Gruppledare för kontorspersonal jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Gruppledare för kontorspersonal i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

Områdesansvarig till projekt Rusta och matcha

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Jan 7
Jobbcenter Malmö arbetar med arbetsmarknadstjänster och har som mål att alla som kan arbeta ska få möjligheten att komma ut i arbete eller utbildning!
Om jobbet
För kunds räkning söker vi nu en områdesansvarig till tjänsten Rusta och matcha. Tjänsten innebär ett huvudansvar för leveransen av projektet och ett övergripande ansvar för det dagliga arbetet på leveransområdet.
Kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet som huvudansvarig för ett leveransområde i projekt rusta och matcha, introduktion till arbete, stöd och matchning eller orienteringskurser vid vuxenutbildning.
Yrkeserfarenhet i minst 6 månader på heltid i någon av uppdragen ovan med minst 25 inskrivna deltagare.
Yrkeserfarenheten ska vara inom de 3 senaste åren.
Eftergymnasial utbildning på minst 2 år inom beteendevetenskap, pedagogik, studie- yrkesvägledning alt annan utbildning som bedöms likvärdig.

Mer om tjänsten
Kvalitetssäkra leveransen av tjänsten Rusta och matcha, kontakter med arbetsgivare, marknadsföring, personalansvar och driftansvar m.m.
(Obs! Tjänsten kan erbjudas på distans, därmed spelar det ingen roll var du bor!)
Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Executive Assistant to CEO at AWA

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Jan 13
Have you ever dreamed about becoming a CEO's right-hand man or woman? Take the chance and apply for AWA's next executive assistant and become part of a company driven by courage, openness and passion!

OM TJÄNSTEN
AWA is a leading company in intellectual property law and rights. With 370 employees in 20 offices throughout Europe and Asia, AWA provides its customers with strategic advice and sustainable solutions to secure innovations, protect brands and develop solid intellectual property portfolios. On behalf of AWA, we are now looking for an Executive Assistant supporting primarily the Group CEO and in that capacity also the Board of Directors of the company.

In the role of an executive assistant the most valuable attributes are proactiveness, flexibility and integrity. We believe that the right person has good judgement and is driven by a strong inner compass suitable for representing AWA in a professional way. A successful executive assistant is a strong network builder who likes to manage projects and has flawless communication skills.

You are offered


* This is a consultant assignment. Academic Work will be your employer and you will work as a consultant at AWA. The assignment will be full time for 6 months with possibilities for extension.


ARBETSUPPGIFTER

For the CEO:


* Basic approach, proactivity and independently thinking ahead and suggest/act
* Scheduling, handling of the CEOs calendar
* Overseeing the mailbox and taking necessary actions
* Prioritization and filtering of incoming requests
* Travel arrangements + expenses


For the Board of Directors:


* Coordination of; notice, board documentation, take minutes and attachments
* All practical arrangements related to the board meetings


Other tasks:


* Arrange Group Management meetings and take minutes
* Arrange annual meeting including afternoon session and spring party
* Arrange the bi-yearly Knowledge Boost conference (4 days)
* General office support


VI SÖKER DIG SOM
* Experience working as an Executive Assistant or equivalent
* Experience from working with digital document handling systems
* Experience from handling large high level management conferences
* Can communicate well in Swedish and English - verbal and written
* Has a driver's license

As a person you are:


* Structured
* Self-reliant
* Flexible


Other information


* Start: Immediately (no later than the beginning of February)
* Work extent: Fulltime, office hours
* Location: Malmö, Matrosvägen 1


Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from AWA that all questions regarding the position is handled by
Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Read more about AWA and their values here!

Ansök nu

Ramirent i Malmö söker en byggreceptionist!

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Dec 7
Älskar du service och att vara spindeln i nätet på arbetsplatsen? Vi söker just nu dig till ett av Ramirent's byggnadsprojekt i centrala Malmö. I rollen som byggreceptionist kommer du att ha en nyckelroll på arbetsplatsen. Du kommer både att vara ansiktet utåt för medarbetare och besökare och även utföra arbetsuppgifter som är mycket centrala för att allt på arbetsplatsen ska löpa på så smidigt som möjligt. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Ramirent är ett rikstäckande företag inom byggsektorn som främst fokuserar på maskinuthyrning. Bolaget har även ett framgångsrikt affärskoncept som kallas för den temporära fabirken, dit tjänsten som byggreceptionist tillhör.

I tjänsten som byggreceptionist för Ramirent kommer du vara ansiktet utåt på arbetsplatsen. Du har en viktig roll i att välkomna och registrera medarbetare samt tillhandahålla dem utrustning. I tjänsten ingår såväl administrativa som serviceorienterade uppgifter, exempelvis samordning av vissa inköp, kontakt med platschefer och arbetsledare i diverse frågor samt ordna frukostar, möten och se till att lokalerna är trevliga. Du ska ha bra koll på Office-paketet samt vara social, serviceinriktad och bidra med en god stämning på arbetsplatsen. Det är därmed viktigt att du som person är lyhörd, inkännande och har förmågan att få medarbetare samt besökare att känna sig sedda och välkomna.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och jobba som konsult för Ramirent. Tjänsten sträcker sig från 3 januari till 17 april 2022.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Besöksinskrivning, tillhandahållande av utrustning samt hänvisning till rätt område på projektet
* Materialhantering avsedda leveransytor för att förhindra krockar med gods till och från projektet
* Koll på säkerhetsinformation, samordning av larm, låssystem och byggnycklar
* Samordna inköp av förnödenheter och ansvara för lager och debiteringsunderlag
* Kontakta platschefer och arbetsledare vid problem i rutiner, arbetsmiljö eller IT, samt ta emot synpunkter från personal och rapportera vidare
* Ordna frukost dagligen och uppdatera informationstavlor med nödvändig information

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av en likvärdig tjänst sedan innan, inom service, reception och administration
* Har goda kunskaper i MS Office
* Är obehindrad i svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift

I rekryteringsprocessen kommer en stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, samt din motivation och intresse för tjänsten.

Som person ser vi att du är


* Serviceinriktad
* Kommunikativ
* Strukturerad


Övrig information


* Start: 3 januari, 2022. Du bör vara tillgänglig för upplärning två-tre dagar i december.
* Omfattning: Heltid, måndag-fredag, 07:00-16:00. 3 januari - 17 april.
* Placering: Centrala Malmö.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ramirent är ett företag med fokus på att öka så väl säkerheten som effektiviteten hos sina kunder. Det gör dem genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. De är en helhetsleverantör som utöver maskinuthyrning erbjuder tjänster så som etablering av byggström, bodar och fallskydd även utbildningar inom lift, arbetsmiljö och heta arbeten med flera. De har ett flertal digitala lösningar som underlättar våra kunders vardag.
Här kan du läsa mer om Ramirent.

Ansök nu

Teamleader till IT-bolag i Malmö!

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Dec 1
Vill du axla rollen som teamleader hos ett av Malmös ballaste bolag!

Ett fantastiskt team uppstöttning av en ny teamleader tillsvidare. Teamet är en del av en servicedesk. Därför vill vi gärna att du arbetat i den typen av verksamhet tidigare.

Du har tidigare arbetat som servicedesk medarbetare gärna med extra ansvar i rollen, alternativt i en ledande roll där du har haft ansvar för personal. Rätt person för att axla rollen som teamleader är ansvarstagande och driven med hjärtat på rätt ställe.

Till dig vänder sig teamet med frågor, det är därför viktigt att du är trygg i din ledarskapsförmåga och kan kommunicera såväl positiv feedback som konstruktiv kritik. Du vet hur du pushar ditt team framåt och får med alla i teamet på resan framåt.

Mycket av arbetet är administrativt och att hantera statistik med mera. Det är också en stor fördel om du är van vid att arbeta med och rapportera gällande KPI:er. I rollen ingår även schemaläggning, one2one.

Du kommer ha mycket kontakt med kunder och är van vid att föra business to business dialoger. Du är lyhörd och engagerad i dina dialoger med kunder.

Start är omgående, helst igår och tjänsten är tillsvidare. Du kommer arbeta i företagets fräscha lokaler i centrala Malmö.

Är du redo att axla rollen som teamleader? Sök nu direkt!

Ansök nu

Junior Area Manager - South

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Jul 14
Are you born a natural leader who wants to use those skills at one of Sweden’s most upcoming Tech companies? Are you at the same time a people person who really enjoys helping your colleagues out in high and low? We are now looking for a Junior Area Manager who will be part of our rider organisation at foodora. Besides being part of our fast and cool journey, you will also be an important part of our rider execution and make sure everything runs smoothly on a daily basis, whether it’s recruitment activities, compliance follow ups or development projects. To thrive and succeed in this role you need to see challenges with an optimistic mind, no problem is too big to solve, right? Besides that, a huge part of your job will be to communicate with your colleagues, therefore great communication skills are key. And hey, let’s not forget that we also want you to bring your business mindset! Are you in for a ride? Come join the fun!

WHAT YOU WILL (BUT NOT ONLY) DO

- Execution and administration of high-quality and seamless Rider Processes in the south of Sweden
- This will include Rider recruitment, onboarding, Rider training and staffing
- Drive Rider compliance and performance among Riders
- Creating a compliance and development structure for Riders
- Following-up with Riders in case of non compliance or underperformance
- Initiating and executing development projects, based on fleet segmentation
- Responsionsible for the improvement of local work environment
- Based on engagement survey results, initiated projects to boost Rider engagement
- Making Riders aware of development and career opportunities


YOU ARE

- Structured - We are moving fast, everything isn’t in place yet, therefore finding a good structure is key
- Result Oriented - Results, results, results - yes we love great results at foodora. We hope that you love it as much as we do!
- Solutions Oriented - You can find a solution in the most challenging task
- Communicative - You are a solid communicator, who thrives when helping your colleagues out
- Leadership skills - Do you have a natural leader inside of you? In that case we definitely want to take part of that!


REQUIRED QUALIFICATIONS

- University degree or similar
- Good knowledge in Microsoft Office (especially Excel and PowerPoint) and Google suite (Google sheets, Google Slides)
- You can communicate both in Swedish and English, written and spoken
- It will be considered a plus if you have some sort of leadership experience, formal or informal
- It will be considered a plus if you have a driver's licence


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Please check in our instagram foodorapeople.se (https://instagram.com/foodorapeople.se?igshid=12as2gaeoh57g) in the meantime to see what’s going on right now. Who knows, they might be your future colleagues!

WHO WE ARE

We are foodorians, a happy gang of food lovers all eager to create the delivery service of the future! For us, humility, innovation and teamwork make up the cornerstone for our success, combined with a shared entrepreneurial spirit. We are currently breaking new grounds in the industry by completely redefining what a delivery service actually is - therefore, high tempo and flexibility is common and days never look the same (really!).

We are people from all backgrounds, with different experiences and wildly varied ideas and opinions. This is something we value highly, since we fully believe that diversity is what builds our culture and success. We are proud of being an employer for people from all corners of the world and at the same time distinguish ourselves as one of the fastest growing companies within LMD*!

Sure, growth and success is all fun and games, but let’s be clear: it cannot happen at the expense of our sustainability work. Since January 2020 we are a carbon neutral business, not just in Sweden but for our whole European operation. Our goals are ambitious to be leading the way for sustainability within our industry - from supplying 100% electrical transportation to promoting more environmentally friendly food choices, we want to stand for a green future! Are you in?

LMD stands for Last Mile Delivery. That, and many other nerdy abbreviations, is something you’ll come to learn when you start. ;)

BENEFITS

- Wellness allowance
- Employee discount at foodora (wohoo!)
- Occupational pension, incl. premium exemption insurance, accident insurance, life insurance
- Benify
- Awesome AW’s and parties (we can’t wait to have them back)!

Ansök nu

Gigga som teamleader i Malmö!

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 24
Vill du omgående axla rollen som teamleader hos ett av Malmös ballaste bolag!

Detta är ett gig som vi kallar det på Gigstep, vilket innebär att under en temporär tid behöver ett fantastiskt team uppstöttning av en teamleader.

Teamet är en del av en servicedesk. Därför vill vi gärna att du arbetat i den typen av verksamhet tidigare.

Du har tidigare arbetat som servicedesk medarbetare gärna med extra ansvar i rollen, alternativt i en ledande roll där du har haft ansvar för personal. Rätt person för att axla rollen som teamleader är ansvarstagande och driven med hjärtat på rätt ställe.

Till dig vänder sig teamet med frågor, det är därför viktigt att du är trygg i din ledarskapsförmåga och kan kommunicera såväl positiv feedback som konstruktiv kritik. Du vet hur du pushar ditt team framåt och får med alla i teamet på resan framåt.

Mycket av arbetet är administrativt och att hantera statistik med mera. Det är också en stor fördel om du är van vid att arbeta med och rapportera gällande KPI:er. I rollen ingår även schemaläggning, one2one.

Du kommer ha mycket kontakt med kunder och är van vid att föra business to business dialoger. Du är lyhörd och engagerad i dina dialoger med kunder.

Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Start är omgående, helst igår, och du kommer vara placerad i företagets lokaler i centrala Malmö.

Är du redo att axla rollen som teamleader? Sök nu direkt!

Ansök nu

Teamleader till IT-bolag i Malmö!

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 25
Vill du axla rollen som teamleader hos ett av Malmös ballaste bolag!

Ett fantastiskt team uppstöttning av en ny teamleader tillsvidare. Teamet är en del av en servicedesk. Därför vill vi gärna att du arbetat i den typen av verksamhet tidigare.

Du har tidigare arbetat som servicedesk medarbetare gärna med extra ansvar i rollen, alternativt i en ledande roll där du har haft ansvar för personal. Rätt person för att axla rollen som teamleader är ansvarstagande och driven med hjärtat på rätt ställe.

Till dig vänder sig teamet med frågor, det är därför viktigt att du är trygg i din ledarskapsförmåga och kan kommunicera såväl positiv feedback som konstruktiv kritik. Du vet hur du pushar ditt team framåt och får med alla i teamet på resan framåt.

Mycket av arbetet är administrativt och att hantera statistik med mera. Det är också en stor fördel om du är van vid att arbeta med och rapportera gällande KPI:er. I rollen ingår även schemaläggning, one2one.

Du kommer ha mycket kontakt med kunder och är van vid att föra business to business dialoger. Du är lyhörd och engagerad i dina dialoger med kunder.

Start är omgående, helst igår och tjänsten är tillsvidare. Du kommer arbeta i företagets nya fräscha lokaler i centrala Malmö.

Är du redo att axla rollen som teamleader? Sök nu direkt!

Ansök nu

Allocation Specialist till stort internationellt bolag!

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 25
Är du på jakt efter en roll där du arbetar proaktivt och ansvarstagande med fokus på att leverera goda resultat? Som Allocation Specialist så spelar du en viktig roll genom att matcha och allokera både interna och externa kompetenser inom marketing och communication. Detta för att skapa bästa möjliga förutsättningar för high performing teams i verksamhetens olika uppdrag och projekt. Du blir del av ett stort internationellt bolag där du får möjlighet att utvecklas. Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
För kunds räkning söker vi nu en person som kommer att ingå i ett team på sju personer där arbetsuppgifterna huvudsakligen består av att allokera interna och externa kompetenser inom bolagets communication development organisation. Det dagliga ansvaret kommer bestå av samarbete med bland annat kompetenschefer där man tar emot resursförfrågningar för att matcha och allokera resurser och skapa bästa möjliga förutsättningar för high performing teams. I rollen arbetar du effektivt och säkerställer förväntningar på den kompetensnivå som krävs för att leverera och möta uppdragens krav. Du har även en förmåga att identifiera och utvärdera kompetensbehov för att förbättra och hitta alternativa lösningar till inkommande uppdrag. I rollen arbetar man även på taktisk nivå tillsammans med bland annat kompetenschefer och affärsområdesansvariga för att bland annat ta fram forecasts av framtida resursbehov och nya kompetensbehov för att säkerställa kapacitet av de olika kompetenserna för affärsåret.

Du erbjuds


* Ett konsultkontrakt via Academic Work som initialt sträcker sig på 6 månader. Så länge alla parter är nöjda med samarbetet finns det goda möjligheter till att bli förlängd på uppdraget.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


VI SÖKER DIG SOM
* Har en utbildning eller erfarenhet av att arbeta med bemanning/HR alternativt som projektledare eller liknande på en creative agency eller i en communination development organisation
* Har ett intresse för grafisk design och kreativt skapande
* Är obehindrad i engelska i tal och skrift
* Har en ledarskapsförmåga att driva interna processer framåt

Det är meriterande om du:


* Har erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll som Allocation Specialist
* Har erfarenhet av att ha arbetat i ett snabbväxande bolag i en internationell miljö


Stor vikt i denna processen kommer att läggas på din motivation för tjänsten samt dina personliga egenskaper. Du tar dig an ledarrollen och är initiativtagande samt arbetar proaktivt för att nå gemensamma mål på ett effektivt sätt. Du kommer till stor del hantera känslig och konfidentiell information vilket kräver att du har en hög integritet. Som person ser vi även att du är:
* Självgående
* Ansvarstagande
* Samarbetsförmåga

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid 40h/veckan. initialt ett konsultkontrakt på 6 månader. Så länge alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till förlängning på uppdraget.
* Placering: Möjlighet till att arbeta på distans finns men du ska kunna ta dig in till huvudkontoret i Älmhult vid behov.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Teamledare för kundserviceteam

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 26
Har du tidigare arbetat som Teamledare på en kundserviceavdelning? Drivs du av att motivera din personal och bidra med positiv energi till din arbetsgrupp? Då tror vi att du skulle trivas att vara Teamledare för vår kunds kundserviceavdelning.
 
Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu någon med tidigare erfarenhet av att leda en grupp inom kundservice. Du kommer att fysiskt vara på plats i vår kunds lokaler i Malmö. Det huvudsakliga ansvaret i rollen som Teamledare är att se till att det dagliga operativa arbetet fungerar, att leda teamet som gör detta och att fokusera på att tillsammans med teamet effektivisera processflödet. 

Bakgrund
Vi ser gärna att du som person är lösnings- och leveransorienterad. Du tycker om att ta stort eget ansvar samt trivs med att leda andra. Du är van vid att arbeta strukturerat och med stort leverans- och kundfokus. I din roll är det viktigt att du är fokuserad, lyhörd och prestigelös. Vid behov har du inga problem med att gå in och täcka upp för någon i teamet med diverse arbetsuppgifter som behöver göras. Du har lätt för att kommunicera, skapa och upprätthålla relationer och blir ofta beskriven som en engagerad och målinriktad teamspelare. För att lyckas i rollen bör du ha ett strukturerat och coachande förhållningsätt och trivas med ett stort ansvar. Du har lätt att samarbeta och brinner för att nå framgångar tillsammans med teamet. 
Vi söker dig
Som har erfarenhet av att tidigare arbetat med kundservice och har erfarenhet av att ha personalansvar
Har ett coachande förhållningssätt och det är meriterande av att historiskt skapat en stark teamkänsla i din arbetsgrupp
Har förmåga att prioritera arbetsuppgifterna för sig själv och teamet 
Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
Du kan obehindrat arbeta på svenska
Det är meriterande att ha erfarenhet av serviceadministration kring medicintekniska produkter

 
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Denna tjänst är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet. Information om vår kund ges vid intervjutillfälle. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Du måste vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidaten för tjänsten.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA  och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi. 
Läs mer här:  http://barona.se/om-oss

Ansök nu

Teamledare för kundserviceteam hos Bredband2

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 24
Nu söker vi en engagerad och framtidsorienterad medarbetare till en spännande tjänst som Teamledare för ett kundserviceteam hos Bredband2. Har du erfarenhet av att leda en kundserviceavdelning eller ser det som din nästa utmaning och vill ha möjlighet att vara del av en organisation som står inför en spännande resa? På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser Bredband2 till att deras medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Låter det spännande?

Arbetsbeskrivning
Som Teamledare ansvarar du för att leda och kvalitetssäkra arbetet för ditt team på kundserviceavdelningen. Du har personal- och resultatansvar för teamet och ett visst utbildningsansvar. Just nu är de 9 medarbetare i teamet vars huvudsakliga uppgift är att svara på kunders frågor per telefon, mail, chatt och sociala medier. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av teamet.
Tjänsten passar dig som trivs i en ledande roll och som är bra på att skapa resultat tillsammans med andra människor. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Här får du möjligheten att verka i en organisation där ditt ledarskap och resultat gör stor skillnad i det dagliga arbetet samt vara med på den spännande resan som bolaget står inför. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget.


Vi söker dig som Har en förankring i personalfrågor och har erfarenhet av att leda andra i en chefsroll, gärna från en liknande roll
Älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Är kommunikativ och kan förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt
Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.


Om Bredband 2
Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att 500 000 kunder kan ta del av internets möjligheter. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden. Våra medarbetare är vårt varumärke. Därför erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla en inspirerande kultur som gör det roligt att komma till jobbet, oavsett om det är för en kickoff, AW, eller en vanlig dag på jobbet tillsammans med kollegorna.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Denna tjänst är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet i samarbete med Bredband2. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Du måste vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidaten för tjänsten.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Teamledare för kundserviceteam hos Bredband2

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 26
Nu söker vi en engagerad och framtidsorienterad medarbetare till en spännande tjänst som Teamledare för ett kundserviceteam hos Bredband2. Har du erfarenhet av att leda en kundserviceavdelning eller ser det som din nästa utmaning och vill ha möjlighet att vara del av en organisation som står inför en spännande resa? På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser Bredband2 till att deras medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Låter det spännande?

Arbetsbeskrivning
Som Teamledare ansvarar du för att leda och kvalitetssäkra arbetet för ditt team på kundserviceavdelningen. Du har personal- och resultatansvar för teamet och ett visst utbildningsansvar. Just nu är de 9 medarbetare i teamet vars huvudsakliga uppgift är att svara på kunders frågor per telefon, mail, chatt och sociala medier. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av teamet.
Tjänsten passar dig som trivs i en ledande roll och som är bra på att skapa resultat tillsammans med andra människor. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Här får du möjligheten att verka i en organisation där ditt ledarskap och resultat gör stor skillnad i det dagliga arbetet samt vara med på den spännande resan som bolaget står inför. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget.


Vi söker dig som Har en förankring i personalfrågor och har erfarenhet av att leda andra i en chefsroll, gärna från en liknande roll
Älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Är kommunikativ och kan förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt
Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.


Om Bredband 2
Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att 500 000 kunder kan ta del av internets möjligheter. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden. Våra medarbetare är vårt varumärke. Därför erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla en inspirerande kultur som gör det roligt att komma till jobbet, oavsett om det är för en kickoff, AW, eller en vanlig dag på jobbet tillsammans med kollegorna.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Denna tjänst är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet i samarbete med Bredband2. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Du måste vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidaten för tjänsten.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Teamledare för kundserviceteam

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Dec 7
Har du tidigare arbetat som Teamledare på en kundserviceavdelning? Drivs du av att motivera din personal och bidra med positiv energi till din arbetsgrupp? Då tror vi att du skulle trivas att vara Teamledare för vår kunds kundserviceavdelning.
 
Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu någon med tidigare erfarenhet av att leda en grupp inom kundservice. Du kommer att fysiskt vara på plats i vår kunds lokaler i Malmö. Det huvudsakliga ansvaret i rollen som Teamledare är att se till att det dagliga operativa arbetet fungerar, att leda teamet som gör detta och att fokusera på att tillsammans med teamet effektivisera processflödet. 

Bakgrund
Vi ser gärna att du som person är lösnings- och leveransorienterad. Du tycker om att ta stort eget ansvar samt trivs med att leda andra. Du är van vid att arbeta strukturerat och med stort leverans- och kundfokus. I din roll är det viktigt att du är fokuserad, lyhörd och prestigelös. Vid behov har du inga problem med att gå in och täcka upp för någon i teamet med diverse arbetsuppgifter som behöver göras. Du har lätt för att kommunicera, skapa och upprätthålla relationer och blir ofta beskriven som en engagerad och målinriktad teamspelare. För att lyckas i rollen bör du ha ett strukturerat och coachande förhållningsätt och trivas med ett stort ansvar. Du har lätt att samarbeta och brinner för att nå framgångar tillsammans med teamet. 
Vi söker dig
Som har erfarenhet av att tidigare arbetat med kundservice och har erfarenhet av att ha personalansvar
Har ett coachande förhållningssätt och det är meriterande av att historiskt skapat en stark teamkänsla i din arbetsgrupp
Har förmåga att prioritera arbetsuppgifterna för sig själv och teamet 
Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
Du kan obehindrat arbeta på svenska
Det är meriterande att ha erfarenhet av serviceadministration kring medicintekniska produkter

 
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Denna tjänst är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet. Information om vår kund ges vid intervjutillfälle. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Du måste vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidaten för tjänsten.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA  och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi. 
Läs mer här:  http://barona.se/om-oss

Ansök nu

Teamledare för kundserviceteam

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 18
Har du tidigare arbetat som Teamledare på en kundserviceavdelning? Drivs du av att motivera din personal och bidra med positiv energi till din arbetsgrupp? Då tror vi att du skulle trivas att vara Teamledare för vår kunds kundserviceavdelning.
 
Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu någon med tidigare erfarenhet av att leda en grupp inom kundservice. Du kommer att fysiskt vara på plats i vår kunds lokaler i Malmö. Det huvudsakliga ansvaret i rollen som Teamledare är att se till att det dagliga operativa arbetet fungerar, att leda teamet som gör detta och att fokusera på att tillsammans med teamet effektivisera processflödet. 

Bakgrund
Vi ser gärna att du som person är lösnings- och leveransorienterad. Du tycker om att ta stort eget ansvar samt trivs med att leda andra. Du är van vid att arbeta strukturerat och med stort leverans- och kundfokus. I din roll är det viktigt att du är fokuserad, lyhörd och prestigelös. Vid behov har du inga problem med att gå in och täcka upp för någon i teamet med diverse arbetsuppgifter som behöver göras. Du har lätt för att kommunicera, skapa och upprätthålla relationer och blir ofta beskriven som en engagerad och målinriktad teamspelare. För att lyckas i rollen bör du ha ett strukturerat och coachande förhållningsätt och trivas med ett stort ansvar. Du har lätt att samarbeta och brinner för att nå framgångar tillsammans med teamet. 
Vi söker dig
Som har erfarenhet av att tidigare arbetat med kundservice och har erfarenhet av att ha personalansvar
Har ett coachande förhållningssätt och det är meriterande av att historiskt skapat en stark teamkänsla i din arbetsgrupp
Har förmåga att prioritera arbetsuppgifterna för sig själv och teamet 
Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
Du kan obehindrat arbeta på svenska
Det är meriterande att ha erfarenhet av serviceadministration kring medicintekniska produkter

 
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Denna tjänst är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet. Information om vår kund ges vid intervjutillfälle. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Du måste vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidaten för tjänsten.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA  och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi. 
Läs mer här:  http://barona.se/om-oss

Ansök nu

Teamledare för kundserviceteam

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 21
Har du tidigare arbetat som Teamledare på en kundserviceavdelning? Drivs du av att motivera din personal och bidra med positiv energi till din arbetsgrupp? Då tror vi att du skulle trivas att vara Teamledare för vår kunds kundserviceavdelning.
 
Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu någon med tidigare erfarenhet av att leda en grupp inom kundservice. Du kommer att fysiskt vara på plats i vår kunds lokaler i Malmö. Det huvudsakliga ansvaret i rollen som Teamledare är att se till att det dagliga operativa arbetet fungerar, att leda teamet som gör detta och att fokusera på att tillsammans med teamet effektivisera processflödet. 

Bakgrund
Vi ser gärna att du som person är lösnings- och leveransorienterad. Du tycker om att ta stort eget ansvar samt trivs med att leda andra. Du är van vid att arbeta strukturerat och med stort leverans- och kundfokus. I din roll är det viktigt att du är fokuserad, lyhörd och prestigelös. Vid behov har du inga problem med att gå in och täcka upp för någon i teamet med diverse arbetsuppgifter som behöver göras. Du har lätt för att kommunicera, skapa och upprätthålla relationer och blir ofta beskriven som en engagerad och målinriktad teamspelare. För att lyckas i rollen bör du ha ett strukturerat och coachande förhållningsätt och trivas med ett stort ansvar. Du har lätt att samarbeta och brinner för att nå framgångar tillsammans med teamet. 
Vi söker dig
Som har erfarenhet av att tidigare arbetat med kundservice och har erfarenhet av att ha personalansvar
Har ett coachande förhållningssätt och det är meriterande av att historiskt skapat en stark teamkänsla i din arbetsgrupp
Har förmåga att prioritera arbetsuppgifterna för sig själv och teamet 
Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
Du kan obehindrat arbeta på svenska
Det är meriterande att ha erfarenhet av serviceadministration kring medicintekniska produkter

 
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Denna tjänst är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet. Information om vår kund ges vid intervjutillfälle. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Du måste vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidaten för tjänsten.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA  och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi. 
Läs mer här:  http://barona.se/om-oss

Ansök nu

Teamleader med hjärtat på rätt ställe sökes för gig i Malmö

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 12
Ett fantastisk team söker nu en ny teamleader, en temporär lösning men en otroligt viktig sådan.

Under en överskådlig tid behöver ett team dig som teamleader. Alltså dig som haft ansvar för personal tidigare, är van vid att arbeta med människor samtidigt som du har vanan inne att föra business to business dialoger. Antalet i teamet är mindre än 10 st. Mycket av arbetet är administrativt och att hantera statistik med mera. Det är också en stor fördel om du är van vid att arbeta med och rapportera gällande KPI:er. I rollen ingår även schemaläggning, one2one samt kunddialoger. En ganska klassisk teamleader roll om vi får säga det själva!

Start är så snart det går och placering är i Malmö.

Vi lovar dig månader med trevliga kollegor och en rejäl utmaning!

Ansök nu

Teamledare för kundserviceteam hos Bredband2

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 18
Nu söker vi en engagerad och framtidsorienterad medarbetare till en spännande tjänst som Teamledare för ett kundserviceteam hos Bredband2. Har du erfarenhet av att leda en kundserviceavdelning eller ser det som din nästa utmaning och vill ha möjlighet att vara del av en organisation som står inför en spännande resa? På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser Bredband2 till att deras medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Låter det spännande?

Arbetsbeskrivning
Som Teamledare ansvarar du för att leda och kvalitetssäkra arbetet för ditt team på kundserviceavdelningen. Du har personal- och resultatansvar för teamet och ett visst utbildningsansvar. Just nu är de 9 medarbetare i teamet vars huvudsakliga uppgift är att svara på kunders frågor per telefon, mail, chatt och sociala medier. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av teamet.
Tjänsten passar dig som trivs i en ledande roll och som är bra på att skapa resultat tillsammans med andra människor. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Här får du möjligheten att verka i en organisation där ditt ledarskap och resultat gör stor skillnad i det dagliga arbetet samt vara med på den spännande resan som bolaget står inför. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget.


Vi söker dig som Har en förankring i personalfrågor och har erfarenhet av att leda andra i en chefsroll, gärna från en liknande roll
Älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Är kommunikativ och kan förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt
Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.


Om Bredband 2
Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att 500 000 kunder kan ta del av internets möjligheter. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden. Våra medarbetare är vårt varumärke. Därför erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla en inspirerande kultur som gör det roligt att komma till jobbet, oavsett om det är för en kickoff, AW, eller en vanlig dag på jobbet tillsammans med kollegorna.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Denna tjänst är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet i samarbete med Bredband2. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Du måste vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidaten för tjänsten.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Verksamhetskoordinator till Stiftelsen Malmö Sommargårdar

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 5
Stiftelsen Malmö Sommargårdar anordnar sommarkoloniverksamhet i Hästveda och Höllviken för förskolebarn och skolbarn bosatta i Malmö.

Stiftelsen som ägs av Malmö Stad etablerades 1982 men sommarkoloniverksamheten har funnits i över 100 år i Malmö.

Stiftelsen bedriver även uthyrningsverksamhet av stugorna i Hästveda och Höllviken, framförallt till skolklasser, föreningar och idrottsföreningar, när stugorna inte används till kolloverksamhet.

Styrelsen utses av Malmö kommunfullmäktige för en period av 4 år.

Verksamheten bedrivs både i egna fastigheter och i lokaler som disponeras av Stiftelsen. Förutom 7 helårsanställda medarbetare arbetar c:a 160 anställda under sommarperioden som platsansvariga, föreståndare, biträdande föreståndare, ledare, ledare med köksansvar, aktivitetsledare, kockar och köksbiträden.Verksamheten omsätter drygt 19 Mkr. Under sommaren 2021 deltog mer än 1500 barn i sommarkoloniverksamheten.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som på ett professionellt och engagerat sätt vill vara med och utveckla Stiftelsen Malmö Sommargårdars verksamhet med fokus på barnens behov.

Som Verksamhetskoordinator kommer du att arbeta nära Verksamhetschef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara förberedelser, genomförande och avslut av kolloverksamheten. Att ta emot ansökan och fördela platser till barn på kollo samt att intervjua och vara behjälplig med anställning av sommarpersonalen. Andra exempel på arbetsuppgifter är schemaläggning av kolloverksamheten.

Utöver detta tillkommer arbetsuppgifter kopplade till verksamheten samt att bistå i den ekonomiska hanteringen.

Ett viktigt uppdrag är att vara med och utveckla verksamheten som en mötesplats för barn med olika social och etnisk bakgrund och öka möjligheterna till integration. I detta arbete är det angeläget att etablera ett nära samarbete med Malmö stad och även skapa goda relationer till kollegor och samarbetspartners.

Verksamhetens fokus ligger på sommarmånaderna då vi har kollo. Då arbetar du som platsansvarig ute i kolloverksamheten. Under övriga året arbetar du på vårt kontor på Drottninggatan 24 i Malmö men vissa dagar ute i verksamheten.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med människor. Erfarenhet av barn- och ungdomsarbete är ett stort plus.

Du är bra på att skapa relationer. Du är bra på att kommunicera såväl muntligt som skriftligt. Du är också en god lyssnare vilket ger goda förutsättningar till dialog, öppenhet och samarbete. Du är strukturerad och en god administratör. Du har digital kompetens som innebär att det är naturligt för dig att använda digitala verktyg som arbetsredskap.

Tjänsten kräver att du har ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister, arbete med barn och unga

Du innehar körkort.

 

Varaktighet / Arbetstid
Heltid.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan med löneanspråk senast den 23 november 2021.

Gå gärna in på Stiftelsens hemsida och läs om verksamheten www.malmosommargardar.se

 

Frågor om tjänsten besvaras av:

Marie Österlund, Verksamhetsansvarig 0723-526050 eller marie.osterlund@malmo.se

Ansök nu

Teamchef för kundserviceteam hos Bredband2

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 5
Nu söker vi en engagerad och framtidsorienterad medarbetare till en spännande tjänst som Teamchef för ett kundserviceteam hos Bredband2. Har du erfarenhet av att leda en kundserviceavdelning eller ser det som din nästa utmaning och vill ha möjlighet att vara del av en organisation som står inför en spännande resa? På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser Bredband2 till att deras medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Låter det spännande?

Arbetsbeskrivning
Som Teamchef ansvarar du för att leda och kvalitetssäkra arbetet för ditt team på kundserviceavdelningen. Du har personal- och resultatansvar för teamet och ett visst utbildningsansvar. Just nu är de 9 medarbetare i teamet vars huvudsakliga uppgift är att svara på kunders frågor per telefon, mail, chatt och sociala medier. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av teamet.
Tjänsten passar dig som trivs i en ledande roll och som är bra på att skapa resultat tillsammans med andra människor. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Här får du möjligheten att verka i en organisation där ditt ledarskap och resultat gör stor skillnad i det dagliga arbetet samt vara med på den spännande resan som bolaget står inför. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget.


Vi söker dig som Har en förankring i personalfrågor och har erfarenhet av att leda andra i en chefsroll, gärna från en liknande roll
Älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Är kommunikativ och kan förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt
Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.


Om Bredband 2
Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att 500 000 kunder kan ta del av internets möjligheter. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden.
Våra medarbetare är vårt varumärke. Därför erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla en inspirerande kultur som gör det roligt att komma till jobbet, oavsett om det är för en kickoff, AW, eller en vanlig dag på jobbet tillsammans med kollegorna.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Denna tjänst är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet i samarbete med Bredband2. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Du måste vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidaten för tjänsten.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Teamchef för kundserviceteam hos Bredband2

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Nov 1
Nu söker vi en engagerad och framtidsorienterad medarbetare till en spännande tjänst som Teamchef för ett kundserviceteam hos Bredband2. Har du erfarenhet av att leda en kundserviceavdelning eller ser det som din nästa utmaning och vill ha möjlighet att vara del av en organisation som står inför en spännande resa? På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser Bredband2 till att deras medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Låter det spännande?

Arbetsbeskrivning
Som Teamchef ansvarar du för att leda och kvalitetssäkra arbetet för ditt team på kundserviceavdelningen. Du har personal- och resultatansvar för teamet och ett visst utbildningsansvar. Just nu är de 9 medarbetare i teamet vars huvudsakliga uppgift är att svara på kunders frågor per telefon, mail, chatt och sociala medier. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av teamet.
Tjänsten passar dig som trivs i en ledande roll och som är bra på att skapa resultat tillsammans med andra människor. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Här får du möjligheten att verka i en organisation där ditt ledarskap och resultat gör stor skillnad i det dagliga arbetet samt vara med på den spännande resan som bolaget står inför. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget.


Vi söker dig som Har en förankring i personalfrågor och har erfarenhet av att leda andra i en chefsroll, gärna från en liknande roll
Älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Är kommunikativ och kan förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt
Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.


Om Bredband 2
Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att 500 000 kunder kan ta del av internets möjligheter. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden.
Våra medarbetare är vårt varumärke. Därför erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla en inspirerande kultur som gör det roligt att komma till jobbet, oavsett om det är för en kickoff, AW, eller en vanlig dag på jobbet tillsammans med kollegorna.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Denna tjänst är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet i samarbete med Bredband2. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Du måste vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidaten för tjänsten.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Koordinerande Backofficemedarbetare till E.ON

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Okt 5
E.ON är övertygade om att du som är serviceinriktad, energisk och vill arbeta för ett mer hållbart samhälle har mycket att bidra med i deras verksamhet! Den här rollen passar dig som har erfarenhet från en koordinerande roll med problemlösning och kund i fokus och vill lära sig mer om energibranschen. Trivs du dessutom på en arbetsplats där det ställs krav på din problemlösningsförmåga och din goda samarbetsförmåga kan detta vara tjänsten för dig! Vill du vara med och bygga framtidens E.ON?

OM TJÄNSTEN
E.ONs mål är att senast 2025 erbjuda sina kunder 100 procent förnybar och återvunnen energi. Fantastiskt, eller hur!? Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle arbetar E.ON även för att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen.Du kommer att ingå i ett BackOffice-team som idag består av en teamleader samt 5 andra Backofficemedarbetare och nu behöver E.ON expandera teamet ytterligare. Som BackOfficemedarbetare kommer du med ett starkt kundfokus hantera mätarbytesuppdrag av komplicerad karaktär. Rollen innefattar arbetsuppgifter som sköts parallellt. Du samarbetar också med flera funktioner inom verksamheten både internt och externt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos E.ON, inledningsvis 6 månader med god chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

ARBETSUPPGIFTER
* Hantera de ärenden som inkommer av problemlösande karaktär främst genom system, mail och telefon
* Boka besiktningar
* Bygga relationer med projektets interna och externa intressenter

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av en Backoffice roll eller liknande
* Har god vana av att arbeta i affärssystem
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du...
* Erfarenhet av affärssystemet SAP

Som person är du:


* serviceinriktad
* har god samarbetsförmåga
* ansvarstagande
* problemlösande


INFORMATION OM FÖRETAGET

Övrig information


* Start: Oktober/November
* Omfattning: Heltid med god chans till förlängning
* Placering: Centrala Malmö, Carl Gustafs väg 1


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Ansök nu

Outsourcing Coordinator

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Maj 17
Sharkmob is setting out on an epic journey. Our studios are working on three new titles, the first being a Battle Royale twist on Vampire: The Masquerade. The two others will be based on our own proprietary IP, built from the ground up with a focus on online multiplayer.

Now we are looking for an experienced coordinator to help us manage the external production for our projects. Outsourcing is an integral part of the Sharkmob production pipeline and you will be responsible for stakeholder management, planning, coordinating with service providers and keeping track of external orders. We do not think you need previous games industry experience for this role, but you need to be a seasoned coordinator with documented experience from similar work.

Your drive and coordination skills are essential for this position. We are looking for a highly-organized individual who loves to plan, resolve tasks and manage different contacts. It is essential that you can perform under pressure and you love to work together with others towards a common goal. You take pride in resolving tasks and you rarely, if ever, let things slip or go by unnoticed. This role includes coordination between our development teams and different outsourcing partners as well as managing partner relations; vetting new ones and maintaining a healthy relationship with the existing ones.

This puts a high demand on the quality of assets and timing of deliveries - which is where you come in!

Your skills and experience:
- At least two years working with qualified coordination and task management.
- Experience of managing relationships with external partners.


You as a person:
- Like to play games and / or enjoy other popular culture (music, movies, series etc).
- Easy going, social and honest.
- Comfortable and experienced in giving clear and easy to understand feedback.
- A highly organized and structured planner.


Bonus:
- Experience of outsourcing workflows.
- Knowledge of Jira and Perforce.


Besides being a part of our amazing crew - there are more great perks of being a sharkster... Find them here! (https://career.sharkmob.com/pages/benefits)

Ansök nu

Teamchef för kundserviceteam hos Bredband2

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Okt 26
Nu söker vi en engagerad och framtidsorienterad medarbetare till en spännande tjänst som Teamchef för ett kundserviceteam hos Bredband2. Har du erfarenhet av att leda en kundserviceavdelning eller ser det som din nästa utmaning och vill ha möjlighet att vara del av en organisation som står inför en spännande resa? På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser Bredband2 till att deras medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Låter det spännande?

Arbetsbeskrivning
Som Teamchef ansvarar du för att leda och kvalitetssäkra arbetet för ditt team på kundserviceavdelningen. Du har personal- och resultatansvar för teamet och ett visst utbildningsansvar. Just nu är de 9 medarbetare i teamet vars huvudsakliga uppgift är att svara på kunders frågor per telefon, mail, chatt och sociala medier. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av teamet.
Tjänsten passar dig som trivs i en ledande roll och som är bra på att skapa resultat tillsammans med andra människor. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Här får du möjligheten att verka i en organisation där ditt ledarskap och resultat gör stor skillnad i det dagliga arbetet samt vara med på den spännande resan som bolaget står inför. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget.


Vi söker dig som Har en förankring i personalfrågor och har erfarenhet av att leda andra i en chefsroll, gärna från en liknande roll
Älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Är kommunikativ och kan förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt
Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.


Om Bredband 2
Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att 500 000 kunder kan ta del av internets möjligheter. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden.
Våra medarbetare är vårt varumärke. Därför erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla en inspirerande kultur som gör det roligt att komma till jobbet, oavsett om det är för en kickoff, AW, eller en vanlig dag på jobbet tillsammans med kollegorna.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Denna tjänst är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet i samarbete med Bredband2. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Du måste vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidaten för tjänsten.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Teamchef för kundserviceteam hos Bredband2

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Okt 28
Nu söker vi en engagerad och framtidsorienterad medarbetare till en spännande tjänst som Teamchef för ett kundserviceteam hos Bredband2. Har du erfarenhet av att leda en kundserviceavdelning eller ser det som din nästa utmaning och vill ha möjlighet att vara del av en organisation som står inför en spännande resa? På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser Bredband2 till att deras medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Låter det spännande?

Arbetsbeskrivning
Som Teamchef ansvarar du för att leda och kvalitetssäkra arbetet för ditt team på kundserviceavdelningen. Du har personal- och resultatansvar för teamet och ett visst utbildningsansvar. Just nu är de 9 medarbetare i teamet vars huvudsakliga uppgift är att svara på kunders frågor per telefon, mail, chatt och sociala medier. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av teamet.
Tjänsten passar dig som trivs i en ledande roll och som är bra på att skapa resultat tillsammans med andra människor. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Här får du möjligheten att verka i en organisation där ditt ledarskap och resultat gör stor skillnad i det dagliga arbetet samt vara med på den spännande resan som bolaget står inför. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget.


Vi söker dig som Har en förankring i personalfrågor och har erfarenhet av att leda andra i en chefsroll, gärna från en liknande roll
Älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Är kommunikativ och kan förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt
Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.


Om Bredband 2
Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att 500 000 kunder kan ta del av internets möjligheter. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden.
Våra medarbetare är vårt varumärke. Därför erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla en inspirerande kultur som gör det roligt att komma till jobbet, oavsett om det är för en kickoff, AW, eller en vanlig dag på jobbet tillsammans med kollegorna.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Denna tjänst är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet i samarbete med Bredband2. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Du måste vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidaten för tjänsten.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Teamchef för kundserviceteam hos Bredband2

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Okt 6
Nu söker vi en engagerad och framtidsorienterad medarbetare till en spännande tjänst som Teamchef för ett kundserviceteam hos Bredband2. Har du erfarenhet av att leda en kundserviceavdelning eller ser det som din nästa utmaning och vill ha möjlighet att vara del av en organisation som står inför en spännande resa? På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser Bredband2 till att deras medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Låter det spännande?

Arbetsbeskrivning
Som Teamchef ansvarar du för att leda och kvalitetssäkra arbetet för ditt team på kundserviceavdelningen. Du har personal- och resultatansvar för teamet och ett visst utbildningsansvar. Just nu är de 9 medarbetare i teamet vars huvudsakliga uppgift är att svara på kunders frågor per telefon, mail, chatt och sociala medier. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av teamet.
Tjänsten passar dig som trivs i en ledande roll och som är bra på att skapa resultat tillsammans med andra människor. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Här får du möjligheten att verka i en organisation där ditt ledarskap och resultat gör stor skillnad i det dagliga arbetet samt vara med på den spännande resan som bolaget står inför. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget.


Vi söker dig som Har en förankring i personalfrågor och har erfarenhet av att leda andra i en chefsroll, gärna från en liknande roll
Älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Är kommunikativ och kan förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt
Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.


Om Bredband 2
Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att 500 000 kunder kan ta del av internets möjligheter. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden.
Våra medarbetare är vårt varumärke. Därför erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla en inspirerande kultur som gör det roligt att komma till jobbet, oavsett om det är för en kickoff, AW, eller en vanlig dag på jobbet tillsammans med kollegorna.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Denna tjänst är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet i samarbete med Bredband2. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Du måste vara ostraffad och fri från betalningsanmärkningar. Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidaten för tjänsten.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Teamchef för kundserviceteam hos Bredband2

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Okt 5
Nu söker vi en engagerad och framtidsorienterad medarbetare till en spännande tjänst som Teamchef för ett kundserviceteam hos Bredband2. Har du erfarenhet av att leda en kundserviceavdelning eller ser det som din nästa utmaning och vill ha möjlighet att vara del av en organisation som står inför en spännande resa? På Bredband2 präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser Bredband2 till att deras medarbetare utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Låter det spännande?

Arbetsbeskrivning
Som Teamchef ansvarar du för att leda och kvalitetssäkra arbetet för ditt team på kundserviceavdelningen. Du har personal- och resultatansvar för teamet och ett visst utbildningsansvar. Just nu är de 9 medarbetare i teamet vars huvudsakliga uppgift är att svara på kunders frågor per telefon, mail, chatt och sociala medier. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av teamet.
Tjänsten passar dig som trivs i en ledande roll och som är bra på att skapa resultat tillsammans med andra människor. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Här får du möjligheten att verka i en organisation där ditt ledarskap och resultat gör stor skillnad i det dagliga arbetet samt vara med på den spännande resan som bolaget står inför. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget.


Vi söker dig som Har en förankring i personalfrågor och har erfarenhet av att leda andra i en chefsroll, gärna från en liknande roll
Älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Är kommunikativ och kan förmedla information på ett tydligt och pedagogiskt sätt
Tycker att det är givande med ett högt tempo på arbetsplatsen
Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten för rollen samt dina tidigare erfarenheter.


Om Bredband 2
Bredband2 är en etablerad leverantör av datakommunikation och säkerhetslösningar. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser vi till att 500 000 kunder kan ta del av internets möjligheter. Vi erbjuder pålitliga och snabba tjänster till både företag och privatpersoner, med ett engagemang som särskiljer oss från andra aktörer på marknaden.
Våra medarbetare är vårt varumärke. Därför erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en chans att jobba i en ständigt växande organisation som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap. Vi lägger stor vikt vid att bibehålla en inspirerande kultur som gör det roligt att komma till jobbet, oavsett om det är för en kickoff, AW, eller en vanlig dag på jobbet tillsammans med kollegorna.

Övrig information
Start för tjänsten är omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är vardagar mellan 9-18 där flextider tillämpas för rollen. Denna tjänst är inom ramen för Baronas bemanningsverksamhet i samarbete med Bredband2. Fast lön samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, men för frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Installationskoordinator till energiföretag

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Sep 18
Vill du arbeta på en arbetsplats som jobbar för ett mer hållbart samhälle? Då kan detta vara tjänsten för dig! Den här rollen passar dig som har erfarenhet av att arbeta med administration och kundkontakt. Trivs du dessutom på en arbetsplats där det ställs krav på din struktur och flexibilitet? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Företaget har ett mål att senast 2025 erbjuda sina kunder 100 procent förnybar och återvunnen energi. Fantastiskt, eller hur?! Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle arbetar de även för att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos företaget och uppdraget kommer att pågå initialt 6 månader med mycket god chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

ARBETSUPPGIFTER
* Hantera de ärenden som inkommer av problemlösande karaktär främst genom system, mail och telefon
* Löpande admininstration
* Fakturering
* Felhanteringsanmälningar

VI SÖKER DIG SOM
* har erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll
* har god systemvana
* har erfarenhet av att ha arbetat med kundkontakt
* har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du...
* har arbetat med fakturering och ekonomisk administration
* har erfarenhet av energibranschen

Som person är du:


* strukturerad
* serviceinriktad
* har god samarbetsförmåga
* flexibel


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader med god chans till förlängning
* Placering: Malmö


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Ansök nu

Koordinerande Backofficemedarbetare till E.ON

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Sep 16
E.ON är övertygade om att du som är serviceinriktad, energisk och vill arbeta för ett mer hållbart samhälle har mycket att bidra med i deras verksamhet! Den här rollen passar dig som har erfarenhet från en koordinerande roll med problemlösning och kund i fokus och vill lära sig mer om energibranschen. Trivs du dessutom på en arbetsplats där det ställs krav på din problemlösningsförmåga och din goda samarbetsförmåga kan detta vara tjänsten för dig! Vill du vara med och bygga framtidens E.ON?

OM TJÄNSTEN
E.ONs mål är att senast 2025 erbjuda sina kunder 100 procent förnybar och återvunnen energi. Fantastiskt, eller hur!? Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle arbetar E.ON även för att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen.Du kommer att ingå i ett BackOffice-team som idag består av en teamleader samt 5 andra Backofficemedarbetare och nu behöver E.ON expandera teamet ytterligare. Som BackOfficemedarbetare kommer du med ett starkt kundfokus hantera mätarbytesuppdrag av komplicerad karaktär. Rollen innefattar arbetsuppgifter som sköts parallellt. Du samarbetar också med flera funktioner inom verksamheten både internt och externt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos E.ON, inledningsvis 6 månader med god chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

ARBETSUPPGIFTER
* Hantera de ärenden som inkommer av problemlösande karaktär främst genom system, mail och telefon
* Boka besiktningar
* Bygga relationer med projektets interna och externa intressenter

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av en Backoffice roll eller liknande
* Har god vana av att arbeta i affärssystem
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du...
* Erfarenhet av affärssystemet SAP

Som person är du:


* serviceinriktad
* har god samarbetsförmåga
* ansvarstagande
* problemlösande


INFORMATION OM FÖRETAGET

Övrig information


* Start: September
* Omfattning: Heltid med god chans till förlängning
* Placering: Centrala Malmö, Carl Gustafs väg 1


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Ansök nu

Teamleader till produktavdelning

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Sep 10
Är du en bra ledare som kan få dina medarbetare att nå resultat? Vill du vara med och bidra till att fler organisationer kan arbeta professionellt och proaktivt med lagar och regler? Då har vi en spännande tjänst för dig på Visma Draftit!
Vi på Visma Draftit tror att alla verksamheter kan arbeta enkelt och effektivt med lagar och regler. Därför utvecklar vi produkter som tar juridiken till praktiken och sparar våra kunder tid. Vi har gjort detta framgångsrikt i över tio år och har utvecklats till ett av Nordens ledande företag inom legal tech. Vi är ett bolag inom Visma, som är ett av Europas ledande mjukvaruföretag.
Ditt team och arbetsplats
Produktavdelningens grupp Content ansvarar för att kvalitetssäkra, utveckla och underhålla innehållet i våra webbaserade produkter inom Dataskydd, Lön, HR, Skola och Social. Gruppen består av tio erfarna medarbetare som tillsammans arbetar med vår juridiska expertis för att leverera kunskap och verktyg till tusentals användare inom privat och offentlig sektor. Gruppen samverkar även ofta med företagets övriga avdelningar.
Största delen av gruppen befinner sig i Malmö, men vi har även medarbetare i Stockholm, Oslo och Karlstad. Vi söker nu en engagerad ledare till gruppen som är bekväm med distansledarskap.
Om tjänsten
Som Teamleader för gruppen ska du säkerställa att dina medarbetare har rätt förutsättningar att sköta sina uppgifter samt leda och fördela arbetet inom gruppen. Du säkerställer att vår produktstrategi följs och att produkterna utvecklas och förfinas så att vår affär drivs framåt. Du ingår i bolagets produktledning tillsammans med produktchefen, utvecklingschefen samt teamleader för Techgruppen.
Din ledarstil är coachande och du känner dig trygg i att fatta beslut liksom att vända utmaningar till möjligheter. Ett situationsanpassat och nära ledarskap som ger motiverade medarbetare trivs du med liksom att arbeta tvärorganisatoriskt med vår försäljningsavdelning, marknadsföringsgrupp och leveransgrupp. Du identifierar affärs- och utvecklingsmöjligheter och bidrar med engagemang och framåtanda för att nå våra mål.
Vem är du?
Vi tror att du är en empatisk ledare som tar väl hand om dina medarbetare och besitter en välutvecklad förmåga att omsätta kunskap och erfarenhet till affärer. Du arbetar just nu inom ett B2B-segment och driver framgångsrikt produktutveckling eller affärsutveckling. Men du motiveras även av din egen och teamets ständiga utveckling. Du har lätt för att kommunicera och trivs med att vara en del av ett team med god språkkänsla, höga ambitioner och ett genomgående kvalitetstänk.
För att söka tjänsten ska du:
Ha ledar- och chefserfarenhet med personalansvar
Ha dokumenterad erfarenhet av B2B-verksamhet

Fördelaktigt, men inget krav, är om du har:
Har en universitetsexamen inom ekonomi, juridik, journalistik, pedagogik eller annan bred utbildning.
Arbetar eller har arbetat med digitala produkter och ett agilt arbetssätt
Har erfarenhet av juridik, riskhantering och compliance.
Har erfarenhet av att arbeta med de nordiska marknaderna
Förståelse och insikt i försäljning, produktlansering och leverans av affärssystem eller digitala produkter, gärna inom HR, Lön eller Dataskydd
Erfarenhet av affärsutveckling, förlagsverksamhet eller utbildningsverksamhet
Erfarenhet av att arbeta med utveckling, förändring, förbättring och kvalitetsarbete

Vi tror även att du:
Tar egna initiativ och visar en vilja att bidra och förbättra för våra kunder, våra produkter och vår organisation
Har en förmåga att koordinera och hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt
Är noggrann, ansvarsfull och trivs med att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor
Har en förmåga till god struktur och van vid att arbeta i projekt

Ansök nu

Koordinerande Backofficemedarbetare till E.ON

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Aug 24
E.ON är övertygade om att du som är serviceinriktad, energisk och vill arbeta för ett mer hållbart samhälle har mycket att bidra med i deras verksamhet! Den här rollen passar dig som har erfarenhet från en koordinerande roll med problemlösning och kund i fokus och vill lära sig mer om energibranschen. Trivs du dessutom på en arbetsplats där det ställs krav på din problemlösningsförmåga och din goda samarbetsförmåga kan detta vara tjänsten för dig! Vill du vara med och bygga framtidens E.ON?

OM TJÄNSTEN
E.ONs mål är att senast 2025 erbjuda sina kunder 100 procent förnybar och återvunnen energi. Fantastiskt, eller hur!? Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle arbetar E.ON även för att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen.Du kommer att ingå i ett BackOffice-team som idag består av en teamleader samt 5 andra Backofficemedarbetare och nu behöver E.ON expandera teamet ytterligare. Som BackOfficemedarbetare kommer du med ett starkt kundfokus hantera mätarbytesuppdrag av komplicerad karaktär. Rollen innefattar arbetsuppgifter som sköts parallellt. Du samarbetar också med flera funktioner inom verksamheten både internt och externt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos E.ON, inledningsvis 6 månader med god chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

ARBETSUPPGIFTER
* Hantera de ärenden som inkommer av problemlösande karaktär främst genom system, mail och telefon
* Boka besiktningar
* Bygga relationer med projektets interna och externa intressenter

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av en Backoffice roll eller liknande
* Har god vana av att arbeta i affärssystem
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du...
* Erfarenhet av affärssystemet SAP

Som person är du:


* serviceinriktad
* har god samarbetsförmåga
* ansvarstagande
* problemlösande


INFORMATION OM FÖRETAGET

Övrig information


* Start: September
* Omfattning: Heltid med god chans till förlängning
* Placering: Centrala Malmö, Carl Gustafs väg 1


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Ansök nu

Digital produktionsledare

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Jun 18
MTM:s vision är ett samhälle där all läsning är tillgänglig. Vi är ett nationellt kunskapscentrum för tillgängliga medier som arbetar för att alla ska ha tillgång till nyheter, litteratur och samhällsinformation. Detta utifrån vars och ens förutsättningar, oavsett läsförmåga eller funktionsnedsättning. Vill du vara en del av vårt viktiga, demokratiska uppdrag?

Vi söker dig som vill bidra till allas rätt att läsa på sina villkor, genom hela livet. Du utgår från läsarens behov och ser till helheten. Du är samarbetsinriktad, generös med din kunskap, prestigelös och nyfiken på nya utmaningar. För dig är ett positivt och inkluderande arbetsklimat viktigt. Med hänsyn till en förändrad omvärld och användarnas behov är det även viktigt att du välkomnar utveckling och förändring och ett flexibelt förhållningssätt.


Om befattningen
I rollen som produktionsledare ingår du i enheten Medier och tjänster men samarbetar även med enheten Användarstöd där du tillsammans med en grupp produktionshandläggare ansvarar för att driva en effektiv produktionsprocess av tillgängliga tal-, punkt-, och e-textböcker.

Du ansvarar för att se till att produktionen är snabb, effektiv och med hög kvalitet och i dialog med enhetschefer bedömer ni resursbehov och omfördelar resurser. Du är ett stöd till handläggare, leverantörer och enhetschefer och ser till att produktionssystemet är väl underhållet och anpassat efter produktionsprocessens behov.

Som produktionsledare agerar du beställare gällande förändringar i produktionssystemet och utveckling av produktionsprocessen. Det innebär att du initierar, leder och följer upp förbättringsprocesser och andra förbättringsåtgärder i produktionen samt är en sammanhållande länk mellan förvaltningsledare, processutvecklare och handläggarna i produktionen.

I rollen ingår även uppföljning av produktionen, att göra prognoser, statistik och analysera utfall. Du utför den ekonomiska uppföljningen och samordnar statistik och annat underlag för exempelvis ekonomisk uppföljning, årsredovisning, prognoser till departementet och upphandlingar. Du ansvarar för avtal gällande förlagsfiler, bokinköp etc som är en del av produktionsprocessen.

Du förväntas också leda och delta i olika projekt inom arbetsområdet.


Om dig
Vi söker dig som har


• högskoleutbildning med relevant inriktning
• flera års erfarenhet av digitaliserad produktion och vana av att arbeta i digitala produktionshanteringssystem
• flera års erfarenhet av ledarskap, exempelvis som processledare, projektledare, teamledare eller liknande
• erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar i produktionsprocesser
• erfarenhet av att följa upp produktionsprocesser ekonomiskt samt via nyckeltal och statistik
• goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har


• utbildning i process- eller projektledning
• utbildning i ekonomiskt analysarbete
• formatkunskap (punktskrift, EPUB3, XML)

 

För att lyckas i rollen som produktionsledare arbetar du bra med andra människor och du leder och motiverar dina kollegor genom att skapa engagemang och delaktighet för att effektivt nå gemensamma mål. Du ser till hela verksamhetens bästa i ditt agerande och i dina beslut och tar hänsyn till det större perspektivet.

Vidare planerar, organiserar och prioriterar du ditt arbete på ett effektivt sätt och i stressande situationer behåller du ditt lugn och fokuserar på rätt saker. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt.

Om arbetsgivaren
MTM erbjuder en attraktiv arbetsplats som strävar efter att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Som arbetstagare vid MTM och i staten arbetar du på medborgarnas uppdrag – ett viktigt och ansvarsfullt åtagande. Som anställd på MTM känner du till och följer de lagar och regler som gäller i verksamheten, agerar sakligt och opartiskt, respekterar öppenhet och yttrandefrihet, behandlar alla lika och med respekt samt förenar service med effektivitet. Som medarbetare på MTM förväntas att du är öppen för nya idéer och välkomnar samverkan med andra. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera arbete och privatliv. 

Den aktuella tjänsten är placerad vid kontoret i Malmö. 


Om anställningen
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Den inleds med 6 månaders provanställning. MTM tillämpar individuell lönesättning. Tillträde snarast enligt överenskommelse. 


Kontaktpersoner
Rekryterande chef, Marie Ivarsson, marie.ivarsson@mtm.se

Fackliga representanter;
Hillevi Andreasson, SACO, hillevi.andreasson@mtm.se

Andreas Lindén, ST, andreas.linden@st.org

Ansökan
Du är välkommen att registrera din ansökan senast 2021-08-18. Ange diarienummer MTM 2021/385 din ansökan.

Besök gärna www.mtm.se för mer information om myndighetens verksamhet.

Ansök nu

Koordinerande Backofficemedarbetare till E.ON

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Jul 17
E.ON är övertygade om att du som är serviceinriktad, energisk och vill arbeta för ett mer hållbart samhälle har mycket att bidra med i deras verksamhet! Den här rollen passar dig som har erfarenhet från en koordinerande roll med problemlösning och kund i fokus och vill lära sig mer om energibranschen. Trivs du dessutom på en arbetsplats där det ställs krav på din problemlösningsförmåga och din goda samarbetsförmåga kan detta vara tjänsten för dig! Vill du vara med och bygga framtidens E.ON?

OM TJÄNSTEN
E.ONs mål är att senast 2025 erbjuda sina kunder 100 procent förnybar och återvunnen energi. Fantastiskt, eller hur!? Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle arbetar E.ON även för att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen.Du kommer att ingå i ett BackOffice-team som idag består av en teamleader samt 5 andra Backofficemedarbetare och nu behöver E.ON expandera teamet ytterligare. Som BackOfficemedarbetare kommer du med ett starkt kundfokus hantera mätarbytesuppdrag av komplicerad karaktär. Rollen innefattar arbetsuppgifter som sköts parallellt. Du samarbetar också med flera funktioner inom verksamheten både internt och externt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos E.ON, inledningsvis 6 månader med god chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

ARBETSUPPGIFTER
* Hantera de ärenden som inkommer av problemlösande karaktär främst genom system, mail och telefon
* Boka besiktningar
* Bygga relationer med projektets interna och externa intressenter

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av en Backoffice roll eller liknande
* Har god vana av att arbeta i affärssystem
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du...
* Erfarenhet av affärssystemet SAP

Som person är du:


* serviceinriktad
* har god samarbetsförmåga
* ansvarstagande
* problemlösande


INFORMATION OM FÖRETAGET

Övrig information


* Start: September
* Omfattning: Heltid med god chans till förlängning
* Placering: Centrala Malmö, Carl Gustafs väg 1


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Ansök nu

Teamchef

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Jul 5
Dina arbetsuppgifter
Till vår uthyrningsverksamhet i Malmö söker vi till vår kund en teamchef. Uppdraget är på minst 6 månader med möjlighet till anställning hos kund.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och människor samt som drivs av att leverera service i världsklass.
I din roll som ledare ingår att skapa engagemang och motivation, liksom förutsättningar för medarbetare att kunna utvecklas och ta eget ansvar. Du har också en viktig uppgift att forma ett positivt arbetsklimat och en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga.

I uppdraget ingår också att hantera resursplanering. Du har ett nära samarbete med andra delar av verksamheten och tillsammans med övriga kollegor i verksamheten där du är med och utvecklar initiativkraft, affärsmässighet och servicekänsla.
I ditt ansvar ingår att löpande följa upp att gruppen levererar enligt uppsatta mål.
Du genomför medarbetar- och lönesamtal.Din profil
Som person är du handlingskraftig, flexibel och målinriktad. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa delaktighet bland dina medarbetare. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är drivande och kommunikativ och trivs med att vara operativ.

Trivs med utmaningar och ett högt arbetstempo stundvis
- Strukturerad och bra på att prioritera, det kan svänga från dag till dag
- Förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
- Prestigelös och flexibel.
- Kommunikativ och inte rädd för att fatta beslut.

Som teamchef rapporterar du direkt till leveranschefen.


Vi vill att du har tidigare ledarerfarenhet. Vidare ser vi att du har en stark drivkraft samt stor förmåga att se möjligheter i stället för problem. Du har en hög grad av samarbetsvilja, positiv grundattityd och servicekänsla. För att lyckas i rollen bör du ha ett strukturerat arbetssätt, en utvecklad prioriteringsförmåga samt ha goda ledaregenskaper.

Du har:
lätt att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer
en god kommunikativ förmåga
ett gott sinne för affärer och ekonomisk uppföljning.
har mod och förmåga att fatta egna beslut.
har gymnasiekompetens, god datorvana samt kunskaper i engelska.

Har du dessutom förmågan att se möjligheterna till merförsäljning samt stimuleras av att leda och arbeta i förändring?
Då är denna roll perfekt för dig!
Då tjänsten omfattar en hel del administrativt arbete är det önskvärt att du är van att hantera Officepaketet, andra personal- och ekononmisystem är meriterande.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort


Om företaget
Tjänsten är på heltid och vi applicerar 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse men vi ser gärna att du har möjlighet att börja som senast v 35.
Om du anser att detta är en roll för dig så skicka ditt CV och Personliga brev till catrine@bemanningskontoret.se då vi ej tar emot ansökningar via länken.

Vi sparar inga ansökningar efter avslutad rekryteringsprocess.

Om oss
BemanningsKontoret är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag som grundades 2014 i Göteborg där vi idag har vårt kontor, våra kunder är belägna i Göteborg med omnejd samt Malmö. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal. Läs mer på vår hemsida www.bemanningskontoret.se

Ansök nu

Samordnare för Tolkcenter

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Jun 18
Språkservice är Nordens största språkförmedling och förmedlar dagligen tusentals förfrågningar till både offentlig och privat sektor. Med mer än 25 års erfarenhet har Språkservice utvecklat kvalitetssäkrade och effektiva processer, teknik i framkant samt det viktigaste - ett brett nätverk med över 3 500 aktiva tolkar och översättare i mer än 200 språk runt om i hela Sverige. Vårt hjärta finns i Malmö men vi är en förmedlingsverksamhet för hela Norden!


Vi bygger och utvecklar världens bästa tolkcenter och letar nu efter en samordnare för avdelningen som tillsammans med avdelningschefen fortsätter att utveckla verksamheten. Du som söker har erfarenhet av HR arbete såsom personalplanering, utbildning, rekrytering och processutveckling.
Vår nya kollega ska vara utåtriktad och ha minst 3 års erfarenhet av arbete med större personalgrupper.
Vår företagskultur präglas av öppenhet och transparens tillsammans med ett stort fokus på leverans av tjänster i världsklass dygnet runt. Kanske har du arbetat som konsultchef i bemanningsbolag eller haft gruppchefsbefattning i större kundtjänst och känner att du vill vidare i en verksamhet som präglas av mångfald, kvalitet och ordning och reda. På Språkservice har du möjlighet att växa och vara med att påverka utveckling både av verksamhet och dig själv.


HUVUDSAKLIGA ANSVARSOMRÅDEN OCH ARBETSUPPGIFTER
- Daglig drift i Tolkcenter
- Rekrytering av ny personal
- On-boarding av nya medarbetare
- Schemaläggning och bemanning
- Säkerställa att medarbetare trivs, utvecklas och arbetar enligt gällande rutiner
- Daglig avstämning med förmedlingsverksamheten
- Sammanställning och analys av verksamhetsstatistik
- Process- och kvalitetsutveckling gällande arbetssätt och metodik
- Initiera/driva förbättringsprojekt


KRAVPROFIL
- Grundläggande kunskaper inom arbetsrätt/kollektivavtal
- Goda kunskaper i svenska (i skrift och tal)
- God analytisk förmåga (kunskap i excel)
- Goda kunskaper inom O365
- Erfarenhet av schemaläggning och bemanning
- Högskoleutbildning/eftergymnasial utbildning inom HR/Ekonomi
- Supporter till FC Rosengård


PERSONLIGA EGENSKAPER
- Handlingskraftig
- Pragmatisk
- Stresstålig
- Förtroendegivande


Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansök nu

Kortare sommarvikariat som transportplanerare på Puls i Staffanstorp

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Maj 28
Sommaren är runt hörnet och därför söker Puls nu en arbetssam, självgående och snabblärd person på ett kortare vikariat under veckorna 26-30. I rollen som vikarierande transportplanerare kommer du att under mycket eget ansvar arbeta med administration och orderhantering i systemet EDP. Låter detta som något för dig? Urval sker löpande så sök idag!

OM TJÄNSTEN
Arbetsuppgifterna kommer exempelvis bestå av att:
* Arbeta med administration och orderhantering
* Ta emot samtal
* Lägga in order och planera för bilarnas avgång via det administrativa programmet EDP och bokningsystemet Future
* Skicka ut uppdrag till bilarna via EDP och systemet Mobile

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet administration och orderhantering
* Har erfarenhet av att arbeta i systemet EDP och i programmen Future samt Mobile
* Är bekväm med att arbeta med telefonen som arbetsredskap
* Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift
* Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i systemet Thor.

Som person ser vi att du är strukturerad, noggrann och självgående. Du trivs med att ta ansvar och har lätt för att sätta dig in i en förändrad arbetssituation.

Övrig information


* Start: 28 juni
* Omfattning: Heltid, från den 28 juni till och med 30 juli.
* Placering: Staffanstorp
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Puls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta mer om Puls kan du gå in HÄR!

Ansök nu

Teamledare customer service Skånemejerier

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Jun 9
Arbetsbeskrivning
Skånemejerier söker nu dig med erfarenhet från customer service och supply chain. För rollen som teamledare söker vi dig som trivs i en operativ roll med ansvar för att coacha och utveckla våra medarbetare.

Skånemejeriers vision är att vara Sveriges mest hållbara mejeri, vill du vara med på den resan? Sök idag! 

Ansvarsområden
Tjänsten som teamledare för customer service innebär ett delat ansvar i att coacha teamet på nio medarbetare och operativt arbeta gentemot våra affärskunder. Vi är en central funktion i supply chain avdelningen och du har många kontaktytor både externt och internt. Frågor som du kan komma i kontakt med i det operativa är reklamationer, förseningar, beställningar, avvikelser m.m.  

Som teamledare kommer du bl.a. att ansvara för: 
Aktivt coacha, motivera och utveckla medarbetarna i det dagliga arbetet
 Vara en del av och sätta mål för teamet
Ständigt bidra till att stärka kundupplevelsen 
Forma och utveckla rollen utifrån teamets och avdelningens behov


Här får du möjlighet att vara med och utveckla en ny tjänst. Tillsammans med vår kundtjänstchef förväntas du bidra till att vi driver igenom strategier för att utveckla avdelningen och skapa ett framgångsrikt team. 

Arbetstider
Heltid, tillsvidare. Tjänsten kan komma att innebära varierade arbetstider 

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för service. Som ledare har du förmåga att förstå medarbetarnas behov och skapa engagemang för att uppnå uppsatta mål. 
För att lyckas i rollen ser vi att du har en stark förmåga till självledarskap och har en god förmåga att agera coachande. Du har god förmåga att tänka nytt och ta initiativ till att förverkliga idéer och planer. 

Vi ser att du har med dig:
Slutförd eftergymnasial utbildning
Erfarenhet från arbete inom service och supply chain
Erfarenhet av arbetsledning och ledarskap med gott resultat  
Förmåga att kommunicera obehindrat i svenska och engelska, både i tal och i skrift
Vana vid att arbeta i affärssystem
Mycket goda kunskaper i Excel


Vi ser det som en fördel om du har:
Kunskaper inom livsmedel
Erfarenhet av affärssystemet M3
Språkförståelse i danska 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
ansök senast 2021-06-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Skånemejerier med Randstad. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Therese Roos, therese.s.roos@randstad.se

Om företaget
Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. Vi har fyra anläggningar i södra Sverige och på vår största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror. Här finns hela kedjan under ett och samma tak, från råvarumottagning till leverans ut till kund.

Hållbarhet är kärnan i Skånemejeriers verksamhet och visionen är att bli Sveriges mest hållbara mejeri.

På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol- och drogtester.

Ansök nu

Planeringskoordinator till One Nordic i Malmö

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Maj 8
Vi tror att du är personen som gillar att planera och koordinera. Du gillar att ta ansvar och vill vara med och skapa grunden i ett team som kommer vara en drivande del i ett stort projekt som bidrar till att Sverige får mer energieffektiva lösningar. Du beskriver dig själv som en lagspelare som gillar att ha många bollar i luften. Är du intresserad av den här heltidstjänsten? Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Hos ONE Nordic talar man om "Det nya energisamhället". Under 2020 påbörjade ONE Nordic, på uppdrag av regeringen ett projekt där de kommer att vara med och byta elmätare hos företag och privatpersoner runt om i Sverige. Detta för att underlätta elavläsningen genom mer användarvänliga elmätare. Projektet förväntas pågå under cirka fyra år. Academic Work söker därför omgående efter en person som kommer vara med på resan. Du kommer arbeta med koordinering och planering av teamen som utför dessa byten.

Uppstart för tjänsten är omgående. Du kommer få en gedigen upplärningsperiod vid start.

Hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Koordinera byten av elmätare
* Planera och ha kontakt med tekniker som utför bytena i lokalområdet
* Kontakt med företags- och privatkunder via telefon och mail
* Övrig koordinering och planering kopplat till projektet

VI SÖKER DIG SOM
* Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
* Har erfarenhet av koordinering eller projektledning, gärna av tekniker
* Har god systemvana
* Har B-körkort

Det är meriterande om du har arbetat inom el- och energibranschen samt om du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare.

Som person är du:


* Problemlösande
* Strategisk
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och One Nordics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Koordinerande Dispatcher över sommaren till ONE Nordic

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Apr 28
Vi tror att du är personen som gillar att planera och koordinera. Du gillar att ta ansvar och vill vara med och skapa grunden i ett team som kommer vara en drivande del i ett stort projekt som bidrar till att Sverige får mer energieffektiva lösningar. Är du intresserad av tjänsten? Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Hos ONE Nordic talar man om "Det nya energisamhället". Under 2020 påbörjade ONE Nordic, på uppdrag av regeringen ett projekt där de kommer att vara med och byta elmätare hos företag och privatpersoner runt om i Sverige. Detta för att underlätta elavläsningen genom mer användarvänliga elmätare. Projektet förväntas pågå under cirka fyra år. För sommaren 2021 söker Academic Work efter en person som kommer vara med och vikariera för ordinarie Dispatchers och arbeta med koordineringen och planeringen av dessa byten.

Uppstart för tjänsten kommer att vara i början av juni och inledas med utbildning för att sedan övergå till konkret arbete med planering av mätarbytena. Du kommer att ingå i ett team och kommer att ha stöttning av dina kollegor till en början men sedan behöver arbeta självgående.

Du kommer i din roll att arbeta med planering, tidsbokningar och aviseringar men även bevakningen under pågående samt efterarbete med utvärdering av det genomförda arbetet.
Dina arbetsuppgifter kommer sammanfattningsvis bestå av:
* Tidsbokning och avisering för kommande byten
* Praktiska förberedelser och nulägesanalys av dagens byten
* Göra eventuella justeringar p.g.a. exempelvis sjukdomar, ombokningar
* Utvärdering av genomfört arbete för eventuella förbättringar för kommande arbeten

Du erbjuds

Hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
* Är obehindrad i svenska i tal och skrift
* Har goda kunskaper i tal och skrift i engelska
* Har god datorvana
* Har arbetat med administrativt arbete
* Det är meriterande om du har arbetat i liknande administrativa/koordinerande roller tidigare

Stor vikt kommer att läggas på din motivation för tjänsten samt dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du har en god social förmåga och är lyhörd för din omgivning. Du är ansvarsfull och vill alltid bli lite bättre. I denna process kommer vi att lägga fokus på följande kompetenser:


* Problemlösande
* Strategisk
* Har god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start:Början av juni
* Omfattning: Heltid, initialt kommer kontrakt sträcka sig till 31 augusti
* Placering: Arlöv, Gamla Segevägen 2


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ONE Nordics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om ONE Nordic här!

Ansök nu

Koordinator till Crodas Customer Service-team

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Mar 30
Vår globala kund, Croda Nordica, expanderar och söker nu en koordinator för att utöka Customer Service-teamet. Tjänsten är ny och du kommer själv att få vara med och utveckla rollen. Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom administration, gärna inom tullverksamhet, och som har vana i att jobba i affärssystem. I denna tjänst kommer du främst att arbeta med administration kopplat till tullverksamhet, leveranser samt stötta upp hanteringen av kunder. Vill du arbeta i ett mindre team i en stor global organisation är det här tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN
Croda är ett stort globalt företag som arbetar med att skapa och tillverka kemikalier som sedan säljs vidare, för att i sin tur tillverka produkter inom bland annat hälsa och skönhet. Croda är ett företag som bidrar till vaccineringen av Covid-19, vilket gör tjänsten extra spännande. Företaget tillverkar nämligen beståndsdelar till vaccinet och bidrar till pusslet. Croda har över 5000 anställda, varav ett team på 13 personer som sitter i Malmö. Du kommer därför att bli en del av ett mindre team, i ett stort, globalt företag.

Tjänsten som koordinator passar perfekt för dig som vill jobba i ett spännande och expanderande företag. Tjänsten innefattar 37,5 timmar i veckan där du behöver arbeta mellan kl.9.00-15.30, utöver det har du en flexibel start- och sluttid på dina arbetsdagar. Även tiden för lunch är flexibel mellan kl.11.30-13.30. Du ska kunna ha möjlighet arbeta hemifrån vid behov. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Croda.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Kontrollera och säkerställa tulldeklarationer
* Hantera administration kring in- och utgående leverans
* Hantera administration kopplat till reklamationer
* Stötta säljarna i administration mot kunder
* Bemöta företagets kunder

VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare erfarenhet inom administration (gärna inom tullverksamhet)
* Har tidigare erfarenhet med att jobba i affärssystem
* Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande och önskvärt om du tidigare har arbetat i affärssystemet SAP samt om du har erfarenhet av tullhantering.

Som person är du:


* Noggrann
* Flexibel
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: Början av maj
* Omfattning: 37,5 timmar/vecka
* Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Crodas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Chef Teknik & Garanti

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Mar 10
Brinner du för att leda ett team och vill vara med och bidra på resan att utveckla vår tekniska supportaffär? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Chef Teknik & Garantier. På Lantmännen Maskin erbjuds du en flexibel och aktiv vardag med goda möjligheter till utveckling i en organisation som önskar involvera och ge stort ansvar till sina medarbetare.

Det här kommer du att göra

I rollen som Chef Teknik & Garantier ansvarar du för ett team av tekniker, produktsupport samt garantihantering, totalt 13 personer. Du leder och fördelar det dagliga arbetat på ett effektivt sätt för att kunna garantera optimal service och support till vår service- och reservdelsaffär ute i landet, samtidigt som du bidrar till att utveckla affären. Ditt team hanterar företagets garantianspråk mot våra leverantörer och ansvarar för planering och genomförande av tekniska utbildningar. Vidare deltar du vid större leverantörsförhandlingar och leverantörsutvärderingar för att säkerställa rätt villkor för servicearbeten. Du arbetar i tätt samarbete med marknad för att marknadsföra serviceaffären på bästa sätt.

Kontinuerligt driver du avstämningar med verksamheten för att utveckla serviceaffären och säkerställa god kommunikation och framdrift. Du sammanställer statistik på ärenden och fel för att driva dessa frågor mot leverantörer och har en nära dialog med våra produktchefer. Vidare ansvarar du för att följa upp ekonomiskt utfall på reklamationsarbetet och är drivande i förbättringar kring detta. Sist men inte minst ansvarar du för att plattformar för teknisk dokumentation och uppföljning hålls uppdaterade.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- En eftergymnasial utbildning inom teknik.
- Flerårig praktisk erfarenhet från en liknande roll inom maskin-, entreprenad- eller fordonsbranschen.
- Erfarenhet av att leda ett större team.
- Erfarenhet av att jobba i en större serviceorganisation.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
- B-körkort.

Du är:

- Driven och initiativrik och är van vid att driva förbättringsarbete.
- Serviceinriktad.
- Duktig på att prioritera i pressade situationer.
- Genuint intresserad av att bygga och utveckla team. Du har ett coachande förhållningssätt med fingertoppskänsla och förmåga att anpassa ditt ledarskap.
- Resultatinriktad.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Malmö och rapporterar till Affärsområdeschef Servicemarknad.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 4/4. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer varav de första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Johanna Olsson, johanna.olsson@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

Ansök nu

Chef Teknik & Garanti

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Mar 10
Brinner du för att leda ett team och vill vara med och bidra på resan att utveckla vår tekniska supportaffär? Vi söker nu dig som vill axla rollen som Chef Teknik & Garantier. På Lantmännen Maskin erbjuds du en flexibel och aktiv vardag med goda möjligheter till utveckling i en organisation som önskar involvera och ge stort ansvar till sina medarbetare.

Det här kommer du att göra

I rollen som Chef Teknik & Garantier ansvarar du för ett team av tekniker, produktsupport samt garantihantering, totalt 16 personer. Du leder och fördelar det dagliga arbetat på ett effektivt sätt för att kunna garantera optimal service och support till vår service- och reservdelsaffär ute i landet, samtidigt som du bidrar till att utveckla affären. Ditt team hanterar företagets garantianspråk mot våra leverantörer och ansvarar för planering och genomförande av tekniska utbildningar. Vidare deltar du vid större leverantörsförhandlingar och leverantörsutvärderingar för att säkerställa rätt villkor för servicearbeten. Du arbetar i tätt samarbete med marknad för att marknadsföra serviceaffären på bästa sätt.

Kontinuerligt driver du avstämningar med verksamheten för att utveckla serviceaffären och säkerställa god kommunikation och framdrift. Du sammanställer statistik på ärenden och fel för att driva dessa frågor mot leverantörer och har en nära dialog med våra produktchefer. Vidare ansvarar du för att följa upp ekonomiskt utfall på reklamationsarbetet och är drivande i förbättringar kring detta. Sist men inte minst ansvarar du för att plattformar för teknisk dokumentation och uppföljning hålls uppdaterade.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- En eftergymnasial utbildning inom teknik.
- Flerårig praktisk erfarenhet från en liknande roll inom maskin-, entreprenad- eller fordonsbranschen.
- Erfarenhet av att leda ett större team.
- Erfarenhet av att jobba i en större serviceorganisation.
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
- B-körkort.

Du är:

- Driven och initiativrik och är van vid att driva förbättringsarbete.
- Serviceinriktad.
- Duktig på att prioritera i pressade situationer.
- Genuint intresserad av att bygga och utveckla team. Du har ett coachande förhållningssätt med fingertoppskänsla och förmåga att anpassa ditt ledarskap.
- Resultatinriktad.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Malmö och rapporterar till Affärsområdeschef Servicemarknad.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 4/4. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer varav de första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Johanna Olsson, johanna.olsson@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

Ansök nu

Kontorschef till Uniq Dialog

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Mar 24
Brinner du för försäljning och att coacha och leda dina medarbetare? Då ska du läsa vidare! Vi söker en Kontorschef till Uniq Dialog. 

Om rollen
I din roll som Kontorschef, förbättrar och förvaltar du medarbetarna i enlighet med företagets och uppdragsgivarens värderingar och ser till att arbetet på avdelningen kontinuerligt vidareutvecklas. Du kommer ha stort ansvar i den dagliga driften av företaget. Du har personalansvar och är ansvarig för att planera och leda veckomöten samt rapporterar nyckeltal kring resultat. Du kommer att utvärdera arbetssätt och kampanjer, ansvara för rekryteringsprocessen kring ny personal, hålla i säljutbildningar samt hantera personalfrågor.

Arbetsbeskrivning
I rollen ingår det att coacha dina medarbetare och säkerställa att dessa alltid har rätt kompetens och utbildas inom sitt område för att uppnå bästa resultat och servicenivå. Det är viktigt att du har en god förståelse för försäljning och ökat kundvärde. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Du kommer i rollen vara ansvarig för personalen samt nyckeltal som skall levereras till den kund/uppdragsgivare som arbetar med företaget. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av verksamheten.

Vem är du? Du har en stark förankring i personalfrågor samt försäljning
Du älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Du har ett brinnande engagemang för försäljning, vilket är en förutsättning för att lyckas i denna tjänst
Du är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du har erfarenhet inom försäljning över telefon, vilket är ett krav
Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift
Du har goda kunskaper i Excel
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Erfarenhet inom kundservice är meriterande men inget krav.

Du kommer att bli en del av en platt organisation där eget initiativ uppskattas. Du kommer att få möjlighet att forma din roll samt hur du arbetar kring dina arbetsuppgifter. Uniq Dialog är i en växande fas och söker därför någon som vill vara med på den resan. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget. Vi ser att du har erfarenhet av telefonförsäljning och ledarskap. I denna roll kommer du arbeta med ditt ledarskap och affärsutveckling för de projekt du ansvarar för.

Om Uniq Dialog
Uniq Dialog startades år 2007 och sysselsätter idag ca 100 personer. Företaget är en av Malmös tongivande arbetsplatser för unga och valdes bl a till Årets Jobbkomet år 2014. Samma år kvalade de in på Veckans Affärers lista över Sveriges 442 superföretag och har även belönats med Gasellpriset tre år i rad. Uniq Dialog erbjuder en rad olika tjänster inom såväl outbound som inbound marknadsföring. Bland deras uppdragsgivare finns bl a finans- och försäkringsbolag, elbolag, telekomföretag, tidningsförlag och postorderföretag. Företaget är anslutna till Kontakta samt SWEDMA och bidrar aktivt till att främja branschens utveckling.

Övrig information
Tjänsten är på heltid under och är under kontorstider. Denna tjänst är inom ramen för Baronas rekryteringsverksamhet i samarbete med Uniq Dialog. Fast lön och bonus samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Start för tjänsten är omgående.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Kontorschef till Uniq Dialog

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Mar 23
Brinner du för försäljning och att coacha och leda dina medarbetare? Då ska du läsa vidare! Vi söker en Kontorschef till Uniq Dialog. 

Om rollen
I din roll som Kontorschef, förbättrar och förvaltar du medarbetarna i enlighet med företagets och uppdragsgivarens värderingar och ser till att arbetet på avdelningen kontinuerligt vidareutvecklas. Du kommer ha stort ansvar i den dagliga driften av företaget. Du har personalansvar och är ansvarig för att planera och leda veckomöten samt rapporterar nyckeltal kring resultat. Du kommer att utvärdera arbetssätt och kampanjer, ansvara för rekryteringsprocessen kring ny personal, hålla i säljutbildningar samt hantera personalfrågor.

Arbetsbeskrivning
I rollen ingår det att coacha dina medarbetare och säkerställa att dessa alltid har rätt kompetens och utbildas inom sitt område för att uppnå bästa resultat och servicenivå. Det är viktigt att du har en god förståelse för försäljning och ökat kundvärde. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Du kommer i rollen vara ansvarig för personalen samt nyckeltal som skall levereras till den kund/uppdragsgivare som arbetar med företaget. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av verksamheten.

Vem är du? Du har en stark förankring i personalfrågor samt försäljning
Du älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Du har ett brinnande engagemang för försäljning, vilket är en förutsättning för att lyckas i denna tjänst
Du är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du har erfarenhet inom försäljning över telefon, vilket är ett krav
Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift
Du har goda kunskaper i Excel
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Erfarenhet inom kundservice är meriterande men inget krav.

Du kommer att bli en del av en platt organisation där eget initiativ uppskattas. Du kommer att få möjlighet att forma din roll samt hur du arbetar kring dina arbetsuppgifter. Uniq Dialog är i en växande fas och söker därför någon som vill vara med på den resan. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget. Vi ser att du har erfarenhet av telefonförsäljning och ledarskap. I denna roll kommer du arbeta med ditt ledarskap och affärsutveckling för de projekt du ansvarar för.

Om Uniq Dialog
Uniq Dialog startades år 2007 och sysselsätter idag ca 100 personer. Företaget är en av Malmös tongivande arbetsplatser för unga och valdes bl a till Årets Jobbkomet år 2014. Samma år kvalade de in på Veckans Affärers lista över Sveriges 442 superföretag och har även belönats med Gasellpriset tre år i rad. Uniq Dialog erbjuder en rad olika tjänster inom såväl outbound som inbound marknadsföring. Bland deras uppdragsgivare finns bl a finans- och försäkringsbolag, elbolag, telekomföretag, tidningsförlag och postorderföretag. Företaget är anslutna till Kontakta samt SWEDMA och bidrar aktivt till att främja branschens utveckling.

Övrig information
Tjänsten är på heltid under och är under kontorstider. Denna tjänst är inom ramen för Baronas rekryteringsverksamhet i samarbete med Uniq Dialog. Fast lön och bonus samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Start för tjänsten är omgående.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Kontorschef till Uniq Dialog

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Mar 15
Brinner du för försäljning och att coacha och leda dina medarbetare? Då ska du läsa vidare! Vi söker en vikarierande Kontorschef till Uniq Dialog. Vikariatet sträcker sig i 9 månader, med möjlighet till förlängning.

Om rollen
I din roll som Kontorschef, förbättrar och förvaltar du medarbetarna i enlighet med företagets och uppdragsgivarens värderingar och ser till att arbetet på avdelningen kontinuerligt vidareutvecklas. Du kommer ha stort ansvar i den dagliga driften av företaget. Du har personalansvar och är ansvarig för att planera och leda veckomöten samt rapporterar nyckeltal kring resultat. Du kommer att utvärdera arbetssätt och kampanjer, ansvara för rekryteringsprocessen kring ny personal, hålla i säljutbildningar samt hantera personalfrågor.

Arbetsbeskrivning
I rollen ingår det att coacha dina medarbetare och säkerställa att dessa alltid har rätt kompetens och utbildas inom sitt område för att uppnå bästa resultat och servicenivå. Det är viktigt att du har en god förståelse för försäljning och ökat kundvärde. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Du kommer i rollen vara ansvarig för personalen samt nyckeltal som skall levereras till den kund/uppdragsgivare som arbetar med företaget. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av verksamheten.

Vem är du? Du har en stark förankring i personalfrågor samt försäljning
Du älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Du har ett brinnande engagemang för försäljning, vilket är en förutsättning för att lyckas i denna tjänst
Du är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du har erfarenhet inom försäljning över telefon, vilket är ett krav
Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift
Du har goda kunskaper i Excel
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Erfarenhet inom kundservice är meriterande men inget krav.

Du kommer att bli en del av en platt organisation där eget initiativ uppskattas. Du kommer att få möjlighet att forma din roll samt hur du arbetar kring dina arbetsuppgifter. Uniq Dialog är i en växande fas och söker därför någon som vill vara med på den resan. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget. Vi ser att du har erfarenhet av telefonförsäljning och ledarskap. I denna roll kommer du arbeta med ditt ledarskap och affärsutveckling för de projekt du ansvarar för.

Om Uniq Dialog
Uniq Dialog startades år 2007 och sysselsätter idag ca 100 personer. Företaget är en av Malmös tongivande arbetsplatser för unga och valdes bl a till Årets Jobbkomet år 2014. Samma år kvalade de in på Veckans Affärers lista över Sveriges 442 superföretag och har även belönats med Gasellpriset tre år i rad. Uniq Dialog erbjuder en rad olika tjänster inom såväl outbound som inbound marknadsföring. Bland deras uppdragsgivare finns bl a finans- och försäkringsbolag, elbolag, telekomföretag, tidningsförlag och postorderföretag. Företaget är anslutna till Kontakta samt SWEDMA och bidrar aktivt till att främja branschens utveckling.

Övrig information
Tjänsten är på heltid under vikariatet och är under kontorstider. Denna tjänst är inom ramen för Baronas rekryteringsverksamhet i samarbete med Uniq Dialog. Fast lön och bonus samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Start för tjänsten är 1 april 2021 och fortsätter i 9 månader, med chans till förlängning.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Kontorschef till Uniq Dialog

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Mar 19
Brinner du för försäljning och att coacha och leda dina medarbetare? Då ska du läsa vidare! Vi söker en Kontorschef till Uniq Dialog. 

Om rollen
I din roll som Kontorschef, förbättrar och förvaltar du medarbetarna i enlighet med företagets och uppdragsgivarens värderingar och ser till att arbetet på avdelningen kontinuerligt vidareutvecklas. Du kommer ha stort ansvar i den dagliga driften av företaget. Du har personalansvar och är ansvarig för att planera och leda veckomöten samt rapporterar nyckeltal kring resultat. Du kommer att utvärdera arbetssätt och kampanjer, ansvara för rekryteringsprocessen kring ny personal, hålla i säljutbildningar samt hantera personalfrågor.

Arbetsbeskrivning
I rollen ingår det att coacha dina medarbetare och säkerställa att dessa alltid har rätt kompetens och utbildas inom sitt område för att uppnå bästa resultat och servicenivå. Det är viktigt att du har en god förståelse för försäljning och ökat kundvärde. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Du kommer i rollen vara ansvarig för personalen samt nyckeltal som skall levereras till den kund/uppdragsgivare som arbetar med företaget. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av verksamheten.

Vem är du? Du har en stark förankring i personalfrågor samt försäljning
Du älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Du har ett brinnande engagemang för försäljning, vilket är en förutsättning för att lyckas i denna tjänst
Du är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du har erfarenhet inom försäljning över telefon, vilket är ett krav
Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift
Du har goda kunskaper i Excel
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Erfarenhet inom kundservice är meriterande men inget krav.

Du kommer att bli en del av en platt organisation där eget initiativ uppskattas. Du kommer att få möjlighet att forma din roll samt hur du arbetar kring dina arbetsuppgifter. Uniq Dialog är i en växande fas och söker därför någon som vill vara med på den resan. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget. Vi ser att du har erfarenhet av telefonförsäljning och ledarskap. I denna roll kommer du arbeta med ditt ledarskap och affärsutveckling för de projekt du ansvarar för.

Om Uniq Dialog
Uniq Dialog startades år 2007 och sysselsätter idag ca 100 personer. Företaget är en av Malmös tongivande arbetsplatser för unga och valdes bl a till Årets Jobbkomet år 2014. Samma år kvalade de in på Veckans Affärers lista över Sveriges 442 superföretag och har även belönats med Gasellpriset tre år i rad. Uniq Dialog erbjuder en rad olika tjänster inom såväl outbound som inbound marknadsföring. Bland deras uppdragsgivare finns bl a finans- och försäkringsbolag, elbolag, telekomföretag, tidningsförlag och postorderföretag. Företaget är anslutna till Kontakta samt SWEDMA och bidrar aktivt till att främja branschens utveckling.

Övrig information
Tjänsten är på heltid under och är under kontorstider. Denna tjänst är inom ramen för Baronas rekryteringsverksamhet i samarbete med Uniq Dialog. Fast lön och bonus samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Start för tjänsten är 1 april 2021.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Kontorschef till Uniq Dialog

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Mar 22
Brinner du för försäljning och att coacha och leda dina medarbetare? Då ska du läsa vidare! Vi söker en Kontorschef till Uniq Dialog. 

Om rollen
I din roll som Kontorschef, förbättrar och förvaltar du medarbetarna i enlighet med företagets och uppdragsgivarens värderingar och ser till att arbetet på avdelningen kontinuerligt vidareutvecklas. Du kommer ha stort ansvar i den dagliga driften av företaget. Du har personalansvar och är ansvarig för att planera och leda veckomöten samt rapporterar nyckeltal kring resultat. Du kommer att utvärdera arbetssätt och kampanjer, ansvara för rekryteringsprocessen kring ny personal, hålla i säljutbildningar samt hantera personalfrågor.

Arbetsbeskrivning
I rollen ingår det att coacha dina medarbetare och säkerställa att dessa alltid har rätt kompetens och utbildas inom sitt område för att uppnå bästa resultat och servicenivå. Det är viktigt att du har en god förståelse för försäljning och ökat kundvärde. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Du kommer i rollen vara ansvarig för personalen samt nyckeltal som skall levereras till den kund/uppdragsgivare som arbetar med företaget. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av verksamheten.

Vem är du? Du har en stark förankring i personalfrågor samt försäljning
Du älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Du har ett brinnande engagemang för försäljning, vilket är en förutsättning för att lyckas i denna tjänst
Du är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du har erfarenhet inom försäljning över telefon, vilket är ett krav
Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift
Du har goda kunskaper i Excel
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Erfarenhet inom kundservice är meriterande men inget krav.

Du kommer att bli en del av en platt organisation där eget initiativ uppskattas. Du kommer att få möjlighet att forma din roll samt hur du arbetar kring dina arbetsuppgifter. Uniq Dialog är i en växande fas och söker därför någon som vill vara med på den resan. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget. Vi ser att du har erfarenhet av telefonförsäljning och ledarskap. I denna roll kommer du arbeta med ditt ledarskap och affärsutveckling för de projekt du ansvarar för.

Om Uniq Dialog
Uniq Dialog startades år 2007 och sysselsätter idag ca 100 personer. Företaget är en av Malmös tongivande arbetsplatser för unga och valdes bl a till Årets Jobbkomet år 2014. Samma år kvalade de in på Veckans Affärers lista över Sveriges 442 superföretag och har även belönats med Gasellpriset tre år i rad. Uniq Dialog erbjuder en rad olika tjänster inom såväl outbound som inbound marknadsföring. Bland deras uppdragsgivare finns bl a finans- och försäkringsbolag, elbolag, telekomföretag, tidningsförlag och postorderföretag. Företaget är anslutna till Kontakta samt SWEDMA och bidrar aktivt till att främja branschens utveckling.

Övrig information
Tjänsten är på heltid under och är under kontorstider. Denna tjänst är inom ramen för Baronas rekryteringsverksamhet i samarbete med Uniq Dialog. Fast lön och bonus samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Start för tjänsten är omgående.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Kontorschef till Uniq Dialog

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Mar 19
Brinner du för försäljning och att coacha och leda dina medarbetare? Då ska du läsa vidare! Vi söker en Kontorschef till Uniq Dialog. 

Om rollen
I din roll som Kontorschef, förbättrar och förvaltar du medarbetarna i enlighet med företagets och uppdragsgivarens värderingar och ser till att arbetet på avdelningen kontinuerligt vidareutvecklas. Du kommer ha stort ansvar i den dagliga driften av företaget. Du har personalansvar och är ansvarig för att planera och leda veckomöten samt rapporterar nyckeltal kring resultat. Du kommer att utvärdera arbetssätt och kampanjer, ansvara för rekryteringsprocessen kring ny personal, hålla i säljutbildningar samt hantera personalfrågor.

Arbetsbeskrivning
I rollen ingår det att coacha dina medarbetare och säkerställa att dessa alltid har rätt kompetens och utbildas inom sitt område för att uppnå bästa resultat och servicenivå. Det är viktigt att du har en god förståelse för försäljning och ökat kundvärde. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Du kommer i rollen vara ansvarig för personalen samt nyckeltal som skall levereras till den kund/uppdragsgivare som arbetar med företaget. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av verksamheten.

Vem är du? Du har en stark förankring i personalfrågor samt försäljning
Du älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Du har ett brinnande engagemang för försäljning, vilket är en förutsättning för att lyckas i denna tjänst
Du är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du har erfarenhet inom försäljning över telefon, vilket är ett krav
Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift
Du har goda kunskaper i Excel
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Erfarenhet inom kundservice är meriterande men inget krav.

Du kommer att bli en del av en platt organisation där eget initiativ uppskattas. Du kommer att få möjlighet att forma din roll samt hur du arbetar kring dina arbetsuppgifter. Uniq Dialog är i en växande fas och söker därför någon som vill vara med på den resan. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget. Vi ser att du har erfarenhet av telefonförsäljning och ledarskap. I denna roll kommer du arbeta med ditt ledarskap och affärsutveckling för de projekt du ansvarar för.

Om Uniq Dialog
Uniq Dialog startades år 2007 och sysselsätter idag ca 100 personer. Företaget är en av Malmös tongivande arbetsplatser för unga och valdes bl a till Årets Jobbkomet år 2014. Samma år kvalade de in på Veckans Affärers lista över Sveriges 442 superföretag och har även belönats med Gasellpriset tre år i rad. Uniq Dialog erbjuder en rad olika tjänster inom såväl outbound som inbound marknadsföring. Bland deras uppdragsgivare finns bl a finans- och försäkringsbolag, elbolag, telekomföretag, tidningsförlag och postorderföretag. Företaget är anslutna till Kontakta samt SWEDMA och bidrar aktivt till att främja branschens utveckling.

Övrig information
Tjänsten är på heltid under och är under kontorstider. Denna tjänst är inom ramen för Baronas rekryteringsverksamhet i samarbete med Uniq Dialog. Fast lön och bonus samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Start för tjänsten är 1 april 2021.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Kontorschef till Uniq Dialog

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Mar 15
Brinner du för försäljning och att coacha och leda dina medarbetare? Då ska du läsa vidare! Vi söker en vikarierande Kontorschef till Uniq Dialog. Vikariatet sträcker sig i 9 månader, med möjlighet till förlängning.

Om rollen
I din roll som Kontorschef, förbättrar och förvaltar du medarbetarna i enlighet med företagets och uppdragsgivarens värderingar och ser till att arbetet på avdelningen kontinuerligt vidareutvecklas. Du kommer ha stort ansvar i den dagliga driften av företaget. Du har personalansvar och är ansvarig för att planera och leda veckomöten samt rapporterar nyckeltal kring resultat. Du kommer att utvärdera arbetssätt och kampanjer, ansvara för rekryteringsprocessen kring ny personal, hålla i säljutbildningar samt hantera personalfrågor.

Arbetsbeskrivning
I rollen ingår det att coacha dina medarbetare och säkerställa att dessa alltid har rätt kompetens och utbildas inom sitt område för att uppnå bästa resultat och servicenivå. Det är viktigt att du har en god förståelse för försäljning och ökat kundvärde. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Du kommer i rollen vara ansvarig för personalen samt nyckeltal som skall levereras till den kund/uppdragsgivare som arbetar med företaget. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av verksamheten.

Vem är du? Du har en stark förankring i personalfrågor samt försäljning
Du älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Du har ett brinnande engagemang för försäljning, vilket är en förutsättning för att lyckas i denna tjänst
Du är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du har erfarenhet inom försäljning över telefon, vilket är ett krav
Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift
Du har goda kunskaper i Excel
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Erfarenhet inom kundservice är meriterande men inget krav.

Du kommer att bli en del av en platt organisation där eget initiativ uppskattas. Du kommer att få möjlighet att forma din roll samt hur du arbetar kring dina arbetsuppgifter. Uniq Dialog är i en växande fas och söker därför någon som vill vara med på den resan. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget. Vi ser att du har erfarenhet av telefonförsäljning och ledarskap. I denna roll kommer du arbeta med ditt ledarskap och affärsutveckling för de projekt du ansvarar för.

Om Uniq Dialog
Uniq Dialog startades år 2007 och sysselsätter idag ca 100 personer. Företaget är en av Malmös tongivande arbetsplatser för unga och valdes bl a till Årets Jobbkomet år 2014. Samma år kvalade de in på Veckans Affärers lista över Sveriges 442 superföretag och har även belönats med Gasellpriset tre år i rad. Uniq Dialog erbjuder en rad olika tjänster inom såväl outbound som inbound marknadsföring. Bland deras uppdragsgivare finns bl a finans- och försäkringsbolag, elbolag, telekomföretag, tidningsförlag och postorderföretag. Företaget är anslutna till Kontakta samt SWEDMA och bidrar aktivt till att främja branschens utveckling.

Övrig information
Tjänsten är på heltid under vikariatet och är under kontorstider. Denna tjänst är inom ramen för Baronas rekryteringsverksamhet i samarbete med Uniq Dialog. Fast lön och bonus samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Start för tjänsten är 1 april 2021 och fortsätter i 9 månader, med chans till förlängning.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Teamledare till spännande företag

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Mar 2
Vi söker en vikarierande Teamledare med start 1 april 2021 till vår kund. Vikariatet sträcker sig i 9 månader, med möjlighet till förlängning.

Om rollen
I din roll som Teamledare, förbättrar och förvaltar du medarbetarna i enlighet med företagets och uppdragsgivarens värderingar och ser till att arbetet på avdelningen kontinuerligt vidareutvecklas. Du kommer ha stort ansvar i den dagliga driften av företaget.

Arbetsbeskrivning
I rollen ingår det att coacha dina medarbetare och säkerställa att dessa alltid har rätt kompetens och utbildas inom sitt område för att uppnå bästa resultat och servicenivå. Det är viktigt att du har en god förståelse för försäljning och ökat kundvärde. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet.

Du kommer i rollen vara ansvarig för personalen samt nyckeltal som skall levereras till den kund/uppdragsgivare som arbetar med företaget. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av verksamheten.

Vem är du? Du älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Du har ett brinnande engagemang för försäljning, vilket är en förutsättning för att lyckas i denna tjänst
Du har erfarenhet inom försäljning över telefon, vilket är ett krav
Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Erfarenhet inom kundservice är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget. Vi ser att du har erfarenhet av telefonförsäljning och ledarskap. I denna roll kommer du arbeta med ditt ledarskap och affärsutveckling för de projekt du ansvarar för.

Övrig information
Tjänsten är på heltid under vikariatet och är under kontorstider. Denna tjänst är inom ramen för Baronas rekryteringsverksamhet. Information om företaget ges vid intervjutillfälle. Fast lön samt tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.
Start för tjänsten är 1 april 2021 och fortsätter i 9 månader, med chans till förlängning.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Kontorschef till Uniq Dialog

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Mar 4
Brinner du för försäljning och att coacha och leda dina medarbetare? Då ska du läsa vidare! Vi söker en vikarierande Kontorschef till Uniq Dialog. Vikariatet sträcker sig i 9 månader, med möjlighet till förlängning.

Om rollen
I din roll som Kontorschef, förbättrar och förvaltar du medarbetarna i enlighet med företagets och uppdragsgivarens värderingar och ser till att arbetet på avdelningen kontinuerligt vidareutvecklas. Du kommer ha stort ansvar i den dagliga driften av företaget. Du har personalansvar och är ansvarig för att planera och leda veckomöten samt rapporterar nyckeltal kring resultat. Du kommer att utvärdera arbetssätt och kampanjer, ansvara för rekryteringsprocessen kring ny personal, hålla i säljutbildningar samt hantera personalfrågor.

Arbetsbeskrivning
I rollen ingår det att coacha dina medarbetare och säkerställa att dessa alltid har rätt kompetens och utbildas inom sitt område för att uppnå bästa resultat och servicenivå. Det är viktigt att du har en god förståelse för försäljning och ökat kundvärde. Företaget arbetar aktivt med att skapa en bra arbetsmiljö och därför genomsyras arbetet av delaktighet. Du kommer i rollen vara ansvarig för personalen samt nyckeltal som skall levereras till den kund/uppdragsgivare som arbetar med företaget. Det är därför viktigt att du drivs av att driva processer framåt och arbeta med kontinuerlig utveckling av verksamheten.

Vem är du? Du har en stark förankring i personalfrågor samt försäljning
Du älskar att leda, coacha och stödja din personal mot önskade mål
Du har ett brinnande engagemang för försäljning, vilket är en förutsättning för att lyckas i denna tjänst
Du är lösningsorienterad, initiativtagande samt öppen och tillförlitlig
Du har erfarenhet inom försäljning över telefon, vilket är ett krav
Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift
Du har goda kunskaper i Excel
Du är motiverande och inspirerande i ditt arbete med dina anställda
Erfarenhet inom kundservice är meriterande men inget krav.

Du kommer att bli en del av en platt organisation där eget initiativ uppskattas. Du kommer att få möjlighet att forma din roll samt hur du arbetar kring dina arbetsuppgifter. Uniq Dialog är i en växande fas och söker därför någon som vill vara med på den resan. Vi söker dig som är affärsdriven och stark i ditt ledarskap. Vidare brinner du för att leda och utveckla människor. Du drivs av att påverka din arbetssituation och företagets framtid och tror på laget före jaget. Vi ser att du har erfarenhet av telefonförsäljning och ledarskap. I denna roll kommer du arbeta med ditt ledarskap och affärsutveckling för de projekt du ansvarar för.

Om Uniq Dialog
Uniq Dialog startades år 2007 och sysselsätter idag ca 100 personer. Företaget är en av Malmös tongivande arbetsplatser för unga och valdes bl a till Årets Jobbkomet år 2014. Samma år kvalade de in på Veckans Affärers lista över Sveriges 442 superföretag och har även belönats med Gasellpriset tre år i rad. Uniq Dialog erbjuder en rad olika tjänster inom såväl outbound som inbound marknadsföring. Bland deras uppdragsgivare finns bl a finans- och försäkringsbolag, elbolag, telekomföretag, tidningsförlag och postorderföretag. Företaget är anslutna till Kontakta samt SWEDMA och bidrar aktivt till att främja branschens utveckling.

Övrig information
Tjänsten är på heltid under vikariatet och är under kontorstider. Denna tjänst är inom ramen för Baronas rekryteringsverksamhet i samarbete med Uniq Dialog. Fast lön och bonus samt andra tillkommande förmåner ingår via kollektivavtal.

Start för tjänsten är 1 april 2021 och fortsätter i 9 månader, med chans till förlängning.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Eriksson på sofie.eriksson@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Ansök nu

Executive Assistant till innovativt bolag

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Jan 20
För att trivas i denna rollen tror vi att du är person som trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt, du är ansvarstagande och kan själv strukturera upp ditt arbete. Du är inte rädd för att ha mycket att göra och du strävar du alltid efter att leverera hög kvalité i ditt arbete. Du tycker att koordinering och organisering är bland det bästa som finns och för dig är goda relationer viktiga och du trivs i en roll med många kontaktytor. Vi söker en Executive Assistant till vår kund i Malmö. Start är omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan!

OM TJÄNSTEN
I denna roll är ingen dag den andra lik. Du kommer arbeta i en föränderlig miljö där din huvudsakliga uppgift är att underlätta för dina närmsta chefer genom att planera och organisera deras kalendrar genom att boka möten, resor och hotell. Du förväntas avlasta i en mängd olika uppgifter i syfte att frigöra tid och möjliggöra så att cheferna kan prioritera sin tillgänglighet och närvaro i projekt för att driva organisationen framåt. Tjänsten passar dig som trivs med arbetsuppgifter som varierar från högt till lågt, då rollen innebär att vara behjälplig där behovet finns. Du kommer utmanas, utvecklas och dessutom ha väldigt roligt i ett större och framgångsrikt bolag.

ARBETSUPPGIFTER
* Koordinera kalender samt boka möten i Outlook
* Ta fram och sammanställa material och presentationer inför interna möten
* Ta mötesanteckningar och följa upp actions kopplat till olika möten
* Hantera bokning av resor, hotell med mera för dina närmsta chefer
* Säkerställa att viktig information kommuniceras ut tydligt inom organisationen
* Självständigt, eller i samarbete med kollegor, driva olika mindre interna projekt

VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning från till exempel Service Management, Ekonomi, Personalvetare eller annan liknande utbildning
* Har erfarenhet från en roll inom koordinering, administration och service
* Besitter goda kunskaper och tidigare erfarenhet av samtliga Office-program
* Är obehindrad i engelska och svenska, både i tal och i skrift, detta då du kommer att kommunicera samt skriva material på båda dessa språk

Som person är du


* Ansvarstagande
* Initiativtagande
* Självgående
* Strukturerad


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
* Placering: Malmö


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu