Installation, drift, underhåll jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

Larmtekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jul 4
Nytt
Vill du vara med i vidareutvecklingen av ett av landets mest välrenommerade företag i branschen och arbeta som Larmtekniker i en organisation med många trevliga kollegor och god stämning?

Presto expanderar och söker därför en ny medarbetare. Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för bolaget.

Läs mer om tjänsten och sök redan idag!

Vilka är vi?

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor. .

Vad erbjuder vi?

Presto erbjuder helhetskoncept inom förebyggande brandskydd. Som larmtekniker
kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete som omfattar service och
marknadsansvar. Din roll blir att fånga upp behovet hos kunderna och
informera samt åtgärda de olika lösningar Presto erbjuder.
Du kommer att ha ett eget resultatansvar och arbeta mot såväl nya som befintliga
kunder. Huvudsakligen finns våra kunder inom industri, handel och offentlig sektor.

Vem är du?
Du tycker om att ta initiativ och har förmågan att planera och arbeta självständigt.
Eftersom du kommer att vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du är en positiv
person och har en utåtriktad läggning. Du trivs med att skapa och utveckla goda
kundrelationer.
Vi ser gärna att du har en utbildning med teknisk inriktning. Meriterande är
installation av SBF-brandlarms anläggningar. Ett krav är att du har B-körkort.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid 40 timmar/vecka.

Arbetstider: Vardagar mellan kl. 07:00-16:00.

Anställningen startas alltid med en provanställning och därefter erbjuds en tillsvidareanställning.

Förmåner: Friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. Tjänstepension. Arbetstidsförkortning om 82 min/fullgjord arbetsvecka. Förmånsbil tillhörande tjänsten.

Eftersom Presto verkar i säkerhetsbranschen kommer vi genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidaten vilket innebär att belastningsregister, kreditprövning samt alkohol- och drogtest ska vara utan anmärkning för att erbjudas anställning hos Presto.

Ansök nu

Vi söker en händig person som vill utvecklas inom telecom

Teletekniker
Läs mer Jun 28
Hur ser vardagen ut?
Till ett långt uppdrag hos en av våra stora kunder söker vi en händig och tekniskt intresserad person som vill ha ett självständigt arbete inom telecom. Du kommer huvudsakligen att arbeta på företagets depå och ansvara för deras lager med inleveranser och lagerhållning och du kommer också att arbeta med att montera stativ som du sedan levererar ut till teknikerna på fältet. På sikt kommer du att erbjudas möjlighet att lära dig mer om telecom och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom området och en långsiktig anställning hos kunden.

Vem är du?
Vi söker dig som har en fullgjord gymnasieutbildning, gärna inom ett praktiskt program, och som innehar B-körkort. För att trivas i jobbet är det viktigt att du är van att arbeta med verktyg och att du har ett tekniskt intresse som gör att du har lätt att lära nytt. Det är viktigt att du har god förmåga att driva ditt eget arbete och att du är ansvarstagande med god planeringsförmåga. Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område är meriterande.

Kontakt
Om du blir aktuell för tjänsten kommer vi att kontakta dig för en telefonintervju. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt innan sistadatum är passerat. Du ansöker om tjänsten via knappen nedan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fälttekniker till Cellsolar

Driftmontör, elkraft
Läs mer Jun 21
Cellsolar söker Fälttekniker
Gillar du att arbeta med tekniska frågor, finna en lösning på kluriga problem och inte är rädd för att ta i där det behövs? Då tror vi att du kommer passa utmärkt som vår nya Fälttekniker till vårt team i Skåne.Om Cellsolar

Cellsolar är Sveriges ledande solcellsleverantör för villaägare som driver mot målet att alla 1,5 miljoner villaägare ska producera egen grön el med hjälp av solenergi.

Varje dag, tak för tak, från kundens första tanke på solceller till det att hushållet producerar egen grön el, hjälper vi Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Som en del av 1Komma5°-gruppen är Cellsolar ansvariga för att vi i Skandinavien driver mot företagets vision om en klimatneutral europeisk villamarknad enligt Parisavtalet 2030. Vi har sedan starten 2016 vuxit snabbt, och är idag runt 70 härliga medarbetare som jobbar runt om i landet och utgår från våra kontor som ligger i Skåne, Kalmar, Göteborg och Stockholm.

Vad vi erbjuder

- Ett arbete som inte är den andra dagen lik. Uppdrag där du får använda din lösningsförmåga, ta eget initiativ och arbeta proaktivt och serviceinriktat gentemot kund.
- Ett ungt företag i stark tillväxtfas med fantastiska kollegor.
- Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension.
Uppdraget

Som fälttekniker kommer du att arbeta nära koordinator, säljare och byggansvarig. Du är en viktig del av företagets service- och supportfunktion och har daglig kontakt med våra kunder. Du kommer även att ha fördel av ditt tekniska intresse samt få möjligheten att lära dig och utvecklas inom en av de hetaste och mest snabbväxande branscherna.

Arbetsuppgifterna består av:

- Felsökning mjukvara och montage
- Montera delar till solcellsanläggning som behöver bytas ut eller kompletteras
- Byggledare/medverka vid monteringsstart av anläggning hos kund
- Dagliga kundkontakter
- Tekniskt säljstöd åt säljarna
- Ansvara för hantering och planering av kundärenden samt se till att de blir slutförda


Tjänsten utgår från Skåne med flexibilitet till område, och man förväntas delvis utföra arbete från kontoret i Malmö. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40tim arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.

Vem är du?

Som person har du ett stort driv, är en professionell lagspelare, gillar flexibilitet och utmaningar inom ditt kompetensområde. För att lyckas i rollen trivs du i en varierad och föränderlig miljö där du själv gillar att planera och ta initiativ. Du är strukturerad, noggrann och självgående med en given inställning av problemlösning.

Vi ser att du gärna har följande kompetens:

- Erfarenhet av byggarbete
- God kommunikatör
- Kunskaper i Officepaketet
- Det är till fördel om du har läst utbildning eller har erfarenhet av arbete inom solel


Krav för denna tjänst:

- B-körkort
- Tala och förstå svenska obehindrat
Ansökan

Stämmer ovan uppdragsbeskrivning och personbeskrivning in på dig? Välkommen att söka tjänsten som fälttekniker, intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är den 19 juni 2022. Bifoga CV och personligt brev till din ansökan där du även beskriver vad du kan tillföra Cellsolars team.

Cellsolar strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega.

Ansök nu

Elmontör till nystartad produktionsenhet

Kommunikationselektriker
Läs mer Maj 10
Scheidt & Bachmann är ett familjeföretag som i över 150 år har utvecklat produkter och system som alltid ligger steget före. Cirka 3000 anställda arbetar världen över i de fyra oberoende affärsområdena.

Division signalsystem erbjuder våra kunder kompletta lösningar inom digital styr- och säkerhetsteknik som används av många välkända järnvägsföretag i Europa. Vi förverkligar digitaliseringen av styrsystem, signalställverk och plankorsningar och bidrar på ett betydande sätt till att göra järnvägsverksamheten effektivare, miljövänligare och därmed bättre rustad för framtiden. Vi behöver nu ditt stöd för denna framtidsinriktade och historiska uppgift inom järnvägstrafiken.

Arbetsbeskrivning

Till en nystartad produktionsenhet söker vi för rekrytering dig som är en elmontör med tekniskt intresse och med god förståelse för ritningsläsning och tolkning av tekniska underlag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen omfattar kabeldragning och montering av komponenter i signalsystem för bruk inom järnvägssektorn och utförs i företagets nybyggda montagehall. Du kommer efter upplärning att självständigt driva dina arbetsuppgifter och ansvara för materialsammanställning av komponenter och annat material, utföra lättare mekaniskt anpassningsarbete och sköta all montering av de elektroniska komponenterna efter tabell och ritning. Du ansvarar också för att hantera inleveranser av material, lagerhållning samt packning av färdiga produkter inför vidare leverans. Truckkörning ingår i tjänsten.

Arbetet utförs på plats i företagets nybyggda, väl anpassade, lokaler i Malmös utkant och du kommer att ingå i en arbetsgrupp bestående av flera olika yrkeskategorier med en god sammanhållning och trevlig företagskultur. Tjänsten är på heltid, dagtid. Resor kan i undantagsfall förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som har en god grundläggande kunskap om el genom till exempel en el-utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet i liknande roll. Kanske arbetar du idag i en liknande tjänst och vill komma vidare i nya utmaningar eller arbetar du inom installation och är nyfiken på en verkstadsmiljö? Du har god komponentkännedom, är duktig på att läsa ritning och van att arbeta självständigt i dina arbetsuppgifter.

Som person är du driftig, flexibel och har lätt att hitta lösningar om det uppstår problem och du har lätt att kommunicera med andra. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor samtidigt som du är duktig på att driva ditt eget arbete framåt och att gå i mål med dina arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet vid tillsättning av rollen.

Erfarenhet av truckkörning är meriterande men utbildning tillhandahålls av företaget. Koncernspråket är engelska vilket innebär att grundläggande kunskaper i detta är ett krav, liksom B-körkort.

Ansök nu

Montör, modernisering av hissar i Malmö

Hissmontör
Läs mer Jun 8
Vi söker lösningsfokuserad montör till Malmö
Löpande rekrytering, sök omgående!
MOVING PEOPLE FORWARD
OTIS är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullramper. Vi fortsätter att leda den bransch som vi skapade för mer än 160 år sedan. Framgången beror på vår banbrytande och kreativa anda, en innovationskultur och självklart våra kunders förtroende för oss.
Om företaget:
OTIS är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullband, portar och är ett världsledande persontransportföretag som samarbetare med arkitekter, entreprenörer, byggnadskonstruktörer och fastighetsägare. Otis har verksamhet i mer än 200 länder och har cirka 70 000 anställda. OTIS är därmed det största transportföretaget i världen då de dagligen transporterar 2 miljarder människor.
https://www.youtube.com/watch?v=Lebati0PFr8&feature=youtu.be
Vi erbjuder dig som är ansvarfull och självständig ett arbete där du kommer att jobba inom region Malmö med modernisering av hissar.
Tjänsten ställer krav på att du är kommunikativ och serviceinriktad eftersom du har mycket kontakt med våra kunder. Du är ordningsam och strukturerad och du tar ett personligt ansvar för ditt arbete och för att de kunder du servar blir nöjda med ditt arbete. Du tar tillvara möjligheter till merförsäljning och har erfarenhet av liknande verksamheter. Vi ser även säkerhet och ett etiskt tänkande som självklarheter i all vår verksamhet.
Vi söker dig som:
har mångårig erfarenhet av hissar
har mångårig erfarenhet av att modernisera hissar
har erfarenhet av el, styr, reglerteknik och programmering avseende hissar
har erfarenhet av att skapa goda, långsiktiga kundrelationer
talar svenska och engelska, fler språk är meriterande
har gymnasiekompetens gärna inom teknik
har B-körkort

Som person motiveras du av:
att lösa tekniska problem
att reparera och serva tekniskt avancerade produkter
att arbeta självständigt under ansvar
att skapa goda kundrelationer
att utvecklas och lära dig nya arbetsuppgifter
att arbeta mot uppsatta mål

Otis erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete i ett framgångsrikt företag med förmånliga anställningsvillkor. Otis är ett stort företag som också kan erbjuda möjligheter till utveckling inom nya arbets- eller teknikområden. Tjänsten är heltid med tillträde snarast el. enligt överenskommelse.
Tillträde omgående.
Löpande rekrytering och intervjuer
För ytterligare information kontakta
Daniel Lagerborg på telefon 070-4213394 mail daniel.lagerborg@otis.com
Charlotta Westerman Eliasson 070–4213223
Emine Korkmaz 070–4213231Besök gärna vår hemsida www.otis.se för ytterligare information om företaget.


Anställningstyp/arbetstider
Tillsvidareanställning med provanställning
Heltid 40 timmar
Ersättning
Fast lön
Månadslön


Så ansöker du
Sök via workdaylänk. Bilägg CV, presentationsbrev och andra relevanta dokument


Företag
OTIS AB


Adress
OTIS AB
Stenåldersgatan 2B
213 76 Malmö
Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 070-4213394

Välkommen med din ansökan!
Besök gärna vår hemsida www.otis.com för ytterligare information om Otis.

Ansök nu

Certifierade elektriker

Installationselektriker
Läs mer Apr 13
OM DIG

Vi söker dig som har arbetat minst något år som elektriker. Du är en händig person som har god verktygsvana och det är en fördel om du är van att läsa ritningar. Som person är du noggrann, öppen och självständig och du trivs med att ha ett arbete som innebär många sociala kontakter.

KRAV: Elteknisk gymnasieexamen, B-körkort

OM ARBETET

Du kommer att vara anställd hos oss men arbeta ute hos våra kunder som finns i sydvästra Skåne. Arbetsuppgifterna varierar men omfattar alla moment som förekommer inom installation. I vardagen arbetsleds du av kundföretagets personal men du har en löpande kontakt med oss gällande din utveckling. Vårt mål är att vi tillsammans ska bygga din kompetens inför framtiden.

Utöver lön utgår restid/reskostnad samt hemortstillägg enligt installationsavtalet. I de projekt där ackord mäts är du en del av ackordslaget.

OM OSS

Emptiro är ett företag som arbetar med rekrytering och kompetensförsörjning inom elteknikbranschen. Våra anställda arbetar enligt installationsavtalet och du kan göra dina lärlingstimmar, få ditt certifikat och arbeta långsiktigt som elektriker hos oss. Hos oss har du möjlighet att utvecklas genom att arbeta med olika typer av uppgifter ute hos våra kunder. Vi har en lång erfarenhet av arbete inom installationsbranschen och ett stort kontaktnät som kan hjälpa dig vidare i karriären!

Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsterna kan vara tillsatta innan utsatt sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Vitvaruinstallatör i Malmö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 13
OM Saps

På engelska betyder Saps livskraft och det är en mycket bra beskrivning på vad vi erbjuder företag och offentliga verksamheter runt om i Sverige. Saps Service Management finns över hela landet och erbjuder den bästa servicen inom affärsområdena Fastighet och Infrastruktur. Vår service frigör tid och energi för våra kunder, som de kan investera i sina verksamheter.

Vi är ett expansivt och entreprenörsdrivet företag med stora visioner. Vi finns idag på den svenska marknaden med över 200 medarbetare, och tillväxten kommer att fortsätta.

Våra medarbetare visar ett stort engagemang, kompetens och initiativförmåga vilket gör att vi kan leverera Sveriges bästa kundservice. Vi uppmuntrar vår personal till att bidra till vår utveckling genom att komma med egna kreativa idéer i nära samarbete med våra kunder och kollegor.

OM rollen du söker

Vi söker en vitvaruinstallatör som kommer arbeta installation av vitvaror.

Vad vi söker i dig

Du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare där diverse utbildningar inom vitvaror är ett krav, du trivs att arbeta självständigt ute på fältet och i grupp. Du är kund och resultatorienterad, du gillar att ge den bästa servicen och bemötandet. Du håller god ordning på både på ekonomi och material. Du har förmåga att hålla ett bra och jämt arbetstempo. Du har god fysik och har systemvana (hantera smart telefon). Du har en utvecklad förmåga att samarbeta och kommunicera med din omgivning. För tjänsten krävs att du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Vi begär alltid ett utdrag ur belastningsregistret och B-körkort är ett krav.

Du utgår från vårt kontor på Stenåldersgatan i FosieVad vi erbjuder

Våra värdeord är oräddhet, enkelhet, flexibilitet och ansvarsfullhet och dessa ligger till grund för vårt gemensamma arbete och mål:

- Vår enkelhet, flexibilitet och oräddhet märks i vår entreprenörsanda, laganda och vårt kundfokus.
- Vi arbetar med eget ansvar som del i ett team med ett gemensamt mål vilket bidrar till att vi är ansvarsfulla - vi håller alltid vad vi lovar.


Framgångsrika medarbetare hos oss oavsett funktion präglas av att de är drivna och handlingskraftiga samt att de har ett visst mått av entreprenörskap. Vi lägger mycket fokus på att alla våra medarbetare skall känna en samhörighet och trygghet och vi både mäter och följer noga upp att våra medarbetare har de bästa förutsättningar för att trivas på jobbet.

Om du frågar en kollega på Saps vad det bästa med jobbet är så svarar de sannolikt, stämningen mellan kollegor, bra ledare, frihet under ansvar och att få jobba med god service till våra kunder. Vi tar hand om varandra och vi har kul tillsammans medan vi växer.

Att jobba i ett bolag med en häftig plan på tillväxt innebär roliga saker för dig som anställd. Möjlighet att utvecklas i din befintliga roll eller vidare till nya roller, många nya kollegor och ett bolag som ständigt satsar på utveckling och framfart.Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Frågor gällande tjänsten besvaras av Malin Walett via e-post malin.walett@saps-group.com

Vi ser fram emot din ansökan!Läs mer om oss på http://www.saps.se/

Ansök nu

Vi söker elektrikerlärlingar!

Lärling, installationselektriker
Läs mer Apr 13
Hur ser vardagen ut?
Du kommer att vara anställd hos oss men arbeta ute hos våra kunder. Arbetsuppgifterna varierar men omfattar alla moment som förekommer inom installation. I vardagen arbetsleds du av kundföretagets personal men du har en löpande kontakt med oss gällande din utveckling. Vårt mål är att vi tillsammans ska bygga din kompetens inför framtiden.

Vem är du?
Vi söker dig som har en fullgjord elteknikutbildning med godkända betyg och som innehar B-körkort. Tidigare arbetslivserfarenhet inom området är meriterande. Det är viktigt att du är noggrann, självständig och att du vill ha ett arbete som innebär många sociala kontakter. Har du ett tekniskt intresse och är van vid att arbeta med verktyg är det en fördel.

Kontakt
Om du blir aktuell för tjänsten kommer vi att kontakta dig för en telefonintervju. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt innan sistadatum är passerat. Du ansöker om tjänsten via knappen nedan.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konecranes söker servicetekniker med inriktning mekanik

Servicetekniker, tåg
Läs mer Jun 22
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare – människor som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang.
Vi tror att mångfald bidrar till företagets framgång och är grunden för vår tillväxt. Vi välkomnar olika bakgrunder och färdigheter som berikar vår gemenskap och vi främjar en plats där vi ALLA kan vara oss själva. Det är det som gör Konecranes till en unik plats att arbeta på.

Nu söker vi på Konecranes Syd -Malmö a en servicetekniker med inriktning mot mekanik till vårt framgångsrika team.
Du kommer att ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet.
Arbetet är varierande och innefattar både el och mekanik. Vi utför bland annat förebyggande underhåll, felsökning, reparationer, montage och installation av nya produkter.
Hos oss på Konecranes ges du möjlighet till ett varierat arbete med stort eget ansvar, samtidigt som vår stora organisation alltid jobbar för att stötta och utveckla varje individ utefter dess förutsättningar.
Har du relevant utbildning eller erfarenhet av mek-arbeten på industrimaskiner, tveka då inte att söka detta jobb!
Arbetsuppgifter:
Att vara servicetekniker på Konecranes innebär att vara ansiktet utåt mot våra kunder och ha daglig kundkontakt. Vi har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling.
Du kommer att ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.
Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde.
Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar. I rollen som servicetekniker är du en av våra viktigaste medarbetare och vi värdesätter ditt arbete högt.
Förutom marknadsmässig lön har vi även individuellt bonusprogram för våra tekniker. Kontinuerlig kompetensutveckling genom internutbildningar av hög klass samt möjlighet till karriärutveckling både i Sverige samt globalt.
Kvalifikationer:
Du är helst utbildad mekaniker eller har i alla fall en mycket god förståelse för mekanik och underhåll, gärna inom industrin eller servicebranschen.
Tidigare erfarenhet av att arbeta med service av lyftutrustning är en klar fördel. All erfarenhet inom el är även meriterande.
Du tycker om att ha kundkontakt och är van att jobba självständigt såväl som i grupp.
Som person är du noggrann med hög servicenivå. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort.
Frågor:
För ytterligare frågor om tjänsten samt företaget vänligen kontakta Servicechef, John Elofsson john.elofsson@konecranes.com, 076 69 47 38 För frågor gällande processen kontakta, frans.laurentz@konecranes.com. I denna befattning rapporterar du direkt till Servicechef.
Ansökan:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Ansökan med CV samt presentationsbrev skickar du in via vår rekryteringsportal, www.konecranes.se

Konecranes är ett av världens ledande företag inom Lifting Businesses™ och har ett brett kundregister. Vi är ett globalt företag med 16 900 anställda på 600 platser i 50 länder. I över 80 år har vi varit engagerade i att förbättra effektivitet och resultat för företag i olika branscher. Vi tror att en hållbar tillväxt är ett resultat av att vara mycket ansvarstagande. Konecranes har åtagit sig att se till att alla anställda och arbetssökande behandlas rättvist i en miljö som är fri från alla former av diskriminering.

Ansök nu

Konecranes söker industrielektriker

Servicetekniker, tåg
Läs mer Jun 22
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra medarbetare – människor som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. Allt vi gör, gör vi med passion och engagemang.
Vi tror att mångfald bidrar till företagets framgång och är grunden för vår tillväxt. Vi välkomnar olika bakgrunder och färdigheter som berikar vår gemenskap och vi främjar en plats där vi ALLA kan vara oss själva. Det är det som gör Konecranes till en unik plats att arbeta på.


Nu söker vi på Konecranes Syd -Malmö en servicetekniker med inriktning mot el till vårt framgångsrika team.
Du kommer att ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet.
Arbetet är varierande och innefattar både el och mekanik. Vi utför bland annat förebyggande underhåll, felsökning, reparationer, montage och installation av nya produkter.
Hos oss på Konecranes ges du möjlighet till ett varierat arbete med stort eget ansvar, samtidigt som vår stora organisation alltid jobbar för att stötta och utveckla varje individ utefter dess förutsättningar.
Har du relevant utbildning eller erfarenhet av el/mek-arbeten på industrimaskiner, tveka då inte att söka detta jobb!
Arbetsuppgifter:
Att vara servicetekniker på Konecranes innebär att vara ansiktet utåt mot våra kunder och ha daglig kundkontakt. Vi har moderna servicesystem, processer och hjälpmedel och ligger i absolut framkant avseende teknikutveckling.
Du kommer att ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.
Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde.
Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar. I rollen som servicetekniker är du en av våra viktigaste medarbetare och vi värdesätter ditt arbete högt.
Förutom marknadsmässig lön har vi även individuellt bonusprogram för våra tekniker. Kontinuerlig kompetensutveckling genom internutbildningar av hög klass samt möjlighet till karriärutveckling både i Sverige samt globalt.
Kvalifikationer:
Du är helst utbildad elektriker eller har i alla fall en mycket god förståelse för och erfarenhet av att jobba med felsökning och underhåll, gärna inom industrin eller servicebranschen.
Tidigare erfarenhet av att arbeta med service av lyftutrustning är en klar fördel. All mekanisk erfarenhet är även meriterande.
Du tycker om att ha kundkontakt och är van att jobba självständigt såväl som i grupp.
Som person är du noggrann med hög servicenivå. . För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort.
Frågor:
För ytterligare frågor om tjänsten samt företaget vänligen kontakta Servicechef, John Elofsson john.elofsson@konecranes.com, 076 69 47 38 För frågor gällande processen kontakta, frans.laurentz@konecranes.com. I denna befattning rapporterar du direkt till Servicechef.
Ansökan:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Ansökan med CV samt presentationsbrev skickar du in via vår rekryteringsportal, www.konecranes.se
Välkommen med din ansökan redan idag!


Konecranes is a world-leading group of Lifting Businesses™, serving a broad range of customers. We are truly a global company with 16,900 employees at 600 locations in 50 countries. For over 80 years, we have been dedicated to improving the efficiency and performance of businesses in all types of industries. We believe that sustainable growth is a result of a strong responsible performance. Konecranes is committed to ensuring that all employees and job applicants are treated fairly in an environment which is free
Konecranes är ett av världens ledande företag inom Lifting Businesses™ och har ett brett kundregister. Vi är ett globalt företag med 16 900 anställda på 600 platser i 50 länder. I över 80 år har vi varit engagerade i att förbättra effektivitet och resultat för företag i olika branscher. Vi tror att en hållbar tillväxt är ett resultat av att vara mycket ansvarstagande. Konecranes har åtagit sig att se till att alla anställda och arbetssökande behandlas rättvist i en miljö som är fri från alla former av diskriminering.

Ansök nu

Vaktmästare trädgård / snickeri mm

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Maj 31
Söker händig person som vill vara med och förvalta en större fastighet. Gärna en person som har erfarenhet från tex bygg/anläggning/vvs/el eller annat hantverksyrke och som är sugen på att arbeta omväxlande. På sommarhalvåret handlar det mycket om trädgårdsskötsel/anläggning. Under resten av året är det fokus på fastighetsskötsel inomhus. Ser helst att du hanterar de vanligaste verktygen och maskiner. Arbetsdagen bygger på eget ansvar och att du är självgående, ibland sker arbetet i grupp men ofta på egenhand.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Servicetekniker inom storkök!

Serviceelektriker, installation
Läs mer Apr 8
Söker erfaren servicetekniker inom Storkök!

Om Steeltech:

Med 25 års erfarenhet av produktutveckling och tillverkning av produkter för restaurang- och livsmedelsindustri har Steeltech skaffat sig en unik erfarenhet av genomtänkta och användarvänliga produkter av hög kvalitet. Med prestanda som sänker förbrukningen av el, ånga, vatten och diskmedel.

Det är hållbarhet på riktigt.

Produkterna produceras i vår fabrik i Alingsås, där vi är specialister på att forma rostfritt stål. Vi vet att tillverkning av livsmedel i industriell skala ofta inte går att göra med standardprodukter. Steeltechs designteam står redo att möta utmaningen att utveckla produkten så att den motsvarar kundens krav på funktionalitet, kvalitet och prestanda.

Made in Sweden helt enkelt…

Steeltech AB grundades 1998, då Electrolux storköksverksamhet i Alingsås köptes ut. Verksamheten hade varit i gång sedan 1945 då Elektro-Helios först flyttade in i lokalerna i Alingsås

2021 gick Lindeblad Technology in som ny delägare i bolaget. Steeltech står nu starkare än på många år och kvar finns den gamla hantverkstraditionen som genomsyrat företaget sedan mitten av 1940-talet.

Som en utökning av företagets verksamhet så står det nu även klart att Steeltech blir Excellence Partner till Electrolux Professional i Skåne, Blekinge och Småland. Det innebär att Steeltech med sin mångåriga expertis inom storkök nu får tillgång till alla Electrolux Professionals produkter, reservdelar och även tar ansvar för gällande garantiservice.

Läs gärna mer om företaget på www.steeltech.se (http://www.steeltech.se)

Dina arbetsuppgifter:

I samband med den expansion vi upplever med Electrolux Professional, så behöver vi utöka vårt team med en kommunikativ, serviceinriktad och teknikerfaren person som brinner för problemlösning och samtidigt uppskattar att hjälpa våra kunder i alla möjliga situationer.

Du kommer att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning
och reparation av all form av utrustning inom storkök i södra Sverige. Du
utgår från hemmet och utrustas med egen servicebil samt alla andra nödvändiga verktyg för tjänsten. Tjänsteresor med övernattning förekommer.

Din profil

Vi tror att du har flera års erfarenhet av teknisk service, montage, underhåll och felsökning inom storkök eller annan relaterad bransch.

- Du god kunskap inom el-lära och kan med lätthet avläsa ett el-schema.

- Goda kunskaper i officepaketet
- B- Körkort är ett krav
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska


Meriterande kunskaper för rollen är elcertifikat, kunnighet inom VS, Kyl 1 och en allmän kännedom kring förekommande produkter i just ett storkök. Vi lägger även stor vikt vid din personlighet med egenskaper som att du är en positiv och serviceminded person, som både har lätt för samarbete liksom att självgående utföra ditt arbete med frihet under ansvar. Du är även noggrann, strukturerad och har förmåga att följa uppsatta tidsplaner.

Steeltech erbjuder

Som servicetekniker för Steeltech erbjuder dom dig en attraktiv tjänst med ansvar för anvisat distrikt i södra Sverige. Vidare så får du en introduktion, produkt och serviceutbildning som ger dig en god start och goda förutsättningar tillsammans med kunniga, glada, hjälpsamma och trevliga kollegor! Utöver en marknadsmässig grundlön ingår även friskvårds bidrag och tjänstepension

Låter tjänsten intressant och känner du igen dig i det vi söker?

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Amarelle & Partners. För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringspartnern Martin Amarelle på martin@amarelle.se

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Vi tillämpar löpande urval så ansök gärna idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Skåne

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Brandskyddstekniker med fokus på rökluckor

Diversearbetare
Läs mer Apr 8
Vill du vara med i vidareutvecklingen av ett av landets mest välrenommerade företag i branschen och arbeta som Brandventilationstekniker i en organisation med många trevliga kollegor och god stämning?

Vårt erbjudande

Med visionen ingen och inget skall skadas av bränder och olyckor kommer du som Brandventilationstekniker säkerställa våra kunders systematiska brandskyddsarbete med målet att skapa trygghet för människor i vardagen. För dig som är ny i branschen kommer Presto utbilda dig inom området.

Lite om vad en Brandventilationstekniker gör

- Levererar och monterar/installerar rökluckor, nödljus

- Genomför service av befintliga installationer, med fokus på rökluckor och nödljus.

- Stärker och bygger starka kundrelationer där vi genom service och kunddialog hjälper våra kunder med deras systematiska brandskyddsarbete.

Vidare:

- Du kommer ansvara för att boka upp kunder inför utförande av uppdrag.
- Du kommer på daglig basis genomföra uppdrag hos våra kunder, ge kunder feedback på deras brandskyddsarbete där du avslutar med att dokumentera. Allt uppdragshantering sker i vår digitala plattform mobigo.
- Tjänsten passar dig som tycker att ett fullgott brandskydd är viktigt och du trivs samtidigt med att arbeta ute på fält.
- Ditt arbetsområde kommer utgå från depån med omnejd men du bör vara beredd på att arbeta även på andra orter inom Regionen.
- Presto tillhandahåller en servicebil som du har möjlighet att ta med hem för att lätt nästa dag kunna åka direkt till nästa inbokade uppdrag.
Vem

Engagerad, driven och serviceminded mot kunder och kollegor.

En lagspelare som vet att tillsammans är starkast.

Skicklig i kommunikation där du kan hantera och möta olika typer av människor.

Uppskattar eget ansvar och har god förmåga att planera dina dagar.

Du trivs i föränderliga miljöer där ingen dag är den samma och där du samtidigt engagerar dig för att hitta lösningar framåt.

Du är praktiskt lagd och gillar kombinationen av både service- och administrativt arbete.

Och det viktigaste; du bidrar med positiv energi i vardagen där du tar en utmaning med glädje och fokuserar på att jobba utvecklingsorienterat.

Höghöjds arbeten förekommer dagligenInnan du ansöker förutsätter vi att du:

Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. • Har god datorvana i Officepaketet. • Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom branschen men det är inget krav för tjänsten.

Har du sedan tidigare arbetat med svagström är även detta en merit.Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid 40 timmar/vecka.

Arbetstider: Vardagar mellan kl. 07:00-16:00.

Anställningen startas alltid med en 6 månaders visstidsanställning enligt kollektivavtal och därefter erbjuds en tillsvidareanställning.

Förmåner: Friskvårdsbidrag om 3000 kr per år. Tjänstepension. Arbetstidsförkortning om 82 min/fullgjord arbetsvecka.

Eftersom Presto verkar i säkerhetsbranschen kommer vi genomföra en säkerhetsprövning på slutkandidaten vilket innebär att belastningsregister, kreditprövning samt alkohol- och drogtest ska vara utan anmärkning för att erbjudas anställning hos Presto.Vilka är vi?

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor.

Ansök nu

Clas Fixare ? frilansande montörer Göteborg

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 6
Clas Fixare ? frilansande montörer

Clas Fixare brinner för att förenkla vardagen i varje hem genom att erbjuda små och stora hantverkartjänster. Det kan handla om det enklare fixet som aldrig blir gjort, tröskeln som är lös, gardinskenor som ska på plats eller att du behöver hjälp att sätta upp den där hyllan du köpte för ett tag sedan.

Vad ska du göra?

Clas Fixare är en del av Clas Ohlson och du kommer att hjälpa våra kunder med allmän hantverkshjälp som att sätta upp hyllor, tavlor och speglar, montera möbler, installera en TV, sätta ihop en grill, studsmatta eller trädgårdsmöbler eller installera en router och mycket annat. Det kommer att vara ett varierande och självständigt jobb med mycket kundkontakt.

Vad erbjuder vi dig?

Clas Fixare erbjuder dig ett roligt och varierande arbete för ett mycket omtyckt varumärke. Du har flexibla arbetstider och väljer själv när du vill jobba och med vilka uppdrag - detta gör även att du kan påverka hur mycket du kan tjäna.

Du kommer att vara del av en härlig och inkluderande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater. Vi försöker att kommunicera så mycket vi kan med varandra, även om alla jobbar remote och du kommer att få en gedigen introduktion, där vi lär dig allt du behöver veta, Det kommer också finnas möjlighet att utvecklas i sin roll, genom att stötta i större monterings - eller snickeriuppdrag.

Vem är du?

Du är bra på att ”ta folk” och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika enklare hemmafixartjänster. Du är lyhörd för kundens behov och gillar att fundera ut smarta lösningar på praktiska problem.

Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

Det är också viktigt att du känner igen dig i följande:

- Du har praktisk erfarenhet som hemmafixare/hantverkare/fastighetsskötare

- Har du erfarenhet av att jobba i servicebranschen är det ett plus

- Du har god IT-vana
- Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort och egen bil är bra men inte obligatoriskt


Detta är en frilansanställning med start under våren, vilket innebär att du blir inte fast anställd. Du jobbar över hela Göteborg

Tycker du detta låter spännande? Vill du bli en av våra frilansande montörer? Välkommen att skicka din ansökan nedan. Vi vill gärna hitta vår nya montör så fort som möjligt så vi intervjuar löpande. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till jobb@fixarpartner.se.

Genom att ansöka samtycker jag till att Clas Fixare AB får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Bli en vardagshjälte och hjälp människor att förenkla sin vardag!

Ansök nu

Clas Fixare ? frilansande montörer Malmö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 6
Clas Fixare ? frilansande montörer

Clas Fixare brinner för att förenkla vardagen i varje hem genom att erbjuda små och stora hantverkartjänster. Det kan handla om det enklare fixet som aldrig blir gjort, tröskeln som är lös, gardinskenor som ska på plats eller att du behöver hjälp att sätta upp den där hyllan du köpte för ett tag sedan.

Vad ska du göra?

Clas Fixare är en del av Clas Ohlson och du kommer att hjälpa våra kunder med allmän hantverkshjälp som att sätta upp hyllor, tavlor och speglar, montera möbler, installera en TV, sätta ihop en grill, studsmatta eller trädgårdsmöbler eller installera en router och mycket annat. Det kommer att vara ett varierande och självständigt jobb med mycket kundkontakt.

Vad erbjuder vi dig?

Clas Fixare erbjuder dig ett roligt och varierande arbete för ett mycket omtyckt varumärke. Du har flexibla arbetstider och väljer själv när du vill jobba och med vilka uppdrag - detta gör även att du kan påverka hur mycket du kan tjäna.

Du kommer att vara del av en härlig och inkluderande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater. Vi försöker att kommunicera så mycket vi kan med varandra, även om alla jobbar remote och du kommer att få en gedigen introduktion, där vi lär dig allt du behöver veta, Det kommer också finnas möjlighet att utvecklas i sin roll, genom att stötta i större monterings - eller snickeriuppdrag.

Vem är du?

Du är bra på att ”ta folk” och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika enklare hemmafixartjänster. Du är lyhörd för kundens behov och gillar att fundera ut smarta lösningar på praktiska problem.

Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

Det är också viktigt att du känner igen dig i följande:

- Du har praktisk erfarenhet som hemmafixare/hantverkare/fastighetsskötare

- Har du erfarenhet av att jobba i servicebranschen är det ett plus

- Du har god IT-vana
- Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort och egen bil är bra men inte obligatoriskt


Detta är en frilansanställning med start under våren, vilket innebär att du blir inte fast anställd. Du jobbar över hela Malmö

Tycker du detta låter spännande? Vill du bli en av våra frilansande montörer? Välkommen att skicka din ansökan nedan. Vi vill gärna hitta vår nya montör så fort som möjligt så vi intervjuar löpande. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till jobb@fixarpartner.se.

Genom att ansöka samtycker jag till att Clas Fixare AB får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Bli en vardagshjälte och hjälp människor att förenkla sin vardag!

Ansök nu

Clas Fixare ? frilansande montörer Malmö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Apr 6
Clas Fixare ? frilansande montörer

Clas Fixare brinner för att förenkla vardagen i varje hem genom att erbjuda små och stora hantverkartjänster. Det kan handla om det enklare fixet som aldrig blir gjort, tröskeln som är lös, gardinskenor som ska på plats eller att du behöver hjälp att sätta upp den där hyllan du köpte för ett tag sedan.

Vad ska du göra?

Clas Fixare är en del av Clas Ohlson och du kommer att hjälpa våra kunder med allmän hantverkshjälp som att sätta upp hyllor, tavlor och speglar, montera möbler, installera en TV, sätta ihop en grill, studsmatta eller trädgårdsmöbler eller installera en router och mycket annat. Det kommer att vara ett varierande och självständigt jobb med mycket kundkontakt.

Vad erbjuder vi dig?

Clas Fixare erbjuder dig ett roligt och varierande arbete för ett mycket omtyckt varumärke. Du har flexibla arbetstider och väljer själv när du vill jobba och med vilka uppdrag - detta gör även att du kan påverka hur mycket du kan tjäna.

Du kommer att vara del av en härlig och inkluderande arbetsmiljö med duktiga arbetskamrater. Vi försöker att kommunicera så mycket vi kan med varandra, även om alla jobbar remote och du kommer att få en gedigen introduktion, där vi lär dig allt du behöver veta, Det kommer också finnas möjlighet att utvecklas i sin roll, genom att stötta i större monterings - eller snickeriuppdrag.

Vem är du?

Du är bra på att ”ta folk” och trivs utmärkt med att hjälpa privatpersoner med olika enklare hemmafixartjänster. Du är lyhörd för kundens behov och gillar att fundera ut smarta lösningar på praktiska problem.

Du kan jobba självständigt och lägger stor vikt vid att uppträda både korrekt och samtidigt ge extra god service, exempelvis genom att städa efter dig och fråga om det är något mer kunden önskar hjälp med när du är på plats. För dig är det också viktigt att komma i tid och vara effektiv.

Det är också viktigt att du känner igen dig i följande:

- Du har praktisk erfarenhet som hemmafixare/hantverkare/fastighetsskötare

- Har du erfarenhet av att jobba i servicebranschen är det ett plus

- Du har god IT-vana
- Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- B-körkort och egen bil är bra men inte obligatoriskt


Detta är en frilansanställning med start under våren, vilket innebär att du blir inte fast anställd. Du jobbar över hela Malmö

Tycker du detta låter spännande? Vill du bli en av våra frilansande montörer? Välkommen att skicka din ansökan nedan. Vi vill gärna hitta vår nya montör så fort som möjligt så vi intervjuar löpande. Hör mer än gärna av dig om du har frågor till jobb@ (mailto:jobb@fixarpartner.se.)clasfixare.se

Genom att ansöka samtycker jag till att Clas Fixare AB får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Bli en vardagshjälte och hjälp människor att förenkla sin vardag!

Ansök nu

Fastighetstekniker till Victoriahem i Malmö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 23
Victoriahem tar hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder.

Vårt fastighetsbestånd i Malmö består av 2000 lägenheter belägna i Rosengård, Lindängen, Hermodsdal, Heleneholm och centrala Malmö. Vi har två kontor, ett i Heleneholm och ett i Rosengård. Nu söker vi en driven och social fastighetstekniker som kommer utgå från vårt kontor på Fosievägen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, tillsyn av fastigheterna samt generell tillsyn av fastigheterna. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat.

- Utföra reparationer och underhållsåtgärder.
- Åtgärda felanmälningar från hyresgäster.
- Genomföra avflyttningsbesiktningar
- Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda samt att hyresgästerna är nöjda.
- Fakturaavstämning för beställda åtgärder.
- Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder.
- Systematisk brandskyddsarbete mm.


Rollen är social och serviceinriktad, du skall kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet samtidigt som du är en lagspelare och inte drar dig för att hugga i där det behövs och stötta dina kollegor.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter och har bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande. Körkort för bil är ett krav.

Personliga egenskaper

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområdet på flera nivåer.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Övrig information

- Start: Enligt ök.
- Omfattning: Heltid.
- Placering: Malmö
- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen.
- Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till intervjufasen.


Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt här via vår karriärsida. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Områdeschef Tannia Rosander Fazliu på email tannia.rosander.fazliu@victoriapark.se.

Ansök nu

Field Service Technician

Underhållstekniker, vattenrening
Läs mer Mar 16
Om oss.
Dagens sätt att använda vatten är inte hållbart i längden. Så vi på Orbital har bestämt oss för att ändra det. Att arbeta hos oss innebär att använda innovation, lagarbete och passion för att hjälpa till att möta en av världens mest brådskande utmaningar. Vi måste sluta slösa med vatten och det smartaste sättet att göra det på är att använda mindre till att börja med. För att få människor med oss på den resan är det viktigt att visa att det är möjligt utan att kompromissa med användarvänlighet och komfort. Där har du ditt jobb i ett nötskal. Du blir del av ett mångsidigt team av experter där vi kan lova att dina kunskaper och erfarenheter kommer att användas fullt ut!

Orbital Systems grundades av Mehrdad Mahdjoubi 2012 och stöds av ledande investerare inklusive Skype-grundaren Niklas Zennström och ledare från Tesla, Sony, H&M med flera. Idén föddes ur ett akademiskt projekt i samarbete med NASA. Vi har sedan utvecklat den till en fungerande produkt som gör att du kan duscha i full komfort och spara upp till 90% vatten jämfört med traditionella duschar, och upp till 80% av den energi som går åt till att värma vattnet.

Rollen:

Vi letar efter en tech-intresserad, driven servicetekniker som vill vara med på en väldigt speciell och fantastisk resa. Du har erfarenhet av kundservice och kundkontakt och har tekniska och mekaniska färdigheter och kanske erfarenhet av och med mekaniska och diagnostiska arbetsverktyg. Framför allt är du en nyfiken och positiv person med massor av driv. Du kommer att vara en viktig del i vårt After Sales team. Placeringsort är Stockholm eller Malmö, men de flesta arbetsuppgifterna görs on-site hos våra kunder.

Vi söker dig som:

- Är flexibel och uppmärksam, alltid med kundens behov i fokus.
- Har kompetens att hantera teknologi i både praktik och teori.
- Älskar komplexa problem och drivs av att hitta nya lösningar.
- Har ett riktigt ordningssinne och förstår vikten av god intern kommunikation.
- Trivs med att arbeta i ett team, men fungerar utmärkt självgående.


Dagliga uppgifter:

- Installation och aktivering av Orbitals duschsystem.
- Guida våra kunder med användare- och underhållsinstruktioner.
- Etablera och stärka våra positiva kundrelationer med våra kunder.
- Rapportera förändringar och förbättringar ifrån fältet till ditt team.
- Hantera arbetsorder och avvikelserapporter.


Krav:

- Körkort (B).
- Teknisk bakgrund gärna ifrån fastighetsbranchen.
- Svenskt uppehålls- & arbetstillstånd.
- God svenska i tal och skrift.
- Goda kunskaper i engelska (och gärna fler europeiska språk).


Förmåner:

Utöver att du är en del av en helt unik resa, där vi tillsammans bygger upp något som förändrar världen, erbjuder vi också bl.a:

- Stora utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande bransch.
- Generöst optionsprogram, där du är ägare till din egen framgång.
- Ett bolag där vi alla vet vad som driver oss att stiga upp om morgonen.

Ansök nu

Elektriker till stort femårsprojekt

Installationselektriker
Läs mer Jul 1
Arbetsbeskrivning
Är du en certifierad elektriker som vill bli en del av ett arbetslag med god och trevlig stämning, tjäna pengar och dessutom få resa runt om i Sverige? Då kan tjänsten som elektriker till ett stort femårsprojekt på Eltel vara något för dig! 


Det är ett spännande elmätarprojekt som kommer att röra sig runt om i Sverige över en lång period. Din roll som elektriker kommer bland annat att innebära byte och installation av elmätare hos kommersiella fastigheter, industrier och nätstationer i utomhusmiljö. Vi erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningsvillkor och en bra grundlön med goda möjligheter till bonus. Du kommer även få en gedigen utbildning och erhålla Cat2 certifikat. 


Till det här spännande projektet har vi på Randstad nu rekryterat flera Teamledare, Lead Installers, Planerare och Elektriker. Vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare certifierade elektriker, gärna med kunskap om Kategori 2-mätare och Nätstationer eller erfarenhet från högspänning.

Ansvarsområden
Som elektriker inom Eltels affärsområde Smart Grid kommer du att arbeta i ett internationellt team med tekniska installationer/byten av elmätare med fokus på hög kvalité och säkerhet. 
Du jobbar självständigt men ingår i ett team där ni tillsammans med ledande montören stöttar varandra till framgång. 
Du är en del i ett projekt som flyttar sig stegvis till olika platser över hela Sverige, vilket betyder att din arbetsplats varierar i takt med projektets gång. Eltel ordnar med boende och står för rese- och boendekostnader vilket betyder att du kommer bo tillsammans med trevliga och roliga kollegor under projektets gång.


Kvalifikationer
För att lyckas som elektriker hos Eltel har du: 
Minst gymnasial utbildning inom el
Tidigare erfarenhet av arbete som elektriker 
ECY-Certifikat och/eller minst B-behörighet
Goda kunskaper i att arbeta med PDA och datorvana
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
B-körkort
Vara tillgänglig för resor i arbetet över hela Sverige


Det är meriterande om du har: 
Erfarenhet från arbete med högspänning
Erfarenhet från Kategori 2-mätare och Nätstationer
Erfarenhet av att arbeta i elprojekt
Erfarenhet av att arbeta med tekniskt avancerade installationer

Du är en noggrann och ansvarsfull person som värderar säkerhetsrutiner högt. 

Ansökan
Vi söker flertalet elektriker till detta projekt vilket innebär att urval,  intervjuer och anställning hos Eltel kommer att ske löpande under sommaren och hösten. 


För information: För det här uppdraget samarbetar Eltel med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, malin.pettersson@randstad.se ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.

Om företaget
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranet industrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom mätning av elförbrukning och ansvarar för att byta ut elmätare allt från hushåll till högspänning på uppdrag av nätägare. Smart Grid har med sin långa erfarenhet av dessa typer av arbeten i hela Norden utvecklat ett unikt arbetssätt med ett omfattande och väl beprövat processpaket. Arbetssättet ger stora fördelar och är mycket uppskattat av både kunder och Smart Grids medarbetare. Smart Grid har knutit ett antal av de större nätägarnas projekt till sin verksamhet i Sverige. Projekten kommer att pågå under cirka 5 år och består av både installation av elmätare för hushåll (Kategori 1) och mer tekniskt avancerade installationer (Kategori 2-5).

Ansök nu

Fastighetstekniker inriktning drift till Bredablick Förvaltning

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 15
Är du en nyfiken person som gillar att lösa problem, Är du nyfiken, serviceinriktad person som gillar att lösa problem? Trivs du med ett varierat arbete där din kompetens inom fastighetstekniska system får komma fram? Då ska du söka tjänsten som fastighetstekniker hos oss på Bredablick Förvaltning!

Om tjänsten
Vi söker nu en ny kollega till Skåne, till en bred och varierad roll som fastighetstekniker med inriktning drift. Hos oss får du arbeta i en föränderlig miljö, tillsammans med kollegor som tillsammans med sina olika kompetenser är med och formar Bredablick Förvaltning. I rollen som fastighetstekniker inriktning drift hos oss kommer din arbetsplats att vara ute hos våra kunder, du kommer därmed att ha ett varierat arbete och arbeta mot flera olika objekt och fastigheter. Som fastighetstekniker med inriktning drift ansvarar du för att genomföra drift, skötsel, felavhjälpande och underhåll av olika fastighetstekniska system. Du kommer att få arbeta med både värme, vatten och ventilation ute hos våra kunder samt också ansvara för att drifta och optimera våra fastighetstekniska system.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

- Tillsyn, skötsel, felavhjälpande och optimering av fastighetstekniska system
- Driftövervakning inklusive larmhantering och optimering av våra kunders driftsystem
- Bidra för långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
- Felavhjälpande underhåll i lägenheterna och allmänna utrymmen
- Kontakter med boende och fastighetsägare
- Kontakter med underentreprenörer
- Utföra löpande ronderingar


Vi erbjuder
Vi erbjuder en varierad roll i ett företag med driv. Här har du möjlighet att på sikt växa i rollen och vi uppmuntrar alltid utveckling. Rollen som fastighetstekniker med inriktning drift, innebär ett högt egenansvar; du blir den som löser de problem som uppstår -stora som små!

Vi söker dig som har
- Utbildning inom fastighetsteknik eller driftteknik
- Systemkunskap inom styr och övervakning
- Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter (så som reparationer i fastigheter) och har därmed en god teknisk förståelse för vatten, värme, kyla och ventilation
- Utbildning inom kyla, värme, ventilation, passersystem & brandlarm samt sprinkler, samtliga ses som meriterande
- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift
- B-körkort (manuell växellåda)
För att trivas i rollen tror vi att du som person
- Är ordningsam, strukturerad och följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare
- Är van vid att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo.
- Är nyfiken och har en initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.
- Har en god kommunikativ förmåga. I rollen kommunicerar du dagligen med kollegor, kunder och intressenter.
Övrig information
- Placering: Du kommer att arbeta med våra fastigheter runt om i Skåne, men i huvudsak utgå ifrån Malmö
- Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 mån provanställning
- Start: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt


Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökande.

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer telefonavstämning och intervju.

Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Ansök nu

Fastighetstekniker inriktning reparation till Bredablick Förvaltning

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 15
Är du en driven, servicinriktad person som gillar att lösa problem? Trivs du med ett varierat arbete där din kompetens inom fastighetstekniska system får komma fram? Då ska du söka tjänsten som fastighetstekniker hos oss på Bredablick Förvaltning!

Om tjänsten
Vi söker nu en kollega till Skåne, till en bred roll som fastighetstekniker med inriktning reparation. Hos oss får du arbeta i en föränderlig miljö, tillsammans med kollegor som tillsammans med sina olika kompetenser är med och formar Bredablick Förvaltning. I rollen som fastighetstekniker hos oss kommer din arbetsplats att vara ute hos våra kunder, du kommer därmed att ha ett varierat arbete och arbeta mot flera olika objekt och fastigheter. Som fastighetstekniker ansvarar du för att genomföra reparation, skötsel, felavhjälpande och underhåll av olika delar i fastigheterna. Som en del av det dagliga arbetet kommer du stöta på reparationer i allmänna utrymme men också i lägenheter.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

- Tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll i gemensamma utrymme
- Felavhjälpande underhåll i lägenheter och allmänna utrymme
- Bidra för långsiktigt planerat underhåll i fastigheterna
- Kontakter med boende och fastighetsägare
- Kontakter med underentreprenörer
- Utföra löpande ronderingar


Vi erbjuder

Vi erbjuder en varierad roll i ett företag med driv. Här har du möjlighet att på sikt växa i rollen och vi uppmuntrar alltid utveckling. Rollen som fastighetstekniker med inriktning reparation innebär ett högt egenansvar; du blir den som löser de problem som uppstår -stora som små!

Vi söker dig som har
- Utbildning inom fastighetsteknik eller driftteknik
- Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter (så som reparationer i fastigheter) och har därmed en god teknisk förståelse för problem om uppstår i fastigheter
- Utbildning inom kyla, värme, ventilation, byggteknik, lås- passersystem & brandlarm samt sprinkler, samtliga ses som meriterande
- Goda kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift
- B-körkort (manuell växellåda)
För att trivas i rollen tror vi att du som person
- Är ordningsam, strukturerad och följer upp dina åtaganden mot både kund, entreprenörer och arbetsgivare
- Är van vid att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo
- Är nyfiken och har en initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt
- Har en god kommunikativ förmåga. I rollen kommunicerar du dagligen med kollegor, kunder och intressenter
Övrig information
- Placering: Du kommer att arbeta med våra fastigheter runt om i Skåne, men i huvudsak utgå ifrån Malmö/Lund
- Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 mån provanställning
- Start: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt


Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökande.

Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på "Ansök tjänst" här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal urvalsfrågor. Vi tar för denna process inte emot personligt brev. Vidare i processen följer telefonavstämning och intervju.

Om oss
Vi ser om ditt hus! Bredablickgruppens ambition är att vara en heltäckande partner inom fastighetsbranschen. Vi består av bland annat de tre bolagen: Bredablick Förvaltning, Bredablick Facility Services och Sustend. Denna roll är för Bredablick Förvaltning och mer specifikt avdelningen Teknisk Förvaltning.

Med en stark tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö som präglas av entreprenörsanda och driv. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Läs gärna mer om oss och vår historia här! (https://bredablickgruppen.se/om-oss/)

Ansök nu

Fiberprojektör inom kommunikationsnät

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jun 16
Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av tjänster inom kommunikationsnät. Med verksamhet över hela landet sköter de alltifrån ax till limpa inom bland annat telekom, vilket bland annat omfattar alltifrån planering, design och byggnad till underhåll och drift av fibernät. Här erbjuds du en nytänkande arbetsplats som fördubblat antalet medarbetare de senaste två åren och som nu söker fler hungriga projektörer till sina team.

Om du vill jobba med frihet under ansvar, samtidigt som du får möjlighet att jobba med spännande projekt i framkant så kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Som fiberprojektör kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av:

- Projektering av transportnät i skanovas nät
- Upphandling av underentreprenörer, upprättande av arbetshandlingar och - dokumentation samt ansvara för kostnadsberäkningar
- Kommunikation med markägare, slutkunder och andra intressenter


Din kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom Telias nät och som därmed har kunskap kring Telias sätt att bygga nät. Du har erfarenhet av transportnät och behärskar svenska i tal och skrift.

Då det förekommer en del fältarbete behöver du inneha B-körkort.

Personliga egenskaper
För att lyckas i den här rollen tror vi att du är öppen, hungrig på att utvecklas och har lätt för att ta för dig. Du trivs att arbeta med frihet under ansvar samtidigt som det är högt i tak.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Start: Efter sommaren med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Malmö med omnejd

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att ha en anställning via oss på Procruitment för att efter en tid gå över i anställning hos kunden

Om Procruitment
Procruitment grundades med visionen om att vara en karriärbyrå genom att förena attraktiva arbetsplatser med människor som delar samma mål och visioner. Med fokus på att bygga långsiktiga relationer skapar vi tillväxtmöjligheter för våra kunder och karriärmöjligheter för människor verksamma inom Tech.

Oavsett om du är ledare, specialist eller ny i branschen så är vi din karriärbyrå genom hela yrkeslivet.

Välkommen till Procruitment - Power to grow

Ansök nu

Fordonstekniker

Bussmekaniker
Läs mer Jun 20
Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1500 fordon samt 17 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder. Vi söker fordonstekniker till vår verksamhet i Malmö med inriktning på tunga fordon, i första hand buss men även andra nyttofordon. Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle och göra en värdefull insats för klimatsmart trafik så är det här jobbet för dig.
Arbetsuppgifter:
Som fordonstekniker arbetar du med allt ifrån service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer. Du kommer att planera arbetet tillsammans med verkstadsansvarig och du är en viktig kugge i hjulet för att trafiken ska flyta på obehindrat. Som medarbetare på Mekka Service i Malmö är det viktigt att du kan utföra ett arbete med kunden i fokus, både när det kommer till den externa kunden och den interna kunden, Bergkvarabuss. Stolthet över det utförda arbetet är en självklarhet.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet från fordonsbranschen. Du har vana av att arbeta med tunga fordon och innehar minst ett B-körkort. Meriterande är C- och D-körkort liksom kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens, exempelvis AC-certifiering. God datorvana är ett krav.
För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara noggrann, fokuserad och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att  prioritera och självständigt lösa problem.
Klicka härför att se vår film med våra medarbetare i huvudrollerna!
Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Affischör/Affischuppsättare Skåne

Affischör/Affischuppsättare
Läs mer Jun 6
OM NIMA Bemanning AB:
NIMA Bemanning AB är ett relativt nystartat bolag med totalt 10 medarbetare och skall utöka till 12 personer innan sommaren. Vi finns både i Stockholm samt Malmö/Lund. För tillfället erbjuder vi tjänster för byte av affischer, lätt klottersanering samt industritvätt av pelare/skyltar med start omgående. Arbetet passar utmärkt för den som är ute efter ett extrajobb eller för den som studerar.
OM ROLLEN:
Arbete sker utomhus där du tilldelas ett distrikt som ska affischeras efter gällande kund. Du tilldelas även en arbetstelefon där arbetet registreras med hjälp av en app. Arbetsbil tillhandahålls utav oss.
ARBETSTIDER:
Arbetet sker 1 gång i veckan alternativt 1 gång varannan vecka. Arbetstiderna är att man antigen jobbar lördag natt eller söndag dag.
OM DIG:
Du är flexibel och noggrann.
Du är van vid fysiskt arbete.
Du är över 18.
Du har har B-körkort.

Ansök nu

Fiberprojektör inom kommunikationsnät

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jun 30
Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av tjänster inom kommunikationsnät. Med verksamhet över hela landet sköter de alltifrån ax till limpa inom bland annat telekom, vilket bland annat omfattar alltifrån planering, design och byggnad till underhåll och drift av fibernät. Här erbjuds du en nytänkande arbetsplats som fördubblat antalet medarbetare de senaste två åren och som nu söker fler hungriga projektörer till sina team.

Om du vill jobba med frihet under ansvar, samtidigt som du får möjlighet att jobba med spännande projekt i framkant så kan detta vara något för dig!

Om tjänsten
Som fiberprojektör kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av:

- Projektering av transportnät i skanovas nät
- Upphandling av underentreprenörer, upprättande av arbetshandlingar och - dokumentation samt ansvara för kostnadsberäkningar
- Kommunikation med markägare, slutkunder och andra intressenter


Din kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom Telias nät och som därmed har kunskap kring Telias sätt att bygga nät. Du har erfarenhet av transportnät och behärskar svenska i tal och skrift.

Då det förekommer en del fältarbete behöver du inneha B-körkort.

Personliga egenskaper
För att lyckas i den här rollen tror vi att du är öppen, hungrig på att utvecklas och har lätt för att ta för dig. Du trivs att arbeta med frihet under ansvar samtidigt som det är högt i tak.

Övrigt
Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
Start: Efter sommaren med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Malmö med omnejd

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att ha en anställning via oss på Procruitment för att efter en tid gå över i anställning hos kunden

Om Procruitment
Procruitment grundades med visionen om att vara en karriärbyrå genom att förena attraktiva arbetsplatser med människor som delar samma mål och visioner. Med fokus på att bygga långsiktiga relationer skapar vi tillväxtmöjligheter för våra kunder och karriärmöjligheter för människor verksamma inom Tech.

Oavsett om du är ledare, specialist eller ny i branschen så är vi din karriärbyrå genom hela yrkeslivet.

Välkommen till Procruitment - Power to grow

Ansök nu

Projektör inom fibernät sökes

Fibertekniker/Optotekniker
Läs mer Jun 20
Tjänstebeskrivning & erbjudande
För kunds räkning söker vi nu en erfaren projektör för arbete med etablering av fibernät. Du kommer i din roll ansvara för projekteringen från start till mål med allt från planering och bygglov, till slutdokumentation. Projektens omfattning och utformning varierar mycket och inget projekt är det andra likt, vilket ger en variation och spänning i arbetet.
Arbetet sker självständigt, men till din hjälp har du ett engagerat team av kollegor som erbjuder stöd och utveckling i ditt arbete. Arbetsplatsen genomsyras av ett kvalitetsinriktat fokus och här finns alla möjligheter att få nyttja din kompetens på ett effektivt sätt, men även att bredda den.

Personprofil
Vi söker dig som är en naturlig lagspelare och dig som har ett naturligt driv. Du ser ett stort värde i att genomföra det du påbörjat, tycker om att ha ansvar och finner nöje i att se ett projekt du arbetat med länge bli färdigt. Kanske har du arbetat som platschef inom liknande projekt, fiberteknik eller på annat sätt haft en roll som kan vara lämplig.

Vidare ser vi att du:
* Är utbildad inom fiberkunskap
* Har vana av att arbeta med projekt
* Innehar B-körkort och bil

Det är även meriterande för tjänsten om du:
* Innehavt tydliga roller som innefattar ansvar eller ledarskap.
* Utbildning inom arbete på väg
* Utbildning inom BAS P/U
* Certifikat inom Robust Fiber

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som projektör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Omfattning: Heltid, start efter överenskommelse
Arbetstid: 40/vecka, flexibla tider. Kvällar och helger kan förekomma
Plats: Kontoret utgår från Malmö, men arbetsområdet sträcker sig över Skåne, Småland och Blekinge

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Ansök nu

Hissmontör lärling med omgående tillträde, OTIS AB, Malmö

Hissmontör
Läs mer Maj 3
Hissmontör lärling med omgående tillträde, OTIS AB, Malmö
MOVING PEOPLE FORWARD
OTIS är världens största tillverkare av hissar, rulltrappor och rullramper. Vi fortsätter att leda den bransch som vi skapade för mer än 167 år sedan. Framgången beror på vår banbrytande och kreativa anda, en innovationskultur och självklart våra kunders förtroende för oss. Otis utför tillverkning, installation och service av hissar, rulltrappor och rullband. Otis produkter återfinns i många av världens mest kända byggnader samt i de mest trafikerade transportnaven och de största center för detaljhandel. Otis värdeord är våra tre Absolutes: säkerhet, etik och kvalitet som alla medarbetare arbetar efter i sin vardag. Kanske är det DU som är vår nästa servicetekniker inom OTIS-familjen? Vill du ha ett fritt arbete där du får jobba med problemlösning? Otis erbjuder ett varierande och intressant jobb där du får utvecklas och växa.
Placeringsort: OTIS Malmö
https://youtu.be/003DiozGuIY
Arbetsuppgifter
I rollen som lärling får du en lärlingsplan på 1600 h och en handledare där du bl.a. lärs upp i arbete med löpande underhåll och reparationer hissar, rulltrappor och portar för att utföra service enligt gällande intervaller, felavhjälpning på driftstopp från kund. I rollen som lärling får du lära dig hur du utför förebyggande underhåll med förslag på reparationer för att säkerhetsställa så lite driftstörningar som möjligt. Du lär dig hur du har effektiv och konstruktiv kundkontakt med kund som också kan vara byggnadens nyttjare, driftpersonal, drifttekniker, fastighetsskötare, förvaltare mm. Du samarbetar förutom med din handledare med Otis arbetsledning samt kollegor.
Din vardag kan även innehålla andra arbeten i lärlings perioden som till exempel arbete med modernisering av hissar. För att passa för rollen uppskattar vi att du har relevant utbildning, inom el, maskin, konstruktion, automation, brett inom teknik eller liknande. Kanske har du arbetserfarenhet från nära angränsande yrken, industri eller extra jobb. Viktigt att du har ett stort intresse av att lära dig yrket.
Vi är en omväxlande, och spännande bransch med stor utvecklingspotential där man har stor frihet under ansvar. Du ingår i ett sammansvetsat och erfaret team som sätter teamarbete och att hjälpa varandra främst, för att lösa uppgiften på ett målinriktat vis. Vi söker dig som har kundfokus, är service- och lösningsorienterad, har tekniskt kunnande och nyfikenhet och har god förmågan att i framtiden självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt.
Du är utåtriktad och kommunikativ, och mån om att hålla ett gott samarbete med kunder, partners internt och externt, dina kollegor, chefer och leverantörer. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service & kvalité kommer att vara uppskattade egenskaper hos Otis. I rollen efter lärlingsperioden som hissmontör, är du ansiktet utåt för företaget och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceorienterade egenskaper.
Krav och önskemål: Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Praktisk gymnasieutbildning eller påbyggnads-, YH skola inom exempelvis el- eller teknik eller liknande.
Erfarenhet vid att jobba i dator och applikationer i smartphones med olika system, är ett önskemål, arbete vid dator förekommer.
Flytande i svenska, i tal, skrift och läsförståelse.
Kan göra sig förstådd på engelska i tal, skrift, och läsförståelse
Körkort B
Drivande, van att arbeta mot uppsatta mål
Ansvarstagande och mogen som person
Öppen för att lära sig yrket
Kommunikativ, ev. med erfarenhet från kundkontakt i tidigare arbeten.
Att arbeta utifrån Otis värdeord: säkerhet, etik och kvalitet

Övrig information och villkor
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående, då vi arbetar med löpande urval av kandidater och intervjuer.
Omgående tillträde, senast start i perioden 1 maj till 15 juni 2022.
Lön enligt överenskommelse och genom kollektivavtal – Installatörsföretagen, SEF.
Start: Enligt överenskommelse.
Arbetstid: Fulltid, 100%, kl: 07:00-16:00
Ett mindre antal resdagar per år kan förekomma, inom vårt upptagningsområde.
Efter lärlingsperioden tillgång till servicebil enligt gällande bilpolicy.
Efter lärlingsperioden: Beredskap utanför ordinarie arbetstid ingår i tjänsten när man är redo att jobba självständigt
Placering: Filialkontor Malmö.

Välkommen med din ansökan! Vänligen skriv ansökan på svenska.
Har du frågor kopplat till rollen vänligen kontakta:
För praktiska frågor kring rekryteringsprocessen kontakta:
HR Direktör Charlotta Westerman Eliasson: 070-421 32 23.
Emine Korkmaz, HR Admin: 070-421 32 31

Kontoret:
Region manager South, Daniel Lagerborg: 070-421 33 94.
Arbetsledning Service Robert Palm: 070-421 32 05

Ansök nu

Servicetekniker (Uppdaterad april 2021)

Kran- och hisstekniker
Läs mer Jun 22
På Konecranes är vi medvetna om att en bra kundupplevelse skapas av våra servicetekniker som är engagerade i att förse våra kunder med lyftutrustning och tjänster som lyfter företag. 

Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 17 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes i Sverige har 180 anställda och försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. 

Är du servicetekniker och är sugen på förändring? Allt fler kunder söker sig till Konecranes och vi söker nu fler servicetekniker till vårt framgångsrika team.

 Arbetsuppgifter:
Du kommer ingå i ett serviceinriktat team med elektriker och mekaniker som servar våra kunders traverser och lyftutrustningar ute på fältet. Arbetet är varierande och innefattar förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt montage och installation av nya produkter.
Våra omfattande internutbildningar ser till att du alltid håller hög kunskapsnivå inom vårt affärsområde. Då arbetet innebär mycket kundkontakter vill vi att du är initiativrik, kreativ samt har god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer:
Du har troligen tidigare erfarenhet från Industrin och servicebranschen. Du är helst utbildad mekaniker och/eller elektriker och/eller god erfarenhet med vana av felsökning och underhåll inom mekanik eller elektronik. Tjänsterna är på heltid. För tjänsten krävs innehav av giltigt B-körkort. 

Vi erbjuder: 
Ett flexibelt arbete med stor frihet under ansvar.
Vi erbjuder förutom marknadsmässig lön, även individuellt bonusprogram, friskvårdsbidrag, subventionerat rikskort och tjänstebil

Välkommen med din ansökan redan idag och DU, svara gärna med video.

Ansök nu

Elektriker

Installationselektriker
Läs mer Jun 30
Om tjänsten
Vi söker nu elektriker till ett av våra kundföretag i skåne.
Du som söker är bosatt i närregionen.

Arbetet innefattar byte av elmätare, runt om i skåneregionen. Din uppgift blir att åka ut till både privatpersoner och företag, för byten av lmätare på plats.
Arbetet kräver att du är självgående och trivs med att jobba ensam, med frihet under eget ansvar.
Tjänstebil kan komma att tillhandahållas.

Arbetstider: 7-16, måndag - fredag
Tillträde omgående för rätt person.

Din profil
Du som söker är tredjeårsmontör eller fullbetald, med relevant utbildning.
Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande.
Liftkort, fallskydd och ESA är meriterande.
B körkort (ej automat)

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Serviceelektriker

Serviceelektriker, installation
Läs mer Jun 28
Till landets största företag inom fälttjänster söker vi dig som brinner för elektrikeryrket och vill utvecklas. Vi erbjuder schyssta anställningsvillkor och härlig arbetsmiljö!
Om tjänsten
Du blir en del av ett sammansvetsat team som tar er runt med servicebil runt om i Malmö med omnejd, för att utföra bland annat installationer på serviceuppdrag där du utför kvalitetskontroller, felavhjälpning, service och nyinstallation. Stora utvecklingsmöjligheter finns!
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde efter ÖK.
Om dig
Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning och har jobbat några år med installation på service eller entreprenadsidan. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete, initiativtagande och lösningsorienterad. Som person trivs du både med att jobba på egen hand, tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga. Du har en vilja att nå uppsatta mål.
-B Körkort
- ESA Meriterande
Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Serviceelektriker Malmö
Om oss
Boost är ett rekryterings-och bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 13 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och självklart är vi kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Elektriker Entreprenad

Installationselektriker
Läs mer Jun 28
Om jobbet
Är du elektriker med minst 2 års erfarenhet och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en arbetsmiljö där du kan vara dig själv? Just nu söker vi en erfaren och självständig elektriker till vår kund i Malmö.
Arbetsuppgifter
Som elektriker hos vår kund får man ett varierande arbete och utför arbetsuppgifter inom allt ifrån installation och reparation, till underhåll och ombyggnationer. Du jobbar med ett sammansvetsat gäng, där ni tillsammans utför arbetsuppgifterna som tar teamet i mål.
Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas! Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde snarast, eller enligt ÖK.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är elektriker och har minst 2 års erfarenhet inom yrket och som är sugen på att ta nästa steg, till ett företag som lägger stor kraft på att vidareutveckla dig! Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs både med att jobba på egen hand och tillsammans med andra.
För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare.
-B Körkort
Anser du att du är som klippt och skuren för jobbet?
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Ange referens Elektriker Entreprenad Malmö ditt mail.
Om oss
Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 13 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Däckbytare sökes i Malmö

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 30
För kunds räkning söker vi nu en däckbytare i Malmö.

OM TJÄNSTEN

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta däck på bilarna som kommer in till verkstaden.

OM DIG SOM SÖKER

Du ska vara driven, effektiv och noggrann och klara fysiskt tungt arbete. Du ska gilla att ge bra service. Som person är du flexibel, du kan ta eget initiativ och lösa problem efter eget huvud. Du kan både jobba ensam och i grupp, tar ansvar för arbetet du utför och bidrar till en god stämning bland dina arbetskamrater.

B-körkort är meriterande, goda kunskaper i svenska är ett krav. Det är även meriterande med fordonsutbildning samt tidigare erfarenhet av däckskifte.

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness och Actic!

ÖVRIGA VILLKOR

Uppdraget sträcker sig till 24 april, och är på heltid. För rätt person finns det eventuellt möjlighet att jobba hos någon av våra andra kunder därefter.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och i Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Ansök nu

Däckbytare sökes i Malmö

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 9
För kunds räkning söker vi nu en däckbytare i Malmö.

OM TJÄNSTEN

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att byta däck på bilarna som kommer in till verkstaden.

OM DIG SOM SÖKER

Du ska vara driven, effektiv och noggrann och klara fysiskt tungt arbete. Du ska gilla att ge bra service. Som person är du flexibel, du kan ta eget initiativ och lösa problem efter eget huvud. Du kan både jobba ensam och i grupp, tar ansvar för arbetet du utför och bidrar till en god stämning bland dina arbetskamrater.

B-körkort är meriterande, goda kunskaper i svenska är ett krav. Det är även meriterande med fordonsutbildning samt tidigare erfarenhet av däckskifte.TILLTRÄDE

19 mars.

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Uppdraget sträcker sig till 24 april, och är på heltid. För rätt person finns det eventuellt möjlighet att jobba hos någon av våra andra kunder därefter.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Malmö Hamn

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 8
Vi expanderar och bygger en helt ny, fräsch och modern verkstad i Malmö. Vill du vara en del i vår spännande expansion? Vi söker en positiv och självgående person som vill vara med och utvecklas med oss.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på dina arbetsuppgifter;
- Byta och rikta karossdetaljer
- Svetsa, limma och nita
- Demontering och montering
- Samverka med skaderådgivare, lackerare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Vi erbjuder dig
Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår (https://werkstasweden.teamtailor.com/) och läs mer om våra verkstäder på vår hemsida (https://www.werksta.se/bilverkstader-stockholmsregionen/).

Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna Jimmy Bysell på tel: (https://www.werksta.se/arbeta-pa-werksta/werksta-stockholm-vastberga-soker-bilplatslagare/#08-556 755 30)

Koncernen Werksta
Werksta Malmö Hamn är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Processingenjör APL Malmö

Processoperatör, kemisk industri
Läs mer Mar 7
Om jobbet

Vill du driva förbättringsarbete, aktivt delta i projekt samt arbeta tvärfunktionellt i ett spännande företag med många olika läkemedelsprodukter? Trivs du i en miljö med komplexa frågeställningar där din förmåga att strukturera och aktivt göra skillnad får full potential?

Då är detta rätt jobb för dig!

APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APLs ca 500 medarbetare är verksamma vid fem tillverkningsenheter runt om i Sverige samt vid beredningsenheter i anslutning till sjukhus. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. Läs gärna mer på (http://www.apl.se/)

Vi söker nu en Processingenjör som kommer att ingå i Process & Teknik teamet. Du kommer tillsammans med ca 10 kollegor, vara delaktig i att driva och medverka i förbättringsarbetet, utreda avvikelser och ta fram CAPA, samt arbeta mycket nära produktionen.

Om tjänsten

Som Processingenjör kommer du främst att arbeta med förbättringsarbete både i och utanför projektform. Du kommer vara aktiv i att leda och medverka i införandet av nya uppdrag, processförändringar och effektiviseringar inom tillverkningen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att:

- Utveckla och utarbeta metoder för tillverkningsmoment.

- Ta fram och ansvara för kvalificerings- och valideringsdokument (IQ, OQ, PQ) samt rengöringsvalideringar

- Leda och strukturera tvärfunktionella förbättringsarbeten.

- Driva standardisering och effektivisering av processflöden.

- Bidra till genomförande av Tech Transfer, såväl in som ut från storskalig produktion.

- Ta fram underlag till kravspecifikationer och delta i investeringsprojekt.

- Utföra/delta i riskbedömningar avseende säkerhet-hälsa-miljö och kvalitet.

- Genomföra kvalificerade orsaksutredningar och korrigerande åtgärder.

- Skriva och sammanställa rapporter

- Utforma underlag till satsdokumentation för nya eller reviderade uppdrag.

- Utarbeta instruktioner.

Dina kontaktytor kommer vara medarbetare inom våra avdelningar Tillverkning, QC, QA och Farmaceutisk utveckling både i Malmö och vid våra övriga anläggningar. I förkommande fall har du även kontakt med externa kunder.

Din bakgrund och profil

Du har en högskole-/civilingenjörsutbildning i kemiteknik, farmaceutisk examen eller likvärdig utbildning. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet från en reglerad verksamhet som läkemedels- eller livsmedelstillverkning. Erfarenhet och utbildning inom GMP är meriterande.

Viktiga personliga egenskaper är att du kan arbeta självständigt, är drivande och strukturerad samt har lätt för att samarbeta. Du är bra på problemlösning och har en god analytisk förmåga. En viktig del i din roll är att kunna hantera komplexa frågeställningar och skapa resultat.

En god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt på svenska och engelska är ett krav.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är flexibel och tycker den höga pulsen i produktion är stimulerande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

APL är ett företag som befinner sig i en spännande utvecklingsfas inom såväl tillverkningsprocesser, digitalisering och hållbart förbättringsarbete. APL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. Våra värderingar, som APLs chefer och medarbetare arbetar efter, är affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande. För att du ska trivas hos oss bör dessa värderingar även passa in på dig.

Tjänsten är på heltid, 40 timmar/vecka med placering i Malmö. Vi erbjuder förmåner som flextid, Rikskortet och ledighet på klämdagar.

Ansökan: Sista ansökningsdag är den 7 april 2022.

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Pernilla Agardh. För mer frågor angående tjänsten eller ansökningsförfarande är du välkommen att ringa 072-249 94 80.

Övrigt: Innan ev. anställning kommer du att få göra en alkohol-/drogtest samt kommer vi att göra en bakgrundskontroll på dig via Bakgrundskollen.se.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på APL!

Ansök nu

Servicekoordinator, Huurre by Caverion - Malmö/Helsingborg/Växjö/Göteborg

Platskoordinator
Läs mer Jul 5
Nytt
Trivs du med att ha ett varierande arbete där du är spindeln i nätet? Då kan vi ha jobbet för dig! Huurre by Caverion söker just nu en servicekoordinator med ansvar för Skåne, Småland och även Göteborgs området.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicekoordinator får du en central roll i organisationen med inslag av kundkontakt och administration. Du kommer kunna vara placerad på någon av våra filialer Malmö eller Helsingborg.

Som servicekoordinator på Huurre by Caverion samarbetar du dagligen med servicechefen för bästa upplägg för både kund och medarbetare. Arbetsuppgifterna innebär att säkerställa att alla kunduppdrag får resurser och tider tilldelade sig. Du säkerställer att servicechefen har tillgång till uppdaterad information kring individers beläggning och uppdrag samt att all nödvändig information till tekniker kring uppdrag finns tillgänglig.

Som servicekoordinator jobbar du i SAP. Med input från servicechefen uppdaterar du löpande resursbild och kompetenskarta. I rollen ingår även registrering av serviceorder och kontroll av prislistor och kontrakt.

Din bakgrund

• Gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi eller administration
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Kunskap kring koordinering, resursplanering och kundrelationer är en merit
• Svenska i tal och skrift
• Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har lätt för att samarbeta och en god kommunikativ förmåga

Kort om Huure/Caverion

Huurre är Sveriges ledande företag inom kyla och med stort fokus på naturliga köldmedier såsom CO2, med 75 års erfarenhet i branschen. Vi är inte bara specialister på livsmedelskyla eller avancerad processkyla utan även på klimatsmart kyla. Med våra tekniska lösningar och kunnande sänker vi våra kunders driftskostnader och miljöpåverkan. Egen tillverkning av CO2 aggregat och styrsystem ger oss många möjligheter på marknaden.

Hösten 2019 förvärvade Caverion Refrigeration Solutions av Huurre Group som nu är en del av Caverion-koncernen. Våra två företag, Huurre och Caverion, har olika styrkor som vi nu kombinerar för att skapa en riktigt stark kylorganisation. Leveransen till våra kunder, när vi kombinerar Huurres styrka inom CO2- lösningar och specifika kunskap inom butiksskyla med Caverions kunskaper inom komfortkyla samt breda tekniska kompetens inom installationsteknik, kommer bli mycket värdefull för våra kunder.

Caverion - Building Performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga, kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander (semester 11 juli – 7 augusti), tel. 073-081 74 04 mail lisbeth.m.hulander@caverion.com alt. administrativ chef Natalia Gribkova (semester 11 juli – 7 augusti) tel. 070-944 97 08 mail natalia.gribkova@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, exempelvis rekryterings/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senaste den 21 augusti 2022.
OBS: Urval kommer att påbörjas tidigast under vecka 32.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare till Executive Property i Malmö

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 30
Executive Property är ett väletablerat, familjeägt fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter på de bästa lägena främst i Öresundsregionen. I vår portfölj finns även fastigheter i Västervik, Köpenhamn och Amsterdam samt fjällanläggningen Trillevallen. Vår vision är att investera för att behålla, inte för att spekulera – något vi tror skapar långsiktiga relationer.
Executive Property’s huvudkontor ligger i Viken, norr om Helsingborg men du utgår från Malmökontoret i vår fastighet på Ångbåtsbron. Du har ett nära samarbete med förvaltaren samt din fastighetsskötarkollega. Ni är ansiktet utåt mot våra hyresgäster och ansvarar gemensamt för att vårda våra fastigheter och skapa en atmosfär som gör att hyresgästerna trivs, stannar och rekommenderar oss.
I tjänsten som fastighetsskötare ingår följande arbetsuppgifter:
Vara nära hyresgästen och ge en god och kvalitativ service
Daglig tillsyn och rondering avseende drift, underhåll och skötsel
Avhjälpa felanmälningar och säkerställa rätt skötselnivå
Arbeta med förebyggande underhåll och drift
Hålla kontakt med entreprenörer i projekt
Bidra aktivt i arbetet med upphandling, energioptimering och underhållsplanering
Inre och yttre renhållning av bl.a. soputrymmen och entréytor

För att trivas och göra ett riktigt bra jobb är du en positiv och strukturerad person som är bra på att bygga relationer både internt och externt. Du ser dig själv som social och serviceinriktad och du känner dig trygg i rollen som fastighetsskötare. Det är viktigt att du har en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor i olika situationer. Du är tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer.
Vi söker dig som:
Har utbildning och/eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på ett fastighetsförvaltande bolag alternativt leverantör till detsamma
Har god datorvana
Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
B-körkort är ett krav

Vidare är det meriterande om du har kunskaper inom installation, energifrågor och SBA.
Du erbjuds:
Vi erbjuder Dig en plats i ett sammansvetsat team där glada toner, engagemang och samarbete är grundstenarna samt där entreprenörskraften inte går att ta miste på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!
Passar denna beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!
Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Executive Property med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Karolina Björkander Christensen på karolina.bjorkander@croisette.se eller telefon 0761 09 19 52.

Ansök nu

Plåtslagare/Skadereperatör

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 30
Din bil Syd, Volkswagen Malmö
Söker en
Plåtslagare/Skadereparatör
Är du en driven Plåtslagare som motiveras av att jobba med kvalitet och duktiga kollegor i en märkesverkstad med den senaste tekniken? Då kan du vara en av de tekniker vi söker!
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.
Tjänstebeskrivning:
Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar.
Kvalifikationer
Du som söker har fordonsteknisk utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att reparera bilar. Då all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer, det är meriterande om du har erfarenhet av program såsom Automaster, Elsa och Cabas. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort (manuell växellåda) är ett krav.
Personliga egenskaper
Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga, du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Som person är du driven och målinriktad med en stor vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du arbetar organiserat och är noggrann i dina arbetsutföranden. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.
Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan senast den 20 augusti 2022.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.
Din Bil Gruppen och VW Malmö eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Ansök nu

Underhållstekniker

Underhållsmekaniker
Läs mer Jun 28
Om tjänsten
Tillsammans med TePe Munhygienprodukter AB söker vi underhållstekniker för långsiktigt behov!
Vi söker dig som vill vara en del av ett framgångsrikt företag där goda möjligheter till utveckling ges.

Som underhållstekniker kommer du arbeta med både förebyggande och akut underhåll/felsökning på olika finmekaniska och automatiserade produktionslinjer. Du kommer ha ett nära samarbete med maskinoperatörer, arbetsledare och övriga underhållstekniker. Arbetet som underhållstekniker på TePe kräver intresse för maskiner och teknik där nyfikenhet, envishet och gott samarbete är drivfaktorer för att få saker att fungera.

Hos vårt kundföretag kommer du att arbeta i en ren och säker miljö där fokus på gemenskap och att dela med sig av varandras erfarenheter och kunskap är en viktig faktor.

Arbetstider 2-skift och/eller natt.


Om företaget
TePe Munhygienprodukter AB tillverkar och säljer funktionella munhygienprodukter av hög kvalitet i nära samarbete med tandvårdsexperter. TePe är ett Malmöbaserat, familjärt och gediget företag där du ges möjlighet till kontinuerlig utbildning och att skaffa dig en bred kompetensbas.

Din profil

För att trivas i denna roll tror vi att du som söker:

- har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom tillverkningsindustrin exempelvis förpackningsmaskiner, etikett dispenser mm
- har en 2-årig teknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet, gärna inom pneumatik, automation, PLC, Lean, datastyrda maskiner
- tycker om att arbeta med förbättringar och tänka utanför boxen
- har god förmåga att lösa uppkomna problem inom finmekanisk automatiserad utrustning
- behärskar svenska språket i tal och skrift samt kan tillgodogöra dig instruktioner på engelska
- är nyfiken och självmotiverande och vill bidra till ett trivsamt arbetsklimat

Positivt är om du har tidigare erfarenhet inom felsökning och arbetat med helautomatiserade maskiner i tidigare yrken. Fördelaktigt är om du har kunskap inom elektronik och/eller automation. Vidare har du intresse för problemlösning där du analyserar för-, och nackdelar innan du väljer tillvägagångssätt.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansök nu

Servicetekniker till Festool

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 28
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en lösningsorienterad servicetekniker som vill arbeta med en stor variation av maskiner? Vill du få möjlighet att växa med ett företag som månar om sina anställda? Då kan du vara den vi söker!

Festool har som mål att vara ett premiumföretag vilket ställer krav på att hålla hög kvalité och ge den bästa servicen till kunderna. För att nå målsättningarna de kommande åren behöver vi nu förstärka med en servicetekniker som ska arbeta i team med fyra andra servicetekniker och en logistikansvarig.

Rollen som servicetekniker innebär bland annat följande arbetsuppgifter:
• Felsöka, serva och reparera handverktyg och semi-stationära elverktyg
• Välja reservdelar och ersätta delar som behövs
• Montering och sluttestning av verktyg
• Kundkontakt med såväl återförsäljare som slutkunder
• Nära samarbete med innesälj/kundtjänst och andra interna kontaktytor

Du kommer få testa på att reparera en stor bredd av verktyg där din arbetsdag kan erbjuda en variation av olika utmaningar. Som nyanställd servicetekniker på Festool kommer du att bli tilldelad en mentor som stöttar dig i det dagliga arbetet.

Personprofil
För att lyckas i tjänsten som servicetekniker ser vi gärna att du har en mekanik- eller elutbildning och/eller tidigare erfarenhet från rollen som servicetekniker. Du har med fördel erfarenhet av att serva och reparera småmaskiner. Vidare har du arbetat i en praktisk roll med felsökning och har god förståelse för att läsa sprängskisser. Du behärskar svenska väl i tal och skrift och det är meriterande om du talar danska, men inget krav för tjänsten. Koncernspråket är engelska. Du är en van datoranvändare och det är meriterande om du tidigare jobbat i SAP.

För att du ska trivas i tjänsten så drivs du av att ge god service, kommunicerar väl och har en förmåga att förstå kundens behov. Vidare är du en arbetsam doer som får dina arbetsuppgifter genomförda och arbetar lösningsorienterat. Som person är du stresstålig och arbetar strukturerat och självständigt.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 08.00-16.30, flextid
Plats: Malmö- Fosie

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Anna Lindberg på mail anna.lindberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Festool har sedan 1925 utvecklat och tillverkat innovativa el- och tryckluftsverktyg till snickeri-, bygg-, måleri- och fordonsindustrin. Sedan grundandet har Festool vuxit till ett internationellt marknadsledande företag som fortfarande är familjeägt inom grundarfamiljen. Lokalt har vi funnits på svensk marknad sedan 1984 genom vårt huvudkontor i Malmö, varifrån vi styr marknadsföring, försäljning, service och administration. Vi säljer våra produkter genom professionell fackhandel såsom järnhandel, byggmarknad och målerihandel. Läs mer på www.festool.se

Ansök nu

Tekniker inom luftfart till AVISEQ på Sturup

Servicetekniker, elektronik
Läs mer Jun 27
Är du en ansvarstagande person med starkt teknikintresse? Vi på AVISEQ Critical Communication AB söker nu en tekniker inom luftfart till Sturup flygplats.

Om tjänsten
I rollen som tekniker erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom vår luftfartsenhet med inriktning på flygledningssystem, kommunikations-, navigations- och surveillance system (CNS) samt terminalsystem. Du kommer att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken. Vidare är du ansvarig för att säkerhetsställa att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetet innefattar förebyggande och felavhjälpande underhåll av följande system:
• Flygledningssystem
• Navigationssystem
• Radio
• Radar
• Meteorologisk utrustning
• Kommunikationssystem
• IP Nätverk och PC-applikationer
• Publika system i terminalbyggnader

Flertalet av systemen på flygplatsen är av unik karaktär. Därför kommer du som tekniker att genomgå en grundutbildning och ett antal specifika påbyggnadskurser. Du får arbeta på ett företag som är en ledare inom sin bransch och du blir en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor.

Det ingår resor i arbetet då vi även har utrustning utanför flygplatsen och på närliggande flygplatser. Du kommer tillhöra ett team med Tekniker på Sturup flygplats och ett större team som omfattar hela södra Sverige. Du kommer att ingå i en beredskapslista med schemalagd arbetstid.


Vem är du?
För att trivas med och lyckas i rollen som Tekniker på AVISEQ är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta, både med kollegor och med våra kunder. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete och du har ett brinnande teknikintresse.

Vi tror att du har minst 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller en högskoleingenjörsutbildning alternativt en motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet och kunskaper om radioteknik, analog/digital elektronik, mekanik samt erfarenhet av underhåll på teletekniska system. Erfarenhet av förekommande utrustning och instrument samt PC-baserade stödsystem är starkt meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska. Du har B-körkort.


Om verksamheten
AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Urval sker löpande, så ansök nu.

För mer information besök gärna https://aviseq.se/

#LI-HG1

Ansök nu

Tekniker (SBA) till Fastighetsdriften i Malmö

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 29
Gör skillnad. Varje dag.

Regionfastigheter utvecklar och förvaltar Region Skånes fastigheter. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne. Regionfastigheter projektleder, bygger och utvecklar stora komplexa projekt i känslig sjukhusmiljö.
Vi förvaltar fastigheter och avancerade tekniska system och måste kunna garantera hög driftsäkerhet årets alla dagar. Vårt arbete är en förutsättning för säker och trygg vård.

Verksamhetsområde Fastighetsdrift har till uppgift att skapa en driftsäker hälso- och sjukvård och ansvarar för drift och service på Region Skånes sjukhus. På Fastighetsdrift i Malmö är vi 49 medarbetare på sjukhusområdet och vi har huvudansvaret för att skapa en driftsäkerhet i världsklass och utgöra en trygg partner till vården.

Driftområdet innehåller en mångfald av tekniska installationer såsom ventilation, värme, kyla, styr och regler, medicinska gaser samt elförsörjning och distribution. I ansvaret ingår även viss verksamhetsteknisk utrustning. Det är komplexa system där vi ansvarar för förebyggande underhållsarbete samt medverkar vid större renoveringar och nya installationsprojekt. Arbetet bedrivs i sjukhusmiljö, med patientsäkerhet i fokus, i nära samarbete med Region Skånes verksamheter och dess personal, projektledare, konsulter samt entreprenörer.

Som tekniker hos oss på Fastighetsdrift arbetar du i en organisation med helhetsansvar för Region Skånes fastighetsbestånd. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med frihet under ansvar samt goda möjligheter till personlig utveckling.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ansvarsfull SBA Tekniker med bred allmänteknisk kompetens till Universitetssjukhuset i Malmö.
Som SBA-tekniker deltar du i planering, organisering samt utveckling av det systematiska brandskyddsarbetet på sjukhus. Du ansvarar för att månads/kvartalskontroller för SBA-rondering och övriga kontroller utförs. I arbetsuppgifterna ingår också åtgärder och uppföljning av upptäckta brister i brandskyddet, riskanalyser och rapportering till kund. Delar av arbetsuppgifterna ansvarar du själv för att utföra, men till din hjälp har du också dina kollegor. Därtill ingår en del administrativa arbetsuppgifter i tjänsten, till exempel hantering av arbetsorders i vårt verksamhetssystem.

Då driftsäkerhet är vår primära uppgift blir det naturligt att vid behov medverka inom enhetens samtliga ansvarsområden och uppgifter samt att aktivt delta och bidra i förbättringsarbete.
Nya sjukhusområdet i Malmö är under byggnation vilket innebär att vi står inför en modernisering inom sjukvårdsteknik och du får möjlighet att arbeta varierat och brett ur den tekniska aspekten.

Vi erbjuder dig ett självständigt och engagerande arbete med ett stort internt och externt kontaktnät. Tjänsten är tills vidare och på heltid med placering i Malmö. Beroende på verksamhetens behov kan beredskapstjänstgöring komma att bli aktuellt.


KVALIFIKATIONER
Har du erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete? Gillar du varierande arbetsdagar med ansvar för brandskyddsarbetet på sjukhus? Då vill vi ha dig i vårt team.
Vi förväntar oss inte att du kan allt innan du börjar hos oss men du behöver ha ett genuint intresse av teknik samt en vilja att lära och utveckla dig själv.

Du har gymnasieutbildning med yrkesexamen eller med högskolebehörighet, alternativt annan utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.
Dokumenterad erfarenhet och några års praktisk kunskap/erfarenhet inom brandskyddsarbete, gärna inom vårdmiljö alternativt komplexa fastigheter är ett grundkrav såväl som erfarenhet av att planera och följa upp brandskyddsarbete. Tjänsten innebär bilkörning till kunder runtom i Malmö och giltigt B-körkort är därför ett krav.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom relevanta lagar och regelverk. Goda kunskaper inom relevanta IT-system och Office-paketet är tillsammans med en mycket god administrativ förmåga också det en fördel.

Det är meriterande om du är utbildad föreståndare för brandfarlig vara.
Som person är du noggrann, flexibel och analytisk. Du har en god förmåga att ta självständiga initiativ i linje med verksamhetens bästa och har ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter. Vidare har du ett naturligt servicetänk och bidrar till ett gott samarbete med både kollegor och kunder.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten och ser fram emot att få läsa din ansökan!

Vi planerar att hålla förstaintervjuer i augusti 2022.


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Regionfastigheter utvecklar Region Skånes fastigheter. Vi förvaltar drygt 1 miljon m2 i egna fastigheter och ansvarar för fastighetsdrift och fastighetsunderhåll. Dessutom hyr vi cirka 500 000 m2 runt om i Skåne av andra fastighetsägare. Regionfastigheter ansvarar också för all om- och nybyggnation av Region Skånes lokaler. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne, och bygger ut infrastrukturen med en servicedepå för Öresundstågen, spårvagnsdepå i Lund och planerar för flera nya bussdepåer. Vi är cirka 350 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne. skane.se/vibygger

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes i Malmö & Helsingborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 8
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Du kommer arbeta med löpande tillsyn, skötsel och underhåll av byggnader och installationer hos vår kund. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl hyresgäster, partners och underleverantörer, vilket gör att vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.


DINA KVALIFIKATIONER

- Vi ser gärna att du har en tidigare erfarenhet av en liknande roll som fastighetstekniker. Vidare ser vi att du har goda allmäntekniska kunskaper.
- B-körkort är ett krav.


MERITERANDE

- Finns en relevant yrkesutbildning/kompetens inom exempelvis hantverkaryrken, styr och reglering, vvs, el, eller liknande är detta meriterande.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetstekniker sökes i Malmö & Helsingborg

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 24
VÅRT ERBJUDANDE

Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

- Du kommer arbeta med löpande tillsyn, skötsel och underhåll av byggnader och installationer hos vår kund. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl hyresgäster, partners och underleverantörer, vilket gör att vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.


DINA KVALIFIKATIONER

- Vi ser gärna att du har en tidigare erfarenhet av en liknande roll som fastighetstekniker. Vidare ser vi att du har goda allmäntekniska kunskaper.
- B-körkort är ett krav.


MERITERANDE

- Finns en relevant yrkesutbildning/kompetens inom exempelvis hantverkaryrken, styr och reglering, vvs, el, eller liknande är detta meriterande.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elektriker till EMG i Malmö

Installationselektriker
Läs mer Jun 29
Är du elektriker på jakt efter nytt jobb? Se då hit! EMG växer så det knakar, och behöver nu rekrytera flera nya elektriker, däribland till Malmö. Vi söker dig som precis gjort klart din lärlingstid såväl som dig med allmän behörighet och flerårig erfarenhet från elfirma. Hos oss får du jobba kundnära och utvecklas i en expansiv bransch! Sök redan idag, eller kontakta Jefferson Wells för mer information!

Att jobba som elektriker på EMG

Som elektriker hos oss på Energimontagegruppen får du vara med och montera framtidens energilösningar! I din roll som elektriker med placering i Malmö utför du installationer främst på villor men även på större fastigheter.

Som elektriker hos oss kommer du:

* I samråd med områdeschef att utföra kundbesök, planering och dokumentering inför solcellsinstallation.
* Utföra installation, mätning, kontroll och dokumentering.
* Genomföra felsökning och kontroller av solcellsanläggningar.
* Delta i framtagandet av arbetsmiljöplaner och riskanalyser.
* Hantera interna datasystem samt våra olika leverantörers portaler för visualisering.

Arbete på hög höjd och utomhus förekommer, i alla väder.Vårt erbjudande!

Som elektriker hos oss på Energimontagegruppen får du en varierad vardag inom en bransch som ständigt utvecklas och förändras. Du kommer att få löpande internutbildningar och möjlighet att självständigt och planera ditt arbete. Hos oss på EMG värdesätter vi din förmåga till initiativ och struktur. Du blir en del av ett arbetslag med ett positivt arbetsklimat och närhet till skratt.Vem är du?

För att kunna komma in och bli framgångsrik i rollen som elektriker hos oss, ser vi att med fördel att du är erfaren i elektrikeryrket. Kanske har du branscherfarenhet, eller har arbetat minst några år på en elfirma. Det är ett krav att du har el-utbildning på gymnasienivå samt att du har genomgått din lärlingstid. Du har ett intresse för att lära dig mer och utvecklas inom ditt yrke, och vill vara med på vår resa framåt!

Då resor förekommer dagligen, är B-körkort ett krav. Du ska ha god datorvana och lätt för att lära dig nya system.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper, och ser att du är serviceinriktad, ansvarstagande och självgående. Du sätter värde i att producera arbete med hög kvalitet. Då du får en roll med mycket kundkontakt, är det viktigt att du har en hög social kompetens och att du trivs med att träffa nya människor.

Hos oss på EMG jobbar vi med korta beslutsvägar och vi värdesätter en enkel och rak dialog och nära samarbeten mellan bolagets medarbetare, och vi ser det som självklart att det här är en kultur som även du vill arbeta i och bidra till!Om Energimontagegruppen

Energimontagegruppen AB startades i januari 2020 och har idag över 50 anställda. Huvudkontoret är beläget i Karlshamn, men vi verkar i hela södra Sverige. I dagsläget har EMG lokalkontor i Malmö, Höör och Kalmar.

EMG är ett dotterbolag till Solar Supply Sweden AB som är en av Sveriges ledande solcellsgrossister, och ingår sedan 2018 i E.ON-koncernen.Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Energimontagegruppen med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Amanda Tannerfalk på telefonnummer 0470 - 7455 98, alternativt per mail till amanda.tannerfalk@jeffersonwells.se.

Du söker tjänsten via ansökningslänken. Sista ansökningsdatum är den 10 augusti. Notera att ansökningsperioden under v. 28-31 sammanfaller med semester, varför återkoppling på ansökningar inskickade då kommer att ges tidigast den 8 augusti.

Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Ansök nu

Säkerhetskonsult till Sector Alarm i Malmö

Larminstallatör/Larmtekniker
Läs mer Jun 29
Drivs du av service och att leverera det perfekta kundmötet? Vill du utvecklas inom kundbemötande och försäljning och dessutom få fantastiska kollegor på köpet? Sector Alarm är just nu på jakt efter dig som vill ta dig an utmaningen som Säkerhetskonsult. Välkommen till en arbetsplats där laganda och utvecklingsvilja genomsyrar hela företaget!

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Sector Alarm och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd hos Sector Alarm.Vad innebär rollen som säkerhetskonsult?

Hos Sector Alarm kallas larminstallatörer för Säkerhetskonsulter - just för att de gör så mycket mer än att installera! Arbetsdagen starta från ditt hem och med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder runt om i Skåne.

Hos kund kommer du att:

* Erbjuda en skräddarsydd larmlösning utefter kundens behov.
* Göra en grundlig behovsanalys, arbeta med rådgivning och merförsäljning.
* Skriva kontrakt, installera och läsa in larmet samt lära ut hur enkla Sector Alarms larm är att använda.
* Serva och uppdatera befintliga larm.

Det är en förutsättning att du gillar ordning och reda då du själv har ansvar för underhåll av servicebilen samt koll på lagersaldot genom inventering.Vem söker vi?

Du är en nyfiken person som gillar att ständigt bli bättre och att finna lösningar! Du sätter kunden i fokus och månar om det perfekta kundmötet varje gång. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, du vågar utmana dig själv och du är förbättringsvillig.

I rollen som Säkerhetskonsult får du också möjlighet att använda din praktiska ådra. Med det sagt, det är bra om du inte har tummen mitt i handen men viktigast är att du har rätt inställning och villig att lära dig.Krav för tjänsten:

* B-körkort (manuell växellåda)
* Prickfri i belastningsregistret hos polisen
* Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
* Vara tillgänglig för tjänsteresor, ca en gång i månaden i en vecka i sträckVad kan Sector Alarm erbjuda dig?
Stora möjligheter att lära dig nytt och att utvecklas! Du kommer dessutom ha fantastiska kollegor och väldigt roligt på jobbet. Sector Alarm har en stark företagskultur där de gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. De firar gärna sina framgångar stort och hittar dessutom ofta på roliga aktiviteter där du får möjligheten att umgås med alla dina kollegor.

Sector Alarm erbjuder frihet under ansvar där du själv har möjlighet att påverka din lön - riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet och är redo att tackla nya utmaningar dagligen.

Du börjar med introduktion och utbildning för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Introduktionsutbildningen sträcker sig över tid, men redan de tre första veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med någon av våra mest erfarna Säkerhetskonsulter.Låter detta som din framtida arbetsplats?
I den här rekryteringen samarbetar Sector Alarm med Jefferson Wells, en del av Manpower Group, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Amanda Tannerfalk på amanda.tannerfalk@jeffersonwells.se.

Du söker tjänsten via ansökningslänken senast den 10 augusti. Notera att ansökningsperioden under juli sammanfaller med semester, varför urval kommer att påbörjas i början av augusti.

Alla ansökningar hanteras i enlighet med GDPR.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Ansök nu

Bilmekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 18
Arena Personal söker nu en bilmekaniker för kunds räkning!

Tjänsten innebär att du självständigt genomför service, reparationer och felsökningar på personbil och transportbilar av alla bilmärken

Vi söker dig som klarar det mesta såsom kamremsbyte, växellådsbyte, motorbyte, göra felsökningar och har goda kunskaper inom bilelektronik.

Placeringsort: Malmö

Omfattning: Heltid

Om oss på Arena Personal:

Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal sedan många år tillbaka. Företaget startades 1994 och är en av de mest erfarna aktörerna på den svenska bemanningsmarknaden.

Vi är även ett värderingsstyrt företag med värdeorden: Personlig, Engagerad och Professionell.

Människorna i ett företag är den viktigaste resursen, därför är varje individ unik för Arena Personal.

Ansök nu

Fastighetsskötare inom markskötsel (säsongsarbete)

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 18
Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Bostäder är också världens största tillgångsslag. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist och fastighetsingenjör. Varje dag förenklar vi för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat.

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar - och det har vi börjat förändra. Vill du vara med på resan?

Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och våra egna experter inom förvaltning.

För att forma framtidens förvaltning och boendetjänster behöver vi ligga längst fram. Och vi behöver vara modiga och engagerade. På Nabo har du tydliga mål och driver din egen utveckling med stöd av engagerade ledare. Utöver den personliga utvecklingen hoppas vi att våra dagar tillsammans består av hög trivsel och många skratt. Vårt mål är att tiden på Nabo ska vara din karriärs höjdpunkt.

Om tjänsten
Vi söker nu 10 personer för säsongsanställning som Fastighetsskötare i Malmö. Under sommarsäsongen får vi mer att göra i våra kunders utemiljöer och vill därför förstärka teamet under perioden 1 maj till och med 30 september.

Som Fastighetsskötare inom markskötsel spelar du en avgörande roll för att säkerställa att våra kunders utemiljöer tas hand om på ett bra sätt, vilket innebär bla. städning, rensning av ogräs samt gräs-och häckklippning.

Teamet består av Arbetsledare och Fastighetsskötare som tillsammans ansvarar för att leverera tjänster enligt kundavtal eller agerar på felavhjälpande underhåll. Du kommer framförallt arbeta inom ett specifikt fastighetsområde i Malmö men som team stöttar vi varandra för att leverera den bästa servicen till våra kunder.

Din bakgrund
I den här rekryteringen lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är tekniskt kunnig och är intresserad av att lära dig mer om markskötsel och trädgårdsarbete. Om du har utbildning inom området eller har erfarenhet av arbeta med fastighetsskötsel ses det som mycket meriterande för tjänsten. Traktorkörkort eller erfarenhet av att arbeta med motordrivna handredskap/trimmers ses också som en meriterande.

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker är en positiv och ansvarstagande person som tycker det är roligt att arbeta i team. Du drivs av att lära dig nya saker och tycker det är viktigt att leverera en hög servicenivå till våra kunder. Du är bra på att se helheten och har en förmåga att prioritera ifall arbetet kräver det. Avslutningsvis ser vi du har en “can-do” attityd och har ett lösningsorienterat arbetssätt.

Så ansöker du
Vi ser fram emot din ansökan! Vid frågor kontakta gärna Anette Lundh (anette.lundh@nabo.se), HR-assistent på Nabo

Placeringsort
Malmö

Ansök nu

Mekaniker med erfarenhet av elektronik till Bold Printing i Malmö

Installationstekniker
Läs mer Feb 15
Till Bold Printing i Malmö söker vi nu en självgående mekaniker med goda kunskaper inom automationselektronik. Du är praktiskt lagd, har ett genuint intresse för mekanik och drivs av att hela tiden utvecklas och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken. Du är en driven problemlösare som inte är rädd att ta i och se vad som behöver göras.

Arbetsuppgifter:

Här kommer du ingå i ett underhållsteam så det krävs att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer erbjudas ett arbete i en omväxlande miljö och dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av felsökning av processflödet, samtidigt som du kommer arbeta med att hitta förbättringar och långsiktiga lösningar. Det krävs därför att du är analytisk, har en logisk förståelse för processflödet samt vågar ta initiativ som leder till detta. Produktionen är tidspressad vilket innebär att du inte har möjlighet att lagerföra produkten utan den levereras omedelbart.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en grundläggande utbildning inom el- och installation. Har du dessutom erfarenhet från tryckeri är detta meriterande, men inte ett krav. Erfarenhet som givit god kunskap inom automationselektronik är ett måste.

Krav:

Kunskaper inom el-Installationer, felsökning, underhåll.

Kunskap inom pneumatik/ styr och reglerteknik.

God förståelse för processflöden.

Kunskap och förståelse för elektronik inom automation.

Erfarenhet från tidspressade produktionsmiljöer.

Svenska & Engelska i tal och skrift.

Övrigt:

Bold Printing är belägen i Malmö. Arbetstiden är förlagd måndag - fredag på dagtid. Du kommer erbjudas fast lön enligt kollektivavtal. Rekryteringen sker löpande och tillsättningen är omgående. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Priscar på sara.priscar@todayconsulting.se

Ansök nu

Mekaniker med erfarenhet av elektronik till Bold Printing i Malmö

Installationstekniker
Läs mer Feb 22
Till Bold Printing i Malmö söker vi nu en självgående mekaniker med goda kunskaper inom automationselektronik. Du är praktiskt lagd, har ett genuint intresse för mekanik och drivs av att hela tiden utvecklas och hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken. Du är en driven problemlösare som inte är rädd att ta i och se vad som behöver göras.

Arbetsuppgifter:

Här kommer du ingå i ett underhållsteam så det krävs att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer erbjudas ett arbete i en omväxlande miljö och dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av felsökning av processflödet, samtidigt som du kommer arbeta med att hitta förbättringar och långsiktiga lösningar. Det krävs därför att du är analytisk, har en logisk förståelse för processflödet samt vågar ta initiativ som leder till detta. Produktionen är tidspressad vilket innebär att du inte har möjlighet att lagerföra produkten utan den levereras omedelbart.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en grundläggande utbildning inom el- och installation. Har du dessutom erfarenhet från tryckeri är detta meriterande, men inte ett krav. Erfarenhet som givit god kunskap inom automationselektronik är ett måste.

Krav:

Kunskaper inom el-Installationer, felsökning, underhåll.

Kunskap inom pneumatik/ styr och reglerteknik.

God förståelse för processflöden.

Kunskap och förståelse för elektronik inom automation.

Erfarenhet från tidspressade produktionsmiljöer.

Svenska & Engelska i tal och skrift.

Övrigt:

Bold Printing är belägen i Malmö. Arbetstiden är förlagd måndag - fredag på dagtid. Du kommer erbjudas fast lön enligt kollektivavtal. Rekryteringen sker löpande och tillsättningen är omgående. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Priscar på sara.priscar@todayconsulting.se

Ansök nu