Målare jobb i Malmö

Hitta lediga jobb som Målare i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Malmö från den arbetsgivaren.

Behöriga målare för mindre måleriuppdrag

Målare
Läs mer Jun 14
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker målare för mindre måleriuppdrag hos våra privatkunder. Arbetsuppgifterna omfattar, spackling, målning av väggar och fönsterkarmar, tapetsering m.m.. Du som söker har egna verktyg som du kan använda ute på uppdraget. Tillgång till bil samt körkort är ett krav.

Dina arbetsuppgifter
Invändig och utvändig målning. De flesta uppdragen är på ca 2-3 dagar. Vi erbjuder en timanställning vilket innebär att du som anställd har stor flexibilitet att välja när du vill jobba och vilka uppdrag du vill åta dig.

Vem är du?
En pigg veteran som är har minst 10 års yrkeserfarenhet som målare. Har du yrkesbevis är det meriterande. Du som söker är flytande i det svenska språket både i tal och skrift.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Lärare inom vuxenutbildning Måleri AF

Målare
Läs mer Apr 19
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Kundval Rusta och Matcha och Företagsutbildningar.Med ca 250 anställda finns vi på ungefär 45 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se.Vi söker en Yrkeslärare med gott värdskap, som brinner för verklighetsnära utbildning och som vill vara med och utveckla stjärnan i varje individ.

Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vem de vill göra. Alla har en inneboende talang och förutsättningar att lyckas och du är första pusselbiten.

Astar söker nu lärare som kan undervisa i Måleri yrkets särskilda kurser.  Vår verksamhet i Malmö [växer och vi behöver nya stjärnor till vårt lärarlag. 

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är behörig lärare alt yrkeslärare i Måleri Som lärare arbetar du utifrån Astars Koncepthandbok och är samtidigt van att ta egna initiativ samt vill tillsammans med dina kollegor utveckla ditt arbete. Du är van att leda en klass, coacha individer samt hantera digitala lärverktyg vad gäller planering, undervisning, feedback och bedömning. 

Det här erbjuder vi dig

Hos Astar får du en arbetsmiljö med förutsättningar för att du ska kunna utvecklas som individ och lärare. Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, som gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt.

Du får även:

fantastiska möjligheter till egen utveckling genom Astar Academy, våra internutbildningar. branschens bästa värdskap och eleven in fokus. nationellt stöd via våra digitala utvecklingsgrupper bestående av lärarkollegor från hela landet.

På Astar är du i ett arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Du får även tillgång till utbildning/friskvårdspeng och får varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda. 

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar ska du tycka om transparenta och utvecklande dialoger, att ta ansvar för dina resultat och att delta i utvecklingen för att nå vårt gemensamma mission: att vara bäst på vuxenutbildning i Sverige. Du ska också tycka att ett gott värdskap och verklighetsnära utbildning är centrala delar av varje undervisningssituation. Om du vill utvecklas, har ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera, passar vi bra ihop.

Varmt välkommen att söka till oss på Astar och bli en del av framtiden.

Anställningens omfattning

Tjänsten är på 50 % med start 2022-08-15

Rekryteringen

Sista ansökningsdag är [2022-08-01. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För mer information om skolan, tjänsten och företaget är du välkommen att kontakta Enhetschef 

Jonas Åström jonas.astrom@astar.se

Vilka är vi?

Ledorden MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta: ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med cirka 2000 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder. ThorenGruppen driver 31 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 45 orter.

Astar ingår i ThorenGruppen och ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till vår verksamhets ambition att attrahera och utveckla stjärnan i varje individ – deltagare och elev så väl som medarbetare och chef. Vår vision är ”Att ge alla människor, oavsett bakgrund, möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.”Vi gör allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa verksamheter där alla är välkomna och inkluderade.

Läs mer om oss på: thorengruppen.se

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Jun 13
Hej
Vi är ett företag i Malmö.
Vår huvudsakliga arbeten är måleri och renovering.
Företaget heter Hem & vvs måleri Svenska AB.
Vi söker en duktigt arbetsledare och en självgående målare.
Du ska ha goda kunskaper inom måleri och vara självgående.
Krav du måste ha, är följande.
Svenska
B-körkort
Validerad utbildning
Du ska vara social och god lagspelare. Vi ser helst att du har yrkesbevis
Minst 4 års arbetslivserfarenhet i Sverige
Snälla ni som saknar dessa egenskaper, skicka inte onödiga mail.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Erfaren målare sökes till Malmö

Målare
Läs mer Jan 3
Vi söker nu målare som kan hjälpa en av våra större företagskunder inför potentiellt samarbete under våren. Vår kund arbetar med ommålning och renovering av broar och infrastruktur i Sverige. Välkommen med din ansökan!


OM ARBETET
Vi söker nu medarbetare som kan hjälpa en av våra större företagskunder som är verksamma inom bland annat blästring, målning och renovering av infrastruktur. Till infrastruktur räknas anläggningar och strukturer i samhället som till exempel broar. Samarbetet med den nya kunden är under uppbyggnad och flera lediga tjänster inom måleri och förbehandling förväntas tillsättas under våren och sommaren 2022.
Arbetet planeras ske till största del utomhus. I tjänsten kommer du arbeta i grupp med andra personer och delta i renoverings- och underhållsarbeten för ommålning. Arbetet innehåller alltifrån förberedelser såsom blästring och rengöring till penselmålning och sprutmålning samt annat kringarbete.
Vid ommålning av infrastrukturprojekt kommer du till största del arbeta utomhus och ofta nära hav och trafik. Det är viktigt att du följer samtliga säkerhetsrutiner så att arbetet utförs på ett kvalitativt och säkert sätt.


KVALIFIKATIONER
För att trivas i den här tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet inom måleri med både pensel och sprutmålning. Vi ser gärna att du är fullärd målare och kan arbeta med dina uppgifter självständigt såväl som i grupp.
Svenska eller engelska är starkt meriterande för tjänsten men inget krav.
Som standard krävs alltid att du genomfört utbildning Safe Construction Training som tillhandahålls av Byggbranschens Utbildningscenter (BUC). Om du inte har genomfört utbildningen är du välkommen att kontakta oss så bokar vi in dig för utbildning så snart som möjligt.


OM CONSTRUCTUM
Constructum är ett svenskt rekryterings- och bemanningsföretag med verksamhet i Norden. Vi hjälper företag i Byggbranschen, Industrin, El och Installation samt Mark och Anläggning att hyra och rekrytera personal till alla typer av projekt.
Som medarbetare hos Constructum är du skyddad av svensk arbetslagstiftning samt får en anställning som omfattas av svenskt kollektivavtal. Vi arbetar med konsulter som vi tror på och investerar i din fortsatta karriär och utbildning i branschen.
Välkommen att bli en del av Constructum!

Ansök nu

Servicemålare

Målare
Läs mer Jun 14
Vi söker erfarena servicemålare till vår kund som har uppdrag i stora delar av Västra Skåne.

Dina arbetsuppgifter
-Tjänsterna innebär i huvudsak servicemålarens uppgifter när det gäller tapet, fönster och snickeri målning etc. Du skall vara bekannt med alla moment. Vi har även behov av en erfaren målare för nyproduktion, huvuduppgift här är spackling (även med mygga) sprutmålning etc.
-Målningsarbete inomhus och utomhus.
-Våtrumsarbete förkommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom måleribranschen och vi ser helst att du har utbildningsbevis, gesällbrev eller liknande.
Som person skall du vara pliktrogen, noggrann och verka med stor yrkesstolthet. Du är självgående och tar ansvar för dina uppdrag både vad det gäller planering och effertivitet.
Liftkort samt allmän utbildning om ställningbyggnation är också ett krav. Det är viktigt att du är serviceinriktad då du är företagets representant hos kunden.

Information och kontakt
Tillträde omgående. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så ansök direkt!
Visstidsanställning som för rätt person kan övergå i en tillsvidareanställning hos kundföretaget.
Körkort är ett krav
Vid frågor, kontakta Magnus Nordholm 046-540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Vi söker flera målare!

Målare
Läs mer Apr 25
Brinner du för målaryrket och vill ta dig ann en ny utmaning? Läs om tjänsten nedan och tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Här kommer du att få möjligheten att arbeta med diverse uppdrag som målare där arbetet kan förekomma tillsammans med arbetslag och i ensamarbete. Företaget värdesätter anställda som är initiativ tagande, kan arbeta självständigt och har en bra laganda. Känner du dig träffad av beskrivningen och har du erfarenhet av målaryrket? Då kan du vara den vi söker!

Dina kvalifikationer

- Några års erfarenhet inom yrket
- Meriterat med utbildning inom yrket
- Meriterat med erfarenhet av att arbeta i arbetslag och med ensamarbete
- Meriterat att kunna skriva och tala flytande Svenska


Vem är du?

- Du har en stark samarbetsförmåga
- Driven och tar egna initiativ
- Service- minded som alltid eftersträvar bästa resultat
- Brinner för yrket som Målare


Ansökan

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, ansökningstiden är kort så missa inte chansen!

Vid intresse så lämna in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast.

Om WeQuest

WeQuest levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela Stockholm's området. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Vi söker flera målare!

Målare
Läs mer Mar 28
Brinner du för målaryrket och vill ta dig ann en ny utmaning? Läs om tjänsten nedan och tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Här kommer du att få möjligheten att arbeta med diverse uppdrag som målare där arbetet kan förekomma tillsammans med arbetslag och i ensamarbete. Företaget värdesätter anställda som är initiativ tagande, kan arbeta självständigt och har en bra laganda. Känner du dig träffad av beskrivningen och har du erfarenhet av målaryrket? Då kan du vara den vi söker!

Dina kvalifikationer

- Några års erfarenhet inom yrket
- Meriterat med utbildning inom yrket
- Meriterat med erfarenhet av att arbeta i arbetslag och med ensamarbete
- Meriterat att kunna skriva och tala flytande Svenska


Vem är du?

- Du har en stark samarbetsförmåga
- Driven och tar egna initiativ
- Service- minded som alltid eftersträvar bästa resultat
- Brinner för yrket som Målare


Ansökan

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, ansökningstiden är kort så missa inte chansen!

Vid intresse så lämna in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast.

Om WeQuest

WeQuest levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela Stockholm's området. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Vi söker flera målare!

Målare
Läs mer Apr 22
Brinner du för målaryrket och vill ta dig ann en ny utmaning? Läs om tjänsten nedan och tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Här kommer du att få möjligheten att arbeta med diverse uppdrag som målare där arbetet kan förekomma tillsammans med arbetslag och i ensamarbete. Företaget värdesätter anställda som är initiativ tagande, kan arbeta självständigt och har en bra laganda. Känner du dig träffad av beskrivningen och har du erfarenhet av målaryrket? Då kan du vara den vi söker!

Dina kvalifikationer

- Några års erfarenhet inom yrket
- Meriterat med utbildning inom yrket
- Meriterat med erfarenhet av att arbeta i arbetslag och med ensamarbete
- Meriterat att kunna skriva och tala flytande Svenska


Vem är du?

- Du har en stark samarbetsförmåga
- Driven och tar egna initiativ
- Service- minded som alltid eftersträvar bästa resultat
- Brinner för yrket som Målare


Ansökan

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, ansökningstiden är kort så missa inte chansen!

Vid intresse så lämna in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast.

Om WeQuest

WeQuest levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela Stockholm's området. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Maj 23
Är du en erfaren Målare och är redo för en ny utmaning? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Nori Måleri AB.
Vi är på jakt efter en målare, Du bör vara självgående, noggrann samt en lagspelare.


Tjänsten är på heltid/tillsvidare och vi utgår ifrån Malmö.

Meriterande för tjänsten:
• Har du utbildningen fallskydd
• Är du en problemlösare?
• Körkort
Eftersom du är en erfaren målare som arbetat tidigare så vill vi gärna ha referenser från dina tidigare arbetsgivare.

Alla ansökningar sker via ansökningsformuläret.

Ansök nu

Servicemålare

Målare
Läs mer Maj 20
Vi söker erfarena servicemålare till vår kund som har uppdrag i stora delar av Skåne.

Dina arbetsuppgifter
-Tjänsterna innebär i huvudsak servicemålarens uppgifter när det gäller tapet, fönster och snickeri målning etc. Du skall vara bekannt med alla moment. Vi har även behov av en erfaren målare för nyproduktion, huvuduppgift här är spackling (även med mygga) sprutmålning etc.
-Målningsarbete inomhus och utomhus.
-Våtrumsarbete förkommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom måleribranschen och vi ser helst att du har utbildningsbevis, gesällbrev eller liknande.
Som person skall du vara pliktrogen, noggrann och verka med stor yrkesstolthet. Du är självgående och tar ansvar för dina uppdrag både vad det gäller planering och effertivitet.
Liftkort samt allmän utbildning om ställningbyggnation är också ett krav. Det är viktigt att du är serviceinriktad då du är företagets representant hos kunden.

Information och kontakt
Tillträde omgående. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så ansök direkt!
Visstidsanställning som för rätt person kan övergå i en tillsvidareanställning hos kundföretaget.
Körkort är ett krav
Vid frågor, kontakta Magnus Nordholm 046-540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Målare med yrkesvis och körkort

Målare
Läs mer Mar 30
Vi är ett företag inom måleri och fasad.
vår kunder består främst av bygg och fastighetsbolag och vi åtar oss både nyproduktion och renoveringar. vi söker erfaren målare med yrkesbevis och körkort för arbete både i, men eventuellt även utanför Sverige.
Du är noggran och lojal mot såväl arbetsgivare som kollerger , visöker erfaren målare med yrekesbevis och körkort för arbete både i och eventuellt utanför Sverige.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare söks

Målare
Läs mer Apr 27
Vi på Partner Måleri i Skåne söker en erfaren målare.
Vi vill att du har några års erfarenhet inom byggbranschen och att du är en duktig målare som ska kunna arbeta både självständigt och i lag.
B körkort och svenska språk är ett krav.

Ansök nu

Servicemålare

Målare
Läs mer Maj 5
Vi söker erfarena servicemålare till vår kund som har uppdrag i stora delar av Västra Skåne.

Dina arbetsuppgifter
-Tjänsterna innebär i huvudsak servicemålarens uppgifter när det gäller tapet, fönster och snickeri målning etc. Du skall vara bekannt med alla moment. Vi har även behov av en erfaren målare för nyproduktion, huvuduppgift här är spackling (även med mygga) sprutmålning etc.
-Målningsarbete inomhus och utomhus.
-Våtrumsarbete förkommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom måleribranschen och vi ser helst att du har utbildningsbevis, gesällbrev eller liknande.
Som person skall du vara pliktrogen, noggrann och verka med stor yrkesstolthet. Du är självgående och tar ansvar för dina uppdrag både vad det gäller planering och effertivitet.
Liftkort samt allmän utbildning om ställningbyggnation är också ett krav. Det är viktigt att du är serviceinriktad då du är företagets representant hos kunden.

Information och kontakt
Tillträde omgående. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så ansök direkt!
Visstidsanställning som för rätt person kan övergå i en tillsvidareanställning hos kundföretaget.
Körkort är ett krav
Vid frågor, kontakta Magnus Nordholm 046-540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Målare sökes

Målare
Läs mer Mar 14
Vi söker en målare med erfarenhet inom branschen.
Det är ett krav att ni ska kunna arbeta självgående, kunna utföra underbehandlingar såsom bredspackling, tapetsering, montering av skravremor m.m, ha god teknik vid målning m.m
Du är en målare som är serviceinriktad, noggrann och strukturerad.
Du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor.
Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga då vi jobbar i team.
Anställningen kan påbörjas omgående. Lön enligt avtal samt erfarenhet.
Körkort är ett krav.
Välkommen med din ansökan via mail.

Ansök nu

Söker efter en erfaren målare

Målare
Läs mer Apr 11
Vi söker dig som är utbildad målare med arbetslivserfarenhet. Du kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom måleriyrket och utföra arbetet med hög kvalitet. Vidare har du god samarbetsförmåga, är stresstålig och kan arbeta i ett stundtals högt tempo.
Som person tror vi att du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är viktigt för oss.

Ansök nu

Målare söks

Målare
Läs mer Mar 23
Vi på Partner Måleri i Skåne söker en erfaren målare.
Vi vill att du har några års erfarenhet inom byggbranschen och att du är en duktig målare som ska kunna arbeta både självständigt och i lag.
B körkort och svenska språk är ett krav.

Ansök nu

Servicemålare

Målare
Läs mer Apr 5
Vi söker erfarena servicemålare till vår kund som har uppdrag i stora delar av Västra Skåne.

Dina arbetsuppgifter
-Tjänsterna innebär i huvudsak servicemålarens uppgifter när det gäller tapet, fönster och snickeri målning etc. Du skall vara bekannt med alla moment. Vi har även behov av en erfaren målare för nyproduktion, huvuduppgift här är spackling (även med mygga) sprutmålning etc.
-Målningsarbete inomhus och utomhus.
-Våtrumsarbete förkommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom måleribranschen och vi ser helst att du har utbildningsbevis, gesällbrev eller liknande.
Som person skall du vara pliktrogen, noggrann och verka med stor yrkesstolthet. Du är självgående och tar ansvar för dina uppdrag både vad det gäller planering och effertivitet.
Liftkort samt allmän utbildning om ställningbyggnation är också ett krav. Det är viktigt att du är serviceinriktad då du är företagets representant hos kunden.

Information och kontakt
Tillträde omgående. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så ansök direkt!
Visstidsanställning som för rätt person kan övergå i en tillsvidareanställning hos kundföretaget.
Körkort är ett krav
Vid frågor, kontakta Magnus Nordholm 046-540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Sprutmålare till Optimera TGM Malmö

Målare
Läs mer Mar 23
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 65 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.
Optimera söker just nu en ny sprutmålare till vårt snickeri och måleri Malmö. Vi söker dig som är en duktig ytbehandlare/målare med erfarenhet från sprutlackering och sprutmålning. I den här rollen är det viktigt att du själv kan strukturera det dagliga arbetet och arbeta självständigt. Vi kan erbjuda ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag.


Om Optimera specialsnickeri (TGM):
Vi håller till i Malmö och specialtillverkar stort som smått i huvudsakligen trä, men även glas och metall (därav förkortningen Trä, Glas, Metall)
Vi producerar allt från enstaka specialprodukter till större volymer. Vår specialitet är kundanpassade lösningar producerade efter ritning och i tätt samarbete med våra kunder
TGM har eget måleri, och CNC-maskiner för all typ av CAD-bearbetning. Vi utför även renoveringsarbeten


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Sprutlackering och sprutmålning av specialtillverkad inredning
Penselmålning av t. ex. K-märkta dörrar och ommålning av köksinredning
Ansvar för att beräkna åtgång av färg och lack
Beställning av förbrukningsmaterial
Städning av lagerlokaler och övriga ytor


Dina kvalifikationer:
Erfarenhet av sprutlackering och sprutmålning
Erfarenhet av ytbehandling av trä t ex olja, hårdvaxolja, bets
Besitta mycket bra färgseende och känsla för kvalitet
Erfarenhet av arbete med konstruktioner i trä är meriterande
Erfarenhet av att hantera flera arbetsuppgifter parallellt
Erfarenhet av att själv strukturera det dagliga arbetet och att arbete självständigt
Krav på mycket god samarbetsförmåga då måleriet är en central funktion som dagligen kommunicerar med snickare/arbetsledare/säljare
Har goda kunskaper muntligt och skriftligt i svenska, då all kommunikation i rollen sker på svenska


Dina personliga egenskaper:
Serviceinriktad och självgående
Uppskattar högt tempo
Strukturerad och planeringsförmåga
Gott ordningssinne
Kreativ


Ansökan:
Låter det intressant?
Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV genom att följa länken och fylla i formuläret så snart som möjligt dock senast den 10 April.
Notera att rekrytering och urval sker löpande och att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

SGDS Gruppen erbjuder
Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget.
Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Vi har över 150 000 proffskunder, omsätter drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare.
Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund och kulturen är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang.
https://www.sgdsgruppen.se/

Ansök nu

Behöriga målare för mindre måleriuppdrag

Målare
Läs mer Nov 23
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker målare för mindre måleriuppdrag hos våra privatkunder. Arbetsuppgifterna omfattar, spackling, målning av väggar och fönsterkarmar, tapetsering m.m.. Du som söker har egna verktyg som du kan använda ute på uppdraget. Tillgång till bil samt körkort är ett krav.

Dina arbetsuppgifter
Invändig och utvändig målning. De flesta uppdragen är på ca 2-3 dagar. Vi erbjuder en timanställning vilket innebär att du som anställd har stor flexibilitet att välja när du vill jobba och vilka uppdrag du vill åta dig.

Vem är du?
En pigg veteran som är har minst 10 års yrkeserfarenhet som målare. Har du yrkesbevis är det meriterande. Du som söker är flytande i det svenska språket både i tal och skrift.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

BYGG OCH RENOVERING

Målare
Läs mer Feb 24
JERRY & COMPANY AB är i expansions fas och söker nya medarbetare inom renoverings arbeten av olika karaktärer
Som person är du ordningsam och noggrann och är van att samarbeta medolika människor
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter då projekten hos våra kunder ser olika ut
Arbetsuppgifter som är återkommande är plattsättning , gipsning , målning , montering av kök och liknande


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Erfaren Målare

Målare
Läs mer Feb 16
Målare, se hit!
Vi söker dig som är en självgående och initiativtagande individ, med socialkompetens och som vill arbeta självständigt med våra servicearbeten.
Vi ser att du har flerårig erfarenhet som målare och känner att du vill komma till ett framåt tänkande företag med servicetänk i första hand.
Byt upp dig och skicka din ansökan nu!


Om Fait
Fait rapidement à Malmö AB är ett drivet företag som
ständigt är på jakt efter nya utmaningar.
Med lång och bred kompetens inom bygg och måleri, tillhandahåller vi våra kunder snabba, effektiva & uppfinningsrika lösningar.
Våra kunder är fastighetsägare, företag, försäkringsbolag och privatpersoner som finns i hela Skåne.
Vi erbjuder även helhetslösningar.
Med största kvalitet tar vi hand om projekten från start till slut.
- Vi levererar mer än vi lovar –

Ansök nu

Nu söker vi erfarna målare!

Målare
Läs mer Mar 2
Nu söker vi på Today Consulting flera erfarna målare. Vi söker dig som är arbetsvillig, noggrann och trygg i dig själv och i din kompetens. Tjänsterna är på heltid och avses tillsättas så fort vi hittar rätt personer.Vi söker dig:
För att lyckas i rollen som målare behöver du vara självgående och engagerad, samt inneha några års erfarenhet som målare. Krav är att du minst 5 års erfarenhet av yrket. Körkort är ett krav. Du har också ett gott kvalitetstänk och öga för struktur. Du tar egna initiativ, är effektiv och löser de utmaningar som kan uppkomma. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är:

- Arbetsvillig.
- Lyhörd.
- Plikttrogen.
- Ansvarstagande.
Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer bestå av sprutmålning, spackling och målning. Du kommer jobba självständigt såväl som i grupp så det krävs att du kan jobba nära dina kollegor för att uppnå bästa resultat. Förväntad start 1 april

Ansök nu

Servicemålare

Målare
Läs mer Feb 21
Vi söker erfarena servicemålare till vår kund som har uppdrag i stora delar av Skåne.

Dina arbetsuppgifter
-Tjänsterna innebär i huvudsak servicemålarens uppgifter när det gäller tapet, fönster och snickeri målning etc. Du skall vara bekannt med alla moment. Vi har även behov av en erfaren målare för nyproduktion, huvuduppgift här är spackling (även med mygga) sprutmålning etc.
-Målningsarbete inomhus och utomhus.
-Våtrumsarbete förkommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom måleribranschen och vi ser helst att du har utbildningsbevis, gesällbrev eller liknande.
Som person skall du vara pliktrogen, noggrann och verka med stor yrkesstolthet. Du är självgående och tar ansvar för dina uppdrag både vad det gäller planering och effertivitet.
Liftkort samt allmän utbildning om ställningbyggnation är också ett krav. Det är viktigt att du är serviceinriktad då du är företagets representant hos kunden.

Information och kontakt
Tillträde omgående. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så ansök direkt!
Visstidsanställning som för rätt person kan övergå i en tillsvidareanställning hos kundföretaget.
Körkort är ett krav
Vid frågor, kontakta Magnus Nordholm 046-540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Målare - Malmö

Målare
Läs mer Feb 9
Är du skicklig på att arbeta med händerna? Motiveras du av att bygga upp något konkret eller fixa det som är trasigt? Om ja, så är du välkommen att söka till oss på The Buddy Company för att bli Runner.
Vi söker dig som är målare men som samtidigt önskar ett flexibelt varierande arbete. Som Runner på The Buddy Company utför du t.ex. möbelmontering, trädgårdshjälp, flytt & reparation och andra varierande uppdrag och tjänar pengar. Sätt upp ditt eget schema och ta uppdrag när du har tid. Vi ställer inga krav på hur många uppdrag du ska uppnå.
TaskRunner är sedan 2021 en del av The Buddy Company som tillhandahåller samtliga tjänster som nämns ovan.
Så vad krävs för att bli Runner eller Handyman hos oss?
Du har fyllt 18 år
Du är redo att utföra uppdrag i ditt närområde (eller varför inte i en annan stad om du ändå har vägarna förbi?).
Du har svenskt ID, bankkonto & personnummer
Du är skicklig på att måla, flytta, köra, snickra, montera, el.
Du är ansvarsfull vilket bl.a. innebär att du kommer i tid, har med dig rätt verktyg och kommunicerar tydligt med alla klienter.
Ett plus är ifall du har certifikat inom din expertis.

Skulle något hända dig under arbetet eller skulle någonting gå sönder så har vi en såklart en försäkring (via IF).
Hur du får betalt:
TaskRunner tillhandahåller säkra utbetalningar via tjänsten Gigapay.
Betalningar sker säkert via vår app. All uppdrag betalas i förskott när du blir anlitad.
Du har pengarna direkt på kontot efter att uppdragsgivaren har godkänt uppdraget.
Om uppdraget inte kan utföras på grund av olika omständigheter återbetalas uppdragsgivaren pengarna enligt överenskommelse.
Självklart betalar vi arbetsgivaravgift och A-skatt åt dig, så du kan spendera pengarna du tjänat i fred. Vi drar en förmedlingsavgift på 25% per utfört uppdrag.
Vill du hänga med på vår resa? Då ser vi gärna att du ansöker om att bli Runner hos oss. I kombination med att du söker tjänsten här kan du också skapa ett konto i appen TaskrunnerPRO - För runners.
Ladda ned appen för iPhone: https://apple.co/3bUt4EO
Ladda ned appen för Android: https://bit.ly/3uk1M0Y

Om du vill läsa mer om hur det är att vara Runner kan du besöka oss på https://taskrunner.se/runners/

Ansök nu

Målare söks

Målare
Läs mer Jan 20
Vi på Partner Måleri i Skåne söker en erfaren målare.
Vi vill att du har några års erfarenhet inom byggbranschen och att du är en duktig målare som ska kunna arbeta både självständigt och i lag.
B körkort och svenska språk är ett krav.

Ansök nu

Målare - Malmö

Målare
Läs mer Jan 18
Är du skicklig på att arbeta med händerna? Motiveras du av att bygga upp något konkret eller fixa det som är trasigt? Om ja, så är du välkommen att söka till oss på The Buddy Company för att bli Runner.
Som Runner på The Buddy Company utför du t.ex. möbelmontering, trädgårdshjälp, flytt & reparation och andra liknande varierande uppdrag och tjänar pengar. Sätt upp ditt eget schema och ta uppdrag när du har tid. Vi ställer inga krav på hur många uppdrag du ska uppnå.
TaskRunner är sedan 2021 en del av The Buddy Company som tillhandahåller samtliga tjänster som nämns ovan.
Så vad krävs för att bli Runner eller Handyman hos oss?
Du har fyllt 18 år
Du är redo att utföra uppdrag i ditt närområde (eller varför inte i en annan stad om du ändå har vägarna förbi?).
Du har svenskt ID, bankkonto & personnummer
Du är skicklig på att måla, flytta, köra, snickra, montera, el.
Du är ansvarsfull vilket bl.a. innebär att du kommer i tid, har med dig rätt verktyg och kommunicerar tydligt med alla klienter.
Ett plus är ifall du har certifikat inom din expertis.

Skulle något hända dig under arbetet eller skulle någonting gå sönder så har vi en såklart en försäkring (via IF).
Hur du får betalt:
TaskRunner tillhandahåller säkra utbetalningar via tjänsten Gigapay.
Betalningar sker säkert via vår app. All uppdrag betalas i förskott när du blir anlitad.
Du har pengarna direkt på kontot efter att uppdragsgivaren har godkänt uppdraget.
Om uppdraget inte kan utföras på grund av olika omständigheter återbetalas uppdragsgivaren pengarna enligt överenskommelse.
Självklart betalar vi arbetsgivaravgift och A-skatt åt dig, så du kan spendera pengarna du tjänat i fred. Vi drar en förmedlingsavgift på 25% per utfört uppdrag.
Vill du hänga med på vår resa? Då ser vi gärna att du ansöker om att bli Runner hos oss. I kombination med att du söker tjänsten här kan du också skapa ett konto i appen TaskrunnerPRO - För runners.
Ladda ned appen för iPhone: https://apple.co/3bUt4EO
Ladda ned appen för Android: https://bit.ly/3uk1M0Y

Om du vill läsa mer om hur det är att vara Runner kan du besöka oss på https://taskrunner.se/runners/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare sökes

Målare
Läs mer Jan 4
Vi söker en målare med erfarenhet inom branschen.
Det är ett krav att ni ska kunna arbeta självgående, kunna utföra underbehandlingar såsom bredspackling, tapetsering, montering av skravremor m.m, ha god teknik vid målning m.m
Du är en målare som är serviceinriktad, noggrann och strukturerad.
Du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor.
Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga då vi jobbar i team.
Anställningen kan påbörjas omgående. Lön enligt avtal samt erfarenhet.
Körkort är ett krav.
Välkommen med din ansökan via mail.

Ansök nu

Byggnadsmåleri

Lärling, målare
Läs mer Jan 4
Vi är ett måleriföretag som är baserat i Malmö och vårt arbetsområde är sydvästra Skåne.
Vi söker en medarbetare med erfarenhet av byggnadsmåleri. Vi ser även att du är serviceinriktad, noggrann och strukturerad
Det är ett krav att du ska behärska det svenska språket och kunna arbeta självgående.
Anställningen kan påbörjas omgående. Lön enligt avtal och erfarenhet.
Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Dec 28
Vi söker en erfaren och duktig målare till Malmö / Skåne regionen.
Om företaget
PGF partners AB är ett familjeföretag med mycket gott arbetsklimat och en ledning med gehör. Nyckelorden är flexibilitet och samarbetsvilja! Företaget jobbar mot ständig förbättring och har som övergripande målsättning att uppnå nöjda kunder.


Personlighet
Vi söker dig som är social, flexibel, noggrann och stresstålig samt har en förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du trivs bra i en vardag som innehåller varierande arbetsuppgifter. Du har en god praktisk känsla i ditt arbete och utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och strukturerat sätt. Vi letar efter personer som sätter KVALITET och NÖJDA kunder före allt annat.


Arbetsuppgifter
Som målare arbetar du med allt inom målning, fasadmålning, inomhusmålning, dekorativ målning, reparation av sprickor, spackling, bredspackling, tapetsering, utjämning, osv.


Krav
Vi vill att du har relevant utbildning eller erfarenhet minst 2 år inom branschen
Svenska/Engelska/Makedonska/Serbiska/Bosniska
Innehar B-körkort
Arbetsplatsen är Malmö/ skåne regionen
Maila gärna oss för mer information om tjänsten: info@PGF-partners.se
Välkommen med din ansökan
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Vi söker erfaren målare till vår kund i Malmö.

Målare
Läs mer Dec 28
Välkommen till oss på Today Consulting. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i västra och södra Sverige. Med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.

Vi söker dig som har erfarenhet minst 5 års erfarenhet av Måleri.. Vi ser gärna att du är bekväm i din yrkesroll då du kommer in i en hektisk period. Du är noggrann och strukturerad person som har ett öga för detaljer. Har du dessutom förmågan att själv driva projekt är det meriterande.

Som person är du lyhörd, drivande och ansvarstagande då det är viktigt att projektet följer och slutförts enligt kundens önskemål.

Arbetstiden är förlagt på dagtid.

Ansök nu

Målare - Stockholm

Målare
Läs mer Nov 5
Om jobbet
TaskRunner är en förmedlingsplattform som erbjuder hushållsnära tjänster som möbelmontering, transport, trädgårdshjälp, målning och mycket mer. Vi utför dagligen uppdrag för kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö och fler storstäder i Sverige. Nu söker vi fler Runners som kan vara med och dagligen ta uppdrag via vår plattform.
Vi har väldigt många uppdrag inom målning och behöver därför fler målare som vill ta uppdrag genom oss!
Är du...
Duktig och kunnig inom målningstjänster?
Service minded och social?
Drivs av att hjälpa andra?
Sugen på att själv bestämma över schema och timmar i veckan?Då passar du att ta uppdrag genom oss!
Som en Runner på TaskRunner ser vi gärna att du:
Är självgående och ansvarsfull
Har erfarenhet eller grundläggande förståelse inom möbelmontering, hantverk, bygg, målning eller liknande
Är flytande i svenska, både i tal och skrift
Är över 18 år gammal
Har svenskt körkort, ID-handling eller pass
Är intresserad av att ta uppdrag minst ett par timmar i veckanUppdrag kommer in dagligen och ökar i antal i storstäderna, då vi just nu växer i snabb takt.
Våra uppdrag består bland annat av:
Målning
Möbelmonteringar.
Transport av möbler, skräp till återvinningen.
Målning samt tapetseringsarbeten.
Hänga upp tv, hyllor mm på väggen.
Bygga altaner, staket mm.
Köksrenoveringar & fasadrenoveringar.
Inget jobb är för litet eller för stort för oss.Vill du hänga med på vår resa? Då ser vi gärna att du ansöker om att bli Runner hos oss. Du ansöker om att bli en Runner hos oss enkelt direkt via vår smarta app TaskRunner - För Runners.
Ladda ned appen för iPhone: https://apple.co/3bUt4EO
Ladda ned appen för Android: https://bit.ly/3uk1M0YOm du vill läsa mer om hur det är att vara Runner kan du besöka oss på https://taskrunner.se/runners/
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare till fastighetsbolag

Målare
Läs mer Okt 25
AB Lomma Tegelfabrik söker en Målare!
AB Lomma Tegelfabrik är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ett blandat bestånd på ca 200 000 kvm med bostäder i Malmö och Landskrona samt med kommersiella fastigheter på olika orter i västra Skåne. Vi är ett privatägt bolag i tredje generationen och kan därför tänka och arbeta långsiktigt.
Om tjänsten:
Som målare arbetar du med alla förekommande projekt inom ramen för målning, men också arbetsuppgifter som är mer kopplade till den tekniska förvaltningen av bolagets hyresfastigheter. Det är ett självständigt arbete och man bör vara beredd att hjälpa sina kollegor där det behövs. Tjänsten utgår ifrån Malmö när du inte arbetar ute i fastigheterna.
Dina egenskaper och kvalifikationer:
Vi tror att du som söker denna tjänst är en erfaren målare som kanske varit på en större firma under ett antal år, men nu vill till en mindre organisation och kunna arbeta med mer variationsrika arbetsuppgifter kopplade till målaryrket. Vi söker dig med relevant utbildning inom måleri och/eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet. Du talar och skriver svenska och ska ha grundläggande datorkunskaper. B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder:
En tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt bolag med många spännande fastigheter och projekt. Vi är glatt gäng med högt i taket där du får chansen att arbeta långsiktigt och kvalitativt med våra fastigheter. Du kommer få mycket eget ansvar och inflytande i en organisation med korta beslutsvägar.
Din ansökan:
Senaste ansökningsdag är 2021-11-25. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Tegner 0731-54 2440 eller johan@lommategelfabrik.se

Ansök nu

Lärare inom vuxenutbildning Byggnads Målare i Malmö

Målare
Läs mer Okt 26
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.Med ca 250 anställda finns vi på ungefär 45 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se.Hos Astar får du en arbetsmiljö med förutsättningar för att du ska kunna utvecklas som individ och lärare.

Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, som gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt.

Du får även:

fantastiska möjligheter till egen utveckling genom Astar Academy, våra internutbildningar. branschens bästa värdskap och eleven i fokus. nationellt stöd via våra digitala utvecklingsgrupper bestående av lärarkollegor från hela landet.

På Astar är du i ett arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Du får även tillgång till utbildning/friskvårdspeng och får varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda. 

Egenskaper

För att trivas hos oss på Astar ska du tycka om transparenta och utvecklande dialoger, att ta ansvar för dina resultat och att delta i utvecklingen för att nå vårt gemensamma mission: att vara bäst på vuxenutbildning i Sverige. Du ska också tycka att ett gott värdskap och verklighetsnära utbildning är centrala delar av varje undervisningssituation. Om du vill utvecklas, har ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera, passar vi bra ihop.

Varmt välkommen att söka till oss på Astar och bli en del av framtiden.

Anställningens omfattning

Tjänsten är på 100 % med start omgående.   

Rekryteringen

Sista ansökningsdag är 2021-11-15. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Krav:Examinerad Yrkeslärare inom yrkesområdet med goda ämneskunskaper och god pedagogisk förmåga

Alternativt lärare med minst 6 års erfarenhet från yrket och med någon
form av pedagogisk utbildning.Vilka är vi?

Ledorden MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta: ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med cirka 2000 medarbetare och en omsättning på 1,7 miljarder. ThorenGruppen driver 31 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 45 orter.

Astar ingår i ThorenGruppen och ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till vår verksamhets ambition att attrahera och utveckla stjärnan i varje individ – deltagare och elev så väl som medarbetare och chef. Vår vision är ”Att ge alla människor, oavsett bakgrund, möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.”Vi gör allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa verksamheter där alla är välkomna och inkluderade.

Läs mer om oss på: thorengruppen.se

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Sep 13
Hej
Vi är ett litet företag i Malmö.
Vår huduvsakliga arbeten är måleri och vvs.
Företaget heter Hem & vvs måleri Svenska AB.
Vi söker en duktigt och självgående målare.
Du ska ha goda kunskaper inom måleri och vara självgående.
Krav du måste ha, är följande.
Svenska
B-körkort
Validerad utbildning
Du ska v vara social och god lagspelare. Vi ser helst att du har yrkesbevis
Minst 4 års arbetslivserfarenhet i Sverige
Snälla ni som saknar dessa egenskaper, skicka inte onödiga mail.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Målare sökes

Målare
Läs mer Aug 31
Målare sökes med erfarenhet inom branschen. Anställde ska kunna, målning, spackling, mm.
Kan börja omgående. Lön enligt avtal samt enligt hur mycket kunskap du har.

Ansök nu

Erfaren målare sökes

Målare
Läs mer Aug 26
Om jobbet
Som målare kommer du att både ingå i ett arbetslag och arbeta med egna projekt. Du kommer att arbeta med att tapetsera väggar, och att måla inom- och utomhusmiljöer . I arbetet ingår det att utföra ett noggrant underarbete i form av spackling, slipning och grundmålning. Känsla för färg och form är viktigt i arbetet.
Vi på RS-BO AB söker dig med erfarenhet inom måleri. Du ska vara både duktigt målare och spacklare. För oss är det viktigt med rätt inställning och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. DU ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat.
Vi söker medarbetare för arbete dagtid med uppstart omgående.
Denna tjänsten rekryteras löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Erfaren självgående målare CWP AB

Målare
Läs mer Aug 17
Om oss
Vi som arbetar här har lång erfarenhet och stor kunskap om branschen. Vi erbjuder professionella, kundanpassade tjänster till våra kunder och en spännande och utvecklande arbetsmiljö med mycket hjärta till alla våra konsulter. Connecting Work People bemannar både tillfälliga och långvariga uppdrag och vi tycker det är viktigt att ha långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag, och de vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter varje gång. Som anställd på CWP kan du känna dig trygg. Samtliga tjänster omfattas av avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro mm. www.cwp.one


Om dig
Du ska vara självgående vara social och god lagspelare. Vi ser helst att du har yrkesbevis, det kan även räcka om du har mycket god erfarenhet dokumenterat.

Ansök nu

Målare söks

Målare
Läs mer Aug 16
Vi på Partner Måleri i Skåne söker en erfaren målare.
Vi vill att du har några års erfarenhet inom byggbranschen och att du är en duktig målare som ska kunna arbeta både självständigt och i lag.
B körkort och svenska språk är ett krav.

Ansök nu

Vi söker utbildade, självgående och ansvarsfulla Målare

Målare
Läs mer Mar 25
VÅRT ERBJUDANDE

Du erbjuds ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Du kommer att utföra merparten av ditt arbete i Södra Sverige med huvudfokus på Skåne.

ARBETSBESKRIVNING

- Målning
- Spackling
- Transport av byggmaterial
- Vara tillgänglig för snickare och anläggare


DINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av Måleri
- Utbildad målare
- Goda referenser.
- Körkort .
- Flytande Svenska i tal och skrift


MERITERANDE

- Yrkesbevis.
- Liftkort.
- Heta Arbeten
- Säkra lyft.


DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema Construction.
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

På Pema Construction är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Duktig målare sökes

Målare
Läs mer Aug 6
Nu söker vi en duktig målare till vårt team!
Du är en målare som är serviceinriktad, självgående och lösningsorienterad. Du har en god social kompetens och samarbetsförmåga samt utför dina arbetsuppgifter inom utsatta tidsramar. Det är viktigt att du bär på en arbetsglädje, har ett stort driv och kan arbeta i ett stundtals högt tempo.
Vi söker målare som har erfarenhet av varierande arbetsuppgifter. Du kommer huvudsakligen jobba med nyproduktion samt ha uppgifter som sprayning, spackling, tapetsering och målning. Hos oss får du möjlighet att arbeta med varierande projekt där arbetsuppgifterna är omväxlande.


Krav:
Utbildad målare
Behärskar det svenska språket
KörkortMeriterande:
Tala och förstå engelskaWorkaton är ett fullservice byggbolag som tar sig an allt från mindre reparationer till stora ombyggnationer av villor, flerbostadshus och lägenheter. Workaton har stor erfarenhet av stora fastighetsrenoveringar med ansvar från bygglov till nyckelfärdigt hus.
Tveka inte att höra av dig till tamer@workaton.se om du har några frågor angående tjänsten.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Jul 6
Hej
Vi är ett litet företag i Malmö.
Vår huduvsakliga arbeten är måleri och vvs.
Företaget heter Hem & vvs måleri Svenska AB.
Vi söker en duktigt och självgående målare.
Du ska ha goda kunskaper inom måleri och vara självgående.
Krav du måste ha, är följande.
Svenska
B-körkort
Validerad utbildning
Minst 4 års arbetslivserfarenhet i Sverige
Snälla ni som saknar dessa egenskaper, skicka inte onödiga mail.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Jun 16
Nori Måleri AB
Vi utför all slags måleriarbeten med förnuft och känsla. Vi utför målning, tapetsering och renovering.
Välkommen att kontakta oss!

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Maj 26
Vi söker utbildade målare med minst fem (5) års dokumenterad erfarenhet.
Körkort B
Svenska
Noggrann och flexibel

Ansök nu

Erfaren självgående målare CWP AB

Målare
Läs mer Maj 17
Om oss
Vi som arbetar här har lång erfarenhet och stor kunskap om branschen. Vi erbjuder professionella, kundanpassade tjänster till våra kunder och en spännande och utvecklande arbetsmiljö med mycket hjärta till alla våra konsulter. Connecting Work People bemannar både tillfälliga och långvariga uppdrag och vi tycker det är viktigt att ha långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag, och de vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter varje gång. Som anställd på CWP kan du känna dig trygg. Samtliga tjänster omfattas av avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro mm. www.cwp.one


Om dig
Du ska vara självgående vara social och god lagspelare. Vi ser helst att du har yrkesbevis, det kan även räcka om du har mycket god erfarenhet dokumenterat.
Vi söker nu målare för uppdrag i Malmö.
Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom måleri.

Ansök nu

Erfaren självgående målare CWP AB

Målare
Läs mer Mar 24
Om jobbet
Heltid
Tillsvidare
Vanlig anställning
Om oss
Vi som arbetar här har lång erfarenhet och stor kunskap om branschen. Vi erbjuder professionella, kundanpassade tjänster till våra kunder och en spännande och utvecklande arbetsmiljö med mycket hjärta till alla våra konsulter. Connecting Work People bemannar både tillfälliga och långvariga uppdrag och vi tycker det är viktigt att ha långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag, och de vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter varje gång. Som anställd på CWP kan du känna dig trygg. Samtliga tjänster omfattas av avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro mm. www.cwp.one


Om dig
Du ska vara självgående vara social och god lagspelare. Vi ser helst att du har yrkesbevis, det kan även räcka om du har mycket god erfarenhet dokumenterat.
Vi söker nu målare för uppdrag i Malmö.
Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom måleri.

Ansök nu

Erfaren målare söks omgående

Målare
Läs mer Mar 23
Vi på Partner Måleri i Skåne söker en erfaren målare.
Vi vill att du har några års erfarenhet inom byggbranschen och att du är en duktig målare som ska kunna arbeta både självständigt och i lag.
B körkort och svenska språk är ett krav.

Ansök nu

Målare

Målare
Läs mer Dec 17
Vi söker en erfaren och duktig målare till Malmö / Skåne regionen.
Om företaget
PGF Byggpartners AB är ett familjeföretag med mycket gott arbetsklimat och en ledning med gehör. Nyckelorden är flexibilitet och samarbetsvilja! Företaget jobbar mot ständig förbättring och har som övergripande målsättning att uppnå nöjda kunder.


Personlighet
Vi söker dig som är social, flexibel, noggrann och stresstålig samt har en förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Du trivs bra i en vardag som innehåller varierande arbetsuppgifter. Du har en god praktisk känsla i ditt arbete och utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och strukturerat sätt. Vi letar efter personer som sätter KVALITET och NÖJDA kunder före allt annat.


Arbetsuppgifter
Som målare arbetar du med allt inom målning, fasadmålning, inomhusmålning, dekorativ målning, reparation av sprickor, spackling, bredspackling, tapetsering, utjämning, osv.


Krav
Vi vill att du har relevant utbildning eller erfarenhet minst 2 år inom branschen
Svenska/Engelska/Makedonska/Serbiska/Bosniska
Innehar B-körkort
Arbetsplatsen är Malmö/ skåne regionen
Maila gärna oss för mer information om tjänsten: info@PGF-partners.se
Välkommen med din ansökan
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Snickare/Målare

Målare
Läs mer Feb 28
Arbetsansökan Lindström Carlberg byggtjänst AB
Om företaget
Lindström Carlbergs byggtjänst är ett litet företag i Skåne med dom stora resurserna, tillsammans har vi över 30års erfarenhet av branschen. Företaget driva idag av Tobias och Kristian och med deras goda kontaktnät med både leverantörer och personal i branschen är vi alltid att räkna med.


LC byggtjänst skall alltid stå för kvalité, engagemang och hög service.

Om jobbet
Nu söker vi erfarna målare för nya uppdrag!
Du ska vara självgående och kunna kommunicera och skriva på svenska och engelsk. Goda kunskaper i Polska och Ukrainska är en merit
Som person ska du vara social, kunna arbeta i grupp och vara samarbetsvillig. Då du arbetar mycket själv hos oss måste du vara flexibel och inställd på att vara flexibel och vara problemlösare. Det förekommer både långa och korta uppdrag hos våra uppdragsgivare. Vilket i sin tur ger dig möjlighet att skapa många nya kontakter i branschen.
Meriter
Självgående målare/plattsättare med minst 2års erfarenhet inom branschen


Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare
Antal jobb: 1
Lön: enligt avtal

Ansök nu

Servicemålare

Målare
Läs mer Feb 24
Vi söker erfarena servicemålare till vår kund som har uppdrag i stora delar av Skåne.

Dina arbetsuppgifter
-Tjänsterna innebär i huvudsak servicemålarens uppgifter när det gäller tapet, fönster och snickeri målning etc. Du skall vara bekannt med alla moment. Vi har även behov av en erfaren målare för nyproduktion, huvuduppgift här är spackling (även med mygga) sprutmålning etc.
-Målningsarbete inomhus och utomhus.
-Våtrumsarbete förkommer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom måleribranschen och vi ser helst att du har utbildningsbevis, gesällbrev eller liknande.
Som person skall du vara pliktrogen, noggrann och verka med stor yrkesstolthet. Du är självgående och tar ansvar för dina uppdrag både vad det gäller planering och effertivitet.
Liftkort samt allmän utbildning om ställningbyggnation är också ett krav. Det är viktigt att du är serviceinriktad då du är företagets representant hos kunden.

Information och kontakt
Tillträde omgående. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så ansök direkt!
Visstidsanställning som för rätt person kan övergå i en tillsvidareanställning hos kundföretaget.
Körkort är ett krav
Vid frågor, kontakta Magnus Nordholm 046-540 85 91

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Ansök nu

Erfaren självgående målare CWP AB

Målare
Läs mer Jan 25
Om jobbet
Heltid
Tillsvidare
Vanlig anställning
Om oss
Vi som arbetar här har lång erfarenhet och stor kunskap om branschen. Vi erbjuder professionella, kundanpassade tjänster till våra kunder och en spännande och utvecklande arbetsmiljö med mycket hjärta till alla våra konsulter. Connecting Work People bemannar både tillfälliga och långvariga uppdrag och vi tycker det är viktigt att ha långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag, och de vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter varje gång. Som anställd på CWP kan du känna dig trygg. Samtliga tjänster omfattas av avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro mm. www.cwp.one


Om dig
Du ska vara självgående vara social och god lagspelare. Vi ser helst att du har yrkesbevis, det kan även räcka om du har mycket god erfarenhet dokumenterat.
Vi söker nu målare för uppdrag i Malmö.
Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom måleri.

Ansök nu