Danfrab AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Danfrab AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Parkeringsvakt sökes till Malmö & Kristianstad

Parkeringsvakt
Läs mer Jun 8
Vill du ha ett varierande arbete med många kontaktytor?
Skånsk parkering är ett kraftigt växande parkeringsbolag. Som låter av namnet är vi bara verksamma i Skåne och vi kommer aldrig bli en global leverantör av parkeringstjänster.
Vi är en fullserviceleverantör av alla typer av parkeringstjänster vilket för oss inkluderar laddare till el- och hybridbilar.
Skånsk parkering förvaltar och bevakar parkeringsplatser åt fastighetsägare i hela Skåne. Bolaget har vuxit kraftig och under 2021 har bolaget ökat med tiotals procent per månad. Våra kunder består av stora börsnoterade företag och mindre brf:er och samfällighetsföreningar som inser fördelarna med lokal närvaro och ökat driftnetto.
Idag är vi tio personer på Skånsk parkering och innan 2021 slut beräknar vi vara 20 personer.
Just nu söker vi fyra parkeringsvakter två i sydvästra Skåne och två Kristanstad.
Vi är öppna för deltidsarbete och/ eller sommarjobbare dock ser vi att du är över 30 år. Vi uppmanar manliga sökande då majoriteten idag är kvinnor.
Arbetet, din roll är på utsatt tid kontrollera om fordon har betalt för sin parkering och i det fall parkören inte följer reglerna utfärda en kontrollavgift. Alla människor vi ser uppmanar vi självklart att göra rätt och din roll kommer därmed även vara rådgivande. Du kommer träffa många trevliga människor och i vissa fall även ett fåtal otrevliga människor.
Arbetet utförs oftast enskilt men du kommer möta otroligt många underbara människor så dagarna går fort även om arbetspassen ofta är långa. Vi jobbar normalt sätt mellan åtta och elva timmar.
Arbetet utförs även kvällar och helger.
Körkort är ett krav då våra parkeringar inte ligger samlande, dock förekommer kluster vilket innebär att du kommer gå många steg per dag.
Vi står för utbildning då det för oss är viktigt hur du är som person, att du är serviceinriktad, passar in i den teamandan som byggts upp av våra fantastiska medarbetare.
Vår önskan och förhoppning är att alla våra medarbetare skall växa i sina respektive roller och vi tillämpar primärt interna rekryteringar för andra positioner.
Flytande svenska i tal och skrift är en förutsättning.
Varmt välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu