Elevassistent jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Elevassistent i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

Elevresurs Realgymnasiet Malmö

Elevassistent
Läs mer Jul 4
Nytt
Om Realgymnasiet Malmö

Läs mer om vår skola på https://www.realgymnasiet.se/skolor/malmo.Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Elevresurs


Vid Realgymnasiet i Malmö går strax över 100 elever.

Vi har naturbruksprogrammet med elever som sökt oss utifrån sitt specifika intresse. Vi arbetar tillsammans i ett arbetslag och har ett komplett elevhälsoteam.

Vi söker nu en elevresurs till en elev på vår skola. Som resurs hos oss behöver du uppskatta att arbeta med en specifik elev och hitta de vägar som behövs för att eleven ska nå målen med sina studier. Du har huvudansvaret för elevens totala studiesituation och är spindeln i nätet mellan elev och lärare samt har kontakt med vårdnadshavare för att kunna i samråd med elevhälsa och rektor anpassa arbetet för att eleven ska lyckas. Du ingår i skolans arbetslag och är en del av teamet. 

Tjänsten sträcker sig under läsåret 22/23 med start 22 augusti.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som elevstöd, gärna på gymnasiet, och har förmågan att anpassa skoluppgifter och omvandla dem så att det passar just en specifik elev. Vi söker dig som har förmåga att skapa nätverk och sociala kontaktytor mellan elever och dig som tar initiativ och agerar mot uppsatta mål. Vi söker dig som är skicklig på att kommunicera till olika målgrupper och är trygg i din roll.

Om Lärande i Sverige AB

Vi leder gymnasieskolor och yrkeshögskola inom Lärandegruppen i Sverige AB som är en av Sveriges största friskolekoncerner. Inom Lärandegruppen finns även förskolor, grundskolor och en resursskola. Våra gymnasieutbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. På Lärandes hemsida kan du läsa mer om våra verksamheter, om hur vi tänker och jobbar mot vår gemensamma mission att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.Våra fyra kärnvärden är centrala i våra verksamheter. Trygghet är basen där all Utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Vi arbetar i Team där vi delar kunskap och erfarenheter som leder till Framgång.Varmt välkommen med din ansökan!https://www.larande.se/Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:

https://www.realgymnasiet.se/

https://consensum.se/

Ansök nu

Elevassistent till Malmö latinskola

Elevassistent
Läs mer Jul 4
Nytt
Ref: 20222208

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta med elever inom gymnasieskolan och verka för att främja deras kunskapsutveckling? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Malmö latinskola söker en elevassistent med stort engagemang för elevers lärande och utveckling. Tjänsten är en visstidsanställning på 75% från 2022-08-22 till 2022-12-22. 

Tillsammans med ansvarig lärare är du delaktig i planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet och du kan komma att arbeta både med enskilda elever och grupper av elever. Dina insatser sker såväl i klassrummet som på tid mellan lektioner och du kommer att samarbeta och samverka med andra yrkesgrupper och funktioner. Genom samtal och projekt motiverar, stödjer och skapar du trygghet för eleven på skolan och i studiesituationen. I uppdraget kan det ingå omvårdnad av enskilda elever och/eller arbete med elever med fysiska eller kognitiva funktionsnedsättningar. Arbetet som elevassistent innebär varierade arbetsuppgifter utifrån det enskilda uppdragets karaktär.

Kvalifikationer
Vi söker dig med fullgjord gymnasieutbildning, det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och/eller ungdomar med kognitiva, fysiska och/eller psykosociala svårigheter. Likaså är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av elever med synnedsättning. 

För att trivas i rollen som elevassistent behöver du vara kommunikativ, lösningsorienterad och relationsskapande, det innebär att du har ett gott bemötande och förmågan att anpassa din kommunikation efter situation. Arbetsuppgifterna består till viss del av att förtydliga, förklara och diskutera lektionernas innehåll för elever, det är därför viktigt att du en god pedagogisk förmåga. Vidare är du flexibel då schemat och elevunderlaget kan ändras under läsåret. 

Tjänsten förutsätter god svenska i tal och skrift, samt att du har en god digital kompetens. 

Om arbetsplatsen
"Det är våra ungdomar som ska ta över världen och vi får bidra till deras utveckling"   

Malmö latinskola kännetecknas av nyfikenhet, respekt, lust att lära och lust att utmanas. Vi är en skola med ca. 1100 elever som rustar varje elev mer än för stunden och där eleven får verktyg för att söka sig vidare i ett komplext kunskapssamhälle. Vi tycker därför att det är viktigt med djupa ämneskunskaper för att ha en stabil grund att stå på. Malmö latinskola är en skola där man vågar prestera, vågar misslyckas och vill försöka igen. Fantasi och kreativitet ges ett stort och självklart utrymme. På Malmö latinskola är ny teknik naturligt integrerat i verksamheten. Examensmålen ska styra skolan i hög utsträckning och påverka undervisningen inom ämnena och kurserna. Programarbetslagen blir grunden för samarbete över ämnesgränserna och ett viktigt inslag för att man som elev på Latinskolan skall känna en hög grad av identifikation med det program man går på.   

Malmö latinskola har också varit modellskola för lärande för hållbar utveckling tillsammans med Naturskyddsföreningen och Malmö högskola. Det arbetet fortsätter vi nu på egen hand.    

Utbildningarna som vi erbjuder vid skolan är:    

- Estetiskt program (fem inriktningar)    

- Humanistiskt program (en inriktning)    

- Naturvetenskapligt program   

- Naturvetenskap och musik, särskild variant   

- Samhällsvetenskapligt program (tre inriktningar)   

- Estetik och media - förstärkt program 

Vi erbjuder även spetsutbildningar inom musik och teater.     

Vill du veta mer om oss? Besök vår hemsida malmo.se/latin   


Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi cirka 1600 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. 


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-08-22

Övrigt
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom gymnasieskola och gymnasiesärskola. Du beställer utdraget via Polisens hemsida på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 
 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
 
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Oxievångskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 27
Ref: 20222138

Arbetsuppgifter
Oxievångsskolan kommer höstterminen 2022 rekrytera en ny elevassistent. Tjänsten innebär en unik möjlighet att vara med och arbeta nära barn med olika utmaningar samt vara del av ett mindre arbetslag tillsammans med två andra elevassistentkollegor. I uppdraget arbetar man tätt tillsammans med lärare och arbetar för att stödja och utveckla eleverna genom deras skoldag i årskurs 7-9 och på fritidshemmet. Den största delen av tjänsten är förlagd i årskurs 7-9. I rollen som elevassistent arbetar du, med stor omsorg, mer omvårdande och stöttande mot våra elever med olika funktionsnedsättningar.

Kvalifikationer
Du som söker tjänst som elevassistent behöver, minst, ha en avslutad gymnasieutbildning. Är den från barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet ser vi det som meriterande. Vi ser det även som meriterande om du är yrkesutbildad, ex som barnskötare, assistent eller likande. Tjänsten som elevassistent kräver också att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, såsom barn med NPF och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Vi ser gärna att du har arbetat i en skola tidigare samt om du har utbildning inom NPF. Vi söker någon som, precis som vi, lägger stor vikt vid att bygga goda relationer samt arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande både med barn, vårdnadshavare samt kollegor.

Om arbetsplatsen
På Oxievångsskolan sätter vi varje elev i fokus och bygger vårt ledarskap på goda relationer. Vi stöttar varandra och kompletterar varandras kompetenser. Vi arbetar därför aktivt för att skapa trygghet och studiero i en miljö som stimulerar elevens lust och motivation att lära. Forskningsbaserat lärande är i fokus, vilket visar sig i våra åtaganden på skolan som sätts i varje separat ämneslag. Dessa fokuserar på utvecklande åtaganden där vi analyserar och sätter riktning för att hur vi vuxna ska hjälpa eleverna nå högre resultat. Skolan i framkant när det gäller skolbibliotek, digitalisering och lärande. Kollegiet på skolan är ett engagerat kollegium som driver skolans utveckling framåt, tillsammans med skolans ledningsgrupp. Förstelärare finns i varje arbetslag och har som uppdrag att tillsammans planera, driva, följa upp och utveckla våra åtaganden. Skolan har ett välfungerande elevhälsoteam som har en nära samverkan med arbetslagen.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 

Information om tjänsten
Anställningsform: Visstidsanställning (tom 22-12-22)
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Augusti 2022

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistenter till Sockerbruksskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 28
Ref: 20222169

Arbetsuppgifter
Nu söker Sockerbruksskolan elevassistenter. Ta chansen och bli en del av vår härliga skola!

Vi söker elevassistenter som vill vara en del av Sockerbruksskolans grundsärskola och fritids. Som elevassistent arbetar du med en eller flera elever/grupper av elever i skolan, fritidshem eller korttidstillsyn. Elevassistenten är delaktig i planering, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med elever under ledning av ansvarig pedagog i enlighet med sitt uppdrag. Elevassistenten bidrar till att främja elevernas utveckling. I uppdraget kan ingå omvårdnad av enskilda elever och/eller arbete med elever med fysiska eller kognitiva funktionsnedsättningar. Arbetet som elevassistent innebär varierade arbetsuppgifter utifrån det enskilda uppdragets karaktär. Samverkan sker med andra yrkesgrupper och funktioner.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och unga med intellektuell funktionsnedsättning samt autism inom grundsärskola ser vi det som meriterande. Har du erfarenhet av att arbetat inom LSS ser vi även det som meriterande. Du har förmåga att kunna tolka sociala interaktioner och signaler hos elever samt arbeta på ett lågaffektivt sätt. Som person tar du också en roll som en vuxen förebild och är trygg och tillitsskapande i ditt bemötande med våra elever. Vidare har du kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dessa i ditt dagliga arbete. 

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Om arbetsplatsen
Sockerbruksskolan är en grundsärskola för elever med autism och intellektuella funktionsvariationer (IF), med fritidshem och korttidstillsyn enligt LSS §9.7 i samma lokaler och med samma personal. Skolan ligger i Oxie kyrkby, med närhet till grönområde, bad och Oxie centrum. Vi har mellan 25-30 elever fördelade på åtta små klasser med 3-4 elever i varje. Antalet platser på skolan varierar utifrån behov av fysiska anpassningar för eleverna. Flertalet av våra elever läser ämnesområden. Både skolledning och personalen som arbetar med eleverna har alla kompetens och erfarenhet inom lågaffektivt bemötande (LAB), tydliggörande pedagogik, autism och intellektuella funktionsvariationer (IF).

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 4
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistenter till Malmö Restaurangskola

Elevassistent
Läs mer Jul 1
Ref: 20222221

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta med elever inom gymnasieskolan och verka för att främja deras kunskapsutveckling? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Malmö Restaurangskola söker tre elevassistenter med stort engagemang för elevers lärande och utveckling. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 80%.

Tillsammans med ansvarig lärare är du delaktig i planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet och du kan komma att arbeta både med enskilda elever och grupper av elever. Dina insatser sker såväl i klassrummet som på tid mellan lektioner och du kommer att samarbeta och samverka med andra yrkesgrupper och funktioner. Genom samtal och projekt motiverar, stödjer och skapar du trygghet för eleven på skolan och i studiesituationen.  I uppdraget kan det ingå omvårdnad av enskilda elever och/eller arbete med elever med fysiska eller kognitiva funktionsnedsättningar. Arbetet som elevassistent innebär varierade arbetsuppgifter utifrån det enskilda uppdragets karaktär!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst en avslutad gymnasieutbildning i arbete med barn och unga samt erfarenhet av att arbeta med barn och unga med intellektuell funktionsnedsättning och/eller NPF-diagnoser. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom särskola och/eller NPF-diagnoser eller utbildning till elevassistent. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet av arbete i restaurangkök. 

För att trivas i rollen som elevassistent behöver du ha förmågan att kunna tolka sociala interaktioner och signaler hos elever samt arbeta på ett lågaffektivt sätt. Du kan inta en roll som vuxen förebild och vara trygg och tillitsskapande i bemötandet med skolans elever. Du har även kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dessa i ditt dagliga arbete.

Tjänster förutsätter god svenska i tal och skrift. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande. 

Om arbetsplatsen
Malmö Restaurangskola är ett yrkesgymnasium med inriktning restaurang och livsmedel. Av skolans ca 220 elever går drygt hälften av eleverna på nationellt program. Övriga elever går på IM-program, de flesta på individuellt alternativ. På skolan finns även ett gymnasiesärskoleprogram med inriktning hotell, restaurang och bageri. Som en del i undervisningen driver vi även två välbesökta restauranger och ett konditori.   

Vill du veta mer om oss? Besök vår hemsida restaurangskolan.malmo.se eller Facebook sidan Malmö Restaurangskola. 

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1600 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Antal tjänster: 3
Tillträde: 2022-08-15

Övrigt
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom gymnasieskola och gymnasiesärskola. Du beställer utdraget via Polisens hemsida på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 
 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
 
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg

Ansök nu

Elevassistent med APL-stöd till Malmö Restaurangskola

Elevassistent
Läs mer Jul 1
Ref: 20222220

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta med APL-stöd, elever inom gymnasieskolan och verka för att främja deras kunskapsutveckling? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Malmö Restaurangskola söker en elevassistent med stort engagemang för elevers lärande och utveckling. Tjänsten är en visstidsanställning på 80% från 2022-08-15 till 2023-06-22. 

Tillsammans med ansvarig lärare är du delaktig i planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet och du kan komma att arbeta både med enskilda elever och grupper av elever. Dina insatser sker såväl i klassrummet som på tid mellan lektioner och du kommer att samarbeta och samverka med andra yrkesgrupper och funktioner. Genom samtal och projekt motiverar, stödjer och skapar du trygghet för eleven på skolan och i studiesituationen. I uppdraget kan det ingå omvårdnad av enskilda elever och/eller arbete med elever med fysiska eller kognitiva funktionsnedsättningar. Arbetet som elevassistent innebär varierade arbetsuppgifter utifrån det enskilda uppdragets karaktär, i denna tjänsten ingår även uppdraget att stödja elever under deras arbetsplatsförlagda lärande (APL).

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst en avslutad gymnasieutbildning i arbete med barn och unga samt erfarenhet av att arbeta med barn och unga med intellektuell funktionsnedsättning och/eller NPF-diagnoser. Det är meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom särskola och/eller NPF-diagnoser eller utbildning till elevassistent. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet av arbete i restaurangkök. 

För att trivas i rollen som elevassistent behöver du ha förmågan att kunna tolka sociala interaktioner och signaler hos elever samt arbeta på ett lågaffektivt sätt. Du kan inta en roll som vuxen förebild och vara trygg och tillitsskapande i bemötandet med skolans elever. Du har även kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dessa i ditt dagliga arbete.

Tjänster förutsätter god svenska i tal och skrift. Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande. 

Om arbetsplatsen
Malmö Restaurangskola är ett yrkesgymnasium med inriktning restaurang och livsmedel. Av skolans ca 220 elever går drygt hälften av eleverna på nationellt program. Övriga elever går på IM-program, de flesta på individuellt alternativ. På skolan finns även ett gymnasiesärskoleprogram med inriktning hotell, restaurang och bageri. Som en del i undervisningen driver vi även två välbesökta restauranger och ett konditori.   

Vill du veta mer om oss? Besök vår hemsida restaurangskolan.malmo.se eller Facebook sidan Malmö Restaurangskola. 

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1600 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 
Information om tjänsten
Anställningsform:Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-08-15

Övrigt
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom gymnasieskola och gymnasiesärskola. Du beställer utdraget via Polisens hemsida på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 
 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
 
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till särskola på Munkhätteskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 23
Ref: 20222133

Arbetsuppgifter
Vill du vara med och utveckla Munkhätteskolans grundsärskola då är du den vi söker. Vi startade vår verksamhet inom särskolan höstterminen 2020 i nyrenoverade lokaler. Under kommande läsår utökar vi vår verksamhet med ytterligare en klass. Sammanlagt kommer vi att ha 25 elever under läsåret 22/23. Vi söker tre elevassistenter som kommer att arbeta med grundsärskolans elever som läser inriktning ämnesområden 1-4. Elevassistenten arbetar med en eller flera elever/grupper av elever i skolan och fritidshemmet. Våra klasser är sammansatta utifrån elevens behov och kunskapsnivå. I varje klass förutom lärare finns elevassistenter som tillsammans med klassens mentor skapar en trygg lärandemiljö och utvecklar elevernas förmågor utifrån deras förutsättningar. Elevassistenten är delaktig i planering, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med elever under ledning av ansvarig pedagog och i enlighet med sitt uppdrag. Elevassistenten bidrar till att främja elevernas utveckling. I uppdraget kan ingå omvårdnad av enskilda elever och /eller arbete med elever med fysiska och kognitiva funktionsnedsättningar. Arbetet som elevassistent innebär varierande arbetsuppgifter utifrån det enskilda uppdragets karaktär. Du kommer göra skillnad och tillsammans med dina framtida kollegor säkerställa att vi skapar varje elevs bästa skola på Munkhätteskolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och det är meriterande om du har läst Barn-och fritidsprogrammet. För elevassistenter i grundsärskola eller i arbete med enskilda elever krävs utbildning som motsvarar verksamhetens Behov. Detta för att kunna bemöta varje elevs omvårdnads behov samt hens kognitiva och fysiska funktionsvariationer. Det är meriterande om du har arbetat med elever inom grundsärskola. Vi förväntar oss att du har ett professionellt förhållningssätt mot elever, kollegor och samarbetspartner. Du måste kunna ta eget ansvar i Ditt arbete både i klassrummet och på fritidshemmet. Vi önskar att du är en person som har lätt att skapa relationer och strävar efter att ha god kontakt med elever, vårdnadshavare och kollegor. Det är viktigt att du ser varje elev som individ och kan möta eleven utifrån individens förutsättningar och behov. I arbetslaget är du delaktig och bidrar med en kompetens och erfarenhet att utvecklaverksamheten och skapa goda förutsättningar till elevens lärande och utveckling. Du som söker tjänsten är väl insatt i grundskolans värdegrundsarbete och har både erfarenhet och kompetens av lågaffektivt bemötande och förhållningssätt. vi förutser att du har kompetens inom AKK (alternativ kompletterande kommunikation) och använder den kompetensen mot elever som behöver stöd i form av kompletterande kommunikationssätt. Du är positiv, nyfiken och intresserad av arbetet inom särskolan ocgh med stort engagemang stödjer eleverna i deras kunskapsmässiga och sociala utveckling.

Om arbetsplatsen
På Munkhätteskolan finns en specialverksamhet för elever med fysiska funktionsnedsättningar i kombination med kommunikationssvårigheter. Eleverna är inkluderade i skolans klasser och nu söker vi fler assistenter till våra elever. Är du den vi söker? Du tillsammans med dina blivande kollegor har en avgörande roll för dessa elever under hela deras skoldag och tillhörande timmar på fritidshemmet. Du kommer göra skillnad och tillsammans med dina framtida kollegor säkerställa att vi skapar varje elevs bästa skola på Munkhätteskolan. Du som elevassistent bidrar till planering, genomförande och utförande av det pedagogiska arbetet med ledning av mentor eller ansvarig pedagog. Elevassistenten bidrar till att främja elevens utveckling och i uppdraget kommer det ingå omsorg/omvårdnad av enskilda eller fler elever. Arbetet som elevassistent innebär varierande arbetsuppgifter utifrån de olika elevers förutsättningar. Eleverna har individuella omsorgsschema som du tillsammans med blivande kollegor följer under dagen som ett team, allt för att ge varje elev de bästa förutsättningarna.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare.
Omfattning: Heltid.
Antal tjänster: 1.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Munkhätteskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 21
Ref: 20222061

Arbetsuppgifter
På Munkhätteskolan finns en specialverksamhet för elever med fysiska funktionsnedsättningar i kombination med kommunikationssvårigheter. Eleverna är inkluderade i skolans klasser och nu söker vi fler assistenter till våra elever. Är du den vi söker? Du tillsammans med dina blivande kollegor har en avgörande roll för dessa elever under hela deras skoldag och tillhörande timmar på fritidshemmet. Du kommer göra skillnad och tillsammans med dina framtida kollegor säkerställa att vi skapar varje elevs bästa skola på Munkhätteskolan. Du som elevassistent bidrar till planering, genomförande och utförande av det pedagogiska arbetet med ledning av mentor eller ansvarig pedagog.

Elevassistenten bidrar till att främja elevens utveckling och i uppdraget kommer det ingå omsorg/omvårdnad av enskilda eller fler elever. Arbetet som elevassistent innebär varierande arbetsuppgifter utifrån de olika elevers förutsättningar. Eleverna har individuella omsorgsschema som du tillsammans med blivande kollegor följer under dagen som ett team, allt för att ge varje elev de bästa förutsättningarna. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, meriterande om du läst barn- och fritidsprogrammet eller omvårdnad. Det är meriterande om du arbetat med liknande elevgrupper tidigare. Vi förväntar oss att du har ett professionellt förhållningssätt mot elever, kollegor och samarbetspartners. Du måste kunna ta eget ansvar i ditt arbete både i klassrummet och på fritidshemmet. Vi önskar att du är en person som har lätt för att skapa relationer och strävar efter att ha god kontakt med elever, vårdnadshavare och kollegor. Det är viktigt att du ser varje elev som individ och kan möta eleven utifrån individens förutsättningar och behov. Du som söker tjänsten är väl insatt i grundskolans värdegrundsarbete och har både erfarenhet och kompetens av lågaffektivt bemötande och förhållningssätt. Vi förutser att du har stor kompetens inom AKK och kan använda det praktiskt. Med stort engagemang stödjer du dagligen eleverna i deras kunskapsmässiga och sociala utveckling.

Om arbetsplatsen
På Munkhätteskolan finns en specialverksamhet för elever med fysiska funktionsnedsättningar i kombination med kommunikationssvårigheter. Eleverna är inkluderade i skolans klasser och nu söker vi fler assistenter till våra elever. Är du den vi söker? Du tillsammans med dina blivande kollegor har en avgörande roll för dessa elever under hela deras skoldag och tillhörande timmar på fritidshemmet. Du kommer göra skillnad och tillsammans med dina framtida kollegor säkerställa att vi skapar varje elevs bästa skola på Munkhätteskolan. Du som elevassistent bidrar till planering, genomförande och utförande av det pedagogiska arbetet med ledning av mentor eller ansvarig pedagog. Elevassistenten bidrar till att främja elevens utveckling och i uppdraget kommer det ingå omsorg/omvårdnad av enskilda eller fler elever. Arbetet som elevassistent innebär varierande arbetsuppgifter utifrån de olika elevers förutsättningar. Eleverna har individuella omsorgsschema som du tillsammans med blivande kollegor följer under dagen som ett team, allt för att ge varje elev de bästa förutsättningarna.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare.
Omfattning: Heltid.
Antal tjänster: 1.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Geijerskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 23
Ref: 20222125

Arbetsuppgifter
Vi söker vi dig som vill vara en del av oss på Geijerskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent!

Som elevassistent hos oss har du ett nära samarbete med mentor, elevhälsan och vårdnadshavare. Du arbetar med en elev som behöver ett nära och aktivt stöd under hela skoldagen. Dina arbetstider kan variera beroende på elevens vistelsetider och du tjänstgör både under skoldagen och i fritidshemmet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att vara ett tydligt stöd i sociala- och lärandesituationer.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Du har erfarenhet av att arbeta med elever i skolan som är i behov av lågaffektivt bemötande och erfarenhet av elever med utåtagerande beteende.

Du har förmåga att arbeta självständigt och kan ta egna beslut utifrån situationen. Du är vidare flexibel och van att samarbeta med andra för att få eleverna att utvecklas så långt som möjligt och har förmåga att stödja eleven i sin kunskapsutveckling. Utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet är du med och utvecklar verksamheteten för eleven. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Om arbetsplatsen
Geijerskolan är belägen på Limhamn och är en F-6 skola med ca 590 elever. Vi verkar efter mottot att vi ska leverera varje elevs bästa skola. På Geijerskolan har vi ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att vi fokuserar på det som fungerar/är sunt. Vi tror på ledorden att om vi ska vara varje elevs bästa skola behöver vi också vara varje medarbetares bästa arbetsplats.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Höstterminen 2022 med chans till förlängning
Omfattning: Heltid 
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Rönnens resursskola

Elevassistent
Läs mer Jun 23
Ref: 20222104

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som elevassistent på Rönnens resursskola och som tillsammans med oss vill arbeta för att skapa Varje elevs bästa skola för våra elever! Hos oss kommer du att arbeta som elevassistent under skoldagen och på övrig tid på fritidshem/LSS. 

I uppdraget som elevassistent stöttar du eleverna i deras lärande, omsorg och utveckling, du kommer arbeta både enskilt med elever men också med små grupper av elever. Du bidrar tillsammans med arbetslaget och hittar strategier för att nå varje elev och bidra till ökad måluppfyllelse och till elevernas utveckling. Som elevassistent är du delaktig i planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet under ledning av ansvarig pedagog.

I uppdraget kan ingå omvårdnad av enskilda elever och/eller arbete med elever med fysiska eller kognitiva funktionsnedsättningar. Arbetet som elevassistent innebär varierade arbetsuppgifter utifrån det enskilda uppdragets karaktär. Samverkan sker med andra yrkesgrupper och funktioner. Som elevassistent på Rönnens resursskola arbetar du både i skolan och på fritidshem/LSS

Kvalifikationer
För tjänsten krävs utbildning till elevassistent, socialpedagog, undersköterska, barnskötare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska också ha erfarenhet av att arbeta i specialverksamhet för elever med autism, i SU-grupp, i grundsärskola, särskilt boende eller liknande.

Du är professionell, engagerad och bidrar till utveckling på olika nivåer utifrån din profession. Du tycker om att samarbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du är lugn, trygg och har förmåga att vara ett steg före genom att se och möta varje elev utifrån där hen befinner sig. Ditt förhållningssätt är lågaffektivt. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Har god förmåga i att möta eleverna lågaffektiv och genom att vara närvarande i mötet med eleverna för att kunna vara ett steg före.

Välkommen med din ansökan!

 

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Om arbetsplatsen
Rönnens resursskola har 38 elever i årskurs 1–9. Alla elever har en diagnos inom autismspektrum. Verksamhetens upptagningsområde utgörs av hela Malmö. I augusti flyttade verksamheten in i en egen skolbyggnad på Rönnenområdet och ingår idag i Rönnens rektorsområde tillsammans med Rönnenskolan. På Rönnens resursskola undervisas eleverna i mindre grupper eller enskilt. Det finns en hög bemanning runt eleverna som Undervisningen utformas utifrån elevernas individuella behov. Verksamheten har många legitimerade och kompetenta lärare, dessutom finns ett närvarande elevhälsoteam, erfarna och duktiga elevassistenter samt elevkoordinatorer.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1-2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Augustenborgsskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 2
Ref: 20221457

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Augustenborgsskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent! Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap om barn med diabetes. Dina arbetsuppgifter kommer främst handla om att ta hand om omvårdnaden för elever med diabetes. Utöver detta arbetar du på skolans fritidshem och stöttar elever både under skoltid och fritidshemstid.

I den aktuella rollen som elevassistent består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av att arbeta med samt vara aktiv och närvarande under elevernas skoldag. Du närvarar vid såväl lektioner som vid raster och tid som eleven är på fritidshemmet. Ditt arbete bidrar till att främja elevens utveckling. Utöver det är du delaktig i planering samt genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet under ledning av ansvarig pedagog. 

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Vi ser det även som meriterande om du har en undersköterskeexamen eller liknande. Du som söker behöver ha erfarenhet och kunskap om arbete med diabetes sedan tidigare, gärna från arbete med barn. Vi ser det också som meriterande om du sen tidigare har erfarenhet av arbete som elevassistent eller barnskötare i skola eller på förskola.

Vi vill att du har en god kunskap om skolans läroplan och andra dokument som styr skolans verksamhet. Vi ser också att du har kunskaper om hur olika funktionsnedsättningar påverkar elevens lärande och hur man på bästa sätt kompenserar för dessa. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.??? 

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Augustenborgsskolan är en F-9-skola i Malmös södra innerstad med ca 700 elever. Vi är en mångkulturell skola med elever och personal från alla världens hörn. Här finns nyfikna elever med stor lust att lära. Du får en verksamhetsnära skolledning som förväntar sig att du tar ansvar för din egen, dina kollegors och hela skolans utvecklingsarbete. Vi arbetar tillsammans och samarbete är en nyckelkompetens på vår skola.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, till 2022-12-22
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-08-18

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Kroksbäckskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 17
Ref: 20222032

Arbetsuppgifter
I uppdraget som elevassistent arbetar du med eleverna under skoldagen men även under eftermiddagen på fritidshem. Du är delaktig i planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet med eleverna tillsammans med ansvarig pedagog. Som elevassistent bidrar du till att främja elevernas utveckling. Det kan även ingå viss omvårdnad av enskilda elever i uppdraget.

Kvalifikationer
Till uppdraget som elevassistent söker vi dig som har minst en avslutad gymnasieutbildning. Du har förmåga att kunna tolka sociala interaktioner och signaler hos elever samt arbeta på ett lågaffektivt sätt. Som person tar du en roll som en vuxen förebild och är trygg och tillitsskapande i ditt bemötande med våra elever. Vidare har du kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dessa i ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du är prestigelös, flexibel och trivs i en föränderlig miljö. Som person har du lätt för att samarbeta och bygger goda och trygga relationer med såväl elever som vårdnadshavare som kollegor.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Om arbetsplatsen
Om arbetsplatsen Kroksbäcksskolan är en F9-skola med drygt 450 elever. Skolan har förberedelseklass, fritidshem och grundsärskola. All personal, i alla årskurser arbetar med språkutvecklande pedagogik. Skolan samarbetar med kulturskolan El Sistema Malmö. Det innebär att eleverna i årskurs F-5 sjunger, spelar och dansar minst en gång i veckan. Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola! Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Studiehandledare/elevassistent

Elevassistent
Läs mer Jun 1
Vi söker en studiehandledare i swahili, engelska eller/och somaliska. Arbetet innebär att ge en stödinsats som regleras i Skolförordningen 5 kap.
Som studiehandledare ger du stöd till elever som inte behärskar svenska tillräckligt bra för att aktivt kunna delta i undervisningen och kunna följa kursplanen.
Som elevassistent hjälper du elever i behov av lite extra stöd under skoldagen.
Vi söker gärna dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som har ett stort intresse för att stödja eleverna i deras skolarbete. .
Vi lägger stor vikt vid erfarenhet och personlig lämplighet.

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Jun 2
Rytmus är Sveriges ledande musikgymnasium och har bidragit till att utveckla ett flertal kända musiker och artister sedan starten 1993. Vi finns idag i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borlänge och Örebro. Vi erbjuder det estetiska programmet med inriktning musik som är högskoleförberedande. Inriktningen är specialiserad på den afroamerikanska traditionen, bland annat jazz, pop, rock och soul.

Läs mer om oss på www.rytmus.se.

Rytmus i Malmö är en gymnasieskola med ca. 180 elever som alla går det estetiska programmet med inriktning musik. Det är en skola som sjuder av liv och kreativitet med hög trygghet och trivsel bland elever och personal. Samarbeten präglar hela verksamheten och vi söker dig med god vilja och förmåga att samarbeta med kollegor, elever och externa kontakter.

Detta söker vi:

Nu söker vi på Rytmus i Malmö en elevassistent med förmågan att få elever att växa och utvecklas. I din roll som elevassistent kommer du att arbeta med elev med synskada och har som främsta uppgift att ledsaga och syntolka för eleven samt ge pedagogiskt stöd.

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt och en god förmåga och vilja att samarbeta med övrig personal, lärare och vårdnadshavare. Du kan se varje elev utifrån elevens förutsättningar, du är lugn och trygg och kan ta ansvar för och etablera tillitsfulla relationer med våra elever. Du har gärna erfarenhet av att möta elever på olika funktionsnivåer. När eleven inte är på plats på skolan förväntas du arbeta med andra uppgifter efter behov som finns i verksamheten. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga. Varmt välkommen in med din ansökan!

Tjänsten är en visstidsanställning på 80-100% under perioden 220815-230623 med goda chanser till förlängning även nästkommande läsår.

Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till rektor Josefin Knagg, epost: josefin.knagg@rytmus.se, tfn: 040-107282.

Ansök nu

Elevassistent till Högaholmsskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 15
Ref: 20221981

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Högaholmsskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent! Som elevassistent hos oss har du ett nära samarbete med mentor, elevhälsan och vårdnadshavare. Du arbetar med en elev som behöver ett nära och aktivt stöd under hela skoldagen. Du bidrar till elevernas välbefinnande och möjligheter att tillgodogöra sig skolans undervisning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att vara ett stöd i sociala- och lärandesituationer. Under eftermiddagen arbetar du på fritidshemmet där du tillsammans med övrig personal leder aktiviteter.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Du har gedigen erfarenhet att arbeta med elever i skolan som är i behov av lågaffektivt bemötande och erfarenhet av elever med utåtagerande beteende. Du har även förmåga att arbeta självständigt och kan ta egna beslut utifrån situationen. Du är vidare van att samarbeta med andra för att få eleverna att utvecklas så långt som möjligt och har förmåga att stödja eleven i sin kunskapsutveckling. Du har även erfarenhet av att arbeta med elever som har språkstörning och inlärningsstörning. Utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet är du med och utvecklar verksamheteten för eleven. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

 

Om arbetsplatsen
Mitt i gröna Lindängen ligger Högaholmsskolan, en F-6 skola med cirka 330 elever. Till höstterminen 2023 beräknas nya Högaholmsskolan med plats för 550 elever stå klar! Hos oss arbetar engagerad personal med målet att våra elevers skoldag ska präglas av trygghet, studiero och en lustfylld lärandemiljö där elevernas kunskapsutveckling står i fokus. Högaholmsskolan är en partnerskola och i samarbete med Malmö Universitet är vi med och utbildar framtidens lärare. Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Visstid, till och med 2022-12-22
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-08-15

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Rörsjöskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 13
Ref: 20221971

Arbetsuppgifter
I uppdraget som elevassistent arbetar du med eleverna under skoldagen men även under eftermiddagen på fritidshem. Du är delaktig i planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet med eleverna tillsammans med ansvarig pedagog. Som elevassistent bidrar du till att främja elevernas utveckling. Det kan även ingå viss omvårdnad av enskilda elever i uppdraget.

Kvalifikationer
Till uppdraget som elevassistent söker vi dig som har minst en avslutad gymnasieutbildning.

Du har förmåga att kunna tolka sociala interaktioner och signaler hos elever samt arbeta på ett lågaffektivt sätt. Som person tar du en roll som en vuxen förebild och är trygg och tillitsskapande i ditt bemötande med våra elever.

Vidare har du kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dessa i ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du är prestigelös, flexibel och trivs i en föränderlig miljö. Som person har du lätt för att samarbeta och bygger goda och trygga relationer med såväl elever som vårdnadshavare som kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Rörsjöskolan är en F-6-skola med drygt 720 elever i fyra och fem paralleller. Skolan finns i Rörsjöstaden, i centrala Malmö med närheten till såväl grönområden som kulturella aktiviteter. Våra byggnader är charmiga, då de anknyter till vår långa och traditionsrika historia. Samtidigt anpassar vi lokalerna till de krav som ställs på en modern skola. Vi har även en härlig skolgård med plats för olika aktiviteter. Vi arbetar tillsammans med Kulturskolan via El Sistema. Vill du vara en del av en skola under uppbyggnad med ny skolledning, utökad elevhälsa och ny riktning där din insats kommer att göra skillnad? I så fall ser vi framemot din ansökan.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Örtagårdskolans grundsärskola

Elevassistent
Läs mer Jun 10
Ref: 20221933

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Örtagårdsskolan grundsärskola och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent! Du kommer att arbeta i en ämnesområdesklass och ingå ett arbetslag som består av en klasslärare samt 2-3 elevassistenter. Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för eleverna att utvecklas utifrån enskilda mål och skolans styrdokument. I din tjänst tillhör du även fritidshemmets arbetslag där arbetet leds av våra tre grundlärare i fritidshemmet utifrån verksamhetens mål. Här främjar du allsidiga kontakter, social gemenskap och stärka grupprelationer. Tillsammans skapar vi en verksamhet som möter våra elever och vårdnadshavare på bästa sätt utifrån deras individuella behov.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elever inom autsimspektrat och/eller erfarenhet av arbete inom inriktning ämnesområden på grundsärskola. Vidare är du lyhörd inför elevens behov och önskemål samt har en god kännedom om funktionsvariationer och hur man på bästa sätt kompenserar för dessa. Du arbetar för att ge eleven de bästa förutsättningar för att uppnå sin högsta potentiella utvecklingsnivå och ser eleven utifrån ett helhetsperspektiv.

Ditt förhållningssätt är positivt och du har ett lågaffektivt bemötande samt god samarbetsförmåga. Du tar eget ansvar och initiativ och är trygg och tydlig i din roll. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.???

Om arbetsplatsen
På Örtagårdsskolans grundsärskola går idag 52 elever årskurs 1-9 inriktning ämnen och ämnesområden.

På skolan:

-Är eleverna våra stjärnor som leder oss mot nya mål! Eleverna läser både inom inriktning ämnen och ämnesområden, årskurs 1-9.

-Är samarbete över klassgränserna och kollegial samverkan en självklarhet.

-Kommer du bli en del av ett arbetslag som tillsammans vaskar fram guldkorn i ett starkt kollegier som präglas av ett nära samarbete, tillit och värme.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 

Information om tjänsten
Anställningsform: Vikariat på ca 12 månader.
Omfattning: Heltid.
Antal tjänster: 1.
Tillträde: Augusti 2022.

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Hyllievångsskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 9
Ref: 20221911

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Hyllievångsskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent!

Hos oss på Hyllievångsskolan erbjuds du att arbeta i moderna lokaler tillsammans med kollegor som har hög kompetens.

Som elevassistent hos oss har du ett nära samarbete med mentor, elevhälsan och vårdnadshavare. Du arbetar med en elev som behöver ett nära och aktivt stöd under hela skoldagen. Dina arbetstider kan variera beroende på elevens vistelsetider och du tjänstgör både under skoldagen men även i fritidshemmet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att vara ett stöd i sociala- och lärandesituationer.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Du har gedigen erfarenhet att arbeta med elever i skolan som är i behov av lågaffektivt bemötande och erfarenhet av elever med utåtagerande beteende. Vidare har du vana av att arbeta med elever inom autismspektrum. Du har även förmåga att arbeta självständigt och kan ta egna beslut utifrån situationen. Du är vidare van att samarbeta med andra för att få eleverna att utvecklas så långt som möjligt och har förmåga att stödja eleven i sin kunskapsutveckling. Utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet är du med och utvecklar verksamheteten för eleven. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Välkommen med din ansökan!

 

Om arbetsplatsen
Hyllievångsskolan är en framtidsorienterad skola som främjar alla elevers utveckling och lärande. Skolans placering i gränslandet mellan staden och landet ger eleverna stora möjligheter till spännande och varierande lärmiljöer. Skolan utökas läsårsvis och är fullt utbyggd läsåret 2023/2024 till årskurs 6. Hyllievångsskolan främjar kollegialt samarbete, både utifrån planering av undervisning och genom innovativa lokaler.

Skolan stod färdigbyggd 2017 och är unikt utformad. Här finns inga traditionella korridorer, utan skolan är öppen och välkomnande. Skolan är byggd efter arbetslagen och lärarnas arbetsrum finns i anslutning till salar och grupprum. Förutom våra klassrum har vi två utomhusklassrum att använda på tredje våningen.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Hyllievångsskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 8
Ref: 20221887

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Hyllievångsskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent! 

Som elevassistent hos oss arbetar man i ett nära samarbete med resten av teamet. Du arbetar med en eller flera elever i en klass som behöver extra stöd för att kunna följa med i undervisningen. Du kommer arbeta nära främst en elev och stötta under hela skoldagen, både utifrån nära tillsyn och omvårdad. Det finns även elev med diabetes i klassen så du behöver även kompetens kring detta. Du är nära under både skoldag och fritidshemstid. Placeringen är i årskurs 1, med tanken att följa eleven upp.

 

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Du har erfarenhet av elever med omvårdnadsbehov och elever med diabetes. Du har lätt för att knyta relationer med elever och är van att samarbeta nära vårdnadshavare och kollegor.

Vi ser gärna att du har en god kunskap om skolans läroplan och andra dokument som styr skolans verksamhet. 

Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.??? 

 

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Hyllievångsskolan är en framtidsorienterad skola som främjar alla elevers utveckling och lärande. Skolans placering i gränslandet mellan staden och landet ger eleverna stora möjligheter till spännande och varierande lärmiljöer. Skolan utökas läsårsvis och är fullt utbyggd läsåret 2023/2024 till årskurs 6. Hyllievångsskolan främjar kollegialt samarbete, både utifrån och planering av undervisning och genom innovativa lokaler.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-08-08

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Skolan på Ön

Elevassistent
Läs mer Jun 7
Ref: 20221873

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Skolan på Ön och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent!

Som elevassistent hos oss arbetar man i ett nära samarbete med ansvarig grundskollärare. Du arbetar med en eller flera elever i en klass som behöver extra stöd för att kunna följa med i undervisningen. Det kan handla om att hjälpa elev/elever med läs- och skrivsvårigheter, koncentrationsproblem, psykosociala svårigheter och/eller olika typer av funktionsnedsättningar.

Vi söker en elevassistent som ska finnas som stöd för en elev med förflyttningar, både inom- och utomhus samt gymnastikövningar varje dag.  Det kommer även innebära lyft.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar därför om att hjälpa eleven/eleverna att följa med i undervisningen och hjälpa eleven/eleverna med att finna ro i sina studier. Utöver det kan dina arbetsuppgifter också bestå av att hjälpa eleven/eleverna träna på olika vardagsuppgifter, vara ett stöd för eleven/eleverna på raster, i omklädningsrum, på utflykter och i fritidshemmet.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Är den från barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du har en god kunskap om skolans läroplan och andra dokument som styr skolans verksamhet. Vi ser också att du har kunskaper om hur olika funktionsnedsättningar påverkar elevens lärande och hur man på bästa sätt kompenserar för dessa.

Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.   

Vi ser till personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Skolan på Ön är en kommunal skola i Malmö stad. Det är en liten skola med stor gemenskap – där kunskap, engagemang och kreativitet står i centrum. Skolan ligger vackert belägen vid Öresund och är en F–3 skola med cirka 150 elever.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Stapelbäddsskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 7
Ref: 20221877

Arbetsuppgifter
Vi söker nu fyra elevassistenter till Stapelbäddsskolan! 

Du kommer att arbeta med en eller flera elever/grupper av elever i skolan, förskoleklass och fritidshem. Du är delaktig i planering, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med elever under ledning av ansvarig pedagog i enlighet med ditt uppdrag.

Du bidrar till att främja elevernas utveckling. I uppdraget kan ingå omvårdnad av enskilda elever och/eller arbete med elever med fysiska eller kognitiva funktionsnedsättningar.

Arbetet som elevassistent innebär varierade arbetsuppgifter utifrån det enskilda uppdragets karaktär. Samverkan sker med andra yrkesgrupper och funktioner.

Tillsammans med dina kollegor ska du skapa varje elevs bästa skola – ur ett heldagsperspektiv. Du är van att samarbete med kollegor och du ser det som en självklarhet att tillsammans erbjuda varje elev en kvalitativ och trygg skolmiljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad elevassistent. Du är väl förtrogen med verksamhetens styrdokument och har god förmåga att omsätta läroplanens och skollagens innehåll till praktik. Systematiskt kvalitetsarbete ser du som en självklarhet.

Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till att lära av varandra. Du har lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, föräldrar och kollegor. Erfarenhet är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Är du redo för något nytt? Välkommen till Stapelbäddsskolan!

Vårt gemensamma mål är att skapa en hållbar och modern verksamhet där våra elever utvecklas, blir medvetna, når framgång och känner stor lust och nyfikenhet inför framtida lärande.  Genom att samverka med varandra ska vi skapa de bästa förutsättningarna för varje elev att lyckas och att tro på sin egen förmåga.

Stapelbäddsskolan är placerad intill Stapelbäddsparken i Västra hamnen och invigdes i augusti 2016.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 

Information om tjänsten
Anställningsform: Allmän visstidsanställning, läsår 22/23
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 4
Tillträde: 2022-08-11

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Hermodsdalsskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 10
Ref: 20221950

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Hermodsdalsskolans grundsärskola och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent!

Som elevassistent hos oss arbetar du i ett nära samarbete med klassens lärare. Du kommer att arbeta i en av våra ämnesområdesklasser och dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att hjälpa eleven/eleverna att följa med i undervisningen och hjälpa eleven/eleverna med att finna ro i sina studier.

Utöver det kommer dina arbetsuppgifter också bestå av att hjälpa eleven/eleverna träna på olika vardagsuppgifter, vara ett stöd för eleven/eleverna på raster, i omklädningsrum, på utflykter, vid toalettbesök och vid maten. Du kommer även att arbeta i vår fritidsverksamhet.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har en avslutad gymnasieutbildning. Är den från barn- och fritidsprogrammet eller assistentutbildning ser vi det som meriterande.

Vi ser gärna att du har en god kunskap om grundsärskolans läroplan och andra dokument som styr skolans verksamhet. Vi ser också att du har kunskaper om hur olika funktionsnedsättningar påverkar elevens lärande och hur man på bästa sätt kompenserar för dessa. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.

Det är meriterande om du känner till och kan använda dig av alternativa kommunikationssätt. Som elevassistent hos oss behöver du arbeta lösningsfokuserat, vara flexibel, van vid att handskas med ”ögonblickssitautioner”, lågaffektiv, stresstålig, ha lätt för att samarbeta och lätt för att ställa om.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Hermodsdalsskolan är en F-9-skola med 525 elever. Fritidsverksamheten har 145 elever och präglas av en god pedagogisk miljö som låter elevernas intresse och nyfikenhet stå i centrum. På Hermodsdalsskolan ser vi varje elev! Vi arbetar med nära relationer till såväl elever som vårdnadshavare och genom regelbundna resultatdialoger anpassar vi undervisningen till varje elev. Vi står för ett elevnära skolledarskap som bland annat blir synligt genom de verksamhetsrundor vi går varje vecka och i de elevintervjuer vi genomför med varje årskurs.

Här vill vi att alla elever ska lyckas och arbetar därför för en ökad behörighet till gymnasieskolan. Aktiviteter vi arbetar med är en främjande skolmiljö, bedömning samt en läsande skola. Hermodsdalsskolan skapar varje elevs bästa skola!

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 

Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-08-11

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Tingdammsskolan

Elevassistent
Läs mer Jun 3
Ref: 20221847

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Tingdammsskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent! Som elevassistent hos oss arbetar du i ett nära samarbete med ansvarig grundskollärare. Du arbetar med en eller flera elever i en klass som behöver extra stöd för att kunna följa med i undervisningen. Det kan handla om att hjälpa elev med läs- och skrivsvårigheter, koncentrationsproblem, psykosociala svårigheter och/eller olika typer av funktionsnedsättningar.

Elevassistenten vi söker kommer arbeta med en elev med traumabakgrund och vi ser gärna att du som söker har erfarenhet och utbildning i traumamedveten omsorg. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att hjälpa eleven att följa med i undervisningen och hjälpa eleven med att finna ro i sina studier. Utöver det kan dina arbetsuppgifter också bestå av att hjälpa eleven träna på olika vardagsuppgifter, vara ett stöd för eleven på raster, i omklädningsrum, på utflykter och i fritidshemmet.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning gärna inom barn-och fritidsprogrammet. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med elever med trauma och utbildning i traumamedveten omsorg är meriterande. Har du även arbetat inom vården eller har erfarenhet eller utbildning inom psykiatri är detta meriterande. Vi ser gärna att du har en god kunskap om skolans läroplan och andra dokument som styr skolans verksamhet.

Vi ser också att du har kunskaper om hur olika funktionsnedsättningar påverkar elevens lärande och hur man på bästa sätt kompenserar för dessa. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.??Det är ett krav att du har god kommunikativ förmåga i svenska språket och är van att uttrycka dig på ett rakt och tydligt sätt. Anställningen är en visstidsanställning med chans till förlängning. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Tingdammsskolan är en F-6 skola med 540 elever som ligger i natursköna Oxie med fantastiska möjligheter som naturslingor, grönområden, samt rymliga och fräscha lokaler. Alldeles intill den stora skolgården finns vårt bibliotek i världsklass, ny idrottshall och fina miljöer som skog, vatten och lekplatser för att stimulera lärandet ytterligare. Vi arbetar för att vara en skola för alla. Vår vision är att både elever och personal ska se fram emot att komma till skolan varje dag. Här får du goda förutsättningar att utvecklas och bidra till en kvalitativ undervisning. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av Grundskoleförvaltningens positiva utveckling! I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Låter det som något för dig så låter du som något för oss! Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 

Information om tjänsten
Anställningsform: Visstidsanställning till 2023-06-16
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Universitetsholmens gymnasium

Elevassistent
Läs mer Maj 24
Ref: 20221573

Arbetsuppgifter
Under läsåret 22/23 kommer vi på Universitetsholmens gymnasium att utöka vår verksamhet med två elevassistenter. Vill du arbeta med elever inom gymnasieskolan och verka för att främja deras kunskapsutveckling? Då kan det vara dig vi söker! 

Som elevassistent kommer du främst att arbeta med elever inom yrkesintroduktionsprogrammet på vård- och omsorg. Tillsammans med ansvarig lärare är du delaktig i planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet och du kan komma att arbeta både med enskilda elever och grupper av elever. Dina insatser sker såväl i klassrummet som på tid mellan lektioner och du kommer att samarbeta och samverka med andra yrkesgrupper och funktioner. Genom samtal och projekt motiverar, stödjer och skapar du trygghet för eleven på skolan och i studiesituationen. Du ansvarar för att frånvarotrappan följs och verkställs och när det behövs hjälper du eleverna att skapa struktur för att underlätta studiesituationen. I uppdraget kan det ingå omvårdnad av enskilda elever och/eller arbete med elever med fysiska eller kognitiva funktionsnedsättningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en slutförd gymnasieutbildning, har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med särskilda behov och tidigare har arbetat inom gymnasieskolan.  Du har förmåga och erfarenhet av arbete med konfliktidentifiering och konflikthantering, kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och kunskap om socialisation och yrkessocialisation. Har du arbetat som elevassistent och/eller har utbildning som elevassistent/lärarassistent är det meriterande. Du behöver ha god digital kompetens och vi ser gärna att du även har kunskaper inom matematik, svenska och engelska. God svenska i tal och skrift är en förutsättning för den här tjänsten. 

Som person är du lugn och stabil och du bemöter eleverna med lyhördhet inför deras olika behov och förutsättningar och kan anpassa dig därefter. Att kunna inspirera och motivera eleverna till lärande är viktiga egenskaper för tjänsten. Du tar stort ansvar för ditt eget arbete och är strukturerad. För att lyckas i rollen som elevassistent behöver du har ett lågaffektivt bemötande, förmåga att vara tydlig och kunna sätta gränser. Vi söker en lagspelare som är bra på att samarbeta och som kan skapa goda relationer till elever och deras vårdnadshavare. Du har ett positivt bemötande, är professionell och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. 

Låter detta som du? Vi ser fram emot just DIN ansökan! 

Om arbetsplatsen
På skolan finns både Universitetsholmens gymnasium och Malmö Lärlingscenter där avstånden är korta. Med det menar vi att det är lätt att lära känna folk, alla känner alla och vi bryr oss om varandra. Skolan har ca 750 elever inom El och Energi-, VVS och Fastighets- och Vård och Omsorgsprogrammet samt lärlingsutbildning inom flertalet gymnasieprogram. Våra lärare har hög kompetens, mycket stort elevengagemang, är duktiga på att stödja elevers lärande, och sätter alltid eleven i centrum. 

Vill du veta mer om oss? 

Besök: malmo.se/universitetsholmen 

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1600 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Elevassistenter till Valdemarsro gymnasium

Elevassistent
Läs mer Maj 17
Ref: 20221565

Arbetsuppgifter
Inför höstterminen 2022 kommer vi på Valdemarsro gymnasium att utöka vår verksamhet med fler elevassistenter. Vi är en gymnasiesärskola med höga ambitioner och söker dig som vill vara med och bidra till att våra elever ska kunna växa, utvecklas och lära. 

Som elevassistent hos oss kommer du tillsammans med ansvarig pedagog vara med och planera och delta i det pedagogiska arbetet med eleverna. Du har en viktig roll för att stödja och främja elevernas kunskapsutveckling och deras personliga utveckling. Du arbetar för att möjliggöra lärande och följer upp insatser utifrån elevens individuella behov. Därtill kommer du att ha i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom både skola och korttidstillsyn. 

Vi arbetar brett och professionsövergripande och du kommer att ha ett tätt samarbete med elevhälsan, lärare, skolledning och elever rörande elevens progression och utveckling. Det är därför viktigt att du har förmågan och viljan att skapa goda relationer med dina kollegor och elever. Det är en självklarhet och en förutsättning att du som söker har en positiv elevsyn och ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv.  

Kvalifikationer
Vi söker dig med fullgjord gymnasieutbildning med inriktning omvårdnad eller barn- och fritid. Det är meriterande om du har utbildning eller kunskap inom kognitiva, fysiska och/eller psykosociala svårigheter eller utbildning inom AKK. Likaså är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och/eller ungdomar med kognitiva, fysiska och/eller psykosociala svårigheter, samt har god kännedom om autismspektrum och lågaffektivt bemötande. 

För tjänsten krävs det att du är kommunikativ, förtroendeingivande, professionell, samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. För att trivas i den här rollen behöver du vara lösningsorienterad och flexibel då vi ofta ställs inför nya förutsättningar.  Arbetsuppgifterna innebär bland annat att stötta eleverna i deras lärande det är därför viktigt att du har en god pedagogisk förmåga.

Du har en god digital kompetens som innebär att det är naturligt att använda digitala verktyg som arbetsredskap och hjälpmedel, samt god svenska i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tillsättning sker först efter sista ansökningsdatum.

Om arbetsplatsen
Valdemarsro gymnasium erbjuder utbildningar för elever på gymnasiesärskolans individuella och nationella program. De nationella gymnasiesärskoleprogrammen är programmet för Hälsa, vård och omsorg, administration, handel och varuhantering, estetiska verksamheter, fastighet anläggning och byggnation samt programmet för samhälle, natur och språk. På skolan finns också ett förstärkt program inom gymnasieskolans individuella program. Valdemarsro gymnasium har totalt cirka 150 elever. 

Vår ambition är att varje dag möta våra ungdomar utifrån deras förutsättningar och behov för att var och en ska utveckla sitt lärande så långt det är möjligt. Vi är en lärande organisation och tar både elevernas och vårt eget lärande på allvar. Hos oss får du 130 nya kollegor som alla arbetar för att vara en förebild och en inspirationskälla - en spjutspets inom tillgänglighet, kunskap och kompetens. Vill du vara en del av vårt arbete? 

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida valdemarsrogymnasium.malmo.se 

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi cirka 1600 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här. 


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: 80-100%
Antal tjänster: 17
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom gymnasieskola och gymnasiesärskola. Du beställer utdraget via Polisens hemsida på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 
 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.
 
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistenter till Tygelsjöskolans grundsärskola

Elevassistent
Läs mer Maj 13
Ref: 20221544

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Tygelsjöskolans nya grundsärskola och vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent! 

Tygelsjöskolan kommer höstterminen 2022 starta upp en ny grundsärskola i anpassade lokaler. Särskolan är beräknad till att ta emot 12 elever. Tjänsterna innebär en unik möjlighet att vara med att forma och utveckla arbetslaget och verksamheten från start. Som elevassistent hos oss arbetar man i ett nära samarbete med ansvarig grundskollärare. Du arbetar med en eller flera elever i en klass som behöver extra stöd för att kunna följa med i undervisningen. Det kan handla om att hjälpa elev/elever med läs- och skrivsvårigheter, koncentrationsproblem, psykosociala svårigheter och olika typer av funktionsnedsättningar.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar därför om att hjälpa eleven/eleverna att följa med i undervisningen och hjälpa eleven/eleverna med att finna ro i sina studier. Utöver det kan dina arbetsuppgifter också bestå av att hjälpa eleven/eleverna träna på olika vardagsuppgifter, vara ett stöd för eleven/eleverna på raster, i omklädningsrum, på utflykter och i fritidshemmet.  

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Är den från barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet ser vi det som meriterande. Vi ser det även som meriterande om du är yrkesutbildad, ex som barnskötare, assistent eller likande. Tjänsten som elevassistent kräver också att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, såsom barn med NPF och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Vi ser gärna att du har arbetat i en särskola tidigare samt om du har utbildning inom NPF och/eller AKK. Det är även nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift. 

Vi ser gärna att du har en god kunskap om skolans läroplan och andra dokument som styr skolans verksamhet. Vi ser också att du har kunskaper om hur olika funktionsnedsättningar påverkar elevens lärande och hur man på bästa sätt kompenserar för dessa. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.??? 

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Tygelsjöskolan är en skola med ca 350 elever i årskurs F-3 uppdelad på två enheter. Vår särskola kommer utgöra en tredje enhet i närheten våra befintliga lokaler och kommer ha elever i årskurs 1-3.

Vi arbetar med att skapa en trygg skolmiljö med stort fokus på värdegrunden. Vi jobbar efter den demokratiska värdegrund som finns i våra styrdokument: jämställdhet, solidaritet med de svaga och utsatta, människolivets okränkbarhet, individens frihet och integritet och alla människors lika värde. Runt om Tygelsjöskolan finns fantastisk natur och utelekplatser som skapar möjligheter att driva den pedagogiska verksamheten i utomhusmiljö. Samtidigt når man från skolan stan på tio minuter med stadsbussen.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 6
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevkoordinator i åk 7-9 till Hermodsdalsskolan

Elevassistent
Läs mer Maj 12
Ref: 20221517

Arbetsuppgifter
Till Hermodsdalsskolan söker vi nu en elevkoordinator!

I uppdraget som elevkoordinator på Hermodsdalsskolan åk 7-9 ingår en rad olika arbetsuppgifter med fokus på både eget ansvar och samarbete med närmsta kollega, arbetslag och skolan som helhet. Du är en länk mellan elever, deras vårdnadshavare och lärare. Du kommer tillsammans med dina närmsta kollegor, också elevkoordinatorer, att dela på ett mentorsuppdrag i årskurserna 7-9. Förutom detta ingår att utreda kränkningsanmälningar, dokumentera och utreda frånvaro samt planera och hålla i mentorstid. Du deltar på elevhälsoteamsmöten och bidrar till både det förebyggande elevhälsoarbetet samt efterföljande åtgärder och insatser som det beslutas om där.

Våra elevers skoltid ska leda till betyg men också till en värdegrund de har nytta av hela livet. Vi arbetar för att eleverna ska få tillit till sin egen förmåga, ha nyfikenhet och skapa förståelse för att vara med och påverka vårt demokratiska samhälle. Tillsammans med undervisande lärare, EHT och ledningsgrupp kommer du som elevkoordinator att ha ett tätt samarbete för att utveckla varje elevs bästa skola!

Kvalifikationer
Du som söker har en adekvat högskoleexamen inom till exempel pedagogik, hälsa eller beteendevetenskap. Utöver detta är det viktigt för oss att du har erfarenhet av arbete med barn och unga, gärna i grundskoleålder. Du behärskar god svenska i både tal och skrift då uppdraget innebär många samtal och mycket skriftlig dokumentation.

Vi söker dig som drivs av att göra skillnad och som motiverar våra elever att göra skillnad genom att bidra till en välkomnande miljö med öppet och ett inkluderande klimat. Du har lätt för att skapa goda relationer med elever och vårdnadshavare men även kollegor och andra aktörer. För att lyckas i uppdraget krävs det att du har god förmåga att se helhetsperspektiv utifrån elevernas bästa, kunna lyfta blicken från sin egen del i verksamheten och anpassa upplägg på gruppnivå men också individuellt samt ha stort fokus på analys kopplat till skolans mål.

Om arbetsplatsen
Hermodsdalsskolan är en F-9-skola med 525 elever. Fritidsverksamheten har 145 elever och präglas av en god pedagogisk miljö som låter elevernas intresse och nyfikenhet stå i centrum. På Hermodsdalsskolan ser vi varje elev! Vi arbetar med nära relationer till såväl elever som vårdnadshavare och genom regelbundna resultatdialoger anpassar vi undervisningen till varje elev. Vi står för ett elevnära skolledarskap som bland annat blir synligt genom de verksamhetsrundor vi går varje vecka och i de elevintervjuer vi genomför med varje årskurs. Här vill vi att alla elever ska lyckas och arbetar därför för en ökad behörighet till gymnasieskolan. Aktiviteter vi arbetar med är en främjande skolmiljö, bedömning samt en läsande skola.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 220811

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Augustenborgsskolan

Elevassistent
Läs mer Maj 11
Ref: 20221457

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Augustenborgsskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent! Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap om barn med diabetes. Dina arbetsuppgifter kommer främst handla om att ta hand om omvårdnaden för elever med diabetes. Utöver detta arbetar du på skolans fritidshem och stöttar elever både under skoltid och fritidshemstid.

I den aktuella rollen som elevassistent består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av att arbeta med samt vara aktiv och närvarande under elevernas skoldag. Du närvarar vid såväl lektioner som vid raster och tid som eleven är på fritidshemmet. Ditt arbete bidrar till att främja elevens utveckling. Utöver det är du delaktig i planering samt genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet under ledning av ansvarig pedagog. 

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Vi ser det även som meriterande om du har en undersköterskeexamen eller liknande. Du som söker behöver ha erfarenhet och kunskap om arbete med diabetes sedan tidigare, gärna från arbete med barn. Vi ser det också som meriterande om du sen tidigare har erfarenhet av arbete som elevassistent eller barnskötare i skola eller på förskola.

Vi vill att du har en god kunskap om skolans läroplan och andra dokument som styr skolans verksamhet. Vi ser också att du har kunskaper om hur olika funktionsnedsättningar påverkar elevens lärande och hur man på bästa sätt kompenserar för dessa. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.??? 

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Augustenborgsskolan är en F-9-skola i Malmös södra innerstad med ca 700 elever. Vi är en mångkulturell skola med elever och personal från alla världens hörn. Här finns nyfikna elever med stor lust att lära. Du får en verksamhetsnära skolledning som förväntar sig att du tar ansvar för din egen, dina kollegors och hela skolans utvecklingsarbete. Vi arbetar tillsammans och samarbete är en nyckelkompetens på vår skola.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, till 2022-12-22
Omfattning: 100 %
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-08-18

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevkoordinator till Kryddgårdsskolan

Elevassistent
Läs mer Maj 10
Ref: 20221462

Arbetsuppgifter
Till det kommande läsåret söker vi på Kryddgårdsskolan en vikarierande elevkoordinator.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att systematiskt arbeta med trygghetsskapande och frånvaro. Det innebär att du kommer arbeta i ett nära samarbete med såväl lärare, fritidspersonal och med vår elevhälsopersonal. Du kommer ingå i skolans psykosociala team tillsammans med kurator och socialpedagog.

Utöver ovan nämnda kommer det i ditt uppdrag ingå bland annat följande arbetsuppgifter:

• Arbeta med läroplanens värdegrundsuppdrag

• Ansvara för att frånvarotrappan följs och verkställs

• Kontaktperson för föräldrar/ vårdnadshavare

• I samtal motivera, stödja och skapa trygghet för eleven på skolan och i studiesituationen

• Arbeta med elevens ansvar och inflytande samt medvetenheten om den egna studiesituationen

• Vid behov kunna bistå med struktur, stöd för att underlätta studiesituationen för eleverna

• Tillsammans med lärare kunna hålla i möten för elevernas vårdnadshavare

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en för uppdraget adekvat högskoleexamen inom till exempel pedagogik, hälsa eller beteendevetenskap. Har du tidigare erfarenhet av att arbete med barn och unga i grundskoleålder ser vi det som meriterande.

För att trivas i rollen som elevkoordinator är du ansvarsfull och kan leda och driva dig själv i ditt uppdrag. Du är en tydlig vuxen ledare som kan skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vidare har du en tilltro till att alla vill och kan utvecklas om rätt förutsättningar ges och ditt uppdrag är att bidra till att ge eleverna dessa förutsättningar tillsammans med lärarna på skolan. För tjänsten krävs god svenska i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
I Malmös östra delar i de grönskande områdena mellan Cronhielmsparken och Östra kyrkogården ligger Kryddgårdsskolan och hos oss går ca. 380 elever i årskurserna F-6. Hösten 2018 inledde vi ett arbete för att stärka vår, vår redan starka, hållbarhetsinriktning. Det gör vi praktiskt genom att fokusera på de 17 globala hållbarhetsmålen som därför genomsyrar undervisningen hos oss. I det arbetet arbetar vi mot teoretiska bakgrunder vilka vi därefter försöker omsätta i praktiken. Hittills har detta bl. a. lett till att vi under våren 2019 färdigställt ett miljöhus och även fått husdjur i form av bin i kupor. Vi är en rättighetsbaserad skola där stor vikt läggs vid elevernas medbestämmande och ett demokratiskt förhållningssätt. Vi är också stolta innehavare av utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling” som vi mottog av Skolverket höstterminen 2019!


Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2023-03-31
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2022-08-11

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Kryddgårdsskolan

Elevassistent
Läs mer Maj 3
Ref: 20221348

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Kryddgårdsskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent!

I den aktuella rollen som elevassistent hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av att arbeta med och- vara aktiv och närvarande under en elevs skoldag. Du närvarar vid såväl lektioner som vid raster och tid som eleven är på fritidshemmet. Ditt arbete bidrar till att främja elevens utveckling. Utöver det är du delaktig i planering samt genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet under ledning av ansvarig pedagog varför du kommer att arbeta i ett nära samarbete med skolans pedagoger.

 

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Du som söker behöver ha erfarenhet och kunskap om arbete kring diabetes sedan tidigare. Vi ser det också som meriterande om du sen tidigare har erfarenhet av arbete som elevassistent eller barnskötare i skola eller på förskola. 

Vidare vill vi att du har god insikt och kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Då vi har elever med diabetes ser vi gärna att du har kunskap och erfarenhet av barn med diabetes.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
I Malmös östra delar i de grönskande områdena mellan Cronhielmsparken och Östra kyrkogården ligger Kryddgårdsskolan och hos oss går ca. 380 elever i årskurserna F-6. Hösten 2018 inledde vi ett arbete för att stärka vår, vår redan starka, hållbarhetsinriktning. Det gör vi praktiskt genom att fokusera på de 17 globala hållbarhetsmålen som därför genomsyrar undervisningen hos oss. I det arbetet arbetar vi mot teoretiska bakgrunder vilka vi därefter försöker omsätta i praktiken. Hittills har detta bl. a. lett till att vi under våren 2019 färdigställt ett miljöhus och även fått husdjur i form av bin i kupor.

Vi är en rättighetsbaserad skola där stor vikt läggs vid elevernas medbestämmande och ett demokratiskt förhållningssätt. Vi är också stolta innehavare av utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling” som vi mottog av Skolverket höstterminen 2019!

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Pedagog/elevassistenter till Oxievångsskolans kommande grundsärskola

Elevassistent
Läs mer Apr 1
Ref: 20220918

Arbetsuppgifter
Oxievångsskolan kommer höstterminen 2022 starta upp en ny grundsärskola i nyrenoverade anpassade lokaler. Vi börjar i en mindre skala med ca 6 st åk 1 elever. Klassen kommer till största delen att ha inriktning ämnesområden. Grundsärskolan kommer successivt byggas ut för att så småningom omfatta F-9/10.

Vi söker nu ett antal pedagoger/elevassistenter till vår nya grundsärskola. Tjänsterna innebär en unik möjlighet att vara med att forma och utveckla arbetslaget och verksamheten från start.

I båda uppdragen arbetar man tätt tillsammans med speciallärare i grundsärskolan och arbetar för att stödja och utveckla eleverna genom deras skoldag och på fritidshemmet. I rollen som pedagog är du delaktig i planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet. I rollen som elevassistent arbetar du, med stor omsorg, mer omvårdande och stöttande mot en eller flera av våra elever med funktionsnedsättningar. 

Kvalifikationer
Du som söker tjänst som elevassistent behöver, minst, ha en avslutad gymnasieutbildning. Är den från barn- och fritidsprogrammet eller vård- och omsorgsprogrammet ser vi det som meriterande. Vi ser det även som meriterande om du är yrkesutbildad, ex som barnskötare, assistent eller likande. Tjänsten som elevassistent kräver också att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, såsom barn med NPF och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Vi ser gärna att du har arbetat i en särskola tidigare samt om du har utbildning inom NPF och/eller AKK.  

För befattningen pedagog krävs minst 120 högskolepoäng inom pedagogik eller estetiskt praktiska ämnen. Även här är det meriterande enligt ovan.

I denna rekrytering tar vi inte emot personligt brev, dina svar på urvalsfrågorna blir därför en viktig del i vår bedömning.

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen
På Oxievångsskolan sätter vi varje elev i fokus och bygger vårt ledarskap på goda relationer. Vi stöttar varandra och kompletterar varandras kompetenser. Vi arbetar därför aktivt för att skapa trygghet och studiero i en miljö som stimulerar elevens lust och motivation att lära. Forskningsbaserat lärande är i fokus, vilket visar sig i våra åtaganden på skolan som sätts i varje separat ämneslag. Dessa fokuserar på utvecklande åtaganden där vi analyserar och sätter riktning för att hur vi vuxna ska hjälpa eleverna nå högre resultat.

Skolan i framkant när det gäller skolbibliotek, digitalisering och lärande. Kollegiet på skolan är ett engagerat kollegium som driver skolans utveckling framåt, tillsammans med skolans ledningsgrupp. Förstelärare finns i varje arbetslag och har som uppdrag att tillsammans planera, driva, följa upp och utveckla våra åtaganden. Skolan har ett välfungerande elevhälsoteam som har en nära samverkan med arbetslagen.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 4
Tillträde: 20220801

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Ungdomshandledare sommaren 2022

Elevassistent
Läs mer Apr 1
Malmö universitet är ett nyskapande, urbant och internationellt lärosäte som finns mitt i centrala Malmö. Vi har cirka 1 800 medarbetare och 24 000 studenter. Vår forskning och våra utbildningar präglas av den roll som universitet har i ett öppet samhälle – att på vetenskaplig grund och tillsammans med andra samhällsaktörer bidra till ett hållbart och jämlikt samhälle. Att identifiera och ta oss an framtidens utmaningar är högt prioriterat. Våra forskare och studenter vill vara med där det händer och tillsammans med andra skapa, dela och sprida kunskap för att förstå, förklara och utveckla samhället. Både lokalt och globalt.

Arbetsplats

Anställningen är placerad på enheten Mötesplats Social Innovation vid Universitetskansliet på Malmö universitet. Mötesplats Social Innovation (MSI) är den samlande nationella kunskaps- och samverkansplattformen för social innovation i Sverige. MSI grundades vid Malmö universitet 2010 och har utvecklats i nära samarbete med Malmö stad. MSI:s övergripande målsättning är att stärka social innovation som samhällskraft i genomförandet av Agenda 2030. 

Innehåll och arbetsuppgifter

Malmö universitet kommer under sommaren erbjuda 15 unga mellan 16–19 år en praktikplats inom ramen för Malmö stads verksamhet ”Ung i sommar”. Den praktik som erbjuds vid Malmö universitet har fokus på socialt entreprenörskap och äger rum under tre veckors tid mellan den 20 juni t.o.m. 8 juli. Målsättningen är att praktikanterna ska utveckla de förmågor och den kunskap som behövs för att arbeta med sociala innovationer och socialt entreprenörskap – att kunna identifiera och förstå en samhällsutmaning, utveckla en socialt innovativ idé tillsammans med andra och sedan testa idén samt utvärdera den. Fokus ligger på att främja praktikanternas självreflektion och förmåga att samverka med varandra. Praktiken syftar också till att introducera ungdomar till universitetet, visa på vägar till högre utbildning och stärka deras möjligheter till vidare studier.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ansvara för praktikanterna och ge dem ett engagerat handledarskap. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med två andra handledare. I arbetsuppgifterna ingår att sätta sig in i planeringen och dess respektive moment, kunna anpassa planeringen utifrån praktikanternas behov, skapa en trygg och trivsam arbetsmiljö, registrera praktikanternas deltagande, leda workshops och övningar, utvärdera respektive dag med de andra handledarna och förbereda inför nästa dag.

Praktikprogrammet pågår mellan veckorna 25-27, inklusive två dagars utbildning för handledarna den 16-17 juni. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som:


• Är student vid Malmö universitet
• Har erfarenhet av att leda unga
• Har förmåga att inspirera unga samt kan anpassa ditt sätt att kommunicera utifrån sammanhang
• Är en lyhörd ledare som är bra på att se individen
• Har lätt för att samordna grupper och kan skapa bra relationer och arbetsklimat
• Motiveras av att peppa och stötta ungdomar och deras idéer
• Kan kommunicera obehindrat på svenska

Utöver detta är det meriterande ifall du:


• Har goda kunskaper i annat språk än svenska
• Har erfarenhet av coaching och gruppvägledning.
• Har drivit eller driver projekt inom ungdomsinflytande, socialt entreprenörskap, kultur, ideellt arbete, hållbarhet eller liknande.

Du är en person som inger förtroende och har en god förmåga att skapa och behålla goda relationer. Dessutom har du god samarbetsförmåga. Du är pedagogiskt lagd och kan skapa miljöer och förutsättningar för lärande hos våra ungdomar. Vidare vill vi att du har ett professionellt förhållningssätt där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver ditt arbete självständigt, reflekterar och kan sätt gränser i ditt uppdrag. Du är organiserad och har god förmåga att främja grupprocesser och få unga att uppleva delaktighet.

Upplysningar

Projektledare, Gloria-Karin López, gloria-karin.lopez@mau.se

Verksamhetsledare Sara Bjärstorp sara.bjarstorp@mau.se

Inför rekryteringsarbetet har Malmö universitet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du söker anställningen via Malmö universitets rekryteringssystem genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast 2022-04-24.

Det är du som sökande som ska tillse att universitetet förstår vad som står i din ansökan. Skrivs din ansökan inte på svenska, engelska eller något av de nordiska språken ansvarar du för att ansökan och dess bilagor översätts.

Ansökan ska innehålla:


• CV
• Kortfattad redogörelse på max 1 sida, där du beskriver din erfarenhet, bakgrund och kompetens relaterad till den sökta anställningen och hur detta gör dig till den mest lämpliga kandidaten. 

Övrigt

De tre anställningarna avser visstidsanställning omfattande 100%. Du kommer att anställas med titeln Assistent. Malmö universitet är en arbetsplats och ett lärosäte som präglas av ett öppet och inkluderande synsätt, där jämställdhet och lika villkor tillför mervärde i vår verksamhet. Malmö universitet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Tillträde
2022-06-16. 

Fackliga företrädare

SACO-s: rebecka.johansson@mau.se
OFR: naser.eftekharian@mau.se
SEKO: sekocivil@seko.lu.se 

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kan du eller någon du känner Ukrainska? Då har vi jobb till dig!

Elevassistent
Läs mer Mar 17
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Vi söker just nu efter personer som kan prata ukrainska och som har möjlighet att hjälpa till och jobba inom flera olika verksamhetsområden på bemanning tillsammans med oss. Vi samarbetar med många förskolor, skolor, vårdboenden och flyktingboenden som idag har stora behov av personal som kan hjälpa till att ta hand om de ukrainska flyktingar som kommer till Sverige med anledning av det hemska kriget. Vi på PersonalExpressen vill naturligtvis göra allt i vår makt för att bidra! Om du har någon bekant som du vet också kan prata ukrainska och översätta till svenska eller engelska inom olika verksamhetsområden ser vi gärna att ni hör av er till oss.
Om oss på PersonalExpressen och vilka jobb vi har att erbjuda:
PersonalExpressen bemannar Sveriges förskolor, skolor, vårdboenden, flyktingboenden etc. med professionella, ambitiösa och jordnära bemanningskonsulter. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
PersonalExpressen har ett hundratal, såväl privata som kommunala, samarbetsverksamheter runt om i landet dit vi förmedlar konsulter löpande. På så vis får du, när du söker in till oss, möjligheten att använda dig av oss som din privata jobbförmedlare då vi löpande kommer att kunna erbjuda dig både fasta tjänster samt längre konsultuppdrag ute hos våra kunder.
Vi är övertygade om att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är både lyhörda, lojala och långsiktiga i vårt arbete med att möta våra medarbetares individuella tankar, önskemål och målbilder för sig och sin karriär. Så har vi arbetat lyckosamt historiskt från vår sida och så kommer vi att arbeta lyckosamt i framtiden tillsammans med dig. Med oss vid din sida kommer du kort och gott att känna den positiva skillnaden det innebär att ha en personlig jobbpartner med dig på din karriärresa som vet precis vad just du vill få ut av dig själv och ditt yrkesliv!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och hoppas att du är intresserad av att hjälpa oss med att göra skillnad för både våra kunder och framförallt för de ukrainska flyktingar som behöver vårt stöd just nu.

Ansök nu

Elevassistenter till Hermodsdalsskolans grundsärskola

Elevassistent
Läs mer Mar 30
Ref: 20220819

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Hermodalsskolans grundsärskola och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent! 

Som elevassistent hos oss kan du komma att arbeta både i vår ämnesklass eller i någon av våra ämnesområdesklasser. Tillsammans med lärare och elevassistentkollegor hjälper och stöttar du eleverna i undervisningen, på rasterna och på fritids. Ibland jobbar du enskilt med en elev och ibland är du en resurs för hela gruppen. På skolan arbetar idag 5 pedagoger och 11 elevassistenter och vi har 23 elever.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Det är meriterande om du är yrkesutbildad, ex som barnskötare, assistent eller likande. Vi vill att du har erfarenhet av ha arbetat med barn i behov av särskilt stöd och gärna från att ha arbetat i särskola tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn som har diagnoser inom autismspektrat och som har en intellektuell funktionsnedsättning.

Som person behöver du vara lösningsfokuserad, flexibel, van vid att handskas med ”ögonblickssitautioner”, lågaffektiv, stresstålig, ha lätt för att samarbeta och lätt för att ställa om

Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.??? 

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Hermodsdalsskolan är en F-9-skola med 525 elever. Fritidsverksamheten har 145 elever och präglas av en god pedagogisk miljö som låter elevernas intresse och nyfikenhet stå i centrum. På Hermodsdalsskolan ser vi varje elev! Vi arbetar med nära relationer till såväl elever som vårdnadshavare och genom regelbundna resultatdialoger anpassar vi undervisningen till varje elev. Vi står för ett elevnära skolledarskap som bland annat blir synligt genom de verksamhetsrundor vi går varje vecka och i de elevintervjuer vi genomför med varje årskurs. Hermodsdalsskolans grundsärskola är en nystartad verksamhet som öppnade upp aug-20. På skolan finns fyra klasser, tre ämnesområdesklasser och en ämnesklass. Skolan har 23 elever och efter skolans slut tar fritidsverksamheten över i samma lokaler.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 3
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistenter till Bäckagårdens Grundsärskola

Elevassistent
Läs mer Mar 25
Ref: 20220779

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara med när vi bygger upp vår nya grundsärskola! Vi söker elevassistent som blir en del av teamet på grundsärskolan, som tillsammans arbetar för varje elevs bästa skola.

Här erbjuds du ett spännande uppdrag där du får vara med och forma verksamheten. Tillsammans med dina kollegor är du delaktig i arbetet med att planera och driva undervisningen. Du arbetar strategiskt så att varje elev når sin fulla utveckling, både kunskapsmässigt och personligt. Även omvårdnad ingår i uppdraget. Alla våra elever går i årskurs ett.

Under skoltid arbetar du tillsammans med specialpedagog och förskollärare/elevassistent i en klass, där undervisningen genomförs såväl i grupp som enskilt. Under fritidstiden arbetar du tillsammans med förskollärare och elevassistenter i fritidsverksamheten. Arbetstiderna varierar över veckan, fritids är f n öppet mellan kl. 06.15-17.30.

På Bäckagårdsskolan erbjuds du ett nära ledarskap och god sammanhållning. Vi är också glada för vår fina utemiljö som vi gärna nyttjar i vår undervisning. Tillsammans skapar vi en verksamhet som möter våra elever och?vårdnadshavare på bästa sätt utifrån deras individuella behov!?  

Kvalifikationer
Vi söker dig med minst en avslutad gymnasieutbildning som gärna får vara med inriktning mot barn och fritid. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i grundsärskola likaså om du har någon utbildning inom intellektuell funktionsnedsättning. Vidare ska du ha erfarenhet av att arbeta med elever med autism och det är meriterande om du arbetat med elever med diabetes. 

Du har en god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dessa i ditt?dagliga arbete.?Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa?studiero?och god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen.?

Eftersom skolan är i ett uppbyggnadsskede är det viktigt att du är flexibel och trivs i en föränderlig miljö. Det är också viktigt att du har förmågan att driva självständigt men samtidigt får energi av att samarbeta med andra. Välkommen med din ansökan!?

I denna rekrytering tar vi inte emot personligt brev, dina svar på urvalsfrågorna blir därför en viktig del i vår bedömning.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Bäckagårdsskolan, en F-9 skola i Husie med ca 565 elever och ca 90 medarbetare. Bäckagårdsskolan arbetar med helhetstänk gällande elevens fysiska, psykiska och sociala hälsa, samt för att eleven ska känna och förstå sitt sammanhang. Arbetet görs utifrån skolans hälsofrämjande plan vilken genomsyrar allt vi gör. Det syns bl.a. genom att vi har hälsofrämjande pass på schemat, mentorstid, rådstid, en elevhälsoplan m.m. Vi har god gemenskap på skolan som vi har byggt upp genom en tro på medledarskap, alla är med och bidrar till utveckling. Detta läsår fokuserar vi på att bli ännu bättre på att möta varje elev genom tillgänglig lärmiljö.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Sockerbruksskolan

Elevassistent
Läs mer Mar 22
Ref: 20220787

Arbetsuppgifter
Nu söker Sockerbruksskolan elevassistenter. Ta chansen och bli en del av vår härliga skola!

Vi söker elevassistenter som vill vara en del av Sockerbruksskolans grundsärskola och fritids. Som elevassistent arbetar du med en eller flera elever/grupper av elever i skolan, fritidshem eller korttidstillsyn. Elevassistenten är delaktig i planering, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med elever under ledning av ansvarig pedagog i enlighet med sitt uppdrag. Elevassistenten bidrar till att främja elevernas utveckling.

I uppdraget kan ingå omvårdnad av enskilda elever och/eller arbete med elever med fysiska eller kognitiva funktionsnedsättningar. Arbetet som elevassistent innebär varierade arbetsuppgifter utifrån det enskilda uppdragets karaktär. Samverkan sker med andra yrkesgrupper och funktioner.  

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och unga med intellektuell funktionsnedsättning samt autism inom skola ser vi det som meriterande. Du har förmåga att kunna tolka sociala interaktioner och signaler hos elever samt erfarenhet av att arbeta på ett lågaffektivt sätt.

Som person tar du också en roll som en vuxen förebild och är trygg och tillitsskapande i ditt bemötande med våra elever. Vidare har du kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dessa i ditt dagliga arbete.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Sockerbruksskolan är en grundsärskola för elever med autism och intellektuella funktionsvariationer (IF), med fritidshem och korttidstillsyn enligt LSS §9.7 i samma lokaler och med samma personal. Skolan ligger i Oxie kyrkby, med närhet till grönområde, bad och Oxie centrum. Vi har mellan 25-30 elever fördelade på åtta små klasser med 3-4 elever i varje. Antalet platser på skolan varierar utifrån behov av fysiska anpassningar för eleverna. Flertalet av våra elever läser ämnesområden. Både skolledning och personalen som arbetar med eleverna har alla kompetens och erfarenhet inom lågaffektivt bemötande (LAB), tydliggörande pedagogik, autism och intellektuella funktionsvariationer (IF).

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 3
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent med vårderfarenhet till Örtagårdsskolans grundsärskola

Elevassistent
Läs mer Mar 18
Ref: 20220726

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Örtagårdsskolans grundsärskola och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent! 

Du kommer att arbeta i en ämnesområdesklass och ingå ett arbetslag som består av en klasslärare samt 2-3 elevassistenter. Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för eleverna att utvecklas utifrån enskilda mål och skolans styrdokument.

I din tjänst tillhör du även fritidshemmets arbetslag arbete där arbetet leds av våra tre grundlärare i fritidshemmet utifrån verksamhetens mål. Här främjar du allsidiga kontakter, social gemenskap och stärka grupprelationer. Tillsammans skapar vi en verksamhet som möter våra elever och vårdnadshavare på bästa sätt utifrån deras individuella behov.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med elever inom inriktning ämnesområden på grundsärskola. Du ska även ha erfarenhet från arbete inom vården. Vidare är du lyhörd inför elevens behov och önskemål samt har en god kännedom om funktionsvariationer och hur man på bästa sätt kompenserar för dessa.

Du arbetar för att ge eleven de bästa förutsättningar för att uppnå sin högsta potentiella utvecklingsnivå och ser eleven utifrån ett helhetsperspektiv. Ditt förhållningssätt är positivt och du har ett lågaffektivt bemötande samt god samarbetsförmåga. Du tar eget ansvar och initiativ och är trygg och tydlig i din roll. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs.

Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.??? 

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
På Örtagårdsskolans grundsärskola går idag 52 elever årskurs 1-9 inriktning ämnen och ämnesområden. På skolan:


• Är eleverna våra stjärnor som leder oss mot nya mål! Eleverna läser både inom inriktning ämnen och ämnesområden, årskurs 1-9.
• Är samarbete över klassgränserna och kollegial samverkan en självklarhet.
• Kommer du bli en del av ett arbetslag som tillsammans vaskar fram guldkorn i ett starkt kollegie som präglas av ett nära samarbete, tillit och värme.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 80-100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Augusti 2022

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent 75 %

Elevassistent
Läs mer Mar 3
Vi är en fristående förskola som ligger i östra delen av Malmö. Hos oss finns det fyra förskolegrupper med barn i åldern 1-4 år. När barnen sen fyller fem år går de upp till vår Uggleavdelning som är en femårs avdelning.
Vi söker dig som brinner för att bidra till alla barns utveckling och särskilt till de barn som har ett behov av extra stöd i vardagen. Vi vill att du som vuxen ska kunna bidra med förutsägbarhet och stöd till barnen i alla olika situationer under dagen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.
Denna tjänst är förlagd till en 1-4 års avdelning med stöd till ett barn i gruppen.
Förskolan har stora grönområden och eget kök. Vi som arbetar på förskolan är ett glatt och engagerat gäng som bryr sig om varandra. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten både på den avdelning där du arbetar som resurs och för verksamheten i sin helhet. Är du den person vi söker? Skicka i så fall din ansökan via mail till oss på se@runstycket.se senast den 30 mars 2022.
Rekrytering kommer att ske löpande så skicka gärna ansökan så snart du har möjlighet. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via telefon.

Ansök nu

Elevassistent till Hyllievångsskolan

Elevassistent
Läs mer Mar 16
Ref: 20220698

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Hyllievångsskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent! 

Hos oss på Hyllievångsskolan erbjuds du att arbeta i moderna lokaler tillsammans med kollegor som har hög kompetens.

Som elevassistent hos oss har du ett nära samarbete med mentor, elevhälsan och vårdnadshavare. Du arbetar med en elev som behöver ett nära och aktivt stöd under hela skoldagen. Dina arbetstider kan variera beroende på elevens vistelsetider och du tjänstgör både under skoldagen men även i fritidshemmet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att vara ett stöd i sociala- och lärandesituationer.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Du har gedigen erfarenhet att arbeta med elever i skolan som är i behov av lågaffektivt bemötande och erfarenhet att arbeta med elever inom autismspektrum. Du har även förmåga att arbeta självständigt och kan ta egna beslut utifrån situationen. Du är vidare van att samarbeta med andra för att få eleverna att utvecklas så långt som möjligt och har förmåga att stödja eleven i sin kunskapsutveckling.

Utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet är du med och utvecklar verksamheteten för eleven. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Hyllievångsskolan är en framtidsorienterad skola som främjar alla elevers utveckling och lärande. Skolans placering i gränslandet mellan staden och landet ger eleverna stora möjligheter till spännande och varierande lärmiljöer. Skolan utökas läsårsvis och är fullt utbyggd läsåret 2023/2024 till årskurs 6. Hyllievångsskolan främjar kollegialt samarbete, både utifrån planering av undervisning och genom innovativa lokaler.

Skolan stod färdigbyggd 2017 och är unikt utformad. Här finns inga traditionella korridorer, utan skolan är öppen och välkomnande. Skolan är byggd efter arbetslagen och lärarnas arbetsrum finns i anslutning till salar och grupprum. Förutom våra klassrum har vi två utomhusklassrum att använda på tredje våningen.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistenter till Lindängens grundsärskola

Elevassistent
Läs mer Feb 24
Ref: 20220451

Arbetsuppgifter
Varmt välkommen till Lindängens grundsärskola! Vi utökar organisationen och söker nu elevassistenter!

Du kommer att arbeta mot en eller flera våra elever i grundsärklass 1–6 inriktning ämnesområde. Du är delaktig i planeringen, genomförandet och utvärderingen av det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen under ledning av ansvarig pedagog. Som elevassistent bidrar du till att främja elevernas utveckling. Uppdraget innebär varierade arbetsuppgifter och kan i vissa fall även innefatta omvårdnad av elever.

Hos oss ingår du i ett arbetslag med kollegor i övriga stadiet. Tillsammans arbetar ni för en skola och ett fritidshem som andas studiero och gemenskap. För att lyckas i ditt uppdrag ges du förutsättningar till samarbete med såväl dina kollegor men också ett välutbildat EHT team, ett serviceteam och ett IKT team samt skolledning.

Som medarbetare får du möjligheter till att omvärldsbevaka så du kan utvecklas i ditt uppdrag. Vi prioriterar din goda arbetsmiljö för balans i såväl arbete som fritid!

 

Kvalifikationer
Du som söker har en gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du också har utbildning som elevassistent.  Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i grundsärskola och/eller med alternativa kommunikationssätt som TAKK är det meriterande. För uppdraget är det nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift.

Som person är du lugn, stabil och lyhörd och har förmågan att skapa en trygg miljö för eleverna. Att arbeta med våra elever innebär att ingen dag är den andra lik. Dagsform avgör vilka krav och aktiviteter som fungerar. Därför behöver du vara flexibel och ha förmåga att anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Vi ser fram emot din ansökan! 

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

 

Om arbetsplatsen
Vi är en resursstark och värdestyrd grundsärskola och fritidshem. Vår ambition är att våra ca 75 elever i åk 1-9 varje dag skall möta en utmärkt undervisning och ett värdestyrt fritidshem.

På vår skola arbetar vi tillsammans, lär av varandra och vi har goda förutsättningar i lärmiljöer, material och digitalt att forma vår undervisning för Varje elevs bästa skola. Vi är en stor och resursstark grundsärskola där du har ca 58 kollegor såsom specialpedagoger, speciallärare, lärare, fritidspedagog, social pedagog och elevassistenter. Många att samarbeta och utbyta ett kollegialt lärande med.

Idag finns vår skola i två byggnader samt inne i huvudbyggnad Lindängeskolan. Vi har funktionella lokaler som ligger i väldigt nära anslutning till huvudbyggnad men trots det så ser vi fram emot en förädling av våra förutsättningar. Det pågår ett arbete med att bygga en stor, modern och nybyggd grundsärskola som vi kommer att flytta in i under läsår 2023/2024, vilket vi ser mycket fram emot. Då samlas hela grundsärskolan under samma tak och under samma tak som Lindängens grundskola som tillika är våra kollegor.

 

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

 


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Visstidsanställning VT-22
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 3
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

 

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistenter till Sockerbuksskolan

Elevassistent
Läs mer Feb 24
Ref: 20220455

Arbetsuppgifter
Nu söker Sockerbruksskolan elevassistenter. Ta chansen och bli en del av vår härliga skola och arbeta för varje elevs bästa skola!

Sockerbruksskolan är en grundsärskola anpassad för elever med autism. Här blir du en del av ett kollegium med hög kompetens och arbetar i lokaler väl anpassade för grundsärskola där våra elever får möjlighet att utmanas utifrån sina förutsättningar.

Som elevassistent kommer du arbeta specifikt mot en av våra elever med intellektuell funktionsnedsättning. Du är delaktig i planering, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet för eleven under ledning av ansvarig pedagog. Du bidrar till att främja utvecklingen för den elev du arbetar mot men även alla eleverna på skolan. Arbetet som elevassistent innebär varierade arbetsuppgifter och du har en ett nära samarbete med dina kollegor.

I uppdraget kan det även ingå arbete med andra elever på skolan.

 

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning samt erfarenhet av att arbeta i grundsärskola, alternativt verksamhet som bedöms likvärdig. Du har också erfarenhet av att arbeta med barn och unga med intellektuell funktionsnedsättning samt autism.

Du har förmåga att kunna tolka sociala interaktioner och signaler hos elever samt vana av att arbeta lågaffektivt. Som person tar du en roll som en vuxen förebild och är trygg och tillitsskapande i ditt bemötande mot elever. Vidare har du stor erfarenhet av att möta elever med problemskapande och utagerande beteende.

Välkommen med din ansökan!

 

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

 

Om arbetsplatsen
Sockerbruksskolan är en grundsärskola för elever med autism och intellektuella funktionsvariationer (IF), med fritidshem och korttidstillsyn enligt LSS §9.7 i samma lokaler och med samma personal. Skolan ligger i Oxie kyrkby, med närhet till grönområde, bad och Oxie centrum. Vi har mellan 25-30 elever fördelade på åtta små klasser med 3-4 elever i varje. Antalet platser på skolan varierar utifrån behov av fysiska anpassningar för eleverna. Flertalet av våra elever läser ämnesområden. Både skolledning och personalen som arbetar med eleverna har alla kompetens och erfarenhet inom lågaffektivt bemötande (LAB), tydliggörande pedagogik, autism och intellektuella funktionsvariationer (IF).

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 

Information om tjänsten
Anställningsform: Visstidsanställning t.o.m 2022-06-17, med eventuell möjlighet till förlängning
Omfattning: Heltid 
Antal tjänster: 2
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

 

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Studiehandledare/elevassistent

Elevassistent
Läs mer Feb 3
Vi söker en studiehandledare i Engelska, Vietnamesiska, Thailändska eller/och Tagalog. Arbetet innebär att ge en stödinsats som regleras i Skolförordningen 5 kap.
Som studiehandledare ger du stöd till elever som inte behärskar svenska tillräckligt bra för att aktivt kunna delta i undervisningen och kunna följa kursplanen.
Som elevassistent hjälper du elever i behov av lite extra stöd under skoldagen.
Vi söker gärna dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som har ett stort intresse för att stödja eleverna i deras skolarbete. .
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Elevassistent 50 %

Elevassistent
Läs mer Jan 28
Vi är en fristående förskola som ligger i östra delen av Malmö. Hos oss finns det fyra förskolegrupper med barn i åldern 1-4 år. När barnen sen fyller fem år går de upp till vår Uggleavdelning som är en femårs avdelning.
Vi söker dig som brinner för att bidra till alla barns utveckling och särskilt till de barn som har ett behov av extra stöd i vardagen. Vi vill att du som vuxen ska kunna bidra med förutsägbarhet och stöd till barnen i alla olika situationer under dagen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet.
Denna tjänst är förlagd till en 1-4 års avdelning med stöd till ett barn i gruppen.
Förskolan har stora grönområden och eget kök. Vi som arbetar på förskolan är ett glatt och engagerat gäng som bryr sig om varandra. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten både på den avdelning där du arbetar som resurs och för verksamheten i sin helhet. Är du den person vi söker? Skicka i så fall din ansökan via mail till oss på barn@runstycket.se senast den 15 januari. Rekrytering kommer att ske löpande så skicka gärna ansökan så snart du har möjlighet. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via telefon.

Ansök nu

Elevassistent

Elevassistent
Läs mer Feb 7
Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som personal och elever involveras. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.

Drottning Blankas Gymnasieskola Söderport i Malmö startades 2009 och erbjuder yrkes- och högskoleförberedande gymnasieutbildningar inom samhällsvetenskap, vård och omsorg samt hantverksprogrammet stylist. Samtliga våra program har spännande och intressanta profiler. Skolan har drygt 330 elever och 35 medarbetare.

Vi söker en engagerad elevassistent till Drottning Blankas gymnasieskola Söderport i Malmö

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst som elevassistent på 50% fördelat över veckans alla dagar. Du kommer följa eleven under skoldagen och vara behjälplig med allt från hygien, transport till lunchservering och olika studiemoment, som t.ex. att ta anteckningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Din profil

Vi söker dig som är lyhörd och uppmärksam i kontakten med andra människor samtidigt som du ska ha förmågan att förhålla dig professionellt utifrån ditt uppdrag. Du ska arbeta utifrån den enskildes behov. Vi förväntar oss att du har god förmåga till att ta initiativ, god samarbetsförmåga och att du har tålamod eftersom vissa arbetsmoment kräver det. Du ska vara van att arbeta med en brukare som behöver fysiskt stöd för att följa undervisningen.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder alla våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även ett generöst friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Tjänsten är en visstidsanställning på 50%. Tjänsten är knuten till den specifika elevens vistelse på skolan.

Tillträde sker snarast.

Ansökan och kontakt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2022-02-18. För denna tjänst kommer vi att försöka tillämpa en kort rekryteringsprocess Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Annika Silverup på annika.silverup@academedia.se

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Elevassistent till Holmaskolan

Elevassistent
Läs mer Jan 27
Ref: 20220204

Arbetsuppgifter
Vill du bli vår nya skickliga elevassistent?

Som elevassistent på Holmaskolan bidrar du med din särskilda kompetens och inriktning till att skolan uppfyller läroplanens mål och intentioner. Du genomför tillsammans med arbetslaget den pedagogiska verksamheten på skolan utifrån styrdokument. Ditt målinriktade arbete främjar varje elevs utveckling och lärande. Du samarbetar tillsammans med mentorer och är huvudansvarig för en elev som har stora behov av enskild nära vuxen.

I ditt uppdrag behöver du kunna vara ett stöd för elever som pga. diagnoser eller annan problematik behöver stöd för att kunna hantera sin skolsituation. Stödet kan handla om att vara nära en elev i klassrummet eller att stödja eleven i enskild undervisning eller i mindre grupp. Du ska kunna avvärja situationer där en elev kan hamna i hög affekt och ha ett utåtagerande beteende. I uppdraget ingår att ha ett frekvent samarbete med vårdnadshavare, arbetslag och elevhälsa.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Vidare har du en utbildning inom pedagogik och/eller har god erfarenhet av att arbete med barn som har funktionsvariationer som kan yttra sig i ett väldigt utåtagerande beteende.

Vi ser gärna att du har en god kunskap om skolans läroplan och andra dokument som styr skolans verksamhet. Vi ser också att du har kunskaper om hur olika funktionsnedsättningar påverkar elevens lärande och hur man på bästa sätt kompenserar för dessa. 

Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.??? 

Du ska behärska verktyg som lågaffektivt bemötande, tydligt ledarskap och stå för en god värdegrund. Du behärskar god svenska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Då Holma är en spännande mötesplats för många olika kulturer och modersmål, kommer du med din positiva grundsyn och ditt öppna bemötande att trivas hos oss. Språkutveckling har en stor betydelse och en given roll i allt vårt arbete. Vi är en skola som arbetar upplevelsebaserat. Skolan är också en av Malmös partnerskolor med tilläggsavtal och har därigenom ett utökat samarbete med Malmö Universitet kring studenter. Vi satsar på kulturverksamhet såsom El Sistema.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Omgående

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Bergaskolan

Elevassistent
Läs mer Jan 25
Ref: 20220190

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett arbetslag med elev- och lärarassistenter på Bergaskolans högstadium. Arbetslaget leds av biträdande rektor och tillsammans arbetar ni för en god skol- och arbetsmiljö för elever på högstadiet. Du är en vuxen förebild för våra ungdomar. I uppdraget som elevassistent på högstadiet ingår även att arbeta nära eleverna och stötta dem socialt och kunskapsmässigt. Det innebär arbete i klassrum alternativt enskilt med elev. Under lov kan det bli aktuellt med arbete på Bergaskolans fritidshem för åk F-6.

Kvalifikationer
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning. Är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande samt om du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag. 

Vi ser gärna att du har en god kunskap om skolans läroplan och andra dokument som styr skolans verksamhet. Vi ser också att du har kunskaper om hur olika funktionsnedsättningar påverkar elevens lärande och hur man på bästa sätt kompenserar för dessa. 

Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med?våra elever, deras?vårdnadshavare och?alla dina?kollegor?på skolan.??? 

Du ska vara en trygg och öppen person med ett intresse av att arbeta tillsammans med ungdomar på högstadiet.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Bergaskolan är en F-9 skola med 1030 elever. Högstadiet är den största enheten. På skolan finns också en grundsärskola för åk 7-9.

Bergaskolan är en skola med alla de lokaler som behövs i en F9-skola. Här finns en stor, ljus matsal, hemkunskapssalar, särskild NO-byggnad och ett bibliotek där eleverna har tillgång till kunnig personal, tidningar, tidskrifter och såväl nya som gamla skönlitterära böcker samt faktaböcker inom olika ämnen. Bergaskolan har en aula med scen och plats för 150 personer. Vi har all vår idrott i Limhamns sporthall. Bergaskolan är belägen på Limhamn, med närhet till centrum, grönområden och havet. Bergaskolan är en skola med målmedvetna och studiemotiverade elever, vilket visar sig i de goda resultat som de når. Skolan har en stabil och kunnig lärarkår som vet värdet av att ställa krav och att ha höga förväntningar.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Sofielundsskolan

Elevassistent
Läs mer Jan 25
Ref: 20220173

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta för att skapa en lugn och trygg skolmiljö för våra elever och tillsammans med övriga pedagoger och personal möjliggöra en god lärmiljö? Då kanske det är just dig vi söker som kollega och medarbetare på Sofielundsskolan! Vi söker nu en elevassistent för arbete i SU-grupp. Arbetet som elevassistent hos oss innebär att i första hand stödja våra elever i behov av särskilt stöd under skoldagen och anpassa skolmiljön på bästa sätt för eleverna.

För uppdraget är det viktigt att ha ett nära samspel med lärare och förståelse för hur du kompletterar dennes uppdrag i relation till eleverna. Du har vidare en nära samverkan med vårdnadshavare, skolans elevhälsoteam, kollegor och ledning. Du skapar goda relationer till eleverna och arbetar för att skapa trivsel i såväl klassrum som i skolans allmänna utrymmen.

Ditt mål är att varje elev ska trivas och få goda förutsättningar för sitt lärande. Du är en tydlig vuxen som verkar för att utmana eleverna vidare och inspirera till nya upptäcker. Du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. I arbetsuppgifterna ingår att vara i SU-grupp fram till skoldagen är slut och därefter vara med eleverna på fritidshemmet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasieutbildning, gärna inom barn- och fritids och med erfarenhet av att arbeta i grundskolan med elever med intellektuella funktionsnedsättningar och NPF-diagnoser. Detta innebär att du måste vara lyhörd, flexibel och ha tålamod, god insikt i och erfarenhet av vad det innebär att arbeta med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande för elevens bästa.

Du hanterar utåtagerande elever med lugn och är lösningsfokuserad och ansvarstagande i alla situationer. Vi ser det också som viktigt att du är relationsskapande med elever, lärare och vårdnadshavare. Som person är du kommunikativ och tycker om att samarbeta med andra pedagoger för att driva verksamheten framåt. Du är ambitiös och har en stark vilja att skapa en unik verksamhet med hög kvalitet. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt vilket leder till att du skapar förtroende och gott samarbete med olika målgrupper.

Du är som person van att snabbt anpassa dig till nya omständigheter och drivs av att reflektera över förbättringsåtgärder som driver verksamheten framåt. Du är duktig på att organisera och har ett strukturerat arbetssätt. Ditt förhållningssätt gentemot eleverna präglas av respektfullhet och en vilja av att skapa delaktighet för eleverna. Det är ett plus om du har kunskap inom/erfarenhet av TAKK och sondmatning. Du är förtrogen med verksamhetens styrdokument och har god förmåga att omsätta detta i verksamheten. Vi ser positivt på om du har kunskaper i fler språk än svenska.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för vår organisations framgång. Vi söker dig som har lätt för att skapa förtroendefulla relationer med såväl ungdomar som vuxna. Du är trygg i dig själv och har ett förhållningssätt som stämmer överens med vår värdegrund. Det är viktigt att du har en öppenhet inför mötet med ungdomar med olika bakgrund och förutsättningar och kan se sociala normer ur olika perspektiv. Då vi arbetar i arbetslag är din förmåga att samarbeta och vara anpassningsbar mycket viktig. Nu söker vi dig som vill anta utmaningen att vara en förebild och göra skillnad för våra elever!

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
På Sofielundsskolan går 616 elever från förskoleklass till årskurs 9, varav drygt 280 är inskrivna på fritidshem. Bredvid Sofielundsskolan finns även en fritidsgård som erbjuder aktiviteter för eleverna efter skoltid. Vill du arbeta för att skapa en lugn och trygg skolmiljö för våra elever och tillsammans med övriga pedagoger möjliggöra en god lärmiljö? Då kanske det är just dig vi söker som kollega och medarbetare på Sofielundsskolan!

Tillsammans arbetar vi mot vårt värdeord TAGGAD: Trygghet, Ansvar, Gemenskap, Glädje, Ambition och Delaktighet. Sofielundsskolan har en hög andel legitimerade och behöriga lärare.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


 

Information om tjänsten
Anställningsform: Visstid, slutdatum 14 juni 2022. Ev. möjlighet till förlängning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Bulltoftaskolan

Elevassistent
Läs mer Jan 7
Ref: 20220030

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Bulltoftaskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent!

Vi söker dig som vill arbeta som elevassistent på mellanstadiet där du kommer att arbeta med och vara aktiv och närvarande under en elevs skoldag. Du närvarar vid såväl lektioner som vid raster och tid som eleven är på fritidshemmet, ditt arbete bidrar till att främja elevens utveckling.

Utöver det är du delaktig i planering samt genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet under ledning av ansvarig pedagog och kommer därför att arbeta i ett nära samarbete med skolans pedagoger. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet och kunskap om arbete kring elever med synnedsättning och NPF sedan tidigare. Vi ser det också som meriterande om du sen tidigare har erfarenhet av arbete som elevassistent eller barnskötare i skola eller på förskola.

Vidare vill vi att du har god insikt och kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Som person har du ett professionellt förhållningssätt, är lugn och ansvarsfull. Att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor kommer naturligt för dig. I ditt arbetssätt är du kreativ, flexibel och stresstålig samtidigt som du har en positiv inställning och är lösningsinriktad.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Bulltoftaskolan ingår tillsammans med Karlshögskolan och Mölletoftaskolan i Bulltofta rektorsområde som är beläget i nordöstra Malmö i närheten av Bejers park. Inom rektorsområdet finns det cirka 500 elever fördelat mellan de tre skolorna. På Bulltoftaskolan går cirka 300 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Det finns en klass i varje årskurs i åk F–3 på Bulltoftaskolan och från årskurs 4 bildas tre paralleller då elever från Bulltoftaskolan, Karlshögskolan och Mölletoftaskolan slåss ihop. Mölletoftaskolan och Karlshögsskolan är två mindre enheter med ca 100 elever vardera från årskurs F-3, vilket innebär en nära kontakt mellan vuxna och elever.

På Bulltofta rektorsområde kommer du vara med och bidra till utveckling av vårt just nu pågående förändringsarbete där nytänkande är vår grund och sker genom kollegialt samarbete med fokus på varje elevs bästa skola. Skolan satsar på elevhälsa, skolbibliotek och tillgänglig lärmiljö. Alla får och förväntas vara med och bidra till utveckling för att skapa varje elevs bästa skola. Vi lär och utvecklas tillsammans.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Visstid, till 2022-06-10
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Karlshögsskolan

Elevassistent
Läs mer Jan 7
Ref: 20220031

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill vara en del av oss på Karlshögsskolan och som vill arbeta i det viktiga uppdraget som elevassistent!

Vi söker dig som vill arbeta som elevassistent på lågstadiet där du kommer att arbeta med och vara aktiv och närvarande under en elevs skoldag. Du stöttar elever under fritidshemstiden och vid raster och ditt arbete bidrar till att främja elevens utveckling.

Utöver det är du delaktig i planering samt genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet under ledning av ansvarig pedagog och kommer därför att arbeta i ett nära samarbete med skolans pedagoger. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, är den från barn- och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet och kunskap om arbete kring elever med funktionsnedsättning och NPF sedan tidigare. Vi ser det också som meriterande om du sen tidigare har erfarenhet av arbete som elevassistent eller barnskötare i skola eller på förskola.

Vidare vill vi att du har god insikt och kunskap om skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Som person har du ett professionellt förhållningssätt, är lugn och ansvarsfull. Att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor kommer naturligt för dig. I ditt arbetssätt är du kreativ, flexibel och stresstålig samtidigt som du har en positiv inställning och är lösningsinriktad.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen
Karlshögsskolan ingår tillsammans med Bulltoftaskolan och Mölletoftaskolan i Bulltofta rektorsområde som är beläget i nordöstra Malmö i närheten av Bejers park. Inom rektorsområdet finns det cirka 500 elever fördelat mellan de tre skolorna. På Bulltoftaskolan går cirka 300 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Det finns en klass i varje årskurs i åk F–3 på Bulltoftaskolan och från årskurs 4 bildas tre paralleller då elever från Bulltoftaskolan, Karlshögskolan och Mölletoftaskolan slåss ihop. Mölletoftaskolan och Karlshögsskolan är två mindre enheter med ca 100 elever vardera från årskurs F-3, vilket innebär en nära kontakt mellan vuxna och elever.

På Bulltofta rektorsområde kommer du vara med och bidra till utveckling av vårt just nu pågående förändringsarbete där nytänkande är vår grund och sker genom kollegialt samarbete med fokus på varje elevs bästa skola. Skolan satsar på elevhälsa, skolbibliotek och tillgänglig lärmiljö. Alla får och förväntas vara med och bidra till utveckling för att skapa varje elevs bästa skola. Vi lär och utvecklas tillsammans.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Visstid, till 2022-06-10
Omfattning: 50%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Ansök nu

Elevassistent till Hermodsdalsskolans grundsärskola

Elevassistent
Läs mer Nov 18
Ref: 20213061

Arbetsuppgifter
På vår Grundsärskola finns fyra klasser. Som elevassistent på Hermodsdalsskolans grundsärskola kan du komma att arbeta både i våra ämnesområdesklasser och i vår ämnesklass. Eleverna går i årskurs 1-3. Vi har fyra klasser på skolan. 3 ämnesområdesklasser där det går 2, 5 och 6 elever i de olika klasserna och en ämnesklass med 10 elever. I varje klass arbetar en pedagog tillsammans med elevassistenter.

Som elevassistent hjälper du till både i undervisningssituationer och i sociala situationer, vid toalettbesök, vid matsituationer . Ibland är du kopplad till en elev och ibland till en elevgrupp. Efter skolan är slut ingår du i fritidsverksamheten där du, tillsammans med dina kollegor, planera, genomför och följer upp fritidsaktiviteter. På fritidshemmet är det, just nu, 14 elever inskrivna.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har en utbildning som exempelvis barnskötare, assistent eller liknande.  

Du måste ha erfarenhet av att ha arbetat med barn i behov av särskilt stöd. Vi ser det som en stor fördel om du har arbetat med barn med diagnos IF, Autism och ADHD. Du ska ha god vana vid att arbeta med utåtagerande barn. Det är meriterande om du känner till och kunna använda alternativa kommunikationssätt.  

Som person behöver du vara lösningsfokuserad, flexibel och van vid att handskas med ”ögonblickssituationer”. Du behöver ha ett lågaffektiv bemötande, kunna hantera stressiga siutationer och ha lätt för att samarbeta och ställa om. Du måste ha mycket god svenska i tal och skrift och gärna en utbildning i TAKK.


Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering tar vi inte emot personligt brev. Dina svar på urvalsfrågorna blir därför viktiga för vår bedömning. 

Om arbetsplatsen
Hermodsdalsskolan är en F-9-skola med 525 elever. Fritidsverksamheten har 145 elever och präglas av en god pedagogisk miljö som låter elevernas intresse och nyfikenhet stå i centrum. På Hermodsdalsskolan ser vi varje elev! Vi arbetar med nära relationer till såväl elever som vårdnadshavare och genom regelbundna resultatdialoger anpassar vi undervisningen till varje elev. Vi står för ett elevnära skolledarskap som bland annat blir synligt genom de verksamhetsrundor vi går varje vecka och i de elevintervjuer vi genomför med varje årskurs. Hermodsdalsskolans grundsärskola är en nystartad verksamhet som öppnade upp aug-20. På skolan finns fyra klasser, tre ämnesområdesklasser och en ämnesklass. Skolan har 23 elever och efter skolans slut tar fritidsverksamheten över i samma lokaler.


Här vill vi att alla elever ska lyckas och arbetar därför för en ökad behörighet till gymnasieskolan. Aktiviteter vi arbetar med är en främjande skolmiljö, bedömning samt en läsande skola. Hermodsdalsskolan skapar varje elevs bästa skola!

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med 77 skolor, 6400 medarbetare och 34500 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!


Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb


Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidare.
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt
Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu