Pedagogiskt arbete jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Pedagogiskt arbete i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

Yogainstruktör Malmö Dalaplan

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jul 17
Är du redo att ta ditt träningsengagemang till nästa nivå? Fitness24Seven söker inte bara gruppträningsinstruktörer - vi letar efter energiska ledare som brinner för att inspirera andra till att nå sina träningsmål. Älskar du svett och träning till bra musik? Då har du kommit till rätt plats.
Om rollen Du är rytmen, ledaren och hjärtslagen på våra gruppass. Som gruppträningsinstruktör är det din uppgift att leda såväl erfarna som oerfarna deltagare genom passet – i varje puls och varje rörelse. Vi tror på att träning ska vara rolig, inspirerande och tillgänglig för alla – och det är här du kommer in i bilden.
I dagsläget erbjuder vi över 20 olika gruppträningspass – allt från styrkepass, funktionell träning, kondition och HIIT till dans, boxning och yoga. Alla våra gruppass kan anpassas efter deltagarens nivå och dagsform.
Tjänsten innebär en timanställning på 1 till 5 timmar i veckan på Fitness24Seven Malmö Dalaplan.
Vi söker dig För att trivas och utvecklas i rollen som gruppträningsinstruktör söker vi dig som är engagerad, har lätt för att inspirera och med tydlighet kan vägleda andra genom sin träning. Vi söker just nu Licensierade Yogainstruktörer inom olika stilar, som vill leda människor till ett hälsosammare liv tillsammans med oss. Vi erbjuder två yoga koncept på våra gym - Yoga som innefattar lugnare stilar så som Hatha, Yin & Restorative, samt Poweryoga som innefattar mer intensiva stilar så som Vinyasa & Ashtanga. Vi ser gärna att du innehar viss erfarenhet från det koncept som du är intresserad av att instruera hos oss.
Givetvis har du lätt för att leda andra och stå inför ett peppat gäng deltagare och prata. Ditt intresse för träning och hälsa ser vi som en självklarhet.
Vad erbjuder vi? Som anställd på Fitness24Seven erbjuder vi en rad olika förmåner.
Gratis gymkort som gäller på alla våra gym i 5 olika länder.
Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget genom såväl interna som externa utbildningar.
Vara med och hjälpa andra till ett hälsosammare liv – tillsammans med andra entusiastiska kollegor.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest och bakgrundskontroll vid nyanställning av personal.
Om Fitness24Seven För oss är det enkelt - oavsett vem du är ska du ha möjlighet att träna. Därför är vi måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Vårt unika koncept gör det möjligt för alla medlemmar att träna när som helst på dygnet, och så nära hemmet eller arbetsplatsen som möjligt - till ett attraktivt pris. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym i medlemskapet utan extra kostnad.
Sedan 2003 har vi gått från att ha 1 gym i Malmö till att idag ha fler än 270 anläggningar i 5 länder – Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar både med egna välgörenhetsprojekt och mot organisationer så som SOS-barnbyar. Välkommen till Fitness24Seven.

Ansök nu

LÄRARE i fritidshem, Bladins grundskola (tillsvidare) 100%

Grundlärare, förskoleklass och 1-3
Läs mer Jun 27
Är du redo för en spännande utmaning där du kan göra verklig skillnad? Bladins Grundskola söker nu en legitimerad lärare i i fritidshem för att ansluta sig till vårt dedikerade team från augusti 2024.
På Bladins Grundskola får du möjligheten att utvecklas och känna dig trygg i en miljö där varje medarbetare spelar en viktig roll. Vi tror på att ge våra lärare utmaningar som inspirerar till framsteg och gör verklig skillnad för våra elever.
Vi erbjuder:
En skola med en positiv atmosfär och fantastiska elever
En stark gemenskap och trivsel bland kollegor
Möjlighet till kontinuerlig utveckling och utmaningar i din roll som lärare
En arbetsplats där varje elev är i fokus och där vi strävar efter att skapa en trygg och inkluderande studiemiljö

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att vara med och utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med dina kollegor och med eleverna på fritidshemmet. Du samverkar med pedagoger i ditt arbetslag för att erbjuda eleverna en inspirerande lärmiljö där de kan utveckla sina förmågor. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i enlighet med styrdokumenten. Du kommer att ansvara för undervisningen i något eller några av de praktisk/estetiska ämnena i årskursen.
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Du ska ha ett genuint intresse för barns lärande och utveckling samt vilja utveckla dig inom din profession. Du har mycket goda ledaregenskaper. Du har också mycket god förmåga att kommunicera och skapa positiva bärkraftiga relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi förväntar oss att du är en lagspelare som värdesätter samarbete med kollegor. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. samt ett giltigt utdrag ur belastningsregistret.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet efterfrågas.
Om oss
“Bladins strävar efter att var och en av våra elever ska utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda att förverkliga sina drömmar i en global värld av mångfald.”
Bladins Skola är en fristående skola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt drygt 1600 elever.
Bladins grundskola är en enparallellig skola med 840 elever och över hundra medarbetare. Skolan är belägen i lokaler på Själlandstorget i centrala Malmö. I varje årskurs har vi 84 elever som är indelade i tre grupper. Dessa grupper är flexibla och minst en gång per läsår blandas eleverna och bildar nya grupper. På vår skola blir varje elev sedd och vi vårdar våra vardagliga möten med våra elever där vi är tydliga vuxna förebilder. Vi känner alla varandra och visar respekt och empati för varandra som kollegium och med våra elever. Från skolstarten upp till åk 9 tar vi hänsyn till varje elevs personliga mognad och låter varje elev utvecklas utifrån sin förmåga. Vi arbetar målmedvetet med att våra elever ska utveckla och känna trygghet med flera vuxna. På Bladins grundskola arbetar lärare som ämneslärare redan från förskoleklassen. Vi arbetar med löpande rekrytering, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan.För mer information om tjänsten, kontakta biträdande rektor Sara Lucic; sara.lucic@bladins.se eller rektor Silvia Battisti, silvia.battisti@bladins.se
Vi ser fram emot att välkomna dig till Bladins Grundskola!

Ansök nu

Fritidspersonal, Bladins grundskola (tillsvidare) 100%

Grundlärare, fritidshem
Läs mer Jun 27
Är du passionerad, kreativ och älskar att arbeta med barn? Vill du vara en del av ett engagerat team som skapar en trygg och inspirerande miljö där elever kan växa och utvecklas? Om du brinner för att arbeta med barn och vill vara en viktig del av deras vardag, då är detta jobbet för dig!
Vi söker efter nya medarbetare som kommer att arbeta som fritidspersonal på grundskolans fritidshem. På Bladins kan du utvecklas, känna dig trygg i att din arbetsgivare tror på dig och ger dig utmaningar. Du blir en del av något större, en gemenskap. På Bladins ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential och du blir en medverkande del i detta.
Vi erbjuder:
En skola med en positiv atmosfär och fantastiska elever
En stark gemenskap och trivsel bland kollegor
Möjlighet till kontinuerlig utveckling och utmaningar i din roll
En arbetsplats där varje elev är i fokus och där vi strävar efter att skapa en trygg och inkluderande studiemiljö

Arbetsbeskrivning:
Som fritidspersonal på Bladins Grundskola blir du en nyckelperson i våra elevers vardag. Du arbetar i vårt fritidshem, som är en plats där elever i årskurserna F-6 kan leka, lära och växa efter skoltid. Du samverkar med pedagoger i ditt arbetslag för att erbjuda eleverna en inspirerande lärmiljö där de kan utveckla sina förmågor. Din roll är att skapa en trygg och stimulerande miljö där varje elev får möjlighet att utveckla sina intressen och sociala färdigheter.
Tjänsten är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete i elevgrupp, där du har jobbat med barn i olika åldrar. Du ska ha ett genuint intresse för barns lärande och utveckling. Du har mycket goda ledaregenskaper. Du har också mycket god förmåga att kommunicera och skapa positiva bärkraftiga relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi förväntar oss att du är en lagspelare som värdesätter samarbete med kollegor. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Ett giltigt utdrag ur belastningsregistret: Detta är ett krav för att kunna arbeta med barn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Om oss
“Bladins strävar efter att var och en av våra elever ska utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda att förverkliga sina drömmar i en global värld av mångfald.”
Bladins Skola är en fristående skola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt drygt 1600 elever.
Bladins grundskola är en enparallellig skola med 840 elever och över hundra medarbetare. Skolan är belägen i lokaler på Själlandstorget i centrala Malmö. I varje årskurs har vi 84 elever som är indelade i tre grupper. Dessa grupper är flexibla och minst en gång per läsår blandas eleverna och bildar nya grupper. På vår skola blir varje elev sedd och vi vårdar våra vardagliga möten med våra elever där vi är tydliga vuxna förebilder. Vi känner alla varandra och visar respekt och empati för varandra som kollegium och med våra elever. Från skolstarten upp till åk 9 tar vi hänsyn till varje elevs personliga mognad och låter varje elev utvecklas utifrån sin förmåga. Vi arbetar målmedvetet med att våra elever ska utveckla och känna trygghet med flera vuxna. På Bladins grundskola arbetar lärare som ämneslärare redan från förskoleklassen. Vi arbetar med löpande rekrytering, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
För mer information om tjänsten, kontakta biträdande rektor Sara Lucic; sara.lucic@bladins.se
Vi ser fram emot att välkomna dig till Bladins Grundskola!

Ansök nu

LÄRARE i textilslöjd åk 4-6, Bladins grundskola (50%)

Grundlärare, 4-6
Läs mer Jun 19
Är du en engagerad, inspirerande och nyfiken lärare? Är du en tydlig ledare i klassrummet som brinner för att skapa bärkraftiga relationer? Då kan du vara den kollega vi söker till vårt fantastiska Bladinsteam!
På Bladins Grundskola har du möjlighet att utvecklas som lärare i en miljö där varje medarbetare spelar en viktig roll.
Vi erbjuder:
En skola med en positiv atmosfär och fantastiska elever
En stark gemenskap och trivsel bland kollegor
Möjlighet till kontinuerlig utveckling och utmaningar i din roll som lärare
En arbetsplats där varje elev är i fokus och där vi strävar efter att skapa en trygg och inkluderande studiemiljö

Arbetsbeskrivning:
På Bladins Grundskola är vi stolta över vår undervisning och över våra skickliga lärare. Du kommer att arbeta tillsammans med flera kompetenta kollegor där ni har möjlighet att lära av varandra och utvecklas tillsammans inom professionen. I tjänsten som lärare på Bladins Grundskola kommer du att planera, utveckla, följa upp, dokumentera och utvärdera undervisningen inom textilslöjd för årskurs 4-6. Du kommer också att aktivt delta i vårt utvecklingsarbete där vi strävar efter att leda våra elever mot målen utifrån deras individuella förutsättningar.
Tjänsten är en 50% visstidsanställning under läsåret 2024-2025 med möjlighet till förlängning. Start i augusti.
Kvalifikationer:
Legitimation som textilslöjdslärare för årskurs 4-6
Genuint intresse för att driva utvecklingen inom ditt ämne framåt
Goda ledaregenskaper och förmåga att skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare
Erfarenhet av ämnesöverskridande arbete och god förståelse för formativt förhållningssätt och kooperativt lärande
Hög digital kompetens och förmåga att anpassa undervisningen efter elevernas behov
Flytande svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Mentorskap ingår i tjänsten.
Om oss
“Bladins strävar efter att var och en av våra elever utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda att förverkliga sina drömmar i en global värld av mångfald.”
Bladins Skola är en fristående skola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt drygt 1600 elever.
Bladins grundskola är från och med höstterminen 2022 en treparallellig skola. Skolan är belägen i lokaler på Själlandstorget i centrala Malmö. I varje årskurs har vi 84 elever som är indelade i tre grupper. Dessa grupper är flexibla och minst en gång per läsår blandas eleverna och bildar nya grupper. På vår skola blir varje elev sedd och vi vårdar våra vardagliga möten med våra elever där vi är tydliga vuxna förebilder. Vi arbetar målmedvetet med att våra elever ska utveckla och känna trygghet med flera vuxna. På Bladins grundskola arbetar du som ämneslärare redan från förskoleklassen.
Vi arbetar med löpande rekrytering, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
För mer information om tjänsten, kontakta biträdande rektor Helena Sköld Samuelsson; helena.skold.samuelsson@bladins.se eller rektor Silvia Battisti, silvia.battisti@bladins.se
Vi ser fram emot att välkomna dig till Bladins Grundskola

Ansök nu

LÄRARE i spanska åk 6-9, Bladins grundskola (tillsvidare) 50%

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Jun 14
Är du en engagerad, inspirerande och nyfiken lärare? Är du en tydlig ledare i klassrummet som brinner för att skapa bärkraftiga relationer? Då kan du vara den kollega vi söker till vårt fantastiska Bladinsteam!
På Bladins Grundskola har du möjlighet att utvecklas som lärare i en miljö där varje medarbetare spelar en viktig roll.
Vi erbjuder:
En skola med en positiv atmosfär och fantastiska elever
En stark gemenskap och trivsel bland kollegor
Möjlighet till kontinuerlig utveckling och utmaningar i din roll som lärare
En arbetsplats där varje elev är i fokus och där vi strävar efter att skapa en trygg och inkluderande studiemiljö

Arbetsbeskrivning:
På Bladins Grundskola är vi stolta över vår undervisning och över våra skickliga lärare. Du kommer att arbeta tillsammans med flera kompetenta kollegor där ni har möjlighet att lära av varandra och utvecklas tillsammans inom professionen. I tjänsten som lärare på Bladins Grundskola kommer du att planera, utveckla, följa upp, dokumentera och utvärdera undervisningen inom spanska för årskurs 6-9. Du kommer också att aktivt delta i vårt utvecklingsarbete där vi strävar efter att leda våra elever mot målen utifrån deras individuella förutsättningar.
Tjänsten är en 50% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Start i august 2024.
Kvalifikationer:
Legitimation som lärare i spanska för årskurs 7-9
Genuint intresse för att driva utvecklingen inom dina ämnen framåt
Goda ledaregenskaper och förmåga att skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare
Erfarenhet av ämnesöverskridande arbete och god förståelse för formativt förhållningssätt och kooperativt lärande
Hög digital kompetens och förmåga att anpassa undervisningen efter elevernas behov
Flytande svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Mentorskap ingår i tjänsten.
Om oss
“Bladins strävar efter att var och en av våra elever utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda att förverkliga sina drömmar i en global värld av mångfald.”
Bladins Skola är en fristående skola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt drygt 1600 elever.
Bladins grundskola är från och med höstterminen 2022 en treparallellig skola. Skolan är belägen i lokaler på Själlandstorget i centrala Malmö. I varje årskurs har vi 84 elever som är indelade i tre grupper. Dessa grupper är flexibla och minst en gång per läsår blandas eleverna och bildar nya grupper. På vår skola blir varje elev sedd och vi vårdar våra vardagliga möten med våra elever där vi är tydliga vuxna förebilder. Vi arbetar målmedvetet med att våra elever ska utveckla och känna trygghet med flera vuxna. På Bladins grundskola arbetar du som ämneslärare redan från förskoleklassen.
Vi arbetar med löpande rekrytering, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
För mer information om tjänsten, kontakta biträdande rektor Magnus Cederberg; magnus.cederberg@bladins.se eller rektor Silvia Battisti, silvia.battisti@bladins.se
Vi ser fram emot att välkomna dig till Bladins Grundskola

Ansök nu

LÄRARE i matematik och NO åk 6-9, Bladins grundskola (tillsvidare) 100%

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Maj 17
Är du en engagerad, inspirerande och nyfiken lärare? Är du en tydlig ledare i klassrummet som brinner för att skapa bärkraftiga relationer? Då kan du vara den kollega vi söker till vårt fantastiska Bladinsteam!
På Bladins Grundskola har du möjlighet att utvecklas som lärare i en miljö där varje medarbetare spelar en viktig roll.
Vi erbjuder:
En skola med en positiv atmosfär och fantastiska elever
En stark gemenskap och trivsel bland kollegor
Möjlighet till kontinuerlig utveckling och utmaningar i din roll som lärare
En arbetsplats där varje elev är i fokus och där vi strävar efter att skapa en trygg och inkluderande studiemiljö

Arbetsbeskrivning:
På Bladins Grundskola är vi stolta över vår undervisning och över våra skickliga lärare. Du kommer att arbeta tillsammans med flera kompetenta kollegor där ni har möjlighet att lära av varandra och utvecklas tillsammans inom professionen. I tjänsten som lärare på Bladins Grundskola kommer du att planera, utveckla, följa upp, dokumentera och utvärdera undervisningen inom matematik och NO för årskurs 6-9. Du kommer också att aktivt delta i vårt utvecklingsarbete där vi strävar efter att leda våra elever mot målen utifrån deras individuella förutsättningar.
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Kvalifikationer:
Legitimation som lärare i matematik och NO för årskurs 7-9
Genuint intresse för att driva utvecklingen inom dina ämnen framåt
Goda ledaregenskaper och förmåga att skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare
Erfarenhet av ämnesöverskridande arbete och god förståelse för formativt förhållningssätt och kooperativt lärande
Hög digital kompetens och förmåga att anpassa undervisningen efter elevernas behov
Flytande svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Mentorskap ingår i tjänsten.
Om oss
“Bladins strävar efter att var och en av våra elever utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda att förverkliga sina drömmar i en global värld av mångfald.”
Bladins Skola är en fristående skola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt drygt 1600 elever.
Bladins grundskola är från och med höstterminen 2022 en treparallellig skola. Skolan är belägen i lokaler på Själlandstorget i centrala Malmö. I varje årskurs har vi 84 elever som är indelade i tre grupper. Dessa grupper är flexibla och minst en gång per läsår blandas eleverna och bildar nya grupper. På vår skola blir varje elev sedd och vi vårdar våra vardagliga möten med våra elever där vi är tydliga vuxna förebilder. Vi arbetar målmedvetet med att våra elever ska utveckla och känna trygghet med flera vuxna. På Bladins grundskola arbetar du som ämneslärare redan från förskoleklassen.
Vi arbetar med löpande rekrytering, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
För mer information om tjänsten, kontakta biträdande rektor Magnus Cederberg; magnus.cederberg@bladins.se eller rektor Silvia Battisti, silvia.battisti@bladins.se
Vi ser fram emot att välkomna dig till Bladins Grundskola

Ansök nu

LÄRARE i tyska åk 6 - 9, Bladins grundskola (tillsvidare) 50%

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Maj 13
Är du redo för en spännande utmaning där du kan göra verklig skillnad? Bladins Grundskola söker nu en legitimerad lärare i tyska för att ansluta sig till vårt dedikerade team från augusti 2024.
På Bladins Grundskola får du möjligheten att utvecklas och känna dig trygg i en miljö där varje medarbetare spelar en viktig roll. Vi tror på att ge våra lärare utmaningar som inspirerar till framsteg och gör verklig skillnad för våra elever.
Vi erbjuder:
En skola med en positiv atmosfär och fantastiska elever
En stark gemenskap och trivsel bland kollegor
Möjlighet till kontinuerlig utveckling och utmaningar i din roll som lärare
En arbetsplats där varje elev är i fokus och där vi strävar efter att skapa en trygg och inkluderande studiemiljö

Arbetsbeskrivning:
På Bladins Grundskola är vi stolta över vår undervisning och över våra skickliga lärare. Du kommer att arbeta tillsammans med flera kompetenta kollegor där ni har möjlighet att lära av varandra och utvecklas tillsammans inom professionen. I tjänsten som lärare på Bladins Grundskola kommer du att planera, utveckla, följa upp, dokumentera och utvärdera undervisningen inom tyska för årskurs 6 - 9. Du kommer också att aktivt delta i vårt utvecklingsarbete där vi strävar efter att leda våra elever mot målen utifrån deras individuella förutsättningar.
Tjänsten är en 50% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Kvalifikationer:
Legitimation som lärare i tyska för årskurs 6 - 9
Genuint intresse för att driva utvecklingen inom dina ämnen framåt
Goda ledaregenskaper och förmåga att skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare
Erfarenhet av ämnesöverskridande arbete och god förståelse för formativt förhållningssätt och kooperativt lärande
Hög digital kompetens och förmåga att anpassa undervisningen efter elevernas behov
Flytande svenska i tal och skrift

Vi förväntar oss att du:
Har ett genuint intresse av att utveckla dig inom din egen profession och att driva utvecklingen i dina ämnen framåt
Har mycket god förmåga att kommunicera och skapa positiva och hållbara relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare
Är drivande i kollegialt lärande och van vid att arbeta ämnesöverskridande
Är väl insatt i formativt förhållningssätt, kooperativt lärande och har hög digital kompetens

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Mentorskap ingår i tjänsten.
Om oss
“Bladins strävar efter att var och en av våra elever ska utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda att förverkliga sina drömmar i en global värld av mångfald.”
Bladins Skola är en fristående skola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt drygt 1600 elever.
Bladins grundskola är en treparallellig skola med 840 elever och över hundra medarbetare. Skolan är belägen i lokaler på Själlandstorget i centrala Malmö. I varje årskurs har vi 84 elever som är indelade i tre grupper. Dessa grupper är flexibla och minst en gång per läsår blandas eleverna och bildar nya grupper. På vår skola blir varje elev sedd och vi vårdar våra vardagliga möten med våra elever där vi är tydliga vuxna förebilder. Vi känner alla varandra och visar respekt och empati för varandra som kollegium och med våra elever. Från skolstarten upp till åk 9 tar vi hänsyn till varje elevs personliga mognad och låter varje elev utvecklas utifrån sin förmåga. Vi arbetar målmedvetet med att våra elever ska utveckla och känna trygghet med flera vuxna. På Bladins grundskola arbetar du som ämneslärare redan från förskoleklassen. Vi arbetar med löpande rekrytering, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
För mer information om tjänsten, kontakta rektor Silvia Battisti, silvia.battisti@bladins.se
Vi ser fram emot att välkomna dig till Bladins Grundskola!

Ansök nu

Gymnasielärare i svenska, kombinerat med annat ämne

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Apr 29
Brinner du för varje elevs lärande och högkvalitativ utbildning? Är du positiv, lösningsfokuserad, prestigelös och ser möjligheter i samarbetet med andra? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig!
Till Bladins Gymnasium söker vi nu en legitimerad lärare i svenska i kombination med annat ämneför en tidsbegränsad anställning läsåret 24/25 med möjlighet till förlängning.Tjänstens sysselsättningsgrad motsvarar50-100%.
På Bladins ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut skickligaste lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ha lärarlegitimation och vara behörig att undervisa i respektive ämne.


Ta ansvar för, och ha insikt om, elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov genom att arbeta för att skapa tillgängliga och inkluderande lärmiljöer.


Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande och få varje elev att nå så långt som möjligt i sitt lärande.


Vara en lagspelare som är aktiv i det kollegiala lärandet för att gemensamt utveckla vår verksamhet.


Arbetsbeskrivning
Bladins Gymnasium söker nu en lärare för undervisningi svenska i kombination med annat ämneför undervisning på våra samhällsvetenskapliga och naturvetenskapliga program. I tjänsten ingår mentorskap tillsammans med annan lärare på skolan.
Tjänstens sysselsättningsgrad motsvarar 50-100%.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska samt annat ämne.Det är meriterande om du kan undervisa i kurser inom den beteendevetenskapliga inriktningen på samhällsvetenskapliga programmet, såsom till exempel ledarskap och organisation, genus eller kommunikation. Du förväntas ha ett genuint intresse av att utveckla dig i din profession. Du är en lagspelare som har en god förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du ska vara väl förtrogen med våra styrdokument.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Om oss
“Bladins strävar efter att var och en av våra elever ska utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda att förverkliga sina drömmar i en global värld av mångfald.”
Stiftelsen Bladins Skola är en fristående, icke-vinstdrivande skola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt ca 1600 elever.
Bladins Gymnasium bedriver undervisning på de samhällsvetenskapliga och naturvetenskapliga programmen. På naturvetenskapliga programmet erbjuder vi inriktningen naturvetenskap och på samhällsvetenskapliga programmet erbjuder vi inriktningarna samhällsvetenskap och beteendevetenskap. På skolan går idag ca 250 elever i vackra skolmiljöer i Rönneholmsparken.
Vi arbetar med löpande rekrytering, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Varaktighet: Tidsbegränsad anställning med start 2024-08-08 t.o.m. 2025-06-12.
För mer information om tjänsten, kontakta tf rektor: Tarja Kemppainen tarja.kemppainen@bladins.se
Lokalombud Sveriges Lärare: Erik Kvist erik.kvist@bladins.se

Ansök nu

Förskollärare till Bladins förskola

Förskollärare
Läs mer Apr 23
Vill du vara en del av en spännande utmaning och göra en verklig skillnad i barnens vardag? Tillsammans med oss kan du skapa värde och bidra till att förbättra livskvaliteten för våra barn på förskolan. Om du är en positiv, kreativ, nyfiken och lösningsorienterad person som ser möjligheter i samarbete med andra, då kan denna tjänst vara perfekt för dig!
ArbetsbeskrivningSom förskollärare hos oss arbetar du för att skapa en trygg och lärorik förskola för varje barn. Du leder och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med ditt arbetslag. Här anpassar du ditt arbetssätt utifrån styrdokumenten och barnens förutsättningar och behov i att vilja lära.
På Bladins förskola ges du möjlighet till att individuellt men även på verksamhetsplan utvecklas genom att vi erbjuder pedagogisk planeringstid varje vecka. Det innebär att du har schemalagd tid för reflektion och lärande tillsammans med dina kollegor samt vår pedagogiska utvecklingsledare.
Andra arbetsuppgifter och områden:
· Daglig dokumentation i vår digitala plattform TYRA.
· Daglig dialog med våra vårdnadshavare.
· Arbetar med och utifrån Montessoripedagogikens perspektiv och material för att ge varje barn de bästa förutsättningarna att lyckas i sitt lärande.
KvalifikationerVi söker dig som är legitimerad förskollärare och kan omsätta styrdokumenten i praktiskt arbete. Du har:
· Driv att utveckla verksamheten till att bli den bästa förskolan för varje barn.
· En positiv inställning där barnet alltid är i fokus, och bemöter både vuxna och barn med omtanke, vänlighet och respekt.
· En lösningsfokuserad approach.
· Goda IT-kunskaper för att använda digitala verktyg och dokumentera.
· Med fördel god kunskap och erfarenhet av Montessoripedagogiken.
· Mycket god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift.
· En stark vilja att utvecklas i din yrkesroll.
Om ossBladins förskola har varit verksam sedan 2014 och har cirka 120 barn inskrivna, uppdelade i olika grupper. Förskolan är belägen intill den vackra Pildammsparken med fantastisk utsikt över parkområdet. Vi har en härlig utemiljö, men väljer även ofta att besöka närliggande grönområden för att erbjuda våra barn en annorlunda utomhusupplevelse.
Som en del av Bladins stiftelse är förskolan en icke vinstdrivande verksamhet. Det innebär att alla intäkter återinvesteras i våra barn och verksamheten. Förskolan består av två enheter: Bladins Preschool och Bladins Montessoriförskola där Montessoripedagogiken genomsyrar båda enheterna. Vi arbetar med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla den bästa möjliga förskolan för varje barn där barns inflytande och delaktighet står i centrum.
Praktiskt om tjänsten:Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställningOmfattning: HeltidTillträde: 5 augusti 2024
För mer information om tjänsten vänligen kontakta:Qendresa Bitiqi, Biträdande rektor
qendresa.bitiqi@bladins.se
Vi arbetar med löpande rekrytering så inkom gärna med din ansökan så fort som möjligt. Varmt välkommen!

Ansök nu

Gruppträningsinstruktör Malmö

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Apr 23
Är du redo att ta ditt träningsengagemang till nästa nivå? Fitness24Seven söker inte bara gruppträningsinstruktörer - vi letar efter energiska ledare som brinner för att inspirera andra till att nå sina träningsmål. Älskar du svett och träning till bra musik? Då har du kommit till rätt plats.
Om rollen Du är rytmen, ledaren och hjärtslagen på våra gruppass. Som gruppträningsinstruktör är det din uppgift att leda såväl erfarna som oerfarna deltagare genom passet – i varje puls och varje rörelse. Vi tror på att träning ska vara rolig, inspirerande och tillgänglig för alla – och det är här du kommer in i bilden.
I dagsläget erbjuder vi över 20 olika gruppträningspass – allt från styrkepass, funktionell träning, kondition och HIIT till dans, boxning och yoga. Alla våra gruppass kan anpassas efter deltagarens nivå och dagsform. Just nu söker vi instruktörer i följande koncept; Booty, Bodycombat,Bodybalance, Yoga OchCycling
Tjänsten innebär en timanställning på 1 till 5 timmar i veckan på Fitness24Seven i Malmö. Har du ingen utbildning som instruktör? Ingen fara - är du rätt person för oss så ingår det i din anställning.
Vi söker dig För att trivas och utvecklas i rollen som gruppträningsinstruktör söker vi dig som är engagerad, har lätt för att inspirera och med tydlighet kan vägleda andra genom sin träning. Vi ser gärna att du har gått på gruppass tidigare och innehar viss erfarenhet från det koncept/kategori av pass som du är intresserad av att bli instruktör i.
Givetvis har du lätt för att leda andra och stå inför ett peppat gäng deltagare och prata. Ditt intresse för träning och hälsa ser vi som en självklarhet.
Vad erbjuder vi? Som anställd på Fitness24Seven erbjuder vi en rad olika förmåner.
Gratis gymkort som gäller på alla våra gym i 5 olika länder.
Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget genom såväl interna som externa utbildningar.
Vara med och hjälpa andra till ett hälsosammare liv – tillsammans med andra entusiastiska kollegor.

Om Fitness24Seven För oss är det enkelt - oavsett vem du är ska du ha möjlighet att träna. Därför är vi måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Vårt unika koncept gör det möjligt för alla medlemmar att träna när som helst på dygnet, och så nära hemmet eller arbetsplatsen som möjligt - till ett attraktivt pris. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym i medlemskapet utan extra kostnad.
Sedan 2003 har vi gått från att ha 1 gym i Malmö till att idag ha fler än 270 anläggningar i 5 länder – Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar både med egna välgörenhetsprojekt och mot organisationer så som SOS-barnbyar. Välkommen till Fitness24Seven.

Ansök nu

RS Bantekniker Malmö

Bantekniker
Läs mer Jul 12
Vad kul att du väljer att kolla in rollen som Bantekniker hos oss på Infranord i Malmö och Ystad! Vill du vara med och ta ansvar, bidra och påverka i en spännande och ständigt växande samhällsviktig bransch? Är du intresserad av infrastruktur och entreprenadverksamhet samt vill vara med på en resa som möjliggör hållbart resande och hållbara transporter?

Då är det kanske dig vi söker!

ARBETSUPPGIFTER
Som Bantekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift och underhåll av järnväg samt med viss nybyggnation. Tjänsten innebär att du är delaktig i bangårdsombyggnader, spårbyggnation, spårsvetsning, räls- och slipersbyten. Att hantera och korrigera avvikelser som uppstår är en naturlig del av arbetet. Med stöd av din arbetsledare säkerställer du att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning. Tjänsten kräver att du har B-körkort och uppfyller medicinska krav för att vara godkänd för säkerhetstjänst.

Meriterande:
Banteknisk vidareutbildning
SOS-L samt TSM behörigheter
C-körkort
Behörighet att framföra spårgående fordon
Erfarenhet från järnvägsbranschen


ÖVRIGT
Vi hoppas du tar chansen och söker jobbet för här kommer du möta ett trevligt gäng med lång erfarenhet och gedigen kompetens som ser fram emot ytterligare en kollega.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

En del tjänster hos oss innebär placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning kan därför komma att genomföras i enligt med Säkerhetsskyddslagen (2018:585) före beslut om anställning.

Infranord lägger stor vikt vid en säker arbetsmiljö. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning.
Vid urvalet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Urvalsarbetet sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Mer information om oss finns på https://www.infranord.se/

Ansök nu

Professor in Surface Chemistry with Focus on Studies of Biointerfaces

Professor
Läs mer Jun 12
Malmö universitet

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss!??

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss??? 

För att se annonsen i sin helhet samt ansöka, vänligen gå till Malmö universitets hemsida för lediga jobb

 

Malmö University

Malmö University is an innovative, urban, and internationally-oriented academic institution that, thanks to its committed and experienced staff, contributes to societal development. Here, teachers, researchers, and other employees with various competencies work together to conduct high-quality education and research. All professional categories and roles are important. You are welcome to apply for a job with us!

Here you can learn more about what it's like to work at Malmö University: Work with us

To see the advertisement and apply, please visit Malmö University’s website for job opportunities

Ansök nu

Gymnasielärare i samhällskunskap eller sociologi, och geografi

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Apr 12
Brinner du för varje elevs lärande och högkvalitativ utbildning? Är du positiv, lösningsfokuserad, prestigelös och ser möjligheter i samarbetet med andra? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig!
Till Bladins Gymnasium söker vi nu en legitimerad lärare i samhällskunskap eller sociologi, och geografi för en tidsbegränsad anställning läsåret 24/25. Tjänsten är på deltid motsvarade 30%.
På Bladins ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut skickligaste lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ha lärarlegitimation och vara behörig att undervisa i respektive ämne.


Ta ansvar för, och ha insikt om, elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov genom att arbeta för att skapa tillgängliga och inkluderande lärmiljöer.


Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande och få varje elev att nå så långt som möjligt i sitt lärande.


Vara en lagspelare som är aktiv i det kollegiala lärandet för att gemensamt utveckla vår verksamhet.


Arbetsbeskrivning
Bladins Gymnasium söker nu en lärare i samhällskunskap eller sociologi, och geografi för undervisning på våra samhällsvetenskapliga och naturvetenskapliga program. I tjänsten ingår mentorskap tillsammans med annan lärare på skolan.
Tjänsten är på deltid motsvarade 30%.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i samhällskunskap eller sociologi, och geografi. Det är meriterande om du också kan undervisa i kurser inom den beteendevetenskapliga inriktningen på samhällsvetenskapliga programmet, såsom till exempel ledarskap och organisation, genus eller kommunikation. Du förväntas ha ett genuint intresse av att utveckla dig i din profession. Du är en lagspelare som har en god förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du ska vara väl förtrogen med våra styrdokument.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Om oss
“Bladins strävar efter att var och en av våra elever ska utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda att förverkliga sina drömmar i en global värld av mångfald.”
Stiftelsen Bladins Skola är en fristående, icke-vinstdrivande skola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt ca 1600 elever.
Bladins Gymnasium bedriver undervisning på de samhällsvetenskapliga och naturvetenskapliga programmen. På naturvetenskapliga programmet erbjuder vi inriktningen naturvetenskap och på samhällsvetenskapliga programmet erbjuder vi inriktningarna samhällsvetenskap och beteendevetenskap. På skolan går idag ca 250 elever i vackra skolmiljöer i Rönneholmsparken.
Vi arbetar med löpande rekrytering, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Varaktighet: Tidsbegränsad anställning med start 2024-08-08 t.o.m. 2025-06-12.
För mer information om tjänsten, kontakta tf rektor: Tarja Kemppainen tarja.kemppainen@bladins.se
Lokalombud Sveriges Lärare: Erik Kvist erik.kvist@bladins.se

Ansök nu

Electrical QA/QC Supervisor

Underhållsarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 16
Winthrop Technologies is a dedicated data centre delivery partner providing turnkey solutions to our clients, headquartered in Dublin and delivering throughout Europe.

Winthrop specialises in providing turnkey data centre solutions, providing services from design, through to construction across the full range of civil, structural, architectural, mechanical and electrical services as well as commissioning.

Winthrop has grown to become the leading and most trusted company in our sector and is the only dedicated Data Centre delivery partner in Europe.

We are currently constructing multiple turnkey data centre projects in 7 different European countries, equating to over 430 MW of IT load in flight.

We are pleased to announce that we are currently seeking an Electrical QA/QC Supervisor to join our team.

You will be responsible for designing, organising, leading, coordinating and controlling all tasks in relation to the construction of Electrical projects.

Below is a list of typical duties but is not exclusive of all duties that are required to be carried out during the project.

Reporting to: Project Manager
Responsibilities:
· The Electrical QA/QC Supervisor must prepare handover inspection and test documentation and operation & maintenance manuals
· Coordinate commissioning of electrical systems within the teams and other stakeholders
· Full review of inspection and test documentation
· Review and issue final handover packages to the client
· Ensure compliance to regulatory standards throughout the installation and inspection of the project
· Perform quality inspections of the installations and control the close out of defects
· Oversee that testing is correctly executed on the project
· Liaise with the construction management team and client on installation and quality matters
· Attend quality meetings
· Input into weekly progress reporting on quality items
Skills, qualification & experience:
· Electrical Trade Background and/or a Third Level qualification in either Electrical or Building Services Engineering preferred such as NVQ/City and Guilds etc.
· 8+ years experience in a similar role essential.
· Good knowledge of installation and commissioning.
· Excellent attention to detail and organisational / planning skills.
· Ability to self-manage, prioritise and work to tight deadlines.
· Ability to communicate effectively with colleagues and clients.
· Ability to support, manage, lead and enthuse others.
Winthrop Technologies are an equal opportunities employer

Ansök nu

Doktorand i datavetenskap med inriktning mot hot och säkerhet i smarta hem

Doktorand
Läs mer Jun 27
Malmö universitet

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss!??

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss??? 

För att se annonsen i sin helhet samt ansöka, vänligen gå till Malmö universitets hemsida för lediga jobb

 

Malmö University

Malmö University is an innovative, urban, and internationally-oriented academic institution that, thanks to its committed and experienced staff, contributes to societal development. Here, teachers, researchers, and other employees with various competencies work together to conduct high-quality education and research. All professional categories and roles are important. You are welcome to apply for a job with us!

Here you can learn more about what it's like to work at Malmö University: Work with us

To see the advertisement and apply, please visit Malmö University’s website for job opportunities

Ansök nu

Yrkeslärare inom El & Energi i Malöm

Yrkeslärare
Läs mer Jul 11
Astar erbjuder en rad utbildningar såsom kommunal vuxenutbildning, svenska för invandrare, arbetsmarknadsutbildningar, Rusta och Matcha samt företagsutbildningar. Med mer än 300 anställda på 35 orter över hela Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr, strävar vi efter att ge alla människor – oavsett bakgrund – möjligheter att utforska sina talanger, utveckla dem och bli sina egna stjärnor.Till vår verksamhet i Malmö söker vi nu dig som vill vara med och forma morgondagens kollegor i elbranschen!

Arbetsuppgifter: Som lärare hos oss planerar och genomför du undervisning i yrkesämnen inom elprogrammet, samt deltar i utvecklingen av programmet tillsammans med övriga yrkeslärare och företaget.

Undervisningen är riktad mot installationselektriker, och industrielektriker.  Beroende på din bakgrund och erfarenhet kan det också finnas möjligheter att stötta befintliga lärare och utvecklas i din pedagogiska roll i din egen takt. 

Det är ett krav att du innehar god digitalkompetens. 

Kvalifikationer: Vi söker dig som brinner för ditt yrke och har en bred kompetens i ditt hantverk som du gärna delar vidare. Vi vill gärna att du är utbildad lärare  inom elteknik och har tidigare erfarenhet av utbildning på komvux eller yrkesgymnasiet med ämnen inom Ellära, Elkraftteknik, Installationsteknik, Belysningsteknik, Elektromekanik, Automation. Minsta kravet är dock att du är utbildad elektriker inom installation eller automation och jobbat  i minst två år i yrket samt att du sökt in till kompletteringsutbildning för att  läsa till yrkeslärare.

Du ska ha lägst ha B-auktorisation från El-säkerhetsverket. Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Rekrytering kommer att ske löpande och annonsen kan därför tas bort innan ansökningstiden har gått ut. Vi ser även gärna sökande som vill arbeta deltid.

För frågor angående tjänsten mejla gärna jonas.astrom@astar.se

Läs mer om oss på: astar.se

Ansök nu

Barnledare för Knatteskutt 1-4 år HT24 i Malmö- kom med i vårt ledarteam ?

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jun 25
Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid?Kom med i Sveriges bästa ledarteam inom idrott för barn! Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team Världens roligaste extrajobb!
Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten att inspirera och motivera barn till idrottsaktiviteter samt ger erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.
Leka, busa och sprida glädje till barnen!
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.Vi söker dig som:
Älskar att arbeta med barn
Har takten och rytmen given i kroppen
Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!

Vad är Knatteskutt?
På Knatteskutt får barnen hoppa, springa, dansa och lek med boll. Här blandar vi olika idrottsaktiviteter på ett lekfullt och roligt sätt
Vi jobbar utifrån ett färdigt passupplägg som innebär att alla idrottsbanor, övningar och lekar är färdigplanerat. Du som ledare kan då lägga allt ditt fokus på att sprida härlig rörelseglädje!

Som ledare får du coachning under terminen, du deltar på en ledarutbildning och du kommer att vara en del av ett fantastiskt ledarteam på över 400 ledare.

Du får helt enkelt världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.
Info om anställningen:
Timanställning
Arbetet pågår under hösten 2024 med start vecka 35.
Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på hösten som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på våren som också är 8 respektive 6 veckor.
Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.
ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju
MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.
Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!
Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Ledare för Djungelgympa - Sprid rörelseglädje för barn 2-6 år i Malmö HT24

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jun 25
Kom med i Sveriges bästa ledarteam inom idrott för barn!Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team
Världens roligaste extrajobb!Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten att inspirera och motivera barn till idrottsaktiviteter samt ger erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.
Leka, busa och sprida glädje till barnen. Det kan knappast bli roligare! Jobbet är dessutom perfekt att kombinera med studier eller andra jobb
Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år.
Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:
Arbeta som barngymnastiksledare.
Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.
Dina arbetsuppgifter
Som ledare för Djungelgympa i Malmö består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger.
Du som ledare får då chansen att lägga allt ditt fokus på att sprida härlig rörelseglädje!

Du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.
Det här får du som är ledare hos oss
Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.
Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.
Anställningsvillkor
Timanställning med start vecka 35, 2024
Vi erbjuder 4 kurser per år. Under hösten är det totalt 14 veckor och på våren är det ytterligare 14 veckor.
Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.
Som ledareär du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvarför material,nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du somsköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Fotbollsledare för barn 2-6 år HT24 - bli en del av vårt ledarteam ?

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jun 25
Älskar du fotboll?Vill du vara med och inspirera barn till en aktiv fritid?
Då skall du skicka in en ansökan till oss på Fotbollskul!Kom med i Sveriges bästa ledarteam inom idrott för barn! Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team
Världens roligaste extrajobb!Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten att inspirera och motivera barn till idrottsaktiviteter samt ger erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.
Leka, busa och sprida glädje till barnen. Det kan knappast bli roligare! Jobbet är dessutom perfekt att kombinera med studier eller andra jobbPå Fotbollskul får du möjlighet att introducera fotboll som idrott till ett härligt gäng barn mellan 2-6 år på ett lekfullt sätt. Vår förhoppning är att barnen skall få inspiration till att fortsätta idrotta och där spelar ditt ledarskap stor roll.
Vi söker dig som:
Älskar att arbeta med barn
Vara glädjefull, lekfull och engagerad
Har fotbollserfarenhet eller en generell bollerfarenhet av andra bollidrotter
Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!
Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att samtliga deltagare ska känna sig nöjda när de går ifrån varjeFotbollskulspass.
Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen och deras föräldrar genom olikaövningar inspirerade av fotboll och bollekar som är framtagna av Einar Sportsidrottspedagoger.
Vi jobbar utifrån ett färdigt passupplägg som innebär att alla övningar och lekar färdigplanerat. Du som ledare får då chansen att lägga allt ditt fokus på att sprida härlig rörelseglädje! där vi lägger fokus på bollek, bollbanor, skjuta och passa.
Inför arbetet hos oss får du möjligheten att gå vår ledarutbildning där vi förutom ledarskap utbildar i vårat specifika koncept.

Vad väntar du på? Ansök direkt!
Anställningsvillkor
Timanställning
Arbetet pågår under hösten 2024 med start vecka 35.
Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på hösten som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på våren som också är 8 respektive 6 veckor.
Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.
ca 1-3 h/veckan.

Mer info får du via eventuell videointervju.
VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!


Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Kursledare i balett sökes till Malmö/Limhamn

Danspedagog
Läs mer Jul 11
Platsbeskrivning Medborgarskolan är ett studieförbund som bl.a. anordnar kurser och skapar mötesplatser för alla som söker kunskap, utveckling och upplevelser! Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde. Vi finns i hela Sverige, med kurser inom språk, ateljé & hantverk, data/IT, kropp & själ, navigation, dans & teater, ekonomi & företagskunskap, djur & natur, samhällskunskap, foto & film, sång & musik, mat & dryck och teknik. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Kursledare sökes inom följande områden:

Balett vuxen

Dansklasserna börjar i september 2024 och pågår 10-12 veckor.

De är schemalagda på söndagar.

Våra kurslokaler där danssalen är ligger centralt på Limhamn.

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Medborgarskolan söker dig som vill leda kurser inom ovanstående område.

Att vara ledare hos oss innebär: att du är en självgående och engagerande kursledare som är genuint intresserad av ämnet. Samtidigt är du inlyssnande gällande deltagarnas intresse och behov. Din kreativitet i rummet och gällande utbud är av stor vikt! Vi bedriver vår kursverksamhet med fokus på deltagarna och det är viktigt att du är tillgänglig i tid/geografi. Din pedagogiska förmåga och ditt sätt att inge förtroende och trygghet sätts på prov på olika sätt i olika kurser. Du har möjlighet att påverka vårt kursutbud och kanske även kan vara kursledare i andra kurser/ämnen, även på avancerad nivå. Viss administration ingår i form av närvarolistor.

Beskrivning av kvalifikationer:

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom ovanstående dansform.

Erfarenhet av tidigare undervisning är önskvärd.

Du bör vara självgående, lyhörd, kreativ, engagerad och genuint intresserad av ditt ämnesområde. Du bör även vara ordningsam då arbetet innebär viss administration av närvarolistor samt ibland deltagarkontakter utanför kurstillfällena.

Varaktighet Tidsbegränsad

Tillträde September 2024

Arbetstid Deltid, schemalagd arbetstid söndagar. Timanställning.

Lön Annan löneform

Ersättning per timme

Kollektivavtal finns

Ansökan Endast via mail/ReachMee (anställning sker fortlöpande).

Vid eventuell anställning kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret.

 

Välkommen med din ansökan!

Kontakt vid frågor:


marie.stjernfeldt@medborgarskolan.se

 

Vill du ingå i vår vikariebank?

Har du inte möjlighet att binda upp dig varje vecka så finns vår vikariebank att ingå i. Då blir du tillfrågad vid sjukdom och annan ledighet hos ordinarie ledare.

Ansök nu

Instruktör till Active Family HT24

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jun 26
Kom med i Sveriges bästa instruktörsteam inom idrott för barn! Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team
Världens roligaste extrajobb!Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten att inspirera och motivera barn och vuxna till rörelse samt ger erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.
Active Academy är sedan 2004 en av Sveriges största idrottsarrangörer. Årligen deltar mer än 15 000 barn och ungdomar tillsammans med fler än 600 instruktörer.
Vi söker nu dig som instruktör till ”Active Family - lekfull träning för dig och ditt barn!"
Active Family passar hela familjen oavsett om man tränat tidigare eller ej. Vi blandar både funktionell puls- och styrketräning med spännande, utmanande och lekfulla övningar.
Upplägget körs interaktivt i par där den vuxne jobbar ihop med sitt barn där samarbete, utmaningar och relationsbyggande skapar ett roligt innehåll!
Du som instruktör inspirerar, leder och ansvarar för träningarna. Du är van vid att leda träningsgrupper. Du har en relevant utbildning inom idrotten. Du är glad och inspirerande som person samt flexibel och prestigelös samt van vid att arbeta självständigt.
Den första kursen startar vecka 37 och pågår i åtta veckor.
Träningarna kommer att bedrivas kvällar eller helg. Inomhus i gruppträningssal. Totalt leder du grupper 1 - 2 timmar per vecka per stad / område.

Du kommer att arbeta efter Active Familys träningsupplägg. Inför arbetet hos oss kommer du att gå Active Academy’ s instruktörsutbildning där vi förutom ledarskap utbildar dig i vårt specifika träningsupplägg. Under kursernas gång blir du även coachad av våra arbetsledare.
VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL ACTIVE ACADEMYS LEDARTEAM!
Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Active Family

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jun 26
Kom med i Sveriges bästa instruktörsteam inom idrott för barn! Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team
Världens roligaste extrajobb!Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten att inspirera och motivera barn och vuxna till rörelse samt ger erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.
Active Academy är sedan 2004 en av Sveriges största idrottsarrangörer. Årligen deltar mer än 15 000 barn och ungdomar tillsammans med fler än 600 instruktörer.
Vi söker nu dig som instruktör till ”Active Family - lekfull träning för dig och ditt barn!"
Active Family passar hela familjen oavsett om man tränat tidigare eller ej. Vi blandar både funktionell puls- och styrketräning med spännande, utmanande och lekfulla övningar.
Upplägget körs interaktivt i par där den vuxne jobbar ihop med sitt barn där samarbete, utmaningar och relationsbyggande skapar ett roligt innehåll!
Du som instruktör inspirerar, leder och ansvarar för träningarna. Du är van vid att leda träningsgrupper. Du har en relevant utbildning inom idrotten. Du är glad och inspirerande som person samt flexibel och prestigelös samt van vid att arbeta självständigt.
Den första kursen startar vecka 37 och pågår i åtta veckor.
Träningarna kommer att bedrivas kvällar eller helg. Inomhus i gruppträningssal. Totalt leder du grupper 1 - 2 timmar per vecka per stad / område.

Du kommer att arbeta efter Active Familys träningsupplägg. Inför arbetet hos oss kommer du att gå Active Academy’ s instruktörsutbildning där vi förutom ledarskap utbildar dig i vårt specifika träningsupplägg. Under kursernas gång blir du även coachad av våra arbetsledare.
VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL ACTIVE ACADEMYS LEDARTEAM!
Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Ledare för Djungelgympa - barn 2-6 år i Malmö HT24

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jun 24
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Kom med i Sveriges bästa ledarteam inom idrott för barn! Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team?

Världens roligaste extrajobb!

Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten att inspirera och motivera barn till idrottsaktiviteter samt ger erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.

Leka, busa och sprida glädje till barnen. Det kan knappast bli roligare! Jobbet är dessutom perfekt att kombinera med studier eller andra jobb

Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

Arbeta som barngymnastiksledare.

Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.


Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Malmö består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger.

 Du som ledare får då chansen att lägga allt ditt fokus på att sprida härlig rörelseglädje!

Du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning  från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

Timanställning med start vecka 35, 2024

Vi erbjuder 4 kurser per år. Under hösten är det totalt 14 veckor och på våren är det ytterligare 14 veckor.

Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.


Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som ledare är du  ansvarig för alla dina  barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité  dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor  och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på  huvudkontoret.

 

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

 
Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Ledare för Djungelgympa - barn 2-6 år i Malmö HT24

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jul 4
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Kom med i Sveriges bästa ledarteam inom idrott för barn! Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team?

Världens roligaste extrajobb!

Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten att inspirera och motivera barn till idrottsaktiviteter samt ger erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.

Leka, busa och sprida glädje till barnen. Det kan knappast bli roligare! Jobbet är dessutom perfekt att kombinera med studier eller andra jobb

Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

Arbeta som barngymnastiksledare.

Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.


Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Malmö består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger.

 Du som ledare får då chansen att lägga allt ditt fokus på att sprida härlig rörelseglädje!

Du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning  från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

Timanställning med start vecka 35, 2024

Vi erbjuder 4 kurser per år. Under hösten är det totalt 14 veckor och på våren är det ytterligare 14 veckor.

Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.


Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som ledare är du  ansvarig för alla dina  barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité  dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor  och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på  huvudkontoret.

 

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

 
Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Ledare för Djungelgympa - barn 2-6 år i Malmö HT24

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jul 19
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Kom med i Sveriges bästa ledarteam inom idrott för barn! Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team?

Världens roligaste extrajobb!

Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten att inspirera och motivera barn till idrottsaktiviteter samt ger erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.

Leka, busa och sprida glädje till barnen. Det kan knappast bli roligare! Jobbet är dessutom perfekt att kombinera med studier eller andra jobb

Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

Arbeta som barngymnastiksledare.

Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.


Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Malmö består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger.

 Du som ledare får då chansen att lägga allt ditt fokus på att sprida härlig rörelseglädje!

Du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning  från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

Timanställning med start vecka 35, 2024

Vi erbjuder 4 kurser per år. Under hösten är det totalt 14 veckor och på våren är det ytterligare 14 veckor.

Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.


Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som ledare är du  ansvarig för alla dina  barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité  dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor  och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på  huvudkontoret.

 

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

 
Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Instruktör till Active Family HT24

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jun 27
Kom med i Sveriges bästa instruktörsteam inom idrott för barn! Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team
Världens roligaste extrajobb!Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten att inspirera och motivera barn och vuxna till rörelse samt ger erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.
Active Academy är sedan 2004 en av Sveriges största idrottsarrangörer. Årligen deltar mer än 15 000 barn och ungdomar tillsammans med fler än 600 instruktörer.
Vi söker nu dig som instruktör till ”Active Family - lekfull träning för dig och ditt barn!"
Active Family passar hela familjen oavsett om man tränat tidigare eller ej. Vi blandar både funktionell puls- och styrketräning med spännande, utmanande och lekfulla övningar.
Upplägget körs interaktivt i par där den vuxne jobbar ihop med sitt barn där samarbete, utmaningar och relationsbyggande skapar ett roligt innehåll!
Du som instruktör inspirerar, leder och ansvarar för träningarna. Du är van vid att leda träningsgrupper. Du har en relevant utbildning inom idrotten. Du är glad och inspirerande som person samt flexibel och prestigelös samt van vid att arbeta självständigt.
Den första kursen startar vecka 37 och pågår i åtta veckor.
Träningarna kommer att bedrivas kvällar eller helg. Inomhus i gruppträningssal. Totalt leder du grupper 1 - 2 timmar per vecka per stad / område.

Du kommer att arbeta efter Active Familys träningsupplägg. Inför arbetet hos oss kommer du att gå Active Academy’ s instruktörsutbildning där vi förutom ledarskap utbildar dig i vårt specifika träningsupplägg. Under kursernas gång blir du även coachad av våra arbetsledare.
Läs mer på:
https://active-academy.org/active-family/
VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL ACTIVE ACADEMYS LEDARTEAM!
Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Ledare för Djungelgympa - barn 2-6 år i Malmö HT24

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jun 29
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Kom med i Sveriges bästa ledarteam inom idrott för barn! Vi söker alltid nya stjärnor till vårat team?

Världens roligaste extrajobb!

Hos oss har du världens roligaste extrajobb som ger dig möjligheten att inspirera och motivera barn till idrottsaktiviteter samt ger erfarenheter och meriter att jobba med ledarskap och grupper.

Leka, busa och sprida glädje till barnen. Det kan knappast bli roligare! Jobbet är dessutom perfekt att kombinera med studier eller andra jobb

Djungelgympa – lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

Arbeta som barngymnastiksledare.

Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.


Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Malmö består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger.

 Du som ledare får då chansen att lägga allt ditt fokus på att sprida härlig rörelseglädje!

Du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning  från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

Timanställning med start vecka 35, 2024

Vi erbjuder 4 kurser per år. Under hösten är det totalt 14 veckor och på våren är det ytterligare 14 veckor.

Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.


Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som ledare är du  ansvarig för alla dina  barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité  dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor  och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på  huvudkontoret.

 

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

 
Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!

Ansök nu

Förskollärare till Kritans förskola

Förskollärare
Läs mer Jun 27
Om arbetsplatsen
På Kritans förskola står lek, glädje och trygghet i fokus. Vårt mål är självständiga barn med en stark tilltro till den egna förmågan. Alla barn ska känna sig sedda och välkomna. Vi är ett väl fungerande föräldrakooperativ med engagerade föräldrar där pedagogerna har hela ansvaret för den pedagogiska verksamheten. Vi har nära till hav, och grönområden.
Kritan har funnits sedan 1991. Vi håller till i centrala Limhamn. Våra fina lokaler, som är i två plan, har anpassats efter våra specifika behov. Vi har ett källarplan fyllt av kreativitet och aktiviteter i form av ateljé, gympasal, snickarrum och ett rum för vattenlek.
Idag har vi 68 barn på fyra avdelningar. På varje avdelning arbetar 3 pedagoger och på förskolan arbetar också vår rektor och vår kock.
Arbetsbeskrivning:
På Kritans förskola har du nära till beslut. Vi satsar på kompetensutveckling som i sin tur är kopplat till pågående utveckling och vårt systematiska kvalitetsarbete.
Kvalifikationer och anställningsform:
Vi söker dig som vill arbeta med barn 1-4 år och har förskollärarexamen. För att trivas hos oss är det viktigt att du är samarbetsinriktad då mycket av arbetet sker i team. Vi ser gärna att du är flexibel och har förmåga att ställa om snabbt vid förändrade situationer. Du är villig att driva båda din egna och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av tydlig respekt för individ samt en bra relation till barn, vårdnadshavare och kollegor.


Om anställningen
Lön
Lön enligt överenskommelse.
Vi arbetar med löpande urval, skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Anställningsvillkor
Heltid


Postadress
Järnvägsgatan 69
216 16 Limhamn


Kontakt
Eva-Marie Lindgren, Rektor
040 15 69 81

Ansök nu

Active Family

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jun 26
Active Academy är sedan 2004 en av Sveriges största idrottsarrangörer. Årligen deltar mer än 15 000 barn och ungdomar tillsammans med fler än 600 instruktörer.
Vi söker nu dig som instruktör till ”Active Family - lekfull träning för dig och ditt barn!"
Träningarna kommer att bedrivas kvällar eller helg. Inomhus i gruppträningssal. Totalt leder du grupper 1 - 2 timmar per vecka per stad / område.
Den första kursen startar vecka 37 och pågår i åtta veckor. Du inspirerar, leder och ansvarar för träningarna. Du är van vid att leda träningsgrupper. Du har en relevant utbildning inom idrotten. Du är glad och inspirerande som person samt flexibel och prestigelös samt van vid att arbeta självständigt.
Du kommer att arbeta efter Active Familys träningsupplägg. Inför arbetet hos oss kommer du att gå Active Academy’ s instruktörsutbildning där vi förutom ledarskap utbildar dig i vårt specifika träningsupplägg. Under kursernas gång blir du även coachad av våra arbetsledare.
Låter det spännande? Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Demontering av villapannor. Ogloszenie po polsku

Demonteringsarbetare/Rivningsarbetare
Läs mer Jun 28
Glada, arbetsamma. Vi jobbar i team om 3man i varje grupp. Varje team har sin arbetsbil. God fysik, stark, självgående samt innehavande av b-körkort och lite humor är ett krav för att få anställning hos oss.
Demontering av ventilation och pannor. Lättare bygg. God teknik är ett krav samt B-körkort.
Meriterande C1 eller C körkort.
kommunikativ svenska är en fördel. Vi är ett polsk talande team som jobbar.


Utbildning sker på plats. Start omgående.
Skicka ditt CV eller skriv något om dig själv. Vad du arbetat med tidigare.
Använd mailen:
jobb@skane-expressen.se


Annons på polska: Ogloszenie po polsku
Prace rozbiórkowe oraz demonta? urz?dze? w domach naszych Klientów
praca zawsze w 3 osobowym zespole, który dysponuje samochodem oraz narz?dziami
pracujemy od poniedzia?ku do pi?tku, istenije mo?liwo?? dodatkowo p?atncyh nadgodzin.Oferujemy szwecka umowa o prace, platny urlop- 25 dni w roku, odziesz robocza.Zapraszamy do kontaktu.Prosze wyslac CV lub opisac cos o sobie razem z zdjeciem.Wymagane prawajazdy min kat B.
Kontakt mailowy. Szybka odpowiedz. Praca od juz.
Nie musisz plynnie mowic po szwedsku
jobb.skanexpressen@gmail.com

Ansök nu

Gymnasielärare i fysik samt gymnasiearbete

Lärare i gymnasieskolan
Läs mer Jul 17
Thoren Business School i Malmö är en spännande och dynamisk skola mitt i centrum av Malmö och erbjuder en utbildning som förbereder våra elever för framgång inom entreprenörskap och ledarskap.

Vi söker nu efter en lärare i fysik och matematik som vill vara med och bidra till att ge våra elever en utbildning av hög kvalitet. Vi befinner oss nu i en viktig utvecklingsfas där din medverkan är betydelsefull och gör en nysatsning på många områden. Hos oss får du chansen att växa professionellt och bidra till skolans utveckling mot våra fastställda mål. Vi arbetar kollegialt och i nära samarbete med branscher och organisationer utanför skolan, samt med hög delaktighet för såväl personal som elever.

Vi söker dig som:

- Vill lära ut om dina ämnesområden på ett inspirerande sätt och har god ämnes- och pedagogisk kompetens inom fysik.
- Är engagerad i dina ämnens roll i samhället och kommunicerar detta till eleverna.
- Håller dig uppdaterad om det senaste inom ditt ämnesområde och vill lära ut på ett verklighetsnära och ämnesintegrerat tillvägagångssätt
- Vill skapa en inspirerande och anpassad undervisning som utmanar och utvecklar eleverna samt bygger förtroendefulla relationer med både elever och kollegor.
- Planerar, dokumenterar och genomför din undervisning i enlighet med de anvisningar som regleras genom styrdokument för gymnasieskolan i Skolverkets kursplaner.
- Vara med och skapa en modern och nytänkande skolmiljö
- Genom din undervisning vill du väcka framtidstro och nya idéer hos dina elever.

Kvalifikationer

Du har lärarexamen och lärarlegitimation, samt gedigen ämneskompetens.

Som person är du trygg, nyfiken och har du förmåga att skapa goda relationer med ungdomar och unga vuxna. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt, är en förebild och du har god kommunikationsförmåga. Arbetet förutsätter att du är strukturerad, engagerad och har förmåga att ta tag i saker och slutföra påbörjade ärenden. Du trivs med ett arbete med höga krav på samarbetsförmåga, lyhördhet och självständighet.

Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll i en organisation som ständigt utvecklas? Varmt välkommen in med din ansökan så att vi får tillfälle att berätta vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig.

Tjänsten är en visstidstjänst under läsåret 24/25 med möjlighet till förlängning. Den omfattar 40%, vars lektioner förläggs på tre halvdagar (tisdag, onsdag och fredag). Sista ansökningsdag är 2024-07-30. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansök nu

MYP Science Teacher

Ämneslärare, 7-9
Läs mer Mar 11
Bladins International School of Malmö (BISM) is an IB Continuum School located in the central part of Malmö. We are authorised to deliver the IB Primary Years Programme (PYP) and Middle Years Programme (MYP) to approximately 430 students from all over the world. BISM is part of the Bladins Foundation, an independent school in Malmö. Bladins operates as a non-profit foundation which means that any surplus revenue is reinvested into the core business - the education of our students. In addition to the international school, Bladins also runs a Swedish compulsory school, a Swedish upper secondary school and a Swedish preschool.

BISM is now recruiting for a substitute teacher teaching in science within the MYP.

Role description:

Substitute position as a Science Teacher within the MYP.

The position is for 50%, starting as soon as possible until June 14th.

Requirements:

Experience of working as a science teacher.

Experience of writing student reports before semester assessment.

Strong sense of empathy and ability to build relationships with the students.

Proactive and flexible approach.

Knowledge and understanding of the MYP IB Programme is an advantage.

Excellent English, both written and spoken.

Application:

We work with ongoing recruitment, so please submit your application as soon as possible.

If you have any question please contact Daniel McClaer, acting Middle School Principal, Daniel.mcclaer@bladins.se

We look forward to receiving your application!

Ansök nu

Universitetslektor i byggteknik

Universitets- och högskolelektor
Läs mer Jun 12
Malmö universitet

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss!??

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss??? 

För att se annonsen i sin helhet samt ansöka, vänligen gå till Malmö universitets hemsida för lediga jobb

 

Malmö University

Malmö University is an innovative, urban, and internationally-oriented academic institution that, thanks to its committed and experienced staff, contributes to societal development. Here, teachers, researchers, and other employees with various competencies work together to conduct high-quality education and research. All professional categories and roles are important. You are welcome to apply for a job with us!

Here you can learn more about what it's like to work at Malmö University: Work with us

To see the advertisement and apply, please visit Malmö University’s website for job opportunities

Ansök nu

Postdoktor med inriktning mot polisens förebyggande arbete

Forskarassistent
Läs mer Jun 12
Malmö universitet

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss!??

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss??? 

För att se annonsen i sin helhet samt ansöka, vänligen gå till Malmö universitets hemsida för lediga jobb

 

Malmö University

Malmö University is an innovative, urban, and internationally-oriented academic institution that, thanks to its committed and experienced staff, contributes to societal development. Here, teachers, researchers, and other employees with various competencies work together to conduct high-quality education and research. All professional categories and roles are important. You are welcome to apply for a job with us!

Here you can learn more about what it's like to work at Malmö University: Work with us

To see the advertisement and apply, please visit Malmö University’s website for job opportunities

Ansök nu

Siminstruktör

Idrottsinstruktör/Idrottstränare
Läs mer Jul 3
Söker du ett roligt och meningsfullt jobb där du får möjlighet att lära ut livsviktig kunskap till barn? Då är du precis den vi söker!
Som siminstruktör hos oss kommer du att vara en viktig del av vår verksamhet och ha en avgörande roll i att lära barn att simma och känna sig trygga i vattnet. Vi erbjuder simundervisning för barn från att de är 3 månader upp till ca 9 års ålder.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med barn och som brinner för att lära ut simning. Du ska vara noggrann, ansvarsfull och ha god kommunikationsförmåga. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom simning eller pedagogik men det är inget krav.
Du erbjuds en härliga och glädjefylld arbetsmiljö! Där du får möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker genom våra interna utbildningar och erfarna kollegor.
Arbetspassen vi nu söker simlärare till är måndagar 15:30-20:30 samt lördagar 08:20-12:15.
Det finns möjlighet att jobba på våra andra anläggningar i Lomma och Lund med. Hos oss kan du jobba allt från ett pass i veckan upp till halvtid. Ett perfekt jobb att kombinera med studier eller annan deltidstjänst.
Arbetstid 5-10 timmar per vecka.
Rekrytering sker löpande.

Ansök nu

Träslöjds lärare år 3-9

Grundlärare, förskoleklass och 1-3
Läs mer Jul 18
Vårt mål är att ständigt utveckla våra metoder och kunskaper för att eleverna ska gå vidare från vår skola med god måluppfyllelse. Vi söker en kreativ person som undervisar i träslöjd, årskurs 3-9.
Med engagemang och entusiasm skapar du en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och samarbete och som stimulerar elever till lärande och eget ansvarstagande. Du har ett gott ledarskap såväl i som utanför klassrummet och håller dig à jour om händelser i omvärld och ungdomars vardag. Undervisningen utformas utifrån läroplanens mål där planering, förberedelse, genomförande samt utvärdering är viktiga grundpelare. Du har positiva och höga förväntningar på eleverna och anpassar undervisningen utifrån elevers nivå, din bedömning av den enskilda eleven och med fokus på elevens bästa. Dokumentation ingår som en naturlig del i ditt arbete.
Vi söker dig med lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i årskurs 3-9 i träslöjd i grundskolan. Det är bra om du arbetat som lärare i grundskolan men inget krav. Undervisningen ska du kunna anpassa utifrån varje elevs förutsättningar. Arbetet organiserar och strukturerar du utifrån angivna mål. I jobbet ingår även mentorskap.

Al-Salamahskolan är en friskola, med språkprofil, som funnits sedan 1996. Skolan omfattar årskurserna F-9 och innehar ca 420 elever och ligger för tillfället belägen Husie, Malmö.

Ansök nu

Textillärare år 3-9

Grundlärare, 4-6
Läs mer Jul 18
Vårt mål är att ständigt utveckla våra metoder och kunskaper för att eleverna ska gå vidare från vår skola med god måluppfyllelse. Vi söker en kreativ person som undervisar i textilslöjd, årskurs 3-9.
Med engagemang och entusiasm skapar du en trygg lärandemiljö som bygger på ömsesidig respekt och samarbete och som stimulerar elever till lärande och eget ansvarstagande. Du har ett gott ledarskap såväl i som utanför klassrummet och håller dig à jour om händelser i omvärld och ungdomars vardag. Undervisningen utformas utifrån läroplanens mål där planering, förberedelse, genomförande samt utvärdering är viktiga grundpelare. Du har positiva och höga förväntningar på eleverna och anpassar undervisningen utifrån elevers nivå, din bedömning av den enskilda eleven och med fokus på elevens bästa. Dokumentation ingår som en naturlig del i ditt arbete.
Vi söker dig med lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i årskurs 3-9 i textilslöjd i grundskolan. Det är bra om du arbetat som lärare i grundskolan men inget krav. Undervisningen ska du kunna anpassa utifrån varje elevs förutsättningar. Arbetet organiserar och strukturerar du utifrån angivna mål. I jobbet ingår även mentorskap.
Al-Salamahskolan är en friskola, med språkprofil, som funnits sedan 1996. Skolan omfattar årskurserna F-9 och innehar ca 420 elever och ligger för tillfället belägen Husie, Malmö.

Ansök nu

Musiklärare

Musikhandledare
Läs mer Jul 18
Vårt mål är att ständigt utveckla våra metoder och kunskaper för att eleverna ska gå vidare från vår skola med god måluppfyllelse. Vi söker en kreativ person som undervisar i musik, årskurs 3-9.
En musiklärares huvudsakliga arbetsuppgift i grundskolan är klassrumsundervisning i musik. Musikläraren kan också leda körsång och orkesterspel samt ge lektioner i instrumentalmusik och sång till mindre grupper av elever. Under musiklektionerna övas eleverna i sång, rytm, ackord- och melodispel, att skapa och improvisera, i kombination med andra uttrycksformer.
Musikläraren lär eleverna att lyssna aktivt på olika sorters musik, att skilja på instrument och instrumentgrupper och i samspel med andra utveckla musikaliska färdigheter.
Vi söker dig med lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i årskurs 3-9 i musik i grundskolan. Det är bra om du arbetat som lärare i grundskolan men inget krav. Undervisningen ska du kunna anpassa utifrån varje elevs förutsättningar. Arbetet organiserar och strukturerar du utifrån angivna mål. I jobbet ingår även mentorskap.
Al-Salamahskolan är en friskola, med språkprofil, som funnits sedan 1996. Skolan omfattar årskurserna F-9 och innehar ca 420 elever och ligger för tillfället belägen Husie, Malmö.
Det är meriterande om sökande behärskar både det svenska och arabiska språket.

Ansök nu

Undervisnings assistent

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Läs mer Jul 18
Vi söker en medarbetare som kan undervisa barn och eventuellt vuxna människor som vill lära sig och utveckla sitt engelska språket , Dessutom ska man behärska olika program som Photoshop och illustration , internet , hemsida , Powerpoint för att kunna undervisa barn , samt logotyp designer .
Vi kräver flera årserfarenheter av liknande arbete med referenser .
Engelska och persiska språket är en krav att kunna behärska .

Ansök nu

Utbildningssamordnare/innesälj

Utbildningskoordinator
Läs mer Jul 2
Eldupphör AB levererar utbildningar, konsulttjänster och servicelösningar inom arbetsmiljö, brandskydd och säkerhet. Vi omsätter ca 13 MSEK och utgår ifrån vårt fina kontor på Valdemarsro, i närheten av Stora Bernstorps handelsområde. Våra utbildningar profileras även under vårt varumärke Säkra Utbildningar och varje dag arbetar vi med vår mission -”Vi gör tillvaron säker”. Genom att tillföra kunskap, verktyg, och praktisk tillämpning bidrar vi till en tryggare och bättre arbetsmiljö. Vi är en flexibel organisation som alltid står redo att tillgodose våra kunders önskemål. Vi är ett mål och utvecklings-fokuserat team som bryr oss om varandra. Våra grundläggande värderingar:
- Tillsammans
- Hållbarhet
- Engagemang
- Utveckling

Eldupphör har korta beslutsvägar, ett agilt och inkluderande arbetssätt. En spännande och utvecklande resa framför sig. För mer information gå gärna in på vår hemsida www.eldupphor.se


Om tjänsten
Vi söker nu vår nästa stjärna till vårt team. Tjänsten som utbildningssamordnare/innesälj, där vi jobbar 50% med att planera in våra utbildningar i vårt administrationssystem och har kontakt med våra utbildare. 50% av tjänsten är försäljning. Att ta emot förfrågningar, stämma av kunders behov och ta fram kostnadsförslag. Ha kontakt med befintliga kunder såväl som att ta kontakt med nya.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen så behöver du gilla att ha ett varierat arbete. Att kunna strukturera upp din vardag på ett effektivt sätt. Och vara måldriven inom försäljning. Du bör har relativt enkelt för att lära dig nya systemverktyg och du har grundläggande kunskaper i office paketet. Du delar våra värderingar och vill bidra till vår gemensamma resa.
Vi värderar din person och inställning mer än ett fint CV.


Meriterande kunskaper och erfarenheter
Tidigare arbete med försäljning.
Tidigare arbete med planering, koordinering.
Tjänsten är på 100%
Tillsvidareanställning inleds med en provanställning om 6 månader
Fast månadslön + provision, friskvårdsbidrag, SEB Trygg, pension mm.

Ansökan görs via arbetsförmedlingens platsbank, eller via mejl till Lenny Lundell, ll@eldupphor.se Ytterligare frågor kring tjänsten besvaras på 010-173 50 34. Vänligen bifoga cv samt ett personligt brev.

Ser fram emot din ansökan senast den 12:e aug 2024.

Ansök nu

Ridlärare

Ridinstruktör/Ridlärare
Läs mer Jul 8
Vill du vara en del av vår verksamhet på en av Sveriges bästa ridskolor? Vi söker dig som har lägst ridlärare level I med god häst och ridvana samt är positiv, engagerad och har passion för att undervisa.
Klagshamns Ryttarförening är Skånes första kvalitetsmärkta ridskola och blev utnämnd till ÅRETS RIDSKOLA 2020. Vi finns på vackra Klagshamnsudden och har en alldeles unik utemiljö med ridstigar och utebanor intill havet samt en nybyggd ridanläggning med toppmodernt stall och ett stort luftigt ridhus som vi flyttade in i 2015.
Vi söker dig som brinner för att arbeta med människor, hästar och ridsport. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som sätter hästar och elever i första rum och där vi alla från stallpersonal till verksamhetschef jobbar tillsammans. Hos oss finns det stor möjlighet att påverka ridskolans fortsatta utveckling. Vi arbetar hela tiden med att utveckla vår verksamhet till en effektiv och framåttänkande förening.
Våra värdegrundsord är KAMRATSKAP, RESPEKT och GLÄDJE. Dessa präglar hela vår verksamhet. Föreningen erbjuder verksamhet för barn, ungdomar och vuxna oavsett utbildningsnivå, men vår huvudsakliga målgrupp är barn och ungdomar. Det finns också tävlingsverksamhet för lektionshästarna.
Du som söker ska vara en positiv person med mycket god pedagogisk och social förmåga. En självklarhet är att du tycker om att ta ansvar och att samarbeta med andra. Du tycker själv att ett bra arbete är gjort när ridskoleeleverna är nöjda. Utbildningskvalitén är hög och stämningen är god.
Du kommer att ha lektioner både teoretiska och praktiska samt det arbete som hör till före och efter. Kommer även vara aktiv i de aktiviteter vi har dagtid. Arbetstiden är förlagd till vardagar.
Vi sätter stort värde på ledaregenskaper samt tidigare arbetslivserfarenhet inom ridläraryrket.
B-körkort är ett krav.
Tjänsten kan ses som en tillsvidareanställning och tjänstgöringsgraden är 50% som kan utökas längre fram och vi tillämpar provanställning på 6 månader, eller som en timanställning om det skulle passa bättre. Lön enligt avtal. I enlighet med rekommendationer från Riksidrottsförbundet begär vi vid nyanställning, innan anställningskontrakt undertecknas, att få se utdrag ur polisens belastningsregister.
Tillträde enligt överenskommelse i augusti 2024.
Vill du veta mer? Kontakta verksamhetschefen Maria Gudmundsson via telefon 0709-413646 eller mejl maria@krf.nu.
Ansöker gör du genom att skicka ditt CV och ett personligt brev med referenser till maria@krf.nu eller Klagshamns Ryttarförening, Badvägen 28, 218 54 Klagshamn. Intervjuer sker fortlöpande.
Vi hoppas höra från dig!
Varma hälsningar Klagshamns Ryttarförening

Ansök nu

Biträdande forskare inom diabetes och epigenetik

Forskarassistent
Läs mer Jul 22
Nytt
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Här finns omkring 47 000 studenter och mer än 8 800 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Jämställdhet, lika villkor och mångfald är grundläggande principer för alla delar av vår verksamhet.
Beskrivning av arbetsplatsen
Vid forskargruppen för epigenetik och diabetes bedrivs forskning inom/med syftet att förstå betydelsen av epigenetiska förändringar vid uppkomst av typ 2 diabetes.

Gruppen leds av professor Charlotte Ling och består av både forskande och administrativ personal. Mer information om forskningen hittar du https://portal.research.lu.se/en/persons/charlotte-ling. Verksamheten är placerad på enheten för epigenetik och diabetes på Lund Universitets diabetes center (LUDC) i Malmö, vilket är en världsledande forskningsmiljö finansierat med av stöd från Strategic Research Foundation (SSF) och Vetenskapsrådet (EXODIAB; Excellence of Diabetes Research in Sweden).
Inom forskargruppen värnar vi om en god arbetsmiljö med respekt och omtanke i våra relationer med varandra, och strävar efter en arbetsplats som upplevs som utvecklande och stimulerande för alla medarbetare. Vi arbetar ständigt för att skapa förutsättningar för arbetsglädje, utveckling och delaktighet. Vi värnar både om den fysiska säkerheten och den psykosociala arbetsmiljön.

Vi söker nu en driven och motiverad biträdande forskare till vårt team.

Vi erbjuder
Lunds universitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, generös semester och en förmånlig tjänstepension. Läs mer på universitetets webbplats om att vara anställd vid Lunds universitet; https://www.lu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som biträdande forskare ingår arbetsuppgifter som inkluderar att utveckla och genomföra epigenetisk redigering av epigenetiska förändringar associerade med typ 2 diabetes. Forskningsingenjören kommer att planera forskning, genera genkonstrukt, odla och transfektera celler samt att analysera genuttryck, DNA metylering, histonmodifieringar och metabola fenotyper. Som forskningsingenjör kommer du även att genomföra statistisk och bioinformatisk analys av global epigenetisk data och genomföra valideringsanalys av epigenetiska resultat. Till detta tillkommer även att summera data och skriva manuskript. Även andra förekommande uppgifter inom forskargruppen kan bli aktuella.

Kvalifikationer
Krav för anställningen är:

- Doktorsexamen inom epigenetik och sjukdomsutveckling
- Goda kunskaper inom typ 2 diabetes, epigenetik och genetik
- Erfarenhet av epigenetisk editing i insulinproducerande celler
- Erfarenhet att utveckla genkonstrukt för epigenetisk editing
- Erfarenhet av analys av DNA metylering med hjälp av pyrosequencing
- Goda kunskaper inom statistik
- Utmärkt förmåga att kommunicera skriftligt och verbalt på engelska
- God förmåga att samarbeta med andra och bidra produktivt till ett team
- God förmåga att arbeta självständigt och att utveckla metoder för epigenetisk redigering
- God förmåga att undervisa och handleda andra inom dessa områden

Meriterande för anställningen är:

- Erfarenhet av analys av DNA metyleringsdata och RNA expression samt god kunskap inom typ 2 diabetes, epigenetik och genetik
- Goda kunskaper inom bioinformatik och statistisk analys av DNA metylerings data
- Goda kunskaper inom epigenetisk redigering och transfektion av konstrukt till celler
- Goda kunskaper inom cellodling
- Goda kunskaper i FACS analys

Hänsyn kommer också att tas till hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka pågående forskning inom forskargrupperna samt bidra till deras framtida utveckling.

Villkor
Anställningen är en tillsvidareanställning med omfattning 100 %. Önskat startdatum är den 16 september 2024, eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Instruktioner för ansökan
Anställningen söks via universitetets rekryteringssystem. Ansökan ska innehålla personligt brev med motivering till varför du är intresserad av anställningen och på vilket sätt anställningen matchar dina meriter. Ansökan ska även innehålla CV, examensbevis eller motsvarande samt övrigt som du önskar åberopa (kopior av betyg, uppgifter till referenser, rekommendationsbrev etc.)

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen.

Institutionen för kliniska vetenskaper i Malmö är en av de sex institutionerna vid Lunds universitets medicinska fakultet. Vi har ett starkt fokus på klinisk och epidemiologisk forskning, och bedriver även en omfattande preklinisk laboratorieforskning.

Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

Ansök nu

Amanuenser i Datavetenskap

Lärarassistent
Läs mer Jun 25
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss! 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss?? 

Vi söker??? 
Amanuenser i Datavetenskap vid Fakulteten för teknik och samhälle? 

Innehåll och arbetsuppgifter??? 
Vi söker amanuenser till masterprogrammet Datavetenskap: Applied Data Science. Vi behöver amanuenser för MA661E Exploratory Data Analysis, Visualization and Storytelling där du hjälper andra studenter i sitt lärande. Vi behöver även programamanuenser som organiserar sociala event samt events av teknisk karaktär för programmet.

Vi söker flera amanuenser. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på anställningen.

Behörighet??? 
Bara den som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå får anställas som amanuens (Högskoleförordningen 5 kap 10 §). 

Utöver den formella kompetensen ska?universitetets medarbetare ha de personliga förmågor som behövs för att fullgöra anställningen väl och för att företräda universitetet på bästa sätt.? 

För denna anställning krävs specifikt:??? 


• Att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå vid Malmö universitet.
• Förmåga att tala, läsa och skriva engelska.
• Kvalifikationer för MA661E Exploratory Data Analysis, Visualization and Storytelling

• Har avslutat kursen MA661E.
• Känner till och har erfarenhet av att sätta upp Python EDA-bibliotek.


• Kvalifikationer för programamanuens med ansvar för sociala events

• Bra organisatoriska färdigheter.
• Bra kommunikationsförmåga.
• Förmåga att samarbete i ett team.
• Problemlösningsförmåga.
• Du bör har god förståelse för studentgruppen i programmet.
• Kvalifikationer för programamanuens med ansvar för tekniska events

• Teknisk skicklighet
• Kunskap om tävlingsprogrammering.
• Förmåga att ge teknisk support.
• Kunskap om aktuella trender.
• Bra organisatoriska färdigheter.
• Bra kommunikationsförmåga.
• Förmåga att samarbete i ett team.
• Problemlösningsförmåga.Särskilt meriterande för denna anställning:??? 


• Tidigare erfarenhet som lärarassistent, handledare eller mentor, gärna på Malmö universitet. För sociala och tekniska eventkoordinatorer är tidigare erfarenhet av att koordinera evenemang fördelaktigt.??? 

Fakultet, institution och forskningsmiljö??? 
Fakultet

Fakulteten för teknik och samhälle bedriver utbildning och forskning med fokus på teknik och naturvetenskap vid de två institutionerna för datavetenskap och medieteknik samt materialvetenskap och tillämpad matematik. Fakulteten samverkar med företag och andra organisationer i syfte att höja kompetensnivån, skapa nya produkter, utveckla verksamheter och ge studenterna tidig anknytning till sitt framtida arbetsliv. Våra forskningssamarbeten och medarbetare från ett stort antal länder ger verksamheten en internationell prägel. Mer information om fakulteten finns här.? 

Institution

Institutionen för datavetenskap och medieteknik erbjuder forskningsanknutna utbildningar på grund- och avancerad nivå samt forskarutbildning. Forskningen vid institutionen bedrivs inom datavetenskap, informationssystem, programvaruteknik och medieteknik. Några av de områden vi intresserar oss för inom forskning och utbildning är artificiell intelligens, digitala medier, e-hälsa, Internet of Things och spelutveckling. Vid institutionen finns drygt 80 lärare och doktorander och verksamheten är indelad i tre enheter som har varsin enhetschef. Mer information om institutionen finns här.

Upplysningar??? 
Prefekt Bahtijar Vogel, bahtijar.vogel@mau.se

HR-ansvarig Magdalena Brossing, magdalena.brossing@mau.se ???

??? 
Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.???? 

Ansökan??? 
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med instruktioner nedan och att den är universitetet tillhanda senast 2024-08-11. Din ansökan ska skrivas på svenska, engelska eller något av de nordiska språken. Du som sökande ansvarar för att din ansökan och dess bilagor översätts vid behov.??? 

Ansökan skall innehålla: 


• Meritförteckning 
• Relevanta betyg och intyg 
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten 

• Redogör även för vilka kurser (se ovan) som du skulle vilja arbeta med samt vilken typ av arbetsuppgifter du skulle föredra.Övrigt??? 
Anställningen är 1-50% av en heltidstjänst och är tidsbegränsad från 2024-08-26 till och med 2025-01-31.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som strävar efter att ha ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.??? 

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.??? 

Tillträde??? 
2024-08-26 

Fackliga företrädare??? 
SACO-S Mats Syde, mats.syde@mau.se

OFR/ST Bodil Sterner, bodil.sterner@mau.se ???

???? 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Amanuenser i Datateknik och Mobil IT

Lärarassistent
Läs mer Jun 24
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss! 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss?? 

Vi söker??? 
Amanuenser i Datateknik vid Fakulteten för teknik och samhälle 

Innehåll och arbetsuppgifter??? 
Vi söker amanuenser till högskoleingenjörsprogrammet Datateknik och Mobil IT.

Arbetsuppgifter:


• Laborationsassistent, hjälper de studenter som genomför laborationerna. Arbetet kan även innebära att man hjälper till med förberedelser inför laborationen. Kurser:                                                                                                 

• DA215A, Datorteknik
• DA267A, Programmering av inbyggda system
• DA268A, Mobila system• Skapa, uppdatera och granska labbuppgifter. Genomförs i projektform. Kurser:                                                      

• DA215A, Datorteknik
• DA268A, Mobila system
• DA343A, Objektorienterad programutveckling, trådar och datakommunikation
• DA383A, Signalbehandling•  Som programamanuens ansvara för labbsalarna och anordna sociala aktiviteter.

Vi söker flera amanuenser. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på anställningen.

Behörighet??? 
Bara den som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå får anställas som amanuens (Högskoleförordningen 5 kap 10 §). 

Utöver den formella kompetensen ska?universitetets medarbetare ha de personliga förmågor som behövs för att fullgöra anställningen väl och för att företräda universitetet på bästa sätt.? 

För denna anställning krävs specifikt:??? 


• Att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå vid Malmö universitet.
• Förmåga att tala, läsa och skriva svenska.
• Att du kan möta deadlines även om arbetet utförs flexibelt i tid.
• Att du har kunskap om och kunna hantera utrustning och IDE relevanta för kursen.
• Avklarade laborationer i någon eller några av följande kurser

• DA215A Datateknik
• DA267A Programmering av inbyggda system
• DA268A Mobila system
• DA343A Objektorienterad programutveckling, trådar och datakommunikation
• DA383A Signalbehandling


Särskilt meriterande för denna anställning:??? 


• Erfarenhet av att undervisa i olika kurser i datavetenskap eller datateknik på Malmö universitet. 

Fakultet, institution och forskningsmiljö??? 
Fakultet

Fakulteten för teknik och samhälle bedriver utbildning och forskning med fokus på teknik och naturvetenskap vid de två institutionerna för datavetenskap och medieteknik samt materialvetenskap och tillämpad matematik. Fakulteten samverkar med företag och andra organisationer i syfte att höja kompetensnivån, skapa nya produkter, utveckla verksamheter och ge studenterna tidig anknytning till sitt framtida arbetsliv. Våra forskningssamarbeten och medarbetare från ett stort antal länder ger verksamheten en internationell prägel. Mer information om fakulteten finns här.? 

Institution

Institutionen för datavetenskap och medieteknik erbjuder forskningsanknutna utbildningar på grund- och avancerad nivå samt forskarutbildning. Forskningen vid institutionen bedrivs inom datavetenskap, informationssystem, programvaruteknik och medieteknik. Några av de områden vi intresserar oss för inom forskning och utbildning är artificiell intelligens, digitala medier, e-hälsa, Internet of Things och spelutveckling. Vid institutionen finns drygt 80 lärare och doktorander och verksamheten är indelad i tre enheter som har varsin enhetschef. Mer information om institutionen finns här.

Upplysningar??? 
Prefekt Bahtijar Vogel, bahtijar.vogel@mau.se

HR-ansvarig Magdalena Brossing, magdalena.brossing@mau.se ???

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.???? 

Ansökan??? 
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med instruktioner nedan och att den är universitetet tillhanda senast 2024-08-11. Din ansökan ska skrivas på svenska, engelska eller något av de nordiska språken. Du som sökande ansvarar för att din ansökan och dess bilagor översätts vid behov.??? 

Ansökan skall innehålla: 


• Meritförteckning 
• Relevanta betyg och intyg 
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten

• Redogör även för vilka kurser (se ovan) som du skulle vilja arbeta med samt vilken typ av arbetsuppgifter du skulle föredra. Arbetsuppgifter som förekommer är labbassistent för att stötta andra studenters lärande och att skapa, uppdatera eller granska labbuppgifter.Övrigt??? 
Anställningen är 1-50% av en heltidstjänst och är tidsbegränsad från 2024-08-26 till och med 2025-01-31.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som strävar efter att ha ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.??? 

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.??? 

Tillträde??? 
2024-08-26? 

Fackliga företrädare??? 
SACO-S Mats Syde, mats.syde@mau.se

OFR/ST Bodil Sterner, bodil.sterner@mau.se ???

???? 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Amanuenser i Informatik

Lärarassistent
Läs mer Jun 24
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss! 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss?? 

Vi söker??? 
Amanuenser i Informatik vid Fakulteten för teknik och samhälle    

Innehåll och arbetsuppgifter??? 
Vi söker amanuenser till kandidatprogrammet  IT och Ekonomi.

Arbetsuppgifter:


• Medverka i undervisning och planering av utbildning i någon av följande kurser: DA370A, DA472A och DA471A.

Vi söker flera amanuenser. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på anställningen.

Behörighet??? 
Bara den som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå får anställas som amanuens (Högskoleförordningen 5 kap 10 §). 

Utöver den formella kompetensen ska?universitetets medarbetare ha de personliga förmågor som behövs för att fullgöra anställningen väl och för att företräda universitetet på bästa sätt.? 

För denna anställning krävs specifikt:??? 


• Att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå vid Malmö universitet.
• Förmåga att tala, läsa och skriva svenska.
• Avklarad kurs DA370A Introduktion till IT och marknad, DA472A Informatik: Verksamhetstödjande system och/eller DA471A Informatik: Systemutveckling.

Särskilt meriterande för denna anställning:??? 


• Erfarenhet av att undervisa i olika kurser i datavetenskap eller informatik på Malmö universitet.

Fakultet, institution och forskningsmiljö??? 
Fakultet

Fakulteten för teknik och samhälle bedriver utbildning och forskning med fokus på teknik och naturvetenskap vid de två institutionerna för datavetenskap och medieteknik samt materialvetenskap och tillämpad matematik. Fakulteten samverkar med företag och andra organisationer i syfte att höja kompetensnivån, skapa nya produkter, utveckla verksamheter och ge studenterna tidig anknytning till sitt framtida arbetsliv. Våra forskningssamarbeten och medarbetare från ett stort antal länder ger verksamheten en internationell prägel. Mer information om fakulteten finns här.? 

Institution

Institutionen för datavetenskap och medieteknik erbjuder forskningsanknutna utbildningar på grund- och avancerad nivå samt forskarutbildning. Forskningen vid institutionen bedrivs inom datavetenskap, informationssystem, programvaruteknik och medieteknik. Några av de områden vi intresserar oss för inom forskning och utbildning är artificiell intelligens, digitala medier, e-hälsa, Internet of Things och spelutveckling. Vid institutionen finns drygt 80 lärare och doktorander och verksamheten är indelad i tre enheter som har varsin enhetschef. Mer information om institutionen finns här.

Upplysningar??? 
Prefekt Bahtijar Vogel, bahtijar.vogel@mau.se

HR-ansvarig Magdalena Brossing, magdalena.brossing@mau.se  ?? 

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.???? 

Ansökan??? 
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med instruktioner nedan och att den är universitetet tillhanda senast 2024-08-11. Din ansökan ska skrivas på svenska, engelska eller något av de nordiska språken. Du som sökande ansvarar för att din ansökan och dess bilagor översätts vid behov.??? 

Ansökan skall innehålla: 


• Meritförteckning 
• Relevanta betyg och intyg 
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten
• Redogör även för vilka kurser (se ovan) som du skulle vilja arbeta med. 

Övrigt??? 
Anställningen är 1-50% av en heltidstjänst och är tidsbegränsad från 2024-08-26 till och med 2025-01-31.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som strävar efter att ha ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.??? 

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.??? 

Tillträde??? 
2024-08-26? ?? 

Fackliga företrädare??? 
SACO-S Mats Syde, mats.syde@mau.se

OFR/ST Bodil Sterner, bodil.sterner@mau.se ??

???? 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Amanuenser i Datavetenskap inriktning spelutveckling

Lärarassistent
Läs mer Jun 24
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss! 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss?? 

Vi söker??? 
Amanuenser i Datavetenskap vid Fakulteten för teknik och samhälle 

Innehåll och arbetsuppgifter??? 
Vi söker amanuenser till kandidatprogrammet Spelutveckling.

Arbetsuppgifter:


• Medverka i undervisning och planering av utbildning i någon av följande kurser: DA378A, DA315A och MA127A.
• Som programamanuens ansvara för Spellabbet och anordna sociala aktiviteter såsom Game Jams m.m.

Vi söker flera amanuenser. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på anställningen.

Behörighet??? 
Bara den som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå får anställas som amanuens (Högskoleförordningen 5 kap 10 §). 

Utöver den formella kompetensen ska?universitetets medarbetare ha de personliga förmågor som behövs för att fullgöra anställningen väl och för att företräda universitetet på bästa sätt.? 

För denna anställning krävs specifikt:??? 


• Att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå vid Malmö universitet.
• Förmåga att tala, läsa och skriva svenska.
• Avklarad kurs DA378A Datavetenskap: C++ och programvarukonstruktion, MA127A Matematik för spelutvecklare och/eller DA315A Objektorienterad spelprogrammering.

Särskilt meriterande för denna anställning:??? 


• Erfarenhet av att undervisa i olika kurser i datavetenskap på Malmö universitet. 

Fakultet, institution och forskningsmiljö??? 
Fakultet

Fakulteten för teknik och samhälle bedriver utbildning och forskning med fokus på teknik och naturvetenskap vid de två institutionerna för datavetenskap och medieteknik samt materialvetenskap och tillämpad matematik. Fakulteten samverkar med företag och andra organisationer i syfte att höja kompetensnivån, skapa nya produkter, utveckla verksamheter och ge studenterna tidig anknytning till sitt framtida arbetsliv. Våra forskningssamarbeten och medarbetare från ett stort antal länder ger verksamheten en internationell prägel. Mer information om fakulteten finns här.? 

Institution

Institutionen för datavetenskap och medieteknik erbjuder forskningsanknutna utbildningar på grund- och avancerad nivå samt forskarutbildning. Forskningen vid institutionen bedrivs inom datavetenskap, informationssystem, programvaruteknik och medieteknik. Några av de områden vi intresserar oss för inom forskning och utbildning är artificiell intelligens, digitala medier, e-hälsa, Internet of Things och spelutveckling. Vid institutionen finns drygt 80 lärare och doktorander och verksamheten är indelad i tre enheter som har varsin enhetschef. Mer information om institutionen finns här.

Upplysningar??? 
Prefekt Bahtijar Vogel, bahtijar.vogel@mau.se

HR-ansvarig Magdalena Brossing, magdalena.brossing@mau.se

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.???? 

Ansökan??? 
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med instruktioner nedan och att den är universitetet tillhanda senast 2024-08-11. Din ansökan ska skrivas på svenska, engelska eller något av de nordiska språken. Du som sökande ansvarar för att din ansökan och dess bilagor översätts vid behov.??? 

Ansökan skall innehålla: 


• Meritförteckning 
• Relevanta betyg och intyg 
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten 

• Redogör även för vilka kurser (se ovan) som du skulle vilja arbeta med samt vilken typ av arbetsuppgifter du skulle föredra. Arbetsuppgifter som förekommer är labbassistent för att stötta andra studenters lärande, ansvarig för spellabb och sociala aktiviteter eller stöttning inför matematikkursen.Övrigt??? 
Anställningen är 1-50% av en heltidstjänst och är tidsbegränsad från 2024-08-26 till och med 2025-01-31.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som strävar efter att ha ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.??? 

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.??? 

Tillträde??? 
2024-08-26

Fackliga företrädare??? 
SACO-S Mats Syde, mats.syde@mau.se

OFR/ST Bodil Sterner, bodil.sterner@mau.se ? ??

 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Amanuenser i Medieteknik

Lärarassistent
Läs mer Jun 25
Malmö universitet

Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss!??

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss??? 

För att se annonsen i sin helhet samt ansöka, vänligen gå till Malmö universitets hemsida för lediga jobb

 

Malmö University

Malmö University is an innovative, urban, and internationally-oriented academic institution that, thanks to its committed and experienced staff, contributes to societal development. Here, teachers, researchers, and other employees with various competencies work together to conduct high-quality education and research. All professional categories and roles are important. You are welcome to apply for a job with us!

Here you can learn more about what it's like to work at Malmö University: Work with us

To see the advertisement and apply, please visit Malmö University’s website for job opportunities

Ansök nu

Amanuenser i Datavetenskap och Data- och informationsvetenskap

Lärarassistent
Läs mer Jun 24
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss! 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss?? 

Vi söker??? 
Amanuenser i Datavetenskap och Data- och informationsvetenskap vid Fakulteten för teknik och samhälle 

Innehåll och arbetsuppgifter??? 
Vi söker amanuenser till kandidatprogrammet Informationsarkitekt.

Arbetsuppgifter:


• Medverka i undervisning, rättning av uppgifter och planering av utbildning främst som lärarassistent i sal för att svara på frågor och guida/förklara för studenterna vid laborationer i någon av följande kurser: DA106A, DA354B, DA100B, DA456B, DA361B och DA109A. 

Vi söker flera amanuenser. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på anställningen.

Behörighet??? 
Bara den som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå får anställas som amanuens (Högskoleförordningen 5 kap 10 §). 

Utöver den formella kompetensen ska?universitetets medarbetare ha de personliga förmågor som behövs för att fullgöra anställningen väl och för att företräda universitetet på bästa sätt.? 

För denna anställning krävs specifikt:??? 


• Att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå vid Malmö universitet.
• Förmåga att tala, läsa och skriva svenska.
• Någon eller några avföljande kurser avklarade

• DA106A Introduktion till webbutveckling vilket innebär kunskap och erfarenhet av webbutveckling (HTML/CSS/JS)
• DA354B Introduktion till programmering vilket innebär kunskap och erfarenhet av programmering i Python.
• DA100B Interaktionsdesign för informationsarkitekter vilket innebär kunskap om användar-centrerad design / människor-centrerad design, designtänkande och programvaran Figma.
• DA456B Informationsdesign vilket kräver kunskaper om statistik, informationsdesign och användning av tableau.
• DA361B Objektorienterad programmering och modellering vilket innebär kunskap och erfarenhet av objektorienterad programmering och modellering i Python.
• DA109A Webbtjänster Kompetens som efterfrågas är utöver god teknisk förståelse för ämnet även en god förståelse för de teoretiska aspekterna av kursen, samt har god förmåga att uttrycka dig i skrift.Särskilt meriterande för denna anställning:??? 


• Erfarenhet av att undervisa i olika kurser i datavetenskap eller Data- och informationsvetenskap på Malmö universitet.
• Meriterande för att arbeta i kursen DA456B Informationsdesign är kunskaper om grafisk design, och kunskaper om användning av grafikprogram såsom Affinity Designer eller Adobe Illustrator.

Fakultet, institution och forskningsmiljö??? 
Fakultet

Fakulteten för teknik och samhälle bedriver utbildning och forskning med fokus på teknik och naturvetenskap vid de två institutionerna för datavetenskap och medieteknik samt materialvetenskap och tillämpad matematik. Fakulteten samverkar med företag och andra organisationer i syfte att höja kompetensnivån, skapa nya produkter, utveckla verksamheter och ge studenterna tidig anknytning till sitt framtida arbetsliv. Våra forskningssamarbeten och medarbetare från ett stort antal länder ger verksamheten en internationell prägel. Mer information om fakulteten finns här.? 

Institution

Institutionen för datavetenskap och medieteknik erbjuder forskningsanknutna utbildningar på grund- och avancerad nivå samt forskarutbildning. Forskningen vid institutionen bedrivs inom datavetenskap, informationssystem, programvaruteknik och medieteknik. Några av de områden vi intresserar oss för inom forskning och utbildning är artificiell intelligens, digitala medier, e-hälsa, Internet of Things och spelutveckling. Vid institutionen finns drygt 80 lärare och doktorander och verksamheten är indelad i tre enheter som har varsin enhetschef. Mer information om institutionen finns här.

Upplysningar??? 
Prefekt Bahtijar Vogel, bahtijar.vogel@mau.se

HR-ansvarig Magdalena Brossing, magdalena.brossing@mau.se  ?? 

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.???? 

Ansökan??? 
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med instruktioner nedan och att den är universitetet tillhanda senast 2024-08-11. Din ansökan ska skrivas på svenska, engelska eller något av de nordiska språken. Du som sökande ansvarar för att din ansökan och dess bilagor översätts vid behov.??? 

Ansökan skall innehålla: 


• Meritförteckning 
• Relevanta betyg och intyg 
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten 
• Redogör även för vilka kurser (se ovan) som du skulle vilja arbeta med

?Övrigt??? 
Anställningen är 1-50% av en heltidstjänst och är tidsbegränsad från 2024-08-26 till och med 2025-01-31. 

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som strävar efter att ha ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.??? 

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.??? 

Tillträde??? 
2024-08-26

Fackliga företrädare??? 
SACO-S Mats Syde, mats.syde@mau.se

OFR/ST Bodil Sterner, bodil.sterner@mau.se ??

 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Amanuenser i Datavetenskap inriktning systemutvecklare

Lärarassistent
Läs mer Jun 24
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som tack vare engagerade och erfarna medarbetare bidrar till samhällsutveckling. Hos oss arbetar lärare, forskare och andra medarbetare med olika kompetenser tillsammans för att bedriva utbildning och forskning av hög kvalitet. Alla yrkeskategorier och roller är viktiga. Du är välkommen att söka jobb hos oss! 

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Malmö universitet: Jobba hos oss?? 

Vi söker??? 
Amanuenser i Datavetenskap vid Fakulteten för teknik och samhälle    

Innehåll och arbetsuppgifter??? 
Vi söker amanuenser till kandidatprogrammet systemutvecklare.

Arbetsuppgifter:


• Medverka i undervisning och planering av utbildning i någon av följande kurser: DA339A, DA211A, DA297A, DA488A och DA109A.
• Som programamanuens anordna sociala aktiviteter för programmet.

Vi söker flera amanuenser. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på anställningen.

Behörighet??? 
Bara den som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå får anställas som amanuens (Högskoleförordningen 5 kap 10 §). 

Utöver den formella kompetensen ska?universitetets medarbetare ha de personliga förmågor som behövs för att fullgöra anställningen väl och för att företräda universitetet på bästa sätt.? 

För denna anställning krävs specifikt:??? 


• Att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå vid Malmö universitet.
• Förmåga att tala, läsa och skriva svenska.
• Någon eller några avföljande kurser avklarade

• DA339A Objektorienterad programmering. Kompetenser som efterfrågas är god förmåga gällande objektorienterad programmering i Java inklusive GUI i Swing/AWT, god förmåga gällande objektorienterad analys och design samt UML (aktivitetsdiagram, klassdiagram, sekvensdiagram), bra förmåga att interagera med och att hjälpa studenter förstå problem de har när de programmerar eller designar kod.
• DA211A Introduktion till studier i Datavetenskap. Efterfrågad kompetens rör förmåga att kunna ta isär och sätta ihop en dator och förmåga att förklara datorns olika delar vid Under huven workshoppen. För att arbeta med att göra preliminära bedömningar av skriftliga arbeten på kursen krävs god kunskap och förmåga när det gäller akademisk skrivande.
• DA297A Databasteknik. Kompetenser som efterfrågas är kunskaper om Postgre och design av databaser för handledning vid databasteoriövningar.
• DA488A Systemprogramvara. Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med lärare driver kursens laborationer.
• DA109A Webbtjänster. Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med lärare driver kursens laborationer, stöttar studenterna i deras projekt och bedömer studenternas uppsatser. Kompetens som efterfrågas är utöver god teknisk förståelse för ämnet även en god förståelse för de teoretiska aspekterna av kursen, samt har god förmåga att uttrycka dig i skrift. Särskilt meriterande för denna anställning:??? 


• Erfarenhet av att undervisa i olika kurser i datavetenskap på Malmö universitet.
• Erfarenhet att ge skriftlig återkoppling till studenter.

Fakultet, institution och forskningsmiljö??? 
Fakultet

Fakulteten för teknik och samhälle bedriver utbildning och forskning med fokus på teknik och naturvetenskap vid de två institutionerna för datavetenskap och medieteknik samt materialvetenskap och tillämpad matematik. Fakulteten samverkar med företag och andra organisationer i syfte att höja kompetensnivån, skapa nya produkter, utveckla verksamheter och ge studenterna tidig anknytning till sitt framtida arbetsliv. Våra forskningssamarbeten och medarbetare från ett stort antal länder ger verksamheten en internationell prägel. Mer information om fakulteten finns här.? 

Institution

Institutionen för datavetenskap och medieteknik erbjuder forskningsanknutna utbildningar på grund- och avancerad nivå samt forskarutbildning. Forskningen vid institutionen bedrivs inom datavetenskap, informationssystem, programvaruteknik och medieteknik. Några av de områden vi intresserar oss för inom forskning och utbildning är artificiell intelligens, digitala medier, e-hälsa, Internet of Things och spelutveckling. Vid institutionen finns drygt 80 lärare och doktorander och verksamheten är indelad i tre enheter som har varsin enhetschef. Mer information om institutionen finns här.

Upplysningar??? 
Prefekt Bahtijar Vogel, bahtijar.vogel@mau.se

HR-ansvarig Magdalena Brossing, magdalena.brossing@mau.se

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.???? 

Ansökan??? 
Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med instruktioner nedan och att den är universitetet tillhanda senast 2024-08-11. Din ansökan ska skrivas på svenska, engelska eller något av de nordiska språken. Du som sökande ansvarar för att din ansökan och dess bilagor översätts vid behov.??? 

Ansökan skall innehålla: 


• Meritförteckning 
• Relevanta betyg och intyg 
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten 

• Redogör även för vilka kurser (se ovan) som du skulle vilja arbeta med samt vilken typ av arbetsuppgifter du skulle föredra. Arbetsuppgifter som förekommer är labbassistent för att stötta andra studenters lärande, ansvarig för att anordna sociala aktiviteter, handledning i Under huven workshop, arbete med preliminära bedömningar av skriftliga arbeten och databasövningar. Övrigt??? 
Anställningen är 1-50% av en heltidstjänst och är tidsbegränsad från 2024-08-26 till och med 2025-01-31.

Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som strävar efter att ha ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet.??? 

Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning.??? 

Tillträde??? 
2024-08-26

Fackliga företrädare??? 
SACO-S Mats Syde, mats.syde@mau.se

OFR/ST Bodil Sterner, bodil.sterner@mau.se ? ??

???? 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Förskollärare 100%

Förskollärare
Läs mer Jul 12
Förskolan Telningen Ekonomisk Förening söker 1st förskollärare med flerårig yrkesvana på 100%.


Vi har provanställning på max 6 mån


Vi söker dig som är


Positiv


Kreativ


Intresserad av utomhuspedagogik


Stresstålig


Problemlösningsinriktad


Van att leda inte styra arbetslaget


Bra på att samarbeta


Villig att fortsätta fortbilda sig


Förskolan Telningen är en föräldrakooperativ förskola med 3 avdelningar. Barngrupperna består av 16 barn i åldrarna 1- 5 år.


Vi har företagshälsovård


Friskvårdsbidrag


Schemalagd planeringstid


Fast schema mån-tors och rullande fredagar


Förskolan inspireras av Reggio Emilia.


Vi följer de styrdokument och lagar som är ålagda alla förskolor.


Är du intresserad skicka då ditt CV och ditt löneanspråk till


styrelsen@forskolantelningen.se

Ansök nu