Malmö: Bistro Royal Söker hovmästare

Hitta ansökningsinfo om jobbet Bistro Royal Söker hovmästare i Malmö. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Malmö inom den kategorin.

Publicerad: 2023-12-27 // Varaktighet: Heltid

Bistro Royal söker en hovmästare till restaurang på Malmö centarl stn. Du behöver ha flera års erfarenhet i restaurang branschen och fördela arbete med din medhjälpare.
Din profil:
* Du har ett leende som smittar och ett intresse av att verka för att ge våra gäster bästa möjliga service.
* Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.
* Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.
* Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen.


Är du serviceinriktad, med leendet på läpparna?
Som servitör/ servitris är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster superb service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss.


Arbetsuppgifter:
* Ta emot beställningar och ansvara för servering av mat och dryck, samt betalning.
* Avdukning och bordsuppdukning.
* Påfyllning samt lättare rengöring i restaurangen.
* Ta emot bordsbokningar.
* Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett välfungerande samarbete och en god ton kollegor emellan.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Malmö som Hovmästare

Nedan visas andra jobb i Malmö som Hovmästare.

Restaurangchef till Restaurang V Malmö

Läs mer Jun 13
På uppdrag av Restaurang V söker vi nu en energisk Restaurangchef
Restaurang V är flaggskepprestaurangen i denglobala koncernen Fast Fine Restaurant Group.Utöver tre restauranger i Sverige finns också konceptet internationellt och som flaggskeppsrestaurang kommer du och ditt team bedriva träning för restaurangchefer, skiftledare mm från vårafranchisetagare.
Nu söker vi en engagerad Restaurangchef som vill vara med och ta V till nya höjder. Viarbetar med vår take på italiensk mat och dryck i en miljö som utmanar det vardagliga där service, effektivitet och kvalitet står i fokus.Med grym pizza, pasta och en unik cocktailbar arbetar du som Restaurangchef tätt i driften med ditt team och har helhetsansvaret för restaurangens KPI:er och en service som överträffar förväntningar.
Vår modell går ut på att alla medarbetare kan jobba på alla stationer i restaurangen och därför har vi stort fokus på planering av resurser, utbildning, arbetsledning och utveckling av rutiner.
Som restaurangchef rapporterar dutill COO och arbetar tätt med huvudkontoret där du är en viktig länk mellan det strategiska arbetet och driften av restaurangen. Du kommer att ingå i olika spännande projekt och vara en pusselbit i vårt fortsatta arbete med att utveckla vårt koncept V.
Vem är du?
Som Restaurangchef är du ytterst ansvarig för driften, i kombination med personalansvar och att nå uppsatta finansiella mål. Du är en förebild för dina anställda och du drivs av att coacha och utveckla framtida ledare, identifiera medarbetarnas styrkor och skapa en miljö där de kan växa. Prestige kommer aldrig i vägen för ditt närvarande och coachande ledarskap, som också är din naturliga ledarstil.
Du är:
Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta
Ha en god ekonomisk förståelse
Stark personlig känsla för service
Driftfokuserad i ditt sätt att arbeta
Noggrant och strukturerat arbetssätt

Det är meriterande om du har:
Grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt - arbetstidslagen,semesterlagen samt erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal.
Minst 3 års ledarerfarenhet.
Arbetat som restaurangchef/assisterande restaurangchef eller haft annan ledande position inom restaurang- eller servicebranschen.

Du har helhetsansvaret för restaurangen och driften. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
Ekonomi – Försäljning, råvarukostnad, personalkostnad, budget.
Personal - Rekrytering, coachning, schemaläggning och möten.
Arbetsmiljö.
Underhåll och renlighet.
Säkerställa en god service med ansvar för gästnöjdhet.
Säkerhet - Matsäkerhet, brand, hälsa och övergripande säkerhet.
Produktkvalitet – Upprätthållning av standards, implementering av nyheter.
Implementering av policyn, recept, manualer, branding och guidelines.

Vad får du?Ett utmanande ochvarierande arbete där du får chansen att utvecklas som ledare och coacha andra människor till att växa.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på kvällar och helger.
Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.
Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila tillmalin.nilsson@restaurangassistans.seAll kommunikation och ansökningar går via Restaurang Assistans.

Ansök nu

Restaurangchef till Restaurang V Malmö

Läs mer Jun 17
På uppdrag av Restaurang V söker vi nu en energisk Restaurangchef
Restaurang V är flaggskepprestaurangen i denglobala koncernen Fast Fine Restaurant Group.Utöver tre restauranger i Sverige finns också konceptet internationellt och som flaggskeppsrestaurang kommer du och ditt team bedriva träning för restaurangchefer, skiftledare mm från vårafranchisetagare.
Nu söker vi en engagerad Restaurangchef som vill vara med och ta V till nya höjder. Viarbetar med vår take på italiensk mat och dryck i en miljö som utmanar det vardagliga där service, effektivitet och kvalitet står i fokus.Med grym pizza, pasta och en unik cocktailbar arbetar du som Restaurangchef tätt i driften med ditt team och har helhetsansvaret för restaurangens KPI:er och en service som överträffar förväntningar.
Vår modell går ut på att alla medarbetare kan jobba på alla stationer i restaurangen och därför har vi stort fokus på planering av resurser, utbildning, arbetsledning och utveckling av rutiner.
Som restaurangchef rapporterar dutill COO och arbetar tätt med huvudkontoret där du är en viktig länk mellan det strategiska arbetet och driften av restaurangen. Du kommer att ingå i olika spännande projekt och vara en pusselbit i vårt fortsatta arbete med att utveckla vårt koncept V.
Vem är du?
Som Restaurangchef är du ytterst ansvarig för driften, i kombination med personalansvar och att nå uppsatta finansiella mål. Du är en förebild för dina anställda och du drivs av att coacha och utveckla framtida ledare, identifiera medarbetarnas styrkor och skapa en miljö där de kan växa. Prestige kommer aldrig i vägen för ditt närvarande och coachande ledarskap, som också är din naturliga ledarstil.
Du är:
Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta
Ha en god ekonomisk förståelse
Stark personlig känsla för service
Driftfokuserad i ditt sätt att arbeta
Noggrant och strukturerat arbetssätt

Det är meriterande om du har:
Grundläggande kunskaper i arbetsmiljö och arbetsrätt - arbetstidslagen,semesterlagen samt erfarenhet av att arbeta med kollektivavtal.
Minst 3 års ledarerfarenhet.
Arbetat som restaurangchef/assisterande restaurangchef eller haft annan ledande position inom restaurang- eller servicebranschen.

Du har helhetsansvaret för restaurangen och driften. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
Ekonomi – Försäljning, råvarukostnad, personalkostnad, budget.
Personal - Rekrytering, coachning, schemaläggning och möten.
Arbetsmiljö.
Underhåll och renlighet.
Säkerställa en god service med ansvar för gästnöjdhet.
Säkerhet - Matsäkerhet, brand, hälsa och övergripande säkerhet.
Produktkvalitet – Upprätthållning av standards, implementering av nyheter.
Implementering av policyn, recept, manualer, branding och guidelines.

Vad får du?Ett utmanande ochvarierande arbete där du får chansen att utvecklas som ledare och coacha andra människor till att växa.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetet är varierande och i det ingår arbete på kvällar och helger.
Lön enligt överenskommelse.

Är du den vi söker? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.
Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila tillmalin.nilsson@restaurangassistans.seAll kommunikation och ansökningar går via Restaurang Assistans.

Ansök nu

Hovmästare på Årstiderna i Kockska Huset, Malmö.

Läs mer Sep 3
Är du en ansvarstagande och självständig person med en passion för service och värdskap?
Restaurang Årstiderna i Kockska Huset söker nu en Hovmästare som ska ansvara för serveringen och säkerställa att varje kund upplevelse blir en succé!
Om Tjänsten:
Som Hovmästare på Restaurang Årstiderna kommer du att ansvara för driften av restaurang och servering under våra öppettider. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar: Leda driften. Planera inköp och göra beställningar. Samarbeta med köket för att säkerställa effektiv service och uppfyllande av gästernas förväntningar. Välkomna gäster på ett varmt och professionellt sätt. Servera mat och dryck till lunch/konferens/middag samt bankettgäster. Säkerställa att alla gäster har en positiv och minnesvärd upplevelse. Hålla arbetsstationen ren och organiserad enligt restaurangens hygienstandard. Upprätthålla hög standard av kundservice och följa restaurangens riktlinjer och policyer.
Krav:
Behärskar tekniska verktyg såsom kassor, bokningsprogram m.m. Flytande i tal & skrift både i svenska & engelska Tidigare erfarenhet inom restaurang- eller servicebranschen är ett krav, gärna i liknande position. Grundläggande kunskap i mat & dryck Du är en förebild för dina kollegor och du drivs av att coacha och utveckla framtida ledare, identifiera medarbetarnas styrkor och skapa en miljö där de kan växa. Prestige kommer aldrig i vägen för ditt närvarande och coachande ledarskap, som också är din naturliga ledarstil. Förmåga att arbeta effektivt under högt tryck. Utmärkta kommunikationsförmåga och förmåga att interagera positivt med kollegorna och gästerna. Flexibilitet att arbeta varierande skift, inklusive kvällar, helger. Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta En positiv attityd och en stark vilja att bidra till ett framgångsrikt team. Vi lägger stor vikt på personkemi & yrkesstolthet
Ansökan:
Anställningar sker löpande, vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansökan sickas till jobb@arstiderna.se
Märkning: Hovmästare
Vi söker en erfaren och serviceinriktad hovmästare som är van att jobba med så väl stora som små middagar och events och kan vara helt eller delvis ansvarig för driften under arbetspasset, som har grundläggande kunskaper i mat och dryck samt god förmåga att leda personal.
Ansvara för schemaläggning, Mail och kundofferter. Behärska arbetsverktyg som exempelvis kassor, kort-terminaler, bokningssystem.
Du måste vara flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.
Anställningen börjar med 6 månaders provanställning.

Ansök nu

Hovmästare

Läs mer Aug 20
Är du en ansvarstagande och självständig person med en passion för service och värdskap? Vill du vara en central del av teamet på en av Malmös mest prestigefyllda eventlokaler? Slagthuset söker nu en Hovmästare som ska ansvara för serveringen under våra event och säkerställa att varje evenemang blir en succé!



Om Tjänsten:

Som Hovmästare på Slagthuset kommer du att ansvara för driften av restaurang och servering under våra många event. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:




Leda driften för det passet du arbetar.
Planera inköp och göra beställningar.
Samarbeta med köket för att säkerställa effektiv service och uppfyllande av gästernas förväntningar.
Välkomna gäster på ett varmt och professionellt sätt.
Servera mat och dryck till lunch/konferens/middag samt bankettgäster.
Säkerställa att alla gäster har en positiv och minnesvärd upplevelse.
Hålla arbetsstationen ren och organiserad enligt restaurangens hygienstandard.
Upprätthålla hög standard av kundservice och följa restaurangens riktlinjer och policyer.



Krav:

Behärskar tekniska verktyg såsom kassor, bokningsprogram mm
Flytande i tal & skrift både i svenska & engelska
Tidigare erfarenhet inom restaurang- eller servicebranschen är ett krav, gärna i liknande position.
Grundläggande kunskap i mat & dryck
Du är en förebild för dina kollegor och du drivs av att coacha och utveckla framtida ledare, identifiera medarbetarnas styrkor och skapa en miljö där de kan växa. Prestige kommer aldrig i vägen för ditt närvarande och coachande ledarskap, som också är din naturliga ledarstil.
Förmåga att arbeta effektivt under högt tryck.
Utmärkta kommunikationsförmåga och förmåga att interagera positivt med kollegorna och gästerna.
Flexibilitet att arbeta varierande skift, inklusive kvällar, helger och eventuella speciella evenemang.
Flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta
En positiv attityd och en stark vilja att bidra till ett framgångsrikt team.
Vi lägger stor vikt på personkemi & yrkesstolthet

Ansökan:

Anställningar sker löpande, vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vår ansökningsprocess är digital och låter dig ansöka direkt från din mobil på några få minuter utan CV eller personligt brev. Istället får du svara på några frågor om din erfarenhet och kompetens samt göra en kort video-presentation. Vi använder den senaste teknologin för att erbjuda en rättvis bedömning av alla kandidater.

Vi söker en erfaren och serviceinriktad hovmästare som är van att jobba med så väl stora som små middagar och events och kan vara helt eller delvis ansvarig för driften under arbetspasset, som har grundläggande kunskaper i mat och dryck samt god förmåga att leda personal.
Behärska arbetsverktyg som exempelvis kassor, kort-terminaler, bokningssystem.
Du måste vara flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Ansök nu

Restaurangchef ????

Läs mer Feb 22
Vägen till att hitta drömjobbet, få återkoppling och lägga ned minimalt med tid och faktiskt komma ihåg vilket jobb du sökt finns här. Genom att connecta med oss sätter vi dig i förarsätet för nästa drömjobb.

Visste du att om du bytt arbete under 2023 hade din löneförhöjning blivit högre än ditt nuvarande jobb med +4%. Det är fortfarande 8% procentenheter mindre enligt en undersökning av Randstad precis släppt, jämfört med om du bytt till ett liknande arbete. Vi är övertygade om att lön är en faktor i det hela. Däremot är förmånspaketet som ligger med vid sidan oftast viktigare ör nuet och framtiden. Att trivas, ha kul och utvecklas på sin arbetsplats är andra faktorer som spelar in.

ROLLEN
Som Restaurangchef leder du den dagliga driften, är närvarande och tar dina beslut kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetare. Som lagkapten är du strukturerad, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen och på så sikt lönsamheten.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Grunder inom restaurang
Driva utveckling
Har god råvarukännedom
??? Inspirationskälla
Kreativ ådra
Konceptuella färdigheter
Ekonomiskt lagd. Med det menas inte att billigast är bäst
? Duktig på kommunikation
Datorkunskap i form av kostnadskalkyler, beställningslistor, schemaläggning

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på att inspirera och coacha andra människor
- Noggrann i ditt arbete
- Coachande och inspirerande i ditt ledarskap
- Agil i ditt tänkande

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ????????

Ansök nu

Andra jobb i Malmö från Bistro Royal Malmö AB

Nedan visas andra jobb i Malmö från Bistro Royal Malmö AB .

Kock söker.

Kock, à la carte
Läs mer Maj 23
KOCK
Tjänsten är en dag och kvällstidstjänst. Minst 3 års erfarenhet av lunch och a la carte krävs. Du är grymt kreativ och fantastiskt smaksäker.
Anställningsvillkor: deltid, dag och kväll.
Skicka dit CV och personligt brev till info@bistroroyal.se
-----------------------------------------------
Vi ser fram emot era ansökningar!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Köksbiträde sökes

Köksbiträde
Läs mer Maj 23
Hej!
Vi på Bistro Royal söker just nu köksbiträde. Ni ska kunna hjälpa till i köket med förbereda, sköta disken och hantera serveringen. Inga krav på språkkunskap. Ingen erfarenhet krävs
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Servitris sökes omgående

Servitör/Servitris
Läs mer Feb 3
Vi på Bistro Royal söker nu en ny medarbetare.
För att passa in hos oss behöver du vara driven och kunna arbeta självständigt med en bred variation av arbetsuppgifter.
Rätt personlighet är viktigare än utbildning då vi tänker lära upp dig inom alla arbetsområden.
Vi söker dig som är en glad, flexibel, läraktig och positiv person som gärna vill arbeta inom områdena slakt, styckning, försäljning och planering.
Du blir en i teamet och vi hjälps åt.
Du behöver en stor social kompetens då arbetet innefattar mycket kontakt med kunder.
3 års erfarenhet är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu