thansen AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos thansen AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Butikssäljare thansen Malmö deltid

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jul 10
thansen växer och vi öppnar snart ytterliggare en butik i Malmö.I samband med detta behöver vi förstärka vår team med 3 deltids butikssäljare.
Var noga att märka din ansökan till DELTID MALMÖ JÄGERSRO


Ansöker gör man via vår hemsida : jobb.thansen.se
Har du erfarenhet från försäljning av reservdelar,cyklar eller montering/balansering av däck och vill vara med på en fantastisk resa med stor utvecklingspotential så ser vi gärna att du hör av dig.
Drömmer du om en utvecklande och intressant arbetsdag där du kan finslipa dina kunskaper och utveckla dina ambitioner? Är du en serviceperson som gör allt för att kunden ska bli nöjd?
Är du intresserad av bilar,cyklar eller andra av våra produktgrupper?
Hos oss på thansen är det viljan som räknas om du vill komma långt i karriären. Vi har en platt struktur där alla kan hjälpa till att sätta sin prägel på thansen-konceptet.
Som säljare i thansen möter vi kunden med ett leende varje dag, brinner för service och är lagspelare.
En del av vårt serviceutbud omfattar bland annat reservdelsförsäljning, däck försäljning och montering i vår verkstad, montering av bilbarnstolar, cykelställ, vindrutetorkare, takboxar och ställ m.m.
Erfarenhet eller relevant certifikat kopplat till detta är meriterande men inget krav. Utbildning kommer att tillhandahållas.
Vi erbjuder:
•Ett spännande jobb i ett starkt växande företag
•Stora möjligheter till personlig utveckling
•Lön enligt kollektivavtal
• Förmånliga personalrabatter
Önskade kvalifikationer:
•Erfarenhet från försäljning av reservdelar, cyklar , däck
•Du behärskar svenska i tal och skrift
•God förståelse för IT är meriterande
Vi rekryterar kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.Ansök redan idag om du är intresserad!
Sökande måste vara över 18 år.
Skicka ansökan till jobb@thansen.se och bifoga CV som bilagor i PDF- eller Word-format.


Om oss
På T. Hansen Gruppen A/S arbetar vi varje dag för att kunderna ska få den bästa servicen. thansen är fast förankrat i dansk detaljhandel och betjänar idag kunder i alla åldrar inom ett brett sortiment.
I dagsläget har vi ett medarbetarteam på över 1 200 engagerade medarbetare, varav drygt 850 jobbar i butikerna. Under hela året arbetar vi efter vårt kundprogram ANK – Alltid nöjda kunder. Med programmet vill vi skicka en tydlig signal om att vi finns till för våra kunder.

Ansök nu

Butikschef thansen Malmö

Butikschef
Läs mer Jul 4
Vi söker en driven butikschef till vår andra butik i Malmö.
Vi ser gärna att du är driven och har tidigare erfarenhet som butikschef inom detaljhandel.
Sök via vår hemsida jobb.thansen.se
Drömmer du om en utvecklande och intressant arbetsdag där du kan finslipa dina kunskaper och utveckla dina ambitioner? Är du en serviceperson som gör allt för att kunden ska bli nöjd? Är du intresserad av bilar, däck,cyklar eller andra av våra produktgrupper?
Med över 130 butiker i Danmark och Norge har vi stora ambitioner och öppnar nu vår femte butik i Sverige.
Som butikschef är det du som har huvudansvaret för butiken och är den dagliga driften. Du kommer att ansvara för butikens prestation och teamet av medarbetare.
Samtidigt blir du en del av ett ambitiöst företag, där dina möjligheter att skapa sig en karriär inom detaljhandeln är mycket stora.
Vill du bli en del av det "blå laget"?
Ansvarsområden:
Butikens prestation av försäljning och alla andra nyckeltal
Kundnöjdhet
Utbildning och motivering av medarbetare
Planering och optimering av verksamheten


Tjänsten passar dig väl om du:
Kan arbeta självständigt och lösa utmaningar på egen hand
Har en hög energinivå och ett positivt förhållningssätt
Är duktig på att ha överblick och är fokuserad i dina insatser
Inte är rädd för att ta dig an och delta i butikens dagliga uppgifter
Du kommer att få en grundlig utbildning så att du är väl beredd för uppgiften. Därefter har du löpande möjlighet att diskutera ideer och lösningar med ansvarig distriktschef.
Din profil
Du har erfarenhet av butiksledning,försäljning och service.
Du förstår kundernas behov
Du är ambitiös och fokuserad
Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap
Du är utåtriktad och trivs i kontakten med andra


Vi erbjuder:
Som butikschef i en av de stora kedjorna inom dansk och norsk detaljhandel kommer du att ingå i ett team av engagerade kollegor med en informell ton, där alla arbetar för att nå de gemensamma målen.
Vi arbetar för att ge kunderna den bästa servicen och de vassaste erbjudandena. Vi arbetar utifrån mantrat ANK "Alltid nöjda kunder", och vill skicka en tydlig signal om att vi finns till för våra kunder.
Du blir en kollega med mer än 1 200 engagerade medarbetare i Danmark,Norge och Sverige och kommer in i en organisation som präglas av dynamik, tillväxt och engagemang.
Observera att vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Ansök nu

Spaceansvarig thansen AB

Logistiker
Läs mer Jul 2
Vi söker en engagerad och strukturerad spaceansvarig till ett spännande företag med högt tempo och stark tillväxt!


Vi söker en energisk och skicklig spaceansvarig till att bli en del av spacegruppen och ansvara för space i Sverige. Du kommer i första hand att ansvara för våra butiker i Sverige, där du kommer att ha ett övergripande ansvar för butikernas ytor i samarbete med butikerna och spacegruppen.


Tillsammans med företagets spacegrupp kommer du att ansvara för vidareutvecklingen av butikerna i Sverige. Till vardags kommer du att arbeta nära spacegruppen som sparrar och stöttar varandra över länderna i thansenkoncernen.


Som spaceansvarig har du det dagliga ansvaret för butikens koncept och planogram. Du kommer även att vägleda, utveckla och motivera butikerna och deras medarbetare att säkerställa en genomgående hög kvalitet, bra butiker, samt att vi alltid levererar bästa möjliga butiker till våra kunder. Du kommer att arbeta tillsammans med flera duktiga kollegor inom spacegruppen, inköp, administration och ledning.


Vi vill att du har erfarenhet från butik samt en väl stoppad ryggsäck med goda personliga egenskaper och talang att arbeta självständigt och strukturerat. Du ska ha en hög grad av professionalism med god affärsförståelse och känsla för att analysera data och utveckla och implementera koncept. Vi söker duktiga och strukturerade personer då vi utvecklas snabbt och vi förväntar oss att du snabbt kommer in i rollen och vi förväntar oss ett högt engagemang för din egen utbildning. Det är viktigt att du trivs med att vara "hands-on" på golvet och är kompetent med data. Arbetet sker både i butik och på kontoret.


Du kommer att möta en omväxlande, utmanande och hektisk vardag, där du ska kunna behålla lugnet och överblicken och ständigt arbeta lösningsorienterat för att söka optimeringar och förbättringar i förhållande till utrymme och koncept i våra butiker, så att vi kan ständigt se till att butikerna presterar på topp.


Du får en gedigen utbildning och insikt i företagets arbetsflöde och kultur och i uppstartsfasen kommer det mesta arbetet att ske i någon av våra butiker. Detta ser vi som viktigt för att medarbetaren ska kunna lära sig mer om företaget, produkterna och inte minst de arbetsrutiner och rutiner som du senare kommer att följa upp i tjänsten. Därför måste du räkna med minst 1 månads butiksarbete vid start. Vidareutveckling kommer att ske tillsammans med vår Space- och kategorichef.


Vi erbjuder:
• Lön efter avtal
• Goda personalrabatter
• Möjlighet att vara med på en spännande resa inom svensk handel


Arbetsort är som utgångspunkt Malmö,men för rätt kandidat så kan vi kolla även på andra lösningar.


När du blir en del av thansen-teamet blir du också en del av ett ambitiöst och framåtsyftande företag med ambitioner långt utanför landets gränser. Vi finns redan i Danmark, Norge och Sverige och fler länder finns på ritbordet. Eftersom vi förväntar oss en stark expansion i framtiden öppnar tjänsten upp möjligheten att bygga en karriär inom detaljhandeln. Vi förväntar oss därför att du snabbt anpassar dig till företagets identitet, kultur, strategi och mål. Anpassningsförmåga är nyckeln.


Du blir en kollega med mer än 2000 engagerade medarbetare i Danmark, Norge och Sverige och kommer in i en organisation som präglas av dynamik, tillväxt och engagemang.
Ansökan till tjänsten skickas via det elektroniska ansökningsformuläret – använd knappen “Komplett ansökan“.
Bifoga din ansökan + CV i PDF- eller Word-format. Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra från dig
Om oss?På T. Hansen Gruppen A/S arbetar vi varje dag för att kunderna ska få den bästa servicen.?thansen är fast förankrat i dansk detaljhandel och betjänar idag kunder i alla åldrar inom ett brett sortiment.
I dagsläget har vi 147 butiker i Norden samt ett medarbetarteam på över 2000 engagerade medarbetare, varav drygt 1600 jobbar i butikerna. Under hela året arbetar vi efter vårt kundprogram ANK – Alltid nöjda kunder. Med programmet vill vi skicka en tydlig signal om att vi finns till för våra kunder..

Ansök nu

Butikschef thansen Malmö

Butikschef
Läs mer Jun 4
Vi söker en driven butikschef till vår andra butik i Malmö.
Vi ser gärna att du är driven och har tidigare erfarenhet som butikschef inom detaljhandel.
Sök via vår hemsida jobb.thansen.se
Drömmer du om en utvecklande och intressant arbetsdag där du kan finslipa dina kunskaper och utveckla dina ambitioner? Är du en serviceperson som gör allt för att kunden ska bli nöjd? Är du intresserad av bilar, däck,cyklar eller andra av våra produktgrupper?
Med över 130 butiker i Danmark och Norge har vi stora ambitioner och öppnar nu vår femte butik i Sverige.
Som butikschef är det du som har huvudansvaret för butiken och är den dagliga driften. Du kommer att ansvara för butikens prestation och teamet av medarbetare.
Samtidigt blir du en del av ett ambitiöst företag, där dina möjligheter att skapa sig en karriär inom detaljhandeln är mycket stora.
Vill du bli en del av det "blå laget"?
Ansvarsområden:
Butikens prestation av försäljning och alla andra nyckeltal
Kundnöjdhet
Utbildning och motivering av medarbetare
Planering och optimering av verksamheten


Tjänsten passar dig väl om du:
Kan arbeta självständigt och lösa utmaningar på egen hand
Har en hög energinivå och ett positivt förhållningssätt
Är duktig på att ha överblick och är fokuserad i dina insatser
Inte är rädd för att ta dig an och delta i butikens dagliga uppgifter
Du kommer att få en grundlig utbildning så att du är väl beredd för uppgiften. Därefter har du löpande möjlighet att diskutera ideer och lösningar med ansvarig distriktschef.
Din profil
Du har erfarenhet av butiksledning,försäljning och service.
Du förstår kundernas behov
Du är ambitiös och fokuserad
Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap
Du är utåtriktad och trivs i kontakten med andra


Vi erbjuder:
Som butikschef i en av de stora kedjorna inom dansk och norsk detaljhandel kommer du att ingå i ett team av engagerade kollegor med en informell ton, där alla arbetar för att nå de gemensamma målen.
Vi arbetar för att ge kunderna den bästa servicen och de vassaste erbjudandena. Vi arbetar utifrån mantrat ANK "Alltid nöjda kunder", och vill skicka en tydlig signal om att vi finns till för våra kunder.
Du blir en kollega med mer än 1 200 engagerade medarbetare i Danmark,Norge och Sverige och kommer in i en organisation som präglas av dynamik, tillväxt och engagemang.
Observera att vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Ansök nu

Administrativ chef thansen AB

Administrativ chef
Läs mer Maj 15
Administrativ chef
Vill du vara med på en av svensk detaljhandels mest spännande resor de kommande åren?
Vi förväntar oss en stark tillväxt i Sverige framöver och söker därför en engagerad administrativ chef. Vi tänker oss att du antingen har erfarenhet från kedjeledning eller från att leda en verksamhet.
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av ett brett spektrum av arbetsuppgifter inom administration, HSE, marknad, koncept, lagar/regler, myndighetsuppföljning etc. Kortfattat ska du hjälpa till att anpassa vårt danska koncept så att vi följer kraven som medarbetare, kunder och myndigheter har till oss som företag. Det är också viktigt för oss att thansen AB drivs enligt kedjans värderingar och riktlinjer, därför blir det mycket kontakt och sparring med koncernledningen i Danmark.

Arbetsuppgifter:
• Ansvar för HSE, AMU och HR
• Kontaktperson för myndigheter
• Hålla dig uppdaterad om utvecklingen i Sverige inom relevanta och aktuella områden, speciellt inom tariff- och arbetsrätt
• Arbete och rapportering relaterat till priser, sortiment, trender och att hålla dig uppdaterad på detaljhandelsmarknaden i Sverige
• Bidra till implementeringen av bästa praxis i hela gruppen
• Utarbeta rapporter och analyser för ledningen
• Ledningsstöd till distriktschefer och övriga chefer i gruppen
• Översättning och upprättande av dokument
• Personalansvar för backoffice och administration
• Ett stort urval av små och stora ad-hoc uppgifter


Vem är du?
• Du har relevant utbildning inom ekonomi, administration, HSE eller marknadsföring
• Du har erfarenhet från kedjeledning eller företagsledning
• God kommunikationsförmåga och god skriftlig presentationsförmåga
• Du har förmågan att förstå komplexa frågor
• Du har mycket god kontroll och överblick över gällande lagar och regler
• Du har stor arbetskapacitet, hög motivation och är självgående till vardags

Vad krävs av dig?
• Du är strukturerad och analytisk
• Du är utvecklingsorienterad och öppen för förändring
• Du vågar ta plats, men är också anpassningsbar och pragmatisk
• Du kommer att vara en resursperson för resten av organisationen, så du kommer att lyckas bäst om du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga
• Du måste räkna med reseaktivitet på 1-2 dagar pr vecka i genomsnitt.


Vi erbjuder:
• Lön enligt överenskommelse
• Bra personalrabattsystem
• Möjligheten att vara med på en spännande resa i svensk detaljhandel


Arbetsplatsen är Malmö som utgångspunkt, men för rätt kandidat kan vi utvärdera andra lösningar.


Som administrativ chef i en av dem ledande kedjorna inom skandinavisk detaljhandel kommer du att ingå i ett team av engagerade kollegor över länderna, som alla jobbar hårt för att nå de mål vi satt upp för oss själva. Du kommer att ha en unik position för att kunna påverka och sätta din prägel på vår svenska verksamhet. Vi har idag 13 butiker i Sverige och förväntar oss en stark tillväxt de kommande åren. Du kommer nära där besluten fattas och du triggas av våra korta kommandovägar som gör vägen från ord till handling kort. Vi söker en kandidat som kan ta sig an många tvärvetenskapliga uppgifter med många ansvarsområden med fokus på administration och marknad. Företaget befinner sig i en viktig uppbyggnadsfas och vi garanterar att ingen dag är den andra lik.


Du kommer att vara en kollega med mer än 2 000 engagerade medarbetare i Danmark, Norge och Sverige och ingå i en organisation präglad av dynamik, tillväxt och engagemang.


Ansökan om tjänsten skickas via vår hemisda jobb.thansen.se
Bifoga din ansökan + CV i PDF- eller Word-format. Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Vi ser fram emot att höra av dig


Om oss:
På T. Hansen Gruppen A/S arbetar vi varje dag för att kunderna ska få den bästa servicen. thansen är fast förankrat i dansk detaljhandel och betjänar idag kunder i alla åldrar inom ett brett sortiment.


Vi har idag 145 butiker i Norden och ett personalteam på över 2 000 engagerade medarbetare, varav drygt 1 600 arbetar i butikerna. Under hela året arbetar vi efter vårt kundprogram ANK - Alltid nöjda kunder. Med programmet vill vi skicka en tydlig signal om att vi är tillgängliga för våra kunder.

Ansök nu

Butikschef thansen Malmö

Butikschef
Läs mer Apr 23
Vi söker en driven butikschef till vår andra butik i Malmö.
Vi ser gärna att du är driven och har tidigare erfarenhet som butikschef inom detaljhandel.
Sök via vår hemsida jobb.thansen.se
Drömmer du om en utvecklande och intressant arbetsdag där du kan finslipa dina kunskaper och utveckla dina ambitioner? Är du en serviceperson som gör allt för att kunden ska bli nöjd? Är du intresserad av bilar, däck,cyklar eller andra av våra produktgrupper?
Med över 130 butiker i Danmark och Norge har vi stora ambitioner och öppnar nu vår femte butik i Sverige.
Som butikschef är det du som har huvudansvaret för butiken och är den dagliga driften. Du kommer att ansvara för butikens prestation och teamet av medarbetare.
Samtidigt blir du en del av ett ambitiöst företag, där dina möjligheter att skapa sig en karriär inom detaljhandeln är mycket stora.
Vill du bli en del av det "blå laget"?
Ansvarsområden:
Butikens prestation av försäljning och alla andra nyckeltal
Kundnöjdhet
Utbildning och motivering av medarbetare
Planering och optimering av verksamheten


Tjänsten passar dig väl om du:
Kan arbeta självständigt och lösa utmaningar på egen hand
Har en hög energinivå och ett positivt förhållningssätt
Är duktig på att ha överblick och är fokuserad i dina insatser
Inte är rädd för att ta dig an och delta i butikens dagliga uppgifter
Du kommer att få en grundlig utbildning så att du är väl beredd för uppgiften. Därefter har du löpande möjlighet att diskutera ideer och lösningar med ansvarig distriktschef.
Din profil
Du har erfarenhet av butiksledning,försäljning och service.
Du förstår kundernas behov
Du är ambitiös och fokuserad
Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap
Du är utåtriktad och trivs i kontakten med andra


Vi erbjuder:
Som butikschef i en av de stora kedjorna inom dansk och norsk detaljhandel kommer du att ingå i ett team av engagerade kollegor med en informell ton, där alla arbetar för att nå de gemensamma målen.
Vi arbetar för att ge kunderna den bästa servicen och de vassaste erbjudandena. Vi arbetar utifrån mantrat ANK "Alltid nöjda kunder", och vill skicka en tydlig signal om att vi finns till för våra kunder.
Du blir en kollega med mer än 1 200 engagerade medarbetare i Danmark,Norge och Sverige och kommer in i en organisation som präglas av dynamik, tillväxt och engagemang.
Observera att vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Ansök nu

Backoffice medarbetare thansen

Backofficepersonal
Läs mer Jan 15
Vi söker en dansktalande backoffice medarbetare till thansen!
Tjänsten är heltid med placering i Malmö.
Ta chansen att få en utvecklande roll i ett spännande och expansivt företag.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en dansktalande Backoffice-medarbetare som strävar efter att leverera bästa möjliga kundservice.
Vi ser gärna till att man har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.
Vi erbjuder en spännande och utmanande administrativ roll i vårt svenska kundtjänst team.
I tjänsten som Backoffice-medarbetare är service och kundfokus självklart och du tycker om att lösa problem.Arbetet utförs i en miljö som genomsyras av serviceanda, kvalité- och resultatfokus.
Med högsta fokus på kund kvalitet så ansvarar du för kommunikationen med våra kunder genom att besvara inkommande samtal och mail gällande reklamationer. Du kommer även ansvara för registrering samt kommunikation med arbetssökande.
Förutom administration,support så kommer du även att arbeta med att översätta texter från danska till svenska i våra system samt webb och även hjälpa marketing med att ta fram texter samt med korrekturläsning av kommande kampanjer.
Ytterligare arbetsuppgifter:
Ansvara för kunddialog i sociala medier
Vara ansvarig mot PostNord/bokning
Försäkringsärenden
Följa upp kvalitetsarbete samt interna klagomål
Vara ansvarig kontakt mot ARN
Vara ansvarig kontakt mot vår Danska OrganisationVi söker dig som
Som person är du lyhörd för kundens behov och brinner för service. Erfarenhet av försäljning och/eller andra serviceyrken är ett krav för denna tjänst.
Du har också mycket goda språkkunskaper och är noggrann. Du kommer att kommunicera via telefon och mail.
Du kommunicerar obehindrat på svenska, engelska och danska.
Har du tidigare butiksvana är det en merit.


Vidare bör du ha mycket goda kunskaper i Officepaketet och systemvana. Vi arbetar i olika system och det är viktigt att du lätt kan sätta dig in i nya system och även ha ett tekniskt intresse.
För att trivas i rollen som Backoffice-medarbetare uppskattar du administrativa arbetsuppgifter samtidigt som du är utåtriktad, serviceminded och trivs i ett högt arbetstempo. Vi ser även att du är prestigelös och har lätt att skapa nya kontakter internt såväl som externt.


Om oss
På T. Hansen Gruppen A/S arbetar vi varje dag för att kunderna ska få den bästa servicen. thansen är fast förankrat i dansk detaljhandel och betjänar idag kunder i alla åldrar inom ett brett sortiment.
I dagsläget har vi 136 butiker i Norden samt ett medarbetarteam på över 1 300 engagerade medarbetare, varav drygt 900 jobbar i butikerna. Under hela året arbetar vi efter vårt kundprogram ANK – Alltid nöjda kunder. Med programmet vill vi skicka en tydlig signal om att vi finns till för våra kunder.

Ansök nu

Butikssäljare thansen Malmö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 23
Thansen växer och vi öppnar vår 7:e butik i Sverige, i Malmö. I samband med detta behöver vi förstärka vår team med 2 heltids butikssäljare.
Har du erfarenhet från försäljning av reservdelar,cyklar eller montering/balansering av däck och vill vara med på en fantastisk resa med stor utvecklingspotential så ser vi gärna att du hör av dig.
Drömmer du om en utvecklande och intressant arbetsdag där du kan finslipa dina kunskaper och utveckla dina ambitioner? Är du en serviceperson som gör allt för att kunden ska bli nöjd? Är du intresserad av bilar,cyklar eller andra av våra produktgrupper?
Hos oss på thansen är det viljan som räknas om du vill komma långt i karriären. Vi har en platt struktur där alla kan hjälpa till att sätta sin prägel på thansen-konceptet.
Som säljare i thansen möter vi kunden med ett leende varje dag, brinner för service och är lagspelare.
En del av vårt serviceutbud omfattar bland annat reservdelsförsäljning, däck försäljning och montering i vår verkstad, montering av bilbarnstolar, cykelställ, vindrutetorkare, takboxar och ställ m.m.
Erfarenhet eller relevant certifikat kopplat till detta är meriterande men inget krav. Utbildning kommer att tillhandahållas.
Vi erbjuder:
•Ett spännande jobb i ett starkt växande företag
•Stora möjligheter till personlig utveckling
•Lön enligt kollektivavtal
• Förmånliga personalrabatter
Önskade kvalifikationer:
•Erfarenhet från försäljning av reservdelar, cyklar , däck
•Du behärskar svenska i tal och skrift
•God förståelse för IT är meriterande
Vi rekryterar kontinuerligt, så ansök redan idag om du är intresserad!
Sökande måste vara över 18 år.
Skicka ansökan till jobb@thansen.se och bifoga CV som bilagor i PDF- eller Word-format.


Om oss
På T. Hansen Gruppen A/S arbetar vi varje dag för att kunderna ska få den bästa servicen. thansen är fast förankrat i dansk detaljhandel och betjänar idag kunder i alla åldrar inom ett brett sortiment.
I dagsläget har vi ett medarbetarteam på över 1 200 engagerade medarbetare, varav drygt 850 jobbar i butikerna. Under hela året arbetar vi efter vårt kundprogram ANK – Alltid nöjda kunder. Med programmet vill vi skicka en tydlig signal om att vi finns till för våra kunder.

Ansök nu

Butikssäljare thansen Malmö deltid

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 23
thansen växer och vi öppnar vår 7:e butik i Sverige, i Malmö.I samband med detta behöver vi förstärka vår team med 2 deltids butikssäljare.
Har du erfarenhet från försäljning av reservdelar,cyklar eller montering/balansering av däck och vill vara med på en fantastisk resa med stor utvecklingspotential så ser vi gärna att du hör av dig.
Drömmer du om en utvecklande och intressant arbetsdag där du kan finslipa dina kunskaper och utveckla dina ambitioner? Är du en serviceperson som gör allt för att kunden ska bli nöjd?
Är du intresserad av bilar,cyklar eller andra av våra produktgrupper?
Hos oss på thansen är det viljan som räknas om du vill komma långt i karriären. Vi har en platt struktur där alla kan hjälpa till att sätta sin prägel på thansen-konceptet.
Som säljare i thansen möter vi kunden med ett leende varje dag, brinner för service och är lagspelare.
En del av vårt serviceutbud omfattar bland annat reservdelsförsäljning, däck försäljning och montering i vår verkstad, montering av bilbarnstolar, cykelställ, vindrutetorkare, takboxar och ställ m.m.
Erfarenhet eller relevant certifikat kopplat till detta är meriterande men inget krav. Utbildning kommer att tillhandahållas.
Vi erbjuder:
•Ett spännande jobb i ett starkt växande företag
•Stora möjligheter till personlig utveckling
•Lön enligt kollektivavtal
• Förmånliga personalrabatter
Önskade kvalifikationer:
•Erfarenhet från försäljning av reservdelar, cyklar , däck
•Du behärskar svenska i tal och skrift
•God förståelse för IT är meriterande
Vi rekryterar kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.Ansök redan idag om du är intresserad!
Sökande måste vara över 18 år.
Skicka ansökan till jobb@thansen.se och bifoga CV som bilagor i PDF- eller Word-format.


Om oss
På T. Hansen Gruppen A/S arbetar vi varje dag för att kunderna ska få den bästa servicen. thansen är fast förankrat i dansk detaljhandel och betjänar idag kunder i alla åldrar inom ett brett sortiment.
I dagsläget har vi ett medarbetarteam på över 1 200 engagerade medarbetare, varav drygt 850 jobbar i butikerna. Under hela året arbetar vi efter vårt kundprogram ANK – Alltid nöjda kunder. Med programmet vill vi skicka en tydlig signal om att vi finns till för våra kunder.

Ansök nu

Backoffice medarbetare thansen

Backofficepersonal
Läs mer Okt 23
Vi söker en dansktalande backoffice medarbetare till thansen!
Tjänsten är heltid med placering i Malmö.(utbildning ca 1 månad i Helsingborg)
Ta chansen att få en utvecklande roll i ett spännande och expansivt företag.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en dansktalande Backoffice-medarbetare som strävar efter att leverera bästa möjliga kundservice.
Vi ser gärna till att man har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.
Vi erbjuder en spännande och utmanande administrativ roll i vårt svenska kundtjänst team.
I tjänsten som Backoffice-medarbetare är service och kundfokus självklart och du tycker om att lösa problem.Arbetet utförs i en miljö som genomsyras av serviceanda, kvalité- och resultatfokus.
Med högsta fokus på kund kvalitet så ansvarar du för kommunikationen med våra kunder genom att besvara inkommande samtal och mail gällande reklamationer. Du kommer även ansvara för registrering samt kommunikation med arbetssökande.
Förutom administration,support så kommer du även att arbeta med att översätta texter från danska till svenska i våra system samt webb och även hjälpa marketing med att ta fram texter samt med korrekturläsning av kommande kampanjer.
Ytterligare arbetsuppgifter:
Ansvara för kunddialog i sociala medier
Vara ansvarig mot PostNord/bokning
Försäkringsärenden
Följa upp kvalitetsarbete samt interna klagomål
Vara ansvarig kontakt mot ARN
Vara ansvarig kontakt mot vår Danska OrganisationVi söker dig som
Som person är du lyhörd för kundens behov och brinner för service. Erfarenhet av försäljning och/eller andra serviceyrken är ett krav för denna tjänst.
Du har också mycket goda språkkunskaper och är noggrann. Du kommer att kommunicera via telefon och mail.
Du kommunicerar obehindrat på svenska, engelska och danska.
Har du tidigare butiksvana är det en merit.


Vidare bör du ha mycket goda kunskaper i Officepaketet och systemvana. Vi arbetar i olika system och det är viktigt att du lätt kan sätta dig in i nya system och även ha ett tekniskt intresse.
För att trivas i rollen som Backoffice-medarbetare uppskattar du administrativa arbetsuppgifter samtidigt som du är utåtriktad, serviceminded och trivs i ett högt arbetstempo. Vi ser även att du är prestigelös och har lätt att skapa nya kontakter internt såväl som externt.


Om oss
På T. Hansen Gruppen A/S arbetar vi varje dag för att kunderna ska få den bästa servicen. thansen är fast förankrat i dansk detaljhandel och betjänar idag kunder i alla åldrar inom ett brett sortiment.
I dagsläget har vi 136 butiker i Norden samt ett medarbetarteam på över 1 300 engagerade medarbetare, varav drygt 900 jobbar i butikerna. Under hela året arbetar vi efter vårt kundprogram ANK – Alltid nöjda kunder. Med programmet vill vi skicka en tydlig signal om att vi finns till för våra kunder.

Ansök nu

Butikssäljare thansen Malmö

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 13
Thansen växer och vi öppnar vår 7:e butik i Sverige, i Malmö. I samband med detta behöver vi förstärka vår team med 2 heltids butikssäljare.
Har du erfarenhet från försäljning av reservdelar,cyklar eller montering/balansering av däck och vill vara med på en fantastisk resa med stor utvecklingspotential så ser vi gärna att du hör av dig.
Drömmer du om en utvecklande och intressant arbetsdag där du kan finslipa dina kunskaper och utveckla dina ambitioner? Är du en serviceperson som gör allt för att kunden ska bli nöjd? Är du intresserad av bilar,cyklar eller andra av våra produktgrupper?
Hos oss på thansen är det viljan som räknas om du vill komma långt i karriären. Vi har en platt struktur där alla kan hjälpa till att sätta sin prägel på thansen-konceptet.
Som säljare i thansen möter vi kunden med ett leende varje dag, brinner för service och är lagspelare.
En del av vårt serviceutbud omfattar bland annat reservdelsförsäljning, däck försäljning och montering i vår verkstad, montering av bilbarnstolar, cykelställ, vindrutetorkare, takboxar och ställ m.m.
Erfarenhet eller relevant certifikat kopplat till detta är meriterande men inget krav. Utbildning kommer att tillhandahållas.
Vi erbjuder:
•Ett spännande jobb i ett starkt växande företag
•Stora möjligheter till personlig utveckling
•Lön enligt kollektivavtal
• Förmånliga personalrabatter
Önskade kvalifikationer:
•Erfarenhet från försäljning av reservdelar, cyklar , däck
•Du behärskar svenska i tal och skrift
•God förståelse för IT är meriterande
Vi rekryterar kontinuerligt, så ansök redan idag om du är intresserad!
Sökande måste vara över 18 år.
Skicka ansökan till jobb@thansen.se och bifoga CV som bilagor i PDF- eller Word-format.


Om oss
På T. Hansen Gruppen A/S arbetar vi varje dag för att kunderna ska få den bästa servicen. thansen är fast förankrat i dansk detaljhandel och betjänar idag kunder i alla åldrar inom ett brett sortiment.
I dagsläget har vi ett medarbetarteam på över 1 200 engagerade medarbetare, varav drygt 850 jobbar i butikerna. Under hela året arbetar vi efter vårt kundprogram ANK – Alltid nöjda kunder. Med programmet vill vi skicka en tydlig signal om att vi finns till för våra kunder.

Ansök nu

Butiksbyggare thansen - heltid

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Aug 28
thansen växer och vi kommer öppna en hel del nya butiker kommande år och behöver förstärka vår team med butiksbyggare.
Trivs du med att arbeta i projektform?
Passar det din personlighet att vara en del av små, dedikerade byggteam inom detaljhandel som ser till att butikerna står klara till butiksöppning?
Vår uppgift i butikerna är bland annat att montera ihop butiksinredning,packa upp sortiment i hyllorna,uppsättning av priskommunikation, montage av hyllinredning och övriga i butik förekommande uppgifter vid nybyggnationer, ombyggnationer och omplock av sortiment.
Kvalifikationer
Det vi söker är händiga människor med driv och känsla för service i butik.
Vi kommer öppna butiker i hela Sverige. Detta innebär en hel del resande samt övernattningar. Du kommer att arbeta i ett team bestående av 6 personer varav två är teamledare.
Gärna några års erfarenhet av arbete i butik eller hantverksyrken bygg/montage är lämpligt för att passa i den här rollen.
Körkort och egen bil är meriterande.
Att vara en teamspelare och kunskap om planogram är mycket meriterande.
För att klara av arbetet krävs det att Du är utåtriktad och kan jobba med både kvalité och tempo i butiksmiljö.
God fysik är också viktigt då det kan förekomma tunga lyft.
Utbildning kommer att tillhandahållas.


Vi erbjuder:
•Ett spännande jobb i ett starkt växande företag
•Stora möjligheter till personlig utveckling
•Lön enligt kollektivavtal
•Förmånliga personalrabatter
Önskade kvalifikationer:
•Erfarenhet från arbete i butik alt. hantverksyrken bygg/montage
•Du behärskar svenska i tal och skrift
•God förståelse för IT är meriterande
Vi rekryterar kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök redan idag om du är intresserad!
Sökande måste vara över 18 år.
Skicka ansökan till jobb@thansen.se och bifoga CV som bilagor i PDF- eller Word-format.
Om oss
På T. Hansen Gruppen A/S arbetar vi varje dag för att kunderna ska få den bästa servicen. thansen är fast förankrat i dansk detaljhandel och betjänar idag kunder i alla åldrar inom ett brett sortiment.
I dagsläget har vi ett medarbetarteam på över 1 200 engagerade medarbetare, varav drygt 850 jobbar i butikerna. Under hela året arbetar vi efter vårt kundprogram ANK – Alltid nöjda kunder. Med programmet vill vi skicka en tydlig signal om att vi finns till för våra kunder.

Ansök nu