Malmö: Köksansvarig sökes till Ribban Green Golf

Hitta ansökningsinfo om jobbet Köksansvarig sökes till Ribban Green Golf i Malmö. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Malmö inom den kategorin.

Publicerad: 2021-01-25 // Varaktighet: Deltid

Vi vill att du som söker ska vara positiv, driftig, noggrann, samarbetsvillig och trevlig mot våra gäster, så klart. Det är vidare viktiga egenskaper att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten och självgående. Har du erfarenhet från arbete i restaurang och vill vara med i vårt team så bli vi glada för din ansökan.
I din roll som köksansvarig ansvarar du för driften i köket, förberedelser, instruera övrig personal, planering och inköp. Du ser också till att verksamheten följer de lagar, säkerhetsföreskrifter och hygienrutiner som gäller för restaurang och hantering av livsmedel.
All försäljning ut mot kund sker via luckor och tjänsten är operativ och du deltar med självklarhet och understödjer vid behov även de andra i teamet med bemanning av kassa och städ.
Tjänsten är på 50 - 100 % och möjlighet till flexibel schemaläggning finns.
Urvalet bland sökande sker löpande så välkommen med din ansökan redan i dag.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Malmö som Köksmästare

Nedan visas andra jobb i Malmö som Köksmästare.

Köksmästare på Kajuteriet

Läs mer Dec 6
Kajuteriet är en A la Carte restaurang i Limhamns småbåtshamn. Restaurangen är öppet året runt.
Restaurangen hanterar mellen 600-900 tallrikar om dagen i sommar perioden, så det kräver en köksmästare som är stresstålig och har en bra överblick.
Eftersom att vi är en säsongs restaurang kommer du arbeta mer om sommeren och mindre om vintern, totalt är det en heltidsstilling.
Ytterligare har vi lunch 7 dagar i veckan året runt. A la Carte fredag & lördag under vintern.
Samarbetsvilja, punktlighet och ärlighet är begrepp som vi sätter stort värde på.
Goda referenser, cv med bild krävs.
Erfarenhet som köksmästare är ett krav.
Skicka inte in en ansökan om ni inte fyller dessa krav.
Vi mottager många ansökningar och hör du inte från oss inom en vecka har vi valt att gå vidare med andra ansökningar.

Ansök nu

O'Learys söker köksmästare

Läs mer Jul 13
O’Learys söker en köksmästare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.



Arbetsuppgifter
Som köksmästare på O’Learys får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som köksmästare ansvarar du för förberedelser av maträtter i enlighet med O’Learys recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du planerar och leder arbetet i köket och disken och ansvarar för rekrytering, schemaläggning, budgetering och utbildning av kökspersonal. Du ansvarar också för underhåll av ytor och utrustning.

Vi söker dig som
Du är utbildad kock och har tidigare arbetat som köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana dig själv och ditt team och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.

Som person är du orädd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Omgående

OMFATTNING: 75 % alt 100%

ARBETSTIDER: helger & kvällar

PLATS: O´Learys Malmö Entré

VI ERBJUDER DIG: En kökstjänst där du tillsammans med vårt fantastiska team skapar magi i köket!

KONTAKT: Ulrika Näsman ulrika.nasman@olearys.se







O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O'Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på (http://www.olearystrademark.com/) www.olearystrademark.com (http://www.olearystrademark.com)

Ansök nu

O'Learys söker kock

Läs mer Jul 12
O’Learys söker en köksmästare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Du möter både våra Fans och dina kollegor med ett öppet sinne och på ett flexibelt och välkomnande sätt.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet.

Vi söker dig som
Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från arbete i kök. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: omgående

OMFATTNING: 75 % alt. 100%

ARBETSTIDER: Helger och kvällar

PLATS:

VI ERBJUDER DIG:

En kökstjänst där du tillsammans med vårt fantastiska team skapar magi i köket!



KONTAKT: Ulrika Näsman

ulrika.nasman@olearys.se

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O'Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud.

Mer information hittar du på (http://www.olearystrademark.com/) www.olearystrademark.com (http://www.olearystrademark.com)

Ansök nu

Kebab mästare sökes!

Läs mer Dec 10
GDK, German Döner Kebab söker en erfaren köksmästare!
Vi söker dig som har glimten i ögat och älskar servicebranschen. Du skall tidigare ha arbetat inom yrket och helst inom snabbmat(kebab).
Vi kommer genomgå en utbildning med dig i hur vi jobbar i GDK konceptet men det viktigaste är att du är medveten om vad arbetet går ut på och dess uthållighet, vilket du bör känna till med erfarenhet inom branschen.
Vi ser framemot din ansökan och hoppas på att du är vår nya team member då vi välkomnar det nya året tillsammans och fortsätter servera våra gäster en god bit mat och en fin service.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksmästare med helhetsansvar

Läs mer Nov 10
Limhamns Rökeri AB är ett familjeägt företag beläget i fiskehamnen, Limhamn. I år firar vi 75 årsjubileum vilket kanske gör oss till en av de äldsta verksamheterna i Limhamn. Vi kombinerar butik med restaurang och säljer färsk fisk, rökt fisk från eget rökeri, inläggningar, skaldjur och delikatesser. I restaurangen erbjuder vi lunchmenyer och även à la carte sommartid.
Vi söker nu köksmästare med helhetsansvar för restaurangen.
Lång erfarenhet som köksmästare, gedigen kockutbildning och driv är ett grundkrav.
Du är en lagspelare med stor organisationsförmåga, högt ansvarstagande och lätt för att kommunicera med dina medmänniskor. Du visar ödmjukhet för hantverket och människor du möter i ditt jobb. Initiativtagande och ha förmåga att hantera oförutsedda situationer, är egenskaper som är av godo i jobbet. Du gillar kökets tempo, variation och är trygg i din yrkesroll som köksmästare.
Goda kunskaper om budgetering, inköp, planering och framförhållning är viktigt i jobbet. Som den eldsjäl du är, inspirerar och engagerar du kock och köksbiträden, säkerställer kvaliteten och tar ett helhetsansvar för köket.
Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med stor gemenskap och delaktighet.
Känner du igen dig i jobbeskrivningen, är du välkommen med din ansökan!
Endast skriftlig ansökan, i form av personligt brev och cv, senast den 18 november, till angiven mejladress:
veronicalimhamnsrokeri@gmail.com
Löpande urval och intervjuer. Provanställning tillämpas.

Ansök nu

Andra jobb i Malmö från Cheffle AB

Nedan visas andra jobb i Malmö från Cheffle AB .

Bistroansvarig sökes till Spegeln bio bar & bistro i Malmö

Restaurangchef
Läs mer Nov 25
Positionen som bistroansvarig är tjänsten för dig som älskar att arbeta med mat och dryck samt service och kundbemötande. Du arbetar med att peppa och stötta biografmedarbetare och kökspersonal, bemannar det operativa schemat för bistro och barer samt rekryterar nya medarbetare vid behov. Du är mat och dryckesansvarig, utvecklar välfungerande driftsrutiner, introducerar medarbetare i rutinerna samt säkerställer att budgeten följs. Arbetet utförs till stor del i drift tillsammans med biografmedarbetarna. Du har även kontinuerlig dialog med köksansvarig, biografansvarig samt med verksamhetschefen.
Spegelns bistroansvar omfattar allt från effektiva driftsrutiner till nära dialog med köks-, biografansvarig och verksamhetschef. Tillsammans med övriga i teamet erbjuder vi gästen den bästa bioupplevelsen i Malmö.
För att lyckas och trivas rollen som bistroansvarig ser vi att du är strukturerad, kommunikativ, serviceinriktad samt har minst tre års vana av arbete på ansvarsnivå i restaurangmiljö. Med goda ledarskapserfarenheter skapar du arbetsglädje i teamet och uppnår önskade resultat. Du är positiv och har gärna nära till skratt. Har förmåga att arbeta både självständigt och i team samt kan prioritera dina arbetsuppgifter. Du har även god datavana och erfarenhet av kassasystem.
Spegelns biograf- och bistroverksamhet skapar tillsammans en helhetsupplevelse för besökaren. Samtidigt är bistron en självklar och inbjudande del i sig - främst genom den fantastiskt goda maten och drycken som erbjuds i Spegelns eleganta foajé.

Tillträde omgående.

Vi ser fram emot din ansökan via Cheffle redan i dag!

Biograf Spegeln är belägen på Stortorget i Malmö och har sedan 2007 drivits i regi av riksorganisationen Folkets Hus och Parker. Spegeln har tre serverade salonger med fullständiga rättigheter samt en bistro med servering i foajén. Ett normalt verksamhetsår har vi öppet sju dagar i veckan och visar ca 3000 föreställningar per år.
För ytterligare info: www.biografspegeln.se

Ansök nu

Spegeln bio, bar & bistro i Malmö söker kock

Kock, à la carte
Läs mer Nov 25
Spegeln är en arthouse biograf där filmupplevelsen förhöjs med våra serverade salonger.
Vi är ett tiotal anställda som tillsammans skapar minnesvärda biografupplevelser där besökaren står i centrum
Utifrån gästens bästa hittar vi nyskapande sätt att kombinera stora filmupplevelser med stora matupplevelser. Utöver våra tre serverade biosalonger har vi även en bistro och en uteservering.
Köksteamet behöver nu förstärkas med en kock.
Arbetsuppgifter
Befattningen innebär att du främst arbetar med att laga mat och med relaterad service. Biografmiljön är unik då maten är en komponent av den helhetsupplevelse vi erbjuder. Vi arbetar med specialmenyer, events och ändamålsanpassad mat. Du förväntas arbeta självständigt och även hantera olika arbetsuppgifter som till exempel varubeställningar. Du bidrar och utvecklas i alla delar av köket – allt från matlagning till städ och service.
Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildning och minst två års arbetslivserfarenhet inom restaurangkök. Det är meriterande om du har erfarenhet av varubeställningar, egenkontroll och menyplanering.
Du kan lägga upp ditt arbete själv och är självgående. Du har en yrkesstolthet och brinner för matlagning. Du har kunskap i den nordiska matkulturen med inriktning på säsong och råvaror.
Film, kultur och mat är vår passion, vi hoppas du delar den med oss!
Om tjänsten
Deltid med möjlighet till mertid. Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Startdatum snarast möjligt efter överenskommelse.
Oregelbunden arbetstid. Kvälls- och helgarbete förekommer.
Kollektivavtal finns med HRF/Fastighets.
Ansökan
Skicka din ansökan med bifogat CV och referenser via Cheffle redan i dag!
Vi kallar löpande till intervjuer så vänta inte med att söka.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Spegeln bio, bar & bistro i Malmö söker kock

Kock, à la carte
Läs mer Okt 1
Spegeln är en arthouse biograf där filmupplevelsen förhöjs med våra serverade salonger.
Vi är ett tiotal anställda som tillsammans skapar minnesvärda biografupplevelser där besökaren står i centrum
Utifrån gästens bästa hittar vi nyskapande sätt att kombinera stora filmupplevelser med stora matupplevelser. Utöver våra tre serverade biosalonger har vi även en bistro och en uteservering.
Köksteamet behöver nu förstärkas med en kock.
Arbetsuppgifter
Befattningen innebär att du främst arbetar med att laga mat och med relaterad service. Biografmiljön är unik då maten är en komponent av den helhetsupplevelse vi erbjuder. Vi arbetar med specialmenyer, events och ändamålsanpassad mat. Du förväntas arbeta självständigt och även hantera olika arbetsuppgifter som till exempel varubeställningar. Du bidrar och utvecklas i alla delar av köket – allt från matlagning till städ och service.
Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant utbildning och minst två års arbetslivserfarenhet inom restaurangkök. Det är meriterande om du har erfarenhet av varubeställningar, egenkontroll och menyplanering.
Du kan lägga upp ditt arbete själv och är självgående. Du har en yrkesstolthet och brinner för matlagning. Du har kunskap i den nordiska matkulturen med inriktning på säsong och råvaror.
Film, kultur och mat är vår passion, vi hoppas du delar den med oss!
Om tjänsten
Deltid med möjlighet till mertid. Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Startdatum snarast möjligt efter överenskommelse.
Oregelbunden arbetstid. Kvälls- och helgarbete förekommer.
Kollektivavtal finns med HRF/Fastighets.
Ansökan
Skicka din ansökan med bifogat CV och referenser via Cheffle redan i dag!
Vi kallar löpande till intervjuer så vänta inte med att söka.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Kassa- och serveringspersonal sökes till Ribban Green Golf

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 25
Vi söker nu medarbetare inför sommaren 2021.
Vi vill att du som söker ska vara positiv, driftig, noggrann, samarbetsvillig och så klart, trevlig mot våra gäster. Det är vidare viktiga egenskaper att du som person är flexibel, kvalitetsmedveten och självgående. Har du erfarenhet från arbete i restaurang och vill vara med i vårt team så bli vi glada för din ansökan.
Du ska tidigare ha arbetat inom restaurang, glasskiosk eller café, ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, stresstålig, ha en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska eller engelska språket.
Du ska ha förmågan att klara arbete under eget ansvar, kunna samarbeta och vara flexibel i ditt arbetssätt, vara utåtriktad och positiv.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är på 50 - 100 % och möjlighet till flexibel schemaläggning finns.
Urval bland sökande sker löpande så välkommen med din ansökan redan i dag!

Ansök nu