EdZa AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos EdZa AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Säljande Demonstratör till BUDDY på deltid!

Butiksdemonstratör
Läs mer Jul 9
Älskar du djur och vill ha ett flexibelt deltidsjobb där du kan kombinera din passion med arbete? BUDDY söker nu engagerade och serviceinriktade personer som vill jobba med attdemonstrera deras produkter i butiker och på mässorrunt om i landet.Är du deras nästa stjärna - sök tjänsten redan idag!

Om företaget
BUDDYstartades för att grundarna självahade svårt att hitta riktigt bra hundmat till deras pälsklingar. Därav tog de saken i egna händer och skapade produkter som de själva vill mata deras hundar med.Dekallar det förärligt foder tillverkat med kärlek.Deras mission är att skapa ett hälsosammare och lyckligare liv för djur, och deras vision är att bli det mest betrodda varumärket inom djurvårdssektorn.
Om teamet & rollen
BUDDYär kända för deras innovativa kultur och starka engagemang för service. Att arbeta hos dem innebär att vara en del av ett dynamiskt och passionerat team som älskar djur och alltid sätter kundens och djurens behov i fokus.
Som Säljande Demonstratörkommer du bland annat att:
Stå i butiker samt på mässor runt om i Sverigeoch erbjuda provsmakningar
Delta på event och presentera nya produkter
Arbeta med merförsäljning

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på AmbitionX men arbeta hos BUDDY.

Om dig
Vi letar efter en energiskperson som är service-minded, kommunikativ och proffessionell. Utöver det ser vi att du ärnyfiken, intresserad och har lätt för att lära sig nya saker.

Krav:
Studerande eller annan sysselsättning på minst 50%
Bor i du i Mellansverige eller Södra Sverigemed omnejd
Har körkort (tillgång till egen bil ären stor fördel)
Har tidigare säljerfarenhet eller en serviceinriktad personlighet som gör att du lätt knyter kontakter
Är energisk, glad och älskar djur, särskilt hundar och katter

Välkommen med din ansökanRekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss på julia.sundquist@edzagroup.se

Ansök nu

Junior IT-Tekniker

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 25
Vi söker en Junior IT-Tekniker med 1-2 års erfarenhet av IT-sektorn till vår kund i Malmö. Om du är en ansvarsfull, driven och serviceinriktad person som vill utvecklas i en dynamisk miljö, är detta rollen för dig!
Uppdragsperiod12 aug 202401 okt 2024 med möjlig chans till förlängning
Om rollenSom Junior IT-Tekniker kommer du att spela en central roll i leveransen av IT-tjänster till vår kunds befintliga kunder. Du kommer att:
Arbeta med implementering, drift och support av M365-tjänster, Exchange, Digital Workplace, Azure och MDM/Intune.
Stödja säljarna under införsäljningsprocessen av IT- och molntjänster.
Hantera nätverkslösningar, inklusive trådlösa nätverk, switching och brandväggar.
Vara en viktig kontaktpunkt för kunderna och erbjuda förstklassig support.

Vi söker dig somVi söker dig som är prestigelös och vill vara med på en spännande resa där du tillsammans med vår kund bygger ett engagerat och framgångsrikt IT-team. Du är kundfokuserad, bekväm med att kommunicera med olika människor och kan förklara tekniska funktioner på olika nivåer. Du är lösningsorienterad, resultatinriktad och passionerad för att erbjuda kunderna bästa möjliga service. Utöver det ser vi att du har:
Har 1-2 års erfarenhet inom IT-sektorn.
Har ett starkt intresse för IT och teknik.
Har en bakgrund inom kundservice, bemötande eller försäljning.
Har avslutad gymnasieutbildning.
Besitter grundläggande kunskaper inom Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft Intune, Windows Server och Windows infrastruktur.
Har grundläggande kunskaper om nätverk och nätverksutrustning.
Har erfarenhet av inköp och beställningar.
Innehar B-körkort.

För att lyckas i denna roll behöver du ha ett starkt driv, trivas med ett högt arbetstempo och vara angelägen om att utvecklas kontinuerligt. Du kommer att arbeta i en varierande miljö, både ute hos kunder och på kontoret, vilket kräver god social kompetens, samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt när det behövs.
Meriterande
Eftergymnasial utbildning inom IT
Relevanta Microsoft-certifieringar

Välkommen med din ansökan!Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!
Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta julia.sundquist@edzagroup.se

Ansök nu

Arbetsledande installatör till DREM, Göteborg

VVS-montör
Läs mer Mar 14
Är du en ansvarstagande och driven person med en bakgrund inom arbetsledning och VVS? Vill du dessutom leda ett professionellt team och göra skillnad för att främja en mer hållbar värld? Då är detta rollen för dig!

Om rollen
I rollen som Arbetsledare hos DREM kommer du att vara ansvarig för att säkerställa högkvalitativa installationer av värmepumpar hos DREMs privatkunder.

Först och främst kommer du som Arbetsledare att ha ett ledande ansvar för ett team av värmepumpstekniker, där du inte bara leder och stöttar utan även bidrar till teamets utveckling och framgång. Du kommer att fördela projekt, övervaka kvalitet och erbjuda stöd och råd för att se till att teamet når sina mål. Dessutom kommer du att ha projektledaransvar i form av att leda och planera projekt från start till slut. Du kommer även att ansvara för kvalitetssäkring och se till att installationerna uppfyller kvalitetsstandarder och överensstämmer med branschregler och föreskrifter. Då DREMs kontor ligger i Stockholm kommer du att ha löpande kontakt med personerna som arbetar där.

Rollen kommer till en början att bestå av 50% arbetsledning och 50% installation av värmepumpar med ambitionen att den i takt med att teamet växer blir en mer renodlad arbetsledarroll.

Om dig
För att passa in i rollen ser vi att du är en social person med utmärkt kommunikationsförmåga och en passion för kundservice då du kommer att vara ansiktet utåt för företaget. Vi ser även att du har en stark problemlösningsförmåga och ett öga för detaljer.

Utöver detta ser vi att du:

- Har erfarenhet av arbetsledning, projekt- och schemaplanering

- Har en stark bakgrund inom VVS, värmepumpinstallation och felsökning i minst 5 år

- Har utmärkt kunskap om produkter och installation av luft-vatten- och bergvärmepumpar

- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

- B-körkort

Om DREM
DREM strävar efter att göra skillnad genom att erbjuda kompletta värmepumpinstallationer för husägare. De utmärker sig genom deras egenbyggda digitala plattform och fokuserar på att skapa kundupplevelser i världsklass. Hos DREM blir du en del av ett dynamiskt team som arbetar för att göra hem mer bekväma och energieffektiva.

Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering kommer att hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta emma.berggren@edzagroup.se

Ansök nu

Rörmokare / Värmepumpstekniker till DREM, Malmö

VVS-montör
Läs mer Mar 14
Vill du vara med på DREMs resa mot att bli Europas ledande värmepumpsinstallatör? Då kan detta vara rollen för dig! Vi letar efter en engagerad Rörmokare/Värmepumpstekniker för en heltidsanställning i Malmö.

Om teamet & rollen
I rollen som Värmepumpstekniker kommer du att vara ansvarig för installation av värmepumpssystem för DREMs privatkunder. Du kommer att få möjlighet att arbeta tillsammans med ett professionellt team och bidra till att påverka branschen för förnybar energi, vilket i sin tur främjar en hållbar värld!

DREM strävar efter att göra skillnad genom att erbjuda kompletta värmepumpsinstallationer för husägare. De utmärker sig genom deras egenbyggda digitala plattform och fokuserar på att skapa kundupplevelser i världsklass. Hos DREM blir du en del av ett dynamiskt team som arbetar för att göra hem mer bekväma och energieffektiva.

Om dig
För att passa in i rollen ser vi det som avgörande att du har en förmåga att arbeta självständigt och i team, hantera tid effektivt samt ha utmärkta kommunikationsfärdigheter.

Utöver dina personliga egenskaper ser vi att du har:

- Erfarenhet av installation, service och reparation av VVS-system, särskilt värmepumpar.

- Starka tekniska- och mekaniska färdigheter och kunskap om el- och VVS-system.

- Certifiering inom VVS.

- B-körkort.

- Flytande kunskaper på svenska i både tal och skrift.

Det är särskilt meriterande om du har kyl-certifikat och säker vatten-behörighet.

Vad DREM erbjuder
DREM erbjuder dig en konkurrenskraftig lön och förmåner såsom friskvårdsbidrag och möjlighet till pensionsavsättning. Du får chansen att vara med på en spännande tillväxtresa i en snabbt växande startup samt personlig- och professionell utveckling genom coachning och utbildningar. Läs mer om vilka DREM är här: Om oss | DREM Energy (https://drem.se/about-us)

Välkommen med din ansökan!
Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta emma.berggren@edzagroup.se

Ansök nu

Senior HR Business Partner

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Dec 19
Om rollen
Vi letar efter en Senior HR Business Partner med placering i Malmö. Du blir en del utav HR teamet inom ett dedikerat affärsområde. Rollen innebär att vara en nyckelspelare i HR-teamet, rapportera till Head of HR & HSE och agera som operativ och strategisk HR-partner för affärsområdet. Ditt ansvar inkluderar att bidra till HR-funktionens effektivitet, driva projekt för kultur och kompetensutveckling samt vara delaktig i ett organisatoriskt förändringsarbete under första halvan av 2024.

I din roll som HR Business Partner
kan dina arbetsuppgifter innebära:

- Vara ansvarig för HR frågor
kopplat till dotterbolag.

- Koordinera återkommande
HR-aktiviteter som lönerevision samt potential- och prestationsutvärdering.

- Stötta chefer i
förbättringsarbete utifrån identifierade områden.

- Stötta och coacha chefer i deras
roll som chefer samt med personalrelaterade frågor.

- Samverka med fackliga parter samt
stötta chefer i arbetsrättsliga frågor.

- Ge stöd och samarbeta med andra
HR kollegor.

- Förbereda kvartalsvisa
HR-rapporter och presentationer för HR Board, Leadership teams eller fackliga
organisationer.

Tjänsten är
ett konsultuppdrag med start 1 februari 2024 till 1 september 2024, med
möjlighet till förlängning eller övertag. Resor i tjänsten kan förekomma.

Om dig
För att passa in i rollen som HR Business Partner behöver du inge förtroende och vara pedagogisk. Du är en stark samarbetspartner samtidigt som du vågar stötta, driva och utmana för verksamhetens bästa.

Utöver dina personliga egenskaper har du

- En Akademisk examen inom HR eller motsvarande områden

- Minst 5 års erfarenhet av liknande arbete

- Erfarenhet av att leda och driva projekt samt identifiera, sätta upp och följa upp relevanta HR-KPI:er för verksamheten.

- Goda kunskaper i Excel

Välkommen med din ansökan!
Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta emma.berggren@edzagroup.se. Vi har ett löpande urval och rekommenderar därför att ansöka så snart du kan om du finner den intressant.

Ansök nu

Ny karriär som projektör inom fiber? - Malmö

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Aug 30
Skapa en ny karriär som projektör inom fiber – Transtema erbjuder spännande möjlighet
Digitaliseringen fortsätter att gå snabbt och förändrar fritiden, hur vi arbetar, hur vi gör affärer och många andra områden. Detta ställer krav på att vi också har en utbyggd IT-infrastruktur som kan hantera denna snabba förändring. Transtema hjälper till med denna förändring genom att se till att näten fungerar både mobilt och fiber. Där det finns nät, där finns Transema.
Till Transtema Network Services (TNS) söker vi nu dig som vill ta ett nytt steg i din karriär och utvecklas till projektör inom fiber. TNS är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. TNS bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastrukturen i hela landet, och arbetar med alla typer av kommunikationsnät i alla miljöer.


Team – en unik möjlighet för dig
Behovet av projektörer är stort i takt med att affärerna och projekten blir fler och fler. Därför ingår denna rekrytering som en del av ett speciellt Team-upplägg där du ges möjligheten att lära dig det som behövs för att bli en framgångsrik projektör. I fokus står din individuella utveckling genom:  
  Teknisk coachning och vägledning från en senior specialist 
Rätt arbetsuppgifter utifrån en individuell utvecklingsplan 
Fokusera onboarding och utbildning  
Tydligt formulerade mål 
Ett strukturerat sätt för att accelerera ditt kunskapsbyggande så att du snabbt blir produktiv i en ny roll.


Vem söker vi??? 
Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och kanske även byta bana. Vi ser att du kan komma med olika bakgrunder men vi ser att du har ett intresse för infrastruktur och projekt och viljan att utvecklas inom det. Några områden som vi ser som aktuella och där du kanske befinner dig idag yrkesmässigt:?? 
  Projektör inom telekominfrastruktur
Arbetar med nätövervakning
Fibertekniker som vill prova på något nytt
Klar med utbildning inom byggprojektering med fokus på infrastruktur

Dina kunskaper är viktiga men vi värdesätter lika mycket dina personliga egenskaper och din ambition och drivkraft. Utöver ditt driv och vilja att förändras i en ny riktning ser vi att du är:  
  Strukturerad
Ansvarstagande
Initiativtagande  

Detta kommer du att göra 
Du kommer som en del av teamet och med stöd därifrån axla en roll som junior projektör vilket innebär att du kommer direkt in i hetluften men också att det finns en möjlighet att växa in i rollen genom en gradvis ökning av komplexiteten på ditt ansvar. Det du kommer att arbeta med och bygga kunskap kring kommer att vara.  
  Ta emot och hantera beställningar för utbyggnad av fiber
Ansvar för att planera hur anslutningar till fibernätet skall ske i beställningar
Undersöka förutsättningarna för att fibern skall kunna anslutas och göra en bedömning för vilka åtgärder som skall ske
Inhämta dokument från myndigheter och fastighetsägare
Besök i fält för att på plats se över förutsättningar och behov
Utifrån plan beställa rätt åtgärd av TNS eller underentreprenör
Följa upp att arbetet blir genomfört

I slutändan kommer du att ha kunskap och en plattform för att bli en duktig fiberprojektör och att fortsätta växa i den rollen.
Ingen dag är sig lik och du arbetar med flera parallella beställningar och projekt som ligger i olika fas så vi kan garantera dig ett dynamiskt och varierande jobb.


Din framtid? 
Du kommer att direkt bli en del av ett team med konkret leverans. Vi både tror på och förväntar oss en snabb utveckling i dina kunskaper och kompetenser.?? 
Du kommer initialt att vara anställd av Ed:Za. I förlängningen kommer du att bli en del av Transtema Network Services om allt går enligt plan.?? 

Att vara en del av samarbetet mellan TNS och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar alltid utifrån våra hörnstenar – Tydliga mål och rätt coachning. Tillsammans med ditt driv och din ambition blir det en kraftfull kombination.?? 
Urval sker löpande så ansök direkt. Eventuella frågor kring tjänsten och processen hanteras av Ed:Za.

Ansök nu

Ny karriär som projektör inom fiber? - Malmö

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Aug 18
Skapa en ny karriär som projektör inom fiber – Transtema erbjuder spännande möjlighet
Digitaliseringen fortsätter att gå snabbt och förändrar fritiden, hur vi arbetar, hur vi gör affärer och många andra områden. Detta ställer krav på att vi också har en utbyggd IT-infrastruktur som kan hantera denna snabba förändring. Transtema hjälper till med denna förändring genom att se till att näten fungerar både mobilt och fiber. Där det finns nät, där finns Transema.
Till Transtema Network Services (TNS) söker vi nu dig som vill ta ett nytt steg i din karriär och utvecklas till projektör inom fiber. TNS är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. TNS bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastrukturen i hela landet, och arbetar med alla typer av kommunikationsnät i alla miljöer.


Team – en unik möjlighet för dig
Behovet av projektörer är stort i takt med att affärerna och projekten blir fler och fler. Därför ingår denna rekrytering som en del av ett speciellt Team-upplägg där du ges möjligheten att lära dig det som behövs för att bli en framgångsrik projektör. I fokus står din individuella utveckling genom:  
  Teknisk coachning och vägledning från en senior specialist 
Rätt arbetsuppgifter utifrån en individuell utvecklingsplan 
Fokusera onboarding och utbildning  
Tydligt formulerade mål 
Ett strukturerat sätt för att accelerera ditt kunskapsbyggande så att du snabbt blir produktiv i en ny roll.


Vem söker vi??? 
Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och kanske även byta bana. Vi ser att du kan komma med olika bakgrunder men vi ser att du har ett intresse för infrastruktur och projekt och viljan att utvecklas inom det. Några områden som vi ser som aktuella och där du kanske befinner dig idag yrkesmässigt:?? 
  Projektör inom telekominfrastruktur
Arbetar med nätövervakning
Fibertekniker som vill prova på något nytt
Klar med utbildning inom byggprojektering med fokus på infrastruktur

Dina kunskaper är viktiga men vi värdesätter lika mycket dina personliga egenskaper och din ambition och drivkraft. Utöver ditt driv och vilja att förändras i en ny riktning ser vi att du är:  
  Strukturerad
Ansvarstagande
Initiativtagande  

Detta kommer du att göra 
Du kommer som en del av teamet och med stöd därifrån axla en roll som junior projektör vilket innebär att du kommer direkt in i hetluften men också att det finns en möjlighet att växa in i rollen genom en gradvis ökning av komplexiteten på ditt ansvar. Det du kommer att arbeta med och bygga kunskap kring kommer att vara.  
  Ta emot och hantera beställningar för utbyggnad av fiber
Ansvar för att planera hur anslutningar till fibernätet skall ske i beställningar
Undersöka förutsättningarna för att fibern skall kunna anslutas och göra en bedömning för vilka åtgärder som skall ske
Inhämta dokument från myndigheter och fastighetsägare
Besök i fält för att på plats se över förutsättningar och behov
Utifrån plan beställa rätt åtgärd av TNS eller underentreprenör
Följa upp att arbetet blir genomfört

I slutändan kommer du att ha kunskap och en plattform för att bli en duktig fiberprojektör och att fortsätta växa i den rollen.
Ingen dag är sig lik och du arbetar med flera parallella beställningar och projekt som ligger i olika fas så vi kan garantera dig ett dynamiskt och varierande jobb.


Din framtid? 
Du kommer att direkt bli en del av ett team med konkret leverans. Vi både tror på och förväntar oss en snabb utveckling i dina kunskaper och kompetenser.?? 
Du kommer initialt att vara anställd av Ed:Za. I förlängningen kommer du att bli en del av Transtema Network Services om allt går enligt plan.?? 

Att vara en del av samarbetet mellan TNS och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar alltid utifrån våra hörnstenar – Tydliga mål och rätt coachning. Tillsammans med ditt driv och din ambition blir det en kraftfull kombination.?? 
Urval sker löpande så ansök direkt. Eventuella frågor kring tjänsten och processen hanteras av Ed:Za.

Ansök nu

Ny karriär som projektör inom fiber? - Malmö

Projekteringsingenjör, el-tele och elektronik
Läs mer Maj 25
Skapa en ny karriär som projektör inom fiber – Transtema erbjuder spännande möjlighet
Digitaliseringen fortsätter att gå snabbt och förändrar fritiden, hur vi arbetar, hur vi gör affärer och många andra områden. Detta ställer krav på att vi också har en utbyggd IT-infrastruktur som kan hantera denna snabba förändring. Transtema hjälper till med denna förändring genom att se till att näten fungerar både mobilt och fiber. Där det finns nät, där finns Transema.
Till Transtema Network Services (TNS) söker vi nu dig som vill ta ett nytt steg i din karriär och utvecklas till projektör inom fiber. TNS är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. TNS bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastrukturen i hela landet, och arbetar med alla typer av kommunikationsnät i alla miljöer.


Team – en unik möjlighet för dig
Behovet av projektörer är stort i takt med att affärerna och projekten blir fler och fler. Därför ingår denna rekrytering som en del av ett speciellt Team-upplägg där du ges möjligheten att lära dig det som behövs för att bli en framgångsrik projektör. I fokus står din individuella utveckling genom:  
  Teknisk coachning och vägledning från en senior specialist 
Rätt arbetsuppgifter utifrån en individuell utvecklingsplan 
Fokusera onboarding och utbildning  
Tydligt formulerade mål 
Ett strukturerat sätt för att accelerera ditt kunskapsbyggande så att du snabbt blir produktiv i en ny roll.


Vem söker vi??? 
Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och kanske även byta bana. Vi ser att du kan komma med olika bakgrunder men vi ser att du har ett intresse för infrastruktur och projekt och viljan att utvecklas inom det. Några områden som vi ser som aktuella och där du kanske befinner dig idag yrkesmässigt:?? 
  Projektör inom telekominfrastruktur
Arbetar med nätövervakning
Fibertekniker som vill prova på något nytt
Klar med utbildning inom byggprojektering med fokus på infrastruktur

Dina kunskaper är viktiga men vi värdesätter lika mycket dina personliga egenskaper och din ambition och drivkraft. Utöver ditt driv och vilja att förändras i en ny riktning ser vi att du är:  
  Strukturerad
Ansvarstagande
Initiativtagande  

Detta kommer du att göra 
Du kommer som en del av teamet och med stöd därifrån axla en roll som junior projektör vilket innebär att du kommer direkt in i hetluften men också att det finns en möjlighet att växa in i rollen genom en gradvis ökning av komplexiteten på ditt ansvar. Det du kommer att arbeta med och bygga kunskap kring kommer att vara.  
  Ta emot och hantera beställningar för utbyggnad av fiber
Ansvar för att planera hur anslutningar till fibernätet skall ske i beställningar
Undersöka förutsättningarna för att fibern skall kunna anslutas och göra en bedömning för vilka åtgärder som skall ske
Inhämta dokument från myndigheter och fastighetsägare
Besök i fält för att på plats se över förutsättningar och behov
Utifrån plan beställa rätt åtgärd av TNS eller underentreprenör
Följa upp att arbetet blir genomfört

I slutändan kommer du att ha kunskap och en plattform för att bli en duktig fiberprojektör och att fortsätta växa i den rollen.
Ingen dag är sig lik och du arbetar med flera parallella beställningar och projekt som ligger i olika fas så vi kan garantera dig ett dynamiskt och varierande jobb.


Din framtid? 
Du kommer att direkt bli en del av ett team med konkret leverans. Vi både tror på och förväntar oss en snabb utveckling i dina kunskaper och kompetenser.?? 
Du kommer initialt att vara anställd av Ed:Za. I förlängningen kommer du att bli en del av Transtema Network Services om allt går enligt plan.?? 

Att vara en del av samarbetet mellan TNS och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar alltid utifrån våra hörnstenar – Tydliga mål och rätt coachning. Tillsammans med ditt driv och din ambition blir det en kraftfull kombination.?? 
Urval sker löpande så ansök direkt. Eventuella frågor kring tjänsten och processen hanteras av Ed:Za.

Ansök nu

Controller och ekonomisupport till logistikföretag

Trafikkoordinator
Läs mer Nov 15
Om företaget  
TWS Group (Transports  Warehouse Services Scandinavia AB) är din logistikpartner för europeiska expressleveranser, läkemedelsdistribution i Norden, branschspecifika logistiklösningar och skräddarsydda logistiktjänster med 60–80 egna fordon i daglig drift. Genom engagemang och professionalism ser vi till att alltid tillhandahålla innovativa, praktiska och högkvalitativa logistiktjänster som förbättrar våra kunders affärslösningar. Vårt mål är att tillföra värde för kunder, kollegor och affärspartners genom en konsekvent standard av excellens och engagemang för våra gemensamma värderingar.  
TWS Logistics levererar lösningar på logistikutmaningar som är särskilt krävande vad gäller ledtider och komplexitet, och består av 3 starka logistikföretag: TWS Logistics, Riksdistribution och DemeterITsystems. TWS Groups huvudkontor, driftsavdelning och huvudlager är placerat i södra Sverige, Malmö. Vi har även kontor i Amsterdam, London, Hamburg, Stockholm och Nykvarn (Sverige) med terminaler i Stockholm, Amsterdam och Hamburg. Vårt välutvecklade partnernätverk spänner över hela världen.  
Övrigt  
Företagen i TWS Group är ISO 9001 och 14001 certifierade och de flesta av våra terminaler och förare är certifierade. Vi är privatägda och vår majoritetsägare är det norska riskkapitalbolaget Pioneer Capital, som är en del av Adolfsen Gr.  
  
Om rollen  
Nu söker vi dig som vill arbeta som controller i detta bolag, och som även kommer att arbeta med delar av ekonomifunktionen. Vi ser gärna att du har lite tidigare erfarenheter från liknande jobb och är någorlunda självgående från start, men du får gärna vara i början av karriären och kommer självklart få möjligheten att gå dubbelt till en början. Du kommer att få möjligheten att jobba nära TWS Groups VD och styrelse, och kommer att få stora utvecklingsmöjligheter i din karriär.  
Tjänsten är på heltid 100% och kommer att fördelas med 50% ekonomi-support och 50% controller. Det är fördelaktigt om du har tillgång till egen bil då det kan vara lite svårt att ta sig till och från arbetsplatsen med kommunaltrafik. Tjänstens placering är antingen på TWS kontor norr om Stockholm i Arlandastad, eller på headoffice i Malmö. Det som passar dig bäst. 
  
Vem söker vi?  
Du som person är trygg med att arbeta självständigt och drivs av att nå nya mål. Du ser när någonting behöver göras och är inte rädd för att ta i där det behövs. Istället för att vänta på att få en arbetsuppgift tilldelad så använder du din egen motor och är därför duktig på att både se och skapa arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du dessutom är analytisk lagd och ständigt försöker utveckla ditt arbetssätt mot det mer proaktiva. Dina arbetsdagar kommer att se olika ut från dag till dag, men vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta mycket framför datorn.   
Vi ser även att du har:  

Goda kunskaper inom Excel, pivottabeller och grafer  


Engelskkunskaper i såväl skrift som tal  


Du har gärna 2–3 års erfarenhet från liknade arbete  


Erfarenhet av att bearbeta stora mängder databaser 


En akademisk utbildning inom ekonomi eller någon annan relevant utbildning är meriterande.  
  
Välkommen med din ansökan!  
Låter detta som något som skulle passa dig? Vi ser fram emot att höra mer från dig och din ansökan! Urval sker löpande.  
 
Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ansök nu