Elkonstruktör jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Elkonstruktör i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

Växeltelefonist till Statlig Myndighet i Malmö

Växeltelefonist
Läs mer Maj 13
Just nu söker vi på Manpower nya stjärnor inom service och kundbemötande till jobb inom växeltjänst till statlig myndighet. Här skaffar du dig ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och får möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats tillsammans med trevliga, ödmjuka och ansvarstagande kollegor! Låter det kul? Det är det! Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som startar i mitten på juni och varar fram till augusti.

Vem är du?

Vi söker dig som är hjälpsam, lyhörd och ansvarsfull. Du är en vänlig person som trivs i arbetet med att ge människor bra service. Vidare tror vi att du är stresstålig och självgående i din yrkesroll samt att du motiveras av att få arbeta med människor.

Du pratar och skriver det Svenska språket obehindrat och du behärskar det engelska språket på en god nivå.

Vi söker dig som:

*har gymnasiekompetens

*har svenskt medborgarskap

*har erfarenhet från arbete på myndighet

*har vana av att arbeta i olika IT-system

*talar och skriver obehindrat på svenska & engelska

Det är meriterande om du

*Du är van att ta till dig mycket information

*har arbetat i skift tidigare

Ort: Malmö (Toftanäs)

Startdatum: 15/6 2022

Arbetstidsförläggning: måndag - fredag tvåskift.

Ansök nu

Erfaren Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Maj 11
Företagsbeskrivning
Börjar du se dig om efter nya utmaningar till hösten?
AFRY Advanced Automation är en stor organisation inom AFRY, med över 600 engagerade medarbetare i Sverige hjälper vi våra kunder med avancerade tekniska lösningar samtidigt som vi är på väg in i en omställning inom industrin mot en grönare framtid och mer digitaliserad värld. Vi ser därför ett stort behov av att engagera fler kompetenta medarbetare.
Häng med på vår spännande resa!
Bakom varje framsteg finns en hängiven person som vill göra skillnad. Inte bara på kort sikt, utan även för kommande generationer.
På AFRY i Malmö är vi ca 800 konsulter varav ca 80 inom El och Automation och vi vill gärna bli fler. Just nu är vi inne i en spännande fas med flera större projekt både i Sverige och utomlands, vi behöver därför fler engagerade och kompetenta medarbetare.
Varför ska du välja oss som din nästa arbetsgivare?
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete, tack vare vår bredd och storlek inom vår bransch kan vi erbjuda dig spännande projekt och uppdrag där du är med och gör skillnad. I våra projekt/uppdrag ingår förutom el och automation, även mekanisk konstruktion, process, digitalisering, SCADA applikationer, uppkoppling mot överordnade system och projektledning. Detta ger oss en bred kompetens och vi har flera spännande samarbeten som pågår över stora delar av Norden.


Jobbeskrivning
Till vår grupp Industriell Elkonstruktion i Malmö söker vi en erfaren Elkonstruktör som även är intresserad av att arbeta med att leda uppdrag och projekt. Det du kan komma att arbeta med i denna breda och varierande roll är:
Elkonstruktion
Dimensionering
Maskin- & Processäkerhetsutredningar
Uppdragsledning/delprojektledning/konstruktionsledning inom ovanstående
Entreprenadbesiktningar

Du får möjlighet att utvecklas i rollen som konsult i samarbete med erfarna specialister.
Vi har ett stort kontaktnät bland branschens viktigaste kunder, där du kommer att vara en nyckelspelare. Din roll och utveckling leds av dig! Det finns utrymme att anpassa rollen efter dina erfarenheter och det är du själv som sätter målen för var du vill framåt.


Kravspecifikation
För att lyckas i rollen som elkonstruktör ser vi att du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola eller annan jämförbar erfarenhet. Du är en erfaren elkonstruktör och känner dig redo att ta mer tekniskt ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både projektverksamhet som omfattar flera teknikområden samt arbete ute på kunduppdrag. Din erfarenhet som elkonstruktör är mångfaldig inom lågspänning, MCC, automations/apparatskåp, och du har med fördel goda kunskaper inom såväl E-plan/ElproCad samt dimensionerings/beräknings verktyg.
Som person är du är initiativrik, öppen och ansvarstagande. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt högt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt innehar körkort (B) då resor förekommer som en naturlig del av våra uppdrag.
Är du den vi söker, ansök redan idag!
I alla våra rekryteringar läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du en god kommunikationsförmåga och visar engagemang och driv. Du värderar samarbete och är alltid villig att stötta dina kollegor. Dessutom är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Din nyfikenhet och envishet bidrar till att du alltid vill hitta den bästa lösningen!


Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut. Med det sagt finns det också möjlighet att arbeta hemifrån när man så vill eller behöver om det fungerar med verksamheten. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
Om du pendlar till jobbet erbjuder AFRY månadsparkering för 150 kr i månaden. Vi har lånecyklar om du ska ut på ärenden under dagen och nära till både gym, trevliga lunchrestauranger och bussförbindelser. På två av våra våningar har vi terasser där man kan njuta av en kopp kaffe i solen.
Undrar du något? Slå en pling till mig eller skicka ett sms så ringer jag upp!

Michaela Lundin
Recruitment Partner
+46 72 201 48 07
Michaela.lundin@afry.com

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Stort antal växeltelefonister till statlig myndighet i Malmö

Växeltelefonist
Läs mer Maj 27
Nytt
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av kundservice eller växel och söker ett samhällsviktigt sommarjobb hos en av Sveriges myndigheter? Just nu finns det möjlighet till en mycket lärorik och utvecklande tjänst! 

Det här är ett konsultuppdrag som startar i mitten på juni och varar fram till augusti. 
Chans till förlängning efter uppdragets slut. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att besvara frågor från medborgare och vid behov hänvisa vidare.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:
Gymnasieexamen
Flytande svenska samt god engelska
Erfarenhet av kundservice eller växel via telefon.
Svenskt medborgarskap

Vi ser det som meriterande, men inte ett krav, om du även har:
Vana att jobba skift
Erfarenhet från arbete på myndighet

Som person är du ansvarstagande och är duktig på att bemöta människor. Du har ett förtroendeingivande och lugnt sätt och bemöter människor vänligt och med respekt. Du har tidigare arbetat i olika IT-system och är van att ta till dig mycket information. Vidare är du stresstålig och har förmågan att bemöta kunder på ett trevligt sätt även i mer ansträngda situationer. Du är lyhörd och lätt att samarbeta med.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

Växeltelefonist | Manpower | Malmö

Växeltelefonist
Läs mer Maj 16
Är du på jakt efter ett jobb där du får vara med och bidra till en samhällsviktig organisation och hjälpa kunder över telefon? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Manpower en växeltelefonist till ett uppdrag med start 15 juni som varar till augusti 2022 hos en av våra kunder i Malmö. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Uppdragslängd: till augusti 2022
Placeringsort: Malmö
Tillsättning: 2022-06-15

Dina arbetsuppgifter

Ditt jobb som växeltelefonist går främst ut på att:

* Ta emot inkommande samtal
* Besvara frågor
* Problemlösning
* Ärendehantering

Om dig

Vi på Manpower söker dig som har:

* gymnasieutbildning
* erfarenhet av arbete inom kundservice, exempelvis kundtjänst, reception eller liknande
* goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
* god datorvana
* svenskt medborgarskap
* van att ta till sig mycket information
* kan arbeta hela perioden

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du lyssnar in andras behov och önskemål. Det är också viktigt att du sätter kundens bästa i första hand och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

* erfarenhet från arbete på myndighet
* erfarenhet av skiftarbeteVad Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Hur du ansöker

Välkommen att skicka in CV och personligt brev genom att klicka på "Ansök nu". Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Julia Höglund via e-post: Julia.Hoglund@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Apr 28
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning


AFRY Process Industries har nu etablerat en nystartad multidisciplinär sektion i Malmö & Helsingborg med fokus på att expandera AFRYs verksamhet inom Processindustrin i Skåne - Bli en del av teamet!
För att stärka vår satsning i Skåne behöver vi utöka vår verksamhet med Erfarna Elkonstruktörer. Eftersom vi etablerat en ny sektion ges du som medarbetare möjlighet att vara med och bidra samt forma ett vinnande team från grunden!
I din roll som erfaren elkonstruktör kommer att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag inom Processindustrin vilket kommer styras av din kompetens, kundens behov samt din personliga ambition och utvecklingsplan. Du kommer bland annat arbete med:
Förstudier
Kalkylberäkningar
Framtagning av teknisk beskrivning
Konstruktion i industriella elanläggningar
Kabeldimensionering
Fältinstallationer
Idrifttagning
Projekt/disciplinledning

I din roll som elkonstruktör agerar du stöd i utvecklingen av gruppen och du kommer ha en stor påverkan på utformning av teamet i nära samarbete med sektionschef. Du kommer bland annat vara behjälplig med att bygga upp teamet, sälja in nya lösningar till kund samt stöttar våra offertspecialister med din kunskap. Övriga arbetsområden inkluderar att aktivt delta i våra projekt samt både internt och externt ute hos kund.
Som medarbetare hos oss kommer du antingen arbeta på plats ute hos kund i kundens projektorganisation, eller så ingår du i något av våra In-houseprojekt och utgår från våra egna kontor i Malmö eller Helsingborg. Vi i segmentet befinner oss i en spännande fas - därför söker vi nu fler engagerade medarbetare för att utveckla verksamheten till att kunna ta fler och större åtaganden inom processindustrin!
Kravspecifikation


I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper och på AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Vi vill att du ser möjligheter, är nyfiken och har en vilja att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå fantastiska resultat!
Vi söker dig som har:
Minst 3 års erfarenhet från elkonstruktion inom processindustrin gärna inom process-, energi-, olja & gas- och petrokemiindustri.
Erfarenhet av att arbeta i projektform och gärna en god förståelse för de andra disciplinerna.
En teknisk utbildning från universitet, högskola, YH eller arbetat dig till motsvarande kunskap.

Utöver detta har du mycket goda kunskaper vad gäller svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt har B-körkort då resor till kund förekommer i tjänsten.
Ytterligare information


Du kommer närmast tillhöra AFRYs division Process Industries och arbeta i segmentet Local Projects & Engineering South som sträcker sig från Malmö till Lysekil. Vi har redan ett väldigt starkt fäste på västkusten och driver flera stora projekt inom processindustrin med projekthelhetsåtaganden och tjänster inom tex Projektledning, El, Instrument, Automation, Mekanik, Rör, Hälsa- och Säkerhet och HVAC. Nu vill vi sprida oss hela vägen ner till Skåne och söker dig som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss!
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Kontaktuppgifter:
För frågor gällande tjänsten kontakta sektionschef Kristina Jagne:
Kristina.Jagne@afry.com
+46 725 14 08 78
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Frida Ottosson:
Frida.Ottosson@afry.com
+46 10 505 32 24

Sista ansökningsdag: 2022-05-27
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Stort antal växeltelefonister till statlig myndighet i Malmö

Växeltelefonist
Läs mer Maj 16
Arbetsbeskrivning
Har du erfarenhet av kundservice eller växel och söker ett samhällsviktigt sommarjobb hos en av Sveriges myndigheter? Just nu finns det möjlighet till en mycket lärorik och utvecklande tjänst! 

Det här är ett konsultuppdrag som startar i mitten på juni och varar fram till augusti. 
Chans till förlängning efter uppdragets slut. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att besvara frågor från medborgare och vid behov hänvisa vidare.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:
Gymnasieexamen
Flytande svenska samt god engelska
Erfarenhet av kundservice eller växel via telefon.
Svenskt medborgarskap

Vi ser det som meriterande, men inte ett krav, om du även har:
Vana att jobba skift
Erfarenhet från arbete på myndighet

Som person är du ansvarstagande och är duktig på att bemöta människor. Du har ett förtroendeingivande och lugnt sätt och bemöter människor vänligt och med respekt. Du har tidigare arbetat i olika IT-system och är van att ta till dig mycket information. Vidare är du stresstålig och har förmågan att bemöta kunder på ett trevligt sätt även i mer ansträngda situationer. Du är lyhörd och lätt att samarbeta med.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Ansök nu

PHS studenter för sommarvikariat till Nationella telefonväxeln i Malmö

Växeltelefonist
Läs mer Maj 10
Är du redo för en större uppgift?
Att arbeta för Polisen är att skapa trygghet i människors liv varje dag.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med ca 33 500 medarbetare och är organiserad i sju polisregioner, ett antal nationella avdelningar samt ett kansli.

ARBETSUPPGIFTER
Vi är en växande organisation med spännande utmaningar. Telefonväxelns viktigaste uppgift är att dygnet runt snabbt, korrekt och professionellt förmedla inkommande samtal till Polismyndigheten. Arbetet innebär kontakt med människor som är i behov av polisens insatser för hjälp och service. Vi har ett högt inflöde av samtal och medborgare som vänder sig till oss med frågor av skiftande karaktär.

Vi söker nu studerande vid polishögskolan för sommarvikariat och som vill arbeta som operatör vid polisens nationella telefonväxel under sommarperioden 2022. Anställningen inleds med en två veckor lång utbildning som varvas med både teoretiska och praktiska moment innan du börjar arbeta självständigt. För att vara aktuell för anställning är det en förutsättning att du kan närvara vid utbildningstillfället samt att du kan arbeta från och med den preliminära starten vecka 23 till och med vecka 34. Godkänd utbildning är en förutsättning för anställning.

Du kommer att ta emot samtal och självständigt utföra samtalssortering med efterföljande arbetsuppgifter. Du ansvarar för att ge god service till både interna och externa kontakter, lämna information och upplysningar till medborgarna samt medverka till att upprätthålla ett gott samarbete både internt och externt. Målsättningen för verksamheten är att öka andelen ärenden som kan avslutas i första ledet utan att kopplas vidare. Utöver det ska du delta aktivt och medverka till utveckling av verksamheten.

Du kommer att få en bred och gedigen kunskap om Polismyndighetens organisation och dess samhällsfunktion. Vi arbetar efter polisens värdegrund.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• är polisstuderande och har avslutat minst termin 1 (termin 1 ska vara avslutad vid anställningsstart)
• har mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• har goda kunskaper i engelska i tal
• har mycket god datorvana
• kan arbeta dagtid, kvällstid, helger och nätter

Det är meriterande om du har:
• ytterligare utomnordiska språkkunskaper, gärna utomeuropeiska språk
• tidigare erfarenhet av bred kundkontakt som arbetsgivaren bedömer relevant
• erfarenhet av arbete med skifttjänstgöring
• relevant serviceerfarenhet
• tidigare erfarenhet av att arbeta i polisiära system

Personliga egenskaper
Tjänsten innebär ett stort ansvar och arbetsuppgifterna kräver att du har en öppen personlighet, hög arbetsmoral och ett gott omdöme.

Vi söker dig som är:
• serviceinriktad
• kommunikativ med fallenhet för att urskilja medborgarens behov
• flexibel och stresstålig
• självgående med en god förmåga att samarbeta
• strukturerad och noggrann
• intresserad av samhällsutveckling och vill bidra till samhällsnyttan

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Anställningsform: Allmän visstidsanställning. Anställningen kräver att du kan vara tillgänglig från och med den preliminära starten vecka 23 till och med vecka 34.
Arbetsort: Malmö
Arbetstidsförläggning: Ordinarie tjänstgöringslista (skifttjänstgöring, dygnet runt).
Omfattning: Heltid.
Funktion: Operatör vid Nationella telefonväxeln, Nationella kontaktenheten, Nationella operativa avdelningen.
Tillträde: Juni 2022. Preliminär utbildningsstart vecka 23. Godkänd utbildning är en förutsättning för anställning.

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. De som går vidare i urvalet kommer att kallas till intervju.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du kontaktar ansvarig HR-konsult Jeanette Bohlin.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma recruit. Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Ansök nu

Medarbetare till Customer Service och Transport

Växeltelefonist
Läs mer Nov 22
Skånemejerier rekryterar en ny medarbetare till vår Customer Service-avdelning samt Transport team och söker dig som vill bidra i vårt fortsatta utvecklingsarbete.

Om företaget

Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. Vi har fyra anläggningar i södra Sverige och du kommer att arbeta med Customer serviceteamet som är placerad vid verksamheten i Malmö.

Skånemejerier är ett innovativt mejeri som sedan 2012 ingår i det multinationella mejeriföretaget Group Lactalis. Skånemejeriers, tillsammans med Lactalis, värdegrunder ligger till grund för det arbetssätt och beteende som eftersträvas - ”Ambition och engagemang med enkelhet”.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Customer Service främsta funktion är att verka som kontakt mellan Skånemejerier och våra kunder.

Du blir en del av ett kunnigt team på 10 kollegor och får möjlighet att skapa kontaktytor såväl inom som utanför företaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att

- · handlägga kundärenden, att ta emot och registrera kunders beställningar samt att svara på frågor kring våra produkter
- · bygga kundrelationer
- · hantera reklamationer
- · hantera så väl interna som kundrelaterade problem


I rollen kommer det även ingå att verka för merförsäljning i samtalen med kund.

Som Transport Koordinator ansvarar du för att optimera, planera och följa upp transporter av mejeriprodukter såväl nationellt som internationellt. Du medverkar också i inköpsprocessen av nya och befintliga logistikflöden. Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Dagligen organisera och hantera lager, lagring och transport.

Dagligen vidta åtgärder och lösa problem med leverans och lager.

Delaktig i projekt inom olika logistikområden.

Genomföra logistikanalyser och föreslå förbättringar i den dagliga driften.

Tjänsten är en deltidsanställning och delas mellan avdelningarna. Tjänsten uppgår tillsammans till 65% varav 50% är förlagt hos Customer Service och 15% på Transport. Arbetet är förlagt på dagtid på såväl vardagar som helger.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har utbildning på minst gymnasienivå och erfarenhet av kundservicearbete/transport/logistik. Du tycker om att arbeta med service, administration samt logistik och strävar efter att ge förstklassig service, är professionell i alla kundkontakter och inger förtroende, även i stressade situationer. Har du erfarenhet av att jobba i M3 eller motsvarande affärssystem så är det en merit liksom erfarenhet inom logistik- eller livsmedelsbranschen. Vi ser gärna att du är student, gärna inom logistik, som kan kombierar dina studier med praktiskt utövande.

Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Då en del kommunikation sker på engelska är det även ett krav att känner dig bekväm med att uttrycka dig på engelska.

Våra värdeord

Skånemejeriers arbete grundar sig i ledorden engagemang, ambition och enkelhet. Vi strävar efter gemensamma och individuella prestationer som utvecklar både företaget och människor. Vi agerar som entreprenörer, är ansvarstagande och lojala och vi är tillgängliga, prestigelösa, öppna och pragmatiska.

Vad erbjuder företaget dig?
Skånemejerier är en del av Lactalis Group som har produktion i ett femtiotal länder på fyra kontinenter. Det ger våra medarbetare tillgång till en stor bredd av kompetensutveckling och möjligheten att bygga internationella kontaktnätverk. Bredden i vår verksamhet gör också att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter inom allt från produktion till ekonomi och marknadsföring, på både lokal och internationell nivå.

Information och ansökan
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Bergsjö, Customer Service Manager: Rebecka.Bergsjo@skanemejerier.se eller 040-619 3251Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Cecilia Åberg, HR Business Partner: cecilia.aberg@skanemejerier.se eller 040-6193009.Låter det som en spännande tjänst och du har de erfarenheter vi söker så tveka inte att höra av dig med din ansökan.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Vi ber dig därför att ansöka så snart som möjligt dock senast 2021-12-12.

----------------------------------------------------------------------------------
På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol- och drogtester.

Ansök nu

Jobba som Kundtjänst via Manpower i Malmö

Växeltelefonist
Läs mer Apr 6
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i energibranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med kundsupport. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att besvara frågor i chatten, ge professionell service och support och ta emot inkommande samtal och mejl. Du kommer att arbeta på ett medelstort och spännande företag i Malmö som är verksamt inom energibranschen och uppdraget kommer att vara tillsvidare.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med kundsupport. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom kundtjänst, att arbeta med service och att jobba med människor.

Det är meriterande om du
* har jobbat i kundtjänst tidigare

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Ahlin via felicia.ahlin@manpower.se. Sök tjänsten omgående! Urval och intervju sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Kundsupport till Team i Malmö

Växeltelefonist
Läs mer Apr 5
Kundsupport

Nu söker vi en konsult till ett uppdrag inom kundsupport med teknisk inriktning. Är det du? Sök då tjänsten redan i dag!

Detta är en tjänst med start omgående och sex månader framöver med stora möjligheter till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att jobba som kundsupport

I tjänsten som kundsupport kommer du att arbeta i ett team som har direktkontakt med kunder, beställare eller servicetekniker. De primära arbetsuppgifterna kommer vara att med hjälp av informationen från den som ringer lägga en felanmälan som sedan skickas vidare.

Vem är du?

Vi söker dig som har lätt att prata med människor över telefon samt van vid att göra sitt yttersta för att hjälpa kunder. Du ska vara en glad & positiv person som även under stressade situationer kan bibehålla lugnet och vara positiv.

Låter detta spännande?

I så fall kan vi erbjuda dig ett givande arbete i samarbete med olika yrkesgrupper och med goda

utvecklingsmöjligheter.

Vidare söker vi dig som:

* Vill utveckla och förbättra befintliga arbetssätt
* Utbildning på lägst gymnasienivå samt tidigare erfarenhet av kundsupport/kundtjänst
* Har datorvana
* Lätt att prata med folk per telefon
* Svenska samt engelska i tal & skrift är krav

Det är meriterande om du:

* Har mekanisk/teknisk bakgrund
* Utbildning inom service/support

Erbjudande

Som konsult på Manpower erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Manpower är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Pontus Phexell på pontus.phexell@manpower.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Telefonist/Recpetionist till kund i Lund

Växeltelefonist
Läs mer Apr 4
Är du en person i behov av ordning och reda på såväl skrivbordet som i kalendern? Har du en naturlig fallenhet för att bemöta folk på ett trevligt sätt och lösa problem av olika slag? Då kan det vara precis dig vi söker till rollen som Växeltelefonist/Receptionist. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader men möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att arbeta som Telefonist/Receptionist

I den här rollen kommer du att arbeta med inkommande samtal, besöksmottagning och service. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att välkomna och registrera besökare och besvara inkommande samtal samt koppla vidare. Du kommer att arbeta på ett internationellt, välkänt och framgångsrikt företag i Lund som är verksamt inom industribranschen och uppdraget kommer att vara sex månader.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med inkommande samtal, besöksmottagning och service. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av hänvisningssystem som t.ex. automatiska telefonväxlar och att jobba med service.
Vi söker dig som
* har mycket god känsla för service
* är duktig på att kommunicera
* har erfarenhet av att arbeta i reception
* har erfarenhet av att arbeta i en servicefunktion.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Oscarsson via e-post: ida.oscarsson@manpower.se. Sök tjänsten senast den 2022-04-08.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Elkonstruktör inom hållbart byggande till PE Teknik Arkitektur

Elkonstruktör
Läs mer Mar 31
Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Är du elektriker och vill fortsätta din utveckling? Nu har du chansen och en unik möjlighet att arbeta på ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. Sök tjänsten redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som elkonstruktör inom hållbart byggande hos PE kommer du att arbeta med två projekt löpande inom ombyggnation och nybyggnation. Ditt arbete innebär att göra ritningarna för all elektronik som ska dras och monteras i en byggnad, som belysning, datanät och elinstallationer. Det kan gälla bostadshus, kontor, industrimiljöer eller andra ny-, till- och ombyggnationer som behöver avancerad teknik. Elkonstruktören är en del av teamet genom hela processen, från ritning till färdig produkt. Du kommer att tillhöra ett team på 5 kollegor i Malmö.

Du kommer huvudsakligen att arbeta med:

- Genomföra kabeldimensionering, effekt- och belysningsberäkningar med tillämpliga program.

-Projektering av el och telesystem

-Projektera i Magic Cad

-Arbeta på en nationell nivå med kontaktnät och kollegor i hela Sverige

OM FÖRETAGET

PE grundades 2006 och är ett av Sveriges ledande konsultföretag med fokus på byggnader, inne, ute och allt runtomkring. Deras vision är att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar. PE har cirka 900 medarbetare på ett 20-tal orter runt om i Sverige. PE värnar om ett öppet och tillåtande arbetsklimat, där nyfikenhet, laganda och engagemang står högt på agendan. De är också en lärande organisation som söker efter ständiga förbättringar och där alla är med och driver utvecklingen framåt.

DIN PROFIL

Du som söker är prestigelös, lyhörd och jobbar lika bra självständigt som i grupp. Du är driven och mån om att alltid leverera med hög kvalitet, vilket resulterar i hållbara och framgångsrika projekt samt nöjda och återkommande kunder. PE har högt satta mål - år 2025 ska PE vara Sveriges främsta konsultföretag med fokus på byggnader och allt runtomkring. Vi söker dig som vill vara med på den resan, skapa framgång och tillsammans med 900 kollegor, bidra till att detta blir verklighet.

Skallkrav i tjänsten:

- YH utbildning Elkonstruktör eller annan relevant utbildning

-Erfarenhet av arbete som elektriker

- Du har god Svenska i tal och skrift

Om du har erfarenhet av telenät arbete är detta ett stort plus

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Kontorstid

Ort: Malmö

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!

Ansök nu

Elkonstruktör / Konstruktör till LMT Elteknik

Elkonstruktör
Läs mer Apr 4
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos LMT Elteknik.

Om företaget:

LMT arbetar huvudsakligen med integration av automationsutrustning inom industri, fastighet och energisektorn, projektering av installation till byggbranschen samt leverans av konsulttjänster till processindustrin. Företaget är verksamt mitt i en expansiv region och har kontor i Malmö, Hässleholm, Kristianstad och Svenljunga. LMT har tre olika led inom bolaget vilka är Engineering, Building och Automation. Denna tjänst gäller LMT Building.
LMT Building erbjuder deras kunder kvalificerat tekniska konsulttjänster inom installationsteknik. Deras kompetenser inom installationsteknik samordnas inom deras olika teknikområden för att lösa mer komplexa uppdrag. LMT:s medarbetare har en samlad mångårig erfarenhet inom kraft, belysning, tele/data, säkerhet, transportsystem samt solcellssystem. LMT Building utför uppdrag inom alla typer av objekt såsom, handelshus, kontorsfastigheter, industrifastigheter, skolor, idrottsanläggningar, vårdbyggnader och andra offentliga byggnader samt bostäder, väg- och parkbelysning. Uppdragen utförs i flera olika skeden i projekten.

Arbetsuppgifter:

Som Elkonstruktör hos LMT är du en nyckelperson i företagets olika projekt, från specifikation till ritning och färdig produkt. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att du ritar och konstruerar elektriska system utifrån kundens order. Ditt dagliga arbete innebär att upprätta handlingar, tekniska ritningar och lösa tekniska problem. Du anpassar systemet efter ställda krav gällande funktion, säkerhet och tillförlitlighet. Vidare framställer du kopplingsscheman och ritningar genom CAD-verktyg för att skapa bra underlag för projektens framtida arbete.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Ingenjörsutbildning inom relevant område anses meriterande
• Några års erfarenhet av elkonstruktion och elprojektering, gärna från elkonsultbranschen
• Ett kontaktnät inom branschen anses meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal såväl skrift
Då du i rollen arbetar tätt ihop med övriga kollegor på LMT uppskattar du att arbeta tillsammans med andra och ser ett värde i att samarbeta. Du är noggrann i ditt arbete, är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Därtill tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektör, konstruktör, el, belysning, kraft, belysning, tele/data, säkerhet, transportsystem, solcellssystem, Malmö, heltid, projektering, konstruktion, elprojektering, elkonstruktion

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare se hit!

Växeltelefonist
Läs mer Apr 1
Är du en noggrann och serviceminded kundtjänstmedarbetare som också har ett lite kittlande intresse för IT? Perfekt!

Vi söker kundtjänstmedarbetare till ett IT-företag men där du kommer att jobba med kundtjänst. Du kommer dagligen att ha kontakt med kunder som ringer eller mejlar in med sina frågor, felanmälningar, ärenden, eller beställningar.

Du kan tex ha arbetat administrativt eller i en kundtjänst, varit den IT intresserade butikssäljaren eller varit den andra sökt hjälp av när de haft administrativa eller IT relaterade utmaningar. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift Som person är du kommunikativ, serviceinriktad och tycker om att lösa ärenden. Det något slitna uttrycket "spindeln i nätet" är relevant här och du är en person som trivs med att vara den som har koll på läget. Din datorvana är mycket hög och du trivs i en miljö som är tempoväxlande.

Det viktigaste är att du alltid ger kunderna högklassig service. Det är högt tempo i denna tjänsten och det är därför viktigt att du trivs i en miljö där det hela tiden händer oförutsedda saker. Ingen dag är den andra lik och du kommer stöta på utmaningar varje dag.

För det här uppdraget söker vi både heltid och studentmedarbetare. Om du studerar kan det även finnas goda möjligheter till att arbeta under sommaren.

Om det här stämmer in på dig, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Bokare/säljare 50-100%

Taxitelefonist
Läs mer Nov 4
TheCar söker nu en bokare/säljare.
Vi söker dig som vill bemanna vår boknings- och säljfunktion där du primärt arbetar med att ta emot resebokningar samt svarar på övriga frågor via bokningsapplikation, telefon, sms och mail. Du måste vara serviceorienterad och uppskatta kontakt med kunder.

Att bemanna växeln innebär tidvis ett mycket högt tempo där det krävs att du är stresstålig och kan hantera "många bollar i luften" med noggrannhet samtidigt som du ger förstklassig och professionell service.

Microsoft Office tillhör ditt arbetsverktyg och det är därför nödvändigt att du har erfarenhet samt trivs i Excel, Word och Outlook. Språkkunskaper är en merit och du måste tala svenska och engelska tydligt och flytande. Om du har lokalkännedom i Malmö med omnejd är det meriterande.

Inom tjänsten ingår även arbet med försäljning. Det gäller grundläggande försäljning innehållande bl.a. prospektering, planering, utförande och utvärdering. Har du erfarenhet och intresse av detta är det meriterande för tjänsten.

Att arbeta på TheCar
Att arbeta på TheCar innebär att verka utifrån vår vision - Att förenkla och förgylla människors tillvaro.

Våra värdeord - Omtanke, Ärlighet, Engagemang, Ansvarstagande och Fokus - präglar vårt sätt att förhålla oss till såväl kunder som kollegor.

Vi har tecknat och tillämpar kollektivavtal. Vi tillämpar alltid provanställning.

Tjänsten
Omfattning: Initialt 50% med ambition att snabbt skala upp till 100%. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Placeringsort: Malmö (primärt arbete hemifrån)

Tillträde: Snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Lön: Enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via karriärsidan. Ansökningar till mail undanbedes.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare Malmö

Växeltelefonist
Läs mer Nov 2
Victoria Park och Hembla är två av Sveriges största privata hyresvärdar. Tillsammans har vi ca 38 000 lägenheter från Uppsala i norr till Trelleborg i söder, med fokus på att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden. Framförallt investerar vi i relationer med boende och samverkar med viktiga samhällsaktörer - för tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. För oss handlar det inte bara om hus, utan minst lika mycket om människor, samhälle och miljö. I januari 2022 förenas Hembla och Victoria Park under ett gemensamt varumärke, Victoriahem.

Som medarbetare i vår kundservice kommer du att vara en nyckelperson i kommunikationen med våra hyresgäster i allt från att hantera felanmälningar och inkommande ärenden till att svara på frågor från våra hyresgäster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ta emot, boka in och följa upp ärenden via telefon och mail
- Hantera alla typer av kundrelaterade ärenden i den dagliga verksamheten
- Verka för att hyresgäster använder och utnyttjar möjligheter och erbjudanden på Mina Sidor


Vårt kundserviceteam servar hela vår geografiskt spridda förvaltningsorganisation där du som kundservicemedarbetare kommer att ha daglig kontakt med såväl hyresgäster som dina kollegor spridda över hela organisationen. Arbetet innebär att lyssna på, och skapa mervärden för våra hyresgäster och se till att förväntningar infrias och gärna överträffas på ett kundorienterat och affärsmässigt sätt. Som kundservicearbetare ser du det som en självklarhet att vara en god ambassadör för företaget och att ge ett gott intryck till såväl hyresgäster, kollegor och övriga externa aktörer.

Din bakgrund

- Lägst 3-årigt gymnasium
- Erfarenhet från kundservice
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Kunskaper i IT-baserade affärssystem
- Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, såväl i tal som skrift


Vi ser det som meriterande om du som söker även har

- Erfarenhet från förvaltning/bostadsbolag
- Relevant utbildning inom kundservice
- Kunskaper i Vitec


För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare hos oss på Victoria Park och Hembla så behöver du vara en strukturerad lagspelare. Du tar ansvar för de uppgifter och ärenden som du blir tilldelad och brinner för att ge den absolut bästa servicen till våra hyresgäster.

Övrig information

- Startdatum: Omgående
- Omfattning: Heltid
- Placering: Malmö
- Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen
- Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

Ansök nu

Senior Electrical Designer

Elkonstruktör
Läs mer Mar 22
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 17,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.
Job Description
AFRY Food & Pharma is a part of the company focusing on working towards the Food & Life science industry. We are about 500 experts working in 5 countries in different projects and customer assignments with everything from
Are you an experienced electrical designer with focus on process industry, maybe even from the food industry?
In Malmö and Copenhagen, we have what we can call the center of the Business Unit Food, working in Turnkey Projects all around the world. We have competence within project management, process design, plant construction, electrical design and automation and quality assurance and validation which makes us competitive in our market.
We are looking for a new colleague to join our team of automation and electrical engineers. Examples of project that we are working with could be building a new dairy or optimizing a production line. We have a well-defined project methodology, and we can always offer our customer complete application solution with testing, commissioning, quality assurance and documentation.
Qualifications
The list could be long, but we are foremost looking for a person with the right knowledge and attitude who we think can be successful in our organization. Our company culture is defined by our core values Brave Devoted Teamplayer, and this means that we are passionate about moving forward and working together within the company as well as with our clients.
However, we think that you need to fulfill these requirements:
At least 10 years of experience from working as an Electrical Designer and knowledge from Eplan
Fluent both orally and written in English at least, but preferably also in Swedish or any of the other Scandinavian languages
A background as an electrician is seen as very meritorious
Driver's License is also meritorious because there can be some travel within the job.Additional Information
We offer:


At AFRY you will work at an attractive and exciting employer!
In addition to this, we offer the below stated and more:
28 days holiday
Work life balance
Access to many activities through our social club: Club AFRY.
Competitive benefits regarding pension, wellness, and parental leave
Company discounts with external partners through our benefits portal Benify.
A huge network of developers
+ 16,000 colleagues with offices in 50 countries but projects in 150

Please click APPLY NOW below to apply. Last day for application 18/4.
We will start selection and interviews immediately so the recruitment process might end before the last application date - send in your application today!
Contact information for questions about the job:
Henric Persson
Section Manager
010-505 0650
henric.persson@afry.com

Cecilia Andersson
Recruitment Partner
010-505 4989
cecilia.e.andersson@afry.com


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Teknisk LEAD Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Mar 18
Företagsbeskrivning


AFRY Advanced Automation är en stor organisation inom AFRY!
Med över 600 engagerade medarbetare i Sverige hjälper vi våra kunder med avancerade tekniska lösningar, samtidigt är vi på väg in i en omställning inom industrin mot en grönare framtid och mer digitaliserad värld. Vi ser därför ett stort behov av fler engagerade och kompetenta medarbetare.
Häng med på vår spännande resa!
Bakom varje framsteg finns en hängiven person som vill göra skillnad. Inte bara på kort sikt, utan även för kommande generationer.
På AFRYS kontor i Malmö är vi ca 800 konsulter varav närmare 80 inom el och automation och vi vill gärna bli fler. Just nu är vi inne i en spännande fas med flera större projekt både i Sverige och utomlands.
Varför ska du välja oss som din nästa arbetsgivare?


Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete, tack vare vår bredd och storlek inom vår bransch kan vi erbjuda dig spännande projekt och uppdrag där du är med och gör skillnad. I våra projekt/uppdrag ingår förutom el och automation, även mekanisk konstruktion, process, digitalisering, SCADA applikationer, uppkoppling mot överordnade system och projektledning. Detta ger oss en bred kompetens och vi har flera spännande samarbeten som pågår över stora delar av Norden.
Jobbeskrivning


Till vår grupp Industriell Elkonstruktion i Malmö söker vi en erfaren Elkonstruktör som även är intresserad av att arbeta med att leda uppdrag och projekt. Det du kan komma att arbeta med i denna breda och varierande roll är:
Elkonstruktion
Dimensionering
Maskin- & Processäkerhetsutredningar
Uppdragsledning/delprojektledning/konstruktionsledning inom ovanstående
Entreprenadbesiktningar

Du får möjlighet att utvecklas i rollen som konsult i samarbete med erfarna specialister.
Vi har ett stort kontaktnät bland branschens viktigaste kunder, där du kommer att vara en nyckelspelare. Din roll och utveckling leds av dig! Det finns utrymme att anpassa rollen efter dina erfarenheter och det är du själv som sätter målen för var du vill framåt.
Kravspecifikation


För att lyckas i rollen som elkonstruktör ser vi att du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola eller annan jämförbar erfarenhet. Du är en erfaren elkonstruktör och känner dig redo att ta mer tekniskt ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både projektverksamhet som omfattar flera teknikområden samt arbete ute på kunduppdrag. Din erfarenhet som elkonstruktör är mångfaldig inom lågspänning, MCC, automations/apparatskåp, och du har med fördel goda kunskaper inom såväl E-plan/ElproCad samt dimensionerings/beräknings verktyg.
Som person är du är initiativrik, öppen och ansvarstagande. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt högt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt innehar körkort (B) då resor förekommer som en naturlig del av våra uppdrag.
Är du den vi söker, ansök redan idag!
I alla våra rekryteringar läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du en god kommunikationsförmåga och visar engagemang och driv. Du värderar samarbete och är alltid villig att stötta dina kollegor. Dessutom är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Din nyfikenhet och envishet bidrar till att du alltid vill hitta den bästa lösningen!
Ytterligare information


Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt/uppdrag.
Undrar du något? Slå en pling till oss eller skicka ett sms så ringer vi upp!

Marcus Dubré
Group Manager
marcus.dubre@afry.com
+46 72 142 93 08

Michaela Lundin
Recruitment Partner
michaela.lundin@afry.com
+46 72 201 48 07
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Mar 7
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


Det är en spännande tid för AFRY Process Industries! Vi växer och gör nu en satsning för att expandera vår verksamhet inom Processindustrin i Skåne – Följ med på vår resa!
Vi är precis i starten att bygga upp en ny multidisciplinär sektion där du ges möjlighet att vara med och bidra samt forma ett vinnande team. Du kommer närmast tillhöra AFRYs division Process Industries och arbeta i segmentet Local Projects & Engineering South som sträcker sig från Malmö till Lysekil. Vi har redan ett väldigt starkt fäste på västkusten och driver flera stora projekt inom processindustrin med projekthelhetsåtaganden och tjänster inom tex Projektledning, El, Instrument, Automation, Mekanik, Rör, Hälsa- och Säkerhet och HVAC.
För att stärka vår satsning i Skåne behöver vi utöka vår verksamhet med fler elkonstruktörer. I rollen som elkonstruktör kommer ditt fokus vara att tillse konstruktion i industriella elanläggningar, exempelvis för industriell elkraft, och automationsutrustning samt fältinstallationer. Hos oss finns möjligheten att följa projektens gång från idé till driftsatt anläggning och projekten sker både inhouse på vårt kontor samt ute hos våra kunder.
Du kommer ha en ledande roll inom eldisciplinen där du driver kostnadsestimering samt leder projektgenomförandet. Du kommer vara en viktigt nyckelspelare för sektionens fortsatta utveckling inom elområdet.


Kravspecifikation


För att lyckas i rollen som elkonstruktör ser vi att du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola. Du har minst 3 års erfarenhet i rollen som elkonstruktör/elingenjör inom processindustri och känner dig redo att ta ett mer ledande ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektverksamhet i studie fram till genomförande och överlämning av projekt.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap inom din disciplin samt utbildning i projektkunskap exempelvis IPMA, PMI eller likvärdig.
B-körkort ett krav för tjänsten då vi har ett nära samarbete med AFRY kollegor på andra orter samt deltar vid anläggningars utcheckning och idriftsättningar. I rollen kommer du även ha kontakt med olika kunder och kollegor och du behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper och på AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Vi vill att du ser möjligheter, är nyfiken och har en vilja att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten. Du trivs bra i sociala sammanhang och brinner för teamwork där vi tillsammans kan nå fantastiska resultat!


Ytterligare information


Vi erbjuder dig ett utvecklade arbete, tack vare vår bredd och storlek inom vår bransch kan vi erbjuda dig spännande projekt och uppdrag där du är med och gör skillnad. Som medarbetare hos oss samarbetar du väldigt mycket med andra sektioner och divisioner inom AFRY, för att möta kundernas behov. Detta ger dig som anställd ett stort och brett nätverk med specialister inom olika områden.
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
Vill du läsa mer om vårt erbjudande inom Processindustri? Kika här!
afry.com/sv/erbjudande/processindustri
Kontakt för ytterligare information
För frågor kontakta rekryterare Frida Ottosson:
Frida.Ottosson@afry.com
+46 10 505 32 24
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, vänligen ansök via länken.
Sista ansökningsdag: 2022-04-10
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Sommarjobb i vår växel och reception

Växeltelefonist
Läs mer Mar 14
Är du en person med intresse för service och människor? Skulle du tycka att det vore kul och spännande att sommarjobba hos Volvo Truck Center i sommar? - Hör av dig!

Hos oss har du en viktig position där det krävs att du kan bemöta människor både internt och externt ifrån. Eftersom du många gånger är den första kontakten våra kunder har med Volvo Truck Center är det mycket viktigt att du har hög grad av servicekänsla och att du är beredd att göra det lilla extra för att ge god kundservice.

I dina arbetsuppgifter ingår att svara i telefon och hjälpa kunder som kommer till vår anläggning i Sunnanå. Övriga uppgifter är att hantera in- och utgående post och sortera internfakturor.

Vi söker dig som:

-Är serviceminded

-Har en god kommunikationsförmåga

-Gillar ordning och reda

-Engelsktalande är meriterande

Perioden för sommarjobbet löper under drygt 4 veckor med arbetstider mellan 07.00 och 15.48. Den första veckan ges du möjlighet att gå bredvid vår ordinarie Receptionist.

Ytterligare upplysningar lämnas av
Receptionist Lena Thuresson, 040-6802429
HR Business Partner Jenny Åsevi, 031-588143

Välkommen med din ansökan!

Volvo Truck Center är ett helägt dotterbolag till Volvo Lastvagnar AB. Vi är Sveriges ledande återförsäljare av Volvolastbilar. Du hittar våra 17 anläggningar i och runt storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder service och reparation av lastbilar och bussar, försäljning av nya Volvolastbilar, begagnade lastbilar och bussar samt tilläggstjänster som uthyrning av transport- och lastbilar samt försäljning av nya och begagnade reservdelar.

För oss är det medarbetarna som gör skillnad och gör oss till ett framgångsrikt företag.

Precis som du gör skillnad för oss, kan vi göra skillnad för dig. Hos oss är dina karriärmöjligheter i stort sett oändliga. Vill du utvecklas inom Volvokoncernen, lokalt eller globalt, så ligger alla vägar öppna för dig som vågar ta steget.

Ansök nu

Bokare/säljare

Taxitelefonist
Läs mer Okt 7
TheCar söker nu en bokare/säljare.
Vi söker dig som vill bemanna vår boknings- och säljfunktion där du primärt arbetar med att ta emot resebokningar samt svarar på övriga frågor via bokningsapplikation, telefon, sms och mail. Du måste vara serviceorienterad och uppskatta kontakt med kunder.

Att bemanna växeln innebär tidvis ett mycket högt tempo där det krävs att du är stresstålig och kan hantera "många bollar i luften" med noggrannhet samtidigt som du ger förstklassig och professionell service.

Microsoft Office tillhör ditt arbetsverktyg och det är därför nödvändigt att du har erfarenhet samt trivs i Excel, Word och Outlook. Språkkunskaper är en merit och du måste tala svenska och engelska tydligt och flytande. Om du har lokalkännedom i Malmö med omnejd är det meriterande.

Inom tjänsten ingår även arbet med försäljning. Det gäller grundläggande försäljning innehållande bl.a. prospektering, planering, utförande och utvärdering. Har du erfarenhet och intresse av detta är det meriterande för tjänsten.

Att arbeta på TheCar
Att arbeta på TheCar innebär att verka utifrån vår vision - Att förenkla och förgylla människors tillvaro.

Våra värdeord - Omtanke, Ärlighet, Engagemang, Ansvarstagande och Fokus - präglar vårt sätt att förhålla oss till såväl kunder som kollegor.

Vi har tecknat och tillämpar kollektivavtal. Vi tillämpar alltid provanställning.

Tjänsten
Omfattning: Deltid minst 5-10 timmar per vecka. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Placeringsort: Malmö (primärt arbete hemifrån)

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via karriärsidan. Ansökningar till mail undanbedes.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Utveckla framtidens elnät med oss!

Elkonstruktör
Läs mer Mar 9
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Kalmar, Halmstad, Hässleholm, Malmö, Norrköping, Nässjö, Stockholm, Sundsvall, Upplands Väsby, Växjö, Örebro | Tillsvidare

E.ON har en avgörande roll i energiomställningen och som en av Sveriges största nätägare är vår främsta prioritering att rusta elnäten för framtiden. För att förverkliga detta, men även hitta smarta lösningar här och nu, behöver vi bli betydligt flera kollegor som tillsammans arbetar för en hållbar tillväxt och en säker elförsörjning.  Tillsammans skapar vi superkrafter!
Vi inne i en expansiv och utvecklade fas och söker nu flera nya kollegor som tillsammans med oss vill utveckla framtidens elnät. Just nu rekryterar vi inom flera spännande områden:

Projektering – Här får du möjlighet att bidra till en hållbar samhällsutveckling genom att ta fram den smartaste tekniska lösningen för kundens behov. Du planerar, är aktiv i fält och leder projekt fram till beslut om genomförande och har en stödjande och rådgivande roll mot kunder, entreprenörer och internt.

Projektledning – Här får du möjlighet att arbeta i projekt som skapar långvarig förändring i samhället. Projekten handlar om nyanslutningar, exploateringsområden, ledningsflyttar eller andra kundrelaterade ärenden som skall realiseras. I en kommunikativ och kundnäraroll har du tät och direkt kontakt med kunder, entreprenörer, projektörer, markägare och kommuner samt så klart interna funktioner.

Om du inte riktigt känner igen dig i ovanstående beskrivning, men tycker att det verkar spännande; sök ändå! Vi kommer att rekrytera inom flera olika områden de kommande månaderna och fångar gärna upp dig redan nu.

Vem hoppas vi på vill ansluta till oss?
Vi söker framför allt dig vill arbeta inom en samhällsviktig bransch där hållbarhet och långsiktighet är högt på agendan. Vi hoppas på att du är intresserad av hur elsystemet är uppbyggt och fungerar och att du vill vara med och möjliggöra energiomställningen.  Hos oss finns många kunniga och hjälpsamma kollegor som ser fram emot att både dela med sig och få ta del av dina kunskaper.

Oavsett om du är nyexaminerad och på jakt efter ditt första jobb, eller har lång erfarenhet med dig, så är vi nyfikna på dig om du tycker detta låter intressant.  Du kommer att omges av kunniga och hjälpsamma kollegor som ser fram emot att få ta del av sina idéer och synsätt.

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den?23 mars.

För frågor om tjänsterna, fråga rekryterande chefer
Anderas Westberg +46 760 48 00 92
Annelie Jonsson +46 76 837 23 38

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Per Carlsson, Unionen, +46 070 6035425 
Tony Rexepi, Akademikerna, +46 730 871638 
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778 


E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Ansök nu

Teknisk LEAD Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Feb 14
Företagsbeskrivning
AFRY Advanced Automation är en stor organisation inom AFRY!
Med över 600 engagerade medarbetare i Sverige hjälper vi våra kunder med avancerade tekniska lösningar, samtidigt är vi på väg in i en omställning inom industrin mot en grönare framtid och mer digitaliserad värld. Vi ser därför ett stort behov av fler engagerade och kompetenta medarbetare.
Häng med på vår spännande resa!
Bakom varje framsteg finns en hängiven person som vill göra skillnad. Inte bara på kort sikt, utan även för kommande generationer.
På AFRYS kontor i Malmö är vi ca 800 konsulter varav närmare 80 inom el och automation och vi vill gärna bli fler. Just nu är vi inne i en spännande fas med flera större projekt både i Sverige och utomlands.
Varför ska du välja oss som din nästa arbetsgivare?


Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete, tack vare vår bredd och storlek inom vår bransch kan vi erbjuda dig spännande projekt och uppdrag där du är med och gör skillnad. I våra projekt/uppdrag ingår förutom el och automation, även mekanisk konstruktion, process, digitalisering, SCADA applikationer, uppkoppling mot överordnade system och projektledning. Detta ger oss en bred kompetens och vi har flera spännande samarbeten som pågår över stora delar av Norden.
Jobbeskrivning
Till vår grupp Industriell Elkonstruktion i Malmö söker vi en erfaren Elkonstruktör som även är intresserad av att arbeta med att leda uppdrag och projekt. Det du kan komma att arbeta med i denna breda och varierande roll är:
Elkonstruktion
Dimensionering
Maskin- & Processäkerhetsutredningar
Uppdragsledning/delprojektledning/konstruktionsledning inom ovanstående
Entreprenadbesiktningar

Du får möjlighet att utvecklas i rollen som konsult i samarbete med erfarna specialister.
Vi har ett stort kontaktnät bland branschens viktigaste kunder, där du kommer att vara en nyckelspelare. Din roll och utveckling leds av dig! Det finns utrymme att anpassa rollen efter dina erfarenheter och det är du själv som sätter målen för var du vill framåt.
Kravspecifikation
För att lyckas i rollen som elkonstruktör ser vi att du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola eller annan jämförbar erfarenhet. Du är en erfaren elkonstruktör och känner dig redo att ta mer tekniskt ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både projektverksamhet som omfattar flera teknikområden samt arbete ute på kunduppdrag. Din erfarenhet som elkonstruktör är mångfaldig inom lågspänning, MCC, automations/apparatskåp, och du har med fördel goda kunskaper inom såväl E-plan/ElproCad samt dimensionerings/beräknings verktyg.
Som person är du är initiativrik, öppen och ansvarstagande. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt högt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt innehar körkort (B) då resor förekommer som en naturlig del av våra uppdrag.
Är du den vi söker, ansök redan idag!
I alla våra rekryteringar läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du en god kommunikationsförmåga och visar engagemang och driv. Du värderar samarbete och är alltid villig att stötta dina kollegor. Dessutom är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Din nyfikenhet och envishet bidrar till att du alltid vill hitta den bästa lösningen!
Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt/uppdrag.
Undrar du något? Slå en pling till oss eller skicka ett sms så ringer vi upp!

Marcus Dubré
Group Manager
marcus.dubre@afry.com
+46 72 142 93 08


Michaela Lundin
Recruitment Partner
michaela.lundin@afry.com
+46 72 201 48 07
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Teknisk kundsupport

Växeltelefonist
Läs mer Feb 14
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att arbeta med service och kundsupport. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta med felsökning och problemlösning, vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt via telefon och administrera och hantera ärenden. Du kommer att arbeta på ett svenskt och innovativt företag i Malmö som är verksamt inom industribranschen och uppdraget kommer att vara sex månader.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med service och kundsupport. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av kundsupport och har ett stort tekniskt intresse.

Det är meriterande om du har arbetat inom kundservice tidigare.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Oscarsson via e-post: ida.oscarsson@manpower.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare

Växeltelefonist
Läs mer Jan 28
Kundservicemedarbetare i Löddeköpinge

Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som kundservicemedarbetare i Löddeköpinge. Just nu genomgår vår kund en expansion och söker ytterligare resurser till sitt team.
Är du organiserad, systemsmart och orädd för utveckling och förändring samt ett bra sinne för administration? Då är du välkommen med din ansökan!
Det här är ett konsultuppdrag med start omgående och löpande behov. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare Felestad i Löddeköpinge.
För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kunden på sikt.

Att arbeta som kundservicemedarbetare på Felestad innebär att följa flödet på kunders beställningar från beställning till leverans. Du förstår sammanhang och vill lösa problem i system, du tar ansvar och lyfter förbättringar med förslag på goda lösningar.
Vi söker dig som ser dig själv som en person som har styrka i:
- Struktur
- Ser helheten i processen
- Brinner för detaljer
- Ger hög service
- Du kan växla tempo efter situation
- Du har en hög teknisk kunskap
- Du gillar en hög arbetsbelastning
Arbetet utförs i huvudsak via mail, telefon och i Felestads affärssystem Visma, det är meriterande om du arbetat i Visma tidigare men det är inget krav.
Du behöver vara duktig i Office 365 och främst Excel.

Tjänsten startar den 1/3 eller enligt överenskommelse.
Arbetstiderna är kontorstid 08:00 - 17:00

Erbjudande
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.
Ansök redan idag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Holmberg via e-post: linda.marie.holmberg@jeffersonwells.se Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Sommarjobb: Polismyndigheten söker operatörer till Polisens Kontaktcenter i

Växeltelefonist
Läs mer Jan 17
Är du redo för en större uppgift? Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet.

Vi söker nu dig som vill arbeta som operatör på Polisens kontaktcenter i Malmö och Kalmar under sommarmånaderna. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet.
https://polisen.se/om-polisen/jobba-inom-polisen/jobba-pa-polisens-kontaktcenter/


ARBETSUPPGIFTER
Du utför förstahandsåtgärder inom brottsutredningen, primärt genom att skriva anmälningar, hålla målsägandeförhör, skriva tips etc.

Arbetet utförs via telefon och Internet dygnet runt årets alla dagar. En viktig del av arbetet är vårt serviceåtagande mot allmänheten. Du kommer därför även att svara på frågor gällande andra ärenden som hanteras av polisen. Du lämnar också information om lagar och förordningar till medborgarna vilket ställer krav på att du kan tolka och tillämpa gällande regelverk och att du är samhällsorienterad. Arbetet präglas av kontinuerlig dokumentation och administration. Det ställer stora krav på din förmåga att lyssna, kommunicera och strukturera ditt arbete. I arbetet ingår att snabbt identifiera anmälarens behov och att därefter individanpassa de första utredningsåtgärderna tillsammans med en förundersökningsledare.

Som medarbetare hos oss har du en genuin vilja och drivkraft att arbeta med samhällsviktiga uppgifter och att dagligen ge våra medborgare service i världsklass. Du har också en utpräglad vilja att hjälpa människor samt ett stort tålamod.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Avslutad och godkänd gymnasieutbildning
• Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
• God förmåga att samtala på engelska
• Minst ett års arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant.

Det ses som meriterande om du har:
• Studerar på polisutbildningen eller juristprogrammet
• Ytterligare arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant
• Vana av att arbeta med utredande uppgifter, gärna från offentlig verksamhet
• Vana av att analysera och dokumentera information
• Erfarenhet av att arbeta inom statlig myndighet
• Språkkunskaper utöver nordiska språk och engelska

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och särskilt att du:
• Har simultankapacitet, kan utföra flera arbetsmoment parallellt utan att uppleva stress
• Är prestigelös och bidrar till ett gott arbetsklimat i gruppen
• Har flexibilitet att med kort varsel byta arbetsuppgifter samt växla mellan planerad och händelsestyrd verksamhet
• Kan arbeta både i grupp och självständigt samt har förmåga att samarbeta med olika yrkeskategorier
• Har förmåga att skapa förtroende genom att knyta och upprätthålla kontakter
• Är engagerad, tar ansvar för ditt arbete och är lösningsinriktad
• Är noggrann, uthållig och har god förmåga att strukturera och prioritera - även under hög arbetsbelastning
• Är analytisk och har god problemlösningsförmåga

Arbetet utförs primärt via telefon och dator. Stundtals kan arbetsbelastningen vara hög och arbetet kan ibland upplevas psykiskt påfrestande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Tjänstgöringsort: Malmö/Kalmar

Ansökan ska bestå av personligt brev och CV, där tidigare anställningar och utbildningsbakgrund framgår samt att du anger varför du vill arbeta som PKC-Operatör. Besvara enkäten med vilken/vilka orter du kan tänka dig att arbeta på.

Anställningen påbörjas med en grundutbildning som huvudsakligen genomförs på dagtid. Därefter genomgår du en handledd praktisk utbildning. Utbildningen som varar i ca 3 veckor planeras starta den 1 juni 2022 och är förlagd i Malmö. En förutsättning för fortsatt anställning är att man klarar utbildningen.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit.
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobb: Polismyndigheten söker samtalsmottagare till Polisens Regionled

Växeltelefonist
Läs mer Jan 18
Vill du tillsammans med dina medarbetare arbeta med polismyndighetens viktigaste uppdrag; att skapa trygghet för medborgarna och förtroende för Polisen i samverkan med lokalsamhället?

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. Som anställd inom Polismyndigheten kommer du bli en del av en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Region Syds Regionledningscentral, RLC, är en sektion vid regionala operativa enheten och ansvarar för ledning och styrning av polisens ingripandeverksamhet i hela regionen. På RLC bedöms och prioriteras inkommande akuta telefonsamtal och radioanrop. Arbetsplatsen består av RLC-operatörer, både civila och poliser, samtalsmottagare samt befäl, som tjänstgör på Toftanäs i Malmö.
Nu söker vi ett antal visstidsanställda till regionledningscentralen (RLC) med placering vid RLC-syd på Toftanäs i Malmö.

ARBETSUPPGIFTER
Som samtalsmottagare har du som huvuduppdrag att under ledning av polisbefäl eller särskild utsedd mentor besvara och hantera samtal som är av mindre akut karaktär men som behöver hanteras av polisen. Du avslastar den akutoperativa verksamheten i radiohallen.
Ett exempel är hantering av det stora antal viltolyckor som rings in till regionledningscentralen, som i förlängningen kräver kontakt med jägare och övriga kontaktpersoner. Du kommer att registrera händelserapporter kopplade till inkomna ärende enligt en nationellt fastställd prioriteringsordning.

I ansvaret ingår att upprätthålla hög tillgänglighet och ge medborgarna god service och ett bra bemötande samt säkerställa att polisen snabbt kan agera på ärenden där medborgarna behöver skyndsam hjälp av polis.

Samtalsmottagare samarbetar med andra myndigheter och organisationer som exempelvis SOS Alarm, räddningstjänster och larmbolag, och man arbetar tillsammans med operatörer och befäl i team.

RLC är bemannat dygnet runt, årets alla dagar, inklusive veckoslut och storhelger och arbetstiden förläggs genom treskift. Dock kommer du som blir visstidsanställd som samtalsmottagare att jobba på en tvåskiftslista.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Gymnasieexamen eller motsvarande som arbetsgivaren anser likvärdigt
• Minst ett års arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant
• God vana att använda datorn som främsta arbetsverktyg
• Behärskar svenska språket väl muntligt, skriftligt och när det gäller förståelse
• Behärskar engelska väl, framför allt muntligt och i förståelse

Det är meriterande om du:
• Har arbetslivserfarenhet från sjukvården, räddningstjänsten, försvaret, callcenter eller larmcentral
• Har ytterligare språkkunskaper som bedöms relevanta
• Är studerade på Polishögskolan
Personliga egenskaper:
• Förmåga att på ett empatiskt och pedagogiskt skapa kontakt och bemöta medborgare som befinner sig i utsatta situationer
• Under tidspress inhämta och förmedla relevant information till kollegor såväl som medborgare
• Utvecklad simultankapacitet och förmåga att arbeta flexibelt
• God förmåga att arbeta fokuserat, noggrant och metodiskt trots pressade situationer
• Förmåga att sätta in en enskild händelse i ett helhetsperspektiv

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Du måste också kunna genomgå den obligatoriska utbildningen med start 2022-06-07 som är 2 veckor lång.

ÖVRIGT
Anställningsbenämning: Administratör

Visstidsanställningen gäller fr.o.m. 2022-06-07 t.o.m. 2022-09-04. Anställningen inleds med två veckors utbildning heltid och dagtid. För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du kan närvara på samtliga av dessa utbildningsdagar med start i vecka 23.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit.
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobb: Polismyndigheten söker samtalsmottagare till Polisens Regionled

Växeltelefonist
Läs mer Jan 18
Vill du tillsammans med dina medarbetare arbeta med polismyndighetens viktigaste uppdrag; att skapa trygghet för medborgarna och förtroende för Polisen i samverkan med lokalsamhället?

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. Som anställd inom Polismyndigheten kommer du bli en del av en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Region Syds Regionledningscentral, RLC, är en sektion vid regionala operativa enheten och ansvarar för ledning och styrning av polisens ingripandeverksamhet i hela regionen. På RLC bedöms och prioriteras inkommande akuta telefonsamtal och radioanrop. Arbetsplatsen består av RLC-operatörer, både civila och poliser, samtalsmottagare samt befäl, som tjänstgör på Toftanäs i Malmö.
Nu söker vi ett antal visstidsanställda till regionledningscentralen (RLC) med placering vid RLC-syd på Toftanäs i Malmö.

ARBETSUPPGIFTER
Som samtalsmottagare har du som huvuduppdrag att under ledning av polisbefäl eller särskild utsedd mentor besvara och hantera samtal som är av mindre akut karaktär men som behöver hanteras av polisen. Du avslastar den akutoperativa verksamheten i radiohallen.
Ett exempel är hantering av det stora antal viltolyckor som rings in till regionledningscentralen, som i förlängningen kräver kontakt med jägare och övriga kontaktpersoner. Du kommer att registrera händelserapporter kopplade till inkomna ärende enligt en nationellt fastställd prioriteringsordning.

I ansvaret ingår att upprätthålla hög tillgänglighet och ge medborgarna god service och ett bra bemötande samt säkerställa att polisen snabbt kan agera på ärenden där medborgarna behöver skyndsam hjälp av polis.

Samtalsmottagare samarbetar med andra myndigheter och organisationer som exempelvis SOS Alarm, räddningstjänster och larmbolag, och man arbetar tillsammans med operatörer och befäl i team.

RLC är bemannat dygnet runt, årets alla dagar, inklusive veckoslut och storhelger och arbetstiden förläggs genom treskift. Dock kommer du som blir visstidsanställd som samtalsmottagare att jobba på en tvåskiftslista.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Gymnasieexamen eller motsvarande som arbetsgivaren anser likvärdigt
• Minst ett års arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant
• God vana att använda datorn som främsta arbetsverktyg
• Behärskar svenska språket väl muntligt, skriftligt och när det gäller förståelse
• Behärskar engelska väl, framför allt muntligt och i förståelse

Det är meriterande om du:
• Har arbetslivserfarenhet från sjukvården, räddningstjänsten, försvaret, callcenter eller larmcentral
• Har ytterligare språkkunskaper som bedöms relevanta
• Är studerade på Polishögskolan
Personliga egenskaper:
• Förmåga att på ett empatiskt och pedagogiskt skapa kontakt och bemöta medborgare som befinner sig i utsatta situationer
• Under tidspress inhämta och förmedla relevant information till kollegor såväl som medborgare
• Utvecklad simultankapacitet och förmåga att arbeta flexibelt
• God förmåga att arbeta fokuserat, noggrant och metodiskt trots pressade situationer
• Förmåga att sätta in en enskild händelse i ett helhetsperspektiv

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Du måste också kunna genomgå den obligatoriska utbildningen med start 2022-06-07 som är 2 veckor lång.

ÖVRIGT
Anställningsbenämning: Administratör

Visstidsanställningen gäller fr.o.m. 2022-06-07 t.o.m. 2022-09-04. Anställningen inleds med två veckors utbildning heltid och dagtid. För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du kan närvara på samtliga av dessa utbildningsdagar med start i vecka 23.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit.
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bokare/säljare

Taxitelefonist
Läs mer Aug 8
TheCar söker nu en bokare/säljare.
Vi söker dig som vill bemanna vår boknings- och säljfunktion där du primärt arbetar med att ta emot resebokningar samt svarar på övriga frågor via bokningsapplikation, telefon, sms och mail. Du måste vara serviceorienterad och uppskatta kontakt med kunder.

Att bemanna växeln innebär tidvis ett mycket högt tempo där det krävs att du är stresstålig och kan hantera "många bollar i luften" med noggrannhet samtidigt som du ger förstklassig och professionell service.

Microsoft Office tillhör ditt arbetsverktyg och det är därför nödvändigt att du har erfarenhet samt trivs i Excel, Word och Outlook. Språkkunskaper är en merit och du måste tala svenska och engelska tydligt och flytande. Om du har lokalkännedom i Malmö med omnejd är det meriterande.

Inom tjänsten ingår även arbet med försäljning. Det gäller grundläggande försäljning innehållande bl.a. prospektering, planering, utförande och utvärdering. Har du erfarenhet och intresse av detta är det meriterande för tjänsten.

Att arbeta på TheCar
Att arbeta på TheCar innebär att verka utifrån vår vision - Att förenkla och förgylla människors tillvaro.

Våra värdeord - Omtanke, Ärlighet, Engagemang, Ansvarstagande och Fokus - präglar vårt sätt att förhålla oss till såväl kunder som kollegor.

Vi har tecknat och tillämpar kollektivavtal. Vi tillämpar alltid provanställning.

Tjänsten
Omfattning: Deltid minst 5-10 timmar per vecka. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Placeringsort: Malmö (primärt arbete hemifrån)

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via karriärsidan. Ansökningar till mail undanbedes.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elkonstruktör Food & Pharma

Elkonstruktör
Läs mer Dec 16
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


Affärsområdet Food & Pharma finns i 5 länder och tillsammans är vi cirka 500 medarbetare som jobbar fokuserat mot Food- och Lifescience sektorn. Vi jobbar med helhetsåtagande i projekt och tillsammans med kollegor från stora delar av AFRY levererar vi innovativa lösningar för livs- och läkemedelsproduktion.
Vi söker efter fler kollegor –kanske är du redo att ta steget till något nytt?
Gruppen du kommer att bli en del av består av el- och automationsingenjörer som är specialister på sitt område inom livs- och läkemedelsbranschen.
Som elkonstruktör hos oss kommer du att ingå i våra projektgrupper och ta fram kompletta elunderlag för skåpsbygge och elinstallation samt delta i tester och installationsövervakning. Du kommer att ha goda möjligheter att utvecklas i yrket och få mer seniora uppgifter och mer ansvar med tiden.


Kravspecifikation


Listan kan göras lång men det viktigaste för oss är att hitta någon som vi tror kan nå framgång i vår företagskultur och med de arbetsuppgifter vi kan erbjuda. Vår kultur präglas av framåtanda, laganda och engagemang och vi tror att du behöver värdera och uppskatta både affären, tekniken och det sociala samspelet för att känna dig hemma hos oss.
Med det sagt behöver du dock:
Ha arbetat minst 5 år som elkonstruktör, gärna i livs – och/eller läkemedelsindustrin
Ha kunskaper i Eplan P8, även andra system är meriterande
Kommunicera obehindrat på svenska och engelska
Ha B-körkort då dagsresor kan förekomma

Har du förutsättningarna så har vi verktygen för att hjälpa dig att utvecklas. Det är du och dina kollegor som är kärnan i vår verksamhet, därför är det med den utvecklingen vårt bolag drivs framåt.


Ytterligare information


Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Vi jobbar med löpande urval men på grund av stundande julledighet kan rekryteringsprocessen dra ut något på tiden - vi tackar på förhand för förståelse för detta.
Kontaktuppgifter
Henric Persson
Section Manager
010 - 505 0650
henric.persson@afry.com
Cecilia Andersson
Recruitment Partner
010 - 505 3138
cecilia.e.andersson@afry.com

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Elkonstruktör till ABB

Elkonstruktör
Läs mer Dec 8
Ta ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid.
Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.
Som elkonstruktör hos oss blir du en del av Energy Industries projektverksamhet. Divisionen ingår i ABB:s affärsområde Process Automation och verkar inom området elkraft och anläggningsautomation mot kunder inom värme-, vatten- och kärnkraft samt läkemedel-, livsmedel- och kemiindustrin i Sverige. Vår projektverksamhet bedrivs idag ifrån Malmö, Mölndal, Kista och Västerås.
Vi arbetar med stort fokus på att hjälpa svensk industri digitaliseras och i tjänsten får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, i nära samarbete med både kunder och kollegor. ABB erbjuder goda utbildnings-, utvecklings- och karriärmöjligheter samtidigt som vi har högt uppsatta mål inom hållbarhet, både inom teknik- och miljöområdet såväl som socialt hållbar arbetsmiljö där balans mellan arbete och återhämtning är en viktig del.
Vill du utmana dig själv och bygga grunden för en spännande framtid inom ABB, då kan det vara dig vi söker!
I den här rollen rapporterar du till Engineering Manager.
Placeringsort: Västerås, Kista eller Malmö


Dina ansvarsområden
Du arbetar med el- och anläggningskonstruktion i leveransprojekt som kan innefatta både elkraft och automation/avancerade kontrollsystem (800xA). Du blir delaktig i projektets alla faser från idé till idrifttagning, där projekten varierar i storlek och arbetsuppgifterna generellt omfattar system- och detaljkonstruktion, dokumentation och provning, samt idrifttagning för ingående komponenter och system.
Du ansvarar för att den tekniska leveransen utförs i enlighet med specifikation, standarder och säkerhetskrav, likväl som kostnadseffektivt och enligt tidplan.
Du samarbetar i vissa fall med inköpsavdelningen och har direkt dialog med underleverantörer för att säkerställa att rätt teknisk lösning tas fram vilket också kan inkludera deltagande vid FAT/provning i fabrik innan leverans.
Du har ett nära samarbete med våra kunder tillsammans med projektledaren.
Du delar ABB:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.Din bakgrund
Vi söker dig som är gymnasie- eller högskoleingenjör.
Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom el- och/eller anläggningskonstruktion.
Du har kunskap och vana att arbeta inom verktyg som AutoCAD, E3 eller liknande.
Det är meriterande om du även har jobbat med instrumentering inom styrelektronik och/eller med elkraftsgenererande anläggningar och har förståelse för kundernas processer, där också erfarenhet från igångkörningsuppdrag är till din fördel.
Som person sätter du kunden i fokus och har en förmåga att bygga goda relationer såväl internt som externt.
Du har en god samarbetsförmåga och van att arbeta i team, är målinriktad och kommunikativ.
Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat.
Du har B-körkort då resor i tjänsten förekommer i samband med främst kundmöte, leverantörsbesök och idrifttagningar. Resor sker främst inom Sverige, men internationella resor kan också förekomma, och planeras med god framförhållning.Mer om oss
Jobba med oss i ABB och utnyttja kraften i våra globala nätverk när du samarbetar och lär dig mer tillsammans med våra team i världsklass. Framför allt: utmana dig själv – varje dag. Låt oss skapa framtiden tillsammans.
Rekryterande chef Malin Alila, +4621 32 49 01, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga kontaktpersoner - Sveriges Ingenjörer: Torbjörn Eriksson, +4621 34 21 18; Unionen: Lennart Rixman, +4621 32 52 25; Ledarna: Leif Öhrberg, +4621 34 23 25. Övriga frågor ställs till Talent Recruiter Emelie Wijk, +4673 351 27 28.
Hör gärna av dig om du är nyfiken och vill veta mer om tjänsten eller hur vi arbetar inom ABB!
Vi ser fram emot Din ansökan! Vi arbetar med löpande urval, ansök därför gärna redan i dag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 9 januari.
Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com.

Ansök nu

Operatörer till Nationella telefonväxeln i Malmö

Växeltelefonist
Läs mer Dec 22
Nationella operativa avdelningen (NOA) ansvarar för att leda och samordna den nationella och internationella polisverksamheten samt driva polisens utvecklingsarbete. Avdelningen består av åtta organisatoriska enheter; en operativ enhet, en utredningsenhet, en underrättelseenhet, en internationell enhet, en beredningsenhet, en kontaktenhet, en utvecklingsenhet, ett kansli samt ekobrottskansliet.
Nationella kontaktenheten (NKE) har det samlade nationella processansvaret för polisens kontaktcenter (PKC), regionledningscentraler (RLC), nationella viltolycksrådet (NVR) samt för NTV (Nationella telefonväxeln). Verksamheterna vid NKE ställer stora krav på kundfokus samt bemötande- och servicefrågor. Enheten ansvarar för en av avdelningens huvudprocesser; serviceprocessen.
Polismyndighetens nationella telefonväxel ansvarar för och besvarar de samtal som kommer in via 114 14. Telefonväxeln har öppet dygnet runt och bemannas av operatörer placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö. På varje ort finns arbetsledning bestående av en sektionschef , tre gruppchefer, samordnare, växeloperatörer samt stödfunktioner.
Polisen är en arbetsplats som arbetar aktivt med att främja jämställdhet och mångfald och motverka diskriminering. Polisen arbetar aktivt med friskvård genom att bland annat erbjuda medarbetare möjlighet till friskvård på arbetstid, friskvårdsbidrag samt tillgång till goda träningsmöjligheter på arbetsplatsen.
Arbetsbeskrivning
Vi är en växande organisation med spännande utmaningar. Telefonväxelns viktigaste uppgift är att dygnet runt snabbt, korrekt och professionellt förmedla inkommande samtal till Polismyndigheten. Arbetet innebär kontakt med människor som är i behov av polisens insatser för hjälp och service. Vi har ett högt inflöde av samtal och medborgare som vänder sig till oss med frågor av skiftande karaktär.
Du kommer att ta emot samtal och självständigt utföra samtalssortering med efterföljande arbetsuppgifter. Du ansvarar för att ge god service till både interna och externa kontakter, lämna information och upplysningar till medborgarna samt medverka till att upprätthålla ett gott samarbete både internt och externt. Målsättningen för verksamheten är att öka andelen ärenden som kan avslutas i första ledet utan att kopplas vidare. Utöver det ska du delta aktivt och medverka till utveckling av verksamheten.
Du kommer att få en bred och gedigen kunskap om Polismyndighetens organisation och dess samhällsfunktion. Vi arbetar efter polisens värdegrund.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Godkänd och avslutad gymnasieexamen eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
Goda kunskaper i engelska i tal
Mycket god datorvana
Kan arbeta dagtid, kvällstid, helger och nätter

Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av serviceyrke
Erfarenhet från arbete inom offentlig verksamhet
Erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter inom blåljusverksamhet
Erfarenhet från arbete i större kontaktcenterplattform
Ytterligare utomnordiska språkkunskaper, gärna utomeuropeiska språk
Erfarenhet av arbete med skifttjänstgöring

Personliga egenskaper
Du är stresstålig och har förmåga att snabbt kunna tempoväxla
Du har god förmåga att ta till dig ny information
Du trivs i en verksamhet där lägesbilden kan förändras under arbetspasset
Du har en god samarbetsförmåga och kan följa fattade beslut

Tjänsten innebär ett stort ansvar och arbetsuppgifterna kräver att du har en öppen personlighet, hög arbetsmoral och ett gott omdöme. Vi möter medborgare i alla situationer i livet vilket kräver att du har god förmåga att hantera samtal av tyngre karaktär.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och det är ett krav att du uppfyller samtliga personliga egenskaper som efterfrågas.
Tester kan förkomma i rekryteringsprocessen.
Ansökan
Anställningsform: Tillsvidare, med provanställning om 6 månader
Arbetsort: Malmö
Arbetstidsförläggning: Ordinarie tjänstgöringslista (skifttjänstgöring, dygnet runt).
Omfattning: Heltid
Anställning: Administratör
Funktion: Operatör vid Nationella telefonväxeln, Nationella kontaktenheten, Nationella operativa avdelningen
Tillträde: Preliminärt i april. Anställningen kommer att starta med en introduktionsutbildning. Godkänd utbildning är ett krav för anställning.
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Välkommen med din ansökan i form av CV, personligt brev samt slutbetyg senast den 7/1- 2022. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter.
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Har du skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan, uppmärkt med C70952/2021, per papperspost till: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM eller kontakta berörd HR-konsult.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Dec 8
Företagsbeskrivning
AFRY Advance Automation är en stor organisation inom AFRY, med över 600 engagerade medarbetare i Sverige hjälper vi våra kunder med avancerade tekniska lösningar samtidigt som vi är på väg in i en omställning inom industrin mot en grönare framtid och mer digitaliserad värld. Vi ser därför ett stort behov av att engagera fler kompetenta medarbetare.
Häng med på vår spännande resa!

Jobbeskrivning
Bakom varje framsteg finns en hängiven person som vill göra skillnad. Inte bara på kort sikt, utan även för kommande generationer.
På AFRY i Malmö är vi ca 800 konsulter varav ca 80 inom El och Automation och vi vill gärna bli fler. Just nu är vi inne i en spännande fas med flera större projekt både i Sverige och utomlands, vi behöver därför fler engagerade och kompetenta medarbetare.
Varför ska du välja oss som din nästa arbetsgivare?
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete, tack vare vår bredd och storlek inom vår bransch kan vi erbjuda dig spännande projekt och uppdrag där du är med och gör skillnad. I våra projekt/uppdrag ingår förutom el och automation, även mekanisk konstruktion, process, digitalisering, SCADA applikationer, uppkoppling mot överordnade system och projektledning. Detta ger oss en bred kompetens och vi har flera spännande samarbeten som pågår över stora delar av Norden.
Kravspecifikation
För att lyckas i rollen som elkonstruktör ser vi att du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola eller annan jämförbar erfarenhet. Du är en erfaren elkonstruktör och känner dig redo att ta mer tekniskt ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både projektverksamhet som omfattar flera teknikområden samt arbete ute på kunduppdrag. Din erfarenhet som elkonstruktör är mångfaldig inom lågspänning, MCC, automations/apparatskåp, och du har med fördel goda kunskaper inom såväl E-plan/ElproCad samt dimensionerings/beräknings verktyg.
Som person är du är initiativrik, öppen och ansvarstagande. Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt högt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt innehar körkort (B) då resor förekommer som en naturlig del av våra uppdrag.
Är du den vi söker, ansök redan idag!
I alla våra rekryteringar läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du en god kommunikationsförmåga och visar engagemang och driv. Du värderar samarbete och är alltid villig att stötta dina kollegor. Dessutom är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Din nyfikenhet och envishet bidrar till att du alltid vill hitta den bästa lösningen!
Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt/uppdrag.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Elkonstruktör till sektionen Electrical Design Submarine

Elkonstruktör
Läs mer Okt 18
Vill du konstruera morgondagens u-båtar? Vi är inne i ett expansivt och mycket spännande skede, där vi utökar teamet. Vill du göra skillnad och bli en del av några av Sveriges tekniskt mest intressanta och komplexa industriprojekt? Då räknar vi med dig! Vi är ett väl fungerande team, som stöttar och lär av varandra.

Din roll

Vi söker en konstruktör för framtagning av produktionsunderlag. Arbetsuppgifterna består främst av detaljkonstruktion av apparatskåp och manöver/kopplingslådor. Konstruktionsarbetet bedrivs tvärfunktionellt, i tätt samarbete med angränsande kompetensområden såsom systemansvariga, rumsansvariga, och produktionspersonal för att säkerställa konstruktionens funktion och installation i ubåten.

Din profil

Vi söker dig som har erforderlig tekniskt utbildning på högskolenivå eller liknande med inriktning el.

* Minst några års relevant arbetslivserfarenhet.
* Förståelse för standarder och normer inom elkonstruktion.
* God kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska
* Erfarenhet av CAD-system, gärna eplan p8.
* Erfarenhet av att delta i stora utvecklingsprojekt.
* Mycket god samarbetsförmåga
* Meriterande är om du har erfarenhet av marina system

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Sektionen Electrical Design Submarine är en av tre sektioner inom området Electrical Engineering. Sektionen ansvarar för framtagandet av produktionsunderlag till våra egenutvecklade konstruktioner.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Läs mer om oss här

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Sista ansökningsdag: 21-11-2021

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.

Ansök nu

Elkonstruktör sökes

Elkonstruktör
Läs mer Okt 25
SunRoof är ett internationellt företag som utvecklar och säljer 2-i-1 solcellstak, innovativa fasader och smarta energilösningar. Vår målsättning är att förse branschen med innovativa och förnybara produkter som har ett låg CO2 avtryck på miljön. Vi startade i Sverige 2013 men finns nu i ett flertal europeiska länder. Du kan läsa mer om oss på: www.sunroof.se


Till vårt designteam söker vi nu efter en elkonstruktör som vill bidra med sina kunskaper till ett växande bolag. Du kommer in med erfarenheter inom elkonstruktion och hjälper oss med att optimera våra ritningar och el-scheman som vi har för våra tak och fasader. Du leder teamet framåt när det kommer till kunskaper inom batterier, elslingor och relaterade områden. Där tillkommer även kontakt med projektledare, säljare och övrig personal för att säkerställa att projektet kontinuerligt kan fortlöpa.


Vem är du?
Du har en bakgrund där du har en relevant teknisk ingenjörsutbildning och gärna några års erfarenhet inom elkonstruktion. Har du jobbat med olika CAD-program så är det ett stort plus men inte ett krav. Vi känner att CAD-delen är något som kan läras ut men personen som söker ska kunna vid ett tidigt skede assistera vid batterier, el-slingor och liknande. Vi tror att du som söker är intresserad av teknik och fungerar bra i team likväl självständigt arbete. Du är ivrig på att på att lära dig nya kunskaper och tar ansvar för ditt arbete. Då du kommer ha flera kontaktytor så behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska.


Tycker du att beskrivningen passar in bra på dig så skicka gärna in en ansökan snarast då vi kommer tillsätta denna position omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Ansök nu

Elektronikdesigner

Elkonstruktör
Läs mer Okt 27
Om jobbet
Vi tycker att elektronikdesign är en konstform och ett snyggt PCB är något att hänga på väggen!
Tycker du om att utveckla elektronik och gillar utmaningar: Börja i vårt team!
Vi är ett gäng som arbetar med allt från bilar och flygplan till medicinprylar och sensorer. Som konsult hos oss på AFRY kommer du få ett lärorikt jobb med uppkopplade prylar och utmanande uppgifter. Din arbetsplats kan antingen bli ute hos kund eller på vårt kontor i Malmö. Möjligheten att testa på en variation av uppdrag och branscher utan att behöva byta arbetsgivare får du hos oss!
Sökord: embedded systems, inbyggda system, elektronikkonstruktion, electronic design, PCB, hardware developer

Vem är du?
Förutom en akademisk utbildning ser vi att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har goda kunskaper i svenska. Vidare söker vi dig som:

Har jobbat ett tag med elektronikkonstruktion
Förstår hur man gör ett PCB som verkligen fungerar
Har järnkoll på digitalkonstruktion, ofta med hög hastighet
Har en känsla för trådlöst och hur man bygger ett schyst spänningsagg
Du vet hur man tystar störningar

Kan du hacka lite kod eller systemera så är det välkommet!
Såklart lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som konsult är det viktigt att du jobbar självständigt och är van att ta egna initiativ. Då många uppdrag är i samarbete med såväl kunder som kollegor bör du även ha god social förmåga och tycka att det är roligt att jobba i grupp.
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYS framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Ansök nu

Trafikledare

Taxitelefonist
Läs mer Sep 28
Vi söker erfarna trafikledare/växeltelefonister till både heltids- och deltidstjänster. Då vi har bemanning dygnet runt så ska du vara flexibel och kunna jobba både individuellt och i team. Vi har vissa kriterier som du måste uppfylla:


Behärskar svenska flytande i tal och skrift
Behärskar engelska i tal och skrift
God lokalkännedom om Malmö
Känna till närliggande orter i Malmö
Du ska ha god datavana
Jobba målmedvetet och tålmodigt
Du ska vara serviceinrikadHar du ingen tidigare erfarenhet av trafikledning och taxitelefoni, men har erfarenhet av taxi- eller bussbranschen som kanske taxi- eller busschaufför i Malmö, så ser vi det som meriterande.
Din arbetsansökan (som ska innehålla CV och personligt brev) och om du har eventuella frågor, skickar du till: info@taximalmo.se.
Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Svarstjänstmedarbetare med teknisk inriktning

Växeltelefonist
Läs mer Sep 13
MTM:s vision är ett samhälle där all läsning är tillgänglig. Vi är ett nationellt kunskapscentrum för tillgängliga medier som arbetar för att alla ska ha tillgång till nyheter, litteratur och samhällsinformation. Detta utifrån var och ens förutsättningar, oavsett läsförmåga eller funktionsnedsättning. Vill du vara en del av vårt viktiga, demokratiska uppdrag?

Vi söker dig som vill bidra till allas rätt att läsa på sina villkor, genom hela livet. Du utgår från läsarens behov och ser till helheten. Du är samarbetsinriktad, generös med din kunskap, prestigelös och nyfiken på nya utmaningar. För dig är ett positivt och inkluderande arbetsklimat viktigt. Med hänsyn till en förändrad omvärld och användarnas behov är det även viktigt att du välkomnar utveckling och förändring och ett flexibelt förhållningssätt.

Om befattningen
Svarstjänsten är en av myndighetens tre supporttjänster. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att ge service till läsare och förmedlare - främst bibliotek - kring myndighetens produkter och tjänster. Målet är att självständigt lösa så många frågor och problem som möjligt och att ge bästa tänkbara service till myndighetens användare. Vid behov eskaleras ärenden till interna resurser och, i vissa fall, till externa leverantörer. Svarstjänsten fungerar också som kontaktväg till myndigheten och vi hanterar därför även många generella frågor som inte är specifikt kopplade till våra produkter och tjänster.

I rollen som svarstjänstmedarbetare är ditt huvudsakliga ansvarsområde stöd till dem som kontaktar myndigheten. I dagsläget sker det främst via epost och telefon. Mer specifikt handlar det om att bemanna myndighetens Svarstjänst samt att i samarbete med vår supporttekniker fungera som tekniskt stöd till våra läsare och förmedlare. Du kommer arbeta med att hantera frågor och ge support samt att lösa ärenden. Du fungerar även som länk till interna specialister och i vissa fall till våra externa leverantörer när det gäller eskalerade ärenden. En av dina uppgifter blir att tillsammans med supporttekniker och produktägare säkerställa en grundläggande och effektiv teknisk support för främst vår tjänst Legimus samt appar, webbläsarprodukter mm. I arbetet ingår även att arbeta med myndighetens testlabb som vi använder för felsökning samt för att kontrollera tillgänglighet av olika produkter och tjänster. Du kommer att, vid behov, gå in i supportteknikerns ställe under dennes ledigheter.

I din roll kommer du att ha ett ansvar för att det finns uppdaterade och pedagogiska instruktioner för arbetets utförande och en viktig del i tjänsten är att bidra till att utveckla svarstjänsten och dess rutiner. Samarbete med myndighetens övriga kundtjänster och medarbetare är en betydande del i det dagliga arbetet.

Vidare ingår att, utifrån verksamhetens behov, arbeta med andra vid myndigheten förekommande arbetsuppgifter.

Om personen
Vi söker dig som har


• minst gymnasieutbildning
• erfarenhet av arbete med kundtjänst via telefon och mail
• minst ett års tidigare erfarenhet av arbete i 1stline eller 2ndline support
• erfarenhet av teknisk felsökning och stöd
• den tekniska utbildningen och kompetensen som krävs för att kunna analysera supportärenden

Det är meriterande om du har 


• kompetens inom följande: webbläsare, appar, operativsystem, IOS/Android
• erfarenhet av MTM:s målgrupper, samt våra produkter och tjänster
• vana vid att jobba i ärendehanteringssystem
• erfarenhet från statlig verksamhet
• erfarenhet av receptionsarbete och/eller arbete i telefonväxel
• erfarenhet från bibliotekssektorn
• erfarenhet av registersystem och registerarbete

För att lyckas i rollen har du vilja att hjälpa andra och du är pedagogisk och ger ett gott bemötande. Du har ett stort intresse av att ge god service. Du är självgående och har förmåga att strukturera ditt arbete. Som person ska du vara initiativtagande, lösningsfokuserad och nå resultat. Vidare har du helhetssyn, har lätt för att samarbeta med andra och se möjligheter i förändringar. Vi ställer krav på en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättning av befattningen.

Om arbetsgivaren
MTM erbjuder en attraktiv arbetsplats som strävar efter att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Som arbetstagare vid MTM och i staten arbetar du på medborgarnas uppdrag – ett viktigt och ansvarsfullt åtagande. Som anställd på MTM känner du till och följer de lagar och regler som gäller i verksamheten, agerar sakligt och opartiskt, respekterar öppenhet och yttrandefrihet, behandlar alla lika och med respekt samt förenar service med effektivitet. Som medarbetare på MTM förväntas att du är öppen för nya idéer och välkomnar samverkan med andra. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera arbete och privatliv. 

Den aktuella tjänsten är placerad vid kontoret i Malmö. 

Om anställningen
Anställningen är på heltid och tillsvidare. Den inleds med 6 månaders provanställning. MTM tillämpar individuell lönesättning. Tillträde snarast enligt överenskommelse. 

Kontaktpersoner
Rekryterande chef, Cecilia Broberg, 040-653 27 04, cecilia.broberg@mtm.se

Fackliga representanter;

Hillevi Andreasson, SACO, 040-653 27 11, hillevi.andreasson@mtm.se

Andreas Lindén, ST, 08-790 51 04, andreas.linden@st.org

Ansökan
Du är välkommen att registrera din ansökan senast 2021-10-03. Ange diarienummer MTM 2021/469 din ansökan.

Besök gärna www.mtm.se för mer information om myndighetens verksamhet.

Ansök nu

Senior Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Aug 30
Om jobbet
Vill du arbeta hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare?
AFRY fortsätter att expandera, nu vill vi utöka vårt el-automationsteam med ytterligare en medarbetare. Business Unit Advanced Automation South är en stor region som sträcker sig från Halmstad i norr och över sundet till grannlandet Danmark. Sammanlagt är vi cirka 160 specialister el- och automation fördelade på tio sektioner och nu söker vi efter Seniora Elkonstruktörer till något av våra kontor i Skåne. 
I rollen hos oss får du möjligheten att arbeta med spännande uppdrag och projekt. Vårt affärsområde vänder sig främst till industrin. Exempel på arbetsuppgifter är bland annat

Konstruktion av styrskåp och MCC-skåp
Upphandling och styrning av elinstallatörer och skåpbyggare
Driftsättning och uppföljning av installationsarbete
Deltagande i arbetet med kalkyler och offert


Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som Erfaren Elkonstruktör hos oss tror vi att du har arbetat i en motsvarande roll tidigare. Som person är du affärsinriktad eftersom att vi arbetar mot kund. Det är viktigt att förstå kunders behov och skapa värde. Du bör också vara en god kommunikatör som har lätt för att förmedla information och lösningar. Vi värdesätter också att du är nyfiken och vill lära dig nya saker.
Vi söker dig som

har en teknisk utbildning som är relevant för tjänsten
har några års erfarenhet av att arbeta som Elkonstruktör
har kunskap i ett eller flera CAD-verktyg huvudsakligen EplanP8 men aven Elprocad och övriga el-designverktygen
har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du

har kunskap inom PLC och drivsystem


Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Ansök nu

Receptionist

Växeltelefonist
Läs mer Aug 25
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning.
Tjänstebeskrivning
Som receptionist fungerar du som företagets ansikte utåt mot våra kunder. Det är därför viktigt att du drivs av att leverera topp-service till såväl de som besöker vår anläggning som de som kontaktar oss via telefon eller chat. Du kommer att ha ansvar för receptionsdisken tillsammans med dina kollegor, samt administrativa uppgifter som t.ex. bistå servicemarknad med kassatjänst samt bidra till att bilhallen och kundmottagningen är representativ.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
Dokumenterat erfarenhet av arbete med kundbemötande, gärna inom reception eller liknande.
Goda kunskaper i Officepaketet
Behärskar svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Innehar minst B-körkort.

Du får gärna ha ett intresse för bilar och teknik, men det är inte det viktigaste så länge du är villig att lära dig om området och gillar att utvecklas.
Personliga egenskaper
Du är en dynamisk person med hög servicekänsla som har en god förmåga att skapa trivsel och få kunder att känna sig uppmärksammade. Du bör även vara flexibel och kunna hantera olika situationer i en föränderlig, och stundtals stressig arbetsmiljö. Egenskaper för att lyckas och trivas i denna roll är att du är positiv, initiativrik, självgående och tycker om att verka i team.
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.
Din Bil Syd eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan:
Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.
Skicka din ansökan snarast möjligast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 26 september.

Ansök nu

Erfaren Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Jun 18
Om jobbet
Är du redo för nya utmaningar efter semestern?
AFRYs verksamhet inom Automation är väletablerad, erkänd och täcker många segment inom industrin, inte minst de största och mest krävande kunderna. Därför får vi också många stora och intressanta projekt. För automationsingenjörer är det helt enkelt ”här det händer”.
Vi växer så det knakar och just nu söker vi på affärsområdet Advanced Automation South fler Erfarna Elkonstruktörer med gedigen erfarenhet inom området till något av våra kontor i Skåne. Att arbeta på AFRY skapar förutsättningar för dig att utvecklas och byta inriktning utan att byta arbetsgivare med en trygg anställning i grunden. Hos oss kommer du bland annat få arbeta med

Konstruktion av styrskåp och MCC-skåp
Upphandling och styrning av elinstallatörer och skåpbyggare
Driftsättning och uppföljning av installationsarbete
Deltagande i arbetet med kalkyler och offert
Vara med i förstudier och projektering


Vem är du?
För att axla rollen som Erfaren Elkraftsingenjör hos oss tror vi att du har arbetat i en motsvarande roll tidigare med liknande arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att du som person är kommunikativ och har lätt för att föra dig i sociala sammanhang eftersom vi arbetar konsulterande mot kund. Att vara konsult hos oss ställer också krav på att du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Vår filosofi är frihet under ansvar!
Vi söker dig som (krav)

har mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift
har en teknisk utbildning som är relevant för tjänsten
har flera års erfarenhet av att arbeta som Elkonstruktör
har kunskap i ett eller flera CAD-verktyg exempelvis Elprocad eller EplanP8

Det är meriterande om du

har tidigare erfarenhet av att arbeta inom industribranschen


Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande anställning med möjlighet att bli placerad i antingen Malmö, Lund eller Helsingborg. Vi är också flexibla vad gäller anställningsstart men tänker att det vore passande först efter semestern. Vi har flera sektioner som arbetar med automation hos oss. Beroende på din erfarenhet och vilken placeringsort som är intressant för dig, för vi vidare dialog om vilken sektion som kan vara aktuell. För kännedom kan det under semesterveckorna 29-32 vara svårt att nå oss. Om din ansökan kommer in innan vecka 27 kommer vi med stor sannolikhet hinna hantera den innan semestern, annars återkommer vi efter semestern.
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Ansök nu

Säljare/bokare

Taxitelefonist
Läs mer Feb 17
TheCar söker nu en säljare/bokare.
Vi söker dig som vill bemanna vår sälj- och bokningsfunktion där du tar emot resebokningar samt svarar på övriga frågor via bokningsapplikation, telefon, sms och mail. Du måste vara serviceorienterad och uppskatta kontakt med kunder.

Att bemanna växeln innebär tidvis ett mycket högt tempo där det krävs att du är stresstålig och kan hantera "många bollar i luften" med noggrannhet samtidigt som du ger förstklassig och professionell service.

Microsoft Office tillhör ditt arbetsverktyg och det är därför nödvändigt att du har erfarenhet samt trivs i Excel, Word och Outlook. Språkkunskaper är en merit och du måste tala svenska och engelska tydligt och flytande.

Inom tjänsten ingår även arbet med försäljning. Det gäller grundläggande försäljning innehållande bl.a. prospektering, planering, utförande och utvärdering. Har du erfarenhet och intresse av detta är det meriterande för tjänsten.

Att arbeta på TheCar
Att arbeta på TheCar innebär att verka utifrån vår vision - Att förenkla och förgylla människors tillvaro.

Våra värdeord - Omtanke, Ärlighet, Engagemang, Ansvarstagande och Fokus - präglar vårt sätt att förhålla oss till såväl kunder som kollegor.

Vi har tecknat och tillämpar kollektivavtal. Vi tillämpar alltid provanställning.

Tjänsten
Omfattning: Deltid minst 5-10 timmar per vecka. Kvälls- och helgarbete förekommer.

Placeringsort: Stockholm eller Malmö med omnejd.

Tillträde: Enligt överenskommelse.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Jun 2
Om jobbet
Vill du arbeta hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare?
AFRY fortsätter att expandera, nu vill vi utöka vårt el-automationsteam med ytterligare en medarbetare.
Advanced Automation South är en stor region som sträcker sig från Halmstad i norr och över sundet till grannlandet Danmark. Sammanlagt är vi cirka 160 specialister el- och automation fördelade på tio sektioner och just nu söker vi efter en Erfaren Elkonstruktör till en av sektionerna i Malmö.
I rollen hos oss får du möjligheten att arbeta med spännande uppdrag och projekt. Vårt affärsområde vänder sig främst till industrin. Exempel på arbetsuppgifter är bland annat

Konstruktion av styrskåp och MCC-skåp
Upphandling och styrning av elinstallatörer och skåpbyggare
Driftsättning och uppföljning av installationsarbete
Deltagande i arbetet med kalkyler och offert


Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som Erfaren Elkonstruktör hos oss tror vi att du har arbetat i en motsvarande roll tidigare. Som person är du affärsinriktad eftersom att vi arbetar mot kund. Det är viktigt att förstå kunders behov och skapa värde. Du bör också vara en god kommunikatör som har lätt för att förmedla information och lösningar. Vi värdesätter också att du är nyfiken och vill lära dig nya saker.
Vi söker dig som

har en teknisk utbildning som är relevant för tjänsten
har några års erfarenhet av att arbeta som Elkonstruktör
har kunskap i ett eller flera CAD-verktyg huvudsakligen EplanP8 men aven Elprocad och övriga el-designverktygen
har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du

har kunskap inom PLC och drivsystem


Vi erbjuder
För denna tjänst är vi flexibla vad gäller anställningsstart. Denna annons kommer att ligga ute över sommaren och din ansökan kommer behandlas antingen innan vecka 28 eller först efter semestern beroende på när den kommer in. Planerade intervjutider kommer att vara under vecka 34. För kännedom kan det vara svårt att få tag i oss under vecka 29-32.
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Ansök nu

Ledigt jobb som Elkonstruktör i Malmö

Elkonstruktör
Läs mer Maj 12
Elkonstruktör på jakt efter nytt jobb? Vår kund i Malmö behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. Du kommer att bli anställd av oss på Jefferson Wells, så välkommen med din ansökan till oss!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jefferson Wells men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Vad innebär det att jobba som Elkonstruktör?

Rollen som Elkonstruktör är både utmanande och rolig. Du kommer att arbeta i ett större projekt hos vår kund inom varvsindustrin och ingå i ett team av konstruktörer som ansvarar för att utveckla elektroniken i den nya produkten som ska tillverkas. På ett övergripande plan kommer du att arbeta med nykonstruktion och produktionsunderlag. Detta innebär bland annat att arbeta med detaljkonstruktioner i EPLAN, kretsschema för kopplingslådor och inkopplingsplaner vilket ligger till grund för produktionsunderlagen.

Mer specifikt kommer du att

* Konstruktion i EPLAN
* Kretsschema för kopplingslådor
* Inkopplingsplaner
* Hantera och sköta administration kring produktionsunderlag
* Utvecklings- och förbättringsarbeteVi söker dig som

* Har läst en gymnasie-, yrkes- eller högskoleutbildning inom elkonstruktion eller liknande
* Har några års arbetslivserfarenhet av elkonstruktion
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
* God kunskap och tidigare erfarenhet av EPLAN
* Meriterande är erfarenhet av elkonstruktion inom större anläggningar, varvsindustrin, kärnkraftverk, processindustrin eller liknandeSom person är du:

* Problemlösande
* Ansvarstagande
* Strukturerad och noggrann
* Har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i teamSök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Jefferson Wells men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Carl-Johan Andersson på telefonnummer: 040 6606301 eller via e-post: Carl-Johan.Andersson@jeffersonwells.se.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Jefferson Wells

Som konsult på Jefferson Wells får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Jefferson Wells tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s.

Ansök nu

Receptionist/Växeltelefonist Jägersro Trav

Växeltelefonist
Läs mer Maj 6
Ledigt jobb som Receptionist 50% hos Jägersro Trav i Malmö. I receptionen möts du varje dag av olika människor med olika ärenden. De är på väg någonstans, de behöver hjälp, de vill bli kopplade eller på annat sätt hjälpta av dig. Det innebär energifyllda och spännande arbetsdagar. Tycker du att den här typen av möten med människor är berikande? Har du ett hästintresse? Missa då inte att söka jobbet som Receptionist på 50% under 6 månader!

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Jägersro Trav. Vad går arbetet som konsult ut på? Ditt första uppdrag som konsult hos oss kommer att utföras hos en spännande kund i Malmö där du kommer att arbeta med inkommande samtal, administration och service.

Mer specifikt innebär det att ta emot kunder, leverantörer och anställda när de anländer till företaget, besvara inkommande samtal samt koppla vidare och välkomna och registrera besökare. Anställningen inleds med en introduktionsutbildning där du får lära dig det du behöver veta för att komma igång med jobbet på bästa sätt. Vem söker vi?

Till rollen som Receptionist 50% söker vi framför allt dig som är en social och kommunikativ person som motiveras av att få jobba med människor och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att jobba med service, kundkontakt och affärssystem, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är självgående och kundfokuserad i din yrkesroll. Erbjudande Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden.

Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Ansök redan idag! Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta uppdragsbaserat hos Jägersro Trav.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Carina Olsson på telefonnummer: 0406606323 eller via e-post: carina.olsson@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Ansök nu

Hovrätten över Skåne och Blekinge söker växeloperatörer

Växeltelefonist
Läs mer Mar 31
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led.Så fungerar domstolarna 


 


Hovrätten över Skåne och Blekinge är en av landets sex hovrätter. Vid hovrätten arbetar cirka 100 medarbetare. Hovrätten är en modern arbetsplats belägen i centrala Malmö vid kanalen på Hovrättstorget. Hovrätten är indelad i tre dömande avdelningar och en administrativ avdelning.

Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitet. Vi arbetar för en god arbetsmiljö med ett öppet och trivsamt arbetsklimat där delaktighet och ansvarstagande värdesätts. Vi bedriver ett kontinuerligt och engagerat utvecklingsarbete.Hovrätten är värddomstol för en regional telefonisttjänst som omfattar ett flertal domstolar i södra Sverige.

Den bemannas i dag av åtta växeloperatörer.

Vi söker
En eller fler växeloperatörer för visstidsanställning.

Arbetsuppgifter
Som växeloperatör måste du snabbt och effektivt kunna utreda vad den som ringer vill och avgöra om samtalet ska kopplas vidare eller om du själv, med hjälp av verksamhetsstöd och andra sökfunktioner, kan svara på frågan eller lämna den sökta informationen. Målsättningen är att så långt som möjligt kunna ge svar redan i telefonisttjänsten.

Du är domstolens röst utåt och ofta den första och ibland den enda kontakt allmänheten har med en domstol. Detta ställer stora krav på god förmåga att bedöma olika uppringare på ett korrekt och serviceinriktat sätt. 

Kvalifikationer
Du har gymnasial utbildning, god datorvana samt uttrycker dig väl på svenska och engelska. Du har utpräglad känsla för service och tycker om att hjälpa andra människor. Du är också ansvarstagande, flexibel, noggrann och har gott omdöme. Eftersom du kommer att arbeta i team ska du trivas med att arbeta nära andra människor och ha en positiv grundinställning samt respektera deras tider och arbetsmiljö.

Tidigare vana från telefonväxel eller annan servicefunktion samt språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet.

 

För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Erfaren Elkonstruktör

Elkonstruktör
Läs mer Mar 16
Om jobbet
Vill du arbeta hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare?
AFRY fortsätter att expandera, nu vill vi utöka vårt el automationsteam med ytterligare en medarbetare. Advanced Automation South är en stor region som sträcker sig från Halmstad i norr och över sundet till grannlandet Danmark. Sammanlagt är vi cirka 160 specialister el- och automation fördelade på tio sektioner och just nu söker vi efter en Erfaren Elkonstruktör till en av sektionerna i Malmö. I rollen hos oss får du möjligheten att arbeta med spännande uppdrag och projekt. Vårt affärsområde vänder sig främst till industrin. Exempel på arbetsuppgifter är bland annat

konstruktion av styrskåp och MCC-skåp
upphandling och styrning av elinstallatörer och skåpbyggare
driftsättning och uppföljning av installationsarbete
deltagande i arbetet med kalkyler och offert


Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som Elkonstruktör hos oss tror vi att du har arbetat i en motsvarande roll tidigare. Som person är du affärsinriktad eftersom att vi arbetar mot kund. Det är viktigt att förstå kunders behov och skapa värde. Du bör också vara en god kommunikatör som har lätt för att förmedla information och lösningar. Vi värdesätter också att du är nyfiken samt lösningsfokuserad och vill lära dig nya saker.
Vi söker dig som

har en teknisk utbildning som är relevant för tjänsten
har några års erfarenhet av att arbeta som Elkonstruktör
har kunskap i ett eller flera CAD-verktyg exempelvis Elprocad eller EplanP8
har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du

har kunskap eller utbildning inom PLC eller SCADA-programmering


Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Ansök nu

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom elkonstruktion i Malmö!

Elkonstruktör
Läs mer Jan 26
Om tjänsten
Just nu söker vi drivna elkonstruktörer för kommande uppdrag i Skåne. Konsultuppdragen inom elkonstruktion varierar och styrs av våra kunders behov. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar.
Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som elkonstruktör kommer du att arbeta i ett team tillsammans med andra elkonstruktörer, PLC-programmerare och projektledare. Ditt ansvarsområde kommer att vara konstruktion och design varpå du kommer ha en central roll i projekten.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara följande:
• Konstruktion av kretsscheman för kraft, manöver och styrkekretsar.
• Framtagning av konstruktionsritningar och tekniskt underlag till bland annat elskåp och ställverk.
• Teknisk support och expertis gentemot kunder, kollegor och montörer.
• Projektering, beräkning och dimensionering i samband med elkraftskraftprojekt
• Komponent och teknikval
• Teknisk dokumentation
• Driftsättning och testning
Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.


Vem är du?
Du har troligen ingenjörsutbildning eller YH-examen inom relevant område och några års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter som nämnt ovan. Sökande som har en gymnasieutbildning inom el- och energiprogrammet kan också vara intressant i kombination med relevant yrkeserfarenhet.
Som person är du van vid att hålla en hög teknisk nivå, arbeta effektivt och med ett affärsmässigt perspektiv. Du är van och trivs med att ha många kontaktytor där du också ger service och support utifrån din kompetens inom konstruktion och elkraft. Vidare är det viktigt att du trivs med deadlines, är drivande, kreativ, har god prioriteringsförmåga och är kvalitetsmedveten.
Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV och personligt brev.Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Kundsupport, vikariat

Växeltelefonist
Läs mer Mar 12
Till vårt härliga team söker vi nu dig som vill arbeta med kundsupport i en modern tappning, med digitalt fokus. Som del i kundsupporten har du ett viktigt uppdrag att agera första kontakt ut till våra kunder och medlemmar.

Är du serviceinriktad, har vana av kundsupport samt förmågan och intresset att förmedla information pedagogiskt och tydligt? Då är detta den perfekta möjligheten för dig. Anställningen ett föräldravikariat på initialt 12 månader med start under april månad.

Arbetsuppgifter

En kundsupportmedarbetares huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Lägga ut kortare information i våra digitala kanaler och sociala medier
- Svara på frågor om vår verksamhet, medlemskapet och bosparandet i synnerhet
- Ge handhavande support till våra kunder och medlemmar när de är inne på våra digitala plattformar
- Svara i telefon och administrera HSB Malmös officiella epost
- Göra korrigeringar i våra register och system

Du kommer att utgå från HSB Malmös moderna kontor i Turning Torso, där du
tillhör avdelningen Kommunikation och rapporterar till Teamledaren för Kundsupporten.

Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst har avslutad gymnasial utbildning och tidigare arbetslivserfarenhet från kundsupport/kundtjänst eller liknande relevanta roller.

Du är väl förtrogen med digitala kanaler, sociala medier och lär dig snabbt hur olika plattformar och tekniska system fungerar. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska både muntligen och skriftligen.
Vi värdesätter om du kan fler språk samt om du har vana av Episerver, PM och Lime.

Det är också en fördel om du har en god förståelse för bostadsformer, styrelsearbete och parlamentarisk verksamhet.

Personliga egenskaper

För att trivas i denna kommunikativa roll söker vi dig som har en mycket god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift. Du tycker om kundmötet och har ett prestigelöst förhållningssätt med kundupplevelsen i fokus. Att utvecklas och lära dig nytt i en omväxlande miljö är något som ger dig energi och du har tålamod att upprepa dig samt bemöta olika personligheter och människor.

Hos oss blir du en viktig del av ett team där vi känner gemenskap och trygghet och delar erfarenheter och kunskaper med varandra. Men det är lika viktigt att du är självständig och lösningsfokuserad.

Vi erbjuder

På HSB Malmö får du arbeta på ett företag som har en inkluderande kultur, högt i tak och härliga kollegor. Här får du möjligheten att verkligen lära känna verksamheten och att med stolthet vara företagets ansikte utåt. Du får många interna och externa kontaktytor med möjlighet att göra skillnad varje dag. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska även omfatta våra medlemmar och kunder. Vi strävar efter att spegla den mångfald som finns i samhället varför vi välkomnar sökande som kan bidra till det.

Sista ansökningsdatum är 24/3, men urvalet sker löpande.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

HSB Malmö som bildades 1925 är en av Sveriges 26 självständiga HSB-föreningar. Med fler än 50 000 medlemmar är vi en av de mer tongivande. Verksamheten bedrivs som en medlemsägd kooperativ ekonomisk förening i sex kommuner - Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge. Utöver att HSB Malmö äger drygt 2300 hyresrätter och förvaltar över 30 000 bostadsrätter, erbjuds administrativa och tekniska konsulttjänster till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar. Läs mer om HSB på (http://www.hsb.se/) www.hsb.se (http://www.hsb.se)

Ansök nu

Konstruktör/projektledare inom el

Elkonstruktör
Läs mer Feb 1
http://appointed.se/job/konstruktor-projektledare-till-bravida/


Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida finns teknikproffsen som gör jobbet ordentligt. Bravida kan ta sig an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom el till Bravida Elservice i Malmö.


Bravida Elservice i Malmö konstruerar och bygger automatikskåp, utöver det är vi en av Malmös största serviceavdelning inom el- tele- & säkerhetsinstallationer. Den huvudsakliga kundkretsen finns inom Fastighetsautomation där man har ett långvarigt samarbete med kunderna.


Vi söker dig som har gedigen el-bakgrund och som bland annat kan arbetsleda, planera, hantera anbud, sköta en del inköp av material (väl utvecklade system för detta finns) samt kan rita i det Auto-Cad-baserade CAD-programmet CADETT ELSA.


I arbetsuppgiften ingår även att revidera befintliga handlingar där vi utfört kompletteringar eller ändringar. Utöver de tekniska arbetsuppgifterna så ingår även en del administrativa uppgifter såsom att hantera mail, att attestera leverantörsfakturor och ta fram fakturaunderlag till kund, varför det är viktigt med mycket goda kunskaper i Excel. Du har även koll på ekonomi och budget.


Som person är du strukturerad, självgående, har förmåga att se helheten och kan fokusera även i pressade situationer. Du är trygg i dig själv, har analytisk fallenhet och har lätt för att ta ansvar.


Vad erbjuder Bravida dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har Bravida blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!


Bravida skapar stora resultat, tillsammans.
På Bravida finns det drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans tar vi oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.


Här är du en i gänget.
På Bravida jobbar alla som ett team. Det innebär också att man vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.


När du växer, växer vi.
Din utveckling är viktig för Bravida. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Tjänsten är på heltid, placering Malmö.
Körkort och bil är en fördel.


Stämmer du överens med denna beskrivning? Då vill vi träffa dig!


Din ansökan skickar du till daniella@appointed.se
Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.


Kontaktuppgifter
Frågor om tjänsten besvaras av Daniella Ibis Kallaris, tel 0762-712701 daniella@appointed.se

Ansök nu