimeplan.

Övrigt

Tjänsten är en konsultanställning på 6 månader och därefter går anställningen över till kund.

Kundens kontor ligger i Arlöv och i rollen erbjuds möjligheten att arbeta hemifrån 1-2 dagar i veckan.

Vi utför löpande urvalsarbete och tjänsten kan komma att tillsättas innan sita ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på nora.almkvist@kfx.se

Ansök nu

Däckpersonal till uppdrag i Malmö

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Feb 5
Just nu söker vi däckpersonal till den kommande däcksäsongen hos vår kund. Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo, är noggrann och trivs med att arbeta i team. För detta uppdraget hos vår kund i Malmö behöver du ha både manuellt körkort och truckkörkort. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Däckskiftessäsongen närmar sig och som däckpersonal kommer du att arbeta med tvättning och sortering av däck på vår kunds däcklager under deras högsäsong i mars och april. Däcken som monterats av från bilarna ska tvättas och därefter förflyttas till korrekt lagerplats. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete. Du kommer också att lasta av/på däcken från olika transporter och det är därför viktigt att du har truckkörkort.

Kvalifikationer

Viktigt för tjänsten är att du har körkort, truckkörkort och förstår vikten av ett noggrant arbete. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivitet är i fokus. Du bör också kunna hantera tunga lyft.

Övrigt

Om detta låter som något för dig uppmuntrar vi dig att skicka in ansökan redan nu! Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på nora.almkvist@kfx.se Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Däckpersonal till däcksäsong i skåne våren 2024

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Feb 5
Just nu söker vi på KFX HR- partner Syd personer som vill arbeta heltid under höstens däcksäsong hos våra kunder inom bilbranschen. Vi söker dig som trivs att arbeta i högt tempo och vill arbeta hos en attraktiv arbetsgivare med tvätt och sortering av däck. Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i team? Då kan detta vara något för dig!

Våra kunder har sina verkstäder på flertal platser i Skåne. Detta är en proaktiv annons för kommande uppdrag. Vi ser därför att du som söker specificerar i din ansökan vart i Skåne du bor och när du hade kunnat börja.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Som däckpersonal kommer du att arbeta med tvättning av däck samt sortering av däck. Du kommer också arbeta med att lasta av/på däcken från olika transporter. På vissa verkstäder kommer man placera däck med tryck och därför kan truckkörkort vara ett krav. Som däckpersonal är det viktigt att du är noggrann och effektiv i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet inom området kommer du snabbt in i arbetet och vet vad som förväntas av dig.

Då detta är en allmän- samt proaktiv annons ser vi gärna att du i din ansökan specificerar vilken typ av tjänst du är ute efter, när du är tillgänglig och vilka delar av Skåne du kan arbeta i.

Kvalifikationer

Viktigt för tjänsten är att du har ett stort intresse för bilar och förstår vikten av ett noggrant arbete. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivitet är i fokus samt tunga lyft.

Övrigt

Om detta låter som något för dig uppmuntrar vi dig att skicka in ansökan redan nu! Vi jobbar med löpande urval och återkoppling kan dröja då detta är en proaktiv annons inför våren.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på nora.almkvist@kfx.se Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Receptionist på 50% till företag i Malmö

Kontorsreceptionist
Läs mer Feb 2
Om tjänsten

Söker du efter en ny tjänst och är intresserad av arbete på 50%? Vill du utvecklas, anta nya roliga utmaningar och brinner du för service och kundbemötande? Sök då tjänsten som receptionist till ett långsiktigt konsultuppdrag hos vår kund!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar klassiska receptionsuppgifter som att ta emot besökare, vara behjälplig via telefon och sköta posthanteirng. Utöver detta har man ansvar för konferenskoordinering och eventstyrning.

Kvalifikationer

Eftersom arbetet innebär en daglig kundkontakt söker vi glada och serviceinriktade personer med god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom service och trivs med att bygga relationer i din yrkesroll.
Har du tidigare erfarenhet av reception och/eller telefoniarbete är det meriterande. Det är viktigt att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska samt har goda datakunskaper. Vidare är du van att arbeta ansvarstagande och är lösningsorienterad som person.

Som ansiktet utåt både för kundföretaget och KFX HR-partner är det viktigt att du förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande.

Övrigt

Arbetstider för tjänsten är 8-12:30 måndag till fredag.

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdags.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på nora.almkvist@kfx.se

Ansök nu

Administratörer till företag i Malmö

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Nov 21
Om tjänsten

Just nu söker vi drivna medarbetare för kommande uppdrag som administratör hos våra kunder i Malmö i vår. Har du lätt för att sätta dig in i nya situationer och trivs med att möta nya människor så kan vi erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete. Har du erfarenhet av administration eller kundservice sedan tidigare och vill fortsätta arbete inom området skicka in din ansökan redan idag!

Detta är en proaktiv annons inför framtida rekryteringar och uppdrag inom administration.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av arbete inom kontorsbranschen och vill arbeta med administration tar vi nu gärna emot din ansökan. Vi arbetar med uppdrag i hela Malmöregionen.

Då vi har olika typer av tjänster och uppdrag vill vi att du i din ansökan berättar när du är tillgänglig för start.

Kvalifikationer

Som person är du utåtriktad, organiserad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.

• Erfarenhet av service
• Kunskaper i Microsoft Office
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Meriterande om du har erfarenhet av administration och något större växelsystem

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och specificera vilka system du har erfarenhet av att arbete med i din ansökan och så ska vi se till att hitta rätt match för just dig.

Övrigt

Detta är en proaktiv annons för framtida rekryteringar och uppdrag hos våra kunder i Malmö. Vi har dessvärre inte möjlighet att återkoppla till alla sökande. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till företag i Malmö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 21
Om tjänsten

Är du på jakt efter nya utmaningar och har erfarenhet av att jobba med service och administration? Är du framåt och gillar att kommunicera över telefon, mail och chatt? Drivs du av utveckling och en föränderlig vardag? Just nu söker vi kundservicemedarbetare för olika uppdrag hos våra kunder runt om i Malmö!

Detta är en proaktiv annons för framtida rekryteringar till våra kunder i Malmö.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som kundservicemedarbetare hos någon av våra kunder i Malmö. Arbetet innebär att ta emot samtal, samt kommunicera över chatt och mail, och hitta lösningar på kundernas problem. I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du också administrativt i olika system. Tillsammans med dina kollegor strävar du efter att uppnå uppsatta mål och för att tillfredsställa kunden krävs det att du har god samarbetsförmåga. Här ges du möjlighet att utvecklas och samla på dig erfarenheter inför framtiden!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lite tidigare erfarenhet från kundservice eller andra serviceyrken. Du har god telefonvana och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vidare drivs du av att ställas inför nya utmaningar och att få vägleda kunden rätt. Du trivs i rollen som representant för ett företag och att ge service faller sig naturligt för dig.
Som person är du målinriktad, har gärna ett tekniskt intresse och tycker om att arbeta kundnära. Känner du igen dig i denna beskrivning? Sök tjänsten idag!

Övrigt

Detta är en generell annons och urval kommer att ske löpande för matchning av uppdrag. Vi har dessvärre inte möjlighet att återkoppla till alla sökande. Skicka därför in din ansökan redan idag. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

Säljare till företag i Malmö

Telefonförsäljare
Läs mer Nov 21
Om tjänsten

Har du erfarenhet av administration och försäljning? Gillar du variation på jobbet och arbeta i en drivande arbetsmiljö? Är du en fena på försäljning och merförsäljning? Då är detta jobb något för dig!

Detta är en proaktiv annons för framtida uppdrag och rekryteringar hos våra kunder i Malmö.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Arbetet kan innebära:

• Genomföra och boka säljmöten med befintliga och nya kunder
• Supportera säljare
• Skriva offerter
• Merförsäljning

Kvalifikationer

Vi ser att du är eller har:

• Erfarenhet av att arbeta på callcenter och/eller med försäljning
• Initiativtagande
• Analytisk och kritisk
• Auktoritet och driv
• Målmedveten

I din ansökan, skriv vilka typer av erfarenheter du har inom försäljning och vad dina styrkor är.

Övrigt

Detta är en proaktiv annons för framtida uppdrag och rekryteringar inom sälj hos våra kunder. Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mejl. Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

Redovisningsekonom till företag i Skåne

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 21
Om tjänsten

Brinner du för redovisning och ekonomi? Har du erfarenhet av att arbeta på redovisningsbyråer? Har du lätt för att sätta dig in i nya situationer och trivs med att möta nya människor? Inför kommande uppdrag söker vi nu en driven och strukturerad redovisningsekonom för konsultuppdrag i Malmö.

Detta är en proaktiv annons för kommande uppdrag hos våra kunder i Skåne.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom kommer bland annat ha följande arbetsuppgifter:

• Löpande redovisning och rapportering
• Avstämningar
• Medverka vid månads- och årsbokslut i enlighet med koncernens policyer
• Moms och skatteredovisning (inkl. kontakt med Skatteverket)
• Rapportering och analyser
• Kontakt med revisionsbyrå

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant ekonomisk utbildning i grunden. Som person har du ett stort driv och förmåga att ta egna initiativ. Du trivs med att möta olika människor och har lätt för att skapa förtroenden. Vidare är du strukturerad, noggrann och har stor ansvarskänsla samt ett glatt humör. Du är en nyfiken person med gott självförtroende som vågar ställa frågor. Du kan se helheten samtidigt som du inte är rädd för att dyka in i detaljer vid behov. Du är analytiskt lagd och trivs med att ta eget ansvar.

Erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå ses som meriterande.

Övrigt

Detta är en proaktiv annons för kommande uppdrag hos våra kunder i Skåne. Vi har dessvärre inte möjlighet att återkoppla till alla sökande. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

Lönespecialist till företag i Skåne

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Nov 21
Om tjänsten

Har du erfarenhet av att arbeta med lön? Vill du ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet? Just nu söker vi en ambitiös lönespecialist till kommande uppdrag i Malmö.

Detta är en proaktiv annons för framtida uppdrag och rekryteringar hos våra kunder.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som lönespecialist kommer du att huvudsakligen att arbeta med löner, utlägg och arbeta aktivt i olika system.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gedigen arbetslivserfarenhet av ekonomi med specifik inriktning på lönehantering. Vi ser även gärna att du:

• Har minst tre års arbetslivserfarenhet av att arbeta med lön
• Talar svenska och engelska obehindrat
• Har erfarenhet av att jobba med lön i olika program
• Har erfarenhet av att hantera löner på större företag

Vi vill att du är:

• Ordningsam
• Logisk
• Stresstålig
• Strukturerad

Vi söker dig som känner sig trygg i sin förståelse för siffror och administration, samt har en nyfikenhet att lära nytt. Som person ser vi att du är snabblärd, initiativtagande och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du vara orädd att ta dig an nya uppgifter och ser det som en utmaning!

Övrigt

Detta är en proaktiv annons och vi har inte möjlighet att återkoppla till alla sökande. Tveka inte att ansöka redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Joakim Felldin.

Ansök nu

HR Business Partner till företag i centrala Malmö

HR-assistent
Läs mer Jan 8
Om tjänsten

Är du på jakt efter nästa utmaning i karriären? Har du erfarenhet från en bred HR-roll och vill nu ta nästa steg? Vi söker nu dig som vill axla rollen som HRBP på ett halvårsuppdrag hos vår kund inom medtechbranschen. Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ miljö med omväxlande arbetsuppgifter. Läs mer om tjänsten nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Vår kund är en framstående leverantör av medicintekniska produkter och tjänster för vården. De är specialiserade på att skapa och tillhandahålla innovativa lösningar som främjar ökad mobilitet, säkerhet och välbefinnande för patienter och vårdgivare. Genom sin expertis och breda utbud av produkter strävar de efter att förbättra vårdmiljön och bidra till en mer effektiv och omsorgsfull vård för människor över hela världen.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR business partner hos vår kund kommer du att ansvara för det operativa dagliga arbetet inom HR-området. Du utgår ifrån huvudkontoret i Malmö men arbetar mot hela organisationen som även löper sig mot den danska och norska marknaden.

Exempelvis kommer du att:

• Coacha och supportera organisationens chefer inom rekrytering kompetensutveckling och arbetsrätt
• Vägleda kollegor i frågor om lön och anställningsförmåner
• Förbereda anställningskontrakt och onboardingrutiner för ny personal
• Administrera förmånspaket så som tjänstebilshantering
• Uppdatera företagets intranät med relevant information från HR
• Förbereda löner och ansvara för kontakten med organisationens externa lönepartner

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har några års erfarenhet från en liknande roll och en akademisk utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande. Kanske har du tidigare arbetat i en generalistroll eller har erfarenhet från en HR-administratörsroll där du arbetat med liknande arbetsuppgifter? För att passa i rollen behöver du ha goda kunskaper i arbetsrätt och erfarenhet av att ha arbetat med kollektivavtal. Från tidigare roller ser vi gärna att du har erfarenhet av att supportera chefer inom bland annat rekrytering och arbetsrätt.

Du som person är van vid att planera din egen tid och drivs av att lära sig nya saker. Självklart är du serviceminded i ditt arbetssätt och är kommunikativ som person. Du som söker bör ha goda kunskaper i engelska då det är organisationens branschspråk. Vi ser även att du har erfarenhet av arbete i Excell och har enkelt för att sätta dig in i nya system.

Det är meriterande om du som söker har:

• Erfarenhet av att arbeta mot en lönepartner
• Erfarenhet av att arbeta mot unionen och akademikernas kollektivavtal
• Danska och/eller norska språkkunskaper

Övrigt

Arbetstider: 08-16:30 med 30 minuters rast.

Placering: Du kommer utgå ifrån företagets huvudkontor i Nyhamnen med stora möjligheter att arbeta hybridbaserat.

Omfattning: Detta är en visstidsanställning tom september 2024.

Skicka in din ansökan idag!

KFX HR-partner är ett väletablerat bemanning- och rekryteringsföretag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Viktigast för oss är att våra medarbetare trivs och känner sig trygga i sin anställning. Som konsult hos KFX HR-partner erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Det ser vi inte som en förmån utan som en självklarhet!

Urvalet sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på nora.almkvist@kfx.se.

Ansök nu

Kursadministratör till företag i Malmö

Kursadministratör
Läs mer Jan 15
Om tjänsten

Är du en erfaren administratör som gillar en varierande vardag och agera "spindeln i nätet"? Har du lätt för att sätta dig in i nya situationer och trivs med att möta nya människor? Just nu söker vi en erfaren administratör för kommande uppdrag hos vår kund i Malmö.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som Kursadministratör kommer du ha många bollar i luften när du bland annat kommer:

• Boka in och följa upp på kurser
• Hantera och sköta onboarding processer
• Utveckla administrativa rutiner för företaget
• Agera kontaktperson för kursdeltagare och instruktörer
• Hantera dokumentationer

Kvalifikationer

Som person är du utåtriktad, organiserad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.

Vi ser gärna att du:

• Har minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete
• Har en avslutad gymnasieexamen
• Behärskar affärsengelska på en professionell nivå
• Kunskaper i Microsoft Office
• Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och specificera vilka system du har erfarenhet av att arbete med i din ansökan. Blir du aktuell för tjänsten kommer tester genomföras av kund.

Övrigt

Omfattning: Heltid, 7 månader med god chans till förlängning

Placering: Malmö

Tillträde: Omgående

Vi tar ej emot ansökningar via mejl eller telefon. För övriga frågor, kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på nora.almkvist@kfx.se.

Ansök nu

Kursadministratör till företag i Malmö

Kursadministratör
Läs mer Jan 16
Om tjänsten

Är du en erfaren administratör som gillar en varierande vardag och agera "spindeln i nätet"? Har du lätt för att sätta dig in i nya situationer och trivs med att möta nya människor? Just nu söker vi en erfaren administratör för kommande uppdrag hos vår kund i Malmö.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som kursadministratör kommer du ha många bollar i luften men huvudfokus att underlätta för leveransen av utbildningar hos vårt kundföretag. Detta gör du genom att utveckla och hantera alla administrativa arbetsuppgifter. Dessa uppgifter består bland annat av:

• Boka in och följa kurstillfällen.
• Hantera dokumentation och kursunderlag inför, under och efter utbildningstillfällena.
• Koordinera leveranser kopplade till utbildningstillfällena.
• Hantera och sköta onboarding processer.
• Utveckla administrativa rutiner för företaget.
• Agera kontaktperson för kursdeltagare och instruktörer.

Kvalifikationer

Som person är du utåtriktad, organiserad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.

Vi ser att du som söker:

• Har minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete.
• Har en avslutad gymnasieexamen.
• Behärskar affärsengelska på en professionell nivå.
• Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office.
• Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller har språkerfarenhet av andra nordiska språk.

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och specificera vilka system du har erfarenhet av att arbete med i din ansökan. Blir du aktuell för tjänsten kommer tester genomföras av kund.

Övrigt

Omfattning: Heltid, 7 månader med god chans till förlängning

Placering: Malmö

Tillträde: Omgående

Vi tar ej emot ansökningar via mejl eller telefon. För övriga frågor, kontakta ansvarig rekryterare Nora Almkvist på nora.almkvist@kfx.se.

Ansök nu

Receptionist/Office coordinator

Kontorsreceptionist
Läs mer Dec 15
Om tjänsten

Är du en person som gillar att vara ansiktet utåt och leverera service på hög nivå? Trivs du i en roll med varierande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu en lösningsorienterad och serviceinriktad Receptionist/Office coordinator till företag i centrala Malmö.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som Receptionist/Office coordinator kommer du arbeta brett med att stötta organisationens olika avdelningar och ingen dag är den andra lik. Du kommer ha en nyckelroll där du har mycket kontakt med såväl interna som externa kontakter. Exempel på arbetsuppgifter i rollen är:

• Ansvara för att välkomna externa besökare och hänvisa besökare till lämplig person
• Säkerhetsställa att kontorsytor håller hög standard
• Boka bud och organisera alla inkommande och utgående inlägg på lämpligt sätt
• Beställa lagerförnödenheter till kontoret
• Eventkoordination
• Executive Support

I rollen erbjuder du administrativt stöd till organisationens samtliga avdelningar.

Kvalifikationer

För att passa som Receptionist/Office coordinator hos oss behöver du:

• Ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Flytande engelska i tal och skrift då detta är branschspråket
• God datorvana

Som person är du lösningsorienterad och flexibel. Du har god initiativförmåga och är inte rädd för att våga testa nytt. Du är strukturerad och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Vidare har du även god samarbetsförmåga och gillar att vara väldigt "hands on" när det kommer till att hantera en mängd olika arbetsuppgifter.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledningsvis 6 månaders provanställning. Du blir anställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar på uppdrag hos vår kund i centrala Malmö. Detta är en heltidstjänst med arbetstider på kontorstider måndag - fredag.

Om detta låter som något för dig uppmuntrar vi dig att skicka in ansökan redan nu! Tillsättning sker efter matchning med start i början av februari.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

Inköpsassistent till företag i Malmö

Inköpsassistent
Läs mer Nov 13
Om tjänsten

Är du passionerad för inköp och strävar efter att utvecklas i en global arbetsmiljö? Oavsett om du befinner dig i början av din inköpskarriär eller redan har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, så söker vi just nu en engagerad inköpsassistent till vår kund i Malmö!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag som värderar din trivsel hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du inte bara anställd, utan en viktig och uppskattad person både som medarbetare och kollega. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren inom bemanningsbranschen, och våra ledord - Stolthet, Omtanke och Engagemang - genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Vår kund lägger stor vikt vid medarbetarnas utveckling och erbjuder en omfattande utbildningsplattform. Inköpsteamet arbetar med specialanpassade system för att möta kundens behov och verksamhet.

Dina ansvarsområden kan inkludera leverantörskontakt, orderhantering, fakturering och andra administrativa uppgifter. Du kommer att använda datorn som ditt huvudsakliga verktyg och administrera i olika system. Med globala leverantörer innebär arbetet regelbunden kontakt via e-post och telefon, både på engelska och svenska.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan innebära:

• Orderbevakning och granskning
• Orderläggning och dagliga inköp
• Fakturahantering
• Kontakt med leverantörer
• Administration

Kvalifikationer

Vi söker dig som är i början av din karriär, har en stark passion för inköp och en vilja att utvecklas. Det är av största vikt att du är serviceinriktad, strukturerad och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förväntar oss att du är en lagspelare samtidigt som du kan ta egna initiativ och prioritera uppgifter effektivt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt eller serviceinriktat arbete samt goda kunskaper i Excel.

Meriterande kvalifikationer:

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller administration
• Tidigare erfarenhet av inköp eller liknande roll som administratör

Övrig information

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av oss och arbeta ute hos vår kund i Malmö på heltid under 12 - 18 månader. Det finns möjligheter till förlängning eller överrekrytering vid ömsesidig nöjdhet.

Vi tar ej emot ansökningar på telefon eller mejl. För övriga frågor, kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

Extrajobb för universitetsstudenter

Kontorsreceptionist
Läs mer Nov 7
Om tjänsten

Letar du extrajobb och söker ett flexibelt arbete inom service och administration? Har en annan huvudsaklig syssla och vill kombinera det med ett receptionist jobb? Eller studerar du och vill öka din arbetslivserfarenhet genom nya spännande utmaningar? Brinner du för service och kan arbeta minst 2-3 dagar i veckan? Då har du chans till att bli receptionist hos våra kunder i Malmö, Lund och Helsingborg.

Vi ser helst att du är villig att satsa minst ett år hos oss och i gengäld erbjuder vi dig ett omväxlande extra arbete, en möjlighet att fylla på ditt CV och knyta kontakter inför framtiden. Arbetstiderna kan vara vardagar mellan 08.00-17.00.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i vår backup-pool där du får möjligheten att arbeta hos våra kunder i Malmö, men kan även få chans att jobba på andra uppdrag i Lund och Helsingborg. Som konsult ute hos våra kundföretag får du varierande och roliga arbetsuppgifter med fokus på service och administration.

Arbetet kan innebära:

• Klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare, anordna frukost och luncher
• Vara behjälplig via telefon och mail
• Posthantering, inköp av kontorsmaterial
• Internservice, byte av lampor, toners med mera
• Konferenskoordinering

Kvalifikationer

• Har en annan huvudsaklig syssla. Exempelvis annat jobb, eget företag eller studerande.
• Är minst 18 år och har en avslutad gymnasieexamen
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Erfarenhet av service och administration
• Kunskaper i Microsoft Office

Meriterande om du har erfarenhet av reception, administration och något större växelsystem.

Som person är du utåtriktad, har en hög arbetsmoral och ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare samt mogen och professionell i ditt arbetssätt.

Start är omgående.

Övrigt

Detta är en generell annons och urval kommer att ske löpande för matchning av uppdrag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mejl. Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emmelina Thorup.

Ansök nu

Löneassistent till företag i Skåne

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Nov 21
Om tjänsten

Just nu söker vi en löneassistent till kommande uppdrag hos våra kunder i Skåne. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med ekonomi och har en relevant utbildning. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Detta är en proaktiv annons för framtida rekryteringar och uppdrag hos våra kunder i Skåne.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

• Hantera löner
• Bokföring och redovisning
• Administration mot fakturering och ge support till dina kollegor

Som löneassistent kan du arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och administrativt. Du kan bland annat komma att arbeta med lönehantering, bokföring och redovisning. Detta kan exempelvis innefatta avstämningar mot konton, fakturering och att ge support och arbeta nära organisation, leverantörer och kunder. Viktigt även att ge hög servicenivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi eller relevant arbetslivserfarenhet. Du har även erfarenhet av att jobba i olika typer av program såsom Flex Application, Hogia, Agda, Fortnox, SAP eller liknande.

Vi tror att du som söker dig är en person som är duktig på att prioritera och tycker om att skapa struktur i ditt arbete. Du kan även med enkelhet sätta dig in i nya system och program samt bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Övrigt

Detta är en proaktiv annons och vi har ej möjlighet att återkoppla till alla sökande. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin

Ansök nu

Utbildningsadministratör till företag i Malmö

Kursadministratör
Läs mer Nov 3
Om tjänsten

Är du en erfaren administratör som gillar en varierande vardag och agera "spindeln i nätet"? Har du lätt för att sätta dig in i nya situationer och trivs med att möta nya människor? Just nu söker vi en erfaren administratör för kommande uppdrag hos vår kund i Malmö.

Detta är en proaktiv annons inför kommande uppdrag hos vår kund i Malmö.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som utbildningsadministratör kommer du ha många bollar i luften när du bland annat kommer:

• Boka in och följa upp på kurser
• Hantera och sköta onboarding processer
• Utveckla administrativa rutiner för företaget
• Agera kontaktperson för kursdeltagare och instruktörer
• Hantera dokumentationer

Kvalifikationer

Som person är du utåtriktad, organiserad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.

Vi ser gärna att du:

• Har minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete
• Har en avslutad gymnasieexamen
• Behärskar affärsengelska på en professionell nivå
• Kunskaper i Microsoft Office
• Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och specificera vilka system du har erfarenhet av att arbete med i din ansökan.

Övrigt

Omfattning: Heltid, 4-6 månader med god chans till förlängning

Placering: Malmö

Tillträde: Omgående

Vi tar ej emot ansökningar via mejl eller telefon. För övriga frågor, kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

SAP-erfaren lönespecialist till företag i Malmö

Löneadministratör
Läs mer Nov 1
Om tjänsten

Har du erfarenhet av att arbeta med lön i programmet SAP? Vill du ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet? Just nu söker vi en ambitiös lönespecialist med SAP till kommande uppdrag i Malmö.

Detta är en proaktiv annons för kommande uppdrag och rekryteringar hos våra kunder.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att huvudsakligen att arbeta med

Om tjänsten

Vill du ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet?
Vi söker en ambitiös ekonomiassistenter till kommande uppdrag i Skåne.

Detta är en proaktiv annons för kommande uppdrag och rekryteringar hos våra kunder.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att huvudsakligen att arbeta med löner, utlägg och arbeta aktivt i systemet SAP.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gedigen arbetslivserfarenhet av ekonomi med specifik inriktning på lönehantering. Vi ser även gärna att du:

• Talar svenska och engelska obehindrat
• Har erfarenhet av att jobba med lön i programmet SAP
• Har erfarenhet av att hantera löner på större företag

Vi vill att du är:

• Ordningsam
• Logisk
• Stresstålig
• Strukturerad

Vi söker dig som känner sig trygg i sin förståelse för siffror och administration, samt har en nyfikenhet att lära nytt. Som person ser vi att du är snabblärd, initiativtagande och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du vara orädd att ta dig an nya uppgifter och ser det som en utmaning!

Övrigt

Omfattning: Heltid, visstid, omgående start

Detta är en proaktiv annons och vi har inte möjlighet att återkoppla till alla sökande. Tveka inte att ansöka redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Joakim Felldin.

Ansök nu

Ekonomiassistent på deltid till kund i Malmö

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 29
Om tjänsten

Är du nyutexaminerad inom ekonomi, vill ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet? Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Just nu söker vi en prestigelös och engagerad ekonomiassistent på deltid till vår kund i Malmö.

Detta är en proaktiv annons för kommande korttidsuppdrag till vår kund i Malmö.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att huvudsakligen att arbeta med:

• Kundinbetalningar
• Leverantörsfakturor
• Utlägg samt banktransaktioner
• Supportera under bokslut och vid installation för nytt system

Vidare kommer du även att fungera som ett stöd och avlastning till ordinarie personal på avdelningen och få chansen att växa i rollen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyutexaminerad inom ekonomi och har erfarenhet inom yrket. Vi söker dig som känner sig trygg i sin förståelse för siffror och administration, samt har en nyfikenhet att lära nytt. Som person ser vi att du är snabblärd, initiativtagande och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du vara orädd att ta dig an nya uppgifter och ser det som en utmaning!

Det är också viktigt att du behärskar engelska flytande i både skrift och tal. För att vara aktuell för detta uppdrag så krävs det att du har god datorvana. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Maconomy och Readsoft.

Övrigt

Omfattning: Deltid 16h/v (2-3 dagar i veckan)

Start: December

Detta är en proaktiv annons och vi har inte möjlighet att återkoppla till alla sökande. Tveka inte att ansöka redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Joakim Felldin.

Ansök nu

Rekryterande Konsultchef till KFX HR-partner Syd

Personalchef/HR-chef
Läs mer Okt 18
Om tjänsten

Kom och bli en del av Malmö-teamet på KFX HR-partner!

Vi söker nu vår nästa rekryterande konsultchef som i en ”360-roll” kommer arbeta brett inom HR med fokus på rekrytering, merförsäljning och konsultansvar. KFX HR-partner var ett av Sveriges första bemanningsföretag och är än idag ett de allra mest välrenommerade med kunder i så gott som alla branscher. Hos arbetar du i en varm och familjär miljö med stor påverkansförmåga.

Har du erfarenhet av rekrytering eller konsultarbete, är nyfiken, framåt och driven ser vi gärna att du skickar in din ansökan!

Om oss

KFX HR-partner är ett tryggt och stabilt bolag med 35 år i branschen. Vi är i dag drygt 300 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vår målsättning är att kommunikationen, både internt och mot våra kunder, alltid ska präglas av respekt, lyhördhet och tydlighet. Hos oss kan du alltid komma med idéer, input och förslag – oavsett roll eller år inom bolaget!

Vårt arbetsklimat präglas av affärsfokus, teamkänsla och en positiv anda! På KFX stöttar vi varandra i motgångar och gläds åt varandras och vår gemensamma framgång.

Arbetsuppgifter

Som rekryterande konsultchef hos oss arbetar du i ett sammansvetsat team tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Från din första dag kommer du att erbjudas stort ansvar - du kommer självständigt följa upp dina kunder i personliga möten, driva flera parallella rekryteringsprocesser från början till slut samt ha personalansvar för de konsulter som är anställda men även nyrekryterade.

KFX HR-partner arbetar primärt med tjänster inom administration, ekonomi och HR och det är till dessa roller du kommer att rekrytera till.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

• Kravprofilsmöten hos våra kunder och utifrån dessa skapa annonser
• Hantera ansökningar och gå igenom urval
• Genomföra telefonintervjuer samt kompetensbaserade djupintervjuer
• Administrera och återkoppla personlighets- och färdighetstester
• Personalansvar för konsulter på längre uppdrag; löpande uppföljning, utvecklingssamtal, lönerevisionsarbete, arbetsrättsliga ärenden och avtalsfrågor
• Kundansvar innebärande löpande möten för uppföljning av konsulter, merförsäljning på befintlig kund, prognosarbete
• Löpande personal- och mötesadministration
• Jouransvar tillsammans med övrig personal

Kvalifikationer

På KFX värdesätter vi i första hand din personlighet, ditt engagemang och din inställning! Teamets främsta egenskaper är det genuina intresset för människor, ett lösningsfokuserat samarbete, fokus på affärsmässighet och omtanken för varandra. Vi tror att du som söker känner igen dig i detta och vill vara med att bidra till den goda stämningen på vårt kontor! Som person är du nyfiken, driven, målmedveten och handlingskraftig. Här är ingen dag är den andra lik och du behöver konstant prioritera bland dina arbetsuppgifter. Därför är du flexibel och anpassningsbar samtidigt som du bibehåller struktur och noggrannhet i det du gör. Vidare så trivs du med att ta stort eget ansvar i det arbete och är duktig på att skapa och bibehålla relationer.

För att vara kvalificerad för denna tjänst har du flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. Vi önskar att du har arbetat med kund- och konsultverksamhet eller med bemanning och rekrytering tidigare. Du har god administrativ vana och framförallt – du brinner för rekrytering! Du har körkort samt även meriterande med en högskoleexamen som personalvetare, beteendevetare eller motsvarande.

Övrigt

Tjänsten är på KFX kontor i Malmö på Stora Nygatan 40. Start för tjänsten är januari. På KFX HR-partner erbjuds du en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Denna tjänst är på heltid/deltid och tillsvidare med start i början av Januari.

Samtliga frågor kring rekryteringsprocessen och tjänsten hänvisas till Regionchef, Joakim Felldin. Vi går igenom urvalet löpande, så skicka in din ansökan idag!

Ansök nu

HR administratör till företag i Skåne

HR-assistent
Läs mer Sep 5
Om tjänsten

Är du utbildad inom eller har erfarenhet av HR? Har du lätt för att sätta dig in i nya situationer och trivs med att möta nya människor så kan vi erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete. Har du erfarenhet av HR och administration sedan tidigare och vill fortsätta arbete inom området skicka in din ansökan redan idag!

Detta är en proaktiv annons inför kommande rekryteringar och heltidsuppdrag inom HR.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av att arbeta med HR och vill arbeta med administration tar vi nu gärna emot din ansökan. Vi arbetar med uppdrag i hela Skåne.

Då vi har olika typer av tjänster och uppdrag vill vi att du i din ansökan berättar när du är tillgänglig för start.

Kvalifikationer

Som person är du utåtriktad, organiserad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.

- Erfarenhet av HR
- Kunskaper i Microsoft Office
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Meriterande om du har erfarenhet av administration och personalfrågor

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och specificera vilka system du har erfarenhet av att arbete med i din ansökan och så ska vi se till att hitta rätt match för just dig.

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Övrigt

Detta är en proaktiv annons och vi har ej möjlighet att återkoppla till alla sökande. Vi tar inte emot ansökningar via mejl och telefon. För övriga frågor, kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

HR administratör på deltid till företag i Skåne

HR-assistent
Läs mer Sep 5
Om tjänsten

Är du utbildad inom och/eller har erfarenhet av HR? Har du lätt för att sätta dig in i nya situationer och trivs med att möta nya människor så kan vi erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete. Har du erfarenhet av HR och administration sedan tidigare och vill fortsätta arbete inom området skicka in din ansökan redan idag!

Detta är en proaktiv annons inför kommande rekryteringar och deltidsuppdrag inom HR.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av att arbeta med HR och vill arbeta med administration tar vi nu gärna emot din ansökan. Vi arbetar med uppdrag i hela Skåne.

Då vi har olika typer av tjänster och uppdrag vill vi att du i din ansökan berättar när du är tillgänglig för start.

Kvalifikationer

Som person är du utåtriktad, organiserad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.

- Erfarenhet av HR
- Kunskaper i Microsoft Office
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Meriterande om du har erfarenhet av administration och personalfrågor

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och specificera vilka system du har erfarenhet av att arbete med i din ansökan och så ska vi se till att hitta rätt match för just dig.

Omfattning: Deltid, visstid (minst 6 månader)

Övrigt

Detta är en proaktiv annons och vi har ej möjlighet att återkoppla till alla sökande. Vi tar inte emot ansökningar via mejl och telefon. För övriga frågor, kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

Office manager/Receptionst

Kontorsreceptionist
Läs mer Okt 24
Om tjänsten

Är du en person som gillar att vara ansiktet utåt och leverera service på hög nivå? Trivs du i en roll med varierande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu en lösningsorienterad och serviceinriktad Office manager/receptionst till företag i Malmö.

Om företaget

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som Office manager/receptionst kommer du arbeta brett med att stötta organisationens olika avdelningar och ingen dag är den andra lik. Du kommer ha en nyckelroll där du har mycket kontakt med såväl interna som externa. Exempel på arbetsuppgifter är:

• Ansvara för att välkomna externa besökare och hänvisa besökare till lämplig person
• Säkerhetsställa att kontorsytor håller hög standard
• Boka bud och organisera alla inkommande och utgående inlägg på lämpligt sätt
• Beställa lagerförnödenheter till kontoret
• Faktura och post hantering
• Executive Support

Du erbjuder administrativt stöd till organisationens olika avdelningar.

Kvalifikationer

För att passa som Office manager/receptionst hos oss behöver du:

• Ha tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Som person är du lösningsorienterad och flexibel. Du har god initiativförmåga och är inte rädd för att våga testa nytt. Du är strukturerad och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Vidare har du även god samarbetsförmåga och gillar att vara väldigt "hands on" när det kommer till att hantera en mängd olika arbetsuppgifter.

Övrigt

Om detta låter som något för dig uppmuntrar vi dig att skicka in ansökan redan nu! Tillsättningen kommer att ske så snabbt som möjligt. Tjänsten är en direktrekrytering till kund utan provannställning.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Joakim.Felldin@kfx.se

Ansök nu

Ekonomiassistent till företag i Skåne

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 5
Om tjänsten

Vill du ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet?
Vi söker en ambitiös ekonomiassistenter till kommande uppdrag i Skåne.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att huvudsakligen att arbeta med kundinbetalningar, leverantörsfakturor, utlägg samt banktransaktioner. Vidare kommer du även att fungera som ett stöd och avlastning till ordinarie personal på avdelningen och få chansen att växa i rollen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av ekonomi.

För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du ha studerat ekonomi på universitet/högskola samt flerårig erfarenhet kring detta. Vi söker dig som känner sig trygg i sin förståelse för siffror och administration, samt har en nyfikenhet att lära nytt. Som person ser vi att du är snabblärd, initiativtagande och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du vara orädd att ta dig an nya uppgifter och ser det som en utmaning! Du behärskar engelska väl i både skrift och tal. För att vara aktuell för detta uppdrag så krävs det att du har god datorvana samt erfaren inom olika program såsom Flex applications, fort knox eller liknande.

Vi vill att du är:

• Ordningsam
• Logisk
• Stresstålig
• Strukturerad

Övrigt

Detta är en proaktiv annons och vi har inte möjlighet att återkoppla till alla sökande. Tveka inte att ansöka redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Joakim Felldin.

Ansök nu

Löneadministratör till företag i Skåne

Löneadministratör
Läs mer Sep 5
Om tjänsten

Just nu söker vi en löneadministratör till kommande uppdrag hos våra kunder i Skåne. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med ekonomi och har en relevant utbildning. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Detta är en proaktiv annons för kommande rekryteringar och uppdrag hos våra kunder i Skåne.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

• Hantera löner
• Bokföring och redovisning
• Administration mot fakturering och ge support till administratör

Som löneadministratör kan du arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och administrativt. Du kan bland annat komma att arbeta med lönehantering, bokföring och redovisning. Detta kan exempelvis innefatta avstämningar mot konton, fakturering och att ge support och arbeta nära organisation, leverantörer och kunder. Viktigt även att ge hög servicenivå.

Kvalifikationer

Vi söker en löneadministratör med ekonomierfarenhet av att jobba i olika typer av program såsom Flex Application, Hogia, Agda, Fortnox eller liknande.

Vi tror att du som söker dig är en person som är duktig på att prioritera och tycker om att skapa struktur i ditt arbete. Du kan även med enkelhet sätta dig in i nya system och program samt bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Övrigt

Omfattning: Heltid.

Detta är en proaktiv annons och vi har ej möjlighet att återkoppla till alla sökande. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin

Ansök nu

Växeladministratör till företag i Malmö

IT-samordnare
Läs mer Sep 15
Om tjänsten

Har du erfarenhet av systemet Mitel och är kunnig inom IT, telekom, och växelsystem? Då kanske det är dig vi söker till ett kommande uppdrag hos ett företag i Malmö.

Detta är en proaktiv annons för ett kommande uppdrag som IT administratör till ett företag i Malmö.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

• Bygga och supportera växelsystem
• Assistera kollegor i Excel med kalkyler och upphandlingar
• Supportera kunder via telefon och e-post
• Kontrollera beställningar, orderhantering samt fakturering
• Ansvara för dokumentation av avtal i CRM-system
• Driftsättning och utbildning på plats hos kunder när nya växlar ska startas

Kvalifikationer

Vi ser att du:

• Erfarenhet av Mitel
• Erfarenhet av kundsupport, projektledning och kundtjänst
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Organiserad och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt
• Goda kunskapar i Excel och förmåga att använda orderhanteringssystem
• Social, orädd och arbetar proaktivt

Start är enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid.

Övrigt

Detta är en proaktiv annons och urval kommer att ske löpande för matchning av uppdrag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mejl. Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

HR- /Office administratör till kund i Malmö

Administrativ assistent
Läs mer Aug 31
Om tjänsten

Har du erfarenhet eller är utbildad inom HR och söker nya utmaningar? Är du praktisk, lösningsorienterad och tycker om varierande arbetsuppgifter? Då är denna tjänst något för dig! Just nu söker vi en HR- och Office administratör för ett kommande heltidsuppdrag hos vår kund i Malmö.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Arbetet kan innebära:

HR- Onboarding och Offboarding

• Praktisk support och förberedelser

HR- Speaking partner

• Ta emot tankar, frågor och synpunkter och bemöta det med integritet
• Kunna ta tempen på kontoret - flagga för nedåtgående trender, trivsel etc.
• Underhålla och uppdatera Personalhandboken (rutiner och policys)
• Medarbetarstöd i det dagliga arbetet och HR hjulet: Svara på dagliga frågor, guida medarbetare att hitta rätt i personalhandboken, löner, semester, förmåner osv.
• Att själv kunna svara på frågor och förstå vilka frågor som ska skickas vidare till CHRO eller Office
• Stötta HR chefer i diverse HR processer

Office - Malmökontoret

• Reception: Ansvara för att öppna dörren, ta emot externa besökare och hänvisa dem till rätt person
• Vara Office Managers förlängda arm med diverse kontorssysslor: leverantörskontakt, förbereda aw’s, snacks etc.
• Stötta Office Manager i planeringen av events

Office - Arbetsmiljö

Stötta i systematiskt arbetsmiljöarbete på kontoret i Malmö

Kvalifikationer

Vi ser att du:

• Har en relevant utbildning inom HR
• Har tidigare erfarenhet inom HR och/eller Office koordinering.
• Talar flytande och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Kunskaper i Microsoft Office

Start är omgående.

Omfattning: Heltid. Visstid, 6 månader.

Övrigt

Detta är en proaktiv annons och urval kommer att ske löpande för matchning av uppdrag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mejl. Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

Skadetekniker till företag i Malmö

Skadetekniker
Läs mer Sep 1
Om tjänsten

Har du erfarenhet eller är utbildad skadetekniker och söker nya utmaningar? Då söker vi dig för ett kommande uppdrag i Malmö!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Du arbetar huvudsakligen med reparationer av krockskadade personbilar och lätta transportbilar vilket innebär byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.

Kvalifikationer

Vi ser att du:

• Är utbildad skadetekniker med några års erfarenhet
• Har god datorvana
• Du har B-körkort
• Talar flytande och skriver obehindrat på svenska och engelska

Du är/har:

• Service-minded och sätter alltid kunden i fokus
• Noggrann och kvalitetsmedveten
• Ett professionellt och trevligt förhållningssätt mot kunder och arbetskollegor
• En lagspelare
• Stresstålig, flexibel och förändringsbenägen

Övrigt

Detta är en proaktiv annons och urval kommer att ske löpande för matchning av uppdrag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mejl. Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

Servicetekniker till företag i Malmö

Servicetekniker, data
Läs mer Okt 19
Om tjänsten

Har du erfarenhet av att arbeta som servicetekniker? Är du tekniskt intresserad, nyfiken, noggrann och har kunskap inom el och diagnostik? Då söker vi dig för ett kommande uppdrag hos en bilkoncern i Malmö!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan bland annat vara att utföra felsökningar, reparera och installera företagets bilar. Även arbete i olika interna system kan förekomma. Det viktiga är att du är noggrann, teknisk och arbetar för att ge bästa service och högsta kvalité i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi ser att du:

• Är utbildad servicetekniker med några års erfarenhet
• Har god kunskap om el och diagnostik
• Har god datorvana
• Har B-körkort
• Talar flytande och skriver obehindrat på svenska och engelska

Du är/har:

• Ett intresse av teknik och mekanik
• Service-minded och sätter alltid kunden i fokus
• Noggrann och kvalitetsmedveten
• Ett professionellt och trevligt förhållningssätt mot kunder och arbetskollegor
• En lagspelare
• Stresstålig och flexibel
• Minst 3 års erfarenhet

Övrigt

Omfattning: Rekrytering, Heltid tillsvidare.

Detta är en proaktiv annons och urval kommer att ske löpande för matchning av uppdrag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mejl. Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

Studerande deltidsreceptionist i Skåne

Kontorsreceptionist
Läs mer Aug 21
Om tjänsten

Ska du plugga till hösten och vill jobba extra vid sidan om studierna? Söker du ett flexibelt arbete inom service och administration? Brinner du för service och kan arbeta minst 2 dagar i veckan? Då har du chans till att bli receptionist hos våra kunder i Malmö, Lund och Helsingborg!

Vi ser helst att du är villig att satsa minst ett år hos oss och i gengäld erbjuder vi dig ett omväxlande extraarbete, en möjlighet att fylla på ditt CV och knyta kontakter inför framtiden. Arbetstiderna kan vara vardagar mellan måndag-fredag 08.00-17.00.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i vår backup-pool där du får möjligheten att arbeta hos våra kunder i Malmö, men kan även få chans att jobba på andra uppdrag i Lund och Helsingborg. Som konsult ute hos våra kundföretag får du varierande och roliga arbetsuppgifter med fokus på service och administration.

Arbetet kan innebära:

• Klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare, anordna frukost och luncher
• Vara behjälplig via telefon och mail
• Posthantering, inköp av kontorsmaterial
• Internservice, byte av lampor, toners med mera
• Konferenskoordinering

Kvalifikationer

• Har en annan huvudsaklig syssla. Exempelvis studerande, annat jobb eller eget företag
• Är minst 18 år och har en avslutad gymnasieexamen
• Talar flytande och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Erfarenhet av service och administration
• Kunskaper i Microsoft Office

Meriterande om du har erfarenhet av reception, administration och något större växelsystem.

Som person är du utåtriktad, har en hög arbetsmoral och ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare samt mogen och professionell i ditt arbetssätt.

Start är i omgående.

Omfattning: måndag-fredag 08.00-17.00 (med tillgänglighet på minst två dagar i veckan. Arbetstiderna kan variera beroende på kund)

Övrigt

Detta är en generell annons och urval kommer att ske löpande för matchning av uppdrag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mejl. Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emmelina Thorup.

Ansök nu

Däckmontör till företag i Skåne

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 11
Är du en erfaren däckmontör och söker nya utmaningar? Är du noggrann och effektiv och trivs att arbeta i team? Då kan denna tjänst vara något för dig! Just nu söker en person som vill arbeta heltid under höstens däcksäsong i rollen som däckmontör hos vår kund i Skåne. Vi söker dig som trivs att arbeta i högt tempo och framförallt brinner för bilbranschen!

Detta är en proaktiv annons för kommande uppdrag som bilmontör till vår kund i Skåne.

Om oss

KFX HR- Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 35 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-Partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-Partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-Partner gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som däckmontör kommer du att få ta del av att montera, balansera, reparera och underhålla däck på fordonet. Du kommer ta del av att skifta däck främst som är relaterade till att byta ut de befintliga däcken på fordonet med nytt däck.

Vi ser att du har förmågan att arbeta snabbt och noggrant och har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service och försäljning där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där effektivitet är i fokus samt tunga lyft.

Fördelaktigt för tjänsten är erfarenhet av liknade roll. Vi ser gärna att du har en god datorvana och talar och skriver obehindrat på svenska. B-körkort är ett krav.

Övrigt

Detta är en proaktiv annons för ett kommande uppdrag som däckmontör och vi har därför inte möjlighet att återkoppla till alla sökande. Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mejl. För övriga frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

Hallvärd till företag i Malmö

Frontofficepersonal
Läs mer Sep 18
Om tjänsten

Är du serviceinriktad och letar efter ett socialt heltidsjobb? Är du orädd och är initiativtagande? Gillar du att möta nya människor varje dag och leverera service i högklass? Då kan du bli vår kunds nya Hallvärd i Malmö!

Detta är en proaktiv annons inför kommande korttidsuppdrag som Hallvärd.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Om tjänsten

Som konsult kommer du arbeta ute hos vår kund, en stor bilkoncern, som Hallvärd. Ditt huvudansvar är att se till att loungen och hallen ser inbjudande ut, bilarna ska vara iordningställda och fikat ska vara fint uppdukat. Det är hallvärden som direkt tar ögonkontakt och möter gästerna med ett leende, därefter erbjuds lättare fika och hjälp till rätt säljavdelning. I rollen som Hallvärd gör du allt för att skapa goda kundrelationer, det är din uppgift att se till att gästerna är nöjda med sitt besök och lämnar med ett leende. Om det såväl är att fylla på med extra kaffe eller köra fram rätt bil när det är dags för provkörning.

Kvalifikationer

Som Hallvärd är du erfaren inom servicebranschen och vill fortsätta vara ansiktet utåt. Vi söker dig som är handlingskraftig, ansvarstagande och effektiv med hög servicekänsla och engagemang. Du har förmåga att prioritera arbetsuppgifter och gör allt för att varje gäst ska blir sedd. Som Hallvärd behöver du vara utåtriktad och tycka om att dagligen träffa nya människor. Vi ser att du är förtroendeingivande, initiativtagande och är anpassningsbar till olika situationer.

• Har B-körkort
• Kunskaper i Microsoft Office
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Orädd och socialt utåtriktad
• Meriterande om du har erfarenhet av administration och service

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och specificera vilka system du har erfarenhet av att arbete med i din ansökan och så ska vi se till att hitta rätt match för just dig.

Omfattning: Heltid, visstid (8 veckor). Start: vecka 41-48. Arbetstimmarna kan variera mellan: 07.00-18.00

Övrigt

Detta är en proaktiv annons och vi har ej möjlighet att återkoppla till alla sökande. Vi tar inte emot ansökningar via mejl och telefon. För övriga frågor, kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

Transportplanerare till kund i Malmö

Transportplanerare
Läs mer Aug 22
Om tjänsten

Är du utbildad i eller har erfarenhet av transportledning och/eller supply chain och letar nya utmaningar? Just nu söker vi en driven transportplanerare inom flyg, sjö och väg för ett kommande uppdrag hos vår kund i Malmö! Har du lätt för att sätta dig in i nya situationer och trivs med att möta nya människor så kan vi erbjuda dig ett varierat och stimulerande arbete. Har du erfarenhet inom transport- och logistikindustrin och vill fortsätta arbeta inom området skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera men består till stor del av att:

• Daglig operativ transportplanering och disposition.
• Daglig uppföljning i AX4 på Dispo som saknar bekräftelse från transportör.
• Daglig operativ hantering av transportörsfrågor (hålla produktiviteten för att uppfylla kundnöjdheten)
• I tillämpliga fall registrera sändningar i transportörsportaler.
• Säkra inköpspriser för spotförfrågningar genom att fråga transportörer.
• Följ överenskommen godkännandeprocess gentemot H&M för flyg (gäller Flyg).
• Hedra överlämningsgränssnitten i den operativa processen genom att tillhandahålla och kräva kvalitet på den information som överlämnas.
• Aktivt arbeta för att säkerställa kundnöjdhet gällande transportlösningar.
• Säkerställa bruttovinst på planerade leveranser/dispositioner med fokus på att få lägsta kostnad genom konsolidering, dela upp dispositioner i olika ben och förhandling av Spot-inköpspriser.
• Ansvarig för att säkerställa bruttovinsten genom att lägga in intäkts- och kostnadsestimat för varje sändning/dispo i TMS genom att använda standardavgiftskoderna i TMSet. FCL och flyg gäller det kostnadsestimat, inte intäkt.
• Gör servicekvaliteten transparent genom att säkerställa dataspårbarhet i händelser och agera på avvikelser.
• Säkerställa avvikelserapportering och underlättande av genomförande av förbättringar.
• Att göra uppnådda kostnadsbesparingar påtagliga för kunderna på fakturan och i kostnadsstatistiken.
• Rapportera saknade transportlanes till Supplier Development Manager (gäller för ROAD).
• Be transportörer om kostnadsuppdelning utifrån standardavgiftskoderna (gäller för SEA och AIR).
• Ta ansvar för att säkerställa korrekt data i stödjande IT-system.
• I tillämpliga fall, hantering av tullklareringsdokumentation för import och export.

Allmänna arbetsuppgifter

• Delta och arbeta till kl 17 enligt schemat för (17-tiden).
• Kommunicera snabbt och tydligt med alla parter i leveranskedjan, inklusive interna parter.
• Delta i utvecklingen av transportplaneringsprocessen.
• Stödja och delta i teknik – och processutveckling och utrullning avseende drift och nya LSP.
• Ta ansvar för egen kompetensutveckling.
• Stödja transportplaneringsprocessen för att fungera effektivt.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Kvalifikationer

Universitetsexamen i transportledning och/eller supply chain management eller praktisk utbildning i logistik och transportledning (yrkesutbildning) kombinerat med speditörserfarenhet.

• Speditörstänkande (lösningsorienterat) vid inköp och försäljning av frakttjänster, goda insikter i marknadspriser samt god förhandlingsförmåga med transportörer.
• God kunskap i engelska (muntligt och skriftligt), ytterligare språkkunskaper är plus.
• Vara positiv till utveckling av befintliga processer och arbetssätt.
• Erfarenhet av TMS och processtandarder.
• Erfarenhet av kundkommunikation.
• Erfarenhet av att köpa och sälja transporter.

Övrigt

Start är i mitten på september med en provanställning på 6 månader. Omfattning är heltid och kontoret är beläget i Malmö. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Obs, vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mejl. För övriga frågor, kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin.

Ansök nu

Ekonomiassistent till företag i Malmö

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 8
Om tjänsten

Vill du ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet?
Vi söker nu en ambitiös ekonomiassistent som brinner för yrket och som är redo att starta omgående.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Om företaget

Företaget har sitt kontor i Malmö hamnen. Vi berättar gärna mer om kunden under en intervju hos oss.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att huvudsakligen att arbeta med kundinbetalningar, leverantörsfakturor, utlägg samt banktransaktioner. Vidare kommer du även att fungera som ett stöd och avlastning till ordinarie personal på avdelningen och få chansen att växa i rollen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av ekonomi

För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du ha studerat ekonomi på universitet/högskola samt flerårig erfarenhet kring detta. Vi söker dig som känner sig trygg i sin förståelse för siffror och administration, samt har en nyfikenhet att lära nytt. Som person ser vi att du är snabblärd, initiativtagande och prestigelös. För att lyckas i rollen behöver du vara orädd att ta dig an nya uppgifter och ser det som en utmaning! Du behärskar engelska väl i både skrift och tal. För att vara aktuell för detta uppdrag så krävs det att du har god datorvana samt god kunskap ? VAD BEHÖVER NI HÄR.

Vi vill att du är:

• Ordningsam
• Logisk
• Stresstålig
• Strukturerad

Övrigt

Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så tveka inte att ansöka redan idag!

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Joakim Felldin på KFX HR-partner på Joakim.Felldin@kfx.se

Ansök nu

Lagerchef sökes till företag i Malmö

Lagerchef
Läs mer Jun 8
Om tjänsten

En spännande utmaning om du motiveras av problemlösning, ledarskap och drivs av att få vara med och påverka hela logistikflödet.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Om företaget

Företaget har sitt kontor i Malmö hamnen. Vi berättar gärna mer om kunden under en intervju hos oss.

Om tjänsten
Du har ansvaret för att koordinera det dagliga arbetet vad gäller bland annat, godsmottagningen/ lagerarbetet, ankommande gods, uppackning, lagerläggning av gods, utplock till montage, interna transporter samt ansvar för all packning avseende kundorder och projekt.
Tjänsten innefattar både operativt och strategiskt arbete.

Administration och god datorkunskap är av stor vikt då du har möjligheten att modernisera nuvarande rutiner.

Att arbeta på lagret innebär en omväxlande arbete där nedan är några av dina huvudsakliga uppgifter:

• Leda och fördela arbetsuppgifter
• Dagligt arbete i affärssystem
• Säkerställande att leveranser levereras mot deadline
• Lagerkontroll samt inventering
• Utveckling av logistik samt lager i samråd med närmsta chef

Din profil
Vi söker dig med några års erfarenhet från arbetsledande befattning inom lager/logistik-verksamhet och som stämmer in på följande beskrivning:

• Arbetar målmedvetet, strukturerat och proaktivt
• Förmåga att involvera och engagera din medarbetare
• Driver och bidrar till hela verksamhetens utveckling
• Säkerställa effektiva processer
• Kvalitetsmedveten och tydlig

Övrigt

Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så tveka inte att ansöka redan idag!

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Joakim Felldin på KFX HR-partner på Joakim.Felldin@kfx.se

Ansök nu

Administratör SD Worx specialist

Administrativ assistent
Läs mer Jun 22
Om tjänsten

Just nu söker vi en SD worx specialist till ett korttidsuppdrag för vår kund i Malmö. Har du en bred erfarenhet av SD Worx? Är du en pedagogisk och fokuserad person med god systemvana?

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Vi söker någon som är pedagogisk lugn och driven för att hjälpa vår kund att byta lönesystem.

Du kommer att hjälpa till att byta samt starta upp ett nytt system kopplat till lön samt finnas till hjälp för eventuella frågor eller problem som kan uppstå under förändringsprocessen.

Kvalifikationer

Som person är du fokuserad, organiserad och driven. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lugn och noggrann med hög vana av SD Worx program, specifikt inom lön och tid. Kunskap av andra lönesystem är ej ett krav men meriterande.

• SD Worx tidrapportering och lön
• Kunskaper i Microsoft Office
• Administration mot fakturering och ge support till administratör
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och specificera vilka system du har erfarenhet av att arbete med i din ansökan och så ska vi se till att hitta rätt match för just dig.

Övrigt

Omfattning: Vikariat, heltid

Tillträde: 14/8 - 31/10, med chans till förlängning

KFX HR-partner är ett väletablerat bemanning- och rekryteringsföretag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Viktigast för oss är att våra medarbetare trivs och känner sig trygga i sin anställning. Som konsult hos KFX HR-partner erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Det ser vi inte som en förmån, utan som en självklarhet!

Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin på Joakim.Felldin@kfx.se.

Ansök nu

Extrajobb i reception i Malmö

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 31
Om tjänsten

Letar du efter extrajobb och vill jobba i sommar? Söker du ett flexibelt arbete inom service och administration? Har en annan huvudsklig syssla och vill kombinera det med ett receptionistjobb? Brinner du för service och kan arbeta minst 2 dagar i veckan? Då har du chans till att bli receptionist hos våra kunder i Malmö.

Vi ser helst att du är villig att satsa minst ett år hos oss och i gengäld erbjuder vi dig ett omväxlande extraarbete, en möjlighet att fylla på ditt CV och knyta kontakter inför framtiden. Arbetstiderna kan vara vardagar mellan måndag-fredag 08.00-17.00.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i vår backup-pool där du får möjligheten att arbeta hos våra kunder i Malmö, men kan även få chans att jobba på andra uppdrag i Lund och Helsingborg. Som konsult ute hos våra kundföretag får du varierande och roliga arbetsuppgifter med fokus på service och administration.

Arbetet kan innebära:

• Klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare, anordna frukost och luncher
• Vara behjälplig via telefon och mail
• Posthantering, inköp av kontorsmaterial
• Internservice, byte av lampor, toners med mera
• Konferenskoordinering

Kvalifikationer

• Har en annan huvudsaklig syssla. Exempelvis annat jobb, eget företag eller studerande
• Är minst 18 år och har en avslutad gymnasieexamen
• Talar flytande och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Erfarenhet av service och administration
• Kunskaper i Microsoft Office

Meriterande om du har erfarenhet av reception, administration och något större växelsystem.

Som person är du utåtriktad, har en hög arbetsmoral och ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare samt mogen och professionell i ditt arbetssätt.

Start är omgående.

Övrigt

Detta är en generell annons och urval kommer att ske löpande för matchning av uppdrag. Skicka därför in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller mejl. Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emmelina Thorup.

Ansök nu

Lönechef till större företag

Löneadministratör
Läs mer Maj 11
Om tjänsten

Just nu söker vi en lönechef till uppdrag hos ett större företag i Malmö. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att jobba med ekonomi på företag men som också kan vara prestigelös och stor vana att vara team leader.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som lönechef kan du arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och administrativt. Du kommer ha hand om företagets lönehantering. Du arbetar med den löpande bokföringen och redovisning. Detta kan exempelvis innefatta avstämningar mot konton, fakturering och att ge support och arbeta nära organisation, leverantörer och kunder.

Kvalifikationer

Vi söker en lönechef med flerårig erfarenhet och som har erfarenhet av att jobba i olika typer av program såsom Flex application, hogia eller liknande.

Vi tror att du som söker dig till denna tjänst också är en person som är duktig på att prioritera och tycker om att skapa struktur i ditt arbete. Du kan även med enkelhet sätta dig in i nya system och program samt bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Övrigt

Omfattning: Heltid.

Om detta låter som något för dig uppmuntrar vi dig att skicka in ansökan redan nu! Vi jobbar med löpande urval och återkoppling kan dröja.

Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Joakim Felldin

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Ambulerande receptionist i Malmö, Lund och Helsingborg

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 19
Om tjänsten

Är du en serviceinriktad, prestigeslös och flexibel person som söker ett varierande arbete inom reception och administration? Är du flexibel och kan ta dig till olika kunder på kort varsel? Trivs du på olika arbetsplatser och tycker om en varierande vardag? Då är du rätt person som ambulerande receptionist till våra kunder i Malmö, Lund och Helsingborg!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Som ambulerande receptionist jobbar du heltid hos oss där du täcker upp för våra konsulter vid extra behov av personal, sjukdomar, ledigheter m.m. Du fyller en viktig funktion och har en central roll med mycket kontakter både utåt mot kund och internt inom företaget. Du arbetar ensam eller i lag och tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter. Dina dagar kan bestå av:

- Hantera inkommande mail och samtal
- Post- och budhantering
- Inköp av kontorsmaterial
- Ta emot felanmälningar
- Kontakt med leverantörer
- Planera och förbereda konferenser
- Se över att kontorsytor är representativa såsom konferensrum, kök etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med service, administration och internservice. Du har lätt att anpassa dig till olika arbetsplatser och kunder samt är lättlärd. Du är strukturerad och kan ha många bollar i luften – samtidigt som du har ett leende på läpparna och levererar service i toppklass. I ditt arbetssätt är du strukturerad, noggrann och trivs med att se till att allt är fint runt omkring dig.
Du är en social person som är utåtriktad, trevlig och professionell i ditt bemötande. Du tar dig an arbetsuppgifter med stort engagemang och sprider positiv energi runt omkring dig. Därför letar vi efter dig som:

- Är över 18 år och har en avslutad gymnasieexamen

- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Har erfarenhet inom service och/eller administration
- Har kunskaper i Microsoft Office
- Har goda IT-kunskaper

- Professionell, flexibel och anpassningsbar

Övrigt

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Måndag-Fredag 08.00-17.00 med jour

Plats: Malmö, Lund och Helsingborg

Vi arbetar med löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Detta är en proaktiv annons för kommande uppdrag till våren och vi har dessvärre ingen möjlighet att återkoppla till alla sökande. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Emmelina Thorup

Ansök nu