Badvakt jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Badvakt i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

Badvärd på havet

Badvakt
Läs mer Maj 19
På Ribersborgs Kallbadhus finner denna underbara arbetsplats 200 meter ut i havet. Hos oss hittar du två avdelningar ( herr och damsida) med stora utomhusbassänger (havsbassänger). Det finns 1st vedeldad bastu samt 1st torrbastu på respektive sida av anläggningen samt en gemensam fuktbastu, totalt 5 st bastun. Här erbjuder vi dessutom massage och spa. I juni 1898 invigdes det kallbadhuset vid Ribersborg i Malmö och är idag Sveriges största kallbadhus.


Restaurangen har ca 100 platser inomhus och 100 platser utomhus. Ribersborgs kallbadhus är idag en av Malmös största mötesplatser med mycket turister. Vi värnar om att våra besökare skall få god service. Maten är gjord från grunden med råvaror som är av högsta kvalité. Tempot kan ofta vara högt speciellt under helger och högsäsong.
Ribersborgs Kallbadhus söker dig som är engagerad, driven och noggrann, gillar ordning och reda och vill jobba med likasinnade på en stabil och spännande arbetsplats med positiv energi och trevliga människor.
Du ska vara serviceinriktad och ha ett gott bemötande. Det är viktigt att du är ansvarstagande och flexibel, vilket innebär att du ska kunna ställa om snabbt i arbetet vid ändrade förutsättningar. Det är även viktigt att du kan hantera att arbetsbelastningen varierar under dagen. Arbetet kan stundtals vara tungt vilket kräver att du som söker har god fysik och hälsa.
Du arbetar främst med att ge service till våra badgäster och att ha uppsikt över säkerheten. Det är din uppgift att se till att samtliga badgäster trivs och får den hjälp som de behöver. Det är därför viktigt att du som person är öppen, positiv med en känsla för ansvar och service.
Vi söker den som har:
Guldbojen (livräddar-simmärke)
Vilja att utvecklas inom yrket.
Förmåga att jobba i högt tempo och är stresstålig
Lätt att ta till sig information.
Inte minst att du kan tillträda tjänsten omgående!
KRAV: Simkunnig
Meriterande: Badvaktsutbildning, HLR-utbildning, livräddning
I ditt arbete kommer det att ingå alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar som är förknippade med badvärdstjänsten. Som badvärd arbetar du på vår badavdelning med vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom viss badbevakning, lokalvård och eldning i våra bastur. Du kommer att ingå i ett team som värdesätter en god stämning på jobbet.
Tjänsten är en behovs/timanställning men kan komma att utökas. Arbetet är varierande och arbetstiderna är schemalagda vardagar, kvällar och helger.
Vi erbjuder en spännande och unik arbetsplats 200meter ut i havet!

Ansök nu

Badvärd på Lindängsbadet

Badvakt
Läs mer Apr 12
Malmö Kappsimningsklubb driver under sommarmånaderna ett av Malmös utebad, Lindängsbadet.
Badets öppettider 2022 är den 4 juni till den 17 augusti, måndag - söndag.
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som badvärd på Lindängsbadet, för att arbeta som badvärd ska du som söker vara född 2004-05-01 eller tidigare, vara simkunnig (simma 200m varav 50m på rygg) och genomgå den utbildning i livräddning och HLR som erbjuds all personal på Lindängsbadet.
Arbetsuppgifterna innefattar den dagliga driften av anläggningen vilket bl.a. innefattar olika typer av underhåll, städning och badvaktning.
Anställningen är en vidbehovsanställning, delar av din arbetstid schemaläggs och delar är som extrapersonal vid fint väder.
Du söker som badvärd genom att maila en kort presentation om dig själv och CV till utebad@malmokappsim.se Sista ansökningsdag är den 15 maj.
Registerutdrag ska kunna uppvisas vid ev. anställning.
Vi hanterar ansökningarna fortlöpande och tillgängliga platser kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök nu

Är du Kockum Fritids nya medarbetare?

Badvakt
Läs mer Apr 5
Simlärare sökes till multiarenan Kockum Fritid.
Vill du bli en del av teamet på en av Sveriges största multiarenor?
Vi erbjuder ett mångsidigt och varierande arbete inom simhall och reception på Kockum Fritid.
Hos oss arbetar du i simhallen med att ge service till våra besökare, bevakar simhallen, håller rent samt genomför olika aktiviteter såsom simskola och vattengympa.
I receptionen ingår försäljning, bokningar av olika slag samt kundservice. Du hjälper även våra konferensdeltagare hitta sina lokaler.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Eftersom vi är måna om våra besökare så vill vi att dom trivs och får en god service! Därför är det viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för att ge god service.
Vidare är du säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Du trivs med att stå i centrum och att hålla i olika aktiviteter samt att lära dig nya saker och att utveckla såväl verksamheten som dig själv.
Du står för värderingar som respekt, engagemang och kreativitet.
Kvalifikationer.
Vi söker främst dig som har simlärarutbildning och gärna vattengympautbildning. Har utbildning i livräddning, första hjälpen samt hjärt- och lungräddning.
Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal både på svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten då vi har många internationella besökare.
Tjänsten är en heltid på 40h och innefattar dag, kväll och helgtjänstgöring.
Sista ansökningsdag 1/6 2022
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löper ut.
nyttjobb@kockumfritid.se

Ansök nu

Havslivräddare sommar 2022

Badvakt
Läs mer Dec 17
Ref: 20213026

Arbetsuppgifter
Inför sommarsäsongen 2022 söker vi havslivräddare till Malmö Stads badplats vid Scaniabadet. Arbetet drivs dagligen oavsett väder med badvärdar och havslivräddare hela säsongen, samt med förstärkning under skolornas sommarlov. I arbetet som havslivräddare får du ett viktigt uppdrag där du får möjlighet att göra skillnad för malmöborna, samtidigt som du också får möjlighet att utvecklas och växa i din professionella roll.

I rollen som havslivräddare är ditt fokus främst på säkerhet och bevakning. Du ska vara uppmärksam på din omgivning och undsätta nödställda inom badområdet samt om nödvändigt genomföra första hjälpen sjukvård samt livsuppehållande åtgärder i väntan på räddningstjänsten. Du ska kunna förflytta dig snabbt med utrustning, vilket ställer höga krav på grundläggande fysik. 

För att vara aktuell för anställning måste du genomföra ett sim- och dykprov (oavsett förkunskaper) under februari 2022 samt vara tillgänglig för ett antal obligatoriska utbildningstillfällen under april 2022. Uppstartsmötet sker i början maj. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en färdig eller pågående gymnasieutbildning. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara minst 18 år och kunna simma minst 1000 meter, dyka 3,5 meter under ytan samt bogsera en docka i vatten. Goda kunskaper i svenska språket samt grundläggande kunskaper i engelska är också krav för tjänsten. Har du dessutom kunskaper i fler språk ser vi det som meriterande. Det är också en fördel om du har arbetslivserfarenhet från ett liknande arbete samt om du utbildning i första hjälpen, hjärt- och lungräddning eller om du har utbildning SLS poollivräddare alternativt SLS havslivräddare.

I arbetet som havslivräddare hos oss blir du en del av en gemenskap, därför är det viktigt att du är en person som trivs med att arbeta med människor och du visar intresse och förståelse för andra. Du har inga problem med att skapa goda relationer till såväl kollegor som medborgare. Som havslivräddare är det viktigt att vara uppmärksam och ta ansvar, därför är det en självklarhet för dig att följa regler och rutiner, liksom att hantera etiska dilemman i enlighet med Malmö stads värderingar.

Om arbetsplatsen
Vi är idag 635 anställda på Kommunteknik och omsätter 770 miljoner. Detta är Kommuntekniks uppdrag: Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Sommarjobb
Omfattning: Deltid, 50 %
Antal tjänster: 9
Tillträde: 15 juni 2021

Övrigt
I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Badvärdar sommar 2022

Badvakt
Läs mer Dec 17
Ref: 20213025

Arbetsuppgifter
Inför sommarsäsongen 2022 söker vi badvärdar till Malmö Stads badplatser vid Ribersborg, Sibbarp, Klagshamn, Sundspromenaden och Scaniabadet. Arbetet drivs dagligen oavsett väder med badvärdar hela säsongen, samt med förstärkning under skolornas sommarlov. I arbetet som badvärd får du ett viktigt uppdrag där du får möjlighet att göra skillnad för malmöborna, samtidigt som du också får möjlighet att utvecklas och växa i din professionella roll.

Som badvärd är du ansvarig för kontroll och tillsyn av badplatserna; stränder, bryggor, badtrappor m.m. Badvärdens uppdrag är att förutse och förebygga risker inom badområdet, såsom exempelvis att dagligen skrubba badtrappor samt varna besökare om risk för olycka. I dina arbetsuppgifter ingår också trivselbefrämjande åtgärder för att medverka till att stränderna är rena och fina. I uppdraget ingår att undsätta nödställda inom badområdet samt om nödvändigt genomföra livsuppehållande åtgärder i väntan på räddningstjänst. Övriga uppgifter är enklare omplåstring, leverera information till badgästerna, samt se till att besökare följer gällande ordningsföreskrifter. 

För att vara aktuell för anställning måste du genomföra ett sim- och dykprov (oavsett förkunskaper) under februari 2022 samt vara tillgänglig för ett antal obligatoriska utbildningstillfällen under april 2022. Uppstartsmötet sker i början maj. Du ska vara beredd att arbeta på de olika badplatserna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en färdig eller pågående gymnasieutbildning. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara minst 18 år och kunna simma minst 1000 meter, dyka 3,5 meter under ytan samt bogsera en docka i vatten. Goda kunskaper i svenska språket samt grundläggande kunskaper i engelska är också krav för tjänsten. Har du dessutom kunskaper i fler språk ser vi det som meriterande. Det är också en fördel om du har arbetslivserfarenhet från ett liknande arbete samt om du har utbildning i första hjälpen, hjärt- och lungräddning eller om du har utbildning SLS poollivräddare alternativt SLS havslivräddare.

I arbetet som badvärd hos oss blir du en del av en gemenskap, därför är det viktigt att du är en person som trivs med att arbeta med människor och du visar intresse och förståelse för andra. Du har inga problem med att skapa goda relationer till såväl kollegor som medborgare. Att följa regler och rutiner är en självklarhet för dig, liksom att hantera etiska dilemman i enlighet med Malmö stads värderingar.

Om arbetsplatsen
Vi är idag över 500 anställda på Kommunteknik och omsätter 770 miljoner. Detta är Kommuntekniks uppdrag: Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten
Anställningsform: Sommarjobb
Omfattning: Deltid, 50-75 %
Antal tjänster: 25
Tillträde: Från 15 maj 2021 eller 15 juni 2021

Urval sker löpande, så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Övrigt
I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Är du Kockum Fritids nya medarbetare?

Badvakt
Läs mer Okt 6
Vill du bli en del av teamet på en av Sveriges största multiarenor?


Vi söker simlärare och vattengympaledare!


Vill du bli en del av teamet på en av Sveriges största multiarenor?
Vi erbjuder ett mångsidigt och varierande arbete inom simhall och reception på Kockum Fritid.
Hos oss arbetar du i simhallen med att ge service till våra besökare, bevakar simhallen, håller rent samt genomför olika aktiviteter såsom simskola och vattengympa.
I receptionen ingår försäljning, bokningar av olika slag samt kundservice. Du hjälper även våra konferensdeltagare hitta sina lokaler.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Eftersom vi är måna om våra besökare så vill vi att dom trivs och får en god service! Därför är det viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för att ge god service.
Vidare är du säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Du trivs med att stå i centrum och att hålla i olika aktiviteter samt att lära dig nya saker och att utveckla såväl verksamheten som dig själv.
Du står för värderingar som respekt, engagemang och kreativitet.
Kvalifikationer.
Vi söker främst dig som har simlärarutbildning och gärna vattengympautbildning. Har utbildning i livräddning, första hjälpen samt hjärt- och lungräddning.
Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal både på svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten då vi har många internationella besökare.
Tjänsten är en heltid på 40h och innefattar dag, kväll och helgtjänstgöring.
Sista ansökningsdag 15/11 2021
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löper ut.
nyttjobb@kockumfritid.se

Ansök nu

Timavlönade simlärare sökes till Fritidsförvaltningens simsektion

Badvakt
Läs mer Okt 4
Ref: 20212610

Arbetsuppgifter
Nu söker badenhetens simsektion på fritidsförvaltningen timavlönade simlärare som vid behov kan gå in och leda simundervisningen. 

Arbetet som simlärare innebär att är du arbetar med att öka simkunnigheten bland Malmös barn och unga. Du och dina kollegor jobbar tillsammans med att öka simkunnigheten i staden och genom detta minska utanförskap och hjälpa alla barn att gå ut med betyget godkänt i ämnet Idrott och hälsa.

Din huvuduppgift kommer vara att vid behov gå in och leda simskolor.

När du arbetar som simlärare i simsektionen kommer din arbetsplats variera utifrån behovet på simskola i staden - huvudarbetsplatsen är Hylliebadet.

 Kväll- och helgtjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Du som söker har gymnasieexamen och är simkunnig. Du har även arbetslivserfarenhet av att arbeta med barn och unga, tex. inom skolvärlden eller inom föreningslivet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt såväl som muntligt. Har du kunskaper i andra språk ses det som meriterande. Körkort är meriterande.

Vi ser gärna att du är utbildad simlärare, men det viktigaste är att du är rätt person för jobbet.

För att trivas hos oss får energi av att lära ut och att sprida glädje till såväl deltagare som kollegor. Då du kommer att vara simskolans ansikte utåt har du en förmåga att hantera människor på ett situationsanpassat sätt och agerar alltid som en god ambassadör. Du är positiv, kommunikativ och lyhörd samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att trivas med att arbeta i team ser vi som en självklarhet.

Om arbetsplatsen
Arbetsplatsen - Fritidsförvaltningens badenhet
Under fritidsförvaltningens evenemangs- och rekreationsavdelning ligger badenheten. På enheten drivs fyra bad - Hylliebadet, Rosengårdsbadet, Simhallsbadet och Oxievångsbadet. Ambitionen är att baden tillsammans ska erbjuda de drygt 400 000 Malmöborna som årligen medarbetare som arbetar på baden är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus.

I förvaltningens badenhet ingår det även en simsektion som har som uppdrag att öka simkunnigheten bland Malmös barn och unga. 

Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.


Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Varmt välkommen med din ansökan!


Information om tjänsten
Anställningsform: Timavlönade anställningar 
Omfattning: Deltid
Antal tjänster: 5
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Övrigt
För alla medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet är simkunnighet ett krav. I samband med intervjun kommer därför ett simtest att genomföras. Ingen tyngd läggs i hur väl det genomförs utan vikt läggs vid erfarenhet och personlig lämplighet.

Då medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

För denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Detta innebär att du som ansöker kan bli kallad till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Ansök nu

Badvärd på havet

Badvakt
Läs mer Aug 12
På Ribersborgs Kallbadhus finner denna underbara arbetsplats 200 meter ut i havet. Hos oss hittar du två avdelningar ( herr och damsida) med stora utomhusbassänger (havsbassänger). Det finns 1st vedeldad bastu samt 1st torrbastu på respektive sida av anläggningen samt en gemensam fuktbastu, totalt 5 st bastun. Här erbjuder vi dessutom massage och spa. I juni 1898 invigdes det kallbadhuset vid Ribersborg i Malmö och är idag Sveriges största kallbadhus.


Restaurangen har ca 100 platser inomhus och 100 platser utomhus. Ribersborgs kallbadhus är idag en av Malmös största mötesplatser med mycket turister. Vi värnar om att våra besökare skall få god service. Maten är gjord från grunden med råvaror som är av högsta kvalité. Tempot kan ofta vara högt speciellt under helger och högsäsong.
Ribersborgs Kallbadhus söker dig som är engagerad, driven och noggrann, gillar ordning och reda och vill jobba med likasinnade på en stabil och spännande arbetsplats med positiv energi och trevliga människor.


Vi tror att du som söker kanske studerar eller har ett annat arbete vid sidan av.
Du ska vara serviceinriktad och ha ett gott bemötande. Det är viktigt att du är ansvarstagande och flexibel, vilket innebär att du ska kunna ställa om snabbt i arbetet vid ändrade förutsättningar. Det är även viktigt att du kan hantera att arbetsbelastningen varierar under dagen. Arbetet kan stundtals vara tungt vilket kräver att du som söker har god fysik och hälsa.
Du arbetar främst med att ge service till våra badgäster och att ha uppsikt över säkerheten. Det är din uppgift att se till att samtliga badgäster trivs och får den hjälp som de behöver. Det är därför viktigt att du som person är öppen, positiv med en känsla för ansvar och service.
Vi söker den som har:
Guldbojen (livräddar-simmärke)
Vilja att utvecklas inom yrket.
Förmåga att jobba i högt tempo och är stresstålig
Lätt att ta till sig information.
Inte minst att du kan tillträda tjänsten omgående!
KRAV: Simkunnig
Meriterande: Badvaktsutbildning, HLR-utbildning, livräddning
I ditt arbete kommer det att ingå alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar som är förknippade med badvärdstjänsten. Som badvärd arbetar du på vår badavdelning med vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom viss badbevakning, lokalvård och eldning i våra bastur. Du kommer att ingå i ett team som värdesätter en god stämning på jobbet.
Tjänsten är en behovs/timanställning men kan komma att utökas. Arbetet är varierande och arbetstiderna är schemalagda vardagar, kvällar och helger.
Vi erbjuder en spännande och unik arbetsplats 200meter ut i havet!

Ansök nu

Badvärd på havet

Badvakt
Läs mer Jul 6
På Ribersborgs Kallbadhus finner denna underbara arbetsplats 200 meter ut i havet. Hos oss hittar du två avdelningar ( herr och damsida) med stora utomhusbassänger (havsbassänger). Det finns 1st vedeldad bastu samt 1st torrbastu på respektive sida av anläggningen samt en gemensam fuktbastu, totalt 5 st bastun. Här erbjuder vi dessutom massage och spa. I juni 1898 invigdes det kallbadhuset vid Ribersborg i Malmö och är idag Sveriges största kallbadhus.


Restaurangen har ca 100 platser inomhus och 100 platser utomhus. Ribersborgs kallbadhus är idag en av Malmös största mötesplatser med mycket turister. Vi värnar om att våra besökare skall få god service. Maten är gjord från grunden med råvaror som är av högsta kvalité. Tempot kan ofta vara högt speciellt under helger och högsäsong.
Ribersborgs Kallbadhus söker dig som är engagerad, driven och noggrann, gillar ordning och reda och vill jobba med likasinnade på en stabil och spännande arbetsplats med positiv energi och trevliga människor.


Vi tror att du som söker kanske studerar eller har ett annat arbete vid sidan av.
Du ska vara serviceinriktad och ha ett gott bemötande. Det är viktigt att du är ansvarstagande och flexibel, vilket innebär att du ska kunna ställa om snabbt i arbetet vid ändrade förutsättningar. Det är även viktigt att du kan hantera att arbetsbelastningen varierar under dagen. Arbetet kan stundtals vara tungt vilket kräver att du som söker har god fysik och hälsa.
Du arbetar främst med att ge service till våra badgäster och att ha uppsikt över säkerheten. Det är din uppgift att se till att samtliga badgäster trivs och får den hjälp som de behöver. Det är därför viktigt att du som person är öppen, positiv med en känsla för ansvar och service.
Vi söker den som har:
Guldbojen (livräddar-simmärke)
Vilja att utvecklas inom yrket.
Förmåga att jobba i högt tempo och är stresstålig
Lätt att ta till sig information.
Inte minst att du kan tillträda tjänsten omgående!
KRAV: Simkunnig
Meriterande: Badvaktsutbildning, HLR-utbildning, livräddning
I ditt arbete kommer det att ingå alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar som är förknippade med badvärdstjänsten. Som badvärd arbetar du på vår badavdelning med vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom viss badbevakning, lokalvård och eldning i våra bastur. Du kommer att ingå i ett team som värdesätter en god stämning på jobbet.
Tjänsten gäller inledningsvis 25% men kan komma att utökas. Arbetet är varierande och arbetstiderna är schemalagda vardagar, kvällar och helger.
Vi erbjuder en spännande och unik arbetsplats 200meter ut i havet!

Ansök nu

Är du Kockum Fritids nya medarbetare?

Badvakt
Läs mer Apr 7
Vill du bli en del av teamet på en av Sveriges största multiarenor?


Vi söker simlärare och vattengympaledare!


Vill du bli en del av teamet på en av Sveriges största multiarenor?
Vi erbjuder ett mångsidigt och varierande arbete inom simhall och reception på Kockum Fritid.
Hos oss arbetar du i simhallen med att ge service till våra besökare, bevakar simhallen, håller rent samt genomför olika aktiviteter såsom simskola och vattengympa.
I receptionen ingår försäljning, bokningar av olika slag samt kundservice. Du hjälper även våra konferensdeltagare hitta sina lokaler.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Eftersom vi är måna om våra besökare så vill vi att dom trivs och får en god service! Därför är det viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för att ge god service.
Vidare är du säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Du trivs med att stå i centrum och att hålla i olika aktiviteter samt att lära dig nya saker och att utveckla såväl verksamheten som dig själv.
Du står för värderingar som respekt, engagemang och kreativitet.
Kvalifikationer.
Vi söker främst dig som har simlärarutbildning och gärna vattengympautbildning. Har utbildning i livräddning, första hjälpen samt hjärt- och lungräddning.
Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal både på svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten då vi har många internationella besökare.
Tjänsten är en heltid på 40h och innefattar dag, kväll och helgtjänstgöring.
Sista ansökningsdag 1/6 2021
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löper ut.
nyttjobb@kockumfritid.se

Ansök nu

Är du Hylliebadets nästa samordnare?

Badvakt
Läs mer Apr 1
Ref: 20210859

Arbetsuppgifter
Nu söker Hylliebadet en ny samordnare som vill arbeta på Malmös modernaste bad med kollegor och chefer som tillsammans arbetar för att ge malmöbon en meningsfull fritid.  Låter detta som en arbetsplats för dig? Läs då vidare!  

Som samordnare jobbar du nära Hylliebadets sektionschefer med att upprätthålla och samordna det dagliga arbetet utifrån de rutiner som finns så att driften av badet flyter på smidigt. Samordningsansvaret spänner över badets båda sektioner, sektion 1 som innefattar kafé, reception, gym- och relaxavdelning och sektion 2 som omfattar bad-delen.

Rollen som samordnare innebär också att du följer upp och vidareutvecklar de rutiner och riktlinjer som finns för personalen på Hylliebadet. Du vägleder också dina kollegor som arbetar ute i verksamheten så att ett gemensamt förhållningssätt mot våra gäster uppnås.

I dina arbetsuppgifter som samordnare ingår det även att ringa in timavlönade vikarier som kan bemanna verksamheten om detta behövs.

Anställningen som avses är en tillsvidareanställning med startdatum 2021-06-01 eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning som bedöms vara relevant för tjänsten, tex inom service, handel eller administration. Simkunnighet är ett krav, har du även utbildning inom HLR och livräddning är detta meriterande.

Du som söker har också erfarenhet av att agera i en samordnaroll antingen i yrkeslivet eller i en ideell verksamhet. Det är också ett krav att du har tidigare arbetslivserfarenhet av servicebranschen. Att använda datorn som arbetsredskap är inga problem för dig och dina kunskaper i svenska språket är goda, både skriftligt och muntligt. Förutom att du som person är serviceinriktad, har ett professionellt bemötande och en god samarbetsförmåga är du trygg, empatisk och lyhörd.

Du står även för värderingar som engagemang, kreativitet och respekt. I uppdraget som samordnare behöver du ha förmåga att vid behov ge tydliga instruktioner till dina kollegor. Din förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt sätt är därför god och du har både kunskap och intresse av att skapa en god laganda genom ett coachande och deltagande förhållningssätt.

Om arbetsplatsen
Hylliebadet är Malmös nyaste och ett av Sveriges mest energisnåla bad. En flexibel och toppmodern anläggning med två undervisningsbassänger, en 50-metersbassäng, familjedel, gym/friskvårdsyta, relaxavdelning, konferensytor och kafé. Varje år besöker fler än 300 000 besökare badet, vilket gör det till en av de mest attraktiva mötesplatserna i Malmö.

Kännetecknet för de cirka 40 medarbetare som arbetar på badet är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus!

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Anställningsform:Tillsvidareanställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-06-01 eller enligt överenskommelse 

Övrigt
Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på bandenheten. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet.

Då medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Vill du jobba på bad i sommar? Läs då vidare!

Badvakt
Läs mer Mar 22
Ref: 20210709

Arbetsuppgifter
Är du ute efter ett sommarjobb och finns tillgänglig för jobb 1 juni-31 augusti? Då är det just dig vi söker till våra bad!

Vi letar just nu efter badvärdar, kafépersonal och aktivitetsledare till våra bad. Vi är intresserade av personer som vill jobba både hel-och deltid.

Som badvärd arbetar du med att ge service till våra besökare, övervaka säkerheten samt att se till att badets miljö är ren och fräsch. Att hålla i olika aktiviteter som till exempel vattengympa och bastukvällar ingår också. Du får möjlighet att testa på flera olika avdelningar som till exempel; bad-, reception- och gym- och relaxavdelningen.

I våra kaféer kommer du bland annat att arbeta med kassahantering, beställning av varor samt tillagning av enklare rätter så som sallader och smörgåsar. Andra arbetsuppgifter som ingår är lagerhantering, tvätt, disk och städning. Sist men inte minst ser du till att rutiner för egenkontroll och livsmedelshygien följs.

Som aktivitetsledare är du med och leder träningsgrupper, har gymgenomgångar och andra utomhusaktiviteter med våra besökare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du blir delaktig i en förvaltning och arbetsplats som arbetar med positiva frågor som friskvård och meningsfull fritid!

I tjänsterna ingår obekväm arbetstid så som kvällar och helger.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsterna behöver du vara 18 år och ha gymnasieexamen. Har du utbildning i hjärt- och lungräddning eller badmästar-, simlärarutbildning eller annan utbildning inom friskvård är detta en fördel om du vill arbeta som badvärd eller aktivtetsledare. Vi ser även positivt på om du har arbetat i något serviceyrke, har erfarenhet av att bedriva olika verksamhetsrelaterade aktiviteter och/eller har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

För att vara aktuell för kaféet ser vi gärna att du tidigare arbetat i just kafé- eller i restaurangbranschen. Det är meriterande om du även har erfarenhet att arbeta med egenkontroll och livsmedelshygien.

Oavsett vilket bad du arbetar på, är det din uppgift att se till att samtliga badgäster trivs och får den hjälp som de behöver. Därför är det viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för att ge god service. Du trivs också med att stå i centrum och att hålla i olika aktiviteter.  
 
Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en förutsättning för tjänsten, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du har även goda datorkunskaper. I övrigt beaktas personlig lämplighet.

Ingen erfarenhet krävs.

Om arbetsplatsen
Arbetsplatsen - Fritidsförvaltningens badenhet
Under fritidsförvaltningens evenemangs- och rekreationsavdelning ligger badenheten. På enheten drivs fem bad - Hylliebadet, Rosengårdsbadet, Simhallsbadet, Oxievångsbadet och Öresund Funkis. Ambitionen är att baden tillsammans ska erbjuda de drygt 400 000 Malmöborna som årligen besöker oss en mångfald av verksamheter och arrangemang. Kännetecknet för de medarbetare som arbetar på baden är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus. 

Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Anställningsform: Sommarvikariat 
Omfattning: Heltid och deltid
Antal tjänster: 30
Tillträde: 2021-06-01 eller enligt överenskommelse 

Övrigt
Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på bandenheten. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet.

Då medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

På grund av den rådande pandemin är vet vi i nuläget inte hur många tjänster som vi behöver tillsätta. Därför kan vårt behov förändras under rekryteringsprocessens gång vilket kan resultera i att färre tjänster tillsätts än vad som först var tänkt.  

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Ansök nu

Havslivräddare sommar 2021

Badvakt
Läs mer Dec 18
Ref: 20202669

Arbetsuppgifter
Inför sommarsäsongen 2021 söker vi havslivräddare till Malmö Stads badplats vid Scaniabadet. Arbetet drivs dagligen oavsett väder med badvärdar och havslivräddare hela säsongen, samt med förstärkning under skolornas sommarlov. I arbetet som havslivräddare får du ett viktigt uppdrag där du får möjlighet att göra skillnad för malmöborna, samtidigt som du också får möjlighet att utvecklas och växa i din professionella roll.

I rollen som havslivräddare är ditt fokus främst på säkerhet och bevakning. Du ska vara uppmärksam på din omgivning och undsätta nödställda inom badområdet samt om nödvändigt genomföra första hjälpen sjukvård samt livsuppehållande åtgärder i väntan på räddningstjänsten. Du ska kunna förflytta dig snabbt med utrustning, vilket ställer höga krav på grundläggande fysik. 

För att vara aktuell för anställning måste du vara tillgänglig för ett antal obligatoriska utbildningstillfällen samt sim- och dykprov (oavsett förkunskaper) under mars och april 2021. Uppstartsmötet sker i maj. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en färdig eller pågående gymnasieutbildning. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara minst 18 år och kunna simma minst 1000 meter, dyka 3,5 meter under ytan samt bogsera en docka i vatten. Goda kunskaper i svenska språket samt grundläggande kunskaper i engelska är också krav för tjänsten. Har du dessutom kunskaper i fler språk ser vi det som meriterande. Det är också en fördel om du har arbetslivserfarenhet från ett liknande arbete samt om du utbildning i första hjälpen, hjärt- och lungräddning eller om du har utbildning SLS poollivräddare alternativt SLS havslivräddare.

I arbetet som havslivräddare hos oss blir du en del av en gemenskap, därför är det viktigt att du är en person som trivs med att arbeta med människor och du visar intresse och förståelse för andra. Du har inga problem med att skapa goda relationer till såväl kollegor som medborgare. Som havslivräddare är det viktigt att vara uppmärksam och ta ansvar, därför är det en självklarhet för dig att följa regler och rutiner, liksom att hantera etiska dilemman i enlighet med Malmö stads värderingar.

Om arbetsplatsen
Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten
Anställningsform: Sommarjobb
Omfattning: Deltid, 50 %
Antal tjänster: ca 8-10
Tillträde: 15 juni 2021

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Ansök nu

Badvärdar sommar 2021

Badvakt
Läs mer Dec 18
Ref: 20202666

Arbetsuppgifter
Inför sommarsäsongen 2021 söker vi badvärdar till Malmö Stads badplatser vid Ribersborg, Sibbarp, Klagshamn, Sundspromenaden och Scaniabadet. Arbetet drivs dagligen oavsett väder med badvärdar hela säsongen, samt med förstärkning under skolornas sommarlov. I arbetet som badvärd får du ett viktigt uppdrag där du får möjlighet att göra skillnad för malmöborna, samtidigt som du också får möjlighet att utvecklas och växa i din professionella roll.

Som badvärd är du ansvarig för kontroll och tillsyn av badplatserna; stränder, bryggor, badtrappor m.m. Badvärdens uppdrag är att förutse och förebygga risker inom badområdet, såsom exempelvis att dagligen skrubba badtrappor samt varna besökare om risk för olycka. I dina arbetsuppgifter ingår också trivselbefrämjande åtgärder för att medverka till att stränderna är rena och fina. I uppdraget ingår att undsätta nödställda inom badområdet samt om nödvändigt genomföra livsuppehållande åtgärder i väntan på räddningstjänst. Övriga uppgifter är enklare omplåstring, leverera information till badgästerna, samt se till att besökare följer gällande ordningsföreskrifter. 

För att vara aktuell för anställning måste du vara tillgänglig för ett antal obligatoriska utbildningstillfällen samt sim- och dykprov (oavsett förkunskaper) under mars och april 2021. Uppstartsmötet sker i maj. Du ska vara beredd att arbeta på de olika badplatserna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en färdig eller pågående gymnasieutbildning. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara minst 18 år och kunna simma minst 1000 meter, dyka 3,5 meter under ytan samt bogsera en docka i vatten. Goda kunskaper i svenska språket samt grundläggande kunskaper i engelska är också krav för tjänsten. Har du dessutom kunskaper i fler språk ser vi det som meriterande. Det är också en fördel om du har arbetslivserfarenhet från ett liknande arbete samt om du har utbildning i första hjälpen, hjärt- och lungräddning eller om du har utbildning SLS poollivräddare alternativt SLS havslivräddare.

I arbetet som badvärd hos oss blir du en del av en gemenskap, därför är det viktigt att du är en person som trivs med att arbeta med människor och du visar intresse och förståelse för andra. Du har inga problem med att skapa goda relationer till såväl kollegor som medborgare. Att följa regler och rutiner är en självklarhet för dig, liksom att hantera etiska dilemman i enlighet med Malmö stads värderingar.

Om arbetsplatsen
Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 500 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten
Anställningsform: Sommarjobb
Omfattning: Deltid, 50-75 %
Antal tjänster: ca 25-30
Tillträde: Från 15 maj 2021 eller 15 juni 2021

Intervjuer kan komma att ske löpande, så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.

Ansök nu

Är du Kockum Fritids nya medarbetare?

Badvakt
Läs mer Nov 2
Vill du bli en del av teamet på en av Sveriges största multiarenor?


Vi söker simlärare och vattengympaledare!


Vill du bli en del av teamet på en av Sveriges största multiarenor?
Vi erbjuder ett mångsidigt och varierande arbete inom simhall och reception på Kockum Fritid.
Hos oss arbetar du i simhallen med att ge service till våra besökare, bevakar simhallen, håller rent samt genomför olika aktiviteter såsom simskola och vattengympa.
I receptionen ingår försäljning, bokningar av olika slag samt kundservice. Du hjälper även våra konferensdeltagare hitta sina lokaler.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Eftersom vi är måna om våra besökare så vill vi att dom trivs och får en god service! Därför är det viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för att ge god service.
Vidare är du säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Du trivs med att stå i centrum och att hålla i olika aktiviteter samt att lära dig nya saker och att utveckla såväl verksamheten som dig själv.
Du står för värderingar som respekt, engagemang och kreativitet.
Kvalifikationer.
Vi söker främst dig som har simlärarutbildning och gärna vattengympautbildning. Har utbildning i livräddning, första hjälpen samt hjärt- och lungräddning.
Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal både på svenska och engelska är en förutsättning för tjänsten då vi har många internationella besökare.
Tjänsten är en heltid på 40h och innefattar dag, kväll och helgtjänstgöring.
Sista ansökningsdag 15/12 2020
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löper ut.
nyttjobb@kockumfritid.se

Ansök nu

Badvärdar till Malmö stads badplatser - sommaren 2019

Badvakt
Läs mer Dec 18
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.


ARBETSUPPGIFTER
Nu har du chansen att jobba på sommarens kanske bästa arbetsplats, Malmö stads stränder! Vi söker badvärdar till Ribersborg, Sibbarp, Klagshamn, Sundspromenaden och Scaniabadet för sommarsäsongen 2019, från 15 maj till 15 september.

Din viktigast uppgift som badvärd är att se till att Malmö stads badstränder är en trygg plats där besökarna trivs. Det handlar om allt från att plåstra om en besökare till att se till att besökarna följer ordningsföreskrifterna. Som badvärd ansvarar du för att kontrollera och se till att badplatsernas stränder, bryggor, utrustning med mera är i bra skick. Du förutser och förebygger risker inom badområdet och varnar besökare om risk för olycka eller om tillbud uppstår. I uppdraget ingår att undsätta nödställda inom badområdet och om nödvändigt genomföra livsuppehållande åtgärder i väntan på räddningstjänsten.

Arbetet bedrivs varje dag oavsett väder. Du ska också vara beredd att arbeta på de olika badplatserna.

KVALIFIKATIONER
För att arbeta som badvärd måste du:
• vara simkunnig på minst 250 meter
• kunna dyka från minst 3,5 meters höjd följt av bogsering av en docka i vattnet.
• ha en avslutad eller pågående gymnasieutbildning och fyllt 18 år.
• ha goda kunskaper i svenska, så väl i tal som skrift samt kunna kommunicera med badgästerna på engelska.
• Meriterande: om du har utbildning inom hjärt- och lungräddning (HLR samt HLR på barn), första hjälpen, Svenska Livräddningssällskapets poollivräddning liksom språkkunskaper i andra språk än svenska.

Som person är du engagerad och har en god förmåga att kommunicera och ge god service. Arbetet kräver att du tar ansvar för ditt uppdrag och att du är säkerhetsmedveten och följer de rutiner som finns för att förebygga risker. Det krävs att du har en god grundfysik och du förväntas klara det sim- och dykprov som genomförs i samband med rekryteringen (13 mars). För att vara aktuell som badvärd måste du få godkänt på sim-och dykprovet och närvara på utbildning i HLR och första hjälpen, för att du ska känna dig trygg om olycka eller tillbud uppstår (5 - 7 april).

ÖVRIGT
Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning.
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Ansök nu

Arbetsförman till Malmö stads badplatser - sommaren 2019

Badvakt
Läs mer Dec 21
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.


ARBETSUPPGIFTER
Inför sommarsäsongen 2019 söker vi en arbetsförman till Malmö stads badplatser. Under hela säsongen har vi badvärdar vid Ribersborg, Sibbarp, Klagshamn, Sundspromenaden och Scaniabadet. De ska se till att stränder, bryggor, trappor, utrustning med mera är i gott skick och kunna förutse och förebygga risker inom badområdet. De ska också varna besökare om de till exempel simmar för långt ut, dyker på olämpliga ställen eller om badvattnet är av dålig kvalitet.

Din uppgift som arbetsförman är att biträda sektionschefen med:
* att planera, samordna och fördela de dagliga arbetsuppgifterna
* att stödja och vägleda arbetsgruppen i utförandet av sina arbetsuppgifter
* att säkerställa att rutiner och säkerhetsföreskrifter följs
* att föregå med gott exempel och visa vägen i att lösa uppdraget med god kvalitet och service mot Malmöbor och besökare
* att stödja sektionschefen kring vissa arbetsmiljöuppgifter
* att upprätt hålla goda kontakter med olika samarbetspartners

I rollen ingår även operativt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad och tar ansvar i ditt arbete. Du har förmåga att kommunicera med människor på alla nivåer. Du tycker det är viktigt att rutiner och säkerhetsföreskrifter följs och kan se utvecklingsmöjligheter och på så vis utveckla verksamheten.

För att arbeta som arbetsförman krävs en god grundfysik och du ska visa att du är simkunnig (intyg från simlärare på badhus eller simhall) som visar på simkunnighet på minst 250 meter följt av dyk från minst 3,5 meters höjd för att hämta upp docka och bogsering av den i vattnet.

Du ska ha avslutad eller pågående gymnasieutbildning, goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift, och kunna kommunicera på engelska. Krav för tjänsten är B-körkort för manuellt växlad bil och god datorkunskap/datorvana.

Du får en utbildning i HLR (Hjärt- och lungräddning) och första hjälpen för att känna dig trygg om det händer en olycka. Det är meriterande om du redan är utbildad inom HLR, både vuxna och barn, och första hjälpen samt är utbildad poollivräddare och havslivräddare via Svenska Livräddningssällskapet. Det är också ett plus om du har tidigare ledarerfarenhet, till exempel inom föreningslivet, och har språkkunskaper i andra språk än svenska.

ÖVRIGT
Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställning.
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Ansök nu

Söker du extrajobb och vill arbeta på badhus?

Badvakt
Läs mer Okt 15
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Arbetsplatsen - Fritidsförvaltningens badenhet
Fritidsförvaltningens badenhet innefattar fyra bad; Hylliebadet, Oxievångsbadet, Rosengårdsbadet och Simhallsbadet. Kännetecknet för samtliga medarbetare som arbetar på badenheten är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus.

Brinner du för detta och är du ute efter ett extrajobb? Fortsätt då läs, då är det kanske just dig vi söker! Till badenheten söker vi just nu timavlönade medarbetare som kan arbeta vid behov.

ARBETSUPPGIFTER
Som timavlönad inom badenheten arbetar du i simhall med vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom att ge service till våra besökare, övervaka säkerheten, utföra lokalvård samt hålla i olika aktiviteter som t.ex. vattengympa och bastukvällar. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och utveckla badets verksamhet samt skapa och arrangera olika aktiviteter.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete och du blir delaktig i en förvaltning och arbetsplats som arbetar med positiva frågor som friskvård och meningsfull fritid.

I tjänsten ingår obekväm arbetstid så som kvällar och helger.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är simkunnig, har gymnasieexamen samt utbildning i livräddning och i hjärt- och lungräddning. Har du badmästarutbildning, simlärarutbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet inom badområdet som av arbetsgivaren bedöms vara relevant för tjänsten är detta meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning i samt erfarenhet av att bedriva olika typer av verksamhetsrelaterade aktiviteter. Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar är också önskvärt.

Eftersom det är din uppgift att se till att samtliga badgäster trivs och får den hjälp som de behöver är det viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för att ge god service. Vidare är du säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Du trivs med att stå i centrum och att hålla i olika aktiviteter samt tycker om att lära dig nya saker och att utveckla såväl verksamheten som dig själv. Du står för värderingar som respekt, engagemang och kreativitet.

Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en förutsättning för tjänsten, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du har även goda datorkunskaper.

Ovanstående egenskaper ger de bästa förutsättningarna för att vi tillsammans skall trivas och lyckas med vårt uppdrag att ge Malmöborna tillgång till en meningsfull fritid!

Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på bandenheten. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på bandenheten. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet.

Då medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693 . Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Ansök nu

Medarbetare till Hylliebadets gym - och relaxavdelning!

Badvakt
Läs mer Aug 31
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fritidsförvaltningen
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall – välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Hylliebadet - En hållbar mötesplats för alla
Familjebadet Hylliebadet är Malmös nyaste och ett av Sveriges mest energisnåla bad. En flexibel och toppmodern anläggning med två undervisningsbassänger, en 50-metersbassäng, familjedel, gym/friskvårdsyta, relaxavdelning, konferensytor och kafé. Ambitionen är att badet ska vara ett modernt och stilrent familjebad, med en mångfald av verksamheter och arrangemang. Varje år besöker cirka 300 000 besökare badet, vilket gör det till en av de mest attraktiva mötesplatserna i Malmö. Kännetecknet för de cirka 40 medarbetare som arbetar på badet är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus.

Vill du vara med på detta samt brinner du för friskvård och service? Då är det just dig vi söker! Till Hylliebadet söker vi just nu en medarbetare för tillsvidareanställning till vår gym- och relaxavdelning.

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare i Hylliebadets gym- och relaxavdelning sköter du den dagliga driften på avdelningen och får möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i receptionen, i gymmet och i relaxen. Oavsett avdelning ger du besökarna god service genom att vara synlig och tillmötesgående samt ser till att utrymmena är rena, fräscha och välkomnande.

I gymmet sköter du underhåll och städning av maskinerna, ger individuell och coachande träningshjälp och hjälper besökarna aktivt med sin träning. I relaxen får du möjlighet att arrangera olika aktiviteter såsom bastusittningar och wellnesskvällar. I receptionen säljer du medlemskap och kringprodukter, gör inköp/beställningar av olika produkter samt hanterar kassa.

Vid behov kan du även behöva avlasta kollegor i badet, receptionen eller i kaféet.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har gymnasieexamen och är simkunnig. Har du friskvårdsbakgrund och/eller utbildning inom anatomi, fysiologi eller träningslära ser vi det som ett plus. Likaså om du är utbildad gyminstruktör, sjukgymnast eller massör. Har du erfarenhet av att hålla i bastusittningar och vattengympa är detta också meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt såväl som muntligt. Har du kunskaper i andra språk ses det som meriterande.

För att trivas i denna roll är du en person som har ett stort engagemang för friskvård och tycker att det är roligt att möta och coacha människor. Vidare har du intresse för kost, hälsa och välmående. Du får energi av att ge god service och att sprida glädje till såväl besökare som kollegor.

Då du kommer att vara badets ansikte utåt och kan ställas inför olika situationer krävs det att du har förmåga att hantera människor och alltid agerar som en god ambassadör. Du är positiv, kommunikativ och lyhörd samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. Att trivas med att arbeta i team och att vara en god kollega ser vi som en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på bandenheten. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Då medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Ansök nu

Fritidsförvaltningens badenhet söker timanställda

Badvakt
Läs mer Apr 3
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall – välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Arbetsplatsen - Badenheten
Fritidsförvaltningens badenhet tillhör förvaltningens driftavdelning och innefattar fyra bad; Hylliebadet, Oxievångsbadet, Rosengårdsbadet och Simhallsbadet. Kännetecknet för samtliga medarbetare som arbetar på badenheten är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus.

Vill du vara med på detta samt brinner du för friskvård och service? Då är det just dig vi söker! Vi söker just nu timavlönade medarbetare till vår badenhet som kan arbeta vid behov. Till Oxievångsbadet, Rosengårdsbadet och Simhallsbadet söker vi även dig som vill arbeta under sommaren.

ARBETSUPPGIFTER
Som timavlönad inom badenheten arbetar du i simhall med vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom att ge service till våra besökare, övervaka säkerheten, utföra lokalvård samt hålla i olika aktiviteter som t.ex. vattengympa och bastukvällar. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och utveckla badets verksamhet samt skapa och arrangera olika aktiviteter.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete och du blir delaktig i en förvaltning och arbetsplats som arbetar med positiva frågor som friskvård och meningsfull fritid.

I tjänsten ingår obekväm arbetstid så som kvällar och helger.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är simkunnig, har gymnasieexamen samt utbildning i livräddning och i hjärt- och lungräddning. Har du badmästarutbildning, simlärarutbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet inom badområdet som av arbetsgivaren bedöms vara relevant för tjänsten är detta meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning i samt erfarenhet av att bedriva olika typer av verksamhetsrelaterade aktiviteter. Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar är också önskvärt.

Eftersom det är din uppgift att se till att samtliga badgäster trivs och får den hjälp som de behöver är det viktigt att du som person är lyhörd, kommunikativ och brinner för att ge god service. Vidare är du säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Du trivs med att stå i centrum och att hålla i olika aktiviteter samt tycker om att lära dig nya saker och att utveckla såväl verksamheten som dig själv. Du står för värderingar som ömsesidig respekt, engagemang och kreativitet.

Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en förutsättning för tjänsten, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du har även goda datorkunskaper.

Ovanstående egenskaper ger de bästa förutsättningarna för att vi tillsammans skall trivas och lyckas med vårt uppdrag – att ge Malmöborna tillgång till en meningsfull fritid!

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Ansök nu

Arbetsförmän till stränder och utebad

Badvakt
Läs mer Dec 18
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.


ARBETSUPPGIFTER
Inför sommarsäsongen 2018 söker vi arbetsförmän till Malmö stads utebad vid Ribersborg, Sibbarp, Klagshamn och Scaniabadet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är de samma som för badvärdarna och du är en del av gruppen. Arbetet bedrivs varje dag hela säsongen, oavsett väder, samt med förstärkning under skolornas sommarlov.

I rollen som badvärd är du ansvarig för kontroll och tillsyn av badplatserna: stränder, bryggor, trappor, utrustning med mera. Du ska också vara beredd att arbeta på de olika badplatserna.

Ditt uppdrag är att förutse och förebygga risker inom badområdet, samt varna besökare om risk för olycka eller om tillbud uppstår. I uppdraget ingår att undsätta nödställda inom badområdet och om nödvändigt genomföra livsuppehållande åtgärder i väntan på räddningstjänsten.

Övriga uppgifter är enklare omplåstring, information till badgästerna, och att övervaka att besökarna följer gällande ordningsföreskrifter. Besökarna ska känna sig trygga och trivas på badstranden.

Som arbetsförman samordnar, fördelar och följer du upp det dagliga operativa arbetet. Du stödjer sektionschefen kring frågor som rör bemanning, närvaro, arbetsmiljö och trivsel. Arbetsförmannen har en viktig roll i att bidra till en öppen dialog och återkoppling, att leva våra värdegrund och vara tydlig i sin kommunikation.

Du stöttar, stärker och vägleder de som ingår i arbetsgruppen i att utföra sitt uppdrag. I rollen ingår även att utgöra ett direkt stöd till gruppen i att lösa de dagliga arbetsuppgifterna och uppkomna händelser. Tjänsten innebär vissa administrativa arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
För att arbeta som arbetsförman och badvärd måste du kunna simma minst 250 meter, dyka från minst 3,5 meters höjd och kunna bogsera en docka i vattnet. Du ska ha dokumenterade kunskaper inom hjärt- och lungräddning (HLR), första hjälpen och vara utbildad i SLS poollivräddning. Du går på gymnasiet nu eller har en avslutad gymnasieutbildning. Du måste också ha god datorvana och grundläggande kunskaper i svenskt tal och skrift, vilket är en förutsättning för tjänsten. Du har en mycket god grundfysik och förväntas klara det sim- och dykprov som genomförs i samband med rekryteringen. Det är meriterande om du har utbildning i SLS havslivräddning och HLR för barn. Även ledarerfarenhet från arbetsliv, idrottsverksamhet, ideell verksamhet eller liknande är meriterande liksom kunskaper i andra språk än svenska.

Som person är du engagerad, säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Vi förväntar oss att du har en mycket god förmåga att kommunicera och kan ge en god service till badgästerna. Du står för värderingar som ömsesidig respekt, tolerans och öppenhet.

För att vara aktuell för anställning måste du fyllt 18 år och vara tillgänglig för de utbildningstillfällen samt sim- och dykprov som sker under kvällstid i mars och april 2018 (12/3 , 27/3, 3/4, 10/4 och 17/4).

ÖVRIGT
Det finns även möjlighet att arbeta kortare period än ovan, exempelvis sommarlov.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Ansök nu

Badvärdar till stränder och utebad

Badvakt
Läs mer Dec 18
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.
ARBETSUPPGIFTER
Inför sommarsäsongen 2018 söker vi badvärdar till Malmö stads utebad vid Ribersborg, Sibbarp, Klagshamn, Sundspromenaden och Scaniabadet. Arbetet bedrivs varje dag hela säsongen, oavsett väder, samt med förstärkning under skolornas sommarlov.

Som badvärd är du ansvarig för kontroll och tillsyn av badplatserna: stränder, bryggor, trappor, utrustning med mera. Du ska också vara beredd att arbeta på de olika badplatserna.

Ditt uppdrag är att förutse och förebygga risker inom badområdet, samt varna besökare om risk för olycka eller om tillbud uppstår. I uppdraget ingår att undsätta nödställda inom badområdet och om nödvändigt genomföra livsuppehållande åtgärder i väntan på räddningstjänsten.

Övriga uppgifter är enklare omplåstring, information till badgästerna, och att övervaka att besökarna följer gällande ordningsföreskrifter. Besökarna ska känna sig trygga och trivas på badstranden.

KVALIFIKATIONER
För att arbeta som badvärd måste du kunna simma minst 250 meter, dyka från minst 3,5 meters höjd och kunna bogsera en docka i vattnet. Du ska ha dokumenterade kunskaper inom hjärt- och lungräddning (HLR) och första hjälpen. Du går på gymnasiet nu eller har en avslutad gymnasieutbildning. Du måste också ha grundläggande kunskaper i svenskt tal och skrift, vilket är en förutsättning för tjänsten. Du har en mycket god grundfysik och förväntas klara det sim- och dykprov som genomförs i samband med rekryteringen. Det är meriterande om du har utbildning i SLS poollivräddning, HLR för barn liksom kunskaper i andra språk än svenska.

Som person är du engagerad, säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Vi förväntar oss att du har en mycket god förmåga att kommunicera och kan ge en god service till badgästerna. Du står för värderingar som ömsesidig respekt, tolerans och öppenhet.

För att vara aktuell för anställning måste du vara tillgänglig för de utbildningstillfällen samt sim- och dykprov som sker under kvällstid i mars och april 2018 (12/3 , 27/3, 3/4, 10/4 och 17/4).

ÖVRIGT
Det finns även möjlighet att arbeta kortare period än ovan, exempelvis sommarlov. Timavlönad anställning kan även bli aktuellt.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Ansök nu

Badvärd på havet

Badvakt
Läs mer Jan 2
I ditt arbete kommer det att ingå alla dagliga rutiner, arbetsuppgifter och ansvar som är förknippade med badvärdstjänsten. Som badvärd arbetar du på vår badavdelning med vanligt förekommande arbetsuppgifter såsom viss badbevakning, lokalvård och eldning i våra bastur. Du kommer att ingå i ett team som värdesätter en god stämning på jobbet.

Tjänsten gäller inledningsvis 25% men kan komma att utökas vid behov och under högsäsong, främst sommarhalvåret. Arbetet är varierande och arbetstiderna är schemalagda till främst helger.


Vi erbjuder en spännande och unik arbetsplats 200meter ut i havet!


Ribersborgs Kallbadhus söker dig som är engagerad, driven och noggrann, gillar ordning och reda och vill jobba med likasinnade på en stabil och spännande arbetsplats med positiv energi och trevliga människor.

Vi tror att du som söker kanske studerar eller har ett annat arbete vid sidan av.
Det är meriterande om du har utbildning som badvakt. Du ska vara serviceinriktad och ha ett gott bemötande. Det är viktigt att du är ansvarstagande och flexibel, vilket innebär att du ska kunna ställa om snabbt i arbetet vid ändrade förutsättningar. Det är även viktigt att du kan hantera att arbetsbelastningen varierar under dagen. Arbetet kan stundtals vara tungt vilket kräver att du som söker har god fysik och hälsa.
Du arbetar främst med att ge service till våra badgäster och att ha uppsikt över säkerheten. Det är din uppgift att se till att samtliga badgäster trivs och får den hjälp som de behöver. Det är därför viktigt att du som person är öppen, positiv med en känsla för ansvar och service.
Vi söker den som har:
Vilja att utvecklas inom yrket.
Förmåga att jobba i högt tempo och är stresstålig
Lätt att ta till sig information.

Inte minst att du kan tillträda tjänsten omgående!

KRAV: Simkunnig
KRAV: Flytande svenska samt engelska
Meriterande: Badvaktsutbildning, HLR-utbildning, livräddning


På Ribersborgs Kallbadhus finner denna underbara arbetsplats 200 meter ut i havet. Hos oss hittar du två avdelningar ( herr och damsida) med stora utomhusbassänger (havsbassänger). Det finns 1st vedeldad bastu samt 1st torrbastu på respektive sida av anläggningen samt en gemensam fuktbastu, totalt 5 st bastun. Här erbjuder vi dessutom massage och spa. I juni 1898 invigdes det kallbadhuset vid Ribersborg i Malmö och är idag Sveriges största kallbadhus.

Restaurangen har ca 100 platser inomhus och 100 platser utomhus. Ribersborgs kallbadhus är idag en av Malmös största mötesplatser med mycket turister. Vi värnar om att våra besökare skall få god service. Maten är gjord från grunden med råvaror som är av högsta kvalité. Tempot kan ofta vara högt speciellt under helger och högsäsong.

Ansök nu