Industriell tillverkning jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Industriell tillverkning i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

Produktionsplanerare till NOA Mekaniska!

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Jun 30
Vi förverkligar er idé!
NOA är en legotillverkande mekanisk verkstad som arbetar med skärande bearbetning med specialkompetens inom kvalificerad svarvning, fräsning, 3D-fräsning och simultan 5-axlig fräsning, med hög precision och ytfinhet. Vi monterar taktade flöden av komplexa maskiner eller styrda volymmontage, men även stora och små prototypmontage där vi ombesörjer hela projekt oavsett produkternas komplexitet.

Som företag är vi flexibla och vi tar oss både an projekt där det redan finns en färdig lösning, och projekt där vi får möjlighet att utveckla och förverkliga er och ert företags idé. Vi tror på ett nära samarbete för att kunna tillgodose våra kunders behov och strävar alltid efter att hitta innovativa och kostnadseffektiva lösningar. För att kunna göra det och för att kunna ligga steget före, uppdateras vår moderna maskinpark hela tiden.

Företaget befinner sig på en spännande och utmanande tillväxtresa och söker nu en produktionsplanerare.

Övergripande beskrivning av tjänsten:

- Som planeringsansvarig ansvarar du för att utveckla rutiner, processer och flöden så att arbetet blir så effektivt som möjligt
- Du analyserar data som ledtider, leveransprestanda, prognoser, kapacitet och lageromsättning samt agerar på analysen
- Leda företagets planerings- och prognostiseringsprocess samt i samråd med produktionschef sätta rådande kapacitetsnivåer
- Vara delaktig i att kontinuerligt förbättra produktionens resultat på måltal inom leveranssäkerhet, kvalitet, produktivitet och kostnad genom ständiga förbättringar
- Aktivt deltaga i verksamhetens möten och uppföljningar samt leda verksamhetens leveransuppföljningar
- Var spindeln i nätet mellan inköp, lager, produktion och försäljning för att optimera prognos- och planeringsverktyget
Nödvändig kompetens

- God analytisk förmåga med fallenhet för att kunna strukturera problem och snabbt se trender
- Stresstålig och lösningsorienterad person med god kommunikationsförmåga som involverar de avdelningar och personer som krävs och engagerar dem till att agera
- God erfarenhet av att jobba med planering i affärssystem
- Bred förståelse för informations- och materialflöde i en verksamhet
- Utmärkta kunskaper MS Officepaketet
- Skriver och talar en korrekt svenska och engelska
- Önskvärt med 2-3 års erfarenhet av liknande arbete
- Önskvärt med erfarenhet från verkstadsindustri
Personliga egenskaper

Som person är du självgående och älskar att vara spindeln i nätet. Du strukturerad och drivs av att lösa utmaningar. Du är en god kommunikatör och bidrar med positiv energi till teamet och övriga kollegor. Din samarbetsförmåga är avgörande liksom att kunna vägleda och motivera andra. För att passa in hos NOA Mekaniska är du prestigelös och gillar att ha kul på jobbet!Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Amarelle & Partners. För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringspartnern Martin Amarelle på martin@amarelle.se.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Malmö

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Processoperatör till Magle Chemoswed

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Maj 19
Magle Chemoswed är ett innovativt farmaceutiskt och medicintekniskt företag i Malmö. Företagets expertis ligger inom utveckling och tillverkning av aktiva läkemedelssubstanser såväl som formulering av system för läkemedelsdistribution i kroppen. Man arbetar innovativt för att föra sina innovationer från idé till produkt.

Produktionsteamet består av 10 erfarna operatörer som är ansvariga för produktionen av läkemedelssubstanser inom utvecklingsprojekt och kommersiell produktion.

Här kombinerar man lång erfarenhet med expertis för att ta innovationer från idé till färdig produkt. Du kommer att få arbeta i lag med storskalig läkemedelsproduktion men även med kontraktstillverkning tillsammans med kunder från klinisk fas till kommersialisering. Vid behov kommer du även att stötta upp i renrumsproduktionen. Uppdraget är på företagets huvudkontor och produktionsanläggning i Malmö.

Du kommer att arbeta med farmaceutiska samt medicintekniska produkter enligt GMP och ISO. Magle Chemosweds värderingar bygger på samarbete, kreativitet, kvalitet och ansvarstagande och arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Läs gärna mer om bolaget här (https://maglechemoswed.com/about/).

DU ERBJUDS:
- En möjlighet att arbeta på ett framgångsrikt företag som satsar för framtiden med goda möjligheter till personlig utveckling
- Möjlighet att arbeta mot gemensamma mål i ett sammansvetsat team
- Meningsfullt arbete där du är med och tar fram morgondagens läkemedel


VI SÖKER DIG SOM:
- Har en teknisk bakgrund från antingen utbildning eller erfarenhet
- Har erfarenhet av läkemedelsindustrin eller likande bransch såsom livsmedelsindustrin
- Talar och skriver obehindrat svenska
- Har god förmåga till dokumentation
- Har ett stort intresse av att arbeta enligt kvalitetssystem och noga beskrivna rutiner


MERITERANDE:
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i process och tillverkning av farmaceutiska preparat
- Erfarenhet från arbete med brandfarlig vara
- Kunskap och erfarenhet inom siktning
- Renrumserfarenhet


PERSONLIGA EGENSKAPER
Dina personliga kompetenser är av största vikt i urvalet för det här uppdraget:

- Noggrann
- Ansvarstagande
- God samarbetsförmåga
- Självmotiverande
- Kvalitets- och säkerhetsmedveten


Utöver detta ser vi att du kan arbeta både självständigt och i team, samt att du är tekniskt och praktiskt lagd.

PRAKTISK INFORMATION
Start: omgående

Arbetstider: heltid

Plats: Malmö

Anställningsform: konsultuppdrag

Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Elmontör till nystartad produktionsenhet

Elmontör
Läs mer Apr 27
Scheidt & Bachmann är ett familjeföretag som i över 150 år har utvecklat produkter och system som alltid ligger steget före. Cirka 3000 anställda arbetar världen över i de fyra oberoende affärsområdena.

Division signalsystem erbjuder våra kunder kompletta lösningar inom digital styr- och säkerhetsteknik som används av många välkända järnvägsföretag i Europa. Vi förverkligar digitaliseringen av styrsystem, signalställverk och plankorsningar och bidrar på ett betydande sätt till att göra järnvägsverksamheten effektivare, miljövänligare och därmed bättre rustad för framtiden. Vi behöver nu ditt stöd för denna framtidsinriktade och historiska uppgift inom järnvägstrafiken.

Arbetsbeskrivning

Till en nystartad produktionsenhet söker vi för rekrytering dig som är en elmontör med tekniskt intresse och med god förståelse för ritningsläsning och tolkning av tekniska underlag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen omfattar kabeldragning och montering av komponenter i signalsystem för bruk inom järnvägssektorn och utförs i företagets nybyggda montagehall. Du kommer efter upplärning att självständigt driva dina arbetsuppgifter och ansvara för materialsammanställning av komponenter och annat material, utföra lättare mekaniskt anpassningsarbete och sköta all montering av de elektroniska komponenterna efter tabell och ritning. Du ansvarar också för att hantera inleveranser av material, lagerhållning samt packning av färdiga produkter inför vidare leverans. Truckkörning ingår i tjänsten.

Arbetet utförs på plats i företagets nybyggda, väl anpassade, lokaler i Malmös utkant och du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av flera olika yrkeskategorier med en god sammanhållning och trevlig företagskultur. Tjänsten är på heltid, dagtid. Resor kan i undantagsfall förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har en god grundläggande kunskap om el genom till exempel en el-utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet i liknande roll. Kanske arbetar du idag i en liknande tjänst och vill komma vidare i nya utmaningar eller arbetar du inom installation och är nyfiken på en verkstadsmiljö? Du har god komponentkännedom, är duktig på att läsa ritning och van att arbeta självständigt i dina arbetsuppgifter.

Som person är du driftig, flexibel och har lätt att hitta lösningar om det uppstår problem och du har lätt att kommunicera med andra. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor samtidigt som du är duktig på att driva ditt eget arbete framåt och att gå i mål med dina arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet vid tillsättning av rollen.

Erfarenhet av truckkörning är meriterande men utbildning tillhandahålls av företaget. Koncernspråket är engelska vilket innebär att grundläggande kunskaper i detta är ett krav, liksom B-körkort.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Winnberg på 070-2359720 eller via mail, per@emptiro.se. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före angivet sista ansökningsdatum.

Du ansöker om tjänsten via vår karriärsida. Klicka på knappen nedan, skapa en profil och följ instruktionerna.

Ansök nu

Arbetsledare - Tandborsten

Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Läs mer Apr 7
TePe är ett expansivt, internationellt företag med huvudkontor och all produktion i Malmö. Med utgångspunkt i vår vision om munhälsa för alla, skapar vi produkter som bidrar till friska leenden världen över. I varje led, från produktutveckling och tillverkning till marknadsföring och försäljning, är det våra kompetenta och engagerade medarbetare som driver företaget framåt genom nytänkande och smarta lösningar. Hos oss blir du delaktig i en spännande utveckling mot högt ställda mål. Kom och väx med TePe!

Arbetsledare - Tandborsten
Som arbetsledare ansvarar du för att driva och leda ditt skift som består av 15-17 operatörer. Du fördelar det dagliga arbetet som planeras utifrån produktionsplanen, utför kvalitetsgranskningar och gör även enklare inställningar på maskinerna. I nära samarbete med produktionschef och arbetsledaren för det andra skiftet arbetar du aktivt för att utveckla både processer och personal. Du sätter säkerheten först, inspirerar till engagemang och driver ett ständigt förbättringsarbete.

Tjänsten är 2-skift (arbetstid 06.00-14.00/13.55-22.55) och du rapporterar till Produktionschef för Tandborsten.

Kvalifikationer

Vårt krav är gymnasieexamen och några års arbetserfarenhet från processindustri.
Det är meriterande med utbildning inom arbetsmiljö och arbetsrätt. Teknisk förståelse är en fördel. Du har god kommunikationsförmåga och goda datorkunskaper. Arbetet innebär ett högt tempo och det krävs att du arbetar strukturerat och effektivt.

Vi söker dig som:

- Har några års arbetserfarenhet från processindustri.
- Har erfarenhet av personalansvar och van att leda team.
- Har utbildning inom arbetsrätt och arbetsmiljö.
- Har ett strukturerat arbetssätt och god kommunikativ förmåga.
- Är mål- och resultatorienterad.


För mer information kring tjänsten kontakta Elina Meijer, HR BP Operations. Maila din ansökan till elina.meijer@tepe.com senast 26 april 2022.

Ansök nu

NOA Mekaniska AB söker CNC-operatör / Fräs.

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 22
Noa mekaniska är en pålitlig underleverantör inom skärande och finmekanisk bearbetning samt montering. Verksamheten är koncentrerad till små och medelstora serier, ofta med korta leveranstider. Vi på NOA arbetar alltid med våra kunders krav i fokus. Företaget är certifierade enligt ISO-9001, ISO-14001.
Vi upplever en stark fortsatt tillväxt och söker därför dig som vill växa och ta ansvar i ett expansivt företag. Hos oss blir du en del av ett företag som verkligen satsar på sina anställdas trivsel och personliga utveckling.
Som CNC-Operatör på NOA Mekaniska får du möjlighet att arbeta i en verkstad med en modern maskinpark som ständigt utvecklas och uppdateras. Vi är specialister på svarvning, fräsning, 3D-bearbetning och montering. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant vad det gäller maskiner och teknik, detta har gjort oss till en av de ledande aktörerna i södra Sverige idag. Vi söker nu dig som är en erfaren CNC fräsare. Du arbetar självständigt med legotillverkning åt våra kunder - från ritning till färdig produkt. I praktiken innebär det att du på egen hand programmerar, riggar, fräser och gradar produktionsserier av olika storlekar. Du erbjuds en varierande och spännande roll i ett välmående, stabilt och mycket expansivt företag. Våra anställdas trivsel är viktig för oss.


Arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren CNC-operatör som har goda kunskaper inom programmering / CAM-beredning med erfarenhet av CNC styrd bearbetning inom fräsning. Du skall själv kunna rigga och programmera maskiner i Heidenhain. Du kommer att arbeta både med enstyckstillverkning och serieproduktion.


Önskemål/krav
Erfarenhet är ett krav.
Kommunikativ svenska är ett krav.
Kunnig i Heidenhain styrsystem är meriterande.
Erfarenhet av Gibbs Cam är meriterande.
Behärskar du 5-axlig simultan bearbetning är det starkt meriterande.Din profil
Du är en person som tar ansvar och egna initiativ. Du har lätt för att ta till dig nya tekniker, och trivs med att arbeta pragmatiskt och problemlösande. Vi tror att du besitter ett tålamod och känner dig tillräckligt trygg för att våga ta beslut självständigt, samt är insiktsfull nog att be om hjälp när situationen kräver det. Du är serviceinriktad och trivs i samarbete med kollegor. Jobbet gäller en tillsvidareanställning med fast månadslön och start omgående. Med placering i Fosie, Malmö.
Ansök på jobb@noaab.se. Där är du även välkommen med frågor kring rollen, företaget eller rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Bilplåtslagare och billackerare sökes

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Jun 14
Vi söker erfarna seriösa eller kunniga kollegor som är bilplåtslagare och billackerare med erfarenhet för direkt anställning .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Teknikintresserade studenter som vill jobba heltid i sommar

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Mar 17
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

För vår kund i centrala Malmö söker vi nu studenter (eller teknikintresserade som i vår tar studenten och vill ha ett sommarjobb) för ett kortare uppdrag under perioden juni-augusti.
Då kunden just nu planerar sin semester önskar de att löpande hålla intervjuer.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att reparera hemelektronik som till störst del består av mobiltelefoner och datorer. Det kommer även ingå mycket administration.
Arbetstid är måndag-fredag 8.30-17.00.

Profil & bakgrund

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är meriterande om du har ett tekniskt intresse och är snabblärd.
Andra bra egenskaper att ha för tjänsten är:

- Struktuerad
- Flexibel
- Nyfiken på att lära dig nya saker
- Har lätt för att jobba både enskilt och i grupp
- Bra på att ta konstruktiv kritik

Ansök nu

Solcellsmontörer

Montör, metallprodukter
Läs mer Jul 3
Krafttag AB söker solcellsmontörer som har ett stort intresse för mekaniskt montage. Då Krafttag har expanderat inom förnybar energi så är vi också i behov av duktiga solcellsmontörer. Du ska ha hög social kompetens då du kommer vara bolagets ansikte utåt samt väldigt service inriktad.
Du kommer att ledas av vår erfarna ledande montör i solcells projekt där du kan växa med uppgiften. Inom bolaget finns stora möjligheter till personlig utveckling.
Vid anställning kommer du att utgå från bolagets adress men om vi efter ett tag ser att allt fungerar så finns det möjlighet att utgå hemifrån.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Plåtslagare/Lackerare

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Jun 20
Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1500 fordon samt 17 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder. Verkstadsorganisationen, som går under varumärket Mekka Service, utför service och reparationer på koncernens fordonsflotta, men utför också arbete för externa kunder. Vi söker nu efter lackerare/plåtslagare till vår verkstad i Malmö.
Arbetsuppgifter
På vår verkstad har vi ett team som arbetar med skador och uppdraget innebär att hålla vår fordonsflotta skadefri samt att hjälpa våra externa kunder på bästa sätt vid skadehantering. Att arbeta med skador kan t.ex. handla om att byta plåtsektioner eller reparera plåtskador samt lackering. Vid skador i rutor sker byte eller eventuellt reparation av befintlig ruta.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av plåt och lack. Har du dessutom erfarenhet av fordonsbranschen är det ett stort plus. I samband med eventuella byten av plåtsektioner kan viss mekanisk kunskap vara fördelaktig. I koncernen använder vi oss främst av svenska, men vi ser gärna att du även har viss kunskap i engelska.
För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara initiativrik, noggrann och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att självständigt lösa problem.
Provanställning kan komma att tillämpas. Urval sker löpande.
Mekka Service är påväg in i en helt ny tid – välkommen att kliva ombord!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Servicetekniker för truckar till STILL

Fordonsmontör
Läs mer Maj 2
Är du STILLs nya servicetekniker? Som servicetekniker kommer du arbeta i deras verkstadsteam med placering på huvudkontoret i Malmö. Teamets uppgift är att färdigställa nya fabrikstruckar genom montering av kundanpassade tekniklösningar samt att säkerställa driften av STILLs totala hyresflotta genom att serva, reparera och underhålla alla hyrtruckar samt att rekonditionera begagnade truckar som skall vidare ut på marknaden.

Rollen
Som servicetekniker kommer du till arbetet klockan 07:00 på morgonen och har en plan redo över dina "jobb" för dagen. Du kommer arbeta inom fyra olika områden, färdigställning för hyra, demo, begagnat och montering av nya truckar. Du kommer ha ett eget verkstadsbås med dina verktyg. Arbetet sker på både diesel- och elmaskiner. 

Arbetstider: Mån-tors 07:00-15:42, fredagar 07:00-14:12, 30 minuters lunch.

Din profil 
Du har tidigare arbetat som servicetekniker, verkstadstekniker eller teknisk montör och har goda kunskaper i mekanik och hydraulik. 
Du är noggrann, ansvarstagande och har en god servicekänsla.
Du är också van vid datorer då arbetet innebär en del arbete i datoriserade system. 
I detta arbetet känner du dig bekväm i att kunna ta beslut och vara självgående. 

Krav God kännedom av programmering och hydraulik
Svenska i tal och skrift
Engelska (all dokumentation är på engelska) 
God datorvana
Utbildning eller relevant erfarenhet för tjänsten
Erfarenhet från maskinbranschen
Truckvana
Meriterande Tyska
El-förståelse och kunskap inom el-schemaläsning
Travers, heta arbeten och truckkort kommer utbildas på plats. Har du det sedan tidigare är det en fördel
B-körkort

Bra att veta!
Detta är en rekrytering till STILL Sverige AB. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?
Är du serviceteknikern vi söker? Låter det spännande? Skicka in din ansökan snarast då vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
I denna tjänst har STILL Sverige AB valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Stefan Thorup, 0708-583305.

Ansök nu

Maskinoperatör inom läkemedel

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Mar 18
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Har du tidigare jobbat inom produktion, har dokumenterad erfarenhet av GMP är noggrann och strukturerad. Då tycker jag du ska fortsätta läsa.
Vi söker just nu maskinoperatörer till en kund inom läkemedel i Malmö med start omgående.

Arbetsuppgifter

- Fylla på material
- Avsyna produkter
- Väga upp material
- Lösa problem som uppkommer
- Kvalitétskontroll
- Dokumentation i batchprotokoll
- Viss truckkörning


Profil & bakgrund

Vi söker dig som tidigare har arbetat som maskinoperatör, produktionsmedarbetare eller motsvarande. Du är tekniskt lagd och tycker om att lösa problem. Vidare är du flexibel, lättlärd och noggrann. Du måste ha truckkort med behörighet A1. Fysiskt tunga moment kan förekomma.

Ansök nu

Maskinoperatör inom läkemedel

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Mar 11
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Har du tidigare jobbat inom produktion, har dokumenterad erfarenhet av GMP är noggrann och strukturerad. Då tycker jag du ska fortsätta läsa.
Vi söker just nu maskinoperatörer till en kund inom läkemedel i Malmö med start omgående.

Arbetsuppgifter

- Fylla på material
- Avsyna produkter
- Väga upp material
- Lösa problem som uppkommer
- Kvalitétskontroll
- Dokumentation i batchprotokoll
- Viss truckkörning


Profil & bakgrund

Vi söker dig som tidigare har arbetat som maskinoperatör, produktionsmedarbetare eller motsvarande. Du är tekniskt lagd och tycker om att lösa problem. Vidare är du flexibel, lättlärd och noggrann. Du måste ha truckkort med behörighet A1. Fysiskt tunga moment kan förekomma.

Ansök nu

Montörer sökes till Malmö

Montör, metallprodukter
Läs mer Mar 7
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Vi söker montörer till våra kunder i Malmö. Som montör kommer du arbeta med stora och små komponenter och du kommer arbeta både enskilt och i team.
Vi har både stora och små kunder vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara varierande och det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att vara konsult.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet eller dig som vill gå vidare i karriären och idag arbetar med liknande arbetsuppgifter.
Körkort B krävs och truckkort är ett stort plus.

Profil & bakgrund
Du ska vara flexibel, organiserad, strukturerad, vara van att ta egna initiativ och stresstålig.

Ansök nu

Montörer sökes till Malmö

Montör, metallprodukter
Läs mer Apr 11
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Vi söker montörer till våra kunder i Malmö. Som montör kommer du arbeta med stora och små komponenter och du kommer arbeta både enskilt och i team.
Vi har både stora och små kunder vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara varierande och det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att vara konsult.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet eller dig som vill gå vidare i karriären och idag arbetar med liknande arbetsuppgifter.
Körkort B krävs och truckkort är ett stort plus.

Profil & bakgrund
Du ska vara flexibel, organiserad, strukturerad, vara van att ta egna initiativ och stresstålig.

Ansök nu

Kantpressare

Kantpressare
Läs mer Jun 29
Om tjänsten
Vi söker nu efter en kantpressare till en av våra kunder i Malmö.

Vi söker dig med stort intresse för verkstadsarbete så som plåtbearbetning, klippning, bockning, stansning m.m.
Du kommer att arbeta med plåtbearbetning i företagets kantpress.

Arbetet är förlagt på 2-skift.
Med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Företaget är en resurs för företag med löpande behov av plåtbearbetning och plåtprodukter. De levererar legoarbete av enskilda detaljer till färdiga produkter och koncept.

Din profil
Vi ser att du som söker har tidigare arbetat inom industrin, tillverkningsindustri.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som kantpressare, har du dessutom tidigare erfarenhet av fleroperationsmaskiner ser vi det som mycket meriterande.

I övrigt ser vi att du som person vär ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

TIG - Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Jun 29
Om tjänsten
Vi söker efter en kunnig och erfaren TIG - svetsare till en av våra kunder i Malmö.

Är du en ambitiös person som känner ett stort engagamenag och passion för ditt yrke, då tror vi att du verkligen skulle trivas hos vår kund i Malmö.

I din roll som TIG - svetsare förekommer det lite svetsning i rostfritt, men övervägande svetsning sker i kallvalsad tunnplåt, 1 mm.

Arbetet är förlagt på dagtid, med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Verksamheten har en modern maskinpark och förfogar över 4000kvm produktionsyta.

Din profil
Du som söker ska ha utbildning inom ämnet eller tidigare erfarenhet av svetsning.

Vidare ser vi att du som söker:

- har goda kunskaper i ritnigsläsning.
- är en duktig TIG-svetsare med känsla för både kvalitét och noggrannhet.
- du fungerar väl i grupp, bidrar med bra inställning och strävar alltid efter att lämna ifrån dig jobb med god kvalitét.


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Produktionsmedarbetare till Malmö

Industriplåtslagare
Läs mer Jun 27
Till vår produktionsenhet i Malmö söker vi nu en produktionsmedarbetare!
Arbetsuppgifter
Bearbeta metall-, plåt- och arbetsstycken till detaljer som ingår i Bevegos produktion
Hantera de styrsystem som kontrollerar maskinernas aktivitet
Säkerställa att utfört arbete sker med fokus på hög kvalitet
Lasta, sortera och sammanställa gods
Genomföra daglig tillsyn vid användning av maskiner
Aktivt medverka i arbetet med produktionsförbättringar

Kvalifikationer
Du som söker har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Har du dessutom jobbat inom ventilationsbranschen eller plåtslageri tidigare är det ett stort plus. Vi tror också att du har en fullgjord gymnasieutbildning, förmodligen med teknisk inriktning. Kunskaper i ritningsläsning är meriterande.
Du är praktiskt lagd, tycker om att arbeta i producerande verksamhet och har ett stort engagemang. Du arbetar strukturerat och tar ansvar för dina uppgifter. Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som arbetet kräver att du är duktig på att förstå svenska i och med att våra säkerhetsföreskrifter och arbetsrutiner med mera endast finns på svenska.
Truckkörning förekommer, varför truckkort är meriterande.
Övrigt
Ansök snarast, då urvalet sker löpande.
Upplysningar lämnas av Platschef Mikael Bengtsson, på telefon: 040-31 17 50

Ansök nu

Verkstadsarbetare

Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Läs mer Jun 28
Om tjänsten
Vi söker just nu efter en verkstadsarbetare med viss svetskunskap till en av våra kunder i Malmö.

Arbetet innebär allmänt verkstadsarbete som att kapa, slipa, borra etc.
I dina arbetsuppgifter kan även TIG-svetsning utifrån ritning förekomma, materialet är aluminium, rostfritt och svart.

Arbetstiderna är förlagt på dagtid: måndag-torsdag kl. 6.30-16.00. Fredag kl. 6.30-11.45.
Med start snarast enligt överenskommelse.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du har:

- erfarenhet av svetsning och ritningsläsning.
- erfarenhet av diverse verskstadsarbete.
- trivs i en varierande arbetsmiljö.
- är en lagspelare som kan arbeta både självständigt och i grupp.


Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Solcellsmontör i Skåne till Measol

Elmontör
Läs mer Jul 3
Om företaget
Vi är i grunden en monteringsfirma för solceller, där vi samarbetar med ett flertal olika solcellsföretag som säljer lösningar. Measol (Miljö & Energi Ansvar Sverige AB) grundades 2011 och har fokuserat på att vara experter på marknaden kring sol el. Sedan 27 augusti 2020 är Measol en del av Soltechkoncernen.
Arbetsuppgifter:
Som Solcellsmontör hos oss på MEASOL arbetar du främst ute på plats hos våra kunder med att, tillsammans med ditt team, montera solceller på hustak. Arbetet sker utomhus och kräver därför att du har en god fysik. Det innebär tunga lyft, arbeta på höga höjder och kräver noggrannhet.
Huvudsakliga ansvars- och arbetsuppgifter:
Montage av byggnadsställning.
Montage av solceller på tak.
Kabelförläggning och koppling av solceller.
Funktionstest och driftsättning.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som idag arbetar med installation av solceller eller har kunskap och erfarenhet inom liknande installationsarbeten, snickeri eller takläggning.
Som person är du ansvarsfull, noggrann och pålitlig. Att du är engagerad i ditt arbete och jobbar för att uppnå satta mål med hög kvalitet och kundnöjdhet. Det är en resande tjänst och därför viktigt att planera sitt arbete för att nå sina mål.
Eftersom du kommer arbeta i ett team så söker vi lagspelare, som vill hjälpa och kan kommunicera. Vi söker dig som är organiserad, strukturerad och kan ta egna initiativ.
Arbetet kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och andra variabler, och vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad och tillsammans med din montageledare vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer.
Exempel;
Felsökning
Installera växelriktare, laddstolpar och batterier
Inkopplingar i el-central/ ställverk
Service

Vi söker dig..
Är lösningsorienterad, driven, gillar utmaningar, ansvarstagande & har en yrkesstolthet för sitt arbete och vill utvecklas i en snabbt växande bransch med stora utvecklingsmöjligheter.
Har B-Körkort
Behärskar svenska/ engelska väl i tal och skrift
Kan jobba på resande fot

Vi erbjuder:
Measol har sitt huvudkontor & lager i Tumba (Stockholm). Vi är idag runt 30 personer anställda och fortsätter växa. Vi är ett snabbt växande företag där karriärs möjligheter kan växa fram om man vill utvecklas mot ett specifikt område. Viktigast är att kunna samarbeta, hjälpa och ta del av sina kollegors kunskap. Det är roliga, trevliga och drivna arbetskollegor som även umgås utanför jobbet.
Tjänstepension
Servicebil
Med i fack organisationen, installatörsföretagen
Friskvård

Ansök nu

Läkemedelstekniker

Handpaketerare
Läs mer Feb 21
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APLs ca 500 medarbetare är verksamma vid fem tillverkningsenheter runt om i Sverige samt vid beredningsenheter i anslutning till sjukhus. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs gärna mer på (http://www.apl.se/) www.apl.se (http://www.apl.se)

http://www.apl.se)

Övrigt:

Innan ev. anställning kommer du att få göra en alkohol-/drogtest samt kommer vi att göra en bakgrundskontroll på dig via Bakgrundskollen.se.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på APL!

Ansök nu

Läkemedelstekniker

Handpaketerare
Läs mer Jun 28
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APLs ca 500 medarbetare är verksamma vid fem tillverkningsenheter runt om i Sverige. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv.

Läs gärna mer på (http://www.apl.se/)

http://www.apl.se)

Om tjänsten:

Vid vår produktionsanläggning i Malmö tillverkas i huvudsak salvor och krämer med höga krav vad gäller hygien, produktionsutrustning, lokaler och processer. All tillverkning utförs enligt kvalitetssystemet GMP (Good Manufacturing Practice).

Vi söker nu en läkemedelstekniker till gruppen för blandning/fyllning som i dagsläget är uppdelad i tre team. Ordning och reda, standardiserade arbetssätt och ständiga förbättringar är mycket viktiga principer som avspeglas i allt vi gör.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett team där din delaktighet medverkar till att skapa förbättringar som utvecklar vår verksamhet.

Arbetet består i huvudsak av att blanda, fylla, etikettera och packa läkemedel i renhetsklass D. Arbetsuppgifterna utförs manuellt eller med olika fyllningsmaskiner.

Du får också hjälpa till att ta fram instruktioner, bistå vid avvikelseutredningar och medverka till förbättringar. Även andra arbetsuppgifter inom tillverkning kan bli aktuella.

Vi söker dig som:

- Har en gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning.
- Har erfarenhet av läkemedelstillverkning och kunskaper i GMP.
- Har ett tekniskt/praktiskt kunnande och intresse

- Har erfarenhet av LEAN

- Är noggrann och kvalitetstänkande, god förmåga att dokumentera

- Talar och skriver svenska obehindrat då detta är ett kravFör vår verksamhet gäller mycket höga krav på hygien och kvalitet och det är därför viktigt att du är noggrann, strukturerad, har personlig ansvarskänsla och klarar att arbeta efter gällande regler och rutiner. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:

En provanställning på 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Anställningen avser heltid, 40 timmar/vecka, förskjuten arbetstid kan förekomma.

APL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. Affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande är några av de ledord som APLs chefer och medarbetare arbetar efter och för att du ska trivas bör dessa värderingar även passa in på dig.

Ansökan:

Sista ansökningsdag är den 7 augusti 2022. Ansökan görs via länken i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via e-mail. Vi arbetar med löpande urvalsprocess och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdagen. Tillträde enligt överenskommelse.

För information:

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Gruppchef Festim Bytyqi via e-post: Festim.Bytyqi@apl.se (mailto:christel.hedstrom@apl.se)

Ansök nu

Installationsmontör

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Jun 20
Om tjänsten
Tillsammans med Wennstrom Solutions & Service AB söker vi nu efter en installationsmontör till Malmö.

Vi söker dig som vill följa med på projekt runt om i Södra Sverige. Vi erbjuder en omväxlande roll där du får upptäcka platser du inte varit på tidigare. Det är en heltidstjänst och din placering är i Malmö.

Som installations/entreprenadmontör jobbar vi oftast två och två i ett projekt, där man samarbetar och ställer upp för varandra. Rollen är mycket omväxlande och vi täcker geografiskt område som sträcker sig från Stockholm och söderut.

Arbetet kan innefatta resor i tjänsten samt hotellvistelser på lokala hotell. Resorna sträcker sig ofta mellan måndag och torsdag kväll, då de flesta väljer att jobba in fredagen under veckan.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att bygga om tankstationer/depåer enligt de regler och förordningar som finns att förhålla sig till.
Det kan vara allt från att byta ut galvaniserade rör som ligger i marken till att byta ut tankar, montera pumpar & laddstationer eller byta transformatorer.

Det är viktigt för oss är att du är säker och trygg på arbetet. Därför ger vi dig utbildning i hur det är att arbeta på en drivmedelsanläggning, och elanläggningar.

Om företaget
Wennstrom Fuel System AB är en av Sveriges ledande leverantör av utrustning och service till drivmedelsanläggningar, depåer och processindustrin. Tillgänglighet, engagemang och öppenhet är deras värdegrund och präglar dess arbete. Ett företag som vill leverera lösningar som gör skillnad för säkerhet och miljö.

Du kommer att arbeta i ett genuint företag som är inne i en förändring. Äldre drivmedel minskar i omfattning och nytt som ladd-infrastruktur för elfordon är på stark frammarsch. Wennstrom har sedan lång tid erfarenhet av service på drivmedelsanläggningar. Nu tar vi stora steg mot att utöka vår gedigna service inom E-mobility.


Din profil
Du ska kunna hantera verktyg som skruvdragare, laser, padda och bilmaskin samt kunna blanda en säck betong och koppla en kabel. Förmodligen är skruva och fixa lika mycket ett fritidsintresse som ett jobb. Du har säkert körkort med BE-behörighet och får dra tungt släp också. Detta är viktigt då våra grävmaskiner kräver det.

Då all rapportering och registrering samt en del av utbildningen sker via datorn är det viktigt med god datorvana. Att kunna läsa och följa ritningar är ett krav.

Eftersom vi jobbar med brandfarliga och explosiva varor samt el så krävs det att du är mycket noggrann och att du inte lämnar något åt slumpen.
Ett absolut krav är att du kan svenska i tal och skrift.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Montörer sökes till Malmö

Montör, metallprodukter
Läs mer Feb 25
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Vi söker montörer till våra kunder i Malmö. Som montör kommer du arbeta med stora och små komponenter och du kommer arbeta både enskilt och i team.
Vi har både stora och små kunder vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara varierande och det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att vara konsult.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet eller dig som vill gå vidare i karriären och idag arbetar med liknande arbetsuppgifter.
Körkort B krävs och truckkort är ett stort plus.

Profil & bakgrund
Du ska vara flexibel, organiserad, strukturerad, vara van att ta egna initiativ och stresstålig.

Ansök nu

Montörer sökes till Malmö

Montör, metallprodukter
Läs mer Feb 17
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Vi söker montörer till våra kunder i Malmö. Som montör kommer du arbeta med stora och små komponenter och du kommer arbeta både enskilt och i team.
Vi har både stora och små kunder vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara varierande och det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att vara konsult.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet eller dig som vill gå vidare i karriären och idag arbetar med liknande arbetsuppgifter.
Körkort B krävs och truckkort är ett stort plus.

Profil & bakgrund
Du ska vara flexibel, organiserad, strukturerad, vara van att ta egna initiativ och stresstålig.

Ansök nu

produktionspersonal för tekniskt arbete

Montör, gummi- och plastprodukter
Läs mer Jul 5
Nytt
Arbetsbeskrivning
Har du precis tagit gymnasieexamen, är tekniskt lagd och gillar utmaningar? Då kan vi på randstad i Malmö ha ett uppdrag just för dig! Vi letar just nu efter nyexaminerade tekniker eller naturvetare som vill arbeta med både kroppen och knoppen.  Arbetet kräver en god teknisk baskunskap, ett logiskt tänkande och god analysförmåga. 

Ute hos kunden ingår man i ett team där det finns andra randstad-konsulter. Detta är en heltidstjänst där du är uthyrd av randstad i 4-6 månader med chans till anställning hos vår kund. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Vi är i behov av teknisk kunniga industriarbetare för att stötta upp serietillverkning av kompositverktyg.  Montage av spolar är manuell, och vid justeringen av värmefördelningen arbetar du både med manuell tilläggsmontage och programvara för att inspektera värmebilder. Du dokumenterar även arbetet i Microsoft Office. 
   
Arbetsuppgifterna är av varierande art och kräver god teknisk baskunskap samt hög grad av ansvar noggrannhet, och analysförmåga. Du förväntas kunna lösa komplexa och tidskrävande uppgifter på utsatt tid med kvalité och noggrannhet i fokus.  

Vår kund har utvecklat en banbrytande teknologi för snabb värmecykling av formverktyg, tekniken används bl.a.. vid tillverkning av lätta och styva kompositdetaljer vilket är en nyckel för elektrifiering inom industrin. Tekniken som utvecklats under flertalet år står inför ett fasskifte där överlämning från R&D till produktion ska ske, vår kund är därför i behov av en duktig och motiverad produktionspersonal, som är intresserad av att vara med på en spännande utvecklingsresa. 

Kvalifikationer
Du har en avslutad  gymnasieutbildning med en teknisk eller naturvetenskaplig inriktning. Och/eller  el och energi, produktion, produktutveckling, gymnasieingenjör.  Det är viktigt att du är driven, tekniskt intresserad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål och i högt tempo. 
 
Krav:
     God teknisk baskunskap 
     Flytande svenska i tal och skrift
     Mycket god engelska i tal och skrift 


Meriterande: 
  Erfarenhet från arbete eller egna projekt med inslag av händighet som exempelvis meka med bilar, sy kläder etc. 
  Eftergymnasial teknisk eller naturvetenskaps-utbildning 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
 2022-07-05 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information: Slavica Vasilevska, Konsultchef 
Slavica.vasilevska@randstad.se

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Köttstyckningsspecialist

Köttmästare
Läs mer Jul 4
Nytt
Vi söker dig som har arbetat inom styckning av såväl nöt som lamm och kyckling i flera
år. Du ska även ha sålt kött över disk, arbetat med olika former av marinering till grill,
Shawema, Kibbeh och andra sorter Mellanöstern delikatesser.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare sökes till framgångsrikt företag i Malmö!

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 28
Nu söker vi dig som har ett tekniskt intresse och är redo att anta en spännande utmaning på ett framgångsrikt företag i Malmö! Är du den vi söker?

Vi söker nu montörer till ett riktigt spännande och framgångsrikt företag beläget vid Jägersro i Malmö. Vår kund har varit verksam sedan 70-talet och vid starten var målet att utforska olika sätt att förenkla och förbättra sättet att sikta. Idag anses vår kunds produkt vara en utav världens snabbaste och mest effektiva siktarsystem.

Till deras produktion söker vi nu finmekaniska montörer. Arbetsuppgifterna kommer bestå av montering av sikten där arbetet sker vid olika stationer och med olika moment. Arbetsuppgifterna kräver precision och stor noggrannhet. Det är ett arbete som utförs med hög kvalitet i ett effektivt tempo. I samband med rekryteringsprocessen kommer du som kandidat få provmontera och genomgå en gedigen bakgrundskontroll.

Tjänsten är på heltid och du kommer initialt vara anställd av StudentConsulting och hyras ut till vår kund. Det finns goda möjligheter att efter inledande konsultuppdrag bli övertagen och direkt anställd av vår kund. Vi söker dig som ser långsiktigt på tjänsten.
Arbetstiderna är förlagda på två skift måndag-fredag, varannan vecka 06.00-14.20, och varannan vecka 14.20-22.40. Förväntad start för tjänsten är under vecka 21 och kommer inledas med en grundlig introduktionsutbildning.

Din profil
Vi söker dig som är händig och har ett tekniskt intresse. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av finmotoriskt monteringsarbete, men inget krav. Som person tror vi att du är noggrann och tycker om struktur. Du är en lugn person som ändå föredrar att arbeta tempofyllt och effektivt i olika processer. Då många arbetsuppgifter är monotona tror vi att du har en bra koncentrationsförmåga och tycker om att arbeta efter tydliga instruktioner och processer.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan skicka in en ansökan redan idag, vi arbetar löpande med både urval och digitala intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Installationsmontör

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Jun 21
Om tjänsten
Tillsammans med Wennström Solutions & Service AB söker vi nu efter en installationsmontör till Malmö.

Vi söker dig som vill följa med på projekt runt om i Södra Sverige. Vi erbjuder en omväxlande roll där du får upptäcka platser du inte varit på tidigare. Det är en heltidstjänst och din placering är i Malmö.

Som installations/entreprenadmontör arbetar man oftast två och två i ett projekt, där man samarbetar och ställer upp för varandra. Rollen är mycket omväxlande och vi täcker geografiskt område som sträcker sig från Stockholm och söderut.

Tjänsten innefattar en hel del resor i tjänsten, resorna sträcker sig ofta mellan måndag och torsdag kväll, då de flesta väljer att jobba in fredagen under veckan.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att bygga om tankstationer/depåer enligt de regler och förordningar som finns att förhålla sig till.
Det kan vara allt från att byta ut galvaniserade rör som ligger i marken till att byta ut tankar, montera pumpar & laddstationer eller byta transformatorer.

Det är viktigt för oss är att du är säker och trygg på arbetet. Därför ger vi dig utbildning i hur det är att arbeta på en drivmedelsanläggning, och elanläggningar.


Om företaget
Wennstrom Fuel System AB är en av Sveriges ledande leverantör av utrustning och service till drivmedelsanläggningar, depåer och processindustrin. Tillgänglighet, engagemang och öppenhet är deras värdegrund och präglar dess arbete. Ett företag som vill leverera lösningar som gör skillnad för säkerhet och miljö.

Du kommer att arbeta i ett genuint företag som är inne i en förändring. Äldre drivmedel minskar i omfattning och nytt som ladd-infrastruktur för elfordon är på stark frammarsch. Wennstrom har sedan lång tid erfarenhet av service på drivmedelsanläggningar. Nu tar vi stora steg mot att utöka vår gedigna service inom E-mobility.


Din profil
Du ska kunna hantera verktyg som skruvdragare, laser, padda och bilmaskin samt kunna blanda en säck betong och koppla en kabel. Förmodligen är skruva och fixa lika mycket ett fritidsintresse som ett jobb. Du trivs med att arbeta fysiskt.

Du har säkert körkort med BE-behörighet och får dra tungt släp också.
Detta är viktigt då våra grävmaskiner kräver det.

Då all rapportering och registrering samt en del av utbildningen sker via datorn är det viktigt med god datorvana. Att kunna läsa och följa ritningar är ett krav.

Eftersom vi jobbar med brandfarliga och explosiva varor samt el så krävs det att du är mycket noggrann och att du inte lämnar något åt slumpen.
Ett absolut krav är att du kan svenska i tal och skrift.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Operatör till läkemedelsproduktion sökes

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Maj 9
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är det dags att testa något nytt och vara en viktig del i en produktionslinje? Läs då vidare för mer information om den spännande tjänsten som operatör inom läkemedelsbranschen!

PerformIQ söker för kunds räkning flera operatörer för ett längre uppdrag i Malmö. Vår kund är verksam inom utveckling, tillverkning och distribution av läkemedel. I tjänsten som operatör kommer du att arbeta i glatt och positivt arbetslag där alla strävar efter att nå de mål som företaget har och där din goda förmåga till samarbete gör dig till en likasinnad kollega.

Som operatör är du en del av produktionslinjen och ska på ett noggrant men effektivt sätt följa de instruktioner som finns där kvalitet är ett nyckelord i hela processen. Det kan förekomma vissa manuella arbetsmoment i produktionen då hela kedjan inte ännu är helt automatiserad. I rollen som operatör ingår även mycket dokumentation och du behöver därför känna dig trygg i att läsa och förstå instruktioner på svenska.

Personprofil
Vi söker dig som har en positiv inställning till arbete och trivs med att arbeta praktiskt. Det är du själv som avgör din utvecklingskurva då det finns möjligheter att få utökade, mer avancerade, arbetsuppgifter om du visar intresse och driv.

För att lyckas i rollen känner du igen dig på följande punkter:

• Goda språkkunskaper i svenska
• Har ett effektivt och kvalitativt arbetssätt
• Är lojal och arbetsam
• Har en god samarbetsförmåga

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom läkemedelsbranschen men det är meriterande med tidigare arbete utifrån GMP-standard. Dina personliga egenskaper väger tungt i denna process. Arbetet sker i skift och du måste därför kunna arbeta 2-skift vilket innebär rullande schema med varierande arbetstider kväll, och dagtid. Det finns även möjlighet till konstant natt-arbete!

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, goda möjligheter till överrekrytering
Arbetstid: 2-skift, samt även natt beroende på avdelning

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Konsultchef Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Information om kundföretaget uppges vid intervju. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Maskinoperatör livsmedelsindustri - Malmö

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jun 30
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. 

Trivs du i en grövre miljö och är fysisk stark? Har du tidigare erfarenheter från livsmedelsindustrin eller som maskinoperatör? Då kan detta vara ett jobb för dig! 

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta inom livsmedelsindustrin som maskinoperatör hos vår kund i Malmö. Du kommer arbeta fysiskt med satser inom produktionen, ta fram råvaror efter recept, datummärka samt väga upp för både automatisk och manuell fyllning. Du kommer arbeta i en miljö som skiftar mycket i temperatur från 6+ till 25+ och ibland varmare. Tjänsten är på heltid och varaktigheten är löpande framåt med goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Du ska vara tillgänglig för 2-skift vilket innebär morgon och eftermiddag. 

Vem är du?
Som person är du ambitiös, är inte rädd för att ta i och van vid högt tempo. Du är fysiskt stark och kan tänka dig att arbeta i en grövre miljö. Du ska kunna samarbeta med dina kollegor. Du skall ha en stark arbetsmoral samt en god förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för det dagliga arbetet. 

Krav för tjänsten är:
* Kunna arbeta med alla typer av livsmedel, exempelvis kötthantering
* Tidigare erfarenhet som maskinoperatör
* Kunskaper kring hygienstandard
* Flytande svenska i tal och skrift
* Meriterande är om du har vana från restaurang, livsmedelsindustri eller annan produktion

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster.

Ansök nu

Sommarjobb inom livsmedelsproduktion - Malmö

Maskinoperatör, kött
Läs mer Jun 30
Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.
Är du en flexibel lagspelare som har lätt att hålla flera bollar i luften med ett leende på läpparna? Trivs du i en grövre miljö och vill jobba inom livsmedelsproduktion? Då kan detta vara ett jobb för just dig! 

Om tjänsten: Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som produktionspersonal hos en av våra kunder i Malmö. Tjänsten är på heltid under sommaren 2022. Du är en del i produktionen där alla former av livsmedel bereds och tillverkas i produktion. Uppgifterna är således varierande beroende på avdelning. Exempel på arbetsuppgifter är beredning samt tillagning av produkter, utföra provtagning/kvalitetskontroller, arbeta på fyllningslinjerna, dokumentering av arbetet och driva förbättringsarbete. Eftersom produktionen är inom livsmedel är det viktigt att du kan tänka dig att arbeta i en grövre miljö där temperaturen kan variera. Arbetstiden är förlagd till 2-skift vilket innebär både dagtid och eftermiddag, 9-timmarspass.

Vem är du?
Som person är du ambitiös, är inte rädd för att ta i och van vid högt tempo. Du är fysiskt stark och kan tänka dig att arbeta i en grövre miljö. Du ska kunna samarbeta med dina kollegor. Du skall ha en stark arbetsmoral samt en god förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för det dagliga arbetet. Ledorden ansvarstagande, positiv och flexibel stämmer väl in på dig.

Krav för tjänsten är:
* Kunna arbeta med alla typer av livsmedel, exempelvis kötthantering
* Tidigare erfarenhet inom produktion
* Kunskaper kring hygienstandard
* Flytande svenska i tal och skrift
* Tillgänglig för skiftarbete (2-skift, förmiddag och eftermiddag)
* Meriterande är om du har vana från livsmedelsindustri eller annan produktion


Meriterande för tjänsten: 
- Körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till din arbetsplats
- Erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin
- Truckkort och truckvana
- Dokumentationsvana

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare sökes på heltid till snustillverkare

Maskinoperatör, tobaksindustri
Läs mer Jun 10
Söker du ett heltidsjobb och vill jobba inom snusprodukton, trivs du med att jobba kvällar och helg - då kan det vara dig vi söker!
Vi söker nu produktionsmedarbetare för att vi växer och har planerat att börja tillverka snus med egen namn. Vi är verksamma inom tobaksbranschen och säljare allt inom tobak. Vi är i en tillväxtsfas och ser stora utvecklingsmöjligheter framåt.
Som produktionsmedarbetare kommer du att stå vid etikettmaskinen, plastmaskinen (för att packa snusdosor) samt packa ned färdiga stockar. Utöver det så är det städa och hålla rent som gäller. Det gäller att du är snabblärd och inte är rädd för att fråga.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Maskinoperatör till Etikettföretag - Malmö

Maskinoperatör, tryckeri
Läs mer Jun 7
Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot ledigauppdrag. 

Är du på jakt efter jobb som maskinoperatör i Malmöområdet? Då kan detta vara ett jobb för dig!
 
Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör hos en av våra kunder. Tjänsten är på heltid och varaktigheten är fram till augusti (stor chans till förlängning). Som sökande har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion som maskinoperatör. Du är en del i produktionen och du ställer in maskiner, övervakar, tar fram material, avhjälper färre problem och korrigerar mindre fel.  Arbetstiden är förlagd till 2-skift (dag och kväll) på vardagarna. 

Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är positiv och glad, framåt, självgående och initiativtagande. Du har inga problem att arbeta självständigt med ett eget driv eller att samarbeta tillsammans med andra på arbetsplatsen. Ledorden ansvarstagande, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig. Arbetet utförs i ett tryckeri och därför är det extra viktigt att du har bra färgseende och att du är mycket fingerfärdig. 

Krav för tjänsten är:
- Produktionsvana
- Dokumentationsvana
- Tekniskt intresserad
- Svenska och engelska i tal och skrift 
- Tillgänglig för skiftarbete (dag och kväll)
- Goda kunskaper i matematik

Meriterande för tjänsten:
- Körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till din arbetsplats

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Ansök nu

Intresserad av extraarbete i Malmö? Ansök här!

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Feb 24
Ansök om extrajobb och gör spontanansökan här.

Det går snabbt att fylla i formuläret. Bifoga ditt CV/ansökningshandlingar, annars kan vi inte ta emot din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Maskintekniker APL

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Feb 11
Vill du driva förbättringsarbete, aktivt delta i projekt samt arbeta tvärfunktionellt i ett spännande företag med många olika läkemedelsprodukter? Trivs du i en miljö med komplexa frågeställningar där din förmåga att strukturera och aktivt göra skillnad får full potential?

Då är detta rätt jobb för dig!

APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL:s ca 500 medarbetare är verksamma vid fem tillverkningsenheter runt om i Sverige samt vid beredningsenheter i anslutning till sjukhus. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs gärna mer på (http://www.apl.se/)

Vi söker nu Maskintekniker till vår tillverkningsavdelning i Malmö. Hela tillverkningsavdelningen består av 50 medarbetare och tillverkningen är i dagsläget uppdelad i team som arbetar med olika processer. Vid anläggningen i Malmö tillverkas i huvudsak salvor och krämer. Tillverkning sker vid flera olika berednings-/fyllningslinjer i klass D.

Arbetsuppgifter

Du kommer att:

- Ansvara för såväl förebyggande underhåll som felsökning och reparation av maskiner och utrustningar
- Aktivt jobba med förbättringar
- Åtgärda dagliga utrustningsproblem, dokumentera och informera ansvariga
- Agera stöd åt våra operatörer


Vidare uppdaterar du underhållsdokumentation, deltar i projekt samt kvalificering av utrustningar. Utarbetande och uppdatering av instruktioner inom produktion ingår också i arbetsuppgifterna samt att medverka i riskbedömningar för underhåll av ny utrustning.

Din bakgrund och profil

Du har lägst gymnasieutbildning inom teknik/naturvetenskap med grundläggande kunskaper inom mekanik, felsökning och underhåll och har arbetat några år med underhåll.

Kunskap inom styr- och reglerteknik meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av läkemedelstillverkning och kunskaper i GMP och det är ett plus om du har arbetat aktivt med Lean.

Som person är du en lösningsorienterad, ansvarstagande och flexibel tekniker med förmågan att agera snabbt när det uppstår störningar i produktionen. Du ser alltid till produktionens bästa och kan enkelt prioritera om och lösa akuta problem omgående. Du är strukturerad och noggrann samt har vana av att skriva rapporter. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

APL är ett företag som befinner sig i en spännande utvecklingsfas inom såväl tillverkningsprocesser, digitalisering och hållbart förbättringsarbete. APL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. Några av de ledord som APL:s chefer och medarbetare arbetar efter är ”affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande”. För att du ska trivas hos oss bör dessa värderingar även passa in på dig.

Tjänsten är på heltid, 40 timmar/vecka med placering i Malmö. Vi erbjuder förmåner som flextid, Rikskortet och ledighet på klämdagar.

Ansökan: Sista ansökningsdag är den 10 mars 2022.

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Pernilla Agardh. För frågor angående tjänsten eller ansökningsförfarande är du välkommen att ringa 072-249 94 80.

Övrigt: Innan ev. anställning kommer du att få göra en alkohol-/drogtest samt kommer vi att göra en bakgrundskontroll på dig via Bakgrundskollen.se.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på APL!

Ansök nu

CNC-Operatör

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 3
Om tjänsten
Vi söker nu efter en CNC-operatör till en av våra kunder i Arlöv!

Dina främsta arbetsuppgifter innebär:

- Mäta och bedömma tillverkade produkters kvalitet i fräsmaskiner.
- Viss övrig bearbetning. Ex.vis slipning och kontrollmätning

Bearbetningen sker i en 5-axlig Fanuc-styrd CMS-fräs.

Arbetet är förlagt på dagtid med start enligt överenskommelse.

Om företaget
Företaget är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade kolfiber- och glasfiberkomponenter.
De riktar sin produktion mot flera olika kundsegment, inom bilindustrin till lyxbils segmentet för bla. Audi Rs3, Audi TTRS och BMW 7 serien men även avancerade antenner för satellitkommunikation och röntgenbord för sjukvården.

Din profil
Vi söker efter dig som har utbildning samt erfarenhet inom området för fräsoperatör eftersom du då kommer in i rollen snabbare. Däremot söker vi även dig som har utbildning men som saknar arbetslivserfarenheten. Vi lägger stor vikt i att du söker söker har rätt inställning och en långsiktlig ambition med ditt yrkeskunnande.

För att trivas i rollen tror vi att du:

- är en lagspelare som trivs att arbeta i grupp.
- är en person med energi och intresse för att fortsätta utvecklas inom ditt yrke.
- har erfarenhet av industriarbete.
- har känsla för ytor och form.

Meriterande om du har erfarenhet av CAD/CAM.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Operatör till GMP-produktion i Malmö

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Jun 30
Operatör till GMP-produktion i Malmö 

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot ledigauppdrag.

Vill du jobba inom läkemedelsindustrin som operatör? Har du bakgrund inom kemi och biologi? Då kanske detta är en tjänst för dig!

Till GMP-produktion i Malmö med högt ställda krav på kvalitet och tillämpande av GMP regler, dokumentation, produktionshygien och samarbete söker vi dig som är intresserad av att anta rollen som operatör. Arbetet består av 2 skift (dag/kväll) varför det är viktigt att du kan och vill arbeta skift.

Som operatör arbetar du i aseptisk miljö vilket sätter höga kvar på hygientänk och noggrannhet. Arbetet kan innebära längre perioder av stillastående arbete. Dina arbetsuppgifter består bla av,

* Packning av utrustning & autoklavering: Förarbetet inför en fyllning
* Montera fyllnadslinjen enligt instruktioner (SOP), Maskindelar
* Fyllning - Linjeproduktion
* IPC kontroller
* Provuttag enligt arbetsdokumentation
* Dokumentering av arbetet
* Förbättringsarbete på avdelningen


Det är ett krav att du slutfört gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion, renrumsarbete, datorvana, maskintekniskt intresse och vana, någon form av förbättringsarbete. Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift (minst svenska 3).
Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel då vissa instruktioner är på engelska.

Du kommer inledningsvis vara anställd av Processbemanning men tanken är att du på sikt kommer gå över i en anställning hos uppdragsgivaren. Då tjänsten är tänkt att börja omgående ser vi gärna att ansöker snarast och vi kommer tillämpa löpande rekrytering. Vid eventuella frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Processbemanning på tel. 042-210299.

Ansök nu

Sommarjobb produktion - Malmö

Plastmaskinoperatör
Läs mer Jun 30
.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Har du god teknisk och maskinell förståelse? Trivs du i en grövre miljö och vill jobba inom produktion som operatör? Då kan detta vara ett jobb för just dig! 

Om tjänsten: Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som operatör hos en av våra kunder i Malmö. Som operatör i produktionen ingår sedvanliga operatörssysslor vid extruder, uppvägning, paketering, truckkörning och blandning. Produktionen kan bli ganska dammig och vissa arbetsmoment kräver arbete med mask. Tunga lyft kan förekomma. Tjänsten är på heltid under sommaren med start i juni, dock uppehåll vecka 29 och 30. Som sökande har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion. Då arbetstiderna kan variera från dag, kväll och natt är flexibilitet också av stor vikt. 

Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är nyfiken, serviceinriktad och allmänt tekniskt intresserad. Du är stark och klarar tunga lyft. Du har inga problem att arbeta självständigt och med ett eget driv. Ledorden ansvarstagande, driven och flexibel stämmer väl in på dig. 
 
Krav för tjänsten är:
- Truckkort (A/B) (Främst motvikt och höglyft)
- Tillgänglig för skiftarbete, 3-skift.
- Erfarenhet av produktion- och/eller industriarbete


Meriterande för tjänsten är:
- Goda kunskaper i engelska och svenska
- Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för det dagliga arbetet.
- Goda datorkunskaper (rapportering).
- Körkort B samt tillgång till bil
 

Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Ansök nu

Processoperatör söker för ett heltidsuppdrag till livsmedelsverksamhet

Pressoperatör, tryckmedier
Läs mer Jul 1
Just nu söker vi en processoperatör för ett heltidsuppdrag till en livsmedelsverksamhet i Malmö med start omgående!

Tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare kommer du arbeta i team med 10 kollegor. Teamet som du kommer arbeta med arbetar tillsammans har ett ansvar för att nå de dagliga mål som bestäms utifrån produktionsplanering. I din roll som processoperatör kommer du ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat arbeta med både manuell uppvägning och semiautomatisk blandning av ingredienser, extrahering, filtrering och pastörisering. Förutom dessa arbetsuppgifter ska du även vara beredd på att du kommer ha ett ansvar för rengöring av utrustning samt administrativa arbetsuppgifter i forma av registrering, dokumentation och rapportering.

Är du noggrann, strukturerad och brinner för en stabil produktion i toppkvalité? Då kan du vara den vi söker!

Din profil
För att bli aktuell för tjänsten har vi följande krav:
- Du som söker har erfarenhet av liknande arbete inom livsmedelsindustrin
- Du ska gärna ha erfarenhet från mejeribranschen
- Du har kunskap om arbete i ATEX-klassat område
- Du har erfarenhet av HACCP och känner till vikten av detta i en livsmedelsverksamhet
- Du har teknisk förståelse

Meriterade:
- Du har en relevant utbildning inom området, t.ex. processoperatör
- Du har truckkort
- Hygienutbildning

För att bli aktuell för tjänsten ser vi gärna att du som person:
- Trivs med att arbete i en medelstor verksamhet
- Trivs med ansvarstagande i en miljö med höga kvalitetskrav
- Fokuserar på möjligheter i stället för begräsningar
- Har ett driv och en vilja till att bidra till en bra och positiv arbetsmiljö
- Är noggrann och att följa föreskrifter och rutiner ser du som något självklart
- Är van och kan arbete både dag-/kvällskift

Arbetsgivare erbjuder följande:
Ett spännande heltidsuppdrag i en verksamhet med lång historia och goda välordnade förhållanden. Du kommer ingå i ett härligt arbetsteam och väl på plats råder det en fri social ton och frihet under ansvar. Arbetsgivare kommer även erbjuda en del förmåner i form av friskvård och lunchförmåner.

Ansökan:
Låter tjänsten som något spännande och tror du att tjänsten skulle passa dig? Tveka inte på att redan söka idag då urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Livsmedelsoperatörer till kund i Kungshamn

Livsmedelsarbetare, mejeri
Läs mer Jun 17
LIVSMEDELSOPERATÖR TILL VÅR KUND I KUNGSHAMN
Är du redo för en unik möjlighet som innebär flytt till vackra Kungshamn? 

Är du en flexibel och ansvarsfull person som söker efter nästa jobb? Vi söker nu efter engagerade medarbetare som är redo att till flytta till Kungshamn för arbete hos vår kund. Det finns möjlighet till arbete över längre tid eller enbart under några månader om det skulle passa dig bättre. Vi kommer vara behjälpliga med att ordna boende på orten men du kommer själv få stå för kostnaden av boendet. 
 
ARBETSUPPGIFTER
Som livsmedelsoperatör arbetar du i produktionslinjen där du ansvarar för att packa upp frysta råvaror, väga råvaror, övervaka produktion, genomföra vissa kvalitetskontroller samt emballera produkter. Vissa manuella arbetsuppgifter förekommer. Har du arbetat inom industri, lager eller restaurangbranschen ser vi detta som meriterande men det är inte ett krav. Även truckkort är ett stort plus. 

Här kommer du ingå i ett härligt team av drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar för att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Då du kommer arbeta tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i team samt klarar av ett högt arbetstempo. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är driven, positiv, har en hög närvaro och en bra arbetsmoral.
 
KVALIFIKATIONER
För att passa in i rollen ser vi nedan förkunskaper som en förutsättning: 
Självständig och tycker om att arbeta praktiskt.
God fysik, då du kommer gå och stå större delen av dagen.
Kunna arbeta skiftande arbetstider.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som livsmedelsoperatör hos vår kund är ett konsultuppdrag. Du blir erbjuden en anställning hos Eterni och är sedan uthyrd till vår kund under uppdragets längd. Uppdraget startar efter överenskommelse men senast i början av hösten. För dig som är intresserad av arbete över en längre period finns möjlighet att bli övertagen direkt av kund eller tillsvidareanställning via oss på Eterni. 

ÖVRIG INFORMATION
Om du vill läsa mer om detta äventyr kan du klicka på "Ansök här" för att komma till annonsen via Eternis hemsida. Där hittar du en presentation under "Filer" på högersidan av annonsen. Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Hampus Vajizovic på via hampus.vajizovic@eterni.se. Ansökan via mail hanteras inte.

VARMT VÄLKOMNEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök nu

Laborant - Malmö

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Jun 29
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

Är du intresserad av att jobba som laborant i producerande miljö hos en av våra kunder i Malmö? Har du en bakgrund eller utbildning inom kemi då kan detta vara en tjänst för dig! 

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som vill arbeta i en producerande miljö inom kemi i läkemedelsbranschen. Tjänsten innebär processarbete och ett praktiskt arbete i storskalig produktion där du dagligen är med i tillverkningen av läkemedel. Du arbetar i renrumsmiljö och enligt GMP standarder och på så vis innebär tjänsten en stor variation inom både tillverkning, dokumentation och kvalitetsarbete.

Tjänsten är heltid och behovet är långsiktigt så för rätt person finns stora chanser för anställning hos vår kund. Arbetstiderna är förlagda på både dag- och kvällstider i 2-skift.

Krav för tjänsten är:
- Vara tillgänglig för skiftarbete
- GMP erfarenhet
- Grundläggande utbildning inom kemi
- Kunna läsa och förstå instruktioner på svenska och engelska
- Erfarenhet av processarbete inom läke- eller livsmedelsindustrin
- God förmåga av dokumentation

Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är en person som är strukturerad och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Eftersom du kommer arbeta i team är samarbetsförmågan en viktig del. Det är även av stor vikt att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter förändringar samt att du är stabil och håller dig lugn och kontrollerad i stressiga situationer.

Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Ansök nu

Coldset-tryckare till Ruter AB

Coldsettryckare
Läs mer Jun 28
Ruter AB är ett tryckeri i Vellinge med lång och gedigen erfarenhet.
Ruter är tillsammans med Falk Graphic i Falkenberg och Ruter AB i Laholm en av Sveriges största grafiska koncerner, med en bred produktionskapacitet inom de flesta grafiska inriktningarna och med försäljning till samtliga skandinaviska länder.
För att bredda verksamheten ytterligare söker vi nu ett Coldsetbiträde.
Den vi söker skall vara en tekniskt intresserad person, som skall hjälpa till i produktionsenheten i Vellinge.
Arbetet sker i skiftlag i vår efterbearbetning och packsal.
För att trivas i denna roll är det viktigt att du är både samarbetsvillig och självgående och att du kan hantera att jobba med flera olika uppdrag parallellt.
Du skall vara noggrann och ha ansvarskänsla och ett öga för detaljer, eftersom hög kvalitet är en viktig hygienfaktor hos Ruter.
Ruter erbjuder en bra tjänst i ett uppdaterat tryckeri, med bra arbetsförhållanden och ordning och reda.
Intresse för grafisk produktion underlättar din vardag och om du har införskaffat kompetens genom praktisk arbetslivserfarenhet är det meriterande.
För frågor gällande tjänsten kontakta Jobbolaget och Claes Andersson på 0735-181520
Varmt välkommen med din ansökan.
Observera att urval görs löpande och att anställning kommer att ske så fort vi har hittat rätt person.

Ansök nu

Operatörer sökes för heltidsuppdrag till ett globalt företag i Malmö!

Maskinoperatör, hygienteknik
Läs mer Jun 29
Har du ett stort intresse för produktion och trivs med att arbeta inom tillverkningsindustrin? Är du en driven person som är redo för nästa steg i din karriär? Då har vi tjänsten för just dig!

Just nu söker vi dig som tidigare arbetat inom produktion, förpackning alternativt som maskinoperatör för ett heltidsuppdrag i Malmö!

Om verksamheten:
Vår kund är ett internationellt företag som har både huvudkontor och all produktion belägen i Malmö. I produktionsanläggningen skapas produkter som bidrar till friska leende världen över. Vi letar efter dig som tillsammans med dina kollegor vill ansvara för att produktionen flyter på. Du kommer att arbeta med påfyllning av material, paketering, genomföra kvalitetsgranskningar på produkterna samt utföra en del maskinarbete.

Om tjänsten:
Arbetet är förlagt på två skift, ena vecka arbetar du 06.00-14.00 och andra veckan arbetar du 14.00-23.00. För dig som är en nattuggla finns det även ett ständigt nattskift 23.00-06.00. I rollen som operatör hos kunden kommer du att få arbeta med automatiserade maskiner i en fin produktionsmiljö. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer bland annat vara följande:
- Påfyllning av råmaterial
- Granskning av detaljer
- Sortering och paketeringsarbete
- Enklare inställningar av maskiner
- Dokumentation

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
- Har gymnasieutbildning
- Besitter grundläggande datorkunskaper
- Behärskar svenska i både tal och skrift

Din profil
Vi söker någon med tidigare erfarenhet av produktion, som maskinoperatör eller med förpackning. Vi ser även att du är tekniskt lagd, att du har ett intresse för maskiner och ett stort driv. Som person är du är noggrann, ansvarfull och flexibel i ditt arbete och att du trivs med att ha många bollar i luften. Förutom ovannämnda egenskaper ser vi även att du inte har några problem med att arbeta i högt tempo och att du hanterar stress på ett strukturerat sätt.

Du kommer anställas av StudentConsulting men hyras ut till vår kund i Fosie. Tjänsten är på heltid och det finns goda möjligheter att få en direkt anställning av vår kund efter sex månader. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Operatörer sökes för nattarbete för ett spännande heltidsuppdrag i Malmö!

Maskinoperatör, hygienteknik
Läs mer Jun 27
Är du en positiv teamplayer med ett intresse för produktion och tillverkningsindustrin? Vill du arbeta natt? Är du redo att ta nästa steg i karriären? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vår kund är ett internationellt företag med både huvudkontor och all produktion i Malmö. I produktionsanläggningen skapas produkter som bidrar till friska leende världen över. Vi letar efter dig som tillsammans med dina kollegor vill ansvara för att produktionen flyter på. Du kommer arbeta med påfyllning av material, paketering, genomföra kvalitetsgranskningar på produkterna samt enklare maskinarbete.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter som operatör kommer främst handla om att arbeta med automatiserade maskiner. Du kommer ha ett ansvar genom att se till att både ladda olika magasin och tömma magasin. Förutom arbete med automatiserade maskiner kommer du även arbeta med rapportering och därför ser vi gärna att du har grundläggande kunskaper inom data.

Tjänsten är förlagt under nattskift, där du arbetar söndag 23:05-06:05 och måndag - torsdag 22:50 - 06:05.

Din profil
Vi söker dig som:
Vi ser gärna att du är tekniskt lagd samt att du har ett intresse för maskiner. Som person är du noggrann och effektiv samtidigt som du tycker om att arbeta i högt tempo. Vi ser gärna att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta och sprida positiv energi i teamet. I övrigt ser vi gärna att du är flexibel i olika moment och att du inte har problem arbete som stundtals kan upplevas som monotont.

Du kommer anställas av StudentConsulting men hyras ut till vår kund i Fosie. Tjänsten är på heltid och det finns goda möjligheter att få en direkt anställning av vår kund efter sex månader. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Montering värmepumpar

Montör, metallprodukter
Läs mer Jun 27
Vi söker personal för montering av värmepumpar.
Arbetet innebär rörarbeten, VVS- och kylrör i koppar huvudsakligen (silverlödning). Erfarenhet av verkstadsarbete och handlag är fördelaktigt. Vi intern-utbildar det som behöver kompletteras. Arbetet ger möjlighet till kompetensutveckling inom området värmepumpar och energiteknik. Arbetet utförs framförallt i verkstad i Limhamn.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Processoperatör till produktionsteamet på Magle Chemoswed

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Apr 4
Magle Chemoswed är ett innovativt farmaceutiskt och medicintekniskt företag i Malmö. Företagets expertis ligger inom utveckling och tillverkning av aktiva läkemedelssubstanser såväl som formulering av system för läkemedelsdistribution i kroppen. Man arbetar innovativt för att föra sina innovationer från idé till produkt.

Produktionsteamet består av 10 erfarna operatörer som är ansvariga för produktionen av läkemedelssubstanser inom utvecklingsprojekt och kommersiell produktion.

Här kombinerar man lång erfarenhet med expertis för att ta innovationer från idé till färdig produkt. Du kommer att få arbeta i lag med storskalig läkemedelsproduktion men även med kontraktstillverkning tillsammans med kunder från klinisk fas till kommersialisering. Vid behov kommer du även att stötta upp i renrumsproduktionen. Uppdraget är på företagets huvudkontor och produktionsanläggning i Malmö.

Du kommer att arbeta med farmaceutiska samt medicintekniska produkter enligt GMP och ISO. Magle Chemosweds värderingar bygger på samarbete, kreativitet, kvalitet och ansvarstagande och arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Läs gärna mer om bolaget här (https://maglechemoswed.com/about/).

DU ERBJUDS:
- En möjlighet att arbeta på ett framgångsrikt företag som satsar för framtiden med goda möjligheter till personlig utveckling
- Möjlighet att arbeta mot gemensamma mål i ett sammansvetsat team
- Meningsfullt arbete där du är med och tar fram morgondagens läkemedel


VI SÖKER DIG SOM:
- Har en teknisk bakgrund från antingen utbildning eller erfarenhet
- Har erfarenhet av läkemedelsindustrin eller likande bransch såsom livsmedelsindustrin
- Talar och skriver obehindrat svenska
- Har god förmåga till dokumentation
- Har ett stort intresse av att arbeta enligt kvalitetssystem och noga beskrivna rutiner


MERITERANDE:
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i process och tillverkning av farmaceutiska preparat
- Erfarenhet från arbete med brandfarlig vara
- Kunskap och erfarenhet inom siktning
- Renrumserfarenhet


PERSONLIGA EGENSKAPER
Dina personliga kompetenser är av största vikt i urvalet för det här uppdraget:

- Noggrann
- Ansvarstagande
- God samarbetsförmåga
- Självmotiverande
- Kvalitets- och säkerhetsmedveten


Utöver detta ser vi att du kan arbeta både självständigt och i team, samt att du är tekniskt och praktiskt lagd.

PRAKTISK INFORMATION
Start: omgående

Arbetstider: heltid

Plats: Malmö

Anställningsform: konsultuppdrag

Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Maskinoperatör

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jun 16
Om tjänsten
Vi söker nu efter maskinoperatörer till en av våra kunder i Malmö.

Här välkomnas du till en ren produktionsmiljö, där det till stor del är automatiserade maskiner.

I ditt arbete tillsammans med dina kollegor ansvara du för att produktionen flyter på som planerat. Du arbetar med b.la påfyllning av material, granskning av detaljer på färdiga produkter tillsammans med paketering.

Även kvalitetsgranskning tillsammans med enklare inställningar på maskinerna förekommer.

Arbetet är förlagt på ständigt nattskift.
Start: snarast enligt överenskommelse.Din profil
Du som söker har kanske tidigare erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör eller liknande? Vi kommer vid denna rekrytering lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då vilja och engagemang är av stor betydelse.

I övrigt ser vi att du som söker:

- har gymnasieutbildning och behärskar svenska samt gärna även viss engelska
- har grundläggande datorkunskaper för att kunna rapportera i system
- är van att arbeta strukturerat och effektivt då arbetet kräver högt tempo
- meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta natt.
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Montörer sökes till Malmö

Montör, metallprodukter
Läs mer Mar 2
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Vi söker montörer till våra kunder i Malmö. Som montör kommer du arbeta med stora och små komponenter och du kommer arbeta både enskilt och i team.
Vi har både stora och små kunder vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara varierande och det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att vara konsult.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet eller dig som vill gå vidare i karriären och idag arbetar med liknande arbetsuppgifter.
Körkort B krävs och truckkort är ett stort plus.

Profil & bakgrund
Du ska vara flexibel, organiserad, strukturerad, vara van att ta egna initiativ och stresstålig.

Ansök nu

Processoperatör till produktionsteamet på Magle Chemoswed

Maskinoperatör, läkemedel
Läs mer Feb 4
Magle Chemoswed är ett innovativt farmaceutiskt och medicintekniskt företag i Malmö. Företagets expertis ligger inom utveckling och tillverkning av aktiva läkemedelssubstanser såväl som formulering av system för läkemedelsdistribution i kroppen. Man arbetar innovativt för att föra sina innovationer från idé till produkt.

Produktionsteamet består av 10 erfarna operatörer som är ansvariga för produktionen av läkemedelssubstanser inom utvecklingsprojekt och kommersiell produktion.

Här kombinerar man lång erfarenhet med expertis för att ta innovationer från idé till färdig produkt. Du kommer att få arbeta i lag med storskalig läkemedelsproduktion men även med kontraktstillverkning tillsammans med kunder från klinisk fas till kommersialisering. Vid behov kommer du även att stötta upp i renrumsproduktionen. Uppdraget är på företagets huvudkontor och produktionsanläggning i Malmö.

Du kommer att arbeta med farmaceutiska samt medicintekniska produkter enligt GMP och ISO. Magle Chemosweds värderingar bygger på samarbete, kreativitet, kvalitet och ansvarstagande och arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Läs gärna mer om bolaget här (https://maglechemoswed.com/about/).

DU ERBJUDS:
- En möjlighet att arbeta på ett framgångsrikt företag som satsar för framtiden med goda möjligheter till personlig utveckling
- Möjlighet att arbeta mot gemensamma mål i ett sammansvetsat team
- Meningsfullt arbete där du är med och tar fram morgondagens läkemedel


VI SÖKER DIG SOM:
- Har en teknisk bakgrund från antingen utbildning eller erfarenhet
- Har erfarenhet av läkemedelsindustrin eller likande bransch såsom livsmedelsindustrin
- Talar och skriver obehindrat svenska
- Har god förmåga till dokumentation
- Har ett stort intresse av att arbeta enligt kvalitetssystem och noga beskrivna rutiner


MERITERANDE:
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i process och tillverkning av farmaceutiska preparat
- Erfarenhet från arbete med brandfarlig vara
- Kunskap och erfarenhet inom siktning
- Renrumserfarenhet


PERSONLIGA EGENSKAPER
Dina personliga kompetenser är av största vikt i urvalet för det här uppdraget:

- Noggrann
- Ansvarstagande
- God samarbetsförmåga
- Självmotiverande
- Kvalitets- och säkerhetsmedveten


Utöver detta ser vi att du kan arbeta både självständigt och i team, samt att du är tekniskt och praktiskt lagd.

PRAKTISK INFORMATION
Start: omgående

Arbetstider: heltid

Plats: Malmö

Anställningsform: konsultuppdrag

Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Montörer sökes till Malmö

Montör, metallprodukter
Läs mer Feb 4
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Vi söker montörer till våra kunder i Malmö. Som montör kommer du arbeta med stora och små komponenter och du kommer arbeta både enskilt och i team.
Vi har både stora och små kunder vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara varierande och det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av att vara konsult.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet eller dig som vill gå vidare i karriären och idag arbetar med liknande arbetsuppgifter.
Körkort B krävs och truckkort är ett stort plus.

Profil & bakgrund
Du ska vara flexibel, organiserad, strukturerad, vara van att ta egna initiativ och stresstålig.

Ansök nu