AFRY AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos AFRY AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Mechanical Designer

Designer
Läs mer Maj 24
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Som fast anställd konsult hos oss kommer du få jobba med uppdrag inom maskinkonstruktion. Vi kommer kunna erbjuda en variation av uppdrag över tid. Allt för att skapa möjligheter och kompetensutveckling för dig.
Våra uppdrag innebär oftast att du ingår i kundens utvecklingsteam men vi har även projekt som drivs gentemot kund från vårt kontor i Malmö.


Kravspecifikation
För att du ska trivas och lyckas hos oss tror vi att du är en person som har:
Relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande, inom maskinteknik eller produktutveckling.
Minst 3 års erfarenhet av arbete med mekanik och konstruktion
Goda kunskaper inom CAD: SolidWorks, Creo och/eller Inventor.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.Ytterligare information
Vårt erbjudande består bland annat av:
Varierande uppdrag/projekt. AFRY är en stor och etablerad arbetsgivare med lokala förankringar och väl etablerade kontakter med aktörer inom området.
Smarta och hängivna kollegor som kan det mesta inom maskinkonstruktion.
Kompetensutveckling, både genom varierande uppdrag samt digitala och lärarledda utbildningar. Din kompetensutveckling är personligt anpassad.
En balans mellan arbete och privatliv.
En variation av sociala aktiviteter.

För att söka denna tjänst klickar du på APPLY NOW MALMÖ nedan.
Sista ansökningsdag är 5/6, men urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan dess (så länge annonsen ligger ute är den inte tillsatt).
OBS! Vi tar inte emot ansökningar per mejl.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Terese Arréhn
Gruppchef
072-545 08 90
terese.arrehn@afry.com
Karin Backman
Rekryteringspartner
010-505 31 78
karin.backman@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Senior Embedded-utvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 23
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Att jobba som konsult inom inbyggda system på AFRY innebär att du får jobba med kollegor som är hängivna tekniken och ligger i framkant vad gäller både mjuk- och hårdvaruutveckling. Du kommer att bidra med din expertis i intressanta projekt såväl på plats hos någon av våra många kunder eller på AFRYs kontor. Då AFRY jobbar med hundratals kunder törs vi lova att du kommer utvecklas snabbt och få stor variation i ditt arbete.
På AFRY har du en trygg fast anställning och vår övertygelse är att nöjda medarbetare är vårt recept för framgång, vilket gör att våra medarbetare är vårt fokus. Vi är måna om att man ska trivas på sitt uppdrag, att man känner att man utvecklas, men också att man har utrymme för en meningsfull fritid och att ha kul på jobbet! Enligt Universums helt oberoende årliga undersökning är AFRY en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.
På AFRY kommer du ha tillgång till ett fantastiskt nätverk av över 600 Embedded-konsulter i Sverige, men samtidigt ha nära kontakt med din chef och närmaste kollegor som alla utgår från vårt kontor i Malmö vid Dockan.
Vi ser fram emot att få lära känna dig för att se om vi är rätt för varandra så hjärtligt välkommen med din ansökan, gärna redan idag då intervjuer sker löpande.
Kravspecifikation
För att du ska trivas och lyckas hos oss tror vi att du är en person som har:
en akademisk utbildning
minst 5 års erfarenhet av utveckling av inbyggda system
mycket goda kunskaper i C/C++
jobbat i Linux, gärna med kernel-utveckling, samt realtidsoperativsystem

Kunskaper inom Java och Python i tillägg samt erfarenhet relaterad till kommunikationsprotokoll, säkerhet, IoT och Computer Vision ser vi som meriterande.
Ytterligare information
Hos oss på AFRY kommer du få en trygg anställning, drygt 17 000 kollegor, utspridda i 50 länder, som är riktigt duktiga inom sina specialistområden och vår förhoppning är att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vi hoppas att du vill bli en del av vår strävan att skapa ett hållbart samhälle genom att utveckla innovativa teknik- och designlösningar.
På AFRY är många passionerade även på fritiden och det vill vi gärna stödja. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi har därför till exempel stugor du kan hyra förmånligt samt många olika aktiviteter och sociala evenemang via vår AFRY-klubb. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vi vill få våra medarbetare att trivas och utvecklas på sin arbetsplats genom tydliga kompetensutvecklingsprogram som anpassas efter dig.
Välkommen med din ansökan idag. Vi ser fram emot en häftig resa tillsammans!
För att söka klickar du på APPLY NOW MALMÖ nedan. Vi tar inte emot ansökningar per mejl.
Sista ansökningsdag är 5/6, men urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan dess. Så länge annonsen ligger ute är inte tjänsten tillsatt.
Startdatum: Enligt överenskommelse.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Peter Blomsterberg
Sektionschef
010-505 38 07
peter.blomsterberg@afry.com
Karin Backman
Rekryteringspartner
010-505 31 78
karin.backman@afry.comAFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

BIM och digital projekthantering

Projektledare, IT
Läs mer Maj 23
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
BIM-strateger, BIM-samordnare och Utvecklare inom området CAD & BIM
Vi har en gruppering inom BIM-/Modell-/Datasamordning som arbetar med digital projekthantering och dokumenthanteringssystem som behöver fortsätta att utvecklas för att ligga i framkant och kunna möta kunders nya krav och önskemål. Inom AFRY’s projekt ingår våra konsulter i en supportorganisation som stödjer uppdragsledningen, teknikansvariga och projektörer att följa projektets krav och metoder. Vi tar fram mallar, standarder, arbetssätt samt utbildar, supportar och samordnar inom projekten. Du kommer att tillhöra och delvis arbeta operativt i någon av de sektioner runt om i landet som redan har de här kompetenserna. Resterande tid arbetar du i vårt övergripande program med att ta fram och utveckla nya verktyg och arbetssätt.
Kravspecifikation
Initialt är vi intresserade av att förstärka organisationen med följande kompetenser:


Rollen som BIM strateg - Vem är du?
Vi söker dig som idag jobbar som BIM/digitaliseringsstrateg eller har flera års erfarenhet inom digital projekthantering (BIM/modell/datasamordning) och vill nu ta nästa steg i din karriär.
Som person gillar du att jobba i team, är utåtriktad, har en stark drivkraft och är ambitiös samt delar med dig av din kunskap. Vi tror att du drivs av digitalisering, effektivisering och viljan att vara med i ett team som kan skapa enastående lösningar för våra kunder. Du är tekniskt intresserad samt är öppen för nya metoder och programvaror där vi kan hitta processer och metoder som gör att uppdragens dataflöden och informationshantering blir tydligare och bättre.
Vi tror du besitter kompetens inom flera av följande områden:
• Anläggning och infrastrukturprojekt från konsult, anläggning eller beställarsidan
• BIM, CAD, modell- och datasamordning
• Projektering och modellsamordningsverktyg
• Information- och dokumenthanteringssystem
• Programmering/scriptning/automatisering
• Parametrisk design
Vi ser gärna att du har akademisk examen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt samt goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Rollen som Verksamhetsutvecklare CAD/BIM - CAD-programmerare - Vem är du?
Rollen som Verksamhetsutvecklare CAD/BIM eller CAD-programmerare hos AFRY Transportinfrastruktur är en roll där du jobbar nära affärsområdets Digitaliseringschef och Utvecklingschef i syfte att ta projekteringen till nästa steg med hjälp av script, automation och parametrisk design för våra projektörer och CAD-/BIM-konsulter.


Tjänsten, som verksamhetsutvecklare, innebär främst följande arbetsområden och ansvar:
Att ta fram effektivare metoder, processer och automation som kraftigt förenklar våra konstruktörers och projektörers vardag inom CAD- och BIM-området i linje med vår framtagna BIM-strategi.
Arbetsuppgifterna kommer koordineras och styras av Transportations Digitaliseringschef i samråd med Utvecklingschefen och våra uppdragsledare i vilkas uppdrag utveckling även kommer att ske för att därefter implementeras brett i organisationen via vår e-plattform från Pinnacle - Eagle Point Software, AFRYs kvalitetssystem, våra tekniknätverk och organisationens kommunikatörer.
En stor del av arbetet kommer även innebära kontakter och utvecklingsarbete i samarbete med prioriterade CAD- och BIM-leverantörer inom ramen för våra världsomspännande enterpriseavtal.
Du ingår även i ett nationellt och ett internationellt nätverk av specialister inom detta område vilket ger möjlighet till kontinuerlig utveckling av dig och dina kollegor.
Det är meriterande om du behärskar program som FME, Dynamo, Phyton och eller andra programmeringsspråk och CAD-system som möjliggör automatisering av design och granskningsprocesser.
Det är ett extra plus om du har kunskap inom interaktiv design och visualisering med spelmotorteknik samt VR-teknologi.
Rollen som Datasamordnare DS- Vem är du?
Datasamordnaren är en stödfunktion till uppdragsledningen.
Datasamordnaren har ansvar för översikt och samordning av den stora mängden information i ett projekt och stöttar både projektörer och kunden. Samordnare sköter samordning av den digitala projekthanteringen och utgör stödfunktion för de olika teknikområdena vad gäller dokumenthantering och handledning samt stöd att tolka kundens gemensamma mål för projektet avseende dokumenthantering.


En datasamordnare inom Samhällsbyggnad
• Upprättar rutiner som tillgodoser behoven för en god projektering samt effektiviserar det digitala arbetet i projektet
• Informerar, utbildar och supporterar uppdragsmedlemmar i rutiner och arbetssätt för dokumenthanteringssystem.
• Säkerställer att erforderliga mallar, orienteringsfigurer och ritningsutsnitt finns i projektet.
• Samordnar och organiserar inkommande/utgående underlag.
• Stöttar uppdragsledning och teknikansvariga med granskningsrutiner.
• Granskar handlingar avseende metadata, stämpling, namnkonvention och mallar vid granskningstillfällen.
• Samordnar och uppdaterar handlingsförteckning/leveransförteckning tillsammans med Uppdragsledare och Teknikansvariga.
• Finns tillgänglig för att svara på frågor och mejl samt agerar allmänt stöd kring digitala frågor.
• Sköter leveransen av handlingen till beställarens projektyta eller dokumenthanteringssystem.
• Skapar och samordnar rutiner för leveranser med uppgifter om handlingarnas utseende, leveransyta, vilka metadata som ska ifyllas och tidsramar för leveransen.
Vi söker dig som har en ingenjörsexamen eller att du har uppnått motsvarande kompetens genom annan utbildning alternativt förvärvad kunskap. Du har intresse för BIM, CAD och dokumenthanteringssystem och önskvärt om du har erfarenhet från informationsflöden och processer. Du bör vara öppen för nya metoder, programvaror där vi kan hitta processer och metoder som gör att uppdragens dataflöden och informationshantering blir tydligare och bättre.

Ansök nu

Automationsingenjör

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Maj 23
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
På AFRY inom affärsområdet Food jobbar vi tillsammans med våra kunder över hela världen. Vi jobbar i projekt som kan omfatta allt från att ställa om, bygga ut och bygga nytt. Vi sitter på en spetskompetens som kunderna uppskattar och inom segmentet Food har vi projektledare, processingenjörer, CAD-ritare och givetvis el- och automationsingenjörer.
Till gruppen som dagligdags utgår från Malmö söker vi efter nya Automationsingenjörer med minst 2 års erfarenhet med sig, gärna från Livsmedelsindustrin!
Du kommer att ingå i ett team på 13 kollegor med varierande bakgrund och kompetens i en kultur som präglas av kunskapsdelning och engagemang.
Exempel på spännande uppdrag som du kan arbeta hos oss är:
bygga ett nytt mejeri
effektivisera en produktionsprocess
bygga helt ny produktionslinje för läkemedelstillverkning

Vi har ett väldefinierat kvalitetssystem och med vår projektmetodik kan vi alltid erbjuda våra kunder en komplett applikationslösning med tillhörande testning, idrifttagning, kvalitetssäkring och dokumentation. Vi arbetar enligt standarder och riktlinjer som till exempel ISA S88, ISA S95 och GAMP.
Tjänsten kommer vara med placering på AFRYs kontor i Malmö och resor i och utanför Sverige kommer att förekomma i tjänsten.


Kravspecifikation
Vi söker dig som vill ingå i ett fantastiskt team där vi jobbar tätt mellan disciplinerna men även i enskilda automationsprojekt och konsultuppdrag.
Det är bra om du uppfyller något av nedan:
du har jobbat med Automation i minst 2 år
erfarenhet från processindustrin och då gärna från livs- eller läkemedelsbranschen
erfarenhet av att arbeta i projektform och gärna en god förståelse för de andra disciplinerna
erfarenhet av PLC alternativt SCADA eller DCS-system, t.ex. Siemens S7, WinCC, TIA-portal, PCS7, ABB 800xA, Compact eller Sattline men också andra fabrikat som Rockwell, Schneider och Wonderware är av intresse.
körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten, både längre och kortare.
du behöver även att du behärska både det svenska och engelska språket

Det som är framgångsfaktorn för att lyckas hos oss är din egen drivkraft och motivation. I våra projektleveranser jobbar vi tillsammans i team men samtidigt tar du ansvar för din del i vårt totala åtagande till kunden. Du är systematisk och har lätt att hålla tider och ramar. Du är bra på att anpassa dig till nya förutsättningar och, precis som vi, skapar du en bra stämning på jobbet!


Ytterligare information
Vi ser fram emot att få lära känna dig för att se om vi är rätt för varandra så hjärtligt välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 12 juni
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Henric Persson
Section Manager
Henric.persson@afry.com
+46 722 31 95 23
eller
Cecilia Andersson
Recruitment Partner
cecilia.e.andersson@afry.com
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 12/6
OBS! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar per mejl.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Förpackningsspecialist

Logistiker
Läs mer Maj 18
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


Har du ett nytänk och intresse för utveckling av förpackningar och förståelse för hela värdekedjan? Då vill vi gärna att du söker dig till oss! AFRY är med där det händer – i teknikens framkant, där vi tillsammans med våra kunder utvecklar morgondagens produkter!
Vi på sektionen Packaging Development i Malmö fortsätter att växa och söker nu en Förpackningsspecialist.
På AFRY arbetar vi med varierande projekt som kan omfatta översyn av hela förpackningskedjan alternativt berör förbättringsåtgärder i delar av kedjan. Våra konsulter är oftast placerade ute i våra kunders organisation, på deras förpacknings- eller utvecklingsavdelningar, men vi bedriver även projekt från vårt eget kontor.


Kravspecifikation


Vi söker dig som tillsammans med våra kunder vill utveckla morgondagens förpackningar!
Du kommer få möjligheter att jobba med frågor inom material, hållbarhet, smarta förpackningar och driva projekt mot både nationella och internationella kunder.
Vi söker dig som
har minst tre års erfarenhet av förpackningsfrågor från produktägare eller förpackningsleverantör.
har en relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande
har goda kunskaper i engelska och svenska i så väl tal som skrift

Det är meriterande om du
har kunskap inom Artios CAD, Cape Pack samt Adobe illustrator och Indesign
MS Office
har erfarenhet av att driva projekt.
har erfarenhet av flera olika förpackningsmaterial
har kunskap om fyllningslinjer samt lådresare

Du har en kreativ ådra och förmåga att tänka utanför boxen. Du trivs med att jobba som en del av ett team, är målinriktad, drivande och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Flera av våra kunder är internationella organisationer därför ställer vi krav på att du är en god kommunikatör.


Ytterligare information


Vi ser fram emot att få lära känna dig för att se om vi är rätt för varandra så hjärtligt välkommen med din ansökan.
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Eva Liv
Recruiting Manager
eva.liv@afry.com
+46 730 56 81 71
eller
Cecilia Andersson
Recruitment Partner
cecilia.e.andersson@afry.com
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 12/6
OBS! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar per mejl.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Scala/java-developer to AFRY

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 18
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 17,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.
Job Description
We are continuing to grow and need to bolster our team with more exceptional Java/Scala developers. In this role you’ll be responsible for building big data services and pipelines, using Scala, at one of our most innovative clients. You’ll develop algorithms to match, conflate, identify anomalies, as well as improve the simplicity, scale, and efficiency of the systems to handle more and more data, as well as improving the turnaround time in order to keep the data as fresh as possible. As a part of this you are also expected to identify and propose improvements, such as automating parts of the current process and formulating requirements for new functionality and ways of designing such a solution.
This role will suit you if you are fast at identifying solutions and enjoy and employ a great deal of creativity in the problem-solving process. Your colleagues will be among the best and brightest the region has to offer who will both support you in learning more and challenge your thoughts and ideas in order to arrive at the best solution. Despite your substantial experience and knowledge as a developer, it's natural for you to continue to grow and develop in your role, benefit from your new colleagues and their wisdom, as well as sharing your previous experiences and helping others use that knowledge in their work.
Qualifications
Our values, Brave, Devoted & Team players define how we see ourselves, in order to thrive with us you’re a person with a “do-er” mentality, you’re brave and dare to voice your ideas and thoughts, but you also respect those of your colleagues. Prestige is not crucial for you, but being a real team player and seeing the benefit of working together to achieve the best results is.
Must-have qualifications:
Able to wear multiple hats, ´do what it takes´- ability and attitude
Strong programming and design skills
Deep knowledge and extensive experience of the JVM, preferably Scala
Excellent analytical and problem-solving skills
Excellent oral and written communication skills in English
Either permanent residency in Sweden, or commitment to moving to Sweden, preferably near Malmö as the work is on-site in Malmö.

Extra Merit qualifications:
Event Streaming, e.g Kafka
Ability to design and implement APIs and REST services
Experience with one or more application frameworks like Spark, Akka, Play
Big data ETL and data streaming
No Databases
Experience or knowledge on how to apply Machine Learning or AI on large amounts of data

Additional Information
Contact:
Björn Pedersen
Section Manager AFRY, IT Solutions south
bjorn.d.pedersen@afry.com
+46 72 451 56 35
Application deadline: 17th June


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Valideringsingenjör inom Pharma & MedTec

Valideringsingenjör
Läs mer Maj 18
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Pharma Öresund är en del av AFRY som riktar sig mot kunder inom läkemedelstillverkning med uppdrag och projekt både på den svenska och danska sidan av sundet. Vi är grupperade inom våra specialistområden - och till sektionen i Malmö söker vi nu efter nya kollegor som har kunskap och intresse inom QA, kvalificering och validering.
Låt oss presentera jobbet lite bättre för dig!
Som konsult hos oss agerar du valideringsledare vilket innebär att du ansvarar för att leda, planera och genomföra valideringsaktiviteter, du kan även få möjligheten att leda ett team.
I våra uppdrag och projekt arbetar vi produktionsnära och valideringsarbetet kan komma att omfatta produktions- eller analysutrustning på labb vid både om- och nybyggnation. Vi har förmånen att få växla mellan att arbeta med hela produktionslinjer till enstaka maskiner eller labbutrustning. Du kommer att planera, dokumentera och utföra VMP, VP, FAT, SAT, IQ/OQ/PQ alternativt leder valideringar och kvalificeringar beroende på din kompetens!
Den stora variationen i både kunder och arbetsuppgifter tycker vi ger oss möjligheten att ständigt utmanas och utvecklas på olika plan.
Kravspecifikation
Här kan önskelistan göras lång, men framför allt letar vi efter en person som vi tror kan känna sig stimulerad och motiverad i rollen hos oss.
Vi ser dock att följande bör stämma in på din profil:
Ingenjörsexamen eller naturvetenskaplig examen inom kemi, bioteknik, medicinteknik eller liknande relevant område med erfarenhet från läkemedelsbranschen.
Du har jobbat cirka 5 år med valideringsuppdrag och du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med GMP.
Är duktig på, och brinner för dokumentation, planering och effektivisering
Svenska och engelska är ett måste
B-körkort

För att trivas i vår företagskultur som präglas av våra ledord ”Brave - Devoted - Teamplayer” behöver du gilla erfarenhetsutbyte och drivas av att utvecklas och utveckla nya ideér i en affärsnära verksamhet med kontakter både internt och externt i form av leverantörer och kunder.
Är du vår nya Teamplayer?
Ytterligare information
Vi ser fram emot att få lära känna dig för att se om vi är rätt för varandra så hjärtligt välkommen med din ansökan.
Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Karin Hansson
Section Manager
karin.hansson@afry.com
+46 722 08 33 56
eller
Cecilia Andersson
Recruitment Partner
cecilia.e.andersson@afry.com
Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 12/6
OBS! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar per mejl.


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Data Engineer till AFRY

Dataingenjör
Läs mer Maj 18
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Vi söker nu en?erfaren och innovativ Data Engineer med stort intresse för Machine Learning.?I vårt team är hela livscykeln inom Machine Learning viktig och vi jobbar med allt från data-analys till?att produktifiera och skala lösningen & processen på ett smart sätt. Teamet levererar både end-to-end lösningar och hjälper till i?specifika steg under utvecklingen. Det innebär att du i din roll kommer arbeta med allt från datainsamling, analys, datarensning till?att träna modeller, produktifiera och leverera genomtänkta lösningar.
Som Data Engineer ser vi att du:
Förstår hur man kopplar samman affärsmål och modeller så att slutresultatet uppnår målen på ett riktigt sätt och att mätvärdena därmed är förankrade i något riktigt
Hittar, föreslår och implementerar den mest passande ML-modelleringen utifrån projektets begränsningar
Utforskar och visualiserar data för att öka förståelsen och identifiera olikheter i datadistributionen som kan påverka prestandan när man skall modellera datan
Verifierar datakvalitet och/eller säkerställer det via datarensning
Definierar förbearbetning eller feature engineering som ska göras på given datamängd
Skapar effektiva Data Augmentation Pipelines
Analyserar problem med?modellen och utvecklar problemlösande strategierKravspecifikation
Omfattande kunskaper i ML-ramverk, bibliotek, datastruktur, datamodellering och mjukvaruarkitektur
Fördjupade kunskaper i matematik, statistik och algoritmer
Expertis i visualisering och vet när och hur man jobbar med big data?
Att du behärskar engelska språket i både tal och skrift, svenska är en merit
Svenskt medborgskap eller uppehållstillstånd samt är?bosatt i Malmö eller närområde då din arbetsplats är belägen i Malmö

Du bör också ha goda kunskaper i:
Cloud utveckling (Azure, GCP eller AWS)
Python och Java (alternativt C#/Scala/Kotlin)Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 12 juni 2022
Konktaktuppgifter vid frågor:
Hampus Londögård
Team Leader Future Technologies
hampus.londogard@afry.com
+46 72 247 29 52
Stina Haugland
Recruitment Partner
stina.haugland@afry.com
+46 07 161 59 76
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Brokonstruktör till Malmö

Civilingenjör, byggnadskonstruktion
Läs mer Maj 13
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Brogruppen i Malmö arbetar huvudsakligen med projektering och konstruktion av broar och andra byggnadsverk och består av ett härligt gäng broingenjörer som tillsammans har en stor kompetens inom bro- och anläggningskonstruktion. Tack vare AFRYs storlek och kompetens inom alla teknikområden är vi konkurrenskraftiga och har därigenom möjlighet att vinna stora och spännande prestigeprojekt. AFRY Bro består av cirka 250 medarbetare varav 110 är stationerade i Sverige.


Jobbeskrivning
Den senaste tiden har AFRY vunnit flera attraktiva och utmanande projekt och vi söker nu en Konstruktör inom bro- och anläggning.
Som Konstruktör ansvarar du för projekteringsarbetet med fokus på kvalité och teknik. Vi arbetar med alla typer av uppdrag inom bro- och anläggningskonstruktion. Projekten kan vara i såväl planskeden som bygghandlingsskeden.
Brosektionen i Malmö präglas av ett klimat som genomsyras av öppen atmosfär, laganda och nyfikenhet. Vi samarbetar tätt både nationellt och internationellt och du får därigenom möjlighet att samverka med många seniora konstruktörer, utveckla din tekniska kompetens och tillsammans leda komplexa projekt i mål.


Kravspecifikation
Vi söker både dig som är nyexaminerad från skolan och dig som har cirka 3 års erfarenhet av bro- och anläggningskonstruktion. Oavsett var i din karriär du befinner dig har du en relevant utbildning från högskola eller universitet. Vi ser gärna att du också är intresserad av utveckling, innovation och forskning.
Vi värdesätter att du är en lagspelare som trivs med att dela din kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Du är även initiativtagande, kommunikativ, effektiv och har förmåga att behålla helhetsbilden utan att tappa detaljerna.


Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2022-06-06.
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Kontaktperson för frågor:
Filip Nanne, Gruppchef Bro Malmö
filip.nanne@afry.com / 0722012901
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Arbetsmiljöspecialist industri

Arbetsmiljöinspektör
Läs mer Maj 12
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


På AFRY utför vi uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher och jobbet hos oss skulle därför bäst beskrivas som väldigt varierande. Vi är 16000 engagerade kollegor världen över, som alla har en unik kompetens. Just nu behöver vi rekrytera dig med kompetens och intresse inom maskinsäkerhet.
Som en viktig del i att ta fram nya innovationer jobbar vi på AFRY naturligt med med arbetsmiljö och personsäkerhet, vi har faktiskt ett helt gäng specialister som arbetar med detta i Sverige. Med denna kompetens bidrar vi till hög standard utifrån säkerhet och användarvänlighet, direkt till kund eller i våra egna projekt.
I våra projekt och konsultuppdrag utför vi:
Rådfrågning samt vägledning inom arbetsmiljöfrågor
Utför projekt och utredningar utifrån MTO-perspektivet
Projekt/uppdrag med förebyggnade riskbedömningar
Utredningar och analyser av incidenter

Placeringsort är flexibelt - vi har möjlighet att anställa på flera orter från Karlstad till Malmö.


Kravspecifikation


För att trivas hos oss tror vi att du är en teamspelare som brinner för teknik och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som drivs av att lära dig nya saker och som tillsammans med oss, vill vara med på resan att förstärka vår position som ledande teknikkonsult.
Vi söker dig som
har flera års dokumenterad erfarenhet arbetsmiljö
Högskoleutbildning eller liknande erfarenhet inom området
har kunskap och förståelse vad gäller SAM (systematiskt arbetsmiljöarbete)
har jobbat aktivt med riskanalys, riskbedömning och säkerhet generellt
bakgrund inom industri
har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du
har kunskap vad gäller AFS 2001:1, AFS 2020:1
arbetat som arbetsmiljösamordnare eller liknandeYtterligare information


Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Processingenjör inom Kraft & Värme

Processoperatör, värmebehandling
Läs mer Maj 12
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi påskyndar övergången till ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri, energi och digitalisering som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.
Inkludering och mångfald – Vi vill attrahera personer med olika bakgrund och perspektiv till vår organisation. Mångfald är positivt på många sätt för oss på AFRY.
i vet att det driver både kreativitet och innovation.


Jobbeskrivning
AFRY har i många år framgångsrikt stöttat både svenska och internationella energiproducenter och vi satsar nu på ytterligare expansion på denna spännande marknad! Inom Kraft & Värme hjälper vi våra kunder att utveckla framtidens rörbaserade energisystem: kraftvärme, fjärrvärme, fjärrkyla, solångteknik och energigaser.
I Malmö kommer du att tillhöra en grupp på ett 15-tal konsulter bestående av processingenjörer, projektledare och specialister. Tillsammans med våra 100-tal kollegor på affärsenheten har vi möjlighet att driva de mest kvalificerade projekten för våra kunder.
Som processingenjör blir du en viktig kugge i omställningen till ett hållbart samhälle och kommer att bidra med din kunskap i utvecklingen av koldioxidinfångning, energilagring, konvertering till förnyelsebara bränslen eller varför inte utveckling av solångteknik?
Du kommer att ansvara för följande arbetsuppgifter:
Utveckling av processcheman (P&ID;, PFD)
Analys av processutformning
Tryckfallsberäkningar
Komponentspecifikationer
Systembeskrivningar
Inköp av system och utrustning
Drift- och underhållsinstruktioner
Utbildning och driftsättning

Våra projekt bedrivs i regel i egen regi men du kan också komma att stötta direkt i kundernas organisation.


Kravspecifikation
Personliga egenskaper är något som vi värderar högt, och för att du ska trivas i rollen - och på AFRY - ser vi att du känner igen dig i våra värdeord BRAVE, DEVOTED, TEAM PLAYERS.
Som person är du flexibel, driven och engagerad. Du har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och är både strukturerad och analytisk. Vidare är du en lagspelare med ett genuint intresse av att bygga kontakter internt så väl som externt, med ett kundorienterat mindset.
Vi söker dig som har :
Civil- eller högskoleingenjör inom maskin, energi, kemi, ekosystemteknik eller motsvarande
Minst 5 års erfarenhet av arbete som Processingenjör inom energibranschen eller närliggande branscher.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
B-körkort

Det är vidare meriterande med någon form av CAD-erfarenhet och av kommersiella programvaror för processdesign såsom Fluidflow, Netsim, Aspen eller dylikt.
För att trivas hos oss tror vi att du är en person som tycker att mycket av nedan stämmer in på dig:
Har en prestigelös personlighet
Är en engagerad lagspelare med god kommunikationsförmåga
Trivs i rollen som ”spindeln i nätet”
Brinner för teknik
Är intresserad av att bygga nätverk både internt och externt
Är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla, samt förstärka vår position som ledande teknikkonsult på marknaden
Har lätt för att fokusera och är noggrann och självgående i ditt sätt att arbeta

Eftersom du kommer tillhöra en grupp med målmedvetna medarbetare är det också viktigt att du har en god social kompetens samt värdesätter engagerade och drivna kollegor med god sammanhållning och fokus på teamwork.


Ytterligare information
På AFRY är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga!
Vi tror att du letar efter en arbetsgivare som kommer att erbjuda dig kompetensutveckling, teamkänsla och roliga uppdrag. Vi förmodar att du presterar på topp när arbetet innehåller intressanta och utmanande arbetsuppgifter och när du får använda din vassa kommunikativa förmåga i mötet med kunder och kollegor. Vi vågar även gissa på att du letar efter en trygg arbetsgivare som erbjuder kollektivavtal och bra villkor. Och, du vill nog ha en riktigt bra, engagerad chef som tillsammans med dig tar fram en utvecklingsplan som passar just dig och dina personliga karriärsmål.
Något av det vi erbjuder dig:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.

Vi behöver få in din ansökan senast den 11/6, Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Kontaktuppgifter
Robert Kronblad, rekryterande chef Heat&Power;
Robert.kronblad@afry.com, +46 70-338 33 74
Maria Hansson, Rekryteringspartner
Maria.hansson@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Junior ingenjör inom Maskinsäkerhet

Civilingenjör, maskin
Läs mer Maj 12
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


På AFRY utför vi uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher och jobbet hos oss skulle därför bäst beskrivas som väldigt varierande. Vi är 16000 engagerade kollegor världen över, som alla har en unik kompetens. Just nu behöver vi rekrytera dig med kompetens och intresse inom maskinsäkerhet.
Som en viktig del i att ta fram nya innovationer jobbar vi på AFRY såklart även med maskinsäkerhet och teknikinformation, vi har faktiskt ett helt gäng som arbetar med detta i Malmö. Dessutom är AFRY störst i Sverige inom maskinsäkerhet. Med denna kompetens bidrar vi till hög standard utifrån säkerhet och användarvänlighet, direkt till kund eller i våra egna projekt.
I våra projekt och konsultuppdrag utför vi:
• Rådfrågning samt vägledning inom maskinsäkerhetsfrågor
• Analys av maskiner samt teknisk dokumentation
• CE-märkning av maskinsystem/maskiner
• Genomförande av projekt inom maskinsäkerhet, från riskbedömning och dokumentation till idrifttagning
Placeringsort är flexibelt - vi har möjlighet att anställa på flera orter från Karlstad till Malmö.


Kravspecifikation


För att trivas hos oss tror vi att du är en teamspelare som brinner för teknik och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som drivs av att lära dig nya saker och som tillsammans med oss, vill vara med på resan att förstärka vår position som ledande teknikkonsult.
Vi söker dig som
• har erfarenhet av arbete med maskinsäkerhet
• är nyfiken på vad som gäller maskiners risker och funktioner för såväl mekanik som el
• har intresse för EG:s maskindirektivet och harmoniserande standarder
• har en teknisk utbildning på gymnasienivå, högskolenivå eller motsvarandehar B-körkort för personbil
• har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du
• har kunskap vad gäller Maskindirektivet AFS 2008:3, 2006/42/EG och eller Användardirektivet AFS 2006:4
• har kunskap vad gäller EN ISO 12100, EN ISO 13849-1, EN ISO 11161


Ytterligare information


Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Erfaren Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Maj 11
Företagsbeskrivning
Börjar du se dig om efter nya utmaningar till hösten?
AFRY Advanced Automation är en stor organisation inom AFRY, med över 600 engagerade medarbetare i Sverige hjälper vi våra kunder med avancerade tekniska lösningar samtidigt som vi är på väg in i en omställning inom industrin mot en grönare framtid och mer digitaliserad värld. Vi ser därför ett stort behov av att engagera fler kompetenta medarbetare.
Häng med på vår spännande resa!
Bakom varje framsteg finns en hängiven person som vill göra skillnad. Inte bara på kort sikt, utan även för kommande generationer.
På AFRY i Malmö är vi ca 800 konsulter varav ca 80 inom El och Automation och vi vill gärna bli fler. Just nu är vi inne i en spännande fas med flera större projekt både i Sverige och utomlands, vi behöver därför fler engagerade och kompetenta medarbetare.
Varför ska du välja oss som din nästa arbetsgivare?
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete, tack vare vår bredd och storlek inom vår bransch kan vi erbjuda dig spännande projekt och uppdrag där du är med och gör skillnad. I våra projekt/uppdrag ingår förutom el och automation, även mekanisk konstruktion, process, digitalisering, SCADA applikationer, uppkoppling mot överordnade system och projektledning. Detta ger oss en bred kompetens och vi har flera spännande samarbeten som pågår över stora delar av Norden.


Jobbeskrivning
Till vår grupp Industriell Elkonstruktion i Malmö söker vi en erfaren Elkonstruktör som även är intresserad av att arbeta med att leda uppdrag och projekt. Det du kan komma att arbeta med i denna breda och varierande roll är:
Elkonstruktion
Dimensionering
Maskin- & Processäkerhetsutredningar
Uppdragsledning/delprojektledning/konstruktionsledning inom ovanstående
Entreprenadbesiktningar

Du får möjlighet att utvecklas i rollen som konsult i samarbete med erfarna specialister.
Vi har ett stort kontaktnät bland branschens viktigaste kunder, där du kommer att vara en nyckelspelare. Din roll och utveckling leds av dig! Det finns utrymme att anpassa rollen efter dina erfarenheter och det är du själv som sätter målen för var du vill framåt.


Kravspecifikation
För att lyckas i rollen som elkonstruktör ser vi att du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola eller annan jämförbar erfarenhet. Du är en erfaren elkonstruktör och känner dig redo att ta mer tekniskt ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både projektverksamhet som omfattar flera teknikområden samt arbete ute på kunduppdrag. Din erfarenhet som elkonstruktör är mångfaldig inom lågspänning, MCC, automations/apparatskåp, och du har med fördel goda kunskaper inom såväl E-plan/ElproCad samt dimensionerings/beräknings verktyg.
Som person är du är initiativrik, öppen och ansvarstagande. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt högt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt innehar körkort (B) då resor förekommer som en naturlig del av våra uppdrag.
Är du den vi söker, ansök redan idag!
I alla våra rekryteringar läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du en god kommunikationsförmåga och visar engagemang och driv. Du värderar samarbete och är alltid villig att stötta dina kollegor. Dessutom är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Din nyfikenhet och envishet bidrar till att du alltid vill hitta den bästa lösningen!


Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut. Med det sagt finns det också möjlighet att arbeta hemifrån när man så vill eller behöver om det fungerar med verksamheten. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
Om du pendlar till jobbet erbjuder AFRY månadsparkering för 150 kr i månaden. Vi har lånecyklar om du ska ut på ärenden under dagen och nära till både gym, trevliga lunchrestauranger och bussförbindelser. På två av våra våningar har vi terasser där man kan njuta av en kopp kaffe i solen.
Undrar du något? Slå en pling till mig eller skicka ett sms så ringer jag upp!

Michaela Lundin
Recruitment Partner
+46 72 201 48 07
Michaela.lundin@afry.com

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Teknisk testare mjukvara till AFRY

Systemtestare
Läs mer Maj 9
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Är du en testare som gillar att gräva ner dig i det system du jobbar med?
För visst finns det alltid något att gräva i, söka i eller fundera över. Om det så är att använda , REST-klient eller bara läsa loggar. Eller tycker du det är kul med paket, oavsett innehåll, må det vara JSON eller XML. Allt för att kunna beskriva problemet bättre. Känner du dig komfortabel med att säga att felet borde ha hittats av ett unit-, integrations- eller API test? Då vill vi att du blir vår nya kollega!
AFRY har stort fokus på digitalisering och vi ser ett växande behov hos våra kunder och därför vill?vi få in?fler?kollegor till vårt testteam. Just nu söker vi dig som har erfarenhet från mjukvarutest, och som har en ambition och vilja att bli bättre genom att utbyta kunskap och erfarenheter tillsammans med dina kollegor, för att växa i din roll och inom teamet. Som konsult hos oss?på AFRY?kommer du få?roliga utmaningar?med?spännande?kunder inom olika branscher?och du får stora möjligheter till att utvecklas.


Kravspecifikation
Kvalificerande:
Minst 2 år av testerfarenhet (manuella och automatiserade API-, GUI-, funktions- och integrationstester)
Relevant teknisk högskole- eller liknande utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
Förståelse för programmering och kunna tolka kod
Du har god samarbetsförmåga och arbetar självständigt
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av att jobba med CI / CD och DevOps
???????Erfarenhet och kunskap om agila utvecklingsprocesser och metoder
Erfarenhet att jobba med statiska tester eller acceptanskriterier redan i kravprocessen
Konsultvana
Certifiering enligt ISEB/ISTQBYtterligare information
Kontakt för ytterligare information:
Ronnie Heimer
Group Manager Digital Quality South
ronnie.heimer@afry.com
+46 10 505 90 28
Vi kan tyvärr inte ta emot några ansökningar via mejl.
Sista ansökningsdag: 28 maj
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Rekryteringspartner

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 9
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Är du en rekryterare med särskilt intresse för sourcing och employer branding?
Motiveras du av att testa olika vägar för att lyckas med din uppgift?
Då har AFRY jobbet för dig!
Som Rekryteringspartner arbetar du nära rekryterande chefer där tillväxt står högt på agendan och ni samarbetar i frågor som rör rekrytering av konsulter till deras verksamheter. Arbetet med att hitta potentiella kandidater och skapa talent pipelines samt marknadsföra AFRY som arbetsgivare kommer att utgöra en stor del av din vardag. Din förmåga att vara kreativ i hur det här kan göras kommer uppskattas!
Just nu söker vi dig som kommer bli en del av vårt team i Malmö och stötta chefer i Region Syd. Du får i rollen möjlighet att besöka de chefer du stöttar, vilket vi ser är en viktig del i ert samarbete.
Rollen som Rekryteringspartner innebär att du huvudsakligen:
Stöttar och samarbetar med chefer i frågor rörande rekrytering med fokus på inflöde av kandidater
Arbetar löpande med sourcing och talent pipelines, med hjälp av bl.a. LinkedIn Recruiter
Aktivt arbetar med Employer Branding
Stöttar och deltar i rekryteringsprocesser utifrån chefernas behov, tex i selektering och intervjuer
Planerar rekryteringsinsatser tillsammans med rekryterande chefer och arbetar proaktivt
Bidrar till kvalitativt och effektivt rekryteringsarbete med kandidatupplevelsen i fokus

Du blir en del av den svenska Rekryteringsfunktionen som består av prestigelösa, ansvarstagande och nyfikna kollegor. Vi är uppdelade i tre team och du kommer tillhöra team South.
Just nu är vi inne i en spännande utvecklingsfas inom rekrytering på AFRY och hoppas på att du vill hänga med!


Kravspecifikation
För att lyckas bra i rollen ser vi att du har erfarenhet av att arbeta självständigt med egna rekryteringsprocesser. Vi tror att du har en utbildning inom personal/HR. Vidare är det en stor fördel om du tidigare arbetat med rekrytering av just tekniska- och ingenjörstjänster och har vana av att arbeta konsultativt. Du arbetar med LinkedIn som redskap i rollen, så har du tidigare erfarenhet av Talent Sourcing ser vid det som meriterande.
Då du kommer i kontakt med många olika människor, både inom och utanför organisationen, behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.
För att trivas i rollen ser vi att du drivs av att skapa nya kontakter, är lösningsorienterad och har en förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Då rollen innebär att du har ett flertal olika rekryteringsprocesser i gång samtidigt ser vi att du kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare är du en nyfiken och serviceinriktad person med förmågan att samarbeta med olika människor och vara konsultativ. Du är trygg i att ta egna initiativ och driver ditt arbete framåt. Vidare har du ett prestigelöst förhållningssätt, är idérik och administrativt duktig. Självklart har du ett stort intresse för rekrytering och tycker att ny teknik är något spännande. Samt att du liksom vi, anser att ett skratt förgyller dagen!


Ytterligare information
Blir du nyfiken?
Skicka in ditt intresse så snart som möjligt, rekryteringen sker löpande under ansökningsperioden och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 6 juni 2022.


Kontaktperson för frågor:
Ken Ahl, Group Manager Recruitment South
+46 10 505 07 75
ken.ahl@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Junior Java utvecklare till AFRY i Malmö

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 9
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Vi fortsätter växa och söker fler juniora Java-utvecklare till vårt team med placering hos en av våra mest innovativa kunder i Malmö. Du ges möjlighet att som junior utvecklare, arbeta med mycket kompetenta kollegor i ett framstående, internationellt bolag. Vi tror att du är driven, nyfiken och orädd – i gengäld kommer vi ge dig rätt stöttning och kompentensutveckling för att snabbt få dig att utvecklas och skapa en ovärderlig grund för ditt fortsatta arbetsliv.
I denna roll kommer du arbeta med Big data. Du kommer utveckla algoritmer att matcha, sammanställa och identifiera avvikelser. Du kommer dessutom förbättra enkelheten, skala och effektivisera systemen för att hantera allt mer data samt förbättra handläggningstiden för att hålla data så uppdaterad som möjligt. Det inkluderar att identifiera och föreslå förbättringar, såsom att automatisera delar av den nuvarande processen, formulera krav på ny funktionalitet och sätt att designa lösningen.


Kravspecifikation
Relevant akademisk examen
Erfarenhet av programmering och design
Du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift
Permanent bosättning i Sverige, eller åtagande att flytta till Sverige, gärna nära Malmö då arbetet sker på plats i Malmö.

Det är meriterande om du har erfarenhet eller kunskap om hur man tillämpar Machine Learning eller AI på stora mängder data.
Har du minst 5 års erfarenhet av Java programmering och erfarenhet eller intresse av Scala? Läs denna annons!


Ytterligare information
Sista ansökningsdag: 6 juni. Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan!
Kontaktuppgifter:
Per Svensson
Section Manager AFRY, IT Solutions south
per.t.svensson@afry.com
+46 72 141 30 90
Stina Haugland
Recruitment Partner
stina.haugland@afry.com
+46 70 161 59 76
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Data Engineer to AFRY

Dataingenjör
Läs mer Maj 5
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 17,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Job Description
Are you passionate about Machine Learning? Do you know your way around data?
At AFRY we are looking for an experienced Data Engineer that loves to grow and innovate tomorrows solutions to strengthen our capabilities in Machine Learning. You’ll be part of a small team where the full lifecycle of the Machine Learning integration is considered, from data analysis to deployment and scaling. The team will deliver end-to-end solutions and help out at certain steps along the development. This means that all tasks ranging from data collection, analysis, cleaning, and pre-processing, to training models and deploying, to production will be worked upon.
As a Data Engineer you focus on:
Understanding business objectives and developing models that help us achieve them, along with metrics to track their progress
Finding, suggesting and implementing the best ML algorithm based on the project goals
Exploring and visualizing data to gain an understanding of it, then identifying differences in data distribution that could affect performance when deploying the model in the real world
Verifying data quality, and/or ensuring it via data cleaning
Defining the preprocessing or feature engineering to be done on a given dataset
Defining data augmentation pipelines
Analyzing the errors of the model and designing strategies to overcome them
Deploying models to production

We value your personality and mindset, as well as previous work experience. We see that you have documented knowledge in Data Engineering through work & education. We are looking for someone with a permanent residency in Sweden, preferably near Malmö as the work is on-site in Malmö.


Qualifications
Extensive knowledge of ML frameworks, libraries, data structures, data modeling, and software architecture
In-depth knowledge of mathematics, statistics, and algorithms
Expertise in visualizing and manipulating big datasets
Strong analytical and problem-solving abilities
Great communication and collaboration skills
We require that you are fluent in verbal and written English, Swedish is a merit

You should also be strong in:
Cloud development (Azure, GCP or AWS)
Python and Java (or C#/Scala/Kotlin)

We expect that you have a solution-oriented attitude and enjoy working in an ever-changing environment, that you like interacting with people and working on group projects. You should have a genuine interest in new technology and exploring new things, learning comes natural to you. And of course, we believe that you have a strong interest in digitalization!


Additional Information
Contact:
Hampus Londögård
Team Leader Future Technologies
hampus.londogard@afry.com
+46 72 247 29 52
Application deadline: June 3
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Junior Java Developer to AFRY in Malmö

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Maj 5
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 17,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Job Description
We continue to grow and need to bolster our team with a junior java developer. You will be a part of our team placed at one of our most innovative clients, in Malmö. You are given the opportunity, as a junior developer, to work with very competent colleagues in a prominent, international company. We believe you are driven, curious and fearless – in return, we will give you the right support and skills development to make you grow and create an invaluable foundation for your continued work life.
In this role you will build big data services and pipelines. You will develop algorithms to match, conflate, identify anomalies, as well as improve the simplicity, scale, and efficiency of the systems to handle more and more data, as well as improve the turnaround time to keep the data as fresh as possible. This includes identifying and proposing improvements, such as automating parts of the current process, formulating requirements for new functionality, and ways of designing the solution.


Qualifications
A technical academic degree
Strong programming and design skills
Excellent oral and written communication skills in English
Either permanent residency in Sweden, or commitment to moving to Sweden, preferably near Malmö as the work is on-site in Malmö.

It will be considered an additional qualification if you have experience or knowledge on how to apply Machine Learning or AI on large amounts of data.
Do you have +5 years of experience in Java programming and experience or interest in Scala? Read this ad!


Additional Information
Contact:
Björn Pedersen
Section Manager AFRY, IT Solutions south
bjorn.d.pedersen@afry.com
+46 72 451 56 35


Application deadline: June 4
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Data Engineer to AFRY

Dataingenjör
Läs mer Maj 4
Company Description


AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 17,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Job Description


Are you passionate about Machine Learning? Do you know your way around data?


At AFRY we are looking for an experienced Data Engineer that loves to grow and innovate tomorrows solutions to strengthen our capabilities in Machine Learning. You’ll be part of a small team where the full lifecycle of the Machine Learning integration is considered, from data analysis to deployment and scaling. The team will deliver end-to-end solutions and help out at certain steps along the development. This means that all tasks ranging from data collection, analysis, cleaning, and pre-processing, to training models and deploying, to production will be worked upon.
As a Data Engineer you focus on:
• Understanding business objectives and developing models that help us achieve them, along with metrics to track their progress
• Finding, suggesting and implementing the best ML algorithm based on the project goals
• Exploring and visualizing data to gain an understanding of it, then identifying differences in data distribution that could affect performance when deploying the model in the real world
• Verifying data quality, and/or ensuring it via data cleaning
• Defining the preprocessing or feature engineering to be done on a given dataset
• Defining data augmentation pipelines
• Analyzing the errors of the model and designing strategies to overcome them
• Deploying models to production
We value your personality and mindset, as well as previous work experience. We see that you have documented knowledge in Data Engineering through work & education. We are looking for someone with a permanent residency in Sweden, preferably near Malmö as the work is on-site in Malmö.


Qualifications
?
• Extensive knowledge of ML frameworks, libraries, data structures, data modeling, and software architecture
• In-depth knowledge of mathematics, statistics, and algorithms
• Expertise in visualizing and manipulating big datasets
• Strong analytical and problem-solving abilities
• Great communication and collaboration skills
• We require that you are fluent in verbal and written English, Swedish is a merit
You should also be strong in:
• Cloud development (Azure, GCP or AWS)
• Python and Java (or C#/Scala/Kotlin)
We expect that you have a solution-oriented attitude and enjoy working in an ever-changing environment, that you like interacting with people and working on group projects. You should have a genuine interest in new technology and exploring new things, learning comes natural to you. And of course, we believe that you have a strong interest in digitalization!
Additional Information
Contact:
Hampus Londögård
Team Leader Future Technologies
hampus.londogard@afry.com
+46 72 247 29 52
Application deadline: June 3
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Erfaren Landskapsarkitekt

Landskapsarkitekt
Läs mer Maj 4
Företagsbeskrivning


AFRY är en av de ledande aktörerna inom samhällsbyggnad i Norden och tack vare vår unika bredd är vi stolta över att tillsammans med våra kollegor från andra teknikområden leverera framtidens infrastrukturlösningar. AFRY är en av de ledande aktörerna inom samhällsbyggnad i Norden och tack vare vår unika bredd är vi stolta över att tillsammans med våra kollegor från andra teknikområden leverera framtidens infrastrukturlösningar.


Jobbeskrivning


Vi vill förstärka vårt engagerade team med fler erfarna landskapsarkitekter!
Våra projekt spänner från tidiga utredningar, analyser och koncept till gestaltning och projektering av urbana rum, parker, boende- och verksamhetsmiljöer, skol- och förskolor, infrastruktur samt visualiseringar och stöd vid uppföljning och skötsel av anläggningar. Vi är ett nyfiket och engagerat team som arbetar inom planering och landskapsarkitektur, med stort driv i hållbarhets- och designfrågor. Vi har utvecklande samarbeten med andra ingenjörs- och designkompetenser inom AFRY för att tillsammans kunna se möjligheter och ta oss an utmaningar för våra framtida städer. Vi deltar i seminarier, forum och olika nätverkande sammanhang för att lära och bidra till lärande.
Som landskapsarkitekt hos oss ställs krav på kommunikativ förmåga och erfarenhet från självständig kontakt med beställare och projektledare. Förutom kompetensutveckling genom alla inspirerande kollegor på AFRY erbjuder vi kontinuerligt stöd via våra olika ledar- och tekniknätverk samt håller oss uppdaterade inom branschrelaterad kunskap.


Kravspecifikation


Vi söker en positiv och engagerad person som drivs av gott samarbete, kvalitativa resultat samt att hjälpa våra medarbetare att växa och ta ansvar. Som senior arbetar du kreativt men strukturerat i våra engagerade och nyfikna team där dina ledaregenskaper och affärsmässighet utgör viktiga framgångsfaktorer för våra projekt och kunder. Du är ansvarstagande med hög förmåga att självständigt organisera och prioritera ditt arbete.
• Examen från landskapsarkitektprogrammet
• 10 års relevant arbetslivserfarenhet
• 5 års erfarenhet som uppdragsledare/TA
• Svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av arbete som konsult är meriterande

Ytterligare information


Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans!
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur och erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
Ansök senast 20 maj
Kontaktuppgifter för frågor:
Lisa Kullendorff, Tf sektionschef
+46 10 505 38 76
lisa.kullendorff@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Besiktningsmän bygg/huvudbesiktningsman

Inspector dealer
Läs mer Maj 4
Företagsbeskrivning
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.
Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss under 2022 och framåt vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Jobbeskrivning
Har du en mångårig erfarenhet av byggbesiktning och som huvudbesiktningsman?
Vill du tillhöra ett engagerat team och ta dig an varierande uppdrag? Vi på AFRY har jobbet för dig!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med entreprenadbesiktningar, statusbesiktningar, byggplatskontroller och utredningar inom industri och offentlig sektor, främst i Malmö/Lund omnejd men uppdrag förekommer även i region syd. är de mest förekommande uppdragen.
Som huvudbesiktningsman kommer du att ansvara och samordna större besiktningsorganisationer. Det finns även möjlighet att kombinera besiktningsuppdrag med andra typer av konsultuppdrag såsom byggledning och kontrollansvar enligt PBL.
Vår målsättning är att AFRYs besiktningsmän bygg ska vara certifierade entreprenadbesiktningsmän enligt SBR/RISE. Certifiering är meriterande.
AFRY har idag över 100 besiktningsmän som i samråd utvecklar vår besiktningsverksamhet. Vill du vara en del av det?
På Project management Syd finner du ett glatt gäng där gemenskap och engagemang är två ledord, där du med din erfarenhet, kunskap och positiva anda blir ett välkomnat tillskott!
Vem är du?
Eftersom du har mycket kontakt med olika kunder som konsult behöver du ha goda kunskaper i svenska och delvis engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav då det ingår resor i tjänsten.
För att trivas bra i rollen ser vi att du tycker det är intressant att möta människor, är flexibel och anpassar dig snabbt till nya förutsättningar i arbetet. Du samarbetar bra med andra samtidigt som du är självständig i ditt arbete. Ytterligare egenskaper som stämmer in på dig är öppen, lyhörd och god relationsbyggare samtidigt som du har ett tydligt kundfokus. Självklart har du ett stort teknikintresse och vilja att ständigt utvecklas!
Låter det intressant?
Skicka in din ansökan redan idag!
Kravspecifikation
5 års erfarenhet av entreprenadbesiktningar.
Ytterligare information
Du är välkommen att skicka CV samt personligt brev till gruppchef Joseph Lindgren i Malmö
joseph.lindgren@afry.com
Sista ansökningsdatum är den 31/5 2022.
Vi behandlar ansökningarna löpande och placeringsort är enl. överenskommelse.
Vi jobbar aktivt med mångfald eftersom vi vet att en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Projekt och projekteringsledare

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Maj 4
Företagsbeskrivning
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.
Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss under 2022 och framåt vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Jobbeskrivning
Vi söker dom vassaste projekt och projekteringsledarna inom bygg och fastighet till ett vinnande lag!
Kravspecifikation
Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet inom projekt och projekteringsledning inom fastighet och anläggning.
Vi söker dig som har erfarenhet från komplexa projekt inom industrifastigheter, bostadsbyggande och/eller kommersiella lokaler. Vi ser även att du har erfarenhet av såväl privata som offentliga beställare.
Att förstå den digitala affären och kopplingen mellan BIM/projekt och projekteringsledning är meriterande. Har du dessutom ett väl utvecklat hållbarhetstänk och är väl uppdaterad inom miljöbyggnad.
Som person tror vi att du är positiv, engagerad och naturligt kundfokuserad. Vi tror också att du är flexibel, kommunikativ och tycker om att vara en modig lagspelare.
Vi tror att du har högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Svenska språket måste kunna hanteras flytande i skrift och språk (Fluent spoken and written Swedish is required for this role).
Placeringsort är Malmö eller Lund.
Ytterligare information
Du är välkommen att skicka CV samt personligt brev till sektionschef Patrik Reic i Malmö eller sektionschef Henrik Nilsson i Lund.
patrik.reic@afry.com
henrik.nilsson@afry.com
Sista ansökningsdatum är den 31/5 2022.
Vi behandlar ansökningarna löpande och placeringsort är enl. överenskommelse.
Vi jobbar aktivt med mångfald eftersom vi vet att en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Projektledare | DCS

Arbetsledare, elkraft
Läs mer Maj 4
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Är du duktig på att hålla koll?
Har du erfarenhet av att arbeta med DCS så som 800xA eller Siemens PCS7? Tycker du om att bygga relationer och ta ansvar för att få saker gjorda? Vi söker en duktig projektledare till AFRY och närmare bestämt vårt affärsområde Advanced Automation med placering på vårt kontor i Malmö.
Som projektedare hos oss kommer du att arbeta med automationsprojekt inom flera olika branscher så som VA, energi och infrastruktur. Rollen kommer att innebära hantering av kundrelationer, förhandingar, tidsplanering och resursstyrning, dokumentation, kostnadskontroller och uppföljningar.


Kravspecifikation
För att passa in i rollen hos oss tror vi att du har
tidigare erfarenhet som projektledare
kunskaper inom ABB 800xA och/eller Siemens PCS7
kunskaper avseende installation, montage och drifttagning
goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har
projektledarcertifiering exempelvis PMI, IPMA eller Prince2Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. Med det sagt finns det också möjlighet att arbeta hemifrån när man så vill eller behöver. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
Om du pendlar till jobbet erbjuder AFRY månadsparkering för 150 kr i månaden. Vi har lånecyklar om du ska ut på ärenden under dagen och nära till både gym, trevliga lunchrestauranger och bussförbindelser. På två av våra våningar har vi en terass där man kan njuta av en kopp kaffe i solen.
Om det var länge sen du sökte jobb kanske du inte har något uppdaterat CV? Inga problem!
Om så skulle vara fallet, slå en signal eller skicka ett sms någon av oss enligt kontaktuppgifterna nedan så pratar vi lite istället. Det är också välkommet att kontakta oss om du börjat fundera på att byta jobb men inte riktigt är där än. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet för möjligheter längre fram i tiden då vi löpade söker seniora medarbetare tills oss.
Market Area Manager
Per-Erik Rasmusson
+46 70 379 08 73
Per-Erik.Rasmusson@afry.com
Section Manager
Arto Lind
+46 72 038 54 65
Arto.Lind@afry.com
Recruitment Partner
Michaela Lundin
+46 72 201 48 07
Michaela.Lundin@afry.com

Sista ansökningsdag: 2022-06-04
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Teknisk testare mjukvara till AFRY

Systemtestare
Läs mer Apr 29
Company description


AFRY is a leading European company with a global reach in technology, design and consulting. We are accelerating the transition to a sustainable society. We are 17,000 dedicated experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, who create sustainable solutions for future generations.


Job description


Are you a tester who likes to dig into the system you work with?
Of course, there is always something to dig into, search for or think about. If it is to use , REST client or just read logs . Or do you think it's fun with packages, regardless of content, be it JSON or XML . All to be able to describe the problem better. Do you feel comfortable saying that the error should have been found by a unit, integration or API test? Then we want you to be our new colleague!
AFRY has a strong focus on digitization and we see a growing need among our customers and therefore we want to bring in more colleagues to our test team. Right now we are looking for you who have experience from software testing, and who have an ambition and desire to get better by exchanging knowledge and experiences with your colleagues, to grow in your role and within the team. As a consultant with us at AFRY, you will have fun challenges with exciting customers in various industries and you will have great opportunities to develop.
Requirements specification
Qualifying:
At least 2 years of testing experience (manual and automated API, GUI, function and integration tests)
Relevant technical college or similar education or equivalent work experience.
Understanding of programming and being able to interpret code
You have a good ability to work together and work independently
You communicate freely in Swedish and English in both speech and writing

Merit:
Experience of working with CI / CD and DevOps
Experience and knowledge of agile development processes and methods
Experience working with static tests or acceptance criteria already in the requirements process
Consultant
Certification according to ISEB / ISTQB

More information
Contact for further information:
Ronnie Heimer
Group Manager Digital Quality South
ronnie.heimer@afry.com
+46 10 505 90 28
Unfortunately, we can not accept any applications via email.
Deadline for applications: 28 May
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Erfaren Automationsingenjör

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Apr 28
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


AFRY Process Industries har nu etablerat en nystartad multidisciplinär sektion i Malmö & Helsingborg med fokus på att expandera AFRYs verksamhet inom Processindustrin i Skåne - Bli en del av teamet!
För att stärka vår satsning i Skåne behöver vi utöka vår verksamhet med Erfarna Automationsingenjörer. Eftersom vi etablerat en ny sektion ges du som medarbetare möjlighet att vara med och bidra samt forma ett vinnande team från grunden!
Du kommer att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag inom Processindustrin vilket kommer styras av din kompetens, kundens behov samt din personliga ambition och utvecklingsplan. Du kommer bland annat arbete med:
Förstudier
Kalkylberäkningar
Framtagning av teknisk beskrivning
Programmering och systemkonstruktion av styrsystem, PLC och HMI.
Programmering av datorprogramvara, oftast med kommunikation av olika slag till styrsystem, databaser eller överordnade SCADA-system.
Simulering/emuleringar för kontrollsystem samt hantering av arkitekturen.
Testning, driftsättning och utbildning.

I din roll som Automationsingenjör agerar du stöd i utvecklingen av automationsgruppen och du kommer ha en stor påverkan på utformning av gruppen i nära samarbete med sektionschef. Du kommer bland annat vara behjälplig med att bygga upp automationsgruppen, sälja in nya lösningar till kund samt stöttar våra offertspecialister med din kunskap. Övriga arbetsområden inkluderar att aktivt delta i våra projekt samt både internt och externt ute hos kund.
Som medarbetare hos oss kommer du antingen arbeta på plats ute hos kund i kundens projektorganisation, eller så ingår du i något av våra In-houseprojekt och utgår från våra egna kontor i Malmö eller Helsingborg. Vi i segmentet befinner oss i en spännande fas - därför söker vi nu fler engagerade medarbetare för att utveckla verksamheten till att kunna ta fler och större åtaganden inom processindustrin!
Kravspecifikation


I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper och på AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Vi vill att du ser möjligheter, är nyfiken och har en vilja att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå fantastiska resultat!
Vi söker dig som har:
Minst 3 års erfarenhet inom automation, industriella styrsystem så som PLC/DCS/SCADA eller industriell IT/OT med inriktning mot systemapplikation.
Erfarenhet och kunskaper i ABB 800xA och/eller Siemens systemplattform.
Tidigare erfarenhet av projektgenomförande från utredning till implementering.
Körkort då resor och kundbesök i tjänsten förekommer.
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du har din erfarenhet inom petrokemi, olja/gas och raff men även inom papper/massa eller energi då flertalet av våra uppdrag i dagsläget finns inom dessa industrier.
Ytterligare information


Du kommer närmast tillhöra AFRYs division Process Industries och arbeta i segmentet Local Projects & Engineering South som sträcker sig från Malmö till Lysekil. Vi har redan ett väldigt starkt fäste på västkusten och driver flera stora projekt inom processindustrin med projekthelhetsåtaganden och tjänster inom exempelvis Projektledning, El, Instrument, Automation, Mekanik, Rör, Hälsa- och Säkerhet och HVAC. Nu vill vi sprida oss hela vägen ner till Skåne och söker dig som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss!
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Kontaktuppgifter:
För frågor gällande tjänsten kontakta sektionschef Kristina Jagne:
Kristina.Jagne@afry.com
+46 725 14 08 78
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Frida Ottosson:
Frida.Ottosson@afry.com
+46 10 505 32 24
Sista ansökningsdag: 2022-05-27
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Plant 3D expert till AFRY Food

Inredningsdesigner
Läs mer Apr 28
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


AFRY Business Unit Food är en del av AFRY som jobbar primärt med helhetsleveranser av projekt inom livsmedelsindustrin. Vi är 150 medarbetare som utgår från Sverige, Danmark, Norge, Finland och Estland, vi samarbetar över landsgränser i projekt där vi utvecklar, designar, bygger och driftsätter anläggningar till kunder runt om i världen.
Just nu söker vi efter en erfaren 3D ritare med kunskap och intresse i Plants 3D och industridesign, är detta din nästa utmaning i karriären?
AFRY har under de senaste åren kontinuerligt stärkt sin kompetens och leveransförmåga hos livs- och läkemedelskunder i regionen. Vi behöver därför anställa en riktigt duktig CAD-ritare som kan avlasta processingenjörerna med att rita processritningar.
Så här kan en dag i din nya vardag hos AFRY se ut:
Design diskussioner hur processanläggningen skall se ut
3D design i Plant 3D
Vara ett bollplank i offertframtagande
Vara delaktig i fortsatt utveckling av 3D konceptet

Du kommer att jobba i en grupp med processingenjörer och projektledare som jobbar mot våra kunder inom Livsmedelstillverkning. Du tillhör vårt kontor i Malmö där vi är XXX engagerade kollegor som alla arbetar fokuserat mot Livsmedelsbranschen


Kravspecifikation


Det viktigaste för oss är att hitta någon som vi tror kan nå framgång i vår företagskultur och med de arbetsuppgifter vi kan erbjuda. Med det sagt behöver du i alla fall uppfylla nedan kriterier:
Är riktigt duktig på Plant 3D och vill fortsätta jobba med det i många år framöver.
Har erfarenhet från någon form av processindustri (meriterande om det är från livsmedelsindustrin).
Behärska svenska och engelska både i tal och skrift
Körkort är bra för resor i tjänsten kan förekomma

Vår kultur präglas av framåtanda, laganda och engagemang och vi tror att du behöver värdera och uppskatta både affären, tekniken och det sociala samspelet för att känna dig hemma hos oss.?Har du förutsättningarna så har vi verktygen för att hjälpa dig att utvecklas.


Det är du och dina kollegor som är kärnan i vår verksamhet, därför är det med den utvecklingen vårt bolag drivs framåt.?


Ytterligare information


Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
Sista ansökningsdag är 20 Maj, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
För frågor om tjänsten kontakta Cecilia eller Eva
Mats Olson
Section Manager
+46 72 203 14 59
mats.olson@afry.com
Cecilia Andersson
Recruitment Partner
+46 72 200 31 38
cecilia.e.andersson@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Testande testledare till AFRY

Testledare
Läs mer Apr 30
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Har du en bakgrund inom test och vill utvecklas inom test och testledning??Just nu söker vi dig som har erfarenhet från mjukvarutest, och ambitionen att bli bättre genom att utbyta kunskap och erfarenheter tillsammans med dina kollegor.
AFRY har stort fokus på digitalisering, vi ser ett växande behov hos våra kunder och vill därför få in?fler kollegor till vårt testteam. Som Testande testledare hos oss är du kommunikativ och lösningsorienterad, du gillar att få växla mellan att både testa själv till att planera och testleda för att driva testarbetet framåt och därmed säkerställa högsta kvalitet hos våra kunder oavsett kundens och uppdragets olika förutsättningar. Vi erbjuder en möjlighet att arbeta i olika uppdrag där uppdragen kan variera, från att jobba i redan befintliga och upparbetade testprocesser till att bygga upp en testverksamhet.
Kravspecifikation
Kvalificerande:
Minst 2 års erfarenhet av test och testledning
Jobbat med test i agila team
Du har god samarbetsförmåga och förmågan att arbeta självständigt
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:
Certifiering enligt ISEB/ISTQB
Scrum / SAFe certifiering
Erfarenhet från olika branscher, gärna bank/finans/retail
Konsultvana

Ytterligare information
Kontakt för ytterligare information:
Ronnie Heimer
Group Manager Digital Quality South
ronnie.heimer@afry.com
+46 10 505 90 28
Vi kan tyvärr inte ta emot några ansökningar via mejl.
Sista ansökningsdag: 28 maj
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society

Ansök nu

Testutvecklare inom testautomation till AFRY

Systemtestare
Läs mer Apr 30
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Har du en bakgrund inom test, jobbar idag som testutvecklare inom automatisering och vill fortsätta utvecklas inom rollen? Har du dessutom jobbat i team som bemästrar agila metoder eller DevOps? Vi vill då att du blir vår nya kollega!
AFRY har stort fokus på digitalisering, vi ser ett växande behov hos våra kunder och därför vill?vi få fler kollegor till vårt testteam. Just nu söker vi dig som har erfarenhet från mjukvarutest, och som har en ambition och vilja att bli bättre genom att utbyta kunskap och erfarenheter tillsammans med dina kollegor för att växa i din roll och inom teamet. Som konsult hos oss?på AFRY?kommer du få?roliga utmaningar?med?spännande?kunder inom olika branscher?och du får stora möjligheter till att utvecklas.
Kravspecifikation
Kvalificerande
Du har goda kunskaper inom ett eller flera av de vanliga skript- och programmeringsspråken (t.ex Python, JavaScript, Java, C#)
Du har arbetat med några automatiseringsverktyg för test (t.ex Selenium, Cypress, SoapUI mfl)
Du är van vid att jobba strukturerat med versionshantering i ramverk (t.ex Git)
Du har god samarbetsförmåga och arbetar självständigt
Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande
Du har arbetat med testautomatisering i fler än ett testprojekt med erfarenhet av att jobba med testarkitektur och implementera ramverken från scratch
???????Erfarenhet av Scrum, SAFe, Lean, Kanban eller DevOps
Du har jobbat med virtualisering genom containers såsom Docker eller Kubernets
Konsultvana
Certifiering enligt ISEB/ISTQB

Ytterligare information
Kontakt för ytterligare information:
Ronnie Heimer
Group Manager Digital Quality South
ronnie.heimer@afry.com
+46 10 505 90 28
Vi kan tyvärr inte ta emot några ansökningar via mejl.
Sista ansökningsdag: 28 maj
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society

Ansök nu

Erfaren Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Apr 28
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


AFRY Process Industries har nu etablerat en nystartad multidisciplinär sektion i Malmö & Helsingborg med fokus på att expandera AFRYs verksamhet inom Processindustrin i Skåne - Bli en del av teamet!
För att stärka vår satsning i Skåne behöver vi utöka vår verksamhet med Erfarna Elkonstruktörer. Eftersom vi etablerat en ny sektion ges du som medarbetare möjlighet att vara med och bidra samt forma ett vinnande team från grunden!
I din roll som erfaren elkonstruktör kommer att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag inom Processindustrin vilket kommer styras av din kompetens, kundens behov samt din personliga ambition och utvecklingsplan. Du kommer bland annat arbete med:
Förstudier
Kalkylberäkningar
Framtagning av teknisk beskrivning
Konstruktion i industriella elanläggningar
Kabeldimensionering
Fältinstallationer
Idrifttagning
Projekt/disciplinledning

I din roll som elkonstruktör agerar du stöd i utvecklingen av gruppen och du kommer ha en stor påverkan på utformning av teamet i nära samarbete med sektionschef. Du kommer bland annat vara behjälplig med att bygga upp teamet, sälja in nya lösningar till kund samt stöttar våra offertspecialister med din kunskap. Övriga arbetsområden inkluderar att aktivt delta i våra projekt samt både internt och externt ute hos kund.
Som medarbetare hos oss kommer du antingen arbeta på plats ute hos kund i kundens projektorganisation, eller så ingår du i något av våra In-houseprojekt och utgår från våra egna kontor i Malmö eller Helsingborg. Vi i segmentet befinner oss i en spännande fas - därför söker vi nu fler engagerade medarbetare för att utveckla verksamheten till att kunna ta fler och större åtaganden inom processindustrin!
Kravspecifikation


I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper och på AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Vi vill att du ser möjligheter, är nyfiken och har en vilja att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå fantastiska resultat!
Vi söker dig som har:
Minst 3 års erfarenhet från elkonstruktion inom processindustrin gärna inom process-, energi-, olja & gas- och petrokemiindustri.
Erfarenhet av att arbeta i projektform och gärna en god förståelse för de andra disciplinerna.
En teknisk utbildning från universitet, högskola, YH eller arbetat dig till motsvarande kunskap.

Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt har B-körkort då resor till kund förekommer i tjänsten.
Ytterligare information


Du kommer närmast tillhöra AFRYs division Process Industries och arbeta i segmentet Local Projects & Engineering South som sträcker sig från Malmö till Lysekil. Vi har redan ett väldigt starkt fäste på västkusten och driver flera stora projekt inom processindustrin med projekthelhetsåtaganden och tjänster inom tex Projektledning, El, Instrument, Automation, Mekanik, Rör, Hälsa- och Säkerhet och HVAC. Nu vill vi sprida oss hela vägen ner till Skåne och söker dig som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss!
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Kontaktuppgifter:
För frågor gällande tjänsten kontakta sektionschef Kristina Jagne:
Kristina.Jagne@afry.com
+46 725 14 08 78
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Frida Ottosson:
Frida.Ottosson@afry.com
+46 10 505 32 24

Sista ansökningsdag: 2022-05-27
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Erfaren Rörkonstruktör

Rörriktare
Läs mer Apr 28
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


AFRY Process Industries har nu etablerat en nystartad multidisciplinär sektion i Malmö & Helsingborg med fokus på att expandera AFRYs verksamhet inom Processindustrin i Skåne - Bli en del av teamet!
För att stärka vår satsning i Skåne behöver vi utöka vår verksamhet med Erfarna Rörkonstruktörer. Eftersom vi etablerat en ny sektion ges du som medarbetare möjlighet att vara med och bidra samt forma ett vinnande team från grunden!
I din roll som erfaren rörkonstruktör är du delaktig i hela vår leverans gällande processdesign och konstruktion. Leveranserna omfattar att ta fram den processtekniska lösningen och funktionen, välja komponenter och material, rita flödesscheman, ta fram komponent- och rörlistor, utarbeta kravspecifikationer på utrustningar, 3D modellera och ta fram tillverknings och installation underlag.
I din roll som rörkonstruktör agerar du stöd i utvecklingen av gruppen och du kommer ha en stor påverkan på utformning av teamet i nära samarbete med sektionschef. Du kommer bland annat vara behjälplig med att bygga upp teamet, sälja in nya lösningar till kund samt stöttar våra offertspecialister med din kunskap. Övriga arbetsområden inkluderar att aktivt delta i våra projekt samt både internt och externt ute hos kund.
Som medarbetare hos oss kommer du antingen arbeta på plats ute hos kund i kundens projektorganisation, eller så ingår du i något av våra In-houseprojekt och utgår från våra egna kontor i Malmö eller Helsingborg. Vi i segmentet befinner oss i en spännande fas - därför söker vi nu fler engagerade medarbetare för att utveckla verksamheten till att kunna ta fler och större åtaganden inom processindustrin!
Kravspecifikation


I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper och på AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Vi vill att du ser möjligheter, är nyfiken och har en vilja att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå fantastiska resultat!
Vi söker dig som har:
En teknisk utbildning från universitet, högskola, YH eller arbetat dig till motsvarande kunskap.
Minst 3 års erfarenhet inom rörkonstruktion.
Tidigare erfarenhet inom projekt och uppdrag från rör- och anläggningskonstruktion främst inom process-, energi-, olja & gas- och petrokemiindustri.
Erfarenhet av programvaror som Aveva E3D, Plant3D, PDMS eller AutoCAD.

Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt har B-körkort då resor till kund förekommer i tjänsten.
Ytterligare information


Du kommer närmast tillhöra AFRYs division Process Industries och arbeta i segmentet Local Projects & Engineering South som sträcker sig från Malmö till Lysekil. Vi har redan ett väldigt starkt fäste på västkusten och driver flera stora projekt inom processindustrin med projekthelhetsåtaganden och tjänster inom exempelvis Projektledning, El, Instrument, Automation, Mekanik, Rör, Hälsa- och Säkerhet och HVAC. Nu vill vi sprida oss hela vägen ner till Skåne och söker dig som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss!
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Kontaktuppgifter:
För frågor gällande tjänsten kontakta sektionschef Kristina Jagne:
Kristina.Jagne@afry.com
+46 725 14 08 78
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Frida Ottosson:
Frida.Ottosson@afry.com
+46 10 505 32 24
Sista ansökningsdag: 2022-05-27
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Erfaren Instrumentingenjör

Instrumentingenjör, fysik
Läs mer Apr 28
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


AFRY Process Industries har nu etablerat en nystartad multidisciplinär sektion i Malmö & Helsingborg med fokus på att expandera AFRYs verksamhet inom Processindustrin i Skåne - Bli en del av teamet!
För att stärka vår satsning i Skåne behöver vi utöka vår verksamhet med Erfarna Instrumentingenjörer. Eftersom vi etablerat en ny sektion ges du som medarbetare möjlighet att vara med och bidra samt forma ett vinnande team från grunden!
Du kommer att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag inom Processindustrin vilket kommer styras av din kompetens, kundens behov samt din personliga ambition och utvecklingsplan. Du kommer bland annat arbete med:
Förstudier
Projektering av styr och reglersystem
Konstruktion och framtagning av detaljritningar
Fältinstallationer samt idrifttagning
Tekniska specifikationer
Kostnadsberäkning
Fältbussteknik samt PLC/DCS-system
ATEX & SIL konstruktion
Projekt/disciplinledning

I din roll som instrumentingenjör agerar du stöd i utvecklingen av gruppen och du kommer ha en stor påverkan på utformning av teamet i nära samarbete med sektionschef. Du kommer bland annat vara behjälplig med att bygga upp teamet, sälja in nya lösningar till kund samt stöttar våra offertspecialister med din kunskap. Övriga arbetsområden inkluderar att aktivt delta i våra projekt samt både internt och externt ute hos kund.
Som medarbetare hos oss kommer du antingen arbeta på plats ute hos kund i kundens projektorganisation, eller så ingår du i något av våra In-houseprojekt och utgår från våra egna kontor i Malmö eller Helsingborg. Vi i segmentet befinner oss i en spännande fas - därför söker vi nu fler engagerade medarbetare för att utveckla verksamheten till att kunna ta fler och större åtaganden inom processindustrin!
Kravspecifikation


I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper och på AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Vi vill att du ser möjligheter, är nyfiken och har en vilja att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå fantastiska resultat!
Vi söker dig som har:
Minst 3 års erfarenhet från instrumentering inom processindustrin gärna inom process-, energi-, olja & gas- och petrokemiindustri.
Erfarenhet av att arbeta i projektform och gärna en god förståelse för de andra disciplinerna
En teknisk utbildning från universitet, högskola, YH eller arbetat dig till motsvarande kunskap.

Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt har B-körkort då resor till kund förekommer i tjänsten.
Ytterligare information


Du kommer närmast tillhöra AFRYs division Process Industries och arbeta i segmentet Local Projects & Engineering South som sträcker sig från Malmö till Lysekil. Vi har redan ett väldigt starkt fäste på västkusten och driver flera stora projekt inom processindustrin med projekthelhetsåtaganden och tjänster inom exempelvis Projektledning, El, Instrument, Automation, Mekanik, Rör, Hälsa- och Säkerhet och HVAC. Nu vill vi sprida oss hela vägen ner till Skåne och söker dig som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss!
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Kontaktuppgifter:
För frågor gällande tjänsten kontakta sektionschef Kristina Jagne:
Kristina.Jagne@afry.com
+46 725 14 08 78
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Frida Ottosson:
Frida.Ottosson@afry.com
+46 10 505 32 24
Sista ansökningsdag: 2022-05-27
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Junior ingenjör inom Supply Chain Management

Civilingenjör, anläggning
Läs mer Apr 26
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Är du på väg att påbörja eller har precis startat din karriär inom Supply Chain Management? Är du sugen på att utvecklas inom området och anta en ny utmaning? Vi erbjuder nu en unik och spännande chans att fortsätta utvecklas inom Supply Chain Management tillsammans med oss!
På kontoret i Malmö har vi en sektion med kunniga och engagerade kollegor inom Supply Chain Management. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster i regionen och söker därför fler medarbetare till vår sektion.
Hos oss kommer du att få möjligheten att jobba med olika konsultuppdrag hos våra kunder med ansvar för logistik, inköp, leverantörsutveckling, produktionsplanering samt strategisk utveckling av kundens projekt. I din roll som konsult fungerar du som en länk mellan kundens verksamhet och externa aktörer.
Arbetsuppgifterna är varierande och kan innehålla följande:
Optimering av processer och rutiner inom företagets försörjningskedja från inleverans och ut till kund
Digitalisering av processer och informationsflöde
Verksamhetsutveckling och förändringsarbeten
Kravställning, upphandling och projektledning
Logistikutveckling och produktionseffektivisering
Produktions- och materialplanering
Strategiskt, taktiskt och operativt inköp
Effektivisering och dimensionering av lagerKravspecifikation
Vi söker dig som
har en civilingenjörsutbildning med inriktning mot logistik och teknik
har ett till tre års erfarenhet inom Supply Chain Management
har mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift
har b-körkort då resor i tjänsten och kundbesök förekommerDet är meriterande om du har erfarenhet av affärssytem, BI verktyg, eller andra lösningar för dataanalyser
Som person är du driven, analytisk och strukturerad. Det är viktigt att du är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt samt att du är lyhörd och kommunikativ för att kunna vårda de kontakterna på bästa sätt. Att dela med dig av dina kunskaper till kunder och kollegor är en självklarhet. Du är en ödmjuk och serviceinriktad eftersom du arbetar i en konsulterande roll. Även om vi söker en junior person är ett krav för tjänsten att du har några års erfarenhet.


Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
Sista ansökningsdag är 20 Maj, men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
För frågor om tjänsten kontakta Cecilia eller Eva
Eva Liv
Section Manager
+46730568171
eva.liv@afry.com
Cecilia Andersson
Recruitment Partner
+46 72 200 31 38
cecilia.e.andersson@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Integrationsspecialist

Integrationshandläggare
Läs mer Apr 21
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.
Utöver marknadsmässig lön erbjuder vi:
Flexibla arbetstider
Möjlighet att arbeta hemifrån
Betald övertid enligt kollektivavtal
Aktiviteter och resor med kollegorna
Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
Förmånsprogram via vår partner Benify
Friskvårdsbidrag
Kompetensutveckling genom bl.a. AFRY Academy

Jobbeskrivning
Vill du vara med och påverka utvecklingen av nya tjänster?
Vi på Industrial Digitalisation i Malmö söker nu efter nya medarbetare som brinner för integration av olika system. På AFRY utför vi uppdrag mot kund och vill nu stärka vårt team med fler erfarna utvecklare. Som utvecklare hos oss kommer du att leda utvecklingen, utrullning samt underhåll av våra levererade lösningar.
Du kommer att ingå i vårt digitaliseringsteam i Malmö som idag består av 17 medarbetare och arbetar brett inom digitalisering från rådgivning till implementation och leverans av tekniska lösningar.
Kravspecifikation
För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av en motsvarande roll.
Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt till kollegor och som värdesätter att arbeta i team. Som person är du självgående, strukturerad och noggrann. Det är även av vikt att du har en god kommunikativ förmåga för att kunna förmedla och översätta komplex information till kund. Det är också relevant att problemlösning motiverar och engagerar dig i ditt arbete. Du är analytisk, drivande och har lätt för att sätta dig in i nya tekniker, plattformar och verktyg. Du har högskoleexamen som civilingenjör eller motsvarande och behärskar både svenska och engelska i skrift och tal.
Vi söker dig som
är van att arbeta med Microsoft BizTalk
är van att arbeta med Microsoft Azure Integration Services
har erfarenhet av att arbeta med databaser
har förmåga att analysera och förstå kundernas affärskrav

Ytterligare information
Du är väkommen att kontakta oss om du har några frågor. Sista dagen för att lägga din ansökan är den 11:e maj
Nico Dima
Recruiting Manager
+46 10 505 50 27
Nico.Dima@afry.com
LinkedIn

Martin Puhv
Recruiting Manager
+46 70 263 29 63
martin.puhv@afry.com
LinkedIn

Michaela Lundin
Recruitment Partner
+46 72 201 48 07
Michaela.lundin@afry.com
LinkedIn


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Beräkningsingenjör, Malmö och Helsingborg

Beräkningsingenjör, elkraft
Läs mer Apr 19
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Making Future
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Making Future
Jobbeskrivning
Beräkningsteamet på AFRY i Skåne fortsätter att växa och just nu vi söker vi nästa medarbetare till vår beräkningsverksamhet i Malmö och Helsingborg. Välkommen med din ansökan redan idag, utvärdering sker löpande.
Som beräkningsingenjör hos oss kommer du få möjlighet att arbeta inom ett brett fält av strukturmekaniska simuleringar mot många olika branscher. Projekt och uppdrag kan variera i storlek och innehåll samt utföras antingen på vårt eget kontor eller ute på plats hos våra kunder.
Som beräkningsingenjör på AFRY förväntas du ha en öppen och anspråkslös attityd och det är en stor tillgång om du har lätt att skapa bra relationer. Vårt arbete kan drivas direkt mot kunder men vi fungerar också som en expertis inom bolaget där vi hjälper till i större interna projekt med vår kunskap.
Du kommer vara omgiven av engagerade och kompetenta medarbetare som hjälper dig att utvecklas framåt och som ser fram emot att utvecklas med hjälp av dig.
Kravspecifikation
Du är minst civilingenjör från M, F, V eller andra liknande utbildningar med en inriktning mot hållfasthetslära. För denna tjänst söker vi dig som är svensktalande.
Vi söker både dig som är i början av din karriär som vill arbeta i en inspirerande miljö där du ges möjligheten att utveckla dina kunskaper inom beräkning i en hög takt.
Vi söker även dig som är mer erfaren beräkningsingenjör och som gärna kliver fram och tar ledande positioner och skapar goda relationer.
Du är en driven och ansvarstagande person som på ett effektivt sätt kan förmedla dina resultat och analyser till både tekniska specialister och generalister. Vi vill även att du har en hög känsla för kvalitet i leveransen och kundvärdet.
Som person ser vi att Du är duktig på att skapa samarbeten men även att du på ett målmedvetet sätt kan arbeta självständigt och lösa de utmaningar som kommer i din väg.
Du har en stor kunskap i och engagemang för hållfasthetsanalyser och bidrar gärna med dina kunskaper för gruppens utveckling.
Det är meriterande om du har en erfarenhet från någon av de vanligaste FE-programvarorna.
Ytterligare information
För mer info kontakta Fredrik Liljedahl
TEL: 0735-011968
fredrik.liljedahl@afry.com


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Scrum Master

Manager
Läs mer Apr 21
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Som scrummaster ingår du i ett agilt team, du har ansvar för att organisera och leda planeringssessioner, sprint reviews etc. för att minska risken för hinder under arbetets gång men du coachar och stöttar även dina teammedlemmar. Du som erfaren scrummaster trivs i och är van vid att leda agila team i en testdriven utvecklingsmiljö i enlighet med principerna för devops. I denna roll har du kontakt med många olika personer i verksamheten, därför är det av stor vikt att du är en duktig kommunikatör som har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Vidare är du även van vid krav och behovs-hantering och har förmåga att sammanställa dessa till konkreta och realistiska mål.
Som scrummaster hos oss på AFRY blir du en del av ett fantastiskt och otroligt kompetent gäng kollegor som tillsammans arbetar för att skapa innovativa och hållbara lösningar tillsammans med våra kunder. Vi arbetar brett med kunder i många olika branscher, allt ifrån banker och mobilitet till de vassaste produktbolagen i regionen.
Kravspecifikation
Våra värdeord Brave, Devoted & Teamplayers kännetecknar hur vi ser på oss själva. Du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet. Du ser lösningar där andra ser problem vilket innebär att du även har god analytisk-och problemlösande förmåga.
Du har flerårig erfarenhet från en liknande roll. Eftersom vi arbetar mot många internationella kunder krävs det även att du kommunicerar obehindrat såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska.
Vidare har du även erfarenhet av att:
Organisera/leda möten och andra aktiviteter samt stötta ditt team
Kommunicera med andra delar av verksamheten kring teamets framgång och process
Hantera behov och krav – samla in, sammanställa, dokumentera
Arbeta med kravhantering och backlog i azure devops

Det är även meriterande om du har:
Relevant utbildning inom området
Certifiering som scrummaster
Erfarenhet av att arbeta enligt SAFe

Ytterligare information
OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Kontakt för frågor:
Lisa Wikefeldt
Market Area Manager - Digital Advisory
lisa.wikefeldt@afry.com

Sista ansökningsdag: 19 maj 2022
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society

Ansök nu

Scala/java-developer

Backend-utvecklare
Läs mer Apr 15
Company Description


AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 17,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Job Description


We are continuing to grow and need to bolster our team with more exceptional Java/Scala developers. In this role you’ll be responsible for building big data services and pipelines, using Scala, at one of our most innovative clients. You’ll develop algorithms to match, conflate, identify anomalies, as well as improve the simplicity, scale, and efficiency of the systems to handle more and more data, as well as improving the turnaround time in order to keep the data as fresh as possible. As a part of this you are also expected to identify and propose improvements, such as automating parts of the current process and formulating requirements for new functionality and ways of designing such a solution.
This role will suit you if you are fast at identifying solutions and enjoy and employ a great deal of creativity in the problem-solving process. Your colleagues will be among the best and brightest the region has to offer who will both support you in learning more and challenge your thoughts and ideas in order to arrive at the best solution. Despite your substantial experience and knowledge as a developer, it's natural for you to continue to grow and develop in your role, benefit from your new colleagues and their wisdom, as well as sharing your previous experiences and helping others use that knowledge in their work.


Qualifications


Our values, Brave, Devoted & Team players define how we see ourselves, in order to thrive with us you’re a person with a “do-er” mentality, you’re brave and dare to voice your ideas and thoughts, but you also respect those of your colleagues. Prestige is not crucial for you, but being a real team player and seeing the benefit of working together to achieve the best results is.
Must-have qualifications:
Able to wear multiple hats, ´do what it takes´- ability and attitude
Strong programming and design skills
Deep knowledge and extensive experience of the JVM, preferably Scala
Excellent analytical and problem-solving skills
Excellent oral and written communication skills in English
Either permanent residency in Sweden, or commitment to moving to Sweden, preferably near Malmö as the work is on-site in Malmö.

Extra Merit qualifications:
Event Streaming, e.g Kafka
Ability to design and implement APIs and REST services
Experience with one or more application frameworks like Spark, Akka, Play
Big data ETL and data streaming
No Databases
Experience or knowledge on how to apply Machine Learning or AI on large amounts of dataAdditional Information


Contact:
Björn Pedersen
Section Manager AFRY, IT Solutions south
bjorn.d.pedersen@afry.com
+46 72 451 56 35
Application deadline: 13th May
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

.NET-utvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 15
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


Vi fortsätter bygga vårt team och nu söker vi ännu fler trevliga kollegor med fokus på Microsoft-teknologierna. Just nu önskar vi att finna dig som har gedigen erfarenhet av utveckling i .NET, men som tillsammans med kollegor vill utbyta kunskap och dela best practice, tankar och idéer för att gemensamt bli ännu starkare.
Som konsult hos oss ligger fokus på att hjälpa våra kunder med hållbara och långsiktiga lösningar. Vi har sedan starten 1895 jobbat med kvalité och det har blivit något av ett signum för AFRY. För att du och ditt team ska kunna hitta de bästa lösningarna så behöver du vara en prestigelös och kvalitetsmedveten person. Hos oss går laget före jaget, du kommer att ingå i ett team av trevliga kollegor som i sann AFRY-anda lever och lär våra värdeord: Brave, Devoted, teamplayer! I rollen som utvecklare hos oss får du även ta del av AFRY´s bredd, vi jobbar i alla typer av branscher och erbjuder dig chansen att kontinuerligt ta dig an nya spännande projekt.


Kravspecifikation


För att trivas i teamet behöver du vara en nyfiken person som värdesätter att dela kunskap mellan kollegor. Du drivs av problemlösning och tycker att det roligaste som finns är att få lov att diskutera lösningar och nya tekniker med likasinnade kollegor. Du arbetar kvalitetsmedvetet och tar ansvar för dina arbetsuppgifter men trivs i en kommunikativ miljö där problem och lösningar tas fram gemensamt.
Kvalifikationer:
Relevant universitets/högskoleutbildning
Minst 4 års arbetslivserfarenhet av .NET-utveckling
Djup kunskap inom objektorientering och design
Erfarenhet av att bygga system som är skalbara och pålitliga i distribuerade miljöer
Kunskap inom databaser, och/eller No
Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.Meriterande:
Erfarenhet av frontend-utveckling t.ex. i Javascript eller Typescript
Erfarenhet av cloud (AWS, GCP, Azure)Ytterligare information


OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Kontakt för frågor:
Dick Max-Hansen
Section Manager - Digital Solutions
dick.maxhansen@afry.com

Sista ansökningsdag: 13 Maj 2022
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Webbutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Apr 15
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Vi fortsätter växa och vill nu utöka vårt team med fler engagerade kollegor inom webb.
Som konsult hos oss samarbetar du med ditt team för att hitta de bästa lösningarna utefter våra kunders behov. På AFRY jobbar vi med alla möjliga branscher och erbjuder dig spännande och roliga utmaningar där du både som person och utvecklare kan fortsätta växa och utvecklas.
Du kommer att trivas hos oss om du är en naturlig problemlösare med passion för kod. Laget före jaget och du tror på att ett bra lagarbete är nyckeln till framgång likväl som att det är naturligt att inkludera, stötta och utmana varandras tankar och idéer för att gemensamt komma fram till den bästa lösningen. Du håller dig ajour inom ditt område och är inte rädd för att prova nya lösningar, trots att det ibland blir mer av en lärdom än en lösning.
Kravspecifikation
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet. För att lyckas i denna roll behöver du vara nyfiken och öppen för att lära dig nya saker, du kommer nämligen ingå i ett engagerat team där ömsesidigt utbyte av kunskaper sker dagligdags. Vår förhoppning är att du ska lära dig lika mycket av oss som vi kommer att göra av dig.
Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet av webbutveckling, programmering och implementering av gränssnitt med hjälp av Javascript, HTML5, CSS. Du brinner för användarvänliga gränssnitt och har erfarenhet av responsive design samt test och verifiering av webbappar.
Kvalifikationer:
Minst tre års arbetslivserfarenhet av utveckling i javascript
Talar flytande svenska och engelska

Meriterande:
UX/UI design (Material Design, Bootstrap eller liknande)
NodeJS, React, Vue, Angular, TypeScript eller liknande
Xtreme Programming
Cross-platform applications
Cloud (AWS, GCP, Azure)

Ytterligare information
OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Kontakt för frågor:
Dick Max-Hansen
Section Manager - Digital Solutions
dick.maxhansen@afry.com

Sista ansökningsdag: 13 maj 2022


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, IT
Läs mer Apr 14
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.
Utöver marknadsmässig lön erbjuder vi:
Flexibla arbetstider
Betald övertid enligt kollektivavtal
Aktiviteter och resor med kollegorna
Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
Förmånsprogram via vår partner Benify
Friskvårdsbidrag
Kompetensutveckling genom bl.a. AFRY Academy

Jobbeskrivning
AFRY i Malmö fortsätter expandera och söker därför flera nya kompetenta medarbetare till vårt team av projektledare, som samlar AFRYS expertis för industrifokuserade IT-lösningar.
Hos oss finns expertkunskaper inom produktionsprocesser, integrationslösningar och mjukvaruutveckling.
Vi har fokus på att leverera produktionsnära IT-lösningar, såsom MES-system och tekniska applikationer, för att öka lönsamheten och utveckla affärskraften hos företag. Vi erbjuder lösningar för att koppla ihop affärer med produktion vilket medför att våra kunder kan producera bättre och mer effektivt.
Vår sektion, Industrial Digitalization, erbjuder helhetsåtaganden i projektform och deltagande som teknikkonsulter i kundens organisation, där vi genomför kravanalys, konceptstudier, specifikation och dokumentation, utveckling och driftsättning, förvaltning och support, samt specialistuppdrag.
I rollen som Projektledare kommer du ha det övergripande ansvaret och kontakten med kunden.
Kravspecifikation
För att lyckas i rollen är det viktigt att du som person har förmåga att kunna fatta beslut, planera aktiviteter och uppnå resultat. Vidare är det av vikt att du har lätt för att lära dig kundens verksamhet och tycker att den är intressant och viktig. Dessutom förstår du och kan tillämpa affärsmässiga principer, som ger störst värde för både kunden och oss. Det är också viktigt att du tycker om att motivera och coacha ditt team.
Vi tror att du
har erfarenhet av projektledning där du har tillämpat olika moderna utvecklingsmetoder för mjukvara
har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du
har kunskap och erfarenhet från offertarbete samt systemleveranser av industriella IT-lösningar och MES-system

Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!

Du är väkommen att kontakta oss om du har några frågor. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Nico Dima
Recruiting Manager
+46 10 505 50 27
Nico.Dima@afry.com
LinkedIn

Martin Puhv
Recruiting Manager
+46 70 263 29 63
martin.puhv@afry.com
LinkedIn

Michaela Lundin
Recruitment Partner
+46 72 201 48 07
Michaela.lundin@afry.com
LinkedIn


Sista ansökningsdag: 2022-05-13


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör

Maskinkonstruktör
Läs mer Apr 13
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


Som fast anställd konsult hos oss kommer du få jobba med uppdrag inom maskinkonstruktion. Vi kommer kunna erbjuda en variation av uppdrag över tid. Allt för att skapa möjligheter och kompetensutveckling för dig.
Våra uppdrag innebär oftast att du ingår i kundens utvecklingsteam men vi har även projekt som drivs gentemot kund från vårt kontor i Malmö.
Kravspecifikation


För att du ska trivas och lyckas hos oss tror vi att du är en person som har:
Relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande, inom maskinteknik eller produktutveckling.
Minst 3 års erfarenhet av arbete med mekanik och konstruktion
Goda kunskaper inom CAD: SolidWorks, Creo och/eller Inventor.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ytterligare information


Vårt erbjudande består bland annat av:
Varierande uppdrag/projekt. AFRY är en stor och etablerad arbetsgivare med lokala förankringar och väl etablerade kontakter med aktörer inom området.
Smarta och hängivna kollegor som kan det mesta inom maskinkonstruktion.
Kompetensutveckling, både genom varierande uppdrag samt digitala och lärarledda utbildningar. Din kompetensutveckling är personligt anpassad.
En balans mellan arbete och privatliv.
En variation av sociala aktiviteter.

För att söka denna tjänst klickar du på APPLY NOW nedan.
Sista ansökningsdag är 15/5, men urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan dess (så länge annonsen ligger ute är den inte tillsatt).
OBS! Vi tar inte emot ansökningar per mejl.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Terese Arréhn
Gruppchef
072-545 08 90
terese.arrehn@afry.com
Karin Backman
Rekryteringspartner
010-505 31 78
karin.backman@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Uppdragsledande byggkonstruktör, Industrial Civil

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Apr 13
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Byggkonstruktion inom AFRY Process Industry växer inom vårt affärsområde Industrial Civil. För närvarande är vi drygt 85 ingenjörer och en stark aktör på marknaden. Våra byggnadskonstruktörer har bred och gedigen kompetens och arbetar med uppdrag inom bland annat papper- och massaindustrin, gruv och smältverk, kemi samt övrig processorienterad industri. Uppdragen finns i alla skeden, från förstudier till bygghandlingsprojektering. AFRY strävar efter att leverera helhetslösningar. Genom att använda företagets breda kompetens och givande samarbeten med andra delar inom AFRY genereras kraftfulla och spännande åtaganden.
För att möta efterfrågan på våra tjänster vill vi stärka upp med fler uppdragsledande byggkonstruktörer.
Jobbeskrivning


Som uppdragsledande konstruktör leder du projekteringsarbetet med ansvar för kvalité, teknik och ekonomi. Gillar du att jobba med marknad och kunder finns stora möjligheter till en kombinerad tjänst.
Du kommer närmast att tillhöra team syd-väst, med kontor i Göteborg, Malmö och Lund.
Kravspecifikation


Vi söker dig som idag jobbar som uppdragsledare och har minst 6-8 års erfarenhet som byggkonstruktör varav 2 år som uppdragsledare. Du är även van att arbeta som huvudkonstruktör i uppdrag. Du kan också vara erfaren handläggare med minst 6 års erfarenhet som vill fortsätta din utveckling i en uppdragsledartjänst tillsammans med oss på Byggkonstruktion. Tveka inte att söka även om du inte har erfarenhet från industri-konstruktion.
Utöver detta ser vi att du är utbildad civilingenjör.
Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande och effektiv. Du har förmåga att behålla överblicken utan att tappa detaljerna och driva projektet framåt tillsammans med vår kund. Du har lätt för att förstå och leda tekniska diskussioner och trivs i en miljö som präglas av stark tillväxt. Problemlösning är för dig en naturlig utmaning.
Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap och hjälpa andra att utvecklas.
Förutom att du sätter kvaliteten högt och bidrar till goda lösningar, har du starka ledaregenskaper som bland annat handlar om förmågan att skapa och bygga goda relationer med såväl kunder som med kollegor och samarbetspartners.


Svenska och engelska språket behöver du behärska väl, både i tal och skrift.
Ytterligare information


Vi söker dig som vill vara en del av AFRY framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen?
Vi erbjuder dig ett arbete på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. På AFRY har du även möjlighet att skapa ett hållbart byggande och arbeta i en organisation som skapar verklighet av visioner. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter till personlig utveckling.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom Samhällsbyggnadssektorn.
Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Vi söker dig som vill vara en del av AFRY framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen?
Vi erbjuder dig ett arbete på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. På AFRY har du även möjlighet att skapa ett hållbart byggande och arbeta i en organisation som skapar verklighet av visioner. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter till personlig utveckling.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom Samhällsbyggnadssektorn.
Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Vid frågor kontakta Rikard Arnell, rikard.arnell@afry.com, 073-384 4881
Sista ansökningsdag är 31 maj 2022, men tillsättning kommer att ske löpande.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Har du elbakgrund? Sök jobbet som Anslutningsingenjör

Civilingenjör, elkraft
Läs mer Apr 12
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


AFRY har i många år framgångsrikt stöttat både svenska och internationella energiproducenter, och vi satsar nu på ytterligare expansion på denna spännande marknad!
Nu söker vi dig med elbakgrund och som vill utvecklas vidare inom energibranschen.
Som Anslutningsingenjör kommer du att hantera och administrera webbföranmälnningar som kommer in med fokus mot solceller. Det här är en kommunikativ roll där du dagligen i ditt uppdrag kommer att ha kontakt med installatörer och entreprenörer.
Detta är en fantastiskt möjlighet att ta anställning som konsult och börja arbeta i anslutningsuppdrag för att senare i karriären även kunna gå vidare arbeta med övriga uppdrag hos AFRY och inom eldistributionsnät.
Kravspecifikation


Personliga egenskaper är något som vi värderar högt, och för att du ska trivas i rollen - och på AFRY - ser vi att du känner igen dig i våra värdeord BRAVE, DEVOTED, TEAM PLAYERS.
Som person är du flexibel, driven, engagerad och en sann problemlösare. Du har förmågan att arbeta med flera ärenden samtidigt och behöver därför vara både strukturerad och analytisk. Vårt arbete utförs till största delen i olika team även om många uppgifter sedan kan utföras självständigt, så att vara ett team player och redo att kommunicera med många människor är viktigt!
För att lyckas i den här rollen behöver du ha följande bakgrund och erfarenheter:
Har ett tekniskt intresse för att förstå elnätet, hur det är uppbyggt och fungerar.
En praktisk utbildning mot el, driftteknik eller arbetslivserfarenhet som elektriker alternativt annan likvärdig erfarenhet eller utbildning.
Du har mycket goda kunskaper i Svenska, både i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom distributionsnät samt besitter kunskaper om dpPower.
Ytterligare information


På AFRY är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga!
Vi tror att du letar efter en arbetsgivare som kommer att erbjuda dig kompetensutveckling, teamkänsla och roliga uppdrag. Vi förmodar att du presterar på topp när arbetet innehåller intressanta och utmanande arbetsuppgifter och när du får använda din vassa kommunikativa förmåga i mötet med kunder och kollegor. Vi vågar även gissa på att du letar efter en trygg arbetsgivare som erbjuder kollektivavtal och bra villkor. Och, du vill nog ha en riktigt bra, engagerad chef som tillsammans med dig tar fram en utvecklingsplan som passar just dig och dina personliga karriärsmål.
Något av det vi erbjuder dig:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.

Har vi fångat ditt intresse? Bra! Vi bedömer alla kandidaters specifika profil och gör kontinuerligt en utvärdering och bedömning mot marknadens efterfrågan. Hör av dig om du har några frågor! Vi ser fram emot att höra från dig på ett eller annat sätt!
Vi behöver få in din ansökan senast 11/5. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Kontaktuppgifter
Johan Örjegård, Gruppchef Distribution
Johan.orjegard@afry.com
Maria Hansson, rekryteringspartner
Maria.hansson@afry.com

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Integrationsspecialist

Integrationshandläggare
Läs mer Apr 12
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.
Utöver marknadsmässig lön erbjuder vi:
Flexibla arbetstider
Möjlighet att arbeta hemifrån
Betald övertid enligt kollektivavtal
Aktiviteter och resor med kollegorna
Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
Förmånsprogram via vår partner Benify
Friskvårdsbidrag
Kompetensutveckling genom bl.a. AFRY Academy

Jobbeskrivning
Vill du vara med och påverka utvecklingen av nya tjänster?
Vi på Industrial Digitalisation i Malmö söker nu efter nya medarbetare som brinner för integration av olika system. På AFRY utför vi uppdrag mot kund och vill nu stärka vårt team med fler erfarna utvecklare. Som utvecklare hos oss kommer du att leda utvecklingen, utrullning samt underhåll av våra levererade lösningar.
Du kommer att ingå i vårt digitaliseringsteam i Malmö som idag består av 17 medarbetare och arbetar brett inom digitalisering från rådgivning till implementation och leverans av tekniska lösningar.
Kravspecifikation
För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av en motsvarande roll.
Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt till kollegor och som värdesätter att arbeta i team. Som person är du självgående, strukturerad och noggrann. Det är även av vikt att du har en god kommunikativ förmåga för att kunna förmedla och översätta komplex information till kund. Det är också relevant att problemlösning motiverar och engagerar dig i ditt arbete. Du är analytisk, drivande och har lätt för att sätta dig in i nya tekniker, plattformar och verktyg. Du har högskoleexamen som civilingenjör eller motsvarande och behärskar både svenska och engelska i skrift och tal.
Vi söker dig som
är van att arbeta med Microsoft BizTalk
är van att arbeta med Microsoft Azure Integration Services
har erfarenhet av att arbeta med databaser
har förmåga att analysera och förstå kundernas affärskrav

Ytterligare information
Du är väkommen att kontakta oss om du har några frågor. Sista dagen för att lägga din ansökan är den 6:e april.
Nico Dima
Recruiting Manager
+46 10 505 50 27
Nico.Dima@afry.com
LinkedIn

Martin Puhv
Recruiting Manager
+46 70 263 29 63
martin.puhv@afry.com
LinkedIn

Michaela Lundin
Recruitment Partner
+46 72 201 48 07
Michaela.lundin@afry.com
LinkedIn


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Digitalization Transformation Achitect

Affärsarkitekt
Läs mer Apr 12
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.
Utöver marknadsmässig lön erbjuder vi:
Flexibla arbetstider
Möjlighet att arbeta hemifrån
Betald övertid enligt kollektivavtal
Aktiviteter och resor med kollegorna
Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
Förmånsprogram via vår partner Benify
Friskvårdsbidrag
Kompetensutveckling genom bl.a. AFRY Academy

Jobbeskrivning
Vill du vara med och designa den digitala fabriken och leda våra kunder in i framtiden?
Då är du välkommen att söka tjänsten som Digital Transformation Architect i vår starkt växande verksamhet för industriell digitalisering med placering Malmö. Vi söker dig som vill växa i denna dynamiska miljö och komplettera vårt Industrial Digitalisation Advisory team med din expertis.
AFRY har de senaste åren byggt upp en förmåga att hjälpa kunder att omsätta de nya idéerna om digitalisering och Industri 4.0 till verklighet. Den tekniska och idémässiga utvecklingen går snabbt framåt inom detta område, och det har blivit nödvändigt att kunna utnyttja kraften i digitaliseringen för att behålla och öka sin konkurrenskraft. Samtidigt så råder det brist på kunskap inom industrin kring hur man går tillväga för att lyckas med digitaliseringsprojekt. I vårt team för Industrial Digitalisation Advisory Services (IDAS) i Malmö har vi idag byggt upp en unik kompetens inom detta område. Det gäller inte bara att förstå tekniken och dess implikationer, utan också om att kunna omsätta den i verklig arkitektur och lösningar.
Vi strävar efter att hela tiden ligga i framkant, både inom det tekniska området, men även hur vi jobbar. Hos oss jobbar vi lika mycket tillsammans som ett lag, som vi jobbar enskilt. Vi tror att denna kombination bäst tar tillvara olika personers individualitet, såväl som styrkan i att vara ett lag där alla hjälper varandra.
Kravspecifikation
För att bli en i vårt team ser vi ett värde i att du som person är initiativtagande och nyfiken på så vis att du ständigt vill lära dig mer och skapa hållbara resultat för våra kunder. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga då rollen innefattar workshops där du kommer att få presentera rapporter och lösningar till våra kunder. Rollen ställer också krav på viss ledarskapsförmåga eftersom du kommer att presentera och leda kunder in i deras digitala transformation. Vi ser också gärna att du har intresse för att omsätta idéer, standarder och best practice inom digitalisering till verklighet.
Vi söker dig som (krav)
har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
har en akademisk utbildning som är relevant för tjänsten alternativt har du genom erfarenhet genererat motsvarande kunskaper
har flera års erfarenhet av att arbeta som IT-arkitekt, lösningsarkitekt, Enterprise-arkitekt eller jobbat med data management.

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper men vi värdesätter även om du redan har kompetens och erfarenhet från några av följande områden:
modern datahantering speciellt Enterprise-arkitektur för detta (exv. MDM, EAI, BI, ML/AI)
agilt arbete (Scaled Agile, SCRUM, DevOps)
kunskap inom cybersäkerhet och informationssäkerhet (ISO 27000, IEC 62443, NIST CSF)
god förståelse för Industri 4.0, Digital Twin och eller Digital Thread

Ytterligare information
Du är väkommen att kontakta oss om du har några frågor. Sista dagen för att lägga din ansökan är den 6:e april.

Nico Dima
Recruiting Manager
+46 10 505 50 27
Nico.Dima@afry.com
LinkedIn

Martin Puhv
Recruiting Manager
+46 70 263 29 63
martin.puhv@afry.com
LinkedIn


Michaela Lundin
Recruitment Partner
+46 72 201 48 07
Michaela.lundin@afry.com
LinkedInAFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Sökes: Automationsingenjör som vill flytta till Skåne!

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Apr 12
Företagsbeskrivning


AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.
Utöver marknadsmässig lön erbjuder vi:
Flexibla arbetstider
Möjlighet att arbeta hemifrån
Betald övertid enligt kollektivavtal
Aktiviteter och resor med kollegorna
Bonus vid tips om rekrytering eller uppdrag
Förmånsprogram via vår partner Benify
Friskvårdsbidrag
Kompetensutveckling genom bl.a. AFRY Academy

Jobbeskrivning


Är du en erfaren automationsingenjör som är intresserad av att flytta till Sveriges sydligaste breddgrader?
Vi på Advanced Automation i syd söker fler medarbetare till vårt affärsområde. Vi har kontor i Malmö och söker dig som har komptens inom PCS7. Vi har flera sektioner som arbetar med automation och nu vill vi underlätta för dig som funderat på att flytta neråt, men inte gjort verklighet av saken ännu.
Vi hjälper dig med att hitta boende inför din flytt och såklart kommer vi göra allt vi kan för att du ska trivas!
Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med programmering, driftsättningar, felsökningar och att leda delprojekt. Vi arbetar i projektform och kan garantera dig spännande uppdrag! AFRY är en stor arbetsgivare med ett gott renommé. Vi arbetar med automation för kunder inom flera olika branscher. Hos oss finns det möjlighet att arbeta hemifrån vid behov.
Kravspecifikation


Vi söker dig som har
flera års erfarenhet av att arbeta som automationsingenjör
kompetens inom Siemens PCS7
goda kunskaper i svenska och engelska

Ytterligare information


Du är väkommen att kontakta oss om du har några frågor. Sista dagen för att lägga din ansökan är den 11 maj.

Michaela Lundin
Recruitment Partner
+46 72 201 48 07
Michaela.lundin@afry.com
LinkedIn

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Junior Energi- och Miljösamordnare

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Apr 11
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Har du ett brinnande intresse av att jobba som konsult i en utvecklande miljö med fokus på Hållbarhet i morgondagens byggnader. Då har vi jobbet för dig!
Vi får fortsatt stort förtroende från våra kunder och nu stärker vi upp vår grupp Hållbart Byggande för att tillsammans med våra kunder leda utvecklingen framåt. Vi söker dig som är i början av din karriär och har stort intresse för hållbarhetsfrågor inom fastighetssektorn. Du kommer ingå i gruppen Hållbart Byggande där fokus ligger på Energi- och Miljösamordning. Inom gruppen jobbar vi i team, vi stöttar och kompetensutvecklar varandra och kanske det allra viktigaste – vi har kul på jobbet tillsammans!
På AFRY kommer du få ansvar i takt med din individuella utveckling med stöttning av erfarna kollegor. Vi är en verksamhet där erfarenhetsutbyte och samarbete står i fokus.
Som Miljö- och Energisamordnare hos oss kommer du bland annat att vara delaktig i arbetet inom miljöcertifieringssystem för byggnader i exempelvis: Miljöbyggnad, Svanen, BREEAM, LEED, NollCO2 och WELL. Utöver det kommer du även jobba med frågor kring energi, materialval, LCA-analyser samt rådgivning och arbete med hållbarhetsstrategier i byggprojekt.
Du kommer att arbeta som junior handläggare där du tillsammans med mer erfarna uppdragsledare genomför fantastiska projekt. Det kommer finnas en variation på arbetsuppgifter för att du tidigt i karriären ska få möjlighet att hitta dina styrkor och intressen. Exempel på arbetsuppgifter i gruppen: energiberäkning i IDA ICE, hantering av materialval för minskad klimat- och miljöpåverkan, dagsljusberäkning, platsbesök för verifiering av miljöcertifiering, avancerad inomhusklimatsimulering, återbruksinventering, företagsstrategier för Netzero, samordna miljöarbetet i byggnadsprojekt.
Kravspecifikation
Du har ett stort intresse av att jobba med olika miljöcertifieringssystem, materialval och hållbarhetsstrategier och/eller energiberäkningar. Vi tror att du idag går på Universitet eller högskola, alternativt jobbar du idag som konsult i ett teknikintensivt bolag sedan 1-2 år tillbaka. Det är meriterande att ha viss kännedom och erfarenhet av olika beräknings- och simuleringstjänster inom energi, inneklimat och dagsljus. Utbildningsmässigt har du en högskole- eller civilingenjörsexamen.
Som person är du driven, engagerad, strukturerad och självgående med ett självklart fokus på teamwork. Vidare är du duktig på att bygga, bibehålla och förvalta dina befintliga relationer och du triggas av att hitta nya affärsmöjligheter. Då du kommer ha flera kontaktytor har du lätt för att kommunicera med dina kunder och kollegor och räds inte för att hålla och delta i tekniska diskussioner.
Även om vi är ett internationellt företag, värdesätter vi att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Välkommen med din ansökan!
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag!
Sista ansökningsdag är 10:e maj.
Kontaktperson för frågor:
Kim Gunnarsson, Sektionschef, Hållbarhetsansvarig Buildings Syd
kim.gunnarsson@afry.com
010-505 50 77


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Manuellt upplagda kandidater - Automation 1 - 722311

Civilingenjör, byggnadskonstruktion
Läs mer Apr 11
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
-
Kravspecifikation
-
Ytterligare information
-


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Teknikinformatör

Teknikinformatör
Läs mer Apr 7
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


Tycker du om att förmedla teknisk information? Vi söker dig som tycker om att jobba med framtagande och utveckling av bland annat manualer, e-learning, illustrationer, kataloger och instruktioner!
Vi utför uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher, detta innebär att vi kan erbjuda dig en stor variation av arbetsuppgifter med möjligheter att jobba inom t.ex. medicinteknik, fordonsindustrin, försvarsindustrin eller andra intressanta tillverkande industrier av bl.a. konsumentprodukter från kända varumärken.
Många av våra uppdrag handlar om digitalisering, exempel på uppdrag som vi i gruppen jobbar med är
produktion av information
utveckling av informationsprocesser
dokumenthantering och - för rätt person
även koordinering och projektledning inom dessa områden.

Hos oss får du stor frihet och i takt med att vi växer kommer det finnas möjlighet att ta större ansvar inom gruppen. Vi har en stor passion för vårt teknikområde och en nyfikenhet att få lära oss mer - vi ser fram emot nya kollegor i vår grupp!
Kravspecifikation


Kanske har du några års erfarenhet av en motsvarande roll eller så är du i början av din karriär och brinner för att förmedla information. Du är strukturerad och noggrann. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Det vi framförallt söker efter är en kollega som vill bidra och jobba i en positiv arbetsmiljö där vi delar med oss av vår kunskap och värdesätter att arbeta i team. Förmågan att förstå kundernas behov och fokusera på att lösa deras problem är en annan självklarhet i vår vardag.
Du har:
teknikinformationsutbildning, annan motsvarande utbildning eller något års erfarenhet av en motsvarande roll
god språklig och pedagogisk förmåga är en förutsättning
meriterande att du har god kunskap inom de aktuella program som används inom teknikinformation för att hantera text och/eller bild. Exempelvis XML, Adobe Illustrator etc.

Som ingenjörsföretag är det naturligt att vi söker någon med teknisk utbildning och bakgrund, i vår grupp finns konsulter med bakgrund från YH-utbildning upp till civilingenjörsnivå.
Har vi fångat ditt intresse? Bra! Då behovet är omgående, ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag!
Ytterligare information


Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
Sista ansökningsdag är 24 April men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
För frågor om tjänsten kontakta Cecilia eller Frida
Frida Lövgren
Group Manager
+46 76 137 90 16
frida.lövgren@afry.com
Cecilia Andersson
Recruitment Partner
+46 72 200 31 38
cecilia.e.andersson@afry.com
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Projektledare/projektör fibernät

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Apr 4
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


Vår nätverksektion inom affärsområdet Systems Management AFRY erbjuder idag marknadens mest omfattande portfölj av tjänster till operatörer, nätägare och branschens samtliga aktörer. Vi hjälper våra kunder att ta sig steg för steg mot en mer uppkopplad framtid.
Som konsult hos AFRY finns möjligheten att arbeta med olika uppdrag inom telekom. Våra kunder kännetecknas idag främst av stora bolag och operatörer såsom Telia, Telenor, IP-Only m.fl. I närtid ser vi uppdrag inom bland annat 5G och aktiva nät.
Vi söker just nu en eller flera nya medarbetare som har tidigare erfarenhet från arbete med projektledning och projektering av fibernät. Vi står inför att bredda oss mot nya marknader och ser gärna att du har kunskap inom andra teknikområden så som aktiva nät, säkerhet inom nätverk, nätverksteknik och nätdesign.
Vårt team i Malmö har i dagsläget ett starkt fokus mot våra kunder inom offentlig verksamhet och vi står inför att bredda vår verksamhet ytterligare mot befintliga och nya kunder. Sektionen har idag stor efterfrågan på sina tjänster och är i behov av att utöka teamet i syd.
Tjänster som vi idag levererar till våra kunder inom telekom är t.ex:
Strategisk rådgivning
Utredningar och upphandlingsstöd
Nätdesign och projektering
Projektledning
Dokumentation

Kravspecifikation


Vi söker dig som har kompetens och erfarenhet av att ha jobbat med aktiva nät, aktiv utrustning eller IP-nät. Vi tror att du har ett befintligt kontaktnätverk och att du med ditt driv också kan bidra till att hitta nya affärsmöjligheter.
Det är en stor fördel att ha tidigare konsulterfarenhet och du har lägst en högskoleutbildning med teknisk inriktning. Pendling är en del av din vardag som konsult.
Våra uppdrag är varierande och vissa finns inom säkerhetsklassade områden, vilket innebär att du kan behöva genomgå en säkerhetsprövning innan du börjar hos oss. Vi ser också att du är flytande i såväl svenska som engelska – i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi värdesätter noggrannhet, struktur och organisationsförmåga högt. Du som söker inspireras av tekniska utmaningar och gillar att arbeta både självständigt och i grupp. Du har förmågan att agera professionellt samt en vilja att alltid leverera med kvalitet.
Ytterligare information


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle.
Sista ansökningsdag är 27 april.
Hur är det att jobba på AFRY i Malmö?
Så här beskriver Gustaf Johansson, sektionschef Cyber & Communication systems gruppen i Malmö;
Sektionen är otroligt uppskattad hos våra kunder och har haft en god tillväxt och levererat väldigt bra resultat. Sektionschefen Gustaf tillsammans med alla i teamet har skapat ett öppet klimat där man strävar efter att ta ansvar och hjälpas åt för att leverera kvalité och utmärkta resultat. Det är alltid energigivande och kul att hälsa på i Malmö och få en energiboost!
Gustaf Johansson Sektionschef
+46 105050252
gustaf.a.johansson@afry.com


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Konsulter inom Järnvägsteknik: Projektörer och Uppdragsledare

Civilingenjör, järnväg
Läs mer Apr 4
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


Till flera utav våra kontor runt om i Sverige söker vi nu både projektörer och uppdragsledare inom hela BEST+K som kan ta sig an alla spännande uppdrag.
AFRYs järnvägsorganisation är nationell med kontor från Luleå till Malmö och genom ett nära samarbete mellan sektioner/kontor och teknikområden utgör vi tillsammans en stark helhet. Därför kan vi också erbjuda flexibel stationeringsort utefter dina behov och önskemål. Vi arbetar med utredningar, idé- och förstudier, projektering av bygghandlingar och förvaltningsdata, granskning och besiktning. Våra uppdrag är ofta komplexa och vi jobbar i tvärdisciplinära team med några av AFRYs övriga 16 000 experter – vi älskar det då det är både kul och utvecklande.
Kravspecifikation


Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av projektering inom något av teknikområdena bana, el, signal, tele eller kanalisation. Alternativt att du har erfarenhet av att arbeta som uppdrags- eller projektledare inom järnvägsprojekt. Troligtvis har du civil- eller högskoleexamen, men du kan också ha förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt.
På AFRY är vi modiga och hängivna lagspelare, något som vi även ser att du är. Vidare har du lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Du gillar helt enkelt järnväg, teknik, affärer och att samarbeta, samtidigt som du är schysst mot kollegor och kunder.
Ytterligare information


Hos oss på AFRY får du tillgång till närmare 17 000 kollegor som är riktigt duktiga inom sina specialistområden och vår förhoppning är att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Vi vill få våra medarbetare att trivas och utvecklas genom tydliga kompetensutvecklingsprogram som anpassas efter varje person.
Vi vet också att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför är vi måna om en god arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en fungerande helhet. För alla våra medarbetare erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med både framåtanda och trygghet.
I samarbete med Gapminder verkar AFRY också för att dela kunskap och förmedla en mer faktabaserad världsbild. Hur mycket vet du om världen? Prova Gapminders test https://afry.com/en/gapminder ”When you know better – you do better”
Sista ansökningsdag 31/8 - 2022
Stationeringsort: Vi har kontor runt om i landet och är måna om att du ska jobba på det kontor som passar utifrån dina behov.
Kontaktuppgifter för vidare frågor
Sektionschef Thomas Axelsson
Telefonnummer: +46 10 505 36 19
Mejladress: Thomas.axelsson@afry.com


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu