Malmö: Kock(Dagtid) på lunchrestaurang

Hitta ansökningsinfo om jobbet Kock(Dagtid) på lunchrestaurang i Malmö. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Malmö inom den kategorin.

Publicerad: 2024-03-04 // Varaktighet: Heltid

Vi söker en gladd och pigg kock för att stödja vårt gäng på Ubåtshallen! Arbetstiderna är ca 8-16.30.
På lunchrestaurangen Ubåtshallen lagas välsmakande modern husmanskost med hög ambition. Vi serverar en dagens husman, en internationellt inspirerad rätt och ett vegetariskt alternativ samt en soppa, fräsch salladsbuffé och nybakt bröd åt ca 200-300 gäster om dagen.
Vi serverar lunch 5 dagar i veckan och handhar catering utanför dessa tider.
Om tjänsten:
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster samt stötta kökschef i att leda och utveckla mindre erfaren personal. Du är en glad och pigg person som sprider positiv energi. Vi värdesätter också att du har lätt att gå från ord till handling.
Vana från storkök är ett krav.
Är du en duktig konditor är det ett plus!
Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd huvudsakligen till vardagar då lunchen serveras men även kvällar och helger vid händelse av catering.
Om dig:
Du brinner för matlagning och är inte rädd för att testa något nytt.
Du är strukturerad och klarar av att följa instruktioner såväl som att leda.
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du är inte rädd för diskrummet.
Du är jobbar väl i grupp och gillar att jobba i ett högt tempo.
Du är flytande i både skrift och tal i både svenska och engelska.
Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.

Vi ger dig:
En stabil och trygg arbetsplats med högt i tak, bra arbetstider och villkor.
Ansök:
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Observera att urval & intervjuer kommer ske löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att träffa dig,
Rickard och Joanna.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Malmö som Kock, storhushåll

Nedan visas andra jobb i Malmö som Kock, storhushåll.

ICA Supermarket Svalöv söker en Butikskock!

Läs mer Apr 25
ICA Supermarket Svalöv söker en Butikskock!
Om ossICA Supermarket Svalöv är en butik på landsbygden i nordvästra Skåne som inriktar in sig på matinspiration. “Genom att varje dag göra våra kunder nöjda ska vi vara Svalövs bästa matbutik som är inspirerande att både handla och arbeta i”.
Om tjänstenICA Supermarket Svalöv söker en engagerad Butikskock med fokus på hållbarhet och kreativitet. Denna roll innebär främst att ta fram recept och produkter inom kök och kallskänk. Som Butikskock kommer du att ha ett helhetsansvar för avdelningen kök, vilket även innefattar säsongsplanering, inköp och ekonomi.
Arbetsuppgifter:
Förädling med hållbarhetstänk
Tillverkning av mat/matlådor
Hantering av cateringbeställningar
Ledarskap och arbetsfördelning
Arbete med receptur och ekonomi
Egenkontroll och matsäkerhet

Om kandidaten:
Vi söker en social lagspelare med passion för mat och matlagning. Du bör vara ansvarsfull, kreativ, kunna leda och fördela arbete vid behov samt vilja ta egna initiativ för att utveckla avdelningen på sikt.
Meriterande för tjänsten
Erfarenhet av arbete med beredning i storkök
Brinnande intresse för matlagning
Erfarenhet av butiksarbete
Utbildning kock / kallskänka
Erfarenhet av kalkylerande
ICA’s interna system

Om anställningen
Tjänstens omfattning är heltid, helgarbete förekommer. Start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och lön enligt Handels kollektivavtal.
Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot just din ansökan!
Om BemannicaTjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Bemannica AB. Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige.Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica påbemannica.seoch följ oss påFacebookför de senaste nyheterna!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kock på helgläger i skåne

Läs mer Maj 15
Om oss
Maskrosbarn är en barnrättsorganisation som stöttar barn 13-19 år vars föräldrar har en psykisk sjukdom, missbruk eller blir utsatta för våld. Vi vänder oss till ungdomar från hela Sverige.
Helglägerverksamheten riktar sig till ungdomar som har ett behov av att komma hemifrån. Vi erbjuder dem sex läger per år i en miljö som erbjuder trygghet, värme och skratt.
Beskrivning av uppdrag
Under hösten 2024 och våren 2025 har vi läger på en lägergård i Skåne. Ett läger är från lördag till söndag. Under de olika lägertillfällena har vi olika teman som vi arbetar kring. Under lägrets gång gör vi många olika aktiviteter som till exempel att klä ut oss, leka lekar och fira högtider.
Som kock kommer du laga mat till cirka 20-30 personer. Du kommer laga lunch och middag på lördagen och enklare frukost och lunch på söndagen. Du kommer tillsammans med projektledaren ta fram en meny enligt dina idéer men du behöver ha i åtanke att det är en meny för ungdomar. I arbetet ingår inför varje läger ett par timmars planering av meny och inköp.
Att arbeta i köket på läger är väldigt speciellt, ungdomarna kommer att röra sig mycket kring köket och vara nyfikna på både dig och maten du lagar. Ibland kanske de även kommer att hjälpa till, det är en förutsättning att du klarar av att arbeta trots att det är mycket liv och rörelse och ibland hög ljudvolym.
Som kock är du med och förändrar unga människors liv, många av ungdomarna vi möter får sällan lagad mat hemma och här är du med och bidrar till att skapa känslan av trygghet, att bli omhändertagen och positiva upplevelser kring måltider.


Vad vi erbjuder
Handledning från lägerchef under lägrets gång
Vi betalar alla resor till/från lägret samt mat och logi
Möjlighet till fortsatt engagemang i föreningen
Del i en gemenskap som är svår att förklara i ord

Du som söker:
Om du själv identifierar dig som ett maskrosbarn så har du bearbetat dina erfarenheter och mår så pass bra idag att du har förmåga att hålla distansen till dina egna känslor och upplevelser. Har verktyg för att hantera dem då du kommer vara i en miljö där mycket minnen och känslor kan väckas.
Är en bra förebild för våra ungdomar, vår gård är drog- och alkoholfri.
Är flexibel och osjälvisk – du är beredd att ta dig an alla de uppgifter som ingår i uppdraget som kock och kan samarbeta.
Är stresstålig och beredd att hugga i
Är beredd att leva tätt inpå människor i ett kollektiv.
Kan arbeta på alla sex läger



Det är meriterande om du:
Har arbetat med menysättning, inköp och budgetering tidigare
Har arbetat i storkök tidigare
Har körkort och/eller egen bil



Under hösten 2024 är första lägret planerat i september följt av ett i oktober och ett i november
Ersättningen per läger är 3500kr


ANSÖKAN - Ansökan med cv och personligt brev med svar på våra frågor skickas till jobba@maskrosbarn.org
Varför söker du arbetet som kock på helgläger hos oss?
Vilka egenskaper har du som kan bidra till rollen?



Skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast 4 juni 2024. Intervjuer sker löpande!

Ansök nu

Kock

Läs mer Maj 2
Vi på Sinlapa serverar delikata, fräscha bowls med thailändska smaker. Vi kallar det '' Thai fusion bowls ''
Vi söker en kock som kan laga asiatisk mat.
I arbetet som kock ingår alla förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, kassahantering, salladsberedning, servering, vikarieanskaffning, disk, vara delaktig i utvecklingsarbete etc.
Du ska vara stresta?lig, glad, ordningssam, hjälpsam, kunna arbeta i team och tänker positiv.
Är du intresserad av att arbeta inom restaurangbranschen och brinner för att ge gäster en exceptionell matupplevelse? Då är ett jobb i vårt kök något för dig!

Ansök nu

Kökschef till skolrestaurang, Malmö

Läs mer Apr 30
Kökschef till skolrestaurang, Malmö

Drivs du av att ge service och leverera en förstklassig matupplevelse? Har du utbildning som kock och tidigare erfarenhet som arbetsledare i storhushåll och längtar efter ett sammanhang där du kan göra skillnad? Nu söker vi en kökschef till vårt fina skolkök i Malmö.

Kitchen by Watma????
Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang!
Vi driver idag produktionskök i Stockholm, Karlstad, Norrköping, Malmö, Växjö och Trollhättan där vi producerar upp till 5000 portioner per dag. Maten serveras i bufféform och målet är att använda så lite halvfabrikat som möjligt.

The Watma Way of Working ????
Watma Education driver grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildning samt KF-utbildning och har läsåret 2023/2024 cirka 6000 elever och 750 medarbetare. Vår vision är att skapa excellens genom evidens – för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning.

Utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling har vi skapat The Watma Way of Working som beskriver hur vi ser på vårt uppdrag och hur vi möter varandra, våra elever och andra i vår omvärld. Vi vet att en stark företagskultur är vår viktigaste framgångsfaktor och av den är vi alla en viktig del.

Så här fungerar våra kök
Eleverna ska få en helt ny matupplevelse på skolan, bland annat genom att ges möjlighet att välja sin mat och genom att vi möblerar matsalarna med möbler som liknar en restaurangs. Här vilar ett ansvar inte bara hos oss som levererar restaurangupplevelsen, utan också på pedagoger, vårdnadshavare och inte minst eleverna: Om vi inom Watma äter upp det vi beställt kan vi sänka vårt avfall med 60%. Om maten hamnar i magen och inte i soporna så är vi alla vinnare! Vi kastar ca 30 000 ton lagad mat i skolorna i Sverige varje år. Här har vi om inte annat ett viktigt miljömål att bidra till!
Du som medarbetare kommer att bli coachad till att få ännu mer stolthet i det du gör och få insikten att eleverna är dina gäster precis som om du hade jobbat på en restaurang med lunchgäster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
? B-körkort, då det ingår transport av mat i tjänsten
? Dokumenterad utbildning som kock
? Arbetat på både restaurang och i storhushåll, gärna i skola
? Vana att arbetsleda
? Erfarenhet av att följa upp budget
? Erfarenhet av att beställa och beräkna mängd på stora volymer portioner.
? Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt behärskar engelska - detta för att kunna följa lagar, regler och instruktioner

Som person önskar vi att du är problemlösningsorienterad, då det i köket kan uppstå saker som snabbt behöver lösas, och det är viktigt att säkra en bra skolmat till våra elever. Ett gott bemötande och att vara serviceinriktad mot både barn och vuxna är vidare av stor vikt. I köket arbetar vi som ett team och alla har en viktig roll, så alla behöver anpassa sig och arbeta i grupp både fysiskt och psykiskt.

Vårt erbjudande ?
Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet och där vi hjälper varandra att lyckas.
Hos oss får du bland annat...
· En unik möjlighet att påverka och bidra i ett företag med stort hjärta
· Engagerade kollegor i en växande skolkoncern
· Friskvårdsbidrag

Villkor
Anställningsform: Visstidsanställning under läsåret 2024/2025. Provanställning tillämpas.
Tjänstgöringsgrad: 75% (eventuellt kan behöva ökas till 100% i ett senare skede)
Tillträde: 5 augusti 2024

Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas omgående och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag har passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Erik Eriksson, Affärsområdeschef Kitchen by Watma, erik.eriksson@watma.se

Ansök nu

Kock till Heat i Malmö!

Läs mer Nov 28
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sandviken, Sundsvall, Örebro och Västerås.

Om dig: Du är utbildad kock med några års erfarenhet som vill laga mat från grunden. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull. Du har inga problem med att hålla dig till vår receptur och följa Heats koncept.

Om tjänsten: Du arbetar dagtid, heltid måndag-fredag. Vi har kollektivavtal med HRF/Visita och erbjuder rabatterade naprapatbesök och friskvårdsbidrag.

För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. Heat växer och vill gärna ha med dig på vår resa.

Välkommen med din ansökan och till oss på Heat!

Ansök nu

Andra jobb i Malmö från Västra Hamnen Ubåtshallen AB

Nedan visas andra jobb i Malmö från Västra Hamnen Ubåtshallen AB .

Diskare, Lunchrestaurang, Malmö

Diskare
Läs mer Feb 13
Ubåtshallen Restaurang & Catering söker en diskare under vardagar 3 timmar om dagen under och efter lunchtid.
Anställning påbörjas i mitten av mars.
Jobbet är en tidsbegränsad anställning på ca 1 månad.

Ansök nu

Vikarierande Kökschef på lunchrestaurang

Kock, storhushåll
Läs mer Okt 23
Vår köksmästare måste opereras akut och kommer att bli sjukskriven från 7/11, minst 6 veckor framåt.
På lunchrestaurangen Ubåtshallen lagas välsmakande modern husmanskost med hög ambition. Vi serverar en dagens lunch, ett vegetariskt alternativ samt en soppa, fräsch salladsbuffé och nybakt bröd åt ca 100-200 gäster om dagen.
Vi serverar lunch 5 dagar i veckan och handhar catering utanför dessa tider. Då vi fortfarande är ett nytt företag provar vi fortfarande lite olika idéer för att bredda oss, eventuellt med frukost.
Ubåtshallen är en perfekt arbetsplats för dig som är kreativ. Har du egna idéer är det fritt fram att diskutera, laborera och presentera tillsammans med ditt team.
Om tjänsten:
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster samt leda och utveckla personalen. Du har ett helhetsansvar för restaurangen som bland annat innebär personalansvar, schemaläggning, beställningar och fördela arbetet. Du är en noggrann och strukturerad ledare som sprider positiv energi. Vi värdesätter också att du har lätt att gå från ord till handling.
Du kommer att ha ett övergripande ansvar för service & kvalitet av färdig produkt från kök.
Du ansvarar för att matens kvalitet alltid är på topp.
Du ska ha god kännedom om de kollektivavtal vi berörs av samt se till att de följs.
Du skapar veckomenyer.
Du tillhandahåller medarbetarna med aktuell lista över allergener i meny.
Du skapar utförliga listor med tydliga rutiner & instruktioner (vad, vart, när & av vem) för varje ansvarsområde samt se till att dessa följs av medarbetarna.
Du närvarar på restaurangens ledningsmöten & är väl förberedd på de punkter som i förväg skickats ut i agendaform.
Du följer skrivna avtal gällande inköp av varor och håller dig till våra leverantörer i den mån det är möjligt samt bibehåller en god ton mot våra samarbetspartners & leverantörer.
Du ansvarar för mat, disk & städ.
Du sköter introduktion av nyanställda samt utbildning/ vidareutveckling av dem.
Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd huvudsakligen till vardagar då lunchen serveras men även kvällar och helger vid händelse av catering.
Om dig:
Du brinner för matlagning och är inte rädd för att testa något nytt.
Du är duktig på köksekonomi, råvarukostnad, inköp & lagerstyrning
Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du har god förmåga att organisera
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo.
Du är flytande i både skrift och tal i både svenska och engelska.
Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.

Vi ger dig:
En stabil och trygg arbetsplats med högt i tak, bra arbetstider och villkor.
Ansök:
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Observera att urval & intervjuer kommer ske löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att träffa dig,
Rickard och Joanna.

Ansök nu

Kökschef på lunchrestaurang

Kökschef
Läs mer Apr 7
På lunchrestaurangen Ubåtshallen lagas välsmakande modern husmanskost med hög ambition. Vi serverar en dagens lunch, ett vegetariskt alternativ samt en soppa, fräsch salladsbuffe och nybakt bröd åt ca 150-250 gäster om dagen.
Vi serverar lunch 5 dagar i veckan och handhar catering utanför dessa tider. Då vi fortfarande är ett nytt företag provar vi fortfarande lite olika idéer för att bredda oss, eventuellt med frukost.
Ubåtshallen är en perfekt arbetsplats för dig som är kreativ. Har du egna idéer är det fritt fram att diskutera, laborera och presentera tillsammans med ditt team.
Om tjänsten:
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster samt leda och utveckla personalen. Du har ett helhetsansvar för restaurangen som bland annat innebär personalansvar, schemaläggning, beställningar och fördela arbetet. Du är en noggrann och strukturerad ledare som sprider positiv energi. Vi värdesätter också att du har lätt att gå från ord till handling.
Du kommer att ha ett övergripande ansvar för service & kvalitet av färdig produkt från kök.
Du ansvarar för att matens kvalitet alltid är på topp.
Du ska ha god kännedom om de kollektivavtal vi berörs av samt se till att de följs.
Du skapar veckomenyer.
Du tillhandahåller medarbetarna med aktuell lista över allergener i meny.
Du skapar utförliga listor med tydliga rutiner & instruktioner (vad, vart, när & av vem) för varje ansvarsområde samt se till att dessa följs av medarbetarna.
Du närvarar på restaurangens ledningsmöten & är väl förberedd på de punkter som i förväg skickats ut i agendaform.
Du följer skrivna avtal gällande inköp av varor och håller dig till våra leverantörer i den mån det är möjligt samt bibehåller en god ton mot våra samarbetspartners & leverantörer.
Du ansvarar för mat, disk & städ.
Du sköter introduktion av nyanställda samt utbildning/ vidareutveckling av dem.
Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd huvudsakligen till vardagar då lunchen serveras men även kvällar och helger vid händelse av catering.
Om dig:
Du brinner för matlagning och är inte rädd för att testa något nytt.
Du är duktig på köksekonomi, råvarukostnad, inköp & lagerstyrning
Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du har god förmåga att organisera
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo.
Du är flytande i både skrift och tal i både svenska och engelska.
Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.

Vi ger dig:
En stabil och trygg arbetsplats med högt i tak, bra arbetstider och villkor.
Ansök:
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Observera att urval & intervjuer kommer ske löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att träffa dig,
Rickard och Joanna.

Ansök nu

Kökschef på lunchrestaurang

Kökschef
Läs mer Maj 20
Lunchrestaurangen Ubåtshallen öppnar efter sommaren! Här är tanken att det ska lagas välsmakande modern husmanskost med hög ambition, fräsch salladsbuffe och nybakt bröd åt ca 150-250 gäster om dagen.
Vi kommer inledningsvis att servera lunch 5 dagar i veckan och handha catering, för att senare bredda med frukost.
Ubåtshallen är en perfekt arbetsplats för dig som är kreativ. Har du egna idéer är det fritt fram att diskutera, laborera och presentera tillsammans med ditt team.
Om tjänsten:
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster samt leda och utveckla personalen. Du har ett helhetsansvar för restaurangen som bland annat innebär personalansvar, schemaläggning, beställningar och fördela arbetet. Du är en noggrann och strukturerad ledare som sprider positiv energi. Vi värdesätter också att du har lätt att gå från ord till handling.
Du kommer att ha ett övergripande ansvar för service & kvalitet av färdig produkt från kök.
Du ansvarar för att matens kvalitet alltid är på topp.
Du ska ha god kännedom om de kollektivavtal vi berörs av samt se till att de följs.
Du skapar veckomenyer.
Du tillhandahåller medarbetarna med aktuell lista över allergener i meny.
Du skapar utförliga listor med tydliga rutiner & instruktioner (vad, vart, när & av vem) för varje ansvarsområde samt se till att dessa följs av medarbetarna.
Du närvarar på restaurangens ledningsmöten & är väl förberedd på de punkter som i förväg skickats ut i agendaform.
Du följer skrivna avtal gällande inköp av varor och håller dig till våra leverantörer i den mån det är möjligt samt bibehåller en god ton mot våra samarbetspartners & leverantörer.
Du ansvarar för mat, disk & städ.
Du sköter introduktion av nyanställda samt utbildning/ vidareutveckling av dem.
Tjänsten är på 100% och arbetstiden är förlagd huvudsakligen till vardagar då lunchen serveras men även kvällar och helger vid händelse av catering.
Om dig:
Du brinner för matlagning och är inte rädd för att testa något nytt.
Du är duktig på köksekonomi, råvarukostnad, inköp & lagerstyrning
Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du har god förmåga att organisera
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo.
Du är flytande i både skrift och tal i både svenska och engelska.
Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.

Vi ger dig:
En stabil och trygg arbetsplats med högt i tak, bra arbetstider och villkor.
Ansök:
Tillträde enligt överenskommelse
Observera att urval & intervjuer kommer ske löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att träffa dig,
Rickard och Joanna.

Ansök nu