Dge Mark och Miljö AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Dge Mark och Miljö AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Miljökonsult med fokus på livscykelanalys och klimatberäkningar

Miljö- och klimatstrateg
Läs mer Maj 20
Om tjänsten
Efterfrågan på våra viktiga tjänster inom livscykelanalysområdet ökar och för att kunna leverera på den nivå vi vill behöver vi nu stärka upp vårt LCA-team med en ny stjärna!
Vi söker en kollega som vill arbeta med analyser av organisationer och produkter i ett livscykelperspektiv. Alltifrån en grov scanning av verksamhetens eller produktens miljöaspekter i ett livscykelperspektiv till fullständiga livscykelanalyser enligt ISO 14044, EPD:er och klimatberäkningar i enlighet med GHG-protokollet och andra relevanta standarder. Vi använder programvaran SimaPro för livscykelberäkningar.
Om dig
För att tjänsten ska passa dig behöver du vara analytiskt lagd och gilla siffror och Excel, mest sannolikt är du civilingenjör. Du behöver också vara bra på att framställa resultat på ett pedagogiskt sätt, för att underlätta kundens tillämpning av den kunskap som analyserna bidrar med.
Rapporteringen sker till största delen på engelska, vilket förutsätter goda engelskkunskaper. Du kommer behöva använda svenska i arbetet men när det gäller text är engelskan viktigast. Vi tror att du har några års erfarenhet av att arbeta med liknande beräkningar och analyser. I rollen som konsult är du nyfiken, engagerad och bidrar till att utveckla våra tjänster och arbetssätt.
Om DGE
DGE levererar miljö- och hållbarhetstjänster med utgångspunkt i våra ledord: Kunskap för framtiden, Starka tillsammans och Omtanke rakt igenom. Vi som arbetar på DGE gör det framförallt för att vi uppskattar att arbeta i en kreativ, familjär och prestigelös miljö där vi tar ansvar för varandra och vågar vara personliga. Vi har förmånen att ha många trevliga kunder inom svensk industri som vi arbetat med under lång tid och fokus i vårt arbete är alltid att hitta lösningar som svarar mot kundens och omvärldens långsiktiga behov. Läs här om ett projekt som vi nyligen genomfört inom det aktuella området.
Att jobba på DGE ger dig tillgång till en riktigt bred kompetens och intressanta utvecklingsmöjligheter inom miljö- och hållbarhetsområdet. I Sverige i första hand, men vi är också en del av DGE Group med systerbolag i Danmark, Estland och Litauen och ingår också i den internationella miljökonsultsammanslutningen Inogen Alliance.

Ansök nu