Resia AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Resia AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Affärsresesäljare till Resia i Malmö

Affärsresesäljare
Läs mer Maj 5
Brinner du för försäljning och göra skillnad för våra kunder, då är detta ditt drömjobb!

Vi har förmånen att jobba i världens roligaste bransch, att boka resor och arrangera möten för våra kunder är det bästa vi vet. Tillsammans med vår nya ägare TripActions har vi som målsättning att skapa Nordens bästa helhetslösning för hantering av resor, företagskort, reseräkningar och vår nya resa har precis startat! Är du en relationsskapande, handlingskraftig och engagerad person? Vill du arbeta i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt uppsatta mål?

Vårt team i Malmö söker nu en ny kollega och kanske är det dig vi söker!

Vårt erbjudande till dig

Resia befinner sig i en dynamisk bransch där stort fokus ligger på den digitala transformationen där vi sätter kunden och våra medarbetare i fokus. Vi söker en affärsresesäljare som får möjlighet att vara med på vår spännande resa. För rätt person kan vi erbjuda ett mycket stimulerande uppdrag i en tydligt värderingsstyrd organisation där vi har kollegor över hela världen. Respekt, kompetens och energi utgör grunden i allt vi gör och vår kultur präglas av upptäckarglädje och gemenskap med ett tydligt mål, att göra skillnad för våra kunder.

Rollen i korthet

Rollen som affärsresesäljare innebär kvalificerad försäljning av resor som kräver en stor produkt-, destinations- och systemkunskap men framför allt en försäljningstalang. Genom att göra en snabb och träffsäker behovsanalys ger du förslag till kunden utifrån kundens efterfrågan, gärna med en överraskande twist. I rollen möter du kund främst via telefon och mejl.

Vi tror att det här är du

Vi söker dig som brinner för försäljning och som vill vara med och skapa smartare företagsresor för våra kunder. Du gillar att ha koll på såväl de senaste restrenderna som dina säljsiffror. Du är full av energi, en förebild som engagerad säljare och du ser möjligheter hellre än problem. Att vara handlingskraftig och en professionell problemlösare är något som kommer naturligt för dig.

För att ha en långsiktig och hög försäljning knyter du till dig återkommande kunder och arbetar aktivt med att bygga starka relationer. Du har förmåga att känna av vad som är viktigt i respektive kundmöte och när kunden inte söker dig så söker du upp kunden. Du trivs i ett arbete med högt tempo under eget ansvar och du känner en tillfredsställelse i att göra goda affärer. Även om du har fokus på personliga sälj mål ser du också vikten av att jobba tillsammans i teamet och uppnå gemensamma mål.

Du har inga problem med att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift och har gärna kunskaper i ett eller flera andra språk. Vi på Resia är övertygande att mångfald berikar därför uppmuntrar vi sökande av olika bakgrund.

Har du erfarenhet av det här?

För att lyckas i rollen har du minst tre års erfarenhet av arbete med affärsreseförsäljning. Du har bra försäljningsresultat och stor kompetens i Amadeus och LinkOnline. Du är definitivt van och bekväm med omskrivningar och biljettering. Har du dessutom erfarenhet av arbete som affärskundsansvarig eller projektledare inom möten, event och konferens är det meriterande.

Placering
Malmö

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten, kontakta Säljchef Elisabeth Johansson via e-post: elisabeth.johansson@resia.se eller på telefon +46 703 03 29 56.

Ansökan
Du är välkommen men din ansökan senast den 13 juni via vår karriärsida (https://jobb.resiatravelgroup.se/). Klicka på knappen "Klart jag vill ansöka!" där du laddar upp ditt CV och ditt personliga brev.

Vi kommer omgående att inleda vår urvalsprocess med fortlöpande intervjuer, så du ökar dina möjligheter genom att skicka in din ansökan redan idag.

Om Resia

Sedan 1974 har Resia hjälpt kunder till ett bättre sätt att resa och arrangerat möten som utvecklar deras verksamhet. Med branschens bästa kompetens, en utmärkande energi och stor nyfikenhet har vi som målsättning att göra skillnad för våra kunder.

Resia är numera en del av TripActions som är den enda helhetslösningen för hantering av resor, företagskort och reseräkningar som hjälper kunder över hela världen. Travel Managers liksom ekonomiavdelningar har högt förtroende för TripActions och TripActions Liquid™ som använder realtidsdata för att hjälpa företag och deras anställda att resa säkert, minska utgifter och öka produktiviteten. Läs mer på tripactions.com.

Huvudsätet för Resia finns i Göteborg där vårt huvudkontor stöttar kundmötet med funktioner som försäljningsutveckling, ekonomi, HR och IT.

Ansök nu

Commercial Account Executive till Resia i Malmö

Utesäljare
Läs mer Apr 29
Brinner du för försäljning och göra skillnad för våra kunder, då är detta ditt drömjobb!

Vi har förmånen att jobba i världens roligaste bransch, vinna nya affärer, boka resor och att arrangera möten till våra kunder är det bästa vi vet. Tillsammans med vår nya ägare TripActions har vi som målsättning att skapa Nordens bästa helhetslösning för hantering av resor, företagskort, reseräkningar och vår nya resa har precis startat! Är du en relationsskapande, handlingskraftig och engagerad person? Vill du arbeta i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt uppsatta mål?

Vårt växande säljteam söker nu en ny kollega och kanske är det dig vi söker!

Vårt erbjudande till dig

Resia befinner sig i en dynamisk bransch där stort fokus ligger på den digitala transformationen där vi sätter kunden och våra medarbetare i fokus. Resia söker en Commercial Account Executive för att ansluta sig till vårt växande säljteam.

För rätt person kan vi erbjuda ett mycket stimulerande uppdrag i en tydligt värderingsstyrd organisation där vi har kollegor över hela världen. Respekt, kompetens och energi utgör grunden i allt vi gör och vår kultur präglas av upptäckarglädje och gemenskap med ett tydligt mål, att göra skillnad för våra kunder.

Rollen i korthet

I rollen Commercial Account Executive kommer du att ansvara för att vinna nya kunder och generera intäkter samtidigt som satta individuella mål uppnås. Denna roll är fokuserad på nya affärer, därför måste du vara kreativ och självgående. Det krävs att du är duktig på att kommunicera och bygga relationer med beslutsfattare i små till medelstora företag.

Vi söker dig som brinner för försäljning och som vill vara med och skapa smartare företagsresor för våra kunder. Du gillar att ansvara för att hantera hela försäljningscykeln från prospektering till kontraktsgenerering. Ha koll på såväl de senaste restrenderna som dina säljsiffror. Du är full av energi, en förebild som engagerad säljare och du ser möjligheter hellre än problem. Att vara handlingskraftig och en professionell problemlösare är något som kommer naturligt för dig.

För att generera en långsiktig och hög försäljning bygger du och upprättar starka relationer med kunder. Du har förmåga att känna av vad som är viktigt i respektive kundmöte och är påläst om kunden. Resias produkterbjudande ligger som en naturlig grund för att skapa ett unikt kunderbjudande. Du trivs i ett arbete med högt tempo under eget ansvar och du känner en tillfredsställelse i att göra goda affärer. Även om du har fokus på dina personliga sälj mål ser du också vikten av att jobba tillsammans i teamet och uppnå teamets gemensamma mål.

Du har inga problem med att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift och har gärna kunskaper i ett eller flera andra språk. Vi på Resia är övertygande att mångfald berikar därför uppmuntrar vi sökande av olika bakgrund.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av det här

- 3 års erfarenhet av en avslutande roll i hela försäljningscykeln, helst inom resebranschen
- Erfarenhet av utgående prospektering och genomförande av produktdemonstrationer
- Bevisad meritlista för att nå eller överträffa försäljningsmål
- Du är nyfiken: letar alltid efter en möjlighet att lära, växa och ge och ta emot feedback
- Du har körkort
- Du arbetar självständigt: när du ser ett behov åtgärdar du det
- Samarbetspartner: du tycker om att arbeta med andra och hjälpa när det är möjligt


Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Malmö.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna säljchef Anne Branteryd via e-post: anne.branteryd@resia.se eller på telefon +46 730 63 63 12

Ansökan
Du är välkommen men din ansökan senast den 31 maj via vår karriärsida (https://jobb.resiatravelgroup.se/). Klicka på knappen "Klart jag vill ansöka!" där du laddar upp ditt CV och ditt personliga brev.

Vi kommer omgående att inleda vår urvalsprocess med fortlöpande intervjuer, så du ökar dina möjligheter genom att skicka in din ansökan redan idag.

Sedan 1974 har Resia hjälpt kunder till ett bättre sätt att resa och arrangerat möten som utvecklar deras verksamhet. Med branschens bästa kompetens, en utmärkande energi och stor nyfikenhet har vi som målsättning att göra skillnad för våra kunder.

Resia är numera en del av TripActions som är den enda helhetslösningen för hantering av resor, företagskort och reseräkningar som hjälper kunder över hela världen. Travel Managers liksom ekonomiavdelningar har högt förtroende för TripActions och TripActions Liquid™ som använder realtidsdata för att hjälpa företag och deras anställda att resa säkert, minska utgifter och öka produktiviteten. Läs mer på (https://tripactions.com/).

Huvudsätet för Resia finns i Göteborg där vårt huvudkontor stöttar kundmötet med funktioner som försäljningsutveckling, ekonomi, HR och IT.

Ansök nu