Eterni Sweden AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Eterni Sweden AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Passionerad utvecklare sökes till Kodexe i Malmö

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 26
Passionerad utvecklare sökes till Kodexe i Malmö
Är du en passionerad utvecklare vars hjärta klappar extra hårt för intelligenta och värdeskapande lösningar? Drivs du av att utmanas i en prestigelös och dynamisk arbetsmiljö? Har du en förmåga att ta initiativ och se lösningar istället för problem? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Utvecklare arbetar du in-house med utvecklingen av Kodexes egen plattform samt de produkter som är kopplade till denna. Du utvecklar även specifika lösningar till kunder baserade på plattformen. Du ingår i ett team som tillsammans är ett av branschens vassaste och som utvecklat lösningar i mer än 20 år.
Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Utveckling av Kodexes plattform och produkter kopplade till denna.
Utveckling av kundernas specifika lösningar baserade på plattformen.

PERSONLIGA EGENSKAPER, KVALIFIKATIONER OCH PLATTFORMAR
Kodexe söker dig som har ett brinnande intresse för programmering samt en naturlig talang för detta. Du drivs av att utmana dig själv med stegvis svårare uppgifter och har en förmåga att se lösningar istället för problem. Vidare är du en prestigelös lagspelare som värderar en god gemenskap och att ha roligt på jobbet högt. Du trivs med ett nära samarbete med dina kollegor och räds inte för att ta initiativ. Därutöver uppskattar du ett kreativt och dynamiskt arbetsklimat.

Viktigt för tjänsten: Genuint intresse av programmering.
God dator- och systemvana.
Svenska och engelska i tal och skrift.
Driven, kreativ och prestigelös personlighet.
Tech Stack: C#
Visual Studio och VS Code
ASP.NET/ASP.NET Core/React
.NET Framework/.NET Core
HTML/JavaScrips/TyoeScript
CSS/Sass/Less
Umbraco
Övrig Tech: AI/ML
Azure
Automation
Azure DevOps/Git
Product/API Versioning
API Management/gRPC/OpenAPI
Elasticsearch
Azure Service Bus

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Utvecklare är en rekrytering där du blir anställd direkt av Kodexe i Malmö. Du ingår i ett intelligent och dynamiskt team och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi hanterar ansökningar löpande tillsammans med Kodexe.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Magnus Säll på via 0738-617272 eller magnus.sall@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Praktikant sökes till Eterni Sweden AB i Region Syd

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 8
Nytt
Praktikant sökes till Eterni Sweden AB i Region Syd 
Vill du vara med och bidra till samhällets och människors utveckling? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo och har ett intresse för branschen? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med ett engagerat gäng?  Har du verksamhetsförlagd praktik som en del av din utbildning under vårterminen 2022? Då ska du söka denna praktikplats idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Praktikant hos Eterni kommer du få ta del av samtliga moment under en rekryteringsprocess med kandidaten, konsulten och kunden ständigt i fokus. Du kommer bland annat få vara med på kravprofilsmöten, kundbesök, säljmöten och avlasta i diverse administrativa uppgifter. Du får en bra inblick i hur branschen fungerar och grundläggande kunskaper som kan hjälpa dig vidare i din framtida karriär. Baserat på din utbildning och ditt intresse kommer fokusområde anpassas efter dig. Vidare kommer du få mycket eget ansvar men under stabil handledning.

Du kommer främst utföra uppgifter som: Kommunikation med kunder, kandidater och konsulter.
Rekryteringsprocessen från start till slut.
Sälj- och marknadsaktiviteter.
Diverse administrativa uppgifter.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Eterni söker dig som trivs med att arbeta i ett fartfyllt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du strävar ständigt efter personlig utveckling och är mån om att skapa goda relationer. Vi ser gärna att du har ett intresse för rekrytering- och bemanningsbranschen och det är meriterande om du studerar personalvetenskap/HR eller försäljning. Som person är du nyfiken och ser det som en självklarhet att ständigt överträffa förväntningar när det gäller bemötande. Därutöver är du en prestigelös lagspelare och har en lösningsorienterad inställning som driver dig framåt. Eterni värderar en god gemenskap högt och därför är det viktigt att du är en engagerad, nyfiken och prioriterar att hjälpa dina kollegor.

Viktigt för tjänsten: Serviceinriktad personlighet.
Handlingskraftig och initiativtagande.
Noggrann och kvalitetsmedveten.
Svenska och engelska i både tal och skrift.
Pågående eftergymnasiala studier där praktik är inkluderat.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att ingå i ett glatt och härligt team som utgår ifrån kontoret i Malmö. Lokalerna är fräscha och ligger centralt. Arbetstiderna är måndag till fredag 08.00-17.00 och utrymme finns för diverse skoluppgifter. Notera att praktiken är obetald och ange vilka veckor du är tillgänglig i din ansökan. Praktikplatsen är avsedd för vårterminen 2022. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via amanda.ring@eterni.se alternativt 0738-617273. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior Teknisk Säljare sökes till FAS Converting Machinery

Utesäljare
Läs mer Dec 7
Junior Teknisk Säljare sökes till FAS Converting Machinery i Arlöv 
Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom försäljning som utförs i ett högt tempo tillsammans med ett glatt gäng som är ledande inom deras bransch? Är du dessutom en kreativ lagspelare som drivs av att skapa relationer? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Säljare kommer du att driva ditt eget försäljningsområde samtidigt som du arbetar nära övriga funktioner inom företaget. Du arbetar med att utveckla samt förvalta befintliga kunder samtidigt som du aktivt verkar för att identifiera nya kunder till FAS. Detta är en möjlighet för dig som vill växa in i en roll och du ingår i ett team med rutinerade och hjälpsamma kollegor. Du kommer ha en gedigen introduktion där du till en början arbetar nära försäljningschefen och hans kunder.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Kommunikation med kunder och agenter.
Nätverka samt delta på mässor runt om i Europa.
Arbeta i företagets CRM system (LIME) och hantera säljadministration.
Nära samarbete med bolagets service- och utvecklingsavdelning.
Driva dina affärer från första kontakt fram till att leverans och installation är slutförd.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
FAS Converting Machinery AB söker dig som har arbetat eller har intresse av att utvecklas inom ett tillverkande bolag där tekniken är central. I din roll kommer du att få möjligheten att driva din egen försäljning och för det behöver du vara ansvarstagande och prestigelös samt ha en framåtanda som hjälper dig att tänka nytt och kreativt. För att trivas rollen är det viktigt att du känner dig trygg i dialogen med kunder och du har med fördel arbetat med detta tidigare. För att lyckas i rollen är det positivt om du har en analytisk förmåga som hjälper dig att tänka lösningsfokuserat samt att du gärna delar med dig av dina framgångar till övriga kollegor.

Viktigt för tjänsten:
  Svenska och engelska i tal och skrift.
Intresse och/eller erfarenhet från branschen.
Handlingskraftig och initiativtagande.
Noggrann och kvalitetsmedveten.
Notera att resor ingår i tjänsten.

OM TJÄNSTEN
FAS Converting Machinery AB är ett globalt företag som tror mycket på individens potential och att allt går att lära sig så länge människor arbetar tillsammans och med höga ambitioner. Tjänsten som Säljare är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns mycket goda möjligheter att få en anställning direkt hos FAS som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior Inköpskoordinator sökes till FAS Converting Machinery

Inköpsassistent
Läs mer Dec 6
Junior Inköpskoordinator sökes till FAS Converting Machinery i Arlöv
Har du ett intresse för inköpsområdet samt en vilja att utvecklas? Har du en förmåga att ta initiativ och driva ditt arbete framåt? Vill du vara del av ett innovativt bolag som värderar en god gemenskap högt? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Inköpskoordinator arbetar du med det operativa inköpsarbetet samt med att driva diverse projekt från start till slut. Du ansvarar bland annat för daglig kontakt med leverantörer, transportbokningar, orderläggning och utformning av manualer. Därutöver är du delaktig i det strategiska inköpsarbetet tillsammans med CTO.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Operativt inköpsarbete.
Inköpsansvarig i våra leveransprojekt från start till slut.
Kontakt med leverantörer via telefon och mejl.
Transportbokningar.
Utformning av reservdelsmanualer.
Till viss del strategiskt inköpsarbete.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Inköpskoordinator har du ett stort intresse för inköpsområdet samt en nyfikenhet på att lära. Du har ett driv och engagemang som ständigt tar dig framåt samt en noggrannhet i ditt arbetssätt. Vidare har du en god förmåga att självständigt planera och utföra ditt arbete. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har förståelse för vikten av en god kommunikation. Därutöver är du en prestigelös lagspelare som värderar att finnas där för dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:
  Intresse för inköpsområdet.
Meriterande med eftergymnasial utbildning, exempelvis inom inköp.
Svenska och engelska i tal och skrift.
God dator- och systemvana, meriterande med erfarenhet att arbeta i ett ERP-system.
Driven och initiativtagande personlighet.
OM TJÄNSTEN
FAS Converting Machinery AB är ett globalt företag som tror mycket på individens potential och att allt går att lära sig så länge människor arbetar tillsammans och med höga ambitioner. Tjänsten som Inköpskoordinator är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos FAS som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738–617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker sökes till Supplies Direct i Malmö

Robotoperatör
Läs mer Dec 2
Servicetekniker sökes till Supplies Direct i Malmö
Trivs du med att arbeta praktiskt och leverera en högklassig service? Uppskattar du utveckling problemlösning och effektivitet? Vill du ingå i ett kompetent team på ett bolag som befinner sig i en tillväxtfas? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Servicetekniker är din huvudsakliga arbetsuppgift att utföra service av städmaskiner, städrobotar och professionella tvättmaskiner. Du agerar som ett bollplank till kunden när det gäller val av tillbehör till maskinerna samt utbildar i daglig skötsel och hantering. Vidare arbetar du i nära samarbete med säljare, kunder och leverantörer gällande produktkunskap och support. Du ansvarar på ett effektivt sätt för varje uppdrag och ser till att kunderna får ett professionellt bemötande.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Utföra service på städmaskiner och professionella tvättmaskiner.
Supporterar kunder i val av tillbehör.
Utbildning i daglig skötsel och hantering.
Samarbeta med säljare, kunder och leverantörer gällande produktkunskap och support.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Servicetekniker har du ett par års erfarenhet av en liknande roll. Du har ett intresse för att ta till dig ny kunskap och omsätta den i ditt arbete samt en god administrativ förmåga. Att arbeta strukturerat och noggrant ser du som en självklarhet samt att du uppskattar att arbeta i ett högt tempo. Du drivs av att leverera en god service och har en prestigelöshet som hjälper dig framåt. I relation till kunder och kollegor är du lyhörd och anpassningsbar i din kommunikation. Du ingår i ett team som uppskattar ett gott samarbete och därför är du en lagspelare som prioriterar att finnas där för dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:
  Praktisk och/eller teknisk gymnasieutbildning.
Vana av att serva och reparera tekniska maskiner och konstruktioner.
Meriterande med erfarenhet av att arbeta i en miljö som utför reparationer.
Svenska i tal och skrift.
God dator- och systemvana, framför allt i Officepaketet.
B-körkort.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Servicetekniker är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Supplies Direct i Malmö. Arbetstiderna är främst 07.00-16.00 och generösa förmåner ingår i tjänsten.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fallskyddstekniker sökes till Procurator i Malmö

Kontrolltekniker, textil, trä, glas, förpackn.
Läs mer Dec 1
Fallskyddstekniker sökes till Procurator i Malmö
Är du en erfaren tekniker av fallskydd som vill vara delaktig i att skapa och utveckla affärer? Tar du säkerhet på allvar och har en förmåga att skapa goda relationer internt och externt? Vill du ingå i ett team som värderar en god gemenskap, service och lärande högt? Vill du bidra till tryggare, säkrare och mer hållbara arbetsplatser varje dag? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Fallskyddstekniker ansvarar du för besiktning, montage och service av fallskyddsutrustning. Därutöver arbetar du med personlig utrustning och system. Du blir en nyckelperson i teamet och utför även utbildningar inom fallskyddsområdet. Du ingår i ett team med högt i tak och blir en viktig del av Procurators säkerhetsarbete.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Säkerhetsarbete.
Besiktning, montage och service av fallskyddsutrustning.
Arbete med personlig utrustning och system.
Utbildningar inom säkerhetsområdet, internt och externt.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Procurator söker dig som har erfarenhet från fallskyddsområdet och känner dig trygg i rollen. Du har ett stort säkerhetstänk och känner ansvar för ditt arbete. Vidare har du en god fysisk och ett driv som tar dig framåt. Du trivs med att arbeta självständigt men har stor förståelse för att hela laget behövs. Att skapa långvariga relationer med såväl kunder som medarbetare ser du som en självklarhet och du trivs med flera kontaktytor.

Viktigt för tjänsten:
  Tidigare erfarenhet från en liknande roll.
Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.
God dator- och systemvana, samt erfarenhet av affärssystem.
B-körkort.
God kommunikations- och samarbetsförmåga.
Meriterande kunskaper:
  Branschutbildningar, exempelvis inom mastarbete och/eller reparbete.
Utbildningar på fasta fallskyddssystem.
Vana av lagerhantering och SAP.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Fallskyddstekniker är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Procurator på deras kontor i Malmö. Registerutdrag kommer att ske i samband med en anställning och det förutsätter godkänd läkarundersökning för höjdarbete. Arbetstiderna är främst 07.30-16.30 och generösa förmåner ingår i tjänsten. Det förekommer resor med övernattningar.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundmottagare sökes till Fritidscenter i Arlöv

Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Dec 1
Kundmottagare sökes till Fritidscenter i Arlöv
Har du erfarenhet av administration och en hög känsla för service? Trivs du i en varierande roll där teamet arbetar tillsammans mot gemensamma mål? Vill du få chansen att arbeta på en utav Nordens största husvagns- husbilsförsäljare och Sveriges största återförsäljare av marknadsledarna KABE och Adria? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kundmottagare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att ta emot och lämna ut husbilar/husvagnar, planera och fördela verkstadens arbete samt se till att kontakten med kunder och leverantörer sker på bästa möjliga sätt. Du kommer ta emot kunder direkt i verkstaden samt via telefon och mejl.  I rollen som kundmottagare ingår även verkstadsadministration, hantering av reklamationer mot leverantörer och andra administrativa uppgifter. Du ingår i ett team där mekaniker, säljare, butikspersonal och platsansvarig arbetar tillsammans mot gemensamma mål. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Ta emot och lämna ut husbilar och husvagnar.
Planera och fördela verkstadens arbete.
Säkerställa kontakten med kunder och leverantörer.
Mottagning av kunder direkt i verkstaden samt via telefon.
Verkstadsadministration, hantering av reklamationer och andra administrativa uppgifter.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som kundmottagare ser vi att du har arbetslivserfarenhet av administrativt arbete. Du är en van användare av dator och telefon som arbetsredskap då en stor del av ditt arbete kommer att utföras med hjälp av dessa, med fördel har du arbetat i CABAS verkstad tidigare. Att agera relationsskapande och hålla en hög servicenivå ser du en självklarhet samt att du får energi av nöjda kunder. Vidare har du med fördel ett intresse för husvagnar och/eller husbilar och trivs i en varierande roll. Som person är du en arbetsvillig lagspelare som värdesätter ett gott teamarbete.

Viktigt för tjänsten:
  Administrativ erfarenhet, med fördel från en liknande roll.
Serviceinriktad personlighet.
God dator- och systemvana, meriterande att tidigare ha arbetat i CABAS verkstad.
B-körkort.
Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Kundmottagare är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos Fritidscenter som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är främst 08.00-17.00 och visst helgarbete kan förekomma. Du arbetar tillsammans med dina kollegor i företagets lokaler i Arlöv.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Ansök nu

German Speaking Sales Support at J2 Sourcing

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 30
German Speaking Sales Support at J2 Sourcing in Malmö
Do you enjoy working in a various environment with good development opportunities? Are you a problem solver with a professional approach towards customers and co-workers? Do you want to work at a successful and fast-growing company with an international extent? Then you should apply for the position as German Speaking Sales Support at J2 Sourcing today!

ASSIGNMENTS
The position as Sales Support is a varied role where you will support the DACH Sales team, as well as collaborating with all other departments in the company.

You will mainly perform tasks such as:
  Processing new sales leads.
Registration and administration of requests and orders.
Monitoring and updating our customers regarding orders and deliveries.
Managing the correspondence between the sales team and their clients.
Order processing as well as other administrative tasks.
PERSONAL CHARACTERISTICS AND QUALIFICATIONS
To thrive in the role as Sales Support you are a driven and curious person. You are goal-oriented and have a positive outlook on life. Furthermore, you enjoy working in a business-focused environment with a high tempo, where new challenges and opportunities are constantly presenting themselves. You are a communicative person who have a good eye for problem-solving and also a great hand with customers.

Important for the position:
  English and German on a high level, both written and spoken.
Good computer and system skills.
Experience from B2B sales is an advantage.
Curious and ambitious personality.
ABOUT THE EMPLOYMENT  
The position as German Speaking Sales Support is a full-time consulting position for at least six months. After that, there are good opportunities to get a job directly with J2 Sourcing, which looks at this position in the long term. For the right person there are good development opportunities. You will initially be employed by Eterni Sweden AB and work as a consultant.

OTHER
Search for the employment by clicking on “Sök denna tjänst” at the top of this page. We work with ongoing selection, so do not wait to submit your application. Amanda Ring answers your questions regarding the recruitment process via +46 738- 617273 or amanda.ring@eterni.se.
Welcome with your application!

Ansök nu

Säljare sökes till Fritidscenter i Arlöv

Innesäljare
Läs mer Nov 25
Fordonsäljare sökes till Fritidscenter i Arlöv
Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom försäljning och administration som utförs i ett högt tempo tillsammans med ett glatt gäng? Drivs du av att ha mycket ansvar och att dagligen skapa värdefulla relationer? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Fordonssäljare kommer du att driva din egen försäljning samtidigt som du arbetar nära övriga kollegor i säljteamet. Ni är totalt tre som arbetar med försäljning och du rapporterar till platschefen som utgår ifrån Arlöv. Ditt försäljningsområde kommer att vara husvagnar och husbilar och du ansvarar för hela försäljningsprocessen.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:
  Kommunikation och möten med kunder.
Offertskrivning, orderskrivning, betalning och kvittohantering.
Arbeta i företagets CRM system och hantera säljadministration.
Driva företagets affärer inom husvagnar och husbilar från order till leverans.
Vid behov vara behjälplig i fordonsflyttningar, butiken samt med enklare rekond av visningsfordon.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Fritidscenter AB söker dig som har arbetat eller har intresse av att utvecklas inom ett liknande bolag där fordon är centralt. I din roll driver du din egen försäljning och för det behöver du vara ansvars- och initiativtagande samt ha en framåtanda som hjälper dig att fatta beslut och skapa resultat. Vi ser det som en självklarhet att du har ett intresse för försäljning och service samt att kundkontakt ska komma naturligt för dig. Denna arbetsplats värderar en god gemenskap och därför är det viktigt att du är en lagspelare med en positiv inställning som prioriterar att hjälpa dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:
  Tidigare erfarenhet från någon typ av försäljning.
Svenska och engelska i både tal och skrift.
Intresse eller erfarenhet för branschen.
Handlingskraftig och initiativtagande.
God dator- och systemvana.
B-körkort.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Fordonssäljare är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos Fritidscenter som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är måndag-torsdag 09.15-18.15, fredagar 09.15-17.15 och varannan till var tredje lördag 10.45-14.15. Du arbetar tillsammans med dina kollegor i företagets lokaler i Arlöv.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Technical Sales Representative sökes till FAS Converting Machinery

Utesäljare
Läs mer Nov 18
Technical Sales Representative sökes till FAS Converting Machinery i Arlöv 
Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom försäljning som utförs i ett högt tempo tillsammans med ett glatt gäng som är ledande inom deras bransch? Är du dessutom en kreativ lagspelare som drivs av att skapa relationer? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Technical Sales Representative kommer du att driva ditt eget försäljningsområde samtidigt som du arbetar nära övriga funktioner inom företaget. Du arbetar med att utveckla samt förvalta befintliga kunder samtidigt som du aktivt verkar för att identifiera nya kunder till FAS. Detta är en ny möjlighet för dig som vill växa in i en roll och du ingår i ett team med rutinerade och hjälpsamma kollegor.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Kommunikation med kunder och agenter.
Nära samarbete med bolagets service- och utvecklingsavdelning.
Nätverka samt delta på mässor runt om i Europa.
Arbeta i företagets CRM system (LIME) och hantera säljadministration.
Driva dina affärer från första kontakt fram till att leverans och installation är slutförd.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
FAS Converting Machinery AB söker dig som har arbetat eller har intresse av att utvecklas inom ett tillverkande bolag där tekniken är central. I din roll kommer du att få möjligheten att driva din egen försäljning och för det behöver du vara ansvarstagande och prestigelös samt ha en framåtanda som hjälper dig att tänka nytt och kreativt. För att trivas i rollen är det viktigt att du känner dig trygg i dialogen med kunder och du har med fördel arbetat med detta tidigare. För att lyckas i rollen är det positivt om du har en analytisk förmåga som hjälper dig att tänka lösningsfokuserat samt att du gärna delar med dig av dina framgångar till övriga kollegor.

Viktigt för tjänsten:
  Svenska och engelska i tal och skrift.
Intresse och/eller erfarenhet från branschen.
Handlingskraftig och initiativtagande.
Noggrann och kvalitetsmedveten.
Notera att resor ingår i tjänsten.
OM TJÄNSTEN
FAS Converting Machinery AB är ett globalt företag som tror mycket på individens potential och att allt går att lära sig så länge människor arbetar tillsammans och med höga ambitioner. Tjänsten som Technical Sales Representative är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns mycket goda möjligheter att få en anställning direkt hos FAS som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior Business Controller sökes till Elfa

Business controller
Läs mer Nov 30
JUNIOR BUSINESS CONTROLLER SÖKES TILL ELFA 
Är du driven, analytisk och initiativtagande? Trivs du med att analysera finansiell information och vara drivande i projekt? Är du nyutexaminerad och har en vilja att lära? Vill du arbeta nära CEO och CFO i ett väletablerat bolag? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Junior Business Controller kommer du att vara drivande i diverse projekt, bistå Elfas ledning med analyser och beslutsunderlag, samt föreslå åtgärder som ökar den interna effektiviteten. Du kommer även att stötta CEO och CFO med diverse adhoc-uppgifter och projekt, ha ett nära samarbete med bolagets exportansvariga och vara operativt ansvarig för ett antal mindre exportkunder.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som att:
  Ta fram affärsanalyser och beslutsunderlag till ledningen
Medverka i budget- och prognosarbete samt rapportering och uppföljning av lönsamhet, kostnad och försäljning
Stötta CEO och CFO med adhoc-uppgifter och projekt
Vara ansvarig för ett antal mindre kunder på exportsidan
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Junior Business Controller är du med fördel nyutexaminerad ekonom eller ingenjör med ett stort driv och en vilja att lära. Du behöver vara prestigelös, flexibel och ha en god social förmåga. Du är en person som tar initiativ, är lösningsorienterad och som ständigt agerar affärsmässigt. Du trivs med att analysera och driva projekt. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Viktigt för tjänsten:
  Högskoleutbildning, förslagsvis nyutexaminerad från ekonom- eller ingenjörsutbildning
En stark analytisk förmåga och förmågan att omvandla din analys till handling
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
God dator- och systemvana, framför allt Office-paketet.
Stark kommunikativ förmåga.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Junior Business Controller är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Elfa på deras huvudkontor i Malmö. Du tillhör ekonomiavdelningen och rapporterar till CFO. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 men viss flexibilitet krävs då du arbetar mot andra tidszoner.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Purchasing Coordinator at Isadora in Malmö

Inköpsassistent
Läs mer Okt 26
PURSCHASING COORDINATOR AT ISADORA IN MALMÖ
Do you enjoy working with negotiation, analyzes and supplier contacts? Do you want to work in a new role in an exciting and well-established company? Do you have an interest in purchasing, cost efficiency and innovation? Then you should apply for this position today!

ASSIGNMENTS  
In your role as Purchasing Coordinator you evaluate suppliers based on cost, selection, service, distribution capabilities and availability. In addition, you are responsible for evaluating existing suppliers, negotiate new deals and renegotiate expiring contracts. Furthermore, you have an interest in sustainability work and involve this in you daily tasks.

You will mainly perform tasks such as:
  Negotiate prices for products and Supply Chain related services such as contact with suppliers.
Secure supplier capability, quality, and timely deliveries.
Renegotiate expiring contracts, optimize supplier portfolio, and keep relevant systems updated.
Supplier Management, follow-up and evaluation on service and quality.
Onboard new suppliers and drive them to optimize business.
Build and maintain long-term relationships.
Develop and implement recommendations for Supply Chain management optimization.
PERSONAL CHARACTERISTICS AND QUALIFICATIONS
To thrive in the role as Purchasing Coordinator, you have experience in working with purchasing. You have a good analytical ability and an aptitude for negotiating and making decisions. Furthermore, you have a good eye for details and an ability to build and maintain relationships. You enjoy communicating in several stages, both spoken and written, as well as working cross functionally. In addition, you appreciate a flexible and independent work in a varied environment with a high pace. Nevertheless, it is of greatest important that you are a team player.

Important for the position:
  Academic degree in supply chain or purchasing.
One to three years’ experience of working in a similar role.
Fluent in Swedish and English, both written and spoken.
Good computer and system skills, preferably Excel.
Good communication and analysis skills.
ABOUT THE POSITION
The position as Purchasing Coordinator is a recruitment where you are employed directly by Isadora at their office in Malmö. You report to Supply Chain Manager and are part of a committed team that values a high team spirit. A generous benefit package is included.

OTHERS
Apply for the position by clicking on “Sök denna tjänst” at the top of this page. We work with ongoing selection, so do not wait to submit your application. Amanda Ring answers your questions regarding the recruitment process via +46 738- 617273 or amanda.ring@eterni.se
Welcome with your application!

Ansök nu

Transportplanerare med inriktning administration sökes till AkkaFRAKT

Transportplanerare
Läs mer Nov 12
TRANSPORTPLANERARE MED INRIKTNING ADMINISTRATION SÖKES TILL AKKAFRAKT SPECIALTRANSPORT
Tycker du om planering, kostnadseffektivitet och administration? Trivs du med att arbeta i en varierande roll där det händer mycket? Vill du vara en del av ett bolag som värderar noggrannhet, service och utveckling? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Transportplanerare har du som huvudsaklig uppgift att ta emot order, planera resurser och fördela uppdrag. Det förekommer även att ha eget kundansvar för enskilda kunder där införsäljning kan bli aktuellt i samarbete med säljarna. Eftersom varje uppdrag inom specialtransporter är unikt tänker du lösningsorienterat och utanför boxen. Du arbetar aktivt med prissättning, administration och uppföljning samt har daglig kontakt med kunder, delägare och leverantörer.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Ordermottagning, registrering samt prissättning av leverans och uppdrag.
Planera resurser och fördela uppdrag, transportplanering och lastoptimering.
Kommunikation med kunder, delägare och leverantörer.
I viss mån införsäljning av tjänster och transportlösningar.
Administration, fakturaberedning och registervård i affärssystemet.
Följa upp transportuppdrag samt i viss mån deltaga på åkarmöte kopplade till verksamheten.
Arbeta med dispensansökningar, drivmedelstillägg, fraktsedlar och underlag.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
AkkaFRAKT söker dig som har ett intresse för lastberäkningar, administration och resursplanering. Du arbetar självständigt, noggrant och uppskattar en god struktur. Vidare har du en förmåga att fatta beslut och prioritera i perioder med högre tempo samt ett helhetstänk som hjälper dig slutföra dina arbetsuppgifter. Du är en god kommunikatör som trivs med att skapa långvariga relationer. Att agera serviceinriktat och affärsmässigt ser du som en självklarhet samt att du har en prestigelöshet som tar dig framåt. Vidare är har du ett utvecklat siffersinne samt en förmåga att tänka kostnadseffektivt.

Viktigt för tjänsten:
  Lägst gymnasieutbildning, meriterande med eftergymnasial sådan.
Tidigare erfarenhet från kundkontakt, administration och/eller orderhantering.
God datorvana, framför allt Officepaketet, samt en förmåga att göra beräkningar.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Transportplanerare är ett konsultuppdrag på heltid på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos AkkaFRAKT som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är främst 08.00-17.00 men viss flexibilitet krävs. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butiksvärdar sökes till Elfa och deras studio i Malmö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Dec 8
Nytt
BUTIKSVÄRDAR SÖKES TILL ELFA OCH DERAS STUDIO I MALMÖ
Elfas stora satsning med Studio Elfa har blivit en succé och vi behöver därför utöka teamet! Har du ett brinnande intresse för inredning och förvaring? Drivs du av att överträffa kundens förväntningar och leverera högklassig service? Letar du efter ett extrajobb där du hoppar in vid behov? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Butiksvärd på Elfa kommer du arbeta med att möta befintliga och potentiella kunder för att kunna erbjuda anpassad inredning och förvaring i deras studio. Du arbetar med försäljning av accessoarer, inbokning av planeringsmöten, kassahantering samt aktivt med att säkerställa att butiken ser välkomnande ut under hela dagen. Vidare är du en ambassadör för företaget och inspirerar kunderna i förhållande till Elfas produktportfölj.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Skapa en välkomnande och trevlig miljö för Elfas kunder.
Vara en ambassadör för varumärket.
Kassaarbete.
Butiksunderhåll.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Butiksvärd har du tidigare erfarenhet från detaljhandeln. Du värderar god kommunikations- och samarbetsförmåga högt och för dig är det en självklarhet att alltid jobba för att överträffa kundernas förväntningar. Du trivs med att skapa gemenskap i teamet och ser inga problem med att arbeta självständigt. Vidare har du ett intresse för inredning och förvaring.

Viktigt för tjänsten:
  Butikserfarenhet från detaljhandeln.
Vana av ensam- och kassaarbete i butik samt intresse för inredning och förvaring.
God kommunikations- och samarbetsförmåga.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Butiksvärd är ett konsultuppdrag där du arbetar vid behov. Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning vid sidan av, exempelvis studier. Arbetstiderna är främst förlagda på kvällar och helger. Observera att detta är en behovsanställning som kräver att du är flexibel med och kan infinna dig i studion kort varsel. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butiksvärdar sökes till Elfa och deras studio i Malmö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 29
BUTIKSVÄRDAR SÖKES TILL ELFA OCH DERAS STUDIO I MALMÖ
Elfas stora satsning med Studio Elfa har blivit en succé och vi behöver därför utöka teamet! Har du ett brinnande intresse för inredning och förvaring? Drivs du av att överträffa kundens förväntningar och leverera högklassig service? Letar du efter ett extrajobb där du hoppar in vid behov? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Butiksvärd på Elfa kommer du arbeta med att möta befintliga och potentiella kunder för att kunna erbjuda anpassad inredning och förvaring i deras studio. Du arbetar med försäljning av accessoarer, inbokning av planeringsmöten, kassahantering samt aktivt med att säkerställa att butiken ser välkomnande ut under hela dagen. Vidare är du en ambassadör för företaget och inspirerar kunderna i förhållande till Elfas produktportfölj.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Skapa en välkomnande och trevlig miljö för Elfas kunder.
Vara en ambassadör för varumärket.
Kassaarbete.
Butiksunderhåll.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Butiksvärd har du tidigare erfarenhet från detaljhandeln. Du värderar god kommunikations- och samarbetsförmåga högt och för dig är det en självklarhet att alltid jobba för att överträffa kundernas förväntningar. Du trivs med att skapa gemenskap i teamet och ser inga problem med att arbeta självständigt. Vidare har du ett intresse för inredning och förvaring.

Viktigt för tjänsten:
  Butikserfarenhet från detaljhandeln.
Vana av ensam- och kassaarbete i butik samt intresse för inredning och förvaring.
God kommunikations- och samarbetsförmåga.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Butiksvärd är ett konsultuppdrag där du arbetar vid behov. Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning vid sidan av, exempelvis studier. Arbetstiderna är främst förlagda på kvällar och helger. Observera att detta är en behovsanställning som kräver att du är flexibel med och kan infinna dig i studion kort varsel. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Praktikant sökes till Eterni Sweden AB i Region Syd

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Aug 23
PRAKTIKANT SÖKES TILL ETERNI SWEDEN AB I REGION SYD 
Vill du vara med och bidra till samhällets och människors utveckling? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med ett engagerat gäng? Brinner du för att möta nya människor och trivs du med att nätverka? Har du verksamhetsförlagd praktik som en del av din utbildning under våren 2022? Då ska du söka denna praktikplats idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Praktikant hos Eterni kommer du få ta del av samtliga moment under en rekryteringsprocess med kandidaten, konsulten och kunden ständigt i fokus. Du kommer bland annat få vara med på kravprofilsmöten, kundbesök, säljmöten och avlasta i diverse administrativa uppgifter. Du får en bra inblick i hur branschen fungerar och grundläggande kunskaper som kan hjälpa dig vidare i din framtida karriär. Baserat på din utbildning och ditt intresse kommer fokusområde anpassas efter dig. Vidare kommer du få mycket eget ansvar men under stabil handledning.

Du kommer främst utföra uppgifter som: Kommunikation med kunder, kandidater och konsulter.
Rekryteringsprocessen från start till slut.
Sälj- och marknadsaktiviteter.
Diverse administrativa uppgifter.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Eterni söker dig som trivs med att arbeta i ett fartfyllt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du strävar ständigt efter personlig utveckling och är mån om relationer. Vi ser gärna att du har ett intresse för rekrytering- och bemanningsbranschen och det är meriterande om du studerar personalvetenskap/HR eller försäljning. Som person är du nyfiken och ser det som en självklarhet att överträffa förväntningar när det gäller bemötande. Därutöver är du prestigelös och har en lösningsorienterad inställning som driver dig framåt. Eterni värderar en god gemenskap högt och därför är det viktigt att du är en engagerad lagspelare som prioriterar att hjälpa dina kollegor.

Viktigt för tjänsten: Serviceinriktad personlighet.
Handlingskraftig och initiativtagande.
Noggrann och kvalitetsmedveten.
Svenska och engelska i både tal och skrift.
Pågående eftergymnasiala studier där praktik är inkluderat.

OM TJÄNSTEN
Du kommer att ingå i ett glatt och härligt team som utgår ifrån kontoret i Malmö. Lokalerna är fräscha och ligger centralt. Arbetstiderna är måndag till fredag 08.00-17.00 och utrymme finns för diverse skoluppgifter. Notera att praktiken är obetald och ange vilka veckor du är tillgänglig i din ansökan. Praktikplatsen är avsedd för vårterminen 2022. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via amanda.ring@eterni.se alternativt 0738-617273. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior Business Controller sökes till Elfa

Business controller
Läs mer Nov 15
JUNIOR BUSINESS CONTROLLER SÖKES TILL ELFA 
Är du driven, analytisk och initiativtagande? Trivs du med att analysera finansiell information och vara drivande i projekt? Är du nyutexaminerad och har en vilja att lära? Vill du arbeta nära CEO och CFO i ett väletablerat bolag? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Junior Business Controller kommer du att vara drivande i diverse projekt, bistå Elfas ledning med analyser och beslutsunderlag, samt föreslå åtgärder som ökar den interna effektiviteten. Du kommer även att stötta CEO och CFO med diverse adhoc-uppgifter och projekt, ha ett nära samarbete med bolagets exportansvariga och vara operativt ansvarig för ett antal mindre exportkunder.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som att:
  Ta fram affärsanalyser och beslutsunderlag till ledningen
Medverka i budget- och prognosarbete samt rapportering och uppföljning av lönsamhet, kostnad och försäljning
Stötta CEO och CFO med adhoc-uppgifter och projekt
Vara ansvarig för ett antal mindre kunder på exportsidan
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Junior Business Controller är du med fördel nyutexaminerad ekonom eller ingenjör med ett stort driv och en vilja att lära. Du behöver vara prestigelös, flexibel och ha en god social förmåga. Du är en person som tar initiativ, är lösningsorienterad och som ständigt agerar affärsmässigt. Du trivs med att analysera och driva projekt. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Viktigt för tjänsten:
  Högskoleutbildning, förslagsvis nyutexaminerad från ekonom- eller ingenjörsutbildning
En stark analytisk förmåga och förmågan att omvandla din analys till handling
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
God dator- och systemvana, framför allt Office-paketet.
Stark kommunikativ förmåga.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Junior Business Controller är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Elfa på deras huvudkontor i Malmö. Du tillhör ekonomiavdelningen och rapporterar till CFO. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 men viss flexibilitet krävs då du arbetar mot andra tidszoner.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butiksvärdar sökes till Elfa och deras studio i Malmö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 29
BUTIKSVÄRDAR SÖKES TILL ELFA OCH DERAS STUDIO I MALMÖ
Elfas stora satsning med Studio Elfa har blivit en succé och vi behöver därför utöka teamet! Har du ett brinnande intresse för inredning och förvaring? Drivs du av att överträffa kundens förväntningar och leverera högklassig service? Letar du efter ett extrajobb där du hoppar in vid behov? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Butiksvärd på Elfa kommer du arbeta med att möta befintliga och potentiella kunder för att kunna erbjuda anpassad inredning och förvaring i deras studio. Du arbetar med försäljning av accessoarer, inbokning av planeringsmöten, kassahantering samt aktivt med att säkerställa att butiken ser välkomnande ut under hela dagen. Vidare är du en ambassadör för företaget och inspirerar kunderna i förhållande till Elfas produktportfölj.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Skapa en välkomnande och trevlig miljö för Elfas kunder.
Vara en ambassadör för varumärket.
Kassaarbete.
Butiksunderhåll.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Butiksvärd har du tidigare erfarenhet från detaljhandeln. Du värderar god kommunikations- och samarbetsförmåga högt och för dig är det en självklarhet att alltid jobba för att överträffa kundernas förväntningar. Du trivs med att skapa gemenskap i teamet och ser inga problem med att arbeta självständigt. Vidare har du ett intresse för inredning och förvaring.

Viktigt för tjänsten:
  Butikserfarenhet från detaljhandeln.
Vana av ensam- och kassaarbete i butik samt intresse för inredning och förvaring.
God kommunikations- och samarbetsförmåga.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Butiksvärd är ett konsultuppdrag där du arbetar vid behov. Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning vid sidan av, exempelvis studier. Arbetstiderna är främst förlagda på kvällar och helger. Observera att detta är en behovsanställning som kräver att du är flexibel med och kan infinna dig i studion kort varsel. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lagermedarbetare till FAS Converting Machinery

Packare
Läs mer Nov 12
LAGERMEDARBETARE SÖKES TILL FAS CONVERTING MACHINERY I ARLÖV
Trivs du med att arbeta praktiskt och göra det i en miljö där högt tempo och noggrannhet är viktiga faktorer? Är du en lagspelare som värderar en god stämning och att ha kul på jobbet? Då ska du söka denna tjänst hos FAS idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med packning och plockning av varierande gods som ska levereras ut ifrån produktionen i Arlöv. Packningen sköts vid ett packbord och även plockning förekommer samt bokning av transporter. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och ett högt tempo då det är viktigt att beställningarna packas korrekt och levereras i tid. Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag. För att trivas i rollen behöver du vara van vid fysiskt arbete och hantering av större gods.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är effektiv och noggrann samt har ett intresse för praktiska arbetsuppgifter. Du har en hög energinivå och värderar en god gemenskap på arbetsplatsen där alla hjälps åt. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du fungerar bra i miljöer där det är ett högt tempo. Du har ett driv och engagemang och slutför arbetsuppgifter på ett noggrant och effektivt sätt.

Viktigt för tjänsten är:
  Behärskar engelska och svenska i tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
God datorvana samt bekväm i Officepaketet.
Lagspelare.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 50% som sträcker sig tills vidare. Du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning, med fördel är du studerande. Arbetstiderna är flexibla utefter ditt schema. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos FAS Converting Machinery.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Ansök nu

Säljkonsult sökes till Concito Consulting

Säljkonsulent
Läs mer Nov 12
SÄLJKONSULT SÖKES TILL CONCITO CONSULTING
Brinner du för B2B försäljning? Är du duktig på att knyta nya kontakter och har erfarenhet av nykundsbearbetning? Vill du arbeta på en konsultfirma som samarbetare med de mest ansedda bolagen i Sverige? Då ska du söka denna tjänst som tar både dig och din karriär till en helt ny nivå!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Säljkonsult kommer du att arbeta som konsult inom försäljning för de kändaste aktörerna på marknaden, se www.concito.se. Du hanterar allt från segmenteringar till att hitta rätt beslutsfattare samt ta den första relationsbaserade kontakten med kunderna. Stort fokus läggs på ett strukturerat arbetssätt och att kunna hantera personliga kontakter på högsta nivån i svenskt näringsliv. Du bokar fungerar som en länk mellan olika bolag och bokar möten för dessa. På sikt innebär tjänsten större projektansvar och rapportering gentemot slutkund.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: Säljkontakter genom telefon och mejl samt mötesbokning. 
CRM och administrativt säljarbete.
Projektansvar och rapportering internt samt mot slutkund.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Concito Consulting söker dig som värderar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att vidareutveckla både dig själv och verksamheten. För att trivas i rollen som Mötesbokare behöver du ha ett intresse för försäljning och tillhörande administration samt vara ansvarstagande med hög arbetsmoral. Vidare känner du dig bekväm i kunddialoger och du har inga problem med att planera ditt eget arbete samt vara initiativtagande. Din nyfikenhet och vilja att prata med nya människor hjälper dig att lyckas i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten: Tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning inom B2B.
Strukturerat arbetssätt och driven personlighet.
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
God system- och datorvana.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Säljkonsult är ett konsultuppdrag på heltid på minst 6 månader med start omgående. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos Concito Consulting som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 och du sitter i fina lokaler centralt i Malmö. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom sökes för kommande uppdrag i Malmö

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 22
REDOVISNINGSEKONOM SÖKES FÖR KOMMANDE UPPDRAG I MALMÖ
Trivs du med att arbeta med redovisning i en större koncern? Är du redo för nästa utmaning i ett spännande och föränderligt bolag? Drivs du av hög kvalitet, pålitlighet och goda samarbeten? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Redovisningsekonom kommer du bland annat att arbeta med svensk och utländsk momsredovisning, anläggningsregister, kontoavstämningar och bokslutsarbete i en utvecklande miljö. I dina arbetsuppgifter förekommer hantering och arkivering av investeringsäskanden, löpande bokföring, betalningar och matchningar av leverantörsfakturor. Du arbetar i nära samarbete med hela ekonomifunktionen och kan komma att stötta upp rörande leverantörs- och kundreskontra.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: Svensk och utländsk momsredovisning.
Hantering och arkivering av investeringsäskande.
Anläggningsregister, löpande bokföring, kontoavstämningar och betalningar.
Matchning av leverantörsfakturor.
Stötta upp kring leverantörs- och kundreskontra.
Bokslutsarbete.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Redovisningsekonom är du en noggrann och pålitlig lagspelare. Du värderar ett gott samarbete högt och trivs med att arbeta i en föränderlig organisation. Vidare har du tidigare erfarenhet av redovisningsarbete på en ekonomiavdelning i ett liknande bolag samt rapportering i en större koncern. Du är van vid att arbeta i större ekonomi- och affärssystem och känner dig trygg i din roll. Därutöver är det en fördel om du tidigare arbetat med koncernredovisning.

Viktigt för tjänsten: Tre till fem års erfarenhet av redovisning på en ekonomiavdelning i ett liknande bolag.
Tidigare erfarenhet av anläggningsregister, betalningar, löpande bokföring, månadsbokslut och kontoavstämningar.
Utbildad gymnasieekonom, KY-ekonom eller liknande.
God dator- och systemvana. 
Goda kunskaper i svenska och engelska.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Redovisningsekonom är ett konsultuppdrag på minst sex månader. Därefter finns det goda möjligheter att få en anställning direkt hos vår kund som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Drifttekniker

Industrirobotoperatör
Läs mer Okt 5
Vår kund söker nu till serviceavdelningen en driven ansvarsfull drifttekniker med erfarenhet från kylkompetens till vår expanderade verksamhet i Skåne

ARBETSUPPGIFTER
Som Drifttekniker till vår serviceavdelning får du ett självständigt och engagerade arbete som inkluderar både interna och externa kontaktytor. Du är utåtriktad och arbetar på serviceinriktat sätt med kundensbehov i fokus. Här finner du stora möjligheter till ett väldigt varierande arbete. Du kommer att arbeta ett 2-skift med natt inkluderat, måndag till fredag.

Viktigt för tjänsten är:
  felsökning, installation och reparationer samt förebyggande underhåll i våra maskinrum.
arbete med förebyggande och löpande underhåll
förbättringsarbete
tillsyn/inspektion och reparationsarbeten, i första hand i maskinrum
tryckluft, ventilation med mera
vara delaktig i utvecklingen av CIL-rutiner och fasta inställningar.
first line responder
5S på ditt område
vana att övervaka och sköta panna/ångpannan

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi finner det viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt såväl i team som med dina kollegor. Du har en hög energinivå och värderar en god gemenskap på arbetsplatsen där alla hjälps åt. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du fungerar bra i miljöer där det är ett högt tempo. Du har ett driv och engagemang och slutför arbetsuppgifter på ett noggrant och effektivt sätt.


KVALIFIKATIONER:

För att passa i rollen som drifttekniker ser vi att du har:
  teknisk utbildning på gymnasienivå eller högskolenivå
motsvarande arbetslivserfarenhet inom produktion eller tillverkande industri
goda kunskaper i el-, styr- och reglerteknik
tidigare arbete inom livsmedelsbranschen är meriterande.
god datorvana

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som sträcker sig till årsskiftet med ev förlängning. Arbetstiderna är skift 1, 14:00 – 22:00 samt skift 2,  22:00 – 06:00. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Magnus Säll via 0738617272 eller magnus.sall@eterni.se

Ansök nu

Transportledare till AkkaFRAKT

Transportledare
Läs mer Okt 14
TRANSPORTLEDARE MILJÖ SÖKES TILL AKKAFRAKT
Tycker du om planering, resursmedvetenhet och kommunikation? Trivs du med att arbeta i en varierande roll där det händer mycket? Vill du vara en del av ett bolag som värderar noggrannhet, service och utveckling? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Transportledare Miljö har du som huvudsaklig uppgift att ta emot order, planera resurser och fördela uppdrag. Det förekommer även att ha eget kundansvar för enskilda kunder där införsäljning kan bli aktuellt i samarbete med säljarna. Du arbetar aktivt med prissättning, administration och uppföljning samt har daglig kontakt med kunder, delägare och leverantörer. Därutöver utför du dina arbetsuppgifter i enlighet med de rutiner och riktlinjer som finns i såväl lagar som på arbetsplatsen.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: Ordermottagning, registrering samt prissättning av leverans och uppdrag.
Planera resurser och fördela uppdrag, transportplanering och lastoptimering.
Kommunikation med kunder, delägare och leverantörer.
I viss mån införsäljning av tjänster och transportlösningar.
Administration, fakturaberedning och registervård i affärssystemet.
Skapa avtalsunderlag och följa upp transportuppdrag samt i viss mån deltaga på åkarmöte kopplade till verksamheten.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
AkkaFRAKT söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du arbetar självständigt, noggrant och uppskattar en god struktur. Vidare har du en förmåga att fatta beslut och prioritera i perioder med högre tempo samt en uthållighet som hjälper dig slutföra dina arbetsuppgifter. Du är en god kommunikatör som trivs med att skapa långvariga relationer. Att agera serviceinriktat och affärsmässigt ser du som en självklarhet samt att du har en prestigelöshet som tar dig framåt.

Viktigt för tjänsten: Lägst gymnasieutbildning med inriktning transport, logistik och/eller administration.
Tidigare erfarenhet från kundkontakt, försäljning och/eller orderhantering.
God dator- och systemvana, framför allt Officepaketet och CRM-system.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Förmåga att prioritera och tänka resursmedvetet.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Transportledare Miljö är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos AkkaFRAKT som ser långsiktigt på denna tjänst. Du utgår från AkkaFRAKTs kontor i Malmö och arbetstiderna är främst måndag-fredag dagtid. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Junior Business Controller sökes till Elfa

Business controller
Läs mer Okt 5
JUNIOR BUSINESS CONTROLLER SÖKES TILL ELFA 
Är du driven, analytisk och initiativtagande? Trivs du med att analysera finansiell information och vara drivande i projekt? Vill du arbeta nära CEO och CFO? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Business Controller kommer du att vara drivande i diverse projekt, bistå Elfas ledning med analyser och beslutsunderlag, samt föreslå åtgärder som ökar den interna effektiviteten. Du kommer även att stötta CEO och CFO med diverse adhoc-uppgifter och projekt, ha ett nära samarbete med bolagets exportansvariga och vara operativt ansvarig för ett antal mindre exportkunder.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som att:
  Ta fram affärsanalyser och beslutsunderlag till ledningen
Medverka i budget- och prognosarbete samt rapportering och uppföljning av lönsamhet, kostnad och försäljning
Stötta CEO och CFO med adhoc-uppgifter och projekt
Vara ansvarig för ett antal mindre kunder på exportsidan
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Business Controller behöver du vara driven, prestigelös, flexibel och ha en god social förmåga. Du är en person som tar initiativ, är lösningsorienterad och som ständigt agerar affärsmässigt. Du trivs med att analysera och driva projekt. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Viktigt för tjänsten:
  Högskoleutbildning, förslagsvis ekonom- eller ingenjörsutbildning
En stark analytisk förmåga och förmågan att omvandla din analys till handling
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
God dator- och systemvana, framför allt Office-paketet.
Stark kommunikativ förmåga.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Business Controller är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Elfa på deras huvudkontor i Malmö. Du tillhör ekonomiavdelningen och rapporterar till CFO. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 men viss flexibilitet krävs då du arbetar mot andra tidszoner.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Utesäljare sökes till Byggbeslag i Malmö

Utesäljare
Läs mer Okt 8
UTESÄLJARE SÖKES TILL BYGGBESLAG I MALMÖ
Vill du arbeta med relationsskapande försäljning i ett spännande bolag med stora möjligheter? Drivs du av att ingå i ett team av engagerade och kunniga kollegor med lång och bred erfarenhet? Vill du vara med och påverka enhetens framtida utveckling? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som utesäljare på Byggbeslag ansvarar du för bearbetningen av marknaden samt försäljningen gällande affärsområde Material i Region Syd. Du erbjuder kunderna hela sortimentet inom materialerbjudandet och målgruppen är främst byggentreprenörer. Ditt fokus kommer vara att skapa långvariga och trygga relationer samt att kontinuerligt bearbeta marknaden. Största delen av din arbetsvecka spenderar du hos kunder.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:
  Säljplanering, kundaktiviteter och omvärldsanalys. 
Offerering, rådgivning, kontraktsskrivningar och avtalshantering.
Bearbetning av nya och befintliga kunder.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Byggbeslag söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning och vill växa i din roll. Vidare behöver du ha erfarenhet inom försäljningsyrket och det är en stor fördel om du har ett etablerat kontaktnät i bygg- och fastighetsbranschen. Du ser det som en självklarhet att driva dig själv och ditt arbete framåt och arbetar på ett strukturerat sätt. Som person är du förtroendeingivande och relationsskapande samt har en förmåga att kunna erbjuda de bästa lösningarna för kunderna i branschen. Vidare tycker du det är spännande att vara en nyckelperson i bolagets fortsatta tillväxt.

Viktigt för tjänsten:
  God dator- och systemvana och har med fördel arbetat i säljstödsystem tidigare.
Meriterande med erfarenhet eller marknadskännedom inom bygg- och fastighetsbranschen.
Erfarenhet samt intresse inom försäljningsyrket.
Kan hantera och förstå byggritningar och byggbeskrivningar.
B-körkort.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Utesäljare är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Byggbeslag på deras kontor i Malmö. Ditt säljområde sträcker sig inom Skåne, Blekinge och Halland men där den stora kundkretsen främst finns i Skåne. Du kommer ingå i ett härligt team och tjänstebil samt andra förmåner ingår i tjänsten.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljande mötesbokare sökes till Concito Consulting

Säljkonsulent
Läs mer Okt 22
SÄLJANDE MÖTESBOKARE SÖKES TILL CONCITO CONSULTING
Brinner du för B2B försäljning? Är du duktig på att knyta nya kontakter och har erfarenhet av nykundsbearbetning? Vill du arbeta på en konsultfirma som samarbetare med de mest ansedda bolagen i Sverige? Då ska du söka denna tjänst som tar både dig och din karriär till en helt ny nivå!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Mötesbokare kommer du att arbeta som konsult inom försäljning för de kändaste aktörerna på marknaden, se www.concito.se. Du hanterar allt från segmenteringar till att hitta rätt beslutsfattare samt ta den första relationsbaserade kontakten med kunderna. Stort fokus läggs på ett strukturerat arbetssätt och att kunna hantera personliga kontakter på högsta nivån i svenskt näringsliv. Du bokar fungerar som en länk mellan olika bolag och bokar möten för dessa. På sikt innebär tjänsten större projektansvar och rapportering gentemot slutkund.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: Säljkontakter genom telefon och mejl.
CRM och administrativt säljarbete.
Projektansvar och rapportering internt samt mot slutkund.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Concito Consulting söker dig som värderar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att vidareutveckla både dig själv och verksamheten. För att trivas i rollen som Mötesbokare behöver du ha ett intresse för försäljning och tillhörande administration samt vara ansvarstagande med hög arbetsmoral. Vidare känner du dig bekväm i kunddialoger och du har inga problem med att planera ditt eget arbete samt vara initiativtagande. Din nyfikenhet och vilja att prata med nya människor hjälper dig att lyckas i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten: Tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning inom B2B.
Strukturerat arbetssätt och driven personlighet.
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
God system- och datorvana.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Mötesbokare är ett konsultuppdrag på heltid på minst 6 månader med start omgående. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos Concito Consulting som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 och du sitter i fina lokaler centralt i Malmö. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes för kommande uppdrag i Malmö och Helsingborg

Lagerarbetare
Läs mer Okt 22
LAGERMEDARBETARE SÖKES TILL KOMMANDE UPPDRAG I MALMÖ OCH HELSINGBORG
Trivs du att arbeta praktiskt och i en miljö där det är högt tempo? Uppskattar du arbetsuppgifter där noggrannhet är en viktig faktor? Vill du ingå i ett härligt team som präglas av engagemang och hög arbetsmoral? Då ska du söka denna tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER
Som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med packning och plockning av varierande gods samt stötta andra avdelningar med rätt material för att produktionen skall fungera. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och ett högt tempo då det är viktigt att beställningarna packas korrekt och levereras i tid. För att trivas i rollen behöver du vara van vid fysiskt arbete och hantering av större gods. I tjänsten förekommer det även truckkörning.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:  Plockning och packning av varor. 
Truckkörning. 
Säkerställa att leveranser är klara i tid.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är effektiv och noggrann samt har ett intresse för praktiska arbetsuppgifter. Du har en hög energinivå och värderar en god gemenskap på arbetsplatsen där alla hjälps åt. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och du fungerar bra i miljöer där det är ett högt tempo. Du har ett driv och engagemang samt slutför arbetsuppgifter på ett noggrant och effektivt sätt.

Viktigt för tjänsten: Truckkort A1-4 och B1-4 samt erfarenhet av truckkörning.
Noggrann och kvalitetsmedveten.
Erfarenhet inom lager.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos kunden som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljande mötesbokare sökes till vår kund i Malmö

Säljkonsulent
Läs mer Okt 22
SÄLJANDE MÖTESBOKARE SÖKES TILL VÅR KUND I MALMÖ
Brinner du för B2B försäljning? Är du duktig på att knyta nya kontakter och har erfarenhet av nykundsbearbetning? Vill du arbeta på en konsultfirma som samarbetare med de mest ansedda bolagen i Sverige? Då ska du söka denna tjänst som tar både dig och din karriär till en helt ny nivå!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Mötesbokare kommer du att arbeta som konsult inom försäljning för de kändaste aktörerna på marknaden. Du hanterar allt från segmenteringar till att hitta rätt beslutsfattare samt ta den första relationsbaserade kontakten med kunderna. Stort fokus läggs på ett strukturerat arbetssätt och att kunna hantera personliga kontakter på högsta nivån i svenskt näringsliv. Du bokar fungerar som en länk mellan olika bolag och bokar möten för dessa. På sikt innebär tjänsten större projektansvar och rapportering gentemot slutkund.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: Säljkontakter genom telefon och mejl.
CRM och administrativt säljarbete.
Projektansvar och rapportering internt samt mot slutkund.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som värderar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att vidareutveckla både dig själv och verksamheten. För att trivas i rollen som Mötesbokare behöver du ha ett intresse för försäljning och tillhörande administration samt vara ansvarstagande med hög arbetsmoral. Vidare känner du dig bekväm i kunddialoger och du har inga problem med att planera ditt eget arbete samt vara initiativtagande. Din nyfikenhet och vilja att prata med nya människor hjälper dig att lyckas i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten: Tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning inom B2B.
Strukturerat arbetssätt och driven personlighet.
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
God system- och datorvana.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Mötesbokare är ett konsultuppdrag på heltid på minst 6 månader med start omgående. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos vår kund som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 och du sitter i fina lokaler centralt i Malmö. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 alternativt amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Retail Space Specialist sökes till Elfa

Marknadsassistent
Läs mer Sep 27
RETAIL SPACE SPECIALIST SÖKES TILL ELFA
Drivs du av goda relationer, utveckling och att implementera nya idéer? Vill du vara en viktig länk mellan säljteamet och marknadsavdelningen samt arbeta med optimera företagets försäljning? Är du redo att ta nästa steg in i en ny position på ett bolag som värderar kvalitet och affärsmässighet högt? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Retail Space Specialist på Elfa ansvarar du för att planera och implementera detaljhandelslösningar för nya produkter och segment. Du arbetar aktivt med att identifiera lösningar för framtida tillväxt baserat på kategoriinsikter, marknadsdata och space management. Därutöver arbetar du nära säljorganisationen och utbildar samt supporterar KAM och säljare i butiksplanering, Elfas butikskoncept och kundupplevelse. Du spenderar cirka hälften av din tid ute i butiker och säkerställer att Elfa ytorna optimerar vår försäljning. Vidare har du en nyckelroll i att bygga relationer, skapa samsyn och en gemensam agenda med kunder.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Leda implementeringen av Elfas butikskoncept samt säkerställa ombyggnationer för att optimera försäljning.
Analysera hur utrymmet i butiken används på bästa sätt.
Ansvara för planogram och identifiera gap och möjligheter till ökad försäljning.
Supportera och utbilda KAM och säljare i butiksplanering och space management.
Bygga relationer med nyckelkunder för att skapa samsyn och gemensam agenda.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Elfa söker dig som har goda kunskaper inom detaljhandeln, med fokus på space management och vill ta nästa steg i utvecklingen av butiker hos återförsäljare. Det är en ny position där du blir en viktig länk mellan säljteamet och marknadsavdelningen. För att trivas i rollen som Retail Space Specialist är du en entusiastisk och kommunikativ lagspelare som är en fena på att få saker gjorda och skapa relationer. Vidare har du ett analytiskt och strukturerat förhållningssätt och drivs av att leda projekt samt implementera nya idéer. Att agera affärsmässigt, hålla hög kvalitet och ta initiativ ser du som en självklarhet.

Viktigt för tjänsten:
  Akademisk bakgrund inom ekonomi eller motsvarande.
Fem års erfarenhet från en liknande tjänst inom detaljvaruhandeln eller byggmaterialhandeln.
Flytande kunskaper i svenska och engelska.
God samarbets- och kommunikationsförmåga.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Retail Space Specialist är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Elfa på deras huvudkontor i Malmö. Du ingår i ett team som präglas av engagemang och utveckling och rapporterar till Marketing Manager. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 och fina förmåner ingår i tjänsten.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Ansök nu

Office Manager sökes till Elfa i Malmö

Kontorsreceptionist
Läs mer Sep 24
OFFICE MANAGER SÖKES TILL ELFA I MALMÖ
Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom service och administration? Har du ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga att få saker gjorda effektivt och noggrant i en föränderlig miljö? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Office Manager kommer du ansvara för att hålla struktur och ordning på Elfas huvudkontor i Malmö. Du är drivande i diverse uppgifter som avlastar dina kollegor samt är ansiktet utåt för besökare. Därutöver ansvarar du för att hålla kontakt med externa leverantörer i frågor som rör kontoret. Du ges möjligheten att själv styra dina dagar och i viss mån dina arbetstider. Vidare har du en viktig koordinerande roll och ser till att inget faller mellan stolarna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Administration
Hålla struktur och ordning på kontoret.
Posthantering
Upprätthålla en säker arbetsmiljö
Ha kontakt med leverantörer gällande olika inköp till kontoret

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Elfa söker dig som värderar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att hålla en hög servicenivå. För att trivas i rollen som Office Manager behöver du ha ett intresse för administrativa uppgifter samt en förmåga att hantera och prioritera bland flera olika moment samtidigt. Du är en god kommunikatör och har en prestigelöshet som driver dig framåt. Vidare behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och en lagspelare som prioriterar att finnas till för dina kollegor.

Viktigt för tjänsten: Serviceinriktad och strukturerad personlighet.
God samarbets- och kommunikationsförmåga
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
God system- och datorvana.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Office Manager är ett konsultuppdrag på 50% med start omgående. Du utgår från Elfas huvudkontor i Malmö och arbetstiderna är flexibla. Vi ser gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis är du studerande. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare sökes till Concito Consulting i Malmö

Säljkonsulent
Läs mer Sep 20
SÄLJKONSULT SÖKES TILL CONCITO CONSULTING I MALMÖ
Brinner du för B2B försäljning? Är du duktig på att knyta nya kontakter och har erfarenhet av nykundsbearbetning? Vill du arbeta på en konsultfirma som samarbetare med de mest ansedda bolagen i Sverige? Då skall du söka denna tjänst som tar både dig och din karriär till en helt ny nivå!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta som konsult inom försäljning och marknadskontakter för de kändaste aktörerna på marknaden, se www.concito.se. Du hanterar allt från segmenteringar till att hitta rätt beslutsfattare samt ta den första relationsbaserade kontakten med kunderna. Stort fokus läggs på ett strukturerat arbetssätt och att kunna hantera personliga kontakter på högsta nivån i svenskt näringsliv.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Säljkontakter genom telefon och mejl.
CRM och administrativt säljarbete.
Projektansvar och rapportering internt samt mot slutkund.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Concito Consulting söker dig som värderar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att allt vidareutvecklas. För att trivas i rollen som Säljkonsult behöver du ha ett intresse för försäljning och tillhörande administration samt vara ansvarstagande med god arbetsmoral. Vidare känner du dig bekväm i kunddialoger och du har inga problem med att planera ditt eget arbete samt vara initiativtagande. Din nyfikenhet och din vilja att prata med nya människor hjälper dig att lyckas i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten:
  Tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning inom B2B.
Strukturerat arbetssätt och driven personlighet.
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
God system- och datorvana.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Säljkonsult är ett konsultuppdrag på helst heltid som sträcker sig tills vidare med start omgående, du blir till en början anställd hos Eterni Sweden AB. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Julia Arnqvist Collijn på via julia.a.collijn@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kund- och logistikansvarig till Boat Consult i Limhamn/Trelleborg

Frontofficepersonal
Läs mer Sep 10
KUND- OCH LOGISTIKANSVARIG TILL BOAT CONSULT I LIMHAMN/TRELLEBORG
Drömmer du om att arbeta med båtar dagligen? Trivs du i en miljö med ett högt tempo där struktur är A och O? Tycker du om att arbeta med kundkontakt, projektledning och logistikplanering i kombination med en hög service? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Kund- och logistikansvarig kommer du att arbeta med kundkontakt, administration, planering, kontroll och service i hamnarna i Trelleborg och Limhamn. Du arbetar nära varvschefen och är delaktig i den dagliga driften samt personalplaneringen. Vidare ansvarar du för extern kommunikation med kunder och leverantörer från olika länder via telefon och mejl samt vid besök på varven. Det är en varierande roll där du utgår från kontoret men även arbetar ute i verksamheten.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Kundmottagning och kundkontakt.
Fakturaunderlag samt kontroll av leverantörsfakturor.
Kontroll av land- och båttransporter, kundbåtar, uppställning och rigghantering.
Ansvara för båtlyft samt tidsbokning av dessa.
Sammanställning av tidrapporter.  
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Kund- och logistikansvarig på Boat Consult har du ett stort intresse för båtliv och teknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från service och försäljning samt en vana av att arbeta med leverans mot kund. Du drivs av att skapa goda relationer och hålla en hög servicenivå samtidigt som du har ett strukturerat arbetssätt. Att ta ansvar och initiativ ser du som en självklarhet och du trivs med att arbeta i ett varierande tempo. Därutöver har du en förmåga att planera och hålla dig lugn även i hektiska perioder.

Viktigt för tjänsten:
  Grundläggande marinteknisk kompetens.
Tidigare erfarenhet från båt-, bil- eller transportbranschen, gärna med marin inriktning.
Meriterande med marin utbildning och/eller nautiska behörigheter så som förarintyg.
God dator- och systemvana.
Svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med ytterligare språkkunskaper.
B-körkort.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Kund- och logistikansvarig är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Boat Consult i Limhamn. Teamet består av cirka 15 medarbetare som alla har ett stort intresse för båtar. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 07.00-16.00 och förmåner ingår i tjänsten. Boat Consult erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Team Leader Customer Service till FAS Converting Machinery

Kundtjänstchef
Läs mer Sep 7
Team Leader Customer Service till FAS Converting Machinery AB
Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom administration som utförs i ett högt tempo tillsammans med ett kompetent gäng som är ledande inom deras bransch? Trivs du i en ledande roll där du får delegera och fördela arbetet samt samverka i den operativa verksamheten? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Teamleader kommer du att ansvara över ditt eget område samtidigt som du arbetar nära övriga i organisationen. Du leder ett team på fem personer och du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Fördela och delegera arbetet i den dagliga verksamheten.
Kommunikation med kunder och agenter.
Arbeta i företagets CRM system (LIME) och hantera säljadministration samt ärendehantering.
Övervaka företagets affär ifrån ordergenomgång till leverans.
Offertskrivning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
FAS Converting Machinery AB söker dig som har arbetat eller har intresse av att utvecklas inom ett tillverkande bolag där tekniken är central. I din roll ansvarar du över ditt eget område och för det behöver du vara ansvarstagande, initiativtagande och ha en framåtanda som hjälper dig att se lösningar och tänka kreativt. Då din roll kommer att innehålla en stor del administration och koordinering ser vi det som en självklarhet att du har ett intresse för dessa bitar och allra helst erfarenhet sedan tidigare.

Viktigt för tjänsten:
  Handlingskraftig, ordningsam och serviceinriktad.
Noggrann och kvalitetsmedveten.
Administrativ samt systemvana sedan tidigare.
Svenska och engelska i både tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
FAS Converting Machinery AB är ett globalt företag som tror mycket på individens potential och att allt går att lära sig så länge människor arbetar tillsammans och med höga ambitioner. Tjänsten som Teamleader är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos FAS som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Få en utbildning och jobba som däckskiftare i Malmö

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 7
FÅ EN UTBILDNING OCH JOBBA SOM DÄCKSKIFTARE I MALMÖ
Har du erfarenhet av att jobba fysiskt och i ett högt tempo? Är du intresserad av fordon och mekaniskt arbete? Vill du vara med och bidra till säkerheten på vägarna? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Inför däcksäsongen i höst 2021 söker vi däckskiftare i Malmö med omnejd. Vi samarbetar med ledande aktörer och återförsäljare för bland annat Michelin. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i landets mest moderna bil- och däckverkstäder. Arbetet som däckskiftare går ut på att du i verkstaden tar emot kunder och deras bilar för att byta däck inför vintersäsongen. Under perioden för däckskiftare arbetar men främst med säkerhet och därför ställs höga krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. Vi på Eterni Sweden AB erbjuder kostnadsfri utbildning där vi ser till att du på ett tryggt sätt kan utföra arbetet hos vår kund.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: Byta däck på flertal olika bilmodeller.
Kontakt med kunder.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER.
Vi söker dig som har ett stort intresse för bilar och ser möjligheter att få jobba inom bil- och däckverkstäder samt vill utvecklas i ditt mekaniska arbete. Du trivs att arbeta självständigt samt i grupp och tycker det är kul att träffa kunder. För att trivas i rollen som däckskiftare bör du vilja jobba fysiskt då det förekommer tyngre lyft samt att du har en hög stresstålighet så det emellanåt råder högt tempo ute på anläggningarna. Har du tidigare kunskap erfarenhet inom däckskifte är detta meriterande.

Viktigt för tjänsten:
  Fordonsteknisk utbildning är meriterande.
Noggrann och kvalitetsmedveten
B-körkort
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som däckskiftare är ett konsultuppdrag på heltid som är ett säsongsarbete med start i mitten av oktober. Vi står för utbildningen och du behöver därför inte ha kunskaper om detta sedan tidigare. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Magnus Säll på via 0738-617272 eller magnus.sall@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiassistenter sökes till kommande uppdrag

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 28
EKONOMIASSISTENTER SÖKES TILL KOMMANDE UPPDRAG
Har du erfarenhet från att ha arbetat med ekonomi och har en relevant utbildning? Har du ett sinne för siffror, detaljer och kvalitet? Vill du få möjlighet att arbeta i en utvecklande miljö? Då ska du skicka in en intresseanmälan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Ekonomiassistent hos vår kund kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer få utföra en bredd av uppgifter till såväl svenska som internationella företag. Arbetsuppgifterna varierar men kan exempelvis innebära avstämningar, kontroller, granskning och förberedelser. Du ges en unik chans att utveckla dina kunskaper och förvalta din potential.

Du kommer exempelvis utföra arbetsuppgifter som:
  Kund- och leverantörsreskontra.
Löpande bokföring.
Bokslutsarbete.
Administrativa uppgifter.
Kontroll av fakturor och kontering.
Besvara förfrågningar.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Ekonomiassistent ser vi att du har ett gediget intresse för ekonomiområdet. Därtill har du en fallenhet för siffror samt ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är en  initiativtagande lagspelare och trivs med att arbeta i ett högt arbetstempo. Vidare har du en känsla för detaljer, är kvalitetsmedveten och har en prestigelöshet som driver dig framåt.

Viktigt för tjänsten:
  Ekonomisk utbildning och/eller ett par års erfarenhet från liknande roller.
Van användare av Excel och andra affärssystem, med fördel Jeeves.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
God kommunikations- och samarbetsförmåga.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Ekonomiassistent är för kommande konsultuppdrag. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos någon av våra kunder. Det finns goda möjligheter att i förlängningen få en anställning direkt hos kund.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare mot retail sökes till Elfa i distrikt SYD

Account manager
Läs mer Sep 23
SÄLJARE MOT RETAIL SÖKES TILL ELFA I DISTRIKT SYD
Är du en affärsorienterad lagspelare som brinner för försäljning? Drivs du av att leverera resultat, arbeta för ständig försäljningstillväxt och förvalta förtroenden? Vill du arbeta med både befintliga och nya kunder? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Säljare är din huvudsakliga uppgift att verka för en fortsatt försäljningstillväxt i distriktet. Du kommer framför allt arbeta med att säkerställa och utveckla existerande samarbeten, men också skapa möjligheter till nya. Du ansvarar för att hålla butiker i ditt distrikt uppdaterade vad gäller sortiment och säljaktiviteter samt säkerställ lagernivåerna. Vidare arbetar du aktivt och operativt med distriktets försäljning.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
Följa upp och vidareutveckla befintliga kunder.
Nykundsbearbetning och försäljning av Elfas sortiment
Aktivt utveckla och engagera butikspersonal i Elfas produktsortimentet.
Säkerställa lagernivåer och uppdatera kring sortiment och aktiviteter.
Ansvara för det operativa försäljningsarbetet samt optimera detta.


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Säljare är du en affärsorienterad person som brinner för försäljning. Vidare är du en prestigelös relationsskapare som inger förtroende. Du ser ständigt nya möjligheter, är lösningsfokuserad, men har samtidigt en analytisk förmåga. Därutöver värderar du ett systematiskt och strukturerat arbetssätt högt och drivs av att leverera resultat. Du tar stort ansvar för ditt arbete och har en förmåga att arbeta självständigt.

Viktigt för tjänsten:
Erfarenhet från retail samt försäljning.
Teknisk eller kommersiell utbildning på lägst gymnasienivå, relevant kompletterande utbildning är meriterande.
God dator- och systemvana samt god presentationsteknik.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
God samarbets- och kommunikationsförmåga.
B-körkort.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Säljare är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Elfa i Distrikt Syd. Du kommer att utgå hemifrån och rapporterar till försäljningschefen som sitter i Malmö. Arbetstiderna är främst 08.00-17.00.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Redovisningsekonom sökes till vår kund i Staffanstorp

Redovisningsekonom
Läs mer Sep 3
REDOVISNINGSEKONOM SÖKES TILL VÅR KUNDS SHARED SERVICE CENTER I STAFFANSTORP
Trivs du med att arbeta med redovisning i en större koncern? Är du redo för nästa utmaning i ett spännande och föränderligt bolag? Drivs du av hög kvalitet, pålitlighet och goda samarbeten? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Redovisningsekonom kommer du bland annat att arbeta med svensk och utländsk momsredovisning, anläggningsregister, kontoavstämningar och bokslutsarbete i en utvecklande miljö. I dina arbetsuppgifter förekommer hantering och arkivering av investeringsäskanden, löpande bokföring, betalningar och matchningar av leverantörsfakturor. Du arbetar i nära samarbete med hela ekonomifunktionen och kan komma att stötta upp rörande leverantörs- och kundreskontra. Därutöver blir du en viktig del av projektet som avser införa ett nytt Shared Service Center i organisationen.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Svensk och utländsk momsredovisning.
Hantering och arkivering av investeringsäskande.
Anläggningsregister, löpande bokföring, kontoavstämningar och betalningar.
Matchning av leverantörsfakturor.
Stötta upp kring leverantörs- och kundreskontra.
Bokslutsarbete.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Redovisningsekonom är du en noggrann och pålitlig lagspelare. Du värderar ett gott samarbete högt och trivs med att arbeta i en föränderlig organisation. Vidare har du tidigare erfarenhet av redovisningsarbete på en ekonomiavdelning i ett liknande bolag samt rapportering i en större koncern. Du är van vid att arbeta i större ekonomi- och affärssystem och känner dig trygg i din roll. Därutöver är det en fördel om du tidigare arbetat med koncernredovisning.

Viktigt för tjänsten:
  Fem års erfarenhet av redovisning på en ekonomiavdelning i ett liknande bolag.
Tidigare erfarenhet av anläggningsregister, betalningar, löpande bokföring, månadsbokslut och kontoavstämningar.
Utbildad gymnasieekonom, KY-ekonom eller liknande.
Meriterande med erfarenhet från Jeeves och/eller Readsoft.
Goda kunskaper i svenska och engelska.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Redovisningsekonom är ett konsultuppdrag på minst sex månader. Därefter finns det goda möjligheter att få en anställning direkt hos vår kund som ser långsiktigt på denna tjänst. Du ingår i Shared Service Center på kundens kontor i Staffanstorp. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Löneadministratör sökes till vår kund i Staffanstorp

Löneadministratör
Läs mer Sep 3
LÖNEADMINISTRATÖR SÖKES TILL VÅR KUNDS SHARED SERVICE CENTER I STAFFANSTORP
Trivs du med att arbeta i en föränderlig miljö där ett gott samarbete värderas högt? Har du tidigare erfarenhet av lön, administration och schemaläggning? Är du en noggrann lagspelare med hög integritet? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Löneadministratör stöttar du organisationen i diverse löne- och ekonomiuppgifter. Du ansvarar för att lägga upp anställda och knyta användare till dessa. Därutöver har du en viktig roll i att skapa dagsscheman och rullande schemacykler samt att säkerställa att dessa överensstämmer med de interna programmen. Under implementeringen av Shared Service Center agerar du administrativ kontaktperson mot chefer i dotterbolag och beställare samt kravställare mot lönepartner. Därutöver samlar du in information om nuvarande upplägg i organisationen.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Löne- och ekonomiadministration.
Uppläggning av anställda gällande anställning, schema, kostnadsställe och attesterande chef samt administration vid eventuell förflyttning.
Allmän support till chefer och Shared Service Center rörande bokslutsarbete samt leverantörs- och kundreskontra.
Administrativ kontaktperson under implementeringen av Shared Service Center.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Löneadministratör är du en noggrann lagspelare med hög integritet. Du uppskattar att samarbeta i en föränderlig miljö och värderar kvalitet högt. Vidare har du tidigare erfarenhet av löneadministration, schemaläggning, tidrapportering samt arbete mot extern lönepartner. Därutöver har du med fördel arbetat med leverantörs- och kundreskontra samt kollektivavtal.

Viktigt för tjänsten:
  Minst tre års erfarenhet av löneadministration i ett liknande bolag.
Utbildad gymnasieekonom, KY-ekonom eller liknande.
Erfarenhet av löneadministration, tidrapportering, avstämningar och schemaläggning.
Meriterande med erfarenhet från Flex HRM, Readsoft och IF Metalls kollektivavtal.
Goda kunskaper i svenska och engelska.  
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Löneadministratör är ett konsultuppdrag på minst sex månader. Därefter finns det goda möjligheter att få en anställning direkt hos vår kund som ser långsiktigt på denna tjänst. Du ingår i Shared Service Center på kundens kontor i Staffanstorp. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiassistenter sökes till vår kund i Staffanstorp

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 3
EKONOMIASSISTENTER SÖKES TILL VÅR KUNDS SHARED SERVICE CENTER I STAFFANSTORP
Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi och ett sinne för siffror, detaljer samt kvalitet? Trivs du med att arbeta strukturerat och noggrant? Vill du arbeta i en utvecklande miljö på ett spännande bolag? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Ekonomiassistent kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer avlasta ordinarie personal med varierande arbetsuppgifter och succesivt ta över dessa från ett flertal dotterbolag. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innebära avstämningar, kontroller, granskning och förberedelser.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Kund- och leverantörsreskontra.
Löpande bokföring.
Delta i bokslutsarbete.
Administrativa uppgifter.
Kontroll av fakturor och kontering.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Ekonomiassistent ser vi att du har ett gediget intresse för ekonomiområdet. Därtill har du en fallenhet för siffror samt ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Som person är du en initiativtagande lagspelare som har en förmåga att samarbeta i en föränderlig miljö. Vidare har du en god kommunikationsförmåga, är kvalitetsmedveten och har en prestigelöshet som driver dig framåt.

Viktigt för tjänsten:
  Minst två års erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, betalningsförslag och löpande bokföring.
Utbildad gymnasieekonom eller motsvarande.
Van användare av affärssystem, med fördel Jeeves.
Meriterande med erfarenhet av moms, bokslutsarbete och avstämningar.
Goda kunskaper i svenska och engelska.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Ekonomiassistent är ett konsultuppdrag på minst sex månader. Därefter finns det goda möjligheter att få en anställning direkt hos vår kund som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.
Du ingår i Shared Service Center hos kunden i Staffanstorp. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Elfa i Malmö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 1
FINSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL ELFA I MALMÖ
Vill du vara en del av ett engagerat kundtjänstteam? Drivs du av att agera professionellt och innovativt? Har du erfarenhet av service, ett högt kundfokus och ett stort intresse för förvaringslösningar? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Kundtjänstmedarbetare arbetar du med att sälja in och registrera orders mot kund, framför allt mot den finska marknaden. Du ansvarar för att besvara inkommande frågor från Elfas kunder i Norden och övriga Europa via mejl och telefon. Du kommer att delta aktivt i Elfas utvecklings- och förbättringsarbete av processer, rutiner och verktyg samt verka för att nå avdelningens gemensamma försäljningsmål. Därutöver administrerar du i olika affärssystem samt Excel.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Sälja in och registrera orders mot kund.
Besvara inkommande frågor via samtal och mejl.
Arbeta aktivt med utvecklingsarbete samt försäljningsmål.
Kundvård och uppsökande säljarbete.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Kundtjänstmedarbetare har du ett intresse för förvaring, heminredning och försäljning. Du är en prestigelös lagspelare som uppskattar att aktivt arbeta med processer. Att arbeta lösningsorienterat och kvalitetsmedvetet ser du som en självklarhet samt att du är initiativtagande och värderar en god service högt. Vidare trivs du med att ta dig an nya utmaningar och är en god kommunikatör.

Viktigt för tjänsten:
  Tidigare erfarenhet av service, förslagsvis i detaljhandeln inom bygg.
Tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem samt Excel.
Flytande finska och engelska i tal och skrift.
Meriterande med obehindrade kunskaper i något av de andra nordiska språken.
God samarbets- och kommunikationsförmåga.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos Elfa som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 och du arbetar i ett härligt team på Elfas huvudkontor i Malmö. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare sökes till Concito Consulting i Malmö

Säljkonsulent
Läs mer Sep 17
SÄLJARE SÖKES TILL CONCITO CONSULTING I MALMÖ
Brinner du för B2B försäljning? Är du duktig på att knyta nya kontakter och har erfarenhet av nykundsbearbetning? Då skall du söka denna tjänst som tar både dig och din karriär till en helt ny nivå!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta som konsult inom försäljning och marknadskontakter för de kändaste aktörerna på marknaden, se www.concito.se. Ni hanterar allt från segmenteringar till att hitta rätt beslutsfattare samt ta den första relationsbaserade kontakten med kunderna. Stort fokus läggs på ett strukturerat arbetssätt och att kunna hantera personliga kontakter på högsta nivån i svenskt näringsliv.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Säljkontakter genom telefon och mejl.
CRM och administrativt säljarbete.
Projektansvar och rapportering internt samt mot slutkund.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Concito Consulting söker dig som värderar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att allt vidareutvecklas. För att trivas i rollen som Säljkonsult behöver du ha ett intresse för försäljning och tillhörande administration samt vara ansvarstagande med god arbetsmoral. Vidare känner du dig bekväm i kunddialoger och du har inga problem med att planera ditt eget arbete samt vara initiativtagande. Din nyfikenhet och din vilja att prata med nya människor hjälper dig att lyckas i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten: Tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning inom B2B.
Strukturerat arbetssätt och driven personlighet.
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
God system- och datorvana.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Säljare är ett konsultuppdrag på helst heltid som sträcker sig tills vidare med start omgående, du blir till en början anställd hos Eterni Sweden AB. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Julia Arnqvist Collijn på via julia.a.collijn@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Category Business Developer till Elfa i Malmö

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Aug 27
CATEGORY BUSINESS DEVELOPER TILL ELFA I MALMÖ
Har du tidigare erfarenhet av att driva projekt i en internationell miljö? Har du ett brinnande intresse för heminredning och ett öga för detaljer? Drivs du av att leverera resultat, agera affärsmässigt och tänka strategiskt? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Category Business Developer hos Elfa, är din huvuduppgift att driva utvecklingen av kategorin, både vad gäller existerande och framtida sortiment. Du arbetar i nära samarbete med Elfas ägare, The Container Store, samt med Elfas Skandinaviska/Europeiska säljbolag, tar en aktiv roll i utvecklingsprojekt och ansvarar för att utveckla Elfas sortiment. Därutöver håller du dig ständigt uppdaterad på marknaden, trender, konsumentbeteenden och konkurrenter.

Dina främsta arbetsuppgifter är att: Utveckla kategorin och Elfas framtida sortiment
Leda utformningen och uppdateringen av sortimentstrategin
Ansvara för strategisk prissättning av Elfas produktportfölj
Revidera sortimentsstrategin och dess målsättningar
Leda de faser av produktutvecklingsprocessen som handlar om förstudie, konceptualisering samt uppföljning
Kartlägga och analysera rådande marknadsläge och trender
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Category Business Developer, tror vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i och driva projekt i en internationell miljö. Du har ett stort intresse för inredning och en känsla för material och trender. Vidare är du självständig, lösningsorienterad och drivs av att leverera resultat. Du agerar affärsmässigt och tänker strategiskt samt har en förmåga att se detaljer. Därutöver trivs du med att arbeta självständigt, har ett stort engagemang för ditt arbete och tar dig framåt genom ett strukturerat arbetssätt.

Vi tror att du har: Minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande roll
En akademisk bakgrund inom exempelvis ekonomi
Erfarenhet av att arbeta och driva projekt i en internationell miljö
Erfarenhet av arbete med kategori- och portföljutveckling
God samarbets- och kommunikationsförmåga
Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Category Business Developer är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Elfa på deras kontor i Malmö. Category Business Developer är en del av Business Area Category-teamet och du rapporterar till BA Manager. Antalet resdagar (främst till vår produktionsenhet i Västervik) uppskattas till runt 20-30 per år.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Elfa i Malmö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 16
KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL ELFA I MALMÖ
Vill du vara en del av ett engagerat kundtjänstteam? Drivs du av att agera professionellt och innovativt? Har du erfarenhet av service, ett högt kundfokus och ett stort intresse för förvaringslösningar? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Kundtjänstmedarbetare arbetar du med att sälja in och registrera orders mot kund, framför allt mot den svenska marknaden. Du ansvarar för att besvara inkommande frågor från Elfas kunder i Norden och övriga Europa via mejl och telefon. Du kommer att delta aktivt i Elfas utvecklings- och förbättringsarbete av processer, rutiner och verktyg samt verka för att nå avdelningens gemensamma försäljningsmål. Därutöver administrerar du i olika affärssystem samt Excel.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: Sälja in och registrera orders mot kund.
Besvara inkommande frågor via samtal och mejl.
Arbeta aktivt med utvecklingsarbete samt försäljningsmål.
Kundvård och uppsökande säljarbete.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Kundtjänstmedarbetare har du ett intresse för förvaring, heminredning och försäljning. Du är en prestigelös lagspelare som uppskattar att aktivt arbeta med processer. Att arbeta lösningsorienterat och kvalitetsmedvetet ser du som en självklarhet samt att du är initiativtagande och värderar en god service högt. Vidare trivs du med att ta dig an nya utmaningar och är en god kommunikatör.

Viktigt för tjänsten: Tidigare erfarenhet av service, förslagsvis i detaljhandeln inom bygg.
Tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem samt Excel.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande med goda kunskaper i franska och/eller tyska.
God samarbets- och kommunikationsförmåga.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos Elfa som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 och du arbetar i ett härligt team på Elfas huvudkontor i Malmö. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Office Manager sökes till QuickOffice i Malmö

Kontorsreceptionist
Läs mer Aug 23
OFFICE MANAGER TILL QUICKOFFICE I MALMÖ
Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom service, kundkontakt och administration? Har du ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga att få saker gjorda effektivt och noggrant? Värderar du gemenskap högt och trivs du i en föränderlig miljö? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Office Manager kommer du att vara ansiktet utåt för hyresgäster och besökare då du halva arbetstiden utgår ifrån företagets reception. Du kommer vara drivande i frågor som rör eventplanering, konferenser och mötesbokning. Du arbetar aktivt för att säkerställa att alla har en så bra upplevelse som möjligt under sin tid på kontorshotellet och du är den klassiska och viktiga ”spindeln i nätet”. Du kommer i din roll som Office Manager resterande av tiden även arbeta nära VD:n och assistera honom i administrativa och ekonomiska uppgifter.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Daglig kommunikation med kunder och hyresgäster.
Hantera inkommande samtal och mejl samt mycket kundkontakt.
Administrativa arbetsuppgifter samt enklare fakturering/inköp.
Diverse kontorsuppgifter.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
QuickOffice söker dig som värderar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att hålla en hög servicenivå till företagets hyresgäster och potentiella nya kunder. För att trivas i rollen som Office Manager behöver du ha ett intresse för administrativa uppgifter samt en förmåga att hantera och prioritera bland flera olika moment samtidigt. Du känner dig bekväm i kunddialoger och du har inga problem med att kavla upp ärmarna och hugga tag där det behövs. Vidare behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och en lagspelare som prioriterar att finnas till för dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:
  Serviceinriktad och driven personlighet.
God samarbetsförmåga.
Svenska och engelska både i tal och skrift.
God system- och datorvana.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Office Manager är ett konsultuppdrag med start omgående på heltid som stäcker sig över minst ett år. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och jobbar som konsult. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Elfa i Malmö

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 1
KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL ELFA I MALMÖ
Vill du vara en del av ett engagerat kundtjänstteam? Drivs du av att agera professionellt och innovativt? Har du erfarenhet av service, ett högt kundfokus och ett stort intresse för förvaringslösningar? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Kundtjänstmedarbetare arbetar du med att sälja in och registrera orders mot kund, framför allt mot den svenska marknaden. Du ansvarar för att besvara inkommande frågor från Elfas kunder i Norden och övriga Europa via mejl och telefon. Du kommer att delta aktivt i Elfas utvecklings- och förbättringsarbete av processer, rutiner och verktyg samt verka för att nå avdelningens gemensamma försäljningsmål. Därutöver administrerar du i olika affärssystem samt Excel.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: Sälja in och registrera orders mot kund.
Besvara inkommande frågor via samtal och mejl.
Arbeta aktivt med utvecklingsarbete samt försäljningsmål.
Kundvård och uppsökande säljarbete.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Kundtjänstmedarbetare har du ett intresse för förvaring, heminredning och försäljning. Du är en prestigelös lagspelare som uppskattar att aktivt arbeta med processer. Att arbeta lösningsorienterat och kvalitetsmedvetet ser du som en självklarhet samt att du är initiativtagande och värderar en god service högt. Vidare trivs du med att ta dig an nya utmaningar och är en god kommunikatör.

Viktigt för tjänsten: Tidigare erfarenhet av service, förslagsvis i detaljhandeln inom bygg.
Tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem samt Excel.
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande med goda kunskaper i franska och/eller tyska.
God samarbets- och kommunikationsförmåga.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos Elfa som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 och du arbetar i ett härligt team på Elfas huvudkontor i Malmö. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Säljare sökes till Concito Consulting i Malmö

Säljkonsulent
Läs mer Aug 10
SÄLJARE SÖKES TILL CONCITO CONSULTING I MALMÖ
Brinner du för B2B försäljning? Är du duktig på att knyta nya kontakter och har erfarenhet av nykundsbearbetning? Då skall du söka denna tjänst som tar både dig och din karriär till en helt ny nivå!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta som konsult inom försäljning och marknadskontakter för de kändaste aktörerna på marknaden, se www.concito.se. Ni hanterar allt från segmenteringar till att hitta rätt beslutsfattare samt ta den första relationsbaserade kontakten med kunderna. Stort fokus läggs på ett strukturerat arbetssätt och att kunna hantera personliga kontakter på högsta nivån i svenskt näringsliv.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Säljkontakter genom telefon och mejl.
CRM och administrativt säljarbete.
Projektansvar och rapportering internt samt mot slutkund.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Concito Consulting söker dig som värderar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att allt vidareutvecklas. För att trivas i rollen som Säljkonsult behöver du ha ett intresse för försäljning och tillhörande administration samt vara ansvarstagande med god arbetsmoral. Vidare känner du dig bekväm i kunddialoger och du har inga problem med att planera ditt eget arbete samt vara initiativtagande. Din nyfikenhet och din vilja att prata med nya människor hjälper dig att lyckas i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten: Tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning inom B2B.
Strukturerat arbetssätt och driven personlighet.
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
God system- och datorvana.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Säljare är ett konsultuppdrag på helst heltid som sträcker sig tills vidare med start omgående, du blir till en början anställd hos Eterni Sweden AB. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Julia Arnqvist Collijn på via julia.a.collijn@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Office Manager sökes till QuickOffice i Malmö

Kontorsreceptionist
Läs mer Aug 23
OFFICE MANAGER SÖKES TILL QUICKOFFICE I MALMÖ
Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom service, kundkontakt och administration? Har du ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga att få saker gjorda effektivt och noggrant? Värderar du gemenskap högt och trivs du i en föränderlig miljö? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Office Manager kommer du att vara ansiktet utåt för hyresgäster och besökare då du halva arbetstiden utgår ifrån företagets reception. Du kommer vara drivande i frågor som rör eventplanering, konferenser och mötesbokning. Du arbetar aktivt för att säkerställa att alla har en så bra upplevelse som möjligt under sin tid på kontorshotellet och du är den klassiska och viktiga ”spindeln i nätet”. Du kommer i din roll som Office Manager resterande av tiden även arbeta nära VD:n och assisterande honom i administrativa och ekonomiska uppgifter.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Daglig kommunikation med kunder och hyresgäster.
Hantera inkommande samtal och mejl samt mycket kundkontakt.
Administrativa arbetsuppgifter samt enklare fakturering/inköp.
Diverse kontorsuppgifter.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
QuickOffice söker dig som värderar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att hålla en hög servicenivå till företagets hyresgäster och potentiella nya kunder. För att trivas i rollen som Office Manager behöver du ha ett intresse för administrativa uppgifter samt en förmåga att hantera och prioritera bland flera olika moment samtidigt. Du känner dig bekväm i kunddialoger och du har inga problem med att kavla upp ärmarna och hugga tag där det behövs. Vidare behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och en lagspelare som prioriterar att finnas till för dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:
  Serviceinriktad och driven personlighet.
God samarbetsförmåga.
Svenska och engelska både i tal och skrift.
God system- och datorvana.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Office Manager är ett konsultuppdrag med start omgående på heltid som stäcker sig över minst ett år. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butiksvärdar sökes till Elfa och deras nya studio i Malmö

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Aug 20
BUTIKSVÄRDAR SÖKES TILL ELFA OCH DERAS NYA STUDIO I MALMÖ

Har du ett brinnande intresse för inredning och förvaring? Drivs du av att överträffa kundens förväntningar och leverera högklassig service? Har du tidigare erfarenhet från butiksarbete i detaljhandeln och en problemlösningsförmåga samt en nyfikenhet som tar dig framåt? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Butiksvärd hos Elfa kommer du arbeta i deras studio med att möta befintliga och potentiella kunder för att kunna erbjuda dem personlig hjälp att planera inredning och förvaringslösningar. Tjänsten innefattar sådant som att boka in och följa upp planeringssamtal. Därutöver arbetar du med att planera inredning och förvaring med Elfa produkter utefter behov och säkerställer att butiken ser inbjudande ut under hela dagen. Vidare är du en ambassadör för Elfa och inspirerar besökarna när det gäller inredning, Elfas sortiment och smarta förvaringslösningar.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

- Planeringssamtal och personlig hjälp med förvaringslösningar
- Uppföljningar med kunder
- Kassaarbete
- Butiksunderhåll

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Butiksvärd har du tidigare erfarenhet från detaljhandeln. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att överträffa kundernas förväntningar. Du trivs med att skapa gemenskap i teamet och ser inga problem med att arbeta självständigt. Vidare har du ett intresse för inredning och förvaring och har en lösningsfokuserad inställning som hjälper kunderna att nå de bästa möjliga förvaringslösningarna.

Viktigt för tjänsten:

- Butikserfarenhet från detaljhandeln, gärna inom inredning eller bygg
- Planeringserfarenhet av exempelvis kök, badrum och/eller garderober
- Vana av ensam- och kassaarbete i butik samt intresse för inredning och förvaring
- God kommunikations- och samarbetsförmåga
- Svenska och engelska i tal och skrift

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Butiksvärd är ett konsultuppdrag på minst 6 månader. Du kommer schemaläggas på ett antal timmar i veckan och vi ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning vid sidan av, exempelvis är du studerande. Arbetstiderna är främst förlagda på kvällar och helger. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Elfa. Trygghet och Engagemang är två av Eternis värderingar och det är vår ambition att du ska känna precis så i din nya konsultroll.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Högspänningskoordinator till ENERCON i Malmö

Installationstekniker
Läs mer Jul 14
HÖGSPÄNNINGSKOORDINATOR TILL ENERCON I MALMÖ

Arbetar du med högspänning idag och är redo för din nästa utmaning så finns chansen för dig nu! På ENERCON´s driftledningscentral får du arbeta med allt från 20kV upp till 400kV stamnätsstationer! Har du dessutom ett intresse för förnybar energi och vill vara en del av ett bolag som bidrar till en hållbar värld? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Högspänningskoordinator på ENERCON är dina huvudsakliga arbetsuppgifter övervakning, drift och styrning av elnätet till våra vindkraftsparker. Detta inkluderar både markkabel och luftlinje samt transformatorstationer i spänningsnivåer upp till 400kV. Du verkar som Eldriftledare och är delaktig i driftplanering och beredskapsarbete samt supporterar fältpersonalen rörande elkrafts- och högspänningsarbeten. Du har mycket kontakt med externa elnätsföretag och kunder gällande driftrelaterade frågor.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  Ge support till fältpersonal rörande högspänningsfrågor och kopplingsarbete.
Agera Eldriftledare vid planerade och oplanerade arbeten.
Drift, styrning och övervakning av elnät och transformatorstationer.
Du ingår i beredskapsschema.
Samordning av entreprenörer och extern kommunikation i driftrelaterade frågor.
Bevakning av utveckling och förändringar i lagar, förordningar, föreskrifter och standarder inom el- och elsäkerhetsområdet.
Medverka och kvalitetssäkra internutbildning inom el- och elsäkerhet samt kontinuerligt arbeta med förbättringar av verksamheten.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För rollen som Högspänningskoordinator har du tidigare erfarenhet av praktiskt arbete med elnät, ställverk och stationer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av driftledning från liknande verksamhet men inte ett krav. Du är en flexibel och lösningsorienterad person som drivs av att leverera hög service. Du trivs med att arbeta självständigt och tar stort ansvar för ditt arbete samtidigt som du värderar ett gott samarbete på arbetsplatsen. Att snabbt skaffa en överblick, prioritera och fokusera ser du som en självklarhet.

Viktigt för tjänsten:
  Minst 3 års erfarenhet av praktiskt arbete med elnät, ställverk och stationer.
Erfarenhet från tidigare arbete med eldriftplanering är meriterande.
Kunskaper om ESA och EBR samt gällande ellagstiftning, standarder och elsäkerhet.
Minst el-utbildning på gymnasienivå.
God samarbets- och kommunikationsförmåga.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Högspänningskoordinator är en rekrytering och du blir anställd direkt hos Enercon. Tjänsten är placerad i Malmö.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Trade Marketing Specialist till Elfa i Malmö

Marknadsförare
Läs mer Jul 14
TRADE MARKETING SPECIALIST TILL ELFA I MALMÖ 
Vill du arbeta med säljande marknadsaktiviteter i ett bolag som präglas av engagemang, professionalism och gemenskap? Har du erfarenhet av att arbeta som marknadsspecialist inom detalj- eller byggvaruhandeln? Är du en kommunikativ lagspelare som drivs av att leverera resultat? Då ska du söka denna tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER 
Som Trade Marketing Specialist ansvarar du för att planera och ta fram material till Trade Marketing-aktiviteter på nordisk bas. Du är lyhörd för våra återförsäljares behov av marknadsmaterial och levererar Elfas innehåll till dem. Därutöver ansvarar du för lokala versioner av centralt producerat material samt supporterar KAM och Säljare i marknadsplaner och aktiviteter. Du blir en viktig spelare i att bygga relationer med nyckelkunder för att skapa samsyn och en gemensam agenda.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

-    Planera, producera och ta fram grafiskt marknadsmaterial. 
-    Ansvara för Trade Marketing-aktiviteter på nordisk bas samt lokala versioner av centralt producerat material.  
-    Supportera KAM och Säljare i marknadsplaner och aktiviteter. 
-    Relationsbyggande och skapande av samsyn med nyckelkunder. 
-    Supportera inom kommersiell PR och samarbeta med de övriga nordiska marknaderna. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Trade Marketing Specialist är du en entusiastisk och kommunikativ lagspelare. Du trivs med att arbeta med projekt och har ett analytiskt och strukturerat förhållningssätt. Vidare har du tidigare erfarenhet av en liknande tjänst inom dagligvaruhandeln eller byggmaterialhandeln. Du drivs av att ta initiativ, leverera resultat och att skapa gemenskap i teamet. Att agera relationsbyggande och serviceinriktat ser du som en självklarhet. 

Viktigt för tjänsten: 
-    Flerårig erfarenhet av en liknande tjänst i dagligvaruhandeln eller byggmaterialhandeln. 
-    Akademisk bakgrund inom grafisk design, media eller motsvarande. 
-    Flytande svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med andra nordiska språk alternativt franska eller polska. 
-    God dator- och systemvana, gärna inom Office-paketet och Adobe Creative. 

OM TJÄNSTEN 
Tjänsten som Trade Marketing Specialist är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Elfa på deras huvudkontor i Malmö. Du ingår i ett team som präglas av engagemang och utvecklingen och rapporterar till Marketing Manager. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu