Ernst & Young AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Ernst & Young AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Juniora skattekonsulter till EY Transfer Pricing

Skattejurist
Läs mer Jun 18
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Inom International Tax and Transaction Services har vi en specialistgrupp som arbetar med internprissättning, eller Transfer Pricing. Vi arbetar dagligen med många av Sveriges och världens största multinationella koncerner. Mot bakgrund av den fortsatt stora efterfrågan på våra tjänster söker vi nya skattekonsulter till våra grupper i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi söker dig som precis tagit eller ska ta examen, alternativt med viss relevant erfarenhet. Anställningsstart snarast eller enligt överenskommelse.


Möjligheten


Du kommer att arbeta tillsammans med de främsta experterna på skatteområdet och får möjlighet att utveckla din kompetens och erfarenhet. Hos oss får du också chansen att arbeta med några av våra största och mest spännande uppdragsgivare både i Sverige och utomlands.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter


Som skattekonsult på EY kommer du att ingå i ett högpresterande team inriktat mot skatterådgivning till främst multinationella koncerner. Din vardag kommer präglas av omväxlande och utmanande arbetsuppgifter och du blir en del av vårt globala nätverk av skattekonsulter. Inom ramen för ditt arbete kommer du att bistå våra klienter med att utarbeta, implementera, dokumentera och försvara sina internprissättningmodeller. Arbetet sker alltid i team och inte sällan i samarbete med utländska kollegor.


För att lyckas behöver du


Vi ser att du är en nyfiken person med genuint intresse för internationell skatterätt och en vilja att utvecklas i en affärsorienterad organisation med multikulturell miljö. Du har hög social kompetens och positiv attityd, med god förmåga att samarbeta både i större och mindre grupper. Att visa professionalism och ge exceptionell service faller sig naturligt för dig. Vidare har du god analytisk förmåga, uppskattar ett högt tempo och trivs i en roll där du får arbeta brett med flera olika arbetsuppgifter samtidigt.


Kvalifikationer för tjänsten


Akademisk examen från juristprogrammet, annat affärsrättsligt program, ekonomprogrammet eller annan relevant utbildning
Mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, på såväl svenska som engelskaVi ser också gärna att du, meriterande men inte ett krav


Är van vid att självständigt planera och leda ditt eget arbete
Har viss relevant erfarenhet från t.ex. domstol, revisionsbyrå, advokatbyrå eller Skatteverket. Erfarenhet av internprissättning av finansiella transaktioner är ett plus.Vad vi söker


Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor.


Vad EY erbjuder dig


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen, och i sociala medier.


Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.


Ansök nu.


Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet och gymnasium. Vi uppskattar om du kan sammanfoga dessa tre filer i ett och samma dokument. Notera att du behöver ladda upp samtliga angivna dokument för att din ansökan ska anses fullständig. Du kommer inom ett par dagar motta ett online-test som vi ser att du genomför snarast. Efter testet sker urval och inbjudande till intervjuer löpande. Under rekryteringsprocessen kommer vi att vara nyfikna på att veta mer om dig, varför du har valt att söka dig till EY och du kommer få lära känna oss. Läs mer om vår rekryteringsprocess på EY Careers/Karriär inom konsulttjänster (ey.com).


Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast 20 augusti. Notera att om du skickar in din ansökan under vår semesterperiod (Juli) kommer återkoppling ske först efter det. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du?Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants.?EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us?through the?Talent Attraction and Acquisition specialist in?this advert.
EY | Building a better working world


EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.


Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.


Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY | Januari 2025

Redovisningskonsult
Läs mer Jun 18
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till våra kontor i Sverige och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Se längre ner under Ansökan vilka kontor vi söker till just nu.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten


På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt. I takt med en förändlig värld med ökat fokus på hållbarhet så finns möjligheten att specialisera sig inom hållbarhetsrevision hos oss på EY.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter


Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


För att lyckas i rollen behöver du


Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.


Kvalifikationer för tjänsten


Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision


Vi ser även gärna att du har

Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.Vad vi söker


Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Vad EY erbjuder dig


Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansökan


Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Sök senast den 18 augusti 2024, vi kommer att gå igenom ansökningarna efter sommaren.


Du behöver fylla i vilket kontor som du önskar arbeta på i samband med din ansökan. Fyll i det kontoret under ”EY Office Location (City) First Preference” i ansökan och förtydliga detta i ditt personliga brev.


Just nu anställer vi till följande kontor:


Region Mitt Väst:
Falun, Skövde, Lidköping, Västerås, Örebro


Region Öst:
Kalmar, Nybro, Oskarshamn, Linköping, Motala, Jönköping, Värnamo, Gislaved


Region Syd:
Helsingborg, Ängelholm, Lund, Malmö


För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.
Vi ser fram emot din ansökan!

The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.

Ansök nu

Hållbarhetskonsult - EY Malmö

Miljörevisor
Läs mer Jul 9
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
Climate Change and Sustainability Services (CCaSS)-avdelningen söker nu dig med relevant utbildning och erfarenhet inom hållbarhet för att möta det ökade behovet på marknaden av våra tjänster. Du kommer att arbeta som konsult samtidigt som du utvecklar specialistkompetens och får tillfälle att bygga och utveckla ditt nätverk. Som konsult hos oss får du arbeta i en bred roll såväl självständigt som i team, under eget ansvar och med nya utmaningar och insikt i företag inom olika branscher. Nu finns möjligheten att jobba med oss när vi förstärker vårt lokala hållbarhetsteam i Malmö.


EY’s Climate Change and Sustainability Services består av två områden, rådgivning och granskning. Teamet hjälper organisationer och företag med råd och stöd för att de ska kunna driva, förbättra och utveckla sin hållbarhetsagenda och rapportering och därmed bidra till en hållbar utveckling.


Vi stöttar våra kunder genom strategisk rådgivning och praktiska verktyg som ger dem möjlighet att förstå affärsrisker och möjligheter, hantera regelförändringar och implementera kapacitetsförbättringar. Vi genomför också oberoende granskningar av företags hållbarhetsdata och redovisning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som hållbarhetskonsult är du delaktig i att driva och vidareutveckla vår affär och vårt breda erbjudande av hållbarhetstjänster. Du jobbar främst mot kunder i södra Sverige tillsammans med lokala kollegor i regionen, men också nära dina kollegor i Stockholm där merparten av EY’s specialistkompetens inom hållbarhet sitter. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innebära att delta och leverera i olika typer av projekt syftande till att stärka kunders hållbarhetsarbete och rapportering, men även införsäljning av nya uppdrag och att utveckla nya erbjudanden.

Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du kommer få stora möjligheter och vi ser positivt på att du utvecklar ditt eget nätverk mot den lokala marknaden.

För att lyckas behöver du
För att lyckas i rollen behöver du vara driven, proaktiv och resultatinriktad. Du kombinerar kunskap i sakfrågor med god förståelse för kundens perspektiv och intresse av att utveckla nya affärer. Du är även social och kommunikativ vilket gör att du snabbt bygger relationer och samarbetar väl med såväl kollegor som med kunder. Du tycker om att arbeta med spännande och utmanande arbetsuppgifter i en framgångsrik och expansiv konsultmiljö och har en hög arbetskapacitet.

Kvalifikationer för tjänsten
Akademisk utbildning med koppling till hållbarhet, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet med bred förståelse av hållbart företagande, från affärsetik till miljö- och klimatfrågor, och från strategiarbete och hållbarhetsrapportering.
Tidigare erfarenhet av konsultuppdrag och projektledning.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.Vi ser också gärna att du har
Sakexpertis inom specifika hållbarhetsområden, exempelvis klimatmål och -beräkningar, mänskliga rättigheter, hållbara leverantörskedjor, affärsetik, riskhantering, hållbarhetsredovisning eller väsentlighetsanalyser.Vad EY erbjuder dig
På EY får du chansen att bygga en unik karriär. Vi är ett världsledande företag inom affärsrådgivning, revision, redovisning, skatt och transaktioner. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Hos oss ges du möjlighet till:


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.


Ansök nu.
Skicka in din ansökan senast den 4 augusti 2024. Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV. På grund av sommarsemestrar är möjligheten att besvara frågor om tjänsten begränsade. Eventuella frågor skickas till Christian Lannerberth på christian.lannerberth@se.ey.com och besvaras om/när möjlighet finns.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.
EY | Building a better working world


EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.


Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.


Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Junior consultant within EY Finance Consulting Malmö

Företagskonsult
Läs mer Maj 28
Are you passionate about developing business performance and the world of CFOs in the digital age? Do you want to focus on sustainable value creation, far beyond what a traditional finance function normally delivers? Are you continuously thriving for new ways of doing things better and making your clients excel? We are looking for you, the next consulting star in the field of finance and performance management, interested in working with Chief Financial Officers and finance functions within international corporations. We offer you a challenging and motivating career at the edge of digital transformation in one of the leading management consulting firms in the world.

The opportunity
We support our global clients across industries in transforming and digitalize their finance operations and thus maximizing the value finance delivers to our customers’ business operations. We are looking for future professionals within the field of finance who have the passion to be an integral part of our project teams in delivering value to our global clients and to further develop our solutions within the area of Finance consulting. You will have the chance to leverage your academic background and previous working experience from day one, both when it comes to delivering on client work and developing our own business offerings. We are looking for people who embrace diversity and team up to build safety and trust.

Your key responsibilities
As a Junior Consultant within Finance Consulting, you will be working in varying roles in different types of projects covering a broad range of activities, such as:
Taking part in and supporting project management activities to enable seamless project delivery and alignment across clients’ stakeholders
Interacting with client leaders / stakeholders, facilitating client workshops, and preparing high-quality material for decision making
Leveraging our methodologies to create actionable roadmaps, operating models, finance tools and processes for our clients
Analysing financial and benchmarking data to measure and identify value creation opportunities to support effective decision-making across organizations to drive performance improvement
Support in various areas related business development and sales initiatives in order to grow our businessSkills and attributes for success
We are looking for people with the right attitude for the job. That is, people with entrepreneurial mindsets who feed on the energy of thriving global teams. To succeed in the role, you will need to have:
Social intelligence & great communication skills to work in a multicultural and fast-paced environment
Curiosity and willingness to constantly develop and learn new skills
Analytical mindset and interest in complex problem solving within the finance function
True interest in improving the world of finance & business control, with the focus on creating value for a broad range of stakeholders using emerging technologies & applications
Knowledge of and/or interest in finance processes and finance related applications / tools / technology
Proven track record of working in a fast-paced, international environment, delivering high-quality work, either during studies or after graduation


To qualify for the role, we expect you to have:
Bachelor degree with outstanding grades in the field of business, e.g., Accounting, Economics, Finance, Industrial Engineering & Management, or equivalent. A master’s degree within similar areas is considered meritorious
Good written and oral skills in English and preferably Swedish. Other language skills are considered an asset
0-3 years working experience after graduation
Experience from working, partaking in association activities, or taking on other responsibilities while studying
True interest in working with the agenda related to the CFO function, including e.g., performance management, business control and new enabling finance technologiesWhat we offer
As a Junior Consultant within Finance Consulting, you will have the opportunity to develop your career through a broad scope of engagements, mentoring and formal learning:

Continuous learning: You’ll develop the mindset and skills to navigate whatever comes next
Success as defined by you: We’ll provide the tools and flexibility e.g., hybrid working model, so you can make a meaningful impact, your way
Transformative leadership: We’ll give you the insights, coaching and confidence to be the leader the world needs
Diverse and inclusive culture: You’ll be embraced for who you are and empowered to use your voice to help others find theirs
SPOT ON: As a Junior Consultant you will attend our unique onboarding program called SPOT-ON where you will be trained in your new role as a consultant in a safe environment


Apply Now
If you can demonstrate that you meet the criteria above, please apply by submitting your cover letter, resume and university grades now. For questions relating to the recruitment process, please contact Amanda.hederstedt@se.ey.com

The position is full time, located in Malmö and the starting date is preferably in August 2024.

Read more about what EY can offer you at our social media pages or our site: www.ey.come/sv_se/careers/consulting

EY | Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.

Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.

Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Senior moms konsult Malmö

Skattejurist
Läs mer Maj 16
Vi upplever en hög efterfrågan på våra tjänster och har en ambition att växa vår rådgivningsverksamhet inom indirekt skatt. Därför söker vi dig som vill vara med och driva fortsättningen av denna utveckling. Kanske arbetar du redan idag med skattefrågor i Skåne, eller har du kanske redan arbetat några år någon annanstans i landet och funderar på att flytta söderut.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


EY arbetar framgångsrikt med kunder och indirekt skatt inom alla affärssegment. Till vår avdelning för Indirekt skatt i Malmö söker vi nu momskonsulter med erfarenhet.


Om tjänsten


Vi arbetar brett och prestigelöst och du kommer att ges möjlighet att arbeta med flera typer av uppgifter. Som del i vårt team ges du möjlighet att både leverera självständig rådgivning och att samarbeta och stötta våra kollegor inom andra skatteslag, rådgivning och revision. Du kommer få tydligt ansvar för klientkontakt och genomförandet av uppdrag. Vi jobbar i team och i din roll ingår även ledning och coachning av våra juniora momskonsulter.


Som anställd på EY ges du tillgång till ett stark nationellt och internationellt nätverk. Vi arbetar både globalt och lokalt och du ges möjlighet att arbeta aktivt med att stärka vår affär. Du kommer att ha tillgång till de främsta experterna inom moms och andra områden och får möjlighet att fortsätta utveckla din kompetens och erfarenhet. Här får du också chansen att arbeta med några av våra största och mest spännande uppdragsgivare både i Sverige och utomlands.


Kvalifikationer för tjänsten – Erfaren rådgivare:


Akademisk examen från juristlinje eller annan affärsrättslig linje
Erfarenhet av kvalificerat arbete på annan skatterådgivningsbyrå, revisionsbyrå, advokatbyrå, domstol eller hos Skatteverket inom moms och indirekta skatter
Särskilt intresse och expertis avseende moms och indirekta skatter


För att lyckas i rollen behöver du:


Vara nyfiken, driven och vilja ta ansvar
Ha en mycket god analytisk förmåga, hög integritet och ett gott omdöme
Vara stresstålig med god förmåga att samarbeta både i större och mindre grupper
Ha mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på såväl svenska som engelska


Vad kan EY erbjuda dig?


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen, och i sociala medier.


Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.


Ansök nu.


Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan senast den 14/6. I din ansökan bifogar du CV och personligt brev och betyg från universitet/högskola. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du rekryteringsansvarig Johan Bengtsson på Johan.bengtsson1@se.ey.com


The exceptional EY experience. It’s yours to build.
EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.
At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY | Januari 2025

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 21
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till våra kontor i Sverige och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Se längre ner under Ansökan vilka kontor vi söker till just nu.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten


På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher.?Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort.?Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter


Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


För att lyckas i rollen behöver du


Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.


Kvalifikationer för tjänsten


Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revisionVi ser även gärna att du har

Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.


Vad vi söker


Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att?samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service.?I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Vad EY erbjuder dig


Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansökan


Sök senast den 9 juni 2024. Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.


Du behöver fylla i vilket kontor som du önskar arbeta på i samband med din ansökan. Fyll i det kontoret under ”EY Office Location (City) First Preference” i ansökan och förtydliga detta i ditt personliga brev.


Just nu anställer vi till följande kontor:


Region Mitt Väst:
Falun, Skövde, Lidköping, Västerås, Örebro


Region Öst:
Kalmar, Nybro, Oskarshamn, Linköping, Motala, Jönköping, Värnamo, Gislaved


Region Syd:
Helsingborg, Ängelholm, Lund, Malmö


Vi ser fram emot din ansökan!

The exceptional EY experience. It’s yours to build.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us?through the?Talent Attraction and Acquisition specialist in?this advert.
EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Senior momskonsult Malmö

Skattejurist
Läs mer Feb 7
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


EY arbetar framgångsrikt med kunder och indirekt skatt inom alla affärssegment. Till vår avdelning för Indirekt skatt i Malmö söker vi nu både erfarna och mycket erfarna momskonsulter.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
I arbetet kommer du ha tillgång till de främsta experterna inom moms och får möjlighet att fortsätta utveckla din kompetens och erfarenhet på området. Här får du också chansen att arbeta med några av våra största och mest spännande uppdragsgivare både i Sverige och utomlands. Du kommer få tydligt ansvar för klientkontakt och genomförandet av uppdrag. Vi jobbar i team och i din roll ingår även ledning och coachning av våra juniora momskonsulter.


Kvalifikationer för tjänsten – Erfaren rådgivare:
Akademisk examen från juristlinje eller annan affärsrättslig linje
3-6 års erfarenhet av kvalificerat arbete på annan revisionsbyrå, advokatbyrå, domstol eller hos Skatteverket inom moms och indirekta skatter
Särskilt intresse och expertis avseende moms och indirekta skatterFör att lyckas i rollen behöver du:
Vara nyfiken, driven och vilja ta ansvar
Ha en mycket god analytisk förmåga och ett gott omdöme
Ha en hög social kompetens och ett positivt sätt
Vara stresstålig med god förmåga att samarbeta både i större och mindre grupper
Vara kommunikativ i både tal och skrift på såväl svenska som engelskaVad kan EY erbjuda dig?
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen, och i sociala medier.


Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.


Ansök nu.
Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan bifogar du CV och personligt brev. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du rekryteringsansvarig Jonas Sandström på Jonas.Sandstrom1@se.ey.com


The exceptional EY experience. It’s yours to build.
EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Hållbarhetskonsult - EY Malmö

Miljörevisor
Läs mer Dec 22
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
Climate Change and Sustainability Services (CCaSS)-avdelningen söker nu dig med relevant utbildning och/eller erfarenhet inom hållbarhet för att möta det ökade behovet på marknaden av våra tjänster. Du kommer att arbeta som konsult samtidigt som du utvecklar specialistkompetens och får tillfälle att bygga och utveckla ditt nätverk. Som konsult hos oss får du arbeta i en bred roll såväl självständigt som i team, under eget ansvar och med nya utmaningar och insikt i företag inom olika branscher. Nu finns möjligheten att jobba med oss när vi förstärker vårt lokala hållbarhetsteam i Malmö.


EY’s Climate Change and Sustainability Services består av två områden, rådgivning och granskning. Teamet hjälper organisationer och företag med råd och stöd för att de ska kunna driva, förbättra och utveckla sin hållbarhetsagenda och rapportering och därmed bidra till en hållbar utveckling. Vi stöttar våra kunder genom strategisk rådgivning och praktiska verktyg som ger dem möjlighet att förstå affärsrisker och möjligheter, hantera regelförändringar och implementera kapacitetsförbättringar. Vi genomför också oberoende granskningar av företags hållbarhetsdata och redovisning.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som hållbarhetskonsult är du delaktig i att driva och vidareutveckla vår affär och vårt breda erbjudande av hållbarhetstjänster. Du jobbar främst mot kunder i södra Sverige tillsammans med lokala kollegor i regionen, men också nära dina kollegor i Stockholm där merparten av EY’s specialistkompetens inom hållbarhet sitter. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innebära att delta och leverera i olika typer av projekt syftande till att stärka kunders hållbarhetsarbete och rapportering, men även införsäljning av nya uppdrag.


Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du kommer få stora möjligheter och vi ser positivt på att du utvecklar ditt eget nätverk mot den lokala marknaden.


För att lyckas behöver du
För att lyckas i rollen behöver du vara driven, proaktiv och resultatinriktad. Du kombinerar kunskap i sakfrågor med god förståelse för kundens perspektiv och intresse av att utveckla nya affärer. Du är även social och kommunikativ vilket gör att du snabbt bygger relationer och samarbetar väl med såväl kollegor som med kunder. Du tycker om att arbeta med spännande och utmanande arbetsuppgifter i en framgångsrik och expansiv konsultmiljö och har en hög arbetskapacitet.


Kvalifikationer för tjänsten
Akademisk utbildning med koppling till hållbarhet, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
1-3 års relevant arbetslivserfarenhet med bred förståelse av hållbart företagande, från affärsetik till klimat, från strategi till rapportering.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.Vi ser också gärna att du har
Tidigare erfarenhet av konsultuppdrag och projektledning.
Sakexpertis inom specifika hållbarhetsområden, exempelvis klimatmål och -beräkningar, mänskliga rättigheter, hållbara leverantörskedjor, affärsetik, riskhantering, hållbarhetsredovisning eller väsentlighetsanalyser.Vad EY erbjuder dig
På EY får du chansen att bygga en unik karriär. Vi är ett världsledande företag inom affärsrådgivning, revision, redovisning, skatt och transaktioner. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Hos oss ges du möjlighet till:
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.


Ansök nu.


Skicka in din ansökan senast den 14 januari 2024, urval sker löpande. Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Lannerberth på christian.lannerberth@se.ey.com, vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Erica Ejnestrand på erica.ejnestrand@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.
EY | Building a better working world


EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.


Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.


Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

EY Technology Consulting söker seniora konsulter med erfarenhet av SAP

Verksamhetskonsult, IT
Läs mer Okt 20
EY är en av världens största transformationspartners och vi söker nu efter ytterligare individer inom SAP som vill göra skillnad för våra kunder. Bli en del av EY:s framgångsrika transformations-team bestående av teknik- och processkunniga experter från alla områden inom EY:s kompetensområden.
I vår grupp Technology Solution Delivery söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa där du får utvecklas tillsammans med våra kunder i deras affärstransformationer med stöd av SAP S4Hana.


Ta chansen och bli en del av ett spännande och växande område inom EY Technology Consulting!


Möjligheten
Som SAP expert på EY arbetar du i en tvärfunktionell roll där du har en central position mellan verksamhet och IT, där du guidar våra kunder att på bästa sätt möta sina strategier med hjälp av SAP S4 Hana. Van att hantera C-level stakeholders, likaväl som process och teknik experter hos kunderna. Dina arbetsuppgifter inkluderar att leda workshops och processdiskussioner samt att sätta upp lösningar och specificera anpassningar och integrationer. Vi söker också dig som är coachande och som kan bidra till att utveckla yngre konsulter. Du har god kommunikationsförmåga och trivs med att arbeta i team samt att bygga nätverk och relationer både internt och hos våra kunder.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen innehåller ett flertal möjligheter som kan anpassas beroende på din bakgrund, erfarenhet och intressen:
Hålla i workshops samt leda processdiskussioner och ta fram processförbättringar.
Sätta upp och konfigurera lösningar, specificera anpassningar och integrationer.
Samarbeta med EY kollegor från andra team inom exempelvis förändringsledning, ekonomistyrning eller IT-transformation.
Fortsätta utveckla vårt SAP erbjudande och vår implementationsmetodik för att ständigt få ut maximalt av den snabbt föränderliga produkten och branschen.
Coacha och vidareutveckla yngre konsulter både i det dagliga arbetet och genom formellt mentorsansvar.
Hjälpa till och bidra i säljprocessen för att få in nya intressanta uppdrag.För att lyckas behöver du
Vi letar efter dig som har erfarenhet av verksamhets transformationer med stöd av SAP ECC/SAP S4/Hana.


Kvalifikationer för tjänsten
Värdet vi skapar för våra kunder kräver att vi sätter samman team med tvärfunktionell expertis samt använder olika metodiker. För att vara kvalificerad för rollen som SAP-konsult på EY Teknologi Consulting, söker vi dig som har:
Minst 5 års arbetslivserfarenhet av att arbeta som SAP-konsult eller liknande roll
Erfarenhet av arbete med konfigurering inom SAP
Djup förståelse för SAP-affärsprocesser
Kunskap om SAP-implementerings- och migrationsmetodik
Projektledning och processförbättringserfarenhet är ett plus
Erfarenhet av Change Management
Erfarenhet av att arbeta med integrationer är ett plusVad EY erbjuder dig
Hos EY kommer du att medverka till att hjälpa våra kunder med deras affärstransformationer. Du kommer att vara en del av ett team med gedigen erfarenhet inom alla delar av stora SAP program, så som projektledning, molntjänster, IT arkitektur, processmodellering och mycket annat. Du kommer också vara en del av ett stort kunskapsorienterat bolag med tvärfunktionella tjänster och har därigenom tillgång till ett mycket starkt varumärke som öppnar många dörrar i Sverige och utomlands.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på ey.com/sv_se/careers/karriarbloggen.


Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.


Ansök nu.


Sista ansökningsdag är den 20 december 2023. Vi utvärderar ansökningar och håller löpande intervjuer så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att lära känna dig!
Din ansökan som ska innehålla personligt brev och CV. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Nordbeck carl.nordbeck@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Simon Aspler på simon.aspler@se.ey.com.
The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.
EY | Building a better working world


EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.


Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.


Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Konsulter till EY Insourcing Services, Malmö

Ekonomikonsult
Läs mer Nov 13
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Om tjänsten:
Vi växer och söker drivna kollegor till teamet som nu startar upp i Malmö.


Som konsult på EY Insourcing Services har du uppdrag där du arbetar som redovisningsekonom, controller eller ekonomiansvarig hos något av våra kundföretag. Du tillhör ett snabbväxande team med kompetenta och hjälpsamma kollegor, och är med och driver interna projekt efter intresse.


EY har en Hybrid working model, som i samarbete med kunden och teamet möjliggör flexibelt arbete på kundens kontor, såväl som på hemmakontoret och EY’s kontor i regionen.


Kvalifikationer för tjänsten
Examen från högskola/universitet med inriktning ekonomi
Minst 2 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom eller controller, goda kunskaper och praktisk erfarenhet från redovisning är ett krav
Hög språklig nivå i tal och skrift, i såväl svenska som engelskaVad EY erbjuder dig
Inom EY, en global organisation, finns stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande uppdrag inom olika branscher och varierande storlek av företag. Din djärva ambition är bara början. Använd vårt globala nätverk, vår teknik, våra team och vår kultur för att förverkliga din potential. Lär dig av de bästa, omge dig med nyfikna människor. Det här är EY.


Utöver fokus på work-life balance erbjuder EY också flertalet härliga sociala aktiviteter. Utbildningar samt möjlighet till att bli auktoriserad redovisningskonsult är ett urval av det vi erbjuder våra medarbetare. Vi vill gärna vara en del av din resa där vi erbjuder möjlighet till personlig utveckling med en individuell utvecklingsplan och löpande coaching från mer seniora medarbetare.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen och i sociala medier.


Ansök nu
Välkommen med din ansökan senast den 13 december. Urval och intervjuer sker löpande. Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV på svenska. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Petrini på martin.petrini@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Erica Ejnestrand på erica.ejnestrand@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.
At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.
EY | Building a better working world


EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.


Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.


Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY, Region Syd | Augusti 2024

Revisor
Läs mer Aug 14
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till våra kontor i Region Syd och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Se under Ansökan vilka kontor vi söker till just nu.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


Är du vår nya kollega?
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revisionVi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på Karriär på EY | EY Sverige, i sociala medier och på Karriärbloggen | EY Sverige.


Ansökan
Sök senast den 15 oktober 2023, vi kommer att gå igenom ansökningar och bjuda in till intervjuer löpande. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.


I din ansökan vill vi att du skickar med dessa tre filer:
CV
Betyg från högskola/universitet
Motivationsbrev (max 300 ord); här vill vi att du svarar på dessa två frågor:
- Varför vill du jobba inom revision på EY?
- Hur ser framtidens revisor ut?Du behöver fylla i vilket kontor som du önskar arbeta på i samband med din ansökan. Fyll i det kontoret under ”EY Office Location (City) First Preference” i ansökan och förtydliga gärna detta i ditt motivationsbrev. Just nu anställer vi till följande kontor:


Region Syd:
Halmstad, Helsingborg, Ängelholm, Kristianstad, Karlskrona, Karlshamn, Lund och Malmö.


Är du intresserad av att jobba i en annan stad? Se våra annonser här: Karriärmöjligheter för nyutexaminerade | EY Sverige


Vi ser fram emot din ansökan!
The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.
EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY, Malmö | Augusti 2024

Revisor
Läs mer Aug 25
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till vårt kontor i Malmö och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet.
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


Är du vår nya kollega?
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision


Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.


Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på Karriär på EY | EY Sverige, i sociala medier och på Karriärbloggen | EY Sverige.

Ansökan
Sök senast den 15 oktober 2023, vi kommer att gå igenom ansökningar och bjuda in till intervjuer löpande. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.

I din ansökan vill vi att du skickar med dessa tre filer:
CV
Betyg från högskola/universitet
Motivationsbrev (max 300 ord); här vill vi att du svarar på dessa två frågor:

- Varför vill du jobba inom revision på EY?
- Hur ser framtidens revisor ut?

Vi ser fram emot din ansökan!


The exceptional EY experience. It’s yours to build.

At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.

If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.


EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.

Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Erfaren managmentkonsult till EY Business Transformation, Malmö

Programledare
Läs mer Sep 1
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre.


I tider av förändring måste även företag förändras. Har du jobbat några år och vill stärka vårt transformationsteam inom EY – sök dig då till oss!
EY Consulting och vårt område Business Transformation fortsätter att växa och vi behöver rekrytera fler inspirerande kollegor till vårt team i Malmö. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
I tider av förändring måste även företag förändras. Företag anpassar sig kontinuerligt som svar på en föränderlig affärsmiljö. I takt med att förändringstakten fortsätter att accelerera söker företagen efter nya möjligheter till tillväxt. Framgångsrika transformationsresor kommer att vara avgörande för att leda företag till en bättre framtid. Om du är en person som brinner för innovation, och som ser det som centralt att förstå och agera på stora samhälls- och branschutmaningar när man genomför företagstransformationer för att framgångsrikt leverera förändring, är området Business Transformation definitivt för dig.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av Business Transformation där vi tillsammans med våra kunder arbetar med att leda och leverera transformationer genom alla faser, från strategi till implementering. Som en del av vårt team kommer du att vara en avgörande del för att leverera värde till våra kunder genom att säkerställa högkvalitativa leveranser samt stärka våra marknadslösningar och kunderbjudanden. Vi förväntar oss även att du ska kunna använda dina kommersiella färdigheter för att driva affärsutvecklingsinitiativ samt ta ansvar för yngre kollegors utveckling genom coaching och vägledning.


Kvalifikationer för tjänsten
Magisterexamen med enastående akademiska resultat (alla akademiska områden är tillämpliga)
2–5 års konsulterfarenhet och/eller annan relevant arbetslivserfarenhet från större företag
Kunskap/erfarenhet inom; projektledning, förändringsledning, affärstransformation, konsumentbeteende
En gedigen professionell verktygslåda avseende informationsinhämtning, analysarbete och presentationsteknik
Professionell färdighet i engelska och svenskaFör att lyckas behöver du
Vara en naturlig ledare med starka sociala färdigheter och förmågan att inspirera och kommunicera
Du är en naturlig relationsbyggare som enkelt skapar relationer med såväl externa som interna parter
Kompetens inom näringsliv och bred kunskap inom företagsledning och hög problemlösning
Förmåga att ta dig an och strukturera komplex utifrån många gånger ofullständig information
Viljan att utveckla, bygga och leda ett team och projekt. Erfarenhet från att leda och utveckla juniora medarbetare är meriterande
Entreprenöriellt och innovativt tänkande
Förmåga att kommunicera komplexa idéer på ett tydligt och enkelt sätt, samt att inspirera och leda andraVad EY erbjuder dig
Hos EY kommer du att medverka till att fortsätta bygga vårt affärsområde inom Business Transformation, genom att bidra med inspirerande ledarskap men också med idéer för att utveckla våra erbjudanden och vårt team. Du kommer även att vara en del av ett stort kunskapsorienterat bolag med tvärvetenskapliga tjänster och har därigenom tillgång till ett mycket starkt varumärke som öppnar många dörrar i Sverige och internationellt.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på www.ey.com/sv_se/careers/karriarbloggen.


Ansök nu.
Sök senast söndagen den 8e oktober 2023, men gärna så snart som möjligt då vi håller intervjuer och rekryterar löpande. Din ansökan ska innehålla CV & personligt brev.
Vid frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Julia Paradis Skäremo julia.paradis.skaremo@se.ey.com. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Simon Aspler på simon.aspler@ey.se.com.


Välkommen med din ansökan!


The exceptional EY experience. It’s yours to build.
At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.EY | Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.


Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform, and operate.


Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY, januari 2024

Revisor
Läs mer Jun 28
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till våra kontor Sverige och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Se längre ner i annonsen vilka kontor vi söker till just nu.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


För att lyckas i rollen behöver du
Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision


Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansökan
Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Sök senast den 30 september 2023, vi kommer att gå igenom ansökningarna i samband med att sista ansökningsdatum närmar sig. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.


Du behöver fylla i vilket kontor som du önskar arbeta på i samband med din ansökan. Fyll i det kontoret under ”EY Office Location (City) First Preference” i ansökan och förtydliga gärna detta i ditt personliga brev. Just nu anställer vi till följande kontor.


Region Öst:
Katrineholm, Linköping, Motala, Jönköping Värnamo Gislaved


Regions Mitt Väst:
Karlstad, Falun, Västerås, Örebro


Regions Syd:
Halmstad, Helsingborg, Ängelholm, Kristianstad, Karlskrona, Karlshamn, Lund, Malmö


Stockholm (se egen annons):
EY | Jobs and Careers (yello.co)


Uppsala (se egen annons):
EY | Jobs and Careers (yello.co)


Vi ser fram emot din ansökan!The exceptional EY experience. It’s yours to build.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Seniora skattekonsulter - EY's internationella skatterådgivningsteam, Malmö

Skattejurist
Läs mer Maj 29
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
Inom ITTS arbetar vi med skatterådgivning i samband med transaktioner, dvs köp och försäljningar av bolag, omstruktureringar och finansiering, samt löpande skatterådgivning med fokus på större koncerner och internationella flöden. Vi arbetar dagligen med flera av Sveriges och världens största bolag. Mot bakgrund av den fortsatt stora efterfrågan på våra tjänster söker vi en ny skattekonsult till vår verksamhet i Malmö. Vi söker dig som har allt från 3 till 10 års relevant erfarenhet från t.ex. revisionsbyrå, skattebyrå eller advokatbyrå.


Du kommer att arbeta tillsammans med de främsta experterna på skatteområdet och får möjlighet att utveckla din kompetens och erfarenhet. Hos oss får du också chansen att arbeta med några av våra största och mest spännande uppdragsgivare både i Sverige och utomlands.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som skattekonsult på EY kommer du att ingå i ett högpresterande team inriktat mot skatterådgivning till främst multinationella koncerner. Din vardag kommer präglas av omväxlande och utmanande arbetsuppgifter och du blir en del av vårt globala nätverk av skattekonsulter.


Inom ramen för ditt arbete kommer du bistå och träffa våra klienter i M&A-processer, internationella omstruktureringar, skattestrukturering samt biträda vid skatteprocesser och revisioner varför vi sätter stort värde på din sociala förmåga.


Det team du kommer ingå i befinner sig i en tillväxtfas innebärande att du kommer att driva projekt och hålla samman våra internationella team. En stor del av din arbetstid kommer avse transaktionsrådgivning innebärande interagerade med våra kollegor verksamma med finansiell, legal och operationell rådgivning samt våra klienter och deras övriga rådgivare. I rollen ingår också att stötta och utveckla dina juniora medarbetare.


Inom EY finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få arbeta med gränsöverskridande utmanande och utvecklande uppdrag. Vi erbjuder en möjlighet att bygga vidare på dina kunskaper för att kunna ta nästa steg i din karriär.


För att lyckas i rollen
Vi ser att du är en nyfiken person med genuint intresse för skatterätt och en vilja att utvecklas i en affärsorienterad organisation med multikulturell miljö. Du har hög social kompetens och positiv attityd, med god förmåga att samarbeta och skapa relationer såväl med kollegor som med kunder. Att visa professionalism och ge exceptionell service faller sig naturligt för dig. Vidare har du god analytisk förmåga, uppskattar ett högt tempo och trivs i en roll där du får arbeta brett med flera olika arbetsuppgifter samtidigt.


Kvalifikationer för tjänsten
Akademisk examen från juristprogrammet, annat affärsrättsligt program eller annan relevant utbildning
Erfarenhet av transaktionsrelaterad skatterådgivning
Mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
Utöver dina tekniska färdigheter är du flexibel som person med en stark drivkraft och förmåga att bygga relationer såväl internt som externt samt att driva eget arbete
En uttryckt vilja om att utveckla och förfina sitt affärsmannaskap och förståelse för affärer i en vidare kontext utöver det strikt skattemässigaVad EY erbjuder dig
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på Karriär på EY | EY Sverige och i våra sociala medier.


Ansök nu
Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan vill vi att du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du Filippa Wallin på filippa.wallin2@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.EY | Building a better working world


EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.


Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.


Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY Gislaved och Värnamo, augusti 2023

Revisor
Läs mer Mar 10
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till våra kontor i Gislaved och Värnamo och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


För att lyckas i rollen behöver du
Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision
Körkort och tillgång till bil


Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Ansök nu
Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Du kommer inom ett par dagar motta ett online-test som vi ser att du genomför snarast. Efter testet sker urval och inbjudande till intervjuer löpande. Under rekryteringsprocessen kommer vi att vara nyfikna på att veta mer om dig, varför du har valt att söka dig till EY och du kommer få lära känna oss. Läs mer om vår rekryteringsprocess på EY Careers/Karriär inom konsulttjänster (ey.com).


Urval och intervjuer sker löpande och vi ser därför gärna att du ansöker snarast, dock senast 2023-04-15. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Johansson på rickard.johansson@se.ey.com. För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com. Vi ser fram emot din ansökan!The exceptional EY experience. It’s yours to build.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.EY | Building a better working world


EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.


Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.


Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Talent Training - EYs revisionsprogram 2023, Malmö

Revisor
Läs mer Dec 16
Studerar du till ekonom och är nyfiken på en framtid som revisor? Ta chansen och sök till vårt uppskattade program Talent Training 2023.


Möjligheten
Under programmets gång får du en unik inblick i revisorsyrkets olika delar och en möjlighet att lära känna våra revisorer personligen. Vi hjälper även dig att upptäcka dina karriärmöjligheter på EY. Talent Training riktar sig till dig som tar examen sommaren 2023 och senare.


Programmet startar i maj 2023, totalt tre heldagar. Tillsammans med andra studenter från olika universitet får du praktiskt lösa kundcase direkt hämtade från verkligheten. Vi utbildar i revisionsmetodik samt presentations- och säljteknik som du har stort värde av framåt i din karriär. Du får delta i seminarier och lyssna på föredrag där våra medarbetare berättar om sina specialområden och intressanta uppdrag. Vi går också igenom hur vi gör våra dataanalyser och hur framtidens revision utvecklar sig.


Kvalifikationer för programmet
För att vara kvalificerad till programmet bör du ha
Pågående studier vid högskola/universitet med inriktning mot företagsekonomi
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Entusiasm att lära dig om metodik inom revision och hur vi arbetar med kunder inom olika branscher

Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
En hög förmåga att samarbeta med andra och bygga relationerVad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och tycker om att arbeta i team. Vi tror också att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas inom revision och redovisning.


Programmet inleds och avslutas med gemensamma tillställningar där du får möjlighet till kunskapsutbyte och att bygga nätverk med medarbetare och delägare från EY såväl som med andra studenter. Du tilldelas en fadder som kommer vägleda dig och som kan berätta mer om hur det är att jobba på EY.


Tid: 3, 9 & 16 maj
Plats: EYs kontor på Nordenskiöldsgatan 24, Malmö


Ansök nu
Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast 15/03/2023. I din ansökan bifogar du CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Har du några frågor om programmet är du varmt välkommen att kontakta jasaman.alinazari@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, gender identity and expression, sexual orientation and disability.
If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this ad.
EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Revisionskonsulter med intresse för dataanalys till EY

Revisor
Läs mer Sep 30
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionsmedarbetare med IT-intresse till våra kontor i Malmö, Lund, Helsingborg, Ängelholm samt Halmstad. Start i januari eller augusti 2023. Vi riktar oss mot dig som är examinerad ekonom, eller motsvarande från universitet/högskola, eller dig som har ett par års relevant arbetslivserfarenhet och som är intresserad av dataanalys.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort.


Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt. Vi söker dig som vill kombinera arbetet som revisionskonsult med tekniskt intresse där du kommer vara en del av att hjälpa EY’s revisionsteam och kunder med deras data och bidra till användningen av digitala verktyg.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionsmedarbetare inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång. Inom ramen för intresset av IT och dataanalys kommer nedan arbetsuppgifter att ingå.
Förstå våra kunders affärssystem och miljö samt hjälpa till med Data Capture
Hjälpa till att bearbeta kunders data genom Data Transformation för att passa de behov och krav som ställs, främst genom Alteryx Designer men även andra verktyg
Arbeta med visualisering och Custom Analytics i flera olika programFör att lyckas i rollen behöver du
Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för tillämpande av digitala verktyg samt tekniskt intresse
Körkort och tillgång till bil


Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Vad EY erbjuder dig
Som revisionsmedarbetare hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Ansök nu
Sök senast 2023-01-31. Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev, samt betyg från din utbildning. Frågor kring tjänsten kan ställas till nedanstående kontaktpersoner vid respektive kontor.


Halmstad - carolina.josefsson@se.ey.com
Helsingborg/Ängelholm - idha.hakansson@se.ey.com
Lund - emma.ekback@se.ey.com
Malmö - erik.mauritzson@se.ey.com.


Du behöver fylla i vilket kontor som du helst önskar arbeta på i samband med din ansökan. Fyll i det kontoret under ”EY Office Location (City) First Preference” i ansökan eller förtydliga detta i ditt personliga brev. Vi tillämpar löpande rekrytering, varför det är en god idé att söka till oss redan innan sista ansökningsdatum.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY Malmö, augusti 2023

Revisor
Läs mer Aug 29
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till vårt kontor i Malmö med start i augusti 2023 och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


För att lyckas i rollen behöver du
Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision
Körkort och tillgång till bilVi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansök nu
Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Du kommer inom ett par dagar motta ett online-test som vi ser att du genomför snarast. Efter testet sker urval och inbjudande till intervjuer löpande. Under rekryteringsprocessen kommer vi att vara nyfikna på att veta mer om dig, varför du har valt att söka dig till EY och du kommer få lära känna oss. Läs mer om vår rekryteringsprocess på EY Careers/Karriär inom konsulttjänster (ey.com).


Urval och intervjuer sker löpande och vi ser därför gärna att du ansöker snarast, dock senast 2022-12-22. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Mauritzson på erik.mauritzson@se.ey.com och för frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com. Vi ser fram emot din ansökan!


The exceptional EY experience. It’s yours to build.
At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.
EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Talent Training Assurance - EYs revisionsevent hösten 2022, Malmö

Revisor
Läs mer Sep 16
Studerar du till ekonom och är nyfiken på en framtid som revisor? Ta chansen och sök till vårt uppskattade event Talent Training Assurance 2022.

Möjligheten
Under Talent Training får du en unik inblick i revisorsyrkets olika delar och en möjlighet att lära känna våra revisorer personligen. Vi hjälper även dig att upptäcka dina karriärmöjligheter på EY. Talent Training riktar sig till dig som tar examen till januari 2023 eller senare.

Eventet kommer att hållas på EY’s kontor i Malmö den 29 november. Tillsammans med andra studenter från olika universitet får du praktiskt lösa kundcase direkt hämtade från verkligheten. Vi utbildar i revisionsmetodik och du får delta i seminarier och lyssna på föredrag där våra medarbetare berättar om sina specialområden och intressanta uppdrag. Vi går också igenom hur vi gör våra dataanalyser och hur framtidens revision utvecklar sig.

Kvalifikationer för programmet
För att vara kvalificerad till programmet bör du ha
Pågående studier vid högskola/universitet med inriktning mot företagsekonomi
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Entusiasm att lära dig om metodik inom revision och hur vi arbetar med kunder inom olika branscher


Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
En hög förmåga att samarbeta med andra och bygga relationer


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och tycker om att arbeta i team. Vi tror också att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas inom revision och redovisning.

Under eventet får möjlighet till kunskapsutbyte och att bygga nätverk med medarbetare och delägare från EY såväl som med andra studenter. Du tilldelas en fadder som kommer vägleda dig och som kan berätta mer om hur det är att jobba på EY.

Tid: Tisdag den 29 november
Plats: EYs kontor på Nordenskiöldsgatan 24, Malmö.


Ansök nu
Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast 24/10/2022. I din ansökan bifogar du CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Har du några frågor om programmet är du varmt välkommen att kontakta jasaman.alinazari@se.ey.com.
The exceptional EY experience. It’s yours to build.
At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.
If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.


EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Revisionskonsulter till EY Malmö, januari 2023

Revisor
Läs mer Aug 26
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionskonsulter till vårt kontor i Malmö med start i januari 2023 och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionskonsult inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.


För att lyckas i rollen behöver du
Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.


Kvalifikationer för tjänsten
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision
Körkort och tillgång till bilVi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Vad EY erbjuder dig
Som revisionskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Ansök nu
Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Du kommer inom ett par dagar motta ett online-test som vi ser att du genomför snarast. Efter testet sker urval och inbjudande till intervjuer löpande. Under rekryteringsprocessen kommer vi att vara nyfikna på att veta mer om dig, varför du har valt att söka dig till EY och du kommer få lära känna oss. Läs mer om vår rekryteringsprocess på EY Careers/Karriär inom konsulttjänster (ey.com).


Urval och intervjuer sker löpande och vi ser därför gärna att du ansöker snarast, dock senast 2022-09-30. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Mauritzson på erik.mauritzson@se.ey.com och för frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com. Vi ser fram emot din ansökan!


The exceptional EY experience. It’s yours to build.
At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.
EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag

Ansök nu

Junior lönekonsult till EY Malmö

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Maj 31
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Är du en person som förutom att arbeta med lön gillar att arbeta med människor och brinner för att ge den bästa möjliga servicen? Som lönekonsult på EY får du ett mycket omväxlande och roligt arbete med många kontakter och möjlighet att bygga upp ett stort nätverk. Du kommer dessutom att arbeta i en utvecklande och föränderlig miljö med mycket kundkontakt.


Möjligheten
Som lönekonsult på EY blir du en del av vårt härliga och engagerade team där vi tillsammans jobbar för att alltid leverera det lilla extra till våra kunder. Vi arbetar i en digital miljö med utvecklande och varierande uppdrag inom olika branscher, med differentierade behov och komplexitet.
Du är med och styr din egen utveckling med stöd av din personliga mentor och erfarna kollegor. Du får den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett av våra team, där ni tillsammans ansvarar för hela löneprocessen gentemot våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår kontakt med kundföretag för den månatliga lönebearbetningen med allt vad det innebär. Där ingår exempelvis hantering av tid- och reseräkningsfiler, rapportering till både kund och myndigheter, säkerställande av att tillämpliga lagar och regler följs och inte minst att vara en proaktiv rådgivare.

För att lyckas och trivas i rollen behöver du:
Vara serviceinriktad och ha ett professionellt förhållningssätt
Ha social kompetens och god samarbetsförmåga
Vara strukturerad och trivas med att arbeta brett och med flera olika arbetsuppgifter samtidigt
Ha en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift
Visa initiativkraft kombinerat med ett affärsmässigt tänkande


Kvalifikationer för tjänsten:
Examen från yrkeshögskola inom lön eller motsvarande erfarenhet
God förmåga att uttrycka sig väl i svenska och engelska i både tal och skrift
Gärna ett till två års erfarenhet av lönehantering
Analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problemVi ser gärna också att du har erfarenhet av:
Hogia Lön Plus
Fortnox Lön
Agda PS lönesystem
Flex HRMVi söker
Vi söker dig som är i början av din karriär. För att trivas hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas i din roll. Du är nyfiken och stimuleras av att samarbeta och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder.


Vad EY kan erbjuda dig
Som lönekonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla kunduppdrag med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att ingå i en miljö som värdesätter hög kvalitet och kunskapsutbyte. Du kommer att få möjlighet att bli auktoriserad lönekonsult hos FAR vilket kommer att stärka dig i din yrkesroll.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Modernt arbetssätt: Vi erbjuder en hybrid arbetsmodell där vi litar på våra medarbetare och respekterar deras individuella behov, preferenser och livssituation
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan där du bifogar CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet/YH-utbildning. Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 30 juni 2022. Mer information om rekryteringsprocessen: Julia Frejd, julia.frejd@se.ey.com. Mer information om tjänsten: Ulrika Sandström, ulrika.sandstrom@se.ey.com

Välkommen med din ansökan via vår hemsida!


Om EY
EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar samt i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com.
EY | Building a better working world


EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.


Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.


Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Sales Coordinator till EY, Region Syd

Försäljningsassistent
Läs mer Maj 23
Vi söker nu en Sales Coordinator med huvudsaklig placering i Malmö. Du erbjuds ett självständigt och utmanande arbete där ditt uppdrag blir att samordna och genomföra marknads- och försäljningsaktiviteter regionalt tillsammans med våra partners, kundhanterare, kontorschefer och regionchef. Du kommer att vara med och bygga en strukturerad, effektiv och professionell försäljnings- och marknadsorganisation. Du stöttar även regionalt försäljningsansvarig i denna roll.

Huvudsakliga ansvarsområden:
Driver och koordinerar regionens större event och seminarier.
EY Entrepreneur Of The Year – sitter i projektledningen för Region Syd. Driver och koordinerar arbetet i regionen.
Ansvarar för att ta fram inbjudningar och enkäter till regionen.
Ansvarar för extern kommunikation i Region Syd. Säkerställer att all extern kommunikation går genom angivna kanaler samt i korrekt format.
Hanterar försäljningsuppföljning regionalt.
Ansvarar för framtagande samt uppföljning av marknadsbudget regionalt.


För att lyckas och trivas i rollen
Behöver du
vara social och trivas med att bygga långsiktiga affärsmässiga relationer, såväl internt som externt
tycka om att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare
ha en god förmåga att prioritera såväl kortsiktigt som långsiktigt för att nå dina mål
vara resultatinriktad


Kvalifikationer för tjänsten

För att du ska trivas och lyckas i ditt arbete tror vi att du är duktig på att strukturera ditt arbete, skapar förtroende gentemot dina kollegor och uppskattar att driva projekt/marknadsevent självständigt
Vi tror att du har en eftergymnasial universitets- eller YH-utbildning inom ekonomi eller marknad
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med event, projektledning eller marknadsaktiveter
Du har även god datorvana


Vi ser också gärna att du

Visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
Har god förmåga att uttrycka dig i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som Sales Coordinator hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 3 juni 2022. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Rosengren via henrik.rosengren@se.ey.com frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Julia Frejd på julia.frejd @se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Redovisningskonsult med eller utan erfarenhet till EY, Malmö

Revisor
Läs mer Apr 13
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.
Vi söker nu redovisningskonsulter till vårt kontor i Malmö. Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor. Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser.


Möjligheten
Du kommer att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter med spridning på olika branscher. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Huvudsakliga ansvarsområden
Arbetet omfattar framför allt löpande redovisning; vi kallar hellre denna tjänst löpande analys och insiktsrapportering. Detta för att vi vill skapa ett mervärde för våra kunder genom löpande analys av mer frekvent och uppdaterad redovisning. Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bland annat löpande analys/bokföring, kund- och leverantörsreskontrahantering, avstämningar och förberedande bokslutsarbete. Ditt arbete sker i huvudsak i digitala processer med hjälp av digitala verktyg och plattformar.


För att lyckas och trivas i rollen behöver du
Ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter, i kombination med ett säljande driv
Uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
Vara resultatinriktad


Kvalifikationer för tjänsten
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa
Examen från högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot ekonomi eller liknande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljöVi ser även gärna att du
Ett eller några års erfarenhet av redovisnings- och bokslutsarbete
Har som mål att så småningom bli auktoriserad redovisningskonsult
Visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
Du har god förmåga att uttrycka dig i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu.


Sök senast den 10e maj 2022, urval sker löpande. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Oldby, malin.oldby@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.
EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Talent Training - EYs revisionsprogram 2022, Malmö

Granskare, revision
Läs mer Dec 16
Studerar du till ekonom och är nyfiken på en framtid som revisor? Ta chansen och sök till vårt uppskattade program Talent Training 2022

Möjligheten
Under programmets gång får du en unik inblick i revisorsyrkets olika delar och en möjlighet att lära känna våra revisorer personligen. Vi hjälper även dig att upptäcka dina karriärmöjligheter på EY. Talent Training riktar sig till dig som tar examen sommaren 2022 och senare.

Programmet startar i maj 2022, totalt tre heldagar. Tillsammans med andra studenter från olika universitet får du praktiskt lösa kundcase direkt hämtade från verkligheten. Vi utbildar i revisionsmetodik samt presentations- och säljteknik som du har stort värde av framåt i din karriär. Du får delta i seminarier och lyssna på föredrag där våra medarbetare berättar om sina specialområden och intressanta uppdrag. Vi går också igenom hur vi gör våra dataanalyser och hur framtidens revision utvecklar sig.

Kvalifikationer för programmet
För att vara kvalificerad till programmet bör du ha

Pågående studier vid högskola/universitet med inriktning mot företagsekonomi
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Entusiasm att lära dig om metodik inom revision och hur vi arbetar med kunder inom olika branscher


Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
En hög förmåga att samarbeta med andra och bygga relationer


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och tycker om att arbeta i team. Vi tror också att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas inom revision och redovisning.

Programmet inleds och avslutas med gemensamma tillställningar där du får möjlighet till kunskapsutbyte och att bygga nätverk med medarbetare och delägare från EY såväl som med andra studenter. Du tilldelas en fadder som kommer vägleda dig och som kan berätta mer om hur det är att jobba på EY.

Tid: Torsdag den 5, 12 & 19 maj
Plats: EYs kontor på Nordenskiöldsgatan 24, Malmö. Vid en förvärrad Covid-situation kan programmet komma att genomföras digitalt.

Ansök nu.
Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast 15/03/2022. I din ansökan bifogar du CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Har du några frågor om programmet är du varmt välkommen att kontakta jasaman.alinazari@se.ey.com


The exceptional EY experience. It’s yours to build.

EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Administratör till EY i Malmö

Administrativ assistent
Läs mer Nov 12
Vill du ingå i ett globalt företag där du kommer att känna dig utmanad och motiverad varje dag? Har du dessutom kompetens inom SAP vill du inte gå miste om denna möjlighet. Till vårt kontor i Malmö behöver vi förstärkning inom administrationen, med tillträde snarast möjligt. Du kommer att arbeta inom affärsområdet Assurance och ingå i en grupp om fjorton administrativa assistenter. EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre - för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas.


Har du tidigare erfarenhet av administration? Är du strukturerad och har lätt för att sätta dig in i olika uppgifter? Då kan det vara dig vi söker! Rollen som administratör är bred och du kommer att vara den person som den interna kunden vänder sig till i alla administrativa frågor. Du stöttar partners och revisionsteam med uppgifter som möteskoordinering, resebokningar, reseräkningar, dokumentsupport och ad-hoc support i alla våra administrativa processer med hjälp av övriga interna funktioner. Tjänsten är en heltidstjänst med arbetstid kl 8-17 (lunch kl 12-13).


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker dig som tycker om att arbeta i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik. För att passa in hos oss på EY bör du ha en stark ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. Du är anpassningsbar och kan prioritera inkommande uppgifter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ta fram statistik och underlag, vara behjälplig vid fakturering, administrativ support såsom att lägga upp nya uppdrag och underhålla kundregister i våra system. Även allmänna kontorsgöromål förekommer så som trivselfrågor och administration kring mindre events.


För att lyckas behöver du
För att lyckas och trivas i rollen är du proaktiv, lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett öga för detaljer, är kvalitetsmedveten och noggrann.
Som person är du en driven teamplayer och att ge god service är en självklarhet för dig. Du är nyfiken, positiv och prestigelös i ditt arbetssätt.


Kvalifikationer för tjänsten
För att lyckas i rollen måste du ha dessa erfarenheter och kompetenser:
Minst två års erfarenhet i en administrativ roll
Vana att jobba med support internt och externt
Van användare av Officepaketet
Allmänt god datorvana och lätt för att lära dig nya system
Goda kunskaper i svenska och engelska och har lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift
Vi ser helst att du har erfarenhet av fakturering, orderhantering och eventsupport
Det är meriterande om du arbetat i SAPVad kan EY erbjuda dig?
EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. Du kan förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök redan nu eftersom vi behandlar ansökningarna löpande.


Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 20 december 2021. Den ska innehålla personligt brev, CV, betyg från gymnasiet och/eller annan utbildning samt intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabeth von Trampe på elisabeth.von.trampe@se.ey.com eller 0709-947333.
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.
EY | Building a better working world
EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.
Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.
Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Revisionsmedarbetare till EY Malmö, augusti 2022

Revisor
Läs mer Sep 10
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionsmedarbetare till vårt kontor i Malmö och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet.

Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionsmedarbetare inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.

För att lyckas i rollen behöver du
Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.

Kvalifikationer för tjänsten
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision
Körkort och tillgång till bil

Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.

Vad EY erbjuder dig
Som revisionsmedarbetare hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 15/11/2021. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie.arskold@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.

Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Erfaren Revisionsmedarbetare till EY i Malmö

Revisor
Läs mer Aug 31
EY har en gedigen erfarenhet inom revisionsbranschen och våra kunder kan tryggt räkna med att vi levererar tillförlitliga bokslut, analyser och välgrundade finansiella yttringar. Det har aldrig förr varit så viktigt som på dagens marknad att tolka och reagera på komplex data. I din tjänst som senior revisor hos oss på EY använder du din yrkesskicklighet och erfarenhet för att förverkliga våra kunders förväntningar och hanterar dagligen komplexa granskningsåtgärder över ett brett spektrum av branscher och ansvarsområden. Placering i Malmö.

Möjligheten
Din primära uppgift är att förmedla revisionstjänster till våra kunder. Du kommer att utgöra en viktig kontakt när det kommer till att lösa komplexa frågor. Allt eftersom du bygger din kunskap och erfarenhet kommer du att bli en trovärdig rådgivare med inflytande att påverka kunder och engagera arbetsteam med kunskap som kommer att påverka individer och företag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att leda fältarbete och team i revisionsuppdrag samt hålla goda kontaktytor och uppdatera nyckelpersoner om pågående revisionsarbete. Du kommer slutföra revisionsprocesser och rapportera högriskområden, engagera kunder och ge sakkunniga råd. Att förstå våra kunders unika ambitioner och behov samt dela med dig av dina insikter med kollegor för att bredda våra affärsrelationer där möjligheterna finns.

För att lyckas behöver du
Som person är du utåtriktad, har god samarbetsförmåga och har lätt för att bygga relationer. Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt. Affärsmannaskap, initiativförmåga och handlingskraft är egenskaper som vi värdesätter.

Kvalifikationer för tjänsten
En master- eller kandidatexamen inom redovisning
Auktorisering är meriterande men inget krav
Erfarenhet av att leda planering, genomförande och revisionsrapportering samt finansiell rapportering
Flexibilitet att anpassa sig i en snabbt föränderlig miljö
Körkort och tillgång till bil


Vi ser också gärna att du
Jobbat i branschen minst 2-3 år


Vad vi söker
Du kan förvänta dig mycket variation i denna roll, så du bör inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande relationer och processer. Om du redo att ta över en del av våra kunders mest komplexa frågor så är denna roll för dig.

Vad EY erbjuder dig
Som konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 31 oktober 2021. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ange vilket kontor du är intresserad av. Vid frågor om tjänsten kontaktar du Hanna Fehland på hanna.fehland@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.


EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.

Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Praktik riktad mot offentlig sektor hos EY våren 2022, Malmö

Granskare, revision
Läs mer Sep 24
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Möjligheten
Vårterminen 2022 erbjuder EY:s kontor i Malmö terminspraktik för dig som studerar till samhällsvetare. På vårt kontor i Malmö finns specialister med inriktning mot offentlig verksamhet. Vi utvecklar offentlig sektor i Sverige!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig uppgifter inom varierande typer av uppdrag inom verksamhetsrevision och kvalificerad rådgivning. Uppdragen berör alla delar av kommunernas och regionernas verksamhet såsom förskola/skola, äldreomsorg, samhällsbyggnad, teknik, socialtjänst och hälso- och sjukvård. I viss mån förekommer även uppdrag i den statliga sektorn.
Som praktikant hos oss får du vara delaktig i alla steg i en granskningsprocess. Det innebär att göra research, förbereda och vara med på intervjuer samt vara delaktig i analysarbete och rapportskrivning samt presentation för uppdragsgivaren.

För att lyckas behöver du
Vi söker dig som har ett stort intresse för politiskt styrda organisationer. Som person är du utåtriktad och kan bygga goda relationer. Som praktikant inom verksamhetsrevisionen söker vi dig som har en god analytisk förmåga och har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vidare har du vana och god förmåga att skriva kortare och längre texter, såsom PM och rapporter.

Kvalifikationer för tjänsten
Du studerar på en samhällsvetenskaplig högskoleutbildning, gärna på masternivå.
Det är meriterande med erfarenheter från den kommunala sektorn, genom exempelvis sommarjobb, uppsatsskrivande eller liknande.


Vad EY erbjuder dig
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 31 oktober 2021. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt betyg från din utbildning. Vid frågor om praktiken är du välkommen att kontakta Sara Shamekhi på sara.shamekhi@se.ey.com.
Söker du till mer än ett EY-kontor vill vi att du nämner detta i din ansökan. Vi tillämpar löpande rekrytering, varför det är en god idé att söka till oss redan innan sista ansökningsdatum.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

EY | Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.

Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.

Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Managementkonsult till Middle Market Advisory i Syd

Ekonomikonsult
Läs mer Aug 25
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Middle Market Advisory är en nationell satsning på små och medelstora bolag samt offentlig sektor. Här jobbar konsulter som brinner för projektarbete och inget uppdrag är det andra likt. Vi söker dig som nyligen tagit examen eller har 1 - 2 års arbetserfarenhet efter universitetsexamen, gärna som managementkonsult. Du vill gärna arbeta med spännande och utmanande arbetsuppgifter i en framgångsrik och expansiv konsultmiljö.

Möjligheten
Vi arbetar med rådgivning i syfte att leverera mätbara, hållbara förbättringar av verksamheten.

Våra tjänster innefattar bland annat att:
Kartlägga och effektivisera processer.
Organisationsutveckling, förtydliga roller och ansvar, samt effektivisera arbetssätt.
Utveckla intern och extern rapportering, styrning och kontroll.
Förbättra styrning av verksamheten och organisationernas analysförmåga.
Tillfälligt stötta kunder i interimsuppdrag.


Placering på vårt kontor i Malmö eller Helsingborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi bedriver våra kundprojekt i team av olika storlek, där du som konsult får en viktig roll i våra leveranser. Beroende på projektens karaktär kan din roll vara att bidra till hela eller delar av projektet med framtagande av offerter, projektmaterial, workshopmaterial och slutleveranser. Du deltar i workshops, intervjuer och andra kundrelaterade möten. Du genomför analyser och tar fram rekommendationer. Du bygger nätverk och driver aktivt egen försäljning. Du är även delaktig i att genomföra interna aktiviteter i vår affärsplan och på annat sätt bidra till vår tillväxt.

För att lyckas i rollen
I rollen kommer du att möta många olika kundorganisationer, frågeställningar och arbetsuppgifter. Därför är det viktigt att du är engagerad, prestigelös och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du kan arbeta självständigt och i team.

Vi värdesätter nyfikenhet, kreativitet, samt ett lösningsorienterat och affärsmässigt tänkande. Din drivkraft är att tillgodose kundernas behov och du har lätt för att knyta nya kontakter.

Kvalifikationer för tjänsten
Du har examen från högskola/universitet, gärna med inriktning finans, ekonomi eller strategi
Du är strukturerad och har förmåga att leverera enligt kundens högt ställda förväntningar
Du har stark kommunikationsförmåga, i såväl svenska som engelska
Du har god förmåga att bygga relationer både med kunder och kollegor


Vi ser också gärna att du har
Erfarenhet av arbete som managementkonsult
Kunskap inom ekonomistyrning och ekonomiprocesser och redovisning
Erfarenhet av projektledning, förändringsarbete
Tidigare aktiviteter som visar på engagemang, eget driv, och ansvarstagande


Vad kan EY erbjuda dig
Vi arbetar nära och deltar i projekt i samarbete med våra kollegor från andra kompetensområden, vilket gör att vi levererar verksamhetsförbättringar som en helhet. Som konsult på EY finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande uppdrag med möjlighet att arbeta inom olika branscher, företag och organisationer. På så sätt spelar du en avgörande roll i att bygga en bättre arbetsvärld för våra anställda, våra kunder och för våra samhällen.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen, och i sociala medier.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.
Välkommen med din ansökan där du bifogar cv, personligt brev samt betyg från högskola/universitet och gymnasieskola. Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 31/09/2021.

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Henrik Cleverdal på henrik.cleverdal@se.ey.com.


EY | Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.

Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.

Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

If you can demonstrate that you meet the criteria above, please contact us as soon as possible.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu

Managementkonsult till Middle Market Advisory i Syd

Ekonomikonsult
Läs mer Aug 25
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Middle Market Advisory är en nationell satsning på små och medelstora bolag samt offentlig sektor. Här jobbar konsulter som brinner för projektarbete och inget uppdrag är det andra likt. Vi söker dig med 3 - 5 års arbetserfarenhet efter universitetsexamen, gärna som managementkonsult. Du vill gärna arbeta med spännande och utmanande arbetsuppgifter i en framgångsrik och expansiv konsultmiljö.

Möjligheten
Vi arbetar med rådgivning i syfte att leverera mätbara, hållbara förbättringar av verksamheten.

Våra tjänster innefattar bland annat att:
Kartlägga och effektivisera processer.
Organisationsutveckling, förtydliga roller och ansvar, samt effektivisera arbetssätt.
Utveckla intern och extern rapportering, styrning och kontroll.
Förbättra styrning av verksamheten och organisationernas analysförmåga.
Tillfälligt stötta kunder i interimsuppdrag.


Placering på vårt kontor i Malmö eller Helsingborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi bedriver våra kundprojekt i team av olika storlek, där du som konsult får en viktig roll i våra leveranser. Beroende på projektens karaktär kan din roll vara att själv driva hela eller delar av projektet med framtagande av offerter, projektmaterial, workshopmaterial och slutleveranser. Du deltar i eller själv driver workshops, intervjuer och andra kundrelaterade möten. Du genomför analyser och tar fram rekommendationer. Du bygger nätverk och driver aktivt egen försäljning. Du är även delaktig i att genomföra interna aktiviteter i vår affärsplan och på annat sätt bidra till vår tillväxt.

För att lyckas i rollen
I rollen kommer du att möta många olika kundorganisationer, frågeställningar och arbetsuppgifter. Därför är det viktigt att du är engagerad, prestigelös och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du kan arbeta självständigt och i team.

Vi värdesätter nyfikenhet, kreativitet, samt ett lösningsorienterat och affärsmässigt tänkande. Din drivkraft är att tillgodose kundernas behov och du har lätt för att knyta nya kontakter.

Kvalifikationer för tjänsten
Du har examen från högskola/universitet, gärna med inriktning finans, ekonomi eller strategi
Du är strukturerad och har förmåga att leverera enligt kundens högt ställda förväntningar
Du har stark kommunikationsförmåga, i såväl svenska som engelska
Du har god förmåga att bygga relationer både med kunder och kollegor


Vi ser också gärna att du har
Erfarenhet av arbete som managementkonsult
Kunskap inom ekonomistyrning och ekonomiprocesser och redovisning
Erfarenhet av projektledning, förändringsarbete
Tidigare aktiviteter som visar på engagemang, eget driv, och ansvarstagande


Vad kan EY erbjuda dig
Vi arbetar nära och deltar i projekt i samarbete med våra kollegor från andra kompetensområden, vilket gör att vi levererar verksamhetsförbättringar som en helhet. Som konsult på EY finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande uppdrag med möjlighet att arbeta inom olika branscher, företag och organisationer. På så sätt spelar du en avgörande roll i att bygga en bättre arbetsvärld för våra anställda, våra kunder och för våra samhällen.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen, och i sociala medier.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.
Välkommen med din ansökan där du bifogar cv, personligt brev samt betyg från högskola/universitet och gymnasieskola. Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 31/09/2021.

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Henrik Cleverdal på henrik.cleverdal@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


EY | Building a better working world
EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.
Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.
Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.
If you can demonstrate that you meet the criteria above, please contact us as soon as possible.
The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu

Junior redovisningskonsult till EY, Malmö

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 2
Inom vår ägarledda verksamhet arbetar redovisningskonsulter, affärsrådgivare, skattekonsulter och revisorer tillsammans för att skapa en bättre vardag för våra kunder. Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. Vill du bli en av oss?

Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande redovisning till månadsrapportering och bokslutsarbete. Vårt kontor i Malmö är framgångsrikt och växer varför vi nu söker redovisningskonsult med tillträde enligt överenskommelse, urval sker löpande.

Möjligheten The opportunity
Du kommer att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter med spridning på olika branscher. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Huvudsakliga ansvarsområden Your key responsibilities
Du kommer att arbeta med redovisning i modern miljö, med digitala processer, verktyg och plattformar och ha en nära kontakt med våra kunder. Arbetet omfattar framförallt löpande redovisning, avstämningar, analyser, och rapportering.
Beroende på din erfarenhet, kan arbetet även omfatta biträde vid upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer. I rollen finns också stora möjligheter till att utvecklas inom affärsrådgivning, där du ges möjlighet att arbeta nära kunderna med lönsamhetsfrågor, ekonomistyrning och effektivitetsanalyser, mm.

För att lyckas och trivas i rollen Skills and attributes for success
Behöver du
ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter, i kombination med ett säljande driv
ha god analytisk förmåga
uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
vara resultatinriktad


Kvalifikationer för tjänsten To qualify for the role you must have
Vi söker både dig som är helt nyutexaminerad alternativt dig som har något års erfarenhet av redovisningsarbete sen tidigare.
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du
ha en YH-utbildning inom redovisning alt en civilekonomexamen
kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö
har goda kunskaper inom Excel


Vi ser även gärna att du Ideally, you’ll also have
visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
du har god förmåga att uttrycka dig i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift


Vad vi söker What we look for
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.

Vad EY erbjuder dig What we offer
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu. Apply now.

Sök senast den 2021-09-20. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Oldby, malin.oldby@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.


EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.

Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

EY Malmö söker dig med erfarenhet av cybersäkerhet

Företagskonsult
Läs mer Aug 2
På EY behöver vi växa vår redan etablerade verksamhet inom cybersäkerhet och vi söker nu personer till vårt Malmökontor. Vi söker dig som ser kundens behov och genast börjar fundera på hur vi kan lösa behovet med de omfattande resurser, kompetenser och erfarenheter EY har globalt. Du blir en del av ett växande team och får möjlighet att bygga en karriär lika unik som du.


På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa till att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY Malmö och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Möjligheten
På EY behöver vi växa vår redan etablerade verksamhet inom cybersäkerhet och vi söker nu personer till vårt Malmökontor. EY’s nordiska cybersäkerhetsverksamhet är en del av ett globalt cyberteam med fokus på att leverera heltäckande cybersäkerhetstjänster till finansiella institutioner. Vi har en global katalog av tjänster men den lokala marknaden bestämmer vilka områden vi prioriterar och vilka områden vi levererar offshore eller nearshore inom EY´s globala organisation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Beroende på dina intressen och din bakgrund kan du välja att jobba mer med tekniska frågor eller mer med frågor kring strategi, organisation och processer. Vi söker dig som ser kundens behov och genast börjar fundera på hur vi kan lösa behovet med de omfattande resurser, kompetenser och erfarenheter EY har globalt. Då efterfrågan på marknaden inom cybersäkerhet ökar kraftigt i Norden, blir du del av ett växande team.

För att lyckas behöver du
Som person är du ambitiös och målinriktad och du vill gärna arbeta med spännande och utmanande arbetsuppgifter i en framgångsrik och expansiv konsultmiljö. Du trivs i att utvecklas tillsammans med människor och team som är entusiastiska och engagerade. Vidare har du förmågan att bygga nätverk och relationer. Vi ser även att du som person har mycket god analytisk förmåga och löser problem enligt strukturerade metoder.

Kvalifikationer för tjänsten
Erfarenhet av arbete med cybersäkerhet
Genuint intresse och erfarenhet inom cybersäkerhet, integritet- eller dataskyddsfrågor
Entreprenörsanda, affärsmässighet och innovativt tänkande
Ambition att utveckla och bygga upp ett team
Förmåga att kommunicera komplexa idéer på ett tydligt och enkelt sätt
Utmärkt muntlig och skriftlig engelska


Vi ser också gärna att du har erfarenhet/kunskap inom följande
Relevant universitetsexamen (exempelvis IT, informationssäkerhet, systemvetenskap, datateknik, civilingenjör, jurist eller civilekonom)
Du har 1-5 års arbetslivserfarenhet och relevant IT-teknisk kompetens (t.ex. hantering av nätverk, operativsystem, databaser) eller kunskap om IT-risk och informationssäkerhet (t.ex. NIST, CoBiT, ITIL, ISO27001) är meriterande.
Kunskap om den nordiska cybersäkerhetsmarknaden


Vad vi söker
Vi letar efter en person som har ett stort intresse för cybersäkerhet med ett risk/affärsperspektiv och som förstår hur man bygger starka företagsrelationer och team. Du kan arbeta självständigt och inspirerar din omgivning. Du tycker om att ta initiativ och letar alltid efter nya lösningar som leder till bättre resultat.

Vad EY erbjuder dig
Du kommer att ha ett stort eget ansvar för din utveckling och därmed också stora möjligheter att få driva och utveckla dina egna områden. Vi arbetar med de stora aktörerna men också med de mindre utmanarna som ligger i teknikens framkant, en förutsättning för att vara relevant inom cybersäkerhet.

Våra projekt är ofta komplexa ur flera dimensioner varför vi i en majoritet av projekten arbetar med kollegor inom hela vår europeiska organisation. Då vårt erbjudande är att lösa våra kunders mest utmanande problem har vi inga rutinuppdrag utan varje uppgift är specifikt utformad efter kundens behov. Vi värderar våra anställda högt och detta återspeglas i det kompensationspaket vi tagit fram. Vi erbjuder ett gediget utbud av utbildningar inom specialområden, möjligheter att ta certifieringar och möjlighet till internationella utbyten.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu
Sök senast den 31 augusti 2021. Vid frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta david.oscarsson@se.ey.com och/eller ursel.schmitt@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.


EY | Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.
Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.
Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.
Apply now

Ansök nu

Management Consultant within Technology- and Business Consulting, Malmö

Företagskonsult
Läs mer Aug 2
EY Consulting is growing in a fast pace in Malmö and we need to recruit for several exciting positions within both Technology- and Business Consulting. We are eager to have more inspiring, new colleagues joining us!

At EY, you’ll have the chance to build a career as unique as you are, with the global scale, support, inclusive culture and technology to become the best version of you. And we’re counting on your unique voice and perspective to help EY become even better, too. Join us and build an exceptional experience for yourself, and a better working world for all.

In times of change, businesses must change. Companies are continually adapting and responding to an evolving environment. As the pace of change continues to accelerate, companies are searching for new routes to growth. Successful transformation journeys will be critical to leading businesses into a better future. If you are a person who is passionate about innovation, disruptions and company transformations to successfully deliver change, the field of business transformation is definitely for you!

The opportunity

EY Consulting is growing in a fast pace in Malmö and we need to recruit for several exciting positions within both Technology- and Business Consulting. We are eager to have more inspiring, new colleagues joining us!

Join us in moving from being the No. 1 Business Consulting Leader to becoming the No. 1 Transformational Leader!

Your key responsibilities

Work with a variety of clients from startups to recognizable companies
Problem-solve, design and deliver large scale transformational work
Develop proposals and business cases for EY or our clients
Take on various important roles such as a transformation and project manager and advisor


Skills and attributes for success

Strong interpersonal skills with the ability to inspire and communicate
Willingness to develop, build and lead a team and projects
Ability to break down and solve problems through quantitative thinking and analysis
Ability to work effectively with people at all levels in an organization
Ability to communicate complex ideas in a clear and simple way, as well as to inspire and lead others
Entrepreneurial and innovative thinking


To qualify for the role you must have

Master’s degree with outstanding academic record in the field of Computer Science, Engineering, Information Systems or Business
1-3 years of consultant experience and/or similar work experience from larger companies
Full professional proficiency in English and Swedish


Ideally, you’ll also have

Experience within some of the fields of:
Business Transformation
Change Management
Project Management
Customer Insight and Analytics
Sales and Marketing Transformations
Digital Transformation
IT Sourcing/Business Operation
Enterprise Architecture


What we look for

At EY, we are driven by three notions: The better the question. The better the answer. The better the world works. With diverse teams in over 150 countries, we help clients grow, transform and operate. If you have a desire to make a difference and be part of a high performing team in the center of Malmö – come join us!

What we offer

We believe in growth more than anything. From day one, you will help innovative and influential companies in the region, perform at their best. Alongside you, you will have an agile and robust team, helping you to continuously develop. More importantly, we will always empower you to build your own career and proactively seek out the experience that will help you go further. If you enjoy meaningful and challenging work, EY is unquestionably a great place to work.

Continuous learning: You’ll develop the mindset and skills to navigate whatever comes next.
Success as defined by you: We’ll provide the tools and flexibility, so you can make a meaningful impact, your way.
Transformative leadership: We’ll give you the insights, coaching and confidence to be the leader the world needs.
Diverse and inclusive culture: You’ll be embraced for who you are and empowered to use your voice to help others find theirs.


To learn more about EY and what it’s like to work here, please visit EY Careers, Karriärbloggen, and our social media channels.

If you can demonstrate that you meet the criteria above, please contact us as soon as possible.

Apply now.
Please apply by sending us your application containing a Cover Letter, CV and your University grades latest by 1/9/2021. For questions about the position and/or the recruitment process please contact david.oscarsson@se.ey.com and/or ursel.schmitt@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.


EY | Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.
Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.
Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

EY Malmö söker konsulter inom Data & Analytics

Företagskonsult
Läs mer Aug 2
EY Consulting i Malmö växer och söker fler konsulter med driv och målinriktning! Som konsult inom Data & Analytics kommer du att arbeta i projekt med rådgivning inom strategi, metodik, organisation och processer kopplat till data och analys hos våra olika kunder.

På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Möjligheten

EY Consulting i Malmö växer i snabb takt och vi är i behov av att rekrytera flera personer till vår Data & Analytics-avdelning. Vi är ivriga att få fler inspirerande, nya kollegor till oss!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer jobba med rådgivning inom strategi, metodik, organisation och processer för att effektivt utnyttja möjligheterna med kundens data. Våra kunder har behov av stöd i att etablera analysdrivna processer, prediktiva modeller, dynamisk prissättning och annan avancerad analys.

För att lyckas behöver du

Som person är du ambitiös och målinriktad och du vill gärna arbeta med spännande och utmanande arbetsuppgifter i en framgångsrik och expansiv konsultmiljö. Du trivs i att utvecklas tillsammans med människor och team som är entusiastiska och engagerade. Vidare har du förmågan att bygga nätverk och relationer. Vi ser även att du som person har mycket god analytisk förmåga och löser problem enligt strukturerade metoder.

Kvalifikationer för tjänsten

Du har ett tekniskt sinne och kan ta dig an rollen som Data Scientist, Data Analyst eller Data Engineer i projekt
Du har förmågan att koppla analytiska modeller till kundens bransch, syfte och mål för att leverera mervärde
Du kan kommunicera tekniska fakta och resultat till personer som inte har teknisk expertis


Vi ser också gärna att du har erfarenhet/kunskap inom följande

Avancerad analytics från tex. SAS, SAP, SPSS, Python, R, Apache Spark, MS Azure mfl.
Databehandling genom verktyg som tex. Alteryx, SAS, Microsoft, Databricks mfl.
Visualiseringsplattformar som tex. Tableau, D3, QlikView, PowerBI, SAP
Datalagring med relationella databaser som tex. Hadoop, No-databaser, Server
Molnteknologi som tex. AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, IBM Bluemix


Vad vi söker

Vi söker dig som har en utbildning i ekonomi, Data, Industriell ekonomi eller motsvarande med mycket goda akademiska meriter och sinne för programmering. Du har även ca 1-5 års arbetslivserfarenhet och kompetens inom Big Data, Data Management, Predictive Analytics, Business Intelligence eller närliggande områden samt skapat dig en god förståelse för hur denna teknik kan skapa verksamhetsnytta.

Vad EY erbjuder dig

Hos EY kommer du att medverka till att bygga Data & Analytics-området till att vara bland de bästa i Sverige. Du kommer att vara en del av ett team med gedigen erfarenhet inom alla aspekter av Data & Analytics och bidra med inspirerande ledarskap men också med idéer för att växa affären och teamet. Du kommer också vara en del av ett stort kunskapsorienterat bolag med tvärvetenskapliga tjänster och har därigenom tillgång till ett mycket starkt varumärke som öppnar många dörrar i Sverige och utomlands.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu

Sök senast den 31 augusti 2021. Vid frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta david.oscarsson@se.ey.com och/eller ursel.schmitt@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.EY | Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.
Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.
Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Management Consultant within Technology- and Business Consulting, Malmö

Företagskonsult
Läs mer Aug 2
EY Consulting is growing in a fast pace in Malmö and we need to recruit for several exciting positions within both Technology- and Business Consulting. We are eager to have more inspiring, new colleagues joining us!

At EY, you’ll have the chance to build a career as unique as you are, with the global scale, support, inclusive culture and technology to become the best version of you. And we’re counting on your unique voice and perspective to help EY become even better, too. Join us and build an exceptional experience for yourself, and a better working world for all.

In times of change, businesses must change. Companies are continually adapting and responding to an evolving environment. As the pace of change continues to accelerate, companies are searching for new routes to growth. Successful transformation journeys will be critical to leading businesses into a better future. If you are a person who is passionate about innovation, disruptions and company transformations to successfully deliver change, the field of business transformation is definitely for you!

The opportunity

EY Consulting is growing in a fast pace in Malmö and we need to recruit for several exciting positions within both Technology- and Business Consulting. We are eager to have more inspiring, new colleagues joining us!

Join us in moving from being the No. 1 Business Consulting Leader to becoming the No. 1 Transformational Leader!

Your key responsibilities

Work with a variety of clients from startups to recognizable companies
Problem-solve, design and deliver large scale transformational work
Develop proposals and business cases for EY or our clients
Take on various important roles such as a transformation and project manager and advisor


Skills and attributes for success

Strong interpersonal skills with the ability to inspire and communicate
Willingness to develop, build and lead a team and projects
Ability to break down and solve problems through quantitative thinking and analysis
Ability to work effectively with people at all levels in an organization
Ability to communicate complex ideas in a clear and simple way, as well as to inspire and lead others
Entrepreneurial and innovative thinking


To qualify for the role you must have

Master’s degree with outstanding academic record in the field of Computer Science, Engineering, Information Systems or Business
1-3 years of consultant experience and/or similar work experience from larger companies
Full professional proficiency in English and Swedish


Ideally, you’ll also have

Experience within some of the fields of:
Business Transformation
Change Management
Project Management
Customer Insight and Analytics
Sales and Marketing Transformations
Digital Transformation
IT Sourcing/Business Operation
Enterprise Architecture


What we look for

At EY, we are driven by three notions: The better the question. The better the answer. The better the world works. With diverse teams in over 150 countries, we help clients grow, transform and operate. If you have a desire to make a difference and be part of a high performing team in the center of Malmö – come join us!

What we offer

We believe in growth more than anything. From day one, you will help innovative and influential companies in the region, perform at their best. Alongside you, you will have an agile and robust team, helping you to continuously develop. More importantly, we will always empower you to build your own career and proactively seek out the experience that will help you go further. If you enjoy meaningful and challenging work, EY is unquestionably a great place to work.

Continuous learning: You’ll develop the mindset and skills to navigate whatever comes next.
Success as defined by you: We’ll provide the tools and flexibility, so you can make a meaningful impact, your way.
Transformative leadership: We’ll give you the insights, coaching and confidence to be the leader the world needs.
Diverse and inclusive culture: You’ll be embraced for who you are and empowered to use your voice to help others find theirs.


To learn more about EY and what it’s like to work here, please visit EY Careers, Karriärbloggen, and our social media channels.

If you can demonstrate that you meet the criteria above, please contact us as soon as possible.

Apply now.

Please apply by sending us your application containing a Cover Letter, CV and your University grades latest by 1/9/2021. For questions about the position and/or the recruitment process please contact david.oscarsson@se.ey.com and/or ursel.schmitt@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.


EY | Building a better working world

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.
Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.
Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Ansök nu

Erfaren skattekonsult, Malmö

Skattejurist
Läs mer Jun 16
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Inom ITTS arbetar vi med skatterådgivning i samband med transaktioner, dvs köp och försäljningar av bolag samt löpande skatterådgivning med fokus på större koncerner och internationella flöden. Vi arbetar dagligen med flera av Sveriges och världens största bolag. Mot bakgrund av den fortsatt stora efterfrågan på våra tjänster söker vi en ny skattekonsult till vår verksamhet i Malmö. Vi söker dig som har 5-10 års relevant erfarenhet från t.ex. revisionsbyrå, skattebyrå eller advokatbyrå. Anställningsstart enligt överenskommelse.


Möjligheten

Du kommer att arbeta tillsammans med de främsta experterna på skatteområdet och får möjlighet att utveckla din kompetens och erfarenhet. Hos oss får du också chansen att arbeta med några av våra största och mest spännande uppdragsgivare både i Sverige och utomlands.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som skattekonsult på EY kommer du att ingå i ett högpresterande team inriktat mot skatterådgivning till främst multinationella koncerner. Din vardag kommer präglas av omväxlande och utmanande arbetsuppgifter och du blir en del av vårt globala nätverk av skattekonsulter.

Inom ramen för ditt arbete kommer du bistå och träffa våra klienter i M&A-processer, internationella omstruktureringar, skattestrukturering samt biträda vid skatteprocesser och revisioner varför vi sätter stort värde på din sociala förmåga.

Din vardag kommer präglas av omväxlande och utmanande arbetsuppgifter. Det team du kommer ingå i befinner sig i en tillväxtfas innebärande att du kommer att driva projekt och hålla samman våra internationella team. En stor del av din arbetstid kommer avse transaktionsrådgivning innebärande interagerade med våra kollegor verksamma med finansiell, legal och operationell rådgivning samt våra klienter och deras övriga rådgivare.

Vi söker således dig som utöver materiell skicklighet även är affärsmässig, bra relationsskapare och kan utveckla dina juniora medarbetare.

Inom EY finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få arbeta med gränsöverskridande utmanande och utvecklande uppdrag. Vi erbjuder en möjlighet att bygga vidare på dina kunskaper för att kunna ta nästa steg i din karriär.


För att lyckas behöver du

Vi ser att du är en nyfiken person med genuint intresse för skatterätt och en vilja att utvecklas i en affärsorienterad organisation med multikulturell miljö. Du har hög social kompetens och positiv attityd, med god förmåga att samarbeta både i större och mindre grupper. Att visa professionalism och ge exceptionell service faller sig naturligt för dig. Vidare har du god analytisk förmåga, uppskattar ett högt tempo och trivs i en roll där du får arbeta brett med flera olika arbetsuppgifter samtidigt.


Kvalifikationer för tjänsten

Akademisk examen från juristprogrammet, annat affärsrättsligt program, ekonomprogrammet eller annan relevant utbildning
Stor erfarenhet av transaktionsrelaterad skatterådgivning
Mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
Utöver dina tekniska färdigheter är du flexibel som person med en stark drivkraft och förmåga att bygga relationer såväl internt som externt samt att driva eget arbete
En uttryckt vilja om att utveckla och förfina sitt affärsmannaskap och förståelse för affärer i en vidare kontext utöver det strikt skattemässiga


Vi ser också gärna att du

Är van vid att självständigt planera och leda ditt eget arbete
Har relevant erfarenhet från tidigare arbetsgivareVad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor.


Vad EY erbjuder dig

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen, och i sociala medier.


Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.


Ansök nu.

Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast 31/08/2021. I din ansökan bifogar du CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du rekryteringsansvarig Erica Ejnestrand på erica.ejnestrand@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.

Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Nyutexaminerad skatterådgivare, Malmö

Skattejurist
Läs mer Jun 14
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Inom ITTS arbetar vi med skatterådgivning i samband med transaktioner, dvs köp och försäljningar av bolag samt löpande skatterådgivning med fokus på större koncerner och internationella flöden. Vi arbetar dagligen med flera av Sveriges och världens största bolag. Mot bakgrund av den fortsatt stora efterfrågan på våra tjänster söker vi en ny skattekonsult till vår verksamhet i Malmö. Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har viss relevant erfarenhet. Anställningsstart enligt överenskommelse.


Möjligheten

Du kommer att arbeta tillsammans med de främsta experterna på skatteområdet och får möjlighet att utveckla din kompetens och erfarenhet. Hos oss får du också chansen att arbeta med några av våra största och mest spännande uppdragsgivare både i Sverige och utomlands.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som skattekonsult på EY kommer du att ingå i ett högpresterande team inriktat mot skatterådgivning till främst multinationella koncerner. Din vardag kommer präglas av omväxlande och utmanande arbetsuppgifter och du blir en del av vårt globala nätverk av skattekonsulter. Inom ramen för ditt arbete kommer du bistå våra klienter i t.ex. internationella omstruktureringar, gränsöverskridande transaktioner, refinansieringar men även en hel del frågor kopplade till intern svensk rätt.


För att lyckas behöver du

Vi ser att du är en nyfiken person med genuint intresse för skatterätt och en vilja att utvecklas i en affärsorienterad organisation med multikulturell miljö. Du har hög social kompetens och positiv attityd, med god förmåga att samarbeta både i större och mindre grupper. Att visa professionalism och ge exceptionell service faller sig naturligt för dig. Vidare har du god analytisk förmåga, uppskattar ett högt tempo och trivs i en roll där du får arbeta brett med flera olika arbetsuppgifter samtidigt.


Kvalifikationer för tjänsten

Akademisk examen från juristprogrammet, annat affärsrättsligt program, ekonomprogrammet eller annan relevant utbildning
Mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
God förmåga att säkerställa att deadlines efterföljs genom ett proaktivt förhållningssätt


Vi ser också gärna att du

Är van vid att självständigt planera och leda ditt eget arbete
Har viss relevant erfarenhet från t.ex. förvaltningsrätt, revisionsbyrå, advokatbyrå eller Skatteverket.Vad vi söker

Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor.


Vad EY erbjuder dig

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen, och i sociala medier.


Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.


Ansök nu.

Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast 31/08/2021. I din ansökan bifogar du CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du rekryteringsansvarig Erica Ejnestrand på erica.ejnestrand@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.

Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.

Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Sales Coordinator till EY, Region Syd

Ekonomikonsult
Läs mer Jun 7
Sales Coordinator till EY, Region Syd
Vi söker nu en Sales Coordinator för placering i Malmö/Lund. Du erbjuds ett självständigt och utmanande arbete där ditt uppdrag blir att samordna och genomföra marknads- och försäljningsaktiviteter regionalt tillsammans med våra partners, kundhanterare, kontorschefer och regionchef. Du kommer att vara med och bygga en strukturerad, effektiv och professionell försäljnings-och marknadsorganisation. Du stöttar även regionalt försäljningsansvarig i denna roll.


Huvudsakliga ansvarsområden:
Driver och koordinerar regionens större event och seminarier.
EY Entrepreneur Of The Year – sitter i projektledningen för Region Syd. Driver och koordinerar arbetet i regionen.
Ansvarar för att ta fram inbjudningar och enkäter till regionen.
Ansvarar för extern kommunikation i Region Syd. Säkerställer att all extern kommunikation går genom angivna kanaler samt i korrekt format.
Hanterar försäljningsuppföljning regionalt.
Ansvarar för framtagande samt uppföljning av marknadsbudget regionalt.För att lyckas och trivas i rollen
Behöver du
vara social och trivas med att bygga långsiktiga affärsmässiga relationer, såväl internt som externt.
tycka om att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare
ha en god förmåga att prioritera såväl kortsiktigt som långsiktigt för att nå dina må
vara resultatinriktadKvalifikationer för tjänsten
För att du ska trivas och lyckas i ditt arbete tror vi att du är duktig på att strukturera ditt arbete, skapar förtroende gentemot dina kollegor och uppskattar att driva projekt/marknadsevent självständigt.
Vi tror att du har en eftergymnasial universitets- eller YH-utbildning inom ekonomi eller marknad.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med event, projektledning eller marknadsaktiveter.
Du har även god datorvana.Vi ser också gärna att du
visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
du har god förmåga att uttrycka dig i såväl svenska som engelska, i både tal och skriftVad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.


Vad EY erbjuder dig
Som Sales Coordinator hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.
Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.
Ansök nu.
Sök senast den 26 juni 2021. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Henrik Rosengren via henrik.rosengren@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.
EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Driven redovisningskonsult till EY, Malmö

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 11
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Marknaden för redovisningstjänster genomgår en snabb förändring, drivet av en accelererad teknikutveckling, nya konkurrenter och förändrade kundpreferenser. Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor.

Möjligheten
Våra redovisningskonsulter arbetar med utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med redovisningskonsultationer och ha ett helhetsansvar för kunden. Arbetet omfattar avstämningsarbete, upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt att stödja våra kunder i redovisningsfrågor. Arbetet omfattar även analys, uppföljning och rapportering. Arbetet sker i huvudsak i digitala processer med hjälp av digitala verktyg och plattformar.
Du kommer att ha ansvar för mindre team och tycker om att coacha medarbetare samtidigt som du bygger långsiktiga relationer med kunder. Du har sinne för affärer och har lätt för att bygga förtroende.


För att lyckas och trivas i rollen
Behöver du
ha en bred redovisningskompetens och ett stort affärsintresse
vara social och trivas med att bygga långsiktiga affärsmässiga relationer, såväl internt som externt.
tycka om att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare
ha en god förmåga att prioritera såväl kortsiktigt som långsiktigt för att nå dina må
vara resultatinriktadKvalifikationer för tjänsten
minst 3-5 års erfarenhet av redovisning- och bokslutsarbete
examen från högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot ekonomi/liknande
kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
integritet, prioriteringsförmåga och förmåga att vara anpassningsbar i en krävande och föränderlig arbetsmiljö
uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagandeVi ser också gärna att du
visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
har god förmåga att uttrycka dig i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift
arbetar som auktoriserad redovisningskonsult idag alternativt har erfarenhet från shared service center/ekonomiavdelning eller innehar en revisionsbakgrund
har bred IT-kunskap och intresserad av digitaliseringsfrågorVad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär. Om du är lättlärd med stora organisatoriska färdigheter och ett genuint intresse för redovisning är denna roll för dig.

Vad EY erbjuder dig
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 11 juni 2021. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Oldby, malin.oldby@se.ey.com.Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.EY | Building a better working world

På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Junior konsult och rådgivare med inriktning mot offentlig sektor till Skåne

Ekonomikonsult
Läs mer Apr 1
Vill du vara med och utveckla offentlig sektor i Sverige? Är du drivande och tycker om utmaningar? EY:s kontor i Skåne kan nu erbjuda dig ett roligt och spännande jobb där du får fantastiska möjligheter att utvecklas i konsultrollen.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som konsult och rådgivare inom offentlig sektor är du med och stödjer kommuner, regioner och statliga organisationer med att uppnå en ändamålsenlig och effektiv verksamhet.
Du kommer vara placerad i Malmö men ha hela södra Sverige som arbetsplats. Vill du utveckla din kompetens och arbeta med utmanande uppdrag och omväxlande och självständigt arbete? Där engagemang, glädje, kundkänsla, ansvarstagande och initiativförmåga värdesätts? Då är du sannolikt rätt person för oss!
Du kommer arbeta i projektteam med mer erfarna kollegor. Teamen arbetar med att granska och utvärdera olika verksamhetsområden inom offentlig sektor. Din samarbetsförmåga och sociala kompetens kommer bli viktiga komponenter för din möjlighet till att utvecklas och trivas.
Våra uppdragsgivare är företrädesvis förtroendevalda revisorer, förvaltningsledningar och förtroendevalda politiker. Vi utreder och granskar inom flertalet områden så som till exempel utbildning, socialtjänst, integration, arbetsmarknad, fastighetsförvaltning, samhällsbyggnad och hälso- och sjukvård.


För att lyckas behöver du
Som person är du utåtriktad, har god samarbetsförmåga och har lätt för att bygga relationer. Du har en skrivarkompetens utöver den vanliga och är van vid att skriva mycket under kort tid. Du är van att strukturerat och metodiskt sammanställa och analysera stora mängder information till en helhet. Du kan snabbt dra slutsatser och förklara pedagogiskt för andra vad du iakttagit.
Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt. Om du har runt ett års erfarenhet från en offentlig förvaltning som utredare, handläggare eller liknande är det till din fördel.
Du har en högskoleutbildning på minst kandidatnivå, magisternivå är meriterande. Dina drivkrafter och ditt engagemang kommer att vara framgångsfaktorer i din fortsatta karriär inom företaget och vi värdesätter detta högt. Du har ett stort intresse för samhällsutveckling, hur politiskt styrda organisationer fungerar och är intresserad av att sätta dig in i våra kunders verksamhet. Du trivs att arbeta i högt tempo, med höga förväntningar och med ständigt nya utmaningar.
Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal både i mindre och större sammanhang. Du har en pedagogisk och administrativ förmåga samt en serviceinriktad läggning.


Kvalifikationer för tjänsten
Högskoleexamen kandidat
God förmåga i tal och skrift


Vi ser också gärna att du har
Magisterexamen
Runt ett års arbetslivserfarenhet inom offentlig sektor


Vad EY erbjuder dig
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och du får möjlighet att styra din egen utveckling. Vi är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. Vi är en social och internationellt präglad arbetsplats med högt tempo och korta beslutsvägar.
I Södra Sverige är vi en grupp på drygt 30 konsulter som är inriktade på offentlig verksamhet, placerade från Malmö i söder till Jönköping i norr. Vi har olika bakgrund, inriktning och utbildning men samma drivkrafter för ett bidra och utveckla våra kunder. Vi tycker det är viktigt med trivsel så förutom att leverera kunden värde så vill vi ha roligt på arbetet!

Om ovan stämmer in på dig, är du välkommen att skicka din ansökan till oss!

Ansök nu.

Sök senast den 23 april 2021. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Lundberg på 072-243 65 00, malin.lundberg@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger 08-52 0595 91, emma.unger@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.


EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Praktik riktad mot offentlig sektor hos EY, Malmö

Ekonomikonsult
Läs mer Feb 9
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.


Möjligheten
Höstterminen 2021 erbjuder EY:s kontor i Malmö terminspraktik för dig som studerar till samhällsvetare. På vårt kontor i Malmö finns specialister med inriktning mot offentlig verksamhet. Vi utvecklar offentlig sektor i Sverige!


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig uppgifter inom varierande typer av uppdrag inom verksamhetsrevision och kvalificerad rådgivning. Uppdragen berör alla delar av kommunernas och regionernas verksamhet såsom förskola/skola, äldreomsorg, samhällsbyggnad, teknik, socialtjänst och hälso- och sjukvård. I viss mån förekommer även uppdrag i den statliga sektorn.
Som praktikant hos oss får du vara delaktig i alla steg i en granskningsprocess. Det innebär att göra research, förbereda och vara med på intervjuer samt vara delaktig i analysarbete och rapportskrivning samt presentation för uppdragsgivaren.

För att lyckas behöver du
Vi söker dig som har ett stort intresse för politiskt styrda organisationer. Som person är du utåtriktad och kan bygga goda relationer. Som praktikant inom verksamhetsrevisionen söker vi dig som har en god analytisk förmåga och har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vidare har du vana och god förmåga att skriva kortare och längre texter, såsom PM och rapporter.


Kvalifikationer för tjänsten
Du studerar på en samhällsvetenskaplig högskoleutbildning, gärna på masternivå.
Det är meriterande med erfarenheter från den kommunala sektorn, genom exempelvis sommarjobb, uppsatsskrivande eller liknande.Vad EY erbjuder dig

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.


Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.


Ansök nu.

Sök senast den 9 april 2021. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt betyg från din utbildning. Vid frågor om praktiken är du välkommen att kontakta Sara Shamekhi på sara.shamekhi@se.ey.com.

Söker du till mer än ett EY-kontor vill vi att du nämner detta i din ansökan. Vi tillämpar löpande rekrytering, varför det är en god idé att söka till oss redan innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Transfer Pricing Consultant, Malmö

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Feb 10
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Transfer Pricing är ett nyckelområde inom den internationella skattemiljön som är och fortsatt kommer vara föremål för stora globala förändringsprocesser som ett led av de initiativ som drivs på OECD-, EU- och G20-nivå, t.ex. i samband med beskattning av digitala affärsmodeller. Dessa förändringsprocesser har lett till stor efterfrågan på våra tjänster.

Vi söker nu medarbetare till vårt kontor i Malmö som kommer att bli en del av vårt globala nätverk av Transfer Pricing-specialister.


Möjligheten
Vi söker dig som är resultatinriktad, ambitiös och som vill bygga en karriär inom södra Sveriges största Transfer Pricing team. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service.

I gengäld investerar vi i din långsiktiga utveckling genom t.ex. coaching av erfarna kollegor, ett väl strukturerat utvecklingsprogram, samt professionell utbildning för att starta och växa i din karriär.
Du kommer även få möjligheten att från dag ett ha mycket kundkontakt i syfte att vidare stärka din förmåga som konsult.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som del av EY Malmös erfarna Transfer Pricing team kommer du att bistå stora- och mellanstora multinationella koncerner med ett brett spektrum av frågor som rör prissättning av varor, tjänster och tillgångar mellan koncernbolag. Vi rådgör bl.a. avseende design, implementering, omstruktureringar, transaktioner kopplade till immateriella rättigheter, koncernintern finansiering och dokumentation av olika internprissättningsmodeller. Med anledning av nya riktlinjer inom Transfer Pricing-sfären har även rådgivning relaterat till digitala affärsmodeller fått en ökad betydelse. En del av vårt arbete inkluderar att bistå vid affärstransaktioner med Due Diligence -processer och integrationsarbete samt även att biträda vid skatterevisioner, domstolsprocesser, ömsesidiga överenskommelser mellan olika länder samt vid prissättningsbesked.


För att lyckas behöver du
Ha hög social kompetens och ett stort intresse för att möta nya människor och skapa långsiktiga relationer
Vara flexibel, analytisk och tycka om att arbeta i teamKvalifikationer för tjänsten
Akademisk examen inom juridik och/eller ekonomi
Mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska och engelska
God förmåga att hantera tidspressade uppdrag och arbeta mot deadlines
Ha ett stort intresse för att arbeta med transfer pricing och internationella skattefrågor
Ett genuint intresse för internationella handelsflöden, affärsmodeller och trender (t.ex. rörande immateriella rättigheter eller digitalisering)
Goda kunskaper i Microsoft OfficeVi ser också gärna att du
Har erfarenhet från arbete med internprissättningsfrågor, exempelvis från annan konsultbyrå, företag eller myndighet alternativt har skrivit en relevant examensuppsats inom transfer pricing


Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor.


Vad EY erbjuder dig
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen, och i sociala medier.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.
Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast 14/03/2021. I din ansökan bifogar du CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du rekryteringsansvarig Erica Ejnestrand på erica.ejnestrand@se.ey.com


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Managementkonsult till Middle Market Advisory i Syd

Företagskonsult
Läs mer Dec 22
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.
Middle Market Advisory är en nationell satsning på små och medelstora bolag samt offentlig sektor. Här jobbar konsulter som brinner för projektarbete och inget uppdrag är det andra likt. Vi söker dig med 3 - 6 års arbetserfarenhet efter universitetsexamen, gärna som managementkonsult. Du vill gärna arbeta med spännande och utmanande arbetsuppgifter i en framgångsrik och expansiv konsultmiljö.


Möjligheten
Vi arbetar med rådgivning i syfte att leverera mätbara, hållbara förbättringar av verksamheten.
Våra tjänster innefattar bland annat att:
Kartlägga och effektivisera processer.
Organisationsutveckling, förtydliga roller och ansvar, samt effektivisera arbetssätt.
Utveckla intern och extern rapportering, styrning och kontroll.
Förbättra styrning av verksamheten och organisationernas analysförmåga.
Tillfälligt stötta kunder i interimsuppdrag.

Placering på vårt kontor i Malmö eller Helsingborg.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi bedriver våra kundprojekt i team av olika storlek, där du som konsult får en viktig roll i våra leveranser. Beroende på projektens karaktär kan din roll vara att själv driva hela eller delar av projektet med framtagande av offerter, projektmaterial, workshopmaterial och slutleveranser. Du deltar i eller själv driver workshops, intervjuer och andra kundrelaterade möten. Du genomför analyser och tar fram rekommendationer. Du bygger nätverk och driver aktivt egen försäljning. Du är även delaktig i att genomföra interna aktiviteter i vår affärsplan och på annat sätt bidra till vår tillväxt.

För att lyckas i rollen
I rollen kommer du att möta många olika kundorganisationer, frågeställningar och arbetsuppgifter. Därför är det viktigt att du är engagerad, prestigelös och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du kan arbeta självständigt och i team.
Vi värdesätter nyfikenhet, kreativitet, samt ett lösningsorienterat och affärsmässigt tänkande. Din drivkraft är att tillgodose kundernas behov och du har lätt för att knyta nya kontakter.


Kvalifikationer för tjänsten
Du har examen från högskola/universitet, gärna med inriktning finans, ekonomi eller strategi
Du är strukturerad och har förmåga att leverera enligt kundens högt ställda förväntningar
Du har stark kommunikationsförmåga, i såväl svenska som engelska
Du har god förmåga att bygga relationer både med kunder och kollegor


Vi ser också gärna att du har
Erfarenhet av arbete som managementkonsult
Kunskap inom ekonomistyrning och ekonomiprocesser
Erfarenhet av projektledning, förändringsarbete
Tidigare aktiviteter som visar på engagemang, eget driv, och ansvarstagande

Vad kan EY erbjuda dig
Vi arbetar nära och deltar i projekt i samarbete med våra kollegor från andra kompetensområden, vilket gör att vi levererar verksamhetsförbättringar som en helhet. Som konsult på EY finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande uppdrag med möjlighet att arbeta inom olika branscher, företag och organisationer. På så sätt spelar du en avgörande roll i att bygga en bättre arbetsvärld för våra anställda, våra kunder och för våra samhällen.
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen, och i sociala medier.


Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu
Välkommen med din ansökan där du bifogar cv, personligt brev samt betyg från högskola/universitet och gymnasieskola. Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast 31/01/2021.
Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Henrik Cleverdal på henrik.cleverdal@se.ey.com.


The exceptional EY experience. It’s yours to build.


EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Administrativ assistent, EY Tax Malmö

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Dec 17
På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.
Tycker du om att hålla ett högt tempo och ha många bollar i luften samtidigt? Är du resultatinriktad, ambitiös, driven och noggrann? EY söker nya medarbetare till vårt affärsområde Tax till vårt kontor i Malmö. Vi söker dig som antingen är nyutexaminerad eller har ett par års erfarenhet.

Möjligheten
Du kommer att arbeta tillsammans med våra konsulter inom skatteområdet och får möjlighet att utveckla din kompetens och erfarenhet. Vi befinner oss i en tillväxtfas och implementerar ett nytt afärssystem vilket bl.a. innebär att du snabbt kommer att få ta ansvar men det ställer också krav på din tekniska skicklighet och koordinationsförmåga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen är omväxlande och innebär ett nära samarbete med konsulter inom vår skatteavdelning där du kommer att vara navet i vår avdelning. Tjänsten innefattar att vara behjälplig med administration av våra events, kundhantering, göra presentationer, ärendehantering samt att hjälpa till vid interna regelverk i samband med risk & quality. Till din hjälp kommer du att arbeta i flertalet IT-system. Inom EY finns det stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande arbetsuppgifter.

För att lyckas behöver du
Vara positiv, energisk, engagerad, nyfiken och proaktiv
Tycka om att ge service och leverera hög kvalitet
Ha hög integritet och trivas med både självständigt arbete och samarbete i grupp
Ha god förmåga att prioritera då rollen kräver flexibilitet


Kvalifikationer för tjänsten
Gymnasieexamen
Mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska och engelska
Mycket goda datorkunskaper och van att arbeta i olika system


Vi ser också gärna att du
Annan högre utbildning än gymnasiet
Tidigare erfarenhet som ekonomiskt/paralegal/ juridisk/administrativ assistent eller av liknande arbetsuppgifter


Vad vi söker
Vi söker dig som är resultatinriktad, ambitiös och noggrann samt har ett stort intresse för administration och vill bygga en framgångsrik karriär. Utöver dina tekniska färdigheter är du flexibel som person med en stark drivkraft och förmåga att bygga relationer internt samt att driva eget arbete. Du besitter en hög social kompetens och ett positivt sätt, med god förmåga att samarbeta både i större och mindre grupper.

Vad EY erbjuder dig
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY Careers, Karriärbloggen, och i sociala medier.
Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.
Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast 10/01/2021. I din ansökan bifogar du CV, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Vid frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Erica Ejnestrand, erica.ejnestrand@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

EY | Building a better working world
På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.
Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.
Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Revisionsmedarbetare till EY augusti -21, Malmö

Revisor
Läs mer Nov 27
Är du intresserad av en unik möjlighet att starta din karriär inom revision? Våra konsulter får möjligheten att snabbt skapa en bred revisionsexpertis inom många olika kund- och branschområden. Vi söker nu revisionsmedarbetare till vårt kontor i Malmö och riktar oss mot dig som är examinerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet.

Möjligheten
På EY sätter vi medarbetarna i centrum och genom vår tydliga och väl genomarbetade utbildningsplan får du möjlighet till ständig utveckling. Du kommer snabbt få växa in i en ansvarsfull roll med utmanande och utvecklande uppdrag inom olika företag och branscher. Du får en spännande inblick i väletablerade företag med fokus på hur de producerar och hanterar sina finansiella rapporter och verksamheter i stort. Under din karriär hos oss kommer du att få stöd och vägledning av de mest respekterade kollegorna i branschen och goda möjligheter att växa och förverkliga din potential. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjligheter till arbete utomlands och i internationella projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som revisionsmedarbetare inom Assurance kommer du att tillbringa mycket av din tid på plats ute hos våra kunder vilket innebär mycket praktisk erfarenhet från en mängd olika branscher. Din uppgift består av att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor och du kommer att ges möjlighet att arbeta över olika områden, vilket kommer att ge dig bred och branschspecifik kunskap om risker och nyckelfaktorer för framgång.

För att lyckas i rollen behöver du
Med analytisk förmåga kunna identifiera potentiella revisionsfrågor eller ovanliga förhållanden i finansiella rapporter samt visa en hög professionalism när du som konsult bistår i revisionsfrågor mot våra kunder. Du utvecklar och upprätthåller våra kundrelationer genom att leverera revisionstjänster med hög kvalité som kunden kan förlita sig på.

Kvalifikationer för tjänsten
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du uppvisa
Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
Kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
Ett genuint intresse för att skydda de finansiella marknaderna via granskningsåtgärder inom revision

Vi ser även gärna att du har
Goda akademiska meriter
Relevant arbetslivserfarenhet
Engagemang eller aktiviteter utanför studierna, särskilt sådana som kan främja din förmåga att samarbeta som en del av ett mångsidigt team eller har en positiv inverkan på dina ekonomiska kunskaper.

Vad vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du gillar att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.

Vad EY erbjuder dig
Som revisionsmedarbetare hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.


Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 31 december 2020. Din ansökan ska innehålla CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Fehland på hanna.fehland@se.ey.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu

Erfaren Revisionsmedarbetare till EY i Malmö/Lund

Revisor
Läs mer Okt 15
EY har en gedigen erfarenhet inom revisionsbranschen och våra kunder kan tryggt räkna med att vi levererar tillförlitliga bokslut, analyser och välgrundade finansiella yttringar. Det har aldrig förr varit så viktigt som på dagens marknad att tolka och reagera på komplex data. I din tjänst som senior revisor hos oss på EY använder du din yrkesskicklighet och erfarenhet för att förverkliga våra kunders förväntningar och hanterar dagligen komplexa granskningsåtgärder över ett brett spektrum av branscher och ansvarsområden.Möjligheten
Din primära uppgift är att förmedla revisionstjänster till våra kunder. Du kommer att utgöra en viktig kontakt när det kommer till att lösa komplexa frågor. Allt eftersom du bygger din kunskap och erfarenhet kommer du att bli en trovärdig rådgivare med inflytande att påverka kunder och engagera arbetsteam med kunskap som kommer att påverka individer och företag.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att leda fältarbete och team i revisionsuppdrag samt hålla goda kontaktytor och uppdatera nyckelpersoner om pågående revisionsarbete. Du kommer slutföra revisionsprocesser och rapportera högriskområden, engagera kunder och ge sakkunniga råd. Att förstå våra kunders unika ambitioner och behov samt dela med dig av dina insikter med kollegor för att bredda våra affärsrelationer där möjligheterna finns.För att lyckas behöver du
Som person är du utåtriktad, har god samarbetsförmåga och har lätt för att bygga relationer. Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt. Affärsmannaskap, initiativförmåga och handlingskraft är egenskaper som vi värdesätter.Kvalifikationer för tjänsten
• En master- eller kandidatexamen inom redovisning
• Auktorisering är meriterande men inget krav
• Erfarenhet av att leda planering, genomförande och revisionsrapportering samt finansiell rapportering
• Flexibilitet att anpassa sig i en snabbt föränderlig miljöVi ser också gärna att du
Arbetat i liknande roller förut


Vad vi söker
Du kan förvänta dig mycket variation i denna roll, så du bör inneha förmågan att ta egna initiativ och söka möjligheter att förbättra våra nuvarande relationer och processer. Om du redo att ta över en del av våra kunders mest komplexa frågor så är denna roll för dig.Vad EY erbjuder dig
Som konsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Du kommer att vara en del av vårt globala nätverk av specialister i ett internationellt serviceområde. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö.

Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 30 november 2020. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emma Unger på emma.unger@se.ey.com.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu

Praktik riktad mot offentlig sektor hos EY, Malmö

Revisor
Läs mer Sep 30
Möjligheten
Vårterminen 2021 erbjuder EY:s kontor i Malmö terminspraktik för dig som studerar till samhällsvetare. På vårt kontor i Malmö finns specialister med inriktning mot offentlig verksamhet. Vi utvecklar offentlig sektor i Sverige!Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig uppgifter inom varierande typer av uppdrag inom verksamhetsrevision och kvalificerad rådgivning. Uppdragen berör alla delar av kommunernas och regionernas verksamhet såsom förskola/skola, äldreomsorg, samhällsbyggnad, teknik, socialtjänst och hälso- och sjukvård. I viss mån förekommer även uppdrag i den statliga sektorn.
Som praktikant hos oss får du vara delaktig i alla steg i en granskningsprocess. Det innebär att göra research, förbereda och vara med på intervjuer samt vara delaktig i analysarbete och rapportskrivning samt presentation för uppdragsgivaren.
För att lyckas behöver du
Vi söker dig som har ett stort intresse för politiskt styrda organisationer. Som person är du utåtriktad och kan bygga goda relationer. Som praktikant inom verksamhetsrevisionen söker vi dig som har en god analytisk förmåga och har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vidare har du vana och god förmåga att skriva kortare och längre texter, såsom PM och rapporter.Kvalifikationer för tjänsten
Du studerar på en samhällsvetenskaplig högskoleutbildning, gärna på masternivå.
Det är meriterande med erfarenheter från den kommunala sektorn, genom exempelvis sommarjobb, uppsatsskrivande eller liknande.
Vad EY erbjuder dig
Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/sv_se/careers, i sociala medier och på karriarbloggen.ey.com.

Om ovan stämmer in på dig, ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss.

Ansök nu.

Sök senast den 6 november 2020. Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV samt betyg från din utbildning. Vid frågor om praktiken är du välkommen att kontakta Sara Shamekhi på sara.shamekhi@se.ey.com.

Söker du till mer än ett EY-kontor vill vi att du nämner detta i din ansökan. Vi tillämpar löpande rekrytering, varför det är en god idé att söka till oss redan innan sista ansökningsdatum.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansök nu

Drivna redovisningskonsulter till EY, Malmö

Redovisningskonsult
Läs mer Aug 19
Inom vår ägarledda verksamhet arbetar redovisningskonsulter, affärsrådgivare och revisorer tillsammans för att skapa en bättre vardag för våra kunder. Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. Vill du bli en av oss?


Som redovisningskonsult blir du specialist på ägarledda företag och arbetar med redovisningstjänster som omfattar allt från löpande bokföring till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor. Vårt kontor i Malmö är framgångsrikt och växer varför vi nu söker ytterligare redovisningskonsulter med tillträde enligt överenskommelse.Möjligheten
Du kommer att arbeta med utmanande och utvecklande uppdrag med stor spridning på branscher och arbetsuppgifter. EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden.Huvudsakliga ansvarsområden
Du kommer att arbeta med redovisningskonsultationer och ha en nära kontakt med våra kunder. Arbetet omfattar framförallt löpande redovisning, avstämningar, analyser, och rapportering.
Beroende på din erfarenhet, kan arbetet även omfatta biträde vid upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer. I rollen finns också stora möjligheter till att utvecklas inom affärsrådgivning, där du ges möjlighet att arbeta nära kunderna med lönsamhetsfrågor, ekonomistyrning och effektivitetsanalyser, mm.För att lyckas och trivas i rollen
Behöver du
ha stort intresse för att etablera och utveckla kontakter
ha god analytisk förmåga
uppskatta ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och ansvarstagande
vara resultatinriktad


Kvalifikationer för tjänsten
Vi söker både dig som är helt nyutexaminerad alternativt dig som har något års erfarenhet av redovisningsarbete sen tidigare.
För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du
ha en YH-utbildning inom redovisning alt en civilekonomexamen
ha en god förmåga att uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift


Vi ser även gärna att du
visar initiativkraft och kreativitet kombinerat med ett affärsmässigt tänkande
har goda kunskaper inom Excel


Vi söker
Vi är intresserade av personer som är naturligt nyfikna och redo att samarbeta med andra och bygga relationer, såväl med kollegor som med kunder. För att passa hos oss på EY ser vi att du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan
du förvänta sig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att växa i din karriär.Vad kan EY erbjuda dig?
Som redovisningskonsult hos EY får du arbeta med inspirerande och meningsfulla projekt med stort inflytande över din arbetsdag. Från dag ett kommer du att få utmanande och stimulerande arbetsuppgifter över kunder och branscher. Dessutom kommer du att ingå i en miljö som betonar hög kvalitet och kunskapsutbyte. Sist men inte minst, vi erbjuder en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö!Intresserad?
Välkommen med din ansökan där du bifogar cv, personligt brev, betyg från din utbildning samt eventuella betyg från tidigare arbetsgivare. Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 30e september 2020.

Har du frågor angående tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Malin Oldby, e-mail: malin.oldby@se.ey.com.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Transaktionsrådgivare till EY, Malmö

Privatekonomisk rådgivare
Läs mer Aug 17
Möjligheten
Möjlighet att vara med i satsning på Transaktionsrådgivning mot små och medelstora bolag inom EY. Om du känner en passion för entreprenörskap och vill vara med och stötta entreprenörer och familjeföretag i vad som kan vara den största förändringen i deras liv.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer arbeta inom Local Transactions och vara med på sälj- och köpprojekt samt utföra värderingar. Din roll kommer innefatta mycket analysarbete och datahantering i våra digitala verktyg. Du kommer ha möjligheten att ta ett helhetsgrepp över finansiella data och, till en början, ha detta som ditt ansvarsområde. I övrigt ser vi att du kommer ta ett stort ansvar i våra projekt och vara delaktigt genom hela processen.

Det finns även stora möjligheter att avancera i din karriär inom firman, både nationellt och internationellt.


För att lyckas i rollen
Vi ser gärna att du är kundfokuserad och vill bidra med kvalité i ditt arbete
Vi ser gärna att du har ett övergripande intresse för M&A och Corporate Finance
Vi ser gärna att du har ett öga för analys
Vi ser gärna att du är detaljfokuserad
Vi ser gärna att du är bekväm i användning av Excel och övriga Office-applikationer


Kvalifikationer för tjänsten
Minst 1 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med transaktionsrådgivning eller inom revision/redovisning
Examen från högskola/universitet, gärna med inriktning finans eller ekonomi


Vi ser även gärna att du har
Det är meriterande om du har jobbat med eller är kunnig inom M&A och Corporate Finance
Det är även meriterande om du har jobbat på en ekonomiavdelning eller inom bank


Vi söker
Vi söker en kandidat som vill vara med och bygga vår grupp samt blir en i laget. Vi jobbar nära varandra och kunden och det är viktigt att du som kandidat är öppen för nya intryck och förändringar. Vi ser gärna att du är prestigelös och har integritet. Vårt fokus är på att hjälpa våra kunder men även att göra det på rätt sätt.

Vad kan EY erbjuda dig
EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. Som transaktionsrådgivare på EY kommer du ta vara del av en nordisk gemenskap och arbeta med många olika uppdrag. Du kommer snabbt att få en ansvarsfull roll och du får möjlighet att styra din egen utveckling i en miljö där kvalitet och teamwork genomsyrar allt.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan där du bifogar cv, personligt brev samt betyg från högskola/universitet. Vi kallar till intervju löpande varför vi gärna ser att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 30 september 2020. Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta emelie.safstrom@se.ey.com.

Ansök nu