Svenska Primärvårdsspecialisterna AB jobb i Malmö

Hitta lediga jobb hos Svenska Primärvårdsspecialisterna AB i Malmö. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Malmö.

Erfaren ST-läkare/ Specialist till KHM Mobilia

ST-läkare
Läs mer Mar 13
Mobilia vårdcentral växer och vi behöver bli fler läkare i bemanningen för våran kväll -och helgmottagning.
Mobilia vårdcentral startade den 1 oktober 2020 och har idag ca 6500 listade patienter. Vi finns i ljusa, moderna lokaler på Mobilia köpcentrum i Malmö. Det finns mycket goda kommunikationsmöjligheter med tåg och buss till mottagningen. Vårt personalteam består av 20 medarbetare som bidrar till en hög arbetsglädje och trivselfaktor.
Vi arbetar för en hög tillgänglighet, god medicinsk kvalitet och ett gott bemötande. Vi strävar hela tiden efter att utveckla verksamheten efter patienternas behov, vi tittar på flöde och effektivitet och anpassar och utvecklar våra arbetssätt efterhand.
Vi arbetar dagligen med att förstärka arbetssätt som skapar en god tillgänglighet för våra patienter, därför satsar vi nu på att öppna upp på kvällar och helger med. Vi välkomnar dig som är erfarenhet ST-läkare / specialist läkare.
Är du intresserad av att vara med och utveckla den moderna vårdcentralen, har du speciellt intresse för det digitala arbetet? Hör av dig så berättar vi mer!
Kontakta oss på info@mobiliavardcentral.se
Välkommen!

Ansök nu

Leg. Läkare /ST-läkare Mobilia Vårdcentral

ST-läkare
Läs mer Maj 2
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns när du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Nu satsar vi och söker en leg. läkare med event. ST-block som vill vara med på Mobilia vårdcentralsutvecklingsresa!
Vi har ambitionen att bli en utvecklingsvårdcentral, där allmänspecialister, seniora läkare med handledaruppdrag och en grupp ST-läkare skapar en nytänkande och innovativ vårdcentral.
I tjänsten som leg. läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.
Detta kan du förvänta dig av oss:
Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
Möjligheter till utveckling – som medarbetare
Inflytande och delaktighet i verksamheten
God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
Flexibla arbetsförutsättningar
En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras



Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad leg. läkare som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.
Leg.läkare
Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Ansök nu

Underläkare

Läkare
Läs mer Maj 2
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns när du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Nu satsar vi och söker en underläkare som vill vara med på Mobilia Vårdcentralsutvecklingsresa!
Vi har ambitionen att bli en utvecklings vårdcentral, där allmänspecialister, seniora läkare med handledaruppdrag och en grupp läkare skapar en nytänkande och innovativ vårdcentral.
I tjänsten som underläkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.
Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling.

Ansök nu

Leg. Fysioterapeut

Fysioterapeut
Läs mer Maj 10
Vi växer och söker dig som erfaren fysioterapeut inom primärvård och vill vara del av en drivande verksamhet med hjärta och själ för våra patienter.
Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut hos oss kommer du vara första instansen när det gäller bedömningar av patienter med smärtor, skador och funktionspåverkan.
Tillsammans med patienten, och vid behov kollegor från andra yrkesgrupper, lägger du upp en plan för behandling. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att sätta in sjukdomsförebyggande interventioner, genomföra akut behandling vid smärta och/eller skada samt jobba med funktionsförbättrande och funktionsuppehållande åtgärder. Målet är att utifrån problematik och bedömd funktionsförmåga ge patienten förutsättningar att bli självständig i arbetet med sitt hälsoproblem.
Du kommer också vara övriga yrkeskategorier behjälplig i att ställa diagnos och göra upp en planering för fortsatt behandling utifrån patientens symtom och behov. På enheten strävar vi efter att arbeta med hög tillgänglighet och stegvis vård, vilket möjliggör att träffa hjälpsökande patienter i ett tidigt skede med tätt samarbete med övriga yrkeskategorier.
Kvalifikationer
Vi vänder oss till dig som är legitimerad fysioterapeut alternativt sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du förväntas vara bekväm med att erbjuda såväl rådgivning, bedömning och behandling, både individuellt och i grupp. Vi ser med fördel att du har en vilja av att driva utvecklingsarbetet inom ramen för din yrkesprofession.
I din roll krävs att du arbetar bra tillsammans med dina kollegor men också att du har förmåga att jobba självständigt och att fatta egna beslut. Har du dessutom utbildning och erfarenhet inom OMI, akupunktur och Basal kroppskännedom så är det meriterande. Vi är ett privat alternativ till den offentliga vården med hög tillgänglighet och generösa öppettider. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är prestigelös och kunnig. Du har en kunnig kollega i verksamheten så samarbetsförmåga är ett måste! Vi lägger även stor vikt på yrkesskicklighet och ett trevligt bemötande!
Välkommen med din ansökan

Ansök nu

Kurator med KBT-inriktning

Kurator
Läs mer Apr 25
Välkommen till Mobilia Vårdcentral.
Vi välkomnar dig som är legitimerad kurator för en deltidstjänst. Tidigare erfarenheter inom primärvård, samt arbete med KBT inom vårdval psykoterapi är krav. Har du även erfarenheter av att arbeta i PMO är detta till en fördel.
Du är en trygg person som behåller lugnet och fokus oavsett situation. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet. Tillsammans med vårdcentrals ledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt.
I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi tror också att du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga kontakter. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen. Vi ser gärna att du har ett intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling.
Det är meriterande att du tar egna initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon, fysiskt på mottagningen och digitalt.
Mobilia Vårdcentral är en väletablerad mottagning med stabil bemanning. Vi tar hjälp av varandras kompetenser för att få stöd i arbetet och för att ge patienten en god vård. I dagsläget har vi ca 6700 listade patienter.
Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 19
Välkommen till Mobilia Vårdcentral.
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är en trygg person som behåller lugnet och fokus oavsett situation. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet. Tillsammans med vårdcentrals ledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt.
Det är meriterande att du tar egna initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon, fysiskt på mottagningen och digitalt. Arbetet är till stor del självständigt vilket innebär att kunna göra egna bedömningar och fatta egna beslut. På vår enhet arbetar vi dagligen med sambedömning där du som sjuksköterska tillsammans med läkaren och andra professioner bedömer patienterna.
I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi tror också att du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga kontakter. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen. Vi ser gärna att du har ett intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling.
Mobilia Vårdcentral är en väletablerad mottagning med stabil bemanning. Vi tar hjälp av varandras kompetenser för att få stöd i arbetet och för att ge patienten en god vård, i dagsläget har vi ca 6700 listade patienter.

Ansök nu

Leg. Psykolog med KBT-inriktning till Mobilia Vårdcentral

Psykolog
Läs mer Mar 13
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Vi är en vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi ger dig ett personligt och professionellt bemötande. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet .
Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. Vi har även kvälls- och helgmottagning så du kan få vård och bedömning.
Vi arbetar hårt för att ge kunden just den vård och omvårdnad som hen behöver.


Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. KBT-kompetens lägst steg 1 är ett krav. Tidigare erfarenheter inom primärvård samt arbete med KBT inom vårdval psykoterapi är krav. Har du även erfarenheter av att arbeta i PMO är detta en fördel.
Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team och är trygg i din yrkesroll. Självklart är du positiv, lyssnar, flexibel.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Underläkare till Mobilia Vårdcentral

Läkare
Läs mer Feb 2
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.


Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns när du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.


Nu satsar vi och söker en underläkare som vill vara med på Mobilia Vårdcentralsutvecklingsresa!


Vi har ambitionen att bli en utvecklingsvårdcentral, där allmänspecialister, seniora läkare med handledaruppdrag och en grupp läkare skapar en nytänkande och innovativ vårdcentral.


I tjänsten som underläkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.
Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling.
Kvalifikationer
Du är leg. läkare / icke leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Ansök nu

Gynekolog till Mobilia Vårdcentral

Specialistläkare
Läs mer Feb 2
Mobilia Vårdcentral söker en gynekolog som jobbar på vårdcentralen.
Vi söker dig som är legitimerad läkare med svensk läkarlegitimation och som har specialistkompetens inom gynekologi.
Du bedömer patienter med alla typer av gynekologiska åkommor.


Det är viktigt att du i ditt dagliga arbete har fokus på kvalitet och patientsäkerhet, har god samarbetsförmåga och har intresse för utveckling och förändringsarbete. I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet


Vi erbjuder dig


Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete, utan jourer, med stora möjligheter att påverka arbetets innehåll och utformning. Du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor.


Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Hel eller deltid
25-100% enligt överenskommelse

Ansök nu

Astma/KOL Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 26
Du är legitimerad sjuksköterska och har påbyggnadsutbildning inom Astma/KOL om minst 15 högskolepoäng. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från arbete som Astma/KOL-sjuksköterska samt från arbete inom primärvård. Du är en trygg person som behåller lugnet och fokus oavsett situation. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet. Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar ni för att utveckla och driva verksamheten framåt. Tjänsten avser en tjänstgöringsgrad på 20%.
Vi söker dig som tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon, fysiskt på mottagningen och digitalt. Arbetet är till stor del självständigt vilket innebär att kunna göra egna bedömningar och fatta egna beslut. På vår enhet arbetar vi dagligen med sambedömning där du som sjuksköterska tillsammans med läkaren och andra professioner bedömer patienterna.
I arbetet möter du många patienter därför är det viktigt att du är tillmötesgående, lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Vi tror också att du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga kontakter. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen. Vi ser gärna att du har ett intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling.
Mobilia Vårdcentral är en väletablerad mottagning med stabil bemanning. Vi tar hjälp av varandras kompetenser för att få stöd i arbetet och för att ge patienten en god vård, i dagsläget har vi ca 6600 listade patienter.

Ansök nu

Underläkare

Läkare
Läs mer Mar 1
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns när du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Nu satsar vi och söker en underläkare som vill vara med på Mobilia Vårdcentralsutvecklingsresa!
Vi har ambitionen att bli en utvecklingsvårdcentral, där allmänspecialister, seniora läkare med handledaruppdrag och en grupp läkare skapar en nytänkande och innovativ vårdcentral.
I tjänsten som underläkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.
Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling.
Kvalifikationer
Du är leg. läkare / icke leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Ansök nu

Dietist på deltid till Mobilia Vårdcentral

Dietist
Läs mer Feb 28
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Vi söker en dietist för vanliga dietist uppgifter med kostrådgivning, gruppterapi, förskrivning av näringsdryck m.m.
Som dietist hos oss i primärvården arbetar du med kost- och nutritionsbehandling av patienter såväl enskilt som i grupp. Du ger stöd och fortbildning inom nutritionsområdet till övrig vårdpersonal samt arbetar med att utveckla informationsmaterial.

Ansök nu

Leg. Läkare /ST-läkare Mobilia Vårdcentral

Läkare
Läs mer Feb 28
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns när du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Nu satsar vi och söker en leg. läkare med event. ST-block som vill vara med på Mobilia vårdcentralsutvecklingsresa!
Vi har ambitionen att bli en utvecklingsvårdcentral, där allmänspecialister, seniora läkare med handledaruppdrag och en grupp ST-läkare skapar en nytänkande och innovativ vårdcentral.
I tjänsten som leg. läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.
Detta kan du förvänta dig av oss:
Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
Möjligheter till utveckling – som medarbetare
Inflytande och delaktighet i verksamheten
God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
Flexibla arbetsförutsättningar
En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras



Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad leg. läkare som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.
Leg.läkare
Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Ansök nu

Dietist på deltid till Mobilia Vårdcentral

Dietist
Läs mer Jan 12
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Vi söker en dietist för vanliga dietist uppgifter med kostrådgivning, gruppterapi, förskrivning av näringsdryck m.m.
Som dietist hos oss i primärvården arbetar du med kost- och nutritionsbehandling av patienter såväl enskilt som i grupp. Du ger stöd och fortbildning inom nutritionsområdet till övrig vårdpersonal samt arbetar med att utveckla informationsmaterial.

Ansök nu

Psykolog med KBT-inriktning till Mobilia Vårdcentral

Psykolog
Läs mer Dec 15
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Vi är en vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi ger dig ett personligt och professionellt bemötande. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet .
Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. Vi har även kvälls- och helgmottagning så du kan få vård och bedömning.
Vi arbetar hårt för att ge kunden just den vård och omvårdnad som hen behöver.


Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. KBT-kompetens lägst steg 1 är ett krav. Tidigare erfarenheter inom primärvård samt arbete med KBT inom vårdval psykoterapi är krav. Har du även erfarenheter av att arbeta i PMO är detta en fördel.
Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team och är trygg i din yrkesroll. Självklart är du positiv, lyssnar, flexibel.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Psykolog med KBT-inriktning till Mobilia Vårdcentral

Psykolog
Läs mer Nov 1
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Vi är en vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi ger dig ett personligt och professionellt bemötande. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet .
Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. Vi har även kvälls- och helgmottagning så du kan få vård och bedömning.
Vi arbetar hårt för att ge kunden just den vård och omvårdnad som hen behöver.


Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. KBT-kompetens lägst steg 1 är ett krav. Tidigare erfarenheter inom primärvård samt arbete med KBT inom vårdval psykoterapi är krav. Har du även erfarenheter av att arbeta i PMO är detta en fördel.
Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team och är trygg i din yrkesroll. Självklart är du positiv, lyssnar, flexibel.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 1
Välkomna till Mobilia Vårdcentral.
Vår mottagning växer ständigt och är just nu i en stor utvecklingsfas. Vi har 6500 listade patienter med stor bredd på ålder, bakgrund och erfarenheter. Vårt personalteam består av 20 medarbetare som bidrar till en hög arbetsglädje och trivselfaktor. Vi arbetar dagligen med att förstärka arbetssätt som skapar en god tillgänglighet för våra patienter, därför söker vi nu en till sjuksköterska för timanställning till vårt team.
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av primärvård är meriterande men inte ett krav. Det är fördelaktigt om du uppskattar att jobba i grupp samt tycker om att arbeta med förbättringar på arbetsplatsen genom att prova nya lösningar.
Är du nyfiken på vår verksamhet och vill veta mer om hur det är att arbeta på Mobilia vårdcentral? Välkommen att kontakta oss.

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska till kvällsmottagning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 30
Välkomna till Mobilia Vårdcentral.
Vår mottagning växer ständigt och är just nu i en stor utvecklingsfas. Vi har 6500 listade patienter med stor bredd på ålder, bakgrund och erfarenheter. Vårt personalteam består av 20 medarbetare som bidrar till en hög arbetsglädje och trivselfaktor. Vi arbetar dagligen med att förstärka arbetssätt som skapar en god tillgänglighet för våra patienter, därför söker vi nu en till sjuksköterska för timanställning till vår kvällsmottagning. Kvällsmottagningen är öppen måndag till fredag, till klockan 19:00.
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av primärvård är meriterande men inte ett krav. Det är fördelaktigt om du uppskattar att jobba i grupp samt tycker om att arbeta med förbättringar på arbetsplatsen genom att prova nya lösningar.
Är du nyfiken på vår verksamhet och vill veta mer om hur det är att arbeta på Mobilia vårdcentral? Välkommen att kontakta oss.

Ansök nu

Undersköterska

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Nov 30
Välkomna till Mobilia Vårdcentral.
Vår mottagning växer ständigt och är just nu i en stor utvecklingsfas. Vi har 6500 listade patienter med stor bredd på ålder, bakgrund och erfarenheter. Vårt personalteam består av 20 medarbetare som bidrar till en hög arbetsglädje och trivselfaktor. Vi arbetar dagligen med att förstärka arbetssätt som skapar en god tillgänglighet för våra patienter, därför söker vi nu en till undersköterska till vårt team.
Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och med erfarenhet inom primärvården. Det är fördelaktigt om du uppskattar att jobba i grupp samt tycker om att arbeta med förbättringar på arbetsplatsen genom att prova nya lösningar. Som undersköterska ingår det arbete i laboratoriet och i vår receptionen, därför är det ett krav med erfarenhet av båda uppgifterna.
Är du nyfiken på vår verksamhet och vill veta mer om hur det är att arbeta på Mobilia vårdcentral? Välkommen att kontakta oss.

Ansök nu

Gynekolog till Mobilia Vårdcentral

Specialistläkare
Läs mer Okt 24
Mobilia Vårdcentral söker en gynekolog som jobbar på vårdcentralen.
Vi söker dig som är legitimerad läkare med svensk läkarlegitimation och som har specialistkompetens inom gynekologi.
Du bedömer patienter med alla typer av gynekologiska åkommor.


Det är viktigt att du i ditt dagliga arbete har fokus på kvalitet och patientsäkerhet, har god samarbetsförmåga och har intresse för utveckling och förändringsarbete. I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet


Vi erbjuder dig


Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete, utan jourer, med stora möjligheter att påverka arbetets innehåll och utformning. Du kommer att ingå i ett team med erfarna kollegor.


Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Hel eller deltid
25-100% enligt överenskommelse

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 14
Välkomna till Mobilia Vårdcentral.
Vår mottagning växer ständigt och är just nu i en stor utvecklingsfas. Vi har 6500 listade patienter med stor bredd på ålder, bakgrund och erfarenheter. Vårt personalteam består av 20 medarbetare som bidrar till en hög arbetsglädje och trivselfaktor. Vi arbetar dagligen med att förstärka arbetssätt som skapar en god tillgänglighet för våra patienter, därför välkomnar vi ny medarbetare.
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av primärvård är meriterande men inte ett krav. Det är fördelaktigt om du uppskattar att jobba i grupp samt tycker om att arbeta med förbättringar på arbetsplatsen genom att prova nya lösningar. Det är meriterande om du har utbildning för spirometri.
Är du nyfiken på vår verksamhet och vill veta mer om hur det är att arbeta på Mobilia vårdcentral? Välkommen att kontakta oss.

Ansök nu

Timanställd undersköterska

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Nov 7
Välkomna till Mobilia Vårdcentral.
Vår mottagning växer ständigt och är just nu i en stor utvecklingsfas. Vi har 6500 listade patienter med stor bredd på ålder, bakgrund och erfarenheter. Vårt personalteam består av 20 medarbetare som bidrar till en hög arbetsglädje och trivselfaktor. Vi arbetar dagligen med att förstärka arbetssätt som skapar en god tillgänglighet för våra patienter, därför söker vi nu en till undersköterska för timanställning till vårt team.
Om dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och med erfarenhet inom primärvården. Det är fördelaktigt om du uppskattar att jobba i grupp samt tycker om att arbeta med förbättringar på arbetsplatsen genom att prova nya lösningar. Som undersköterska ingår det arbete i laboratoriet men också i receptionen, därför är det ett krav med erfarenhet av båda uppgifterna.
Är du nyfiken på vår verksamhet och vill veta mer om hur det är att arbeta på Mobilia vårdcentral? Välkommen att kontakta oss.

Ansök nu

Timanställd Receptionist

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 7
Välkomna till Mobilia Vårdcentral.
Vår mottagning växer ständigt och är just nu i en stor utvecklingsfas. Vi har 6500 listade patienter med stor bredd på ålder, bakgrund och erfarenheter. Vårt personalteam består av 20 medarbetare som bidrar till en hög arbetsglädje och trivselfaktor. Vi arbetar dagligen med att förstärka arbetssätt som skapar en god tillgänglighet för våra patienter, därför söker vi nu en till receptionist för timanställning till vårt team.
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av receptionistarbete. Erfarenhet av primärvård är ett krav. Det är fördelaktigt om du uppskattar att jobba i grupp samt tycker om att arbeta med förbättringar på arbetsplatsen genom att prova nya lösningar.
Är du nyfiken på vår verksamhet och vill veta mer om hur det är att arbeta på Mobilia vårdcentral? Välkommen att kontakta oss.

Ansök nu

Sjuksköterskor

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 5
Välkomna till Mobilia Vårdcentral.
Vår mottagning växer ständigt och är just nu i en stor utvecklingsfas. Vi har 6500 listade patienter med stor bredd på ålder, bakgrund och erfarenheter. Vårt personalteam består av 20 medarbetare som bidrar till en hög arbetsglädje och trivselfaktor. Vi arbetar dagligen med att förstärka arbetssätt som skapar en god tillgänglighet för våra patienter, därför söker vi nu en till sjuksköterska till vårt team.
Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av primärvård är meriterande men inte ett krav. Det är fördelaktigt om du uppskattar att jobba i grupp samt tycker om att arbeta med förbättringar på arbetsplatsen genom att prova nya lösningar.
Är du nyfiken på vår verksamhet och vill veta mer om hur det är att arbeta på Mobilia vårdcentral? Välkommen att kontakta oss.

Ansök nu

Specialist i allmänmedicin

Specialistläkare
Läs mer Sep 27
Mobilia vårdcentral växer och vi behöver bli fler läkare. Vi är idag sex läkare på plats, allmän specialister, leg.läkare och ST-läkare.
Mobilia vårdcentral startade den 1 oktober 2020 och har idag ca 6300 listade patienter. Vi finns i ljusa moderna lokaler på Mobilia köpcentrum i Malmö. Mycket goda kommunikationsmöjligheter med tåg och buss.
Vi arbetar för en hög tillgänglighet, god medicinsk kvalitet och ett gott bemötande. Vi strävar hela tiden efter att utveckla verksamheten efter patienternas behov, vi tittar på flöde och effektivitet och anpassar och utvecklar våra arbetssätt efterhand.
Är du intresserad av att vara med och utveckla den moderna vårdcentralen, har du speciellt intresse för det digitala arbetet? Hör av dig så berättar vi mer!
Kontakta mig på info@mobiliavardcentral.se
Välkommen!

Ansök nu

En psykolog med KBT-inriktning till en ny vårdcentral i Mobilia

Psykolog
Läs mer Sep 13
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.


Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Vi är en vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi ger dig ett personligt och professionellt bemötande. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet .


Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. Vi har även kvälls- och helgmottagning så du kan få vård och bedömning.
Vi arbetar hårt för att ge kunden just den vård och omvårdnad som hen behöver.


Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. KBT-kompetens lägst steg 1 är ett krav. Tidigare erfarenheter inom primärvård samt arbete med KBT inom vårdval psykoterapi är krav. Har du även erfarenheter av att arbeta i PMO är detta en fördel.
Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team och är trygg i din yrkesroll. Självklart är du positiv, lyssnar, flexibel.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

En kurator med KBT-inriktning till Mobilia Vårdcentral

Kurator
Läs mer Sep 13
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.


Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Vi är en vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi ger dig ett personligt och professionellt bemötande. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet .


Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. Vi har även kvälls- och helgmottagning så du kan få vård och bedömning.
Vi arbetar hårt för att ge kunden just den vård och omvårdnad som hen behöver.


Vi söker dig som är kurator med behörighet att verka inom svensk sjukvård. KBT-kompetens lägst steg 1 är ett krav. Tidigare erfarenheter inom primärvård samt arbete med KBT inom vårdval psykoterapi är krav. Har du även erfarenheter av att arbeta i PMO är detta en fördel.
Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team och är trygg i din yrkesroll. Självklart är du positiv, lyssnar, flexibel.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterskor

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 13
Mobilia Vårdcentral har haft en stor utveckling de senaste 6 månaderna, vi har listat på ca 500 patienter det senaste kvartalet. Vi har arbetat hårt för att hitta smarta arbetssätt som skapar en god tillgänglighet för våra patienter vilket har gett mycket goda resultat. Vi behöver därför bli fler sjuksköterskor/distriktssköterskor.
Arbetstid är dagtid då vi har samarbete med annan verksamhet när det gäller kväll och helg mottagning.
Är du utbildad sjuksköterska/distriktssköterska och är nyfiken på vår verksamhet och vill veta mer om hur det är att arbeta på Mobilia vårdcentral?
Mejla oss på info@mobiliavardcentral.se eller ring enhetschef Aida på 0704998488

Ansök nu

leg. läkare till Mobilia Vårdcentral

Läkare
Läs mer Sep 13
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns när du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Nu satsar vi och söker en leg. läkare som vill vara med på Mobilia vårdcentralsutvecklingsresa!
Vi har ambitionen att bli en utvecklingsvårdcentral, där allmänspecialister, seniora läkare med handledaruppdrag och en grupp ST-läkare skapar en nytänkande och innovativ vårdcentral.
I tjänsten som leg. läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.
Detta kan du förvänta dig av oss:
Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
Möjligheter till utveckling – som medarbetare
Inflytande och delaktighet i verksamheten
God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
Flexibla arbetsförutsättningar
En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras



Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad leg. läkare som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.
Leg.läkare
Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Ansök nu

Underläkare till Mobilia Vårdcentral

Läkare
Läs mer Jul 26
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.


Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns när du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.


Nu satsar vi och söker en underläkare som vill vara med på Mobilia Vårdcentralsutvecklingsresa!


Vi har ambitionen att bli en utvecklingsvårdcentral, där allmänspecialister, seniora läkare med handledaruppdrag och en grupp läkare skapar en nytänkande och innovativ vårdcentral.


I tjänsten som underläkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.
Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling.
Kvalifikationer
Du är leg. läkare / icke leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Ansök nu

Specialist i allmänmedicin /leg. läkare till Mobilia Vårdcentral

Specialistläkare
Läs mer Jun 9
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns när du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Nu satsar vi och söker en Specialist i allmänmedicin alternativ en leg. läkare som vill vara med på Mobilia vårdcentralsutvecklingsresa!
Vi har ambitionen att bli en utvecklingsvårdcentral, där allmänspecialister, seniora läkare med handledaruppdrag och en grupp ST-läkare skapar en nytänkande och innovativ vårdcentral.
I tjänsten som Specialist i allmänmedicin alternativ en leg. läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.
Detta kan du förvänta dig av oss:
Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
Möjligheter till utveckling – som medarbetare
Inflytande och delaktighet i verksamheten
God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
Flexibla arbetsförutsättningar
En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras



Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.
Leg.läkare
Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Ansök nu

Specialist i allmänmedicin

Specialistläkare
Läs mer Jul 18
Mobilia vårdcentral växer och vi behöver bli fler läkare. Vi är idag sex läkare på plats, allmän specialister, leg.läkare och ST-läkare.
Mobilia vårdcentral startade den 1 oktober 2020 och har idag ca 6500 listade patienter. Vi finns i ljusa moderna lokaler på Mobilia köpcentrum i Malmö. Mycket goda kommunikationsmöjligheter med tåg och buss.
Vi arbetar för en hög tillgänglighet, god medicinsk kvalitet och ett gott bemötande. Vi strävar hela tiden efter att utveckla verksamheten efter patienternas behov, vi tittar på flöde och effektivitet och anpassar och utvecklar våra arbetssätt efterhand.
Är du intresserad av att vara med och utveckla den moderna vårdcentralen, har du speciellt intresse för det digitala arbetet? Hör av dig så berättar vi mer!
Kontakta mig på info@mobiliavardcentral.se
Välkommen!
Susanne Persson Enhetschef

Ansök nu

En kurator med KBT-inriktning till Mobilia Vårdcentral

Kurator
Läs mer Jul 26
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.


Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Vi är en vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi ger dig ett personligt och professionellt bemötande. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet .


Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. Vi har även kvälls- och helgmottagning så du kan få vård och bedömning.
Vi arbetar hårt för att ge kunden just den vård och omvårdnad som hen behöver.


Vi söker dig som är kurator med behörighet att verka inom svensk sjukvård. KBT-kompetens lägst steg 1 är ett krav. Tidigare erfarenheter inom primärvård samt arbete med KBT inom vårdval psykoterapi är krav. Har du även erfarenheter av att arbeta i PMO är detta en fördel.
Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team och är trygg i din yrkesroll. Självklart är du positiv, lyssnar, flexibel.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska till Mobilia Vårdcentral

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Jul 18
Nu har vi behov av en undersköterska på del/heltid till Mobilia Vårdcentral med krav att hon/han har jobbat inom primärvården i Skåne och kan journalsystem PMO.


Som undersköterska hos oss kommer du att arbeta på vårdcentralen med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en vårdcentral som provtagning (venösa och kapillära prover), assistera läkare vid undersökningar och lättare operationer. Därtill fyller du på material samt iordningställer laboratorium och undersökningsrum, svarar i telefon, bokar patienter, även arbete i reception med registrering av patienter, gör spirometri och 24-blodtryckskontroll, bokar tider m.m

Ansök nu

Sjuksköterska till Mobilia Vårdcentral

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 3
Vi växer och behöver fler sjuksköterskor !
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands och att erbjuda hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger .
Vår målsättning är att fortsätta utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Arbetsuppgifter:
I rollen som sjuksköterska arbetar du med sedvanligt mottagningsarbete, tidbokning och triagering i telefon. Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära andra yrkeskategorier vid vårdcentralen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser tidigare erfarenhet från primärvården som meriterande.
Du som söker har en helhetssyn och ett brinnande intresse för människor. Vi ser det som en självklarhet att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som medarbetare. Naturligtvis vill du aktivt bidra till att tillsammans med oss utveckla verksamheten och delta i vårt gemensamma arbete att göra Vårdcentralen Mobilia till en positiv förebild!
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Fysioterapeut

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Maj 2
Vi växer och söker dig som erfaren fysioterapeut inom primärvård och vill vara del av en drivande verksamhet med hjärta och själ för våra patienter.


Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut hos oss kommer du vara första instansen när det gäller bedömningar av patienter med smärtor, skador och funktionspåverkan. Tillsammans med patienten, och vid behov kollegor från andra yrkesgrupper, lägger du upp en plan för behandling. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att sätta in sjukdomsförebyggande interventioner, genomföra akut behandling vid smärta och/eller skada samt jobba med funktionsförbättrande och funktionsuppehållande åtgärder. Målet är att utifrån problematik och bedömd funktionsförmåga ge patienten förutsättningar att bli självständig i arbetet med sitt hälsoproblem.


Du kommer också vara övriga yrkeskategorier behjälplig i att ställa diagnos och göra upp en planering för fortsatt behandling utifrån patientens symtom och behov. På enheten strävar vi efter att arbeta med hög tillgänglighet och stegvis vård, vilket möjliggör att träffa hjälpsökande patienter i ett tidigt skede med tätt samarbete med övriga yrkeskategorier.


Vi kommer under våren implementera en arbetsmodell för teambaserad vård i syfte att i ännu högre utsträckning kunna erbjuda en vård av hög kvalitet och med god kontinuitet.
Kvalifikationer
Vi vänder oss till dig som är legitimerad fysioterapeut alternativt sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du förväntas vara bekväm med att erbjuda såväl rådgivning, bedömning och behandling, både individuellt och i grupp. Vi ser med fördel att du har en vilja av att driva utvecklingsarbetet inom ramen för din yrkesprofession.


I din roll krävs att du arbetar bra tillsammans med dina kollegor men också att du har förmåga att jobba självständigt och att fatta egna beslut. Har du dessutom utbildning och erfarenhet inom OMI, akupunktur och Basal kroppskännedom så är det meriterande.
Vi är ett privat alternativ till den offentliga vården med hög tillgänglighet och generösa öppettider.
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är prestigelös och kunnig
Du har en kunnig kollega i verksamheten så samarbetsförmåga är ett måste! Vi lägger även stor vikt på yrkesskicklighet och ett trevligt bemötande!
Välkommen med din ansökan

Ansök nu

En kurator med KBT-inriktning till Mobilia Vårdcentral

Kurator
Läs mer Maj 11
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.


Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Vi är en vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi ger dig ett personligt och professionellt bemötande. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet .


Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. Vi har även kvälls- och helgmottagning så du kan få vård och bedömning.
Vi arbetar hårt för att ge kunden just den vård och omvårdnad som hen behöver.


Vi söker dig som är kurator med behörighet att verka inom svensk sjukvård. KBT-kompetens lägst steg 1 är ett krav. Tidigare erfarenheter inom primärvård samt arbete med KBT inom vårdval psykoterapi är krav. Har du även erfarenheter av att arbeta i PMO är detta en fördel.
Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team och är trygg i din yrkesroll. Självklart är du positiv, lyssnar, flexibel.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

En psykolog med KBT-inriktning till en ny vårdcentral i Mobilia

Psykolog
Läs mer Apr 19
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.


Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Vi är en vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi ger dig ett personligt och professionellt bemötande. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet .


Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård. Vi har även kvälls- och helgmottagning så du kan få vård och bedömning.
Vi arbetar hårt för att ge kunden just den vård och omvårdnad som hen behöver.


Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. KBT-kompetens lägst steg 1 är ett krav. Tidigare erfarenheter inom primärvård samt arbete med KBT inom vårdval psykoterapi är krav. Har du även erfarenheter av att arbeta i PMO är detta en fördel.
Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team och är trygg i din yrkesroll. Självklart är du positiv, lyssnar, flexibel.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till Mobilia Vårdcentral

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 19
Vi växer och behöver fler sjuksköterskor !
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands och att erbjuda hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger .
Vår målsättning är att fortsätta utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Arbetsuppgifter:
I rollen som sjuksköterska arbetar du med sedvanligt mottagningsarbete, tidbokning och triagering i telefon. Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära andra yrkeskategorier vid vårdcentralen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser tidigare erfarenhet från primärvården som meriterande.
Du som söker har en helhetssyn och ett brinnande intresse för människor. Vi ser det som en självklarhet att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som medarbetare. Naturligtvis vill du aktivt bidra till att tillsammans med oss utveckla verksamheten och delta i vårt gemensamma arbete att göra Vårdcentralen Mobilia till en positiv förebild!
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansök nu

Timanställd sjuksköterska till Mobilia Vårdcentral

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 19
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Arbetsuppgifter
I rollen som sjuksköterska arbetar du med sedvanligt mottagningsarbete, tidbokning och triagering i telefon. Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära andra yrkeskategorier vid vårdcentralen.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser tidigare erfarenhet från primärvården som meriterande.
Du som söker har en helhetssyn och ett brinnande intresse för människor. Vi ser det som en självklarhet att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som medarbetare. Naturligtvis vill du aktivt bidra till att tillsammans med oss utveckla verksamheten och delta i vårt gemensamma arbete att göra Vårdcentralen Mobilia till en positiv förebild! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansök nu

En kurator med KBT-inriktning till Mobilia Vårdcentral

Kurator
Läs mer Maj 11
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.


Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Vi är en vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi ger dig ett personligt och professionellt bemötande. Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet .


Hos oss är varje patientmöte unikt och våra samlade erfarenheter används till att fortsätta utveckla bästa tänkbara vård.
Vi arbetar hårt för att ge kunden just den vård och omvårdnad som hen behöver.


Vi söker dig som är kurator med behörighet att verka inom svensk sjukvård. KBT-kompetens lägst steg 1 är ett krav. Tidigare erfarenheter inom primärvård samt arbete med KBT inom vårdval psykoterapi är krav. Har du även erfarenheter av att arbeta i PMO är detta en fördel.
Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team och är trygg i din yrkesroll. Självklart är du positiv, lyssnar, flexibel.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

leg. läkare till Mobilia Vårdcentral

Läkare
Läs mer Apr 19
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns när du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Nu satsar vi och söker en leg. läkare som vill vara med på Mobilia vårdcentralsutvecklingsresa!
Vi har ambitionen att bli en utvecklingsvårdcentral, där allmänspecialister, seniora läkare med handledaruppdrag och en grupp ST-läkare skapar en nytänkande och innovativ vårdcentral.
I tjänsten som leg. läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.
Detta kan du förvänta dig av oss:
Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
Möjligheter till utveckling – som medarbetare
Inflytande och delaktighet i verksamheten
God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
Flexibla arbetsförutsättningar
En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras



Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad leg. läkare som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.
Leg.läkare
Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Ansök nu

Enhetschef sökes till Mobilia vårdcentral

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 21
Ta chansen och sök tjänsten som enhetschef på en mycket uppskattad vårdcentral med fokus på kvalitet och hög trivsel!
Vi söker nu Enhetschef till Mobilia vårdcentral. Är det dig vi söker?
Mobilia vårdcentral ligger i Malmö kommun.
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss.
Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Vår ambition är att erbjuda kunder vård av hög kvalitet .
Om tjänsten:
Vi söker nu en enhetschef som vill fortsätta utveckla verksamheten mot att möta framtidens primärvård. Primärvården är inne i ett förändringsarbete med stort fokus på digital utveckling där du som verksamhetschef har en viktig roll i detta spännande arbete. Som verksamhetschef tar du ett stort ansvar för det operativa arbetet på vårdcentralen men har också en naturlig del i det strategiska arbetet lokalt .


Som enhetschef har du ett övergripande ansvar för hela resultatenheten inklusive ekonomi, personal, miljö och arbetsmiljö. Du ska fortsatt stödja och utveckla vår grundläggande syn på värdet av en bred allmänmedicinsk modell.
Om dig:
Vi söker dig som har:
Du har en akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård, gärna som exempelvis som läkare, sjuksköterska eller inom paramedicin. Har du tidigare erfarenhet av primärvård och dess vårdavtal är det meriterande. Du har dokumenterad erfarenhet av chefs- och ledaruppdrag.


Som ledare är du lyhörd, tydlig och kan fatta beslut. Du har en förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare som ett led att utveckla verksamheten tillsammans. Stor vikt kommer läggas på vid personlig lämplighet.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning i grundbefattning. Tidsbegränsat förordnande som enhetschef

Ansök nu

Underläkare till Mobilia Vårdcentral

Läkare
Läs mer Apr 23
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.


Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns när du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.


Nu satsar vi och söker en underläkare som vill vara med på Mobilia Vårdcentralsutvecklingsresa!


Vi har ambitionen att bli en utvecklingsvårdcentral, där allmänspecialister, seniora läkare med handledaruppdrag och en grupp läkare skapar en nytänkande och innovativ vårdcentral.


I tjänsten som underläkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.
Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling.
Kvalifikationer
Du är leg. läkare / icke leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Mobilia Vårdcentral

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Apr 19
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.


Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns till hands när Du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.


Vi söker en medicinsk sekreterare som jobbar/har jobbat inom Skåne helst har primärvårdserfarenhet . Det är en fördel om du tidigare har arbetat på en vårdcentral
I arbetet som medicinsksekreterare ingår sedvanligt sekreterararbete med bland annat journalskrivning, skanning, kollar mina vårdkontakter, filur, pasis
Du kommer också att arbeta med administrativa arbetsuppgifter.
Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en medicinsk sekreterare som jobbar/har jobbat inom Skåne helst har primärvårdserfarenhet . Det är en fördel om du tidigare har arbetat på en vårdcentral
I arbetet som medicinsksekreterare ingår sedvanligt sekreterararbete med bland annat journalskrivning, skanning, kollar mina vårdkontakter, filur, pasis
Du kommer också att arbeta med administrativa arbetsuppgifter.




Beskrivning av kvalifikationer: Utbildad medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. God kunskap i svenska, engelska och medicinsk terminologi. Vi söker dig med erfarenhet som medicinsk sekreterare och som är serviceinriktad, noggrann och effektiv, som tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning. Du kan arbeta både självständigt och i team. Det är en fördel om du tidigare har arbetat på en vårdcentral och kan IT.

Ansök nu

Specialist i allmänmedicin /leg. läkare till Mobilia Vårdcentral

Specialistläkare
Läs mer Apr 19
Mobilia Vårdcentral är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité.
Vi har en hög tillgänglighet genom generösa öppettider vardagar och helger och vi finns när du som patient behöver oss. Vår målsättning är att utveckla verksamheten utifrån de behov och den service som våra patienter efterfrågar.
Nu satsar vi och söker en Specialist i allmänmedicin alternativ en leg. läkare som vill vara med på Mobilia vårdcentralsutvecklingsresa!
Vi har ambitionen att bli en utvecklingsvårdcentral, där allmänspecialister, seniora läkare med handledaruppdrag och en grupp ST-läkare skapar en nytänkande och innovativ vårdcentral.
I tjänsten som Specialist i allmänmedicin alternativ en leg. läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.
Detta kan du förvänta dig av oss:
Konkurrenskraftig lön utifrån din specifika kompetens
Möjligheter till utveckling – som medarbetare
Inflytande och delaktighet i verksamheten
God arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
Flexibla arbetsförutsättningar
En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras



Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad specialist i allmänmedicin och som har erfarenhet av arbete inom primärvården. Intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och ser möjligheter snarare än hinder. Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta egna initiativ.
Leg.läkare
Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Ansök nu

Specialist i allmän medicin

Specialistläkare
Läs mer Mar 6
Mobilia vårdcentral växer och vi behöver bli fler läkare. Vi är idag sex läkare på plats, allmän specialister, leg.läkare och ST-läkare.
Mobilia vårdcentral startade den 1 oktober 2020 och har idag ca 6500 listade patienter. Vi finns i ljusa moderna lokaler på Mobilia köpcentrum i Malmö. Mycket goda kommunikationsmöjligheter med tåg och buss.
Vi arbetar för en hög tillgänglighet, god medicinsk kvalitet och ett gott bemötande. Vi strävar hela tiden efter att utveckla verksamheten efter patienternas behov, vi tittar på flöde och effektivitet och anpassar och utvecklar våra arbetssätt efterhand.
Är du intresserad av att vara med och utveckla den moderna vårdcentralen, har du speciellt intresse för det digitala arbetet? Hör av dig så berättar vi mer!
Kontakta mig på info@mobiliavardcentral.se
Välkommen!
Susanne Persson Enhetschef

Ansök nu

Enhetschef

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 3
Mobilia Vårdcentral, Malmö
Hos oss kan du alltid känna dig trygg i att du får bästa möjliga vård. Vårt team består av läkare, sjuksköterskor, kurator, psykolog, arbetsterapeut, dietist, fysioterapeuter. Med hög tillgänglighet och en god kommunikation ger vi dig en bra och säker primärvård-att uppnå en god fysisk och psykisk hälsa.
Enhetschef Mobilia Vårdcentral
Mobilia Vårdcentral startade den 1 oktober 2020 och har till nu listat på 6500 patienter, vi är ca 20 medarbetare. Vårdcentralen ligger i ett köpcentrum och vi har nära till det mesta. Det är mycket goda kommunikationsmöjligheter med tåg och buss.
Som enhetschef på Mobilia Vårdcentral ansvarar du för den nära medarbetar dialogen och den dagliga driften i verksamheten. Du arbetar utifrån givna ekonomiska och organisatoriska ramar. Du ansvarar för årliga medarbetarsamtal och lönesamtal samt säkerställer du att vi arbetar med ett fokus på en god arbetsmiljö. Att ansvara för daglig drift innebär att du säkerställer att vi uppfyller våra mål på en 100% tillgänglighet, att vi arbetar med hög medicinsk kvalitet och ett gott bemötande mot våra patienter. Vi ser dig som en självständig person som uppskattar att ha frihet under ansvar. Den digitala utvecklingen intresserar oss mycket och vi önskar att du delar det intresset med oss.
Vi behöver dig som uppskattar att vara en närvarande chef, dvs att finnas fysiskt på plats för att supporta och vara tillgänglig för medarbetar gruppen i det dagliga arbetet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap inom primärvården och har arbetat med personal- och driftsansvar inom detta område. Uppföljning och rapportering sker till verksamhetschefen.
Välkommen med din ansökan!
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Urval sker löpande under rekryteringsperioden vilket kan innebära att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Ansök nu

Sjuksköterskor

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 2
Mobilia Vårdcentral har haft en stor utveckling de senaste 6 månaderna, vi har listat på ca 500 patienter det senaste kvartalet. Vi har arbetat hårt för att hitta smarta arbetssätt som skapar en god tillgänglighet för våra patienter vilket har gett mycket goda resultat. Vi behöver därför bli fler sjuksköterskor/distriktssköterskor.
Arbetstid är dagtid då vi har samarbete med annan verksamhet när det gäller kväll och helg mottagning.
Är du utbildad sjuksköterska/distriktssköterska och är nyfiken på vår verksamhet och vill veta mer om hur det är att arbeta på Mobilia vårdcentral?
Mejla oss på info@mobiliavardcentral.se eller ring enhetschef Susanne Persson på 0739-084925

Ansök nu

Medicinsk sekreterare

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Dec 13
Mobilia vårdcentral startade 1 oktober 2020, nu är vi snart 6500 listade patienter och ca 20 medarbetare. Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Uppdraget innebär journalskrivning, hantering av andra administrativa uppgifter så som beställning av olika behörigheter, scanning, posthantering m.m. Även bemanning i receptionen kan förekomma. Erfarenhet av arbete i primärvård och av journalsystem PMO är meriterande.

Ansök nu