Dibber Malmö AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Dibber Malmö AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Musiklärare

Musikpedagog/Musiklärare
Läs mer Jul 9
Vi vet att vi har en viktig roll att spela, och vi vill att du ska vara en del av det!


På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.

Vår Hjärtekultur är kärnan i hela verksamheten, och präglar relationerna med barn och elever, vårdnadshavare, och mellan kollegor. Hjärtekulturen ska vara en vägledare i varje situation. Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsplats där varje medarbetare känner sig sedd och kan vara med och bidra. Vi erbjuder en arbetsplats med fokus på trivsel och arbetsmiljö, utveckling och tillitsfulla relationer.
Dibber har kollektivavtal genom Almega med Sveriges lärare, Kommunal och Vision (Friskoleavtalet) och erbjuder friskvårdsbidrag, föräldralön, personalstöd, företagshälsovård samt regelbundna medarbetarundersökningar för att mäta våra medarbetares trivsel och hälsa. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs hos och känner trygghet. Vi vet att ledarskapet är avgörande för att vår verksamhet och våra medarbetare ska må bra och lyckas, därför jobbar vi aktivt med att utveckla våra ledare och säkerställa att de har det stöd de behöver.
.
Om dig
Du delar Dibbers pedagogiska förhållningssätt som handlar om att arbeta med omsorg för att utveckla egenvärde, empati och inkludering.
Du uppmärksammar, sätter ord på och stärker situationer som bygger förtroendefulla relationer och arbetar för att bygga en positiv gemenskap såväl kring eleverna i undervisningen och i mötet med vårdnadshavare, som i ditt arbetslag.
Du bidrar med kunskap och kreativitet, engagemang för lärande och visar tålamod. Du firar dina elevers och kollegors framgångar, stora som små och gläds med deras nya lärdomar och upptäckter.


Om rollen
Som lärare på en Dibberskola ansvarar du för att vårt pedagogiska förhållningssätt genomsyrar ditt arbete.
Du ansvarar för att genomföra planering, undervisning, dokumentation och utvärdering av undervisningen tillsammans med ditt arbetslag.
Du kommer att ingå i arbetslaget på en av våra skolor i Malmö, nämligen Hindby skola, som ligger vackert inbäddad i lummig grönska i hjärtat av Malmö. Vi är en enparallellig F-6-skola med ca 25 elever i varje klass. Vår verksamhet är fördelad på två hus, varav klasserna F-6 är i det ena huset och 4-6 i det andra, vilket vi delar med förskolan. Du kommer att ansvara för musikundervisningen på vår skola i samt ha hand om skolans luciatåg, kör samt vara ansvarig för våra avlutningar som vi håller i en närliggande kyrka.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och behörig i musik för årskurs 1-6 .
Tydlig ledare
Förmåga att bygga förtroendefulla relationer
Erfarenhet och intresse för digitala verktyg och system
Samarbetsförmåga och förhållningssätt att dela med sig av kunskap och erfarenhet för kollegialt lärande
Förmåga att planera och organisera sitt arbeteDibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag förskolor, grundskolor, anpassade grundskolor och öppna förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna, verksamhet finns i stora delar av Sverige. Dibber i Sverige är en del av den norska friskolekoncernen Dibber som startades och ägs av två engagerade pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby. Den första förskolan startas 2003 i den lilla stad där Randi växt upp. Idag driver Dibber mer än 600 förskolor i tio länder över hela världen.
Vi står upp för livslångt lärande och att hålla oss i framkant inom våra professioner. Vi strävar efter att bygga ett professionellt nätverk där vi lär av varandra och som kan stötta och inspirera. Oavsett vilken del av verksamheten som du arbetar inom, blir du en del av ett team som vill göra en skillnad för barn och elever, och deras framtid. Tillsammans skapar vi en inkluderande arbetsplats präglad av hjärtekultur, lärande och utveckling.

Välkommen till Dibber – med hjärta för lärande!
Ort: Malmö
Plats: Malmö, Skåne, SE, 25667
Typ av jobb: Tillsvidare


Ansök nu »

Ansök nu

Lärare i spanska eller tyska

Grundlärare, 4-6
Läs mer Maj 16
Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vi drivs av vår värdegrund, att alla barn och elever får uppleva att de är värdefulla. Värdegrunden är gemensam för alla medarbetare i både förskolor och skolor.

Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag både skolor och förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna.

På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.

Dibber i Sverige är en del av den norska friskolekoncernen Dibber som startades och ägs av två engagerade pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby.

 

 

 

Vi söker behörig lärare i tyska eller spanska för undervisning i språkval i åk 6.

Arbetsuppgifter
Du ska planera, bedöma och hålla i lektioner under två tillfällen/vecka.

Kvalifikationer
Du ska vara behörig att undervisa i spanska eller tyska.

Personliga egenskaper
Du ska vara lugn och trygg i din roll samt ha ett genuint intresse för att lära eleverna ett nytt språk.

Vi erbjuder
Vi erbjuder engagerade elever i en lugn och trygg miljö.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Legitimerad förskollärare

Förskollärare
Läs mer Apr 25
Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vi drivs av vår värdegrund, att alla barn och elever får uppleva att de är värdefulla. Värdegrunden är gemensam för alla medarbetare i både förskolor och skolor.

Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag både skolor och förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna.

På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.

Dibber i Sverige är en del av den norska friskolekoncernen Dibber som startades och ägs av två engagerade pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby.

 

 

 

Dibber söker Förskollärare till Pjättängens förskola

Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.  

Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb. 

Pjättängens förskola ligger lummigt inbäddat i ett bostadsområde med egen förskolegård. Närhet till intilliggande parker, hav och stadskärna ger många möjligheter till att vara nära eller längre ifrån förskolan.
Förskolans två avdelningar har ett tätt samarbete och pedagogerna lägger stor vikt vid att lära känna alla barn oavsett om de finns på yngre barns avdelningen eller äldre barns avdelningen. Det skall vara en trygg miljö för barnen och där samtliga medarbetare är kända för barn och vårdnadshavare.
Förskolan har en egen kock som lagar all mat och där barnen möts av dofter från nybakat bröd eller currydoftande grytor. Kocken finns varje dag med och äter frukost med de barn som kommer till frukosten som serveras 7.15. Det är även en självklarhet att kocken ibland kommer in i barngruppen och pratar om klimatsmart mat eller presenterar en grönsak. Den pedagogiska måltiden är en självklar prioritet för alla på förskolan.

Arbetsuppgifter
Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 

Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp? 

Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter 

Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek 

Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan  

Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete 

Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning 

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare 

Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  

Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 

Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 

Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 

Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som förskollärare är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan kollegor och avdelningar.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.  

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: "Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt."

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 

Kontaktinformation
Rebecka Ryngfors, Förskollärare, rebecka.ryngfors@dibber.se

Elisabeth Bergstrand, Rektor, elisabeth.bergstrand@dibber.se

Arbetsplats
Pjättgången 4

217 71 Malmö

Ansök nu

Lärare 4-6

Grundlärare, 4-6
Läs mer Apr 29
Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vi drivs av vår värdegrund, att alla barn och elever får uppleva att de är värdefulla. Värdegrunden är gemensam för alla medarbetare i både förskolor och skolor.

Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag både skolor och förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna.

På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.

Dibber i Sverige är en del av den norska friskolekoncernen Dibber som startades och ägs av två engagerade pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby.

 

 

 

Tillträde den 9 augusti 2024

Vi söker dig som har en bred ämnesbehörighet för årskurserna 4-6. I tjänsten ingår ett mentorskap för en av klasserna.

 

Arbetsuppgifter
Vi är ett litet mellanstadium med ca 25 elever i varje klass. I uppdraget ingår planering och genomförande av undervisning i en eller flera av årskurserna. Utöver detta ska du utveckla och utvärdera ditt arbete utifrån skolans styrdokument, vara nyfiken på ny forskning och mottaglig för densamme. Du är en av flera i ett arbetslag bestående av pedagoger som, precis som du, brinner för sitt uppdrag. Du förväntas ta plats bland kollegorna och bidra med din erfarenhet och kompetens.

Kvalifikationer
Du som söker ska vara legitimerad i flertalet av de teoretiska ämnena. Du ska vara väl förtrogen med rådande styrdokument och besitta erfarenhet av undervisning på mellanstadiet. Du är tydlig och kommunikativ gentemot både elever och kollegor. Det är viktigt att du ser eleven och hens förmågor och fokuserar på styrkor såväl som utvecklingsområden. Du är övertygad om att eleven gör rätt när hen kan, och att ansvaret ligger på den vuxne att stötta och hjälpa. Självklar har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och chef. 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lugn och trygg. Du ska se på hela eleven med höga förväntningar och en tro på att hen kan. Självklart är du lågaffektiv i alla lägen. Vi ser att du är en positiv och glad person som ser glaset som halvfullt. Naturligtvis sprider du positiv energi till alla i din närhet, såväl elever som kollegor och chef.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en varm och omhändertagande miljö där fokus är på eleverna. Vi tror på att alla kan om hen får rätt förutsättningar och det är det som genomsyrar vår verksamhet. Vi tar hand om varandra och är måna om varandra, vilket vi tror smittar av sig på våra elever.

Vår skola ligger inbäddad bland villor och ses av många som en skön oas i Malmö.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Lärare i idrott och hälsa

Grundlärare, 4-6
Läs mer Mar 20
Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vi drivs av vår värdegrund, att alla barn och elever får uppleva att de är värdefulla. Värdegrunden är gemensam för alla medarbetare i både förskolor och skolor.

Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag både skolor och förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna.

På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.

Dibber i Sverige är en del av den norska friskolekoncernen Dibber som startades och ägs av två engagerade pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby.

 

 

 

Du har ensamt ansvar för att bedriva undervisning med eleverna i åk 1-6. Vi har vår idrott i lokaler på Friskis och Svettis ca 700 m från skolan. Dit promenerar du tillsammans med eleverna och en kollega. Man är alltid två stycken på promenaden dit, samt en vuxen i vardera omklädningsrum.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du ska planera, bedöma och hålla lektioner med elever i åk 1-6 i ämnet idrott och hälsa.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad lärare i ämnet Idrott och hälsa för åk 1-6.

Personliga egenskaper
Du ska vara lugn och metodisk. I din kommunikation ska du vara tydlig med vilka förväntningar du har på eleverna. Du är övertygad om att eleven gör rätt om hen kan och ser möjligheter i varje elev. Självklart ska du brinna för arbetet med eleverna och ha ett genuint intresse för ditt ämne.

 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en plats i ett varmt och engagerat kollegium där vi alla sätter elevens bästa först. Skolan är liten och familj3r och inbjuder till ett nära arbete med  arje elev.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Mar 6
Varmt välkommen till Dibber skolor och förskolor. Vi drivs av vår värdegrund, att alla barn och elever får uppleva att de är värdefulla. Värdegrunden är gemensam för alla medarbetare i både förskolor och skolor.

Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag både skolor och förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna.

På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.

Dibber i Sverige är en del av den norska friskolekoncernen Dibber som startades och ägs av två engagerade pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby.

 

 

 

Vi söker dig som under skoldagens alla moment ska stödja elev i klassrummet. Du kommer att ingå i ett arbetslag med kollegor och specialpedagog nära tillhands.

Arbetsuppgifter
Du ska stötta eleven under skolarbete i klassrummet samt under raster, luncher och under fritidstid.

Kvalifikationer
Du måste ha erfarenhet av att arbeta med elever med olika funktionsnedsättningar som ex autism och språkstörning.

Personliga egenskaper
Du ska vara lugn och trygg i ditt ledarskap och besitta ett genuint intresse för barn.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en liten familjär arbetsplats där alla elever är allas elever.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Legitimerad förskollärare

Förskollärare
Läs mer Jan 17
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du ha en arbetsplats som genomsyras av möjligheter - glädje och en vision där förskolan får världens viktigaste värden att växa?
Då skall du passa på att söka!
Just nu söker vi 1 förskollärare till Malmös minsta förskola med största hjärtat.
Hos oss finns alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du/ni utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Förskollärare har det administrativa och pedagogiska ansvaret för avdelningen. Medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Örtagårds förskola är en av Malmö Dibbers förskolor, den minsta men med lika hög kvalitet som våra övriga enheter. Örtagård är en liten familjär och stabil förskola på första våningen i ett lugnt bostadsområde och med en egen uteplats. Intilliggande grönområde och lekplatser ger många möjligheter till att vara nära eller längre ifrån förskolan. Förskolan består av en syskonavdelning där barnen delas in i mindre grupper under dagen. Det finns ett nära samarbete mellan förskolan och vårdnadshavarna och ett tryggt, förtroendefullt klimat råder.

Arbetsuppgifter
Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling.
Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp 
Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter
Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek
Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan
Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete
Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare
Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper
Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning
Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla
Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan.
Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som pedagogiskt ansvarig är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete i arbetslaget.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter

*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care
*Reflektionstillfälle områdesövergripande utöver sedvanlig reflektionstid

Information om tjänsten

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan

Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden  - sök NU så du inte missar chansen att få arbeta med oss!

Kontaktinformation
Soad Feili, Arbetslagsledare, soad.feili@dibber.se

Elisabeth Bergstrand

Arbetsplats

Ansök nu

Lärarvikarie

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Okt 15
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Våra elever behöver dig som med kort varsel kan rycka in som lärare. Du ska framförallt vara bekväm med att undervisa elever i årskurserna 4-6, men inte vara främmande att undervisa de yngre eleverna.

Det an röra sig om både kortare och lite längre vikariat.

Arbetsuppgifter
Du ska kunna planera lektioner i de fall det inte finns en planering att tillgå. Du ska hålla i undervisningen, samt bedöma elevernas arbete och i viss mån ha kontakt med vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Du måste ha erfarenhet av undervisning i grundskolan. Har du en lärarutbildning är det självklart meriterande.

Personliga egenskaper
Du ska vara en lugn och stabil person med ett tydligt ledarskap och självklart ha ett genuint intresse för eleverna.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en skola i ett litet format där vi sätter eleven i fokus i allt vi gör.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Sep 11
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Elev i förskoleklass behöver stöttning genom hela skoldagen.

Arbetsuppgifter
Du som söker måste brinna för uppdraget att ge eleven omsorg samt stimulera elevens lärande utifrån de förutsättningar som eleven har. Du ska i den mån det går sitta med eleven i klassrummet med klasskamraterna och arbeta med uppgifter som hen klarar av. 

Kvalifikationer
Du måste ha erfarenhet av att arbeta med elever som har olika funktionsnedsättningar. Formell kompetens är ett plus. Erfarenhet är viktigare. En fördel är att om du har arbetat med elever i de lägre åldrarna.

Personliga egenskaper
Du ska vara lugn, tålmodig samt ha ett lågaffektivt bemötande. Du ska se utmaningar som något positivt och se dem som ett led i att utvecklas. Du måste kunna se utanför givna ramar och mönster samt vara lösningsfokuserad.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en lugn arbetsmiljö i familjär atmosfär, med många kunniga kollegor att ta hjälp av.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Barnskötare/elevassistent

Elevassistent
Läs mer Aug 2
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Huvudsaklig arbetsuppgift är att stötta elever som har ett behov samt arbeta på skolans fritidshem.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet av att stötta elever som behöver stöd. Det kan vara elever med olika funktionsnedsättningar, men även elever som har svårigheter utan att ha en diagnos. Du ska även följa med elever till träslöjd som ligger ca 2 km bort. Du kommer att ha en självklar plats i skolans fritidshem samt under skoltid stötta i F-klass. Nyckelordet är flexibilitet och kunna rycka in när och där det behövs.

Kvalifikationer
Du måste ha erferenhet/ och eller utbildad barnskötare/elevassistent.

Personliga egenskaper
Du ska vara lugn och trygg som person. Du ska se möjligheter och inte begränsningar. Du är självklart en lagspelare som sprider ett glatt humör till din omgivning.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig att arbeta i en verksamhet där vi sätter eleven i fokus.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Lärare i spanska

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 30
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Du ska vid två tillfällen/ vecka undervisa en liten grupp elever i åk 6 i spanska. Totalt blir det 3 timmar/vecka under terminen. Inom ramen för dessa timmar ligger förutom undervisning även planering och bedömning

Arbetsuppgifter
Planera, genomföra och bedöma elever i åk 6 i spanska. Även viss kontakt med vårdnadshavare och kollegor förekommer.

Personliga egenskaper
Du ska vara lugn och trygg och tycka om att undervisa. Du ska även se en vinst med att etablera en relation med dina elever trots att du inte möter dem under många timmar.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en liten och familjär skola där vi alla sätter eleven i främsta rummet.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Jun 21
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Elevassistent till elev i F-klass.

Arbetsuppgifter
Du ska vara assistent till elev i F-klass och ge både omsorg och stimulans under både skol- och fritidstid.

Kvalifikationer
Du bör vara barnskötare och ha erfarenhet av att stötta barn med olika typer av funktionsnedsättning.

Personliga egenskaper
Du måste vara lugn, ha tålamod samt ha ett genuint intresse för barn.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett arbete som utvecklar dig och ger dig erfarenhet vidare i livet.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Förskollärare i F-klass

Lärare i förskoleklass
Läs mer Jun 16
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Du kommer att möta ett härligt gäng barn/elever som företrädesvis kommer från Hindby förskola. Merparten av din arbetstid läggs i förskoleklass, med viss tjänstgöring på fritids.

Arbetsuppgifter
Du förväntas utföra de arbetsuppgifter som ingår i ditt uppdrag som ansvarig förskollärare i förskoleklass. Du arbetar tillsammans med en barnskötare som blir din närmaste kollega. Du förväntas även bidra till utvecklingen av skolans fritidshem tillsammans med kompetenta kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med inriktning mot förskoleklass. 

Personliga egenskaper
Du ska ha ett lugnt bemötande och vara trygg i dig själv. Du ska vara lösningsfokuserad och ha en positiv inställning till ditt uppdrag. Du bidrar till en positiv stämning på arbetslaget och lyfter jaget framför laget.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett varmt och inbjudande klimat, goa elever och kompetenta kollegor. Skolan ligger vackert inbäddad i trivsam miljö i kärnan av Malmö.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Lärare 4-6

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Maj 28
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Du kommer att ha en självklar roll i skolans arbetslag där du förväntas ta plats och bidra till skolutveckling. Du kommer framförallt att undervisa  svenska och engelska, men även matematik i någon klass på mellanstadiet.

Arbetsuppgifter
Du förväntas utföra de arbetsuppgifter son är kopplade till uppdraget som lärare. Du tar ansvar för planering av lektioner, utförande samt bedömning. I uppdraget ingår även ett mentorskap där du ska ha en nära kontakt med vårdnadshavare, såväl till dna mentorselever men även med vårdnadshavare till samtliga elever du undervisar.

 

Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare i kärnämnena. Har du behörighet i svenska som andraspråk är det en merit. Vi ser det även meriterande att du har erfarenhet av undervisning och mentorskap.

Personliga egenskaper
Du ska, förutom en förtrogenhet med de ämnen du ska undervisa i, vara trygg i ditt uppdrag. För dig är det viktigt att börja med ett relationsskapande där du får eleven att känna sig trygg med dig samt tydligt kommunicerar de förväntningar du har på varje elev. Du är övertygad om att varje elev gör så gott hen kan och att det är din uppgift att hitta anpassningar och lösningar i klassrummet. Du som vuxen tar ansvar för att nå ut till varje elev och är noga med möta hen där hen är. Du tar en tydlig vuxenroll och ställer högre krav på dig själv än på de elever du möter. Naturligtvis du lågaffektiv och tar ansvar för varje situation.

Vi erbjuder
Är du den vi söker så kommer du att få en självklar plats hos våra elever och dina kollegor som precis som du brinner för att ge eleverna de bästa förutsättningar inför livet som ansvarstagande samhällsmedborgare.

Vi erbjuder dig ett nära samarbete mellan skolans övriga pedagoger. Skolan är liten i sitt format och på så sätt har vi nära till beslut. Du kommer att ges stora möjligheter att utforma ditt uppdrag utifrån din profession. Du förväntas också ta stort ansvar för att dina elever ska nå så långt hen kan inom ramen för sina förmågor. 

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Legitimerad förskollärare

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Jun 2
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du ha en arbetsplats som genomsyras av möjligheter - glädje och en vision där förskolan får världens viktigaste värden att växa?
Då skall du passa på att söka!
Just nu söker vi 1 förskollärare till Malmös minsta förskola med största hjärtat.
Hos oss finns alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du/ni utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Förskollärare har det administrativa och pedagogiska ansvaret för avdelningen. Medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Örtagårds förskola är en av Malmö Dibbers förskolor, den minsta men med lika hög kvalitet som våra övriga enheter. Örtagård är en liten familjär och stabil förskola på första våningen i ett lugnt bostadsområde och med en egen uteplats. Intilliggande grönområde och lekplatser ger många möjligheter till att vara nära eller längre ifrån förskolan. Förskolan består av en syskonavdelning där barnen delas in i mindre grupper under dagen. Det finns ett nära samarbete mellan förskolan och vårdnadshavarna och ett tryggt, förtroendefullt klimat råder.

Arbetsuppgifter
Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling.
Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp 
Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter
Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek
Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan
Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete
Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare
Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper
Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning
Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla
Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan.
Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som pedagogiskt ansvarig är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete i arbetslaget.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter

*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care
*Reflektionstillfälle områdesövergripande utöver sedvanlig reflektionstid

Information om tjänsten

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan

Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden  - sök NU så du inte missar chansen att få arbeta med oss!

Kontaktinformation
Soad Feili, Arbetslagsledare, soad.feili@dibber.se

Elisabeth Bergstrand

Arbetsplats

Ansök nu

Skolkurator

Skolkurator
Läs mer Maj 23
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som skolkurator i
grundskolans alla årskurser. Uppdraget är delat mellan två skolor i Malmö. Den
ena, Hindby Dibber skola, är en F-6 skola i hjärtat av Malmö. Den andra, Östra
skolan, är en 7-9 skola som är belägen vid Värnhem i MKB:s studentboende
Rönnen. De båda skolorna är båda en del av Dibber och vi arbetar med att få
världens viktigaste värden att växa.

Hindby skola är en liten trivsam skola med sju klasser från F-6. i höst kommer vi att ha 170 elever fördelade på dessa sju klasser. Vi arbetar målmedvetet med att trygga våra elever och se till varje elevs unika behov. Trygga elever har större förutsättningar att lyckas. På Hindby skola möts olika kompetenser som ser eleven med sina olika glasögon. Vi har ett utarbetat systematiskt elevhälsoarbete där du som skolkurator har en given plats. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att våra elever ska lyckas.

Östra Skolan är en småskalig och nytänkande 7-9 skola. Idag har vi två klasser i varje årskurs, totalt har vi 147 elever på vår skola. Våra elever kommer från hela staden vilket gör att vi har stort fokus på att skapa trivsel, trygghet och en skola för alla. Vi arbetar elevnära, med stort fokus på att bygga hållbara relationer. Vi har höga förväntningar på oss själva och våra elever, vilket visar sig i goda resultat och att vi lyckats utjämna skillnader i skolbakgrund. Vår lärarkår är engagerad och erfaren. Tillsammans arbetar vi målmedvetet med att utveckla undervisningen.
 
På Östra skolan arbetar vi efter vår vision och verksamhetsidé där vi möter alla med positiva förväntningar och bejakar våra elevers drömmar. Vi har en samarbetsinriktad, inkluderande och positiv kultur i alla delar av vår verksamhet. Vi levererar hög kvalité i varje enskilt möte. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att våra elever ska vara trygga, kompetenta och redo att möta framtiden.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en viktig del av skolornas främjande och förebyggande elevhälsoarbete i nära samarbete med rektor på respektive skola. Du förväntas ta ett stort eget ansvar för att planera och utföra de arbetsuppgifter du får på delegation av rektor. Du har en självklar klar plats i skolornas elevhälsoteam där du bidrar med din kompetens.

Kvalifikationer
Du ska ha relevant utbildning för att kunna arbeta som skolkurator. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta som skolkurator.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är tydlig och rak i din kommunikation med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Du måste vara flexibel och ha förmåga att tänka utanför boxen och ha ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Naturligtvis är du lågaffektiv och är mån om att vara en tydlig vuxen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjlighet att utvecklas inom ditt yrke och bredda din arbetslivserfarenhet genom att arbeta med elever/barn mellan 6-16 år. Du får möjlighet att möta två skolkulturer som vilar på samma värdegrund, men som arbetar med olika åldrar. Du kommer att få engagerade och kunniga kollegor som alla brinner för våra elever och vill ge dem de bästa förutsättningarna att lyckas i livet.

Kontaktinformation
Christina Svensson, Rektor på Östra skolan, 040-6851021, christina.svensson@dibber.se

Susanne Nilsson, Rektor på Hndby Dibber skola, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Dibber söker Förskollärare till Hindby förskola i Malmö

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Maj 2
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.Hindby förskola ligger lummigt inbäddat i ett villaområde med egen förskolegård. Intilliggande parker och lekplatser ger många möjligheter till att vara nära eller längre ifrån förskolan. 
Förskolan arbetar utifrån gällande styrdokument men även med lärvännerna Hjärtrud, KreaTiva, RäkneReza, AlfaBeta, RörElse, LekLevi och UteUgo . Lärvännerna stödjer pedagogerna i att hålla fokus på det pedagogiska uppdraget och synliggör för barnen vilka lärområde de upplever under sitt egna förändrade lärande.
Förskolans fem avdelningar arbetar i åldershomogena barngrupper och där pedagogerna utifrån de förutsättningar som råder följer barngruppen fram tills överlämnandet till förskoleklassen.

Hindby skola har ett eget kök som lagar den mat som serveras på förskolan.

Arbetsuppgifter
Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling.
Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans utvecklingsarbete 
Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter
Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek
Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan
Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete
Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare
Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper
Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning
Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla
Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga 

Personliga egenskaper
Är du en kollega som trivs med att arbeta självständigt, ha kvalificerade kollegor att reflektera och analysera med och ha en pedagogisk ledare nära?
Är du dessutom en kollega som brinner för barnens rätt till en högt kvalitativ utbildning, undervisning och omsorg?

Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan.
Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som ansvarig förskollärare är du tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan kollegor och avdelningarna. Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete.

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: "Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt."
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter

*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care
Information om tjänsten

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen

Kontaktinformation
Malin Klintberg, Arbetslagsledare, malin.klintberg@dibber.se

Elisabeth Bergstrand, Rektor, elisabeth.bergstrand@dibber.se

Arbetsplats

Ansök nu

Dibber söker Barnskötare till Hindby förskola i Malmö

Barnskötare
Läs mer Maj 2
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker!
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa!
Hindby förskola ligger lummigt inbäddat i ett villaområde med egen förskolegård. Intilliggande parker och lekplatser ger många möjligheter till att vara nära eller längre ifrån förskolan. Förskolan arbetar utifrån gällande styrdokument men även med lärvännerna Hjärtrud, KreaTiva, RäkneReza, AlfaBeta, RörElse, LekLevi och UteUgo . Lärvännerna stödjer pedagogerna i att hålla fokus på det pedagogiska uppdraget och synliggör för barnen vilka lärområde de upplever under sitt egna förändrade lärande. Förskolans fem avdelningar arbetar i åldershomogena barngrupper och där pedagogerna utifrån de förutsättningar som råder följer barngruppen fram tills överlämnandet till förskoleklassen.

Hindby skola har ett eget kök som lagar den mat som serveras på förskolan.

Arbetsuppgifter
Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje 
Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn och medarbetare
Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer
Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar
Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet
God kommunikationsförmåga
Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling.
Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.  Vi letar efter en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;

*Fria pedagogiska måltider

*Friskvårdsbidrag

*Personalstöd via Falck Health Care
 
Information om tjänsten

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare.

Kontaktinformation
Malin Klintberg, Arbetslagsledare, malin.klintberg@dibber.se

Elisabeth Bergstrand, Rektor, elisabeth.bergstrand@dibber.se

Arbetsplats

Ansök nu

Lärare 1-3

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Apr 17
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Ansvarig pedagog och mentor för blivande åk 3 ska vara föräldraledig under nästa läsår, så därför söker vi dig som kan axla det uppdraget.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i engelska i åk 1-3 samtidigt som en kollega undervisar i teknik i samma årskurser. Utöver det har du samtliga teoretiska ämnen i klassen. Du kommer även att ha ett mentorsansvar med tillhörande arbetsuppgifter som kontakt med vårdnadshavare, hålla i utvecklingssamtal med mera. 

Du förväntas ta en aktiv roll i arbetslaget och medverka i diskussioner som driver utvecklingen på skolan framåt.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad lärare för årskurserna 1-3 och/eller ha en gedigen erfarenhet. 

Personliga egenskaper
Du ska som person vara lugn och lösningsfokuserad samt ha en elevsyn som säger att varje elev gör rätt om hen kan. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en liten familjär arbetsplats där alla elever är allas elever. Vi tar ett gemensamt ansvar för våra elever och ser att vi tillsammans gör allt för att våra elever ska lyckas. Hos oss är man inte ensam i sitt uppdrag utan vi arbetar tillsammans.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Semestervikarie på fritids

Barnskötare
Läs mer Apr 3
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vårt fritidshem söker vikarie mellan veckorna 26-31 för arbete med elever från F-klass-åk 6.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är de som är allmänt förekommande i ett fritidshem.

Kvalifikationer
Du behöver ha erfarenhet av att arbeta i ett fritidshem. Är du dessutom utbildad barnskötare är det ett plus.

Personliga egenskaper
Du ska vara lugn och stresstålig och gilla att vara med eleverna.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig fina barn och kompetenta kollegor i trevlig miljö.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan

214 59 Malmö

Ansök nu

Lärare i slöjd

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Läs mer Apr 3
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Undervisa elever i åk 3-6 i ämnet slöjd.

Arbetsuppgifter
Du ska utföra de uppgifter som är kopplade till ditt uppdrag som lärare, såsom planera och hålla i undervisningen samt följa upp och bedöma.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad i ämnet slöjd eller ha erfarenhet av yrket.

Personliga egenskaper
Du ska vara lugn och stresstålig samt besitta ett stort tålamod i mötet med eleverna. Du ska brinna för hantverket för att kunna väcka elevernas intresse.

Vi erbjuder
Ett självständigt arbete i lugn och familjär miljö.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan

214 59 Malmö

Ansök nu

Timvikarie

Barnsköterska
Läs mer Feb 3
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Pjättängens förskola är i behov av timvikarier som kan hoppa in vid kort varsel då det uppstår frånvaro på förskolan. Du kommer att utföra de arbetsmoment som behövs övergripande under ledning av ordinarie anställda på förskolan. Skapa en trygg omsorg under dagen med pedagogiska aktiviteter. Stort krav ställs på att vara självgående, vana vid förskolearbete samt ha en god kommunikationsnivå i svenska språket

Arbetsuppgifter
Stötta och hjälpa arbetslaget vid korttidsfrånvaro. Vara en trygg aktiv vuxen i stödet till barnen. Genomföra pedagogiska aktiviteter tillsammans med barnen inne och utomhus. 

Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn och medarbetare 

Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer 

Kvalifikationer
Erfarenhet från förskola och eller relevant utbildning. Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet 

God kommunikationsförmåga 

Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder 

Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga 

Personliga egenskaper

Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling. 

Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.? Vi letar efter en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal.

Vi erbjuder
En liten förskola med hög kompetens hos samtliga medarbetare. Pedagogisk måltid erbjuds från eget kök och fantastisk kock. Högt i tak och många skratt - vi längtar varje dag till en dag på förskolan!

Kontaktinformation
Sara , Vikarieansvarig, sara.erikssonhansen@dibber.se

Elisabeth Bergstrand, elisabeth.bergstrand@dibber.se

Arbetsplats

Ansök nu

Dibber söker Förskollärare till Hindby förskola i Malmö

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Feb 28
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.Hindby förskola ligger lummigt inbäddat i ett villaområde med egen förskolegård. Intilliggande parker och lekplatser ger många möjligheter till att vara nära eller längre ifrån förskolan. 

Förskolan arbetar utifrån gällande styrdokument men även med lärvännerna Hjärtrud, KreaTiva, RäkneReza, AlfaBeta, RörElse, LekLevi och UteUgo . Lärvännerna stödjer pedagogerna i att hålla fokus på det pedagogiska uppdraget och synliggör för barnen vilka lärområde de upplever under sitt egna förändrade lärande.
Förskolans fem avdelningar arbetar i åldershomogena barngrupper och där pedagogerna utifrån de förutsättningar som råder följer barngruppen fram tills överlämnandet till förskoleklassen.

Hindby skola har ett eget kök som lagar den mat som serveras på förskolan.

Arbetsuppgifter
Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling.
Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp 
Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter
Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek
Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan
Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete
Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare
Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper
Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning
Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla
Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan.
Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som chef är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter

*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care

Information om tjänsten

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen

 

Kontaktinformation
Malin Klintberg, Arbetslagsledare, malin.klintberg@dibber.se

Elisabeth Bergstrand, Rektor, elisabeth.bergstrand@dibber.se

Arbetsplats

Ansök nu

Lärare i svenska och engelska

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Feb 9
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vi söker dig som vet att att allt börjar med att skapa en relation till dina elever. Du kommer att undervisa elever i åk 4-6 i svenska och engelska samt vara mentor för åk 5. Men för att detta uppdrag ska kunna utförs måste du lägga tid på att lära känna dina elever och visa att du tror på dem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad i svenska och engelska. Har du dessutom erfarenhet i att undervisa i svenska som andraspråk, är det en merit.

Personliga egenskaper
Du måsta vara tydlig och strukturerad och visa att du tror på elevens vilja att göra rätt. Du ska kunna bibehålla ett lugn, vara en trygg vuxen och stå stadigt när det blåser. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en varm och familjär miljö i byggnader som vi delar med förskolan. Vi arbetar eter mottot att alla barn är allas barn samt att vi stöttar varandra när det behövs. En del elever kan utmana, men vi tänker att rätt person kan anta utmaningen med att nå dessa elever. På Hindby skola står ingen ensam utan alla hjälps åt. Du får kompetenta kollegor som bistår med kunskaper och erfarenhet samt en rektor som är synlig i det dagliga arbetet och oftast är där eleverna är.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan

214 59 Malmö

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Jan 14
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Elevassistent till elev i F-klass.

Arbetsuppgifter
Du ska vara assistent till elev i F-klass och ge både omsorg och stimulans under både skol- och fritidstid.

Kvalifikationer
Du bör vara barnskötare och ha erfarenhet av att stötta barn med olika typer av funktionsnedsättning.

Personliga egenskaper
Du måste vara lugn, ha tålamod samt ha ett genuint intresse för barn.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett arbete som utvecklar dig och ger dig erfarenhet vidare i liet.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Dibber söker Förskollärare till Örtagårds förskola i Malmö

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Nov 30
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du eller du och din kollega ha en arbetsplats som genomsyras av möjligheter - glädje och en vision där förskolan får världens viktigaste värden att växa?

Då skall du/ni passa på att söka!

Just nu söker vi 2 förskollärare eller 1 förskollärare och 1 pedagog på respektive 100% samt 75%

Hos oss finns alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du/ni utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Förskollärare har det administrativa och pedagogiska ansvaret för avdelningen. Medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.
Örtagårds förskola är en av Malmö Dibbers förskolor, den minsta men med lika hög kvalitet som våra övriga enheter. Örtagård är en liten familjär och stabil förskola på första våningen i ett lugnt bostadsområde och med en egen uteplats. Intilliggande grönområde och lekplatser ger många möjligheter till att vara nära eller längre ifrån förskolan. Förskolan består av en syskonavdelning där barnen delas in i mindre grupper under dagen. Det finns ett nära samarbete mellan förskolan och vårdnadshavarna och ett tryggt, förtroendefullt klimat råder.

Arbetsuppgifter
Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling.
Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp 
Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter
Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek
Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan
Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete
Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare
Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper
Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning
Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla
Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan.
Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som chef är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter

*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care

*Reflektionstillfälle områdesövergripande utöver sedvanlig reflektionstid

Information om tjänsten

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan

Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen

Varmt välkommen med din ansökan! 

   

Kontaktinformation
Elisabeth Bergstrand

Arbetsplats

Ansök nu

Dibber söker Förskollärare till Hindby förskola i Malmö

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Nov 17
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.
Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb.Hindby förskola ligger lummigt inbäddat i ett villaområde med egen förskolegård. Intilliggande parker och lekplatser ger många möjligheter till att vara nära eller längre ifrån förskolan. 

Förskolan arbetar utifrån gällande styrdokument men även med lärvännerna Hjärtrud, KreaTiva, RäkneReza, AlfaBeta, RörElse, LekLevi och UteUgo . Lärvännerna stödjer pedagogerna i att hålla fokus på det pedagogiska uppdraget och synliggör för barnen vilka lärområde de upplever under sitt egna förändrade lärande.
Förskolans fem avdelningar arbetar i åldershomogena barngrupper och där pedagogerna utifrån de förutsättningar som råder följer barngruppen fram tills överlämnandet till förskoleklassen.

Hindby skola har ett eget kök som lagar den mat som serveras på förskolan.

Arbetsuppgifter
Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling.
Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp 
Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter
Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek
Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan
Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete
Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare
Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept
Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper
Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning
Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla
Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan.
Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som chef är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet. 

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter

*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care

Information om tjänsten

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen

 

Kontaktinformation
Malin Klintberg, Arbetslagsledare, malin.klintberg@dibber.se

Elisabeth Bergstrand, Rektor, elisabeth.bergstrand@dibber.se

Arbetsplats

Ansök nu

Dibber söker Barnskötare till Hindby förskola i Malmö

Barnskötare
Läs mer Nov 17
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker!
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa!

Hindby förskola ligger lummigt inbäddat i ett villaområde med egen förskolegård. Intilliggande parker och lekplatser ger många möjligheter till att vara nära eller längre ifrån förskolan. Förskolan arbetar utifrån gällande styrdokument men även med lärvännerna Hjärtrud, KreaTiva, RäkneReza, AlfaBeta, RörElse, LekLevi och UteUgo . Lärvännerna stödjer pedagogerna i att hålla fokus på det pedagogiska uppdraget och synliggör för barnen vilka lärområde de upplever under sitt egna förändrade lärande. Förskolans fem avdelningar arbetar i åldershomogena barngrupper och där pedagogerna utifrån de förutsättningar som råder följer barngruppen fram tills överlämnandet till förskoleklassen.

Hindby skola har ett eget kök som lagar den mat som serveras på förskolan.

Arbetsuppgifter
Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje 
Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn och medarbetare
Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer
Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar
Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet
God kommunikationsförmåga
Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling.
Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.  Vi letar efter en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;

*Fria pedagogiska måltider

*Friskvårdsbidrag

*Personalstöd via Falck Health Care
 
Information om tjänsten

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Lön
Enligt överenskommelse

Ansökan
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi från säger oss kontakt från rekryterare.

Kontaktinformation
Malin Klintberg, Arbetslagsledare, malin.klintberg@dibber.se

Elisabeth Bergstrand

Arbetsplats

Ansök nu

Köksbiträde

Köksbiträde
Läs mer Nov 4
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Du ska utföra de arbetsuppgifter som är kopplade till uppdraget som köksbiträde.

Arbetsuppgifter
Du ska förbereda frukost och mellanmål. Du ska även serva förskolan samt skolelever med deras mat samt ta hand om disken.

Kvalifikationer
Du ska ha utbildning/och eller erfarenhet av att arbeta i ett skolkök.

Personliga egenskaper
Du ska vara stresstålig, tycka om barn samt ha ett genuint intresse för mat.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett arbete i trivsam miljö med chans till förlängning.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Lärare

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Nov 4
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 100 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Lärare i spanska åk 6

Arbetsuppgifter
Du ska utföra uppgifter kopplade till ditt uppdrag som lärare

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad lärare i spanska och/eller ha erfarenhet av att undervisa

Personliga egenskaper
Du ska vara strukturerad i ditt arbete, du ska vara lösningsfokuserad samt ha förmåga att se eleven och anpassa efter hens behov.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjlighet att vara delaktig i ett välfungerande och kompetent arbetslag.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733-704957, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Okt 12
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vi behöver Dig som har erfarenhet av att arbeta med elever med olika funktionsvariationer.

Arbetsuppgifter
Du ska stötta en elev genom hela skoldagen. Se till att hen får en meningsfull vardag där hen gess möjlighet att utveckla sin hela potential.

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av att arbeta som resurs/elevassistent till en yngre elev. Har du dessutom adekvat utbildning så är det ett plus. men, erfarenhet är det absolut viktigaste.

Personliga egenskaper
Du ska vara lugn och trygg och ha ett genuint intresse för varje enskild människa. Du ska se lösningar och inte hinder. 

Vi erbjuder
Du kommer att vara en del av ett arbetslag som alla arbetar för den enskilda elevens rätt till att växa, såväl kunskapsmässigt som socialt.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan

214 59 Malmö

Ansök nu

Förskollärartjänst ledig

Lärare i förskola/Förskollärare
Läs mer Sep 30
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vill du vara med och få världens viktigaste värden att växa? Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.  

Som Förskollärare har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för din avdelning. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att barnen känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får chansen att göra ett bra jobb. 

Örtagårds förskola är en liten familjär och stabil förskola på första våningen i ett lugnt bostadsområde med en egen liten uteplats. Intilliggande grönområde och lekplatser ger många möjligheter till utevistelse nära eller en bit i från. Förskolan har en avdelning med barn mellan 1-5 år.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter 

Hjälpa till att bygga upp en stark kultur på förskolan med vår värdeplattform som grund. Våra värderingar ska prägla vardagen på förskolan och synas i såväl ord som handling. 

Pedagogisk och administrativ ledning och drift av din avdelning samt aktivt deltagande i förskolans ledningsgrupp? 

Skapa en god och trygg vardag för alla barn och utveckla ett bra samarbete med vårdnadshavare och andra intressenter 

Delta aktivt i såväl lek som vardagsaktiviteter. Tillvarata barnens behov genom omsorg och lek 

Vara med och utveckla det pedagogiska upplägget på förskolan  

Aktivt delta i förskolans systematiska kvalitetsarbete 

Vara insatt i alla delar av arbetet på avdelningen; bidra till planeringen av den dagliga verksamheten samt utarbeta och genomföra årsplanen tillsammans med medarbetare och ledning 

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare 

Intresse och vilja att sätta sig in i och bedriva verksamheten utifrån Dibbers koncept  

Kunskap och intresse för arbete med barn samt naturliga ledaregenskaper 

Erfarenhet från förskola, i synnerhet av pedagogisk ledning 

Du ska vara en aktiv vuxen som ser varje barn, som hör och bryr sig om vad barnen vill förmedla 

Goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga  

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar på Dibber. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. 

Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Som chef är du tillåtande och tydlig och bidrar till ett gott samarbete mellan avdelningarna.  Du ska ha god kommunikationsförmåga, vara lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du tycker om att umgås med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. Du identifierar dig med Dibbers värderingar och behandlar andra med respekt och likvärdighet.  

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en bred professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept. Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.» 

Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter 
*Fria pedagogiska måltider 
*Friskvårdsbidrag 
*Personalstöd via Falck Health Care 

Information om tjänsten 
Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning 
Lön enligt överenskommelse 
Ansökan 
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi frånsäger oss kontakt från rekryterare. 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 

Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen 

 

Kontaktinformation
Elisabeth Bergstrand

Arbetsplats

Ansök nu

Timvikarie

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Sep 30
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vi behöver dig som med kort varsel kan komma in och arbeta i skola eller i vårt fritidshem.

Arbetsuppgifter
Du ska utföra arbetsuppgifter kopplade till den tjänst du vikarierar för.

Kvalifikationer
Har du viss erfarenhet av att arbeta i skola och på fritids, är det bra, men inget krav.

Personliga egenskaper
Du ska vara stresstålig och tycka att barn är det viktigaste som finns.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats som månar barnet/eleven hela dagen. Att arbeta som timvikarie är baserat på behov så det kan vara vissa veckor som det inte blir något jobb alls, medan det andra veckor kan bli en full arbetsvecka.

Detta uppdrag är perfekt för dig som studerar och har tid över till att arbeta och dryga ut studiemedlet.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Lärare 4-6

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Sep 15
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i svenska och engelska mot åk 4-6. Har du dessutom kompetens i att undervisa i SVA är det meriterande.

Arbetsuppgifter
Du ingår i ett arbetslag med kompetenta kollegor där du har en given roll i det gemensamma arbetet med att arbeta målinriktat, systematiskt och med fokus på elevernas kunskapsutveckling. Du är mentor för en klass där du utför de arbetsuppgifter som är kopplade till ett mentorsuppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i svenska och engelska mot åk 4-6. Har du dessutom kompetens i att undervisa i SVA är det meriterande.

Personliga egenskaper
Du ska vara väl förtrogen med läroplanen och den värdegrund som vårt samhälle vilar på. Som person är du lösningsfokuserad, trygg och med att tydligt fokus på eleven. Du ska kunna individanpassa din undervisning så att den gynnar alla individer. Du ska se dina elever som en tillgång och vara förankrad i att varje elev gör så gott hen kan. 

Du ska vara prestigelös i det du gör och anse att det är en styrka att kunna be om hjälp.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi arbetar utifrån mottot "Vi får världens viktigaste värden att växa". Du blir en del av ett kollegium som består av människor med ett stort hjärta och hög kompetens. Vår skola är vackert inbäddad i lugna villakvarter i hjärtat av Malmö.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Vikarie förskola

Barnskötare
Läs mer Sep 14
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Arbetsuppgifter
Dibber Hindby förskola söker vikarier för kortare eller längre behov!

Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! 
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa!

Kvalifikationer
Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje?
Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn och medarbetare
Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer
Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar

Personliga egenskaper
Utbildning eller erfarenhet från barnomsorg/förskola

Goda kunskaper i svenska språket muntligt och skriftligt, gärna flerspråklighet

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial.
Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»

Kontaktinformation
Malin Klintberg, Arbetslagsledare, malin.klintberg@dibber.se

Jessica Nilsson, leg förskollärare, jessica.nilsson@dibber.se

Arbetsplats

Ansök nu

Timvikarie

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Aug 31
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vi behöver dig som med kort varsel kan komma in och arbeta i skola eller i vårt fritidshem.

Arbetsuppgifter
Du ska utföra arbetsuppgifter kopplade till den tjänst du vikarierar för.

Kvalifikationer
Har du viss erfarenhet av att arbeta i skola och på fritids, är det bra, men inget krav.

Personliga egenskaper
Du ska vara stresstålig och tycka att barn är det viktigaste som finns.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats som månar barnet/eleven hela dagen. Att arbeta som timvikarie är baserat på behov så det kan vara vissa veckor som det inte blir något jobb alls, medan det andra veckor kan bli en full arbetsvecka.

Detta uppdrag är perfekt för dig som studerar och har tid över till att arbeta och dryga ut studiemedlet.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Lärare Åk 1-3Inget legitimationskrav

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jun 23
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Detta läsår kommer du att undervisa åk 1, där du även är mentor. Men, du kommer även att undervisa eleverna i åk 2 och 3 i teknik.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha huvudansvaret för en fantastisk grupp elever som alla har ett år i förskoleklass på Hindby Dibber. Alla arbetsuppgifter som ingår i ett läraruppdrag samt i ditt uppdrag som mentor ska du planera, hålla i samt bedöma. Du ska ha en tät kontakt med elevernas vårdnadshavare genom bland annat vår lärplattform som är Infomentor. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot de lägre skolåren. Erfarenhet är inget krav, du kommer att ha kompetenta kollegor som stöttar och handleder, samt en närvarande rektor.

Personliga egenskaper
Du behöver vara trygg i ditt ledarskap och vara tydlig i dina möten med eleverna. Ditt sätt är lugnt och bygger på ett relationsskapande med eleverna. Du ska tycka om att arbeta i lag och ser dina kollegor som en tillgång. Du är öppen och prestigelös samt har en lösningsfokuserad inställning till ditt arbete och till livet i stort.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en arbetsplats som ligger inbäddad i ett villaområde i hjärtat av Malmö. På Hindby Dibber arbetar vi med ett relationsskapande som lägger grunden till ett livslångt lärande för våra elever. Vi arbetar målmedvetet med hela eleven hela dagen och ser att den röda tråden ska löpa mellan skola och fritids. Nästa läsår ska vi arbeta med två stora kvalitetshöjande utvecklingsområden. Det ena är SKUA (språk- och kunskapsutvecklande arbete) samt ledarskap i klassrummet. under läsårets gång ägnar vi tid till reflektion och analys av våra resultat och strävar alltid mot en kvalitetshöjning av verksamheten. Under nästa läsår ska vi lyfta in utepedagogiken i vår verksamhet. Vi kommer att ha ett uteklassrum på vår skolgård, bi-hotell och fjärilsrestaurang som möjliggör ett ökat fokus på hållbar utveckling, miljötänk och återbruk. 

Vi satsar på planerade rastaktiviteter då vi ser att aktiva glada barn lär mer. Vi har även förmånen att ha en skolhund som tillsammans med skolkuratorn arbetar främjande med våra elever. Det enda vi saknar är Dig som känner att detta är arbetsplatsen för dig!

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Lärare F-3

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Jun 29
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Vi söker dig som är sugen på att ta emot en åk 1 i augusti. . Du kommer även att undervisa elever i åk 2 och 3 i teknik samt elever i åk 4 i svenska vid ett tillfälle/vecka.

Arbetsuppgifter
Du ska utföra de arbetsuppgifter som ingår i ett mentorsuppdrag, vara väl förtrogen i skolans styrdokument. Du ska planera, genomföra och bedöma elevers kunskaper.

Kvalifikationer
Är du legitimerad lärare är det ett plus, men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa och då framför allt de yngre eleverna.

Personliga egenskaper
Du ska vara lyhörd för elevens specifika behov, du ska vara lugn och trygg i ditt ledarskap och besitta en stor portion humor. Du ska vara lösningsfokuserad och vara beredd på att den ena dagen inte är den andra lik.

Vi erbjuder
Du kommer att få förmånen att ingå i ett arbetslag med kompetenta kollegor. På Hindby Dibber sätter vi relationen främst och investerar av oss själva, både i relation med elever och deras vårdnadshavare, och relationen med kollegor och chef. Skolan ligger inbäddad i en lummig miljö i hjärtat av Malmö. Vi erbjuder en miljö där du kan växa som person men framför allt som pedagog.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Utbildad lärare i svenska och engelska

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 1
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Du ska undervisa eleverna i åk 4-6 i svenska och engelska. I tjänsten ingår även ett mentorskap.

Arbetsuppgifter
Du ska utföra alla de arbetsuppgifter som är kopplade till ditt uppdrag såsom planering och utförande av lektioner samt bedömning av elevernas arbete med medföljande dokumentation. Utöver det så ingår de arbetsuppgifter som är kopplat till rollen som mentor såsom kontakt med vårdnadshavare, planera och hålla i utvecklingssamtal och vara en trygg vuxne i alla lägen och situationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad i ämnena svenska, SVA och engelska. Har du erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov så är det meriterande. Vi ser även att du brinner för att lyfta in skönlitteratur i undervisningen samt kan inspirera kollegor att arbeta mer med skönlitteratur som bas i undervisningen.

Personliga egenskaper
Du ska vara lugn, lågaffektiv och trygg i mötet med dina elever och deras vårdnadshavare. Du sätter värde på att vara en varm person som brinner för att varje elev ska känna sig sedd och ser varje elevs potential. Du är även en person som ser lösningar istället för att fastna i hinder och svårigheter. Det är viktigt att du bidrar med glädje och energi till både elever, kollegor och chef. Du är också medveten om att det är skillnad på att vara privat och personlig i möten med elever. 

Vi erbjuder
Hindby Dibber skola är en liten skola som ligger inbäddad i en vacker miljö omgiven av villor. Hos oss får du kompetenta kollegor som liksom du är ämneskunniga och har ett varmt hjärta. Vi sätter värde på rak kommunikation och förväntar oss att du gör detsamma. På skolan finns det en närvarande rektor som brinner för varje elev och har ett individfolus.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, rektor, 0733-705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Musiklärare

Musikpedagog/Musiklärare
Läs mer Apr 28
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Huvudsakligen ska du bedriva undervisning för elever i åk 3-6- All undervisning sker i halvklass.

Arbetsuppgifter
Du ska enligt rådande styrdokument planera, utföra samt bedöma de individuella kunskaper som eleverna besitter. Du ska även planera olika musikaliska aktiviteter såsom Lucia och skolavslutningar.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är utbildad musiklärare, eller har en gedigen erfarenhetsbank att ösa ur.

Personliga egenskaper
Du ska vara lugn, lågaffektiv och trygg i mötet med dina elever och deras vårdnadshavare. Du sätter värde på att vara en varm person som brinner för att varje elev ska känna sig sedd och ser varje elevs potential. Du är även en person som ser lösningar istället för att fastna i hinder och svårigheter. Det är viktigt att du bidrar med glädje och energi till både elever, kollegor och chef. Du är också medveten om att det är skillnad på att vara privat och personlig i möten med elever. 

Vi erbjuder
Hindby Dibber skola är en liten skola som ligger inbäddad i en vacker miljö omgiven av villor. Hos oss får du kompetenta kollegor som liksom du är ämneskunniga och har ett varmt hjärta. Vi sätter värde på rak kommunikation och förväntar oss att du gör detsamma. På skolan finns det en närvarande rektor som brinner för varje elev och har ett individfokus.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733-705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Apr 21
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Du ska tillsammans med ett köksbiträde se till våra elever i skolan samt barn i förskolan får god och näringsriktig mat genom hela skoldagen

Arbetsuppgifter
? Hålla en hög kvalitetsnivå så att köksverksamheten drivs i enlighet med lagar, förordningar, Dibber Way (Dibbers vision, värden och arbetsrutiner) kollektivavtal samt interna riktlinjer samt finansiella ramar
? Ansvara för den dagliga verksamheten i köket
? Laga frukost, lunch och mellanmål i den mån de förekommer

? Inköp genom webhandel, följa ramavtal
? Svara i telefon och läsa/skicka mejl
? Ansvara och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, disk och underhåll av de livsmedelslokaler som finns
? Dagligt hållbarhetsarbete svinn

? Aktivt medverka i olika forum och utveckling inom skolrestaurangerna/förskole restaurangerna
? Aktivt medverka i olika sammanhang där måltiden är en del av den pedagogiska verksamheten.
? Sköta felanmälningar enligt rutin på enheten.

? Följa budget och de avtal vi har inom Dibber
? Övrigt förekommande uppgifter utifrån skola/förskolans specifika förutsättningar och behov.

 

 

Kvalifikationer
? Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden.
? Svenska i tal och skrift
? Datorvana
? Kunskap om egenkontroll

Personliga egenskaper
? Kommunikation
? Flexibel
? Samarbetsförmåga
? Organisationsförmåga
? Kvalitetsmedveten
? Ansvarstagande

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig att arbeta i miljö som är varm och hjärtlig. Hindby skola och förskola ligger vackert belägen i ett villaområde i Malmö. Du kommer att vara omgiven av kompetenta kollegor som liksom du brinner för våra elever/barn och ser att maten är en stark bidragande anledning till utveckling.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Legitimerad lärare i svenska, SVA och engelska

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Apr 21
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Du ska undervisa eleverna i åk 4-6 i svenska, SVA och engelska. I tjänsten ingår även ett mentorskap.

Arbetsuppgifter
Du ska utföra alla de arbetsuppgifter som är kopplade till ditt uppdrag såsom planering och utförande av lektioner samt bedömning av elevernas arbete med medföljande dokumentation. Utöver det så ingår de arbetsuppgifter som är kopplat till rollen som mentor såsom kontakt med vårdnadshavare, planera och hålla i utvecklingssamtal och vara en trygg vuxne i alla lägen och situationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad i ämnena svenska, SVA och engelska. Har du erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov så är det meriterande. Vi ser även att du brinner för att lyfta in skönlitteratur i undervisningen samt kan inspirera kollegor att arbeta mer med skönlitteratur som bas i undervisningen.

Personliga egenskaper
Du ska vara lugn, lågaffektiv och trygg i mötet med dina elever och deras vårdnadshavare. Du sätter värde på att vara en varm person som brinner för att varje elev ska känna sig sedd och ser varje elevs potential. Du är även en person som ser lösningar istället för att fastna i hinder och svårigheter. Det är viktigt att du bidrar med glädje och energi till både elever, kollegor och chef. Du är också medveten om att det är skillnad på att vara privat och personlig i möten med elever. 

Vi erbjuder
Hindby Dibber skola är en liten skola som ligger inbäddad i en vacker miljö omgiven av villor. Hos oss får du kompetenta kollegor som liksom du är ämneskunniga och har ett varmt hjärta. Vi sätter värde på rak kommunikation och förväntar oss att du gör detsamma. På skolan finns det en närvarande rektor som brinner för varje elev och har ett individfolus.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, rektor, 0733-705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats
Beckasingatan 1

214 59 Malmö

Ansök nu

Barnskötare

Barnskötare
Läs mer Apr 28
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.

På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.Dibber söker utbildad barnskötare med erfarenhet till Pjättängens förskola i Malmö
 
Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! 
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa!
 
Pjättängens förskola ligger lummigt inbäddat i ett bostadsområde med egen förskolegård. Närhet till intilliggande parker ger många möjligheter till att vara nära eller längre ifrån förskolan. Förskolans två avdelningar har ett tätt samarbete och pedagogerna lägger stor vikt vid att lära känna alla barn oavsett om de finns på yngre barns avdelningen eller äldre barns avdelningen.

Arbetsuppgifter
Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard
 
Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje?
 
Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn och medarbetare
 
Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer
 
Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare/föräldrar
 
Du håller dig uppdaterad genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare med erfarenhet av reggio-inspirerat arbetssätt
God kommunikationsförmåga
Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder
Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga

Personliga egenskaper
Vi letar efter en barnskötare som har en erfarenhet av att arbeta med och skapa lärmiljöer som den ”tredje pedagogen” En nyfiken aktiv pedagog som lär med barnen hela dagen. Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling.
 
Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar.? Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.

Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial.
Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
 
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care

Kontaktinformation
Rebecka Ryngfors, Utvecklingsledare, rebecka.ryngfors@dibber.se

Elisabeth Bergstrand, Rektor, elisabeth.bergstrand@dibber.se

Arbetsplats

Ansök nu

Vikarierande lärare i matematik och NO

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jul 31
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.En av skolans lärare kommer att vara tjänstledig under terminens inledande månader och behöver då ersättas med en kompetent lärare i matematik samt NO.

Arbetsuppgifter
Du ska utföra de arbetsuppgifter som ingår i ett läraruppdrag, nämligen planera och genomföra bedöma lektioner kopplade till skolans styrdokument, samt bedöma den individuella elevens prestation.. Du kommer även att ha ett mentorskap för åk 5 med de arbetsuppgifter som är kopplade till det uppdraget i from av ex kontakter med vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad lärare i matematik och No alternativt ha en grundad erfarenhet av att arbeta som lärare i åk 4-6 med ämnena matematik och NO.

Personliga egenskaper
Du ska vara lågaffektiv i ditt bemötande samt ha ett genuint intresse för dina ämne och för de elever du möter. Du ska även se möjligheter i ställe för svårigheter och vara prestigelös i allt du gör genom att ständigt ha elevens bästa i fokus.

Vi erbjuder
Du får möjlighet att utvecklas i en trivsam och familjär omgivning med kompetenta kollegor som brinner för sitt uppdrag.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson

Arbetsplats

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Jun 30
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.Jag har en elev som har behov av assistent under hela skoldagen.

Arbetsuppgifter
Eleven behöver stöd under såväl lektioner som raster. Det finns även ett stödbehov under fritidstid. Viktigt är ett nära samarbete med hemmet samt undervisande lärare. Stor ansvar ligger på assistenten som förutom stöd med det sociala, även ska kunna stödja i skolarbete.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad barnskötare och ett plus är om du även har en utbildning till elevassistent.

Personliga egenskaper
Du ska vara lågaffektiv i ditt bemötande samt besitta ett stort tålamod. Du ska sätta elevens behov i första rummet, men även kunna vara en god lagspelare i med kollegor.

Vi erbjuder
Du får arbeta i en miljö som är varm och tillåtande. Vi som arbetar på skolan har stor kompetens och värdesätter ett nära arbete med eleverna. Relationsskapande står högt på agendan och vi är av uppfattningen att allt börja med en god relation.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson

Arbetsplats

Ansök nu

Lärare i SO samt timmar som spec

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jul 5
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.En av skolans nyckelpersoner lämnar sitt uppdrag för nya spännande utmaningar och behöver ersättas. Tjänsten är spännande på så sätt att den består av flera olika delar, alltifrån undervisning i SO på mellanstadiet med tillhörande mentorskap, samt en nyckelroll gällande uppbyggnad av skolbibliotek tillsammans med personal på fritids. I tjänsten ingår även timmar som speciallärare vilket då även genererar plats i skolans elevhälsoteam tillsammans med rektor, specialpedagog, kurator och skolsköterska.

Arbetsuppgifter
Du ska utföra de arbetsuppgifter som är kopplade till ditt mentorskap och undervisning i SO och behöver utifrån det uppdraget vara väl förankrad i rådande styrdokument. Du ska ha ett brinnande intresse för skönlitteratur och för implementering av detta i undervisningen. Du behöver även ha en organisatorisk förmåga och ha ett tydligt öga för hur saker och ting ska vara för att få det att fungera på bästa sätt. Har du erfarenhet av att arbeta med elever som är i behov av extra stöd, är det meriterande.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad lärare i SO mot skolans tidigare år (1-6). En merit är om du även är legitimerad lärare i svenska/SVA samt erfarenhet av att bygga upp och driva ett skolbibliotek i liten skala. Har du även erfarenhet av att arbeta med elever som behöver extra stöd är detta en merit. Tillsammans med skolans specialpedagog ges du möjlighet att starta upp en verksamhet som inbjuder till aktiv handledning av kollegor.

Personliga egenskaper
Du ska vara lågaffektiv i ditt bemötande, samt besitta ett stort tålamod. Självklart brinner du för dina ämnen och ser att skolan är den plattform där du vill verka. Du ska ha eleven i fokus i allt du gör, samt kunna se möjligheter och inte fastna i svårigheter/hinder. Du ska ha en positiv syn på ditt arbete och se att eleven gör rätt om hen kan. Du sprider god energi till dina elever, vårdnadshavare, kollegor och chef.

Vi erbjuder
Du får möjlighet att arbeta på en skola i vacker miljö tillsammansmed kompetenta och varma kollegor. Vi tillsammans sätter eleven i fokus. Vi tror på att varje elev besitter en vilja att lyckas och att det är vårt uppdrag att guida dem längs vägen.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson

Arbetsplats

Ansök nu

Lärare i spanska

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Jun 8
Dibber Sverige är en del av Læringsverkstedet som är Norges största förskoleaktör. Dibber har 80 förskolor och skolor i hela Sverige. Varje dag arbetar vi mot samma vision: "Vi får världens viktigaste värden att växa." Vårt mål är att barnen ska växa genom att tillägna sig kunskap och förmågor samt utveckla en känsla av trygghet och empati.

Våra förskolor och skolor behöver dig som älskar att jobba med barn och elever. På Dibber vill vi vara varma människor med den bästa kompetensen.Du kommer att ansvara för spanskundervisningen av våra elever i åk 6. För tillfället sker undervisningen i halvklass med ca 10 elever. Undervisningstiden är fördelad på två eftermiddagslektioner.

Arbetsuppgifter
Du ska planera lektioner, hålla i undervisningen samt bedöma elevernas kunskaper utifrån gällande styrdokument.

Kvalifikationer
Du ska ha goda kunskaper i både spanska och svenska. Du ska vara lyhörd för eleverna, ha förmåga att entusiasmera samt locka fram en lust att lära. är du utbildad lärare är det ett plus, men inget krav. Ett krav är däremot att du ska ha erfarenhet av undervisning samt vara väl bevandrad i skolans styrdokument.

Personliga egenskaper
Du ska bidra med ett lugn, lägga ner tid på att etablera en relation med dina elever, samt ha ett lågaffektivt bemötande.

Vi erbjuder
Intresserade elever som vill lära. Du får möjlighet att undervisa i en fantastisk miljö, samt möjlighet till kollegialt samarbete.

Kontaktinformation
Susanne Nilsson, Rektor, 0733-705947, susanne.nilsson@dibber.se

Arbetsplats

Ansök nu

Musiklärare till vackra Hindby skola

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Apr 29
Inför läsåret 2021-2022 söker vi dig som brinner för att undervisa elever i åk 4-6 i musik. Vi ser helst att du är utbildad lärare men viktigast är ett genuint intresse för ämnet och mötet med elever. Du ska vara väl förtrogen med kunskapskraven i musik samt ha erfarenhet av att sätta betyg. Du kommer att arbeta med kompetenta kollegor där ni tillsammans tar ett gemensamt ansvar för varje elevs rätt till att utvecklas.
Vill du arbeta på en liten skola med en härlig bykänsla så är Hindby skola rätt för dig! Jag ser framemot Din ansökan!
Hindby skola är en F-6 skola som har Dibber som huvudman. Vi är en fristående skola som följer alla styrdokument samt vår skollag. I Malmö arbetar vi för varje elevs bästa skola, oavsett om eleven går på en kommunal skola eller en fristående skola.
Om Dibber
Dibber/Læringsverkstedet är en av Skandinaviens största förskole- och skolaktörer med ca 235 förskolor i Norge och ca 75 förskolor och skolor i Sverige. Den svenska koncernen bedriver idag verksamhet i 8 kommuner i Stockholms län, Nyköpings kommun, Örebro kommun samt 3 kommuner i Skåne län. Vi är cirka 1500 medarbetare i Sverige och tar dagligen emot flera tusen barn och elever.
Dibber/Læringsverkstedet är startat och ägs av två pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby. Dibber/Læringsverkstedet har över 6 000 medarbetare och målet är att växa och utvecklas kontinuerligt. Visionen är att få ”Världens viktigaste värden att växa”. Först och främst barn och elever i förskolor och skolor, men även föräldrar/vårdnadshavare och medarbetare.
Vår uppgift är att skapa en arena där barnet och ungdomen kan växa upp med trygghet, glädje och känslan av att "jag kan". Det handlar om barnet och ungdomens sociala färdigheter, lek och utmaningar, känsla av tillhörighet och att lära och utvecklas maximalt.

Ansök nu

Vikarierande elevassistent sökes omgående till vackra Hindby skola

Elevassistent
Läs mer Feb 24
Vi söker en elevassistent till en elev i åk 3 som behöver stöttning genom hela skoldagen. Det är ett vikariat med start den 1/3 och två veckor framåt. Det kan eventuellt bli tal om en förlängning. Viktigt är att du kan börja direkt och att du har ett giltigt utdrag ur polisregistret.
Som person är du tydlig i din kommunikation, du är lugn och trygg och viktigt är att du ser möjligheter med ditt uppdrag, vilket främst är att se till att eleven får den utbildning och rätt stimulans som hen har rätt till.
Besök oss gärna via Dibbers hemsida och klicka dig fram till Hindby skola:
www.dibber.se


Hindby skola är en F-6 skola som har Dibber som huvudman. Vi är en fristående skola som följer alla styrdokument samt vår skollag. I Malmö arbetar vi för varje elevs bästa skola, oavsett om eleven går på en kommunal skola eller en fristående skola.
Om Dibber
Dibber/Læringsverkstedet är en av Skandinaviens största förskole- och skolaktörer med ca 235 förskolor i Norge och ca 75 förskolor och skolor i Sverige. Den svenska koncernen bedriver idag verksamhet i 8 kommuner i Stockholms län, Nyköpings kommun, Örebro kommun samt 3 kommuner i Skåne län. Vi är cirka 1500 medarbetare i Sverige och tar dagligen emot flera tusen barn och elever.
Dibber/Læringsverkstedet är startat och ägs av två pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby. Dibber/Læringsverkstedet har över 6 000 medarbetare och målet är att växa och utvecklas kontinuerligt. Visionen är att få ”Världens viktigaste värden att växa”. Först och främst barn och elever i förskolor och skolor, men även föräldrar/vårdnadshavare och medarbetare.
Vår uppgift är att skapa en arena där barnet och ungdomen kan växa upp med trygghet, glädje och känslan av att "jag kan". Det handlar om barnet och ungdomens sociala färdigheter, lek och utmaningar, känsla av tillhörighet och att lära och utvecklas maximalt.

Ansök nu

Lärare i spanska

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Dec 8
Vi letar efter dig som känner att ett arbete i skolans värld lockar. Vår nuvarande lärare i spanska kommer att avsluta sin tjänst hos oss efter denna termin. Vi söker dig som kan ta över rollen och fortsätta utveckla våra elever i spanska. Gruppen består av 7 elever i åk 6. Undervisningen är förlagd måndagseftermiddag och torsdagseftermiddag. Tjänsten är på 10% och där ingår planering och bedömning.


Vill du arbeta på en liten skola med en härlig bykänsla så är Hindby skola rätt för dig! Jag ser framemot Din ansökan!


Hindby skola är en F-6 skola som har Dibber som huvudman. Vi är en fristående skola som följer alla styrdokument samt vår skollag. I Malmö arbetar vi för varje elevs bästa skola, oavsett om eleven går på en kommunal skola eller en fristående skola.
Om Dibber
Dibber/Læringsverkstedet är en av Skandinaviens största förskole- och skolaktörer med ca 235 förskolor i Norge och ca 75 förskolor och skolor i Sverige. Den svenska koncernen bedriver idag verksamhet i 8 kommuner i Stockholms län, Nyköpings kommun, Örebro kommun samt 3 kommuner i Skåne län. Vi är cirka 1500 medarbetare i Sverige och tar dagligen emot flera tusen barn och elever.
Dibber/Læringsverkstedet är startat och ägs av två pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby. Dibber/Læringsverkstedet har över 6 000 medarbetare och målet är att växa och utvecklas kontinuerligt. Visionen är att få ”Världens viktigaste värden att växa”. Först och främst barn och elever i förskolor och skolor, men även föräldrar/vårdnadshavare och medarbetare.
Vår uppgift är att skapa en arena där barnet och ungdomen kan växa upp med trygghet, glädje och känslan av att "jag kan". Det handlar om barnet och ungdomens sociala färdigheter, lek och utmaningar, känsla av tillhörighet och att lära och utvecklas maximalt.

Ansök nu