Handpaketerare och andra fabriksarbetare jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Handpaketerare och andra fabriksarbetare i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

Läkemedelstekniker

Handpaketerare
Läs mer Feb 21
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APLs ca 500 medarbetare är verksamma vid fem tillverkningsenheter runt om i Sverige samt vid beredningsenheter i anslutning till sjukhus. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs gärna mer på (http://www.apl.se/) www.apl.se (http://www.apl.se)

http://www.apl.se)

Övrigt:

Innan ev. anställning kommer du att få göra en alkohol-/drogtest samt kommer vi att göra en bakgrundskontroll på dig via Bakgrundskollen.se.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på APL!

Ansök nu

Läkemedelstekniker

Handpaketerare
Läs mer Jun 28
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APLs ca 500 medarbetare är verksamma vid fem tillverkningsenheter runt om i Sverige. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv.

Läs gärna mer på (http://www.apl.se/)

http://www.apl.se)

Om tjänsten:

Vid vår produktionsanläggning i Malmö tillverkas i huvudsak salvor och krämer med höga krav vad gäller hygien, produktionsutrustning, lokaler och processer. All tillverkning utförs enligt kvalitetssystemet GMP (Good Manufacturing Practice).

Vi söker nu en läkemedelstekniker till gruppen för blandning/fyllning som i dagsläget är uppdelad i tre team. Ordning och reda, standardiserade arbetssätt och ständiga förbättringar är mycket viktiga principer som avspeglas i allt vi gör.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett team där din delaktighet medverkar till att skapa förbättringar som utvecklar vår verksamhet.

Arbetet består i huvudsak av att blanda, fylla, etikettera och packa läkemedel i renhetsklass D. Arbetsuppgifterna utförs manuellt eller med olika fyllningsmaskiner.

Du får också hjälpa till att ta fram instruktioner, bistå vid avvikelseutredningar och medverka till förbättringar. Även andra arbetsuppgifter inom tillverkning kan bli aktuella.

Vi söker dig som:

- Har en gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning.
- Har erfarenhet av läkemedelstillverkning och kunskaper i GMP.
- Har ett tekniskt/praktiskt kunnande och intresse

- Har erfarenhet av LEAN

- Är noggrann och kvalitetstänkande, god förmåga att dokumentera

- Talar och skriver svenska obehindrat då detta är ett kravFör vår verksamhet gäller mycket höga krav på hygien och kvalitet och det är därför viktigt att du är noggrann, strukturerad, har personlig ansvarskänsla och klarar att arbeta efter gällande regler och rutiner. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:

En provanställning på 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Anställningen avser heltid, 40 timmar/vecka, förskjuten arbetstid kan förekomma.

APL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. Affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande är några av de ledord som APLs chefer och medarbetare arbetar efter och för att du ska trivas bör dessa värderingar även passa in på dig.

Ansökan:

Sista ansökningsdag är den 7 augusti 2022. Ansökan görs via länken i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via e-mail. Vi arbetar med löpande urvalsprocess och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdagen. Tillträde enligt överenskommelse.

För information:

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Gruppchef Festim Bytyqi via e-post: Festim.Bytyqi@apl.se (mailto:christel.hedstrom@apl.se)

Ansök nu

Produktionsarbetare till kosmetikaföretag

Packare
Läs mer Maj 19
Arena Personal söker flitig extrapersonal för produktionsarbete.

Arbetsuppgifterna på produktion innefattar paketering, märkning och producering.

Du som extraanställd behöver kunna arbeta heldagar för att vara aktuell.

Din profil:

Vi ser gärna att du är en framåt och arbetsvillig person som inte är rädd för att ta i. Du behöver fungera i grupp men samtidigt ha förmågan att vara självständig i ditt arbete. För att passa till tjänsten bör du vara noggrann, effektiv i ditt arbete och driftig. För att få tjänsten krävs även att du är ordningsam och kan vara tydlig i din kommunikation med konsultchefen.

Kort om tjänsten:

- Du blir anställd och uthyrd av Arena Personal

- Arbetstiderna är måndag-fredag 07.30-16.00

- Det är krav på att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Detta kan innefattas av studier eller ett annat arbete. Ansökningar som inte uppfyller detta krav kommer EJ behandlas.

Ansök nu

Skönhetssalong behöver komma igång

Hudterapeut
Läs mer Maj 17
En skönhetssalong som har ledig plats man kan hyra in sig i. Salongen finns i Malmö i västra hamnen.

Ansök nu

Hud- och Spaterapeut

Hudterapeut
Läs mer Maj 17
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme, serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en diplomerad hudterapeut som är SHR-diplomerad.
Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena på försäljning.
Arbetsuppgifterna består av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, fotvård, massage och vi ser gärna att du är intresserad av kroppsapparatur.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och alltid arbetar noggrant men effektivt. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker behov/extra-personal med chans till fast tjänst för rätt person. Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Ställföreträdande Spachef Nellie på nellie.grubin@axelsonsspa.se
Varmt välkommen att söka till oss!

Ansök nu

Hudterapeut sökes

Hudterapeut
Läs mer Apr 5
Vi söker en självständig, ansvarsfull, initiativrik tjej som brinner för hudvård. Ser helst att du ska ha jobbat något år. Är du noggrann, lätt för att hantera alla sorters människor, glad och positiv så kan du vara den vi söker. Arbetet består av ansiktsbehandlingar, färgningar, dermapen, vaxningar, shellac, brow/lashlift, samt allt som ingår runt arbetet på en hudvårdsklinik.

Ansök nu

Packare på heltid till lager i Malmö

Packare
Läs mer Apr 25
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett intresse för teknik och letar efter en möjlighet till att arbeta i ett roligt och utvecklande team? Läs då vidare om tjänsten som packare och lägg in en ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
PerformIQ söker för kunds räkning en packare med intresse för teknik. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo utan att ge avkall på kvalitet. Vår kund är verksam inom produktion av badrumsinredning och tillverkar skräddarsydda duschlösningar.

I tjänsten kommer du att arbeta i produktionen, framförallt med att paketera duschväggar och kvalitetskontrollera dessa. Detta enligt instruktioner som finns utformade beroende på produkt. Tjänsten passar dig som letar efter möjlighet att komma in på ett spännande och välstrukturerat företag med goda framtidsmöjligheter. Chans finns att bli övertagen av kunden vid väl utfört arbete och du erbjuds en utvecklande miljö med högt i tak.

Personprofil
Du har gärna tidigare erfarenhet av arbete inom industri/lager och har en positiv inställning till att prestera och alltid göra sitt bästa. För att lyckas i rollen som packare känner du igen dig på följande punkter:

• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Hög samarbetsförmåga samtidigt som du trivs med eget arbete
• Meriterande med arbetslivserfarenhet inom tillverkningsindustri
• Meriterande med truckkort för ledstaplare och skjutstativ

Vi ser att du som söker är en person som är noggrann och har en god förmåga att prioritera och ta initiativ. Du är vidare en social person som gärna hjälper till där det behövs som mest.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som packare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 6 månader. Goda möjligheter till förlängning eller övertag av kund.
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Wilhelm Green på wilhelm.green@performiq.se

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Apr 27
ABC Hudvård söker hudterapeut till etablerad salong på Regementsgatan i centrala Malmö.
Vi söker dig som är ansvarsfull, driven samt har kunden i fokus. Du ska ha gått en SHR eller CIDESCO godkänd skola samt vara medlem och godkänd av SHR.
Anställd timmar till att börja med, möjlighet till halvtid alternativt heltid. Tillträde omgående.
Jag ser framemot att höra ifrån dig!
Välkommen att kontakta mig på mejl:
Susanne Hajabacs
susannehajabacs@hotmail.com
0707191088

Ansök nu

SPA-manager

Hudterapeut
Läs mer Mar 24
SPA-manager till Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö

Vill du vara med och utveckla vår anläggning på Stortorget?
Har du erfarenhet som hudterapeut och arbetat en längre tid på salong eller SPA med arbetsledning i fokus?
Tycker du om att jobba med försäljning och marknadsföring?

Då kan en tjänst som SPA-manager på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö
vara något för dig!
Axelsons är Nordens äldsta och största leverantör av eftergymnasiala utbildningar inom hälsa, friskvård och kroppsterapier och som också driver SPA-anläggningar. På Axelsons SPA samarbetar du med ett team där värme, serviceanda och driv sätter tonen för arbetsmiljön bland anställda och kunder.

Som SPA-manager har du ett omväxlande arbete där du ansvarar för den totala driften av anläggningen med personal- och ekonomiansvar. I den dagliga driften ansvarar du för coachning av terapeuter, schemaläggning, bemanning av receptionen, genomförande av behandlingar, försäljning och marknadsföring. Till din hjälp har du Stf SPA-manager på plats samt ekonomi och marknadsföringssupport från den centrala adminavdelningen.

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som ansvarig, har relevant hudvårdsutbildning med SHR och Cidesco-certifikat samt brinner för hudvård och älskar försäljning av hudvårds- och hälsoprodukter. Du är orädd och gillar att arbeta mot tydliga försäljningsmål, är självständig och tycker om att utbilda- och stötta kollegor i vardagen, så att vi tillsammans når verksamheternas mål.

Axelsons är medlem i Visita och tillämpar kollektivavtal.

Sök tjänsten genom att maila CV och personligt brev till?kjell.grubin@axelsons.se
Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka din ansökan omgående!

Ansök nu

Skönhetsansvarig på Lyfe Nordic

Hudterapeut
Läs mer Mar 15
Lyfe Nordic öppnar nu upp för ansökningar till vår senaste tjänstetitel - Säljansvarig på Skönhetsavdelningen! I samband med vårt senaste produkttillskott - Kaasen - söker vi en entusiastisk och energisk person som är villig att ta ansvar för skönhetsaspekten av Kaasen.


Kaasen är en torr, trycksatt ångterapi. Applicerad lokalt stimulerar Kaasen-enheten en optimal respons från kroppen för att förbättra återhämtningen av skadade vävnader. Det finns dock en annan aspekt av Kaasen: även känd som kryolipolys och "fettfrysning" - hudens yta kyls till mellan 0 och 4 °C (39 °F) på några sekunder, vilket startar processen att förstöra underliggande fettceller (apoptos) utan att skada någon annan kroppsvävnad. Fettcellerna förstörs permanent och smälts av kroppens avfallshanteringssystem. Kunder ser ofta en omedelbar tumförlust (eftersom huden också stramar åt); lämnar dem extatiska och återvänder för fler behandlingar. Processen är smärtfri och en fullständig bukskulptering tar cirka 6-8 minuter. När processen väl har startat kan den fortsätta i upp till sex månader. Dessa effekter kan användas för olika ändamål, såsom:
Cryo Body-Sculpting
Cryo-Facials
Hudstramning
Utjämning av celluliter
Psoriasis och eksem
MassagebehandlingarÄr du bekant inom skönhetsbranschen och de olika behandlingarna? Har du en bakgrund inom dermatologi eller studerar du för närvarande till hudterapeut/hudläkare? Då kanske du är den vi söker!


Vad du kommer att göra:
Leda säljaktiviteterna för Skönhetsavdelningen på Lyfe Nordic
Genomföra lead- och prospekthanteringsprocesser
Planera och genomföra workshops för potentiella kunder i olika städer över hela Sverige
Hantera affärer för att lära dig den interna säljprocessen för att avsluta dina egna affärer
Bli en del av Lyfe Nordic-teamet!Våra krav på kandidaterna:
Tidigare bakgrund inom dermatologi eller skönhetsbranschen
Har ett ärligt och naturligt intresse för försäljning, oavsett format
Behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift
Inte rädd för att ta ansvar och kan leverera på deadlines även på distans
Driven och konkurrenskraftig för framgång
Redo att arbeta i ett litet men snabbt skalbart företag
Tidigare erfarenhet av B2B försäljning är ett plus.Ersättning:
Som försäljningschef i en liten startup kommer din prestation att utvärderas per lead/försäljning och belönas med en provisionsprocent över genomsnittet. Men om prestationerna är bra och rollen blir permanent är våra löner mycket konkurrenskraftiga.


Låter detta som dig och din nästa utmaning? Ansök bara! Lyfe Nordic-teamet ser fram emot att höra från dig :)

Ansök nu

ESTETIKA OCH LASER BEHANDLARE

Hudterapeut
Läs mer Mar 10
Om jobbet
Vill du bli en av oss?
New Look Kliniken i Malmö, är ett privat klinik med klassiska och avancerade ansikts- och kroppsbehandlingar. Verksamheten är väl inarbetad och vi har en stor och återkommande kundkrets som vi värnar mycket om.
Du som HUDTERAPEUT skall ha en godkänd utbildning och kunna utföra samtliga estetiska behandlingarna . Det är det meriterande om du har jobbat med något av följande; laserbehandlingar, Tattoo och Tattoremoving, Hair removal, prx, jetplasma, cryopen och HYFU, plasmatherapy, skincare lifting, Självklart brinner du för hudvård, precis som vi gör.
Tjänsterna är på 75%
Vi gillar att samarbeta och hjälpa varandra att lyckas så vem är du som vi söker?
Du bör vara kreativ, gilla utmaningar och ta mycket ansvar. Du har stor social kompetens och förstår att service och samarbete skapar värde för kunderna, dina kollegor och dig själv. Du sätter alltid kunden i fokus och har en god känsla för service och kvalité. Du ska kunna jobba både självständigt och tillsammans med andra i teamet. Du är flexibel och har ett brinnande intresse för det du gör.
Gillar att jobba i en miljö där kvalitet och noggrannhet är viktigt och att få människor att må bra då är du rätt person för oss.
Ansökan görs till newlookmalmo@hotmail.com

Ansök nu

Produktionsarbetare

Packare
Läs mer Jan 19
Arena personal söker för kunds räkning (välkänt sminkföretag) flitig extrapersonal för produktionsarbete.

Arbetsuppgifterna på produktion innefattar paketering, märkning och producering. Arbetstiderna är måndag - fredag 07.30-16.00

Du som extraanställd behöver kunna arbeta heldagar för att vara aktuell.

Det är krav på att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Detta kan innefattas av studier eller ett annat arbete. Ansökningar som inte uppfyller detta krav kommer EJ behandlas. Från Arena Personals sida ses helst att du har möjlighet att arbeta i snitt minst 3 vardagar i veckan.

Din profil Vi ser gärna att du är en framåt och arbetsvillig person som inte är rädd för att ta i. Du behöver fungera i grupp men samtidigt ha förmågan att vara självständig i ditt arbete. För att passa till tjänsten bör du vara noggrann, effektiv i ditt arbete och driftig. För att få tjänsten krävs även att du är ordningsam och kan vara tydlig i din kommunikation med konsultchefen.

Ansök nu

Produktionsarbetare

Packare
Läs mer Jan 13
Arena personal söker för kunds räkning (välkänt sminkföretag) flitig extrapersonal för produktionsarbete.

Arbetsuppgifterna på produktion innefattar paketering, märkning och producering. Arbetstiderna är måndag - fredag 07.30-16.00

Du som extraanställd behöver kunna arbeta heldagar för att vara aktuell.

Det är krav på att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Detta kan innefattas av studier eller ett annat arbete. Ansökningar som inte uppfyller detta krav kommer EJ behandlas. Från Arena Personals sida ses helst att du har möjlighet att arbeta i snitt minst 3 vardagar i veckan.

Din profil Vi ser gärna att du är en framåt och arbetsvillig person som inte är rädd för att ta i. Du behöver fungera i grupp men samtidigt ha förmågan att vara självständig i ditt arbete. För att passa till tjänsten bör du vara noggrann, effektiv i ditt arbete och driftig. För att få tjänsten krävs även att du är ordningsam och kan vara tydlig i din kommunikation med konsultchefen.

Ansök nu

Certifierad Hud- & Spaterapeut

Hudterapeut
Läs mer Feb 10
Vi på Axelsons SPA & Skin Clinic Malmö växer så det knakar och behöver nu stärka upp vårt härliga team med ytterligare en grym hudterapeut.
I våra väldesignade lokaler mitt i centrala Malmö, där lugnet infinner
sig så fort man kommer innanför dörren, arbetar ett positivt gäng där värme,
serviceanda och driv sätter tonen.
Vi söker en auktoriserad hudterapeut som är SHR-diplomerad.
Meriterande är om du har några års erfarenhet som hudterapeut samt är en fena
på försäljning.
Arbetsuppgifterna består av ansiktsbehandlingar,
kroppsbehandlingar, fotvård, massage och vi ser gärna att du är intresserad av
kroppsapparatur.
Som person ser vi att du är flexibel, säljande, pålitlig och alltid
arbetar noggrant men effektivt. Du har lätt för att kommunicera med både kunder
och kollegor samt ser försäljning som en service till kunden.
Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan
arbeta kvällar som helger.
Vill du bli en del av vårt växande team?
Vi söker behov/extra-personal med chans till fast tjänst för
rätt person.
Intervjuer hålls löpande och vi rekryterar vartefter behovet
ökar.
Vid frågor om tjänsterna kontakta Spa-chef Linnea Levall
Linnea.Levall@axelsonsspa.se
Varmt välkommen att söka till oss!

Ansök nu

Hudterapeut, laserterapeut eller SSK till salong

Hudterapeut
Läs mer Jan 23
Söker hudterapeut, laserterapeut eller SSK till salongen i Malmö. OBS: Sök endast om du kan jobba kvälls- & helgtider (kvällar till 19-20 / helger både lör & sön) och på heltid 100%.
Merit: Utbildning hudterapeut, SSK eller minst 1 års erfarenhet inom skönhetsbranschen.
Utan merit: Varför vill du jobba inom skönhetsbranschen? - Bifoga det i ansökan
Tjänst: 100% tillsvidareanställning, provanställning tillämpas först.
Plats: Malmö
Tillträde: Tidigast 28 januari, senast 28 februari
Lön: Hud- eller laserterapeut: Enligt kollektivavtal (handels)
Lön SSK: VIKTIGT - ange löneanspråk i din ansökan
Friskvård: 5000kr/år
Arbetstider: Dagtid, Kvällstid till Kl 19-20 samt varannan helg (lör & sön) Till exempel Kl 10-19 eller 10-20.
Hudterapeut kommer jobba främst med hudvård och laserbehandling.
Laserterapeut kommer jobba främst med laserbehandling, men även t ex EmSlim, fettfrysning m fl.
SSK kommer jobba främst med injektioner och laser.
Dina arbetsuppgifter är att ta hand om kunden, behandla, ta betalt, svara kunder, städa och sedvanliga arbetsuppgifter som finns på en salong.
Läs genom ordentligt innan du ansöker om jobbet. Skicka ditt CV och personliga brev till: elisabeth@mussigodt.com
Vid frågor eller funderingar ska det skickas till elisabeth@mussigodt.com
Frågor via sociala medier, sms eller telefon hänvisas till e-postadressen!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Packare till lager i Malmö

Packare
Läs mer Jan 19
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett intresse för teknik och letar efter en möjlighet till att arbeta i ett roligt och utvecklande team? Läs då vidare om tjänsten som packare och lägg in en ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
PerformIQ söker för kunds räkning en packare med intresse för teknik. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo utan att ge avkall på kvalitet. Vår kund är verksam inom produktion av badrumsinredning och tillverkar skräddarsydda duschlösningar.

I tjänsten kommer du att arbeta i produktionen, framförallt med att paketera duschväggar och kvalitetskontrollera dessa. Detta enligt instruktioner som finns utformade beroende på produkt. Tjänsten passar dig som letar efter möjlighet att komma in på ett spännande och välstrukturerat företag med goda framtidsmöjligheter. Chans finns att bli övertagen av kunden vid väl utfört arbete och du erbjuds en utvecklande miljö med högt i tak.

Personprofil
Du har gärna tidigare erfarenhet av arbete inom industri/lager och har en positiv inställning till att prestera och alltid göra sitt bästa. För att lyckas i rollen som packare känner du igen dig på följande punkter:

• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Hög samarbetsförmåga samtidigt som du trivs med eget arbete
• Meriterande med arbetslivserfarenhet inom tillverkningsindustri
• Meriterande med truckkort för ledstaplare och skjutstativ

Vi ser att du som söker är en person som är noggrann och har en god förmåga att prioritera och ta initiativ. Du är vidare en social person som gärna hjälper till där det behövs som mest.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som packare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 6 månader. Goda möjligheter till förlängning eller övertag av kund.
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Wilhelm Green på wilhelm.green@performiq.se

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Jan 15
Vi söker nu dig som är hudterapeut och som brinner för skönhet. Du behöver inte vara CIDESCO-certifierad hudterapeut dock är det mediterande tidigare arbetslivserfarenhet och din inställning är det vi värderar högst.
Du behöver drivas att ge kunden resultat, att ha kul på jobbet och av att arbetapå en händelserik arbetsplats. Du behöver också värdera utveckling högt och gärna vara up to date med nya behandlingar i branschen.Vi ser också att du är serviceminded och duktig på att ge ett professionellt intryck – du brinner för att överträffa kundens förväntan.
Din främsta arbetsuppgift kommer vara att ta hand om kunder i laser och andra avancerade behandlingar samt att sälja behandlingar och produkter.
Arbetstiden är förlagd både till främst helger.
Beroende på person kan tjänsten komma att bli en deltidsanställning eller en heltidsanställning.
Rekrytering sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Läs mer om oss på www.snatchbyva.se eller @snatchbyva Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Hudterapeut, laserterapeut eller SSK till salong

Hudterapeut
Läs mer Jan 11
Söker hudterapeut, laserterapeut eller SSK till salongen i Malmö.
Krav: Utbildning hudterapeut, SSK eller minst 1 års erfarenhet inom skönhetsbranschen.
Tjänst: 100% tillsvidareanställning, provanställning tillämpas först.
Plats: Malmö
Tillträde: Tidigast 1 februari, senast 28 mars
Lön Hud- eller laserterapeut: Enligt kollektivavtal (handels)
Lön SSK: VIKTIGT - ange löneanspråk i din ansökan
Friskvård: 5000kr/år
Arbetstider: Dagtid, Kvällstid till Kl 19-20 samt varannan helg (lör & sön) Till exempel Kl 10-19 eller 10-20.
Hudterapeut kommer jobba främst med hudvård och laserbehandling.
Laserterapeut kommer jobba främst med laserbehandling, men även t ex EmSlim, fettfrysning m fl.
SSK kommer jobba främst med injektioner och laser.
Dina arbetsuppgifter är att ta hand om kunden, behandla, ta betalt, svara kunder, städa och sedvanliga arbetsuppgifter som finns på en salong.
Läs genom ordentligt innan du ansöker om jobbet. Skicka ditt CV och personliga brev till: elisabeth@mussigodt.com
Vid frågor eller funderingar ska det skickas till elisabeth@mussigodt.com
Frågor via sociala medier, sms eller telefon hänvisas till e-postadressen!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Hudterapeut sökes

Hudterapeut
Läs mer Dec 2
Hos os Suela utför vi bland annat ansigtsbehandling, kemisk Milk Peel Dermaceutic, lashlift, browlift, frans- och brynfärg, fransförlängning, permanent makeup, microblading och naglar.
Brinner du för yrket inom skönhetsbranschen och har en gedigen kunskap inom området? Då kan detta var något för dig! Nu söker vi efter dig som älskar skönhet och alltid ger kunden det bästa!


Du är glad, positiv, driftig, rökfri, ordningsam, noggrann och tycker om att ta ansvar. Du har stor social kompetens och förstår att service och samarbete skapar värde för kunderna, dina kollegor och dig själv. Du sätter alltid kunden i fokus och har en god känsla för service och kvalité. Vi söker en person som kan möta våra kunder på ett professionellt och engagerat sätt och du har viljan att lära dig mer och utvecklas hos oss.
Du är intresserad av resultatinriktad hudvård och effektiva produkter då vi både informerar om och rekommenderar passande produkter till kunden. Försäljning sker sedan både i salong och online.


Om arbetsuppgifterna

Dina arbetsuppgifter som hudterapeut hos oss innebär olika typer av hudvårdsbehandlingar inom problemhy och skönhetsvård samt ge personlig rådgivning om behandlingar och produkter. Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongerna genom att hålla ordning och se till att det ser snyggt ut.

Ansök nu

Lagermedarbetare till FAS Converting Machinery

Packare
Läs mer Nov 12
LAGERMEDARBETARE SÖKES TILL FAS CONVERTING MACHINERY I ARLÖV
Trivs du med att arbeta praktiskt och göra det i en miljö där högt tempo och noggrannhet är viktiga faktorer? Är du en lagspelare som värderar en god stämning och att ha kul på jobbet? Då ska du söka denna tjänst hos FAS idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med packning och plockning av varierande gods som ska levereras ut ifrån produktionen i Arlöv. Packningen sköts vid ett packbord och även plockning förekommer samt bokning av transporter. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och ett högt tempo då det är viktigt att beställningarna packas korrekt och levereras i tid. Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag. För att trivas i rollen behöver du vara van vid fysiskt arbete och hantering av större gods.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är effektiv och noggrann samt har ett intresse för praktiska arbetsuppgifter. Du har en hög energinivå och värderar en god gemenskap på arbetsplatsen där alla hjälps åt. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du fungerar bra i miljöer där det är ett högt tempo. Du har ett driv och engagemang och slutför arbetsuppgifter på ett noggrant och effektivt sätt.

Viktigt för tjänsten är:
  Behärskar engelska och svenska i tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
God datorvana samt bekväm i Officepaketet.
Lagspelare.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 50% som sträcker sig tills vidare. Du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning, med fördel är du studerande. Arbetstiderna är flexibla utefter ditt schema. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos FAS Converting Machinery.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Ansök nu

Duktig Hud och Spa terapeut

Hudterapeut
Läs mer Sep 22
Vi är har stora planer om expansion av vår meny inom naturliga, organiska och effektiva ansiktsbehandlingar och söker dig som gillar en utmaning.
Vi söker dig är utbildad hudterapeut med några års erfarenhet.
Vi tror att du har stort intresse för människor, serviceinriktad samt att du har öga för detaljer och skönhet. Du tror på och trivs med naturliga product och clean beauty och önskar utveckla dig tillsammans med oss.
Som person är du glad, varm och omtänksam och ser människan bakom kunden.
Du behöver behärska svenska i tal och skrift
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav:
Delta i beslut kring behandlingsmeny och produkt
Olika ansiktsbehandlingar
Övriga behandlingar efter kvalifikation
Städning, rengöring och sterilisering av arbetsytor och verktyg.Tjänsten är på 50% med möjlighet för utökning efter provperiod. Arbetstiderna är varierande och kan innefatta både kvällar och helger.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Hudterapeut sökes till salong

Hudterapeut
Läs mer Okt 1
Hej! Vi söker dig som känner sig sugen på att hjälpa andra att åtgärda något de stör sig på eller behöver hjälp med. Du kommer i första hand arbeta med hudvård men även t ex laserbehandlingar, Lash lift m fl som vi erbjuder våra kunder.
Grundkravet är att du är utbildad hudterapeut.
Vi söker dig som har social kompetens, noggrann, hög arbetsmoral och punktlig.
Dina arbetsuppgifter är att utföra behandling, ta betalt, städa och boka in kunder/patienter. Du ska vara villig att ge våra kunder/patienter den bästa servicen som möjligt.
Arbetsdagar varierar - vardagar och helger mellan 10-19.30 beroende på tjänstens omfattning. Vi kommer överens tillsammans vad som funkar för båda, deltid/heltid 50%, 75% eller 100%. Anställningen börjar tidigast i December 2020. Provanställning tillämpas första 6 månader för att sedan bli en tillsvidareanställning.
Löneanspråken ska anges i ansökan. Anställning sker efter överenskommelse. OBS Tänk på att arbetstiden fördelas mellan Malmö och Höör. Det innebär du kommer få jobba i Malmö och någon dag i Höör - beroende på anställningsgrad.
OBS: Vänligen ring inte oss, vid ansökan skicka den till anstallning@mussigodt.com. Alla frågor skickas till mailen. Observera - vi kommer inte ha möjlighet att svara alla. Vi hör av oss till dem som är intressanta för vidare kontakt och intervju.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Dipl. Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Aug 4
Hej!
Malmös största anläggning, Axelsons Spa & Skin Clinic anställer nu en ny Hudterapeut på 100%. En av våra duktiga terapeuter skall börja studera och vi behöver fylla hennes skor. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från yrket, är bred i dina behandlingar, kundfokuserad, noggrann och har en stor kunskap och intresse inom försäljning. Det är meriterande om du arbetat med något av Dermapen, IPL, Omorphia eller våra produktmärken Bioline, Comfort Zone, Elemis, Priori och Dermaceutic. Vi vill att du är helt flytande i svenska och annat språk är meriterande.
Intervjuer hålls löpande, anställningsdato 1/9-21 eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Universitetsstudent eller har du ett annat arbete på minst 50 % se hit!

Packare
Läs mer Jul 13
Arena personal söker för kunds räkning (välkänt sminkföretag) flitig extrapersonal för produktionsarbete. Start vecka 32!

Arbetsuppgifterna på produktion innefattar paketering, märkning och producering. Arbetstiderna är måndag - fredag 07.30-16.00

Du som extraanställd behöver kunna arbeta heldagar för att vara aktuell.

Det är krav på att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Detta kan innefattas av studier eller ett annat arbete. Ansökningar som inte uppfyller detta krav kommer EJ behandlas. Från Arena Personals sida ses helst att du har möjlighet att arbeta i snitt minst 2 vardagar i veckan.

Din profil Vi ser gärna att du är en framåt och arbetsvillig person som inte är rädd för att ta i. Du behöver fungera i grupp men samtidigt ha förmågan att vara självständig i ditt arbete. För att passa till tjänsten bör du vara noggrann, effektiv i ditt arbete och driftig. För att få tjänsten krävs även att du är ordningsam och kan vara tydlig i din kommunikation med konsultchefen.

Ansök nu

Hudterapeut sökes till Hair&Co BurlövCenter

Hudterapeut
Läs mer Aug 20
Hudterapeut sökes till vårt team Hair&Co; BurlövCenter.
Vi har allt inom hår hud och skönhetsbehandlingar.
Vi jobbar med Exuviance produkter samt Ipl+shr behandlingar har du tidigare erfarenhet av dessa är meriterande men inget krav då vi har utbildningar.
Anställning eller hyra rummet
Ansökan lämnas in till hairoco@outlook.com

Ansök nu

Produktionsmedarbetare på heltid sökes till expansivt företag!

Packare
Läs mer Jul 9
Är du sugen på nya utmaningar och redo att jobba i en tempofylld roll där engagemang och driv är ledorden? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vår kund är ett utav Skånes mest snabbväxande företag och är verksamma inom grönsaksindustrin. De omsätter omkring 670 MSEK och har idag ca 300 medarbetare. I takt med att företaget växer behövs det nu fler duktiga medarbetare till produktionen.
I rollen som produktionsmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att tvätta, skära och torka inkommande sallader. Du kommer att stå vid olika linjer och utföra dina arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta tvåskift, skiften är förlagda mellan 5.45-23.30 måndag-söndag. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Din profil
Som person tror vi att du är kommunikativ, positiv och prestigelös. Det är även viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt, då god kvalitet är mycket viktigt för vår kund. Vi tror också att du är en positiv lagspelare som motiveras av att utvecklas tillsammans med vår kund. Då koncernspråket är engelska behöver du behärska det i både tal och skrift. Vår kund är placerad norr om Kävlinge, det är därför ett krav att du har tillgång till egen bil då kollektivtrafiken inte matchar med arbetstiderna.

Tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat, tveka därför inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

Hudterapeut sökes

Hudterapeut
Läs mer Jun 29
Hos os Suela utför vi bland annat lashlift, browlift, frans- och brynfärg, fransförlängning, permanent makeup, microblading och naglar.
Brinner du för yrket inom skönhetsbranschen och har en gedigen kunskap inom området? Då kan detta var något för dig! Nu söker vi efter dig som älskar skönhet och alltid ger kunden det bästa!


Du är glad, positiv, driftig, rökfri, ordningsam, noggrann och tycker om att ta ansvar. Du har stor social kompetens och förstår att service och samarbete skapar värde för kunderna, dina kollegor och dig själv. Du sätter alltid kunden i fokus och har en god känsla för service och kvalité. Vi söker en person som kan möta våra kunder på ett professionellt och engagerat sätt och du har viljan att lära dig mer och utvecklas hos oss.
Du är intresserad av resultatinriktad hudvård och effektiva produkter då vi både informerar om och rekommenderar passande produkter till kunden. Försäljning sker sedan både i salong och online.


Om arbetsuppgifterna

Dina arbetsuppgifter som hudterapeut hos oss innebär olika typer av hudvårdsbehandlingar inom problemhy och skönhetsvård samt ge personlig rådgivning om behandlingar och produkter. Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongerna genom att hålla ordning och se till att det ser snyggt ut.

Ansök nu

Vill du jobba extra inom lager och logistik?

Handpaketerare
Läs mer Jun 9
För kundsräkning söker vi extra lagermedarbetare för uppdrag i Malmö!
Dina arbetsuppgifter 
I rollen som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift plock av kundens produkter och pakethantering. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål efter kundens behov.  Hos kunden erbjuds du ett fartfyllt jobb på en arbetsplats med god struktur och sammanhållning. Arbetet är förlagt på varierande tider på dygnets alla timmar. 

Din profil:
För dig är det viktigt att komma i tid och som person är du punktlig. Vi söker dig som redan har en annan huvudsaklig sysselsättning. Kanske arbetar du skift eller på deltid och söker mer timmar? Eller studerar du med ett schema som ger dig möjlighet att jobba extra ett par dagar i veckan? Arbetet kräver att du som söker är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ.  Då du arbetar i ett team, är det viktigt att du även tycker om att arbeta i grupp och värnar om dina kollegor! För att trivas i rollen har du inga problem med tungt arbete och högt tempo. 

Krav
- Studier eller deltidsarbete på minst 50% (timanställning räknas inte) 
- Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
- Kan arbeta 2-3 dagar i veckan

Meriterande 
- Truckkort (A+ B)
- Erfarenhet av lagerarbete/plock 


Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Malmö
Arbetstider: Vardagar, dagtid, kväll eller natt. 
Omfattning: Behovsanställning 
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Jun 20
Vi söker en duktig hudterapeut som älskar sitt yrke, gillar högt tempo och tillför glädje och energi i arbetsgruppen?
Anställningsform: 6 månader provanställning som övergår till tillsvidareanställning.
Anställningens omfattning: Heltid
?Enligt överenskommelse
????Månadslön + provision
????CelebrateBeauty i Malmö


Din roll: Konsultera patienter inom hudvård, ge rådgivning och dela din expertis!
Våra utbud:
Laserhårborttagning
Behandling av ytliga kärl och pigmentering med laser
Dermapen
Spraytan
Avancerad hudvård
Driva merförsäljning av produkter.
Skicka gärna in ditt CV till jalal@celebratebeauty.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Hudterapeut/Spaterapeut

Hudterapeut
Läs mer Jun 10
Jobba hos oss !
Just nu söker vi fler engagerade och positiva terapeuter till hösten !
Men ser gärna att du har möjligheten att börja din introduktion i sommar .
Tjänsten avser 75% möjlighet för 100%
Du som hudterapeut bör även tycka om att massera då vi har många gäster som efterfrågar massage och du som massör bör tycka att det är roligt att utveckla och lära dig mer inom spa .
Vi kommer internt att lära upp våra nyanställda i vår spautbud.
Välkommen med din ansökan.
www.aromaspamalmo.se
Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag .

Ansök nu

Lagermedarbetare till FAS Converting Machinery

Packare
Läs mer Jun 14
LAGERMEDARBETARE SÖKES TILL FAS CONVERTING MACHINERY I MALMÖ

Trivs du med att arbeta praktiskt och göra det i en miljö där högt tempo och noggrannhet är viktiga faktorer? Är du en lagspelare som värderar en god stämning och att ha kul på jobbet? Då ska du söka denna tjänst hos FAS idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med packning och plockning av varierande gods som ska levereras ut ifrån produktionen i Arlöv. Packningen sköts vid ett packbord och även plockning förekommer samt bokning av transporter. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och ett högt tempo då det är viktigt att beställningarna packas korrekt och levereras i tid. Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag. För att trivas i rollen behöver du vara van vid fysiskt arbete och hantering av större gods.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är effektiv och noggrann samt har ett intresse för praktiska arbetsuppgifter. Du har en hög energinivå och värderar en god gemenskap på arbetsplatsen där alla hjälps åt. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du fungerar bra i miljöer där det är ett högt tempo. Du har ett driv och engagemang och slutför arbetsuppgifter på ett noggrant och effektivt sätt.

Viktigt för tjänsten är:
  Behärskar engelska och svenska i tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
God datorvana samt bekväm i Officepaketet.
Lagspelare.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som sträcker sig till hösten 2021. Arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag-fredag. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos FAS Converting Machinery.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Julia Arnqvist Collijn via 0738-617273 eller julia.a.collijn@eterni.se.

Ansök nu

Lagermedarbetare till FAS Converting Machinery

Packare
Läs mer Apr 9
LAGERMEDARBETARE SÖKES TILL FAS CONVERTING MACHINERY I MALMÖ

Trivs du med att arbeta praktiskt och göra det i en miljö där högt tempo och noggrannhet är viktiga faktorer? Är du en lagspelare som värderar en god stämning och att ha kul på jobbet? Då ska du söka denna tjänst hos FAS idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med packning och plockning av varierande gods som ska levereras ut ifrån produktionen i Arlöv. Packningen sköts vid ett packbord och även plockning förekommer samt bokning av transporter. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och ett högt tempo då det är viktigt att beställningarna packas korrekt och levereras i tid. Tjänsten är en 75% tjänst och arbetstiden är dagtid, måndag-fredag. För att trivas i rollen behöver du vara van vid fysiskt arbete och hantering av större gods.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är effektiv och noggrann samt har ett intresse för praktiska arbetsuppgifter. Du har en hög energinivå och värderar en god gemenskap på arbetsplatsen där alla hjälps åt. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du fungerar bra i miljöer där det är ett högt tempo. Du har ett driv och engagemang och slutför arbetsuppgifter på ett noggrant och effektivt sätt.

Viktigt för tjänsten är:
  Behärskar engelska och svenska i tal och skrift.
Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
God datorvana samt bekväm i Officepaketet.
Lagspelare.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 75% som sträcker sig till hösten 2021. Arbetstiderna är 08.00-15.00 måndag-fredag. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos FAS Converting Machinery.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se

Ansök nu

Medarbetare för tillverkning av kosttillskott i Malmö

Varumärkare
Läs mer Feb 24
Vi söker en ny medarbetare till vår produktionsvdelning för flytande kosttillskott. Hos oss går kvalitet före kvanitet, vi söker därför dig som är nogrann och exakt.
Arbetsbeskrivning
Som produktionsmedarbetare kommer du delta i tillverkning, fyllning av flaskor, etikettering och emballering av våra produkter. Vi tillverkar bl.a. flytande multivitaminer och kollagen. TIllsammans med gruppen ansvarar du för att ordning och renlighet hålls i de aktuella produktionslokalerna. Arbetsutrustning används för att minska manuell hantering, tyngre lyft förekommer. Arbetet är förlagt dagtid, ca 35-40h/veckan.
Arbetsuppgifter
Delta i tillverkning av företagets produkter.
Bidra till att produktionens planering efterföljs.
Delta i fyllnings- samt paketeringsarbetet.
Säkerställa att produkterna hanteras på korrekt sätt och är i fullgott skick vid utleverans.
Bidra till att produktionen flyter på felfritt.
Hantera och rengör material och produkter i samband med tillverkning.Meriterande kvalifikationer
Praktisk erfarenhet av tillverkning av kosttillskott, läkemedel eller kosmetiska produkter, gärna flytande produkter.
Erfarenhet från produktion, gärna i renrumsmiljö.
Erfarenhet av flaskfyllning.
Erfarenhet av att arbeta enligt GMP och ISO.
Kunskaper i engelska.
Erfarenhet av övervakning vid maskiner och underhåll av maskiner.

Swedish Nutra
Swedish Nutra är ett Malmöbaserat familjeföretag som producerar kosttillskott i Östra Hamnen. Vi är ett växande företag med distribution över hela världen. Vi erbjuder en varm och trevlig arbetsmiljö och är mycket måna om att varje enskild individ trivs. Här erbjuds en initiativrik miljö med goda möjligheter att utvecklas och växa i sin arbetsroll. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.
Lön och anställningsvillkor
Enligt ök.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Charlotte McGee.
Skicka ansökan till:
charlotte.mcgee@swedishnutra.com
Ansökan bör innehålla
CV
Personligt brev
Två referenser

Startdatum
Omgående
Sista ansökningsdatum
Intervjuprocessen sker löpande, anställning kan komma att ske under rekryteringsperioden.
#jobbjustnu

Ansök nu

Flitiga studenter sökes till extraarbete på kosmetikaföretag

Packare
Läs mer Feb 10
Om tjänsten
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% så som studier och vill arbeta extra? Avdelningen Produktionen består av två avdelningar; Linan & Paketering. Linjeproduktionen är en löpande band-funktion där olika produktionslinjer innefattar olika moment för att färdigställa en produkt. Ex tryck på produkter/sammansättning av komponenter. Paketeringen behandlar att packa exempelvis pennor och även märka produkter/askar odyl med etiketter.
Returhanteringen kontrollerar och återställer produkterna utan att förseglingen bryts. Ev. klisterlarm tas bort och produkten packas tillbaka i sin ytterförpackning.

Din profil
Pysslig/Fingerfärdig – arbetar med händerna hela tiden.
Viljan att lära – ska vara öppen för att lära sig nya uppgifter.
Lyhörd – behöver kunna ta till sig information och komma ihåg den.
Stresstålig – Det är ofta många saker som händer samtidigt. Då behöver man exempelvis dels hålla koll på bandet samtidigt som den utför en annan uppgift.
Effektiv – Eftersom det går på löpande band krävs det ett effektivt arbetssätt där man på ett systematiskt sätt kan utföra uppgifterna i den takt som krävs för att nå det uppsatta resultatmålet.
Driftig och ansvarstagande – vilja arbeta och göra bra ifrån sig och ta ansvar för att saker blir gjorda i tid
Noggrann – Varje produkt ska vara identisk enligt mall.

Vi erbjuder
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Om verksamheten
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.

Ansök nu

Tite Hudvård Söker Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Jan 29
Vill du bli en del av vårt team?


Drömmer du om att jobba på en familjär hudvårdssalong med fokus på kundens välbefinnande och att hålla allra högsta kvalite på varje behandling du utför? Nu söker vi dig som är en lugn, noggrann och positiv SHR auktoriserad hudterapeut som ser service som en självklar del av ditt yrke! Känner du igen dig?


Ta chansen och bli en del av vårt team under ett års tid med start i April 2021. Tjänsten är ett mammavikariat på 50%. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Driven produktionsmedarbetare sökes!

Packare
Läs mer Okt 26
Om tjänsten
Är du engagerad, driven och fingerfärdig samt har tidigare erfarenhet från arbete inom produktion?

För kunds räkning söker vi nu en produktionsmedarbetare till Malmö.

Produktionen består av två avdelningar; Linan & Paketering samt Butiksmaterial. Linjeproduktionen är en löpande band-funktion där olika produktionslinjer innefattar olika moment för att färdigställa en produkt. Ex tryck på produkter/sammansättning av komponenter. Paketeringen behandlar att packa exempelvis pennor och även märka produkter/askar odyl med etiketter.
Returhanteringen kontrollerar och återställer produkterna utan att förseglingen bryts. Ev klisterlarm tas bort och produkten packas tillbaka i sin ytterförpackning.
Butiksmaterial, här monterar man moduler till golvställ där produkterna sen placeras ute i butik. Vidare fäster man produktinformation på moduler och ställ. Dessa går sedan ut till butikskunder. På den här avdelningen utförs mycket precisionsarbete där etiketter och dyl ska fästas rakt och snyggt.


Din profil
Pysslig/Fingerfärdig – man ska kunna arbeta med händerna hela tiden.
Viljan att lära – vara öppen för att lära sig nya arbetsuppgifter.
Lyhörd – behöver kunna ta till sig information och komma ihåg den.
Stresstålig – Det är ofta många saker som händer samtidigt där man behöver exempelvis dels hålla koll på bandet samtidigt som den utför en annan uppgift.
Effektiv – man ska på ett systematiskt sätt kan utföra uppgifterna i den takt som krävs för att nå det uppsatta resultatmålet.
Ansvarstagande – ta ansvar för arbetsprocessen.
Noggrann – Varje produkt ska vara identisk enligt mall.
Logiskt tankesätt – ha förmågan att förstå hur modulerna skall sitta ihop.


Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.

Ansök nu

Medarbetare för tillverkning av kosttillskott i Malmö

Varumärkare
Läs mer Okt 26
Vi söker en ny medarbetare till vår produktionsvdelning för flytande kosttillskott. Hos oss går kvalitet före kvanitet, vi söker därför dig som är nogrann och exakt.
Arbetsbeskrivning
Som produktionsmedarbetare kommer du delta i tillverkning, fyllning av flaskor, etikettering och emballering av våra produkter. Vi tillverkar bl.a. flytande multivitaminer och kollagen. TIllsammans med gruppen ansvarar du för att ordning och renlighet hålls i de aktuella produktionslokalerna. Arbetsutrustning används för att minska manuell hantering, tyngre lyft förekommer. Arbetet är förlagt dagtid, ca 35-40h/veckan.
Arbetsuppgifter
Delta i tillverkning av företagets produkter.
Bidra till att produktionens planering efterföljs.
Delta i fyllnings- samt paketeringsarbetet.
Säkerställa att produkterna hanteras på korrekt sätt och är i fullgott skick vid utleverans.
Bidra till att produktionen flyter på felfritt.
Hantera och rengör material och produkter i samband med tillverkning.Meriterande kvalifikationer
Praktisk erfarenhet av tillverkning av kosttillskott, läkemedel eller kosmetiska produkter, gärna flytande produkter.
Erfarenhet från produktion, gärna i renrumsmiljö.
Erfarenhet av flaskfyllning.
Erfarenhet av att arbeta enligt GMP och ISO.
Kunskaper i engelska.
Erfarenhet av övervakning vid maskiner och underhåll av maskiner.

Swedish Nutra
Swedish Nutra är ett Malmöbaserat familjeföretag som producerar kosttillskott i Östra Hamnen. Vi är ett växande företag med distribution över hela världen. Vi erbjuder en varm och trevlig arbetsmiljö och är mycket måna om att varje enskild individ trivs. Här erbjuds en initiativrik miljö med goda möjligheter att utvecklas och växa i sin arbetsroll. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen.
Lön och anställningsvillkor
Enligt ök.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Charlotte McGee.
Skicka ansökan till:
charlotte.mcgee@swedishnutra.com
Ansökan bör innehålla
CV
Personligt brev
Två referenser

Startdatum
Omgående
Sista ansökningsdatum
Intervjuprocessen sker löpande, anställning kan komma att ske under rekryteringsperioden.
#jobbjustnu

Ansök nu

Flitiga studenter sökes till extraarbete på kosmetikaföretag

Packare
Läs mer Aug 21
Om tjänsten
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% så som studier, annat arbete eller liknande och vill arbeta extra? Avdelningen Produktionen består av två avdelningar; Linan & Paketering. Linjeproduktionen är en löpande band-funktion där olika produktionslinjer innefattar olika moment för att färdigställa en produkt. Ex tryck på produkter/sammansättning av komponenter. Paketeringen behandlar att packa exempelvis pennor och även märka produkter/askar odyl med etiketter.
Returhanteringen kontrollerar och återställer produkterna utan att förseglingen bryts. Ev. klisterlarm tas bort och produkten packas tillbaka i sin ytterförpackning.

Din profil
Pysslig/Fingerfärdig – arbetar med händerna hela tiden.
Viljan att lära – ska vara öppen för att lära sig nya uppgifter.
Lyhörd – behöver kunna ta till sig information och komma ihåg den.
Stresstålig – Det är ofta många saker som händer samtidigt. Då behöver man exempelvis dels hålla koll på bandet samtidigt som den utför en annan uppgift.
Effektiv – Eftersom det går på löpande band krävs det ett effektivt arbetssätt där man på ett systematiskt sätt kan utföra uppgifterna i den takt som krävs för att nå det uppsatta resultatmålet.
Driftig och ansvarstagande – vilja arbeta och göra bra ifrån sig och ta ansvar för att saker blir gjorda i tid
Noggrann – Varje produkt ska vara identisk enligt mall.

Vi erbjuder
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Om verksamheten
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Aug 3
Vi söker Hudterapeut med Persisk/Svenska kunskaper samt erfarenhet av Laser behandling för hår och kärl.

Ansök nu

Beauty Therapist

Hudterapeut
Läs mer Jul 22
About us
Third Culture and its online home tcbty.com is a clean cosmetics store/salon. We are not a nature store and we are also not a sleek beauty shop.
We work with beauty brands that continuously work hard to harness the power of nature within their products, alongside providing fashionably rich colour palettes. We provide clean and healthy cosmetic options for you.


Our mission is to celebrate being different and cater to everyone with the widest variety of natural brands and clean cosmetic products that promote healthy skin, hair and nails because ultimately we are all unique.


PURPOSE OF THE JOB
You will be an important addition to the team that looks after our customers and ensures they have a pleasant experience in the store and during treatments. By understanding what they need and answering their questions about various products you will demonstrate to them that we care about them, giving them a meaningful experience.
YOUR RESPONSIBILITIES
As a Beauty Therapist, you will provide various face treatments to clients. Your responsibilities include advising clients on suitable treatments, answering all beauty related questions. You should be able to provide customers with information on the suitability of the products for their specific needs, knowledge on ingredients and how to apply the products for best results. You will inspire customers to further visits and purchases through your creativity, professional pride, professionalism and good product knowledge. Also be able to exercise caution when using certain products, tools and equipment.
Ideally has experience gained within a similar role in a spa or salon.
REQUIREMENTS
A love and respect for ‘Clean Beauty’ makeup, hair and skincare products.
Evaluating clients beauty needs by asking questions and skin analyses.
Experience in facial and body hair removal treatments.
Experience with different massage techniques on clients face, hands, feet and back
Experience in performing skin treatments to clients needs, such as peels, facials and skin rejuvenation treatments.
Experience providing manicures and pedicures
Knowledge on skin biology and cosmetic chemistry
Strong communication and sales skills
Customer service skills
Available to work on weekdays and weekends.
You are ambitious, keen to learn and do the best for yourself, our customers and our company


You are a team player and prepared to work and support others in the team
WHAT DO WE HAVE TO OFFER?
We offer a varied role at a salary level that is in line with market conditions. Our company will offer you opportunities that best suit your talents, and help you develop and grow doing what you love in a friendly work environment. To introduce our carefully curated Clean Beauty brands and services to you, we have a two day training programme. We will also have ongoing training opportunities and brand specific events. We will help you to a great start in your career with us.
INTERESTED?
If you are interested in this position and your profile matches the profile we are seeking, we look forward to receiving your application!


#jobbjustnu

Ansök nu

Paketerare

Handpaketerare
Läs mer Jul 15
Vi är en tillverkningsfabrik av köttprodukter, vi gör bland annat kebab, kyckling, pizzakött och färdiggrillad kebab med mera.


Vi söker dig som kan hjälpa till med paketeringen i fabriken. Vi vill gärna att du ska vara glad och positiv samt behärska det svenska språket. Dessutom vill vi gärna se att du har god samarbetsförmåga, eftersom du kommer arbeta i ett team med andra medarbetare. I tjänsten ingår att paketera och viss hjälp med städning.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Produktionsmedarbetare

Handpaketerare
Läs mer Jun 30
Om tjänsten
Avdelningen Produktionen består av två avdelningar; Linan & Paketering. Linjeproduktionen är en löpande band-funktion där olika produktionslinjer innefattar olika moment för att färdigställa en produkt. Ex tryck på produkter/sammansättning av komponenter. Paketeringen behandlar att packa exempelvis pennor och även märka produkter/askar odyl med etiketter.
Returhanteringen kontrollerar och återställer produkterna utan att förseglingen bryts. Ev klisterlarm tas bort och produkten packas tillbaka i sin ytterförpackning.


Din profil
Pysslig/Fingerfärdig – arbetar med händerna hela tiden.
Viljan att lära – ska vara öppen för att lära sig nya uppgifter.
Lyhörd – behöver kunna ta till sig information och komma ihåg den.
Stresstålig – Det är ofta många saker som händer samtidigt. Då behöver man exempelvis dels hålla koll på bandet samtidigt som den utför en annan uppgift.
Effektiv – Eftersom det går på löpande band krävs det ett effektivt arbetssätt där man på ett systematiskt sätt kan utföra uppgifterna i den takt som krävs för att nå det uppsatta resultatmålet.
Driftig och ansvarstagande – vilja arbeta och göra bra ifrån sig och ta ansvar för att saker blir gjorda i tid
Noggrann – Varje produkt ska vara identisk enligt mall.


Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.

Ansök nu

Hudterapeut sökes till Hair&Co BurlövCenter

Hudterapeut
Läs mer Maj 6
Hudterapeut sökes till vårt team Hair&Co; BurlövCenter.
Vi har allt inom hår hud och skönhetsbehandlingar.
Ansökan lämnas in till hairoco@outlook.com

Ansök nu

Plockpersonal sökes omgående!

Packare
Läs mer Mar 24
På grund av rådande situation har vi fått in många förfrågningar från våra kunder som är i stort behov av personal inom lager och butik. Vi söker därför efter plockpersonal som kan starta omgående och som kan tänka sig både korta och längre uppdrag.

Din profil
Vi söker dig som har följande kvalifikationer;
• Erfarenhet av butik och kundbemötande
• Erfarenhet av lagerarbete såsom orderplockning och packning
• Behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift
• Meriterande om du har B- körkort och truckkort

Som person är du arbetsvillig och ser det som en självklarhet att prestera sitt yttersta samt göra dina arbetsuppgifter lite bättre för varje gång. Du håller ett högt tempo samtidigt som du har kunden i fokus, att hålla hög service kommer naturligt för dig. För att lyckas i rollen är du en positiv, driven och pålitlig person!

Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cindy Hultman eller Rebecka Eklund på telefonnummer 040-611 07 70.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Extrajobb på stort sminkföretag

Packare
Läs mer Sep 4
Om tjänsten
Arena Personal söker för kunds räkning extraarbetare till företagets produktionsavdelning. Företaget är ett stort kosmetikaföretag där arbetsuppgifterna är varierande och innefattar montering av produkter och kosmetikaställ, etiketthantering/tryck och paketering. Företaget är beläget i Malmö.

Arbetstiderna är måndag till fredag mellan 07.30 och 16.00. Du kommer att vara en del av bemanninsgpoolen för att kunna arbeta extra hos företaget vid behov.

Observera att tjänsten endast går att söka om du innehar en annan sysselsättning på minst 50 %. Det kan antingen vara i form av studier eller annat arbete. Ansökningar som inte fyller dessa krav undanbedes då de inte kommer behandlas.


Din profil
Tjänsten kräver att du är stresstålig men samtidigt noggrann då produkter vid tillfällen forslas på löpande band. Att vara fingerfärdig och ansvarstagande är till din fördel för att klara av arbetet på ett bra sätt. Som person bör du vara villig att lära dig nya saker, vara lyhörd och effektiv.

Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Studenter sökes till extraarbete på sminkföretag

Packare
Läs mer Jul 22
Om tjänsten
Arena Personal söker för kunds räkning extraarbetare till företagets produktionsavdelning. Företaget är ett stort kosmetikaföretag där arbetsuppgifterna är varierande och innefattar montering av produkter och kosmetikaställ, etiketthantering/tryck och paketering. Företaget är beläget i Malmö.

Arbetstiderna är måndag till fredag mellan 07.30 och 16.00. Du kommer att vara en del av bemanninsgpoolen för att kunna arbeta extra hos företaget vid behov.

Observera att tjänsten endast går att söka om du innehar en annan sysselsättning på minst 50 %. Det kan antingen vara i form av studier eller annat arbete. Ansökningar som inte fyller dessa krav undanbedes då de inte kommer behandlas.Din profil
Tjänsten kräver att du är stresstålig men samtidigt noggrann då produkter vid tillfällen forslas på löpande band. Att vara fingerfärdig och ansvarstagande är till din fördel för att klara av arbetet på ett bra sätt. Som person bör du vara villig att lära dig nya saker, vara lyhörd och effektiv.

Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Packare till läkemedelsbranschen

Packare
Läs mer Aug 19
Tjänstebeskrivning
Har du ett tekniskt intresse och letar efter en möjlighet till ett utvecklande arbete? Då kan tjänsten som packare vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker för kunds räkning en packare till vår kund belägen i Malmö. Vår kund är verksam inom utveckling, tillverkning och distribution av läkemedel.

I tjänsten som packare kommer du att arbeta i produktionen inom förpackningslinjen med kvalitetskontroll och packning av produkter. Till din hjälp i arbetet har du grundliga instruktioner som finns utformade för respektive produkt och produktionslinje. Alla delar av tillverkningsprocessen ställer höga krav på dokumentation såväl skriftlig som via dator. Kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet är därför egenskaper som är av stor vikt för denna roll.

Vi söker dig som har en positiv inställning till arbete och trivs med att arbeta praktisk. Det finns möjligheter att få utökade, mer avancerade, arbetsuppgifter som operatör om du visar intresse och driv.

För att lyckas i rollen tror vi att du känner igen dig på följande punkter:
• Gärna erfarenhet av tekniskt arbete
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska
• Ett kvalitetsmedvetet arbetssätt

Krav på person
Vi ser att du som söker är en person som är punktlig, noggrann och har en god förmåga att prioritera samt ta initiativ. Du är vidare en social person som gärna hjälper till där det behövs och har en god förmåga av att se helheten i arbetet. Meriterande är arbetslivserfarenhet inom tillverkningsindustri samt truckkort, men detta är inget krav.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som packare.

Övrigt
Start: omgående
Omfattning: Heltid, 6 månader med goda möjligheter till förlängning eller övertagning av kund
Arbetstid: Dagtid initialt men inom kort möjligt 3-skift
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till överrekrytering av kunden.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Caroline Gustafsson på mailadress caroline.gustafsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
<videoUrl>https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk</videoUrl>

Ansök nu

Vi behöver ny terapeut till Milstenen spa

Hudterapeut
Läs mer Jun 14
Har du utbildning till Hudterapeut / massör är du varmt välkommen att söka till oss. Vi är ett av Malmös få dagspa och har funnits nu i 14 år och senaste 9 åren på Östergatan 24. Varmt välkommen!

Ansök nu

Sommarjobb i produktion!

Packare
Läs mer Jun 17
Är du student och vill jobba extra på ett livsmedelsföretag? Vi söker just nu efter en person på packning/produktion som är tillgänglig för jobb redan v. 26!

Rollen
I rollen som produktionsmedarbetare har man möjlighet att utvecklas och arbeta på mottagningsavdelningen eller packningsavdelningen.

Det innebär arbetsuppgifter som:
- Mottagning av gods, det vill säga mellan lastbil och frys
- Packning av produkter, rullande band
- Förståelse för livsmedel, köttproduktion och renhållning
- Möjlighet att efterhand utvecklas och successivt lära sig produktionens alla delar
- Assistera och underlätta för kollegor i deras arbete

Tjänsten som produktionsmedarbetare vänder sig till dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill fylla tiden med ett fysiskt och utmanande extrajobb!

Arbetsplatsen är förlagd i centrala Malmö och arbetstiden kan variera mellan 3 skift, 04-12, 07-16 eller 12-20. Behovet kan uppstå med kort varsel, där flexibilitet på vardagar och kommande helgdagar är av största vikt. Det finns möjlighet till att jobba heltid under sommaren mellan v. 26-34.

Du kommer bli inhyrd som TEMP-TEAM konsult där du omfattas av gällande kollektivavtal och en konsultchef som säkerställer att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Din profil
För att passa för den här tjänsten krävs, annan huvudsaklig sysselsättning på över 50 %, det vill säga att du antingen studerar, har ett annat deltidsarbete, professionellt idrottskontrakt t.ex. Har du ingen annan huvudsaklig sysselsättning är du ej aktuell för denna tjänst. Specificera i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

För att passa i rollen som packningsmedarbetare ser vi gärna att du har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet inom ett relevant område, men viktigast är att du är nyfiken och snabblärd och en person med "det fixar jag-attityd". Du är i god fysisk form, kan ta instruktioner på plats, arbeta självständigt såväl som i grupp och du tycker det är viktigt att göra ett bra jobb!

Meriterande om du har truckkort!

Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund, 040-611 07 70 på TEMP-TEAM.

Ansök nu

Extrajobb på stort sminkföretag sökes omgående

Handpaketerare
Läs mer Maj 16
Om tjänsten
Arena Personal söker för kunds räkning extraarbetare till företagets produktionsavdelning. Företaget är ett kosmetikaföretag där arbetsuppgifterna är varierande och innefattar montering av produkter och kosmetikaställ, etiketthantering/tryck, städ och paketering.

De möjliga arbetstiderna är måndag till fredag mellan 07.30 och 16.00.

Observera att tjänsten endast går att söka om du innehar en annan sysselsättning på minst 50 %. Det kan antingen vara i form av studier eller annat arbete. Ansökningar som inte fyller dessa krav undanbedes då de inte kommer behandlas.

Du behöver även kunna vara tillgänglig för utbokning ca 2-3 gånger per vecka för att vara aktuell för tjänsten. Det finns inget garanterat antal pass man blir bokad på, men vi eftersträvar att ha en lite mindre "extrapool" för att personerna enklare ska komma in i arbetsuppgifterna och få större chans att bli bokad på pass.

Din profil
Tjänsten kräver att du är stresstålig men samtidigt noggrann då produkter vid tillfällen forslas på löpande band. Att vara fingerfärdig och ansvarstagande är till din fördel för att klara av arbetet på ett bra sätt. Som person bör du vara villig att lära dig nya saker, vara lyhörd och effektiv.

Ansökan
Vi söker flera personer för samma tjänst med upplärning omgående. Låter detta intressant är du varmt välkommen in med din ansökan.

Ansök nu