Transport jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Transport i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

Extrajobb under sommar och höst 2024

Lagerarbetare
Läs mer Jun 26
Söker du ett extrajobb vid sidan av studier/eget företagande eller ett annat deltidsjobb? Är du en engagerad person som kan tänka dig att arbeta på olika arbetsplatser med olika arbetsuppgifter emellanåt?Ta chansen att arbeta inom bemanning!
Arbetsuppgifter
Som bemanningsbolag erbjuder vi olika uppdrag där arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket företag man är ute och jobbar hos.Generelltjobbar vi mycket inom lager, industri och produktion där exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är attplocka ordrar, köra truck, linjearbete, hålla ordning på lagret, ställa maskiner eller montering av olika slag.På vissa arbetsplatser förekommer tunga lyft. Aktuella kandidater anställs via oss på bemanningsföretaget Today Consulting. Start enligt överenskommelse.Arbetstiderna varierar, men är mestadels förlagda på dagtid. Observera att detta inte passar dig som enbart söker kvälls- och helgjobb!
Lön: enligt kollektivavtal, kan variera mellan olika arbetsplatser.Arbetstider: vanligen pass mellan 6:00-18:00, 2-3 vardagar i veckan. Sommartid har vi ofta uppdrag på heltid för att täcka upp semestrar. Placering: Malmö med omnejd (exempelvis Lund och Trelleborg).
Om digDu ska finnas tillgänglig minst 2-3 vardagar i veckan. Har du också erfarenhet av lager, industri och produktion eller innehar körkort och tillgång till bil är det meriterande. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du:
Kan jobba både självständigt och i team.
Som person är lösningsorienterad och engagerad.
Gillar att jobba fysiskt och är händig

Krav:
Ett krav för att vara aktuell i denna rekryteringen krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50% (motsvarande 20 timmar/vecka). Det kan vara att du studerar/ har ett annat deltidsjobb/är egenföretagare - och önskar kombinera detta med ett extrajobb.
Ansök redan idag då vi rekryterar löpande. Vi har hela tiden nya uppdrag som startar.Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta carolina.olen@todayconsulting.se. För aktuella kandidater kommer vi längre fram i rekryteringsprocessen att göra en referenstagning, samt avstämning mot belastningsregistret.
Today Consulting är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i västra och södra Sverige. Med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.
Så du kan vara lugn, och lita på att vi förbereder din morgondag på bästa möjliga sätt. Redan idag.

Ansök nu

Vi söker nu drivna CE-chaufför som brinner för distributionskörning!

Distributionsförare
Läs mer Jun 26
Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.
Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet. Krav:• Körkort med behörighet CE• YKB• Digitalt förarkort• Truckkort• Du behärskar svenska/ engelska i tal och skrift då all kommunikation sker på dessa språk.

Ansök nu

Uber/ Bolt förare

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Maj 30
Vi erbjuder dig ett pass dagligen från kl 19:00 till kl 07:00
Vi erbjuder dig en provision inkomst på 50% av ditt inkört summa d.v.s halva beloppet som du har samlat efter momsen och bolt avgiften.
Du får full utbetalning av din dricks och bonus beloppet.
Bilen hämtas och lämnas från Augustenborg i Malmö.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Biltransportör - Malmö

Testförare
Läs mer Maj 29
Om uppdraget:Som biltransportör hos Ungdomskraft kommer du att hämta bilar ute hos kunder (Privatpersoner, företag, bilhandlare) utgångspunkt i Malmö. Bilarna kommer sedan att köras till vår samarbetsparter vars anläggning ligger i Falkenberg. Du kommer att jobba självständigt.Arbetstiderna är mån-fre 08:30-17:30
Tycker du om att köra bil och samtidigt leverera grym service, sök!Vill du jobba med personer i din ålder?Ungdomskrafts medarbetare är i åldrarna 18-27 år gamla. Vi tycker det ska vara roligt att jobba och må bra på sin arbetsplats. Därför är aktiviteter utanför arbetet en viktig del av Ungdomskraft, så du kan träffa nya vänner men även utbyta erfarenheter med dina kollegor.Vem söker vi?Vi på Ungdomskraft förstår att alla inte har ett perfekt CV i början av sin karriär och väljer därför personlighet före vad som står på pappret. Vi söker dig som är social och framåt, noggrann, flexibel och arbetsvillig. Du ska tycka om att arbeta självständigt samt ta eget ansvar i ditt arbete.Dinprofil:-B-körkort (Meritande)-Talar och förstår svenska flytande-Bilintresse-Godkänt belastningsregisterOm UngdomskraftUngdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet – Ungdomskraft.Läs mer om oss:www.ungdomskraft.com

Ansök nu

Lastbilschaufför

Distributionsförare
Läs mer Maj 28
Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis.
Vägledda av ambition, engagemang och enkelhet arbetar alla våra medarbetare mot samma mål – att utveckla och producera riktigt bra mat som både smakar och gör gott.
Vår vision är att bli Sveriges mest hållbara mejeri, och då handlar det inte bara om att erbjuda produkter som är bra för både människa och miljö, utan också om att vara en hållbar arbetsplats. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, växa och påverka vår gemensamma väg framåt.

Om rollenVi söker en driven lastbilschaufför som vill vara en del av vårt dynamiska team inom mejeridistribution. Som distributionschaufför spelar du en nyckelroll i att leverera högkvalitativa mejeriprodukt till våra kunder. Om du har erfarenhet av att köra distributionsbilar med bakgavellyft, är det här en fantastisk möjlighet för dig!
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Körning av distributionsbil, både C och CE med bakgavellyft för att säkerställa smidiga och punktliga leveranser av våra mejeriprodukter
Hantering av gods med noggrannhet och säkerställande av korrekt lastning och lossning.
Säkerställa att höga servicestandarder upprätthålls genom att ge utmärkt kundservice vid leveranser.

Arbetet är förlagt på dagtid på såväl vardagar som helger.

Vem söker vi? Vi söker dig med god känsla för kunddialog samt har service i blodet. Som distributionschaufför är du den första och sista länken till våra kunder och din känsla för service och förmåga att samarbeta är därför extra viktig. Då du dagligen möter kunder och samarbetspartners förutsätter vi att du är social person som förstår vikten av att leverera en produkt och tjänst i tid med ett trevligt bemötande. Vi är stolta över att ha dig som kollega och vill att du ska känna dig stolt över att jobba hos just oss!
Krav
C-körkort
YKB
Kunskaper i svenska

Meriterande
CE-körkort
Truckkort


Information och ansökanVid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rami Baitty, Transport Operations Manager, via mail rami.baitty@skanemejerier.se.
Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Astrid Nordén, HR Partner, via mail Astrid.norden@skanemejerier.se.
Har du frågor till vår fackliga representant, kontakta Mats Thörnblad, ordförande Livs, via mail mats.thörnblad@skanemejerier.se.
Låter det som en spännande tjänst och du har de erfarenheter vi söker så tveka inte att höra av dig med din ansökan. Vi tillämpar löpande urval.
På Skånemejerier arbetar vi för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Externa slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester.

Ansök nu

Söker nu C och CE chaufförer till ett större speditionsbolag.

Distributionsförare
Läs mer Maj 23
Söker nu er erfarna mogna och ansvarsfulla chaufförer som innehar C och/eller CE körkort för jobb hos ett större speditionsbolag i Malmö. Ni får gärna ha några års erfarenhet av branschen även om det inte är ett krav.
Detta måste ni däremot inneha:
Fullt godkänd YKB
Godkänd ADR utbildning (dock behövs ej farligt gods)

Vi ser fram emot era ansökningar och kommer att behandla dom efterhand.

Ansök nu

Timanställd bärgare till Assistansbolaget (Malmö)

Bilbärgare
Läs mer Maj 8
Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team av bärgare. Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.
VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVSSom bärgare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team.
Vi söker dig som redan har ett C-körkort och YKB. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker, verkat inom transport eller som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens. Det är inte ett krav men meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.
Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag – ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Denna transformation tar bärgningsyrket till en helt ny nivå. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.
KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS
Körkortsbehörighet C och YKB
Goda fordonskunskaper
Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens
Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig
Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team
God svenska i tal och skrift
God förståelse för engelska

VI ERBJUDER
Helt ny klimatvänlig fordonsflotta
Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt
En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat
Självständigt arbete med frihet under ansvar
God lön och förmånliga villkor.

ANSTÄLLNINGTimanställning.
ARBETSTIDERArbetstider med skift både dagtid och nattetid med jour.Varmt välkommen in med din ansökan!Observera att vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Field Crew Member - Malmö

Budbilsförare
Läs mer Maj 6
Picsmart är i en spännande expansionsfas, och vi söker ständigt nya talanger till vårt Field Operations-team . Vi samarbetar för närvarande med ledande butikskedjor som ICA, Hemköp och andra runt hela Stockholmsområdet för att erbjuda våra kunder bekväm matvaruplockning och hemleverans.
Arbetsbeskrivning:
Som Field Crew Member kommer du att vara en viktig länk i vårt team och vara del av den dagliga driften som möjliggör smidig matvaruleverans och service till våra kunder. Du kommer att vara involverad i olika uppgifter beroende på ditt specifika ansvarsområde:
1. Shopper:
Du kommer att arbeta i en av våra samarbetsbutiker där du ansvarar för att plocka och packa matvaror.
Daglig interaktion med våra kunder kräver flytande svenska i både tal och skrift.
Du kommer att vara vårt ansikte utåt och förväntas ge våra kunder en serviceupplevelse utöver det vanliga.
Erfarenhet från serviceyrket är meriterande.

2. Runner:
Din främsta uppgift är att leverera matkassar till våra kunder med hjälp av Picsmarts 100% eldrivna fordon.
Vid vissa tillfällen kommer du även att bistå med plockning och packning av varor innan leverans samt hantera direktkommunikation med kunderna från butiken.
Denna roll kommer att involvera varierande arbetsuppgifter med fokus på service och kvalitet.

Kvalifikationer:
Flytande svenska i både tal och skrift.
En stark känsla för service och en passion för att överträffa kundens förväntningar.
Förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter med skicklighet och noggrannhet.
För Runner-rollen är körkort och goda körfärdigheter ett krav.

Vi erbjuder:
En dynamisk och inkluderande arbetsmiljö.
Möjlighet att vara en del av ett framväxande företag i matvaruleveransbranschen.
Utmärkt möjlighet att utveckla dina färdigheter inom service och logistik.
Ett engagerat team och möjlighet att göra skillnad för våra kunder.
Om du är redo att vara en del av Picsmarts framgångssaga och tror att du har det som krävs för att vara en Field Crew Member, tveka inte att skicka in din ansökan.


Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Servicepersonal/Fordonsförflyttare till kund i Malmö

Testförare
Läs mer Apr 30
VÅRT ERBJUDANDE
På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig.Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.
ARBETSBESKRIVNING
Till vår kund inom fordonslogistik söker vi nu en fordonsförflyttare som kommer att ta emot nylevererade bilar samt flytta befintliga bilar inom området för att få ihop logistiken. Arbetet kan även innefatta avsyning (detektera och rapportera transportskador), enklare montering likt regskylt, byta lampor och biltvätt.
Vår kund hanterar en mängd olika typer av bilar, både små och medelstora skåpbilar samt personbilar från olika tillverkare.
Arbetstiderna är förlagda dagtid mån-tors 07-15.45 samt arbetstidsförkortade fredagar 07-14.55.

DINA KVALIFIKATIONER
Du har manuellt B-körkort och är en skicklig förare då området ibland kan vara trångt och du behöver även vara van vid att parkera på olika vis.

MERITERANDE
Tidigare erfarenhet av fordonsförflyttning/transport
Relevant utbildning

DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent; är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
har en hög servicenivå.

OM OSS
Job&Talent; tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent; är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicepersonal/Fordonsförflyttare till kund i Malmö

Testförare
Läs mer Apr 29
VÅRT ERBJUDANDE
På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig.Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.
ARBETSBESKRIVNING
Till vår kund inom fordonslogistik söker vi nu en fordonsförflyttare som kommer att ta emot nylevererade bilar samt flytta befintliga bilar inom området för att få ihop logistiken. Arbetet kan även innefatta avsyning (detektera och rapportera transportskador), enklare montering likt regskylt, byta lampor och biltvätt.
Vår kund hanterar en mängd olika typer av bilar, både små och medelstora skåpbilar samt personbilar från olika tillverkare.
Arbetstiderna är förlagda dagtid mån-tors 07-15.45 samt arbetstidsförkortade fredagar 07-14.55.

DINA KVALIFIKATIONER
Du har manuellt B-körkort och är en skicklig förare då området ibland kan vara trångt och du behöver även vara van vid att parkera på olika vis.

MERITERANDE
Tidigare erfarenhet av fordonsförflyttning/transport
Relevant utbildning

DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent; är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
har en hög servicenivå.

OM OSS
Job&Talent; tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent; är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicepersonal/Fordonsförflyttare till kund i Malmö

Testförare
Läs mer Apr 26
VÅRT ERBJUDANDE
På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig.Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.
ARBETSBESKRIVNING
Till vår kund inom fordonslogistik söker vi nu en fordonsförflyttare som kommer att ta emot nylevererade bilar samt flytta befintliga bilar inom området för att få ihop logistiken. Arbetet kan även innefatta avsyning (detektera och rapportera transportskador), enklare montering likt regskylt, byta lampor och biltvätt.
Vår kund hanterar en mängd olika typer av bilar, både små och medelstora skåpbilar samt personbilar från olika tillverkare.
Arbetstiderna är förlagda dagtid mån-tors 07-15.45 samt arbetstidsförkortade fredagar 07-14.55.

DINA KVALIFIKATIONER
Du har manuellt B-körkort och är en skicklig förare då området ibland kan vara trångt och du behöver även vara van vid att parkera på olika vis.

MERITERANDE
Tidigare erfarenhet av fordonsförflyttning/transport
Relevant utbildning

DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent; är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
har en hög servicenivå.

OM OSS
Job&Talent; tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent; är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicepersonal/Fordonsförflyttare till kund i Malmö

Testförare
Läs mer Apr 29
VÅRT ERBJUDANDE
På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig.Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.
ARBETSBESKRIVNING
Till vår kund inom fordonslogistik söker vi nu en fordonsförflyttare som kommer att ta emot nylevererade bilar samt flytta befintliga bilar inom området för att få ihop logistiken. Arbetet kan även innefatta avsyning (detektera och rapportera transportskador), enklare montering likt regskylt, byta lampor och biltvätt.
Vår kund hanterar en mängd olika typer av bilar, både små och medelstora skåpbilar samt personbilar från olika tillverkare.
Arbetstiderna är förlagda dagtid mån-tors 07-15.45 samt arbetstidsförkortade fredagar 07-14.55.

DINA KVALIFIKATIONER
Du har manuellt B-körkort och är en skicklig förare då området ibland kan vara trångt och du behöver även vara van vid att parkera på olika vis.

MERITERANDE
Tidigare erfarenhet av fordonsförflyttning/transport
Relevant utbildning

DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent; är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
har en hög servicenivå.

OM OSS
Job&Talent; tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent; är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Motviktstruckförare sökes till kund i Malmö

Truckförare
Läs mer Apr 23
VÅRT ERBJUDANDE
På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig.Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.
ARBETSBESKRIVNING
Vi söker nu en duktigt motiviktstruckförare till vår kund i Malmö inom fordonsindustrin. Tjänsten är på heltid inledningsvis maj-augusti med möjlighet till förlängning.
Arbetstiderna är dagtid mån-tors 07-15.45 och fredag 07-14.55.
Kravet är att du ska ha erfarenhet från motviktstruck EL/diesel.
Man arbetar på kundens lager med förflyttning av bildelar t.ex däck.

DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent; är ansvarsfull och har en hög servicenivå.
är självständig i din roll.

OM OSS
Job&Talent; tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent; är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Spontanansökan Tranpenad Malmö- Extra anställning.

Lagerarbetare
Läs mer Apr 22
Är du en dedikerad lagspelare och trivs med ett pysiskt arbete? Brinner du liksom vi att arbeta mot uppsatta mål? Då Har vi det perfekta extra jobbet för dig, som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%!
Om tjänsten
Som medarbetare på Tranpenad kommer du arbeta som lagermedarbetare ute hos våra kunder. Du kommer att bli en viktigtdel av derasdagliga verksamheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör lager till; så som truckkörning, inleveranser och inventering, med hanskanner som redskap.
För att passa in i denna tjänsten är det viktigt att du har en flexibel inställning till dina arbetsuppgifter.
Om dig som söker
Vi söker dig som älskar att tävla och drivs att att uppnå uppsatta mål, precis som vi. Du är social och är en flexibel person som inte är rädd att ta i när det behövs. Du gillar att arbeta både i ett team men även enskilt. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med stor noggrannhet och engagemang.
KravEn annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
Meriterande Körkort B
Truckkort A+B
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!
Övriga villkor
Arbetstider: Dagtid/kvällstid måndag-söndag.Omfattning: Extra, vid annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.Lön: Enligt kollektivavtal.Start: Enligt överenskommelse.
Om Tranpenad GroupSedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.
AnsökanSkicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.

Ansök nu

Motviktstruckförare sökes till kund i Malmö

Truckförare
Läs mer Apr 22
VÅRT ERBJUDANDE
På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig.Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.
ARBETSBESKRIVNING
Vi söker nu en duktigt motiviktstruckförare till vår kund i Malmö inom fordonsindustrin. Tjänsten är på heltid inledningsvis maj-augusti med möjlighet till förlängning.
Arbetstiderna är dagtid mån-tors 07-15.45 och fredag 07-14.55.
Kravet är att du ska ha erfarenhet från motviktstruck EL/diesel.
Man arbetar på kundens lager med förflyttning av bildelar t.ex däck.

DIN PROFIL
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent; är ansvarsfull och har en hög servicenivå.
är självständig i din roll.

OM OSS
Job&Talent; tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent; är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fartygsingenjörer Tillsvidare Anställning

2:e Fartygsingenjör/2:e Maskinist
Läs mer Apr 11
Vi söker nu fartygsingenjörer till våra fartyg
Startdatum: Omgående
Vad erbjuder vi:
Tillsvidare anställning.
En turlista med 2 avgångar per dygn
Arbetstiden, 2+3 vilket innebär att man är ombord i 2 veckor och ledig i 3 veckor.
Fartygen trafikerar Malmö-Travemünde, Malmö- Swinoujscie, på en förutbestämd rutt vilket resulterar i många hamnanlöp samt ett högt arbetstempo.
Vi erbjuder ett sedvanligt arbete inom maskinavdelningen ombord på ett av våra fartyg.
Vem är du:
Du är en positiv person som med driv, prestigelöshet och nyfikenhet tar dig an nya utmaningar.
Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna vid behov
Du talar svenska, och förstår/talar engelska, eller ett annat nordiskt språk.
Vi söker dig som har behörighet lägst Maskinbefäl klass V samt har erforderliga, giltiga certifikat och intyg i enlighet med STCW Manila, samt giltigt läkarintyg för sjöfolk

Ansök nu

Fartygsingenjörer Tillsvidare Anställning

2:e Fartygsingenjör/2:e Maskinist
Läs mer Jul 15
Vi söker nu en 2:e fartygsingenjör till M/S Finnswan
Startdatum: Augusti
Vad erbjuder vi:
Fartyget trafikerar Malmö-Travemünde, en förutbestämd rutt vilket resulterar i många hamnanlöp samt ett högt arbetstempo.
Vi erbjuder ett sedvanligt arbete inom maskinavdelningen ombord på ett av våra fartyg.
Vem är du:
Du är en positiv person som med driv, prestigelöshet och nyfikenhet tar dig an nya utmaningar.
Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna vid behov
Du talar svenska, och förstår/talar engelska, eller ett annat nordiskt språk.
Vi söker dig som har behörighet lägst Maskinbefäl klass V samt har erforderliga, giltiga certifikat och intyg i enlighet med STCW Manila, samt giltigt läkarintyg för sjöfolk

Ansök nu

Kranbilschaufför

Kranbilsförare
Läs mer Apr 10
Om arbetet
Som kranbilschaufför på Krandepån kommer du att ansvara för säker körning och effektiv användning av kranutrustning. Din huvudsakliga uppgift är att leverera och hantera laster i och runt Skåne. Arbetet innebär även regelbundet underhåll av kranbilen för att säkerställa dess funktion och utseende. Tidiga morgnar, sena kvällar och vissa helgskift kan förekomma beroende på kundbehov.
Krandepån är en del av en familjedriven koncern med lång erfarenhet inom branschen. Tillsammans med våra systerföretag bildar vi en stabil och bred grund för verksamheten. Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa tjänster inom transport och industri, och vi är stolta över att drivas av familjeanda och gemenskap.
Om dig
Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande och engagerad. Att kunna samarbeta och hitta lösningar är viktigt då du kommer att arbeta i grupp med andra medarbetare. Tidigare erfarenhet av liknande arbete och en passion för att växa tillsammans med företaget är en fördel. Arbetet kräver flexibilitet och en vilja att representera företaget på ett professionellt sätt i alla lägen.
Krav
CE-körkort
YKB
Erfarenhet av körning med kranbilar

Meriterande
Erfarenhet inom transportbranschen
Tidigare erfarenhet av kundservice
Vana av underhåll av fordon

Övrigt
Omfattning: HeltidPlaceringsort: Malmö
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Spontanansökan Tranpenad Malmö- Extra anställning.

Lagerarbetare
Läs mer Apr 8
Är du en dedikerad lagspelare och trivs med ett pysiskt arbete? Brinner du liksom vi att arbeta mot uppsatta mål? Då Har vi det perfekta extra jobbet för dig, som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%!
Om tjänsten
Som medarbetare på Tranpenad kommer du arbeta som lagermedarbetare ute hos våra kunder. Du kommer att bli en viktigtdel av derasdagliga verksamheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör lager till; så som truckkörning, inleveranser och inventering, med hanskanner som redskap.
För att passa in i denna tjänsten är det viktigt att du har en flexibel inställning till dina arbetsuppgifter.
Om dig som söker
Vi söker dig som älskar att tävla och drivs att att uppnå uppsatta mål, precis som vi. Du är social och är en flexibel person som inte är rädd att ta i när det behövs. Du gillar att arbeta både i ett team men även enskilt. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med stor noggrannhet och engagemang.
KravEn annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
Meriterande Körkort B
Truckkort A+B
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!
Övriga villkor
Arbetstider: Dagtid/kvällstid måndag-söndag.Omfattning: Extra, vid annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.Lön: Enligt kollektivavtal.Start: Enligt överenskommelse.
Om Tranpenad GroupSedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.
AnsökanSkicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.

Ansök nu

Truckförare till kund i Eslöv

Truckförare
Läs mer Mar 28
Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som lagermedarbetare till vår kund i Eslöv. Kunden arbetar inom livsmedelsbranschen.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.Tjänsten ska tillsättas omgående.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Orderplock med truck
Ompackning
Lasta och lossa
Modulpack

Arbetstiderna är förlagda måndag till torsdag 07:00-16:15 och fredag 07:00-13:15.
Vad söker vi?
Du är ansvarstagande
Du utför ditt arbete med stor noggrannhet
Du är engagerad och vill utvecklas
God samarbetsförmåga

Krav:
Körkort och tillgång till bil
Behärska svenska i tal och skrift
Truckkort och god truckerfarenhet av skjutstativ och ståstaplare(behörighet A1-A4, B1-B4)

Om ansökan:
Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Taxi chauförr

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Apr 10
Företaget är ansluten till Uber och Bolt.
Du måste ha Taxilegitimation och erfarenhet att köra Bil i Malmö.
Bilen är tillgänglig för ett skift på Morgonen/kväll. Bilen kan hämtas från Söderkulla i Malmö
Föraren ska vara serviceinriktad och ansvarsfull och köra kunder bekvämt till sina önskat destination.
Arbetsuppgifter:
Hämta kunder på gatorna och köra de med taxametern.
Köra kunder till olika adresser från Uber/Bolt App beställningar.
Betalningar sker via App för Uber och Bolt. Kort,Swish eller kontant betalningar via taxameter. Det är trygg, säkert och enkelt. Kunderna är väldig trevliga och både kunder och förarna har möjlighet att betygsätta varandra.
Rörlig ackords- eller provisions lön.
Du kör en Toyota Camry 2022.
Tveka inte att kontakta mig eller skicka in en ansökan.
kontakt uppgifter:
Email : santoor.saif@yahoo.com
Mobil: 0760863007
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Expressarbetare

Expressarbetare/Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Maj 2
Vi är i en expansiv fas och söker därför nya arbetskollegor.
Vi utför tunga jobb som flyttar piano, flyglar etc.
För att kunna jobba hos oss gäller det att du gillar att arbeta fysiskt och springa i trappor.
Sunt förnuft bör du ha och vara varsam och ödmjuk som person då vi flyttar väldigt många privatpersoner/bohagsflytt.
Tunga lyft förekommer.
Har man C-körkort, ykb och/eller yrkeserfarenhet är det ju toppen.
B-körkort är även meriterande och även utan körkort är man välkommen att ansöka.
Vi har löpande internutbildning och man lär sig genom att utföra jobbet.
Tjänsterna som sökes är intermittent anställning, dvs Timanställning vid behov.
Krav är att man kan kunna prata och förstå Svenska eller Engelska flytande.
Vi jobbar främst helgfria vardagar med start 7.30 och kort varsel förekommer samt andra tider vid behov.
Man kan söka jobbet tillsvidare.
Skicka gärna lite om dig själv till info@flyttjanst.com och varför just du ska få chansen att få jobba hos oss.


OBS: Inga arbetsförmedlare och liknande är intressant för oss. Folk som söker jobb är välkomna. Ni som vill sälja annonser och arbetare vänd er till någon annan tack.

Ansök nu

Taxiförare Taxichaufför sökes till sjukresor i Malmö Skånetrafiken

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Jul 14
Hej!
Vi behöver en ny förare som ska jobba med oss och köra sjukresor och färdtjänst via Skånetrafiken. Detta är ett jobb med bra arbetsvillkor enligt kollektivavtalet.
Passet startar från Malmö och det är heltidsarbete på vardagarna. Vi prioriterar dig som redan har kört på Skånetrafiken tidigare och har certifikat AB eller ABC. Vi kör endast personbilar och inga specialfordon.
Det är viktigt att du är en ansvarsfull människa och kan följa planeringen enligt schema och att du alltid är i tid till jobbet.
Vi behöver någon som kan börja jobba nu från 15:e augusti 2024, så vi vill gärna att du söker jobbet innan dess.
Att du innehar körkort B och taxilegitimation är ett krav samt att du behärskar det svenska språket.

Ansök nu

Servicepersonal/Fordonsförflyttare till kund i Malmö

Testförare
Läs mer Mar 14
VÅRT ERBJUDANDE

På Job&Talent; är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING

Till vår kund inom fordonslogistik söker vi nu en fordonsförflyttare som kommer att ta emot nylevererade bilar samt flytta befintliga bilar inom området för att få ihop logistiken. Arbetet kan även innefatta avsyning (detektera och rapportera transportskador), enklare montering likt regskylt, byta lampor och biltvätt.

Vår kund hanterar en mängd olika typer av bilar, både små och medelstora skåpbilar samt personbilar från olika tillverkare.

Arbetstiderna är förlagda dagtid mån-tors 07-15.45 samt arbetstidsförkortade fredagar 07-14.55.DINA KVALIFIKATIONER

Du har manuellt B-körkort och är en skicklig förare då området ibland kan vara trångt och du behöver även vara van vid att parkera på olika vis.MERITERANDE


- Tidigare erfarenhet av fordonsförflyttning/transport

- Relevant utbildningDIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job&Talent;
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.

- har en hög servicenivå.


OM OSS

Job&Talent; tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent; är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lagermedarbetare till företag inom medicinteknik i Malmö/Limhamn

Lagerarbetare
Läs mer Jul 5
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/lagermedarbetare-till-foretag-inom-medicinteknik-i-malmolimhamn. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lastbilschaufför, lastare - Malmö

Tank- och bulkbilsförare
Läs mer Jun 26
Vi söker chaufför till att lasta våra bulkbilar
HNT söker efter en trygg och punktlig lastare/chaufför/kollega med utgångspunkt från Malmö. Uppdraget innebär att när kollegan kommer hem med lastbilen ska du lasta upp den så den står klar på morgon när kollegan ska köra iväg. Det kan förekomma att du även får lossa hos kunder när behovet uppstår. Är du en person som vill skapa personliga och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med varandra och våra kunder – välkommen att söka till oss på HNT.
Vi ser att du:

· har ett stort engagemang för yrket

· kan jobba självständigt

· känner ansvarskänsla

· är flexibel och serviceinriktad

· säkerhet och ordning och reda är ledord för dig

· följa uppsatta rutiner & riktlinjer

· i din roll som chaufför ingår att ha kontroll och ordning på såväl fordon som övrig utrustning samt dokument och uppgifter relevanta för uppdraget

· att du har backvana
Krav är att du har:

· CE-körkort

· YKB
Upplärning till tjänsten ordnar vi till dig, med gott mod & positivt tänk kommer vi lyckas med detta tillsammans.
Tjänsten innebär – heltidsarbete med 6 månaders provanställning. Kväll- & helgarbete

Stationeringsort: Malmö

Lön enligt kollektivavtal.
Vår ansökningsprocess ligger digitalt i framkant och låter dig ansöka direkt från din mobil på några få minuter utan CV eller personligt brev. Istället får du svara på några frågor om din erfarenhet, kompetens och svara gärna på en kort frivillig video-fråga.

Vi använder den senaste teknologin för att kunna erbjuda en rättvis bedömning av alla kandidater.

Välkommen med din ansökan!


Om företaget

HNT Schakt & Transport AB är ett familjeägt bolag som erbjuder kunden flexibla och nära tjänster inom transport- och anläggningsuppdrag. HNTs huvudkontor är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm där närheten till E6 ger en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö, Lidköping och Åhus. Totalt har vi 250 anställda i egna bolag. Vi har 180 egna fordonsekipage, 20 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 300 fordon per dag. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska grannländer.

Ansök nu

CE-Chaufförer till sommaruppdrag

Distributionsförare
Läs mer Apr 24
Uppdraget sträcker sig från början av juni till slutet av juli hos Björn Stéens Åkeri. Som chaufför kommer du tillhöra ett stort engagerat team som arbetar tillsammans för att föra verksamheten framåt och samtidigt ha en rolig dag på jobbet. Du kommer tillhöra ett familjärt företag som är mån att ta hand om sina anställda.

Arbetsuppgifter: Leverera och hämta gasolflaskor hos kund
Bidra med god kundservice
Dokumentation

Tjänsten kräver flexibilitet, arbetstiden varierar och är förlagd dagtid.
Du kommer utgå från Dalby men köra rundor runt om i Skåne. Arbetet startar med en gedigen introduktion där du som chaufför får åka med de rutter som du framöver kommer köra själv. Efter uppdraget finns det möjlighet till förlängning. 

Kompetens och erfarenhet: CE-körkort
Giltigt YKB
Truckkort A-B
ADR-certifikat
Goda språkkunskaper i svenska

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull, pålitlig och innehar en god körvana. Arbetet är fysiskt krävande och därför ser vi att du uppskattar att arbeta med kroppen. Vi ser även att du är bekväm med att träffa nya människor samt är mån om att bibehålla en god relation med kunderna.

Från Björn Stéens Åkeri:
"För mer än 25 år sedan började vi köra transporter med egen bil åt företag i Malmöregionen. Nu har vi 45 anställda som hjälper oss att köra de 30 fordonen och 20 släpvagnarna av olika slag. Vi är starka i Skåne, Blekinge och Halland och kan köra vart som helst i hela Sverige.
Är det något vi utför oftare än annat så är det tempererade transporter, men vi är lika specialiserade på containrar, bud, farligt gods och transporter med lastväxlare.
Hör av dig till oss oavsett vad du behöver transportera så lägger vi ditt distributionspussel tillsammans."
 
Vi erbjuder dig
Som konsult hos oss arbetar du i ett spännande uppdrag hos vår kund och får erfarenhet som utvecklar din kompetens och ditt nätverk. Du har en konsultchef som du har en tät och nära dialog med, som säkerställer att du är nöjd i din anställning samt i uppdraget hos vår kund. Vi har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss. Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Julia Werngren på 0791435389 eller julia.werngen@jksgroup.se.

Ansök nu

CE-Chaufförer till sommaruppdrag

Distributionsförare
Läs mer Apr 3
Uppdraget sträcker sig från början av juni till slutet av juli hos Björn Stéens Åkeri. Som chaufför kommer du tillhöra ett stort engagerat team som arbetar tillsammans för att föra verksamheten framåt och samtidigt ha en rolig dag på jobbet. Du kommer tillhöra ett familjärt företag som är mån att ta hand om sina anställda.

Arbetsuppgifter: Leverera och hämta gasolflaskor hos kund
Bidra med god kundservice
Dokumentation

Tjänsten kräver flexibilitet, arbetstiden varierar och är förlagd dagtid.
Du kommer utgå från Dalby men köra rundor runt om i Skåne. Arbetet startar med en gedigen introduktion där du som chaufför får åka med de rutter som du framöver kommer köra själv. Efter uppdraget finns det möjlighet till förlängning. 

Kompetens och erfarenhet: CE-körkort
Giltigt YKB
Truckkort A-B
ADR-certifikat
Goda språkkunskaper i svenska

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull, pålitlig och innehar en god körvana. Arbetet är fysiskt krävande och därför ser vi att du uppskattar att arbeta med kroppen. Vi ser även att du är bekväm med att träffa nya människor samt är mån om att bibehålla en god relation med kunderna.

Från Björn Stéens Åkeri:
"För mer än 25 år sedan började vi köra transporter med egen bil åt företag i Malmöregionen. Nu har vi 45 anställda som hjälper oss att köra de 30 fordonen och 20 släpvagnarna av olika slag. Vi är starka i Skåne, Blekinge och Halland och kan köra vart som helst i hela Sverige.
Är det något vi utför oftare än annat så är det tempererade transporter, men vi är lika specialiserade på containrar, bud, farligt gods och transporter med lastväxlare.
Hör av dig till oss oavsett vad du behöver transportera så lägger vi ditt distributionspussel tillsammans."
 
Vi erbjuder dig
Som konsult hos oss arbetar du i ett spännande uppdrag hos vår kund och får erfarenhet som utvecklar din kompetens och ditt nätverk. Du har en konsultchef som du har en tät och nära dialog med, som säkerställer att du är nöjd i din anställning samt i uppdraget hos vår kund. Vi har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss. Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Julia Werngren på 0791435389 eller julia.werngen@jksgroup.se.

Ansök nu

CE-Chaufförer till sommaruppdrag

Distributionsförare
Läs mer Mar 25
Uppdraget sträcker sig från början av juni till slutet av juli hos Björn Stéens Åkeri. Som chaufför kommer du tillhöra ett stort engagerat team som arbetar tillsammans för att föra verksamheten framåt och samtidigt ha en rolig dag på jobbet. Du kommer tillhöra ett familjärt företag som är mån att ta hand om sina anställda.

Arbetsuppgifter: Leverera och hämta gasolflaskor hos kund
Bidra med god kundservice
Dokumentation

Tjänsten kräver flexibilitet, arbetstiden varierar och är förlagd dagtid.
Du kommer utgå från Dalby men köra rundor runt om i Skåne. Arbetet startar med en gedigen introduktion där du som chaufför får åka med de rutter som du framöver kommer köra själv. Efter uppdraget finns det möjlighet till förlängning. 

Kompetens och erfarenhet: CE-körkort
Giltigt YKB
Truckkort A-B
ADR-certifikat
Goda språkkunskaper i svenska

Personliga egenskaper:
Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull, pålitlig och innehar en god körvana. Arbetet är fysiskt krävande och därför ser vi att du uppskattar att arbeta med kroppen. Vi ser även att du är bekväm med att träffa nya människor samt är mån om att bibehålla en god relation med kunderna.

Från Björn Stéens Åkeri:
"För mer än 25 år sedan började vi köra transporter med egen bil åt företag i Malmöregionen. Nu har vi 45 anställda som hjälper oss att köra de 30 fordonen och 20 släpvagnarna av olika slag. Vi är starka i Skåne, Blekinge och Halland och kan köra vart som helst i hela Sverige.
Är det något vi utför oftare än annat så är det tempererade transporter, men vi är lika specialiserade på containrar, bud, farligt gods och transporter med lastväxlare.
Hör av dig till oss oavsett vad du behöver transportera så lägger vi ditt distributionspussel tillsammans."
 
Vi erbjuder dig
Som konsult hos oss arbetar du i ett spännande uppdrag hos vår kund och får erfarenhet som utvecklar din kompetens och ditt nätverk. Du har en konsultchef som du har en tät och nära dialog med, som säkerställer att du är nöjd i din anställning samt i uppdraget hos vår kund. Vi har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss. Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Julia Werngren på 0791435389 eller julia.werngen@jksgroup.se.

Ansök nu

Bussförare till skola och beställning i Malmö

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 18
Vill du ha det tryggt och inrutat eller vill du ha inslag av äventyr och se världen? Är du mer lagd åt det senare vill vi att du läser vidare och söker jobb hos oss!
Vart är du på väg? Låt oss göra resan tillsammans!
Om ossKoncernen Mekka Traffic Group är en av de största aktörerna inom den svenska kollektivtrafiken. Vi bedriver busstrafik och spårburen trafik inom upphandlad kollektivtrafik samt skoltrafik och kommersiell linje- och beställningstrafik med buss. I vår verksamhet ryms även all typ av fordonsservice för tunga nyttofordon. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr.
Bergkvarabuss, en del av Mekka Traffic Group, är en av landets största leverantörer inom beställnings- och chartertrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. En del av beställningstrafiken består av offentligt upphandlade avtal, där avrop sker för varje resa. Den andra delen är helt kommersiell och där styrs efterfrågan av företag och privatpersoner. Att resa med buss är klimatsmart och innebär en väsentligt lägre miljöpåverkan än andra sätt att resa.
Bergkvarabuss trafikerar idag avtalet i Malmö stad och region och vi söker nu fler duktiga och positiva bussförare! 
Om jobbetAtt köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.
Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola.
Förutom skoltrafiken kommer tjänsten även att bestå av beställningstrafik. Beställningstrafiken kan vara olika typer av uppdrag och varierar i omfattning. Inom beställningstrafiken är det viktigt att se resenärernas behov och ge dem den bästa upplevelsen.
Om digFör att trivas och göra ett bra jobb har du:
- utbildning (D-kort och YKB)
- mycket god körförmåga
- god förmåga att uttrycka dig på svenska
Då föraryrket i första hand är ett serviceyrke är din förmåga till gott bemötande samt att kunna anpassa dig till till olika individer och situationer avgörande. Du prioriterar kundnöjdhet och visar genuint intresse för kunder och deras frågeställningar samt hjälper till att lösa deras problem - även innan de ombeds göra det av kunden. Du sätter en ära i att representera bolaget och vara vårt ansikte utåt.
Att vara flexibel är ytterligare en god egenskap du besitter. Du förhåller dig entusiastisk och positiv även i utmanande situationer och kan snabbt ställa om vid förändringar och anpassa dig till nya omständigheter. 
Intervjuer och urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! 
Provanställning tillämpas.

Ansök nu

Spännande karriärmöjlighet som Truckförare i Malmöregionen

Truckförare
Läs mer Jul 22
Nytt
Spännande karriärmöjlighet som Truckförare i Malmöregionen

Söker du efter en givande och utmanande karriärmöjlighet där du kan vara en del av ett engagerat team och samarbeta mot gemensamma framgångar? Vi är i behov av en erfaren truckförare för att förstärka vårt kunds lager- och logistikverksamhet i Malmöregionen. Vi erbjuder dig ett arbete i högt tempo som kräver struktur och flexibilitet. Din ansökan är välkommen redan idag!

Om Tjänsten

I rollen som lager- och logistikmedarbetare kommer du att bli en värdefull medlem av vårt internationella industrikoncerns lagerteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar truck- och traverskörning, orderplockning, packning och utleverans. Även en hel del lageradministration ingår i uppdraget.

Vem Vi Söker

Vi letar främst efter dig som är engagerad, positivt inställd och driven. Du trivs med att vara en del av ett team och är fokuserad på att utföra ditt arbete noggrant. Eftersom du kommer hantera tungt gods, är ansvarskänsla och högt säkerhetstänkande avgörande. God erfarenhet av truckkörning och lagerhantering är ett krav. Dessutom är det meriterande om du har ett traverskort.

För att passa för tjänsten bör du:

• Ha gedigen erfarenhet av motviktstruckar och skjutstativstruckar
• Besitta ett giltigt truckkort med behörighet A och B
• Ha tidigare erfarenhet inom lager, industri eller liknande områden
• Ha grundläggande IT-färdigheter
• Vara i god fysisk form
• Ha B-körkort
• Behärska svenska i tal och skrift

Anställningsvillkor

Tjänsten är på heltid och dagtid med placering i Malmöregionen.

Ansökan och Kontakt

Vi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök via vår webbplats, lernia.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Susanne Moe på 0722-541154.

Om Lernia

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi arbetar med att utveckla människor, företag och organisationer genom rätt kompetenslösningar i alla skeden av arbetslivet och arbetsmarknaden. Vi strävar efter att skapa en bättre matchning på arbetsmarknaden och hjälpa fler människor att bli självförsörjande samtidigt som vi stärker konkurrenskraften för företag och organisationer. Gör din karriärresa med oss och ta steget mot nya möjligheter!

Ansök nu

Extrajobb | CE Chaufför Scania Transportlaboratorium

Fjärrbilsförare
Läs mer Jul 8
Är du en person som trivs bakom ratten, trivs med långkörningar och samtidigt vill arbeta med utveckling av framtidens lastbilar? Vi på Manpower söker just nu efter chaufförer för extrajobb till Scania Transportlaboratorium. Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!

Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och Scania. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos Scania. Detta är ett extrajobb som kräver att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Ladda gärna upp ditt sysselsättningsintyg i samband med din ansökan!

Arbetstider varierar och är förlagda dagtid, kväll och natt under både vardagar och helger. Övernattningar förekommer.

Om jobbet

Scania är ett branschledande, innovativt företag som är välkänt världen över. Scanias transportlaboratorium används för en del av Scanias egna interna transportbehov.

Din anställningsort kommer att vara Malmö men du kommer att utgå från Ishøj (Köpenhamn) och köra till Götaström eller Swolle (Nederländerna). Du kommer inte att lasta själv men är ansvarig för att lasten är förankrad på ett säkert sätt. En stor del av ditt arbete kommer att vara att testa och utvärdera nya lastbilar, en del har inte kommit ut på marknaden än. Arbetstider varierar och är förlagda dagtid, kväll och natt under både vardagar och helger. Du kommer att ha tillgång till eget rum vid övernattning.

Kvalifikationer

För att du ska lyckas väl i det här uppdraget är det viktigt att du är ansvarfull och kan vara självgående i din yrkesroll. Du har ett flexibelt förhållningssätt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare har du en fallenhet för service och tycker om kontakten med andra människor. Du är mån om din arbetsplats och är varsam med fordon och arbetsredskap. Du som chaufför kommer att vara med och testa ny teknik under körningarna och det är viktigt att du har ett intresse för utveckling.

Därutöver söker vi dig som

* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% så som studier, deltidsarbete mm
* Kan arbeta extra under dagtid, kvällstid, natt på vardagar och helger
* Har ett CE körkort
* Har ett giltigt YKB
* Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
* Du har tillgång till egen bil
* Du har giltigt pass
* Du har en god datorvana

Vi ser det som meriterande om du har ADR, truckkort och tidigare har arbetat med lastbilskörning eller service.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Malmö
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid, kväll och natt under både vardagar och helger. Övernattningar förekommer.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: mathilda.larsson@manpower.se

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Taxiförare

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Jul 22
Nytt
Lahorika AB är en taxibolag som önskar att ge professionella miljövänliga tjänster i Sverige.
Vi söker taxichaufförer för heltid/deltid som kan arbeta Malmö/Göteborg eller Stockholm.
krav : Taxiförarelegtimation, B-körkort, Lokalkännedom.
Våra bilar är anslutna till UBER och BOLT.
Att köra taxi kan vara en givande och intressant upplevelse. Här är några bra saker att tänka på när du kör taxi:
Service och kundvård
Känn din stad
Säkerhet
Renlighet
Kommunikation
Tidshantering
Teknologi
Respekt för kulturella skillnader
Lokal evenemang och högtidertaxi
NödsituationerDet är viktigt att komma ihåg att dina passagerare har olika behov och förväntningar.
Välkommen att kontakta oss via telefon och e-post.

Ansök nu

behöver taxi chaufför i malmö

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Jul 21
Hej, vi söker en taxichaufför i malmöområdet. vi behöver en dagtidschaufför.


Krav för att söka detta jobb är svenskt taxikort.

om du verkligen är intresserad av det här jobbet kan du kontakta oss på: orioncarab@gmail.com
tel: 0763124474


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Intresseanmälan för uppdrag inom lager - Malmö

Lagerarbetare
Läs mer Jul 17
Har du tidigare erfarenhet av arbete inom lager eller är ny inom branschen och är nyfiken på nya arbetsmöjligheter inom området?
Vi på Boxflowsöker ständigt nya medarbetare för våra kunders räkning i malmöområdet. I rollen som konsult arbetar du ute hos våra kunder med arbetsuppgifter som truckkörning, orderplock och sortering av gods.Arbetstider kan komma att variera men är framförallt dagtid förlagt måndag till fredag. Uppdragen kan komma att variera i omfattning och därför ber vi dig gärna specificera vad du söker i din intresseanmälan.

Observera att detta endast är en intresseanmälan för eventuella framtida uppdrag.
Arbetsuppgifter
Våra uppdrag kan variera gällande arbetsuppgifter men vanligt förekommande kompetenser vi söker är;
Truckförare (motvikt, skjutstativ, höglyftande plocktruck)
Terminalarbetare (paketsortering, lastning/lossning)
Orderplockare (E-handel & större gods, pick by voice)
Containerlossare


Profil & bakgrund
För att trivas i rollen som ambulerande konsult är du flexibel och driven i ditt arbete. Du trivs med en varierande vardag där du arbetar både självständigt såväl med dina kollegor. Truckkort är ett vanligt förekommande krav hos våra kunder och har du tillgång till egen bil är detta meriterande.
Vanligt förekommande krav
Truckkort A1-A4, B1-B4 + D1

Observera återigen att detta endast är en intresseanmälan och vi kommer att kontakta dig vid eventuella aktuella uppdrag.

Vi tar inte mot ansökningar via e-post eller telefon.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda

Ansök nu

Studenter sökes för extrajobb på terminal till Höst!

Terminalarbetare
Läs mer Jul 19
Just nu söker vi efter studenter som är ute efter ett spännande extrajobb till höst och fortsatt under terminerna. Vi samarbetar med flertal stora kunder i Malmö, så hos oss är dina möjligheter stora.

Hos våra kunder finns väldigt varierade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kan vara av- och pålastning av paket från lastbilar samt sortering av paket. Dina arbetsuppgifter kan även bestå utav truckkörning på terminalen. Här får du chans till att testa på flertal olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Arbetstiderna varierar, då våra kunders terminaler har öppet hela dygnet. För denna tjänst är det viktigt att du är flexibel och kan arbeta olika arbetstider beroende på hur behovet ser ut hos vår kund. Det kommer finnas möjlighet att arbeta både dag, kväll och natt. I detta uppdrag har du möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Du förväntas kunna arbeta 3 pass i veckan för att vara aktuell för en tjänst på detta uppdrag.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos våra kunder.

Tjänsten förväntas att starta i slutet på september.

Din profil
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på detta extrajobb. Som person är du flexibel, positiv och arbetsvillig. Då arbetat periodvis kan vara tungt och fysiskt krävande ser vi gärna att du har god fysisk och inte är rädd för att ta i när det behövs. Har du tidigare erfarenhet av terminalarbete- och/eller truckkörning är det meriterande. För tjänsten är det krav på att du behärskar svenska i både tal och skrift, då det förekommer kommunikation av säkerhetsföreskrifter på svenska. Vidare är det ett krav att du är tillgänglig att arbeta 3 pass i veckan.

Är du den vi söker? Ansök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Taxichaufför i Malmö

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Apr 16
Vi letar efter taxiförare som ska jobba i Malmö. bilarna ansluter med Uber och Bolt. Vi betalar 50% av kassan till förare.
OBS: föraren får mer än 50% om han har stödet nystartsjobb.


Kontakta oss: 0739220490
Mejl designbuild.malmo@gmail.com


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Bussförarutbildning Malmö

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 19
Vill du ha ett av Malmös viktigaste jobb? Sök vår kostnadsfria bussförarutbildning!
Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. På så sätt bidrar du till att förflytta samhället varje dag. Våra resenärer ska känna sig välkomna, trygga, informerade och kunna lita på att de reser hållbart med dig som förare. Som kollega är du respektfull, bryr dig om andra och tar ansvar för ditt uppdrag och bidrar på så sätt till en god arbetsmiljö.
Visst låter detta bra? Då har du möjlighet att få gå en kostnadsfri bussförarutbildning, för D-körkort med tillbehörande yrkeskompetensbevis samt jobb efter avslutad utbildning hos oss på Nobina

Vi startar våra nästkommande bussförarutbildning den 7 oktober -24. Utbildningen genomförs i Malmö. Efter avslutad utbildning har du arbete våra två depåer i Malmö där vi kör hela stadstrafiken.
 
Detta söker vi hos dig
Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  Därför söker vi dig som:
Älskar att interagera med människor och jobba i varierande miljöer.
Är flexibel och utåtriktad.
Vill skapa enastående kundupplevelser genom hög service.
Kan arbeta under oregelbundna tider.
Har goda svenska kunskaper i tal och skrift.
Är minst 24 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.

Vi är för mångfald och välkomnar sökande oavsett kön, ålder eller bakgrund. Vi vill ha en jämn fördelning i vår arbetsstyrka och ser gärna kvinnliga sökande. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  
Detta erbjuder vi dig
Efter att du klarat utbildningen erbjuder vi ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling.

Du som får en plats på utbildningen ges en anställning på 100 % (sex månaders provanställning), med ambition att fortlöpa i en tillsvidareanställning. Lön utgår från första utbildningsdagen. 
Vill du ha ett meningsfullt arbete och vara en del av Nobina-familjen? Ansök till vår kostnadsfria bussförarutbildning nu!
Vi vill ha din ansökan senast 16 augusti 2024, utbildningsplatserna är begränsade och efterfrågan är hög, så vänta inte med din ansökan då platserna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och skapa framtidens kollektivtrafik tillsammans!
Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.
 
Frågor gällande utbildningen  
Nicklas Olsson, Utbildningsansvarig, nicklas.olsson@nobina.se
Facklig kontaktperson
Mikael Olsson, e-post: mikael.olsson@kommunal.se
 
 
Ansökan  
Observera att under ansökningsperioden är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   
Välkommen med din ansökan!
Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 8 000 medarbetare. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se

Ansök nu

Taxiförare

Taxiförare/Taxichaufför
Läs mer Maj 4
Strandaster AB, ett taxibolag i Malmö som söker taxichaufförer. Jobbet är endast tillgängliga för förare med taxilicens.
Maila mig på info@taxi23.se


Strandaster AB a well established Taxi company in Malmö is looking for a taxi driver. Jobs are available only for drivers with a taxi license.
Mail me at info@taxi23.se

Ansök nu

Biltransportör - Malmö

Testförare
Läs mer Apr 24
Om uppdraget:Som biltransportör hos Ungdomskraft kommer du att hämta bilar ute hos kunder (Privatpersoner, företag, bilhandlare) utgångspunkt i Malmö. Bilarna kommer sedan att köras till vår samarbetsparter vars anläggning ligger i Falkenberg. Du kommer att jobba självständigt.Arbetstiderna är mån-fre 08:30-17:30
Tycker du om att köra bil och samtidigt leverera grym service, sök!Vill du jobba med personer i din ålder?Ungdomskrafts medarbetare är i åldrarna 18-27 år gamla. Vi tycker det ska vara roligt att jobba och må bra på sin arbetsplats. Därför är aktiviteter utanför arbetet en viktig del av Ungdomskraft, så du kan träffa nya vänner men även utbyta erfarenheter med dina kollegor.Vem söker vi?Vi på Ungdomskraft förstår att alla inte har ett perfekt CV i början av sin karriär och väljer därför personlighet före vad som står på pappret. Vi söker dig som är social och framåt, noggrann, flexibel och arbetsvillig. Du ska tycka om att arbeta självständigt samt ta eget ansvar i ditt arbete.Dinprofil:-B-körkort (Meritande)-Talar och förstår svenska flytande-Bilintresse-Godkänt belastningsregisterOm UngdomskraftUngdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet – Ungdomskraft.Läs mer om oss:www.ungdomskraft.com

Ansök nu

Biltransportör - Malmö

Testförare
Läs mer Feb 27
Om uppdraget:
Som biltransportör hos Ungdomskraft kommer du att hämta bilar ute hos kunder (Privatpersoner, företag, bilhandlare) utgångspunkt i Malmö. Bilarna kommer sedan att köras till vår samarbetsparter vars anläggning ligger i Falkenberg. Du kommer att jobba självständigt.

Arbetstiderna är mån-fre 08:30-17:30

Tycker du om att köra bil och samtidigt leverera grym service, sök!

Vill du jobba med personer i din ålder?
Ungdomskrafts medarbetare är i åldrarna 18-27 år gamla. Vi tycker det ska vara roligt att jobba och må bra på sin arbetsplats. Därför är aktiviteter utanför arbetet en viktig del av Ungdomskraft, så du kan träffa nya vänner men även utbyta erfarenheter med dina kollegor.

Vem söker vi?
Vi på Ungdomskraft förstår att alla inte har ett perfekt CV i början av sin karriär och väljer därför personlighet före vad som står på pappret. Vi söker dig som är social och framåt, noggrann, flexibel och arbetsvillig. Du ska tycka om att arbeta självständigt samt ta eget ansvar i ditt arbete.

Din profil:
-B-körkort (Meritande)
-Talar och förstår svenska flytande
-Bilintresse
-Godkänt belastningsregister

Om Ungdomskraft
Ungdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet - Ungdomskraft.
Läs mer om oss: www.ungdomskraft.com (http://www.ungdomskraft.com/?fbclid=IwAR1jgHka9Nd10XSqueOf5bpg6OASp1ckH0ze2sN7I-LFD2T3kif_qoXOc30)

Ansök nu

Erfaren C-förare till renhållningsuppdrag - Malmö

Renhållningsförare
Läs mer Jul 16
Om Processbemanning AB:


Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Är du utbildad C-chaufför och vill arbeta hos Sveriges mest hållbara återvinningsbolag med utgångspunkt Malmö? Då är du kanske nästa tillskott till det härliga teamet hos vår kund i Malmö.

Som chaufför kommer du ha ett spännande och varierande arbete tillsammans med trevliga kollegor!

Arbetsuppgifter:
Du samlar in olika material för återvinning runt om i södra och västra Skåne (utgångspunkten är i Malmö). Du gör detta tillsammans med övriga i din arbetsgrupp inom åkeriverksamheten. De material som samlas in är bland annat glas, metall, plast, tidning, kartong.  Arbetet sker mestadels under dagtid, men 2-skiftsarbete kan förekomma. Arbetet är tänkt långsiktigt. 

Vem är du?
Arbetet består av många olika moment vilka ställer krav på noggrannhet, ansvarstagande och stresstålighet. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll som C-chaufför. Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett professionellt förhållningssätt; du ska även ha god samarbetsförmåga och uppskatta omväxlingen mellan självständigt arbete och samarbete. 

Kvalifikationer: 
* Körkort B & C
* Innehav av giltigt yrkeskompetensbevis (YKB) och förarkort
* Gymnasial utbildning
* Goda språkkunskaper - att kunna uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift
* Meriterande: Tidigare erfarenhet som renhållningsförare


Låter detta intressant? 
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. 

Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster! Vid frågor om tjänsten når du oss på 042 21 02 99 (vardagar kl. 08-17).

Ansök nu

Lagermedarbetare sökes till Malmö

Lagerarbetare
Läs mer Jul 10
Lagermedarbetare sökes till vårt team i Malmö!
Plats: Malmö
Anställningsform: Heltid, Tillsvidare
Lön: Enligt överenskommelse

Om oss:
Vi är ett dynamiskt och framåtsträvande företag som växer snabbt och letar nu efter en engagerad och pålitlig lagermedarbetare till vårt team i Malmö. Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och karriärvägar inom företaget.

Arbetsuppgifter: Mottagning och kontroll av inkommande gods
Plockning och packning av varor för leverans
Lagerhantering och inventering
Hantering av truck och andra lagerrelaterade verktyg
Säkerställa att lagret är rent och organiserat

Kvalifikationer: Erfarenhet av lagerarbete är meriterande men inget krav
God fysik då tunga lyft kan förekomma
Truckkort (A och B) är en fördel
Grundläggande datorkunskaper
Ansvarstagande och noggrann
Förmåga att arbeta både självständigt och i team
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Vi erbjuder: Ett omväxlande och stimulerande arbete
Möjlighet att utvecklas inom företaget
Trevlig arbetsmiljö med engagerade kollegor
Kollektivavtal och bra anställningsvillkor
Ansökan:
Låter detta som en roll för dig? Skicka din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen att bli en del av vårt team i Malmö!

Ansök nu

Junior Operations Coordinator till YSDS

Speditionsassistent
Läs mer Feb 26
Är din nästa arbetsgivare ett marknadsledande bolag som vill förändra en traditionell bransch? Där en unik kultur präglar arbetssättet och en fantastisk samling människor gör allt för att kontinuerligt överträffa sina kunders behov?

Varje kund, precis som varje individ, är unik och alla har sina egna behov och utmaningar. Att verkligen förstå dessa och omsätta dem till bästa tänkbara logistiklösningar är vardagen för de över 120 engagerade och ytterst kompetenta medarbetarna världen över på Your Special Delivery Service (https://ysds.com/). De kallar det för Unique Logistics Solutions!

OM TJÄNSTEN OCH FÖRETAGET
YSDS är ett internationellt företag med fokus på specialtransporter inom specifika branscher. Företaget är grundat i Sverige, är privatägt och har idag kontor i tio länder totalt. Medarbetarna är företagets viktigaste resurs och entreprenörskänslan är påtaglig. Man gör verkligen det lilla extra inte bara för att lösa kundernas behov, utan även för att säkerställa att allt går som planerat, hela vägen fram till destinationen. Detta oavsett om det gäller en transport av ett temperaturkänsligt läkemedel eller ett värdefullt paket som behöver vara på destinationen i Holland kl. 08:30 dagen efter.

I rollen som Junior Operations Coordinator har du en kommunikativ roll, med många kontaktytor både externt och internt inom organisationen. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med bland annat dina mer seniora kollegor inom organisationen, där du kommer att säkerställa att kundernas behov inom transport- och logistiklösningar uppfylls. Ditt ansvar innebär daglig kontakt med kunder via telefon och mejl där du, genom att bryta ner kundernas önskemål, förtydligar vilka alternativ som är mest kostnadseffektiva. I ditt arbete kommer du dessutom att ansvara för att följa upp lagersaldon och köra transporter till och från kunder i Malmöregionen.

Du kommer att arbeta mot flera olika branscher och kommer att vara en viktig pusselbit i dina kunders transportlösningar. Detta ställer höga krav på din förmåga att, parallellt med övrigt arbete, löpande hålla kunden uppdaterad och informerad under transportens gång.

DU ERBJUDS:

- Chansen att få en fot in i logistikbranschen och utvecklingsmöjligheter inom ett attraktivt och snabbrörligt företag.

- Möjlighet att arbeta i en värderingsstyrd organisation, där varje dag ställer dig inför nya och spännande utmaningar.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:

- Planera och administrera transporter.

- Sammanställa offerter utifrån insamlade behov.

- Hantera inkommande mejl och samtal från kunder.

- Administrera transportdokument.

- Hämta upp och hantera värdegods från kunder i närområdet (Malmö-Lund).

- Kontrollera och följ upp lagersaldo på YSDS anläggning i Malmö.

VI SÖKER DIG SOM:

- Vill ta steget in i logistikbranschen och utvecklas i en koordinerande roll.

- Har B-körkort.

- Har en färdiggjord gymnasial utbildning.

- Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.

DET ÄR MERITERANDE OM DU HAR:

- Erfarenhet och/eller utbildning med anknytning till logistik.

PERSONLIGA KOMPETENSER
YSDS lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser eftersom du kommer vara en viktig del i deras grupp.

Specifikt söker vi dig som har/är:

- Samarbetsförmåga. Du är positiv och hjälpsam, med en ”can-do”-attityd.

- Problemlösande. Kan lyssna in de utmaningar som finns och arbeta lösningsorienterat mot uppkomna problem.

- Strukturerad. Du har lätt för att sätta en tydlig struktur i ditt arbete och arbetar sedan utifrån de prioriteringar som råder.

- Resultatfokuserad. Du ser till att jobbet blir gjort och fokuserar på att nå uppsatta förväntningar.

Hoppas vi har fångat ditt intresse, vi ser fram emot din ansökan!

PRAKTISK INFORMATION
Start: Snarast, med beaktning för eventuell uppsägningstid.

Arbetstider: Heltid ordinarie kontorstider.

Plats: Malmö.

Anställningsform: Detta uppdrag är en rekrytering och anställningen sker direkt hos vår kund. Lön, villkor och dylikt diskuteras separat.

Rekryteringsprocessen hanteras av A-hub. YSDS önskemål är därför att alla frågor rörande tjänsten hanteras av A-hub (https://www.a-hub.se/).

Ansök nu

Budbilsförare för omgående anställning

Budbilsförare
Läs mer Jul 15
Är du en flexibel och ansvarstagande person som tycker om ordning och reda? Tycker du om att köra bil och erbjuda den bästa servicen? Vill du arbeta självständigt och ta eget ansvar? Då har vi jobbet för dig!
Vilka är Måltidsfabriken?
Måltidsfabriken AB bedriver idag måltidsservice gentemot offentlig sektor och privata företag. Bolaget är under en mycket expansiv fas och är etablerad i 18 orter i Sverige. Bolaget arbetar till stor del med måltidstransporter åt kommuner där man har ganska regelbundna transporter.


Vi söker dig som:
Är ansvarstagande och plikttrogen
Gillar att ha många bollar i luften och som drivs av att lösa utmaningar.
Gillar högt tempo och blir rastlös ifall tempot är för lågt.
Gillar att arbeta enligt processer och rutiner
Flexibilitet för förändringar
Har god fysik då tynga lyft kan förekomma
Har giltigt B-körkort för manuell växellådaTidigare erfarenhet av liknande arbete, dvs måltidsdistribution eller annan distribution är meriterat. Detta är dock inget skallkrav, för rätt person med rätt drivkrafter och engagemang.


Är du den vi behöver? Skicka din ansökan redan idag!
Vid eventuella frågor kontakta jobb@maltidsfabriken.se

Ansök nu

Orderplockare med truckkort sökes för extrajobb!

Lagerarbetare
Läs mer Jul 16
Om tjänsten
Vi söker just nu extramedarbetare till vår kund i Malmö. Du kommer att arbeta som orderplockare ute på kundens lager. Arbetet är förlagt måndag till fredag med arbetstider 07:00-16:00.För att vara aktuell för tjänsten bör du vara tillgänglig minst tre dagar i veckan för arbete, kunden bokar personal vid behov.
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen orderplock och paketering.Övriga uppgifter såsom inplastning av pall och sortering av gods kan även förekomma. Orderplockssystemet som används är pick by voice. För att vara aktuell för tjänsten behöver du innehava ett truckkort (behörighet D1).
• Orderplock• Paketering• Sortering av gods
Profil & bakgrund
För att lyckas i din roll tror vi att du tidigare har arbetat med orderplock och har du erfarenhet av Pick By Voice ses detta som meriterande. Som person är du noggrann och systematisk i ditt arbete och har tidigare erfarenhet av att arbeta i miljöer med högt tempo. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha behörighet för truck A1-A4, B1-B4 + D1. Vidare är det krav på svenska i tal & skrift. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som ambulerande konsult är detta meriterande.
Krav• Truckkort A1-A4, B1-B4 + D1• Svenska i tal & skrift

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, urval och intervjuer hålls löpande för tjänsten och den kan komma att tillsättas innan sista datum.
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda

Ansök nu

Tankbilschaufför

Tank- och bulkbilsförare
Läs mer Jul 12
Colabit är ett innovativt och snabbt växande svenskt ”Green Tech” företag som syftar till att bidra till ett mer hållbart samhälle. Företaget grundades 2013 med visionen att utveckla och saluföra framtidens fossilfria drivmedel och på det sättet göra det möjligt för våra kunder att minska klimatpåverkan. På denna spännande och expansiva resa har Colabit anpassat produktportföljen till marknadens behov. Huvudkontoret finns i Gävle, kontor finns även i Trelleborg i anslutning till egen depå. Målet är att minska klimatpåverkan och att göra detta genom att marknadsföra, sälja och distribuera förnybara drivmedel som ersätter fossil bensin och diesel.
Till vårt distributionsområde i Skåne söker vi nu en erfaren och självgående tankbilschaufför för bulktransporter.


Vårt erbjudande till dig
Som tankbilschaufför hos Colabit erbjuder vi dig möjligheten att arbeta i ett expansivt företag med korta beslutsvägar där du får möjlighet att arbeta självständigt. För att du ska lyckas i din roll erbjuder vi dig flexibilitet och frihet under ansvar där du får utrymme för din kreativitet och ditt eget driv.
Egen bil som stationeras hemma eller på lämplig uppställningsplats nära hemmet.
Arbetstid 5 dagarsvecka á 8h alternativt 4 dagarsvecka á 10h.
En trygg anställning med bra anställningsförmåner såsom friskvårdsbidrag, förmånsportal, försäkringar m.m.
Kollektivavtal
Din profil
Vi söker dig som har samtliga utbildningar och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Är ansvarsfull och trivs med att arbeta självständigt.


CE-körkort
ADR – Tank
YKB
TYA – Tankbilsförare petroleumtransporter
Brandskyddsutbildning - Meriterande
Transportskyddsutbildning - Meriterande
Digitalt färdskrivarkort
Vana med fordonsdator


Vår rekryteringsprocess
Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För att säkerställa att såväl rekryteringsprocess och vårt arbetsmiljöarbete håller hög kvalitet genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll vid alla nyanställningar.
Ansökan
Din ansökan vill vi ha via epost till: Work@colabit.com
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta :
Malin Granlund, HR
Malin.Granlund@colabit.com
070-390 10 48


Vi har tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber vänligen men bestämt ytterligare kontakter.

Ansök nu

Vill du vara med och göra skillnad? - Sök till Flygledarutbildningen

Flygledare
Läs mer Jun 17
Vi siktar högre för en flygledning i världsklass!
Jobbet som flygledare är ett spännande och varierande yrke, där du är mitt i händelsernas centrum. Ingen dag är den andra lik. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att flygtrafiken flyter på i Sveriges luftrum och guidar piloter från världens alla hörn på ett säkert, välordnat och effektivt sätt med minsta möjliga påverkan på miljön. Ett stimulerande jobb som innebär ansvar med fokus på att se till att alla är säkra i vårt luftrum.
 
"Man får en bra grund att stå på under utbildningen och vågar lita på sig själv och sina beslut"

Amanda elev på flygledarutbildningen
 
"Man får lära sig att man kan mer än man tror"

Bilbo elev flygledarutbildningen 

Har du vad som krävs?
Det har du om du är en person som gillar att ta ansvar och som har en förmåga att hålla koll på och hantera många saker i snabb följd. Flygledarjobbet passar dig som har en god uppfattningsförmåga, kan hålla huvudet kallt i stressade situationer och fatta snabba beslut. Är du dessutom bra på att samarbeta och har en bra planeringsförmåga då är flygledare verkligen något för dig.

Hur blir jag flygledare?
För att bli flygledare går du vår utbildning på cirka 2,5 år där första delen genomförs på Entry Point North som ligger i Malmö Hyllie.

Om du uppfyller de formella kraven kommer du att bjudas in till att göra våra kognitiva urvalstester. Du måste klara dessa och vår kompetensbaserade intervju för att bli antagen till utbildningen. Efter godkänd utbildning erbjuds du ett jobb på ett av LFVs torn eller radarcentraler runt om i Sverige. Läs mer om utbildningen här Flygledarutbildning

Uppfyller jag kraven?
De krav och kvalifikationer du behöver uppfylla kan du läsa mer om här:  Behörighetskrav

Hur ser processen ut?
Uppfyller du våra grundkrav kommer du att få ett e-mail med en inbjudan till urvalstest. Kolla gärna din skräppost då det händer att email fastnar där ibland. Om vi måste begränsa antalet testplatser kommer vi att bjuda in dem som ansökt först, så vänta inte med att söka. Det är viktigt att du bifogar dina gymnasiebetyg för annars kommer du inte att komma i fråga för tester.

För de kandidater som går vidare i urvalsprocessen är Fas 1 testerna är planerade till v 37 och 38 2024 och fas 2 tester till v 40 och 41. Testerna genomförs på plats i Malmö eller Stockholm och man sitter 12-18 testdeltagare tillsammans i en datorsal. 

De personliga intervjuerna kommer troligen att hållas i oktober och november. Du kan läsa mer om våra tester och vårt urvalsförfarande på vår hemsida Urvalstester.

Utbildningen är planerad att starta i februari 2025.

Krav på svenskt medborgarskap kan komma att ställas för vissa tjänsteställen på LFV.

Ansök nu

Skåpbilschaufför, Malmö

Paketbilsförare
Läs mer Jul 17
Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening.

PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som skåpbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du hittar vägen och ditt jobb är en resa mot klimatneutrala godstransporter. Transporter är ett måste för att nå hela Sverige och vi tar ansvar från söder till norr, från landsbygd till storstad. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår miljöbelastning och du kommer att vara en viktig del av detta genom att bland annat att utbildas i sparsam körning. Tillsammans jobbar vi för att bli fossilfria år 2030.

Den här tjänsten är en tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 66% med start omgående. Dina arbetstider kommer att vara förlagda måndag till fredag kl. 16.30-21.30 samt lördagar kl. 9.30-14.30 Vi tillämpar 6 månaders provanställning.                                                                                                              

Vad du kommer att göra

- Lastning, hämtning och distribution av paket.
- Möta våra kunder, där de är. Oavsett om de är ombud, privat- eller företagskunder.

 

Vem du är

- Nyfiken och självgående: En stor del av jobbet gör du ensam, men lagandan är viktig.
- Tålmodig & trygg: Livet på väg är en blandning av lugn och stress. Du håller balansen.
- Ordningsam: Smart packning (tänk pussel) förberedelser och leverans är nyckelord. Liksom ordning och punktlighet. Våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid.
- Har god fysik: Ja, du är stillasittande under färd, men behöver kunna ta i vid hämtning och lämning. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
- Anpassningsbar: Oplanerade saker kräver flexibilitet.
- Serviceinriktad: Kundrelationer behöver rätt attityd och känsla.
- Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

- Gymnasieexamen
- B-körkort samt vana av att köra bil
- Svenska i tal och skrift
- God kundservice- och kommunikationsförmåga
- Positiv attityd och en förmåga att hitta lösningar

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på http://www.postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

För att söka det här jobbet behöver du varken förbereda CV eller personligt brev. Vi vill lära känna dig bättre än så och därför får du istället svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ stegen, på bara 5–10 minuter har du sökt jobbet. Se till att ha betyg redo från gymnasiet eller högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktiga för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på mailto:karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/om-oss/karriar/fragor-och-svar/facklig-kontakt

Ansök nu

Tågtrafikledare till Malmö

Trafikledare, spårburen trafik
Läs mer Jun 28
Som tågtrafikledare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet.
Vill du bli tågtrafikledare och få en betald utbildning med lön under studietiden, där du under ett år varvar teori och praktik? Trivs du i en omväxlande roll där det kan gå från 0-100 på några sekunder och du får lösa utmaningar både självständigt och tillsammans med andra? Bli en av oss i rollen som tågtrafikledare på Trafikverket, där du efter avklarad examination erbjuds en tillsvidareanställning vid trafikcentralen.
Vi rekryterar just nu över hela landet - självklart är du varmt välkommen att söka även till övriga placeringsorter! Se samtliga här.


Tågtrafikledare till Malmö

Arbetsuppgifter

Som tågtrafikledare övervakar du Trafikverkets järnvägar och leder fjärr-, gods- och pendeltåg från en trafikledningscentral, alltid med säkerheten i fokus. Din uppgift är att planera trafiken och se till att den dagliga driften fungerar. Med datoriserade övervaknings- och manöversystem har du uppsikt över trafiken och löser de problem som uppstår genom att bland annat tillse att säkerheten upprätthålls vid signalfel. Det innebär att det kan vara både lugna stunder men också gå från 0-100 om en incident eller olycka plötsligt uppstår.
Merparten av din arbetstid innebär självständigt arbete där du övervakar järnvägstrafiken framför flertalet digitala skärmar. På trafikledningscentralen är du aldrig ensam utan har kollegor i din närhet som övervakar sina områden och trafikinformatörer som ansvarar för att informationen når fram till resenärerna. Du har också en nära och tät dialog med lokförare samt blåljuspersonal vid behov.
Järnvägen är igång dygnet runt under årets alla dagar och därför arbetar du skift under dygnets alla timmar och årets alla dagar enligt fast schema. Skift sker dag, eftermiddag och natt, ibland under samma vecka.
Du får ett lärorikt, utmanande och roligt arbete med en gedigen introduktion, utbildning och handledning för att du ska komma in i arbetet på bästa sätt. Under den betalda utbildningen som pågår under cirka ett år ingår både praktiska och teoretiska delar. Ett antal veckor kommer att ske på annan ort och resor med övernattning kommer därför att förekomma under utbildningen.

Övrig information

Vad innebär det att bli anställd som aspirant?
Under utbildningstiden är du anställd som aspirant med en aspirantlön. Efter genomförd och godkänd utbildning får du en tillsvidareanställning där vi tillämpar individuell och marknadsanpassad lönesättning. Vid lönesättning av såväl aspirantlön som lön efter färdig utbildning tar vi hänsyn till tidigare relevanta erfarenheter.
En förutsättning för att kunna gå aspirantutbildningen är att du blir godkänd i våra urvalstester och hälsoundersökning. För att sedan kunna arbeta som behörig tågtrafikledare behöver du även genomföra aspirantutbildningen med godkänd examination.
Aspirantanställningen startar v. 2 2025.
#tågtrafikledare

Kvalifikationer

Det här är jobbet för dig som vill göra något betydelsefullt. Här bidrar du direkt till samhällsnyttan och att fler kan komma fram smidigt, grönt och tryggt! För att lyckas och trivas i rollen som tågtrafikledare behöver du vara:
Logisk - du kan snabbt ta in komplex information från flera håll, prioritera och dra genomtänkta slutsatser för att lösa olika typer av situationer. Ansvarstagande - du tar stort eget ansvar för att utföra ditt arbete på ett noggrant och strukturerat sätt samt uppdaterar dig om och följer uppsatta rutiner/regelverk med allas säkerhet i fokus. Stabil - du är trygg i dig själv vilket möjliggör för dig att hantera pressade situationer med omdöme, möta andras reaktioner med lugn och hantera tempoväxlingar i arbetet. Samarbetsinriktad - du är lyhörd, har god självkännedom och kommunicerar effektivt med andra för att tillsammans lösa uppgiften på bästa sätt.
Vi söker dig som har
minst 1 års arbetslivserfarenhet
utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskaper via arbetslivserfarenhet
god datorvana och förmåga att använda program för att genomföra olika moment samt kommunicera effektivt
goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
möjlighet och vilja att arbeta skift som innebär tjänstgöring under dag, kväll, natt och helg
möjlighet och vilja att genomgå en utbildning, där du förväntas ta stort eget ansvar för att uppnå studieresultat och utvecklas i din roll
möjlighet att resa till annan ort med övernattning vid ett antal tillfällen, då delar av aspirantutbildningen sker på annan ort
uppfyllt kraven utifrån Transportstyrelsens föreskrifter gällande personal med säkerhetskritiska arbetsuppgifter inom järnväg (se länk längst ner i annonsen)

Det är meriterande om du
har aktuell arbetslivserfarenhet av operativ verksamhet som exempelvis trafikledningscentral, larmcentral eller annan övervakande operativ funktion
har erfarenhet från arbete med krav på hög simultanförmåga som larmcentral, sjukvården, försvaret, kundtjänst/support eller liknande arbete som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt
i närtid arbetat omväxlande under dag och kväll/natt
arbetat med att professionellt bemöta och kommunicera med personer i pressade situationer
har aktuell erfarenhet från arbeten där tempoväxlingar varit vanligt förekommande och arbetet ofta behövt utföras under tidspress


Läs mer här

Jobba som tågtrafikledare

https://www.trafikverket.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/jobba-som-tagtrafikledare/

Transportstyrelsens föreskrifter gällande personal med säkerhetskritiska arbetsuppgifter inom järnväg

https://www.transportstyrelsen.se/TSFS/TSFS 2019_112.pdf

Ansök nu