Rättvis Assistans i Sverige AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Rättvis Assistans i Sverige AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Rättvis Assistans söker socionom för arbete inom personlig assistans

Socionom
Läs mer Dec 8
Nytt
Om jobbet
Rättvis Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande och vår vision är att företaget ska betraktas som ett kompetent och personligt assistansbolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.
Vi söker nu en engagerad och lösningsfokuserad person som vill arbeta som socionom hos oss.
I rollen kommer du ha ett övergripande ansvar för verksamheten och våra kunduppdrag där varje uppdrag omfattar brukaren och dennes assistenter. Du kommer jobba i nära samarbete med brukarna och dina uppgifter kommer bland annat bestå av rekrytering, utformning av insatsen, arbetsledning på distans, kvalitetsarbete och arbetsmiljöarbete.

Vi vill att du ska ha erfarenhet av personlig assistans sedan tidigare och att du är bekant med LSS, den lagstiftning som ligger till grund för vårt verksamhetsområde. Eftersom allt arbete ska ske med utgångspunkt i våra värdeord, Empati, Livsglädje, Frihet och Ansvar, så behöver du ha en tydlig bild av vad dessa ord står för och du måste också känna dig bekväm med den definition som Rättvis Assistans har valt för orden. Vidare är vi i behov av dig som kan hantera svenska i tal och skrift och som känner dig bekväm med att uttrycka dig både muntligt och skriftligt. I ditt arbete kommer du möta många människor och det är därför viktigt att du är bra på att skapa och vårda relationer, att du kan uttrycka dig tydligt och respektfullt samt att du är mån om att vara professionell i alla lägen. Du behöver trivas i ett förhållandevis lugnt tempo med återkommande arbetsuppgifter samtidigt som du behöver ha en extra växel att lägga i när det behövs.

I gengäld kan vi erbjuda dig en arbetsplats med trevliga kollegor och ett arbete med möjlighet till utveckling, både i rollen som socionom och inom företaget i stort.

Eftersom vi har brukare på flera orter i landet kommer arbetet att innebära en del resor. B-körkort är ett krav. Tjänsten är på 75% och kan utökas till 100% inom snar framtid, din arbetstid kommer i grunden vara måndag-fredag mellan 8-17, men detta kan avvika vid möten och aktiviteter

Ansök nu

Vi söker en engagerad jurist!

Förvaltningsjurist
Läs mer Dec 8
Nytt
Om jobbet
Rättvis är ett av Sveriges modernaste företag inom personlig assistans. Vi är ett värderingsdrivet bolag som lägger stor vikt vid individens engagemang och förmågor. Nu har vi utökat våra affärsområden och Rättvis erbjuder idag våra kunder personlig assistans över hela Sverige.

Om tjänsten
Tjänsten som jurist på Rättvis innebär ett kvalificerat juridiskt arbete där du företräder våra kunder i ärenden som främst rör personlig assistans enligt socialförsäkringsbalken (SFB) och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Som juridiskt ombud hjälper du kunder i kontakten med Försäkringskassan och kommunen. Du kommer självständigt driva juridiska ärenden och företräda kunder såväl under myndighetens utredning som vid processer i förvaltningsdomstolarna. I tjänsten ingår även att hålla föreläsningar för kunder och andra intressenter samt att bistå med intern och extern rådgivning inom områden som berör den personliga assistansen.
Vem är du?
Vi söker dig som har en juristexamen och ett intresse för området LSS och personlig assistans. Har du erfarenhet av liknande arbete eller annan erfarenhet av social omsorg, personlig assistans eller personer med funktionsnedsättning är det meriterande. Stor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper. Du är en kommunikativ, självgående och driven person som har lätt för att skapa kontakter och inge förtroende. Du är empatisk och har en förmåga att möta människor i utsatta situationer. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, ansvarstagande och god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss behöver du även vara flexibel och öppen för förändringar och nya arbetssätt. Tjänsten kräver att du behärskar det svenska språket väl, både i tal och i skrift. Det är meriterande om du utöver svenska även talar andra språk.

Övrigt
Du kommer bli en del av ett trevligt och prestigelöst team. Tjänsten är placerad på huvudkontor i Malmö, men innebär även vissa resor till våra kontor och kunder runt om i landet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med 6 månaders provanställning. Rättvis erbjuder Ett utmanande arbete där du kommer att verka i en företagsgrupp och bransch med drivna och engagerade kollegor i en omgivning som kännetecknas av ständig utveckling och värdefullt arbete. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och flextid. Vår ambition är att tillsätta tjänsten så snart som möjligt och intervjuer kommer att hållas löpande. För mer information om rättvis besök www.rattvisassistans.com

Ansök nu