Säkerhetschef jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Säkerhetschef i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

Säkerhetschef (Kriminalvårdsinspektör) till Häktet Malmö

Säkerhetschef
Läs mer Apr 14
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om häktet Malmös verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/malmo/#om

Häktet Malmö är ett av Kriminalvårdens säkerhetshäkten och tar framförallt emot häktade med restriktioner. Häktet ligger i polishuset i Malmö och har 139 platser. Häkteschef och rekryterande chef är Peyman Damirchi.

ARBETSUPPGIFTER
Som chef för häktets yttre säkerhetsfunktion har du personal, budget- och arbetsmiljöansvar för ca 25 medarbetare som främst arbetar inom; bevakningscentral, reception, besöksavdelning, inpasseringskontroll, förråd och inskrivning.

Du är direkt underställd häkteschefen och ingår i häktets ledningsgrupp tillsammans med ytterligare 7 chefskollegor och stödfunktioner. Häkteschefen och dina kollegor i ledningsgruppen kommer att vara en viktig plattform för ditt ledarskap.

Ni är idag två stycken chefer som delar på säkerhetsansvaret på häktet Malmö, fördelat på inre säkerhet och yttre säkerhet. Den här tjänsten ansvarar för den yttre säkerheten. Ditt uppdrag är att leda, utveckla och kvalitetssäkra den yttre säkerhetsfunktionen utifrån uppsatta mål. Du har också ett ansvar att verka för att häktet som helhet utvecklas genom din roll i ledningsgruppen. Du kommer ha en blandning av operativa och strategiska uppgifter där till exempel den dagliga driften är exempel på operativt arbete. Du kommer att ha en variation av både kort- och långsiktigt strategiska uppgifter, bland annat olika typer av analysarbete.

I häktet Malmös säkerhetsfunktion ingår:
• Övergripande säkerhetsåtgärder
• Säkerhetsinstruktioner
• Digital säkerhetsportal
• Säkerhetsutbildningar
• Tekniska säkerhetssystem
• Säkerhetsinvesteringar
• Systematiskt brandskyddsarbete
• Underrättelseverksamhet
• Larmcheforganisation
• Övningsverksamhet

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som förstår vikten av hög sekretess- och säkerhet samt har en förmåga att skapa struktur och ordning i ditt dagliga arbete. Du är tydlig i din kommunikation och kan anpassa ditt budskap utifrån mottagarens förutsättningar. Du samarbetar bra och har förmågan att motivera både dina kollegor och medarbetare för att skapa de förutsättningar som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du arbetar bra med att analysera komplexa frågor och trivs när du får ta initiativ och sätta igång aktiviteter. I krävande situationer är du flexibel i ditt agerande och förblir lugn, trygg och professionell.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Du förväntas stå bakom den statliga värdegrunden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Akademisk utbildning/högskoleexamen om minst 120 hp motsvarande 2 år på högskola/universitet inom områden som vi bedömer relevant alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
• Väl vitsordad erfarenhet av arbets- och personalledning
• Erfarenhet av kvalificerat säkerhetsarbete och/eller erfarenhet av ledarskap inom Kriminalvårdens verksamhet
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• B-körkort

Meriterande
• Aktuell erfarenhet av arbete inom Kriminalvården
• Erfarenhet från socialt arbete eller arbete inom annan myndighet i rättskedjan
• Erfarenhet av att leda medarbetare säkerhetsfunktioner
• God kunskap om arbetsmiljö och rehabfrågor
• Dokumenterad ledarskapsutbildning
• Andra relevanta språkkunskaper utöver svenska

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Digitala första intervjuer planeras den 16 och 17 maj.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Säkerhetschef till VA SYD

Säkerhetschef
Läs mer Nov 12
Vill du arbeta med säkerhetsskydd i en av samhällets viktigaste funktioner? Som säkerhetschef på VA SYD kommer du att vara en viktig del i att bygga vår nya säkerhetsorganisation. 

Din kommande rol l 
Ditt övergripande ansvar som säkerhetschef är att säkerställa att VA SYDs verksamhet bedrivs enligt säkerhetsskyddslagen, säkerhetsskyddsförordningen och tillhörande föreskrifter. Vidare ingår omvärldsbevakning samt kontinuerlig dialog med våra medlemskommuners säkerhetsrepresentanter, såväl som externa aktörer. Utöver säkerhetsskyddet kan även andra säkerhetsområden komma att inkluderas i rollen.

Säkerhetschefens ansvar och arbetsuppgifter innefattar att:

Övergripande ansvara för att kontrollera säkerhetsskyddet; informationssäkerhet, fysisk säkerhet och personalsäkerhet
Ansvara för VA SYDs säkerhetsskyddsanalys och säkerhetskyddsplan
Besluta om inplacering i säkerhetsklass, utföra säkerhetsprövningar och hantera behörigheter
Planera och genomföra utbildningar för anställda
Delta i säkerhetsskyddade upphandlingar
Stötta organisationen i frågeställningar avseende säkerhetsskyddsfrågor internt samt representera, och vara behjälplig, vid externa ärenden
I VA SYDs pågående organisationsöversyn lyfts säkerhetsfrågorna och du kommer att ha en stor möjlighet att påverka den framtida säkerhetsorganisationen.

Säkerhetschefen rapporterar till förbundsdirektören och rollen är placerad på VA SYDs huvudkontor i centrala Malmö men du arbetar inom hela VA SYDs geografiska verksamhetsområde. Till din hjälp finns flera säkerhetsrelaterade befattningar i organisationen.

Vi erbjuder
Du kommer till en arbetsplats med stolthet över vårt  samhällsviktiga uppdrag och  du får en fantastisk möjlighet att leda arbetet med att vidareutveckla VA SYDs säkerhetsarbete! Vi söker dig som vill leda i enlighet med VA SYDs miljöidentitet och våra kärnvärden kvalitet, engagemang och lyhördhet i en verksamhet som ständigt utvecklas. Vi arbetar aktivt för att VA SYD ska upplevas som en mycket bra arbetsplats av våra medarbetare.

Vem är du?
Som säkerhetschef är du resultatinriktad och strukturerad, med förmåga att leda och samordna arbete. Du har hög integritet med mod att utmana strukturer och våga flytta gränser, samtidigt som du är lösningsorienterad utifrån verksamhetens behov. Du bygger naturligt goda relationer med interna såväl som externa aktörer genom din goda kommunikation och lyhördhet.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har:

Flerårig erfarenhet av arbete inom säkerhetsområdet i en samhällsviktig verksamhet, offentlig förvaltning, krisberedskap och/eller civilt försvar
Relevant eftergymnasial utbildning
Utbildning inom säkerhetsskydd från MSB, Försvarshögskolan eller motsvarande
Erfarenhet av att leda och driva förändrings- och utvecklingsarbete
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska, då tjänsten innefattar kommunikation internt och externt, bland annat med olika myndigheter.
Svenskt medborgarskap (tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll)
Körkort B
Välkommen med din ansökan!

Vilka är VA SYD?VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval. 

Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex mål:   - Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
- Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
- Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025
- Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025
- Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
- Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025   

Övrig information På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.  

Här hittar du kartan över VA SYDs produktionsanläggningar och arbetsplatser .

Ansök nu

Säkerhetscoach butikssäkerhet

Säkerhetschef
Läs mer Aug 17
Vi söker nya kollegor till butiksäkerhetsavdelningen och hoppas att du är intresserad av att arbeta som säkerhetscoach hos oss!
ICA gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.
Tycker du att det är roligt och utmanande att arbeta med alla typer av säkerhetsfrågor i tillämpad form så kommer du att trivas hos oss!
Vi arbetar med att stödja butikerna i alla typer säkerhetsrelaterade frågor och nu utvecklar vi vårt erbjudande till butikerna genom att växa med tre säkerhetscoacher som kommer att bli butikernas naturliga säkerhetsexpert och gränssnitt mot butikssäkerhetsavdelningen.
Som säkerhetscoach kommer du att vara på plats ute i butikerna, men även på distans stötta och stödja ”dina butiker” med frågor inom bland annat SBA, SSA, rån, hot, våld, personsäkerhet, tekniska säkerhetslösningar mm. Alla kan inte allt men tillsammans i teamet stöttar vi och utvecklar varandra! Det kommer inte gå en vecka utan att du stöter på nya frågor och utmaningar som vi tillsammans på avdelningen, genom dig, kommer att hjälpa butiken med.
Arbetsuppgifter
Stötta och vägleda butiker med säkerhetsrelaterade frågor inom allt från brand, rån, hot, våld, skalskydd, tekniska säkerhetslösningar och personskydd. Du kommer att ansvara för ett geografiskt område där du kommer att förvalta dina butiker, stödja och stötta med alla typer av säkerhetsfrågor (ej informationssäkerhet).
I arbetsuppgifterna ingår exempelvis utbildning, riskanalyser, rådgivning och avlastande samtal.
Resor förekomm i tjänsten och din placeringsort kommer att vara Göteborg, Stockholm eller Malmö. Även andra orter kan eventuellt vara aktuella så hör av dig om du bor på en annan plats men tycker att denna annons låter intressant.
Som person är du van att fatta egna beslut och driva frågor på egen hand. Du kan ta egna initiativ och självständigt bearbeta butikerna i ditt område. Du är stresstålig och förstår nödvändigheten i att kunna prioritera men samtidigt prioritera om när nya förutsättningar uppstår. Du uppskattar att kunna arbeta nära butiker och ska vara den självklara personen som man vill vända sig till för stöd och stöttning.
Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning eller med erfarenhet som bedöms som likvärdig med inriktning mot Risk och Säkerhet. Vi ser gärna att du också har erfarenhet från drift i butik.
Rollen innehåller en stor bredd av arbetsuppgifter och därför är det viktigt att du är prestigelös och flexibel. Du har förmågan att arbeta proaktivt samtidigt som du kan hantera att det ibland är kort framförhållning där vardagen inte går att planera i alla delar. Du har arbetat såväl med förebyggande säkerhetsarbete genom rutiner, utbildningar och strukturfrågor som reaktivt med att stötta verksamheten när något inträffat.
Du ska ha kunskap inom områdena SSA, SBA, tekniska säkerhetssystem så som kamera och larm.
Du är noggrann, strukturerad och van att hantera administrativa uppgifter och att självständigt driva ditt arbete.
Du är en utåtriktad, driven och lyhörd person som har lätt att skapa förtroende och uppskattar många dagliga kontakter med både handlare,
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Placeringsort
Stockholm, Göteborg, Malmö.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Kontaktperson
Anders Jonasson Butikssäkerhetschef ICA Sverige. Telefon 010-422 03 13
anders.o.jonasson@ica.se
Sista dag för ansökan
2021-09-12 intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden
Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Head of HSE Nordic

Säkerhetschef
Läs mer Mar 4
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad – idag och för framtiden. 


Om tjänsten
Energy Infrastructure Solutions omfattar hela hållbarhetskedjan för städer, industrier och fastighetsägare där 1300 medarbetare varje dag förser 10% av Sveriges invånare med värme. Därutöver har vi en spännande tillväxtresa inom solceller, värmepumpar och laddstolpar som för oss är en naturlig del av vår hållbara framtid. Våra produktionsanläggningar befinner sig idag på en digital resa för att effektivisera och möta dagens och morgondagens kunder. 

Safety är en av våra viktigaste prioriteringar. Som Head of HSE Nordic ansvarar du för det systematiska HSE arbetet i den svenska nordiska organisationen med planering, aktiviteter, uppföljning och lärande där drivet till konstant förbättrande är ledande. Att agera länk mellan företagsledning, projektägare, produktionsanläggningsansvariga och underentreprenörer är en självklarhet. 
Huvudsakliga ansvarsområden är:

* Bidra till att förbättra hälsa-, säkerhet och miljö för att säkerställa en hållbar hälso- och säkerhetskultur
* Stödja verksamheten genom tillämpning av fördjupad HSE kunskap samt underlätta och ansvara för en effektiv riskhantering
* Rapportera och förebygga HSE-incidenter
* Stödja incidentundersökningar
* Planera och låta genomföra relevanta utbildningar


Till din hjälp har du ett kompetent team på 17 medarbetare, som är placerade i Malmö, Stockholm och Norrköping. 

Du kommer att ingå i ledningsteamet för Energy Infrastructure Solutions i Norden, men även arbeta nära produktion, anläggning, distribution och installation. Du kommer att vara en naturlig del i den internationella HSE-gruppen inom E.ON.

Vi söker
Vi hoppas på att du har med dig insikter och erfarenheter från tidigare roller inom ledarskap, kanske inom energibranschen, men vi ser också positivt på om du kommer från en annan teknisk bransch och kan bidra med ett nytt perspektiv. 

Du har ett ärligt intresse för dina medarbetare och tror på att bästa sättet att nå framgång är att stödja och utveckla dem. Vi söker därför dig som tycker om att leda och utveckla människor i din omgivning och har förmågan att ifrågasätta, tänka nytt och samtidigt skapa stabilitet i vardagen.?Har du också erfarenhet av förändringsledning och organisationsutveckling har du goda möjligheter att lyckas bra i den här rollen. Du har ett eget driv och en kommunikativ förmåga både på ledningsnivå och ut i verksamheten gentemot olika kontaktytor.

Vi tror att du har flerårig erfarenhet av HSE-arbete på ledningsnivå inom industri/el/bygg/energi eller annan likställd bransch. Du bör ha en relevant akademisk examen och god kännedom om ISO 45001 & 14001. 

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

Varmt välkommen in med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 18 mars. 


För frågor om tjänsten, vänligen kontakta: 
Anette Blücher, 070 3006125

För fackliga frågor, vänligen kontakta: 
Mats Ekblom, Unionen, +46?705 259188 
Carl-Johan Johansson, Akademikerna, +46 702 163611 
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 
Mats Lundberg, SEKO +46 730 499778

Vi erbjuder 
Hos oss finns människor med alla möjliga intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegerna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv. För dig som vill utvecklas inom en bransch som satsar inför framtiden med tydliga visioner inom hållbarhet och samhällsutveckling, ges goda möjligheter till professionell utveckling inom E.ON.

Ansök nu

Förundersökningsledare till lokalpolisområde Malmö Söders Utredningsenhet

Säkerhetschef
Läs mer Okt 29
Är du redo för en större uppgift? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Beskrivning av arbetsplatsen
Polisregion Syd består av Skåne, Blekinge, Kalmar och Kronobergs län. Regionens huvudort är Malmö. Polisområde Malmö har 5 utredningsenheter med olika ansvarsområden. Lokalpolisområde Malmö Söders utredningsenhet har ansvar för polisområdets mängdbrottsutredningar. Begreppet mängdbrott innefattar många olika typer av brott, såsom stölder, rån, misshandel, narkotika och vapenbrott. Lokalpolisområde Söder har 6 st. utredningsgrupper och vi söker nu förundersökningsledare till några av dessa.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som förundersökningsledare ansvarar du i huvudsak för att:

• Utöva arbetsledning inom utredningsprocessen i samråd med gruppchef.
• Fatta beslut i eller utanför förundersökning i enlighet med ditt förordnande/delegation.
• Stödja och coacha den utredande personalen.
• Koordinera och skapa en helhetsbild över pågående utredningar.
• Säkerställa att verksamheten bedrivs enligt Polismyndighetens intentioner och anvisningar enligt gällande lagstiftning, föreskrifter och övriga regelverk.
• Medverka i utbildningsinsatser och utvärdering av verksamheten.
• Vid behov vara beredd att fungera som gruppchef vid dennes bortavaroKVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
• Polisexamen eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för funktionen.
• Dokumenterad kunskap om brottsutredningsprocessen, bevisvärdering och förundersökningsledning.
• Dokumenterad aktuell erfarenhet av självständigt brottsutredande arbete under minst 6 månader.
• God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
• Polisens nationella förundersökningsutbildning. (NFU)
• Polisens korta utbildning för förundersökningsledning.
• Polisens juridikförberedande kurs NFU för civilanställda.
• Dokumenterad erfarenhet av rollen som förundersökningsledare.
• Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning.
• Kunskap om polisens centrala utredningssystem såsom DurTvå, RAR, MR/BR och STATUS.
• God kunskap om polisens organisation.
• Arbetserfarenhet från en brottsutredande verksamhet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för utredning av brottslighet. Tjänsten som förundersökningsledare ställer höga krav på eget ansvar. Arbetet kan vara mycket intensivt och kräver att du är flexibel med förmåga att snabbt strukturera, planera och prioritera ärendeflödet utifrån verksamhetens helhetsperspektiv. Du har en god förmåga att fatta beslut, en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare krävs det att du är lösningsinriktad, flexibel och har god förmåga att hantera flera frågor parallellt. Du behöver kunna se ett helhetsperspektiv och ta tillvara medarbetarnas kunskap för att utveckla verksamheten. Du skall vara skicklig på att använda och förmedla din kunskap, lämna direktiv och visa ett gott omdöme, även under tidspress. Arbetet kräver att du har stor personlig mognad och du behöver kunna både se och aktivt arbeta med din egen och andras utvecklingspotential.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning. Anställningen kan komma att inledas med provanställning om sex månader.
Arbetsort: Malmö
Arbetstid: Dagtid flex
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsbenämning: polisinspektör alt. handläggare med funktion som FU-ledare, region syd, PO Malmö, LPO Söder.

Har du skyddad identitet kontakta ansvarig HR-konsult olivia.josefsson@polisen.se för att skicka in din ansökan.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.


Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sektionschefer till Säkerhetsenheten

Säkerhetschef
Läs mer Sep 6
Är du en kommunikativ ledare som är öppen för nytänkande och visar tillit till medarbetarnas förmågor? Som sektionschef hos oss uppmuntrar du till samarbete och nytänkande och skapar förutsättningar för ett aktivt medarbetarskap som leder till resultat, utveckling och god arbetsmiljö.

Missa inte denna möjlighet att bli en del av vår utvecklingsresa!

Om jobbet

Som sektionschef arbetar du utifrån en tydlig arbetsgivarroll där du leder, planerar och följer upp sektionens arbete så att det bedrivs effektivt och kvalitetssäkert mot verksamhetsmålen. Du bidrar till att skapa en positiv arbetsmiljö som uppmuntrar till samarbete och kreativitet. Vidare säkerställer du att sektionens arbete bedrivs i ett helhetsperspektiv för enheten.

I din roll är du van att leda personal och har vana att leda strategiskt säkerhetsarbete. Du drivs av att utveckla organisationen i samverkan med andra, ser helheter och tar dig an svåra uppgifter som inte har någon självklar lösning. Du är både chef och ledare och tror på att leda dina medarbetare genom handling och genom att vara en god förebild. Arbetet är kvalificerat och kräver driv och eget ansvar. Du arbetar i ett högt tempo, ofta med många olika frågor samtidigt. Arbetsuppgifterna är ofta komplexa och myndighetsövergripande vilket ställer krav på fingertoppskänsla för vad som behöver prioriteras. Du tycker om miljöer där det händer mycket och du anpassar dig snabbt till nya förutsättningar.

Skatteverkets säkerhetsenhet ansvarar för att leda myndighetens säkerhetsarbete. Idag har säkerhetsenheten mer än 60 medarbetare fördelade på tre sektioner. Inom säkerhetsenhetens ansvarsområde inryms bl.a. informationssäkerhet, fysisk säkerhet, krisberedskap, säkerhetsskydd, behörighetsstyrning, incidenthantering, säkerhetsrådgivning och internutredningar. Enheten leds av Skatteverkets säkerhetschef som är tillika enhetschef.

Skatteverket utvecklar nu sitt säkerhetsarbete ytterligare och anpassar därför sin säkerhetsorganisation för att ännu bättre möta verksamhetens behov.

Om dig
För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.

I det här jobbet ska du ha:

- mod att ta initiativ, vara utvecklingsinriktad och leda i förändring
- förmåga att fatta beslut och vara resultat- och målinriktad
- struktur i ditt arbete och vara flexibel
- förmåga att ta stort eget ansvar och vara en problemlösare

Du ska även ha:

- relevant akademisk utbildning alternativt aktuell erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt
- erfarenhet av att leda säkerhetsarbete
- kommunikationsförmåga och uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
- Svenskt medborgarskap

Det är önskvärt om du har chefserfarenhet med personalansvar inom relevant område.

Bra att veta

Anställningen är tillsvidare och kan inledas med provanställning i sex månader.

Placeringsort för tjänsten är i Solna eller enligt överenskommelse. Blir det placering på annan ort kommer resor att förekomma till Solna.

Arbetsuppgifterna är placerade i säkerhetsklass och vi kommer att genomföra en säkerhetsprövning med registerkontroll före beslut om anställning. Du måste vara svensk medborgare för att bli aktuell för det här jobbet.

På https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs.4.18e1b10334ebe8bc80004.html kan du exempelvis läsa om vårt uppdrag och inriktning, fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

För att söka tjänsten vänligen kopiera eller klicka på länken nedan för att komma vidare till ansökningsformuläret.

https://skatteverket.varbi.com/se/apply/positionquick/285876/?where=4


Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

Ansök nu

Operation Security Manager , Casino Cosmopol , Malmö

Säkerhetschef
Läs mer Sep 18
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa upplevelser i världsklass med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna.
Om du vill träffa människor från hela världen och vara en del av en stark gemenskap, kan Casino Cosmopol erbjuda en unik kombination av spänning på jobbet och trygghet i anställningen.

Till Casino Cosmopol i Malmö söker vi nu dig som vill ta chansen att bli en viktig del av och utveckla vår säkerhetsavdelning. Du kommer att vara en av fyra Operation Security Managers (OSM) vars huvuduppgift är att samordna och ansvara för det operativa säkerhetsarbetet på kasinot.

I din roll ansvarar du för

• att ordningsregler efterlevs och förebygger ordningsstörningar
• att gällande rutiner för värdetransporter samt eskort av värde följs.
• att genomföra interna utredningar som rör säkerheten
• ledning av nödlägesorganisationen enligt nödlägesplanen
• registrering av incidenter
• säkerhetskontroller och intervjuer.
• administration (accesser m m) och kontroll av kasinots samtliga säkerhetssystem såsom inbrotts- och brandlarm samt passer- och nyckelsystem
• att eventuella säkerhetsrisker identifieras och rapporteras till säkerhetschef

Vad är en framgångsrik Operations Security manager hos oss?

Du som söker ska ha genomförd gymnasieexamen och gärna någon form av påbyggnad inom t ex säkerhet eller ledarskap. Du är mycket väl förtrogen med säkerhets- och utredningsarbete. Din erfarenhet av ledarskap har du fått antingen från en arbetsgivarroll eller från att ha lett säkerhetspersonal i drift. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Som person är du trygg i dina värderingar och har mod att stå upp för dessa, du har ett intresse av människor och kan naturligt anpassa ditt budskap baserat på mottagaren samtidigt som du lätt förstår människors olika sinnesstämningar. Du ser till att utföra dina uppgifter på ett korrekt sätt, är stresstålig och arbetar med uthållighet med många arbetsuppgifter parallellt. Slutligen, i gruppen med övriga OSM bidrar du med samarbetsvilja, initiativkraft och ödmjukhet. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med utveckling av arbetsgrupper.

Vi ser gärna att du har goda datorkunskaper och är van vid incidentrapportering. Det är meriterande om du har lett projekt i din nuvarande eller tidigare roll. Vi ser det även som ytterst meriterande med polisiär bakgrund som exempelvis yttre befäl.

Vi räknar med att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal samt skrift och lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Anställningen är heltidsanställning som börjar med en provanställning på 6 månader som sedan övergår till en fast anställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstider: Operativa säkerhetschefer arbetar skiftarbete då kasinots öppettider är 13-04 varje dag året runt.

Ansökan

Ansök med personligt brev och CV via länken nedan. Observera att vi ej tar emot ansökningar vi mail. Rekryteringen sker löpande så annonsen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag 2018-10-14.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via epost. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jan Gustafsson, säkerhetschef, jan.gustafsson@casinocosmopol.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu