Malmö: Restaurangchef till internationell restauranggrupp

Hitta ansökningsinfo om jobbet Restaurangchef till internationell restauranggrupp i Malmö. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Malmö inom den kategorin.

Publicerad: 2021-11-04 // Varaktighet: Heltid

Gillar du att leda människor? Att ge service i världsklass? Att ständigt arbeta med förbättringar?

Vill du vara med och förädla restaurangbranschen och skapa nya dimensioner av innovativ gästupplevelse. Då vill vi att du läser vidare och ansöker redan idag.

Sedan maj 2021 har restaurang V Malmö en ny restaurangchef, My Höltén, med lång erfarenhet, ett coachande ledarskap och ett driv att utveckla och förbättra restaurangen. Vi står inför en expansion i både Sverige och internationellt. Vi söker nu efter ledare med erfarenhet som vill ansluta till My och teamet för vara med på en spännande resa!

Som Restaurangchef på V i Malmö arbetar du tillsammans med med My för att skapa en oförglömlig upplevelse med service i världsklass!

Du arbetar med att coacha och inspirera våra medarbetare att hålla en jämn och hög kvalitet. Du får dem att ständigt utmana vårt koncept så att vi hela tiden blir bättre och att de känner sig delaktiga i vår utveckling inte endast arbetar den daglliga driften. Tillsammans med teamet arbetar du för att göra våra gäster nöjda och ser till att vi får ut maximal försäljning.

Vi erbjuder:

- Självklarheten att du får vara med i början av ett helt nytt restaurangkoncept
- Stora utvecklingsmöjligheter genom nya restauranger och varumärken
- Utbildning på alla stationer och som ledare
- Underbara kollegor i ett tajt team
- Kollektivavtal och marknadsmässig lön
- Arbetstider mellan 08:00 - 01.00 måndag - söndag


Vi ser att du är ansvarsfull och har naturliga ledare. Du är lösningsorienterad, gillar förändringar och vet att den ena dagen inte är den andra lik. Du tillför positiv energi och skapar god stämning hos gäster och medarbetare. Du andas service och är van att hantera stressade situationer.

Vi ser gärna att du tidigare haft en ledarroll i restaurangbranschen. Det är meriterande, men absolut inget krav om du tidigare arbetat som restaurangchef.

Om V

Hösten 2019 öppnade V den första restaurangen i Los Angeles och snart därpå även i Malmö.

Restaurangen i Malmö blev snabbt mottagen som en destination för locals och är nu etablerad som en av mest populära.

Konceptet drivs av Fast Fine Restaurant Group, som är ett företag baserat i Stockholm och som är i en expansiv fas med kommande etableringar internationellt. Läs mer om Fast Fine här: www.fastfine.com (http://www.fastfine.com/)

Rättvis rekrytering

I din ansökan kommer du att få göra olika tester som handlar och vem du är, personliga egenskaper med rollen och arbetsplatsens kultur. Då kan vi på ett mer rättvist sätt matcha alla sökande på mer lika villkor. dina kunskaper och personliga egenskaper med rollen och arbetsplatsens kultur.

Vi är angelägna om att hitta dig så snart som möjligt.

Välkommen att ansöka redan idag!

Alla platsannonser →

Andra jobb i Malmö som Restaurangchef

Nedan visas andra jobb i Malmö som Restaurangchef.

Matglad och kreativ enhetschef som bygger oslagbara team?

Läs mer Mar 27
Nytt
Vi växer och nu även förmånen att få driva RestaurangOrkanen i Malmö.
Högskolerestauranger är en del av Nordrest som är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar brett inom café-, restaurang och catering verksamhet.
Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!Vi är stolta ochlever våra värderingar,överraska Positivt ,Sprida Glädje,Vara Tillgängliga
Känner du igen dig i dessa?
Är du den vi söker?
Vad din roll kommer att innebära: Ditt arbete kommer innebära att du aktivt arbetar med målstyrning, prognoser, schemaläggning och du har resultatansvar. Du säkerställer att våra gäster och medarbetare trivs hos oss och följer upp de eventuella klagomål som kan komma in. Sist men inte minst är du bra på att skapa goda förutsättningar för dina medarbetare att växa och ha roligt på jobbet – varje dag.
Vem är du?
• En handlingskraftig och trygg ledare med god självinsikt och högt driv
• Du har positiv energi som smittar av sig och inspirerar andra
• Du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare
• Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal
• Du har service i ditt DNA
• Du har idag en ledande befattning, gärna inom restaurang.
• Du har goda ekonomiska kunskaper
• Du gillar att driva utveckling och koncept
Vi ser gärna att du har:
Dokumenterad erfarenhet och/eller utbildning inom ekonomi då budgetering, inköp, inventering och uppföljning av ekonomiskt resultat ingår i arbetsuppgifterna.
Dokumenterat god data- och kassavana då vi arbetar i flertalet digitala system. (Kassasystem, fakturering, attestering av leverantörsfakturor, menyer, beställningar osv.)
Mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.
B-körkort.
Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då restaurangerna kommer att KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Tillträde efter överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse
Anställningsform/tjänstgöringsgrad: Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid med en inledande provanställning på 6 månader.
Ansökan:21 april

Ansök nu

Distriktschef Sydväst

Läs mer Mar 11
Om Rollen

Som distriktschef på Holy Greens är du fullt ansvarig för PnL i distriktet, trivsel och arbetsmiljö samt leda och utveckla Restaurangchefer och deras personal i enlighet med vår vision och värderingar. Du ansvarar för ett distrikt om 9 restauranger som är fördelade i Malmö, Helsingborg och Göteborg. Du leder och ansvarar för verksamheten på ett effektivt och resultatorienterat sätt enligt Holy Greens budgeterade mål. Holy Greens är ett starkt kulturdrivet företag som alltid sätter våra människor först. Det är något du varje dag arbetar för att bibehålla och föra vidare till dina team.

Tjänsten är till största del förlagd i drift, där du tillsammans med dina Restaurangchefer veckovis följer upp resultat, service, hygien och personalrelaterade frågor. Som distriktschef har du en viktig roll som ledare att motivera och utveckla din personal såväl i driftsrelaterade frågor som ledarskapsutveckling. Du ansvarar även för att goda relationer med samarbetspartners underhålls med syfte att nå optimal försäljning och god lönsamhet.

I arbetet som distriktschef är du delaktig i driftledningen som driver frågor relaterade till driftorganisationen inom Holy Greens. Du rapporterar till Driftchef.

Kvalifikationer

Du är en serviceinriktad person som brinner för att leda genom andra. Du har erfarenhet av att leda flera enheter på distans och har en naturlig passion för att skapa resultat tillsammans med ditt team. Du ser till att arbetsmiljön i ditt distrikt fungerar bra och du är också övergripande ansvarig för de ekonomiska uppgifterna som rollen innebär.

För att lyckas i rollen är du en naturlig lagspelare som tar dig an dina utmaningar med största seriositet och lojalitet. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att lyckas.

Vem är du?

- Du är en naturlig ledare och förebild som har förmågan att få med dig ditt team

- Du drivs av att utveckla dig själv och andra

- Du har förståelse för ekonomi och kunskap i att analysera ekonomiska resultat

- Du drivs av att skapa resultat

- Du är kreativ och hittar lösningar där andra ser problem

- Du är effektiv och håller deadlines

- Du har några års erfarenhet av likande roll

Vad får du?

- Du blir en del en stark kultur och får arbeta med passionerade kollegor

- Du får vara med på en resa där vi gör Sverige lite mer hälsosamt och hållbart varje dag

- Flexibla arbetstider och möjligheten att äta Sveriges godaste sallad varje dag

- En arbetsplats som är ett certifierad Great Place to Work

- Kollektivavtal

- Friskvård



Om Holy Greens

SMAKAR BÄTTRE. KÄNNS BÄTTRE

Holy Greens handlar om att må bra. Vi vill göra det enkelt för människor att äta hållbart och hälsosamt utan att kompromissa med smakupplevelser. Därför tillagas allt på menyn från grunden, på råvaror som är bra för kroppen och snälla mot klimatet. För full transparens är alla våra rätter CO2-märkta, så att våra gäster har koll på och kan styra sin klimatpåverkan när de äter hos oss. Vi öppnade vår första salladsbar 2013. Holy Greens har solida ägare och idag finns vi i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Göteborg, Sundsvall, Växjö, Örebro, Uppsala, Jönköping, Linköping och Norrköping, och har som ambition att öppna fler restauranger både i Sverige och utomlands. Vi är ca 300 anställda.



Sista ansökningsdatum 31/3-24. Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Restaurangchef

Läs mer Feb 9
Laziza är ett väletablerad restaurangverksamhet med fokus på lunch och event sedan 2010. Idag har vi två enheter i Malmö och är redo för öppna vår tredje enhet i Lund Ideon slutet av augusti 2024.
Vi söker erfaren, energisk och driftig restaurangchef.
Som restaurangchef kommer du ha ansvar för hela verksamheten och dess utveckling. Du kommer jobba proaktivt med service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Som ledare är du driven, resultatorienterad och gillar jobba i högt tempo.
Vi söker dig som:
-har tidigare erfarenhet av att driva en restaurangverksamhet.
-har ett driv av kommersiellt framgång.
-har goda kunskaper i kök och mycket goda kunskaper i servis.
-har intresse att jobba med människor från olika kulturer.
-goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Fler språk är meriterande.
Tjänsten är på heltid med börjar enligt överenskommelse.

Ansök nu

Food & Beverage Manager

Läs mer Mar 22
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi på ISS serverar ca 50.000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till företagskunder, dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende och personalmåltider. Behoven, smakerna och miljöerna är olika men alla förenas i kraven på kvalitet. 

Restaurang Bistro Nyhamnen ligger i ett expansivt område i Malmö och är relativt nyöppnad sedan något år tillbaka och serverar ca 200 luncher varje vardag.    

Om rollen 
I rollen som Food & Beverage Manager blir du en nyckelperson i våra ambitioner att ta restaurangen till nästa nivå genom att utveckla och förbättra verksamheten. Vi levererar idag en kulinarisk matupplevelse men vill utöka verksamheten genom att erbjuda konferenser eller andra events till våra företagskunder. Din främsta uppgift är att utifrån mål och vision för verksamheten, inspirera, motivera och engagera dina medarbetare att leverera på toppnivå och erbjuda service i världsklass.  

Exempel på arbetsuppgifter: 

Leda och fördela det dagliga arbetet 
Säkerställa hög kvalitet och gästnöjdhet 
Personal-, resultat-, budget- och arbetsmiljöansvar 
Attrahera nya kunder 
Aktivt arbeta fram nya idéer för restaurangen, ex. events, catering, konferenser 


Du rapporterar till regionchef och blir en del av ledningsgruppen för Food Service sydöst inom ISS.  

Vår kandidat 
Vi söker dig som har flera års erfarenhet i roller som Food & Beverage Manager, Restaurangchef eller annan likvärdig. Du har troligt varit med och drivit andra restaurang-startups tillsammans med utveckling av olika matkoncept och vet vad som krävs för att lyckas. Erfarenhet av att leda personal i kombination med resultat- och budgetansvar är viktigt att du har med dig sedan tidigare, förståelse för ekonomi är en förutsättning.  

Som person är du driven och entusiastisk där du ser möjligheter snarare än problem. Du har sannolikt stort nätverk inom branschen i Malmöområdet och inte rädd för att knyta nya kontakter då en del av rollen innebär att hitta nya affärsmöjligheter. Du kan kommunicera väl på svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort.  

Därför ska du jobba här 
Du blir en del av ISS Facility Services, där nyckeln till vår framgång ligger hos våra medarbetare. Vi levererar dagligen en bred palett av serviceupplevelser som hjälper våra kunder att nå sina mål. Vi känner oss alltid trygga att ta oss an nya utmaningar då allt vi gör utgår från våra värderingar; Gemenskap, Ärlighet, Entreprenörskap, Ansvar, Kvalitet. 

Du kommer att arbeta nära kompetenta kollegor som du får mycket nytta av, då vi prioriterar att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till goda utvecklingsmöjligheter både nationellt och globalt. Vårt fokus ligger på att ta hand om och utveckla våra medarbetare, eftersom vi tror på att "People make places". ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas i ditt arbete. 

Kontakt 
Vi samarbetar med Consensus i den här rekryteringen, frågor eller funderingar hänvisas till Annie Engel, 076-118 38 09, annie.engel@consensus.nu eller Hannes Eliasson, 076-112 23 86, hannes.eliasson@consensus.nu.  

Varmt välkommen att skicka in din ansökan, dock senast 17 april. 

Vi ser fram emot att läsa mer om dig!

Ansök nu

Restaurangchef till nya Heat Malmö!

Läs mer Sep 21
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro, Sundsvall och Västerås.

Om tjänsten: Att vara restaurangchef på Heat är roligt och omväxlande. Våra restaurangchefer är våra experter på plats. Det är de som skapar fantastiskt bra relationer främst med våra gäster, men även med uppdragsgivare/hyresvärd. De leder sitt Heatteam framåt mot uppsatta mål, firar segrar och de är naturliga lagkaptener.

I Malmö kommer vi att öppna två restauranger och vi tänker oss att du skall vara chef för båda dessa. Men vi öppnar en i taget så du hinner bli ordentligt varm i kläderna innan det är dags för båda att vara igång. Tillträde sker i november 2023 eller enligt ök med dig.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:
- Följa Heats koncept med hjälp av våra tydliga riktlinjer och rutiner.
- Arbeta i- och vara delaktig i driften.
- Leda och kvalitetssäkra.
- Inspirera, engagera och utveckla dina medarbetare.
- Hantera leverantörsfakturor och kundfakturor.
- Rekrytering, schemaplanering och tidsrapportering.
- Budgetering och enklare resultatuppföljning.

Om dig: Du är lösningsfokuserad och förstår vad det innebär att följa ett koncept inom restaurangbranschen. Du har en stor passion för service, tidigare erfarenhet av ledarskap och vill vara en viktig del i Heats fortsatta segertåg genom landet. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Körkort är ett krav för denna tjänst.
Pga. att tjänsten är placerad i säkerhetsklassat område kommer du genom oss att genomgå säkerhetsprövning inkl. registerutdrag.

Vi erbjuder: Ett roligt och omväxlande arbete dagtid må-fre (kvälls- och helgarbete kan förekomma) i ett ambitiöst växande företag med kollektivavtal (Visita/Unionen), friskvårdsbidrag á 1500 kr/år, rabatterade naprapatbesök, rabatter på vårt sortiment, årlig kickoff och ett gott och roligt samarbete med kollegor och chefer.

Ansök nu

Andra jobb i Malmö från V Skomakargatan AB

Nedan visas andra jobb i Malmö från V Skomakargatan AB .

Bartender - V Malmö

Bartender
Läs mer Dec 14
Vill du vara med på något unikt?

Då ska du söka dig till oss på V! Vårt koncept är nämligen först ut i hela världen med ett helt nytt restaurangkoncept där vi jobbar med fast food och fine dining i en magisk kombination. Vi är inte bara först utan vi tänkte också bli störst!

Vi startade vår resa i Los Angeles i September 2019, där vi öppnade den första V restaurangen någonsin. Vi har enheter i både Göteborg och Stockholm, Belgien och i Riyadh och Barcelona. Vi är nöjda med vår resa hittills men planerar inte att dra i bromsarna när det gäller vår expansion!

Ditt engagemang för grymma gästupplevelser är det absolut viktigaste för vår framgång. Därför söker vi medarbetare som brinner för mat, dryck och människor! Arbetet innebär att säkerställa en jämn och hög kvalitetsnivå i allt vi levererar till gäst och följa satt koncept.

Vi söker just nu förstärkning till vår bar - Barpersonal - som vill jobba med oss i vår restaurang i centrala Malmö. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag men innebär bland annat servering av alkohol/cocktails, öl & vin i vår bar, servicearbete på golvet och framför allt letar vi efter självgående, lösningsorienterade och kommunikativa medarbetare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande befattningar men din inställning och vilja att vara med och bidra till magiska gästupplevelser är det viktigaste!

Alla som börjar jobba hos oss genomgår en introduktion och träning på plats tillsammans med oss på restaurangen. Vi är med och coachar våra nya stjärnor så att du får bästa möjliga förutsättningar för att på bästa sätt ta hand om Malmös härligaste gäster!

Vi erbjuder:

De bästa kollegorna!

Utbildning inom bar och gästservice.

En unik arbetsplats i en cool miljö.

Varierade arbetsuppgifter.

Kollektivavtal, lön och förmåner därefter.

Ett smart val för din framtida karriär!

Sök nu, för att inte missa din chans att vara med i vårt team!

Hoppas vi hörs snart!

Ansök nu

Skiftledare V Malmö

Hovmästare
Läs mer Nov 21
HAR DU MYCKET ENERGI OCH TROR STENHÅRT PÅ DIG SJÄLV SOM LEDARE?

Som skiftledare ansvarar du för den dagliga verksamheten. Du kommer att leda och coacha teamet för att säkerställa att våra gäster får utmärkt mat och service.

Du kommer att arbeta och hantera alla stationer inom restaurangen för att ha en bred förståelse för verksamheten.

Du kommer att vara den närmaste ledaren till våra medarbetare och förväntas föregå med gott exempel och alltid finnas till hands när det behövs. Ingen uppgift är för stor eller liten för dig.

Du tror på allas lika värde och du tar fram det bästa i alla omkring dig.

Du har ett öga för detaljer och är stolt över att ge fantastisk service i en välkomnande atmosfär som du har varit med om att skapa.

Du ligger alltid steget före och löser problem innan de uppstår.

Du ger våra gäster ”det lilla extra” och ser till att dina teamet gör detsamma. Du är en naturlig ledare som sprider glädje och professionalism till ditt team.

Du är vår nyckel till en framgångsrik etablering och eventuellt en framtida Restaurangchef.

Vi ser gärna att du kommer från en liknade roll tidigare. Du måste inte vara utbildad bartender men det är meriterande att du har jobbat i bar tidigare.

Du ansvarar för verksamheten under ditt skift.

Det inkluderar men är inte begränsat till:

- Bemanning och raster

- Matkvalité

- Service

- Arbetsmiljö

- Renlighet

- Coacha och utveckla teamet

- Beställa varor

- Livsmedelssäkerhet

- Förberedelser

- Produktvolymer

- Upprätthåller FFRG-standarder

Ansök nu

Extra personal - V Malmö

Restaurangbiträde
Läs mer Jul 19
Vill du vara med på något unikt?

Då ska du söka dig till oss på V! Vårt koncept är nämligen först ut i hela världen med ett helt nytt restaurangkoncept där vi jobbar med fast food och fine dining i en magisk kombination. Vi är inte bara först utan vi tänkte också bli störst!

Vi startade vår resa i Los Angeles i September 2019, där vi öppnade den första V restaurangen någonsin, efter att ha driftat V’s systerkoncept 1889 Fast Fine Pizza i Stockholm, i 2.5 år. Vi är nöjda med vår resa hittills men planerar inte att dra i bromsarna när det gäller vår expansion!

Ditt engagemang för grymma gästupplevelser det absolut viktigaste för vår framgång. Därför söker vi medarbetare som brinner för mat, dryck och människor! Arbetet innebär att säkerställa en jämn och hög kvalitetsnivå i allt vi levererar till gäst och följa satt koncept.

Vi söker just nu nya talanger som vill jobba extra med oss i vår restaurang i centrala Malmö. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag men innebär bland annat lätt köksarbete såsom preparation av råvaror, degbak, tillagning av pizzor, sallader och servering av cocktails, öl & vin i vår bar.

Alla som börjar jobba hos oss genomgår en introduktion och träning på plats tillsammans med oss på restaurangen. Vi är med och coachar våra nya stjärnor så att du får bästa möjliga förutsättningar för att på bästa sätt ta hand om Malmös härligaste gäster!

Vi erbjuder:

De bästa kollegorna!

Utbildning inom pizza, bar och gästservice.

En unik arbetsplats i en cool miljö.

Varierade arbetsuppgifter.

Kollektivavtal, lön och förmåner därefter.

Ett smart val för din framtida karriär!

Sök nu, för att inte missa din chans att vara med i vårt team! Hoppas vi hörs snart!

Ansök nu

Skiftledare V Malmö

Restaurangbiträde
Läs mer Jul 19
HAR DU MYCKET ENERGI OCH TROR STENHÅRT PÅ DIG SJÄLV SOM LEDARE?

Då ska du söka dig till oss på V! Vårt koncept är nämligen först ut i hela världen med ett helt nytt restaurangkoncept där vi jobbar med fast food och fine dining i en magisk kombination. Vi är inte bara först utan vi tänkte också bli störst!

Vi startade vår resa i Los Angeles i September 2019, där vi öppnade den första V restaurangen någonsin. Vi har enheter i både Göteborg och Stockholm, Belgien och håller nu på att öppna i Riyadh och Barcelona. Vi är nöjda med vår resa hittills men planerar inte att dra i bromsarna när det gäller vår expansion!

Vi söker just nu nya Skiftledare - som vill jobba med oss i vår restaurang i centrala Malmö. Som skiftledare ska du och ditt team skapa en oförglömlig upplevelse med service i världsklass! Du är en ledare och kulturbärare och under dina skift arbetar du för att göra våra gäster nöjda, du engagerar våra medarbetare och ser till att vi får ut maximal försäljning.

Ditt engagemang för grymma gästupplevelser är det absolut viktigaste för vår framgång. Därför söker vi medarbetare som brinner för mat, dryck och människor! Arbetet innebär att säkerställa en jämn och hög kvalitetsnivå i allt vi levererar till gäst och följa satt koncept.

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap, en doer och har viljan att utvecklas tillsammans med oss. Tidigare ledarskapserfarenheter inom restaurangbranschen samt barerfarenheter är meriterande.

Vi erbjuder:

- Att du får vara med och påverka driften av ett unikt restaurangkoncept

- Stora utvecklingsmöjligheter genom nya restauranger

- Utbildning på alla stationer och som ledare

- Underbara kollegor i ett tajt team

- Kollektivavtal och marknadsmässig lön

- Arbetstider varierar under vardagar, kvällar och helger.

Hoppas vi ses!

Ansök nu

Restaurangchef - V Malmö

Restaurangchef
Läs mer Maj 16
Jobbeskrivning

Restaurang V är flaggskepprestaurangen i vår globala koncern. Här arbetar vi med vår take på italiensk mat och dryck i en miljö som utmanar det vardagliga där service, effektivitet och kvalitet står i fokus. Nu söker vi en engagerad Restaurangchef som vill vara med och ta V till nya höjder.

Med grym pizza, pasta och en unik cocktailbar arbetar du som Restaurangchef tätt i driften med ditt team och har helhetsansvaret för restaurangens KPI:er och en service som överträffar förväntningar. Som flaggskeppsrestaurang kommer du och ditt team bedriva träning för franchisetagare och deras Restaurangchefer, skiftledare mm. Arbetet är varierande och i det ingår kvällar och helger.

I din roll som Restaurangchef är det mycket ”hands on”. Prestige kommer aldrig i vägen för närvarande och coachande ledarskap, som också är din naturliga ledarstil. Vår modell går ut på att alla medarbetare kan jobba på alla stationer i restaurangen och därför har vi stort fokus på planering av resurser, utbildning, arbetsledning och utveckling av rutiner.

Du rapporterar till Head of Operations och arbetar tätt med huvudkontoret där du är en viktig länk mellan det strategiska arbetet och driften av restaurangen. Du kommer att ingå i olika spännande projekt och vara en pusselbit i vårt fortsatta arbete med att utveckla vårt koncept V.

Kvalifikationer

Till denna roll söker vi en energifylld och driftorienterad person, som är lösningsfokuserad i sitt arbetsätt då förutsättningar och behov växlar. Du brinner för att överträffa gästernas förväntningar och har en förståelse för hur ditt ledarskap i restaurangen på olika sätt gör det till verklighet!

Det är meriterande om du har arbetat som restaurangchef/assisterande restaurangchef eller haft annan ledande position inom restaurang- eller servicebranschen, samt om du har arbetslett ledare förut.

Vidare ser vi att du har

Gästen i fokus och planerar samt leder därefter.

Grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt - arbetstidslagen, semesterlagen samt erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal.

Minst 3 års ledarerfarenhet.

Förmåga att arbeta självständigt.

Är en naturlig, närvarande ledare som drivs av att coacha och utveckla framtida ledare, identifierar medarbetarnas styrkor och skapar en miljö där de kan växa.

Du har helhetsansvaret för restaurangen och driften. Det innebär, dock inte uteslutande:

- Ekonomi - Försäljning, råvarukostnad, personalkostnad, budget.

- Personal - Rekrytering, coachning, schemaläggning och möten.

- Arbetsmiljö.

- Underhåll och renlighet.

- Säkerställa en god service med ansvar för gästnöjdhet.

- Säkerhet - Matsäkerhet, brand, hälsa och övergripande säkerhet.

- Produktkvalitet - Upprätthållning av standards, implementering av nyheter.

- Implementering av policyn, recept, manualer, branding och guidelines.

Om företaget

Fast Fine Restaurant Group är ett företag som skapar och driver olika restaurangkoncept i Sverige och internationellt. Idag har Fast Fine koncepten V Pizza i Göteborg, 1889 Fast Fine Pizza i Stockholm samt V i Malmö. Internationellt finns vi genom franchise i Antwerpen i Belgien och Riyadh i Saudiarabien. Under 2023 fortsätter expansionen med båda koncepten i bl a Belgien och Spanien.

Bold, Aware & Energetic är våra ledord. Vi strävar efter att rakryggade kunna stå för det vi levererar, att vi överträffar våra gästers och varandras förväntningar och att vi sprider en positiv energi omkring oss och därmed göra varandra bättre! Med restauranger och team i olika delar av världen har vi fått uppleva och lära oss det bästa av olika arbetskulturer och miljöer.

Information om ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på kvällar och helger.

Sista ansökningsdag är den 30 juni. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via email.

Ansök nu

Restaurangchef - V Malmö

Restaurangchef
Läs mer Maj 26
Jobbeskrivning

Restaurang V är flaggskepprestaurangen i vår globala koncern. Här arbetar vi med vår take på italiensk mat och dryck i en miljö som utmanar det vardagliga där service, effektivitet och kvalitet står i fokus. Nu söker vi en engagerad Restaurangchef som vill vara med och ta V till nya höjder.

Med grym pizza, pasta och en unik cocktailbar arbetar du som Restaurangchef tätt i driften med ditt team och har helhetsansvaret för restaurangens KPI:er och en service som överträffar förväntningar. Som flaggskeppsrestaurang kommer du och ditt team bedriva träning för franchisetagare och deras Restaurangchefer, skiftledare mm. Arbetet är varierande och i det ingår kvällar och helger.

I din roll som Restaurangchef är det mycket ”hands on”. Prestige kommer aldrig i vägen för närvarande och coachande ledarskap, som också är din naturliga ledarstil. Vår modell går ut på att alla medarbetare kan jobba på alla stationer i restaurangen och därför har vi stort fokus på planering av resurser, utbildning, arbetsledning och utveckling av rutiner.

Du rapporterar till Head of Operations och arbetar tätt med huvudkontoret där du är en viktig länk mellan det strategiska arbetet och driften av restaurangen. Du kommer att ingå i olika spännande projekt och vara en pusselbit i vårt fortsatta arbete med att utveckla vårt koncept V.

Kvalifikationer

Till denna roll söker vi en energifylld och driftorienterad person, som är lösningsfokuserad i sitt arbetsätt då förutsättningar och behov växlar. Du brinner för att överträffa gästernas förväntningar och har en förståelse för hur ditt ledarskap i restaurangen på olika sätt gör det till verklighet!

Det är meriterande om du har arbetat som restaurangchef/assisterande restaurangchef eller haft annan ledande position inom restaurang- eller servicebranschen, samt om du har arbetslett ledare förut.

Vidare ser vi att du har

Gästen i fokus och planerar samt leder därefter.

Grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt - arbetstidslagen, semesterlagen samt erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal.

Minst 3 års ledarerfarenhet.

Förmåga att arbeta självständigt.

Är en naturlig, närvarande ledare som drivs av att coacha och utveckla framtida ledare, identifierar medarbetarnas styrkor och skapar en miljö där de kan växa.

Du har helhetsansvaret för restaurangen och driften. Det innebär, dock inte uteslutande:

- Ekonomi - Försäljning, råvarukostnad, personalkostnad, budget.

- Personal - Rekrytering, coachning, schemaläggning och möten.

- Arbetsmiljö.

- Underhåll och renlighet.

- Säkerställa en god service med ansvar för gästnöjdhet.

- Säkerhet - Matsäkerhet, brand, hälsa och övergripande säkerhet.

- Produktkvalitet - Upprätthållning av standards, implementering av nyheter.

- Implementering av policyn, recept, manualer, branding och guidelines.

Om företaget

Fast Fine Restaurant Group är ett företag som skapar och driver olika restaurangkoncept i Sverige och internationellt. Idag har Fast Fine koncepten V Pizza i Göteborg, 1889 Fast Fine Pizza i Stockholm samt V i Malmö. Internationellt finns vi genom franchise i Antwerpen i Belgien och Riyadh i Saudiarabien. Under 2023 fortsätter expansionen med båda koncepten i bl a Belgien och Spanien.

Bold, Aware & Energetic är våra ledord. Vi strävar efter att rakryggade kunna stå för det vi levererar, att vi överträffar våra gästers och varandras förväntningar och att vi sprider en positiv energi omkring oss och därmed göra varandra bättre! Med restauranger och team i olika delar av världen har vi fått uppleva och lära oss det bästa av olika arbetskulturer och miljöer.

Information om ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på kvällar och helger.

Sista ansökningsdag är den 30 juni. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via email.

Ansök nu