Malmö: Hovmästare med projektledarkunskaper till roliga event och mässor

Hitta ansökningsinfo om jobbet Hovmästare med projektledarkunskaper till roliga event och mässor i Malmö. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Malmö inom den kategorin.

Publicerad: 2021-12-03 // Varaktighet: Heltid

Vi söker dig som älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror.
Kvalifikationer för tjänsten
Som projektledare/ hovmästare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning på alla nivåer av arrangemang. Därför behöver du ha bred kunskap från olika typer av restaurangverksamhet och gärna från större evenemang eller liknande anläggningar. Vi vill att du ser lösningar hellre än problem och bidrar med din fantasi och kreativitet för att göra evenemangen minnesvärda. Du samarbetar både med kollegor i det egna företaget och med våra samarbetspartners medarbetare. Du rapporterar till Restaurangchefen.
Att arbeta hos oss
Vi vill att du har ett genuint intresse för gastronomi och några års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och event, gärna från större evenemang. I din roll ingår att ha kundkontakt via telefon, mail och personliga möten. Du är operativt ansvarig för genomförandet av evenemanget och arbetar strukturerat med planering, uppföljning och avslut. Som person är du utåtriktad och affärsmässig, van vid kundmöten och offertskrivning samt har hög servicenivå. Du är strukturerad och har en god organisationsförmåga och är van att ha många projekt igång samtidigt. Du är kommunikativ, lyhörd och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är prestigelös och inte rädd för att ta i när det behövs. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din förmåga att jobba i team.
Kunskaper och erfarenhet
Du har dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå samt dokumenterade mat-/ och dryckeskunskaper är meriterande. Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketets olika program. Även meriterande om du har kassahanteringsvana samt BackOffice då vi ofta bygger upp olika caféer eller andra försäljningsställen i hallarna/restaurangerna.
Anställning
Anställningen är en säsongsanställning 10/1 – 15/5 som kan övergå till en tillsvidareanställning om förutsättningarna finns.
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst). Vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera och ha balans mellan jobb och fritid. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Intresserad? Skicka då din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande med tillsättning omgående.
För mer information kan du kontakta Martin Rosvall-Hansson; martin.rosvall-hansson@malmomr.se
Välkommen med din ansökan!
Ansöker gör du genom att klicka på länken och sedan "Sök detta jobb" och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer ske löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden är slut.
Observera att ansökan måste ske via länken! Ansökan som skickas till ovan e-postadress kommer ej att behandlas, detta enligt GDPR och vår integritetspolicy.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Malmö som Hovmästare

Nedan visas andra jobb i Malmö som Hovmästare.

Restaurangchef ????

Läs mer Feb 22
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb.

Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in.

ROLLEN
Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Grunder inom restaurang
Driva utveckling
Har god råvarukännedom
??? Inspirationskälla
Kreativ ådra
Konceptuella färdigheter
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att inspirera och coacha andra människor
- Noggrann i ditt arbete
- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap
- Agil i ditt tänkande

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Skiftledare V Malmö

Läs mer Nov 21
HAR DU MYCKET ENERGI OCH TROR STENHÅRT PÅ DIG SJÄLV SOM LEDARE?

Som skiftledare ansvarar du för den dagliga verksamheten. Du kommer att leda och coacha teamet för att säkerställa att våra gäster får utmärkt mat och service.

Du kommer att arbeta och hantera alla stationer inom restaurangen för att ha en bred förståelse för verksamheten.

Du kommer att vara den närmaste ledaren till våra medarbetare och förväntas föregå med gott exempel och alltid finnas till hands när det behövs. Ingen uppgift är för stor eller liten för dig.

Du tror på allas lika värde och du tar fram det bästa i alla omkring dig.

Du har ett öga för detaljer och är stolt över att ge fantastisk service i en välkomnande atmosfär som du har varit med om att skapa.

Du ligger alltid steget före och löser problem innan de uppstår.

Du ger våra gäster ”det lilla extra” och ser till att dina teamet gör detsamma. Du är en naturlig ledare som sprider glädje och professionalism till ditt team.

Du är vår nyckel till en framgångsrik etablering och eventuellt en framtida Restaurangchef.

Vi ser gärna att du kommer från en liknade roll tidigare. Du måste inte vara utbildad bartender men det är meriterande att du har jobbat i bar tidigare.

Du ansvarar för verksamheten under ditt skift.

Det inkluderar men är inte begränsat till:

- Bemanning och raster

- Matkvalité

- Service

- Arbetsmiljö

- Renlighet

- Coacha och utveckla teamet

- Beställa varor

- Livsmedelssäkerhet

- Förberedelser

- Produktvolymer

- Upprätthåller FFRG-standarder

Ansök nu

Restaurangchef ????

Läs mer Nov 3
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb.

Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in.

ROLLEN
Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Grunder inom restaurang
Driva utveckling
Har god råvarukännedom
??? Inspirationskälla
Kreativ ådra
Konceptuella färdigheter
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att inspirera och coacha andra människor
- Noggrann i ditt arbete
- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap
- Agil i ditt tänkande

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
0708-402940
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Hovmästare till Jensens Bøfhus i Malmö City - Deltid

Läs mer Jan 29
Hovmästare till Jensens Bøfhus i Malmö City - Deltid 

Som hovmästare på Jensens Bøfhus kommer du att vara en del av ett fantastiskt ledarteam med flera års erfarenhet som lever och andas service.

Vi arbetar gemensamt mot att skapa en miljö för att alla ska trivas och kunna göra sitt bästa för att skapa en upplevelse av god service och hög kvalitet till våra gäster.

Just nu söker vi någon som vill vara en del av oss, någon som vill utvecklas och som trivs med service och ledarskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av restaurang och har haft en ansvarsroll sedan tidigare.

Din profil:

Du har ett leende som smittar och ett brinnande intresse av att ge gästen bästa möjliga service.  
Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att fokusera och prioritera rätt.
Du är inte rädd för att fatta snabba beslut i tidskänsliga situationer.
Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta varannan helg.
Du är ambitiös och engagerad.
Då du kommer att stå som en serveringsansvarig person krävs det att du fyllt 20 år för att söka tjänsten
  Din roll i ledarteamet innefattar ansvar för att:

Ta emot gäster i restaurangen, hantera bokningar samt leda medarbetarna i det dagliga arbetet och fördela arbetsuppgifter.
Se till att Jensens Bøfhus' koncept och servicestandarder efterlevs som led i att ge alla gäster en bra upplevelse.
Lära upp och träna nya medarbetare.
Kontrollera kvaliteten på Jensens Bøfhus’ produkter, samt se till att våra standarder för rengöring samt hygien efterlevs både i restaurangen och i köket.
Genom att styra den dagliga driften av restaurangen se till att verksamhetens ekonomiska målsättningar nås.
Hoppas vi hörs snart, 

Nicole, Restaurangchef på Jensens Böfhus Malmö City.

Jensens Bøfhus är ett väletablerat företag med goda arbetsrutiner och kollektivavtal. Vi erbjuder flexibilitet avseende schema/arbetstider. Dessutom är du, som anställd hos oss, alltid garanterad tillgång till en arbetsplats med bra sammanhållning och god ton mellan glada kollegor.

Jensens Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige och Norge. I Sverige finns det för närvarande totalt 5 restauranger i Malmö, Stockholm och Jönköping. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen's hittar du på www.jensens.com

Ansök nu

Restaurangchef ????

Läs mer Aug 15
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb.

Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in.

ROLLEN
Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Grunder inom restaurang
Driva utveckling
Har god råvarukännedom
??? Inspirationskälla
Kreativ ådra
Konceptuella färdigheter
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att inspirera och coacha andra människor
- Noggrann i ditt arbete
- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap
- Agil i ditt tänkande

VID FRÅGOR
Magnus Olsson
0708-402940
magnus@progressioswe.se

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vissa ser oss som ett rekryteringsföretag, vi se ser oss som Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Andra jobb i Malmö från Mässrestauranger AB

Nedan visas andra jobb i Malmö från Mässrestauranger AB .

Platschef till Mässrestauranger på Malmömässan.

Restaurangchef
Läs mer Mar 28
Mässrestauranger AB är ett familjeföretag som i generationer varit en framgångsrik restauratör i Sverige. Företaget driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan och Malmömässa. Teaterbaren på Kulturhuset i Stockholm, Engsholms Slott samt Stadshusrestauranger som driver all restaurangverksamhet i Stockholms Stadshus som ansvarar för bl. a. Nobelbanketten och många andra internationella event.
Mässrestauranger på Malmömässan har en spännande verksamhet inom mat, dryck och event. Vi söker nu en Platschef som kan vara med och utveckla och driva verksamheten framåt. Teamet du ska leda består av 5 tillsvidareanställda , samt ca 50 visstidsanställda under säsong som är vår och höst. Du rapporterar till VD i Stockholm och ingår i ledningsgruppen.
Arbetsuppgifter som Platschef:
Du kommer att ha helhetsansvaret för restaurangverksamheten i huset vilket innebär:
· Kontakt med vår huvudman Malmömässan/Easyfairs
· Kundkontakt för att vi ska leverera ett evenemang som stärker kundens budskap
· Arbetsledning, utveckling av verksamhet och personal
· Inköp, ekonomisk uppföljning, budgetering och rapportering.
· Administrativt arbete men självklart även delaktighet i restaurangens drift dag/kväll för att känna in verksamheten och dess personal och gäster. Du kommer att ha egna projekt att genomföra.
· Regelbundna möten med dina medarbetare, både tillsvidareanställda och extraanställda
· Tillsammans med vår HR chef ansvarar du för övergripande personalfrågor och rekrytering av nya medarbetare i samarbete med restaurangchef och köksmästare.
· Möten med ledningsgruppen (placering i Stockholm) på Teams och ibland fysiskt
Kvalifikationer för tjänsten:
Vi söker dig med erfarenhet från liknande tjänst inom hotell, restaurang och event och har en gedigen kunskap inom konceptutveckling och säljerfarenhet. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom hotell & restaurang med inriktning ekonomi. Du har dokumenterad erfarenhet av tidigare chefspositioner gärna inom servicebranschen.
Vidare har du mycket goda kunskaper inom ekonomi och har lätt för att sätta dig in i ekonomisystem och nyckeltal samt kan skapa ordning och struktur i verksamheten. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare, informera och skapa dialog känns självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.
Du är lyhörd och drivs av att skapa goda affärer och nya möjligheter där nöjda kunder alltid är det viktigaste för dig. Du är genuint intresserad och har kunskap i gastronomi och har flera års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och festvåning som arbetsledare och chef.
Hos oss kommer du att ha en viktig roll vad det gäller utvecklingen av vårt restaurangkoncept. Du är starkt kommersiell och drivs av att göra affärer och skapa nya möjligheter och produkter.
Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketet, meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta i MOR lagersystem, Anker solutions kassasystem, tid-/bemanningssystem (Caspeco), CRM/ ordersystem (Caspeco) eller liknande system.
Anställning:
Arbetstiderna följer verksamheten och består mestadels av dagtid men kvällar och helger ingår också. Ledighet har vi på sommaren och oftast över jul och nyår, vår och höst är våra högsäsonger.
Vi samarbetar mellan gruppens olika företag gällande inköpsfrågor, utbyte av kompetens och erfarenhet och vi arbetar också hos varandra när det finns möjlighet och behov.
Tillsättning under våren 2024 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 17 april. Vid frågor kontakta Sara Bourelius HR chef på sara.bourelius@massrestauranger.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock till Mässrestauranger på Malmömässan

Kock, à la carte
Läs mer Jan 25
Vi söker dig älskar gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör.
Vår verksamhet
Verksamheten består utav två permanenta restauranger vid mässor och stora arrangemang byggs allt ifrån caféer, fastfood-enheter till moderna à la carte restauranger upp i Malmömässans lokaler. Förutom våra restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av liknande roll och är bra på att samarbeta och driftig som person. Andra personliga egenskaper vi efterfrågar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet, att kunna arbeta självständigt och att skapa kreativa lösningar med kvalitet. Du brinner för det du gör och är smaksäker.
Vi erbjuder
En verksamhet som är varierande och mycket omväxlande. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden. Vi är Kravmärkta vilket kräver planering och stort intresse för en hållbar gastronomi.


Anställning:
Anställningen är ett vikariat perioden 2024-03-01—2024-05-31 med god möjlighet till förlängning. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst) men vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera och ha balans mellan jobb och fritid.
Välkommen att skicka då din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Martin Rosvall-Hansson på mail: martin.rosvall-hansson@malmomr.se
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på ”sök detta jobb”
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och urval och intervjuer sker i början av februari, varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock till roliga event och mässor! (Extra, vid behov)

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 2
Du är lyhörd och kommunikativ samt passionerad när det kommer till mat och gastronomi. Du är en uppskattad kollega och gör så att stämningen bland medarbetarna är trivsam och full av arbetsglädje. Som kock hos oss arbetar du i ett team som tillsammans skapar våra gästers matupplevelse. Du brinner för det du gör och har bra smaklökar.
Vi söker dig som har erfarenhet som kock och relevant utbildning. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal.
Anställning:
Det är en anställning på timmar, extra vid behov. Vi anpassar våra öppettider efter kundens behov vilket innebär att vi kan arbeta på veckans alla dagar under året, både dagtid, kvällar och helger. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då vår Platschef; Martin Rosvall-Hansson, martin.rosvall-hansson@malmomr.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan:
Om du är intresserad av att jobba hos oss skicka då in din intresseanmälan med ditt CV och personliga brev till oss genom att klicka på "sök detta jobb". Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.
Välkommen!

Ansök nu

Servis till roliga mässor och event! (Extra, vid behov)

Servitör/Servitris
Läs mer Jan 2
Vår verksamhet:
Vi driver två permanenta restauranger som ligger i Malmö Mässans lokaler där vi serverar lunch, middag och fika på våra olika event och mässor. Förutom våra fasta restaurangkoncept har vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi bygger även upp pop-up caféer/restauranger vid behov ute i hallarna. Den här variationen och allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande, utmanande och utvecklande.
Kvalifikationer för tjänsten:
För att arbeta extra hos oss bör du ha tidigare erfarenhet av att jobba med service och gästkontakt. Du har kunskap och erfarenhet av tallriksservering och du har viss kassavana. Du tycker om att ge service på ett förstklassigt sätt och bidra till en trevlig upplevelse för våra gäster som äter hos oss.
Du tycker om att jobba i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor och är lösningsorienterad. Du är flexibel och noggrann.
Vi är ett litet tight team som jobbar och har roligt tillsammans där alla tar ansvar för det egna jobbet och hjälper varandra när det behövs. Vårt ledord ”service inifrån och ut” är mycket viktigt för oss vilket bygger vår teamkänsla.
Du talar svenska och engelska obehindrat.
Anställning:
Det är en anställning på timmar, extra vid behov. Vi anpassar våra öppettider efter kundens behov vilket innebär att vi kan arbeta på veckans alla dagar under året, både dagtid, kvällar och helger. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då vår Platschef; Martin Rosvall-Hansson, martin.rosvall-hansson@malmomr.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan:
Om du är intresserad av att jobba hos oss skicka då in din intresseanmälan med ditt CV och personliga brev till oss genom att klicka på "sök detta jobb". Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.
Välkommen!

Ansök nu

Disk- och internservicemedarbetare till mässor och event!

Diskare
Läs mer Jan 2
Arbetsuppgifter:
Disk och städ
Möblering/uppbyggnad av mobila caféer/restauranger vid olika event
Packa varor och inventarier inför event
Iordningställande efter event
Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att sköta disken och även städa i vår anläggning och våra restauranger.
Om dig:
För att lyckas i den här rollen behöver du ha en hög stresströskel, en positiv inställning med hög servicekänsla samt god fysik.
Du pratar och förstår svenska och/eller engelska obehindrat.
Det är meriterande om du har erfarenhet från café- och restaurangbranschen eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Anställning:
Det är en anställning på timmar, extra vid behov. Vi anpassar våra öppettider efter kundens behov vilket innebär att vi kan arbeta på veckans alla dagar under året, både dagtid, kvällar och helger. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kan du ställa dem till Martin Rosvall-Hansson, platschef på Mässrestauranger i Malmö på mailadress;
martin.rosvall-hansson@malmomr.se
Ansökan:
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.
Välkommen till oss!

Ansök nu

Arbetsledare för städ- och diskavdelningen

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Mar 13
Arbetsledare för städ och disk på mässor och event!
Vi söker nu en stjärna som ska ingå i vårt team på Mässrestauranger i Malmö. Du kommer vara en viktig del i arbetet före och efter våra event men även glänsa under själva genomförandet.
Jobbet är mångsidigt och erbjuder ett varierande antal arbetsuppgifter och ansvarsområden. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att sköta disken och del städ i vår anläggning och restauranger. Men du kommer också att delta i upp packning och möblering inför kommande event, iordningställande och återsortering efter avslutat event. Under eventet är det fullt fokus på våra serveringar och då är disk och städ ditt huvudfokus.
Arbetsuppgifter:
Disk och städ
Möblering/uppbyggnad av mobila caféer/restauranger vid olika event
Packa varor och inventarier inför event
Iordningställande efter event
Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang

Om dig:
För att lyckas i den här rollen behöver du ha en hög stresströskel, en positiv inställning med hög servicekänsla samt god fysik.
Du brinner för att ge service i världsklass och du har god förmåga att prioritera och ta egna initiativ. Du är en flexibel kameleont som trivs i en varierande arbetsmiljö. Du gillar att arbeta fysiskt med kroppen och ta i lite extra när det behövs samt är praktiskt lagd.Du är detaljorienterad och låter inte kvalitén påverkas av hög belastning.
Du är noggrann och har en bra simultankapacitet då många saker sker samtidigt hos oss. Det är viktigt att hålla tider, därför måste du vara mycket punktlig och noga med detta. Du pratar och förstår svenska och/eller engelska obehindrat.
Det är meriterande om du har erfarenhet från café- och restaurangbranschen eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Det är också meriterande om du har minst B körkort.
Vi erbjuder:
Ett modernt restaurangföretag och trevliga arbetskamrater där vi alla drivs av "service inifrån och ut". Rollen är varierande och du kommer vara en viktig del i större och mindre evenemang. Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning vid behov med timlön enl. kollektivavtal. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.
Vi arbetar vardagar, helger och kvällar enl. schema som styrs utifrån de event vi har i huset, vilket kräver att du kan arbeta flexibelt.
Har du frågor om tjänsten kan du ställa dem till Martin Rosvall-Hansson, platschef på Mässrestauranger i Malmö på mailadress; martin.rosvall-hansson@malmomr.se
Ansökan:
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.
Välkommen till oss!

Ansök nu