Bussförare/Busschaufför jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

Bussförare till skola och beställning i Malmö

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 18
Vill du ha det tryggt och inrutat eller vill du ha inslag av äventyr och se världen? Är du mer lagd åt det senare vill vi att du läser vidare och söker jobb hos oss!
Vart är du på väg? Låt oss göra resan tillsammans!
Om ossKoncernen Mekka Traffic Group är en av de största aktörerna inom den svenska kollektivtrafiken. Vi bedriver busstrafik och spårburen trafik inom upphandlad kollektivtrafik samt skoltrafik och kommersiell linje- och beställningstrafik med buss. I vår verksamhet ryms även all typ av fordonsservice för tunga nyttofordon. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr.
Bergkvarabuss, en del av Mekka Traffic Group, är en av landets största leverantörer inom beställnings- och chartertrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. En del av beställningstrafiken består av offentligt upphandlade avtal, där avrop sker för varje resa. Den andra delen är helt kommersiell och där styrs efterfrågan av företag och privatpersoner. Att resa med buss är klimatsmart och innebär en väsentligt lägre miljöpåverkan än andra sätt att resa.
Bergkvarabuss trafikerar idag avtalet i Malmö stad och region och vi söker nu fler duktiga och positiva bussförare! 
Om jobbetAtt köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.
Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola.
Förutom skoltrafiken kommer tjänsten även att bestå av beställningstrafik. Beställningstrafiken kan vara olika typer av uppdrag och varierar i omfattning. Inom beställningstrafiken är det viktigt att se resenärernas behov och ge dem den bästa upplevelsen.
Om digFör att trivas och göra ett bra jobb har du:
- utbildning (D-kort och YKB)
- mycket god körförmåga
- god förmåga att uttrycka dig på svenska
Då föraryrket i första hand är ett serviceyrke är din förmåga till gott bemötande samt att kunna anpassa dig till till olika individer och situationer avgörande. Du prioriterar kundnöjdhet och visar genuint intresse för kunder och deras frågeställningar samt hjälper till att lösa deras problem - även innan de ombeds göra det av kunden. Du sätter en ära i att representera bolaget och vara vårt ansikte utåt.
Att vara flexibel är ytterligare en god egenskap du besitter. Du förhåller dig entusiastisk och positiv även i utmanande situationer och kan snabbt ställa om vid förändringar och anpassa dig till nya omständigheter. 
Intervjuer och urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! 
Provanställning tillämpas.

Ansök nu

Bussförarutbildning Malmö

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 19
Vill du ha ett av Malmös viktigaste jobb? Sök vår kostnadsfria bussförarutbildning!
Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. På så sätt bidrar du till att förflytta samhället varje dag. Våra resenärer ska känna sig välkomna, trygga, informerade och kunna lita på att de reser hållbart med dig som förare. Som kollega är du respektfull, bryr dig om andra och tar ansvar för ditt uppdrag och bidrar på så sätt till en god arbetsmiljö.
Visst låter detta bra? Då har du möjlighet att få gå en kostnadsfri bussförarutbildning, för D-körkort med tillbehörande yrkeskompetensbevis samt jobb efter avslutad utbildning hos oss på Nobina

Vi startar våra nästkommande bussförarutbildning den 7 oktober -24. Utbildningen genomförs i Malmö. Efter avslutad utbildning har du arbete våra två depåer i Malmö där vi kör hela stadstrafiken.
 
Detta söker vi hos dig
Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  Därför söker vi dig som:
Älskar att interagera med människor och jobba i varierande miljöer.
Är flexibel och utåtriktad.
Vill skapa enastående kundupplevelser genom hög service.
Kan arbeta under oregelbundna tider.
Har goda svenska kunskaper i tal och skrift.
Är minst 24 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.

Vi är för mångfald och välkomnar sökande oavsett kön, ålder eller bakgrund. Vi vill ha en jämn fördelning i vår arbetsstyrka och ser gärna kvinnliga sökande. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  
Detta erbjuder vi dig
Efter att du klarat utbildningen erbjuder vi ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling.

Du som får en plats på utbildningen ges en anställning på 100 % (sex månaders provanställning), med ambition att fortlöpa i en tillsvidareanställning. Lön utgår från första utbildningsdagen. 
Vill du ha ett meningsfullt arbete och vara en del av Nobina-familjen? Ansök till vår kostnadsfria bussförarutbildning nu!
Vi vill ha din ansökan senast 16 augusti 2024, utbildningsplatserna är begränsade och efterfrågan är hög, så vänta inte med din ansökan då platserna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och skapa framtidens kollektivtrafik tillsammans!
Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.
 
Frågor gällande utbildningen  
Nicklas Olsson, Utbildningsansvarig, nicklas.olsson@nobina.se
Facklig kontaktperson
Mikael Olsson, e-post: mikael.olsson@kommunal.se
 
 
Ansökan  
Observera att under ansökningsperioden är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   
Välkommen med din ansökan!
Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 8 000 medarbetare. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se

Ansök nu

Busschaufförer sökes till Skåne!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 9
Är du en serviceinriktad och erfaren förare som letar efter en ny utmaning?
Då kan du vara den vi söker!
Vi söker dig som har erfarenhet av att vara yrkeschaufför!
Är du en ambitiös och noggrann individ som söker nya möjligheter inom din yrke som yrkeschaufför? Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Apphire Recruitment Agency hanterar vi rekryteringsprocessen för att säkerställa att du får en eftertraktad tjänst som yrkeschaufför. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!
Om oss
Vi representerar flera framstående åkerier och busscentraler i Sverige och strävar alltid efter att leverera högsta möjliga service och kvalitet till våra kunder. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter och en spännande karriärväg.


Jobb beskrivning
Vi söker nu engagerade och ansvarstagande busschaufförer till vårt team i Skåne. Som busschaufför kommer du att köra på både stadstrafik och landsbygd, med fokus på att ge våra resenärer en trygg och trevlig resa.


Arbetsuppgifter
Köra buss enligt fastställda tidtabeller och rutter
Ge god service och information till våra resenärer
Säkerställa att fordonet är i gott skick och rapportera eventuella fel och brister
Följa trafikregler och säkerhetsföreskrifter

Kvalifikationer
Giltigt D-körkort och YKB (Yrkeskompetensbevis)
Minst 2 års erfarenhet som busschaufför
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Utmärkt kommunikationsförmåga och serviceinriktad inställning
Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvarPersonliga egenskaper
Pålitlig och punktlig
Positiv och hjälpsam
Lösningsorienterad och stresstålig
Gillar att arbeta med människorVi erbjuder
En inspirerande arbetsmiljö med möjligheter att utvecklas och växa.
En trygg anställning med konkurrenskraftig lön
Möjlighet att arbeta på olika platser i Skåne.
Möjlighet till både hel- och deltidsanställningar.
En säker och trivsam arbetsmiljö.
Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
Regelbundna arbetstider och möjlighet till övertidArbetstider
Vardagar, kvällar & helger
Ansökan
Är du redo att bli en del av vårt team?
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@apphire.se senast 2024-07-31.
Märk ansökan med "Busschaufför Skåne".


Rekryteringen sker i aktivt samarbete med Apphire Recruitment Agency
Rekrytering med egenutvecklad AI. Apphire Recruitment Agency är en ledande aktör inom AI-rekrytering och den största inom vårt område. Vårt arbetsklimat präglas av teamwork och en gemensam strävan efter att uppnå stora resultat.
Är du redo att revolutionera din rekryteringsprocess och få tillgång till de bästa talangerna på marknaden? Vår avancerade AI-drivna rekryteringsplattform är designad för att effektivisera och förbättra varje steg i din rekrytering. Genom att använda sofistikerade algoritmer och maskininlärning hittar vi de kandidater som passar din organisation perfekt. Upplev kraften i precision och effektivitet med vår toppmoderna lösning. Förvandla rekrytering till en strategisk fördel.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Tycker du om att ge god service? Nu söker vi bussförare till Malmö!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 17
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.

Trafikområde Malmö består av ca 850 medarbetare och vi kör varje dag ca 250 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare Skånetrafiken ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i område Malmö.
Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Detta söker vi hos dig
Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.
Vi dig som:
Du har D-körkort och giltigt YKB.
Kan arbeta under oregelbundna tider.
Har goda svenska kunskaper i tal och skrift.
Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.

Har du D-körkort men inte giltig YKB? Hör av dig till oss så kan vi hjälpa till med detta!
Detta erbjuder vi dig
Vi erbjuder dig ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. Du gillar att ge service - du är en nyckelspelare i stadens rörelse och samhällets välfärd!
Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling 
Nobina välkomnar alla
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning.
Vill du ha ett meningsfullt arbete och vara en del av Nobina-familjen? Sök jobbet hos oss i Malmö!
Om tjänsten  
Vi erbjuder anställningsform heltidsanställning med provanställning sex månader, vi erbjuder även deltid och behovsanställningar.
Lön enligt kollektivavtal.  
Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. För att gå vidare i processen så måste du få ett godkänt resultat. Observera att vi inte alltid har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.
Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig Sara Edestrand på sara.edestrand@nobina.se
Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och skapa framtidens kollektivtrafik tillsammans!
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast: 28 juli 2024. Urval sker löpande.
Har du inte de kvalifikationer som vi skriver här ovanför men vill arbeta som bussförare? 
Nobina anordnar bussförarutbildningar på utvalda orter. Klicka här för att se om det finns någon sökbar utbildning just nu. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Busschaufförer

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 22
Busschaufförer sökes
Erfarenhet & yrkeskompetens
YKB utbildning är ett krav
Ansvar för säker och bekväm transport av passagerare
Kräver noggrannhet, goda körfärdigheter och en stark känsla för säkerhet och service

Ansök nu

Vill du köra våra toppmoderna elbussar i Malmö stad?

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 28
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.

Trafikområde Malmö består av ca 800 medarbetare och vi kör varje dag ca 250 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare Skånetrafiken ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.
Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Vi i Trafikområde Malmö erbjuder följande: 
Semestergaranti på önskemål som inkommer minst 2 månader innan (gäller ej storhelger och huvudsemester)
Nya toppmoderna elbussar
Max en rast om dagen 
Ramtid 10:15 för 90% av tjänsterna
Egen trafikskola där vi utbildar kommande kollegor till bussförare
Vi jobbar ständigt med personalbefrämjande åtgärder


Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! 
Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. Du är alltså mer än bara en bussförare - du är en nyckelspelare i stadens rörelse och samhällets välfärd!
För att lyckas i rollen som bussförare på Nobina söker vi dig som är utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.

Övriga krav:
Du har D-körkort
Du har ett giltigt YKB
Du behärskar svenska i tal och skrift


Saknar du YKB? Hör av dig till oss så kan vi hjälpa till med detta!
 
Vi erbjuder
Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.
 
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!

Om tjänsten  
Vi erbjuder anställningsform heltidsanställning med provanställning sex månader, vi erbjuder även deltid och behovsanställningar. 
Lön enligt kollektivavtal, ingångslön för närvarande 28.000 kr/mån, plus eventuell ob-tillägg.
Vid frågor gällande rekryteringsprocessen
Kontakta rekryteringsansvariga lars.joelsson@nobina.se eller mirna.abboud@nobina.se 
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast: 2024-06-16. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så vänta inte med din ansökan!
Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. För att gå vidare i processen måste du få ett godkänt resultat i samtliga tester. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bussförarutbildning Malmö

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 22
Vill du ha ett av Malmös viktigaste jobb? Sök vår kostnadsfria bussförarutbildning!


Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. På så sätt bidrar du till att förflytta samhället varje dag. Våra resenärer ska känna sig välkomna, trygga, informerade och kunna lita på att de reser hållbart med dig som förare. Som kollega är du respektfull, bryr dig om andra och tar ansvar för ditt uppdrag och bidrar på så sätt till en god arbetsmiljö.


Visst låter detta bra? Då har du möjlighet att få gå en kostnadsfri bussförarutbildning, för D-körkort med tillbehörande yrkeskompetensbevis samt jobb efter avslutad utbildning hos oss på NobinaVi startar våra nästkommande bussförarutbildning den 8 juli -24 och den pågår under cirka 16 veckor. Utbildningen genomförs i Malmö. Efter avslutad utbildning har du arbete våra två depåer i Malmö där vi kör hela stadstrafiken.

 


Detta söker vi hos dig


Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  Därför söker vi dig som:• Älskar att interagera med människor och jobba i varierande miljöer.
• Är flexibel och utåtriktad.
• Vill skapa enastående kundupplevelser genom hög service.
• Kan arbeta under oregelbundna tider.
• Har goda svenska kunskaper i tal och skrift.
• Är minst 24 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.


Vi är för mångfald och välkomnar sökande oavsett kön, ålder eller bakgrund. Vi vill ha en jämn fördelning i vår arbetsstyrka och ser gärna kvinnliga sökande. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  


Detta erbjuder vi dig

Efter att du klarat utbildningen erbjuder vi ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling.Du som får en plats på utbildningen ges en anställning på 100 % (sex månaders provanställning), med ambition att fortlöpa i en tillsvidareanställning. Lön utgår från första utbildningsdagen. 


Vill du ha ett meningsfullt arbete och vara en del av Nobina-familjen? Ansök till vår kostnadsfria bussförarutbildning nu!


Vi vill ha din ansökan senast 16 juni 2024, utbildningsplatserna är begränsade och efterfrågan är hög, så vänta inte med din ansökan då platserna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och skapa framtidens kollektivtrafik tillsammans!


Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.


 


Frågor gällande utbildningen  


Nicklas Olsson, Utbildningsansvarig, nicklas.olsson@nobina.se


Maria Johnsson, Kvalitet,Arbetsmiljö, Miljö, Säkerhets-chef, maria.johnsson@nobina.se 


Facklig kontaktperson


Mikael Olsson,mikael.olsson@kommunal.se


 


Tel: 010-442 8017


 


Ansökan  


Observera att under ansökningsperioden är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   


Välkommen med din ansökan!


Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 8 000 medarbetare. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se

Ansök nu

Vill du köra våra toppmoderna elbussar i Malmö stad?

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 30
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.

Trafikområde Malmö består av ca 800 medarbetare och vi kör varje dag ca 250 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare Skånetrafiken ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.
Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Vi i Trafikområde Malmö erbjuder följande: 
Semestergaranti på önskemål som inkommer minst 2 månader innan (gäller ej storhelger och huvudsemester)
Nya toppmoderna elbussar
Max en rast en om dagen 
Ramtid 10:15 för 90% av tjänsterna
Egen trafikskola där vi utbildar kommande kollegor till bussförare
Vi jobbar ständigt med personabefrämjande åtgärder


Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! 
Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. Du är alltså mer än bara en bussförare - du är en nyckelspelare i stadens rörelse och samhällets välfärd!
För att lyckas i rollen som bussförare på Nobina söker vi dig som är utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.

Övriga krav:
Du har D-körkort
Du har ett giltigt YKB
Du behärskar svenska i tal och skrift


Saknar du YKB? Hör av dig till oss så kan vi hjälpa till med detta!
 
Vi erbjuder
Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.
 
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!

Om tjänsten  
Vi erbjuder anställningsform heltidsanställning med provanställning sex månader, vi erbjuder även deltid och behovsanställningar. 
Lön enligt kollektivavtal, ingångslön för närvarande 28.000 kr/mån, plus eventuell ob-tillägg.
Vid frågor gällande rekryteringsprocessen
Kontakta rekryteringsansvariga lars.joelsson@nobina.se eller mirna.abboud@nobina.se 
Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast: 2024-05-26. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så vänta inte med din ansökan!
Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. För att gå vidare i processen måste du få ett godkänt resultat i samtliga tester. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Busschaufför

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 25
Just nu söker Jobb55 bussförare! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som visstidsanställd/timanställning.
Som busschaufför har du ett roligt och omväxlande jobb. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge god service. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Du gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till.
Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.
Krav för tjänsten:
D – körkort
YKB
Svenska i tal och skriftSök redan idag då rekrytering sker löpande!

Ansök nu

Bussförare

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 28
Vi är ett bussbolag som i dag kör skolkörning samt allt inom beställning.
Du som söker skall vara bussförare, ansvarstagande, flexibel och brinna för service. Säkerheten är viktig och kunden alltid I fokus
Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt, lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.
Du ska kunna jobba alla tider på dygnet samt kunna vara borta ett par dagar hemifrån.
Du har giltigt busskörkort (D),YKB samt digitalt förarkort.
Svenska i tal och skrift
Tillträde: Omgående
För att söka tjänst så behöver du ha utdrag ur belastningsregister.

Ansök nu

Bussförare pendelbil Malmö

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 4
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.Trafikområde Malmö består av ca 800 medarbetare och vi kör varje dag ca 230 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare Skånetrafiken ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! 


Just nu så behöver vi personal för att köra vår pendelbil mellan depå och in till  Malmö centrum, du kommer alltså köra dina kollegor i en mindre buss till och från vår depå, tiderna är varierande från morgon till kväll och även helger! 


Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.


Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Du har D-körkort och YKB.  


Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling.  


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.


Om tjänsten  

Vi erbjuder olka anställningsformer, heltid, deltid och behovsanställning 

Lön enligt kollektivavtal.  


Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig, lars.joelsson@nobina.se 


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: datum 30 april -24. Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförare Malmö

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 11
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss. Läs mer på www.nobina.seTrafikområde Malmö  består av ca 850 medarbetare och vi kör varje dag ca 250 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare Skånetrafiken ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.


 
Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! 


Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.


Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Du har D-körkort och YKB. Saknar du YKB så kan vi vara behjälpliga att tillgodose det. 


Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling.  


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.


Om tjänsten  

Vi erbjuder provanställning på både heltid, deltid och timanställning. 

Lön enligt kollektivavtal.  


Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta lokal Rekryteringsansvarig, Lars Joelsson, lars.joelsson@nobina.se 


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast: datum 30 april 2024. Urval sker löpande.

Ansök nu

Busschaufförer på del - och heltid inför sommaren sökes

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 18
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
Vår vision är att bli bäst på att sätta veteraner i arbete. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut veteraner till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Varje dag gör vi skillnad. Vi ser dagligen våra veteraner komma ut i jobb hos tusentals kunder med ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande. Det ska vara roligt att gå till jobbet och hos Veterankraft finner du också social tillhörighet och gott kamratskap.

Om tjänsten
Företagskund söker erfarna förare med D-körkort och YKB, som behärskar svenska. Kund söker i Malmö för sommaren 2024.
Både heltid och deltid.


Vem är du?
Vi söker dig som är socialt kompetent, lugn och erfaren. Du har ett säkert körsätt och är ansvarsfull i din yrkesutövning.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Chaufför / Serviceman

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 3
Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. Vi förenklar vardagen för våra kunder!
Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 2020 blev vi det första företaget i Sverige att certifieras för vårt arbete mot FN:s globala hållbarhetsmål.
Vi har av Karriärföretagen blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023 och 2024!


Chaufför / Serviceman med B-körkort till Limhamn
Vi söker nu dig med C-kort som vill sommarjobba som chaufför / serviceman på vår anläggning i Limhamn!
Vad innebär rollen som chaufför / serviceman?
Vill du vara med och leverera service i världsklass? Till vår anläggning i Limhamn söker vi nya kollegor som kan hjälpa oss under sommaren. Tjänsten som chaufför / serviceman innebär hämtning och lämning av plagg och textilier i våra toppmoderna lastbilar hos våra kunder i Skåne, som består av hotell och restauranger.


Vad har Anders Wahldén, distributionschef, att säga om tjänsten och företaget?
"Vi är ett glatt gäng på 10 C-chaufförer som vill ge fin service till våra kunder. Vi söker nu en ny C-chaufför / serviceman som vill jobba hos oss i sommar och eventuellt längre."


Vem är du?
Vi söker dig som är minst 18 år och både talar och skriver svenska obehindrat. Du har ett glatt humör och mycket god servicekänsla. Du ska ha god fysik då arbetet kan vara tungt stundtals.
Övrigt
Arbetstid: Heltid, dagtid, 7-16
Period: Flexibel start från mitten av april till slutet av augusti

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder ett sommarjobb med anställning i ett stabilt och marknadsledande företag, en trevlig arbetsmiljö och fantastiska kollegor. Du kommer få jobba ihop med ett glatt gäng där vi tar hand om varandra och du får nödvändig utbildning och löpande coachning.
Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.
Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Wahldén på anders.wahlden@elis.com. För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Helena Johnsson på helena.johnsson@elis.com.
Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut – så skicka in din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag är fredagen den 25 mars.
Välkommen med din ansökan!


Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Ansök nu

Busschaufför

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 6
Just nu söker Jobb55 bussförare! Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som visstidsanställd/timanställning.
Som busschaufför har du ett roligt och omväxlande jobb. Vi söker dig som tycker om att möta människor och ge god service. Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Du gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till.
Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.
Krav för tjänsten:
D – körkort
YKB
Svenska i tal och skriftSök redan idag då rekrytering sker löpande!

Ansök nu

Busschaufför linjetrafik

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 16
Bergkvarabuss söker nu efter fler duktiga och positiva bussförare till vårt linjetrafikuppdrag i Skåne. Tjänsterna avser behovsanställningar på någon av våra depåer i Malmö eller Trelleborg. På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik.Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. Stationeringsorten är Malmö eller Trelleborg.Intervjuer och urval kommer ske löpande. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bussförare

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Dec 14
Bergkvarabuss söker efter bussförare till vår skol- och beställningstrafik i Malmö!


Vi har flera avtal med kommuner i Skåne där vi fått förmånen att transportera barn till och från deras skolor. Som skolbussförare har du ansvaret för att barnen ska komma fram tryggt och säker. Förutom att du har en behaglig körstil förväntar vi oss också att du förmedlar en hög servicenivå. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss. Utöver skoltrafik kan det också förekomma uppdrag kopplade till vår beställningstrafik. 


God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. 


Vi erbjuder tillsvidareanställning, både heltid och deltid. Beroende på kompetens och intresse kan olika sysselsättningsgrader erbjudas.


Är du istället intresserad av en behovsanställning är du såklart också välkommen med din ansökan!


 


Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Bussförare Malmö stadstrafik, provanställning heltid!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 1
Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.Trafikområde Malmö består av ca 800 medarbetare och vi kör varje dag ca 230 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare Skånetrafiken ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.


Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.
Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! 


Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.


Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Du har D-körkort och YKB.  


Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling.  


Nobina gillar olika

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.


Om tjänsten  

Vi erbjuder anställningsform provanställning heltid, även annan anställning kan erbjudas

Lön enligt kollektivavtal.  


Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig lars.joelsson@nobina.se 


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast 31 december -23. Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförarutbildning Malmö

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 10
Vill du ha ett av Malmös viktigaste jobb? Sök vår kostnadsfria bussförarutbildning!


Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. På så sätt bidrar du till att förflytta samhället varje dag. Våra resenärer ska känna sig välkomna, trygga, informerade och kunna lita på att de reser hållbart med dig som förare. Som kollega är du respektfull, bryr dig om andra och tar ansvar för ditt uppdrag och bidrar på så sätt till en god arbetsmiljö.


Visst låter detta bra? Då har du möjlighet att få gå en kostnadsfri bussförarutbildning, för D-körkort med tillbehörande yrkeskompetensbevis samt jobb efter avslutad utbildning hos oss på NobinaVi startar våra nästkommande bussförarutbildning den 8 januari -24 och den pågår under cirka 16 veckor. Utbildningen genomförs i Malmö. Efter avslutad utbildning har du arbete våra två depåer i Malmö där vi kör hela stadstrafiken.

 


Detta söker vi hos dig


Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  Därför söker vi dig som:• Älskar att interagera med människor och jobba i varierande miljöer.
• Är flexibel och utåtriktad.
• Vill skapa enastående kundupplevelser genom hög service.
• Kan arbeta under oregelbundna tider.
• Har goda svenska kunskaper i tal och skrift.
• Är minst 24 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.


Vi är för mångfald och välkomnar sökande oavsett kön, ålder eller bakgrund. Vi vill ha en jämn fördelning i vår arbetsstyrka och ser gärna kvinnliga sökande. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  


Detta erbjuder vi dig

Efter att du klarat utbildningen erbjuder vi ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra resenärer och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling.Du som får en plats på utbildningen ges en anställning på 100 % (sex månaders provanställning), med ambition att fortlöpa i en tillsvidareanställning. Lön utgår från första utbildningsdagen. 


Vill du ha ett meningsfullt arbete och vara en del av Nobina-familjen? Ansök till vår kostnadsfria bussförarutbildning nu!

Vi vill ha din ansökan senast 30 november 2023, utbildningsplatserna är begränsade och efterfrågan är hög, så vänta inte med din ansökan då platserna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att ha dig med i vårt team och skapa framtidens kollektivtrafik tillsammans!


Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.


 


Frågor gällande utbildningen  


Lars Joelsson, Rekryteringsansvarig, lars.joelsson@nobina.se


Nicklas Olsson, Utbildningsansvarig, nicklas.olsson@nobina.se


Facklig kontaktperson


Henrik Norrman, Kommunal, henrik.norrman@nobina.se  


Ansökan  


Observera att under ansökningsperioden är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   


Välkommen med din ansökan!


Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 8 000 medarbetare. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se


 


Ansökan  


Vi vill ha in din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]

Ansök nu

Bussförare

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 23
Bergkvarabuss söker efter bussförare till vår skol- och beställningstrafik i Malmö!


Vi har flera avtal med kommuner i Skåne där vi fått förmånen att transportera barn till och från deras skolor. Som skolbussförare har du ansvaret för att barnen ska komma fram tryggt och säker. Förutom att du har en behaglig körstil förväntar vi oss också att du förmedlar en hög servicenivå. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss. Utöver skoltrafik kan det också förekomma uppdrag kopplade till vår beställningstrafik. 


God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. 


Tjänsten är en tillsvidareanställning och beroende på kompetens och intresse kan olika sysselsättningsgrader erbjudas. Är du istället intresserad av en behovsanställning är du såklart också välkommen med din ansökan!


 


Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Bussförare

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 22
Bergkvarabuss söker efter bussförare på 80% till vår skoltrafik i Malmö!


Vi har flera avtal med kommuner i Skåne där vi fått förmånen att transportera barn till och från deras skolor. Som skolbussförare har du ansvaret för att barnen ska komma fram tryggt och säker. Förutom att du har en behaglig körstil förväntar vi oss också att du förmedlar en hög servicenivå. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss. Utöver skoltrafik kan det också förekomma uppdrag kopplade till vår beställningstrafik. 


God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. 


Tjänsten är tillsvidareanställning och beroende på kompetens och intresse kan olika sysselsättningsgrader erbjudas. Är du istället intresserad av en behovsanställning är du såklart också välkommen med din ansökan!


 


Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Busschaufför

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 14
Bergkvarabuss söker nu efter fler duktiga och positiva bussförare till vårt linjetrafikuppdrag i Skåne. Tjänsterna avser behovsanställningar på någon av våra depåer i Malmö eller Trelleborg. På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik.Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. Stationeringsorten är Malmö eller Trelleborg.Intervjuer och urval kommer ske löpande. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Bussförare Malmö stadstrafik, provanställning heltid.

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 2
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se    


 


Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 800 medarbetare och 230 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.


 


Vi erbjuder  


Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  


 


Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  


 


Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  


 


Personliga egenskaper och utbildning  


Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  


 


Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort, har du YKB är det ett plus.


Om du blir inbjuden till intervju så vill vi gärna att du har med dig ett utdrag från polisens belastningsregister, detta beställer du på www.polisen.se 


 


Om tjänsten  


Tjänsten är en provanställning på heltid, kan även erbjuda deltid, visstid eller behovsanställning. Lön enligt kollektivavtal.  


 


Frågor gällande rekryteringsprocessen:  


Lars Joelsson, e-post: lars.joelsson@nobina.se alt.  


tel. 040-685 7814 


 


Facklig kontaktperson:  


Henrik Norrman, e-post: henrik.norrman@nobina.se alt.  


tel. 0707-930 120


 


Ansökan  


Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  


Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförarutbildning Malmö sommaren och hösten -23

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 20
Vill du ha ett av Malmös viktigaste jobb? Sök vår bussförarutbildning!


Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. På så sätt bidrar du till att förflytta samhället varje dag. Våra resenärer ska känna sig välkomna, trygga, informerade och kunna lita på att de reser hållbart med dig som förare. Som kollega är du respektfull, bryr dig om andra och tar ansvar för ditt uppdrag och bidrar på så sätt till en god arbetsmiljö.


Låter detta bra? Då har du möjlighet att få en anställning hos Nobina för att utbilda dig till bussförare och sedan en fortsatt anställning som bussförare. Vi startar våra nästkommande bussförarutbildningar den 5 juni -23 och den 4 september -23 och den pågår under cirka 16 veckor. Utbildningen genomförs i Malmö. Efter avslutad utbildning har du arbete våra två depåer i Malmö där vi kör hela stadstrafiken.


Du möter miljöer med lugn och trygghet men kan även hamna i stressiga situationer. Du är utåtriktad och flexibel – men framför allt tycker du om människor och ser en inspirerande utmaning i att alltid ha nöjda kunder. En hög servicenivå är en självklar del i ditt arbete.


Vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”Alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”Vi förenklar kundens vardagsresor”.  


Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande.  


Detta söker vi hos dig• Ska tycka om att jobba med service och möta människor.
• Kunna jobba på oregelbundna tider.
• Behärska det svenska språket både i tal och skrift.
• Du ska vara minst 21 år gammal och haft B-körkort i minst 1 år.  


Detta erbjuder vi dig


Efter avslutad förarutbildning får du en gedigen förarintroduktion hos oss, samt löpande kompetensutveckling.


Om tjänsterna   


Du som får en plats på utbildningen ges en anställning på 100 % (sex månaders provanställning), med ambition att fortlöpa i en tillsvidareanställning.


Lön utgår från första utbildningsdagen.


Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post.


Observera att vi inte har möjlighet att ge återkoppling på testerna om du inte går vidare till intervju.


Frågor gällande utbildningen  


Lars Joelsson, Rekryteringsansvarig, lars.joelsson@nobina.se


Nicklas Olsson, Utbildningsansvarig, nicklas.olsson@nobina.se


Facklig kontaktperson


Henrik Norrman, Kommunal, henrik.norrman@nobina.se  


Ansökan  


Observera att under ansökningsperioden är det många som kontaktar oss och att det därför kan ta lite längre tid innan du får svar från oss.   


Urval sker löpande och utbildningsplatserna är attraktiva, vänta därför inte med din ansökan.


Välkommen med din ansökan!


Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 8 000 medarbetare. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se


 


Ansökan  


Vi vill ha in din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]

Ansök nu

Bussförare

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 12
Vi är ett bussbolag som i dag kör skolkörning samt allt inom beställning.
Du som söker skall vara bussförare, ansvarstagande, flexibel och brinna för service. Säkerheten är viktig och kunden alltid I fokus
Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt, lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.
Du ska kunna jobba alla tider på dygnet samt kunna vara borta ett par dagar hemifrån.
Du har giltigt busskörkort (D),YKB samt digitalt förarkort.
Svenska i tal och skrift
Tillträde: löpande
För att söka tjänst så behöver du ha utdrag ur belastningsregister.

Ansök nu

Bussförare till Vy bus4you 

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 26
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Malmös bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Vy bus4you är en del av Vygruppen. Vi är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy bus4you, Vy express och Vy flygbussarna. Vy bus4you har för tolfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex). Vy bus4you Malmö kör expressbusstrafik mellan Köpenhamn och Oslo. 

Vi rekryterar nu behovsanställda bussförare till vår depå i Malmö. Vi söker dig som kan arbeta mycket under sommaren och sen fortsätta att arbeta vid behov under hösten 2023. Innan du börjar arbeta kommer du att få en intern utbildning för att bli redo för att representera Vy bus4you i Malmö. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl såväl svenska som engelska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare är det meriterande om du behärskar andra språk än svenska och engelska. Du behöver ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som förare hos Vy bus4you ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de tidvis stressiga arbetssituationerna. Du är lösningsinriktad och har lätt för att kunna hantera nya utmanande situationer. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du samarbetar även väl med kollegor och bidrar till en god arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider varierar.    

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

Du ges möjligheten att göra kunder nöjda genom att leverera god service och därmed påverka företagets resultat. Du omfattas av Bussbranschavtalet.

Går du vidare i rekryteringsprocessen behöver du komplettera din ansökan med ett utdrag ”Arbete med barn i annan verksamhet” från polisens hemsida. Under anställning sker slumpmässiga alkohol och drogtester.

Mer information om Vy bus4you finner du på bus4you.se. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan med CV, personligt brev samt referenser. 

Kontaktinformation
Daniel Bergagård Gill, Platschef, daniel.bergagard.gill@vy.se

Arbetsplats
Kabingatan 2

212 39 Malmö

Ansök nu

Bussförare

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Maj 8
Bergkvarabuss söker nu efter fler duktiga och positiva bussförare till vårt linjetrafikuppdrag i Skåne. Tjänsterna avser behovsanställningar på någon av våra depåer i Malmö eller Trelleborg. På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik.Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. Stationeringsorten är Malmö eller Trelleborg.Intervjuer och urval kommer ske löpande. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Bussförare till främst skoltrafik

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Apr 3
Bergkvarabuss söker efter behovsanställda bussförare till vår skoltrafik i Malmö och Eslöv!


Vi har flera avtal med kommuner i Skåne där vi fått förmånen att transportera barn inom kommunerna till och från deras skolor. Som skolbussförare har du ansvaret för att barnen ska komma fram tryggt och säker. Förutom att du har en behaglig körstil förväntar vi oss också att du förmedlar en hög servicenivå. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss. Utöver skoltrafik kan det också förekomma uppdrag kopplade till vår beställningstrafik. 


God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. 


Tjänsterna avser timanställningar. Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Bussförare Malmö stadstrafik våren -23, provanställning heltid!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 2
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se    


 


Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 800 medarbetare och 230 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.


 


Vi erbjuder  


Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  


 


Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  


 


Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  


 


Personliga egenskaper och utbildning  


Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  


 


Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort, har du YKB är det ett plus.


Om du blir inbjuden till intervju så vill vi gärna att du har med dig ett utdrag från polisens belastningsregister, detta beställer du på www.polisen.se 


 


Om tjänsten  


Tjänsten är en provanställning på heltid, kan även erbjuda deltid, visstid eller behovsanställning. Lön enligt kollektivavtal.  


 


Frågor gällande rekryteringsprocessen:  


Lars Joelsson, e-post: lars.joelsson@nobina.se alt.  


tel. 040-685 7814 


 


Facklig kontaktperson:  


Henrik Norrman, e-post: henrik.norrman@nobina.se alt.  


tel. 0707-930 120


 


Ansökan  


Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  


Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförare till Vy bus4you och Vy flygbussarna

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 2
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Malmös bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Vy bus4you är en del av Vygruppen och en av de ledande aktörerna inom kommersiell persontrafik i Sverige. Vi rekryterar nu inför vår och sommar 2023 till vår depå i Malmö. Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie under en på förhand överenskommen tidsperiod. För att vara aktuell för semestervikariat är det ett krav att du kan arbeta motsvarande heltid under minst fem veckor inom perioden 1 juni till 31 augusti. Det finns möjlighet till längre period än fem veckor. Innan semestervikariatet finns möjlighet att arbeta i en behovsanställning. Efter semestervikariatet finns goda möjligheter att fortsätta att arbeta hos oss under hösten 2023. 

Vy bus4you Malmö kör expressbusstrafik mellan Köpenhamn och Oslo. Vi är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige med varumärkena Vy bus4you, Vy express och Vy flygbussarna. Vy bus4you har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda kunder, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex).

Tillsammans med Vy flygbussarna utgör Vy bus4you den kommersiella avdelningen och därför kan vi erbjuda möjligheten
att arbeta för båda varumärken inom Vy-koncernen. På Vy flygbussarna trafikerar vi linjen Malmö Airport, med utgångspunkt vid depån på Celsiusgatan.

Innan du börjar arbeta kommer du att få en intern utbildning för att bli redo för att representera båda varumärkena i Malmö. 
 

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl såväl svenska som engelska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och att du har kört persontrafik med buss. Vidare är det meriterande om du behärskar andra språk än svenska och engelska. Du behöver ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som förare hos Vy bus4you ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med kundens behov i fokus. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de tidvis stressiga arbetssituationerna. Du är lösningsinriktad och har lätt för att kunna hantera nya utmanande situationer. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Du är duktig på att informera kunder genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för kunden.

Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du samarbetar även väl med kollegor och bidrar till en god arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider varierar.    

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

Du ges möjligheten att göra kunder nöjda genom att leverera god service och därmed påverka företagets resultat. Du omfattas av Bussbranschavtalet.

Går du vidare i rekryteringsprocessen behöver du komplettera din ansökan med ett utdrag ”Arbete med barn i annan verksamhet” från polisens hemsida. Under anställning sker slumpmässiga alkohol och drogtester.

Mer information om Vy bus4you finner du på bus4you.se. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan med CV, personligt brev samt referenser. 

Kontaktinformation
Daniel Bergagård Gill, Platschef, daniel.bergagard.gill@vy.se

Arbetsplats
Kabingatan 2

212 39 Malmö

Ansök nu

Bussförare

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 6
Bergkvarabuss söker nu efter fler duktiga och positiva bussförare till vårt linjetrafikuppdrag i Skåne. Tjänsterna avser behovsanställningar på någon av våra depåer i Malmö eller Trelleborg. På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik.Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. Stationeringsorten är Malmö eller Trelleborg.Intervjuer och urval kommer ske löpande. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Bussförare för skol- och beställningstrafik

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 6
I Eslöv har vi elva skollinjer och dessutom är Bergkvarabuss stora inom beställningstrafik i Skåne. Vi söker efter behovsanställda bussförare till dessa uppdrag!
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Tillsammans med dina kollegor och skapar du en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss. Utöver skoltrafik kommer du också utföra uppdrag kopplade till vår beställningstrafik. Inom beställningstrafiken möter du olika typer av resenärer och med olika typer av uppdrag, du bör därför trivas med mycket kundkontakt och uppskatta en varierad vardag.
God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. 
Tjänsterna avser timanställningar. Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Bussförare för skol- och beställningstrafik

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Feb 5
Bergkvarabuss söker efter behovsanställda bussförare till vår skol- och beställningstrafik i Arlöv!
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Tillsammans med dina kollegor och skapar du en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss. Utöver skoltrafik kommer du också utföra uppdrag kopplade till vår beställningstrafik. Inom beställningstrafiken möter du olika typer av resenärer och med olika typer av uppdrag, du bör därför trivas med mycket kundkontakt och uppskatta en varierad vardag.
God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. 
Tjänsterna avser timanställningar. Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Bussförare Malmö stadstrafik våren -23, provanställning heltid!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 2
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 800 medarbetare och 230 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort, har du YKB är det ett plus.
Om du blir inbjuden till intervju så vill vi gärna att du har med dig ett utdrag från polisens belastningsregister, detta beställer du på www.polisen.se 

Om tjänsten  
Tjänsten är en provanställning på heltid, kan även erbjuda deltid, visstid eller behovsanställning. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Lars Joelsson, e-post: lars.joelsson@nobina.sealt.  
tel. 040-685 7814

Facklig kontaktperson:  
Henrik Norrman, e-post: henrik.norrman@nobina.sealt.  
tel. 0707-930 120

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförare

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 23
Vi är ett bussbolag som i dag kör skolkörning samt allt inom beställning.
Du som söker skall vara bussförare, ansvarstagande, flexibel och brinna för service. Säkerheten är viktig och kunden alltid I fokus
Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt, lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.
Du ska kunna jobba alla tider på dygnet samt kunna vara borta ett par dagar hemifrån.
Du har giltigt busskörkort (D),YKB samt digitalt förarkort.
Svenska i tal och skrift
Tillträde: löpande
För att söka tjänst så behöver du ha utdrag ur belastningsregister.

Ansök nu

Bussförare

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jan 5
Vi är ett bussbolag som i dag kör skolkörning samt allt inom beställning.
Du som söker skall vara bussförare, ansvarstagande, flexibel och brinna för service. Säkerheten är viktig och kunden alltid I fokus
Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt, lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.
Du ska kunna jobba alla tider på dygnet samt kunna vara borta ett par dagar hemifrån.
Du har giltigt busskörkort (D),YKB samt digitalt förarkort.
Svenska i tal och skrift
Tillträde 15/1-23


För att söka tjänst så behöver du ha utdrag ur belastningsregister.

Ansök nu

Bussförare Malmö stadstrafik, provanställning heltid!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 21
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 800 medarbetare och 230 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort, har du YKB är det ett plus.
Om du blir inbjuden till intervju så vill vi gärna att du har med dig ett utdrag från polisens belastningsregister, detta beställer du på www.polisen.se 

Om tjänsten  
Tjänsten är en provanställning på heltid, kan även erbjuda deltid, visstid eller behovsanställning. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Lars Joelsson, e-post: lars.joelsson@nobina.sealt.  
tel. 040-685 7814

Facklig kontaktperson:  
Henrik Norrman, e-post: henrik.norrman@nobina.sealt.  
tel. 0707-930 120

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförare för skol- och beställningstrafik

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Nov 17
Bergkvarabuss söker efter behovsanställda bussförare till vår skol- och beställningstrafik i Malmö!
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss. Utöver skoltrafik kommer du också utföra uppdrag kopplade till vår beställningstrafik. Inom beställningstrafiken möter du olika typer av resenärer och med olika typer av uppdrag, du bör därför trivas med mycket kundkontakt och uppskatta en varierad vardag.
God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. 
Tjänsterna avser timanställningar. Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Bussförare

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 25
Vi sökerefter serviceinriktadebussförarevidbehov!
Bergkvarabuss i Malmö och Trelleborg söker nu efter timanställda bussförare som vill köra region- och stadstrafik. 
Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen. 
Om tjänsten:
Som bussförare på Bergkvarabuss är din huvudsakliga uppgift att på ett säkert och angenämt sätt ta våra resenärer dit de önskar och ge dem service utöver det vanliga.
D-körkort samt giltigt YKB-kort är ett grundläggande krav. Vidare krävs goda kunskaper inom svenska språket. 
Intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stationeringsort blir Malmö eller Trelleborg.

Ansök nu

Vill du köra skolskjuts?

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Okt 20
Småvisans förskola är en privatägd förskola som ligger i stadsdelen Kirseberg. Verksamhetsidén är att skapa en förskola som ska lägga grunden för ett livslångt lärande. Verksamheten ska bedrivas med barnens behov som en utgångspunkt där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Vi ska sträva mot att skapa en trygg och stimulerande arbetsmiljö för personalen eftersom det även medför trygghet för barnen.
Småvisans förskola har två avdelningar med plats för 32 barn. Lokalen har en egen gård som är omringad av grönska och det finns en varierad miljö där barnen ges olika möjligheter till lek och lärande. I direkt anslutning till lokalen finns den mäktiga Garnisonsplanteringen som har en stor lekplats.
Småvisans förskola är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla barn. Självklart är du är kompetent, vetgirig, flexibel och redo att axla ett stort ansvar.
Just nu söker vi dig som vill jobba med förskolans skolskjuts.


Arbetsuppgift
Du hämtar barnen vid sina hem samt kör dem hem från förskolan med minibuss som rymmer 9 platser. Det är 3 vändor på morgonen och 3 vändor på eftermiddagen.
För denna tjänst räcker det med ett B-körkort. Vi ser gärna att du har kört bil i 2 år.
Arbetstiden är förlagd mellan 6.40-9.40 samt 13.40-16.40.


Kvalifikationer:
Krav
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
B-körkort minst 2 år.
Meriterande
Vana att köra minibuss samt manuell växellåda.
Erfarenhet inom förskoleverksamhet.


Vi söker dig som:
Har en positiv inställning och god kommunikationsförmåga med barn och vårdnadshavare.
Är driven och inspirerar arbetslaget med stort engagemang.
Har lätt att samarbeta och kommunicerar med kollegor.
Är nyfiken och har förmågan att se möjligheter istället för hinder.
Är aktiv, drivande och har stort intresse för barnen.Övrigt
Tjänsten omfattas av registerkontroll. Den sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning.


Om anställningen
Lön: Enligt kollektivavtal


Anställningsvillkor
75% visstidsanställning. Som visstidsanställd är man även med i vår vikariepool och kan får arbeta i barngruppen och eventuellt också städa vid behov.


Arbetsgivare
Småvisans Förskola AB

Kontakt
kontakt@smavisansforskola.se


Sista ansökningsdatum
2022-11-01
Tjänsten kan tillsättas tidigare om rätt kandidat hittas.

Du söker tjänsten genom att
skicka ditt CV och personliga brev till
kontakt@smavisansforskola.se och ange
“Skolskjuts” som rubrik.

Ansök nu

Bussförare för skol- och beställningstrafik

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 28
Bergkvarabuss söker nu efter behovsanställda bussförare till vår skol- och beställningstrafik i Malmö!
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss. Utöver skoltrafik kommer du också utföra uppdrag kopplade till vår beställningstrafik. Inom beställningstrafiken möter du olika typer av resenärer och med olika typer av uppdrag, du bör därför trivas med mycket kundkontakt och uppskatta en varierad vardag.
God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. 
Tjänsterna avser timanställningar. Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Bussförare för skol- och beställningstrafik

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Sep 1
Bergkvarabuss söker nu efter behovsanställda bussförare till vår skol- och beställningstrafik i Malmö!
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss. Utöver skoltrafik kommer du också utföra uppdrag kopplade till vår beställningstrafik. Inom beställningstrafiken möter du olika typer av resenärer och med olika typer av uppdrag, du bör därför trivas med mycket kundkontakt och uppskatta en varierad vardag.
God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. 
Tjänsterna avser timanställningar. Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Bussförare Malmö hösten -22, provanställning heltid.

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 21
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 800 medarbetare och 230 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort, har du YKB är det ett plus.
Om du blir inbjuden till intervju så vill vi gärna att du har med dig ett utdrag från polisens belastningsregister, detta beställer du på www.polisen.se 

Om tjänsten  
Tjänsten är en provanställning på heltid, kan även erbjuda deltid eller visstid. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Lars Joelsson, e-post: lars.joelsson@nobina.sealt.  
tel. 040-685 7814

Facklig kontaktperson:  
Henrik Norrman, e-post: henrik.norrman@nobina.sealt.  
tel. 0707-930 120

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu

Bussförare Skåne sommaren 2022

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Mar 31
Bussförare med kunden i fokus
Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla!

Välkommen att fortsätta din resa med oss!
För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambition som är den naturliga startpunkten för alla våra medarbetares dagliga arbete. Kanske snart också för ditt?

Det här erbjuder vi
Möjlighet att påverka - Vi vill upprätta så bra scheman som möjligt för så många som möjligt, utifrån den trafik vi kör. Du får gärna komma med egna initiativ och bidra till nytänkande lösningar för att utveckla din arbetssituation.

Utrymme att växa - alla våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och en del går med tiden vidare till nya roller.

Balans i livet - precis som vi månar om en hållbar miljö är vi också måna om din hälsa, därför erbjuder vi alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och ser positivt på att du har en sund balans mellan privatliv och arbetstid.

Är det här du?
Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer

- Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
- Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
- Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
- Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer


Grundkrav

- D-körkort
- Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
- Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen


Din kommande arbetsplats
Du kommer att arbeta bland kollegor i en yrkesgrupp med stor familjär sammanhållning och varm laganda. Vi strävar efter att ha medarbetarkår med bred spridning i ålder, bakgrunder och en jämn könsfördelning. Mångfald berikar på samma sätt som ett leende. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg.

Stationeringsort/Adress: Österlen/Malmö/Lund/Eslöv/Hörby/Kristianstad

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in in ansökan snarast.

Dock senast 2022-04-30

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:

Anders Henricsson, enhetschef, Österlen, anders.henricsson@transdev.se, Johan Johan Fredriksson, enhetschef Lund, Johan.Fredriksson@transdev.se
Mersid Merdzic, enhetschef Eslöv/skåneexpressen, mersid.merdzic@transdev.seTransdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalat ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår ingår i den internationellt koncernen Transdev Group.

Ansök nu

KÖRA BUSS TILL/FRÅN MALMÖ AIPORT

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Aug 3
VI EXPANDERAR , DÄRFÖR BEHÖVER ANSTÄLLA EN BUSSCHAUFFÖR . SERBISKA SOM ANDRA SPRÅK ÄR EN FÖRDEL. TIMLÖN ENLIGT TRANSPORT AVTAL. VI KÖR LINJE LUND C -MALMÖ AIPORT-LUND C. ÄVEN ANDRA KÖRNINGAR KAN FÖREKOMMA KONTAKT BUSS BOGDAN SKÅNE
0736432967, 0762746043

Ansök nu

Bussförare för skol- och beställningstrafik

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 19
Bergkvarabuss söker nu efter behovsanställda bussförare till vår skol- och beställningstrafik i Malmö!
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss. Utöver skoltrafik kommer du också utföra uppdrag kopplade till vår beställningstrafik. Inom beställningstrafiken möter du olika typer av resenärer och med olika typer av uppdrag, du bör därför trivas med mycket kundkontakt och uppskatta en varierad vardag.
God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. 
Tjänsterna avser timanställningar. Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Bussförare för skol- och beställningstrafik

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 1
Bergkvarabuss söker nu efter behovsanställda bussförare till vår skol- och beställningstrafik i Malmö!
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss. Utöver skoltrafik kommer du också utföra uppdrag kopplade till vår beställningstrafik. Inom beställningstrafiken möter du olika typer av resenärer och med olika typer av uppdrag, du bör därför trivas med mycket kundkontakt och uppskatta en varierad vardag.
God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. 
Tjänsterna avser timanställningar. Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Bussförare

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jul 5
Vi är ett bussbolag som i dag kör skolkörning samt allt inom beställning.
Du som söker skall vara bussförare, ansvarstagande, flexibel och brinna för service. Säkerheten är viktig och kunden alltid I fokus
Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt, lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.
Du ska kunna jobba alla tider på dygnet samt kunna vara borta ett par dagar hemifrån.
Du har giltigt busskörkort (D),YKB samt digitalt förarkort.
Svenska i tal och skrift
Tillträde 10/8-22


För att söka tjänst så behöver du ha utdrag ur belastningsregister.

Ansök nu

C och CE chaufförer sökes!

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 16
Till vår kund söker vi nu chaufför med giltigt YKB (och gärna ADR) med start senast till sommaren!


Du kommer initialt att bli anställd av Scania Bemanning och är uthyrd till kund. För den driftiga och skötsamma är chanserna mycket goda att bli övertagen av kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branschen och med lastbilar och släpvagnar av nyare årsmodeller med modern utrustning. Kunden är specialist på styckgods och partitransporter där man kör tempererade transporter samt andra transporter som kräver hög tillförlitlighet och mycket hög kvalité. 

Du blir en del av ett stort team och med rätt personlighet och vilja så finns det goda chanser att bli det permanent!

Vi söker dig som är ute efter en långsiktig anställning. Du värdesätter trygghet och långsiktighet samt vill hitta ett företag där du har möjligheter att växa. Vi tror du har tidigare erfarenhet av transportarbete eller har rätt inställning för arbetet. Som person är du ansvarstagande och flexibel med ett stort kvalitetstänk.

Krav:
C och/eller CE körkort
Giltigt YKB
Digitalt förarbevis

Meriterande:
Giltig ADR
Flexibel gällande dag och kväll/nattpass


Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö/Helsingborg/Kristianstad
Arbetstider: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid/deltid

Din profil
Vi söker dig som trivs på vägen, har en vilja att prestera, är självgående och ordningsam. Du har gärna ett par års erfarenhet av branschen eller känner dig redo för arbetet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är trevlig och serviceminded.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Bussförare provanställning Malmö sommaren -22

Bussförare/Busschaufför
Läs mer Jun 1
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 800 medarbetare och 230 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  
Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort, har du YKB är det ett plus.
Om du blir inbjuden till intervju så vill vi gärna att du har med dig ett utdrag från polisens belastningsregister, detta beställer du på www.polisen.se 

Om tjänsten  
Tjänsten är en provanställning på heltid, kan även erbjuda deltid eller visstid. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  
Lars Joelsson, e-post: lars.joelsson@nobina.sealt.  
tel. 040-685 7814

Facklig kontaktperson:  
Henrik Norrman, e-post: henrik.norrman@nobina.sealt.  
tel. 070-733 54 37  

Ansökan  
Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  
Urval sker löpande.

Ansök nu