Säkerhetschef jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Säkerhetschef i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

Produkt- och utvecklingschef till Visma Draftit

Säkerhetschef
Läs mer Maj 23
Är du en visionär och engagerad produkt- och utvecklingschef? Vill du leda vår produkt- och teknikutveckling mot nya höjder? Då ska du läsa vidare!
Var med och forma nästa generations produkter med ny och modern teknik hos oss. Visma Draftit AB är ett av Nordens ledande företag inom legal tech. Vi på Visma Draftit tror att alla verksamheter kan arbeta professionellt och proaktivt med regelefterlevnad. Därför utvecklar vi produkter som inte bara tar juridiken till praktiken, utan som också sparar våra kunder tid. Vi har utvecklats till ett av Nordens ledande Saas-företag inom vår bransch. Vi är en del av Visma, som är ett av Europas ledande techbolag. Nu står vi inför en spännande resa de kommande åren. Om du är redo att forma framtidens SaaS-produkter genom innovativa lösningar och banbrytande teknik, då är det här din chans att göra skillnad!
Vi erbjuder dig:
Möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt och växande företag i framkant av teknologi och innovation.
En dynamisk och samarbetsvillig arbetsmiljö där din röst hörs och din insats uppskattas.
En position där du kommer att spela en central roll i att forma vår tekniska vision och säkerställa att vi förblir branschledande inom Legal Tech.
Flexibla arbetstider & work-life balance (möjlighet till distansarbete).
6 veckors betald semester.
Kollektivavtal med tjänstepension, försäkringar, förskottssemester m.m.
Sjukvårdsförsäkring och förmånscykel.
Generöst friskvårdsbidrag.
Personalrabatt på resor, hotell, elektronik m.m.
Vismas egna plattform för personlig utveckling - Visma Learn.
Goda utvecklingsmöjligheter inom Visma Group.

Om rollen:
Som Produkt- och Utvecklingschef kommer du att vara en del av ledningsgruppen och rapportera till Managing Director. Du är ansvarig för att leda och driva vår produktstrategi samt utveckla och förbättra vår produktportfölj. Du kommer att spela en central roll i att forma vår tekniska vision och säkerställa att vi förblir branschledande inom SaaS och Legal Tech. Du leder ett team av en Utvecklingschef, en Contentchef samt tre Product Managers. Totalt är det en avdelning på 25 medarbetare samt externa konsulter.
Ansvarsområdet inkluderar:
Ytterst ansvara för resultatet för produkten samt säkerställa att affärsmål möts. Inkluderat P&L (Profit and loss), omsättningsmål och kundnöjdhet.
Utveckla och implementera en produktstrategi som stödjer vår övergripande affärsstrategi och våra tillväxtambitioner.
Ledning och utveckling av vårt produkt- och teknikteam, inklusive rekrytering, utbildning och mentorskap av andra ledare.
Ansvara för produktutvecklingsprocessen från koncept till lansering, inklusive kravhantering, design, utveckling och testning.
Övergripande ansvar att övervaka marknadstrender och kundbehov för att identifiera nya affärsmöjligheter och utveckla differentierade produkter och tjänster.
Samarbeta nära försäljning, marknadsföring och konsulter, för att säkerställa en sömlös och enhetlig kundupplevelse.
Stakeholder management externt (kunder) och internt (commercial, CS och konsult) för att säkra en konkurrenskraftig produktportfölj.
Ansvara för Ready To Deliver delen av Go To Market.
Driva en ändamålsenlig Roadmap och leverera i linje med överenskomna milestones.
Bryta ner verksamhetskrav till teknisk kravspecifikation för utvecklingsorganisationen.
Sätta och rapportera på KPI för en effektiv produkt och utvecklingsorganisation där vi har en tydlig förståelse för organisationens kapacitet och effektivitet.
Anamma och implementera best practice på effektiv produkt och utveckling från Visma koncernen.

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har:
Erfarenhet av att leda produkt- och utvecklingsteam inom SaaS-branschen.
Dokumenterad erfarenhet av strategiskt arbete för att utveckla och lansera framgångsrika produkter och tjänster på marknaden.
Starka ledaregenskaper med förmågan att inspirera och motivera team till att leverera högkvalitativa resultat.
En passion för teknik och innovation samt förmågan att tänka strategiskt och analytiskt för att fatta informerade beslut.

Om du är redo att anta utmaningen och leda oss in i framtiden av SaaS lösningar för HR, löneadministration, skola och dataskydd, så ser vi fram emot att höra från dig! Ansök nu och bli en del av vårt team på Visma Draftit.
Ditt team och din arbetsplats
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med god utveckling och fina karriärmöjligheter. Korta beslutsvägar och stora möjligheter till inflytande över din egen och företagets framtida utveckling. Du kan förvänta dig ett företag med starka ambitioner för ytterligare tillväxt och därmed stora möjligheter för vidare personlig utveckling. Du kommer att tillhöra ett team som sätter kunderna i fokus och arbetar nära varandra för att skapa och utveckla goda kundrelationer.
Sök!
Vi utvärderar kandidater löpande så sök snarast, dock senast den 31 augusti 2024.
Du ansöker enkelt via vårt webbformulär och när du har skickat in din ansökan kommer du att få en bekräftelse via mejl. Ibland fastnar våra utskick i skräpposten så håll koll där eller hör av dig om du inte hör av oss inom två veckor.
Genom att skicka in din ansökan till oss godkänner och samtycker du till att Visma Draftit AB behandlar dina personuppgifter.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

SÄKERHETSCHEF TILL SYSAV I MALMÖ

Säkerhetschef
Läs mer Jul 10
Om Sysav

Sysav bidrar till en hållbar värld där så mycket som möjligt tas tillvara. Vi omhändertar avfall, avgiftar, förädlar och för tillbaka resurser till samhället. Vi skapar också insikt kring hållbar konsumtion och visar vägen för branschen genom innovativa lösningar. Sysav är stolt över att bidra till att skapa världens mest hållbara region - tillsammans med kunder, samarbetspartners och våra 14 ägarkommuner.

Brinner du för utveckling? Vill du vara den centrala drivkraften som styr säkerhetsarbetet i viktiga samhällsfunktioner? I så fall ska du söka tjänsten som Säkerhetschef hos oss på Sysav!

Säkerhetsarbetet på Sysav är under god utveckling för att möta nuvarande och framtida utmaningar. Ett koncernövergripande strategiskt initiativ för stärkt säkerhet och säkerhetskultur initierades under våren och nu söker vi dig som vill leda vår förmåga att hela tiden vara steget före med att takta den hotbild som en samhällsviktig aktör ställs mot.Ditt team

Som Säkerhetschef ansvarar du för enhet Säkerhet, som fungerar som ledningsfunktion åt VD, de operativa avdelningarna och Sysavkoncernens övriga funktioner. Enheten tillhör avdelning Finans tillsammans med IT, Ekonomi, Inköp, Business Controlling och Juridik. Du har verksamhetsansvar för enhet Säkerhet och sammanhåller det övergripande säkerhetsarbetet inom fysisk säkerhet, informationssäkerhet, IT-säkerhet och personalsäkerhet, med rapportering och uppföljning till ledningsgruppen genom CFO.

Enhet Säkerhet ansvarar även för att säkerhetsskyddsarbetet i de delar av koncernens verksamhet som omfattas av gällande Säkerhetsskyddslag bedrivs på ett tillförlitligt sätt enligt gällande lagstiftning. Tjänsten innefattar således även rollen som Säkerhetsskyddschef.Din roll

Du har ett övergripande ansvar för att upprätthålla och utveckla koncernens gemensamma risk- och säkerhetsarbete i en proaktiv anda tillsammans med verksamheten. Som Säkerhetschef rapporterar du till CFO/Avdelningschef Finans.

För att trivas i rollen ser vi att du är:

* en initiativtagande problemlösare med vana att identifiera och åtgärda utvecklingsbehov.
* resultatorienterad med god förmåga att planera och prioritera.
* en god kommunikatör som utifrån självinsikt etablerar förtroende i verksamheten.
* strategisk men även har förmåga för det operativa arbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

* att ansvara för och projektleda Sysavs strategiska initiativ för stärkt säkerhet och säkerhetskultur.
* att ansvara för förvaltning och utveckling av koncernens kamera-, larm- och passersystem.
* att utforma, upprätthålla och utveckla ett proaktivt risk- och säkerhetsarbete inom Sysav-koncernen.
* att aktivt stödja de operativa avdelningarna med arbetssätt och resurser för övergripande säkerhetsarbete, inklusive kontinuitetsplanering.Du som ledare

En stark värdegrund och en positiv företagskultur är en självklarhet att eftersträva i vårt arbete. Sysav står för ett öppet, inkluderande och tillitsbaserat ledarskap. Som ledare på Sysav prioriterar du ditt ledarskap, dialog med medarbetare och har vilja, mod och engagemang att ständigt utveckla dig själv och ditt team.

För att trivas i rollen är det viktigt att du:

* har ett genuint intresse för ditt kompetensområde.
* har en god analysförmåga och ett helhetsperspektiv.
* är kommunikativ och tydlig gentemot både medarbetare och organisation.
* ser värdet i mångfald och oliktänkande.
* har god självkännedom.Viktiga erfarenheter

* Erfarenhet av arbete i ledande roll inom områdena: risk, säkerhet, kris- och kontinuitetshantering.
* Erfarenhet av att bereda professionella rapporter/underlag/analyser för beslut i ledningsgrupp.

Meriterande

* Kunskap och erfarenhet inom lagstiftning, roller, ansvar och praxis inom säkerhetsskydd enligt gällande Säkerhetsskyddslag.
* Kunskap och erfarenhet inom området kris- och kontinuitetshantering.
* Erfarenhet av arbete inom samhällsviktig tjänst eller samhällsviktig aktör.
* Personal- och budgetansvar.

Varför arbeta på Sysav?

På Sysav bidrar du till en hållbar värld där så mycket som möjligt tas tillvara. Hos oss får du en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras. En hybrid arbetsplats, när det är möjligt, samt balans mellan arbete och fritid, är viktigt för många av våra medarbetare och därför även för oss. Förutom friskvårdsbidrag, erbjuder vi en förmånlig sjukvårdsförsäkring och tillgång till vår Förmånsportal samt gratis pensionsrådgivning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Sysav med Jefferson Wells, en del av ManpowerGroup. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och personliga brev via annonsen på Jeffersonwells.se. Sista ansökan 14 augusti.

Vill du ha mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Angela Ekelöf, angela.ekelof@jeffersonwells.se (semester 13/7-4/8) eller Niklas Fagerlund, niclas.fagerlund@jeffersonwells.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer information

En del av våra tjänster verkar inom säkerhetskänslig verksamhet, vilket innebär att du som sökande behöver gå igenom en säkerhetsprövning innan anställning enligt gällande Säkerhetsskyddslagen.

Ansök nu

Operativ Arbetsledare Region Skåne

Säkerhetschef
Läs mer Apr 10
Cubsec söker dig som vill vara en del av vårt team i Region Skåne!

Du erbjuds att arbeta i en välmående organisation på ett modernt säkerhetsföretag där vi inspirerar till ett trivsamt arbete med stark gemenskap! Som medarbetare på Cubsec får du möjlighet att utvecklas i ett nytänkande säkerhetsföretag, där verksamheten präglas av personligt engagemang.

Tjänsten som arbetsledare är en strategiskt viktig roll i en målinriktad verksamhet. Vi tror därför att du är en stresstålig och kommunikativ ledare som vill blanda det administrativa kontorsarbetet med att våra ute i hjärtat av våran verksamhet och dagligen jobba med våra Väktare, Skyddsvakter och Ordningsvakter.

Vi vill att du är med och driver arbetet med att skapa en ännu mer konkurrenskraftig verksamhet genom att tillsammans med oss vidareutveckla interna rutiner och processer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att hantera och utveckla större konton.

Vi tror att du är en driven och innovativ person som förstår affärsmodellen runt säkerhetstjänster. Som person är du självständig, strukturerad och målmedveten. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. I rollen som driftchef på Cubsec ges du en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Vi söker dig som tycker att det är utmanande att leda och utveckla människor samt att arbeta nära våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenheter från ett större skyddsobjekt.

Grundläggande krav:
3 års erfarenhet från Bevakningsbranschen

1 års erfarenhet som Arbetsledare eller Gruppledare

Körkort B

Du ska kunna bli godkänd i registerkontroll klass 2

Arbetsområde: Malmö med omnejd

Arbetstid: Helgfria vardagar under kontorstid eller efter överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Start: Tjänsten är tillsätts enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Operativ Driftchef Region Skåne

Säkerhetschef
Läs mer Apr 9
Cubsec söker dig som vill vara en del av vårt team i Region Skåne!

Du erbjuds att arbeta i en välmående organisation på ett modernt säkerhetsföretag där vi inspirerar till ett trivsamt arbete med stark gemenskap! Som medarbetare på Cubsec får du möjlighet att utvecklas i ett nytänkande säkerhetsföretag, där verksamheten präglas av personligt engagemang.

Tjänsten som driftchef är en strategiskt viktig roll i en målinriktad verksamhet. Vi tror därför att du är en kommunikativ och tydlig ledare som vill utveckla både medarbetare och verksamheten. Vi vill att du är med och driver arbetet med att skapa en ännu mer konkurrenskraftig verksamhet genom att tillsammans med oss vidareutveckla interna rutiner och processer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att hantera och utveckla större konton.

Vi tror att du är en driven och innovativ person som förstår affärsmodellen runt säkerhetstjänster. Som person är du självständig, strukturerad och målmedveten. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. I rollen som driftchef på Cubsec ges du en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Vi söker dig som tycker att det är utmanande att leda och utveckla människor samt att arbeta nära våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenheter från ett större skyddsobjekt.

Grundläggande krav:
3 års erfarenhet från Bevakningsbranschen

3 års erfarenhet som Chef/gruppledare

Du ska kunna bli godkänd i registerkontroll klass 2

Arbetsområde: Malmö med omnejd

Arbetstid: Helgfria vardagar under kontorstid eller efter överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Start: Tjänsten är tillsätts enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Gruppchef Flygsäkerhet

Säkerhetschef
Läs mer Dec 14
LFV är en organisation som präglas av säkerhet (safety) men också förändringar där konkurrensutsättning, internationalisering och totalförsvar är faktorer som i hög grad påverkar arbetet med flygsäkerhet. Flygsäkerheten är det viktigaste fundamentet i LFVs verksamhet . Vill du vara med och bidra till en hög flygsäkerhet och en god säkerhetskultur? Då är detta jobbet något för dig!

Vi söker nu en gemensam gruppchef för de två områdena flygsäkerhetsbedömning/systemsäkerhet samt Centralt regelkontor.

Beskrivning av rollen
Du tillhör Enhet Flygsäkerhet som stöttar den operativa verksamheten inom områdena flygsäkerhetsbedömning, avvikelsehantering och utredningsarbete samt centralt regelkontor som handhar den övergripande operativa manualen för flygtrafiktjänst. Enheten leds av enhetschef och två gruppchefer och har ca 45 medarbetare som är stationerade i Norrköping, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Som Gruppchef ansvarar du för och arbetar med följande delar:


• Verksamhets-, budget- och personalansvar.  
• Säkerställa att medarbetare har förutsättningar för leveranser av rätt kvalitet och i rätt tid.  
• Utveckla och förbättra/effektivisera verksamheten. 

Som gruppchef rapporterar du till enhetschef Flygsäkerhet och ingår i ledningsgruppen för enheten och kan där få ytterligare uppdrag. Till din hjälp kommer du att få två medarbetare med rollen funktionsansvarig som kan stötta i sakfrågor inom de olika verksamhetsområdena. De agerar på delegerat mandat från gruppchef och kommer att tillsättas efter denna gruppchefsroll.

Dina närmsta kontaktytor blir till medarbetarna och ledningsgrupp samt kontaktpersoner i de operativa avdelningar vi i huvudsak levererar tjänst till.

I och med att våra medarbetare finns på flera orter kommer tjänsten att innebära en del resor.

Du kommer att ha ca 18 direktrapporterande medarbetare och personalansvar för ca hälften av dem. Den andra hälften är inlånade resurser som kommer att arbetsledas av dig.

Detta söker vi
Vi söker dig som har chefserfarenhet med god förmåga att leda och coacha personal samt att ta initiativ och driva uppgifter i mål. Du har minst en treårig högskoleutbildning eller utbildning vi bedömer likvärdig.

Du har förmågan att snabbt förstå verksamhet och processer. Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom flygtrafiktjänst samt ATM kunskap (Air Traffic Management). Erfarenhet av systemsäkerhet (i LFV benämnt flygsäkerhetsbedömning) och regelstyrd verksamhet är också meriterande.

Du har en helhetssyn och förstår andra funktioners utmaningar genom att lyssna in och samarbeta för att på bästa möjliga sätt möta LFVs övergripande behov. Du ser till helheten och kan utveckla effektiva och genomförbara lösningar på problem. Du förstår vikten av att arbeta tvärfunktionellt, att planera, att samarbeta och skapa engagemang inför en uppgift genom tillit och att både ge och ta emot feedback.

Med ett tydligt ledarskap säkerställer du förståelse hos dina medarbetare för hur deras roll och prestation hänger ihop med funktionens gemensamma leverans och LFVs övergripande mål. Du kan aktivt kommunicera och tydliggöra förväntningar på medarbetares prestation i syfte att skapa delaktighet och mening. Du har även förmågan att tydliggöra och kommunicera vikten av korrekt utfört flygsäkerhetsarbete i organisationen.

Övrig information
Tjänsten som gruppchef i enhet Flygsäkerhet är en tillsvidareanställning med placering i Malmö alternativt  Stockholm eller Norrköping.  Innan anställning genomför LFV en säkerhetsprövning som bland annat innefattar registerkontroll, säkerhetsintervju och drogtest. Denna tjänst kräver svenskt medborgarskap.

LFV erbjuder goda anställningsvillkor och ett brett utbud av förmåner som bland annat innefattar en privat sjukvårdsförsäkring.

Vi har en kompetensbaserad rekryteringsprocess som innehåller urval, tester och intervjuer. Testerna innehåller ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga och är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Om LFV
Vi leder flyget - i takt med tiden, i alla lägen. LFV är Sveriges ledande aktör inom flygtrafikledning för civil och militär luftfart med tillhörande tjänster. Vi erbjuder flygtrafikledning och relaterade tjänster både nationellt och internationellt. Våra flygledare leder dagligen cirka 2 000 flygplan i svenskt luftrum. LFV var först i världen med flygtrafikledning på distans och vi driver digitaliseringen inom flera områden. Genom olika samarbeten är vi med och effektiviserar det europeiska luftrummet. Läs mer: Om LFV

Ansök nu

Specialist inom OT-säkerhet

Säkerhetschef
Läs mer Apr 19
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning.
Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
Inom vårt affärsområde Cyber Security arbetar vi för att tillsammans med våra kunder stärka totalförsvaret. Förutom OT- och produktsäkerhetsfrågor är vi också starka inom säkerhetstester, pentest, IT- och informationssäkerhet, förändringsarbete, riskanalys, krishantering, säkerhetsskydd, beredskap- och kontinuitetsplanering. Vi arbetar med cybersäkerhet ur ett brett perspektiv och på alla systemnivåer, alltid i syfte att skydda verksamhet och samhället från angrepp och störningar.


Jobbeskrivning
OT-säkerhet är annorlunda på AFRY! Industriell cybersäkerhet är ett av våra satsningsområden där vi har tung kompetens hos vår nuvarande personal idag - vi vill nu stärka upp med dig som har några års erfarenhet!
#industri #cybersäkerhet #OT-säkerhet # Operational #Technology
Cyberattacker drabbar allt oftare verksamheter inom industrin, och det är vårt uppdrag att hjälpa våra kunder att minska denna risk. Många kollegor i branschen är duktiga på OT-säkerhet men hur många kan göra en teamleverans där specialister inom alla former av säkerhet, robotteknik, industriell digitalisering, automationslösningar, mjukvaruutveckling och innovation samverkar med världsledande experter inom processindustri, energi, produktutveckling, tillverkning, transportinfrastruktur, försvar, fordonsutveckling, telekommunikation, medicinsk teknik och så vidare? Det gör en väldig skillnad för våra kunder och det gör jobbet extra mycket roligare för oss!
Våra uppdrag erbjuder mycket variation, både vad gäller kunder, innehåll och i omfattning. Exempel på arbetsområden kan du hitta i nedanstående punkter.
Genomföra riskanalyser samt mitigera riskanalyser
Analysera verksamheter och föreslå förbättringar
Deltaga i kunddialoger eller vara produktspecialist
Utföra säkerhetsgranskningar
Identifiera krav och skriva kravspecifikation
Definiera cybersäkerhetsarkitekturer i purdue modellen
Arbete inom samhällskritisk verksamhet och kritisk infrastruktur
Agera rådgivare åt kundens beslutsfattare
Utbilda kring säkerhet
Security GovernanceKravspecifikation
På AFRY tycker vi att det är viktigt att man får vara sig själv och att man får syssla med det som man tycker är allra roligast. Oavsett om du gillar att jobba med teknik, eller med människor, eller med verksamheter så är det jätteviktiga områden inom OT-säkerhet! Om du vill djupdyka i teknik hela dagarna så är du lika välkommen som om du helst av allt sprider din kunskap på andra sätt.
För att lyckas i rollen som konsult och OT-säkerhetsspecialist hos oss bör du ha goda kunskaper i både svenska och engelska, men framförallt tror vi att du känner igen dig i en eller kanske flera av nedanstående punkter:
Du har flera års erfarenhet från en producerande verksamhet.
Du har någon form av utbildning eller bakgrund inom OT-säkerhet, IT-säkerhet eller informationssäkerhet.
Ditt mindset är "Rätt säkerhet är alltid bättre än maximal säkerhet!"
Du är nyfiken och vill lära nytt.Vissa av våra uppdrag finns inom säkerhetsklassade områden, vilket innebär att du kan behöva genomgå en säkerhetsprövning innan du börjar hos oss.
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-04-18


Ytterligare information
OM REKRYTERINGSPROCESSEN
Första avstämning via telefon (Rekryterare)
Intervju 1: Med rekryterande chef/rekryterare
Intervju 2: Med specialist inom ditt kunskapsområde
Referenstagning
Bakgrundskontroll/säkerhetsprövning
ErbjudandeKONTAKTPERSONER
Michael Blom, Sektionschef OT- & IT-security
michael.blom@afry.com


Rebecka Gravås, Talent Acquisition Partner
rebecka.gravas@afry.com
Placeringsort: beroende på var du bor blir placeringstillhörighet på något av våra fina lokalkontor i Sverige.
Lön: Enligt överenskommelse.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
Nyfiken på våra medarbetare? Mats Karlsson Landré, som du kanske hört tala på någon konferens eller liknande, arbetar som senior advisor och OT-expert hos oss. Besök gärna hans LinkedIn-profil om du blir nyfiken. Eller kika på vidoklippen nedan för att höra våra medarbetare berätta om hur det är att jobba på AFRY!
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Ansök nu

Säkerhetschef (Kriminalvårdsinspektör) till Häktet Malmö

Säkerhetschef
Läs mer Apr 14
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Läs mer om häktet Malmös verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/hakte/malmo/#om

Häktet Malmö är ett av Kriminalvårdens säkerhetshäkten och tar framförallt emot häktade med restriktioner. Häktet ligger i polishuset i Malmö och har 139 platser. Häkteschef och rekryterande chef är Peyman Damirchi.

ARBETSUPPGIFTER
Som chef för häktets yttre säkerhetsfunktion har du personal, budget- och arbetsmiljöansvar för ca 25 medarbetare som främst arbetar inom; bevakningscentral, reception, besöksavdelning, inpasseringskontroll, förråd och inskrivning.

Du är direkt underställd häkteschefen och ingår i häktets ledningsgrupp tillsammans med ytterligare 7 chefskollegor och stödfunktioner. Häkteschefen och dina kollegor i ledningsgruppen kommer att vara en viktig plattform för ditt ledarskap.

Ni är idag två stycken chefer som delar på säkerhetsansvaret på häktet Malmö, fördelat på inre säkerhet och yttre säkerhet. Den här tjänsten ansvarar för den yttre säkerheten. Ditt uppdrag är att leda, utveckla och kvalitetssäkra den yttre säkerhetsfunktionen utifrån uppsatta mål. Du har också ett ansvar att verka för att häktet som helhet utvecklas genom din roll i ledningsgruppen. Du kommer ha en blandning av operativa och strategiska uppgifter där till exempel den dagliga driften är exempel på operativt arbete. Du kommer att ha en variation av både kort- och långsiktigt strategiska uppgifter, bland annat olika typer av analysarbete.

I häktet Malmös säkerhetsfunktion ingår:
• Övergripande säkerhetsåtgärder
• Säkerhetsinstruktioner
• Digital säkerhetsportal
• Säkerhetsutbildningar
• Tekniska säkerhetssystem
• Säkerhetsinvesteringar
• Systematiskt brandskyddsarbete
• Underrättelseverksamhet
• Larmcheforganisation
• Övningsverksamhet

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som förstår vikten av hög sekretess- och säkerhet samt har en förmåga att skapa struktur och ordning i ditt dagliga arbete. Du är tydlig i din kommunikation och kan anpassa ditt budskap utifrån mottagarens förutsättningar. Du samarbetar bra och har förmågan att motivera både dina kollegor och medarbetare för att skapa de förutsättningar som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du arbetar bra med att analysera komplexa frågor och trivs när du får ta initiativ och sätta igång aktiviteter. I krävande situationer är du flexibel i ditt agerande och förblir lugn, trygg och professionell.

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Du förväntas stå bakom den statliga värdegrunden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Akademisk utbildning/högskoleexamen om minst 120 hp motsvarande 2 år på högskola/universitet inom områden som vi bedömer relevant alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
• Väl vitsordad erfarenhet av arbets- och personalledning
• Erfarenhet av kvalificerat säkerhetsarbete och/eller erfarenhet av ledarskap inom Kriminalvårdens verksamhet
• Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift
• B-körkort

Meriterande
• Aktuell erfarenhet av arbete inom Kriminalvården
• Erfarenhet från socialt arbete eller arbete inom annan myndighet i rättskedjan
• Erfarenhet av att leda medarbetare säkerhetsfunktioner
• God kunskap om arbetsmiljö och rehabfrågor
• Dokumenterad ledarskapsutbildning
• Andra relevanta språkkunskaper utöver svenska

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Digitala första intervjuer planeras den 16 och 17 maj.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Ansök nu

Säkerhetschef till VA SYD

Säkerhetschef
Läs mer Nov 12
Vill du arbeta med säkerhetsskydd i en av samhällets viktigaste funktioner? Som säkerhetschef på VA SYD kommer du att vara en viktig del i att bygga vår nya säkerhetsorganisation. 

Din kommande rol l 
Ditt övergripande ansvar som säkerhetschef är att säkerställa att VA SYDs verksamhet bedrivs enligt säkerhetsskyddslagen, säkerhetsskyddsförordningen och tillhörande föreskrifter. Vidare ingår omvärldsbevakning samt kontinuerlig dialog med våra medlemskommuners säkerhetsrepresentanter, såväl som externa aktörer. Utöver säkerhetsskyddet kan även andra säkerhetsområden komma att inkluderas i rollen.

Säkerhetschefens ansvar och arbetsuppgifter innefattar att:

Övergripande ansvara för att kontrollera säkerhetsskyddet; informationssäkerhet, fysisk säkerhet och personalsäkerhet
Ansvara för VA SYDs säkerhetsskyddsanalys och säkerhetskyddsplan
Besluta om inplacering i säkerhetsklass, utföra säkerhetsprövningar och hantera behörigheter
Planera och genomföra utbildningar för anställda
Delta i säkerhetsskyddade upphandlingar
Stötta organisationen i frågeställningar avseende säkerhetsskyddsfrågor internt samt representera, och vara behjälplig, vid externa ärenden
I VA SYDs pågående organisationsöversyn lyfts säkerhetsfrågorna och du kommer att ha en stor möjlighet att påverka den framtida säkerhetsorganisationen.

Säkerhetschefen rapporterar till förbundsdirektören och rollen är placerad på VA SYDs huvudkontor i centrala Malmö men du arbetar inom hela VA SYDs geografiska verksamhetsområde. Till din hjälp finns flera säkerhetsrelaterade befattningar i organisationen.

Vi erbjuder
Du kommer till en arbetsplats med stolthet över vårt  samhällsviktiga uppdrag och  du får en fantastisk möjlighet att leda arbetet med att vidareutveckla VA SYDs säkerhetsarbete! Vi söker dig som vill leda i enlighet med VA SYDs miljöidentitet och våra kärnvärden kvalitet, engagemang och lyhördhet i en verksamhet som ständigt utvecklas. Vi arbetar aktivt för att VA SYD ska upplevas som en mycket bra arbetsplats av våra medarbetare.

Vem är du?
Som säkerhetschef är du resultatinriktad och strukturerad, med förmåga att leda och samordna arbete. Du har hög integritet med mod att utmana strukturer och våga flytta gränser, samtidigt som du är lösningsorienterad utifrån verksamhetens behov. Du bygger naturligt goda relationer med interna såväl som externa aktörer genom din goda kommunikation och lyhördhet.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har:

Flerårig erfarenhet av arbete inom säkerhetsområdet i en samhällsviktig verksamhet, offentlig förvaltning, krisberedskap och/eller civilt försvar
Relevant eftergymnasial utbildning
Utbildning inom säkerhetsskydd från MSB, Försvarshögskolan eller motsvarande
Erfarenhet av att leda och driva förändrings- och utvecklingsarbete
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska, då tjänsten innefattar kommunikation internt och externt, bland annat med olika myndigheter.
Svenskt medborgarskap (tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll)
Körkort B
Välkommen med din ansökan!

Vilka är VA SYD?VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval. 

Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex mål:   - Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
- Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
- Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025
- Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025
- Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
- Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025   

Övrig information På VA SYD arbetar vi med samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.  

Här hittar du kartan över VA SYDs produktionsanläggningar och arbetsplatser .

Ansök nu

Säkerhetscoach butikssäkerhet

Säkerhetschef
Läs mer Aug 17
Vi söker nya kollegor till butiksäkerhetsavdelningen och hoppas att du är intresserad av att arbeta som säkerhetscoach hos oss!
ICA gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.
Tycker du att det är roligt och utmanande att arbeta med alla typer av säkerhetsfrågor i tillämpad form så kommer du att trivas hos oss!
Vi arbetar med att stödja butikerna i alla typer säkerhetsrelaterade frågor och nu utvecklar vi vårt erbjudande till butikerna genom att växa med tre säkerhetscoacher som kommer att bli butikernas naturliga säkerhetsexpert och gränssnitt mot butikssäkerhetsavdelningen.
Som säkerhetscoach kommer du att vara på plats ute i butikerna, men även på distans stötta och stödja ”dina butiker” med frågor inom bland annat SBA, SSA, rån, hot, våld, personsäkerhet, tekniska säkerhetslösningar mm. Alla kan inte allt men tillsammans i teamet stöttar vi och utvecklar varandra! Det kommer inte gå en vecka utan att du stöter på nya frågor och utmaningar som vi tillsammans på avdelningen, genom dig, kommer att hjälpa butiken med.
Arbetsuppgifter
Stötta och vägleda butiker med säkerhetsrelaterade frågor inom allt från brand, rån, hot, våld, skalskydd, tekniska säkerhetslösningar och personskydd. Du kommer att ansvara för ett geografiskt område där du kommer att förvalta dina butiker, stödja och stötta med alla typer av säkerhetsfrågor (ej informationssäkerhet).
I arbetsuppgifterna ingår exempelvis utbildning, riskanalyser, rådgivning och avlastande samtal.
Resor förekomm i tjänsten och din placeringsort kommer att vara Göteborg, Stockholm eller Malmö. Även andra orter kan eventuellt vara aktuella så hör av dig om du bor på en annan plats men tycker att denna annons låter intressant.
Som person är du van att fatta egna beslut och driva frågor på egen hand. Du kan ta egna initiativ och självständigt bearbeta butikerna i ditt område. Du är stresstålig och förstår nödvändigheten i att kunna prioritera men samtidigt prioritera om när nya förutsättningar uppstår. Du uppskattar att kunna arbeta nära butiker och ska vara den självklara personen som man vill vända sig till för stöd och stöttning.
Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning eller med erfarenhet som bedöms som likvärdig med inriktning mot Risk och Säkerhet. Vi ser gärna att du också har erfarenhet från drift i butik.
Rollen innehåller en stor bredd av arbetsuppgifter och därför är det viktigt att du är prestigelös och flexibel. Du har förmågan att arbeta proaktivt samtidigt som du kan hantera att det ibland är kort framförhållning där vardagen inte går att planera i alla delar. Du har arbetat såväl med förebyggande säkerhetsarbete genom rutiner, utbildningar och strukturfrågor som reaktivt med att stötta verksamheten när något inträffat.
Du ska ha kunskap inom områdena SSA, SBA, tekniska säkerhetssystem så som kamera och larm.
Du är noggrann, strukturerad och van att hantera administrativa uppgifter och att självständigt driva ditt arbete.
Du är en utåtriktad, driven och lyhörd person som har lätt att skapa förtroende och uppskattar många dagliga kontakter med både handlare,
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Placeringsort
Stockholm, Göteborg, Malmö.
Tillträde
Enligt överenskommelse
Kontaktperson
Anders Jonasson Butikssäkerhetschef ICA Sverige. Telefon 010-422 03 13
anders.o.jonasson@ica.se
Sista dag för ansökan
2021-09-12 intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden
Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Head of HSE Nordic

Säkerhetschef
Läs mer Mar 4
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad – idag och för framtiden. 


Om tjänsten
Energy Infrastructure Solutions omfattar hela hållbarhetskedjan för städer, industrier och fastighetsägare där 1300 medarbetare varje dag förser 10% av Sveriges invånare med värme. Därutöver har vi en spännande tillväxtresa inom solceller, värmepumpar och laddstolpar som för oss är en naturlig del av vår hållbara framtid. Våra produktionsanläggningar befinner sig idag på en digital resa för att effektivisera och möta dagens och morgondagens kunder. 

Safety är en av våra viktigaste prioriteringar. Som Head of HSE Nordic ansvarar du för det systematiska HSE arbetet i den svenska nordiska organisationen med planering, aktiviteter, uppföljning och lärande där drivet till konstant förbättrande är ledande. Att agera länk mellan företagsledning, projektägare, produktionsanläggningsansvariga och underentreprenörer är en självklarhet. 
Huvudsakliga ansvarsområden är:

* Bidra till att förbättra hälsa-, säkerhet och miljö för att säkerställa en hållbar hälso- och säkerhetskultur
* Stödja verksamheten genom tillämpning av fördjupad HSE kunskap samt underlätta och ansvara för en effektiv riskhantering
* Rapportera och förebygga HSE-incidenter
* Stödja incidentundersökningar
* Planera och låta genomföra relevanta utbildningar


Till din hjälp har du ett kompetent team på 17 medarbetare, som är placerade i Malmö, Stockholm och Norrköping. 

Du kommer att ingå i ledningsteamet för Energy Infrastructure Solutions i Norden, men även arbeta nära produktion, anläggning, distribution och installation. Du kommer att vara en naturlig del i den internationella HSE-gruppen inom E.ON.

Vi söker
Vi hoppas på att du har med dig insikter och erfarenheter från tidigare roller inom ledarskap, kanske inom energibranschen, men vi ser också positivt på om du kommer från en annan teknisk bransch och kan bidra med ett nytt perspektiv. 

Du har ett ärligt intresse för dina medarbetare och tror på att bästa sättet att nå framgång är att stödja och utveckla dem. Vi söker därför dig som tycker om att leda och utveckla människor i din omgivning och har förmågan att ifrågasätta, tänka nytt och samtidigt skapa stabilitet i vardagen.?Har du också erfarenhet av förändringsledning och organisationsutveckling har du goda möjligheter att lyckas bra i den här rollen. Du har ett eget driv och en kommunikativ förmåga både på ledningsnivå och ut i verksamheten gentemot olika kontaktytor.

Vi tror att du har flerårig erfarenhet av HSE-arbete på ledningsnivå inom industri/el/bygg/energi eller annan likställd bransch. Du bör ha en relevant akademisk examen och god kännedom om ISO 45001 & 14001. 

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

Varmt välkommen in med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 18 mars. 


För frågor om tjänsten, vänligen kontakta: 
Anette Blücher, 070 3006125

För fackliga frågor, vänligen kontakta: 
Mats Ekblom, Unionen, +46?705 259188 
Carl-Johan Johansson, Akademikerna, +46 702 163611 
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 
Mats Lundberg, SEKO +46 730 499778

Vi erbjuder 
Hos oss finns människor med alla möjliga intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegerna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv. För dig som vill utvecklas inom en bransch som satsar inför framtiden med tydliga visioner inom hållbarhet och samhällsutveckling, ges goda möjligheter till professionell utveckling inom E.ON.

Ansök nu

Förundersökningsledare till lokalpolisområde Malmö Söders Utredningsenhet

Säkerhetschef
Läs mer Okt 29
Är du redo för en större uppgift? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Beskrivning av arbetsplatsen
Polisregion Syd består av Skåne, Blekinge, Kalmar och Kronobergs län. Regionens huvudort är Malmö. Polisområde Malmö har 5 utredningsenheter med olika ansvarsområden. Lokalpolisområde Malmö Söders utredningsenhet har ansvar för polisområdets mängdbrottsutredningar. Begreppet mängdbrott innefattar många olika typer av brott, såsom stölder, rån, misshandel, narkotika och vapenbrott. Lokalpolisområde Söder har 6 st. utredningsgrupper och vi söker nu förundersökningsledare till några av dessa.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som förundersökningsledare ansvarar du i huvudsak för att:

• Utöva arbetsledning inom utredningsprocessen i samråd med gruppchef.
• Fatta beslut i eller utanför förundersökning i enlighet med ditt förordnande/delegation.
• Stödja och coacha den utredande personalen.
• Koordinera och skapa en helhetsbild över pågående utredningar.
• Säkerställa att verksamheten bedrivs enligt Polismyndighetens intentioner och anvisningar enligt gällande lagstiftning, föreskrifter och övriga regelverk.
• Medverka i utbildningsinsatser och utvärdering av verksamheten.
• Vid behov vara beredd att fungera som gruppchef vid dennes bortavaroKVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:
• Polisexamen eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för funktionen.
• Dokumenterad kunskap om brottsutredningsprocessen, bevisvärdering och förundersökningsledning.
• Dokumenterad aktuell erfarenhet av självständigt brottsutredande arbete under minst 6 månader.
• God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
• Polisens nationella förundersökningsutbildning. (NFU)
• Polisens korta utbildning för förundersökningsledning.
• Polisens juridikförberedande kurs NFU för civilanställda.
• Dokumenterad erfarenhet av rollen som förundersökningsledare.
• Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning.
• Kunskap om polisens centrala utredningssystem såsom DurTvå, RAR, MR/BR och STATUS.
• God kunskap om polisens organisation.
• Arbetserfarenhet från en brottsutredande verksamhet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för utredning av brottslighet. Tjänsten som förundersökningsledare ställer höga krav på eget ansvar. Arbetet kan vara mycket intensivt och kräver att du är flexibel med förmåga att snabbt strukturera, planera och prioritera ärendeflödet utifrån verksamhetens helhetsperspektiv. Du har en god förmåga att fatta beslut, en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare krävs det att du är lösningsinriktad, flexibel och har god förmåga att hantera flera frågor parallellt. Du behöver kunna se ett helhetsperspektiv och ta tillvara medarbetarnas kunskap för att utveckla verksamheten. Du skall vara skicklig på att använda och förmedla din kunskap, lämna direktiv och visa ett gott omdöme, även under tidspress. Arbetet kräver att du har stor personlig mognad och du behöver kunna både se och aktivt arbeta med din egen och andras utvecklingspotential.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Anställningsform: Tillsvidareanställning. Anställningen kan komma att inledas med provanställning om sex månader.
Arbetsort: Malmö
Arbetstid: Dagtid flex
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsbenämning: polisinspektör alt. handläggare med funktion som FU-ledare, region syd, PO Malmö, LPO Söder.

Har du skyddad identitet kontakta ansvarig HR-konsult olivia.josefsson@polisen.se för att skicka in din ansökan.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.


Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sektionschefer till Säkerhetsenheten

Säkerhetschef
Läs mer Sep 6
Är du en kommunikativ ledare som är öppen för nytänkande och visar tillit till medarbetarnas förmågor? Som sektionschef hos oss uppmuntrar du till samarbete och nytänkande och skapar förutsättningar för ett aktivt medarbetarskap som leder till resultat, utveckling och god arbetsmiljö.

Missa inte denna möjlighet att bli en del av vår utvecklingsresa!

Om jobbet

Som sektionschef arbetar du utifrån en tydlig arbetsgivarroll där du leder, planerar och följer upp sektionens arbete så att det bedrivs effektivt och kvalitetssäkert mot verksamhetsmålen. Du bidrar till att skapa en positiv arbetsmiljö som uppmuntrar till samarbete och kreativitet. Vidare säkerställer du att sektionens arbete bedrivs i ett helhetsperspektiv för enheten.

I din roll är du van att leda personal och har vana att leda strategiskt säkerhetsarbete. Du drivs av att utveckla organisationen i samverkan med andra, ser helheter och tar dig an svåra uppgifter som inte har någon självklar lösning. Du är både chef och ledare och tror på att leda dina medarbetare genom handling och genom att vara en god förebild. Arbetet är kvalificerat och kräver driv och eget ansvar. Du arbetar i ett högt tempo, ofta med många olika frågor samtidigt. Arbetsuppgifterna är ofta komplexa och myndighetsövergripande vilket ställer krav på fingertoppskänsla för vad som behöver prioriteras. Du tycker om miljöer där det händer mycket och du anpassar dig snabbt till nya förutsättningar.

Skatteverkets säkerhetsenhet ansvarar för att leda myndighetens säkerhetsarbete. Idag har säkerhetsenheten mer än 60 medarbetare fördelade på tre sektioner. Inom säkerhetsenhetens ansvarsområde inryms bl.a. informationssäkerhet, fysisk säkerhet, krisberedskap, säkerhetsskydd, behörighetsstyrning, incidenthantering, säkerhetsrådgivning och internutredningar. Enheten leds av Skatteverkets säkerhetschef som är tillika enhetschef.

Skatteverket utvecklar nu sitt säkerhetsarbete ytterligare och anpassar därför sin säkerhetsorganisation för att ännu bättre möta verksamhetens behov.

Om dig
För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs/skatteverketsmedarbetarpolicy.4.5c281c7015abecc2e2010e5b.html.

I det här jobbet ska du ha:

- mod att ta initiativ, vara utvecklingsinriktad och leda i förändring
- förmåga att fatta beslut och vara resultat- och målinriktad
- struktur i ditt arbete och vara flexibel
- förmåga att ta stort eget ansvar och vara en problemlösare

Du ska även ha:

- relevant akademisk utbildning alternativt aktuell erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt
- erfarenhet av att leda säkerhetsarbete
- kommunikationsförmåga och uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
- Svenskt medborgarskap

Det är önskvärt om du har chefserfarenhet med personalansvar inom relevant område.

Bra att veta

Anställningen är tillsvidare och kan inledas med provanställning i sex månader.

Placeringsort för tjänsten är i Solna eller enligt överenskommelse. Blir det placering på annan ort kommer resor att förekomma till Solna.

Arbetsuppgifterna är placerade i säkerhetsklass och vi kommer att genomföra en säkerhetsprövning med registerkontroll före beslut om anställning. Du måste vara svensk medborgare för att bli aktuell för det här jobbet.

På https://www.skatteverket.se/omoss/jobbahososs.4.18e1b10334ebe8bc80004.html kan du exempelvis läsa om vårt uppdrag och inriktning, fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

Välkommen med din ansökan!

För att söka tjänsten vänligen kopiera eller klicka på länken nedan för att komma vidare till ansökningsformuläret.

https://skatteverket.varbi.com/se/apply/positionquick/285876/?where=4


Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt.

Ansök nu

Operation Security Manager , Casino Cosmopol , Malmö

Säkerhetschef
Läs mer Sep 18
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa upplevelser i världsklass med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna.
Om du vill träffa människor från hela världen och vara en del av en stark gemenskap, kan Casino Cosmopol erbjuda en unik kombination av spänning på jobbet och trygghet i anställningen.

Till Casino Cosmopol i Malmö söker vi nu dig som vill ta chansen att bli en viktig del av och utveckla vår säkerhetsavdelning. Du kommer att vara en av fyra Operation Security Managers (OSM) vars huvuduppgift är att samordna och ansvara för det operativa säkerhetsarbetet på kasinot.

I din roll ansvarar du för

• att ordningsregler efterlevs och förebygger ordningsstörningar
• att gällande rutiner för värdetransporter samt eskort av värde följs.
• att genomföra interna utredningar som rör säkerheten
• ledning av nödlägesorganisationen enligt nödlägesplanen
• registrering av incidenter
• säkerhetskontroller och intervjuer.
• administration (accesser m m) och kontroll av kasinots samtliga säkerhetssystem såsom inbrotts- och brandlarm samt passer- och nyckelsystem
• att eventuella säkerhetsrisker identifieras och rapporteras till säkerhetschef

Vad är en framgångsrik Operations Security manager hos oss?

Du som söker ska ha genomförd gymnasieexamen och gärna någon form av påbyggnad inom t ex säkerhet eller ledarskap. Du är mycket väl förtrogen med säkerhets- och utredningsarbete. Din erfarenhet av ledarskap har du fått antingen från en arbetsgivarroll eller från att ha lett säkerhetspersonal i drift. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Som person är du trygg i dina värderingar och har mod att stå upp för dessa, du har ett intresse av människor och kan naturligt anpassa ditt budskap baserat på mottagaren samtidigt som du lätt förstår människors olika sinnesstämningar. Du ser till att utföra dina uppgifter på ett korrekt sätt, är stresstålig och arbetar med uthållighet med många arbetsuppgifter parallellt. Slutligen, i gruppen med övriga OSM bidrar du med samarbetsvilja, initiativkraft och ödmjukhet. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med utveckling av arbetsgrupper.

Vi ser gärna att du har goda datorkunskaper och är van vid incidentrapportering. Det är meriterande om du har lett projekt i din nuvarande eller tidigare roll. Vi ser det även som ytterst meriterande med polisiär bakgrund som exempelvis yttre befäl.

Vi räknar med att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal samt skrift och lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Anställningen är heltidsanställning som börjar med en provanställning på 6 månader som sedan övergår till en fast anställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstider: Operativa säkerhetschefer arbetar skiftarbete då kasinots öppettider är 13-04 varje dag året runt.

Ansökan

Ansök med personligt brev och CV via länken nedan. Observera att vi ej tar emot ansökningar vi mail. Rekryteringen sker löpande så annonsen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag 2018-10-14.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via epost. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jan Gustafsson, säkerhetschef, jan.gustafsson@casinocosmopol.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu