Fastighets AB Balder jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Fastighets AB Balder i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Brandtekniker

Brandtekniker
Läs mer Maj 23
Vill du vara med och arbeta med brandfrågor på börsens största fastighetsbolag? Har du dessutom erfarenhet av brand sedan tidigare och är både teknikintresserad och driven? Balder är ett spännande företag som fortsätter att växa och utvecklas i snabb takt.
Nu söker vi en erfaren brandtekniker till vårt kontor i Malmö!
Om Balder. Vi har en stark projektportfölj med både bostäder, kommersiella lokaler och hotell. Om du gillar vår bredd och vår fart så kommer du säkert att trivas hos oss. Vi påbörjade vår resa 2005 med ett fastighetsbestånd värt 2,7 miljarder och idag är det få som hinner hålla koll på exakt vad beståndet är värt. För oss är det nämligen resan om är målet. Hänger du med?
Du kommer bland annat att arbeta med:
Säkerställande brandskyddet inom våra fastigheter.
Utförande av kontroller enligt regelverk för brandlarm och sprinkler.
Medverkande på revisionsbesiktningar.
Rådgivning mot förvaltning och fastighetsskötare

Om dig. För att trivas i din roll som brandtekniker tror vi att du har ett stort driv och förstår vikten av ett komplett brandskydd. Hos oss får du mycket frihet och möjlighet att arbeta självständigt vilket också sätter krav på att du har ett strukturerat arbetssätt. Vi tror att du har lätt att anpassa dig efter tekniska problem och försöker hitta den bästa lösningen i varje situation som uppstår. Vi ser gärna att du några års erfarenhet inom branschen. Du behöver uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift samt inneha B-körkort.
Låter detta som en tjänst för dig?Skicka då in din ansökan redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval. Placeringsort är Malmö och tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning. Om du vill veta mer om rollen kan du kontakta rekryterare Matina Khosravian via matina.khosravian@balder.se.
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, men däremot vill vi att du svarar på våra urvalsfrågor.
Varmt välkommen att bli en del av oss!

Ansök nu

Försäljare

Telefonförsäljare
Läs mer Jul 10
Se hit – din karriär börjar här! Vi på Balder har byggt vår framgång med affärsdriv, engagemang och kompetens. Vår resa, som började 2005 i Göteborg, har lett oss till att bli en betydande aktör inom bostäder, kommersiella lokaler och hotellfastigheter. Med över 100 kommersiella fastigheter i Syd fortsätter vi att växa och skapa långsiktiga relationer med våra kunder.
Vill du vara med på vår fortsatta resa? Att arbeta med att hitta nya affärer är en av grundstenarna på Balder och det naturliga steget in. Vi söker nu försäljare till vårt kontor i Malmö!
Varje affär räknas Som försäljare ansvarar du för att skapa affärsmöjligheter och genom det bidra till vårt mål om nollvakans inom vårt kommersiella fastighetsbestånd. Du välkomnas in i ett mindre team där arbetsuppgifter innefattar bland annat att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och mail samt arbeta med registervård. Vidare är det även inom ditt ansvarsområde att kontinuerligt utvärdera och finna nya arbetssätt för att utveckla rollen allt eftersom.
Tjänsten är i nära samarbete med våra uthyrare inom bolagets kommersiella förvaltning och du kommer i viss mån få följa med dem på visningar som du själv genererar. För att spetsa din kompetens inom sälj kommer vi erbjuda dig utbildningar inom området. På sikt finns möjligheter att vidareutvecklas inom bolaget.
Är det dig vi söker? Vi letar efter dig som är affärsdriven, engagerad och prestigelös. Om du studerar och drömmer om en karriär inom fastigheter eller om du har erfarenhet inom service och/eller försäljning och vill utvecklas inom fastighetsbranschen, då är detta en chans för dig.
Dina erfarenheter och kunskaper är viktiga, men det är din vilja att skapa och underhålla goda relationer som kommer att göra dig framgångsrik hos oss.
Tjänsten är timanställning på ca 50% där du själv har möjlighet att fördela dina arbetstimmar i viss mån. Läs gärna mer om vår avdelning inom försäljning HÄR och om vår avdelning inom kommersiell förvaltning HÄR.Låter det som en tjänst för dig? Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Om du vill veta mer om rollen är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterare Felicia Forsberg via felicia.forsberg@balder.se.
När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten.
Hjärtligt välkommen att bli en del av oss på Balder – där vi förvaltar möjligheter och där resan är målet!

Ansök nu

Förvaltare

Fastighetsförvaltare
Läs mer Feb 22
Vi är Balder.
Vi vill ju påstå att vi inte är som alla andra fastighetsbolag. Att vi vågar utmana branschens gamla sanningar. Att man visst kan ha en bredd av bostäder, kommersiellt och hotell och såväl bygga nytt som att utveckla det vi redan har. Kanske känner du redan till Lejonet på Lilla Torg? Jägersro Center? Eller Varvsstadens nyproduktion? Du finner även fem nyförvärvade kommersiella fastigheter i Malmö och Helsingborg!

Vi fortsätter att bygga och förvärva och söker nu en förvaltare att ta hand om och utveckla våra kommersiella fastigheter i syd!

Om rollen.
Vi vågar påstå att vi är ganska långt ifrån traditionell förvaltning. Som kollega hos oss förväntas du gilla att göra affärer. För oss handlar det om att känna ett ansvar för hur det går för Balder, våra hyresgäster och våra projekt. Du agerar inte egennyttigt, utan för verksamhetens bästa.

I rollen som kommersiell förvaltare har du både ett ekonomiskt såväl som tekniskt ansvar över dina fastigheter samt ett ansvar för hyresgästrelationen från tecknande av hyresavtal till avflyttning. Du tillhör en arbetsgrupp med stark laganda som består av förvaltningsassistenter, uthyrare, projektledare, fastighetsskötare och drifttekniker bland annat. Hos oss får du verka i en organisation med bred intern kompetens och snabba beslutsvägar!

Om dig.
Vi söker dig, en nyfiken och erfaren fastighetsförvaltare, som kan det här med kommersiella fastigheter. Som gillar att fundera över hur vi kan öka vårt driftnetto men samtidigt ha så nöjda kunder som möjligt. Att älska siffror och kalkyler är i den här tjänsten ett måste. Men lika mycket behövs ett intresse för de människor du möter, då en stor del av jobbet handlar om relationsbyggande. Ekvationen? Ekonomiskt sinne och social smidighet.

Ansökan.
Skicka in din ansökan redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning. Du kommer utgå från vårt kontor i Malmö men tjänsten innefattar resor inom hela region syd. Om du vill veta mer om rollen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Felicia Forsberg via felicia.forsberg@balder.se.

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Hjärtligt välkommen till ett bolag fullt av möjligheter!

LI-MK1

Ansök nu

Försäljare

Telefonförsäljare
Läs mer Feb 12
Se hit - din karriär börjar här!
Balders snabba tillväxt är ett resultat av investeringar i kombination med engagerade, nytänkande och affärsmässiga medarbetare. Vi förvärvar, förvaltar, utvecklar samt bygger allt från hyresrätter och bostadsrätter till kommersiella lokaler och hotellfastigheter. Vår ambition är att förstå våra potentiella såväl som befintliga kunders behov i syfte att skapa långsiktiga relationer.

Vill du vara med på vår fortsatta resa? Att arbeta med att hitta nya affärer är en av grundstenarna på Balder och det naturliga steget in. Vi söker nu försäljare till vårt kontor i Malmö!

Varje affär räknas
Som försäljare ansvarar du för att skapa affärsmöjligheter och genom det bidra till vårt mål om nollvakans inom vårt kommersiella fastighetsbestånd. Du välkomnas in i en härlig grupp där arbetsuppgifter innefattar bland annat att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och mail samt arbeta med registervård. Vidare är det även inom ditt ansvarsområde att kontinuerligt utvärdera och finna nya arbetssätt för att utveckla rollen allt eftersom.

Tjänsten är i nära samarbete med våra uthyrare inom bolagets kommersiella förvaltning och du kommer i viss mån få följa med dem på visningar som du själv genererar. För att spetsa din kompetens inom sälj kommer vi erbjuda dig utbildningar inom området. På sikt finns möjligheter att vidareutvecklas inom bolaget.

Är det DIG vi söker?
Är du studerande och drömmer om ett jobb i fastighetsbranschen? Eller har du erfarenhet av service- och/eller försäljningsbranschen och vill bredda din kompetens inom sälj?

Erfarenheter och kunskaper i all ära men det viktigaste för det här uppdraget är att du är självgående, affärsdriven och motiverad. Vi vill ha med dig som gillar relationsbyggande, har en stark initiativförmåga och vill leverera ett riktigt bra resultat!

Tjänsten är timanställning på ca 50% där du själv har möjlighet att fördela dina arbetstimmar i viss mån. Läs gärna mer om avdelningen HÄR (https://balder.teamtailor.com/departments/forsaljning).

Låter det som en tjänst för dig?
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Om du vill veta mer om rollen är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Filip Falfors på filip.falfors@balder.se (https://app.teamtailor.com/companies/c0qrl1NgDPg/jobs/3269695/edit/filip.falfors@balder.se).

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten.

Hjärtligt välkommen att bli en del av oss!

Ansök nu

Förvaltare

Fastighetsförvaltare
Läs mer Dec 11
Vi är Balder.
Vi vill ju påstå att vi inte är som alla andra fastighetsbolag. Att vi vågar utmana branschens gamla sanningar. Att man visst kan ha en bredd av bostäder, kommersiellt och hotell och såväl bygga nytt som att utveckla det vi redan har. Kanske känner du redan till Lejonet på Lilla Torg? Jägersro Center? Eller stadsutvecklingsprojektet Varvsstaden?

Vill du vara en del av vår fortsatta resa? Vi söker nu två förvaltare att ta hand om och utveckla våra kommersiella fastigheter i Syd!

Om rollen.
Vi vågar påstå att vi är ganska långt ifrån traditionell förvaltning. Som kollega hos oss förväntas du gilla att göra affärer. För oss handlar det om att känna ett ansvar för hur det går för Balder, våra hyresgäster och våra projekt. Du agerar inte egennyttigt, utan för verksamhetens bästa.

I rollen som kommersiell förvaltare har du både ett ekonomiskt såväl som tekniskt ansvar över dina fastigheter samt ett ansvar för hyresgästrelationen från tecknande av hyresavtal till avflyttning. Du tillhör en arbetsgrupp med stark laganda som består av förvaltningsassistenter, uthyrare, projektledare, fastighetsskötare och drifttekniker bland annat. Hos oss får du verka i en organisation med bred intern kompetens och snabba beslutsvägar!

Om dig.
Vi söker dig, en nyfiken och erfaren fastighetsförvaltare, som kan det här med kommersiella fastigheter. Som gillar att fundera över hur vi kan öka vårt driftnetto men samtidigt ha så nöjda kunder som möjligt. Att älska siffror och kalkyler är i den här tjänsten ett måste. Men lika mycket behövs ett intresse för de människor du möter, då en stor del av jobbet handlar om relationsbyggande. Ekvationen? Ekonomiskt sinne och social smidighet.

Ansökan.
Skicka in din ansökan redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval. Båda tjänster är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning. Du kommer utgå från vårt kontor i Malmö men tjänsten innefattar resor inom hela region Syd. Om du vill veta mer om rollen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Felicia Forsberg via felicia.forsberg@balder.se.

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Hjärtligt välkommen till ett bolag fullt av möjligheter!

LI-MK1

Ansök nu

Försäljare - Din karriär börjar här!

Innesäljare
Läs mer Okt 17
Se hit - din karriär börjar här!
Balders snabba tillväxt är ett resultat av investeringar i kombination med engagerade, nytänkande och affärsmässiga medarbetare. Vi förvärvar, förvaltar, utvecklar samt bygger allt från hyresrätter och bostadsrätter till kommersiella lokaler och hotellfastigheter. Vår ambition är att förstå våra potentiella såväl som befintliga kunders behov i syfte att skapa långsiktiga relationer.

Vill du vara med på vår fortsatta resa? Att arbeta med att hitta nya affärer är en av grundstenarna på Balder och det naturliga steget in. Vi söker nu försäljare till vårt kontor i Malmö!

Varje affär räknas
Som försäljare ansvarar du för att skapa affärsmöjligheter och genom det bidra till vårt mål om nollvakans inom vårt kommersiella fastighetsbestånd. Du välkomnas in i en härlig grupp där arbetsuppgifter innefattar bland annat att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och mail samt arbeta med registervård. Vidare är det även inom ditt ansvarsområde att kontinuerligt utvärdera och finna nya arbetssätt för att utveckla rollen allt eftersom.

Tjänsten är i nära samarbete med våra uthyrare inom bolagets kommersiella förvaltning och du kommer i viss mån få följa med dem på visningar som du själv genererar. För att spetsa din kompetens inom sälj kommer vi erbjuda dig utbildningar inom området. På sikt finns möjligheter att vidareutvecklas inom bolaget.

Är det DIG vi söker?
Är du studerande och drömmer om ett jobb i fastighetsbranschen? Eller har du erfarenhet av service- och/eller försäljningsbranschen och vill bredda din kompetens inom sälj?

Erfarenheter och kunskaper i all ära men det viktigaste för det här uppdraget är att du är självgående, affärsdriven och motiverad. Vi vill ha med dig som gillar relationsbyggande, har en stark initiativförmåga och vill leverera ett riktigt bra resultat!

Tjänsten är timanställning på ca 50% där du själv har möjlighet att fördela dina arbetstimmar i viss mån. Läs gärna mer om avdelningen HÄR (https://balder.teamtailor.com/departments/forsaljning).

Låter det som en tjänst för dig?
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Om du vill veta mer om rollen är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterare Matina Khosravian via matina.khosravian@balder.se (https://balder.teamtailor.com/jobs/matina.khosravian@balder.se)

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten.

Hjärtligt välkommen att bli en del av oss!

Ansök nu

Centrumutvecklare

Bovärd/Fastighetsvärd/Husvärd
Läs mer Maj 16
Vi har receptet på världens roligaste jobb!
I samband med vårt förvärv av Jägersrocenter har vi skapat en helt ny roll till vårt kontor i Malmö. En ny roll kräver också ett nytt framgångsrecept och där hoppas vi att Du är den hemliga ingrediensen som tar oss till nya höjder. Är du rätt person för tjänsten som Centrumutvecklare? - Läs vidare!

En smakrik tjänst.
För oss på Balder är det viktigt att våra hyresgäster känner sig sedda och hörda. Det är här du kommer in. Genom ditt engagerade tillvägagångssätt kryddar du vardagen för Jägersrocenters besökare för att skapa ett levande centrum där våra hyresgäster får de bästa förutsättningarna för att utöva sin verksamhet. Du kommer bland annat arbeta med att dagligen vara ute i fastigheten och ha fysiska möten med våra hyresgäster. Som Balders ansikte utåt är det viktigt att bygga broar och vara tillgänglig för önskemål och synpunkter.

Som Centrumutvecklare kommer du också vara delaktig i att planera och genomföra olika marknadsaktiviteter i samband med högtider. Det kan göra att arbete ibland sker utanför kontorstid.

Till din hjälp har du nödvändigtvis inte stekspade och kastrull, men däremot härliga kollegor som arbetar med förvaltning, uthyrning, fastighetsskötsel och driftteknik. Du kommer fungera som spindeln i nätet där ditt fokus kommer vara på att skapa förtroende och servera bemötande i världsklass.

Framgångsreceptet.
För att få till den där perfekta balansen för våra kommersiella hyresgäster och besökarna i Jägersrocenter tror vi att du sitter inne på följande ingredienser:

- En nypa initiativtagande

- En stor mängd entusiasm och positivitet

- En näve relationsbyggande

- En skopa förtroendeingivande och närvaro

- Toppat med service och såklart det viktigaste av allt - Balderhjärta!

Kanske har du arbetat med människor tidigare eller bara är nyfiken på att ta klivet över till fastighetsbranschen? Tjänsten kräver att du behärskar svenska språket i både tal och skrift samt innehar B-körkort.

Vi vill verkligen hitta rätt person som kommer bli vår nästa Balderambassadör. Så oavsett vilken arbetslivserfarenhet du har sedan tidigare - våga sök!

Ansökan.
Är du redo att kavla upp ärmarna och vara med och skapa magi för våra hyresgäster och besökare i Jägersrocenter? Härligt! Skicka då in din ansökan redan idag. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning.

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringtester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryterare Kajsa Väringer på 031 - 10 95 83 eller kajsa.varinger@balder.se.

Hjärtligt välkommen att bli en del av Balder och en bransch som är fullt av möjligheter!

LI-MK1

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 14
Balder söker en drifttekniker till vår driftavdelning med placering i Malmö. Här finner vi många fastigheter utöver det vanliga. Har du hört talats om Varvsstadens nyproduktion? Eller Malmös vackraste fastighet på Lilla torg 1 med toppmoderna tekniska lösningar bakom kulisserna? Listan kan göras lång så läs vidare!

Eftersom vi äger fastigheterna slipper du jaga timmar och tänka på fakturering, i stället kan du fokusera på driften och att fastigheterna är i toppskick.
Vi har högt satta mål om energibesparing och kommer fokusera mycket på det framöver, så du kommer tillsammans med dina kollegor ta fram och räkna på åtgärder som hjälper oss att nå vår målbild. Du kommer också utföra förebyggande och felavhjälpande underhåll på de tekniska installationerna och optimera driften av värme, kyla, ventilation etc.

Vi har en stabil grund i vår driftorganisation men är i ständig utveckling, detta tycker vi gör tjänsten kul och varierande.
En del av våra fastigheter har några år på nacken men vi har samtidigt en god kontroll över dessa genom att merparten har uppkopplade styrsystem och att det inom Balder finns en stor vilja i att utveckla fastigheterna. I rollen som drifttekniker får du arbeta med olika sorters anläggningar där det i grunden finns en strategi för att underlätta drift och skötsel.
mal
Vi tror att du har god förståelse och kunskap inom teknisk fastighetsdrift och eftersom vi främst har kommersiella lokaler men även bostäder är det en fördel om du har kunskap om båda. Du behöver också ha förmåga att prioritera ärenden och kommunicera på ett bra sätt med både hyresgäster, entreprenörer och kollegor.
Att du kan styr- och reglerteknik är starkt meriterande men även andra specialistkunskaper inom VVS, el och kyla är positivt. B-körkort är ett krav och språkkunskaper utöver svenska är också meriterande.

Vi erbjuder ett flexibelt arbete där du kan styra över din egen arbetsdag, har flextid och varierande arbetsuppgifter. Du kommer få möjlighet att utvecklas inom yrkesrollen och ta stort ansvar för dina fastigheter. Vi är ett bra team idag och ser fram emot att välkomna ytterligare en uppskattad medarbetare.

Intresserad? Vad roligt! Skicka gärna en ansökan redan nu. Vi vill inte ha ett personligt brev, i stället ber vi dig svara på urvalsfrågorna. För att hjälpa oss göra ett objektivt urval använder vi oss också av rekryteringstester som skickas automatiskt när du skickar in din ansökan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller www.balder.se (http://www.balder.se/) får du gärna höra av dig till rekryterande chef Darek på 040-6009673 eller darek.danielsson@balder.se alternativt rekrytering@balder.se

LI-MK1

Ansök nu

Förvaltningsassistent

Förvaltningsassistent
Läs mer Mar 3
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Har du sett vår nyproduktion i Hyllie? Ätit och druckit i Lejonet på Lilla torg? Det är bara några av alla fastigheter vi på Balder jobbar med och fler kommer. Det gör att vi söker två förvaltningsassistenter till vårt kontor på Kalendegatan.

Gillar du vårt affärsdriv, bredd och vår fart? Då kommer du säkert att trivas hos oss. Vi påbörjade vår resa 2005 med ett fastighetsbestånd värt 2,7 miljarder och idag är det få som hinner hålla exakt koll på vad beståndet är värt. Hänger du med?

I den här rollen behöver du släppa det gamla och fokusera på framtiden. På nöjda kunder, utveckling och lönsamhet, i den ordningen. Vår ambition är att fortsätta höja NKI, fortsätta förbättra driftnetton och fortsätta utveckla våra medarbetare. Vi har en bred portfölj med hyresrätter, kommersiella lokaler och hotell för det moderna stadslivet i Malmö. Vi har kommit en bit på vägen men för oss är det resan som är målet.
Majoriteten av fastigheterna ligger i innerstaden och där ligger även vårt kontor då vi vill vara nära våra hyresgäster. Vi söker nya kollegor som har någon form av bakgrund inom fastighetsbranschen, kanske har du gått en YH-utbildning, jobbat extra på fastighetsbolag eller drivit mindre byggprojekt?

Vem är du som person?
För att trivas i rollen behöver du vara driven och ansvarstagande med ett genuint intresse för människor och affärer. Vidare ser vi att du är initiativtagande, noggrann och kreativ. Eftersom du kommer ha mycket kontakt med både kollegor och hyresgäster behöver du ha en god kommunikativ förmåga.

Varje affär räknas
Som kollega hos oss förväntas du vara affärsmässig i din roll. För oss handlar det om att känna ett ansvar för hur det går för Balder, hyresgästerna och staden. Du agerar för verksamhetens bästa. En viktig grund i detta är att förstå sig på affären, vara kreativ och se möjligheter och att samtidigt ha ett professionellt bemötande.
Du kommer inledningsvis få arbeta med att besiktiga och hyra ut lokaler, förråd och parkeringsplatser, hantera kontakter med entreprenörer, sköta fakturor och inkassoärenden.
Vi har en tydlig utvecklingstrappa för den som på sikt vill bli en av branschens bästa kommersiella förvaltare. För att bli bäst behöver vi också tänka nytt. Därför söker vi efter dig som är nyfiken och som har en vilja att kontinuerligt lära dig nya saker. Vi ställer krav men vi erbjuder mycket tillbaka också.

Vad får du?
Hos Balder får du vara med att påverka morgondagens stadsliv. Stora och spektakulära fastigheter samsas med mer vardagliga hus för människor som du och jag. Du får utvecklas som förvaltare tillsammans med kollegor som är erfarna, kunniga, kreativa och hjälpsamma. Du får vara en del av ett team som alltid letar efter nästa möjlighet att tillgodose befintliga och potentiella hyresgästers önskemål och behov. Du får en chef som hjälper dig i din utveckling och som alltid finns tillgänglig när du behöver ett bollplank, goda råd eller stöttning.
Här får du möjligheten att kunna gå genom stan, peka på en fastighet och säga ”det där är min”.

Låter det som en tjänst för dig?
Skicka då in din ansökan redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Om du vill veta mer om rollen kan skicka ett mejl till rekryterande chef Patricia Ströh på patricia.stroh@balder.se

Hjärtligt välkommen att bli en del av oss och välkommen till en bransch som är full av möjligheter!

LI-MK1

Ansök nu

Uthyrare

Uthyrare
Läs mer Jul 12
Hallå du där i hängmattan, på bryggan eller på stranden!
Vad tänker du på just nu? Tänker du på hur du kan hjälpa en potentiell kund att förverkliga sin dröm genom att erbjuda lokaler där möjligheter blir till verklighet? Inte? Men nu kanske du gör det? Då är du förhoppningsvis nyfiken på att höra mer om vår tjänst som uthyrare?

Kommersiell uthyrning kan liknas vid försäljning. Absolut. Men vad innebär det hos oss då? Jo, att få möjlighet att hjälpa ett företag att förverkliga sina drömmar. De behöver en plats som är rätt för just deras verksamhet och deras behov. Vill de till exempel driva restaurang, kontor, hotell eller gym?

Det är här du kommer in och hjälper dem att hitta en passande lokal för deras drömmar och framtidsvisioner. För där andra kanske bara ser en tom yta, ser du en fantastiskt möjlighet och kan presentera denna för kunden. Tillsammans skapar vi på så sätt magiska platser och uppfyller drömmar tillsammans. Så, vad är det då vi egentligen säljer? Ytor? Lokaler? Möjligheter? Eller drömmar?

Som uthyrare på Balder handlar det om att få ihop affären. Och du vet att en bra affär ska vara bra för flera parter. Hyresgästen behöver trivas med lokalen, läget och med andra hyresgäster i huset. Lokalerna och lägena har vi så då gäller det att hitta kunden eller se till så att kunden hittar oss. Hur gör vi då det tillsammans? Klura lite på den så pratar vi mer om det när vi hörs. Vi är övertygade om att det inte alltid finns rätt eller fel svar utan att det finns flera sätt att nå målet.

För vem passar då rollen som uthyrare?

- Du som har kombinationen av ödmjukhet och smidigt affärssinne. Affärsdriven är en bra beskrivning.
- Du som har insett vikten av goda och långsiktiga relationer.
- Du som tycker om att vara ute och röra dig bland hus och människor.
- Du som tycker att det där med fastigheter låter grymt kul.
Okej, har du solat och badat klart nu? Förmodligen inte men ta dig gärna en stund i skuggan och skicka in en intresseanmälan för tjänsten. Hösten har nämligen mycket spännande att erbjuda! Har du frågor kring tjänsten så ring gärna vår uthyrningschef Daniel Fredlund som antingen är på kontoret, på språng bland lokalerna på stan eller i sommarstugan. Oavsett var han är så ser han fram emot just ditt samtal! Du når Daniel på 0722480964 och på Daniel.Fredlund@balder.se

Placeringsort är Malmö, Helsingborg eller Åstorp (Region Syd). Vad passar bäst för dig?

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi önskar inget personligt brev, däremot att du svarar på våra urvalsfrågor.

Hjärtligt välkommen att bli en av oss och välkommen till ett bolag som är fullt av möjligheter!

Mot nollvakans och vidare!

LI-MK1

Ansök nu

Projektledare

Arbetsledare, husbyggnad
Läs mer Maj 23
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Vårt uppdrag är att förverkliga morgondagens samhälle. Samtidigt som vi på Balder bygger nytt pågår ett ständigt arbete med att underhålla och förvalta våra befintliga fastigheter. Det gör att vi nu söker en projektledare till Malmö som vill arbeta med att förädla vårt bestånd.

Vad erbjuder vi dig?
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare inom fastighetsbranschen och som projektledare hos oss får du möjlighet att arbeta med många spännande projekt, stora som små.?Du kommer ha inflytande över hur våra fastigheter - och därigenom hur Malmö - utformas. På Balder bryr vi oss om din utveckling då det gynnar både individen, gruppen och företaget.

Som projektledare kommer du ingå i företagets projektledningsgrupp och ha ett nära samarbete med både förvaltningsorganisationen och med våra kunder. Du kommer få variation i typen av projekt, det kan t ex röra sig om lokalanpassningar, hyresgästanpassningar, upprustningsprojekt, fasadarbeten och ROT-jobb. Du kommer ha stort inflytande över dina arbetsdagar och fastigheterna så vi söker dig som föredrar ett sådant arbetssätt.

Vem är du som person?
Vi söker dig som har en stark drivkraft, är en serviceinriktad lagspelare med ett stort intresse för affärer samt att du är målfokuserad och självgående i ditt arbete. Du tar ansvar för dina projekt och prioriterar, skapar ordning och struktur utan att förlora affärsmässigheten och helhetsperspektivet.

Vad har du för kvalifikationer?
Du som söker denna tjänst har god erfarenhet inom projektledning och branscherfarenhet, du kanske är projektledare, platschef bygg, arbetsledare eller förvaltare? För att lyckas i tjänsten behöver du ha god datorvana, förmåga att skapa struktur digitalt samt vara kommunikativ. Du behöver också behärska det svenska språket väl i både tal och skrift samt ha B-körkort.

Ansök
Skicka gärna in din ansökan redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Om du vill veta mer om rollen kan du slå en signal till rekryterande chef Niklas Persson på 040-600 96 79 eller maila på niklas.persson@balder.se

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

LI-MK1

Ansök nu

Biträdande förvaltare

Förvaltare, skogsbruk
Läs mer Feb 8
Vi är Balder!
Vi vill ju påstå att vi inte är som alla andra fastighetsbolag. Att vi vågar utmana branschens gamla sanningar. Att man visst kan ha en bredd av bostäder, kommersiellt och hotell och såväl bygga nytt som att utveckla det vi redan har. Kanske känner du redan till Lejonet, Spinneriet och Rosen?

Vi är en koncern som har kommit dit vi är idag med driv, engagemang, affärsmässighet och kunniga kollegor. Hos oss behöver man våga tänka nytt och prova sig fram. Det är avgörande i denna roll som kommersiell biträdande förvaltare. Ekvationen? Ekonomiskt sinne och social smidighet.

Vad handlar då fastighetsförvaltning om egentligen? Jo, på det stora hela två saker. Människor och hus. I den ordningen. Därför letar vi efter kollegor som är genuint intresserade av fastighetsbranschen och som gillar att bygga relationer samt ta hand om och utveckla våra kommersiella fastigheter i Malmö.

Vi söker dig, en nyfiken och erfaren biträdande fastighetsförvaltare, som kan det här med kommersiella fastigheter. Som gillar att fundera över hur vi kan öka vårt driftnetto men samtidigt ha så nöjda kunder som möjligt (den ekvationen är inte alltid så lätt). Att älska siffror och kalkyler är i den här tjänsten ett måste. Men lika mycket behövs ett intresse för de människor du möter, då en stor del av jobbet handlar om kommunikation.

Varje affär räknas
Vi vågar påstå att vi är ganska långt ifrån traditionell förvaltning. Vi jobbar på ett annat sätt där varje affär räknas. Som kollega hos oss förväntas du gilla att göra affärer. För oss handlar det om att känna ett ansvar för hur det går för Balder, våra hyresgäster och våra projekt. Du agerar inte egennyttigt, utan för verksamhetens bästa. En viktig grund i detta är att förstå sig på affären och ekonomin, vara kreativ och se affärsmöjligheter, och även att ha ett professionellt bemötande.

Balder är ett expansivt bolag med ljusa framtidsutsikter, vilket möjliggör chanser för dig att utvecklas i din roll som biträdande förvaltare. Vi befinner oss just nu även på en spännande resa för att bli ännu mer data-drivna i alla våra beslut och det är därför ingen nackdel om du även har ett intresse för data och analys.

Ansökan
Skicka då in din ansökan redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning. Om du vill veta mer om rollen kan du slå en signal till rekryterande chef Patricia Ströh på 040 6009687 eller lägg ett mail till patricia.stroh@balder.se. Glöm bara inte att skicka in en riktigt vass ansökan!

När du har skickat in din ansökan kommer du få att mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten.

Hjärtligt välkommen till en bransch full av möjligheter!

LI-MK1

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Feb 7
Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Vårt uppdrag är att förverkliga morgondagens samhälle. Samtidigt som vi bygger nytt pågår ett ständigt arbete med att underhålla och förvalta våra befintliga fastigheter. Det gör att vi nu söker en projektledare till Malmö som vill arbeta med att förädla vårt bestånd.

Vad erbjuder vi dig?
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare inom fastighetsbranschen och som projektledare hos oss får du möjlighet att arbeta med många spännande projekt, stora som små.?Du kommer ha inflytande över hur våra fastigheter - och därigenom Malmö - utformas. På Balder bryr vi oss om din utveckling då det gynnar både individen, gruppen och företaget.

Som projektledare kommer du ingå i företagets projektledningsgrupp och ha ett nära samarbete med både förvaltningsorganisationen och med våra kunder. Du kommer få variation i typen av projekt, det kan t ex röra sig om lokalanpassningar, hyresgästanpassningar, upprustningsprojekt, fasadarbeten och ROT-jobb. Vissa fastigheter har ärligt talat sett sina bästa dagar och ska under din ledning återfå sin forna glans. Du kommer ha stort inflytande över dina arbetsdagar och fastigheterna så vi söker dig som föredrar ett sådant arbetssätt.


Vem är du som person?
Vi söker dig som har en stark drivkraft, är en serviceinriktad lagspelare med ett stort intresse för affärer samt att du är målfokuserad och självgående i ditt arbete. Du tar ansvar för dina projekt och prioriterar, skapar ordning och struktur utan att förlora affärsmässigheten och helhetsperspektivet.

Vad har du för kvalifikationer?
Du som söker denna tjänst har god erfarenhet inom projektledning och branscherfarenhet, du kanske är platschef bygg i dagsläget, arbetsledare eller förvaltare?
Tjänsten kräver att du har bra datorvana samt att du kan behärska det svenska språket väl i både tal och skrift. I övrigt behöver du inneha B-körkort.

Låter det spännande?
Skicka då in din ansökan redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Om du vill veta mer om rollen kan du slå en signal till rekryterande chef Niklas Persson på 040-6009679 eller maila på niklas.persson@balder.se

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

LI-MK1

Ansök nu

Drifttekniker

Driftmaskinist, värmeverk
Läs mer Nov 8
Är du teknikintresserad och letar efter nya utmaningar som drifttekniker?

Balder fortsätter att växa och utvecklas och vi gör nu en fortsättning på vår satsning i vår driftorganisation. Just nu söker vi en drifttekniker till vårt team i område Malmö. Tillsammans kommer ni att fortsätta arbetet med att se om och utveckla våra fastigheter.

Rollen som drifttekniker på Balder är bred, då du är med i hela processen kring ett ärende, och du utmanas genom att ansvara för både kommersiella fastigheter och bostäder. Hos oss slipper du huvudvärken med att jaga timmar och tidrapportera, i stället kan du fokusera på ditt arbete som tekniker. Driftorganisationen har påbörjat en spännande resa där ny teknik ska hanteras och äldre moderniseras. Du kommer få vara med och optimera våra fastigheter och följa vad dina insatser resulterar i.

Som drifttekniker på Balder har du möjlighet att själv styra din arbetsdag. Den kommer exempelvis att innehålla:

- Utföra service och reparationer av våra fastigheters VVS-installationer.
- Driftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter med hjälp av datoriserade styr-, regler-, och övervakningssystem, alternativt konventionell utrustning.
- Att ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag som syftar till bättre innemiljö, komfort och ekonomi på våra fastigheter.
- Kontakt med såväl entreprenörer, hyresgäster som med kollegor.


För att lyckas med detta är det viktigt att du har ett starkt engagemang för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Då ditt schema kan komma att förändras om mer akuta ärenden uppkommer bör du inte bli stressad över detta utan enkelt kunna ställa om och använda din tid på rätt sätt. Du behöver ha förmågan att se och bemöta våra kunders behov - då du drivs av att skapa en bra miljö för kunden.

Önskvärt är att du har minst två års arbetslivserfarenhet. Viss kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr och regler är nödvändigt. Spetskompetens inom ett område är meriterande. Om du saknar erfarenhet inom något område behöver du ha en öppen och positiv inställning till ny kunskap. Kanske har du tidigare jobbat som exempelvis styrtekniker, elektriker eller VVS-tekniker? Datorvana och B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Bästa sättet att lära sig? Jo, att våga testa! Nu kör vi!

Ansökan Låter detta som en tjänst för dig? Fantastiskt! Vi intervjuar löpande så ansök därför gärna redan idag. Efter att ansökan har kommit in så får du ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller www.balder.se (http://www.balder.se/) får du gärna höra av dig till Driftansvarig Darek Danielsson på 040-6009673 alternativt darek.danielsson@balder.se

Hjärtligt välkommen att bli en del av oss och välkommen till ett bolag som är fullt av möjligheter.

LI-MK2

Ansök nu

Fastighetsförvaltare Bostad

Fastighetsförvaltare
Läs mer Jun 22
Vi är Balder!
Vi vill ju påstå att vi inte är som alla andra fastighetsbolag. Att vi vågar utmana branschens gamla sanningar. Att man visst kan ha en bredd av bostäder, kommersiellt och hotell och såväl bygga nytt som att utveckla det vi redan har. Kanske känner du redan till Lejonet, Spinneriet och Rosen?
Vi är en koncern som har kommit dit vi är idag med driv, engagemang, affärsmässighet och kunniga kollegor. Hos oss behöver man våga tänka nytt och prova sig fram. Det är avgörande i denna roll som bostadsförvaltare. Ekvationen? Ekonomiskt sinne och social smidighet.
Vad handlar då fastighetsförvaltning om egentligen? Jo, på det stora hela två saker. Människor och hus. I den ordningen. Därför letar vi efter kollegor som är genuint intresserade av fastighetsbranschen och som gillar att bygga relationer samt ta hand om och utveckla våra hus i Malmö.
Vi söker dig, en nyfiken och erfaren fastighetsförvaltare, som kan det här med bostäder. Som gillar att fundera över hur vi kan öka vårt driftnetto men samtidigt ha så nöjda kunder som möjligt (den ekvationen är inte alltid så lätt). Att älska siffror och kalkyler är i den här tjänsten ett måste. Men lika mycket behövs ett intresse för de människor du möter, då en stor del av jobbet handlar om kommunikation.
Varje affär räknas
Vi vågar påstå att vi är ganska långt ifrån traditionell förvaltning. Vi jobbar på ett annat sätt där varje affär räknas. Som kollega hos oss förväntas du gilla att göra affärer. För oss handlar det om att känna ett ansvar för hur det går för Balder, våra hyresgäster och våra projekt. Du agerar inte egennyttigt, utan för verksamhetens bästa. En viktig grund i detta är att förstå sig på affären och ekonomin, vara kreativ och se affärsmöjligheter, och även att ha ett professionellt bemötande.
Balder är ett expansivt bolag med ljusa framtidsutsikter, vilket möjliggör chanser för dig att utvecklas i din roll som förvaltare. Vi befinner oss just nu även på en spännande resa för att bli ännu mer data-drivna i alla våra beslut och det är därför ingen nackdel om du även har ett intresse för data och analys.
Ansökan
Hoppas att du är intresserad av att diskutera detta vidare med oss! Vill du göra det på en gång? Absolut, slå en signal till rekryterande chef Patricia Ströh på 040 6009687 eller lägg ett mail till patricia.stroh@balder.se (semester v.26-29. Ansökningar börjar hanteras v.30). Glöm bara inte att skicka in en riktigt vass ansökan!
Efter att ansökan har kommit in så får du ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Hjärtligt välkommen att bli en del av oss och välkommen till en bransch som är full av möjligheter.
Mot oändligheten och Nollvakans! ?????????

Ansök nu

Projektledare inom installation

Projektledare, IT
Läs mer Apr 14
Drivs du av att effektivisera fastigheters tekniska installationer? Följer du upp siffrorna så att det faktiskt fungerar? Då kan du vara den vi söker!
Som Projektledare inom installation på Balder så kommer du in i en framtidsorienterad organisation. Våra fastigheter omfattar många olika typer av verksamheter och kunder och våra tekniska installationer är av lika varierande karaktär.
Vi befinner oss i ett mycket spännande utvecklingsskede där du har stor möjlighet att direkt bidra och vara delaktig i framgången. Vi är ett handlingskraftigt gäng med ett stort fokus på laganda och kompetensåterföring?för att forma morgondagens bästa projektledningsmiljö. Vi växer och söker nu en driven Projektledare inom installation till vårt kontor i Malmö.
Ditt huvudsakliga uppdrag blir att driva installation, drift och energiprojekt i syfte att effektivisera våra installationer och således spara energi samt uppnå bättre inomhusklimat. Som Projektledare har du breda kontaktytor, både internt och externt och du driver projekten kring installationer i nära samarbete med vår drift, förvaltning samt projektorganisation. I tjänsten ingår också att stötta i frågor kring entreprenadreformer, entreprenadjuridik och med övriga projektfrågor inom teknik.
Du plockar både lågt hängande frukter och sår gräs där det behövs. Vid din sida har du kollegor som går från ord till handling. Vi behöver någon som visar vart vi ska gå i frågan och som tar hand om installationerna som kräver tid och energi.
I rollen som Projektledare inom installation kommer du också ansvara för:
Upprättande av förfrågningsunderlag, intagande av anbud och utvärdering av anbud.
Projektjuridik med entreprenadavtal med våra entreprenörer och myndighetskontakter.
Tidsplanering och ekonomi.
Utförandeskedet med deltagande i byggmöten samt uppföljning och styrning av teknik, ekonomi och tid.

Vi vill bli mer träffsäkra. Som Installationsprojektledare kommer du utgå från data. Denna data tas fram i samarbete med övriga kollegor inom avdelningen. Vi följer upp denna samt utfall, för att ta bättre beslut framåt! På Balder räknas varje kund, varje krona och varje kollega.
Din profil Vi söker sig som har en relevant utbildning inom bygg och installationer samt ett par års arbetslivserfarenhet inom installationsområdet och då gärna mot VVS och styr-/reglerteknik. Det är meriterande om du har en bakgrund som entreprenör eller kommer från konsult-/fastighetssektorn. För att lyckas i rollen har du en god förståelse kring projektprocessen och installationsteknik inom ROT-projekt. Som person är du engagerad, affärsmässig och har ett prestigelöst förhållningssätt.
Ansökan Stämmer detta in på dig? Fantastiskt! Ansök då gärna redan idag, dock senast 7/5-21. Efter att ansökan har kommit in så får du ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Markus Lundberg på 031 10 95 61 eller markus.lundberg@balder.se
Varmt välkommen med din ansökan!
#jobbjustnu

Ansök nu

All I want for Christmas är en affärsinriktad fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare
Läs mer Dec 22
Julen nalkas i advent och det är hög tid att fundera över årets julklappar. På Balder önskar vi oss bland annat kollegor med hjärta och engagemang för det vi gör, det vill säga att skapa attraktiva och trygga områden för människor att bo i och där nya affärer utvecklas.
Vad står det på din önskelista i år?
Enastående kollegor? Trevligt kontor i Malmö City?
Aktiv förvaltning? Kundrelationer? Uthyrning?
Affärer? Analys? Tempo?
Intäkts- & kostnadsfokus? Ökat driftnetto?
Blandat fastighetsbestånd? Ett finansiellt stabilt och växande bolag?

I så fall har du nog varit extra snäll i år för vi på Balder kan faktiskt uppfylla samtliga av dessa önskningar. I säcken finns ett jobb som affärsinriktad förvaltare och vi tycker nog allt att det står ditt namn på etiketten.
Våra kollegor i Malmö önskar sig en kollega som också förstår att för att nå ett ökat driftnetto så är nöjda kunder helt avgörande. De ser gärna att du även har goda kunskaper i ekonomi, juridik och teknik samt ett intresse för fastigheter och förvaltning.
Vill du höra mer om vad som finns i säcken? Kontakta då gärna Daniel Fredlund på 040 6009651 eller via daniel.fredlund@balder.se som kan besvara dina frågor.
Ho ho ho, sista ansökningsdag är 4 januari 2021. Bifoga gärna ditt CV. Nästa steg är att du får ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du sedan kan genomföra så fort du får möjlighet. PS, även om du inte har koll på driftnetto än så kan du som är nyfiken att lära dig ändå ansöka. Med det sagt. Från oss alla till er alla - en riktigt God Jul! Och ett Gott nytt år!

Ansök nu